Primera División - souhrn 20. kola

24.01.2015, 17:53, aktualizováno 26.01.2015, 22:39
Komentáře a souhrny
Getafo vyzrálo na Celtu. Hodně starostí měl Real Madrid na hřišti Córdoby, nakonec ale vyhrál a drží stále jednobodový náskok před Barcelonou, která se si zastřílela v Elche. Atlético si spravilo náladu na Rayu, Valencia porazila Sevillu a vzala jí čtvrté místo. Tři body mají také Villarreal, Real Sociedad a Espanyol, nedělní program nabídl mimo jiné remízy v La Coruni a Bilbau...

Getafe CF - Celta Vigo 2:1

26.01.2015 20:45

Góly: 19. Álvaro Vázquez, 85. Pablo Sarabia - 15. Charles

Drama až do samého závěru zápasu bylo k vidění v pondělní dohrávce mezi domácím Getafe a hosty z Viga. Celta sice vedla díky trefě Charlese, ale domácí nakonec otočili skóre zápasu. A to ještě neproměnili penaltu!

Nebýt zásahu Laga, mohl být z centru ze strany zajímavý projektil. Spíše než útočit se oba celky rozhodly bránit. Šlo jim o hodně, takže na prvním místě byla snaha neinkasovat a spoléhat se na to, že jeden balon do sítě vždycky nějak doplachtí. Domácí Getafe ale muselo litovat, že se nepokoušelo ani s přibývajícím časem o útok. Ten totiž vyšel na druhé straně. Po autovém vhazování se s míčem dostal do pokutového území Charles, který se nerozmýšlel a propálil brankáře Codinu - 1:0 pro Celtu Vigo.

Getafe rázem pochopilo, že pokud chce body, bude muset hodně přidat. A téměř z následného útoku se madridskému celku povedlo srovnat na 1:1. Po rychlé akci si na kolmou přihrávku naběhl Alvaro, který se sice dostal trochu z úhlu, ale přesto se mu podařilo technicky obstřelit brankáře Alvareze. Tomu nepomohla vlastní obrana a musel kapitulovat.

Po půlhodině hry se Celta Vigo musela bránit zajímavé standardní situaci. K míči se postvavil Pablo Sarabia a dobře vypálil, ale s míčem letícím do šibenice si poradil pozorný brankář Alvarez. Ten předvedl skvělé reflexy a míč zneškodnil. Stejný duel se mále opakoval o chvíli později. Za míčem do nepříliš semknuté obrany sprintoval Pablo Sarabia a nakonec ještě stihl před vracejícím se obránce vypálit, ale mířil těsně mimo. Alvarez zasahovat nemusel a jen kontroloval, že míč opravdu skončil vedle.

Ke konci první půle se ještě Sammir přes obránce prodral až do vápna a vypálil, ale mířil jen do připraveného Alvareze. Po návratu ze šaten se do střely opřel Arroyo, ale jeho pokus skončil hodně vysoko nad. Druhou branku v zápase si o něco později mohl připsat Alvaro, ale jeho střela z hranice šestnáctky mířila jen do náručí brankáře Alvareze. Po hodině hry se z volného přímého kopu zastřeloval Nolito, ale ten neprostřelil obranný val před ním.

Z dálky to o chvíli později vyzkoušel Escudero, ale Alvareze nepřekonal. Dvacet minut před koncem se hrdinou zápasu mohl stát Alvaro, který si po lobu do vápna naběhl před bránu a z první vypálil, ale mířil těsně vedle. Další rohový kop odvrátila Celta jen díky ruce, za což Radoja viděl kartu a kopala se penalta. Tu ale trestuhodně zahodil Castro, který zvolil panenkovské zakončení a namířil míč do břevna! Zas tak mrzet ho to ale nemuselo, protože Pablo Sarabia pět minut před koncem ve vápně propálil Alvareze razantní střelou!

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 3:1

25.01.2015 21:00

Góly: 18. Dani Parejo, 32. Dani Parejo (pen.), 56. Javi Fuego - 36. Carlos Bacca (pen.)

Tvrdý boj o čtvrté místo nakonec zvládla lépe Valencia, která v domácím prostředí přehrála nebezpečnou Sevillu 3:1. V divokém zápase plném faulů, karet i pokutových kopů se diváci na Mestalle rozhodně nenudili a díky dvěma brankám Daniho Pareja s jedním zásahem Javiho Fuega se také s konečným hvizdem mohli i vesele radovat. Proměněná penalta Carlose Baccy již na prohře Sevilly nic nezměnila.

Valencie se tak vyšplhala na klíčovou čtvrtou příčku právě před svého nedělního soupeře, před nímž nyní vede o jediný bod. Sevilla má však zápas k dobru, byť se samotným Realem Madrid. Ve dvacátém kole navíc Andalusané jen potvrdili, že jejich skvělé výsledky s papírově horšími mužstvy ostře vyvažují prohry se všemi přímými konkurenty v boji o čelo tabulky. Mezi jinými se hodí zmínit tvrdé debakly od Barcelony či Atlétika Madrid.

Domácí vstoupili do zápasu, jak je jim na Mestalle vlastní, tedy drtivým tlakem. Okamžité napadání rozehrávky, neuvěřitelná intenzita hry, bylo se opravdu na co koukat. První šance přišla ve čtvrté minutě, když Álvaro Negredo protlačil svou statnou postavu do šestnáctky i s míčem, avšak Rodrigo jeho nabídnutou přihrávku v úvodní gól nepřetavil. Někdejší útočník Sevilly byl proti svému bývalému zaměstnavateli řádně při chuti a brzy si svou aktivitou vynutil na obraně hostí pokutový kop. Ten následně proměnil kapitán Parejo, byť opakované záběry prokázaly, že se úplně klidně dal pískat naopak faul Negreda na Dioga, a ne naopak.

Krátce po úvodní brance navíc Parejo zakončil perfektně vyvedený protiútok valencijských, který ve finální fázi připravil krásnou křížnou přihrávkou Enzo Pérez. Výhodný stav 2:0 však domácím vydržel sotva pár minut. Stejně jako v prvním gólovém případě šlo i tentokrát o sporný pokutový kop, o který se příhodně postaral Parejo zákrokem na "viníka" Dioga. Carlos Bacca se nenechal rozhodit ani tím, že stojí tváří v tvář penaltovému mágovi Diegu Alvesovi, a suverénně zavěsil na 2:1.

Ještě před odchodem do šaten pak kolumbijský útočník dostal jedinečnou příležitost dokonce srovnat skóre. Došlo totiž již na třetí odpískaný faul v pokutovém území jednoho z týmů, tentokrát se provinil Joao Cancelo na Vítolovi. Napodruhé již ovšem um Diega Alvese zaznamenal úspěch - domácí brankář dokázal svého protivníka před zahráním kopu rozhodit, vystihl správnou stranu a rázně míč vyrazil. Celkové statistiky brazilského čaroděje na španělské půdě činí 20 zneškodněných penalt z devětatřiceti pokusů.

Ani po změně stran penaltové kontroverze ne a ne utichnout. Tentokrát dost možná nejpenaltovější zákrok večera - faul Cokeho na Rodriga - překvapivě zůstal nepotrestán. Na opačné straně hřiště se musel Alves vytáhnout proti ráně Deulofeua, ale zanedlouho si Mestalla mohla znovu uvolněně zakřičet gól. Špatný odkop brankáře Beta měl za následek rychlou akci soupeře, kterou po kombinaci s aktivním Rodrigem zakončil Javi Fuego přízemní ranou přesně do dolního růžku.

Beto se ještě v závěru utkání snažil mermomocí odčinit své dřívější pochybení parádním zákrokem při střele Andrého Gomese, jenže dvougólové manko tím sám o sobě smazat nemohl. Sevilla se sice nadále snažila o průlom pozorné valencijské obrany, ale nakonec se musela smířit s tím, že v pozdní nedělní večer bude tahat za kratší konec provazu. Šlágr dvacátého kola tak skončil cennou výhrou Valencie 3:1.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - UD Almería 3:0

25.01.2015 19:00

Góly: 37. Cristhian Stuani, 40. Cristhian Stuani, 74. Felipe Caicedo

Sergio González na domácí trenérské lavici učinil oproti předchozímu kolu jen jednu změnu v základní sestavě, a to vynucenou. Vykartovaného Arbillu nahradil Javi López. Také Almería oproti nedávné prohře s Valencií sáhla do sestavy jen na jediném místě, když Sebastiana Dubarbiera odsunul na lavičku Michel Macedo. Ani jeden z celků v úvodu hry neměl zájem příliš riskovat, a tak za zmínku stojí jen nepřesný hlavičkový pokus hostujícího kapitána Corony.

Když už se k premiérové střele dostali i domácí, byl z toho málem úvodní gól zápasu. Salva Sevilla totiž vybídl Stuaniho, jenž sice překonal brankáře Cuestu, jenže se svým zakončením ztroskotal na brankové konstrukci. Jako obvykle se pak ke slovu dostal i jasný tahoun ofenzivy Espanyolu, kapitán Sergio García. Ani on však zprvu neměl přesnou mušku, a tak bezbrankový stav přetrvával až do té chvíle, kdy se někdejší španělský reprezentant nepřesunul do role nahrávače. Právě po Garcíově centru zprava totiž Stuani dokázal předskočit Véleze a zblízka posunout domácí do vedení.

Neuběhly ani celé tři minuty a uruguayský střelec si svou gólovou radost mohl zopakovat. U zrodu celé akce stál opět aktivní García, jehož přízemní pas dokázala hostující obrana pouze tečovat k nohám Stuaniho, jenž i tentokrát dokázal vzejít ze souboje s Vélezem jako vítěz a přidal Almérii gól číslo dvě. Těsně před odchodem do šaten pak málem dokonal perfektní poločas ze strany domácích García, avšak znovu po vyvedeném průniku nezamířil mezi tři tyče.

Hosté hned v poločase provedli střídání, když na trávník nastoupil zkušený Fernando Soriano, jenže ani to nezměnilo obraz hry. A byl to naopak Espanyol, kdo mohl slavit šťastnou ruku trenéra při střídáních. Šlo totiž právě o kombinaci nastoupivších Víctora Sáncheze s Caicedem, která vyústila v gól číslo tři. Ekvádorský útočník jen potvrdil svou výjimečnou formu z posledních týdnů, za poslední čtyři zápasy zvládl skórovat hned pětkrát. Víc branek již Katalánci ani nepotřebovali a zaslouženě mohou slavit vítězství 3:0.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 1:1

25.01.2015 17:00

Góly: 70. Mikel San José - 78. Javi Guerra

Athletic si jen rozdělil body s Málagou. První půle nepřinesla ani jednu branku a diváci začínali dávat najevo nespokojenost, ale ve druhém poločase se přeci jen dočkali. Dvacet minut před koncem zápasu se trefil Mikel San José a stadion San Mamés explodoval. Nakonec ale tři body Bilbao nebere, protože jej o dva z nich připravil Javi Guerra.

Athletic má na kontě 20 bodů po stejném počtu odehraných utkání. Mnohem lépe je na tom Málaga, která bojuje o Evropskou ligu. Dnes ale zaváhala, když jen remizovala s domácími Basky. Villarreal, který je na šesté příčce, má v tuto chvíli náskok již 6 bodů. První minuty dnešního zápasu byly trochu ospalé a ani jeden z týmů se nedostával do větších šancí. Až v desáté minutě musel hostující brankář Kameni vyboxovat nebezpečnou ránu. Následná dorážka od Gómeze skončila také mimo tři tyče.

Málaga se dostala do velké šance poté, co domácí výrazně zaváhali s odkopem. Guerra se ke střele ještě nedostal, ovšem Castillejo už ano. Ačkoli byl tísněn vracejícím se obráncem, dokázal ještě vypálit. Na svém místě ale byl včas zkušený brankář Gorka Iraizoz, který střelci zmenšil střelecký úhel a následnou ránu skvěle vykryl. O chvíli později poslal zajímavý projektil Rico jen pod břevno, odkud balon brankář Kameni vyrazil mimo tři tyče.

Hodně aktivní byl Oscar De Marcos, který se neustále snažil individuálně procházet přes své soupeře, ale dnes se mu to příliš nedařilo. Stejně jako jeho spoluhráči i on se dopouštěl chyb ve finální fázi a kazil tím zajímavé šance. Brankář Kameni měl dnes večer napilno a práci mu přidělávala také jeho vlastní obranná linie. Za ni musel Kameni situaci spravovat hned několikrát. Nakonec si ale vždycky poradil a jeho vyběhnutí mimo své pokutové území často zachránilo Málaze čisté konto.

Na opačné straně se pokoušel prosadit Castillejo, ale jeho tečovaná rána Iraizoze nepřekonala. Poměrně neatraktivní první půle skončila a její mladší kolegyně tvář hry nezměnila. Také první minuty druhého poločasu se nesly převážně ve vlažné atmosféře, oba celky kupily na hromady nepřesné přihrávky a tempo utkání zůstalo opět v kabině. Až po hodině hry si musel brankář Carlos Kameni zjednat respekt po ráně Aritze Adurize. Míč vyboxoval před sebe, ale tam se nenacházel nikdo kromě jeho obránců, takže hlavička zpět ke gólmanovi nenadělala žádnou škodu.

O chvíli později si Horta naběhl za obranu soupeře a v pádu ještě stačil vystřelit, ale jeho zakončení zamířilo těsně vedle tyče. Antunesova rána bez přípravy také nenadělala Iraizozovi žádné problémy. Až dvacet minut před koncem se domácí ujali vedení v zápase. A chybu udělal jeden z nejlepších hráčů na ploše - brankář Carlos Kameni, který podcenil míč z rohového kopu a před ním jej do sítě usměrnil obránce Mikel San José, který vyskočil nejvýš - 1:0 pro baskický celek.

To ale nebylo vše, protože hosté se nevzdali. Torres obdržel parádní pas podél pravé strany, chvíli počkal a pak vyslal přihrávku před bránu. Tam si naběhli rovnou dva jeho spoluhráči a šťastnějším byl Javi Guerra, který doklepl míč do brány. Chvíli to vypadalo na ofsajd, ale sudí Alfonso Javier Álvarez Izquierdo nakonec branku uznal. V závěru ještě Kameni napravoval vlastní reputaci, když vytáhl míč směřující do sítě alespoň nad břevno. Víc už ale nedokázal.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Granada CF 2:2

25.01.2015 12:00

Góly: 34. José Rodríguez, 38. Lucas - 7. Piti, 83. Robert Ibañez

Nový trenér Granady Abel Resino začal svou náročnou štaci v boji o udržení dramatickou remízou 2:2 na půdě podobně tápajícího Deportiva La Coruňa. Hosty sice dostal brzy do vedení Piti, ovšem Depor poté dvěma slepenými brankami vývoj utkání otočil a mířil za důležitým vítězstvím. To mu však sebral sedm minut před koncem Robert Ibaňez a znovunabytí vedení domácích také zhatilo vyloučení Luise Fariňi.

Resino převzal poslední tým tabulky v pondělí po odvolaném kouči Joaquínu Caparrosovi a mohl si hned v šesté minutě užít první momenty radosti na granadské lavičce. Bezbrankový stav totiž v tu chvíli protrhl Piti vydařenou střelou, která z hranice pokutového území neustále stoupala, až se zastavila o brankovou síť. Viditelně oživení hosté pak pokračovali v dobrém výkonu a nechybělo mnoho, aby se střely Youssefa El-Arabiho či střelce Pitiho ujaly a navýšily granadské vedení.

Depor toho v úvodní půlhodině předvedl pomálu, za zmínku stojí snad jen dvě hlavičky Oriola Riery, s nimiž si pohodlně poradil brankář Olazabal Oier. V třiatřicáté minutě však domácí přesto zničehonic srovnali. Riera sice na Oierovi ztroskotal i do třetice, ovšem vyražený míč spadl k nohám Josého Rodrígueze, jenž z dorážky s klidem skóroval. Hned čtyři minuty nato byl nečekaný obrat dokonán. Sidnei předal míč Lucasi Pérezovi, který zblízka zakončil do odkryté brány.

Ráz utkání se tímto průběhem značně změnil a bylo to nyní Deportivo, kdo měl i po změně stran jasně více ze hry a na trávníku dominoval. Oier se musel vytáhnout proti dalekonosné ráně Cavaleira a poté s úlevou sledoval, jak nebezpečné střely Juanfrana, Riery i Fariňi končí mimo jeho tři tyče. Domácí fanoušci se v tu chvíli cítili jistě dobře naladěni, jenže zahozené šance je nakonec v konečném součtu budou mrzet. V třiaosmdesáté minutě totiž Foulquierovu hlavičku usměrnil za brankovou čáru Ibaňez.

Šokovaní domácí navíc záhy přišli o Fariňu, jenž uviděl rovnou červenou kartu za napadení Frana Rica, kterého rozhodčí za potyčku potrestal pouze kartou žlutou. Konečné skóre se již však nezměnilo, a tak oba celky nadále tápou v oblasti sestupu a čekají na ukončení své série bez vítězství.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 1:0

24.01.2015 22:00

Góly: 56. Luciano Vietto

Villarreal si nakonec poradil s Levante a přispal si tři body. Domácí tým na El Madrigal skóroval jen jednou, ale i to mu stačilo na výhru. O tu se postaral jediným gólem mladík Luciano Vietto, který vstřelil rozhodující branku po chybě brankáře Mariňa. Villarreal je o jeho ráně nadále šestý, zatímco Levante je předposlední.



Villarreal se od prvních minut nastěhoval před pokutové území Levante, ale trvalo mu hodně dlouho, než si vytvořil první pořádnou šanci. Do první zajímavé šance se dostával rychlík Luciano Vietto, ale byl přistižen v ofsajdu. Následná Viettova zablokovaná střela skončila pouze v zámezí. Po patnácti minutách se David Barral dostal ve vápně Žluté ponorky k zakončení, ale jeho hlavička mířila těsně vedle.

Uche si na druhé straně dobře naběhl na centr ze strany a hlavičkoval, jenže mířil mimo tři tyče. Costova střela z velkého úhlu prolétla jen těsně vedle tyče. Přesně po půlhodině hry se k míči dostal před vápno si nabíhající Luciano Vietto, ale mladá hvězda Villarrealu mířila jen do míst, kam se brankář Mariňo natáhl.

Domácí Villarreal vybojoval standardní situaci, ale nenaložil s ní právě nejlépe. Triguerosova střela skončila pouze na zdi. Pět minut před koncem první půle se k hlavičce dostal Casadesús, ale jeho hlavička z velkého vápna mířila jen do míst, kam v pohodě doskočil soupeřův brankář. Levante nebylo příliš aktivní, minimálně co se týče prvního poločasu. V tom druhém ale začalo mnohem lépe a Villarreal měl co dělat, aby se ubránil pokusům ambiciózního soupeře.

Mladý útočník domácího celku Uche se snažil dostat k zakončení, jenže López mu vystavil stopku. Gaspar se odhodlal a zkusil z těžké pozice vypálit, jenže jeho projektil brankáře Mariňa neprostřelil. David Barral se prodral mezi dvěma stopery a řítil se sám na branku. Na poslední chvíli se před ním ale zjevil obránce Mateo Musacchio, který mu útočné plány překazil a míč rázně odkopl do bezpečí!

O pouhé tři minuty později se k hodně lacinému gólu dostal Luciano Vietto. Trigueros vypálil z dvaceti pěti metrů a brankář Mariňo měl původně hodně snadnou úlohu. Míč ale oproti všem předpokladům pustil z náruče a všudypřítomný Luciano Vietto vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro Žlutou ponorku.

Po hodině hry málem Villarreal navýšil své vedení, když se do zajímavé šance dostal Ikechukwu Uche. Ten vypálil, ale jeho ránu brankář Mariňo vytěsnil s námahou mimo tři tyče! Následně byl Uche střídán Dos Santosem. García si na druhé straně narazil míč s Casadesusem a odcentroval, jenže jeho míč pokryl brankář Sergio Asenjo bez větších problémů. Patnáct minut před koncem utkání se k ráně odhodlal Camarasa, ale míč od jeho kopaček mířil jen do míst, kam se natáhl brankář Sergio Asenjo.

Další kombinaci Levante zakončil Iván López nepřesně. Střelu Luciana Vietta zase pro změnu chytil brankář Mariňo. Osm minut před koncem se z hřiště poroučel Luciano Vietto, který udělal místo Gerardovi Morenovi. K míči se o chvíli později dostal Villarreal, který hrozil ranou Morena, ale ten nemířil přesně. Stejně na tom byl na opačné straně David Barral. Poslední slabší hlavičku Davida Barrala brankář Sergio Asenjo už chytil bez větších obtíží. V poslední desetiminutovce se už nic vážného nestalo a Žlutá ponorka dohrála utkání dost daleko od svého brankáře.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - SD Eibar 1:0

24.01.2015 22:00

Góly: 55. Xabi Prieto

Malé baskické derby zvládli lépe fotbalisté Realu Sociedad, kteří tak vrátili Eibaru porážku ze začátku sezóny. Jediným střelcem zápasu se stal v 55. minutě Xabi Prieto. Moyesův výběr částečně napravil nepovedený výkon z minulého kola a drží se ve středu tabulky, Eibar je po sedmé porážce v sezóně osmý.

Ani jedno mužstvo se na začátku zápasu nechtělo hnát do rizika a šancí tak bylo dlouho velmi poskrovnu. Real Sociedad byl lepším mužstvem a jako obvykle byl jeho nejvýraznějším hráčem Carlos Vela. Ofenzivní snahy domácích ale byly marné, za celý první poločas nezaregistrovali hráči San Sebastianu jedinou střelu na bránu. Eibar na defenzivní bitvu ochotně přistoupil, přesto však hosté domácího gólmana Rulliho v prvním poločase alespoň párkrát pozlobili. Při první velké šanci Eibaru však zachránil domácí skvělým obranným skluzem ve 26. minutě Íñigo Martínez a na konci první půle vychytal zcela osamoceného Del Morala obětavým výběhem gólman Rulli. První poločas tedy skončil bez branek.

V druhém dějství Moyesovi svěřenci přitlačili na pilu a jejich aktivita se jim brzy začala vyplácet. V 52. minutě pálil z nebezpečné standardní situace Granero, ale balón z pod břevna s vypětím všech sil vytlačil gólman Irureta. O tři minuty později už byl ale hostující brankář nucen kapitulovat. Rubén Pardo posadil míč z rohového kopu přesně na hlavu Prietovi, jehož nečekaně přesný oblouček skončil až za zády překvapeného Irurety - 1:0!

Real díky vstřelené brance ožil a v 59. minutě vypustil na Iruretu pumelici Agirretxe, hostující gólman ale byl tentokrát na místě. S postupujícím časem se San Sebastian stále více spoléhal na obranu, ale Eibaru se směrem dopředu příliš nedařilo. K první střele na branku se hosté v druhé půli dostali až v 81. minutě, pokus střídajícího Ángela ale spolehlivého Rulliho nevystrašil. Zápas tak skončil hubeným vítězstvím pro Real Sociedad.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Rayo Vallecano 3:1

24.01.2015 20:00

Góly: 12. Antoine Griezmann, 22. Antoine Griezmann, 56. Manucho (vl.) - 35. Roberto Trashorras

Atlético bez problémů přehrálo Rayo Vallecano 3:1 a nadále drží krok se svými rivaly na čele nejvyšší španělské soutěže. Skvělý výkon předvedl Antoine Griezmann, jenž dal první dvě branky domácích a jen těsně mu unikl hattrick, když v druhé půli neproměnil žádnou z mnoha šancí.

Rojiblancos hráli proti svým městským rivalům ve velké pohodě, přispěl k tomu zejména relativně brzký gól v síti Blesků. Po velké hrubce hostujícího Zé Castra se ve 12. minutě dostal do samostatného úniku Antoine Griezmann. Francouzský útočník si dobře navedl míč a chladnokrevně obstřelil vyběhnutého Toña - 1:0! Atlético mělo více ze hry, jenže ve 21. minutě po centru z pravé strany se v pokutovém území domácích ocitl v dobré šanci Aquino, hlavou však v souboji s gólmanem Moyou poslal balón nad bránu.

Spálená příležitost mohla Vallecanos hodně mrzet, neboť hned o minutu později opět úřadoval nepolapitelný Grezmann. Tentokrát vyslal třiadvacetiletého forvarda za obranu Raya skvělým pasem Mandžukič. Bývalý hráč Realu Sociedad si tváří v tvář Toñovi opět počínal skvěle a zvýšil už na 2:0! Poté se Rayo trochu zvedlo a při dvougólovém vedení byli domácí méně ostražití. Kontaktní gól z toho vytěžil v 35. minutě Roberto Trashorras. Třiatřicetiletý středopolař si na hranici vápna zpracoval přihrávku od Kakuty a krásně se trefil přesně k tyči Moyovy svatyně - 2:1!

Klid do řad obhájců titulu vlila krátce po změně stran vlastní branka hostů. V 56. minutě se po rohovém kopu Griezmanna míč nešťastně odrazil od Manucha až za překvapeného Toña - 3:1! Pak už byl na stadionu Vicente Calderóna k vidění prakticky jen neúspěšný hon Griezmanna za třetí trefou v utkání. Blízko k němu byl Francouz hned v 58. minutě, když utekl po levé straně, ale jeho střela na zadní tyč prolétla jen těsně mimo. Na druhé straně se pak v obrovské příležitosti ocitl po pasu Trashorrase Bueno, ale neposedný míč vůbec netrefil a Moyá si tak mohl zhluboka oddechnout. A když se v závěru neujaly ani další dvě velké Griezmannovy šance, zůstal i po závěrečném hvizdu na ukazateli stav 3:1 pro Atlético.

Více informací k zápasu

Elche CF - FC Barcelona 0:6

24.01.2015 18:00

Góly: 35. Gerard Piqué, 55. Lionel Messi (pen.), 69. Neymar, 71. Neymar, 88. Lionel Messi, 90+3. Pedro

Počtvrté se v letošní sezoně utkali Barcelona s Elche, počtvrté slavili katalánští favorité drtivé vítězství. Zvláště zásluhou výtečného Lionela Messiho s Neymarem Barcelona veze domů prvenství v poměru 6:0 a udržuje tak těsný kontakt s vedoucím Realem Madrid.

První poločas přitom nenasvědčoval tomu, že bychom se mohli dočkat obdobného debaklu. Na první gól si diváci počkali až do šestatřicáté minuty, kdy se trefil Gerard Piqué, ovšem po změně stran to již byla jiná písnička. Domácím navíc nepomohlo ani brzké vyloučení Faycala Fajra ze sedmapadesáté minuty, katalánský gigant se ve zbytku utkání bavil fotbalem a otázkou byla pouze výše konečného skóre. Celkové skóre za ona čtyři střetnutí (dvě v lize, dvě v ligovém poháru) činí z pohledu Elche trestuhodných 0:18.

Oproti středeční domácí výhře nad Atléticem Madrid v rámci čtvrtfinále Copa del Rey učinil trenér Luis Enrique celou řadu zásahů do základní sestavy. Ani absence Luise Suáreze, Daniho Alvese, Andrése Iniesty či Sergia Busquetse však tentokrát neměly na hru hostí až takový vliv, jak tomu bylo například na hřišti Realu Sociedad. Hned po čtvrthodině hry málem prolomil bezbrankový stav Jordi Alba, ovšem svůj volej nedokázal patřičně zkrotit a poslal jej nad břevno. Podobně si záhy vedl i Lionel Messi z přímého kopu.

Elche o sobě dalo vědět zásluhou dvou pokusů Fajra v krátkém sledu, ale blíže a blíže ke skórování měli barcelonští. Neymar ještě na zadní tyči perfektní pas Messiho v úvodní branku přetavit nedokázal, zato Piqué devět minut před odchodem do kabin ano. Po Xaviho standardní situaci si stoper Barcelony zpracoval míč na hrudi a pohotově jej napálil do sítě, byť s pomocí teče. Poněkud kuriózně má Piqué nyní na kontě více ligových branek než drahá letní posila Suárez.

Jakékoli možné drama Barcelona odmítla připustit hned v úvodní desetiminutovce druhé půle. Neymar po zákroku Sergia Pelegrína padl v šestnáctce Elche na zem a následnou penaltu Messi suverénně proměnil. Krátce nato uviděl Fajr druhou žlutou kartu a nechal svůj tým dohrávat již tak náročné utkání v oslabení. Tím spíš, když byl argentinský kanonýr Messi očividně při chuti a zvláště s Neymarem vymýšleli jednu povedenou akci za druhou. Brazilský útočník po jedné takové zavěsil na 3:0. Hned dvě minuty nato si obě superhvězdy světového fotbalu svou gólovou spolupráci zopakovaly a na jejím konci byl znovu Neymar po Messiho brilantním přistrčení.

Po dvou asistencích si Lionel Messi zase přestoupil do role zakončovatele a upravil skóre již na 5:0 po samostatném průniku, zakončeném přízemní ranou na vzdálenou tyč. Punc tenisového "kanáru" nakonec zápasu dodal Pedro, jemuž branku na stříbrném podnose připravil aktivní Neymar drzým obehráním hned dvojice obránců soupeře. Lepší večer si Barcelona mohla představovat jen stěží, řeči o herní krizi jsou opět o něco tišší.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Real Madrid 1:2

24.01.2015 16:00

Góly: 3. Nabil Ghilas (pen.) - 27. Karim Benzema, 89. Gareth Bale (pen.)

Až po hodně vypjatém boji dnes Real Madrid urval tři body v Córdobě. Domácí rychle vedli po penaltě nařízené již v 2. minutě, ale ještě do přestávky vyrovnal Benzema. V závěru zápasu, ve kterém byl vyloučen Cristiano Ronaldo a později i domácí Cartabia, zajistil všechny body pro Real z další penalty Gereth Bale.

Podle papírových předpokladů měl dnes Real uhrát snadné vítězství, čáru přes rozpočet všem spekulacím ale udělala situace již v 2. minutě zápasu. Domácí Bebé napřáhl zpoza vápna a nastřelil zdviženou ruku atakujícího Sergia Ramose. Pro obránce Realu to znamenalo automaticky žlutou kartu a k nařízené penaltě se postavil Nabil Ghilas. Čtyřiadvacetiletý útočník se s ničím nepáral a bez problémů vsítil první branku utkání - 1:0!

Real se okamžitě snažil smazat nečekané manko, ale dlouho se hosté nedokázali protlačit do vyložené šance. Z množství standardních situací se ujala až ta z 27. minuty. Rodríguez rozehrál rohový kop, ve vápně se míč dostal od Balea až k důraznému Benzemovi, jenž z bezprostřední blízkosti procedil míč za záda Juana Carlose - 1:1! Real byl dle očekávání lepším mužstvem a dominoval na míči, nicméně do přestávky se především díky nepřesnostem v útočné fázi gólově neprosadil. A to mohli být hosté ještě rádi, že je zelenobílí v závěru prvního dějství nepotrestali z několika slibných protiútoků.

Senzační výsledek pro urputně bránící Córdobu vydržel velmi dlouho i v druhé půli. Real nehrál v obvyklé pohodě a jeho tlak se nesetkával z úspěchem. Domácí naopak hrozili z rychlých kontrů, jako třeba v 57. minutě Bebé, jemuž ale po sprintu přes polovinu hřiště nezbylo dostatek sil na kvalitní zakončení. První start Samiho Khediry v letošní sezóně v základní jedenáctce Realu skončil po 64 minutách. Nahradil jej Illaramendi, jehož příchod ale nepřinesl očekávané vzepětí útočné vozby Madridských.

Naopak blíže ke gól měli domácí. V 68. minutě mohl velkou hrubku Varaneho potrestat Andone, jeho oblouček však po odrazu od země orazítkoval jen břevno! Domácí kráčeli za vytouženým bodem a situaci jim ještě zpříjemnili sami hráči Realu. Konkrétně Cristiano Ronaldo, jemuž vytekly nervy po zmařené šanci v 83. minutě. Čerstvý držitel Zlatého míče zlostně nakopl Gunina a po zásluze obdržel rovnou červenou kartu. Nutno ovšem poznamenat, že Guninova přehnaná reakce také stála za to. Při odchodu ze hřiště pak ještě vyloučený Portugalec učinil gesto za hranicí slušnosti a bezesporu si tak zajistil nejspíš nepříliš příjemnou schůzku s disciplinární komisí.

I přes tento exces hra pokračovala dál a oslabený Real ještě dokonce stihl strhnout vítězství na svou stranu. Při Baleově standardní situaci v 87. minutě zahrál ve vápně rukou Cartabia, který po druhé žluté kartě rovněž uviděl červený kartónek a poroučel se ze hřiště. K pokutovému kopu se postavil sám welšský reprezentant, jenž tvrdou střelou doprostřed brány rozhodl o vítězství svého klubu - 1:2! Real tak nakonec ubojoval tři body a nadále drží první příčku, Córdoba i přes výkon na hranici možností odchází ze zápasu s evropskými šampiony s prázdnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid19160364:1648
2.FC Barcelona20152354:947
3.Atlético Madrid20142440:1944
4.Valencia CF20125338:1841
5.Sevilla FC19123431:2039
6.Villarreal CF20115433:1738
7.Málaga CF2095623:2132
8.SD Eibar2076724:2627
9.Espanyol Barcelona2075825:2926
10.Rayo Vallecano20721121:3623
11.Real Sociedad2057820:2422
12.Celta Vigo2056919:2321
13.Athletic Bilbao20551016:2620
14.Getafe CF20551016:2820
15.Córdoba CF2039816:3018
16.Deportivo La Coruña20461016:3318
17.Elche CF20451118:4117
18.UD Almería20441217:3316
19.Levante UD20371013:3516
20.Granada CF2029913:3315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (682)

Přidat komentář
-Carles-

Cristiano by mohol vyfasovať aspoň 3 zápasy, to by vynechal Sociedad, Sevillu a Atletico Aj keď teda pri jeho súčasnej forme neviem, či to nebude pre Real skôr výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se uklidní a najde si jinou mongolku a pak mu to zase půjde.

Reagovat
-Carles-

Však on to má každý rok takto nie? Kým sa dá ovplyvniť hlasovanie v GB, tak maká ako fretka, je ho plné ihrisko a potom stagnuje celý január.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by stagnoval

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad a Sevilla doma vpohode ale to Atletico vonku ehm ehm

Reagovat
madridcan

Mal by dostat jednoznacne ban na tri zapasy, ale pre tvoj klud dufam, ze dostane iba jeden zapas. Lebo to by potom pre teba znamenalo, ze nebudes mat o com pisat cely tyzden

Reagovat
-Carles-

O mňa sa neboj, ja si už niečo nájdem

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Reagovat
One-Real

Tak a ted se vsichni komu se nelibil vykon proti Getafe omluvte, to bylo proti dnesku snovy.

Reagovat
Aldeano

Je to strašné, ale je to tak.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní sračka, Cordoba si bod zasloužila, Ronaldo je kokot, ale na to všechno sere pes. 3 body jsou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano ano, Cordoba si bod zasloužila, kokot jsi ty a 3 body jsou 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Randálek

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Real tu Copu vypustil a má dostatek sil na ligu a LM. Totální válec dnes.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

No, a teď si představ, že by se hrála ještě Copa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by vyhráli Africký pohár.

Reagovat
jany kozak

vtipek

Reagovat
uff

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Jerichoo

Hlavne ze nikdy nekomentujes real

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha hoří, dneska bez Isca byl i Marcelo mimo.

Ronaldo by mohl dostat stopku a přejít na 4-4-2

Reagovat
One-Real

Tak ono je to tezky kdyz tam nikdo nebeha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proti Atleticu prosim bez Garetha

Reagovat
Aldeano

No, v průběhu zápasu jsem už přestával počítat se třemi body. Nakonec se to podařilo a je to snad jediné pozitivum tohoto zápasu. Z hráčů jedině Benz a Bale zaslouží pochvalu. A také rozhodčí pískal na poměry La Ligy dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřená výhra, penalty byly obě, proti rozhodčímu těžko něco namítat. Proti čemu ale námitky mám, jsou naše výkony. V lednu je to od nás naprostá, ale naprostá katastrofa. Jediné, s čím můžeme být spokojení, je fakt, že nějakým zázrakem a silou vůle většinou zvládneme vydolovat 3 body, ale herně je to bída. S takovou v Lize mistrů proti těm hlavním favoritům (Bayern, Chelsea, Atlético aj.) máme jen málo šancí. Měli by se nad sebou zamyslet.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Proti rozhodčímu bych namítl jen to, že Khedira měl dostat redku..Jinak na poměry La Ligy velmi dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

prasátko se Zlatým míčem, jak mu nepísknou penaltu, tak je na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem pleteš Zlatý míč? Ten se uděloval za loňskou sezonu... Každému někdy rupnou nervy... Ten váš prďola si zase diktuje, kdy bude střídat a kdy zase ne... Každý má něco...

Reagovat
misinho7

Inac Jese je strasne mimo posobi ako nejaky dorastenec ktory prvykrat hraje za Real .. ide do naivnych klucie a zbytocne straca.. takto sa do zakladu nedostane nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

lol, zase se rozhodčí předvedli ještě že si cordóba neumí hlídat ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Ruky

Reagovat
Aldeano

Pískal dobře.

Reagovat
-Kopy-

Córdoba škoda, takovej výkon zasloužili si aspoň bod...Ronaldo tohle potřeboval, potřeboval vybuchnout, byl poslední zápasy hodně v hajzlu jak s formou, tak i s psychikou...odpočine si, pročistí hlavu, potrénuje a zase se vrátí do starejch kolejí.

Reagovat
F.Torres

uklidní se, dostane zase chut hrát fotbal a bude zase v pořádku, je jasný, že tedka to má asi trochu složitější, tak si potřebuje vyprázdnit hlavu...

Reagovat
alegre

Vyprazdnit prazdno nejde!

Reagovat
Kokesh

Reagovat
alegre

Kopej, kopej, ty ho stejne nenajdes!

Reagovat
oli9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
F.Torres

ano, na tom se shodnem, jak se dá najít něco, co vlastně vůbec neexistuje

Reagovat
alegre

Ale ono se nejednalo o vtip! Jen o konstatovani skutecnosti a lekarsky, neurologicky, nalez.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl uz Modric fit a mohlo se prejit na 4-4-2 s Garethem v utoku, tak by to ani nevadilo.

Reagovat
-Kopy-

snad začnete konečně ztrácet blbý je, že CR dostane stopku na 3? zápasy a zmenší se šance na střeleckej rekord, to překonání Messiho jsem mu přál...

Reagovat
smazaný uživatel

"snad začnete konečně ztrácet " No ja ti neviem ale zachvilku hrame so Sevillou

Reagovat
smazaný uživatel

Titul pro Barcu by byl lepsi? Jinak to s tim rekordem sem si ani neuvedomil, ale je to jeho blbost.

Reagovat
-Kopy-

Titul nepřeju nikomu, jen nám Letos na to ještě nemáme ale i tak si prostě přeju, aby všichni vepředu ztráceli

Reagovat
jany kozak

dufam ze teraz dostane sance Jese a ze sa dostane do formy

Reagovat
drussbarb

To je ŠKODAAAAA. Přesně tyto zápasy, kdyz se vyhraje navzdory výkonu, vyhrávají tituly. Taková neztráta zamrzí

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Vyborne photo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
technecium

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kokesh

Btw. kdyz se podivam na vysledky FA Cupu, dnes bylo outsiderum asi prano. Jeste, ze Real to urval srdickem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ukázala emoce, proto je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyz clovek vidi tu lavicku a formu Jeseho, tak to uz ted bez Ronalda priste muze vzit Odegaarda.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

teraz je jeho sanca

Reagovat
Ed_Hazard

Môže to byť začiatok, lengendárneho príbehu, si predstav že by Odegaard odstrelil v nastavení Atletov

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

hobbit kope tie priame velmi dobre, Ronaldo, uč sa

Reagovat
Ed_Hazard

Elche ale kúše, to je dobre

Reagovat
Al Capone

Ronaldo na pěst. Nejen, že hraje hovno, ale ještě se nechá zbytečně vyloučit. Uvidíme jak dlouho bude chybět, ale jeden mač by byl i pro něho dobře. Jinak výkon stál za hovno, trnul jsem fakt hodně, ale mám obrovskou radost, že Gareth dal vítězného gola. Pořád se na něho nadává, ale statistky má skvělé a ty jsou nejdůležitější. Fotbal je o golech

Reagovat
misinho7

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to zas bude týden, na Ronalda se bude nadávat, Bale se bude oslavovat a na Legendarise si nikdo nevzpomene

Reagovat
oli9

dneska ani na CR7 ... Chelsea, City, Slepice , Swansea , Southampton dneska jede FA cup

Reagovat
Al Capone

prý FA Cup

Reagovat
misinho7

Inac mozno to Ribery22 myslel ako vtip ale naozaj ROnaldo je out a Jese hraje hovno.. tak nebolo by odveci ho supnut aspon na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, při nejlepším tam bude Silva

Reagovat
misinho7

tak Silva miesto Khediru ten je mimo a dufam ze sa spakuje z realu co najskor

Reagovat
misinho7

Odengaarda*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz ted zahraje dobre za Castillu, tak proc ne.

Reagovat
misinho7

Ale dee ziadna castilla rovno buduci zapas na lavicku staci nech sa ukaze na treningoch

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdyby jsme nekupovali to poleno a raději zvedli plat ADM, tak je to 3:0 po poločase, Ronaldo nedostane červenou a je krásny večer... Takhe škoda mluvit.

Reagovat
Ed_Hazard

Alba nádherný center

Reagovat
smazaný uživatel

Easy tyhle zápasy dělají mistry... Ronaldo je pán, reakce vkliduuuu

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak myslim, ze ty domaci zapasy zvladneme i bez Ronalda, proste musime a zase - Bale ted ma sanci hrat kde chce, byt hlavni ofenzivni hvezdou, tak schvalne, co ukaze. A na Atletico bych schvalne prijel hrat jak loni na Barcelonu nebo Bayern, z toho by se posrali a my bychom tam vyhrali, bohuzel asi zas budeme uzemne dominovat, ale jak rikam, momentalne Cristiano ztrata nebude. Snad to vse nejak zvladneme a uz se tesim na obodbi prvnim zapase se Schalke - když pán Bůh dá, začneme zas řádit v nejsilnější sestavě.

Reagovat
Ángel di María 22

*na Barcelonu mysleno letos - proste ten typ hry ala precizni braneni a primocarost, prenechat iniciativu na souperi.

Reagovat
teenz

On to nezvladne, nezvladl to nikdy, kdyz mel moznost ukazat, ze umi bejt kvalitni nahrada za Ronalda a vzit to na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Finale CdR zvladl.

Reagovat
teenz

Jo, z toho žije. Ještě si tu připomenem jeho finále proti Atleticu a budem v základní sestavě další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to nezvladol? pako, co k tomu dodat

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

už toho nech

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně jsem si říkal, chacha Ronaldo přišel o gol z penalty když ho vyloučili ale pak jsem si spíš řekl, že jakým způsobem to Real zase vyhrál. Kolik už letos kopali penalt? 10 jen v La Lize!!!

Reagovat
smazaný uživatel

každý druhý zápas no

Reagovat
smazaný uživatel

ani to ne... 19 z 10 ale pššššššššt, :-D nebudeme to říkat, nebo z toho chytnou psotník, je to totiž samotný hodně se*e....

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plac dalej naozaj neuveritelne kolko katalancov tu place zapas co zapas Realu Madrid .

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že tě to hodně tíží, že si někdo dovolí říct, že 10 penalt z 19 zápasů je hodně. Doufám, že ti nepraskla žilka z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

mne to je uplne u prdele . Kludne pokracuj nabuduce proti Sociedadu

Reagovat
smazaný uživatel

Raději ne, nebo ještě to s Váma švihne. Vás to nějak nervuje...

Reagovat
smazaný uživatel

váš pláč naše štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

tak kterej vyschýzovanej Realista ještě napíše něco o pláči...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte to těžký, že? tak promin, já nevděl, že vás to tak tíží...

Reagovat
smazaný uživatel

o čem se tu vlastně bavíš?

Reagovat
smazaný uživatel

o našem pláči a o Vašem (ne)štestí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Kluku ty jsi zoufalý. Zhluboka dychej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

To je sradna, vám je jedno, jestli ta penalta byla a nebo nebyla, prostě real kope penaltu, tak jdeme nablit do diskuze, to že se kopou penalty i proti Realu se ovšem nikde nezmíní...

Občas mám pocit, že vás vůbec ten fotbal nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by se to neřešilo,kdyby ji nekopal skoro v každém zápase.A mnohokrát po nasimulovaném pádu

Reagovat
jany kozak

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

zas nic nové, celá diskusia zafňukaná katalancami že real kopal penaltu...

Reagovat
teenz

Taková klasika.

Reagovat
madridcan

Ked kopeme penaltu my, kazdy darmoslap mindzuje, lebo ich kopeme tak, jak to jeho mindza miluje...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Leo Rekordman

ty si fnukaj nad tvojimi Milanskymi troskami

Reagovat
smazaný uživatel

Od tý krize vypadá Barcelona celkem nebezpečně.. a speciálně teda Messi, který měl být jednou nohou venku. No bude to ještě zajímavý..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v lednu jim to šlape (až na první zápas venku proti Socieadadu, který byl strašný) - skóre 23:2 za 7 zápasů (Messí má v 6 zápasech 8+5).

Reagovat
loki5

Řekl bych že Messimu hodně sedí ta pozice co hraje teď. Kdy hraje na hranici útoku a zálohy. často střídá pozice a mnohdy chodí hodně dozadu. A navíc má k sobě Neymara který dokáže jeho přihrávky zužitkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

dvě penalty, čtyři do prázdné, najednou je to ok co???

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Blllbec

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Fans realu kopou do fans barcy, ze fans barcy kopou do fans realu a obracene.. .

Jeden kok*t je uplne stejnej jako ten druhej. Prdelky s vama kluci a randalek.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou nohou venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to úplně vážně no..

Reagovat
smazaný uživatel

to už tady bylo xkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

2. polčas dokonalosť, prvý sa hral až príliš profesorsky.

Messi s Neymarom skvelý zápas, obaja za 10. Stále mi medzi nich moc nezapadá Luis, pokiaľ hrajú bez neho tak môžu hrať bližšie pri sebe a viac kombinovať. Mať tam na pravo Alexisa...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
loki5

Pedro se jim do toho neplete jako Suaréz ani nebylo vidět že je na hřišti.

Reagovat
Miguel19

0:6...to je kokot ten Lucho

Reagovat
loki5

Plus pro Neymara. Pedro už potřeboval dát nějaký gól a tady ho dostal na zlatém podnose.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik gólu měl Leo na kontě po 20. kole během té jeho rekordní střelecké sezony?

Reagovat
Afrokrecek

25

Reagovat
smazaný uživatel

22 měl.

Reagovat
smazaný uživatel

no není lepší vyhrát 1:2 díky penaltě v posledních minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik vstrelenych a tolik pripravenych golu... tohle dokaze jen Messi a par jinych hracu, konkretne zadny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak par nebo zadny?

Reagovat
smazaný uživatel

zadny.. nebo myslis, ze nekdo ano?

Reagovat
off-olda

Konkrétně Neymar k němu měl dneska hodně daleko no...

Reagovat
smazaný uživatel

hodne daleko ne, ale co se tyce golu a asistenci, tak na tom prece Neymar jeste neni tak dobre jako Messi... I kdyz myslim, ze ten cas jednou prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Snad v tomhle bude Neymar pokračovat co nejdelší dobu. Je radost dívat se na ještě stále dvaadvacetiletého hráče, který hraje takhle. Věřím, že jednou bude pro širší veřejnost představovat hravějšího a lepšího hráče, než byl Ronaldinho.

Reagovat
loki5

Je super že si takové hvězdy jako je Neymar a Messi navzájem nezavazí. často to tak bývá že dvě hvězdy v jednom týmu jsou na houby. Tady to naštěstí tak není. Jejich spolupráce to je radost se koukat.

Reagovat
off-olda

Protože Neymar nedělá problémy. Kolikrát byl na něj faul, kdy se kopal dobrý přímák, penalta atd...Vždycky skloní hlavu a nechá to kopat Lea. (Mě osobně to trochu vadí, ale to je fuk). Už když Neymar do Barcelony přišel, tak říkal, že chce hlavně pomáhat Messimu. Tenkrát si všichni říkali, že to bude klasická přestupní fráze, jenže opak je pravdou. Klape jim to a bude klapat i nadále.

Reagovat
LAM

Vypadá to že jsou to velcí kamarádi a ty kecy že spolu hrát nemůžou už jsou dávno ty tam.Ono hrát s Messim je myslim pro každýho hráče supr.

Reagovat
SIRBRANIKE

Na Dinha mu chýba jeho kreativita a nemyslím si, že je to niečo čo sa dá v jeho veku získať. Z tohto pohľadu na neho podľa mňa nemá ani Leo.

Reagovat
LAM

Dinho byl nejlepší v 25-27.Do toho má Ney ještě hodně času.Messi samozřejmě nedělá takový parádičky ale jeho pasy,goly rozehrávky jen tak u nikoho jinýho neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved kreativita sa neda zistkat . S tim sa musis narodit

Reagovat
SIRBRANIKE

Nie som tréner detí, neviem ako to funguje vo veku 5-7. Ale viem prečo si to tam hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Ronaldo

Reagovat
LAM

Messi opět fantastickej.

On hraje celou sezonu zatim velmi dobře ale od novýho roku to je prostě fantazie.Hraje jak ve svý nejlepší formě a to má ještě víc geniálních doteků.To kolik on vymyslí za zápas šancí pro spoluhráče je na útočníka jedinečný.Herně se mu opravdu nevyrovná nikdo.

Neymar s nim ale perfektně spolupracuje a je letos taky parádní.Teď to chce ještě aby se chytil Luis.

Jinak Mascherano zase parádní zápas na DM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel sa zrejme dostava do starej formy, 8+5 v poslednych 6 zapasoch nie je nanho zla bilancia

Reagovat
LAM

Nejde jen o statistiku ale hlavně o hru.Poslední roky se řeší jen statistika ale to co ho dělá jedinečným je i jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zo statistiky 8+5 v 6 zapasoch je pomerne jasne, ze aj hra musi byt vyborna

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen můj názor, ale připadalo mi, že ta jeho hra poslední rok, dva nebylo zrovna to, co roky předtím...a bylo tam taky dost vyloženě hluchých zápasů na jeho poměry...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Griezmann taky slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si letos kope pro Zlatej míč Ronaldo se mi dnes líbil, jen tak dál A Barca parádně, jen tak dál hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Humorista, ledva sa skoncilo hlasovanie a ty uz pises. Ma menej golov ako CR napr

Reagovat
Leo Rekordman

menej golov tento rok? humorista

Reagovat
smazaný uživatel

Este neskoncil ani leden a uz tu messihonici davaju Zlatu loptu

Reagovat
Leo Rekordman

no vidis,neskor ,ale doslo ti to

Reagovat
loki5

Za co dostal Ronaldo redku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za ksicht

Reagovat
loki5

Já to myslel vážně nemáte někdo video.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

to je debil..snad dostane stopku, tak na 3 ideal

Reagovat
Switchback

to druhý mi úplně připomnělo to, co udělal Godínovi ale to bylo určitě nechtěný, jak by řekl sám filda

Reagovat
loki5

Za to se dávají body v boxu. Tak to chápu že mu dal červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal gól tak musí udělat tohle, jak malé děcko, prý nejlepší na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Rafova reakce u toho prvního gifu je všeříkající.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak tá prvá: jak sa po kopnutí do nohy chytil za tvár, to nemá chybu.

A tá druhá: nechcem ho ospravedlňovať, ale určite to nebolo pre nič za nič. Samozrejme, že je to odsúdenia hodná zhovadilosť, ale tiež by som sa na ihrisku asi občas neudržal.

Aby sme v tom mali jasno. Píšem to len preto, že sa tu z neho niekto snaží robiť Pepeho, ten mal trochu vačšie a častejšie blikance.

Reagovat
smazaný uživatel

1. youtube, 2. ronaldo red card cordoba. not even hard.

Reagovat
loki5

Já youtube skoro nepoužívá tak jsem to ani nezkusil. Příště nebudu spamovat diskusi.

Reagovat
Switchback

Není problém, lepší dotaz než ty neustálý zdejší nadávky apod.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, treba uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Preplo mu

Reagovat
Rssa

Krásný zápas, pěkné branky. Já jsem (asi na rozdíl od jiných culé...) s LE spokojený, vypadá na uvědomělého kouče. I ta rotace je důsledkem něčeho. Hlavně se mi líbí nastartování Messiho, který na první pohled vypadá daleko lépe zabavený hrou než poslední sezónu.

Fňukání na penalty v zápase Realu je zbytečné, obě dvě písknuté správně. Hráč Cordoby by musel mít hlavu asi jako Láďa, aby to vypadalo, že si tou rukou kryje hlavu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli za tohle CR16 nedostane minimálně 3 zápasy, tak je jasný, že má Real disciplinárku zaplacenou (což už jsme poznali v minulosti). Nakopnout protihráče a pak se pokusit o facku, to není jen jeden hloupej faul, to jsou dvě zákeřnosti najednou, Ronaldo alá Pepé, no jo, stejná portugalská krev, bezmozci..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jen pokusit o facku, tohle bylo pesti : http://gfycat.com/AggravatingElegantAtlasmoth

Reagovat
Switchback

Crespo celkem borec, že si potom nelehl na zem

Reagovat
loki5

Někteří hráči by se svíjeli ještě teď

Reagovat
Billy McClane

Hlavne ti vasi

Reagovat
loki5

Neymar nebo Busquets určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda, to se mi moc libi. Jen aby to spis nebylo tak, ze kdyz si nelehnul, tak Ronaldo dostane max zapas stopku Preci jen, svalit se tam by bylo efektivnejsi Kazdopadne jsem rad, ze to neudelal a aspon nekdo se nechova jak mala picka

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo za tuhle pěst ani trest dostat nemůže, protože za to nedostal žlutou a disciplinárka nemůže retrospektivně trestat to, co přímo nepotrestal sudí v zápase. On bude trestaný výhradně za to nakopnutí (který sudí uvedl do zápisu jako důvod redky).. za nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno, preci tohle mu nemuze projit...

Reagovat
Kily

ještě by mohl trest za tohle dostat v případě, že by se to nějak dostalo do zápisu, ale jelikož to nikdo z rozhodčích neviděl, tak se to tam nemá jak dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš,disciplinárka může potrestat hráče bez ohledu,jestli to sudí viděl,nebo byl zaplacenej za vlčí mhu.

Už se to stalo mnohokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

priklad Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale FIFA a ne španělskej svaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se neorientuji v regulích disciplinární komise španělského svazu,ale v tomto případě je to určitě všude stejné.Navíc si myslím,že hlavní sudí to po konzultaci se svými kolegy do zápisu určitě dal,jinak by si pod sebou podřízl větev.

Reagovat
smazaný uživatel

Na udělení dodatečného trestu stačí bohatě videozáznam a ten se bude ve Španělsku vysílat na všech kanálech.

Reagovat
fenixLFC

naopak, trestany moze byt za nieco co rozhodca prehliadol..keby mu da kartu tak to neriesia

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsem mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejsem.

V Anglii to funguje tak, jak si popsal ty..tj. pokud je hráč potrestaný v zápase za nějaký incident žlutou, tak to FA neřeší. Ve Španělsku je to přesně naopak.. pokud sudí hráče nepotrestá v zápase, tak ho nemůže potrestat ani FA. Je to sice sračka, ale je to tak.. S Godínem to bylo zrovna tak, Ronaldo mu jednu ubalil, sudí mu dal pouze varování, ale žádnou žlutou a FA to pak už neřešila.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam někde i ten kopanec?

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Pepe je rodený brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne nepredbiehaj dostane 3 zapasy ban, podobne dostal aj pred rokom v zapase s Bilbaom za menej horsiu ČK. nie je dovod aby teraz dostal menej...

Reagovat
smazaný uživatel

To Elche su uboziaci, takto to defenzivne pokaslat

Reagovat
smazaný uživatel

co tam elche. ale watford dnes s blackpoolom prehral prvy polcas 0:2 aby v druhom dali 7 a vyhrali 7:2....

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka CR momentalne je bez formy ale musime si zacat pomaly zvykat. Je mu skoro 30, uvidime ako dlho bude na vrchole a zase Bale ma teraz sancu hrat na svojom poste a uvidime ako mu to pojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár nevydařených zápasů neznamená, že už bude z formy napořád...slabší období má každej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, jenze fakt, ze uz starne a pri jeho stylu hry se to bude dost projevovat, pomalu zacne ztracet na rychlosti a to bude pro nej konecna.

Reagovat
SIRBRANIKE

Preboha, prestaňte písať o stárnutí. To zostarol za dva mesiace o 2 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ti táhne na 30 a máš z toho deprese, co?

Reagovat
SIRBRANIKE

Nn, mám 34 a ťažkú hlavu si z toho nerobím vobec. Len mi to v tomto prípade prišlo fakt nezhmyselné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně si myslím, že díky dalším fotbalovým schopnostem může být pro mužstvo přínosem i po ztrátě rychlosti...nicméně to kdy začne ztrácet rychlost si opravdu netroufám tvrdit...

Reagovat
smazaný uživatel

no casem urcite, on samozrejme bude prinosem, jen uz mu to tam nebude padat a uprimne, jeho hra je zalozena hodne na rychlosti, kdo vi, kdy to prijde, taky muze vydrzet jeste hodne let

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire je udajne u suseda Roberosa na navsteve, preto dnes vecer nic nekomentuje...

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty jedeš draku, tak ale on by to robil ak by sa jednalo o Jirku asi tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak velký Karim dal dneska svůj 126. gól v barvách Realu Madrid a osamostatnil se na 12. místě historické tabulky klubu. Další meta: Míchel (130 gólů).

Reagovat
smazaný uživatel

Pre milovnikov statistik, zatial v roku 2015:

C. Ronaldo - 6 zapasov, 4 goly + 1 asistencia

Neymar - 5 zapasov, 5 golov + 0 asistencii

L. Messi - 6 zapasov - 8 golov + 5 asistencii

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar má min. 1 asistenci (dnes na 6:0 - Pedrův gól)..

Reagovat
Switchback

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Murena

Neymar dnes nahrával na gól Pedrovi, tak nemůže mít 0 asistencí.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava* (diky za doplnenie)

C. Ronaldo - 6 zapasov, 4 goly + 1 asistencia

Neymar - 5 zapasov, 5 golov + 1 asistencia

L. Messi - 6 zapasov - 8 golov + 5 asistencii

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u těch čísel, tak taky něco přidám:

Messi má aktuálně za Barcelonu v officiálních zápasech 385 gólů, tzn. že mu chybí 15 do 400. Jestli takhle pojede dál, tak za nedlouho by ten 400. gól mohl vstřelit.

Jinak celkově má 430 (Barca 385 + Argentina 45), a to v necelých 28 letech.

Pro srovnání Ronaldo má 463 (411 kluby, 52 Portugalsko), tzn. o 33 více než Messi. Upozorńuju, že to sem dávám jako zajímavost, nepotřebuju se tu hádat s fildou nebo jinýma fanatikama o tom, kdo je lepší... oba mají výborný čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu tam pro srovnání chybí počet odehraných zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 550 - Ronaldo 718

Reagovat
LAM

Reagovat
Switchback

letadlová loď

Reagovat
SIRBRANIKE

To už si ho mohol aj pozdraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

No,to je jasný.Jestli Messimu vydrží zdraví a nějak se blbě nezraní,tak Ronalda nejenže dostihne,ale i pořádně trhne.Ale nemá cenu to srovnávat,každý je v jiném týmu a na jiném postu

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl se hádat, ty statistiky očekávaně a jasně ukazují, že je Ronaldo lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost,Ronaldo je starší a má toho odkopáno mnohem víc.Až se srovná počet zápasů,tak ho Messi setře.Navíc se Messi chová na hřišti jako člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

No o moc je lepsi, kdyz na tech 33golu,co ma vic nez Leos potreboval 168 zapasu k dobru

Reagovat
SIRBRANIKE

Pozri sa na tie odohrané zápasy. Je to nič nehovoriaca štat. ale aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nadsázka samozřejmě. Ale na druhou stranu ve fotbale se hraje na množství, ne na průměr...takže mám vlastně pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jak rikas, Messi je lepsi hrac nez Ronaldo, protoze ziskal vic zlatych micu. Konecne sis to priznal

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape ty máš asi problém s textem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na mnozstvi, kdo ma vic micu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vendelínek

24.01.2015 19:34

aha, takze kdyz ty zminis, ze posledni dva roky je ronaldo "lepsi", tak fajn, pak tu jedes s faktama, ze dostal posledni dva mice, tak je proste lepsi, kdyz ja reknu, ze z dlouhodobeho hlediska je messi lepsi, protoze tech micu dostal vic, tak je to spatne ? ...dobry

[reagovat]

Marinik

24.01.2015 19:47

Špatně to není, já s tím souhlasím...ale nebylo to téma diskuze, bavili jsme se o tom, že si poslední dva roky Messi Ronalda o dvě třídy nedával, když byl Ronaldo vyhlášenej nejlepším fotbalistou...

Nepíšu náhodou už tady, že souhlasím s tím, že je Messi lepší, když má víc míčů?

Reagovat
LAM

Dodám k tomu že má i 188 asistencí-157 Barcelona a 35 Argentina.To je teprve mazec v 27

Reagovat
LAM

Tak 192.Nějak jsem se přepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mimozemšťan.Všechny statistické údaje hovoří ve propěch Lea.

Reagovat
jany kozak

cize menej je niekedy viac a je to tento pripad

Reagovat
smazaný uživatel

Bez mu dat Zlatu loptu za leden

Reagovat
vocasisko

Je to těžký, ale kvůli tomu, že Suaréz hraje na hrotu trpí nejvíc Neymar, protože je pak daleko od Messiho

Reagovat
SIRBRANIKE

Hm, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak

Reagovat
vocasisko

A ještě něco, od odchodu Zubiho, máme za dva venkovní zápasy 0:10, dvě pohodový výhry, nevím, jestli to je náhoda nebo soupeřama, ale myslíte, že to má nějakou souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá...někteří hráči podle mě ani netuší, že vůbec skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná,kdo ví,co měl Zubi za manýry,jestli jim chodil nadávat do kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Este jedna zaujimava Messiho statistika - Messi pred a Messi po nastupe Suareza.

Messi pred nastupom Suareza - 12 zapasov/ 9 golov

Messi po nastupe Suareza - 16 zapasov/ 22 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně.Suarez na sebe natahuje hráče a Leo má o něco víc volného prostoru,což je pro soupeře konečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético - Rayo. Pěkný zápas.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
LAM

Jste hráli skoro v plný palbě ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Bez kanibala je to jinačí válec

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo v minulé diskusi psal, že stejná situace by se měla během normální hrací doby posuzovat jako penaltová, ale v nastavení už ne. Můžete mi prosím tento přístup nějak více přiblížit?

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, pokud je ta situace penaltova, tak bys mela piskat kdykoliv, jak v v prvni, tak i posledni minute. Tedy, pokud je fakt penaltova

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice mimo temy ale vraj k nam prestupuje dalsi velky talent brankar Batalla z Argentiny

Reagovat
Kokesh

Ze by se menily role? Barca se dostala do skvele pohody, strili snadne goly a k tomu Messiho forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou období, kdy se nám daří, vypadáme nezastavitelně, Barcelona není schopna vystřelit na branku v Málaze nebo dát gól na Getafe a pak jsou zase chvíle, kdy se nedaří nám a nezastavitelně vypadá Barcelona. Důležité není, rozdávat dardy, když se daří, ale zvládat vyhrávat zápasy, když se nedaří, v tom máme zatím mírně navrch. Ale máme odehráno teprve polovinu zápasů, ve hře je pro nás ještě 57 bodů a máme náskok jednoho bodu + zápas k dobru, takže to ještě vůbec nic neznamená. Ronaldova/Messiho forma vždycky akorát koresponduje s tím, na jaké vlně se veze jejich tým. Nic víc v tom není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo týmové výkony vždycky akorát korespondují s tím, na jaké vlně se vezou Ronaldo/ Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Spojené nádoby to určitě budou, ale řekl bych, že tým na ně má větší vliv než oni na tým. Přece jenom jsou jen 1 z 11, i když jedni z nejlepších všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi teď dost těží i z Neymara (a naopak), jsou skvěle sehraní

Reagovat
LAM

Oni spíš všichni těžej z Messiho On je prostě neuvěřitelnej a kdyby proměňovali všechny jeho nahrávky do golovky,tak už má tak 30 asistencí tuhle sezonu.Herně na něj opravdu nikdo nemá.

Reagovat
Kokesh

Jinak tohle byla devata cervena v Crisove kariere. Dalsi statistika, co se na nej Messi vubec nechyta.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádření Edimara: "Nemám s tebou žádný problém, odpouštím ti. Nemám nic proti Cristianovi, vždyť ho považuju za nejlepšího na světě. Cristiano je skvělý a tyto věci se můžou stát každému. Beru to jako moment frustrace, měl horkou hlavu, nic víc. Věci se nevyvíjely dobře, tak byl trochu nervózní".

Cristiano se za to už údajně omluvil a je z nastálé situace podle slov spoluhráčů "celý špatný".

Tak uvidíme, jaký trest mu disciplinárka vyměří.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo: "Omlouvám se všem a zejména Edimarovi pro můj dnešní bezohledný čin ve hře."

Reagovat
smazaný uživatel

emoce a sebereflexe z něj dělají nejlepšího na světě. Král

Reagovat
smazaný uživatel

Král buziků.To je jako:Omlouvám se všem pozůstalým,prostě to na mě přišlo,tak jsem ji zabil,ale velice toho lituji.Toakovej vrah je taky král a chlapák,že má emoce a omluví se?

Doufám,že ten nagelovanej zbabělec,který se bojí trestu dostane pořádnej flastr.

Reagovat
smazaný uživatel

no tvl

Reagovat
CHONG

Předpokládám, že ty budeš holohlavý latentní homosexuál.

Reagovat
patas92

Reagovat
Visca el barca

a ty seš debil

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jen další omezený hulvát z FCB, který nemá základní slušné chování...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Vychladol a zachoval sa ako chlap.

Reagovat
patas92

Reagovat
Switchback

To je sice hezký ale trest by měl dostat úměrnej tomu, co provedl na hřišti ... navíc tam ty zkraty měl dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to já nikde nepopírám, jenom tady hážu vyjádření obou stran.

Reagovat
Kily

dva zápasy, nebo tři a po odvolání mu to o jeden sníží

Reagovat
Kokesh

Nerekl bych, ze nam odvolani pomuze, posledne taky stal vsechno. Docela by me spis zajimalo, kolik uz celkove ztratil zapasu...

Reagovat
Kily

loni tři a v té první sezoně 1+2 jako tresty za vyloučení v PD, jako ta trojka by za dnešek celkem i slušela, navíc tam má záznamy z minulosti, ale svaz při trestání hráčů často postupuje tak, že spousta lidí nechápe a ten třetí zápas by znamenal stopku pro derby

Reagovat
Kokesh

Takze jasny dva zapasy, na Atletico uz ho vpusti. Real je vic nez svaz.

Reagovat
LAM

Daj mu jenom dva a nebo tři a pak mu to snížej.Je to Real a podle toho se svaz vždy řídí.

Reagovat
smazaný uživatel

klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tipnu 1-2. Ten sudí v zápise uvedl pouze "nakopnutí soupeře" jakožto důvod vyloučení, ale ani slovo o agresivitě, která je předpokladem pro ty 3 zápasy, o kterým se nejčastěji mluví.

Reagovat
Kily

nepamatuješ si, co měl v odůvodnění loni po tom Athleticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem na to koukal: "strike with the hand in the face of an opponent"

Nevím..o agresivitě taky nic a jako samozřejmě i nakopnutí soupeře je agresivní chování, ale přijde mi, že to ten sudí popsal dneska dost mírně. Mám takový tušení, že mu ty 3 nedají, kor když ten třetí zápas je derby. Socky vynechá jistě, pak mu to rozšíří i na Sevillu a to bude tak všechno.

Reagovat
LAM

celý špatný tak maximálně z toho,že teď nemůže navyšovat počet golů v La Lize

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně za to všechno může Irina.

Reagovat
CHONG

Ono je to jedno s druhým, herně se mu nedaří, rozpadl se mu dlouhodobý vztah, do toho dneska přišlo pár držení a pošťouchnutí a bylo hotovo, prostě mu bouchly saze, to se může stát každému.

Reagovat
LAM

Stejně s nim byla jen aby se zviditelnila

Reagovat
CHONG

Jo a kvůli tomu s ním byla pět let, ty jsi hotový automat, vhodíš myšlenku, vypadne pičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, ona je dost viditelná i bez něj..

Reagovat
Kokesh

Jeste, ze mu ji Lionel nezacne drandit...to by teprve byly souboje.

Reagovat
CHONG

Prý ji klátí Rock, to asi Messi velkou šanci nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

odkud máte že ji klátí rock?? :D

Reagovat
Billy McClane

Natacaju spolu film, tak sa spolu objavili na fotke. O nicom inom neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem si to:D to je stará fotka, hercules už byl v kině dávno

Reagovat
smazaný uživatel

ta už má Rocka ne? btw pokud je to pravda, tak opravdu jde jen po prachách, taková opica na stereoidech. Humus

Reagovat
CHONG

Rock je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je samá žíla, podle mě je jako chlap hnusnej, např. Arnie to měl takové docela přirozené, u něho jde vidět, že zobe a zobe.

Reagovat
smazaný uživatel

až mu z toho vlasy vypadaly...

Reagovat
CHONG

Tak vzhled nehodnotím, ale je to sympaťák.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

arnie se dávno přiznal že zobal a zobal

Reagovat
valloire

To je jasný, že zobal. Zobali všichni. Jenom naivka si myslí, že bude vypadat jako Arnold bez zobání.

Reagovat
smazaný uživatel

podle kluka nahoře to měl arnie takové docela přirozené

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

http://instagram.com/p/w7DCVDIh6V/?modal=true

Ta jeho mimika je neskutecna a dre jako mezek. Taky ho obdivuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jde po prachách.... ty jso hroznej dmnt.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jednou do roka se to může stát každýmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, rozchod po 5 letech, to má vliv na každýho, at chceš nebo ne. Hlavně aby se z toho otřepal, co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím, ony ty hovna co chodili z bulvárů o něm a té reportérce z rmtv můžou být taky pravda, protože dneska skončila a přechází jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byl úplně špatný při tom odchodu.

I po té pěsti byl tak špatný z celé situace, že ruce nechal rukami a začal kopat.

Klasické kecy, které by měl každý, nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

říká strýček psycholog nebo jeho synovec na pracáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, ale jdu spát. Tvůj kvalitní humor mě vyčerpal.

Reagovat
smazaný uživatel

posilím hubičku na čelíčko a pořádně se zachumlej, venku se ochlazuje

Reagovat
Visca el barca

Messi je nejlepší hráč na světě a dnes se to opět potvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano podla bezcenneho fanusika cules je ale pre odobornikov vo futbale uz nie

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

looooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

dva roky je nejlepší Cris a najednou má Messi po x měsích lepší formu a už je nejlepší na světě. Nenech se vysmát

Reagovat
Visca el barca

jo jo, ale tomu je konec a ty se z toho zabiješ ty debile

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč mě stále tituluješ jménem svého otce...

Reagovat
smazaný uživatel

chleba levnější stejně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Ronaldo je prý gólově úplně jinde než Messi a už je to v této sezoně jenom o 5 gólů a bez penalt

Reagovat
smazaný uživatel

a to má ještě Messi o 150 minut odehraných míň, takže rozdíl vlastně nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messimu si penalty započítal co? A co tu dorážku z penalty? Započítal jsi? Započítal jsi také, že má Messi v La Lize o dva starty více ne co? Ubohé

Reagovat
smazaný uživatel

dorážka z penalty je gól ze hry, chytráku a nepočítám starty, více vypovídající jsou minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Proto má Messi v La Lize 1740 min a Fifa Ballon d'Or 1606 min. Sereš si do huby čim dál více, pokračuj, rád se divám, jak se fans Barcy ponižují..

Reagovat
smazaný uživatel

aha aha, ale já mluvím o celkovém počtu minut, ne o minutách v lize, ty hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávaš jablka a hrušky. Porovnávej Ligu či LM, ale cpát tam nějaké Mistoství Klubů Nulová vypovídající hodnota...

Reagovat
smazaný uživatel

Hned v prvním příspěvku píšu o celé sezoně, logicky tedy započítávám všechny zápasy. V lize se hraje lakros a v LM vodní pólo, nebo jak mám chápat ty jablka a hrušky?

Reagovat
loki5

Ronaldo si sám teď snížili odehrané minuty aby mu to vycházelo lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback
Reagovat
loki5

Double faul jak v tenise

Reagovat
migwel

... Nikdy nediskutujte s blbcem. Stáhne vás na svoji úroveň a vyhraje zkušeností...

Reagovat
Leo Rekordman

Ancelotti a Bale si stazuju na travnik ,travnickari

Reagovat
Visca el barca

No jo už se nám to obrací

Reagovat
LAM

Nejhorší je že zas neztratili.Vždycky to tam zatim nějak dotlačej nebo jim rozhodčí daruje penaltu.Tak snad příště i když od Sociedadu naprosto nic nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Daruje?

Reagovat
LAM

No takbyla to nastřelená ruka,takže se to samozřejmě pískat dá ale už jsem jich hodně takovejch viděl normálně neodpískanejch.Jinak máte v 19 zápasů 10 penalt

Reagovat
CHONG

A kolik těch penalt bylo nefér, jedna?

Reagovat
smazaný uživatel

co tu bliješ Za posledních 14 dnů jste kopali tři penalty omg...

Reagovat
loki5

Tak až Barca v tomhle dožene Real bude střelecká tabulka srovnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem tahle statistika vypovídá? Připomeň mi, kolik z nich nebylo odpískáno v souladu s pravidly. Vybavuju si jen Ronaldův teatrální dive proti Celtě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Boží mlýny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Messi bez penalt = Ronaldo bez penalt... Kdo je ta gólová mašina?

Reagovat
valloire

Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth

Reagovat
Atlético de Madrid

Je docela zajímavé, že Messi má jen o jeden gól méně, než měl po stejném počtu zápasů v sezoně 11-12, kdy stanovil rekordních 50 gólů. Ronaldo má samozřejmě větší náskok, ten ovšem teď zmešká několik zápasů a ve střílení gólů stagnuje, zatímco Messiho forma jde nahoru. Bude to zajímavý souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se stejně Messi líbil víc v 12-13 (když beru v potaz jen ligu), tam měl za 32 zápasů 46 gólů (1,4375 g/z!!!!), oproti tomu měl v 11-12 v 37 zápasech 50 gólů (1,351 g/z).. zajímalo by mě, na jakých číslech by skončil nebýt toho zranění... 50+ určitě.

Reagovat
Atlético de Madrid

To jo, v té sezoně to měl až do zranění na jaře rozjeté neskutečně a byl ještě lepší než tu sezonu před tím.

Reagovat
Rage

Je zajímavé, že i přes to neformu co poslední dobou (celý rok 2015) předvádíme pořád sbíráme tolik bodů. Mám ale pocit, že ona nám to nejpozději za týden Barca ukáže, jak že je to vlastně s tou neporazitelností

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je krásně vidět, jak ta propaganda funguje. Zatímco Barca je podle všech možných článků totálně v rozkladu, tak za jeden jediný měsíc dvakrát porazí Atlety a hraje víceméně opravdu hodně dobře, tak Real je podle všech možných článků naprosto v pohodě, ale na place jim to vůbec nefunguje.

Nedozvíme se, že Real vyhučel z poháru, ale zato víme, že Varane a Illara jsou tam velmi spokojení. Nedozvíme se, že Real dvakrát za měsíc prohrál s Atletama, ale zato víme, že je Carlo dle nějaký mimozní ankety nejlepší kouč na světě, Real měl nejvyšší obrat ze všech klubů na světě.

Nedozvíme se, že se nechal Cristiano po dalším svým hrubým chováním vyloučit a čeká ho nejspíš třízápasová pauza, ale víme, že Cristiana uklízečky ze všech stadionů zvolili nejlepším hráčem minulé sezony.

A takhle to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

už dlho som nikde nevidel napísané že by bola barca v rozklade, nežiješ len ty sám v tom domnení? ten posledný odstavec je tiež šulifukovina, neni tu síce konkrétne článok o tom že sa nechal vylúčit, ale že sa ospravedlnil za to, za čo bol vylúčený, takže podstate to tu je.

Reagovat
valloire

To, že sme nevihrály, tak to tajíme. To se nesmí NIKDO dozvědět. Top secret !!! Nikde to neříkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Barca měla problémy s formou, psali to tady skoro všichni culés. Navíc Zubbi dostal padáka, máte zakázaný přestupy a předčasný volby. O tom se jako nemá psát nebo co? A jak, nedozvíme se? Vždyť na EF to všechno máš a i ve zprávách a novinách, tak si tu situaci nepřibarvuj

Reagovat
valloire

A to, že uklízečky všech stadionů předtím zvolily Messiho, to zatají.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno velký spiknutí proti FC Barcelona

Reagovat
Kily

Real je podle všech možných článků naprosto v pohodě

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ancelotti-po-dalsi-porazce-realu-odmita-reci-o-krizi-280148/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/nezaslouzili-jsme-si-prohrat-rekl-trener-realu-madrid-ancelotti-279804/

Nedozvíme se, že se nechal Cristiano po dalším svým hrubým chováním vyloučit a čeká ho nejspíš třízápasová pauza

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ronaldo-se-omluvil-za-vylouceni-v-zapase-s-cordobou-281912/

Nedozvíme se, že Real vyhučel z poháru

http://www.eurofotbal.cz/clanky/torres-dospel-a-do-atletica-se-vratil-jako-chlap-rekl-simeone-280915/

u toho posledního trochu otazník, jinak příště otřít slzy, než začneš psát, evidentně přes ně moc dobře nevidíš

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý článek je společný pro prohru Realu i Barcelony.

O Cristianovi je to zase o tom, že se za vyloučení omluvil, čili je to postaveno zase tak, že on je ten dobrý.

Poslední článek je o Torresovi, ne primárně o vyřazení.

Reagovat
Kenneth

Potopen

Reagovat
Ángel di María 22

Máš to ale moc jednoduchý s reakcema na něj, žádná challenge.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

proti messimu a barcelone sa vedie kampaň a pre real sa vymetá cestička, to už všetko vieme...

Reagovat
valloire

Mě překvapily i ty uklízečky. Od nich bych to tedy opravdu nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale když ho zvolili ze všech stadionů, tak i z Camp Nou... barcelonský uklízecí tým je v krizi

Reagovat
valloire

To mi nenapadlo . Hamba jim. Hamba. Všechny bych je propustil. Všechny !!!! A zaměstnal bych jirku. Postavil by jim přitom i nový stadion.

Reagovat
Miguel19

Zajímavé. Barce hraje hodně dobře, poráží Atlety, ale ty tu Lucha vyhazuješ snad při každém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jednou přijdeš na něco velkého! Umíš si zachovat odstup, což je zásadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jednou objeví nový kontinent a nazve ho Amerika

Reagovat
Bakary3

Bože to je vůl... Jestli ses tohle nedozvěděl, tak vyndej hlavu z prdele a otevři oči, protože všichni ostatní jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jirko nech toho

Reagovat
valloire

"S takovým přístupem a hrou můžeme těžko prohrát", myslí si Neymar.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny Burgui 1+2 . Lepsi Bale Snad mu Carlo aspon da sancu .

Reagovat
Ed_Hazard

Burgui sa mi velmi páčil už v predošlých sezónach. Fyzičkou to je druhý Angel Ten chalan nabehá kvantum kilometrov a poväčšine v šprinte

Reagovat
smazaný uživatel

Mna najviac prekvapila jeho perfektna technika . 1vs1 , 2vs1 a tah na branu

Reagovat
Ed_Hazard

Samoška, techniku má tiež vynikajúcu. Najväčší problém ale bude u neho asi postava, príde mi až príliš subtilný, s takou postavou sa presadí v top týme málokto, každý nie je Angel no Ale dúfam že sa bude iba zlepšovať

Reagovat
Kenneth

OT: Zlatanova knížka unikátní. Doporučuju.

Reagovat
Kily

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to cesky?

Reagovat
Kily

jj, vyšlo to u nás koncem listopadu nebo začátkem prosince, teď si nejsem jistý

Reagovat
Kenneth

Asi měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, i ta cena je prijatelna

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně ukazuje, co je Pep a celá Barcelona zač

Reagovat
alcantara

A co je zac?

Reagovat
CHONG

Kanál

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

KAtalánská NÁrodní Liga ?

Reagovat
smazaný uživatel

Škola ... která netoleruje odlišnost, výjimky. Problém s tím měl prý i Henry podle té knihy.

Reagovat
alcantara

Byt zasadovy nie je na skodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nastolit si v týmu totalitní režim taky ne

Reagovat
alcantara

To sa stalo kedy presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, je tam popisována jenom Pepova éra

Reagovat
alcantara

Vidim, ze Teba treba bat velmi vazne

Reagovat
smazaný uživatel

taky se tak neberu

Tak jak bys popsal to, že nemůžeš vyčnívat a o čemkoliv diskutovat? Trenér se s tebou odmítá bavit a nepromluví na tebe. Jsi jak v tiché izolaci, ale nikdo ti neřekne vypadni přímo. Pro jistotu pokud nechceš popuzovat, tak nepoužíváš jiné než auto klubového sponzora, i když ti nevyhovuje. Musíš jen poslouchat a držet hubu a krok. Jinak tam nevydržíš dlouho, nebo tvoje pozice nebude klíčová.

Třeba je to nadsazené a nedivil bych se tomu, protože je to Zlatan ... ale vycházím jen z té knížky. Biografii Messiho bych si přečetl jenom, kdybych se extrémně nudil, protože je mi i přes vynikající fotbalové kvality nesmírně nesympatický. I když zajímavé by to být mohlo, nikdy není na škodu znát oba názory z těch extrémních úhlů pohledu.

Reagovat
alcantara

Ja do toho nevidim a Ibrahimovicove vyhrady nepoznam, ani ma vlastne prilis nezaujimaju. Pep pocas kariery neposobi dojmom, ze by bol problemovym koucom a nekomunikativnym typom, nie je vela hracov, ktory by sa nanho v tomto smere stazovali. Napriklad Bojan ho popisal v tomto smere pozitivne, neustale s hracmi komunikuje narozdiel od Lucha, ktory si skor drzi odstup. Evidentne tam k niecomu doslo, ked spolu nevychadzali ale pokial sa nevyjadria obe strany detailne o vzniknutom probleme, tak nemam co riesit. Pohlad jedneho egomaniaka Zlatana, ktory v Barcelone ako v osvojom prvom klube vobec nehral prve husle, mi nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme napsal, vycházím jen z té knížky. Podle toho, že Henry se proti tomu, že by označen za někoho, kdo ty názory sdíli, nijak neohradil, což by v případě nesouhlasu udělal, tak bych tam viděl i jeho svědectví.

Samozřejmě to beru s rezervou, ale na druhou stranu musíš brát s rezervou i Bojana, který je produktem té školy a nic jiného ldouho nepoznal (teď už ano). Pravda bude někde uprostřed. Ani jedna strana ti nedá ten správný pohled...

Mě ve spojitosti s Barcelonou neber tak úplně vážně, rád si rýpnu, protože tady bodání do Realu z řad vašich fanoušků je vlastně povinností. Tak to tak nějak vyvažuju, nebo prostě někdy na to nemám nervy anebo mi to přijde jako zábava (blbá) jak některé labilnější jedince vyprovokovat.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily

to je docela zajímavé s postupem času zjišťovat, jak to tady všichni vlastně jenom vyvažují

Reagovat
alcantara

Sliepka alebo vajce?

Reagovat
Kily

jsem ospalej a vůbec nechápu, můžu poprosit o pochopitelnější dotaz

Reagovat
valloire

co prej bylo dřív....já tvrdím, že jirka a dr.kyslík

Reagovat
Kily

jo aha, byli první z barcelonského klanu, ještě k nim patřil antimadrista (jestli jsem na některého ze zakladatelů zapomněl, tak se omlouvám), ale sami musí vědět, jestli katalánský gang založili sami od sebe, nebo jako reakci na bílou stranu. Já měl vždycky za to, že s tímhle začali fans Realu ve chvíli, kdy jim v Lize mistrů začalo sedmileté období sucha a pravidelně provázeli zápasy Barcelony v dalších fázích, aby se nějak angažovali, alespoň tam jsem si všiml toho nenadálého nárůstu v komentování zápasů druhé strany

Reagovat
valloire

Podle toho, co jsem si pročítal některý starší diskuze, tak myslím, že ten agresivní styl zavedl jirka s kyslíkem. Kyslík tu už není a jirka ten svůj styl jede stále. Vůbec nejde o to, že Real vypadával v osmifinále, jelo to i v lize. Ale samozřejmě jsem nečetl všechno, nicméně ten vzorek mně stačí. Takže jsem se jednoho krásnýho dne rozhodl, že to trochu srovnám a jak vidím, nejsem sám. Ale už jsem dřív párkrát psal, že ho chápu. Nemá Real vůbec rád . Já zas Barcelonu. Jako každej normální fanda nemá rád ten druhý. Ale myslím, že na rozdíl od něj se dokážu bavit s i s fanatikama z druhý strany, viz 10FKK, roman a i ten Bola. Ale možná třeba víš, jak to vlastně začalo. Můj pohled je tenhle.

Reagovat
Kily

já žiju v tom domnění, že to začalo tam, jak jsem psal, ale mohlo to začít třebas i nějakou barcelonskou demonstrací síly poté, co rival pravidelně vypadával. Ale přesně to určit nedovedu, jak píšu, ten začátek se podle mě vztahuje k tomu, když jsem začal vnímat nárůst příspěvků směřovaných druhé straně. A nevím, jestli to třeba neodstartovalo v roce 2006, kdy jsem se EF zase tak moc nevěnoval, nebo v roce 2007, kdy jsem se tomu naopak věnoval až moc a diskuzím věnoval méně času, než v ty další roky. A to poslední, co mi v tuhle chvíli stojí za námahu a čas, je otevírat staré diskuze a pátrat po pravdě

Reagovat
valloire

Prostě slepice nebo vejce....je jasný, že ti je to fuk, ale dost lidí by to tu asi zajímalo. Ale ono je to jedno. Už to jede a nezmění se to. Neustálá nekončící válka.

Reagovat
Kily

no jestli to někoho zajímá, tak se může pustit do pátrání na vlastní pěst, nebo třeba spustíme diskuzní kotel, do kterého pozveme zakladatele gangů a ti... no, tak to ne, druhou variantu ruším

Reagovat
valloire

třeba nám jednu stranu pohledu osvětlí ten, co tu stále je...

Reagovat
Kily

a bude mu vůbec někdo věřit?

Reagovat
valloire

Noooo.... minimálně by bylo zajímavý vědět, co si o tom myslí.

Reagovat
valloire

no já jo

Reagovat
X-bano-X

Čo podľa samotného Zlatana je šité priamo na hráčov, ktorých si tam vychová. Tento systém Barcelone priniesol desiatky titulov. Nj krásne sa ukazuje co je celá Barcelona zač

Reagovat
valloire

problém je, že jich víc koupí

Reagovat
X-bano-X

Každý kupuje. Otázne je koľko a za čo. Barca dokupuje to, čo potrebuje, čo La Masia vzhľadom na hernú prepojenosť s A tímom nemôže vychovať.

Vy naopak beriete všetko čo sa kde zajagá a podľa posledného vývoja je vám jedno či to má 10 rokov či 30.

Reagovat
Billy McClane

Som si nemyslel ze sa najde este niekto kto bude obhajovat vasu prestupovu politiku "Barca dokupuje to, čo potrebuje, čo La Masia vzhľadom na hernú prepojenosť s A tímom nemôže vychovať."

Reagovat
X-bano-X

Stačilo len "som nemyslel" a výsledok by bol rovnaký

Reagovat
valloire

Ale to není pravda přece. Suareze jste určitě nepotřebovali. Neymara beru, ten to potáhne po Messim, to bylo jasný. A my co? Ozil pryč, Bale dovnitř, Angel chtěl pryč, přišel James, přišel Kroos, odešel Xabi. Talenty si kupujete taky. A moje oblíbené - historie říká, že kupujete a kupujete a někdy ani nevíte proč jste prodali...Viz Ronaldo, Krankl, Roberto, Rivaldo, Figo

Reagovat
X-bano-X

Rivaldo, Figo jj nevíme ach jo ta demagogie.

Suaréza sme potrebovali presne tak, ako sme potrebovali Ibru....

Reagovat
valloire

ale víme...třeba Figo byl najednou fuč a vy jste toho věděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik titulů, že je překvapivě druhá no v jejich počtu . Teda pokud počítáš ty, které se berou vážně. Já neříkám, že je to zlé. Ale nechtěl bych být v týmu, kde se nemůžeš vyjádřit, musíš vším zapadnout a jakkoliv myšlená legrácka, hloupost, nebo výstřednost tě bude stát draho.

Reagovat
X-bano-X

Keď vyhráte v jednom roku všetko čo sa vyhrať dá, potom sa k tomu vyjadruj. Dovtedy tichučko šupať nohami a plánovať veľkolepé nákupy.

Podľa toho čo píšeš si tú Zlatanovu knihu nečítal ani z polovice tak, ako sa tváriš. Trebárz Piqué robí hlúposti a legrácek viac ako je zdravé. Samozrejme kopať na tréningu do spoluhráčov je tak trochu nad rámec.

Čo sa týka výstredností, tuším aj hráči Realu musia chodiť na tréningy v autách od sponzora, čiže Zlatan je síce pán ale veľa veciam v Španielsku nechápal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu skvělou sezonu měl i Leeds a není to top klub Anglie, nebo Blackburn Zenit to snad taky dokázal a nejlepší klub v Rusku je ten prašivý Spartak, který roky nic nevyhrál, ale prostě nejlepší je a i jako fanoušek CSKA to musím respektovat. Takže drž piču a šoupej nohama ty hlupáčku.

Nevím, mě se zdá, že jsem ji přečetl pořádně. Sice to bylo během asi čtyř nebo pěti dnů o Vánocích a teď mám hlavu plnou zkouškového, ale i tak. Taky tam bylo řečeno, že Messi je intrikántský zmrd, který neunesl, když měl Zlatan lepší formu. Takže bych tomu tolik nevěřil ...

Jak zmiňuju výše, ale ty jsi asi moc hloupý na to, abys to pochopil. Každopádně Barcelona je tam vylíčena jako totalitní pohřebiště kreativních (rozdílových) hráčů s vlastním myšlením, které se neshoduje s tím katalánským. To snad zpochybňovat nechceš ....

Ale jak říám, pravda je někde uprostřed. Hráči Realu musí používat firemní auto na akcích, ale nikdo jim nedělal humbuk z toho, když přijeli na trénink vlastním. Tak jako to popisuje Zlatan .... a to je psycho, kdyby to bylo pravda.

Reagovat
X-bano-X

"Taky tam bylo řečeno, že Messi je intrikántský zmrd," kde je to tam konkrétne napísané? Pokiaľ so to dobre pamätám je tam napísané, že potom Messi šiel za Guardiolom s požiadavkou aby hral v strede a Guardiola mu vyhovel. Ďalej tam Zlatan hovorí že mal na to Messi plné právo, že celý tím je postavený na ňom a že tým Zlatana odpísal, keďže on potrebuje byť viac v hre.

Takže ak je ten tvoj pohľad na futbal celkovo taký ako na túto knihu tj. že si sám vysvetlíš veci a prezentuješ ich ako fakty, tak asi ako valloire a jeho 1000 stránkové vydanie Mena ruže, tak to potom .

PS: Asi som naozaj moc hlúpy aby som sa bavil s človekom tvojej úrovne

Reagovat
smazaný uživatel

"Potom, co jsem začal dávat góly a hrát dobře, šel Messi za Guardiolou s požadavkem, že chce hrát ve středu. " Do té doby proti Pepovi ani necekl. Jako máš pravdu s tím, jak je to tam napsané, ale nepřímo z toho vyplývá, že Messiho ego prostě potřebuje být nejvýše a místo toho, aby to řešil v kabině, tak přijde za Guardiolou a řekne já nebo on. - To je prostě zmrdstvo, zvlášť když si musel uvědomovat, že tím Zlatana vlastně odepíše a přitom klidně mohl hrát pod ním, nebo na křídle. Samozřejmě, že Messiho tam nehaní, vždyť o něm mluví jako o fotbalistovi světové extratřídy i dodnes, ale taky uvadí, že oba mají úplně jiný pohled, jak na fotbalový, tak na normální svět (což by sedělo i k tomu, že Zlatan vše řešil přímo a pohovorům s vedením se prý vyhýbal). Jo můj pohled na fotbalový svět je jasně zkreslený tou nenávistí Barcelony a stím spojenou neoblíbeností Messiho. Upřímně mi přijde naprosto totožný s FCB, tudíž má image dokonalého hodného kluka, přitom je to arogantní hovado, které nesnese kohokoliv na jeho úrovni, zvlášť pokud mu lidsky nesedne. Ale já jsem ten pohled z jedné strany, ty zase z té druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

takže co tam je prostě musí být pravda. aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
teenz

Asi moje první knížka, kterou si vážně přečtu. Díky.

Reagovat
CHONG

Ty jsi nikdy nepřečetl žádnou knížku?

Reagovat
teenz

Knížky nejsou nic pro mě, takže ne, myslim že jsem žádnou nepřečetl. Nadruhou stranu si rád přečtu dobrej článek na netu nebo kvalitní článek od dominga.

Reagovat
CHONG

Pohoda, já jsem bibliofil, takže je to pro mě dost nepředstavitelné.

Reagovat
teenz

Já si zase nedokážu představit přelouskat třeba 1000 stránek.

Reagovat
CHONG

Tak musíš začít na něčem méně obsáhlém

Reagovat
teenz

I tak je to pro mě hrozná představa, nejsem s knížkama kámoš.

Reagovat
CHONG

To je jak můj otec, ten přečetl v životě tři knížky, životopis Radovana Křejčíře, díl 1 až 3

Reagovat
smazaný uživatel

To muze byt taky zajimave

Reagovat
CHONG

Je to zajímavé, můžu doporučit.

Reagovat
smazaný uživatel

patrne myslis Mrazka. Krejcir 3 dilnej zivotopis nema. (ikdyz byly o nem napsany 3 knizky, z toho 1 regulerni a zbyly 2 jsou Radovanovo breceni)

Reagovat
CHONG

Ne, myslím Radovana, jsou to tři různé knihy ne tři díly jedné, ale neměl jsem chuť to rozepisovat, tak dík, že jsi mě toho neušetřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kenneth

Nějaký tipy na dobrý knížky? Kdyžtak do zpráv, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se přidávám, když tak mi to přepošli prosím

Reagovat
CHONG

Máte to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Hokaido

taky pls

Reagovat
Kenneth

Těch 370 stránek padne jako nic. Dobrý čtení.

Reagovat
teenz

Super, těšim se na ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo uběhne to neskutečně rychle, ještě během Vánoc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem o jednu napred.

Reagovat
teenz

ok, to je vyzva.

Reagovat
smazaný uživatel

wow.

Reagovat
valloire

teď souhlas, ale je asi jiná doba

Reagovat
teenz

Co to placate .. ?

Reagovat
valloire

Ty vole, cos dělal jako mladej... My četli spousty knih, mayovky, sci-fi, detektivky (Wallace), romány, literaturu faktu. Jenom sci-fi knih jsem přečetl kolem 700. Nebyl PC, to je pravda, ale stíhal jsem školu, tenis, hokejbal, knížky , noviny časopisy. A tys přečetl JEDNU a ten druhej dvě.

Reagovat
teenz

Oprava, neprecetl jsem zadnou a ten druhej jednu.

A to neni nejakym pc, je to povahou. Nemam naladu ani cas na nejakou knizku. Info co potrebuju si najdu na netu, kdyz mam cas mrknu na film. Takze tak.

Svuj volnej cas travim jinym zpusobem.

Reagovat
valloire

A na PC není internet? Třeba mayovky četli zamlada všichni. Jak říkám, jiná doba. Jenom si myslím, že o dost přicházíš. Já tedy už pěknejch pár let taky moc nečtu, ale přesto jsem si ještě před uvedením Pána prstenů přečetl napřed knížku. Rest z mládí. Film to nenahradí. Nebo Jméno růže. To má asi 1500 stránek nebo tak nějak, film se nechytá.

Reagovat
teenz

Nemam cas ani naladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, cos četl, ale vydání z roku 1988 končí na straně 481, vysvětlivky pak na straně 493. Pár stránek doslov a pak už jen plánek a obsah.

Reagovat
valloire

Jméno růže jsem kdysi četl a co si tak pamatuju, mělo hodně přes 1000 stran.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli takhle funguje i tvoje fatbalová paměť... jméno růže z r. 85 a 88 měly 498 a 509 stran, vydání po r. 90 podobně. I v italštině to má kolem 500 stran, např. http://www.ibs.it/code/9788845214219/eco-umberto/nome-della-rosa.html.

Takže na tu vaši paměť, pane, asi nebude nejlepší spolehnutí.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Atlético de Madrid

Četl jsem to v angličtině.. místy dobrý, zajímavej pohled do zákulisí fotbalu. Odnesl jsem si z toho, že Zlatan je narcistní egomaniak, kterýmu šíleně nevyšlo působení v Barceloně a chybu svaluje na všechny okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vím i bez čtení :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že hodně toho musí brát člověk s rezervou. Ale to dětství měl šílené, taky věřím tomu, že Barcelona fakt něco na styl školy bude. Sice ne v takovém měřítku, ale i tak. Z Pepa tam udělal hrozného přizdisráče, to taky nebude úplně pravda, ale něco na tom být může. Stejně dobře vylíčil tu schopnost Mourinha, aby za něj hráči položili život, i když ho nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

precitana v ENG fakt jedna z naj autobiografii ...ešte Agassi sa mi pačil ..chystam sa na Pirlovu knihu

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný zápas Teď NHL all stars a pak Unbroken.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuego do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný.

Reagovat
-Kopy-

No super, je to doma, moc důležitá výhra a i zasloužená...podobný zápas jako proti Realu, první poločas zbytečně moc emocí, faulů a karet, po přestávce jsme klidnější a lepší...no a to klasicky ještě Seville pomohl rozhodčí, naštěstí nás to dneska nemusí mrzet, Emery dobrej sráč, jak nechtěl ani podat ruku Nunovi ten šašek. No moc chutná tahle výhra, dobro vyhrálo nad zlem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš jako bonboniera Každej víkend vybliješ jinou zvratku na EF

Reagovat
smazaný uživatel

dostali jste kotel, dojeb co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, vybrečet se do diskuse po prohře jsem dělal naposled v patnácti na SF.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si zatoužil po troše nostalgie

Reagovat
smazaný uživatel

NervyON switch to NervyOFF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju k pravděpodobně nejvtipnějšímu komentáři co jsem tu četl, nominuju tě v prosinci do hlášek roku

Reagovat
-Kopy-

to sem celej já no.

Reagovat
loki5

Koukal jsem na druhý poločas a docela akční zápas. A netopýři skvělý zápas. pozorná a skvěle připravená obrana a hodně nebezpečné brejky. Zase se s nimi musí počítat

Reagovat
alcantara

Deulofeu nema spatne tahy,ale druheho Pedra z neho mat asi nebudeme, na to nie je prilis pokorny a pracovityna ihrisku, vidim v nom stale toho frajerika, ktoremu by som dal najradsej do drzky. Druhy polcas pekny futbal, Beto a Iborra pri gole velke WTF. Rychlost a priamociarost akcii Valencie obdivuhodna, len dotiahnutie pokulhavalo. Sevilla mala asi zakazane vystrelit, chceli to doniest az do kasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, ale to není nic novýho, nic jinýho vlastně ani nemohlo přijít, dvouměsiční herní krize dostává (konečně) i výsledkovou podobu, Emeryho kůň Banega ani vyhajpovaná rychlokvaška Suarez jednoduše Rakitiče nenahradí ani z poloviny, větší problém je to, že Emery na to absolutně neumí reagovat nějakým přeorganizováním herního stylu a furt se to hraje na "oni třeba chytěj všichni najednou formu". Vitolo totálně mimo, Deulo je na tom z ofenzivních asi nejlíp poslední týdny, ale dnes slabota. Oživovací panáčci Aspas a Gameiro, to tam můžem vyběhnout já s Kilym a vyjde to nastejno...Dnes se aspoň potvrdilo, že asi 80% podíl na bodech z prosince/ledna má Reyes, protože bez něj je ten tým poloviční, tím se dostávám k další idiotní píčovině Emery, borec má rok do fotbalovýho důchodu, odehraje celej zápas o víkendu s Málagou a Emeryho ho jako jedinýho ze tří hráčů postaví opět do základ ve čtvrtek s Espanyolem před zápasem s největší konkurentem Valencií, nechápu.

A teď asi trochu k zápasu fraška Sevilla vs Valencia dnes opět ve velký parádě a rozhodně nezklamala. Penaltu bych písknul jen na Vítola, největší výsměch byla ta druhá na Dioga, kterej už smáčel svůj nos v trávníku asi o minutu dřív než k němu doběhl soupeř, Negredo podle mě to samé, akorát s tím, že přitom kdy už filmoval a padal k zemi ho Diogo trefil pod stehnu, takže tam se to jakžtakž dá obhájit, i když pád Negreda zřetelně předcházel kontaktu, filmovej herec z něj asi nebude. Třetí penalta jasná...Tím se dostávám vlastně i k rozhodčímu, kterej byl společně s Emerym nejvíc mimo v okruhu 450 kilometrů od stadionu na všechny strany, Banega měl jít jasně ven za ten loket do obličeje Pereze, nepodařilo se mu sice roztrhnout polovinu xichtu soupeři jako se to povedlo De Paulovi v létě, ale ČK přijít měla.

Suma sumárum, už před zápasem jsem věděl, že tady se chleba neláme, i když kdyby to bylo po poločase 2:2, kdo ví jak by to dopadlo, škoda...Rozhodovat se bude ale úplně jinde a to mě nechává klidným, i když co se týče psychiky tak to bylo pro oba tymy víc než důležitý...Největší mínus vidím v tom, že díky neschopnosti Valencie hrajeme o dvě soutěže víc na jaře, což jí jasně hraje do karet v boji o LM, no jarní část sezony je teprve za dveřma, jsem zvědavej má šibal Emery za lubem..

Reagovat
Ángel di María 22

Je pravda, ze v lize temer vzdy rozhodujou body s tymy z druhe poloviny tabulky, aspon v boji o 4. misto urcite, takze ten dneske uricte rozhodujici neni, ale treba uz jen to, ze rovnost bodu posouva dal Vale je mirna vyhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak v první, tak v druhý části máš naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zároveň vidím to co rozhodne o čtvrtém fleku - zápasy venku. Jakmile Vale vytáhne paty z Mestally je ani ne poloviční, Sevilla sice prohrála venku 4x, ale taky kde (ATM, ATH, BAR a VAL), teď prohrajem ještě na Bernabeu a máme venkovní zápasy za sebou, zatímco všechny tyhle zápasy Vale venku čekaj a pochybuju, že by některý z nich byl za tři body, i když nebudeme předbíhat.

Reagovat
Atlético de Madrid

Upřímně, aby Valencia ještě nenabrala formu se třesu taky, oni si v lize jedou na pohodu, kupujou parádní hráče a ještě se můžou sehrát, zatímco my hrajeme Copu, budeme chtít vyhrát Ligu mistrů a Simeone ještě nenašel optimální sestavu. Jako samozřejmě věřim, že Valencia bude venku hrát tak jako doteď a taky chci věřit, že Real ještě půjde do prdele a zahrajeme si o titul, ale kdybych si chtěl vsadit, kdo skončí třetí, tak to bude hodně složitý rozmýšlení. A rozhodně bych si nevsadil na čtvrtou Sevillu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mně přijde Valencia v očích některých zde dost přeceňovaná a to neříkám nijak zaujatě. Doma je to jeden z nejsilnějších, ne-li nejsilnější tým v lize, ale venku slabota a vzhledem k tomu losu, pochybuju že získá víc bodů venku než na podzim, když to přeženu, tak i ta Sevilla to má prakticky ve svých rukách to 4. místo, řekl bych, že Vale je víc než závislá na tom kolik Sevilla ztratí než kolik sama Vale získá, ale abych nezapomínal na Villarreal taky...ATM jebu ty jsou jinde Vale nebude třetí ani omylem. Real půjde do prdele, až se začne hérečka ohánět rukama i na tréninku při nácviku standartních situací.

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky si myslim, že Valencie snad bude ztrácet, ale jen tříbodovej náskok mě moc neukllidňuje. Od příchodu Simeoneho jsme ještě neměli žádnou dlouhodobou krizi a bojim se, že to na nás přijde letos A na těch domácích zápasech se dá stavět, čímž něříkám, že venku začnou vyhrávat, ale že bych se vůbec nedivil, kdyby se v tom zlepšili...

Reagovat
Phillipinho

Souhlas. Venku je Valencia hodne spatna a tam bude ty body ztracet pravidelne. To vy hrajete venku podstatne lepe. Bude to jeste hodne zajimavy....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš na mysli hrajete jako "máte výsledky" tak ano. Ale jinak si myslím, že herně na tom venku nejsme o nic líp než netopejr..

Jak říkám, Vale má výhodu v tom v čem Sevilla nevýhodu a naopak, neboli vytíženost versus los.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega byl očividně nejslabší záložník na hřišti. Gameiro ihned po svém příchodu připravil tutovku Suarezovi. Nevím, jak v ostatních zápasech, ale dnes bylo Deulofeua plné hřiště a nic z toho (pokud vynulujeme jeho otřesně kopnutou standartní situaci, která vedla k brejku, který zakončil Parejo na 2:0 s kolmicí, která vedla k druhému pokutovému kopu a přičteme x situací, které řešil nejhorším možným způsobem, tak je jeho hodnocení na bodu mrazu). Emery opravdu připomíná Chola.

Faul na Negreda jasný, Diogo simuloval. Před druhým pokutovým kopem Sevilly zahrál Cancelo míč dříve než myslím Vitolo, ale penaltu bych také pískal. Banegův loket nebyl veden s takovou intenzitou jako De Paulův z konce léta. Žlutá v pohodě.

Bacca měl proměnit. Zápas by byl někde jinde a věřím, že byste hráli jednodušeji. Hostující hráči vůbec, ale vůbec, nezakončovali. Situace na šestnáctce, přihrávka do křídla, zasekávačka dozadu, míč zpět bekovi. Vůbec jste si nevěděli rady.

Celkově pěkný zápas, zase taková komedie se neodehrála. Rozhodl důraz a efektivita v koncovce.

Reagovat
Atlético de Madrid

V čem Emery připomíná Chola? Simeone v minulosti svými taktickými tahy vyhrál už spoustu zápasů, konkrétně například letos na pozdim výhra 2:1 nad Realem (po otřesnym prvním poločase) a výhra 1:0 nad Juntusem, kdy jsme je po příchodu Ardy přehráli.

A letos na vývoj zápasu taky reaguje celkem pravidelně, bohužel občas i špatně. Ale zatím většinou dokázal náš výkon zlepšit jak změnou taktiky, tak střídáním, vyloženě asi dosral jenom zápasy s Villarealem a ty dva s Barcelonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery může připomínat Chola možná na základě soudržnosti týmu, kterou opravdu v Seville vybudoval on, tím jsem si jist, stejně jako Cholo. Co se týká taktických tahů tak je Emery na 153. místě, za ním je už pouze Pepík Hnátek ze Slavoje.

Reagovat
Atlético de Madrid

Emery měl několik takticky výbornejch zápasů ve Valencii proti Barceloně v její nejlepší éře, například. Já ho mám celkem rád, v Seville mu asi jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Aspas: "Furt ty stejný střídání"

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Ángel di María 22

Chudáček tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Sevilla mi stejně jako Atlético připomíná tým průměrných a lehce nadprůměrných hráčů, které dostali na vrchol charismatičtí pragmatičtí trenéři soustavně tvrdou prací a budováním zdravého kolektivu.

Reagovat
Atlético de Madrid

S tím vrcholem bych si ještě počkal.. jsou na dobré cestě, ale taky můžou skončit bez pohárů. V tomhe přístupu je mimochodem super i Villareal, kde Marcelino odvádí fantastickou práci.. a ten Seville dýchá na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono taky zalezi kde je onen vrchol :) ja osobne vidim vrchol Sevilly na osmifinale LM

Reagovat
Atlético de Madrid

To zní i reálně, ale i mezi současnou situací a tím osmifinále ještě leží spousta práce a je to běh na dlouhou trať, kterýmu určitě nepomůže prodej nejlepších hráčů :)

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale jediný způsob jakým lze v Seville udržet super fotbalisty je urvat 4. místo, do tý doby dokud se tohle nestane, bude každé léto proudit polovina týmů jedním směrem, a druhým směrem další jedenáctka nových fotbalistů, to že Monchimu se to v poslední době opravdu slušně daří vyvážit je jediný co nás drží nad vodou, jo chápu možná se někdo ozve teď (hlavně sebyk), že Monchi měl spoustu přešlapů, ale to mi přijde přirozený, nemůžeš udělat 8 nákupů za léto a všechny na úrovni Krychowiaka.

Já tu sice v podstatě Emeryho kritizuju, což mi přijde normální vzhledem k tomu, co on je někdy schopnej vymyslet v notýsku, ale i tak nikoho lepšího Sevilla prostě nenajde a v symbioze s Monchim tvořej po dost letech skvělý duo - Monchi vytipuje posily a Emery je dá se říct dokáže ihned do klubu začlenit a najít jim místo o čemž vypovídá to, že Sevilly měla skvělej start a to s polovinou obměněný základní sestavy koupený za minimum vzhledem k desetimilionovym odchodům.

Jiná cesta než 4. místo ke změně politiky a struktury klubu k lepšímu prostě neexistuje. Možná by existovala, kdyby Castro nebyl takovej skrblík, protože jinak si neumím vysvětlit to, že prodal Fazia, ještě k tomu pod cenou, když po titulu v květnu začal roztrubovat jak jsme finančně zdraví a nepotřebujeme prodávat jako každé léto...

Jo a možná taky kdyby existovali ještě fotbalisti co si vidí do huby a nelžou stovkám tisícům fanoušků do očí...

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal ještě moc neznám. Kromě Atlética jsem sice nejčastěji viděl právě je, ale Sevillu jsem sledoval pravidelně už minulou sezónu v Evropské lize a musím říct, že kompaktností a až jakousi bezhlavou oddaností mi právě připomínají Cholovo Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jo. Ze začátku mi přišel Villarreal moc profesorský (Levante, Barcelona). Tým bez šťávy. Ale ve vzájemném zápase se nám vyrovnali i fyzicky. Navíc tam mají spoustu možností do útoku. A myslím, že jsem pochytil, že za Gabriela přijde ještě Joel Campbell. Ještě nějak nevím, co od nich čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát bezhlavost Atléticu narozdíl od Sevilly prospívá..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v tom, že tíhne k určitým jedincům, kterým věří až slepě. Viděl jsem Sevillu snad teprve po čtvrté, ale jestli takhle Banega hraje pravidelně, tak se nabízí analogie s Raulem Garciou (částečná, Raul Garcia je jistě, už jen brankami, přínosnější než Banega). A jinak kromě tohohle hodnotím subjektivně. Emery mi připomíná sopku před erupcí, to samé Cholo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to jako jo, akorát Simeone je o dost lepší trenér. A zase každej kouč má nějaký svoje koně.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Andy nepřirovnává Emeryho k Simeonemu kvalitativně. Jasně, ať si má každej svoje koně, ale když to nese více negativit, tak pak je to na jeho triko.

Reagovat
Atlético de Madrid

A ono to u Simeoneho nenese nějaký výrazný negativa, takovýho tragéda jako Banegu nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Banega je spis barovej hrac

Reagovat
Atlético de Madrid

On to v noze má, ale bohužel jinde nemá vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale absolutne nic, to neni hrac pro evropskej fotbal

Reagovat
Phillipinho

Va Vale bejvaval dobrej....nez prisly ty jeho aferky

Reagovat
smazaný uživatel

Mel dobrou jednu max dve sezony ne?

Reagovat
Phillipinho

Tak nejak no

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu nějakejch 6 let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. On se sice pokouší o na oko geniální přihrávky a pasy, ale pokaždé to zkurví. Banega u míče v dnešním zápase rovnalo se ztráta míče.

Reagovat
Atlético de Madrid

On právě měl ty časy, kdy byl dobrej a bylo to vidět. Techniku má, dokonce je to dost možná nejtechničtější argentinskej střední záložník současnosti. Jenže je na tom tak, jak je, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tehdy na Valencii díval jen v evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, o kvalitativní srovnání mi ani nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro nemá na víc než na základ proti Granadě, tutovku připravil, ale jak už jsem psal minule, není to hroťák.

O to horší je, že i po takový blitce zůstává Deulo nejlepším ofenzivní hráčem

Nevím jestli jasný, ale rozhodně padal dřív než byl zasažen, tzn. simuloval. Zákrok zezadu ve vápně je podle mě skoro u prdele jestli trefíš míč, za tohle bych trhal registračku, když obránce zády k bráně stojícímu útočníkovi vjede skluzem pod nohy. Jasná pecka a ze všech tří nejjasnější.

Na intenzitu úderu loktu se ohlížet je hloupost, tohle musí jít ven, je to neuvěřitelně nebezpečný a může to způsobit opravdu těžký zranění, to že nechcala Perezovi krev jako několika před nimi je jen štěstí..

Jo to máš pravdu, bez Reyese se do vápna nedostaneme -> smutný.

Celkově blitka a komedie, rozhodčí otřesnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to od Emeryho po vystřídání Baccy zavánělo rezignací na zvrat v utkání. Já jsem teda očekával, že Gameiro Baccu doplní, ne vystřídá (mimochodem Bacca nemastný neslaný).

Jo, souhlas. Když se nad tím zamyslím, tak paradoxně pokud bych měl někoho do ofenzivy vyzdvihnout, tak to bude právě Deulofeu. To je až děsivý.

Bylo to takové zvláštní od Negreda, ale zákrok jasný, Diogo chtěl zasáhnout míč neohrabaně až hloupě. Jasný, zákrok Cancela bych pískal, již jsem psal.

Přiznám se, že si pamatuji Banegův úder spíše jako ohnání předloktím. A De Paulův úder jako loket. Ale samozřejmě máš pravdu, tohle je nebezpečný. Přesto vidím žlutou kartu jako adekvátní trest, konkrétně v tomhle případě.

Smutný. Atlético je někdy stejně marné, ale aspoň tam ty centry sype. To je jedno. Prostě na to, že jste měli držení míče kolem 65% jste ohrozili Alvesovu branku velmi sporadicky.

Ok. Subjektivní. Já se bavil. Druhá poločas to byla z vaší strany neschopnost, neúčelnost a diletanství, ale stojím si za tím, že první poločas to byla ukázka té nejvyšší kvality. A reklama na PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekal to samé a i když Bacca je nemastný neslaný, tak v takovým zápase zůstat musí, protože je to jak jedinej útočník silnej ze vzduchu (Gameiro má 43kg a Aspas za 132cm), tak s nejlepší koncovkou ve vápně.

Já to teda viděl jenom jednou ten loket, tak nevím, přišlo mi, že mu dal loktem do nosu...Tady je to těžký odhadnout, jak trestat. Ale vzhledem k tomu, že to je pokaždé úder do oblasti obličeje, tak bych to preventivně trestal červenou aby si to ty ohaněči a lá Ronaldo nedovolovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je právě to, čeho může Atlético využít, vždycky totiž mělo útočníky skvělý ve vzduchu, minimálně jednoho. Sevilla vůbec, vezmi si když odešel Bacca a kdo tam byl vepředu? Banega-Gameiro-Suarez-Deulofeu, a ted mi řekni kterej z těch frajerů může dát proti Otamendimu a spol. gol hlavou ve vápně Kdybych se podíval jako krajní bek do vápna a viděl tam Gameira jak se hlásí na hlavu, tak se spíš začnu tlemit než centrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď jsem se vyspal a hodnotím to jinak, první poločas byl dobrej fotbal, možná až někam do 55.min. než Vale přestala hrát. Potřeboval jsem asi trochu vystřízlivět z toho fotbalu, člověk má ještě rudo před očima a už zvrací svoje pohledy do diskuse, jsem to ale blb. Hodinu dobrej, svěží fotbal, kdy v mezihře si myslím, že dokonce byla Sevilla lepší v první půlce, ale hlad po vítězství a efektivita před a ve vápně na straně Valencie rozhodly..

Reagovat
Kily

ty si běhej s kým chceš, já bych tam vyrazil jedině na kole

Reagovat
smazaný uživatel

A házel mi zezadu šipky do zad ne? To teda nerisknu..

Reagovat
Kily

ještě tu ty bazmeky někde mám a jak se říká, když něco umíš, tak to nezapomeneš, ale stejně bych to zavrhl

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno Santo má na čom zamakať. Jeho mužstvo sa celý druhý polčas bránilo a to hlavne preto, že si nevedeli dať pod tlakom pár príhrávok, Sevilla síce dobre skracovala ihrisko, ale ked má Valencia ambície a hlavne s takýmito hráčmi musí hrať lepšie a nie robiť tolko chýb v rozohrávke. Jedna vec je, že mužstv o prehráva a preto sa prirodzene stahuje a toto medzihra je jednoznačne slabina Valencie.

Reagovat
-Kopy-

druhej poločas byl dobrej od nás, hráli jsme to, co jsme potřebovali - dobře jsme bránili, nepouštěli Sevillu do šancí a vyráželi do rychlej protiútoků. Nepotřebovali jsme držet míč a riskovat nějakou blbou ztrátu...ale jinak zkaženejch přihrávek bylo v tom zápase od nás spousty, zapracovat se na tom musí určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Ramos prý odmítl novou smlouvu od Realu. Je na tom něco pravdy?

Reagovat
Leo Rekordman

to je jasne,nebude snad zarabat podobnu sumicku ako neaky 16 rocny fagan

Reagovat
MadMrJacky

No a nějakou serióznější informaci by někdo neměl?

Reagovat
Billy McClane

Proste ma menej ako Bale... Len vyjednavacia taktika. Nikto nepochybuje ze by sa nedohodli.

Reagovat
Switchback

Je to kec.

Reagovat
smazaný uživatel

První nástřel. Nakonec se na poslední chvíli domluví.

Nakonec - i jeho přestup do Realu byl (doslova) 17 minut po dvanácté. Prej pomalý faxy ...

Reagovat
smazaný uživatel

španělská liga funguje výborně, takhle to pořadí má vypadat, prostě zdravá soutěž

Reagovat
Billy McClane

No z poslednych 8 zapasov sme hrali 6 vonku, z toho mame 7 vyhranych cize spokojnost. Verim, ze ked sa vratia marodi, tak sa zlepsime aj herne.

Inak teraz tesi hlavne becko. Po poslednom kole je zase blizsie do druhej resp. pre ineho do tretej ligy

Inak nevie niekto, co je z Halilovicom? Podla mna najväcsi talent v La Masii a on posledne dva duely cele presedi na lavicke. Snad sa tam nezakope.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca rekl po zapase ze ho Alves nazval pred penaltou zkurvenym kolumbijcem, u neho by me to ani neprekvapilo, pokud je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrollí se takhle hráči docela běžně? (čímž neříkám, že je to v pořádku)

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit ze rasisticky vubec, samozrejme si na hristi reknou zmrde apod. Ale tohle a pred penaltou podle me běžný neni

Reagovat
smazaný uživatel

rasisticky?

Reagovat
Kily

no proč ne, když v naší zemi je člověk označen za rasistu už jenom za to, že se nenechá okrást nebo zmlátit cikánem...

Reagovat
smazaný uživatel

ou, do tohohle se pouštět nebudu. Ač na to názor mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych prisel do samosky a řekl pet rohliku ty zkurvenej vietnamče, tak co budu..

Reagovat
smazaný uživatel

Týpek

Reagovat
smazaný uživatel

docela skromnej clovek

Reagovat
Hokaido

hladovej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne rasista

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz vic se hodi asi xenofob

Reagovat
smazaný uživatel

neviem prečo váhaš ... je to zkurveenej kolumbijec cocalero puro zero ... cocotaso

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak Odegaard ostrouhal, šestnáctku dostal Lucas.

Reagovat
misinho7

A on dostane co ?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me tak 13 nebo čtrnáctku, prece jen je docela mlady a co si budem povídat...dneska 16 skacou jak kobyly:) pokud se venoval poctive fotbalu coz predpokladam ze jo tak na to este nemel moc casu tak mu tam soupnem nejakou 13 at se spolecne zauci:) 16 at si necha Lucas... prec ma uz 21 a nejspis i něco za sebou.)

Reagovat
smazaný uživatel

13 nemůže, to je brankářské číslo, která nosí Keylor...

Reagovat
Hokaido

já myslel, že tu měl Benzema

Reagovat
Kokesh

Vsak to snad bylo jasny, on ma mit 16ku v Castille.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
MadMrJacky

Tak Fifa už vyšetřuje i Real ze stejného důvodu jak Barcu. Pokud vím, tak by to mělo čekat i Atlético. Celkem se s tím roztrhl pytel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli byli taky tak blby a ridili se platnymi pravidly spanelskyho svazu tak budou potrestani

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, jestli se řídili platnými pravidly RFEF, tak můžou být úplně v klidu. A i kdyby ne, tak by jim dost možná stačilo spolupracovat s FIFA, když je žádala o dokumenty k hráčům, a stejně by jim to mohlo v klidu projít.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě nám nic neprokážou, maximálně cigánka, který neměl ani registračku, protože nejsme odpad á lá Barcelona

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
MadMrJacky

Opravdu jsi člověk na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

nech už ide tá celta niekam do prdele, človek od nich čaká pred sezónou, že sa dostanú do pohárov miesto toho žltého hnoju ale oni nie... nájdu si strelca, potom ho nestavajú a potom sa čudujú...

Reagovat
Phillipinho

10 zapasu bez vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je tam nahoře něco o nějaké válce a o tom, že bych měl snad někomu něco vysvětlit, tak já vůbec nevím, o jaké válce se bavíte. Co já pamatuju, tak mezi fandy Barcy a Realu zde panovaly vždy jen velmi přátelské vztahy a štipka zdravé rivality nikdy neuškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, beze srandy. Co já jsem sem začal chodit (kolem roku 2003 nebo možná o fous dřív), tak tady byli dvě silné dvojičky. Na jedné straně yarda a mere a na druhé anti a doktor. K nim samozřejmě ještě další jako Navri, Luis atd. atd. atd., ale tihle čtyři byli určitě nejdominantnější. Bylo to v době, kdy byl Madrid nahoře a Barca v totálních sračkách, takže štiplavější byli v tý době určitě Culés. Nicméně si myslím, že různé špinavosti vytahovaly na sebe obě strany už tehdy. Culés ryli, Madristi se Barce zase vysmívali. Pamatuju si příspěvek mereho, když Barca koupila Etooa ... ( ). A to se víceméně nezměnilo až doteď, akorát se strany vždycky mění dle toho, kdo je zrovna nahoře, a kdo dole. Jednu dobu byla snaha to uklidňovat, ale to bylo v době, kdy začal dolar, kterej to tady rozesral úplně. Jsem si jistý, že to nebyl tak úplně jeho nápad, ale měl tady hrát určitou roli, která se mu pak vymkla z rukou (jestli ji kdy v rukou měl ...).

Takže - rytí a výsměch rivalovi tady bylo od počátku věků, ale na začátku to byl jen dodatek k fotbalovým příspěvkům a názorům na nějaké věci. A právě v tomhle se to tady postupně měnilo. Ten poměr výsměchu verzus forbalových příspěvků se tady měnil až do téhle doby, kdy si tady člověk už skoro nemá co přečíst a čím se obohatit. A tak se sem chodí jen bavit ... A dle toho to vypadá.

Takže chce-li někdo slyšet zda byla dřív slepice nebo vejce, tak bych řekl, že se to nedá tak úplně určit. Chyby byly na obou stranách a největší vinu na tom, jak to tady vypadá teď, má globalizace. Pokud to bylo o tom, že do sebe rýpali lidi, kteří se znali a věděli, co od sebe čekat, bylo to v pohodě. Ale pak sem přišli i jiní, kteří prostě nebyli tak osvícení, a mysleli si, že bojují za nějakou pravdu (často jen z jakýhosi zvrácenýho principu). A když sem dolar zatáhl osobní útoky (což se mu pak vracelo), tak to pohřbilo zdejší komunitu úplně.

Reagovat
Kily

u dolara nikdy nezapomenu na to, jak tady neustále nadával, aby si na něho pak pár fanoušků počkalo a ztrapnilo ho, což absolutně neunesl a přestal se najednou ovládat úplně

Reagovat
-Kopy-

já dolara vyřadil ze hry ale on nedodržel slovo

Reagovat
Ed_Hazard

To ste dohodli nejaký fight ? Či ako to mám chápať?

Reagovat
-Kopy-

né, prohrál sázku se mnou a měl skončit na EF.

Reagovat
-Kopy-

ale jinak prostě nejlepší to bylo za starých časů jak říkáš, diskuze, pošťuchování, srazy nebo i to shrnutí na konci roku všechno mělo svoji kvalitu a kouzlo, dobrý roky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to skvělý, no. Komunita lidí, kteří věděli, co od sebe čekat. Ale pak přišel dolar a ukázal cestu dalším a dalším dementům.

Mně by zajímala jen ta otázka, kdo dolara v jeho činnosti podporoval, protože jsem si 100%ně jistý, že jeho ... postava, nebyla jen z jeho hlavy. Můj odhad je, že to byli madristi, kteří ho znali osobně. Prvně jeho vystupování muselo být pro ně děsná bžunda, ale pak, když se to tady začalo hroutit, tak zjistili, jaký monstrum vypustili a jakou chybu udělali. A pak odešli.

Ať mě hrom trefí, jestli nemám pravdu.

Reagovat
Al Capone

Jsem cekal, ze na konci bude ze uz te to nebavi a balis to. Skoda no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč bych odcházel, když píšu, že se sem chodím bavit.

Reagovat
Xavi

Začalo to diskusí u LM pod zápasy Barcy. Nejvíc to tady rozesral dolar no, to byl fakt totální nula člověk. Pak taky osmiletý půst Madridu, zatímco Barce se dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, že pod Barcou v LM to byly vždycky děsný nánosy debility, ale tak je to o tom, když se Barce tak dařilo, tak to plno lidí hrozně sralo, a oni to řešili tím nejprimitivnějším způsobem.

Na druhou stranu - pokud tady byla řeč, kde jsou kořeny toho rýpání a vysmívání, tak to bylo daleko dřív. Akorát v jiném rozsahu a úplně jiné formě. A jestli jsme to zavinili my? Máme v tom velký díl viny. Asi tak stejně velký, jako madristi. Na druhou stranu nemůže nikdo svoji demenci svádět na chování ostatních.

Reagovat
Xavi

Jn. to je taky pravda.

Reagovat
alcantara

Jj, legendarne plakanie Chelsea fans pretrvava dodnes. Cize nakoniec za to moze tretia strana scumov z Anglicka, tym sa to moze uzavriet. Ani vajce ani sliepka, ale nakoniec kura.

Reagovat
valloire

Takže vlastně za všechno může dolar a fans Chelsea. Dolar teď fandí Chelsea. Kruh se uzavřel.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kokesh

Ta Dolarova exhibice zacala kdy? Ja tu jsem tak od roku 06 a nic si nepamatuju. Asi jsem toho dost prosvihl .]

Reagovat
Ed_Hazard

Inak obrovskú radosť mi robí José Rodriguéz, Lucas Vásquez aj Sarabia. Len tak ďalej možno sa niekto z nich raz vráti ako hviezda Na ihrisku dostávajú obrovský priestor, tak verím že ho využijú, rovnakou cestou by sa mal vydať aj Jesé, t zranenie ako keby mu zobralo odvahu a kreativitu

Reagovat
misinho7

No tej jese ako keby vsetko zabudol teraz dava styl kopnem si to okolo hraca a bezim.. A vacsinou strata

Reagovat
Phillipinho

Lucas se chytil naramne . Sarabia patri taky k oporam, ale Jose podle me nic moc...

Reagovat
-Carles-

Neymar už odohral 350 oficiálnych zápasov, v ktorých strelil 212 gólov(0,6 gólu na zápas) vo veku 22 rokov!

Reagovat
smazaný uživatel

Úctyhodné.

Ale u Neymara to není primárně o statistice gólů, jako spíš o té přidané hodnotě, kterou tomu dává v podobě své techniky. Opravdu mě hodně baví.

Reagovat
-Carles-

To rozhodne, najzábavnejší hráč v súčasnosti. Ale tá štatistika je šialená, hlavne v tom veku.

Pokiaľ po skončení súčasného vedenia budeme hladať najpozitívnejšiu vec, ktorú urobili, tak to bude s prehľadom príchod Neymara (napriek všetkým okolnostiam).

Reagovat
alcantara

Marty s nim mal pravdu. Som rad, ze mi zatvara klapacku, kedze som ho prilis nechcel. Podobny zjav v jeho veku ale nie je nikde na svete, vyplaca sa zatial kazde jedno investovane euro, ktore nas stal. Pribudla efektivita a ubudla teatralnost, pokial to bude drzat v medziach ako tuto polsezonu, bude to prakticky bez vycitiek voci nemu. Navyse po roku a pol si s Messim uplne sedia, aspon to tak vyzera navonok, aj podla indicii z ich okolia.

Reagovat
-Carles-

S Leom si sedia futbalovo aj ľudsky, to je strašne vidieť aj pri tých oslavách gólov

On sa tej teatrálnosti úplne zbavil, zatiaľ čo prvý rok tam toho bolo celkom dosť, teraz si neviem vybaviť jedinú situáciu v ktorej by vytiahol takú hereckú vložku. Niet sa však čo čudovať, keď jeho idolom a tútorom je Messi.

Reagovat
alcantara

Nieco bolo v repre, v klube prakticky nic, aspon nie na sposob, co by udrelo do oci.

V sucasnosti vyzera vsetko akosi ruzovejsie, ked sa vysledkovo dari, skoda ze nehrame s City tento tyzden. Herne to stale nie je ono, ale zlepsenie tam vidiet je. Pozitivom je tiez zrusenie zapasu v Arabii, ktore nam usetri nejake sily, aj v tom nasom vedeni zostali zbytky zdraveho rozumu.

Reagovat
Xavi

Taky jsem ho moc nechtěl a loni to nebylo úplně ono, ale letos je úžasný.

Příští sezónu čekám zlepšení Rakitiče, snad i Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

ked si to porovnám s progresom nášho minuloročného nákupu tak mi je do plaču

Reagovat
Jerichoo

*minulosezonneho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

"Philippe Mexès nebude ve čtyřech zápasech k dispozici AC Milán. Francouzský stoper dostal trest za napadení Stefana Mauriho v sobotním zápase na půdě Lazia. O jedno utkání méně si odsedí Panagiotis Koné, řecký útočník z Udine bude pykat za incident s rozhodčím."

Tak Mexes dostal za strcenie do krku a nasledne chytenie a tahanie za krk stopku na 4 zapasy... Tazko povedat ci to bolo "agresivnejsie" ako Ronaldove zakroky, ale z toho titulu, aj ked je samozrejme ina uprava disciplinarnych trestov v Serii A a PD, by som tipol Ronaldovi tiez take 3-4 zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco hracom mesiaca La ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napokom plany poplach

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

The Santiago Bernabéu stadium will be renamed the Abu Dhabi Bernabéu

Reagovat
smazaný uživatel

A následovat bude Katar Camp

Reagovat
X-bano-X

Je to dosť možné, teda v prípade ako by ostalo pri moci súčasné vedenie.

Reagovat
Kily

peníze jsou mocná čarodějka, akorát teda nevím, jestli je podle názvu odpornější tohle, nebo Coca Cola Bernabeu

Reagovat
-Carles-

McDonald´s Bernabeu

Reagovat
Kily

to by dostalo nový náboj derby s Getafe, McD vs. Burger King. Pro Getafe jenom dobře, konečně by třeba měli stadion zaplněný alespoň ze dvou třetin bez toho, aniž by ke každé zakoupené vstupence museli dát volnou poukázku na hamburger

Reagovat
smazaný uživatel

WILL BE

Reagovat
X-bano-X

Real Madrid zřejmě přejmenuje svůj stadion Santiaga Bernabéua. Podle informací listu AS se velkolepý stánek bude brzy jmenovat Abu Dhabi Bernabéu, za což by Bílý balet měl ročně inkasovat dvacet milionů eur.

Reagovat
Jerichoo

niet nad kvalitný zdroj

Reagovat
alcantara

K dnesnemu zapasu, Koke a Thiago su zraneni alebo preco dnes nehraju?

Reagovat
X-bano-X

Zranení.

Reagovat
Kokesh

Cris dva, krása.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Carles-

Komické

Reagovat
-Carles-

Real sa ešte odvolá nie? Takže možno len jeden

Reagovat
Phillipinho

De Paul is banned 4 games for elbowing unintentionally, but Cristiano Ronaldo only the half for intentional violent.

Reagovat
alcantara

Kto by to bol povedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Za totéž jsem dostal nekompromisně tři zápasy a to jsem do té doby nedostal snad ani kartu.

Reagovat
MadMrJacky

Takže hned další zápas půjde na Godina... no

Reagovat
valloire

takže na Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný jenom ve Španělsku.

Reagovat
loki5

Celkem předvídatelné rozhodnutí říkal jsem hned že dostane dva zápasy. Přece jen duel s atlety mu zakázat nemohli.

Reagovat
valloire

to je jasný

Reagovat
Visca el barca

To nadržování Realu, je vcelku trapný Na druhou stranu, on s jeho formou bude proti Atleticu taky prt platnej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele