Premier League - souhrn 32. kola

02.04.2016, 15:45, aktualizováno 03.04.2016, 18:54
Komentáře a souhrny
Manchester United porazil Everton a drží se na průběžné páté příčce. Leicester City nejtěsnějším rozdílem porazil Southampton a drží se neochvějně na špici. Tottenham veze z Liverpoolu jen bod a nabídl tak šanci vedoucímu Leicesteru. Chelsea neměla problémy s Aston Villou, Arsenal rozstřílel Watford, ManCity veze tři body z Bournemouthu. Norwich porazil Newcastle a na hřištích Stoke City, West Hamu United a Sunderlandu se hrálo nerozhodně.

Manchester United - Everton FC 1:0

03.04.2016 17:00

Góly: 54. Anthony Martial

Manchester United nadále tlačí na své městské konkurenty ve snaze přeci jen urvat čtvrtou pozici zaručující Ligu mistrů. Může za to dnešní těsná výhra nad odevzdaným Evertonem, který pokořila jubilejní 1000. branka, kterou viděl ikonický Old Trafford za celou éru Premier League...

O kulatý gól se přitom tak trochu symbolicky zasadilo pouze dravé mládí v červeném trikotu. Pro Martiala ho pomohli vytvořit ještě méně okoukaní Marcus Rashford s Timothym Fosu-Mensahem. Po remíze West Hamu nyní Man Utd skáče už na pátou příčku.

Před utkáním domácí klub uctil Sira Bobbyho Charltona, po němž byla oficiálně přejmenována jižní tribuna, a potom už se mohlo začít hrát - United nastoupili ve stejné sestavě jako při vítězném derby s Man City.

Hned zkraje si Red Devils vytvořili slušnou šanci skrze kombinující duo Lingard - Martial, zasahovat tehdy musel obránce Baines. Po jednom z rohů potom nedokázal skórovat Rojo, kterého zároveň na druhé straně nezřídka školil Deulofeu.

Ve snaze vstřelit onen památný tisící gól nakonec United pomohlo právě stažení argentinského beka, kterého nahradil Fosu-Mensah, jehož centr zadělal na Martialovu osmou ligovou trefu v sezoně. Francouzský mladík se tímto stal nejproduktivnějším van Gaalovým svěřencem v tomto ročníku PL.

Teprve záhy se k první větší šanci dostal také Everton, když Jagielka po rohu hlavičkoval do břevna. Další nebezpečnou akci Colemana potom pro změnu neutralizoval Fosu-Mensahův blok.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 1:0

03.04.2016 14:30

Góly: 38. Wes Morgan

Sedm bodů na špici! Leicester dnes udělal obrovský krok k senzačnímu zisku titulu a po včerejší remíze Tottenhamu odskočil od druhého místa o další dva body. Domácí zápas se Southamptonem totiž Foxes s odřenýma ušima vyhráli 1:0. Jediný gól vstřelil symbolicky Wes Morgan, který tak zařídil pátou nejtěsnější výhru v posledních šesti kláních.

Na King Power Stadium to především v úvodu zápasu vypadalo, jako kdyby stylem Leicesteru hráli naopak hosté. Foxes totiž drželi na kopačkách míč o fous častěji než Southampton, ale byli to Svatí, kdo byli v prvním dějství nebezpečnější. Náznaky a rychlé útoky Lišek totiž cíl nenacházely.

S odehranou půlhodinou tak svěřenci Ronalda Koemana zahrozili čtyřikrát v rozmezí deseti minut. Pellé však po centru Soarese hlavičkoval nad, Fontého vychytal skvělý Schmeichel a Clasie pálil nad. Největší gólovku spálil Sadio Mané, který postupoval sám na branku. Kolem dánského gólmana se prohnal, ale jeho střelu bezvadně zblokoval Danny Simpson.

Leicesteru naopak stačila jedna jediná příležitost ke vstřelení nakonec i vítězného gólu. Fuchs z levé strany poslal dobrý centr do šestnáctky, kam se přihrnul Wes "Captian" Morgan a přes drobného Clasieho hlavou otevřel skóre.

Nezaujatý divák však musel být ze zápasu zklamán. Poslední týdny sice svěřenci Claudia Ranieriho najeli na úsporný styl - tedy hubené výhry se stoprocentním důrazem na obranu a hru na brejky. Dnes to však chvílemi byla čistá destrukce; vidět Mahreze či Kantého jak nazdařbůh zakopávají míč do země nikoho, to je jen pro silné povahy.

Southampton měl místy drtivý tlak, ale byl v ofenzivě sterilní. Paradoxně to tak byl Leicester, kdo po změně stran zaměstnal soupeřova brankáře. Až do závěru, kdy hostům došly síly, se Foxes vydali dopředu všehovšudy třikrát, jenže pokaždé to bylo velmi zajímavé.

Po hodině hry a Drinkwaterově centru si málem vstřelil vlastní gól José Fonte - Fraser Forster však vytáhl parádní zákrok. O deset minut později měl na noze pojišťující branku Danny Simpson, když po skvělé přihrávce Vardyho stál úplně sám před prázdnou brankou. Míč ale nepochopitelně poslal k zadní tyči, ke které se Forster stihl přesunout. Po závěrečném hvizdu si tak musel výrazně oddechnout.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 1:1

02.04.2016 18:30

Góly: 51. Philippe Coutinho - 63. Harry Kane

Mauricio Pochettino teď musí do značné míry spoléhat na "svůj" Southampton, aby udělal solidní výsledek proti Leicesteru - jeho případná prohra by Tottenham po dnešní remíze s Liverpoolem vystavila do nesmírně složité situace, co se honu za titulem týče...

Večerní šlágr se odehrával v obrovském tempu a málem ho načal bizarní vlastňák Son Heung-mina, jenž odkláněl nevinnou příhru do vápna tak akorát směrem k bližší tyči, kam včas doskočil Lloris. Francouzský brankář měl v první půli o poznání více práce a Sturridge si proti němu měl ve 36. minutě rozhodně počínat líp - možná kdyby po prostrčení Coutinha zvedl hlavu, nenatrefil by přímo na Llorise.

Větší mrštnost musel někdejší gólman Lyonu vykázat na sklonku prvního poločasu, když nejprve Lallana podklouznul při výjimečně štiplavé ráně, a potom si obratně počínal také těsně před bránou, kdy pro změnu Lloris potvrdil svůj gumový charakter a s vypětím všech sil postrčil míč na roh.

Góly začaly padat až po přestávce a byly to parády. Nejprve si Coutinho rychle vyměnil míč se Sturridgem, aby ho pak jen velice jemně posunul k levé tyči. Elegantní, nechytatelné. No, a později zase svůj um osvědčil Harry Kane, jenž v úvodním dějství akce spíše zazdíval přehnaným pocitem zodpovědnosti, až sobectvím.

Po více než hodině hry to už bylo o něčem jiném. Eriksen obdivuhodně dohnal téměř ztracený balon, naslepo ho vrátil do hry, přesně tak našel Kanea a ten se po rychlé otočce nádherně trefil ke vzdálenější tyči.

Dánský tvůrce hry byl velice aktivní i obecně, sprintoval jako o život, a později sám poškádlil Mignoleta ranou ze střední vzdálenosti. Na druhé straně se zase mohl přetrhnout Coutinho, jehož jedna rána z těžkého úhlu v podstatě kopírovala brankovou čáru, a jiná zase těsně minula pravou tyč.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City 0:4

02.04.2016 16:00

Góly: 7. Fernando, 12. Kevin De Bruyne, 19. Sergio Agüero, 90. Aleksandar Kolarov

Obrovská úleva pro Manchester City. Po hrozivém období, v němž Citizens prohráli čtyři z šesti utkání se snad situace obrací zpátky do správných kolejí. Kevin De Bruyne se po deseti týdnech vrátil do sestavy a Pellegriniho svěřenci hned smetli Bournemouth z jeho stadionu v poměru 4:0. Kromě De Bruyneho skórovali ještě Fernando a Sergio Agüero.

S týmy z první šestky Manchester City ani jednou nevyhrál, naopak v šestnácti zápasech proti celkům z dolní poloviny tabulky uhráli Citizens 42 (!) bodů. Bournemouth před reprezentační pauzou podlehl o tři góly Tottenhamu, ale předtím třikrát v řadě vyhrál. Svěřenci Eddieho Howea však předvedli v prvním poločase hanebný výkon a ve druhém dějství už s výsledkem nedokázali nic udělat.

Na Goldsands se prakticky opakoval zmíněný duel proti Spurs, kdy Harry Kane za čtvrt hodiny ukončil zápas dvěma góly. Tentokrát se Cherries sesypali ještě výrazněji, ve dvacáté minutě totiž svítilo na výsledkové tabuli 0:3.

Začalo to už v sedmé minutě, kdy liknavou obranou Bournemouthu prolétl rohový kop Navase a záložník Fernando pohotově nasměroval vysoký balón do sítě. Jen pět minut poté "nepochopený génius" Charlie Daniels předal míč před vlastním vápnem Silvovi a postaral se o dvougólovou ztrátu. Agüero totiž španělskému šikulovi vzápětí míč hodil do vápna, kde jej Silva sklepl na Kevina De Bruyneho a ten krásnou akci zakončil přesnou střelou k tyči.

Třetí ránu do vazu dostali domácí v devatenácté minutě, kdy utkání de facto skončilo. Navasův centr si vytipoval Sergio Agüero, který i přes nízký vzrůst vyskočil překvapivě vysoko, naopak Adam Smith zůstal pod tlakem Argentince jako přibitý k trávníku. Čtvrtou trefu záhy nepřidal Fernandinho, jenž po další hloupé ztrátě Cherries nastřelil břevno.

Bournemouth byl vzadu naprosto tristní a v ofenzivě to nebylo o nic lepší. Caballero musel zasahovat všehovšudy jedinkrát, když ve třicáté minutě někdo z bránících hráčů tečoval ve vápně Ritchieho centr z pravé strany.

Po změně stran už se toho příliš nestalo. Proč taky; Manchester City se neměl kam hnát a Cherries byli po všech stránkách sterilní. Přesto musel hned po obrátce zasahovat Boruc proti střele De Bruyneho. Belgičana posléze vystřídal Aleksandar Kolarov, jenž byl rovněž nebezpečný. Jeho ránu musel čtvrt hodiny před koncem Boruc vyrazit.

Srbský zadák se však přece prosadil. V nastavené čase pronikl mezi Ritchiem a O’Kanem do šestnáctky, kde se sice dostal do nepříliš výhodného úhlu, ale ve skórování mu to nezabránilo. Jeho pumelice na zadní tyč byla pro gólmana Bournemouthu až příliš přesná.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Watford FC 4:0

02.04.2016 16:00

Góly: 4. Alexis Sánchez, 38. Alex Iwobi, 48. Héctor Bellerín, 90. Theo Walcott

Watford v cílové rovince vypíná věru nepochopitelným způsobem a nyní si připisuje na konto už svou čtvrtou porážku v řadě. Naopak Arsenal na startu složitého finiše registruje tu vůbec nejpohodovější a nejjasnější výhru v sezoně...

Dnešní vítězství Gunners bylo z velké části podepřeno letargií Watfordu, ale i individuálními výkony určitých jedinců. Mohamed Elneny měl pod palcem celý střed zálohy, kde zkompletoval 96 % přihrávek, a vedle Özila se Sánchezem potom zářil také rychlík Alex Iwobi.

Právě čerstvý nigerijský debutant jednou donutil Gomese k těžkému zákroku, jindy nastřelil břevno, a ve 38. minutě zdárně završoval krásnou týmovou akci, kterou zvyšoval už na pohodlných 2:0. Vedení dal Arsenalu Alexis již po necelých čtyřech minutách finišem z velké blízkosti.

Hornets se naproti tomu téměř na nic nezmohli; vyprodukovali všehovšudy dvě střely na bránu, a za obě zodpovídal kapitán Troy Deeney. Nikdo další už na boj připraven jako by nebyl, a Watford proto v druhé půli ještě dorážela ztečovaná rána Bellerína a úder střídajícího Walcotta.

Více informací k zápasu

Norwich City - Newcastle United 3:2

02.04.2016 16:00

Góly: 45. Timm Klose, 74. Dieumerci Mbokani, 90. Martin Olsson - 71. Aleksandar Mitrović, 86. Aleksandar Mitrović (pen.)

První mečbol proměněn, ale jakým způsobem! Před výkopem bylo jasné, že pokud se chce Norwich zachránit, měl by ideálně doma porazit jak Newcastle, tak Sunderland - proti Strakám si však dlouho zahrával. Střídající Mitrović byl k neudržení, ani jeho dva góly však zaslouženou výhru Kanárků neodmítly...

První poločas byl proti tomu druhému relativní nic. Newcastle do Norwiche přicestoval se sedmi venkovními porážkami v řadě v zádech a to se na něm zřejmě projevilo. Cissého hlavičkovaný pokus přistál na horní síti, jinak se Magpies na nic nezmohli.

Naopak Canaries měli jeden svůj gól odvolán pro ofsajd a jindy Darlow dobře vyrážel Bradyho pokus vnějším nártem či ještě lépe Mbokaniho koncovku. Nikdo se proto na konci poločasu nemohl divit, když si Klose doskočil pro standardku Bradyho a konečně nasměroval domácí do vedení.

Rafa Benítez o pauze sáhl k ofenzivnímu střídání, když namísto Tiotého vysvlékl Ayozeho, jenže bylo to teprve druhé střídání (Mitrović za tragického levého beka Anitu), co opravdu dělalo rozdíl.

Moussa Sissoko se stejně jako v derby sesunul na kraj obrany a ihned odtamtud centrem nacházel Mitroviće, který po pěkném zpracování pálil mizerně jen doprostřed brány. To podruhé už to bylo lepší při centru z druhé strany. Townsend posadil míč na Srbovu hlavu a jeho oblouček zapadl tak akorát za Ruddyho.

Tím se spustila beze zbytku šílená stíhací jízda. Ihned vzápětí Mbokani předvedl, že mu přeci jen nejsou cizí první tři rychlé kroky a parádní pumelicí takříkajíc pod víko opět zchladil hostující fanoušky.

Ti se však na nohy vyhoupli ještě jednou, když vracející O’Neil nepochopitelně zahrál ve vápně rukou a Mitrović skrze precizní penaltu opět vyrovnával. Neil již předtím vyčerpal všechna tři střídání a žádné z nich nebylo defenzivní, což možná Norwichi ulehčilo cestu za dalším comebackem, kterou kontroverzně vydláždila další ruka (tentokrát nepískaná) a následný sebevědomý finiš Olssona.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Bromwich Albion 0:0

02.04.2016 16:00

Góly: -

Celkem líbivý první poločas sliboval po změně stran zajímavou bitvu, hráči West Bromwiche se však v druhém dějství ujali typické destruktivní, vyčkávající taktiky a bylo po zábavě. Výborný Foster tak výrazně zkomplikoval cestu Sunderlandu za záchranou.

Živý start obou celků do utkání mohl gólově poznamenat v desáté minutě Defoe, který si po přízemním centru Kaboula chtěl zahrát na Vardyho proti Německu, jeho patičku ovšem Foster zlikvidoval. Pulisův výběr hrál na své poměry nezvykle ofenzivně, jeho snaha ovšem ztroskotávala jak na kompaktní defenzívě, tak na vlastní nepřesnosti. S mírnou převahou na míči tak vyprodukovali za poločas jen dvě střely, obě mimo tři tyče.

Hráči Black Cats se samozřejmě snažili využít otevřenější obrany zásadově defenzivního mužstva a vidět byl především Khazri. Ten se nejprve ve 31. minutě marně domáhal pokutového kopu po zákroku Fletchera, aby vzápětí vyzval k otevření skóre Cattermolea, jenž ale tváří v tvář Fosterovi domácí fanoušky zklamal.

Z větší dálky zkoušel neúspěšně své štěstí i krátce po změně stran a Foster si parádním skokem taktéž poradil se střelou Boriniho z dvaadvaceti metrů. Slušný vstup do druhé půle jakoby zarazil Baggies, kteří se následně stáhli do své obvyklé formace, která vymazala do té doby volné prostory pro útočné akce. Sami se tím ovšem zahnali z dosahu domácí branky, pro diváky začaly dlouhé minuty fotbalového strádání...

Až v samém závěru si dobrou pozici vytvořil Borini, ani jeho technický pokus, ani tvrdší rána zblízka od Defoeho však Fostera nezaskočila. Vynikající výkon hostujícího brankáře mohl dostat krutou ránu v poslední nastavené minutě, gólová dorážka N'Doyeho však přišla z ofsajdu a stejně jako před rokem tak na Stadium of Light dokázal brankář WBA udržet čisté konto a zařídit pro svůj tým alespoň bod.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 2:2

02.04.2016 16:00

Góly: 18. Manuel Lanzini, 41. Dimitri Payet - 15. Damien Delaney, 75. Dwight Gayle

Šance West Hamu na účast v příští sezóně Ligy mistrů dostaly vážnou trhlinu. Kladiváři totiž na vlastní půdě nezvládli malé londýnské derby s Crystal Palace, když pouze remizovali 2:2. A to mohli být po vyloučení Kouyatého ještě rádi, jelikož v závěru Eagles vyvinuli solidní nátlak. Nakonec však svěřenci Alana Pardewa ani počtrnácté v řadě nevyhráli.

Špatný den si vybral dokonce i gólman Adrián, který po čtvrthodině hry zaváhal a věnoval Crystal Palace úvodní branku zápasu. Sakův centr ho totiž na zadní tyči překvapil, a zmateně tak míč plácl před sebe k Damienovi Delaneymu. Ten pak hlavou vděčně balón doklepl do sítě.

To však bylo od Eagles na dlouhou dobu všechno a Kladiváři se vydali za kýženými třemi body. Jen o dvě minuty později West Ham své fanoušky uchlácholil vyrovnáním - Antonio odcentroval do vápna, Sakho odhlavičkoval míč zpátky do ohně, a jelikož Dann míč odrazil jen k Manuelovi Lanzinimu, mohl argentinský záložník uklidit míč do branky podobně jako předtím Delaney.

Ještě do přestávky navíc domácí šli dokonce do vedení a vůbec nic nenahrávalo jakékoli ztrátě. O brance Dimitriho Payeta se bude mluvit ještě dlouho, natolik byla trefa francouzského záložníka geniální. Ani sedmičlenná zeď hráčů Crystal Palace Hennesseyho nezachránila, Payet dal míči neopakovatelnou rotaci - a ten tak zapadl přímo do šibenice.

Vše se na Boleyn Ground začalo otáčet po hodině hry vinou. Břídilem utkání se stal Cheikhou Kouyaté, který už v 66. minutě poslal Adriánovi příliš krátkou malou domů a po Gaylově presinku se míč dostal až na hranici velkého vápna k Sakovi. Jeho ránu však z prázdné branky skvěle odklidil Aaron Cresswell.

Kouyatému to však bylo málo, a tak za pár desítek vteřin hrubě sestřelil Dwighta Gayla a předčasně se klidil pod sprchy. Crystal Palace využilo přesilovku patnáct minut před koncem, když Souarého centr odvrátil Ogbonna jen do Reida a odražený míč opět velmi lehce doklepl do branky právě Gayle. V závěru už Eagles třetí branku přidat nedokázali, nejblíže byl v nastaveném čase Puncheon, ale Enner Valencia jeho pokus včas zastavil.

Více informací k zápasu

Stoke City - Swansea City 2:2

02.04.2016 16:00

Góly: 13. Ibrahim Afellay, 53. Bojan Krkić - 68. Gylfi Sigurdsson, 80. Alberto Paloschi

Jakob Haugaard neprožil zrovna nejlepší ligový debut v Anglii. Ač obě trefy hostů přišly ze zákrytu za obráncem, na ztrátě pojištěného vedení má společně s poklesem koncentrace záložní řady největší podíl. Hosté se většinu času herně trápili, až střídající Montero s Paloschim přinesli do jejich útoku život a dopomohli svému týmu ke šťastnému bodu.

Opatrný začátek, který se nesl ve velké početní převaze obránců proti atakujícímu soupeři, narušil ve 12. minutě Afellay, který si seběhl na malé vápno před pasivního Naughtona pro centr od Arnautoviće a přesnou hlavičkou otevřel skóre. Stylově tak oslavil své 30. narozeniny, které mohl ověnčit dalším zásahem krátce po půlhodině hry, když své individuální kvality předvedl Bojan Krkić, Nizozemec po jeho přihrávce pálil jen těsně mimo.

Labutě nemohly najít zbraň na brzkou trefu, přestože se čas od času k zakončení přeci jen dostali, náhradní brankář Jakob Haugaard ovšem žádné pracovní vytížení nepocítil až do 44. minuty, kdy Cork poslal zpoza vápna příjemnou navštívenku. Potters v klidu kontrolovali hru, až se zdálo zbytečné, že se proti malátnému soupeři výrazněji nesnaží vedení pojistit.

Nezměněn zůstal obraz hry i po přestávce a Britannia Stadium se tak přeci jen brzy rozechvěl při druhém gólu domácích. Bojan Krkić dostal míč na střed hřiště, nerušen soupeři si ho navedl až na vápno, odkud namířil přesně ke vzdálenější tyči a střelou po zemi rozvlnil síť. Spokojení Potters povolili v tempu a naivně pustili Swansea do hry.

Hosté pak využili vůbec první příležitosti a do té doby jasný duel zdramatizovali. Routledge vedl balón po pravé lajně z vlastní poloviny až k vápnu, kde se už nacházel Sigurðsson, ten se s balónem obtočil kolem obránce a zpoza šestnáctky překvapil nezkušeného Haugaarda, který se jen nemotorně skácel k zemi.

Probuzení hráči Swansea rychle převzali otěže zápasu a dychtili po vyrovnání, ke kterému nakonec opět přispěl nejistý brankář. Guidolinovy náhradníci si hlasitě říkali o pozornost. Zatímco Montero ukazoval svým spoluhráčům, jak se hraje na polovině soupeře, Paloschi po osmi minutách na hřišti vypálil přes obránce ze sedmnácti metrů a Haugaard si pomalou reakcí opět nechal proplout balón až do sítě. Mark Hughes jistě litoval rozhodnutí nechat Givena pouze na lavičce, dnes právě jeho zkušenosti zřejmě chyběly dobře hrajícímu týmu k zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Chelsea FC 0:4

02.04.2016 13:45

Góly: 26. Ruben Loftus-Cheek, 45+3. Alexandre Pato (pen.), 46. Pedro, 59. Pedro

Proud history. What future? Fanoušci Aston Villy za sebou mají další tvrdou facku, kterou jim připravili místy až trapným výkonem jejich vlastní fotbalisté. Chelsea to na půdě zoufale posledního týmu tabulky měla opravdu usnadněné a výsledek 4:0 byl zaslouženým východiskem průběhu hry. Dvakrát se trefil Pedro, první góly v Premier League vstřelili Ruben Loftus-Cheek a Alexandre Pato.

Na prosluněném Villa Parku vypadala hra od úvodu svěžím dojmem, čemuž nahrávalo i čerstvé složení sestavy Chelsea. V dresu Blues nastoupila hned čtveřice hráčů do jednadvaceti let - mezi nimi i debutující stoper Matt Miazga.

První šanci však vytvořil po deseti minutách ostřílený Pedro, jenž převzal odražený míč po rohovém kopu a jen těsně minul šibenici Guzanovy branky. Až chvíli poté se ukázali dvacetileté naděje londýnského celku. Kenedyho krásná průniková přihrávka do samostatného nájezdu však bylo pro Loftus-Cheeka příliš dlouhá.

V devatenácté minutě viděli diváci v Birminghamu první branku. Kdo jiný než Cesc Fábregas poslal úžasný dlouhý míč z půlící čáry, který si skvěle stáhl Pedro a ještě lépe přehodil bezmocného Guzana. Vše ale bylo zbytečné, jelikož se španělský křídelník v momentě přihrávky nacházel v těsném ofsajdu.

Chelsea v první části zápasu ovládala hru a Villans dlouhou pasáž působili, jako kdyby už nyní měli druholigové parametry. Zasloužené odměny se hosté dočkali ve 26. minutě, tedy v době, kdy už byl na hřišti další debutant Alexandre Pato, který nahradil zraněného Rémyho. Gólovou akci založil překvapivou finesou Mikel, ze strany centroval Azpilicueta a Ruben Loftus-Cheek i s pomocí tečujícího Lescotta otevřel skóre.

Domácí se probrali až po půlhodině hry, kdy především Jordan Ayew ukázal obraně Chelsea, že nebude mít celý zápas úplné leháro. Byl to právě on, kdo pronikl přes Azpilicuetu a přihrál do šance Gilovi. Courtois však jeho ránu kryl, stejně jako když dezorientovaný Baba odpálil míč přímo do Ayewa. Ghanský reprezentant byl u veškerého nebezpečí Villans, jeho přímý kop však Courtois opět lapil, načež Ayew vypálil těsně vedle.

Pro Chelsea to však byla jen krátká slabší pasáž, zabrala pak přesně v momentě, kdy to bylo potřeba. V závěru poločasu totiž Fábregas poslal do šestnáctky další krásný míč, Cissokho stáhl ve vápně Pata a Neil Swarbrick ukázal na penaltový puntík. Exekuci si u spoluhráčů vyprosil právě Alexandre Pato, jenž tak při debutu dokázal i skórovat.

Gól do šatny jako by Aston Villu absolutně srazil na kolena. Hned v první minutě druhého dějství totiž střídající Oscar po narážečce s Patem pronikl do šestnáctky a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Pedra. Ten už neměl potíž poloodkrytou svatyni trefit.

Necelou čtvrthodinku poté si brazilští šikulové roli vyměnili - Oscar přihrál Patovi a úspěšný debutant zajímavou střelou donutil Guzana k zákroku. Americký brankář míč jen vyrazil a dobihající Pedro měl při druhé brance v utkání opět poměrně snadnou pozici. Z úhlu míč doklepl do sítě a Villa Parkem se začalo ozývat pískání.

Aston Villa však měla i smůlu, dvacet minut před koncem třeba Pedro srazil k ve vápně Grealishe, ale sudí Swarbrick chybně penaltu neodpískal. Zbylé minuty už se víceméně dohrávalo, výjimkou byly střely těsně vedle od Grealishe nebo Baby Rahmana. Chelsea tak popatnácté v řadě neprohrála, naopak Villans prohráli už posedmé a její sestup je takřka hotovou věcí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City32209355:3169
2.Tottenham Hotspur321711457:2562
3.Arsenal FC31177752:3058
4.Manchester City31166956:3254
5.Manchester United31158839:2753
6.West Ham United311312649:3751
7.Southampton FC321381141:3347
8.Stoke City321381136:3947
9.Liverpool FC30129946:4145
10.Chelsea FC311111949:4144
11.West Bromwich Albion3110101130:3740
12.Everton FC309111051:4238
13.AFC Bournemouth321081438:5438
14.Watford FC311071430:3637
15.Swansea City329101333:4237
16.Crystal Palace31971534:4234
17.Norwich City32871735:5631
18.Sunderland AFC31691636:5527
19.Newcastle United31671831:5825
20.Aston Villa32372222:6216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (808)

Přidat komentář
vrabejka

Pato paráda Moc zápasů Chelsea jsem neviděl ale připadá mi že Pato za 70 minut předvedl na hřišti víc než Remy a Falcao za půl sezony dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

No hej, dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Světový gól?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
minoLFC

mal by si im začať fandiť

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda ,že Chelsea ktorá bola polku sezóny v prdeli ma už toľko bodov ako Kloppov Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

pool ma 2 zapasy k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem že to niečo ovplyvni

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Pato si namazal Premier League na chleba.

Reagovat
Azazelo RD

Novej Ďuriš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, dajte nejakého reporta hlavne o Patisovi, RLC, Miazgovi a tom týpkovi z akadémie čo striedal. THX

Reagovat
tony223

Pato, RLC, Miazga odehráli dobrej zápas. Nicméně dnešní zápas ukázal tak maximálně, že Villa do PL nepatří, a těžko hodnotit nějaké výkony jelikož Chelsea nehrála (ani nemusela) hrát naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

diky som bol na shopping tour, nestihol som

Reagovat
tony223

V pohodě shopping tour jsou důležitější

Reagovat
iamek

Kdy byl v PL naposled tak slabej tym jakom AV?

Reagovat
Filipow

Derby, ale ti byli ještě horší myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti byli vysloveně strašní.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Derby County

Reagovat
technecium

Co to hraje za nounejmy v Chelsea? Od bohatýho klubu s bohatou historií bych čekal trošku něco lepšího

Reagovat
livefan

Jo no, hvězdami nabitý Liverpool budiž důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obdivujem mať tak smutný život, že tu musíš stále reagovať tak úboho a trápne túžbou zaujať ja by som sa zabil na tvojom mieste

Reagovat
technecium

Pořád? To máš asi taky smutnej život, když o mně pořád víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se vycita, ze nehraji mladici. Ted se jim bude vycitat i opak?

Reagovat
fenixLFC

im sa vycita ze vôbec existuju....

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
technecium

A tak to má být

Reagovat
kvasha16

chod do pice fakt uz

Reagovat
Swarley

ne asi, taková kravina s tou bohatou historií

Reagovat
kvasha16

ty tiez

Reagovat
technecium

choť topiče?

Reagovat
kvasha16

nie, iba chod do piče, foneticky prepis snad nepotrebujes

Reagovat
TopinB

Táhni, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrýsek nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

asi konec pohádky a šup domu do OVY druhá liga volá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že vlastní kosik.cz, tak tam může hrát i zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide vám Digi Sport (1-5) na Magio TV (Telekom)? Lokalita: SVK

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Neslo mi, ale potom som si dal naladit kanaly odznova a uz to ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to cca týždeň nejde, myslel som, že to obecne zrušili, no nie, o 3 hodiny El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

RLC

Reagovat
I am Mancunian

Talks between Kante's representatives and #mcfc occurred in Paris during the international break. Kante very keen on move.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je chuj ten Edo

Reagovat
I am Mancunian

tak my mame schneiderlina, pre nas bohuzial zbytocnost ten kante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kuknime sa, niekto v lige má oči a mozog, že sa rozhodol ísť po Kantem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern dnes inak nastúpil bez jediného stopéra.

Myslím, že to, že lazar Kompany je jediný schopný stopér City už nebude problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Formula 1

Reagovat
smazaný uživatel

Formula 50

Reagovat
smazaný uživatel

Crazy Serbian Bastard

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite že je reálne udržať Mitroviča aj v Championship?

Reagovat
smazaný uživatel

povedal ze chce byt uspesny v NUFC ako Shearer tak asi ano

Reagovat
fantomas

♥ Bublinky ♥

Reagovat
Lacko_Boh

Norwich pekne

Reagovat
smazaný uživatel

"Pedro posledne zapasy nas naj hrač."

Hla co som sa docital na Chelsea webe.

Reagovat
smazaný uživatel

v klubu středu tabulky PL se dokáže občas projevit, výš by si nekopl

Reagovat
Talker

Taky byl povětšinu roku k hovnu, až v poslední době se rozehrál.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobiho na obrázok, poprosím

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

KOkot kola musi byt Kouyate, Marek..

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey to bol dnes kapitán jak víno na pokutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
fenixLFC

presne to su tie zapasy ktore West ham musi vyhravat ked chce hrat LM. lenze to v takom klube nemoze hravat stoper ako ogbonna, ktory je sice nahradnik ale kvôli zraneniam hra pravidelne. dnes sa k tomu pridal aj tragicky emenike ktory fakt na co siahol to pokaslal

nechapem pardewa. vidi ze to je ho timu nejde ale nic s tym neurobil. To co vyvadzala zaloha s obrancami najma v prvom polcase a aku dieru enchavali medzi sebou, to bolo hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Emenike na kraji zalohy je asi len zly vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ogbonna je nahradník? A kto je dvojka? Tomkins tiež nemá kvalitu na LM, Collins už vôbec...

Reagovat
fenixLFC

furt su ale lepsi nez ogbonna. ale je pravda ze na reida sa nechyta ani jeden

Reagovat
cristiano.K.

sbohem Newcastle, absolutní nesmysl od Benitéze tam lézt, tvrdil jsem to celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle ale okrem toho totalne na sracku vysledky...

Reagovat
smazaný uživatel

aj remíza West Hamu a Stoke v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle ide dole. Namiesto tradicnych klubov ako AV a NUFC s top stadionom a fanusikmi a pride len viac Bournemouthov, Brightonov a podobnych kktin. Môzu si za to sami ale skoda klubov s takym zazemim a atmosferou na zapasoch.

Reagovat
fenixLFC

brightonu som ucast v prvej lige prial uz niekolko sezon ale teraz co sa okolo nich rozputalo po prichode skalaka mi ich dost znechutilo

Reagovat
smazaný uživatel

co sa kôli nemu rozputalo? Ja by som ich za NUFC a AV nemenil, ale celkovo mam ku nim neutralny postoj

Reagovat
Stan Smith

Know that feeling bro, že byl Leicester můj druhej favourite klub v anglii tak 2 roky zpátky si můžu teď tak zasadit a zalejvat..

Reagovat
Talker

Kdo je Skalák?

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky reprezentant co polku sezony tahal Boleslav a nedavno prestupil do Brightonu. Stale ma len 24 rokov tak mozno sa presadi. Podla toho co som ho videl v SL celkom by som mu veril ze na zakald v sucasnom klube a sutazi ma. V prvom zapase co hral zevraj hned urobil asistenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

co se rozpoutalo??

Reagovat
fenixLFC

vsade ich tu pchaju atd. len preto lebo tam je skalak, furt sa place ze zas nie je v zaklade a podobne. vytaca ma ten nahly zaujem kvôli jednemu prestupu, dovtedy ten klub skoro nikoho nezaujimal

Reagovat
Kowe

já teda za celou dobu jeho působení tam četl jen jeden článek o něm

Reagovat
fenixLFC

skor som myslel to ze pred kazdym kolom sa tu na to robi ,,reklama'', hadze sa zostava atd....dovtedy proste nezaujem

Reagovat
smazaný uživatel

Však se neboj, až se Skalák za půl roku vrátí do synot ligy tak bude klid.

Reagovat
Maresma

to je mi tě líto, když se ti znechutí klub jen proto, že tam přestoupí čech

Reagovat
fenixLFC

ze ma neprekvapuje ze cesku narodnost za tym vidis prave ty

Reagovat
Maresma

Kdy sem tady nějak vyzdvihoval český hráče prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

toto iste sa riesilo aj u Kucku a je to tak vzdy ked nejaky CR/SK hrac prestupy, ale to stale len na zaciatku lebo kazdeho zaujima jak hraje v novom klube. Nic nad cim by sa mal clovek pozastavovat.

Reagovat
fenixLFC

u kucku som sa s tym nestretaval lebo som vacsinou v tejto sekcii

Reagovat
smazaný uživatel

No pohorsovat se zrovna v pl sekci, kde se resi milion mimofotbalobych temat, nad tim, ze je tu tydne 10 prispevku ke skalakovi... Prijde mi to dost prehnane

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno. Ten vacsi zaujem u cerstvych prestupov je uplne prirodzena vec a je to tak vzdy takze nvm co ti vadi

Reagovat
fenixLFC

ze uz ich nemozem zacat pozerat lebo to nie je hipsterske

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim mne to prijde docela normalni... Ja se priznam, ze je ted obcas sleduju jen kvuli skalakovi, protoze u nas to byl muj oblibeny hrac, co je na tom spatneho? Navic tech ot k nemu zase tak moc neni, co vim tak to tu haze jen coutinho, ale ten tu ma takovych prispevku mraky

Reagovat
salami

to se teda rozputalo uplný peklo, přestoupil Čech do Champu, tak jsou všichni zvědavý jak mu to jde, ale nějakou histerií bych to teda nenazýval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosferou? Ok, je lepsia nez inde v PL ale atmosfera v Anglicku? Nikdy, stadiony bez ultras su bez atmosfery a na nic

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Payet! Krása střídá nádheru, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny futbal ten Liverpool, uz nech je 20:3é.

Reagovat
Manik...

Když Newcastle prohraje i s Norwitchem, tak už nevím. Letos spadnou, tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

S Benítezom sa nič inšieho nedalo čakať, v Neapoli a v REale uz maju pokoj. nechapem preco ho angazovaly, tu je jasny priklad ked vedenie potopy vlastny klub

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsie nez Benitez by trenoval i ja snad.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

ja asi tiež, 6 titulov za 6 sezon v FM nemôže byť náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Talker

Koukám, že CP to má taky nahnutý - z posledních 11 zápasů 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež pekná záhada ako dokázali tak spadnúť. Nehrajú zle, ale chýba proste kanonier.

Reagovat
Talker

Tak ten jim chyběl i v první polovině sezony, kdy byli kolem 5.-7. místa...

Reagovat
fenixLFC

ten im chyba odkedy su v lige

Reagovat
Counter

Škoda Liverpool, ale i remízka se počítá

Reagovat
vrabejka

Pěkný výkon ve 2.poločas. Vzali jsme Spurs 2 body tak Leicester ted to neposerte.

Reagovat
smazaný uživatel

přišel jsem o barák, ty hajzle!

Reagovat
vrabejka

to jsem rád

Reagovat
Hachim Mastour

Yeeeeeeeeeeeey supeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas, remíza zlá pre oboch, dobrá pre Leicester. Ale myslím že zajtra zremizujú aj oni.

Reagovat
vrabejka

nám už o nic nejde, šlo hlavně o to pozitivně se připravit na BVB

Reagovat
Cobra

Parádní druhý poločas od obou a škoda toho nastavení, tam jsme měli rozhodnout z těch tutovek.

Reagovat
Cobra

Já bych chtěl prostě vidět highlight Dembelého. On je v momentální formě úplně k nezastavení

Reagovat
Wat

To jeho vedení a pokrytí míče je něco neskutečnýho, takovej nenápadnej a přitom sakra důležitej borec. Nehrával on i AMko jednu dobu? Přijde mi, že tohle mu sedí líp.

Reagovat
smazaný uživatel

v Aalkmare hral aj útočníka

Reagovat
Cobra

Na AMku byl dokonce lepší, než na DMku. Ale tuto sezónu při Pocheho stylu mu to neskutečně sedlo a v takové formě jsem ho snad ještě neviděl. Ale s tímto očekáváním jak hraje, už přicházel z Fulhamu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gareth Bale 11

neskutečný jak hraje, kolik míčů udrží, vybojuje, v tuhle chvíli je absolutně nepostradatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Zasloužená remíza, tak snad toho využije Leicester.

Reagovat
cristiano.K.

Fakt musí Sturidge pokaždé střídat v 65. minutě, když v druhé půli byl s Coutinhem nejlepší na place? Fakt musí Milner hrát celý zápas, když potřebujeme vyhrát?

Remíza je zasloužená. Naši rohy jsou jedna velká tragédie, ale ten 80m sprint Hendersona,aby zmažil akci Chadlimu, k nezaplacení

Reagovat
vrabejka

Čím byl Sturridge TOP? tím ,že zadrbal tutovku ve 40.minutě a vlbec nepressoval. No tak wake up.

Reagovat
cristiano.K.

druhé půli hrál výborně, musíš Jany číst, co píšu.

Reagovat
cristiano.K.

a má asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

asi proto, že Sturidge nemá na to hrát naplno 90min, kdežto Milner na to má klidně 290min?

Reagovat
cristiano.K.

což je blbost, Sturridge už je dva měsíce fit

Reagovat
fenixLFC

uz len najst formu

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, to bol futbal. Prepotené tričko. Neviem ako zobrať konečný výsledok. Asi sme skôr bod získali ako 2 stratili. Tento bod môže byť rozhodujúci. Skvelé predstavenie. Škoda, že Chadli nehral od začiatku. Od Liverpoolu dobrý výkon, ale oni sa proti silnejším dokážu vybičovať.

Reagovat
smazaný uživatel

A zajtra poďme Southampton, Pelle, Wanyama, Sane od začiatku.

Reagovat
Wat

Tak nakonec dobrá remíza, i když jsem trochu věřil v ty tři body, šancí na to bylo dost. Lloris zase jednou zachytal fakt parádně. Ale ani Mignolet nezůstal tentokrát pozadu. Přišlo mi, že by to byl vhodnější zápas pro Firmina než pro Dannyho, štve mě, že nedal jednu z těch dvou loženek, to by hráč jeho kalibru měl.

Výbornej Coutinho, pořád jde nahoru. Aji Lovren nehrál vůbec špatně, škoda jen toho gólu, tam si ho Kane povodil geniálně. Na druhý straně perfektní Eriksen, to je mozek, jak má bejt.

Každopádně vysokej pressing i v 90. minutě, neúnavná jízda po prdeli, tak se mi to líbilo. Ještě zpřesnit to zakončení a bude to jen a jen lepší. Jo a Hendo by si mohl odpustit to věčný kafrání na pomezní, ať jednoho či druhýho, to je otravný.

Reagovat
cristiano.K.

ona vůbec je tam kafrající skupina. Emre,Lovren,Hendo je aspon kapitán, ten si to může částečně dovolit.

Reagovat
Wat

A právě to, že je kapitán, mu asi stouplo do hlavy nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

Super zapas, uzil som si ho, aj ked vysledok je na nic. A teraz na clasico a priprava na zapocet je v prdeli. Skoda, ze takato sobota nebola pred tyzdnom.

Reagovat
vrabejka

Liverpool FC 1-1 Totenham Hotspur

Goly: Coutinho, Kane

The Reds vydřeli remízu proti kohoutům z Londýna a jsou tak připraveni na čtvrteční duel s BVB.

Krásný, strhující zápas. Oba týmy mohli vyhrát, ale remíza je spravedlivá pro oba celky.

Mrzí mě výkon Sakha v 1.poločase. Balony podbíhal, z rozehrávky chyboval, zbytečně se snažil konstruktivně rozehrávat což bylo ke škodě. Založil naprosto zbytečně 4-5 akcí Spurs.

A jen díky těmto chybám měli Spurs šance.

2. poločas byl o dost kvalitnější než 1. Oba týmy zpřesnili hru. Danny s Coutinhem vymysleli krásnou akci a Coutinho zavěsil. Pak si ale bohužel vybral slabší chvíli Lovren, Kane se kolem něho otočil a krásně zavěsil ke vzdálenější tyči na 1-1.

Pak oba týmy, měli spoustu zajímavých šanci ale Lloris a Mignolet byly proti a tak zápas končí remízou 1-1.

Nejlepší hráči: Lallana, Coutinho, Lovren.

Reagovat
fenixLFC

skoda, stratene dva body aj ked sa sakho v prvom polcase snazil aby tottenham vyhral. nieco z tej miliardy sanci sme mali proste premenit, ale to by sme neboli my. verim ze s firminom by sme to dali, ma podstatne lepsiu formu ako danny.

milner k nicomu ako vzdy, lallana super ale hviezdou (az na tej dive) coutinho, ten je proste inak. sakha utratit za prvy polcas pretoze to bolo fakt zalostne.

kazdopadne skoda, snad ale tu stratu zajtra leicester vyuzije (aj ked proti sotonu tazko neikomu priat ) ale dali sme im dobry breakball. zapas to vsk bol super, to sa musi nechat

Reagovat
Cobra

To byl přesně ten typ zápasu, kdy ztratit a vyhrát mohli oba. Liverpool měl šancí víc(gólovek), ale za to nastavení můžete být rádi, že máte aspoň ten bod.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

snáď to líšky využijú

Reagovat
Counter

I Kanonýři

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

lisky by uz mohli ist do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

I Kanonýři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas, vysoké tempo a fotbal nahoru dolů, Liverpool klasicky skvělý výkon jako většinou proti silným, přesto na nás herně tak docela nestačil. Nejnebezpečnější jejich hráč byl Coutinho, naštěstí jeho střely neměly moc velkou účinnost. Velká škoda, že jsme tam ten druhý gól nepropašovali, šance na to byly.

Velkou vinu na ztrátě bodů dávám nasazení Sona, který rozhodně nehrál dobře a měl šílenou spoustu ztrát. Problém je, že Chadli na tom nebyl o moc líp. Věřím, že se zdravým Lamelou bychom vyhráli.

Pokud Leicester zvítězí, tak už to na titul fakt nevypadá, tak snad udržíme aspoň to druhé místo.

Reagovat
Whitemedia

Pro Remyho možná skončila sezona..

Ne možná, tohle bylo jeho poslední utkání u nás.. zbytečné mít dvojku, která se zraní vždy, když je mimo i jednička v útoku.

Reagovat
Counter

Suárez měl právě v Clásicu tzv. gervinhovku, sám před prázdnou bránou vůbec netrefil míč

Reagovat
Rarášek

Gervinhovku

Reagovat
Counter
Reagovat
C-M@ster

Giroudovku*

Reagovat
protiproudu

Reagovat
bbbauch

The Sunday Times is apparently about to break a massive doping scandal in Britain, including some Premier League players.

Can safely say that none of the Newcastle United players can be suspected as taking sports enhancing drugs because we are fucking shite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Arsenal, Chelsea and Leicester players claimed in Sunday papers as having been prescribed performance enhancing drugs.

Reagovat
vladis271

ten Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil s Coquelinem tutově v něčem jedou.

Reagovat
Mastný Chobot

lebo za nimi nikto z ligy nezvláda? pĺĺĺĺĺs

Reagovat
smazaný uživatel

už Ozil překonal ten Fabregasův rekord v počtu asistencí?

Reagovat
Mastný Chobot

ešte nie, prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

čas běží

Reagovat
Mastný Chobot

panta rhei, bráško

Reagovat
cristiano.K.

Liverpool by s Firminem vyhrál. Slepice by s Lamelou vyhráli. Takže by to byla stejně remíza,kdyby nastoupili oba dva.

Reagovat
Zaschrona

Hmm jedno odpoledne a - NU se dostava do opravdu kriticke situace na ceste za zachranou, LFC je realne ze hry o LM a Leicester, pokud to zitra zvladne, tak uz je opravdu blizko titulu... No, snad zitra vybojujem nejakou realnejsi sanci na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pospovič

Reagovat
cristiano.K.

dal bych mu stopku na tři zápasy bez prdele!

jinak samozřejmě

Reagovat
Counter

Staré - já už si o tom v té době dávno tweetoval s reportérem Timesů

Reagovat
Zaschrona

Tady se musi pochlubit se vsim uz fakt kazdej.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gareth Bale 11

Před zápasem bych řekl, že 3 body základ, ale po zápase musím objektivně říct, že bod je spravedlivý. Mohli vyhrát a stejně tak prohrát oba týmy. Zápas to byl sice hodně bojovný a se spoustou ztrát, ale na tom má obrovský podíl to vysoké presování od obou týmů. Jinak bych řekl, že Liverpool má taky celkem mladý tým a pokud to Klopp vhodně doplní a bude se držet toho pressingu, může být příští sezónu Liverpool dost nebezpečný.

Reagovat
avicii

pekne napisane

Reagovat
smazaný uživatel

Ak zajtra vyhraje Leicester, tak uz vyhraje aj titul...ak prehraje, tak zacnem verit Tottenhamu...ak remizuje, tak vyhraje titul Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

a ak vyhraje Southampton, tak vyhrajeme titul my...

Reagovat
Lacko_Boh

este pozeras Payeta ?

Reagovat
Salfovic

Si nečetl varování, co? Při nadměrném roztopení věšteckých kamen hrozí riziko úžehu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Navíc Tottenham ještě potká nás, to je další ztráta - Leicester potřebuje 4 výhry ze 7

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Reagovat
Salfovic

Njn, klasickej Arsenal. O titul hrát neumí, ale v boji o LM jsou to mistři.

Reagovat
Counter

Taková jasná ruka, Dean to má jak na talíři a nic

Reagovat
smazaný uživatel

170. Pre Kaneyho, ako mentora Travisa a Seana, pre nich a pre ich Rodeo resp. Dark Sky Paradise z minuleho roku.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Arsenal have won each of the last 18 games when scoring in the first ten minutes.

Stačí prostě dát pokaždé gól hned na začátku a půjde to samo

Reagovat
smazaný uživatel

Naviac sa musim smiat ako ta vasa superhviezda doji arsenal,Ten uz mal letiet pred piatimi rokmi....dnes som si pozeral jeho statistiky a muzim uznat ze nato ze bere 150 melonov rocne ich ma bohae Da sa skor povedat ze je to jeho najlepisa sezona Ale porozrite sa sami .vela odbornikov je presvedcenych ze sa vyrovna Messimu a Ronaldovi....http://www.goal.com/en/teams/england/arsenal/660?ICID=TP_TN_5_1_1

Najviac sa musim smiat ako ta vasa neuveritelna super glakticka nano hviezda doji arsenal,ten uz mal letiet pred piatimi rokmi....a aj v sparte by ho prepustili . dnes som si pozeral jeho aktualnu sezonu a muzim uznat ze nato ze bere 150 me onov rocne ich ma bohateee ,Takeho priizinika asi fotbalovy svet este nemal Ale pozrite sa sami co tuto sezonu Tomasko predviedol.Je to jedna zieho najlepsich

Hold Tomasko bol vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

bude pokracovanie?

Reagovat
F.Torres

musíš chvilku počkat, dělá mezery

Reagovat
Godwinson

Ten Newcastle fakt spadne, to je smutnej příběh

Reagovat
tony223

Bez Garyho je to MOTD 1 poloviční.... To už je lepší MOTD 2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne slušný návrat :-). S ním na ihrisku normálne verím City na postup ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea will target Southampton's England international keeper Fraser Forster, 28, if Thibaut Courtois wants to leave Stamford Bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad lepší než Begovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toral vcera dalsi gol, je najlepsim strelcom brums, fanusikovia ho zvolili ich najlepsim hracom sezony, nakoniec nase suverenne najlepsie hostovanie(ostatni po dobrom zaciatku dost upadli), snad dostane sancu dalsi rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nedostal Joel poriadnu sancu, ked mal, tak ktovie, ci Toral dostane aspon polovicu z toho. A to sa Joel pozitivne ukazoval v Europe a na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym joelom to je cele divne, dost dlho na sancu cakal, a ked ju dostal a hral skvelo, wenger ho vzdy posadil ked mohol, ako keby daco proti nemu mal, alebo sa mu nieco z jeho hry nepacilo..

ale vezmi si iwobiho ako sa katapultoval do prveho timu

Reagovat
smazaný uživatel

Joel nie je jeho oblubenec, no. A Iwobi je vacsi talent ako Toral s Joelom dokopy podla mna...

Reagovat
Mastný Chobot

Toral prichádzal zároveň s Bellerínom a vtedy bol on považovaný za toho talentovanejšieho. Teraz mu ide karta, tak uvidíme.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja Arséna poznám, on Joela vidí len ako pracanta, makača, ktorého využije len, keď mu nič iné neostane. U Iwobiho jeho romantické psyché vidí nespracovaný obrovský talent, ktorý čaká na opracovanie a dokončenie, na ktoré sa on podujme ako Michelangelo na Sixtínsku kaplnku a obetuje mu roky svojho života.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj ten pracant mal hrat o +/- 10 zapasov viac, to bola / je chyba AW.

Reagovat
Counter

Ale myslím, že mu zrovna končí smlouva, takže kdoví...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

a má super bundu

Reagovat
SunFells

V dobré společnosti

Reagovat
Lacko_Boh

co bude dalsia seia 70s show? prosim

Reagovat
SunFells

To by bylo v jejich věku dobře praštěné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

všetko som mal pred sebou..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vedľa boha je Henry?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

co to ma za ponozky ten v strede? ako si niekto toto moze dat na nohy?

Reagovat
SunFells

V tom se Dannymu musí strašně pařit haksny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

když už je to druhá sezona,tak to není one

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
fantomas

Ahoj Sheldone

Reagovat
cristiano.K.

žeru ho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kowe

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dpc tak toto co urobil Adrian som este nevidel

to je snad najhlupejsia chyba ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/jepc

All 5 of Dimitri Payet's freekick goals this season

Reagovat
Free_player

machr

Reagovat
Zaschrona

To jsou cim dal tim uzasnejsi goly...

Reagovat
Zaschrona

*vic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
TopinB

Ten poslední

Reagovat
Nikikrew

`Report zapasu Arsenal vs Watford je teda fakt zalostny. Divak ktory ten zapas nevidel, sa vlastne z toho ani nic nedozvie

Reagovat
Counter

Mi to nijak hrozné nepřijde, ale možná proto, že jsem to viděl a nemám problém tomu rozumět.

Reagovat
Nikikrew

Tiez nemam problem rozumiet tomu, ale ten kto to nevidel? Ved tam su goly zhrnute do 1 vety bez akych kolvek vysvetlenie a tie akcie boli podla mna naozaj pekne.

Reagovat
fantomas

Stěžuj si na BBC, já nic podstatnýho nevynechal.

Reagovat
Cobra

Dvanáctý hráč Leicesteru Oliver. Děkujeme

Reagovat
vrabejka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Zase?

Reagovat
Setwo

ale vážne mali kopať penaltu Saints za ruku tuším Hutha.. to bola ruka ako hrom ešte za stavu 1:0, krátko po šanci Simpsona

Reagovat
vrabejka

Leicesteeeeer. Titul so close!!!!!

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy začne na Leicester doliehať ten tlak?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

podla toho ako azcali hrat tak zacal doliehat na ranieriho

Reagovat
tony223

Reagovat
fenixLFC

*

Reagovat
Realita

jaký tlak? Proč by na ně měl nějaký doléhat? Tlak na ně je, aby tento tým hrál o udržení, to už má dávno splněno, nyní si to jen a jen užívají....

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/pellegrini-leicester-nyni-pociti-obrovsky-tlak-322530/

Si prečítaj túto legendárnu diskusiu, potom pochopíš môj komentár.

Reagovat
vladis271

na to potrebuješ niekoho kto ten tlak vytvára.

Reagovat
smazaný uživatel

No nehovor... ty si mi hlavička

Reagovat
vladis271

Reagovat
salami

a přijde ti, že nejsou pod tlakem a hrajou stejně jako většinu sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že hrajú inak, než väčšinu sezóny znamená, že sú pod tlakom? Čo je to za hlúpu logiku?

Veď dnes napríklad hrali inak preto, lebo Southampton prišiel brániť a na protiútoky sa hrať nedalo, čo je teda logické.

Hrať pod tlakom si predstavujem teda úplne, ale že úplne inak... a hlavne by strácali body.

Reagovat
fenixLFC

takze soton prisiel branit a nemohli hrat na protiutoky a tak sa povacsinu minimalne druhého polcasu branil leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas mal celkom logický priebeh a o nejakom hraní pod tlakom nemôže byť ani reč, tak neviem o čom sa snažíš.

Reagovat
fenixLFC

on to niekto dobre zhrnul pod preview- odkedy su realne pvoazovani za najvacsieho aspiranta na titul tak uz to nie je ta ista hra co to bola dovtedy. ta bola uvolnena a zabavna, nic ich nezvieralo a viac menej kaslali na vysledky. teraz uz ich vsetci povazuju za aspiranta, jednak tak proti nim hraju a uz na nich viac lezi tlak na vysledky. preto ta hra zalozena na nepriepustnej defenzive. ked tam nevidis ten rozdiel tak bud si ich prilis v sezone nevidel alebo neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

takže podmínka pro to, abys mohl říct, že někdo hraje pod tlakem je, že ten klub ztrácí body?

jako fakt mi chceš tvrdit, že furt koukáme na ten samej uvolněnej Leicester, kterýmu je výsledek tak nějak buřt?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nie podmienkou hry pod tlakom je zmena štýlu hry oproti ostatku sezóny srandy kopec

Reagovat
Mastný Chobot

Ježiši, ty si tak strašne trápne hlúpy, že mi je zle z toho, že zdieľame rovnaké občianstvo. Fakt, nerob si hanbu a ser na to. Že máš ešte tú drzosť tu tak suverénne vystupovať a vysmievať sa niekomu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ani nebol deň, kedy by si ty, majiteľ pravdy, neprišiel so svojím kogentným príspevkom. Mňa vážne nezaujímajú tieto tvoje kvázi nadradené invektíva. Staraj sa láskavo o seba a ignoruj ma. Presne ako to robím ja voči tvojim hlúpym názorom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mozno uz to hraci tak fyzicky nezvladaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som presvedčený o tom, že to dnes líšky nedajú. Saints mali dlho slušnú prevahu, ale žiadna top šanca z toho nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je, že nevyhraje ten titul Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom snáď nikto so zdravým rozumom nepochybuje.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už Leicesteru odečetli body za ten doping?

Reagovat
diskoschlampe

Fotka Ranieri neskutečnej.

Reagovat
F.Torres

Tak už to začíná vypadat celkem vážně. Pokud příští kolo Tottenham klopýtne, tak už můžou kupovat šampáňo.

Reagovat
smazaný uživatel

mohou už teď, 7 bodů za 6 kol už asi nestáhneme

Reagovat
I am Mancunian

vacsiu sancu ako vy ma uz arsenal, bohuzial

Reagovat
Counter

#alibista

Reagovat
smazaný uživatel

#realista

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester 4x za sebou čisté konto a výhra o gól, fakt majstrovská fazóna.

Reagovat
tony223

vše to vyvrcholí až Vardy s Drinkwaterem vyhrají s anglií Euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kubys

Pro Olivera: Ode dneška Sagana uznávám jako pravého šampiona, jo? Tohle bylo to, co jsem mu vyčítal, zbytečné plýtvání silama, dneska ale ukázal že fakt letos vyspěl

Reagovat
alcantara

Este tak Remo a Roubaix a moze sa na to vykaslat a pokojne byt druhy v kazdom zavode do konca zivota

Co konkretne myslis plytvanim silami? Ze jazdi vela zavodov a v kazdom z nich sa snazi vyhrat alebo ze v samotnom zavode sa zbytocne vycerpava? Mne to dnes zo zaciatku prislo ako predcasny utok, kde vyplytva vsetky sily a Cancellara ho v zavere roznesie. Ale ukazal absolutne TOP vykonnost, Gent ani Harelbeke neklamali. Nikto nemal narok. Myslis, ze aj na Roubaix moze bojovat o vyhru?

Reagovat
kubys

Zbytečně útočí v místech, kde je to úplně zbytečné. Dneska podle mě zaútočil tak nějak akorát, navíc nejel sám. Naopak Cancellara a spol to úplně dojebali.

Roubaix je specifické, je to lepší pro silové typy, ale s touhle formou by nebýt do TOP3 byl neúspěch.

Reagovat
Zaschrona

Cancellara to ale taky mel dost tezke - jako nejvetsi favorit to moc jinak udelat nemohl, jak zname z nekterych minulych rocniku, tyhle brzke utoky se mu uz vymstili. Asi mel nasledovat kazdy utok Sagana, ale tohle taky celkem fungovalo, to jak to udelal. Jen holt problem byl, ze nedojel do posledniho kopce i Sagana. Pak uz to mel tezky, Sagan mel nasetreno vic sil nez Fabian z te jeho brutalni stihacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Kubo ...

Reagovat
Hokaido

Spurs podle mě ještě minimálně 2x remizují, takže Foxes by na titul teoreticky stačilo 8 bodů v 6 zápasech, to už snad ani nejde nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

last 6 games Tottenham:

v Man U W

v Stoke W

v WestBrom W

v Chels L

v Southa W

v Newca W

= 77 points

last six games Leicester:

v Sunder W

v WHam D

v Swans W

v ManU L

v Evert D

v Chels L

= 77 points

no need to panic

Reagovat
M0rb1D4S

Že nám někdo vůbec ještě věří na domácí výhru Pod Hiddinkem jsme doma odehráli v Premier League 7 zápasů a z toho máme 1 výhru a 6 remíz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasadíte mladíkov a tí sa budú chcieť ukázať ako proti AV Pato hattrick

Reagovat
Wambasen

Last 7 games Arsenal:

v WestHam W

v Crystal W

v WestBrom W

v Sunderland W

v Norwich W

v City W

v AstonV D

= 77 points

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, máme lepšie skóre

Reagovat
Wambasen

Tak víš co, Arsenal bude moct vyhrát titul, ale v posledním kole klopýtne s Aston Villou a bude třetí o skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

vieš že by ma to vôbec neprekvapilo?

Reagovat
Counter

Anebo Tottenham bude moct skončit před Arsenalem, ale v posledním kole totálně vybouchne a vymluví se na zažívací potíže

Reagovat
Hokaido

v Chels L

S tím počítej.

Reagovat
smazaný uživatel

veď počítam....

Reagovat
Hokaido

A mluvím teda o zápasu s Leicesterem.

My vám doma dáme desítku a prohrajete o skore.

Reagovat
smazaný uživatel

a dá nám to Falcao, ne?

Reagovat
Hokaido

Falcao, Miazga, Pato a Hazard. Čisté jatky.

Reagovat
risk je zisk

Stejne se o nich do 2 let natoci film, v hlavni roli T. Hardy alias J. Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli němu nemá Sly Oscara

Reagovat
C-M@ster

Sly má aspoň globus, Oscary jsou přeceňovaný.

Reagovat
SunFells

Zaslouženě.

Reagovat
M0rb1D4S

Chelsea Ladies FC

‏@ChelseaLFC

GOAL!! Chelsea 6-0 Aston Villa #CLFC

WeAreChelseaFC ‏@WeAreChelseaFC 5 min.

What men can do , women can do better

Reagovat
smazaný uživatel

Jak šovinisticky by to znělo, kdyby to někdo napsal naopak.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

In the last 12 months, Leicester City have won 91 points, 18 more than any other club (Spurs & Arsenal 73). Superb.

Reagovat
Hokaido

Až tak? Pohádka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Morgan je pořádný tlusťoch

Reagovat
smazaný uživatel

Toto že je tlsťoch?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, že takový hráč může bojovat o titul PL.. ale on není špatnej..

Reagovat
tony223

On je hodně podceňovaný hráč. Já si ho pamatuju ještě z Nottingham Forrest. Je to typ hráče, kterého se oplatí mít v týmu, protože odevzdá pro tým všechno. Hodně podobný typ hráče je Ashley Williams.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iba zid nemoze priat Leicestru

Reagovat
smazaný uživatel

nie si ty z BB?

Reagovat
smazaný uživatel

Som

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

a aj brumental

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teraz zijem v nitre

Reagovat
I am Mancunian

dobry vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vrabejka

Zlatan Ibrahimovic has turned down the opportunity to earn £56.1m to play in the @ChineseSuper. (Source - The Telegraph)

Reagovat
vrabejka

3 April, 2015 - Bottom. Seven points from safety.

3 April, 2016 - Top. Seven points clear.

A solid 12 months

Reagovat
Counter

Points ahead of 2nd place in their league:

Leicester City - 7pts

Barcelona - 6pts

Juventus - 6pts

Bayern Munich - 5pts

''Most competitive league in the world''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Zkus ještě dát pro porovnání rozdíly mezi druhým a třetím a mezi třetím a čtvrtým v každé ze jmenovaných lig.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

PSG 25pts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Vynechals druhou nejlepší ligu, kde jsou to tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Champ?

Reagovat
Azazelo RD

Liga našich reprezentantů.

Reagovat
smazaný uživatel

PL..liga jednoho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Na jak dlouho je Firmino out? Mám ho ve fantě, tak jestli se mi vůbec vyplatí si ho nechávat.

Reagovat
smazaný uživatel

7 rokov

Reagovat
fff

Ono co si pamatam, tak este mozno dva dni dozadu nebolo definitivne vylucene, ze nastupi proti Spurs. Viac info nemam ale cisto z tohto dedukujem, ze mozno by mohol hrat uz dalsie kolo.

Reagovat
vrabejka

Na BVB bude fit

Reagovat
niflheim

Jako by si někdo pustil manager mode ve fifě za Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa

Reagovat
I am Mancunian

MUFC PL goals, OT

1 Irwin

100 Cantona

200 Scholes

300 Cole

400 Solskjaer

500 Giggs

600 Solskjaer

700 CR7

800 Rooney

900 Kagawa

1000 Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa

Reagovat
smazaný uživatel

takovy kolemjdouci

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Toffees si zaslúžia snáď spadnúť za takéto opakované výkony, fuj, falošník si to ale zaslúži .

Reagovat
smazaný uživatel

to čo boli dnes za zápasy, bolia ma oči..

Reagovat
Hector17

Musím říct že se mi více líbí útok Martial-Rashford než Martial Rooney. Snad zůstane sestava stejná i po návratu Rooneyho, popř. by mohl Rooney posadit Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý zápas, Everton jedno veľké sklamanie.

Reagovat
Zaschrona

Nebranitelny. Slaby vykon a prohra s nejslabsima United v historii Premier League a jen 4 vyhry z poslednich 17 PL zapasu. V mnoha jinych klubech nez v Evertonu by tohle Martinez neprezil.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by si chcel miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Ne*ville...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Bielsu nebo Sampaoliho

Reagovat
Hokaido

A vyhodil by jsi ho teď? Nebo na konci sezony, když nepřijde nějakej dobrej run?

Reagovat
Zaschrona

Po dnesku uz bych ho vyhodil hned. Dat to dokoucovat Fergusonovi nebo Sheedymu a od leta najmout nejake jmeno, pro ktere hraci budou chtit na hristi makat a budou chtit za klub hrat. S Martinezem jako trenerem to nikam nevede. Kdyby chtel, klidne bych ho rad mel dal jako sportovniho reditele, ale jako trener musi jit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Navíc když kromě Martiala máte asi na všech postech lepší hráče

Reagovat
Busby babes

jako zrovna dneska jsme rozhodne horsi nebyli.

Reagovat
Zaschrona

Prave.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Dawon

Reagovat
EXoRcIsT

to jak u nas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Everton to je teda velmi slaba sezona

Reagovat
tony223

Paradoxně mají tým plný hráčů s obrovským potenciálem - galloway, stones, coleman, barkley, lukaku... hrozné zklamání... Asi to chce změnu manažera

Reagovat
HorajzmAmmann

Na ten kádr určitě

Reagovat
Swarley

Double over Liverpool. Double over Everton....

Cuz in the town of Liverpool, Man United rule!

slabá náplast na tuhle sezónu, ale každopádně zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to síce pekné, ale mali ste viac šťastia než rozumu (futbalového umenia)...

Reagovat
Swarley

na vás to bude vždycky stačit

Reagovat
fenixLFC

v europe vam to teda nestacilo

Reagovat
nani92

EL nie je pre nás Europa

Reagovat
cristiano.K.

hm

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Lepší žádná Evropa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hurrikane

Everton si dnes zasloužil aspoň bod

Reagovat
Zaschrona

Nezaslouzil, nase obrana si nechala dat komicky gol, obrana MU ne. Zaslouzena vyhra pro ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Makiii

Z dvojzapasu City, Everton mit 6 bodu je naprosta parada se skore 2:0 to ANO

ale,...

Nechapu, jak treba dnes Mata a Lingard mohli dohrat zapas... To, ze Memphis absolutne nehrava je dalsi demence, kor kdyz nikdo z utocnych hracu nema zadnou TOP formu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kiwwi

Lingard >> Memphis smerom dozadu, takze viem si predstavit preco mu LVG dava prednost

Mata hra slabo, ale pri absencii Rooneyho je tam jediny skuseny hrac...je to uplne naprd situacia no

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick neni skúsený ? Smalling neni skúsený ?

Reagovat
kiwwi

myslel som vpredu, neviem preco som to tam nenapisal...

Reagovat
Makiii

Urcity veci chapu, ok... At nastupuji v zakladu, ale proc je Memphis nestrida jednoho z nich v kazdem zapase od te 60-70 min.. Vzdyt on snad za poslednich 6 zapasu odehral dohromady tak 20min.. A to nikdo z nich nepredvadi zadny stabilni vykony.

A s tim Rojem uz me LVG neskutecne sere, ze snad 5 zapas za sebou ho strida o polocase, ze ma nejaky bebinko...

Reagovat
Tomanatura

Memphis si nic jineho, nez lavicku nezaslouzi.

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

RM: "I wouldn't agree that our performance levels have dipped."

Jo, hrajem tuzku uz dve sezony...

RM: "We're all getting fed up with the results - you should hear the boos in the dressing room."

Ono to asi je pro tebe Bobiku... Jagielka tam rve cely zapas na hrace kolem, i dokonce Stones, at delaj zakladni veci spravne... Ona to je ale hlavne tvoje prace, pri treninku predevsim...

RM: "I'd have loved to have seen a bit more know-how from our players."

Hmm, ja zas hlavne od naseho manazera...

RM: "I am not worried by 3 successive defeats. We need to regroup."

Presne, chce to zmenu. Mohla by zacit u tebe...

https://pbs.twimg.com/media/CfImSNpWsAAj2Vi.jpg

Jestli ma Moshiri rozum, tak zatlaci, aby ta zmena zacala u Martineze, on je uplnej blazen. Na to, ze dokaze z tymu udelat viteznej tym, neverim, porad to jde smerem dolu - a fakt nevim, jak to ma potencialne zmenit investovani desitek milionu liber v lete, mnohem spis budou chtit vsichni odejit. Nejaky FA Cup na tom moc nezmeni, stejne ho nevyhrajem... Zaroven ale teda neverim tomu, ze Martinez bude vyhozenej, dokud v tom ma slovo Kenwright, vypadal by jako uplne sasek, kdyz ani ne pred mesicem placal tohle: https://vine.co/v/idvtd9iZrTA

Reagovat
SunFells

Kde ty loňské sněhy jsou

Reagovat
kiwwi

> mnohem spis budou chtit vsichni odejit

vsak si pisal ze je uplne jedno ci niekto chce alebo nechce odist, pretoze ma zmluvu

Reagovat
Zaschrona

Pokud je problem s maximalne par hraci, plnym panem je manazer. Pokud bude problem s vetsinou kadru, plnym panem je kadr, ktery se, otazka je kdy, manazera nasledne i zbavi. Jenze pokud o tomhle u nas rozhoduje Kenwright, ten je schopnej tam Martineze drzet, i kdyby nas mel dovest k sestupu...

Reagovat
salami

dost mi to připomíná Rodgersův Liverpool, ten to měl akorát v rámci 2 sezon, vy jste to zmákli za jednu

Reagovat
Zaschrona

Uz vloni to byla hruza, jen mel vymluvu na ucast v Evrope, navic to bylo po te nejlepsi sezone EFC v PL vubec...

Reagovat
salami

na podzim jste byli herně skvělý, obranná fáze v čele s Howardem bída, ale i tak jste měli na to urvat mnohem víc bodů a soupeře prostě přestřílet, ale neproměněný tutovky, plus trapný chyby vzadu vás připravily o pěknou řádku bodů, byla jenom otázka času, kdy se dostaví frustrace a pujde do kopru i hra, jak z toho ven bude docela oříšek, s takovym kádrem je letošní výsledek velká ostuda, po podzim se to kompenzovalo hrou, ted na to neni co říct

Reagovat
Zaschrona

Asi je fakt, ze ten soucasnej stav je proste vysledek te frustrace, ktera proste je klubem prolezla od manazera, pres hrace az po fanousky. Ale jak to plati, za tohle je odpovednej manazer a pokud neni jine cesty, voli se lehky reseni. Ja bych byl moc rad, aby u nas Martinez uspel, je to v mnoha ohledech hrozne sympatickej chlapik, vetsina jeho napadu a co v klubu dela je skvela. Ale to proste nestaci...

Reagovat
salami

jsem fakt zvědavej jak s timhle naložíte, protože máte fakt nadstandardně dobrej tým, navíc i hodně perspektivní, kterej je ale kvuli týhle sezoně na rozpadnutí, místo urvání třeba 3. místo, na což jste poměrně reálně mohli pohlížet, jste naopak naprosto selhali a je jasný, že hráči jako Lukaku, Stones a Barkley budou chtít pryč a budete je jenom velmi těžko přesvědčovat, jedna možnost je, právě výměna Martineze za nějakho renomovanýho kouče, ale Martineze je mi taky líto, líbí se mi jeho filozofie, ale občas je až moc tvrdohlavej a zaslepenej, ale jestli řikáš, že zůstane i na příští rok, tak jsem teda hodně zvědavej na to co se bude dít, protože sice budete mít k dispozici víc peněz, ale na tom to v podstatě vubec nestojí

Reagovat
Zaschrona

Otazka je, jestli neco zasadne muze zmenit pripadna vyhra v FA Cupu... Verim tomu, ze minimalne pro ten se muzstvo namotivuje a Martinez tomu snad taky podridi s ohledem na jeho budoucnost vsechno. Ze by Ross chtel jit pryc si nemyslim, on jako nas fanousek, verim tomu, ze bude mit jeste minimalne par let s nama trpelivost. U Johna a Romela to muze byt problematictejsi, pokud po nich pujde City nebo PSG - ale oba maji smlouvu jeste na 3 roky, pokud plati, ze Moshiri do nas hodla napumpovat penize, prostor pro to je tu jeste alespon sezonu drzet i treba pres jeji nevoli, tu je. Tezko se mi chce predstavit, ze by prvni prestupak, ktery u nas novy majitel je, chtel zapocist prodejem nejlepsich hracu, kdyz vyhlasil pravy opak - ze je chceme udrzet.

Jen je teda otazka, jestli Moshiri uz ma i vliv na pripadny vyhazov Martineze. Moshiri by to urcite zvazil, Kenwright ho nevyhodi do doby, nez nam fakt realne zacne hrozit sestup. Ja bych byl hrozne rad, aby se to pod Martinezem obratilo k lepsimu, ale fakt pochybuju, ze nas zas bude schopny posunout nahoru, jestli to muzou ty pripadne investice zmenit (nemluve o tom, komu by se k nam ted asi chtelo). On soucasne problemy nevyresil uz po dobu dvou sezon a uz se zacali objevovat i behem jeho prvni sezony - treba jeho povestna takticka naivita v utoceni uz se plne ukazala ve vyklepu v derby 0-4. Podle me jine reseni nez jeho vymena je asi, bohuzel, slepa ulicka. Ve Wiganu se taky horsil kazdou sezonou...

Reagovat
kiwwi

jak...jak mozes hodnotit sezonu kde skoncite piati radit nad sezonu, kde ste skoncili historicky jediny krat v top 4 a dostali ste sa do LM? To tvoje hodnotenie sezony na zaklade poctu bodov je komicke

Reagovat
Zaschrona

*historicky jen v dobe PL

Proc ne? Sbiras body a ty ti pak resultuji v nejake umisteni. Umisteni ti nezohledni tak dobre, jako pocet bodu, jak kvalitni sezonu jsi mel. Oboji je velmi nedokonala statistika, ale body jsou na tom o dost lip. Muzes mit zivotni sezonu, ziskat 90 bodu, ale na titul ti to nemusi stacit. Muzes mit mizernou sezonu, ziskat bodu 75, ale titul z toho muzes taky vycarovat, kdyz budes mit ohromny stesti. 72 bodu > 61 bodu. Tak malo bodu na LM jinak nestacilo snad uz nikdy. Tolik bodu naopak jinak na LM stacilo snad uplne vzdy. Pokud by Everton znovu ziskal takovy pocet bodu, ta LM by z toho s temer 100% jistotou opet byla. U te sezony 04/05 naopak.

Reagovat
Busby babes

ja te v tomhle fakt nechapu. ty jsi fakt schopnej tvrdit, ze je vic skoncit druhe 2 s 85 body nez prvni se 75...

Reagovat
vodka

body samotné vynechávají úplně kontext průběhu té sezony, umístění ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Umisteni ti rekne jen to, kolik tymu bylo v te sezone lepsich/horsich. O kvalite vysledku tymu v porovnani mezi sezonami ti to nerekne skoro nic, to ti mnohem spis neco povi body.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si, že o body hraješ s ostatními týmy, že je netěžíš někde bokem? Například letos je silný Leicester, vloni byl slabý. To je mezisezónně pro jeden klub třeba -3 až 4 body. Pak je tu neobvykle silný West Ham. Další body dolů. A když budeš brát nějaký průměrný tým s konstantními výkony, který vyhraje se slabšími, remizuje s porovnatelnými a prohraje se silnějšími a meziročně se vůbec nezmění, je snad horší jen proto, že narazil na víc silných soupeřů než minulý rok?

Reagovat
Zaschrona

Kazda sezona je jina, ale pocet bodu, o ktery se hraje, tak je porad stejny. Prumerny tym, ktery mel tyhle vysledky a obrovskou porci stesti, tak uhral to predkolo LM. O dost lepsi tym, ktery uhral vic bodu a dokazal to stejne, jen navic dokazal i brat body lepsim tymum, tak uhral jen EL. Nemuzu tu prvni sezonu hodnotit vys jen z toho duvodu, ze ostatni tymy byly mnohem horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

http://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/story_medium/public/thumbnails/image/2015/11/30/23/60-football-graphic.jpg

umisteni je vzdy rozhodujici, jak dokazes reagovat na sezonu a soupere.. pocet bodu je hezky, ale bez umisteni ti nerekne vubec nic

Reagovat
Zaschrona

Leicester to ma letos rozjete na zisk 82 bodu. Ten pocet bodu ti rekne uz jen to, ze by mu to na titul stacilo jen v jedne z predchozich 10 sezon. Jesti se jim to povede, budou mit velky stesti.

Reagovat
vodka

jak píše Iacob v první větě, bodový zisk je právě setsakramentsky závislý na výkonech ostatních týmů. K čemu bylo barceloně a realu přes 90 bodů, když skončili i tak druzí? úplně k hovnu.

a to s těma dvěma dvouokýma je snad vtip, ne? to je úplně mimo přirovnání.

Reagovat
Zaschrona

Je zavisly, ale to je zavisle i umisteni. Ve vetsine jinych sezon by to Barcelone i Realu na titul stacilo, meli holt smulu, ze se nasel nekdo lepsi. To ale nic nema ubirat tomu, ze to byla kvalitni tolikabodova sezona. I treba lepsi nez nektera, kde z toho titul byl, ale vysledky byly o dost horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
Zaschrona

Je lepsi byt mezi slepymi kralem nebo druhy mezi dvouokyma?

Samozrejme, ze ve vysledku se pocitaj tituly a umisteni, ale vykony jsou podle me minimalne stejne dulezity, ne-li dulezitejsi. Zvlast pri historickym porovnavani...

Reagovat
Busby babes

zlatej Moyes, co?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
r.mrazik

uz odzacatku nekteri rikali,jakej to je placal...jen mu to lidi/fanousci zrali a nakonec skutek utek...

Reagovat
Whitemedia

Everton neuvěřitelné, jak nedokáží využít potenciálu toho týmu..

Reagovat
Manik...

Taky to nechápu. Tým mají skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky !!!! neprodejte to jako Liverpool

Reagovat
vladis271

My sme mali za sebou nabušených Citizens. Líľky idú v ferari a prenasleduje ich lada a žigulák.

Reagovat
13

jenže jsme jeli v dost nestabilním sporťáku, co sice jede rychle, ale ne moc bezpečně.

Reagovat
fenixLFC

skor v superrychlom sportiaku bez brzd

Reagovat
Swarley

no nevim nevim, těch posledních 25 let nebo kolik bych spíš charakterizoval jako podivně dlouho trvající výlet v rozpáraném velorexu...

Reagovat
fenixLFC

skus si to precitat este raz a mozno si vsimnes ze hovoríme o jednej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

si super!

Reagovat
Swarley

swarleyho vtípek

Reagovat
Counter

Hovoříš z vlastní zkušenosti?

Reagovat
Swarley

kéž by, něco takovýho bych fakt podnikl

Reagovat
13

brzdy to mělo - Glen Lucas Migno Steve

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

deluded > křivák

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Azazelo RD

Zaschrona, pls.

Reagovat
Manik...

Stejně Man City letos ostuda. Dokonce i tragický Man Utd. na ně ztrácí už jen bod

Reagovat
Whitemedia

@DiMarzio před 1 hodinou

Antonio #Conte just seen in #London now: tomorrow he should meet and sign with @ChelseaFC @SkySport

Jako už by to chtělo něco oficiálního

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Talker

Dost možná to bude ofiko až po euru...

Reagovat
Mimalu

tady není moc důvod to tajit/neoznámit to

Reagovat
Miguel19

Tam budou problémy s tím realizačním týmem..

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: 70% of the planet is covered by water, the rest is by N'Golo Kante.

Reagovat
Lacko_Boh

je to mozne

Reagovat
Mastný Chobot

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

je to mozne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

21:18 Koeman chtěl dvě penalty

Southampton dnes nebyl schopný dotáhnout manko ani proti relativně slabému Leicesteru a trenér Ronald Koeman jednu z příčin spatřuje ve "velmi divných rozhodnutích" sudího Michaela Olivera. "Zápas jsme načali špatně a ztratili jsme kontrolu, ale od 20. minuty jsme dominovali. Bohužel, ve třetím utkání v řadě jsme nedostali 100% penaltu - venku se Stoke City, doma s Liverpoolem, a teď dokonce dvě takové," lamentoval nizozemský lodivod. (news.thefantasyfootball.com)

FA

Reagovat
cristiano.K.

celý roky jste hráli o hovno a celá FA vám byla ukradená a najednou tu budeš vyřvávat FA

gloryhunter

Reagovat
EXoRcIsT

OT : Patrick Kane a aj Panarin

Reagovat
Hokaido

Chicago nemám rád. A Kane bude první Američan ever, co vyhraje bodování NHL. Těžko uvěřitelná statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby náhodou nějaký mufan naříkal, že LVG dává šance mladým jen díky zraněním, tak pochybuji, že by dnes Mou dnes stáhl v půlce Roja za Focuse :) radši LVG a pak Ryan než Moua a to ho mám rád....

Reagovat
kiwwi

pockaj, tak ked to ma byt cele o mladikoch tak si proste nechajme LVG, dajme si ciele byt v top 10 aby sme neboli sklamani a od zaciatku k tomu tak pristupujme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ty uz si slusne pripravujes pudu pro jouzu žozého

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester má extrémne náročný los. Asi najťažší spomedzi nás, City a Arsenalu. Budúce kolo vonku Sunderland bojujúci o záchranu, potom doma West Ham, relatívne najľahší domáci zápas so Swansea. A na záver ťažký finiš vonku s Chelsea, United a doma s Evertonom.

Viem, že každý zápas v PL je náročný a Leicester to zatiaľ zvládol najlepšie zo všetkých, ale stále dúfam, že stratia. Pokojne sa môže stať, že im dôjde šťastie a nevyhrajú ani jeden zo zostávajúcich zápasov. Asi zájdem do kostola.

Reagovat
smazaný uživatel

Skor by som sa pozeral na dalsie tri zapasy, kde to podla mna mate tazšie vy, nez Leicester a potom by ten finiš uz ani nemusel hrať ziadnu rolu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, my už nemáme priestor na stratu bodov. Skôr som mal na mysli, že Leicester to ešte nemá v kapse, aj keď vedie o 7 bodov momentálne. Pokojne sa v tom najlepšom prípade pre nás môže stať, že nevyhrajú ani jeden zápas. Stále sa spolieham na to, že tam tá futbalová kvalita je oproti Arsenalu alebo City nižšia, aj keď hrajú ako tím. No v posledných zápasoch mali celkom majstrovské šťastie, ktoré ich dúfam opustí. Aj keď tomu príliš neverím.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze oni musi z tech 6 kol prohrat o 3 zapasy vic nez vy...

Reagovat
Trand

To jsem si jednu chvíli taky říkal, jenže oni tuhle sezónu prohráli jen třikrát a z toho dvakrát s Arsenalem. Nedělám si moc naděje, že by najednou začali prohrávat.

Reagovat
eder

Nemusí prohrávat, ten slibný náskok klidně můžou prohospodařit i po plichtách.

Reagovat
tunkic

To by ale ty za nima nesměli ztrácet taky, čemuž nevěřim ani náhodou!!

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, to som si ani neuvedomil Arsenal Liverpool

Reagovat
Counter

Arsenal prostě jediný schopný konkurent Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsi mimo brzy.

Reagovat
SunFells

Zajdi a promni si oči svěcenou vodou Ba ne, jak praví velcí šamani - šanci máš jen pokud tomu věříš

Reagovat
Hokaido

Bla bla bla... o tomhle už se mluví dost dlouho a nejen, že to Foxes zvládají, naopak týmy jako Spurs nebo Arsenal s nima nedokážou držet tempo. Vy taky ztratíte. Spíš dvakrát, než jednou a tak jim stačí fakt málo. Je na 95% rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

nádej zomiera posledná jednoducho musíme vyhrať všetky zápasy a uvidíme, čo sa stane

Reagovat
smazaný uživatel

už s nami stratíte

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší domáci zápas pre mňa osobne. Nepamätám sa, žeby sme vás doma porazili. Ale už sa teším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak za všetkých iných okolností by som to veľmi prial mužstvu ako Leicester, ale teraz, keď sme tak blízko, tak je to iné. Je fajn byť v boji o titul na začiatku apríla

Reagovat
Talker

Ono stačí, abyste prohráli s United a oni vyhráli nad Sunderlandem (ne nečekaný průběh) a najednou mají náskok 10 bodů a museli by v posledních 5 zápasech prohrát 4x, zatímco vy byste museli vyhrát všechno.

Takže los bych teď nebral v potaz, půjde o každý jednotlivý zápas.

Reagovat
Swarley

a celkově ten letošní průběh sezóny je hodně těžko predikovatelný, takže na los bych se fakt úplně s klidem vykašlal...každý ten jednotlivý zápas může dopadnout jakkoliv, je to sice klišé, ale tuhle sezónu to podle mého platí lépe než kdy jindy...

Reagovat
salami

jediná Aston Villa je v tomhle čitelná

Reagovat
Swarley

může být, tak už asi nikoho moc nepotrápí

Reagovat
Swarley

*ta

Reagovat
13

OMG já toho maresmu těžko setřesu.. Zase se na fantu vykašlal a firmino nehrající C, Payet Vice

Reagovat
Maresma

já sem si celej víkend říkal, že sem na něco určo zapomněl..

Reagovat
13

já to vůbec nechápu jak je to možné Na každé kolo se připravuju, promejšlim to a výsledky mame stejný

Reagovat
Counter

Jen počkej, už si na tebe brousím zuby

Reagovat
Whitemedia

Sýrie ambiciózně oslovila Mourinha

Reagovat
Mastný Chobot

pre nich dobrá voľba, tam už nemá moc čo rozjebať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Solidní fórek, ale fotbalově to moc nesedí

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

Banshee

Reagovat
Whitemedia

Super start, ale trochu mě naštvali..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

nebyl to spatnej dil, ale jsem zvedavej jak to bude pokracovat. dle nazvu epizod se tesim na treti dil.

Reagovat
diastan

Jen mi přijde docela dost linek, na to že má být 7 dílů do úplného konce.

Reagovat
Mastný Chobot

Januzaj potrestaný za to, že sa príliš predvádzal v U21-tke?

Reagovat
I am Mancunian

aj pereira #LVGThat

Reagovat
EXoRcIsT

wtf je toto normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nemal dnes Southampton kopať penaltu po ruke Hutha? Mal ju celkom od tela. Celkom zarez teda. Kampaň

Reagovat
SunFells

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

UEFAstr.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

500. pro United a City před Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nech nehrá LM City

Reagovat
C-M@ster

Tak jako jo a ne. Normálně bych víc přál LM Arsenalu, ale teď jsem hrozně zvědavej na Guardiolu v City.

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je asi konečná. Pomalu můžem gratulovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, slyšel jsem, že se vrací do formy

Reagovat
janinho

kde sa da zohnat ta zazracna bunda? akonahle si ju natiahol cez hlavu, tak bol hned neviditelny

tak pre*ebany talent sa vidi fakt len raz za peknych par rokov.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

já si teda pamatuju, že ho tisk spíš hypoval, než říkal, že nemá šanci...

Reagovat
kiwwi

what a waste of money pises o niekom koho chces hypovat?

Reagovat
smazaný uživatel

shit, spletl jsem si ho s Depayem

(ale ta cena je pořád šíleně přestřelená)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne :)

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

co chces od nekoho, kdo neumi pocitat?

Reagovat
Mastný Chobot

čítať, nie?

Reagovat
Busby babes

u soudu pro danovy uniky se hajil tim, ze neumi pocitat myslim. ale je mozny, ze i tim, ze neumi cist.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC fan: "I didn't think this season could get worse till someone mentioned 'arry taking over in the summer. i'll quit football"

Reagovat
fenixLFC

omg, co to koeman kecal o jasnej penalte a cervenej karte? simpson by si tu ruku musel urezat alebo vopchat do zadku aby ju mal blizsie pri tele

Reagovat
smazaný uživatel

Huth mal ruku

Reagovat
fenixLFC

tu riesil az neskor, najskôr spominal maneho vs simpsona

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger 2.4.:

Because we have to believe, no matter if it just one chance in 100, we have to believe. We only have a real chance if we believe.

Wenger 3.4.:

We have to be realistic and just prepare for the next game and not dream too much.

Reagovat
J0EL

Deluded.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

#PanamaPapers - details on tax fraud involving Messi (yes, new case), Ulloa, Platini, Real Sociedad and others

Byla by sranda, kdyby Lestru odecetli body na konci sezonu po vyhrani titulu.

Reagovat
Mimalu

A vyhrál Tottenham? Ty teda máš zvrácené představy o srandě...

Reagovat
Counter

Vyhrál by Arsenal

Reagovat
kvasha16

jedna horsia moznost ako druha

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a preradit do 2. ligy, druhy Juventus

Reagovat
bbbauch

Kvuli tomu dopingu? To bych hlavne odecital Arsenalu, nadopovany a jeste za tottenhamem, to si zadnou LM nezaslouzej

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není doping, ale danove podvody.

Reagovat
bbbauch

Ja vim, jen nechapu to spojeni s odecitanim bodu - jako ze Ulloa kratil dane, tak odectou lestru body?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, to byla sranda akorát.

Reagovat
Talker

Tak to by stejně nebylo letos.

Reagovat
Mastný Chobot

prečo by mali Lestru odčítať body za to, že Ulloa nevie robiť dane?

Reagovat
smazaný uživatel

abychom vyhráli titul?

Reagovat
Mastný Chobot

fuj, dobrá nechutnosť

Reagovat
Talker

Je fakt, že letos máte větší šanci než obvykle (nebo jste měli) - stačí, aby měli bordel v daních hráči 2 klubů, ne 3, jako obvykle...

Reagovat
vodka

spíš umí, akorát to leaklo

Reagovat
iamek

Naopak umi. Zase nafouknuta bublina. Herci, podnikatele, kopacky, hokejky a celkove sportovci si muzou delat co chteji se svym majetkem. Podle nejakych odborniku to je v mezich zakona. Spise se resi lide co jsou placeni z verejnych financi. Tam to pruser je. Ruku na srdce. Kdo z nas rika ucetni, ze chceme na danich platit co nejvice ? Pokud to je v mezich zakona, tak kazdy chce platit co nejmene. Jinak pres danove raje rocne protoze 1,3 trilionu. Ted nevim zda KC nebo dolaru, ale spis dolaru. To je moc hezke cislo :).

Reagovat
Swarley

neměl se dneska řešit ten doping v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Kante, Mahréz, Vardy jsou jasní

Reagovat
minoLFC

a Kane

Reagovat
Swarley

to by docela sedělo, ale na druhou stranu pak bych si posvítil na vás a vaše daně, protože Levy škube všechny kde může a britskou kasu určitě nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ak existuje nejaá bobula, ktorá spraví z obyčajného futbalistu Kantého tak poprosím jednu pre Lucasa.

Reagovat
Swarley

tak vidíš, že ho máš rád...já bych si třeba řekl, že skvělého fotbalistu udělám sám ze sebe, vezmu si pilulku a stanu se hvězdou, ale vy fanoušci Liverpoolu chcete Lucasovi dopřát...legenda a je pěkné, že si ho tak vážíte...

Reagovat
vladis271

ako môžeš vidiť pri Lallankovi, nejaké osobné antipatie idú u mňa stranou, keď ten futbalista začne hrať dobre. Takže ak by sa stal zázrak porovnateľný s Lake Placid a víťazstvom amíkov nad sovietmi, a Lucas by u nás odohral 2-3 sezóny vo forme akú predvádza tento rok Kanté nepovedal by som proti nemu ani krivého slova.

Reagovat
Swarley

a když se mu přestane dařit, tak se zase bude nadávat?

Reagovat
vladis271

wat. Za mňa je Kanté POTY tento rok. On je ten prvok čo ich drží tento rok. Stačia ti 2 hráči takýto vo forme a bojuješ o titul. Mahrez Kante robia z ostatných spoluhráčov lepších hráčov. Veď Morgan hrá ako Terry.

K pointe veci, Lucas hrajúci ako Kanté by v spolupráci s famóznym Coutsom znamenal boj o titul. Ved som to videl 2 roky dozadu, stačil jeden Uruguayčan a Flanagan hral ako Cafu v najlepších rokoch.

Čiže, nie nenadávali by sme naňho, stavala by sa mu pred Anfieldom socha!!!

Tototo si chcel počiť, ja viem ty sviňa .

Reagovat
Swarley

já nic takového nechtěl, ale líbí se mi, jak uvažuješ

Reagovat
vladis271

problém je v tom, že Lucas u nás nikdy neodohral nadpriemerne viac ako 3-4 zápasy, nieto celú sezónu nadpriemerne, a nieto ako world class hráč ako to predvádza Kante.

Reagovat
fff

Ale ... Lucas sa stale usmieva.

Reagovat
Swarley

ako píše Filip, můžeme být v klidu, ono se to nestane i kdyby požral všechyn pilule světa

Reagovat
fff

Irelevantna uvaha, kedze sa mu nezacne ani darit .

Reagovat
smazaný uživatel

já pro sebe

Reagovat
Counter

Twitter to celé rozcupoval ještě předtím, než ten článek vůbec vyšel Celé postavené na jednom nevěrohodném zdroji, který už sám řadu tvrzení dementoval, je to zabité.

Čímž teda netvrdím, že fotbal je čistý - natuty nebude. Ale důkazy pro to nejsou a podle všeho ani chuť nebo vůle s tím něco dělat a jakkoli to prošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je deluded. Chtít jasnou penaltu za tu "ruku" Simpsona

Reagovat
Swarley

to by pak fanoušci Lestru chtěli Simpsonovu nohu nebo hlavu, za tu megašanci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, prosím o pomoc. Potřebuju, aby mi pár dobráků vyplnilo dotazník. Vyplnění trvá 6 minut, když jsi největší blbec na zeměkouli, tak 8 minut.

http://www.survio.com/survey/d/Z8L5E1R5O1C5U6L3P

Reagovat
Mastný Chobot

11 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My bad - i tak díky

Reagovat
Mastný Chobot

daj potom vedieť, koľko hlasov dostala náboženská víra pri tretej otázke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak data jsou důvěrná, ale naznačit můžu: na procenta je to Kotleba děleno čtyřmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To sis ten dotazník fakt musel užívat.

Reagovat
smazaný uživatel

největší blbec na zeměkouli > Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Azza

neboj dáš ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam. 3.otázka je nějaká chaotická, nejsem si jistý, jestli jsem pochopil, co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky - jo, jsem si vědom toho, že to není úplně ideální řešení u tý trojky. Mělo by se tam ve sloupci "zmínil" zatrhnout až 5 z těch vlastností, které považuješ za nejdůležitější. Sloupec "nezmínil" by tam asi vůbec nemusel být, můžete ho ignorovat, nebo tam zatrhávat všechny ty, co nezaškrtnete ve "zmínil".

Reagovat
Talker

Plánuješ být knězem nebo co?

Reagovat
Talker

A to jsem se ptal po čtvrté otázce...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by mě nevzali

Reagovat
Talker

Tohle je určitě nějakej fejkovej account Olivera aby si přidal více informací k jednotlivým lidem...

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko. Druhá otázka by byla: "Jak se jmenuje fajdaxův pes" nebo koho to řešil

Reagovat
Darren Fletcher

na to aky je tottenham suverenny... vyhrame na WHL, k tomu zapas k dobru a razom bude strata len trojbodova

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z fotbalu Spurs nebolí oči. A na WHL nevyhrajete.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Hector 1+3 v posledných 3 ligových zápasoch a vo fante od začiatku doteraz Nacho

Reagovat
fff

Degenerovany prestupovymi spekulaciami som myslel, ze Hector z Kolina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Tak cisla su to pekne .

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, Bellerín je dosť dobrý ofenzívný bek, no...

Reagovat
fff

Ono vraj aj ten Hector je celkom ofenzivny, tusim obcas hral aj nalavo v zalohe ... vraj teda . Ale okolo neho to nejako utichlo poslednu dobu tak som zvedavy, poslednu dobu som skor o Chilwellovi ci jak sa to pise.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ten sa cez Fuchsa ani neukázal poriadne túto sezónu, ktovie, čo je to za hráča.. Ale Camacho, Hector, Gotze, Sule a Lacazette / Volland a budem spokojný ...

Reagovat
tomasinho

Golman, stoper? Ale sám myslím, že stoper nepřijde. Odejde Škrtel a přijde Matip, takže si ještě pohoršíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na golmana som zabudol, tam Horn. Suhlasim so stopermi, ale napisal som Suleho.

Reagovat
tomasinho

Aha, toho jsem přehlídl.

Reagovat
Mastný Chobot

Afobe sa rozhodol reprezentovať Kongo?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Logika sluníček v praxi. Vždyť to jejich tvrzení o Ježíškovi jakoby potvrzuje myšlenku, že "Ahmed není Švéd".

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tupec.

Reagovat
Swarley

za to ten tvůj důvtip Jupiteru je naprosto dokonalej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli toho Ježíška někdo použil jako argumentaci proti výroku ohledně "Ahmeda", použil to špatně. Musím ti tady vypsat výrokovou logiku, abys to pochopil?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už vůbec nechápu, co má znamenat ta věc s Ježíškem, když říká úplně to samé, co ta myš. Vysvětlí někdo?

Reagovat
Kaze

Rika to same ale jen vic zduraznuje absurditu obrazku s mysi. U muslima se bere narodnost zatimco u mysi se bere druh zivocicha. Takze puvodni obrazek micha jabka s hruskama.

Obrazek s jezisem ukazuje jak pitome srovnani to je - tentokrat clovek na obou obrazcich a u jednoho se bere narodnost a u druheho se zmenil v jineho zivocicha.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád v tom nevidímm nějaký zásadní rozdíl. A už vůbec ne vtip.

Reagovat
Kaze

Poukazuje na stupiditu puvodniho obrazku s mysi.

Reagovat
vodka

ten puvodni s mysi se siril prave s cca stejnym sloganem, jaky k tomu pripsals ty, proste jaka je slunickarska logika zvracena, pritom to bylo z nejaky "nasi vlasti", nebo z kereho boha...

Reagovat
Swarley

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

bojuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mada

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne nadejny hraci evertonu by si meli vzit priklad z Bainese,jak nemit uzasnou karieru...vzhledem k tomu,jaky tymy o nej driv mely zajem a on se zakopal v evertonu...

a ne,ze bych chtel nejak prehnane rypat...ale tech diskuzi bylo tolik,ze si clovek proste vzpomene...

"On to taky rikal i sam, ze on je proste hrozne nerealistickej clovek, ze on je clovek, ktery potrebuje snit, ze jen ty ho pohani dopredu. Mne to prijde hrozne fajn. Alespon zatim, pokud jsem si u nej nebyl necim jistym, tak vzdycky totalne prekonal moje ocekavani. Jestlize v te praci, kterou u nas zapocal, uz ted se absolutne obavam dne, kdy od nas odejde... " a ted Martinez ven!!

Reagovat
Busby babes

jsem hodne zvedavej na to jak dopadne Lukaku. On ocividne ambice ma a prijde mi, ze uz takove, ktere mu Eevrton nabidnout nemuze. Nebude chtit cekat 2-3 dalsi roky na CHL imho.

A je otazka kolik penez nakonec ten Moshiri pusti. Protoze ten boost od TV dostanou vsichni ( a vzhledem k postaveni Evertonu v tabulce casto i vic). Rekl bych, ze pro fans Evertonu to muze byt krusne leto.

Reagovat
Talker

Lukaka rozhodně neudrží, to je jasné. Tam je jediná otázka, jestli půjde už letos nebo až za rok. A i kdyby hráli CL, tak jim to nepomůže - ten bude chtít být mezi nejlepšími, ne v nadprůměru.

Reagovat
r.mrazik

stones chtel odejit uz loni...ten pujde nejspis letos...a lukaku bude taky docela zadany

a cernyho petra dostane Barkley,takze ten tam zustane...

Reagovat
Talker

Tak je otázka, jestli někdo bude Stonese letos chtít. On nehraje ani v Evertonu v základu pravidelně, ne? Tak je otázka, jestli za něj bude někdo ochotný dát víc než 30 mega.

Já říkal, že i 25 je hodně, natož jít až na dvojnásobek.

Reagovat
r.mrazik

ja ho vcera videl po delsi dobe a treba ke smallingovi by byl skvely urcite se nekdo najde...

Reagovat
Godwinson

Zakopal je silný slovo, mně to přijde naopak hezký

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k jeho drivejsim moznostem mi slovo "zakopal" prijde docela vystizny...

Reagovat
Godwinson

Pro fanoušky Evertonu je to určitě modla, vydělal si určitě i tam dost, není za mrdku typu van Persie a spol. To jsou slušný argumenty, proč to neudělat.

Reagovat
r.mrazik

tak mohl si vydelat mnohem vic a treba neco vyhrat...mohl si zahrat ve velkoklubu,mohl si zahrat LM...

vzhledem k moznostem stravil karieru v prumernym evertonu, vzhledem ke svetovym klubum...prijde mi to jako zakopani...

a ze je pro fanousky modla...asi jo...nez zacne byt starsi a prestane mu to jit...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla vytvořena nová stránka, kde je vše o Premier League:http://premierleague2016.blog.cz/

je i na FB-Facebook:https://www.facebook.com/Premier-League-2016-1233275170019539/

Reagovat
I am Mancunian

EXCLUSIVE: Antonio Conte wants Romelu Lukaku for Chelsea rebuild | @MarkOgden_ https://t.co/dB8vLCXIKX

Reagovat
smazaný uživatel

Viac na smiech už aj tak Chelsea nebude, tak len dotoho.

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze po tech jeho prohlasenich, ze s Mourinhem nema problem, ze by pod nim klidne hral, tak si myslim, ze by nemel ani moc problem s Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Proč ne. Kdyby to bylo 50 mega, tak to je v klidu - pravděpodobně tam jsou % z dalšího prodeje, je otázka, kolik - kdyby to bylo 20%, tak by nás stál 40 - 28 jsme dostali předtím.

Takže by nás to tříleté hostování vyšlo na 12 milionů s tím, že Everton platil celý plat...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Talker

Tak co ti na to říct... Je to jeden ze čtyř nejlepších hroťáků v lize - jednoho máme, Kane a Aguero jsou neprodejní a zůstává Lukaku.

Pokud bude chtít Conte hrát na 2 útočníky, lepší možnost není.

Reagovat
Godwinson

To já chápu, ale bylo by to mimořádně dementní, no :) Na druhou stranu by mě to ani moc nepřekvapilo

Reagovat
Talker

Tak mimořádně dementní byly ty kroky v posledních 3 letech. To, že se to snažíme napravit je naopak pozitivní.

Vypadá to strašně blbě, ale je to lepší než kupovat nějakého Cavaniho, Benzemu, Lewu nebo Higuaina, kterým táhne na třicítku a budou stát podobné prachy.

Reagovat
Godwinson

Napravovat je trochu silný slovo a stejně se to nikdy nemůže povést :) Ale jo, já jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Pokud už tam má ten Conte přijít, což je strašná představa, tak snad to alespoň znamená 100% příchod Pogby, víc mě nezajímá :)

Reagovat
Talker

Tak úplně to napravit nejde, Kevin nám už zdrhl k Citizens. Ale Lukaku se napravit ještě dá - jak říkám, kdyby šel za 50 a měli jsme procenta z přestupu, tak by to bylo lepší, než aby nás pravidelně popravoval v dresu United nebo Citizens.

A ohledně Pogby - letos 100% nepřijde, ten bude chtít LM. A je otázka, jestli nás upřednostní před Realem nebo Barcelonou - tam může být Conte málo.

Reagovat
Godwinson

LM bych nedramatizoval, hlavně bude chtít smlouvu jako prase, ta přebije všechno.

Reagovat
Talker

Tak bude chtít LM, bude chtít tituly, vyhrát LM, všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Proč myslíš, že bude chtít hrát na 2 útočníky? V Juve na ně hrál, ale zase jen s 3 vzadu ne? Podle mě je tohle předčasné. Se podívej na MU. Jak každý snil, že budou hrát 4-3-3 a kdo ví ještě a nehráli to ani ve 20% zápasů. Možná ani 10.

Reagovat
Talker

Proto píšu "pokud bude chtít". Prostě Lukaku je nejlepší možná volba.

Reagovat
Talker

+ teda k tomu ještě nějakých 12 mega přestupová částka k nám. Takže by byl za luxusních 24 miliomů...

Reagovat
kvasha16

hotovy majstrstyk Chelsea :

Reagovat
Zaschrona

Zadny procenta tam byt nemaji - a do tech 28 mega liber se pocitaji i bonusy, z kterych jsme pravdepodobne zadne zatim nenaplnili - zadna trofej, ani LM, ani tech zapasu a golu u nas zase tolik nema.

Reagovat
Blasphemer

Doufám že se na nás vysere. Za to jak jsme s ním zametli si ho zpátky nezasloužíme.

Reagovat
kvasha16

zamietli? chces odist tak sme ho pustili tam kde mal istotu ze bude pravidelne hrat, ja teda neviem ako ako "zamietnutie" mi pride mozno tak prva sezona hend po prestupe, aj ked vtedy bol neskuseny este

Reagovat
Nikikrew

Jack Wilshere znovu testuje trpělivost Arséna Wengera. Zraněný záložník nechyběl v potyčce u jednoho z londýnských nočních klubů, kterou musela řešit policie. Wilshere už na sebe v minulosti několikrát negativně upozornil svým chováním mimo hrací plochu. Byl vyfocen s vodní dýmkou nebo když si vychutnával cigaretu při "bazénové" párty. Varování od policie si pak vyslechl za plivnutí na taxikáře-fanouška Tottenhamu, jenž ho kvůli opilosti odmítl odvézt domů.

ak je to pravda tak to je fakt vol

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

Jj to som videl tiez

Reagovat
SunFells

Je to pravda. A víš o tom hovno.

Reagovat
Nikikrew

Takze ty tvrdis ze to je pravda a skutok sa stal?

Reagovat
SunFells

To jsem napsal, ne?

Reagovat
Nikikrew

A ako mozes vediet ze to je pravda, vis hovno ...

Reagovat
SunFells

Protože ho kvůli konfliktu vyslýchala policie, to vidíš i na videu.

Reagovat
teenz

Achjo, škoda, že je to takovej vymatlanec.

Reagovat
Mastný Chobot

nechápem, ako ho ešte stále niekto môže vidieť ako budúceho kapitána

Reagovat
Counter

Když jím mohl být Adams, proč ne Jackie

Reagovat
Mastný Chobot

to bola iná doba a Wenger by taký typ za kapitána nemenoval, keby si mal vybrať sám a nie len nasledovať trend.

Reagovat
Counter

A myslíš, že Wenger bude v klubu ještě dýl než jen příští sezonu?

Reagovat
Mastný Chobot

verím, že to je možné, ale o tom som sa nechcel baviť, to bola len vsuvka. Wilshere už dnes nie je vhodný kapitán pre veľkoklub, aspoň pre mňa určite nie. Skoro ničím.

Reagovat
teenz

Já jsem ho chtěl taky jako kapitána, třeba s Coqem. Ale Jack postrádá všechnu zodpovědnost, je to sice týmovej rváč, ale to co dělá vedle si nesmí někdo jako on dovolit. To že ho furt fotí na nějaké party, v klubech...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

O tom taxikářovi teda vůbec nevím

Co se týče včerejška, tak jsem nikde neviděl, že by se do té potyčky nějak aktivně zapojoval ala Gerrard s DJem apod., prostě jen byl u toho. Jako můžeme ho odsuzovat za to, že byl někde večer v baru, ale do toho teda nejdu

Reagovat
teenz

A tam by neměl co dělat, že.

Reagovat
smazaný uživatel

je to debilko

Reagovat
jacobT

aby ti teraz sláva nestúpla do hlavy

Reagovat
Counter

To nehrozí, já už měl podobných úspěchů vícero

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi se sice ubrání hypu, ale zase přijde o mezinárodní zápasy na vyšší úrovni, které by mohl mít s Anglií. Na tu otázku není správná odpověď.

Reagovat
Mastný Chobot

aké konkrétne? kvalifikačné s Azerbajdžánom a San Marinom? veď na veľkých turnajoch má Nigéria cca rovnaké výsledky ako Anglicko.

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétně např. zápasy na Euru

Reagovat
Mastný Chobot

to si hravo vynahradí na APN, keď bude hrať každoročne o celkové víťazstvo so silnými tímami

Reagovat
smazaný uživatel

APN se kvalitou prostě nemůže srovnávat.

(fantomas in 3...2...1)

Reagovat
Mastný Chobot

to, že stále ignoruješ, že Euro je raz za 4 roky, kým APN je za normálnych podmienok každý rok, je smutné, ale u teba ma to neprekvapuje. Takže nejaké 3-4 zápasy na Eure dajú hráčovi viac ako 4x bojovať o víťazstvo na APN s Egyptom, Pobrežím Slonoviny, Marokom alebo Alžírskom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. + APN je za normálních podmínek každý druhý rok.

Reagovat
Mastný Chobot

Pardon, neviem, prečo som myslel, že to je každý rok. Aj tak si ale nemyslím, že môžeš povedať, že to je viac.

Reagovat
Counter

Ono to teď poslední dobou bylo nějak častěji než obvykle.

Reagovat
nani92

ten čas strašne letí

Reagovat
Counter

To je supr, žes nám to tu rázně rozsekl, hnedka nemusíme nic řešit

Reagovat
smazaný uživatel

nz, stejně byste nic nedořešili

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

First Team Head Coach?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Manager je přežitek.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak veľa šťastia, má čo napravovať...

Reagovat
cristiano.K.

800. pro postup LFC přes BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele