Serie A - preview 35. kola

28.04.2018, 08:32, aktualizováno 29.04.2018, 08:39
Previews
Juventus na poslední chvíli utrhl výhru nad Interem Milán a nyní čeká na odpověď Neapole, ta před sebou má těžké utkání ve Florencii. Lazio si v Turíně může pojistit pozice zaručující Ligu mistrů, AC Milán hraje s Bolognou a chce ukončit nepovedené období...
FC Crotone - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Na stadionu Ezio Scida přivítá sedmnácté Crotone hosty ze Sassuola a potřebuje naplno bodovat. Čtyři kola před koncem soutěže vrcholí boj o záchranu a právě domácí celek je v něm namočen ažaž. Klid nemají ani Neroverdi, i když na třináctém místě by jím záchrana neměla uniknout.

Crotone v posledních kolech pravidelně boduje a to i proti mnohem zvučnějším celkům, nicméně jeho situace je stále vážná. Na sedmnáctém místě má jen dvoubodový náskok, který se v případě neúspěchu může vypařit jako pára nad hrncem. Dobrou zprávou pro Waltera Zengu je aktuální forma Crotone, která je vskutku dobrá. Další tři body získala jeho družina v minulém kole na půdě Udinese. Domácí tak potvrdili, že bod ze zápasu s Juventusem nebyl dílem pouhé náhody.

Soupeřem Crotone bude Sassuolo, což zrovna není oblíbený sok. Jen dvakrát se stalo, že Rossoblu nad svým soupeřem vyhráli. Stalo se tak v letech 2010 a 2011 ještě v rámci druhé nejvyšší soutěže. První letošní duel obou soupeřů skončil výhrou Sassuola 2:1.

Neroverdi jsou, zdá se, z nejhoršího venku. Po nejtěsnější výhře nad Fiorentinou mají na nesestupových pozicích osmibodový náskok. Podobně jako Crotone se i Iachiniho družina pyšní velice dobrou formou, vždyť Sassuolo už osm zápasů nenašlo přemožitele.

Domácí budou bez Benaliho a Budimira, jinak mnohem více trápí marodka hosty. U Sassuola to není nic neobvyklého, takže Giuseppe Iachini i tentokrát musí oželet start Letscherta, Goldanigy, Sensiho, Liroly i potrestaného Adjaponga.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella - Barberis, Mandragora, Stoian - Ricci, Simy, Rohden
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lemos, Acerbi, Peluso - Rogerio, Mazzitelli, Magnanelli, Missiroli, Del'Orco - Politano, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.28 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Janov CFC  (neděle 15:00)
Minulý rok v dubnu oslavila Atalanta na půdě Janova drtivé vítězství 5:0 a za něco podobného by se nikdo z domácích fandů nezlobil ani tentokrát. Bergamaschi přivítají Grify na svém stadionu Atleti Azzurri D'Italia a jen tři body jim s jistotou zaručí další setrvání na pohárových příčkách.

Bergamaschi se posunuli na šesté místo po výhře nad nevyzpytatelným Turínem a také jim nahrál výsledek z Milána, kde AC ostudně prohrálo s Beneventem. Letošní účastník Evropské ligy je tak blízko další pohárové účasti, avšak čtyři kola před koncem ho čeká ještě náročná práce. Atalanta má jen jednobodový náskok na již zmiňovaný AC Milán.

K dobrým výkonům se rozehrál i Janov, se kterým to dlouho vypadalo hodně bledě. Grifové jsou dávno z nejhoršího venku a na stadionu Azzurri v Bergamu mohou udělat poslední krok za jistým setrváním v Serii A. Pokud získají alespoň bod, bude vše zpečetěno. Janov v minulém kole porazil Hellas 3:1 a doma na Luigi Ferraris zvítězil už potřetí v řadě.

Utkání bude pochopitelně velmi pikantní pro Giana Piera Gasperiniho. Současný kouč Atalanty si v Janově udělal skvělé jméno a Grify nejednou dostal do evropských pohárů.

Gian Pier Gasperini bude muset oželet služby Spinazzoly, Rizza, Iličiče a Palomina. Především absence Iličiče se jeví jako klíčová. Podobně jsou na tom hosté, zdravotní potíže mají Izzo, Spolli a Taarabt.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello, Hateboer - De Roon, Freuler, Castagne - Cristante - Barrow, Gómez
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - El Yamiq, Rossettini, Zukanovič - Lazovič, Hiljemark, Cofie, Rigoni, Laxalt - Lapadula, Medeiros
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.33 - 11.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Benevento Calcio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Fotbalisté Beneventa se po zbytek sezony budou s nejvyšší soutěží loučit a chtějí svým fanouškům přichystat podobné zážitky, jako ten o minulém víkendu na San Siru. Na půdu jistého sestupujícího zavítá Udinese, poprvé pod novým trenérem Igorem Tudorem, který nahradil odvolaného Massima Odda.

Někdejšího skvělého obránce tak střídá jiný bývalý obránce Chorvat Igor Tudor, jehož kariéra dosáhla vrcholu v dresu Juventusu Turín. Igor Tudor bude mít jasný úkol, zastavit propad Udinese a konečně utnout černou sérii jedenácti porážek v řadě!

Udinese v minulém kole nestačilo na Crotone a proti dalšímu nováčkovi má šanci vše odčinit. Zebry také ještě nemají jistotu účasti v nejvyšší soutěži pro příští rok, nad osmnáctým SPALem mají jen čtyřbodový náskok, což není vzhledem k jejich formě zrovna dostatečný náskok.

Jakkoliv je forma Udinese hrozná, na půdě Beneventa bude tým trenéra Igora Tudora mírnějším favoritem. Poslední tým soutěže před týdnem šokoval milánské San Siro a AC Milán porazil nejtěsnějším rozdílem. Vítězství však mělo velice hořkou příchuť, protože jiné výsledky osud Beneventa tak jako tak zpečetily. Benevento má po čtyřiatřiceti kolech pouze sedmnáct bodů.

Domácí pod vedením Roberta De Zerbiho budou postrádat zraněnou dvojici Antei, Guilherme a k dispozici nebudou ani Lucioni s Diabatém, kteří si odpykávají tresty. Za Udine zase neuvidíme hrát Jakuba Jankta, který nastřádal žluté karty a také zraněného Angellu.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sagna, Djimsiti, Tosca, Letizia - Sandro - Brignola, Cataldi, Viola, Djuričič - Iemmello
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Samir, Widmer - Barák, Adnan, Balić, Perica - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.45 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - AC Milán  (neděle 15:00)
Po ostudě s Beneventem zavítá AC Milán na půdu Boloni, kde bude chtít vše odčinit. Milánští také usilují o návrat na pozice zaručující evropské poháry, ze kterých po šesti zápasech bez výhry vypadli. Boloňa si v případě výhry může definitivně zajistit záchranu, bez ohledu na ostatní výsledky.

Boloňa v této sezoně nikterak neoslňovala, ale cíl zajistit si klidnou záchranu nakonec splní. Ještě sice není hotovo, ale představa, že by Donadoniho svěřenci ještě promrhali desetibodový náskok, není příliš reálná. Posledních osm kol se Boloni příliš nepovedlo, protože v nich vyhrála jen jednou. Naposledy si pak přivezla bod ze Sardinie, kde v zápase s Cagliari remizovala bez branek.

AC Milán zrovna nepatří mezi oblíbené soupeře, Boloňa ho doma naposledy porazila před dlouhými šestnácti lety. Od té doby sice dokázala několikrát "vyloupit" San Siro, ale doma na Renato Dall'Ara se jí dlouhodobě s tímto soupeřem nedaří. Jestli má šanci tuto dlouhou sérii přerušit, pak je to nyní, protože Milánští jsou absolutně z formy.

Trenér Gennaro Gattuso musel po zápase s Beneventem pořádně zuřit. Jeho svěřenci podali hrozný výkon a nevyhráli už pošesté v řadě. To si přitom před nedávnem dělali ambice na Ligu mistrů a nyní vypadli i z pozic, které zaručují Evropskou ligu. Absence Milána v pohárové Evropě by nebyla za poslední léta ničím výjimečná, ovšem připomeňme, že kádr před sezonou výrazně posiloval, výsledek to ale žádný nemělo.

AC si bude na Renato Dall'Ara především udobřovat své fanoušky po ostudě s Beneventem. Obejít se přitom musí bez Calhanoglua, Contiho, Romagnoliho i záložníka Biglii. A podobné je to i na domácí straně. Boloňa nemůže počítat s Helanderem, Pulgarem, Donsahem, Torosidisem i Destrem, který milánský dres v nedávných letech oblékal.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, De Maio, González, Masina - Poli, Crisetig, Džemaili - Verdi, Palacio, Di Francesco
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Zapata, Rodríguez - Kessié, Montolivo, Bonaventura, Suso - Cutrone, Borini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 3.80 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - SPAL 2013  (neděle 15:00)
SPAL má ideální možnost ještě prohloubit depresi Hellasu Verona, neboť v dalším kole jede právě na stadion Marc'Antonio Bentegodi. V minulém kole se týmu z Ferrary moc nevedlo, ale proti druhé nejhorší obraně první ligy cítí šanci.

Utkání mezi domácím Hellasem a hostujícím SPALem nabídne v neděli odpoledne boj o pověstných šest bodů. Tady je v sázce všechno a kdo prohraje, pravděpodobně už mu nic nepomůže. Oba týmy cítí, že tohle je možná jejich poslední šance a napětí před záchranářským duelem o všechno vrcholí. Hellas je předposlední a na jeho kontě je jen 25 bodů. SPAL je rovněž namočen do boje o záchranu a v tuto chvíli má jen o čtyři body víc.

Na 17. Crotone ztrácí SPAL jen dva body, takže nic není ztraceno. Nesmí si ale dovolit váhat. A trenér Leonardo Semplici to dobře ví. "Tohle je utkání pravdy. Pokud se nám povede zvítězit, máme stále šanci. Nechceme se ohlížet na naše soupeře a dopředu kalkulovat. Záchranu si musíme zasloužit a vybojovat sami. Věřím, že máme dostatečně kvalitní tým a že si poradíme. Očekávám hodně strhující atmosféru a náročný zápas."

Sempliciho trochu limituje sestava, respektive absence v ní. Nemůže totiž počítat s brankářskou jedničkou, mladíkem Meretem. Místo zraněného hráče zaskočí Alfred Gomis. Menší zdravotní obtíže trápí útočníka Antenucciho a rovněž obránce Vicariho, který by ale mohl být do začátku zápasu v pořádku stejně jako Floccari. Hellas má mnohem lepší zprávy, protože po odpykání trestu se do hry vrací Ferrari a zcela fit je také záložník Büchel.

Tím ale dobré zprávy Hellasu prakticky končí. Jeho forma je totiž hodně bídná a za posledních deset soutěžních duelů se týmu z Verony "podařilo" prohrát už sedmkrát. Výjimkou nebylo ani minulé kolo, ve kterém Hellas nestačil na CFC Janov. Domácím Grifům pomohl k jasné výhře nad Hellasem trochu kuriózně kmenový hráč soupeře, mladý záložník Daniel Bessa.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - A. Ferrari, Caracciolo, Vuković, Souprayen - Büchel, Zuculini, Valoti - Verde, Cerci, Fares
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Felipe, Salamon - Lazzari, Kurtić, Everton Luiz, Grassi, Mattiello - Paloschi, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.31 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
O důležité body bude na hřišti Sampdorie usilovat Cagliari, které má před sestupovými pozicemi k dobru čtyři body. Námořníci zase chtějí uspět a přiblížit se evropským pohárům, na které také neztrácejí mnoho.

Jak ze strany Sampdorie, tak i Cagliari půjde o důležitý zápas a favoritem je pochopitelně janovský celek. Sampdoria sice v minulém kole schytala čtyřbrankový debakl, ale předtím ze čtyř zápasů uhrála sedm bodů. Svěřenci trenéra Giampaola ztrácejí na šestou Atalantu Bergamo čtyři body a stále jsou ve hře o Evropskou ligu. Stadio Luigi Ferraris bude v tomto kole svědkem zápasu s Cagliari, které tu přes pět let nezvítězilo. Na druhou stranu výhra Sampdorie nad Cagliari je stará tři roky, takže oboustranně nečeká ani jednoho z nich lehká práce.

Cagliari se drží nad sestupovou propastí, nicméně jeho náskok rozhodně neznamená žádný komfort. Naopak, o čtyřbodový náskok může velmi rychle přijít, zvláště když Sardiňany čeká v dalších kolech AS Řím, Fiorentina nebo Atalanta Bergamo.

Tým trenéra Lópeze si v minulém kole připsal pouze remízu 0:0 s Boloňou a předtím obdržel čtyřbrankový debakl na Interu Milán. Ofenzíva Cagliari tak dvakrát v řadě neskórovala a tento problém by v Janově potřebovala vyřešit, jinak těžko uspěje.

Sampdoria bude až na jedinou výjimku v kompletním složení. Tou výjimkou je zraněný Murru. Na druhé straně barikády budou scházet Farías, Dessena a stále ještě Joao Pedro. Pro boje o záchranu jsou to citelné ztráty.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Strinič - Barreto, Torreira, Praet - Ramírez - Quagliarella, Zapata
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Ceppitelli, Castan - Faragó, Ionita, Cigarini, Barella, Padoin - Sau, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.59 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Neapol sní o Scudettu a konec sezony zřejmě bude hodně zajímavý. Poodhalit roušku tajemství ohledně dalšího krále Serie A by mohlo již toto kolo, ve kterém se oba soupeři utkají s těžkými soky. Neapol se chystá do Florencie, kde se jí poměrně daří.

Serie A servíruje svým fanouškům a divákům po celém světě jeden velký šlágr v obou hracích dnech. V sobotu to je duel mezi Interem Milán a Juventusem Turín. O necelých 24 hodin později to bude další utkání, které by mohlo hodně prozradit o budoucím mistrovi. Oba favorité, kteří se ucházejí o mistrovské Scudetto, hrají mimo svůj stadion. A jak poznamenal někdejší obránce AC Milán Antonini, dost možná se o Scudettu rozhodne právě na trase mezi Milánem a Florencií.

Domácí Fiorentině se v soubojích s Neapolí nedaří tak, jak by si její fanoušci přáli. Z poslední výhry na stadionu Artemia Franchiho se Viola radovala naposledy v roce 2009 a od té doby nedokáže proti Partenopei zúročit výhodu domácího prostředí. Neapoli naopak nevadí odvážet si z toskánské metropole body celkem pravidelně. Posledních pět duelů ve Florencii skončilo výhrou Neapole hned třikrát.

Domácí Fialky už ve třech posledních duelech nedokázaly vyhrát a dvakrát prohrály. Po Laziu nastal ještě větší šok v minulém kole, protože si Viola nedokázala poradit s tápajícím Sassuolem. Zápas, který Viola sice měla pod kontrolou, ale nedokázala vyhrát kvůli neproměňování šancí, rozhodla jediná trefa Mattea Politana. Fialky sice nadále bojují o Evropskou ligu, ale na Atalantu ztrácí už pět bodů.

V rozhovoru pro TMW sdělil někdejší hráč a trenér Neapole Luigi Simoni na adresu Violy následující: "Jsem si jistý, že tohle bude další skvělá podívaná plná emocí, gólů a dramatu. Fiorentina je výborný tým, který stmelila velká tragédie. I když se poslední dobou trochu ztrácí v zakončení, nikdy ji nesmíte podcenit. Její hra je náročná pro jakéhokoli soupeře a domácí prostředí pro ni bude motivací navíc," míní Simoni.

Neapol naopak se střelbou branek nemá žádné problémy, i když její útok zaznamenal "až" třetí největší počet vstřelených gólů. Po jednoznačném utkání s Udinese si Neapol poradila v dost možná klíčovém utkání s Juventusem a ačkoli to dlouho vypadalo na dělbu bodů, v 90. minutě přeci jen rozhodl obránce Kalidou Koulibaly o tom, že se oslavy Juventusu přeci jen odloží.

A teď má v úmyslu na to navázat. "Nemáme v závodě o titul co ztratit, můžeme jen získat. Jsem moc rád za to, že jsem mohl být autorem tak důležité branky, ale zásluha a díky patří celému týmu. Všichni se dělíme o radost stejně jako smutek a doufám, že na konci sezony bude převažovat to první. Bylo úžasné sledovat naše fanoušky, kteří čekali dlouhé hodiny, aby si nás mohli vyfotit, zatleskat nám a obejmout nás. Věřím, že budeme dál zdrojem jejich radosti."

Důležitou zprávou pro domácího trenéra Stefana Pioliho je návrat zkušené dvojice Sportiello a Pezzella. Oba hráči si odpykali své tresty po karetním přídělu a jsou opět k dispozici. To naopak neplatí o defenzivním záložníkovi Dabovi, i když domácí stále věří v návrat Milana Badelje. Jedinou starostí jeho protivníka z Neapole je to, zda do hry naskočí od prvních minut Hamšík s Mertensem, nebo zda si své místo vyslouží Poláci Zieliński a Milik.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Cristoforo, Veretout - Saponara, Chiesa - Simeone
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.09 - 4.39 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - SS Lazio  (neděle 20:45)
Lazio Řím opět našlo svou formu a po vyřazení z Evropské ligy se může plně soustředit na boj o třetí místo. Využít k tomu hodlá i nejlepší útok ligy, který právem nahání obavy každému soupeři. Tím nedělním se stane domácí FC Turín, jemuž patří až desáté místo.

Boj o třetí příčku Serie A mají zatím na starosti převážně dva odvěcí rivalové, oba římské kluby. Zdá se, že tohle bude souboj až do posledních chvil, protože oba mají vyváženou a stálou formu. Lazio se v rámci 35. kola střetne v neděli večer s turínským FC a jako velkou zbraň vnímá především svůj útok. Biancocelesti nasázeli do sítí soupeřů už 83 branek, o pět víc než Juventus Turín.

Největší podíl na tom má především duo Ciro Immobile (nejlepší kanonýr aktuálního ročníku Serie A) a Luis Alberto, který po strádání v Liverpoolu našel pod obrysy Kolosea novou formu i motivaci. Oba dva ofenzivní hráči navíc těží především z aktivity Sergeje Milinkoviće-Saviće, dalšího produktivního záložníka. A tak ani obrana, která na ambiciózní celek inkasovala už docela dost branek (43), zatím nezavinila pád Lazia na nižší příčky.

Po remízovém derby s AS se Lazio opět dostalo do optimální formy a ta se projevila v minulých dvou kolech. Po těsném vítězství nad Fiorentinou, které Lazio nasázelo čtyři branky, se stejným počtem gólů odvděčilo také Sampdorii Janov. Námořníci ale na rozdíl od Fiorentiny nedokázali překonat obranu sehraného Lazia ani jednou, což trenér Simone Inzaghi rozhodně kvitoval.

Před napínavým duelem s Turínem prohlásil: "Máme za sebou dobře odehraný duel se Sampdorií, který pro nás nebyl tak jednoduchý, jak by se mohlo na první pohled zdát. Celý tým ale dřel a výhru jsme si zasloužili. Věřím, že se nám podaří zlepšit také obranu, protože ta je základem ke zlepšení. Turín nebude snadným soupeřem, ale mám z naší přípravy dobrý pocit," dodal uznávaný trenér klubu z Věčného města.

Jeho soupeřem bude trenér mnohem zkušenější, který i přes své zkušenosti zažívá nepříliš povedené období. Walter Mazzarri se vrátil na Apeninský poloostrov, aby se znovu dostal do formy. Turín mu tu šanci dal, ale zatím jsou jeho výsledky spíše průměrné. Za posledních deset soutěžních utkání vyhrál Turín jen třikrát a už v pěti případech odešel poražen. Naposledy se mu vzepřela Atalanta, která na turínské Býky stačila a vyhrála po brankách Freulera s Gosensem.

Remíza se silným AC Milán tak opět upadla do zapomnění, protože Turín nedokáže navazovat na dobré výkony. Navíc se u něj dá pozorovat stále větší závislost na výkonech střelce Belottiho. Pokud se mladý Ital netrefí, jen málokdy dokáže někdo z týmu adekvátně nahradit jeho střeleckou absenci. S Laziem to Turín navíc moc neumí a naposledy se z vítězství nad římským celkem doma radoval před necelými pěti lety.

Přesto je zkušený obránce Emiliano Moretti přesvědčen, že jeho tým může překvapit. "Lazio hraje perfektní fotbal, velmi technický, rychlý a jen těžko předvídatelný. Je velmi náročné takové hráče bránit, jsou perfektně sehraní a v podstatě kdokoli z nich je schopen rozhodnout zápas sám o sobě. Musíme si dávat velký pozor a především v obraně nezaspat. Pokud bychom Laziu dali jen minimum příležitostí, je schopné nás hned potrestat," míní zkušený obránce Býků.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - N'Koulou, Burdisso, Moretti - De Silvestri, Rincon, Baselli, Molinaro - Ljajić - Edera, Belotti
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Caceres, De Vrij, Radu - Marušić, Lulić, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lukaku - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.92 - 4.15 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Chievo Verona  (sobota 18:00)
AS Řím se po debaklu v Lize mistrů musí opět zaměřit na Serii A, protože právě jemu patří první sobotní utkání. Program 35. kola nejvyšší italské ligy načne v sobotu v podvečer duel domácích Vlků a Chieva, kterému se v poslední době zoufale nedaří.

Návštěva z Verony se ocitá v hodně vážné situaci. Tamní Mussi Volanti jsou až na 16. místě a na sestupové pásmo mají k dobru jen pouhé dva body! Tým, který měl ještě nedávno pověst defenzivně laděného týmu, kterému se hodně těžko střílejí branky, jich letos dostal už 53. Jeho herní projev se posouvá od špatného k horšímu a obvyklý střelec, který by v klíčových chvílích rozhodl, tentokráte v týmu schází.

Spodní část tabulky je hodně našlapaná a stačí několik málo špatných kroků, aby se tým z předměstí Verony dostal mezi poslední tři místa. Především pak venkovní duely dělají Chievu starosti, neboť Chievo prohrálo už 11 výjezdů a jen dvakrát dokázalo bodovat naplno mimo svůj stadion. Na cestách tak Chievo získalo pouhých 10 bodů. Naposledy si jen rozdělilo body se SPALem, přičemž v minulém kole na domácí půdě nestačilo na Inter Milán.

Jedním z opěrných pilířů, na kterých hodlá trenér Rolando Maran stavět, je mladý obránce Mattia Bani. Ten na tiskové konferenci mimo jiné řekl: "Jsme ve složité situaci, kdy se nám moc věcí nedaří a vypadá to na několik perných týdnů. Chievo už ale tyhle situace zažilo a víme, jak reagovat. Jsme zvyklí na tlak a to, že hrajeme o záchranu. Každý z nás tady dělá maximum a já věřím, že se nám povede získat dostatek bodů. Musíme využít každou šanci, kterou nám AS nechá."

Do Věčného města pojede tým trenéra Marana bez zkušeného beka Gobbiho, ale to je v podstatě jediná větší absence veronského týmu. Domácí mají mnohem větší starosti, protože šrámy z duelů Ligy mistrů si odnesli Diego Perotti a Kevin Strootman. Mimo hru jsou navíc dlouhodobě zranění Rick Karsdorp a Grégoire Defrel, jejichž návrat na trávníky dost možná počká až na další sezonu.

Kromě absencí musí trenér Eusebio Di Francesco urychleně vyřešit, jak namotivovat své hráče k dobrému výkonu. Giallorossi totiž mají za sebou utkání v Liverpoolu, které se jim vůbec nepovedlo. Především obrana trpěla pod suverénním výkonem Mohameda Salaha a Roberta Firmina a její souhra byla oprávněně terčem kritiky. AS se nakonec z Anglie vydalo domů s výsledkem 5:2 pro domácí Reds.

Rozestavení 3-5-2, které fungovalo tak dobře v odvetném utkání s Barcelonou, na Liverpool vůbec neplatilo. Ani v lize si As nemůže dovolit luxus odpočinku, protože konkurence v boji o třetí místo je velmi silná. Stejný počet bodů a lepší skóre má Lazio a poslední slovo neřeklo ani milánské AC. Minulé kolo první italské ligy se Římanům povedlo na výbornou, neboť nasázeli tři branky do sítě SPALu.

Podobný výsledek proti Chievu by moc rád viděl belgický záložník Radja Nainggolan. "Musíme si věřit. Nesmíme ztrácet víru, protože už jednou se nám podařilo otočit utkání a postoupili jsme. Víme, že jsme udělali mnoho chyb, až příliš. Ale dokud nebude konec, nevzdáváme se. Teď bude důležité, jak se postavíme k utkání s Chievem, které má pro nás z hlediska tabulky momentálně stejnou váhu," říká obletovaný záložník na adresu Chieva.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Peres, Manolas, Jesus, Jonathan Silva - Nainggolan, Gonalons, Pellegrini - Ünder, Schick, El Shaarawy
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Tomović, Bani, Jarosziński - Castro, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Pucciarelli, Inglese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.94 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (sobota 20:45)
Horečka sobotní noci v Itálii nabírá na síle. Duel domácího Interu Milán s Juventusem Turín je totiž nejen tradičním a emotivním zápasem, ale aktuálně také jednou z hlavních bitev o mistrovské Scudetto.

Derby d‘Italia je výraz označující zápas dvou rivalů, Interu Milán a Juventusu Turín. Soutěží spolu nejen sportovními výsledky, ale také coby dvě největší města v severozápadní Itálii. Poprvé byl tento výraz použit už v roce 1967 italským novinářem Giannim Brerou. Ačkoli v posledních letech zažíval menší ústup zejména kvůli úpadku Interu, letos by mohl být jedním z klíčových zápasů v boji o titul.

Ne snad proto, že by o něj Inter začal bojovat. O titul bojuje samozřejmě Juventus, který si na první místo za ta léta nadvlády už navykl. Tentokrát je mu ale Neapol více než zdatným soupeřem a vyzyvatelem. To se ukázalo zejména v minulém kole, v němž právě Neapol slavila těsnou výhru nad ne zrovna excelujícím Juventusem. Stará dáma podruhé za sebou klopýtla, když si po remíze s Crotone připsala porážku 1:0, o níž rozhodl stoper Kalidou Koulibaly.

Tím se náskok Juventusu právě na druhou Neapol smrskl na pouhý jeden bod a boj o titul už dlouho nebyl tak těsný. To si uvědomuje také někdejší brankář Sebastian Frey, který v rozhovoru pro RMC Sport řekl: "Inter bude možná posledním týmem, který ještě může Juventus zastavit. Osobně si myslím, že Juventus nakonec potvrdí svou zkušenost a fakt, že umí hrát pod tlakem, ale bude to opravdu hodně těsné. V Juventusu to vypadá na velkou přestavbu kádru, změní se podle mě hodně," míní Frey.

Trenér Massimiliano Allegri, rovněž kritizovaný za vývoj situace s Paulem Dybalou, střídání či špatně volené rozestavení, se bude muset poprat s Interem bez obránce Giorgia Chielliniho. Jeho místo by ve šlágru kola měl zaujmout mladík Daniele Rugani. Do hry se vrací De Sciglio a svou úlohu by měl odehrát rovněž útočník Mario Mandžukić.

Domácí trenér Luciano Spalletti nemá tolik absencí a může v podstatě jen uvažovat o některých variantách. Například o tom, zda nechá hrát Valera, nebo jestli dá důvěru navrátilci Vecinovi. Do hry se hlásí také Yann Karamoh, jemuž dost možná udělá prostor veterán Antonio Candreva. Velmi často rozhodovalo v tomto střetu domácí prostředí a v roli hostitele už dvakrát po sobě vyhrál právě Inter Milán.

Jeho forma letos nenaplňuje ideály vedení či fanoušků tak, jak by si před sezonou a po skvělém startu asi představovali. Milánský celek je v tuto chvíli až na pátém místě a bojuje s Laziem i AS Řím o šanci na přímý postup do Ligy mistrů. Už ve dvou minulých kolech Inter dokázal uhrát vítězství a připsal si tři body po poměrně jasných výkonech, ale jeho soupeři nebyly tak kvalitní týmy.

K zápasu Interu s Juventusem se v rozhovoru pro TMW vyjádřil mimo jiné někdejší obránce AC, Luca Antonini. "Sobotní večer je podle mě klíčem k hádance o tom, kdo se stane mistrem. Pokud Inter dokáže zastavit Juventus, pak se jím dle mého názoru stane Neapol. Juventusu však dávám přeci jen větší šance, i když u něj v poslední době pozoruji slabší formu a občasné výpadky. Trenér Allegri musí namotivovat hráče, aby odevzdali maximum a nespoléhali jen na nespornou kvalitu," dodal Antonini.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cancelo, Škriniar, Miranda, D’Ambrosio - Vecino, Brozović - Karamoh (Candreva), Rafinha, Perišić - Icardi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Rugani (Barzagli), Benatia, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Dybala, Higuaín, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.18 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC34274378:2085
2.SSC Neapol34266271:2384
3.SS Lazio34207783:4367
4.AS Řím34207755:2767
5.Inter Milán341812456:2366
6.Atalanta Bergamo341510952:3555
7.AC Milán341591044:3854
8.ACF Fiorentina341491147:3851
9.UC Sampdoria341561351:5351
10.Turín FC341114948:4147
11.Janov CFC341181529:3441
12.Bologna FC341161737:4439
13.US Sassuolo349101525:5337
14.Udinese Calcio341032143:5633
15.Cagliari Calcio34961930:5633
16.Chievo Verona347101730:5331
17.FC Crotone34871932:5931
18.SPAL 2013345141530:5529
19.Hellas Verona34742327:6825
20.Benevento Calcio34522729:7817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (855)

Přidat komentář
Koubinhor

Forza Inter, Juve merde... Vyprodáno, oba musí vyhrát... To bude hodně emotivní spiel... 2:1

Reagovat
Deki

Dneska by radost z výhry mohla být až trojnásobná! Udělat důležitý krok k LM, dát mečbol Neapoli a porazit Juventus je pak samo o sobě vždy krásné

Tak pojďme! FORZA INTER <3

Reagovat
mastakillah

kéž byste to dali

Reagovat
Panděvova ofina

Bylo by krásné zvítězit, ale proti nám stojí nejlepší klub SA, který má moře zkušeností co se týče vypjatých zápasů proti těm nejlepším týmům v LM. Juventus musí vyhrát a my také. Ale zcela upřímně si myslím, že na LM náš tým ještě nemá. Bylo by skvělé se kvalifikovat, ale svými výkony ve druhé půli sezony jsme jasně ukázali, že ještě zdaleka nejsme připravení na to, aby jsme vstoupili mezi ty nejlepší týmy Evropy. Tím nechci shazovat naše šance, které tam někde pořád jsou, ale jen se připravit na situaci, která s vysokou pravděpodobností nastane. Momentálně nezbývá nic jiného, než víra v trenéra a hráče .

Reagovat
cresposuper

Do semifinale LM sa dostal (zasluzene) tim, ktory v lige nehra o nic lepsie nez Inter, nemyslim si, ze nemame na LM.

Reagovat
10

vy ale narozdíl od nich hrajete x let jednu soutěž

Reagovat
cresposuper

Jasne, ale tomu je aj logicky prisposobeny ten kader. Postup do LM automaticky znamena viac $, vacsiu atraktivnost klubu a tym padom aj sirsi kader.

Reagovat
10

teoreticky možná, v případě Interu a jeho nákupů nevím...nepřijde mi, že by peníze a jejich nedostatek byl ten největší problém

Reagovat
cresposuper

To nie, ale aj v nasich nakupoch vidno nejak progres, za posledny rok je fail iba Dalbert (Vecino je tak na hrane).

Reagovat
snuff24

Tohle je vždycky nejvíc nesmyslnej argument a největší výmluva

Reagovat
10

to teda není

Reagovat
svkmd

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Artaxerxes

Forza Inter!

Ale jinak jsem rad, ze to nemůžu sledovat, to bych rozchazel několik dni

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Viola 1x, pretoze Viola doma nie je taka slaba ako si Neapolsky fans myslia Naopak my podla mna 1:2, 1:3 z Interom, pretoze teraz musia zahrat ako proti Realu a ked sme na Bernabeu vyhrali 1:3 proti Realu, tak teraz Interu sme schopny dat minimalne 2-3goly v pohode, len treba hrat ako proti Realu, nie frustrovane ako proti Neapolu Neapol ten tlak aj tak neunesie ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna si tam mal este niekde napisat, ze musite hrat tak ako proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Este by ma zaujimalo , ze co mas na mysli frustrovane ... Lebo frustrovane ste mohli hrat tak akurat posledne 3 minuty po gole Kouliho . Inak ste to hrali podla ocakavania na remizu , tentokrat to vsak uz Allegri prepiskol do obrych rozmerov a ta pasivita bola vytrestana .. Kazdopadne o ziadnej frustracii nemoze byt ani reci, Juve isiel od zaciatku do takmer konca jasne za svojim cielom a takmer sa mu to opat podarilo .

Reagovat
Pinturicchio

Konečně ligové DDI, kde o něco jde oběma, snad to bude mít odpovídající kvalitu, náboj, atmosféru, tempo. Jako už klasicky se tým, který donedávna hrál špatně, před zápasem s náma zvedne, udělá 7 bodů ze 3 zápasů a nastřílí 6 gólů, přičemž dostane jediný.

Juventus (probable): Buffon; Cuadrado, Barzagli, Rugani, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic

Docela zajímavá sestava, Juan na bekovi snad problém proti D’Ambrosiovi nebude, každopádně bych na RCM v tomhle případě dal někoho tvrdšího než je Khedira (Marchisio, Sturaro, Bentancur), kór s Pjanicem na CM. Případně dát napravo Howedese a zálohu nechat tak.

V útoku samozřejmě prostě nemůže chybět Mandzukic, co z toho, že kvůli tomu v posledních zápasech fantastický Costa utopený napravo ... za mě ideál Costa - Higuaín / Dybala - Bernardeschi / Dybala.

Čeká nás první finále ze 4, snad nepro*ebeme hned to první.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
10

s D'Ambrosiem by možná Juan problém neměl, ale s tím Perišićem, co by na něj hrál křídlo, by to asi bylo horší

nevěřím tomu, že by Juana poprvé v Juve postavil na beka zrovna v derby, spíš tam čekám Howedese a stopery Barzagli-Benatia...jinak je to 1. finále z 5, ještě Coppa

Reagovat
Pinturicchio

Perisic je lempl, ten to zas odchodí.

Samo, myslel jsem jen ligové. Pojďme ale vyhrát všechny.

Reagovat
10

prohráváme 1:0

Reagovat
Pinturicchio

Tak to bude 1:5, no (prohráváme 3:0 )

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na pořádnou bitvu na Meazze a na peprnou diskuzi tady!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Vecino s Candrevou v základu mě optimismem příliš nenabijeji

Reagovat
Eldarion

Celkom som zvedavý na DDI, Inter doteraz v týchto velkých zápasoch hral rozumne a takticky dobre pod Spalom a boli z toho remízy aj keď občas trošku betón ale dnes potrebuje vyhrať takže hru by mali otvoriť tak isto ako Juve snád to bude konečne derby v Serii A ktoré sa bude dať pozerať tip 0:2 Costa, Sandro

Reagovat
10

Konečně bude mít Derby pořádný grády a o něco se reálně hraje. Doufám, že zápas s Neapolí probudil z letargie a jistoty nejen fanoušky, ale hlavně hráče.

Důležitou roli bude podle mě hrát únava, v tom by měl mít Inter výhodu, když hraje jednou týdně. Čím dál víc si myslím, že právě fyzická připravenost je největší problém naší sezony, dřív největší přednost. Snad se posledních 5 zápasů v sezoně povede najít sílu na adekvátní reakci a v létě pak přijdou změny.

Interu tyhle zápasy sedí, větší problémy má se slabšíma, navíc v derby se to vždycky srovnává. Zápas na Olimpicu s AS imho bude "snažší".

FORZA JUVE!

Reagovat
cresposuper

Ak budu hrat zostavy, ktore pise CdS, tak vasi hraci zo zakladu maju v priemere odohratych cca o 230 minut viac nez nasi (plus Rafinha hra u nas ani nie polku sezony), to mi nepride ako ako az taky velky rozdiel.

Reagovat
10

tak ono to ani primárně není o odehraných minutách, navíc jen v týhle sezoně...hráči se nějak připravujou na zápas, nějak odpočívají, to je při zápasech každý 3-4 dny náročnější

i tak má třeba Higuain na minuty za 2 poslední sezony odehraných asi o 25 zápasů víc než Icardi, u ostatních klíčových hráčů to bude podobný

Reagovat
cresposuper

Jasne, to beriem, skor mi slo o to, ze ked vy mate kader siroky ako dva nase, tak tie sily viete lepsie rozlozit- u nas hra skoro celu sezonu ta ista zostava.

Reagovat
Lech

V DDI snad remizka, at z toho tezi AS i napoli

Reagovat
Eldarion

A Lazio

Reagovat
Eldarion

No vyzerá to tak, že Mirabelli definitívne bude končiť a asi budúci týždeň to bude offiko. Ďalej to vyzerá aj na koniec Li-ho v AC ktorý ževraj nemá šancu splatiť zvyšné čiastky a Elliot sa to rozhodne nepredať ale vidí príležitosť na investovanie. Otázka je, že či korporátna spoločnost z Wall Street ako Elliot nebude chcieť mať AC ako len potencionálny zdroj zisku. Ach toto bude zas cirkus

Reagovat
Pipo123

Je to pekne na piču, prioritne myslím na Lazio, no chcem aby vyhral aj Inter, zároveň keby dnes prehrajú tak zajtra môžeme odskočiť na 4 body ideálne keby vyhrajú obaja a prehraje AS

Reagovat
cresposuper

A remiza 0-0 v poslednom kole vyradi Romu

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!! těžce napjatej už teď, takovej zápas fakt dlouho nebyl.. a co pořád Interisti nadávate na Vecina? Za Gagliu ideální náhrada do systému, až na pár výjimek špatnej nebyl, snad fakt bude hrát a potvrdí to..

Reagovat
sinter

obohrana pesnička, nie je na koho nadavať tak sa to hodi na Vecina. Brozo bol 3/4 sezony jasny adept na predaj a teraz som tu uz videl ze ma ostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dneska vyhra 1:0. Pojdme

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veľmi som zvedavý na dnešné choreo. Vraj celý štadión bude v čiernomodrom.

Reagovat
10

údajně chtějí vzdát hold i Gigimu, ale to se mi moc nezdá...poprvé v historii zároveň padla hranice 5 milionů ze vstupného

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pinturicchio

... už vidím, jak zas usnu, než to začne.

Reagovat
10

chodíš spát se slepicema, nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

S těma vstávám ... se najím, dám si pivko / víno a nevím o světě.

Reagovat
Inter Eterno Amore

jo o tom vstupnom som čítal

Reagovat
Pipo123

Chievo dnes 3 body

Reagovat
cresposuper

Chievo zacalo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Páťaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Paaaatriiiik super nabeh a zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ukáže všem, co se mu smáli po přestupu

Reagovat
Coutinho10

je na dobry ceste ..i na Anfield se mi libil

Reagovat
Kluivert9

Příští sezóna bude jeho

Reagovat
Pinturicchio

Super, že začíná dávat góly už teď, do přípravy mu stoupne sebevědomí a příští rok to bude trhat.

Reagovat
Kluivert9

Hlavně se zas nezranit.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Patrik, strasne mu to preju.A moc mu verim.Pristi rok uz pujde plus 15 za sezonu.

Reagovat
zelda
Reagovat
zelda
Reagovat
Inzaghi

Empoli zpátky v áčku. Parma, Palermo, Frosinone - všichni tohle kolo nezvládli. Aby ještě nešly přímo nahoru Benátky, ve zbytku maj asi nejsnazší los. I když Parma + Palermo by byli ideální. A nebýt letos Hellas tak tragickej, mohla mít příští rok liga snad nejlepší možný složení.

Reagovat
Pinturicchio

Snad to Parma dá, ... Zamparini ať klidně zůstane ještě rok v B.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem Empoli, Palermo a v baráži to vidím na boj medzi Parmou a Benátkami Bral by som keby zo Serie A vypadlo Sasuollo... Neviem, nemám ich proste rád.

Reagovat
Pinturicchio

Sassuolou musí zůstat, pro Juve je lepší, když mají farmu v A než v B.

Empoli, Parma a Venezia, klidně ... ale za tohle - https://www.football-italia.net/120536/serie-blame-dybala-dip ... doufám, že bude Zampa hnít v B hodně dlouho.

Reagovat
10

bohužel má pravdu...minimálně pro současný Juve to platí 100%

Reagovat
Pinturicchio

A já přemýšlím, v čem má se Sassem DotohoInter pravdu .

Má, nemá, ... má držet hubu a ne mu psát SMS a dávat takové vyjádření, které Dybalu rozhodí ještě víc, do novin, i když se ho na to ptají. To samé s Alvésem, kokotem.

Reagovat
jany kozak

mohlo by Bari postupit

Reagovat
Coutinho10

tak ted ta paticka Schicka asi nastartovala Chievo

Reagovat
Coutinho10

a hned jde dolu....

Reagovat
smazaný uživatel

Za hento cervena karta??? To je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca ty kokot, tak ti treba, jebnuty debil

Reagovat
smazaný uživatel

Schick na kridle je picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo nám dnes môže dať asi poslednú šancu, potom si to už AS postráži a bude to medzi Interom a SS.

Reagovat
svkmd

as ešte prehrá s juventusom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom už to majú ľahké a úprimne nám s Juve tiež moc neverím... Chcem, ale dívam sa na to skepticky.

Reagovat
Inter Eterno Amore

CHIEVO

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

He he v 10-tich 2 goly, super

Reagovat
smazaný uživatel

Foku meeeeeeeeeeeee. To Chievo keby nemá Sorrentina tak je už von zo SA. Teraz dostanú 2 góly v presilovke hlavne, že sa tí hadi bili s nami o body do poslednej chvíle .

Reagovat
Inter Eterno Amore

Foku me

Reagovat
cresposuper

Vsak u nas dostali tiez 5 Inac ten ich tim je hrozny, kazdu sezonu tam hraju ti isti dedkovia, okrem Giaccheriniho tam nie je ziaden futbalista.

Reagovat
jany kozak

dalsiu sezonu ich vytrhne Valjent

Reagovat
smazaný uživatel

pato schick sa rozbieha verim ,ze pojde este hore

Reagovat
Komix

Proč byl střídanej? Taktický?

Reagovat
smazaný uživatel

aby posetril sily a Liverpoolu dal hatrick...stale verim v postup

Reagovat
Komix

A vejde se do sestavy přes Undera? na Livepool

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl po tom prvním kole, kde byl Under hroznej a Schick naopak dobrej a dnešním zápase.

Reagovat
Komix

díky

Reagovat
smazaný uživatel

chystame to vysledkovo na Liverpool

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechápem, prečo je potrebné ku penalte dávať ešte aj červenú kartu. Keby ho zlomil v páse nič nepoviem, ale jednalo sa o taktický faul, kde bol navyše ešte v hre brankár (by to chytil podľa mňa).

Reagovat
smazaný uživatel

teraz bude dilema...fandit juventusun nech inter prehra a ziskame o LM naskok alebo fandit Interu ,nech vezni nemaju titul....vyberem moznost B

Reagovat
Inter Eterno Amore

remíze fandi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

La formazione ufficiale della Juventus:

Juventus (4-3-3): Buffon; Cuadrado, Barzagli, Rugani, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic

v obraně Max překvapil fest...pro Daniho naděje, snad se toho chytí

Reagovat
Inter Eterno Amore

Cuadrado hráva niekedy obrancu ?

Reagovat
10

ne, v čtyřčlenný obraně možná někdy v Lecce...

Reagovat
Pinturicchio

Costa měl být vlevo a vpravo Berna, jinak dobrý asi.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Radja aké nervy

Reagovat
smazaný uživatel

3 kola pred koncom mame champions league vo vlastnych rukach ...GRAZIE ROMA teraz takymto vysledkom zdolat the reds !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: Handanovic; Cancelo, Skriniar, Miranda, D’Ambrosio; Vecino, Brozovic; Candreva, Rafinha, Perisic; Icardi

Inter bench: Padelli, Berni, Lisandro Lopez, Ranocchia, Karamoh, Borja Valero, Santon, Eder, Dalbert, Pinamonti

Dobré je, že necháva Borju na lavici, ak to Candrevovi nepôjde tak by tam mohol Spall dať čo najskôr Karamoha. Možno škoda že miesto D'Ambrosia nedal rýchlejšieho Dalberta. Ale inak

Reagovat
Alberto Aquilani

Bolo by pekné, keby to Juventus nevyhral, ale obavam sa, že keby dnes Inter vyhral, tak nám zostane čierny Peter.

Reagovat
brenk

kľud, by idete vyhrať LM tak kvalifikáciu máte istú

Reagovat
Alberto Aquilani

jaj fakt, zabudol som

Reagovat
cresposuper

Cuadrado v obrane na Perisica? WFT?

Kazdopadne Forza Inter!

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
cresposuper

To bol pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaka nadeje, ze to bude hezkej fotbal? Jako vim, ze Inter mel tuhle sezonu i dobry obdobi, ale Juve hraje divne celou dobu..Postaveni v tabulce je super, oba museji vyhrat, naboj to ma i historickej..tak snad bude i na co se divat

Reagovat
smazaný uživatel

Sance je vzdy

Reagovat
lnterista

Musime verim...

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to vyhraly tak do konce ligy nevyhrajou vsechny zapasy a posledni je na laziu. EL je pro tento inter optimalni.V CL by delaly jen ostudu. Muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by bolo FFP aby mohli byť konkurencieschopný a nerobiť hanbu.

Reagovat
smazaný uživatel

(V ďaľších sezónach)

Reagovat
Panděvova ofina

No jsem zvědavej. Máme nejlepšího stopera SA a Skriniara. Naše obrana by neměla být překonána

Reagovat
Furia Ceca

Matuidi fakt umí jenom běhat, víc nic...

Reagovat
Pinturicchio

Howe in.

Reagovat
svkmd

vidím khediru a smejem sa

Reagovat
M11

COSTA !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Costička...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Cuadrado áčko

Reagovat
svkmd

čakám komentáte typu offside

Reagovat
10

Douglas

Reagovat
Mr.Jindros

Inter zatím spí, tenhle byl lacinej.

Reagovat
Furia Ceca

Proti týmu s nejlepším obráncem SA není žádný gól lacinej...

Reagovat
Furia Ceca

NAZDÁÁÁÁÁÁÁÁR...

Ani Mirinda tomu nezabránil

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

DOUGLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Inter by neporazil ani Jihlavu. Traposi. A tedka klasicky nekoukatelny beton od Juve, pricemz Inter bude oblehat jak kkt z toho. Prepinam na NHL na Tampu. Chodici fotbal me nebere

Reagovat
Furia Ceca

A proto přepneš na NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Tempo level 1000

Reagovat
Nuno čomes

Handanovic zase bez reakce. S tím mě strašně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to cez Candrevu, nič nevidel.

Reagovat
Nuno čomes

Letělo to vedle nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ale je pravda že doteraz to má Samir u ... a ani sa nepohol zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Miranda TOP

Reagovat
Pipo123

Cancelo je pozicne mimo

Reagovat
M11

Vecino oranzova docela

Reagovat
10

Tohle byla prasárna na červenou

Reagovat
M11

Tak je tam.. pekne video

Reagovat
smazaný uživatel

Juvemafia

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaky iiny tym vic k smichu jak Inter? Mozna tak Sparta

Reagovat
Panděvova ofina

A ty jsi sem přišel odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Prahy, procpak

Reagovat
10

Forza VAR

Reagovat
smazaný uživatel

podplaceny kurwy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vecino, viď?

Reagovat
Pipo123

VAR znova na smiech

Reagovat
sinter

?

Reagovat
svkmd

na smiech??

Reagovat
10

Co meleš?

Reagovat
Pipo123

Co melem? Ze zase si to rozhodnú ako chcu, odrazu v tomto zapase si pozrie video a v inych na to jebu, spomeň si na rímske derby kde Jesus takmer dolámal Parola a ten kokot u videa, nemyslim hlavného to nechal len na žltú kartu. Tuto sezonu Vidis x x taketo suboje a vyhodnocujú si to ako chcu...

Reagovat
10

a proč je na smiech teď?

Reagovat
Pipo123

sam Vies ze ja video kritizujem neustale, dnes jasna cervena, skor im ide o to ze faulov na cervenu bolo uz tolko a rozhodca u videa nereagoval, dnes odrazu hej, cervena jasna.

Reagovat
10

on je u videa Valeri, jako 4. Tagliavento, jsou tam nejlepší rozhodčí v Itálii...možná by se podívat nešel, kdyby Mario nebyl ošetřovanej, protože to trvalo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukić

Reagovat
smazaný uživatel

zkorumpovane zumpy z juve

Reagovat
jany kozak

to je dement ten rozhodca

Reagovat
Alberto Aquilani

No, ak toto dojebú, Neapol ten titul naozaj získa

Reagovat
Yanek

A je po zápase

Reagovat
cresposuper

To je kokot, som zvedavy, co na to povie svaty Gigi.

Reagovat
svkmd

čo by mal povedať?

Reagovat
10

kokot je Vecino, což určitě potvrdí i svatý Gigi

Reagovat
Pinturicchio

1url.cz/5t8AQ

Reagovat
smazaný uživatel

Merda

Reagovat
Panděvova ofina

Tak ta čtvrthodinka mi asi pro dnešek stačí ...

Reagovat
jany kozak

aspon mozem pisat diplomovku

Reagovat
Nuno čomes

Týden se na to tesis a je po fotbale. Muzu v klidu přepnout.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Furia Ceca

To je magor ten Vecino...

Reagovat
Pinturicchio

Ahoj, čau.

Reagovat
lajka30

tak to Cuadrado měl jít taky ven to se tam můžou dívat na každej faul dobrá komedie ala Italia

Reagovat
Benesse

jj to bola úplne rovnaká situácia

Reagovat
lajka30

faul jako faul ne?

Reagovat
Mr.Jindros

cože?

Reagovat
lajka30

Ale nic.

Reagovat
Benesse

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to redka? Nestihol som to, nemá niekto video?

Reagovat
Nuno čomes

Nebyla, jinak by cuadrado musel jít taky.

Reagovat
Furia Ceca

Aha...

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado ho bral z boku, jasná žlutá, ten váš blb mu prošlápl holen bez moznosti hráč balon.

Reagovat
svkmd
Reagovat
smazaný uživatel

no tak zaslúžená, jasný úmysel

Reagovat
Pinturicchio

Byla, Mandzukic odehrál balon a Vecino ho proslápl bez moznosti hrát míč.

Reagovat
smazaný uživatel

A už to jede

Reagovat
Nuno čomes

Gol z ničeho a z žluté červená. Pro dnešek stačilo. Orsato

Reagovat
Mr.Jindros

Možná by stačilo kdyby na něj ten dement nešlapal.

Reagovat
Furia Ceca

Chceš namítat, že to neměla být červená, ale jenom žlutá? To jako vážně...?

Reagovat
Nuno čomes

Ano vážně.

Reagovat
Furia Ceca

Rozhodčí musí hráče chránit a když někdo někoho zákeřně fauluje s cílem zranit, jako Vecino Mandžukiće, musí rozhodčí tasit červenou. Nevím, o co ti jde, ale jenom žlutou pro Vecina v žádným vesmíru neobhájíš.

Reagovat
Nuno čomes

Umysl v tom ale vidíte jen vy černobílí.

Reagovat
Furia Ceca

Aha... Takhle někomu dupnout na kotník s cílem někoho zranit, to je jen náhoda. Díky, s tebou jsem skončil, nebavím se s debilama.

Reagovat
Nuno čomes

Co to meleš? Jaký cíl někoho zranit? Se vzpamatuj. A kotník to nebyl, nauč se kde je kotník. Já s tebou ani nezačal, odepsal si ty. Já tady normálně nenadavam nikomu do debilu (u tebe se není čemu divit, je to vlastně tvůj co paty příspěvek kde někoho urážíš), ale co čekat od curaka jako jsi ty

Reagovat
Furia Ceca

Tak když v tom nevidíš úmysl někoho zranit, tak debil prostě jseš - takže to nebyla urážka, ale suchý konstatování faktu. Ty mě bezdůvodně urážíš, když mě nazýváš čůrákem

Reagovat
Nuno čomes

Když mě neznáš osobně, tak si svoje suchý konstatování faktu strc někam

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
oli9

červená měla být hned ...žlutou neměl ani tahat..prase

Reagovat
smazaný uživatel

takže myslím že LM je pryč a upřímně rečeno jak AS tak Lazio si ji zaslouzilo vic.... mrzi mě jen že korupčníci opět vyhrají titul...bohužel.... Evropska liga pro nás nic neřeší tu jen odchodíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si zapnul zapas, tak asi takhle https://youtu.be/UkJehlr1tEw

Reagovat
smazaný uživatel

Máš přestávku v hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Proc? Ja si jen myslim, ze o nic neprijdu. O nic urcite do pul. Od 70. mimuty to zapnu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jednou uplacis tak porad uplacis juve

Reagovat
sinter

v tom pripade treba vecina okamzite prepustit ked ho plati juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Proč by Juve platilo nějakýho vašeho sráče?

Reagovat
sinter

zeby sarkazmus?

Reagovat
Furia Ceca

V tvým i případě interfana bych se nedivil, kdybyste tomu fakt věřili

Reagovat
sinter

Reagovat
mojmira

Jednou může inter pro tu ligu udělat něco dobrýho a oni to doserou během 20 minut ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Inter, ne?

Reagovat
castelL

Toto sú komedianti .. tento Inter, rok čo rok, to sa nedá pochopiť

Reagovat
smazaný uživatel

A toto nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve no

Reagovat
smazaný uživatel

pjanic uz mel byt venku korupce

Reagovat
vilp

Že se na to ani nepodival.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Nuno čomes

Tak co hovada? Pjanic druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno kdo to piska pokazde v techto vzajemnych zapasech maji ti zkorumpovani hajzli nejake vyhody

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně prosím tě nebul

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze budu dvoji metr jo to tedy ne

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě je to dokonce trojí metr. A nebo gtrollí metr? Ani sám nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

proste nevim co by museli hraci juve udelat aby je ten zumpojed vyloucil to je konec a mndzukic je yugolska devka

Reagovat
Inter Eterno Amore

Mandžukič je neskutočný zmrd, aj ked nevravím o dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

Orsato

Reagovat
smazaný uživatel

brutální střela

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha aspoň neplačkal ako Mandzukič a nebol 6 sekúnd u lekárov, ak dal priamu redku Vecinovi tak Pjanić mal byť out!

Reagovat
10

tjn, jen vyskočil metr do vzduchu a udělal při tom 5 kotoulů

Reagovat
Panděvova ofina

Buď trochu soudný. Faul to být měl, ale teď je to už jedno, protože zápas je rozhodnutý červenou kartou.

Reagovat
10

neříkám že neměl

Reagovat
Nuno čomes

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Špekoun zase k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do ted jo

Reagovat
10

Gonzalo Amauri

Reagovat
M11

Ten je zas v haji

Reagovat
10

duben bez gólu

Reagovat
10

v březnu 2...takhle se bojuje o MS

Reagovat
Mr.Jindros

Jo no, jeho letošní statistiky už se tomu Amaurimu pomalu blíží.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

sranda liga toto zas vsetko spravit pre to aby to mal Juve uzivajte

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to 12 proti 10 to je hnus do ci bijici

Reagovat
smazaný uživatel

Kňoury kňoury

Reagovat
smazaný uživatel

hm, teď jasný faul Sandra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Miranda sa asi zbláznil on ide 1 v 5

Reagovat
smazaný uživatel

Orsato z toho dělá pěknou bramboračku,už ani neví co pískat a co ne

Reagovat
10

tak Inter teď přidává všemu, dostávají ho pod tlak, stadion k tomu...nezávidím mu

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo nepřidal ničemu,měl loket za krkem

Reagovat
10

přišlo mi, že už byl Cancelo v pádu...ale to je jedno

Reagovat
lnterista

To je dobre

Reagovat
10

chápu to, no

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Yanek

Kolik už tam měl Higuain ztrát?

Reagovat
10

nevím, ale všechny

Reagovat
Pipo123

Ale to su zákroky kde musi Orsato piskat, faul Sandra a Cuadrada

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo... Higuaín prostě není útočník pro nás. Ten je dobrej pro tým, kde se to kolem něj všechno točí - v Neapoli by mu bylo líp.

Reagovat
M11

Candreva zluta

Reagovat
Nuno čomes

Zavolej orsatovi

Reagovat
Pinturicchio

Higuaín v létě musí jít, katastrofíše.

Reagovat
Il Architetto

Zadarmo klidně

Reagovat
Mr.Jindros

Vzhledem k ceně a ne přehnaně velkému platu nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 150 do Číny

Reagovat
Pinturicchio

Měli ho už letos poslat Contemu do CFC, jestli za něj fakt dával 100 ... se ztrátou asi, ale prodat i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzu toho nemaj radi vlastni fanousci kolikrat, nesnasi ho fans ostatnich tymu, v kazdym zapase ma neco, kde ho zacnou nenavidet i protihraci..a stejne ho mam rad

Reagovat
Furia Ceca

Mezi fandama Juve v Itálii to je jeden z nejoblíbenějších fotbalistů v současným kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nepisu, ze vsichni. I v Bayernu ho nekteri vyhazovali a nemel povest nejakyho sympataka

Reagovat
Furia Ceca

Matuidi je fakt kužel... Od něj se ty míče odrazí přesně tak, jak se trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

6 minut nastavení v prvním poločase jsem dlouho neviděl, jestli vůbec

Reagovat
Pipo123

V SA asi ani ja, ale v druhej anglickej Vidis obcas aj 15+ :D

Reagovat
smazaný uživatel

divis se kdyz se tam ta jugolska smata valela 10 minut

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

Božatko

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vaří šéfkuchař Orsato

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zapas mel piskat rozhodci Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

toto už byl klasický Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

VAR?

Reagovat
Pinturicchio

Skriniar je to, co by mohlo být z Ruganiho, kdyby byl duraznější.

Reagovat
lnterista

To je hrozna traparna

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Skriniara

Reagovat
Il Architetto

Offside

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Skriniar, dvakrat to tam uhasi a potreti uz na to nedosahne...aaa tak to neuznali, kazdopadne Sriniar je perfektni

Reagovat
castelL

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte sem niekto link na to čo urobil najlepší Miranda pred touto brankou

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelná komedie

Reagovat
Pinturicchio

Voe, klasiko je až za 8 dní.

Reagovat
Nuno čomes

Ofsajd jak kráva

Reagovat
Furia Ceca

Pipo, pořád nadáváš na VAR?

Reagovat
Pipo123

Ved ofsajd vedia posúdiť, ale fauly piskaju ako sa im zachce.

Reagovat
Pipo123

Matuidi beží minutu po trávniku a zbytocne :D

Reagovat
Il Architetto

Pobavilo nejvíc.

Reagovat
10

on ví, že už se mu nic lepšího v zápase nepovede, tak slaví stejně

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

BLAISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
castelL

Reagovat
10

to je vůl

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
Il Architetto

To sleduješ z Marsu?

Reagovat
Pinturicchio

Mám nějaký anglický ACE, dobrá kvalita, ale musel sem obětovat aktuálnost, no.

Reagovat
Pinturicchio

... jinak ne z Marsu, ... spíš to vypadá, že ze záznamu..

Reagovat
Inter Eterno Amore

oslavuješ ako by ste dali rozhodujúci vo finále LM

Reagovat
Pinturicchio

Tam ho nedáme, si to vynahrazuju v Serii.

Reagovat
lajka30

V týhle lize to video radši neměli zavádět.

Reagovat
Nuno čomes

Nejteapnejsi na hřišti je rozhodčí. Pak tomu všemu odpovídá průběh zápasu. Nic víc nema cenu komentovat. Je to skoda, v takovým zapase.

Skriniar je super. Ten Argentinec si přes nej ani necuchne.

Reagovat
Pipo123

Najlepsie bolo ako boli vsetci u rozhodcu a len Matuidi tam behal po trávniku ako keby rozhodol finale MS :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ho naučil Higuaín.

Reagovat
cresposuper

Jasne, vyluci Vecina po hranicnom zakroku, ale Pjanicovi druhu zltu za faul odzadu neda...A tie fauly pri kraji 16ky radsej nekomentujem.

Reagovat
smazaný uživatel

takove vyhody nema zadny jiny klub v lize to je konec

Reagovat
Nuno čomes

Tady chybí smajlik co má ruce od sebe s dlanema nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte sem niekto link na to čo urobil majster Miranda pred 2 brankou

Reagovat
castelL

Toto je proste hnus, nebyť VAR, tak gól uznajú, sila. Neskutočná hanba, takáto tlačenka Juve, nie prvýkrát. Pjanič mal mať červenú, hnus.

Reagovat
castelL

beriem späť Pjaniča, toto sa proste pískať nemalo.. už nedám na keci známeho!

Reagovat
Pinturicchio

Pjanico dneska super, Alex taky vypadá, že se dává dohromady, super centry.

Dog prostě ...

Reagovat
cresposuper

Az na to, ze mal byt von

Reagovat
Pinturicchio

Jj, i s Cuadradem.

Reagovat
cresposuper

Ani nahodou, Cuadradovi odpustil iba obycajny faul, Pjanicovi faul odzadu na zltu.

Reagovat
Pinturicchio

Cuadradovi odpustil obyčejný faul za žlutou? Viz tvůj kolega výš.

Reagovat
Pipo123

To podla mna ani faul nebol

Reagovat
10

vždyť to taky nepískal, nevím co tady nejen crespo zkouší

Reagovat
cresposuper

Omg, trafil ho nohou odzadu, je to 5-kilovy Rafinha, co asi tak mal urobit?

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

A kdyby měl 10, tak to píská proti němu.

Reagovat
ED91

Trojitý rittberger

Reagovat
M11

Nech je.. maji se aspon za co schovat

Reagovat
10

jenže tahle kulička se pak klasicky nabalí a za 5 let tady pak budeme poslouchat, jak Inter nepostoupil do LM kvůli rozhodčímu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále snívam o remíze ale ak by mala merda dať gól tak ho prajem prasiatku pre tie lolZ

Reagovat
Pinturicchio

Kurvaaa, ale má to dneska šťávu.

(Naladil sem nový ACE, tak snad ve druhém už nebudu jak z pomocné )

Reagovat
10

Matuidi na tom byl ještě hůř a ten je na hřišti

Reagovat
Pinturicchio

Mám Blase ještě radši, nejsem největší ohon dnešního večera.

Reagovat
Furia Ceca

Lichtsteiner IN!

Reagovat
Dejwa

Dostal vůbec Pjanic tu žlutou? Na titulku tv i na livesportu ji má, ale zdálo se mi, že ji dával Perisicovi za kecy..

Reagovat
10

Pjanić dostal za protesty...trošku přehnaná

Reagovat
Artaxerxes

Nechápu jako vždy, jak ještě může mít Juventus fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Velka Britanie na MS v hokeji pristi rok

Reagovat
lnterista

Reteeeeeee

Reagovat
sinter

pekne maurito

Reagovat
EL Gringo

Icardi

Reagovat
stuff

Blbci

Reagovat
smazaný uživatel

Mauroooooooooooooooooooooo

Reagovat
castelL

Reagovat
Pinturicchio

To říkám furt, že jsme měli koupit Icardiho i s tou blondatou p*cou místo Gonzala.

Reagovat
Furia Ceca

To bychom si zároveň museli nechat i Matriho, aby jeho Federica udržovala rovnováhu ve vesmíru

Gonzalo je na prd, no...

Reagovat
Pinturicchio

Matri by to vyrovnával sám.

Reagovat
Dejwa

Cancelo bůh

Reagovat
10

po tom prvním poločase to bylo jasný, to je znovu za ten přístup...Ruga mimo

Reagovat
Nuno čomes

ICARDIIII!!! Fuck korupčníci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo, a ted udrzet a tohle bude rozhodujici okamzik sezony!

Reagovat
10

jedinej hráč, co v Interu dává góly, tak ho pro jistotu nebrání nikdo

Reagovat
Airus

To je fuk kdo ho brani. Icardi si udelal jmeno jenom na Juve uz v Janove. Je mu to tam proti nam padne vzdycky

Reagovat
Mr.Jindros

Jestli tohle nezvládnem tak si ten titul nezasloužíme.

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že to ještě dáme... Jenom morální vítězství mi dneska stačit nebude!

Reagovat
Il Architetto

Snad stáhne tlusťocha.

Reagovat
Pinturicchio

Koukám, už mám aktuální stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagliho nebo Higuaina?

Reagovat
Pinturicchio

Konečně, snad za Gonzala.

Reagovat
Dejwa

Chtělo by to ještě rudou pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo po Sandrovi a Ghoulamovi asi najlepší krajný bek v SA.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bez karty jo to je kokot ten orsato te neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebem na to

Reagovat
Pinturicchio

Nebrečte furt.

Reagovat
sinter

važne to nebolo na žltú?

Reagovat
castelL

.. ako nič v zlom, prvú som uznal, že by bola.. ale toto? "nebrečte", keby si aspoň uznal pravdu, ty "fanúšik"

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me co by si psal ty kdyby jsme byly na opacnych stranach

Reagovat
LesyJePan

Ty si teda traged.

Reagovat
samson192

Reagovat
lnterista

Si dela prdel ne

Reagovat
M11

To byla jasna

Reagovat
Nuno čomes

Pico výhod ho uz

Reagovat
Nuno čomes

To je Curak

Reagovat
smazaný uživatel

Papà Orsato sa definitívne schlastal.

Reagovat
cresposuper

Aha jasne, ani toto nebola zlta pre Pjanica

Reagovat
brenk

Pjanič totálny vymetenec

Reagovat
RKBoy

toto akože nebolo na žltú?

Reagovat
Hokaido

To snad ne tvl. Tohle je strašná ostuda Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ta korupcnicka banda tahne karavamu dal. Serie A jeate vetsi zumpa nez naše liga

Reagovat
Pipo123

Pjanic mal byt vonku

Reagovat
vilp

Hnus.

Reagovat
LesyJePan

Juve + Orsato =

Reagovat
lajka30

A ted se nepodívá na video tohle je hrozná komedie.

Reagovat
10

kvůli žlutý se video nepoužívá

Reagovat
lajka30

ale druhá ne takže redka

Reagovat
10

jen přímá červená se kontroluje

Reagovat
Hokaido

A jak to jako poznáš?

Reagovat
10

je tam videorozhodčí

Reagovat
10

Pjanić je stejnej magor jak Benatia...v létě ať jdou klidně oba

Reagovat
Furia Ceca

V první řadě ať odejdou Matuidi s Higuaínem

Reagovat
10

jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

clovek jebe na anglickych rozhodcov a potom si zapne taliansku ligu kde to je este horsie

Reagovat
lajka30

a to maj video

Reagovat
Yanek

Si pamatuju, když za tohle Nani dostal v LM zrovna červenou ještě v MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

rozhodca zrely na odobratie licencie

Reagovat
M11

Co to je za chaos ty vole

Reagovat
RKBoy

Inter ale velmi sympatický výkon, snád ubojujú 3 body.

Reagovat
castelL

Komédia v priamom prenose. HANBA!!

Reagovat
cologneFC

Riadna komédia toto. Prečo pri Pjaničovom faule nevstúpil videorozhodca. Riadne tlačia ten Juventus. To je hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri by to mal vyuzit a striedat Pjaanica

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

To je strasne, co hrame

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale hrajete to celou sezónu

Reagovat
stuff

Ano, vacsinu sezony

Reagovat
Pipo123

Vyzera to tak ze Juve hraje o jednoho menej,

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle Kung-fu ani žlutou? Asi to moc přihrávají...

Reagovat
Nuno čomes

Možná ze i dobre, oni si za tu dobu proti deseti nevytvořili nic. Máme na to otočit.

Reagovat
LesyJePan

Calciopoli 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Paulito rozhodne

Reagovat
EL Gringo

Po dlhej dobe som si pustil Seriu A, myslel som si, ze len v Anglicku su na p*cu rozhodcovia ale ako vidim tak je to aj v Taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

to je saskarna ten rozhodci tipuju 1:2 98 z pen Dybala

Reagovat
Furia Ceca

Kéž by... To by vás tady při příštím derby polovina chyběla

Reagovat
smazaný uživatel

Calciopoli 2 díl

Reagovat
Furia Ceca

Vy jste na ten svůj hnus ještě hrdý jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajajaj prasiatko...

Reagovat
vilp

Pipa jak ho známe.

Reagovat
Mr.Jindros

Gonzalo.

Reagovat
Furia Ceca

TO JE DEBIL!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci na jejich strane, hraji o jednoho vic, a stejne nevedou Prej šampioni Italie Napoli pojdme!

Reagovat
Il Architetto

To není ani přesný, ani bojovný. Hnus.

Reagovat
Pinturicchio

Agnelli může sypat jak chce, ale dokud je na lavičce Allegri, tak je to k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasne Allegri nestrieda Pjanica lebo vie, ze ho ten kkt zlty nemoze vylucit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool zerte

Reagovat
vilp

Golasooo

Reagovat
lnterista

Reteeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Žerte korupčníci! Napoli zitra všichni povinne tlacit

Reagovat
Pinturicchio

Schopi, přišel si mi v pohodě, ale nevím teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, emoce, preju to Napoli

Reagovat
Pinturicchio

Chápu, dělám si jen prdel (co mi taky dneska zbývá)

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jste se nazrali dost, je treba predat karu aspon na rok dal

Reagovat
smazaný uživatel

Už radši nebudu psat nic

Reagovat
10

čekali dlouhý roky, no

Reagovat
Pinturicchio

Nemohlo to trvat věčně. Ale bojím se, že i když ten titul projebem, tak Allegri dostane další sezonu a to bude teprve koruna ala poslední rok v AC.

Reagovat
10

pod tlakem v hlubokým bloku proti 10, tam je prostě něco hodně špatně tuhle sezonu...

Reagovat
stuff

Presne. Tam je toho vela zle. Azda to vo vedeni vidia

Reagovat
EL Gringo

Bodaj by to scudetto Neapol dal

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to uz da

Reagovat
Pinturicchio

Dá, snad někdo nebral to Sarriho vyjádření vážně, po tom zápase byli / jsou jasní favoriti, s losem Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbil som si vlajku Interu pri oslave.

Reagovat
LesyJePan

Inter v 10tich vyhrava nad Juve a Orsatom. Bravo! (nikdy som neveril ze niekedy nieco take napisem )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Juve v 2.polčase bez strely , wow.

Reagovat
Pettirosso

...gratuluju Neapoli. Jsme v hajzlu a Allegri musi okamzite vypadnout

Reagovat
smazaný uživatel

dnes na Inter čumím jak blázen, tak dobrý výkon jsem od nich neviděl celou sezonu

Reagovat
castelL

!!!!

Reagovat
Nuno čomes

Co ti jeeeeeee fuuuck korupčníci

Reagovat
oli9

Reagovat
Pinturicchio

Dejte to Neapoli, rovnou, nezasloužíme si ten titul ani hovno ... nám to může jenom pomoct, pokud by to znamenalo odchod Allegriho. Jestli titul neuděláme a Allegri zůstane, tak asi pánbůh s náma.

Reagovat
Alberto Aquilani

buahahhahahahahahahahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Sice vlastní,ale zasloiženě! Orsatovi navzdory.

Reagovat
Mr.Jindros

Jak je ta stránka, na který si můžu najít jaký formace kterej tým nejčastěji hraje?

Reagovat
stas87

Ja chodim na TM.de. Tam mas u kazdeho timu zapasy a rozostavenia ktore dany tim hra.

Reagovat
Koubinhor

Karma zmrdi piskej konec

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
oli9

jo držet hubu a machrovat až po zápase

Reagovat
DelPiero137

Zapas nesledujem ale to vazne harje Cuadrado RB? To uz je aj na moj stav moc....

Prehrat SSC je moc ale prehrat DDI je nepripustne!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanda Juve to přeji Neapoli. Nezasloužíme si titul a já chci aby vyletěl Allegri, jinak se dal neposunem

Reagovat
10

Pintu měl pravdu, s D'Ambrosiem zatím Cuadrado problém nemá

Reagovat
vilp

To je vůl, tak zbytečný faul.

Reagovat
Pinturicchio

And here we go again, bez hlavy, bez paty, individuální kvalita to možná zachrání.

Reagovat
KnoxXx

Handanovic

Reagovat
stuff

Ta paralela s arsenalom proti atleticu je neskutocna

Reagovat
10

jdi do prdele Hando

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Schick > Bernardeschi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Laciné.

Reagovat
raduinho

Pravdivé.

Reagovat
svkmd

to snad ani vážne nemožeš myslieť

Reagovat
raduinho

Naprosto vážně. Federico zadrbe každý balon. Technicky je Patrik úplně jinde. Čas mi to potvrdí.

Reagovat
Pinturicchio

Technicky? Děláš si fakt prdel, ne? Nebo soudíš podle tohodle jednoho zápasu?

Reagovat
raduinho

Prdel si nedělám. To, že je Talián z něj nedělá lepšího hráče než je Schick.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, já Pátovi fandím, ale vocad pocad.

Reagovat
Furia Ceca

Bernardeschi je po zranění. A podle toho, co plácáš, mám pocit, jako bys ho dneska viděl poprvé. Jinak Schick je super a sere mě, že ty dva nevidím spolu v černobílým dresu - kór když tomu bylo tak blízko.

Reagovat
raduinho

Viděl jsem ho víckrát, dojem na mě nikdy neudělal. Hráč pro Fiore ne pro Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mr.Jindros

Costa od gólu úplně strašidelnej.

Reagovat
stuff

Tam nehra nikto

Reagovat
Mr.Jindros

Cuadrado jo.

Reagovat
stuff

Ved blaznivo hori vzadu

Reagovat
Mr.Jindros

Jedinej něco hraje. Costa jednoznačně nejhorší na hřišti.

Reagovat
stuff

Nodobre

Este rychlo skus nekoho. Jak sa Ti Pipita dnes pozdava?

Reagovat
Panděvova ofina

10 minut utrpení, ale remíza je taky dobrá

Reagovat
Nuno čomes

Rafinha skvely.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha takový aplaus tvl

Reagovat
Mr.Jindros

Tak jinak, jakou máme bilanci se 4-3-3 formací?

Reagovat
Il Architetto

Ty vole a ty leť hned za tím míčem.

Reagovat
castelL

Škriniar hráva pravidelne tak kvalitne?

Reagovat
Panděvova ofina

Naštěstí ano. Za tu dobu co je u nás, neměl vyloženě slabý zápas.

Reagovat
oli9

kvalitně

Reagovat
Pinturicchio

Hraje ještě Iaquinta?

Reagovat
10

ne, ale Amauri jo...bohužel za nás

Reagovat
Bastaron

Bernardeschi vypadá jako Loki skoro.

Reagovat
Furia Ceca

Kdo?

Reagovat
Panděvova ofina

Před chvílí jsem se vrátil z kina a vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 21:10 jsi se mi tady ptal, odkud jsem. Takze mi to nevychadza...

Reagovat
Panděvova ofina

Ano mami, hned ti to vysvětlím ! Z kina (Avengers) jsem spěchal domů na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite

Reagovat
Bastaron

Ale joo, kdyby měl ty vlasy ještě delší.

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš přijde jako Peaky Blinder

Reagovat
Panděvova ofina

Já spíš čekal, že bude hrát přes Cuadrada základ a to od chvíle, co k vám přišel.

Reagovat
Furia Ceca

Bohužel, trpí na zranění. Jinak pokud byl zdravej, tak si na jeho výkony absolutně nikdo nemohl stěžovat - spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Higa to tam dobře zabíjí

Reagovat
Il Architetto

Haluuuuuuuz

Reagovat
M11

JUAN !!!

Reagovat
Pinturicchio

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJD¨

PIČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele Hando

Reagovat
KnoxXx

Inter ma neskutocny problem s odkopavanim cistych lopt v nebezpecnom uzemi

Reagovat
brenk

až mi je Interu ľúto

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

tak si přečti diskusi a ono tě to rychle přejde

Reagovat
Airus

Reagovat
Pipo123

Toto mal Handa mat

Reagovat
vilp

Santon se vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan mu to tečnul

Reagovat
10

Juan na beku 1+1...a v obraně -1

Reagovat
Pipo123

Vzdy ked ho vidim hraje dobre, on a Costa sa vzdy snažia, sice casto poseru vela akcii, ale makaju

Reagovat
ED91

ten kto sa o nič nepokusa nic nepokazí

Reagovat
castelL

Ako môže brankár pozerať na loptu a nechytať?

Reagovat
raduinho

Cuadradoooo. To je aspon hráč. Tohle by Bernardeschi v životě nedal.

Reagovat
Furia Ceca

On už takových gólů ale několik dal... Vrať se k tomu svýmu ruskýmu paklubu a neser se do věcí, kterým očividně nerozumíš, ty chytrolíne.

Reagovat
raduinho

Zdravím nezvladajka.

Reagovat
brenk

Reagovat
Switchback

Handa tomu regulérně uhnul snad

Reagovat
smazaný uživatel

Za okolností je to zatiaľ úspech. V štatistikách sa píše vlastný gól Škriniara.

Reagovat
M11

PIPITA !!!

Reagovat
10

Paulito musí hrát vždycky. Tečka.

Reagovat
stuff

Ono to funguje

Pipitaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
KnoxXx

klasika, Sarri dobre vedel, co hovori

Reagovat
Tomanatura

Spaletti ty si uplny kokot. Proc tam jebes Santona ???

Reagovat
vilp

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pinturicchio

ČUUUUUUUUUUUUUUUUUUBKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

TADYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HIGUAAAAAAAAAAÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN

Reagovat
Nuno čomes

Ty zmrde zalez

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Reagovat
Mr.Jindros

Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

allegriho stastna hvezda sviti dal Inter klasika Je mi lito Napoli. Ten titul je zaklety

Reagovat
vilp

Nejlepší stoper Miranda.

Reagovat
Yanek

Co to bylo za braneni proboha?

Reagovat
sinter

mirandastyle

Reagovat
Alberto Aquilani

mentalita vincente

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
ED91

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

to je zápas

Reagovat
Bastaron

Reagovat
svkmd

myslím že allegri zas len trolil

Reagovat
Coutinho10

to snad ne twl Inter

Reagovat
Nuno čomes

Zkurvysini

Reagovat
Pinturicchio

Jste.

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi takový srac ze většího není. Ještě ze te neznám.

Reagovat
Pinturicchio

Zklidni, Tomio.

Reagovat
10

geniální

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

*Nechtěně.

Reagovat
10

ironie...tenhle by nebyl schopen ani nechtěný geniality

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to je vončo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že ten idiot Santon tam je!

Reagovat
Pipo123

Pice tam

Reagovat
Panděvova ofina

Santon přišel a přes něj i dva goly. Tohle je k breku

Reagovat
smazaný uživatel

zrusit Inter a Juve poslat za korupciu aspon do 4. ligy... OTRAS

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
raduinho

No to si děláš prdel Higuaiiiiin.

Reagovat
RKBoy

tí kopáči to zas vyhrajú.

Reagovat
Nuno čomes

Vyjebanec santon

Reagovat
jany kozak

to je vpici toto nezasluzenejsie to uz ani nemohlo byt

Reagovat
Nuno čomes

Zmrd alegri jak utíká.

Reagovat
Pipo123

Tato prehra ide na hlavu Handu, ten gol na 2:2, Nechapem doteraz Preco len pozeral ako pyca na loptu

Reagovat
smazaný uživatel

posledni 2 goly juve jdou na hlavu spallemu protoze tam poslal santona a ten pojebal oba goly

Reagovat
Nuno čomes

Pozera tak celou sezónu. Už dva roky tam nema být.

Reagovat
ED91

On ani pri jednom góle sa nehodil, žiadny reflex.

Reagovat
smazaný uživatel

omfg, to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

na Skriniara ale radost pozerat, pod mi do Anglickej ligy

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Aj ked sa to nezda tak vzdušne suboje nie su jeho doménou.

Reagovat
oli9

co by tam dělal inter mu sedne jen at tam je

Reagovat
castelL

Toto ide viac menej na triko trenéra? Veď Santon tečie pravidelne čo počúvam? Ako môže potom dať takéhoto hráča na záverečný tlak JUVE?

Reagovat
smazaný uživatel

Santon debil totalni. A Handa uhne jak brankar nasi U21 na EURU loni nebo kdy. Hnua

Reagovat
KnoxXx

pekne Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Milan nehraje vole...

Reagovat
Pinturicchio

Skriniar červená.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ty si červený

Reagovat
Il Architetto

Dneska to peklo no...

Reagovat
RKBoy

tú už mal mat Pjanič tak polhodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně je to zajímavý to tady sledovat.Ještě před deseti minutama se tady vyhazoval Allegri a pomalu půlka kádru a najednou foukne vítr a všichni jsou zase zlatí hoši

Reagovat
Mr.Jindros

No, bohužel musím částečně souhlasit.

Reagovat
svkmd

to ani náhodou. Po sezone musí allegri ísť

Reagovat
stuff

Allegri sa tu vyhadzuje niektorymi uzivatelmi(vratane mna) nejaky mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim,taky třeba Cuadrado a Higuain a nakonec podívej,kdo dává góly

Reagovat
stuff

Ano, ved nevravim, ze je to lahka tema a ze som si isty svojou pravdou

Reagovat
10

hm, ne

Reagovat
Furia Ceca

Já Allegriho nevyhazoval...

Reagovat
Pettirosso

Ja ho vyhazuju porad uz posledni rok.

Reagovat
smazaný uživatel

A až odejde,budete bez titulu

Reagovat
Pettirosso

Nemyslim si, ze to stoji a pada na Allegrim. Ten tym ma porad kvalitu vyhrat scudetto i “sam”. Je to vybornej trener a mozna, ze bysme titul nevyhrali. Ale zmena je potreba, ten tym uz stagnuje. Potrebuji to vsichni zucastneni.

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť ani nevíme, kdo by místo Allegriho přišel.

Reagovat
Airus

Allegri musi pryc... Na ty jeho zaverecny ctvrthodinky nemam nervy

Reagovat
mastakillah

Reagovat
CubONE

To pri gole Higuaina branil najlepsi stoper v Serie A, nie?

Reagovat
celeb

Absolutne tragicke striedania. Rafinha dokazal odovzdat loptu dalej pri ataku 3 hracov, Valero sa akurat valal na zemi po jeho faule. Skriniar smolny tec, TOP stoper na zemeguli Miranda branil radsej vzduch a na Higuaina vedla sa vysral.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

TOP stoper na zemeguli Miranda branil radsej vzduch

Reagovat
10

Zdeno Chára Škriniar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Fandové Interu dobří gloryhunteři

Reagovat
smazaný uživatel

to by uz Interu dlho nefandili

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tomanatura

Jak tam ten plesoun mohl zas a znovu mrdnout Santona, ktery to zas a znovu pojebal? Kurva proc???? Spaletti ty si cazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Fino alla fine

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne, k tomu nemuselo vubec dojit. Stacilo dat cervenou Pjanicovi, a bylo to. Za vse muze rozhodci. Nebo jinak, stastna hvezda Juventusu. Opet

Reagovat
Mr.Jindros

Potřebujem podhrot a stopera.

Reagovat
svkmd

podhrot máme len dnes sedel na lavičke

Reagovat
stuff

Trenera

Reagovat
10

stopera, pravýho beka, útočníka a 2 záložníky

Reagovat
Mr.Jindros

No, hlavně toho stopera.

Reagovat
10

přijde Caldara...pokud neodejde Ruga nebo třeba Benatia, tak asi dalšího stopera čekat nemůžeme

Dani dneska znovu nepřesvědčil, nedivil bych se, kdyby ho v létě prodali

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Pravého beka máme, Juan all day long.

Reagovat
10

viděl si, jak při tý poslední akci "bránil" Perišiće? na to nervy nemám

Reagovat
Pinturicchio

Na pána. , ... aspon se nebudeme nudit.

Reagovat
Pettirosso

A kouce

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
CHONG

Forza Juve

Reagovat
Counter

Allegri je ultimátní troll

Reagovat
svkmd

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace uplatkarum k dalšímu titulu

Reagovat
Pipo123

Rafinha a Icardi dnes presovali jak o zivot, odkedy ich Spal stiahol tak sa to posralo

Reagovat
Nuno čomes

Měl je nechat cely zapas. Absolutně to jde za trenérem. Handa nechyti ani rýmu, měl by jít.

Reagovat
smazaný uživatel

nehaz to na nej nekdo by mel spis ukoncit smlouvu santonovi

Reagovat
vilp

Horší než Spaletti už byl jen ten rozhodčí. Strašně tragická střídání. Jeho prohra.

Reagovat
cresposuper

Takuto vyhru si strcte do prdele Handa sklamal neskutocne..

Reagovat
smazaný uživatel

tady se predevsim ukazala sila stridacky juve tam poslalo bernu a dybalu inter santo ktery pojebal za 10 min dva goly a borju ktery uz je skoro mrtvy

Reagovat
Panděvova ofina

Nerad to říkám, ale střídaní Santona nám prohrálo zápas pane, Spalletti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to tak je....

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako sranda Handa dostal 3 goly pri ktorych sa ani nepohol a to nepocitam ten matuidiho

Reagovat
Nuno čomes

V šatně bych ho poslal do pice. Má to na parku.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nezaspím taký som naštvaný... Aj tak aby ste sa tu neurobily že v 80 minútovej presilovke, keď vás ťahá rozhodca (zase) musíte haluziť vlastnými gólmi... Samir to tiež mohol mať... Ak sa takto ale budú biť do konca verím v Champions.

Reagovat
svkmd

však vlatný gól dal barza nie snaď?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Škriniar má vlastný. Ten 2. čo sa mu Samir uhol.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri stejně musí jit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hachim Mastour

Až 2020

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone prosim simeone na plac ten by tam udelal poradek a takove santony by utopil v kaluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by ale ochotný teraz prísť?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze nee ale pral bych si to

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne nezaslúžené víťazstvo,opäť a zase zlý výkon na ktorý sa nedalo pozerať,klobúk dole pred výkonom Interu,to nasadenie,obetavosť hrali ako jeden muž ,ak už nemám radosť z víťazstva na Interi fakt už musí byť niečo zlé:(((

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak prezevsechno jsem hrdy na vykony nekterych hracu. Proti podplacenemu rozhodcimu a v deseti proti mistrovi italie super vykon. Spalle je slaby nema kule na to nechat je dohrat dokonce a cpe tam takove pi.. co nemaj ani na 5 anglickou ligu to je konec. Jestli bude lepsi kouc v lete k dispozici tak by mel jit stejne mu konci smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ak by ste vyhrali, tak by to bolo všetko OK. Myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že tady nějaké naivky před týdnem dělali ze Sarriho sraba. Rikal jsem to, Juventus vyhraje zbytek o gól, góly v poslední minutě za pomoci sudích. To je už tak ohraná klasika, že se tomu nemůže nikdo divit.

Reagovat
Eldarion

Presne pre tieto zápasy ako včera ma potešili tie záverečné minúty Real vs. Juve a vylúčenie Buffona #Hnus

Reagovat
svkmd

aspoň že takéto úspechy máte keď už tie tímové nie

Reagovat
lnterista

Jenze blbe nacasovano...to melo prijit ted ve stredu

Reagovat
Nuno čomes

To je úplně jedno, ta redka byla super.

Reagovat
KillSwitch

A fanusikovia Serie A sa potom cuduju, preco ma kazdy z talianskej ligy posmeh, ze je skorumpovana. Buffon vyplakaval, ked ho proti Realu vylucili. No to bol ovela cistejsi zapas ako toto. Hanba tu aspon vidime, ze juve ma moc iba v Taliansku a nie v celej Europe. Z takehoto titulu sa ani neda mat radost. Dufam ze ich doma dame, aby to vyhral Neapol

Reagovat
Setwo

kiezby + AC pohár

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Musite min neprohrat

Reagovat
Lech

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

zapas ve věčném měste uz bude jen formalita i když tam prohrajem tak titul uděláme bude nám podle mě stačit 6 bodů Neapol dneska nevyhraje

Reagovat
9augi9

Dúfam že Vám spadne hrebienok.

Reagovat
Furia Ceca

"preco ma kazdy z talianskej ligy posmeh" Takže chceš říct, že ty debilní kecy nějakých kinder fandů z PL na SA jako bereš vážně, jo? Tak to jseš potom stejně k smíchu, jako je podle tebe Serie A.

A já teda radost z případnýho titulu mít budu. Nějaký fňukny mi to fakt nezkazí.

Reagovat
KillSwitch

Nehapem co ta na tom nudnom futbaly na vysledok bavi...radsej si pozriem mexicku telenovelu ako zapas Juve...a moj nazor ma asi tak 90% fanusikov Serie A

Reagovat
Fridgiee

Si myslím že tvůj názor má možná aji 115% fanoušků Serie A, možná i 200%!

Reagovat
svkmd

podla mna aj 300%

Reagovat
Furia Ceca

Tak na to nečum, když tě to nebaví... Tady se furt dělá, jako by se muselo na zápasy koukat povinně. Nemusí. Klidně se dívej na mexický telenovely. Aspoň tady nebudeš psát kraviny.

Reagovat
olis

asi tak, tvaria sa ze oni robia pre taliansky futbal najviac, pritom su to oni kto mu najviac skodi

Reagovat
svkmd

niekto kto naschvál vypustí zápas európskej ligy je naozaj pekný obrázok pre seriu a ano to máš pravdu

Reagovat
olis

pokial tam bude mat hlavne slovo juventus tak ja mam reprezentaciu takeho talianskeho futbalu v riti, este ked ma pritom Neapol v riti vacsina talianska, takze s tymto na mna zbytocne ides

Reagovat
Yzemi

Olis - Olis

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem dorazil domů z Milána domů, vynikající atmosféra na hřišti i v hledišti, na včerejší inter stačilo hrát jen 15 minut a poslat. Jak to tak vypadá titul budem slavit ve věčném městě a to si nenechám ujít

Reagovat
Lech

V cem ze to udelal Orsato chyby? Videl jsem JEN sestrih (bez pjanicovych incidentu), faul Vecina tutovka, 2 goly jj absolutni haluze za ktere muze Handa potazmo inter. Asi by to chtelo videt cely zapas odzacatku, ale ze sesrrihu jsem nevidel zadnou chybu Orsata

Reagovat
10

nevyloučil Pjaniće v 60. minutě (1. karta dost přísná, druhá jasná, skoro oranžová), neodpískal 2 "fauly" Cuadrada (https://bit.ly/2HBdxwL 45:28) a Sandra (42:00) v rohu hřiště, obrázek si udělej sám

pak vůbec nepískal faul Škriniara na Higuaina na konci zápasu 1:48:53

někdo spekuluje i o tý červený, což teda moc nechápu...

Reagovat
10

mimochodem, kdyby tam v čase 1:02:36 byl místo Matuidiho Mertens, tak Juve kopalo i penaltu

Reagovat
LesyJePan

A prečo nespomenies namiesto matuidiho napr. takeho Dybalu? Takych hracov ktory ochotne padaju je v kazdom muzstve niekolko. Ide o to ako to nevylucenie Pjanica ovplyvnilo zapas ty traged.

Reagovat
10

s ohledem na to, jak Pjanić hrál, to zápas ovlivnilo hodně, Juventus byl poškozen, ty tragéd

Reagovat
M11

Pjanic mel byt v 60 venku.. o tom zadna.. to je ale asi tak vse co stoji za rec.. ta klasicka komedie v diskuzi netreba resit.. stejne tak nadavky na Handu.. ten dostane dva tecovane a muze za prohru..

Reagovat
10

Reagovat
Lech

To si pis ze muze, ty 2 goly byly fakt trapne

Reagovat
rossoneri89

zase hra v AC nejaky Tiahlanonu ... ci ako to komentator hovori

Reagovat
rossoneri89

Hakaaaaaaaaaaaaan Tialhanolu

Reagovat
rossoneri89

Forza VAR

Reagovat
LesyJePan

Ten komentator je co za kretena? Ten musi mat AC riadne v zuboch. komentator by mal byt nestranny

Reagovat
rossoneri89

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaack

Reagovat
LesyJePan

Jack pekne. Uz som myslel ze to prekombinuje.

Reagovat
Alberto Aquilani

Neboli náhodou oba góly Bologne regulárne?

Reagovat
rossoneri89

Pri prvom gole sa do hry zapojil aj hrac ktory bol v ofsajde... Keby ostal stat gol by platil...

Pri druhom gole bola zase ruka po ktorej lopta zmenila vyznamne smer...

- aspon tak to vidim ja, opravte ma ak sa mylim

Reagovat
Alberto Aquilani

a ruku mal kto? Palacio, či Nagy? Ja som si ju teda z tých rýchlych záznamov nevšimol...

Ten prvý gól neviem, Donnarumma loptu videl, skončila na tyči, Mbaye potom uvolnil priestor pre Palacia, ktorý v offside nebol, pričom obrana AC na to nereagovala.

Reagovat
LesyJePan

Palacio zabranil odkopu rukou. Pri jednom zabere to bolo vidno.

Reagovat
LesyJePan

Ten prvy myslim ze mal platit.

Reagovat
LesyJePan

Sassuolo (Suso) nepremenil komentator je pan

Reagovat
GEGE

To mě poser...S Hakana najednou klíčový hráč...Neskutečně šel nahoru...

Reagovat
10

jakej máš názor na Susa?

Reagovat
GEGE

poslední sezony náš nejproduktivnější hráč ale stejně sem mu nikdy nepřišel uplně na chuť...Strašně čitelný a takový o třídu horši Robben...Klidně bych ho po sezoně prodal...

Reagovat
10

vidím to stejně

Reagovat
rossoneri89

na jeho miesto Chiesa

Reagovat
Eldarion

Presne. Hakan je podobný typ ale omnoho všestranejší, Susa by som za tých 40 mega v lete predal a priniesol niekoho rýchleho, dynamické krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine proti desiti

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on neplati, mafia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prece jen Zruste Daciu Arenu a nasadte brambory radsi

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dneska Neapol prohraje

Reagovat
10

hmm, oba veronský kluby aktuálně sestupujou...

Reagovat
Pipo123

Konecne snad Chievo dolu

Reagovat
Lech

Reagovat
stas87

Udine. Oni uz to na zostup asi nestihnu dotiahnut, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel ne

Reagovat
10

klidně můžou...ale spíš bych si tipnul na Cagliari, který má nejhorší los

Reagovat
Furia Ceca

Dneska asi poslední šance na ztrátu bodů Neapole... S tím losem, co mají, už mají poslední tři kola v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu. Vcera na zacatku redka pro Juve, dneska penalta proti Napoli

Reagovat
Pinturicchio

A oboje správně odpískáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzijte si to

Reagovat
Pinturicchio

Pískání podle pracidel? Užiju, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky redka Zkurvena SERIE A, soutez pro dementy

Reagovat
Furia Ceca

Ježíš, tak se na to nedívej... Můžeš vzít holku do kina, učit se jazyk nebo sázet brambory. Nemusíš tady dva dny brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

kde by vzal holku?!

Reagovat
smazaný uživatel

Zepzej se segry

Reagovat
Coutinho10

nakonec to aspon vytahnul pred vapno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to twl jeste redka

Reagovat
Lech

W T F trapas

Reagovat
Pinturicchio

Co myslíš, tu červenou? Šel by sam na bránu a byl to úplně stejný zákrok jako Benatia proti Realu.

Reagovat
KillSwitch

Benatia dostal cervenu?

Reagovat
Pinturicchio

Nedostal, protože byla penalta, viz 10 vysvětlení tohodle pravidla níž.

Reagovat
Pinturicchio

Koulibaly top stoper nikdy nebude, na to nemoc vylízany.

Podle tohodle měřítka měl jít včera ven i Skriniar.

Reagovat
Pinturicchio

Je moc

Reagovat
Furia Ceca

Co se stalo? Zapnul jsem stream a Koulibaly akorát opouštěl plochu...

Reagovat
ED91

Aj tak za to môže Juventus

Reagovat
Pinturicchio

Kdo jiný?

Reagovat
Lech

A krome toho ze z toho mate srandu, myslis ze to bxlo na cervenou?

Reagovat
Pinturicchio

Podle pravidel by ji dostat měl, Simeone by šel úplně sám, Koulibaly byl poslední hráč, kdyby ho ještě někdo jistil, tak bych byl pro žlutou.

Reagovat
Lech

Ok taky pohled, ale je to strasne prisny, ja bych tomu dal tu zlutou a o cervene ani neuvazoval. Ten kontakt tam byl minimalni.

Reagovat
Lech

To uz bych spis piskl penalu...

Reagovat
Mr.Jindros

Bába nebo sníh... kdyby byl tak strašně proti Neapoli tak pískne oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
Pinturicchio

Je, ale stejně se argumentovalo v zapase Juve Real. Jinak ho nakopl docela solidně.

Reagovat
Lech

Ta noha uz byla hodne nahore

Reagovat
Pinturicchio

Jasny, jako nic kriminálního to nebylo.

Reagovat
Furia Ceca

Tak sklony věřit konspiračním teoriím podle všeho maj idioti - takže ono to tady na EF tak nějak docela vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Korupcnici si to pojistili na vsech frontach

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to dneska bude pro Neapol No body

Reagovat
lnterista

Cervena asi urcite ne ne?

Reagovat
smazaný uživatel

červená na hraně, ale hlavně měla být penalta

Reagovat
cresposuper

Skor zlta a penalta podla mna.

Reagovat
10

šel by sám, tj. jasná branková příležitost...oni to pravidlo upravili, zrušil se ten double trest penalta+červená, proto nejdřív s penaltou dostal žlutou

Reagovat
lnterista

Takze cervena a primak?

Reagovat
10

je to trošku paradoxní, ale při faulu na vápně je to červená, při faulu ve vápně žlutá a penalta k tomu

nevím, co by pro Neapol bylo lepší

Reagovat
lnterista

Ja jsem pro zluta a penalta

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to tak udělal

Reagovat
Alberto Aquilani

včera to pravidlo ale pri Jesusovi nejak neuplatnili

Reagovat
lnterista

Ono je to vsechno nejaky divny. Zajimalo by me u toho Pjanice jestli se volalo a co ten u videa rikal nebo jak si to obhajil

Reagovat
cresposuper

Pjanica by mohol kontrolovat na videu iba ak by to bola priama cervena, co nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol v 8. min. červená - to se zase Juve hateři poserou

Reagovat
Mr.Jindros

Mám dojem, že někteří už se posrali.

Reagovat
Pinturicchio

Už včera roztaceli a nějak zapomněli na nevylouceni Skriniara.

Reagovat
cresposuper

Na vylucenie to nebolo ani nahodou, navyse to malo uplne nulovy vplyv na vysledok zapasu.

Reagovat
Pinturicchio

Byla to úplně stejná situace, jak teď Koulibaly. Jaký vliv mělo nesprávné nevylouceni Pjanice? Vy jste si ten zápas prosrali sami, Pjanice, NePjanic.

Reagovat
cresposuper

No asi taky, ze by sme nehrali zvysok zapasu v oslabeni. A rovnaka situacia to nebola, Koulibaly sa snazil vypichnut loptu, lebo hraca uz nestihal, Skriniar s Higuainom mali cca rovnako blizko k lopte.

Reagovat
Pinturicchio

Dal mu hit jak prase a zamezil mu v ciste šanci, šel by sám = červená.

Podívej, klidně si to Pjanicem omlouvej, mne to vlastně může být fuk.

Reagovat
cresposuper

Kukni si ten zakrok este raz, nemohol ist sam, ked tam bol Skriniar, ktory nemal k lopte dalej nez Higuain. Kartu mal dostat za ten hit, nie za to, ze by to bola golovka. Ja to s Pjanicom neospravedlnujem, prehrali sme, pretoze sme neudrzali koncentraciu a sily do konca, ale v desiatich je to celkom logicke.

Reagovat
Pinturicchio

Já na něj dnes koukal, prostě se neshodneme, no.

Nemyslím si, že jste prohráli kvůli vyčerpání, to byly individuální chyby, zvlášť ten gól na 3:2, tam úplně zaspal Miranda s Perisicem, ten Cuadraduv se dal taky chytat, byt to bylo s teci.

Reagovat
cresposuper

Jj, Handa to mal mat, ale tie goly predsa pramenili tiez z toho, ze sme poslednych niekolko minut nedokazali vyliezt z 16-ky.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ten první měl Handanovic mít, druhý byla standardka z poměrně velké dalky, tu musíš ohlídat, tam byla jednoznačně chyba v postavení hráčů, nešlo o sprintersky souboj, kde by ty sily určitě chyběly.

Z toho je takové pozdvižení protože jde o Juventus, který muze po takové době reálně ztratit titul, nic to ale nemění na tom, že měl být Pjanic venku.

Reagovat
ED91

Sak Škriniar vobec neišiel po lopte

Reagovat
svkmd

jednoznačne nestranný pohľad

Reagovat
cresposuper

Skvely argument

Reagovat
10

Higuain by šel sám na bránu, takže červená, úplně stejně jako včera Koulibaly, ty náhodo

Reagovat
10

CHOLITO

Reagovat
Pinturicchio

Simeoneeee

Reagovat
lnterista

Jestli odejde Maurito(snad ne) tak Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně malej Simeone táta bude pyšnej!

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli RIP scudeto....po tyzdni,je vsetko postarom

Reagovat
Mr.Jindros

A příští kolo to může být zase jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

přisti kolo s Bolonou to fakt jiný nebude

Reagovat
Mr.Jindros

Chtěl bych mít vaší jistotu s tím, co Juve hraje teď...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Sarri calma, se minulý týden nakazil.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidim ze si to juve pohlidalo i v zapase fiore neapol no hezky ti rozhodci ty parchanty zkorumpovane tlaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc stojí ten ve střižně u videa, blbe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil beztak si to ti mafosi prosadili aby meli vetsi moznosti ovlivneni prubehu zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule Juventus KuliBábě přišel o body, tak dneska třeba získá náskok zpět

Reagovat
Pinturicchio

Simeoneeeeeee

Reagovat
Lech

Simeone je predator, toho bych chtel

Reagovat
Pinturicchio

Taky bych ho bral, ale to by ho tata zabil.

Reagovat
10

docela mě překvapuje, jak fanoušci Violy oslavujou a fandí, čekal jsem, že budou fandit Neapoli...ne všichni jsou takový m°°°y jak Lazialové, no

Reagovat
Mr.Jindros

Četl jsem v expresce že tam má bejt až deset tisíc Neapolitánců.

Reagovat
Pinturicchio

Taky mě to zaskočilo, uz sem chystal moralizující příspěvek a ono nic.

Reagovat
10
Reagovat
Furia Ceca

Pioli měl v mládí tolik vlasů?

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je stejná otázka jako když otevřes dveře a doma se tě zeptají, "jee, ty už si doma?"

Reagovat
10

na to se mě vždycky ptala babička..."vy už jste přijeliiii? ne, babi...ještě ne"

Reagovat
Pinturicchio

Jsme na půl cesry, za půl hodiny jsme tam.

Reagovat
Furia Ceca

Ne, to teda není

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

To je narazka na mna? Ak ano tak ja prajem titul Juve a nie Neapolu, ten klub nemam rad uz od Mazzariho

Reagovat
10

narážím na 5. května 2002

Reagovat
Setwo

Juve ma zmluvu s diablom to sa inak neda vysvetlit... kazdopadne to mala byt penalta a zlta karta...

Reagovat
10

sice v deseti celej zápas, ale ten přístup Neapole k zápasu mi stejně přijde dost odevzdanej a bez nasazení, zvlášť třeba v porovnání s Interem včera, kterej dal v deseti 2 góly...Neapol má 1 střelu na bránu

Reagovat
oli9

včera tu všichni fandili Neapoli a plivali na Juve ale Neapol se na to pěkně vysrala

Reagovat
Pinturicchio

Ten výkon Neapole se omluví včerejším korupcnickym vítězstvím Juve.

Reagovat
svkmd

hej veď predsa juventus hral skôr to určite preto teraz neapol bola pod tlakom

Reagovat
Pinturicchio

A urcite byli deprimováni protože proti korupcnikum nemají šanci, ať dělají co dělají.

Reagovat
svkmd

fuj JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mato Kreator

3-0 no fajne

Reagovat
Pinturicchio

Simeoneeeeeee , Fanta jásá.

Reagovat
10

v rodině Simeonů se musí fandit Juve, jinak to nevidím

https://i.eurosport.com/2010/05/12/607323-22129952-2560-1440.jpg?w=1050

Reagovat
snuff24

Takže to vypadá že Juve včera uplatilo rozhodčího a dnes i Laurentise..no hnus fialovej

Reagovat
Pinturicchio

Tak to mladý nakonec možná přece jen přijde.

Reagovat
Pinturicchio

Kurva s tabletem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se ten Simeone nechal k tomu hattricku podplatit

Reagovat
Pipo123

Snad to dnes dame. Musime vyuzit zavahanie Interu

Reagovat
Pinturicchio

Thats the spirit.

Reagovat
lnterista

Pippo nech nam to...tu LM potrebujeme vic

Reagovat
Furia Ceca

Vy můžete jít leda tak doprdele... Lazio si tu LM zaslouží mnohem víc, a to nejen za tuhle sezónu, ale i za poslední roky, co předvádí sympatickej fotbal - a i v Evropě jdou vidět. Vy jdete vidět jenom v diskuzi pod zápasem s Juve a AC.

Reagovat
lnterista

Neotravuj

Reagovat
Furia Ceca

Nebudu. Užij si EL

Reagovat
Nuno čomes

Vymaštěnec.

Reagovat
Furia Ceca

A tos psal, že se za něco schovávám... Ty jseš takovej ubohej sráč, že si ještě musíš přisadit postranně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved LM je pre teba len 6 zápasov, ešte nedávno si tvrdil, že nechápeš, čo na nej každý vidí, tak ju nechaj ostatným

Reagovat
lnterista

On sam nevi co chce

Reagovat
10

vždyť ani neví, komu vlastně fandí

Reagovat
Pipo123

Bezte uz do pice, tak prajem Interu pretoze Lazio a Inter mali dobre vztahy, nejsom ani Lazile ani Interista, len sledujem futbal a mam dva oblubene kluby v SA, zase sa tu nemusim hrat na srdciara ako par fans co vyzeraju ako keby chodili na zapasy svojho klubu kazdy vikend.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Tak my tam budeme robit hambu ako vy v minulosti. Realne na Lm nemame, ale rad by som nas tam videl

Reagovat
Pipo123

Pouzijem myslienku fans Interu a AC, bude LM, budu prachy a potom si kupime galakticke posily :D

Reagovat
lnterista

Na to jsi prisel jak? Ja jen nechci prodavat ty nejlepsi

Reagovat
Pinturicchio

Mario Mandžukić se po včerejším utkání s Interem Milán svěřil do péče lékařů a na holeni má čerstvě zhruba deset stehů. Ty spravily tržnou ránu, kterou útočník Juventusu utrpěl po souboji s Matíasem Vecinem, který byl po svém zákroku vyloučen.

Simulant.

Reagovat
Furia Ceca

A černobílí čůráci ještě budou tvrdit, že ta červená byla oprávněná, protože v tom byl prý úmysl

Reagovat
Il Architetto

Podplacení lékaři..

Reagovat
Yzemi

Kuchnul ho až na stole aby měl víc stehů, Vecino se ho ani nedotknul, ven měl jít Mandžukič za simulaci. Pro jistotu vyloučit celý klub do Kazachstánu.

Reagovat
cresposuper

Akurat som siel napisat, ze Nkoulou je fajn stoper a potom spravi toto

Reagovat
Pipo123

Hrame pekne po sestnastku supera, dalej je to nuda.

Reagovat
cresposuper

Torino hra strasne odpudivy futbal, nijaky napad, ich akcie koncia tak, ze to bek rubne naslepo do sestnastky. Od Mazzariho som cakal trosku viac, toto je len Mihajlovic na iny sposob.

Reagovat
Pipo123

Ciro ma asi po sezone, Caicedo ides :P

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele