Serie A - preview 21. kola

21.01.2018, 14:40, aktualizováno 22.01.2018, 08:14
Previews
Neapol vyhrála v Bergamu a nyní čeká na odpověď z kopaček hráčů Juventusu. Ti ztrácejí čtyři body a tři z nich mohou získat v dohrávce proti Janovu, ten neprohrál čtyři zápasy v řadě, v jejichž průběhu ani jednou neinkasoval...
Juventus FC - Janov CFC  (pondělí 20:45)
Juventus si prostě ani v tomto případě nemůže dovolit zaváhat, pokud si nechce vedoucí Neapol uniknout na nějaký větší bodový rozdíl. Jeho hlavní protivník totiž uspěl v Bergamu, takže je potřeba odpovědět mu stejnou notou. Janov je celkem, který je rozhodně k poražení, nicméně na druhou stranu neoplývá vyloženě špatnou formou.

Ačkoli Stará dáma letos z uplynulých dvaceti kol ztratila body jen ve čtyřech případech, na první příčku ani tahle úctyhodná bilance prostě nestačí. "Když bude Neapol stále vyhrávat, bude před námi. Nám nezbývá nic jiného než vítězit také," uvědomuje si kouč Massimiliano Allegri. "Prostě jsme nuceni našeho soupeře pronásledovat."

Domácí v uplynulých sedmi kolech vyhráli hned v šesti případech, v novém roce skolili FC Turín v rámci Coppa Italia a naposledy si poradili v Cagliari. Evidentně jsou tak i po období vánočních svátků v herní pohodě. "Musíme zůstat klidní a trpěliví do té doby, než se s Neapolí střetneme v dubnu," vyhlížel Allegri dávnou budoucnost.

Na Janov se turínskému celku v posledním desetiletí velmi slušně dařilo a od roku 2006 s ním před vlastními fanoušky ještě neprohrál. Není tomu přitom tak dávno, kdy se oba týmy střetly naposledy. V prosinci Juventus vyhrál o dvě branky a prošel do další fáze Italského poháru. "Janov velmi dobře brání a má silnou zálohu. Budeme trpět," myslí si Allegri.

Ten nebude mít k dispozici i nadále svou brankářskou jedničku Gianluigiho Buffona, jehož stále sužují zdravotní potíže. Hodně se přitom mluví o jeho případném rekordu v Serii A, v níž může překonat počet startů legendárního Paola Maldiniho. Vypadá to ovšem, že aby překonal číslo 647, bude si muset kariéru ještě o jednu sezónu prodloužit.

A je otázka, jestli by se k něčemu podobnému italská legenda nakonec odhodlala. "Nejsem v pozici, abych Gigimu radil. Jsem si jistý, že ví moc dobře, co dělá," uvedl turínský stratég. "Musí se soustředit na přítomnost a ne na to, co bude v červnu. Příští týden by se měl vrátit. Musím ale podotknout, že jeho náhradník Szczecsny odvádí dobrou práci."

Buffonova absence ovšem není jedinou, se kterou se budou muset domácí v duelu s Janovem vypořádat. Benedikt Höwedes, nejlepší střelec týmu Paulo Dybala, Juan Cuadrado a Claudio Marchisio, ti všichni by se na place objevit neměli. Údajně by měl být již fit Daniele Rugani, ovšem jeho zařazení do úvodní jedenáctky není příliš pravděpodobné.

Hosty dělí od sestupového pásma pět bodů, což je v tuhle chvíli poměrně bezpečný náskok, rádi by se mu ale vzdálili ještě více, a to v nejkratší možné době. V lize si vedou od půlky listopadu poměrně slušně, v uplynulých osmi kolech padli pouze s Bergamem, jinak v každém případě aspoň bodovali. Naposledy doma přehráli těsně Sassuolo.

Janov aktuálně netrápí žádná marodka, chybět mu bude pouze Ervin Zukanovič, který před týdnem nasbíral už svou pátou žlutou kartu v této sezóně a byl suspendovaný. V defenzívě ho tak s největší pravděpodobností zastoupí Luca Rossettini. Jinak by kouč Davide Ballardini opravdu neměl výrazněji hýbat se slušně zavedenou sestavou.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanič, Matuidi - Douglas Costa, Higuaín, Mandžukič
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Spolli, Rossettini - Rosi, Bertolacci, Miguel Veloso, Rigoni, Laxalt - Pandev, Taarabt
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.60 - 16.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Stíhací jízda mezi Neapolí a Juventusem pokračuje také v 21. kole, které se trochu mimořádně celé odehraje v neděli. A jako první chod nám italská nejvyšší soutěž naservíruje velmi zajímavý duel. Domácí Atalanta už několikrát dokázala překvapit favorita a se stejnými úmysly vyběhne na trávník také proti Neapoli.

Lídr Serie A jede po poledni do Bergama a cítí velkou šanci navýšit svůj náskok. Druhý Juventus Turín jej totiž neustále pronásleduje a odpovídá stejným ziskem bodů, takže oba kluby od sebe dělí jen jeden jediný bod. Teď má tým trenéra Sarriho možnost alespoň na pár hodin navýšit svůj náskok a dostat turínského soka pod tlak. A není to jediná motivace, kterou budou hostující hráči cítit.

Trochu překvapivě už totiž nefigurují v poháru. Coppa Italia pro ně skončila začátkem ledna, což je mnohem dřív, než by ambiciózní vedení plánovalo. Heslem letošní sezony bylo jednoznačně Scudetto, ale rovněž co nejdelší pobyt na třech frontách, což už neplatí. A postarala se o to právě Atalanta, která si s Neapolí poradila po skvělém utkání a výsledkem 2:1 si zajistila postup.

Neapol ale jinak pevně kráčí za výhrami alespoň v lize, což je pro ni priorita. Ještě před pauzou si Neapol poradila s trápícím se Hellasem a vyhrála pomocí branek Koulibalyho s Callejónem, přičemž navíc udržela čisté konto. Neapol není jen superofenzivním týmem, ale aktuálně má také nejlepší obranu v lize. Soupeřům se podařilo překonat její val jen třináctkrát.

Že to Neapol nebude mít do konce sezony vůbec jednoduché, to ví i kapitán Marek Hamšík. Slovenská ikona s číslem 17 na dresu řekla: "Souhlasím s tím, že jarní část sezony bude hodně náročná, ale vloni jsme měli právě jarní fázi nejlepší. A teď máme úžasnou sérii. Měli jsme teď chvíli oddych, ale musíme zase začít pořádně pracovat, protože jaro nám dá pořádně zabrat. Abychom posbírali co nejvíc bodů, budeme potřebovat co možná nejlepší obranu."

Právě Hamšík by do utkání paradoxně kvůli nemoci nemusel vůbec nastoupit. Atalanta jen málokdy patří k favoritům zápasu, ale téměř vždy dokáže nějakého favorita překvapit. Ať už body, rychlými kontry nebo dobře organizovanou hrou. Trenér Gasperini hodně dbá na techniku hráčů a pečlivě nacvičuje protiútoky, aby byly co nejefektivnější. V tomto smyslu mají Orobici s Neapolí hodně společného. Rovněž Atalanta umí hrát velmi agresivní fotbal.

Naposledy se o tom přesvědčili hráči AS Řím, kteří již po dvaceti minutách doma prohrávali o dvě branky. Smrtící útok hned od začátku soupeře příliš zaskočil a Atalantu nezlomilo ani vyloučení Martena de Roona. Nakonec nad domácími Vlky zvítězila 2:1 a mohla si připsat další tři body do tabulky. I díky nim je Atalanta stále v kontaktu s evropskými poháry a od šesté Sampdorie ji dělí jen horší skóre.

Své k Atalantě a jejímu aktuálnímu stavu prohlásil také veterán Alessandro Diamanti, kterému je její fotbal velmi sympatický. "Opět bych ji moc rád viděl v pohárech, protože je to tým, který se vůbec nebojí hrát vyrovnanou partii s kýmkoli. Má velkou kuráž, ale neztrácí hlavu. Atalantě přeji, aby skončila na co možná nejvyšším místě a myslím, že své kvality ukáže také proti Neapoli. Otázka zní, co s týmem udělá pauza," dodal zkušený a někdejší hráč Palerma, Livorna nebo Bologny.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Caldara, Masiello - Hateboer, Cristante, Freuler, Spinazzola - Iličić - Gomez, Petagna
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Zieliński - Callejón, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.47 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Benevento Calcio  (neděle 15:00)
Benevento koncem roku ukázalo, že se rozhodně nehodlá vzdávat a že jeho šance na záchranu ještě žijí. Teď by Čarodějky rády přidaly k dvěma výhrám třetí a šanci mají proti Bologni. Felsinei naopak vyhrávat přestali.

Beneventu se přezdívá Le Streghe, tedy Čarodějky. V hodně pošramocené a vášnivé historii už několik zázraků k vidění bylo a fanoušci teď doufají, že se hráči složí na další. Záchrana by totiž po tom, co Benevento předvádělo ze začátku ligového ročníku, byla opravdu zázrakem. Poslední týdny ale ukazují, že rozhodně ne nemožným. Beneventu se totiž povedlo vyhrát už dva zápasy po sobě, což ještě nesvedlo nikdy předtím.

Pouhých sedm bodů na kontě a záchrana hodně daleko. Přesto se De Zerbiho mužstvo nevzdává a hodlá dál bojovat. Po historické první výhře v Serii A nad Chievem se Beneventu povedl skvělý obrat v duelu s favorizovanou Sampdorií Janov a díky parádním posledním minutám Námořníky porazilo 3:2. Není divu, že prezident Oreste Vigorito teď věří snad už všemu.

"Ty pocity, když jsme vyhráli, byly nepopsatelné. Viděl jsem dojaté hráče i fanoušky a vím, jak silný pocit to může být. Snažili jsme se udělat maximum a za tvrdou práci byli odměněni. Teď jsme kádr ještě posílili o mladé, zajímavé a zkušené hráče, abychom oživili naše naděje. Věřím, že se nám může podařit udržet se v první lize, i když na začátku nám nevěřil vůbec nikdo," dodal zkušený činovník.

Proti bude Bologna, která rozhodně kousat umí. V prvním vzájemném utkání to dokázala, když vykradla Benevento jedinou trefou záložníka Godfreda Donsaha a připsala si tři body. To samé by teď ráda dokázala a hodně jí pomáhá Simone Verdi. Ten je jedním z nejvýraznějších hráčů na svém postu v lize a táhne Bolognu za lepšími výsledky. I přes enormní zájem Neapole a dalších celků se rozhodl do konce ligového ročníku setrvat a dál se zlepšovat.

Šanci má právě proti Beneventu. To je hodně oslabené, jednak odchodem Amata Cicirettiho a jednak dlouhým distancem kapitána Lucioniho. Kromě nich budou hostům chybět Antei, Cataldi, Iemmello, Lazaar nebo Parigini. Domácí jsou naopak kompletní.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Gonzalez, Helander, Masina - Poli, Pulgar - Verdi, Palacio, Di Francesco - Destro
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Venuti, Djimsiti, Costa, Letizia - Del Pinto, Viola, Memushaj - Brignola, Coda, D’Alessandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.75 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Lazio ve svém prvním utkání nového roku rozstřílelo domácí Spal a ujalo se čtvrtého místa, které by mu zajistilo Ligu mistrů. Na čele ligy je ale situace hodně nabitá, takže si Biancocelesti musí dávat pozor. Čeká je návštěva z Verony, který se chlubí tvrdou obranou.

Lazio Řím patří k těm příjemnějším překvapením. Jednak celek z Říma produkuje kvalitní fotbal, na který je radost se dívat, ale především také získává výsledky. Nyní dokonce díky horší formě rivala AS ukořistil čtvrté místo a nehodlá se z něj hnout, minimálně ne směrem dolů. S Interem Milán dokázalo Lazio uhrát remízu bez branek a ty si jeho příznivci mohli naplno vynahradit v minulém kole.

Lazio totiž získalo tři body proti Spalu, který zase výměnou dostal pět branek! Největším hrdinou utkání se pochopitelně stal útočník Ciro Immobile, kterému se ve Věčném městě daří a jen do sítě Spalu nasázel čtyři branky! Celkově vede tabulku střelců a na svém kontě má už 20 branek!Výborně ale šlape celý tým, který navíc v lednu získal ještě obránce Cacerese, s nímž vyztužil zadní řady.

Právě zkušený stoper či bek by moc rád nastoupil již proti Chievu, ale favoritem do základu zůstává Bastos. Trenér Inzaghi nemůže počítat s vykartovaným Raduem, dobrou zprávou je naopak blížící se prodloužení kontraktu Nizozemce de Vrije. Zcela uzdraven není Adam Marušić, Hosté přijedou bez zraněné opory záložní řady Castra a mimo hru je také dvojice zkušených útočníků Inglese a Meggiorini. Někdejší hráč Lazia Christian Manfredini dokonce o Laziu říká: "Tohle je tým, kterému naprosto nic nechybí, má v podstatě všechno. S Caceresem to byl skvělý nákup, opravdu brilantní posila, která se určitě několikanásobně vyplatí. Trenér Inzaghi odvádí perfektní práci, umí z jednotlivců udělat fungující tým a ještě jej přizpůsobuje soupeři. Lazio by v této sezoně mohlo s lepší obranou bojovat i o Scudetto," přemítá Manfredini.

Vážným sokem bude Chievo, které je pověstné svou tuhou a často agresivní obrannou prací. Jako už tradičně můžeme také letos sledovat jistý vzorec v jeho sezoně, tedy rychlý náběh a povedená utkání na začátku, přičemž postupně se jeho nadšení vytrácí. Týmu trenéra Rolanda Marana chybí více zkušeností a kreativity na to, aby dlouhodobě byl znát nějaký posun kupředu.

Především přelom roku dohnal Maranovo mužstvo až na pokraj sil, což se nejvíc projevuje v utkáních na hřišti soupeře. Za posledních deset soutěžních duelů se Chievu povedlo vyhrát jen jednou, jinak jeho fanoušci odcházeli velmi často zklamaní. Jako když Mussi Volanti prohráli s Crotone nebo s Beneventem. Doma je jejich bilance o trochu lepší, což dokázali v minulém kole. Ani remíza s Udinese se ale nedá označit za vyložený úspěch.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, de Vrij, Wallace - Basta, Parolo, Leiva, Lulić - Luis Alberto, Milinković-Savić - Immobile
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Bani, Tomović, Gobbi - Bastien, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Pucciarelli, Stepinski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 6.00 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Další z nedělní nálože utkání se odehraje v Janově, kam se vydá Fiorentina. Fialkám se proti domácí Sampdorii nikdy moc nedařilo, ale teď by mohly využít mizerné formy, která Giampaoliho svěřence postihla.

Stadion Luigi Ferraris se v neděli odpoledne stane dějištěm hodně zajímavého a důležitého utkání dvou týmů, které sní o Evropě. Domácí Sampdoria Janov měla hodně slušně našlápnuto a její hra slibovala velké věci. Jenže poslední dobou jí úplně došel dech a forma je pryč. Fiorentina patří k tradičním uchazečům o poháry, ale v létě ji postihla velká generační obměna kádru, což se na jejích šancích také podepsalo.

V tabulce se lépe žije Sampdorii, která je i přes současnou špatnou formu stále na solidním šestém místě, tedy poslední vstupence do Evropské ligy. Jenže sedmá Atalanta má jen horší skóre a na osmém místě se nachází právě toskánská Viola. Stejných 28 bodů má ale kromě ní také Udinese, FC Turín nebo AC Milán, takže boj o poháry zdaleka nekončí a jedna ztráta může tabulkou pořádně zamíchat.

Domácí Námořníci prožívají velkou krizi, a to především výsledkovou. Za posledních deset duelů v rámci všech soutěží vyhráli jen třikrát a převažují porážky. Bez bodů se Blucerchiati museli obejít také v minulém kole, když nestačili na Benevento. Nad nováčkem soutěže sice vedli, ale v závěr dohrávali v oslabení a tvrdě na to doplatili.

V kádru Sampdorie se hodně mluví o mladých hráčích, kteří jsou přestupovými cíli větších klubů. Jedním z nich je Dennis Praet, který ale říká: "Samozřejmě jsem četl o zájmu některých klubů a dělá mi to radost, protože to ukazuje, že dobře pracuji. Soustředím se ale jen na Sampdorii. Jsem tu spokojený a nemám v plánu odcházet. Máme toho ještě hodně před sebou a nejprve ze všeho musíme zvrátit špatnou formu a znovu najít sebevědomí," prohlašuje Praet.

Jeho soupeř má ale podobné zájmy. Fiorentina také nemá příliš stálou formu, ale spíš mnohem rozmanitější výsledky. Jen jeden celek v soutěži nasbíral větší počet remíz a celkově jsou výsledky Violy vyrovnané. Sedm výher, stejný počet remíz a porážek o jednu méně. Fiorentina dokáže bojovat s většími celky, což bylo vidět zejména proti milánským sokům. Nejprve si Viola rozdělila body s AC a v minulém kole také s Interem.

Oba týmy se naposledy potkaly v polovině prosince v rámci Coppa Italia a šťastnější byla domácí Fiorentina. Ta sice mívá lepší statistiky, ale v Janově se jí zase tak nedaří. Vyhrála zde jen třikrát za dlouhých čtrnáct let. Do domácího utkání nezasáhne vykartovaný obránce Sala, přičemž hosté přijedou bez karetních hříšníků Astoriho s Veretoutem. A to jsou pro Pioliho hodně citelné ztráty.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić - Linetty, Torreira, Praet - Ramírez - Quagliarella, Zapata
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Badelj, Sanchez - Chiesa, Simeone, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.37 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (neděle 15:00)
Turín se pod vedením nového trenéra Waltera Mazzarriho vzmáhá a hledá si cestu zpátky na vyšší příčky. V postupu ho bude chtít zadržet nebo alespoň zpomalit Sassuolo. Tomu se letošní sezona vůbec nedaří a jen těžko hledá stabilitu.

Sassuolo předvedlo několik hodně špatných výkonů a o tom, že by se jeho forma nějak ustálila, nemůže být ani řeč. V tuto chvíli je tým trenéra Iachiniho až na patnáctém místě a od osmnáctého Crotone jej dělí jen šest bodů. Z toho je jasně vidět, že má nedávno dosazený trenér ještě plno práce, pokud chce dostat svůj tým včas alespoň do trochu klidnějších vod.

Minulé kolo k Sassuolu nebylo moc laskavé, protože jeho fanoušci se opět "dočkali" prohry. Po sympatické remíze s AS Řím nestačilo Sassuolo na mnohem více podceňované CFC Janov. Domácím Grifům stačila k výhře jediná trefa, o kterou se pár minut před koncem postaral Andrej Galabinov. V posledních deseti duelech tak Sassuolo vyhrálo jen pětkrát.

Teď jsou hráči odhodláni zopakovat spíše výkon z utkání proti AS. Zkušený obránce Federico Peluso zmínil: "Mým cílem zatím není prodloužení kontraktu, i když se mě na to hodně lidí ptá. Nejprve musím myslet na tým, takže pokud se úspěšně zachráníme a splníme cíl, který jsme si dali, pak se teprve budu bavit o další spolupráci. Věřím, že máme dostatečně kvalitní tým, kterému jen odešli nějací zkušení hráči. Postupně ale rosteme."

Turín pro něj a jeho spoluhráče teď bude představovat trochu záhadného soka. Těžko se čte, neboť na jeho lavičce už nepůsobí propuštěný Srb Siniša Mihajlović, nýbrž zkušený stratég Walter Mazzarri. Muž, který s Neapolí a ofenzivní hrou oslovil Evropu, chce za každou cenu pomoci turínskému FC k podobnému projevu. Hráče na to má.

A výsledky jeho práce už jsou pomalu vidět. Začal tím, že si s každým hráčem dlouze popovídal. Po několika trénincích šel jeho tým do akce a kupodivu snadno ji zvládl, když v minulém kole přejel o tři góly Bolognu. Aktuálně sídlí na desátém místě a jako startovní pozice pro Mazzarriho to rozhodně není špatné.

Sám k tomu říká: "Respektuji svého předchůdce a doufám, že se mu povede dobře. Když mi vedení Turína volalo, ani na chvíli jsem neváhal, protože tohle je slavný a skvělý klub. Jsem tu proto, abych dal týmu nějakou tvář, nějaký styl. Chvíli bude trvat, než přijdeme na správný systém a než si vše sedne, ale myslím, že máme velký potenciál. V minulém utkání jsme ukázali naše možnosti a věřím, že pauza nám k vytvoření našich návyků ještě pomohla," dodal Mazzarri.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Goldaniga, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Politano
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Burdisso, Molinaro - Obi, Rincon, Baselli - Iago Falqué, Niang, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.24 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Domácí Udinese se po pauze popere s týmem, který mu v prvním vzájemném duelu způsobil nepříjemnosti a porazil jej. Nyní je to ale úplně jiný tým a pod vlivem trenéra Massima Odda stoupá tabulkou. Bude na něj nováček soutěže stačit?

Stadion Friuli otevře své brány v neděli odpoledne, aby do něj vstoupili domácí fanoušci i obdivovatelé Spalu. Celek z Ferrary klesá tabulkou a po dobrých výkonech v začátcích sezony se mu moc nedaří. V případě domácího celku je situace přesně opačná a trenér Massimo Oddo odvádí perfektní práci, čímž valorizuje také české mladíky Jankta s Barákem.

Udinese za posledních deset soutěžních duelů prohrálo jen třikrát a svým fanouškům dělá zaslouženě radost. Po Veroně s Bolognou Udinese v minulém kole Serie A trochu došly síly a v utkání s Chievem nedokázalo vydřít víc než bod. Od deváté minuty navíc prohrávalo a ve Veroně mu pomohla až vlastní branka domácího stopera Tomoviće. Aktuálně devátý celek tabulky má na kontě 28 bodů a od příček Evropské ligy jej dělí jen dva.

Spal je až 17. a od osmnáctého Crotone jej dělí jen lepší skóre, což není moc. Nováčkovi soutěže se přestalo dařit a po porážce od Sampdorie se jeho obranné limity naplno projevily v minulém kole. Od Lazia Řím totiž Spal dostal hned opět branek a ukázal, že na sobě musí ještě hodně pracovat. Možná i proto vedení přivedlo zkušeného defenzivního univerzála Boukaryho Dramého z Atalanty.

A zkušený obránce hodlá naskočit do utkání co nejdřív. "Jsem tu hlavně proto, abych týmu pomohl v jeho snech a v cíli zachránit se. Věřím, že máme dostatek kvality a nadšení, o němž jsme slyšel už v Atalantě. Spal jsem si vybral také proto, že mi o něm vyprávěli Paloschi s Grassim dobré věci a je to klub, který má kromě skvělého zázemí opravdu touhu se zachránit. Už se nemůžu dočkat na první zápas v novém dresu," dodal Dramé.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Nuytinck, Danilo, Samir - Widmer, Barák, Fofana, Jankto, Pezzella - Lasagna, De Paul
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Felipe - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Kurtić, Mattiello - Antenucci, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.58 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - FC Crotone  (neděle 15:00)
Devatenáctý Hellas Verona se utká v záchranářském souboji s osmnáctým Crotone. Navzdory postavení v tabulce budou favoritem domácí, kteří se budou moci spolehnout na podporu svých fanoušků.

Oba ze soupeřů se v současnosti nachází na sestupových příčkách, přesto je možné, že do Serie B nepůjde ani jeden. Sedmnáctý Spal má totiž patnáct bodů, tedy stejně jako Crotone a šestnácté Cagliari, které se navíc potýká se špatnou formou, je o pouhých pět bodů před nimi.

Poslední výsledky Hellasu Verona však také nejsou žádná sláva. V letošní sezóně udělala svěřencům severoitalského celku největší radost prosincová výhra 3:0 nad favorizovaným AC Milán. Poté ale přišly tři prohry, nejdříve venkovní výprask 4:0 od Udinese, poté domácí prohra 1:3 s Juventusem a naposledy porážka v poměru 2:0 z Neapole. Pro Hellas Verona bude tedy domácí zápas s Crotone jedním z nejdůležitějších zápasů sezóny a případný neúspěch může znamenat velkou překážku v cestě za udržením se mezi italskou elitou.

Crotone si na začátku sezóny nevedlo úplně špatně. Od půlky listopadu však svěřenci trenéra Zengy nasbírali pouhé tři body z osmi ligových zápasů, za výhru 1:0 nad Chievem Verona. Po této výhře přišla prohra 4:0 na půdě Lazia Řím, domácí prohra 0:1 po dobrém výkonu s Neapolí a naposledy prohra 1:0 na půdě AC Milán.

Hellasu Verona ze zdravotních důvodů nepomohou Bianchetti, Cerci, Cherubin, ani Zaccagni. Na straně hostů nenastoupí ze stejných důvodů Marco Tumminello, ani český stoper Stefan Simič.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Fares, Heurtaux, Caracciolo, Ferrari - Verde, Büchel, Zuculini, Romulo - Matos - Petković
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Martella, Ajeti, Ceccherini, Sampirisi - Barberis, Mandragora, Rohdén - Stoian, Budimir, Trotta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.20 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - AC Milán  (neděle 18:00)
AC Milán svede v neděli odpoledne další důležitý souboj s týmem, který by ještě před pár lety neměl problémy rozmetat. V současné době se ale AC nachází trochu jinde, než kde jsme zvyklí. A obdobně se "daří" také sardinskému klubu.

Je to dost zvláštní, netradiční a lehce smutný pohled, když se díváte na tabulku italské Serie A a vidíte postavení AC Milán. Kdysi slavný, bohatý a úspěšný celek se potácí uprostřed tabulky a jeho forma postrádá jakékoli zlepšení. A to přesto, že noví majitelé mohutně investovali do nového kádru a svěřili jej v této sezoně už druhému trenérovi. Ani pod vedením Rina Gattusa se ale situace zásadně nemění.

Přeci jen se ale v posledních týdnech mohou fandové Rossoneri zase na fotbal těšit. Ve čtvrtfinále Coppa Italia nejprve porazili městského rivala a to jim zřejmě dodalo potřebný impuls. Svěřenci trenéra Gattusa nejprve remizovali se silnou Fiorentinou a v minulém kole konečně opět brali tři body. Podlehli jim hráči Crotone, ačkoli to žádná fotbalová hitparáda nebyla a diváci se dočkali jen jediné trefy.

A trenér Gatusso by moc rád ve sbírání bodů pokračoval. Na tiskové konferenci uvedl: "Jsem rád, že jsme v minulém kole dokázali zvítězit. V současné době tvrdě pracujeme na zlepšení našich výkonů a ustálení systému, který se často měnil. Myslím, že nám hodně pomohla i přestávka, která nám dodala klid na práci. Ohledně přestupových spekulací mnoho názorů nemám a žádné další posily jsem nepožadoval. Jsem spokojený s tím, co mám k dispozici."

Domácí Cagliari je týmem, který dokázal za 28 vzájemných duelů AC Milán porazit jen jednou, jinak se většinou radoval milánský celek. V domácím dresu neuvidíme diskvalifikovaného záložníka Joaa Pedra, v případě hostí je situace s absencemi mnohem vážnější. Chybět budou zranění Abate, Antonelli, Conti, Mauri a Paletta.

Cagliari se z výhry za posledních deset utkání radovalo jen třikrát a jeho situace je mnohem vážnější. Aktuálně se sardinský celek usídlil na nepohodlné 16. příčce a potíže má především v útoku. Dosud nasázel jen 178 branek, což mu zatím vyneslo jen 20 bodů. V minulém kole proti Juventusu jej o všechny připravila trefa Bernardeschiho.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Romagna, Ceppitelli, Pisacane - Faragó, Ionita, Cigarini, Barella, Padoin - Pavoletti, Farias
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez - Kessié, Biglia, Bonaventura - Suso, Kalinić, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.05 - 3.47 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - AS Řím  (neděle 20:45)
Na slavném San Siru se odehraje šlágr kola, v němž domácí Inter hostí AS Řím. Nerazzurri se potýkají se špatnou formou, ale to samé se dá říct o výběru trenéra Di Francesca. Římský trenér nikdy svého toskánského mentora jako kouč neporazil.

Už čtyřikrát se Eusebio Di Francesco jako kouč setkal s Lucianem Spallettim, ale ani jednou nad ním ještě nedokázal vyhrát. Teď má další šanci a zřejmě to bude poslední šance pomýšlet na mistrovské Scudetto. A to pro oba týmy, protože vedoucí Neapol v závěsu s Juventusem Turín neustále navyšuje svůj náskok na čele Serie A.

AS Řím je oblíbeným soupeřem milánského velkoklubu, který právě proti němu zakusil nejvíc výher v lize. Tří bodů se dočkal už ve dvaasedmdesáti zápasech, zatímco Vlci nad Interem dokázali vyhrát jen ve 49 případech. A zřejmě se dočkáme také nějakých branek, protože v posledních čtyřech duelech se prosadil každý ze soupeřů alespoň jednou.

Minulé vzájemné měření sil skončilo lépe pro Inter a už tehdy to bylo hodně pikantní klání. Obzvláště pak pro trenéra Interu, Luciana Spallettiho. Právě on bývá nejčastěji spojován s úspěchy v AS a jeho atraktivním herním stylem a právě z AS Řím do Milána před sezonou zamířil. První duel proti svým někdejším svěřencům zvládl a vyhrál 3:1, ačkoli musel Inter dotahovat po brance Edina Džeka.

Inter Milán čeká už pět zápasů na výhru, což je po brilantním začátku sezony velké zklamání. V minulém kole se Inter rovněž nedočkal výhry, protože si jen rozdělil body s Fiorentinou. A nestačilo mu ani vedení po brance Maura Icardiho, ani fakt, že ještě v 90. minutě vedl. Milánský celek je aktuálně na třetím místě, ale musí se ohlížet za sebe, protože formu chytilo Lazio.

Na své duely s Římany vzpomíná jedna z legend obranných řad Interu i AS, Walter Samuel. V rozhovoru pro Sky Samuel zmínil: "Oba kluby jsou v něčem rozdílné a v obou jsem zažil rozdílné emoce i zážitky. Těžko se to porovnává, každý klub mi dal něco jiného. Jsem rád, že se Inter daří, i když v poslední době nemá mnoho štěstí. Doufám, že oba kluby postoupí do příští Ligy mistrů, oba tam patří. V neděli podle mě rozhodne Icardi, který mi hodně připomíná Gabriela Batistutu," dodal Samuel.

Inter jde do zápasu s několika absencemi, které ztělesňuje především duo D'Ambrosio a Ranocchia. Ani AS nemá zcela kompletní kádr, protože mimo hru jsou Rick Karsdorp a Diego Perotti. Dohromady se už dal Grégoire Defrel a zdravotní stav se dostatečně zlepšil také u kapitána Daniela De Rossiho.

Ani AS nemá zrovna ideální formu a otevřeně se hovoří o krizi. I kvůli četným zraněním se stalo hlavním problémem střílení branek a zatím jich AS nastřílelo jen 30. V minulém kole přidalo jednu, ale ani ta mu nestačila. Atalanta Bergamo totiž tou dobou už dávno vedla o dvě branky a snadno si s těžkopádným AS poradila.

Trenér Di Francesco má ale návod, jak zlepšit situaci v kádru. "Někdy se až příliš bojíme. Tohle vidět nechci, naopak si musíme věřit a být odvážní. A to jak v kombinaci, tak především v zakončení. Chci v neděli vidět hlad a touhu vyhrát, pak můžeme být úspěšní. S Interem to bude hodně těžké, ale důležitý je postoj, s jakým jdete na trávník."
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Cancelo, Škriniar, Miranda, Santon - Vecino, Gagliardini - Candreva, Borja Valero, Perišić - Icardi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Bruno Peres, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Pellegrini - Florenzi, Džeko, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.48 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol20163144:1351
2.Juventus FC20162249:1550
3.Inter Milán20126235:1542
4.SS Lazio19124348:2440
5.AS Řím19123430:1439
6.UC Sampdoria1993736:2930
7.Atalanta Bergamo2086631:2630
8.ACF Fiorentina2077629:2128
9.Udinese Calcio1991933:2728
10.Turín FC20610428:2728
11.AC Milán2084825:2728
12.Bologna FC20731023:3024
13.Chievo Verona2057820:3222
14.Janov CFC2056916:2221
15.US Sassuolo20631113:3021
16.Cagliari Calcio20621218:3120
17.SPAL 201320361121:3815
18.FC Crotone20431313:3815
19.Hellas Verona20341318:4113
20.Benevento Calcio20211713:437

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (167)

Přidat komentář
Pipo123

Albertoooo

Reagovat
didosh

Chievo hezký gol

Reagovat
dextroza_m

Sinic ani na lávce? Je zraněný?

Reagovat
dave30

Píší, že je nemocný...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Pipo123

Cez Bastosa ide každý gól, on nechal formu v prvom polčase proti AS

Reagovat
wiggum

Ten Dzeko by byl Chelsea k cemu? Jsem myslel, ze to tu nekdo psal jenom tak a ono se o tom opravdu uvažuje. Ale pokud je možnost a zajem, tak bych ho prodal hned.

Reagovat
didosh

Taky mě to překvapilo že je to pravda...

Reagovat
Alberto Aquilani

ved by tam teraz s prehladom hral základ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by aj dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by super, ak by to vyslo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A niekto relevantný namiesto neho?

Reagovat
Pipo123

Ten Bastos musí ísť dolu, inak ten zápas ešte prehráme, Caceres na plac

Reagovat
didosh

Bude hrát večer Schick?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
dextroza_m

Fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš cukrovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ćo sa stalo Cirrovi neviete niekto ? či je to vážne jeho zranenie lebo striedal v 35 minute

Reagovat
Eldarion

Ramirez + Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Quagliarella hatrick starý kokot a jak si to dává...

Reagovat
M11

Fabio jede letos

Reagovat
didosh

offside ne?

Reagovat
didosh

už to řeší

Reagovat
Pipo123

Milinkovič je beštia, krásne góly

Reagovat
didosh

Celá akce byla pěkná...

Reagovat
Pipo123

Tá lavička je proste parádna, Caceres, Caicedo, Anderson, Nani, Lukaku, Basta atd. Všetko hráči čo by mohli byť v klude v základe To je u Lazia nezvyk, vždy sme mali kvalitnú jedenástku, ale na lavičke bol odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Ćo sa stalo Cirrovi neviete niekto ? či je to vážne jeho zranenie lebo striedal v 35 minute

Reagovat
Pipo123

Držal sa za stehno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ahojte

chcel by som sa spýtať hlavne fanúšikov As roma a Lazio (prípadne aj ďalších návštevníkov ich štadiona), kde by odporúčali kúpiť lístky na štadione. Myslím ktorý sektor, aby to ani nebolo uletene drahé, ale aby som z toho futbalu aj čosi mal. Prípade kde na webe nakupujete lístky na zápasy. prípadne nejakú info, ktorú by som zaručene mal vedieť a neviem. Hrozí mi totiž, že navštívim Rím akurát, keď tam bude hrať Ac a to by bola škoda nevidieť. Napriek tomu, že som fanúšik Ac, idem s ďalšími ľudmi a bol som prehlasovaný na sektor domácich.

vďaka za rady

Reagovat
doNny

pokud vím, tak se lístky dají i koupit na místě ve fanshopu Lazia (je jich více v Římě), okolo 30 € a přímo do kotle, přes web si připlatíš (viagogo apd.) tak dvojnásobek. Akorát je potřeba předložit občanský průkaz.

A pro mě jednoznačně Curva Nord

Reagovat
Eldarion

Grande Gigio

Reagovat
smazaný uživatel

My dostanem góla fakt ze všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Calabria bráni 4 metre od útočníka, ten si to hodí na pravačku , v kľude zamieri a umiestni. A brankár? Nie že by to bola ľahká strela, ale 40 miliónový by mohol podržať tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc jde o jejich první střelu na branku,je to furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné no a na 95 percent jediná za polčas...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jich asi bude víc jak to vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá bola ofsajd, aj tak by gól neplatil...

Tá defenzíva je stále hrozná. Mne príde že vzadu hrajú stále na pol plynu. V ofenzíve je aspoň snaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě myslím,že Musacchio by tu defenzivu pozvedl.Podle mého je to super stoper,ale ten prostě nebude hrát nikdy a v létě odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno, ale je to jeden post. A tí ostatní. Keď bránime s odstupom, 3 metre od hráča, so strachom že niekto nás urobí jeden na jedného, to je děs. Napriklad 21 ročný obranca ,reprezentant jednoducho si musí veriť,že ho neobíde hráč, že nevystrelí, nenahrá. A on mu nechá plno času. Lenže takto hrajú všetci v obrane a potom je tam času pre súpera dobre si nahrať ,vystreliť, urobiť kľučku...

Ešte že tá ofenzíva sa zdvihla...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no.To bránění vypadá opravdu hrozně laxně.Těžko říct čím to je,podle mého už to začíná v záloze kde naši DM brání hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, v zálohe to začína.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

AC pokračuje vo forme,to bude trápenie do konca sezóny a potom.....

Reagovat
stuff

Bonucci branenie

Ked nemali trenera, mali nechat Cenza do konca sezony. Lepsie to hrali za Silvia bez penazi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by neměl Betis rekordní výhru v derby, kdyby zůstal Montella u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Gól

Reagovat
rossoneri89

Kessieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kessié

Reagovat
smazaný uživatel

VAR v Serii A nefunguje... Minulé zarezal rozhodca Cagliari proti Juventusu a dnes ich znovu poškodil zapískaním penty po jasnom simulovaní Kaliniča

Reagovat
rossoneri89

tiez sa mi zdal kontakt minimalny a ze to Kalinic dost zahral ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no,obranca sa hodí pod nohy hráča, kontakt tam bol. Chyba obrancu. Kalinic to samozrejme teatralne dohral.Bohužiaľ vo futbale neexistuje jedno pravidlo ,ktoré tu bije do očí.. Ten kontakt tam bol v šestnástke sa bráni inak, a to že to dofilmoval je tiez pravda. Lenže napriklad v hokeji by to bolo 2min na obe strany. Vo futbale bohužiaľ toto pravidlo neexistuje, takže ak je penalta ,tak nemôže dať aj kartu za simulovanie.

Spravodlivosť by bola penalta a druhá žltá pre Kalinica...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta a zároveň žltá za filmovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, za nešportové správanie. V niektorých športoch je toto pravidlo bežné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď filmoval a nemala byť penalta alebo nefilmoval a mala byť penalta... Neviem o takom pravidle ktoré by zakazovalo obrancovi sa hádzať pod nohy obrancovi. Dokonca sa ho môže aj dotknúť a rozhodca je tam na to, aby posúdil či daný kontakt bol dosť intenzívny na zapískanie faulu čo rozhodne v tomto zápase nebol. Dokonca rozhodcovia majú k dispozícii video a aj tak to takto pojebú tak ja už neviem potom..,

Reagovat
smazaný uživatel

*útočníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

No v tomto sa asi nezhodneme. Aj ,,hádzanie,, pod nohy má svoje pravidlá.A dokonca ťa môžu faulovať a pritom môžeš teatrálne simulovať. Asi ani v tomto sa nezhodneme.

Ešte jedno pravidlo mňa udivovalo dnes. Pred pár mesiacmi ,za pomoci VARu dostáva po údere do hlavy lakťom červenú kartu Bonucci. Dnes dva údery do hlavy lakťom od útočníkov Cagliari, odpískany faul, teda rozhodca to videl aj bez VARu, ale bez žltej karty... niečo sa zmenilo, ale rozhoduje o aký tím sa jedná, o akého hráča...

Reagovat
Pipo123

Lenze Leo dal lakeť jak svina ze hraca zaliala krv

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to pravidlo je o šťastí,kde a ako hráča trafiš? Ja si nezastavam Bonucciho. Mňa udivuje,že za to nie je aspoň žltá karta automaticky.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: Handanovic; Cancelo, Skriniar, Miranda, Santon; Vecino, Gagliardini; Candreva, Borja Valero, Perisic; Icardi

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, Strootman, Nainggolan; Gerson, Dzeko, El Shaarawy

Forza Inter!!!

Reagovat
Dejwa

Santon mě straší..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

To je síla jestli jsou fakt Dalbert, Nagatomo i D'Ambrossio horší...

Reagovat
Mihal

ako to dnes vidíte Interisti? bude to zas ten hrozne utrapeny Inter ci sa chlapci hecnú a po dovolenkach ukazu ze futbal hrat vedia?

Reagovat
Nuno čomes

Nesmrtelný Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim, preco Strootman bude hrat na pozicii De Rossiho, ked je to idealna pozicia pre Nainggolana . Mantavy Dzeko donemoty zaklad

Reagovat
cink

Ten kandreva je strasnej troll ať táhne do pl

Reagovat
Panděvova ofina

Nerad se odvolávám na rozhodčí, ale mam pocit, že penalta se mohla písknout. A ještě bych se rád ohlédl za neodpískanými fauly, které byly za těch pár minut spáchány ve prostpěch hostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedenastka ani nahodou

Reagovat
Coutinho10

skoda Valero

Reagovat
Coutinho10

tak prisel trest...nedas dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawyyyyyyyyyyyyy, super

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Santon ty debil debilny

Reagovat
Dejwa

Je to chuj, ale my se stejně neprosadíme z ničeho

Reagovat
Nuno čomes

Ještě, ze jsem to neviděl. Aspoň se nemusím nervovat s tím curakem

Reagovat
Panděvova ofina

Nula

Reagovat
Tomanatura

Inter daleko lepsi, Roma nejslabsi za posledni roky.

Reagovat
olis

ako sa to vezme, loptu drzia viac ale vobec nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko

Reagovat
dave30

Tak jestli to ten hlavní konzultoval, tak je tam ten videorozhoci na h...o

Reagovat
Panděvova ofina

Hlavně Vecino a Gagliardini jsou naprosto směšní.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

mrtvy stred, cakat z henti dvaja budu produktivny je absurdne

Reagovat
lnterista

Nic moc fotbal z obou stran ale individuality rozhoduji no

Reagovat
cresposuper

Tradicny obraz poslednych zapasov- Icardi s Perisicom nedaju po dve tutovky a nasledne Santon zariadi gol supera. Kazdopadne dnes je Roma horsia, toto mozeme vyhrat

Reagovat
Alberto Aquilani

Di Fra "zúžil ihrisko" a dá sa na to kukať. Nie je to nič extra, ale je to pozerateľné. Dobre napádame, najmä stredopoliari Interu sú úplne v prdeli, Gagliardini s Borjou sú na ručník. Snád sa Conte nepozerá...

Reagovat
Dejwa

Máme náznaky, ale nic z toho několikátej zápas.. Icardi když to nedostane z první do vápna, tak se motá jak špína v kyblu a nikdy z toho nic není

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak to hodne pripomína zápas v Ríme. Vedieme do polčasu a nefúkli nám penclu (zdravím Pandevovu ofinu)

Reagovat
cresposuper

vam?

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, vy tu čo rozbiehate? Veď penalta na Icardiho ani náhodou, pritom na Florenziho ťažko pískateľná

Reagovat
Alberto Aquilani

ťažko pískateľná vyznieva dvojzmyselne... teda som chcel napísať, že by sa kľudne pískať dala....

Reagovat
cresposuper

To nemyslis vazne preboha Icardi bol v tutovke a Manolas ho sotil rukami, Florenzi si nabiehal na mrtvu loptu a Miranda ho tiez chnapol rukou.

Reagovat
Alberto Aquilani

"sotil" .... "ho tiez chnapol rukou".... ja asi ani v tejto debate nechcem pokračovať

Reagovat
cresposuper

Tak potom nepis sracky o penalte, ked nechces debatovat. Mirandov zakrok nebol o nic viac faulovy nez Manolasov.

Reagovat
Panděvova ofina

Spíš jsem kritizoval rozhodčí, než spekuloval o penaltě. Nemám rád odvolávání se na sudí, ale v prvních 15-ti minutách nepískl tři fauly, které opakování odhalilo.

Reagovat
Alberto Aquilani

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ako ono je to vlastne aj celkom vtipne ake je ten Inter zufaly.

Reagovat
Lech

Co delas, aspon se dostavate do sanci, my jsme meli jen ten gol. (teda aspon doufam, koukam jednim okem)

Reagovat
Mihal

Dostavame do sanci ? Ale 90 % z tych sanci bola nahoda...suvisle akcie nic, zakladne nahravky nefunguju, hrozne vela nepreanosti

..vacsina breakov zadrbana prihravkou na paty a naslednym prenesenim hry na stoperov...je mi do placu z toho. Ak dnes ziskame bod, budem prekvapeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Nahoda? Hlavicka Perisica, strela Perisica z 5-ky, jedna Icardiho tutovka..

Reagovat
Mihal

Ved sa nato pozri...kazia zakladne prihravky na 5 metrov. Ja fakt netusim co sa v tej satni stalo ale od zapasu s juve maju sebavedomie na bode mrazu. Nikto si neveri a ked sa niekto snazi zobrat to na seba, skonci to zvacsa lahko stratenou loptou

Reagovat
Panděvova ofina

Brozovič za Gaglia ? Na tohle střídání se hodí jedno pořekadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten moment ked si uvedomis ze za Gaglia isiel Brozo a uz neocakavasnic

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre im to jebe v rozohravke. Hrajte dopredu do pice

Reagovat
lnterista

Se nechytame

Reagovat
Mihal

To muzstvo je tazko v pi.i

Reagovat
lnterista

Cancelo je ale dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Peres . Di Francesco nechce vyhrat

Reagovat
Panděvova ofina

jako díky za roh

Reagovat
smazaný uživatel

on je kokot

Reagovat
Coutinho10

twl tycka

Reagovat
smazaný uživatel

tym, ako posrato hrame, si koledujeme o prehru. Strasne su posrati vyhrat

Reagovat
cresposuper

Roma je uplne mimo

Reagovat
Mihal

A my sme potom kde

Reagovat
Mihal

Hraju to iste co my s fiore...dali sme nahodny gol a zacali branit ...akurat ze my sme stratili vyhru a oni si ju odnesu (dufam ze sa mylim)

Reagovat
Panděvova ofina

Jasně Edere, hlavičkuj nad. Lepší centr už v životě nedostaneš

Reagovat
dave30

Takový zvláštní zápas se strašnou spoustou chyb v rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co predvadzame v druhom polcase je tragedia. Banda sracov na cele s trenerom

Reagovat
Panděvova ofina

Týmy se předhání v marnosti a ubohosti. Štěstí se bohužel drží soupeře.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaal Veeecinooo

Reagovat
Gimme

Peres

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti sprosti, tak vam treba. Di Francesco bran druhy polcas 1:0 a postav 10 stoperov. Do pice s takym systemom

Reagovat
Gimme

Toho Alissona je taky u nás škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ať vás ani nenapadne prodat ho do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

V životě jsem neviděl tak ztělesněnou "zmatenost" , jako v záběru na Strootmana

Reagovat
Frantszek

Mě spíš připadal jako samotný vyslanec pekel, když se vztekal. To jeho husté obočí budí strach

Reagovat
Panděvova ofina

:D :D :D :D Panebože. co je to za zápas.

Reagovat
dave30

To je hnus, velebnosti...

Reagovat
dave30

Je jasné, že takový zápas se objeví v každé top lize, ale tolik nefotbalovosti jsem v utkání takových týmů nečekal.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne remizovat sme si zasluzili za ten druhy polcas, len rozmyslam, ci to bolo tym, ze sme zacali hrat, alebo rim bol uplne mimo. mam pocit, ze druha moznost je spravna.

Reagovat
cresposuper

Miminalne remizovat? Prvy polcas sme mali tak o jednu, dve sance viac nez Roma, v druhom to bola hru na jednu branu..

Reagovat
Eldarion

No neviem ten zápas bol tragédia tragédii ale Inter mal vyhrať. To čo hralo AS druhý polčas na to sa ani my nechytáme.

Reagovat
cink

Teďka venku SPAL, pak doma Crotone a Bologna. Povinných 9 bodů

Reagovat
Houfi

Druhý poločas od AS tragédie, na posledních 20 minut už jsem si vzal pytlík jako v letadle..vážně nechápu co tím Di Fra sledoval, Perese bych nepustil na hřiště ani v přípravě proti amatérům, prodat za cokoliv!!! Džeko další v pořadníku, jestli za něj Chelsea vážně dá 30 mega tak bych mu tam jel i zabalit. Díky bohu za Alissona!!! Být fanoušek AS je často na oprátku..

Reagovat
Frantszek

Nejhorší sračka všech sraček tenhle zápas. A hřebíček do rakve je pro mě vždycky to, když tam pošle Perese a po něm Jesuse.

Reagovat
Houfi

Ty dva jsou smrtící koktejl nikdy jsem nebyl pro nějaký převratný změny v kádru, ale mám pocit, že když se obmění 1/4 týmu tak se vůbec nic nestane...za mě ať za každou cenu z těch co reálně můžou odejít (mimo DDR, Kolarov) zůstanou Alisson, Manolas, Florenzi, Radja, Perotti a Pellegrini a zbytek ať se děje vůle boží...

Reagovat
danko10

Dufam, ze Giampaolo podreze Di Francescovi v nadchadzajucom dvojzapase krk.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Jajinek

Jako hráli jsme klasicky nic moc...ale i tak jsme podle mého byli jasně lepší a měli jsme brát 3 body. Nebýt Santona tak Roma snad neměla šanci... začíná to vypadat, že ten souboj o 4. flek bude právě mezi těmito dvěma týmy. I když Lazio snad bude taky ztrácet, nyní měli hlavně doma celkem příznivý los. Naděje umírá poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio snáď ligne v ďalšom kole :)

Reagovat
Pipo123

Udine by sme snad mali porazit

Reagovat
Pipo123

Budu este vsetci strácať, koniec sezony by mohol byt super, tam je ten los ťažký pre kazdeho.

Reagovat
čutalista

Zdravím, snad se tu diskutuje a někdo mi odpoví. Chtěl by jsem se zdejších odborníků zeptat jak to vypadá s Schickem? Když koukám, na to kolik dostává minut, tak to není žádná sláva. Zajímalo by mě hlavně, jak to s ním vypadá, když je na hřišti...aby měl šanci se tam prosadit a nezakopal se tam. Konečně je zdravej, tak by mohl něco ukázat. Dík za odpovědi :))

Reagovat
Panděvova ofina

V zápase proti Interu tam dvakrát zamáchal rukou ve vzduchu a poté se snažil tou samou rukou prosadit i ve vápně. Nutno podotknout, že hrál jen pár minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus by dnes měl vyhrát v pohodě, že?

Reagovat
10

pokud "v pohodě" znamená v handicapu, tak se na to radši vyser

Reagovat
cink

Davide Santon has left social media after receiving abuse for his mistake during Inter’s 1-1 draw with Roma on Sunday.

Santon’s error gifted Stephan El Shaarawy the opener at San Siro, but despite apologising at the time of his substitution and Luciano Spalletti standing up for the full-back, he attracted a slew of insults on his official Instagram account.

Consequently, the former Newcastle United defender has decided to deactivate his profile.

The 27-year-old has made just 10 appearances for the Nerazzurri this season, while his contract is due to expire in June.

Reagovat
M11

COSTAAAAA !!!

Reagovat
Benesse

Tieto Khedirove výkony to je otras...

Reagovat
Pettirosso

já už ho nemůžu vystát

Reagovat
DelPiero137

kto je viac vinovaty? Trener ignorant alebo hrac co to takto vore?

Reagovat
Pettirosso

toto je Allegriho chyba

Reagovat
brenk

na druhú stranu som nedávno čítal Khedirove vyjadrenie, že je vo vrcholnej forme, takže možno aj jemu chýba trochu sebareflexia

Reagovat
Airus

Jeste si vzpominam jak si maloval Bentacurovu budoucnost. Ale s nim uz asi taky skoncil. (leda ze je Rodri zranenej, o nasi marodce jsem uz ztratil prehled)

Reagovat
DelPiero137

To je nuda, asi zapnem hru

Reagovat
Airus

Tvl, s takovou nebudou chtit Khediru ani v MLS.

Reagovat
Hans82

Khedira strasna tragedie

Reagovat
Airus

To byl teda zase hnus. Jeste ze se nehraje na krasu

Reagovat
DelPiero137

Povinna priposranost a Maxovi hraci si zahrali = misia splnena.

Ak sa na nase zapasy pozeraju divaci namlsany kvalitou PD, si musia pripadat ako na dedinskom futbale.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele