Serie A - preview 16. kola

09.12.2017, 08:56, aktualizováno 12.12.2017, 09:40
Previews
Až v úterý bude dohráno šestnácté kolo italské nejvyšší soutěže. Spokojen před tímto utkáním nebude ani jeden z jeho účastníků, Janov bojuje o záchranu, Atalanta zase ztrácí na pohárové pozice už sedm bodů...
Janov CFC - Atalanta Bergamo  (úterý 19:00)
Atalanta má za sebou velký úspěch v podobě postupu ze základní skupiny Evropské ligy, ale její postavení v Serii A není zas tak úchvatné. Orobici mají šanci něco s tím udělat v odložené úterní dohrávce, kdy se jim do cesty postaví domácí Janov.

CFC prošlo opět velkou změnou a odvolaného trenéra Ivana Juriće nahradil velmi dobře známý Davide Ballardini. Jmenován byl na začátku listopadu po prohraném derby a málokdo čekal, jak dobře klub vybral. Pod vedením zkušeného trenéra se totiž Grifové zvedli a začali vyhrávat. Po vítězství nad Crotone uhráli bod dokonce s AS Řím a v minulém kole brali rovněž bod. Do sítě Hellasu Verona se trefil Goran Pandev a Janov stoupá tabulkou.

Aktuálně mu patří už 15. příčka a dno, na kterém se ještě nedávno nacházel, se každým kolem vzdaluje. Podle hráčů za to může právě zkušený trenér Davide Ballardini, který vnukl mužstvu energii, nápad a dokázal hráče motivovat. Snad každý hráč v týmu si osobnost trenéra i změny pod jeho vedením pochvaluje. Výjimkou není ani záložník Andrea Bertolacci, který trenéra velmi chválí.

V rozhovoru pro média Bertolacci zmínil: "Měli jsme za sebou tři velmi náročné duely a z nich jsme vyválčili sedm bodů. Je jasné, že pod vedením Ballardiniho jsme udělali obrovský pokrok a neustále se chceme zlepšovat. Teď cítíme obrovskou vlnu optimismu, věříme ve vlastní síly a máme vlastní identitu. Změna trenéra nám hodně pomohla a také já osobně jsem mu velmi vděčný," dodává zkušený záložník.

Atalanta bude ale velmi složitým oříškem. O jejích kvalitách svědčí například účast Orobici v Evropské lize. Po dlouhých letech bez pohárů se do nich celek z Bergama vrátil ve velkém stylu a dokonce vyhrál celou svou skupinu, ačkoli v ní měl Everton nebo Olympique Lyon. Právě proti francouzskému týmu si v posledním soutěžním duelu zajistil postup z první příčky, když se o jedinou trefu postaral Andrea Petagna.

Účast týmu v Evropské lize mužstvo ale také vyčerpává, což je vidět z aktuálního postavení Atalanty. Současná desátá příčka rozhodně není ničím zvláště příjemným pro fanoušky. V poslední době se hráči snaží své fandy potěšit a po těsné výhře nad Beneventem se jim povedlo remizovat s nebezpečným Turínem.

Nepříliš zkušený celek musí najít rovnováhu mezi poháry a ligou, což si uvědomuje obránce Mattia Caldara. "Tohle utkání nás stálo opravdu hodně sil, ale zvládli jsme ho a získali první místo. To je něco skvělého, protože s námi před začátkem skupiny nikdo nepočítal. Jsme velmi šťastní, že jsme to dokázali, ale je potřeba se znovu soustředit na šampionát. Svou pozici musíme vylepšit," uvědomuje si Caldara.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Spolli, Zukanović - Rosi, Bertolacci, Veloso, Rigoni, Migliore - Taarabt, Pandev
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Caldara, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Spinazzola - Iličić - Gomez, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.33 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Turín FC  (pondělí 21:00)
Lazio čeká v pondělní dohrávce těžký soupeř. Turín zatím zdaleka nenaplňuje své ambice, což dokládá jen jedna výhra za posledních deset kol. Přesto si musejí Biancocelesti dávat na ofenzívu Granaty ve složení Belotti, Falqué, Ljajič velký pozor. Simone Inzaghi bude jako vždy spoléhat na Cira Immobileho, mimochodem někdejšího snajpra právě turínského klubu.

Lazio se minulý týden vyhrabalo z menšího herního výpadku, když získalo všechny body na horké půdě Sampdorie. Stalo se tak vůbec prvním týmem letošní sezony, který dokázal Sampdorii na jejím vlastním hřišti obrat o body. Římský celek zároveň udržel kontakt s první čtyřkou a pokud nad Turínem zvítězí, dotáhne se bodově na nenáviděný AS Řím, který o víkendu ztratil remízou 0:0 s Chievem.

Jakkoliv je Turín v tabulce až dvanáctý, nelze ho v žádném případě podceňovat. Býci neprohráli pět ligových zápasů v řadě, na druhou stranu jak už bylo zmíněno, vyhráli jen jediný zápas a to je rozhodně málo. V minulém kole neudrželi vedení nad Atalantou a znovu brali jen bod za remízu 1:1.

Pro Sinišu Mihajloviče to není lichotivá situace. Přeci jenom kvalitě kádru by mělo odpovídat mnohem vyšší postavení. Na evropské poháry už hosté ztrácejí sedm bodů.

Domácím se proti Granatě daří. Za poslední čtyři roky s ní ani jednou neprohráli. Mimochodem Olympijský stadion je pro Mihajlovičovi svěřence doslova zakletý, neboť v novodobé historii tam nikdy nezvítězili.

Laziu bude chybět portugalský křídelník Nani a také záložník Davide Di Gennaro. Turín se zase musí obejít bez obránce Cristiana Ansaldiho.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, De Vrij, Radu - Marušič, Parolo, Leiva, Milinkovič, Lulič - Luis Alberto, Immobile
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N'Koulou, Lyanco, Molinaro - Acquah, Rincón, Baselli - Falqué, Belotti, Ljajič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.64 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (neděle 12:30)
Výkonnostně se Chievu Verona vůbec nedaří a poslední duely a poslední duely to jen potvrzují. Aby toho po minulém debaklu od Interu nebylo málo, do Verony zavítá římské AS. Vlkům se ve Veroně často daří a aktuální forma rovněž hovoří pro ně.

Chievo se vzpamatovává z těžké porážky, kterou utrpělo v minulém kole. Nestačilo totiž na Inter Milán a především na chorvatského rychlíka Ivana Perišiće, který se na San Siru dočkal dokonce hattricku. Další porážka týmu trenéra Rolanda Marana jej odeslala na současnou dvanáctou příčku a především hodně narušila jeho sebevědomí. Chievo má velmi často pověst suše bránícího týmu s těžko proniknutelným blokem, což s tímto výsledkem dostává trhliny.

Aktuálně má Chievo v kolonce inkasovaných branek číslici 26, což je těžký podprůměr Serie A. Za posledních deset zápasů dokázal celek přezdívaný Létající oslové vyhrát jen třikrát a dlouhodobě se mu nedaří ani proti AS Řím. Ačkoli mnohé týmy na své půdě vyhrávají s mnohem větší lehkostí než na půdě soupeře, Chievu ani prostředí stadionu Marc‘Antonio Bentegodi nepomáhá k dobrým výsledkům. Nad AS zde domácí vyhráli naposledy v prosinci 2012 a celkem jednou za posledních 16 let.

Poslední návštěva AS ve Veroně musela zanechat v divácích dojem epického střetu, protože padlo hned osm branek! Výhru o dva góly zařídilo především hostující duo Stephan El Shaarawy a Mohamed Salah, přičemž dvě branky za domácí si připsal útočník Roberto Inglese. Také nyní je Inglese oporou mužstva, i když je stále ve hře jeho předčasný zimní odchod do Neapole.

O nadcházející bitvě s AS Řím mluvil na tiskové konferenci zkušený útočník Riccardo Meggiorini. "Bude to podobný zápas jako proti Neapoli. Dostaneme jen málo příležitostí ke vstřelení gólu, takže musíme být maximálně efektivní. Stejně jako Neapol, i AS bude hlavně kombinovat a nebude nám moc půjčovat balon. My musíme vydržet, běhat a neunavit se, naopak napadat. Bude to vyčerpávající, ale podobné zápasy hrajeme často. Jsme zvyklí hrát pod tlakem a doufám, že překvapíme."

Překvapení by to zajisté bylo. Za poslední čtyři vzájemné duely dokázalo AS soupeři nasázet vždy alespoň tři branky, takže se zřejmě můžeme těšit na ofenzivní hody. V poslední době se sice Římané neprojevují jako vyloženě ofenzivní tým, ale ani to jim nebrání vyhrávat. Pod vedením trenéra Eusebia Di Francesca se mužstvu daří udržovat si svou stálou formu a k dobrým výkonům v Serii A ještě přidávají skvělé výkony v Lize mistrů.

Poté, co AS vyhrálo přesvědčivým způsobem nad nováčkem z Ferrary Spalem, se mu povedlo zvítězit také v rozhodujícím utkání Ligy mistrů nad Karabachem. O jedinou trefu se postaral Diego Perotti, který se mimo jiné dočkal prodloužení stávající smlouvy. I díky remíze na Stamford Bridge mezi Chelsea a Atléticem se tak AS dostalo na první příčku ve skupině, což se mu v moderní éře amerického vedení klubu ještě nepovedlo.

Bývalý zkušený záložník Cristiano Zanetti za tím vidí především osobnost trenéra Eusebia Di Francesca. "Di Francesco je jedním z nejlepších trenérů, kteří se pohybují v moderním fotbale. Velmi rychle se učí, je důkladný, komunikativní a má jasnou představu o tom, co po hráčích chce. Umí je motivovat a dostat z nich to nejlepší. Věřím, že pod jeho vedením dojde AS hodně daleko v lize i v pohárech," myslí si Zanetti.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Tomović, Gobbi - Depaoli, Radovanović, Bastien - Birsa - Inglese, Meggiorini
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Peres, Manolas, Juan Jesus, Kolarov - Pellegrini, Strootman, Nainggolan - El Shaarawy, Džeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.56 - 4.11 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Fiorentina v minulém kole přesvědčivě porazila Sassuolo a vrátila se do formy, jenže nyní ji čeká hodně velká překážka. Jede totiž do Neapole, kde se místní mužstvo vzpamatovává z dvou těžkých porážek a rozhodně nemá příliš vřelou náladu.

V neděli odpoledne nás čeká další z duelů dvou týmů, které se poperou o umístění v předních patrech tabulky. Především Neapol hodlá stále bojovat o mistrovský titul, i když v posledních dnech zažila nejedno zklamání. Situace ale není nijak kritická, protože na první Inter teď ztrácí jen dva body a navíc se právě Inter utká s třetím Juventusem. A když se dva perou,... však to znáte.

Neapol prožila dvě velká zklamání v období pouhého týdne. Nejprve v Serii A, kde statečně válčí a dlouho to vypadalo, že je dostatečně zralá i kvalitní na to, aby sebrala Juventusu myšlenky na titul. Jenže to se nestalo, Neapol v přímém souboji se Starou dámou prohrála. A aby té hořkosti nebylo málo, rozhodl Gonzalo Higuaín, někdejší hvězda Neapole a muž, kterému dosud mnozí fanoušci Neapole nemohou přijít na jméno.

Není to ale chyba jen v obraně, co trápí trenéra Sarriho. Zkušený stratég se potýká s dlouhodobou absencí Areka Milika a zatímco první rok se jeho neúčast zase tak zásadně neprojevovala, letos se útok Neapole nachází v trochu horší formě. Jedním z faktorů, které za to mohou, je i šíře kádru a nekvalitní alternativy v podobě Ounase či Giaccheriniho. Neapol tak nyní ztrácí dva body na první místo a aby toho nebylo málo, naposledy prohrála v Lize mistrů proti Feyenoordu. Kromě porážky to především znamenalo její konec v milionářské soutěži.

Trenér Sarri je přesvědčen, že jeho tým hodně ovlivnila právě porážka od Juventusu. "Ta porážka s Juventusem na nás hodně zapůsobila a myslím, že hráči se dosud nepřenesli přes ten výsledek. Očekávání byla hodně vysoká, ale ztratili jsme náš rytmus. Od té doby jsme nepřišli na lék. Ani v minulém utkání s Feyenoordem jsme nekombinovali a nepohybovali se tak, jak jsme zvyklí. Na tom musíme pracovat," uvědomuje si Sarri.

Naštěstí pro něj není ani Fiorentina v úplně optimálním rozpoložení. Stefano Pioli stále nedokázal najít ideální jedenáctku a styl hry, jakým se chce prezentovat. Týmu po velkém letním exodu chybějí osobnosti a novým hráčům trvá aklimatizace na nový tým a často i novou ligu o něco déle. Fiorentina se nyní nachází na sedmém místě, přičemž její ztráta na evropské poháry činí už pět bodů.

Po čtyřech zápasech bez výhry se toskánská pýcha dočkala v minulém kole konečně výhry a Pioli si mohl zhluboka oddechnout. O góly proti Sassuolu se postarali Giovanni Simeone, Jordan Veretout a Federico Chiesa, přičemž brankář Marco Sportiello udržel čisté konto. A právě Giovanni Simeone, syn slavného trenéra Atlética Madrid, predikoval zápas s Neapolí.

"Jsme velmi kompaktní a ambiciózní tým, takže chceme utkání vždycky vyhrát a zlepšovat se. Teď nás čeká Neapol a to je jedno z těch utkání, kdy musíte proměnit to minimum šancí, které vám soupeř dovolí, pokud chcete uspět. Neapol sice teď dvakrát prohrála, ale na jejím stylu hry to nic nemění. Pořád je to rychlý a technicky skvěle vybavený tým, proti kterému se hraje hodně těžko. Věřím, že se nám povede uhrát dobrý výsledek."
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Zieliński
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, Astori, Pezzella, Biraghi - Veretout, Badelj, Benassi - Chiesa, Simeone, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.70 - 7.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - Hellas Verona  (neděle 15:00)
SPAL versus Hellas Verona bude dalším ryze záchranářským duelem. Oběma celkům se nedaří podle představ a po čtrnácti kolech oba zaujímají sestupové pozice.

Ve Ferraře se tak utkají osmnáctý celek s předposledním. Výsledky domácího SPAL jsou dlouhodobě špatné, pouhé dvě výhry a čtyři nerozhodné výsledky jsou pro nováčka Serie A málo. U kormidla týmu je nadále trenér Leonardo Semplici, ale tlak na jeho osobu se samozřejmě zvyšuje. SPAL se po třech týdnech konečně představí doma, kde získal převážnou většinu všech svých bodů.

SPAL vyhrál jediný z posledních pěti ligových zápasů, na druhou stranu remíza na Atalantě i doma s Fiorentinou se dají považovat za úspěch. Horší už je to se dvěma venkovními porážkami od Chieva respektive AS Řím. Mezitím také SPAL vypadl z poháru, když nestačil na druholigovou Cittadellu.

Hellas se sice před nedávnem blýskl zajímavými výsledky, ale v minulém kole zase prohrál klíčovou bitvu s Janovem a vrátil se zpátky na sestupová místa.

Utkání určitě neslibuje žádný ofenzivní koncert. V sázce je hodně a výhra toho, či onoho celku může být průlomová. Dá se proto očekávat spíše opatrné, taktikou svázané utkání. Oba týmy se znají ještě z dob působení v nižší soutěží a vždy míval navrch Hellas. Veronský celek nikdy se SPAL neprohrál.

Ani jeden tým nebude kompletní. SPAL bude postrádat Mereta, Costu, Konatého i potrestaného Felipeho. Stejně je na tom Hellas, jenž nemůže počítat s kvartetem Bianchetti, Zaccagni, Pazzini a Zuculini.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Vaisanen - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Grassi, Mattiello - Paloschi, Borriello
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Cáceres, Ferrari, Caracciolo, Fares - Romulo, Bessa, Büchel, Verde - Cerci, Valoti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.43 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Benevento Calcio  (neděle 15:00)
Udinese bude pod novým trenérem Massimem Oddem usilovat o tři body proti největšímu outsiderovi Serie A Beneventu. Zebrám se zatím daří střídavě, výhry střídají porážky. Naposledy tedy Udine vyhrálo a to jak v lize, tak i poháru. Dokáže na to navázat i proti Beneventu?

Udinese v této sezoně střídá porážky s vítězstvími a do spokojenosti má daleko. Svěřenci nového trenéra Massima Odda, který ve své funkci nahradil Luigiho Delneriho, by se mnohem raději viděli na vyšší, než čtrnácté pozici. Dobrou zprávou je, že Zebry pokračují v Italském poháru, protože naposledy rozdrtily 8:3 Perugii, když rovnou polovinu branek zařídil Maxi López. Mimochodem jednou se trefil i Jakub Jankto, jenž má společně s krajanem Antonínem Barákem výbornou formu.

Příběh, jak Benevento k prvnímu bodu v Serii A přišlo, se navždy zapíše do dějin italské kopané. Slavný soupeř, nastavený čas a branka brankáře Brignoliho. Vše to zní jako pohádka, nicméně celkové postavení a situace Beneventa rozhodně žádnou pohádkou nejsou.

Roberto De Zerbi má před sebou stále velký úkol, pokusit se nováčka zachránit a k tomu bude potřeba mnohem více, než jen urvat doma bod. Na druhou stranu remíza s AC Milán může mít na jeho svěřence velmi pozitivní dopad, protože ti si na vlastní kůži ověřili, že se dá hrát s kýmkoliv a že ve fotbale je možné naprosto všechno. Benevento se po domácím zápase zase představí venku, kde je jeho bilance stoprocentně záporná.

Udinese bude postrádat zkušené záložníky Hallfredssona, Behramiho a Angellu. Benevento je na tom podobně, disciplinární trest si odpykává kapitán Lucioni, stejně jako Cataldi a u trojice Iemmelo, Laazar, Lombardi se jedná o zranění.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Samir - Widmer, Barák, Fofana, Jankto, Adnan - Maxi López, Lasagna
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Brignoli - Letizia, Djimsiti, Costa, Di Chiara - Del Pinto, Memushaj, Chibsah - Parigini, Puscas, D'Alessandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.55 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - FC Crotone  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer bude v Itálii patřit dvěma týmům zoufale se bijícím o záchranu. Domácí Sassuolo se nachází jen kousek od pásma sestupu a nyní chce využít formy i situace Crotone. To je sice v tabulce nad ním, ale potkala jej změna trenéra.

Sassuolo se ocitá v hodně špatné situaci, neboť sestupová propast se neustále přibližuje. Aktuálně má jen 11 bodů a z posledních deseti ligových zápasů vyhrálo jen dva. Oba ale byly s týmy, kterých se sestup také týká, takže by Neroverdi mohli mít proti Crotone jistou psychickou výhodu. Ani jejich soupeř se navíc nenalézá v ideálním rozpoložení a navíc mužstvo opustil na vlastní žádost trenér Davide Nicola, jehož nástupcem byl určen Walter Zenga.

A právě toho by Sassuolo rádio využilo. Mladý útočník Diego Falcinelli prohlašuje: "Crotone teď zažívá hodně složité období, protože se mu výsledkově nedaří. Musí se navíc vypořádat s nečekaným koncem trenéra, což pro tým, pokud nejde o snahu vedení, není nikdy moc dobrá zpráva. Pokusíme se využít maximálně situace našeho soupeře a získat tři body. Pevně věřím, že se nám to povede. I proto, že hrajeme doma a tam se nám vždycky hrálo mnohem líp," dodává Falcinelli.

Sassuolo se v minulém kole moc nepředvedlo a od Fiorentiny dostalo tři branky, aniž by brankáře Sportiella samo nějak reálně ohrozilo. Velký problém má Sassuolo právě v útoku, který dosud zaznamenal jen osm branek! S Crotone se Neroverdi dobře doplňují, protože hosty trápí zase obrana. Není sice hlavním problémem a často se ocitá pod velkým náporem i početní převahou soupeře, ale inkasovala už 30 gólů, což je druhý nejhorší stav.

Crotone má se Sassuolem společné také to, že v minulém kole dostalo také tři branky. Na svědomí je mělo Udinese, které si poradilo za vydatné pomoci Jakuba Jankta. Crotone se na Sassuola nikdy moc nedařilo a od roku 2009 zde nevyhrálo ani jednou. Domácí trenér Iachini se musí obejít bez prakticky celé záložní řady a problémy má také obránce Acerbi. Crotone se naopak do hry vrací útočník Budimir.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Goldaniga, Cannavaro, Acerbi - Lirola, Mazzitelli, Missiroli, Peluso - Politano, Falcinelli, Berardi
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Simič, Ceccherini, Pavlović - Rohden, Barberis, Mandragora, Stoian - Trotta, Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.82 - 5.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Bologna FC  (neděle 20:45)
AC Milán přivítá na San Siru Boloňu a půjde o první domácí zápas nového trenéra Gennera Gattusa. Klubová legenda nezačala na lavičce AC vůbec dobře a jeho svěřenci budou mít co napravovat. Boloňa v současnosti představuje nebezpečného soupeře, který tři zápasy v řadě neprohrál.

Gennaro Gattusu nezačal na lavičce Milána zrovna optimálně. S Beneventem ztratil výhru v nastavení, když na konečných 2:2 vyrovnával brankář Brignoli. Mimoto Benevento získalo svůj vůbec první bod v Serii A. Náprava se AC nepovedla ani v Evropské lize, nad síly Gattusových svěřenců byla chorvatská Rijeka. Špatný výkon rozhodně neomlouvá fakt, že Milán měl již první místo a tedy postup v kapse.

AC je na tom v tabulce hodně mizerně a takřka v polovině soutěže ztrácí na první místo už devatenáct bodů! Třináct bodů na čtvrté místo a Ligu mistrů a šest bodů na šestou Sampdorii. Od začátku sezony je to velké zklamání, ale sezona přeci jenom ještě není ztracena. V Serii A se vedoucí kvarteto bude těžko dohánět, ale jednu z cest, jak se vrátit do Ligy mistrů, představuje Evropská liga a k tomu by se mělo AC upínat.

Domácí přivítají na San Siru Boloňu, která slavný celek dokázala několikrát nepříjemně zaskočit. V loňské sezoně ovládli Milánští oba zápasy, aniž by přitom inkasovali.

Milán se musí obejít bez Contiho, Calhanoglua a Mauriho, navíc v zápase s Beneventem uviděl červenou kartu Romagnoli, takže ani on nebude k dispozici. Boloňa zase nastoupí bez Di Francesca a také Poliho, který milánský dres ještě nedávno oblékal.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Musacchio, Bonucci - Rodríguez, Kessié, Montolivo - Bonaventura, Suso, Borini - Kalinić
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, De Maio, Gonzalez, Mbaye - Taider, Pulgar, Donsah - Verdi, Destro, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.18 - 6.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Šestnácté kolo italské nejvyšší soutěže odstartuje zápas mezi Cagliari a Sampdorií Janov, kde papírovým favoritem budou hosté a to navzdory faktu, že poslední dvě kola prohráli. Námořníky čeká těžký úkol, zvítězit na půdě soupeře, kde se jim to už deset let nepodařilo.

Opravdu, Sampdoria zvítězila na sardinské půdě naposledy 4.listopadu 2007 a od té doby se vracela jen třikrát s remízou. Těžko říci, co stojí za dluhodobým neúspěchem na Sardinii triumfovat. Je ale pravdou, že venku mívá Sampdoria vždy o poznání horší bilanci, což platí i pro tuto sezonu. Zatímco v tabulce domácích zápasů patří Sampdorii třetí místo, venkovní bilance o dost horší.

Cagliari se po špatném začátku rozehrálo do zajímavé formy a za posledních šest kol třikrát zvítězilo a jednou si dělilo body. Jeho situace se v tabulce stabilizovala, i když ani šestibodový náskok na sestupové pozice ještě nemusí zaručit bezpečí. Cagliari potřebuje dál sbírat body a nejlépe doma. To se mu sice naposledy nepodařilo, Sardiňané prohráli s Interem Milán 1:3, ale z venčí přivezli hned čtyři body za vítězství proti Udine a remíze s Boloňou.

O vzájemné bilanci již šla řeč. Sampdoria na Sardinii deset let nevyhrála a to už je pořádná doba. V minulé sezoně se oba celky utkaly třikrát, Cagliari doma zvítězilo a v Janově získalo bod, zatímco v italském poháru se po hladkém průběhu radovala Sampdoria.

Kouč Diego López se bude muset obejít bez vykartovaného Barelly a k dispozici mu nebudou ani zranění Crosta s Melchiorrim. Na druhé straně barikády bude chybět pouze marod Linetty, jinak je tým trenéra Giampaola kompletní.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Romagna, Ceppitelli, Pisacane, Faragó - Ionita, Cigarini, Joao Pedro, Padoin - Farías, Pavoletti
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Strinić - Barreto, Torreira, Praet - Ramírez - Quagliarella, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Nejen italská veřejnost se pomalu připravuje na horečku sobotní noci - šlágr kola mezi domácím Juventusem Turín a Interem Milán. Bude to bitva dvou velikánů italského calcia a zároveň prvního se třetím týmem tabulky.

Byť možná ne v tom gardu, na jaký jsme byli zvyklí. Po letech důkladné nadvlády Juventusu se blíží zimní přestávka, aniž by na prvním místě byl právě turínský velkoklub. Jeho postavení zaujala od začátku ligy Neapol, která byla a stále je považována za největšího soupeře pro Bianconeri. Pomalu ale jistě se však vedení ujímá Inter Milán, který dodržuje pevný krok nastavený trenérem Lucianem Spallettim a prakticky nechybuje.

Inter Milán je doposud jediným týmem, který ještě v novém ročníku neprohrál ani jedno ligové klání. Zatím inkasoval jen deset branek, což z něj činí jednoho ze tří týmů (spolu s Neapolí a AS Řím) s nejlepší obranou. Nemalý podíl na tom má kompaktní stoperská dvojice složená z Mirandy a Škriniara, především pak ale právě mladý Slovák, jehož výkony rostou téměř každým zápasem. Spolu se Samirem Handanovičem a Ivanem Perišićem navíc odehrál nejvíc minut z týmu.

Inter si připsal jen dvě remízy v posledních deseti zápasech, jednu s Neapolí a druhou z turínským FC. V minulém kole naopak předvedl suverénní dominanci proti Chievu Verona, které rozložil pěti hned góly! V současné chvíli tak má před druhou Neapolí náskok jednoho bodu a Juventus je vzdálen na dva body. Přesto je obecně právě Juventus vnímán jako favorit sobotního utkání.

Dokládá to například někdejší hráč obou soupeřů, záložník Cristiano Zanetti. V rozhovoru pro TMW řekl, že "Juventus je mírným favoritem, protože má výhodu domácího prostředí. Inter naopak umí překvapit, hraje výborně a má velmi schopného trenéra. Jednou ze schopností současného Interu je fakt, že vyhrává, i když nehraje příliš dobré utkání nebo se mu nedaří optimálně. Přesto nakonec strhne vítězství na svou stranu," míní Zanetti.

Inter naposledy na Juventus v Turíně nestačil a Derby d‘Italia rozhodl v minulém ročníku Juan Cuadrado. Letošní Inter je ale o něco dospělejší a má trenéra, který je schopen připravovat se na důležité soupeře s až maniakálním důrazem na detail. Navíc má tu neocenitelnou výhodu, že na rozdíl od Juventusu nehraje evropské poháry, takže může svou pozornost soustředit jen na ligu. Právě účast v pohárech je něco, s čím se (samozřejmě rád) bude Juventus potýkat i na jaře.

V minulém utkání proti Olympiakosu si totiž zajistil postup ze skupiny a spolu s AS Řím je jedním ze dvou italských týmů, které uvidíme v Lize mistrů nadále. O branky se podělili Juan Cuadrado a Federico Bernardeschi, takže Juve končí druhé o tři body za vedoucí Barcelonou. Dařilo se mu navíc také v ligovém kalendáři, protože v minulém kole jej čekal výlet do Neapole. První z přímých soubojů o titul Juventus vyhrál díky brance Gonzala Higuaína.

O bitvě mezi Interem a Juventusem hovořil také někdejší střelec Roberto Boninsegna, který prohlásil: "Osobně favorizuji Juventus. Jednak kvůli domácímu prostředí a jednak kvůli větší zkušenosti s vypjatými či emočně náročnými zápasy. Juventus je navíc zvyklý vyhrávat Scudetta i za předpokladu, že mění svůj kádr," dodal zkušený střelec. Tentokrát bude Juventusu zřejmě opět chybět legendární brankář Gianluigi Buffon, zatímco Interu se vrací Gagliardini s Mirandou.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Cuadrado, Higuaín, Dybala
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Škriniar, Miranda, Santon - Vecino, Gagliardini - Candreva, Borja Valero, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.52 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán15123033:1039
2.SSC Neapol15122135:1038
3.Juventus FC15121241:1437
4.AS Řím14111227:1034
5.SS Lazio14102235:1632
6.UC Sampdoria1482428:2026
7.ACF Fiorentina1563626:1921
8.AC Milán1563621:2021
9.Bologna FC1563618:1821
10.Atalanta Bergamo1555521:1920
11.Turín FC1548319:2120
12.Chievo Verona1555517:2620
13.Cagliari Calcio1551914:2516
14.Udinese Calcio1450921:2415
15.Janov CFC1534813:2013
16.FC Crotone1533911:3012
17.US Sassuolo1532108:2711
18.SPAL 20131524913:2610
19.Hellas Verona15231012:309
20.Benevento Calcio1501148:361

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (387)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
ED91

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andycek1

Reagovat
stuff

Reagovat
Koubinhor

Forza Inter

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Mihal

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
snuff24

Reagovat
Votas

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Rip

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
I*M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
Lech

Remíza by byla super

Reagovat
Inter Eterno Amore

sme radi, že si praješ predĺženie série Interu bez prehry

Reagovat
Lech

Serie neserie, preju si co nejmensi bodovy rozdil mezi vami/juve/as, tak nejak

Reagovat
Furia Ceca

Chjó, kámoš má dneska třicátiny, takže až zítra ze záznamu. No ces dá dělat - aspoň že mač v Neapoli jsem viděl v přímým přenosu.

Reagovat
Koubinhor

To bude 0:3 to nebudeš chtít ani vidět

Reagovat
mato Kreator

mal si nadherny sen realita bude opacna

Reagovat
Inter Eterno Amore

ukáž tú vešteckú guľu

Reagovat
Furia Ceca

Jestli chceš, ukážu ti hned DVĚ svý věštecký koule

Reagovat
Inter Eterno Amore

sorry radšej ne mám frajerku

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme. Já tipuju výhru Juve po nějakým strašně haluz výkonu. Tuhle sezónu jsem ještě neviděl od nás jedinej podařenej zápas - a nemyslím si, že by se v derby mělo něco změnit. Max to má totálně v píči...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na šlágr

Reagovat
Inter Eterno Amore

zaujímavé čítanie o Maurovi a vzťahu k Interu

http://dlvr.it/Q4xddH

Reagovat
valloire

takže v lednu v Realu

Reagovat
Nuno čomes

U nás sestava klasika, u juve to je otevřené. Dybala na lavičce?

Reagovat
FuckT

Celkom sranda ako rychlo sa z takej euforie v akej bol Neapol stane depresia. Predtym sme boli ako kombajn a teraz sa clovek na ten tim pozrie a hned mu je jasne, ze realne sance na titul sa nachadzaju niekde pri absolutnej nule.

Jeden ''utocnik'', ktory chce ist do Barcelony na lavicku a este k tomu je totalne z formy. Kraj obrany slavny Hysaj ktory picu hra a len ho ospevuju stale. Sarri je asi aj najlepsi v tom, co robi, ale bohuzial v inych oblastiach profesie je uplne strateny a najma zaslepeny, teda aspon zatial.

Momentalne to u nas vidim tak max na 4 miesto, ked budeme mat stastie. Kolko sme to dali za posledne zapasy golov? 2? A z toho kolko bola cista nahoda? 4?

Som fakt zvedavy, ako sa tato sezona bude vyvijat. Ale opat sa raz stalo presne to, co nenavidim z celej duse, t.j. ta LM bola iba nasa zbytocna chyba. Podcenit Shahtar hned v 1 zapase skupiny, how stupid is that? Unimaginably stupid, and they say imagination has no boundaries, yet I cannot imagine any magnitude of stupidity that would somehow correlate with the decision to underestimate Shahtar.

Reagovat
olis

nerob paniku prosim ta

Reagovat
FuckT

Nerobim vobec ziadnu paniku, ale sam musis uznat, ze mam pravdu, aspon co sa tyka tej LM. AS sme na zaciatku sezony porazili a to pomerne hladko, ale napriek tomu AS postupilo z narocnejsej skupiny ako my. To z logickeho hladiska podla mna jasne naznacuje, ze stale nam nieco z tej taktickej stranky chyba, vlastne nie len nieco, ale velmi vela. Ukazala nam to LM a aj prehra s Juve, kde sme si prihravali a nic z toho.

Sarri bud potrebuje skusenosti alebo sirsi kader, alebo aj to aj to.

Reagovat
Alberto Aquilani

dpč, zas to tvoje hladko 1:0 po nahrávke súpera, parádne ste nás prešli Inak som sa ťa to pýtal pod zápasov s Feyenoordom, tak ti to tu teda skopírujem

Chcel by som sa spýtať FuckT-ho, ktorý po našom zápase na Stamford Bridge prišiel s tým, že - Ach, keby tak Neapol dostala túto Chelsea (akože, čo by s nimi Neapol porobila za zázraky a jak by ju do zeme zakopala asi tak ôsmimi gólmi)... no proste, či sa necíti blbo

Reagovat
FuckT

Ani nie, vobec mi nevadi ked sa mylim, je to prirodzene. Tu ale tak celkom nechapem, ze aku to ma spojitost s tym, co som vtedy napisal. To, ze MC prehra so Shahtarom bolo viac-menej jasne uz pred uvodnym hvizdom, a kazdy fanusik SA vie, ze jeden z velkych problemov SSC je prave to, ze nevieme hrat len o hrdost.

Dalej nechapem, preco mas taku potrebu toto riesit, kedze som viac-menej povedal, ze z tej dolezitej stranky ste asi aj lepsi ako my. V lige mate dobre postavenie a v LM ste to dali ako pani, klobuk dole, presne tak by sa Tal. timy mali prezentovat na medzinarodnej scene.

A ak ide o to, ze som povedal, ze ste mali tazsiu skupinu, tak to je pravda. Iba to, ze MC je momentalne tazsi super ako Chelsea, neznamena, ze vasa skupina nemohla byt tazsia. My sme sice mali tazsieho Anglickeho supera, ale aj Shahtar a aj Rotterdam sme mali prejst a pohodlne postupit z druheho miesta, kludne aj po 2 prehrach s MC. Vy ste sa o tie postupove miesta museli byt s Chelsea a s Atleticom, cize u vas by to nebola hanba ani keby nepostupite, al napriek tomu ste to dali ako pani, tak este raz gratulujem a tesim sa z toho, kedze mam rad SA.

Reagovat
Alberto Aquilani

vôbec si to nepochopil, ale dobre, nechce sa mi s tebou nejak doťahovať... :-)

Reagovat
FuckT

Ja si myslim, ze som to pochopil, iba som nereagoval na tu najhlupejsiu cast prispevku. Ale tak nebud taky zly, to si vlastne povedal tak, ako keby ti za to nestojim. A keby si ty vedel aky som ja uzasny.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja viem, ja ťa inak uznávam

Reagovat
FuckT

To mi je jasne, je to taktiez uplne pochopitelne. Inak pamatas si na to branenie Chelsea proti vam? Myslim, ze sa na tom smiali este aj Kanadania. Proste vtedy mi to nedalo.

Kazdopadne, radsej drogy, na futbal uz asi nemam nervy.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kanadania sa na tom smiali, lebo im prišlo divné, že tam nemajú hokejky... Drogy? Ale len koleso

Reagovat
FuckT

To vazne? Ved to je snad ten najvacsi shite. To mas mozno aj horsie ako pervitin. Co sa mna tyka, tak radsej prirodu ako chemiu, a ked uz chemiu, tak dobru chemiu, ako napr. LSD. Ale mam v pici jak drak, uz som nemal nic okrem cigariet a alkoholu ani nepamatam.

Castokrat sa ma ludia napriklad pytaju, ze co pijem. Vzdy sa len usmejem a poviem im, ze nech idu s takymi otazkami do pice, ze ja som profesionalny alkoholik, nie nejaky pojebany degustator.

Reagovat
Alberto Aquilani

podla mna, co pijes je veľmi dôležitá otázka... okrem vodky a tequily už nedám do huby nič...

Reagovat
FuckT

Fu kamo ja som nedavno pil vino s borovickou, a myslim si, ze asi aj celkom dobre robis. Vobec neviem, kedy mi odisla schopnost pamatat si veci, ale podla mojich kamaratov som bol mega, zevraj som skocil hlavicku z jedneho kopca co tu mame, strmak a aspon 8 metrov spad, hlavicku s rozbehom, samozrejme. Clovek snad naozaj pod vplyvom alkoholu prezije vsetko. Boh ma rad alkoholikov, poctivo si ich trenuje, aby potom mal s kym tam hore chlastat.

Reagovat
olis

tvoje komenty pre mna vyznievaju ako keby bolo vsetko na hovno a hrali sme o zachranu, realita je taka a sme stale realne v hre o Scudetto, jedine co staci je teraz vyhrat proti Fiorentine a dostat sa znova na vitaznu vlnu, ja pevne verim ze hraci si po tychto dvoch prehrach vstupia do svedomia a proti Fiorentine podaju kvalitny vykon, s trochou stastia mozme skoncit po prvej polke sezony s 50 bodmi.

LM sme nezvladli a je to hanba a pre mna velke sklamanie, to som pisal uz rovno po prehre a nepostupe, Sarri ma svoje chyby ako kazdy trener ale z minulej sezony som sa poucil ze v tejto faze sezony je prilis skoro na nejaku kritiku, ak si totiz spomenies tak podobnu krizu sme v podobnom case zazivali aj minulu sezonu, ja som vtedy uz Sarriho odvolaval a na jar sa to zase vsetko znormalizovalo. takmer kazdy tim si prejde pocas sezony nejakym blbsim obdobim a podla mna je vtedy lepsie vydrzat pozitivne naladeny(aj ked je to niekedy velmi tazke), ako hned malovat certa na stenu

co sa tyka tej sirky kadra tak to je teraz velmi popularne zhadzovat to na to, ja osobne s tym nesuhlasim, podla mna Neapol nemal nikdy tak siroky a kvalitny kader ako teraz, v tomto pripade by som skor videl chybu v Sarrim. Giak, Ounas, Rog, Maksimovic by si podla mna zasluzili ovela viac priestoru ako doteraz dostali, ale stale budem hovorit ze vsetko lepsie ako to co sme videli pod Benitezom co sa tyka rotacie

Reagovat
FuckT

Moje komenty vyznievaju mozno tak, ako si to opisal, ale nie je to moj nazor. Ja iba hovorim, ze sme tak isto ako AS a Juve mali kvality na to postupit z LM, popravde mali sme na to urcite realnejsie sance ako AS, v ktorych skupine to nevyzeralo velmi jednoducho. A z toho nam jasne vyplyva, ze niekde sa stala chyba. Ty zas pises, ako keby to nase postavenie v SA tak vela znamenalo, ale ked sa pozries na uspechy v LM ci uz AS alebo Juve, tak aspon mne to tak trochu meni pohlad na vec, navyse Juve mame druhy zapas u nich doma.

Ja ani nejak nekritizujem, ja iba poukazujem na to, ze to malo cele dopadnut inak. Ja osobne po nepostupe zo skupiny v LM aj to nase prve miesto vnimam trochu inak, kedze ostatne timy ocividne venovali viac energie ako my do tejto sutaze. Navyse AS este ani nepouzilo svojho druheho utocnika ci kridlo ci co to tam kurva Schick vlastne ma hrat. Zatial co my sme na tom ako? Mame iba Mertensa, a to je viac-menej to, co som myslel tou sirkou kadru.

To, ze zalohu mame pokrytu je sice pekne, ale namiesto Hysaja alebo Ruia tam mame co? Maggio? A namiesto Mertensa, pripomen mi to prosim ta, koho tam mame? To ti nestaci ako uzky kader, ked v pripade straty Mertensa vlastne nemame co hrat? Tu nasu hru precitalo uz aj Udinese a zatial som nevidel, ze by sa s tym nieco robilo. Akurat tak tusim skusame dlhe lopty po vyske do sestnastky supera, hladajuc Mertensa a Insigneho na hlavicku.

Reagovat
olis

nikto nic neprecital, proste momentalne hraci nevedia ist na 100%, nevedia sa koncentrovat, a potom to nefunguje, mozes mat vymyslenych aj 150 nahradnych planov ale ked do toho zapasu nejdu hraci spravne nastaveny tak ti nepomoze ani jeden z nich, aspon tak to vidim ja. Maggia by som tu velmi nevytahoval, mna prijemne prekvapil a jeho vykony su o dost lepsie ako som cakal ja a asi aj vsetci ostatny, nase uspechy a neuspechy podla mna nestoja a nepadaju na nom, namiesto Mertensa tam mal byt Milik, moze tam hrat Callejon a podla mna by sa tam uchytil aj Ounas, snad nemame mat na kazdy post 10 hracov....

Reagovat
FuckT

Neviem, beriem tvoj nazor, ale v tomto pripade je podla mna dost mimo. Pisem na este na jednom Spanielskom a ptm este aj na jednom Anglickom fore o SSC, aj ked menej ako tu, a tam sa taktiez vzdy tak trochu nezhodneme na urcitych veciach, ale v otazke o sirke kadra sme na oboch danych forach tak nejak dosiahli konsensus.

Maggio sice vybojoval penaltu, ale inak je do utoku uplne zbytocny, v obrane ale nehral doteraz zle, s tym suhlasim. A ja si nemyslim, ze by to bolo naladenim, skor Sarri hra iba 1 vec stale dookola a ked sa superovi podari nam to prekazit tak nemame vobec ziadne alternativy, ani len jednu jedinu. A s tym Callejonom a Ounasom, to je sice pekne, ale ani jeden z nich nie je istota.

Ta posledna veta je ale fakt zvlastna. Nikde som nepovedal, ze mame mat na kazdy post 10 hracov, ale ked Juve mozu mat Higuaina, Mandzukica, Dybalu, t.j. takto pokryte posty, tak mi pride jasne, ze ak im chceme konkurovat nemozeme to urobit iba s jednou moznostou do utoku. Ked sa zrani Mertens tak ano, mozeme dufat, ze Callejon alebo Ounas sa tam chytia, ale tebe to pride ako zdrave pre tim, ktory ma ambicie vyhrat ligu a MAL amibicie minimalne postupit zo skupiny LM?

Reagovat
olis

poviem to tak ze vzdy je to co zlepsovat ale vzhladom na to ake ma Neapol financne moznosti tak Guintoli podla mna pripravil pre Sarriho dost dobry tim aj co sa tyka lavicky, mali sme vsetky posty okrem RB zdvojene na slusnej urovni a nahradnici maju podla mna taku kvalitu aku u nas doteraz nikdy nemali, aspon co sa tyka Neapolu pod ADL, fakt som neratal s tym ze Giak, Ounas, Rog a Maks nebudu takmer vobec hrat, to ale neznamena ze mame uzky kader

Callejon a Ounas mozno niesu istota ale to nebol ani Mertens pred rokom.... taky luxus aky ma Juventus si este dlho nebudeme moct dovolit, s tym sa treba zmierit, treba si uvedomit ze maju cca 3x vyssi rozpocet

zvysok uz nejdem riesit lebo sa len budeme tocit v kruhu

Reagovat
FuckT

Na financie by som to az tak nezhadzoval, na vyssie spominanych forach sme sa o tom bavili velmi vasnivo a podla nadobudnutych informacii si nemyslim, ze by sa nedalo aspon o nejakych 50 milionov viac investovat last summer, rozpocet nerozpocet.

A Mertens momentalne nie je istota, len tak umelo vytvorit utocnika z kridla muselo mat aj svoje minusy, uvidime, ci sa ako kazdy spravny utocnik da este dokopy. Kazdopadne iba preto, ze nam to s Driesom vyslo si nemyslim, ze by sme to teraz mali skusat o sto sest, ved to je preda uplne hlupe.

3 krat vacsi rozpocet maju, ale kvalitnou pracou sa im da konkurovat, to vidime aj na tom, kde sme v tabulke a na tom, ze vypadnutie v LM je iba nasa chyba, jakozto sme v prvom zapase skupiny setrili hracov a navyse sme nezacali hrat nejak do 60 minuty... Taketo oodporne sracky ma na nas dost hnevali vzdy, dufal som, ze Sarri o vyriesi, ale cim dalej ideme tym menej tomu verim.

Navyse teraz bude na SSC ulozeny enormny tlak, jakozto fans budu po takom primitivnom a zbytocnom vypadnuti z LM doslova VYZADOVAT titul. Ked Mozu AS hrat o 1.miesto v SA a dokonca vyhrat skupinu v LM, to ludia jednoducho vedia, vidia. A este k tomu keby nebolo De Rossiho facky tak by boli iba o 1 bod za nami.

Ja chapem tvoj pohlad na vec a tak trochu s nim aj suhlasim, som rad, ze SSC je na tom tak ako na tom je, ale jednoducho ak chceme byt uspesny nemozeme sa uspokojit s nicim a vzdy chcet viac, vzdy chciet byt lepsi a lepsi. Je to vidiet na mentalite Juve, atd. My tu mentalitu zatial podla mna nemame, a uspiet bez nej je takmer nemozne, to si myslim ja a viac-menej som si tym na 100% isty.

Chlapci sa zevraj poucili a uz vedia, ako moze jeden odflaknuty zapas nakoniec mrziet, t.j. znamenat koniec v LM. Ale preco si to kurva zrovna my musime vzdy uvedomit az po tej katastrofe, a preco mam kurva ten pocit, ze sa to aj tak bude opakovat, to fakt neviem. Asi to bude tou pussy mentalitou.

Reagovat
olis

takze my chces povedat ze tych 50 milionov by stacilo na to aby sme mali na lavicke taky luxus na hrote ako ma Juventus v podobe Higuaina, Dybalu a Mandzukica? ani nahodou, a asi ste na tych forach zabudli zohladnit aj najnovsie spravy ktore hovoria o tom ze vraj cast penazi z LM a predaja hracov musi ist na platy hracov lebo pravidelne vydavky klubu zacali po predlzeniach zmluv prevysovat pravidelne prijmy, navyse prestupy to nie je len leto ale aj zima a nejake peniaze sa urcite minu aj v zime ale priorita bude hlavne krajny obranca, taktiez v lete budeme potrebovat noveho brankara co nebude lacne.

Do sezony sa islo na hrote s Mertensom a Milikom s tym ze je tam pouzitelny este aj Callejon, pre mna osobne to bolo viac ako postacujuce, samozrejme keby sa vie ze Milik si zrakvi aj druhe koleno tak by urcite prisiel aj niekto dalsi ale takto sa to podla mna brat neda pretoze to nikdy dopredu nevies, nahoda je blbec a kludne by sa mohlo stat ze keby tam je este nejaky treti utocnik tak by sa zranil aj on, stavim sa ze pre vela ludi by to bol potom stale uzky kader....

a ja som to samozrejme na financie zhadzovat nechcel, ale to je proste fakt s ktorym sa musi pocitat, ale keby som si kvoli tomu mal mysliet ze je teraz nemozne porazit juventus tak tu teraz ani nepisem

a samozrejme ze Mertens nie je momentalne istota, to ale nie je ziadny utocnik v taliansku, Sarri tam proste nejake moznosti ma ale tvari sa ako keby ich nemal

ja vlastne ani neviem co ty mas na Neapole rad a preco im fandis, niesi spokojny s hrou, s timom, s mentalitou, pride mi ze by si to najradsej vsetko zahodil do kosa a vytvoril vsetko uplne inak, je to pre mna zaujimave zmyslanie, zrejme to nevidis az tak extremne ale z toho akym stylom to pises si to musim mysliet. ja by som bol tiez najradsej keby sa vsetko vyhra, ako som pisal vzdy je to co zlepsovat, ale keby sa mam na to pozerat ako ty tak sa na to asi vykaslem :D

Reagovat
FuckT

Mas pravdu, tebe to tak trochu inak vyznieva, vlastne hned v prvej ete si mi vlozil do ust nieco, co som nepovedal. Hovorim o co najvacsej snahe o zvysenie konkurencieschopnosti s danym rozpoctom. A oni skor podozrievaju ADL z toho, ze ojebava klub o peniaze, a aj ked ja sa zrovna do tej diskusie nezapajam, vsetci vieme v akej dobe zijeme a nemusime sa ani bavit o tom, ze co sa tyka monetarneho ojebavania, v tejto spolocnosti je vsetko mozne.

To, ze je tam pouzitelny aj Callejon, to fakt neviem odkial mas, ale tak dobre, asi ti stacia informacie podlozene nicim. Milik bol zas traged od zaciatku sezony, velky klub taketo veci musi riesit. A ano,, aj keby tam bol 3 utocnik tak sa mohol zranit,ale neznizuje to tak trochu pravdepodobnosti, a nie je to tak torchu dost dolezite?

Icardi je celkom istota, aspon vieme, ze je naozaj utocnik.

A by si sa cudoval kamo, ale na tych forach ktore som spomenul vacsinou zastavam tvoju poziciu, tam su ludia ovela kritickejsi ako ja, takze mozno som to od nich tak trochu pochytil. A dovod je taky, ze ludia zo zahranicia vedia byt kritickejsi a mat vacsie ocakavania, preto sa asi aj maju lepsie ako Slovaci.

Reagovat
olis

dobre, skatulkuj si dalej, do toho sa ja uz zapajat nebudem

Reagovat
FuckT

No need to be emotional... Ak sa ti nepaci moj argument/moje argumenty, tak dobre, ale taketo odpovede ma fakt neberu...

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ma ohromnou vyhodu, muze ty hrace rotovat a stejne neoslabi tym.Dnes to vypada bez Sandra a Dybalu.Jestli mu to vyjde, tak klobouk dolu.

Reagovat
lnterista

Pokud zahrajem dobre tak mi ani nebude vadit ze prohrajem...-1bod na Juve po 16. kole je luxus ale verim ze neprohrajem.

Forza Inter

Reagovat
netopier

A nebolo by lepšie hrať zle a aj tak vyhrať?

Reagovat
lnterista

vyhru berou jakoukoliv

Reagovat
snuff24

když zahrajeme dobře a ještě z toho nekapnou body tak je ještě víc frustrující než pohrát zaslouženě. Na nějaký hraní dobře sere pes

Reagovat
olis

Insigne si nezahra ani proti Fiorentine, dufam ze Sarri tam da konecne Giaka alebo Ounasa

Reagovat
netopier

AC Milan je Ferrari ktoré riadi Maldonado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

S tým Ferrarim to trošku preháňaš ale milý kompliment

Reagovat
netopier

Myslím si že ACM ma velmi silný káder. Avšak od odchodu Allegriho má najslabších trénerov akých mohlo mať. Príde mi dosť nelogické investovať tolko peňazí do posíl a potom nechať ich trénovať zelenáčom Gatussom.

Reagovat
smazaný uživatel

Gatussovi to přeju. Pro AC dělal vždy vše na 100%. Myslim si, že z tech hráčů ty vysledky i vymlátí

Reagovat
PISTOLERO

Na ten dnešní match se nemůžu dočkat. FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juve je jednoznačný favorit.!!!....přesto všechno věřím že jestli nás nezařeže rozhodčí tak bod by byl super a i když prohrajem jsme pořád nahoře...takže Juve bude pod větším tlakem.....Snad tu LM letos opravdu ukopem...Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd Juve neni pod zadnym tlakem, vyhrali sme 6 titulu za sebou, kdyz to nevyjde nikdo z toho delat katastrofu nebude.I kdyz prohrajem porad 5 bodu manko ani ne v polovici souteze je malo.Pod tlakem jsou spis nasi nejvetsi konkurenti, uz z te dominance musi byt nervozni a pokud dnes zdechnete, zas se bude psat jak je Juventus jinde.Neverim ze nasi hraci citi nejak prehnany tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok když myslíš...

Reagovat
Rip

Jednoznačný favorit?? Ty asi nemáš moc dobré mínění o svém oblíbeném klubu. Při nejmenším to bude vyrovnané utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

6 titulu za sebou jste jednoznačný favorit...bohužel....

Reagovat
snuff24

ne! tohle se mi nelíbí, moc prizdisračský. I bod je málo

Reagovat
smazaný uživatel

taky si přeju výhru ale prostě čekám zářez

Reagovat
smazaný uživatel

Na lajfskóre je sestava bez Dybaly a Alexe Sandra

23

Wojciech Szczesny

2

Mattia De Sciglio

4

Medhi Benatia

3

Giorgio Chiellini

22

Kwadwo Asamoah

8

Claudio Marchisio

5

Miralem Pjanic

14

Blaise Matuidi

7

Juan Cuadrado

9

Gonzalo Higuain

17

Mario Mandzukic

Reagovat
FuckT

cool

Reagovat
Eldarion

Mohol si to ešte viac roztiahnuť bolo by to super

Reagovat
Nuno čomes

Jedna změna oproti klasice, brozovic místo gaglia. Vlevo Santon.

Reagovat
Inter Eterno Amore

toto presne som čakal

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální Juventus XI: Szczesny; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Higuain, Mandzukic

Subs: Pinsoglio, Loria, Barzagli, Rugani, Alex Sandro, Marchisio, Sturaro, Bentancur, Dybala, Douglas Costa, Bernardeschi

Reagovat
10

radši bych viděl tu spodní sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

ta spodní by té nahoře nakopala zadek

Reagovat
lnterista

Nezakrikni...uvidime

Reagovat
10

Reagovat
FuckT

Mat tak vase problemy.

Reagovat
Mr.Jindros

Je to vtipné, protože je to pravda.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
ED91

V tej zostave nevidím pomaly žiadnu kreativitu, aby to nevyzeralo ako v Janove.

Ale snáď to dobre dopadne a Allegri vie, čo robí.

Forza Juve

Reagovat
M11

Takovou sestavu bych cekal venku.. ne doma.. no snad prekvapi.. ale teda cekam opet herni trapeni

Reagovat
Rip

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 25 Miranda, 21 Santon; 11 Vecino, 20 B. Valero; 87 Candreva, 77 Brozovic, 44 Perisic; 9 Icardi.

Reagovat
lnterista

Brozovic super

Reagovat
Rip

Hlavně to musm zvládnout po psychické stránce a vyvarovat se nějakému blikanci jak má ve zvyku.

Reagovat
Rip

*musí

Reagovat
lnterista

Jakej blikanec?

Reagovat
Rip

Po herní stránce. Ztráta koncentrace,mám v piči a chyba za chybou. Už měl několik takových zápasů.

Reagovat
Dejwa

Snad bude hrát Valero fakt níž a Brozo nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!!! Kedy ked nie teraz?

Reagovat
olis

tak snad remiza

Reagovat
Mr.Jindros

Mario.

Reagovat
snuff24

posral jsem se

Reagovat
M11

Mario ty vole uplne sam

Reagovat
Mr.Jindros

Inter sebevědomej a prasí. Asamoah potřebuje restartovat.

Reagovat
Inter Eterno Amore

prasí ??? Kde tam bol nejaký zákerný faul ??

Reagovat
Mr.Jindros

Už by mohl dát nějakou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
Mr.Jindros

Takhle jsem to nemyslel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pjanič hlavním kandidátem.

Reagovat
Nuno čomes

Jo, pjanicovi za ten skluz zezadu

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Benatia

Reagovat
smazaný uživatel

Asamoah

Reagovat
10

Tuhle sestavu a pojetí zápasu bych pochopil snad jen proti Barceloně, v odvetě LM po prvním zápase 4:0 pro Juve...Max se v tom začíná trošku topit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je fakt šílenost. Khedira s Matuidim spolu jsou jedno velký utrpení.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

to je tak špatnej zápas, až se musím smát

Reagovat
Hristo Stoichkov

Připomíná mi to hromadu zápasů Premier League. Má to tempo i tvrdost, ale zoufale chybí kreativita a přesnost provedení. Inter posledních 15 minut naprosto zoufalý.

Reagovat
10

takovýhle zápasy se vidí všude, ale většinou se nevidí tolik technických chyb od prvních dvou týmů tabulky, místama to bylo nedůstojný...

Reagovat
Mr.Jindros

Tak snad vydřené 1:0... Dybala ze střídačky.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanic je výborný. S prehľadom najlepší regista v lige. Nikdy by som nepovedal, že na tejto pozícii je schopný takto hrať.

Reagovat
Pettirosso

neuveritelne se na te pozici nasel, skoda, ze ma k sobe Khediru

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výborný hráč, Borja na druhý straně to samý.

Reagovat
vilp

Akorát v Juve schytává slušný hate.

Reagovat
technecium

V Barce by se mi líbil víc než Ozil

Reagovat
Eldarion

Biglia kamarát Biglia

Reagovat
10

dneska?

Reagovat
Alberto Aquilani

ale prosim ta,,,

Reagovat
snuff24

jžš furt se neválejte

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
snuff24

neříkám, že to není faul, ale od vás z toho každej dělá melodrama

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Rip

cuadrado hraje celkem dobře zmrd

Reagovat
snuff24

proti nám vždycky nejnebezpečnější hráč od nich

Reagovat
Rip

To je pravda.

Reagovat
Inter Eterno Amore

veru .. asi každý deň pozerá na tú fotku http://vool.cz/IA0Ls

Reagovat
Nuno čomes

Ti fotbalisti prostě neumí spadnout normálně, oni tam musí hodit ještě šipku.

Reagovat
Fridgiee

To se skáče naschvál, aby ses vyhnul zranění. Aspoň takhle mi to nakecali

Reagovat
Nuno čomes

JO taak

Reagovat
snuff24

prvních 20 minut jsme hráli dobře měli to trochu pod kontrolou, ale teď si ani nenahrajem

na metr

Reagovat
smazaný uživatel

Handa zatial najlepsi brankar sezzony

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Eldarion

Tvle Chiellini aký je škaredý tak tak je aj tvrdý frajer

Reagovat
Nuno čomes

Chiellini

Reagovat
Rip

Strašné bránění od Interu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus teda lepší. Príde mi, že tam v druhom polčase dajú Dybalu a padne im to tam. Inter pasívny a nepresný, celkovo od nich zlý polčas. Každopádne, ale na kukanie to je zatiaľ hrozné

Reagovat
stuff

Matuidi a Khedira nieco strasne

Reagovat
10

Anticalcio, strašlivej zápas, po technický stránce úplný dno. Zároveň nejhorší Juve v sezoně...a to už píšu asi popáté za poslední měsíc

https://pbs.twimg.com/media/C-IGYWCXYAEVW_s.jpg

Reagovat
cresposuper

Vsak ste lepsi a my mame 0 striel. Naopak, Allegri to ide pragmaticky..

Reagovat
10

to je ale váš problém, Juve s tímhle týmem musí doma hrát s úplně jiným přístupem

Reagovat
Eldarion

Čo ja viem tak hrozné to nie je, myslím, že Allegri chcel len uzemniť Inter čo sa mu aj podarilo veď nemali ani strelu a kľudne mohlo byť 2:0. Druhý polčas to bude to isté akurát čakám okolo 70 minúty Dybalu alebo Cuadrada ako dajú na 1:0 a konec

Reagovat
PISTOLERO

Zatim strašný...Juve daleko lepší, jsme u všeho pozdě a působíme hrozně nervozním dojmem. Snad se to do druhý půle zlepší...

Reagovat
snuff24

Hnus, Juve se rozjíždělo hodně pomalu, ale teď to mají plně pod kontrolou.No nic chybný úsudek, bod bude fakt zlatej FORZA INTER

Reagovat
Nuno čomes

Vyhrajem 1:0 Zkusil bych časem Edera místo Broža.

Reagovat
Eldarion

Tvle však ste nemali ani JEDNU strelu (ani mimo brány) nie to ešte šancu Ďakujte Mandžukičovy, že je krivý

Reagovat
lnterista

Poslednich 15min strasny ale verim..kraje slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší Cuadrado, Mandžukič

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vystupnujeme tempo, hrajeme to dobre, neotevirame zadek a chodime rychle nahoru.Inter je uplne v utocne fazy zatim 0.Candreva,Perisic nemeli ani balon a kdyz tak poslusne odevzdaji.Libi se me vsichni.Dobra hra bez chyby, jen skoda dvou golovek.Ale na lavicce je kam sahnout, po 60 minute kdyztak Dybala a Costa do unavene.

Reagovat
Nuno čomes

Těžko se tam dostává jak jste na své půlce v 11 lidech.

Reagovat
Nuno čomes

Danilo si odehraje svoje, ale není to prostě top.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne Pipita 72minuta

Reagovat
snuff24

rozhodne jeho červená karta

Reagovat
M11

No zatim k ni ma opravdu bliz nez ke golu

Reagovat
10

rozhodne Szczesny, v 94. minutě na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

z výkopu

Reagovat
10

ne, už se na to nebude moct dívat a půjde na roh...kopat...a trefí přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva s Perišičem největší zklamání...nejen že se ani nedostanou do žádné akce, ale ještě k tomu ztrácí uplně jednoduchý balony...

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas musi vyhrat Inter golom Icardiho

Reagovat
10

De Sciglio technická parádička pro diváky

Reagovat
10

*pro dřeváky

Reagovat
Mr.Jindros

Mario kurva...

Reagovat
snuff24

Mario má asi vsazeno na remízu

Reagovat
10

to je marný, D'Ambrosio ho od začátku ani nebrání, protože ví...

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam Karamoha nech ich trochu prevetra

Reagovat
Nuno čomes

Je to jasný, dnes nám nehrajou kraje a je to znát. Kua ten cuadrado je dobrej. Karamoh in, mladý nebojacny, zkusil bych ho.

Reagovat
snuff24

tam dneska není co posrat všichni hrajou na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a vylucenie pre Benatiu zas uraduje mafia

Reagovat
PISTOLERO

Proc sakra nepkuzije video?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo dobre vie co videl

Reagovat
10

protože nebyl důvod, asistent mu to správný rozhodnutí potvrdil do sluchátka

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla

Reagovat
snuff24

Reagovat
Rip

Kurvy už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

taky koukáte v bordelu?

Reagovat
ED91

Reagovat
el Principito

Reagovat
PP

Juve možná nehraje nic moc, ale Inter je vyloženě zoufalý..

Reagovat
Mr.Jindros

Poslední půlhodina už je v pohodě.

Reagovat
PP

to fakt? Já sleduju druhý poločas a tolik nepřesností na obou stranách, že hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado tam jezdí jak divoké prase

Reagovat
Fairplay

Je pravda, že má Icardi teprve dvě přihrávky?

Reagovat
Miguel19

Na whoscored má 3

Reagovat
vilp

Má vždycky nejmíň. I tak mu to skoro stačilo na to, aby rozhodl celý zápas.

Reagovat
Dejwa

Hrozný jak se povalují a vše zveličují hráči Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic si zaslúži ísť dolu

Reagovat
Mr.Jindros

Khedira.

Reagovat
stuff

Inter vobec nevie. Tipujem, ze im to tam padne ku koncu

Reagovat
Mr.Jindros

Kombinace Asamoah - Matuidi je jak Pat a Mat.

Reagovat
10

calma, calma...není potřeba v 75. minutě po takovým průběhu nic měnit, hlavně calma

Reagovat
snuff24

prosím minutu ticha za bezbrankový stav, přichází Dybala

Reagovat
10

Mario už neeeee...Costa do hry hned kua

Reagovat
snuff24

Brozovic pojebe na co šáhne

Reagovat
smazaný uživatel

ten mal byt davno dole

Reagovat
Eldarion

Keď Juve takto bilo AC dostali krásnu penaltu darovanú čakám dnes niečo podobné Manžukič

Reagovat
snuff24

Teď by jsme tam měli skákat jako hráči Beneventa proti AC

Reagovat
Inter Eterno Amore

vonku v Napoli a Turíne bez inkasovania berem všetkými 10

Reagovat
Nuno čomes

Ale co z toho? Bez prohry a v případě výher AS budou mít stejně bodu jako my a to už třikrát prohráli ne?

Reagovat
FuckT

Este len teraz ste vlastne poriadne dali ten tim dokopy a uz hned sa vam ani 1 miesto nepaci. Zasluzili by ste si byt fans AC!:biggrin::

Reagovat
Inter Eterno Amore

prečo hádžeš všetkých do jedného vreca ? Ja som veľmi spokojný s bodmi aj postavením v tabuľke .. neviem fakt čo viac má Spalletti vyčarovať .. niektorí si myslia, že fandia Realu Madrid a nie Interu

Reagovat
Nuno čomes

Mne o první místo nejde. To je na mile vzdálené. Jde o to, ze o LM bude boj a ostatní týmy taky neztrácí.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Rím ešte ide hrať s Juve nie ? Nechápem o čo ti ide .. radšej by si prehru s Juve dnes ? ALebo s kým by si radšj prehru ? Však to by sme mali ešte o bod menej. Odvtedy mám všetky silné teamy doma ( Napoli, Juve, Roma )

Reagovat
Inter Eterno Amore

*odvety

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo kurwa co?,horsie ako rimske derby...nuda,nuda,nuda...lutujem ze som nesiel radsej do krcmy ,tu by nepadol gol ani do Vianoc.

Reagovat
smazaný uživatel

tys u toho nějakej rumulus popíjel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

toto ta fakt bavilo?...ako povedal raz davno karol marko ."zapas co skonci 0-0 sa ako keby nehral"

Reagovat
smazaný uživatel

od 60. minuty to byl mazec

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ztráty 2 bodů, Inter byl mizernej, mělo se vyhrát...

Reagovat
Inter Eterno Amore

aj keď Inter hovno hrá tak dokáže zbierať body .. .toto je tá zmena oproti minulým sezónam a aj preto sme bez prehry

Reagovat
Nuno čomes

Furt dokola. To ze jsme neprohrali je fajn, ale když ti to nezaručuje nejaky náskok aspoň na 4. Flek tak je to k ničemu. Raději jednou prohrát než 5x remizovat

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja neverím, že so Spallettim to 4. miesto nedajú .. teraz to už musí vyjsť .. keď potom budeme hrať LM prilákame aj lepších hráčov a tá hra bude aj lepšie vyzerať pravdepodobne .. nesúhlasim, že prehra je lepšia ako remízy .. keď dokázali ubrániť Juve tak si budú určite viac veriť ako by prehrali dnes

Reagovat
Nuno čomes

Furt tam hraje 5 týmu o 4 místa a Lazio bude kousat moc, nemají co ztratit jen získat. Bod z Juve je určitě povzbudi, jen říkám ze neprohrat nic neznamená, když budeš mít hodně remíz.

Reagovat
Inter Eterno Amore

remízy s outsidermi sú zlé .. remízy so silnými klubmi a rivalmi sú dobré .. myslím, že je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra musime vyhrat. Forza Roma

Reagovat
Jajinek

Zlatej bod, Juve lepší...ale paradoxně jsme mohli i vyhrát. Jako to, že na jaře hrajeme a Juve, Neapoli i AS doma do mě vkládá celkem zajímavý naděje, že by se uspět dalo.

Těším se na Lazio... Mám poprvé lístky na hlavní tribunu přímo k hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si uzi, urcite to bude zazitok na hlavnej

Reagovat
Nuno čomes

Doprava?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ide Paťo

ROMA (4-3-3): 1 Alisson; 25 Peres, 5 Jesus, 20 Fazio, 11 Kolarov; 6 Strootman, 21 Gonalons, 4 Nainggolan; 30 Gerson, 14 Schick,, 92 El Shaarawy.

Reagovat
Coutinho10

Schick super

Reagovat
snuff24

Forza Chiorentina

Reagovat
FuckT

Hmm, vidim tu vela nespokojnych fans Interu, ale tak trochu ma to udivuje. Ja by som bol neskutocne spokojny keby my zahrame proti Juve na ich stadione tak ako vy vcera. Bol to takticky zapas a hralo sa rozumne a cielavedomo, zatial co my sme boli ako deti na piesocku, ktore si prisli tvarovat z piesku a piesok bol suchy, nemali formy a este k tomu ani vodu.

Reagovat
snuff24

no jako jde o to, že kdyby ta obrana aspoň působila pevně, ale ti tam si dělali dos často co chtěli, kraje absolutně nezvládali a nemít Handa svůj den a nebýt Mandžukić s Gonzalem kopyta, tak je to 3-0 a nikdo nemůže nic říct.

Reagovat
FuckT

No ale hrali ste proti Juve a vas tim ma este vela priestoru na rast. My sme boli proti Juve podstatne horsi a to mame tim uz 3 roky takmer rovnaky a hrali sme doma. Daj tomu cas, za danych okolnosti sa vy nemate podla mna absolutne na co stazovat. Netreba zabudat na to, ze Juve idu na 7 titul, teda myslim, ze 7, tak trochu respektu by nezaskodilo.

Reagovat
10

Co měl Higuain za šanci?

Reagovat
snuff24

no žádnou, ale pravě bych si představoval, že 90 milionovejch hráč bude dělat víc než jen máchat rukama a brečet po každým offsajdu

Reagovat
10

jasně, ale ta diskuse byla o vaší obraně, to že Higuain neměl nic svědčí o tom, že to zvládla dobře, ne? ani ten Handa neměl kromě jedný šance Mandžukiće těžší zákrok, ten nejlepší zákrok večera byl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AS zatím neskutečná bída. Nejsou schopní si dát 3 přihrávky za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen co to napíšu tak tlak jak hovado, aha

Reagovat
Coutinho10

skoda Schick hezka tec

Reagovat
smazaný uživatel

Gerson chod do pice, cisty gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to Schick udělal, ale co ten Gerson nedal Ale to nemění nic natom, že Sorrentino to pěkně čapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Schick je spíše brejkový hráč, nemyslím si, že by mu to, jak AS pořád hraje do plných, mělo nějak sedět. Ale snad příjemně překvapí. Hlavně se nezranit nebo negrilovat na balkoně

Reagovat
smazaný uživatel

Gonalons katastrofa, nevie prihrat na dva metre

Reagovat
smazaný uživatel

Schick nehraje špatně, ale padá teda nemálo třikrát už mu to sudí nesežral

Reagovat
REPLIKATOR

Schick simulant

Reagovat
Bily

Rozhodčí, že by notičky od někoho ze severu, Chievu minimálně 2 žlutý odpuštěný

Reagovat
Alberto Aquilani

No, krásny hnus. Behá tam 21 tajtrlíkov a medzi nimi jediný futbalista - Kolarov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Konecne Patrik namisto dreva. Snad mu tam neco spadne, zatim pada jen on

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco by mal zjebat Schicka za filmovanie

Reagovat
smazaný uživatel

On nesimuloval. Ještě není moc silnej. Jinak dneska hrál dobře. Ve většině šancí měl prsty on.

Reagovat
smazaný uživatel

ucítil dotyk a padol ako by ho strelili, ale inak nesimuloval skoro vôbec

Reagovat
Largo

Hrajem hrozne nepresne, je to skoda....Musime urvat tri body!

Reagovat
10

některý rozhodčí, jako třeba ten dnešní, nedopísknou s VARem žádnej ofsajd...to tam jsou ty pomezní zbytečně, když si nevezmou na triko ani tak jednoduchou situaci, jako před chvílí Inglese

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva dnes nedame gol

Reagovat
10

kolik bodů by Roma měla bez Kolarova?

Reagovat
dextroza_m

TY vole to je otřešný fotbal... AS v lm a Serii A je takový rozdíl?

Reagovat
Bily

Když se buší do plných.... Navíc Shaarawy měl opačně boty, tolik odskoků při zpracování

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Shaarawy je strašné dřevo, mu ty míče odskakují jak někomu z Jihlavy

Reagovat
dextroza_m

Tam by ho nevzali, chtějí se zachránit...

Reagovat
Pipo123

Mám pocit že teraz je obdobie kedy každý klub v Serii A hraje totálne hovno, všetci stratili formu, síce stále vyhrávajú, ale nedá sa na to pozerať.

Reagovat
dextroza_m

Džeko Já myslel, že je to zabiják a on je to odstřelovač lidí ve 20. řadě

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si na to prišiel dosť neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Jebem na to, ked mame hentakych strelcov

Reagovat
dextroza_m

Mám takový pocit, nebo Džeko nechce Paťovi nahrávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je kus kkta, Patrik pôjde výkonnostne hore, už teraz tam nechal viac ako Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Di Francesco ide do pekneho rizika

Reagovat
dextroza_m

Vidí on na to hřiště? Má slušné popelníky...

Reagovat
Baronne

Tykrávo to je příšernost, teď co předved Džeko . Jinak Římani dneska dali asi 5x takovou přihrávku křížem přes obranu, za to by se jinde zabíjelo..

Reagovat
Coutinho10

Schick zahodil rukavice

Reagovat
dextroza_m

to je 5 + dokonce?

Reagovat
Coutinho10

je cas to poradne rozjet

Reagovat
Coutinho10

ouuu konecne Schick dobra strela...smula

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Bily

Útočník má být sobec, ale Džeko "baskeťák" (jeho výška) to prostě neumí rozeznat kdy ano, a kdy týmové přihrát...

Reagovat
lnterista

Birsa je taky traged

Reagovat
dextroza_m

TY vole oni tam mají dvě věže a nedají snad jediný centr

Reagovat
REPLIKATOR

Golman Chieva

Reagovat
smazaný uživatel

Sorrentino chod materi do pice, dnes chyta aj nemozne kokot skurveny

Reagovat
Inter Eterno Amore

sympoš je to

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Schick

Reagovat
10

Sorrentino minulej víkend nechytil nic

Reagovat
GEGE

klasika...proti Interu chytá vždycky jak po kalbě...

Reagovat
dextroza_m

MYslím, že v Hradci dřív postaví stadion, než dá AS gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné ztráty ve středu hřiště od AS. Gonalons, ten by si snad nezahrál ani v Baníku..

Reagovat
KingMaster13

Když tak koukám jak hráči AS umí centrovat tak si říkám, že Frydrych by jim tam krásně zapadl

Reagovat
10

Jesus právě zachránil AS bod

Reagovat
Lech

Reagovat
dextroza_m

Jedna z posledních šancí a ten týpek kopne balon až do Benátek...

Reagovat
ManUnited

tři prdele šancí a nic nedaj

Reagovat
Bily

Diletant Peres, Ninja dneska hodně chyb při rozehrávce, a holt klika výkon domácího gólmana. Shick slušný výkon, škoda jeho 2 střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Peres

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, sance boli, hlavne Gerson tutovka. Sorrentino mal den kona. Viac mali hrat kombinacne, zbytocne vela centrov na nikoho. Striedanie Cengiza tragedia

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3) - Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Zielinski.

FIORENTINA (4-2-3-1) - Sportiello, Laurini, Astori, Pezzella, Biraghi, Badelj, Veretout, Simeone, Benassi, Chiesa, Thereau.

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Callejon a Hysaj su jedini hraci, ktori su tuto sezonu viac kritizovani ako Hamsik... Kazdopadne Hysaja este chapem, ale Callejona asi nikdy nepochopim... Nech kludne hra, ale preco kurva stale? Ounas kurva tie kvalty ma, Rog takisto.

Ah, fuck it. Let's do it!

Reagovat
Pipo123
Reagovat
KingMaster13

Ber to tak, že za ty prachy může Lazio přivést 4 takové hráče

Reagovat
KingMaster13

Barák hezky

Reagovat
REPLIKATOR

Barák

Reagovat
KingMaster13

A Jankto asist, v Udine s českými hráči umí pracovat skvěle

Reagovat
patas92

Vydra by mohl vyprávět

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Barák -> Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

(naopak )

Reagovat
mastakillah

To je fakt bída... milion přihrávek a hovno z toho. Nemeli jsme ani jednu střelu na bránu samozřejmě Sarri před poločas nikoho nevydtřídá, jak je u něj zvykem

Reagovat
FuckT

0 striel, to je krasa.

Reagovat
10

prcání bez kulí, to je současná hra Neapole...

Reagovat
FuckT

Bohuzial... Ale v 2. polcase to uz bolo lepsie, len bohuzial Mertens by momentalne asi ani prazdnu branu z brankovej ciary netrafil...

Reagovat
10

Už se vidí v Barceloně, kde posadí Messiho

Reagovat
FuckT

Takto to dopada, ked clovek prestane mysliet na realitu a dane moznosti a zacne sa viac sustredit na lietanie v oblakoch... Co uz, aj taky je zivot, uvidime ako to bude pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Barák jede jak pán

Reagovat
smazaný uživatel

Barak to muze nekam dotahnout.

Reagovat
Eldarion

Večer bude zábava AC - Bologna nie tieto uspávanky

Reagovat
10

Kua, 3 zápasy za víkend a gól jsem ještě neviděl...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

neskutočné kolo .. top 4 ani jeden gól

Reagovat
FuckT

Reagovat
Eldarion

#ACMilan XI: Donnarumma; Abate, Musacchio, Bonucci, Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Suso, Kalinic, Borini

Tak naspäť ku 4-3-3 a konečne Musacchio

Reagovat
lnterista

proc nehraje ten Silva?

Reagovat
Eldarion

To netuším ale proti Rijeke bol hrozný

Reagovat
SpartaOvenka

Bonaventura a Suso na svých pozicích, dneska to půjde.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso bol skvelý hráč ale AC potrebuje skúseného trénera čo dá mužstvu systém,no dúfam že dnes bude výhra AC.

Reagovat
Eldarion

Za 10 minút sme ukázali toho viac ako za posledných 5 zápasov

Reagovat
Mrvinho

A je to tu

Reagovat
10

odchovanec Verdi skoro neslavil...

Reagovat
lnterista

ten uz se vidi u nas

Reagovat
10

to by tomu asi nahrávalo šikovnej hráč, co by za takovýho dala třeba Neapol...

Reagovat
GEGE

ty pičo Mussachio A Verdi zklamal...slavit takhle jak kokot...

Reagovat
GEGE

sem to říkal před sezonou,že těm argentiskym mrdkam nevěřím a přesně to tak dopadlo...

Reagovat
panca

No nevím... Mně to přijde pořád stejný

Reagovat
Eldarion

tiež som bol nahecovaný po tých prvých dobrých 10 minútach

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo nehrá André Silva, načo ho kupovali....

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Lebo na to chlapec nemá! Zatiaľ.

Reagovat
SpartaOvenka

Joooooo, díky Jacku!!!

Reagovat
Eldarion

Jack

Reagovat
10

Mirante, Mirante, Mirante

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko prázdna brána a Peres na konci ten volej, ako viem, že je dementnejší ale toto som teda nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Lazia, vidíte to dnes na výhru? Turín má sice málo bodů, ale prohráli jenom třikrát, remízy sbírají i z venku pravidelně...mám docela obavy vsadit 1

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja mam 10, tak snad neprohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile

Reagovat
lajka30

co to je za komedii

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam stalo tvl? Immobilemu hráblo?

Reagovat
blaugrana

To je dement ty voe.

Reagovat
Pipo123

Neskutocne, jasna ruka, pekne nas reže aj video

Reagovat
lajka30

na co to video tam maj?

Reagovat
Pipo123

Neskutocna komédia, jasna ruka a ani si to nepozrie, cela talianska liga je picovina, byt to Inter ci AS tak to dopadne ibak

Reagovat
cresposuper

nedavas to..

Reagovat
Pipo123

Lebo nas 2x doma zarevali? To video Fakt stoji za hovno ked sa píska len nieco a len niekomu

Reagovat
cresposuper

Omg, ako keby ziaden iny tim nezarezali a vam nikdy nepomohli.

Reagovat
Lech

Chtel jsem napsat co to je za zluty hovado, jak Lazio ojebali, jak Pipa lituju, no on tu breci ze AS by to piskl lip... Sere pes na Lazio, tak jim patri

Reagovat
Pipo123

A rezi niekoho tak jasne ako Lazio v poslednej dobe? Nemam ten pocit

Reagovat
Lech

Tak ja si highighty vylozene nepoustim, koukam vetsinou jen na AS, ale celej var mj prijde jako dobrej sranec. Oarkrat jsem videl posouzeni trapnych situaci a piskl penaltu, potom zas jasnou situaci a on nejenze to nevidi ale on si to ani nejde zkontrolovat a taky kolikrat neverim ze nekdo sedi u te kamery, protoze neni mozne ze treba jasnou ruku kterou on nepiskne mu do ucha rekne ze nema cenu se jit podivat na opakovacku. Bud tam jsou stari dedci co na to nevidi nebo debilove. O rozhodcich ani nemluvit.. Zbytecna vec, kdyz to neumi pouzivat nejen rozhodci ale i videorozhoci kteri by jim meli do usi rikat todle zkoukni, byla to ruka/faul, nebo nezkoukni.

Reagovat
Lech

Napsal jsem to sice jak cigan, ale to nevadi. V zasade chapu proc jsi nasranej.

Reagovat
Lech

+ si myslim ze by za tydle situace mely prijit tresty pro rozhodci. Konkretne pri tehle situaci se proste cloveku nechce verit ze to je jako vazne takhle posouzeny a my mame byt jeste spokojeni ze rozhodci se zachoval fer

Reagovat
Alberto Aquilani

Parolova ruka v derby nič? Naproti tomu bola "slabšia" Manolasova odpískaná.Je to už ohrané, ale penalta na Perottiho proti Interu. U každého robia chyby, ale u teba to vyznieva, akoby sa tendenčne pískalo len proti Laziu. Pritom už aj vám v sezóne fúkli v nadstavenom čase vymyslenú penaltu, vďaka ktorej ste vyhrali.

Reagovat
Alberto Aquilani

navyše mal byť v tom derby Parolo vylúčený za úmyselný úder do hlavy... no vidíš, a De Rossi šiel za to isté pod sprchy a ešte aj penalta.

Reagovat
Pipo123

Ale toto sú absolútne jasné veci, tak potom sry. Mna to štve lebo video malo riešiť tieto veci a vôbec ich nerieši. Práve naopak mám pocit že rozhodcovia si hrajú svoju hru a úplne kašlú na video, keby toto vidím na Slovensku tak poviem že za tie 3 body dostal rozhodca krásnu sumu na účet, no verím že Seria A má dávno za sebou tieto veci.

Reagovat
Pipo123

V každom zápase je niečo, v Dorii sme síce vyhrali, tam ale mala byť penalta na obe strany, proti Fiorentine neodpískal jasnú na Parola, dnes absolútne jasná po ruke a on to videl, stál kúsok od toho a aj tak to video si nepozrel. Keď si to tak zoberieš tak nás to dosť pravdepodobne stálo 5 bodov.Už je polovica sezóny a stále sa opakujú tie isté chyby, to video viac vecí pokazí než vyrieši.

Reagovat
Furia Ceca

OT: ono se 30. 12. bude hrát kolo?

Reagovat
mato Kreator

nfl sa hra 24.12 no problem

Reagovat
smazaný uživatel

Čoveče, na to, že seš tu každý kolo, tak jsem čekal, že budeš informovanější zimní pauza je až v únoru.. bude se hrát i na záčátku ledna..

Reagovat
smazaný uživatel

*v lednu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lnterista

Belotti je hroznej traged

Reagovat
smazaný uživatel

Před rokem měl odejít, když byl o něj zájem.

Reagovat
Yanek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele