Premier League v kostce: Říjen

01.11.2018, 10:54
Názory a komentáře
Ještě nikdy v historii Premier League se nestalo, aby hned tři týmy držely i po 10 zápasech statut neporazitelnosti. Až teď. A jsou to pořád ty stejné tři týmy, o nichž se od začátku sezóny psalo jen v superlativech. Manchester City i Liverpool v říjnu ztratily dva body - jak jinak než ve vzájemném utkání na Anfield Road. Ztratila i Chelsea a to vinou jednoho muže. Anthony Martial v uplynulém měsíci řádil.

Nejenže dal při remíze 2:2 oba góly právě Chelsea, francouzský křídelník se postaral o výsledkovou renesanci Manchesteru United i v zápasech proti Newcastlu a Evertonu, jež - ať už gólem či vedlejším podílem na brance - rovněž obtěžkal hned dvakrát. José Mourinho, který měl s Martialem v minulosti osobní problémy, tak momentálně svému svěřenci vděčí za to, že ještě pořád neztratil práci.

Premier League tak překvapivě stále setrvává se stejnými manažery, se kterými do ročníku 2018/19 vstoupila. Pro porovnání: V minulé sezóně byli ke dnešnímu dni odejiti tři trenéři - Frank de Boer, Craig Shakespeare a Ronald Koeman. Do konce října měla nejvyšší anglická soutěž na klopě skalpy i v letech 2013 až 2016. Až sezóna 2011/12 byla milosrdnější - tehdy jako první letěl čerstvý vítěz Ligy mistrů Roberto Di Matteo - a to až ve druhé polovině listopadu.

Aktuálně je nejblíž vyhazovu patrně Slaviša Jokanović, jehož Fulham je defenzivně v absolutních troskách. V deseti zápasech inkasovali Cottagers 28 gólů, což je vůbec nejvíc v celých dějinách Premier League. Jako jediní navíc v říjnu nezískali ani bod. Ještě hůř jsou na tom v Newcastlu a Huddersfieldu - oba týmy vzhlíží ke zbytku tabulky s pouhými třemi bodíky a bez jediného vítězství.

Trenérská rošáda může přijít i v Tottenhamu. Mauricio Pochettino podle nedávných vyjádření není v klubu stoprocentně spokojený a zájem Realu Madrid by ho mohl rozhoupat k odchodu. Spurs každopádně stále patří ke špičce tabulky, vždyť na třetí Chelsea ztrácí jen tři body. Ještě o bod víc má Arsenal, jenž ale s Crystal Palace přišel o vítěznou sérii.

TOP 5 gólů měsíce října




TOP 5 zákroků měsíce října




Manažer měsíce října: Chris Hughton


Brighton vyhrál tři prvoligové zápasy v řadě. Poprvé od roku 1981. A Chris Hughton tvrdí, že tohle je ještě nic oproti tomu, co by jeho svěřenci mohli předvádět v ideálním rozpoložení. Jistě, svůj podíl na úspěchu má i to, že Seagulls měli velkou porci štěstí a drží je dokonale sehraná a obětavá stoperská dvojice Shane Duffy - Lewis Dunk. Nic to však nemění na tom, že Glenn Murray a spol. získali v říjnu plný počet bodů. Jako jediní v celé Premier League.

Právě ostřílený útočník Murray patří do úzké skupiny fotbalistů, kteří mají na stoprocentní jízdě Brightonu velký podíl. Obrannou hru ještě budeme řešit, skvěle ale chytá i Matthew Ryan - tři čistá konta podpořil 17 parádními zákroky. Za zmínku rozhodně stojí taky izraelský záložník Beram Kayal, který ve středu pole boří útoky protivníků a v Newcastlu navíc přidal nadstavbu v podobě vítězné branky.

Zdroj: thenational.ae

Hvězdy měsíce října dle WhoScored.com


1. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) - 8.14
- 3 zápasy, 5 gólů, asistence, 5 střel, všechny na bránu, 3 úspěšné průniky (100% úspěšnost)

2. Anthony Martial (Manchester United) - 8.10
- 3 zápasy, 4 góly, vybojovaná penalta, 6 střel, všechny na bránu, 3 úspěšné průniky (75% úspěšnost), 7 klíčových přihrávek

3. Ross Barkley (Chelsea) - 8.06
- 3 zápasy, 3 góly, 3 asistence, 8 střel, 3 na bránu, 5 klíčových přihrávek, 4 obranné zákroky (80% úspěšnost), 6 vybojovaných faulů, 94% úspěšnost přihrávek

4. Fernandinho (Manchester City) - 8.00
- 3 zápasy, gól, asistence, 10 obranných zákroků (83% úspěšnost), 9 přerušených akcí soupeře, 6 odklizených balónů, 4 úspěšné průniky (100% úspěšnost), 89% úspěšnost přihrávek

5. Willian (Chelsea) - 7.88
- 3 zápasy, gól, asistence, 9 střel, 3 na bránu, 5 úspěšných průniků (83% úspěšnost), 10 klíčových přihrávek

Sestava měsíce října


Autor: Marek Ustohal

Gólman: Jordan Pickford (Everton)
Začalo to výhrou v Leicesteru, ke které jednička anglické reprezentace pomohla jen jedním zákrokem. Další zápas už byl ale Jordan Pickford hlavní hvězdou. Crystal Palace vynuloval ještě za nerozhodného stavu, když obvykle bezchybnému exekutorovi Milivojevićovi lapil pokutový kop. Penaltu proti němu neproměnil ani Paul Pogba, vyražený balón ale ke smůle Evertonu skončil u jeho kopaček. Pickford proti United zachytal famózně a zabránil ještě výraznější porážce.

Čestná zmínka: Matthew Ryan (Brighton)

Pravý obránce: Bruno Saltor (Brighton)
To je srdcař, kterej to tmelí. V osmatřiceti ty skluzy! Pravý bek Brightonu jako by dokonale zapadal do telefonických rozhovorů Ivana Horníka. Kapitán s bujným vousem poráží čas a navzdory očekávání stále trčí v základní sestavě elitního anglického týmu. Zářil proti West Hamu, kde si proti němu pořádně neškrtl Arnautović, a vyšel mu i zápas s Wolves, kdy Murraymu nahrál na jediný gól. Hlavně ale pomohl udržet tři čistá konta ve třech zápasech.

Čestná zmínka: Hector Bellerín (Arsenal)

Pravý stoper: Aymeric Laporte (Manchester City)
To máte konkurenci v podobě Kompanyho, Otamendiho a Stonese a přesto jste hlavní oporou defenzivní řady. Aymeric Laporte zažívá fantastickou sezónu, pověstná Guardiolova rotace se ho prakticky netýká a není divu. Francouz předvádí brilantní výkony a má největší vliv na tom, že Man City dostalo v deseti zápasech jen tři góly. V říjnu zvládl udržet nulu v Liverpoolu i na hřišti Tottenhamu a Laporte byl vždy u toho. Sám ještě v Premier League neprohrál - rekordních 19 klání. V sestavě měsíce je už podruhé.

Čestná zmínka: Dejan Lovren (Liverpool)

Levý stoper: Lewis Dunk (Brighton)
V sestavě měsíce by mohlo být klidně čtyři, pět defenzivních hráčů Brightonu. Právě dokonalá obrana a výkony brankáře jsou totiž tím, co celek z jihu Anglie dovedlo ke třem hubeným říjnovým výhrám. Klíčovou roli v ní hrají stopeři Shane Duffy a Lewis Dunk, kteří si nemají vůbec co vyčítat. V sestavě jsme však přeci jen upřednostnili Dunka, který zvládl zblokovat hned sedm střel a svými obětavými výkony si vysloužil i nominaci do anglické reprezentace.

Čestná zmínka: Shane Duffy (Brighton)

Levý obránce: Benjamin Mendy (Manchester City)
Paradoxně se nominace dočkal v momentě, kdy hrál snad nejhůř. V srpnu ho však do sestavy nepustil fenomenální Alonso a v září Benjamin Mendy laboroval se zraněním. Teď si na něm vylámal zuby Salah, byť to bylo způsobeno hlavně svázanou taktikou napříč celým utkáním. Do ofenzivy přidal čerstvý mistr světa jednu krásnou asistenci proti Burnley. Gól za celý říjen nedostal ani jeden.

Čestná zmínka: Adam Smith (Bournemouth)

Pravý záložník: Mohamed Salah (Liverpool)
Tolik se psalo i mluvilo o tom, jak je Mohamed Salah z formy, až se egyptský záložník zase vrátil téměř na vrchol. Začátek sezóny mu vyšel a po pár hlušších zářijových zápasech už zase ničí obrany soupeřů. Takticky svázaný zápas s Man City nevyšel žádnému ofenzivnímu hráči, ale pak Salah jediným gólem porazil Huddersfield. Galapředstavením pak rozsvítil utkání s Cardiffem, jemuž vstřelil první branku a pak dvě další přichystal.

Čestná zmínka: Riyad Mahrez (Manchester City)

Pravý střední záložník: Fernandinho (Manchester City)
Podobně jako Laporte, ani Fernandinho nemá v přeplněném kádru Manchesteru City náhradu. Pro Guardiolu je prostě nepostradatelný. Byl hlavní hvězdou šlágru s Liverpoolem, jenž z hlediska ofenzivní atraktivity zklamal, ale takticky nadchnul. A právě Fernandinho v tom hrál důležitou roli. Proti Burnley pak navíc prokázal i šikovnost s míčem, vždyť z pozice defenzivního štítu dal gól a na další přihrál. Důležitě figuroval i při vítězství na půdě Spurs.

Čestná zmínka: Beram Kayal (Brighton)

Levý střední záložník: Ross Barkley (Chelsea)
Trvalo to snad dva, dva a půl roku, ale konečně jsme se dočkali. Konečně jsme se dočkali Rosse Barkleyho ve formě, kterou nám on i jeho pozorovatelé tak dlouho slibovali. Euforie nad Mateou Kovačićem je minulostí, Barkley ho smetl ze základní sestavy během jednoho měsíce. Gólem a asistencí zazářil už v Southamptonu, pak Chelsea zachránil jako žolík brankou v nastavení proti Man Utd. Naposled v Burnley ho Sarri dal opět od první minuty a výsledek? Jeden gól, dvě asistence. Pět hvězd!

Čestná zmínka: David Silva (Manchester City)

Levý záložník: Anthony Martial (Manchester United) - Hráč měsíce října
Asi jediný, kdo v roli největší hvězdy uplynulých jednatřiceti dní trumfnul staronový anglický klenot Rosse Barkleyho. A taky asi jediný, kdo dokáže Josého Mourinha udržet v horkém křesně Manchesteru United. Tak dlouho Portugalec Anthonyho Martiala přehlížel, až mu levý křídelník opakovaně zachránil kůži. Třikrát byl v říjnu nejlepší na place - zápas s Newcastlem rozhodl gólem a vybojovaným přímákem, dva góly dal na Stamford Bridge a nakonec zařídil obě branky i proti Evertonu.

Čestná zmínka: Roberto Pereyra (Watford)

Pravý útočník: Callum Wilson (Bournemouth)
Anglický útočník zažívá fantastickou sezónu a po boku Salaha s Laportem se do ideální sestavy měsíce dostává už podruhé. Zařídil nejvíc gólů ze všech hráčů Premier League - jen v říjnu měl prsty v pěti brankách Bournemouthu. Řídil zničení Watfordu na jeho půdě, když jednu trefu obstaral a další dvě přichystal. Po intermezzu se Southamptonem se opět činil. Na půdě Fulhamu vybojoval penaltu, sám ji proměnil, pak bojovností zařídil druhý gól a nakonec vstřelil i třetí. Impozantní forma.

Čestná zmínka: Glenn Murray (Brighton)

Levý útočník: Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)
Ole Gunnar Solskjaer by mu záviděl. Pierre-Emerick Aubameyang se dlouho v Emeryho systému na jednoho útočníka nedostával do základní sestavy, kde na jeho úkor startoval Lacazette. Hbitému útočníkovi to ale vůbec nevadilo - jako žolík totiž dvěma góly ukončil odpor Fulhamu, načež stejným počinem porazil Leicester. Dokonalá efektivita mu vynesla start proti Crystal Palace a byl z toho pátý říjnový gól. Bohužel pro Arsenal však vinou nedisciplinovanosti obránců i konec vítězné série.

Čestná zmínka: Gerard Deulofeu (Watford)

Tabulka Premier League za měsíc říjen


Zdroj: WhoScored.com


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1082027:326
2.Liverpool FC1082020:426
3.Chelsea FC1073024:724
4.Arsenal FC1071224:1322
5.Tottenham Hotspur1070316:821
6.AFC Bournemouth1062219:1220
7.Watford FC1061316:1219
8.Manchester United1052317:1717
9.Everton FC1043316:1415
10.Wolverhampton Wanderers104339:915
11.Brighton & Hove Albion1042411:1314
12.Leicester City1041516:1613
13.West Ham United102269:158
14.Crystal Palace102267:138
15.Burnley FC1022610:218
16.Southampton FC101456:147
17.Cardiff City101279:235
18.Fulham FC1012711:285
19.Newcastle United100376:143
20.Huddersfield Town100374:213

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (171)

Přidat komentář
PP

Pískej konec ligy!

Reagovat
jacobT

i ked ti zostupujuci sa mi moc nepacia.

Reagovat
PP

to je jediná kaňka + Arsenal bych posunul před Chelsea, nicméně ta pozice ManU je neodolatelná, Spurs za námi.. tak to má být.. Sestupující Cardiff, Fulham a Burnley..

Reagovat
jacobT

Za mna Cardiff, Southampton a Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Brighton má výborný tým, do desátého místa by se mohli umístit

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím, tam to letos bude nabitý. Wolves, Lestr, WHU, Watford, Manchester United...Bude to boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
redyyz

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

Neverim ze west ham bude tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím, desátý místo je pro ně úplný maximum.

Reagovat
pingla

Je, ale doufam, ze jim to vyjde.

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

Fakt mě sere, že Mourinhovi zatrhli toho Williana. Byl by mu k hovnu a Martial by byl už pryč. Škoda, že nemají vedení v MU tak retardované jako manažera.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

nastesti nas manager neni az tak retardovanej jako nekteri fans Chelsea, kteri si mysli, ze by prichod praveho kridla nejak ovlivnil pozici leveho kridla.

Reagovat
Talker

Jasně, Willian nebo Alexis by seděli na lavičce spolu s Rashfordem, Matou, Lingardem. Měli byste 6 hráčů na 2 pozice s tím, že by se rvali o třetí se záložníky.

Reagovat
Busby babes

Willian by proste prichazel na pravou stranu, ne na levou. konkurence by byla primarne Mata, Lingard, Rash.

Reagovat
iamek

. Navíc je možné, ze by Mata odešel nebo by hrál jako poslední zápasy ve středu zálohy. Navíc Rash teď hrál útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

my mame tak retardovany fanousky,ze si mysleli,ze prichod alexise neovlivni pozici martiala...to mas tezky

Reagovat
Busby babes

jeste, ze mame i tebe.

Reagovat
r.mrazik

proc reagujes? delas si to jeste tezsi...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Willian je o dost lepší z levého křídla. Třeba teď při zranění Hazarda tam nastupuje a hraje výborně.

Reagovat
iamek

Škoda, ze nepřišel stoper. Aspoň by odešel Shaw.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

a az prijde utocnik, muzem v pohode pustit De Geu.

Reagovat
icka

Reagovat
icka

dame vam Cahilla

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten trenér vám udělal celou historii

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

Tak to ti trochu nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

No pozeram, ze pod murkom uz ani ta obrana nie je co byvala...Newcastle musi akutne riesit utok..obranu na cele s brankarom maju pevotriednu aj podla cisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma Barkleyho a co teprve efektivita Loftus-Cheeka... sice je pravda, že hattrick byl v EL, ale jestli to nebyly jen těšínský jablíčka, tak bude v listopadový all stars on

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ttopi

Chybí mi tam Pogba. Penaltu zahrál famozně

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Top gól října by měl být Pereyry to, jak si to rafinované před vápnem strčil před sebe a tři obránci se vlastně obehráli sami, to je lahoda

Reagovat
Ondiis

Ten výběr gólů

Reagovat
blade115

Skvělý výběr sestavy.

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Historicky první pochvala?

Reagovat
Usty

od tebe asi jo

Reagovat
blade115

Co to meleš, vždyť já ti to zpravidla palcoval nebo alespoň nekritizoval. A když výjimečně, tak ne ve stylu ownyho. Dokonce jsem se 8.1.2017 otevřeně zastal tvojí práce.

Zas ze mě nedělejte většího zmetka než jsem...

Reagovat
Usty

máš to v deníčku?

Nevim, mám pocit, že od tebe čas od času schytávám takovej riot hate nepodloženej, ani nevim, u jakých článků to bylo

Reagovat
blade115

Je to dostatečně historický na to, aby to našel i polofunkční efsearch.

Reagovat
Pony Slaystation

Arsenal is on fire

Reagovat
redyyz

Arsenal bavi

Reagovat
Mr.Mike

krásný góly

Reagovat
SpecialOne

Ten střed pole ve složení Jorginho, Kante, Barkley, Loftus a Kovacic začíná v vypadat slibně. Klidně bych v zimě pustil Cesca, svoje si odvedl, ale už to není ono. Chybí mu rychlost. Navíc má vysoký plat.

Reagovat
mikelinos

kdo by byl alternativou za Jorginha?

Reagovat
icka

Mohl by se tam zkusit Kovacic.

Reagovat
Hokaido

Hele co třeba Luiz?

Reagovat
mikelinos

Dobrej nápad, mohl by tam zahrat líp jak na stoperovi, akorát koho za Luize?

Reagovat
TheTopFootbaler

Kohokoliv kromě Smallinga nebo Jonese. To jsou jediní dva fotbalisté na světě, kteří by na stoperu nezahráli hůř než Luiz.

Reagovat
Whitemedia

Ampadu by to mohl zvládnout, ale k tomu samozřejmě nedojde, to už tam dá Sarri raději Cahilla

Reagovat
Svatej

Jeho bych nepustil snad nikdy... On je fakt osobnost, jaka se hrozne tezko shani. Snad krom Mourinhova obdobi a hrani v Arsenalu se pokazdy musel vyrovnat s neprizni trenera nebo tak velkou konkurenci, ze byl donucenej hrat na jinym postu a stejne na sobe pokazdy zamakal bez nejakych stupidnich vyhruzek odchodem. Mit jeho hlavu ufnukanej Christensen, tak nemusime stopera 10 let resit.

Reagovat
H.N.T.

Ten odchod Laporteho me porad sere, ale jsem velice rad ze i po te zlomenine hraje dobre. Ba co vic, fantasticky

Reagovat
El Cid z City

Při přestupu fanoušci bilbaa psali, že je pomalej,špatnej ve vzduchu, nedůraznej v osobních soubojích, navíc,že se zasekl ve vývoji.. s tou rychlostí trošku souhlasím,ale vždy to nějak uhasí skluzem.Vyvíjí se slušně,ikdyž stones je pro mě o chlup vejš

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ho nahraďuje Inigo?

Reagovat
H.N.T.

Neni to spatne, podle me ze vsech tech odchodu v poslednich letech z toho tymu co byl ve finale EL boli nejvic Ander Herrera, toho proste nikdo nenahradil ani trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že šiel do mancs, tam sa stal z neho fňukajúci kretén a ešte sa aj zakopal...

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Jakoze pred tim, nez k nam prisel, se na hristi choval jinak jo?

Reagovat
Mastný Chobot

Huddersfield by mal zostúpiť už len za ten Perreyrov gól

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mastný Chobot

3 z 5 najkrajších gólov Arsenal. Nechápem, ako môžete fandiť nejakému inému klubu proste. Ďakujeme ďakujeme.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tunkic

Reagovat
mistr129

Reagovat
Lacko_Boh

+ finančná stabilita za mesiac oktober.

Ale narozdiel od teba chápem ľudí ktorí fandia iným tímom. Lacko Boh

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kucka

Reagovat
havrys99

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

tragédi mají patent na pěkné góly, to se jim musí nechat

Reagovat
Counter

jee, úplně na mě dýchnul krlešův duch

Reagovat
oddy

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
FUnk

Reagovat
risk je zisk

xD

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby pod článkem shrnujícím fotbalový říjen byla tabulka podle zápasů odehraných jen v říjnu. Jeden pohled na ni a člověk by hned věděl jak si jednotlivý klub v daném období stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
Usty

Kvalita hrozná, ale něco jsem tam dal...

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Le Gunner

Úplně stačí, dík.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Acquanni

Souhlas, naprosto to takhle stačí a je to fakt dobrý, malý a rychlý přehled

Reagovat
oddy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Arsenal stále 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pony Slaystation

Ten Brighton

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od kedy je ľavák Laporte pravý stopér? A nenašiel sa lepší pravý stopér na zmenku ako Lovren?

Podľa mňa by sa nemuseli stopéri rozdeľovať na pravých a ľavých, lebo taký Van Dijk bol lepší ako Lovren a to tam nie je len preto, že hrá ľavého stopéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmienku*

Reagovat
Usty

Nezáleží na tom, jestli je pravý nebo levý stoper. Vždycky tam dávám 4 stopery, kteří byli podle mě nejlepší. Třeba proti City byl Lovren lepší než Van Dijk, pěla se na něj chvála (nebo nesouhlasíš?) - a to u mě rozhodlo. Ty další dva zápasy jsem neviděl a soudím jen ze zdrojů, takže si to nemůžu obhájit úplně stoprocentně. Místo Lovrena mohl jít třeba Aké, i Zouma hrál skvěle. Ale vždycky je to aspoň trošku subjektivní, to jinak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, chápem. Lovren bol lepší v jednom zápase a v ostatných dvoch bol lepší Virgil a to nehovorím o vplyve na celú obrannú hru, vyvážaní lôpt, rozohrávke a aj ohrozovaní súperovej bránky.

Mimochodom, odporúčam sledovať Robinsona, jeden z naj. LB v PL podľa mňa. Virgil aktuálne asi stopér s najväčšou formou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslíš doufám Robertsona

Reagovat
smazaný uživatel

zas mobil opravoval...

Reagovat
Usty

ok

tak Robertson je jeden ze tří nejlepších LB v PL momentálně, o tom není sporu. a že Virgil je letos nejlepší CB, to je taky jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Asi jo, ale Laporte je hned za ním.

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

a hned pak Toni

Reagovat
mistr129

nejdřív Mustafi

Reagovat
Hokaido

Díky Olo za tip ke sledování, Robertsona skoro nikdo nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gylfiho gól je úchvatný. Dokonalosť.

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšie, že prvé 0,2 nanosekundy to vyzerá, že to ide na parkovisko a zrazu gól

Reagovat
Acquanni

Ukázkový knuckle ball

Reagovat
Lacko_Boh

jeba, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Gylfi je zlatíčko. Konečně je v Evertonu trenér, který mu rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

3 z 5 golov prave Arsneal - to je fantazia

Reagovat
Zaschrona

Nutno uznat, ze uz jsem necekal, ze se Barkley takhle jeste zvladne prosadit. Jen ale bacha, at se to s hypem neprezene, tech srovnani s Lampardem jsem si vsimnul...

Reagovat
Hokaido

Ono to vypadá, že konečně dostal rozum. Už jen to odstranění tetování ukazuje na to, že se v životě posunul a na hřišti mu to jen prospívá.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne goly (teda krome toho pereyry ten mel jen luck, ze obranci tam jsou tragedi)

Reagovat
Hokaido

Jsem se divil, proč je Ramsay až třetí nejhezčí gol. A pak jsem si akorát řekl: Aha, proto vlastně...

Reagovat
Mastný Chobot

nebol to Gordonov mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City have conceded the fewest goals (3) after 10 games, across Europe's top 5 leagues.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/9sqxp8/manchester_city_have_conceded_the_fewest_goals_3/

No #FPL midfielder or forward has scored past @ManCity in the #PL this season

Pepek betonář

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cr7sux

Reagovat
MCFC_8

Cisla hovoria jasne...najlepsi utok, najlepsia obrana

Reagovat
cristiano.K.

100. pro titul Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fandovia Arsenalu hodnotia vykony Bellerina ? Bolo by to na Barcelonu ? Diky.

Reagovat
Counter

Hraje dobře, na Barcelonu to dle mého je díky jeho minulosti,.

Reagovat
smazaný uživatel

A za kolko by ho Arsenal pustil?

Reagovat
Counter

Myslím, že Arsenal by ho nepustil.

Reagovat
Lacko_Boh

Za rozhodcov .

*ba dum tss*

Budúcu sezónu sa nám v CL budú hodiť.

*rim shot*

Reagovat
Mastný Chobot

Mám ťa rád

*rim job*

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký šaško.

Reagovat
Svatej

Prosté "ano" by stačilo..

Reagovat
Pride

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Taiger

Je vidět, že článek nepsal Cunter. Skvělá práce.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley je ve formě

Reagovat
mimi_united

Martial > Rashford

Ak Mart odíde tak si môže vedenie sypať popol na hlavu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele