28. kolo
26.04.2017 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Sunderland AFC 1:0

Boro ještě žije! Jeho šance na záchranu jsou sice nevalné, ale pořád existují. Na Riverside Stadium se utkaly celky ze samotného chvostu Premier League a hrdinou večera se stal autor jediné branky Marten de Roon.

To nejpodstatnější ze souboje předposledního s posledním se událo hned v začátku zápasu. Běžela teprve 9.minuta, když Clayton poslal exkluzivní pas za obranu a de Roon ho protlačil za záda brankáře Pickforda. Takhle si Černé kočky zápas rozhodně nepředstavovaly. A mohlo být hůře, protože už za chvíli se řítil sám na Pickforda Downing, ale tentokrát brankář hostí obstál. Sunderland se osmělil až po půlhodině hry, kdy Guzana zaměstnal povedenou ranou Ndong. To ale bylo všechno, přeci jenom souboj dvou nejhorších týmů Premier League příliš atraktivity nesliboval.

Každopádně jestli Černé kočky chtěly ještě s výsledkem něco udělat, musely výrazně zabrat. Zdálo se, že po změně stran se tak i stalo. Khazri poslal na Guzanovu branku parádní přímák, ale brankář Bora se nachytat nenechal. Pak se na Riverside opět nic nedělo, souboje, taktika, to všechno ano, ale nápadité akce, nebo snad goly - v žádném případě! Především svěřenci Davida Moyese působili dost bezradně a i když se někdejší kouč Evertonu nebo Manchesteru United snažil jakkoliv hru oživit, žádný efekt to nemělo.

Sudí Dean ještě přidal navrch čtyřminutový nastavený čas, ale ten jen prodloužil agónii Černých koček. Boro po vítězství vykřesalo naději a stále se může zachránit, zatímco Sunderland zůstal pevně přišpendlen na dně a už to bude mít hodně složité.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Noustress

jeden alebo druhý musí naštartovať cestu za záchranou, kandidáti na zostup okupujú momentálne 14.15.16. a 18-te miesto, remíza je neprípustná

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
OnlyWHU

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele