Primera División - souhrn 35. kola

22.04.2016, 22:50, aktualizováno 25.04.2016, 22:20
Komentáře a souhrny
Getafe se rozešlo smírně s Valencií, Sevilla si poradila v derby s Betisem. Real Madrid díky skvělému Baleovi dramaticky otáčel zápas na půdě Raya z 0:2 na 3:2. Atlétiku stačila jedna branka k pokoření Málagy, naopak Barcelona se proti Sportingu rozdováděla. Jednoznačný průběh měla také předehrávka, v níž Las Palmas doma smetlo Espanyol vysoko 4:0. Deportivo se s Eibarem rozešlo smírně, Villarreal s Realem Sociedad dokonce bez branek. V pondělí vyzrála Celta Vigo na Granadu...

Celta Vigo - Granada CF 2:1

25.04.2016 20:30

Góly: 16. Iago Aspas (pen.), 76. Iago Aspas - 69. Youseff El Arabi

Celta Vigo potvrdila roli favorita a na domácí půdě porazila Granadu 2:1. O výhru Galicijských se dvěma přesnými zásahy postaral Iago Aspas, jenž vsítil první gól z penalty a vítěznou branku přidal v 76. minutě po přihrávce Nolita. Andalusanům nepomohl krásný vyrovnávací gól El Arabiho a zůstávají proto jen bod nad pásmem sestupu. Vigo je nyní na páté příčce.

Herně byla Celta jasně lepší, vytvářela si mnoho dobrých příležitostí a hned v 7. minutě sahala po vedoucí brance. Aspas se z druhé vlny dostal k odraženému míči, ale namířil jej pouze do vyběhnutého gólmana Granady Fernándeze. Na to odpověděla Granada hned o dvě minuty později akcí Cuency, jeho přihrávku či střelu ale na brankové čáře nikdo v červenobílém nedokázal dopravit do sítě.

Po čtvrthodině hry přišel první důležitý okamžik zápasu, když hostující Biraghi ve vápně nešikovně nakopl atakujícího Guidettiho a sudí Manzano bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Penaltový exekutor Iago Aspas namířil svou střelu neomylně do protipohybu gólmana Fernándeze - 1:0! Granada mohla srovnat ještě do přestávky, ale ve 40. minutě hlavičkoval Lombán pouze do břevna!

Po změně stran hosté ještě přidali a dokázali vyrovnat obraz hry. Rychlý protiútok zakončoval Peñaranda po krásném uvolnění ve vápně jen do gólmana Blanca. Obětavá hra se hostům vyplatila v 69. minutě. Aktivní Peñaranda se po pravé straně dostal do vápna a vyslal na Blanca další střelu z úhlu. Domácí brankář míč jen vyrazil za šestnáctku, odkud El Arabi vyslal v pádu nechytatelnou střelu k tyči - 1:1!

Výhru však na svou stranu nakonec přeci jen přetáhl po dnešku pátý celek Primera División. Nejdříve Wass vyslal na branku Fernándeze výstavní pokus, který ale hostující brankář dokázal vytlačit mimo nebezpečí. O pár minut později už však musela obrana Andalusanů kapitulovat. Nolito našel pasem z prvního doteku nabíhajcího Aspase, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil hostujícího gólmana - 2:1! Na druhý gól domácího odchovance už hosté nenašli odpověď a museli tak domů cestovat s prázdnou. Celta se raduje ze sedmého zápasu v řadě bez poražky a je blízko startu v příštím ročníku Evropské ligy.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Sociedad 0:0

24.04.2016 20:30

Góly: -

Zápas mezi Villarrealem a San Sebastianem vítěze nenašel. Čtvrtý celek tabulky nedokázal Baskům vstřeli gól a diváci na stadionu Mestalla se tak branky nedočkali. Žlutá ponorka nevyužila zaváhání Bilbaa a její náskok na pátou pozici tak tři kola před koncem soutěže stále činí šest bodů.

Real Sociedad začal zápas proti domácím velmi dobře, brzké vedení mohl zařídit svému celku Elustondo. Ten však hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle. Ve 23. minutě si první gólovku zápasu vytvořili také hráči ve žlutém, ovšem po pasu Bakamby ztroskotal Roberto Soldado na výbroně chytajícím Rullim. Vzápětí dostal Villarreal možnost zahrávat přímý volný kop z poza vápna a výstavní střela Bruna Soriana orazítkovala břevno!

A když nevyšel na druhé straně ani průnik Zurutuzy, jehož po velkém zaváhání stopera Baillyho se štěstím zastavil gólman Asenjo, šla obě mužstva do šaten za nerozhodného stavu. Nerozhodný výsledek byl opět v ohrožení, když Baskům vyšla kombinace na polovině soupeře a pohotově pálil Bergara. Jeho rána se však těsně nevešla mezi tři tyče. Real byl blízko vedení znova v 61. minutě po velké hrubce domácí obrany, které pláchl Carlos Vela. Ten však vůbec nepotvrdil svou pověst střelce a ledabylým zakončením zahodil největší šanci svého týmu.

Na druhé straně mohl vítězství přetáhnout na stranu Žluté ponorky Bakambu, jenž se ukázal ve výborném světle při svém úniku v 85. minutě. Následný pokus z pravé strany však namířil jen do připraveného Rulliho. Více se už do devadesáti odehraných minut nevešlo a obě mužstva si tak připisují po bodu za bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 2:2

24.04.2016 18:15

Góly: 59. Álvaro Medrán, 68. Stefan Šćepović - 48. Dani Parejo, 84. Paco Alcácer

Getafe nedokázalo navázat na čerstvé vítězství ze San Sebastiánu a na vlastním stadionu pouze remizovalo s Valencií 2:2. Madridský celek tak nadále zůstává uvězněn v sestupovém písmu, odkud na první nesestupové sedmnácté místo ztrácí před pondělní dohrávkou jeden bod.

Všechny čtyři branky padly během napínavé a divácky atraktivní druhé půle, v níž se nejprve ujali vedení hosté zásluhou Daniho Pareja, někdejšího hráče právě Getafe. Álvaro Medrán a střídající Stefan Scepović se pak sice postarali o obrat ve prospěch madridského klubu, jenže pozdní vyrovnání Paca Alcácera, rovněž bývalého hráče Getafe, nakonec znamenalo dělbu bodů. Za stavu 2:2 sice měl klíčový gól na kopačce domácí Abdoul Yoda, jenže trestuhodně minul.

O příjemný začátek zápasu z pohledu domácích se mohl postarat Medrán, jenže svou hlavičku z centru Pedra Leóna nasměroval vedle. Aktivní León pak měl průlom skóre na kopačce sám, ovšem jeho rána se ke smůle Getafe otřela pouze o břevno a vyklouzla ven zpět do hry. Místo toho se tak tři minuty po změně stran prosadil Parejo, jenž v osmačtyřicáté minutě rozehrál perfektně přímý kop. O okamžitou reakci se pokoušel další ranou León, i tentokrát neúspěšně. Přesto se domácí dočkali srovnání ještě do hodiny hry, neboť Medránova dorážka Gómezovy rány zaskočila brankáře Alvese, který si v tu chvíli prožil slabší chvilku.

Když se pak o další tristní zaváhání postaral i valencijský obránce Aymen Abdennour, rýsovalo se pro Getafe snadné otočení zápasu a zisk klíčových tří bodů v boji o záchranu. Díky zaváhání někdejšího stopera Monaka se totiž vyřítil do samostatného úniku Scepović, pro nějž nebyl větší problém uklidit míč za Alvesova záda podruhé.

Šest minut před koncem ale hosté přetavili svůj výrazný tlak ve vyrovnání, když se na pravé straně pokutového území prosadil střídající Álvaro Negredo a posunul míč směrem k Pacu Alcácerovi, jenž povedeným volejem do dolního růžku branky srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Betis 2:0

24.04.2016 16:00

Góly: 67. Kévin Gameiro, 80. Coke

Sevillské derby nakonec nepřineslo žádné překvapení. Domácí Sevilla totiž potvrdila roli favorita a přehrála na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána Real Betis pohodlně 2:0 díky trefám Kevina Gameira s Cokem. Oba góly dali svěřenci Unaie Emeryho až po změně stran a postarali se tak o první vítězství Sevilly po dlouhých šesti kolech.

V letošní sezoně se oba sevillští soci utkali již počtvrté, přičemž domácí celek neprohrál městské derby od května roku 2012. I tentokráte byla Sevilla jasně lepším týmem na hřišti, ovšem zpočátku svou dominanci nedokázala potvrdit vinou špatného zakončení. Vyhecovaná první půle tak skončila bez branek.

V třinácté minutě se hostující Charly Musonda marně dožadoval odpískání pokutového kopu za zákrok Mariana, a místo toho uviděl sám žlutou kartu za simulování. Dle opakovaných záběrů šlo jednoznačně o správné rozhodnutí. Sám Mariano pak mohl soupeře potrestat za podvratné pokusy úvodním gólem, jenže pouze minul. Stejně si pak počínal Ever Banega a ani rohový kop Jevhena Konopljanky si na brankáře Adána nepřišel.

Po změně stran se dostal výjimečně do permanence i domácí gólman Sergio Rico při dvou ranách střídajícího Álvara Cejuda. Vedení se ale přece jenom ujali domácí. V sedmašedesáté minutě poslal do ohně přesný centr Steven N’Zonzi a hlavičkující Gameiro poslal Sevillu do vedení. Krátce nato mohl rovněž ze vzduchu udeřit i Grzegorz Krychowiak, jenže těsně minul. Až deset minut před koncem se domácí dočkali klíčové pojistky na 2:0 zásluhou střídajícího Cokeho, jemuž připravil palebnou pozici Daniel Carriço. Hosté sice pokračovali v zoufalém tlaku až do konce, ale kvůli pozornému Ricovi se nedočkali ani snížení po hlavičce Heika Westermana a poroučí se s prohrou 2:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Athletic Bilbao 2:2

24.04.2016 12:00

Góly: 13. Víctor Casadesús, 68. Xabier Etxeita (vl.) - 88. Markel Susaeta, 90. Mikel San José

Sestup Levante je na spadnutí. Valencijský klub totiž trestuhodně prohospodařil dvoubrankové vedení s Athleticem v samém závěru a ani získaný bod za konečnou remízu 2:2 jej nijak neposouvá vstříc záchraně.

Hned po třinácti minutách sice domácí poslal do vedení Víctor Casadesús, jehož po hodině hry podpořil vlastním gólem i Xabier Etxeita, jenže baskický celek snížil na rozdíl jediné branky dvě minuty před koncem zásluhou Markela Susaety a nepravděpodobný zvrat v podobě vyrovnání zajistil v samém nastavení povedeným halfvolejem Mikel San José. Levante tak zůstává na samém dně ligové tabulky, celé čtyři body za sedmnáctou Granadou. Ta má ke všemu pondělní zápas s Celtou Vigo k dobru. Athletic naopak pojistil své šance na pohárovou Evropu, neboť získaný bod mu definitivně zajistil účast v Evropské lize.

Levante šlo do zápasu s vědomím, že ani rovnost bodů se zmíněnou Granadou by mu na záchranu nestačila, neboť ve čtvrtek utrpělo od svého andaluského soupeře krutou porážku 5:1 a vzájemné zápasy tak v případě téhož bodového zisku hovořila pro granadské. O to víc tedy potřeboval klub z Valencie zvítězit a rozhodně k tomu úspěšně nakročil. Casadesús totiž hned v úvodní čtvrthodině umně zpracoval dlouhý nákop na prsou, obešel brankáře Iraizoze a suverénně napálil míč do odkryté sítě. O přestávce tak panovalo slibné vedení domácích.

Krátce po změně stran měli hosté na dosah dokonce pojistku na 2:0, jenže trefu Giuseppe Rossiho rozhodčí neuznali kvůli spornému postavení mimo hru. Přesto se Levante navýšení náskoku dočkalo v minutě sedmašedesáté, kdy se Etxeita ve snaze odvrátit centr José Luise Moralese nešťastně ukopl a nasměroval míč do vlastní sítě.

Hosté se však nevzdali ani za tohoto stavu. Nejprve dvě minuty před koncem základní hrací doby snížil Susaeta přesnou ranou na přední tyč a pár minut nato dokonal zmar domácího týmu Mikel San José vyrovnáním na konečných 2:2 - o oba góly baskického týmu se asistencí přičinil Iňaki Williams.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Deportivo La Coruña 1:1

23.04.2016 22:05

Góly: 8. Adrián González - 71. Federico Cartabia

Eibar remizoval s Deportivem v nočním utkání Primera División 1:1. Domácí dlouho vedli zásluhou Adriána Gonzáleze, ovšem dvacet minut před koncem zápasu dal výsledku konečnou podobu Federico Cartabia. V zápase šlo oběma mužstvům více méně o čest a remízový výsledek prakticky nic nezměnil ani na jejich postavení v tabulce.

Domácí začali na svém stadionu velmi dobře, záhy se totiž dostali do vedení, když se v 7. minutě ujala střela Adriána Gonzáleze. Po rohovém kolu z pravé strany byl ve vápně Deporu nejdůraznější právě sedmadvacetiletý rodák z Madridu, jenž po halvičkovém souboji propálil z otočky vše, co mu stálo v cestě - 1:0! V dalších minutách zápas upadl do lehkého průměru a diváci na se na stadionu Estadio Municipad de Ipurra nemohli příliš bavit. Až ve 27. minutě předvedl nadějný průnik do vápna domácí Borja Bastón, ale nemířil přesně.

Stejný hráč měl další velkou možnost v 35. minutě, jenže jeho efektní nůžky postrádaly přesnost. Deportivo zahrozilo krátce před koncem první půle. Ve 39. minutě poslal Pérez dobrý centr do vápna Basků a z prvního doteku pálil ostrými Fajr. Balón proletěl jen těsně kolem Riesgovy svatyně. Začátek druhého poločasu patřil opět Eibaru, který několikrát ohrozil branku svého soupeře. V 57. minutě napálil Bosňan Hajrovič z přímého kopu břevno a branka se div nerozpadla.

Pár minut nato se připomněli také hosté. Běžela 63. minuta, když Borges našel křižnou přihrávkou přes celé vápno zcela nehlídaného Cartabiu, který ale v dobré pozici vůbec netrefil branku!

Depor hrál v druhé půli přeci jen lépe a v 71. minutě se dočkal zaslouženého vyrovnání. Při docela nenápadné akci si navedl míč do vápna Federico Cartabia, jenž svou utaženou ranou dokonale překvapil domácího gólmana Riesga - 1:1! Ani jedno mužstvo se už v poslední dvacetiminutovce nevzmohlo k výraznějšímu náporu a zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů pro oba celky.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sporting Gijón 6:0

23.04.2016 20:30

Góly: 12. Lionel Messi, 63. Luis Suárez, 74. Luis Suárez (pen.), 77. Luis Suárez (pen.), 85. Neymar (pen.), 88. Luis Suárez

Barcelona rozstřílela Gijón 6:0 a i po tomto kole bude na prvním místě tabulky. Dnešní večer patřil na Camp Nou jednozančně Luisi Suárezovi, který slavil vstřelený gól celkem čtyřikrát a vyhoupnul se do čela tabulky střelců. Uruguayský forvard se trefil dvakrát z penalty a dvakrát ze hry, dvě další branky do sítě Sportingu přidali Neymar a Messi.

Barca dnes dala znova jasně najevo, že v žádném případě nevzdává boj o titul. Katalánci totiž v krátké době podruhé porazili exhibičním výsledkem mužstvo Primera División. Po výhře 8:0 v La Coruni dnes rozcupovali Sporting 6:0. Gólovou kanonádu načal už ve 12. minutě Lionel Messi. Argentinský útočník udeřil krátce po promarněné příležitosti hostů, když se k němu odrazil míč po nejistém zákroku gólmana Cuéllara. Messi se rychle zorientoval a hlavou poslal míč do odkryté branky - 1:0!

Sporting sympaticky útočil a ve zbytku první půle byl hostům důstojným soupeřem. A když hosté přežili i tlak Blaugranas ke konci poločasu, kdy nebezpečně atakovalo Cuéllarovu svatyni postupně kompletní trio MSN, mohli zasadit ránu svému soupeři i gijónští. Ve 44. minutě ale Piqué na hranici pravidla o hraní rukou vytlačil z brány střelu Haliloviče! Do kabin tak šli hosté za celkem přijatelného stavu.

Vše se ale změnilo po hodině hry. V 63. minutě totiž vygradoval tlak barcelonských, kteří do té doby zahazovali jednu velkou příležitost za druhou. Iniesta pronikl do vápna a pasem napříč pokutovým územím našel přesně nabíhajcího Luise Suáreze, který ranou k tyči načal svůj velký gólový večer. O deset minut později proměnil Suárez pokutový kop po ruce Canelly a stejnou disciplínu si zopakoval jen o další tři minuty později. Střídající Sanabria totiž ve vápně fauloval Neymara a sudí Clos Gómez nařídil druhý pokutový kop. Toho se znova s přehledem zhostil Suárez, který tak završil hattrick - 4:0!

O vítězi zápasu už nebylo nejmenších pochyb, nicméně domácí jako by potřebovali celému světu ukázat, že krátký výpadek formy z minulých týdnů byl jen přechodným stavem. V poslední desetiminutovce totiž ubohý Sporting znova zmáčkli na jeho polovině a výsledkem byla v 85. minutě další penata, kterou měl tentokrát na svědomí Vranješ.

Bosenský fotbalista po lehkém kontaktu s Neymarovým ramenem sledoval dokonale vyvedený pád Neymara a hodně se divil třetí nařízené penaltě i druhé žluté kartě. K míči se postavil sám Neymar, jenž ranou doprostřed brány zvýšil už na 5:0! Poslední hřebík do rakve oslabenému Gijónu zabil ještě v 88. minutě Luis Suárez. Ten stál na konci povedené kombinace svých spoluhráčů a po pasu Messiho uklízel míč na bližší tyč - 6:0! Suárez nastřílel neuvěřitelné čtyři branky ve druhém zápase za sebou.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Málaga CF 1:0

23.04.2016 18:15

Góly: 62. Ángel Correa

Atlético Madrid nepřipustilo žádné překvapení a ovládlo domácí zápas s Malagou v poměru 1:0. O jedinou branku utkání se po hodině hry postaral Ángel Correa, díky němuž "Atleti" nadále drží krok s elitou na čele Primera división v boji o titul.

Nešlo přitom vůbec o jednoduché střetnutí - Malaga svému favorizovanému sokovi dlouho vzdorovala a za bouřlivé atmosféry se dokonce dočkal vyloučení z lavičky i domácí kouč Diego Simeone. Pět minut po svém nástupu na hřiště se ale i s trochou štěstí prosadil zmíněný Correa a Atlético již dotáhlo slibně rozjetý zápas do vítězného konce. Madridský celek tak zůstává o bod před svým městským rivalem Realem a může se opět s čistým svědomím dívat na večerní utkání lídra z Barcelony.

Simeoneho svěřenci zpočátku marně dobývali tuhou obranu hostí a jejich frustrace vyvrcholila v závěru první půle, kdy se z domácí lavičky zničehonic dostal na hrací plochu vržený míč. Stalo se tak ve chvíli, kdy zrovna táhnul rychlý výpad vpřed hostující Ricardo Horta do rozhozené obrany Atlétika a rozhodčí Antonio Mateu Lahoz nakonec rozhodl vykázat argentinského manažera na tribunu.

V úvodním poločase žádný gól nepadl. Hosté měli ojedinělou příležitost ve třinácté minutě, ovšem ránu Dujeho Ćopa zvládl brankář Oblak bezpečně lapit. Atlético již mělo střeleckých pokusů více, jenže Antoine Griezmann po dobré práci Kokeho s Torresem trestuhodně zamířil vedle, přestože byl ve výtečné pozici nikým nehlídán. Když pak neuspěl z přímého kopu ani španělský reprezentant Koke, jehož ránu vytěsnil brankář Ochoa nad břevno, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran došlo nejprve na sérii nepřesných pokusů na obou stranách, kterou ukončil až v minutě dvaašedesáté střídající Correa. Ten pouhých pět minut po nahrazení lehce zraněného Carraska vypálil zpoza pokutového území a s pomocí teče bránícího hráče dostal míč až za Ochoova záda. Autor první branky pak málem záhy přidal i pojistku, ovšem tentokrát jeho střela prosvištěla těsně vedle. To už však Atlético mrzet nemuselo, neboť Oblak v závěru chytil nebezpečnou ránu Recia a tři body za výhru 1:0 můžou domácí slavit tak jako tak.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Madrid 2:3

23.04.2016 16:00

Góly: 7. Adrián Embarba, 14. Miku - 35. Gareth Bale, 52. Lucas Vázquez, 81. Gareth Bale

Ani šok v podobě brzké dvoubrankové ztráty nakonec pro Real Madrid nebyl žádnou překážkou v dalším vítězství a přinejmenším dočasném posunu na čelo Primera División. Bílý balet totiž díky fantastickému výkonu Garetha Balea otočil zápas na půdě Raya Vallecana a zvítězil v poměru 3:2.

Jedinou kaňkou tak zůstává zranění Karima Benzemy, jehož raději Zinedine Zidane stáhl předčasně z trávníku a start francouzského útočníka v semifinále Ligy mistrů tak je nejspíše v ohrožení. Proti Rayu se navíc na soupisce hostí neobjevil ani Cristiano Ronaldo, a tak spočívala ofenzivní tíha zodpovědnosti především na Garethu Baleovi. Ten se s očekáváními popasoval jedním ze svých nejlepších výkonů za celou dosavadní sezonu a dvěma góly výrazně přispěl k tomu, že Real nakonec nezaváhal, byť tomu úvod zápasu plně nasvědčoval.

O průlom skóre se totiž postarali domácí již v sedmé minutě, když se prosadil Adrián Embarba po dobré práci a přihrávce Bebého. Ještě hůř pak bylo pro Real dalších sedm minut nato, neboť se z rohového kopu trefil Miku. Ještě do přestávky však stihnul rovněž ze vzduchu po Kroosově rohu snížit Bale perfektní hlavičkou a zápas tak do druhé půle sliboval strhující podívanou.

Hned sedm minut po změně stran srovnal na 2:2 Lucas Vázquez, jenž na trávník nastoupil právě za zmíněného Benzemu. Mladý křídelník v té chvíli těžil z výtečného centru pravého beka Danila, na nějž si naskočil na zadní tyči a pohotově zakončil. Nedlouho poté měl obrat na kopačce Jesé, jehož poslal Bale do samostatného úniku, avšak brankář Juan Carlos zvládl tuto kritickou situaci ustát a udržet svůj tým alespoň na remízovém stavu.

Přesto se nakonec tlak hostí promítl do skóre ještě jednou. Devět minut před koncem přebral aktivní Bale míč ve středu hřiště a povedenou ranou zajistil svému týmu klíčové tři body v cestě za vysněným titulem. Stále však pro Real platí, že se musí spoléhat na zaváhání jak vedoucí Barcelony, tak druhého Atlétika Madrid.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Espanyol Barcelona 4:0

22.04.2016 21:00

Góly: 45. Nabil El Zhar, 49. Jonathan Viera, 56. Pedro Bigas, 75. Wakaso Mubarak

Las Palmas uzavírá svou nováčkovskou sezonu ve velkém stylu. Ostrované v posledních týdnech sbírají jedno vítězství za druhým (čtvrté z posledních šesti kol, abychom byli přesní) a nyní jejich výtečné rozpoložení odskákal barcelonský Espanyol, který si odváží potupný debakl 4:0.

O jedinou branku první půle se na jejím samém konci postaral někdejší křídelník Liverpoolu Nabil El Zhar, jehož po změně stran doplnilo postupně trio Jonathan Viera, Pedro Bigas a Wakaso Mubarak. Las Palmas se tak již přinejmenším dočasně posunulo na výtečnou osmou příčku, tedy jen těsně pod pohárové umístění. Patnáctý Espanyol naopak se sedmatřiceti body na kontě zůstává tři kola před koncem stále v mírném sestupovém ohrožení.

Marocký reprezentant El Zhar protrhl bezbrankový stav povedenou přízemní ranou z ostrého úhlu v nastavení úvodního poločasu, který byl do té doby značně vyrovnaný. V druhé půli si jako první pořádný střelecký pokus připsal domácí Willian José, ale se svou dalekonosnou ranou si na brankáře Arlauskise nepřišel. Nedlouho nato už ale skóroval Viera, jenž v devětačtyřicáté minutě podpořil svou gólovou přihrávku na El Zharovu trefu vlastním přesným zakončením na 2:0 pro domácí.

I v třetím gólu večera měl aktivní Viera prsty, když rozehrál přímý kop přesně na hlavu nabíhajícího Bigase, pro nějž už nebyl větší problém uklidit míč do sítě. Čtvrthodinu před koncem pak uzavřel drtivé vítězství Las Palmas na konečných 4:0 Mubarak Wakaso, jemuž po nedůrazně odvráceném rohovém kopu dobře sedla rána pod břevno. V samém závěru ještě mohl alespoň kosmeticky upravit skóre hostující Hernán Pérez, jenže jeho pokus nakonec pouze prosvištěl pár decimetrů vedle.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona352645102:2982
2.Atlético Madrid35264559:1682
3.Real Madrid352564104:3281
4.Villarreal CF351710842:3161
5.Celta Vigo351691049:5557
6.Athletic Bilbao351671253:4355
7.Sevilla FC3514101149:4252
8.Valencia CF3511111344:4244
9.UD Las Palmas351271642:4643
10.Málaga CF3510121331:3242
11.Real Sociedad351191542:4642
12.SD Eibar351191546:5442
13.Real Betis3510111431:4841
14.Deportivo La Coruña357181043:5739
15.Espanyol Barcelona351071835:6737
16.Rayo Vallecano358111648:6935
17.Granada CF35891839:6333
18.Sporting Gijón35881935:6132
19.Getafe CF35881933:6432
20.Levante UD35782033:6329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (525)

Přidat komentář
Yanek

Las Palmas s touhle formou trochu dřív to mohlo být i o poháry.

Reagovat
Phillipinho

Setien tam odvadi neskutecnou praci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Viera měl zůstat ve Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad do Valencie v dohledné době přestoupí Matěj Vydra a trochu tenhle uvadající klub zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvadající klub

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co je to za druh trollingu s tím vydrou? :D

Reagovat
netopier

zalez šmolko

Reagovat
Kokesh

Rayo ze sebe dalo maximum, jak se nam ale rozehrala zaloha, nebylo sance. Je pote nadhera sledovat vymeny Kroos, Isco, Luka (i kdyz paradoxne jeho stridani nebylo moc povedene), na mici jsme strasne silni, ale neumime toho vyuzit, i kdyz treba i pod Zizem se dockame postupne promeny...

Gareth stoprocentne nejlepsi na hristi, krome prvniho a hodne dulezityho golu, pridal i druhy, a dve jasne tutovky pro Jeseho i Lucase, neztracel zbytecne mice, hral v klidu a sebevedome, tak jak se od nej cekalo bez Cristiana. Danilo po dvaceti minutach na stridani a odepsani do konce sezony, pote mu pomohl dost Pepe a da se rict ze Marcelo na druhe strane jeste horsi vykon. Doufam, ze na City budeme kompletni, svalovy zraneni na konci sezony nas zacinaji kosit, zrovna na nejcitlivejsich mistech...

Reagovat
r3

Tak zrovna Kroos dnes nic moc. Na ten jeho vysoky standard sa dnes vobec nechytal, ale zas nebol jediny.. O to je ale cennejsia ta vyhra.

Reagovat
Kokesh

Nerekl bych. Jak uz bylo psano, on ma snad pokazde svuj standart. Nekazi ani pri napadani, ztrojovani, pokazde si jede svoje, jako dobre namazany nemecky motor. Co u nej ale cim dal vice sleduji, je pri zkazene akci od spoluhracu, se pokazde podiva a jakoby v dusi jezkritizuje a az par sekund pote se zapojuje do akce...

Reagovat
El-Pistolero-68

V duchu, ne?

Reagovat
r3

Tak s tym, ze si vzdy odohra to svoje suhlasim. Pozicne je vyborny, prakticky nepokazi prihravku a hlavne extremne spolahlivy. Ale pri trojclennej zalohe bez vyslovene defenzivneho hraca (Casemiro) alebo aspon dalsieho zodpovednejsieho (Modric) si prave po pokazenej akcii nemoze dovolit vypustit par sekund. Najma ked Kroos s Modricom su pre mna najdolezitejsim klucom pre nasu hru.

Reagovat
Kokesh

A urcite jeste pridam pochvalu pro Lucase. Jednoduchy hrac, primocary, zbytecne nevymysli, hraje na co ma. Proto sklizi ovoce, jako za Mourinha Cale. Ona v jednoduchosti je sila a opravdova poctivost by mela byt spravne odmenena, coz je videt na minutazi, i kdyz ma na svym poste neuveritelnou konkurenci. Proto je mi jako trn v oku pripada Danilo, ale bohuzel jeho pripad se neda ani logicky vysvetlit.

Reagovat
smazaný uživatel

hral dobre ale takyto hrac musi v zápasoch predvadzat jednoducho viac. Individualne sa nechyta

Reagovat
DreamTeam

Modric dnes uplna tragedie..

to se vubec nepovedlo

Reagovat
Ángel di María 22

Vamos Real

Tak hlavně, ať jsou všichni ready na LM. City to poslední zápasy docela drtí koukám, musíme být v plný síle.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Mají formu, ale venku vyhoří.. i prohra 1:2 je tam v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa vobec neobavam City, aj ked maju vylsedky ake maju je to anglicka liga, ktora na obrane az tak nestavia a prave City nema az taku nepriechodnu obranu, Hart, Otamendi ..ziadna slava, hraci su pouceny zo zapasu s WFL a fakt citim, ze tam Real vyhra mozno aj o 2 goly....toto je hotova vec, city nemoze prejst!

HASTA EL FINAL

VAMOS REAL!

Reagovat
icka

Hodne lidi prehlizi, ze v obrane ted jdou dost nahoru, vetsina hracu ma formu dost dobrou.

Reagovat
Al Capone

Ale jo, sem tam mi Gareth udělá obrovskou radost

Reagovat
One-Real

Bale dneska nejlepsi na hristi, ale akorat to potvrzuje tu teorii, ze nejlepsi je kdyz ma hodne balonu,cas, misto a hlavne kdyz nehraje Ronaldo. Jsou si prilis podobni, aby to dohromady dlouhodobe fungovalo.

Reagovat
Kokesh

To je to samy, ze Isco neni brejkovy hrac...to neni zadna teorie, ale fakt.

Reagovat
One-Real

Hmmm. A co s tim?

Reagovat
Kokesh

Ze tu spousta fanousku od nej ceka to, co neumi, to, kde nejsou jeho prednosti ani sila. Proste je to drevak a konec.

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

To uz vime skoro dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

vam sa tazko zavdacit.

Reagovat
Manik...

dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu porad resite, kym na trhu nahradit ronalda, pritom to naznacuje, ze nahradu uz mate v tymu a nemusi to byt nutne znouzectnost

Reagovat
DreamTeam

No oni si tu vsichni predstavuji,ze prijde nekdo kdo bude davat stejne golu jako ronaldo,coz proste neni mozne.

Reagovat
misinho7

nerealne...Ronalda ani Messi sa nedaju nahradit..ale ja verim ze Cris tu bude takto u nas strielat 2-3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne treba naprosto chapu kritiku balea, pokud nesplnuje urcity herni charakteristiky, ktery by ted mel plnit, ze je s nim a ronaldem na hristi moc nebranicich atd.

pokud by ale jeho role mela byt ciste nahrazeni ronaldovych golu a o jine herni aspekty by se postarali spoluhraci, tak proste nevidim problem

Reagovat
teenz

Gareth na to nahradit Ronalda vážně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

golove jo, pokud to beres kus za kus, tak to samozrejme nema nikdo, zrejme ani neymar

Reagovat
teenz

Pokud Ronaldo prodlouží tak je vše vyřešeno.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatim bych ale vychazel spis z toho, ze rikal, ze dodrzi soucasny kontrakt a pak se uvidi

Reagovat
teenz

Podle mě vážně nemá kam (pokud nepočítáme odchod někam pryč, což při jeho osobnosti zatím asi aktuální neni).

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne prijde, ze pokud by fakt koncil v realu ve 33 letech, tak bude odchazet na vrcholu jako kral a nebude uz dal muset nikomu nic dokazovat (protoze to nemusi uz ted) a bude moct jit v klidu treba do usa, kde bude mit vetsi klid na svy mimofotbalovy aktivity, trochu i logicky ocekavam, ze se mu zacnou zajmy vic presouvat mimo fotbal, tak jako u beckse, protoze ronaldo ma stejnej potencial obrovsky vydelavat na ruznych blbostech a nemuset na sobe permanentne pracovat jako v realu nebo v jinem velkoklubu

Reagovat
teenz

Jo tuhle variantu chápu, nadruhou stranu on a jeho agent měli několik prohlášení, že bude hrát dlouho a při jeho ambicích a jeho povaze si nemyslim, že by ho bavilo si to čutat někde v USA.

Reagovat
Kokesh

Uz staci napsat, ze Hazard ano a mame to komplet. Protoze na dostupnem trhu neni nikdo, kdo by zvladl Crisovu roli lepe, nez Gareth. Neni vudce, treninkovy maniak ani takova osobnost jako on, ale ukaz mi jednoho dostupneho hrace, kdo vsechny atributy po Crisovi splnuje lepe, nez Gareth.

Reagovat
teenz

Proč do toho pleteš Hazarda ? Gareth Crisovu roli zvládne jednou za rok a to ještě za dobré konstalaci hvězd. Není aktuálně nikdo, kdo by to splňoval. Věřím Crisovi samotnému.

Reagovat
Kokesh

Protoze jsem cekal podobnou odpoved. Dockal jsem se ji.

Reagovat
teenz

Gratuluju.

Reagovat
r.mrazik

Tak Ronalda nenahradí nikdo

Reagovat
teenz

Proto musí prodloužit.

Reagovat
teenz

Proto musí prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

CR nenahradí nikdo, nicméně pokud by se z Balea udělala největší hvězda týmu, tak věřim že by šel hodně nahoru oproti tomu jak hraje teď... stačilo vidět u kohoutů a v repre

Reagovat
smazaný uživatel

kks ja sa bavim tu da Bale hlavicku, super mu prihra na gol a uz sa tu menuje ako nastupca CR hlavne, ze ho vyhadzujete po kazdom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

tvrde dm pls

Reagovat
smazaný uživatel

ten je potrebny

Reagovat
One-Real

Herne prilis blizci se nerovna stejne dobri Tome.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
F.Torres

Gareth, od toho tam je Velice důležitá výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Rayo tak teď musí Atletico

Reagovat
raduinho

Jak je ted madridistům Gareth dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

a Isca uz vyhadzuju co este pred rokom bol nepredajny hrac a jeden z najvacsich talentov na svojej pozicii v Europe

Reagovat
teenz

Kdo Isca vyhazuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

sak stale tu citam aky je zrazu drevak a nepouzitelny atd

Reagovat
teenz

Jo ? Tak ukaž ty příspěvky.

Reagovat
Kokesh

Porad je.

Reagovat
smazaný uživatel

tu to tak funguje. deti sa raduju proti najslabsej obrane ale pride tazsi zapas kde zase nebude nic hrat a uz ho budu predavat

Reagovat
DreamTeam

no vzdyt tohle byl tezky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

aby som bol presnejsi, ovela lepsia obrana

Reagovat
Al Capone

Tak za dnešek si Bale zasloužil pochválit tak proč to neudělat. To, že jeho nákup byla platí samozřejmě pořád dál.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf expreska? La Liga - výsledky? rly?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Al Capone

Škoda..ale Atlético i Barca ještě ztratí a titul bude náš

Reagovat
Spalovač šancí

Barcelona už na správném fleku

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec se dneska nebojim, že by Gijon nějaký body nesebral

Reagovat
smazaný uživatel

Trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protoze ten za to fakt muze. tri zapasy ban za neco, co jsi neudelal - pravda, to je k zbliti...

Reagovat
smazaný uživatel

Za dnešní výkon Barcy se celkem stydím. Jako velký dlouholetý fanoušek jsem ještě neviděl, aby nás někdo dotlačil takovým způsobem k vítězství. 2 penalty a druhý gól z ofsajdu. Voda na mlýn pro haters

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je, ale každej ví, že by i tak vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, ale nepochopím to.. V době druhé pencle bylo "už po zápase", stav 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted už je to stejně zbytečný řešit, takový věci se občas stávají....

Reagovat
smazaný uživatel

Super obhajoba

Reagovat
celeb

1. a 2. penalta jednoznacne, 3. zakrok som nezachytil, takze posudit nemozem.

Ako pisknut v zapase 3 penalty 1 muzstvu sa moc nestava, ale tak aspon Luisito vyfukne Pichichi Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

3. zákrok zachytil jen rozhodčí

Reagovat
valloire

a jak mu ještě napálil red

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co měl dělat, když měl dvě žlutý.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Switchback

Misinhovi se dnes bude dobře spát Jinak Suárez je bůh

Reagovat
misinho7

o moj spanok sa neboj sice spalo by sa mi lepsie kebyze to date cisto sportovym vykonom ale takto je to uz horsie no prekonam to ...no hej Suarez je kral proti Gijonu...

Reagovat
Switchback

jojo, nebýt rozhodčího, tak nevyhrajem

Reagovat
Aldeano

Takovým rozdílem ne, ale jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
LAM

Dnes po velkou část utkání dost unavenej výkon a to že teď budem hrát jen jeden zápas tejdně nám může jen pomoc.

Messi od zápasu s Valencií další hodně dobrej výkon ze zálohy.Těch šancí co dnes za připravil je opradu hrozně moc.Kdyby nebyl Neymar poleno tak měl 4 asistence.

Jinak naprosto nechápu rozhodčího proč nařídil druhou a třetí penaltu,protože tohle se píská opravdu jen ojediněle a za rozhodnutýho výsledku už to nebylo ani třeba.Rozhodčí dnes opravdu nejhorší aktér.

Suarez ale i díky tomu 8 golů e dvouch zápasech což je možná rekord.

Reagovat
Kokesh

At uz Cesko nebo Spanelsko, to jsou popravy tymu v primem prenosu. Nektery zapasy jsou uplne jasna ukazka toho, ze zakulisni tahy k fotbalu patri. Jak by rekl Ivanek, silnejsi pes mrda. At Anglii v posledni dobe neuznavam, u nich bych klidne tvrdil, ze jsou vyjimka. Zatim si nikdo neudelal v lize monopol na vyhry. Ale co se pripiskava Realu, Barce, Plzni, Sparte, urcite i PSG v jejich lize atp., to je proste nekdy az za hranice chapani...

Reagovat
LAM

A přitom dneska ty dvě pentle nic neřešili.Nechápu toho rozhodčího.

Reagovat
Kokesh

To asi nikdo. Nejhorsi je, ale jak funguje cely system. Dostane 2,3 zapasy stop, dalsi dva si piskne ve druhe lize a za tri tydny je zpet v delegaci treba opet na Barce. Tohle nema konce.

Reagovat
smazaný uživatel

tento rozhodca by mal byt prepusteny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som za tie roky videl mnozstvo zapasov ale takto rozhodcom poskodeny zapas uz davno nie. To co rozhodca piskal Barcelone nema obdobu. Spanielska liga ma vo svete futbalu velku hanbu a ostudu v podobe niekolkych amaterov a aj bude pokial sa v spanielskom futbalovom zvaze nieco nezmeni. Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

a to sportovo priznam, ze nadrziavali aj nam. male teamy proste nemaju sancu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ano aj nam ale hlavne vy ste rozhodcami povestni

Reagovat
X-bano-X

Jasne, jasne elche si už zabudol čo? Alebo tie fauly "vsunuté" do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

fauly vsunute do vapna podvodnik s danami Mascherano, Messi, podvodnik s prestupom Neymar, podvodnik s Panama Papers Messi. To ako kedysi poskodili Chelsea zbytocne vysvetlovat, atd. atd. Ty mas teda ozaj co moralizovat Visca el Podvod

Reagovat
valloire

Elche? Elche? To byla jedna. Jedna !!! Na takovou komedii to nemá, i když byla taky slušná.

Reagovat
stas87

Plus Clasica,kde zazrakom takmer vzdy Real dohra v jedenastich.

Reagovat
valloire

oni to nevidí, neuděláš nic tady

Reagovat
smazaný uživatel

bavis starec, bavis

Reagovat
X-bano-X

Slušná? Slušná?Tá penalta o niečom rozhodla kamaráde, bola to vražda futbalu v priamom prenose Najväčší ligový zárez, aký som kedy videl. O clasicách radšej ani nehovorím, také finále poháru a štart Jožkovej kariéry si pamätá asi každý. Že dnes odpískal nepochopiteľne 2 penalty za rozhodnutého stavu je chyba, no chyba ktorá nemala na zápas vplyv a o tom to celé je. Tieto panické vyčítania si chýb sú také že

Reagovat
valloire

Elche byl zářez, ale dneska to byla chyba. To je smutný.

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme, keď v nadstavenom čase odpískaš takúto penaltu pri takom výsledku je to vražda futbalu. Dnes odpískal vymyslenú penaltu za stavu 3:0 v 77 minúte. Zdá sa ti to rovnaké? To bude tými bielymi okuliarmi tzv Madrid style

Reagovat
valloire

Chelsea byla taky chyba, tedy chyby a ne největší zářez? Iniestova simulace v poslední minutě se Sevillou je na úrovni Ekche a ty tu mluvíš o největší vraždě? Fanoušek klubu sériových vrahů?

Reagovat
X-bano-X

Chelsea nemá so Španielskom nič spoločné a áno stala sa chyba(penalty, Abidal) A Iniestova simulácia? Takže predsa si pil

Reagovat
valloire

Sevilla asi 2012. Už to tu bylo. Chelsea není největší vražda fotbalu jo? Jenom chyba? Pak vás mám brát vážně a bavit se tu vážně? No ani boha.

Reagovat
X-bano-X

Tak ja napíšem " Najväčší ligový zárez, aký som kedy videl." a ty Chelse, chelsea, chelsea. Vlastne to bola tiež liga, len liga majstrov......

Reagovat
valloire

ale to je jedno ne?

Reagovat
X-bano-X

Ani nie, keďže začiatok vlákna je o lige.

Reagovat
valloire

zářez, chyba...když ti připadá jako vražda Elche, logicky se musim zeptat na Chlesea

Reagovat
X-bano-X

Takže ak v Elche jednostranne poškodili jeden klub a v Chelsea rozhodca na jednej strane neodpískal penaltu/penalty a na druhej strane vylúčil Abidala je to to isté? Mne to tak nepríde.

Reagovat
valloire

Protože jsi fanda. Nechápete to jenom vy.

Reagovat
Svatej

on nám snad ještě nakonec rozhodčí tenkrát pomohl

Reagovat
X-bano-X

To som nikde nepovedal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CubONE

Wow, Suarez Taky debil, ale genialny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis vazne? Ze dal 4goly Gijonu a Deportivu...to vazne? Kde bol ked sa hralo el clasico ci postop v LM, goly proti slabym timom ta robia genialnym + zo 6 golov boli 3 penalty...to vazne? Dovol aby som sa zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý, úplně si tady představuju, jak se upřímně a z plna hrdla směješ.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no ale když toho dosáhne někdo u vás, tak je nejlepší hráč planety

Reagovat
CubONE

Ano, vazne.

Reagovat
Manik...

Reagovat
LAM

Jinak MSN letos už 122 golů jako loni.Hlavně k tomu přidat tituly,ať to není jen o golech.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito dravec.

Reagovat
Switchback

Po druhý za sebou 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

soupeři nic moc, ale i tak - famózní.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

jj, to je vorel

Reagovat
patas92

Pichichi si už musí pohlídat

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Luisito 53 ...

Reagovat
Switchback

Suarez is the first player in the history of La Liga to score 4 goals in back to back games.

Suárez is the 4th player to reach 50+ goals in Spanish football.

Reagovat
smazaný uživatel

4. po kom? Messi, Ronaldo

Reagovat
Switchback

Nechápu, jak si na něj mohl zapomenout ale že jsi to ty - https://en.wikipedia.org/wiki/Isidro_L%C3%A1ngara

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by být 3. po LM a CR. Zarra, di Stéfano, Sánchez ani Puskás přes 50 nešli.

Reagovat
celeb

Koho tipujete, ze vypadne spolu s Levante? Ja tipujem Granadu - suverejne najtazsi los a k nim Sporting, alebo Getafe. To ma zda sa najvacsiu sancu v zostavajucich zapasoch nazbierat body a skusenosti s bojmi o zachranu. Prave Sporting si to s Getafe rozda v predposlednom kole a tam sa bude lamat sezona pre nich.

Reagovat
X-bano-X

Levante, Getafe a bohužiaľ Granada.

Reagovat
Al Capone

Nevadí, titul bude i tak náš

Reagovat
valloire

Neztratí ani bod.

Reagovat
Manik...

Reagovat
LAM

Jinak Neymar od tý repre pauzy opravdu hroznej.Na podzim hrál jak král teď tohle.Snad mu taky pomůže že bude mít teď volnější program

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze az teraz ostaneme bez titulu tak ten zmrd Perez poleti. Konecne sme mali v roku 2014 najlepsi team a on rozjebe cely vitazny koncept a potom privedie toho tlstého trageda. Skoro pol sezony rozjebany system, hracsky kader, taktika, zbytocne stratene body s rivalmi. Florentino uz taaaaahni do p...

Reagovat
Al Capone

Pochybuji, ten blb jen tak nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

to tam nikto neurobi revoluciu?? keby sa nase legendy proti nemu postavili. uz par rokov sme prosperujuca megafirma a nie futbalovy klub

Reagovat
torcida

sami ste si ho zvolili (netvrdím že ty). hovorí sa, že dva krát do tej istej mláky nestúpneš, no vy ste dva krát stúpili do toho istého hovna... len hlupák sa nepoučí

Reagovat
smazaný uživatel

nebol tam riadny protikandidat ktory by konkuroval politike o CR, Kaka a Benzema. stacilo by keby sa nemiesal do toho ako futbalovy riaditel a riadil len ekonomiku

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se v Barcelone honilo skore a ego.Ale jakmile doslo na klicove zapasy sezony...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak ono ten zápas je pre sezónu kľúčový, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

jn, to je fakt

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Si schopny porozumiet tomu, ze si protirecis?

Reagovat
valloire

A jak by to mohl udělat? Klíčový zápas byl s Atleticem a jak vidno Clasico. Teď se lížou rány, honí goly a ego, takže má samozřejmě pravdu, pane objektivní.

Reagovat
X-bano-X

ach jo. V čom bol zápas v LM, kľúčový pre ligu? A v čom bolo kľúčové Clasico? Pred ním ste boli tretí, po ňom ste tretí. Pre vás sa sezóna od začiatku po dnešok nezmenila absolútne v ničom, pozeráte sa na zadok dvom súperom a mumlete si pri tom niečo o tlusťochovi

Reagovat
misinho7

tak klucove bolo v tom ze nemusite posledne zapasy odchodit ale dotiahli sme sa na vas my aj Atleti a hori vam pod zadkom....ale asi tazke pre teba pochopit..

Reagovat
X-bano-X

A teda čo sa zmení ak sa nám podarí vyhrať zvyšné zápasy? Zmení sa jedine to, že ak by sme vyhrali EC boli by ste zalezení so stiahnutými chvostami, tak ste vyliezli a fňukáte, fňukáte a fňukáte.

Reagovat
valloire

Ty vole bano, nech toho. Musím ti fakt vysvětlovat, že Atletico bylo klíčový pro LM a Clasico pro ligu. Vždyť vedete už jenom o bod. Stačí jedna remíza. Sice to stejně dáte, ale musíte se snažit.

Reagovat
X-bano-X

Takže mi chceš nahovoriť, že EC bolo dôležitejšie ako zápas na Riazore či dnešok? Neblázni. EC sme si mohli dovoliť prehrať a nič by sa nestalo, škrelo by to ale v globále tam bol luxusný náskok. La Coruňa, Gijon, Betis, Espanyol a Granada sú zápasy o všetko. Ak ich vyhráme, obhájime ligu (to je to, čo sa vám podarilo naposledy pred 8 rokmi) a máme šancu na obhajobu double(to je to, čo sa vám nikdy v histórii nepodarilo). Takže asi toľko k tomu realocentrizmu.

Reagovat
valloire

EC je vždycky nejvíc zápas a dobře to víš. A to že porazíte těchhle 5 soupeřů, který mají dohromady rozpočet Messiho a Neymarovo ročního platu, je fakt hustý. Úplně bych z toho měl nervy jestli se to podaří...

Reagovat
X-bano-X

Úmyselne zavádzaš ale ok. BTW: my sme EC v tejto sezóne vyhrali, preto sme dnes tam kde sme

Reagovat
smazaný uživatel

ec by bylo dulezite a klicove i kdyby byl real posledni a barcelona prvni s naskokem 20bodu

Reagovat
X-bano-X

Tu ale ide o to, prečo by malo byť EC v situácii v ktorej sa hralo dôležitejšie ako ostatné zápasy. EC malo rovnakú dôležitosť ako každý z nasledujúcich zápasov, dokonca nižšiu, keďže vtedy nám nehorelo pod zadkom, tak ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

... a to by clovek cekal,ze kdyz uz fandis tymu co je x set kilometru daleko, ze aspon budes vedet,ze el clasico je vic nez jen boj o tri body do tabulky...

Reagovat
X-bano-X

Toto sú rečičky.........

Reagovat
Kenneth

Neuveritelne.

Reagovat
X-bano-X

Ty si neuveriteľný Nakoniec ako celá táto banda.

Reagovat
Majk91

ty co tu trepes o klucovych zapasoch? Ved stale ma Barca skvele nakrocene k dvom velkym trofejam, ci to teraz ma kazdu sezonu vyhravat treble?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dextroza_m

Měsíční výpadek... Vy ho měli rok...

Reagovat
habinity

Sranda liga fuj mali by to zrusit..honit nad granadou a podobnou sebrankou a zubac je slaby jak caj a bude mat zlatu kopacku? Cista katastrofa...aj tak titul nevyhraju

Reagovat
db18

Proč tady Jirka taky nesvolává ke vzpouře?

Reagovat
smazaný uživatel

španělsej svaz a rozhodčí kritizuju dostatečně často ...

... ale jak je vidět, pro někoho to není tak docela dostatečně ...

Reagovat
valloire

Protože ho sice kritizuješ, ale jenom když jde o vás. Takže v podstatě jako kdybys to splách do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

nervy ...

Reagovat
valloire

Nervy? Nervy? Nervy jsem měl po Clasicovejch 2 penaltách, který vám vyhráli ligu. Gijon není soupeř. Takže spíš komedie. Nadáváte na sudí v lize, jaký jsou čpatný, ale z většina těch špatnejch rozhodnutí máte prospěch. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
Assassin11

gijon neni súper, ty si pekný trol, preto tam real nevyhral a atletico dokonca prehralo, lebo gijon neni súper

Reagovat
valloire

No sorry, ve vší úctě ke Gijonu, pro Barcelonu hrající doma a která musí vyhrát, to soupeř není.

Reagovat
X-bano-X

Hovorí ti niečo slovo Alcorón? Ty sa mi snáď len zdáš

Reagovat
valloire

Co s tím má co dělat Alcorcón?

Reagovat
X-bano-X

Ten asi tiež nebol súperom pre Real a ako to dopadlo?

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Rozhodca ultimatny, to proste clovek nepochopi obcas, co su schopni vidiet a zapiskat. Regulerne mu niekto z Gijonu musi prcat zensku. Luis krasne finisuje, Pichichi vyzera celkom realne. Dnes to bolo tragicke od rozhodcov, ale vacsina z penalt v tejto sezone bola docela jasnych a piskatelnych, tak by som sa s tym honom na carodejnice krotil. Co sa tyka nas, zdaleka to nie je idealne, chyba tam lahkost, sviezost, rychlost v kombinaciach. Cakaju nas tri tazke finalove zapasy, v ktorych sa budeme musiet riadne obracat.

Reagovat
X-bano-X

4

Reagovat
celeb

ja si myslim, ze trochu prehanas s tymi rozhodcami. Oni proti Sportingu nic nemaju, akurat vsadili baraky, ze Gijon zostupi. Nic viac v tom nebude.

Reagovat
patas92

To musí mít kurevsky velké baráky, když zapískají takovou penaltu 5 minut před koncem za stavu 4:0

Reagovat
alcantara

Tej motivacii, ak by tam aj nejaka nahodou bola, proste nepochopis

Reagovat
valloire

vy jste fakt géniové

Reagovat
valloire

Si schopny porozumiet tomu, ze si protirecis?

Reagovat
Kokesh

Z Gijonu? Slo spise o druhou stranu.

Reagovat
alcantara

Akú druhú stranu?

Reagovat
Kokesh

No o vas.

Reagovat
alcantara

A co konkretne? Osobne nerozumiem situacii pri poslednej penalte napr., co ho vedie k tomu odpiskat ju a co tam videl za faul.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle si nechat vyfouknout penaltový hattrick :

Reagovat
smazaný uživatel

jeste takovym wooderem, co tu penaltu skoro neda...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Ale tá obrana Atlétov ma udivuje stále viac a viac.

3 zápasy dokonca. Espanyol by sa mohol hecnúť, ne? Stačil by bod a Barce by pravdepodobne zobralo titul. To musí byť pre nich motivácia jak hovado. Atleti ešte majú šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už před každým mačem týdenní příprava. Konečně.

Reagovat
roberos

Suaréz 34 gólů- ztoho se Ronaldo posere nebo rozbrečí ! Zlatá kopačka Suaréz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Penalcelona. Co na to říkáš, bojovníku za Penalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně kdyby Luisito vyhrál Pichichi v lize, kde hraje Messi a Cristiano, tak by to byl pořádnej kousek.

Reagovat
roberos

NO mEssi kdyby nepřenechával penalty a víc hrál vepředu , tak vede tabulku střelců on! A to nemluvím o jeho zranění !

Reagovat
valloire

jak by to asi udělal? nejdřív by ji musel umět dát

Reagovat
misinho7

Reagovat
roberos

A kolik penalu už nedal tvůj penaltový mág ! to je už dlouhá řádka. A v této sezóně jich taky několik zazdil. Tak zanech těch trapnej keců a obehrané písničky o Messiho penaltách ( když vy máte bláto na hlavě )

Reagovat
valloire

Jo, my možná můžem mít bláto na hlavě, ale ty tuny hoven na tý vaší to určitě nevyrovná.

Reagovat
roberos

Ty máš najednou krátkou pamět ? Co ty nasimulované penalty Ronalda ? To je horší než to hovno! za to bych se styděl a držel hubu!

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Před dvěma roky zlatá kopačka Ronaldo a Suaréz - 31 gólů, Messi nehrál kvůli zranění 2 měsíce a dal 28 gólů ( je jasné ,že by jí vyhrál on ) a letos zase mohl Messi vyhrát zlatou kopačku ,ale on hraje na tým a zase 2 měsíce zraněn a stejně dal 25 gólů . Ronaldo na zraněních Messiho vydělává - jinak by ani gólově ( herně na to nemá) ztácel !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jo, on hraje na tým a Ronaldo má víc asistencí. Jdi už do prdele.

Reagovat
roberos

Proč lžeš!!!!! Messi má 18 asistencí a Ronaldo jen 15 ! Jdi už do prdele ,když nemáš argument,tak lžeš ! Už se na to vyser !

Reagovat
valloire

CR má 15 a LM 14. V Lize mistrů a lize. Zbytek jako Messi CR nehrál, tak tam těžko asistuje.

Reagovat
roberos

Messi má 18 !!! neupravuj si tadypravidla statistik jak se ti to hodí !. MEssi nehrál 2 měsíce a má jich víc než penaltový mág ! ha,ha,,,

Reagovat
valloire

Chápeš, že Ronaldo tuhle sezonu ty soutěže, kde nahnal Messi ty 4 asistence nehrál? Dokážeš to pochopit, že teda nemůže mít asistence v zápase, kde nehrál? Chápeš to? Běh Terryho Foxe hadr. Celkem začínam věřit tomu, že nás můžou obohatit somálský pastevcí.

Reagovat
migwel

Fakt neupravuješ? Nekopal náhodou Messi v La Lize 7 penalt a toho 4 nedal čímž si vytvořil svůj osobáček 4 neproměněných penalt v řadě? Ronaldo jich kopal 9 z toho neproměnil 3 tolik statistika... Oni totiž i Messimu se penalty hodí, nicméně by je musel umět kopat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

má na to

Reagovat
Mateo16

https://www.youtube.com/watch?v=E3Ij57-iDXo

Konecne 22 metrov+- nech kope Kroos , Isco , James . Zidane mu to uz musi konecne zatrhnut

Reagovat
smazaný uživatel

ty zas o com tocis

Reagovat
smazaný uživatel

To se stejně nestane ale.

Reagovat
patas92

Jinak tohle je prostě krásný příklad toho, jak jsou rozhodčí ve Španělsku úplně mimo realitu, protože mě nenapadá jediný důvod, proč by měl rozhodčí za takového stavu tlačit jakýkoliv tým do další penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik už Penaldona kopala letos v lize penalt ? To už bude nějaký rekord

Reagovat
roberos

A jak chceš bránit dribléry Messiho?Neymara a taky střelce Suaréze ?Když Ronaldo kopal jednu za druhou ( a stále jich kope dost) tak se tady vedly kecy,když Real často útočí,tak pentle kope. A Barca má nejnebezpečnější útok na světě . TAK PROČ KOPE TOLIK PENALT ?!

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

protože má ty největší simulanty na světě

Reagovat
roberos

NA simulanta Penalda nikdo nemá ! on by měl za to dostat oscara !

Reagovat
Majk91

vzdy mi prislo smiesne ako fanusici Realu isli niekomu nadavat do simulantov, pritom tych najvacsich maju prave vo svojom klube

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč podlezas zrovna takovému blbovi

Reagovat
Manik...

Reagovat
CR7RONALDO

18 a jj je to rekord historii la ligy

Reagovat
roberos

Vaillore, Proč lžeš!!!!! Messi má 18 asistencí a Ronaldo jen 15 ! Jdi už do prdele ,když nemáš argument,tak lžeš ! Už se na to vyser !

Reagovat
valloire

kolikrát to chceš psát?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se do klidu, prdne ti cévka a budeš tahat nohu.

Reagovat
roberos

Tak Vaillore vysvětlíš ty lži, že má Ronaldo víc asistencí než Messi ? NE ? TAK UŽ SE RADŠI NELEZ !! lží o tebe ( když nemáš jak oponovat ) je tady dost !

Reagovat
misinho7

omg

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ty zdravý ale fakt nebudeš.

Reagovat
technecium

Valloire pls

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ivanrakitic/status/723991291911102465

Už ho dokopal k tomu, aby to poopravil.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

uz si to musel unho zehlit..a taktiez u fans ktory by ho najblizsie asi popravili

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

nam hovoria o buzikovi ale pritom sami maju tohto ktory sa olizuje s byvalym spoluhracom

Reagovat
Ángel di María 22

To se dalo čekat.

Reagovat
Switchback

Suárez je prostě bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla dneska 0:0, naopak Barakaldo vyhrálo a dostalo se opět do čela a vedou o 2 body. Do konce ještě tři kola. To budou taky slušný nervy, to 1. místo musí Castilla ale urvat, ať mají větší šanci postoupit do Segundy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze k zapasu Barcelona : Gijon len tolko : prvý gol Lea v poriadku, tam sa o faul jednoznacne nejednalo, druhý gol Suareza na hrane, ale v takej rýchlosti nema rozhodca sancu to postrehnut takze OK, treti gol a prva penalta, jednoznacna ruka..OK, druha penalta...50:50 mohol aj nemusel piskat , tretia penalta nemala byt , ale to ze to zapiskal zapas neovplyvnilo vysledok bol 4:0 , inak dnes najlepsi Messi ten jeho dribbling nahravky, tie jeho nahravky su neskutocne ak by premenili polovicku z jeho n ahravok do lozeniek tak ma Leo 100 asistencii za rok, Suarez zviera ale unavuju ma reci ze Zlata Lopta , ta bude zase Messiho

Reagovat
roberos

A být to jako v hokeji ,kde se počítá druhá asistence,tak to by bylo sakra vysoké číslo !

Reagovat
Ed_Hazard

24 penált Sranda to prestala byť tak pri 15, toto je už groteska

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

nezáviď

Reagovat
Ed_Hazard

Máš pravdu, ten pocit trápnosti po zápase s Elchce v sezóne 13/14 bol fakt na nezaplatenie. Ale rozumiem, že väčšina Culés už je vycvičená z minulosti a berie to ako že sa nič nedeje. Absolvovali ste veľmi dobrý Øvrebø trainee program, tak toto je výsledok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth prosim vykasli sa na ten trapny cirkus a pod hrat futbal naspat do PL. Sranda liga je pod tvoju uroven

Reagovat
DreamTeam

Sranda liga je tam, kde si nechají velké týmy utéct titul na úkor leicesteru

Reagovat
Kenneth

At uz je tam

Reagovat
vocasisko

Co by se stalo, kdyby Ronaldo nevyhrál Pichichi? Jedinou trofej, na které opravdu záleží.

Reagovat
el Principito
Reagovat
roberos

TO je boží !

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

Přestal by platit daně.

Reagovat
CHONG

Nic, stejně jako když ji nevyhrál předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Plakal by pred zrkadlom.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez byl nejlepší střelec v nizozemské lize (2009/10). To sice nezískal zlatou kopačku (kvůli nižšímu koeficientu, ale být to starým způsobem, tak ji má (měl 35 gólů a Messi, co zlatou kopačku vyhrál měl gólů 34). Dále byl Luis nejlepší střelec v anglické lize (2013/14). To již zlatou kopačku získal, ovšem sdílí ji s Ronaldem (oba 31 gólů). Nyní má slušně našlápnuto být nejlepším střelcem ve třetí lize a získal 2. zlatou kopačku. Higuaín banem odpadl, takže to bude mezi Suárezem, Ronaldem a Jonasem z Benfiky.

Reagovat
roberos

Jo a Ronaldo dal víc branek z penalt . Jako vždy!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si toho vědom.

Reagovat
valloire

opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz pro Pichichi a Barca pro Penalchichi

Reagovat
roberos

Góly z penalt v lize - Ronaldo - 6, Messi a Suaréz -3 . Je to stejné každý rok - bez penalt by Ronaldo neměl tolik střeleckých cen ( GB,Pinichi) ) tak být fanouškem Realu ,tak o penaltách držím hubu !

Reagovat
smazaný uživatel

číst umíš, nebo máš přes oči Barcelonskou šálu?

Reagovat
roberos

Tady se nějak zapomíná ,jak Penaldo kopal penalty jednu za druhou ! Jednu sezónu má Barca víc penalt než Real a hned je tady povyk !

Reagovat
smazaný uživatel

takže šála

Reagovat
valloire

plus minimální IQ

Reagovat
Kenneth

Slusne. Mit takovy zapas Real tak tu mame 500 komentaru o Francovi, Penaldovi, honeni ega a ze si Ronaldo honi statistiky proti slabsim tymum.

Reagovat
smazaný uživatel

Mí takový zápas Real, tak tu máme 500 komentářů, jak si jde Ronaldo GB (ahoj misinho), jak je všechno super, jak je Ronaldo úžasný a hlavně každý gól okomentovaný "RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO".

Reagovat
technecium

Reagovat
roberos

Reagovat
Diego2

Reagovat
roberos

Ale u Ronalda je to pravda .Suaréz mohl ještě kopat jednu pently místo Neymara. Ronaldo by nikoho k penaltě nepustil - jemu jde o každý gól !

Reagovat
technecium

Ta třetí penalta

Ale ty dvě předtím se daly pochopit.

A to co Neymar zazdil, boooha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Neymar byl opět na facku... Messi mu připravil tuším 3 (možná, že i 4) čistý gólovky.

Reagovat
technecium

Nejlepší byla ta přihrávka na 40 metrů za obranu.

Reagovat
roberos

To máš pravdu.

Reagovat
roberos

Neymar je z formy hodně dlouho . On nedává šance , zbytečně kličkuje a lehce padá . Proč mu Lucho nepromluví do duše?

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si, jak jste tady fanoušci Barcelony psali, že všichni chtějí a přihrávají Ronaldovi na goly, aby vyhrál zlatou kopačku ale že ted všichni všechno dávají Suarezovi neřekne nikdo ani popel!! Trapáci!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LOL.. je rozdíl tohle dělat jedno jaro a 7 sezón! Navíc MSN si penalty prostřídají, ale jasně, pokud má Suárez šanci na kopačku, tak mu dají přednost... To, že 7 let Ronaldo kope všechny penalty je něco jinýho.

Reagovat
roberos

A teď by měli fans Ronalda zavřít konečně ústa !

Reagovat
smazaný uživatel

Plus všechny přímaky a na hovno

Reagovat
patas92

Třeba tu poslední penaltu

Reagovat
roberos

To už jsem psal tisíckrát ! V Realu je hráč v čisté gólovce a ještě hledá Ronalda ( takový Benzema je na to specialista - co on už mohl sám dát gólů) tak se hraje vyloženě na něj a jeho ceny!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je obhajoba jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jo.. všichni jsme pokrytci. Máš teď radost?

Reagovat
REPLIKATOR

Penarcelona Nechutné věci se dějí ve Španělsku. Snad horší jak Kapr liga. První gól po faulu, druhý gól z ofsajdu a pak ty 3 penalty...HNUS

Reagovat
roberos

O jakém faulu tady kecáš. Brankář vyběhl a nikdo ho nefauloval - nelži !

Reagovat
valloire

Byl to brutální faul ! Nelži !

Reagovat
loki5

Už je to tady klasika Realští si stěžují na zápasy Barcy a opačně

Reagovat
netopier

normálne nechápem ako ich to môže baviť sa stále dookola hádať o tom istom

Reagovat
Hokaido

Celá PD každý kolo zajebana z 90% jen tímhle. Penalty, GB, Zlatá kopačka, rozhodčí... Člověk se tu pak dozvi něco málo o Atletech, ještě míň o Valencii. Zbytek snad nikoho nezajímá a nikdo na to nekouká. A to je fakt furt dokola, takovejch 5 let, co si pamatuju.

Reagovat
Diego2

totalne nejhorsi diskuze z celeho webu

Reagovat
smazaný uživatel

no s tou Valenciií to žádná škoda není

Reagovat
Phillipinho

Tak opravdovi fanousci Primery tu bud uz neprispivaji nebo jenom minimalne a neni de cemu divit. 90 % procent lidi tady v diskuzi jsou dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Real x Barca, Ronaldo x Messi... to vše vytváří tak velkou rivalitu, ještě v lize, kde se nejvíce fandí jen těmto klubům a ostatních fanoušků tu je opravdu málo, vznikne taková diskuze. A pokud se to někomu nelíbí, proč sem leze ? Eaaaasy.

Reagovat
valloire

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

ze to niekoho bavi dohadovat sa stale kto je najlepsi

Reagovat
Hokaido

V PL je třeba rivalita United s Liverpoolem nebo Spurs a Gunners. A není menší, než ta Barcy s Realem. Přesto to tam vypadá úplně jinak, snad akorát Srandro se chová permanentně jako kokot. To samý v SL, naše rivalita se Slavií a boj o titul s Plzni. A to je ještě intenzivnější, než vaše, protože mnozí i chodí na stadiony a jezdí na výjezdy. Takovou rivalitu prostě od monitoru nikdy nepoznas.

A když se někdo chová jako debil, tak ho nejvíc buzerujou fanoušci stejného klubu, protože se za něj stydí. V PD sekci naopak dojde k hromadnému onanovani a palcovani.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
teenz

Však to samé se děje i jinde, akorát tam je mnohonásobně více příspěvků, tak to není tolik vidět. A jen chci dodat, že rivalita Real x Barca nebo CR x Messi opravdu jinde není.

Reagovat
vladis271

Oldfirm derby alebo Boca River je určite o level vyššie než Barca Real. Už len tým, že tie mestá sú od seba koľko? 700 km. Northwest derby má zas najvyššiu televíznu sledovanosť na svete. Nevytvárajte si tu nejakú chyméru, že elclassico je najviac lebo to povedal moderátor na dajto.

Reagovat
teenz

Bavíme se v rovině EF. Takže, kolik lidí tu fandí Boca River ? Snad si to pochopil.

Reagovat
Xavi

Tak hlavně ani v jednom nemá pravdu.

Reagovat
teenz

To nevím, protože se o ty kluby nezajímám. Každopádně mi šlo o rovinu rivality tady na EF a počtu fanoušků, to potom vyvolá takovou diskuzi, jaká je v PD, když tu ostatních (fandů ostatních klubů)moc není. Na tom neni nic těžkého k pochopení. V PL se ty blitky lépe ztratí.

Reagovat
vladis271

nie? A v čom nemám pravdu? Koľko budete ešte vyťahovať Franca? Z toho večne žiť nemôžete. Oldfirm je derby do ktorého sa pletie náboženstvo. A to na ostrovoch niečo znamená. Je to nenávisť na smrť. A to ani nehovorím o Brazílii, tam sa to mieša so socioekonomickým zázemím v tomto konrétnom derby. V samotnej Brazílii je to až v takom nezdravom stave, že si tam ľudia kvôli futbalu odrezávajú hlavy.

Oproti týmto dvom je elclassico detská rivalita na piesočku, ktorá žila na mediálnej bubline "najväčšieho derby" na svete. Ale každý kto sa o túto sféru zaujíma vie, že to pravda nikdy ebola. Už len z podstaty to derby ani nie je. A nastupujúcou silou PL už aj čísla sledovanosti má v lige NWD väčšie ako Elclassico.

Reagovat
valloire

Asi myslíš Argentinu. El Clasico je jedna z největších rivalit ve fotbale. Ostatní derby nepřináší většinou nejlepší hráče světa na hřišti, jsou významné lokálně. El Clasico je největší fotbalový klubový zápas, co existuje. V jakých jiných derby hráli nejlepší hráči historie fotbalu jako Di Stefano, Kubala, Puskás, Maradona, Cruyff, Romário, Ronaldo, Zidane, C.Ronaldo, Messi...Je tam politika, sport, kultura...není to pouze fotbal. Je to válka a přesahuje to Španělsko.

Reagovat
vladis271

yop Argentínu. Nesúhlasím. Veľkosť hráčov nerobí veľkosť derby. Škótska liga je pod úrovňou českej, ale keď povieš oldfirm derby, každý čo oprel frňák o futbal vie o čo ide.

Náboženstvo a najmä jeho historický aspekt (hlavne pri luteránstve/ katolicizme) diferencuje ľudí omnoho viac než politika. Pri Španielsku a elclassicu ide o odstredivé tendencie katalánska a španielska naopak. Kvôli náboženstvu sa ľudia upaľovali.

A vlastne som tento príspevok ani nemusel písať, lebo až teraz pozerám, že si napísal quote El Clasico je jedna z největších rivalit ve fotbale.

S tým súhlasím, ale myslím, že oldfirm, či River Bocca.

Reagovat
X-bano-X

Nebudem vypisovať všetko, bolo by to na stranu ale vypichnem len to najviac do neba volajúce:

" Pri Španielsku a elclassicu ide o odstredivé tendencie katalánska a španielska naopak. Kvôli náboženstvu sa ľudia upaľovali."

Real predstavoval v čase kedy táto rivalita začala, vládnu moc centralizovanú v hlavnom meste v rukách diktátora, pre ktorého bolo ako katalánsko tak aj baskitsko niečo neprijateľné. Zdá sa ti že tam umrelo málo ľudí? A na rovinu naozaj si myslíš, že ak povieš oldfirm a el clasico, tak ľudia mimo anglicka budú skôr reagovať na oldfirm?

Reagovat
roman1978

skoro nikdo na světě ani netuší, co znamená nějaké oldfirm derby.

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

"A to ani nehovorím o Brazílii, tam sa to mieša so socioekonomickým zázemím v tomto konrétnom derby. V samotnej Brazílii je to až v takom nezdravom stave, že si tam ľudia kvôli futbalu odrezávajú hlavy."

River-Boca. Největší BRAZILSKÝ derby.

A jasně no. Clasico je dětská rivalita na písečku..

Reagovat
smazaný uživatel

Přečíst Fear and Loathing in La Liga od Sida Loweho. Povinně.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
tunkic

Reagovat
vladis271

Reagovat
.13

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ted jsem dokoukal sestrih a to je fakt sileny zarez Sportingu na urovni Plzne ci Kocourka.

Reagovat
Switchback
Reagovat
REPLIKATOR

trest do konce sezony nesmí na lavku!

Reagovat
smazaný uživatel

za co? však tam ten míč nehodil on...

Reagovat
Phillipinho

Jooo trest pro Chola, ktery to tam vubec nehodil, ty si hlavicka

Reagovat
Phillipinho

Pockej nemyslis si, ze to tam hodil primo Simeone vid? Hodil to tam podavac micu pry...

Reagovat
Switchback

Tak to jo, to vypadalo, že to hodil on ... navíc jsem to zase někde četl, že to hodil on ... ups

Reagovat
smazaný uživatel

na tom druhým záběru to fakt tak vypadá no..

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimalo kde - vzdyt je z toho jasne videt, ze on to nehodil. naopak kvuli necemu, co neudelal, dostane ban do konce sezony...

Reagovat
X-bano-X

Tak ono sa špekulovalo že to bolo na jeho pokyn. Aj počas zápasu komentátor na DIGI spomínal že sa zdalo že to hodil sám Cholo a tým že na druhý polčas sedel na tribúne to bral ako jasnú vec.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/FutbolAlAndalus/status/723997050480807936

Nehodil to on, ale nějaký podavač. Nicméně tady je celkem jasně vidět, že před tím hozením tam proběhla mezi ním a tím podavačem nějaká forma komunikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasho lekara by mali okamzite odvolat. Barca hra viac zapasov a to ma menej hracov na marodke ako my

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Ked som vcera videl Barcu, tak mi zle bolo

Ale co mi stale vycaruje usmev na tvari je, ze si spomeniem ze BARCI uz tento rok ziadnu penaltu neodpiskaju v LIGE MAJSTROV

Reagovat
Generalní Gladiator

svěř se ještě více se svými pocity, velmi to obohacuje

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu zakazane prejavit nazor ?

chod si vyhonit na Messim a ukludni sa

Reagovat
Generalní Gladiator

nic nezakazuji, btw jenom hlupáček neví, že tento rok v LM pentli klidně ještě kopat může

Reagovat
roberos

Když někdy vidím hrát Real ,tak je mi zle: Hra za nic nestojí a vyhraje díky naivitě soupeře jako včera !

Reagovat
Ed_Hazard

Práve som dopozeral zostrihy zo včerajších matchov.

Madridisti paráda, z 2:0 na 2:3. Bale štatisticky super, herne neviem zhodnotiť a Lucas je zlatíčko

Atleti klasika, uhrali to čo potrebujú. Ten típek z lavičky čo hodil loptu do ihriska

A Barca sa po včerajšku pravdepodobne presunie medzi top 10 komediálnych počinov na čsfd. Prvý goal jasný faul, druhý offside a následne jeb 3 pentle Cirkus Humberto

Reagovat
Switchback

A co? První jasná, druhá 50/50 a třetí komická ... nic méně na výhře by to nic neměnilo ... neřeknu, kdyby to byl zářez za vyrovnaného stavu ... ale je tu nějak moc breku

Reagovat
Generalní Gladiator

sere je ten suarez, že má šanci vyhrát pichichi, mě je to celkem ukradeny, titul je to, o co se hraje!

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis vazne ? ak niekto vyhrava tak 2.tím sa už nemôže pokusit dostat spät do zapasu, alebo urobit nieco s vysledkom ?

Alebo ak vyhrava klub 5:0 moze kopat aj 5 penalt, lebo proste tak ci tak vyhra ?

Reagovat
Ed_Hazard

Jasné že by to nič nezmenilo, v poho by ste vyhrali aj tak. Práve o to to je komickejšie V rozhodnutom zápase robiť zo seba šaša, ja fakt neviem či to tím sudím za to stojí. To im platí zväz aby padlo v zápasoch Primery čo najviac gólov či čo?

Reagovat
blaugrana

Tlieskas tomu, že nejaká mrdka z AM hodí loptu pri protiútoku Malagy, ale Barca je cirkus. Paródia.

Reagovat
smazaný uživatel

aj zapas AM mal muchy, ale Atleticu nikto neodpiska 3 penalty

Reagovat
JM

Ani za celou sezonu

Reagovat
Ed_Hazard

Popravde toto som videl na vrcholovej úrovni prvý krát a dobre som sa zasmial Frajer ten človek zo staffu Nebuď taký suchar zase

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ano, je to az vtipne co dokazu spravit rozhodcovia pre Barcu, o rok im mozno daruju aj 5 penalt

Reagovat
roberos

A kolik pentlí darují Realu !

Reagovat
DreamTeam

jj ten vykon rozhodciho u Barci byla ostuda jako svine

Ten uz by si zapiskat nemel.Rozhodne je tenhle zapas horky kandidat na komedii roku,

Reagovat
smazaný uživatel

první gol podle mě faul nebyl..

Reagovat
Switchback

In Liga this season

Suarez Cristiano

Games: 32 Games: 34

Goals: 34 Goals: 31

Assists: 16 Assists: 11

Reagovat
smazaný uživatel

vtipalk, po jednom zapase, cely hotovy

co si neopisal statistiky pred tymto poslednym cirkusovym zapasom Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je lepsi uz 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V barce najlepsi strelec a najlepsi hrac, Suarez bombarder, Messi tie nahravky proste genius, kazda akcia cez neho plus ma gol na zapas to je uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

wow to je neskutocne az mi oci vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

ten "genius" je stastko, ktory po 5 zapasoch bez golu dal v dvoch zapasoch dva pozliepane goly fuuj

Reagovat
smazaný uživatel

objektivne treba dodat, ze je lepsi ako Benzema. Uprimne by som hraca jeho typu radsej chcel ako Benzemu. Ten u nas v sezone nemal nikdy statistiky vyse jedneho golu na zapas

Reagovat
Ed_Hazard

To mi u Karima nepotrebujeme. Karim u nás maká pre krídla. Ja by som ho nevymenil za nič, škoda že je túto sezónu večne zranený a bombardovaný médiami kvôli tým udalostiam s Valbuenom..

Sice netuším ako by sme to vyskladali, ale bol by som nadšený ak by v lete prišiel naspäť Moratič.

Reagovat
smazaný uživatel

My nepotrebujeme makaca na kridla nato su tam dalsi hraci. Suareza sme mali ziskat je daleko golovejsi aj asistencii ma viac

Reagovat
Mateo16

jj pri Cristianovi ktori da 50 fikov potrebujeme dalsii golostroj .

Ty si strasne hlupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si najvacsi debil na eurofotbale.

Barca vyhrala s dvoma Top kanoniermi treble a to maju dokonca aj DM

Reagovat
patas92

Reagovat
DreamTeam

jj protoze v zapasech kde Cris selze se jiny kvalitni utocnik nehodi

Reagovat
Mateo16

Bayernu to tak vobec nevychadza

Reagovat
DreamTeam

Nam vylozene ano

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelne co tu stvara

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu to nevychadza

Reagovat
Mateo16

Suarez 83 minut na gol

Benzema 85 minut na gol

dpc to je rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Este podotknem ze par ludi sa tu spravaju ako dementi ale podobnost medzi nimi a tebou je ze ty sa snazis hrat na mudreho ale moc ti to nevychadza

Reagovat
Mateo16

Napises kktinu a este ja som dement

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvojich kktinach sa smejeme

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko golov na zapas ma mat utocnik ? a kolko ich ma messi ?

Prepac ale Messi dokaze dat gol ano, ale stale len skarede, pozliepane, nikdy z dajme tomu 20, 30, ci dokonca 40 metrov

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa nebavim o nejakom Messim

Reagovat
X-bano-X

Načo sa držať zbytočne pri zemi. Čo tak zo 60, 70 či 80 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Real 111tak mi povedz kolko golov na zapas od utocnika ocakavas ?

X-bNO-x JA ti tu pisem, ze v zivote som nevidel od messiho pekny dalekonosny gol, ake sa davaju vsade len v Barcelone nie. Napr. kedy Barca dala gol od polky alebo delovku z 30 metrov?

Vam nechyba pri tej nudnej barcelonskej hre nieco taketo ? Hrat len na to, ze musim s loptou vojst cely do brany je strasna nuda

Reagovat
X-bano-X

Takže to že tým dokáže vyšachovať obranu súpera je nuda? Uvedomuješ si že gól z 30-40 metrov je len chybou brankára? A uvedomuješ si že proti Barcelone hrá väčšina súperov zatiahnutá pred vlastným vápnom a skúšajú len brejky? Ako chceš dať taký gól keď je to prehustené 8 hráčmi? A nakoniec prečo by Barcelona menila to čo hrá, na čo má hráčov a čo jej prinieslo desiatky trofejí?

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomujes si, ze ziadny gol barcelony si clovek nikdy pamatat nebude ? Uvedomujes si, ze hovoris o spanielskej lige kde vladnu 3 kluby ? Uvedomujes si, ze barca okrem prihravok a golu do prazdnej z 0,5 metra nic nevie ? Uvedomujes si, ze gol z vacsej vzdialenosti nemusi byt len chybou brankara ? Nech si Barca hraje co chce, ale casom to omrzi kazdeho pozerat na takuto hru. Nehovorim, ze ostatne kluby su neviem ako rozdielne, ale uz aj pokus z dialky je casto ozivenim.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
X-bano-X

Uvedomujem si ze som s tebou stratil cas, ktory mi nikto nikdy nevrati

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze si fanusik Barcy, kedze sa nedokazes na nic pozriet objektivne. raz si uvedomis, ze cela Barca je strata casu

Reagovat
roman1978

galibier - ta škola pro nováčky by se už jako fakt hodila. co ti to tady roste je čím dál horší. za posledních pár dní nějakej 111, a teď toto? dobrá akademie

Reagovat
roberos

Génius MESSI ( jediný na světě) dal jen 2 góly,protože hraje pro tým a ne na svoje čísla jako CR . Messi tvoří hru a do koncovky se nehrne za každou cenu ( jako CR) a navíc i pentle přenechává kolegúm ( kolikrát to udělal CR ?!)

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze mu penalty ani nejdu ked hrac nevie skorovat z pokutoveho kopu, tak to uz je moc. A prenechava ich na spoluhracov, lebo uz sam sebe neveri

Reagovat
pantondavo

Reagovat
minoLFC

Reagovat
blaugrana

Aj napriek tomu, koľko toho zadrbe sú to neskutočne štatistiky.

Reagovat
DreamTeam

Nemam s tim problem.Klidne at zlaty mic vyhraje Cris a suarez je druhy

Reagovat
smazaný uživatel

opat sa ukazuje ako pekne sa da hrat v teame ktory nenici vlastny prezident

Reagovat
smazaný uživatel

pri nom spravil Perez dalsiu chybu lebo nebol pre neho marketingovo po tom kusanci na MS zaujimavy a tak radsej kupil "ostrostrelca" s peknou tvarou

Reagovat
roberos

Suaréz drtí Ronalda !

Reagovat
Aldeano

Alespoň bod pro Athletic, to že dokážou vyrovnat už jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel som si toho Halilovica, no zeby to bol nejaky extra talent a mali by sme padat zo stolicky by som nepovedal. priemerne rychly

Reagovat
DreamTeam

klasicky prumerak

Reagovat
Ed_Hazard

Jedinú šancu na stratu vidím u Culés v derby s Espanyolom. Aj to len pri určitej konštalácii hviezd. No nič treba veriť, ešte 3 kolá..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hráli s Espanyolem venku, tak bych věřil mnohem víc. Imho už neztratí ani bod, ale potenciál pro nějakou ztrátu tam je.. ale jak říkáš ale no, jen při určitý konstelaci hvězd.

Reagovat
DreamTeam

ja bych teda vic veril Granade..

samozrejme musi byt rozumny rozhodci

Reagovat
Switchback

Jsou před váma ještě atleti ...

Reagovat
Ed_Hazard

To ja viem, ja chcem hlavne aby Real skončiť pred Vami A myslím že Atleti z tých 3 zápasov budú mať 1 remízku, tipujem Celtu (to je skôr tušenie, žiaden logický podklad na to nemám)

Reagovat
celeb

ak ma niekto los na zakopnutie, tak je to prave Real. Vylet k baskom medzi 2 zapasmi LM, potom Valencia, nakoniec vonku depor ...

Ak to zvladne bez zakopnutia, tak vsetka cest.

Reagovat
Ed_Hazard

Nj, s tým súhlas, žreb máme jednoznačne najťažší. Sám som zvedavý či sa nám podarí vyhrať zostávajúce zápasy. Ak sa dá dokopy Cris a s Benzom to nebude také zlé ako to vyzerá, tak by bola šanca väčšia.

Reagovat
celeb

ako priznam sa necakal som, ze sa vam so Zidanom zacne takto darit. Sice tazkych superov ste moc nemali, ale ten rozdiel oproti Rafovi je vidiet. Mozno je to len v hlavach, ale aj tak. Posledne EC sme si prehrali my sami, najskor nepremienanim sanci, potom strasnym striedanim Rakitica za Ardu ... ale aj tak, vsetka cest, vyuzivate prilezitosti, ktore dostanete, otacate zapasy a hlavne, zrazu ste v boji o 2 najvacsie trofeje. Mozno neziskate ziadnu, mozno obe, ale aj tak musite byt s 2. polovicou sezony spokojni.

Reagovat
vladis271

Ste poslali Counterovi nejakú dotáciu? Hanba mu, brať peniaze od vás.

Reagovat
Israha

Tak, a sestupové pozice už neměnit, ideální rozložení teďka .

Reagovat
Kincl

Ten trest pro Simoneho je i na LM?

Reagovat
X-bano-X

Prečo by mal byť na LM keď sa to stalo v lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
X-bano-X

"Od včerejšího večera se na společenských portálech hovoří o 11 uznaných brankách z ofsajdu na straně Barceloně" to už je aká frustrácia, nepísal to niekto odtiaľto? Mal by som pár adeptov

Reagovat
CR7RONALDO

A čo ked je to pravda?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Sampox 24.4.2016 19:55

Parádný článok. thumbsup

Ten frajer není moc náročný teda

Reagovat
JM

Barcelona včera kopala víc penalt, než Atlético za celou sezonu

Reagovat
technecium

Reagovat
Diego2

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sa tak panicky smejete? Článok sice troška fantazy ale tie čísla proste nepustia. To je už riadne v piči čo ste odkopali penált túto sezónu a to ešte nieje koniec

Reagovat
DreamTeam

No je az s podivem ze s takovou podporou rozhodcich se Barca strachuje o titul

Reagovat
valloire

refereecelona

Reagovat
dextroza_m

Já ty netopýry fakt nechápu, oni předvedou takový výkon na CN a pak remka s Getafe? A´t mi někdo tvrdí, že to není vyrovnaná liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je k zamyšlení, jak je možné, že Getafe na sestup dokáže ze zápasů se Sockama a Vale najednou udělat 4 body.

Reagovat
valloire

munice z Madridu

Reagovat
netopier

Valencia hrala v treningovom tempe.... Očividne sa už vykašlali aj na Európsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Palmičky příští rok do EL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real je v semifinále LM, kde fásnul nejlepší možný los. V lize je Real 1 bod za prvním. Cristiano v LM nejlepší střelec a v lize bojuje o Pichichi ...

... ale Realisti nemají nic lepšího na práci, než brečet pod zápasama Barcelony.

To je N E U V Ě Ř I T E L N É ! ! !

Reagovat
teenz

Tobě by měla žena zakázat internet.

Reagovat
kubys

Reagovat
CHONG

Proč by to dělala, jestli je tak otravný i doma, tak je ráda, že od něj má pokoj.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vilp

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tak zoufalí, že musíte v každým druhým příspěvku o mě zabrousit do osobních rovin.

Manželka by asi koukala, jak je slavná - mluví o ní půlka Madridu ...

Reagovat
valloire

Jsi slavný no. S tím se musíš vyrovnat. Za mě Jirko jenom jedno...v sandálech do hor nelez.

Reagovat
teenz

Tak ses politoval a jdeme dál.

Reagovat
patas92

Zbytečně se snižuješ na jejich úroveň

Reagovat
CHONG

Jak se může někdo snížit na úroveň pod kterou dávno je?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavuju mu zrcadlo. Třeba mu to dojde.

Reagovat
valloire
Reagovat
Ángel di María 22

To jsme si mohli myslet, že se ten konec sezony bude dohravat v podobnym duchu, tak tahle asi už neztratí, no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty si proste ukazkovy alibista. V pripade nasi ztraty budes prvni, kdo tu ztratu ocekaval.

Reagovat
Ángel di María 22

To urcite. Sance byla, to jsem psal uz predtim, podle me ji ma Betis, pokud rozhodci nepredvede nakou blbost, ale jinak ne, no.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja dávam väčšie šance Espanyolu. Aj keď hrajú v novom kempe, kde pravdepodobne fasnú. Doma na jeseň uhrali remízu, snad karma existuje a bude z toho dalšia bezgólová remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma jo? Aha

Reagovat
Visca el barca

No jo, někomu nahřívaj míčky, někomu pískaj pencky. Hold si nevybereš, jen u nás to je v situaci, kdy jde o hovno no Vyhráli by jsme tak jako tak

Reagovat
JM

Jedno je fakt (ty vaše penalty) a druhé jsou domněnky uplakaných culés.

A propos, nepožívej slova, která neznáš

Reagovat
Ángel di María 22

Jeho gramatika je zoufalá dlouhodobě, no. Ale to je u něj ten menší problém.

Reagovat
JM

Pravdu díš!

Reagovat
Visca el barca

Mně ty losy přijdou jako fraška dlouhodobě od tý doby, co se každý kolo losuje zvlášť. No a ty penalty? Teď o víkendu to byla komedie, ale nic podstatnýho to neřešilo. Maximálně to,že je Luis blíž k pichichi.

Reagovat
technecium

Fakt Faktem zůstává jediná věc, a to ta, že proti Barceloně se dopouští soupeři více nedovolených zákroků ve vlastním pokutovém území, než proti Realu Madrid

Reagovat
JM

"nedovolených zákroků" To je fakt

Reagovat
valloire

no

Reagovat
alcantara

V akom duchu?

Reagovat
valloire

82% odpískaných nedovolených zákroků na Lionela Messiho bylo potrestáno žlutou kartou....to je neskutečný. Takhle se dřív žádnej hráč nechránil.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis vycucal z prstu? A co ohledně zákroků, které nepískají vůbec?

Reagovat
valloire

No, je to v tom článku v diskuzi. A je to dobrej článek, fakta hovoří.

http://www.realmadridcf.cz/clanky/jaky-vliv-meli-rozhodci-na-poradi-v-la-lize-3888

Reagovat
X-bano-X

Tiež sa tam píše že Real kopal za posledné roky 60 penalt zatiaľ čo Barca len 50+ ale to sa ti jaksi nehodí do tej vykonštruovanej teórie

Reagovat
roberos

On píše jen vše proti Barce a Messimu ! Messi nesimuluje jako mistr simulant penalt a gólů znich zadarmo - CR.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je neskutocny rozdiel 60 a 50+, ako 60 je viac ako napr. 59 ano ale rozdiel ? skoro ziadny

Reagovat
10FKK

tobě už vážně mrdlo...

Reagovat
valloire

já to nepsal

Reagovat
10FKK

A je to dobrej článek, fakta hovoří... Ale souhlasíš, tak si ovce nebo blb...

Reagovat
valloire

A proč bych měl bejt ovce či blb? Letos máte velkou podporu sudích, to je evidentní. Okecávat to větším pobytem ve vápně je nesmysl.

Reagovat
10FKK

ty vidíš jen co chceš vidět a kážeš bludy, za který ti holky tleskaj a ty jim na oplátku šaškuješ nebo troluješ souseda občas to pobavilo, ale když to je pořád dokola, tak se to přejí, teď už je tvoje argumentace na úrovni artoriase, krištofa, reala111 atd. je to škoda...

Reagovat
valloire

No promiň, když je poměr penalt v sezoně 19:1 u jednoho a u druhýho 9:4, tak to za zvednutí obočí teda stojí. Vyloučení to samý. Není to náhoda, jestli si to myslíš a já to klidně řeknu, že vám jdou na ruku.

Reagovat
10FKK

vždyť ty zápasy většinou sleduješ... Netvrdím, že každá penalta byla, ale mnohem víc jasných nebylo odpískáno! Rozhodčí v PD jsou kašpaři K tvýmu argumentu, podívej se na statistiku 1 na 1...

Reagovat
valloire

Ok. Messi to zkouší 1 na 1 nejvíc a jde mu to občas že, ale jestli je to pravda....taky se mi to nezdá, že v 82 % daj kartu. K těm penaltám jenom to, že hrajete tak nějak stejnej styl a najednou jich je plnej pytel. A že chcete odpískat kdejakej souboj jako faul mi říkat nemusíš. My jsme sice Balet, ale hrajem fotbal, ne taneční.

Reagovat
10FKK

ok...

Reagovat
10FKK
Reagovat
valloire

Opravdu sem musím dát podobný věci jako teď ty? Jinak penalty sem penalty tam, jediná pravda dnešního dne je ta, že my dneska hrajem. A vy se budete dívat, jak to válíme.

Reagovat
10FKK

Proč do toho taháš Barcu? Řeč byla o baletu... Jen abys večer neplakal... City má pěkně jedovatej útok a vaši komici v obraně mají formu!

Reagovat
valloire

My je zneutralizujem. Dem si pro ten kýbl. Stejně nám patří, tak co.

Reagovat
10FKK

Myslím že ne...

Reagovat
valloire

Je náš. Nejvíc jsme se o něj zasloužili, první ročníky všechny rozdrtili a pak nechali ostatní kluby, aby si o něj taky zahráli. Teď si ho jenom berem zpátky. No nejsme my hodný?

Reagovat
10FKK

ne

Reagovat
valloire

No na někoho, kdo se už 14 dní válí na Hurghádě si dost vyskakuješ.

Reagovat
10FKK

zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jako Plzen, vid?

Reagovat
valloire

Budeš se divit, ale mně se tohle u Plzně nelíbí. Že to u nás není moc populární názor, ti nemusím asi říkat.

Reagovat
Sergi Samper

Nesmíš věřit všemu co je na internetu

Reagovat
santini

Celta pohodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ten souboj o titul nevypusti pristi kolo uz asi vsadim na vyhru vsech 3 mansaftu

Reagovat
smazaný uživatel

jak je možný, že Sevilla pustila pryč takovýho kanonýra jako Aspas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne vždy se povede i dobrého hráče zabudovat do systému. Popřípadě si on nemusí zvyknout ... Těch věcí, proč se někdo někde prosadí a jinde ne, je plno. A u Aspase to vypadá, že mu to sedí ve Vigu a nikde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Aspas zrovna tenhle případ ani nebyl. i slepej asi vidí, že nastřílel v minulý sezóně 10 gólů za 900 minut... minimálně šanci v první půlce další sezóny bych mu potom dal

Reagovat
smazaný uživatel

Paris Saint-Germain defender Thiago Silva wants to join Barcelona this summer as he believes he will have a better chance of winning the Champions League.

Source: Mundo Deportivo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele