Serie A - souhrn 21. kola

21.01.2018, 14:32, aktualizováno 22.01.2018, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus zdolal Janov a posunul se o bod za vedoucí Neapol, která si pro změnu poradila s Atalantou Bergamo. Lazio si bez problémů poradilo s Chievem a alespoň dočasně se posunulo na třetí pozici. Tři body má rovněž Sampdoria a důležité vítězství si zapsalo Crotone, které udolalo Hellas. Nedělní maraton italské ligy odstartoval výhrou favorita. Inter po remíze s AS prodloužil čekání na výhru...

Juventus FC - Janov CFC 1:0

22.01.2018 20:45

Góly: 16. Douglas Costa

Juventus nakonec zvládl úlohu favorita, odpověděl na vítězství Neapole na půdě Bergama a stáhl manko na první příčku zpět na rozdíl jednoho bodu. Žádný famózní výkon ale proti Janovu, který se nachází jen dvě příčky nad sestupovým pásmem, nepředvedl. O osudu utkání rozhodla jediná trefa Douglase Costy po čtvrthodině hry.

Benedikt Höwedes, nejlepší střelec týmu Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Claudio Marchisio i Gianluigi Buffon, ti všichni se kvůli různým zdravotním problémům nemohli v dresu domácích tohoto utkání účastnit, zatímco hosté měli až na vykartovaného Ervina Zukanoviče kompletní kádr. I tak si turínský celek ve finále povinné tři body pohlídal.

Už od úvodních minut se Stará dáma tlačila dopředu, aby si co nejrychleji zajistila uklidňující náskok. Nicméně Pjanič hned zkraje nevypálil vůbec dobře a mířil mimo, o pár chvil později zpoza vápna netrefil míč ideálně z voleje Khedira, a pak v 8. minutě zahrozil střelou z přímého kopu zase Pjanič, ovšem gólman Perin vytasil perfektní zákrok.

Své asi zasloužené odměny se Juventus dočkal v 16. minutě. Mandžukič skvěle načasoval svou přihrávku, kterou na bližší tyčce vybídl nabíhajícího si Douglase Costu, a jelikož ten byl u balónu o něco dříve než vyběhnuvší Perin, stačil jej usměrnit do sítě. Poté se k zakončení zase propracoval aktivní Pjanič, na jeho pokus byl však Perin dobře připravený.

Do přestávky ještě vypálil z dálky Mandžukič, avšak janovského muže v rukavicích ani on výrazněji nepřekvapil. I ve druhé půli Juventus kontroloval hru a soupeře do vážnějších šancí nepouštěl. Na začátku se znovu zastřeloval Pjanič, po standardce mohl udeřit také Mandžukič, jenže na dlouhý pas nedosáhl možná i proto, že byl lehce faulovaný.

Janov směrem dopředu nevymyslel zhola nic, dokonce ani jednou jedinkrát nedokázal přímo ohrozit brankáře Szczesnyho. Naopak mohl být rád, že se s dobrou koncovkou v 57. minutě nepopasoval Alex Sandro, že po hodině hry opět minul kýžený a chtěný prostor Pjanič, a nebo že například Khedirův pokus směřoval přímo do rukavic Perina.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím 1:1

21.01.2018 20:45

Góly: 86. Matías Vecino - 31. Stephan El Shaarawy

Inter Milán nakonec dokázal uhrát s AS Řím remízu, i když na domácí půdě excelovat nedokázal. Jako první se na začátku utkání prosadil Stephan El Shaaarawy, ale jeho branka nezůstala bez odezvy. Vyrovnání měl na konci utkání na svědomí záložník Matías Vecino.

Šlágr kola a boj o Ligu mistrů; souboj proti vlastním. Italská média označovala duel mezi Interem Milán a AS Řím mnoha adjektivy už několik dní před výkopem, protože pro oba mančafty to bylo hodně důležité utkání. Ani jednomu se nedaří, pro některé hráče v zimním přestupovém období se jednalo o možná poslední utkání v tomto dresu a navíc mělo osobní náboj.

Hostující trenér Eusebio Di Francesco Luciana Spallettiho ještě nikdy jako trenér neporazil a Spalletti měl za sebou zase hodně dlouhou římskou minulost. Proti Vlkům nasadil opěrné body jako Icardiho, Borju, Candrevu, Handanoviče, Škriniara, Mirandu nebo Vecina. Hosté překvapili nasazením mladíka Gersona do zálohy, načež v útočné trojce měl své místo záložník Nainggolan.

Jen lavička zůstala pro Patrika Schicka nebo Emersona, který se už vidí jednou nohou v Londýně. Překvapivý taktický tah Eusebia Di Francesca spojený s vysokým napadáním domácí barvy trochu zaskočil a Interu trvalo, než se dostal do tempa. Extra důvod excelovat měl Antonio Candreva, který si jistě připomínal svou minulost v dresu nenáviděného rivala AS, Lazia.

Jeho první centry ale většinou mířily do země nikoho, popřípadě brankáře Alissona. Ten byl dobře připraven také na výpady nejnebezpečnějšího muže v barvách Nerazzurri, Maura Icardiho. Jeho výpady však často končily jen nepřesnými náběhy, které se nepotkávaly s míčem. Brankáře Alissona se rozhodl zaskočit Chorvat Ivan Perišić, jenže jeho rána zpoza vápna Brazilce nevyděsila.

V sedmnácté minutě odcentroval přesně na hlavu Perišiće João Cancelo, ale Perišić na zadní tyči poslal hlavou balon jen těsně vedle tyče, takže vzrušení v ochozech San Sira bylo pouze chvilkové. Inter byl stále dravější a nebezpečnější, především pak v útočné fázi. Po Perišićovi se ozval také někdejší tahoun Fiorentiny, Borja Valero. Ani jeho dorážka však brankáře Alissona z klidu nevyvedla.

Zkušený brankář mohl počítat s ochotou i zkušenostmi stoperské dvojice Manolas - Fazio. Právě v té chvíli se dopředu hnalo také AS. Inter mu vlastně šance vytvářel sám a stejné pravidlo o nepozornosti platilo také ve chvíli, kdy dlouhý nákop Alissona "zpracoval" Davide Santon. Ke své smůle jej však poslal hlavou jen do běhu Stephana El Shaarawyho, který si míč elegantně zpracoval a s díky pelášil na bránu Handanoviče. Pak už jej jen obloučkem přehodil a slavil - 1:0.

Slavit nemohl divák, alespoň ne fanoušek Inter, jelikož jeho tým předváděl v defenzivní práci příliš mnoho nepřesností a laxnosti. Obdobnou chybu na opačné straně vytvořil Fazio ve spolupráci se Strootmanem, jenže Maurito Icardi tentokrát upadl dříve, než mohl zakončit.

Druhou půli už začal Marcelo Brozović, jednak pro oživení ofenzívy a jednak kvůli zranění Roberta Gagliardiniho. A chorvatský záložník vnesl do hry Interu alespoň náznak aktivity. Ve druhé půli byli domácí hráči jasně lepší, hladovější a efektivnější. Několikrát sice Stephan El Shaarawy zamířil rychlým krokem za obranu Interu, ale ta si s jeho akcemi poradila. Jinak útočil Inter.

Mauro Icardi pálil mimo, Marcelo Brozović rovněž. Dvacet minut před koncem musel do akce brankář Alisson, který zmařil šanci střídajícího veterána Édera. V další obrovské šanci zastavila Maura Icardiho tyč za zády brankáře Alissona! Brazilský brankář tahal ze své brašny jeden zákrok za druhým a nedovoloval Interu srovnat.

Ani on ale nakonec nestačil. Po milimetrově přesném centru z levé strany v podání Brozoviče se do zakončení hlavou položil Matías Vecino, se kterým obrana AS skákala příliš pozdě. Vecino zamířil přesně a dokázal překonat do té doby parádního Alissona - 1:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Milán 1:2

21.01.2018 18:00

Góly: 8. Nicoló Barella - 36. Franck Kessié (pen.), 42. Franck Kessié

AC Milán potvrdil úlohu favorita na půdě Cagliari, ovšem na třech bodech se pořádně nadřel. Domácí výběr šel brzy do vedení, v úvodní půlhodině zdatně sekundoval svému rivalovi a mohl svůj náskok navýšit. Nicméně hosty nakopla proměněná penalta zhruba deset minut před přestávkou, ještě do poločasu vývoj otočili. Druhý poločas už tak bohatý na vyložené možnosti nebyl, ale padly v něm hned dvě červené karty po jedené na každé straně.

Calcio se tak stále nachází na hraně pádu do druhé ligy, s dvaceti body je šestnácté a na sestupovou pozici celku SPAL 2013 má čtyřbodový náskok. Cagliari mělo výborný nástup do nedělního utkání a v 8. minutě ho poslal do vedení Nicoló Barella. Teprve dvacetiletý záložník obdržel přihrávku na levou stranu od Ioniţy, zbavil se protihráče a pak z patnácti metrů obstřelil gólmana Donnarummu, balón zapadl k pravé konstrukci.

Zhruba v polovině úvodního dějství mohl vyrovnat pozdější hrdina Franck Kessié, jeho ránu z velké dálky parádně vytěsnil u své bližší tyče brankář Cragno. Ve 29. minutě měl velkou možnost dostat svůj celek do dvoubrankového vedení střídající Farias, ten to po geniální kolmici zkusil z deseti metrů a Donnarumma vyrazil míč nohou před sebe. Zřejmě rozhodující okamžik se zrodil v rozmezí 34. - 36. minuty, kdy AC dostal výhodu pokutového kopu.

Kalinič byl v šestnáctce Calcia podražen Ceppitellim a hlavní rozhodčí Guida se rozhodl využít videa. Na jeho základě oprávněně ukázal směrem na penaltový puntík. Míč si postavil Kessié a nemýlil se, Cragno skočil na opačnou stranu - 1:1. Milánský klub od tohoto momentu ožil, druhou a poslední branku vsítil ve 42. minutě. I v tomto případě se trefil Kessié, jenž po zpětně nahrávce od Kaliniče našel prostor u levé tyče.

Definitivní pojistku mohl přidat osm minut po přestávce Bonaventura, jeho projektil z pětadvaceti metrů fantasticky odvrátil Cragno na rohový kop. V dalším průběhu si AC hlídal těsný náskok, situaci si přeci jen zkomplikoval v 80. minutě. Po druhé žluté kartě totiž odešel předčasně do sprch Ricardo Rodríguez. Síly se vyrovnaly za dalších osm minut, taktéž druhou žlutou obdržel jediný střelec Cagliari Barella a trávník opustil značně rozezlen. Ani jeden z brankářů neměl až do závěrečného hvizdu větší práci.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Benevento Calcio 3:0

21.01.2018 15:00

Góly: 35. Mattia Destro, 73. Sebastien De Maio, 88. Blerim Džemaili

Zázrak se nekoná, Benevento po dvou skvělých vystoupení opět prohrálo. Nadšení proti Felsinei tentokrát nestačilo a naopak si hostující Benevento připisuje tři inkasované branky. O branky se rovným dílem podělilo trio Destro, De Maio a Džemaili.

Ne že by se Benevento nesnažilo, ale triky mu jaksi došly a jeho hra nepřnášela kýžené ovoce. Toho využila suverénní Bologna, které se naopak dařilo téměř vše. Domácí začali témř ihned s ofenzivní podívanou, která nadšené Benevento vyvedla celkem rychle z omylu. Džemaili z levé strany odcentroval před bránu, kam si naběhl Verdi, ale jeho hlavičku dobře vytěsnil bramnář Belec!

V osmé minutě se připomněli také hosté s novou akvizicí. Venuti posunul míč na Guilhermeho, který ve své premiéře trefil jen tyč! Rázem mohlo jít Benevento do vedení, ale nebylo mu přáno. Tempo utkání ustalo a šance obou soupeřů pominuly, a to až do třicáté minuty. Nejprve si Masina došel pro faul a následně už se skóre utkání měnilo. Simone Verdi vyslal do vápna levačkou ideální centr, který propadl na Mattiu Destra. Zkušený útočník si poradil a trefil přesně - 1:0.

Verdi byl opět hlavní osobností Bologni, několikrát ukázal svoji rychlost, když přesprintoval obránce. Jenže poté si nerozuměl s Destrem. Před koncem první půle ještě balon po rohu doráželi De Maio a M'Baye, jenže brankář Belec dělal, co bylo v jeho silách, aby jim zabránil ve skórování. Po změně stran Verdi vyslal do pokutového území zajímavý centr, který Billong těsně minul.

Benevento dnes nastoupilo s mnoha posilami, ale často vypadalo, že je nesehrané a nerozumí si. Po hodině hry hlavička Violy skončila u Cody, který mohl zakončovat, ale neporadil si s míčem a ten mu uskočil. O chvíli později už domácí vedli o dvě branky. Na centr Verdiho si naskočil De Maio, který dostal míč do branky a i když se prohlíželo pro jistotu video, sudí nakonec jeho dorážku po pasu od Verdiho uznal - 2:0.

Verdi v kombinaci s Palaciem minul tyč, Mirante musel na opačné straně zakončovat proti ráně Cody. Definitivní rozhodnutí vnesl do hry až Blerim Džemaili, který se vrátil do oblíbeného působiště z Montrealu. Dvě minuty před koncem využil toho, že jej nikdo nehlídá, postupoval s míčem a nakonec táhlou ranou překonal brankáře Belece - 3:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 5:1

21.01.2018 15:00

Góly: 23. Luis Alberto, 31. Sergej Milinković-Savić, 68. Sergej Milinković-Savić, 83. Bastos, 86. Nani - 25. Manuel Pucciarelli

Lazio rozstřílelo svého soupeře z Verony pěti góly a ukázalo, že to s Ligou mistrů letos myslí vážně. Dvakrát se do sítě bezmocného Chieva trefil Sergej Milinković-Savić, kterému pomohli svými zásahy ještě Luis Alberto, Bastos a Nani. Chievo kontrovalo zásahem útočníka Manuela Pucciarelliho, který ale nemohl demolici vlastních hráčů zabránit.

Chievo cestovalo do Říma s pocitem dobré obrany, která se jen tak něčeho nezalekne. V základu nechyběli hráči jako Sorrentino, Tomović, Bani, Hetemaj, Radovanović, Bastien, Birsa, Stępiński nebo Pucciarelli. Římané kontrovali osvědčenou jedenáctkou, která se skládala z obránného tria Wallace, de Vrij a Bastos, zatímco o útok se primárně starali Milinković-Savić, Parolo, Alberto a Immobile.

První zásek do hostující obrany zkoušel šikovný záložník Luis Alberto, ale ten si s přesilou neporadil. Vysoký centr Parola skončil o chvíli později pouze na břevně. V patnácté minutě se k ráně z větší vzdálenosti dostal také Luis Alberto, jehož dělovku ale brankář Stefano Sorrentino bez větších potíží vyrazil mimo! Neustálá kombinace Lazia dělala hostům velké problémy a také díky tomu inkasovali.

Adam Marušić si poradil s jedním obráncem a naservíroval míč do parádní pozice kolegovi Albertovi. Ten si pohrál s myšlenkou na první branku stejně jako s brankářem Sorrentinem a zamířil přesně - 1:0 pro Lazio. To se však neradovalo dlouho, protože o pouhou minutu později Ivan Radovanović našel krásným pasem Manuela Pucciarelliho a ten balon po efektivním zpracování poslal do sítě!

Dva rychlé góly a diváci se na Stadio Olimpico začali mnohem více bavit. Další důvod jim dal jejich oblíbenec a tahoun záložní řady. Po třiceti minutách a po krásném zklepnutí od Parola se do míče opřel Sergej Milinković-Savić a nádhernou ranou připomněl, proč má tolik nápadníků - 2:1. Od té doby dávaly góly už jen domácí dresy.

A to přesto, že musel po pětatřiceti minutách střídat italský útočník Ciro Immobile. Jeho náhradník v podobě Felipeho Andersona byl poblíž, když se ve 45. minutě teatrálně sesunul k zemi Stępiński a sudí Abisso nejprve pískal penaltu. Tu ale po zhlédnutí videa odvolal.

Pět minut po změně stran se po velké chybě domácího obránce se do obrovské příležitosti dostal opět Mariusz Stępiński, který ale minul v obrovské šanci! Lazio nebylo v úvodu druhé půle tak aktivní, ale bylo daleko více efektivní. Do krásného centru od Lucase Leivy se nádherně položil Sergej Milinković-Savić a svou druhou brankou v utkání navýšil skóre - 3:1.

Delší dobu se nic moc nedělo, ale možná si jen Lazio schovávalo více šancí na závěr. Deset minut před koncem totiž obdržel obránce Bastos na hranici vápna průnikovou nahrávku od Portugalce Naniho. Míč si zpracoval a přes obložení protihráčů vypálil krásně za záda Sorrentina!

Ten dnes neměl moc dobrý den a o pouhé tři minuty později kapituloval opět. Tentokráte od samotného Naniho, který si míč zpracoval do běhu a v polo-pádu zamířil na vzdálenější tyč - 5:1 pro Římany.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 3:1

21.01.2018 15:00

Góly: 30. Fabio Quagliarella, 60. Fabio Quagliarella, 68. Fabio Quagliarella - 80. Carlos Sánchez

Utkání na stadionu Luigiho Ferrarise mělo jediného hrdinu. Byl jím veterán Fabio Quagliarella, který v domácím dresu prožil parádní odpoledne a zasadil soupeři hned tři branky! Na hattrick zkušeného útočníka dokázala Viola reagovat jen jedinou brankou Carlose Sáncheze, což jí k bodům stačit nemohlo.

Jako první se málem prosadil jiný střelec. Giovanni Simeone, který má být hlavním esem Fiorentiny, měl jako někdejší hráč janovského CFC extra motivaci. Kromě jiného měl ale také nepřesnou mušku. V patnácté minutě se opět připomněl nikým nehlídaný Simeone, když si počkal na centr z pravé strany a havou jej poslal těsně vedle tyče!

Sampdoria zase tak moc vidět nebyla, minimálně duo Kownacki - Quagliarella. Trvalo to ale jen chvíli, nž se zapotil také brankář Sportiello. Nejdříve na zadní tyči zakončoval Kownacki, jehož ránu Sportiello vyrazil. Následně si ale musel poradit také s dorážkou od Karola Linettyho, který ve stoprocentní šanci trefil pouze brankáře Violy! Na opačné straně se po nahrávce od Badelje málem trefil Khouma Babacar.

První branku utkání měla na starosti Doria. Do pokutového území přiletěl centrovaný balón z pravé strany, na nějž si počkal Fabio Quagliarella. Zpracoval si jej a tělem zastínil, takže mu zbývalo jen prostřelit brankáře Sportiella, který se natahoval marně - 1:0.

Hostům se vůbec nedařilo kombinovat a jejich snahy o vytvoření čehokoli smysluplného nebyly vidět. Ani Milan Badelj s obvyklými režisérskými schopnostmi moc nepomáhal, protože byl Torreirou s Praetem velmi dobře strážen. Jinak ale první půle mnoho dobré zábavy nenabídla. Po změně stran už se situace zlepšila.

První střelecký pokus druhého dějství vyprodukoval hostující Benassi, který ale trefil jen brankáře Viviana. Dlouhý centr od Torreiry na opačné straně ještě prodloužil zakončující Silvestre, jenže mířil mimo bránu! Střídání Duvána Zapaty hodně pomohlo zvýšit nebezpečí před bránou Sportiella a Doria díky tomu vyprodukovala další branku.

Nejprve Linetty obral o míč Badelje a na pas od Gastona Ramíreze si naběhl Fabio Quagliarella. Ten se s balonem prodral do vápna a následně si lehce poradil i s brankářem Sportiellem!

S třetí brankou to bylo obdobné. Viola se sice snažila co nejlépe mohla, ale ani střídání jí nepomáhalo ve zvýšené aktivitě. Naopak se znovu prosadila Sampdoria a opět to byla krásná akce. Dennis Praet vybojoval míč na straně, předložil jej do vápna Ramírezovi a ten vymyslel nádhernou patičku za sebe. K míči se dostal málo hlídaný Fabio Quagliarella, balon si zpracoval a poslal jej do rohu brány - 3:0.

Doria jasně válela a Fialky se na ni vůbec nechytaly. Dvacet minut před koncem vystřídal unaveného Eysserica Carlos Sánchez a jeho jediný gól znamenal ukončení čistého konta brankáře Viviana. Přesná hlavička Sáncheze deset minut před koncem už ale nemohla přinést Viole body.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 1:1

21.01.2018 15:00

Góly: 54. Domenico Berardi - 26. Joel Obi

Sassuolo nebylo proti Turínu vůbec lídrem, ale nakonec se dokázalo srovnat s jeho aktivní hrou a bere z utkání bod. Pro domácí je to úspěch zvláště proto, že od 26. minuty a branky Joela Obiho prohrávali. Nakonec si ale berou alespoň bod, o což se ve druhé půli postaral útočník Domenico Berardi.

Domácí se uchýlili opět ke stejným oporám, takže jsme mohli vidět hráče jako Consigli, Acerbi, Lirola, Duncan, Magnanelli, Ragusa, Falcinelli nebo samozřejmě Berardi. Trenér Mazzarri pomalu tvaruje Turín ke svému obrazu a dnes spoléhal na Sirigua, N'Koulou, Molinara, Baselliho, Rincóna, Obiho, Falquého, Nianga a Berenguera. Právě Berenguer se poměrně obratně vyhnul dvěma protihráčům, jenže v rozhodující chvíli o balon přišel.

Po rychle rozehraném rohu se míč dostal k Falquému, leč ten následně centroval pouze do rukavic připraveného Consigliho. V osmnácté minutě se balon po centru ze strany dostal až k Falcinellimu, který z bezprostřední blízkosti zakončil hlavou těsně vedle. Po pětadvaceti minutách už se skóre utkání měnilo

Volný přímý kop se dostal až do vápna, kde jej domácí stoper poměrně nešťastně odvrátil pouze na kopačku připraveného Joela Obiho. Mladý záložník nelenil a poslal jej přesně do míst, kam brankář Consigli nedosáhl - 1:0 pro hosty.

Ani domácí se ale nevzdali. Duncan si seběhl na hranici velkého vápna, odkud z levé strany vypálil velmi dobře. Pár minut před koncem se po rychle rozehraném volnému kopu díky kombinaci dostal míč k Ragusovi, který si počínal výtečně a pálil na bránu, ale brankář Sirigu už něco odchytal a podobné rány ho málokdy překvapí.

Po změně stran chtělo Sassuolo přidat. Domenico Berardi centroval z pravé strany, ovšem jeho centr si přivlastnil a následně odvrátil pohotový obránce Nicolás Burdisso. O chvíli později už to ale domácím vyšlo a zcela zaslouženě srovnali. Dlouhý Duncanův centr za obranu si zpracoval právě Domenico Berardi, který si přehodil míč na druhou stranu, čímž se zbavil obránce. Pak už jen krásně zamířil a překonal Sirigua - 1:1.

Po hodině hry se do šance řítil také Alessandro Matri, ke kterému se dostal balon na malém vápně. Matri ale k překvapením mnohých mířil jen do rukavic překvapeného brankáře. De Silvestri si naskočil na centr z levé strany, ale také on mířil mimo. Dvacet minut před koncem utkání mohl strhnout vedení na stranu domácích Peluso, který ale centr ze strany hlavičkoval jen do tyče!

To byla obrovská šance, která Sassuolo hodně mrzela. Levou tyč hostí zase minul v samostatném náběhu ocitnuvší se veterán Alessandro Matri. Hostující útočník Iago Falqué pak zkoušel vypálit ze střední vzdálenosti, ale jeho ránu zneškodnil obránce Goldaniga ještě před brankářem Consiglim, který mu následně mohl děkovat.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SPAL 2013 1:1

21.01.2018 15:00

Góly: 11. Samir - 49. Sergio Floccari

Udinese nedokázalo potvrdit úlohu favorita proti nováčkovi SPAL 2013 a v domácím prostředí se s ním rozešlo smírně v poměru 1:1. Do vedení se sice dostalo krátce po deseti odehraných minutách, jenomže houževnatý soupeř krátce po změně stran srovnal. Calcio je v tabulce na osmém místě s devětadvaceti body, hosté posbírali o třináct bodů méně a jsou na sestupové osmnácté pozici. Na sedmnácté Crotone mají manko dvou bodů.

V domácím dresu opět nastoupili v základní sestavě oba čeští krajánci. Antonín Barák odehrál celý zápas, Jakub Jankto byl střídán v 68. minutě. Úvod zápasu se odehrával v opatrném duchu, Udinese mělo podle předpokladů mírnou herní převahu. Jediný gól zaznamenal v 11. minutě brazilský obránce Samir, kdy zužitkoval první větší šanci nedělního utkání. Hlavním strůjcem byl Rodrigo De Paul, jenž odcentroval od rohového praporku k bližší tyči.

Tam se zjevil nedostatečně hlídaný Samir a hlavou z předbrankového prostoru rozvlnil síť. Gólman Gomis si sice na balón sáhl, ale v cestě do branky mu nezabránil. Calcio bylo mírně aktivnější i v dalších minutách a opticky se zdálo, že má duel pod kontrolou. Necelých deset minut před přestávkou vymyslel geniální kolmici De Paul, na kterou si do pokutového území naběhl Lasagna, jenomže v dobré pozici přestřelil.

Obrázek hry se příliš nezměnil ani ve druhém poločase, SPAL k nevoli domácích příznivců z ničeho nic skóroval ve 49. minutě. Přímý volný kop z pravého křídla byl odvrácen na kopačku Antenucciho, který vystřelil z otočky a těsně před brankářem Bizzarrim úspěšně tečoval míč Sergio Floccari, Od tohoto momentu hosté ožili a hráli s mnohem větším sebevědomím, po hodině hry dokonce mohli otočit vývoj.

Antenucci se zjevil sám před Bizzarrim, avšak domácí strážce včas vyběhl a obrovskou možnost zlikvidoval. S přibývajícími minutami nechtěl ani jeden celek udělat chybu a soustředil se na defenzivní činnost, žádná gólová možnost již k vidění nebyla. Na Udinese čeká ve středu dohrávka s římským Laziem a proti třetímu týmu Serie A ho čeká těžký oříšek, klub z města Ferrara bude bojovat o další body s jiným velkým favoritem z Interu Milán.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - FC Crotone 0:3

21.01.2018 15:00

Góly: 3. Andrea Barberis, 54. Adrian Stoian, 67. Federico Ricci

Hellas Verona dohrával v deseti a podlehl Crotone 0:3. Crotone se již díky výhře neocitá v sestupovém pásmu, neboť Spal "pouze" remizoval na půdě Udinese.

Po zisku tří bodů se Crotone ocitá na sedmnácté příčce italské nejvyšší soutěže s osmnácti body, na záda mu však dýchá se šestnácti body Spal a se třinácti body právě Hellas Verona, který ani po prohře v důležitém souboji neztrácí naději na udržení se mezi italskou elitou.

Crotone bylo v zápase mírným outsiderem, přesto šlo již ve třetí minutě do vedení, když se z volného přímého kopu přímo do odkryté části brány trefil Andrea Barberis. Ve 23. minutě došlo v pokutovém území hostů ke sporné situaci. Hostující Trotta totiž ve vlastním vápně zahrál rukou, zkušený rozhodčí Rocchi však ani po překontrolování videa penaltu nenařídil. Sporná situace hru uklidnila a až do konce poločasu si žádný z týmů větší šanci nevypracoval.

Do druhé půle již za domácí nenastoupil Thomas Heurtaux, jehož nahradil Giampaolo Pazzini. Ani střídání však Hellasu Verona příliš nepomohlo, v 54. minutě se totiž po Ricciho přihrávce ocitl sám před bránou hostující Stoian, který z první rány překonal brankáře Nícolase. V 61. minutě domácí Zuculini tvrdým skluzem bez snahy hrát míč složil Benaliho a sudí Rocchi mu v souladu s pravidly udělil červenou kartu.

V 67. minutě přidal poslední hřebík do rakve Hellasu Verona Federico Ricci, jenž střílel zpoza vápna ke vzdálenější tyči po přihrávce Adriana Stoiana. Posledních dvacet minut již Hellas Verona v deseti zvládl bez inkasovaného gólu, sám si však také žádnou šanci nevypracoval.

Šanci na nápravu nepovedeného výsledku má Hellas příští neděli, kdy se v rámci 22. kola Serie A představí na hřišti Fiorentiny. Crotone bude ve stejný den hostit v zápase dvou vyrovnaných týmů Cagliari.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 0:1

21.01.2018 12:30

Góly: 65. Dries Mertens

Atalanta Bergamo sehrála s Neapolí hodně vyrovnaný zápas a nakonec musela rozhodnout jediná trefa. O tu se z brejku postaral šikovný Belgičan Dries Mertens, který se stal hrdinou hostujících fanoušků a zachránil Neapol před dělbou bodů. Zatímco hosté jsou nadále první, domácí La Dea sídlí na sedmém místě.

Neapol jela na půdu, kde se jí příliš nedaří a navíc jsou domácí postrachem většiny velkých týmů Serie A. Tým trenéra Maurizia Sarriho musel ukázat maximální soustředění a snahu, aby dokázal domácí Atalantu porazit. Hosté spoléhali na většinu opor, kromě Marka Hamšíka, který nebyl stoprocentně fit. Do hry se tak na starně Neapoli dostali Reina, Koulibaly, Hysaj, Allan, Zieliński, Callejón, Mertens nebo Insigne.

Domácí Atalanta se v poledním utkání postavila proti Neapoli s hráči jako Berisha, Tolói, Caldara, Freuler, Iličić, Cristante, Gómez či Cornelius. V prvních minutách měli plno práce spíše defenzivní hráči Atalanty, protože Neapol si naplno užívala aktivní hru s balonem přilepeným u kopaček. Vydatně se do hry zapojovali také hráči jako Allan nebo Hysaj, kteří způsobovali přečíslení a dostávali domácí pod tlak.

Když se domácí konečně dostali do šance, dokázali hosté zablokovat celou situaci. Freuler například čekal na hranici vápna a Cornelius sbíhal na přední tyč, načež dostal nahrávku, jenže jeho ránu zablokoval Koulibaly. V prvních minutácch se hrál hodně vyrovnaný souboj a byl to opravdu boj o míče, bez toho, že by nějaký z obou soupeřů příliš na hřišti vládl.

Cornelius naservíroval míč zleva na střed vápna, ale Iličič měl proti sobě dva protihráče. Dlouhý nákop právě na hlavu Corneliuse nakonec přeletěl jeho myslící orgán i přes centimetry, kterými je vytáhlý točník vybaven. Pár minut před koncem první půle hostující celek kombinoval na polovině hřiště Abiolem, načež dlouhý míč k levé tyči směřující na Mertense sebral pozorný brankář Berisha.

Jinak se toho ale v první půli moc nestalo a že bychom sledovali atraktivní utkání, jak asi diváci čekali, to se rozhodně říct nedalo. Po změně stran už to bylo mnohem lepší a na obou soupeřích byla vidět větší chuť dostat se do zakončení. Odražený míč napálil ze středu levačkou po přistrčení Callejóna piotr Zieliński nad bránu, ale minimálně to byla hezká akce.

Pak se musel ukázat se svými reflexy obránce Rafael Tolói, který se stal tím posledním mužem před zakončením Driese Mertense. Protože mu ale vložil nohu do rány, skóre se ještě neměnilo. Rui si o chvíli později bez potíží zpracoval míč v levé části vlastní poloviny a vyslal do šance Mertense, ale belgický útočník mířil ve velké šanci mimo! Když si Mertenes zaběhl za obranu domácích, v šanci ho zastavil ofsajd.

Následně už to ale Neapoli vyšlo, protože belgický rychlík Dries Mertens se konečně dočkal. Zaběhl si za obranu a před Caldarou zachoval dostatek klidu. Pak mu stačilo jen zamířit a zakončit rychlý brejk krásnou ranou přes brankáře Berishu, který se jen ohlédl - 1:0 pro Partenopei.

Rázem hosté vedli a spěchat už moc nemuseli. Dvacet minut před koncem se nadechla Atalanta, když Bryan Cristante mířil levačkou do levé poloviny branky. Tam ale včas zasáhl brankář Pepe Reina. Pět minut před koncem mohl pojistit vedení svého týmu slovenský kapitán Marek Hamšík, jenže mířil z druhé vlny nad. V nastaveném čase ještě gól záložníka Hamšíka nebyl pro ofsajd uznán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol21173145:1354
2.Juventus FC21172250:1553
3.SS Lazio20134353:2543
4.Inter Milán21127236:1643
5.AS Řím20124431:1540
6.UC Sampdoria20103739:3033
7.AC Milán2194827:2831
8.Atalanta Bergamo2186731:2730
9.Udinese Calcio2092934:2829
10.Turín FC21611429:2829
11.ACF Fiorentina2177730:2428
12.Bologna FC21831026:3027
13.Chievo Verona2157921:3722
14.US Sassuolo21641114:3122
15.Janov CFC21561016:2321
16.Cagliari Calcio21621319:3320
17.FC Crotone21531316:3818
18.SPAL 201321371122:3916
19.Hellas Verona21341418:4413
20.Benevento Calcio21211813:467

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
Setwo

Hamsik mohol mat o golik viac skoda ze fukli offside, podla mna to mohli nechat bol na urovni posledneho hraca

Reagovat
Switchback

offside

Reagovat
Setwo

ja som pozeral zapas na sport1 a podla toho zaberu to gol kludne mohol byt

Reagovat
didosh

pravda

Reagovat
olis

podla mna najdolezitejsi zapas sezony, mozno este ten v Turine bude dolezitejsi, zalezi od toho ako bude vypadat tabulka

Atalanta zase isla naplno a klasicky sme s nimi mali problemy ale jedna vec sa zmenila a to ze si nevytvarali nebezpecne sance, v druhom polcase sme zacali hrat presnejsie, doraznejsie a vo vyssom tempe a nakoniec sme mohli dat minimalne 3 goly

Forza Napoli!

Reagovat
didosh

Taky jsem měl z tohodle zápasu obavy...čekal jsem spiš remízu...o to víc těší tři body...Letos by to mohlo vyjít...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol pěkně posolila Atalanta je ale strašně nepříjemný tým, v prvním poločase tam jezdili jak hladní psi

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Traja Poliaci v základe Sampdorie. Tých Poliakov je v Europe stále viac

Reagovat
didosh

Reagovat
Lech

Polsko jako takove roste tak, ze je o 10 let pred ČR. Az na ty zakazy potratu apod teda

Reagovat
didosh

To nemyslíš vážně?

Reagovat
Lech

Bydlim 4km od hranic. Pamatuju nejblizsi mesto za hranicema bylo male jak to ve kterem ziju, dneska je to mesto vetsi rozlohou i poctem obyvatel jak nase okresni. Sory

Reagovat
mayday

Co to má jako za význam?

Reagovat
Lech

Tak ze asi porovnavam rust mest ne? Behem 20 let z maleho mestecka o 4tis lidech na 20+. Vsude nove polske firmy, aqaparky, benzinky, obchodaky. A u nas hovno

Reagovat
mayday

Jihozápad Polska je průmyslový. Tam to možná roste. Východ Polska je taková lepší Ukrajina. U nás je to s tím východem podobný, obecně na nižší úrovni trochu, pokud beru Jeseník a Bruntál apod.

Reagovat
Fridgiee

Stačí někdy zaskočit do Polska a někdy se nestačím divit.

Reagovat
#33CCCC

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio ten útok ide ako valec. Necakal som že takto pôjdu túto sezónu. Prajem im LM na úkor AS

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na úkor? Klidně tam mohou být Juve, Neapol, Lazio a AS dohromady.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Verdi 3 áčka

Mirante kapitánská páska Verdimu

Reagovat
REPLIKATOR

Udine

Reagovat
cr7sux

nani proc nehraje?

Reagovat
lnterista

Lazio me zacina stvat

Reagovat
Pipo123

Ale no

Reagovat
lnterista

Nemuzete porad tak vyhrat

Reagovat
mojmira

Žádná sláva, ale hlavní je výhra. Na krásu už letos cenu hrát nemá, hlavně neztrácet body.

Reagovat
Eldarion

mňa práve viac tešia tieto tri "škaredé body" to sa dlho nestalo aby sme takýto zápas vyhrali a ešte aj otočili

Reagovat
didosh

Přesně...i když jsem měl nervy jak se snažili zdržovat...Ale tři body ze Sardinie jsou doma...

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Alberto Aquilani

Tých posledných 20 minút zmarilo všetky tie dobré veci, čo dnes bolo na rozdiel od iných zápasoch vidieť. Som stále viac presvedčený o tom, že Eusebio je nekompetentný viesť Rím, ten človek to trénuje ako na nejakej dedine. Striedaním Jesusa a zmenou systému totálne zabil akýkoľvek futbal z našej strany.

Reagovat
Pipo123

Já som pozeral štatistiky na livescore a nechápal som vystriedanie ofenzívnych hráčov a nasadenie Peresa a Jesusa. To tak moc rezignoval na 2 gól a ukončenie zápasu ?

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo je imbecil

Reagovat
smazaný uživatel

Ani. Peres prišiel za Gersona, ktorý sa zrejme zranil alebo to aspoň tak vyzeralo. Pokiaľ hrali bez striedania tak Inter nevedel nič vymyslieť. Jedine príchod toho RANDOM obrancu Peresa mu otvorilo bránu. Aj ten gól na 1-1 by som mu pripísal.

Reagovat
Largo

Geerson se zranil a na pozici pravýho obránce tam měl jen Perese a hráče z juniorky...

Reagovat
smazaný uživatel

To, co sme predviedli v druhom polcase, je najvacsie dno futbalu. Bali sa hrat dopredu, neuveritelne . Ak toto mieni Di Francesco robit, nech ho hned zajtra vyjebu

Nepozeral som asi 4 posledne zapasy a po dnesnom nemam chut pozerat do konca sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas treba povedať ze Inter do príchodu Perese "nevedel"

Reagovat
Pipo123

Ideálna remíza

Reagovat
olis

Reagovat
Dejwa

Trapas, potřebujeme 30 šanci na gol, Icardi do mezihry nepouzitelnej.. vyrovname a místo toho, aby vzali míč a šli vyhrát, tak slaví remízu a ztratíme tlak.. su nasranej

Reagovat
Mihal

Tiez som si hovoril to iste ked sme dali gol...

Reagovat
Panděvova ofina

Tfuj.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pozitívne je, že sme neprehrali s nikým z hornej 5 zatiaľ

Reagovat
Mihal

To je v nasej situacii pozitivne asi ako ked na potapajucej sa lodi najdes deravy zachranny cln...

Reagovat
Inter Eterno Amore

thank you Mr. Obvious

Reagovat
Rip

Ztracené dva body.

Reagovat
ManUnited

Pellegrini nejhorší na place

Reagovat
Rudy

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson Nebyl by zlý za Courtouise.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter po 8 v řadě nevyhrál, by mě zajímalo jaký je klubový rekord.Špalek ven.

Reagovat
10

vyhrál s Pordenone na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Kde se vůbec dá použít ten Rafinha? Nebo to je další CM?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejsilnější asi je na RCM, když má ofenzivnější úkoly. V Barce byl slušný i na křídle, ale na ty má Spalletti úplně jiný požadavky. V Interu by měl hrát pod Icardim, pro hru více z hloubky nemá předpoklady (herní přehled, přihrávku).

Reagovat
Nuno čomes

Dík, vůbec ho neznám, tak netuším ,zda má parametry hrát pod Icardim. Nicméně to značí, že se Borja může stáhnout a Gaglio se chytnout za uši a posadit se.

Reagovat
Deki

taky ho vůbec neznám, pro mě byl dosud jen jeden Rafinha, a to z Bayernu jsem na něj zvědavej, ale jak sám řekl Spal, on rozhodně naše problémy nevyřeší, však za poslední rok odehrál 5 zápasů! jako záplata na půlroku ale může být ok. ta opce je mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tento Rafinha ako si ho ja pamatam, tak vzdy ked sa dobre rozohral, tak sa zranil na dlho. Je to brat Tiaga Alcanataru ale asi to nebude taky steal ako ked kupil Tiaga to Bayernu Guardiola.

NIe je uplne marny, ale je to risk velky

Reagovat
Panděvova ofina

Uvidíme, jak mu sedne liga. Každopádně v létě musíme utratit nemalé peníze za střed hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě osobně obrovský risk....a okamžitě posilou nebude,jediné štěstí že je tam ta opce na přestup...samozřejmě mu držím palce at nás přesvědčí že muže byt posila....ale spíše ho vidím jako adepta na Zlatou popelnici.... ..ale co si budem lhat lepší hráči k nám ted asi nepujdou ..forza Inter

Reagovat
Hristo Stoichkov

A v čem vidíš ten obrovský risk? Je to hostování s opcí, kterou nemusíte využít. Kdysi byl velký talent, bohužel měl dvě těžká zranění, ale pořád je to slušný hráč, který vám může pomoct. Věřím, že by mohl být slušnou posilou, ale po dlouhý absenci nikdo neví, jak na tom bude... A ta opce je teda taky nastavena dost vysoko no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravě v tom že dlouho nehrál 2X operace kolena taky není sranda bude potřebovat čas...a nevím či jsme v situaci aby se u nás někdo pomalu rozehrával...spíš bylo pořeba někoho kdo jim tam vytře zrak trochu a jak rikas ta opce je nastavena opravdu vysoku na muj vkus.....ale uvidíme

Reagovat
Pipo123

Je otázne či ho využije Spal, takého hráča Inter potrebuje, sledovať mrtvého Valera a statického Vecina je občas utrpenie. Spal by mohol skúsiť 4-2-3-1 a zálohu Gaglia, Valero - Candreva, Rafinha, Perišič. Keby Rafinha dostane voľnosť pod Icardim tak by to mohlo fungovať, na týchto "španielských" hráčov je radosť sledovať. Pozri čo predvádza taký Alberto v Laziu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi Laziem a Interem je v tom že maté nezkutečný čich na kvalitní přestupy Alberto je výborný nám se povede každý 4 přestup a ta nekreativní záloha je katastrofa v tom maš pravdu...momentalně jste zaslouženě před náma

Reagovat
cresposuper

Staticky Vecino? Vecino ma kopu slabin, ale urcite nie je staticky, prave naopak, tie jeho nabehy a hra dopredu su spomedzi nasich zaloznikov najlepsie.

Reagovat
Pipo123

Marchetti sa vraj upísal Boltonu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyl vykon hodny Juventusu, aby sme praskali balony na tribunu.katastrofa.

Reagovat
lnterista

takhle uz becite nejakej rok a porad vyhravate...vase problemy bych chtel mit

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale sam nekdy nechapu, ze i s timto jde vyhravat.V tomhle sme mistri sveta.Ale pro nestranne fanousky to sledovat musi byt hrozne.Ja nefandit Juve, tak to i vypnu.

Reagovat
mastakillah

Taky, že jsem to vypnul

Reagovat
lnterista

to si nedelej hlavu zadnej nestranej si Juve nepusti to muze max hardcore nebo blazen

Reagovat
Visca el barca

Já si to včera pustil a už to nikdy neudělám

Reagovat
mastakillah

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

včera to byl extrém, ale zase bych to nezobecňoval a nepřeháněl

Reagovat
lnterista

Ja to nevidel...vidim vas 2x za rok

Reagovat
Inter Eterno Amore

podobne ako ja .. 100% Interista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si před zápasem projít základní sestavu a hned víš, jak bude hra vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

až tak

Reagovat
mato Kreator

az tak..zial Allegri nech ide v lete prec toto nezvlada 100%

Reagovat
danko10

My vdaka Eusebiovi nemusime urobit ani to. A predsa vieme...

Reagovat
Visca el barca

Co ten Pintu?? Dřív tu psal denně. A od začátku sezony se po něm slehla zem? Má Ban?

Reagovat
mato Kreator

to by som aj ja chcel vediet co sa porobilo hadam nic vaznejsie sa mu nestalo

Reagovat
Lech

Reagovat
CubONE

Na FB ma fotku zo silvestra.

Reagovat
Ferguson6

Odpálil si prsty petardami

Reagovat
Emmett Brown

Ked sa pozriem na tie špekulácie okolo AS a náhrady za Dzeka, tak mám pocit že si vedenie zase robí srandu

Reagovat
10

já ked sa pozriem na tie špekulácie okolo AS, tak mám obavy, abyste na konci ledna dali dohromady aspoň 11 hráčů Monchi se asi zabydluje...

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Pipo123

Dnes musíme vyhrať, ideálna šanca ako odskočiť AS aj Interu

Reagovat
smazaný uživatel

znalci, co je se schickem ? takovej technickej hráč

Reagovat
Lech

Pro me za me, at tato sezona skonci jak chce a my skoncime mimo prvni 4, nejpozitivnejsi vec ale bude Dzekuv odchod, tim se to vsechno prebije. Schick n.1!!!

Reagovat
olis

tak Younes vraj hotovo, za 5 mega. panic buy jak svina, slabe cisla ma aj na holandsku ligu, z videii mi pride ze nevie poriadne ani behat a podla toho co som cital je to este vacsi zahadzovac sanci jak Insigne, to si teda pomozeme... radsej sa mali hecnut a vybavit Lucasa...

Reagovat
Walter_Sobchak

Taký druhy Ounas. Ale 5m je v pohode cena na dneštnu dobu tam neni moc čo stratiť.

Reagovat
olis

nam je to ale teraz zbytocny hrac, tam bolo treba niekoho poriadneho a nie taketo experimenty

Reagovat
Eldarion

Ja by som ho až tak nezatracoval nie je to samozrejme hráč ako nikto z tej prednej trojice ale má celkom potenciál navyše dribling má neskutočný a za 5 mil dnes je bargain

Reagovat
olis

musim povedat ze co citam komentare talianskych novinarov k tomu ale aj ludi na fb a pod. tak skoro vsetci pisu ze to bude super posila, mozno som zaujaty ale ja to tak nevidim

Reagovat
Pipo123

Parada od nas, Bez Cira, Lulica, Alberta aj Marusuca a boom 3:0. Nani a Anderson sa dostávajú do pohody, Skoda ze nemozu hrat vsetci, v tej zálohe je pretlak jak svina

Reagovat
dave30

Perotti a Shaarawy zranění a Schick jenom na lavičce. To ho tam mají jenom jako žolíka na konec zápasu?

Reagovat
dave30

Vždyť Under ani Defrel ještě letos nedali ani jeden gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Under - Dzeko - Defrel, Sampdoria moze hrat bez obrany. Idem si nicit nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Technik Dzeko. Co lopta, to strata. Chelsea prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna jedenastka

Reagovat
Benesse

Ale len podľa teba, pretože v pravidlách je to trošku inak

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tak daj. Odrazila sa najskor od jeho tela, takze jasna

Reagovat
twelwer

Nevidel som to, ale len tak po mimo ak pris psracovavanie lopty sa ti odrazi od tela do ruky tak to ruka neni. Neviem ci toto nahodou nemyslel benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio tebe dobre jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne pekna utocna akcia

Reagovat
REPLIKATOR

Schick na hostování, jinak ho tam zničí

Reagovat
smazaný uživatel

Taka ista na opacnej strane. Jednu si vypyta var, druhu nie. KOKOT

Reagovat
Nuno čomes

U sampy jsem neviděl, ale kolarov zahral jasně rukou. To se pískat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned na zaciatku pri nasom rohu. Ukazovali spomalene

Reagovat
Alberto Aquilani

nie len že máš blbé názory obecne, ty vôbec nechápeš ani najzákladnejšie pravidlá futbalu... žiadnu penaltu sme kopať nemali!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky prijebany jak tvoje ponatie futbalu. Videl si ho hrat akurat z helikoptery. Milujem takychto odbornikov od PC. Urcite nejake tlste vyzrate prasa, ktore bude do konca zivota robit 3 vysoke skoly a mudrovat do toho, comu najviac nerozumie

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ty si tie svoje roky aktívneho futbalu zúročil na to, aby si si dával ako starý chren na pokec fotky v boxerkách, no :D

Reagovat
smazaný uživatel

Takze som sa nemylil . A ty si si na nich honil a mas ich este uloze. Tepla buzna

Reagovat
Alberto Aquilani

ja mám z nich doteraz nočné mory, ked som ich pred asi 10 rokmi videl. Už vtedy si mal okolo 30, čiže teraz si niekde okolo 40ky, čo je hrozne smutné, že si sa mentálne za ten čas nikam neposunul, skôr naopak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas nocne mory z toho, ked sa pozries do zrkadla, jaky si nechutny kokot a pickuu si v zivote nazivo nevidel. Len zakomplexovane dusevne zubozene hovna sleduju inych ludi a vytahuju traposiny. Este daj Bresku. Jak mna to tesi, ze si taky chudacik mnou zatrpknuty

Reagovat
smazaný uživatel

A este si zabudol dodat, jak si mi furt vypisoval a otravoval jak male decko

Reagovat
Alberto Aquilani

ano.

Reagovat
Lech

Kluci, vy jste super

Reagovat
jany kozak

Reagovat
dave30

Také jsem začal sledovat později. Tato byla jasná. Tak alespoň tam půjde brzy Schick.

Reagovat
dave30

Tak pokud to bylo, jak popisuješ (že ho to nejprve trefilo do těla), tak to se opravdu nepíská. Kolarov měl smůlu, že to netrefil nohou. Kdyby to nejprve trefilo nohu a potom ruku, tak to také nepískne...

Reagovat
Maritazzi

Jestli půjde Džeko do hajzlu, jakože prosim, tak fakt nechápu, jak může bejt dneska v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj zadarmo by to bolo pre nas plus

Reagovat
Maritazzi

Věřím, že nakonec půjde, za 30 bych ho tam poslal i s mašlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi dojebal letní mercato a teď chce sabotovat i to zimní?

Reagovat
Alberto Aquilani

Podľa mňa aj Serse Cosmi by bol vhodnejší viesť tento team.

Reagovat
smazaný uživatel

Najvhodnejsi by si bol ty, s tebou by zostupili az do dedinskej ligy

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pipo123

Aby AS nehladalo trenera, nie len ze nemaju vysledky no herne sa na to neda pozerat

Reagovat
Maritazzi

Nejlepší golman, co sleduju Řím, takže v létě asi taky někam do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak idea Pallotty je lacno kupit, draho predat, ne

Reagovat
Maritazzi

Co je horší je, že i lacino prodat.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

No Liverpool je s nim uz pomerne dlhsiu dobu spajany kedze hlada novu 1.

Reagovat
Maritazzi

K Džekovi už fakt cejtim nenávist jak vlk, neskutečnej kripl línej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Teď to snad vykopli z brány...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kokot Dzeko mu zoberie cisty gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva on da dole jedineho kreativneho hraca

Reagovat
Maritazzi

Patrik hraje skvěle, musí hrát na hrotu.

Reagovat
Maritazzi

Nerad to řikám, ale EDF musí jít do hajzlu, čim dřív, tim líp, tohle je absolutně impotentní sračka, na kterou nijak neumí reagovat. Ve hře není žádnej posun, samý splašený střídání, trpění Džeka na hřišti vždycky na celej zápas. Nebejt Alissona, jsme na tom ještě o hodně bodů hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Posral sa z toho, robi same zle rozhodnutia

Reagovat
Pipo123

V Šašoule hral docela fajn futbal, pekne sa na to pozeralo. Minulú sezónu ste mali tiež hrozné zápasy, no sám to zachránil Radja, tento rok vám niekto taký chýba

Reagovat
Gimme

Takovou sračku jako je tohle jsme minulej rok nehráli

Reagovat
Pipo123

To nie, ale aj keď sa vám nedarilo tak to dokázal sám Radja zachrániť, teraz aj Radja je asi tak o 50% horší než minulú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko pal do pice do Chelsei

Reagovat
Gimme

největší vidle na hřišti a dá gól

Reagovat
Maritazzi

Zkurvenci.

Reagovat
Lech

uz i nejslusnejsi fanousek AS na eurofotbale na to nema nervy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
olis

ak to pojde takto dalej tak Lazio nebude mat problem uhrat LM a bude to asi skor medzi AS a Interom, uplne by som neodpisoval ani Sampu

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio - Strootman - Džeko je snad nejdřevnatější osa týmu v lize.. Těch rozehrávek co zkazej. Kevin dneska nahrával jen modrejm, dopředu nestojí za nic a jako DM taky, nechápu, jak ho někdo může chtít. A Defrel s Underem jsou na hřišti k čemu? Útok úrovně týmů ve spodu tabulky

Reagovat
Pipo123

56 gólov v 21 zápasoch, neskutočná forma

Reagovat
Emmett Brown

Chelsea by sme mali pribaliť aj Strootmana, za dve lopty a polku prasaťa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to byla srajda od AS. Nejlepší z Říma byl podle mě Schick. Už bylo na čase zase něco zahrát. Potřebovalo by to nějákého odborníka. Stramacioni by to srovnal.

Reagovat
lnterista

udelame toho Pastoreho a je to dobrej napad?

Reagovat
cresposuper

To je, myslim, nerealne, ale ak ano, tak je to velky upgrade oproti Mariovi a Brozovicovi.

Reagovat
snuff24

Pokud odejde Mario tak by to mohlo klapnout...No a pokud nebude věčně marodit, tak by to byla super posila.

Reagovat
mastakillah

v Paříži když hraje, tak je super .. určitě by vám hodně pomohl

Reagovat
olis

Maksimovic na hostovanie do Spartaku Moskva, snad mu to pomoze...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Ci sa to niekomu páči, či nie. Zastal by som sa EDF, tých hracou co mu Totti a Monchi priviedli by som poslal kopať kanál. Monchi nebuduje tým ale supermarket, sam sa nakoniec vyjadril že aj príde napr za Alisona dobrá ponuka bude jednať. Jediná kvalita je Kolarov... Schicka som včera hrať nevidel, ale teraz ma šancu ukázať sa.

Reagovat
Alberto Aquilani

jo, jasné, všetci zrazu prestali vedieť hrať futbal, alebo ho teda hrať nikdy nevedeli, ešte aj ten Radja... ja by som len podotkol, že taký Allegri,na ktorého sa tu neviem prečo nadáva (po rokoch nejaký útlm čo sa týka hry je predsa jasný, ale výsledky stále má), by s týmto tímom mal teraz o 15 bodov viac.

Reagovat
cresposuper

Tych 15 bodov je dufam hyperbola

Reagovat
Alberto Aquilani

nieje. Reálne by sme so slušným trénerom boli teraz v hre o titul, pretože ten káder je silný a vyvážený, že je di fra nahovno tréner je druhá vec...

Reagovat
cresposuper

Ten kader je podobny Interu a Lazio, na Neapol a Juve bez Spallettiho a Salaha proste nemate, zvlast ked polka timu je mimo formy.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak to ani náhodou... polka tímu je mimo formy, pretože nemáme systém, tým pádom nehráme futbal a všetko sa ti rúca. To Lazio je tu teraz zas to isté, ako keď im to šlo pod Piolim. Hrajú super futbal a tak, ale sám o sebe káder lepší a ani rovnaký ako AS samozrejme nemajú. A vy s tou úzkou lavičkou tiež nie. Rím tam má stále kostru, ktorá spravila minulu sezónu 87 bodov...

Reagovat
Pipo123

To Lazio je o trochu ine, hlavne v tom ze asi po 15 rokoch mame kvalitu aj na lavicke, Pioliho Lazio malo silnu jedenástku a nic viac, Inzaghi ma na lavicke hracov ako Nani, Caceres, Anderson, Caicedo, Basta, Lukaku atd. To je upgrade oproti borcom ako Ciani, Cana atd :D

Nemyslim si ze sme horsi nez AS, skor si myslim ze kvalita a šírka jadru je na strane Rímskych klubov a taky Inter casom odpadne. Podla mna do LM pojde AS aj Lazio

Reagovat
Alberto Aquilani

bože môj, prečítal som prvé 3 slová, úplne viem, aké bude pokračovanie... uzavrel by som to tak, že Lazio v žiadnom prípade nedosahuje kvality kádra AS. Má lepšieho trénera a lepšiu atmosféru v tíme. Thats all. Ale je to len môj názor, že jo, ty si maj aký chceš, je to tvoje právo :-)))

Reagovat
Pipo123

Nekric po mne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky dohravek FANTY na foru

Reagovat
olis

teraz neviem ci mi jebe ale nebolo tam nahodou uz aj 21. kolo? nejak ho tam teraz neviem najst

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bylo... ale ja omylem misto ,,reply" dal edit a všiml sjem si toho, až jsem odeslal, takže je to v nenavratnu smazany....

Reagovat
smazaný uživatel

a misto 21.kola je 3.kolo ale vysledky a vše ostatni v tom je započítane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele