Pellegrini: Leicester nyní pocítí obrovský tlak

07.03.2016, 11:00
Aktuality
Leicester City se i po devětadvacátém kole suverénně drží na špici Premier League a reálně tak může uvažovat o útoku na titul. Manažer Manchesteru City Manuel Pellegrini však ligového konkurenta varuje, že teprve nyní pocítí opravdový tlak...

Foxes ze zmíněného počtu utkání vytěžily rovných 60 bodů a na čele tabulky mají pětibodový náskok na Tottenham Hotspur, další tři bodíky zpátky je Arsenal a až pak Manchester City.

Ten byl brán letos za největšího favorita, momentálně však na vedoucí celek ztrácí již deset bodů, což při současné formě Leicesteru a zbývajících deseti utkáních (ManCity má k dobru odložený zápas s NUFC) není zrovna málo.

Manažer Manuel Pellegrini však ligového konkurenta varuje, že teprve až nyní pocítí opravdový tlak, kterým si před dvěma lety prošel i jeho tým. "Pro každý tým, ať už má zkušenosti s bojem o titul nebo ne, jsou poslední zápasy před koncem sezóny velmi náročné a je zde kladen obrovský tlak," řekl Pellegrini. "Soustředíme se na sebe, od teď potřebujeme vyhrát každý zápas," uvědomuje si chilský manažer.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (301)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele