Primera División - souhrn 19. kola

16.01.2015, 22:41, aktualizováno 18.01.2015, 22:53
Komentáře a souhrny
Sevilla porazila Málagu a je čtvrtá. Elche v záchranářském souboji udolalo Levante. Barcelona vyhrála na hřišti Deportiva a drží si tříbodový odstup na Atlético Madrid, které porazilo Granadu. Městský rival Real si zastřílel na hřišti Getafe a zůstává na čele. Plný bodový zisk oslavily také Rayo, Valencia, Villarreal a Espanyol. Córdoba se rozešla smírně s Eibarem...

Sevilla FC - Málaga CF 2:0

18.01.2015 21:00

Góly: 36. Carlos Bacca, 68. Denis Suárez

Sevilla zaslouženě vyhrála nad Malagou 2:0 a úspěšně hájí čtvrtou příčku. Skóre otevřel v první půli Carlos Bacca a pojistku přidal v druhém dějství střídající Denis Suárez. Sevilla tak zůstává doma v této sezóně neporažena, Malaga se do hry téměř nedostala a v tabulce zůstává pod pohárovými příčkami.

Malaga přitom nezačala úplně špatně, favorizované Seville se vyrovnala a dokonce si i vypracovala šance. V 10. minutě například po standardní situaci Dudy pálil na branku Castillejo, míč ale doputoval jen do rukavic připraveného Beta. První velká šance domácích přišla v 19. minutě. Deulofeu procedil míč na Baccu a ten se hnal na branku hostů. Angeleri však sevillského forvarda dokázal účinně zakřižovat a Kameni jeho střelu vykryl.

Malaga se dostal do útlumu a naopak Sevillistas byli čím dál blíž vstřelení první branky. Ve 27. minutě se do šance znovu dostal pracovitý Bacca, ale balón do branky nedostal a neprosadil se ani Reyes z následné dorážky. Naopak v 35. minutě mohli po chybě domácí obrany udeřit Los Boquerones, kapitán Duda však technickou střelu neumístil mezi tři tyče. Spálená šance mohla hosty hodně mrzet, jelikož hned z následné akce na druhé straně padla první branka utkání. Nepostaral se o ni nikdo jiný než Carlos Bacca, který měl po obloučku od hbitého Deulofeua dostatek času na zpracování a přesný ranou na vzdálenější tyč konečně překonal Kameniho - 1:0!

Druhý poločas se příliš nelišil od toho prvního, domácí tlačili a Malaga spoléhala na chyby soupeře. Do další velké šance se v 58. minutě z rychle sehrané akce dostal domácí Banega, jeho gól ale nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdovému postavení Baccy. Sevilla neochvějně kráčela za výhrou a definitivní pečeť na ni dala v 68. minutě. Výstavní akce začala na půlící čáře u střídajícího Denise Suáreze, ten zatáhl míč před šestnáctku, Bacca mu elegantně narazil patou a sám Suárez bez problému prostřelil bezmocného Kameniho - 2:0!

V 73. minutě mohl skvělý výkon korunovat druhou brankou v zápase Bacca, kamerunský brankář ve službách Malagy se ale tentokrát vyznamenal. Hosté se už na nic výrazného do konce zápasu nevzmohli a po vystřídání Baccy ztratily ofenzivní snahy domácích šťávu. Zápas tak skončil 2:0 pro Sevillu.

Více informací k zápasu

Elche CF - Levante UD 1:0

18.01.2015 21:00

Góly: 12. Jonathas

Elche pokračuje v cestě vzhůru tabulkou díky těsné domácí výhře 1:0 nad Levante. O jedinou branku zápasu se postaral Jonathas de Jesús, jenž skóroval krátce poté, co uviděl červenou kartu David Navarro a Levante tak muselo valnou část utkání dohrávat v deseti. Oba týmy navíc zahodily své pokutové kopy.

Svěřenci Frana Escriby sice vstupovali do zápasu z průběžné poslední příčky, ale díky druhému vítězství v řadě se rázem vyšvihli na pozici šestnáctou. Levante naopak propadlo do sestupového pásma a na ligové vítězství čeká již sedm dlouhých kol.

Výraznou měrou se na utkání podepsalo rozhodnutí hlavního arbitra Carlose Velasca Carballa vyloučit Navarra hned po šesti minutách hry, kdy hostující obránce zasáhl Sergia Pelegrína do tváře při vzájemném souboji o míč. Z následného přímého kopu málem okamžitě poslal domácí do vedení Faycal Fajr, avšak Diego Mariňo v brance Levante dokázal ránu francouzského internacionála zneškodnit. Přesto se záhy přece jen musel natáhnout za svá záda pro míč, neboť na Jonathasovo zakončení hlavou po centru Aarona Ňígueze neměl nárok střelu letící na vzdálenější tyč zachytit.

Hned v devatenácté minutě navíc Elche dostalo jedinečnou příležitost potuplovat výtečně rozehrané klání, když rozhodčí sporně potrestali Loukase Vyntru za zákrok na Jonathase ve vlastním pokutovém území. Nabídnutou penaltu se při absenci obvyklého exekutora Davida Lombána jal kopat Fajr, jenž však ošklivě vyhořel na mrštném Mariňovi.

Navzdory početní nevýhodě hráči Levante srdnatě bojovali a ještě do přestávky mohli vyrovnat prostřednictvím Víctora Casadesúse, krátce po změně stran pak pro změnu výtečnou příležitost zahodil José Luis Morales. Ještě lepší šanci dostali svěřenci Lucase Alcaraze dvacet minut před koncem, když rozhodčí Velasco Carballo pro změnu namíchl zkoprnělé domácí svým rozhodnutím udělit pokutový kop za zákrok Damiana Suáreze na Casadesúse. Jenže stejně jako Mariňo na druhé straně dokázal vystihnout směr i brankář Tytoń, a tak se Rubén místo ve spasitele proměnil v hlavního viníka další prohry valencijského celku.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - FC Barcelona 0:4

18.01.2015 19:00

Góly: 11. Lionel Messi, 33. Lionel Messi, 62. Lionel Messi, 83. Sidnei (vl.)

Barcelona si poradila s domácím Deportivem La Coruňa, kterému nadělila čtyři branky. Postarali se o ně prakticky jen dva hráči - Argentinec Lionel Messi, který zaznamenal hattrick a jeho dvorní nahrávač Ivan Rakitić. Společně se jim povedlo čtyřmi góly zesměšnit domácí Deportivo, které tak zůstává na šestnáctém místě.

Do první šance si nabíhal hvězdný Lionel Messi, ale Busquetsova nahrávka ho nezastihla. Tak to Messi zkusil individuálně, ale byl obrán svými soupeři. O minutu později tlak Barcelony pokračoval díky Neymarovi, který si efektní kličkou pohrál se soupeřovým obráncem a hledal nahrávkou Suáreze, ale ten se neprosadil.

Hodně zajímavá byla situace z deváté minuty, když Luisinho pravděpodobně zahrál rukou ve vápně, ale sudí si toho nevšimli. Později si Neymar opět elegantně poradil se soupeřem a tentokrát to zkoušel sám, ale neprosadil se. Následně Rakitić poslal přízemní centr na Suaréze, který tvrdou ránou posílal míč k pravé tyči. Jenže tam se ocitl obřím skokem také brankář Fabri.

Ani ten ale nepomohl o minutu později. V roli režiséra akce byl opět chorvatský záložník Ivan Rakitić, který našel skvělou nahrávkou nabíhajícího Messiho. Ten je sice možná nejmenším hráčem dnešního utkání, ale přesto krásnou hlavičkou přehodil brankáře Deportiva La Coruňa a Barcelona po deseti minutách vedla 1:0.

Kdykoli se dostal k míči Lionel Messi, znamenalo to pro brankáře Fabriho velké nebezpečí. Naštěstí pro něj ale několikrát argentinského útočníka zradilo zpracování. Do další šance se dostal brazilský talent Neymar, který pálil z úhlu. Fabri byl ale pozorný. Ani pozornost mu ale nestačila k tomu, aby zabránil Messimu v další brance. Po půlhodině hry Neymar poslal ze strany přihrávku na středu vápna, kam si sbíhal Suaréz. Ten nechtěně patičkou poslal míč na Messiho, který přehodil Fabriho a míč doputoval až za brankovou čáru!

Deset minut před koncem první půle se Argentinec Messi pokusil o hattrick, ale jeho rána se mezi tři tyče nevešla. Druhá půle se nesla opět ve znamení Barcelony, i když se Deportivo snažilo o kontaktní branku. Medunjanin se málem dostal ve vápně ke střele, ale zastavil ho Gerard Pique. Do další zajímavé šance se probíjel Luis Suárez, ale jeho postup byl zastaven zdviženým praporkem pomezního arbitra.

Po hodině hry Barcelona zahrávala rohový kop a našel nabíhajícího Lionela Messiho. Ten si vzal od Rakitiće míč, proběhl s ním do vápna a tam tvrdou ranou překonal bezmocného brankáře Fabriho - 3:0 a demolice Deportiva pokračovala pod taktovkou dvojice Messi - Rakitić.

Deportivo se snažilo s výsledkem něco udělat. Medunjanin se dostal s míčem až k vápnu a tam vystřelil, ale brankáře Claudia Brava ohrozit nemohl. Deset minut před koncem utkání se Messi odhodlal k nahrávce místo zakončení, ale nenahrál přesně. Nepřesnost vedla k dalšímu zásahu Barcelony, když Dani Alves hledal zpětnou nahrávkou do vápna Messiho a Lopo ve snaze odklidit míč napálil balon do Sidneiho, od kterého se odrazil do sítě - 4:0.

Hosté se dožadovali penalty poté, co Messiho podrazil Luisinho ve vápně, ale sudí Juan Martínez Munuera nepískal. Nepískal ani další branku, i když k ní měl v devadesáté minutě Luis Suárez hodně blízko. Skvěle se uvolnil přes obránce a vypálil, ale brankář Fabri se dnes činil. Za většinu branek svého týmu nemohl, ale platné mu to nebylo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Granada CF 2:0

18.01.2015 17:00

Góly: 34. Mario Mandžukić (pen.), 88. Raúl García

Atlético Madrid se úspěšně vrátilo na třetí příčku v ligové tabulce díky rutinní domácí výhře 2:0 nad tápající Granadou. Po půlhodině hry dostal obhájce titulu do vedení Mario Mandžukić proměněnou penaltou za faul Sissoka na Godína, na niž v samotném závěru navázal Raúl García gólem hlavou.

Svěřenci Diega Simeoneho tak znovu předskočili Valencii a nadále se drží se čtyřbodovou ztrátou za vedoucím Realem Madrid. Zato Granada dále tře bídu s nouzí na samém dně celkového pořadí, dva body od prvního nesestupového umístění, které momentálně okupuje Almería.

Zatímco proti Realu Madrid v ligovém poháru jen několik dní zpátky Fernando Torres dvakrát skóroval, tentokrát si na úvod utkání připsal pouze stejný počet ofsajdů. Na opačné straně zahrozil v šestadvacáté minutě útočník Robert, nová posila granadských, ovšem stoper José Giménez včas zakročil a ránu zablokoval. První opravdový zákrok odpoledne si chvíli nato připsal domácí brankář Moyá při střele Manuela Iturry. Vedení se však ujalo Atlético. Abdoul Sissoko totiž srazil ve vlastní šestnáctce Godína a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil chorvatský šutér Mandžukić ráně do pravého horního rohu.

Ještě do poločasu mohl zdvojnásobit vedení červenobílých Arda Turan, ale obránce Jean Babin se do jeho rány stihnul včas vložit. Po změně stran se na herním projevu pranic nezměnilo, Atlético i nadále dominovalo a usilovalo o navýšení hubeného náskoku. Mandžukić však hlavou přestřelil, Griezmann si vylámal zuby na výtečném brankáři Oierovi a Koke dvacet minut před koncem rovněž zamířil příliš vysoko. Na druhý gól si tak diváci museli počkat až do osmaosmdesáté minuty, kdy zblízka zasunul míč do sítě střídající García, jenž na hřišti pobýval sotva pět minut. Granadská ligová šňůra bez vítězství se tak protáhla na zoufalých patnáct kol.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Madrid 0:3

18.01.2015 12:00

Góly: 63. Cristiano Ronaldo, 67. Gareth Bale, 79. Cristiano Ronaldo

Pohárové vypadnutí Real Madrid nijak v boji o ligové prvenství nepoznamenalo, a tak díky brankám Cristiana Ronalda s Garethem Balem zvládl Bílý balet zvítězit na hřišti Getafe přesvědčivě 3:0. Domácí naopak prodloužili svou nelichotivou sérii bez výhry již na devět ligových kol.

Real potřeboval zvítězit, aby si bez ohledu na výsledek později hraného zápasu Barcelony udržel v tabulce první místo, a poprvé k prolomení bezbrankového stavu měl těsně před koncem první půle. Toni Kroos však z halfvoleje trefil pouze brankovou konstrukci. Po změně stran si již ovšem vzal hlavní slovo držitel Zlatého míče Cristiano Ronaldo, jenž zblízka doklepl míč do odkryté brány po dobré kombinaci Jamese Rodrígueze s Karimem Benzemou. Kolumbijský ofenzivní záložník pak stál také u zrodu druhé branky odpoledne. Tentokrát byl na konci gólové akce Gareth Bale. Skóre pak uzavřel svou druhou brankou utkání Ronaldo rovněž po přihrávce Rodrígueze, čímž navýšil svou střeleckou statistiku sezony na neuvěřitelných šestatřicet zásahů.

Od samotného úvodu bylo jasné, kdo převezme herní iniciativu. Real měl po neúspěchu v Copa del Rey, kde nestačil na městského rivala Atlético, rozhodně co napravovat, a podle toho začal. Když se však ani Marcelo, ani Benzema neprosadili, následovala fáze zápasu, kde ani jeden z týmů nebyl schopný dopracovat se k žádné větší brankové příležitosti. Se svou snahou neuspěl ani aktivní Benzema, jehož ránu z úhlu nohama vychytal brankář Codiňa, jenž následně musel předvést další kvalitní zákrok u dalekonosné rány Isca. Díky dobře postaveným tyčím při střele Kroose tak bezbrankový stav přetrvával i v poločasové přestávce.

Krátce po startu druhé půle Codiňu zasypali dalšími pokusy Benzema s Jamesem a gól hostí vyloženě visel ve vzduchu. Došlo na něj nakonec v třiašedesáté minutě díky kombinaci Bezemy s Jamesem na levé straně hřiště, z níž těžil zakončující Ronaldo jednoduchou dorážkou na 0:1. Hned tři minuty nato se zasloužené vedení Realu zdvojnásobilo, když skvělý Jamesův centr přistál na zadní tyči na hlavě nabíhajícího Balea. Odevzdanému soupeři pak po dalším perfektním Jamesově vzdušném bochánku přidal hlavičkou Ronaldo a Real pokračuje v ligové dominanci, i když má zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 1:0

17.01.2015 22:00

Góly: 90. Felipe Caicedo

Celta Vigo nakonec odjíždí z Katalánska bez bodů. Dlouho sice hrála alespoň o jeden, ale ani ten jí domácí nedarovali. Tři body si naopak nechává Espanyol Barcelona. Domácím zajistil výhru Felipe Caicedo v devadesáté minutě.

Domácí Espanyol to nakonec dokázal! Duel na Estadi Cornellà-El Prat rozhodl Felipe Caicedo, který vstřelil jediný gól utkání v devadesáté minutě a rozjásal fandy. Jeho pátý gól v sezoně znamenal, že se Espanyol Barcelona posunul na současnou devátou příčku.

V prvních chvílích bylo na obou stranách hodně rušno. Stuaniho centr z levé strany vypadal nadějně, ale nedoputoval k určenému adresátovi, protože dobře zasáhla obranná linie soupeře. Hosté zahrozili díky Larriveyovi. Larrivey hledal ihned po proniknutí do velkého vápna nabíhajícího Nolita, jenže jeho nabídku překazila pozorná obrana.

Nolito se na levé straně zasekávačkou výborně uvolnil a poslal přihrávku Orellanovi, jenže ten na balon nedosáhl. Orellana se zkoušel prodrat kupředu po pravé straně, což se mu ale nepovedlo. Po dvaceti minutách se Joaquín Larrivey pokoušel projít přes obranu Espanyolu, ale ta mu nic nedovolila. O něco podobného se pokoušel také Sergio García, který ale nevystřelil úplně nejlépe. Deset minut před koncem první půle se Arbilla dostal k volnému balonu, který napálil na bránu. Ani jeho snaha ale branku nepřinesla.

Po faulu na Larriveye se do šance dostali hosté, jejich přímý volný kop neznamenal pro brankáře Casillu příliš vážné nebezpečí. Nástup do druhého poločasu se povedl více Espanyolu. Stuani se natahoval po centru z levé strany, který vyslal García, jenže na míč v dobré pozici nedosáhl. Larrivey se o chvíli později dostal za domácí obranu, načež nechal vyniknout Casillu. Dorážka neměla úspěch, protože střílejícího hráče obklopilo hned trio hráčů, které mu nedalo šanci na vystřelení.

Po centru z levé strany hrací plochy hlavičkoval Stuani hodně vysoko nad břevno, v další šanci se objevil Joaquín Larrivey. Ten se dral do další ofenzivní akce, jenže byl zastaven ofsajdovým praporkem sudího. Deset minut před koncem utkání se Orellana tlačil do zajímavé příležitosti, jenže proti byl Fuentes, který soupeři zakázal vstup do výsostného území svého brankáře a míč odklidil stranou. To už byl na hřišti Felipe Caicedo, který přišel s jediným účelem - vstřelit branku a rozhodnout.

A byla to správná volba, protože právě střídající Caicedo se stal hrdinou domácích fanoušků. Nejprve vyslal vpřed kapitána Sergia Garcíu, který trefil břevno. Následně už měl více důvodů k radosti, když si zpracoval centr z pravé strany hrací plochy a následně levačkou zakončil. Brankář Alvarez neměl šanci zasáhnout a kapituloval. V devadesáté minutě Espanyol rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Katalánsku.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 2:0

17.01.2015 20:00

Góly: 42. Denis Čeryšev, 83. Bruno Soriano (pen.)

Villarreal potvrdil roli favorita a v domácím zápase zvítězil nad Athleticem pohodlně 2:0. Žlutá ponorka tak nadále může směle živit naděje na možné umístění mezi nejlepší čtveřicí, zajišťující účast v Lize mistrů. V první půli načal skóre Čeryšev, jehož na konci zápasu doplnil z pokutového kopu Bruno Soriano.

Po sérii dvou remíz za sebou je výhra pro Villarreal o to cennější. Posunul se díky ní zase o něco blíže svým konkurentům, byť v ligové tabulce zůstává pořád na šesté příčce. Bodové rozdíly jsou však minimální. To Athletic prožil další nemastný neslaný večer a se čtvrtou ligovou prohrou za sebou znovu padá střemhlavě tabulkou až nebezpečně blízko sestupovým příčkám. Od osmnáctého místa nyní Basky dělí pouhopouhé tři body.

První šance zápasu přitom připadla právě trápícím se hostům. Aritz Aduriz ovšem odražený míč po rohovém kopu umístil pouze do pozice, kde byl připravený zasáhnout Sergio Asenjo. Poté se brzy obraz hry přelil ve prospěch domácích, kteří brankáře Iraizoze přinutili k prvnímu zákroku skrze ránu Luciana Vietta zpoza pokutového území. Vietto pak těsně před uplynutím půlhodiny utkání znovu pokoušel štěstí, tentokrát však jeho ránu zblízka zablokoval obránce Aymeric Laporte.

Bezbrankový stav i tak nevydržel ani do konce úvodního poločasu. Tři minuty před odchodem do kabin totiž potvrdil své nesporné kvality Denis Čeryšev. Čtyřiadvacetiletý Rus, jenž ve žlutém dresu působí na hostování z Realu Madrid, si naběhl po levé straně hřiště, aby převzal Ruizovu přihrávku, ustál atak soupeře, namířil si to přímo do šestnáctky a z ostrého úhlu prudkou ranou rozvlnil síť za zády překonaného Iraizoze.

Krátce po změně stran mohl střelec první branky svůj gólový účet zdvojnásobit, ovšem tentokrát hlavičkou zamířil vedle a poté se svou střelou levačkou na brankáře Athleticu nevyzrál. Ne že by to Villarreal muselo mrzet, Athletic působil po většinu druhé pětačtyřicetiminutovky neškodně a umocnil svou střeleckou impotenci, která jej provází po celou letošní sezonu (patnáct branek v devatenácti ligových zápasech). Domácí si své vedení pojistili osm minut před koncem, když De Marcos zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Bruno Soriano.

Více informací k zápasu

Valencia CF - UD Almería 3:2

17.01.2015 18:00

Góly: 11. Dani Parejo, 28. Rodrigo, 83. Álvaro Negredo - 13. Tomer Hemed, 33. Tomer Hemed

Valencia nakonec udolala Almeríi 3:2 díky brance Álvara Negreda z 83. minuty. V první půli ještě dokázali hosté dotáhnout náskok Netopýrů díky dvěma gólům Tomera Hemeda, ale v druhé půli již neuměli čelit vysokému tempu hry Valencie, která si vítězstvím upevnila postavení v první pětce.

Na první branku utkání se nemuselo dlouho čekat. Velká aktivita domácích byla odměněna už po 11 minutách hry, když Barragán vyslal do vápna Almeríe chytrý pas a Daniel Parejo přesnou ranou k tyči rozjásal více než čtyřicet tisíc diváků v hledišti - 1:0! Radost Valencijským ale nevydržela dlouho. Netopýři totiž hned o dvě minuty později chybovali ve středu hřiště a rychlý protiútok potáhl po pravé straně Welligton Silva, jenž následně přesným centrem našel před bránou nabíhajícího Hemeda - 1:1!

Hra se poté částečně uklidnila, ale domácí se odhodlaně drali za dalším gólem. A těsně před uplynutím první půlhodinky skutečně udeřili znova. Úspěšná akce začala na levé straně a po ose Gomes - Alcácer - Rodrigo se míč podruhé v zápase dostal za záda gólmana Juliána - 2:1! Domácí si ovšem znova nedali pozor krátce po vstřelení vedoucího gólu. V 33. minutě si na Verzův rohový kop nejvýše vyskočil Tomer Hemed, jenž svou druhou brankou v zápase udržel akcie svého týmu nad vodou - 2:2! A mohlo být pro Netopýry ještě hůř, kdyby neúnavný Hemed namířil svou hlavičku v 36. minutě jen o málo níž, jeho pokus tak pouze orazítkoval břevno!

Po změně stran už podobně dramatických chvil ubylo a Valencie se systematicky tlačila za rozhodující brankou večera. Ještě před tím v 52. minutě spálil dobrou šanci Gomes. V 60. minutě pak domácí kouč Nuno nasadil do hry Negreda, který ihned oživil ofenzivní snahy Los Che. Střídající útočník si vypracoval slibnou příležitost už v 63. minutě, jeho hlavička ale skončila jen v rukavicích gólmana Juliána.

O poznání úspěšnější byl pak zkušený Negredo v 83. minutě. Při rozhodující akci zápasu vypustil Gayá z levé strany prudký centr před hostujícího brankáře a na zadní tyči si počíhal právě devětadvacetiletý forvard, jenž své první ligové zkušenosti nabíral právě v Almeríi - 3:2! Na Negredova střelu hlavou už hosté nedokázali najít odpověď a Valencie si tak připsala zcela zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Rayo Vallecano 0:1

17.01.2015 16:00

Góly: 81. Manucho

Real Sociedad doma překvapivě prohrál s Rayem 0:1 a po čtyřech ligových zápasech bez porážky opět padl. Vyrovnaný zápas rozhodl deset minut před koncem hlavou Manucho. Rayo tak odčinilo porážku z minulého kola a drží se v pohodlném středu tabulky, domácí tým naopak zůstává stále bez možnosti promluvit do pořadí na předních místech.

Zápas začali aktivněji hosté, ale jejich nadšení vydrželo sotva deset minut a poté hra upadla do průměru. Opatrná oťukávaná nepřinášela příliš fotbalové radosti, a tak bylo nadlouho jediným zpestřením zejména pro dámské osazenstvo Manuchova výměna nevyhovujících trenýrek. První vážnější akci zápasu vyprodukovali domácí, když se ve 22. minutě Agirretxe otočil ve vápně Raya a střelou do rukavic Toňa prověřil jeho pozornost.

Taktovku hry povětšinou držel Real, ale jeho útoky postrádaly razanci. To předvedl v 30. minutě Prieto, jenž po úniku Canalese pálil slabě do středu brány. První velké varování pro Moyesovu družinu přišlo v samém závěru první půle, když Kakuta procedil míč na Manucha a na hrotového útočníka Blesků zívala prázdná branka. Manucho však nabízenou šancí pohrdl.

Nezáživná podívaná před zraky více než jednadvaceti tisíc diváků pokračovala i v druhé půli. Po hodině hry se však hra trochu rozhýbala a více ze hry měli opět Baskové, kterým ale ani série tří rohových kopů nestačila k vážnému ohrožení branky Madridských. V 66. minutě se zase zaskvěl Toňo, jenž odvážným výběhem zlikvidoval slibnou šanci Realu.

Utkání spělo k bezbrankové remíze, ale tu odmítl v 81. minutě muž zápasu Manucho. Dlouhovlasý útočník z Angoly si naskočil na rohový kop Trashorrase a míč zapadl přesně k pravé tyčce Rulliho svatyně - 0:1! V poslední desetiminutovce se už Real nevzmohl na pořádný tlak a ze zápasu tak odcházeli domácí hráči se sklopenou hlavou. Rayo bylo dnes produktivnější a slaví šťastné tři body.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - SD Eibar 1:1

16.01.2015 20:45

Góly: 1. Florin Andone - 73. Mikel Arruabarrena

Córdoba nakonec jen remizovala v páteční předehrávce 19. kola nejvyšší španělské ligy s Eibarem 1:1. Domácí sice skvěle začali, když se Andone trefil již v první minutě po chybě obrany, ale hosté se nevzdali a dvacet minut před koncem utkání srovnal na konečných 1:1 čerstvě střídající Mikel Arruabarrena.

Córdoba do utkání s Eibarem přímo vlétla. Už po deseti vteřinách hry se míč po chybě hostující obrany dostal k Florianovi Andonemu, ten si jej v kombinaci hlavou vyměnil se spoluhráčem, jenž mu balon vrátil. Andone k němu měl sice o krok dále než obránci soupeře, ale ukázal vytrvalost a chuť, míč doběhl a propálil přízemní ranou brankáře Iruretu - 1:0.

Eibaru chvíli trvalo, než se z rychlého šoku vzpamatoval. Domácí naopak v poklidu kombinovali kolem pokutového území soupeře a ke střelám se odhodlávali jen velmi zřídka. Z větší vzdálenosti se odhodlal Fausto Rossi, jenže brankář Irureta se překvapit nenechal. Zhruba z 20 metrů pálil také Federico Cartabia, jenže ten minul bránu soupeře asi o pět metrů.

Do rány Saúla Berjóna se obětavě vložili hned dva bránící protihráči. Obrana Córdoby se dostala do problémů po půl hodině hry, když skvěle pálil Manu Del Moral. I s jeho zakončením si ale obrana soupeře poradila. Konec první půle již žádnou další zajímavou akci nepřinesl, takže na rozuzlení zápletky si diváci museli počkat.

Hned na úvod druhé půle reagoval Eibar na nepříznivý výsledek stažením Boriy Eqizy, jehož nahradil José Maria Anibarro. Hodně velké problémy pro domácí tým znamenala minuty sedmapadesátá. Druhou žlutou a následně logicky červenou kartu dostal Eduard Campabadal, který svého soupeře nešetrně stáhl k zemi.

Kuriózní moment nastal o minutu později, když do deseti šel také Eibar. Za likvidační faul dostal červenou kartu Piovaccari. Córdoba chtěla stůj co stůj udržet své vedení a unaveného Nabila Ghilas vystřídal čerstvý Gómez Moreno Abel. Ani jeho přítomnost ale změnu stavu nepřinesla. O to se pokoušel dvacet minut před koncem Federico Cartabia, který se dostal do šance ale brankář Irureta předvedl famózní zákrok. V další šanci se objevil zkušený Florin Andone, ale ani on svou další trefu dnes večer nezaznamenal. A tak se údělu skórovat ujali hosté.

Ve stejné době se na místo Del Morala postavil zkušený Mikel Arruabarrena. Ten se o pouhé tři minuty později stal hrdinou hostujících fanoušků, když si naběhl na přesný centr Saúla a hlavou vstřelil vyrovnávací branku - 1:1. Během posledních deseti minut se dvakrát pokoušel individuálně prosadit Federico Cartabia ale ani jednou netrefil bránu. V tuto chvíli je Córdoba na čtrnácté příčce, zatímco Eibar je v nekompletní tabulce La Ligy osmý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid18150362:1545
2.FC Barcelona19142348:944
3.Atlético Madrid19132437:1841
4.Sevilla FC18123330:1739
5.Valencia CF19115335:1738
6.Villarreal CF19105432:1735
7.Málaga CF1994622:2031
8.SD Eibar1976624:2527
9.Espanyol Barcelona1965822:2923
10.Rayo Vallecano19721020:3323
11.Celta Vigo1956818:2121
12.Real Sociedad1947819:2419
13.Athletic Bilbao19541015:2519
14.Córdoba CF1939715:2818
15.Getafe CF19451014:2717
16.Elche CF19451018:3517
17.Deportivo La Coruña19451014:3117
18.UD Almería19441117:3016
19.Levante UD1937913:3416
20.Granada CF1928911:3114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (489)

Přidat komentář
Murtago

Eibar útočí na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamali Baskové

Reagovat
Shevchenko

9 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar

Reagovat
Krausio_Real_M

Co to letos s tím Realem je?

Reagovat
-Kopy-

Zasloužený a důležitý tři body, příště Sevilla to bude maso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

tak to pôjde o vela, verím že to zvládneme :) aj tretí flek je reálny

Reagovat
smazaný uživatel

už sa tešim na payasa http://i.imgflip.com/g3tk.gif

Reagovat
smazaný uživatel

O to 3. vitezstvi to vypada jako poradna bitka. Verim i Villarrealu, ze do toho muze promluvit jeste

Reagovat
smazaný uživatel

*misto

Reagovat
aurelio

ja si myslím, že sa do toho boja zapojí ešte aj Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillu date doma ako nic .

Reagovat
aurelio

Kiež by ... to je pre Valenciu najhorší súper, tento zápas bude rozhodujúci

Reagovat
smazaný uživatel

a nasledujucich 17-16 kol bude zbytocnych . To ako keby ste hrali o titul

Reagovat
aurelio

Ty sa síce smeješ, ale mám dojem, že tento Nunov tím je psychicky labilný. Nedajbože stačí jedna domáca prehra, vonku to bude zase mizéria a hneď je 4-6 bodov v ťahu a to je pri tak našlapanej tabuľke dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre kazdeho je vonku hrat dost tazke . Hlavne aby ste si postrazili doma a vonku plne bodovali proti timom pod 8-9 miesto . Ale mi to proste pride vtipne nadavat na remizi vonku s Celtou a podobne . Nehovoriac o tom ze Sevilla hra 3 sutaze a vy iba 1 . A ked pozeram na to kolko mate bodov tak kludne mozte potrapit Atletico .

A hovorit o zapase s Sevillou o rozhodujucom je vtipne .

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to zase bude komentovat na valencijský televizi Albelda

Reagovat
smazaný uživatel

a já doufám, že vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto kto fandéte valencii či na Jaoa Cancela je nejaká opcia alebo šanca , že by ho Valencia kúpila?

Reagovat
stas87

pekne Celta..posledny zapas na tikete,potreboval som 2 goly

Reagovat
Pipo123

Tiež posledný match na tikete, mal som 02

Reagovat
stas87

ma Vietto vykupku a ak ano,v akej vyske?vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

každý v Španielsku má výkupku, u Vietta to je 14M libier

Reagovat
Kokesh

Proc to ve Spanelsku pises v librach?.]

Reagovat
smazaný uživatel

pretože som našiel takúto sumu

Reagovat
Aldeano

Protože tu výkupku nejčastěji využívají kluby z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hraju futbal managera za real a moje sestava vypada takto: DE GEA - HUMMELS, CHIELLINI, VARANE - VIDAL, JAMES, VERRATI - RONALDO, IBRAHIMOVIC, MULLER, FALCAO a vyhral sem po sobe 3xlygu a 3xlygu mistru, kazdy zapas dam tak 4-5 golu, myninalne 2 dostanu, ale vzdycky vyhraju, skoda ze sem nechodi lidi z vedeni, treba by se mou sestavou inspyrovali.

REAL FORZE FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kubys

Jsy král!

Reagovat
aurelio

Ja keď som mal 6 rokov, tak ešte neboli počýtače. Ale mali sme papeky a kladivo, ušlo to.

Reagovat
smazaný uživatel

arsin pls

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
misinho7

co si ty zac?

Reagovat
F.Torres

jiří pls

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát jsi dával save/load?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to strojeně psaný a je vidět, že chceš fakt moc zaujmout, nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Kily ktory cule ma rovnaku IP ako tento troll?

Reagovat
Kily

žádný, ale se stejnou ip adresou tu běhá fc nantes

Reagovat
Billy McClane

No to je tiez pekny kvietok. Preco sa nedavaju automaticky bany, tym co maju dajme tomu viac ako dva aktivne ucty z rovnakych IP adries?

Reagovat
Kily

musel by někdo mít dost času a nervů na to, aby mu stálo za to pravidelněji procházet hovna v diskuzích

Reagovat
Billy McClane

A nedalo by sa to tak nejak nastavit, ze moze existovat len 1 ucet na 1 IP?

Reagovat
Kily

určitě ne, viz. níž

Reagovat
Billy McClane

Tak potom uz asi niet nadeje na lepsie diskusie

Reagovat
Switchback

Reagovat
teenz

Reagovat
DelPiero137

Uz len ISP ma svoje routre/proxy z ktorych pristupuje x lud a ma rovnaku IP. Max na MAC by si to mohol izolovat ale to by si sa velmi musel sparat v IP a odchytavat packety.

Reagovat
Kily

když už je jistota, tak to banem skončí, u některých je to složitější, jelikož se z jedné IP přihlašuje víc uživatelů s tím, že nejde o jednoho a toho samého

Reagovat
ACSeRw!n

presne! vsechny zacenzurovat, tak to ma byt. at zije socialismus

Reagovat
smazaný uživatel

možná trapnější koment než on...

Reagovat
valloire

Dušan z Vysočiny?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

No, jediné s čím můžeme být jako Madridistas spokojení, jsou tři body, protože výkony byl opravdu zoufalý a hodný zamyšlení. Snad nás ta záverečná půlhodinka dostala do pohody...

Reagovat
One-Real

Vy jste hrozne nenasytni, na Getafe je to vzdycky tezky. Témeř do ničeho jsme je nepustili, šanci bylo dost, 3 góly, hrací unavení. Tady si snad kazdy mysli, ze budeme vyhrávat všechny venkovní zápasy uz 3:0 po poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale první poločas a část druhého byla fakt zoufalá. Doufám, že to bylo takové vyvrcholení těch mdlých výkonů z počátku tohoto roku a příště už navážeme na tu závěrečnou půlhodinku. 3 měsíce zpátky bychom tohle Getafe porazili 4-5:0, možná i víc a druhý poločas by se dohrával v exhibičním tempu, takhle jsme se strašně nadřeli.

Reagovat
valloire

Já ne. A proto jsem vsadil až na druhý poločas 2+

Reagovat
Aldeano

Carvajal dnes slušně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

to bol zase boj, ale po strelenom góle už trochu lepšie, hlavne konečne poriadny výkon Jamesa, snáď sa už konečne chytí, rovnako ako Bale s CR ... v Cordobe by som to dal bez Kroosa s Illarrom a dal by som šancu aj Jesému, hoci Bale dnes nebol zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Z druhé strany, ten Crisův pohyb a výběr místa je ale famózní. Chápu, že pro Katalánce a zaslepené stoupence Lea to nejsou góly, ale stejně. Teď z opakovačky to bylo nádherně vidět. Když dostal míč James, tak bylo vápno plné obránců Getafe. Potom odvedl skvělou práci Karim, ale ten Crisův náběh už v té době, kdy dostával Benzín míč a pak v momentu přihrávky to rychlé odpoutání

Reagovat
Kokesh

Vzdyt ma Lionel to same. Jsou to buldoci, oba umi vycitit sanci a stat na spravnem miste.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A já tvrdím, že ne?

Jenom reaguju na ty kecy v diskuzích.

Reagovat
valloire

Leoš není jinej. Spoustu golů doklepne.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší nahrávači ligy: 1. Karim, CR, James po 9, 4. Cheryshev a Koke po 8

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo pořádné info o Čeryševovi? Stokrát lepší náhrada na lavičku než kupovat někoho typu Reus?

Reagovat
smazaný uživatel

Je vyborny ale neverim ze s nim pocitame . Budem vobec rad ked sa bude pocitat s Casemirom

Reagovat
smazaný uživatel

aj Leo ma 8, si troska zabudol

Reagovat
Billy McClane

To ma. A Karim, CR a James maju 9

Reagovat
valloire

jak je to možný? Vždyť říkali, že se přesunul na tvůrce hry a nahrávače a proto nedává tolik gólů jako CR. No to jsem zklamanej....Kde je chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.whoscored.com/Articles/uujv22b9be-jtzphmgthea/Show/Player-Focus-Real-Madrid-Youth-Cheryshev-Emerging-as-a-Top-Creator-at-Villarreal

Patří mezi nejlepší hráče Villarealu a na svý pozici možná i dokonce v lize. Do Realu se už nevrátí, Ponorka na něj má opci a on osobně by byl na hlavu, kdyby vyměnil svoji klíčovou roli ve Villarealu za vysedávání na lávce v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi jsem rozbil EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že jdou všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerozbil, PJovo přidání klikatelných odkazů mi rozbilo ten ownyho addon.

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, o opci jsem nevěděl. Škoda no, takový typ ala Callejón by se určitě hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

A Jese je co ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten pôjde k nám na striedačku k Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho strasne moc chces A pritom mas ponuku hracov od nas luxus : Asensio , Odergaard , Medran , Burgui

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio skončí v getafe, Odergaard u nás na striedačke, Medran by si u nás nekopol a toho posledného si si vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik Burgui je snad najlepsi hrac v Castille . Ten je podla mna tutovka ako Quini .

Reagovat
smazaný uživatel

Quini je šikovný, len má smolu, že prišiel Insúa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé je hráč s potenciálem být mega hvězda, ten potřebuje hrát pravidelně a nebýt žolík, který tam bude chodit na posledních třicet minut s cílem rozhýbat to a nebude si na to stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
alcantara

Tie klikatelne odkazy, konecne po sto rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=a0ksVaLlaIw

tady je jeden, ale neklikatelnej

Reagovat
valloire

tak je klikatelnej

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Schválně mi najdi jednu akci, kterou by předvedl i Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

0:10

Reagovat
valloire

jo, to je tak všechno

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
SIRBRANIKE

A CR7 ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Manucho je proste zver, ten snáď ešte neprehral hlavičkový súboj

včera nás socky dosť prehrávali, proste doplácame na ten mäkký stred ihriska, ale nakoniec sa to nejako ubránilo, šťastie, že má Ba tak dlhé nohy a stihne ich napchať všade

od nás opäť najlepší Kakuta, škoda, že Manucho zaváhal pred prázdnou, lebo tá nahrávka bola úplne super, vlastne celá akcia bola super

naše štatistiky sú úplne skvelé, až som sa čudoval

máme druhé najvyššie držanie lopty 58,4%

s Celtou máme najviac žltých kariet 60

sme 5. najčastejšie strieľajúce mužstvo

tretie najpresnejšie prihrávajúce mužstvo

v tabuľke kariet máme v prvej 5 hneď troch hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano má aktuálně v dresu Realu Madrid na kontě 288 gólů ve 276 zápasech a na čtvrtém místě ztrácí jeden gól na třetího Carlose Santillanu, ten ale na svých 289 gólů potřeboval zápasů 645.

A Iker je třetí v počtu startů za Real Madrid (703) a ztrácí 8 startů na druhého Manuela Sanchíse. Jen tak mimochodem, Karim Benzema má ve 264 zápasech 125 gólů a je v historické tabulce střelců na děleném 12. místě s Fernandem Hierrem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Stiksxx

Předpokládám správně, že byl Torres zase k hovnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zase?

Reagovat
Stiksxx

jako v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní posuzování.

Reagovat
Stiksxx

Já se ptal. Neposuzoval jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale musíš rozlišit 2 životní etapy, protože návrat do "rodiny" je už jiná kapitola.

Reagovat
Stiksxx

Tak může být i nemusí. Právě když dal v tom svém první zápase dva goly realu, tak jsem tu mohl vidět, jak hodně lidí mluvilo o tom, že zlé časy jsou pryč a že konečně má důvěru v celém týmu a že je doma a že ted bude zas "superstar". Neřikám, že zas nemůže být, ale tvrdit po prvním zápase je blbost.

Reagovat
Stiksxx

Kecám po prvním zápase. Ale ty tvoje známky níž nejsou zase až tak strhující..

Reagovat
Phillipinho

Superstar fakt uz nikdy nebude. Ale neco jeste Atleticu nabidnout muze. Doufam v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nabídl, klidný postup v Copě. A i v ostatních zápasech to bylo vcelku v pohodě. Přínos má, to je očividné.

https://www.youtube.com/watch?v=vvJ2_ZqtrrQ

Tady je shrnutí jeho momentů v zápase. A z toho je vidět, jak si plní svoje defenzivní povinnosti a hlavně jak si věří na míči, párkrát tam dobře obránce zamotal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético - Granada

Granada nastoupila odhodlaně a prvních 25 minut Atlético přehrávala, v tu dobu na hřišti nebylo lepšího hráče než křídelník hostů Robert. Avšak Atlético všechny náznaky nebezpečných pozic hostů ubránilo a nebo špatně řešili granadští finální fázi (např. El-Arabiho hlavička z šestnáctky, když vedle mu nabíhal hráč úplně sám na gólmana. Tlak Granady tedy opadl a otěže zápasu začínalo přebírat Atlético. Do 35. minuty ještě nesměle. Po gólu bylo do přestávky na hřišti jedno mužstvo a i když Granada dobře bránila, tak přesto se bylo v posledních deseti minutách na co dívat. Pěkné kombinace, dobrý pohyb. Penaltový zákrok Sissoka na Godina lehce sporný. Ruka na rameni tam byla, ale Godin sebou švihl jak Ronaldo.

Přestávka to zase všechno utnula a druhý poločas začal unyle. Granada někdy zahrozila po křídle, Lass nebo Robert dokázali větrat Juanfrana respektive Siqueiru. Ovšem bez větších problému pro Atlético zůstalo jen u náznaků. Granada má hráče kvalitní první půlku tabulku, ale neumí ohrozit branku. Naprosto neefektivní hra. Po takových 5-10 nudných minutách se Atlético trošku zahřálo a iniciativa byla už opět na jeho straně. Pohodová kombinace uprostřed hřiště, držení a míče a občasné zaměstnaní obrany dělalo dojem, že zápase se dohrává. Tak se i stalo a 3 body zaslouženě putují na konto domácích.

Od 1-10.

Moya - 5 (neměl moc práce a když už, tak zazvonilo břevno přímo z rohového kopu hostujícího Pitiho). Nedá se moc hodnotit, tohle byl takový rozpačitý moment.

Juanfran - 5 (aktivní dopředu, ale vzadu ho hosté chvílemi řádně proháněli. Dobře dopředu, horší dozadu = průměr).

Gimenez - 6 (někdy trochu nejistý s míčem, celkově poctivý nijak zvlášť nevyčnívající výkon, ale Gimenez je tam od toho, aby přestál všechny nebezpečné situace a on je přestál).

Godin - 8 (zřejmě nejlepší hráč zápasu. Jako téměř vždy pevný vzadu a jeho nečekaný náběh do šestnáctky při přečíslení soupeře znamenal rozhodující pokutový kop.)

Siqueira - 6 (lepší se. Ze začátku ho tam větral Robert, ale pak velice dobrý).

Gabi - 6 (v prvním poločase to byl právě on, kdo začal diktovat tempo hry po úvodním tlaku Granady. Jsem velice rád, že Gabi z minulé sezony se pomalu vrací po tom tragickém začátku právě probíhající sezony.)

Mario - 6 (neohrabaný, ale mám z něho radost. Pevný v kramflecích, vždy se nachomýtne do přihrávky, zblokuje, ztečuje, jeho černá práce je navíc okořeněna někdy zajímavým přehledem a rozehrávkou. Snad zůstane. Je to borec. Sice jsem ho často hejtil, ale on do Atlética patří.)

Koke - 5 (zklamání, za první poločas tak 3. Ale ve druhé půlce se zlepšil, a tak jak v první diktoval tempo hry Gabi, když jsme měli míč, tak teď to celou druhou půlku dělal Koke a to je cenné, i když tak jak kurvil dlouhé přihrávky, na to nejsme zvyklí.)

Arda - 7 (Aktivní, dobře se na něho kouká, klasicky neefektivní. V prvním poločase krásně umotal soupeře, v druhém přidal asistenci. Vyhrálo se 2:0, byl silný na míči. Víc netřeba. Tak 6, ale hodnotím o známku výš, na něho se totiž kouká tak jak třeba na Rosického. Lahoda.)

Torres - 6 (líbil se mi. Žádné zakopnutí, uklouznutí, nic trapného, na co jsme byli zvyklí z Chelsea. Vybojoval na sebe fauly, párkrát šel přes hráče, dal 3 centry a co je důležité jeden z nich vedl k penaltovému zákroku Sissoka na Godina).

Mandžukič - 5 (on si svoje odehraje skoro vždy, ubránil některé pozice, vybojoval některé míče, ale dnes to nebylo ono. Nebyl tak aktivní, trošku bez energie. Dal branku, ale jinak průměr, těžký průměr.)

Griezmann - 7 (svěží vítr Atlética. Pohyb, střela, přihrávky, On chce hrát.)

Raul Garcia - 7 (přišel, viděl, zvítězil = dal gol. Je to borec. Kritika se tuhle sezonu často spouští na Maria Suareze a právě Raula Garciu, ale bez obou si momentálně nechci Atlético představit. Gladiátoři. No a co, že kolohnáti. Konkrétně Raul Garcia by na hřišti za Chola klidně umřel a to je to proč je Atlético tam, kde je.)

Jimenez - nehodnocen. Epizodní rolička.

Cholo - 8 (není moc, co vytknout. Střídal Torrese za Griezmanna, možná aby dal najevo, že Mandžukič je jednička. A to je dobře. Pokud Torres přijme svou roli a bude při zemi, tak bude hodně platný. On je miláček davů, ale Mandžukič a Griezmann jsou momentálně lepší fotbalisté.)

Diváci na EVC dnes aktivní, ale ne v hojném počtu. Škoda. Každý zápas není finále, i když tohle bylo vzhledem k vývoji v tabulce obrovsky důležité vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

stručně, o čem je ten příspěvek?

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej, jsou lidi, kteří mají jen subjektivní názory. A jsou lidi, kteří se pokouší svoje subjektivní dojmy objektivně zpracovat. Já mívám často to první, ale u Atlética se pokouším o to druhé. Někoho to třeba zaujme a rád si přečte, jak ten zápas mohl vypadat. Jinak se podívej na výsledek, pokud chceš být stručný. A nic víc nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, měl bys zapracovat na stručnosti, stačilo napsat "fuck you" :) Ale ne, mě to jen prostě zajímalo a přišlo mi to moc dlouhé, tak jsem požádal o stručný výtah :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhá je kniha o 500 a více stranách. Tohle máš za 3 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde doba, kdy si svoji vlastní lenost uvědomíš. A pokud ne, tak zůstaneš na té samé úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

budu o tom meditovat

Reagovat
Stiksxx

Mě se to líbí. Aspon vím, že Torres zas až tak k hovnu jako v Chelsea být nemusel, jak jsem psal výš. Ale stejně mi to přijde od něj hodně málo. Tohle určitě dokázal v Chelsea. Ale zase na druhou stranu je potřeba si uvědomit, jak dole je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono lidi musí přestat čekat na toho Torrese, který byl kdysi. A navíc v Cholově pojetí fotbalu nemusíš být génius, stačí abys byl platným hráčem. A on je zatím velice platný hráč. Hrál proti Barceloně, Realu a Granadě. Všechno týmy, kde mají hráče na té nejlepší individuální úrovni (ano, i Granada, i když je poslední, tak jejich hráči jsou individuální hodně dobří, nadprůměr La ligy). Moje známkování u něho je zatím myslím nějak takto (5, 6, 9, 6). A to důležité, Cholo má najednou více možností do útoku než věže Mandžukiče a štírka Griezmanna. Najednou je tam i hráč, který chce chodit individuálně a zaměstnávat obranu každým svým pohybem. A to mu zatím docela vychází.

Reagovat
Kokesh

Jakej nadprumer prosim te, co je to za blaboly?

Reagovat
smazaný uživatel

Granada má hráče úplně v pohodě na 7.-10. místo.

Reagovat
Kokesh

Jo, to v kazdym tymu se nekdo takovy najde, jsme totiz ve Spanelsku a ne ve Skotsku. Bojuji 4. sezonu o zachranu, tam je jejich misto, Nevim o jakym nadprumeru tu diskutujes...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, trochu jsem to asi přehnal. Možná bych to měl napsat takto. V zápase proti Atléticu předvedli dnes výkon na úrovni mužstva z první desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

oni majú káder v poho na prvú desiatku, lenže tento mandril ich vidí akurát keď hrajú s nimi a výsledky...

Reagovat
Kokesh

Na prvni desitku? Ale, ale...misto koho? Ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga, Rayo, Eibar

Reagovat
Kokesh

Ktery by zas nahoru mohli doplnit Celta ci Athletic...ja si v souvislosti s Granadou o zadnym 10. a lepsim miste netroufnu mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to zle vedené mužstvo, hráčsky je na tom Granada lepšie ako Celta

Reagovat
Phillipinho

To si teda nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

aňo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Barcelonu pls

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jasně ukazuje, že Zlatý míč měl skončit v jeho rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si spletl rok ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

Dobrej zápas a skvělej Messi.Letos zatim hraje famozně.V letošní sezoně skoro všechny jeho goly opravdu hodně pěkný.

Co se musí ale určitě zlepšit je Suarezova koncovka,protože pak to teprve bude paráda..Tak snad další parádní výkon předvedeme proti Atletům ve středu

Reagovat
monty25

Hezky Messiáš! Hlavně bych ho chtěl pochválit za ten gól hlavou. Je vidět, že Fifa není až tak nereálná...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale někdy je směšné když přehlavičkuje o půl metru vyššího obránce

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Sidnei mal byt mega talent... Takto dopadnut

Reagovat
smazaný uživatel

gól v zápase s Barcelonou...to není tak špatné

Reagovat
Spalovač šancí

Nemá tuto sezonu Messi více gólů hlavou než Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, ale na svůj poměr jich má opravdu hodně. A tenhle byl fakt pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ma vic asistenci

Reagovat
vocasisko

asistencí hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě?

Reagovat
loki5

Ze hry ano celkově ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako že Ronaldo zahrává penalty hlavou nebo ?

Reagovat
loki5

Blbě jsem si to přečetl moje chyba.

Reagovat
Phillipinho

Sevilla to v andaluzskym derby zvladla. Pristi tejden Valencia- Sevilla na Mestalle. To si nenechá ujit, tam pujde o hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon, Bacca se konečně chytil, Navarro je poslední dobou opravdu nedoceněnej hráč, kdykoliv zaskočí za Tremoulinase a nebo dříve ještě za Morena, tak podal kvalitní stabilní výkon. Banega není hráč do základu a podle mě ani hráč do Sevilly, škoda, že Emery je v tomhle takovej, že si svoje koníčky prostě tahá sebou (i když Pareja se po hrozný první sezoně rozehrál skvěle). Deulofeu asi na pár týdnů vyřadil dnešním výkonem Vitola a Vidala ze sestavy, asistence na první gól je toho důkazem. Reyes, k němu není co psát - fotbalový virtuos...

Za týden ale bude vše jiné, forma jde bokem (kterou máme momentálně lepší než Vale), karty budou lítat vzduchem a do poslední sekundy nebude nic jasné (fanoušci netopýrů ze zkušenosti ví) . Nezbývá než věřit. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná, že jsem chtěl k Atléticu ještě říct, že dost napoví taky příští měsíc až někdy po polovinu března, jelikož co Vás v tom období čeká za soupeře, no...Jak znám Chola ohledně rotace hráčů, tak si nejsem jistej, jestli nám vůbec do toho března zvládnete utéct...Myslím si, že letos to bude souboj čtyřky (ATM,SEV,VAL,VIL) o dvě poslední vstupenky do kina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, u nás se cíl nemění, což vlastně i na tiskovkách potvrzuje Cholo - 3. místo. Pokud se vyhnou zranění, tak útok bude v v pohodě, Torres tím, že je symbol Atlética dostane hodně času, takže tam bych se nebál únavy. Takže na 2 místa v sestavě 4 hráči, to je ideál, samozřejmě nesmí přijít zranění, protože Raul Jimenez na to ještě nemá. Záloha klasika, tam jsou tažné koně a rozehrává se Mario Suarez, což je velice pozitivní a taky nám to pomáhá. Takže na 4 místa 6 hráčů, u kterých se nemusíme obávat propadáku - Mario Suarez, Tiago, Gabi, Saul, Koke, Arda.

A v obraně se nám fantasticky rozehrál Gimenez, takže na dva střední obránce tři nesmírně kvalitní jména. Luxus. A beci jsou taky pořešení, protože Juanfrana skoro identicky dokáže nahradit Jesus Gamez a Siqueira má za zadkem Ansaldiho a Lucase, který v zápase s Real v Copě ukázal, že je použitelný. Brankáři Moya, Oblak.

Já jsem docela v klidu ohledně soupisky. Samozřejmě program bude brutální, co nevidět 2x Barcelona, Liga Mistrů a liga, ve které je díky vyrovnanosti důležitý každý zápas. Snad se vyhnou zranění.

Vy jste na tom jak? Dlouho jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem teď zápasy s Realem i Barcou, s Barcou teda to prokoučoval Cholo podle mě, hráči roztažený od sebe jak nohy Ewy Farny. Gimenez se mi dost líbil, ale to už tuším na MS, on roste teda hlavně vedle Godína, podle mě jeho ztráta by byla víc než zřetelná, Miranda není zas taková skála jako vloni, pokud se nepletu a navíc je po tom zranění. Lucas překvapil i mě, co jsem četl na ATM.cz tak na Siqueiru celkem kluci nadávaj, tak netuším do jaké míry to s ním je. Co se týče středu zálohy, tam je to vyvážený parádně. Je jasný, že kandidát na 3. místo jste vy, ale ten los..no uvidíme všichni ho mají těžký, teda až na Valencii, kterou už nic jinýho než víkendy nezajímají. Nevím jestli jsi koukal ale právě mezi tou Ligou mistrů vás čeká v lize Real, Sevilla a Valencia, to se myslím nějaký rotaci hráčů nevyhne a v nejsilnějším nejspíš na ty zápasy nepůjdete, i když... -> Cholo.

My jsme na tom výsledkově asi o 200% líp než na hřišti. To jak jsme posbírali body za poslední měsíc v lize nechápu, a dokonce to kolik jsme dostaly gólů, to už vůbec nechápu. Dneska už to ale bylo fajn tak uvidíme. Jsem šťastnej, že ten tým opět táhne za jeden provaz, stejně jako vloni -> především zásluha Emeryho, kterou tu partu z těch kluků dá se říct vybudoval, dost si na tom zakládá a podle mě hlavně díky vůli jsem vloni urvali EL a letos si myslím, že se může povést něco podobnýho (LM, výhra EL nebo výhra CdR). Je mi totálně u prdele jakým způsobem se tam ty borci dostanou, jestli přes 3., 4. místo nebo vítězství v EL, ale ta Liga mistrů prostě za rok na Pizjuánu bude, protože jestli ne po tomhle Emeryho období, tak nevím kdy, tolik šancí zas pár let být nemusí, doufám, že máknou a urvou to, závisí na tom budoucnost klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na CN Cholův prokauč. Já jsem byl v šoku už z prvních 3 minut. Presink u šestnáctky Brava, wtf? :D Nevím, asi to chtěl zkusit, jestli je i nějaká jiná šance uspět proti velké dvojce. Ale na SB v Copě už to zase byl poctivý dobře namíchaný beton, teda až na chybu Oblaka. Jj, Gimenez roste vedle Godina, bez Godina si dovolím tvrdit by byl průměrný. Godin je alfa omega té obrany. Lucas fakt mile překvapil. Bale si neškrtl. Siqueira je nejhorší hráč základní sestavy. To bez debat. Ale poslední zápasy jde nahoru. Super na SB proti Realu a super i dnes. Záloha byla do půlky podzimu hodně bídná - Mario a Gabi byli v hrozných sračkách. Jen Tiago někdy něco zahrál. Naštěstí se zvedli a teď co začal v zápasech dominovat i Mario je to super. Snad se poveze na pozitivní vlně, protože jeho výkony nám bodly. Na SB pomalu nejlepší hráč a i dnes velice dobrý. Valencia bude nepříjemná, ale venku prý hraje bídu a myslím si, že venkovní body se do konečného resultu promítnou. Ale výhodu má, soustředí se jen na ligu, jak píšeš. No na náš los jsem se nekoukal, ale jo, to bude těžké období. Někteří příznivci Realu nám tu na EF dávají vcelku sežrat, že jsme poserové, ale to třetí místo fakt bude maximum, si myslím. Samozřejmě stát se můžou zázraky, tak jak minule. No a počkej, vlastně s Barcelonou, Realem i Valencií hrajeme na jaře doma. To by mohlo být taky rozhodující, doma se něco z toho urve. Jsem si jistý. Točit to bude, protože - RG, Torres i Gimenez musí zkrátka hrát. Nevím, co je s Ansaldim, největší překvapení ze všech příchodů a nějak na něho pořád čekám a nic. Už dlouho nehrál, to snad není zraněný už.

My jsme na tom podobně, tolik kolik máme bodů, to je malý zázrak. Hra vypadala někdy fakt otřesně a vyhrávalo se jen silou vůle. Jo, Emeryho jsem si hrozně oblíbil. A když jsem viděl pak něco ze začátku sezóny, tak jsem si říkal, ti kluci fakt táhnou za jeden provaz. Sevilla tu LM dá, myslím, že jsem vás tipoval v předsezónní tipovačce na 4. místo. Myslím si, že vrchol přijde. Musí. Emery ten tým vytáhl podobně jako Simeone, je tam vidět práce. Hráči drží pospolu. Hra je vymakaná do pragmatismu. Jak říkám, budu vám držet palce, ale o víkendu si myslím, že to tam neustojíte. Budu rád, když mě překvapíte. To, co tam předvádí Valencia je snad větší napadání a presink než Atlético na EVC. To je prostě peklo. Oni jsou šílení.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ti ještě odpověděl nebo pokračoval v diskusi (až teď jsem totiž zjistil jak mi to chybí ), ale vstávám za 5 hodin, takže tě nechci nijak odbýt, musím si jít už lehnout. Co jsem si ale přečetl ten příspěvek, tak v podstatě ve všem souhlasím, škoda, že Emery není jako Simeone klubová modla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou.

Reagovat
alcantara

Denis Suarez?

Reagovat
smazaný uživatel

Vstup do sezony měl skvělej, i když podle mě ho trochu (zbytečně) vyhypovalo okolí, hrál skvěle, ale bylo vidět, že ještě musí dozrát v mnoha aspektech hry. Potom přišlo tuším zranění a celkem herní útlum, Emery začal stavět Banegu a Denis se do toho těžko dostával, teď ale od Vánoc už se opět rozehrává dobře a je vidět, že si i věří. Na hřišti je to taková lasička, co všude proklouzne. Ostatně dnešní gól je toho důkazem - https://www.youtube.com/watch?v=VzJtvnYgF1M

Reagovat
alcantara

Dik, to je dobre, moze byt z neho nieco.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, třeba já jsem na začátku sezóny jeho jméno často zmiňoval, i když jak píšeš - bylo to ještě takové nevyspělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsme ho i tady vychválili. To samé teď děláme třeba s Viettem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, pamatuju si, jak mi párkrát z toho vychvalování cukalo v oku On hrál skvěle, ale šíleně mu chyběla finální fáze...k čemu to pak je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi starý pragmatik.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tohle ujetý trochu. Nejradši se koukám na mexičana Gia z Villarrealu , na Rosického, na Ardu. Takže Denis Suarez byl hned můj oblíbenec. Všechno borci, co jsou zoufale neproduktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ardu mám z Atletica nejradši, to je čistá poezie, když vede míč..

Reagovat
Kokesh

Brzdi, brzdi .]

Reagovat
-Kopy-

ty umíš vždycky pořádně vychválit hráče u nás třeba Otamendiho

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vás viděl právě ve třech zápasech. Na Pizjuánu, s Atléticem a s Realem. A Otamendi byl vždy výborný, ale to co předvedl v zápase s Realem to bylo na hodnocení 11 z 10, to jsem dlouho neviděl takový výkon stopera. Jasné, každý týden mám na očích Godina, ale ten předvádí výkony zhruba kolem hodnocení 6-8. Takže Otamendi mě šokoval tím jak je neskutečně kvalitní a dokáže málem sám vyhrát zápas. Tolik obránců na světě moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

Překrásný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bacca 1 plus 1. To je dobře. Zápas na Mestalle bude fakt síla. To si snad nikdo, kdo bude chtít vidět ten nejlepší fotbal nenechá ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to mělo něco s fotbalem společnýho, na obou stranách moc chladných hlav nenajdeš, ale to asi nikde ve Španělsku. Mezi Vale a Sevillou je to ale extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš. Fotbal to bude fantastický a právě ta řevnivost tomu dodá ještě šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak tipuji výhru Valencie. Víc to přeji samozřejmě vám, protože jsem si v minulé sezóně hrozně oblíbil Emeryho. Dokonce se někdy přistihnu v očekávání jak jste hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejsem si jistý, jestli obstojí v tom pekle. Na Mestalle je to totiž tuhle sezónu fakt peklo. Zažil to Real, zažilo to Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně se divím, jak to tam mohla ustála Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradox je, že tam přehrajou takovýhle týmy a pak maj problémy se spodkem tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stejně jde o hovno v podstatě, rozhodovat se bude úplně jindy a jinde než tam, jediný co to může ovlivnit je psychika, s tabulkou to skoro nehne. Bod by byl zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jasný no. Poctivé sbírání bodů se spodkem tabulky, to je klíč k úspěchu. A do LM půjde ten, kdo dokáže pravidelně urvávat body i venku.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopej válečnou sekeru hned vedle té mojí, aspoň na týden.

Těším se moc, bude to masakr, čekám až bet365 vypíše karty a naložím je, to je ještě víc jistější než to, že ráno vyjde slunce. Jen doufám, že nás neobere o body Negregolazo

Reagovat
-Kopy-

jo bude to hodně heclé, potom co se v posledních letech děje a hlavně loni, navíc Negredo, navíc v tabulce soupeříme a taky šáša Emery...rozhodčí bude pod tlakem jak kráva, snad vyberou někoho aspoň trochu schopného, už se taky těším

Reagovat
-Kopy-

jo a ještě Banega vlastně poprvé na Mestalle jako soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pikantností tam bude dost - Emery, Banega, Negredo, pomsta za EL, boj o LM...+ očekávám velkej výjezd fanoušků Sevilly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím, kde budou toho schopného hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

Vidal uz ze sestavy vypadnul driv. Kdyz uz tak hraje na beku. Reyes se vypracoval zpatky do zakladu ackoliv mu na zacatku sezony Emery moc neveril, to je obdivuhodny. Jinak Deulofeu podle me Vitola ze sestavy nevytlaci, Vitolo se mi zda vyborny a do defenzivy urcite lepsi jak Deulo. Jinak Gameiro by mohl dostavat vic prostoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to právě s Vidalem myslel, po dnešku už bude mít problém se dostat i na beka, protože Diogo hrál dobře a Vidal naposledy zahrál hrozně.

Není to v tom, že by Emery podle mě Reyesovi nevěřil, on ví co má Reyes v sobě, tak blbej Emery není, naopak mně přijde opět Emeryho zásluha, že Reyes se dostal na ten level, kde teď je - nepostradatelný hráč Sevilly. On hrál špatně na začátku, podle mě na to i dost sral, Reyes takovej je, fláká to, když mu to dovolíš, byly i spekulace o odchodu, tomu ale nevěřím. Emery to z něj prostě vyždímal, nasral ho, donutil ho k lepším výkonům, vybičoval ho a proto je podle mě tam kde teď je. Vitolo je v posledních týdnech strašně moc slabej až neviditelnej směrem dopředu, dozadu je asi o něco lepší než Deulo, ale ten má teď fazonu, hraje dobře, kope standartky, podle mě určitě bude hrát místo Vitola na Mestalle, je dobře, že Emery konečně Vitola posadil, prospěje to jak Vitolovi tak týmu a hlavně Deulofeu tu šanci dostat prostě musel, říkal si to v poháru, takže tady s tebou moc nesouhlasím. Gameiro dostává prostor, nemůže dostat víc, Gameiro nemůže hrát sám vepředu, není na to stavěnej, není to takovej typ, podle mě je to nejideálnější hráč z celýho kádru Sevilly do rozběhnutýho zápasu a otevřený obrany soupeře, když vedeme a tu jeho roli bych ani nijak neměnil.

Reagovat
Phillipinho

Asi mas pravdu s tim Vitolem, nevidim vsechny zapasy jako ty, casto jenom sestrihy a komentare ve spanelskych novinach. Otazka je, jestli je Gameiro se svoji roli spokojen, ale je pravda, ze dokud budete hrat 3 souteze, tak dostane prostoru dost. Treba ted v Cope. Taky skoda, ze Tremoulinas je sklenej, na zacatku sezony hral lepe nez minulou sezonu Moreno. Ale kdo je asi nespokojenej je Aspas. Nedavno sem videl video, jak se nedostal do hry a byl pekelne nastvanej. Videl si?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že všichni se budou dostávat na hřiště teď, když jsme se udrželi ve třech soutěžích a je dost pravděpodobný, že v CdR půjdeme taky dál. Tremo se zranil no, jinak opravdu byl lepší než Moreno.

Aspase jsem viděl a strašně litoval, naprosto to chápu, já vlastně ve fotbale prožíval nedávno podobný to co on. Emery je v tomhle pěkná svině, proti Celtě ho tam měl dát. Aspas právě říkal na tý střídačce když si vyzul obě kopačky.."Furt ty stejný střídání." Hned na to mu vlastně dával ruku před pusu Denis aby to nezašlo někam jinam..

Reagovat
Phillipinho

Jo Denis pohotove . Ale chapu ho, ze je nastvanej, ale mel by to v sobe udrzet, protoze to mu fakt taky nepomuze. Jestli to teda Emery videl a slysel

Reagovat
smazaný uživatel

Emery na tiskovce řekl, že ten Aspasův výstup nebude mít žádný vliv na jeho minutáž a jeho přístup k němu se nezmění a zůstane profesionální.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Emery bude v tomhle absolutní monarcha jako Simeone. :D Prostě tvrdá hlava. Tam není moc šance dostat se do okruhu pravidelně hrajících hráčů.

Reagovat
Kokesh

Reyes.

Reagovat
Free_player

a další hattrick do sbírky ... strašná mašina

Reagovat
smazaný uživatel

CR je skvělý,ale Messi je jen jeden !!!! Pro mě už delší dobu Nej hráč na světě!

Reagovat
Switchback

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
placa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
celeb

30 hattrickov za Barcu, z toho 22 v LaLige (23 CR7)

Reagovat
Kokesh

O to je to neuveritelnejsi, ze Cris ma nejvice v lize.

Reagovat
migwel

.... malá vsuvka.... Messi 22 od roku 2004, CR7 23 (new rekord La ligy) od roku 2009 ....

Reagovat
alcantara

new rekord

A co ma byt? Ved to snad kazdy vie, odkedy posobia v Spanielsku.

Reagovat
celeb

tak ako 17 rocny zaloznik. Ale zlepsuje sa chalan! To, ze v PD zakotvil aj Ronaldo, je pre ligu len dalsie plus.

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
vocasisko

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nekul oči. Je to tak. Jako fandovi Realu se to jistě nelíbí,ale na toho argentinského špunta má ještě co dohánět. A sem zvědavý jestli ho překoná? Pro mě jako nezávislého budu sledovat souboj těchto dvou kosmických robotů.

Reagovat
valloire

A budu koulet. Dal teď 3 kusy La Coruni. Super. Jenže my jsme tam vyhráli 8-2 a CR dal taky 3 kusy. Kdes byl tehdy? Ale jinak ok, každej to vidí jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já tu nezpochybňuju CR přece? Napsal sem,že je Messi ještě furt lepší než CR. A to se taky může změnit. Proč by ne? Takže nevím oč jde? Ty nejsi objektivní= to chápu jako fanda Realu. Ale vším co oba dokázali je prokazatelně ZATÍM lepší. Nic víc nic míň.

Reagovat
valloire

I o tom se dá polemizovat. Ronaldo dokázal vyhrát s 2 týmy všechny trofeje. To je u mě argument pro něj. Messi je něco jako Makarov, kterej se tehdy zdál lepší než Gretzky. Ty tomu budeš rozumět, páč jsi to zažil. Sehranej naslepo se spoluhráči jako Messi v Barceloně. Rudá mašina. Tedy byla. Teď už není a hned 2 GB za sebou má CR. Nejenom pro mě je CR komplexnější a statistikama srovnatelnej Já na PL nikdy nekoukal třeba, s jedinou výjimkou a to je MU za Ronalda. Takže jsem byl rád, že šel do Realu, protože jsem tušil, že se Real zvedne z těch lejn, kde pár let byl. A to je mimo jiné zásluha CR. Messi sice Barcelonu dostal taky na lepší level, ale na podobným byla už za Ronaldinha a jak se ukazuje, minimálně stejnou zásluhu na tom má Pepek.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je debata na 4 opice v hospodě. O.k. I ty máš v ledčem pravdu.

Reagovat
valloire

To je debata na víc opic. Tady jede už pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

. Keby dal CR 5 kusov proti Getafe tak tu nenapise ani slova .

Ale holt musis to chapat . Arsenal vyhral na pode City . Tak pod sekciu PL len tak skoro nemoze ist

Reagovat
smazaný uživatel

Cožee? tobě normálně jebe čobole. Co má tady moje komenty společné s AFC vs City? Kristova noho.

Reagovat
smazaný uživatel

Skus si to este raz precitat a zamysliet sa nad tim co som napisal dobre ? Snad ako haterovi tragedov ti ta pointa zachvilku dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Však on fandil Arsenalu, ty hlavo. Vážně těžký skousnout, že někomu prostě přijde jako lepší Messi než Ronaldo?

Reagovat
valloire

Tak dal 2 góly a k tomu to nejdůležitější. ASISTENCI. Což je přeci víc, než hattrick.

Reagovat
Leo Rekordman

nemoze ist pod pl sekciu? ved pre CFC je to dobre nie?

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu. Je to šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

3 goly z 8, to neni zas takovy terno

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zrovna tie reci prichadzaju ked CR nema formu .

Reagovat
smazaný uživatel

Ba ne synku. Píšu to za cca 8 let. Třeba právě letos CR zasluženě vyhrál ZB bo Messi loni hrál

Reagovat
patas92

Reagovat
madridcan

Mna skor uputalo to, ze ti, ktori si z jeho nazorov robia pravidelne picu pod PL a neberu ho vazne, tak mu tu davaju palce hore

Reagovat
alcantara

Podobne, ako pokazene hodiny dvakrat ukazuju presny cas, aj krles ma svoje svetle chvilky, preto s nim obcas moze niekto suhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva ste se hledali. Dneska si pochlebují a zítra se hádají.

Navíc madridcan mele hrozné nesmysly. Nemám CR rád a nikdy nebudu,ale fotbalista je sqvělý!!!!!

Reagovat
valloire

Světlou chvilku, která se vám hodí do krámu, pokrytci.

Reagovat
alcantara

Hlavne to ber tak vazne vsetko. Pokrytec je pre mna ten, kto pri vyhlasovani GB rok 2010 berie ako vysmech, zatial co rok 2014 nie

Reagovat
madridcan

Ja som sa k tomu vyjadril, ked si musis hriat dalej svoju polievocku, tak si ju hrej a po pritom si chod pozriet na twitter, ze ci nahodou na Santiagu Bernabeu neskandovali fanusikovia Realu pri Cristianovi Messi, Messi...dik

Reagovat
alcantara

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
valloire

Vám to pořád nedochází co? Ale co se divím. Začínám si myslet, že jste vážně tak hloupí. Takže polopaticky. V roce 2010 to výsměch byl. Jenže tehdy se poprvé hlasovalo podle jiných kritérií. Proto to vzbudilo ten výsměch. Takže když víme, jak se hlasuje v roce 2014, tak to už výsměch není. Co je na tom k nepochopení fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

lol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Takže mu nemáme dávat za pravdu jenom proto, že normálně mele nesmysly? My jsme teda pokrytci, jo? Pokud se dožiju toho, že jednou nenapíšeš úplnou píčovinu, taky ti hodím like.

Reagovat
smazaný uživatel

Utopisto.. :)

Reagovat
valloire

rozumbrada z Berouna

Reagovat
valloire

Messi je nejlepší hráč všech dob a myslím, že už nikdy lepšího neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Kokesh

http://www.efotbal.cz/clanek-143326-Ballon-d%D2%91Orful,-aneb-nejhorsi-jedenactka-roku-slozena-z-hvezd:p0.html

Tak to je uz ale uplny dno. Jednoho po druhym z tech redaktoru bych vyhazel, web o fotbale je to horsi jak blesk. Diky bohu za EF.

Reagovat
Kily

efotbal víceméně skončil už před nějakými šesti nebo sedmi lety

Reagovat
smazaný uživatel

byla to první fotbalová stránka, kterou jsem na webu objevil. Díky efotbalu jsem pak našel eurofotbal. Bylo to asi kolem roku 2007 a tehdy jsem byl za tu stránku nesmírně rád..

Reagovat
Kily

oni jako první spojili ty dvě nejdůležitější věci, které jsou třeba. Jednak si uvědomili, že v zemi není žádný pravidelně aktualizovaný web o fotbale a pak měli peníze na to, aby myšlenku zprovoznili. Ale nakonec dostali to, co zasloužili za chování k lidem, co jim tam psali články

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ta Barca, začala podávat přesvědčující výkony.

Reagovat
Robbie

Messi a C.Ronaldo jsou dva nejlepší hráči planety, říkejte si co chcete, ale třeba Pelé,Romário nebo Maradona by v dnešní době nebyli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze srovnávat. Jiná doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Cigána nepustíš, černoch ti nevadí

Reagovat
dextroza_m

ty skupino

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné každému normálnímu člověku.

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprve takový Karel Pešek

Reagovat
smazaný uživatel

ale od mala by byli vedeni jinym zpusoben a meli by lepsi treninkovy podminky a mnohem profesionalnejsi zazemi. napriklad kdyz pele zacinal tak brazilska liga byla temer amaterska soutez a do evropy nemel duvod prestoupit. romaria bych do teh nejlepsich v historii neradil. a maradona byl debil kteryho vsichni okolo vyuzivali. dneska by si to mozna pomoci spravnyho agenta pohlidal a hral by porad v top klubu. takze tohle podle me vubec nejde srovnavat

Reagovat
Free_player

tak to je snad jasný ...

Reagovat
valloire

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nechápu, jak mohl Messi skončit v anketě zlatý míč druhý, když Angel Di Maria byl vyhlášen nejlepším hráčem Argentiny..

Reagovat
migwel

... Messi se tam dává automaticky ze soucitu... Jak by média a fanoušci vysvětlovali, že nejlepší hráč, o kterém to celý rok tvrdí, píší stohy článků, nakonec skončil třetí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve Tomer Hemed odpověděl na trefu domácího kapitána Daniela Pareja, poté stejný hráč srovnal i po zásahu Rodriga De Paula. (sport.cz) Však De Paul nehrál ne?

Reagovat
madridcan

Cristiano viac golov ako 14 timov PD, 14 timov SA, 12 timov BL a 11 timov PL Messi pri svojom rekorde mal o takomto case 19 golov(kolko ma aj v sucasnej dobe v lige)...pohar nas uz nemusi trapit, do LM daleko. Kym zacne LM, tak ak sa nezrani, tak bude hrat kazdy zapas. No som zvedavy, kde skonci. Prekonat Raula v lige tuto sezonu(co by dosiahol prave tym, ze by prekonal Messiho), by bolo neuveritelne.

Reagovat
valloire

Reagovat
iamek

a víc penalt než 18 týmu PD,14 týmu SA,1ě týmu BL,15 PL

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Keby sa United pod Gaalom vedeli poriadne dostat do sestnastky, tak mozno by aj oni tolko kopali

Reagovat
puji

keby stará mama mala gule tak je starý otěc

Reagovat
smazaný uživatel

a všetky premenené, tomu sa hovorí sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

real určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

boli stale? To ma tesi

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

potopena

Reagovat
dextroza_m

ty vole tak to byl zásah :-)))

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ani jedna penalta, C.Ronaldo 8

Reagovat
smazaný uživatel

nevymýšlaj si

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

proti levante to bol priamy kop?

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

copak ?

Reagovat
valloire

Nic. Koulíš na něj oči a má přitom pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

je rozdíl mezi penaltou a gólem z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

hej penaltu môžeš nedať a gól z penalty ti už nikto nezobere

Reagovat
smazaný uživatel

jo, proto není pravda, že Messi nekopal ani jednu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

*gol z penalty

Reagovat
Billy McClane

A ja sa pytam, ma to tento golman za potreby?

https://www.youtube.com/watch?v=_YnLE8OGybM

Reagovat
smazaný uživatel

GB mu za to dat ze zle vybehol .

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že vaše kampaň pokračuje i po vyhlášení GB.

Reagovat
patas92

však teď vyběhl dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Myslenka dobra, ale posral to.

Reagovat
patas92

Balon tím skluzem pořádně netrefil no, ale přečetl to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dante by ho kludne stihal .

Reagovat
celeb

zabranil situacii 1 vs brankar, gol z toho nebol, nebola ani poriadna sanca. Pre miesne baletky bol urcite lepsi Iker, ktory dostal za 3 zapasy 3x viac golov, nez Neuer za 7, z coho tretina padla po jeho chybach.

Ono je pre niekoho lepsie, ked brankar stoji na penalte, dostane k tyci a potom len mava rukami na obrancov, ze co mal robit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, Dante by ho v pohodě zakřižoval, tak jakápak situace 1 vs brankář..

Reagovat
madridcan

Je tym specificky, iny uz nebude. A hlavne nech to robi aj proti Realu. Bale s Ronaldom sa nenechali dvakrat nukat

Reagovat
Phillipinho

Sasek. Tesim se az to posere.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

vyběhl skvěle.. akorát tím skluzem netrefil pořádně míč

Reagovat
Aldeano

Takže jinak řečeno: vyběhl fantasticky, jen to posral. Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
valloire

běhal tam jako pajac

Reagovat
Aldeano

Revoluční styl chytání

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vacin

Revoluční styl chytání postřelený srnec

Reagovat
bayern987

Parádní kousek od Neuera!

Reagovat
valloire

Škoda, že nebyl gól. Co bys pak psal? Parádní kousek?

Reagovat
bayern987

Napsal bych, že je dobře že si tu chybu nechal na nějakej bezvýnamnej přátelák.

Reagovat
valloire

ok

Reagovat
smazaný uživatel

mě to připadá hrozně trapné na pohled..běhat tam jak kkt, když mám být v bráně

Reagovat
Switchback

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Vždycky si říkám, kde mohl být Horvi, kdyby tolik nekalil a nežral.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on psal ze kdyz byl ve sportingu tak hodne zhubnul ale necejtil se vubec dobre a nevyhovovalo mu to. ze potrebuje mit mohutnejsi postavu. skoda ze na celkovou zivotospravu uz od mala vubec nedal. karieru mel slusnou ale promarneny potencial tam je hodne citit.

Reagovat
valloire

Já když vidím Xabiho fantastický dálkový balóny, tak vidím i ty Horviho. Škoda, ale zase dobře pro Plzeň. Tu knížku si budu muset pořídit.

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

mlč sparťane !!!

Reagovat
Switchback

... na kdyby se nehraje

Reagovat
valloire

tak jasně, ale myšlením, čtením hry a pasy na to měl jako málokdo

Reagovat
migwel

... ikdyž Messiho nemusím (hlavně po jeho mediální masáži) musím uznat že včera hrál Messi jak v dobách jeho největší slávy ... dravej, hladovej po gólech, velká radost z gólů ... takhle jsem ho už dlouho neviděl...

Reagovat
Switchback

se na něj díváš asi málo no

Reagovat
LAM

Asi by jsi měl přestat koukat co říkaj media a koukat na víc Messiho zápasů.To co loni předváděli media bylo až směšný a taky to byl jeden z důvodů toho že dostal tak málo hlasů.

Reagovat
smazaný uživatel

média idú kampaň proti Messimu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď trapnej

Reagovat
LAM

Proč?Vždyť je to pravda.V médiích se snažili jen pořád něco proti Messimu hledat a na výkony se zaměřovali až pak.

Hlavně když pak Ronaldo dal v zápase dva goly a první byl z penalty a druhej doklepnutí do prázdný,tak článek o tom jak byl zas úžasnej Mimochodem ten největší rozdíl v hlasech byl právě u medií.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, a nikto nepísal o Messiho fenomenálnej forme na konci minulej sezóny

Reagovat
Switchback

nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď má pravdu

Reagovat
misinho7
Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hracov na hate vybrali kvalitnych Paradna praca Adidas

Reagovat
misinho7

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je Baleova oslava 0:25

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Úplně sem zapomněl že Bale dokáže vypadat i normálně. Už aby si tu čelenku sundal...

Reagovat
Jerichoo

nech už idú všetci do predele s hatermi, ale reklama vydarená

Reagovat
valloire

Cruyff už nemůže brát vážně Zlatý míč a dá se říct, že se vážně nedá brát ani on.

Reagovat
LAM

Někdejší hráč i trenér Barcelony Johan Cruyff se ve své pravidelné úvaze pro De Telegraaf tentokrát zaměřil na ocenění Zlatý míč, které ostře zkritizoval. Sedmašedesátiletému Nizozemci vadí hlavně skutečnost, že namísto zástupců Bayernu Mnichov či německé reprezentace triumfoval v obou předchozích ročnících Cristiano Ronaldo. "Na nejvyšší úrovni je třeba spojit individuální kvalitu a týmové úspěchy. Z tohoto pohledu je absurdní, že Zlatý míč dva roky po sobě obdržel hráč, který nehrál dokonale a ani nezískal nejvíce trofejí. V roce 2013 vyhrál Bayern vše, co mohl, a místo Kroose nebo jiného jejich hráče dostal Zlatý míč Ronaldo. Během roku 2014 byl Kroos opět klíčovým hráčem a vyhrál mistrovství světa, avšak nebyl ani mezi finalisty. Zato Ronaldo byl na MS naprosto nevýrazný... Toto ocenění FIFA už nelze brát vážně," myslí si Cruyff.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo inviduailni kvalitu a tymove uspechy spojil. Vic jak kterykoliv jiny hrac. Tak at uz drzi ten senilni Katalanec hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom bude závist.

Reagovat
X-bano-X

V minulej sezóne určite nie. Aké týmové úspechy? Copu? Každý rok si to prispôsobujete podľa toho, čo Vám vyhovuje. Napadať výsledky ankety je hlúpe, oveľa hlúpejšia je však obhajoba výsledkov na základe klubovej príslušnosti toho či iného hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
X-bano-X

Chápe že vy 3 ste výkvetom EF, ale občas by nezaškodilo vedieť viac o tom o čom sa ľudia bavia pred tým ako tu hodíte tie svoje kvázi vtipné emotikony. Cruyff hovoril o oboch posledných GB. A každý aspoň priemerne inteligentný človek hneď pochopí na ktorú sezónu narážam, keď hovorím o sezóne bez trofeje. Ako Ronaldo spojil individuálnu kvalitu s týmovým úspechom v sezóne kde Bayern všetko valcoval?

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo vyhral zlatu loptu ked s realom vyhral ligu, resp. ligu majstrov a copu. ktory z tych rokov je bez trofeje?

Reagovat
X-bano-X

Presne tak. Vyhral Ligu a GB v čase keď na druhej strane stál hráč, ktorý vyhral Ligu, LM, pohár atď. Aby bolo jasno, je mi jedno kto akú individuálnu trofej získa. Ale keď tu tak čítam komentáre, tak vidím že sa menia pravidlá podla toho, čo práve prevláda u toho ktorého obľúbenca.

Reagovat
valloire

za toho Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

ved si napísal, že v minulej sezone určite nie, tak sa nemotaj preboha

Reagovat
X-bano-X

Keď chýbajú argumenty, tak sa chytáme za slovíčka čo? Trošku primitívne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznat svoji chybu a kopat... Trošku primitivní

Reagovat
smazaný uživatel

*Neuznat, pardon

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

LM?

Reagovat
misinho7

a najdolezitejsiu klubovu trofej si kde nechal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard už patří Realu, chybí jen ofiko potvrzení od klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z něj bude odchovanec.. Hezký pokus Realu, snad mu to vyjde a vypracuje se.

Reagovat
MadMrJacky

Odchovanec je, pokud stráví dva roky v akademii ne? A pokud vím, tak on měl mít ve smlouvě podmínku, že bude jednu sezónu v Castille a pak ho zařadí do áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda teď vycházím čistě z FM, ale ono se to asi od skutečnosti lišit nebude.

Hráč musí být klubu minimálně 3 roky před svými 21. narozeninami. Odegaardovi teď bylo 17, takže i kdyby se poslal na rok hostovat, tak to vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, tak dokonce jen 16.

Reagovat
MadMrJacky

Ok, díky

Reagovat
alcantara

Je to tak.

Reagovat
valloire

Jakej pokus? Jistěže bude odchovanec. Když může být Puyol nebo Busquets...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud z něj není prvotřídní hráč, tak je to pořád jen pokus.

Reagovat
madridcan

neskoro davas spiatocku....legenda z Tenerife

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co teď myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

A teda jak byl prý tatík proti, protože chtěl, aby synáček hrál v prvním týmu, tak mu Real celkem hustě zaplácl hubu.

Odegaard's father Hans Erik has been offered a job as youth team coach.

Reagovat
MadMrJacky

Celkem hustý no. My za to dostali zákaz přestupů. Teda u nás těm hráčům bylo míň jak 16, ale princip byl stejnej...

Reagovat
alcantara

Tak na tom je vidiet, ako je ten system dementny, ale tak prilezitost kopnut si do Barcelony, tak preco to nevyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Za podobný praktiky je teď Barcelona suspendovaná.. Ono je to jen u hráče pod 15 let?

Reagovat
alcantara

Skor by som povedal mimo EU resp. kedze sa jedna o Norsko, mimo Schengenu A tyka sa to tusim hracov pod 16 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dementní přístup.. :)

Reagovat
MadMrJacky

Celý to pravidlo Fify je padlý na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

sama FIFA je padlá

Reagovat
alcantara

U mna FIFA definitivne trafila klinec po hlavicke vo chvili. ked zakazala Suarezovi trenovat Nemal som o tej fasisiticky zmyslajucej institucii ziadne valne zmyslanie ani predtym, ale tymto to definitivne zabili.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Nevidel, ale ten typek sa mi pacil v podobnom videu tykajuceho sa referenda v Skotsku, urcite zhliadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od něj zatím dle mě nejlepší.. ale Oliver je skvělej celkově, má tam další videa.. Doporučuju ještě tu o atomových zbraních to je asi stejně wtf jako u FIFA. A pak o amerických věznicích..

Reagovat
alcantara

Ten Manaus... To bol pekny splech do tvare ludi v slumoch...Obecne su to pomerne zname veci, pekne spracovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě nejlepší drony, konkrétně "rozhodování" o jejich použití

Reagovat
alcantara

Ked si to vezmes, nebol by napr. ziadny Messi Ale asi je to dobra cesta, FIFA knows...

Reagovat
alcantara

Tak je to nakoniec pod 18 rokov. Mladistve transfery su zakazane, s tromi vynimkami, v skratke:

1. Rodicia sa presunu do krajiny pre nefutbalove dovody

2. Ide o trnasfer v ramci EU medzi vekom 16 az18

3. dany hrac nezije dalej ako 50 km od hranice statu a dany klub je tiez do 50 km od hranice.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. popravdě mě mohlo trknout, že to je u hráče mimo Schengen.

I tak je to sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhej strane to az taka zla vec pre Odergaard pretoze . Meno uz v Europe ma . Ak v Castille za ten polrok zaziari ( co bude mat velmi tazke pretoze neviem kde bude hrat Medran , Burgui jedine ze Marcosa Llorenteho posadi ) tak sancu dostane .

Samozrejme na letnu pripravu sa inak tesim snad dostanu sance Medran , Raul De Tomas , Borja Mayrnan ( ci ako sa pise ) , Marcos Ansensio , Peeters , Enzo Zidane a Charlie Harper . Odergaard

Reagovat
-Carles-

Charlie Harper

Reagovat
smazaný uživatel

Vola sa Jack ale ja ho volam Charlie

Reagovat
MadMrJacky

A není to Jake?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

El nuevo Messi.

Reagovat
Ángel di María 22

Na ten věk je úžasnej, teď to budou ale teprv ty klíčový roky, musí na to mít hlavu, jinak je v prdeli, musí mít dobrý vedení, čehož by se u nás v Castille nebál. Co jsem koukal na videa, tak zatim nemá moc zakončení, ale jsou to záběry, když mu bylo 15, teď 16, takže na tom se zapracuje na pohodu, to vedení míče a myšlení má ale vážně okouzlující

Reagovat
LAM

Čínský miliardář Wang Jianlin chce podle španělských médií vstoupit do Atlética Madrid. Jeho koncern Dalian Wanda Group má získat dvacet procent akcií klubu, které budou stát pětačtyřicet milionů eur.

Reagovat
alcantara

400. pre krala Messiho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

tackles :D

Reagovat
blunted

zajimava statistika, ktera vyvraci dost mytu... tady se treba tvrdi, ze messi nebrani a ronaldo jo a strasne pracuje pro tym - tackles

Reagovat
blunted

dal: messi umi jen levou, messi nedava goly hlavou, messi blabalbal

Reagovat
alcantara

Messi nevie hlavickovat, nevie kopat priame kopy, vie zakoncovat len zvnutra sestnastky, ma len jednu silnu nohu, nebrani(toto jedine sa da ako tak vzhladom na poziciu na ihrisku akceptovat, ale tuto sezonu neplati ani to).

5 mytov, ktore sa roky uspesne s nim vlecu, pricom su to roky totalne sracky.

Reagovat
Phillipinho

Ten rozdil v dribblech?

Reagovat
smazaný uživatel

No ta procentualni uspesnost dost slaba od Messiho.

Reagovat
-Carles-

Takže Ronaldova životná forma < Messi za zenitom

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasné

Reagovat
loki5

No doufám že to takhle bude pokračovat.

Reagovat
patas92

letadlová loď

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíše skoro jako runway z Fast & Furious 6.

Neskutečně si skrčka maže na chleba, bůh jeden.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až ti to Filda vyvrátí

Reagovat
MadMrJacky

Ono to jde letos celkem výrazně vidět, hlavně Messiho bránění. Ale jsou tu vždycky blbci, kteří ti budou tvrdit, že neběhá a nebrání a jen doklepává do prázdné. Hezká statistika

Reagovat
smazaný uživatel

golden ball Messi 0, Ronaldo 1

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
Ángel di María 22

Mně bohatě stačí nerovnice Real Madrid > Barcelona

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ángel di María 22

Ale bez legrace, někdy mně přijde, že někteří lidé snad víc fandí Messimu a Ronaldovi, než klubům.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

dost často to tak vypadá

Reagovat
Billy McClane

Taku statistiku si vytvorim aj ja. Nech mi nikto nehovori, ze Ronaldo za celu sezonu odobral jedinu loptu

Reagovat
smazaný uživatel

A dost možná ještě sám sobě.

Reagovat
Switchback

všechno je to fikce

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne vtipne a cule to cele zeru .

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že to je nepravděpodobné. Takový defenzivní démon ten Ronaldo a ono tohle? Je to výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti proste nezerem taketo stastistiky . Velmi vela krat su neprevdive a zavadzajuce v poslednej dobe .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nesedí to.. oba mají totiž o jeden víc - Ronaldo 2 a Messi 20.

Reagovat
smazaný uživatel

A je teda nutný říct, že letos je Ronaldo hluboko pod svým průměrem a Messi zas vysoko nad. Oba se dlouhodobě pohybují na 0,5-6 tackles/90min, Ronaldo je letos na 0,1 a Messi na 0,8..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Marcy Messi 29 (220 ztracenych), Ronaldo 15 (173).

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v lize btw.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bral jen tackly podle Opty. Nějak se mi nechce věřit, že by se to až tak rozcházelo.

Reagovat
smazaný uživatel

kde na Opte?

Reagovat
smazaný uživatel

Z whoscored, který by měli brát data z Opty. Z Opty samotný snad přímo brát nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

no práve

Reagovat
patas92

co?

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

Nejlepší playmakeři roku 2014 podle IFFHS:

1 – Toni KROOS (Německo / FC Bayern Mnichov / Real Madrid CF) 110 bodů

2 – Lionel MESSI (Argentina / FC Barcelona) 108 bodů

3 – James RODRÍGUEZ (Kolumbie / AS Monaco / Real Madrid CF) 53 bodů

4 – Andrés INIESTA (Španělsko / FC Barcelona) 38 bodů

5 – Yaya TOURÉ (Pobřeží slonoviny / Manchester City FC) 29 bodů

6 – Bastian SCHWEINSTEIGER (Německo / FC Bayern Mnichov) 28 bodů

7 – NEYMAR (Brazílie / FC Barcelona) 28 bodů

8 - Luka MODRIČ (Chorvatsko / Real Madrid CF) 21 bodů

9 – Eden HAZARD (Belgie / Chelsea FC) 18 bodů

10 – Ivan RAKITIČ (Chorvatsko / FC Sevilla / FC Barcelona) 5 bodů

Ani tady nebyl nejlepší, ani tady...

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa hodnotilo na základe čoho?

Reagovat
valloire

Nevim. Anketa statistiků.

Reagovat
smazaný uživatel

mal to vyhrať trashorras

Reagovat
valloire

na toho zapomněli, saláti

Reagovat
smazaný uživatel

kráľ prihrávok v Primere a oni ho tam nedali, proste výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Toni Ale ten rozdíl mezi 2. a 3. místem je dost zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel

slusna komedia . Az na Toniho .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Iniesta zase ... a Modric opet vtip

Reagovat
MadMrJacky

Moc playmakerů útočníků nenajdeš. To je celkem důležitý si uvědomit

Reagovat
smazaný uživatel

mali mu spraviť špeciálnu kategóriu

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
LAM

Tak třeba CR nebude ani v první stovce. Jinak na to že je Messi útočník je to hodně slušný.

Reagovat
valloire

CR je snajpr. Kterej má ale víc asistencí než ten plejmejkr.

Reagovat
smazaný uživatel

má takové statistiky a pak je ještě zvolen druhým nejlepším playmakerem za celý rok 2014 - tohle je spíše vítr na plachty všem fanouškům, Lea

Reagovat
valloire

Hlasování o nejlepší 11 první půlky PD. Nejvíc hlasů - CR 19363, Kroos 17561, Messi 17015.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele