9. kolo
20.10.2017 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

West Ham United - Brighton & Hove Albion 0:3

Netradičně už v pátek se rozehrála anglická Premier League. Nové kolo ostrovní soutěže otevřel zápas West Hamu s Brigthtonem, které divákům nabídlo tři branky a také poněkud překvapivý konečný výsledek.

V pozici lehkého favorita do zápasu vstupovali nepochybně domácí, kteří by měli mít i vzhledem k letnímu posílení kádru (Javier Hernández a spol.) určitě vyšší ambice, než jen bojovat o záchranu, což je prvořadým cílem nováčka z Brightonu.

Nový tým v anglické lize, za nějž nenastoupil ani jeden z české dvojice Jiří Skalák - Aleš Matějů, ale vstoupil do utkání nebojácně, za což byl už po deseti minutách hry odměněn vedoucím gólem. Pascal Gross rozehrál parádně standardku, k míči se ve vápně dostal Glen Murray a hlavičkou poslal balon za bezmocného Harta. Německý středopolař si tak připsal asistenci a znovu ukázal, jaký poklad v něm Brighton z Ingolstadtu získal.

Ještě do poločasu mohl srovnat Chicharito, forvard West Hamu ale branku netrefil. Branky tak i nadále stříleli hosté - v nastavení vypálil z hranice vápna Izquierdo a Hart inkasoval podruhé.

Definitivní rozhodnutí duelu přišlo v sedmdesáté čtvrté minutě. To Zabaleta ve vápně sestřelil autora první branky Murrayho a sudí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Pokutový kop zahrával sám faulovaný a nemýlil se. Brighton tak nastřílel West Hamu tři góly a veze si domů i stejný počet bodů.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
OnlyWHU

3:1 COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

No to je snad jasny

Reagovat
OnlyWHU

Snad tahle povinná výhra nebude těžká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
duloig

No chlapčiská neposedné tak už tri body konečne !!! A zabudnite na tie kung fu vložky (Arnautovič,Carroll) ja nwm kto vás to učí

Reagovat
kolouch

Dneska čekám hladký průběh. COYI

Reagovat
Assassin11

povinná výhra a hladký průběh 0:3

Reagovat
OnlyWHU

Po penaltě jsem to vypnul. Debakl. Projebaný body budeme těžce dohánět. Zoufalý a bezradný hráči. Dvě střídání, třetí by už stejně nepomohlo. Sezona v prdeli. Po tomhle už snad definitivně: Bilič VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel mas pravdu.S timhle mancaftem hrat skoro na vocase,to je fakt smutny kino.Jestli Bilice po tomhle nevyhodi,tak uz nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhorších výkonů vůbec, co jsem od nás viděl. Jediná omluva na tohle je středa a postup v poháru...

Reagovat
duloig

No to som málem spadol zo stoličky keď som uvidel ten výsledok.56 977 fans muselo byť totálne sklamaných keď v 75 minúte po góle na 0:3 začali hromadne opúšťať ten odporný štadión.Podľa hajlajtu čo som videl tak Hart+Zabaleta by si u mňa už neprdli.Antonio známka 5,7 Kouyaté 6,1 Arnautovič 6,4.No to sa chlapci asi moc nespotili.Brighton nevyhral vonku v PL 34 rokov a chytne sa zrovna u nás Dnes má vedenie stretnutie so Slavenom a majú rozhodnúť čo a a ko ďalej.Mňa by potešilo aby už skončil.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Osporný stadion - souhlas. Odfláknutý zápas od jmenovaných - souhlas. Po více než roku hájení odchod Slavena - souhlas. Kolosální ostuda s Brightonem - souhlas. Bože, jak já jsem nas.... A teď ty volby.......

Reagovat
duloig

Stretnú sa slovák, japonec a pirát... Toto nie je začiatok vtipu ale voľby v Čechách

Reagovat
kolouch

Na London Stadium jsem byl. Je to pěkný moderní stadion, jen prostě není "anglický". Kdekoliv jinde v evropě by za něj líbali ruce. Ale uznávám, že Boleyn Ground byl jen jeden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele