Primera División - souhrn 9. kola

19.10.2013, 17:52, aktualizováno 21.10.2013, 23:52
Komentáře a souhrny
Atlético na půdě Espanyolu přišlo nejen o svou stoprocentní bilanci, ale rovnou i o neporazitelnost. Osasuna se senzačně ubránila ofenzívě Barcelony a dovedla zápas k bezbrankové remíze. Real Madrid tak poté, co porazil Málagu, momentálně na vedoucí pozici ztrácí tři body. V pondělí uspěly Athletic a Levante...

Athletic Bilbao - Villarreal CF 2:0

21.10.2013 22:00

Góly: 33. Mikel Rico, 35. Aritz Aduriz

Baskové doma dokázali s přehledem porazit Villareal v poměru 2:0 a poskočili na šesté místo v tabulce. Hosté si připsali druhou porážku v sezóně a navíc jim bude v příštím zápase chybět vyloučen zkušený Bruno Soriano.

Svižné utkání se od začátku přelévalo ze strany na stranu a diváci se měli čím bavit. Villarealu zatápěli rychlými kombinacemi především Munian a Aduriz. Postupně tak domácí získávali převahu, již zužitkovali po půlhodině hry. V 33. minutě dostal přihrávku na pravou stranu taktéž velmi aktivní obránce Iraola. Ten se rozhlédl a poslal naprosto přesný pas do vápna na nabíhajícího Mikela Rica, jenž nedal hlavou hostujícím gólmanu Asenjovi žádnou šanci - 1:0! Zkušený pětatřicetiletý záložník skóroval už v druhém zápase za sebou.

Již za pár okamžiku se mohl naplněný Estadio San Mamés radovat podruhé. Fatální chybu při odkopu předvedl obránce Villarrealu Musacchio a nabídl tak jako na stříbrném podnosu šanci pro atakujícího Aritze Adurize. Ten tváří v tvář Asenjovi nezaváhal a poslal domácí do dvoubrankového vedení! Hrůzný první poločas dokonal pro Žlutou ponorku ve 45. minutě její kapitán Bruno Soriano, jehož po druhé žluté kartě poslal sudí Teixeira předčasně do sprch.

V druhém poločase pokračovala nátlaková hra Bilbaa. Ve dvou velkých brankových příležitostech se ocitl De Marcos. Tu první v 48. minutě sice proměnil, ale gól kvůli ofsajdu uznán nebyl, o dvě minuty později stejný hráč nedokázal potrestat další hrubku v obraně hostí a napálil jen clonícího obránce. Na druhé straně odpověděl v 63. minutě Dos Santos, brankář Bilbaa Iraizoz však jeho střelu z osmi metrů skvělým zákrokem zlikvidoval. Třígólový náskok mohl domácím v 76. minutě zajistit Susaeta, hlavou však míč ve velké příležitosti do sítě nedostal.

Celkově však druhý poločas nedosahoval kvalit prvního. Hosté se do velkých šanci dostávali jen sporadicky a Bilbao kontrolovalo a natahovalo hru. Za zmínku tak stojí už pouze přímý kop Triguerose z 85. minuty. Se střelou z dvaceti metrů si však výborným zákrokem domácí gólman Iraizoz poradil a utkání tak skončilo 2:0 pro Athletic.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Levante UD 0:1

21.10.2013 20:00

Góly: 89. Papakouli Diop

Celta Vigo pokračuje v mizerné formě, v pondělní dohrávce podlehla na vlastní půdě Levante. O jedinou branku zápasu se v samotném závěru postaral Papa Diop. Domácím nepomohl ani výpadek osvětlení, který zápas prodloužil o zhruba dvacet minut.

Celta přitom byla celý zápas lepším týmem. Soupeře nejenže jasně přestřílela a zahrála i více rohových kopů, držení míče bylo dokonce 75:25 v neprospěch Levante. Mizérie v zakončení však přinesla trpké rozuzlení. Jako první si v šestnácté minutě vylámal zuby na hostujícím brankáři Navasovi Santiago Mina, poté těsně vedle mířil Nolito. Brzy nato poslal další prudkou ránu jen o kousek mimo Krohn-Dehli, a tak místo poklidného vedení domácích zůstával stav stále bezbrankový.

Ještě před přestávkou zkoušel pozornost Navase i Toni, ovšem brankář Levante obstál i tentokrát. Začátek druhé půle znenadání přerušil elektrický výpadek na stadionu, až se zdálo, že snad dojde k odkladu zápasu. Po dvaceti minutách však přece jen bylo již vše v pořádku a mohlo se pokračovat dále. Na průběhu hry se nezměnilo vůbec nic - Celta i nadále jasně diktovala tempo a vytvářela si šanci za šancí.

Mina však vysoko přestřelil, Charles ve slibné příležitosti rovněž postrádal střeleckou mušku, a i střídající Fabio Orellana zmařil gólovou šanci ranou vedle. Ještě více mohly tyto laxnosti domácí mrzet v 88. minutě, kdy se překvapivě a naprosto proti průběhu hry prosadili hosté. Diopův parádní volej z třiadvaceti metrů zaplaval až za záda Yoela a Levante mohlo slavit. Ani čtyřminutové nastavení již domácím nepomohlo, a tak si Levante odváží zpátky do Valencie všechny body, zatímco Celtě zbyly jen oči pro pláč a předposlední místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Sevilla FC 2:2

20.10.2013 21:00

Góly: 81. Manucho, 84. Patrick Ebert - 2. Carlos Bacca, 31. Alberto Moreno

Sevilla prohospodařila dvoubrankový náskok a z Valladolidu si odváží pouze bod za remízu 2:2. Domácí se díky zisku jednoho bodu alespoň na chvíli dostali mimo sestupové příčky, Sevilla je desátá.

Sevilla měla snový úvod do zápasu. Už v 2. minutě nacentroval Juan Cala míč do pokutového území, kde jej pro Carlose Baccu sklepl Vitolo. Zkušený kolumbijský útočník napřáhl svoji pravačku a nechytatelnou dělovkou otevřel skóre - 0:1!

Valladolid dokázal i přes obdržený gól vyrovnat hru, nejaktivněji se prezentoval na levé straně domácí Bergdich. Byla to ale opět Sevilla, kdo se radoval ze vstřeleného gólu. V 31. minutě kopali hosté rohový kop, který obrana Realu odvrátila, míč se však ještě vrátil do ohně před bránou. Tam si nejlépe počínal Juan Cala, jenž naservíroval míč nabíhajícímu Albertu Morenovi a levý obránce Sevilly nedal tvrdou ranou po zemi domácímu gólmanu Mariñovi šanci - 0:2!

Zasloužené dvoubrankové vedení z první půle si hosté dlouho s přehledem udržovali. Navíc už v 53. minutě mohlo být hotovo. Krásný balón za obranu dostal Figueiras. Z hranice malého vápna však nepochopitelně zamířil nad domácí branku. Valladolid ani v druhém poločase nehrál úplně špatně, ale na rychlou kombinační hru Sevilly dlouho nemohl najít recept.

Až do 81. minuty. Vysoký centr do vápna hostí nasměroval Peña. V pokutovém území si nejvýše vyskočil střídající Manucho Gonçalves a svým prvním gólem v sezóně vykřesal naději pro Valladolid - 1:2! Hned vzápětí se na bránu domácích řítila trojice hráčů Sevilly. Hosté však situaci tři na tři nevyřešili ideálně a Vitolo nastřelil pouze jednoho z obránců. Bláznivou tříminutovku dokonala druhá branka domácího mužstva. Vitolo fauloval těsně před před hranicí pokutového území. K přímému volnému kopu se za domácí postavil Patrick Ebert. A německý středopolař to dokázal. Krásnou technickou střelou přes zeď rozvlnil síť Betovy branky - 2:2!

V rozmezí pouhých devadesáti vteřin tak Valladolid otočil vývoj utkání a vybojoval k radosti svých fanoušků cennou remízu. Sevilla může litovat mnoha nevyužitých šancí, jelikož měla po většinu zápasu k vítězství daleko blíže než domácí.

Více informací k zápasu

Real Betis - Elche CF 1:2

20.10.2013 19:00

Góly: 41. Jorge Molina - 29. Manu Del Moral, 34. Fidel

Mizérie Betisu Sevilla pokračuje! V podvečerním zápase Real Betis neporazil Elche ani tehdy, když dostal příležitost prakticky celý druhý poločas hrát s výhodou jednoho muže v poli. Hosty poslal do vedení Manu Del Moral, na něj navázal Fidel. Za mohutného nesouhlasného pískotu skóroval pouze Jorge Molina, který ale z branky nemohl mít tolik radosti - sevillský tým pokračuje v matných výkonech a klesá tabulkou.

Elche se v honbě za třemi body potýkalo s řadou problémů, od úvodu dávali domácí borci jasně najevo, že dnes hodlají zvítězit. Jejich reputace je totiž v sázce a jen málokdo by si chtěl rozhněvat vášnivé fanoušky sevillské. Jorge Molina táhl střelecké ambice směrem k brankáři Herrerovi, v gól ale svou první šanci přetavit nedokázal. Souboje plné nepřesností se odehrávaly povětšinou dost daleko od obou brankářů, takže stoprocentních gólových šancí jsme se dočkali až po půlhodině hry.

Nejprve se však pořádně žlutilo, speciálně domácí hráči museli být rozhodčím Carlosem Velascem Carballem často napomínáni. Důležitou byla především první žlutá karta pro Cismu, který dnes odehrál jen první půli. Když běžela třicátá minuta, Cisma a spol. sledovali skvěle sehranou akcí ofenzivnějších spoluhráčů, kterou zakončil nabíhající Manu Del Moral a poslal svůj celek do trochu překvapivého vedení!

Smrtící pětiminutovku hostí završil Fidel Chaves, který využil skvělé míčové techniky spoluhráče Ferrána Cora. Ten mu připravil míč takřka na zlatém podnose, když se zbavil dvou protihráčů, takže pro Fidela již překonání Guillerma Sary nebylo velkým problémem - 2:0.

Ještě do konce první půle si domácí hráči své příznivce alespoň částečně udobřili, když Salva Sevilla našel centrem hlavu spoluhráče Jorgeho Moliny a zkušený útočník umazal čisté konto brankáře Herrery.

Klíčová situace zavládla na hřišti dvě minuty po návratu hráčů ze šaten, když byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce Domingo Cisma. Před domácími hráči se tak otevřela ideální příležitost k vyrovnání. Příležitost, které ale především díky skvělému hostujícímu brankáři Betis nedokázal využít. Po hodině hry a neustálém tlaku se před brankářem Herrerou zjevil opět útočící Molina, ale svůj střelecký úspěch z první půle zopakovat nedokázal. V následujících dvaceti minutách se brankář Herrera musel překonat ještě třikrát, aby zneškodnil šance Beticos.

Duel Moliny s Herrerou se opakoval také v poslední desetiminutovce, když si útočník Verdiblancos naběhl na centr Juanfrana a jen díky postavení brankáře nedokázal skórovat. A když se tři minuty před koncem neprosadil hostující žolík Sergio Mantecón, tři body ze zápasu mohly putovat do Elche.

Více informací k zápasu

UD Almería - Rayo Vallecano 0:1

20.10.2013 17:00

Góly: 78. Alejandro Gálvez

Almería si i po domácím zápase s Rayem Vallecanem musí na své první ligové vítězství počkat. Přestože hosté dohrávali druhou půli o deseti po vyloučení stopera Nigueze, dokázali v 78. minutě zásluhou dalšího obránce Galveze skórovat ze standardní situace.

Pro Rayo jde o důležitou výhru, která celek Paca Jemeze posouvá daleko ze sestupových příček, až na 13. pozici. Po porážce Realu Sociedad tak madridský celek uspěl podruhé v řadě a dává zapomenout na nevyvedený vstup do sezony. To Almería zůstává přikována na dně tabulky s čím dál větším odstupem od svých konkurentů.

Utkání slibovalo ofenzivní fotbal, vždyť nejhorší ligové obrany patří právě Almérii s Vallecanem, dohromady inkasovali již 40 branek. Přestože na gólové hody nakonec nedošlo, diváci si na nedostatek šancí stěžovat nemohli. Zvláště domácí brankář Esteban se musel pravidelně ohánět, poprvé jeho pozornost testoval Trashorras. Na druhé straně byl ještě v lepší příležitosti Suso, jenž hostuje z Liverpoolu, ovšem z rychlého protiútoku vzešel jen zákrok Rubéna.

Jinak ale hrozilo spíše Rayo - hned dvakrát zkoušel štěstí Jonathan Viera. Poprvé Esteban jeho ránu vyrazil na roh, podruhé střelec vítězné branky ze zápasu se Sociedadem mířil příliš vysoko. Po půlhodině hry mohl domácí dostat do vedení útočník Rodri, jenže ani on si na Rubéna po centru Susa nepřišel. Když neuspěl ani hostující Iago Falque, pro změnu zapůjčen do Vallecana z Tottenhamu, šlo se po jeho ráně do tyče do kabin za bezbrankového stavu.

Misky vah se zdánlivě přelily na stranu domácích po vyloučení Saula, jenž uviděl v rozmezí deseti minut dvě žluté karty. Mladík hostující z Atlética Madrid svůj nucený odchod nesl nelibě a spoluhráči jej museli uklidňovat, aby si ještě nepřitížil dalšími potyčkami s hráči soupeře. Přesto všechno však Rayo přece jen udeřilo. Dvanáct minut před koncem se k rozehrání přímého kopu zpoza šestnáctky postavil Galvez a zakroutil míč přímo do pravého horního růžku. Šlo o zasloužené vedení, které však přišlo mnohem později, než by kdokoli očekával.

Zaskočení domácí ani ve zbytku zápasu nedokázali využít vyššího počtu hráčů a až do konce už Rubéna ani nijak zvláště neohrozili. Javier Francisco Rodríguez tak musí čelit čím dál většímu tlaku na svou osobu a je otázkou, jak dlouho ještě vedení Almérie bude mít s mladým trenérem trpělivost.

Více informací k zápasu

Granada CF - Getafe CF 0:2

20.10.2013 12:00

Góly: 47. Jeison Murillo (vl.), 55. Pedro León

Getafe dokázalo zvítězit na půdě Granady v poměru 2:0. Domácí hráli většinu zápasu v oslabení a navíc pomohli soupeři vlastním gólem. Getafe tak bude i po devátém kole figurovat na pohárových příčkách, Granada zůstává v dolní polovině tabulky.

Hned z první vážnější akce zápasu mohli skórovat domácí. Ve 3. minutě propadl míč po rohovém kopu až k nehlídanému Brahimimu, ten však z bezprostřední blízkosti mířil vedle. Stejný hráč mohl udeřit ve 24. minutě, kdy se prodral přes obránce Laga, ale svou střelou našel jen dobře postaveného brankáře Moyu.

Nervozita, jež byla patrná na obou mužstvech, vygradovala ve 31. minutě. Za opakovaný faul loktem viděl domácí Pape Diakhaté druhou žlutou kartu, za následné protesty obdrželi žluté varování ještě Roberto Fernández a Diego Buonanotte. Do konce poločasu pak ještě zahrozilo Getafe. Ke střele z hranice pokutového území se dostal Sarabia, jenže mířil těsně mimo.

Prakticky vzápětí po změně stran se hosté dostali de vedení. Ve 47. minutě poslal prudký centr zprava do pokutového území Granady Pedro León, ke smůle domácích jej však na první tyči místo odvrácení nasměroval do sítě obránce domácích Jeison Murillo - 0:1! Domácí hráči zůstali jako opaření a hned po osmi minutách mohl Roberto lovit míč ze své sítě podruhé. Psala se 55. minuta a na bránu domácích se řítil útok tažený aktivním Pablem Sarabiou. Ten se dostal až na hranici šestnáctky, kde krátkou přihrávkou našel Leóna. Ten se vůbec nerozpakoval a nechytatelnou střelou do růžku poslal svůj tým do dvoubrankového vedení!

Obrana Garandy byla po vyloučení Diakhatého jako v mrákotách. V 68. minutě se na hranici velkého vápna zjevili hned tři nehlídaní hráči Getafe, Colungova rána ale mířila vedle Robertovy svatyně. S přibývajícími minutami už Getafe kontrolovalo hru a zdálo se, že si pohodlně dokráčí k zisku tří bodů. Na konci druhé půle však měli hosté namále. Nejprve v první minutě nastavení propadl nebezpečný přímý kop Frana Rica až k Moyovi, který balón reflexivně vyrazil do bezpečí. Hned o minutu později se na bránu hostí řítil zcela sám Manuel Iturra, chilský záložník však svou šanci promrhal. Více se už do utkání nevešlo a Getafe tak uhájilo čisté konto a z Granady si odváží plný počet bodů za vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 1:0

19.10.2013 22:00

Góly: 54. Thibaut Courtois (vl.)

Atlético Madrid poprvé v sezóně ztratilo všechny tři body. Porážka 1:0 v souboji s Espanyolem Barcelona je o to horší, že si míč do vlastní sítě nasměroval sám brankář Atlética Courtois. Espanyol se naopak může radovat z ukončení výsledkové mizérie okořeněné vítězstvím nad velkým favoritem.

V úvodu utkání to vypadalo, že se hráči Atlética ještě nacházejí v reprezentační pauze. Domácí byli viditelně aktivnější, přesto se k pořádnému zakončení dlouho nedokázali dostat. Nejnebezpečnější byl asi průnik Pizziho v 18. minutě, kdy se portugalský forvard prodral na hranici velkého vápna přes dva protihráče a dokonce dokázal vystřelit. Jeho ránu však Courtois s pomocí obránců zlikvidoval.

Espanyol tvrdě bránil a nepouštěl hosty do vyložených šancí. Když to nešlo ze hry, zkusil ve 30. minutě Koke vstřelit branku přímo z rohového kopu, Casilla však jeho fintu přečetl a vyboxoval míč do bezpečí. Ke konci první půle ještě zahrozil za Atlético aktivní Costa, jenž úspěšně pronikl až za domácí obranu ale z nějakých dvanácti metrů bránu Espanyolu minul.

Tvrdá hra Espanyolu na hosty platila a domácí se za svůj houževnatý výkon dokonce dočkali i vstřeleného gólu. V 54. minutě rozjel útok domácích po levé straně Simão, centr do šestnáctky poslal Fuentes a nabíhající Sergio García zaclonil Courtoisovi výhled. Centr propadl až k brankáři hostí, jenž si balón nešťastně srazil do sítě - 1:0!

Obdržený gól hosty nakopl k větší aktivitě, ale Atlético dnes prostě nemělo svůj den. Přestože byl Diego Costa k nezastavení, akce madridských hatily nepřesné přihrávky nebo aktivní hra domácího celku. V 68. minutě se nejlepší střelec La Ligy opět dostal k zakončení, ale jeho střela z úhlu těsně minula svatyni domácích. Ani v poslední desetiminutovce se hosté k nějakému výraznému zakončení nedostali a utkání ovládly především emoce. I po devadesáti minutách tak na ukazateli stále svítil překvapivý výsledek 1:0 pro domácí.

Domácí se tedy radují ze šťastné výhry, hosté naopak odjíždějí ze stadionu Espanyolu s prázdnou. Jedinou náplastí na ztrátu všech tří bodů je pro Atlético fakt, že v utkání s Osasunou zaváhala i Barcelona a tudíž ztrácí svěřenci Diega Simeoneho na první místo pouze jeden bod.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 0:0

19.10.2013 20:00

Góly: -

Barcelona bez Messiho v základní sestavě nevstřelila Osasuně gól a jen potvrdila, jak neoblíbeným pro ni tým z Pamplony poslední doby je. Osasuna je po nečekaném zisku jednoho na průběžném šestnáctém místě, Katalánci darovali příležitost druhému Atlétiku.

Lionel Messi není zdravotně zcela v pořádku a vzhledem k náročnému hernímu vytížení budoucích dní se jej trenér Gerardo Martino rozhodl pro tento základ šetřit. Argentinský fenomén tedy usedl alespoň na lavičku Barcelony pro případ, že by bylo třeba zasáhnout. Tento případ opravdu nastal, protože - jak už bylo zmíněno - Osasuna není právě nejoblíbenějším týmem katalánského giganta.

Utkání se ale nevyvíjelo dobře ani pro domácí tým, protože už po dvou minutách odbelhal za postranní čáru záložník Sisi a musel střídat. Klasický obrázek byl ale vidět také v tomto utkání, Barcelona svého soupeře suverénně přehrávala a množstvím krátkých přihrávek jej sevřela před pokutovým územím. Pedro, Xavi, ani Fábregas však prostřelit brankáře Fernándeze nedokázali.

Obrana Osasuny byla na tento jev velmi dobře připravena, takže se flexibilně pracující formaci dařilo zasahovat včas. Menším problémem pro brankáře Andrése Fernándeze byly pouze střely soupeřových hráčů, Iniesta s Pedrem ale své projektily namířili mimo tři tyče. Ani jedna nastavená minuta další šance nepřinesla, takže sudí Jesús Pérez Montero mohl oba týmy poslat do kabin.

Ani pohyb Neymara či Pedra nevedl k úspěchu - tomu mohl Martinův tým přiblížit až Cesc Fábregas. Po hodině hry těžil bývalý kapitán Arsenalu Londýn ze spolupráce s maestrem Xavim, prve jmenovaný ale tváří v tvář brankáři zamířil nad bránu! Dvacet minut před koncem se na hřiště dostal také Argentinec Lionel Messi, aby pomohl svým spoluhráčům s dobře bránící formací Osasuny. V dresu Barcelony se o zvrat pokoušel zejména Adriano, jehož průniky před vápno domácích znamenaly pro Andrése Fernándeze značné potíže. Posledních osm minut se bojovníkům z Osasuny muselo zdát nekonečných, přece však nakonec dokázali remizovat s hlavním favoritem na titul. Barcelona tak nabízí šanci Atlétiku Madrid, které se ještě dnes utká s Espanyolem.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 1:2

19.10.2013 18:00

Góly: 90+3. Dorlan Pabón - 41. Antoine Griezmann, 59. Rubén Pardo

Real Sociedad zlomil dlouhou sérii bez vítězství a odváží si z Valencie cennou výhru 2:1. Symbolicky zároveň ukončil soupeřovu šňůru pěti neprohraných zápasů a přiblížil se svému sokovi i v ligové tabulce na dosah tří bodů.

Branky Antoina Griezmanna a Rubéna Parda v závěru první a počátku druhé půle byly na domácí příliš, a tak gól Pabóna v nastaveném čase již na rozdělení bodů nic nezměnila. Mestalla tak prožila první porážku od ostudného debaklu v Evropské lize proti Swansea. Od té doby přitom Miroslav Djukić utekl z bobtnajícího tlaku na svou osobu hned čtyřmi výhrami z pěti zápasů, a tak i sobotním střetu se Sociedadem byli favority domácí.

Přesně podle očekávání se úvodního tlaku ujala Valencie. Ovšem Helder Postiga ve dvanácté minutě z dobré pozice přestřelil, Pabón poté z dálky na brankáře Brava nevyzrál, a Sociedad tak dostal příležitost zničehonic udeřit sám. Ještě předtím však hosté měli i řádnou dávku štěstí, neboť na první pohled regulérní gól Jonase po rohovém kopu rozhodčí neuznal pro útočný faul. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu David Zurutuza prodloužil hlavou míč do šestnáctky a Griezmann pohotovou střelou levačkou rozvlnil síť za zády bezmocného Guaity.

Třináct minut po změně stran navíc hosté zaskočili Valencii podruhé. Roli asistenta zaujal mexický útočník Carlos Vela, jenž připravil palebnou pozici pro Parda, jehož rána z dobrých třiadvaceti metrů prosvištěla až do brány k pravé tyči. Domácí poté vrhli všechny síly dopředu, ale Pabónova gólová rána v třetí minutě nastavení přišla příliš pozdě. Sociedad si tak poprvé od prvního kola může užít chuť vítězství a zároveň se dobře naladil na blížící se utkání Ligy mistrů s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Málaga CF 2:0

19.10.2013 16:00

Góly: 46. Ángel Di María, 90. Cristiano Ronaldo (pen.)

Na stadionu Santiaga Bernabéua se domácím postavila Málaga. Byl to také souboj dvou navrátilců, kteří pouze vyměnili stranu "barikády" - Bernd Schuster zažil úspěšná léta coby trenér Los Blancos, mladík Isco pro změnu oslnil svět právě v dresu Málagy. Nakonec se radoval druhý jmenovaný.

Bílý balet je široce pověstný svým ofenzivním stylem hry, dnes se ale jako první musel bránit. Pozornost jeho obránců si vysloužil Gámez, jenž si vzal míč pod patronát a natáhl ke střele. Brankář López si s ní ale poradil, a tak mohl útočit Real. Sedmička je šťastné číslo Cristiana Ronalda, takže kdy jindy by měl portugalský kanonýr skórovat, než v sedmé minutě? Ránu hvězdného útočníka však v té době zastavilo břevno Caballerovy brány!

Zkušený strážce hostující brány se musel činit také po přímém volném kopu Argentince Ángela Di Maríi, který jej v krátkém sledu vyzkoušel hned dvakrát. Když ani jedna z jeho ran nevyšla, zamířil do pokutového území opět Ronaldo. Ani Portugalcův průnik a následná střela však Real Madrid do vedení neposlaly.

Po dvaceti minutách převahy se Realu Madrid podařilo rozvlnit síť, ale jeho radost nemohla trvat dlouho - zakončující Álvaro Morata stál při převzetí přihrávky v ofsajdovém postavení. Bílý balet oblehl pokutové území Málagy, ale zdlouhavou kombinační hrou zámek soupeřovy obrany neotevřel. Přímo ohrozit brankáře Willyho Caballera se pokoušel Cristiano Ronaldo, ani jeho již třetí dnešní střela se ale mezi tři tyče nevešla. Namísto kritizovaného Karima Benzemy dostal od úvodních minut důvěru Álvaro Morata, který ji rozhodně nezklamal.

Po centru z levé strany se mladý Španěl odpoutal od svého strážce a jeho hlavičku musel Willy Caballero vyrážet jen famózním zákrokem. Málaga se ze sevření madridského giganta dlouho nemohla dostat a brankář Diego López nedostával příliš příležitostí k vyniknutí. Jedna z nich se naskytla až ke konci první půle, kdy centr na zadní tyč propadl k volnému Eliseuovi, který z blízké vzdálenosti zamířil těsně vedle tyče!

Trenér Carlo Ancelotti se netvářil právě spokojeně, což jeho svěřenci v šatně pravděpodobně pochopili. Po návratu ze šaten totiž předvedli skvělý nástup. Časomíra z druhé poloviny zápasu ukrojila pouhou minutu, když se k centru na Cristiana Ronalda dostal Ángel Di María. Portugalský spoluhráč však na jeho přihrávku nedosáhl, s čímž brankář Caballero nepočítal. Míč tedy dráhu nezměnil a zapadl přímo do rohu hostující brány!

Tlak domácích narůstal stejně jako jejich sebevědomí, dlouho se ale nemohli dostat do smysluplnějšího zakončení. O to se až deset minut po změně stran postaral Ronaldo, který dostihl míč na rohu velkého vápna a točil míč do sítě - skvěle ale zasáhl zkušený Caballero. Po Marcelově diagonále se do zakončení dral také Ronaldo, ale i on stál v ofsajdu.

Necelých dvacet minut si na své konto připsal také Gareth Bale, jenž pomalu zapadá do Ancelottiho systému i madridského fotbalového života. Festival gólů z ofsajdu pokračoval i po jeho příchodu, dalším dnešním střelcem se stal Sami Khedira. Willy Caballero se dnes opravdu překonával, deset minut před koncem skvěle zastavil osamoceného Ronalda! Stejně tak na zkušeného brankáře nevyzrál táhlou střelou Marcelo.

I když si Caballero za svůj dnešní výkon zaslouží absolutorium, druhému gólu Realu nezabránil. Po kontaktu s kapitánem Weligtonem sudí Ayza nařídil pokutový kop a k jeho exekuci se postavil střelec Ronaldo. Madridská "sedmička" se tentokrát již nemýlila a pojistila vedení svého týmu. To si domácí pohlídali až do konce a mohou slavit tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona981028:625
2.Atlético Madrid980121:724
3.Real Madrid971119:922
4.Villarreal CF952215:917
5.Getafe CF951314:1116
6.Athletic Bilbao951315:1316
7.Espanyol Barcelona942312:1114
8.Valencia CF941412:1313
9.Levante UD93429:1413
10.Elche CF933310:1212
11.Sevilla FC924315:1610
12.Real Sociedad92438:1010
13.Málaga CF923411:99
14.Rayo Vallecano93067:219
15.Real Betis92259:128
16.Granada CF92255:108
17.Real Valladolid91449:157
18.CA Osasuna92166:137
19.Celta Vigo91358:136
20.UD Almería903611:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (444)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Real sa zasa muselo pomahat...

Reagovat
smazaný uživatel

u

Reagovat
Israha

Takže za výhru 1:0 by tři body nebyly nebo co se tím snažíš říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Snazim sa povedat, ze rozhodca dopomohol Realu k tomu, co sam nebol schopny. Cize zvysit na 2:0 a tym utlmit snahy Malagy do zaverecnych minut na zisk aspon bodu. Napisal som snad nieco spatne ?

Reagovat
Israha

Snahy Málagy? Vždyť za celou druhou půli měli jednu jedinou pološanci. Na nic by se nezmohli, ani kdyby se penalta (která uznávám spíš nebyla, než byla) nepískala, a tím pádem by Real stále měl 3 body za jednogólovou výhru.

Tahle snaha všude hledat konspirace je nanic. Elche bylo skandální, to jo, ale toto byl jen menší přehmat, bez nějž by zápas na 99% skončil výhrou Realu i tak a tím pádem ten přehmat vůbec neovlivnil rozdělení bodových zisků ze zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro zemikovo meltdown pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Teď jsem to pročítal a říkám si, co je tohle za magora?

Reagovat
valloire

já měl za to,že je v pohodě celkem. Jó sázení.... Zemik

Reagovat
smazaný uživatel

ten vocas má zaprvé tak 15 a zadruhé nemá o sázení ani páru

Ale solidně jsem se nasmál z těch jeho výlevů, to jo

Reagovat
Ángel di María 22

Nesnášim, nesnášim tenhle styl fotbalu. Tohleto cirkusácký hraní si navelký držení míče. No nic. Šancí nakonec bylo asi 12, nebejt neskutečnýho Willyho, byla to dneska desítka. Malaga byla tragická, to je skoro ostuda, že jsme jim nedali kouř. Ty šance se řešily hrozně a pak to akorát nechalo vyniknout gólmana...

Isco hrál dneska jedno velký hovínko, to bylo strašný. Morata měl 4 šance, nedal, to je dost škoda, no, ale takhle si základ asi nezíská. Líbil se mi Jesé, toho bych stavěl víc, má na to.

3 body dobrý, ale to je zas vše. To neproměňování šancí mě vytáčí jak máloco.

Reagovat
smazaný uživatel

Na El Clasico snad bez Isca a s Moratou.

Reagovat
Fairplay

Nepovedl se mu jeden zápas, na druhou stranu na Clásico stejně očekávám Modriće a pravděpodobně i 4-3-3, kde pro Isca tak i tak nebude místo.

Reagovat
Ángel di María 22

Klidně, ale ten útočník je zatim dost záludnej post. Jakmile v clásicu nebudeme hrát na brejky, nemůžeme uspět. Jestliže tohle Ancelotti uplně vyřadil, tak teda moc nevim, co od toho čekat. Poprvé za delší dobu se na ten zápas ani nijak moc netěšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se netesim. Mam z toho docela bobky, proto to 4-3-3 s Illarrou, Khedirou a Modricem. Aby se zase neopakovala manita..

Reagovat
Kenneth

Manita s Diegem nebude, ale mohli by nám dát docela na prdel no...

Reagovat
Israha

Zas nepřeháněj. Tohle nebyl Betis, Granada nebo Elche...já jsem viděl přesvědčivý a dominantní výkon, který byl akorát poněkud ztlumen skvělým Caballerem, a to se holt někdy stane, že brankář má svůj den a chytí všechno. Mně se to dneska naopak líbilo, a hlavně skutečnost, že se po prvním gólu nazačala hrát riziková údržba, ale šlo se po pojistce a Málaga nebyla k ničemu puštěna - a to i přesto, že na obzoru je Juventus a Clásico.

Reagovat
Ángel di María 22

Jak nepřeháněj? Malaga měla dostat céres, nestalo se. To, že byli naprosto ubohý a zachránil je od debaklu gólman je prostě fakt. Naše hra se mi nelíbila. A i kdybychom vyhráli 5:0, mam prostě rád jinej styl fotbalu než na předržování míče. Mourinhova hra se mi líbila 100x víc. Nezatracuju Carla, ale bude muset z tý svý malinko konzervativní myšlenky trochu ustoupit a rozvinout ti alespoň nějak i jynm směrem. Samozřejmě stěžejní roli pořád hraje Xabi. Kéž už je zpátky.

Reagovat
Ángel di María 22

*to *jinym

Reagovat
Israha

Hele, já nejsem ani zdaleka fanouškem Ancelottiho bezpohlavního fotbalu, naopak Mourinhův účelový styl se mi líbil...ale konkrétně dnešní výkon kvalitní byl, tak nemám důvod být nespokojený. Vyhrálo se "jen" 2:0 místo 5:0, body jsou za to ale pořád tři a vzhledem k tomu, že Málaga byla zneutralizována a nějaké strachování se o náskok se nekonalo, nemám důvod být nespokojen. Pro dnešek, pokud se bavíme o celé probíhající sezoně, mluvil bych samozřejmě trochu jinak...

Reagovat
Israha

Nemám dvojnásobný důvod být nespokojen ...píšu jak tatar.

Reagovat
madridcan

Tato sezona bude skurvene dlha

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo mdridistom ak dnes vadilo....šancí ste mali asi 15,ale Cabaiero sa dobre vyspal to sa stava...Malaga bola síce tragická,sle to zapričinilo aj to,že ste začali použivať ofenzivny pressing. Isco dnes slabota.Vlastne najviac sa snažili Ronaldo,Di Maria,Morata...illara a Khedira to je záloha ktorú vám silnejší súper ľahko vypojí.

Reagovat
Kenneth

Proti silnějším soupeřům v rozhodující fázi sezony tam už snad bude Xabi..

Reagovat
zidane78

Khedira nehral nic a zato sa aj hra Illaramendiho zdala onicom lebo postracal dost lopt aj ked vacsinu iba kvoli tomu ze si este nerozumie s muzstvom,casom bude iba lepsi.Mne sa osobne nepacili Isco,Marcelo a spominani Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokila viem bol mimo asi 3 mesiace bude trvať kým sa vráti do formy pokial sa na tú úroveň vôbec dostane....Momentalne je pre Real najlepšia asi táto XI:Lopez(Iker)-Carvajal,Ramos,Pepe(Varane ak bude fit)-Marcelo-Khedira,Modric-Di Maria-Isco,Ronaldo-Benzema(Morata)......Inak Coentra som nikdy nemal rád,ale ten chlapec vedel neskutočne dobre brániť ,ale čo je s ním vlastne teraz????

Reagovat
smazaný uživatel

ved to hraju aj teraz a stoji to za prd

Reagovat
smazaný uživatel

No tu fanda Barcy ma pravdu. Iba Khedira a Illara nestacia. Zaloha sa mala hrat na jedneho DM a tym mal byt Ramos. Neni to klasicky stoper a so svojim stylom skor ide na DM. Realu prospeje hra na 3 stredovych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Nechať obranu na Pepem a nerozohratom Varaneovi je risk...

Reagovat
smazaný uživatel

preferujem hru timto stylom:

...............................................................Casillas..............................................................................

...............................................Varane......................Thiago.............................................................

Carvajal...........................................................................................................................Marcelo...

...............................................................Ramos..............................................................................

.....................................Khedira......................................J. Martinez..............................................

................................................................Isco...............................................................................

..........................Bale...........................................................................C. Ronaldo..........................

Predat Pepeho, Benzemu, kupit Thiaga alebo ineho svetoveho stopera, pokusit sa vymenit Modrica + doplatok za J. Martineza. Zabezpeceny stred pola kde sa najviac rozhoduje, Ramos vypomoc stoperom, Bale, Isco, CR bude zbiehat do utocnych pozicii cim je to pre stoperov tazsie branitelne. Isco rotovat s Moratom ktory bude hrat hrot

Reagovat
Kenneth

Řekl ti už někdo že tohle není Fifa?

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma spolocne s Fifou? proste tento system na dvoch DM ktory su proti silnym superom rozoberatelni nesedi. kazdy to kritizuje ale nikto neda navrh. s timto systemom by sa Real hrat viac bago a v pripade taktiky supera aj na protiutoky

Reagovat
smazaný uživatel

Das sem tu picovinu i poctvrty?

Reagovat
smazaný uživatel

picovina podla trapaka ktory do toho nerozumie? ano dam ty ziaden rozumny navrh nemas iba cumet na tu picovinu co hraju teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, ze tomu rozumis ty..

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vyargumentoval tym kde ma Real chyby. no asi nesledujes futbal ked ich nevidis

Reagovat
technecium

tři stopeři, 2 defenzivní obránci... jak chceš dávat góly? Ronaldo to sám nedá

Reagovat
technecium

defenzivní záložníci, sry, ani jeden kreativní

Reagovat
smazaný uživatel

prip. Khediru vymenit za Martineza ktory dokaze aj tvorit

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos bude na DM, on ma dobre pasy. Takto je zabezpeceny stred pola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

A na stopera půjde Nacho nebo co??

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte rozmyšlam Ancelotti chce hrať držanie lopty oproti Barce hm..... Ak nebude hrať na breaky bude to zaujimavy futbal a konečne by to mohlo byť zo strany na stranu Ešte sa tešim na tie neskutočne ofenzivne sily: Isco,Ronaldo,Benzema,Di Maria-Neymar,Iniesta,Messi,Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec liga skonči tak,že Real sa už na špicu nedotiahne a Barca sa s Realom za*ebu na clasicach a bude Atletico majster

Reagovat
zidane78

No nekric hop,v pohode sa to moze stat.

Reagovat
Kongo

Valencii neuznají regulérní gol,potom Feghouli sám na branku,mávně ofsajd který nebyl a potom uzná ofsajdový gol Griezmana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Konečně výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě nějaký oficiální vyjádření, jak to má být s nastavením nastavení. Někdy sudí nastavení nastaví kvůli střídání nebo oslavám gólu, někdy tyhle věci sudí přehlížejí a fouknou konec tak, jak avizovali. Buď je to opravdu na zvážení konkrétního rozhodčího (což je další zbraň v rukou sudího, aby zápas ovlivnil na správnou stranu ...), nebo sudí opakovaně dělají zásadní chybu, a tím pádem bych čekal, že je budou komise sudích trestat, což se neděje.

Abych předešel dementním reakcím ze strany postřelených kachen z Madridu, tak napíšu, že do nikoho nechci vrtat, ale opravdu by mě zajímalo, kde je pravda.

Reagovat
madridcan

Po zapase vo Valencii, ktoreho sa to tyka pravdepodobne, by do teba nikto nehustil. To skor len ty si musel dat nejaku debilnu narazku na fanusikov Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý odstavec šel napsat bez invektiv a možná by se tu nějaká smysluplná diskuze rozjela. Takhle si si zbytečně otřel hubu o Madrid a přesně těch reakcí, kterým si chtěl předejít se tady dočkáš. A nebál bych se říct, že to byl tvůj záměr, aby si pak později mohl argumentovat, jak zlo z Madridu zas zkazilo diskuzi, když ty si chtěl normálně diskutovat.

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
CHONG

Ty jsi neskutečný moula.

Reagovat
smazaný uživatel

nečekal jsem od Madristů nic jinýho. No nic.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
madridcan

Jasne...vsetci su zli, hlavne, ze ty si lietadlo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bakary3

Nejsem madridista a potvrzuji - jsi moula.

Reagovat
madridcan

Osasuna zuzitkovala Barcelonu po repre a pred LM...Gratulacia

Reagovat
ADM

Barcelonu? Ja som mal pocit že sledujem Celtic..

Reagovat
smazaný uživatel

Neznižuj Osasunu na úroveň tých drevorubačov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB by dnes gól nedali ani za dalších x hodin hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre, před LM, bez Messiho v základu, navíc na naší oblíbené Osasuně - ztrátu jsem čekal. Každopádně výkon nulový, ale bylo potřeba se trochu motivovat a před zápasem s Realem je to ta nejlepší facka.

Každopádně s Puyolem jde vzadu hned všechno mnohem lépe a kdybych musel někoho dnes pochválit, tak jej.

Jo a Cesc nás připravil o dva body navíc, kdyby se někdo náhodou nedíval.

Reagovat
alcantara

Puy mi prisiel desne pomaly, snad sa to este napravi...

Reagovat
blaugrana

Čo od neho čakáš v 35?

Reagovat
alcantara

Ze bude nas najrychlejsi stoper, ako pred zranenim. Ak by tam bol dnes Cristiano, tak by to bolo potupne.

Reagovat
blaugrana

Tak je jasné, že Puy už rýchlostne stíhať nebude. On môže zúžitkovať pozičnú hru, srdce a nasadenie, ale nie rýchlosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska som čakal remízu síce gólovú. No hold na El Sadaru to proste nevieme a po repre pauze sa to dalo čakať, nevadí.

Inak ma dosť prekvapilo, že Tata vystriedal po Neymarovi našeho najlepšieho hráča a nechal tam dvoch záložníkov, ktorí boli o parník dnes za Xavim. Cescovi sa tá forma z roka na rok skracuje

Šance sme mali, to né že ne, ale vždy chýbal jeden krok resp. jedna presná prihrávka.

Každopádne sa teším na EL Clasico, v utorok nás bude čakať asi podobný zápas,

Visca Barca

Reagovat
-Carles-

Cesc by hlavne nemal začínať ako falošná "9". Pokiaľ nehrá Leo, tak tam treba skúsiť Neymara.

Reagovat
X-bano-X

Lepšie dnes ako o týždeň, každopádne zúfalosť. S takýmto výkonom to bude proti AC a Realu veľmi zaujímavé. Cesc, Adriano a Pedro hrozní, Xavi a Iniesta priemer. Neymar otrávený. Naopak zas sa mi páčil Bartra, teda až na to zakončenie a aj Montoya. Každopádne proti AC a Realu chcem vidieť inú tvár Barcelony.

Reagovat
alcantara

Montoya? Jeho riesenie finalnej fazy je katastrofalne. A to ho tu niektori pred casom pchali do zakladu namiesto Daniho, ktori si sice ide svoj podpriemer, ale Marc nanho vobec netlaci.

Reagovat
X-bano-X

Tak on tam snáď nie je kvôli finálnej fáze, ale aby tú finálnu fázu nemal úspešnú súper a to si dnes splnil na výbornú. Na kritiku finálnej fázy tam sú iní adepti.

Reagovat
-Carles-

Keby Cesc premení aspoň jednu šancu tak máme pokoj. Škoda, tieto straty po repre pauze sú však celkom bežný jav a myslím že sa toho len tak nezbavíme. V Clasicu musíme brať všetky tri body, nič iné si nemôžeme pripustiť Puyi pochvala, dnes jediná radosť na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže by som nepovedal, že je to bežné, už si ani nepamätám, kedy sme v lige po repre pauze stratili

Reagovat
-Carles-

Tiež si nespomínam, mám to už tak vryté v pamäti asi Ale ono je tam viac faktorov, keby máme dnes Osasunu doma, tak je to podľa mňa pohodlné víťazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna je taký magický klub keď už si človek myslí že vypadne tak uhaluzí pár zázračných výsledkov ako dnes a zachráni sa aj keď do konca sezóny je ešte ďaleko

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybujem vôbec o tom, že sa aj letos zachránia, to je rovnaká tutovka, ako že Real bude kopať najviac penált v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Tie penalty sú ale predsa len väčšia tutovka

Reagovat
Kenneth

Pokud budou ty penalty dobre posouzeny, tak je to jedno ne??

Reagovat
-Carles-

Niečo ako v Elche alebo dnes proti Malage?

Reagovat
Kenneth

Jj presne tak

Reagovat
-Carles-

Oni hlavne dokážu zapnúť keď k nim príde Barca alebo Real, niekedy sú ako na drogách, ale vonku sú väčšinou jaloví.

Reagovat
smazaný uživatel

jednu sezónu snáď mali Barcu a Real v dvoch posledných sezóny a potrebovali 6 bodov z tých zápasov aby sa zachránili a oni ich uhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád tyhle týmy. Nedají nic zadarmo ani těm nejlepším. Tyhle zápasy dají velkoklubům víc, než kdejaká manita ...

Reagovat
blaugrana

Mne osobne to raz dá porážku.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak tě tak sleduju, tak tobě to ubere pár let života.

Reagovat
blaugrana

Možno umrem pri zápase Barcy. To by som si prial.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine hneď tak po zápase, pretože ak by ma kleplo počas nejakého zápasu, dosť by ma sralo, že som to nevidel do konca a či sme vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

To bys snad ani nemohl nervama usnout, ne?

Reagovat
blaugrana

Tak keby to bolo pri domácom El Clásicu, kde by sme prehrávali do polčasu 0:4, tak by som chcel nech je to počas.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak by dal Ney s Leošem 5 gólu, to tak

Reagovat
blaugrana

To by som už sledoval z nebies.

Reagovat
smazaný uživatel

Kým by si vybavil všetky papierovačky a pozdravil známych, bolo by už dávno po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda Slovenské úrady nedajú človeku pokoj ani po smrti

Reagovat
blaugrana

Tak ak by to tam spravoval Fico, tak je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

bojovnosť sa im uprieť nedá

Reagovat
smazaný uživatel

tá foto k tomu výsledku moc nesedí iba že by si Cesc s Leom išli pred zápasom staviť

Reagovat
fantomas

Fotka má taky nějakej komentář no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Carles-

Kto to kedy videl, aby sa útočníci tešili z toho že nestrelili gól?

Reagovat
Kenneth

Jj vetsinou se hraci tesi z nestreleneho golu.

Reagovat
fantomas

Omg. Kdyby Osasuna neměla naprosto debilní web, tak tam má normální fotku, takle se holt třeba stavte na hlavu..

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je po dnešku jisté. Barca se zařadila do zástupu neschopů porazit lůzu, hned za Manchester United a Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Soton není lůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Matt Le Tissier a Ali Dia

Reagovat
smazaný uživatel

ManU? vždyť southampton byl lepší united s moyesem jdou k šípku

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Realu Madrid v EC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

emirates cup? tuhle trapárnu hraje jen arsenal ne

Reagovat
-Carles-

Už čoskoro aj Real

Reagovat
blaugrana

A Barca Quatar Cup.

Reagovat
-Carles-

Qatar Gamper

Reagovat
blaugrana

Qatar Gamper Cup of Saudi Arabia

Reagovat
smazaný uživatel

to rovno nech odovzdávajú Rosellovu podobizeň namiesto trofeje ušatý je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schválně - kdy naposledy se stalo, že by v ligovém el clásicu nehrál první tým tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipol by som si bez toho aby som to hľadal na wikipédii, keď vyhrála Vale titul?

Reagovat
madridcan

Superpohar minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

první rádoby chytrej ...

... kterej neumí číst.

Reagovat
madridcan

Jaaaj ligove

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě 2007 když se přestalo Realu dařit a než přišel Messi

Reagovat
Manik...

Osasuna

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

Pericos hrají zatím hodně dobře. Atleti budou muset přidat, nebo budou mít velký problémy. Ale věříme v Diega Costu.

Reagovat
blaugrana

Ešte to tak. Dneska by mohol byť espanyol užitočný a poraziť ich.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

S tými sympatiami k AM odtiaľ potiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jim naplno fandím. Tohle už docela jasně přesahuje hranici sympatizanta.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
-Carles-

nápodobne.

Reagovat
CHONG

Gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.real-madrid.cz/liga-bbva/2013100111-cristianovo-gesto-ronaldo-se-omlouval-bernabeu-za-nepromenene-sance.html P.S. Tohle měl Benzema letos udělat po každém zápase, do kterého nastoupil, kromě asi dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nerobil celý čas nič iné iba by sa ospravedlňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nezapadlo. I podle Marcy kopal dneska Real další neexistující penaltu. Psi štěkají, ale karavana jede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

já nemůžu pochopit, jak může fan Barcy nadávat na nějaký tým, že jim pomohl sudí nebo simulace. Nechci rozpoutat spekulace, tak to řeknu tak, že Barca není v tomhle o nic, ale vůbec o nic pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Já docela jasně vím, že v tomhle máme spíš zápornou než kladnou bilanci. Když se člověk podívá na saldo penalt, tak se mi to jen potvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíš vážně tohle že ne. Se podívej na klíčové zápasy posledních několik let, kde sudí podrželi Barcu v lize a hlavně v Lize mistrů. Jak říkám, nadržuje se dalším týmům, netvrdím, že nejvíc Barceloně, ale aby fanda Barcy na někoho křičel, že jim nadržují, to je vrchol pokrytectví

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé - píšu hlavně o lize, kde to prostě je strašně nakloněná rovina.

Zadruhé - nemám problém přiznat, že sudí Barce v LM občas pomůžou, ale dokážu vyjmenovat stejně mačů, kdy jí zase ublížili. To první je omíláno dlouhodobě. O tom druhém se nemluví. Ale to, že se o tom nemluví, neznamená, že to není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

e-e, zaslepenost cules se holt nezapre no

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak myslíš. Já jsem měl argumenty přichystané.

Reagovat
technecium

Ty jsi zaslepený. První křivda proti Barce v LM co mě napadne je neuznaný postupový gól proti Interu Milán v odvetě na Nou Campu, kde rozhodčí pískl Keitovi ruk, která nebyla. 2009/2010

Reagovat
X-bano-X

Bolo to Yayovi nie Keitovi.

Reagovat
X-bano-X

Čo sú to kľúčové zápasy? Je kľúčový zápas prvý zápas vyraďovačky kde ti rozhodca nepískne penaltu, ale keď v odvete to isté spraví súperovi tak je z toho haló na 10 rokov..... Barcelona má za posledné roky najviac zápasov v LM, takže logicky aj tých upísknutí rozhodcu bude najviac a je nutné podotknúť, že nie jednostranných. V zápasoch s Interom dal Inter doma gól z jasného offside a na NC zas Barcelone neuznali gól po vymyslenej ruke ale hovorí sa len o vylúčení Mottu.

S Arsenalom v Londýne rozhodca neuznal Messimu gól, po ktorom by Arsenal len horko ťažko niečo s výsledkom spravil a neskôr na NC zas neudelil redku Peržanovi za faul zo zadu na hráča bez lopty, ale hovorí sa len o tom, že ta karta prišla po zakopnutí lopty o 20 minút neskôr. No a nakoniec najväčšia perla a to Chelsea, kde v prvom zápase na NC rozhodca nepiskol pecku na Henryho a nedal druhú žltú Ballackovi + v Londýne vyhodil Abidala za faul na hráča, ktorý bol od neho na dva metre. Pričom sa hovorí len o nepísklých "penaltách" Pričom sa nejako zabúda, že Chelsea celý zápas viedla o gól a hrala proti 10 hráčom.

To s tou pomocou je len taká obohraná pesnička ako zvaliť vinu na rozhodcu. Ono ak by Pepe nešiel do súboja s Alvesom ako kretén, tak rozhodca nemá dôvod ťahať redku, resp. ak by Terry nekopol Alexisa bez lopty, či naposledy Neymara, tak rozhodca proste redku len tak nevyčaruje.

Reagovat
valloire

to už vokecáš úplně všechno.Bravo,ideální kandidát na tiskového mluvčího jakéhokoliv úřadu.

Reagovat
X-bano-X

jasne jasne, vlastne to tak vôbec nebolo

Reagovat
-Carles-

Aj tak nič nedosiahneš, iba hádžeš hrach na stenu

Reagovat
valloire

Málo co je tak jasný,jako ta neuvěřitelná pomoc Barceloně v těch zápasech. za odvahu zkusit to okecat.

Reagovat
-Carles-

Vylúčiť bezdôvodne hráča za nepostupového stavu 1:0, pomoc ako vyšitá

Reagovat
X-bano-X

Si proste svoj no

Reagovat
valloire

Vy jste neskutečný. Celej svět se podivuje nad skandálním výkonem Ovreba,ale pár moudrejch fandů Barcelony ne. Ještě to otočí a vlastně z toho vyjde,že poškozená byla Barcelona.

Reagovat
-Carles-

Ty asi nebudeš moc chytrý

Reagovat
valloire

no když to říkáš...

Reagovat
-Carles-

Už som to tu písal viackrát, tak teraz už snáď poslednýkrát. Pokiaľ nás chcel Ovrebo pretlačiť do finále, nevylúčil by nám bezdôvodne hráča za stavu, kedy Chelsea postupovala. To že bol jeho výkon škandalózny, nikto nepopiera.

Reagovat
valloire

Abidel vyloučený bejt neměl. To jo. Jenže v jeho hlavě to prostě byla kompenzace za ty neodpískaný penalty.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm pán je mentalista

Reagovat
-Carles-

Tak ty vidíš ľuďom do hlavy skrz obrazovku? Mal by si ísť robiť nejaké woodoo do telky, uživil by si sa

Reagovat
valloire

Je hrozně těžký si domyslet,co se děje v hlavě sudího.kterej ví,že posírá jednostranně zápas...No,ale zase když fandím Barceloně,tak to těžký asi bude.

Reagovat
-Carles-

A píše sa Abidal

Reagovat
X-bano-X

nj pán si vytiahne z 3 zmienených 1, ktorý mu práve pasuje do kasy.....a to celý svet..... je kúzelné. Celý biely a modry svet. Biely preto že polka madridistov pukla od zlosti a modrý, lebo neviem či je smiešnejšia požiadavka na 5 penált v semifinále LM alebo to že sa stiahnu pred vlastné vápno a snažia sa proti oslabenému súperovi udržať výsledok o ktorý potom prídu jedinou strelou na kasu za celý zápas.

Reagovat
X-bano-X

Ešte by som oplnil źe nad skandálnim výkonom rozhodcu sa nikto nepodivuje. Podivujem sa len nad výkladom toho skandálneho výkonu. Ja som trebárz nezažil aby niekto dostal redku za to źe beží vedľa súpera prípadne som nevidel penaltu za zákrok ktorý sa stal pred vápnom.....ups vlastne videl, tuším to prešlo Realu v predminulej sezóne, tak potom sa teda výkladu nedivým.

Reagovat
valloire

já si snad ty vaše nasimulovaný penalty začnu psát. Z hlavy mi napadá Sevilla 0-0 a nasimulovaná penalta Iniesty,kterou nejlepší hráč historie zahodil jako Horvi dneska proti Slavii.

Reagovat
X-bano-X

Hmm fanúšik Realu píše o nasimulovanej penalte To aby som vzal svätenú vodu a vyrazil do ulíc

Reagovat
X-bano-X

Inak je pekné, že sa musíš obzerať 2 roky späť aby si si na niečo spomenul. Ja to mám ľahšie, stačí si pozrieť včerajší zápas Realu , Elche.....

Reagovat
valloire

Jak jeden? Všechny 3 vám potlačili. Jestli se ti zdá normální vyloučit Persieho,tak to potom jo. Zapomněl jsem,že jsi fanda toho celku.

Reagovat
X-bano-X

Takže vlastne ten gól, ktorý nám neuznali pre neexistujúci offside bol ok, jo?Ten faul Peržana, kde sklzom zobral tuším Messiho po achilovke v čase keď už bol Messi bez lopty a Peržan mal už kartu bol tiež ok?Ono sa potom nedivím tomu čo tu predvádzaš.

Reagovat
valloire

O nějakým faulu na Messiho nikdo nic neví. Trochu někdo zajede do pana nedotknutelnýho a co jako? To fakt není basket,ale fotbal. A fotbal je kontaktní sport. Ale vy si to ovšem vykládáte jinak,vašich primabalerín se nikdo nesmí ani dotknout a jestli to udělá,měl by být okamžitě vyloučen že?

Reagovat
alcantara

Tu je krasne vidiet, ako len kecas do sveta, pritom nemas o detailoch a udalostiach v danych zapasoch ani paru, len prijimas nazor vacsiny, pretoze sa Ti hodi do kramu. Robinov zakrok bol vtedy brutalny, jasna ZK,

Reagovat
valloire

Brutální? Já ten zápas viděl a to bych si pamatoval.

Reagovat
alcantara

To len svedci o Tvojej kompetentnosti vyjadrovat sa k prislusnym zapasom... Slusna degradacia z Tvojej strany.

Reagovat
valloire

Na you tube by to určitě někde bylo že jo. Takhle je to jenom nějaká polooficiální obrana fandů,kterou si udělali,aby se měli čím bránit. Kdo to vytvořil? Jiri?

Reagovat
valloire

Strašná brutalita

Reagovat
alcantara
Reagovat
valloire

No to jsem čekal ale úplně něco jinýho Takovejch zákroků je. To by nikdo nedohrál. Měl smůlu,že se dostal mezi 2. A tohle je jako srovnatelný s tím vyloučením jo? Tak to se nedivím,že si to nepamatuju. Taky je těžký to dohledat...Proč asi.

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

Schválně mi napiš,jestli víš o někom,kdo byl v takhle důležitým zápase vyloučen za vystřelení po odpískání. Možná ani v lize.

Reagovat
X-bano-X

Schválne mi napíš či vieš o niekom proti komu sa kopalo v jednom zápase LM resp semifinále LM 4-5 penált

Reagovat
valloire

Jinak sorry,že si nepamatuju každý válení vašich hráčů po pažitu. Já mám skvělou paměť,ale na tohle mi kapacita při nejlepší vůli nestačí.

Reagovat
valloire

jedinej zákrok,kterej je na YT je ten na Wilshera ty degradace. Na Messiho nic...Překvapivě.

Reagovat
X-bano-X

vieš o tom že nevedomosť neospravedlňuje? O tom že futbal je kontaktný šport si môžeme povedať po clasicu, keďže ho píska madridský obľúbenec, tak o full kontakt tam isto nebude núdza.

Reagovat
X-bano-X

Ty nemáš v sebe kúska hanby. Len včera si primabalerína vyprosila penaltu po polodotyku a ty tu niekoho z toho obviňuješ? Myslím že tým je celá debata skončená.

Reagovat
valloire

Na Garetha to byla jasná pentle.

Reagovat
X-bano-X

tak to všetko vysvetľuje

To je nejaké nové pravidlo? Keď si skočí niekto z Madridu = automaticky karta pre súpera resp. penalta. Keď to spraví súper, hrá sa ďalej, prípadne karta za simuláciu. Ach jaj.

Reagovat
Diego2

Paradne si se vyhnul treba vymyslenenu ofsajdu na ES a vytahl si zase jen kartu Persiemu

Reagovat
valloire

Jenže ta karta byl zlom v tom dvojzápase. Pak už to Barcička nějak v suchým triku doťukala že...

Reagovat
Diego2

Ten gol na 0:2 na ES byl taky zlom v tom zapase...Barca mohla v pohods rozhodnout o postupu uz v Londyne..treba s Interem...gol z ofsajdu na San Siru a pak doma neuznany postupovy gol

Reagovat
valloire

Gól z ofsajdu a neuznanej postupovej gól jsou vaše uměle vytvořené argumenty,mající za cíl trochu oslabit argumenty protistrany. Ofsajd to nebyl,Inter vás doma přehrál a v odvetě i přes skandální vyloučení v 30.min musel dát gól až obránce pár minut před koncem. A při postupovým gólu pískl sudí o dost dřív než Bojan zakončil. To už ti můžu napsat,že Real v odvetě dal vedoucí gól ,kterej nebyl uznanej kvůli faulu CR zádama ! na Alvese nebo koho. Přitom byl CR faulovanej a jak padal,tak spadl zádama na Alvese. Ale pískal se faul CR. A kvůli takovým věcem Barcelonu spousta lidí nesnáší.

Reagovat
-Carles-

Každému kto pozná pravidlá futbalu musí byť jasné, že obe penalty boli vymyslené

Reagovat
CHONG

Strašně mě baví, jak nakládáš s informacemi, které zveřejní Marca, když napíší něco kladného vůči Realu, tak je to neobjektivní promadridský plátek, a když napíší něco záporného vůči Realu, tak je to najednou takřka písmo svaté, jedeš slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedna z mála reakcí na tebe, tak si toho važ. Takže si myslíš, že ty penalty byly oprávněné?

Reagovat
CHONG

Tak zas taková superstar nejsi, abych si vážil toho, že na mě reaguješ. Co se penalt týče, tak ta proti Elche byl blábol, k tomu jsem se vyjadřoval hned po tom zápase, ten zápas jsme hráli hrozně, vyhrát jsme si nezasloužili a rozhodčí nám potlačil káru. Ta dnešní byla minimálně hodně přísná, ten obránce si Garetha sice celou dobu přidržoval, ale ale to závěrečné klopýtnutí bylo spíše nezaviněné, takže se to pískat nejspíš nemělo, ale ta penalta nic neřešila, vyhráli bychom i bez ní, takže bych se jí příliš nezabýval. Ale jádro mého příspěvku nebylo o tom, jestli byly ty penalty oprávněné nebo nikoliv, ale o tom, jak si z Marcy vždycky krásně vyzobeš to, co se ti zrovna hodí a zbytek popliveš, což je dosti pokrytecké.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcu musíš brát v určitých kontextech. Oni tam většinou mají jasný cíl a jasné preference a podle toho píšou. Jednou jsou jasně promadridští. Jindy si vyhlídnou třeba někoho, kdo jim není v Madridu pohodlný (nebo by tam chtěli svýho favorita) a tak píšou to, co ho poškozuje. Naopak svoje favority dokáží vychvalovat. Samozřejmě je to autor od autora. Zase se nedá brát všechno takhle obecně.

Každopádně teď se mi zdá, že je na Marce docela klid a informují sice mírně prorealisticky, ale to možná spíš vychází z toho, že se Realu nejvíc věnují. Nicméně je to docela v pohodě.

A za poslední - La polémica je zrovna typ článků, které se nedají nijak zfalšovat. Nemůžeš mít v článku video a fotky, které ti budou říkat, že to penalta v žádným případě nebyla, a napsat do článku, že to byla pentle oprávněnál. Vždyť bys byl za klauna. Takhle se to nedělá ...

Reagovat
CHONG

Tak právě proto, že Marca je jednou taková (promadridská) a jednou maková (vypouští do světa o Realu zprávy, které jsou lživé a poškozující), tak to není moc vhodné periodikum, o které se opírat a na které se odvolávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jsi nečetl poslední odstavec.

A to je fakt to poslední, co ti napíšu.

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že jsem jej četl, ale už vzhledem k názvu té rubriky je jasné, že půjde o něčí subjektivní názor, a i když je v tomto případě třeba správný, tak to není zrovna relevantní zdroj. Jinak příště se nemusíš přemáhat, já se opravdu nezhroutím z toho, když na mě nebudeš reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem mám tip, že dneska nedohraje alespoň jeden tým v plným počtu. Těch soubojů na ostří nože je docela hodně. Stačí souhra okolností a ten rudý faul přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

pověz mi to s tím el classicem, kdy naposledy to bylo? s tim tymem na 1. miste

Reagovat
smazaný uživatel

no to já nevím. Já se ptal ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak, ja jsem myslel, ze tu odpoved znas. hledal jsem na netu, ale nenasel jsem to prave, zajimalo me to

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa vypadá často na balonu jak dřevák, ale ono mu to mnohdy vychází. Na pohled je ten jeho stys strašně kostrbatý, kličky strojené ... Ale on s tím balonem většinou projde. Buď je to takový klikař a až nebude mít formu, půjde jeho hra do kopru (nemyslím si), nebo má prostě nějaký mně neznámý faktor X, kterým ty obránce oblbuje.

Reagovat
valloire

Právě jsi popsal i Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře Osasuna

Reagovat
-Carles-

taký náhodný gól

Reagovat
CHONG

Tomu ten vlastní gól přeju.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tan kundixicht na obrázku?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska aj ked Barcelona hrala vonku tam na Camp Nou sa predsa len hralo v Madride .... vsetko podla komentatora na Sport 1 , opravil sa az na stvrty krat a este na zaciatku druheho polcasu suverenne "Po druhykrat vas dnes vitam na Camp Nou kde za chvilu zacne druhy polcas"

Reagovat
madridcan

Aj tak pijde do Clasica niekto z prveho miesta a dumanie bolo zbytocne?

Reagovat
smazaný uživatel

Curtois

Reagovat
CHONG

Dneska velmi dobré výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Niekto veril Atleticu prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Co to nemehlo simulantský udělalo, že si dalo vlastňáka?

Reagovat
smazaný uživatel

D. Costa super výkon

Reagovat
valloire

Paráda. Výborné výsledky Příští kolo jdeme na špici.

Reagovat
Ángel di María 22

Klídek

Reagovat
madridcan

Vyborne...hrajme sa na podobnych blbcov ako katalanci, ktori sa uz opat raz vidia ako vitazi pred Clasicom

Reagovat
valloire

Jéžiš....Klid. To jenom věřím ve vítězství. Nebo jdeš koukat na Clasico s tím,že nevěříš ve výhru? Já nikdy A pořád doufám v manitu...

Reagovat
madridcan

Verim vo vitazstvo samozrejme, lebo nato mame a posledny rok nam proti nim ide, ale huste reci su zbytocne, lebo mozes velmi silno narazit.

Stale spominam na Cristianove: ,,Osem golov Almerii? Nech daju osem golov nam."

Reagovat
valloire

Jo,ale dali nám jenom 5 ne? Já vím,že se nemá urážet fotbalovej bůh,neboj.... Ale prostě těm herečkám musíme nakopat prdel. A když to dokážeme,budeme 1. Teda pokud selže i Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

200

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire
Reagovat
CHONG

Neskutečný borec

Reagovat
valloire

Strašně vyzrál.když ho srovnám s CR za Pelleho a tím,jak ho srovnal José. Obrovskej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnání s ním teď a v United je to úplně někdo jiný.

Reagovat
valloire

Neskutečnej frajer. Obrovská osobnost. Tohle umí málokdo přiznat,že mi to až tak nešlo,nevymlouvat se a v příštím zápase dám prostě hattrick.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Proto místo toho, aby svoji branku z penalty tradičně oslavil, ukázal směrem k publiku omluvné gesto. „Odpusťte mi, že jsem neproměnil své šance. Dnes jsem to nebyl já,“ jako by prosil o milost.

Toto sa mi velmi paci na tej stranke. Podobne blbe domyslania, ktore tam nevidim prvykrat. A ked vidim tie reakcie, ze ako si vsetko krasne predstavuje aj napriek tomu, ze to nemoze fungovat...tak to je vzdy uplne najviac

Reagovat
valloire

Hele,o co ti dneska jde? To gesto je úplně jasný. Nebo není? Něco mi ušlo?

Reagovat
-Carles-

Možno iba naznačoval, že ten gól nie je jeho zásluha, to nie on vypracoval tú "penaltu", tak nech mu netlieskajú

Reagovat
valloire

To si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to už při zápase pochopil tak, jakože se omlouval za ty neproměněný šance. Přesně tak, jak je to je prezentovaný v tom článku. Ale je fakt, že každý to může pochopit jinak, no.

Reagovat
-Carles-

To je kľudne možné že to bolo myslené tak. Ja som iba ponúkol alternatívu

Reagovat
CHONG

No, to zrovna nevím, vždyť to není první penalta, kterou Cristiano kopal a přitom ji "zařídil" někdo jiný, ale takové gesto po proměněné penaltě jsem od něj viděl poprvé.

Reagovat
madridcan

Gesto moze byt jasne, ale „Odpusťte mi, že jsem neproměnil své šance. Dnes jsem to nebyl já,“ mi pride strasne smiesne. A este ten dovetok, ze akoby prosil o milost. Hral skvele, nedarilo sa mu premienat sance, stava sa to. Ja sa smejem tej stranke, nie Cristianovi.

Reagovat
CHONG

Pravda je, že ten dovětek s prosbou o milost je už přehnaný.

Reagovat
madridcan

Podla mna Cristiano vzdy videl kde chybil, kde mal medzery, kde sa mu nedarilo. A preto je tam kde je. Je mi jasne, ze on ako uhlavny nepriatel prehier a neuspechov svojho timu, tam dneska chcel naparit aspon hattrick a nie pripustit dramu do poslednej chvile. Som rad, ze si uvedomuje, ze dneska to mali byt od neho aspon dva goly, ale zaobide sa to bez tych debilnych poznamok o milosti a podobne

Reagovat
CHONG

S tím souhlasím. To, že šlo o omluvné gesto k fanouškům je podle mě evidentní, ale tím bych to ukončil, ten dovětek o milosti na mě působí jak nadpis z bulvárního plátku.

Reagovat
valloire

Co máš proti stránce Real Madrid.cz? Aby si tě neproklepli hoši z ideologickýho hele

Reagovat
madridcan

To uz je dlhodobejsie razu. Svojho casu to mali pod palcom ludia ako mozes vidiet pod previewom, ze nepoznaju hracov a oznacia ich radsej ako ,,holohlaveho brankara Malagy" pricom je to TOP brankar la ligy uz dlhu dobu. Potom tie ich analyzy, zbytocne bulvarne clanky a prehliadanie slabin. To, ze sa tam neda diskutovat je kapitola sama o sebe, lebo mas pocit, ze sa rozpravas s desatrocnymi magormi

Reagovat
valloire

No máš pravdu,že diskutovat se tam fakt nedá. Taky právě proto,že se bavíš fakt z 10-13 letýma. Ale redaktoři,třeba Petrič jsou v pohodě.

Reagovat
Cizinkx

Recht, recht..Ty diskuze jsou tam neskutečný odpad..Stačí říct něco kritického k týmu a hned se na tebe slétnou jak mouchy..Pomatuji si, jak tam můj kámoš co tam přispíval docela dlouho měl 5 hvězd dostal perma za to, že z kritizoval Mourinha..a bránil se tenkrát urážkám tamějších fans..Je tam tak pár lidí v pohodě, a ty bych spočítal na prstech jedné ruky co jsou rozumný a dokážou být objektivní i celkem...

Reagovat
madridcan

Vsetci si to maluju velmi pekne. A top je, ked chcu Aguera, Balea, Falcaa a este ti vymenuju neviem kolko hracov. Prestavba cele timu z fleku, Ozila si nevazili ani po odchode a raz som sa stretol s diskusiou, ze ci nemoze chytat naraz Casillas aj Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to dost vadí, ale tady to celkem chápu, moc jinak to vysvětlit nejde, jak se omlouval Sportingu i United, tak se teď omlouval divákům, že to prostě není jeho den. Nevím jak jinak si to vysvětlit.

Reagovat
madridcan

Ved ja proti tomu nic nemam

Reagovat
DreamTeam

Je to celkem jasne, ze se omlouval za ty sance a pritom poukazoval nato, ze ten gol neni jeho zasluha. Prost Cris

Reagovat
Pharrell

Reagovat
monty25

Musím bohužel říct, že zápas Barcelony byl fakt nuda. Špatně se mi to říká, ale mnohem zajímavější byl zápas Plzeň - Slavia...

V 1. poločase byla šancí jako šafránu a tu největší měl asi až v závěru Bartra, který po rohu hlavičkoval nad bránu... Ani ve druhé půli si Barca dlouho nemohla vypracovat nějakou větší šanci, protože dost vázla finální fáze. No a když už se Fábregas dostal do obrovské šance tváří v tvář brankáři, tak to napálil asi do desáté řady... Říkal jsem si, že příchod Messiho na hřiště to určitě změní, ale ani to bohužel nepomohlo.

Barca tak poprvé v sezoně ztratila a je to pro mě dost nepříjemné překvapení. Přesto se ale paradoxně osamostatnila na 1. místě, protože Atlético prohrálo na Espanyolu... No, je vidět, že Espanyol je z Barcelony. Městští rivalové si taky holt musí někdy pomoct.

Reagovat
valloire

Plzeň -Slavia byla naprostá tragédie.

Reagovat
monty25

Tak tos asi neviděl Osasuna - Barca...

Reagovat
valloire

Na šupáky koukám,jenom když mám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

musis byt vecne dobre naladeny, ked pozeravas to hovno, co hraje Real Madrid

Reagovat
valloire

No to máš výjimečně pravdu. Je to očistec. Hlavně ale máme tohlencto držení míče,jak říká marty,to je to důležitý. Tak máme hrát.

Reagovat
madridcan

Btw...dneska Plzen, Manchester, Barcelona. Stavkove zarobili

Reagovat
madridcan

*vcera

Reagovat
valloire

Na mě jenom ochotníci. Co se ale divím...

Reagovat
madridcan

Tvoja hlupost. Ktorej sa rovna uz len kamaratova, lebo ten dal 2,5+ V Osasune je to vzdy boj.

Reagovat
valloire

Jak se ta hloupost veme. Já čekal už jenom na cirkus a tak jsem se pojistil. Ale faktem je,že moje první sázka byla 2 na Barcu.

Reagovat
valloire

dobře mi tak

Reagovat
Diego2

Nic nepotesi vic nez kdyz Barca pokazi tiket haterum a zakomplexovancum

Reagovat
valloire

Dočetl jsi to do konce? Já si to pak pojistil na 10. A proč bych měl bejt zakomplexovanec? Fandím Realu a logicky nesnáším Barcelonu,je to nějakej komplex?

Reagovat
Diego2

Taky nesnasim Real ale je tak nejak ignoruju...no precti si co ty tu vyvadis ..v kazdem clanku na EF zavadis o Barcelonu i kdyz o ni ten clanek neni...vsude na ni plives....vycitate neco jirkovi (nerikam ze nepravem) no ty si minimalne na stejne urovni

Reagovat
valloire

Hele,každej to má jinak. Já když si přečtu ty neuvěřitelný bláboly,tak reaguju stejně. Kdybych to nechal,za chvíli to tu je fórum FC Barcelona. Dělej jak myslíš,já proti tobě nic nemám. Většina těch keců je prostě v nadsázce a hecování,to k tomu patří. A beru to tak i u jiriho,on cíleně provokuje a je v tom docela dobrej. Za chvíli je Clasico,tak to bejt tebou sem ani nejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

No na Manchesteru sem pro změnu zarobil ja. A to sem chtěl dát aj 02 na Slávii.

Reagovat
DreamTeam

kdo by vsazel na United proboha

Reagovat
dantetomas

Zistujem, ze diskusie pod la ligou su len kopa hnoja....

Reagovat
smazaný uživatel

to brzo a zařizujou to hlavně Cules (jiři, blagrana atd..)

Reagovat
Gareth Bale 11

Nechápu jak jsou tady některý lidi zaslepený a nemají ani trošku soudnosti a objektivity v sobě,jak fans Barcelony,tak Realu.

Reagovat
blaugrana

Courtois chce fakt do Barcy.

Reagovat
Pinturicchio

Real, Barcelona

Reagovat
Pinturicchio

No, a Atletico si taky zaslouží palec

Reagovat
smazaný uživatel

A tak nic. Historie se psát nebude, a v clásicu bude hrát vedoucí tým. Škoda.

Reagovat
k0udy

Bale konecne ukazal co umi

Reagovat
LAM

Nejlepší na tom je že když Real teď vyhraje EC tak bude první takže je vidět že je úplně jedno jak tým hraje a důležitý jsou jen 3 body.Z toho hlediska doufám že ten nezájem vyhrát byl letos včéra snad naposled a Tata je trochu seřve.

Reagovat
Miguel19

Šokující zjištění..

Reagovat
LAM

Jojo je to tak.Řekl bych že když dáme víc golů tak by jsme měli mít i víc bodů

Reagovat
Miguel19

Hmm, ty jsi hlava Ludvo

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Ja som bol dost prekvapeny, ze v PL je Chelsea druha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá sobota a teď se těším na Clásico, doufám že to bude mít úroveň, jak za Zidana nebo Raula. Jinak Pepe je právě ten element, kterej Real totálně kazí, tak snad po sezoně odejde - už jsem na něj alergickej. Doufám, že skokani z Barcy nebudou hrát plácanou a věřím ve skvělej zápas ať to dopadne jakkokoliv

Reagovat
LAM

Skokani z Barci?Prosimtě ukaž mi kdy letos byl někdo skokan do vápna?Jenom ti připomenu jednu statistiku kterou spočítali ve španělsku

Pro Real se kopalo za poslední období 45 penalt a proti 10 tedy +35

Pro Barcu za stejný období 25 a proti 15 což jo +10 takže si za skokany do vápna vyber jinej tým

Reagovat
madridcan

Povedz mi, ake obdobie myslis a ja ti poviem, ze kolko penalt nemalo byt.

Ono je vzdy lahke vidiet takuto alebo podobnu statistiku, ale zober si napriklad v tejto sezone. Zlomova bola v Elche, to sa s nami bude bohuzial tahat dlho. V Levante ani v Galatasarayi nam neboli zas odpiskane penalty, ktore boli uplne jasne a v Levante nas to skoro stalo body. Ale zoberme to teda tak, ze o nicom v konecnom zuctovani nerozhodlo ako vcerajsia diskutabilna. Minulu sezonu nam na jesen neboli odpiskane zlomove penalty a odpiskane ofsajdy, ktore neboli. A co teraz? Barcelone sa toto deje tiez. Velmi by som sa v tom nevrtol.

A btw pod skokanmi preco hned chapes penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tu mluví o penaltách, stačí se podívat na Neymara ten nadskakuje už jenom když obránce natáhne nohu.Fakt naprostá elita divingu - Neymar, Alba, Busquest, Iniesta (ano, ten taky filmuje), Sanchéz, Alvés, Fabrégas.

Reagovat
teenz

Fabregas byl včera vtipný v 88' tuším nebo kdy. Achjo.

Reagovat
LAM

Jak někdo kdo má v týmu tragédy ve filmování jako Ronalda,Di mariu a Pepeho se může někomu smát že filmuje

Reagovat
teenz

Proč bych se nemohl smát, když se včera choval jak malý dítě ? Pověz.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy, když někdo vytáhne Busquetse, tak jen dokáže, že Barcelonu nesleduje a mele hovna

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Pepe musí zůstat

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Lionel Messi možná brzy podepíše v Barceloně novou vylepšenou smlouvu. Podle informací listu El Mundo Deportivo by si argentinský útočník mohl vydělávat až dvacet milionů eur ročně.

Žoldák jeden

Reagovat
valloire

Messi : CR má 16 jo?

Rosell : má

Messi : Chci víc.

Rosell : Ale vždyť jsi podepisoval nedávno novou smlouvu.

Messi : To je jedno,musím mít nejvíc. Kdo je tu šéf?

Rosell : No ty Leo. Tak dobře,dáme ti 20.

Messi : No proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow ten Leo ...

Reagovat
CHONG

Snad mu také Barcelona zaplatí kurz Platíme daně pro začátečníky.

Reagovat
valloire

To je zbytečný vyhazování eur. Maradona už mu poradil co a jak.

Reagovat
CHONG

Pravda, ten už má vychozený i kurz pro pokročilé.

Reagovat
C0br

A Angličtina - fráze pro děti

Reagovat
teenz

Furt ale hrajem fotbal - nefotbal. Furt si myslím, že je tam jen tak vypustí a spoléhá se na hráče, který to rozhodne sám. Nevidím v tom nic víc. Proti Barce musí hrát buď Morata nebo Bale. Benz na to nemá a ať se kouká z lavičky (nebo ať vyléčí zranění, pokud je to něco většího). Morata to aspoň odjezdí po prdeli. Isco poslední zápasy taky úplně jalový (zdravím Mesutka). Vůbec by mi nevadilo zkusit DiMa - Bale - Cris bez útočníka/nebo s Moratou.

Víc prostoru bych určitě dal Jesému, ten i za těch pár minutek ukáže že je výborný. Včera mohl hned skorovat. A co všichni vidí na Illarramendim, to opravdu nevím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas. Zpevnit stred a dopredu tuhle primocarou rychlou trojku. U Barcy jsem zvedavy, jestli nastoupi Puyol nebo Bartra. Ja bych vsadil na druhyho, je na tom lepe rychlostne a forma hovori pro nej.

Reagovat
Robbie

já taky ne, ani v jednom zápase nehrál dobře, on si umí pokrýt míč ale to je všechno

Reagovat
valloire

Dejte Illarovi i Balemu čas. Není vůbec jednoduchý se tak rychle sehrát. Mně se spíš nelíbí ta absence stylu u Ancelottiho,ale nadávat začnu až po Clasicu,jestli ho projedem bez nějakýho aspoň sympatickýho výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottiho styl sa v nicom zasadne nezmenil od ostatnych rokov. Hra sa viac kombinacne ale herny a golovy efekt zatial slaby. Real potrebuje hrat svojim stylom a to tak, ze sa ho ucia odmala ziaci, dorastenci az po A-cko. Nie tak, ze sa furtmeni trener, novy herny styl a potom to tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

načo by to robili, keď hráči z Castilly majú skoro 0 šancu sa presadiť

Reagovat
teenz

A ještě názorná ukázka mezi Iscem a Mesutem, který nám prostě chybí byla včera. Nevím kolikátá minuta, byla otevřená obrana, Isco měl balon na kraji hřiště a místo nějaký přihrávky za obranu, nebo něco vůbec vymslet táhne balon ke středu, začne se točit jak blázen a následně o něj příjde. Mesut by už dávno dával balon od nohy někomu dál, chtěl by něco vymslet.

Vím, že Isco je zase velice silný ve středu pole, dokáže balon udržet. Ale nechat si utéct Mesuta byla chyba. Teda, já se bavím. Včera Arsenal krásná hra a Mesut dva fíky.

Reagovat
Robbie

Mesut chybí, podle mě i Isco dokázal hrát na CM, Sice by to bylo hodně offenzivní ale Modrič-Isco-Ozil by bylo něco užasného

Reagovat
teenz

Mesut byl utopenej z křídla v přípravě. Musí hrát, tam kde je mu nejlíp.

Reagovat
CHONG

Ona je to otázka s tím Mesutem, samozřejmě, že jeho odchod byla chyba, ale na druhé straně si nejsem jistý, kolik by toho odehrál, kdyby zůstal, protože mám takový pocit, že Carlo by ve středu preferoval Isca a jak už jsi zmínil, Mesut na křídle hrát nemůže, tam je poloviční.

Reagovat
teenz

Bohužel, Carlo nehraje na AM takže Mesutovi ten odchod jen přeji. Každopádně přijít jiný trenér, který na tento post hraje, mohl se Isco a Mesut točit, každý v jiným zápase, každý soupeř je jiný.

Reagovat
CHONG

S tím souhlasím, tohle je určitě chyba Carlova systému, ale zase je otázka, jestli by to Mesutovi stačilo, aby se pravidelně točil s někým jiným.

Reagovat
teenz

Nestačilo, proto šel. Nemám mu to za zlé, tohle a vše další má nastarost Perez.

Reagovat
Robbie

játomyslel takhle, D.López-Marcelo-S.Rámos-Varane-Carvajal-Modrič-Isco-Ozil-C.Ronaldo-G.Bale-Benzema, ale to by bylo až moc offenzivní, a tohle by nikdy Karel nehrál

Reagovat
CHONG

Tohle by podle mě, zvláště proti silnějším soupeřům, trochu smrdělo průchoďákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos neni tak spolahlivy na stoperovi, skusil by som zmenit zostavu. radsej to poskladat z hracov, ktory by neboli priechodny a vedia branit

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna stim Iscom sa to uz naozaj prehana , samozrejme ze v 21 rokoch nemoze mat take finalne prihravky ako Ozil , ale co sa tika invidualnej stranke videl si niekedy zeby ozil presiel cez 2 alebo 3 hracov ? ja nie a to som videl skoro kazdy zapas , tam je proste lepsi Isco . 2 alebo 3 zapasy Iscovi nevidu a uz sa tu pomaly predava toto sa moze stat iba v Reale nikde inde

Reagovat
Robbie

Ozil má nejlepší finální přihrávky na svetě to nikdo nemůže vyvrátit, bez něj mi stále připadá ta hra taková nijaká, Ozil poslední rok byl línej a velmi mě stím štval, ale ikdyž hrál prd dokázal tu přihrávku stejně dát, Isco je takovej bojovnější, hodně drží míč a nehraje uplně na pozici která mu je vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Iscovi staci, ze sa nauci viac tvorit, zlepsi prihravky ale zlepsit hracovu rychlost, dynamiku jco je Ozilov problem je ovela vacsi problem, takze v Iscovi mame vacsi potencial

Reagovat
DreamTeam

ozil je mnohem rychlejsi a dynamictejsi nez Isco..

Reagovat
teenz

Aha, nepochopil. Nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

a ako by vyzerala zostava s Modricom, Iscom a Ozilom? niekto z nich by musel sediet

Reagovat
Robbie

nemusel, zaléželo byhlavně natom kdo by byl trenér

Reagovat
smazaný uživatel

ako by si to poskladal?

Reagovat
Robbie

jakjsem psal výše,hráčiby si nato určitě zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

Isco napr. nema take kvality v braneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ma sice prehlad, skvele prihravky, techniku ale dava mala golov, chyba mu iskra, zrychlenie, v niektorych zapasoch bol neviditelny.

Reagovat
Robbie

ale Ozil nebyl od toho aby dával branky

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale bol kritizovany za malo golov. viem si ho este predstavit na poste ktory hra Modric spolu so Xabim ale tam by musel riadne popracovat na bojovnosti, obrane, dynamike co je u neho problem

Reagovat
Robbie

proč ? Modrič by mohl hrát s Iscem na AM Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme ti tam pisali, ze je to pruchodak. Modric ma kvality aj v braneni ale takto by nas rozobrali silnejsi superi. Ja to vidim tak ako som pisal este na zaciatku. Sice viac defenzivne ale dnes sa rozhoduje v strede pola

Reagovat
Robbie

tak jasnéže by to byl průchodák, ale byla by to nejideálnější, ale nemá cenu nad tím spekulovat protože Ozil je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

napr. Ramos je kritizovany na stoperovi. Tam kupit Thiaga prip. ineho svetoveho stopera, Ramosa s jeho agresivnou hrou na DM, hrat na troch stredopoliarov. O ofenzivu by sa starali Bale, Isco, CR prip. miesto Isca Morata

Reagovat
Robbie

už vidím jak PSG jsou celýžhavý prodávat Thiaga Silvu tak si ho kup do FM tam stojí jak Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos neni typicky stoper a su aj ini. Na CM miesto Khediru prp. Modrica J. Martinez

Reagovat
Robbie

S.Rámos možná tak DM výše bych určitě nedal, navíc on nemá návyky tam a to může být v poziční hře velmi záludný, samozřejmě Bayern bue prodávat J.Martinéze, přemýšlej trošku a piš aspoň reálnější přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Musis mat viac alternativ, Ramos ma dobre pasy, pozicnu hru sa nauci. Pozri na Masche alebo Martineza ktori sli hrat na stopera. Ponuknut Bayernu vymenu jedneho z nich + cash. Alternativy Gurdogan. Kazdopadne hra s dvoma CM je uz teraz proti tazsim superom zranitelnejsia

Reagovat
Robbie

Gundogan už měl přijít místo Illarramendiho Illarramendi je průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som jeho videa este za San Sebastian, tam sa mi pacil. Je mlady a hra tu len chvilu. Treba mu dat cas. Carlo ho dost preferuje, to nieco znamena. Ide hlavne o to aby sme nemali priechod v strede pola a treba tam hraca ktory by vypomahal stoperom cop by bol Ramos na DM

Reagovat
Robbie

taky jsem koukal na videa a žádný uchvatný hráč to není, navíc je mu 23 let a dvě přihrávky za celou sezonu je bída, to má kde jaký šupák

Reagovat
smazaný uživatel

u niekoho prichadza vrchol aj pred 30-tkou. vybral si ho sam velky Carlo a je s nim zatial spokojny Ale v zaklade by bola trojka Ramos /DM/, Khedira/CM, Martinez/CM/ prip. miesto Khediru Modric. Zalezi koho by Bayern akceptoval ale nedavno chceli Khediru

Reagovat
Robbie

Velký Carlo ? nebo italský stratég, to se k němu hodí moje sympatie už ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

no zatial nehraju podla predstav. je to strateg s defenzivnym preferovanim hry a hra s ofenzivnou zostavou. to potom tak vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mě zajímalo, kdy pár nejmenovaným klukům madridským dojde, že to oni ničí diskuze a že s nimi není žádná řeč.

Dva tábory dvou rivalů, ok, beru to, ale mohlo by to mít aspoň trochu úroveň. Rivalitu jsem zažíval neustále na ledě, ale mělo to koule, nebylo to trapné, jako to, co se předvádí tady.

Nejdůležitější je hlavně svého rivala respektovat, protože jinak to není rivalita, ale hádání se blbečků a za tím vším strach ze soupeře, ne respekt. A koho jiného by měli fans Barcelony respektovat, než Real? A koho jiného by měl naopak Real respektovat, než Barcelonu?

Jak u debilů, hádat se kvůli kravinám, zesměšňovat hráče soupeře, nejlepší hráče na světě, když vám dělá problém rozjet i fifu na playstationu.

Je mi z vás moc smutno

Reagovat
madridcan

Ale to, ze niektori nevedia napisat prispevok bez toho, ze bysi neobtreli hubu o Real alebo jeho fanusikov nespomenies

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, ale nejvíce si na to stěžují ti, kteří ty diskuze nejvíce zasírají a diskuze ničí pár nejmenovaných fandů Realu.

Tobě tak může být jedno, na koho poukazuji, protože tebe se nic netýká a všichni víme, kdo jsou ti nejmenovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

(aby to nezapadlo, tak jiri - fcb 19.10.2013 19:56)

Reagovat
teenz

Za pobavení.

Reagovat
Billy McClane

Ty sam si tu jeden z najvyrivacnejsich fanusikov, tak sa tu teraz nehraj na spravodliveho. Uz velakrat si ukazal, ze k Realu ziadny respekt nemas.

Ale nezazlievam ti to, je to skratka rivalita a podpichovanie tu bude vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jo.

Napiš mi jednu jedinou situaci, kdy jsem ukázal, že nemám k Realu respekt

Reagovat
teenz

Respekt jo, ale že ti stačí jen smajlík na to se otřít o Real je úsměvné. Ale to je fuk, tohle je a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se o Real nijak neotíral. Napsal jsem pouze pravdu a když napíšu něco, co hájí Barcelonu a reakce fandy Realu je , tak co jsem si z toho měl asi tak vzít?

Vždy se snažím normálně diskutovat, pokud jde o Real, ale jestli někdo reaguje takovými smajlíky (z kterého fakt nevyčteš, jak to ten druhý myslí) a argumenty typu, že i nerozchytaný Casillas je mnohem lepší než Valdés ve formě, tak se diskuze zvrhne..

Reagovat
teenz

To samé mohu říct, že co předvedl Jirka nahoře kde si o "zvrhnutí diskuze" přímo řiká je to co popisuješ ty. Ale samozřejmě jsou tu i další i z Realu.

Reagovat
CHONG

Máš pravdu, zlo, mordor, takytým, srandatým, bezmozci, fňukýňo, kristýnka, penaldo, geloušek, bílí sparingpartneři, madridské kanály... to jsou skutečně známky respektu.

Reagovat
smazaný uživatel

První odstavec směřuje k těm pár nejmenovaným a zbytek je pro oba tábory.

Reagovat
CHONG

A co tím chce jako básník říci? Podobné invektivy na adresu Realu jsem tady četl od většiny fanoušků Barcelony, takže ty řeči o respektu k rivalovi jsou jaksi liché a tvrzení, že je to pouze pár nejmenovaných fanoušků Realu, kteří ničí diskuze, je minimálně úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je fajn, ze volas po respektu k souperi, zdrave rivalite atd., ale zni to divne, kdyz pak nekterym fandum realu zaroven v diskusich nadavas do dementu a idiotu

Reagovat
Kenneth

Hrozny sasek... Kaze vodu ale pije vino.. Uplne stejny jak jiri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Respektuji klub, ne tupce typu Kennetha, Freschaka atd. kteří Real znají jen z TV a teletextu.

Reagovat
valloire

Já bohužel k Barceloně historicky nějakej velkej respekt mít nemůžu. Ale za pár posledních let jo. Já ale jenom nechápu,o co vám jde. Tady se pouze z jednoho tábora řeší diskuze,ale zároveň se dělá vše proto aby se (dle vás)ničila.

Reagovat
C0br

Bola o respektu, následuje Humanismus dle Stalina

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně je hlavně ničí pár nejmenovaných lidí. Momentálně je ničí lidé, kteří se smějí Jiřímu, každému jeho příspěvku, ale sami jsou horší.

Už jen ten souboj Messi vs. Ronaldo je všeříkající. O Messim čtu nějakou zesměšňující kravinu snad pod každým článkem, který má něco společného s Primerou, ale není přímo o Barceloně. Kraviny typu Kristýna atd. jsou skoro vždy reakcí na zápas, i když hloupou reakcí.

Vždy mě fascinovalo, jak někdo, např. ty, může někomu nadat za to, jak se chová (Jiřímu), ale o pár minut nebo hodin později se zachová úplně stejně.

Básník tím chtěl říci, že nebe je modré, voda je mokrá a ženy mají tajemství.

Reagovat
CHONG

Nic proti, ale zmiňovat v této souvislosti zrovna Jiřího je hodně přes čáru, je to hlavně on, který si neustále stěžuje, jak je to hrozné, že diskuze nemají žádnou úroveň, protože je fanoušci Realu ničí, tím, že se navážejí do Barcelony, ale přitom on sám si nikdy neodpustí rýpnutí do Realu nebo jeho fanoušků, viz jeho včerejší příspěvek o délce nastavení, pak ještě navíc vytasí svoje pecky jako jsou madridské kanály a večírek jede naplno. Co se mě týče, tak já se do Barcelony a jejich fanoušků navážím často a jenom tak to dělat nepřestanu, to přiznávám, ale aspoň nemám potřebu nikoho jiného moralizovat, že ničí diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Tak z pohladu nezaujateho fandu musim suhlasit... Vzdy ked sa zatulam do diskusii o la lige tak mam pocit ze jiri viac nenavidi real ako miluje barcu... Ale celkovo su tie diskusie stale o tom istom: o hovne a o handrkovani, komu rozhodcovia viac pomohli... A pri tom si oba tabory nemaju co vycitat

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

to je zle na Primere že tu menšie kluby nemajú fanúšikov a celé je to len o realone...

navyše povedomie o lige 0 bodov + niektorí užívatelia už radšej riešia PL ako Primeru...

Reagovat
Jerichoo

Valencia tu niečo má

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

To neřekl básník,ale Bruce Willis.

Reagovat
hefy

Pši štěkají, karavane jede dál.

Reagovat
Kenneth

Xabi Alonso údajně chystá odchod z Realu Madrid. Zkušený záložník podle španělských médií nemá v úmyslu prodloužit smlouvu, která mu vyprší v červnu.

... Takže Illaramendi, Modrič, Casemiro a možná i Pogba. Ach jo...

Reagovat
CHONG

Takže odchod zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz se ho bude snažit střelit v lednu, dost to naznačoval v rozhovoru.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ta cena bude úplně směšná. Škoda no, aspoň o ten rok by mohl prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to píše Marca a pár podobných "zdrojů", ale dost se píše, že za něho chce 6-8.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby to nebylo jedno, kdyz se i tak vyplatil milionkrat..

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že to není jedno, to že to byl výborný nákup, který se rozhodně vyplatil, přeci ještě neznamená, že ho musíme pustit zadarmo.

Reagovat
Kenneth

A co chceš dělat když nebude chtít prodloužit? Chceš ho pustit v lednu za 5 mega? K čemu?

Reagovat
CHONG

Tak v první řadě to měl Florentino začít řešit už před nějakým časem, ať se se Xabim dohodne, že prodlouží smlouvu jenom "na oko" a v létě ho prodá, něco jako Sparta s Vencou Kadlecem.

Reagovat
Kenneth

Ale vždyt Xabi do velkoklubu už nepůjde a Sociedad za něj platit určitě nic nebude. Tak o co jde?

Reagovat
CHONG

Myslíš, že už nepůjde do velkoklubu? A co ten zájem Juventusu, to podle tebe neklapne?

Reagovat
Kenneth

Jedině Liverpool. Ale proč by chodil z Realu? Co chybí Španělovi ve španělským velkoklubu? Proč by šel do horšího?

Reagovat
CHONG

No, tomu právě taky nerozumím, jestli půjde do Sociedadu, tak to beru, ale jestli zamíří ještě do nějakého velkoklubu, tak pro mě bude to neprodloužení smlouvy docela nepochopitelný krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan je u nas uz jednou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by sa vrátiť domov

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju buď Socky nebo Juve. Nikde jinde asi nepujde.

Reagovat
Kenneth

A proč by tam jako chodil? Proč by šel do Juve? Může rovnou zůstat i v Realu. A vůbec nechápu proč k Sockám, když mu bude teprve 32 a hrát může ještě nějaký ten rok u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak vzdyt to nekolikrat rekl. Bud se bude citit na velkoklub a prodlouzi, nebo ne, a proto logicky bude hledat neco lehciho, tzn. navrat domu do Sociedadu. Ale takhle zprava je zatim nic, jen nepodlozeny hovno z bulvaru..

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Rayo, vo Vallecas žije veľa Baskov a nemusí sa ani sťahovať

Reagovat
Kenneth

Váš roční rozpočet je momentálně skoro velký jak jeho plat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zarobené má dosť, teraz pôjde hrať pre radosť

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Jerichoo

a tí 4 čo si vymenoval sú nejaký tragédi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou, ale prostě Xabi je Xabi

Reagovat
Kenneth

I slepý vidí že bez Xabiho to stojí za úplné hovno. Ani jeden se mu z nich nepřibližuje, ani ta jeho "lacina" kopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani ne, to platilo minulý rok, teď pro změnu nesedí všechno Dej Illarovi čas, možná nebude takové terno jako Xabi, ale postačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si kazdej predtavuje, ze prijde a hned bude hrat jak Xabi v nejlepsi forme nebo co. Pritom kdyz si vzpomenu na samotnyho Alonsa a tu tragedii, kterou prevedl v posledni sezone za Socky v LM proti Juventusu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, v tom jednom zápase měl snad 2 normální přihrávky

Reagovat
Kenneth

Jj ale mohl se ještě rok učit od Maestra. Xabi by na to měl ještě. Ted se bude zase kupovat nějaký předražený zahraniční žoldák.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok? Klidne i vic, mohl by to byt klidne Scholes no. 2. Staci, aby tolik nehral a uklidnily se ty jeho trisla. Snad prodlouzi, verim tomu. Jak muzou zrovna ted vyjit na povrch takovy zpravy, kdyz se sam ma rozhodnou po jeho letosnich vykonech. To jako po tom, co neodehral ani minutu? Treba se tedkom vrati ako kral, vyrazne zamicha sestavou, tak proc by sel, kdyz by na to porad mel..

Reagovat
Kenneth

Třeba se už vážně necítí díky tomu vážnýmu zranění. Jako Scholese si ho představit moc neumím, ne v tomhle systému Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, byl bych neskutečně šťastný kdyby prodloužil, ale zatím to tak nevypadá. On a momentálně Khedira, potom co si otevřel hubu, jsou první na odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy som si myslel, že to ďalej dotiahne Xabi Prieto

Reagovat
smazaný uživatel

Milán?

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad?

Reagovat
Manik...

Tak snad přijde Gündogan ... Ten Pogba by taky nebyl špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan? Takze Illarra s Modricem dohromady za 60 si budou lestit taga na lavce?

Reagovat
Kenneth

K čemu. Nenažraný zase...

Reagovat
Diego2

To je Manik no

Reagovat
Ángel di María 22

Zaprvé, sám Xabi řekl, že se rozhodne až na základě svejch výkonů - konkrítně, jestli bude cítit, že je pro klub plně platnej, takže tyhle spekulace jsou sice hezky, ale zatim neznamenaj zhola nic. Zadruhé, jestli neprodlouží u nás, jsou jen varianty. Odchod do Sociedadu, nebo konec kariéry.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

konečne výhra, výkon veľmi dobrý Almeriu sme v podstate k ničomu nepustili a sami sme si vypracovali dostatok šancí, ale útok je proste slabina čo dnes predvádzal Nery

konečne sa našlo ideálne zloženie zálohy, Viera je proste presne to, čo potrebujeme, vie zrýchliť hru, je kreatívny a výborne si mení miesta s Iagom, ktorému som fakt neveril ale v súčasnosti je užitočnejší ako 90 miliónový ex-kohút

nápad so Saúlom na stopérovi pri útoku hral DM a dovolil Adrianovi viac útočiť a po strate lopty ihneď ku Gálvezovi

a Gálvezov priamy kop stojí za pozretie

http://m.youtube.com/watch?v=gQ-mII1hU4w

Aupa Rayo!!

Reagovat
dantetomas

Rayo bolo sympaticke uz od pondelkovych Eurogolov na STV2

Reagovat
dantetomas

pardon, Eurolig...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v zápasy Raya nie sú nikdy nudné, aj keď hráme na držanie lopty neni to hádzaná

Reagovat
Kily

hmm, hrozně nechutně se mi čte to hodnocení Viery vzhledem k tomu, že včera jsme měli na hřišti to ofenzivně nejlepší a za druhý poločas jsme se kromě toho gólu v samém závěru vlastně na nic nezmohli

Reagovat
smazaný uživatel

chlapík musí trénerovi pichať ženu inak nechápem dôvod prečo ste ho pustili...

Inak aj ten Iago Falqé sa javí veľmi slušne

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

hmm. tak s Betisom to nevyzera vobec dobre a to ich teraz caka este EL a potom cely november seria tazkych zapasov s Atleticom, Barcou, derby, Lyon... keby aspon v EL zabrali, ale zatial je to velka bieda

Reagovat
db18

Ebert

Reagovat
X-bano-X

To vieš, keď si Real vyberie penalty za celý zvyšok ligy, je to potom ťažké.

Reagovat
valloire

Florentino.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz kukám, kde mohla Granada nabrať 8 bodov?? veď sú totálne márni ...

Reagovat
blaugrana

Diop.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele