Premier League - souhrn 9. kola

20.10.2017, 22:52, aktualizováno 22.10.2017, 18:55
Komentáře a souhrny
Tottenham přehrál Liverpool, Arsenal otočil zápas s Evertonem. Southampton v samém závěru urval vítězství proti WBA, Manchester United překvapivě nestačil na Huddersfield a utrpěl tím první porážku. Stoprocentní naopak zůstává městský rival Man City, který zdolal Burnley. Tři body získal Newcastle United, na hřištích soupeřů poté slavily Bournemouth a Leicester City. Chelsea otočila domácí zápas s Watfordem. Brighton v souboji tabulkových sousedů zdolal WHU...

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 4:1

22.10.2017 17:00

Góly: 4. Harry Kane, 12. Heung-min Son, 45+3. Dele Alli, 56. Harry Kane - 24. Mohamed Salah

Tottenham, Wembley a krize? Možná je to příliš předčasné tvrzení, ale po dnešním utkání se dá konstatovat, že tohle spojení už neplatí. Spurs především v úvodu utkání předvedli proti Liverpoolu famózní výkon a zaslouženě vyhráli 4:1. Radost v táboře Kohoutů je o to větší, že Reds porazili po devíti ligových neúspěších v řadě a Harry Kane se konečně probral i na národním stadionu.

O impozantní formě anglického útočníka ví snad celý svět. V posledních 12 zápasech za klub a reprezentaci nasázel 15 gólů (s dnešním zápasem má tedy těžko uvěřitelnou bilanci 13 utkání, 17 branek) - jenže ve Wembley se mu v Premier League vůbec nedařilo. Gól nedal, přestože se o to pokusil osmadvacetkrát. Pokus číslo 29 však vyšel. A pak ještě jeden...

Naopak Liverpool jen potvrdil, jak velké problémy dokáže mít proti skutečně silným soupeřům na jejich hřišti. Nebyla to sice taková potupa jako na Etihad Stadium proti Manchesteru City, kdy na tabuli svítilo po závěrečném hvizdu 5:0. Přesto se zadáci z Kloppovy družiny, v čele se stoperem Lovrenem, v rekordně zaplněném Wembley museli několikrát červenat. 80 827 diváků totiž bylo svědkem debaklu.

Tottenham do zápasu vlétl způsobem, jež jsme u něj v posledních dvou sezónách obdivovali. Vysoké tempo, presink po celé hrací ploše a strojově přesné a bleskové kombinace. Už ve čtvrté minutě vybídnul Trippier Harryho Kanea obloučkem k úprku a závěr už se dal předpokládat. Kane obešel Mignoleta, a přestože byl v tísni, zasunul míč za jeho záda.

Vedle hvězdy Albionu byl dalším důležitým společným jmenovatelem úvodních minut již zmíněný Dejan Lovren, avšak naopak v negativním slova smyslu. Stoper Liverpoolu zaváhal už při první brance, kdy neodhadl vysoký balón. Totéž zopakoval ve dvanácté minutě, kdy školácky podběhl další dlouhý míč a vpustil Kanea do protiútoku. Čerstvě nejlepší střelec aktuálního ročníku posléze milimetrovým pasem našel Sona a ten zvýšil už na 2:0.

Do dvacáté minuty to přitom mohlo být jednou tolik. Eriksen kouzelným obloučkem vypustil Sona, který z úhlu fantasticky vypálil a trefil břevno; a hned po pár desítkách vteřin se Son Hueng-min hnal do brejku 2 na 1 s Kanem. Přihrávku na volného šutéra však dokázal zastavit Matip.

Jediný pozitivní moment Liverpoolu v prvním dějství - a vlastně i v celém utkání - si fanoušci hostí užili ve čtyřiadvacáté minutě. Po hříchu ojedinělá šance vzešla z dobrého bránění Coutinha, jenž obral na půlící čáře Kanea a Jordan Henderson poslal parádním pasem do samostatného nájezdu Mohameda Salaha. Ten balón trochu se štěstím umístil přesně k tyči a vykřesal drobnou naději.

Ta však vydržela při životě jen do závěru poločasu. To už na hřišti nebyl mizerný Lovren, nad nímž Jürgen Klopp zlomil hůl a nahradil ho Oxlade-Chamberlainem. Ani ten ale nezabránil další chybě stopera ve druhé minutě nastavení. Eriksenův přímý kop totiž odvrátil Matip jen k Dele Allimu a ten nezaváhal. Z voleje míč napálil rovnou do sítě.

Definitivní pojistku přidal pár minut po obrátce kdo jiný než Harry Kane - objektivně nejzabijáčtější kanonýr posledních dnů i týdnů. Centr z pravé strany vyrazil Mignolet k Vertonghenovi, a přestože Belgičanovu střelu zastavil na brankové čáře Firmino, Kaneova dorážka skončila v síti. A šance Liverpoolu v propadlišti dějin...

V Premier League však týmy nic nevypouštějí, a tak se Coutinho a spol. hnali alespoň na snížením, k čemuž měli několik příležitostí. Výtečně ale zachytal Hugo Lloris, který se zaskvěl parádní robinzonádou právě proti brazilskému záložníkovi. Postupně vychytal i pokusy Morena, Milnera a znovu Coutinha, no a nakonec perfektně zareagoval i Salahovu ránu zblízka.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 2:5

22.10.2017 14:30

Góly: 12. Wayne Rooney, 90+3. Oumar Niasse - 40. Nacho Monreal, 53. Mesut Özil, 74. Alexandre Lacazette, 90. Aaron Ramsey, 90+5. Alexis Sánchez

Tlak na Ronalda Koemana jakožto manažera Evertonu po nedělním odpoledni opět o něco povyrostl, neboť tým nizozemského kouče podlehl na domácí půdě Arsenalu vysoko 2:5 a nadále se potácí na hranici sestupu. Právě kvůli vysokému přídělu inkasovaných branek liverpoolský klub dokonce spadl na osmnáctou příčku, zatímco Kanonýři se naopak bodově dotáhli na čtvrtou Chelsea. Značný podíl na tomto odčinění nedávného selhání s Watfordem nese plně uzdravený Mesut Özil, jenž kromě výtečného výkonu po celý zápas přidal také gól a asistenci.

Hosté do zápasu vstoupili velmi aktivně a evertonští v prvních minutách nevěděli, kde jim hlava stojí. Pak ovšem přišla dvanáctá minuta, kdy Granit Xhaka po zákroku Gueyeho na hranici pravidel přišel o míč před vlastní šestnáctkou a Wayne Rooney této příležitosti vystřelit ze slibné pozice využil dokonale, neboť jeho křižná rána přeletěla plachtícího Petra Čecha a zařídila Evertonu nečekané vedení.

Kanonýři se však nepříznivým vývojem skóre nenechali zaskočit, o čemž svědčí jejich souhrnná bilance sedmnácti střel za pouhou první půli! Pět minut před poločasovým odchodem do kabin se pak jejich snahu přece jen povedlo přetavit i ve vytoužené vyrovnání, když brankář Jordan Pickford dokázal vyrazit Xhakovu ránu pouze před sebe k nohám Nacha Monreala, jenž pohotovou dorážkou na přední tyč zařídil do přestávky remízový stav.

Také po změně stran jasně dominovali hosté a netrvalo dlouho, než příliš benevolentní obrana Evertonu inkasovala podruhé. V třiapadesáté minutě našel Alexis Sánchez jemným centrem z levé strany nabíhajícího Mesuta Özila, jemuž se povedlo letící míč šikovně přizvednout hlavou, aby skončil v síti.

Snahu Evertonu o srovnání dvaadvacet minut před koncem Idrissa Gueye, neboť za zbytečně ostrý faul na Xhaku v bezpečné vzdálenosti od vlastní branky uviděl od sudího Pawsona druhou žlutou kartu. Arsenal nabídnuté přesilovky beze zbytku využil hned po pěti minutách, když přímočarou kombinaci na jeden dotek zakončil po Özilově zpětném pasu Alexander Lacazette. Arsenal byl v tu chvíli na koni a mohl své vítězství navýšit ještě více, kdyby Xhakova pumelica zdálky neskončila jen na břevně.

Samotný závěr už tak dramatického utkání nabídl ještě pořádnou gólovou porci. Minutu před koncem základní hrací doby se totiž po další pohledné akci prosadil Aaron Ramsey, na což domácí kontrovali snížením střídajícího Niasseho, jenž využil hrubky Petra Čecha po nepovedené Monrealově přihrávce. Hned vzápětí však pomyslnou třešničku na dortu přidal Alexis Sánchez, jenž proskočil okolo celé řádky bránících hráčů, než si našel prostor k zakončení a výtečnou ranou na zadní tyč stanovil konečné skóre 5:2 pro Arsenal.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Bromwich Albion 1:0

21.10.2017 18:30

Góly: 85. Sofiane Boufal

Dlouho se zdálo, že utkání Southamptonu s West Bromwichem Albion skončí po těžkopádném výkonu obou zúčastněných bezbrankovou remízou. Na posledních deset minut však na trávník nastoupil v domácím dresu Sofiane Boufal a krátce nato rozjasnil stadion St. Mary’s úchvatným průnikem z vlastní poloviny hřiště, jež také neméně povedeně zakončil a zařídil tak svému týmu cennou výhru 1:0.

Saints si tak připisují druhé vítězství před vlastními fanoušky a s vyrovnanou bilancí tří výher, remíz i proher se drží přesně ve středu ligové tabulky na desátém místě. West Brom naopak pokračuje ve vyklízení horních pater, neboť již sedm kol za sebou nedokázal zvítězit.

O obou týmech bylo již před zápasem známo, že se střílením branek jsou letos na štíru, a tak nebylo žádné překvapení, když průlom skóre dlouho nepřicházel. Zatímco hosté se pod vedením Tonyho Pulise typicky stáhli do obranné ulity a trpělivě vyčkávali na svou šanci, Saints trpělivě obléhali protivníkův val a málem se brzy ujali vedení. Po faulu na Longa se totiž k ráně z přímého kopu odhodlal Ryan Bertrand, jehož ránu přizvedl Jonny Evans a míč skončil až na brankové konstrukci.

Poté, co si kapitán Evans přivodil zranění a musel předčasně hřiště opustit, postrádala defenziva West Bromwiche obvyklou jistotu a zdálo se, že Southampton se přece jen dokáže gólově prosadit. Jak Oriel Romeu, tak Shane Long, který na zápis do listiny střelců čeká již neuvěřitelných pětadvacet zápasů za klub a národní tým dohromady, však ve svých šancích nedokázali zamířit mezi tři tyče.

Po změně stran nechybělo mnoho, aby se proti svému dřívějšímu zaměstnavateli prosadil Jay Rodriguez, jenž se po vydařeném pasu Krychowiaka vyřítil do samostatného úniku, který ovšem zakončil nepřesně. Zápas tak spěl k bezbrankové remíze, a to až do chvíle pět minut před koncem základní hrací doby. Sofiane Boufal fantastickým sólem posadil na trávník hned trojici hráčů soupeře, přičemž Nyom s Dawsonem se dokonce groteskně srazili, a okolo stínujícího Hegazyho zakroutil přízemní ránu přesně na zadní tyč mimo dosah natahujícího se brankáře Fostera. St. Mary’s vybuchlo nadšením a může slavit tři body.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Manchester United 2:1

21.10.2017 16:00

Góly: 28. Aaron Mooy, 33. Laurent Depoitre - 78. Marcus Rashford

O pořádné překvapení se postarali fotbalisté Huddersfieldu, kteří na vlastním stadiónu senzačně přemohli Manchester United. Svěřenci Joseho Mourinha tak prohráli svůj první ligový zápas v této sezóně a na čelo v tuto chvíli ztrácí již pět bodů.

Že to dneska s Manchesterem nemusí dopadnout dobře, to naznačilo již úvodních pár minut. Domácí tým byl totiž agresivnější, důraznější a zejména ve středu pole vyhrával drtivou většinu osobních soubojů. Hráči Manchesteru působili ospalým dojmem a za zmínku z jejich strany z úvodní půlhodiny stojí jen rána Herrery, která ale mířila vedle. Po necelé půlhodině hry přišel první přesný zásah - Mata ve středu hřiště hloupě ztratil míč, čímž soupeře poslal do rychlého brejku, na jehož konci míč do sítě dopravil Mooy. O pár chvil později bylo vedení domácích dokonce již dvoubrankové. To dlouhý nákop podcenil Lindelof a balón zcela minul, díky čemu se před De Geou zjevil volný Depoitre a pohodlně zvýšil. Do kabin se tak odcházelo za překvapivého stavu 2:0.

Druhou půli odstartoval pokus Younga, který mířil o pár desítek centimetrů vedle pravé tyče, o pár minut později se do šance tlačil Lukaku, na přihrávku Rashforda však nedosáhl. United v těchto chvílích svého soupeře skutečně svírali, jenže narážel na výborného Lössla v brance domácích.

Dvanáct minut před koncem se však hostům zápas přece jenom podařilo zdramatizovat. Výtečný centr Lukaka si na malém vápně našel Rashford a přesnou hlavičkou vrátil svůj celek do hry. Tým Joseho Mourinha si nakonec mohl odvézt alespoň bod, v nastaveném čase se totiž zjevil ve výhodné pozici Smalling, jenže jeho ránu na poslední chvíli domácí stopeři zblokovali, a tak se Huddersfield raduje z velmi překvapivé výhry.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 3:0

21.10.2017 16:00

Góly: 30. Sergio Agüero (pen.), 73. Nicolás Otamendi, 75. Leroy Sané

Zatímco Manchester United si připsal překvapivou prohru na půdě nováčka z Huddersfieldu, jeho městský rival City žádné podobné zaváhání nepřipustil, poradil si doma s Burnley 3:0 a na čele Premier League již před Rudými ďábly drží pětibodový náskok. Důležitým momentem utkání byl kontroverzní pokutový kop na přelomu půlhodiny hry, který proměnil Sergio Agüero a svým 177. zásahem v bleděmodrém dresu vyrovnal střelecký rekord v klubové historii. Po změně stran pak pojistili výhru Citizens Nicolás Otamendi a Leroy Sané.

Tým Pepa Guardioly tak pokračuje v spanilé krasojízdě, neboť jde již o jeho jedenácté vítězství za sebou napříč všemi soutěžemi. Přesto je nutno podotknout, že Burnley stejně jako ve venkovních zápasech s Chelsea či Tottenhamem podalo velmi dobrý výkon, který s trochou štěstí mohl přinést o poznání jiný výsledek. Vůbec první branková příležitost utkání připadla hostům a brankář Ederson musel naplno předvést své kvality proti úniku Wooda i Arfieldově dorážce.

Poté se již ke slovu dostali hráči Manchesteru, kteří trpělivě hledali skulinky v zataženém obranném bloku soupeře. Bernardo Silva sice po šikovné akci Saného ještě neuspěl, ovšem po osmadvaceti minutách to už přišlo. Kolmice Davida Silvy na Kevina de Bruyneho způsobila v šestnáctce Burnley chaos, jehož belgický záložník využít nedokázal, ovšem odražený míč vybojoval Bernardo Silva a po kličce okolo brankáře Popea se teatrálně sesunul k zemi. Sudí Robert East nařídil navzdory mohutným protestům hráčů Clarets pokutový kop, který Sergio Agüero bezpečně proměnil a vyrovnal letitý klubový rekord 177 gólů Erica Brooka.

Rozezlení hosté se po zbytek první půle nebojácně vrhli do útoku, ovšem jejich soupeř nezůstal pozadu a neměl daleko k další brance u několika šancí Agüera, s nimiž si museli na poslední chvíli poradit buď Pope, anebo stoper James Tarkowski. Po změně stran již Manchester kontroloval hru o něco lépe, přesto do třiasedmdesáté minutě panovala na Etihad Stadium nejistota v podobě hubeného náskoku. Pak ale Saného rohový kop přetavil v povedenou hlavičku Nicolás Otamendi a přece jen pojistil vedení svého týmu.

Než se Burnley stačilo vzpamatovat, nekompromisní domácí skórovali v rozmezí pouhých dvou minut znovu. Přímočarou akci vyšperkoval ukázkovou kolmicí Kevin de Bruyne a Leroy Sané již samostatný únik bezpečně zakončil okolo vyběhnuvšího Popea. Když pak v samém závěru stále hladoví Citizens neuspěli v zakončení z kopaček Jesúse se Saném, skončil zápas jejich výhrou 3:0 a pojištěním prvního místa v tabulce.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Crystal Palace 1:0

21.10.2017 16:00

Góly: 86. Mikel Merino

Poté, co se Crystal Palace povedlo senzačně ukončit černou sérii porážek bez jediného vstřeleného gólu proti mistrovské Chelsea, přišlo opětovné rozčarování. Svěřenci Roye Hodgsona totiž na půdě Newcastlu prohráli 0:1 a nadále tak zůstávají osamoceni na dně ligové tabulky s pětibodovým odstupem od záchrany. Výhru Magpies vystřelil v samém závěru střídající Mikel Merino a Newcastle díky tomu poskočil na výtečné šesté místo, pouhé dva body za momentálně čtvrtou Chelsea.

Nutno dodat, že družina Rafaela Beníteze se zápasem spíše protrápila a Merinův gól po rohu pět minut před koncem padl spíše proti proudu hry. Hosté tak jako v řadě zápasů z úvodu sezony doplatili na bídnou finální fázi, kterou tentokrát nedokázal vylepšit ani uzdravivší Wilfried Zaha. Právě jej domácí defenziva identifikovala jako největší hrozbu z týmu soupeře, kvůli čemuž byl Zaha pravidelně atakován alespoň dvěma bránícími hráči. Přesto si dokázal vytvořit několik slibných příležitostí, s nimiž si ovšem buďto poradil brankář Elliot, anebo forvard Eagles nemířil přesně.

Jedním z nejvýraznějších momentů první půle byl symbolicky faul, jímž se provinil Yohan Cabaye. Někdejší opora Newcastlu mohla být ráda, že za nevybíravý zákrok na Yedlina uviděla pouze žlutou kartu, kterou obdrželi kvůli následné šarvátce také Lascelles s Van Aanholtem. Zatímco první střelecké pokusy na obou stranách nebyly žádným velkým ohrožením, šest minut před koncem první půle se přece jen jedna tutovka urodila. Wilfried Zaha se po Townsendově centru ocitl v šestnáctce Newcastlu zničehonic sám, jenže jedinečnou možností na průlom skóre pohrdl a vůbec se netrefil mezi tři tyče.

Až v závěrečné dvacetiminutovce se Newcastlu povedlo zmátořit a převzít iniciativu. Nejprve vyprášil rukavice brankáře Speroniho střídající Diamé, poté se obdobně prezentoval dalekonosným pokusem Jonjo Shelvey a do třetice se již ofenzivní snaha domácích ujala i gólově. Pět minut před koncem našel Matt Ritchie povedeným rohovým kopem hlavu Mikela Merina, jenž i s trochou štěstí nasměroval míč přesně pod břevno a zařídil svému týmu cenné tři body.

Více informací k zápasu

Stoke City - AFC Bournemouth 1:2

21.10.2017 16:00

Góly: 63. Mame Diouf - 16. Andrew Surman, 18. Junior Stanislas (pen.)

Stejně jako v loňské sezóně se podařilo Bournemouthu uspět naplno na půdě Stoke City. Po třech zápasech bez vítězství tak částečně vylepšil svou pozici na předposlední pozici tabulky, byť se z ní výše ani po tomto rezultátu nevyhrabal. Domácí naopak po této porážce spadli do sestupového pásma a nacházejí se jen těsně před svým soupeřem.

The Potters nevyšel vůbec ideálně vstup do tohoto střetnutí a už po osmnácti minutách hry prohrávali o dvě branky. Nejprve Stanislas nabil na hranici šestnáctky Surmanovi, který svou levačkou usměrnil balón přesně k tyči. A o pár chvil později proměnili hosté penaltu díky Stanislasovi, protože Afobe byl v šestnáctce evidentně faulován Shawcrossem.

V prvním poločase se toho až na dva góly jinak moc neudálo, a to především v první třicetiminutovce. Až ve 31. minutě se pokusil navýšit vedení Mousset, ovšem bránu svým pokusem netrefil, na druhé straně se o tři minuty později osmělil Diouf, avšak gólman Begovič neměl mezi třemi tyčemi přílišné potíže balón zastavit.

Ve 39. minutě se ocitl ve velké možnosti Choupo-Moting, jenž se snažil snížit průběžný stav hlavičkou, avšak kýžený a chtěný prostor minul. Ani ve druhém dějství se Stoke City nepodařilo vytvořit si nějaký větší a soustavný tlak na svého protivníka. Ten naopak velmi dobře bránil a snažil se hájit průběžné vedení. A takticky zvládal svou úlohu dobře.

Hru domácích nakonec trošku rozhýbal střídající Crouch, jenž se dostal na hřiště po hodině hry. A v 63. minutě pak mužstvo manažera Marka Hughese přece jenom snížilo. Choupo-Moting v pokutovém území sklepl balón pro Dioufa, a ten z blízkosti snadno skóroval. Více toho ovšem Stoke City nestihlo, Berahino totiž v nastavení pálil nepřesně.

Více informací k zápasu

Swansea City - Leicester City 1:2

21.10.2017 16:00

Góly: 56. Alfie Mawson - 24. Federico Fernández (vl.), 49. Shinji Okazaki

Leicester v této sezóně získal teprve své druhé vítězství v sezóně a své vůbec první venkovní. Když naposledy uzmul tři body, psala se tehdy půlka srpna. Na půdě Swansea, které ve finále předskočil v tabulce a vyhoupl se ze sestupového pásma, se ujal vedení díky vlastenci Federica Fernándeze a brance Šindžiho Okazakiho. Domácí jen snížili Alfiem Mawsonem.

Uběhlo sotva pár vteřin od úvodního hvizdu sudího Olivera a Okazaki se už stačil propracovat k hlavičce, každopádně gólman Fabiaňski si připsal svůj první úspěšný zákrok. V 10. minutě pálil na domácího muže v rukavicích o dost lépe Albrighton, avšak i on ztroskotal na připraveném soupeři. A ani Vardy na něj v 17. minutě nevyzrál.

Lišky se nakonec ujaly zaslouženého vedení ve 24. minutě. Mahrez na levé straně chytře podržel míč, poté se snažil svým centrem na bližší tyčce najít Vardyho, jenž se k zakončení sice nedostal, ale smolně se nakonec do balónu opřel stoper Fernández, který ho usměrnil za záda Fabiaňského. Navýšit náskok mohl ještě Ndidi, Fabiaňski si s ním ovšem poradil.

I po změně stran působili The Swans značně mdlým dojmem. Navíc se jim vůbec nezadařilo na samotném začátku druhé půle a prohrávali už o dva góly. Albrighton založil rychlý protiútok, poslal centr za obranu, kde na ofsajdovou past vyzrál Mahrez, ten pak sklepl míč z první pro Okazakiho, jenž se z blízkosti snadno prosadil.

Domácí sice našli odpověď poté, co centr z rohového čtvrtkruhu propadl až k Mawsonovi, který se trefil parádně k tyči, avšak i po této brance byl Leicester lepším týmem směrem dopředu a protivníkovi prakticky nic nedovolil. Tři body si ve finále opravdu zasloužil, a to navíc Vardyho v 76. minutě musel vychytat Fabiaňski.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Watford FC 4:2

21.10.2017 13:30

Góly: 12. Pedro, 71. Michy Batshuayi, 87. César Azpilicueta, 90+5. Michy Batshuayi - 45+2. Abdoulaye Doucouré, 50. Roberto Pereyra

Chelsea v předehrávce devátého kola Premier League nakonec zdolala Watford 4:2, ačkoliv její vítězství se rozhodně nerodilo vůbec lehce. Zkraje druhé půle to dokonce vypadalo na další nepříjemnou ránu na fotbalisty v modrém. Blues pak spasil dvěma zásahy střídající Batshuayi.

Že Watford na Stamford Bridge nehodlá jen sekundovat, to dokazoval od prvních minut. V jeho podání byly k vidění pohledné kombinace na jeden dotek a zajímavé akce v ofenzivní třetině. Ty ovšem vedly převážně jen ke střelám ze střední vzdálenosti, ve kterých vynikal především Richarlison, ten ale neměl seřízená mířidla.

Na druhé straně pak udeřilo víceméně z první nadějnější akce - rohový kop rozehrála Chelsea nakrátko, Hazard na vápně oslovil osamoceného Pedra, který parádní střelou z první o tyč otevřel skóre utkání. Pojistku mohl po dvaceti minutách přidat Fabregas, ten ale tváří tvář Gomesovi zazmatkoval a jeho nepovedený lob brankář hostí zlikvidoval.

Zbytek poločasu mnoho vzruchu nepřinesl, na další zásadní moment si tak fanoušci museli počkat až do nastaveného času prvního poločasu. A pro domácí příznivce šlo o pořádný šok - David Luiz totiž dlouhý aut odvrátil k Doucourému, který balón z prvního doteku napálil do sítě a vyrovnal tak na 1:1.

Chelsea začala druhý poločas aktivně, když si po necelé minutě hry jeden ze stoperů Watfordu málem srazil centr Azpilicuety do vlastní sítě. To bylo ale na dlouhou dobu to poslední, co Blues předvedli. Z následného brejku totiž zahodil nemožné Richarlison, který se na malém vápně zjevil zcela osamocený před prázdnou bránou, jenže svůj pokus nasměroval mimo. Chelsea ovšem byla nepoučitelná a po dalších dvou minutách již prohrávala - Bakayoko totiž hloupě ztratil míč ve středu pole, Watford brejk vyřešil parádní kombinací, na jejímž konci se na penaltě zjevil úplně volný Pereyra, který Courtoise překonal podruhé.

A pro Chelsea mohlo být ještě hůř - o chvíli později se po centru na malém vápně zjevil úplně osamocený Richarlison, ten ale pokračoval ve své smůla, když svou hlavičku nasměroval zhruba metr vedle levé tyče.

Hráči v modrém působili, že vůbec netuší, co mají dělat, rychlá otočka ve skóre je skutečně opařila. Na první kloudnou akci se zmohli až v sedmdesáté minutě a k jejich štěstí jim hned přinesla vyrovnání - Willian zprava poslal prudký centr, který si našel střídající Batshuayi a parádní křižnou hlavičkou srovnal skóre.

Tentýž hráč mohl deset minut před koncem strhnout vedení na stranu domácích, když jej Fabregas chytře našel, ovšem belgický forward tentokráte branku přestřelil. Euforie se tak na Stamford Bridge strhla až tři minuty před koncem - to centr Williana před útočníkem Chelsea přizvedl Mariappa, k jeho smůle však tak nešťastně, že víceméně trefil na zadní tyči stojícího Azpilicuetu, od nějž se míč odrazil do sítě.

V samém závěru pak ještě chyboval Britos, který při rozehrávce trefil Bakayoka a do samostatného úniku poslal nečekaného hrdinu Batshuaye, který tak pár vteřin před závěrečným hvizdem stanovil konečnou podobu výsledku na 4:2.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brighton & Hove Albion 0:3

20.10.2017 21:00

Góly: 10. Glenn Murray, 45+2. José Izquierdo, 75. Glenn Murray (pen.)

Netradičně už v pátek se rozehrála anglická Premier League. Nové kolo ostrovní soutěže otevřel zápas West Hamu s Brigthtonem, které divákům nabídlo tři branky a také poněkud překvapivý konečný výsledek.

V pozici lehkého favorita do zápasu vstupovali nepochybně domácí, kteří by měli mít i vzhledem k letnímu posílení kádru (Javier Hernández a spol.) určitě vyšší ambice, než jen bojovat o záchranu, což je prvořadým cílem nováčka z Brightonu.

Nový tým v anglické lize, za nějž nenastoupil ani jeden z české dvojice Jiří Skalák - Aleš Matějů, ale vstoupil do utkání nebojácně, za což byl už po deseti minutách hry odměněn vedoucím gólem. Pascal Gross rozehrál parádně standardku, k míči se ve vápně dostal Glen Murray a hlavičkou poslal balon za bezmocného Harta. Německý středopolař si tak připsal asistenci a znovu ukázal, jaký poklad v něm Brighton z Ingolstadtu získal.

Ještě do poločasu mohl srovnat Chicharito, forvard West Hamu ale branku netrefil. Branky tak i nadále stříleli hosté - v nastavení vypálil z hranice vápna Izquierdo a Hart inkasoval podruhé.

Definitivní rozhodnutí duelu přišlo v sedmdesáté čtvrté minutě. To Zabaleta ve vápně sestřelil autora první branky Murrayho a sudí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Pokutový kop zahrával sám faulovaný a nemýlil se. Brighton tak nastřílel West Hamu tři góly a veze si domů i stejný počet bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City981032:425
2.Manchester United962122:420
3.Tottenham Hotspur962119:620
4.Chelsea FC951317:1016
5.Arsenal FC951317:1216
6.Watford FC943215:1715
7.Newcastle United942310:814
8.Burnley FC93428:913
9.Liverpool FC934214:1613
10.Southampton FC93338:912
11.Huddersfield Town93337:1012
12.Brighton & Hove Albion93249:1011
13.West Bromwich Albion92437:1010
14.Leicester City923412:149
15.Swansea City92256:108
16.West Ham United92258:178
17.Stoke City922510:208
18.Everton FC92257:188
19.AFC Bournemouth92166:137
20.Crystal Palace91082:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (627)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#BilicOut

Reagovat
johan14

Bilic už asi buduci zápas na lavičke nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám. Absolutní tragéd, kterému vyšla jedna sezóna. Jenom se bojím, koho vedení angažuje.

Reagovat
Teoretik

Podle mě si vede nad očekávání ještě dobře rozhodně jsem nečekal, že tento břídil předskočí Lester a Cherries

Reagovat
madridcan

Aspon si sa drzal svojho nicku

Reagovat
Whitemedia

Prohodit Bournemouth s West Hamem a bude to parádní sestupová trojice

Reagovat
smazaný uživatel

Prohodit Leicester, Bournemouth a Palace s Chelsea, Liverpoolem a City a bude to paradni sestupova trojice

Reagovat
SCELO

to by se ti libilo co, ty kurvo ?

Reagovat
smazaný uživatel

a za nick

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem muslim

Reagovat
smazaný uživatel

Pre moslimov je znásilnenie ako normálny sex, iba samotný vnik je násilný, inak je to ako normálna súlož, prečo by teda mal moslim chcieť legalizovať normálny sex?

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, Leicester a Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
nani92

Bilič s Koemanom by sa mohli vymeniť..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže by to neprospělo asi ani jednomu klubu...

Reagovat
Fluor

Jsou Skalák a Matějů aspoň na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

v U23 Brightonu v zakladu

Reagovat
Azazelo RD

Do repre s nima!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Neskutečně se tam zakopali.

Reagovat
johan14

Ani by som sa nečudoval keby sa tak stalo.

Reagovat
cristiano.K.

jaký kurs na odvolání Biliče? asi easy prachy

Reagovat
madridcan

Spytaj sa Zemika. Ak podal na odvolanie, tak by som napalil nahrdelnik babky z Titanicu na jeho zotrvanie...hoc ho uz napalila do vody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si jak.

Reagovat
vladis271

koho pôjdeš voliť Oľo do župy? U nás je to nič moc, ale podľa prieskumov má Viskupič šancu, tak mu to musím hodiť. U vás je cesta zarúbaná, ale dnes zverejnený prieskum vraví, že by SMER mohol prísť o Žilinu.

No a BB tam je to len o účasti, ak nebude nízka tak Kotleba nemá šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Glenn Murray

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci zápas od oboch tímov. Watford dokázal kombinačne prehrávať Chelsea a to slušnú porciu času. Richarlison mal jednoznačne rozhodnúť tými 2 tutovkami...

Reagovat
oli9

volební debata jede ?

Reagovat
smazaný uživatel

povinné 3 body doma, easy peasy

Reagovat
Miguel19

No, snad je to ten zápas, co nás nakopne.

Dneska výborné střídání. Michy 2 fíky a i herně byl dneska velmi dobrý. Willian a Zappacosta to tam skvěle sehráli.

Každopádně ta obrana je děs. Cahill při druhým gólu zase totálně pomatenej a ještě si nabije držku. Luiz kiksuje a Azpi i přes gól stále mimo formu. Rüdiger musí hrát jasně základ. Příště obrana Rüdiger - Christensen a někdo k nim. Vyjde to nastejno..

Reagovat
spider_8

Dneska to bylo pro stopery strašně těžký, protože Watford si výborně nabíhal do vápna, vždycky v několika hráčích. A jelikož jsme vůbec nepodrželi míč, tak byly neustále pod tlakem od těch jejich hovaďáků typu Deeney.

Reagovat
Miguel19

Jenže mně stopeři přijdou špatní snad v každým zápase. Respektive vždy každý z nich provede nějaký výrazný kiks..

Reagovat
fajdax

Snad nás tohle nakopne. Jinak začínám si strašně oblibovat Baku, je fakt super

Reagovat
spider_8

Fakt? Mě začíná pěkně srát, jak pořád předržuje balon místo aby přihrál.

Reagovat
Miguel19

On jako po většinu zápasu hraje velmi dobře. Ale pak je schopný udělat poměrně vážnou chybu (viz druhý gól). Občas jde do souboje velmi ležérně, laxně.

Ale jak se tu o něm psalo, jaký je to dřevák a podobně, tak si myslím, že předvádí velmi dobré výkony. Navíc má ještě velký prostor pro zlepšení..

Reagovat
spider_8

Jako jo, já jsem do téhle skupiny nepatřil, tak mě spíš trochu zklamává než překvapuje. Spíš jsem čekal, že plnohodnotně nahradí Matiče (ve formě), což bylo asi trochu optimistické.

Reagovat
Miguel19

Však ten hráč dorazil do ligy, která je o parník těžší. Navíc vůbec neměl přípravu s týmem, je po operaci. Nastoupil do rozjetého vlaku a díky zraněním musí hrát furt.

Určitě bude ještě lepší, ale i teďka podává velmi dobré výkony..

Reagovat
spider_8

Jojo, ale holt nahrazoval důležitého hráče, tak jsme měl velká očekávání. Myslím, že Conte to spíš původně zamýšlel tak, že Baka Matiče jen doplní, ne nahradí.

Reagovat
Miguel19

Mělo to tak být, sám to říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Taky mě hrozně mile překvapuje, je boží.

Reagovat
SpartaOvenka

Mně přišel jeden z nejlepších v prvním poločase, ve druhém strašně ztrácel.

Reagovat
spider_8

Ufff, strašně důležitá výhra. Ale teda z úplného hovna, to je nutný přiznat

Při gólech jsem si zařval jak ve finále LM, protože dneska jsme mohli spadnout do úplných sraček (což pořád můžeme). Asi nemá cenu vypisovat všechny naše problémy a to, že si za ně můžeme vlastní debilitou. Teď je třeba vypustit pohár, nasadit mladíky a nechat všechny ty pomlácené hráče odpočinout. Za týden proti Bournemouthu se musíme vrátit zpátky do normálu, jinak při těchto výkonech můžeme klidně zopakovat předloňský rok.

Reagovat
valek9610

Prej po mistrovské sezoně zase kolaps to jo vole jde jasně vidět,že hráči Chelsea chcou za Conteho bojovat,takže nějaký kolaps nebude.

Reagovat
spider_8

No, kdyby Richarlison proměnil aspoň půlku svých šancí, tak jsme schytali debakl...

Reagovat
valek9610

Kdyby kdyby njn kdyby na to se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

To on v každom zápase zahodí množstvo šancí.

Reagovat
valek9610

Jo ale proti Atleticu a dnes nám zařídil 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Atleticu? To by ma zaujímalo, že ako.

Reagovat
valek9610

Dal druhou branku která rozhodla

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Takhle to nejde brát, prostě nedal, lze stejně namítnout golovkou Fabregase a bylo by 2:0.

Reagovat
vitasrp

No, nejlíp charakter toho utkání vystihnu podle mě tak, když řeknu, že jsme přežili další Southampton z přelomu září a října v roce 2015. Tam bylo jasný, že ta sezóna bude průser.

Ale z velký části za to vděčímu obyčejnému štěstí. Jasně, je taky dobré poukázat na to, že těch posledních 15 minut bylo kvalitních, tým konečně začal tak, jak měl a vytvořil si tlak, ze kterého nakonec také vzešel vítězný gól, jenže na začátku druhé půle to utkání bylo rozehráno tak na výsledek 1:4 a nebýt Richarlison kopyto, nebylo by o co hrát.

A ještě by se také slušelo připomenout, že ta vyrovnávací branka Batshuaye byla první kloudnou akcí, kterou jsme od stavu 1:2 předvedli.

Reagovat
spider_8

Jako nedivil bych se, kdyby nám Michy tím gólem na 2:2 zachránil sezonu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Taky vam nejdou aktualizovat komenty u preview?

Reagovat
iamek

Jones . To je neuveritelne. A hlavne dneska ho nemel ani stavet.

Reagovat
smazaný uživatel

Special one AUTOBUS dostal defekt

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Naprostá holomajzna, na zranění Jonese se nelze vymlouvat, s tou základní sestavou se toto mělo vyhrát. Tak konečně jsme taky spadli na hubu, prohra zasloužená, Terriers předvedli naprosto fantastický úkol - ani v závěru zápasu nepřipustili výraznější tlak a skvěle napadali.

Reagovat
Whitemedia

Starý dobrý Matic

Reagovat
EXoRcIsT

Práveže Matic robil čo mohol ale keď nahral hocikomu hneď sa mu lopta vrátila alebo ju Herrera Young Lingard do 5s stratili

Reagovat
iamek

Prvni prumerny vykon z 12 zapasu ( cca ? ). Snad bude mit takovou bilanci i dal

Reagovat
Whitemedia

Mně stačí, když bude hrát tu svoji klasiku pokaždé, když si vás zapnu..

Reagovat
Miguel19

A jak se z toho nakonec vyklubala pěkná sobota

Reagovat
Whitemedia

Volby tu pěknou sobotu trochu kazí

Reagovat
Hokaido

Strašně se těším, až bude Mou na tiskovce brečet kvůli zranění Jonese.

Reagovat
Counter

Mou na tiskovku ani nedorazil

Reagovat
Busby babes

Hroznej vykon. Po te repre pauze hrajem hrozne spatne. Smerem dopredu prakticky nic nefunguje. Hlavne ten stred Matic Herrera. Nedostavaj balon dopredu, kdyz uz tak to nevyhodnych pozic. Martial, henrikh nic nevymysli v tech poslednich zapasech. Lukaku odriznutej.

Kdyz se k tomu pridaj i chyby vzadu, tak to takhle dopadne... Lindelof dneska hruzostrasny chyby, coz nas stalo zapas. Huddersfield musime porazit i s par zranenyma hracema, to nemuze byt omluva.

Celkove, proste spatnej vykon. Na druhou stranu, prvni prohra v sezone. Tak z toho nebudu delat tragedii. Nezbyva nez doufat, ze pristi zapas to bude podstatne lepsi.

Reagovat
iamek

A kdyz uz Matic tu prunikovou nahravku da, tak na hrotu je sam Lukaku a sam tam nic neudela.

Reagovat
Busby babes

tak. bohuzel se nam ten stred uplne rozpadl. Pogba a Carrick out, a Henrikh a Herrera uplne v lese.

Reagovat
wild

Ta obrana bez troch najlepsich stoperov je tragicka a to nas este cakaju ovela tazsie zapasy. To bude velky problem.. Lindelof je tragicky. Jeho treba rychlo poslat niekam na hostovanie a dufat, ze z neho nieco niekedy bude. V strede pola dalsi traja zraneni hraci, ktori nam velmi chybaju.

Nasa finalna faza je uplny grc. Nikto neni schopny dat finalnu prihravku alebo poriadny center. Youngovi vysiel 1z50.. Lingard je uplne nanic hrac, toho sme mali uz davno predat.

Reagovat
Teoretik

Alespoň ve fotbale teď dobro zvítězilo

Reagovat
smazaný uživatel

Aj proti Huddersfieldu mali mancs vychádzať zo zabezpečenej obrany...

Reagovat
Infernoqt

Tj, ale víš jak to je... nemůžeme truchlit za něco, čehož nejsme přímým účastníkem. Pokud nechci dělat chyby, musím se o to postarat sám. Takhle můžu jen kritizovat druhé a doufat, že se to zlepší. Prohra je špatná, ale visela ve vzduchu. Možnosti na hřišti nám nedovolí získávat dobré výsledky věčně.

Reagovat
EXoRcIsT

Hej zabezpečená obrana s Lindelofom

Reagovat
nani92

Máme po sezóne

Reagovat
Miguel19

S nejlepším útokem světa? Nesmysl.

Reagovat
nani92

viem, že mi môj útok vo fante závidíš, ale nemusíme nevraživosť prenášať aj do reálneho sveta

Reagovat
Miguel19

Jenom opakuji tvoje tvrzení.

Reagovat
nani92

tak potom v poriadku

Reagovat
Busby babes

nebud histerka.

Reagovat
nani92

spider_821.10.2017 15:43#

Jako nedivil bych se, kdyby nám Michy tím gólem na 2:2 zachránil sezonu.

u nás ho nikto nezachránil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Tak dneska opravdu hrozilo, že se propadneme do podobné deprese jako před 2 lety, náš výkon mi to hodně připomínal. Navíc známe Abru, on by byl schopný udělat nějakou hovadinu. Naopak vítězstvím (navíc takhle vybojovaným) bychom se měli zase odpíchnout k našemu normálu.

Reagovat
Svatej

Batshuayi > Lukaku

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

*hysterka

Reagovat
Busby babes

dik, nebyl jsem si jistej. tesne vedle.

Reagovat
Counter

Pohoda, od toho tu jsem

Reagovat
smazaný uživatel

*hipsterka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

nevadí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Piráti třetí, Chelsea vyhrála, United prohráli, může tenhle den být ještě lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Keby prehrala ešte čukotka tak kto vie

Reagovat
smazaný uživatel

KDB opět výborný a dneska se ukázal i Bernardo.

Reagovat
Teoretik

mně dnes oba přišli slabší

Reagovat
smazaný uživatel

United is back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Krysa vylezla po ofenzivnim koncertu na Karabachu

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel nebyť schopný posilniť káder 2 sezóny a byť zároveň v regulérnej kríze ako káder posilniť za 200 mega a hrať to čo vy na Benfike, teraz alebo na Liverpoole, mufánku

Reagovat
EXoRcIsT

nereaguj na ten kozy pysk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Mourko pod daj nieco o zraneniach.

Reagovat
Busby babes

Mourinho on our defeat: "We deserved it"

Jsem rikal, ze ho vychovame.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, co s timhle zamysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

blbosť, určite sa vyhováral na zranenia

Reagovat
Counter

Vymluvil se na přístup hráčů no.

Reagovat
nani92

tak väčšina to odflákla

Reagovat
Counter

To je klidně možné, ale tak nějak bych za tím hledal i vliv manažera.

Reagovat
nani92

Mourinho: "chalani, dnes hrajte na 50%, viac od vás nechcem"

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Tak snad víš, jak to myslím, ne? Mou si tam tyhle hráče přivedl / ponechal, pracuje s nimi druhým rokem, má s nimi hrát o titul. S penězi problém není, s motivací vykopat si úspěch taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

ty si strasne tupa postavicka.

Reagovat
nani92

ideálny materiál na založenie politickej strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Ani nie, tych volicov uz mas prebranych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi. Tento rok ligu nechame Pepkovi nech furt neplace a mi vyhrame LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, prohrajete finále LM s náma. Pomsta za rok 2008

Reagovat
Infernoqt

Zápas se Spurs teď hodně rozhodne, jestli se nakopneme směrem dopředu, nebo se zaměříme na další trofeje. Se vší úctou k Herrerovi, už bych ho nemusel na hřišti vidět... krom nějakého podřadného utkání... ale jestli jsme to tušili, měli jsme to řešit už v létě. Což je další fakt, protože se domnívám, že se bez nějaké menší přestavby v obraně příští léto tak či tak neobejdeme. Tím mám na mysli věk Valencii a Younga, marodku Jonese se Shawem a individuální formu Lindelofa. Neříkám, že jsem toho zastáncem, ale pokud se snažíme držet krok se City, můžeme si dovolit pořídit nějakého prověřeného hráče nejen do obrany.

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak ste ligu nechceli, dobre ty

Reagovat
Counter

Před sezonou byl Anderko kandidát na kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Tak vis jak to dopadlo se Smallingem, jakozto NEJLEPSIM stoperem ligy, ne?

Reagovat
CubONE

Tak tu sezonu najlepsim bol. Nie je prvy a ani posledny, co sa hore neudrzal.

Reagovat
Mindas

Vis, ono by uz tehdy stacilo strizlive napsat, ze to byl stoper s nejlepsi aktualni formou v lize, ale vy ne. Vy hned, ze je to nejlepsi stoper v lize, coz v celkovem meritku a pri dlouhodobych vykonech, nebyl nikdy a ani na to nemel potencial.

Reagovat
Counter

Bacha na použití slova "vy", s tím už jsem si tady vyslechl víc než dost.

Reagovat
CubONE

Tak pokial viem, vacsina pisala "MOMENTALNE najlepsi stoper ligy", co bola pravda. Potencial mozno nie, ale tu skvelu formu si drzal 1,5 sezony od cervenej proti City. To je celkom dlha doba, aby si clovek myslel, ze to moze udrzat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fandí nám samé mrtky

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Anderko <3

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ManU

Tí európania im to tam kazia, mali by mať celý tím zložený len z veľkých silných čiernych samcov ako pugba a Hlupaku

Za také prachy to dotiahnuť až k prehre s Huddersfieldom (aký bol rozdiel v cene zakladných jedenástok, nevie niekto?)

Mufánci be like: it is not mourinho, it is never him

Reagovat
bbbauch

Mne vzdycky zajimalo, jestli maj lidi jako ty po takovym prispevku pocit, ze to nekomu dali sezrat

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Jeste fan Atletica

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

ja si vzdycky rikam, co nekoho vede k necemu takovemu vubec napsat... a proc to dela? jinej svet no...

Reagovat
Ligter

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa ti nezdá, Mufánku? Iba som napísal svoj názor.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
twelwer

No ale to je potom velmi smutny zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pugba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ale Pogba i Lukaku jsou velký černí eurosamci.

Reagovat
smazaný uživatel

Typickí eurosamci, doslovná pravda

Reagovat
CubONE

Inac v Huddersfielde najlepsia atmosfera, co som videl v Anglicku za poslednych 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už se vrátí Pogba pls

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Trnava vyhrala, slovan prehral, United dostali cez pipinu, no môže byť tento den lepší?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

"I think so," he added. "I don't even remember a friendly match where our attitude was so poor. Then in the second-half they tried and play against difficult circumstances, not just the opponent defending a lot but the watch, the wind was tremendous in the second-half, we probably could have had a second goal and a draw but it would be an undeserved draw. They deserved to win.

wind fňukýno už ide bomby.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf. Však vůbec nebrečí. Popsal situaci, uznal, že jsme si nezasloužili ani bod. Zas to nepřeháněj za každou cenu.

Reagovat
valek9610

Jo výjimečně počkej za 2 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho i keby povedal ze lava ta zabije ked ju vypijes tak niektory by sa mu vysmiali a na just by si ju dali

Reagovat
Miguel19

No vidíš. Přesně tohle jste vy (fans United) dělali, když nebyl Mourinho u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Miguel19 to jsou fans Uniteshitu poslední dobou jsou nejvíc pro smích

Reagovat
Whitemedia

Ty máš ty pojmenování hodně promakané

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou roli v tom hraje vladis? Spravedlivýho arbitra?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

hmm vnukol si mi napad

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hele zrovna tady tvrdí, že proti nim byl strašně silný vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Popsal situaci

Reagovat
TheTopFootbaler

Špatně, špatně, všechno špatně. Bez Pogby jsme nuloví.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "I don't even remember a friendly match where our attitude was so poor. But what is important now. Please don't support financially Ejzy's account for donation." He said. "And of course, no more biggrins for him, he ain't funny."

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím Guardiolu ani City, ale musím ho vyzdvihnúť.

Skóre 32:4 je najlepšie z top líg a približuje sa mu len PSG 29:6 ... a to všetko bez Neymara, Ronalda alebo Messiho v tíme. Dá sa to aj bez nich, naháňať súperom strach. Nie sú na nikom závislí, ani absencia Aguera sa neprejavila na súhre celej ofenzívy ktorú diriguje neskutočným spôsobom De Bruyne a Silva. Prvý krát mi je sympatické mužstvo pod taktovkou tohto trénerského inovátora. Barcelona aj jeho Bayern boli pre mňa nudné, ale to ako sa prezentujú citizens je lahôdka pre oči.. nikdy by som neveril že budem chváliť Guardiolovu prácu, v tom je futbal krásny, nepredvídateľný. Je to konečne jeho rukopis, pretože tím formuje podľa seba, resp. nemusí brať ohľad na klubové legendy, (Harta poslal kade ľahšie) môže si robiť čo chce a to je vidno na ihrisku. Napriek všetkému, anglicko mu dalo príučku, jeho prvá sezóna bez trofeje, pokles ega.. vstúpil do najťažšieho futbalového ringu a tu musí dokázať či je taký pán tréner, akú má povesť.

Dúfam, že aj Klopp naštartuje niečo podobné u nás, stále tomu verím, útok je už takmer poskladaný, len tá obrana musí byť prekopaná od základov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

nesouhlas.. Konkrétně za Silvu nemají náhradu a ten tým bude poloviční. Je něco jako pro Real Modrič.. Se zbytkem souhlas. Ta jejich letošní sezona je díky Pepkovi a je to síla..

Reagovat
Fairplay

Bernardo by to za něj zvládl ne?

Reagovat
Godwinson

Díky Pepkovi a pár stovkám miliónů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Za Silvu je presne nahrada jeho jmenovec.

Reagovat
PP

jménem ano, ale kvalitativně ne. Ale pořád je to menší výkonostní propad jak u kteréhokoliv týmu v PL, viz United bez Pogby, Chelsea bez Kantého, Arsenal bez.. bez střední zálohy obecně..

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je nula za 100 mega ;)

Reagovat
raduinho

Bernardo je top kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho první sezona nebo dvě v barce rozhodně nudný nebyly, hráli úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

ot: diky vsem za rady k bakalarce a potreboval bych jeste jednu mensi - je mozny, aby mi delal oponenta nekdo blizky? .... konkretne by slo o bratra

Ma ale Ing. a studoval i na stejne skole, i kdyz na jinem oboru

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ti to neuznaj

Reagovat
Godwinson

To víš, že jo. Dokonce jsem slyšel, že prý můžeš dělat oponenta i sám sobě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

áno, ide to..ale zapísaný bude samozrejme niekto iný

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, zda zrovna bratr, ale především záleží na tom, co to je za školu, co to je za fakultu, co to je za obor/katedru a možná i kdo je tvůj vedoucí

Reagovat
patas92

Oponenta ti snad vybírá škola, ne?

Reagovat
Miguel19

Můžeš si sám vybrat externího oponenta. Ale škola ti ho musí schválit. Samozřejmě to nemůže být příbuzný, nebo člověk, pro kterého si tu práci psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když diplomku nebo bakalářku nenapíšeš jako úplný kokot, tak se oponenta moc bát nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

V hořkém volebním dni aspoň jeden sladký bonbonek jménem Manchester United.

Reagovat
PP

kuuurva, já snad přejdu k vám díky politice..

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...jako Huddersfield??!!

Reagovat
kvasha16

furt lepsie ako CP co nedal niekolko zapasov gol

Reagovat
Whitemedia

Ti nakonec beztak sestoupí se třemi body..

Reagovat
smazaný uživatel

*4 bodmi

Reagovat
r.mrazik

Takovy z blata do louze

Reagovat
Busby babes

s CP se asi nechcem porovnavat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt nechápeš jak to myslel?

Reagovat
Mastný Chobot

možno busby je Huddersfield

Reagovat
Busby babes

ne, nepochopil jsem to. protoze jsem nekouknul, komu fandi...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

zapas na hovno. ale zas bych z toho nedelal konec sveta. hrali jsme tuzku, jako v predchozich zapasech. bohuzle v tomhle umocnenou dvema fatalnima chybama Maty a Lindelofa.

Reagovat
Counter

♫ Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
Whitemedia

Cahill u té druhé branky Watfordu to prostě nepochopím..

Reagovat
Miguel19

Prostě top stoper no.

Reagovat
Counter

Boufal snad poprvé od přestupu ukázal, proč za něj Saints tolik vyplázli... Každopádně fantastický gól

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak někteří předpověděli... United narazili konečně na těžší soupeře a už jsou v kundě.

Watford škoda, velká škoda... no, nedáš - dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak někteří předpověděli... United narazili konečně na těžší soupeře a už jsou v kundě.

Watford škoda, velká škoda... no, nedáš - dostaneš

Reagovat
Sandstorm

Mě ten výkonnostní sešup United nepřekvapuje. Dalo se to čekat. Přišlo více zápasů (Liga+LM+pohár) a do toho repre pauza. A samozřejmě se tak začaly objevovat zranění. Čili Mourek už nemohl hrát v ideální sestavě jako na začátku sezony. A co se ukázalo? Že kvalitativně je ten kádr strašně úzký. Jo v ideální sestavě věřim, že by Mourek titul urval, ale takhle to nepůjde. To není jen o Pogbovi. Asi není náhoda, že Herrera není ve španělský repre. Darmian, Blind, Lingard, Shaw...hráči kteří nic nepřinesou. Young měl skvělý jeden-dva zápasy a ted už si zase hraje to svoje. Další hráč, který by tam být neměl. Lindelof mi připadá jako že nepřestoupil z Benficy z renomé světový talent, ale že přestoupil z Podbrezové.

TOP4 by letos neměl být problém, ale na City tohle opravdu není. Ti už ted jsou úplně jinde - herně i formou hráčů. Vzhledem k celkem neomezeným finančním možnostem, si zatím Pepek dává Mourka o level.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Platí to, co jsem psal před startem sezóny, tj. že i ta TOP4 není žádná jistota a o titulu mohou přemýšlet jen snílci, já tak naivní nejsem. Pořád nám chybí rozdílový world class hráč v té podhrotové trojici. A proto jsme tak srandovní, nekreativní, když musíme hrát do plných. Mkh, Martial jimi nejsou a ani nebudou (nevyrovnanost, náladovost), Rash do toho určitě jednou doroste, ale momentálně nám takový hráč není.

Reagovat
kiwwi

myslim ze to moc hrotis...malo kto ma na pozicii AM hracov kvality ako Miky alebo Mata

ako hovorim, najviac nam jednoznacne chyba Pogba, ktory dokaze aj z hlbky pola vytvorit spustu sanci - nie je to sice uplne najlepsia vizitka, ze absencia jedneho hraca nam vytvori takyto problem, ale treba si uvedomit, ze pre nas je momentalne Pogba dolezity asi ako Messi pre Barcu, ktora by tiez Messiho absenciu citila masivne

stracaju a stracat budu aj ini, aj ini budu mat problem so zraneniami a nabitym programom a btw neviem sice aka je statistika teraz, ale ak by sme vcera vyhrali, tak by sme mali najlepsi start do ligy od roku 1991!!!

Stale si myslim, ze ta panika po 3 slabsich zapasoch (liverpool D, Benfica W, Huddersfield L) je predcasna, pretoze celkovo si vedieme velmi dobre...samozrejme, je to varovny prst nad tym, ze taketo vykony nam komplikuju situaciu, ale stale je to v takej PL norme - kto cakal ze s Huddersfieldom to ma byt nejaka povinna jazda je blazon

Reagovat
Carrick

Schválně píšu, že jsem něco predikoval už před startem sezóny, to není žádná náhlá panika. Na té pozici mají naopak všichni z konkurence lepší hráče než Mkh a Mata, za tím si stojím. Hazard, KdB, Eriksen, Alli, Coutinho, Alexis a ano, i Özil. Všechny řadím výš, jsou produktivnější, umí rozhodovat zápasy a celkově mají větší vliv na hru. Je to naše slabé místo a potom stačí aby vypadnul Pogba a jsme úplně bez kreativity, bez myšlenky. Mkh je pro mě zatím velké zklamání. Otázka je, jestli mu nesedí Mourinhův styl hry nebo jestli to je prostě jenom jeho výkonnostní strop, k čemuž se teda přikláním více.

Nevím, jestli to je s tím Özilem jenom kachna, ale jsem si stoprocentně jistý, že s ním na AM by ta hra byla diametrálně odlišná, posunul by nás strašně moc nahoru. I Mkhitaryan by se s jeho přítomností mohl zvednout a srovnat své výkony.

Reagovat
kiwwi

tak síce si to predikoval už pred sezónou, ale čakať si musel takmer 3 mesiace

Reagovat
r.mrazik

Vitezstvi to povinne byt melo..ztracene body to jsou

Ale jinak pravda,neni treba delat nejakou kovbojku a blaznit

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

29 matches left

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

No tak spoň nám po tomhle kole United neutečou. Liverpool na nás sakra umí a nečekám žádnou změnu trendu, kor na Wembley. Klasicky nám ta jejich podhrotová trojka přejede defenzivní střed zálohy a budou si nás mazat na chleba. Naštěstí toho ale kopec spálí, tak to bude jenom 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

No to doufám, že už jsme se trochu poučili, nenecháme je bezhlavě útočit a neprohrajeme.

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Ked nas pustite do menej ako 50 sanci tak salah a spol sotva skoruju

Reagovat
tuny

Poche král, žádný defenzivní střed tam nedal a Pool byl v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Heh... zoufame tu nad obrovskou krizi, rozcilujeme se a bojime se o budoucnost Conteho a pritom jsme 4 body za druhym mistem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Boufal gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

Hele takže po 2 letních přestupácích za miliardy máme stále úzký kádr jo? Ježek za to přece nemůžu, takže ten titul v druhé sezóně se odkládá?

Pokud ta nula nedá titul a v lize mistrů ČF, tak ať táhne. Třeba se pak našim mufaním mrtkám otevřou oči.

BYE BYE MURÍNU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a hele kdo se prisel ukazat... predvidatelnej jak 15ka v baru.

Reagovat
r.mrazik

Zkusenosti??

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

Ronalde vydrž prosím až do středy

Reagovat
Zaschrona

Jestli ani po tomhle Koeman neskonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, co se delo behem tydne v kabine, protoze tohle byl kurva poradny vykon Ozila jsem tak snad nikdy nevidel jezdit po prdeli

Reagovat
Nikikrew

No takto by to uz konecne islo , ta trojka Ozil, Sanchez a Laca je momentalne co vpredu mame, kludne by som dal hrat aj Jacka namiesto Ramseyho napr. alebo Xhaku. Videl som len tretinu zapasu takze viac hodnotim nejdem, ale zevraj Ozil zahral super, co ma tesi a dufam ze aspon na chvilu zatvori usta jeho kritikom. Aj ked si myslim, ze odide tak dovtedy by mal hrat pretoze on ten rozdielovy hrac je.

Reagovat
nani92

Na Ozilovi je strašne vidno ako sa blíži jeho prestup k nám..

Reagovat
iamek

Najednou ma zase ze hry radost. Musi se strasne tesit na prestup

Reagovat
Counter

To víš, musí tu nejlepší platovou politiku pořádně vyždímat.

Reagovat
kiwwi

aj s 200 tisícovym Ozilom by sme mali najlepšiu plastovú politiku

Reagovat
blade115

Aj s milionovým. Protože jediný rozhodující faktor je poměr k celkovým výnosům a na nějaké platové standardy sere pes. Sem s Özilem, Griezmannem a Balem, my na to máme!

Reagovat
kiwwi

je to ten najrozhodujucejsi faktor, to je snáď jasne... A platové štandardy ako kde? Je jasné že platové štandardy v United budú iné ako u väčšiny klubov v PL...

Reagovat
blade115

Kdyby jen v PL. Mi přijde zvrácené říkat, že nejlepší platová politika je ta, která svým přeplácením silně pomáhá hnát ty průměrné platy na vrcholové úrovni rok co rok nahoru. Ale je mi jasný, že něco takového si připustit nehodláš, protože MU.

Reagovat
kiwwi

by si najprv musel niečo vedieť o našej platovej štruktúre, o absolútnych číslach a pomeroch u iných klubov a potom by sme mohli viesť normálnu debatu... zatiaľ to beriem ako detské výkriky do tmy

Reagovat
blade115

Tak fajn.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

platovu samozrejme

Reagovat
vladis271

ked sa pomýli aj pravdu povie.

Reagovat
Mastný Chobot

najlepší plastic club

Reagovat
Busby babes

tak chapes, ze nejlepsi zaloznik ve vesmiru, coz tady dlouhodobe tvrdim, musi dostat poradnej plat...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Fair play to Everton who become the first team to ensure that no one will be angry on Arsenal FanTV tonight.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Higi

Tohle byl jeden z nejtrapnějších a nejslabších výkonů Evertonu proti nám, absolutně neexistující ofenzíva, vůbec nebyli nějak nebezpeční, ať už při zakládání útoků nebo při brejcích, a celkově bych od nich teda čekal víc, kór po takových výsledcích co mají... no prostě hrůza, tohle je jenom otázka času, kdy Koeman skončí, to by se musel Everton obrátit o 180 stupňů, protože tohle je tragédie bych řekl....

Od nás bych řekl že to nebyla žádná extratřída teda, jde vidět, že když hrajou pořádní hráči, tak umíme předvést krásnej fotbal, Ozil-Alexis-Laca to prostě umí a dnes to pěkne předváděli, Xhaka hrůza, tolik ztrát co předvádí minimálně obzápas, to je na středního záložníka defenzivně laděnýho alarmující a někdy úplně zbytečně fauluje, ale to jenom proto, že to není typické DM a nedokáže tak dobře odebrat míč, upřímně, momentálně nám fakt neskutečně chybí nějaké technické DMko nebo zataženej tvůrce hry jako Xhaka, ale prostě lepší, hbitější, a s lepší defenzívou.... Xhaka by se měl probrat, a celkově všichni by měli zvednout formu, protože každej zápas vidím hrozný nedostatky v technice, ať už jde o nepřesný centry, zpracování, střely, driblink, strašně moc hráči kazí, jak kdyby ten balón viděli poprvé....

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhej dobe skvely zapas, krasny futbal a spokojnost...skoda ze ta nasa utocna stvorka si spolu vela nezahra, skoda ze poriadny utocnik im neprisiel skor

Reagovat
Mastný Chobot

Nakoniec kvalitný výkon, aj keď prvý polčas bol taký typický tohtosezónny. Everton bol tragický, ale v druhom polčase sme to valcovali aj tak. Mesut aj bez 1+1 výborný výkon - behal, bojoval, tvoril. Ramsey síce tiež 1+1, ale jeho výkon nebol nič moc, takisto ako Bellerín a Lacazette. Xhaka v druhom polčase kvalitný, prvý nekomentujem. Ten koniec si Nacho s Čechom mohli odpustiť, ale čo už. Mesut MotM.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/SportPesa/status/922108556610035712

Tahle firma je hlavni sponzor EFC... WTF

Reagovat
kiwwi

page doesn't exist

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem si ten tweet jeste nezavrel, bylo tam tohle: https://i.imgur.com/ZKmR1OT.png

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Angry birds?

Reagovat
Zaschrona

Pickford with more passes than any Everton player (for a 2nd time in a game this season) says everything about Everton’s current state.

Reagovat
Nikikrew

pekne no a pritom ako ste cez leto posilnili. Kto by to tam ale mohol prevziat?

Reagovat
Zaschrona

David Unsworth

Reagovat
Counter

Niasse.

Reagovat
Nikikrew

Ten uz to prevzial davno

Reagovat
Zaschrona

Nejvetsi vtip ze vseho bude, jestli Liverpool vyhodi Kloppa driv nez Koemana...

Reagovat
Busby babes

to bude o minuty... a pak byste si je mohli prohodit.

Reagovat
vladis271

nehrozí, nie je ho kým nahradiť.

Reagovat
iamek

Vyhazovat nejlepsiho managera PL je blbost.

Reagovat
vladis271

som myslel, že to je Mourinho

Reagovat
iamek

Po vcerejsku klesl tesne na druhe misto.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
spider_8

Tak nikdo by s tím kádrem neměl lepší výsledky než Klopp. Spíš by potřebovali nějakého directora, který by ho srovnal v nákupech.

Reagovat
Free_player

tak si je vyměňte

Reagovat
Afrokrecek

http://prntscr.com/h0k7gx

A tady máte to co jste si zvolily

Reagovat
pantondavo

A) Jakože volily jen holky?

B) Jak to souvisí s fotbalem.

C) Jak to souvisí s vítězstvím ANO?

D) Jak takovej ničím nepodloženej vymyšlenej blábol souvisí s čímkoli?

Reagovat
Afrokrecek

Ironie a Sarkasmus nebudou tvoje silné stránky.

Reagovat
pantondavo

No ono je to těžký, když to z toho nejde poznat a mluvíš stejným jazykem jako oni primáti. Je fakt, že absence CAPS LOCK byla nápovědou, ale hodně slabou, ještě na tom zapracuj.

Reagovat
Afrokrecek

tak promiň, že jsem to nenapsal přesně tak jak jsi ty chtěl ty vole příště mě raději přeskoč

Reagovat
pantondavo

No kdybych věděl, že je to sarkasmus, tak jsem byl býval přeskočil

Reagovat
jk

Par Vsetín, drsný místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Od Spurs fantastický futbal...

Reagovat
Counter

A Mourinho si tam přesto přijede ubetonovat 0:0

Reagovat
nani92

Áno

Reagovat
kiwwi

aj preto ma najlepšiu obranu v lige

Reagovat
Counter

A o dva body méně.

Reagovat
kiwwi

áno ale veľmi pravdepodobne to mohlo skončiť aj tak ze by mal o 3 body menej a horšie skóre

Reagovat
Counter

Ne, měli byste o bod méně. Jinak s ManCity to na skóre stejně neuhrajete, tím bych se moc neoháněl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

tak ty povieš 2 body menej a ja poviem ze sme mohli mať o 3 a vychádzame z toho isteho základu tak co skusas ty vole

to skóre sa nám už 2x stalo osudové

Reagovat
Counter

Teď může být do třetice, obzvláště pokud bude Mou furt autobusovat na 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Strasna tragedie ty jeho venkovni zapasy proti silnym...

Reagovat
kiwwi

ked nase su strasna tragedia, co ma tuto sezonu povedat Klopp so zatial dvoma prehrami a skore 1:9

Reagovat
Tolstobik

No ale tak s Lfc se snad srovnavat nechceme ne? ....a ja teda myslel spis herne, vysledkove ty remizky mnoha lidem asi staci

Reagovat
Counter

Ale loni neprohrál ani jednou, že jo. Cherry-picking at its best :-P

Reagovat
kiwwi

ach jo

Reagovat
Counter

jn, seš trouba

Reagovat
kiwwi

leda tak ty a tvoja trapna snaha nieco mi vracat

Reagovat
Counter

jj, jak říkám, seš trouba

Reagovat
kiwwi

sunfiels, si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ste neskoncili za nami :)

Reagovat
kiwwi

vylucit sa to neda...Spurs hraju fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Co statistika Kloppo vs. Rodgers?

(A vím, že Rodgers měl Suareze)

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska není co vyčítat asi, škoda jen toho zaspání Huga.

A pochvala Pochemu, ta sestava vypadala zvláštně a chyběl určitě Dier, ale nakonec to bylo báječný. Z Winkse roste úžasný hráč, dneska to odmakal ukázkově. A Harryho bych neprodal a nevyměnil prostě za nikoho, to je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

#KloppEffect

Reagovat
FUnk

#KloppEffect + #OxEffect

Reagovat
Liquid

Liverpool 9., záporné skóre - Klopp knows

Reagovat
FUnk

pekny vykon, skoda ze tam nespadlo vice sonovi, cim by zlomil liverpool hned na zacatku zapasu.

obrana s hugem az na ten gol parada, ali konecne gol a harry si jede svoje. Ted pres tyden nechat hrat lavicku at jsou hraci trochu odpocinuti

Reagovat
smazaný uživatel

presne raději vypadnu v poharu než prohrat na united

Reagovat
iamek

Jedina trofej na kterou mate sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a za tejden united

Reagovat
mimi_united

Winksovi by sedel Dortmund a Kane nech ide do Realu/Barcelony a dokáže že je naozaj top hráč

Reagovat
Herry31

Reagovat
Free_player

kolik ti je pls ?

Reagovat
samson192

10 metrov od kuchyne

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
jk

Líp bych to nenapsal

Reagovat
pantondavo

A já si vždycky myslel, že největší masochismus je fandit Arsenalu.

Reagovat
Cobra

Suché triko.

Reagovat
Counter

Reagovat
Free_player

Reagovat
Whitemedia

Rodgers: Played 78. Points 148.

Benitez: Played 78. Points 144.

Klopp: Played 78. Points 137.

Klopp už ztrácí

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Rafa

Reagovat
kiwwi

zaujimave, ze ti to nevyskocilo na tvojom twitteri aby si to sem pridal ty

Reagovat
Counter

Bilance Mourinha s LvG, potažmo Moyesem mi taky nevyskakovaly na twitteru, hledal jsem si to sám ve výsledkových archivech

Reagovat
spider_8

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp effect

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers asi nebyl tak špatný jak to vypadá

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

I tak z něho mám největší respekt.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som mal dnes 14 a vyberal si klub asi by som fandil spurs..

Reagovat
Counter

Jn, v takovém věku dělá kdekdo blbá rozhodnutí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, radšej fandiť totálnym tragédom

Reagovat
vladis271

tak určite máš šťastie aspon v živote, v láske alebo v práci. nie je dôvod hádzať flintu do žita.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz tvoje kolonka oblibenych klubu.

Reagovat
Counter

Viz bez tečky, chválím

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
Swarley

jedinečná druhá šance a zase špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

united som fandil v 13ich ale rychlo som si to rozmyslel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

No ak budeme betónovať aj proti Spurs, čo asi budeme, tak to radšej ani nechcem vidieť...

Reagovat
nani92

proti Spurs musíme, tí majú okrem útoku dobrú aj obranu..proti LPoolu sme to otvoriť mali, tým by sme gol dva dali určite

Reagovat
Free_player

extrémně suchý triko snad bude Harry v cajku zranění by mi tu radost zkazilo.... COYS

Reagovat
Gareth Bale 11

Měl křeče bych řekl, nic vážnýho to nebude.

Reagovat
iamek

Byl u pozapasoveho rozhovoru, takze urcite bude OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon, nečakal som to po zhliadnutí zostáv. Hráči odviedli skvelú robotu. Dúfam, že to zranenie Kanea nie je vážne. Proti WHU dúfam dostane voľno, aj keď každý pohár je dôležitý. Zvlášť zápas proti WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

+ len 2 fauly za celý zápas. Obrovský posun oproti minulým ročníkom, kde sme proti lepším tímom často faulovali a dostávali sa tak pod tlak. Klobúk dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker‏Verified account @GaryLineker 2h2 hours ago

More

Harry Kane scores again. Thankfully Zidane thinks Benzema is the best so they won’t be interested in poaching him.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas budú reakcie v Španielsku..

Reagovat
Mateo16

Neviem o co ide Garymu. Ako ked sa pozre na posledne 3 roky ako kupuje RM a on si fakt mysli ze Harry je do RM realny

Reagovat
Kokesh

Ona to asi bude jen otazka casu, ale momentalne si nedokazu predstavit, ze RM nekoho za treba 200 koupil.

Reagovat
Mateo16

Moc neverim ked sa pozrem ze Flore radsej da 30 m+ mega za deti z Brazilie + skupuje Spanielsku U17 a U21.

Harrymu uz bude 24 a posledne podobne stareho hraca kupil Modrica.

Reagovat
kiwwi

Co to trepes... A James mal koľko rokov?

Reagovat
Mateo16

23 r, Ale Kroos mal 24r na toho som zabudol

Reagovat
vladino10

"harrymu už bude 24"

Reagovat
Kokesh

Anglie do Spanelska nepatri, naopak to funguje.

V dnesni cenove relaci si nedokazu predstavit jeho cenu, 200 bych za nej osobne nedal ani omylem. Sice koupis delo, ale za tu cenu mohl byt vice pozicne ohebnejsi Mbappe...kladivo do vapna neni potreba, to bude jeste dlouho Cristiano, otazka je koho k nemu...Zizu ma neuveritelnou duveru v Karima.

Reagovat
Counter

Kane není kladivo do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

*Kane není jen kladivo do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je viac než len to.

Reagovat
Kokesh

Urcite nema k 10 blize nez Karim...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by bol Kane top náhrada za Karima.

Reagovat
Counter

Na takové porovnání nemám Benzemu dostatečně nasledovaného, ale Kane by mi na jeho post v Realu seděl dost.

Reagovat
Kokesh

Pravdepodoben by to fungovalo, ale klidne budu zit v nevedomi. Anglican, ranec, opet od Slepic.

S Iscem, Asensiem atp. proc ne, porad ale mame v tymu milionoveho Garetha. Nyni je Kane topka ve sve lize, lidr tymu, zahrava standartky a vse se toci kolem nej. To samy mel Gareth...prvni sezona dobra, druha dejme tomu, pak upadek. Musi plnit takticke ukony pro tym, ktere do te doby prakticky neznal, protoze uz to neni jen o nem...pribyva zraneni, chybi goly, nejde na kazdou standartku vcetne penalt, atp. Chybi kreativita, technika, jazyk, tymovost, vse...

S Cristianem to bude jeste par nasledujicich let jen o nem. Nejsem sice vedma, ale pral bych si jineho hrace k nemu, nez je Kane. Idealni byl vzdy Aguerro, ted nevim...

Reagovat
Counter

Mi přijde, že to s Balem není úplně srovnatelné, protože Poche je náročný na všechny hráče a Kane se na hrotu nefláká.

Reagovat
vilp

Taky si myslím. A není to ani tak o flákání jako spíš o herním stylu a pozici obou hráčů. Bale nemůže hrát svoji hru díky Cristianovi (a jeho největším problémem pořád zůstává náchylnost ke zraněním), nějaký jazyk, penalty apod. bych vůbec neřešil. Pamatuji si jeho první sezonu (a možná to platilo i dál), kdy to dohromady s BC taky nebylo ideální, ale jakmile Cristiano vypadl ze sestavy, tak byl najednou Gareth daleko lepší a střelil gól snad v každém takovém zápase. Proto si dokážu představit, že kdyby v Realu nebyl Cristiano a jeho tělo normálně drželo, tak by mohl být hodně platný... Kanea se tohle ale dle mě vůbec netýká, není na rozdíl od Garetha tak moc herně omezený a ve Španělsku bych mu jako jednomu z miliardy Angličanů věřil, a to i vedle Cristiana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Modrič vám nesmrdí, co ?

Reagovat
Miguel19

V tom máš pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle beef mezi Zidanem a Linekerem je tak debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

největší soupeř o titul ukázal svoji sílu, snad jim united vezmou dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

#freecoutinho

Reagovat
Euphael

táhni špíno

Reagovat
raduinho

dej si facku

Reagovat
hornito

Reagovat
Counter
Reagovat
Side

převratná myšlenka

Reagovat
Miguel19

Kloppo

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp out

Reagovat
Maresma

A koho místo něj hm?

Reagovat
Miguel19

Carlo, ale ten vás taky nijak nevytrhne..

Reagovat
Whitemedia

Na to bych byl hodně zvědavý.. ale asi by tam do konce sezony Carlo dost trpěl

Reagovat
Miguel19

Podle mě by dost vyhořel no..

Reagovat
Whitemedia

S těmi obránci, co by měl k dispozici, určitě..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výborný zápas, konečně jsme to těm šupákům po letech jednou vrátili.

Reagovat
Mastný Chobot

Inak Wilshere dnes zase výborný aj za tých pár minút. On je s loptou úplne inde ako každý náš záložník s výnimkou Santiho. Strašne si momentálne želám, aby sa mu našlo miesto v základe, ostal zdravý a predĺžil, pritom v lete som bol za jeho predaj. Ak ale dokáže ostať zdravý, tak je to top top hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochlubit, že je názorově nekonzistentní.

Reagovat
Mastný Chobot

vždy som tvrdil, že je to top hráč, ale neveril som, že dokáže vydržať byť zdravý. Ak by to dokázal, tak nie je o čom.

Reagovat
Mastný Chobot

ja vlastne reagujem na teba... ok, sorry, to som nechcel, ignoruj to

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jsme se vlastně už dotáhli na tu horší část Manchesteru a na 4. místo máme náskok 4 body. To jsem ani nezaregistroval.

Reagovat
Coutinho10

tak az ted jsem videl highlight a celkem velky zklamani....driv jsme ty velky zapasy zvladaly a ted ani to....prohra na City, Tottenhamu navic ve Wembley a remiza s United je fakt malo

a fanta taky v haji...kvuli tomu, ze jsem nedal Harrymu pasku

Reagovat
cristiano.K.

Lovrena hodit do řeky, to fakt není možný toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp v LFC začal zápasem se Spurs, bylo by symbolické, kdyby i skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by končil?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco tam v Liverpoolu neklape, nejsou schopni přivěst pořádné posily na potřebné pozice. Výsledkově to žádná sláva není, i Rodgers byl snad lepší. Teď mají v lize blíž k poslednímu než k prvnímu. Nevypadá to, že by LFC pod jeho vedením směřoval dopředu, i když to nemusí být jen jeho vina, tak má na ní podíl.

Reagovat
pingla

Reagovat
cristiano.K.

půjdem nahoru neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

to už slýcháme tak dvě tři dekády

Reagovat
cristiano.K.

4.místo minulý rok s tím kádrem bylo nadplán.

Reagovat
iamek

Grimaldo ? To je zase co ?

Reagovat
iamek

LB. Prosel Vale a Barcou. No nevim.

Reagovat
Busby babes

takze konec Shawa...

Reagovat
iamek

Jo to urcite. V lete jsem chtel az dostane sanci, ale jak ho vidim v rezerve, tak se Josemu nedivim. Bylo by fajn, kdyby v utery dostal sanci za acko, ale da tam Blinda a na pravo Darmiana beztak.

Reagovat
Busby babes

prave. Kdyz je pred nim momentalne i Young, tak neco dela fakt spatne...

Reagovat
Miguel19

OT: Kdo sází u Tipa.

Na zítřejší zápas KHL (Spartak vs. Astana) je vypsaný špatný kurz na příležitost, že Dawes (Astana) bude v utkání bodovat - @2,42. Kdo chce, může zkusit..

Reagovat
Miguel19

A na to, že nebude bodovat je kurz @2,53. Asi to nakonec neprojde, ale pokud jo, tak nejde prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadíš oboje a nakonec ti ty kurvy jednu sázku stornují a druhou prohraješ.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

Brno OT: nějaká restaurace či hospoda kromě Orla a Vlka, kde se dá rezervovat stůl pro 20 lidí?

Reagovat
jk

Bílý Beránek třeba. Tak o sto levelů lepší pivo, jídlo, obsluha...

Reagovat
andrew96

Tam je to super, na to jsem zapomněl, díky.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
andrew96

A není tam Starobrno, díky!

Reagovat
Whitemedia

Když už jsme u toho Brna.. nějaký tip na hospodu, kde zaručeně ve středu pustí zápas Chelsea - Everton?

Reagovat
fajdax

Jakejkoliv sportbar, třeba Aréna na Hybesce

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs bar na roosveltce.

Reagovat
Whitemedia

Je dobrý nápad napochodovat do slepičího baru s dresem Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chodí tam za majitelem a barmanem, který je Yido, na NLD i fanda Arsenalu a nevšiml jsem si, že by ho někdo prudil. Nejsme zas až takoví čuráci, jak se tady může zdát. Ale tak nějaký ten džouk možná vyslechneš, že jo, ale nemyslím si, že by tě někdo vyháněl.

Reagovat
fenixLFC

Modra ruze

Reagovat
andrew96

Skvělá žebra, díky.

Reagovat
mul

aj skvelý výber piva

Reagovat
jk

Jako ten všudypřítomný brněnský pivní underground ve složení poutník, polička doplněný sem tam o provařené svijany a bezejmný svrchně kvašený lomcovák?

Reagovat
raduinho

Kvasar je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

zle som sa vyjadril, bol som tam par krát a vzdy som mal iba x krát kvasar :D

Reagovat
vodka

celkově je to tak dobrá hospoda než poznáš jakékoliv jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos tam byl teď na snídani?

Reagovat
andrew96

To ne, ale kdysi dávno jsem tam ochutnal ty žebra. V Brně znám spoustu hospod, ale be na všechny si vzpomenu, navíc Modrá růže je dost zastrčená.

Reagovat
fenixLFC

Jj to je brnensky problem tych podnikov he tak vela ze ked uvazujes kam ist tak ti nic nenapada

Reagovat
andrew96

Reagovat
Melda

Tak snad je to ukázkovém konec Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta na Bernabeu, drtivá výhra nad Liverpoolem a to ve Wembley, nemůžu uvěřit. Z těchhle dvou zápasů jsem čekal nula bodou. To nejpřekvapivější na tom pro mě je, v jak oslabeném a rozdílném složení jsme toho dosáhli. To jak dokáže Poch měnit pozice jednotlivých hráčů, rozestavení a vůbec způsob jakým hrajeme v každém dalším zápase a pořád z toho co má k dispozici ždímat maximum, je k neuvěření. Furt jsem tady četl, jak dojedeme na úzký kádr a možná taky jo, ale popravdě je teď pro mě vlastně i těžké napsat naši ideální 11ku, a když to přecijenom udělám, tak mi na lávce zůstanou Llorente, Son, Lamela, Winks, Dier, Davies, Trippier a Vorm. A to bych řekl, že je kurva slušná lavička.

Reagovat
vodka

otázka je, co pak udělá únava po novém roce, s úzkým kádrem se hrát dá, ale málokdy celou sezonu. Stačí, aby se zranili 2-3 klíčoví hráči (např. Kane s Eriksenem) a hned je víc pravděpodobné, že bude výsledková krize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho základu teď máme 4 hráče zraněné, to je o to čem mluvím, že i tak furt jedem dál. A např. Kane s Eriksenem...vám se zranil jenom Pogba a už kulháte, přidej k tomu Lukaku a máte problém. Liverpool bez Saného, taky není ten Liverpool. Chelsea bez Hazarda a Moraty je taky poloviční. Jediní City to maj fakt zdvojené totálně luxusně.

Reagovat
kiwwi

jenom Pogba? Máme zranených 3 obrancov a 3 zaloznikov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze základu? My máme 2 CDM, LB ze základu out + Lamelu, který když byl naposledy zdravý, tak taky hrál základ. Není to porovnávání pér, vím, že máte out víc hráčů než "jenom" Pogbu. Jenom mi jako ti dva nejklíčovější hráči od vás připadají Pogba a Lukaku, proto jen. Souhlasím, že bez Kane+Eriksen budeme v průseru, ale to každý tým, bez svou dvou hlavních opor. Když nad tím znova přemýšlím, tak i City nebudou bez KdB takový strašák, bez ohledu na to, že ten kádr mají nejširší.

Reagovat
kiwwi

u nás by pri plnom zdraví hral Shaw základ a naposledy pred zranením hral základ aj Rojo, Fellaini a Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvím o plném zdraví. Lamela patřil do základu, Shaw ne. Že mají Rojo a Fellaini na základ v United něco vypovídá. Na Ibrovo místo máte Lukaku, my na Lamelovo místo nepřivedl nikoho, změnili jsme i kvůli jeho absenci systém. Ale o tom jsem vůbec na začátkunemluvil, nejde o to komu chybí víc důležitých hráčů. Mluvil jsem o tom, že KDYBY byli všichni zdraví, tak ten tým kádr zas tak úzký není a i na lávce (potažmo na protočení) jsou sakra slušní hráči.

Reagovat
salami

KdB úplně klidně nahradej, vždyt ještě pořádně ani nedostal šanci B. Silva, jim by těch hráčů z ofenzivy musel vypadnout fakt víc, problém maj podle mě spíš v tom středu, Za Fernandinha nemaj úplně rovnocenou náhradu a celkově je jejich slabina zadek, už teď je mimo Mendy, stačí zranění dalšího stopera a ta obrana bude dost skripat.

Reagovat
smazaný uživatel

KdB v téhle formě nahradit snad ani nejde i když jasně, mají tam kotel super podhrotových hráčů. Kompas je taky out.

Reagovat
vodka

out jsou momentálně 2 stopeři, co odehráli nejvíc v základu pod mourinhem. Out jsou 3 střeďáci, takže zbyli jenom 2, je fuk, že by to měli zvládat líp, ale taky to není bůhvíco.

jak říkám, ono rozhodne to období po novém roce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta reakce na Kiwiho může být klidně i tady. Že rozhodne období po vánocích je každoroční klasika, ale taky to nemusí být zas tak pravda. Loni Chelsea víceméně rozhodla tou šňůrou před vánocema a City mají zatím nakročeno k něčemu podobnému. Jestli nezačnou semtam ztrácet, tak o vánocích můžou mít hodně nepříjemný náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Conteho sa rýchle učí tento Pochetino. Včerajšia zostava a taktika Spurs boli hádam na vlas rovnaké ako to, čo hrala Chelsea proti Tottenhamu v druhom kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl jsi také, že se od Conteho naučili Maďaři formaci 2-3-2-3, a jen díky němu zničily Anglii 6-3 ve Wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik Spurs sa nezapre, vás musia snáď klonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Začneš takový povýšeneckým blábolem a pak se divíš

Reagovat
smazaný uživatel

Aký povysenecky blabol? Ved som len vyzdvihol jeho schopnosť zobrať si aj z prehier to najlepšie. Je to jeho pozitívna vlastnosť ako trénera. Že si si to v tej dutine lebecnej zle poskladal nie je môj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tvůj obdiv k Pocchetinovi z toho tvého příspěvku úplně sálá . A ne, vůbec si v něm nechceš přihonit nad Contem, který se včerejším zápasem má pramálo společného.

Reagovat
smazaný uživatel

mi to nepřišlo zas tak povýšenecký

Reagovat
smazaný uživatel

Mě z toho povýšenectví smrdělo na sto honů.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger choosing not to play his best XI all season until his birthday. What a man.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

aha...tak to je tu uz 2x ...na FB jsem nekoukal

Reagovat
vladis271

Najhorsia obrana od roku 1964. Naposledy sme malu tragickejsiu obranu v casoch pred shanklym.

Reagovat
Free_player

mluvíš o tom jak, kdybys to pamatoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Vyměnit Kazetu za Jesuse a ne za Kanea ve fantě se ukázalo jako správná volba Jinak výsledek potěšil - jaký byl výkon Arsenalu? Stojí to za to si shlédnout zápas ze záznamu?

Reagovat
Counter

*zhlédnout

jj, zahráli parádně

Reagovat
Ondiis

za zhlédnout

Reagovat
Nikikrew

Most premier league assists since September 2013 :

Mesut Ozil : 123 games, 43 assists

Eriksen : 143 games, 40 assists

David Silva : 123 games, 39 assists

Pff, easy s prehladom

Reagovat
SunFells

KdB: 70 zápasů, 33 asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

najlepsi zaloznik PL

Reagovat
Free_player

jen PL ? Kdo je lepší ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Bavili sme sa len o PL. Overall tazko povedat, moc nesledujem ine ligy ale urcite je on v top5 kde by som radil hracov ako Dybala, Iniesta, Modric a Alcantara.

Reagovat
Miguel19

Iniesta momentálně ani náhodou. Z něho je posouvač míčů na pár metrů.

Reagovat
mul

Dybala je utocnik a zabudol si na ISCA

Reagovat
Nikikrew

Aky útočník preboha?

Reagovat
EXoRcIsT

Kroos

Reagovat
Free_player

ne

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to je nehoráznej mástr

Reagovat
Whitemedia

Ale nechce se mu makat na tréninku, tak k čemu je takový hráč

Reagovat
vilp

V Realu měl problém podobného rázu s Carvajalem, místo kterého si přivedl tragického Essiena. Ale ve vedení se na rozdíl od toho vašeho zachovali chytře a nechali si pro Daniho otevřená vrátka jako u všech nadějných fotbalistu, které mají pod smlouvou. Teď si můžou mnout ruce.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Mourinho

Reagovat
Svatej

Hlavne ani poradne nebrani

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

A rozbíja kabínu

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je z nich ale v současnosti stejně nejlepší, protože Ozil má za poslední 2 roky asi tak 3 asistence.

Reagovat
Nikikrew

Heh tak to nema ale ok. Kazdopadne nemam rad tieto statistiky, radseh by som porovnaval key passess a chances created. Erikseno jasne ze ma viac assissts za kratsie obdobie ked ma vpredu Kanea.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

to rikam porad, nejlepsi AM v lize!!

Reagovat
J0EL

Uz s tym ale zacinas byt fakt trapny.

Reagovat
Counter

Však počkej, jestli Mesut skončí jinde než v MU. Pak budeš mít spoustu kompromitujícího materiálu

Reagovat
J0EL

Takyto kompromitujuci material ale najdem u kazdeho Mufana tu. Neskutocni pokrytci.

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze to plati, pouze pokud prestoupi k nam. jinak to bude porad stejnej vandrak.

Reagovat
Busby babes

tak jeste ze tu mame arbitry humoru, jako ses ty.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

když se člověk zaměří na sprint Sona a Milnera, to je teda pokoukáníčko při druhém golu

Reagovat
tuny

Tam není asi Millnerovi co vyčítat ne? On tu rychlost prostě už nemá, jestli ji někdy vůbec měl? Mohl ho sundat a doufat, že dostane žlutou...

Reagovat
salami

Samozřejmě ji měl, on se docela dlouho věnoval atletice a bejval to docela rychlík, akorát pozdějc nabral svalovou hmotu a zpomalil.

Reagovat
cristiano.K.

vybíhal za ním, skončil tři kroky před ním

Reagovat
vladis271

Matipove zastavenie a zdvihanie ruky je este lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

12:59 Liverpool dostal v PL přes tisíc gólů

congrats

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je v té expresce už napsané, tak o co se snažíš.

Reagovat
Svatej

Expresku jsem nevidel, hledal jsem si to sam, ale jinak mi jde o to samy o co jde tobe

Reagovat
kvasha16

ale nejak zahadne sa ti to pri kopirovani expresky stratilo a postol si sem nestastne len tu cast o Liverpoole

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Arsenalu U23 nemá hráče nebo proč nastoupili do utkání v 10?

Reagovat
Miguel19

Tak už je to na livesportu doplněný..

Reagovat
iamek

Podle livescore ma klasicky 11+5.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tady nědo zkušenosti s psaním webových stránek? Jde použít vytvořena šablona třeba na webnode, pak na moji placenou domenu?

Reagovat
LGT

Koeman out :(

Reagovat
Maresma

Breaking: Ronald Koeman is facing the sack, increasingly likely that an announcement will be made soon.

Reagovat
Whitemedia

A já tu zrovna běžel s expreskou, že zatím nekončí a Everton povede i ve středu

Reagovat
tony223

Everton have sacked manager Ronald Koeman after Sunday's 5-2 home defeat by Arsenal left them in the Premier League relegation zone.

Reagovat
r.mrazik

tak uz je fuc...jsem zvedavej,jakeho noveho nadpozemskeho manazera,co navrati zaslouzenou slavu tomuto velkoklubu,vezmou

Reagovat
mithro

Moyes, pod

Reagovat
Hokaido

Štastné a veselé, Zaschu.

Reagovat
Coutinho10

aby se vám ve středu nevysmál

Reagovat
Nikikrew

http://www.evertonfc.com/news/2017/10/23/koeman

Tak a je rozhodnute. Vobec ho nemusim teda po jeho niektorych vyrokov ale docela mi to pride cele luto, urcite to je stale kvalitny manazer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze s jeho stylem pristupu k praci, kdy ma rad caste prestavky, se mnohem vic hodi na to, aby trenoval treba repre. Asi by nebylo prekvapeni, kdyby ted prevzal domaci repre.

Reagovat
Nikikrew

moze byt ale myslim si ze bude chciet isto prevziat nejaky klub. Ved jeho snom je byt raz manazerom Barcy

Reagovat
Zaschrona

Ja bych mu to i pral, ale po tomhle angazma k nemu ma hodne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Bude aj DVD?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

What a joke!

Reagovat
jk

Ticho tam dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Free_player

takhle bych shrnul celej zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele