Premier League - souhrn 26. kola

21.02.2015, 18:03, aktualizováno 22.02.2015, 19:11
Komentáře a souhrny
Liverpool zvládl důležité utkání na půdě Southamptonu a dotahuje se k pohárovým příčkám. Chelsea pouze remizovala s Burnley, Manchester City, který vyhrál nad Newcastlem, tak ztrácí už jen pět bodů. Neuspěl ani ManUtd, naopak Arsenal vyhrál derby s Crystal Palace. Tři body mají také Stoke a Hull. Na hřištích SAFC, Tottenhamu a Evertonu se zrodily remízy...

Southampton FC - Liverpool FC 0:2

22.02.2015 17:15

Góly: 3. Philippe Coutinho, 73. Raheem Sterling

Velký krok k Lize mistrů. Nikoli od Southamptonu, ale od jejich dnešního soupeře z Liverpoolu. Svěřenci Brendana Rodgerse potvrdili, že mají momentálně nejlepší formu v Premier League, podesáté za sebou neprohráli a na jihu Anglie po brankách Coutinha a Sterlinga vyhráli 2:0. Liverpool se posunul na šestou pozici a na čtvrté místo ztrácí pouhé dva body, Southampton je stále pátý a šanci na třetí příčku propásl.

Obě mužstva šla do utkání ve výborné formě. Liverpool do dneška neprohrál devětkrát v řadě a z oněch zápasů vybojoval skvělých 21 bodů. Southampton jen o jeden bodík méně. Více jich v tomto období nezískal žádný tým (jen Chelsea taktéž jako Saints 20). Southampton však doma poslední dobou tápe - vždyť i s dnešním duelem získali z pěti předchozích klání jen pět bodů.

V základní sestavě domácích debutoval Fipil Djuričić a právě on byl hlavním aktérem první pětiminutovky, která měla parametry nejvyšší světové třídy (slovy BBC se v nich událo víc než za celou sezónu ve Villa Parku).

Včera na Stamford Bridge si Martin Atkinson vybral skutečně zlý den na řadu špatných rozhodnutí. Kevin Friend, hlavní arbitr utkání Southamptonu s Liverpoolem se však nenechal zahanbit. Už po pětadvaceti vteřinách měl možnost odpískat penaltu po kontaktu Cana se zmíněným Djuričićem, za nějž by eventuálně viděl i červenou kartu.

Friend však mlčel, stejně jako za tři minuty, kdy posilu z Benficy srazil ve vápně Allen. Alespoň jedna ze situací patrně měla být posouzena jako penaltová. Ve druhém případě Djurčević ještě dokázal situaci dohrát a jen díky skvělému zákroku Mignoleta nezvrátil Elia nepříznivý výsledek.

Ano, nepříznivý, minutu před druhým penaltovým momentem totiž jeden z nejkrásnějších gólů sezóně vsítil Phillipe Coutinho. Brazilský ofenzivní univerzál si narazil s Markovićem a přenádhernou technickou střelou z 25 metrů vymetl šibenici Forsterovy branky, přičemž si pomohl kontaktem o břevno.

Hra se po této ďábelské pasáži zklidnila, velmi zklidnila. Diváci na St. Mary’s Stadium už měli důvod k vzrušení prakticky jen dvakrát - když Friend pokračoval v nastoleném trendu a sestřelení Sterlinga Fontem ve vápně přes míč nechal bez odezvy; a při závěrečném nebezpečném závaru před brankou Liverpoolu, kdy mimo jiné Mignolet zahrál rukou mimo vápno při střele Elii.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, jako skončil ten předchozí. Liverpoolu tak stačila jen jedna povedená akce dvacet minut před koncem, aby si pojistila své cenné a nesmírně důležité vítězství. Fatální ztráta Schneiderlina a zisk Morena vedl k centru do vápna, jenž mladík Tagrett odvrátil nešťastně jen k Raheemu Sterlingovi a ten pohotově napálil míč do sítě.

Southampton už do konce utkání zahrozil jen formou Tadićova přímého kopu, který sice nepostrádal razanci, zato směr ano; a Mignolet míč bez potíží skryl do náruče. Na druhé straně pro změnu pálil taktéž střídající Sturridge a Forster podobně snadno lapil.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 2:2

22.02.2015 15:05

Góly: 57. Steven Naismith, 88. Matthew Upson (vl.) - 63. David Nugent, 70. Esteban Cambiasso

Skvělé a napínavé utkání bylo k vidění v Goodison Parku. Tamní Everton přivítal poslední Leicester City, který v městě Beatles dokázal přerušit svou čtyřzápasovou sérii porážek a odváží si cenný bod. Everton se sice po změně stran ujal vedení, Foxes ovšem dokázali skóre rychle otočit. Konečnou a zřejmě taky spravedlivou dělbu bodů zařídil hlavou dvě minuty před koncem Romelu Lukaku.

V úvodu měl více práce brankář domácích Tim Howard, jenž si svůj dnešní první úspěšný zákrok připsal ve 3. minutě proti střele Shluppa z poměrně ostrého úhlu. Everton často hrozil po pravé straně, odkud posílal centry do šestnáctky neúnavný Coleman, v nejzajímavější příležitosti však pálil Barkley vysoko nad. Na tribuny Goodison Parku mířil také na opačné straně Kramarić. Zimní posila z chorvatské Rijeky si navedla míč na střed a z hranice velkého vápna se pak pokoušela zaznamenat svůj premiérový gól v Premier League, bohužel pro Leicester neúspěšně.

Krátce po změně stran opět zahrozili dosud nebezpečnější hosté. Jamesův projektil vyrazil Howard jen před sebe a aktivní Schlupp poslal svou dorážkou těsně mimo tři tyče. A tak se z ojedinělé příležitosti radovali Toffees. Lukaku využil svých fyzických dispozicí, nenechal se odstavit od míče a následně ho přiťukl Naismithovi, ten si ještě vylepšil střeleckou pozici a přízemním pokusem na přední tyč zaskočil Schwarzera.

Z vedení se ovšem svěřenci Roberta Martíneze dlouho neradovali. Morgan připravil důrazně o míč na půlce hřiště Atsua, vyslal dopředu Simpsona, jehož centr vyrazil Howard nešťastně do nohou stopera Stonese a odražený balón protlačil mezi nohama Colemana do sítě pohotový David Nugent.

Everton si mohl záhy svůj náskok vzít zpět. Po perfektní kombinaci, na jejímž konci byla skvělá patička McCarthyho, se zjevil sám před Schwarzerem Romelu Lukaku, ale branku australského veterána přestřelil. Na druhé straně předvedl další nejistý zákrok Tim Howard, když podběhl vysoký centr Simpsona a po následné přihrávce Vardyho dokonal obrat nekompromisní Esteban Cambiasso.

Spoustu šancí si ve druhém dějství vypracoval Romelu Lukaku - kýžený gól zaznamenal až v 88. minutě. Střídající Christian Atsu odcentroval z levého křídla a belgický forward i s přispěním zkušeného obránce Upsona rozradostnil Goodison Park. Strhující závěr ještě nabídl několik šancí na obou stranách, skóre se už však neměnilo.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 2:2

22.02.2015 13:00

Góly: 81. Danny Rose, 90+6. Harry Kane - 22. Cheikhou Kouyaté, 62. Diafra Sakho

Takové pány závěrečných okamžiků jsme tu snad ještě neměli. Tottenham po dnešku v posledních pětiminutovkách vybojoval dohromady již 13 bodů a bleskovým stažením dvoubrankové manka proti West Hamu akorát stvrdil svou pověst "krále comebacků"...

Mauricio Pochettino se vzhledem k náročnému programu před výkopem odhodlal k odvážnému tahu, když poprvé po 34 kolech posadil Christiana Eriksena. A zprvu se zdálo, že tím Kohouti nijak neutrpí. Bentaleb měl brzy velmi dobrou příležitost a Kane se dokonce po prosmýknutí za dvojici stoperů Tomkins-Reid skrze jemné škrtnutí dlouhého nákopu zasadil o zvonící tyčku Adriánovy klece.

Tottenhamu tedy skutečně vyšel start do utkání lépe, nicméně West Hamu se dařilo alespoň nepříjemně presovat a právě tlak na předržujícího Dembélého ve 23. minutě stál u zrodu úvodní branky zápasu.

Belgický záložník totiž v blízkosti vlastního vápna v úzkých pouze odevzdal míč soupeři, Cresswell se bez rozpakování rozběhl k brankové čáře, převzal kolmý pas a ideálním centrem vyzval dominantně hlavičkujícího Kouyatého.

Cresswell velice nebezpečně centroval ještě jednou, když zanedlouho chystal zajímavou šanci pro Valenciu, kterého odmítl včas vyběhnuvší Lloris. Ryan Mason na opačném konci hřiště odpověděl nepřesnou ranou ze střední vzdálenosti, jinak se ale Spurs až do přestávky trápili v přechodu do útoku a poločasová výměna Eriksena za Dembélého se tak zdála být jedině logická.

V první chvíli však Tottenham z útrap nevytrhla, ba naopak - Hammers byli okamžitě po restartu jasně aktivnější, hladovější. Diafra Sakho si například krátce po změně stran zaběhl za obranu a ztroskotal na Llorisovi, což později platilo také pro jeho kolegu Ennera Valenciu.

V tu chvíli už to ale díky Senegalci bylo 2:0 a West Ham mohl být v relativním klidu. Mohl za to Nobleho centr z levé strany, Roseova signalizace ofsajdu namísto pořádného bránění a Sakhův jednoduchý finiš zpoza zadní tyče.

Sam Allardyce následně připravil dvě střídání a přetočil formaci svého týmu do klasického 4-3-3 s Downingem jako středním záložníkem. A i když tahle změna patrně nebyla na vině ze všeho nejvíce, Tottenham se posléze konečně začal prosazovat. Harry Kane nejprve po sražené Lamelově střele nadvakrát snižoval, to však pouze z ofsajdu. Eriksen se potom nedočkal ani skrze nízkou ránu z přímého kopu.

Snížení takto nakonec Tottenhamu přinesla až v 81. minutě zvláštní střela Rose, kterou učinil gólovou ještě prapodivnější zákrok Adriána. Brankář letos obecně střídá blikance se záblesky hrdiny a třeba proti Soldadově střele se později vytáhl s perfektním reflexním zákrokem.

A nic lepšího v podstatě nemohl udělat ani s událostmi ze samého konce nastavení. Tehdy nejdříve přihlížel nešikovnému penaltovému zákroku Songa na Kanea, potom výtečně zlikvidoval pokutový kop dotyčného Angličana - a na forvardovu pohotovou dorážku už byl jednoduše krátký.

Více informací k zápasu

Manchester City - Newcastle United 5:0

21.02.2015 18:30

Góly: 2. Sergio Agüero (pen.), 12. Samir Nasri, 21. Edin Džeko, 51. David Silva, 53. David Silva

Tak pohodové vítězství, jak by jen mohlo být. Ať už byli Citizens povzbuzeni předešlou ztrátou Chelsea, nebo zkrátka jen inspirováni skvělými individuálními výkony všech hvězdných borců v čele se Silvou, Džekem a Nasrim - dnes to proti Newcastlu nebylo o tom jestli, nýbrž prostě o kolik...

O tom, že ManCity na ztrátu vedoucí Chelsea odpoví nejlepším možným způsobem, nebylo pochyb již po 28 sekundách, kdy byl v pokutovém území Newcastlu faulován Edin Džeko a Kun Agüero následně z penaltového puntíku nekompromisně trestal. Od té doby už to šlo z pohledu domácích jako po másle a výsledkem je jejich nejvyšší ligové vítězství od března 2014.

Na 2:0 zvyšoval zhruba po 12 minutách Samir Nasri, když s neuvěřitelným klidem zakončil krásnou týmovou akci svých spoluhráčů, a v podobném duchu se nesl i zbytek zápasu. Yaya Touré vše dirigoval z nezvyklé hloubky, zatímco celá řada šikovných fotbalistů před ním z jeho práce více či méně těžila k potěše divákova oka.

Třetí branku mohli ještě uvnitř úvodní dvacetiminutovky přidat Džeko, jenž z větší vzdálenosti pálil nad břevno, či Kun Agüero, který měl mířit přesněji po pěkném Zabaletově přepuštění balonu. Prvně jmenovaný se však nakonec přeci jen dočkal, i když s mírným zpožděním. A jaká to byla paráda! Silva ve 21. minutě vyslal fantastický pas za obranu, Džeko si balon výtečně zpracoval na hrudi a pak už to pro něho byla jen obyčejná rutina.

Již velmi brzy tak na Etihad Stadium nebylo co řešit, a tak se Citizens ve zbytku utkání fotbalem spíše jen bavili. Krátce po přestávce se sice s jedním akrobatickým zákrokem musel vytasit i domácí brankář Joe Hart, ale dál už se ho průběh duelu skutečně netýkal. Zatímco na druhé straně se jal suverénně úřadovat David Silva.

Španělský šikula nejprve v 51. minutě zakončil hezkou akci dvojice Agüero-Nasri a jen o dvě minuty později pohotovým volejem navázal na Agüerovo zpola chtěné sklepnutí Tourého nákopu za obranu. To už bylo z gólového výkazu všechno, to však rozhodně neznamená, že by Citizens dále nehrozili. Naopak, po dvou blikancích z dílny protivníků mohli zvyšovat Džeko i střídající debutant Bony, Krul už se ale pošesté překonat nenechal.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Stoke City 1:2

21.02.2015 16:00

Góly: 20. Scott Sinclair - 45. Mame Diouf, 90+3. Victor Moses (pen.)

Tak nadějně to zpočátku vypadalo, tak mizerně to skončilo. Sherwoodův debut v bitvě o anglickou středozem se nejprve vyvíjel slibně, když se Aston Villa brzy ujala vedení a zůstávala aktivní i nadále, nakonec však ústí ve velmi hořkou porážku 1:2...

První poločas v podání birminghamských velmi nápadně připomínal ten druhý pohárový proti Leicesteru: útočit, útočit a ještě jednou útočit. Co bylo především osvěžující pro fanoušky Aston Villy, byla potom skutečnost, že domácí nepřestali tlačit na soupeřovo vápno ani po Sinclairově důrazné hlavičce z 20. minuty, která vínové poslala do vedení.

Být ještě na lavičce Villy Paul Lambert, jeho svěřenci by se dost možná zatáhli. Sherwood nicméně své ovečky dál hnal dopředu a birminghamským se v relativně uspokojivém množství dařilo dostávat balony do soupeřovy šestnáctky - leč bez kýženého výsledku.

Na apetitu Villans nic neubrala ani událost ze samého sklonku první půle, kdy se Mame Diouf prosadil po Irelandově centru. Naopak, domácí tým vstoupil do druhého dějství velmi aktivně a kousat přestával teprve, jakmile se blížil samotný konec zápasu; především vinou špatného zapojení útočníků, kdy ani jeden z trojlístku Benteke-Agbonlahor-Weimann na dnešním duelu nezanechal žádnou výraznou stopu.

Rozhodující moment utkání potom nadešel až ve třetí minutě nastavení, když Ron Vlaar ukázkově ztratil hlavu, přispěchal s nepochopitelně neobratným penaltovým zákrokem a krom toho, že se nechal po druhé žluté kartě vyloučit, skrze Mosesův pohodlný pokutový kop také připravil svůj tým o vitální jeden bod z důležitého derby.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Burnley FC 1:1

21.02.2015 16:00

Góly: 14. Branislav Ivanović - 81. Ben Mee

Zbytečná ztráta dvou bodů před náročnou závěrečnou fází Premier League. Chelsea doma s Burnley jen remizovala 1:1, když neudržela vedení nabyté po brance Ivanoviće. Domácí kromě vykartovaného Matiće poškodil i sudí Atkinson, který v první půli odepřel Chelsea minimálně jednu penaltu, aby pak před inkriminovaným červeným incidentem nepochopitelně neodpískal nebezpečný Barnesův zákrok. Využití přesilovky nakonec hlavou zařídil Mee.

Burnley ve většině zápasů v posledních týdnech svého soupeře vždy potrápilo, jen výsledkově se trápilo a vzhlíželo na drtivou část tabulky z předposlední pozice. Ani dnešní zápas nebyl výjimkou, úvodních deset minut byli hosté proti Chelsea dokonce lepším týmem. Clarets zahrozili po rohovém kopu i střelou Barnese - Courtois však předvedl jisté zákroky.

Po čtrnácti minutách pak zafungovala vynikající spolupráce na pravé straně vápna, kde skvěle zapracoval Cuadrado, ještě lépe Hazard a na přední tyčce zakončující Ivanović se jako obvykle nemýlil - 1:0. Srbský obránce tím jen potvrdil báječnou střeleckou formu, v posledních šesti soutěžních zápasech skóroval už počtvrté. Obstaral tak většinu ze sedmi gólů od odvetného semifinálového zápasu ligového poháru s Liverpoolem.

Neuplynula ani půlminuta a Chelsea se hnala za druhou brankou, s Oscarovou nepříjemnou střelou měl Heaton velké problémy. Jenže Burnley se nevzdávalo, tradičně na Blues vyrukovalo s obrovským entusiasmem a odhodláním. Domácí se tím dlouho nemohli vypořádat a jejich hra byla v prvním dějství poněkud rozháraná.

Přesto Chelsea měla mít možnost zahrávat alespoň jednu penaltu. Když v ofenzivně aktivní Ivanović nastřelil ve vápně ruku Kightlyho, sudí Atkinson nepochopitelně mlčel. Zkušený arbitr si u Mourinha nenapravil reputaci ani při druhé sporné situaci krátce před přestávkou, kdy kapitán Burnley Shackell oběma rukama srazil v šestnáctce k zemi Diega Costu.

Burnley na Stamford Bridge rozhodně nepůsobilo nijak odevzdaným dojmem, i po změně stran to byli Clarets, kdo poprvé zazlobil. Barnesovu tečovanou střelu z rohu šestnáctky musel Courtois s obtížemi vyrážet na roh. Za domácí se o nebezpečí staral Diego Costa. Po Hazardově přihrávce jej zradilo málo razantní zakončení, při centru Ivanoviće zase na vysoký centr nedosáhl.

Postupem času se nápor Chelsea zvyšoval, většinou se však jednalo o neefektivní obléhání. Burnley navíc dvacet minut před koncem dostalo možnost přesilovky, když Barnes nejprve málem zlomil Matićovi nohu, aby na něj jindy ledově klidný srbský záložník doslova zběsile vystartoval a srazil ho k zemi. Rozhodčí nemohl jinak než udělit červenou kartu; že však zákrok Ashleyho Barnese nebyl oceněn ani faulem (!), je nicméně korunkou na velmi zvláštně odřízeným zápasem v Atkinsonově podání.

Burnley bylo pochopitelně na koni a deset minut před koncem měl královskou šanci na vyrovnání. Barnes se dostal k odraženému míči na hranici vápna a jen perfektní Courtoisův zákrok Chelsea udržel ve vedení. To však domácí ztratili vzápětí, když se po rohovém kopu Trippiera prosadil hlavičkou Ben Mee.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester United 2:1

21.02.2015 16:00

Góly: 30. Sung-yueng Ki, 73. Bafétimbi Gomis - 28. Ander Herrera

Nejlepší výkon Manchesteru United za poslední dobu, a přece je z toho teprve druhá ligová porážka od měsíce listopadu. Takhle nelogický někdy fotbal zkrátka dokáže být. Swansea si naproti tomu hvízdá, když poprvé v dějinách dokázalo v jediné sezoně skalpovat ManUtd hned v obou prvoligových kláních...

Garry Monk, manažer labutí, se před výkopem odhodlal k odvážnému činu a vůbec poprvé vsadil na takzvaný diamant uprostřed pole - zřejmě ve snaze zabránit dominanci Ángela Di Maríi s Waynem Rooneym. A to se zpočátku dařilo; dokonce takovým způsobem, že na druhé straně mohl Bafetimbi Gomis jen uvnitř úvodní desetiminutovky hned dvakrát skórovat. Jednou dokonce musel Herrera proti jeho hlavičce zasahovat až na brankové čáře.

Manchester United nejprve hrozil jen sporadicky, například skrze van Persieho pokus a premiérovou Rooneyho střelu mezi tři tyče v tomto kalendářním roce. Ovšem jakmile si u hostů konečně všechno sedlo, byla to naprostá paráda. Ve 28. minutě si Rooney s Di Maríou pěkně vyměnili míč, z čehož rád těžil Ander Herrera prostřednictvím vlastního "angličáka".

Potud to tedy ještě z pohledu ManUtd šlo. Jenže ihned za další dvě minuty se Ki Sung-yueng drze prosadil po centru Shelveyho a nastartoval tak překvapivý obrat Swans.

United se sice po přestávce snažili zklidnit doposud spíše zběsilý tok zápasu a sem tam zatlačili labutě nepěkně hluboko, aby Rojo z vynikající pozice odmítl vrátit favoritovi vedení, ale nakonec to byla domácí houževnatost, co se dočkalo odměny. Čtvrthodinu před koncem se totiž Shelveyho rána ze střední vzdálenosti otřela o Gomise a našla si svou cestu za záda De Gey.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Bromwich Albion 0:0

21.02.2015 16:00

Góly: -

Sunderland pokračuje ve výsledkové mizérii, když v domácím utkání s West Bromwichem nedokázal skórovat a vybojoval pouze bod. V devíti zápasech tak Gus Poyet zvládl vyhrát jediný, zatímco Tony Pulis poosmé z devíti soutěžních klání neprohrál. Oba celky nyní dělí dva body ve prospěch Baggies - o udržení tak bojují oba dva.

West Brom byl navíc v úvodním dějství několikrát tím šťastnějším - v první řadě při faulu Lescotta, který zamezil Dannymu Grahamovi postupovat osamoceného na gólmana. Stoper však vyvázl se žlutou kartou. Sunderland pak může spílat čárovému rozhodčímu, který pro ofsajd neuznal regulérní gól Adama Johnsona.

Co se týče další ofenzivní aktivity, bylo utkání velice skoupé. Branku minul anglický navrátilec Jermain Defoe a patrně nejlepší zákrok zápasu si připsal Ben Foster krátce před přestávkou po ráně Sebastiana Larssona.

Druhé dějství rovněž neoslnilo, Sunderland byl lepší, ale hrozil jen po rohových kopech. Vergini hlavičkoval mimo, střídající Wickham pak srazil Johnsonovu ránu přímo k Fosterovi. Mackems tak už potřinácté v sezóně remizovali.

Více informací k zápasu

Hull City - Queens Park Rangers 2:1

21.02.2015 16:00

Góly: 16. Nikica Jelavić, 89. Dame N'Doye - 39. Charlie Austin

Dame N’Doye je pro Hull naprostou spásou. Tigers pod vedením senegalského útočníka i podruhé zvítězilo a opět díky spolupráci útočného dua. Vítězství nad Queens Park Rangers zajistily Hullu branky Jelaviće, N’Doyeho i červená karta Joyeho Bartona, jenž bránil debutanta Furlonga až příliš aktivně.

Dvě utkání zpět byl Hull v sestupovém pásmu; dvě utkání Dame N’Doyeho v základní sestavě a Tigers jsou patnáctí se čtyřbodovým odstupem od nebezpečí. Posila z Lokomotivu Moskva zařídila tři branky, Jelavić byl u dvou a Steve Bruce najednou našel ideální útočné duo.

Nikica Jelavić se gólově prosadil už po čtvrthodině hry. Huddlestonův dlouhý míč odvrátil Caulker trestuhodně jen před sebe, kde chorvatský forvard nadšeně čekal. Jeho gólová volej byla nad Greenovy síly.

Velmi důležitý moment zápasu se udál o dalších patnáct minut později a opět znamenal pro hostující QPR obrovskou nepříjemnost. Debutant Furlong zajel do Jelaviće a hráči Hullu požadovali vyloučení. Kapitán Rangers Joey Barton svého spoluhráče bránil natolik, že okatě rukou atakoval dva protihráče a byl poslán pod sprchy.

Svěřenci manažera Ramseyho však ještě do poločasu stihli vyrovnat - král centrů Matt Phillips potřetí ve dvou zápasech našel ve vápně skórujícího kolegu - tentokrát Charlieho Austina, jenže hlavou překonal McGregora a čtrnáctou brankou v sezóně se osamostatnil na třetí pozici tabulky střelců.

Přesto to byli hráči Tigers, kdo se smál naposledy. Jmenovitě Dame N’Doye, jenž tak stylově oslavil jubilejní třicáté narozeniny. Centr Robbieho Bradyho z levé strany našel útočníkovu hlavu a Robert Green byl opět bezmocný.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Arsenal FC 1:2

21.02.2015 16:00

Góly: 90+4. Glenn Murray - 8. Santi Cazorla (pen.), 45. Olivier Giroud

Jen kousek scházel k tomu, aby Kanonýři ze Selhurst Parku odjížděli jako zpráskaní psi. Arsenal nad Crystal Palace nedominoval ani chvíli a šťastné poločasové vedení 2:0 nakonec udržel jen za pomoci brankové konstrukce...

Gunners se takto posouvají před Manchester United a skrze zvládnutý výjezd na tradičně nehostinné hřiště značně vylepšili své vyhlídky na Ligu mistrů. Žádná selanka to ale opravdu nebyla, ačkoliv se Arsenal velmi brzy ujal vedení díky ošklivému zaváhání debutanta Souarého a následné penaltě Santiho Cazorly.

Pro Crystal Palace šlo o nešťastný první poločas. To dokumentovaly jednak opakované záběry, jež prokázaly, že k osudovému faulu došlo spíš ještě před pokutovým územím; jednak příští průběh úvodního dějství, během něhož se Arsenal nezvládal vypořádávat především s dvojicí Zaha-Puncheon a sám hrozivě nestačil uprostřed pole.

Přesto se Kanonýři ještě před pauzou vytasili s druhým gólem, když v podstatě vůbec první zdařilou přízemní kombinaci po kolmém pasu Alexise nejprve zakončoval do Speroniho Welbeck a pak z dorážky doklepával míč do sítě doposud neviditelný Olivier Giroud.

Pasivní, zatažený, na inkasovaný gól čekající - nějak takhle nastoupil do druhého poločasu Arsenal a chvílemi to v jeho vápnu vypadalo opravdu krušně. Stejně to ale nakonec - v naprostém souladu s dosavadním průběhem zápasu - byli zase hosté, kdo se v 57. minutě vytasil s první velkou a konkrétní šancí druhého dějství. Özil si při čekání na Alexise zacvičil se soupeřem a Chilanově koncovce z ideální pozice potom scházely jenom milimetry.

Alan Pardew ihned vzápětí vysvlékl Yalu Bolasieho a pod jeho taktovkou Crystal Palace pokračoval ve viditelné převaze, když sám konžský křídelník jednou předvedl parádní, leč nemastně neslaně zakončené sólo. Arsenal mezitím zalézal čím dál hlouběji a po příchodu Gibbse s Gabrielem dokonce uzavíral utkání rovnou se šesti obránci. Což se mu mohlo hrubě nevyplatit.

Ve čtvrté minutě nastavení totiž Glenn Murray posunul volně poskakující míč do sítě, aby okamžitě vzápětí po vynikajícím centru Bolasieho hlavičkoval do tyče. Jaká smršť, a jaká smůla pro nebojácné Eagles!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC26186256:2260
2.Manchester City26167356:2555
3.Arsenal FC26146649:2948
4.Manchester United26138544:2647
5.Southampton FC26144838:1946
6.Liverpool FC26136738:2945
7.Tottenham Hotspur26135841:3644
8.West Ham United26109738:3039
9.Swansea City26107930:3437
10.Stoke City261061030:3436
11.Newcastle United26881031:4232
12.Everton FC266101033:3728
13.Crystal Palace26691128:3727
14.West Bromwich Albion26691124:3427
15.Hull City26681225:3526
16.Sunderland AFC26413922:3625
17.Queens Park Rangers26641627:4522
18.Burnley FC264101225:4422
19.Aston Villa26571413:3622
20.Leicester City26461624:4218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1157)

Přidat komentář
miezto

Nasri mel pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Melda

Reagovat
TheAdy

V čem ?

Reagovat
Tuxedo

že v ManCity bude zbierať trofeje

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešné výsledky sú neuveriteľný príbeh

Reagovat
Nikikrew

a zajtra este rupne Spuds a Pool remiza a to bude ideal

Reagovat
vrabejka

Přestan snívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vůbec, fandíme Saints

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Máš si to přebrat tak, že z LFC mám větší strach, a ne tu blít ;-)

Reagovat
vladis271

mal som dať " " " " bola samozrejme hovadina. Ale vy si 3. flek uhráte. My si to dúfam rozdáme s MU o 4. miesto.

Reagovat
Counter

V tomhle bych vám i fandil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

vrchny hater United? No shit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

A taky Spurs, Liverpoolu a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
Dawon

Je cas udelat LM pápá

Reagovat
Sandstorm

V tom případě je čas udělat i Van Gaalovi papá a to je na tom to pozitivum.

Reagovat
Pigeon

co udělal dnes špatně?

Reagovat
Sandstorm

To právě neni jen o dnešku. Ale celkově o tom, jakým stylem a filosofií se prezentuje. To prostě k United nepatří.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Jonjo je veľký pán. Na jeho počesť si idem kuknúť HP Dary smrti 2 a budem fandiť Voldemortovi.

Reagovat
fenixLFC

aj tak prehra

Reagovat
cubazi

Reagovat
Hai

Reagovat
nani92

LVG

Reagovat
Sandstorm

out

Reagovat
nani92

ešte nie, ešte o musí aj kiwwi vyhadzovať

Reagovat
Sandstorm

ježiš...ten mu bude lézt do prdele ještě do konce března

Reagovat
Milan.B

a mancunian

Reagovat
dantetomas

To netreba, ten uz je v kiwwiho prdeli tak, ze je to vlastne jedna osoba

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Counter

Arsenal have won 15 of their last 19 matches in all competitions.

Slušná konzistence, jen ti Saints a NLD v tom straší.

Reagovat
afc

Hlavne to zacalo s navratom Koscielneho a obrana inkasuje len minimalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pořádný soupeř je pořádný soupeř, no

Reagovat
Counter

Ale body za porážení těch slabších jsou jedny a ty samé.

+ ManCity venku samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

A to nám chytá Ospina.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo byť 19/19

Reagovat
Trand

Sice má odchytaných 9 zápasů podle ef, ale ok no. Už to tady začíná být ostré, ty dva tábory Ospina vs. Szczesny. Asi by je měl oba AW prodat a vzít zpátky Almuniu, to bychom se rychle sjednotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď to je sranda, nikto (možno okrem Aimarovho kúsku pod preview) to nemyslí úplne vážne.

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

srandujem, Ospina je überkokot

Reagovat
Counter

Neboj, já i Suník jo.

Reagovat
Counter

Když se daří, musí se přejít k těmhle nadneseným žabomyším válkám

Reagovat
smazaný uživatel

ale Hliníka by som bral, škoda, že ukončil kariéru

Reagovat
Trand

Koukal jsem na jeho fotky teď a zjistil jsem, že mi docela chybí.

Reagovat
Lacko_Boh

tak to znelo...divne

Reagovat
Trand

Vypadá tam sympaticky.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Krása.Tušil som že MUFC zakopne.Zajtra musí ešte Soton.Ak sa tak stane tak Arsenal 3. miesto.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
iamek

Jak hrajeme totalni sracku, tak vzdy to nejak ukopem a dneska docela koukatelne a nejsme schopni si pripravit vubec finalnku. Roo a RvP naprosti, ale naprosti tragedi. Ty dva nebude chtit v lete ani nikdo koupit :(. Jak vidim los, tak papa TOP4. tenhle kadr mel bojovat o titul a ne, ze budeme radi za EL. Fraska tohle. Zelva jen cumi, pise si do sesitku, vali kukadla ... GIggs jen jak opicka prisluhuje. No jo skoncime jak tragedi z Poolu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Dawon

Rooney hral dneska podle me hodne dobre, delal presne to v cem je nejlepsi, kolem vapna si hledal prostor a tvoril...to RVP uz asi 3. zapas v rade netrefil branu, a ze tam mel par hodne slusnych sanci

Reagovat
vrabejka

Snad neskončíte jak Everton

Reagovat
Infernoqt

já vím, že se snažíš "rejpat", ale víš o tom, že i na provokaci potřebuješ mozek? pak je to jen křičení do tmy

Reagovat
Melda

To samé se dá říct i o té první provokaci, která tomu předcházela

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc

United tu LM proste nedaju s tym losom co ich caka a pri trapnych away vysledkoch.

Reagovat
Minister

Výborné výsledky zatiaľ...

Reagovat
Miguel19

Bohužel. Dnešní zápas jde z velké části na Matiče. Zákrok to byl na doživotí, ale i tak si tohle nemůže dovolit. Přišli jsme o body, přišli jsme o něj do důležitých zápasů. Totální zkrat.

Ale i přesto jsme to měli udržet, však Burnley bylo rádo, že si nahrálo. Tam byla klíčová chyba před tím rohem, měli jsme možnosti míč odkopnout, ale hovno..

Jinak Atkinson by měl za dnešní výkon odevzdat licenci. Tolik hrubých chyb, co ovlivnilo zápas. Pěkný.

Reagovat
Pipo123

Já Matiča chápem, reagoval ešte docela v pohode keď len strčil do súpera, mohol mu kľudne jednu prasknúť po hlave a nikto by nemohol povedať ani slovo.

Reagovat
eder

I kdyby mu tu nohu ukopl, tak za oplácení jasná červená bez pardonu.

Reagovat
Arbiter

Nemanjovi bych to nevyčítal. Nevím proč, ale prostě poté, co jsem viděl, kde měl nohu, Matićovu reakci chápu. Byla stupidní, ale chápu ji. Navíc i bez něj jsme si měli to vedení udržet. Horší je ta absence proti Spurs, no...

Reagovat
Miguel19

Hele já ji taky chápu, ale prostě si to nesmí dovolit.

Reagovat
Arbiter

Nesmí, no. Jenže když víš, že proti tobě fauloval borec, který měl dost nebezpečných zákroků během zápasu a mohl ti ukončit sezónu, tak se to prostě pochopit dá...

Reagovat
Arbiter

kde měl nohu Barnes*

Reagovat
Manik...

Já bych mu to odpustil. Jasně, nesmí se to takovému hráči stát, ale je taky jen člověk. Mně tohle nějaký hovado udělat, tak mu tam dám dělo

Reagovat
Arbiter

To, že jsme remizovali, mě nějak netrápí, ale to, že nám bude chybět Matić proti Spurs, to vážně zamrzí. Na druhou stranu mohl být out do konce sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Matič je velká ztráta ale lepší ho nemít na 3 zápasy než do konce sezony. Navíc nechápu kam Atkinson koukal při tom faulu..

Reagovat
Manik...

Třeba to Ramires zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Tento zápas nebyl proti Swansea, nýbrž proti 2 hráčům. Ať už dominoval Korejec nebo Shelvey, na nás to stačilo. A s lítostí musím uznat, že Swansea na nás již delší dobu umí. Ať už se stáhne a nechá nás obléhat, dominuje v koncové fázi a věří si na nás. Proto si zasloužili vyhrát. Co se sestavy týče, rotoval bych to jinak, ale nemyslím si, že změna trenéra by posunula tým dopředu. Už bychom se měli usadit a počkat do léta, LVG ví, co týmu právě chybí, a čekám v létě záplatu na dané posty. LM zřejmě nedáme, ani s ní nepočítám, ale pokud se k ní dokopeme, bude to velké plus. Jen doufám, že posily získáme i s tím faktem, že opět nebudeme figurovat v této prestižní soutěži. Celkově od této sezóny už moc nečekám, zápasy rád dokoukám jen jako prostý, neutrální divák, který nebude hodnotit a raději ani komentovat naše veškerá utkání. S úspěchem v FA Cupu budu držet palce, ale není to tak podstatné, jako post v LM. Každopádně je to pro nás zatím reálnější šance, než v lize. To vše s ohledem na nadcházející utkání. Co bych rád od Vás fanoušků očekával, byl bych rád, kdybyste měli pochopení pro trenéra a nechtěli jeho vyhazov, ničím si nepomůžem. Ta hra přijde, je tam jistá mezera v defenziní části hry, opravdu se mi nelíbí Blind svým pohybem a rád bych hrál na krajní záložníky, ale já nejsém trenér. Těším se na Depaye a oživení naší hry v příští sezoně. Výsledky příjdou, jen musíme věřit, že získáme dobré hráče na dobré posty toto léto.

Reagovat
iamek

LVG, Giggs a ti holandske podrztasky out

Reagovat
Sandstorm

Giggs taky? Ti jebe ne? Holandani at jdou do pice, ale Giggs fakt ne

Reagovat
iamek

Ti jebe si rikej tve stare treba. Co Giggs jako asistent udelal ? Jen opakuje dokola stejne fraze. Jako asistent pod Moyesem nic, jako hl. trener nic, pod LvG nic ... Stava se z nej obycejna figurka bez vlastniho nazoru. Vsichni az tahnou. Max bych nechal trenera golmanu, prtz ten ocividne dela top praci. Ale je mi jasne, ze kdyz prijde novy manager ( kezby ), tak si pritahne svojeho kone.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Melda

Zvláštní, jak tu čtu od fanoušků MUFC, že už ani nepočítáte s LM, my fans LFC jsme 3 pozice za vámi a věříme, že ji ukopeme.Ale je pravda, že ten los máte těžký a podle otho co čtu, tak výkony taky nic moc.Popravdě ale přál bych vám ty poháry, na druhou stanu i Sotonu, jejich práce a hlavně jejich storry je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea matný výkon ale co nepískli za jasnou penaltu? Borec má rozpaženo jako na letišti, míč chytí rukou a nic . Jinak Matič neměl oplácet ale ten zákrok na jeho stojnou nohu, to byl fakt chlív a ten hráč Burnley vyvázl bez karty. To je silný tabák, asi se čekalo, zda Matičovi tu nohu zlomí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/EvenLoathsomeHound

jestli za tohle Barnes nedostane dodatečný trest, tak ať jde celá FA do prdele... Ale já zapomněl, to by museli noviny vydat desítky článků, aby se s tím něco dělalo...

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
Arbiter

trest by nedostal ani kdyby vydali desítky článku. Rozhodčí to holt viděl, přes to nejede vlak...

Reagovat
vodka

ale pořád nechtěný zákrok, Barnes neni nějaký zákeřný pravidelně prasící hráč...

Reagovat
Manik...

Ale nedostal žlutou, takže je šance, že ho ještě potrestají...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byl písklý faul, nemají na to "oprávnění". Myslíjm ale, že na toho Matiče to ani jako faul nezapískal.

Reagovat
Manik...

Aha, tak já měl dojem, že rozhodčí musí udělit kartu aby nemohl hráč být dodatečně potrestán, nejspíš máš pravdu

Reagovat
iamek

Nechteny zakrok. Snad Matic dostane vice nez 3 zapasy. Silena reakce. Prase

Reagovat
Arbiter

nechtěný možná, ale dost nebezpečný...

Reagovat
iamek

To kazdopadne.

Reagovat
Arbiter

každopádně Matić žádný trest navíc nedostane, nezaslouží si ho a ta reakce je sice hloupá, leč relativně pochopitelná. Barnes měl víc prasáckých zákroků během zápasu...

Reagovat
Pipo123

Šialená reakcia ? veď nič nespravil len do neho strčil

Reagovat
smazaný uživatel

Šílená reakce? Po tom co by mi takhle málem zlomil nohu, bych mu tam ještě jednu vlepil.

Reagovat
iamek

Tak vy hazete cernochy z metra ven, takze me vase reakce neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Teď si dokázal, že rasista si možná tak ty

Reagovat
iamek

Cernoch je rasisticke uz taky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim o tvém "házení všech do jednoho do pytle" na základě pár blbečků. A tuhle konverzaci končím

Reagovat
fenixLFC

nie do jedneho pytla, ale z jedneho metra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Ne, neděláme to my, tohle je tak trapný sakra.

Reagovat
jacobT

Vôbec sa Matičovi nečudujem

Reagovat
Minister

fuuu... tak to je hnus

Reagovat
Arbiter

a fuj, ten zákrok je odporný, Matić může být vážně rád, že neodjížděl na nosítkách...

Reagovat
Sandstorm

spiknutí. Ne jako Matič může bejt rád, že nemá zlomenou haksnu. Takový kopáči jako Barnes nemají v PL co dělat.

Reagovat
Pigeon

soudě dle druhého záběru bych mu teda trest nedal

Reagovat
Arbiter

komu?

Reagovat
Pigeon

Barnesovi. odehrával míč a Matic mu ho ustřelil. Nebyl to hezký zákrok, nicméně nic úmyslného. Žlutá. Ten první záběr je dost zkreslující

Reagovat
Whitemedia

wow, za takový zákrok žlutá..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha 2. záběr je totiž hodně průkazný

Reagovat
Pigeon

určitě víc jak ten první, který neukazuje kontext

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdi do prdele prosímtě Ty bys mu jí nedal, i kdyby Matičovi tu nohu zlomil..

Reagovat
Whitemedia

tak kdyby mu zlomil nohu neúmyslně

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť chudák Barnes ani Matiče nemohl vidět, že jo

Reagovat
Pigeon

Není lehké jít proti proudu, nicméně někdo vám tu pravdu říct musí

Reagovat
Miguel19

Jakože za to neměla být rudá karta s trestem?

Reagovat
Whitemedia

ne, protože chudák Barnes je v tom nevině..

Reagovat
kiwwi

a la Charlie Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není ala Charlie Adam. Adam je tlusté prase, co je všude pozdě a proto prasí. Tohle je úplně něco jinýho.

Reagovat
eden_h

podla mna tam nebol umysel ziadny, jednoducho hral loptu a matic tam bol neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

hnusný zákrok

Reagovat
Side

ty pičo, fuj

Reagovat
Dawon

au au au fuj, tohle je fakt hnus...asi se Maticovi ani nedivim za tu reakci

Reagovat
Bakary3

Hnusnej zakrok,ale umysl v zadnym pripade.

Ale samozrejme, i nechtenej faul je faul a neboli o nic min, spis naopak.. kdyz se na to takhle bude nahlizet, trest dostane, ja bych ho ale dodatecne netrestal, nestastna nahoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Matičovi se vůbec nedivím..

Reagovat
smazaný uživatel

me teda prislo ze chtel hlavne odehrat mic. to ze mu to na posledni chvili vypichnul je proste smula ale ten pohyb uz nejde zadrzet. ja tam umysl nevidim

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

prasáckej zákrok, kterej smrděl sádrou. Tam prostě musí přijít trest.

Reakce Matiće? Plno hráčů by zůstalo ležet na zemi a simulovat zranění, aby si vyválela pro soupeře redku, on si to šel vyřídit ručně. Podle pravidel dostane flastr, ale lidsky ho trochu chápu.

Reagovat
off-olda

Snad se Atkinsonovi už nikdy nepostaví a přeji mu, aby začal chodit pozpátku. Idiot.

Reagovat
FUnk

kdyz tak si veme viagru

Reagovat
Sandstorm

S tímhle Scholsovo tvrzením na naprosto ztožňuju.

“Part of being a Manchester United player under Sir Alex Ferguson, perhaps the most important part of being one of United’s attacking players, was that when you were in possession you had to take risks in order to create goal-scoring chances. It was not an option; it was an obligation.

“In the periods of my career when I stopped passing the ball forward, or when I stopped looking for the risky pass that might open up a defence, the consequences were the same. The manager stopped picking me. I got back into the team when I went back to doing it the way he wanted.

“United’s history was built on attacking football, which does not always mean that the team kept clean sheets or did not concede chances. Why do you think United have had some of the best goalkeepers in the world over the years? They needed them because the team committed so many players forward.

“It does not give me any pleasure to say that at the moment I am struggling to watch Louis van Gaal’s team with any great enjoyment. They beat Burnley on Wednesday night but it was Burnley who had by far the best of the first half.

“At times, United’s football is miserable. To beat opposing teams you have to attack, and to attack you have to take risks. Too few of the players in the current team are prepared to take those risks.”

Kdo stojí za Van Gaalem snad ani nemůže být MUfan!

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Sandstorm

Promin kiwwi, ale ty seš fakt pytel sraček a stydim se, že někdo jako ty, fandí MU. Už bys mohl mít trochu rozum přece a přitom se chováš furt tak naivně a dětinsky. To že někdo trénuje MU, neznamená, že ho musim hned milovat. Van Gaal nikdy nebyl sympaťák, spíš naopak a já se z něho neposeru jako ty.

Reagovat
kiwwi

porozpravaj sa o tom s iamekom, rozumiete si

Reagovat
iamek

Vsak ty kasparku uznas chybu jako u Moyese, ktereho jsi tady branil do posledniho kola.

Reagovat
Sandstorm

na konci března už by mohl tu hlavu z Van Gaalovy prdele pomalu vytahovat...

Reagovat
iamek

Je to hodne realne :). Uprimne tohle jsem po uzasne priprave necekal :).

Reagovat
Sandstorm

Já taky ne. Velký naděje jsem do něj vkládal.

Reagovat
Sandstorm

To neni pravda. Iamek to bere až moc radikálně. Já se to snažim brát rozumně...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nedarí sa, gloryhunteri si nadávajú, #MichalSrandaStrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

nemůžem rozbourat, co jsme vybudovali... ty risky přijdou a budou a de facto náznaky tam jsou i teď, jen já to cítím, že ten tým se na víc nezmůže, máme slabou pozičnost a balanci mezi obrannou a záložní řadou, ba dokonce někdy i kvůli složení se tento balance přenese mezi útok a zálohu, ale to není případ dnešního utkání, chce to čas, nemůžeme si dovolit další rok, v létě přijdou posily a jak se to do Vánoc nezmění, můžem uvažovat o změne, ale určitě to bude o 100% lepší, LVG je dost vyspělý kouč, aby toto věděl, o Moyesovi bych si toto říct nikdy nedovolil... a navíc, hodnotíme po zápase se soupeřem, kde víme, že Swansea na nás dlouhodobě umí. I pod Safem jsme museli dřít z posledního, abychom doma vyhráli. Je to anti styl, kde se zatáhnou a naše chyby a špatná pozičnost jim dovolí ty šance z breaku využít.

Reagovat
iamek

nemůžem rozbourat, co jsme vybudovali...

Reagovat
Sandstorm

Zatim jsme toho právě moc nevybudovali. A za tu sezonu sem si udělal na LVG takovej názor, že nechci, aby on nadále v MU něco budoval. Čili pokud se nedá LM, je třeba to řešit ihned jako s Moyesem.

Reagovat
iamek

Reagovat
66pepo66

Jasne. Budeme menit trenera kazdy rok ze? Tak sa z tych sraciek nikdy nedostaneme.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to psal Neville, co uz prestat vsechno porovnavat s tim jak to bylo pod SAFem? Nikam to nevede a uz se to nikdy nevrati. Z jednoho prosteho duvodu. Nikdo takovej jako SAF tu proste neni.

Reagovat
avicii

boha zajtra musime vyhrat

Reagovat
Hachim Mastour

S šťastím ukopete EL.

Reagovat
smazaný uživatel

S šťastím

Reagovat
Melda

Doufám v to.Na Saints umíme.A při troše štěstí se dostat před Spurs.A postupně i před Saints a MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne 3 !!!

Reagovat
kiwwi

neskutocne frustrujuci vykon na urovni "odohrajme to nejak bo musime, vyplata na ucet pride tak ci tak"

zostava skvela, striedania super, vsetko jak sme si priali, ale aj tak tie lemry sa tam pluzia po tom ihrisku jak nadrogovani

Di Maria neskutocny traged, k Persiemu sa radsej ani nevyjadrujem...ked Falcao sedi kvoli tomu ze nehra dobre, tak Persie by nemal byt na zapasy ani nominovany

Reagovat
iamek

A Wilson cuci doma na nas v telce

Reagovat
Counter

LVG snad ví, proč ho stavět do základní sestavy, jak si můžeš dovolit něco takového zpochybňovat?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

si myslí, že vie viac než manažér? internetový hrdina, no.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
nani92

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mu dáváte

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, to sa mu len vracia to, čo písal on 2 roky dozadu, keď sme debatovali o zostavách Arsenalu. Ale nie je to prvý, ani posledný krát, čo si tak nakakal do úst, no.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozlúskol si to

Reagovat
kiwwi

co to zasa meles?

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa vykrúca

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

z coho prosim ta?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kenneth

Reagovat
avicii

ten Di maria...vsetci riesia nasho Maria aky to bol tragicky nakup ale Angel za 60 mega teda sakra bieda, taky hrac musi mat vplyv na muzstvo ako Suarez alebo Alexis....

Reagovat
vladis271

aj mal, ale na začiatku sezóny. Neviem čo sa s ním stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ten Alexis v poslednej dobe...

Reagovat
Counter

Suárez ten vliv nemá o nic větší než DiMa.

Reagovat
kiwwi

Suarez hra v Barcelone asi tak 10x lepsie ako Di Maria u nas

Reagovat
Counter

Celá Barcelona hraje asi tak 10x lepsie ako ManUtd.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

Tyvole.. a ne snad?

Reagovat
teenz

Reagovat
FUnk

10x je malo

Reagovat
kiwwi

to je pravda...a?

Reagovat
Melda

Reagovat
Leo Rekordman

to su ale jablka a hrusky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suarez v barcelone je prvni, nebo druha nejvetsi hvezda tymu?

Reagovat
Counter

No rozhodně si nemůže stěžovat na nějaké přehlížení, s DiMou teda LVG pozičně čaruje víc

Reagovat
vladis271

pretože v Barce nemá tak dobrých spoluhráčov ako mal v LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
eder

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost..

jen není tak dominantní jako v Live..

Reagovat
Sandstorm

Při tom zezačtku vypadal hodně slušně. Pak šel ale postupně dolů a dolů...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Jen se veze na bide celeho tymu. I kdyz start sezony mel neuveritelny. Clovek na takoveho top hrace u nas nebyl ani zvyklej.

Reagovat
Dawon

pritom ze zacatku tak hral...ja tomu prsote nerozumim co posledni 2 sezony delame s hracema, ze z nich naprosto vymlatime veskerou kvalitu a sebevedomi

Reagovat
Dawon

Dneska toho proste LVG nejde moc vytknout...stahnout Shawa jako jednoho z nasich nejnebezpecnejsich hracu bylo sice divne, ale pravda je takova, ze to Young fakt vyrazne ozivil

Po strasne dlouhe dobe sme venku soupere pomerne velkou cast zapasu fakt jasne prehravali a stejne je z toho hovno...co predvadi di maria a RVP posledni dobou je fakt desive

Kazdopadne aby to nebylo vsecko jen takhle depresivni, tak velke pozitivum dneska byl Herrera, ten hrac proste musi hrat kazdy zapas, protoze to je presne to, co nam v zaloze zoufale chybi

Reagovat
iamek

Herrera skvelej, ale jak v 77 minute vypustil dva souboje a jen maval rukou ... To je na facku tohle.

Reagovat
Dawon

ja mu to aji odpustim za to, ze je to nas jediny zaloznik, co je schopny hrat rychly fotbal smerem k souperove brane a neboji se zkusit riskantnejsi prihravky...a minimalne v tom jednom pripade to pramenilo z toho, ze skvele pressoval a kdyz se otocil, tak zjistil ze je na to sam...to se mu ani moc nemuzes divit, ze ho to nasere

Reagovat
Sandstorm

Já bych mu právě dnes vytkl ta střídání. Young mohl vystřídat slabého Di Maríu místo aby střídal Shawa a Peršan měl jít taky dolů. Mata mohl přijít dříve a Valencia měl hrát od začátku.

Reagovat
Dawon

tak problem je v tom, ze dneska bylo na stridani tak 5 hracu, takze to jde pak tezko...souhlas ze zrovna Shawa bych nestahoval, ale misto ADM by podle me young nemel na tu hru takovy dopad jako na beku

Reagovat
Nikikrew

Debuchy co najrychlesie na travnik. Mam rad Chambersa ale neskutocne ma sere kolko centrov prejde cez neho. Nebyt dnes znova vybornej stoperskej dvojici, sme bez bodu. Kurva som tak nasraty na ten koniec ze az. Absolutne nezvladnute a odflaknute, kebyze to skonci 2:2 bol by som asi aj radsej.

Chvalabohu za tieto 3 body, na CP sa hra velmi zle. Ich travnik bol mega zly a my zial nie sme tak bojovny tym ktoty by to vydrel na zadku.

Co sa tyka toho Matica, hned mi to pripomenulo sezonu 2010/2011 v Newcasti (bozi zapas) ked Barton surovo prebrusil Diabyho a nasledne ho Diaby chytil za krk a dostal cervenu. Viac menej ten isty priklad, proste hentake zakroky to je na kriminal a mohol mat kludne zlomenu nohu. Emocie su emocie a tym padom by som nevycital nic Srbovi, navyse by som dal trest tomu zmrdovi z Burnley.

Reagovat
Counter

Na Debuchyho si ještě hodně dlouho počkáš, spíš doufej v návrat Bellerína.

Reagovat
Nikikrew

ved toto. Ani Bellerin posledne zapasy nie je tak oslnivy. Aspon ze ta lava strana je stabilna

Reagovat
smazaný uživatel

Zase u Bartona to byla prostě 100% agrese, to se zase u Barnese říct(asi) nedá. Naopak mě ale o to víc štve, že ten zákrok Barnese nebyl ani jeho první na červenou, byl to jeho několikátý stupidní zákrok, za který si zasloužil kartu(a nakonec vyvázne bez jediné karty, což je prostě na facku).

Reagovat
Nikikrew

a prave preto by mal byt dodatocne potrestany.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Shevchenko

Jaká je šance, že Rosa bude v základu v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

pramalá

Reagovat
afc

Dost mala,Ozil a Santi maju zaklad isti.Nastupi na poslednych 20-30min.

Reagovat
Error

Dnešní ztrátu sere pes, ale fakt se bojím, co bude příští 3 zápasy bez Nemanji.

Reagovat
Miguel19

S Tottenhamem a WHU to bude pekelný. Liecester snad dáme i bez něj...

Aspoň bude ready na PSG

Reagovat
Error

Leicester je přeložený, ne?

Mělo by to být Spurs, WHU, Soton. Nic lehkého.

Reagovat
Miguel19

Tak to netuším. Koukal jsem na chelsea-fc.cz

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
slavex

Tam to musí být špatně. Přece nebudem hrát 28. s Leicesterem a hned na druhý den finále se Spurs.

Reagovat
Whitemedia

Přijde o zápasy proti Leicesteru, Tottenhamu a West Hamu..snad to nějak zvládneme

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

do LFC s ním,Coutinho by pri nom vyrástol,krásna konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

No to vůbec.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

chalani,chápem že je v united,preto ten prestup ani neni realny ale imho by sa do lfc hodil..heh ale tak,kto som ja ,že?

Reagovat
fenixLFC

a cim by sa preboha hodil? pohybom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodil.

Reagovat
SunFells

By dostával větší čočku než Mario.

Reagovat
vladis271

čítať jeho blogy? Nie, ďakujem.

Reagovat
fenixLFC

ty si to poriesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

#FreeLVG

Reagovat
r.mrazik

pustit do divociny

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Van Persie ťažko z formy. Našťastie je Holanďan, takže má základ istý.

A po tejto prehre snáď LVG zbadá, že to nefunguje a prejde späť k 352.

Reagovat
iamek

RvP bude hrat i kdyby mel jednu nohu. Obrovska vyhoda pro beky, ze toho trageda nemusi ani branit. Zlaty Mario

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Infernoqt

je frustrovanej, hrajem na něj jinak, než byl zvyklý, míče mu chodí na slabší, pravou, nohu ,celkově dneska se snažil celej tým vydřít něco ze situací, kde pšenka nekvetla

a na druhou stranu máš pravdu, 3-5-2 by bylo dneska vysvobozením a minimálně bod bychom měli, dnes nám to posrali ty mezery, které by tam normálně nebyly, jsi taktik

Reagovat
Infernoqt

posraly*

Reagovat
Svatej

Hodte sem pak prosim nasi tiskovku, Joseho reakce me docela zajima

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme být rádi, že Matič chybí na tři zápasy a ne do konce sezóny. Ten zákrok byl važné odpornej. Jeho reakce byla sice přehnaná, ale vůbec se mu nedivím.

A ty 2 ztracený body nejsou až taková hrůza, spíš mě vážně už začínají štvát ti rozhodčí. Tohle je už vážně do nebe volající. Dneska 2 ukázkový penalty, který Atkinson měl přímo před očima. Kdyby alespoň jednu z nich písknul, bylo by po zápase. Ač jsem byl k Mourinhově "campaign against Chelsea" dost skeptickej, po dnešku už tomu vážně začínám věřit.

Reagovat
off-olda

José Mourinho: "Jsem rád, že nejsem hloupý a že jsem vše pochopil již před několika měsíci." Začínám mít tušení, že jsme do konce sezóny bez trenéra.

Reagovat
iamek

My jsme celou sezonu bez trenera

Reagovat
off-olda

* dvě sezony

Reagovat
Willy Wonka

Moyes měl ještě dostat šanci na další sezónu.

Reagovat
eder

Třeba se v létě zase vrátí.

Reagovat
off-olda

Neskutečný příběh by to byl.

Reagovat
Willy Wonka

Proč ně! Teď vážně,stejně jak jsem si minulou sezónu nepřál odchod Moyese, tak si teď nepřeji odchod Van Gaala. Když manažer dostane tým v takovém stavu jako oni dva, tak potřebuje čas na přestavbu podle svého mínění. Lámat hůl bych nad LVG případně začal až ke konci příští sezóny, kdyby pokračoval v tomhle svrabu.

Reagovat
eder

Rok je málo pro jakéhokoliv manažera v jakémkoliv klubu. Ale doba je dnes jiná - majitelé i fanoušci jsou netrpěliví...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Reagovat
eder

Co si stěžujete? Vždyť jste při té bídě na krásném čtvrtém místě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Feind

rika se tomu karma a joseho to nejhorsi jeste ceka

Reagovat
smazaný uživatel

Co si Mourek zasel, to si taky po zasluze sklizi. Jen tak dal

Reagovat
r.mrazik

rekl bych,ze to byl takovy klasicky "moyesovsky" zapas ze zacatku jeho pusobeni...nejaky tlak,obcas polosance,souper da nahodny gol dva,my prazdny nijaky tlak a konec...

fella,persie,mata...pryc

nahrada je docela jasna...rychlostni technicky typy a prechod na kridelni hru 4411/4231...rooney hrot,ander klidne podhrot,jedna strana angel,druha depay...a k blindovi nekoho dokoupit,dneska hral hodne slusne,kdyz se mi nestahoval mezi stopery...

jen nemel zachytit toho shelveyho?

Reagovat
r.mrazik

a jeste dodatek...nechapu,ze tam cpe mcnaira,kdyz je zdravy (??) rafael...beru,ze je skleneny a muze se stat cokoli,ale je to stejny,jak kdyz musi stridat mcnaira o polocase pro spatnou hru

Reagovat
Sandstorm

"rychlostni technicky typy a prechod na kridelni hru 4411/4231"

Reagovat
smazaný uživatel

Kritiku rozhodčího nechám ostatním. Nicméně musím přiznat, že mně puká srdce a bolí oči, když vidím Edena vepředu kouzlit s balonem, jak se snaží něco vymyslet a všechny ostatní stát. Prostě stát. Vířivej pohyb, snaha nabídnout se na přihrávku, náběhy za obranu, do vápna, přímočarý souboje jeden na jednoho čelem k soupeřově bráně, to jsou pro nás sprostý slova. Oscar a Cuadrado sice běhají jak diví, ale tak nějak bezcílně, napadají soupeře když má balon, ale když ho máme my, tak na mě docela věrohodně působí jako dřeváci, kteří jakoby nechtěli hrát kreativní fotbal, což by zrovna dneska bylo potřeba jako sůl. A takovej Fabregas nemá právě kvůli těmhle věcem prostor rozvinout to svoje fotbalový myšlení. Costův výkon nepotřebuje komentář, byl dneska potřeba, aby se nabízel do kombinace a zvoral na co sáhl.. Vedle Edena bych z herního hlediska vyzdvihl Matiče (o tom zkratu nemluvím), jelikož ten si plnil svoje povinnosti – odebíral míče, narušoval útoky a JTho, kterýho bych s Edenem pasoval na nejlepšího hráče. Zouma taky zahrál výborně. Pánbůh s náma v těch dalších zápasech. Come on Blues!

Reagovat
Lacko_Boh

200.pre Oracle

Reagovat
smazaný uživatel

nechuťák

Reagovat
Lacko_Boh

vydel som volnú dvestovku a musím sa to ísť učiť,nič viac v tom nie je,žiadne emocie ani sex

Reagovat
Lacko_Boh

videl samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Mourek nedá...

Reagovat
I am Mancunian

no tak uz je asi po titule , dufam, ze ma aspon vladis radost

Reagovat
FUnk

titule

Reagovat
eder

A aký titul ste si predstavovali, Kefalín?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pony Slaystation

Ivanovič je celkem kanonýr poslední zápasy

Reagovat
fantomas

Absolutní nechuť. Skončíme se 6 obráncema a stejně jim dovolíme skórovat a divže nevyrovnat. Fakt by mě zajímalo, k čemu tyhle připosranosti sou. Stálo nás to proti Spurs, tohle bylo v bleděmodrym totéž - akorát soupeř netrestal.

Obecně už sme čtyři soutěžní zápasy v řadě odehráli všelijak, jen ne přesvědčivě. Ale stejně se tu všichni plácáme po ramenou a dokonce vídám i slova jako "daří se". Ne, to od derby fakt neplatí...

Reagovat
Nikikrew

a proti Boro to bolo ake? nahodne, nepresvedcive?

Reagovat
smazaný uživatel

čiže jeden slabší ligový zápas, z ktorého nakoniec vzišla výhra, pohárový zápas s druholigistom, z ktorého vzišla výhra a čisté konto a dnešná ligová výhra na ihrisku nepríjemného CP... Zasa kľud, vyhráva sa a je jedno, akým spôsobom, hlavne pri away zápasoch je úplne jedno, aký je priebeh zápasu, dôležité sú len body.

Reagovat
fantomas

Ne, neni jedno, jakym způsobem. Všichni se tu otíráme o ManUtd - přitom tohle je vlastně uplně to samý.

Reagovat
Lacko_Boh

no ten koniec sme namali pod kontrolou ALE Crystal Palace hral fakt dobre,s tým čo sme mali na lavičke sme zrejme ani nič lepšie vymyslieť nemohli + Sanchezova nepremenena tutovka

Reagovat
fantomas

V průběhu zápasu sme neměli ANI JEDNU pětiminutovku, kdy bysme mohli říct "jo, teď to máme pod kontrolou, dominujem". To je prostě s touhle sestavou, kdy máš na hřišti Özila (!!) a Cazorlu, absolutně nemyslitelný a pro mě i neakceptovatelný. Soupeř hrál dobře, ale takhle dobře rozhodně ne.

Reagovat
Counter

Když se člověk podívá na výsledky všech okolo (jen dneska CFC, ManUtd, Barcelona), tak prostě suverénně nepůsobí nikdo. Hlavní je ta výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím ťa...

Reagovat
fantomas

V čem přesně byly zápasy s Leicesterem a CPFC jiný oproti nedávný ManUtd klasice?

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj neviem, ako si predstavuješ, aby sme hrali away zápasy proti takým tímom ako CP. Keď neberiem do úvahy tých posledných 5-10 minút, tak to bol úplne ideálny away zápas z našej strany - súpera sme nepustili do väčšej tutovky, hrali sme zodpovedne, dali sme góly. Na dnešku sa dá kritizovať len ten záver. Domáci zápas s Foxes bol slabší, hej, ale snáď nebudeme robiť vedu z jednej nie veľmi podarenej a predsa trojbodovej 90-minútovky.

Reagovat
fantomas

Nepustili k ničemu? Crystal Palace nemělo tutovky na slovo vzatý, ale to rozhodně neznamená, že sme je drželi na uzdě. Levá strana hořela celej první poločas, Coquelin stejně tak. Po přestávce to byl už jen prapodivnej hlubokej blok od nás. Ne, takhle si to opravdu nepředstavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký rozosmiaty na to, že ste prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

su dolezitejsie veci, napriklad anjeli hm

Reagovat
smazaný uživatel

šak jasné

Reagovat
smazaný uživatel

inak, môj názor k tej priposranosti poznáš, takže za to

Reagovat
Nikikrew

Akurat som ci precital review, uz po prvej vete som vedel kto to tak mohol napisat. Klasika, ked vyhrame ,,haluzne" tak sme najhorsi, ked vyhrame suverenne tak je vsetko ok. Ale tak uz som si zvykol.

Inac CP okrem bojovnosti nehrali nejak extra dobre. Jasne, presovali a dominivali ale nic si poriadne nevytvorili az na ten zaver. Taketo away zapasy su tazke a mozme byt radi za body, nie za vykon.

Reagovat
fantomas

Pokud CP nehrál "nijak extra dobře", potom to od nás byl ještě větší průser.

Reagovat
Nikikrew

Ich cela utocna hra spocivala hlavne z centrov kde to nasi stoperi v pohode zvladali (az na hlavicku Puncheona). Inac kombinacne pri nasej 16tke neboli vobec efektivny. Bojovali a skoro sa im to aj vyplatilo, co sa musi uznat pretoze nastavenie bol pre nas pruser.

Nehrali sme dobre, ale takto vydrete vitazstvo niekedy chuti este lepsie

Reagovat
fantomas

Ok, mně teda vyhranej zápas, co sme nikdy neměli pod kontrolou a mohl mrknutim oka skončit 2:2, chutit nikdy nebude. Agree to disagree.

Reagovat
Lacko_Boh

mne teda tiež nechutil ale čo by si vymenil alebo spravil inak?

Reagovat
fantomas

Dal bych Özilovi oddech před LM a hodil tam někoho, kdo by přechod udělal svižnějšim (Rosu ideálně) - pokud už sme teda nechtěli hrát s míčem u kopaček a diktovat tempo hry. A dál bych se neposral o přestávce a nedohrával se šesti obránci no. Poslat tam Walcotta místo Gibbse, mohli sme jim tam ještě dát třetí gól z brejku. Místo toho sme málem remizovali.

Reagovat
Lacko_Boh

Neviem či je Ozil z tých čo potrebujú oddych.To priposranie práve vysvetlujem tou kvalitou CP a naším obmedzeným výberom CM

Reagovat
Counter

Dal by na lavičku Gardeho a pak bychom vyhráli Quadruple

Reagovat
fantomas

Třeba stokrát vám můžu řikat, že bych si od novýho manažera v první řadě rozhodně NEsliboval nárůst trofejí. Pořád si budete mlít svou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimalo, co budete rikat na fourniera... ten pozvedl lyon mozna jeste vic jak garde

Reagovat
fantomas

To se dá vůbec posoudit? Však musí na Gardeho práci šíleně stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

abych mluvil vazne, tak podle me se zatim projevuje vetsi kvalita a hlavne zkusenost fourniera coby trenera... garde mu ten tym pripravil, protoze on ty hrace mel mnoho let pres ocima, znal perfektne lyonske prostredi a vytahl vlastne vsechny ty mlade odchovance, na kterych aktualne lyon stavi - v tom vidim gardeho vubec nejvetsi prinos, v tom byl v podstate jedinecny pro OL, akorat si nemyslim, ze jeste mohl lyon nekam dale posunout, proto se nebojim rict, ze vymena strazi prisla v pravy cas

Reagovat
fantomas

Jo, tak to popírat nebudu. Jen se mi nelíbilo to "pozvedl Lyon možná ještě víc" - pozvedl ho na další úroveň, jo, ale posuzovat kdo měl *větší* přínos podle mě nemá smysl, a spíš to ani neni možný. Oba pro OL udělali moc, jen třeba v jinačích ohledech.

Btw, když už sme u toho, bylo by super, kdybys třeba zkusil pro EF těch pár posledních let sepsat do jednoho většího článku - něco jako "Po stopách lyonské resuscitace". Myslim, že bych nebyl sám, kdo by to uvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak abych mluvil k tematu arsenalu, podle me arsenal nepotrebuje gardeho talent vizionare/revolucionare, spickovej kadr tam az na par vyjimek +- je, jen je potreba z nej vymacknout maximum a presne v tom bych vic veril strategovi fournierovi

pokud by byl zajem, tak urcite moc rad, v lete bych mohl prijit s necim ctivym, abych trochu ozivil okurkovou sezonu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ten clanek je super napad

Reagovat
smazaný uživatel

proti spurs sme praveze striedali post za post..a ako to dopadlo ..na tie obranne striedanie nadavas stale, ale tuto sezonu sme tym ak si dobre pamatam cca 4-5 krat ubranili vysledok a len raz z toho tlaku dostali, takze si nemyslim ze to je az taka tragedia

Reagovat
fantomas

Se Spurs sem mluvil o "připosranosti" (jejíž úroveň byla ve druhý půli neúnosná), ne nutně přímo o střídáních.

A jo, třeba ubránili, ale jak. Teď sme ho taky ubránili - a absolutně sme přitom netušili. Mám přitom Wengera chválit nebo ho proklínat za to, že v podstatě sám zdramatizoval zápas? Sorry, ale volim to druhý.

Jako já bych tyhle věci dejme tomu pochopil proti silnym soupeřum. Ale pokud se dál chcem tvářit jako velkoklub, možná bysme se toho v zápasech s týmama těsně nad sestupovou propasti měli vyvarovat, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri, tieto away zapasy, este derby a na takom travnicku, to su vzdycky boje, a kazdy rok takto stratia vsetci, aj najlepsi..bolo treba to nejako ukopat a my sme to ukopali, aj so stastim(aj ked nielen kvoli nemu), ale ukopali, ja som spokojny..

Reagovat
Rarášek

To je vůl ten Matic , snad dostane aspoň pět zápasů za napadení protihráče.

Reagovat
off-olda

No jasně...Rovnou na Guantánamo s ním.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
FUnk

na to ze jste dneska hrali celkem obstojne a prohralo se, tak se hned vyhazuje LVG, ale kdyz jste predtim hrali hovno a vyhrali tak bylo ticho a utocilo se na titul

Reagovat
Infernoqt

nikdo nikam neutočí, určitě to říkali z prdele

faktem ale zůstává, že prestižní klub jako MU nemůžeš už jen z logického hlediska jen tak odepsat,každej to ví a jsem si jistý, že sponzoři a vedení udělají vše proto, aby se to dalo zpět dokupy

Reagovat
FUnk

nevypado to, ze by si delali srandu....nikdo je neodepisuje z hry o LM ale titul je pryc...

Reagovat
Infernoqt

já třeba s titulem nepočítal na začátku sezony a po prvních 5 kolech ani s LM, ba dokonce dnes jsem se utvrdil i v tom, že nepočítat s LM do další sezony bude lepší a pokud se přeci jen vybojuje, bude to příjemný úspěch, tomu týmu chybí šťáva, hráči jsou dobří, ale nemáme je jak využít pozičně a proto to chce prodat a nakoupit, nebo z nich vytlačit maximum, ale to stavěním Persieho ani Falcaa do základu nebude

Reagovat
FUnk

Reagovat
eder

Citizens to je jinačí válec než chelski. Nechápu, jak můžou být v tabulce pod ní...

Reagovat
Infernoqt

City stojí na celé záloze, která koordinuje útočnou řadu. Jsou to jako dva týmy. Hrají neskutečně útočeně s Tourem v sestavě.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jednoduše protože od zacatku ledna melo city do valce hoooodne daleko

Reagovat
vodka

We've just seen Robin van Persie hobbling out of the Liberty Stadium on crutches, with a protective boot around his right ankle.

Reagovat
Dawon

YAY!! konecne

Reagovat
Lacko_Boh

25mega

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lacko_Boh

toho smajla som dal lebo to neni pekne sa tešiť že je Robin zraneni

25mega ,časom sa ukazalo že to bolo veľa za Robina..aj keď samozrejme,tu jednu sezon mal a pre united 25mega neni niečo čo by mali lutovať

Reagovat
smazaný uživatel

nic nie je vela za Robina z toho co sa za neho dalo

Reagovat
Lacko_Boh

hej,ako prehnal som to ale myslím že jedna sezona za 25mega + plat jak lusk.Netreba zabudnúť že odišiel pol roka pred koncom zmluvy.Ale ako som napísal,pre United malé peniašky.

Reagovat
Lacko_Boh

plus kvôli RvP nehrá Wazza hroťíře

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je jeden z najgenialnejsich utocnikov, akych som ja vobec pri sledovani futbalu zazim, ja som ho k nam nechcel, lebo isiel od Vas, ale nelutujem ani jeden cent...ja sa nebojim napisat, ze United mozno nikdy ani lepsieho utocnika nemalo, pre mna viac ako Ruud, neviem preco som si ho tak oblubil, ale je to tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi RVN moc nezazil Robin ani zdaleka nie je taky klinicky v zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho zazil cely cas samozrejme, ze Robin nie je taky zabijak, ako bol Ruud, ale nemozem si pomoct pri Robinovi, skoda toho, ze tuto sezon nema formu a robi sa z neho nejaky traged, to je mi strasne luto

Reagovat
Infernoqt

vybírat si z dvojice Persie - Falcao není výhra

Reagovat
Counter

To zní hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne cela ta nasa ofenziva ake mena a aby si vobec nasiel hraca, ktory zahraje slusne

Reagovat
Counter

Někdo by si troufl navrhnout, že je to chyba manažera

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to bude jedno s druhym, ale prave dnes fakt neviem, co mal robit viac

Reagovat
Atlético de Madrid

pokud hraje hrozne cela petice RvP, Falcao, Rooney, Mata i Di Maria, tak to je na tisic procent chyba manazera

Reagovat
Counter

No jo, ale zkus jim to tady vysvětlovat

Reagovat
Swarley

pokud ti útočník selhává v jasných šancích, tak to je čí chyba?

Reagovat
Counter

Tak když si vinou předchozích (zdánlivě neopodstatněných či necitlivých) rozhodnutí manažera vůbec nekopneš, může to mít na tvé sebevědomí dostatečný vliv na to, abys pak selhal. Troufl bych si říct, že za celou svou kariéru Falcao nikdy nemusel paběrkovat na lavičce v hierarchii za no-name hráči jako Wilson.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zase chápu, že lidem vadí, když nedává ty šance, který má. Ale zase je to fakt extratřída a momentálně hraje nejhůř za ty léta co je v Evropě. Fakt vidim jedinej důvod v tom nesystému co tam hraje Gaal..

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

já jsem to tu nedávno psal, on tu pozici nemá lehkou a já samozřejmě chápu, že to vliv na toho hráče jednoznačně má...je to sympaťák a já nevím co všechno a fakt ho mám rád, ale nemusíme chodit kolem horké kaše, ty bys za něj ty prachy dal? v jeho věku a s tím, jak se doposud u nás prezentoval? nebylo by přece jen lepší po těch nepřesvědčivých výkonech se podívat po někom mladším, perspektivnějším?

Reagovat
Atlético de Madrid

Já zas pevně věřim, že by tam ty dvě sezony pravidelně střílel góly, kdyby se to na něm postavilo. Samozřejmě je to riskantní a chápu tvoje obavy. Prachy na druhou stranu tolik nemusíte řešit, máte jich hromadu...

Reagovat
Infernoqt

sponzory máme nejlepší, ale jak nám nevyjde ještě příští přestupák a ani příští rok nedáme LM, tak jdem do háje i se vší parádou, otázku peněz a investice do útočníka bych investoval do mladého talenta aktivně střílejícího goly, Lacazette se mi líbí

Reagovat
Counter

Ale prosímtě, ani další rok bez LM by nezpůsobil žádnou krizi nebo finanční úpadek, jen byste třeba nebyli nejbohatší klub na světě, ale "jen" třetí čtvrtý.

Reagovat
Swarley

já tomu věřil po těch prvních zápasech taky, ale nějak nic pořád nepřichází, spíš je to naopak horší...já nechci tvrdit, že by to tak nebylo, samozřejmě je klidně možný, že by ty branky dával a nebo že je začne dávat hned někde jinde, kam třeba případně přestoupí...jen si prostě říkám, že bych ty prachy investoval do někoho mladšího...

Reagovat
vladis271

no nvm. Idú dať 30 miliónov za Balloteliho, to ti s rozpočtom zamáva.

Reagovat
Counter

Já bych mu předně zkusil vytvořit úplně jinou pozici v týmu.

Obecně vzato bych za něj ty velké prachy za trvalý přestup nedal ani za nic, tady jsem se vyjadřoval čistě k letošní sezoně.

Reagovat
Infernoqt

prakticky nemáme útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

hůře než Giroud-nikdo?

Reagovat
Counter

Cože? Tvoje vtípky jsou čím dál nesrozumitelnější

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

v létě oba pryč, jednoznačně

Reagovat
SunFells

Už i Falcao, jo?

Reagovat
Swarley

když si srovnám prachy, co nás oba stojí a co by se ještě za Falcaa mělo doplácet, tak fakt nevidím důvod si je nechávat...jako můžeme být v jakýmkoliv srabu a hra může být jakákoliv, ale vždy jsme se v těchto chvílích mohli spolehnout alespoň na nějakýho hrota, který je schopný to rozhodnout...

oni se oba do šancí dostávají, ale prostě je nedávají...a já bych teda od tak dobře placených a drahých hráčů čekal, že budou schopni v těch rozhodujících situacích něco vyřešit dobře...než si držet dál tyhle třicátníky, tak bych je oba nechal jít a koupil někoho mladého, s tím budu mít alespoň trpělivost...

Reagovat
Infernoqt

Falcao měl snad jeden solidní zápas, kde se objevil v dráze letu míče, při kterém upadl, a svým pádem ukopl míč k Rooneymu, který dal gol do sítě Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno si ešte Falcaa chcel nastálo, nie?

Reagovat
Swarley

tak rozhodně když už si někoho z těch dvou nechat, tak Falcaa, ale dodával jsem, že musí něco předvést víc, tohle je prostě za tu cenu a v jeho věku málo...když dá do konce sezóny 10 gólů, klidně si ho můžeme nechat...ale on je nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Robina by som nechal, ale nie ne zaklad....za Falcaa sa nevyplati davat taku sumu, ak ho nenechame hrat na hrote, to co ma hrat, to je iste

Reagovat
Swarley

za ten plat nemá cenu Robina držet jako dvojku na lavičce, to fakt kupme někoho mladýho, dravýho...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, po dalsej sezone mu konci zmluva, takze posledna moznost ho predat...ale ak odide Falcao aj Robin, to zas bude treba riesit utok, pricom chce riesit aj zalohu, minimalne jeden stoper do zakladu je nutnost..takze zase minimalne 3-4 novi hraci ach

Reagovat
Swarley

prostě mají svůj věk, Robin nemládne, to nejlepší má už jednoznačně za sebou...já neříkám, že určitou kvalitu nemá a že se třeba ještě neprobere, ale proč se nepodívat už po někom, kdo nám ty služby může odvádět dalších 10 let a třeba na podobné úrovni, kde byl Robin předloni a předchozí roky...

zkusili jsme to cestou zkušeností v podobě Robina a výměny Welbz-Falcao...výsledek je prostě z mého pohledu nedostatečný, jestli jsme se na něco někdy mohli spolehnout, tak to byl gólovej hrot a v současnosti z těch hráčů vepředu nedává pravidelně góly nikdo...dnešní zápas to ukázal jednoznačně, být to Robin z předloňské sezóny, tak dnes minimálně dva góly dal...opakovaně letos zase selhal, Falcao podobně, proč bych si je za ty prachy měl držet? těžko to bude lepší, ten věk nezastavíš...

Reagovat
vladis271

dáme vám Maria za 30 mega.

Reagovat
Swarley

já bych vám těch 30 klidně poslal, ale na to, ať si ho necháte

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, jestli bude ted Robin treba mesic dele tak by Falcao mohl hrat vic a dostat se do formy. Zatim je to nepresvedcive ale hodnotit budu po sezone. Jsem zvedavej s cim pak LVG vyrukuje pokud bude Persan nejak dele out. ale tipuju ze zas na dva hroty, coz Falcaovi moc nesedelo. Chtelo by to aby se probral Di Maria, pak by i tech sanci utocnikum pribylo. Ten momentalne taky hodne tape. A rozhodne nehraje jako hrac za 60 mega.

Reagovat
fantomas

Vás ten Bony bude mrzet, jak sem řikal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

radši se nechám překvapit jak mu to půjde v City

Reagovat
Infernoqt

Mno a Persie opustil stadion o berlích. Tak Wilson dostane šanci a možná něco vymyslíme.

Reagovat
iamek

Reagovat
Atlético de Madrid

LVG dej tam už toho Falcaa jako osamocenýho hrota prosím

Reagovat
Dawon

RVP asi zraneny, tak se nam to mozna konecne splni

Reagovat
smazaný uživatel

Nech posadí Rooneyho ...

Reagovat
Atlético de Madrid

ja jenom nechci aby tu o nem porad psali ze je to strasnej traged a tak

Reagovat
Dawon

u nas je ted traged prakticky kazdy, ono to precejen asi nebude jen individualni (ne)kvalitou

Reagovat
SunFells

City to válcují v suchém triku jak my a ještě Čukotce zavaří

Reagovat
eder

Tak dvanáct kol do konce - to se ještě může stát ledacos...

Reagovat
SunFells

38 kol do konce se toho mohlo stát ještě víc a nakonec na čele vidíš tým s nejlepším kádrem a nejschopnějším managerem, ačkoliv idiotem. Jako naděje je, tak jistý ten titul pro ně jako žádné poháry pro Spurs není, ale pravděpodobně si to pohlídaj.

Reagovat
Counter

Pochybuju, ale bylo by supr, kdyby klepli Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nádej zabíja. Zmier sa s tým, že to Mourinho zvládne. Neni šanca, žeby to ešte presrali.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat na ligu, ja chcem radsej vidiet ako vypadne Barca v osemfinale...to by bol pre mna titul

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Práve skončený zápas v druhej sezóne FM15 http://postimg.org/image/n59bkyve9/

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím na tom nic zvláštního

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://postimg.org/image/5kyetta7x/ nový odkaz na obrázok, predchádzajúci som omylom zmazal

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
J0EL

Hra skvelo

Reagovat
jacobT

Reagovat
fantomas

Co to...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Áha

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sergio Aguero has been involved in more league goals this season than any other Premier League player (22 - 17G & 5A)

Nejlepší hráč PL.

Reagovat
smazaný uživatel

v PL bez Suáreza áno

Reagovat
Spasitel

Ked konkurentovi dajú vymyslený dištanc a stratí formu.

Reagovat
lucius6

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
protiproudu

to je sračka :D

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Straky su dlhodobo oblubeny fackovaci panak pre Citizens

Reagovat
Infernoqt

Bundesliga - výsledky

Výsledky sobotních zápasů německé ligy: Augsburg - Leverkusen 2:2 (59. Caiuby, 90+4. Hitz - 8. Drmić, 84. Reinartz), Freiburg - Hoffenheim 1:1 (25. Höhn - 39. Volland), Mainz - Frankfurt 3:1 (38. Ch. Clemens, 47. Geis, 50. Malli - 35. Aigner), Paderborn - Bayern 0:6 (24. a 37. Lewandowski, 63. z penalty a 83. Robben, 72. Ribéry, 78. Weiser), Schalke - Brémy 1:1 (61. Meyer - 90+2. Prödl), Manchester City - Newcastle 5:0 (1. Agüero z penalty, 12. Nasri, 21. Džeko, 51. a 53. Silva).

musim uznat, že City v té Bundeslize opravdu válí

Reagovat
SunFells

Vždyť se ani nevešli do tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

prečítajte si komentáre pod poslednými 5 tweetmi Josepha Bartona

Reagovat
Lacko_Boh

@Joey7Barton not your fault.... Born a mental lightweight

to je krásne

Reagovat
smazaný uživatel

150. zápas Sergia za Citizens a 150. zápas Silvy v PL, což tím 2+1 náležitě oslavil

Každopádně MOTM pro mě Džeko nebo Nasri. Džeko hrál až na pár vyjímek parádně, do toho třetího gólu byl šíleně dravej, napadl, Coloccinimu nedal chvíli klidu, parádně zklepával míče pro ostatní, přihrával - prostě úžasnej výkon po všech stránkách.

Nasri oproti tomu tvořil hlavně s Yayou hru, překvapivě nesobčil a hrál taky dost týmově.

Bony kromě spolupráce s Yayou nic moc, nicméně v budoucnu by nějaký ty góly dát mohl, přece jenom je to jeho první zápas a jeden i tak z toho ničeho málem dal.

Za Newcastle určitě nejlepší na place Colback, takhle přesně má hrát střední záložník, bojovnej výkon, slušný přihrávky, nebál se.

Shrnuto podtrženo - jestli takhle zahrajeme i proti Barce, tak by to mohlo být hodně zajímavý a osobně se víc bojím v sobotu Poolu, než Katalánců.

Reagovat
monty25

Tak to se má Barca v úterý na co těšit...

Reagovat
Spalovač šancí

K čemu MU bude?

Reagovat
smazaný uživatel

treba k tomu, ze prejdem na 4-3-3 nebo proste na kridelni hru?

Reagovat
Spalovač šancí

O změně trenéra ale nic nepsal

Reagovat
Busby babes

tak LVG hral 4-3-3 vsude kam prisel. jen u nas to z nejakeho duvodu nejde...

Reagovat
kiwwi

asi nema kridla ake si predstavuje ze by chcel do toho systemu

Reagovat
Busby babes

pravdepodobne. sice si myslim, ze s Januzajem a ADM by to slo, ale tak co se da delat no. Asi tuhle sezonu budem muset nejak dotrpet. jen teda doufam, ze tu LM dame.

Reagovat
vrabejka

Teixeira scored 2 today. He's Brighton's top scorer (6) & second highest assister (3). Goal or assist every 168 minutes this season.Další skvělý nás talent. Snad se u nás prosadí jako Ibe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
protiproudu

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Minister

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Reagovat
Whitemedia

takhle měl reagovat Matic!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Heisenberg

RKO outta nowhere!

Reagovat
mojmira

RKO by bylo lepší to je pravda ... pozici na to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dzanka

dobře oni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Pěknej ipon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

gadžis liga

Reagovat
kmotor corleone
Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo umí odezírat ze rtů?

Reagovat
Lacko_Boh

lolkac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Prozpěvoval si "Chytila jsem na pasece motýlka ..."

Reagovat
Bennhy

Dionatan Teixeira

Reagovat
smazaný uživatel

Slováčisko 5 minút hral a hned sa vyhral zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tam horel

Reagovat
smazaný uživatel

ospina ako zacal isto, zacina mat stale viac podozrivych momentov..body nas zatial nestal, ale pomaly by som skusil dat sancu wojtovi ze ci neni nakopnuty

Reagovat
Counter

eeeej, vítej v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

kaslem na kluby a tabory a hejty a spinenia, mna zaujima realita

Reagovat
Counter

eeeeej, vítej v realitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
13

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

a chambers je na rb defenzivne katastrofa..nech hraje len stopera nech sa tam pekne vyprofiluje

Reagovat
smazaný uživatel

nie je katastrofa, ale Jenkinsona by som tam asi preferoval (ešte rok dozadu by toto bol krásny oxymorón odo mňa). On bude dobrý na CB, tam mu verím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak som zvedavy ako to dopadne s jenkom a debuchym, kazdopadne bellerin uz snad pred seba nikoho nepusti

Reagovat
Counter

Ještě jeden rok to bude stejné jako doteď, pak Bellerín → Barcelona, Debuchy → lavička, Jenks → základ v klubu i repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec bude jednotka Damián Emil, pamätajte na moje slová

Reagovat
Counter

Argentinská reprezentační jednička, v klubu dvojka za Wojtou

Reagovat
smazaný uživatel

repre mám piči jak vladis daňové priznanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ten tuto sezonu vyzeral z nasich brankarov asi najlepsie a dostal najmenej golov

Reagovat
Lacko_Boh

Ospina goly nedostava,on ich daruje

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dík

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

#CampaignAgainstChelsea

Reagovat
mojmira
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Si od toho rasismu teda pomohli

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, toto do futbalu nepatri, taktiez ako rasizmus, niektori CFC fans su ozaj vypatlanci a vobec neuvazuju, ved aj v CFC hra Willian, Zouma, Cuadrado

Reagovat
smazaný uživatel

remy, drogba, ramires, mikel

Reagovat
Counter

Jak tady kdysi poznamenala naše pravěká studnice moudrosti Swarlos, takové lidi najdeš všude, bez ohledu na klubovou příslušnost.

Reagovat
smazaný uživatel

toto uz je za hranicou, stale je to len sport, no sam si za to moze..

1. chyba : Jasna Penalta ktoru mal ako na dlani, no nezapiskal

2. chyba : Barnesov atak na Ivanovica, za co kludne mohla byt cervena karta

3. chyba : Barnesov likvidacny zakrok na Matica.

Ako moze takyto rozhodca piskat v najlepsej lige na svete ? Je fakt taky tragicky alebo je za tym nieco viac ? Fakt uz netusim co si mam o tom vsetkom mysliet ...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Tohle už je stupidní, ale Atkinson by vážně měl dostat nějaký trest, protože já si od něj nepamatuji zápas, který by on nezkurvil..

Reagovat
Godwinson

Většinou je alespoň kurvil pro Chelsea, takhle to ale nejde

Reagovat
Whitemedia

to už je taky dost dávno, co nám v pár zápasech po sobě připískával..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

těžko se v Anglii hledá více tragický rozhodčí..

Reagovat
smazaný uživatel

mali by trestat aj rozhodcov, nielen hracov...som zvedavy ako FA zareaguje

Reagovat
Whitemedia

nijak nezareaguje..

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som ten zapas, ale za co by mal dostat trest? za ten nepotrestany zakrok na Matica?

Reagovat
Whitemedia

U něj už se to všechno sčítá, těch chyb za poslední roky udělal moc, moc kvalitních zápasů si od něj nepamatuji.. dnes neodpískal jasnou penaltu po ruce, pak diskutabilní moment, kdy obránce v pokutovém území rukama odstrčil Costu. Ale to bych asi neodpískal ani já, Costa šel k zemi moc lehce, i když to teda asi faul byl.. faul na Ivanovice byl taky rozhodně na žlutou, pak ten hnus na Matice, za který ani neodpískal faul na Nemanju.. Matic si tu červenou zasloužil, i když já té jeho reakci naprosto rozumím, osobně bych reagoval daleko hůř..

Reagovat
Whitemedia

ani těch průměrně odpískaných zápasů si u něj moc nevybavím, vždy když mám možnost jej sledovat, tak je tragickký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

OT: hey guys nemáte někdo stream na box gennady golovkin vs martin murray

na rojadirectě nic není

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/#/v/OQhh17a5zPB

takhle to měl Matič pořešit.

Reagovat
smazaný uživatel

to prvé je ok, to je karma. A to tretie je málo na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím třetím souhlasím, jinak jsou to jasné záležitosti.

Reagovat
Whitemedia

Té ruky bych si všiml i z vesmíru, nechápu, jak tohle může přehlédnout..

Reagovat
Godwinson

Na tu ruku jak čumí z pěti metrů, sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nechcete penaltu na Costu

Reagovat
Whitemedia

být to na polovině, tak se vsadím, že je z toho faul.. a on to faul byl, jenže šel Costa k zemi moc lehce..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že být to na polovině, je to faul. Ale 9/10 případů se tohle ve vápně nepíská. Vždycky to tak bylo a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa takéto veci pískali, tak je futbal len o penaltách

Reagovat
smazaný uživatel

1 a 3 su len zbozne priania CFC fans, takych momentov je za kazdy zapas dost a tiez sa nepiskaju, 4 sa mi zdal byt zly uhol, nemusel to vidiet Atkinson prilis jasne, kor ked tam Matic dorazil neskoro a takmer schytal, jedine 2 je na wtf

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za takový tackle na Ivanoviče, že chceme aspoň žlutou.. To je zbožné přání jako prase teda. Jak zlý úhel doprdele? Vďyť mu skoro ZLOMIL NOHU.

Reagovat
smazaný uživatel

dostal Ivanovic za skrtenie McCarthyho kartu v zapase s Evertonom? tam si nepamatam, ze si sa stazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má společného?

Reagovat
vodka

že neměl vůbec hrát a mít stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

reputaciu , Branko je vyhlaseny zmrdecek, ktoreho tvrde az hranicne zakroky su casto nepotrestane, tak sa raz ujde aj opacnym smerom

Reagovat
Counter

Tehdy to mimo jiné zapříčinilo i zisk dvou bodů navíc

Reagovat
Hokaido

podle mě je to zhruba stejně jasná, jako tahle https://www.youtube.com/watch?v=fjFqOewimR4, ze který jste dali jedinej gol zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

a Luisovu ruku v šestnástke si prečo vynechal?

Reagovat
Svatej

Tyvole, za to jako opravdu chcedoprdeleu prokrista?

Reagovat
smazaný uživatel

Vynechal jsi slovo penaltu, ale souhlasím.

Reagovat
SunFells

dokrista proprdel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

to je nějakej francouz?

Reagovat
smazaný uživatel

ak vy chcete za toho Costu, prečo nie?

Reagovat
Svatej

Costa byl rozhodne vic penaltovej

Reagovat
Svatej

Mobil si s tim textem trochu pohral... penaltu samozrejme

Luisova ruka na penaltu nebyla ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

1 a 3 penalty fakt ne.

Reagovat
Whitemedia

Tak to 1 bylo na půlce, za to penaltu nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak max za žlutou, ale to bych musel přivřít obě oči

Reagovat
Whitemedia

Jaké přivírání očí, to byla jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

týpek jde na Ivanoviče kolenem napřed, před nárazem ale nohu narovná, navíc ho trefí ve vzduchu, což bolí míň než kdyby stál na zemi, prostě nevím, sporná žlutá

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí nám nakonec pomohl ještě, to by se člověk fakt posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nie, len hodnotíte v emóciách a vidíte červeno.

Reagovat
Svatej

Trochu mi to pripomina semifinale s Barcelonou, v konecnym souctu byla vlastne poskozena Barcelona, narez

Reagovat
smazaný uživatel

1. faul + dohovor

2,3. = penalty. Hlavne teda ta dvojka jasna. Trojka piskatelna boli tam ruky na hraca co mal loptu pod kontrolou.

4. = cervena

Atkinson by mal uz naozaj odovzdat licenciu a prenechat to kompetentnejsim. Toto su vsetko hrube chyby a on ich robi pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas až na tu 3. To penalta nebyla ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla pravidiel sa to skor malo piskat ako nemalo... z toho linku je zretelne ze Costa mal loptu pod kontrolou a obranca ho strcil rukami bez moznosti odohrat loptu. (strcenie supera je v pravidlach specificky uvedene ako faul, a ak v 16tke tak faul penaltovy).

To ze Costa spadol az moc ochotne je v tomto pripade irelevantne.

Ale nevidel som zapas je mozne ze rozhodca to nevidel z dobreho uhla

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Faul

Penalta

Nic

Žlutá, Červená ok

Reagovat
nani92

"Synku, při každé sportovní akci není důležité jestli vyhraješ nebo prohraješ, ale jak moc se opiješ." Homer Simpson LVG

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

K té zlomené noze ale moc nechybělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě hrůza, že takový dřevák zasraný odešel bez karty z toho zápasu. Tomu prostě nejde uvěřit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyzeralo to vazne hrozostrasne, nastastie tu silu a tazisko v nohe uz nemal po odkopnuti lopty, inak ak by tam bol skor Matic pri tej lopte, ma po nohe

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/B-YqOvfIcAAuTF_.png:large

Sestava proti Spurs ve finále LC.

Reagovat
Whitemedia

místo Courtoise by měla chytat tečka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mihi

Tak podľa Shearera mali byť obe penalty...

Reagovat
nani92

To ale neznamena ze mali byt..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si nevšiml, že u té druhé tam zavadil Costovi i no nohy. Nakonec se měla pískat i ta snad...

Reagovat
Mihi

Nie, ale tá ruka je teda jasná...proste nás obrali o víťazstvo

Reagovat
nani92

Stava sa, vas obral rozhodca, nas Swansea..zivot je pes

Reagovat
Mihi

nás obrala kampaň

Reagovat
Swarley

nás obrala naše neschopnost, to je celý...nebo teda Robinova...

Reagovat
SunFells

Není třeba hned ukazovat ...a podle mě to posral zas LVG

Reagovat
Swarley

a to zase posral ten, kdo ho vybral

Reagovat
SunFells

Řetězec neschopných a nekompetentních blbů, not arrogant ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/onRqzuM.jpg

Historie se opakuje no

Reagovat
Counter

Instinktivně si chránit obličej a odvrátit se od střely na penaltu není, s tím Burnley to bylo o něco okatější.

Reagovat
Lacko_Boh

intuitivne zabranit golu -> vysluzit vyssi plat -> prispiet na charitu -> zachranit černoška

Reagovat
Counter

→ kterého pak fandové CFC vyhodí z metra. V podstatě je Atkinson rasista,

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

nechceš kapesník?

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne, už jsem se vyspinkal.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by tu niekto viedol kampaň proti tomu a tomu tímu..rozhodcovia v PL pískajú vo všeobecnosti veľmi zle a doslova ničia niektoré zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho si je vedomy aj Mou, ale ako spravny maskujuci sociopat toho chce vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna vy si nemůžete stěžovat na nedostatek odpískaných penalt že. Jenom Kun už si takhle nahrabal více třetinu svých golů v lize

Reagovat
SunFells

Ty podíly ti nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej

Reagovat
SunFells

Ti povídám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to sikovny klucina, este aj goly dava rukou

Reagovat
Whitemedia

Však o kampani proti nějakému týmu tu řeč není, jen ti rozhodčí se mi zdají rok od roku horší a horší.. a nebo si jejich chyb všímám víc než dřív..

Reagovat
Zaschrona

"niektoré"

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je ale parádny hráčik

Reagovat
SunFells

Ale win percentage s ním musí mít hrozný.

Reagovat
nani92

Ten je hrozny aj bez neho..

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver, kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Gomis to parádně usměrnil

Reagovat
smazaný uživatel

hotovy fantom

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

V létě snad už konečně do Arsenalu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

playback

Reagovat
smazaný uživatel

strašný diss na hru MU v MotD

Reagovat
SunFells

Už se ta kritika na Di Máriu sype.

Reagovat
I am Mancunian

podobny fail ako ozil

Reagovat
SunFells

To byste si přáli, naivové.

Reagovat
Lacko_Boh

Ozil neni fail,len proste neni bargain ako Ospina napríklad

Reagovat
smazaný uživatel

no prijde mi to podobne... i kdyz je pravda, ze Ozil mel to obdobi, kdy mel loni vybornou formu delsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa tu jeho výkony hlavne dosť démonizujú. Je to asi jeho štýlom hry, keď dosť často vyzerá lenivo. Minulý rok mal, myslím, tretí najvyšší počet asistencií v lige a to 2 mesiace premarodil.

Reagovat
Lacko_Boh

Ozil je v pohode ale ludia za 50 mega čakali dominatne vykony a toho podľa mna neni schopny ani vo forme.On proste tie tri key passes za hru rozda či je vo forme alebo neni a to na nom cením.Ale výkon podobny Santi vs City sa u neho asi nedočkáme nikdy,preto ho ho niektory beru ako fail

Reagovat
SunFells

Özil si myslím nikdy nevysloužil V MOTD analýzu toho, jak byl špatný Hlavně Özil ani špatný nebyl, i když za očekáváním hrál, spíše jen nevýrazný. Ta kritika byla dost přehnaná a ať se jí teď nasytí o třetinu dražší přičmoudlý, ať nedeptaj jen nám hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

no prehnana.. loni hral fakt blbe. i kdyz ho teda Wenger furt cpe nekam na kridlo, to je fakt. A dnesni kritika DiMa byla opravnena, o tom zadna. hraje hodne pod sve moznosti. ale to u nas snad vsichni krome DDG.

Reagovat
J0EL

Nenahovaraj si, hrajete to, na co mate.

Reagovat
Busby babes

kdyz se podivas na ty jmena na soupisce tak rozhodne nehrajem to na co mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil není fail už jen z toho důvodu, že jim dodal sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je sice fail jak Brno, ale DiMa je na tom momentálně ještě hůř.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Však Mesutek si kritiky taky užil dost. Letos už ale válí

Reagovat
J0EL

Reagovat
Heisenberg

A to ještě nezačal r.mrazik.

Reagovat
r.mrazik

Pche,na tohle mam svy kone

Reagovat
smazaný uživatel

jeho škoda, místo aby je tahal tak zapadl mezi ty nýmandy

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sa nemoze vratit

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty dlouhy mice na konci... to je tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne necekal bych, ze LVG zacne takhle moyesovatet... ty vole, prej hrali jsme dobre, jen jsme zapomneli davat goly...

Reagovat
smazaný uživatel

keď potom vidíš, že ste 3x vystrelili a vidíš tie hajlajty s tými dlhými loptami v posledných minútach, tak je to až smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je tam jeste tech 9 mimo a nektere byly jen o fous. ale i tak, ten konec je strasnej. ok, chceme to hrat jinak nez driv pod SAFem, beru... ale tohle vypadalo jak silena bezradnost. A to bych od tymu pod LVG fakt necekal.

Reagovat
Hokaido

měli v zimě pustit Robina a koupit Doška, ten by tam byl asi 100x platnější

Reagovat
smazaný uživatel

"jen"

Reagovat
Counter

Moyes by za takové prohlášení šel okamžitě na pranýř.

Reagovat
Infernoqt

Swansea je tým z formy, který zvolil taktiku, která na nás platí nejvíc. Stejným způsobem jsme podlehli doma Saints a nedá se říct, že by to byla taktika úmyslná, nýbrž jsme jim moc míč nepustili. A dokonce si troufám i říci, že hrát od začátku s tou 3-5-2 na wingbeky, tak minimálně ten druhý gol nedostaneme. Ba ani první, jak by na stopu byl někdo spolehlivý. Jak budeme hrát tuto formaci s wingy Youngem a Valenciou, stěžovat si nebudu. Jinač Fella byl dneska špatný tah. Jako náhradník do průběhu hry se hodí mnohem více. Nevidím u něj dlouhé působení u nás, nesedí mi. Ale co, nejsem trenér a po bitvě je každý generál.

Reagovat
Busby babes

no pokud je plan b na taktiku ktera nam nesedi dlouhe nakopavane mice, tak to potes... hlavne kdyz pak clovek vidi CP, prohravaji o gol, minuta do konce a ni jdou kombinacne do akce... a to je to 13. tym PL.dlouhe nakopavane mice bych cekal spis tam nez u nas. ale spis mi vadi to: hrali jsme dobre, ale...

Reagovat
stiflerovamama

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Barton si chcel chytiť gule a QPR to stálo bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermolovi chýbajú 3 redky a Bartonovi 4, aby mali najviac v histórii PL. Minimálne Cattermolovi verím, že to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Teixeira je štrnástym Slovákom, ktorý si zahral v Premier League

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

yes Chelsea ztrácí a Manuel jede yeahhh

Reagovat
Hokaido

Jinak je zajímavý, že United hráli ten vysněnej diamond 9x, z toho maj 19 bodů ( 70%). Ostatní rozestavení cca 55%. Nicméně ho hrajou jen proti slabším soupeřům a udrželi jen jedno čistý konto a to proti QPR. Rád bych se podíval, co by s tou obranou udělali třeba City nebo Arsenal, to by moh bejt velkej průser a tak si myslím, že diamond zas chvilku neuvidíme a bude hrát tu připosranou 352 sračku, nebo co to vlastně má bejt.

Ten los maj docela šílenej, po Sunderlandu už je čekaj jen dva lehčí zápasy, a to Villa a WBA doma, poslední při zápasy zase CP venku, Arsenal doma a Hull venku

Bude to zajímavý, přál bych si Spurs a United mimo top 4

Reagovat
fenixLFC

za poslednu vetu

Reagovat
smazaný uživatel

United thx dnes ste boli úžasní, krásne ste mi ujebali tiketík LVG Liverpool ide na titul

Reagovat
Hokaido

Nějakej odkaz na MOTD ještě asi nebude, co ?

Reagovat
Counter
Reagovat
Hokaido

díky

Reagovat
Counter

A nebo si pořiď jako doplněk prohlížeče anonymizér a můžeš celý pořad zhlédnout přímo na stránkách BBC

Reagovat
Busby babes

anebo jdi na Filmon.com a nepotrebujes ani anonymizer. pripadne ve win 8 je to uz nainstalovane jako program, live TV.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

VY kurvyyyyyyyy ty vdebile

Reagovat
fajdax

campaing against chelsea vy kurvyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Vratila sati forma?

Reagovat
fajdax

kravskou piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

uprimne mam strach z city, hrajeme ted piču a jim se vrátil yaya a my máme těžkej los....ale učka nedají top4 na to vsadím barák

Reagovat
fajdax

a jakože žádnej barák nemám, jen šlapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

i kdybychom nedali, tak co se změní?

Reagovat
fajdax

yung ted píchá Girouda do análu ne??

Reagovat
fajdax

nebo kiwwi ho znásilnuje do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

A: “Co tam chrapete do pice vas vyrazim vsechny!” B: “Za vterinku sefe uz to bude.” V takový výměně esemesek všichni poznáme, kdo je čí podřízený. To je ten, který nenapsal: “Uklidni se curaku este sem nevstal.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No kdyby mi někdo řekl, že letos ztratíme se Swans 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

No pozrel som si MOTD a absolutne nesúhlasím s kritikou na MU. Včera sa mi to po dlhom čase páčilo, najmä po príchode Younga sa Swansea ani nedostala za polku a z každého nášho útoku bola pološanca. To by sme samozrejme nemohli prehrat, pretoze akonahle sa prehrá, je vsetko na houby. Kritizovat mali ked sme zbierali haluzacke vyhry a nie ked to konecne pripomonalo futbal. A je vtipne ze sa opreli do poslednej patminutovky, kedy sme pouzivali logicky long bally na Fellainiho, namiesto postupneho utoku do zatiahnutych jedenastich hracov. LVG zato, že oznacil výkon napriek prehre ako dobry.

Reagovat
Busby babes

no nevim, prijde mi ze hoooodne hracu momentalne hraje pod svoje moznosti. Rooney, Falcao, Persan, Di Maria, Fella, Mata, Shaw, Valencia... ti vsichni by meli hrat daleko lepe. Pak to bude o necem jinem. Proto taky opravnena kritika na Di Mariu na konci MOTD. A ty dlouhe mice se mi fakt nelibi. jasne, Swansea je zatahnuta, ale to neznamena, ze taktika musi byt centry z pulky od stoperu. preci i tak musime byt schopny si vytvorit prostor na centry ze stran. A to by pak bylo daleko nebezpecnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A opať sa ukázalo, že Young je momentálne náš go-to man a mali by sme kvôli nemu zmeniť rozostavenie na 3-5-2 alebo niečo s krídlami. Už ma nebaví čakať každý zápas na 60 minútu, kedy tam konečne niekto začne robiť prievan.

Reagovat
iamek

DDG chce snizit vykupku ? Dela to sikovne. Sbali bonus za podpis smlouvy a pak smer Real . Nedivim se, ze v tak tragickem tymu nechce hrat.

Reagovat
Carrick

*pod tak tragickým manažerem

Reagovat
iamek

Ano to mas pravdu. Spatne jsem to napsal :).

Reagovat
Miguel19

Dobře si to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

no tohle by bylo zajimave. protoze jak by to bylo 25 tak to dneska da fakt kazdej. Na to asi nemuzem pristoupit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

je to kktina, podle mě nezůstane jen proto, že prodáme Matu a možná Herreru při přestavbě týmu v létě

Reagovat
Busby babes

vykupka 25 nema vubec smysl, to ho muzem prodat rovnou. Otazka pak koho misto nej? Skoro bych byl i pro Cecha. Porad je to top golman, klidne u nas muze byt dalsich 5-6 let jednicka. nevidim moc mladych golmanu, kteri by meli takovou vykonnost.

Reagovat
Busby babes

fuck, mela byt reakce na iamka.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, čo by sa muselo stať, aby vám ho Mourinho pustil. Radšej ho pustí zadarmo niekam na kontinent.

Reagovat
Busby babes

tak pokud by ho poustel zadarmo, pak uz by asi zalezelo na Cechovi, ne? Ale co jsem slysel, tak jemu se moc z londyna nechce. :-) Ale tak buhvi co je na te zprave o DDG pravdy.

Reagovat
SunFells

Jedničku do Manchesteru by šel dělat asi hned.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

no je pod zmluvou stále, takže Mourinho rozhoduje, kam ho pošle a neverím, že by to odsúhlasil.

Reagovat
Busby babes

a tohle se rikalo i o Matovi a jak to dopadlo. Takze myslim, ze by nas pripadne podojil i na Cechovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je iné, Matu Mourinho dosť podceňoval a bral ho ako podradného, k Čechovi chová obrovský rešpekt a má ho (právom) za jedného z najlepších na svete. Aspoň tak to vidím ja.

Reagovat
Busby babes

uvidime, ja si myslim, ze by ho k nam klidne pustil, pokud bychom dost zaplatili. Ale tak bude zalezet na tom, jak to bude s DDG.

Reagovat
Miguel19

Však proto přišel Valdés.

Reagovat
Busby babes

moc neverim, ze Valdes prisel jako pripadna nahrada. ale jinak asi proc ne, ja ho moc nemusim, ale asi by si svoje odchytal...

Reagovat
Manik...

Též si myslím, že pro United by to nebyla až tak špatná náhrada. Čech je pořád ještě dost kvalitní. Navíc by měl slušnou motivaci v podobě Valdése.

Další možnost je Lloris, ale co si budeme namlouvat. To co United dostanou od Realu by museli z velké většiny poslat do Tottenhamu, protože oni ho též nepustí lacino.

Reagovat
Busby babes

presne. Lloris by byl pripadne hodne drahej, pravdepodobne na stejne urovni za co by sel DDG do Realu.

Reagovat
nani92

Nani vráť sa..LVG

Reagovat
Infernoqt

Nani

k tomu ještě Depay, ADM a máme 3 křídla na střídání. Januzaje hostovat a možná něco předvede časem

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Shearer: "Musím souhlasit s Mourinhem. Martin Atkinson zažil hrozný zápas. Barnes měl být potrestán hned po zákroku na Matiče, měla to být jasná červená karta pro něj. Matič má štěstí, že není mimo hru na 6 nebo 7 měsíců. Chelsea byla poškozena."

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt ho jen tak líznul kopačkou a Matič s ním tak surově praštil o zem,.

Reagovat
Busby babes

no jen tak ho liznul a ta noha se mu prohla tak, ze muze byt rad, ze nema zlamane obe kosti... Barnes mel dostat zlutou po zakroku na Ivanovice a tady mel dostat druhou. ve vysledku meli jit ven oba.

Reagovat
Manik...

Druhou? Taky měl dostat čevenou a minimálně 5 zápasů stopku... Proti tomu nějaký Suárezovo kousnutí je banalita...

Reagovat
Busby babes

ok, minimalne zlutou. kdyby dostal rovnou cervenou, nedivil bych se. pritom docela zvlastni pripad, mic hrat Barnes, Matic se ho ani nedotkl.

Reagovat
Manik...

Já si prostě stojím za tím, že minimálně červenou . Nic proti tobě . Je pravda, že míč hrál, ale tohle je prostě nebezpečná hra a takhle někoho podlomit nohu, to se prostě musí trestat.

Reagovat
Busby babes

v poho, ja si za tou zlutou nijak nestojim. na cervenou takovej zakrok je. Jen mi prislo zajimavy, ze mic hral vlastne ten druhej...

Reagovat
Svatej

Barnes ho surove sejmul a Matic ho jen tak liznul rukama

Reagovat
iamek

Shearer doktor

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz som videl City...aaaaach Silva, genius, lepsi hrac v lige fakt nie je

Reagovat
Manik...

On ten Silva taky hraje dobře jen když se mu chce..

Reagovat
r.mrazik

Takze Mario stajl

Reagovat
lucius6

chce se mu tak v 99% zápasů

Reagovat
Manik...

to právě ne...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
J0EL

Tak sme si zase zaprehanali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

menuj lepsich, aj ked s tebou to bude zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

když kfc nemůže, penalta v 90+6 pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

aneb fergie time nevymřel

Reagovat
smazaný uživatel

že zrovna fan LFC si stěžuje na penalty

Reagovat
FUnk

vy kopete nejvice penalt a napises takovou picovinu

Reagovat
Free_player

Reagovat
Gareth Bale 11

Jasně a ofsajd jsi neviděl u druhýho gólu West Hamu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd neofsajd hrá sa až pokiaľ rozhodca neodpíska. Že je Rose už od malička učený dvíhať zakaždým ruku, signalizovať ofsajd a prestať hrať je len a len jeho problém, tak treba všetkým, čo robia to isté. Penalta? Kane sa zlatým písmom zapísal do siene simulantov a od teraz mi je tento futbalista zhnusený...

Reagovat
FUnk

to nas tak trapi, co je pro tebe....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Než začne další mač v PL, tak si můžete přečíst aktualizaci mojí FM kanceláře http://fmseries.cz/viewtopic.php?f=202&t=6444&p=107842#p107842

Reagovat
smazaný uživatel

uz ta to v spanielsku nebavilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek vzhledem k průběhu super, ale před zápasem bych ho nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Škoda toto totenhaimu. Ale tak kolo dobré, su spokojený. Mančestr rupnul, vřed/rakovina fotbalu ( čti čelzí )taky ztráta. Ještě by to chtělo článek o šourkovi jak se všeci spikli proti tomu paklubu a bude to vše.

Reagovat
smazaný uživatel

na čo tá zátvorka? každý sme to tak prečítali

Reagovat
Zdechlina

To je pro ty opožděné uživatele. ( čti fanoušky čelzí )

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Free_player

Kane je letos prostě k nezaplacení ...ten prostě musí zůstat

Reagovat
FUnk

no ale penalty at necha ostatnim

Reagovat
Free_player

jo k penaltám už by se srát nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

kto by ho aj chcel, ked nepremení 3 z 5 penált

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa musíš ozvať stále, keď v komente vidíš meno Kane

Reagovat
kiwwi

hlavne ze sa tu ujebava z ownyho ktory ma podobne v hube Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan, Ivan, riť ma bozaj

Reagovat
fenixLFC

na to ma mancuniana

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

snad nechces porovnavat toho drevaka s Kaneom

Reagovat
Free_player

nepotřebuje penalty, aby byl golovější než ty vaše hvězdičky

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja mám Kana rád, nikdy som sa tu o ňom nejako zle nevyjadroval, je to dobrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by chce hraca bez techniky ?

Reagovat
Miguel19

Real?

Reagovat
smazaný uživatel

My ich iba kupujeme aby sme ich predali za 2 nasobok do ManU Biznis

Reagovat
Miguel19

Hmm. Bale za 180. To se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Veru aj filmovanie mu už ide, takže moderný hroťák

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo jedno z největších zklamání vůbec, kdyby v nejbližších letech odešel. Ale je jisté, že ho TOP kluby budou chtít, už teď nám ho závidí celý svět.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

I přesto, že mimo Anglii nikdo neví, kdo to je.

Reagovat
fenixLFC

a aj v anglicku len kvôli tomu hypeu...preco sa tolko nestrieka aj z austina napríklad je mi zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslíš vážně, zkus přemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jardin

To mi neříkejte, že se bojíte jeho odchodu v létě? Jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka bohu za nezaslúženú remízu, lepší jeden bod ako žiaden, a ešte proti neobľúbeným Hammers, ktorí budú vďaka minuloročnej sezóne striekať ešte aspoň 10 rokov. Prvý polčas hral Tottenham s 9 hráčmi, Dembele a Lamela boli len do počtu. Po príchode Eriksena sa hra trochu zjednodušila a zrýchlila. Škoda druhého gólu, zase tá obrana a bránenie Rosea Navyše mal Noble vidieť druhú žltú kartu, a čo sa týka 11ky, tú si rozhodca obháji. Dnes skvelý WHU, hlavne v zálohe zachytili snáď všetky lopty a väčšinu zápasu boli lepší.

Reagovat
tomasinho

Škoda WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Owny, aké je to len tak tak remizovať s organizovanými drevákmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Uroš Matič, mladší brat Nemanju a tiež bývalý hráč Košíc, je Srb, ale v krajinách EU využíva bulharský pas, čiže je občanom Európskej únie a nezaberá legionárske miesto. A stredopoliar predposledného mužstva holandskej ligy NAC Breda je najnovšie už aj macedónskym reprezentantom a v júni s ňou asi príde na Slovensko. Na doplnenie, jeho brat využíva v Chelsea slovenský pas...

to je tak super

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze mu Teixeira a Guede nedaju dychat v tom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

a to vsetko sa stretne za pritomnosti Kozaka..to on im dal sancu v KE..a vybavovali im aj pasy.. a takto to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude opijáš

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Takze De Gea za 25 mega celkom slusne

Reagovat
smazaný uživatel

"Harry Kane is so good that when he takes a penalty he plays a one-two with the keeper before scoring." Lineker

Reagovat
smazaný uživatel

je tak dobrý, že odmítá dávat góly z penalt, které kazí statistiku

Reagovat
kiwwi

bodik k bodiku...nakoniec ich este ten hispanec zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

kiww, no

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

coe?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

A jak se dari LVG?

Reagovat
kiwwi

dostal ciel dostat sa do LM a zatial to splna

Reagovat
Zaschrona

Tak si radsi vsimej tohohle.

Reagovat
Benfica
Reagovat
smazaný uživatel

Si si nejako pomýlil stránku, nie?

Reagovat
Benfica

to aby si videl kto najlepších fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Martinez ať táhne zpátky do Wiganu, Leicester se mi zase líbil, škoda že se ke konci tak zatáhl, ale na Chelsea odehráli dobrý zápas, na Arsenalu, na Liverpool i Evertonu rovněž, neuměj asi zahrát proti slabším

Reagovat
Nikikrew

tiez nechapem ako mozu byt na poslednom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal nemá logiku. Foxies posledné a ManU štvrtý

Reagovat
j_mrazik

Jakmile to proti nim nekdo zatahne, tak maji problemy. Je jich vcelku skoda, je to zajimavejsi mancaft nez treba takova Aston Villa.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Sandstorm

Než AV ani ne, ale než Sunderland ano. Z nováčků jim přeju záchranu nejvíc...

Reagovat
Hokaido

OT: ted jsem na VC narazil na tohle https://www.youtube.com/watch?v=u163wC6mP2A

+ sluchátka. Neuvěřitelnej mindfuck

Reagovat
vitasrp

Za mě ty situace

První penalta ne, Can na něj sice položil ruku, což je ve vápně vždycky riskantní, ale rychle si to uvědomil a ten kontakt tam skoro nebyl.

Druhá podle mě naprosto jasná, rozhodčí vůbec neměl nic řešit.

Faul na Sterlinga podle mě nebyl, Lovren zahrál míč a pak ho samozřejmě vzal přes nohy, nicméně v pravidlech to tuším stojí tak, že pokud hráč odehraje míč a stejnou nohou následně podrazí protihráče, faul to není, naopak pokud jednou nohou odehraje míč, zatímco druhou protihráče sestřelí, pak už by se o faul mělo jednat.

Ruka Mignoleta nevím a Lovrenova na konci půle určitě ne.

Reagovat
tomasinho

Právěže pravou vzal míč a levou Sterlinga.

Reagovat
vitasrp

To určitě ne, levačkou vzal jak míč, tak hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Fonte*

Reagovat
vitasrp

Díkes, úplně jsem to spletl.

Reagovat
Sandstorm

Liverpool nás udržel na 4.místě, tak díky no

Reagovat
johnik

ne nadlouho

Reagovat
Sandstorm

minimálně na dva týdny ano

Reagovat
kiwwi

dalsie kolo ideme naspat na 3.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

píšem si

Reagovat
Busby babes

pro nas lepsi kdyby vyhral Soton.

Reagovat
danielfc

to je jedno 6. alebo 7. miesto, nie?

Reagovat
Busby babes

ani ne, Soton ma tezsi los, bude hrat myslim jeste na Chelsea, City...

Reagovat
Jazdec

Neviem si predstaviť, že by sme s Mignoletom v bráne niekedy dostali gól

Reagovat
stiflerovamama

Kurva dolezite víťazstvo Brendan si nas povodil s tou zostavou

Reagovat
smazaný uživatel

Juchu.

Reagovat
tomasinho

https://vine.co/v/OTng9uiYq5T

I když má pořád své mouchy a ne vše dělá správně, za poslední měsíce zaslouží pochvalu, jak to otočil. 5 ČK venku po sobě

Reagovat
tomasinho

8 - After the Boxing Day fixtures Liverpool were 10 points behind Man Utd; they have now cut the gap to two points. Charge.

5 - Liverpool have kept five clean sheets in a row away from home (in league competition) for the first time since 1985. Improvement.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se místo MU dostanete do LM...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

my jsme oblíbení, fakt že jo

Reagovat
Sandstorm

Už jenom proto to třetí místo musíme dát. A čím větším haluzem, tim líp.

Reagovat
Swarley

no třetí místo musíme dát, ale hlavně musíme začít u sebe a ustálit ty solidnější výkony...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

jezis a ja som vcera countera oznacil za vrchneho hatera United...uplne som zabudol na teba

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou na mě reaguješ do minuty, kde ses těch 20 minut flákal? Nevím, co je tak hrozného na tom, že to víc přeju Liverpoolu než vám... Hlavně po těch vašich kecech...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ich reči nemôžeš brať vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu gratulujem, aj ich Friendovi a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

to už som čítal

Reagovat
smazaný uživatel

pôvodne som to chcel dať iba sem...

Reagovat
vrabejka

Dali jsme Saints lekci z efektivity. Od Rodgersa skvěle taktický zvládnuté. Pošetřili jsme na turky důležité hráče a vládli jsme porazit Saints. Rozhodl prvý poločas. Druhý už jsme zvládli celkem dobře a přidali jsme gol. Výkony hrozné nejhorší asi od Lovrena ale jak říkám, hlavně v prvém poločase všichni hořely. Po Rodgersově fénu o přestávce jsme se probudili. Ztráta na 3.místo 3 body, pojdme si pro přímý postup do LM. MOTM Simon a Rodgers

Reagovat
fenixLFC

najhorsin bol lallana, ten nespravil fakt nic

Reagovat
cubazi

Reagovat
SunFells

Trochu těsno u uchazečů o LM, kdo Arsenal doprovodí?

Reagovat
Kenneth

Snad Tottenham. A následně vyhraje Liverpool EL.

Reagovat
SunFells

Vítěz EL dostává v dané zemi vstupenku nejhůře umístěného týmu, který má standardně nárok na LM?

Reagovat
stiflerovamama

Vitaz EL ide sa mi zda priamo do skupiny

Reagovat
SunFells

Se té sranda soutěži ale dostalo výsady, heh.

Reagovat
Miguel19

Ne. Šlo by 5 týmů z PL..

Reagovat
Kenneth

Tak to tu EL snad vyhraje Villareal a 4. místo Liverpool.

Reagovat
Sandstorm

Tak bude mít Anglie pět týmů v LM. Nice.

Reagovat
smazaný uživatel

drž piču

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

jenom zkouším být drsnej

Reagovat
kvasha16

chuju

Reagovat
smazaný uživatel

*odprovodi

Reagovat
Sandstorm

Při současným formach asi Liverpool...

Reagovat
Miguel19

To je jedno, hlavně ať to není United..

Ale nejlépe asi Tottenham

Reagovat
SunFells

Nejlépe, aby se to trochu obměnilo? Taky tam potřebuješ schopné týmy, které tu soutěž budou nějak reprezentovat, ne tyhle, co budou hrát druhé housle.

Reagovat
smazaný uživatel

to byste měli začít u sebe, nebo ne?

Reagovat
SunFells

Tyhle pokusy mě opravdu dojímají Trochu se podívej na ty výsledky než na tu klávesnici vysereš něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já zapomněl, že vy druhé housle nehrajete, kolikrát že jste to vyhráli nebo se aspoň dostali do finále?

Reagovat
SunFells

Podle toho měřítka, které jsem tím nastavil, asi těžko hrajem druhé housle, to bych pak u Spurs psal o šestých houslích

Reagovat
Sandstorm

Pokud je měřítko postup ze skupiny, tak ok...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, protože my jsme každý rok v LM

Reagovat
J0EL

Ved to.

Reagovat
SunFells

Vidíš, že tomu rozumíš

Reagovat
Sandstorm

Poslední léta jste v LM velkou díru neudělali. Do osmifinále se dostává kde kdo...ale i tak tam uvidim raději Vás, než Liverpool, Tottenham a Soton, protože jste silnější, zkušenější a máte větší šanci se dostat dál, než oni.

Reagovat
SunFells

Hm, že teda ani ooo veliký Manchester nezvládne pravidelně být kde kým. Taky je třeba si uvědomit, kým jsme v těch posledních letech byli zastavování a tuším, že ne pouze v osmifinále.

Reagovat
Sandstorm

Ale MU to zvládne aspoň jednou za čas vyhrát a občas se dostat do finále

Reagovat
SunFells

Zaprvé ti tím ukazuji, že ten postup ze skupiny, což je rozhodně známka dobrého počínání si v soutěži, není pro kde koho a zadruhé MU neřadím mezi ty, u nichž by se dalo očekávat, že budou hrát druhé housle, žejo Karle?

Reagovat
Sandstorm

Kde kdo myslim tím, že se tam každý rok dostává i někdo slabší. Basilej, Monaco a podobně. Tak já od Arsenalu taky neočekávam, že bude hrát druhý housle. Druhý housle zahrál letos třeba Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool tento rok ani ty housle nevytáhnul

Reagovat
SunFells

Hodně z takových týmů jsou pravidelnými účastníky LM vzhledem k tomu, že jsou dominantní ve svých malých ligách a jednou za pár let se jim to povede no, to je pak pro nich sakra úspěch.

Liverpool tam teď byl po letech čerstvý a po nemalém zásahu do kádru, druhý rok by se dal očekávat lepší ...určitě bys jim sám v dalším roce věřil víc než případně taky čerstvým Spurs, že se do osmifinále probojují. Borussia po svém návratu na vrchol po letech dopadla první rok v LM katastrofálně, kde to byla pro Kloppa, stejně jako teď pro Rodgerse, nová zkušenost a další rok to dotáhli do finále

Reagovat
Miguel19

Tak budeš tam mít 3 kvalitní týmy, co by prostě minimálně měly čtvrtfinále udělat..

Pak ten čtvrtý je myslím jedno. Nejlíp je na tom teďka asi Liverpool no.

Reagovat
Swarley

budeme třetí, vy čtvrtí a jsem spokojen dokonale

Reagovat
Sandstorm

To by byl ideál. I vzhledem k tomu, kdo by v LM reprezentoval Anglii. Hlavně už ne další Liverpool. Takže kluby jako Soton a Tottenham raději ne...

Reagovat
Swarley

spíš to beru podle sympatií a podle toho, že s tou první dvojkou nikdo nepohne...zajímavej by byl ještě Soton, za tu práci co tam poslední roky odvádí by si to zasloužili...

Reagovat
Sandstorm

Z pohledu sympatíí bych to přál Sotonu. Právě jak řikáš, za tu práci si to zaslouží, ale mam obavy, že by neprošli předkolem. Proto si myslim, že by pro ně byla lepší EL. LM by pro ně byl moc velký skok.

Reagovat
monty25

Důležité 3 body pro Reds! Hodně nám pomohl rychlý gól a taky to, že rozhodčí následně neodpískal penaltu po faulu Allena (žádná jiná penalta neměla být proti nám ani pro nás)... Jinak ta Coutinhova trefa může směle kandidovat na gól roku.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyť pomalého čiarového, hráte 10

Reagovat
LokoLFC

tak to si sledoval jinej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

konečne sme vyhrali štýlom manchesteru united

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že proti nám

Reagovat
fenixLFC

k tomu review- byl hlavním aktérem první pětiminutovky, která měla parametry nejvyšší světové třídy (slovy BBC se v nich událo víc než za celou sezónu ve Villa Parku).

sestřelení Sterlinga Lovrenem

Kazdopadne netusim ako sme toto vyhrali. Podobne ako minuly rok, hrame totalne hovno, soton nas nici a nakoniec da suarez nahodny gol a dame im trojku. teraz wondergoal coutinha a uz nam stacilo branit. Sterlingov gol naproti tomu tak komedialna situacia ze tazko povedat co bolo horsie z tych situacii-nahravka zachytena dannym, morenova nahravka, odkop obrancu alebo samotna strela s tecom a forsterovym zákrokom.

Friend piskal zle, na penalty 1:1, v prvej minute djuricic siel az moc ochotne k zemi, ruka nie, na mignoletov zakrok by potreboval zastaveny obraz aby videl ze mal von z vapna len dlan ktorou hral. Inak sme nepredviedli zhola nic, nevedeli sme si nahrat, strely onicom prihravky podobne. Fakt zazrak ze sme to zvladli

Reagovat
danielfc

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Lovren ako? Podla whoscored celkom dobre. Dostane sa konecne Can do zalohy?

Reagovat
fenixLFC

lovren hral len preto lebo chybal sakho. A moc ho hodnotit nechcem, predsalen nastupil po dlhom case v zaklade cize psychciky na tom nebude uplne top a hral na sotone kde pri kazdom dotyku nanho piskali..kazdopadne moc isty mi neprisiel

Reagovat
smazaný uživatel

na to ako oslavovali všetci Henryho tak dneska nič moc, len papuškuje Carru. Ale tak je tam len mesiac, snaď sa zlepší

Reagovat
Swarley

no Carrův začátek taky rozhodně nebyl optimální

Reagovat
smazaný uživatel

Carra aspoň ma vlastný pohľad na vec a srandoval. Ale jo ma čas na to sa zlepšiť

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Hodně super výsledky, fakt že jo.

Reagovat
LGT

West Ham to trošku pokazil

Reagovat
Wat

No jo, ale stejně to jsou frajeři.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

koukam,ze zapasy s poolem a kohoutama budou stezejni pro van gaala a letosni sezonu...to jsem zvedav

Reagovat
kiwwi

uhra remizy a bude vsetko tak isto ako teraz

Reagovat
r.mrazik

to neni dobra varianta,protoze tam jsou zapasy s obouma modrakama...doufam,ze neprohrajeme oba dva

s poolem a kohoutama by to chtelo vyhrat

Reagovat
kiwwi

hmm, tak napriek tragickemu vcerajsiemu vysledku sme ostali na 4. mieste...a to ideme dalsie kolo na 3. miesto...fakt neskutocne

Reagovat
I am Mancunian

lvg

Reagovat
Sandstorm

Pak venku Newcastle, což by taky měly být body. Ale pak celkem brutál

Reagovat
J0EL

Kde ze to idete?

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

fakt je to take nerealne aby Everton zremizoval na Emirates a my vyhrali doma so Sunderlandom?

Reagovat
Infernoqt

ted po zápase se Swansea se budem trochu hledat, budem trochu z formy a v následujícím zápase nutně potřebujem skorovat první... jinak to Sunderland zavře a to bude konečná pro nás

Reagovat
kiwwi

mame dva tyzdne a medzi tym FA Cup

Reagovat
Busby babes

je, Arsenal s Evertonem doma body neztrati.

Reagovat
kiwwi

aby si nebol prekvapeny...Everton hra sice tusku, ale na silnych vzdy vedia zahrat...remiza vobec nie je nerealna

Reagovat
Busby babes

rad budu prekvapen.

Reagovat
Godwinson

Prohodit ManU s Liverpoolem a může se končit

Reagovat
Whitemedia

Stačilo by prohodit ManU se Southamptonem a Liverpool ať si vyhraje EL

Reagovat
smazaný uživatel

my vyhráme aj EL aj skončíme tretí

Reagovat
vrabejka

zapoměl si na FA Cup

Reagovat
Godwinson

Southampton do předkola ne, škoda fleku

Reagovat
vladis271

Ok, Objektívne som dnes neveril v 3 body. Strašne sme ich potrebovali, ale neveril som. Po zostavách ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman said Sadio Mane started on bench because he was “25-30 minutes late” for #saintsfc pre-match meal. “I can’t accept that.”

Reagovat
SunFells

Tadic tam snad ani nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len Forster (12) má viac čistých kont ako Mignolet a Fabiański (9)

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet ma 10

Reagovat
smazaný uživatel

idú mi napiču hodinky, som to rátal ešte spred tohto zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak to máš zle

Fraser Forster (12) Ben Foster (10) Simon Mignolet (10)

Reagovat
smazaný uživatel

no šak to som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

oh okay

Reagovat
smazaný uživatel

dík za opravu

Reagovat
vrabejka

Mignolet jich po 38. kolech bude mít 21

Reagovat
vrabejka

Škoda,že se ten tým sehrával tak dlouho mohli jsme hrát o titul

Reagovat
13

Zrovna po dnešku bych to nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Škode, že my sme skôr nezačali hrať s Coquelinom, mohli sme byť jasne prví s 6 bodovým náskokom.

Reagovat
Miguel19

Škoda, že je proti nám vedená kampaň, už jsme mohli mít titul.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Grahf

škoda, že hrajeme otrasne, mohli sme hrať pekne

Reagovat
LGT

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Melda

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wild

Reagovat
13

Reagovat
Fenri

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dray

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale my hrame otrasne aby sme si zaistili LM, keby sme ju nechceli tak hrame krasny ofenzivny futbal

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Čo sa to deje? Mám očakávať koniec sveta, alebo niečo podobné?

Reagovat
danielfc

nič zvláštne, akurát bude ManU zase za LFC a bez LM, už taká klasika :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ta baví tipovať, ale nie si ziskový pretože si amatéér a chceš to zmeniť tak check !!!

http://buksandotip.webnode.sk/

Reagovat
smazaný uživatel

od Taliana sedí

Reagovat
vrabejka

No Premier League goalkeeper has conceded fewer goals per game (0.57) in 2015 than @SMignolet #LFC

Aktuálně nejlepší golman PL

Reagovat
Swarley

Real se musí zaměřit na něj

Reagovat
SunFells

Nebo by moh k vám, zacelit díru po De Geovi

Reagovat
Swarley

ne, takhle to určitě nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

No zbohom to nech tam je radšej Herrera

Reagovat
SunFells

Herrera bude přirozeně na střídačce.

Reagovat
nemamvasrad

Díru dírou nezacelíš.

Reagovat
SunFells

Nebo přesně tak bys jí mohl adekvátně nahradit

Reagovat
vladis271

ale kde. S tou zníženou klauzulou o ktorú DDG tak usilovne bojuje je Perézov cieľ jasný.

Reagovat
SunFells

Simon na hrad

Reagovat
R22

Reagovat
Carrick

Nakonec se to možná vše vyvíjí správným směrem. Začínám mít pocit, že skončit mimo TOP4 by pro United bylo tím lepším řešením. Holandské Prasátko by konečně odtáhlo, přišel by (snad) nějaký mladý progresivní manažer a my už se nemuseli nadále trápit koukáním na fotbal někde ze starověku. Gaal nemá budoucnost, občas mi připadá, jako by ten člověk spadl odněkud z Marsu. Ven s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez by vám sadol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak by som sa smial, presne

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Infernoqt

Gaal je sebevědomej a vedení ho nepropustí i za předpokladu, že LM by nebyla. Minimálně do Vánoc čas dostane... pokud ovšem nebude opět nějaký masivní protest.

Reagovat
nani92

Pavel Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo. Člověk tady má občas pocit, že je LvG v čele United stejně dlouho jako Ferguson.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

ja ti nevim, imho si vetsi kritiku zaslouzi momentalne hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný, v 75. minutě jsem viděl livescore ve vlaku, pak už sem se nedíval..

kolik bodů že jsme to už letos uhráli v závěrech zápasů?

Reagovat
Swarley

Naniho gól...

Reagovat
Infernoqt

super, u nás za Boha nikdo nedá gol z dálky už

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

neboj, v létě návrat, přechod na křídla, jasnej základ

Reagovat
nani92

píšem si

Reagovat
smazaný uživatel

zvýrazňujem si

Reagovat
Swarley

garantujem ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dušo?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Perfektní.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ach tento priemerak

Reagovat
danielfc

28.01.2013 Coutinho na zdravotní prohlídce

Philippe Coutinho se blíží přestupu z Interu Milán do Liverpoolu, podle italských médií by měl nyní být na lékařské prohlídce u Reds. "Je to pro něj dobrá šance, jak dostat víc času na hřišti. I pro nás se jedná o dobrý obchod," říká prezident Interu Massimo Moratti. Liverpool údajně za mladého záložníka zaplatí dvanáct milionů eur.

Moratti

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tywin Lannister

je vidět že mu chyběl Herbage

Reagovat
Counter

"I thought the referee was excellent," Rodgers said of Kevin Friend's performance. "I thought in the main he got them right"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
LGT

Ježiš Kde to řekl?

Reagovat
Counter

Tak hádám, že na tiskovce

Reagovat
ďuriLFC

Aj hned pre Sky

Reagovat
Tywin Lannister

tyvole slípky by už mohli přestat snášet zlatý vejce ::evil:

ale na druhou stranu, aspoň vám zdrhne Kane někam do Realu...

Reagovat
Zaschrona

Howard ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by pekné, ak by LFC skončil na 4.mieste, Dušo, Vlado a spol. by všetkých dobre potrollili..

Reagovat
Swarley

a ty Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

e, Tominko

Reagovat
smazaný uživatel

prečo 4? ten tím má naviac, všetko to bolo o nájdení systému pre mancaft bez suareza..nasiel sa a od toho bodu slapame ako hodinky s najvacsim poctom bodov..3.miesto v suchom triku..v mokrom 4

Reagovat
smazaný uživatel

šlapeme*

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že poznáš názor, kt. by som ti teraz napísal, a síce, nemám rád veľké reči popredku

Reagovat
smazaný uživatel

chapem

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Roooodgers!

Brendan Roooodgers!

Brendan Rodgers Liverpool

We're on our way to glory

Built the team like Shankly did

And kids will have a story...

Reagovat
smazaný uživatel

lalallallllalallalallallallala

Reagovat
smazaný uživatel

počul si niekedy o tom, že sa môžeš dobrovoľne prihlásiť farmaceutickej firme a oni za peniaze na tebe budú testovať nové lieky?

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik prestaň

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa len pýtam, či si o tom počul, nič viac za tým nehľadaj.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

nauč sa čo je mixtape brácho

Reagovat
smazaný uživatel

dobre sestro

Reagovat
nani92

komplikovaná ako všetky dievčatá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
kiwwi

pred 2 mesiacmi ho vyhadzovali

Reagovat
smazaný uživatel

to iba lfcwayovia masirovany demagogom Kwopríkom

Reagovat
smazaný uživatel

aj dest napríklad.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tých hádam nemôžeš brať vážne

Reagovat
smazaný uživatel

aj si vieš toto svoje tláchanie obhájiť ty debo?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
LGT

Já třeba ne, kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ivan prečo reaguješ na mňa keď vieš, že ja som ho od nás nevyhadzoval

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sundayworld.com/news/news/chelsea-race-thug-is-ex-irish-cop to nevymyslíš, to je Chelsea plastika od hlavy po päty

Reagovat
smazaný uživatel

budúci zápas poprosím Tourého na RCB

Reagovat
Sandstorm

Napíšeš Brendanovi dopis, Olo?

Reagovat
smazaný uživatel

až tak ďaleko nezájdem, Mišeno...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Upřímně nechápu,jak jsme z těch dvou zápasů se Sotonem dokázali získat 6 bodů. Ani v jednom zápase jsme nebyli lepší, navíc nám dnes pomohl rozhodčí, ačkoliv měla být i penalta na Sterlinga. Životní trefa Coutinha a druhý gol haluz,což se stává na tomhle terénu, jinak absolutně průměrné výkony většiny našich hráčů,pochválit se dá ještě Škrtel.

Mignolet mi připomíná DDG v jeho první sezoně v PL, nejdřív tragéd a pak hrdina. Poslední dva měsíce je výborný, dneska opět MOTM.

Ta rošáda v obraně se mi vůbec nelíbí, v podstatě to znamená, že Touré je stoper číslo pět,což si nezaslouží po těch výkonech.

Sterling v útoku? Vedl jsem tu debatu s Fantomase,který tvrdil,že je v útoku z nouze. Dost pravděpodobně to není z nouze. Což je na facku v době,kdy nemá na lavičce jediného záložníka a tři útočníky do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Upřímně nechápu,jak jsme z těch dvou zápasů se Sotonem dokázali získat 6 bodů. Ani v jednom zápase jsme nebyli lepší"

Manu tímhle stylem vyhrávají každý 2.zapas

Reagovat
cristiano.K.

však ti nestojí ani za zmínku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shit Dejan Lovren shiiiit Dejan Looooooovreeen! Kolem 30min to zaznelo na stadionu.. Ted uz jen jakej tabor fanousku to zpival?.. Vsazim na Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme zpátky!

Reagovat
vladis271

Gallagher v MOTD:

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele