Primera División - souhrn 26. kola

06.03.2015, 22:36, aktualizováno 09.03.2015, 22:40
Komentáře a souhrny
Poslední Córdoba neudržela vedení nad Getafe. Barcelona rozstřílela Rayo a posunula se na první místo před Real Madrid, jenž podlehl Bilbau. Atlético se rozešlo nerozhodně s Valencií, Villarreal přestřílel Celtu. Tři body mají rovněž Real Sociedad, Granada, Elche, Sevilla a Levante...

Córdoba CF - Getafe CF 1:2

09.03.2015 20:45

Góly: 78. Florin Andone - 87. Fede Vico (vl.), 90+2. Juan Rodríguez

Už už se zdálo, že Córdoba dokráčí k vítězství, když v 78. minutě vsítil branku na 1:0 Florin Andone. Domácí však náskok ztratili v samém závěru zápasu po vlastním gólu Fede Vica a brance Juana Rodrígueze v nastavení. Poslední tým tabulky tak utrpěl sedmou porážku v řadě, Getafe poskočilo na dvanáctou příčku.

Navzdory tomu, že se potkaly dva týmy ze spodní poloviny tabulky, nabídl první poločas velmi zajímavou podívanou. Hned v 9. minutě se po chaosu před brankou domácích dostal k dorážce Álvaro, ale domácí gólman míč nakonec odklidil do bezpečí. Rozhodčí při této akci pravděpodobně okradl Getafe o penaltu neboť Crespo zahrál v pádu rukou, hra však pokračovala dále.

Další zajímavé akce přišly po dvaceti minutách hry. Domácí Ekeng vyslal na zteč dlouhým míčem Ghilase, jenže alžírskému útočníkovi střela vůbec nesedla. Na druhé straně vyslal po narážečce se Sarabiou nebezpečnou střelu Pedro León. Vzápětí po něm pálil na opačné straně hřiště domácí Carabia, jeho technická střela ale rovněž skončila vedle. Ofenzívní fotbal pokračoval, v 36. minutě se zapotil hostující gólman Guaita, jenž vytlačil dobrou střelu Campabadala nad břevno, a o dvě minuty nato musel likvidovat přízemní pokus Bebého.

Po změně stran se tempo hry uklidnilo a šancí výrazně ubylo. Přibylo faulů a na pořádnou akci si diváci museli počkat až do 69. minuty. To domácí García vysunul za obranu střídajícího Andoneho, proti němuž ale na hranici sebeobětování vyběhl Guaita. Míč tak mohli Madridští odvrátit do bezpečí. Zasloužené branky se Córdoba dočkala v 77. minutě. Ekeng vybídl do sprintu Florina Andoneho, ten si obhodil obránce Nalda a nekompromisně propálil vše, co stálo před ním - 1:0!

Dobře odpracovaný zápas ze strany zelenobílých ale zhatil jejich kolaps v závěrečných minutách. V 87. minutě dal Fede Vico nádhernou branku patičkou, na svůj oblouček za padajícího brankáře Saizara však nebude vzpomínat v dobrém, neboť znamenal pro Getafe důležitou vyrovnávací banku - 1:1! Córdoba se hnala za druhým gólem, místo toho ale zanedlouho opět inkasovala. Ve druhé minutě nastavení se po rohovém kopu Sarabii dostal k hlavičce Juan Rodríguez, který přesnou střelou k tyči pečetil dokonalý obrat svého týmu - 1:2! Na další zvrat už nezbyl čas a Getafe si tak nakonec z Córdoby veze šťastnou výhru.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 1:1

08.03.2015 21:00

Góly: 33. Koke - 78. Shkodran Mustafi

Očekávaný souboj o třetí místo mezi Atléticem a Valencií nakonec skončil nerozhodně 1:1. Domácí většinu zápasu vedli zásluhou Kokeho, nicméně třináct minut před koncem srovnal skóre Shkodran Mustafi. Madridští uhájili třetí místo, Los Che se však za nimi stále drží jen s jednobodovým mankem.

Podle očekávání byl zápas od první minuty vyrovnaným bojem. Oba manažeři vsadili na fyzicky nadmíru zdatné hráče a většina hry v první půli se odehrávala ve středu hřiště. Valencie nezaznamenala za první poločas jedinou střelu na bránu, Atlético pouze jedinou, zato úspěšnou.

V 33. minutě zahrávali domácí přímý kop po faulu na Garcíu. Míč doputoval od Torrése a ramena Tiaga až k nabíhajícímu Kokemu. Ten se s ničím nepárala a jeho pumelice přesně zapadla vedle tyče - 1:0! Protesty hostů proti sporné Tiagově asistenci se nesetkaly úspěchem a tak mohl Koke svůj návrat po zranění pořádně oslavit.

Po změně stran pokračoval náročný boj o každý centimetr území a přibývalo faulů i žlutých karet. Valencijští za celý zápas nasbírali hned sedm žlutých napomenutí a v závěru byl ještě po druhé žluté vyloučen Javi Fuego. Domácí obdrželi pět žlutých kartónků. Atlético si nicméně svůj náskok hlídalo a mělo dokonce šance přidat pojišťující branku. Hlavička Garcíi se ale neujala a do branky se nevešel ani pokus Tiaga. Ten stál v 70. minutě před zcela odkrytou brankou, ze dvou metrů ale nastřelil pouze břevno!

Zmařená tutovka musel domácí hodně mrzet zejména o sedm minut později. Hostující Parejo se postavil k přímému kopu z levé strany a svůj centr zakroutil parádně na domácí branku. Míč se odrazil od břevna a k následné dorážce hlavou se dostal dravý Mustafi - 1:1! Vyrovnání nesli domácí těžce a například Gabi si musel svou frustraci vybíjet na zařízení střídačky. Atléticu už nepomohl k výhře ani nejlepší střelec týmu Mario Mandžukič ani vyloučení Fuega v samotném závěru. Utkání tak skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 4:1

08.03.2015 19:00

Góly: 41. Giovani dos Santos, 45. Mateo Musacchio, 73. Luciano Vietto, 84. Gerard Moreno - 50. Augusto Fernández

Villarreal rozstřílel Celtu Vigo čtyřmi góly. Hostům z Viga sice dal nějakou naději kontaktní gól Augusta Fernandeze, ale v poslední fázi utkání Villarreal opět zabral a odskočil svému soupeři na rozdíl dvou branek. Kanonádu domácího celku zařídili Giovani dos Santos, Mateo Musacchio, Luciano Vietto a Gerard Moreno, který uzavřel skóre zápasu.

Celta Vigo stále drží devátou příčku La Ligy. Villarreal je aktuálně na šesté pozici a dál sní o Lize mistrů. Dnes to byl z jeho strany se vším všudy povedený zápas. Domácí tým potěšil své fanoušky povedenými kombinace, rychlou hrou, čtyřmi góly a především třemi body do tabulky. Skvělé utkání prožil také netradiční střelec Mateo Musacchio, který s kapitánskou páskou na ruce vstřelil branku. Do útoku se postavilo trio Joel Campbell, Giovani dos Santos a Gerard Moreno. Celta Vigo spoléhala na dvojici Nolito a Charles.

Po šesti minutách se hnal do útoku Mallo, který si několikrát nabíhal do vápna a chystal se vystřelit, ale jeho pokus byl včas zablokován obranou domácího celku. Marcos z dálky nastřelil míč k bráně, Costa si pohrál s dotírajícími obránci, ale k zakončení se už nedostal. Přesto jeho akce vyvolala obdiv v řadách fanoušků. Brankář Sergio Asenjo byl do akce volán poté, co se k míči ve vápně snadno dostal Nolito a rozhodl se zakončovat. V té chvíli ale včas dorazil na své místo brankář Asenjo. Kdyby se Nolito včas rozhlédl, viděl by před bránou neobsazeného spoluhráče Charlese, který by doklepával prakticky do prázdné.

Po pětadvaceti minutách se k míči znovu dostal Nolito, ale dobře vyběhl brankář Sergio Asenjo a svému protihráčovi zmenšil střelecký úhel. Po půlhodině hry Rukavina z nelehké pozice tvrdě vypálil na bránu Celty, kde se s touto ránou musel poprat Álvarez. Chvíli se nic převratného nedělo, ale v posledních pěti minutách se strhla ofenzíva domácích a Celta na ni nedokázala reagovat. Pět minut před koncem se na polovině dostal k míči Giovani dos Santos, obehrál jednoho protihráče a přesprintoval s míčem až do pokutového území. Tam si poradil také s brankářem Álvarezem - 1:0.

Celta možná chtěla reagovat, ale jakýkoli odpor ukončil Mateo Musacchio. Ten si ve vápně naskočil na brilantně zahraný rohový kop a hlavou usměrnil míč o sítě - 2:0.

Villarreal chtěl pokračovat v krasojízdě také po změně stran, ale byla to trochu překvapivě Celta, která se snažila více kombinovat. Agresivnější napadání a zlepšený herní styl - to vše se nakonec Celtě alespoň trochu vyplatilo, protože pět minut po změně stran se jí povedlo vstřelit nadějný gól. Nolito dobře našel z přímého kopu naběhlého Fernándeze, který hlavičkou umístil balón do levého dolního rohu - 2:1.

Hosté mohli srovnat krátce po hodině hry, když se do šancí dostali Mallo a López, ale střely ani jednoho z nich svůj cíl nenašly. Na hřiště se dostal Luciano Vietto a chvíli mu trvalo, než našel svůj rytmus. To se mu ale zdárně povedlo dvacet minut před koncem, když zvýšil na 3:1. Vietto se pohyboval na hraně ofsajdu, prokázal skvělé zrychlení a díky několika málo krokům se dostal před svého strážce. Dostal se sice také mimo střelecký úhel, ale to mu nevadilo a ve skluzu prostřelil svého soupeře.

Deset minut před koncem se do zakončení dostal Charles, ale s jeho ranou z větší vzdálenosti si brankář Asenjo poradil. O pár minut později tak mohl v klidu přihlížet, jak Gerard Moreno naběhl do vápna, dostal skvělou nahrávku a prostřelil brankáře Sergia Álvareze přesně mezi nohama - 4:1.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 1:0

08.03.2015 17:00

Góly: 38. Sergio Canales

Real Sociedad potvrdil dobrou domácí formu a přehrál Espanyol 1:0. Nutno však dodat, že Baskové na toto vítězství dosáhli se značnou pomocí jindy výtečného brankáře Casilly, jenž nakonec jedinou branku utkání vlastní chybou věnoval Sergiu Canalesovi.

Casillův špatný odkop z osmatřicáté minuty totiž přistál právě u záložníka Sociedadu, který neměl žádný problém nabídnutou příležitost přetavit v gólové zakončení. Přestože se ve zbytku zábavného utkání urodila celá řada šancí, žádná již neskončila úspěšným zakončením, a tak se La Real posouvá na jedenáctou příčku v průběžném ligovém pořadí.

Hned od úvodního hvizdu bylo na stadionu Anoeta pořádně živo. Hostující kapitán Sergio García málem obelstil soupeřovu obranu v jedenácté minutě, když pronikl do pokutového území a předložil míč Felipemu Caicedovi. Jeho kolega na hrotu útoku však v zakončení selhal a vysoko přestřelil. Na opačné straně zase pokoušel štěstí Gonzalo Castro, ovšem na brankáře Casillu si nepřišel.

Ještě v šestatřicáté minutě mohl být Sociedad nespokojen, neboť ani jeden z dvojice Xabi Prieto a Sergio Canales nezvládl včas vystrčit nohu, aby usměrnil prudký střílený centr až do sítě. Zato hned dvě minuty nato se již domácím dýchalo mnohem lépe. Casillův odkop se hrubě nevyvedl a skončil na hranici pokutového území u Canalese, jenž si prvním dotykem míč zpracoval a druhým zakončil s přehledem do odkryté branky. Ještě do poločasu se snažil vyrovnat García, ale trefil pouze náruč gólmana Rulliho.

Hned minutu po změně stran měl blízko k navýšení skóre znovu aktivní Canales, jenže Rubén Duarte ještě stihnul včas předvést kvalitní obranný zákrok a hrozbu zažehnal. Domácí i nadále odmítali spokojit se s hubeným náskokem, ale Casilla při střele Agirretxeho i hlavičce Granera druhou hrubku v zápase neudělal. Espanyolu to však nebylo nic platné, neboť v ofenzivě povětšinou tápal a vyrovnat se mu nepodařilo ani v samotném závěru, když si Rulli pohlídal Caicedovu hlavičku po standardní situaci a udržel tak důležité čisté konto.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Rayo Vallecano 6:1

08.03.2015 12:00

Góly: 6. Luis Suárez, 49. Gerard Piqué, 56. Lionel Messi (pen.), 63. Lionel Messi, 68. Lionel Messi, 90. Luis Suárez - 80. Alberto Bueno (pen.)

Barcelona rozstřílela Rayo 6:1 a ve velkém stylu se posunula na první příčku Primera División. Hattrick si připsal Lionel Messi, dvě branky přidal Luis Suárez a jednou se trefil Gérard Piqué. Jediný gól hostí vstřelil deset minut před koncem z penalty Alberto Bueno. Zápas nedohrál Dani Alves ani hostující Tito.

Očekávaný mač začal pro Blaugranas nejlépe, jak mohl. Už v 5. minutě totiž Xavi našel na hranici ofsajdové linie volného Luise Suáreze, jenž svůj únik na branku stráženou Cristianem Álvareze zakončil nechytatelnou střelou pod břevno - 1:0! Utkání tak od první chvíle mělo očekávaný vývoj, ve velké pohodě hrající Barcelonští svého soupeře přehrávali a bylo otázkou, s jak velkou náloží dnes Madridští odjedou. Na rozdíl dvou branek mohl hned v 9. minutě zvyšovat Pedro, přihrávka před prázdnou branku od hbitého Suáreze k němu ale nedoputovala.

Rayo hrálo sympaticky a snažilo se s nepříznivým vývojem něco udělat, nicméně domácí brankář Bravo neměl se střelami hostů ze střední vzdálenosti příliš problémů. Ve 21. minutě se do zakončení tlačil po dalším přesném pasu Pedro, neodbytný obránce Tito ale subtilnímu útočníkovi znemožnil kvalitní zakončení. Rayo tak ještě mohlo zápas zdramatizovat, ve 30. minutě proletěl Trashorrasův přímý kop jen těsně kolem svatyně domácích. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Krátce po změně stran přidala Barcelona uklidňující druhou branku. Po rohovém kopu z pravé strany zazvonila za Álvarezem tyč, dezorientovaní hosté pak už nedokázali dostat míč z nebezpečného prostoru, a tak mohl Gérard Piqué dotlačit míč do brány - 2:0! Prakticky konec jakýchkoli nadějí pro Blesky přišel v 54. minutě. Tito fauloval ve vápně Suáreze a sudí nekompromisně nařídil pokutový kop. Hostující obránce se musel poroučet po druhé žluté kartě do sprch a k míči se postavil domácí miláček Messi. Jeho střelu mu však Álvarez chytil! K oslavám chycené penalty už ale nedošlo, jelikož rozhodčí Jésus Gil Manzano nařídil opakování kopu kvůli příliš brzkému vběhnutí hráčů Raya do pokutového území. Na druhý pokus už se Argentinský střelec nemýlil a zvýšil na 3:0!

Diváci poznali, že je o vítězství domácích rozhodnuto a stadionem se nesly mexické vlny na počest postupu na první místo tabulky. V oslavné atmosféře přišel vzápětí další gól Blaugranas. Psala se 63. minuta, když přízemní střelu Suáreze vyrazil gólman hostů jen před sebe a Messi snadno doklepl míč do sítě - 4:0! Uběhlo jen dvanáct minut od penalty a hattrick byl na světe. V 68. minutě se skvělý Argentinec po pasu Pedra proháčkoval až před odkrytou branku a pohodlně přidal pátý gól svého týmu!

O vzrušení se deset minut před koncem postaral domácí Dani Alves, jenž ve vápně nesmyslně srazil unikajícího Buena a za hrubý faul dostal rovnou červenou karu. Sám Bueno se postavil k exekuci pokutového kopu a bez potíží si připsal pátou branku v posledních dvou utkáních - 5:1! Poslední slovo ale měli přece jen Katalánci. Suárez měl v poslední desetiminutovce hned tři obrovské šance, gólově ale skončila až ta poslední z 90. minuty. Ex-liverpoolského forvarda vyslal na Álvareze Messi, Suárez obešel gólmana a přízemní střelou upravil na konečných 6:1 pro domácí!

Více informací k zápasu

Granada CF - Málaga CF 1:0

07.03.2015 22:00

Góly: 57. Ignacio Camacho (vl.)

Andaluské derby v pozdní sobotní večer nakonec vyznělo překvapivě lépe pro Granadu, která porazila Malagu těsně 1:0. Nešťastníkem utkání se stal Ignacio Camacho, jenž si vstřelil vlastní gól, na který již hosté nedokázali zareagovat.

Nutno dodat, že nešlo o nezasloužené vítězství, neboť Granada byla na stadionu Los Carmenes lepším celkem. K výhře však potřebovala až přispění hostujícího záložníka a poprvé po pěti zápasech znovu najíždí na vítěznou vlnu. Ztráta na první nesestupovou pozici rázem činí zdánlivě snadno dosažitelné tři body. Malaga naopak pohrdla stíháním pohárových konkurentů nad sebou a zůstává sedmá.

Jako první pokoušel střelecké štěstí domácí Javi Márquez, ovšem gólman Carlos Kameni si jeho přímý kop z jedenácté minuty ohlídal. Nedlouho poté pálil nad břevno kamerunského gólmana Emanuel Insúa. Dalším, kdo Kameniho pořádně prověřil, byl Piti, a následně znovu aktivní Márquez, jenže ani jeho rána levačkou nedokázala pohnout bezbrankovým skóre navzdory silné granadské snaze.

Odpovědí hostů byla nepřesná střela Samú Garcíi po vyvedené týmové kombinaci. Tentýž hráč ještě do poločasu v další střelecké pozici opět netrefil branku. Když se pak neprosadil ani Robert Ibaňez po přihrávce Youssefa El-Arabiho díky Kameniho dobrém pokrývání prostoru, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. Rozčarování granadských z neproměněných šancí však po změně stran vzalo brzy za své, neboť se jim dostalo nečekané pomoci. V sedmapadesáté minutě Camacho sehrál roli smolaře, když jej Ibaňezova hlavička trefila do zad a odrazila se za bezmocného Kameniho do sítě.

Na opačné straně zkoušel do třetice prolomit obranu Granady Samú Castillejo, ale tentokrát si pro změnu nepřišel na pozorného brankáře Oiera. Sám nešťastník Camacho málem odčinil svůj vlastenec, jenže po hezkém sólovém průniku trefil pouze brankovou konstrukci. V závěru se navíc místo tlaku hostí konalo spíše kontrolované útočení Granady ve snaze pojistit si vedení. To se nakonec sice nepovedlo, ale svěřence Abela Resina to mrzet nemusí. Výhra 1:0 se počítá, tím spíše v lokálním derby.

Více informací k zápasu

Elche CF - UD Almería 1:0

07.03.2015 20:00

Góly: 6. Víctor Rodríguez

Přímý souboj o záchranu zvládlo lépe Elche, které na svém stadionu porazilo Almérii těsně 1:0. O jedinou branku utkání se postaral Víctor Rodríguez již v páté minutě. Domácí pak zahodili celou řadu slibných příležitostí a druhá trefa večera jim byla přísně odepřena rozhodčím kvůli údajnému faulu, přesto je nic z toho v konečném součtu mrzet nemusí, zaslouženou výhru slaví tak jako tak.

Ze strany Elche šlo o zasloužené vítězství po výtečném výkonu plném energie a kvality. Z posledních pěti ligových kol tak tento celek zvládl nasbírat již velmi slušných deset bodů a rázem se z přímého sestupového ohrožení vyšplhal až na čtrnáctou příčku. Almería naopak zůstává na prvním ze sestupových míst, bodová vzdálenost mezi oběma celky narostla po sobotě na šest bodů.

Lepší vstup do utkání přitom měli hosté. Ze svých útočných snah však nevytěžili ani pořádnou šanci, natožpak gól, a tak místo toho naopak inkasovali. Z prvního pořádného útoku Elche totiž hostující obranu nachytal Jonathas de Jesús, jasně nejvýraznější postava domácího celku nejen v tomto zápase, ale celé sezoně obecně. Brazilský šutér sebral míč na levé straně hřiště, pohrál si s obráncem Ximem Navarrem a po vydařené kličce poslal jemný oblouček směrem k Rodríguezovi, jenž pohodlně zblízka zavěsil na 1:0.

O rychlé vyrovnání se mohl postarat Tomer Hemed, jenže u Zongova kvalitního centru selhal. Minutu nato se málem tento omyl izraelského útočník Almérii vymstil. Aaron Ňíguez unikl po levém křídle, prorazil si cestu až do pokutového území a jal se pohotově střílet, ovšem Sebastian Dubarbier stihnul včas jeho ránu zablokovat. Odražený míč se však odrazil k Mariu Pasalicovi, jenž pro změnu ztroskotal na Navarrově bloku, který gólovou střelu odvrátil nad břevno.

Ještě stále v hektické první půli mohlo Elche žehrat na kruté rozhodnutí rozhodčího v případě Enza Roca, jehož hlavička po Fajrově rohovém kopu sice zapadla k radosti domácích do sítě, avšak bezprostředně poté se bujarý povyk změnil v rozčarování, neboť tento gól nebyl uznán pro domnělý faul čilského hráče na brankáře Juliána Cuestu. Almérii tento důležitý moment zdánlivě probral a ve zbytku utkání již byla Elche více než vyrovnaným soupeřem. Dubarbier však trefil pouze brankovou konstrukci a Corona ztroskotal na výtečném zákroku brankáře Tytoně. Žádný gól nepadl ani po změně stran, a tak Elche slaví důležitou výhru v cestě za záchranou.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 1:0

07.03.2015 18:00

Góly: 26. Aritz Aduriz

Dějí se nám to ale ve španělské La Lize zajímavé věci! Real Madrid dnes večer potvrdil, že v jeho týmu není vše úplně v pořádku a prohrál. Nejenže ztratil tři body za prohru s baskickým Athleticem Bilbao, ale především se musí hodně obávat a doufat, že v zítřejším klání Rayo Vallecano obere o body suverénní Barcelonu. Pokud by Barcelona vyhrála, měla by La Liga nového lídra.

Aritz Aduriz opět potvrdil svoji extratřídu a dnes rozhodl. Jeho jediná branka znamená, že Real Madrid opět prohrál a riskuje ztrátu svého místa. Do základní linie se dnes dostali mimo jiné Karim Benzema, Cristiano Ronaldo a Isco. Ani tyto hvězdy ale nedokázaly spasit Real proti dobře hrajícímu soupeři. Jediným střelcem se po 26 minutách stal Aritz Aduriz. Skvělé utkání odehrál také brankář Gorka Iraizoz. Před ním působila čtveřice Iraola, Gurpegi, Etxeita a Balenziaga. Adurize podporovala trojice ofenzivních hráčů v podání Muniaína, Williamse a de Marcos.

Athletic Bilbao vyhrálo nad Realem Madrid poprvé od roku 2010. Výsledek znamená, že pokud Barcelona vyhraje zítra v poledne nad Rayem, posune se na první příčku La Ligy. V prvních momentech hry byl lepší Real Madrid a například akce Cristiana Ronalda byla velmi zajímavá. Pepe, který byl adresátem nahrávky, ale o míč přišel. Po deseti minutách hry se Real usídlil ve vápně svého soupeře, ale Benzemův projektil k první brance utkání nevedl.

Real sice měl častěji míč na kopačkách, ale žádnou výtečnou šanci si připravit nedokázal. Muniaín nepřesně nacentroval z levé strany, ale k ničemu to nebylo - Casillas rozehrál od své branky. Bílý balet si nedokázal vypracovat žádnou velkou šanci, což ho mrzelo. Celý stadion San Mamés vybuchl v extázi poté, co nádherný centr Mikela Rica směřoval do vápna Realu, kde se do vzduchu ukázkově položil Aritz Aduriz! Ten ukázal, že zakončovat stále ještě umí a Casillas byl bez šance - 1:0 pro Basky.

Tým trenéra Carla Ancelottiho nedokázal za celý první poločas zamířit přesně na bránu Gorky Iraizoze. Zatímco první poločas v podání Realu Madrid hostům nevyšel, do druhé půle vstoupili hráči Bílého baletu jako by pokropeni živou vodou. Především útočná spolupráce mezi Portugalcem Cristianem Ronaldem a Francouzem Karimem Benzemou byla pro domácí tým hodně nebezpečná. Na centr prve jmenovaného si naskakoval francouzský šutér, ale minul. Ronaldo následně nedokázal usměrnit centr Garetha Balea do brány.

Po akci Isca se Benzema dostal s míčem na levou stranu, ale Ronaldo nebyl připraven nahrávku převzít. Po hodině hry se Karim Benzema dostal k hlavičce ve vápně soupeře, ale poslal míč pouze mimo branku. Velkou práci měl brankář Gorka Iraizoz, kterého neustále zaměstnávali Ronaldo a Benzema. Byl to ale Aritz Aduriz, kdo se mohl stát opět hrdinou. Zkušený střelec se pověsil do vzduchu a jeho hlavička skončila jen na tyči! Následně Iraizoz musel vytáhnout další skvělý zákrok, aby zlikvidoval šanci Ronalda.

Sedm minut před koncem se štěstí usmálo také na Athletic Bilbao, když dlouhý nákop Garetha Balea překvapil brankáře Iraizoze a skončil na tyči! Od ní se odrazil zpět do hřiště a tam na něj čekal střídající Javier Hernandez. Nakonec ale ani to gólem neskončilo. Rozhodčí Alberto Undiano Mallenco nakonec nastavil jen tři minuty a poslal domácí tým do kabin slavit. Real Madrid se musí obávat zítřka.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 3:4

07.03.2015 16:00

Góly: 28. Oriol Riera, 72. Oriol Riera, 90+3. Lucas (pen.) - 33. Vitolo, 52. Vitolo, 65. Kévin Gameiro (pen.), 83. Sidnei (vl.)

Sice za zbytečně dramatických okolností, ale přece. Asi takto lze z pohledu Sevilly charakterizovat její venkovní utkání na hřišti Deportiva La Coruňa, kde Andalusané zvítězili po divoké přestřelce 4:3. Vzhledem k tomu, že všechny čtyři předchozí sevillské výlety mimo vlastní stadion skončily porážkou, a Oriel Riera brzy poslal Depor do vedení, schylovalo se zprvu k velkému zklamání...

Záložník Vitolo však ještě v prvním poločase zvládl vyrovnat a krátce po změně stran se dokonce postaral o obrat. Ještě veseleji bylo z pohledu hostů díky proměněné penaltě Gameira, ovšem zpět na rozdíl jediného gólu záhy upravil skóre Riera. Díky vlastní brance Sidneie ale Deportivo utrpělo další zásah do ambicí vyrovnat, který se nakonec ukázal být klíčovým. V nastaveném čase ještě jednou dokázal snížit Lucas Pérez z penalty, ale víc už domácí nestihli. Sevilla se tak drží na pátém místě, nyní se čtyřbodovou ztrátou na Valencii, která navíc v neděli cestuje na horkou půdu Atlétika Madrid. Depor zůstává na hranici sestupu.

Galicijský celek přitom zpočátku úspěšně držel soupeře na uzdě a nic nenasvědčovalo tomu, že postupem času dostane hned čtyři góly. První velkou šanci zazdil domácí Lucas Pérez po Luisinhově přihrávce, když z hloubi pokutového území útočník Deportiva zamířil pouze vedle bližší tyče. Přesto se pár minut nato domácí i tak dostali do vedení. Sidnei ve středu hřiště vybojoval míč a poslal jej Pérezovi, jenž obratem vybídl k úniku Ivana Cavaleira po pravém křídle. Portugalský rychlík následně napálil míč do šestnáctky, kde na bližší tyč naběhl Riera a z prvního doteku zkušeně skóroval.

Málokoho by překvapilo, kdyby se zaskočená Sevilla v tu chvíli alespoň do přestávky nezmohla vůbec na nic, opak byl však pravdou. Vitolo unikl po levém kraji hřiště a poslal kolmici na Carlose Baccu. Kolumbijský útočník nic neuspěchal, počkal si na náběh autora přihrávky a předložil mu míč zpět, aby vyrovnal na 1:1.

Po změně stran navíc Vitolo potvrdil svou skvělou formu, když těžil z dobré práce Dioga Figueirase s Aleixem Vidalem, a skóroval podruhé v zápase. Ani to španělskému šikulovi nestačilo a obranu Deportiva terorizoval nadále. Zoufalý Pablo Insúa jej musel faulovat ve vlastním pokutovém území, což neuniklo pozornosti rozhodčího, a střídající Kevin Gameiro navýšil vedení Sevilly na příjemný dvoubrankový náskok.

Po brzkém Rierově druhém gólu odpoledne z bezprostřední blízkosti se domácí mohutně tlačili za vyrovnáním, jenže tím také nechávali okénka ve vlastní obraně. Právě toho z protiútoku využil Gameiro ve spolupráci s nezastavitelným Vitolem, jehož centr si nešťastně srazil do vlastní sítě Sidnei. Hélder Costa pak v nastaveném čase sice Deportivu vybojoval výhodu pokutového kopu, který Pérez proměnil, ale víc branek již v utkání nepadlo. Sevilla tak uhájila důležité vítězství 4:3, které by mělo obnovit její sebedůvěru v zápasech na cestách.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Eibar 2:1

06.03.2015 20:45

Góly: 65. David Barral, 67. Kalu Uche - 55. Saúl Berjón

Levante dvěma góly v rozmezí dvou minut otočilo vývoj utkání a v páteční předehrávce s Eibarem si bere tři body. Za hosty se nejprve prosadil Saul Berjón, ale na něj reagoval David Barral. O pouhé dvě minuty později dokonal velký obrat Kalu Uche, který rozhodl.

Už ve třetí minutě se centr Moralese snášel k obraně Eibaru, ale ta si s míčem poradila. Brankář Jiménez musel zasahovat po další akci, ale neměl problémy si stáhnout vysoký míč pod svou ochranu. V deváté minutě prošel k vápnu Xumetra, který se pokusil z úhlu překonat brankáře Jiméneze, ale napálil jen bránícího Daniho Garciu, od něhož se míč odrazil do zámezí.

O chvíli později se míč dostal k Larovi, ale jeho centr byl hodně nepřesný. Velmi zajímavou střelu si připsal Camarasa, který prošel do vápna a tvrdě vystřelil, ale branka z toho nebyla. Eibar mohl do vedení dostat volný přímý kop, ale Javi Lara překopl kromě obranné zdi také bránu soupeře. Eibar se pokoušel vstřelit první gól dlouhým nákopem do vápna Levante, ale včas zasáhl David Navarro. Pět minut před koncem první půle si další přímý volný kop vzal na starosti Rubén Garcia, ale nastřelil jen brankáře Jiméneze.

O chvíli později mohl málem Eibar slavit kýženou vedoucí branku jinak nezáživné první půle. Po narážečce se do vápna dostal Manu del Moral a namířil si to přesně k tyči. Jeho projektil ale dostal mimo nebezpečí obětavý zákrok Navarra.

Do druhé půle hosté přímo vlétli a brankář Mariňo měl co dělat, aby udržel šance domácího týmu ve hře. Musle totiž zlikvidovat krásnou akci Berjóna a nadvakrát míč ukryl ve své náruči. Jeho obrana mu moc nepomáhala, ale Mariňo se vyznamenal. Eibar se rozhodně chtěl dostat do vedení, ale narážel na Mariňa. Levante kontrovalo pokusem Barrala, který zakončoval centr Moralese. Nakonec ale ani Mariňo nedokázal zabránit prvnímu gólu utkání.

Deset minut po změně stran se do vedení dostal Eibar. Zprava odcentroval Bóveda, do jehož přihrávky se včas a správně vložil Saul Berjón a krásnou ranou poslal míč mimo dosah brankáře Mariňa - 1:0 pro hosty.

Vedení Eibaru ale netrvalo moc dlouho. Jen deset minut po inkasované brance zleva pronikl do vápna El Zhar, přihrál na Toňa a od něj se míč dostal k nabíhajícímu Davidovi Barralovi. Ten sice stál zády k bráně, ale přesto dokázal zakončit - 1:1.

O dvě minuty později Levante dokonalo famózní obrat. Do vápna si nabíhal útočník Nabil El Zhar, ale upadl. Obrana Eibaru začala zmatkovat a při snaze odkopnout míč z vápna nabídla míč všudypřítomnému Kaluovi Uchemu. Ten si míč lehce zpracoval a propálil brankáře Jaimeho Jiméneze - 2:1 pro Levante a obrat byl dokonán.

Na výsledku už nic nezměnila ani šance Piovaccariho, který se snažil o prosmýknutí se po pravém křídle, jenže těsná obrana jej nikam nepustila. Další duel mezi brankářem Jaimem Jiménezem a Camarasou skončil opět ve prospěch brankáře. Veškeré šance hostujícího Eibaru definitivně pokazil Dani García, protože za svůj zákrok dostal druhou žlutou kartu, takže byl vyloučen. Eibar tím pádem klesá na třináctou příčku. Levante je na šestnácté příčce a na kontě má 25 bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26202476:1662
2.Real Madrid26201575:2461
3.Atlético Madrid26174551:2355
4.Valencia CF26166446:2254
5.Sevilla FC26154746:3349
6.Villarreal CF26146643:2448
7.Málaga CF26125929:3041
8.Athletic Bilbao26961123:3133
9.Celta Vigo26881027:2932
10.Espanyol Barcelona26951232:3732
11.Real Sociedad26791029:3630
12.Getafe CF26851324:3629
13.Rayo Vallecano26921529:4929
14.SD Eibar26761326:3627
15.Elche CF26761323:4527
16.Deportivo La Coruña26671323:4225
17.Levante UD26671323:4925
18.Granada CF264101217:4022
19.UD Almería26661422:4021
20.Córdoba CF26391419:4118
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (961)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro titul pro Realek

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Nepodceňuj Depor, teoreticky se ještě do toho může zapojit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Al Capone

Se směješ až po zápase co ty hrdino...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je k smíchu na zápase před tím než začne?

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej komu to v Realu přeju je Carlo..

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pony Slaystation

Skoro no

Reagovat
smazaný uživatel

to přijde, barca nemá šanci, to už se víc bojím AM

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku hodně smíšený pocity. Nadstandartní výkony obou krajů, víceméně slušně zahrál i Bacca. Banega jako den a noc, ten chlapec v jednu chvíli nasadí dvěma hráčům za sebou jesličky a minutu na to posere snad nejjednodušší možnou finálkou jakou může hráč s jeho rolí připravit.

Opět se potvrzuje, že Vítolova forma je pro nás klíčová, on je jedinej kdo dokáže v kreativitě nahradit Reyese, takže je super, že navázal na výkon z Německa hattrickem (i když mu ten třetí nakonec asi neuznají).

Za posledních deset minut bych však všem strhal za dnešek prémie, protože takhle se na to vykašlat to se jen tak nevidí a být trenér, tak to teď v šatně celý obrátím naruby. Hlavně, že jsou tři body a doufejme, že se po zítřejším večeru ztráta na 4. místo nezvětší.

Viva el Sevilla!

Reagovat
Phillipinho

Moc nerozumim nenasazovanim Reyese v poslednich zapasech, predtim byl vasim nejlepsim hracem. Jinak Deulofeu asi definitivne upadl v nemilost a buhvi jestli si jeste zahraje. No a rekl bych Vitolo seleccion co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne..nnapadají mě úvahy - stale neni 100% fit, spatna kondice nebo se zas vozral v sevillskym baru a kricel v pet rano emerymu pred domem?

Deulofeu musel asi Emerymu neco rict. Spis mam strach ze vitolo bude v lete prvni co odejde, jeste driv nez Bacca.

Reagovat
Phillipinho

Bacca podle me pujde, ale nevidel bych to jako neresitelny problem. On goly dava, ale letos je herne slabsi nez minulou sezonu a podle me nahradu v pohode sezenete.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je slabší, ale při představě, že na soupisce budou útočníci typu Gameiro/Aspas začínám omdlet. Navíc věř mi, že Sevilla (Monchi) pokaždé dokázala reagovat přestupy na kterýkoliv post, ale útočník je problém číslo jedna, už jen díky tomu, že právě tam se rozhoduje a právě tady musí mít tým neochvějnou jedničku, elitního hráče, střelce (to rozhodně Gam/Asp momentálně nesplňují, navíc oba nejsou pro mě klasičtí hroťáci). Když se podíváš do minulosti, vždy to byla sázka "na jistotu" a ten útočník tam hodně dlouho vydržel (Fabiano, Kanouté, Negredo) a co když ten "zbytek" doplňujících forwardů k tomu elitnímu nevyjde jako zatím skoro vždy? (Manu del Moral, Babá, Rusescu, Koné a bylo jich víc). Zkrátka hledat elitního střelce a borce, kterej to bude góly táhnout je hrozná fuška a sázka do neznáma...Bacca vyšel, ale také to bylo právě to "neznámo", které přišlo z Belgie s pověstí střelce (stejně jako Koné z Nizozemí, Moral z repre, Rusescu kterej si dělal v Rumunsku z každýho prdel a nebo Babá o kterém psali že to je směs Eto'a s Drogbou a když vyběhnul na hřiště tak jsem pokaždý nechápavě koukal na boty jestli je nemá obráceně).

Takže, ne podle mě to je opravdu obrovský problém, odchod elitního střelce, i když se mu nedaří herně, furt těch 14g má a je za magickým triem (Ronaldo, Neymar, Messi) v tabulce, jsem si naprosto jistej, že jak Gameiro tak možná ani Aspas (kterému víc věřím než Gameirovi) by se přes desetigólovou hranici momentálně nedostali a ty góly pak sakra chybí, vždyť Bacca letos teoreticky rozhodl přibližně 6 zápasů.

Myslím si, že jsi schopen nahradit všechno až na dva klíčový posty (mluvím o stylu Sevilly) a to je hrot a podhrot, na nichž to poslední roky stojí a třeba podhrot se letos projevuje nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole, to byl gól jako svině! do toho Bilbao!

Reagovat
smazaný uživatel

Bale jde dneska na hattrick

Reagovat
Murtago

nakonec to nedotáhl

Reagovat
smazaný uživatel

ale chyběly jen 3 góly

Reagovat
mistr129

Blbej dotaz: co je s laportem? Jedinej hráč ktery ho na fifě kupuju pořád a on dneska nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Aldeano

Dnešní výkon je opravdová tragédie. Nicméně Carlo je ten pravý pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá zoufalost.

Reagovat
-Carles-

Baskovia Takže zajtra nič neposrať a pekne na prvé miesto

Reagovat
REPLIKATOR

Real Hvědný útok dal úžasných 0 branek

Reagovat
Kokesh

Obdivuji Pepa cim dal vic, trenera jako on nenajdeme a nedivim se, ze ho jeho angazma v FCB vycerpalo na nekolik let dopredu. Oni fakt pevne verili ve svou filozofii a byli ochotni hrat na hranici svych moznosti, i kdyz s revolucni taktikou. V prvni rade to byl opravdu ale skvele fungujici mancaft, jeden dychal pro druheho. Ano, prijdou slabsi obdobi a utlum formy, ale dulezite je se vzdy poucit.

Nekteri se po La Decime byli do hrudi, ze se muzeme srovnavat s tehdejsi Barcou. Ale nesahame jim ani po kotniky. Individualne nema cenu hodnotit, na to ani nemam silu, ale tymove neni mozny, aby po fantastickem zacatku sezony jsme se dostali na uplne dno. Bohuzel i kdyby jsme dnes vyhrali, nic by se v dalsim zapase nezmenilo.

Reagovat
Afrokrecek

Když to napíšeš takhle, tak to vypadá celkem smutně

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že po Decimě sme se s něma mohli srovnávat, jenže do 2 měsíců byl prodanej ADM a pak Alonso, tak to je pak tezky.

Reagovat
Aldeano

Souhlas. A to i podzim byl výborný.

Reagovat
-Carles-

tak to ani náhodou, síce sa oháňate Decimou ale v lige bieda a tretie miesto.

Reagovat
Aldeano

V lize to bylo špatné. Ale v LM to bylo parádní. Hlavně se to těžko porovnává. Carlo je úplně jiný typ trenéra, než Pep. A těžko se od něj dalo čekat, že nastolí dominanci jako Pep s Barcou. A už vůbec ne v lize. V LM je letos 100% úpěšnost a na to by se nemělo zapomínat. A i podzim v LM byl dobrý. Carlo je prostě spíše "turnajový" typ trenéra. A když se mu před sezonou rozešla půlka zálohy. A zůsal Illarra a Bale... Nyní zraněn James, který se celkem dostával do formy a hlavně Luka... Neforma útoku.Krom toho když si vzpomenete na semifinále LM Barcy 2009 a 2011, tak to taky nebyla herně zrovna hitparáda. Ale opravdu nejde absolutně porovnávat Barcu pod Pepem a Real pod Carlem.... A hlavně je to úplně zbytečné.

Reagovat
Aldeano

* Podzim v lize.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Afrokrecek

Ronaldo už to zabalil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesklamal jednotlivec, zklamal celek a to kvůli únavě. Ancelloti musí rezignovat a táhnout do prdele, absolutně neuvěřitelný co předvádí. Kdyby vloni Ramos nedal tu hlavičku v 93. minutě, tak ten ubožák má s tím nabitým mančaftem jen Copu. Ligu promrdal minule (6 bodovej náskok?) a letos zase (4body náskok). Ten jeho zdejší mýtus o tom jak je to nejlepší trenér pro Real je k nepochopení, resp. to ej způsobený tím že Carlo ej sympaťák. To jak za pomocí Pereze v létě rozmrdal kádr, kterej dominoval Evropě z něj dělá uplnýho vola. Ruším účet na EF, protoze nehodlam fandit tomuto cirkusu. Mrzí mě to jen kvůli Crisovi, kterýmu nikdo nedá přihrávku, a místo toho aby teď obhajoval zlatej míč, tak musí hrát pod tímto kreténem, kterej mu není schopnej připravit tým. Zlatej Mourinho. Nic končím... mějte se tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni

Reagovat
Mercury

Budeš nám chybět.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

že zlatej Mourinho. To snad nemyslíš vážne. Mourinho bol najslabší kouč realu, čo sa predvedenej hry týka. Rael hral za mourinha taký fotbal, ako teraz predvadza manchester united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je borec, že s takovou hnusnou hrou uhrál v lize 100 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky překonal rekord v počtu nastřílených golů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, proto měl 100 bodů. Ty si génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

no vypadni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta ty ale trepeš :D Ronaldo vyhral zlatu loptu, ale ako hra posledne tri mesiace je to výsmech...sak okrem toho, že caka na nahravku do prázdnej brány alebo tri krát prosi rozhodcu o penaltu za zapas nic nehra

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože bože

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Pony Slaystation

Taky nevím proč všichni onanujou nad Ancelottim, real je jen o penaldovi a jak nepada, tak to tam nepada...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni kkte.

Reagovat
supporter

Scouser, co leze do kanálu, aby potom zase vylezl a otvíral si hubu. Klišé

Reagovat
smazaný uživatel

to je panečku fanoušek

Reagovat
valloire

Potřeboval bys facana hysterko. Sezona ještě neskončila. A když skončí špatně, bude další.

Reagovat
Manik...

To snad nejde ani komentovat. Jako Carlo má svoje chyby, třeba to, že nerotuje, ale na druhou stranu, zase až tak špatný teda není

Reagovat
smazaný uživatel

Athletico vyborný výkon, tu vyhru si zasluzili, zajtra nic nepodcenit a ideme na čelo..z Realu sa dnes tazko vybera najlepsi hrac, podla mna vsetci pod svoje moznosti, a co sa týka Ronalda ak bude takto pokracovat tak nie Zlata lopta...ale aj TOP3 by bolo moc

Reagovat
Murtago

za to Athletico

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic (BILBAO)

Atlético (MADRID)

už se to kurva naučte, nevzdělanci negramotní

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to tragédia, ktorá predčila predošlé zápasy ... ale pokazil si to Carlo sám, pretože svoje 2 piliere zálohy si odstavil sám neustálym nasadzovaním, Luka sa zranil, Toni je mŕtvy, už ani nemá z čoho čerpať, nerozohraní Illarra, Jesé a nezohraný Silva to už nemôžu zachrániť, rovnako nerozohraný Hrášok, čím sa Carlo pripravil o plán B, pretože Athletic dnes bol na nás skvelo pripravený ... kľúčových hráčov si postrážili na jednotku (de Marcos vs CR, Rico vs Isco), bojovali a de facto našu technickú a schopnostnú prevahu vyvážili bojovnosťou a skvelým pohybom ... domácim za výkon jednotka z hviezdičkou, my sme hrali len to, na čo momentálne máme a špeciálne absolutórium Williamsovi, ktorý predviedol dokonalý výkon

Reagovat
X-bano-X

Čo je to schopnostná prevaha?

Reagovat
smazaný uživatel

prevaha v schopnostiach (abilities)

Reagovat
smazaný uživatel

na konci sezony se stejně bude usmívat Carlo. on je prostě klasik..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeral som celý zápas. Jak hral Bale ? A mal real veľa šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni až na stopery hráli hovno.

Reagovat
Aldeano

Otázku "jak hrál Bale?" beru jako provokaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se tady rozjede neskutečná masáž od místních geniálních fotbalových stratégů, kteří by to koučovali mnohem líp než Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pravda, meli bysme ho chvalit

Reagovat
Kokesh

Tak jako je opevovany za slavu a viteztvi, muze byt i kritizovan. Kdo mluvi o odchodu a podlozi to argumenty, proc ne, ostatni vyzniva do prazdna. Dela hloupe chyby, ktere nas mohou stat titul. At uz mnohdy smesne stridani, slaba forma lavicky, pretezovani Toniho, lezeni do prdele Garetha....ostatne dnes se nic jineho nez kritika nenabizi, nebo to musi byt vetsina taky trenery aby mohla napsat svuj nazor?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Narážím na to, že polovina lidí tady už ho vyhazuje, přitom 2 měsíce zpátky to byl absolutní bůh. Jinak by mě zajímalo, jak bys střídal ty, kdybys měl na lavičce takovej materiál jako je Illara a čikarito.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu lavicku v akom je stave moze iba on sam .

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

To ze necha na lavicke sediet Illarru a Javiera 5-6 zapasov po sebe a nedat im ani minutu a potom ked ide do tuhehu ich tam poslat bez hernej praxe a sebavedomia je iba Ancelottiho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich nemá na hřišti co dělat. To už bude lepší tam dávat kluky z akademie jak tady tyto.

Reagovat
smazaný uživatel

nech si davaju aj vlastne goly ale proste doma zapasy proti Rayu , Elche atd musi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ono otázka leží, prečo má na lavičke taký materiál......

Reagovat
Kokesh

No, abych to upresnil, tohle nejsou chyby, ktere prameni z dnesniho zapasu, ale ono jedno seda k druhemu. Ta forma lavicky je dana nerotovanim a ignorovanim sirsiho kadru, najednou kdyz nam tece voda do bot se hodi vse, co ma nohy a pak to tak vypada.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že ten širší kádr stojí totálně zahovno.

Reagovat
Kokesh

Nerekl bych, ze lavicka Navas, Coentrao, Varane, Illara, Isco/James, Jese/ Chica je tragicka...i kdyz jsme nemeli marody rotoval prakticky jen Arbeloa a Isco. Ostatni byli uplne odriznuti...

Reagovat
smazaný uživatel

Když to srovnáš s ostatníma velkoklubama, tak je opravu hodně špatná.

Reagovat
Aldeano

Například?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Bayern, Atletico, Barcelona. A to se týká hlavně směrem dopředu. Obranu máme vyřešenou víc než dobře, jenže tu střídat nepotřebuješ pokud prohráváš...

Reagovat
Aldeano

Beru jen Bayern. Než ostatní zmíněné týmy máme lepší lávku my.

Reagovat
smazaný uživatel

Směrem dopředu 100% ne.

Reagovat
Aldeano

Rémy,Drogba,Torres?

Reagovat
Svatej

Torres nám tuhle szeonu zachránil zadky už tolikrát

Reagovat
Kenneth

Coz je ale Ancelottiho problem... Za to si muze jenom on sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, do jaké míry jsou přestupy v jeho kompetenci.

Reagovat
Kenneth

Do jake asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jeste bych doplnil respekt pred Perezem, ktery kompletne rozmrdal kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

výměna ADM za Jamese je rozmrdání kádru jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda velke rozmrdanie prave

Reagovat
bayern987

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

ADM, Xabi, Chicharito, Illara, Bale, Silva a brzo se k nim pripoji i Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

ADM aj Xabi chtěli odejít, tak co měl asi dělat?

Reagovat
Aldeano

Xabi odejít chtěl. A kdyby odešel sám, nebyla by to až tak velká ztráta. Ale ADM odejít nechtěl. Ten se musel prodat, aby se mohl uskutečnit nějaký "mega" přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že nechtěl odejít?

Reagovat
Kenneth

Takze si zvolil sam odejit z Realu do United?

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase slyšel, že chtěl jít, protože se cítil v Realu nedoceněnej.

Reagovat
Kenneth

Financne.

Reagovat
Aldeano

V létě to zmiňoval. Krom toho říkal, že už před MS na něj Pérez tlačil. Bylo jasné, že bude chtít někoho prodat, aby měl na svůj velký nákup...

Reagovat
smazaný uživatel

Spomedzi vsetkych fanusikov Realu si myslim ze to vidis najrealnejsie a vacsina tvojich komentov ma zmysel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao skvele. mimochodem videl jsem na mantinelech reklamu na Kozla (jakkoliv je to nemozne, tak to tak opravdu vypadalo - pro upresneni nejsem zeman abych ve vsem hledal chlast)

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som na to chcel upozorniť, ale tiež sa mi to nezdalo. Každopádne, zjavne to fakt reklama na Kozla bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ta liga bude ještě zajímavá

Reagovat
misinho7

vazeni, urputne som tu branil Garetha celu tuto sezonu a veril mu ale dnes som stratil nervy.... asi straca posledneho vytrvaleho obhajcu z CZ/SK fanklub sceny... mal by som dostat zato nejaku trofej ze som dokazal obhajovat tu biedu co sa tyka tejto sezony...Supporter of the year .. abo daco take

Reagovat
Kokesh

Mne se to stalo cca. dva tydny nazpatek. Proste pohar pretekl.

Reagovat
misinho7

tak naozaj som bol uz asi posledny.. mozno este Chong , neviem ako je natom po dnesnom zapase .. no je to moj oblubenec ale neda sa to uz obhajovat.. katastrofa proste.. pre jeho dobre nech ide radsej hviezdit do PL ale tu nech to necha radsej

Reagovat
Leo Rekordman

CHONG ho neobhajoval,vzdy ked nehral dobre ho aj kritizoval a vedel,ze nehral dobre,on len nema rad,ked sa pluje na vlasnych hracov...

Reagovat
misinho7

no ani ja to nemam rad ale Chong ho so mnou ako jediny obhajoval

Reagovat
Leo Rekordman

nie,ty si nenapisal,ze hra zle,ty si donedavna pisaval,ze minuly rok mal paradne statistiky,lepsie ako neymar,,,postom si pisal,kde je bartra,ze rozhodol finale,,,,potom uz si zrazu pisal,ze mu nesedi liga a v anglicku by trhl obrany,,,,a az teraz si napisal,ze hra skutocne zle

Reagovat
misinho7

minuly rok mal paradne statistiky a mal ich lepsie nez neymar a aj hral lepsie nez neymar.. to natom nic nemeni ale teraz je mimo .. totalne mimo a nema nic...

Reagovat
Leo Rekordman

ale ty si z toho zil tento rok a tymto si ho obhajoval tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je geniálne

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne pravdivé

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdivý to bejt může, ale hlavně to neznamená, že je Ronaldo horší hráč.

Reagovat
Mercury

Cristiano je komplexnější fotbalista, to ti řekne každý fotbalový odborník. Protože vyskočí výš, kope lépe penalty a ovládá hru zádama a přešlapovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

hold proti tomu ale nic nezmozeme

Reagovat
smazaný uživatel

Boží logika.. pojďme pro změnu odsuzovat třeba defenzivní hráče, že zůstavaj vzadu a nepodporujou útok nebo ještě líp brankáře, že zůstavaj v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Murtago

to jsem viděl ve finále MS

Reagovat
smazaný uživatel

a já si ještě dva měsíce zpátky pamatuju, jak tady realisti řvali, že titul je už prakticky jistý

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to náhodou váš tábor, ktorý to balil?

Reagovat
Al Capone

ale hovno...pokud teda nemyslí jako madridisty takové blbce jako je scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia tu ligu ještě vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

lepší konec tejto sezóny la ligy si ťažko predstavit

Reagovat
Setwo

Reagovat
Inter Eterno Amore

v to tajne dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa Iscovi nepodari zapas Real je v prdeli. Okrem neho tam nie je ziadny mozog. Kroos je uplne vycerpany, Ronaldo nic nevymysli, Bale je traged roka a Benzi tiez od noveho roka mimo, aj ked z trojice BBC je najlepsi a to uz je fakt co povedat. Bez Modrica je ta hra Realu uplne v prdelke...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to zas budou v létě nákupy.

Reagovat
MadMrJacky

Vidím to na Harryho

Reagovat
vladis271

nám dajú snád pokoj. Naši hráči sú mladí a nemajú ten hviezdny status ešte. Ale Mourka by mohli vybrakovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný, o kterejch by nebylo jasno už před půl rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis sa bat drevaka Harryho nebudeme chciet .

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem jenom a jenom rád, vy byste zas nabízeli nějaké absurdní částky, které by bylo těžké odmítat

Reagovat
Miguel19

Zase koupí jednoho hráče za 80 mega a v půlce sezoně tu budou opět nářky, jak mají úzký kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

snad je posleme do <;>

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím máme Reuse a Danila. To znamená, že budu s přestupákem spokojenej aj dyž koupíme Gecova za 50mega.

Reagovat
Leo Rekordman

Reuse hejv

Reagovat
Leo Rekordman

Kane

Reagovat
Free_player

čekám posily minimálně za 200 mega a pak jsi budou hrdě namlouvat, že to potřebují

Reagovat
kiwwi

njn, uzky kader

Reagovat
Billy McClane

Dpc este aby sa fanusik MU smial

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Bale vráť sa radšej do Premier League, najlepšie v našom drese.

Reagovat
smazaný uživatel

do Tottenhamu, domov

Reagovat
smazaný uživatel

Vy na neho nemáte financie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rozmýšľam čo by fandovia Realu robili keby fandili United posledné 2 roky To by vyhodili celú elektroniku v byte

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo takemu Arsenalu poslednu Dekadu

Reagovat
dantetomas

A za tych 20 rokov by v pripade LFC potrebovali menit byty castejsie ako cigani na vychode

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste neskutočné, aké prísne kritéria majú fans tých veľkých klubov... Ja to tak tragicky neberiem, bolo by to ďaleko horšie ak by sa z futbalu stala hra mačky a myši... Prehry stále prídu a je to celkom prirodzené, navyše Bilbao je doma veľmi silné a ak to niektorí s tými zmenami a vyhodením Carla myslia vážne..

Reagovat
Kokesh

Jo, velmi silne. Od Barcy dostali jen petku a od Atletu ctverku. Prisne kriterium neni jet proti letosnimu Bilbau na San Mames vyhrat, opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u vás sa mi najviac zdá hoci sa nájde u každého klubu zopár takých ,ale u vás je asi najviac tých ktorý by vyhodili po zápase trénera s polkou kádru. Proste fanúšikovia Realu majú tú latku nastavenú tak vysoko ,že keby fandili niekomu inému tak by ich porazilo

Reagovat
Kokesh

Neboj se, hlucha mista jako pred Josem a paberkovani v LM, kde jsme sklizeli spis vysmech si zazila vetsina. Jakmile nejsou vysledky, nikdo se nediva na zasluhy. Je potreba zmena, reseni. Ja za Carlem porad stojim, ale jestli se mu titul nepovede ani letos, pristi rok mu uz vubec neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno neprávom, ale ja vnímam drvivú väčšinu fanúšikov Realu (nevravím, že tu na EF) ako deti, ktoré im "fandia", pretože tam hrá Ronaldo, takže by im to bolo úplne jedno a prešli by na iný tím.

Reagovat
vladis271

V Barcelone je to to isté. Celá španielska sekcia až na skutočne len pár výnimiek je takáto. Kedy sa naposledy museli strachovať o LM? Niečo, čo si v poslednej dobe zažil každý fanúšik PL, aj CFC teraz suverén ligy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

120-150 mega

Reagovat
smazaný uživatel

pesos možno

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co ti je vtipne . Ked sa pozres za kolko siel Ozil , Di maria , Morata

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi někdo vysvětlí logiku Carla, kdy opory týmu jsou naprosto nepochopitelně přetěžovány zápasy typu doma Ludogorets nebo některé domácí zápasy La Ligy s týmy z dolní poloviny tabulky a pak jsou v důležitých zápasech, ve kterých se láme ligová sezóna, stahovány ze hřiště v 70. minutě, protože už nemůžou.

Je začátek března a ten tým je fyzicky úplně na dně. Kromě několika individuálních výkřiků jsou fyzicky i psychicky úplně bezradní. A na zranění se nejde vymlouvat, protože v případě Ramose a Modriće jsme zase u jejich naprosto nepochopitelného přetěžování. Jestli se letos nevyhraje La Liga po tom, jakým způsobem byla rozehrána, bude to od Carla opravdu až neskutečný prokauč.

Netvrdím, že by měl rezignovat, to určitě ne, vždyť za rok a třičtvrtě ve funkci vyhrál Ligu mistrů, Mistrovství světa klubů, Copa del Rey a Superpohár UFEA, to jsou 4 trofeje. Mourinho měl za 2x takovou dobu 3, i když je pravda, že přebíral mnohem horší tým. Navíc Carlo má naprosto reálnou šanci ještě vyhrát La Ligu i Ligu mistrů.

Ale doufám, že vyjádření na tiskovkách typu: "Nepotřebujeme rotaci," už se od něj znovu nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho styl je citatelny, tlaci to neefektivne k ciaram. Tam je Bale zdvojovany a nema kam sa rozbehnut. Uz som to spomenul ale budeme musiet prejst na dvoch CAM a to Isco a James a Bale pokial sa nezobudi predat za velke prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě základem všeho je nepochopitelné nadužívání Balea, který má v týmu pozici jako Ronaldo, přitom mu nesahá ani po pás.

Reagovat
Aldeano

Přesně

Reagovat
celeb

"mnohem horší tým"

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mnohem horší. Ta partička ploužících se individualit pod Pellegrinim se s týmem Mourinha, který lámal rekordy La Ligy, nedá srovnávat.

Reagovat
celeb

no ak je 1 titul v lige a 0 v LM lamanie rekordov, tak v tom kludne pokracujte

Reagovat
Miguel19

Těžko zlomíš rekord La Ligy v Lize Mistrů...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, lámání rekordů La Ligy je 100 bodů, 121 gólů, skóre +87, což před ním nikdo nedokázal a všechny tři tyto rekordy jsou dodnes nepřekonány (jen počet gólů vyrovnala Barcelona).

Reagovat
smazaný uživatel

*počet bodů, góly nikdo ani nevyrovnal

Reagovat
Fairplay

opěvovat Carla a nezmínit, že za podstatnou částí jeho úspěchu stojí Mouova práce, z které on těžil a vlastně ten diamant minimálně v loňské sezoně vybrousil k dokonalosti.. Ach jo, škoda slov.

Reagovat
celeb

neskutocne sracky od madridistas: ked Jose dosiel do Realu, mal k dispozicii:

Iker - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa - ADM, Xabi, Ozil - Ronaldo, Benzema, Higuain

( Khedira, Juanfran, Diara, Carvalho, Kaka, Granero, ...) - no proste same sracky, oproti tejto 'diamantovo vypilovanej' zostave, ku ktorej sa Carlo dostal ako slepe kura k zrnu.

No nehorazne sracky meliete.

Ale kludne pokracujte, dobre sa bavim (a urcite nie len ja)

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíš se maximálně tak vlastní hloupostí, protože jsi úplně mimo. Mourinho měl na začátku k dispozici horší tým než Ancelotti a hlavně, oproti Pellegrinimu to posunul úplně někam jinam. Moc dobře si pamatuju na ten příjemný šok, ten tým vypadal herně najednou úplně jinak. Když si vzpomenu jak Pellegrini vyletěl z Copy po debaklu s třetiligovým Alcorcónem, neprošel osmifinále LM kvůli Lyonu, nevyhrál ligu, vypadalo to strašně. Neuměl se chovat a taky na to dojel, ale odvedl velký kus práce, za který mu patří dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta samozřejmě patří Mourinhovi.

Reagovat
spider_8

Tak v první řadě proti Josému stála úplně jiná Barcelona, která se v té době označovala jako nejlepší tým historie. To se se současnou Barcelnou vůbec nedá srovnávat a je fér to zmínit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým historie Barcelony, jinak by se dala označit jako jeden z nejlepších. Ale souhlas, je fér to zmínit.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Filda prostě

Reagovat
vladis271

vy dvaja ste fakt dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to říct o dnešním Realu, jako se to kdysi říkalo o Barceloně a dnešní jeho příspěvek by byl.

No nic, bohužel výkon nebyl dostačující a Athletic zahrál výborně. Proti týmu, o kterém se říká, že byl nejlepší v historii fotbalu s vítězem GB v sestavě a proti klubu s nejvíce trofejemi a držitelem La Decimy, to je zkrátka úspěch.

Prostě Filda no

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť akorát ten týpek nade mnou napsal, že Mourinho bojoval s nejlepším týmem historie a já napsal, že s jedním s nejlepších a je fér to přiznat. To bylo směřované k Barceloně, takže vůbec nechápu, proč do toho taháš Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*z nejlepších

Reagovat
roman1978

aaaaa, solidně rozehraná sezona je zpět. to je fakt neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom neuvěřitelného? Měl čtyřbodový náskok, který je fuč, což při těch ztrátách Barcelony, která rozhodně nepůsobí kdovíjak suverénně, je prokauč.

Reagovat
Creespoo

jde spíše o to, že hráč jako Ronaldo nechce odpočívat, a to hlavně proti slabším týmům, aby si nahrabal goly do svých osobních statistik..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Ronaldo pak je schopen podat plnohodnotné výkony v důležitých zápasech, Kroos a někteří další vyloženě žadonili u Ancelottiho, že mají dost a on je tam stejně nacpe i do úplně bezvýznamných zápasů a pak se diví, že jsou důležitých zápasech vyšťavení po hodině.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, který dvanáct kol před koncem ztratí šanci na stobodovou hranici, by ve Španělsku neměl získat titul ... Děkujeme za Decímu Carlo, celkové vystupování na úrovni hodné Madridu, ale pravděpodobně fakt nejsi trenér pro ligu, nebo pro nás. Klidně si naběhnu a budu tady označovaný za dalšího "trenéra" a odborníka, ale takhle to nejde. Co páté utkání prohrát?

Obrovský plus je Isco, na druhou stranu obrovské mínus je přetěžování Toniho, kterého to snad ani nemůže bavit. Ignorace Khediry, neustálé nasazování Garetha, který letos přes tu svou údajnou "beast" přípravu viděl formu tak z letadla při cestě na zápas. Neexistující rotace, zabitý rok pro Illaru (buď mu tu důvěru dám, nebo ho kurva střelím), sem tam rozpačité střídání, nezvládnutí jakkéhokoliv duelu proti Simeonemu. Je toho hodně.

Ne všechno je Carlettova chyba. Lavička nejhorší z TOP týmů, s čímž ta rotace a střídání souvisí. Každopádně je to momentálně hrůza. A není tam moc šancí pro zlepšení, vzhledem k tomu, jak se Toni stal klíčovým pro naše standartky a celkovou hru, vzhledem k tomu, že Jesé se očekávaně nevrátil v té svoji formě (still better then Usain) a u nás se hledí na cenovku a ne na přínos.

Naději je, že Barca si to nezaslouží úplně stejně jako my nebo Atléti. Opět se prokázalo, že Peréz je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to vidim ked Real vyhra Clasico ako zas bude Karol najlepsi trener na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bude stačit až se v tejdnu rozjebe 5:0 Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,aby Schalke nerozjebalo už tak rozjebanej Real s pojebaným teplým křídlem

Reagovat
smazaný uživatel

Drsňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli je vetsim prekvapenim vyhra a vykon Athleticu nebo to, ze se Aduriz nedockal klasicky navratilovsky fotky AUPA ATHLEIC

Reagovat
Phillipinho

Fotka me zarazila vic

Reagovat
smazaný uživatel

Carloooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa týždeň čo týždeň menia na názory na tom EF, to je neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Všímám si taky ! Ale je pravda,že tady píšou z 80% jen kluci co nemají ještě svůj tzv názor na fandění. Takový dolar

Reagovat
Aldeano

Dolar má "názor". Jenže to je "Mou is best" a "Plzeň forever"...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrátil bych to, Plzeň is best a Mou forever

Reagovat
FUnk

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

nedovedu si představit co by dělal,kdyby Plzen byla zas tam co kdysi. Vsadím boty,že by převrátil kabát. Ale pod nickem Nr.Someone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Není to jen na EF a není to jen o fotbale. Lidi jsou prostě hloupí.

Blbý je, když takovýhle rozhodujou o dění v nějakém klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že nie len sem. Všade po fórach a najmä na FB, na tých stránkach ako TrollFootball, stačí ľuďom ozaj málo aby názor prehodnotili. Jeden obrázok a z hrdinu je nula.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Napr.

Pár mesiacov dozadu tam bol Messi za nikoho a Ronaldo s GB... ale to skôr súvisí s adminmi tieto vojny lákajú kopec pozornosti. Ja som mal na mysli skôr niečo na typ napr. Ozila, (alebo Ramseyho atď...) kopec obrázkov, kde každému dáva "asistenciu" dnes sa na neho málokto z nich spomenie, takých príkladov by bol kopec... alebo ako s začal trollovať Moyes a spol. pritom v Evertone mu každí vzdával rešpekt.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

U toho Ramseyho je to fakt ale divný. Tu na EF ho hned každej druhej chce vyhazovat, přitom loni hrál neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, byl dobrej za těch 5 let akorát minulou sezónu, to na Arsenal fakt nestačí, jestli se chtějí měřit s těmi nejlepšími.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si pamätám za aké drevo bol aj tu na Ef sa z neho dobre udrbávali, potom prišla minuloročná sezóna, to bol zas hviezda. Ako je na tom teraz neviem, okrem toho prekrásneho voleja v LM som o ňom veľa nepočul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje ještě někdo, kdo si myslí, že Bale je lepší než Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je neskutocny traged, keby nedal gol vo finale Copy a LM, zrejme by sa o nom hovorilo ako o najhorsom prestupe historie "najdrahsi hrac planety"

Reagovat
Miguel19

Je fakt, že Torrese už by měl někdo sesadit...

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, ale Bale je aspoň větší sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s podobnym nasazenim bychom mohli mit sanci i ve finale poharu

Reagovat
Tomanatura

Tak snad Carla vyhodi a pujde k MU.

Reagovat
Spalovač šancí

Prý zaskočil

Reagovat
Phillipinho

Aduriz je proste borec . Jednoznacne nejlepsi hlavickar v lize.

Jo a chvalim jeho novou fotku

Reagovat
smazaný uživatel

pome rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

To je najednou veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak ubožáčci vytahují vulgarity , které se tu trpí jen proto ,že jsou z Madridu a tam jak známo neumí ve slušnosti přijat porážku.

Reagovat
smazaný uživatel

jjj, protože fandové barcelony se tady vždycky vyjadřují věcně a bez osobních invektiv :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi tady vulgarity od nás , je jich minimum ,to jen vy , kteří jste se přichýlili k nejmocnějšímu jste tak labilní.

Reagovat
CHONG

Hlavně si z toho nepotřísni kaťata.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ty na ta moudra chodíš , to se pozná právník. ,anonymní sprosťárny , to by ti šlo.

Reagovat
CHONG

Praha 4 Braník - Dvorce, Pivovarská restaurace, pondělí 20:00, přijď na pokec a rád ti je zopakuji neanonymně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako špičkový právník víš ,že tohle nikam nevede , buď vyhraješ a budeš mít problém se zákonem a se tvou prací anebo prohraješ a budeš mrzák.

Reagovat
CHONG

Já někde hovořím o fyzické konfrontaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechováš se ani trochu tak ,že by si o tobě mohl člověk myslet něco jiného.

Reagovat
CHONG

Tak nemysli a čti, mluvil jsem o pokecu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš navazovat pokec s někým ,koho permanentně urážíš sprosťárnami? A i kdyby , myslíš ,že o to někdo může stát?

Reagovat
CHONG

Pravda, šlo by spíš o "pokec", stát o to nemusíš, ale pak si odpusť své poznámky o anonymitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš ,že anonymitou to zde končí i začíná a tak zkoušíš dělat ramena ,že by sis něco rád vyříkal osobně , to je ubohé. Ale ne nezvyklé.

Reagovat
CHONG

Termín a místo jsem ti nabídl, zbytek je na tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjdu ,nevážím si tě.

Reagovat
CHONG

V pořádku, ale pak nemluv o anonymitě a dělání ramenou, vyzní to úsměvně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tě navštívím v práci , co ty na to ?

Reagovat
CHONG

Jo jo, protože advokátní kancelář je vlastně taková kavárna, kam si může každý trajdat tam a zpátky, jak se mu zlíbí a právníci tam nic nedělají, jen sedí s nohama na stole, dívají se na hodinky a čekají, až je přijde někdo navštívit.

Reagovat
smazaný uživatel

navšítvit a pokecat si o fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tolik času bych ti přece nevzal.

Reagovat
CHONG

OK, tak si připrav 2500 za každou započatou hodinu a budu se těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

imho seš spíš nějaký max. koncipient, toto by opravdový právník nikdy nenapsal

Reagovat
CHONG

Právník je člověk, který vystuduje právnickou fakultu a ano máš pravdu, jsem advokátní koncipient a pokud chce Barca1 návštěvu u nás v kanceláři a je ochoten si za konzultaci zaplatit, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale opravdový právník není koncipient. Tyjo, měl bych si založit věšteckou agenturu, celkem mně to jde

Reagovat
CHONG

Pleteš si slova právník a advokát

Reagovat
smazaný uživatel

a ty zase umíš pojmout jenom jedno slovo

Reagovat
CHONG

Píšeš o opravdových právnících, ovšem právník je pouze obecný pojem pro člověka, který vystuduje právnickou fakultu a věnuje se právnímu oboru, právníkem je advokát, advokátní koncipient, soudce, justiční čekatel, státní zástupce, notář, exekutor atd.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád nám uniká to slovo opravdový, pane magistře

Reagovat
CHONG

A to je podle tebe kdopak?

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodně ne někdo, kdo šermuje na stránkách o fotbale hodinovýma sazbama, i když mu pořád teče mlíko po bradě

Reagovat
CHONG

Každý má právo na právní konzultaci, Barca1 mě chtěl navštívit v práci, což může pouze jako náš klient, tak jsem ho v souladu s předpisy Advokátní komory upozornil na hodinou sazbu advokátního koncipienta v naší kanceláři, ale zřejmě rozumíš oboru právnímu lépe, mistře

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že tím rádoby právnickým jazykem odvedeš pozornost od toho, že ses zachoval jako děcko? fakt jo?

Reagovat
CHONG

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

docela fest levne

Reagovat
CHONG

Tak já jsem advokátní koncipient, takže mám poloviční sazbu oproti advokátovi.

Reagovat
LAM

právník jak poleno.Od tý doby co jsi se tu objevil tak jenom jedna vulgarita za druhou.To co jsi tu za dva roky napsal spíš ukazuje na velmi nízkou inteligenci.

Kundu máš tak možná ty mezi nohama.

Reagovat
CHONG

To víš no, ne každý dokáže vyplodit takový intelektuální skvost jako ty v poslední větě

Reagovat
LAM

Já nevim kdo to tu dnes jako první použil trumbero

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme ve školce, když se snížíš na něčí úroveň, pořád bude ta tvoje nízká

Reagovat
LAM

Já tady ale ze sebe nedělám machra jak tenhle mistr světa víš. Osobně píšu sprostý slova jen minimálně,ale tady pan právník nějak ujíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

měl by ses umět ovládat .)

Reagovat
CHONG

Vulgarismy jsou běžnou součástí jazyka.

Reagovat
LAM

Jojo,ty jsi toho důkaz

Reagovat
CHONG

Nejen já.

Reagovat
10FKK

CHONG za to nemůže... On to pochytal v gay baru, kam chodí balit holky...

Reagovat
CHONG

Ty bláho, teď jsi mi to teda nandal, klobouk dolů před tak sofistikovanou urážkou.

Reagovat
10FKK

To nebyla urážka holčičko, já se tě zastával..

Reagovat
CHONG

A teď jsi mě ještě nazval holčičkou, ty dneska fakt jedeš, už dost, takovou salvu urážek nezvládnu.

Reagovat
10FKK

Zase vedle, to byla pochvala... Dobrou prdelko

Reagovat
CHONG

Dobrou, puso.

Reagovat
CHONG

Paní učitelko, ale on mi nadával první.

Reagovat
smazaný uživatel

No mas tak v realu hovno, plati ti fixne nejakou smutnou sumu.. Kazdopadne si tim musi projit kazdej advokat.. Jen nechapu, ze tu s tim machrujes..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

, je to bavič,ale neví o tom. Onehdy tady vypisoval ,že volal sekretářce ať odloží poradu na deset.

Reagovat
CHONG

Ty jsi taky solidní demagog, ano to jsem psal, ale bylo to poměrně dost dávno, ještě když jsem studoval a ta porada se týkala mého podnikání nikoliv mého současného zaměstnání.

Reagovat
JM

Ty jsi taky slušné jelito, samozřejmě, že já mám měsíční výplatu, ale každý advokát i advokátní koncipient má hodinovou sazbu, kterou musí klient zaplatit, byť ta částka pochopitelně jde kanceláři.

Reagovat
JM

A pro rýpaly, ano píšu z bratrového profilu.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč?

Reagovat
CHONG

Protože je bratr u mě na návštěve v Praze, sáhl jsem po jeho noťasu a nějak si neuvědomil, že je přihlášený bratrův profil a nikoliv můj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Díval jsem se kde to je a kousek od toho mám posilku. Někdy se zastavím na pokec

Reagovat
CHONG

Nevidím v tom problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději to nech být ,je to velmi zlý a zákeřný člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

hlavně je to dement kterej umí jen nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

a tady máme ty neurážející fandy barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne , pořád si neuvědomuješ rozdíl mezi slovy jako dement , ubožák ,grázl a těmi od vás : Tedy ku..a, p..a apod.

Reagovat
smazaný uživatel

mně spíš přijde, že trpíš selektivní slepotou .) ale dokud mě neurážíš jako tvoji kámoši, tak s tebou problém nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Nadává tu od nich kdekdo ,ale tenhle s obzváštní zlostí v sobě.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jich zaregistroval tunu, mnohdy úplně nevyprovokovaně, ale jen z frustrace nad výkony barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ,že se vzájemně nemusíme a všichni se špičkujeme,ale sprosťárny jsou víceméně vaše doména.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mně tu asi uráží nějací kryptoculés

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se dobře na příspěvky Chonga , valoira , dušana a dalších a porovnej je třeba s jirkou. Když to uděláš dobře ,budeš se sám divit a možná ,že ten nick už nebude ironie,sázka nebo proč to máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nou Campu: "tyjo, proč jsi vlastně začal fandit barce? - "to víš, když oni chong, valloire, dušan a další mluvili na eurofotbale sprostě..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě mrzí ,že jsem s tebou ztrácel čas , nic jsi nepochopil a ještě vymýšlíš takové hňupiny.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel, je to až komickej fakt, ale Real momentálně nemá širokej kádr a to hlavně směrem dopředu. S timhle to zkrátka nepůjde, to by museli být všichni celou sezónu zdraví, což samozřejmě nebudou.

Dneska jsem to neviděl, ale dokážu si to představit. Můžeme to opakovat dokola, ale důvody jsou zkrátka jasný, už k tomu ani neni co řikat, pouze jen doufat, že se do konce sezóny už nikdo vážně nezraní. A Bale, ten jednoduše po sezóne musí jít pryč.

Budou nákupy? Ano, budou a je to potřeba. Ale pro rozšříení kádru je potřeba, aby ty nákupy měly zase jednou hlavu a patu.

Hala Madrid

Reagovat
bartlu

K čemu široký kádr, když to Carlo stejně neprostřídá? Problém je leda tak v něm, ta hra stojí za hovno a nic s tím neděla, žádná taktika, nic. Bale si tam vyskočit na břevno a celý zápas tam plést, tak ho stejně Carlo nevystřídá, to je prostě komické.

Reagovat
Ángel di María 22

To neni pravda. Mít tam do šířky tu kvalitu, tak jí tam Carlo dá, ale jde o to, že to tak neni. Samozřejmě, že je to konzervativnější trenér, ale právě proto potřebujeme mít i pár "náhradníků", který se tam nebude bát do ostatních zápasů prorotovat.

Bale je komickej, ale nelze si to představit tak jednoduše. Hráč za takový prachy téměř nejde posadit. Momentálně stejně neni za koho, a jsme u toho, jak se ty problémy překrývaj.

Reagovat
Aldeano

Bale se neposadil ani na podzim. A to byl na lávce Isco. Takže to ukazuje jen na fakt, že má základ jistý.

Reagovat
vladis271

Real nemá široký káder.

Reagovat
CHONG

Dneska snad byla na lavičce nějaká kvalita?

Reagovat
Ángel di María 22

Dyť to řikám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

pořád delší příspěvek než reakce na likvidační fauly neymara a albovo kopání protihráče

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o tomto https://www.youtube.com/watch?v=wwmvXYsP-e8

to že ho někdo občas zfauluje taky je spíš karma než polehčující okolnost

Reagovat
LAM

je snad nejfaulovanější hráč ligy.Těch prasáren na něj bylo tuhle sezonu až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

možná jo, ale to neznamená, že se může chovat jako hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Paráda Athletic Teď hlavně zejtra hrát na 100% a jít konečně do vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tak bude ,ale po našich střídavých výkonech to ještě bude porod.

Reagovat
Pony Slaystation

Uprime, pakluby z téhle soutěže z ni udělali hovno. Nejen v PD, Real i Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Pakluby?

Reagovat
smazaný uživatel

bez historie a tak, víšco

Reagovat
misinho7

taku slabu lavicku co sa tyka hracov do utoku si uz dlho nepametam..BBC nema na lavicke ziadnu konkurenciu a na Benzemovi a Garethovi to vidno... hrasok nech sa nehneva ale ten by mal problem hrat v Castille a Jese je mimo ale ze totalne ...a tym padom si mozu karim s Garethom piskat mat na salame.. sak co nikto nas zo zostavi nevytlaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Na začátku sezony měl Ancelloti na lávce Isca,Chicharitu,Khediru,Illaru,Arbeolu a Varaneho.Což je velmi silná lávka.Problém ale je že Akcelloti naprosto nerotuje a očekává,že když na nějakýho hráče přijde v půlce sezony špatná forma,nebo se po dvaceti zápasech někdo zraní,že tam pošle hráče kterej 3 měsíce seděl a on bude hrát dobře.

Tohle je prostě blbost a nikdo by na lávce formu nechitl.Hráči se musej víc točit a držet je v nějakym hernim vytížení.

Reagovat
misinho7

Hovorim o utoku v plnj palbe mame do zalohy take moznosti ze amen ..kroos,luka,james,isco,lucas,illara khedira to je luxus najlepsia zaloha na svete..ale co sa tyka utoku okrem bbc tam nie je nikto

Reagovat
LAM

Tak je tam James.Pokuď by se u vás hrálo 4-4-2,což by se asi mělo,tak máte hodně možností.Ancelloti ale hrál jen ze stejnejma hráčema a pak je jasný že přijde krize.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nechitl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8-2-4 24:15

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 13:50 bude Barca tam, kde patří.Na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Zklidnil bych to,s našimi nestálými výkony bych nebyl tak přehnaně sebevědomý, nejsme Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestálými výkony?To jedno selhání?To se opakovat nebude, dnes Barca 5:0, Messi a Suarez po 2, Neymar 1.A Real naštěstí opravdu Barca není.Varuju se slůvka my-já fakt nejsem španěl a Barca je mi u konečníku, jen se na jejich útočnopu hru kásně dívá.SKS FOREVER!

Reagovat
alcantara

Neymar ma trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pique

Reagovat
sokar

si pán ked odpočítaš po penalte na každej strane tak si to trafil naprosto presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a potom este titul niekolkokrát odmietne. Sterilné zápasy túto sezónu ešte prídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul se neodmítá.Barca je nejlepší tým světa, letos titul a trofej v LM:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

je to sila čo zažívame podobné aj v Madride

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to zažíváš tak maximálně v Čiernej pri Čope.Ty neumíš Madrid ukázat ani na mapě.

Reagovat
SIRBRANIKE

Sú všade...

Reagovat
Visca el barca

Tak dneska očekávám posun na první místo. Neskutečně se těším na Clasico, po něm by jme mohli mít k titulu velmi blízko, ale nepředbíhejme. Pokud budem makat, tak to může bejt super sezonka. Jinak stále se ptám, kde je můj kamarád Artorias ? Nebo, že by byl opět mrtvý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já marně hledám děsně nad věcí madridcana. Poslední rok tady trhal rekordy v návštěvnosti a teď ... nic.

Reagovat
Visca el barca

On i Val poněkud vyklidil pole

Reagovat
el Principito

ten bude zase nejspíš na Šumavě ... je dobře, že tam jezdí tak často, Real pokaždý ztratí nějaký body, je to až podezřelý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si nestaval barak cez Clasico?

Reagovat
smazaný uživatel

buďte rádi že tu je od něj na chvíli klid

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Je v nemocnici. Zlomil si nohy, včera mu spadly ze stolu.

Reagovat
el Principito

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

spadly, ale nezlomily

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10FKK

Spadli jste někdy z vysoké hrušky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Kenneth

Kde si byl ty od dubna do léta?

Reagovat
Jerichoo

na to ti klasicky neodpovie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Teď jsem koukl na diskuze a normálně tu psal i když v menšim měřítku

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kenneth

V menším měřítku no. Valloire tu psal před dvouma dnama taky.

Reagovat
Kenneth

Mimochodem madridcan psal dneska v noci, co na to bořek stavitel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, píše do starších diskusí, kde už nikdo moc nepřijde

Reagovat
Aldeano

Messi z Vysočiny a Valloire z Šumavy. Nemáte si co vyčítat.

Reagovat
valloire

Šumava je vyšší a hezčí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
madridcan

Cize nieco podobne, ako ja aktualne, ale hlavna vec, ze mu chybam Pricom som sa normalne vyjadril k remize vo Villareale, ku Carlovi, ku Kroosovi a este dokonca som sa ,,pochvalil" ako mi Celta odjebala tiket.

Reagovat
madridcan

Posledny rok som si este uzival studentsky zivot, ale neboj sa, stale som tu. Tebe by som to predsa nespravil, ze by som odisiel, ved co by si bezomna robil?

Reagovat
smazaný uživatel

Přetěžování Kroose - to je tak hloupá argumentace. Hazard má stejný počet zápasů, méně o nějakých 15 minut, hráči z nižších lig v Anglii dokonce víc, atd.

Hráč na Kroosově úrovni by vážně neměl být nějak výrazněji ovlivněn tím, že odehraje většinu zápasů v sezóně, zvlášť v týmu jako RM, kde za něj klidně může většinu "odběhat" ten druhý střeďák.

Reagovat
bayern987

Jenže Kroos hrál téměř plný počet minut i na MS, a na jaře za Bayern.

Reagovat
bayern987

Tak na jaře přece jenom trochu odpočíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechapem co tu davas priklad s Hazardom pretoze ten ma vykonnost tiez na hojdacke .

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Ano,to ma,ale nevyzera,akoze ho ho to nebavi a,ze je hodinu po infarkte

Reagovat
MadMrJacky

Každý hráč má své fyzické možnosti někde jinde. Na Kroosovi je ale fakt vidět, že mele z posledního

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to těmto "trenérům na EF", kteří dělají, že tomu rozumí dokonce víc jak Carlo nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak hazard veru nieje dobry priklad ten ma tu vykkonost riadne kolisavu tiez..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím. hráč na takové úrovni a hlavně TAKOVÉ ÚROVNĚ by to prostě měl vydržet...

Fanoušci Realu vyhazující Carla jsou mi k smíchu. Doufám, že se po nějaké trofeji nebudou radovat..

Reagovat
C-M@ster

Každej člověk je jinej proboha

Mně je celkem jedno, jestli je/není přetěžovanej. Ale argumentace, že nemůže být, protože jinej zvládl odehrát víc zápasu je naprosto scestná a je to jedna z největších pičovin, co se tu na EF dočtete.

Reagovat
Ed_Hazard

sa pozri koľko zápasov odohral Kroos za Bayern + MS + Real a potom čo odohral za ten čas Hazard, ty intelektuál poebaný

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Messiho

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

to dá

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak Carlo vám daroval první místo...tvoje oblíbené označení dárečkář je na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útok, nejlepší obrana, první místo, Messi na děleném prvním místě mezi střelci.

Kdo by to ještě začátkem prosince řekl...?

Reagovat
smazaný uživatel

+ Messi nejlepší nahrávač, Bravo aktuálně nejmíň gólu.

Reagovat
Spalovač šancí

Missi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je génius, ty jeho nahrávky na góly, nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
2miguel1

Messi (30/3), CR7 (30/9)

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas že vás to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Messi (30/170cm), CR7 (30/187cm)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má i míň centimetrů na gól. On toho Cristiana drtí prostě ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mimalu

Reagovat
drussbarb

Messi (30/8cm), CR7 (30/24cm)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi (30/14), CR7 (30/10)

Reagovat
celeb

Inak dnes dobre Xavi, Iniesta tiez jeden z jeho najlepsich vykonov v tejto sezone (co zas nie je bohvieaka vyzitka).

Xavi na lavicke by mohol ist aj do dalsej sezony, snad dohovorili ten prestup na zimu. Donovi Andresovi zial uz moc neverim.

Efektivita hrozna, ale pekny zapas, Rayo nebetonovalo a pustalo nas do sanci za sancov.

Bez srandy, s trochu lepsiou efektivitou dame 11 golov. Takto by sa proti Barce hrat asi nemalo, no.

Reagovat
celeb

*sancou

Reagovat
smazaný uživatel

poslední čas si pokládám otázku.. co jednou bude s Iniestou až na to přestane mít? nebo takhle.. konkurence bude srovnatelná a bude potřeba novou krev..

Reagovat
celeb

ja si myslim, ze on by potreboval zmenu. Hostovacka s obciou do MU/PSG/Juventusu .. niekde, kde by jeho kreativny, ale nie moc zodpovedny dozadu styl vedeli ocenit.

Nadychat sa cerstveho vzduchu, prevetrat si hlavu a po restarte sa kludne vratit a dohrat v barce (alebo ostat, ak by sa mu tam pacilo).

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi...co dodat.....nejlepší fotbalista planety bez ohledu na majitele Zlatého míče.To je jen anketa.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to té Barce prostě přeju...

A Messimu dvakrát

Reagovat
2miguel1

Messi si to vyložene "odtrpí" na ihrisku a aj tak dá hetrik

On je neskutočny..jediný na svete

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dostali jsme se do vedení jak v bodech, tak i vstřelených gólech. Messi se dostal do děleného vedení v tabulce střelců. Moc výživné kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina se to obracet zpatky k nam, jeste to udrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase reci uz aby prisiel zapas ala Malaga . EC musime dat .

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ti šašci mají Vánoce z toho, že mají o gol víc než Real, přitom Atletico minule mělo o 25 golu min než ostatní a nepotřebovalo ani žádného super kanonýra jako je Ronaldo... se budu smát až vyhrají pouze ušmudlanou Copu

Reagovat
smazaný uživatel

Amaya pôjde domov pešo...

kua, Paco, čo si si myslel, keď si ho tam staval? keď hráme s Levante, Valenciou nech sa páči, akonáhle hrá rýchlejší útočník je tam na dve veci... mohol tam byť ten stopér z béčka, na ktorého sa máme v budúcnosti spoliehať

laxný v súbojoch, nechápem ako ho môže v HLAVIČKOVOM súboji odstaviť záhradný trpazlík, celé zle...

vlastne sme nemali na lavičke stopéra ani stredného záložnika, hlavne, že sú tam 3 krídelníci a dvaja krajní beci

Leo si potrebuje sadnúť, lenže koho miesto neho? Manucho nemôže hrať od začiatku a Miku bol slabý už v Getafe, po arabskej anabáze už bude totálne nahovno...

nechápem, prečo neni Saballs aspoň na striedačke, miesto toho tam zavadzá Pozuelo

inak

https://www.youtube.com/watch?v=Mk8r-i-ujG8&t=39

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, genialny Messi a super utocnik Suarez sa konecne rozstrielal, som rad

Reagovat
smazaný uživatel

rok 2015:

Messi - 18 golov + 11 asistencii

Suarez - 10 + 7

Neymar - 11 + 1

Ronaldo - 7 + 3

Bale - 3 + 3

Benzema 5 + 1

Reagovat
smazaný uživatel

O všechny oceány a lodě na nich.

Reagovat
celeb

otazka: aka je standardna sadzba v LaLige za priamu cervenu? Je sanca, ze bude Dani k dispozicii na El Clasico o 2 tyzdne?

Reagovat
smazaný uživatel

ked ronaldo dostal 2 zapasy tak urcite

Reagovat
celeb

tak Alves ju nedostal za hrubost, ale ze sposobil faul ako posledny hrac. Uvidime no.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden je automatický. Tady by to snad tak mohlo zůstat. SNAD.

Reagovat
loki5

Myslím že tohle se posuzuje podle faulu a individuálně. Alvesova byla jen kvůli tomu že to byl faul na posledního hráče. Takže čekám tak 1-2 zápasy.

Reagovat
Miguel19

Nějaký týden zpět měl titul jasný Real a vyhazoval se tu Enrique.

Dnes má titul jasný Barca a vyhazuje se Ancelotti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??? Kde sa tu vyhadzuje Ancelotti ?

Reagovat
valloire

ale vyhazuje, čti pozorněji

Reagovat
smazaný uživatel

kdee ?? kritika a vyhadzovanie su 2 veci

Reagovat
valloire

pár lidí ho vyhazuje

Reagovat
celeb

vcera ho tu polovica vasho fanklubu vyhadzovala. Ze Carlo len dostal do ruk vypilovany diamant po Mourinhovi a so stastim skompletizoval decimu, inak nic moc, podpriemerny trener. Navyse mal Jose ovela horsich hracov k dispozicii.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky jsem se těm retardům zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe tady je sraz "honičů" nad Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Jako kdyby tady půlka bílejch nehonila celej podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,však je to tady nuda! Furt to říkám. Jednou si tady honí brka nad Messim a za týden nad CR!

Reagovat
loki5

A čekal jsi že se pod článkem o PD bude vychvalovat Costa ?

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou,ale to je děs co tady fans FCB píšou.

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš někoho lepšího, kdo si to zaslouží?On je opravdu výjímečnej a všichni fanoušsci fotbalu by si to měli užívat-a ne ho urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě že jsi nám to vysvětlil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal jsem se tě na něco?Ne, tak sklapni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejlepší,ale nemíním se z něho "posrat" jak Vy tady honipírka.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci tie jeho goliky boli nieco vynimocne

Reagovat
valloire

KLASIKA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Pessi Ne, je výbornej, radost sledovat. Jinak Suárez mi slušně zavírá hubu, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez před měsícem a dnes, to je jako den a noc

Reagovat
kubys

Šílenej progres a to jsem se na zápasy Barcy pomalu i těšil jen kvůli němu a Messimu (abych se jednomu zasmál a druhého obdivoval, holt zůstal mi už jen Bale

Reagovat
loki5

Docela koukám. Zapadl do Barcy rychleji než Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Našlo by se tu alespoň 5 komentářů, které se netýkají Realu a Barcelony? Myslím že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu furt o tom istom hlavne Messi a CR7 . Každý kolo to isté ... nechápem čo ich natom baví

Reagovat
Phillipinho

Jsem na tom stejne. Nerozumim tomu

Reagovat
loki5

Vážně překvapivé když tyto dva týmy hrají o titul

Reagovat
smazaný uživatel

V PL taky hraje o titul jen Chelsea a Man City, ale většině komentů je to fuk

Reagovat
Aldeano

Chelsea má rivalitu i se City? A porovnávat Messi/Ronaldo a Hazard/Kun....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je problém v tom, že těch velkých fanouškovských táborů je v PL víc než 2, takže se v diskuzích věčně neřeší to samé.

Reagovat
Aldeano

Ale také nejsou v PL dva kluby jako Barca a Real.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale liga je díky tomu jinde.

Reagovat
Aldeano

To je právě otázka. Podle vzájemné konfrontace v pohárech nemá Barca ani Real se špičkou PL problém. Takže je dost možné, že by i v rámci PL tyto kluby dominovaly. Jen si vem, že hráči jako Fábregas,Alexis apod. v PD za takové hvězdy nebyly. Nebo Suárez. PL si vodil a nyní je naprosto jednoznačně ve stínu Neymara nebo Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si taky myslím, že by Barca s Realem neměla v PL problém až by se adaptovali. Jen by asi tak moc nedominovali. Problém s Fabregasem, Alexisem a Suarezem je ten, že jsou nejlepší, když je hra na nich postavená.

Reagovat
kubys

A na co by se měli adaptovat? I ta hra je ve Španělsku tvrdší než v PL. Navíc máš fakt daleko míň času něco vymyslet, pressuje se po celý ploše, když se dívám na WHU tak se mi občas chce brečet, co předvádí třeba při bránění u půlky, přitom ti hráči na tlak a rozbíjení rozehrávky tam jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

hrají se 2 domácí poháry místo jednoho

přes Vánoce není volno

počasí, déšť, sníh

už jsou tu další týmy, které jsou do sezony s tím vyhrát titul

a podobné detaily, na které je třeba si zvyknout

o tvrdosti PL si už nic nenamlouvám, kdyby tam hráli samí Britové, tak možná

Reagovat
Aldeano

Jasně. Ale v Barceloně/Realu byla hra postavená na lepších hráčích. Proč stavět útok na Suárezovi, když máš Messiho nebo i Neymara. Bale byl v PL taky dobrý. Ale zase Ronaldo, ale i Isco,loni ADM apod.

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty nemáš vůbec argumenty a jen meleš svoji.

Reagovat
smazaný uživatel

A o kom se má mluvit?o Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

je smutné na španělské lize, že takové kluby nikomu ve světě nestojí za fandění

Reagovat
loki5

A v anglické lize je to jiné ? Kolik fanoušku má celosvětově Hull nebo Burnley ?

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

U těchto klubů nevím, ale určitě i tady na EF najdeš narozdíl od Španělska dost oblíbené kluby i níže v tabulce, např:

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/west-ham-united/fanousci/

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/newcastle-united/fanousci/

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/everton-fc/fanousci/

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle má dokázat přesně co, když stejně postavený Tottenham je o parník jinde než Villareal a 17. Aston Villa je lepší než 16. Deportivo? Projdi si jednotlivé kluby v PL i PD a sám uvidíš, že v PL je to mnohem lépe rozložené.

Reagovat
kubys

A že by to bylo proto, že je ta liga tak zprofanovaná mediální masáží?

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře nebo špatně? Však Real s Barcelonou se v médiích omílá snad ještě víc.

Reagovat
kubys

Však je to stejný případ, akorát je fakt demence posuzovat kluby podle fanoušků na gauči. Třeba Bukaneros udělají na stadionu lepší atmosféru než většina klubů z PL, který maj celosvětovou základnu, ale v zápase jim je jaksi k hovnu, že.

Reagovat
Aldeano

Souhlas. Ale atmosféra na stadionu i mimo stadion je v PL kategorie(historie) sama pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že menší PD kluby by si zasloužili víc fanoušků než mají, o to mi jde.

Reagovat
kubys

Tak to už je ale o prodání produktu, bohužel prostě Španělé svoji ligu neumí prodávat, tak jako se to daří PL, která, pominu-li zámořský soutěže, je v tomhle absolutní TOP, od kterýho by se měli všichni učit.

Reagovat
loki5

Co vlastně chceš dokázat ? Že PL je lepší než PD protože průměrné týmy mají větší počet fanoušků ? Notabene fanoušků tady na EF ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, že z fanouškovského hlediska je PL lepší ligou. Sportovní stránku teď neřeším.

Reagovat
loki5

To je zajímavé kriterium, které se v podstatě nedá sni potvrdit ani vyvrátit.

Reagovat
Aldeano

Nevím. Ale čekal jsem větší rozdíl. Krom toho kolik fanoušků například Evertonu píše nějaké postřehy o zápase? Já znám jen 2 pravidelné uživatele. Kvantita nerovná se vždy kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

O co ti vlastne jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesvědčit vás, abyste tu pořád netlachali jenom o Realu a Barceloně.

Reagovat
kubys

To jako si má člověk najednou vybrat jiný tým nebo jak? O Atléticu se tu píše dost, Vale totéž, nosonohy kromě Raya sleduje často i menší týmy. Jako ten princip - stopa sledujte jiný týmy, je šílenej. Logicky v PL se to rozmělní, protože tam je silná soutěž jako celek, tak i jednotlivé kluby, který jsou vysoko v tabulce a mají jakousi auru pomalu nej klub na světě a to dokonce i ty, který nemají větší úspěchy delší dobu (třeba Spurs, nic ve zlém).

Potom je jasný, že se toho mladí chytnou a už třeba nepustí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Ja osobne sleduju celou ligu, ale tezko tady diskutovat o jinych tymech, kdyz drtiva vetsina sleduje jenom Barcu ci Real a jeste k tomu inteligentni uzivatele uz tu pomalu prestavaji prispivat nebo uz neprispivaji vubec. Takze 95 procent lidi v tyhle diskuzi tvori deti a kokoti.

Reagovat
Leo Rekordman

v pl je clanek o hracovi,klube a je tam max 5 komentov k teme,,,sracky kto mal co k obedu a podobne tu citat 24 h denne nemusim,to si nechajte do pl sekcie

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle zrovna nemyslím

Reagovat
kubys

Kolik lidi fandí WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu pisal aky je Harry Kane drevak tak to tu napisem este 4 krat

Reagovat
kubys

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si este 4 krat nasereš do huby

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

našlo by sa

a nemysli, nejde ti to

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ty si teda mohl napsat něco někom druhém a nic

Reagovat
-Kopy-

šlágr se hraje až večer

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
papanegra

Moc mě baví ty komentáře, kde se hledají statisktiky ve kterejch je kdo lepší fakt děti, co si myslí, že když dá někdo hattrick, tak je hned nejlepší na světě...

Reagovat
kubys

Teďs na to kápl, je to jen kvůli hattricku Rayu...

Reagovat
aither

Statistiky se tu jedou každý kolo

Reagovat
Ed_Hazard

Z tej tabuľky sa mi chce grcat

Reagovat
kubys

Taky, Granada a Córdoba se musí zachránit.

Reagovat
didosh

Hlavně Cordoba!

Reagovat
kubys

Super města

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Kdysi za emirátu/chalifátu jedno z nejúžasnějších míst na světě, které o stovky let předběhlo svojí dobu. Infrastruktura (tekoucí voda), vzdělanost (soustředění inteligence, gigantické knihovny, školy), obdivuhodný odkaz arabského světa v duchu antické vyspělosti, na kterého předtím barbarská Evropa už dávno zapomněla.

Taky se mi Cordoba líbí, ale nemají moc přes koho se zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty si bol v alhambre?

ale v cordobe som uz nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ve Španělsku jsem byl jenom v Barceloně. Teda omlouvám se, byl jsem jenom v Katalánsku. :)

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí...

Udinese B, až na pár schopných hráčov nepôsobí ako mužstvo

Cordóba je krásne mesto

moje prianie, Cordóba, Levante, Almeria

Reagovat
kubys

Já to moc neberu podle týmů Jinak souhlasím, až teda na Cordóbu, i když to nevidím reálně, můj ideál je Levante, Almería a Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe musí ostať, aspoň máme v lige derby, ktoré vyhrávame

Alcorcon do primery

Reagovat
kubys

Alcorcon by byl fajn a hned ze startu by mohl dát 4ku Realu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

tak si ma predbehol

Reagovat
Ed_Hazard

a Almeria, Levante, Getafe dolu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jenom subjektivní přání. Levante a Getafe nejsou tak zarputilí jako dříve, ale na padáka jsou tam větší adepti.

Reagovat
kubys

Levante je běs a myslím, že mají letos hodně "dobře" našlápnuto k sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden argument. Levante i Getafe dokáží uhrát body doma.

Reagovat
Phillipinho

Levante jsou haluzaci, oni se zachrani vzdycky.

Reagovat
Ed_Hazard

hej sú, nepísal som to ako predpoveď na základe ich herného prejavu proste chcem aby spadli

Reagovat
Phillipinho

Pred rezignaci Florese bych si vsadil na setrvani v lize, ted tezko rict....

Reagovat
dextroza_m

Madrid, cabron, saluda al campeon!

Reagovat
valloire

Nedá se už nic dělat. Gratuluju Barceloně k titulu. Včerejší naše porážka na San Mames a dnešní její přesvědčivá výhra nad Vallecanem mě definitivně přesvědčily. V Clasicu nemáme sebemenší šanci. Nesundal jsem včas nohy ze stolu a to se nám vymstilo, protože je tam na tom pohodlným stole měl i Carlo a hráči. Barcelona hraje leots skvěle a je velký favorit na vítězství i LM, o Copě nemluvě. Upřímně řečeno nevidím tým, který by je mohl zastavit, zvlášť když se dostal do úžasné formy Messi. Jeho dnešní hattrick byl velmi působivý. Treble je na cestě, jste skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

su skveli ale tak isto sme aj my boli skveli na jesen.. vsetko sa moze znova zmenit a v LM duplovane.. tak su favoritii oni, my a Bayern a co sa tyka ligi.. tak jedine nejakym zazrakom vyhrat EC inac mozme ist do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Vždyť to je ironie

Reagovat
C-M@ster

Co je na této větě ironického: Barcelona hraje leots skvěle a je velký favorit na vítězství i LM, o Copě nemluvě.

Reagovat
Aldeano

Tak pokud nemyslí jen rok 2015, ale celou sezónu...

Reagovat
kubys

Z valloirovy klávesnice? Všechno.

Reagovat
valloire

Bohužel, už není podzim, je jaro...

Reagovat
Ed_Hazard

ty starý lišák

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

skor stary kok*t...

Reagovat
loki5

Takového sarkasmu to muselo dát ale práce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
aither

Dlouho si to vymýšlel

Reagovat
Spalovač šancí

Téměř 100% souhlas. Jenom mi v příspěvku chybí, že Realisti jsou dřeváci a nesympatičtí kokoti. Mohl bys ten příspěvek doplnit a napsat ještě jednou?

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

mám rád iróniu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

tak je hodnej

Reagovat
Trand

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
celeb

super zhrnutie. Uz nam k stastiu chyba len aby si si pridal Barcu aspon do vedlajsich oblubenych v profile. Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zbývá výhra Valencie a potom by mohla tabulka klidně zůstat.

Reagovat
Phillipinho

Jsem na to vecer neskutecne zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ide na titul

Reagovat
Phillipinho

Betis dneska 4:0 na Villamarinu proti Valladolidu a jdou do cela . Castro hattrick

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase víkend tohleto. Snad Sparta vyhraje, jinak fakt nevím

Reagovat
Switchback

Spartička nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za 2 týdny barák na Barcu v HCP

Reagovat
Aldeano

Možná tak Jirkův.

Reagovat
REPLIKATOR

Pessi

Reagovat
vocasisko

to byla vážně dneska nejvyšší návštěva v této sezóně ?

Reagovat
-Kopy-

moc to nechápu, to samé u nás na Mestalle je nejvíce diváků když se hraje od dvanácti...

Reagovat
Al Capone

Tak asi brzo vstávají do práce a proto chodí dříve spát a tudíž nemají čas na fotbal

Reagovat
Aldeano

Ve Španělsku/Katalánsku dříve spát?

Reagovat
celeb

Ve Španělsku/Katalánsku chodit do prace?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

ironia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Znáš lepší siestu než u fotbalu?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsti rozhodci jsou fakt strasny kurvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to na toho Suareze taky připadlo jako jasná penalta. Mohlo být hotvo dřív a bylo by míň nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se smejes, ty trotle? Nebo se taky koukas na Castillu?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny penalty a červený pro Barcelonu jsou podplacený nebo vysimulovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

necht mi nejebe

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
sensei25

on pozera zapas Castilly a ta dostala cervenu kartu,lebo zrejme nechapes preco nadava na rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

To neni jen cervena, v prvnim polocase souboj ve vapne, de Tomas to neustal a dostal zlutou za simulaci, potom ta vymyslena cervena, pak piskl penaltu, ktera asi byla, ale tedkom jasna pro Castillu, rameno v obliceji a nic. Zkratka vsechno pro Socuellamos.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se za ten ironický koment výše,myslel jsem ,že mluvíš o dnešní Barce.

Reagovat
Free_player

pěkná kanonáda .... i baletky mě dělájí radost

Reagovat
FUnk

Reagovat
Al Capone

Nevadí, my ligu ještě vyhrajem.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

to víš,že joo....

Reagovat
Free_player

není to Hala je to stadion ... už mě to nebaví opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SKODA ZA STAVU 2:0 NEMELA BYT PENALTA ANI CERVENA TREBY BYSTE VYHRALY ALE TAKY TO MOHLA JESTE BYT REMIZA V DESETI UZ PAK NEMELY SANCI A CO TO OPAKOVANI PENALTY SY NEKDO SE SVAZU VSADIL ZE MESI BUDE NEJLEPSIM STRELCEM TAKHLE VYHRAT MADRID TAK Z TEHO NEMAM RADOST NECHAPU ZE SE TAK RADUJETE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně promluvil duchovní guru největšího týmu světa a shrnul vše v jednom smysluplném příspěvku. Škoda ,že jako El presidento promluví maximáálně jednou denně.

Reagovat
smazaný uživatel

Heled já je chápu, Messi dohnal Ronalda, přišli o první místo, taky nervy tečou a proč by hledali chybu u Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je tu i sranda.

Reagovat
FUnk

dusan neni clovek, ale chodici CAPSLOCK

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se nervujes :D ... No sice jsme dostali penaltu/nepenaltu ale na to vy z Halalu jste zvykli ne? A Messi potreboval trosku natrenovat pencle.. Vis, ze mu to posledni dobou moc nejde ne?

Reagovat
el Principito

Dušane, vyser se na to

Reagovat
Free_player

Důšane ty fakt nejseš člověk ...

Reagovat
misinho7

Odegaard nech richlo uteka z tej castille... Burgui to je tragedia s nim.. nechapem jeho spoluhracov ze mu este dakto neprijebal, ked on dostane loptu bud soluje ale striela, idu 3vs 1 on soluje a strati.. dostane sa do 16nastky ma moznost nahrat volnemu hracovi ne on soluje a strati.. potom si tam vyklusava jak najvacsia hviezda.. hruza des ten hrac.. sice dal par golov ale vacsieho nesympataka a solistu som nevidel dalej system castilli ze Martin tam pobehuje jak pajac snazi sa hrat kombinacne .. ne oni aj ked ho vidia volneho bum center do neznama abo na de tomasa ktory nic nezmozea znova je to v riti myslim si ze v Castille Martin nedozrie .. ench ho poslu dakde na hostovanie(pocul som ze villareal ma zaujem) alebo od buducej sezony acko lebo takto to nema zmysel.. a to som este nespomenul ihriska superov kde to vyzera jak dakde na dedine, stav ihriska je katastrofalny a prakticky nehratelny

Reagovat
misinho7

rychlo *

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/1tB_KbIUD70

Takovy zapasy by mu daly vic, i kdyz ty treninky s Ackem jsou taky dulezity.

Reagovat
misinho7

tak tak.. ja si myslim ze tie treningy s Ackom mu daju 3 krat viac ako podrbane zapasy za Castillu ..tam nema s kym hrat kombinacne a je to slabota.. na treningu ked si pinka s Iscom,Modricom atd a stoji proti nemu Pepe abo Ramos tak hned sa chlapec daco nauci

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

aha

Reagovat
LAM

Co by dělal v áčku? Zaprvé na to nemá a zadruhé nestál aspoň 50 mega.To spíš koupíte nějaký hráče nad 100+mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna na to ma momentalne vic nez Illarra, Jese, Khedira nebo Hernandez.

Reagovat
LAM

Tomu ani ty nevěříš.Teď hraje ve třetí lize.Kdyby si šel zahrát PD,tak by to pro něj bylo až moc velkej skok.Hráči tam jsou rychlejší,silnější a techničtější.Navíc pokazí pár zápasů a lidi na něj začnou pískat.

Jeho blbost byla že tam vůbc chodil.Měl jít třeba do Ajaxu a do Realu mohl jít třeba v 18,19 když by už měl něco nahráno v dospělim fotbale.Ten hype okolo něj je až příliš velkej a to ho může ještě víc limitovat.

Když se pak najdou takový jedinci kteří ho začnou v něčem přirovnávat k Messimu tak je to teprve směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy, kecy, kecy..

Reagovat
LAM

Co z toho přesně?Myslim to vážně jako seriozní otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, jsem ted po tom zapase nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vsechno jenom odhad, zkratka nevis, jak by dopadl. A prave tu techniku a mysleni ma na takove urovni, ze by se ztratit nemusel, a o to jde. Hype mu neuskodi, to jsou akorat blafy, bud na to ma a nebo na to nema..

Reagovat
FUnk

on potrebuje pravidelne hrat v jeho veku. Kolik by zahral pod ancelotim, ktery moc nerotuje sestavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezahral by si vubec. Mel jeste zustat v Norsku a pak jit v lete do Castilly podle toho, jestli postoupi do Segundy nebo ne. Ten zaklad ve druhe spanelske by byl asi optimalni momenalne.

Reagovat
FUnk

mel jit do ajaxu kde by z nej udelali top hrace a za tri roky mohl jit do acka kam by chtel....

Reagovat
LAM

Ale kde by hrál?Co jsem viděl tak nejlepší by pro něj bylo AM,ale tam máte Isca čí Jamese.Je prostě blbost že by nějakej takovej hráč seděl aby hrál nějakej 16 letej Nor.V Realu to tak nefunguje.

Reagovat
misinho7

poslednej dobe hraje viac prave kridlo pri Garethovej a Jeseho forme .. sance hrat by bola velka

Reagovat
LAM

Bale bude hrát do tý doby co v Realu bude a navíc co jsem viděl tak Odegaard není zrovna nejrychlejší což je na křídle dost potřeba.V PD jsou hráči o level rychlejší než tam kde hraje teď.Si vzpomeň na Messiho jakej to byl rychlík na křídle okolo 18.

Reagovat
misinho7

tak ani pomaly nie je sice nieje ako Gareth ale je to take normalne, a tu rychlost este mozepohode nabrat ma este len 16

Reagovat
smazaný uživatel

rychlost je v PD zbytocnost . Zrovna ani Isco/Iniesta neni ziaden rychlik

Reagovat
Leo Rekordman

zbytocnost

Reagovat
smazaný uživatel

Real tam rychlost nepotrebuje, bohate by stacil nekdo, kdo umi zpracovat balon, trochu mu to mysli a neztrati 80 % vsech balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje a fungovat nebude, bavime se o situaci "co kdyby". A kde by hral? Uprimne bez nadsazky ti reknu, ze kdyby ho tam v momentalnim rozpolozeni Carlo postavil misto GB, tak by nebyl horsi. Jedna kvuli technice, mysleni a spanelskymu stylu hry, zkusenosti s velkym fotbalem uz ma z repre nebo prvni norske ligy, tak proc ne..

Reagovat
misinho7

par tyzdnov dozadu by si moj palce hore nedostal ale po vcerajsku ma Garetha dost a naozaj mam pocit zeby Martin toho spravil viac myslienie ma uplne niekde inde ako vsetci hraci techniku tiez jedina nevyhoda je ze ma 16 a postavu este nie stavanu na seniorsky futbal.. asi by schytaval poriadne

Reagovat
LAM

Tak nemůžem brát 3 zápasy v repre a pár zápasů v norsku jako nějaký zkušenosti.La Liga je naprosto jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to zkusenosti, o kterych se nekterym dvacetiletym muze jenom zdat. Jasne, ze je La liga jinde, na druhou stranu tyhle zkusenosti jsou zase jinde oproti treti lize mezi kopacema v Castille.

Reagovat
smazaný uživatel

A v te jejich lize odehral 23 zapasu a mel tusim 5+5, to neni vubec spatny.

Reagovat
misinho7

preco by ho nemohli prirovnavat k Messimu stylom? styl maju uplne rovnaky ked zobere loptu to vedenie ten styl su si podobni ale jasne ze kvalitativne to je uplne ine hej ale ma 16 ma nakrocene byt vyborny ale neviem ci sa nim stane ked zostane v tej Castille

Reagovat
Leo Rekordman

ono ho niekto prirovnaval k Messimu?

Reagovat
misinho7

myslenim , stylom atd ked mal Messi 18-19

Reagovat
Leo Rekordman

to ano,to moze byt x hracov ako Messi,,skor to,ze niekto pise,ze to je novy Messi a tak,nato bude musiet este hodne mlieka vypit

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Reagovat
misinho7

vypije Zizou nato dohliadne

Reagovat
Leo Rekordman

tak ja mu celkom fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, my prirovnavame Messiho k Odegaardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by měl radost ,škoda , že se sem nechodí občas podívat ,málokde jej fansové Realu takhle vysoko hodnotí.

Reagovat
Leo Rekordman

tak to potom ano

Reagovat
misinho7

tak v terajsej situacii by v acku urobil viac jak Chica ci Jese... ale ne taky hrasok je tam na hovno drevo drevene..urcite by Martin ukazal viac

Reagovat
LAM

Tak já se Hráškovi vůbec nedivim.On třeba v Manu dokázal bejt hrozně nebezpečnej,když tam přišel v nějaký 70 minutě,ale hrál víc.V Reale nedostal naprosto žádnou šanci a někdo asi očekává,že když nějakej hráč sedí měsíc na lávce,tak naskočí do zápasu a bude hvězdit.Takhle to nefunguje a každej hráč potřebuje minuty na hřišti aby hrál slušně.To že hráči na lavičce pak hrajou v utkání tak jak hrajou je vina Ancellotiho.

Reagovat
misinho7

ale hrasok sa nam tam vobecnehodi.. on neni hrac do kombinacie a ten nas hrot neni typ hraca ktory ma stat v 16.. a to potom vidno ked sa Chica dostane na ihrisko prevezme taku Karimovu rolu a je mimo pretoze nevie ani loptu spracovat

Reagovat
smazaný uživatel

nadavat na De tomasa ktory je po vaznom zraneny . Rovno mozes aj na Zidane preco uz nestriedal Benaventeho .

A Martin na prvu ligu nema tazko na Villarreal .

Reagovat
misinho7

nebolo to myslene na De tomasa ze hrajehovno ale ze ten system je na hovno a on tam hovno spravi.. najviac sa da nadavat na Burguiho ktory je asi taky nas Deulofeu .. on jak dostane loptu dole hlava a ide sa kluckovat, keby mal aspon trosicku myslenia a vedel by aj nahravat tak by to bol iny hrac..takto je nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

radsej nech hra 2 ligu v zaklade ako v 1 lige sediet na lavicke / tribune

Reagovat
misinho7

len zeby Castilla do tej 2 ligi postupila.. teraz maju druhu prehru za sebou a nabuduce idu hrat von

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

dalej cosi sa suskalo o jeho debute proti Schalke.. ale po tom nevydarenom obdobi tipujem ze znova tam Carlo drbne plnu palbu a na lavke bude uz aj Modric cize urcite nedostane sancu na debut a rekord.. co je skoda no , lebo myslim si ze postup mame isty na 99%

Reagovat
smazaný uživatel

Real ukázal, jak správně prohospodařit náskok. To je na 1*.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vychutnáváme si něco ,na co jsme dlouho čekali ,ale na něco jako oslavy je zcela předčasné období. Vidíte sami ,jak se forma a krize můžou rychle vystřídat,zvláště krize může přijít velmi jednoduše.

Navíc se asi připojím ke kverulantům a budu riskovat jirkovo věčné zatracení,ale mně se to až tak nelíbí. Máme samozřejmě tři skvělé útočníky,podle mně snad nejlepší útok současnosti,a ti jsou schopni rozhodovat,ale dnes třeba Rayo do stavu 2:0 bylo velmi vyrovnané a rozdíl byl právě jen v těch útočnících a vytváření šancí s občasným proměňováním. Je pravda,že v přímočarosti jsme udělali zásadní pokrok ,ale už neumíme na část hry ,když je to potřeba ,dominovat a odpočívat na míči. Možná jsem moc skeptický a stále namlsaný někdejší Guardiolovou érou,ale mám pocit ,že jsme včele spíš díky Realu než díky sobě.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mne hra moc nelibi, moza je na hracich znat unava. Nebo je za prizniveho skore prestava bavit fotbal, kdo vi...

Reagovat
sensei25

mudrc a vvseved jirko si vas teraz poda,len pockajte....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi nás teda ve svém klubu moc srdečně nepřivítal . Věřím ,že na konci sezony budeme mít příležitost se za malověrnost omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tou přímočařejší hrou se toho samozřejmě hodně mění,ale měli bychom umět změnu rytmu a převzat tu drtivou kontrolu míče , když je potřeba (nebo spíš možnost) , protože mně třeba v posledních dvou zápasech přišel unavený i nezničitelný Masch.

Reagovat
smazaný uživatel

to, že je pryč odpočívání na míči, je největší pozitivum této sezony!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byla to i někdy nuda,ale tahle hoňka nás může stát síly v závěru.

Reagovat
LAM

Jinak Messi,Neymar a Suarez mají dohromady už 80 golů.Mohli by překonat nejlepší trio útočníků v naší historii

Reagovat
smazaný uživatel

A tu Luis nemohl 3 měsíce hrát a pak se do toho další dva dostával. Příští sezonu by to mohli rozbalit naplno. Ještě to chce někoho, kdo je bude podporovat ze zálohy.

Reagovat
Rssa

Suarez po každém trestu to pak rozbalí k neskutečnému finiši. Už vloni takhle explodoval, letos mu to trvalo déle...

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa Zlatý míč se ve světle posledních měsíců ukazuje jako čím dál větší fraška. Messi překonává jeden rekord za druhým, zatímco Ronaldo netrefuje ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

lenze Ronaldo vyhral zlatu loptu za rok 2014 v ktorom bol najlepsi. To ze v roku 2015 nie je zatial ani v prvej dvadsiatke je druha vec...

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

on to vyhral zaslozene. Mel proste lepsi formu a Messi mel posledni dva roky z ruznych duvodu pokles. Ale podle me Ronaldo nikdy nebyl lepsi fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě to nevyhrál. Goly nejsou všechno. Zlatá kopačka není Zlatý míč. Navíc je třeba se podívat, jakým způobem je vsítil. Messi je 3x komplexnější fotbalista a pro tým mnohonásobně užitečnější. Kdyby se nezranil, tak by měl Zlatý míč za minulý rok takřka jistý. A letos je to jen Messi... Robben... a dlouho nic... Ronaldo v podprůměru.

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem taky napsal ze si myslim ze je Messi lepsi fotbalista. ma lepsi techniku, vedeni mice, prihravky, umi tvorit hru a v zakonceni je variabilnejsi. ale cela barca byla v ruznych problemech a to se dotklo i formy messiho a nebyla na nem videt ta chut hrat jako ted. ale ronaldo tahnul real a ano goly nejsou vsechno, ale kdyz jich nekdo da tolik ze se nikdo jiny (krome messiho) nedokaza ani priblizit tak by ho mel vyhrat. messi minuly rok mohl bez problemu vyhrat zlaty mic pokud by ve finale MS promenil sanci co mel. ale kdo jiny za posledni dva roky by si to zaslouzil vic nez ronaldo, proste se hodnoti aktualni forma

Reagovat
Rssa

CR byl vloni lepší. Messi si i díky dalšímu Zlatému míči pro CR trochu uvědomil a od té doby hraje výtečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nerekl bych ze zlepseni messiho souvisi s tim ze neziskal zlaty mic. plno veci se v klubu uklidnilo aspon v nejaky mire a taky ma v utoku nejlepsi mozny spoluhrace se kteryma se uz sehrava

Reagovat
vocasisko

Mi třeba příjde, že se tam dneska do té penalty ploužil a dělal, jakože tam je jen aby dostal zaplaceno a po tom co jí nedal, si uvědomil, že to takhle nejde. Jen se ploužit po hřišti a pak posrat penaltu. A tak od té doby lítal jak blázen a hrál famózně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je taky pravda ,měl výborný nástup do nového roku . jen poslední tři zápasy je zase laxní a nastartuje se jen krátkodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha

Reagovat
Usty

Tak jak to je? Kdo je lepší, Messi nebo Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale co viem ze Chelsea je

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se přece neptal ,to ví každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
misinho7

Škrto

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Phillipinho

Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

za minulý mesiac Alberto Bueno

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Odegaard ,musím se pochlubit ,že někteří místní znalci k němu přirovnávají našeho Messiho.

A za tento měsíc Baptistao za to , že splnil svůj závazek nezklamat fanoušky remízou na NC.

Reagovat
misinho7

ale kde.. Messi je prirovnavany k Maritonovi.. bud rad ze ma tu cest ten vas leo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme rádi ,že jsme rádi , zvláště poslední týdny a díky za přání. Tolika sympatií k obyčejnému Messimu ,to až budu říkat zítra v práci , to mi ani nikdo neuvěří ,mnozí jej ani neznají(myslím samozřejmě Messiho).

Reagovat
smazaný uživatel

povieš ráno v robote, že si z teba robia prdel aj na anonymnom fóre o futbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Rzhodně se mi budou smát ,jak to ta Barca včera hrála ,ale ty půjdeš do práce středem ,oslavován... , že jste se nespokojili s remízou.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, očividne si génius

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva příspěvky na mě si trošku odporují. Nic geniálního na svých příspěvcích neshledávám,zato na výroku o tom ,že bod by byla ztráta na půdě soupeře ,se kterým mám poslední bilanci 0 - 0 - 8 1 : 34 vidím hodně směšného.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče to fakt nemôžeš myslieť vážne, fakt si neobyčajne bystrá myseľ...

nevolali ťa v škôlke blesk, že ti to tak rýchlo myslí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě nesoudný trouba , to je tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

nesoudný? a to už prečko?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretko ,že místo ,co by jsi řekl ,že Baptistao měl úlet , tak osočuješ mě.

Reagovat
smazaný uživatel

osočujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Osočuješ bylo ne úplně dobré slovo,uznávám. Ale snažil ses mě zesměšnit a výrokům Baptistaa v kombinaci s výsledky Raya a taktikou Jeméze se tím vyhnout. Což bylo nedůstojné dnešního dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze mas dost problemov pochopit o com hovoril Leo tak ti to rozmenim na drobne, pre vacsiu zrozumitelnost v bodoch

- Rayo ide vyhrat hocikde kde hra, ci uz na Bernabeu alebo u vas

- Paco hra ofenzivne za kazdeho stavu

- taktika sa neprisposobuje superovi

ci je to dobre alebo nie, je uz na posudeni... Od Pacovych ciach mame pravidelne najmenej remiz z s porovnatelnymi muzstvami...

od sezony 12/13 hrame takto, co uz je dost dlho na to, aby si to vsimol aj fanusik Barcelony, ktoreho "slabe" kluby primery nezaujimaju

Reagovat
Billy McClane

A tu ti zase nikto neuveri, ze taky blb ako ty ma pracu

Reagovat
smazaný uživatel

byls vytrollen ...

Reagovat
smazaný uživatel

El delantero del Rayo Vallecano Alberto Bueno ha sido galardonado este miércoles como Mejor Jugador de la Liga BBVA en febrero.

Reagovat
smazaný uživatel

to já vím. Já reagoval na něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

středně propečenej Messi na rozmarýně je nej

Reagovat
Leo Rekordman

Pogba

Reagovat
homeles8

Lokvenc

Reagovat
MadMrJacky

Milan Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta českých krajánků do zahraničí

O tom, jak probíhali první kontakty se zahraničními kluby a jak se rodí takové přestupy.

http://martintran7.blogspot.cz/2015/03/cesta-ceskych-krajanku-do-zahranici.html

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš tam něco o Maškovi? Jsem jeho fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

S Dominikem je tam pár článků, včetně velkého rozhovoru. Jinak pravidelné info na FB stránce: Naše fotbalová budoucnost pod drobnohledem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy sa tu začala vyzdvihovať Celta, tak im body nejako nenaskakujú... falošná ponorka jedno z tých lepších predstavení

ak udržia tú ofenzívu nejako pokope, popracujú na fyzičke, tak bohužiaľ môžu pomýšlať aj na vyššie priečky...

Espaňol je mužstvo Sergia G.

Reagovat
Phillipinho

Marcelino to toci neskutecne skvele. Oni muzou letos dokazat neco velkyho...

Reagovat
-Kopy-

člověk jim to i přeje, strašně sympatickej klub i hráči

Reagovat
smazaný uživatel

hráči sú v pohode, ale ten klub je strašne nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem je to nesympatický klub? Mně třeba jímá hrůza,když vidím ten stadion ve Vallecas a přál bych si v lize jen týmy s pěknými stadiony. Villarreal je tým,který patřil a patří mezi chlouby PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal je klub bez historie, bez fanousku, stadion je absolutne bez atmosfery (slysel jsem i z prvni ruky), atd...

Rayo je presnej opak, ten klub ma vynikajici fans a do Primery patri jako z druhy pulky tabulky maloktery klub...Vallecas je jedno z mala mist, kde se jeste ve Spanelsku nezapomnelo fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion vo Vallecas je ikonicky a patri k najznamejsim stadionom v Primere, fotky z oslav zachrany oslavoval skoro cely svet a predcili aj oslavy titulov niektorych muzstiev... Atmosferou patri stadion k spickam primery co sa o dvoch velkokluboch neda povedat... La vida pirata patri k najznamejsim choralom v spanielsku

Stadion neni o nic horsi ako v almerii, cordobe, levante, getafe...

Villarreal ma jedno tazenie LM historicky su od nas vzdialeny nejake 2-3 priecky, ty chlouba Primery

Reagovat
smazaný uživatel

V letech 2004 až 2011 , kdy Vallecano dlelo v segundě , měl za sebou Villareal dvě medailová , jedno 4. a jedno 5. místo, to se vám za posledních 15 let nikdy nepovedlo. Villarreal v LM bavil diváky celé Evropy. Osobně proti Vallecas nic nemám , fotbal pěkný, to jsem tu několikrát zmiňoval ,že chtějí vyhrát je taky fajn ,ale ta soudnost vám mnohým chybí. A až bude hrávat Vallecano poháry, zařadím jej nejen k týmům jako Villarreal,Bilbao,Valencia,Sevilla ,ale i k Atléticu , Barceloně a Realu a budu jim v pohárech fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

súdnosť?

Reagovat
smazaný uživatel

snáď EL

Reagovat
-Kopy-

Bod beru

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jako večerní fanda Los Che jej beru všema devíti Narodil jsem se s jedenácti prsty,ale o dva jsem přišel na pile. ( )

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý bod :D

Reagovat
smazaný uživatel

Moya bude dneska bez večeře. Takhle to podělat celýmu týmu, kterej ten mač opravdu odmakal ...

Reagovat
loki5

Lol Valencie jediná šance za celý zápas a 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýři - Jak se říká z hovna bič!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak FCB titul !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V této chvíli není vůbec možné mluvit o titulu. Ještě ani nevíme,kolik týmů o něj hraje,i když Atlético si to dnes zkomplikovalo. Tak pravděpodobně jen dva.

Reagovat
smazaný uživatel

No tuším,že to FCB už asi nepustí. Navíc hrajou s Realem doma. Ale jinak zase ve straých kolejí. NUDA v PD !

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda v PD. Tečka. Proto jsoou ty týma,jdoucí z PD tak konkurence neschopné.

Reagovat
smazaný uživatel

já oi koze ty o voze. To nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

si chcel povedat nuda v PL

Reagovat
Phillipinho

Cholo to zase posral. V 65 minute stahne vybornyho Torrese a potom Kokeho a jde na Calderonovi betonovat vysledek 1:0 proti uplne bezzuby Valencii. Jimenez v ten cas, ktery dostal podak velmi pekny vykon . Doufam, ze bude dostavat vic prostoru. Jo a Moya to podelal, tohle by Tybo v pohode vyrazil. Koupit jeho a Oblaka to byla fakt vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zo srandy som si pozrel niektore starsie prispevky a srandovny je napriklad tento

Billy McClane09.11.2014 00:45

Co sa tyka golov, tak tuto sezonu bude asi najzaujimavejsi suboj CR vs Messi + Neymar + Suarez. Zatial teda 18:17 pre Crisa

Momentalne MSN trosku Crisa predbehli...

Reagovat
loki5

Já koukám na expresku. A Messi ss Ronaldem už nepřekonávají staré rekordy ale svoje rekordy navzájem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ty neznáš Bily mek lejno?

Reagovat
LAM

Messi má v roce 2015 zatim 18+11 a trio BBC 15+7.Změna je čitelná a snad to bude pokračovat

Jinak NMS mají zatim dohromady 80 golů a už jim chybí 20 na překonání 100 golů Henryho,Etoa a Messiho ze sezony 08/09

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik mají odehraných zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

2014/2015*: Messi 38z 41g, Neymar 32z 26g, Suárez 26z 13g = 80 gólů

2008/2009: Messi 51z 38g, Eto'o 52z 36g, Henry 42z 26g = 100 gólů

Reagovat
Billy McClane

Sranda je tiez, ze to platilo aj v januari

Reagovat
smazaný uživatel

a sranda co sa od toho januara stalo, Messi 18 golov, BBC 15 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo teda od januára BBC 15, MSN 40

Reagovat
Billy McClane

Nuz otocilo sa to, raz si hore, raz si dole. Ono sa to zase otoci v nas prospech

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si nezaslúžila bod, Simeone to dnes nezvládol a pravdepodobne tým aj prišiel o šancu bojovať o totil

Reagovat
LAM

Jsem zvědavej na Atlety v LM.Oni jsou schopný když daj rychlej gol Leerkusen doma prostě přejet,nebo naopak se protrápit k nějaký remíze.Pokuď přes ně přejdou,tak by se měli na LM zaměřit.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ak dajú prvý gol, tak majú reálnu šancu, ak dá prvý gól Leverkusen, tak majú šancu minimálnu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je výstižné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Moyova nesoustředěnost nás stála 2 body a krátké odskočení v tabulce. Jinak se mi to líbilo. Mám 3 výtky k jinak takřka bezchybnému výkonu - všechny se váží k druhému poločasu. Juanfranovo minutí míče, Godinův nešťastný odkop vedly k vzrůstající nejistotě v zadních řadách, kterou korunoval fatálně chybující Moya.

Moya - 1 (nelze jinak, jedno špatné vyběhnutí, jedna fatální chyba = už by měl konečně něco ukázat. Jsem jeho stálým obhájcem, ale jeho výkony dávají za pravdu spíše žalobě. Moya je žalován z průměrnosti)

Juanfran - 8, v prvním poločase nejlepší na hřišti, celkově to byl jeden z jeho nejdominantnějších zápasů v sezóně.

Gimenez - 5, nemusel se moc předvést, své si splnil.

Godin - 7, stálice, Hodnocení mezi 6-8 je jeho standartem.

Siqueira - 5, platí pro něho to samé, co pro Gimeneze. Nemusel se přemáhat směrem dozadu a směrem dopředu nevyčníval.

Tiago - 6, střed zálohy byl dnes výborný. Měl na noze vítězství, trefil z pár metrů břevno. Je to chyba, ale myslím si, že ne taková jako Moyova.

Gabi - 7, viz. Tiago.

Koke - 8, výborně. Před střídáním se mi zdálo, že trochu kulhal. Tak snad bude fit. Jeho maximálně soustředěná hra Atléticu dnes výraznou měrou pomohla.

Arda - 6, silný na míči, ostatně jako vždy, ale dnes to nebyl jeho zápas. Měl proti sobě až moc hbité obránce.

Raul Garcia - 6, zadané pensum splnil. Přesně se hodil do tohoto zápasu. Kvantum černé práce bylo vidět. Bohužel nepřidal nic navíc, co by vedlo k ohrožení branky soupeře.

Torres - 7, spoustu sprintových náběhů, Otamendi z něho byl chvílemi nešťastný. Rozdal, přijmul. Na míči solidní. Nemůžeme čekat, že bude rozhodovat zápasy, ale platný byl velice.

Mandžukič - 5, hra se po jeho příchodu změnila. Ubylo aktivních náběhu do stran a přibylo vzdušných soubojů. Stojím si za tím, že ho tam Cholo poslal správně za právě za Torrese. Možná mohl ještě chvíli počkat. Ale to je těžko. Na lavici vám sedí hvězda světového kalibru, musíte ji dát minutáž. Možností bylo i jeho nahrazaní Raula Garcii, ale já Chola chápu - takticky to bylo podle představ a Raul Garcia měl možná jednu z hlavních zásluh.

Mario Suarez - 4, neukázal si nijak, snad jen ošaháváním Negreda.

Raul Jimenez - 6, překvapení, trochu to rozběhal, vymodlil druhou žlutou na Fuegovi, ale měl málo času. Oproti jiným zápasům milé překvapení.

Cholo - 8, vše podle plánu. Nepočítal s tím, že Moya všechno úsilí v okamžiku spláchne do záchodu. A možná mohl počítat s negativním lidským faktorem a místo obrany Valencii ještě zmáčknout a přidat 2. gól. To je kdyby. To můžstvo momentálně nemá na to, aby drtilo zrovna tak vyspělého soupeře jako je současná Valencia, která je velmi pevná v kramflecích.

Rozhodčí - udělal z toho mariáš, ale nepískal zle. Snad jen Siqueira měl mít v prvním poločase žlutou a pomezní mu odmával nesprávně ofsajd v druhém, kdy se na branku řítilo Atlético v přečíslení 3 na 2.

Diváci - zdá se mi velice tenká hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Po inkasované brance jakoby zápas skončil. Není se co divit. Snad bychom si všichni mohli příště přát frenetičtější podporu. Teď půjde do tuhého.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné hodnocení. Jen mě praštilo do očí to vysvětlení u Godína.

Reagovat
smazaný uživatel

U něho není moc, co popisovat. :) To bych se opakoval.

Reagovat
C-M@ster

Real Sociedad pokračuje ve výsledcích z kategorie "random". Oni si prostě hodí trojstrannou mincí před každým zápasem, jinak to není možné...

Reagovat
Mercury
Reagovat
Pinturicchio

To je šílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Paddy

Reagovat
Free_player

to není člověk

Reagovat
Visca el barca

Je to král

Reagovat
Swarley

Reagovat
bartlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
drussbarb

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Je mu 27.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Mimalu

Reagovat
culé

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, Atletico jede na Espanyol a Vale má doma Depor, navíc vzájemný zápasy, tudíž rovnost bodů, hrajou pro Vale

Co se týče nás, neni o čem, neprohra v clásicu pro mě znamená titul, protože Barcelona ztratí, venku teď budou mít těžký zápasy a věřim, že my se zvedneme. Naopak prohra je hotovo, ale to bychom si ten titul vážně projeli uplně sami, byla by to škoda. Věřim, že zaberem.

Reagovat
Visca el barca

Dost silný slova, na to, že hrajete obrovskou tužku. Ba naopak si myslím, že pokud neposerem to Clasico titul urvem my

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt si někdy řikám, jestli je takovej problém pochopit psanej text. Zamysli se nad tou druhou větou.

Reagovat
Visca el barca

Já beru neposrat i remízu

Reagovat
Visca el barca

Ono tvoje sebevědomí, je kolikrát fakt úsměvný.Jak jste podle tebe nejlepšíí na světě atd atd. Za tyhle velkohubý kecy, je moc dobře, že to je tak jak je. Ještě vás klepnout a bude aspoň klid

Reagovat
-Carles-

Hlavne je komické robiť závery po 28. kole kedy sa hrá Clásico, práve posledné týždne v lige ukázali že postavenie na špici sa môže kedykoľvek zmeniť a Real aj Barca dokážu stratiť s kýmkoľvek.

Reagovat
Visca el barca

Tak tak, on mě pije krev už jen těma povýšenejma kecama. Já mám ohromnou radost, že jsme konečně první, tak si to užívám.

Reagovat
-Carles-

Zatiaľ sa to vyvíja perfektne a tiež mám z toho veľkú radosť

Pobaví aj pomyslenie na to, ako sa tu zrovna AdM22 radoval z vypadnutia v CdR že Real bude mať viac síl na ligu a LM a oni hrajú takú holomajznu No a Barca je vo finále a v lige na koni.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak On byl první, kdo tu říkal jak je Copa o ničem atd atd. Jediná škoda je, že Real chytl schalke, ikdyž on by po vypadnutí opět tvrdil, že nejduležitější je liga. Nic věřme dál a snad to bude krásná sezona, po tom minulým roce by to byl fakt balzám

Reagovat
Ángel di María 22

K dokonalosti v LM jen chybí, abychom my chytli do čtvrtfinále Porto/Basilej a vy Bayern To by bylo zas konspirací.

Reagovat
Visca el barca

Tak ono to je dost možný, protože vy momentálně máte leda tak na to Porto

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, kéž by to tak dopadlo

Reagovat
Visca el barca

To už by bylo moc okatý, vymlaťte se s Chelsea to je tak stejný zlo jako vy

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem rád, že alespoň občas rozdávám radost do životů culés.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Cim dal vic jak kiwwi.

Reagovat
-Carles-

Čo to?

Reagovat
Billy McClane

Ze si uz skoro taky ist blb. Clovek aby tu vsetko prekladal

Reagovat
-Carles-

A čím som si vyslúžil takéto označenie? Je vtipné pokiaľ niekto píše o tom, že po 28. kole bude o titule rozhodnuté.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Free_player

vždyť je teprve 28. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvené atletico a zkurvený sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Shitty job, shitty weather...fucking shitty life

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aimar21

Vale valeeeeeeeeenciaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Majster Ancelotti sa na tiskovce vyjadril, ze hrame moc individualne a chyba tomu vacsia kombinacia. No pytam sa...

Aku logiku ma pchat Isca, CR a Bale uplne na kraj ihriska ked napr. Bale je tam zdvojeny, daleko od Benzemu, Isca a jediny do kombinacie je nabiehajuci Carvajal?

Kde sa da z takejto krajnej pozicie ist do kombinacie ci ohrozit branu???

Balea treba posadit, miesto neho James a Isco, Benzema, James by mali hrat viac v strede, kombinacne podporovany zo zadu Modricom ci Kroosom a krajni beci ako falosne kridla.

Co je na tom nepochopitelne? radsej budeme hrat bez rotacie a cpat hracov zbytocne daleko od seba???

Reagovat
patas92

Já bych je přivázal k sobě tkaničkama, ať od sebe moc neutíkaj.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vy ste hrali nieco podobne v najlepsich casoch. kratke prihravky, narazacky, kombinacia na malom priestore, napr. vid Spanieli. nevravim, ze tiki taka, to nie ale stale je tento vas futbal efektivnejsi ako nase nakopavanie z krajov do 16 tky

Reagovat
patas92

To bude mít Ronaldo radost

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

CR by hral tam kde mu je najlepsie. Myslim trojku James, Isco, Benzema dat viac k sebe do kombinacie. A keby tam hraj aj Bale, tak skusit.

Reagovat
alcantara

Si sa chytil tych krajov ihriska a teraz o tom budes pisat snad rok v kazdom prispevku.

Reagovat
smazaný uživatel

nuz tak ine vychodisko ako zmenit taktiku a posadit ci predat Balea zatial nevidim

Reagovat
Leo Rekordman

ty si na Real-Madrid.cz Greatest,ze?

Reagovat
MadMrJacky

Ale jenom tam

Reagovat
smazaný uživatel

ano som, chces aj goal.com?

Reagovat
Leo Rekordman

ani nie

Reagovat
Petřík-FCB

Kdy se bude řešit Daniho červená? Jaká je šance, že dostane jen jeden zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Velká.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba co dodávat, tím dřevem na křídle si prakticky podkopáváme nohy sami.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=h6i-3g5JhEQ

zase tohle kdyby vyšlo...gól roku

Reagovat
DonAndres

Kdyby neexistuje jak ve fotbale, tak v životě. Jak říkává mistr Bosák

Reagovat
valloire

Ne všechno může vyjít. Tady se cení samotnej nápad.

Reagovat
patas92

Na tom posledním záběru jde vidět, že mu to skočilo. Tohle fakt nechtěl

Reagovat
valloire

ach jo

Reagovat
patas92

Reagovat
asskicker

biele brejle zo Sumavy?

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle právěže hrubě nevyšlo, to byl totiž centr na hráče

Reagovat
valloire

myslím že ne

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Tiez si myslim

Reagovat
bayern987

Reagovat
Free_player

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

pekny center

Reagovat
el Principito

kdyby to tak aspoň chtěl

Reagovat
DonAndres

Poraďte, kde se dají nalez informace o žlutých kartách (kdo má kolik) v Primeře ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš aktuální ročník nebo historické údaje? já beru pro aktuální ročník bud transfermarkt nebo soccerway, tansfermarkt má dost možná v sobě i ty historické

Reagovat
DonAndres

Myslel jsem aktuální, díky šéfe !

Reagovat
smazaný uživatel

za málo

Reagovat
bayern987

To se dá i tu na ef.

Reagovat
Leo Rekordman

aj tu to je

Reagovat
smazaný uživatel

Tolko zaujimavych zapasov a udalosti bolo cez vikend v PD a ziadny clanok?Zaujimavy zapas Bilbao:Real a nic? ziadne nazory trenerov? to iste aj Atleti:Valencia, slager kola a nic? Barca dala sestku a k tomu tiez nic...?

Reagovat
Billy McClane

Potrebujes dalsi clanok, kde sa mozes vyzvracat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Ako plačko ale reagujes ty

Reagovat
Leo Rekordman

ano

Reagovat
smazaný uživatel

k posrani krasnej gol getafe na 1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele