Premier League - souhrn 28. kola

11.03.2017, 17:58, aktualizováno 12.03.2017, 18:56
Komentáře a souhrny
Joshua King hattrickem sestřelil West Ham, záchranářský souboj se Swansea zvládl lépe Hull díky dvěma úderům Niassého. Everton si příliš nelámal hlavu s WBA a uspěl také Liverpool, který v jediném nedělním utkání otáčel doma skóre proti Burnley...

Liverpool FC - Burnley FC 2:1

12.03.2017 17:00

Góly: 45. Georginio Wijnaldum, 61. Emre Can - 7. Ashley Barnes

Fotbalisté Liverpoolu dokázali ve 28. kole přehrát Burnley i přesto, že od sedmé minuty prohrávali a po výsledku 2:1 znovu oživili svou šanci na Ligu mistrů. Favorit tohoto duelu vyrovnal v nastavení prvního poločasu a vývoj otočil po hodině hry, hosté se na odpověď nezmohli. Po poslední výhře nad konkurenčním Arsenalem si tak upevnili čtvrté místo a za třetím Manchesterem City zaostávají o bod. Hosté jsou s jednatřiceti body dvanáctí.

Nováček soutěže se dostal do vedení z ničeho nic ze své první vážnější příležitosti v 7. minutě, kdy Ashley Barnes obdržel parádní pas do pokutového území od Lowtona a ve skluzu propálil bezmocného brankáře Mignoleta. Od tohoto momentu se hosté zatáhli do defenzívy a soupeře k ničemu nepouštěli, nicméně více jak padesátitisícové publikum na Anfield Road se dočkalo vytoužené vyrovnávací trefy v první nastavené minutě úvodního dějství.

Origi našel před brankou Georginia Wijnalduma, který sice napoprvé trefil patičkou bránícího Meeho, míč se k němu vzápětí vrátil a nizozemský záložník pak bez větších potíží propálil gólmana Heatona. Po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil a Burnley stále spoléhalo především na obranu, rozhodující moment se zrodil v 61. minutě. Vítěznou trefu Liverpoolu vsítil třiadvacetiletý turecký rodák Emre Can.

Ten si po vodorovné přihrávce od Origiho posunul balón blíže k brance a nakonec vypálil z dvaadvaceti metrů po zemi přímo k levé konstrukci, Heatonovi k zákroku příliš nescházelo. Hosté byli blízko k vrovnání za další dvě minuty, kdy po přímém volném kopu z levého křídla vracel hlavou do ohně Mee. Dostatek času ke střele dostal Barnes, jenže nepropálil hradbu těl před sebou a trefil pouze padajícího Klavana.

S přibývajícím časem začalo Burnley stále více riskovat a v 89. minutě mohl definitivně rozhodnout Mané. Ten obdržel krásný oblouček od Cana, ale Heaton dokázal balón mířící pod břevno vyrazit nad břevno, šance svého celku na bodový zisk udržel nad vodou. Ve třetí nastavené minutě po dlouhém autovém vhazování prodlužoval Keane na volného Lowtona, avšak sedmadvacetiletý obránce trestuhodně přestřelil domácí branku a výsledek se tak již nezměnil.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 3:2

11.03.2017 16:00

Góly: 31. Joshua King, 48. Joshua King, 90. Joshua King - 10. Michail Antonio, 83. André Ayew

Velmi zajímavý průběh měl sobotní zápas 28. kola Premier League v Bournemouthu, kde se urodilo hned pět gólů a domácí k tomu neproměnili dva pokutové kopy. I přesto dosáhli na tříbodová zisk, konkurenční West Ham totiž přehráli po výsledku 3:2. Díky tomu přerušili svou dlouhou šňůru osmi utkání bez ligového vítězství. Hrdinou se stal rodák z Gambie Joshua King, který sice v 9. minutě neproměnil penaltu, nicméně poté zaznamenal hattrick.

První pokutový kop byl nařízen po faulu Feghouliho na Danielse, míč si vzápětí postavil na puntík právě King. Ten sice poslal brankáře Randolpha na druhou stranu, jenže prostor tří tyčí vůbec netrefil. Z následného protiútoku se trestuhodně dostali do vedení Kladiváři. Po špatné rozehrávce Artera získal balón Feghouli a kolmicí uvolnil Michaila Antonia, jenž se po efektivní otočce trefil po zemi přesně ke vzdálenější tyči mimo dosah brankáře Boruce.

Po necelé čtvrthodině hry rozvlnil síť Afobe. Jeho radost však byla předčasná, neboť se nacházel v ofsajdu. Vzápětí Randolph vyrazil dalekonosnou ránu Frasera na rohový kop, strážce West Hamu předvedl parádní zákrok i po necelé půlhodině. Na centr Frasera od rohového praporku si naskočil Cook a Randoplh balón mířící přímo pod břevno famózně vytěsnil nad svou branku. AFC se dočkal zaslouženého vyrovnání ve 31. minutě díky Kingovi.

Norský reprezentační útočník si v šestnáctce soupeře elegantně obhodil protihráče a poté chladnokrevně zakončil levačkou k pravé konstrukci. Ještě do poločasu zahrával Bournemouth druhý pokutový kop, když Fonte zřetelně podrazil Pugha. K nabídnuté možnosti se tentokráte postavil Afobe a Randoplh jeho slabou střelu snadno zlikvidoval. Pět minut před přestávkou se zaskvěl Boruc, tečovaný pokus Feghouliho vyrazil reflexivně nohou.

Domácí otočili vývoj ve 48. minutě, po přímém volném kopu Frasera a hlavičce Afobeho rozvlnil bez větších problémů síť King. Zhruba čtvrthodiny před koncem hlavičkoval těsně nad Afobe, hosté vyrovnali v 83. minutě. Po průnikové přihrávce od Obianga našel střídající Byram lépe postaveného André Ayewa a ten se zakončením do odkryté branky neměl žádné problémy. Za další tři minuty pálil vedle levé tyče Arter, v 90. minutě zkompletoval hattrick King a zařídil výhru pro svůj tým bombou do pravého horního rohu.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Bromwich Albion 3:0

11.03.2017 16:00

Góly: 39. Kevin Mirallas, 45. Morgan Schneiderlin, 82. Romelu Lukaku

Everton potvrdil úlohu favorita proti West Bromwichi Albion a v domácím prostředí ho zdolal bez větších potíží 3:0. V tabulce Premier League tak oživil šanci na evropské poháry a na sedmém místě si právě před svým sobotním protivníkem vytvořil už sedmibodový náskok. O vítězství rozhodl v prvním dějství dvěma brankami a úspěch korunoval zhruba deset minut před koncem, kdy se pojedenadvacáté v tomto ročníku prosadil Romelu Lukaku.

Třiadvacetiletý belgický útočník poprvé zahrozil po čtvrthodině hry, kdy obdržel krásnou kolmici do pokutového území a pak mířil z dvanácti metrů po zemi ke vzdálenější konstrukci, kterou minul vskutku jen o centimetry. Ve 37. minutě se po nahrávce od Schneiderlina opřel do balónu ze střední distance Barkley a pravý horní růžek těsně netrefil. Ihned na to nebezpečně vystřelil Chadli a brankáři Roblesovi tato skákavá rána nadělala velké problémy.

Domácí favorit se dostal do vedení ve 39. minutě, prosadil se Kevin Mirallas. Lukaku vybídl ke střele z hranice pokutového území Barkleyho, jehož bombu ještě vyrazil brankář Foster. K dorážce se však dostal právě Mirallas a ten ze sedmi metrů nekompromisně propálil bezmocného hostujícího strážce. Ještě do poločas zvyšoval náskok FC Morgan Schneiderlin, jenž zaznamenal letošní premiérovou trefu v dresu Evertonu.

Sedmadvacetiletý záložník využil skvělé práce od Lukaka a po jeho nezištné nahrávce přetlačil Livermora, z pravé strany pak chladnokrevně zakončil přímo k levé tyči. Druhý poločas začal v hodně opatrném tempu, po hodině hry mohl pojistit vedení domácího celku Barkley. Po přihrávce z levé strany od Mirallase vypálil tvrdě z rohu pokutového území Barkley a trefil boční síť, Foster zůstal zkoprněle stát na brankové čáře.

Liverpolský klub přeci jen přidal třetí gól v 82. minutě. Vedení o dva góly v tabulce střelců celé Premier League si vytvořil Lukaku, když si v brankovém území udělal prostor k hlavičce po pasu Barkleyho a zblízka překonal bezmocného gólmana W.B.A. V nastaveném čase byl hodně blízko ke čtvrtému gólu pro Everton střídající Gueye, jenž ze sedmnácti metrů trefil bližší tyč, svěřence trenéra Ronalda Koemana tento moment však příliš mrzet nemusel.

Více informací k zápasu

Hull City - Swansea City 2:1

11.03.2017 16:00

Góly: 69. Oumar Niasse, 78. Oumar Niasse - 90+1. Alfie Mawson

Důležitý souboj o záchranu daleko lépe zvládli hráči Hullu, kteří potvrdili, že na Swansea se jim poslední dobou daří, porazili svého soka už počtvrté za sebou, a vrátili se do reálného soupeření o prvoligovou příslušnost. Velšský celek nejenže lituje utrpěné porážky, ale rovněž zraněného španělského dua Ángel Rangel a Fernando Llorente.

Bylo už od začátku vidět, že žádný z týmů nechce hlavně prohrát. Ne že by se oba nesnažily útočit, jednoduše však byly vidět nepřesnosti, způsobené asi občasnou nervozitou, a opatrností se zprvu vůbec nešetřilo. Především na první poločas tohle hodnocení perfektně sedí. Dá se říci, že ten toho opravdu moc nenabídl.

Tu největší možnost první pětačtyřicetiminutovky spálil už v 9. minutě Routledge, který se po Sigurdssonově přihrávce dostal do blízkosti Jakupovice, nicméně domácí brankář dokázal zasáhnout. Na druhé straně mohl devět minut před přestávkou skórovat stále aktivní a nebezpečný Grosicki, nepovedené zakončení však skončilo u gólmana Fabiaňského.

Druhá půle byla určitě o dost zajímavější. Nejprve se snažil zpoza vápna přesně zacílit Huddlestone, ani tenhle pokus však neměl potřebné parametry tak, aby výrazněji ohrozil Fabiaňského. V 54. minutě znovu, už podruhé v utkání, selhal v koncovce Routledge, jenž z vyložené pozice pálil trestuhodně nad bránu.

Poté, co se neujala ani střela z přímého kopu od Sigurdssona, kterou Jakupovic u tyčky bravurně zlikvidoval, začal najednou otěže utkání přebírat Hull. Vlastně ve chvíli, kdy na hřiště přišel z lavičky Niasse, pozdější hrdina Tygrů. V 64. minutě se v šanci objevil Grosicki, z těžkého úhlu však jeho pokus směřující do brány zastavil bek Jordi Amat.

O pět minut později se již domácí dočkali úvodní trefy. Hernández na hranici ofsajdu uvolnil svou parádní přihrávkou Niasseho, který po krátkém sólu zamířil podél vyběhnuvšího Fabiaňského. A v 78. minutě se Niasse prosadil podruhé, to když snadno zužitkoval centr zprava od Elmohamadyho, jenž trošku překvapivě propadl až k němu.

Niasse nebyl přitom daleko od hattricku. Grosicki mu čtyři minuty před koncem přihrál do šestnáctky, Senegalec si narovnal balón na pravačku, ovšem tentokráte ho usměrnil pouze mimo. Swansea snížila v nastavení z ničeho nic, Mawson hlavičkou zužitkoval standardku zahrávanou Sigurdssonem, více toho ovšem hosté už nestihli.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 0:0

08.03.2017 21:00

Góly: -

Hráči Manchesteru City nedokázali v předehrávce 28. kola Premier League potvrdit úlohu favorita proti Stoke City a rozešli se s ním smírně v bezbrankovém poměru. V boji o titul a Ligu mistrů tak ztratili, prozatím se bodově dotáhli na druhý Tottenham. Domácí celek se nachází v horní polovině tabulky na deváté pozici a má na kontě šestatřicet bodů, před konkurenčním West Hamem se Southamptonem prozatím disponuje tříbodovým náskokem.

V úvodním poločase nebylo k vidění příliš vyložených příležitostí a Stoke hrálo se svým favorizovaným soupeřem vyrovnanou partii. Do vedení se mohlo dostat již v 6. minutě, kdy po hezké narážečce na levé straně odcentroval před branku Pieters. Balón se vzápětí odrazil od bránícího Clichyho k volnému Dioufovi a jeho nedůrazný pokus dokázal zlikvidovat brankář Caballero. Citizens poprvé vážněji zahrozili až v nastavení první půle.

Po dlouhém pasu Otamendiho převzal míč De Bruyne a pronikl do šestnáctky soupeře, jeho následný lob však úspěšný nebyl. Po změně stran domácí výrazně přidali na obrátkách a postupem času zvyšovali tlak. Nejprve v 55. minutě po nahrávce od Saného vypálil z hranice pokutového území Agüero, bránící Pieters pohotovou hlavičkou odvrátil balón na rohový kop. Největší dosavadní šance Manchesteru byla k vidění zhruba dvacet minut před koncem.

Po narážečce s Fernandinhem na hranici šestnáctky vypálil nebezpečně Silva a jeho přízemní pokus minul pravou tyčku jen o několik centimetrů. Stejný hráč to znovu zkusil v 76. minutě a ránu z dvaceti metrů tečoval Martins Indi na rohový kop. Po jeho zahrání se protlačil k hlavičkovému pokusu mezi dvěma protihráči Otamendi a pravý horní roh těsně minul. Domácí se nechtěli smířit s bezbrankovým stavem a v závěru mačkali Potters ve vlastní šťávě.

Krásnou individuální akci přes tři protihráče předvedl kanonýr Agüero a z velmi ostrého úhlu mířil do boční sítě. V první nastavené minutě po pasu De Bruyneho z pravého křídla zakončoval z voleje z hranice brankového území Iheanacho a ve stoprocentní možnosti uklidil míč vedle pravé konstrukce. Výsledek středečního zápasu se nezměnil ani o tři minuty později, když po dalším centru De Bruyneho odstavil Bardsley od míče nabíhajícího Saného.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC27213357:2066
2.Tottenham Hotspur27168353:2056
3.Manchester City27175553:2956
4.Liverpool FC28167560:3555
5.Arsenal FC26155655:3150
6.Manchester United261310339:2249
7.Everton FC28138747:3047
8.West Bromwich Albion281171036:3740
9.Stoke City28991032:4036
10.Southampton FC26961132:3433
11.West Ham United28961338:4933
12.Burnley FC28941531:4231
13.Watford FC27871233:4731
14.AFC Bournemouth28861440:5430
15.Leicester City27761430:4527
16.Swansea City28831736:6127
17.Crystal Palace27741635:4625
18.Hull City28661626:5424
19.Middlesbrough FC274101319:3022
20.Sunderland AFC27541824:5019
Zbývající zápasy
11.03. 00:00Arsenal FC - Leicester City
11.03. 00:00Chelsea FC - Watford FC
11.03. 00:00Crystal Palace - Tottenham Hotspur
11.03. 00:00Middlesbrough FC - Sunderland AFC
11.03. 00:00Southampton FC - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (338)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cherries supr.

Reagovat
Taiger

Zato Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaně. Doma hrají hovno poslední dobou, Colback v základu a Cottagers hrají venku supr.

Reagovat
Taiger

Už se těším, až dostanou sprda od True Geordieho.

Reagovat
kiwwi

kokos ten Sessegnon co vas zostrelil ma fakt 16 rokov?

Reagovat
Kovi81

Fm wonderkid tento rok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jop, ale sestrelil nas spis Rafa, dlouhodobe to doma nefunguje a on proste porad bude hrat UPLNE stejnou taktiku, timhle me se*e... ale je to zatim jeho jediny minus, takze hodnotit se bude po sezone

Reagovat
Busby babes

Rafa magician?

Reagovat
Counter

*Rafa the magician

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Je naprosto skvělej. Newcastle United má konečně zase úroveň! Akorát mi přijde, že na to jde někdy moc takticky, přitom občas je třeba zvlášť doma přetlačit soupeře silově.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Dokonalý trenér neexistuje, ale Rafa the magician k němu má zatraceně blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Simeone je kádr, ale tady je vidět, jak je skoro zkamenělý, že si s Rafou může vůbec potřást rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

ja viem ze sice ludia vo vedeni Arsenalu niesu taki sprosti aby to urobili, ale fakt by som ti doprial, aby sa dalsim manazerom Arsenalu stal Benitez

Reagovat
Counter

Díky, od tebe bych takovou pozornost nečekal

Reagovat
Kenneth

Konecne by potom uz netrolloval.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

presne tak. To je prečo sme nevyhrali s ním titul. Tam proste stačilo pár krát dať dolu doma DM za útočného hráča a tých remíz by toľko nebolo a MU by sme nakoniec preskočili. Len on je tvrdohlavý. Ale ktorý manažér nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ohromná škoda. Přitom na podzim v jednu chvíli experimentoval docela úspěšně se současnym Conteho systémem, ale brzo toho nechal. No aspoň není ten Champ jednoznačnej a bude to boj o každý bod. Forma Huddersfieldu je neskutečná.

Reagovat
vladis271

je s nami silno spájaný.

Reagovat
Mastný Chobot

vidno, že sa snaží, aby bol s niekym iným spájaný

Reagovat
vladis271

Ale domco to si skusaj na janca.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

no co, WBA mělo hezčí dresy

Reagovat
Mimalu

Hull City at home across all competitions since Marco Silva took charge.

WWWWDW

Goals: 12

Conceded: 4

Instant impact.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Han střelil první

To přijde...

Reagovat
Svatej

Niasse jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Payet měl pravdu, West Ham je tragickej a City ještě víc. Mourinho by měl jít do City a Wenger do Manchesteru hrát si s dětma a Guardiola zpátky do Barcelony

Reagovat
Busby babes

lol, Wenger k nam...

Reagovat
smazaný uživatel

rozdejchali jste mourka, rozdejcháte vše

Reagovat
nani92

Mourinho sa u nás dokázal zmeniť, neviem či by to dokázal aj Wenger

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Mou ta znicil. Si horsi jak Palo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

sice nevim, proc ti to vlastne vysvetluju ale Mourinho mel za sebou aspon vysledky, hlavne v lize. a neni na sklonku sve kariery.

Reagovat
Counter

Nevím, proč ti to vlastně vysvětluju, ale Mourinhovy výsledky v předešlé ligové sezoně byly tak skvostné, že ho místo pokračování v boji o záchranu raději vyrazili

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze Chelsea tam mela vic problemu. vyrazit managera je vzdycky jednodussi nez x hracu. Ale jinak jo, Mourinho tu posledni sezonu v Chelsea nezvladl, posral/nadelal dost chyb. rok predtim vyhral titul. Kdy ze naposledy Wenger vyhral titul? pripomen mi to prosim. Kdy ze naposledy dosel treba do semifinale v evropskych poharech?

Reagovat
Counter

Víš, ono není tak jednoduché vyhrávat tituly s Arsenalem, když máš v lize x bohatších klubů. Jediný opravdový fail byl loňský ročník. Tedy ten, který Mourinho zazdil ještě násobně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem byl ten loňský ročník opravdový fail oproti těm předešlým?

Reagovat
Counter

Protože nikdo ze zavedené topky neměl formu a vyhrál nakonec Leicester. Byla to největší šance vyhrát titul od sezony 07/08 a Arsenal k tomu měl být se vším všudy připravený. V předešlých letech nebyl favoritem ani trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba dvě nebo kolik sezon předtim jak málem vyhrál Pool? když moh vyhrát Pool, tak kde jste byli vy?

nevim, no.. asi by se to dalo označit jako váš největší ligovej fail, ale že by až tak vyčníval nad ostatní..

a ta věc s tim, že to neni tak jednoduchý proti těm x, přičemž nevidim důvod za to x nedosadit právě 3, bohatšim týmům - jako neni, ale pořád je to hratelný. cfc a mcfc jsou bohatší, ale taky vypatlanější kluby a odnedávna se to samý dá říct i o mufc, občas má některej z nich famózní sezónu a jsou k neporažení, ale občas to jde, viz precedensy BVB, AM, nebo ty Lišky, nebo ty útoky, který skončily v dubnu třeba, ale nemusely

Reagovat
Busby babes

jeste bych dodal, ze ano, utracime vic, moznosti mame vetsi, to nepochybne. ale Arsenal taky privadi drahe hrace. a i kdyz chapu, ze vyhrat tu ligu je pro ne objektivne tezsi nez treba pro nas (a presto maji posledni 3 roky lepsi vysledky), rozhodne by to asi nemelo byt tak, ze jsou ze hry venku uz nekdy na prelomu ledna/unora...

Reagovat
Counter

Důležitá poznámka tady je, že Liverpool ten titul stejně nevyhrál, protože ManCity.

V jiných soutěžích máš jasného hegemona (nebo dva) - Bayern, Juve, PSG, Real + Barca. Tzn. když se někomu jinému povede sezona, stačí k titulu selhání toho jednoho favorita (nebo max. dvou).

Zato v Anglii je Arsenal čtvrtý v pořadí za oběma Manchestery a Chelsea + na stejné úrovni je Liverpool (který např. v sezoně 15/16 vydával na platy dokonce víc než Arsenal) a na paty mu doráží i Tottenham. Ne že by bylo nemožné ten titul uhrát, ale je to ohromně těžké a nedá se to Wengerovi vyčítat. S výjimkou loňského roku.

Reagovat
Busby babes

ale jinak teda abych odbocil od te rejpave roviny, v jakem vesmiru by pro nas melo smysl uvazovat o Wengerovi? a to celkem nic proti nemu, uznavam, ze u vas idvedl kus prace, ale... vysledky nema poslednich par let. Kdy jste treba naposledy realne bojovali o titul nekdy v dubnu? 10 let zpatky?

Reagovat
Counter

V žádném, ani by tam podle mě nešel, i kdybyste chtěli.

Reagovat
Busby babes

to moje "sice nevim" bylo mysleno tak, ze to je od zacatku od H8 dle meho uplna picovina... my o nej zajem mit nebudem, on o nas taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Barkley's 5th assist in 8 games. Sigurdsson the only player with more PL assists in 2017; Eriksen the only player to create more chances.

On a Romelu byli skveli. Nakonec mnohem vetsi pohoda, nez se dalo cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker‏Verified account @GaryLineker 1h1 hour ago

More

Arsenal cruising into the semifinals now. Got to be worth another 2 year contract for Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Ale jako mají u mě malé bezvýznamné plus za tu čárku nad e

Reagovat
smazaný uživatel

U mě za tu nad a.

Reagovat
Counter

vidíš, to jsem si zprvu vůbec nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

OT: britské House of cards ste videli niekto? Rozmýšľam, že si to zjedu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Výborný seroš

Reagovat
madridcan

V diskusii s Vladom by si mal automaticky prihodit spoiler

Reagovat
vladis271

Si tu uz mocnejsie kapacity. Samozrejme som na svojich ziakov hrdy. :)

Reagovat
vladis271

*Su

Reagovat
madridcan

To, ze si pozorovatel uz vieme davno

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
blaugrana

Spacey v tom seriáli pôsobí ako pravý skurvysyn, takže je to skvelé. A jeho manželka to hrá tiež skvele. Celkovo ta špinavá politická hra je tam skvele znázornená.

Reagovat
smazaný uživatel

britské

Reagovat
blaugrana

Aha. Tak nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu ma inak uz teraz najgolovejsiu ligovu sezonu v kariere. Herne sa podla mna velmi posunul.

Jednak dufam, ze vydrzi v Evertone, ale tiez by som ho chcel vidiet vyssie...

Tie cisla su inak celkom pekne, zatial 112 ligovych golov, za chvilu ma 24...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jestli odejde Costa , tak po něm Chelsea půjde

Reagovat
Counter

Je to mašina, někdo by ho odtamtud už měl vykoupit.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť i ty sám musíš cítit, že on už má opravdu na top kluby.

Reagovat
Zaschrona

Tak i proto doufam, ze u nas prodlouzi smlouvu a pomuze nam ve snaze se zaradit mezi opravdove top kluby.

Reagovat
Counter

Není to tak dávno, co jsi toho lenocha sám vyhazoval

Reagovat
Mindas

"Dulezite jsou body, na zbytek se vyser."

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Nutno uznat, ze pod Martinezem to vloni na jare odflakal, ale nebyl zdaleka sam...

Reagovat
kiwwi

ak k nam nepojde Griezz tak Lukaku

Reagovat
13

někdo kromě United.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Hezke prani.

Reagovat
Zaschrona

Hodne se zlepsil od prvni sezony u nas. Zpracovani, mezihra, vytvareni sanci pro spoluhrace. Muze dosahnout na fakt velka cisla.

Reagovat
smazaný uživatel

ta medzihra je teraz fakt inde, stahuje sa, necaka len v 16 na loptu v tlaku, ale ide pred 16 a je kreativny. No a na brejky je top uz dlho. Velmi sa mi paci ako na sebe pracuje.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

OT: https://streamable.com/40ix7

Skotská liga si pořád drží svoje kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Řezali se tam pěkně celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

todle kdyby nepískli Barce

Reagovat
Busby babes

cisty!!!! #FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pripomenúť, že 30 min. doma brániť proti nováčikovi je hanba. Ak by po vedení Burnley pristúpilo k zápasu taktickejšie (čo ma osobne prekvapilo) a nesnažilo sa hrať otvorený futbal, mohli sme mať väčšie problémy skórovať.

Ak urobíme s týmto úzkym kádrom top4, bude to menší zázrak...

Reagovat
cubazi

Keby to tak videl aj Klopp, jeho uzkosť a najme kvalita kádra zjavne vôbec netrápi, pokial neprídu fakt kvalitný a perspektvivny hrači nemame šancu tu LM ukopať ani o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nesnažilo sa hrať otvorený futbal...wtf, ved hrali presne co potrebovali, v taktike problem nebol. pri vyrovnávajúcom gole spravili prvýkrát chybu a vitazny bola proste strela ktora sadla, nic moc co by s tym mohli robit

Reagovat
13

Mně docela připomněli Stoke v době největší slávy. Hlavně že jsou tři body, ale zážitek to byl nepěkný. Coutinho se od toho zranění vůbec nedostal do tempa, na druhou stranu Klopp ho asi neměl stahovat podle mě. Po tom gole jsme nebyli vůbec schopní kombinovat a Coutinho by tomu jistě pomohl více než Woodburn. Z mladíků ho mám nejraději, ale prostě není to někdo kdo by měl z lavičky jít rozhodovat zápas, zatím ne. Pochvalu zaslouží Mignolet.

Reagovat
fenixLFC

pravezr stiahnutie coutinha bolo uplne v pohode. aj v druhom polcase stracal loptu za loptou a nevedel prejst cez protihraca. jasne, je uplne inde ako woodburn, ale dufat v nejaky zablesk? proste bol na vystriedanie a klopp sa ho nebal dat dole. nehovoriac o tom, ze sme prilis neboli schopni kombinovat aj s nim

Reagovat
13

Pořád není z těch kteří by tupě odevzdali balon nebo ho jen posunuli. Já mluvím o tom co se dělo po našem góle, proti vylezlému Burnley mít za 30 minut jen jeden protiútok je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Woodburn ale ani nahodou nehral jako 17letej mladík. Na to, že to byl jeho první pořádnej start v lize, tak supr. Výkon týmu byl strašnej, ale zvládli jsme to a to je hlavní.

Reagovat
fenixLFC

no....pri braneni bol nedosledny a nechal za sebou pri rohu dieru kde mali tu mega sancu. a smerom dopredu nic mco nepredviedol, lopty stracal atd

Reagovat
smazaný uživatel

S tou šancí souhlasím, ale to se stane i daleko zkušenějším než jemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, čakal som úrputnejšiu a pevnejšiu obranu od B. .

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

za poslední větu

Reagovat
kiwwi

https://streamable.com/lzvfg

Memphis teraz za Lyon

Reagovat
avicii

talent velky, ale on to nedava hlavou..

Reagovat
ACSMan

Podle mě to měl být centr do běhu někomu ale gol pěkný o tom žádná

Reagovat
kiwwi

tak to by bolo pekne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bol brankár?!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

2wins po sebe v lige to bolo volakedy zaciatkom decembra napisledy nie?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ešte k dnešnému zápasu FA cupu. Pri poslednom góle skvelá práca od Sissoka. Toto je presne to, čo by som od neho chcel vidieť a čo som očakával. Pozícia CM, odobratie lopty na vlastnej polovici ihriska a rýchly prechod cez niekoľko hráčov Millwalu, odovzdanie lopty technickým hráčom. Pár dotykov a nič viac.

Na RW je úplne stratený. Prosím nabudúce znovu CM/DM.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Lepsi nez Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Příště lavička.

Reagovat
Taiger

Ten pocit, když mají skoro všichni ve fantě cpt Lukaka a já mám Maného.

Reagovat
13

Reagovat
pa3ce

Reagovat
blade115

Se s Llorentem radši nebudu moc vyjadřovat...

Reagovat
Coutinho10

Maneho mel nastesti i Wat

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

tá profilovka

Reagovat
vrabejka

Ano ano ano!! Strašně důležité vítězství. Největší vítězství v roce 2017. Pevně věřím že nás to nakopne a v nejdůležitější části sezóny se zmackneme. Pozitivní je že konečně hraje dobře Emre a Gini.

Snad ta krize je pryč a začneme hrát jako na podzim. Naši konkurenti doufám že začnou odpadat. Arsenal v krizi, City začínají ztrácet + hrají Evropu a Spurs teď tahal Kane, který jim teď bude pár týdnů chybět. Tak snad budeme mít silný závěr a tu top 4 nakonec dáme.

C'mon Reds!!!!!

Reagovat
madlucas

toto je tak krasne :D https://twitter.com/Footy_Fooligans/status/840988656701706240 .. poslal ho spat do kurniku

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Wayne Rooney, Marcus Rashford a Anthony Martial neodcestovali s týmem do Londýna, stejně tak Zlatan Ibrahimovič, který si odpykává třízápasový trest.

To vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

José vie

Reagovat
Mastný Chobot

8-2-0 incoming

Reagovat
kiwwi

pripravte si zopar black&deckrov

Reagovat
nani92

Reagovat
Mimalu

to smrdí ostudou na jedné nebo druhé straně

Reagovat
Swarley

tak primární je teď postoupit v EL

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle

Reagovat
Swarley

jestli znáš fintu jak se dostat do LM přes FA cup, volej Josému

Reagovat
smazaný uživatel

tak bojujem snad na všech frontách ne, to se vzdáváte nějak lehce

Reagovat
Swarley

jako José to stejně nikdy nevypustí, ale tak musíme udělat vše pro LM...FA cup byl loni, Carling už letos máme...

samozřejmě žádné vzdávání, zítra vás musíme sestřelit i s béčkem

Reagovat
Busby babes

to bude sranda az Zoze vytahne nejakeho utocnika z U21...

Reagovat
Swarley

jako to by byla dobrá prdel

Reagovat
Busby babes

no ono to ma jedinej hacek. U23 utocnika nema. U18 jo, ale ze bychom sli se 16letym Gomesem na Chelsea, to asi moc pravdepodobne neni. by z nej Cahill udelal dva.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

"No Nicky Butt team on Monday" Takže v útoku pěkně Fella

Reagovat
Zaschrona

Uprimne by se to ale melo zavest. FA Cup by hned mel vetsi vyznam, kdyz by vyhra garantovala tolik penez.

Reagovat
Busby babes

ale pres premier league to nikdy neprojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok to je ale celkom nabúchané semifinále. Osobne si také vlastne ani nepamätám. A to všetko bez nejakej extra motivácie (okrem prestíže vyhrať FA Cup).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj v semifinale budou 4 tymy z top 6 z ligy. to nebylo uz hodne dlouho. vzdycky byl ve finale nejakej Hull, CP a tak.

mozna 2012, Tottac, Everton, Chelsea a Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v dobovom kontexte to bolo tak o triedu horšie. Stačí sa pozrieť na tabuľku ligy 11/12.

Reagovat
Swarley

to je taky varianta a ideální by bylo, kdyby z těch dvou pohárů zůstal právě jen FA Cup...tak či tak je prestižnější z těch dvou, ale i tak si myslím, že si navzájem docela berou důležitost...

Reagovat
kvasha16

ani nie, ved je to dalsia fajn prilezitost ukazat sa a mozno vyhrat pre mensie kluby, tiez je to fajn prilezitost pre sirsi kader a mladikov z vacsich klubov, ktore to aj tak beru vazne mozno od osem-/semifinale, nacasovanie finale tiez naznacuje prestiz pohara, fin. odmena tiez neni velka ak sa nemylim, takze podla mna ten pohar FA Cupu velmi neublizuje

Reagovat
Zaschrona

Castecne jo, podle me by bylo minimalne zaijmavejsi, kdyby se ligovy pohar vic odlisil od FA Cupu. Treba vec typu, ze by se ve fazi poslednich 16 tymu udelaly 4 skupiny po 4 tymech, treba s tim, ze se davaji body ne za cely zapas, ale za prvni a pak i druhy polocas, kde by vitez kaze ze skupin sel do zaverecnych boju na jeden zapas ve Wembley.

Reagovat
kvasha16

takze posetrite 4 utocnikov

Reagovat
Swarley

to teď budete pořád reagovat tak podrážděně?

Reagovat
nani92

cítia strach, nechaj ich

Reagovat
kvasha16

ako podrazdene? chapem ze je primarne postupit v EL, tiez by som takto urcil priority, ale ako to suvisi s tym, ze neodcestovali 4 utocnici? tento krok mi zatial nedava zmysel

Reagovat
Busby babes

tak ja chapu, ze pro nekoho je Zoze fakt demon, ale ze by naplanoval zraneni a nemoc svym hracum, to uz mi prijde moc...

Reagovat
kvasha16

nie nie, to som tym urcite nechcel naznacit

Reagovat
Swarley

no podrážděně v tom smyslu, že přece 4 útočníky nešetří...Zlatan má trest, Wazza je zraněný a teď se postupně objevují další informace, že i ti další dva mají nějaké problémy...tak to přece není šetření...

Reagovat
kvasha16

teraz uz to zmysel dava aj mi to napadlo predtym, len mi pripadalo nepravdepodobne ze by boli mimo vsetci traja naraz, ale ocividne som to neodhadol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

tak podle BBC mají nějaké zdravotní problémy. A jestli toto je pravda, tak ani žádné bečko United nepostaví http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-team-news-chelsea-12730199

Reagovat
kvasha16

bcko asi nie, ale ten utok bude dost improvizovany, som zvedavy ... btw, pekne farby maju tie ich supravy

Reagovat
Ligter

jistotka

Reagovat
Busby babes

Fellaini hattrick is imminent.

Reagovat
blade115

Tak doprdele, to by si ten Ake nebo Zouma mohli kopnout, když budou ve třech bránit jen Fellainiho ...

Reagovat
M0rb1D4S

Podle BBC jsou Rooney a Martial zranění a Rashford nemocný.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní góly, jeden lepší než druhý, Harry stažen snad preventivně. Vincent konečně gól ze hry, tak i kdyby Harry chyběl, tak snad bude hrát víc sebevědomě, protože on to v noze prostě má. Do semifinále nevím koho chtít, dejme tomu třeba Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to bolo preventívne.

https://twitter.com/thespursweb/status/840978184317370372

Vyzerá to na pár týždňov. Našťastie je repre pauza za 2 týždne, bude mať viac času na rehabilitáciu. A do semifinále určite Arsenal, tam by som nám celkom veril. Chelsea/United alebo City budú oveľa ťažší oriešok vo Wembley.

Reagovat
Zaschrona

Mark Clattenburg: "I'm very tired. Saudi League has a faster rhythm than Premier League. I need to hit the gym and get used to it."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

tohle až se donese do PD sekce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
minoLFC

to bude slnkom

Reagovat
kvasha16

akoze mu pripeka na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

tam na chudáka šejkové střílejí samopaly ne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mega mu dali za takové prohlášení?

Reagovat
kiwwi

vraj DDG do Realu nepotrebuju

https://streamable.com/5u06e

Reagovat
nani92

ach, to bude zas leto

Reagovat
kiwwi

get the fax machine ready

Reagovat
nani92

ale neičo som zaznamenal, ževraj sa chystáme DDG zvýšiť výkupku, som zvedavý no, Real po niekom určite pôjde..

Reagovat
Busby babes

ja bych vubec nezvedal telefon se spanelskou predvolbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
soukup

Reagovat
Mastný Chobot

čtjb, však to úplne vidno, že si to tam sám posunul ešte

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/o3urx

Nakonec zachránil 3 body ale.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

ale to je ako s Mignoletom. Ten super zákrok sa ti stratí ak dostaneš hentaký gól.

Teším sa na leto ako konečne dostanete DDG preč z ligy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kenneth

Prijdeme si pro nej.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

A zas to rozhodl Ramos. To je fakt neuveritelny, kolik on ma viteznych golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

neskutecny borec

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

What a strike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

DDG by vlastně takový gól nikdy nepustil.....https://www.youtube.com/watch?v=rJqlyz3s-4U

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

tak nehodil si to tam, ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty chyby nejsou identické neznamená, že by svou stupiditou nebyly na stejné úrovni

Reagovat
minoLFC

to bol teda porod

Reagovat
Coutinho10

tak ted jsem videl 10 minutovej highlight naseho zapasu sem rad, ze to konecne vyslo i proti nešpičovým soupeřům začátek špatnej, ale klíčovej byl asi šatňák Can taky hezky trochu me zklamal Klopp za stridani uz v 60 minute ale hlavni jsou 3 body....trochu me zamrazilo, kdyz sem videl 90+3 a ten propadlej balon z outu, kdy Burnley nastesti prestrelilo

Reagovat
vladis271

Klopp to zahral dnes skvele. Sú 3 body a navyše po výkone po ktorom nás Pep určite podcení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vymýšlel 4 hodiny?

Reagovat
nani92

stačili 4 pivá

Reagovat
Coutinho10

Fanta OT: koukam, ze i s 6 hraci proti 8 jsem si Wata celkem namazal na chleba docela jsem se tohle kola obaval, kdyz jsem mel puvodne jenon 4 hrace, ale koukam, ze i snima bych ten duel vyhral a i v ty dlouhodoby EF ted behem poslednich kol jdu dost nahoru..zachvilku jsem v top 100

Reagovat
Counter

Ale stejně už hraješ jen o druhé místo

Reagovat
Coutinho10

tak kol je jeste dost koukam, ze si mel i celkem stesti v 1. a 2. kole...ted ti to Kiwwi dost usnadnil, ale aspon to ma naboj, tak jak jsem predpokladal priste by si mohl uz ztratit

Reagovat
Counter

Pf, žádné štěstí, prostě hraju na tolik bodů, kolik mi stačí

Reagovat
Coutinho10

jojo...dobra taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, že si počtu nějaké souhrny, ale je tu jaksi jenom 1 z 5.

Redakce na to slušně řečeno sere. Zápas MC-SC hraný ve středu nemá ještě ani preview.

Reagovat
čutalista

Ano, je to skandální!

Nebo teď na vážno, vyčkej bude líp.

Reagovat
Counter

"že si počtu nějaké souhrny" - aspoň nelži

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Tomanatura

bych se posral kdybych u toho byl. Mel ji proste dat facku, by se uklidnila.

Reagovat
minoLFC

Emre Can má v Liverpoolu smlouvu už jen na patnáct měsíců a nabídku na její prodloužení zatím nepřijal. Podle posledních zpráv chce německý záložník vydělávat hned dvojnásobek současné roční gáže ve výši 2,86 milionů liber.

predať

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Dohodnut sa na normalnom plate (4) a nechat, ak bude pytat viac, tak potom pustit. Aj Hendo mal slabu sezonu a jak hra teraz.

Reagovat
minoLFC

Ani Hendo nehrá úmerne svojmu platu nie tento, ktorý chce ešte viac.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

ak by to vedenie prinútilo priviesť skutočné DM nemal by som nič proti.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel se ukazuje ta jeho turecká povaha viz expreska z unora

06.02.2017 08:12 - Can prý zvažuje odchod z Liverpoolu

Nové angažmá by mohl mít brzy Emre Can. Ten sice patří do základní sestavy Reds, podle informací "Corriere dello Sport" však přesto není úplně spokojený a zvažuje odchod, zájem o jeho služby pak má údajně Juventus. (transfermarkt.de)

Reagovat
Busby babes

v cem se projevuje jeho povaha? pokud by mel nabidku jit do Juve, tak asi neni moc o cem premyslet, ne?

Reagovat
Coutinho10

no že jakmile ten tým nešlape, tak už hned hledá možnost, jak by zdrhnul....nemusí to bejt nutně turecká povaha, abych nebyl nějak extra zaujatej, ale třeba podobnej případ Payet, Sanchez a těch hráču bude víc....jo jasný Juve hraje o titul každej rok + LM, ale spíš sem doufal, že by mohl bejt trošku větší srdcař a ne hned zdrhnout

Reagovat
bbbauch

Kdy jste naposled slapali, kdyz byl Can v tymu? Nejsem si jistej, jestli u vas byl v ty slippy sezone, ale od ty doby se krome zmeny trenera placate porad stejne, tak jaky jakmile neslape

Reagovat
vladis271

jj, od augusta do decembra sme hrali rovnako ako hráme aj teraz.

Reagovat
bbbauch

Tak rozhodne si nemyslim, ze by o jeho odchodu rozhodovali dva mesice

Reagovat
bbbauch

Rozhodovaly*.. nebo tam mate tak hloupy hrace, kteri tacnou zdrhat po bidnejsich dvou mesicich?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok v EL hrál hodně dobře. Hlavně když se vrátil po zranění kotníku na ten druhej zápas proti Villarealu, tak tam to byl asi jeho nejlepší výkon v LFC.

Reagovat
Coutinho10

kdyz to vemu zpetne, tak to prohrany finale se Sevillou bylo asi zlomový...vyhrát ho, tak máme velkou trofej, hrajem skupinu LM a všechno by bylo růžovější...bude ještě dlouho mrzet

Reagovat
bbbauch

Ja si nedokazu proste predstavit hrace, co by si usmyslel prestoupit proto, ze se dva mesice nedari. Mozna muze myslet na odchod z duvodu, ze v idealni sestave hrajete stred Wijnaldum, Henderson, Lallana? Zase nevim, jak by si tim polepsil v Juve, nebo mohly prijit nejake mensi neshody, je-li to vubec pravda. Ze vsech moznosti mi prijde nejmin pravdepodobny to, ze si kvuli poklesu formy bude hledat novej klub.

Reagovat
bbbauch

Nebo ty prachy teda jeste, chce vic a bud mu to date nebo adios

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa môže u Nemca prejavovať turecká povaha?

Reagovat
Taiger

Ty si idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si idiot.

Reagovat
Coutinho10

klid hoši Taiger to tak nemyslel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

trošku sem si do něj rejpnul no

Reagovat
cristiano.K.

jeho povaha je jedna věc, druhá věc je,že mu údajně nechceme dát ani 70k / týdně

Reagovat
Nikikrew

Sice stale este 2 zapasy k dobru ale nepaci sa mi ten bodovy rozdiel bude to boj do konca zapasu

Reagovat
Free_player

Ví někdo jak to vypadá s Llorentem ? bude to na dýl ?

Reagovat
Busby babes

Xhaka do Bayernu? to by byla pro Arsenal docela vyhra ne? Nesel by za malo, takze by na nem netratili/neco malo mozna vydelali a zbavili by se hrace, kterej rozhodne nenaplnuje ocekavani, ne? A byla by sance, ze privedou nekoho vhodnejsiho...

Reagovat
kiwwi

co by preboha robil Xhaka v Bayerne...sak nema ani na ten Arsenal

Reagovat
Ondiis

Hráče dělá i tým okolo něj a systém, ve kterém hraje. Ten kluk může být druhý Xabi.

Reagovat
kiwwi

na to je prilis hlupy

Reagovat
R.Meireles

viz Depay

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

ale tu je krásne vidieť ako sa očakávania fanúšikov môžu pliesť. Xhaku sme ich závideli a slintali po Dahoudovi ktovie ako by dopadol on. Zas ale je ešte skoro lámať nad ním palicu.

Reagovat
Busby babes

prave, je to jeho prvni sezona...

Reagovat
avicii

velmi som ho aj ja chcel k nam...vraj aj Klopp sa stretol snim...mozno sa o neho pokusi znova

Reagovat
Free_player

??? to snad né ne ?

Reagovat
Miguel19

Však je to prej náhrada za Cazorlu..

Reagovat
Counter

Taky že jo.

Reagovat
Counter

Pevně věřím, že Arsenal není MU, aby své drahé posily zase hned prodával po jednom roce.

Reagovat
Busby babes

lol, vazne tit o rypnuti za to stalo?

Reagovat
Counter

Neumíš hledět pravdě do očí?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Copak? Nevěřím, že by Arsenal hned nad Xhakou zlomil hůl. Což je něco, co se v jiných klubech jako MU děje.

Reagovat
bbbauch

Copak? Treba souvislosti. Prece si Wenger neproda hrace, kteryho si sam koupil a to hned po roce. A pripad Di Maria vysvetlovat fakt nebudu.

Reagovat
Counter

No však.

Reagovat
bbbauch

No vsak, to nevidis ten rozdil mezi tema situacema? At uz di maria tak shneiderlin/depay

Reagovat
Counter

Já v případě Xhaky hlavně žádnou situaci nevidím.

Reagovat
bbbauch

Vzdyt je uplne jasny, ze se bavime teoreticky, vzdyt tomu taky neverim ale uhejbas pekne

Reagovat
kiwwi

koho sme predali po jednej sezone okrem spiny Di Mariu co bol najlepsi predaj?

Schneiderlin odisiel kvoli novemu trenerovi, takisto Depay - to niesu zrovnatelne situacie

Reagovat
Busby babes

stalo se to jednou u AdM. coz byl dost specifickej pripad.

Reagovat
Counter

Teď koukám, že Mou se prý v létě pokusí o Mesuta, to by teprv bylo

Reagovat
Busby babes

nestras.

Reagovat
vodka

no, ale pokus byl i u Scheinsteigera a Schneiderlina pustit se podle mě ještě ukáže jako blbost. On je prostě dost přirozená náhrada za Carricka a přestože teď udělal i za EFC pár chyb, tak na něm jde vidět, že při důvěře trenéra hraje výborně.

Reagovat
Busby babes

nemyslim si, ze se to ukaze jako nejaka vyrazna chyba, ze jsme ho pustili. Uvidime.

Reagovat
Harakan

Jednoznačně to chyba byla. Nejspíš to bude poznat ještě než skončí tenhle ročník PL.

Reagovat
Busby babes

jak presne to pozname. Morgan u nas zadne zazracne vykony nepredvadel. tak jak on, tam zahraje i Blind kdyz bude treba.

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

Aj mu zbalím

Reagovat
kiwwi

Exactly 6 years and 1 day ago, Manchester United defeated Arsenal 2-0 in the quarter-final of the FA Cup with 11 injured players while starting Rafael and Fabio Da Silva in midfield, faith is a strange thing, let's hope for a fitting repeat tonight.

Reagovat
Busby babes

https://www.dreamteamfc.com/c/s3/dreamteamfc-prod/uploads/2016/11/EFp1vxL.jpg

Zaloha Rafael, Gibson, O'shea, Fabio. Park the bus!!!

Reagovat
Mates_Matesović

Granit Xhaka se dostal do spojení s Bayernem a jeho zájmem o záložníka Arsenalu si je jistý i Ottmar Hitzfeld. "Bayern určitě má Xhaku na seznamu," prohlásil pro SportBild bývalý trenér mnichovského celku či švýcarské reprezentace.

Mají rádi adrenalin?

Reagovat
nani92

Rashford do Londýna cestoval sám..Mindgames

Reagovat
Busby babes

uz je to velkej kluk, takovou dalku a jede sam....

Reagovat
Busby babes

btw. kde to ctes?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Ve fantě King kapitán

Reagovat
Counter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele