19. kolo
18.01.2015 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Málaga CF 2:0

Sevilla zaslouženě vyhrála nad Malagou 2:0 a úspěšně hájí čtvrtou příčku. Skóre otevřel v první půli Carlos Bacca a pojistku přidal v druhém dějství střídající Denis Suárez. Sevilla tak zůstává doma v této sezóně neporažena, Malaga se do hry téměř nedostala a v tabulce zůstává pod pohárovými příčkami.

Malaga přitom nezačala úplně špatně, favorizované Seville se vyrovnala a dokonce si i vypracovala šance. V 10. minutě například po standardní situaci Dudy pálil na branku Castillejo, míč ale doputoval jen do rukavic připraveného Beta. První velká šance domácích přišla v 19. minutě. Deulofeu procedil míč na Baccu a ten se hnal na branku hostů. Angeleri však sevillského forvarda dokázal účinně zakřižovat a Kameni jeho střelu vykryl.

Malaga se dostal do útlumu a naopak Sevillistas byli čím dál blíž vstřelení první branky. Ve 27. minutě se do šance znovu dostal pracovitý Bacca, ale balón do branky nedostal a neprosadil se ani Reyes z následné dorážky. Naopak v 35. minutě mohli po chybě domácí obrany udeřit Los Boquerones, kapitán Duda však technickou střelu neumístil mezi tři tyče. Spálená šance mohla hosty hodně mrzet, jelikož hned z následné akce na druhé straně padla první branka utkání. Nepostaral se o ni nikdo jiný než Carlos Bacca, který měl po obloučku od hbitého Deulofeua dostatek času na zpracování a přesný ranou na vzdálenější tyč konečně překonal Kameniho - 1:0!

Druhý poločas se příliš nelišil od toho prvního, domácí tlačili a Malaga spoléhala na chyby soupeře. Do další velké šance se v 58. minutě z rychle sehrané akce dostal domácí Banega, jeho gól ale nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdovému postavení Baccy. Sevilla neochvějně kráčela za výhrou a definitivní pečeť na ni dala v 68. minutě. Výstavní akce začala na půlící čáře u střídajícího Denise Suáreze, ten zatáhl míč před šestnáctku, Bacca mu elegantně narazil patou a sám Suárez bez problému prostřelil bezmocného Kameniho - 2:0!

V 73. minutě mohl skvělý výkon korunovat druhou brankou v zápase Bacca, kamerunský brankář ve službách Malagy se ale tentokrát vyznamenal. Hosté se už na nic výrazného do konce zápasu nevzmohli a po vystřídání Baccy ztratily ofenzivní snahy domácích šťávu. Zápas tak skončil 2:0 pro Sevillu.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, espnfc.us

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

x2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele