9. kolo
21.10.2013 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Levante UD 0:1

Celta Vigo pokračuje v mizerné formě, v pondělní dohrávce podlehla na vlastní půdě Levante. O jedinou branku zápasu se v samotném závěru postaral Papa Diop. Domácím nepomohl ani výpadek osvětlení, který zápas prodloužil o zhruba dvacet minut.

Celta přitom byla celý zápas lepším týmem. Soupeře nejenže jasně přestřílela a zahrála i více rohových kopů, držení míče bylo dokonce 75:25 v neprospěch Levante. Mizérie v zakončení však přinesla trpké rozuzlení. Jako první si v šestnácté minutě vylámal zuby na hostujícím brankáři Navasovi Santiago Mina, poté těsně vedle mířil Nolito. Brzy nato poslal další prudkou ránu jen o kousek mimo Krohn-Dehli, a tak místo poklidného vedení domácích zůstával stav stále bezbrankový.

Ještě před přestávkou zkoušel pozornost Navase i Toni, ovšem brankář Levante obstál i tentokrát. Začátek druhé půle znenadání přerušil elektrický výpadek na stadionu, až se zdálo, že snad dojde k odkladu zápasu. Po dvaceti minutách však přece jen bylo již vše v pořádku a mohlo se pokračovat dále. Na průběhu hry se nezměnilo vůbec nic - Celta i nadále jasně diktovala tempo a vytvářela si šanci za šancí.

Mina však vysoko přestřelil, Charles ve slibné příležitosti rovněž postrádal střeleckou mušku, a i střídající Fabio Orellana zmařil gólovou šanci ranou vedle. Ještě více mohly tyto laxnosti domácí mrzet v 88. minutě, kdy se překvapivě a naprosto proti průběhu hry prosadili hosté. Diopův parádní volej z třiadvaceti metrů zaplaval až za záda Yoela a Levante mohlo slavit. Ani čtyřminutové nastavení již domácím nepomohlo, a tak si Levante odváží zpátky do Valencie všechny body, zatímco Celtě zbyly jen oči pro pláč a předposlední místo v tabulce.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele