26. kolo
21.02.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - West Bromwich Albion 0:0

Sunderland pokračuje ve výsledkové mizérii, když v domácím utkání s West Bromwichem nedokázal skórovat a vybojoval pouze bod. V devíti zápasech tak Gus Poyet zvládl vyhrát jediný, zatímco Tony Pulis poosmé z devíti soutěžních klání neprohrál. Oba celky nyní dělí dva body ve prospěch Baggies - o udržení tak bojují oba dva.

West Brom byl navíc v úvodním dějství několikrát tím šťastnějším - v první řadě při faulu Lescotta, který zamezil Dannymu Grahamovi postupovat osamoceného na gólmana. Stoper však vyvázl se žlutou kartou. Sunderland pak může spílat čárovému rozhodčímu, který pro ofsajd neuznal regulérní gól Adama Johnsona.

Co se týče další ofenzivní aktivity, bylo utkání velice skoupé. Branku minul anglický navrátilec Jermain Defoe a patrně nejlepší zákrok zápasu si připsal Ben Foster krátce před přestávkou po ráně Sebastiana Larssona.

Druhé dějství rovněž neoslnilo, Sunderland byl lepší, ale hrozil jen po rohových kopech. Vergini hlavičkoval mimo, střídající Wickham pak srazil Johnsonovu ránu přímo k Fosterovi. Mackems tak už potřinácté v sezóně remizovali.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele