Serie A - preview 1. kola

19.08.2017, 08:30, aktualizováno 20.08.2017, 08:40
Previews
Pořádně nabitý, osmizápasový program dnes čeká na fanouška italské Serie A. Jediným utkáním, které se nekryje s těmi dalšími, je souboj Atalanty s AS Řím od šesti hodin. Před devátou potom vykopávají střetnutí jako Crotone - AC Milán, Inter Milán - Fiorentina, Lazio - SPAL 2013 či Sampdoria - Benevento...
Atalanta Bergamo - AS Řím  (neděle 18:00)
Atalantu čeká boj v Evropské lize a Orobici by i v ní rádi navázali na loňskou sezonu. Hned na úvod je ale na programu návštěva favorita z Říma a diváky čeká hodně zajímavá bitva, neboť se oba celky razantně proměnily.

Římské AS začíná novou sezonu v nové éře. Éře bez Luciana Spallettiho, který dal Římu vale a odešel trénovat milánský Inter. Dá se čekat, že ztráta takto zkušeného stratéga s jasnou koncepcí a zásadním vlivem na kabinu bude mít své následky. Vedení v čele se sportovním ředitelem Monchim sáhlo po variantě poměrně očekávané. Omlazení kádru dostal na starosti trenér, který si s mládeží rozumí a má to velké plus, že je Říman.

Eusebio Di Francesco je někdejší hráč AS, fanoušci na něj mají velmi pozitivní vzpomínky a svým kladným vztahem k Římu se nikdy netajil. V Sassuolu měl sice těžší začátky, ale postupnou prací dostal Sassuolo ze Serie B až do Evropské ligy a navíc rád zapracovává do mužstva Italy. A to je vize, která se v AS ujala.

Další velká změna se týká hráčského materiálu, neboť v tom již nefiguruje Francesco Totti. Nejznámější hráč Vlků ukončil kariéru a na trávníku jej v prvním týmu už neuvidíme, neboť místo dresu obléká dress code člena širšího vedení. Kapitánskou poctu i odpovědnost tak naplno získal Daniele De Rossi a Řím si zvyká na uprázdněné místo "desítky". Tottiho známé číslo nikdo neobléká.

Změn je v kádru dost a zranění taky. Rick Karsdorp coby nový pravý bek je mimo hru a minimálně do září nebude nastupovat ani Alessandro Florenzi. Zraněn je také Emerson a Daniele De Rossi. V kádru navíc nefiguruje několik opor. Mohamed Salah, Leandro Paredes i Antonio Rüdiger jsou pryč a místo prve jmenovaného stále zeje prázdnotou. Novými muži jsou Lorenzo Pellegrini, Grégoire Defrel, Cengiz Ünder, Héctor Moreno, Aleksandar Kolarov a Maxime Gonalons.

Příprava před sezonou zatím odhalila velké chyby v obraně a nepříliš produktivní útok, takže mezi fanoušky převládá spíše rozčarování. To ale zásadně odmítá Kevin Strootman: "Všichni stojíme za trenérem. Je pravda, že máme několik změn v kádru a chvíli potrvá, než si věci sednou, ale máme před sezonou dobrý pocit. Jsme připraveni."

Atalantu také čekají velké změny, protože se kromě ligy a poháru popere také s evropskou konkurencí. Minulá sezona vyšla Gasperiniho svěřencům nad očekávání dobře, Orobici skončili na skvělém čtvrtém místě. Podobné úspěchy s sebou samozřejmě přináší i neblahé faktory jako vykupování kádru. To postihlo rovněž Atalantu, která ale velmi dobře reagovala.

Odešli jí z kádru opory jako Kessié, Pinilla či Conti, které však nahradila Iličićem, Castagnem, Corneliusem či Haasem s Gosensem. Zpět do Bergama se po anglické anabázi vrátil také záložník Marten de Roon. Navíc v týmu zůstali Mattia Caldara a Etrit Berisha. Nasnadě je otázka, jak se nové tváře zapracují a především jak si Atalanta zvykne na větší herní zátěž.

Trenér Gian Piero Gasperini je přesvědčen, že Atalanta může udržet vysoký trend. "Čeká nás ostrý start, ale proti Římu se nám docela daří a doufám, že to zvládneme také nyní. Máme několik nových hráčů, u kterých bude třeba čas, ale já jim věřím. Věřím celému týmu a doufám, že navážeme na minulou sezonu," míní Gasperini.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Masiello, Caldara, Toloi - Castagne, De Roon, Freuler, Spinazzola - Kurtic, A. Gomez - Petagna
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Defrel, Dzeko, Perotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.50 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Turín FC  (neděle 20:45)
Bologna má před sebou první duel v neděli večer a rozhodně se bude na co dívat. Domácí se na stadionu Renato Dall‘Ara pokusí vylepšit loňskou sezonu, která se příliš nepovedla. Proti ale budou stát Býci z Turína, kterým se povedlo udržet střelce Belottiho.

Bologna se loni zachraňovala a pro mnoho jejích fanoušků to nebylo moc klidné či radostné období. Nakonec se vše podařilo, ale podobné nervy nechce ambiciózní mužstvo zažívat. Trenér Roberto Donadoni správně věří, že jeho mužstvo má mnohem větší kvalitu. V létě se také vedení činilo a povedlo se mu rozšířit i zkvalitnit kádr.

Do klubu přišli Saphir Taïder, Sebastian De Maio, Giancarlo Gonzalez či Andrea Poli. Zůstaly také opory jako Gastaldello, Pulgar, Krejčí, Verdi nebo Destro. Někdejší hráč Interu či AS Řím minule zaznamenal 11 branek. Právě od zkušeného útočníka se letos čeká mnohem víc. Najdou se ale odborníci, kteří jsou k jeho zařazení do Donadoniho systému skeptičtí.

Například někdejší brankář Marco Roccati, který v rozhovoru pro TMW zmínil: "Nejde o to, že by byl Mattia Destro špatný útočník, ale nehodí se do tohoto systému. Má vedle sebe rychlá křídla, ale on není typický zakončovatel do vápna. Záloha není dost kreativní. V sezonách, kdy se Boloni dařilo, měla vždy hráče schopného nasázet 20 branek. Právě takový útočník teď týmu chybí," myslí si Roccati.

Nejbližší soupeř Boloni naopak takového hráče má a náležitě si ho hýčká. Jmenuje se Andrea Belotti a v minulé sezoně se držel v popředí tabulky střelců. Nakonec nasázel 28 branek ve všech soutěžích a začalo se kolem něj motat mnoho zámožnějších týmů. Prezident Urbano Cairo ale nastavil jeho cenovku na rovných 100 milionů eur a uzavřel jakoukoli diskuzi.

Turín je ambiciózním týmem a rád by kolem Belottiho postavil nový tým. Z toho letošního odešel nadějný záložník Marco Benassi, Tachtisidis, Gaston Silva či brankáři Hart a Padelli. Posily ale rovněž nejsou špatné a jde o známá jména. Ať v případě brankáře Sirigua, obránce N‘Kouloua nebo záložníka Álexe Berenguera. Jak dopadne střet dvou nadějných střelců?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, De Maio, Gonzalez, Masina - Taider, Nagy, Poli - Verdi, Destro, Krejci
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Zappacosta, N'Koulou, Moretti, Barreca - Baselli, Rincon - Iago Falque, Ljajic, Berenguer - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Crotone - AC Milán  (neděle 20:45)
AC Milán konečně začíná připomínat slavný celek, bez něhož si mnozí neumí představí Ligu mistrů. Po letech strádání a smutku mohou fandové konečně znovu chodit na stadion s vědomím, že uvidí velké hráče a slavné momenty. Ty letošní odstartuje utkání proti Crotone.

Milánské AC je stále obrovskou značkou spojenou s mnoha úspěchy, která však v posledních letech trochu uvadala a ztrácela na nádechu luxusu. Od té doby, kdy se vedení ujalo čínské konsorcium, mohli fanoušci začít věřit ve zlepšení. A od chvíle, kdy se do práce pustilo duo Mirabelli - Fassone, se sny pomalu začaly stávat vítanou realitou.

AC začali opouštět druhořadí hráči, kteří těžili z jména či minulosti, a vedení pracovalo na dlouhodobé vizi. Ta spatřuje AC mladé, finančně zdravé a více italské. A především pak zpátky mezi evropskou elitou. Trenér Vincenzo Montella našel společnou řeč s fanoušky a jeho pojetí fotbalu může přetrvat poměrně dlouho.

Nové AC staví na hráčích jako Donnarumma, Bonaventura či Romagnoli, ke kterým přišlo několik velmi zajímavých hráčů. Ať už to byli záložníci Franck Kessié, Hakan Çalhanoğlu nebo Lucas Biglia či útočníci Fabio Borini s Andrém Silvou. Velké peníze byly investovány do obrany, v níž zaujali svá místa Andrea Conti s Ricardem Rodriguezem či Mateem Musacchiem. Největší klenot pak přišel z Turína.

Stal se jím stoper Leonardo Bonucci, podle mnohých jeden z nejlepších obránců na světě. AC za něj poslalo do Piemontu 42 milionů eur a ještě z něj udělalo kapitána. Spolu s Bonuccim se může AC pyšnit jedním z nejlepších defenzivních bloků, který zezadu diriguje talentovaný brankář Donnarumma. Zkrátka je AC na všech frontách připravené a s obřími nákupy doufá v rychlý úspěch.

Doufá v něj i nový kapitán, kterého zpovídala Gazzetta dello Sport. "Doufám, že v tomto klubu setrvám ještě hodně dlouho, protože se zde cítím opravdu výborně. Chápu ten rozruch kolem mého přestupu a chápu názory některých fandů Juventusu na sociálních sítích, ale to je právo každého. Změnil jsem dres a doufám, že zde budu také lepším člověkem. Můžu hrát ještě klidně šest let," dodává.

Je jasné, že po letech strádání teď bude na AC upřena mnohem větší pozornost. Hned v prvním kole by ale tým trenéra Montelly mohl dostat dost prostoru na svou hru, protože jej nečeká příliš náročný soupeř. Alespoň ne na papíře, protože Crotone nad AC ještě nikdy nevyhrálo a v loňské sezoně mělo velké potíže byť se jen zachránit. Přes léto do týmu přišli hráči jako Izco, Budimir nebo Kragl s Mandragorou. Odstartuje Crotone proti slavnému soupeři lépe?
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Faraoni, Ceccherini, Ajeti, Martella - Rohden, Izco, Barberis, Kragl - Trotta, Budimir
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez - Kessiè, Biglia, Bonaventura - Suso, Andrè Silva, Calhanoglu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.70 - 4.25 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Milánské San Siro hostí premiérové utkání sezony a jméno soupeře by mělo být znamením velmi dobré podívané. Souboj dvou ambiciózních týmů svede dohromady domácí Inter s Fiorentinou, která možná vůbec není tak slabá, jak by se mohlo zdát.

Máme tady další duel dvou týmů, které se hrdě hlásí k tradičním italským celkům a každý rok vyhlašují boj o Evropu. To se jim ale velmi často nedaří a přes ambiciózní projekty či v případě domácích velké finanční injekce končí většina posledních sezon v průměru. Oba soupeři mají odlišné postupy, ale cílem je stále návrat do pohárových soutěží.

Inter Milán se - poté, co změnil majitele - nebojí investovat do hráčského kádru, budovat zázemí i svou reputaci. Investorský kolos jménem Suning pověřil přestavbou nového Inter někdejšího sportovního ředitele AS Řím Waltera Sabatiniho. Ten má ve spolupráci s Pierem Ausiliem udělat z Interu opět tu funkční mašinu, na jakou jsme byli zvyklí z dob nadvlády Josého Mourinha. Dosud ale tahy zkušeného dua byly v porovnání s městským rivalem Interu spíše chytrými kroky než rozhazováním.

Nejdražší posilou se stal Matias Vecino z Fiorentiny, který klubovou pokladnu přišel na 24 milionů. Dalších 18 vyplatilo vedení Sampdorii za služby Milana Škriniara, kromě kterého dorazili ještě Borja Valero, Daniele Padelli nebo obránce Dalbert. Odešli naopak Banega, Andreolli, Palacio, Taïder, Caprari, Medel, Murillo nebo Biabiany.

Největší posilou Interu však v této sezoně pravděpodobně bude někdo jiný. Hráčský kádr byl vždy poměrně kvalitní, ale o trenérech se to často říct nedalo. Za tímto účelem přišel Luciano Spalletti, velezkušený trenér se schopností postavit ztrápené týmy opět na nohy.

Pohárové ambice má také první soupeř v ostrém klání - Fiorentina. Vedení toskánského celku se ocitlo pod ostrou palbou, neboť v první části letního přestupového období pouštělo jednu oporu za druhou. Z klubu odešla již zmíněná jména jako Borja Valero či Matias Vecino, ale kromě nich také fanoušky oblíbený Federico Bernardeschi (Juventus), Gonzalo Rodriguez, Hrvoje Milić, Josip Iličić nebo Cristian Tello s Riccardem Saponarou. Na odchodu je také Nikola Kalinić.

Pantaleo Corvino však své umění ještě nezapomněl a v druhé polovině léta začal nakupovat. Povedlo se mu za relativně nízké ceny nakoupit výtečné a slibné fotbalisty. Obranu vyztužili Vitor Hugo s Nikolou Milenkovićem, záložní řadu posílili zejména Valentin Eysseric, Marco Benassi či Jordan Veretout. Do útoku přibyl talentovaný Gil Dias a prohlídku už má za sebou také janovský šutér Giovanni Simeone.

Na lavičce sedí pragmatik Stefano Pioli, který s dobrým kádrem umí divy. Připouští však, že Inter nebude snadným soupeřem: "Hned na úvod jsme mohli dostat někoho snazšího, ale to už teď nemá smysl řešit. Inter posílil zejména o Spallettiho, což je vynikající trenér. My se teprve sehráváme, ale již vidím pozitivní náznaky."
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovic - D'Ambrosio, Miranda, Skriniar, Dalbert - Gagliardini, Vecino - Candreva, Borja Valero, Perisic - Icardi
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Gaspar, Vitor Hugo, Astori, Olivera - Benassi, Badelj - Chiesa, Saponara, Eysseric - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.40 - 6.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - SPAL 2013  (neděle 20:45)
Lazio Řím má za sebou pohádkový týden, protože se v neděli dočkalo poměrně nečekané trofeje. V prvním kole čeká Římany těžko čitelný soupeř, se kterým se Lazio ještě nikdy neutkalo. Nováček Spal však v minulosti už párkrát překvapil.

Senzace z druhé ligy se hned v prvním kole postaví týmu, který jen před pár dny porazil slovutný Juventus a stal se držitelem první možné trofeje v sezoně. Mužstvo s pohnutým osudem a obtížené několika bankroty začalo v roce 2012 v Serii D (!), ale nyní se již hrdě hlásí k elitě. A jeho cesta nemusí vůbec končit. Vedení jen muselo zajistit vhodné posily.

Spal navázal tam, kde v minulé sezoně skončil. Jeho největší zbraní byl mladý brankář Alex Meret, který patří Udinese. To ale souhlasilo s novým hostováním mladého brankáře, který tak bude v oboustranně výhodné dohodě sbírat zkušenosti v první lize, zatímco Spal nepřijde o oporu. Další změny potkaly zálohu, do níž přišli Luca Rizzo, Alberto Grassi nebo Federico Viviani.

V minulé sezoně měl hlavní podíl na produktivním útoku veterán Mirko Antonucci. Ten přišel před sezonou coby volný hráč, ale přesto se rychle stal oporou a nasázel úctyhodných 18 branek. Tentokrát mu bude konkurentem zkušený Alberto Paloschi, který přichází z Bergama. I na něj bude sázet trenér Leonardo Semplici, který zatím dokázal se Spalem velké věci.

Další novou kapitolu začne na majestátním stadionu Olimpico v Římě, kde se proti němu postaví Lazio. Domácí jsou nyní téměř v extázi, protože v neděli se jim povedlo něco málo pravděpodobného. Dominantním způsobem si poradili s Juventusem Turín a přes výpadek ze závěru utkání dokázali zvítězit 3:2. Nadšení diváci tak slaví první trofej v sezoně, neboť jsou novými majiteli italského Superpoháru.

Velký podíl na tom má trenér Simone Inzaghi, který se ukazuje jako největší zbraň současného Lazia. To sice nedisponuje obřími finančními prostředky, ale ani to vedení nebrání v sestavení hladového a odhodlaného kádru, který pak Inzaghi coby dobrý motivátor a stratég využívá. Lazio přišlo o kapitána Lucase Bigliu, ale toho zatím dokázal nahradit jeho jmenovec Leiva. Kromě toho přišli ještě Marušić a Di Gennaro.

Podle někdejšího hráče Emanueleho Filippiniho by bylo potřeba ještě něco. "Je úžasné, co Lazio dokázalo. Současný Juventus patří mezi nejlepší týmy na světě, ale Lazio hrálo lépe. Z velké části za to patří dík trenéru Inzaghimu. Pokud má ale Lazio nějaké větší ambice, potřeboval by pomoc od vedení. Minimálně musí přijít kvalitní záložník a jeden útočník. Jinak má mužstvo ale velký potenciál," myslí si Filippini.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Basta, Lucas Leiva, Parolo, Milinkovic Savic, Lulic - Felipe Anderson, Immobile
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Meret - Oikonomou, Vicari, Felipe - Lazzari, Mora, Viviani, Grassi, Costa - Paloschi, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.20 - 11.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Benevento Calcio  (neděle 20:45)
Nováček z Beneventa má před sebou náročný vstup do nové sezony, protože hned na úvod jede do Sampdorie. A janovský celek pro něj nebude moc čitelný, neboť oproti minulé sezoně výrazně pozměnil svou tvář.

Sampdoria Janov zakončila minulou sezonu na 10. místě a letos by své umístění jistě ráda vylepšila. Pro českého diváka byl tento klub po celé léto atraktivní zejména z důvodu přestupové ságy českého útočníka Patrika Schicka, jehož transfer do Juventusu se nakonec neuskutečnil. Sampdoria byla ale aktivní i v mnoha jiných přestupech.

Její barvy už nehájí hráči jako Škriniar, Fernandes, Budimir, Palombo nebo Muriel, ale noví hráči jsou rovněž velkým příslibem. Zvláště pro kouše Giampaola, který je pověstný dobrou a efektivní prací s mládeží. Velké naděje vsází do útočníka Caprariho nebo Poláka Kownackiho. Do obrany přišli Murru z Cagliari či Ferrari ze Sassuola a na Apeninský poloostrov se po anglickém angažmá vrací také záložník Gastón Ramírez.

Většina z nových opor se mohla ukázat v duelu Coppa Italia proti Foggii, který Sampdoria vyhrála 3:0. První branku vstřelil i polský střelec Dawid Kownacki, který posléze sdělil: "Jsem nadšený z prostředí, cílů klubu i vřelého přijetí. Jsem moc rád, že jsme zvládli první ostrý start a doufám v další úspěšné momenty. Hned v prvním kole máme utkání s nováčkem a doufám, že se do té doby ještě lépe sehrajeme."

Benevento skončilo ve druhé lize na pátém místě, ale kouzlo play-off jej dotlačilo k finálovému souboji s Carpi, který Benevento nakonec zvládlo lépe. Le Streghe nebo Čarodějky, jak se hráčům Beneventa přezdívá, mají historii bohatou na kouzla. Tři bankroty, finanční ozdravení, úmrtí zakladatele, neshody s úspěšným trenérem či přestavba kádru - to vše už má Benevento za sebou.

Faktem ale zůstává, že Benevento se zkrátka nevzdává a přežilo každou další ránu. Nyní se spoléhá na instinkt a taktiku trenéra Marca Baroniho a téměř fanaticky oddané příznivce. Kvalita kádru ještě není ideální, ale rozhodně stoupla příchodem Vida Belece, Danila Cataldiho, Massima Cody, Marca D‘Alessandra nebo Andrey Costy. Bude to stačit na Dorii?
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Sala, Silvestre, Ferrari, Murru - Barreto, Torreira, Praet; Ramirez - Quagliarella, Caprari
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Letizia, Lucioni, Costa, Venuti - Ciciretti, Cataldi, Chibsah, D'Alessandro - Puscas, Coda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.95 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Janov CFC  (neděle 20:45)
Sassuolo přišlo v létě o několik klíčových opor včetně trenéra Di Francesca a nyní se pokouší znovu se postavit na nohy pod novým lodivodem. Prvním sokem domácích budou hosté z Janova, jejichž kádr se také obměnil.

Dosud jen jednou se stalo, že by si hostující CFC Janov odvezl ze Sassuola všechny tři body. Teď se o to Janov pokusí znovu a hned v prvním kole. Pro oba týmy začíná nová éra, protože jejich kádry jsou oproti minulého roku dost změněné.

Sassuolo minulý rok příliš nezářilo, a to i vinou zranění. V jeho kádru navíc nenajdeme opory jako Lorenzo Pellegrini nebo Grégoire Defrel, neboť oba zamířili do Věčného města. Novým trenérem tamního AS se totiž stal Eusebio Di Francesco, což je pro maličký celek další velká ztráta. Muže s vizí i relativními úspěchy má na lavičce nahradit novic z Perugie, Cristian Bucchi.

Potápějící se Palermo opustil obránce Edoardo Goldaniga a vyztužil Bucchiho obranný val, zatímco ofenzivní starosti patří mladému útočníkovi Bandinellimu. Z Říma pak dorazili formou hostování mladíci Ricci a Marchizza. Opět se tedy jedná o sázku na mladý potenciál s převážně italskou krví, což je v Sassuolu vždy dobře vnímáno.

Jedním z tahounů by opět měl být záložník Simone Missiroli, který před utkáním s Janovem poznamenal: "Čeká nás další skvělá sezona, i když se náš vzhled trochu liší. Máme nové hráče, někteří nás opustili, ale nový trenér nám vlil do žil novou krev. Jsme nadšení z toho, jak probíhala příprava a pevně věříme novému trenérovi," dodává zkušený středopolař.

Janov také potkalo několik personálních změn. V týmu skončili hráči jako Pinilla, Orbán, Muňoz nebo nově také mladý šutér Giovanni Simeone, což je pro útok Grifů velká ztráta. Nahradit jeho důležitost mají především Gianluca Lapadula z AC Milán či Ricardo Centurion, který do Evropy přichází z Brazílie. V týmu budou působit také záložník Oscar Hiljemark, jenž naváže na úspěšné hostování, nebo obránci Spolli se Zukanovićem.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Politano
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Rossettini, Zukanovic - Lazovic, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Rigoni, Lapadula, Centurion
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Veronský celek se v tomto ročníku může těšit na derby a přítomnost městského rivala pro něj bude další vzpruhou, aby skončilo co možná nejvýš. Chievo Verona jede v prvním kole do Udine, aby se pokusilo obrat o body tamní Zebry.

Udinese je jedním ze čtyř italských týmů, které se pyšní vlastním stadionem. Fotbalový stánek opět ožije v neděli večer, protože sem přijede Chievo Verona. A tomu se zde příliš nedaří. Za dlouhých 16 let zde vyhrálo jen čtyřikrát a bude chtít nyní tuto tristní bilanci napravit. Dá se očekávat, že tak jako každý rok bude i tento ročník sázet veronské mužstvo na tvrdou hru a pečlivou obranu.

Zatím se v jeho dresu může představit pět nových hráčů. Z Bayernu Mnichov se do vlasti vrátil mladý záložník Gianluca Gaudino a posilou do útoku se stalo duo Luca Garritano - Manuel Pucciarelli. Obranu pak po dalším masivním výměnném obchodu s Cesenou vyztužili Michele Rigione s Pawlem Jaroszyńskim. Odešli hráči jako Spolli, Izco, Floro Flores nebo M‘Poku.

Chievo už má za sebou ostřejší zápas, protože v rámci Coppa Italia narazilo na Ascoli. Klíčový duel vyhrálo 2:1 a první branku nové sezony si připsal vytáhlý útočník Roberto Inglese. Ten je na roli hlavního střelce připraven: "Jsem moc rád, že jsme dokázali Ascoli porazit a zvedli jsme si sebevědomí. Hráli jsme dobře a je škoda jen té inkasované branky. Cítím se tu stále lépe a vím, že mohu hodně dokázat."

Napnout síť by mohl právě v prvním utkání nového ročníku Serie A. Naposledy se mu to proti Udinese povedlo před rokem a půl. Udinese v minulém ročníku skončilo o dva body a jednu příčku před svým dalším sokem a rádo by skončilo i výš, jenže velmi často naráželo na úzký a nepříliš kvalitní kádr.

V něm stále chybí osobnost typu Di Nataleho a jiných. Udinese je známé schopností vyhledávat nové talenty, kteří poté přestupují do větších týmů. Teď jsou v podobné roli Ingelsson, Coulibaly, Balić nebo Čech Barák.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Widmer, Danilo, Nuytinck, Pezzella - Fofana, Hallfredsson, Jankto - De Paul, Perica, Thereau
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, Radovanovic, Hetemaj - Birsa - Inglese, Pucciarelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.40 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Dlouhá a náročná bude cesta Juventusu Turín za obhajobou mistrovského titulu. Jako první se již v sobotu odpoledne utká na domácí půdě s návštěvou ze Sardinie. Cagliari umí být hodně nebezpečné, ale do Turína rádo nejezdí.

Nejvyšší italská liga se opět rozjíždí a snaží se dohnat náskok té anglické. A to nejen v dřívějším startu, ale především obecně v kvalitě i marketingové přitažlivosti. Velký boom zaznamenává AC Milán, jeho konkurent z Interu našel konečně velmi schopného trenéra a na Scudetto bude cílit také duo AS Řím - Neapol. Hlavním aspirantem na další mistrovský titul však bude opět velikán z Turína.

A to přesto, že jej opustila jedna velká opora. O odchodu Leonarda Bonucciho do AC Milán bylo napsáno již dost řádků i článků, takže to nebudu rozpitvávat. Jisté ale je, že po něm zůstala velká mezera, kterou se zatím nepovedlo adekvátně nahradit. Lídr na hřišti i mimo něj, třebaže byl v poslední době jeho charakter v kabině několikrát propírán, zkrátka chybí. Tvořil totiž základ perfektní defenzívy Juventusu, na kterou italský mistr hodně sázel v lize i Evropě.

Finalista posledního ročníku Ligy mistrů by rád došel opět nejen do finále, ale v tomto ročníku také zvedl nad hlavu pohár. K tomu mu mají dopomoci také nové investice týkající se především útoku. Do něho totiž za téměř devadesát milionů dohromady přišli Douglas Costa z Bayernu Mnichov a Federico Bernardeschi coby jeden z největších italských talentů.

Bonucciho ztráta je ale citlivé místo a to si říká také někdejší opora Juventusu, Massimo Storgato. V rozhovoru pro Tuttomercato sdělil: "Mám za to, že Bonucciho prodej způsobil velkou mezeru. Juventus v něm ztratil jednoho z nejlepších stoperů světa, obrovskou jistotu a vůdce. Nemyslím si, že by na trhu bylo mnoho lepších hráčů. A současný kádr nemá adekvátní náhradu. Už v Superpoháru jsme mohli vidět, jak velké problémy Juve vzadu mělo," míní Storgato.

Superpohár odehrál Juventus s Laziem Řím před necelým týdnem a jen díky Dybalově genialitě se v závěru dostalo opět do hry. Ještě 10 minut před koncem totiž Juventus prohrával 2:0 a Lazio s ním nemělo mnoho problémů. V nastaveném čase sice Dybala z penalty srovnal, ale nakonec rozhodl střídající záložník Murgia, takže první trofej sezony získalo Lazio.

Stará dáma má s Cagliari velmi dobré zkušenosti a pravidelně v zápasech s ním získává body. Sardinský celek odjel z Turína coby vítěz naposledy v roce 2009, kdy rozhodl o výhře 3:2 Alessandro Matri. Od té doby se ale Juventusu daří nad Cagliari Calcio pravidelně vítězit.

Cagliari zakončilo minulou sezonu na solidní jedenácté příčce a do první desítky to nemělo bodově daleko. V tomto ročníku by své postavení chtělo minimálně udržet, k čemuž mu mají pomoci především zajímavé posily. Klub ze Sardinie sice přišel o opory jako Murru nebo Alves, ale zatím přivedl několik dobrých hráčů.

Řady týmu trenéra Rastelliho posílili obránce Senna Miangue, Marco Andreolli, Filippo Romangna nebo záložník Luca Cigarini. Velkou oporou Cagliari by měl být mladý brankář Alessio Cragno, kterému je předpovídána skvělá budoucnost a který se vrátil z hostování v Beneventu. Zastaví tento mladík nově zformovaný útok mistrovského Juventusu?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic - Douglas Costa, Dybala, Mandzukic - Higuain
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Padoin, Andreolli, Pisacane, Miangue - Ionita, Cigarini, Barella - Joao Pedro - Farias, Sau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.70 - 24.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Hellas Verona se dokázal vrátit mezi italskou elitu po pouhém roce ve druhé lize a doufá, že zde zůstane o něco déle. Hned na úvod ji ale nečeká nic snadného, protože uvítací ceremoniál tradičního celku dostala na starosti Neapol.

Verona se opět dočká derby. Chievo se dlouhodobě drží mezi elitou, třebaže nehraje úplně uhrančivý fotbal, ale prostě mu to vždycky nějak vyjde. Hellas je trochu odvážnější, ale v konzervativním prostředí italského fotbalu mu to občas nepomáhá. Minulý ročník tak Hellas strávil ve druhé lize a připravoval svůj návrat.

Ten mu nakonec vyšel ještě před ply-off, protože Hellas skončil na druhé příčce hned za prvním Spalem a pyšnil se druhým nejlepším útokem ligy. Měl na svědomí 60 vstřelených branek, o což se vydatnou porcí postaral snad nestárnoucí Giampaolo Pazzini. Zkušený útočník nasázel 23 branek a stal se králem střelců. Teď však bylo potřeba vhodně doplnit kádr.

I to se vedení zatím poměrně daří, přestože nejvíc mediálního prostoru zabírala sága Antonia Cassana. Hellas však přivedl také hráče, kteří zůstali. Dres veronského celku budou oblékat zkušení harcovníci se mnoha zkušenostmi jako Cáceres, Cherubin, Hertaux nebo Cerci; do týmu pak přibyl také Bruno Zuculini z Manchesteru City, útočník Daniele Verde nebo obránce Davide Riccardi.

Právě mladý útočník Verde byl zpovídán Tuttosportem a před duelem s Neapolí prohlásil: "Teď jsme porazili Avellino, protože jsme hladoví a napadali jsme. Nenechali jsme soupeře vydechnout, ale nezapomínali ani na dobrou obrannou práci. Neapoli musíme čelit stejným způsobem. Je to tým, který hraje v Itálii možná nejlepší fotbal, takže nás čeká opravdu velký test," uvědomuje si Verde.

Neapol má totožné ambice jako v minulé sezoně - tedy prohánět Juventus Turín co možná nejdéle a s trochou štěstí jej vystřídat na trůně. V minulém ročníku skončila až třetí, ale ještě v posledním kole bojovala o místo druhé a přímou kvalifikaci do Ligy mistrů. Svůj úkol splnila, ale narazila na AS Řím, které se štěstím také vyhrálo svůj duel.

Neapol se příliš nezměnila a stále pokračuje v angažování mladých a perspektivních hráčů. Na přestupovém trhu Neapol zatím není příliš aktivní, ale dost možná to má co dělat s faktem, že ani v jejím kádru nenajdeme moc slabých míst. Brankářská pozice je na další rok vyřešena a křídelní prostory vyztužil především talentovaný útočník Adam Ounas z Bordeaux.

S trenérem Sarrim se opět shledává obránce Mario Rui, který se neprosadil v AS Řím, a svůj talent bude pod Vesuvem rozvíjet také Oleksandr Zinčenko z Manchesteru City. Klub zatím opustili jen hráči, se kterými trenér Sarri nepočítá: Dezi, Grassi či de Guzmán. Téměř neměnící se kostra týmu by měla být velkou silou letošní Neapole.

O tom je přesvědčen také někdejší hráč a trenér Claudio Onofri. "Když se díváte na hru Neapole, tak se vám prostě musí líbit. To, co Sarriho tým předvádí, je něco perfektního. Každý hráč přesně ví, co se od něj očekává, důraz je kladen na útočnou hru. Je pravda, že Neapol také inkasuje, ale to je riziko podobné hry. Podle mého názoru Neapoli svědčí to, že se její kádr příliš nemění a opory zůstávají," míní Onofri.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nicolas - Caceres, Ferrari, Heurtaux, Souprayen - Romulo, Buchel, Bessa - Cerci, Pazzini, Verde
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Zielinski, Jorginho, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.60 - 4.95 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bologna FC00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 Chievo Verona00000:00
 Turín FC00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 SS Lazio00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 AC Milán00000:00
 Juventus FC00000:00
 Janov CFC00000:00
 Inter Milán00000:00
 AS Řím00000:00
 Benevento Calcio00000:00
 SPAL 201300000:00
 FC Crotone00000:00
 US Sassuolo00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Hellas Verona00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (514)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nie je polka očakávanej zostavy AS zranená podľa článku?

Reagovat
Maritazzi

Karsdorp začal teprv včera běhat, to je pravda a jinak by neměl hrát Fazio, jinak to asi sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

U AC tiež Biglia a Jack plus neistý Roma

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
mojmira

Reagovat
Ed_Hazard

Forza Dušan

Reagovat
Eldarion

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/108403/lotito-keita-juve-extortion

tak dufam ze bude pekne odmietat az do konca mercata

Reagovat
smazaný uživatel

Eurojuventus.cz aaah aaah uz budem uz strikammmmm juventus nejlepsi tim v galaxii jive titul juve juve dajte clanek o juve este prosim co kal dnes nedved na obed. Dementne deti ste nezili ked hral deshamps iuliani di livio ferrara amoruso a teraz kazdi velky juventini aaaah deti by mali mat kus respektu a pokori a vy co mate 24 rokov a sa tu hrate na expertov tak kus pokori

Reagovat
svkmd

Reagovat
Delsemela

no třeba já fandím Juve od roku 1995 !!! tak tady všechny nenapadej ok

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ta dobre paru vas je ale birujem tote detske experty co tu su jak vsetko vedia vyznaju sa a povies im weah desailly savicevic albertini ta sa poseru a posikaju bo vsetko co poznaju je nejmar suarez messi a sleduju fotbal 5 roky ta konec svetaaa exsperti. Juve je jednooky medzi slepymi ale to sa coskoro zmeni a zrazu bude kazdy fandit acccccc.

Reagovat
Fridgiee

S tímhle se ani nemusíš psát. To nikdo nečte

Reagovat
Inter Eterno Amore

stačilo napísať Forza Inter !

Reagovat
Hans82

Ja od roku 97 tak at drzi tlamu dement

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ta da sa to aj slusne ja tebe neposem ze si dement ta trim rypak neznasam detskych expertov

Reagovat
Lech

Lul

Reagovat
FuckT

A koho ten kus pokori?

Reagovat
oli9

strašný názor

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas naschval taku gramatiku? je to nejaky tvoj charakter?

Reagovat
Pinturicchio

Já je zažil, můžu si říkat Juventino?

Reagovat
FuckT

To by si si snad nedovolil, najprv musis dostat na to papier so specialnou peciatkou od Arsina, bez toho jednoducho nemozes byt fanusikom nejakeho timu! Ako ta to vobec mohlo napadnut?

Reagovat
Pinturicchio

Počítá se ten můj příspěvek jako žádost o ten papír?

Reagovat
FuckT

Nie, musis zaslat ziadost na oddelenie cicavcov, 65 milionov dozadu, cize koniec dinosaurov. Ako urcite vies, vtedy boli male cicavce na nasej planete, aby ich nevideli tie velke kurvy dinosaurie, takze nieco take ako primordialne potkany a tak dalej, zerie to cervy, hmyz, a tak dalej. Vodcom celej tej enklavy tam je Arsin, takze nejakym magickym sposobom to tam budes musiet dorucit Arsinovi, do vlastnych ruk. Prave by aj vdaka vyhynutiu tych oblud mal prist Arsinov cas, zacne sa zivit lepsou, hodnotnejsou potravou a stane sa z neho clovek, alebo bobor.

Reagovat
Pinturicchio

Seru na to, nebudu Juventino, budu letadlo.

Reagovat
FuckT

Tak nejak, aby sme ho nahodou neurazili, este nahodou ziska moc a da nas odjebat...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Inter Eterno Amore

že ťa to baví také niečo vymýšľať

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
GabrielBatistuta

Jako nejtěžší bude začít,protože dokud nefandíš aspoň 10 let,tak nesmíš fandit.

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby ti aspoň bylo rozumět, ty mrdko.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser sa na nho nevidis ze ma o kolecko viac

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zpatky odkud si vylezl, z prd...

Reagovat
GabrielBatistuta
Reagovat
Panděvova ofina

Kámo, tak ty jseš dobrá guma. Ty by jsi měl spíš nastudovat, jak se chovat a psát jako člověk, protože to co jsi sem napsal vzešlo z úvahy primitivního jedince.

Reagovat
Melchior

tohle je fakt asi nejníž, kam je lidský pokolení schopný klesnout

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NERAZZURRI !

Reagovat
FuckT

Forza SS!

Reagovat
Pipo123

Som rád že nám fandíš

Reagovat
FuckT

Tebe ja vzdy Pipo. Este by si mi ale mohol pomoct ist dat dole toho buzeranta, ktory nam hodil zapas na 20:45 v sobotu, cez vikendy logicky byvaju oslavy, ako mam teraz vysvetlit kamaratovi, ze nepridem na jeho oslavu kvoli tomu, ze idem pozerat futbal? Mozu toto ti kokoti robit, a este 1. zapas sezony? Normalne by som miniaturne motorove pily najradsej vymyslel a zarezaval sa tym kokotom nimi do penisu a genitalii.

Reagovat
Pipo123

Veď choď na oslavu a pozri si na to na mobile, já som to tak x krát robil

Reagovat
FuckT

Brother man, to je ten problem, ja moc neholdujem smartfonom, preferujem nieco naozaj vediet pomocou tej splete tkaniv, ktoru mame este zatial stale ulozenu v lebke. Vies hviezdy a orientacia, alebo radsej dobre drogy ako zle technologie. Ked sa nad tym tak zamyslis, tak smartfony su az prilis popularne na to, ako malo dolezite vlastne su. Davaju nam iba comfort, a vzhladom k tomu, ze 8 km hore uz by sa jeden snad aj zadusil, by som povedal, ze aj dolezitejsie veci by sme mali riesit ako pohodlie.

Picoviny pisem, ale proste pre toto moc nepouzivam telefon, ale diky za napad, v partii niekomu ujebem a vykonam to ako si mi povedal!

Reagovat
FuckT

Olis, ty vies tak vela veci ohladom SA, vies mi prosim ta povedat, ktory kokot da 1. zapas sezony nasho timu na sobotu 20:45, aby som ho mohol ist naporcovat a poslat ho ako masity vyrobok do Kambodze alebo do Somalska?

Reagovat
Hans82

A co jako dobry cas ne furt lepsi jak v nedeli v 20:45 to je nejhorsi cas

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota 20 45 to je fakt netradicny cas ty lobogo. Si z marsu? Kebyze ho daju na utorok 9 hodin rano ale necitis sa trapne ze tu robis cirkus kvoli sobotnemu vecernemu zapasu? Nie kazdy moze za to ze ti je prvsia ozieracka alebo ze robis nocne aj cez vikend. Videl som vela ale aby sa dakto stazoval ze zapas je v sobotu vecer to uz iny kokutek musis byt

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
wiggum

Hej ta da sa to aj slusne on tebe neposem ze si kokutek ta trim rypak neznasam detskych expertov

To pises Madarsky nebo jak ty chamovode?

Reagovat
FuckT

Hore som to odovodnil, ale clovek, ktory nevie ani spravne vysklonovat slovo pokora pravdepodobne nema ani sancu o tom, co znamena ''odovodnit'' alebo ''vysklonovat'', takze prosim ta takto zrana na mna neutoc, stupidita mnou nie je povolena. A ked si taky husty tak mozem ti dat adresu a prid mi to povedat do oci, ty potkan vyjebany, ja sa za takym kokotom ako si ty jebat nikam nebudem.

Mne sa ten cas nepaci, nevidim dovod, ani jeden jediny, na to, aby som sa podmanil tomu, ze tebe sa to zda v pohode, alebo kludne aj celemu svetu pojebanemu. Ja mam svoj nazor a ten je takyto, ked ta to dokaze tak strasne znervoznit, tak to je iba dalsi znak toho, ze si hlupy clovek.

Reagovat
olis

asi si pozabudol na to ze v utorok hrame odvetu LM

Reagovat
FuckT

Nepozabudol, dnes o 15:00 by to bolo s este vacsim odstupom medzi tymi 2 zapasmi, a na Hellas potrebujeme rozhodne menej odpocinku ako na Nice. Nice ak sa nahodou bude darit a nam nie, daju 2 haluzove goly, jednoducho nechcem ani pomysliet na to, co sa moze stat ak nahodou okolnosti v tom zapase pojdu proti nam.

Reagovat
Hans82

To date v poho Nice bylo marne

Reagovat
FuckT

Takisto si myslim, ze to dame, ale v druhom zapase by uz mali hrat aj Balo a Wesley, obaja to v sebe podla mna stale maju a ked im vyde zapas mohlo by to byt o dost horsie ako ten prvy, kde sme tiez pri troche nestastia tie 2 goly kludne dostat mohli.

Reagovat
olis

no tak potom neviem co sa nad tym tak cudujes, toto je najidealnejsi cas, tym ze na Nice bude treba viac odpocinku by som si taky isty nebol, no zial budes si musiet vybrat co ti je prednejsie, kazdemu sa vyhoviet neda... aj ked chapem ze to nasere

poobede ti ten zapas nedali kvoli velkym teplam, prve kola takto byvaju vzdy pokial sa dobre pamatam + v sobotu sa poobede zapasy nedavaju nikdy ak dobre viem

Reagovat
FuckT

Chapem, ale tu nejde o alkohol ani o to, co mam radsej. Ja som nenasilny clovek, ale ked vidim kamarata na zemi nerozmyslam, jednoducho ci tam je Arnold alebo Rockefeller, vobec ma to nezaujima a z emocionalnej ani racionalnej stranky by som jednoducho nedokazal nekonat. Na tuto oslavu sa kamarat tesi, ostatni tiez, dlho je to naplanovane, dalsi kamarat co otvara podnik uz coskoro aj zacne chystat pizze a burgre, proste tazko im teraz zavolam, ze chlapci moji budem doma futbal pozerat... Ale pipo mi vnukol myslienku, ktora ma skrz moje presvedcenia vcelku hlupo ani len nenapadla. Uz som si aj zvolil cloveka, ktoremu zoberiem smartfon.

Reagovat
FuckT

Hore som to odovodnil, ale clovek, ktory nevie ani spravne vysklonovat slovo pokora pravdepodobne nema ani sancu o tom, co znamena ''odovodnit'' alebo ''vysklonovat'', takze prosim ta takto zrana na mna neutoc, stupidita mnou nie je povolena. A ked si taky husty tak mozem ti dat adresu a prid mi to povedat do oci, ty potkan vyjebany, ja sa za takym kokotom ako si ty jebat nikam nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze fandis 3 roky neapolu videl vsetky diely gomory a najblizsie bol k san paolu ked si s rozhadanymi rodicmi bol v bibbione este neznamena ze ta miestna gomora prijala medzi seba dilini. Zboznujem deti co im prepne na internete. Keby som ti na osobitnej zs pred 10 rokmi povedal mena ako pavon floro flores a oddo tak by si cumel jak na susedovie ancu z okna.

Reagovat
FuckT

Mas pravdu, to su velmi dolezite veci, to je zaklad toho byt fanusikom. Klaniam sa ti, koncim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabavne a smiesne. Cez vikend su oslavi nedavajye futbalobe zapasy lebo notoroco z vrutok a hornej dolnej nepreziju bez alkoholu sobotny vecer aby si zanadavali ako ke na slovensku zle. Si taky vtipny a zaujimavy ze chces rozsekat niekoho kto dal zapas na sobotu je to nettadicne a cool a tak rajcovne vulgarne ty 22 rocny hooligan

Reagovat
FuckT

Skor som otvorenejsi ako ty, co si 65 milionov rokov dozadu ocividne zabudol vymriet, ale stale sa to da, nikdy nie je neskoro. Ale nieco take ako hyperbola alebo tak, to by asi tvoj tupy mozocek nepochopil, vies ono sa dnes uz da hocijakym sposobom vyjadrit nazor, a vacsinou ludia nie su tak uboho slabi a hlupi, ze to nevedie pochopit a akceptovat urcity sposob vyjadrovania sa. Zaujimave, ze pravy ty, co mas problem napisat jednu jedinu suvislu a zmysel davajucu vetu, sa tu osocujes a urazas ostatnych za ich nazor. Ale stupidita stupiditu nevidi, tak to nechajme radsej tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nehnevaj sa ale rozculovat sa ako primitiv ze sa hra v sobotu vecer lebo ty mas oslavu? A vudovat sa preco v auguste ten zapas nedali na sobotu 15.00 v neapole? Kolko sledujes seriu a a kolko krat sa hralo v sobotu o tretej? Ja mozem byt pre teba primitiv ale ty si zo seba tymto mezmyselnym akoze intelektualno filozofickym tliachanim zo seba urobil este vacsieho. Ty mas ozieracku s kamosom dajte mu motorovu pilu lebo on nezazil zapas v sobotu vecer. Nechces Nahlasit bombu na stadion debil.

Reagovat
FuckT

Hyperbola = ......... (doplnit)...

Kolko uz sledujes, ako zbytocne zomieraju ludia vo svete? Mas uzasne argumenty, podla tvojho gusta by vsetko malo zostat bez zmeny, lebo to tak uz raz bolo, je a bude. A mna tu ides obvinovat, ale aspon sa rozprudila diskusia, bolo dobre, len skoda, ze ludia ako ty su stale tak zaslepeni. Co sa stalo take strasne, aby si bol taky podrazdeny? Alebo si cakal, ze iba preto, ze vacsina ludi nesuhlasi s tym, co pisem, ma nejakym sposobom odradi od hajenia si svojho vlastneho nazoru?

Ale beriem argumenty tuto normalnych ludi, you excluded, ofc, ale tak ci tak si myslim, ze to mohlo byt uz aspon o tej 6, to uz teplo nie je, a taktiez celkovo sa tie teploty myslim prave dnes mali na vacsej ploche trochu ochladit. Dnes uz predpovede pocasia aj celkom funguju, ten kto sa v tom aspon trochu vyzna vie aj preco.

Reagovat
Pinturicchio

Tak v základu asi Dani.

A vepředu asi Mandzukic - Dybala - Cuadrado ... jdi do piče, Maxi.

Neprodáme Douglase a Fedeho, dokud mají nějakou cenu? Stejně jsou nám k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že je potřeba, aby Mario pomáhal bránit, chápu, ale kvůli čemu má hrát Cuadrado, to ví asi skutečně jen Allegri.

Reagovat
Pinturicchio

Bude hrát asi Claudio, ten střed bude pevnější, navíc hrajeme doma proti Cagliari, ne na San Bernabeu.

Reagovat
Hans82

Ten Allegri je dement super posili na lesteni lavicky a krovak byl v priprave uplne marny.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako Mandzu proti Laziu, nebyl marný, ale absolutně neviditelný.

Reagovat
Hans82

Presne tak to stejne spekoun uplne na nic chcou urvat vitezstvi v LM a koupi hrace ktery v LM nastrili min golu nez Lafata

Reagovat
Hans82

* nastrilel

Reagovat
Pinturicchio

Letos bude lepší, bude mít náhradníka a lepší podporu od křídel, pokud teda začnou hrát Costa a Berna.

Reagovat
svkmd

snaží sa ho predať

Reagovat
smazaný uživatel

Už měl být dávno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Krídla mali hrať hneď na začiatku costa vľavo, a Fede vpravo, tam neviem čo špekulujú zase, kupovať hráčov za 50 a nehrajú, potom to aj tak vyzerá. By som chcel vedieť na koľko gólov nahral Cuadrado+Mario, Higuaínovi alebo Dybalovi, to isté naša záloha. Proste ak chce mať ofenzívnu 4ku, tak vzadu musí byť Khedira (Marchisio)-Matuidi. Maria dáva preto hrať, a aj Cuadrada, lebo Pjanic nevie brániť vôbec, tak aby to bolo aj o defenzíve. A ešte ak sa Pjaca uzdraví, príde Keita, tak oni budú sedieť v parku za štadiónom.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší bylo, jak Allegri po zápase s Laziem řekl "Hráli jsme dobře poslední půlhodinu" - takže jsme začali hrát dobře v momentu, kdy byl na hřišti Costa - Dybala - Berna ... a on tam teď pošle Mandzukice a Cuadrada. Čistý kokotismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti poviem, radšej treba myslieť pozitívne, a zmení konečne prístup. Poučí sa len vtedy, keď prídu zaváhania.

Reagovat
Pinturicchio

A to kdo ví jestli.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 do AC berieme ;)

Reagovat
Furia Ceca

Vždyť se to dalo čekat, že Douglas s Bernou si budou ukrajovat čas postupně. Mně to nevadí, oni svoje místo najdou. Jenom mě sere, že budu muset čumět na Cuadrada. V SC mi pil krev...

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, klasická křídla, která konečně máme, oba stáli 50 mega a ty napíšeš "Oni si svoje místo najdou"?

Reagovat
Furia Ceca

* pod Allegrim I Dybala za 40 mega si musel najít svoje místo, tak jakýpak copak!

Reagovat
Pettirosso

Jezis je to prvni kolo. Kazdej hrac si tum prosel. Musi si to musto ziskat. Tevez, Morata, Dybala i loni Higuain

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Ne, pokud tam místo nich má být Mandzukic a Cuadrado hlavně.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pinturicchio

Super, ty vole, teď se na tu Fantu nejde ani přihlásit. Taky by ty servery mohli mít ošetřené líp, když to hraje tolik lidí.

Reagovat
M11

Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Marchisio, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Reagovat
Pinturicchio

To je fakt kokot.

Reagovat
mato Kreator

Mohlo to byt aj horsie

Reagovat
Pinturicchio

Tím se utěšovat nebudu, být tam Benatia, tak je to na vyhazov po prvním kole.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Podla flashscore.com je tam Benatia, tak uvidime

Reagovat
Pinturicchio

Tohle už je oficiální, bude hrát Dani.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asponze tak. Za Daniho a Claudia som rad. A aj za Stefana

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

pomaly ale isto mu to dôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Higuaína v základu, tak máme pomalu dražší lavičku než základní sestavu.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
eLJay.91

No, částečná spokojenost. Obrana a střed zálohy supr, jen ten Cuadrado... Mandžu mi nevadí.

Reagovat
FuckT

Kurva ja vam chlapci z Juve tak zavidim, ze to mate o 18:00, asi si pozriem radsej vas na velkej obrazovke, a Neapol ptm na ostanom smartfone. Budem si musiet poriadne vypit, nech mi narastie displej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty podla mna nesi nornalny clovek ty musis mat dajaky blok v hlave co mas zaballsamovany mozog ci boha? Tipujem 21 rocni majster sveta

Reagovat
FuckT

,,|,,

Moj kokot je majster sveta.

Reagovat
Furia Ceca

Je to tu!!! Konečně o víkendech, kdy budu doma, se nebudu nudit!

Reagovat
Furia Ceca

BTW: taky vám ta Fanda jde tak straaaaaaaaaaaaaaaaaašně pomaaaaaaaluuuuuuuuuuuuuuuuuu jako mně?

Reagovat
mojmira

jo, ještě to ani nezačalo a už mám chuť se na to vy.... hodinu člověk něco dělá a pak se to stejně vymrdá

Reagovat
Furia Ceca

Já to naštěstí na 1. kolo navolil hned pio nákupu kádru, ale i tak mě to sere.

Reagovat
Pinturicchio

Už od včerejška, kokoti, ani se nepřihlásím a sestavu vybranou nemám.

Reagovat
Furia Ceca

A přitom ve čtvrtek to šlo v pohodě...

Reagovat
Furia Ceca

Ale oni to maj celkově nějaký posraný... Že by si mohl měnit sestavu 10 minut před začátkem kola - to nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Od včerejška je to hrůza...

Reagovat
Furia Ceca

Padoin + Mandragora

Simoneho doufám před koncem zápasu stáhnou, aby si mohl vychutnat standing ovation, jak je na J stadiu zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Mandragora???

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem se spletl, já měl celou dobu že hostuje v Cagliari. Crotone je taky od C.

Reagovat
stuff

Ruga, Claudio, Lichti

Reagovat
M11

MARIOOOO !!!

Reagovat
brenk

MARIOOOOO

Reagovat
stuff

Marioooo

Reagovat
Furia Ceca

Aby Douglas to svý místo vůbec našel

Reagovat
Pettirosso

Mariiooooooooo. Krasa!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
Pipo123

Curvadrat spravil gol

Reagovat
10

Že se do akce ve finální fázi nezapojil?

Reagovat
Pipo123

zacal tu akciu ked otocil loptu na druhu stranu :D

Reagovat
smazaný uživatel

On nebyl rozbitej

Reagovat
Pettirosso

Marchisio je naprosto zakladni elelement nasi zalohy. A zadnyho stopera nepotrebujem. Ruga

Reagovat
Furia Ceca

Hrajou oba parádně. Hlavně doufám, že Ruga od tohohle zápasu už přes sebe do základu nikoho nepustí.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

Ale jeste se bude muset uklidnit a zapracovat na prihravkach pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cla nám chyběl. Ruga potřebuje hrát a i přihrávky pod tlakem začne zvládat. První dotek, zpracování, souboje, všechno paráda, jen trochu klidu a bude to s každým zápasem lepší a lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš nuda, dajte im ten titul, kokotom

Reagovat
10

Higuain zatím úspěšně navazazuje na konec minulý sezóny

Reagovat
Benesse

Reagovat
Pettirosso

Dybala si s nima hraje jak kočka s myší

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta z videa

Reagovat
Furia Ceca

Zasranej videorozhodčí!

Reagovat
M11

GIGI kral !!!

Reagovat
svkmd

GIGI JE BOH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Premejslim co je hnusnejsi, jestli ta hra nebo dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Zlaty mic Buffon

Reagovat
Pipo123

Pjanic je v tej obrane super, jak sa tam prechdza

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdka bosenská.

Reagovat
vilp

Ale pas na Dybalu pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže kopací technika je to jediné, čím týmu přispěje. To je zatraceně málo. Pořád se tam jen prochází a vzadu není schopný pomoct. Pozičně tam je taky často k ničemu.

Reagovat
Furia Ceca

Savičević, Vučinić, Pjanić... Ti Jugoši jsou geniální, ale hrozně leniví.

Reagovat
vilp

Jinak ta vaše nabídka za Kovačiće je pravdivá nebo jen výmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jen výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

GIGIIII SUPERMAN!

Reagovat
Mr.Jindros

Cagliari zatím víc šancí... obrana se musí zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala furt klickuje..

Reagovat
Nuno čomes

Jediná šance takového tymu jako Cagliari je dát gol z penalty a ten kokot to kopne jak idiot

Reagovat
Furia Ceca

"kokot to kopne jak idiot"

Reagovat
Nuno čomes

co už

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
M11

DYBALAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

kraaaasa

Reagovat
Pettirosso

Náááádhera. PAULOOOOO

Reagovat
olis

VAR Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ho tam fouk!

Doufam, ze se nekoukal nikdo z Barcelony

Reagovat
Dominator

Reagovat
Furia Ceca

Jako gól pěknej, ale k čemu to je jako dobrý, když Cagliari gól nedá a na vítězství nám tak bohatě stačí Mariův gól... Dybala

Reagovat
Mr.Jindros

To má být špatný pokus o trolling nebo špatný pokus o humor?

Reagovat
Furia Ceca

Ty tu jseš dneska poprvé, že nechápeš, na co, nebo spíš na koho to je narážka?

Reagovat
Mr.Jindros

Takže B je správně.

Reagovat
Furia Ceca

Ne, C je správně

Reagovat
Airus

Jenom boostuje staty, fracek jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Však ale balon z klidu..

Reagovat
Pipo123

Cagliari malo dobrych 10 min kedy ked zatlacili na Juve tak sa dostali do sanci, ta obrana Juve neposobi isto

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado, Pjanić, Higuaín ven ... Dybala na hrot, Costa, Bernardeschi, Khedira do hry.

Reagovat
Pinturicchio

Už jsem myslel, že nás to video "zazdí" i podruhé, a chtěl psát "Tak máme dovyhráváno".

Bída, bída, bída. Lichty už přestává stíhat, Dani je příšerně nejistý, nejde mu ani rozehrávka, Mandzu hraje po gólu na schovávanou, jeho doslova není vidět. Cuadrado už nedělá ani tu jedinou věc, kterou umí, a sice běh, ten kokot tam prostě stojí a čumí. Dybala to nemá komu dávat na křídlo. Higuaín se tam prochází jak pičus na nedělení procházce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty je mimo, ten nestíha v obrane. V útoku je ok, len to nestačí. Chiellini je mimo, Ruganimu sa potom ťažko hrá.

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že mimo Ruga, ta levá strana obrany funguje podstatně líp.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem docela překvapenej, že jsem ve Fantě nedostal nějaký bodláky za Alexovu penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevítě prosím někdo sestavu Neapole? Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lajfskore je

Reagovat
Airus

No celkove zatim fajn. Ale dneska vazne neni duvod aby hral Mandzukic LW. At hraje na hrotu a Higuain lesti lavicku, protoze hraje naprosty hovno. A treba by ho nejaka ta konkurence probrala.

Pjanic paradni asistence

Rozhodci chce ukazat ze videozaznam je k nicemu

A Juan je lepsi nez v coppe... Ale i tak nic moc

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado je právě ještě horší než v Coppě a to je sakra co říct.

Reagovat
Airus

Me prijde lepsi, ale porad je to na rezervu

Reagovat
Mr.Jindros

Nově příchozí ho pravděpodobně časem posadí a jako náhradník bude ok.

Reagovat
Pinturicchio

Maximálně, no.

Reagovat
M11

skoda ze je Higuain nevystridatelny

Reagovat
brenk

Alebo nepredajný

Reagovat
Hans82

Do druheho polocasu bez krovaka a speka

Reagovat
brenk

Dybala je kráľ, škoda

Reagovat
Furia Ceca

Jestli to někdo na Dybalu fakt umí, tak jsou to tyče a břevna.

Reagovat
Furia Ceca

Až na Dybalu je to vepředu strašně mrtvý... Ať už přijdou Douglas s Bernou.

Reagovat
Pettirosso

vypadl mi stream, má někdo pls?

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
Furia Ceca

Sami na plac ok, ale za Claudia?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč na hřišti dolů... a Pjanić s Cuadradem nic...

Reagovat
svkmd

Čo to ten allegri robí?

Reagovat
Pipo123

Juve môže byť rok čo rok super, ale pokiaľ majú to pomalé, lenivé hovado v útoku tak nikdy tú LM nevyhrajú

Reagovat
Hans82

Ten Allegri je jeblon

Reagovat
Furia Ceca

Higuaín je dneska zase úplně k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

A hned ako si to napísal...

Reagovat
Furia Ceca

Dobře mi zavřel hubu

Reagovat
M11

slava GONZALO !!!

Reagovat
brenk

Reagovat
Hans82

lSpekoun se trefil

Reagovat
brenk

Matuidi už dnes? Čakal som, že Max ho tam dá najskôr za mesiac

Reagovat
Mr.Jindros

Vyžran gól!

Reagovat
Pettirosso

PIAPAAAA

Tak rád ho vidím zase v kolonce střelců. Snad ho to nakopne

Reagovat
Pettirosso

Ty Pjanicový laciný laxní ztráty mě začínají pěkně srát. Hlavně, že stáhne Marchisia

Reagovat
Hans82

No konecne

Reagovat
Furia Ceca

Jsem trochu rozčarován, že se nedostalo na Fedeho...

Reagovat
Alberto Aquilani

buď silný chlape

Reagovat
Alberto Aquilani

Strinic je ešte v Neapoli? Nechápem, čo si Rui s jeho pošahaným agentom od tohto sľubovali. Sarri Ghoulama v lige neposadí snáď nikdy...

Reagovat
olis

je ale asi sa caka len na to ci Ghoulam predlzi a hned potom pojde

Reagovat
olis

Verona: Nicolas; Ferrari, Caceres, Heurtaux, Souprayen; Romulo, Buchel, Zaccagni; Cerci, Bessa, Verde

Verona bench: Silvestri, Coppola, Laner, B Zuculini, Fossati, Pazzini, Caracciolo, Valoti, Bearzotti, Fares, Felicioli

Napoli: Reina; Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Diawara, Hamsik; Callejon, Milik, Insigne

Napoli bench: Rafael, Sepe, Albiol, Maggio, Maksimovic, Mario Rui, Jorginho, Allan, Rog, Giaccherini, Ounas, Mertens

Forza Napoli!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Milan.B

som aj zabudol ze zije

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nikdy nic neumel

Reagovat
Pinturicchio

Jj, z velké části hype z Ajaxu.

Reagovat
Largo

Presne. Jednu dobu mel namireno k nam, ale chtel nehorazny prachy...

Reagovat
Pinturicchio

I Juve ho chtělo. Jak to vypadá, tak se oba týmy vyhnuly dost drahé kulce.

Reagovat
Pipo123

Snad sa Caceres rozohraje vo Verone, budeme ho možno potrebovať ak odíde Hoedt a De Vrij

Reagovat
Alberto Aquilani

ja tomu nechápem, ved Caceres nepatrí Láziu tak či sním furt máš?

Reagovat
Pipo123

Lazio si ho stiahne v zime alebo v lete, absolvoval lekárske testy v Ríme a následne vo Verone, vraj len kvôli tomu že nemáme slot pre hráča mimo EU, ale to má vyriešiť Caicedo, ten má do konca roka dostať španielske občianstvo a potom by mal prísť Caceres.

Reagovat
Furia Ceca

Hellas zatím sympatický výkon, kór na navrátilce...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ma napadlo, že keby Liverpool predal Coutinha do Barcy a za Insigneho dal trebars 60, či by to klaplo. IMO by ho tam nahradil úplne vpohode.

Reagovat
brenk

akurát, že by nešiel on a ani Neapol ho nepustila...

Reagovat
Alberto Aquilani

Neapol asi jo, ale zaňho by som ruku do ohňa nedal. Bohvie čo za plat by mu ponukli...

Reagovat
brenk

Liverpool momentálne nemá čo ponúknuť

Reagovat
olis

za 60 by im ADL ani nezdvihol telefon

Reagovat
Largo

Nejdriv by ho musel zvednout, aby se tu castku 60 dozvedel, ne?

Reagovat
olis

dobre vies ako som to myslel

Reagovat
FuckT

Nemusel, spravny businessman vie uz dopredu, ze o co ide. Je to kompeticia, preto existuje spionaz. Teoreticky by sa to mohol dozvediet aj z novin, a zhodou okolnosti by to mohla byt uplne pravdiva informacia.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventus 3:0, Neapol 3:0... zajtra už len Atalanta 3:0 a je to komplet

Reagovat
Darren Fletcher

kurnik co za uspavac hadov to komentuje neapol? jak nejaky bajkar znie

Reagovat
FuckT

Tomu ver, som asi po 5 minutach chytil velky stres, zalial ma pot a do utrob mojej mysle prenikla vizia nehybneho penisu, ktore tam zacala intenzivne zapustat korene, na veky vekov amen, tak som to radsej vypol a zapol som si Ruskych komentatorov, tych ked pocujem tak mam vzdy pocit, ze ide vojna, ta spravna atmosfera pre poriadneho chlapa s impozantnym kokotom.

Reagovat
Darren Fletcher

ale nie, az taky zly zasa nebol

Reagovat
Darren Fletcher

lol ani zlta nemala byt

Reagovat
blade115

Reagovat
Tomanatura

Forza Viola!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Dnes bez Leivu, Andersona a Keitu, v útoku asi nastúpi Simone Palombi, ďalší odchovanec Lazia

Reagovat
Largo

Jako ty odchovance tam postupne davate skvele. Mate snad v kazdy rade perspektivniho odchovance...

Reagovat
Pipo123

Tak já v nich nejakú extra perspektívu nevidím, až na Murgiu, ten vyzerá výborne. Ale toto je ten ročník Inzaghiho a ten bol super, Palombi odohral minulú sezónu v Ternane a dal 8 gólov čo je slušné, ale páči sa mi to, Inzaghi radšej pošle preč Djordjeviča a dá tam niekoho mladého

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době se těším na zápas/sezonu. Doufám, že nastoupíme v plný palbě a špíl skončí vysokou výhrou !

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Panděvova ofina

Tak do závodu o Schicka se zapojil i AS a údajně má navrch před Interem. Tohle je strasna komedie. Jsme prý limitovani FFP a proto musíme ještě střelit Candrevu, než by jsme vysolili 30 mega.

Reagovat
oli9

Me by spis zajimalo kdy bude schick hrat

Reagovat
snuff24

mě příjde, že to FFP je snad jen výmluva strýčka skrblíka. Jak mám rozumět tomu, že to je zmiňované vždycky jen v souvislosti s určitými kluby a teď mě napadá akorát Inter a AS. Naproti tomu kluby jako PSG,United nebo Chelsea mají FFP zasunutou hluboko v análu a nevypadá to, že by tohle pravidlo pro ně bylo nějakým limitem.

Reagovat
Pipo123

Nemôžeš porovnávať PSG či Man U kde sponzori každoročne pumpujú ohromné čiastky do klubovej pokladnice. Naproti tomu AS a Inter musia predávať aby mohli nakupovať

Reagovat
Tomanatura

United da 200 mega za hrace a skonci v plus 50 mega, o tom se muze vsem ostatnim jenom snit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vysvetlite mi to niekto. FFP znamená že ak viac minies ako zarobis nebudú moc hráči nastupovať v európskych ligách nie? Veď my kurva nehráme žiadnu európsku ligu? Či ako?

Reagovat
olis

klub nemoze mat stratu vacsiu ako 30 mega - plati to len do konca tejto sezony, potom neviem aka suma bude nastavena

ak to klub nedodrzi tak dostane nejaky trest, pravdepodobne bud obmedzenie poctu hracov v europskych sutaziach alebo pokutu, neplati to vsak ked klub preberie novy majitel, preto moze teraz AC minat kolko chce a tieto pravidla musia splnat tusim az o 4 roky odkedy klub prebrali novy majitelia

take kluby ako PSG a podobne si to samozrejme bez problemov osetria cez sponzorske zmluvy alebo zaplatia pokutu a idu dalej

Inter sice nehra teraz LM ani EL ale to co miniete toto leto sa bude pocitat do toho najnovsieho hodnotenia a to chcete mat zrejme v poriadku pokial sa dalsie leto do europy dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

díky.

Reagovat
Maritazzi

Jako Schicka bych bral všema deseti, ale nevím, jestli by ten útok byl poskládanej na 4-3-3.. to už spíš docela flexibilní 4-3-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
cresposuper

Fazio je zraneny, ked hra Juan?

Reagovat
Alberto Aquilani

nie, mal hroznú prípravu, skôr sa čakalo, že bude hrať Moreno, ktorý sa už posledne javil dosť zaujímavo.

Reagovat
Furia Ceca

Proč nehraje Caldara?! A jsem zvědavej, jestli naskočí Orsolini.

Jinak docela debilně navolený časy... Ve tři žádnej zápas, v 6 aspoň AS s Atalantou, ale pak zase zbytek v jeden čas. Hrozně rád bych se podíval na AC, ale když hraje Inter s Fiorentinou, to se holt nedá svítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dělá preview? Romagnoli, Biglia a Bonaventura nejsou vůbec v nominaci kvůli zranění.

Reagovat
Pipo123

Takto to funguje asi 3 roky, za AS nie je v nominácii Karsdorp a je tu v základnej, v Laziu podobne Anderson. za Fiorentinu Saponara atd atd. tých chýb v predpokladanej zostave je pomerne dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jestli ten čas ve 20.45 bude hlavnim hracim casem celou sezonu nebo se začne hrát od příštího kola tradičně od 15?

Reagovat
brenk

prvých pár kôl je vždy takto...

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus v zaklade. Boze preco?

Reagovat
smazaný uživatel

SERIE A otvara svoje velkolepe brany !!! najlepsia liga na svete sa zacina !!! 4 vstupenky priamo do luxusnej LM a velke boje a bitky !!! SERIE A olee oleee oleeeeeeeeeeeeeeeee .......................MAJ : FRANCESCO TOTTI !!!!!! ......... ----------.........---------.........AUGUST: NEW ROMA!!!!!!,novy znovuzrodeny Rim ,prisli sme o velkeho cisara a vodcu ,ale mame tu dalsich nasledovnikov ktory budu pokracovat za blahobyt a slavu BOZSKEHO MILOVANEHO RIMA !!!!!!!!!!!,tuto sezonu sa aj Romulus pravidelne kazde kolo a trvdo bude robit predzapasove chorea ,podpora z kazdej strany,Romulus is back !....LUD A RIMANIA VSETCI SA SPOJME ,ZACINA SA NOVA BITKA A VELMI NAROCNE SUBOJE....VYTIAHNUT MECE,SIPY,OSTEPY A DO BOJA ZA RIMSKU RISU !!!!!!!!!!!!!!!! ziadne sproste reci bojovat o pekne 3-4 miesto a picovininy ,ideme si po SCUDETO...GLADIATORI DO BOJA TEN KTO POLOZI ZIVOT ZA RIM BUDE UCTIEVANY SAMOTNYMI BOHMI VELKEHO RIMA !!!!!!!!!!!!!!!! NOVE MUZSTVO-NOVA ARMADA-ALE RIM JE VECNY A VZDY S NAMI !!!!!!!!!!,NOVY HRACI BOJUJTE ZA CERVENY RIM SVOJOU KRVOU STE VYVOLENI !!!!!!!!!!!!!! FORZA R O M A ROMA ROMAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ! ! ! ! ! !!!!!! ! ! ! ! ! !!!!!! ! ! ! ! ! !!!!!! ! ! ! ! ! !!!!!! ! ! ! ! ! S.P.Q.R.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso... Sis zapomněl vzít prášky?

Reagovat
Inter Eterno Amore

idete po scudetto ?

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Dejwa

Atalanta navazuje

Reagovat
GEGE

tam to bude klasicky peklo pro většinu favoritů...

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarowwwwwwwww GOLLLL

Reagovat
Pinturicchio

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Bravooooo ty lazialsky pes, to bol rozum

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov hodně lišácky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Manolas robi

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko ty ma tak iritujes, ze by som ti najradsej jednu prijebal

Reagovat
Pinturicchio

Akorát jsem chtěl napsat, že s Schickem by ten váš útok byl jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktokolvek nech hra stredneho utocnika len nie Dzeko. Leniva lama bez bojovnosti

Reagovat
Alberto Aquilani

neuveriteľné... celý polčas bojuje ako lev, dáva tomu Eusebiovmu nefotbalu aspoň nejakú tvár a ty dojdeš a jediné čo napíšeš, že je Džeko kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuje???? Ty si ozaj taky sprosty alebo slepy? Ak je toto bojovnost, tak ja som sväty. Prehral 90% subojov bez boja. On dava nasej hre tvar, no vacsi zajeb som nevidel

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, bohužiaľ ich často prehrá, keď pri sebe nikoho nemá, čo nie je jeho chyba, ale to by si musel na ten futbal aj normálne pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokryt si loptu a ked ju strati, ledva sa pohne nie je jeho chyba, ok

Reagovat
Pipo123

Nebyť jeho tak nepadne ani gól, ak sa nemýlim tak on začal tú akciu pred faulom na Radju

Reagovat
Alberto Aquilani

začínajú u neho všetky akcie. pochopil, že ak tam bude stáť, lopta k nemu nepríde. robí to najlepšie čo môže...

Reagovat
Pipo123

Ako já ho nemám rád, ale dnes to má zložité, Defrel a Perotti sa držia až moc pri čiare, stredová trojica je ďaleko, neviem si predstaviť že tá záloha bude takto hrať počas celej sezóny, pôsobia strašne pasívne, ideálne by bolo hrať 4-2-3-1 aby Dzeko mal niekoho pod sebou. To by možno vyriešilo ten problém kedy hráči AS stoja od seba hrozne ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked brankar rozohra loptu a muzstvo da gol, je to jeho najvacsia zasluha, ano?

Reagovat
Pinturicchio

Mně hlavně přijde fakt hrozně dřevěný, jemu ten míč překáží, nerozumí si s ním, o nějaké fotbalovosti u něj nemůže být moc řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Pipo123

Atalanta 30 minut naozaj výborná, potom góle sa úplne vytratili, inak AS mi príde strašne pasívne.

Reagovat
Lech

System o nicem, nuda jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda? Pozeram asi iny zapas

Reagovat
Lech

Me ten system aboslutne nebavi, sory

Reagovat
cresposuper

AS hra ako Inter pod Leonardom, uplne ziaden system..

Reagovat
Maritazzi

S Atalantou u nich jsme takhle hrali i pod Spalem.. to neni uplne meritko.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vôbec neviem, čo hráme s loptou na nohe a akoby sme chceli v tomto systéme na krídle dokázať využiť Defrela, ale nie je mi vôbec hlavne jasné, čo ako hráme bez lopty, to mi panečku už rozum nebere vôbec. Džeko na útočnej polke a za ním 20 metrova priepasť a všetci sa pozerajú na rozohrávku. Čo je "samozrejme" s hráčmi ako Radja a Kevin ohromne múdre, ty vole. Jediné situácie, kedy získame loptu sú vďaka Jesusovi, ktorý tam sústavne masíruje Petagnu.

Manolas zabudol nahrávať, alebo hráme proste jebnutý systém?

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem preco hra Radja zlava a Kevin sprava. Utoky spomalene, lebo sa otacaju na svoju nohu

Reagovat
Alberto Aquilani

aby to mali na strelu a vedeli ísť s loptou viac do vnútra? BOŽE

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpoznas rozdiel medzi kridlami a zaloznikmi?

Reagovat
Alberto Aquilani

Jaj sorry, ono strieľať môžu len útočníci, v tvojom svete to asi stredopoliari len posúvajú na bekov aby centrovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Do puce v prvomrade stredopoliar je na rozohravku, ked sa hra takymto systemom. A nie aby sa jebali do kridel a schadzali do stredu. Naco tam su kridla, na kokot?

Reagovat
Pipo123

Strakosha; Wallace, de Vrij, Radu; Basta, Parolo, Luis Alberto, Milinkovic, Lulic; Palombi, Immobile. A disp.: Vargic, Bastos, Luiz Felipe, Marusic, Lukaku, Patric, Leiva, Murgia, Di Gennaro, Crecco, Lombardi, Caicedo. Allenatore: S.Inzaghi.

Palombi

Reagovat
Pipo123

Petagna je strašné kopyto

Reagovat
Pipo123

Juan Jesus ešte neprehral súboj, najlepší hráč na strane AS

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko dole, Defrel do stredu

Reagovat
Dejwa

Nagatomo základ

Reagovat
cresposuper

Brozovic zaklad a Joao s Gagliardinim lavicka, omg

Reagovat
Dejwa

Pro mě dost překvapivá sestava.. snad Spalletti ví co dělá, Broza jsem fakt nečekal

Reagovat
GEGE

CROTONE (4-4-2): Cordaz; Faraoni, Ceccherini, Cabrera, Martella; Rohden, Mandragora, Barberis, Stoian; Trotta, Budimir. A disp.: Festa, Viscovo, Ajeti, Dussenne, Sampirisi, Borello, Crociata, Kragl, Izco, Nalini, Suljic, Simy, Tonev. All. Nicola

MILAN (4-3-3): Donnarumma; Conti, Bonucci, Musacchio, Rodriguez; Kessiè, Locatelli, Calhanoglu; Suso, Cutrone, Borini. A disp.: Donnarumma, Storari, Abate, Antonelli, Calabria, Zapata, Mauri, Montolivo, André Silva. All. Montella.

Locca,Cutro

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. AS uplne bezzube, prakticky bez sance vynimajuc tu standartku Kolarova... Domaci cely zapas lepsi...Atalanta stratene body Holt, ked Kurtic, resp Ilicic v lozenkach zavahaju...nehovoriac o nadstavenom case kde Rim 2x horel Zazracne 3b hosti...

Reagovat
Pinturicchio

Hateboer dobrý fail, úplně mi připomněl mě, když jsme jednou hráli s kámošema, já to mohl urvat nohou a místo toho tam strčil hlavu a posunul ten míč o celých cca 10 cm k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si daval rybycku v polmetrovej vyske ?! Njn, stacilo nastavit nohu a je vyrovnane... Skoda. Ani remiza by tomu zapasu nesvedcala... Rim vyhaluzil 3b

Reagovat
Pinturicchio

Jo, akorát na rozdíl od něj sem to aspoň lízl vlasama. Aspoň remíza by byla dobrá, jak už tady psalo víc lidí, v Bergamu se bude vyhrávat horko-těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milan (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Vecino, Brozovic; Candreva, Valero, Perisic; Icardi (c)

To snad už není pravda...

Reagovat
Lech

JJ dneska top

Reagovat
smazaný uživatel

Roma ani neví jak vyhrála. Atalanta pěknej výkon. Co nedal Iličič

Reagovat
smazaný uživatel

Co nedal, mal sa zabit na tyci? Strasne tazka pozicia

Reagovat
Lech

To je taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

z minima maximum...Atalanta hrala strasne dobre kombinacne a prehravali nas obrana prekvapujuco neomylna,Alison spolah.,Papu Gomez je motorova mys ,strasne sikovny hracik.Kolarov si lepsim sposobom ani nemohol fanusikov AS priklonit na svoju stranu...v Bergame vela favoritov pohori,zlate 3 body na uvod....GRAZIE ROMA !

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Len si toho smatlaka nechajte, mame ich dost

Reagovat
Pinturicchio

A nepotřebujete aby těm šmatlakům někdo dělal šéfa nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Tss. Nech daju to co sme my zaplatili Chelsea a razom expres smer Roma Ale co, stacilo by aj 15M, resp. za toho zastavovaca akcii je dobrych aj vrece krumplov Btw. Myslim si ze este pride Keita + Spinazolla. Odide Asa + Quadr.

Reagovat
Pinturicchio

Dostat za něj zpátky, co jsme dali, by bylo snové.

Jo, jo, plus si myslím, že dotáhneme i Garaye.

Reagovat
Furia Ceca

Spinazzola nepřijde, Atalanta nám ho odmítla předčasně vrátit.

Reagovat
Inter Eterno Amore

to je zostava Brozo v základe aj Nagatomo ... nechápem .. teda Dalbert asi ešte nie je ready na ligu ... ale Brozo WTF ?

Reagovat
lnterista

Brozo v poho

Reagovat
Nuno čomes

To jsem fakt zvědav...

Reagovat
mojmira

Donnarumma; Conti, Bonucci (c), Musacchio, Rodriguez; Kessié, Locatelli, Calhanoglu; Suso, Cutrone, Borini.

Subs: A. Donnarumma, Storari, Abate, Antonelli, Calabria, Zapata, Mauri, Montolivo, André Silva

Tak konečně je to tady jsem hlavně zvědavý na tu úplně novou obranu. Loca základ a Montolivo na lávce jen škoda, že není v základu André, ale snad tam půjde po poločase.

FORZA MILAN ♥

Reagovat
Yanek

Hodně zajímavá sestava. Škoda, že už se nedá počítat s Bigliou a ten útok je trochu poslepovaný, ale André holt hrál v týdnu no.

Reagovat
Nuno čomes

To si ten Spall dělá prdel?

Reagovat
snuff24

co máte tady všichni proti Brozovi ? krom toho, že je asi nafrněnej boreček, tak fotbalista je v celku kvalitní, v momentálním kádru tak na pomezí základu- lavičky. A jestli Dalbert není ready, tak koho jinýho tam měl dát než yuta?

Reagovat
Dejwa

Ansaldi

Reagovat
cresposuper

Brozo bol.v celej priprave najhorsi zaloznik, ma tam Gagliardiniho a Joaa, na beka ma Ansaldiho

Reagovat
snuff24

ansaldi je yuto v bílým.

Reagovat
Nuno čomes

Ty si málo, ještě tady obhajujou toho japonce

Reagovat
snuff24

právě mě mnohdy příjde, že na yuta se někdy nadáva jen z principu nutno říct, že z našich beků lehce vyčnívá jen ambrosio jinak stojí všichni za úplně stejný hovno.

Reagovat
Dejwa

Taky si někdy říkám a pak udělá kiks, že nahraje soupeři před prázdnou kolínkem

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Tak já psal, ze aby šel brozo za 30+, tak by měl dostat nějaké minuty... bim základ. Aby toho nebylo málo, v základu i Kamikaze. Ani nemám chuť na to koukat. Jestli bude spall nechávat Gaglia na lavičce....

Reagovat
Dejwa

Nepřeháněj

Reagovat
Nuno čomes

Nervy emoce a tak. chceš to nejlepší víš jak :)

Reagovat
Inter Eterno Amore

radšej by som videl Joaa Maria

Reagovat
Inter Eterno Amore

možno chceme zvýšiť cenu Broza .. vraj Arsenal má záujem

Reagovat
smazaný uživatel

Brozo kvalitný? Ty si asi nepozeral minulú sezónu. Keď nastúpil ani nebolo vidieť že hral. Ale čo nech sa ukáže. Inter jednoznačne potrebuje nakúpiť- stopéra stredného záložníka a aspoň jedno krídlo. Zatiaľ mercato napiču.

Reagovat
maras93

Někdo stream na AC ? Předem díky.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIA: Puggioni; Sala, Silvestre, Regini, Pavlovic; Barreto, Torreira, Praet; Ramirez; Caprari, Quagliarella

BENEVENTO: Belec; Letizia, Lucioni, Costa, Venuti; Ciciretti, Cataldi, Del Pinto, D’Alessandro; Puscas, Coda

FORZA SAMPDORIA!

Jen pro pořádek:Schick není ani na lavici.

Reagovat
snuff24

pls, našel jste někdo sport1 online stream?

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, takové objímaní Viola - Inter, si mají dát přes držky už v tunelu, ať to má grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!!! Skriniar ukáž sa máš na to!!!

Reagovat
Pinturicchio

Ty kokos, Pioli stylař jak sviňa.

Reagovat
snuff24

Reagovat
mojmira

Zrušte to video, vždyť to hrozně zdržuje

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

5 minut z nové sezony a už se mi to video nelíbí

Kessieeeeeeeeee

Reagovat
maras93

KESSIEEEEEE a ještě body do Fantasyyy eeeej

Reagovat
Panděvova ofina

2 minutky po penaltě Milána kope i Inter

Reagovat
mojmira

Číňani nakoupili

Reagovat
Panděvova ofina

Počkej, nepiš to sem, víš o co nás prosili

Reagovat
Yanek

To nebylo na červenou a Cutrone solidně zajebal šanci.

Reagovat
maras93

Červenou bych taky nedával.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, video k dispozici a suverén Tagliavento se ani nepodívá.

Reagovat
Inter Eterno Amore

veď nemusí každú penaltovú situáciu riešiť videom

Reagovat
Pinturicchio

To určitě ne, ale tady mi zrovna přišlo, že kouknout mohl. Ale ono je stejně fuk, jste lepší, vedete zaslouženě a pravděpodobně byste vedli i bez té penalty.

Reagovat
Ragazzo d'oro

KESSIE

Reagovat
Pettirosso

To nám to hezky začíná.. AC i Inter v 5 minutě penalta

Sranda.. koukám na oba paralelně a střelci se rozběhli současně, v podobné vteřině, oba to dali doprava dolů a oba brankáři skočili na druhou stranu

Reagovat
Pinturicchio

Aspoň jde konečně vidět, komu rozhodčí doopravdy nadržují.

Reagovat
mojmira

vždyť Kessimu (Kessiemu?) to docela vystihl

Reagovat
Pettirosso

aha, tak to je kvalitou streamu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Máte někdo nejaky slusny stream na AC prosim?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
maras93
Reagovat
sansiro

http://www.sport365.live/en/home

super stránka s kvalitními streamy

Reagovat
GEGE

parádní dík

Reagovat
FORZAMILAN

souhlasím, ale tenhle zápas je tam pouze v ruštině

Reagovat
mojmira

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/6ux4ay/1845_gmt_crotone_vs_ac_milan/

reddit asi nejlepší na streamy, i když hlavně na PL

Reagovat
Ragazzo d'oro

Diky všem

Reagovat
Furia Ceca

Inter i AC oba góly shodně v 6. minutě z penalty!

Reagovat
smazaný uživatel

AC - Inter 1:1, penalty ve stejné chvíli.

Reagovat
panca

tvl koukam, ze v nasi sestave proti minulymu roku nezustal snad nikdo...

Reagovat
panca

kdy k nam prisel borini? To ani nevim. To bude v zakladu?

Reagovat
FORZAMILAN

přišel někdy v červenci

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel hrává v základu skoro pořád. Snad už se tam nedostane, jestli přijde Kalinič. Moc ho nechci, ale jestli to pošle Boriniho na lavičku, tak jen dobře. Neviděl jsem ho zahrát jedinej dobrej zápas nebo snad ani akci

Reagovat
GEGE

Jj Kalinič jakožto čistý hrot pošle křídlo Boriniho na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde Silva na křídlo a Kalinič na hrot

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co to je za nesmysl?

Reagovat
smazaný uživatel

V Portu tam na jaře hrával a jestli máme Kaliniče a chceme Aubameyanga/Belottiho, tak asi těžko bude Kalinič třetí útočník = druhý náhradník... Jestli nebudeme hrát 3 5 2

Reagovat
Ragazzo d'oro

V Portu tam hrával ze zacatku, pak se přesunul na hrot. Andre křídlo neni ani omylem. Na RW bude hrát Jack

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že není, hrál tam na jaře a šel s výkony hrozně dolů. Ale hrajeme teda momentálně 4 3 3 s tím, že máme dvě křídla. Na hrot máme Silvu, teď přijde Kalinič a ještě chtěli toho top útočníka. Stejně to bude muset dopadnout tak, že ten Silva na kraj půjde, protože jinak by byl Kalinič až třetí volbou na tu jedinou pozici a tomu nevěřím, že by ho s tím přiváděli a že by s tím i on souhlasil.

Reagovat
Milan.B

kurva ten Kessie to je tank

Reagovat
Yanek

Konečně hráč, který má tah na bránu a nezasekává. To nám hrozně chybělo.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
GEGE

nuovo Seedorf

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Tsigi

Těším se na něj v těžších zápasech. Myslím si, že by z něj mohl být po dlouhé době záložník v AC, na jehož hru se budu rád dívat.

Reagovat
Panděvova ofina

Noo, jako na takový kombinace v Interu nejsem moc zvyklej 2-0

Reagovat
sinter

ona je neskutočne škaredá

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
snuff24

yuto to tam docela motá

Reagovat
Gimme

Ciciretti Římská desítka

Reagovat
Pinturicchio

Nj, Icardi > Higuaín

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
mojmira

Cutrooooooooo

Reagovat
snuff24

MAURITOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Suso yessss!!! Na to se dá dívat.

Reagovat
Panděvova ofina

Asi se nechám trochu unést, ale hrajeme neskutečně pohledný fotbal

Reagovat
maras93

Cutrooo

Reagovat
Milan.B

akurat mi to spadlo a nevidel som goool

Reagovat
Mrvinho

2 minuty před gólem jsem ho zkusil dát za 31,- na dorovnání účtu

Reagovat
FORZAMILAN

CU-TRO-NÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Cutronee! První gól v SA! Fiorentina po tom výprodeji letos asi o záchranu. Kdo je ten jejich vlasatej černoch, vypadá, že tam omylem zabloudil.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mojmira

Susooooooooooooooo

Reagovat
Milan.B

SUSOOOO

Reagovat
SpartaOvenka

Dejte nám už ten titul, když nás nedá ani Crotone v 10, tak už nikdo.

Reagovat
maras93

SUSOOOOOOOO

Reagovat
Furia Ceca

Benevento

Reagovat
Furia Ceca

Teda dneska to lítá ale! Letos by to mohla bejt fakt dobrá sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic

Reagovat
Furia Ceca

Kua, ten mladej Simeone, to je tank...

Reagovat
Pinturicchio

To bude dělo.

Reagovat
Furia Ceca

To by byl back-up za Higuaína... Snad noví majitelé Fiory k nám nebudou tak nevraživí jako ti současní!

Reagovat
Pinturicchio

Ten má po tatovi v hlavě akorát Inter, no chance.

Reagovat
Furia Ceca

Nebo Atletico

Reagovat
Pinturicchio

To už máš jedno, prostě tam nemá Juve, no.

Reagovat
Inter Eterno Amore

alebo Lazio ?

Reagovat
Pinturicchio

Spíš vás, nechci kecat, ale tuším o tom dokonce v nějakém rozhovoru mluvil.

Reagovat
Eldarion

Crotone necrotone konečne hrane aj proti slabým tímom dominantne 3:0 po 20 minútach a hra vyzerá skvele

Reagovat
mojmira

Zase těžko hodnotit, když se hraje od 3 minuty 1:0 proti 10 ... ale koukat se na to dá, to ne že ne

Reagovat
Milan.B

asi tak

Reagovat
Eldarion

No povedzme si úprimne posledných 5 rokov nás tieto tými slušne prehrávali niekedy aj v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

co nezaplatili za elektrinu??

Reagovat
Pettirosso

VAR bude strašně zdržovat

Reagovat
Furia Ceca

Videorozhodčí zase úřaduje!

Reagovat
Panděvova ofina

To se jako bude pokažém kontaktu blízko vápna čekat, co na to videorozhodčí??!! To je hodně debilní

Reagovat
Yanek

Tvrdím to od začátku, že nemá kdo posoudit, co je na video a co ne. Má to spoustu nevýhod a fotbal prostě není hokej. Mělo by to zůstat na lidech.

Reagovat
panca

kdyz se to vychyta, tak to jenom pomuze. Na rugby to treba funguje perfektne

Reagovat
smazaný uživatel

co to Lazio sakra, mám je na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ich aj ja = luc sa s vyhrou Duplom kedze z 8mich cakam uz len ich + Real

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já to mám uplně stejně snad zaberou, vždyť minulou sezonu doma slabší týmy ničili bez milosti...

Reagovat
smazaný uživatel

AC 82procent drzeni mice v polocase wtf

Reagovat
Pipo123

Nehráme zle, ale hráme o 10 hráčoch, Palombi sa úplne bojí a nezapája sa do hry, len čaká kedy k nemu príde lopta, radšej nech tam ide Caicedo

Reagovat
olis

moc tomu VAR nechapem, rozhodca si to vypyta kedy on chce alebo mu daju vediet ti co su pri monitore ze nieco nie je v poriadku? pri Juve mi prislo ze rozhodcovi dali vediet od monitoru a ak si dobre pamatam tak sa na to isiel sam pozret, teraz mi prislo pri Interi ze si to rozhdoca vyziadal sam a pozret sa na to nesiel, iba cakal co mu povedia na dialku....

Reagovat
lnterista

Taky to nechapu...ale jestli pisknul nas tak nel i fiore

Reagovat
Alberto Aquilani

čo musel ten chudák z Crotone spraviť, že pri penalte v 5. minúte ho rovno aj vylúčili? Tam vytiahol mačetu, nie? Inak Inter hodne štýlovo, akože túto Fiorentínu by teraz prečiel asi hocto, ale to zlepšenie je tam vidieť hneď. Vecino s Borjom pracujú príkladne. Ťažko hneď vyvodzovať závery, ale s Interom proste treba počítať. Som vedel, že Brozovic to bude hrať na "Nainggolana"

Reagovat
LesyJePan

Cutrone bol v 100% sanci uz len pred brankarom. Je to prísne ale je to pokial viem take pravidlo.

Reagovat
Pipo123

Tare: “Hoedt a breve al Southampton

Tare potvrdill prestup Hoedta, takže slušných 17

Reagovat
LesyJePan

Ty si vždy spokojný s každým prestupom či už je to odchod alebo príchod.

Reagovat
Pipo123

To by si bol aj ty, to máš niečo ako keby predáte Zapatu niekomu, tiež by si skákal meter do vzduchu

Reagovat
Benesse

Pioli aka Michael Stipe

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, koukám, že Stipeho jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Pinturicchio

... ale Pioli vypadá líp.

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Koukám, že Real na Laziu docela odolává...

Reagovat
smazaný uživatel

Boa ten Brozo buď nahrá dozadu alebo stratí. Dúfam že ho niekto kúpi. Nedá sa na neho pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to video nevadí, však radšej nastavím o minútu viac ako odpískať somarinu. Tie dajme tomu 3 minúty navyše vem čert.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komu fandí Schick u televize?

Reagovat
lucius6

Začínám být neklidný...

Reagovat
Eldarion

Bonucci zatiaľ ani jediná chybička Ach kde sú moji Constant, Mexes, Alex, Rami, Bonera ...

Reagovat
maras93

Nejlepší bejval Mesbah.

Reagovat
Milan.B

mesbahdinho bol topka

Reagovat
smazaný uživatel

u nás byl taky takový

Reagovat
Yanek

Jeho přítomnost je na hřišti hrozně cítit. Bez něj by to byla jenom banda talentů...

Reagovat
Panděvova ofina

Nagatomo pokračuje ve svých výkonech z minulé sezony a letošních přátelských zápasů. Tady zlepšení nepříjde

Reagovat
Nuno čomes

Ultra kokot vymrdanec

Reagovat
smazaný uživatel

Už 6 let nebo kolik

Reagovat
Nuno čomes

Tak co snuff24? Kamikaze je takový traged který neumí ani prihrat ani nacentrovat. Co brozovic? To je borec, neukazal vůbec nic. Teď dobra prihravka, má to na střelu a prihraje na praporek. Fakt tleskam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Miranda - Skriniar a v brane Handanovic, ak dostanu viac jak 20 golov tak len preto lebo sa niekto z nich na dlhsie zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Odvazne tvrdenie nakolko ani jeden nie je top 3 na svojej pozicii v lige

Reagovat
smazaný uživatel

odvazne je brat nieco take vazne ale ta tim nepotrebuje mat top 3 stoperov alebo brankara aby mal dobru obranu

Reagovat
smazaný uživatel

uz som sa zlakol, ze je to vazne. dobre organizovani v obrane mozu byt, cudoval by som sa keby pod Spallettim neboli ale tie cisla budu aj tak o dost horsie

Reagovat
smazaný uživatel

no ved dnes uz mali par krat na male a hlavne tie kraje obrany maju stale hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram popri AC ale budem dost rad ked sa bude darit Skriniarovi kvoli repre...

Reagovat
Pospovič

Jedem Lazio sakra

Reagovat
maras93

Dobře, že dá čuchnout i Maurimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivaaan

Reagovat
Pipo123

Lulič hraje útočníka, wow Simonemu muselo jebnúť, prečo tam nedá Caiceda ?

Reagovat
Panděvova ofina

Nooo 3-0 to se líbí. Brozovič ať si jde do Arsenalu, Mario o dost lepší

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Tohle je k nepochopení.

Reagovat
Inter Eterno Amore

že Gilardino ten komentátor ma rozsekal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. 12 striel na brankara a ziadny gol..to bolo jasne ze ked ma Lazio tvorit hru tak to takto dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusaci...jedina chyba na tikete z 8 zapasov. A ja hlupak vynechal eredivisie + Inter, ze reku Lazio po vykone v supercoppe musi byt doma s nejakym Spal easy...njn, diky supaci

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon i výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Lazio mi odjebalo tiket a cierneho petra maju po prvom kole v rukach oni...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele