Premier League - souhrn 28. kola

26.04.2017, 22:40, aktualizováno 26.04.2017, 22:56
Komentáře a souhrny
Tottenham zvládl londýnské derby s Crystal Palace a posunul se o čtyři body za vedoucí Chelsea. Arsenal nakonec přetlačil Leicester City, přesto zůstává na průběžné šesté pozici. Middlesbrough pro změnu vyhrálo utkání se Sunderlandem a vrátilo se do boje o udržení...

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 0:1

26.04.2017 21:00

Góly: 78. Christian Eriksen

Tottenham se zvládl oklepat ze sobotního vyřazení z FA Cupu a na půdě Crystal Palace díky brance Christiana Eriksena zvítězil 1:0. I nadále tak stíhá vedoucí Chelsea, na kterou momentálně ztrácí 4 body.

Samotné utkání nenabídlo příliš oku lahodící fotbal, hrálo se převážně ve středu pole, kde se bojovalo o každičký metr. Lépe do zápasu vstoupili domácí fotbalisté, kteří svým aktivním přístupem nutili soupeře k chybám a nedovolili mu utkání pořádně dominovat. Sami si ale velké příležitosti nevypracovali - za zmínku stojí snad jen přízemní střela Bentekeho, se kterou si ale Lloris v klidu poradil, a závar po rohovém kopu Townsenda, kdy se ale Sakho k zakončení nakonec nedostal. Do kabin tak oba celky odcházely za bezbrankového stavu.

Že Pochettino nebyl s výkonem svých oveček spokojen, dokumentuje i fakt, že se o poločasové pauze odhodlal hned ke dvěma změnám - Wanyamu a Dembeleho nahradili Sissoko a Son. Zároveň došlo ke změně v rozestavení - z původního 3-4-3 Spurs přešli na 4-2-3-1 a tato změna se rozhodně vyplatila.

Hosté takřka okamžitě začali kontrolovat průběh hry a domácí celek se za polovinu hřiště dostával jen sporadicky. Po deseti minutách druhé půle navíc přišla první obrovská šance - po centru Walkera se na zadní tyči zjevil zcela osamocený Alli, jenže branku poněkud překvapivě minul.

V nadějných pozicích se objevil ještě Kane a Walker, jenže ani jeden z nich Hennesseyho překonat nedokázal. To se podařilo až necelých patnáct minut před koncem Eriksenovi, který napřáhl z úctyhodných 25 metrů a parádní ranou přesně k tyči rozhodl o osudu utkání. Ve zbylých minutách si již Spurs svůj náskok pohlídali a pokračují tak ve stíhací jízdě za svým rivalem.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Leicester City 1:0

26.04.2017 20:45

Góly: 86. Robert Huth (vl.)

Sice s velkými potížemi, ale přece jen. Gunners nakonec zdolali Leicester nejtěsnějším možným způsobem a díky vlastnímu gólu Roberta Hutha i nadále zůstávají ve hře o umístění v první čtyřce.

Na Emirates se tentokrát pohledný fotbal opravdu nehrál. Leicester velmi disciplinovaně bránil a domácí měli velký problém s tvorbou hry, pořádných šancí proto bylo pramálo. Jako první zahrozili hosté, když po ztrátě Sancheze oslovil Mahrez Vardyho, který ale svou střelu nasměroval jen do boční sítě Petra Čecha. Na druhé straně zahrozil ranou ze střední vzdáleností Coquelin, Schmeichel ovšem byl pozorný.

Největší šance prvního poločasu přišla po více než dvaceti minutách hry a měli ji hosté. Dlouhý aut Fuchse stopeři Arsenalu odvrátili jen k Mahrezovi, který pálil pohotově z voleje pod břevno, ovšem Čech vytáhl bravurní zákrok a svůj celek tak uchránil od pohromy. Na konci první půle ještě zahrozil Sanchez, který se na pětadvaceti metrech od brány uvolnil a utěšenou střelou orazítkoval břevno hostující branky.

Po deseti minutách druhého dějství předvedl parádní akci Bellerin, který si navedl míč doprostřed a kolmicí oslovil ve vyložené pozici Sancheze, kterého ale v hodině dvanácté zablokoval Huth. O chviličku později zahrozil tečovanou střelou Xhaka, Schmeichel si s ní ale dokázal poradit.

O osudu zápasu se tak rozhodlo až v posledních pěti minutách - centr Sancheze obrana hostů odvrátila na hranici vápna k Monrealovi, jehož střela by mířila o několik metrů mimo tři tyče, jenže se do ní nešťastně vložil Huth, který míč nasměroval přesně za zadní tyč. Arsenal se tak s velkou dávkou štěstí ujal vední.

Závěrečné minuty však rozhodně neodehrál v klidu, ba naopak. Po autovém vhazování Fuchse nejprve předvedl trapnou simulaci Sanchez, ve třetí minutě nastavení pak mohl po přihrávce Mahreze vyrovnat Okazaki, ovšem jeho zakončení parádním zákrokem zablokoval Gabriel. Gunners nakonec přežili 6 nastavených minut a s pořádnou dávkou štěstí Leicester porazili 1:0.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Sunderland AFC 1:0

26.04.2017 20:45

Góly: 8. Marten de Roon

Boro ještě žije! Jeho šance na záchranu jsou sice nevalné, ale pořád existují. Na Riverside Stadium se utkaly celky ze samotného chvostu Premier League a hrdinou večera se stal autor jediné branky Marten de Roon.

To nejpodstatnější ze souboje předposledního s posledním se událo hned v začátku zápasu. Běžela teprve 9.minuta, když Clayton poslal exkluzivní pas za obranu a de Roon ho protlačil za záda brankáře Pickforda. Takhle si Černé kočky zápas rozhodně nepředstavovaly. A mohlo být hůře, protože už za chvíli se řítil sám na Pickforda Downing, ale tentokrát brankář hostí obstál. Sunderland se osmělil až po půlhodině hry, kdy Guzana zaměstnal povedenou ranou Ndong. To ale bylo všechno, přeci jenom souboj dvou nejhorších týmů Premier League příliš atraktivity nesliboval.

Každopádně jestli Černé kočky chtěly ještě s výsledkem něco udělat, musely výrazně zabrat. Zdálo se, že po změně stran se tak i stalo. Khazri poslal na Guzanovu branku parádní přímák, ale brankář Bora se nachytat nenechal. Pak se na Riverside opět nic nedělo, souboje, taktika, to všechno ano, ale nápadité akce, nebo snad goly - v žádném případě! Především svěřenci Davida Moyese působili dost bezradně a i když se někdejší kouč Evertonu nebo Manchesteru United snažil jakkoliv hru oživit, žádný efekt to nemělo.

Sudí Dean ještě přidal navrch čtyřminutový nastavený čas, ale ten jen prodloužil agónii Černých koček. Boro po vítězství vykřesalo naději a stále se může zachránit, zatímco Sunderland zůstal pevně přišpendlen na dně a už to bude mít hodně složité.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC 2:1

12.03.2017 17:00

Góly: 45. Georginio Wijnaldum, 61. Emre Can - 7. Ashley Barnes

Fotbalisté Liverpoolu dokázali ve 28. kole přehrát Burnley i přesto, že od sedmé minuty prohrávali a po výsledku 2:1 znovu oživili svou šanci na Ligu mistrů. Favorit tohoto duelu vyrovnal v nastavení prvního poločasu a vývoj otočil po hodině hry, hosté se na odpověď nezmohli. Po poslední výhře nad konkurenčním Arsenalem si tak upevnili čtvrté místo a za třetím Manchesterem City zaostávají o bod. Hosté jsou s jednatřiceti body dvanáctí.

Nováček soutěže se dostal do vedení z ničeho nic ze své první vážnější příležitosti v 7. minutě, kdy Ashley Barnes obdržel parádní pas do pokutového území od Lowtona a ve skluzu propálil bezmocného brankáře Mignoleta. Od tohoto momentu se hosté zatáhli do defenzívy a soupeře k ničemu nepouštěli, nicméně více jak padesátitisícové publikum na Anfield Road se dočkalo vytoužené vyrovnávací trefy v první nastavené minutě úvodního dějství.

Origi našel před brankou Georginia Wijnalduma, který sice napoprvé trefil patičkou bránícího Meeho, míč se k němu vzápětí vrátil a nizozemský záložník pak bez větších potíží propálil gólmana Heatona. Po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil a Burnley stále spoléhalo především na obranu, rozhodující moment se zrodil v 61. minutě. Vítěznou trefu Liverpoolu vsítil třiadvacetiletý turecký rodák Emre Can.

Ten si po vodorovné přihrávce od Origiho posunul balón blíže k brance a nakonec vypálil z dvaadvaceti metrů po zemi přímo k levé konstrukci, Heatonovi k zákroku příliš nescházelo. Hosté byli blízko k vrovnání za další dvě minuty, kdy po přímém volném kopu z levého křídla vracel hlavou do ohně Mee. Dostatek času ke střele dostal Barnes, jenže nepropálil hradbu těl před sebou a trefil pouze padajícího Klavana.

S přibývajícím časem začalo Burnley stále více riskovat a v 89. minutě mohl definitivně rozhodnout Mané. Ten obdržel krásný oblouček od Cana, ale Heaton dokázal balón mířící pod břevno vyrazit nad břevno, šance svého celku na bodový zisk udržel nad vodou. Ve třetí nastavené minutě po dlouhém autovém vhazování prodlužoval Keane na volného Lowtona, avšak sedmadvacetiletý obránce trestuhodně přestřelil domácí branku a výsledek se tak již nezměnil.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 3:2

11.03.2017 16:00

Góly: 31. Joshua King, 48. Joshua King, 90. Joshua King - 10. Michail Antonio, 83. André Ayew

Velmi zajímavý průběh měl sobotní zápas 28. kola Premier League v Bournemouthu, kde se urodilo hned pět gólů a domácí k tomu neproměnili dva pokutové kopy. I přesto dosáhli na tříbodová zisk, konkurenční West Ham totiž přehráli po výsledku 3:2. Díky tomu přerušili svou dlouhou šňůru osmi utkání bez ligového vítězství. Hrdinou se stal rodák z Gambie Joshua King, který sice v 9. minutě neproměnil penaltu, nicméně poté zaznamenal hattrick.

První pokutový kop byl nařízen po faulu Feghouliho na Danielse, míč si vzápětí postavil na puntík právě King. Ten sice poslal brankáře Randolpha na druhou stranu, jenže prostor tří tyčí vůbec netrefil. Z následného protiútoku se trestuhodně dostali do vedení Kladiváři. Po špatné rozehrávce Artera získal balón Feghouli a kolmicí uvolnil Michaila Antonia, jenž se po efektivní otočce trefil po zemi přesně ke vzdálenější tyči mimo dosah brankáře Boruce.

Po necelé čtvrthodině hry rozvlnil síť Afobe. Jeho radost však byla předčasná, neboť se nacházel v ofsajdu. Vzápětí Randolph vyrazil dalekonosnou ránu Frasera na rohový kop, strážce West Hamu předvedl parádní zákrok i po necelé půlhodině. Na centr Frasera od rohového praporku si naskočil Cook a Randoplh balón mířící přímo pod břevno famózně vytěsnil nad svou branku. AFC se dočkal zaslouženého vyrovnání ve 31. minutě díky Kingovi.

Norský reprezentační útočník si v šestnáctce soupeře elegantně obhodil protihráče a poté chladnokrevně zakončil levačkou k pravé konstrukci. Ještě do poločasu zahrával Bournemouth druhý pokutový kop, když Fonte zřetelně podrazil Pugha. K nabídnuté možnosti se tentokráte postavil Afobe a Randoplh jeho slabou střelu snadno zlikvidoval. Pět minut před přestávkou se zaskvěl Boruc, tečovaný pokus Feghouliho vyrazil reflexivně nohou.

Domácí otočili vývoj ve 48. minutě, po přímém volném kopu Frasera a hlavičce Afobeho rozvlnil bez větších problémů síť King. Zhruba čtvrthodiny před koncem hlavičkoval těsně nad Afobe, hosté vyrovnali v 83. minutě. Po průnikové přihrávce od Obianga našel střídající Byram lépe postaveného André Ayewa a ten se zakončením do odkryté branky neměl žádné problémy. Za další tři minuty pálil vedle levé tyče Arter, v 90. minutě zkompletoval hattrick King a zařídil výhru pro svůj tým bombou do pravého horního rohu.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Bromwich Albion 3:0

11.03.2017 16:00

Góly: 39. Kevin Mirallas, 45. Morgan Schneiderlin, 82. Romelu Lukaku

Everton potvrdil úlohu favorita proti West Bromwichi Albion a v domácím prostředí ho zdolal bez větších potíží 3:0. V tabulce Premier League tak oživil šanci na evropské poháry a na sedmém místě si právě před svým sobotním protivníkem vytvořil už sedmibodový náskok. O vítězství rozhodl v prvním dějství dvěma brankami a úspěch korunoval zhruba deset minut před koncem, kdy se pojedenadvacáté v tomto ročníku prosadil Romelu Lukaku.

Třiadvacetiletý belgický útočník poprvé zahrozil po čtvrthodině hry, kdy obdržel krásnou kolmici do pokutového území a pak mířil z dvanácti metrů po zemi ke vzdálenější konstrukci, kterou minul vskutku jen o centimetry. Ve 37. minutě se po nahrávce od Schneiderlina opřel do balónu ze střední distance Barkley a pravý horní růžek těsně netrefil. Ihned na to nebezpečně vystřelil Chadli a brankáři Roblesovi tato skákavá rána nadělala velké problémy.

Domácí favorit se dostal do vedení ve 39. minutě, prosadil se Kevin Mirallas. Lukaku vybídl ke střele z hranice pokutového území Barkleyho, jehož bombu ještě vyrazil brankář Foster. K dorážce se však dostal právě Mirallas a ten ze sedmi metrů nekompromisně propálil bezmocného hostujícího strážce. Ještě do poločas zvyšoval náskok FC Morgan Schneiderlin, jenž zaznamenal letošní premiérovou trefu v dresu Evertonu.

Sedmadvacetiletý záložník využil skvělé práce od Lukaka a po jeho nezištné nahrávce přetlačil Livermora, z pravé strany pak chladnokrevně zakončil přímo k levé tyči. Druhý poločas začal v hodně opatrném tempu, po hodině hry mohl pojistit vedení domácího celku Barkley. Po přihrávce z levé strany od Mirallase vypálil tvrdě z rohu pokutového území Barkley a trefil boční síť, Foster zůstal zkoprněle stát na brankové čáře.

Liverpolský klub přeci jen přidal třetí gól v 82. minutě. Vedení o dva góly v tabulce střelců celé Premier League si vytvořil Lukaku, když si v brankovém území udělal prostor k hlavičce po pasu Barkleyho a zblízka překonal bezmocného gólmana W.B.A. V nastaveném čase byl hodně blízko ke čtvrtému gólu pro Everton střídající Gueye, jenž ze sedmnácti metrů trefil bližší tyč, svěřence trenéra Ronalda Koemana tento moment však příliš mrzet nemusel.

Více informací k zápasu

Hull City - Swansea City 2:1

11.03.2017 16:00

Góly: 69. Oumar Niasse, 78. Oumar Niasse - 90+1. Alfie Mawson

Důležitý souboj o záchranu daleko lépe zvládli hráči Hullu, kteří potvrdili, že na Swansea se jim poslední dobou daří, porazili svého soka už počtvrté za sebou, a vrátili se do reálného soupeření o prvoligovou příslušnost. Velšský celek nejenže lituje utrpěné porážky, ale rovněž zraněného španělského dua Ángel Rangel a Fernando Llorente.

Bylo už od začátku vidět, že žádný z týmů nechce hlavně prohrát. Ne že by se oba nesnažily útočit, jednoduše však byly vidět nepřesnosti, způsobené asi občasnou nervozitou, a opatrností se zprvu vůbec nešetřilo. Především na první poločas tohle hodnocení perfektně sedí. Dá se říci, že ten toho opravdu moc nenabídl.

Tu největší možnost první pětačtyřicetiminutovky spálil už v 9. minutě Routledge, který se po Sigurdssonově přihrávce dostal do blízkosti Jakupovice, nicméně domácí brankář dokázal zasáhnout. Na druhé straně mohl devět minut před přestávkou skórovat stále aktivní a nebezpečný Grosicki, nepovedené zakončení však skončilo u gólmana Fabiaňského.

Druhá půle byla určitě o dost zajímavější. Nejprve se snažil zpoza vápna přesně zacílit Huddlestone, ani tenhle pokus však neměl potřebné parametry tak, aby výrazněji ohrozil Fabiaňského. V 54. minutě znovu, už podruhé v utkání, selhal v koncovce Routledge, jenž z vyložené pozice pálil trestuhodně nad bránu.

Poté, co se neujala ani střela z přímého kopu od Sigurdssona, kterou Jakupovic u tyčky bravurně zlikvidoval, začal najednou otěže utkání přebírat Hull. Vlastně ve chvíli, kdy na hřiště přišel z lavičky Niasse, pozdější hrdina Tygrů. V 64. minutě se v šanci objevil Grosicki, z těžkého úhlu však jeho pokus směřující do brány zastavil bek Jordi Amat.

O pět minut později se již domácí dočkali úvodní trefy. Hernández na hranici ofsajdu uvolnil svou parádní přihrávkou Niasseho, který po krátkém sólu zamířil podél vyběhnuvšího Fabiaňského. A v 78. minutě se Niasse prosadil podruhé, to když snadno zužitkoval centr zprava od Elmohamadyho, jenž trošku překvapivě propadl až k němu.

Niasse nebyl přitom daleko od hattricku. Grosicki mu čtyři minuty před koncem přihrál do šestnáctky, Senegalec si narovnal balón na pravačku, ovšem tentokráte ho usměrnil pouze mimo. Swansea snížila v nastavení z ničeho nic, Mawson hlavičkou zužitkoval standardku zahrávanou Sigurdssonem, více toho ovšem hosté už nestihli.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 0:0

08.03.2017 21:00

Góly: -

Hráči Manchesteru City nedokázali v předehrávce 28. kola Premier League potvrdit úlohu favorita proti Stoke City a rozešli se s ním smírně v bezbrankovém poměru. V boji o titul a Ligu mistrů tak ztratili, prozatím se bodově dotáhli na druhý Tottenham. Domácí celek se nachází v horní polovině tabulky na deváté pozici a má na kontě šestatřicet bodů, před konkurenčním West Hamem se Southamptonem prozatím disponuje tříbodovým náskokem.

V úvodním poločase nebylo k vidění příliš vyložených příležitostí a Stoke hrálo se svým favorizovaným soupeřem vyrovnanou partii. Do vedení se mohlo dostat již v 6. minutě, kdy po hezké narážečce na levé straně odcentroval před branku Pieters. Balón se vzápětí odrazil od bránícího Clichyho k volnému Dioufovi a jeho nedůrazný pokus dokázal zlikvidovat brankář Caballero. Citizens poprvé vážněji zahrozili až v nastavení první půle.

Po dlouhém pasu Otamendiho převzal míč De Bruyne a pronikl do šestnáctky soupeře, jeho následný lob však úspěšný nebyl. Po změně stran domácí výrazně přidali na obrátkách a postupem času zvyšovali tlak. Nejprve v 55. minutě po nahrávce od Saného vypálil z hranice pokutového území Agüero, bránící Pieters pohotovou hlavičkou odvrátil balón na rohový kop. Největší dosavadní šance Manchesteru byla k vidění zhruba dvacet minut před koncem.

Po narážečce s Fernandinhem na hranici šestnáctky vypálil nebezpečně Silva a jeho přízemní pokus minul pravou tyčku jen o několik centimetrů. Stejný hráč to znovu zkusil v 76. minutě a ránu z dvaceti metrů tečoval Martins Indi na rohový kop. Po jeho zahrání se protlačil k hlavičkovému pokusu mezi dvěma protihráči Otamendi a pravý horní roh těsně minul. Domácí se nechtěli smířit s bezbrankovým stavem a v závěru mačkali Potters ve vlastní šťávě.

Krásnou individuální akci přes tři protihráče předvedl kanonýr Agüero a z velmi ostrého úhlu mířil do boční sítě. V první nastavené minutě po pasu De Bruyneho z pravého křídla zakončoval z voleje z hranice brankového území Iheanacho a ve stoprocentní možnosti uklidil míč vedle pravé konstrukce. Výsledek středečního zápasu se nezměnil ani o tři minuty později, když po dalším centru De Bruyneho odstavil Bardsley od míče nabíhajícího Saného.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC33253569:2978
2.Tottenham Hotspur33228369:2274
3.Liverpool FC34199670:4266
4.Manchester City32197663:3564
5.Manchester United321712350:2463
6.Arsenal FC32186864:4060
7.Everton FC341610860:3758
8.West Bromwich Albion331281339:4244
9.Southampton FC321171439:4440
10.Watford FC331171537:5440
11.Stoke City341091537:5039
12.Crystal Palace341151846:5438
13.AFC Bournemouth341081649:6338
14.West Ham United341081644:5938
15.Leicester City331071641:5437
16.Burnley FC341061833:4936
17.Hull City34961936:6733
18.Swansea City34942139:6831
19.Middlesbrough FC345121724:4327
20.Sunderland AFC33562226:5921
Zbývající zápasy
15.05. 21:00Chelsea FC - Watford FC
17.05. 20:45Southampton FC - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (326)

Přidat komentář
PhilipS

Monreal, Xhaka, Bellerin, Ozil skvělý výkony. Pochvalu zaslouží i Péťa za ten zákrok v první půli. Proti ManCity předvedl taky worldclass save. Podle mě je ve skvělý formě, ta malá kritika u fanoušků mi přijde naprosto nepodložená. U Walcota mě fascinuje jak se za deset nezlepšil ani trochu, spíš naopak. Už bych ho prodal za chvíli začne ztracet i rychlost. Jenom zabírá místo.

Ale na Tottenham si nevěřím vůbec. Příště s Giroudem na hrotu a Sanchezem na kraji. Snad se stane zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

Özil? Co dnes udělal dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Pomodlil se.

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
REPLIKATOR

Sanchez

Reagovat
bbbauch

Mel by se doma stydet podivat svejm psum do oci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

zahrál to lepší jak Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuchs megasympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme budú všetci riešiť Alexisa, no to, že Leicester mal mať tri redky nikto nespomenie.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Gareth Bale 11

Sanchez. Fuchs.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janinho

neviem ci si priklada dost ladu... mal by to spravit jak Univezalny vojak JCVD

http://basementrejects.com/wp-content/uploads/2013/07/universal-soldier-jean-claude-van-damme-on-ice.jpg

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, ale aspoň trochu sympatické je to, jak trollil kreténa Fuchse při trapném dlouhém vhazování

Reagovat
Lacko_Boh

toto sa musí začať riešiť, fakt ma to začína na futbale znechucovať. Oveľa väčší problém ako neuznané góly, ofsajd a pod...

Reagovat
Pospovič

Oba dva to nezvládli

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa nezvládol tú agresiu zo strany Fuchsa, tak citlivého milovníka psov sa iste veľmi dotklo, poznám to, preto sa rozplakal.

Reagovat
smazaný uživatel

jak keď ti mama v detstve dala jednu výchovnú a teba to až tak veľmi nebolelo, len ti prišlo ľúto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Leicester prisel betonovat a bod jim stacil a nam se nedarilo cokoliv vymyslet plus nebyl nikdo v 16-ce. Walcott neviditelnej a Alexis podtrhl ten svuj ''vykon'' tou simulaci kdyby se drzel za rameno nic nereknu se chtel vykartovat na NLD ne? A ten plesoun v obrane Lesteru mel byt venku, potom co tam zkousel kung-fu na Giroudova zada, magor

Reagovat
Gunner14

Ale pro Monreala a Xhaku

Reagovat
PhilipS

Walcott byl viditelnej bohužel až až. Kdyby nebyl u balonu vůbec, bylo by to lepší, tak tragickej byl

Reagovat
smazaný uživatel

Theo tam mel to jedno protahnuti se mezi dvouma bekama a pak slabe zakoncoval...v podstate golovka/velka sance, jenze slabe zakoncil. Jinak nicmoc

Reagovat
smazaný uživatel

Velká šance, slabé zakončení. Jeho 10 let v Arsenalu v kostce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nehrot, neni to zas takova bida, furt je to sympatak a vas vytrolil pekne kolikrat.A je v Arsenalu od 17.

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být dobrý squad player, ale nechápu, jak na něm může tým s ambicemi Arsenalu tak dlouho stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru ho tak ale vim, ze by umel i dlouhodobe hrat cislo1, zadnej Giloud (ac ho mam rad) A taky mi to pripomina pribeh Welbze, United s nim nemeli trpelivost a byl pro ne malo hvezdnej+sklenenej a strelil ho..Arsenal to ma v Theovi a nechali sme si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

slaby no

Reagovat
Mastný Chobot

Defenzíva v 3-4-3 funguje dobre, ale ofenzíva je grc. Žiaden systém, nič, len zúfalé individuálne snahy o niečo. Možno to bolo aj zostavou, ale len ťažko sa na to pozeralo. Nabudúce snáď s Oxom a Ramseym v základe, tí jediní tej hre dodávajú akú-takú dynamiku a spád. A Gabo nám rastie každýn zápasom.

Alexis

Reagovat
PhilipS

s Ramseyho vůbec. Ten střed dneska fungoval skvěle. Sanchez v první půli ztratil snad každej balon a Walcott se toho zápasu nezúčastnil. Takže příště střed stejně a v útoku Giroudek

Reagovat
Mastný Chobot

Nabudúce je vlastne NLD. No, tak to som zvedavý, čo Wengele vymyslí.

Reagovat
Nikikrew

Ramsey teda vobec, radsej by som hral s Elnenym.

Gabriel ide pomaly hore, Nacho sa dostava konecne do formy

Alexis zbytocne

Reagovat
FUnk

tezky zapas, na palace slo videt, ze maji sebevedomi nahore, ale konci bych rekl, ze nemeli sily na nejaky tlak, eriksen panko dulezite tri body a ted NLD, snad bude dembele v poradku. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

SPURS druha pule paradni valec + super tah od pochettina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu bychom takovýto zápas prohráli. Jsem rád, že i v tomhle udělal Poche s týmem pokrok. Pro nestranného fanouška super zápas.

Reagovat
Serg!o

Sanchez nesimuluje

Reagovat
masly008

hrál za barcu,toho se těžko zbavuje.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

v nedeli fandit evrtonu a pak NLD

Reagovat
smazaný uživatel

WWWWWWWW

Reagovat
Miguel19

Wenger in

Reagovat
frank

Je to tam, urvaný tři body! Eriksen je prostě bůh.

Zápas hodně naplnil očekávání, hodně soubojů v prostřední třetině a málo prostoru pro typickou hru. Sam udělal z CP hodně nepříjemnej tým, tři body od nich mají cenu zlata a v tuhle fázi sezony o to víc. Příští víkend by to mohl ještě hodně zamotat, NLD a Chelsea na Evertonu.

Snad jsme se poučili z minulý sezóny a bude to drama až do konce. COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nás záver, paráda. Nedali sme im ani čuchnúť. V minulých sezónach by som sa bál až do hvizdu, očakával by som nejaký inkasovaný gól. Obrovský pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn 28. kola?

MCFC-Stoke: V boji o titul a Ligu mistrů tak ztratili, prozatím se bodově dotáhli na druhý Tottenham. Domácí celek se nachází v horní polovině tabulky na deváté pozici

???? wtf tady někdo fetuje ?

Reagovat
Mastný Chobot

28. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Je to súhrn z 8.3.2017. Dnes sa len dohrávalo kolo, takže u súhrnov starších zápasov sa môžu vyskytnúť nepresnosti vzhľadom na súčasnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, fetuju já.

nevěděl jsem, že se u dohrávky mažou starý komenty

Reagovat
smazaný uživatel

Inak oficiálne najlepšia sezóna v PL (predtým 72 bodov), a o 4 bodov lepšia ako celá minulá sezóna. A stále zostáva 5 zápasov do konca.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli poslední NLD na WHL a aby nebylo motivace málo, pokud vyhrajem, Arsenal přijde o matematickou šanci skončit nad námi. To určitě poserem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Carrick

Zašlapete je do země jako nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Nestraš.

Reagovat
Kenneth

Gratulace. Po tech letech fandeni asi nejvetsi uspech co?

Reagovat
smazaný uživatel

Větší úspěch je, že jsme vyhráli 8 zápasů v řadě poprvé od roku 1960 a nasbírali nejvíc bodů za dobu PL. Ale pochybuju, že by to bylo pro hráče a fanoušky dost k úplnému uspokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšina fans Arsenalu to ale nemá inak. Ešte neboli ani na svete, keď vyhrali PL. Takže je to taký interný úspech podľa všetkého.

Reagovat
Counter

Tak většina fans Arsenalu má mít méně než třináct let. Cool.

Reagovat
smazaný uživatel

*na EF.

Ber to ale ako vtipek.

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Lacko_Boh

dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
cristiano.K.

trapas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

jojo pobavil si ako vzdy

Reagovat
afc

debilko

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lexi Belle

Kéž by, cizinče, kéž by...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Fuu, takto sa zhodit a to si bol jeden z rozumnejsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Na názore ostatných z EF mi už nemôže záležať menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem kam ty smeruješ, ani ja si to nedokážem predstaviť, že vyhrajeme. Najhoršie by však na tom bolo, že by sa chválili tým, že nás obrali o titul. Podobne ako Chelsea minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je úplně jasné.

Reagovat
Hachim Mastour

O titul vás obral Lester.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Takže říkáš tutova dvojka, jo?

Reagovat
Manik...

to dopadne

Reagovat
Nikikrew

vyhrame 2:1 a Wenger predlzi, co viac si mozeme priat

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na fotke je Kane, ale chápem tvoj omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrá titul v suchom triku a Arsenal opäť raz skončí 4.

Reagovat
Gareth Bale 11

3 body ze hřiště CP jsou hodně cenné teda, dneska to bylo jen tak tak. Ale Eriksen jednoznačně MOTM, báječný výkon.

Potěšil konec zápasu, který jsme zkušeně pohlídali, sezonu zpět by to tak nebylo.

Nepotěšilo zranění Dembélého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham are on their best league run in 57 years

Reagovat
pawelFCB

Fanoušek Arsenalu se na stadiónu radši dívá na porno, než na fotbal https://facebook.com/story.php?story_fbid=1433452953378421&id=507079422682450&fs=1

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot?

Reagovat
smazaný uživatel

To mu omylem poslal jeho zeťák, který si to nahrával na mobil.

Reagovat
fenixLFC

sakho....kto ho teraz kupi?

Reagovat
minoLFC

neboj Klopp je charakter, dá ho zdarma a ušetrené peniaze z jeho platu rozdá medzi Lovrenom a Lucasom...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Ta desitka tam je jediny bily, ne? Docela chudak

Reagovat
Whitemedia

No to zase ne, ještě třeba brankář je bílý

Reagovat
masly008

Tak v holandsku je tmavých hráčů dost takže zapadnou.

Reagovat
Ondiis

Dotaz - Sanchezova simulace jasná, ale hráč může z autového vhazování takhle mrdnout míč do protihráče? Jako viděl jsem, že si někdo o protihráče "narazil", ale tohle je v pořádku?

Reagovat
tuny

jak bys potom rozlišoval mezi "mrdnutím do soupeře" a tím, že soupeř vystihne aut a dotkne se balonu první? To by se teoreticky nemohl bránící hráč dotknout jako první po vhození balonu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf.. jak bys rozlišoval mezi náhodnou srážkou hráčů a faulem...

Reagovat
tuny

když napálím ze standartky hráče, který stojí blízko, tak je to taky dle pravidel z mé strany v pořádku, ne?

Reagovat
Ondiis

Jiná situace. Tam stojí hráč, kde nemá. U autu můžeš stát u lajny.

Reagovat
tuny

Ok, beru. Ale přesto si myslím, že balonem řádně uvedeným do hry prostě faul udělat nemůžeš.

Reagovat
Ondiis

Kdyby ho do toho obličeje opravdu trefil, díval by ses na to stejně? Jako beru, že by to bylo fakt těžké na posouzení pokud by to bylo zakázáno (pořád ani nevím, jestli je nebo není). Ale zrovna tenhle případ co se stal, tak byl úmysl zřejmý a nepřijde mi, že by se to mělo úplně přejít.

Reagovat
tuny

Nevím, je to na posouzení těžký a pravidla se mi kvůli tomu studovat detailně nechtějí.

Každopádně věřím, že i během hry by se našly situace, kdy hráč zjevně úmyslně chtěl třeba někoho napálit balonem a myslím, že takové situace se netrestají.

Reagovat
Ondiis

Faul asi ne, ale bral bych to jako nesportovní chování. Něco jako zakopnout míč, nebo zakončit po odpískání, když jsi na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi muze, ale tohle bylo v takovy sedy zone, pekne me ten Rakusak nasral. Tohle neni fer a myslim, ze ten branici hrac muze stat u lajny a ten co haze aut tak se muze treba po*rat a nic s tim nenadela.

Alexis to prehnal, to neni Bercelonou, on byl takovej uz v Italii. Kdyz ho Barca kupovala, tak jeli na predsezonni tour kamsi do Tramtarie, oni hrali normalni pripravnej zapas, pratelak proti PSG, silenym divem tam nafilmoval penaltu ( ) a radoval se jak malej. A to hral asi prvni nebo druhej zapas za Barcu...

Reagovat
masly008

tak ta DNA barcy leze asi pod kůži rychleji než si myslel.v udine si myslím že moc nesimuloval,ale zase jsem viděl většinou jen sestřihy,tak těžko hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinyho mel Fuchs delat kdyz mu tam Alexis skakal jak nejaky decko.

Reagovat
Ondiis

Nenarvat to do něj úmyslně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz mu rozhodci ukaze at jde dal a on tam pak stejne zase prihopsa zpatky. Chapu Alexise proc to delal, ale u rozehravani standartek to taky takhle hraci delaji, ze toho blokujiciho umyslne trefi micem.

Reagovat
masly008

jenže mu právě rozhodčí nic neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Ja myslel, ze mu tam ukazoval at jde dal. Tak to asi bylo na Fuchse at hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis reagoval tim divem spis na prudkost toho hodu, ne na to, ze byl trefenej kdyz chtel zdrzovat hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se nelibilo to Fuchsovo obombeni z blizka-neni to fer podle me...ja to pravidlo neznam, co se muze a co ne u autu...Toho Alexise sem tam dopsal skrz to divadlo, ze to v nem je no.

Reagovat
Svatej

Jezisi, jeste udelejte z Fuschse toho spatnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Arsenalu jsou proste kreteni.

Reagovat
Mastný Chobot

však nikto tu Alexisovo správanie neignoruje, si pozri komentáre goonerov tu a skoro každý to odsúdil, tak neviem, čo dávaš. Ale nie je odveci spomenúť aj Fuchsa, ktorý sa choval nešportovo a narozdiel od Alexisa, žiaden trest za to nedostal.

Reagovat
Svatej

Hele ja mam alexise dost rad, ale treba tady se Fuchsovi nedivim ani trochu. Vem si ze uz takhle je nesmirne frustrujici a otravny, kdyz ma souper vhazovat a pro ten mic si jde pomalou chuzi hrac, kterej puvodne stal az na protejsim rohovym praporku, ale ted se k tomu zacne pridavat to, ze dokonce ani svuj vlastni aut ti protihrac nedovoli rozehravat a takhle tam saskuje, no to bych ho na miste zadupal do zeme. Tak hrajeme fotbal nebo nejakou slataninu šachu a herectvi ? Tyhlencty novodoby vychcaniny, vcetne simulaci a podobnych blbin, totalne nenavidim.

Co jako Sanchez cekal ? Ze Fuchs gentlemansky pocka az mu prestane branit v rozehre ?

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, čo Alexis čakal, ani ho nebránim, bolo to debilné správanie, ale takéto veci má riešiť rozhodca a nie že Fuchs si vezme loptu a ide hrať vybíjanú. Btw, ak sa chceme baviť hypoteticky, tak Alexisových 169cm zas tak veľmi Fuchsovmu rozhohraniu nebránilo (aj keď - znova - nebránim ho).

Reagovat
Svatej

V pohode, potreboval jsem se vyvztekat, fakt se mi u takovych kokotin strasne vari krev

By mi ani nevadil trest pro Fuchse, ale potom bych mel problem s tim, ze by byli oba potrestani stejne, pritom cela ta situace vznikla chovanim Alexise, kterej nejdriv branil jak srac v rozehre a nasledne jeste simuloval.... Jenze zas davat mu cervenou, aby to bylo svym zpusobem fer, by byla taky blbost, takze je to proste naprosto na hovno... Fakt si rikam, jestli ti hraci maj tyhlencty kokotiny zapotrebi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nebraň ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Svuj podil viny na tom ma.

Reagovat
Azazelo RD

Co jinýho? Měl mu dát preventivně pěstí, dementovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Sníst mu psy.

Reagovat
bbbauch

Kdyby tam Sanchez stal a nezkousel ty tanecky, jsem si jistej, ze by ho Fuchs nechal bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslim. Jenze to utkani gradovalo, byly tam uz nejaky postuchovacky a Fuchs je nekdy taky takovej prudsi typ+ Alexis je zapalenej do hry celejch 90 minut....Mne to ani tak nevadi, Fuchs se mi loni v tom tazeni Lesteru libil, ale tohle nezvladl. Tohle sem videl na nizsich urovnich vickrat, ale nemam to rad.

Mne vadi to, ze to Fuchs udelal (neni to fer) a tim zpusobil ten Alexisuv cirkus (taky to neni fer).

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ho Sanchéz vyprovokoval, tak byl i Sanchéz sám hlavní příčinou toho cirkusu. A jestli je pravda, že má podle pravidel stát dva metry od, tak je Fuchs předně obětí neschopnosti rozhodčího a toho, že je Alexis blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam dost dulezity jak zni to pravidlo..Jestli opravdu jde o 2 metry, tak to v mych ocich trochu omlouva Fuchse, ale stejne si myslim, ze to bylo normalne v zapalu boje a nemuselo se to tak hrotit. Ja na tu situaci jako trakovou nenadavam, ale dost me udivilo, jak je tu branej Alexis jako trololo a Fuchs za genia

Reagovat
smazaný uživatel

A nedivil bych se, kdyby to pravidlo tak opravdu znelo a Alexis o nem treba nevedel nebo to delal vedome, za to se od rozhodcich karty nedavaj a malokdo to resi tak jako Horst Fuchs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v kontextu toho, že byla 91. minuta a prohrávali o gól, dokážu pochopit, že Fuchs vypěnil - chtěl prostě hrát a ani rozhodčí se ho nezastal. Ale jasně, dost to záleží na znění toho pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak mam, s tim vypenenim jak pises. Ten zaver byl divokej, Huth byl nabrousenej celej zapas, strkanice, dostali gol kdyz uz ta plichta vypadala realne, prodlouzeni- i toho Fuchse chapu. A sam sem to zazil na hristi...ale on to hodil dost prudce a z blizka..To mi pripadne jak kdyz si des zahrat s nekym o penize a on prohrava a neunasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny
Reagovat
Ondiis

výsledná reakce byla dost podobná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on snad nesmi stat hned u cary, ale musi byt aspon par metru od ni, ne? To je na zalutou pro Sancheze.

Reagovat
Ondiis

Já právě mám za to, že může to by ho rozhodčí musel vykázat ať stojí dál, ne? To by pak malovali tím sprejem po hřišti pořád

Reagovat
Pigeon

Taky se mi zdá, že musí stát minimálně dva metry od místa vhazování. Beckham tak kdysi stával u čáry. Několik let zpátky se ale zavedlo, že musí stál dále, takže pokud se to nezrušilo, tak měl dostat kartu za to, že stojí blízko a kartu za simulování

Reagovat
bbbauch

According to the Football Association's 'Laws of the game', law 15 states that "opponents must stand at least two metres from the point at which the throw-in is taken".

Tohle jsem videl v clanku na bbc

Reagovat
Mastný Chobot

If a player, while correctly taking a throw-in, intentionally throws a ball at an opponent in order to play the ball a second time but neither in a careless nor a reckless manner nor using expressive force, the referee shall allow play to continue.

Teda určite nemôže a hádam, že by to malo byť označené ako nešportové správanie a žltá karta.

Reagovat
ACSMan

Titulham

Reagovat
cristiano.K.

100. pro dnešní remízu?

Reagovat
Nikikrew

Vcera som to tipoval na krasnu remizku 0:0, konecne nam aj trochu stastia pomohlo. Je mi jasne ze Wenger setril hracov, ale mohol hrat aspon v zaklade Ramsey aj ked Coq sa mi vcera velmi lubil. Ta formacia 3-4-3 vyzera z hladiska defenzivy docela solidna verzia, v utoku je to uz kapanek horsie ale stale si nato hraci iba zvykaju.

Cez leto musi tym prejst urcitymi zmenami. Od trenera ( ak aj ostane, nevadi ) po hracov. Treba sa zbavit cca 4-6 hracov a nakupit : Stoper, lavy obranca, technicke kridlo ( typu Sane, Assensio, Draxler, atf) a hrotak ( Laccazete, Morata).

Reagovat
Thab

Vesměs souhlas, ale na co stopera? Máme ty 3 co hráli posledně, Mustafiho, vrátí se rozehranej Chambers, a jako 6. může v klidu zůstat Per. Navíc tam zahraje Nacho a (pokud přijde) Kolašinac.

Reagovat
Nikikrew

Tych stoperov co si vymenoval mi proste nepridu ako world class, jedine je to u nas Koscielny co dokazuje aj v repre. Gabriel isiel teraz hore, bohuzial ale stale mam v pamati jeho kiksi, Musfati ma tiez zatial nepresvedcil. Mladici Chambers a Holding maju malo skusenosti, ti musia hravat pravidlene ale v Arsenali to asi nebude. Per je uz len ako vypomoc trenera a odohra max 2-3 zapasy, moc s nim uz nepocitam.

Reagovat
Ondiis

Já bych nejvíce uvítal CMko ke Granitovi typu Thiago, Isco, Verratti ( ). Santi už nikdy neodehraje ani půl sezóny pokupě podle mě.

Reagovat
Mastný Chobot

so zálohou Xhaka - Isco by nás west hamy a evertony rozbíjali na počkanie

Reagovat
Ondiis

Bychom jim nedali míč

Reagovat
Ondiis

A vůbec, ty tu navrhuješ Xhaka, Ramsey. To mi nepřijde teda jako neprostupný střed

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ti Wenger pár ušmudlanými výhrami zalepil hubu.

Reagovat
Nikikrew

wtf? ved som napisal ze treba zmenu trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovou otázku mimo PL.. Anderlecht už má jistý titul v Belgii? Moc se nevyznám v těch koncových kolech či dnes musí ještě vyhrát? Děkuji za odpověď..

Reagovat
FUnk

za chvili to bude v kapr lize taky, clanek tady o tom je taky....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Jop. Však to je jasný od začátku.

Reagovat
icemike

ta fotka je jako z teletubbies...

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
Counter

Sranda jak se tu i během nejlepší formy Spurs za posledních šedesát let nebo kolik chováte pořád jako dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodiče sourozenci ✓

Reagovat
tunkic

Bráchové?

Reagovat
Mastný Chobot

to je lacobovinka

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že většina z nich jsou dementi.

Reagovat
Harakan

Většina z nich jsou totální kreténi. Není se čemu divit.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

Uz proto ten titul nesmi vyhrat

Reagovat
Mastný Chobot

preto sa to ani nikdy nestane, to je trest od vesmíru

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si to představit

Reagovat
Svatej

Zmetek vycuranej

Reagovat
Hokaido

Takže fandíš Chelsea, hej?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To 3421 by som skusil s bellerinom nalavo a oxom napravo, hector aj tak velmi dobre necentruje a jeho silnejsou zbranou je zaseknutie dovnutra

Reagovat
Hachim Mastour

A vedel by si ľavačkou nakopávať lobdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to tak nechal.A Gabriel se v nem da pouzit na 2 posty, to stejny Nacho. Je tam jeste Mustafi+ Merte muze zustat jeste rok. A nechal bych Gibbse v sestave..Ciste teoreticky. Mne se to vcera libilo, cela ta trojka si sedla a Kosc to tam sefoval----nevis co ma s tim kolenem a na jak dlouho?

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavý nápad, ale dal niekedy Wengele na hocijaký kraj obrany hráča, ktorý nemal preferovanú nohu na tej strane? čo si pamätám, tak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson, není poznat, která noha je jeho preferovaná, obě stejně dřevěné.

Reagovat
SunFells

Coquelina, byl tam skvělý. Dále Sagnu.

Reagovat
jacobT

a Flaminiho

Reagovat
SunFells

Ten hrál jen vpravo, ne?

Reagovat
Counter

nn, v tom památném tažení do finále LM hrál výhradně na LB.

Reagovat
SunFells

Aha, já myslel po návratu. Na to parádní tažení nevzpomínám

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

no, ale len v situáciách, kedy nemal žiadneho ľavonohého obrancu k dispozícii. A Coq hral aj LB? si nepamätám

Reagovat
SunFells

Proč bys sundával gólostroj Nacha?

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho LCB istotka. Ak ostaneme pri tomto systéme, tak tam bude jeho budúcnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi vhodnejsi na lcb

Reagovat
SunFells

Co se děje, evropská liga?

Reagovat
Nihilister

MU a jeho kvalitní,ofenzivní,venkovní zápasy proti někomu lepšímu

Reagovat
EXoRcIsT

Ziskali sme bod co nam staci

Nedostali sme gol

Predlzena neporazitelnost

Fellaini cervena a nasledovny trest

Reagovat
vrabejka

WTF výhoda?

Koukal si na vás los a absence?

Reagovat
EXoRcIsT

pohoda

Reagovat
vrabejka

Ale jo remíza fajn :)

United mají ještě Arsenal, Spurs, Saints a CP.

To prostě musíme dát.

Reagovat
nani92

Morálne sme vyhrali..

Reagovat
Coutinho10

uz to smrdelo, ze City vyhrajou, ale nastesti zatim nikdo nejde pred nas

Reagovat
kiwwi

Parádny betón

Strašná trapenka v druhom polčase, ten prvý ušiel z oboch strán. Mourinho si prišiel pre bod a dostal ho.

Ak by každý vyhral svoje dohravky tak LFC ide až na 6. miesto, ale pochybujem ze to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Tady někdo neumí počítat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

To asi nebude, když ještě hrajete s Arsenalem.

Reagovat
cristiano.K.

další krásná remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nejbohatší tým na světě. A v druhém poločase nepřeleze přes půlku hřiště.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

bez najdrahšieho hráča na svete a najlepšieho útočníka na svete

Reagovat
cristiano.K.

a nezapomínal bych na to,že jste dohrávali v deseti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost, murín ukázal je jak malý a další ubetovaná remíze se štěstím. Pep si ho zase povodil jak pejska. Za celou sezónu nezapracoval žádného mladíka a ještě stihl vyštípat Shawa, Martiala a Fosu Mensah také brzy půjde. Díky LVG za Rashforda s Lingardem

Reagovat
Pyroman

Spíš si Mourinho povodil Guardiolu. City by měli být schopní takhle slabé United rozebrat, místo toho si prakticky nic nevytvořili, maximálně tu Aguerovu tyčku v prvním poločase a pak až něco při závěrečném tlaku. Na to, že United hráli skoro celou druhou půlku bez míče, si to celkově odbránili vlastně docela v pohodě. Že se na to nedalo koukat je druhá věc, ale jestli je to něčí fail, tak spíš Pepka než Mourinha.

Reagovat
Teoretik

Spíš Pepek hrál taky dost opatrně, o tohle šlo oběma, hlavně neprohrát. City by to mělo stačit, United moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, si ho povodil jak svině, když nedali ani gól

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

United neprehrali od októbra v žiadnej súťaži?! a stále mimo TOP4.

Reagovat
Counter

Prohráli s Hullem a Chelsea tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, mal som zobrazený len sumár PL zápasov United.

Reagovat
kiwwi

Prehrali sme v EL a FA cuoe

Reagovat
Counter

Každopádně Atkinson to zvládl hodně pěkně

Reagovat
Infernoqt

První poločas měl hodně slabej teda. Vím rovnou o třech rozdhonutích chvíli po sobě, co měl jednoznačně písknout.

Reagovat
cristiano.K.

zas tolik toho tam nebylo, ofsajd perfektně pomezní.

Reagovat
Busby babes

piskal dobre. sice treba Rashfordovi to rozhodne nevyhovovalo, kdyz ho tam Kompany dost zametal, ale libilo se mi, ze tomu nechal volnejsi prubeh.

Reagovat
andkoo

no neviem, Atkinson nema ziaden respekt a zakazdym tak nejak upozorni na seba, strasne slaby rozhodca

Reagovat
Billy McClane

V poslednych dnoch sme videli anglicky a spanielsky suboj 2 najbohatsich muzstiev v danej krajine. A videli sme tiez preco jedni akteri hraju v europe houno a preco ti druhi su najlepsie muzstva na svete

Reagovat
Counter

V Anglii dojde na nejlepší derby až o týden později

Reagovat
Cobra

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Samozřejmě až po Chelsea x Barcelona.

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icemike

asi jsi myslel tento víkend, ok...ale i tak bych ten everton tak nevychvaloval...

Reagovat
pingla

Snad nemyslis vazne to srovnani EL Clasica a El Cashica? Fotbal to byl srackovy, na Real a Barcu nemame ani my ani City

Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak bude väčšina ľudí sledovať ďalej Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale okolnosti ti vyšli skvele, na tento príspevok - Clasico malo top kvalitu po dosť dlhom čase, zatiaľ čo dnešný zápas mal jasný nábeh 0-0, pretože José.

Reagovat
smazaný uživatel

A keď si už chcel porovnávať, tak so zápasom Chelsea - Spurs v FA Cupe. Dva najlepšie hrajúce tímy momentálne, aj v Španielsku aj v Anglicku. A oba zápasy mali top kvalitu.

Reagovat
Busby babes

nech ho, ma radost, ze mu to ted pasuje do jeho rovnice...

Reagovat
nani92

však nikto momentálne nemože pochybovať, že Real + Barca > City + United.. ale to nič nemení na PL > PD

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
wild

Vdakabohu za ten bod. Druhy polcas sme nehrali absolutne nic, len sa stiahli pred 16ku a betonovali. Skoda tych velkych sanci v 1.polcase. Jedno z toho treba vyuzit v takomto zapase.

Fellaini sa nechal vyprovokovat hoci isli dotoho obaja rovnako. Aguero vedel co robi, isiel si pretu redku a vyslo mu to..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre mu tak. Aspoň nám nezrakví hráčov.

Reagovat
Liquid

to 3.místo United uhrajou, City ještě někde ztratí a Liverpool na to nemá

Reagovat
vrabejka

Kdybyste vyhráli EL a byli třetí tak to bude zázrak a Mourinho je nejlepší trenér na světě

Reagovat
Liquid

o tom, že je nejlepší trenér na světě nikdo moc nepochybuje, ale já nejsem fanda United, 3.místo jim přeju aby šla Slavia přímo do LM jinak bych asi dnes přál spíš City byť United s Mourinhem a Zlatenem jsou sympatický tým

Reagovat
vrabejka

Nevím no prostě s tím losem + EL a absenci 3.misto nemůžou dát.

Ale 5.misto jim bude slušet.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Výkon to nebyl nejlepší, ale pochopitelný. Máme v nohách těžké zápasy, prakticky do konce května zápas co tři dny a teď jsme ještě přišli o Fellainiho, který dostane stopku na tři zápasy. Nutno říct, že do Aguera nešel pohybem, Aguero na něj naběhl a sám taky spadl, ale chyba je to obou, Fellaini byl kokot, že s ním šel vůbec do kontaktu.... na druhou stranu bude chybět, v té záloze to hodně srovnal a marodka nás zužuje.

Reagovat
cristiano.K.

pořád jsme třetí

Reagovat
Coutinho10

uzivejme si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak José to zrejme stavil na EL kartu, pohybuje sa po tenkom ľade. Buď z tejto sezóny urobí 2 trofeje a dostane klub do LM - v tomto prípade by z toho vyšiel skvele, alebo skončí s 1 najmenej významnou trofejou a bez LM, čo by bol dosť veľký prepadák.

Reagovat
B3n

Proč myslíš, že vsadil na EL ? Přišlo Ti to dneska vypuštěný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako určite to nebolo vypustené, ale pri pohľade na rozpis LFC, City a United už José nemá na čo čakať a potrebuje ísť na 3 body do každého zápasu. Dnes mi to pripadalo, akoby hlavne nechcel prehrať s Guardiolom a to je tak všetko.

Reagovat
B3n

Tak právě se City jako nejbližším oponentem bylo strašně důležitý neprohrát. Tímto si právě nechal pořád otevřený dveře v lize.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zároveň City aj Liverpool (aj keď so zápasom naviac) ostali nad nimi. United majú ako jediní európsku súťaž (a ešte minimálne 2 ťažké zápasy naviac), majú najviac zranených a najhoršiu maródku, a majú jednoznačne najťažší los.

Reagovat
B3n

No právě. V takové situaci si přece nepůjdeš otevřít krámek na city, ne ? Udeláš cokoliv, aby jsi je nenechal utéct přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taktiež nemuseli hrať tak ustráchane a mohli skúsiť vymyslieť o trochu viac, ako 2-3 dobré centre.

Reagovat
B3n

A Ty myslíš, že je José nabádal k tomu, aby byli ustrašení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak ustráchane zmeňme na defenzívne. Alebo podľa teba dnes United nehrali zameraní hlavne na obranu?

Reagovat
B3n

Hele, když nechceš prohrát, defenzíva je vždycky základ. A tak to bylo určitě i dneska, ale jsem přesvědčen, že united chtěli i vepředu víc, než "2-3 dobrý centry". Ale to je sport, ne vždy se Ti povede splnit plán na sto procent. Zvlášť v těžké situaci, v jaké united jsou.

Reagovat
nani92

no, vymenoval si naše nevýhody a teraz by si mohol aj dôvody toho, prečo sme stavili na EL a nutne dnes potrebovali 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa len napadlo, že Mourinhovci mohli preukázať viac odvahy na ihrisku, keď sú v najhoršej pozícii a liga finišuje.

Reagovat
nani92

To mohli aj Pepovci..

Reagovat
Lacko_Boh

ale vy ste MANCHESTER UNITED nevýhoda byť najväčší klub na svete.

Reagovat
Busby babes

jenze tohle vsechno by platilo i kdybychom dneska hrali hura fotbal a dostali bura, ze jo. Navic myslim, ze plan, hlavne do druheho polocasu byl uplne jinej, ale City taky nejsou zadni nazdarci a bohuzel nas zacli dost prehravat...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma tezsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenze ze spodu se na nej tlaci Arsenal a vzhledem k tomu, ze s nim jeste hraji v Londyne tak se budou body treba zas delit a nedostane se tam z te ligy.

Reagovat
B3n

Tak řekl bych, že je jasný na koho si josé věří víc, jestli na pepka, nebo na arsena

Kdyby dneska, v okleštěné sestavě, venku, v derby, se silným týmem, chtěl hrát nějakou otevřenou hru, velmi pravděpodobně by byl po zápase v horší situaci, než ve které je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel bod, me to bylo jasny hned. Ta sestava na vic nemela, bod je zlatej. Ja jim podvedome ( ) jaksi i fandil bylo mi jich lito jak je vykosila ty zraneni, ze musi hrat Fella-Carrick, navrchu ti 2 mladi+ matnej Henrik. Gameplan mu vysel no. Tady vsadil na to, ze bod bude treba stacit a maj furt tu EL

Reagovat
B3n

Tak on vlastně skoro jiný možnosti v sestavě neměl, že jo. Navíc, jak uz jsem říkal, tyhle zápasy je klíčový neprohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel hrat na vitezstvi, tady pro ne remiza nic neresila, mel bud hrat na vitezstvi s rizikem, ze dostanou nakladacku. Jedou k primymu konkurentovi o ten 4 flek (United na Arsenal) neco treba poztraci klasicky plichtama---do toho EL. A City maj lehkej los, Liverpool taky, ale ty proti sra*kam neumi.. Nevim, snad by to nejak mohl vymyslet ofenzivneji. Potreboval 3 body, ale chtel jen 1.

Reagovat
B3n

Hloupost. Remíza sice na první pohled nic neřeší, ale přece jen jim dala výhodu oproti Liverpoolu. Když si vezmeš v jak těžké situaci teď united byli před zápasem... Spousta zranění důležitých hráčů, zápas co 3 dny celej měsíc, hraješ venku, derby, s týmem těsně u Tebe v tabulce.

Oproti tomu City, zápasů tento měsíc míň, žádná jiná soutěž, zranění téměř nejsou, doma derby, motivace z posledního zápasu...Takovej zápas prostě nemůžeš prohrát, nechceš riskovat. Vem si, že by riskoval, chtěl hrát otevřeně a prohrál. Top 4 by byla vzdálenější, o hodně. Psychicky by je to mohlo ovlivnit i do dalších zápasů, včetně EL... zbytečný. Remíza je dobrej výsledek, nejen, že je drží ve hře, ale dokonce si mírně pomohli.

Potřeboval neprohrát a neprohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky to muze byt tak jak pises, ma to svou logiku (treba to s tim narusenim psychiky, ted vlastne zustali vetsinou zdravy ti mladi). Ale i tak si myslim, ze proste bod mel byt zaklad, ten dostal---ale s nadstavbou, ze to proste zkusi nejak urvat na svou stranu. Pocital sem s tim, ze treba neco zmeni o polocase a Ucka se snad jeste vic zatahli, nevim no, mne prisli druhou pulku uz uplne zataveni a jako kdyby se uz bali, ze o ten bod prijdou a zamkl to uplne. To nehejtuju, je to jeho rozhodnuti, ma na nej pravo

Reagovat
B3n

Jo, i josé po zápase říkal, že v druhým poločase nezvládli plnit to, co chtěli. Chtěl střídat do středu zálohy, ale neměl kým. Na údržbu bodu se začal orientovat prý až po tom vyloučení, což není moc divu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
fenixLFC

nas rozpis je hrozny

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

ještě bych doplnil,že je uplně jedno jaký máme rozpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho on Mauroune Fellaini's headbutt: "I saw Agüero in the tunnel, no broken nose, no broken head. His face is nice as always."

Reagovat
bbbauch

Reagovat
B3n

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Ligter

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Conversation

RedReveal @RedReveal

Timothy Fosu-Mensah suffered a serious dislocated shoulder injury at the end of the match. #MUFC [MEN]

Reagovat
niflheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele