35. kolo
23.04.2016 22:05 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SD Eibar - Deportivo La Coruña 1:1

Eibar remizoval s Deportivem v nočním utkání Primera División 1:1. Domácí dlouho vedli zásluhou Adriána Gonzáleze, ovšem dvacet minut před koncem zápasu dal výsledku konečnou podobu Federico Cartabia. V zápase šlo oběma mužstvům více méně o čest a remízový výsledek prakticky nic nezměnil ani na jejich postavení v tabulce.

Domácí začali na svém stadionu velmi dobře, záhy se totiž dostali do vedení, když se v 7. minutě ujala střela Adriána Gonzáleze. Po rohovém kolu z pravé strany byl ve vápně Deporu nejdůraznější právě sedmadvacetiletý rodák z Madridu, jenž po halvičkovém souboji propálil z otočky vše, co mu stálo v cestě - 1:0! V dalších minutách zápas upadl do lehkého průměru a diváci na se na stadionu Estadio Municipad de Ipurra nemohli příliš bavit. Až ve 27. minutě předvedl nadějný průnik do vápna domácí Borja Bastón, ale nemířil přesně.

Stejný hráč měl další velkou možnost v 35. minutě, jenže jeho efektní nůžky postrádaly přesnost. Deportivo zahrozilo krátce před koncem první půle. Ve 39. minutě poslal Pérez dobrý centr do vápna Basků a z prvního doteku pálil ostrými Fajr. Balón proletěl jen těsně kolem Riesgovy svatyně. Začátek druhého poločasu patřil opět Eibaru, který několikrát ohrozil branku svého soupeře. V 57. minutě napálil Bosňan Hajrovič z přímého kopu břevno a branka se div nerozpadla.

Pár minut nato se připomněli také hosté. Běžela 63. minuta, když Borges našel křižnou přihrávkou přes celé vápno zcela nehlídaného Cartabiu, který ale v dobré pozici vůbec netrefil branku!

Depor hrál v druhé půli přeci jen lépe a v 71. minutě se dočkal zaslouženého vyrovnání. Při docela nenápadné akci si navedl míč do vápna Federico Cartabia, jenž svou utaženou ranou dokonale překvapil domácího gólmana Riesga - 1:1! Ani jedno mužstvo se už v poslední dvacetiminutovce nevzmohlo k výraznějšímu náporu a zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů pro oba celky.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele