Premier League - souhrn 14. kola

03.12.2016, 15:30, aktualizováno 05.12.2016, 22:51
Komentáře a souhrny
Manchester United pokračuje ve sbírání neuspokojivých výsledků, výhru na Evertonu mu sebrala pozdní penalta. Bournemouth přestřílel Liverpool. Man City nad Chelsea po první půli vedl, londýnský celek ale po změně stran třemi góly otočil skóre a upevnil si pozici na čele Premier League. Tottenham odstřelil Swansea a Arsenal deklasoval West Ham...

Middlesbrough FC - Hull City 1:0

05.12.2016 21:00

Góly: 60. Gastón Ramírez

Po napínavými zápasy nabitém víkendu čekala na oddané fanoušky nejvyšší anglické soutěže ještě pravidelná pondělní dohrávka. O tu se postaraly patnáctý a osmnáctý tým tabulky - toto střetnutí se tak dá bez větších námitek označit jako jeden z důležitých duelů v boji o záchranu mezi anglickou fotbalovou elitou.

První větší příležitost dostat se do vedení měli již na samém úvodu domácí, když mohli vést 1:0 v šesté minutě po střele Álvara Negreda. Španělský útočník ve službách Middlesbrough ovšem nemířil příliš přesně a jeho rána šla vysoko nad branku, kterou střežil Marshall.

Gólman Hull City se ovšem pořádně zapotil už o pět minut později. To ho totiž zajímavým pokusem z dálky prověřil Gaston Ramírez, a pro jeho levotočivou do branky mířící střelu musel strážce hostující svatyně skočit na zem. Dost podobnou práci měl pak brankář hostí ve dvacáté minutě - hráči Middlesbrough totiž pokračovali ve vytváření nebezpečných příležitostí a střela Forshawa byla snad možná ještě větším ohrožením pro branku Hull City než v případě jeho kolegy Ramíreze. I tentokrát však Marshall ukázal, že je na svém místě oprávněně a šanci domácích zlikvidoval.

Aktivním hostitelům se pak podařilo i skórovat, ale branka Forshawa v jedenatřicáté minutě nebyla kvůli správně odmávanému ofsajdu uznána. Na branku si tak příznivci Middlesbrough museli počkat až do šedesáté minuty. To si na centr Fishera do šestnáctky naskočil Gaston Ramírez a parádní hlavičkou překonal Marshalla.

Další góly už utkání nepřineslo a Middlesbrough tak po řadě nevyužitých šancí slaví zasloužené vítězství nad Hullem, který nadále zůstává na sestupových příčkách.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 1:1

04.12.2016 17:00

Góly: 89. Leighton Baines (pen.) - 42. Zlatan Ibrahimović

Remíza, která nehraje do karet ani jednomu týmu. Tak by se dal suše charakterizovat výsledek nedělního duelu mezi Evertonem a Manchesterem United, který mnoho fotbalové krásy vskutku nepobral.

Prakticky celou první půli mohli diváci sledovat pořádný boj společně s kupou nepřesností na obou stranách. Daleko zajímavější než fotbalové kousky tak v úvodu byly agresivní zákroky, kterých se dopustili hráči na obou stranách.

Nejprve si na jednoho z hostů pořádně vyšlápl Gareth Barry, sudí Oliver to ale poněkud překvapivě vyřešil jen ústní domluvou. To na druhé straně se pořádně odvázal Rojo, který předvedl ukázkový skluz s nataženýma nohama vpřed, kterým div že Gueyemu závažně neublížil. Argentinský stoper se tak naprosto bez okolků měl jít předčasně sprchovat, nicméně hlavní rozhodčí k mírnému údivu domácích vytáhl pouze kartón žluté barvy.

Když už to vypadalo, že se v prvním poločase nedočkáme přesné střely na branku, vzal osud do svých rukou brankář Stekelenburg. Ten se naprosto nesmyslně rozhodl vyběhnout na dlouhý pas Martiala, ačkoliv měl k balónu mnohem dále než Zlatan Ibrahimovič, kterého navíc poctivě stíhal stoper Funes Mori. Švédský internacionál nabízenou možností nepohrdl, z prvního doteku brankáře Evertonu přehodil a míč poslal nejprve o břevno a následně i o tyč za brankovou čáru.

Po přestávce se přítomným divákům ulevilo, jelikož se v Goodison Parku konečně začal hrát fotbal. O slovo se přihlásili i domácí fotbalisté, když se po kombinaci s Lukakem dostal do výhodné pozice Mirallas, jeho utěšenou ránu však dokázal De Gea vyrazit na rohový kop. Na druhé straně mohl jít Manchester do trháku - po rychlé kombinaci přišel centr Carricka, který na zadní tyči propadl až k Herrerovi, který střelou z voleje orazítkoval spojnici.

Závěrečná pasáž však patřila Evertonu, kterému se svého soka podařilo dostat pod tlak. Vše odstartoval čtvrthodinky před koncem povedenou střelou ze střední vzdálenosti Gueye, kterou dokázal s obtížemi zlikvidovat hostující brankář. Následně se po centru zprava dostal k hlavičce Valencia, jenže mířil jen do míst, kde stál připravený De Gea.

Čtyři minuty před koncem pak přišla individuální chyba, která United připravila o dva body. Ve vápně se zjevil osamocený Gueye, ke kterému okamžitě přispěchal Fellaini. Svůj pohyb ale neubrzdil a hráče Evertonu trefil svým kolenem - rozhodčí bez váhání nařídil penaltu. K té se postavil Baines a bez lítosti srovnal na konečných 1:1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC 4:3

04.12.2016 14:30

Góly: 56. Callum Wilson (pen.), 76. Ryan Fraser, 78. Steve Cook, 90+3. Nathan Aké - 20. Sadio Mané, 22. Divock Origi, 64. Emre Can

Prostě Premier League. Čtvrt hodiny před koncem vedl Liverpool na jihu Anglie 3:1 a s přehledem mířil za vítězstvím. O tři minuty později však bylo vyrovnáno, načež Nathan Aké dokonal senzační obrat v nastaveném čase. Nechtěným hrdinou Bournemouthu se stal mladík Ryan Fraser, který nahradil zraněného Stanislase, aby vybojoval penaltu, jeden gól dal a na další nahrál.

Úvod utkání přitom postavil Cherries do velmi nelichotivého světla. Svěřenci Eddieho Howea i přes průměrné výsledky patří k oblíbencům nezaujatých fanoušků, jelikož hrají pohledný ofenzivní fotbal a zpravidla nechají na hřišti duši. Proti Liverpoolu však působili takřka jako po flámu - u každého míče byli pozdě, a přestože Liverpool nepředváděl na své poměry úplně nejsilnější pressing, nedokázali se dostat zpod tlaku.

Už po čtvrthodině tak Bournemouth musel čelit pátému rohovému kopu a mohl být rád, že neprohrává o dva góly. Třeba Origi měl po centru Clynea v malém vápně dokonalou příležitost otevřít skóre, ale neseřídil krok a prázdnou bránu fatálně minul. Další velká šance Firmina neskončila brankou jen díky šťastnému bloku dalšího hrdiny zápasu Steva Cooka.

Jenže liknavost a pasivita se domácím přece jen vymstila, a to už ve dvacáté minutě. Do té doby výtečný Aké nezachytil včas náběh Sadia Maného, senegalský křídelník si hbitě zpracoval Canův excelentní lob za obranu a uháněl na bránu. Využil přitom nejistého vyběhnutí Artura Boruce, jenž zůstal v půli cesty a nechal se od Maného snadno obstřelit.

Gólman Cherries jako by chtěl o dvě minuty později ukázat, že opravdu není skvělý jen na čáře a ví si rady i s řešením situací, kdy je zapotřebí rozhodování. Tohle je však odjakživa Polákova slabina, což se v plné nahotě projevilo, když kolem něj u vápna prosvištěl Divock Origi. Tomu tak stačilo v obtížném úhlu trefit bránu a Liverpool o ty dvě branky skutečně vedl.

Domácí tým se poprvé osmělil až po půlhodině hry, kdy si Lovren málem srazil do vápna míč, který Karius vyrazil po centru Kinga. O pár vteřin později se měla kopat první penalta, protože Firmino kolenem atakoval Akého, jenž se poroučel k zemi. Pokutový kop nicméně Bournemouth zahrával až po změně stran, kdy se otěží osudu utkání chopil Ryan Fraser.

Skotský reprezentant do jednadvaceti let přitom v utkání žádnou velkou roli hrát neměl - od srpna nenastoupil v základní sestavě a všehovšudy coby náhradník nasbíral necelý poločas. Slavobrány mu dnes otevřelo až nešťastné zranění Juniora Stanislase, který schytal při faulu Hendersona silný nápor do vazů v kotníku.

Ryan Fraser každopádně po minutě na hřišti vlétl do vápna za Wilsonovou přihrávkou a zahájil bláznivý obrat v utkání. Nutno podotknout, že před Milnerovým faulem udělal velikou botu Lovren, jenž Wilsonovi prakticky přenechal míč nepovedenou hlavičkou. Sám Callum Wilson se pak chopil nařízené penalty a s přehledem snížil na 1:2.

Naděje týmu z jižního cípu Anglie na čas uhasil Emre Can, který po Maného průniku fantasticky skóroval z hranice šestnáctky. Hlavní roli však musel předat tolikrát zmíněnému žolíkovi domácích. Ještě předtím měl obrovské štěstí Artur Boruc, který svůj slabý výkon málem korunoval tím, že si po rohovém kopu donesl míč za brankovou čáru.

Pohádka každopádně čtvrt hodiny před koncem. Rychlý brejk Bournemouthu vyšperkoval Fraser skvělým pasem na Wilsona, jeho zadovku tečoval Afobe a míč se vrátil opět k Fraserovi, který vypálil přesně k tyči. Jen o dvě minuty později se dvaadvacetiletý Skot postaral i o třetí branku, neboť centrem z pravé strany asistoval u gólu vskutku nečekaně šikovného Steva Cooka.

Než Bournemouth celý obrat korunoval vítězným gólem, mohlo se rozhodnout na obou stranách. Benika Afobeho však fantasticky vychytal Karius a Origi akrobatický pokus poslal těsně nad. Jen dvě minutky po zlaté šanci Liverpoolu tvrdě vypálil Steve Cook, Karius tentokrát chyboval, míč neudržel v rukavicích a Nathan Aké nadvakrát doklepl míč do branky.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 1:5

03.12.2016 18:30

Góly: 83. Andrew Carroll - 24. Mesut Özil, 72. Alexis Sánchez, 80. Alexis Sánchez, 84. Alex Oxlade-Chamberlain, 86. Alexis Sánchez

Jaký rozdíl dokáže jeden prvotřídní fotbalista udělat. Ofenzíva Arsenalu se po většinu zápasu spíš hledala, ovšem stačil jeden Alexis Sánchez ve stoprocentní herní pohodě, a čtyři góly se udělaly skoro samy. West Ham po ošklivě vypuštěném závěru utržil sdílenou nejtěžší domácí ligovou prohru s Arsenalem a v případě pondělní výhry Hullu může klesnout do sestupové zóny...

Zpočátku zápasu Gunners vpředu spíše chyběly kousíčky k dotažení vícero akcí. Monrealova příhra na Sáncheze byla na poslední chvíli odkloněna Reidem, předtím intervenoval zase Ogbonna, jindy Mustafi taktak ideálně netrefil donášku od rohového praporku, a tak dále.

V 19. minutě poprvé vystrčil růžky West Ham, když Payet krásně z hloubi pole vyslal na zteč Lanziniho, ten se pak ale trochu zamotal do svých kliček a z nadějné situace vytěžil akorát roh. Poprvé tedy v souladu s průběhem hry udeřilo na druhé straně: Ogbonna ve 25. minutě urobil hrubici v rozehrávce, Sánchez si elegantně prohodil křižujícího obránce a nesobecky nachystal míč do prázdné klece Özilovi.

Systém West Hamu skutečně vykazoval mnoho děr, i takový Monreal měl jako levý bek mraky volného prostoru, Gunners si ale mohli nadávat jen sami sobě, že nedali více gólů. A v kombinaci s tradičně slabším vstupem do druhé půle toho klidně mohli litovat.

Vytáhlý hroťák Ashley Fletcher tiše zlobil většinu času a po pauze měl i jednu nebezpečnou ránu těsně mimo, Arsenal obecně v minutách následujících přestávku poněkud ztrácel půdu pod nohama, začínal kazit, a Slaven Bilić taky vycítil šanci, takže na hřiště začal posílat uzdravené opory jako Ayewa s Carrollem.

Ještě, než druhý jmenovaný vešel v 72. minutě na plac, bylo ovšem rozhodnuto. Nejprve ještě krásný záběh Monreala vedl pouze ke spáleným šancím Ramseyho a Özila, kteří si vylámali zuby na perfektním Randolphovi, ovšem krátce nato už znovu naplno promluvil génius Alexise Sáncheze. Ten si dokonale zpracoval míč do volného prostoru podél svého strážce a pak suverénně zacílil na zadní tyč.

Obdobnou charakteristiku potom nesl také další Sánchezův úder z 80. minuty. Tehdy se Alexis tentokrát uvolnil pouhým pohybem těla, ani se nemusel dotknout balonu, a po zmatení obránců při zemi opět bez problémů zacílil do prostoru, kam Randolph jednoduše nemohl doskočit.

Teprve vzápětí bylo West Hamu dovoleno zkorigovat skóre. Dimitri Payet po třech minutách napálil z přímého kopu horní tyč a Andy Carroll na odražený balon zareagoval ze všech nejpohotověji. Sám útočník měl pochopitelně po návratu na trávník upřímnou radost, ovšem fanoušci Kladivářů se sotva pousmáli - a brzy měli další důvody ke špatné náladě.

Nejprve se v 85. minutě zpoza vápna krásně trefil Oxlade-Chamberlain, a posléze dokonal symbolický hattrick naprosto rozdílový Alexis Sánchez, když ještě jednou s benevolentní pomocí asistenta rozhodčího pláchl obraně a sám před Randolphem se vytasil s drzým padáčkem. I stav 1:5 byl nicméně k domácím ještě milosrdný, vždyť Randolph v samém závěru dvakrát výtečně zasahoval proti Oxladeovi a Ramseymu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Southampton FC 3:0

03.12.2016 16:00

Góly: 33. Christian Benteke, 36. James Tomkins, 85. Christian Benteke

Crystal Palace v sobotu odpoledne ukončil sedmizápasovou sérii bez výhry, když na svém stánku přehrálo Southampton jednoznačně o tři branky. Hosté utkání nezvládli v defenzivě, která na jejich poměry vyrobila nebývalé množství chyb.

Úvodní půlhodinka střetnutí toho příliš nenabídla. Hra se odehrávala převážně ve středu pole a až na pár zblokovaných pokusů hostí a jedné hlavičky Bentekeho diváci jen marně hledali něco, co by jim poskytlo potřebnou zábavu. Dočkali se až v 33. minutě, kdy Fraser Forster trestuhodně promáchl při výkopu a Benteke pak už měl před odkrytou svatyní vážně velmi lehkou práci.

Hned o tři minuty později bylo na jihu Londýna ještě veseleji. Rohový kop Puncheona na přední tyči propadl ke zcela volnému Tomkinsovi, který se metr před brankovou čárou prakticky mýlit ani nemohl. V závěru poločasu si hosté ještě vypracovali mírný tlak, krom nepřesných projektilů Redmonda a Hojbjerga z něj ovšem nic nevytěžili.

Jestliže někdo čekal, že Saints ještě dokáží s výsledkem něco provést, ten musel být šeredně zklamán. Druhá půle nenabídla téměř žádné příležitosti, a ačkoliv měli hosté optickou převahu, nebylo jim to vůbec nic platné.

Definitivní podobu výsledku tak dal 5 minut před koncem opět Benteke. Šlo o dosti krkolomný gól, kterému předcházel rohový kop Puncheona, který obránci Southamptonu dokázali odvrátit na hranici vlastního pokutového území. Tam napřáhl McArthur, jenže jeho střela byla zblokována tak nešťastně, že prošla ke zcela volnému Puncheonovi, který od brankové čáry míč naservíroval belgickému útočníkovi na před odkrytou svatyni. O osudu zápasu tak bylo definitivně hotovo a Alan Pardew tak konečně znovu okusil vítězný pocit.

Více informací k zápasu

Stoke City - Burnley FC 2:0

03.12.2016 16:00

Góly: 20. Jonathan Walters, 35. Marc Muniesa

Stoke City pokračuje v dobré formě a proti Burnley získalo už páté vítězství z posledních pěti klání. Potters tak navázali na výhru z minulého týdne proti Watfordu. Hrdinou zápasu se stal stoper Marc Muniesa, střelec druhé branky se trefil v Premier League vůbec poprvé. První gól dal Jon Walters, zatímco Burnley vyšlo naprázdno a potvrdilo otřesnou venkovní bilanci.

Clarets letos na hřištích soupeře strádají - doposud získali jeden bod a vstřelili jeden jediný gól. Jejich trápení načal ve dvacáté minutě zmíněný irský útočník Jon Walters. Mame Biram Diouf si na pravé straně krásně narazil s Shaqirim a poslal do vápna přesný centr. Walters balón jemně pohladil pravou kopačkou a ten zapadl dokonale za zadní tyč.

O čtvrt hodiny později pak prakticky rozhodl Marc Muniesa. Agilní stoper se zkrátka rozhodl, že dá gól, když načal akci u vlastního vápna. Míč se přes něj dostal až k Arnautovićovi, a zatímco španělský obránce doběhl až k šestnáctce soupeře, křídelník Stoke si pohrál s Flanaganem. Jeho následný centr pak Muniesa s klidem kanonýra proměnil ve svůj první gól v PL.

Krátce před pauzou mohl snížit unikající Jeff Hendrick, ale jeho pokus o lob Lee Grant snadno zlikvidoval. Druhá půle začala taktéž pozitivně pro Burnley, které drželo míč na kopačkách - do nebezpečných pozic se však prakticky nedostávalo. Výjimkou byl Ashley Barnes, jenž vskutku nebezpečně udeřil loktem Martinse Indiho a měl štěstí, že nebyl vyloučen.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Leicester City 2:1

03.12.2016 16:00

Góly: 64. Robert Huth (vl.), 77. Jermain Defoe - 80. Shinji Okazaki

Trápení celého Leicesteru nemá konce. V sobotu si na své konto připsal již sedmou prohru, když nestačil na domácí Sunderland, a na výhru tak již čeká dlouhých 5 duelů. To svěřenci Davida Moyese prožívají po hrůzostrašném vstupu do ročníku celkem solidní období, vyhráli totiž třetí zápas z posledních čtyř.

Rozhodně se ale nejednalo o nezasloužené vítězství - byli to totiž právě domácí, kteří po celé utkání vykazovali větší hlad a touhu po vítězství. Ostatně do utkání také výborně vstoupili, Leicester zatlačili do defenzivy a vytvořili si několik solidních příležitostí, ve kterých se objevil postupně Watmore, Anichebe a Defoe, nicméně buď neměli seřízená mířidla, nebo jejich projektily pokryl Zieler. Do šaten se proto odcházelo za bezbrankového stavu.

Poněkud překvapivě se ani po přestávce obraz hry nikterak zásadně nezměnil a domácí stále zůstávali lepším celkem. Po hodince hry se proto dočkali zasloužené, byť poněkud šťastné odměny. Rohový kop Larssona totiž na bližší tyči tečoval Kirchhoff tak šikovně, že míč nasměroval přesně do bránícího Hutha, od kterého se nechytatelně odrazil přesně k tyči.

Čtvrthodinku před koncem pak Sunderland přidal druhý zásah. Na levém křídle se míče zmocnil Anichebe, zpětnou přihrávkou uvnitř vápna oslovil Watmora, jehož zakončení nešťastník Huth odrazil pouze k Defoeovi, který balón pohotově uklidil do sítě. Brankář Leicesteru byl naprosto bez šance.

Až poté přišla ze strany úřadujících mistrů nějaká reakce. Hned za dvě minuty je zpět do utkání vrátil Okazaki. Na levé straně se uvolnil Gray a jeho přízemní centr útočník Leicesteru usměrnil za záda bezmocného Pickforda. V posledních deseti minutách si sice celek Claudia Ranieriho vypracoval závěrečný tlak, jenže vyrovnávací branku už nepřidal, díky čemu se tak ze tří bodů mohli radovat svěřenci Davida Moyese.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Watford FC 3:1

03.12.2016 16:00

Góly: 16. Jonny Evans, 34. Chris Brunt, 90+1. Matt Phillips - 59. Christian Kabasele

Pamatujete na tu nedávnou dobu, kdy se měl West Bromwich potácet v krizi a nedařilo se mu zaboha skórovat? Inu, takové časy jsou zjevně definitivně pryč. Albion uhrál třetí výhru ve čtyřech kolech a posouvá se už na šestou příčku. Ano, šestou, a po tomto kole budou nejhůře sedmí...

Jakkoliv nicméně výhra 3:1 působí na WBA nezvykle dominantně, zdání celkem slušně klame. Watford si vytvořil 18 střeleckých příležitostí v porovnání s jedenácti a před červenou kartou pro Pereyru z 84. minuty na defenzívu soupeře pořádně tlačil, že to až vypadalo na srovnání skóre na 2:2. Sám Pereyra koneckonců v jednom momentě unikal sám na Fostera, který krom toho likvidoval i Okakovu střelu.

Pereyrovo agresivní postrčení Jamese McCleana vedlo až k intervenci trenéra Waltera Mazzarriho a značně znehodnotilo jinak poměrně kvalitní utkání, které vzápětí v nastavení završil třetí brankou svého WBA Matt Phillips a odmítl tak reálné komplikace poté, co v 60. minutě šajtlí vstřelil kontaktní gól Kabasele.

Udělaný křídelník měl prsty také v předešlém, vítězném gólu svého týmu, když se ve 34. minutě podílel na signálu při přímém kopu - Phillips překročil balon, Morrison ho předal Bruntovi a tomu pomohla teč soupeře. Standardní situace šly obecně WBA k duhu - první branku zápasu po čtvrthodině hry vsítil Evans po Bruntově rohovém kopu a Baggies tak oslavili už svou sedmou letošní trefu z takové situace.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Swansea City 5:0

03.12.2016 16:00

Góly: 39. Harry Kane (pen.), 45+1. Heung-min Son, 49. Harry Kane, 70. Christian Eriksen, 90+2. Christian Eriksen

Swansea se po fantastickém utkání s Crystal Palace nezmohla vůbec na nic a Tottenhamu prakticky bez boje odevzdala tři body. Za celý zápas nedokázala ani jednou vystřelit na bránu, zatímco Lukasz Fabianski lapil hned deset projektilů. Přesto nedokázal zoufalou hru defenzivy Velšanů dostatečně podpořit, Spurs vyhráli hladce 5:0.

V prvním dějství se ještě svěřenci Boba Bradleyho jakž takž drželi, hlavně v úvodní půlhodině se Kohouti nedostávali do příliš nebezpečných prostor. Jen Harry Kane po centru Walkera hlavičkoval velmi zajímavě. Wanyama po pěkné patičce střílel slabě a Son z dobré palebné pozice mířil nad.

Celý gólostroj se rozjel až krátce před pauzou zásluhou Dele Alliho a jeho nafilmované penalty. Na kraji vápna se dobrovolně přerazil o Naughtona a sudí chybně místo žluté karty ukázal na puntík. Harry Kane se nemýlil a otevřel skóre. Druhá trefa už ale stála za to, Eriksenova střela se odrazila k Sonovi, jenž se do letícího míče brilantně položil a akrobaticky zavěsil.

Pěkný byl i gól číslo tři, který padl ihned po pauze a Swansea definitivně zlomil. Alli vyslal do samostatného úniku Son Hueng-mina, jenž ve vápně míč zasekl a vlastně nechtěně tak nabil Harrymu Kaneovi. Nejlepší střelec minulé sezóny se v takových rolích dobře orientuje a Fabianskimu nedal nejmenší šanci.

Na 4:0 zvýšil velmi netradičním způsobem Christian Eriksen. V sedmdesáté minutě se k němu dostal balón od Alliho a dánský záložník jej i za pomoci snad ruky blokujícího Amata posunul do sítě. Chvíli nato se Eriksen pasoval opět do své oblíbené role nahrávače, když na malém vápně předložil gól Wanyamovi. Ten ale v jasné šanci zcela selhal a málem ani netrefil míč.

V úplném závěru zápasu pak svůj povedený výkon znovu korunoval Eriksen, který dostal ve vápně míč od Sissoka a s přehledem balón zasunul k tyči. Tottenham tak posílil svoji pozici v boji o Top 4 a na chvíli se přiblížil k Arsenalu. Swansea naopak zase spadla na úplné dno tabulky.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 1:3

03.12.2016 13:30

Góly: 45. Gary Cahill (vl.) - 60. Diego Costa, 70. Willian, 90. Eden Hazard

Vítězná série Chelsea stále nebere konce! Svěřenci Antonia Conteho vyloupili i stánek Manchesteru City. V úvodní hodině hry sice museli přečkat řadu šancí domácího celku, pak ovšem nemilosrdně trestali z rychlých brejků a po brankách Costy, Williana a Hazarda si odvážejí tři body.

Úvod utkání nabídl poměrně vyrovnanou podívanou, kdy oba celky vykazovaly snahu o budování hry již od vlastní branky a docela aktivní ofenzivní napadání. Tato kombinace několikrát vedla k technickým chybám poblíž obou branek, nicméně první vážnější vzrušení přišlo až po 20 minutách hry, kdy pálil ze střední vzdálenosti Hazard jen těsně mimo.

Postupem času převzali otěže zápasu do svých rukou Citizens - nejprve pálil utěšeně Agüero a Courtois jeho projektil vyrazil nad břevno. O chvíli později už celý stadión oslavoval vedoucí branku Fernandinha po standardní situaci De Bruyna, všechno však překazil správně zdvižený praporek asistenta. Na druhé straně se takřka okamžitě řítil do obrovské šance Hazard, kterému se podařilo obejít Brava, jenže sám sebe vyhnal do nevýhodného úhlu, a tak místo zakončení volil přihrávku pod sebe, která ale správného adresáta nenašla.

Po půlhodince hry přišla první sporná situace - po nákopu za obranu hosté se Azpilicueta rozhodl míč posunout na svého brankáře, jenže této přihrávce chyběla razance a doslova vyzvala Agüera, aby si pro balón doběhl. Do cesty se mu však postavil Luiz, který jej s největší pravděpodobností zablokoval nedovoleně - Antony Taylor však rozhodl, že vše proběhlo v rámci pravidel.

Tlak domácích však narůstal a do konce poločasu přišlo ještě několik nadějných šancí. Nejprve zaspal hostující Moses a na krásný pas Silvy si naběhl Sané, který zpětnou přihrávkou oslovil na malém vápně stojícího Agüero, jenže jeho střelu na poslední chvíli zablokoval Azpilicueta. Následně se po centru De Bruyneho k hlavičce dostal opět argentinský útočník, jenže hostující svatyni minul. Těsně před pauzou se pak Citizens dožadovali penalty po souboji Gündogana s Kantem.

A když už to vypadalo, že tento tlak Chelsea přežije, poslal domácí do vedení Gary Cahill. Ten se pokusil centr Navase odvrátit opravdu prazvláštním způsobem a naneštěstí pro něj a londýnský klub tak míč akorát nasměroval přesně za zadní tyč vlastní branky.

V úvodu druhého dějství měl tým Pepa Guardioly několik možností, aby zápas definitivně zlomili na vlastní stranu. Nejprve se po pěkné kombinaci uprostřed pole řítil do brejku Sané a přihrávkou do strany oslovil De Bruyneho, jehož ale vychytal belgický kolega. O chvíli později vyrobil obrovskou hrubku Alonso s Cahillem - zpětnou přihrávku tak vystihl Agüero a po jeho zakončení musel svou chybu na brankové čáře napravit anglický reprezentant. Největší příležitost na vstřelení druhé branky však měl De Bruyne - ten se po centru Navase ocitl na malém vápně sám před prázdnou brankou, jenže prudký míč zvládl nasměrovat pouze do břevna.

A domácí za to stihl trest. Po hodince hry se míče uprostřed pole zmocnil Fabregas, fantastickým pasem oslovil Costu, kterého neustrážil Otamendi, a v zakončení už si útočník Chelsea věděl rady - 1:1.

Obraz hry se po vyrovnání změnil, domácí sice stále měli převahu a déle drželi míč, vyložené šance ale pomalu přestaly přicházet. Naopak se hostům otevřel prostor k rychlým protiútokům a při jednom z nich netakticky vystoupil Otamendi, Costa pak skvostnou přihrávkou oslovil Williana, který samostatný nájezd vyřešil střelou podél zkoprnělého Brava.

Pro Citizens šlo o pořádný šok. Pep Guardiola do hry sice vyslal všechny své ofenzivní zbraně, velkých šancí už se ale jeho celek nedočkal. V poslední minutě řádné hrací době naopak po Alonsově pasu utekl Eden Hazard a střelou na bližší tyč dal razítko na vítězství londýnského klubu.

Závěr utkání pak nezvládla dvojice Agüero - Fernandinho. Prvně jmenovaný si svou frustraci vybil na Davidu Luizovi, do kterého v nastavení naprosto nesmyslně zajel a po zásluze uviděl rovnou červenou kartu. V následné mele Fernandinho několikrát chytl Cesca Fabregase pod krkem, kvůli čemu svého spoluhráče následoval do sprch. Nepovedený konec tak představuje černou tečku na jinak záživném a atraktivním střetnutí, které diváky jistě nenudilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC14111232:1134
2.Arsenal FC1494133:1431
3.Liverpool FC1493235:1830
4.Manchester City1493230:1530
5.Tottenham Hotspur1476124:1027
6.Manchester United1456319:1621
7.West Bromwich Albion1455420:1720
8.Everton FC1455417:1620
9.Stoke City1454516:1919
10.AFC Bournemouth1453619:2218
11.Watford FC1453618:2418
12.Southampton FC1445513:1517
13.Middlesbrough FC1436513:1515
14.Crystal Palace1442824:2614
15.Burnley FC1442812:2314
16.Leicester City1434717:2413
17.West Ham United1433815:2912
18.Sunderland AFC1432914:2411
19.Hull City1432911:2911
20.Swansea City1423916:319

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2234)

Přidat komentář
Whitemedia

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

celá chelsea

Reagovat
ryzskej

Schvaluješ ten zákrok Kuna?

Reagovat
Neutron

cisto po lopte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
samson192

Reagovat
dinss

Ty si hloupej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
Godwinson

Je to zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

krypl!!!

Reagovat
samson192

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

hajzlik maly

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale dám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

What a Kunt.

Reagovat
Azza

To ste zjistili až teď ?

Reagovat
fantomas

Nic extra výjimečnýho takový zkraty. Nechápu, kde vzal tu dlouholetou auru sympaťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

taký horší a nesympatickejší Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

na ty mrdky z Chelsea jedine takhle jde hrat

Reagovat
Whitemedia

No jo, když nás nejsou schopni porazit, tak je důležité se akorát pořádně ztrapnit

Reagovat
Paddy

Diego, Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Spatnej palec

Reagovat
C-M@ster

„Už po zmíněném souboji s Liverpoolem z poloviny září měl majitel Roman Abramović svolat schůzi vedení, během níž údajně byla projednávána možná výměna trenéra.”

http://www.eurofotbal.cz/clanky/conte-zustava-reaguje-chelsea-na-informace-medii-342986/

Co asi ten ruskej osel říká teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Když nevyhraje titul, tak jsou schopní ho vyhodit, viz Carlo...

Reagovat
TopinB

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi takový pomalejší

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Za to by si zaslúžil guľu do čela, prasa pojebané.

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero ukázal svůj charakter. Už jenom to, co předvedl po vlastňáku Cahilla bylo minimálně na žlutou. Citizens hráli dobře a chvíli jsem přemýšlel, že si zaslouží tři body. Ale tým, který nedokáže proměnit takové tutovky si tu výhru jednoduše nezaslouží. Kromě toho byli neskutečně slabí v obraně a posledních 20 minut jsme byli fenomenální a zaslouženě jsme je přehráli. Skvěle jsme ten zápas ustáli a jsem na nás hrdej – zejména za ten konec. Dokonce i Diego tam v klidu někoho držel a říkal, ať se do ničeho nepouští. Neskutečnej Conte efekt. Troufnu si říct, že za Mourinho by šli dolů několik našich hráčů. Manchester to silně nezvládl a v závěru se ukázala jejich pravá tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bazingaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Za tyhle úmyslný likvidace josu 3 zápasy málo, tohle je prasárna neskutečnýho kalibru. Frustrovanej chudáček Aguero by si měl odpočinout o dost déle imo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele hraje letos Chelsea, letos me od te nakladacky od nas bavite v lize vic nez Arsik

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero, dobrá prasárna

Reagovat
Snatus

Co ten Guardiola na konci? Nepodat ruku hráčům Chelsea, to je taky ukázka gentlemanství.

Reagovat
Azazelo RD

Pravý britský gentleman by hráči Chelsea ruku skutečně nepodal.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Counter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je pouze jesitnej cholerik. Jako gentleman se snazi tvarit. Vsichni na nas nadavali, ze jsme zmlsany a nevazime si Pepa, ale ten nejvaznejsi duvod pro nasi nenavist, byl ten, ze je Pep proste kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

City. zapas, kterej mohli relativne v pohode vyhrat si nechaj takhle protect mezi prsty a jeste prijdou o Kuna na dalsi minimalne 3 zapasy. Tomu rikam povedenej den.

Reagovat
Arbiter

Holt psychika je svině. Každopádně my teoreticky mohli vést už v prvním poločase, to je jen takové coby kdyby a na to se stejně historie ptát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

o tom zadna, to ja jen, ze tam meli par sanci za toho vyrovnaneho stavu. Vy jste dali 3 goly, zaslouzena vyhra.

Reagovat
Godwinson

Moc pěkně Chelsea, Pep v suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tri góly na Etihad, to je fantázia. Nezlomnosť a bojovnosť. City pochoval De Bruyne, 2-0 by sa už ťažko otáčalo. Každopádne sa ale neviem zbaviť dojmu, že City dlhodobo v obrane s Otamendim a v bráne s Bravom budú dlhodobo strácať body.

Reagovat
Godwinson

Jak je to jen možné? Však je to top3 světový gólman a navíc hraje ještě geniálně nohama

Reagovat
samson192

škoda že ani jedno zatiaľ neukázal

Reagovat
TopinB

Já teda preferuju brankáře, který umí rukama

Reagovat
Godwinson

To jsi teda dost oldschool

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
tony223

Akorát, že v Anglii mu je to k hovnu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka veliké štěstí poslední dobou, snad jim to stoupne do hlavy jako jejich fanouškům.

Reagovat
Tuxedo

zase nezvladas

Reagovat
dinss

Dyť to má ve jménu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek si to vodí

Reagovat
Arbiter

Doufám, že je Luiz v pořádku. Přijít o nejlepšího obránce PL kvůli takové hovadině, to by mě kleplo...

Reagovat
jany kozak

ak je Luiz najlepsi obranca v PL tak mam celkom vazne obavy o kvalitu ligy

Reagovat
Kovi81

neviem, ci je najlepsi, ale hra fakt super od navratu

Reagovat
Arbiter

Však na něm stoji naše obrana, že jo Od zápasu s Arsenalem jsme dostali jen dva góly. To je víc než skvělá vizitka...

Reagovat
Zaschrona

Co jsem ho letos videl hrat, tak se mi moc libil, Conteho system mu hrozne sedi. Proti nam zahral zvlast vyborne.

Reagovat
Arbiter

yep, úplně vymazat Lukakua, to se nepodaří každému

Reagovat
blade115

Poslední dobou se to daří právě i Lukakovi.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Zaschrona

Neni to ale jen o nem... i kdyz je pravda, ze presuje porad tragicky.

Reagovat
vodka

tak on ho i blind loni smazal úplně s přehledem...

Reagovat
Zaschrona

Taky kdyz nedostal kloudnej balon, to se to pak bekum dominuje. Typove na tyhle souboje hrac neni.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Měj spíš obavy o svůj přehled, letos to zdaleka není na takový výsměch jako by to bylo dřív.

Reagovat
jany kozak

PL uz zdaleka neni to co to bejvavalo driv

Reagovat
jany kozak

a jako prehlad joo teraz na futbal nemam moc casu ale este v minulej sezone bol parodiou na obrancu

Reagovat
Arbiter

jsi sledoval francouzskou ligu?

Reagovat
jany kozak

tak zijem teraz v parizi nevidel som samozrejme vsetky zapasy taky fanatik az niesom a PSG ani neni moj extra oblubeny tim ale Luiz mi proste na stopera nikdy nesedel tolko kiksov co on robil ma nikto iny zo stoperov nenapada momentalne, na DM sa mi pacil viac

Reagovat
kvasha16

"robil"

Reagovat
blade115

Právě no, jenže teď už není minulá sezóna. Letos je skvělej. Nevím, jestli nejlepší, ale jeden z nejlepších určitě.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tohle je přesně ten důvod, proč jsem rád, že už sem moc nechodíš.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

tak by mě docela zajímalo, kdo je podle ostatních ten nejlepší obránce PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic, nečekaně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mozno Koscielny alebo Alderweireld ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podobné, těžko říct... Alderweireld je špica, to jo

Reagovat
REPLIKATOR

Koscielny

Reagovat
lofin9

ale určite to nie je Luiz

Reagovat
Arbiter

tak kdo?

Reagovat
J0EL

Koscielny, Alderweireld, van Dijk...

Reagovat
lofin9

+ sa mi páči Matip momentálne

Reagovat
Arbiter

je srovnatelně dobrý..

Reagovat
J0EL

Nie je.

Reagovat
Arbiter

je

Reagovat
J0EL

jak male decko

Reagovat
Arbiter

jsi

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Kose s Tobym beru, ale Toby je aktuálně zraněný, takže bych to nechal mezi Kosem a Luizem. A v čem konkrétně se ti teda Luiz nelíbí, že ho nedáváš na úrovni ostatních?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Arbiter

Čemu se směješ? Kdybych psal něco o "parník nejlepším obránci PL", tak chápu kritiku, ale takhle?

Reagovat
J0EL

Pretoze si voci nemu dlhodobo zaujaty a po par vydarenych zapasoch tu prides striekat s takymto nezmyslom.

Reagovat
Arbiter

Můžu říct, že je Costa nejlepší útočník PL nebo je to také jen pár zápasů? Můžu vyslovit své obavy, že nám možná kvůli zranění ten nejlepší útočník bude chybět?

Reagovat
smazaný uživatel

já ještě nedostal nějakej konstruktivní argument proti jeho výroku

Reagovat
J0EL

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/laurent_koscielny/641/641/113/0/p|premier_league/2016/2017/toby_alderweireld/641/641/7673/47/p|premier_league/2016/2017/virgil_van_dijk/641/641/9297/0/p|premier_league/2016/2017/david_luiz/641/641/448/0/p#total_score/defence_score/tackles_won/tackles_lost/interceptions/aerial_duels_won_%/clearances#total

Od vas tych argumentov teda padlo jak dementi dvaja.

Reagovat
J0EL

Omg link

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste začali s výsměchem. A toho dementa si nech na kamarády z pískoviště a když už tu argumentuješ tak inteligentně squawkou, tak se to filtruje podle 90 metrics. Tam už taky uvidíš, že ty čísla jsou mnohem těsnější, i když beru, že Kos má přece jenom navrch, hlavně v těch vzdušných soubojích

Reagovat
J0EL

Kos ma navrch (takmer) uplne vo vsetkom = Luiz nie je na zrovnatelnej urovni. Takze hype toho klauna si nechaj pre niekoho ineho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

mas potrebu zo seba robit debila alebo nechapes pisanemu textu?

Reagovat
J0EL

http://tinyurl.com/gmta9mr najhorsi z vyssie porovnavanych. Ale je fajn, ze si to s Arbitrom skusil

Reagovat
smazaný uživatel

přidal jsem tam ještě jednu součást nejlepší obrany v lize

http://tinyurl.com/h5eduf9

Reagovat
J0EL

a tu niektori cukotkari idu pasovat toho sasa za najlepsieho obrancu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat obránce podle statistik je ale píčovina. Ještě tak procentuální úspěšnost ve vzdušných soubojích, dejme tomu, ale kolik tackles nebo clearances udělá

1) z obrovské míry nezávisí na něm (narozdíl od dribbles, chances created a dalších věcí, které se sledují u útočníků)

2) tackle občas není to nejlepší řešení. A dobrá "vystání" nikdo nepočítá.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

Tohle porovnávání čistě na základě statistik.

Reagovat
smazaný uživatel

To chceš porovnávat na základě účesu nebo jak?

Reagovat
vitasrp

Jasně, spíš podle barvy kopaček hele.

Reagovat
Counter

Zrovna tady stačí zdravý selský rozum.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

ani nie, skor si staci pozriet nase posledne zapasy a ani ten selsky rozum nepotrebujes na to, aby si videl ze Luiz momentalne patri medzi naj obrancov v PL

Reagovat
Counter

Ale prosímtě. Kdybych měl soudit dle nějakých sedmi osmi zápasů, tak byl Michu nejlepší hráč planety.

Reagovat
Hokaido

Však byl.

Reagovat
Counter

Byl jednu chvíli vážně supr no.

Reagovat
Whitemedia

Těch zápasů ale bylo 8, to už prostě není pár...

Reagovat
J0EL

Tak sme si zaprehanali zase

Reagovat
Whitemedia

ne no..

Reagovat
J0EL
Reagovat
SunFells

Kdybys napsal o parník nejlepší obránce PL, tak bych tipoval, že už i ty si děláš srandu, takhle tu kokotinu určitě myslíš vážně, tomu se směju. Sezóna nezačala v půli října a fungující systém, tentokrát s kašparem Cahillem, tradičního klauna hned na strop nestaví.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Jen se ukazuje, ze je fuk jakym zpusobem hrac hraje. Jakmile si tu u mistni elity hrac vytvori spatnej dojem, je nemozny ho zmenit at zahraje jakkoliv.

Reagovat
SunFells

To je taky nesmysl, dokázalo to už mnoho hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Akorát že překvapivě dobře hrál i před 3-4-3, ty tradiční klaune. Nejlepší v PL asi není, ale mezi nejlepší patří, možná se s tím spousta z vás má jen problém vyrovnat.

Reagovat
SunFells

synku, tohle je zrovna to, s čím bych měl problém se vyrovnat

Reagovat
blade115

Očividně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nevyrovnas s jednim komentem, natoz s Luizem, hlavo..

Reagovat
kvasha16

nie su prave o to vynimocnejsie vykony ked hraju klaun s kasparom?

Reagovat
Whitemedia

Matip, Koscielny, Van Dijk a nějaký obránce od slepic.. ale Luize bych určitě zařadil mezi ně

Reagovat
Arbiter

tak já nemám problém s tím, že je někdo stejně vynikající jako Luiz

Reagovat
Whitemedia

Azpilicueta

Reagovat
Arbiter

nevím, no... Azpi je skvělý, pracovitý, ale ta naše obrana stojí právě na Luizovi...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

lolol

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sezone hra vyborne...on bol svojho casu tak nadhodnocovany ze teraz je zase po tom angazma v PSG a repre failoch az prilis podcenovany. Fakt kazdy o nom hovori ako o uplnom smatlakovi ale co pozeram pl tak vpohode si dava top class vykony za cfc a vidno ze je to top hrac.

Reagovat
Mastný Chobot

už sa vám darí, tak si zasa môžeme zvykať na tieto srajdy?

Reagovat
Arbiter

ne, nezvykej

Reagovat
Arbiter

proč vlastně reaguješ dvakrát na ten samý koment v rozmezí dvaceti minut?

Reagovat
Mastný Chobot

nechcel som to uponáhlať ako ty

Reagovat
Whitemedia

No jako od toho zápasu s vámi je Luiz neskutečný, nejlepší náš obránce o parník.. zase taková srajda to není..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mastný Chobot

6 kôl, dpč

Reagovat
Whitemedia

8 kol ze 14 s tím, že u 4 dalších nebyl ještě v týmu.

Reagovat
Hokaido

Tohle se ani mně nelíbí. Luiz je v poho, až se nestačím divit, ale tyhle výkřiky o nejlepším obránci PL jsou zbytečný.

Reagovat
Whitemedia

Nenapsal jsem, že je nejlepší, jen že mezi ty nejlepší momentálně patří..

Reagovat
Mastný Chobot

ale Arbi to napísal

Reagovat
smazaný uživatel

si horsi jak Oliver, fakt...fizl no.1

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Arbiter

To je v podstatě totéž Resp. to tvoje je víc upřesňující, to moje je spíš víc mlžící... To, že jsi nejlepší ještě neznamená, že někdo může být stejně dobrý jako ty

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Boha ty seš furt stejně otravný, ne-li více.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jste.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Ze napsal ze je Luiz nejlepsi bek? Tak kdo tady vlastne nezvlada? OPN ze napsal o svym hraci, ze je nejlepsi v lize nebo vy moralisti co ho Arbitra posilate zpet do duchodu? Prober se...ses tady s fantomasem posledni uvazujici Gunner, netreba napadat ostatni uzivatele k honeni tricek na EF...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl te tve reakce je nejakej?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel sa pochvalit ze vie fajku?

Reagovat
smazaný uživatel

To me uz ukazal prave nahore..Divny...

Reagovat
B3n

Nic teplejšího jsem ještě dneska nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Po novom ti EF, tak ako messenger, ukazuje, ze tvoj prispevok uzivatel videl, ale ma ho pici

Reagovat
smazaný uživatel

To sem netusil...a bude prej i appka

Reagovat
Counter

Nee. Je to kvůli tomu, jakým způsobem to zaobaluje. Nikdy se s takovou nedobereš něčeho kloudného, nikdy neuspěješ s žádným argumentem, všechno je to jen frustrující ztráta času. Jak jsem psal níže, ať si tady píše co chce a kdy chce, jen mi to prostě přijde stále stejně otravné až do té míry, že to nejsem schopný číst, aniž bych se nenamíchl.

Reagovat
B3n

Že jseš to Ty, co psal u jeho přestupu, že radši nikoho, než Luize ?

Reagovat
Whitemedia

Jsem no, celý poslední přestupový den jsem se u toho vztekal a šílel a teď ho tady bráním, už to o něčem vypovídá a co teprve jak jsem ho nesnášel při jeho první štaci u nás..

Reagovat
B3n

Tak to už si naštěstí nepamatuju

Reagovat
Steven666

David Luiz's game by numbers vs. Man City:

100% take-ons completed

7 clearances

2 interceptions

2 blocks

0 fouls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A odkdy to nebudou srajdy? Az budou hrat s Boro 1:1? Normalni euforie, netreba si delat srandu z ciste radosti obycejnych fanousku...

Reagovat
SunFells

Kýč.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl, že Costa se celý zápas do ničeho nezaplete a obstará gól s asistencí a Aguero bude ten za čůráka

I když Aguero ty problémy s nervy měl vždycky..

Reagovat
Whitemedia

Aguero byl vždycky zmrd..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vilp

Neměl je vždy, naopak byl docela dlouho a často až příliš klidný, ale když mu pak přetekl pohár trpělivosti, tak to většinou stálo za to, přesně jako dnes.

Reagovat
Kokesh

To ironicky potleskani rozhodcimu, hraci co neunasi, celkove prejety a "ponizeny". Jako bych v Pepkovi dnes videl jeho velkeho kamarada z Clasic, pana Mourinha.

Ted uz cekat jen na tiskovku kde vytahne papirek se 120 chybami pana rozhodciho.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vilp

Přesně, to jsem si říkal taky. Tak to holt dopadá, když nejsi zvyklý nebýt jednička.

Reagovat
Heisenberg

Por que?

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
db18

"dneska"

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s vilpem a willim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Aguero a Fernando stopka proti nam a Aguerovi by mohli supnout vetsi trest nez 3 zapasy.

Reagovat
Gunner14

Fernandinho * teda

Reagovat
Ondiis

obleče dres Fernanda a může hrát .. nikdo by to nepoznal

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pato44

Reagovat
Miguel19

Tak to už je fakt neuvěřitelné jak jedeme dál.

Viděl jsem pouze druhou půli, kde City hrálo a my dávali góly. Rozhodující moment určitě Bruyneho břevno.

Costa momentálně nejlepší hráč v PL a nejlepší hrot na světě. Na obranu City stačil sám. Jasný MOTM. Hazard a Willian parádně zakončili. Za Williana jsem moc rád, snad se posune do základu.

Jinak se mi moc nelíbili Alonso a Kanté. Kanté měl druhý špatný zápas za sebou a opět proti silnému týmu. Snad se zvedne.

Conte

Reagovat
Gunner14

Neni zac.

Reagovat
Tuxedo

ako ja som videl obe polacasi a Alonso hral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso byl nejhorší z dresu Chelsea. Ale má asistenci a Chelsea 3 body,takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No ikdyž nejhorší byl asi Pedro.

Reagovat
Tuxedo

Tak nezabudaj na Cahill malom zapricinil 2 goly

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jany kozak

najlepsi hrot na svete hej? uz mi len povedz ktory z vasich zaloznikov je najlepsi na svete a brankar je asi jasny

Reagovat
Miguel19

No ještě možná Auba, ten mi nějak vypadl

Reagovat
Hokaido

Tak v tý top skupině se to těžko posuzuje. Lewa, Auba, Costa a třeba Suaréz mezi sebou mají minimální rozdíly. Důležitý je jenom to, že Costa do týhle skupiny patří.

Reagovat
samson192

Reagovat
dinss

Giroud to fakt neni.

Reagovat
Gunner14

Minimalne v hlavickach a v krase je nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v krase Costa moc soutezit nemuze

Reagovat
icemike

Pedro > Will

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší hrot je již třetím rokem Suarez.

Reagovat
Carrick

Bude to mít Guardiola těžké. Ale ony se těžko vyhrávají tituly, když máš v týmu Artetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek to je strašnej válec jinak co to předvedl Kun a ten Ferda to jsou exoti... FA prosím 5 zápasů stop, at se proberou z tý diskotéky

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho podla mna nic zvlastne, nie kazdy je baletka ze si necha dat facku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fabregas udělal asi nejlepší co mohl... nechal na sebe šahat tu opici a ta to neunesla každopádně muslimský bratrstvo z Manchesteru ukázalo, že nezvládá

Reagovat
B3n

Kdo je tam všechno muslim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelé city

Reagovat
B3n

Měl jsem na mysli z hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya, Ihenachao, Ikay, ... A další

Reagovat
B3n

Tak vypiš všechny, co víš, ne ? Proč napíšeš "A další", když se ptám kdo všechno je tam muslim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

tak vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Precetl jsi si jmeno na koho reagujes?

Reagovat
B3n

Jojo, čekal jsem, že dostojí svýmu jménu právě a rozjede něco, že za to nezvládání City vlastně může Islám

Reagovat
smazaný uživatel

ty musis mit v hlave slusne nasrano

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct? Citizens mohli v klidu vyhrát, ale de Bruyne byl proti, pak už platilo jen "nedáš, dostaneš". Co vyktnout Pepovi? Asi jen tu tragickou obrannou trojku. Jak se ukázalo, stačí rychlejšího útočníka a Kolarov s Otamendim se promění v solné sloupy. Chelsea měla trochu víc štěstí, ale co se jejich brejků týče, tak ty zaslouženě proměnila, protože opět, ta obrana Citizens... K tomu závěru, celkem chápu frustraci hráčů domácích, ale čekal bych, že nejfrustrovanější bude de Bruyne a né, že takový zkrat předvede zrovna Aquero, o Fernandinhovi je zbytečný se vyjadřovat (blackout).

Reagovat
fenixLFC

ako toto city prehrali nechapem vlastne chape. ked si niekto dovedie do brany takého sraca ako je bravo tak nech sa necuduje. seriozne, nech da do brany ilkaya alebo stonesa ked chce niekoho kto vie hrat nohami (a ta hra nohami je vlastne jedine co odlisuje brava od vreca zemiakov). plus neschopny utok ktory ma miliardu sanci a nic z toho. kevin im de facto prehral zapas pri tej tutovke....a zaver proste na aguero spina, rovnako ako fernandinho. vytacal ma taylor ktory proste kazdu spornu situaciu piskol v prospech chelsea a tymi zltymi v zavere pre hracov chelsea to zaklincoval

Reagovat
smazaný uživatel

toto je fakt brankar dobry tak do spanielskej ligy ked hra barca proti nejakej granade

Reagovat
jany kozak

niekto link na to co spravil aguero?

Reagovat
smazaný uživatel

To seš ty se svojí holkou jo

Reagovat
Godwinson

To je horší než ten faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezká holka

Reagovat
off-olda

Aguero by mohl dostat tak 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

snad minimnalne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky odhaduji na 5 + do konce

Reagovat
madridcan

Koniec ma perfektne pripravil na El Clasico

Reagovat
samson192

Reagovat
samson192

*

Reagovat
db18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak červený kartonek je dneska jasnej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tchn69

Za výkon v prvom polčase sme si nezaslúžili ani bod

Kto by to bol povedal že séria proti Leicestru,Utd,Evertonu,Spurs a Saints so City budú samé výhry

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Buzny Aguero s Fernandinhem, neunesli porážku tak se chovaj jak dobytci, doufam že dostanou pořádně tučnou stopku, jinak parádní zápas, bavilo mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví co mu tam ten tupej Pedro řekl a pak ještě zakopne jak největší mamlas,uplnš bylo vidět jak se bojí sračka jedna....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se bojí? Fabregas? dobře věděl že takovej opičák mu zato nestojí

Reagovat
dinss

Reagovat
terry

Fantastico, signor Conte! Fantastico!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte někdo jak na stránkách dělaných přes websnadno.cz, vložit widgety na postranní panel vlevo pod menu? V návodu je pouze jak je vložit do obsahu na stránku, ale já bych je chtěl nalevo do panelu. Za rady budu moc vděčný, už se tím trápím nějaký ten týden.

Reagovat
terry

Je prosinec a já pořád nemůžu uvěřit tomu, jaký vliv má Conte snad na každou nohu všech hráčů. To je poprvý za dlouhou, co takovýho trenéra máme, a fakt si to užívám.

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu máme vážně obrovskou výhodu, že nehrajeme poháry, myslím si, že díky tomu měl Conte čas na změnu taktiky atp...

Reagovat
kvasha16

tak "lahko" by to asi s LM neislo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči na to docela srali pod murínem, holt je to debil a rozesírá kabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přeju

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, ze tu nikso neargumentuje tim, ze mu to Mourek pripravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Agüero chtěl mít na boxing day volno, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Guardiola

Reagovat
Snatus

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

a to si tu na nom vsetci honili ze to vyhra bez straty bodu a nakoniec Spurs aj CFC si ho vodia.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

špínkaaaaaaaaaa

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to ještě, je nějaká šance, že dostane Aguero stopku na 3 zápasy, aby nehrál proti nám?

Reagovat
Miguel19

Snad dostane víc, když už trestanej byl. Ale nevim jak to funguje..

Reagovat
tony223

řekl bych, že to je tutovka. Byl to opravdu "nasty tackle".

Reagovat
smazaný uživatel

No měl štěstí, že ho netrefil. To bude asi standardní sazba, tipuju 2 zápasy. To spíš Fernandinho si řekl tak o 5 a víc zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

za červenú je rovno 3 nie?

Reagovat
Tuxedo

mozno dostane aj viac Luiz odkopol loptu a on ide nohami napred donho

Reagovat
db18

Tohle by mělo být na tři zápasy minimálně.

Reagovat
I am Mancunian

dostane 4 zapasy stopku teraz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mesyas

https://streamable.com/sulg

jestli za tohle nedostane větší trest tak už nevím za co

Reagovat
dinss

Díky za body. Conte je fakt neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas! Remíza by tomu slušela... ALE konečně City nepřeje štěstí a neproměňují šance!!!!

Zítra třeba zahrajeme konečně škaredě a tragicky. Třeba nám tam spadne vše a bude nám přát štěstíčko.

Každopádně, špička PL je nám na míle vzdálená, ten fobal má hlavu a patu. Ten náš guláš srarček na náhodu drží jedině individuální kvalita hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

City hralo svoju klasiku. V zakončení malo ale obrovskú smolu. Ani by som sa nečudoval, keby z tých šancí a pološancí dali 3-4 góly a bolo by po zápase. Paradoxne City z toľkých šancí nedalo ani jeden gól.

Výkon Chelsea dnes znova o triedu horší, než v predchádzajúcich zápasoch. Do nejakého tlaku sme sa takmer vôbec nedostávali a keď áno, aj tak sme z toho nič nevytvorili. Prvý gól bol o genialite dvoch hráčov. Druhý a tretí bol z protiútoku.

My sme svoje šance premenili, City nie. Bol to však veľmi dôležitý zápas na zisk minimálne jedného bodu, my sme získali tri a City sa oslabilo do najbližších zápasov o dvoch dôležitých hráčov.

Reagovat
Vrana17

Normálně tady někteří lidi nemají radost z Vítězství Chelsea. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek rozesral další klub. Tady mu v tom ale fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero má z Luize něákej komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Costa zase řádil? Njn, holt proto němu nehrál Koscielny s Mustafim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/qnsr

Aguerovi v momentu práskla cévka, ale Fernandinho se choval jako kretén celou dobu...

Reagovat
Rarášek

Pls, za tohle dostal Kun červenou?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

to vlastne bola Luizova karma, ze nedostal redku za to zduchnutie ked mohol aguero ist sam na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero slušnej nezvladajko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
risk je zisk

Notak, vždyť to bylo v 96. minutě. Jasná redka. Buďme rádi, ze ho netrefil poradně.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Arbiter

ha, tak Cesc si podle tohoto videa s Fernandinhem nezačal

Reagovat
Wat

Jo, tím, že mu dal jako první facku, si nezačal.

Reagovat
hitZor

Tyvole, píšu to sem asi po desáté, Fernandinho si ho z toho chumlu hráčů vytáhl tak, že ho vzal za krk, a to ne zrovna jemně.

Reagovat
T44v3tt1

Se na to pořádně podívej, pak něco piš

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Mike Dean má zase v piči v tom záběru shora

Reagovat
Mastný Chobot

to je čurák

Reagovat
Arbiter

specifikuj, je jich tam víc

Reagovat
Mastný Chobot

Fernandinho, samozrejme

Reagovat
Arbiter

tak to pak souhlasi

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmrd. V tom záběru je úplně jasně vidět, jak to bylo úmyslný. Ukopl si míč dopředu a pak se zaměřil na Luize, na míč se vůbec nedíval. Fakt totální hovado.

Reagovat
Cobra

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

takto neuzemneny clovek vyzera strasne vtipne. Chlap musi ovladat emocie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nějak si představuju Nezvladajka, když někdo napíše, že Ozil > Eriksen

Reagovat
REPLIKATOR

Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Kokotko Fabregas a ten zákrok Kuna zasa zrovna najkriminálnejší nebol. Tak na oranžovú...

Reagovat
db18

Teď my vlastně došlo, že ty jediný ses Pepa nezbavil.

Reagovat
Counter

*mi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pospovič

kámoš pls

Reagovat
vitasrp

Ses posral ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

na oranžovú

Reagovat
kiwwi

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

A jeste k vychcanymu Fabregasovi, kterej nenapadne profackoval Ferdu a pak jak se koukal na ten banner a cekal nez ho tam dozducha, aby kontrolovane spadl Barca DNA indeed

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenale by fackoval on a nechal by sa vylúčiť. Aspoň vidno, že má konečne rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Profackoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

sa pozri este raz na video vyssie

Reagovat
Busby babes

takze vlastne jeho vina, ze ho Fernandinho asi 4 krat chyti pod krkem?

Reagovat
J0EL

Koledoval si tou fackou ale.

Reagovat
hitZor

Ta přišla až po prvním chycení za krk

Reagovat
J0EL

Ta prisla lebo tam siel skakat ako kkt

Reagovat
icka

ty si strasne zaslepeny kokot

Reagovat
J0EL

A ty si co za curaka?

Reagovat
Pato44

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
mikelinos

takže se měl nechat držet pod krkem, ok

Reagovat
Gareth Bale 11

To mě taky fascinovalo, hrozná špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

Vsetci tu hovoria o sanci De Bruyneho ale keby dal Hazard gol tak to tiez mohlo byt inak ale som rad ze to dopadlo ako dopadlo .. ten zaver si mohli odpustit Aguero a spol.

Reagovat
Whitemedia

‏@StuBrennanMEN

Aguero will now get a four match ban for his second red of the season

Zasloužil by víc

Reagovat
Arbiter

to je základ, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je jeho první červená. Předtím dostal akorát trest, červenou ne.

Reagovat
Arbiter

nepočítalo se to jako červená?

Reagovat
Mato178178

preco dostal newcastle aj cervenu kartu ? ... nezrusilo sa nahodou to pravidlo? 2 tresty za jeden faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je to nějaká prasárna nebo kombajn, tak si myslím, že to pravidlo jde stranou, ale neviděl jsem...

Reagovat
B3n

*3

Reagovat
EXoRcIsT

Tak CK mali dostať Aguero a Iheanacho lebo on to celé začal

Reagovat
Snatus

Ihenacho určite ne.

Reagovat
Arbiter

nevystartoval on po Chalobahovi, který shodil Aguera?

Reagovat
EXoRcIsT

Veď práve Chalobah tam nijako Aguera nesťažoval len išiel k nemu a v tomto priletel Iheanacho a vrazil doňho zozadu

Reagovat
EXoRcIsT

Autoccorect *neatakoval aspoň som to ja nevidel

Reagovat
Taiger

I kdyby, tak to pak v tom případě založil spíš Chalobah ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ihenacho se choval jako totalni blazen..

Reagovat
EXoRcIsT

A som zvedavý či Guardiola dostane trest za tie ironické gestá na rozhodcu lebo keby toto spravil Mourinho tak ma 3 zápasy stopku

Reagovat
smazaný uživatel

zas ublizenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

podla mna nie, tak sa gestikuluje na sudich relativne bezne nie?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jdi se proběhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Always victims.

Reagovat
Trand

*the

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk fnuk

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

Aguero ma asi nejaky blok odohrat 30+ zapasov v sezone..teraz ked sa mu vyhybaju zranenia, tak dostava jednu stopku za druhou, aby mohol oddychovat..charakter

Reagovat
kvasha16

ma to premyslene

Reagovat
Snatus

Nemá někdo odkaz na pozápasové rozhovory?

Reagovat
R22

Aguero jasná červená, ale měl ji dostat i ten Chalobah

jinak Conte zaslouží za to, jaký stroj z Chelsea udělal

Reagovat
blade115

To spíš Fabregas než Chalobah.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah, jednoznačně. Pro oplácení je nulová tolerance.

Reagovat
blade115

Tak Chalobah ho ale jen strčil, Fabregas Fernandinha zasáhl do obličeje, pro to je spíš nulová tolerance.

Reagovat
Arbiter

Stejně se to řešit nemusí, protože oba dostali žlutou. Ale pamatuju si, jak u nás Torres hrábul do obličeje protihráči a stejně trest nedostal...

Reagovat
blade115

Nemusí, o tom se ostatně ani nebavíme.

Reagovat
R22

Aha, tak to možná měli jít oba. Fabregase jsem nezmínil, protože jsem viděl jen nějaký sestřih z toho a tam žádný zásah od něj do Fenandinhova obličeje nebyl vidět, jen to jak ho Fernandinho pořád strkal.

Reagovat
blade115

Snad Conte trochu zohlední dnešní výkony, proti WBA bych docela rád viděl místo Kantého, Cahilla a Pedra zas Fabregase, Williana a Zoumu.

Reagovat
Miguel19

Když bude Matič ok, tak souhlas. Poslední 2 zápasy měl slabé.

Willian už se tam snad dostane

Reagovat
blade115

Jj, však jen za předpokladu, že už Matič bude.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
samson192

bude Chalobah

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete posadit takhle dobre hrajiciho Mosese?

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto Pedra

Reagovat
Busby babes

Guardiola now four 4 home League games without a win (3 draws, 1 loss). Doesn't that mean he's finished?

Takze, kdy se zacne vyhazovat Pepek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tie Manchestre tuto sezonu doma

Reagovat
Busby babes

Digi dneska jelo, ze v Manchesteru se nevyhral ligovej zapas celej listopad nebo jak dlouho.

Reagovat
Counter

Od 24.9.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chyba u nás ale i na straně rozhodčího ! Šílené co dokáží pustit

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám prohru ! ale ohledně rozhodčích mě to prostě štve !

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas..to co predviedol dnes ten rozhodca to som davno nevidel..a akosi vsetci co tu pisu zabudli na moment z 30 minuty kedy mal byt ten šašo strapatý vylúčený,,ked sa budu rozdavat tresty tak Taylor by mal byt ako prvý na rade..samozrejme nepremenili sme šance, super trestal..Otamendi dnes slabota,.dufam že Stonesom začala (r)evoluce našej obrany, treba to celé zmenit..a Bravo..Hart by tu strelu Willana určite mal..ten záver to bolo velmi zybtočné,.ale že to došlo až tam ma na svedomí Taylor, ktorý tan zápas vobe nezvládol a jeho rozhdonutiami ten zápas len vygradoval do tej tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

je to ve více zápasech kdy rozhodčí OČIVIDNĚ píská špatně ! Jsem pro tu komisi na posuzování rozhodčích videa atd.

Reagovat
smazaný uživatel

lol to po tomto kole budeme stracat uz 14 bodov na prveho? som si ani neuvedomil ako sme az v riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se zase potvrdilo, že horší vyhraje, ale aspoň, že toho simulanta na konci sestřelili

Reagovat
hitZor

Reagovat
C-M@ster

Vyrovnanej zápas, kterej mohl skončit jakkoliv a holt to vyšlo těm modřejším.

Reagovat
TopinB

owny pls

Reagovat
Arbiter

300. pro CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Alex, keď sa nedarilo, prečo si sem nechodil?

Reagovat
J0EL

Lebo je to cukotsky Duso

Reagovat
samson192

prečo nemôžeš byť niekedy ticho a nekomentovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Robím to aj pre Teba.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak já tu "kritiku" do jisté míry chápu, přece jen jsem mezi desítkou (snad ještě pořád) uživatelů, co tu mají nejvíce komentářů. Ale na druhou stranu EF není můj soukromý deníček a nemám důvod se někomu zodpovídat. Mám svědomí čisté

Reagovat
Arbiter

Já sem nechodím pravidelně ani teď

Reagovat
smazaný uživatel

Noo .

Reagovat
Lacko_Boh

Fuj, dat smajla pred bodku.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Arbiter

Vladisku, pověz mi něco o tom, jak Chelsea po tomto víkendu nebude v čele tabulky...

Reagovat
vladis271

Counter ťa zhrnulk perfektne. Fakt si strašná šľaplka. Chodíš sem len keď sa darí.

Reagovat
Counter

Na tom kolem a kolem nevidím nic divného (asi jako že ty si zaskočíš na redcafe, když zrovna MU s někým vyteče), ale ne nadarmo se tady uchytilo slovíčko "arbitrovat". Bohužel ani po letech se na tom v podání autora nic nezměnilo.

Reagovat
vladis271

tak ja redcefe len čítam nechodím tam onanovať.

Reagovat
Counter

Ale jo, to byla jen taková kusá analogie, která mě v souvislosti s tebou zrovna napadla (btw. píšeš o tom pak tady, jinak bych o tom těžko věděl, že jo). Prostě klidně ať si tu Arbiter chodí kdy chce a píše co chce, akorát to nejde číst

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je teda riadne naslapana. Snáď ten titul nedajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Nikde tu nevidím chválu na Mosese, to vážně hraje takhle nadstandardně každej zápas?

Reagovat
spider_8

Jj, už jsme si zvykli

Reagovat
Wat

Na tohle se zřejmě zvyká lehce, no. Byl všude, kde měl bejt, vepředu vzadu, lajna byla jeho + po příchodu Williana to byla totální dominance.

Reagovat
Whitemedia

Dnes to bylo od něj trošku slabší

Reagovat
Mihi

Tak zachranil tam jeden stopercentny gol

Reagovat
Whitemedia

Ale nepohlídal si tam myslím náběh Saného a byl z toho málem gól.. a on takové chyby normálně nedělá, takže proto trochu slabší

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Conte je neskutečnej frajer. Má výsledky a dokonce dělá Chelsea i o něco sympatičtější.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
spider_8

No, opravdu ted máme dost příjemný los. Pokud příštích 5 zápasů zvládneme podle očekávání, tak budeme mít v půlce sezony 45+ bodů, což by byl vynikající počin. A vzhledem k tomu, že naši soupeři se nás pořád drží, tak je vidět, že letos je to opravdu hodně silný ročník PL.

Reagovat
smazaný uživatel

City si to prohrálo samo. Po tom břevně už byla Chelsea lepší.

Očekávám stopku pro rozhodčího za to nepísknutí faulu Luzie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Kun je kokot za tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

On to nefoukl?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas mezi ManCity a Chelsea jsem neviděl, ale gratulace Contemu. Je mi sympatický, je to kvalitní kouč a i když Chelsea nikdy nebudu mít rád, protože je to Chelsea, je to zajímavé mužstvo. A na pláč Katalánců se budu obzvláště těšit, zvláště, pokud dnes rupnou s Realem.

PŘIPЯAVTE SI POPKOЯN A KATALÁNCŮM KAPESNÍČKY!

P.S.: Co udělal Agüero?

Reagovat
smazaný uživatel

conte > guardiola

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
avicii

Ale celkom sranda ze ked Chelsea hra dobre tak vsetci hraci su najlepsie na svete na svojom poste

Reagovat
Svatej

A jeste vetsi sranda je ze vedeme ligu, tri favority na vyhru jsme porazili a presto v ocich ostatních nemame ani jednoho top hráče na svym postu.

Potreboval bych to vysvetlit, protoze jen trenerem to prirozene byt nemuze.

Reagovat
hitZor

Po dnešku už nemůže nikdo namítat nic k tomu, že momentálně je Costa nejlepší hráč v Anglii

Reagovat
lenckoj

ale může

Reagovat
Pospovič

no Hazard má chvílemi takové chvíle, že si říkám, že Messi > Hazard

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Vrana17

Tak řekl bych, že zatím lepší zápas než El Clasico.

Reagovat
pingla

Tady je to jak po el clasicu

Reagovat
miezto

však je

Reagovat
miezto

el cla$ico

Reagovat
Mastný Chobot

Rumours Jenkinson cried in the changing room after being subbed against Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

loool to ja som stale pisal ze on na ihrisku vyzera tak, ze sa kazdu chvilu rozplace

Reagovat
Azza

zničil si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je ale uprimne luto

Reagovat
Mastný Chobot

Sergio Aguero and Fernandinho will miss the game vs. Arsenal on December 18th.

Nedokážem si predstaviť, že by nám Aguero nedal góly, takže super

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hokaido

Tohel nemůže dopadnout jinak, než že prohrajete 4:0 a goly dají Yaya, Fernando, Navas a Delph.

Reagovat
Whitemedia

Iheanacho hattrick

Reagovat
Edgewalker

Důležitý je, že žádný nedá Aguero

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

V obrane nemame zadnyho hrace, kterej by prevysoval zbytek ligy, v utoku nemame hrace, co by byl topka na svym poste. Dokonce i golman stoji za hovno, vsechno je to proste napicu , ale presto mame nejlepsi útok a druhou nejlepsi obranu v lize. Nechapu, jak je mozny, ze tu ligu vedeme s takovym srandatymem.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

Reagovat
Mastný Chobot

na Courtoisa ste tu ešte pred mesiacom nadávali najviac sami, Costu s Hazardom tu chváli každý, kto ich vidí hrať, Diego je bez debaty najlepší útočník v lige tento rok a Luiz hrá dobre, ale napísať po 2 podarených mesiacoch, že je to najlepší obranca ligy je unáhlené, aj keby mal najlepšie štatistiky (čo nemá). Máš to za potreby robiť tu zo seba Jamesona?

Reagovat
Ondiis

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

před 2 měsíci, před měsícem nic už nekazil, protože neměl co chytat Ale teď už je docela fajn, sem tam něco vyráží a ani jeden gól z těch dvou co jsme dostali chytit nemohl.

A hodnotit něčí úroveň po 2 měsících už je docela logický, však to už je skoro čtvrtina odehraných ligových zápasů. To už není jenom výjimka, to už je nastavený standard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Co se tyka tohohle, tak zrovna po dvou mesicich si tady lidi na ruzny hrace vytvareli nazory vcelku pravidelne a me osobne je vcelku jedno, jak toho Luize vsichni vidi, kdyz sam sleduju co ted dokaze, jen me to takhle dohromady sesumirovany prislo proste az prilis absurdni ( a to jsem vicemene prehanku udelal jen u Costy ).

Mel jsem tu i vypsany nejaky konkretni pripady ale pak mi doslo ze nimrat se v kazdym z nich by bylo desne vyčerpávající

Jinak s tim Thibem mas pravdu, ale tam si ten jeho odchod fandove celkem radi predstavujou i ted. Ten kluk furt.jen zvatla o odchodu a nikoho to nebavi furt dokola cist a je fuk jestli chyta jak kral nebo naopak.

Reagovat
B3n

Doporučuju číst ty Thibautovi rozhovory v originále, ne přeložený do češtiny na facebooku.

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

hovorime ze je v !sucasnosti! najlepsi bek, pretoze momentalne hra vyborne, co je na tom nepochopitelne?

Reagovat
Counter

Co si představuješ pod pojmem současnost? Každý ti někdy zahraje dobře, ale teprve když to předvádí delší dobu, tak ho lze označit za opravdovou špičku. Když dá Giroud v deseti zápasech deset gólů a pak v dalších patnácti nic, tak to z něj přece nedělá nejlepšího útočníka ligy a zároveň nejhoršího útočníka ligy!

Reagovat
cristiano.K.

hezky si charakterizoval průměráka, Vladis ti dá palec

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Ale snad nikdo to tady do takových extrémů netahá... Asi každej fanda tady uzná, že máme kvalitní tým. Ale pokud někdo nesouhlasí s tím, že Luiz není nejlepší bek ligy, tak se mu prostě nemůžeš divit.

Já bych to vůbec nehrotil a jen si ten fotbal v tomhle období užíval.

Reagovat
blade115

Luiz je přeháňka, o to se nikdo nehádá, mi třeba vadí, jak tu jsme kritizovaní, že se radujeme z těch úžasných výkonů.

Reagovat
SunFells

Wow.

Reagovat
Miguel19

Nevím proč to hrotíte. Užívejme si tohle období..

Reagovat
Svatej

Ja jsem naopak v euforii a to, ze jsem tam nedal smajliky nebo nepřidal nějakou frazi pro pobaveni, byla cista lenost. Akorat mi to takhle dokupy prislo srandovni, jinak nic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa neni topka presne od kdy?

Reagovat
kvasha16

no asi tu casto nechodis

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

Červený úplně v pořádku a ještě bych jí dal i Fabregasovi teda.

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Ach jo, Foxes jsou fakt v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že jim to může být úplně jedno. To, co dokázali minulou sezónu mnohem větší týmy nedokázali desítky let, teď ať si klidně bojují o udržení v lize. Hlavně jsou pořád ještě v LM a ještě k tomu tam vyhrávají, takže fanoušci si to pořád musí užívat.

Reagovat
fenixLFC

jedno im t byt nemoze ked moze realne spadnut

Reagovat
C-M@ster

Hmmm tak Ustyho zastánci měli pravdu. Tip 02 skutečně nebyla provokace, ale opodstatněný odhad.

Reagovat
Usty

proboha

Reagovat
C-M@ster

5:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Počkám si na LM, tam hrajete fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, škoda, že články píšeš pod PL sekci.

Reagovat
Usty

Njn, EL mě nebaví a jinde si reporty Tottenhamu napsat nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba na té fanstránce Chelsea, se kterou si EF furt pleteš.

Reagovat
Usty

To si pleteš, na fanstránce Spurs pořád zamindrákovaně píšou o Chelsea, ne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už taky budeš mít první butthurt výročí za sebou, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

? připomeň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "diskusí" jsme spolu měli víc. Nejaktuálnější bude asi o tom, že seš odpad, který na fotbalovém fóru řeší akorát politiku a ostatní uživatele. Letmým pohledem do efsearche musím uznat, že už se tam sem-tam něco o fotbale vyskytne...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Tak to vůbec nevím, proč bych tomu měl dávat nějakou důležitost. Čekal jsem něco památnějšího. Každopádně díky za připomenutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli jsi na to vážně zapomněl, asi ti to budu muset připomínat častějc.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

Spurs. A já vůl si řekl, že se po době kouknu na Barca-Real. Jinak pro toho kdo viděl, asi byla Swansea hodně špatná, než my tak dobrý, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsme skvěle. Dominance celý zápas a vyložené šance.

Reagovat
Whitemedia

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když máš tušáka, že Swansea neprohraje.

http://imgur.com/a/BHYqZ

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Usty no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Godwinson

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PP

Reagovat
vodka

Reagovat
Euphael

Reagovat
frank

Reagovat
db18

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Po bitvě je každý generál.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti komenty pod preview od začátku a pochopíš.

Reagovat
Whitemedia

Jsem ten West Bromwich letos v té tabulce ani pořádně nepostřehl a teď koukám, že je najednou 6

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to mašiny.

Reagovat
Arbiter

David Luiz on Sergio Aguero: "Let’s not talk about this, sometimes the other players are frustrated with the result."

"Instead, I want to give this victory to the people in Brazil. It was a difficult week, I had friends there.“

Classy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fairplay

Reagovat
bakasa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

omg, prehrat so sunderlandom foxes fakt chcu spadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý fakt: WBA je v tabulce již nad Manchesterem United.

Reagovat
Whitemedia

Zajímavý fakt: MU má zápas k dobru.

Reagovat
Mastný Chobot

Zajímavý fakt 2: Dali aj viac gólov napriek tomu, že minuli v lete o 138m menej

Reagovat
Maresma

Přenechej zajímavé fakty vladovi

Reagovat
smazaný uživatel

a to ich este k tomu trenuje Pulis

Reagovat
fenixLFC

a soton teda dneska strasne sklamanie, na to aku maju vzdy skvelu defenzivu tak dneska to bola blamaz. prvy gol netreba ani komentovat ale ta nedoslednost a flakacstvo pri dalsich dvoch, to som u nich dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

roky nevidel...

Reagovat
Mastný Chobot

Two Preston players have started fighting with each other, both sent off. Football has gone mad!

Reagovat
miezto

Sunderland se nějak vzchopil, kdy se vrátí Rodwell?

Reagovat
J0EL

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
frank

Reagovat
salami

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
atlee

Musia využiť tie týždne, čo je preč na maximum, potom si s ním ani neškrtnú. Byť nimi, ale ho pošlem na hosťovanie, trebárs do Hullu, ešte by som im preplácal i jeho celú mzdu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
nani92

Moyes ale opatrne aby nemal zachviľu viac výhier ako José

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham po dlhej dobe konečne zápas, pri ktorom som sa nemusel do posledných minút báť o výsledok. Zaslúžili sme si vyhrať. Dnes by som ocenil každého jedného hráča, no predovšetkým Vertonghen. Ten je momentálne náš najlepší hráč. Kane a Eriksen pred United v slušnej forme, čo sú dobré správy.

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dembeleho jsi zapomněl . Ten byl dost možná MOTM, hlavně díky němu si dnes Lloris vůbec nezachytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele bol super, ale hlavne kvôli Wanyamovi Lloris nemusel dnes ani do práce. Všetci hrali vynikajúco. Aj Sissoko možno.

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama a vůbec všichni super. Jen právě ten Sissoko se mi zdál zase na hovno - nic nevymyslel, pohyb bez míče skoro žádný, když měl míč a před sebou obránce, absolutně nevěděl co s tím. Dozadu se mi ale zdálo, že celkem makal a na konci to napravil slušnou asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

(stejně hrál hovno)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(taky mi přišlo, že hrál hovno)

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester sestup...přepište dějiny

Reagovat
Talker

To se říkalo před rokem a půl na jaře, 9 kol do konce ligy, s 19 body na kontě, taky. Teď se to říká v prosinci.

Reagovat
fantomas

Bentekeeee

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool ho posílil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, kdo tě učil pracovat s PC.

Reagovat
B3n

Reagovat
Manik...

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem zato že mate dojebane oči z PC

Reagovat
TopinB

Tak ale buď se nauč používat print screen, nebo to nefoť bramborou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Hmm, přesně takhle se fotí obrazovka

Reagovat
Edgewalker

Máš i nějaké jiné fotky z rodinného alba?

Reagovat
C-M@ster

Tam máš neprohru Bournemouthu?

Reagovat
EXoRcIsT

nech ti to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jany kozak

tipujem ze klasicky posledny zapas ale drzim palce vianoce sa blizia

Reagovat
blaugrana

Pojebe ta Pool, hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

takže to vyšlo?

Reagovat
blaugrana

Dnes sa krásne ukázalo v zápase city vs chelsea, aká tenká hranica je medzi úspechom a zlyhaním. Vity mohlo vyhrať 4:0 a namiesto toho prehrali. To je krása a zároveň hrôza futbalu.

Reagovat
13

wild card prisla v pravy cas.. jeste jsem nemusel prodavat Bentekeho a kupovat Negreda

Reagovat
Counter

LOL, Doyle s Beckfordem (spoluhráči v Prestonu) se dneska v Champu pustili do sebe a dostali oba redku

https://twitter.com/Jesusisablade/status/805117692382429184

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Le Gunner

To muselo byt v šatně rošambo

Reagovat
vladis271

Myslím, že neprispejem ničím novým. Bruyne to mal dávať. A výmena toho kopýťáka za Harta bol majstrštyk. Pep

Reagovat
Counter

Kdybys viděl, co Hart předvádí v Itálii, tak by sis tak jistý nebyl

Reagovat
B3n

Chytá špatně ? Ze začátku sezony jsem tu četl, že každej zápas chytil jednu tutovku.

Reagovat
Counter

Netuším jaké chytá tutovky, zato jsem už viděl asi tři momenty, kdy něco kolosálně zazdil.

Reagovat
Radin

Ŕekl bych povinná výhra, pokud se chce hrát o ty nejvyšší cíle :-)) Teď čekat jestli ztratí Arsenal a Man United :-))

Reagovat
Bayern +

Bilić von a Alexis do Bayernu!

Reagovat
tulen

a miesto neho Klinsman alebo Mancini ? ta... nie veľmi výhra

Reagovat
PhilipS

Jen ať Giroud začíná pěkně z lavičky. Konečně máme od dob Henryho zase sexy útočníka...

Reagovat
Gunner14

Alexisek och zlatíčko a selfíčko s klučkama co nedostali jeho dres

Reagovat
Edgewalker

Alexis dohnal Costu v čele tabulky střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis >> Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic musí ven, nechápu tyhle výsledky. Jediné pozitivum je, že Andy je zpět ve hře

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis kráľovstvo za Alexisa

Reagovat
nani92

vykráľovstvo ale nemáte, takže mu nemáte čo ponúknuť..my 100 milionov niekde vyškrabeme

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by chodil do horsiho?

Reagovat
nani92

do Arsenalu šiel z Barcelony, takže fakt neviem čo ti mám nato povedať

Reagovat
smazaný uživatel

V Barcelone ho ale nechteli kamarat

Reagovat
nani92

to ti kto nahovoril?

Reagovat
Counter

Vždyť ho prodali proto, aby mohli přivést Suáreze.

Reagovat
nani92

a to znamená, že ho nechceli? chceli len niekoho lepšieho

Reagovat
Counter

Tebe kousl Arbiter nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Tak ubohe se po kazdem nevydarenem prestupovem obdobi modlit, ze tvuj tym vykoupi konkurenci, aby konecne prisel uspech.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ono obvykle plati, ze pokud nekoho chces udrzet, tak ho neprodavas, navic pod cenou

Reagovat
nani92

ale väčšinou platí, že môžeš ísť aj do horšieho ked to lepšie ti neponúka to čo chceš

Reagovat
Mastný Chobot

takže už priznávaš, že ho nechceli?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

100 milionů, 500k/week, pár pěkných pejsků a už je ruka v rukávě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý fakt:

Ozil: 4+2

Eriksen: 3+4

Eriksen nemá problémy s daněmi.

Eriksen > Ozil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Tonoucí se stébla chytá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Keďže má Ozil problémy s daňami tak je v psychickej nepohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Kolik ti platí na hodinu?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gunner14

A naši away fans ke konci řvali yay! při každém doteku WHU a bučeli na naše když jsme jim sebrali balon

Reagovat
afc

Pohodova vyhra,Ox konecne gol,Sanchez je strasne zviera a posledna otazka znie,prehra niekedy Mustafi zapas v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, ale nechci to zakřiknout

Reagovat
Godwinson

Bilić se docela drží

Reagovat
smazaný uživatel

Takže hráč kola už je jasný, Alexis 3+1, stroj!

Reagovat
smazaný uživatel

bude Costa...

Reagovat
samson192

zajtra Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Costa? Jen kvůli tomu, že hráli se City, nebo že předvedl lepší výkon než Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dostane cenu za sympaťáka roku

Reagovat
smazaný uživatel

ne kvůli tomu že Chelsea

Reagovat
samson192

Reagovat
TopinB

Reagovat
diastan

Hnus ti fanoušci Metz - Lyon, petarda na hostujícího brankáře, tekla mu krev

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rarášek

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
samson192

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Alexis letos v 19 zápasech (PL+LM) 13+6

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Alexis do Bayernu, Ozila prodloužit

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně otravnej šašek.

Reagovat
J0EL

Aj keby sme tam mali 10 Jenkinsonov skoncite za nami

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam dělal? je lepší být na druhym místě v Anglii než v Německu

Reagovat
nani92

Giroud > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

je super, ze sa mu dari, ale ked bude takto dalej pokracovat, tak ho bude musiet Wenger v lete zamknut niekde do skladu.

Reagovat
Counter

Předně s ním bude muset prodloužit smlouvu, začínám z toho mít trochu obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa uz teraz bojim Aubieho a Dembeleho formy

Reagovat
Counter

Já to vidím na další bídu od Monaka I po šestnácti kolech ligy si drží průměr víc jak tři góly na zápas - když si člověk vzpomene, že tehdy se honosili především kvalitní obranou, tak Jardim s nima udělal divy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim je kuzelnik, po tom lete toto necakal hadam nikto. Mna na nom okrem toho co si napisal fascinuje, ako dokaze zapracovat mladych hracov a ta rotacia, to je sialene. Kazdopadne, na to ako Monako vbehlo do L1, su z nich zrazu celkom sympataci.

Reagovat
Counter

A nejen v lize, válcujou i LM a Tottenham by mohl vyprávět. Zvládají to prostě na všech frontách, fakt klobouk dolů.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

neee . Rasista Pep. Ten si teraz užije.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznavam Pepa, i ked podla Yayovej reakcie, to mozno nebolo nic hrozne, co mu povedal.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Hned pak střídal do hry, takže to nebude tak horké

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Reagovat
frank

Reagovat
Dejwa

Conte

Reagovat
alcantara

Aguero neskutocny dement. Cesc mal dostat redku tiez.

A esteze su podobne zavery typicke len pre clásico....

Reagovat
smazaný uživatel

nie je dement. Len sa nevie ovladat. Mal by popremyslat nad mentorom, nejakymi knizkami, meditaciou a podobne.

Reagovat
Counter

Kdybych si měl vybrat jeden konkrétní typ zápasu, který je víc divadlo než fotbal, tak rozhodně El Clásico posledních let, i když to třeba dneska bylo docela umírněné. Nějaké občasné šílené zápasy z jiných lig na tom nic nezmění.

Reagovat
alcantara

Dnes to vraj za vela nestalo, inak bolo vacsinou clásico v poslednych rokoch vrcholom kvalitneho futbalu, ci sa to niekomu paci alebo nie. A nejake simulacie ci ine teatra na tom nic nezmenia. Ani pocit par "vseznalkov" z PL sekcie. Zidane ani Lucho nepatria medzi absolutnu spicku trenerov, tak sa to mozno v tychto casoch trosku zmeni.

Reagovat
samson192

A nejake simulacie ci ine teatra na tom nic nezmenia.

Reagovat
Kokesh

No nezmeni. Nezmeni to fotbalovou kvalitu, ktera je na maximalni urovni. Kazda narodnost ma neco sveho, ve fotbale jednotny metr po celem svete nikdy nebude.

Reagovat
Kokesh

Btw. kdyz uz jsme u toho, co udelal treba dnes Dele Alli za komedii, to nevidis ani ve Spanelsku. Anglican, v anglicke lize. Ono je to proste vsude ve svete, jen nekde ve vetsi a nekde v mensi mire.

Reagovat
bbbauch

ale prosimte, jenom Ronaldo bude mit minimalne jeden podobnej dive, mozna jeste horsi

Reagovat
icemike

Cesc ne, max ta žlutá, Chalobah měl dostat redku, dle situace Matič loni

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane in the Premier League:

92 Appearances

81 Starts

56 Goals

12 Braces

2 Hat-tricks

Reagovat
Taiger

No, hattrick dneska nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na motd ?

Reagovat
bbbauch

Filmon.com bbc one

Reagovat
vodka

všiml si dneska někdo složení lavičky Stoke? pro případ střídání v defenzivě měli na lávce Bojana, Crouche, Bonyho, Allena, Sobhiho a Whelana

fakt nechápu, proč si Hughes nepřivede pořádnou konkurenci i do defenzivy, zvlášť při jejich problémech s bráněním standartek a pokročilém věku jak Johnsona, tak Bardsleyho s Cameronem...

Reagovat
smazaný uživatel

pff, ved tam maju Dionatana

Dneska isli proste na istotu pre 3 body.

Reagovat
fenixLFC

neprivedie konkurenciu do defenzivy...stacilo by keby sa nezbavuje toho co ma vid wollscheid

Reagovat
vodka

Bravo u druhého golu CFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

I ten první mohl mít, DDG by možná chytl všechny.

Reagovat
raduinho

Viděli jsme v týdnu proti West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně vtipná posila on ho bral jako klauna týmu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Mně se líbilo, jak prostě udělal jenom ten klasickej „rozštěp“ a nic... úplně k ničemu.

Reagovat
bbbauch

Payet ten primak zas

Reagovat
Hachim Mastour

Zas nedal no.

Reagovat
Whitemedia

20 - Diego Costa has now scored against 20 different teams in the Premier League (of the 23 that he's faced in the competition).

30 - Since Boxing Day 2015, Diego Costa has had a hand in 30 goals in 28 Premier League appearances (20 goals, 10 assists).

Reagovat
smazaný uživatel

Ha!

Harry Kane has scored against every Premier League club he's faced (24) except for three: Man United, Watford and Cardiff City

Reagovat
Sali5

Aguero dal myslím v PL všem, proti kterým hrál.. kromě Boltonu

Reagovat
Sali5

Mělo být spíš na Iacoba

Reagovat
kvasha16

nesmieme ho pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic jak má už v piči.

Reagovat
Whitemedia

Alli prvotřídní skokan

Reagovat
Counter

Owny ti vysvětlí, že to byla pochybná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně arbitruješ.

Reagovat
Counter

Očividně nevíš, co ten termín znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčkařit?

Reagovat
Counter

Tohle má být slovíčkaření? Já třeba kvituju, žes neměl problém Alliho skok přiznat - zato owny se zmohl doslova na "pochybnou penaltu". Jak by to tu asi vypadalo, kdyby to samé předvedl Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

Yup. Ownyho nikdo nenutil psát, že rozhodčí dělal chyby. A napsal tam, že udělal chyby na obě strany. A ty se teď rýpeš v tom, že to neodsoudil dostatečně. Slovíčkaříš.

Reagovat
Counter

Boha to je hrozné slovíčkaření

"Každopádně sudí (zase) na facku. Napřed nedá žádnou kartu za kopanec Taylora Walkerovi do hlavy a pak váhavě odpíská pochybnou penaltu." - Promiň, ale to není žádné odsouzení Alliho ani náznakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Nechutný.

Reagovat
Counter

OT: Právě vyšel nový teaser trailer Guardians of the Galaxy 2 a je to dokonalost ♥

https://youtu.be/sMTntxvok1M

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Drax na konci.. Takhle mě už dlouho nic nerozesmálo.

Reagovat
Counter

jj, já na to jen nevěřícně koukal, úsměv od ucha k uchu Chtěl bych být u toho, když to poprvé uvidí niflheim, ten se asi zblázní...

Reagovat
pa3ce

najlepšia marvelovka je späť

Reagovat
J0EL

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
patas92

Reagovat
Minister

Reagovat
Rarášek

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

Forster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

za to bych taylorovi čk taky nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolíky v obličeji ve výšce 1,8m. Co víc definuje nebezpečnou hru?

Reagovat
vodka

pro mě na čk to musí být do jisté míry úmyslný/bezohledný/záměrně tvrdý zákrok (něco jako když Dier vidí rudě), tady byl Taylor pozdě, o úmysl se nejednalo ani náhodou, nebylo to ani v takové rychlosti na to, aby to bylo extrémně nebezpečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuješ zrovna rychlost světla, abys někoho připravil kolíkem o oko. A celé to tvoje zdůvodňování je naprosto směšné. Nekoordinovanej pohyb, kolíky napřed. Navíc ve výšce, kam většina lidí chodidlo ani nedokáže zvednout. Těžko budeš hledat jasnější rudou. Všude, kde jsem o tom četl nebo o tom mluvili, všichni se shodli.

Reagovat
vodka

no a co jako? z pohledu pravidel to možná rudá být měla, ale jak Mosse rád nemám a beru ho jako nejslabšího rozhodčího v PL, tak tady to spíš udělal podle citu a já proti tomu nic moc nemám. ČK by byla prostě krutá...

Reagovat
fenixLFC

vasi hraci zaviedli taky standart ze je to pohode v pohode, max za zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ach, nemohol by sa Luiz skúsiť ostrihať? S tám ako momentálne hrá a vystupuje by si dokázal získať fanúšikov aj z iných tímov. Ja ale ked vidím tú hrivu mám chuť vraždiť.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, ja zasa chcem vrazdit ked vidim firmina

Reagovat
smazaný uživatel

nie je nič horšie jak cibula učes...to je uplna skaza, hnus

Reagovat
vladis271

nj good point

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

som vcera ale pozeral zapas s BVB kde to nemal a mal ,,normalny" uces a aj to vyzeralo na nom debilne

Reagovat
B3n

Přesně. Navíc cibulu může mít každej hňup, na takovou hřívu, jak má Levák, musíš být jinej macho.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Pulisica Klopp chce veľmi už v januári a FSG poskytne peniaze podľa špekulácií.

Reagovat
smazaný uživatel

nepredajú nám ho..a kedze je to primarny target a pojdeme hlava nehlava po nom, ak nevyjde, nepride nikto tento scenar uz som niekde videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

Forster anglicki brankari su hned po tych nemeckych najvacsi komedianti

Reagovat
Counter

Ani nepamatuju, kdy naposledy udělal Forster nějakou hrubku, je to dle mého výtečný brankář.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Abych zdravě podpořil konkurenci, tak tahle stránka je prý ještě o fous před tou tvojí:

https://www.facebook.com/biatlonmag má i webovky

Reagovat
smazaný uživatel

to není moje stránka

Reagovat
C-M@ster

Moje taky ne.

Reagovat
Mastný Chobot

v MotD sa zhodli, že najlepší obranca ligy mal byť vylúčený po prvej polhodine za ten zákrok na Aguera? No, kto by to bol povedal.

Reagovat
nani92

a? oni sú všemohúci alebo čo? najlepší obranca ligy hral tak ako sa sluší a zvládol všetko na výbornú

Reagovat
Mastný Chobot

to bol len na margo toho, ako tu včera fanúšikovia Chelsea reagovali, keď niekto napísal, že mal dostať redku. Pritom podľa všetkého mal.

Reagovat
nani92

nemal

Reagovat
Mastný Chobot

lebo?

Reagovat
nani92

lebo redka za dáva za faul a to faul nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

ok, podľa mňa je to bránenie v hre a je to jasný faul.

Reagovat
nani92

Tvoje mladícke ideály sú mi sympatické, ale srdce musí ísť ruka v ruke s rozumom.

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, čo na to Linekerove a Shearerove mladícke ideálny teda

Reagovat
Mastný Chobot

*ideály

Reagovat
nani92

tak oni boli futbalisti a oni majú predstavu o fauloch dosť inú, než by mali mať..a to že sú v študiu neznamená, že ich osvietilo

Reagovat
Mastný Chobot

a kto má teda tú správnu predstavu o fauloch? tí, čo píšu tie pravidlá? teória je všetko a prax nič? to, že sú v štúdiu znamená minimálne to, že sú viac naslovovzatí, aby sa k tomu vyjadrovali než my laici za klávesnicami a ich názor je určite hodnotnejší, ako keď off-olda na ef napíše, že toto nie je PD.

Reagovat
nani92

akí laici? väčšina z nás tu hrala aspoň horské ligy a tam sa teda inak reže, čiže na fauly sme určite väčší experti ako profesionálni hráči, ktorým, pískajú každý druhý dotyk

Reagovat
Mastný Chobot

icemike04.12.2016 11:51#

...

Reagovat
nani92

EF Redknapp

Reagovat
icemike

Chuji dva

Reagovat
smazaný uživatel

taky ani Lineker ani Shearer se k tomu nevyjadřovali, vyjadřoval se k tomu ten třetí

Reagovat
Mastný Chobot

nj, ale toho nepoznám ale mlčanie = súhlas v tomto prípade

Reagovat
vodka

Sutton

Reagovat
smazaný uživatel

no, to já právě taky ne a žádný mlčení souhlas, Shearer tam jasně nesouhlasně vrčel, to bylo cítit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je velka pravda

Reagovat
samson192

Reagovat
Mastný Chobot

alebo aj ty, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

byl to faul. to nebyl souboj o mic, ale zastaveni hrace, co sel za micem. Luize balon vubec nezajimal a jen zabranil Aguerovi, kterej byl rychlejsi aby se k nemu dostal. V hokeji by to bylo klasicke nedovolene braneni.

Reagovat
Nikikrew

jasne nebol to faul

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icemike

Žlutá max

Reagovat
smazaný uživatel

ved ak by to piskol tak by musela prist rovno redka nie? ved by siel sam

Reagovat
mikelinos

žlutá, to by bylo nejhorší rozhodnutí

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rssa

Reagovat
Svatej

A ty tohle zapotrebi mas ?

Reagovat
Mastný Chobot

však ale to nie sú ublíženecké kecy, ide mi len o to, že včera tu boli vysmiati ľudia, ktorí napísali, že Luiz mal ísť von, pritom si to isté myslí aj (dajme tomu) futbalová verejnosť.

Reagovat
Miguel19

Soukalka Koukalka

Reagovat
Wat

Gabka dává! Škoda Kaisy, mohla tam být místo Dahlmeierky, bohužel ta její střelba zas... A Puskarčíková taky fajn.

Reagovat
Miguel19

Puskarčíková i Chvátalová docela dobrý start do sezony.. Vítková bohužel pokračuje v trápení..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
gocii

dnes i vítková vpoho, z 35. místa to je fajn

Reagovat
Miguel19

Charvátová samozřejmě

Reagovat
Wat

Nemůže se z toho pořád dostat. Já doufám, že jí nakopne Nový Město, potom už by mohla začít řádit.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bol najkrajší zápas sezony zatiaľ, nečakal som že niečo prekoná súboj Josého s Pepom, ale Conteho Chelsea zohrala ešte intenzívnejšiu dávku futbalu. LUXUS.

Conte dokázal poraziť dvoch najväčších trénerských velikánov dnešnej futbalovej éry, nesmierne sa tešim či to dokáže aj v druhej polovici sezony.

El klaskiko sa ani nechytalo. Nuda šeď

Reagovat
Rssa

Ted jsem se koukl na zaznam City vs Chelsea.

Fotbalove se mi zdali lepsi domaci, sanci meli dost, fotbal byl ke koukani. Ale to, ze nedokazou davat jasne sance (2x De Bruyne, 1x Aguero), to jim prohralo zapas. Chelsea takticky vyborne, tri strely a tri branky, do unavene a pomale obrany domacich to meli docela jednoduche (spolecne s neumetelstvim Otamendiho).

Take jsem zaznamenal, ze proti Chelsea neodpiskal rozhodci vicemene jasnou penaltu na faul na Gundogana od Kanteho.

Kazdopadne konec byl pekny hnus a obe cervene zaslouzene.Hlavne Fernandiho se mi dost zhnusil.

Reagovat
mikelinos

4 střely*

Reagovat
vladis271

Hlavne ten Kevin bol neskutočný. Ten doklep musí profi futbalista dať hádam 999 prípadov z 1000. Ak by to bolo 2:0 neverím, žeby CFC s tým zápasom niečo spravila, lebo oni prišli z kabíny stále nalomený. Prvá 15 minútovka do vyrovnania bola v réžii City, tam to mohli a mali rozhodnúť.

A druhý element veľmi výrazný. Bravo. Ten týpek je danajský dar pre City. S normálnym brankárom v bráne by ten zápas vypadal tiež trochu inak.

Ale za tú laxnosť v zakončení, neistú obranu a strašného brankára si v konečnom dôsledku nezaslúžili ani bod.

Reagovat
C-M@ster

To se říká vždycky u těchto šancí a břevno v podobných případech jsem viděl fakt hodněkrát.

Je to ten typ šance, co vypadá snadněji, než opravdu je.

Reagovat
Rssa

Tak stane se, stalo se to snad uz vsem hracum na svete.

Bravo tezko neco mohl delat s tema brankama, Hart by tezko chytil tyto branky. Kazdopadne Bravo si nepomohl, Barca v podstate taky vubec. Skoda.

Reagovat
vladis271

Pri druhom góle to ťažko mohol spraviť Willianovi jednoduchšie.

Reagovat
Rssa

No nevim, takovych (ne)zakroku, kdyz je strela dobre umistena vidis stovky za rok. To je tak stejne, jako kdyz brankar neskoci pri penalte nebo pri primaku na stranu, kdyz vidi, ze to stejne nema...

Reagovat
vodka

pozičně byl u druhého gólu úplně mimo. Jako jo, situace těžká, ale stál blbě a willianovi to hodně usnadnil.

Reagovat
smazaný uživatel

no druhy a treti gol neviem treti sice bol jasny najazd ale div sa ze necuval az za brankovu ciaru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho to neunesl, ale moc se mu po te facce od Fabregase nedivim, ja bych mu v ten moment nalozil vic

Reagovat
mikelinos

tak to byla reakce na to, jak ho držel pod krkem, to taky děláváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen byvalce pri sexu Nic to nemeni na tom, ze Fabregas se zachoval taky jak kokotko

Reagovat
Busby babes

+ Luiz klidne mohl jit do sprch. byt to nekde na pulce a souboj o balon, tak ok souboj, ale tady sestrelil Aguera, kterej by sel sam na branu, pritom mic byl uz jinde.

Reagovat
mikelinos

sestřelil

jako nepopírám, žo to nebyl faul, ale sestřelil je hodně, hodně silné slovo

Reagovat
Busby babes

to uz je fuk, jak tomu reknes. Proste mu sel do tela v momente, kdy neslo o mic.

Reagovat
Arbiter

Já si osobně myslím, že tomu Kun dost přidal právě, aby mohl Luize vylit a ten souboj klidně mohl ustát. Klasicky, když chceš zastavit hráče, který je za tebou, tak se tělem hneš jeho směrem, Luiz ale běžel téměř pořád rovně, nezastavil.

Reagovat
Busby babes

nezastavil, sel mu do tela, udelal pohyb do strany a normalne rameno na rameno a vrazil do nej. V tom jako takovem problem neni, jen jde o to, ze to nebyl souboj o mic. na pulce by to na vylouceni nebylo, ve chvili, kdy by pak sel sam na branu, uz jo. ale tak je to fuk. Rozhodci delaj chyby porad.

Reagovat
spider_8

Ale Luiz byl pořád před Aguerem, teoreticky mohl vyhrát sprinterský souboj, takže bych tohle neviděl vyloženě jako zmaření gólové příležitosti. Maximálně žlutá, to že se to rozhodčí rozhodl nezapískat bylo dáno tím, že ten kontakt byl opravdu malý a Aguero to podle mě mohl v pohodě ustát. Je jasný, že někde na půlce by se to písklo bez váhání, ale každopádně červená by byla strašně přísná.

Reagovat
Miguel19

Neříkám, že nemáš pravdu, ale je to podle mě stejná (podobná) situace, jako když hráč dává malou domu a stoupne si útočníkovi do cesty. Podle mě je to taky nedovolené bránění a nikdy jsem to neviděl písknout

Reagovat
Busby babes

jo, to je fakt.

Reagovat
Mimalu

to samé když obránce nechává míč doklouzat za čáru, tam je to bránění bez zájmu hrát míč častokrát mnohonásobně větší a nepamatuji si kdy naposledy to bylo posouzené jako faul obránce ve prospěch útočníka

Reagovat
Arbiter

Škoda, že v MotD neukázali, jak mohl Hazard v první půli dávat do prázdné...

Reagovat
spider_8

Podle MotD jsme měli velké štěstí a City si to sami dojebali. Pravda je, že hodně šancí jsme jim sami nabídli, na druhou stranu to se stává, když je člověk pod tlakem hráčů jako Aguero nebo De Bruyne. Každpopádně naše problémy v obraně rozhodně úplně nevymizely, to by byl ostatně celkem zázrak. Možná by stálo za to zkusit místo Cahilla Zoumu, obzvlášť proti takhle dynamickým protivníkům.

Jinak Aguero jednoznačně poraženým dne. Zajebal několik gólovek a potom předvedl pěknou hnusárnu. Celkově včera svému týmu hodně uškodil. Zato Fabre takticky na jedničku

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal prý zvažuje návrat Fàbregase

<3

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

ale tak proč ne, titul v PL už vyhrál...

Reagovat
Nikikrew

Neviem ci by si zahral. Prichodom Xhaku si myslim, ze tento post mame porieseny velmi dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

zranením Santiho ale vôbec nemáme poriešenú kreativitu a keď nám vypadne Xhaka, tak je tam len náladový Aaron. Ak chceme hrať o titul, tak by sme to mali zvažovať. Druhá vec je, že Conte by musel byť hlupák roka, ak by to dovolil.

Reagovat
Le Gunner

Čukotka by nás tak strašně natáhla, že to už teď bolí...

Reagovat
Counter

Trio Santi - Xhaka - Ramsey mi přijde plně dostatečné. Kdyby kterýkoli tým přišel o své první tři střeďáky, tak má problém.

Reagovat
Mastný Chobot

Ronaldinho has officially come out of retirement to sign for #Chapecoense and will play for them for free

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI to face #EFC: De Gea, Darmian, Rojo, Jones, Valencia, Pogba, Carrick, Herrera, Mkhitaryan, Martial, Ibrahimovic

vitezna

Reagovat
Busby babes

ups, vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Zase 0:2 v polčase.

Reagovat
C-M@ster

Csaplár ví

Reagovat
Whitemedia

Aké vítězný gól ve dvou zápasech ze tří

Reagovat
smazaný uživatel

Si hovorí o základ u Conteho

Reagovat
Taiger

Trošku solidní kolo pro Chelsea. Jen my s nima držíme standard.

Reagovat
fenixLFC

takze nikto

Reagovat
afc

Skus si to este raz precitat.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale u vas je len otazka casu kedy sa zas poseriete

Reagovat
J0EL

Nam to permanentne seru zranenia.

Reagovat
afc

Uz sme si tym presli v novembri a prezili sme to celkom dobre.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Free_player

vy se nepočítáte stejně nemáte na nic

Reagovat
afc

S takym muzstom sa musime pocitat,to sa neboj.

Reagovat
Free_player

bojím

Reagovat
fff

Zapas som nevidel, takze iba v skratke...co sa to kurva stalo?

Reagovat
vladis271

Lovrena by som poslal dopiče. Tragéd. Najal by som kouča na psychiku lebo to je nereálne aby som sa hentak zosypali. Domáci boli zúfalí, totálne. Ale my sme vždy prestali hrať ked sme vyhrávali o 2. Ako dali na 3:2 naša psychika sa zosypala ako domček z karát a o ostatné sa postarala naša obrana na čele s Kariusom. Bod z tohto zápasu by bol katastrofa prehra je niečo mimo realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool naozaj baví

Reagovat
vladis271

dobre Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo zo seba robiť Mastného Chobota, keď môžeš byť rovno vladis271, že.

Reagovat
vladis271

Tak všetko je lepšie ako Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot je dno, ty si však mariánska priekopa

Reagovat
vladis271

Dobre Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

btw. a už ste prvý?

Reagovat
vladis271

Ty si si fakt myslel, že ťa nikto nespozná Maso?

Reagovat
smazaný uživatel

však je úplně jasný, že to není Masopust.. když už je teda enzvládací čas, tak ho oslovuj nějak reálněj...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jediný si to myslíš, to je automaticky aj pravda?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Tys psal, že děláš vejsku, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš dvě. Víme.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, jen vyucen...

Už to zas zkousis s tím masopustem?Ty budeš nenapravitelnej romantik asi

Reagovat
Mastný Chobot

gramatika, ty dno

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj...

Reagovat
Mastný Chobot

ked uz o mne z nezvladania robis tretie vlakno za 2 dni, tak mi to dava pravo... nie, ze by som tym nieco zmenil, ty si vynimocne hlupy exemplar, co si nastastie nemyslim sam, a ani si to bohuzial nie si schopny uvedomit, ale nedalo mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach...

Reagovat
vladis271

To je fakt miky?

Reagovat
Mastný Chobot

nie je to jasne?

Reagovat
vladis271

ale šak Miky bol taký neškodný pacifista mi pripadal. Do nikoho nezabŕdal, také šteniatko. Niečo ako modrý Wat.

Táto jeho reinkarnácia mi silne pripomína Masopusta.

Ale zas ja nemám právo nikoho kritizovať ja som liverpoolsky Paľo.

Reagovat
Mastný Chobot

ty si myslis mikyho - Cecha. ten bol ok. toto je Noel-Miki a ten ma k pacifistovi asi tak daleko, ako k normalu.

Reagovat
Mastný Chobot

*asi

Reagovat
vladis271

jááááááááááááááááááááj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je Miki I ked su ujebany rovnako.

Reagovat
vladis271

Ved ten bol len taky gloryhunter ktory skakal a odskakoval od chelsea podla toho ako sa jej darilo. Toto mi prideuž take masopustovske.

Reagovat
smazaný uživatel

inak moze Hendo za nejaky gol v 2. polcase?

Reagovat
vladis271

Nvm o ničom. Aj ked som sa v tom začal strácať, lebo tých gólov čo sme dostali bolo fakt veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

asi by som mal prestat citat twitter lebo su zasa nanho utoky od anglickych kokotkov.

Reagovat
vladis271

Zrovna naňho? Mňa tedfa viac sere menovite Lovren, Karius, Lucas. Hľadať za tým Henda, no neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Fandiť podľa aktuálneho postavenia v tabuľke, tak hlboko neklesol ani Masopust.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo zo seba robíš Matného Chobota, prečo? Máš to za potreby?

Reagovat
vladis271

Dominik je pán, prirovnanie k nemu ma teší. Aj keď mu to niečkedy tiež kvalitne jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To len podtrhuje to, čo som už napísal vyššie.

Reagovat
Mastný Chobot

dno-nedno, aspon ovladam nominativ pluralu, co by za to ini (nie iny, Miki) dali

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses borec....a určitě se toho nominativa v životě nazeres....

Reagovat
fenixLFC

sakra, sliepky na nas stiahli tri body ale pri tej obrane sa dalo cakat ze to bude prestrelka, kazdopadne presrat take naskoky, to je na facku

Reagovat
mickey mouse

debilní 2:0 v poločase, klasika jasně vyhraný zápas

Reagovat
Hokaido

Německá brankářská škola.

Reagovat
Maresma

Jak jsem minule Kariuse chválil, tak dneska slušná tragédie teda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

druhej a čtvrtej gol měl chytit

Reagovat
Kowe

Reagovat
M0rb1D4S

A kde je Vladislav, který před naším zápasem s Tottenhamem psal, že za 2 kola už nebudeme první. Jsme si ještě o 2 body navýšili náskok

Reagovat
M0rb1D4S

vladis sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Někde sleduje kouřící cigny a dnes se i prida

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

tragedia...takto posrat jednoznacny zapas po totalnych defenzivnych chybach...Lovren pri prvych dvoch golch, pri tom druhom totalne pozicne mimo ked mal vystavit protihraca do ofsidu... a potom sa to uz viezlo...niekedy rozhoduju milimetre ako pri tom ako si Boruc dal takmer vlastenca a bolo by hotovo...kazdopadne tu je dvokaz toho ze na titul nemame..

Reagovat
fff

Kazdopadne Dusko, nas boj o top 4 bude stale na tvojho chechtajuceho smajla?

Reagovat
smazaný uživatel

uz som len cakal, kym sa nalepta na titulove ambicie aj Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co by robili Mufani keby takto proti nim zahral Fraser, ale to je v pici nic cakam zas seriu ako po Burnley tkaze klud

Reagovat
smazaný uživatel

Karius

Reagovat
Free_player

LFC

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, Liverpool to ukazkovo zliverpooloval

Reagovat
smazaný uživatel

jak se směje svému oblíbenému klubu

Reagovat
Mastný Chobot

na tom nic zle nie je, ak je to zasluzene... keby si praktizoval aj ty, tak sa smejes cely zivot

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Tell a man a joke, he can laugh for an hour.. Show a man Tottenham Hotspur, he can laugh for a lifetime.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere.

Uvidíme se za hodinu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
VasAFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Ty se poslední dobou ale strašně překonáváš.

Reagovat
Godwinson

Takovým lemplům nechat tři body

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/Cy15-JtXEAIQ60q.jpg

The face of a Childhood Everton fan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

přesně proto se radoval

Reagovat
Zaschrona

nepochopil

Reagovat
monty25

To byl teda víkend, co se týče mých oblíbených klubů... Anglickou ligu sleduju poslední dobou minimálně a nekoukal jsem ani dneska, takže to nemůžu hodnotit. Ale už jsem se jako fanoušek Liverpoolu dávno naučil, že si nemám dělat žádné naděje...

Reagovat
cristiano.K.

nemám slov. Asi dva centimetry chyběly k tomu,aby to bylo 1:4, místo toho je to 4:3. Domácí nakoplo střídání. Nicméně tohle prohrát je neomluvitelný. Jsem strašně rád, že nehrajeme poháry, protože ten kádr není dostatečně kvalitní ani široký. Aspon už opadnou ty kecy o titulu. Cíl je a byl skončit do čtvrtého místa a i s tím budeme mít co dělat.

Origi se dostal do třech šancí, proměnil jednu a po dvou jeho ztrátách jsme dostali dva goly.

Reagovat
Maresma

Však Origi na to nemá a nemyslím si, že někdy mít bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kloppom hral minulu sezonu ako top utocnik a tuto sezonu nehra tak dobre, ale ani vylozene nesklamal... Velmi silne reci mas...

Reagovat
Maresma

Ok.

Reagovat
avicii

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

blbost, do toho Kloppa fotbalu se hodí náramně, navíc dal gol 3x po sobě.

Reagovat
13

Je mu teprve 21 a ukázal, že na to má už v minulé sezoně.

Reagovat
13

V tomhle kole nás bohužel Spurs i Arsenal stáhli o tři body a u Unied to reálně hrozí také.

Reagovat
Nikikrew

Presne tak, ked sa pozriem na vasu lavicku tak tam nie je hraca ktory by nieco zmenil ( zatial). Stale hrate s tou istou zostavou a mate fakt len stastie ze nehrate nikde v Europe. S takym kadrom pochybujem, ze by ste vyhrali ligu, do 4 miesto ale podla mna urcite skoncite.

Reagovat
fenixLFC

ze stastie....keby sa hra europa tak aj ten kader je sirsi, takto to nebolo potreba

Reagovat
Nikikrew

Aj nato, ze nehrate Europu tak nemate siroky kader.

Reagovat
Zaschrona

Origi > Lukaku

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

to platí i po dnešním zápase a bez smajlíku na konci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Tys to už absolutně odepsal.

Reagovat
stiflerovamama

hahahaaha tak my sme to nakoniec este aj prehrali ?

Neskutocne odfajceny zapas z nasej strany, dva krat rozhodnuty zapas a my ho este dokazeme prehrat. Niektori hraci velmi laxny pristup, Origi jeden z nich, 2 goly jeho.

Reagovat
Hai

Tohle je proste liverpoolske obrana byla naprosto tragicka čekal jsem aspoň něco od Firmina a nakonec to byl nás nejhorší hráč s obranou všechno zajebal a Clyne je naprosto nepoužitelné co se týká podpori útoku

Reagovat
cristiano.K.

to je přesně to čeho jsem se bál, že Firmino z levé strany bude o dost horší než v útoku a dnes to bohužel potvrdil.

Reagovat
13

Kdybych věděl, že to bude až takhle nulové, tak by mojí wildcard ve fantě nemohl přežít. Strašný zápas z jeho strany.

Reagovat
13

To je šílenost ta defenziva.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre to padne..aspon sa zobudia niektori fans z pocitu, ze je obrana stabilizovana..okrem clynea tam nema ani jeden hrac co robit konzistentne

Reagovat
smazaný uživatel

Matip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, mozno by to podobne dopadlo aj s nim dnes...Lovren to proste ukazuje stale, ze je casovana bomba a vybuchne ked to necakas..je to podvodnik a ak sakho nema co hladat v nasom klube, nema v nom co hladat ani lovren

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot no

Reagovat
vladis271

A Milner.

Reagovat
Kowe

na toho ale nemůžeme spoléhat dlouhodobě zase

Reagovat
vladis271

tak hej. Ale ja by som ho tam nechal toľko koľko pôjde. Aj dnes jeden z najlepších aj napriek vyrobenej penalte. Pri našom šťastí pri obsadzovaní pozície LB by sme len priviedli ďaľšieho neschopného španiela.

Reagovat
icemike

Ale Vrabejka říkal....

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mimi_united

Liverpool titul

Reagovat
Zaschrona

Mignolet > Karius

Reagovat
Whitemedia

Howard > Mignolet > Karius

Reagovat
Zaschrona

Mam Howarda podstatne vic v oblibe nez ty dva, ale ne.

Reagovat
smazaný uživatel

az tak?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

njn taky zápas pro něj na hovno, až v 60. minutě si sáhl na míč........když ho lovil ze sítě.

Reagovat
nani92

Hart > Mignolet > Karlus

Reagovat
blaugrana

Valdés > Hart > Mignolet > Karlus

Reagovat
samson192

Reagovat
Cobra

Hart>Bravo>Mignolet=Karius

Reagovat
Whitemedia

Kuča > Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: "Absolutely deserved win for Bournemouth. We gave the game away. We played static football. It's our fault. It's really bad."

uč sa Jožko

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tož statickej fotbal Mourek celkem ovládá.

Reagovat
Swarley

tak to vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
nani92

Preco by sa mal ucit? On nemoze zato, ze proti nam hra vsetko mozne aj nemozne, napr. Ine muzstvo

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ta snaha pokazdy nekde zminit Mourinha...

Reagovat
B3n

Reagovat
Usty

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Karius pri tom poslednom gole tiez

Reagovat
kiwwi

Konečne Liverpool tak ako ho poznáme

Reagovat
Taiger

Jestli to poserete s Evertonem, tak sis solidně naběhl na smeč.

Reagovat
Swarley

"Konečne Manchester United tak ako ho poznáme" by ale zcela jistě znamenal výhru

Reagovat
Ritchie

za ty poslední roky, no nevim

Reagovat
pa3ce

A ty si sa v ktorom roku zasekol môj zlatý. Čas nezastavíš.. ty by si to mal najlepšie zo všetkých vedieť.

Reagovat
Swarley

vždy mě fascinuje vidět netrpělivého fandu Arsenalu

Reagovat
Busby babes

musime se smat, dokud muzem. po zapase uz to treba nepujde.

Reagovat
13

Takové selhání se u nás opakuje maximálně jednou za 5 zápasů. Pokud to takhle bude i nadále, tak na nás budete koukat zespoda i na konci sezony.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Matić

Reagovat
J0EL

United ako ich pozname

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi píč*s

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
afc

Karma je suka

Reagovat
kiwwi

co ma s tymto karma? ja som mal dokonca vsadene na remizu a uz pred zapasom (cize aj v momente pisania tohto komentu) som vedel ze dnes asi nevyhrame

Reagovat
afc

Tak co s tym ma karma? Smial si sa Liverpoolu a dopadli ste priblizne rovnako a nic to na tom nemeni,ze si mal podanu x.

Reagovat
kiwwi

Ty budeš z tých trochu zabrzdenejsich

Reagovat
vladis271

tu sa musím zastať Ivana. MU tento rok nebojuje o nič ani o TOP 4. My sme si týmto výsledkom strelili sami do kolena lebo to bol vyhraný zápas. Prečo by mi mal výsledok môjho zápasu alebo hra môjho tímu obecne bránit vysmievať sa zlým výsledkom rivala?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
samson192

vladis a oliver sú jedna osoba? lebo takí dementi nemôžu byť dvaja

Reagovat
Whitemedia

To by bylo vtipné, kdyby zrovna ti dva byli jedna osoba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
alcantara

Milovnik ciganov a liberal vs kotlebovec s xenofobnymi chutkami maju byt jedna osoba?

To skor ja uznam, ze Sterling vie hrat futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe musí hrabať, Samo. Do kedy budeš na mne nalepený?!

Reagovat
stiflerovamama

Pekne Gareth aale ani zlta ?

Reagovat
smazaný uživatel

14:46 Arsenal prý zvažuje návrat Fàbregase

Cesc Fàbregas za Chelsea pravidelně nenastupuje, spekuluje se tak o tom, že během zimní přestávky ze Stamford Bridge odejde. Zamířit by pak mohl do svého bývalého působiště - podle místních zpráv se o 29letého ofenzivního záložníka zajímá Arsenal.

cirkus

Reagovat
Lexi Belle

Zrovna vy byste za Modriče určitě zapalovali louče a vyhazovali vedení, co?

Reagovat
Counter

To je špatný argument. Raději mu zkus vysvětlit, že smát se jinému klubu kvůli pofidérním přestupovým spekulacím není to pravé ořechové.

Reagovat
Lexi Belle

Já mu vysvětlovat nic nechci. Je to, jako bych mluvil do Zdi nářků. Doslova.

Reagovat
Counter

Řešením je nereagovat, ještě lépe pak šoupnout do ignore listu a vůbec ty komentáře nečíst :-)

Reagovat
J0EL

Urcite je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

eurobulvár

Reagovat
PP

ani blbou náhodou.. On a Persie = hajzly dva..

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nic horsi, nez tady cist kviceni prasat z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadni

Reagovat
Arbiter

Aké My víme, proč posíláme kluky na ty hostovačky

Reagovat
icemike

Reagovat
Wat

Co se stalo, obrana v rozkladu?

Reagovat
smazaný uživatel

To tiež, ale horšie je, že brankár Liverpoolu je už rozložený.

Reagovat
smazaný uživatel

KLOPP ICH ZOZRAL VSETKYCH V SATNI....Buduci zapas motivačka ako kokot a čistý debakel!!Nezávidím týmu ktorý príde hrať na Anfield....To bude masaker...Dneska sklamanie ale nevadî ide sa dalej,ti ktori odpisuju Live ze sa nedostane ani do top 4 si seru do papul a nie ze fans....Toto sa malo vyhrať viem,ale Chelsea niekde určite zakopne neni toho Boha aby nie

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty si taky ten motivacny speaker na akciach kde sa snazis presvedcit stare babky aby kupili predrazeny riad, ktory ani nepotrebuju, hejze. Lebo z konstrukcie tych viet to tak vypada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky ten olassky cigan co postava pred kamerou ked dojde do osady televizia a vyplakava tam ako mu je napicu a tazko ako ho tento stat nepodpori ani za kokot ze??Lebo presne takto oni zajebavaju ked nevedia kde je sranda a kde je vaznost.Culé Barcelony,bezdetný a bez ženy uhadol som?

Reagovat
smazaný uživatel

Keyser...Obvykli podozrivi....To si ty nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Sept n'm cadle Die pfhonis rugge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je ten důvod, proč Live nikdy ten titul nedá. bylo to takhle za Rodgerse a s příchodem Kloppa se to očividně moc nezlepšilo

Reagovat
13

Deulofeu achjo.

Reagovat
Taiger

Nechci nic říkat jo, ale konečně zase MU takové, jak ho poznáme.

Reagovat
bbbauch

Ja uz nemam slov

Reagovat
niflheim

Dopiči s Fellainim a Mourinhem, který ho pořád do sestavy protlačuje... ten hráč nemá v kádru u dávno co dělat a ani co nabídnout. A že kvůli takovému cymbálovi zůstává i mimo hlavičku Basti, tak je to prostě nepochopitelné...

Další zápas, který jsme měli vyhrát, další ztracené body... toto je fakt už na hlavu, neskutečná neschopnost dotáhnout zápas do konce.

Reagovat
niflheim

Znechucení, jinak to popsat nelze.

Reagovat
niflheim

Jo a jedna střela na bránu za celý zápas... fakt kompletně do piči s celým herním projevem.

Reagovat
Counter

Co říkáš na GOTG2?

Reagovat
niflheim

Bude pecka, jen škoda, že Star-Lordův tatík nebude Kurt Russell

Reagovat
Counter

Já myslel, že právěže bude Akorát má být Ego the living planet, což si vůbec nedokážu představit.

Reagovat
Counter

Jinak ptal jsem se kvůli tomu teaser traileru, co vyšel včera v noci a je úžasný.

Reagovat
niflheim

Dvojku asi ovládne zejména Baby Groot a Drax Jsem zvědavý, jak velkou roli bude mít Youndu.

Reagovat
Counter

a ještě Nebula.

Reagovat
Counter

+ Elizabeth Debicki, která byla úžasná v The Man from UNCLE.

Reagovat
Le Gunner

Hádám, že bude mít nějakou for the rescue scénu s flashbackem na ojebávku od Quilla.

Reagovat
smazaný uživatel

neměli jsme vyhrát, rojo měl jít ven a góla jsme dali luckem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jenom za sebou ten West Brom udrželi... prozatím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
wild

Nebudem nadavat na Fellainiho, pretoze to je drevak a nie futbalista..ale ked je Mourinho jebnuty, tak nech si to vyzere! Fellaini je omyl ktory nema v klube ako MU co hladat a bol to len panicky nakup Moyesa na poslednu chvilu, lebo nikoho za cele leto nepriviedol. LVG mal ho okamzite poslat dopice, ale namiesto neho na nom 2sezony staval a tak to aj dopadlo. Myslel som si, ze Mourinho ma rozum a posle toho drevaka kade lahsie..ale nie. Naco ho tam dnes daval? Co kedy dobreho spravil ten hrac? Nic.. Prisiel, spravil penaltu a prejebal nam dalsie body. Akoze je to viacmenej jedno, LM uz aj tak nespravime..snad si aspon Mourinho uvedomi, ze Fellaini nema co v klube robit.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
I am Mancunian

nevadí, stiahli sme city aj liverpool o bod, na titul este stale mame

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Glory Glory Man United!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Fellaini je mor, je to choroba ktorá sa šíri klubom neskutočnou rýchlosťou, 3 manažéri sa boja amputovať si ruku, aby zachránili telo a tak to aj vyzerá, dvaja sú už dead a ak sa Mourinho nepozbiera, skončí na smetisku dejín aj on..nie odchod SAFa nás dostal dolu, ale príchod Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

divne od teba citat nieco bez ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Miguel19

Klasik Mourinho. Od 70. minuty totálně zesraní United a čekání na inkasovanou branku. Do té doby úplná pohoda, Everton si nebyl schopný přihrát..

Super kolo..

Reagovat
Busby babes

dost pochybuju, ze to byl taktickej zamer.

Reagovat
B3n

O to přece vůbec nejde

Reagovat
10

Fellaini od tý penalty vysmátej jako kdyby vyhrál LM

Reagovat
aramaki

Reagovat
13

Ha, to jsem si spravil chuť. K dokonalosti chybělo ještě přidat jeden gólík a kdyby se hrálo dýl, tak by k tomu určitě došlo.

Reagovat
Ligter

ale stáhli jsme bod na Tottenham

Reagovat
bbbauch

A to kdy?

Reagovat
Ligter

dnes

Reagovat
Cobra

fetuješ?

Reagovat
Ligter

bože, ne, jen si dělám prdel co mi jako zbývá? jsem už zoufalý z těch výsledků

Reagovat
Whitemedia

Vy jste na ně včera nahráli tři body a oni to dnes o jeden stáhli

Reagovat
Ligter

jsme doma

Reagovat
Busby babes

ale na City jsme stahli.

Reagovat
Ligter

ty dobré zprávy dnes neberou konce, s takovou očekávám dnes Fellainiho prodloužení smlouvy

Reagovat
M0rb1D4S

I Liverpool. TOP4 se vám přibližuje

Reagovat
Cobra

Když to tak někdo bere, tak proč ne.

Reagovat
avicii

dnes sme to totalne dojebali ale aspon Fella potesil

Reagovat
kiwwi

niesme schopni doviest zapas do vitazneho konca, dalsie 2 (uz ani nepocitam ktore) stratene body

keby toto znamenalo koniec Fellainiho u nas, tak by som ich ale obetoval, lenze to sa nestane, je to oficialne nas Lucas

Reagovat
Grahf

za to, že tam bol fellaini môže niekto iný. Supertaktik, čo je na konci zápasu posratý a ide brániť.

Reagovat
Busby babes

hrajem venku a vedem 1:0. Ukaz mi trenera, kterej stahne stopera a posle tam tretiho utocnika a zacne bezhlave utocit? Nevim, me tyhle kecy uz prijdou celkem hloupy... zvlast v situaci, kdy potrebujes vyhrat.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Counter

Hele, už jen to, že nominoval Fellainiho, je samo o sobě chyba, nemluvě o tom, že ho pak i nasadil do hry

Reagovat
Infernoqt

Já bych ho jako manažer nasadil taky. Ve Schneiderlina nevěřím a vzhledem k tomu, že se na konci zápasu schyluje k nakopávaným míčům, tak je pro mě Fellaini jasná volba. Ta penalta je jen vyústění naší smůly z posledních zápasů, nedokážeme nikdy udržet jednogolové vedení.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
B3n

Reagovat
r.mrazik

takze tam hodis vysokeho,ale hodne pomaleho hrace,ktery spatnej dostupuje dostupuje soupere?

Reagovat
Grahf

však 15 minut pred koncom sme sa stiahli a len odkopávali. Toto ti príde v poriadku taktika? Však to bola rezignácia na futbal. A to robí mourinho vždy. V ten moment práveže musíš pressovať, aby si súpera k ničomu nepustil, pretože ten už pojde all-in. A fellainiho by som tam nedal, ani keby bol na tej lavici sám.

Reagovat
kiwwi

ja nechapem kde sa tu nabral nazor, ze ked ta super pritlaci tak to znamena, ze si sa ty stiahol...je ti jasne ze sme nehrali s Vysnym Tvarozcom a akykolvek super dokaze v Pl vyvinut tlak, zvlast ked prehrava

a teda kebyze uz to ide podla tvojej logiky, tak jedno striedanie by malo znamenat ze sme sa zatiahli? Sak ostatni hraci mohli hrat dalej tak jak si to predstavujes

ide len o logicke posilnenie defenzivy kvoli tomu, ze super zatlacil

Reagovat
Talker

Tak záleží, co od toho hráče čekáš. Logické vyústění je přidat hráče, který podrží míč, dokáže ho přihrát a tím se ten tlak rozmělní.

Narvat tam dvoumetrového hráče, který je přesným opakem akorát ten tlak posílí, protože tím přijdeš o hráče do kombinace. Jediné pozitivum jsou defenzivní standartky. Negativem vše ostatní.

Reagovat
B3n

Na druhou stranu to bránění standardek, nebo nakopávaných míčů, je pro Tebe to nejnebezpečnější, takže zároveň to, co chceš ubránit. Tam Ti žádnej "Mata" nepomůže.

Reagovat
kiwwi

tak Everton nas ku koncu pritlacil, co sa mal na to pozerat a dufat, ze sa nebudu tlacit dalej? Ja to chapem preco tam toho Fellainiho nasadi, proste taky hrac je pri obrannych standardkach resp. pri tlaku supera na nezaplatenie, ale to ze Fellaini je inac totalne neschopny hrac je uz nieco ine

ja popravde ani neviem koho by som striedal z toho co sme tam mali...minule tam dal Rashforda a ten vypustil suboj z ktoreho sme dostali gol

Reagovat
Busby babes

nedal, Rash tam byl od zacatku a prohral ho prave proto, ze uz byl asi mrtvej...

Reagovat
kiwwi

aha...kazdopadne ja chapem to, ze pri tlaku supera tam chces dat nejakeho buraca ktory ti navyse vypomoze pri standardkach a on sa tak nejak naviac na to ponuka Fellaini, ale on je proste tak useless, ze dojebe aj to jedine v com by mal byt akoze dobry

Reagovat
Counter

+ čekat od Rashforda, že si v devadesáté minutě perfektně odvede práci na LB, není zrovna ideálka.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ox je 1 na 1 zvire

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastně, ta tvoje tabulka, kolik byste měli bodů, kdybyste je neprojebali

Reagovat
kiwwi

ty si nevidane otravny diskuter...take Olove ceske alter ego

Reagovat
Counter

Jsme tu otravní všichni

Reagovat
13

ta podobnost tam je, oba přicházeli jako AM aby byl vývoj dovršen, tak by ale Fella musel za dvě tři sezony přesedlat na stopera. A na to bych se podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations to @Fellaini on reaching 100 appearances for #MUFC!

Reagovat
bbbauch

proč?

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

prajeme minimalne dalsiu stovecku

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

chuju

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frank

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi už do piče fellaini doufám že mourinho tam vyhodí darmiana roja fellainiho schneiderlina a tyhle další zbytečné hovna proč kurva lae stáhnlu mikyho tvl

Jonese jednoznačně muž zápasu ještě , snad místo roja už bude bailey a ta obrana bude jiná zlatan senzační gol ale mi u náhradníku nemáme kvalitu a v obraně vůbec nemáme kvalitu krom jonese a baileyho

Reagovat
Busby babes

docela by me zajimalo proc ti vadi zrovna dneska Darmian, kterej hral celkem dobre nebo Morgan, kterej nehraje vubec.

Reagovat
r.mrazik

zrovna rojo a darmian dneska slusny

Reagovat
smazaný uživatel

rojo hraje stále piču a darmian to samé snad 5 krát nechal zbytečně balon pro soupeře to je super výkon panečku

Reagovat
r.mrazik

kde ho nechal?

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

chjo, nase schoipnost vzit zapas co mame pod kontrolou a zahodit ho do pice je uzasna. Prvni pule spis boj nez cokoliv jineho, ale Everton nam dal darek, takze super. Druhou puli jsme zacli vyborne a tam zas meli dat druhej gol a byl klid. Bohuzel od 70. minuty hrozne pasivni, nechapu proc. Pogba se moc zatahl a vyklidil ten svuj prostor, Zlatan v tu chvili odriznutej... spatny. No a pak Fella. Prijde aby pomohl udrzet vysledek a predvede takovejhle nesmysl. Chjo. Nedivil bych se, kdyby ho po tomhle Jose odstrelil.

Co nabizi oproti Morganovi nebo Bastimu teda opravdu nechapu.

Reagovat
iamek

Prdel ( k posledni vete )

Reagovat
mimi_united

Musíme kúpiť aspoň jedného fešáčika z dua Griezmann - Carrasco

Reagovat
Tommy the Gunner

Fellaini srdcar

Reagovat
raduinho

Omg United

Reagovat
raduinho

Omg United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

to je dáreček

Reagovat
Whitemedia

Vy ho nevylijete, dvě sezony u vás určitě dostane..

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně máš pravdu, jeho síla se ukáže až druhou sezónu, kdy nám vyhraje trofeje! to bude mít iamek, busby, kiwwi, exorcist, swarley, apod. radost, titul yay

Reagovat
B3n

Lepší je přát svýmu klubu prohry, že jo ?

Reagovat
iamek

Vyhazovat ho s takovou hrou by byla blbost. Ale Edo by mu mohl Afra prodat, protoze Mourinho ho proste na tirbunu neda.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Zaschrona

4-4-2 vypadalo dle ocekavani podstatne lip nez to neustale 4-2-3-1, snad z toho Koeman neco vykoukal a konecne takticky neco zmeni. Holgate, Deulofeu i Valencia (!!!) zmenili nas herni vyraz a plichta nakonec spravedlivy vysledek. Snad se taky objevi priste v sestave, bez Jagielky to taky v obrane vypadalo lip, tak dneska snad Koeman pochopil, ze Cleverley na Everton fakt nema. Celkove to z nasi strany byla bida, ale ten zaver dava alespon nejake duvody k optimismu, plichtu bych pred zapasem bral, takze z tohohle pohledu ok. A pochvala pro Koemana, ze zas kope penalty Baines.

A teda MU jedno velke zklamani. Vzhledem k tomu, kolik maji nainvestovano do klubu, tak toho moc nepredvedli. Mohli i vyhrat, prilezitosti na to taky meli, ale taky klidne mohli dohravat v deviti lidech a vzhledem k tomu, proti jak bidne hrajicimu tymu hrali, tak je fakt vtip, ze dokonce i meli mene sanci a nebyt DDG, tak dost mozna i prohrali.

Jo a Gana jasny MOTM. Skvely nakup.

Reagovat
iamek

A Everton jeste vetsi bida. Na to jak tady bylo nastrikano z Koemana.

Reagovat
Zaschrona

V rankingu nastrikanosti mezi prvnima nikdy nebyl.

Reagovat
Ligter

''ranking nastříkanosti''

Reagovat
Infernoqt

Mně ten zápas nepřišel tak špatnej. Klasickej a možná o něco lepší výkon na Evertonu než obvykle. Tyhle věci jako pozdní goly, fauly se stávají. Na posraného i hajzl spadne a my jsme toho příkladem, což mě mrzí pro ty hráče, kteří do té hry dávali OPĚT 90 minut duši a pak přišel náhradník, co to během minuty celé posral... ale to je fotbal. Za mě určitě dobrý výkon z hlediska dlouhodobé historie utkání s Evertonem a nemůžu se dočkat, až to jednou zlomíme a najedeme na tu vítěznou vlnu.

Reagovat
iamek

. Aby jsme ji nasli. To tady povidame uz dost dlouho. Ten tym musi byt strasne dole. Ja takhle makat, hrat dobry fotbal a nemit body, tak sesim uz u chocholouska.

Reagovat
smazaný uživatel

posledních 20 min jsme ani nepřelezli přes půlku

Reagovat
Busby babes

kdo mel byt ten druhej vyloucenej?

delalo nam velky problemy, ze jste prvni polocas prakticky rezignovali na utok a jen se soustredili na obranu a darilo se vam hodne dobre bourat nasi rozehravku. Navic se z toho stal zapas plnej souboju a z toho pramenilo hodne chyb na obou stranach. Do druhe pule to ovsem bylo lepsi, tam jsme vas zacli prehravat v te zaloze a najednou z toho byly ty sance. tam jsme meli dat druhej gol.

Pak jsme se nesmyslne zatahli a pustili vas do zapasu. Vyrovnani mohlo a asi melo prijit driv, E. Valencia mel na hlave jasnej gol. Penalta, chjo, a navic jsme pak jeste na chvili vzpadli a Baines mel taky peknou strelu... remiza ve vysledku asi zaslouzena ale vyhrat mohli oba tymy. Takze nasrani jsme vsichni.

Reagovat
Zaschrona

Zlatan.

Ja bych rekl, ze to ani nebyla nejaka velka rezignace na utok, jen proste ta formace v takovem slozeni je neschopna utocit jinak nez ze neco zkusi Bolasie po kridle - kreativita tam fakt chybela. Takze z toho samo vyplynulo to, ze jste mohli v podstate porad podnikat neco smerem dopredu. Gol ale darovany, do te doby jste v podstate nemeli nic. Pak dve-tri sance, kdy jste asi meli dat gol, tak nas to pak dobrymi stridanimi pomohlo dostat do zapasu. A pak jak pises. Ale asi tohle boli vic vas, my potrebujeme nutne posilit.

Reagovat
iamek

Ale ten Gana nebo jak se jmenoval uzasnej hracik dneska

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

jo to je mozne, ze to nebyla rezignace na utok, jen to tak na me pusobilo, primarne zabranit, pak se uvidi... no je to fuk, dalsi ztracene 2 body, takze jo, jsme nasrani.

Reagovat
kiwwi

co s tym Zlatanom?

Reagovat
Busby babes

rekl bych ze jako, ze diky Zlatanove super reseni jsme ten gol dali.

Reagovat
Zaschrona

No, to je taky pravda. Ale podle me za to klidne mohl jit ven. Nebezpecna hra.

Reagovat
Busby babes

jo to bylo na to vylouceni?

Reagovat
Zaschrona

Jojo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

debil nafúkaný balkánsky

Reagovat
SunFells

Gana

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remízz Rojo měl být venku, fotbal zase na náhodu, góla jsme dali ani nevím jak a pak už nás tlačili, dement tam hodí Fellainiho a jede parkovat. Rezignace na jakoukoliv ofenzívu. Tohle je hnus.

Každopádně, je to taktický génius a skvěle tam vystřídal Fellainiho na bránění, je to jen a pouze další smůla v týdnu jsme přece ve slavném EFL poháru zničili WHU

Reagovat
iamek

Pokud by tohle znamenalo konec Afra, tak klidne aby zavinil na konci druhou penaltu. LM je definitivne pryc. Neni si co nalhavat. Fotbal nehrajem spatny ( hlavne doma ), ale vse to je zbytecne. Jsem zvedav co na to vedeni, protoze po takovych investicich a s takovym kadrem je to ostuda. Jinak Jones obrovske prekvapeni. MOTM bez debat. Rojo taky zlepseni, ale mel dostat jasnou redku. V zime ten kadr snad procisti a nejak dustojne to dohrat. A na posily bych mu nedal ani libru.

Reagovat
iamek

A Afra ani v FMku nikdo nechtel. Jsem ho musel prodat za pet mega a platit 80% platu. Sel do Sachtaru.

Reagovat
Le Gunner

Totální desparace.

Reagovat
kiwwi

*LM cez ligu je definitivne pryc

9 bodov po 14 kolach, neviem no, Fergie dokazal 6 kol pred koncom prejebat 8 bodovy naskok na titul

Reagovat
iamek

S nasim stestiskem co letos mame to vidim na finale a v 94 minute dostanem gol z 30 metru, 3x odrazeno, tycka, DDG a gol.

Kdyby se na ten fotbal aspon nedalo divat, tak vem to cert, ale takhle ztracet body.

Reagovat
kiwwi

je to na slucku no, serie to fakt o to viac, ze hrame dobre a stracame, ale zase nemas ten pocit prazdnoty jak za Moyesa a neskor za LVG, kedy ti to bolo proste jedno

Reagovat
iamek

Presne tak. Pod LVG, kdyz se ztratilo, tak jsem rekl jen ok a pohoda. Za minutu jsem uz na to nemyslel. A ted ? V pokoji lita vse vzduchem, pritelkyne zavrena radsi v obyvaku a vi, ze tak dve hodky si me nema vsimat . Konecne jsou emoce zpet.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Kéž by totéž mohla napsat tvoje přítelkyně.

Reagovat
mul

Zranenie Coutsa moze LFC pripravit o par bodikov, ktore by mohli pomoct

Reagovat
J0EL

A ze sa zapas co zapas k tomu bodovemu rozdielu priblizujete

Reagovat
Infernoqt

To jako bez debat. Pro nás je důležité odkopat ligové zápasy v sezoně s důstojností a stejným nasazením jako doposud, ale cesta do LM jedině přes EL. Navíc můžeme vložit větší úsilí do EFL poháru, kde je taky vysoká šance na jeho zisk. Celkově ta sezona nemusí skončit špatně s ohledem na ligové výsledky.

Reagovat
Busby babes

neprijde mi, ze by ani bylo treba posilit. Fella na to nema, ale bohuzel ho z nejakeho duvodu uz treti manager porad stavi...

Reagovat
iamek

Taky bych neposiloval. Jones se prekvapive chytil a i ten Rojo posledni zapasy neni uplne tragicky. Priorita cislo jedna musi byt zbaveni se Afra. Na zacatku sem tam zahral dobre, ziskaval dost balonu, ale s postupem casu zacal predvadet vykon, ze by sedel snad i v Baniku. A to kvuli nej sedi na tribune Morgan, ktery si proste zaslouzi vic prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

LM dame cez EL neboj

Reagovat
Spasitel

Človek toho Mourinha normálne musí mať začať rád

Reagovat
iamek

Nejlepsi mozna volba, kdyz neprisel Pepek ( ). Konecne po trech letech se na to da divat

Reagovat
Busby babes

koukni o jeden koment niz, jakej mas mit pristup...

Reagovat
iamek

Zoufalce netreba dale komentovat. Zlatej krles s vrabejkou.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ukazujeme, jaké jsme dno... vykopli ho z Realu, vykopli ho z Chelsea a my ho stejně pobereme, akorát v lize s nejlepší trenérskou špičkou je to o něčem jiném

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Wow, my jsme vlastne porad doma tuhle sezonu unbeaten. Koeman zas buduje pevnost Goodison.

Reagovat
mul

preco ma Ener tak malo odohratych minut ?

Reagovat
Zaschrona

Zatim co nastupoval, tak vubec nic nepredvedl. Dneska prvni zapas, kdy se da i pochvalit. A stejne spalil tutovku.

Reagovat
mul

jaj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna je problem ze vsetci hraci u nas su vyhypovani a pritom niesu ani z polovice tak dobri takze vsetci ziju v iluzii aky uzasny team mame ale opak je pravda. Staci sa Pozret na utocnu trojicu.

Martial-21rocny hrac od kt sa neda cakat ze to bude tahat tak ako Neymar, Sanchez, Hazard atd pretoze ani oni to v tom veku tak nedavali. Rashford-este mladsi nez Martial a teda este vacsia nekonzistentnost a nedostatok skusenosti. Lingard, Young na to nemaju aby to rozhodovali. Mkchyta zatial nemal ani na lavicku. Rooney a Mata hraju na kridlach mimo svoju poziciu takze sa nedaju cakat zazraky a Depay je dead....ako sa niekto moze divit ze nedavame goly? Jasne ze vsetci budu pisat aky neskutocny je ten team a ze s tym sa musi vyhrat titul ale tam nieje nikto co by vedel dat gol a aj Ibra pogrebuje 5x odjebat aby mu tam nieco padlo

Tie investicie do kadru co Edo urobil su absolutna KATASTROFA.

Reagovat
Kokesh

Mou ma brutalni smulu, az mi ho zacina byt lito.

Reagovat
r.mrazik

on tomu jde dost naproti

Reagovat
blade115

Reagovat
alcantara

Bozie mlyny...

Reagovat
Whitemedia

Jakou měl dnes smůlu?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal tam Fellu

Reagovat
Whitemedia

to nebyla smůla, ale jeho debilita..

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

dalsi slusnej prokauc od mourka...

Reagovat
I am Mancunian

Leon Osman on Fellaini: "He's always been clumsy like that. We used to keep him as far away from our box as possible."

dopice a nas genius ho tam posle

Reagovat
smazaný uživatel

a génius Moyes ho koupí místo Fabreho a ještě o 5 mega dráž

Reagovat
Busby babes

jj, protoze Moyes ho chtel jako prvni moznost a o Fabregase se nesnazil...

Reagovat
iamek

Na to ma malej mozecek, aby to pochopil

Reagovat
iamek

Afro byl klasicky panic buy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Moyes to ale vedel. Pokud si dobre vzpominam, tak u vas pod nim hral jen na podhrotu, ne? Kdyz hral v EFC, tak byl fakt platny hrac jen kdyz hral podhrot, tam muze vyuzit svoje prednosti.

Reagovat
I am Mancunian

ja neviem, ja som Moyesovo pôsobenie u nás vytesnil z hlavy, nikdy sa to nestalo.

Reagovat
Zaschrona

To jsem zkusil na urcite obdobi u nas v EFC taky, ale nebylo to stastne reseni.

Reagovat
Busby babes

u nas hral na podhrotu jen parkrat a byl tam stejne k hovnu. Kdyz nebyl schopnej vyhrat zadnej souboj.

Reagovat
Zaschrona

To by prave ale mel, u nas diky tomu byl posledni Moyesovu sezonu nejlepsi strelec. Vyhraval souboje, pak z toho daval goly. Jinak receno - neni reseni pro defenzivu, ale pro ofenzivu.

Reagovat
Busby babes

ja te pochopil, jen pisu, ze u nas nikdy nebyl reseni pro nic.

Reagovat
Zaschrona

No jo, Moyesuv Everton byl tak nejak jeho strop.

Reagovat
vodka

díky fellovi na podhrotu sme pod LVG uhráli to 4. místo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

nani ma pravdu. Fella je prava pricina rozkladu

Reagovat
PP

City s Chelsea remiz + vyjít Ustymu tip, tak by to bylo ideal. Ale i takto - dobré kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se těším na den, až Mourinho přestane dostávat příležitosti ve velkých klubech. Porto na tebe už čeká

Reagovat
samson192

Manchester United dnes minutu před koncem přišel o vedení na Evertonu a José Mourinho tak v Premier League dál čeká na vítězství nad týmem z první poloviny tabulky Premier League. Naposledy se mu takové mužstvo podařilo porazit 19. září 2015, a šlo o Arsenal.

Reagovat
Svatej

Wtf, to je nejak moc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bolo po anglicky by som tomu viac veril

Reagovat
ManUnited

Fellaini ty kokot pojebany

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mou, těch remíz je moc. Chce to prohry

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Herrera neskutocny sice taky zakeracek a niekedy na facku, ale mat ho v time ...

Reagovat
iamek

Sel strasne nahotu pod Mourinhem. Skoda toho brevna. Kdyby to tam padlo, tak by to MOZNA ani Afro nestacil zku*vit.

Reagovat
iamek

*nahoru

Reagovat
alcantara

Moyes vs Mourinho po 14. kole, ma to niekto?

Reagovat
C-M@ster

Counter v záložkách

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Od toho mám twitter, který mi to všechno rovnou aktualizuje a přihodí i spoustu dalších materiálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

LVG 25

Dave 22

Jose 21

Reagovat
nani92

3. miesto nieje nakoniec tak zlé

Reagovat
smazaný uživatel

hehe a josé utratil dvakrát víc jak ostatní a hraje možná největší sračku, Moyes aspoň neparkoval autobus, protože ten nevěděl nic

Reagovat
EXoRcIsT

urcite nehrame sracku a pod LVG a Moyesom to bola katastrofa pod LVG jedna strela na branu za zapas a pod Moyesom to sme prehravali jeden zapas za druhym

Reagovat
kiwwi

poradim ti, nekrm trolla

Reagovat
Counter

Ne že bych nesouhlasil (určitě hrajete lepší fotbal, ale to se vzhledem k investicím, stavu kádru a dost nízké laťce z předešlých let tak nějak čeká, ne?), ale zrovna dneska jste měli střely na bránu dvě, a přestože jste pod Moyesem prohrávali jeden zápas za druhým, tak to v součtu po čtrnácti kolech pořád vyneslo víc bodů než letos

Reagovat
Whitemedia

a víc bodů, víc výher a víc vstřelených branek..

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

njn, to su tie statistiky kde sa Herrerova tutovka a strela do spojnice nerata ani ako strela na branu

Reagovat
smazaný uživatel

jojo tutovka z úhlu, béčkem a ještě z voleje

Reagovat
Counter

Samozřejmě, ale to snad platí i pro období před Mourinhem.

Reagovat
kiwwi

tak zrovna tu ti statistika povie, ze sme mali vacsie percento premienania sanci

to mas tak, ze castokrat nie je tutovka ani strela na branu a naopak 10 striel na branu mozu byt uplne kraviny ktore nedas ani do extended highlights aby si vyplnil cas

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

pod moyesem to byla sračka až kolem toho prosince, první měsíce byla hra relativně ok, ale kupili se individuální chyby... pak to šlo postupně do prdele všechno...

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Moyes 6V 4R 4P skóre 22:18 22B

Mourinho 5V 6R 3P skóre 19:16 21B

Moyes

Reagovat
protiproudu

?

Reagovat
fantomas

José Mourinho on SFR Sport: "We have a good series of performances, we are playing extremely well. Extremely well."

Reagovat
Busby babes

dnesk bohuzel jen chvili no, ale obecne se s tim da posledni dobou souhlasit.

Reagovat
iamek

Jinak ono se strasne rychle zapomnelo jak nase venkovni zapasy vypadali pod Alexem. To byla vetsinou dost velka sracka, ale proste Alex tam mohl postavit cokoliv a vzdy se to o gol uplachtilo

Reagovat
iamek

A ted se nam to asi vraci

Reagovat
iamek

Ma pravdu

Reagovat
Zaschrona

Deluded ranKings:

1. Mourinho

2. Rodgers

3. Martinez

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Sorry, ale rict tohle po zapase, kde xG map vypada takhle...

https://pbs.twimg.com/media/Cy2fiwMXcAAWEME.jpg:large

Reagovat
kiwwi

ty si si zase nasiel svoju statistiku

Reagovat
Busby babes

nahore si psal, ze jsme asi i meli vyhrat. Ja tady k tomu jeho komentu pisu, ze dneska jsme dobre hrali jen asi 20 minut. Delat z toho hned deluded... whatever.

Reagovat
Zaschrona

No i kdyby z toho pro vas byla vyhra, tak to ale neni zadny "extremely well" - ten zapas jsem taky videl a taky jsem prozil 3 roky s Martinezem, respektive jsem hodne sledoval i Rodgerse v LFC. A teda, tohle by si nedovolili placat ani oni...

Reagovat
Busby babes

rikam, na dnesek to plati tezko, ale mluvi o vykonech za posledni mesic...

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale proc to teda rika zrovna dneska? Taky jste klidne mohli prohrat - a i by se ten obrat dal obhajit jako celkem zaslouzeny.

Reagovat
Busby babes

tak chces ten tym trochu povzbudit. co mu hrozi, ze se v diskuzi na EF nekdo muze zas predvest s vysmechem?

Reagovat
Zaschrona

Nic horsiho se mu stat nemuze.

Reagovat
I am Mancunian

no niekde tam musis vopchat LVG a aj Moyesa

Reagovat
Zaschrona

Tesne pod stupnema vitezu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky mas nazor na realisty?

Reagovat
Zaschrona

Jsem zvedavy, co z toho vyroste - zatim ale pozitivni. Poradna pravicova strana u nas hrozne chybi.

Reagovat
r.mrazik

Pravicová?? Jako že by chtěl Robejšek brutálně zdanit bohatý a my tomu budeme říkat pravice??

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Pusť si s ním rozhovor na dvtv...tohle pravice není ani náhodou

Brutální zdanění bohatých a další věci...

Reagovat
Zaschrona

No, ja vychazim z toho, ze jim ekonomicky program ma tvorit Pavel Kohout, od nej se da cekat neco znacne jineho.

Reagovat
r.mrazik

Hlavní ksicht je Robejšek a u něj je to dost známé...prý pravice...haha

Reagovat
Zaschrona

Jako hlavni tvar neni spatna volba - ekonomicky program ale tvori prave Kohout. Potencialni ministr financi.

Reagovat
r.mrazik

To je sice pravda,ale Robejšek není pravice...takže nálepka médií je sranda

Reagovat
Zaschrona

Tak jeste se uvidi, jestli vubec bude lidr do voleb. Podle me si hlavne chce pripravovat kampan na prezidenta.

Reagovat
r.mrazik

V tom rozhovoru říkal že nechce žádnou volenou funkci..hah

Reagovat
Zaschrona

To samozrejme lze, pokud by videl, ze ma realnou sanci, tutove by do toho sel.

Reagovat
r.mrazik

jj,je nejspis takovej ukecanej

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale kdo v politice neni.

Reagovat
r.mrazik

To je fakt...ale zařadit se k nim takhle od začátku? Kecal....

A to s ním v dost věcech i souhlasím...ale stejně se mi nezdaji

Reagovat
Busby babes

potencialni ministr financi? jen tak pro prdel, nevis, kdo je potencialni ministr spravedlnosti u Okamury? maj tak stejne preferenci...

Reagovat
Zaschrona

Nevim, protoze Okamura ma naprosto nulovou sanci se nekdy dostat do vlady. Realisti maj, vyhledove, realne sance. Pokud se tedy budou schopni stat lidrem pravice.

Reagovat
Busby babes

no prvni s cim prisli bylo, ze chtej zdanit bohate. Coz ve vysledku bude znamenat, ze zdani vyssi stredni tridu co pracuje a bere tak 40 - 120 K mesicne. Pravice jak svine.

Reagovat
Zaschrona

Zdroj? Co jsem cetl vyjadreni Kohouta, tak naopak chteji dane snizovat.

Reagovat
Zaschrona

Tak neni uplne pravda ten titulek, rika to trochu jinak. Ma v podstate pravdu v tom, ze soucasny svet speje k tomu, ze bude hrstka superbohatych, cim dal tim zmensujici se armada sluhu (stredni trida) a pak ti neuspesni az nepotrebni, kterych je taky giga. A problem v tom je, ze ti superbohati se v dnesnim svete placeni dani casto uplne vyhnou. S tim neco potreba delat je, protoze pak to logicky nejvic pada na tu stredni tridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak to.. ale taky pořádná... Tu kvalitu má jako zaručit politolog, kterej vydává jeden fail za druhým, podporovanej Pentou? Ok.

Reagovat
Zaschrona

Jeden fail za druhym? Napriklad?

Ze za tim stoji Penta nevidim jako nejaky vetsi problem. Je naivni si myslet, ze velkou politiku lze delat bez penez. A taky mysleme na to, co u nas na pravici momentalne je za strany. A co tam je za lidi a co maji za program. Potencialne si umim predstavit, ze bych je mohl volit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takze sa postavim do cela boja proti elitam, spravim si z toho ustrednu temu politickeho programu. A to vsetko ako politolog s trvalym pobytom v Nemecku, s dozornou radou plnou podnikatelov, akademikov a cele mi to bude platit clovek a firma, ktore by mohli sluzit ako definicia skazenej oligarchie, ktorej jedinym cielom je mat politiku pod svojou kontrolou.

To, musim povedat, ze znie velmi vierohodne. Asi tak, ako prace, ktore pan Robejsek publikuje. A u ktorych zabudne len tak mimochodom spomenut, ze ich opisal.

Realiste

Reagovat
smazaný uživatel

* nie dozorna rada, ale zakladatelia.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Je na mem okraji zajmu, co kde Robejsek opsal nebo ne nebo jestli tu stranu plati takovy nebo makovy oligarcha verejne nebo je jen v pozadi. Pokud ma mit nejaka strana u nas realnou sanci se prosadit, bez tehle penez se proste neobejde, takze ve vysledku je nekdo takovy za kazdou stranou. Mne jde ale predevsim o to, ze ze stran, ktere potencialne maji sanci dostat se do snemovny, muze celkem snadno byt strana Realistu nejmensi zlo. A to prave tim politickym programem, ktery zatim ale verejnosti neprezentovali. A pokud jim ekonomickou cast bude delat Kohout, je to rozhodne strana, kterou budu zvazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je ti jedno, jakej morální standard má její předseda? Nice...

Reagovat
Zaschrona

Neni jejich predseda, alespon zatim. A moralka souvisi s plagiatorstvim naprosto minimalne. Zasadne se tohle resi predevsim v akademickych kruzich, ktere ale tak trochu ziji ve sve vlastni bubline tak trochu mimo realitu normalnich lidi. Ale v politice? Privadet do ni moralku je smesne. Je to opet uplne jiny svet a moralka v nem v podstate hraje roli sprosteho slova. O co mi jde, to je to, aby politicka strana, kterou budu volit, realne pote i delala co nejvetsi procento veci, ktere vidim ja jako prioritni. A i proto ano - je mi temer jedno, jestli predseda te strany je ten ci onen - samozrejme, kazdy ma svoje limity, i ja. Ale pokud to plagiatorstvi budu trochu prevadet prave do te politiky, tak se da rict, ze vykradeni nekterych bodu z programu jinych stran muze byt v politice bezva krok.

Reagovat
smazaný uživatel

A na vetu "Ze za tim stoji Penta nevidim jako nejaky vetsi problem" by si si mal nechat spravit copyright. A mohol by si o tom prednasat na niektorej zo Slovenskych univerzit. Poradim ti k tomu dobru literaturu: Spis Slovenskej informačnej služby- Gorila.

Alebo staci ked s tou vetou prides do prvej slovenskej krcmy. Ak by tam bol niekto, kto za poslednych 5 rokov aspon raz zapol TV, tak by ti velmi rychlo vysvetlil ako sa veci s Pentou maju.

A mozno by si sa zacal inak pozerat na to, kto a co je Realista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Nevidim to jako vetsi problem pro to, aby mohli v nasi politice uspet. Cela nase politika je jedna velka hra miliardaru. At uz otevrene nebo v pozadi. Pokud bych tohle mel videt jako zasadni problem, tak koho mam sakra volit? Leda tak nekoho, kdo se do PS nedostane nebo pro me je naprosto nevolitelny subjekty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
r.mrazik

hra je v pohode...ale pak to sam posere tim stridanim...skoda

Reagovat
iamek

. V cem on je proste lepsi nez Morgan, Basti nebo TFM ? Ve vzduchu ? Uz ani nahodou. Hlavicku uz pomalu nevyhraje bez faulu. Podobne propozice ma i TFM a neverim, ze by hral hur. Basti je Basti a Morgan i kdyz u nas zadny zazrak, tak aspon mu nevadi balon a zbytecne nefauluje. Pokud ho i po tomhle bude Mouringo stavet, tak az jde do prdele. Tohle je horsi, nez Lucas a Mikel dohromady.

Reagovat
r.mrazik

ja to taky vubec nechapu...a uz minule kdyz ho tam hodil,tak to zesral

Reagovat
B3n

Tak to je jasný, Mikel je bůh, takže i kdyby jsi ho spojil s Lucasem, tak je to furt polobůh. Na to Fella prostě nemůže mít. Chcete po něm moc.

Reagovat
vodka

chybí pořád tutovky, respektive je jich málo, ale intenzita a build-up špatný není, finální fáze je ale většinou jalová, no... chce to rooneyho chaos effect po tom, co se nadrbal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

No nevím, dnes byli nudní

Reagovat
Hokaido

Bože... Já jsem fakt každým kolem radši a radši, že už je od nás pryč.

Reagovat
kiwwi

a kazde kolo to tu musis aspon tak 5x napisat

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hokaido

Nejsem si úplně jistej, ale myslím si, že to tu píšu poprvé.

Já ho mám pořád strašně rád a jsem mu vděčnej za úspěchy, ke kterým nás dotáhnul.

Reagovat
Whitemedia

Tak to možná nejsi ty, ale fakt to tu pár lidí od nás píše pravidelně

Reagovat
Lacko_Boh

Hokaido je v pohode, len Ivino je nejaký podráždený alebo čo od kedy je SAF preč

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tak ked kazde kolo dava Jose novy dôvod to napísať..

Reagovat
B3n

Reagovat
kiwwi

extremely well to nie je, ale hrame very well...s tou hrou je drviva vacsina fakt spokojna, v tom by som problem fakt nevidel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Grahf

hráme super a skoro furt strelíme až jeden gol.

Reagovat
fantomas

Ok, mě to celkem vážně zajímalo, páč na ty zápasy samotný už nemám moc čas.

Reagovat
Busby babes

predchozi zapasy jsme hrali vetsinou lip, dneska to nebylo uplne ono. Ale posledni mesic ta hra byla dobra, s vyjimkou zapasu s Chelsea. Sanci dost, ale nepromenili jsme je.

Reagovat
Hokaido

Jako já nevim, ale dnešní zápas bych z vaší strany jako very well fakt neoznačil. Nebo u vás po letech s Moyesem a LVG až tak klesla laťka?

Dnešní váš výkon by byl dobrej třeba pro Sunderland, určitě ne pro United.

Reagovat
smazaný uživatel

spokojení jsou iamek a podobně hloupí jako ty

Reagovat
iamek

Nadhera videt jak ti porad lezim v zaludku. Jen tak dal

Reagovat
nani92
Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE SMŮLA, AJAJAJAJAJ

Kolik by měl Manchester United bodů, kdyby zbytečně neztrácel. Troufám si tipnout, že mít troch štěstí, jsou tak max 2-3 body za Chelsea. Na Mourinhovi je třeba stavět, mnohem lepší kouč jak blbej Moses nebo L. van Gaal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nečekal, že nastane doba, kdy se budou srovnávat i hráči s trenéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dopadá, když borec píše domácí úkol z dějepisu a zároveň přispívá na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Antika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mourinho the special 1-1

Reagovat
aramaki

to je hrozný šašo Vyhadzov dostane pekne zabalený rovno pod stromček Stále omieľa tie isté blbiny, zaslúžili sme si vyhrať, výkon bol výborný bla bla bla

Reagovat
EXoRcIsT

ten sa podaril

Reagovat
smazaný uživatel

čus, teď sem dorazil, zatím sem neviděl sestřih Liverpoolu - jen koukám na sestavu a nedá mi to se nezeptat:

zas je za tím průserem Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas jakžtakž, ale celý tým hrál hovno... a hlavně Lovren a Karius

Reagovat
avicii

zo stoperov hlavne Lovren hviezdil, dve chyby veduce ku golom..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd's Premier League win % since the start of 2015/16:

With Marouane Fellaini = 34.4%

Without Marouane Fellaini = 60.8%

Reagovat
smazaný uživatel

Květák

Reagovat
Lexi Belle

Každopádně radost z výsledků. Už teď si troufám tvrdit, že titul bude v Londýně. Jen se bojím, že Arsenal bude Arsenalem.

A doufám, že Tottenham bude Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

City s Liverpoolem jsou pořád ve hře. A řekl bych, že o dost víc než Arsenal

Reagovat
samson192

ale titul bude v Londýne

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně

Reagovat
Nikikrew

Liverpool o dost viacej ako my?

Reagovat
vladis271

ved hráte LM. Čo všetko sa tu po tej dnešnej prehre ide vytvárať?

Reagovat
Counter

Už jen tři zápasy vlado

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Ale ved ja nic nevytvaram , len nechapem tomu ze preco je Liverpool viac v hre ako my, to preto ze hrame LM? . Ja si myslim stale, ze celkovo favoriti su Chelsea a City, Arsenal alebo Liverpool mozu iba prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš že očekávám klasický propad formy/sestavy na jaře, nebo prostě klasický Wenger fuck up. Zatímco Liverpool zatím vyloženě posral jenom tenhle zápas, ale to pořád nic neznamená, pořád hrají skvěle.Taky mají faktor Klopp, který ty tituly prostě vyhrávat umí i s málem.

Reagovat
Counter

Ne jeden, ale dva (Burnley a Bournemouth). Jinak souhlas, že LFC hraje parádně, jenže pořád pochybuju o jejich obraně.

Reagovat
Manik...

v tom případě jsem v klidu

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, ci som zaujaty, ale neviem, na zaklade coho si MU zasluzilo body viac ako EFC. Okrem golu a Herrerovej strely mali nejaku vacsiu sancu? Gol takisto nepramenil z velkeho tlaku a bola to este aj celkom haluz. Everton si gol zasluzil skor ako v 90, Mirallasov volej nebol gol len vdaka DDG, Valenciovej hlavicke chybalo par cm alebo razancia a este tam bola jedna dobra sanca, ktoru DDG chytil, plus penalta. MU malo prvy polcas, Everton druhy, remiza mi pride ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

S temi polocasy nemas pravdu. Sice jsme Everton k nicemu v prvni pulce nepustili, ale krome te fatalni chyby a golu jsme my taky nic nemeli. Ve druhem polocase nam uplne dosel dech, ale zapas porad stejny - minimum sanci, hodne souboju, proste se na to nedalo divat.

Reagovat
Zaschrona

Nastartovala nas az stridani, o vas se taky neda rict, ze by byl prvni polocas vas. Vic sanci jste meli na zacatku te druhe.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ROJO měl dostat rudou a ta Herrerova volej z úhlu a levou se také nedá počítat jako tutovka... ale prý hrajeme krásně a byla to jen smůla

Reagovat
Busby babes

takze ted uz se ani Herrerova rana prakticky z maleho vapna a do brevna nepocita jako tutovka... ok.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

nejak som si nevsimol, zeby tu niekto pisal, ze sme si zasluzili body viac ako EFC...ona ta remiza je na konci dna aj spravodliva aj ked sme mierne lepsi boli, skor ide o to, ze sme zase nedotiahli dobre rezohraty zapas do vitazneho konca a este viac zamrzi, ze sme to dojebali takou blbostou, nie nejakou zasluzenym golom supera

Reagovat
13

Ale ¨no ták, pořád tu vychvalujete výkony a utěšujete se tím, že ¨herně to je ok. Na to yung asi poukazoval.

Reagovat
kiwwi

nepride mi, zeby zrovna na toto poukazoval

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Možná poukazoval na ten komentář někoho z PD sekce, že má Mourinho smůlu. Nebo na samotného Mourinha, který po zápase tvrdil, že byli jasně lepší (aspoň to tak dole uvádí Zasch). Nebo to hodil jen tak do pléna, protože to posbírá palce

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
samson192

tak ty na Moua tiež hádžeš všetko čo môžeš

Reagovat
Counter

Si piš A letos mi dává tolik materiálu, že ani nevím, co házet dříve!

Reagovat
Mastný Chobot

tak keď napíšeš, že sú to ďalšie stratené body, tak mám za to, že si myslíš, že ste si ich zaslúžili viac. Ak sa mýlim, tak prepáč.

Reagovat
Busby babes

prvni polocas stal za houby z obou stran, byl to boj ve stredu hriste a nikomu se nedarilo prehrat toho druheho. my se asi snazili utocit vic, ale nedarilo se, moc nepresnosti. Gol spis blesk z cisteho nebe.

Zacatek druheho polocasu jsme byli lepsi a meli tam ten zapas rozhodnout. Nestalo se, Everton prostridal, dostal se do zapasu a mohl klidne otocit.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - United jeden z najslabších zápasov v PL, ktoré som mal možnosť v tejto sezóne vidieť. A nie, fans United, dobre ste fakt nehrali. Bol to otrasný výkon. No na druhej strane je tu Everton. Cleverley a Stekelenburg.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel, tenhle zapas tak nejak zapada do neatraktivity, kterou Everton nabizi posledni tydny. Snad jen zapas s Chelsea byl zabava, pro fanousky Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ten zápas Evertonu som videl naposledy a veľa sa toho teda nezmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

Toudle dobou lni jste hráli nejhezčí fotbal napříč ligama

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale k nicemu dobremu to nevedlo.

Reagovat
Mastný Chobot

Cleverley bol otrasny cely zapas

Reagovat
Whitemedia

*celou dobu, co je v Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca ešte aj po vystriedaní mi pil krv

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/11tegen11/status/805487137655242754

Takhle odstřiženou obranu od zálohy (Darmian a Jones WTF) jsem snad nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

podla mna je to sposobene tym, ze sme hrali vacsinu zapasu vyssie ako Everton, ten ale nakopaval a tak Jones s Rojom zvadzali suboje s Lukakuom vzadu

Reagovat
vodka

Jones ale hrál velmi dobře...

Reagovat
Counter

MOU ROUNDUP:

Nine wins from his last 30 PL games.

Average pts per 38 games since the start of last season: 46.

In 2004-05 he got 95 points.

Reagovat
Snatus

Je mi toho Mourinha tak líto, je škoda, že ten člověk nemá žádnou sebereflexi.

Reagovat
EXoRcIsT

no nema ju nejaku velku ale zase vacsina nanho kyda len preto ze je to Mourinho ked povedal posledne zapasy ze sme hrali velmi dobre len sme nemali stastie co take vlastne povedal ved mal pravdu to len tu niektory su zaslepeny lebo ho proste nemaju radi

Reagovat
Snatus

Nejde mi o ty rozhovory (je mi volné, co si tam říká), spíš jsem narážel na projev hry, dokola se opakující chyby, nemoderní pojetí hry, strašná práce s psychikou hráčů.

Reagovat
EXoRcIsT

ved hrame utocne celu sezonu az na 2-3 zapasy a jaka strasna praca s psychikou hracov zatial si ho vsetci chvalia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Asked by reporters why he brought on the Belgian, Mourinho replied: "I thought you would know more about football than you do because the answer is obvious. Everton do not play beautiful football any more. They are now direct. Their style is direct. Williams is direct. Everything is direct and, when they are losing, they intensify their directness. When you have a player who is two metres, you bring him on to deal with that."

Mourinho on a yellow card for Marcos Rojo that many felt should have been a red: "I didn't see it."

"We were the best team on the pitch by far and it is a result that doesn't reflect the difference of the performances of both teams."

"There have been amazing performances from Phil Jones and Rojo, players who have never played for the club for the past two years."

"When my teams win games playing a different style of football then what matters is the style of football, it's not the results. You have in this moment teams playing defensive & counterattack football but getting results. That is phenomenal, in your words. When my teams are playing extremely well, the results are more important. So that's where we are. It's a problem for us that we have a position that has no relation with the quality of football we are showing. It you tell me that in any one of our draws the opponent was closer to winning than us, I tell you that is completely untrue."

Nevim, opravdu nevim, jestli se da brat vazne, spis ne...

https://twitter.com/jesmarwaha/status/805468299882594309

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho vyjádření už fakt nejde brát vážně. Chtěl jsem na pár těch vět reagovat, ale to ani nestojí za snahu. On fakt asi něco šňupe.

Reagovat
PP

Neznám nic co by se šňupalo, aby ti to takto pokřivilo realitu..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jinak jo, mame problem s tim pretavit dobrou hru nebo dobre rozehranej zapas v rozhodnutej. Tim pak staci jedna chyba vzadu a je zle. Bylo to tak prakticky ve vsech tech zapasech, ktere jsme remizovali.

Reagovat
Counter

Porovnání, jak si letos vedou kluby v porovnání s těmi samými zápasy z minulé sezony (+ obměnění nováčci):

https://pbs.twimg.com/media/Cy0-Vr7W8AA9AiU.jpg:large

+ MU má o dva body míň než v těch samých zápasech loni pod LvG.

Reagovat
Le Gunner

Já se na tom strašně bavím. Jak všichni plivali na Moyese, na LvG, pak došel Mourinho, ktetý byl tak pade na pade, ale očekávalo se od něj zlepšení výsledků... A on je na tom ještě hůř i přesto, že na trhu solil neskutečné prachy (LvG též, ale ne takové).

Ano, herní projev se maličko zlepšil (nebo jsou spíš takové houpačkové), ale statistiky jsou statistiky.

Reagovat
Busby babes

Statistiky jsou jako bikiny. Naznaci mnoho, ale neukazou vsechno...

Reagovat
Le Gunner

Souhlas, ale přece...

Reagovat
Busby babes

to prijde, neboj. ale tohle je zajimavy.

Reagovat
C-M@ster

Taky jste si při zápase všimli té baby?

http://www.thesportbible.com/football/weird-meet-the-chelsea-fan-who-was-wearing-a-chelsea-shirt-at-goodison-park-20161204

Já si původně vůbec nevšiml, že má na sobě znak Chelsea, ale měl jsem z ní prostě pocit jak v Inceptionu, že tam je někdo, kdo tam nemá být...

Reagovat
Whitemedia

Emily

Reagovat
smazaný uživatel

Attention whore. Přičemž "attention" je tam tak trochu navíc.

Reagovat
Zaschrona

Nejsmutnejsi mi na tom prijde to, ze podobny clanek odkazuje na info ze zapasu Evertonu na hlavni strance Liverpool Echo... Ani se nedivim, ze v posledni dobe jim EFC nedava vubec zadny relevantni info. Nejlip by udelali, kdyby psali jen o LFC, ponoreni v jejich riti jsou dost...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to je uplne normalne. Nevidim na tom nic zle.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, ako moze toto byt hodne clanku, ci vobec tweetu

Reagovat
Trand

Reagovat
iamek

OT: Nevite nekdo trojku a ctyrku ?

Reagovat
Whitemedia

?

Reagovat
smazaný uživatel

posli nam aj zbierku prikladov

Reagovat
I am Mancunian

to si si pomylil stranku kamo

Reagovat
Mastný Chobot

nemal som ani jednu, ale mám to v životných plánoch

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

cccccc

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lexi Belle

Ozvu se.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Chceš si s kámošem jezdit po pytlíku?

Reagovat
kiwwi

Tak snad to raz v živote zažijes aspoň s tou jednou

Reagovat
Mastný Chobot

ou, pekne, to mi nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
iamek

Sakra odkazn- www.serialzone.cz/advent

Reagovat
Whitemedia

Trojka je Partička a čtyřka je Pět mrtvých psů

Reagovat
iamek

Dik . Prvni dva jsem vedel hned i kdyz je nesleduju. Particku bych neuhadl asi nikdy i kdyz ted jak to vim, tak to vypada jasne. A tech pet mrtvych psu nechpu vubec. Vedel jsem, ze vsech pet jsou mrtvy psi, ale do vyhledavacu serialu jsem psal strasne slozite hesla misto takoveho jednoducheho . Mozna kdybych vedel, ze neco takoveho vubec existuje.

Reagovat
Whitemedia

Bylo mi jasné, že myslíš tohle

Reagovat
C-M@ster

Ten pátej ale snad uhodneš, ne?

Reagovat
vladis271

Inak každý má niekoho. My Lucasa a Lovrena. MU Fellu.

Reagovat
EXoRcIsT

chelsea : Mikela arsenal : Wengera

Reagovat
Whitemedia

Mikel je oproti Fellovi a Lucasovi pan fotbalista a to říkám já, velký odpůrce Mikela jen už je u nás moc dlouho a raději místo něj vidíme na lavičce Chalobaha.

Reagovat
EXoRcIsT

netvrdim ze je horsi hrac ako Lucas alebo Fellaini ( i ked nenastavil latku extra vysoko )

Reagovat
Zaschrona

Mikela bych celkem rad videl u nas. Pustite ho uz v zime?

Reagovat
Whitemedia

To bude záležet jen na něm, Chelsea a ani Conte mu do to kecat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že to víš ty, kdo mu do toho kecat bude a nebude

Reagovat
Whitemedia

Oukej, tak jsem se spletl, určitě mu do toho budou kecat, když mu v létě končí smlouva a v Chelsea letos ještě ani jednou nebyl na lavičce

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vyborne, tak snad zkusime vyuzit toho, ze se Nigerie nedostala na ACN. Ale myslim, ze si radeji asi jeste pul sezony pocka, mozny titul je lakadlo...

Reagovat
Snatus

Však musí mít odehraný určitý počet zápasů,takže by stejně medaily nedostal.

Reagovat
B3n

Jj, přesně o tohle borcovi, jako Mikel, jde

Reagovat
Zaschrona

Neni to nahodou tak, ze klub urcuje, komu to da?

Reagovat
B3n

Nejsem si jistej, ale není to tak, že klub jich dostane určitej počet (25?) ? A hráč, co má 5 a víc startů na ni má právo, ať už je v tom počtu těch 25, nebo ne. Vím, že José si vyžádal jednu navíc pro Schurrleho, i když už nebyl s týmem. A pro ostatní (Solanke, Aké...) nechal udělat "makety".

Reagovat
Snatus

To jsem nevěděl, díky za info.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych taky prave rekl, ze je to takhle.

Reagovat
Hokaido

Je to 6 startů. Výjimka je snad jen u golmana.

Reagovat
Zaschrona

The League Champions shall further receive 30 commemorative medals to be presented by the Club to its Manager and to such of its Players and Officials as it thinks fit provided, in the case of a Player, that he has that Season played in a minimum of 5 of its League Matches. Additional medals may be presented with the consent of the Board.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Hh, liskni si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, moc tvrdé na Mikela.

Reagovat
Lacko_Boh

liskni si

Reagovat
smazaný uživatel

My máme smůlu.

Reagovat
samson192

* duté hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
Le Gunner

Invenci se meze nekladou.

Reagovat
Manik...

Slabý kádr úplně celý. Vy nepotřebujete ku*viče

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi nemáš moc přehled

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Janssen ma naslapnuto

Reagovat
Le Gunner

Už aj Lovren? Přímo? Až tak?

Reagovat
vladis271

šak ten človek je strašný celé svoje pôsobenie. Raz za čas dá dobrý výkon ked hrá celé mužstvo fajn. Ale ak sa niečo poserie, a ty vidíš len výsledok, tak prvý hráč na ktorého by si si mal vsadiť, že to posral je Lovren.

Reagovat
alcantara

My Suareza a Coutinha.

Reagovat
Whitemedia

*Gomese a Jérémyho

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

isto mozno pre baby na fotkach

Reagovat
smazaný uživatel

áno, aj.

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Luisa môžete poslať na hosťovanie v januári privítame ho s otvorenou nároučou. A Couts mi na daňové podvody príde veľmi skromný. Ten by do toho bordelu nepasoval.

Reagovat
Carrick

Suarez je v Barceloně stejně zajímavý hráč. Včera jeho klasika, podprůměrný, nepřesný v kombinaci, balóny mu odskakujou od nohy a pak to tam pověsí hlavou ze standardky. Ale tu efektivitu má, to se musí uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis pod Jurgenem

Reagovat
Manik...

Pod Mouem se houpe židle ne?

Reagovat
EXoRcIsT

nie preco ? ked dostal Moyes cas skoro rok a LVG 2 sezony a hra je lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

"hra je lepsia" je kouzelné zaklínadlo, utěšovali jste se tím už pod LVG

Reagovat
smazaný uživatel

to je takzvaný post- fergie era paradox.

Reagovat
EXoRcIsT

prvu sezonu bola druha sezona bola katastrofa

Reagovat
EXoRcIsT

i ked oproti Moyesovi je vsetko zlepsenie

Reagovat
smazaný uživatel

ved po tych rokoch su skromenjsi. Budme radi, oni su radi, tak kde je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

skromnější nevím, pár jich už psychicky odpadlo, zrušili účty na eurofotbalu atd., takže tu zůstavají ti o něco psychicky silnější, ale nepochybuju, že by se nepřepli to KOKOT módu, kdyby se jim třeba dva měsíce v kuse dařilo

Reagovat
kiwwi

A to by ti ako vadilo žeby sa k tebe niekto pridal, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to tu teraz mame Chelsea partiu

Reagovat
samson192

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, Gueye bol fantastický v každom zápase, v ktorom som ho videl tento rok. Kanté 2.0.

Reagovat
nani92

teba je škoda na právnika, ty by si bol skautík jak pezínske vínko

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Euphael

ty studuješ práva Dominik?

Reagovat
Mastný Chobot

jo, aj. Ty, Eugen?

Reagovat
Euphael

Jo.. ty na Slovensku?

Reagovat
Mastný Chobot

Jo.. ty v Česku?

Reagovat
Euphael

Jo...to se ti vyplatí dělat na SVK kocipienturu 5 roku?

Reagovat
Mastný Chobot

Takto ďaleko 18-ročné ja neuvažovalo, ale hovorí sa aj u nás, že sa to skráti. A druhá vec je, že neštudujem len právo, takže možnosti mám širšie.

Reagovat
Snatus

Tlaky na 5 let má i ten náš šmoula v ČR

Reagovat
Azazelo RD

Zaměstnavateli ano.

Reagovat
Swarley

novinár

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Yannick Bolasie likely to miss the AFCON 17 with a knee injury.

Hmm, takze 2+ mesice.

Reagovat
smazaný uživatel

To je unáhlene vyhlásenie. Nemôžu mať výsledky tak skoro po zápase. Treba si počkať.

Reagovat
Zaschrona

Psal to konzsky novinar, tak zrejme lze tusit, ze to zraneni je vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Konžskému novinárovi by som neveril ani slovo. No racism.

Reagovat
Swarley

ani konsky kkt

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

No, ja bych tomu spis veril, ale pravda je, ze o tom novinari nemam ani tuseni, zda je to relevantni zdroj. Fantomas by asi vedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam spoluziacku z Konga a tiez jej neverim ani slovo. A tiez ani nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

z Demokratickej republiky Kongo alebo z Konga?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, neviem. Rozumel som len Kongo.

Reagovat
smazaný uživatel

Išiel by som sa ta niekedy pozrieť. Neviem prečo, ale krajiny Afriky ma cestovateľsky veľmi priťahujú.

Reagovat
smazaný uživatel

dám ti na ňu kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale díky.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne sa ozvi, ona je tu aj tak len pre obcianstvo.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Snatus

Je šukatelná?

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa vynorili, jeden za druhým

Masťa ešte chápem po tom príspevku hore

Reagovat
Mastný Chobot

černoška je trofej, nie z núdze cnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Zase afričani to tak cítit určitě nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pekná?

Reagovat
smazaný uživatel

pripomína mi Bafetimbiho Gomisa

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

nevadí

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
andrew96

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

nič pre mňa

Reagovat
smazaný uživatel

nehrate niekto teraz 1.6 nahodou?

Reagovat
Lacko_Boh

nie, snazil som sa to tu rozbehnut ale namam na to charizmu

Reagovat
smazaný uživatel

spolocne to zvladneme!

Reagovat
Lacko_Boh

kámo, ja už to mam piči. Nedame niekedy radšej šach? Na sk.lichess.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

To je nové verze Tinderu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už mám Tinder dohraný.

Reagovat
Pato44

Zadny shody na pokracovani?

Reagovat
Hokaido

Nahrál fotku a napsalo mu to: Game over.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si zahrál zase GO-očko někdy. Jsem v tom zase úplně marnej a nemám to s kým hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj GO mam, ale tam som uplne lavy, toto vobec neviem

Reagovat
TopinB

Udělej to jak rusák, pořiď si pochybný internet, počítač, kterému trvá 4 minuty načíst mapu, klávesnici, která nefunguje 40% času, odnauč se anglicky, anebo když už tak jenom nadávky a zapadneš Hru už neumíš, tím už zapadáš

Ale ne, chce to prax v kažuálech, pak se pomalu dát do competitive, některým lidem pomáhají třeba i progaming, co hrajou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyžtak inbox na steam acc

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/NewSpursStadium/status/805516037064192000

Už za rok a pol sa ujde legálne nejaký lístok na zápas PL aj pre mňa.

Reagovat
Zaschrona

Snad neni daleko den, kdy budou mit nejlepsi a nejhezci stadiony v Anglii vy a my.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa aj vy čoskoro dočkáte. Akú by mal mať váš kapacitu?

Reagovat
Zaschrona

To zatim neni jasne, to se asi dozvime az to bude cele oficialne oznameno, coz je zrejme otazka tydnu - ocekava se ale cca 60 tisic. Ale co je v podstate jiste - stadion by mel stat na lukrativnim miste u reky Mersey na miste starych doku mnohem blize centru mesta. Otevreni cca 21/22.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělaj se s tou kapacitou vůbec nějaký kalkulace potenciální návštěvnosti, nebo je to prostě jenom masírka ega? U nás někdo spočítal, že potřebujeme o 500 míst víc než Arsenal a když se to dozvěděli Hammers, naplánovali hned další rozšíření na 63000 nebo kolik.

Mám taky trochu strach, jak to na těch nových stadionech bude vypadat při EL nebo League Cupu.

Reagovat
Zaschrona

To ego je podle me urcite velky duvod, minimalne u WHU je podle me ten nejvetsi, ale tak co cekat od Dildo Brothers. Proste - kdyz Arsenal ma tolik, tak tolik musite mit i vy, i WHU, i City uz k tomu smeruje, i LFC postupne, Chelsea taky, asi i my... Logicky duvod taky je, ze tech obvyklych 60 tisic podle me souvisi i s tim, ze ten stadion pak muze poradat finale LM.

Podle me ale nebudem mit problem, aby k nam chodil minimalne prumer 50 tisic. Pokud bude tym vypadat co k cemu a ceny vstupenek nepujdou nahoru, klidne muzem byt blizko tem 60k, novy stadion vzdycky ma tendenci nalakat spoustu novych lidi. A tim spis u nas, kdy z velke casti sedacek je hodne spatny vyhled na hriste. A tim spis u nas i na EL - ucast v Evrope je u nas celkem svatek.

Reagovat
smazaný uživatel

To s návštěvností není mířené nějak proti vám. Tottenham zápasy EL pravidelně nevyprodává. Když není atraktivní soupeř (obecně z top 4/5 lig), přijde cca 27-33k lidí. A pochybuju, že na té EL návštěvě něco podstatně změní stadion samotný. Řešením je samozřejmě EL nehrát Nebo nějaké extrémně laciné ceny vstupenek... možná.

Reagovat
Zaschrona

No, tak koukam, ze Everton posledne ve skupine EL taky nevyprodal - prislo 30, 32 a 20 tisic. Na playoff pak 25 a 26 tisic. Takze teda je to u nas uplne stejny, hmm... Jsem mel za to, ze chodilo teda vic. Holt asi celoanglicky problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že United taky ne vždycky vyprodaj... i když 58k na Zoryu Luhansk je furt slušná návštěvnost

Reagovat
Zaschrona

To je hodne dobre.

Reagovat
Whitemedia

Na Chelsea se Spartou tenkrát přišlo 38 642.. takže skoro vyprodáno

Reagovat
Zaschrona

Taky mate davno mit vetsi stadion, pak by tohle vic na navstevnosti oproti PL projevilo.

Reagovat
iamek

Kolik myslis, ze by MU musel mit kapacitu, aby aspon trosku pokryl poptavku ? Jde mi hlavne o ligu. Protoze jak jsem chtel letos jet pres fan club, tak typek rikal, ze ma do konce sezony vyprodano a listky na obyc zapas vychazeji kolem 120-150 liber. Na vetsi zapasy kolem 250+ liber. Na EL nebo EFL cup kolem 50-70 liber.

Reagovat
Zaschrona

Hodne, no. Kdyz na vas jezdi tolik lidi z Asie.

Reagovat
iamek

Se divim, ze nerozsirujeme kapacitu. Poptavka je. Druah vec jestli je to technicky mozne, ale asi je, protoze par let zpet se spekulovalo o navyseni, ale nejak to uz utichlo.

Reagovat
Zaschrona

Asi nejdriv musite zaplatit dluhy po Glazerech.

Reagovat
iamek

,,Dluhy se neplati". Jirka Paroubek

Reagovat
kvasha16

az po nas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, vy musíte mít i hovno nejhezčí.

Reagovat
kvasha16

zabijeme sa ked sme super?

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini je fakt jedno hovädo, to nie je možné. Pokaziť výsledok za dve minúty čo bol na ihrisku, to už je umenie.

Reagovat
Busby babes

Super a uz to jede, Ibra prej se ceka, ze Ibra dostane trest za ten souboj s Colemanem. To tu zas bude veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to píše?

Reagovat
Busby babes

nastesti zatim jen goal.com, ale na twitteru uz se toho par lidi chytlo.

Reagovat
Busby babes

a Sun teda..

Reagovat
smazaný uživatel

pochybné zdroje teda.

Reagovat
Busby babes

jasne, ale ono i tohle staci. Pak to prevezme nekdo vetsi a uz to bude...

Reagovat
Hokaido

Kampaň?

Reagovat
Busby babes

ne, tak pokud by za tohle dostal Ibra trest, tak nevim no... chapu, ze to pro Colemana dopadlo spatne, ale to je z meho uhlu pohledu proste smula...

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ale nebol proti, ak by dostal trest on aj Rojo

Reagovat
Hokaido

Rojo by si ho určitě zasloužil, ale bohužel ho dostat nemůže...

Reagovat
Busby babes

sel tam jak debil. tyhle zakrkoky nesnasim.

Reagovat
Zaschrona

fakt debilni pravidla v tomhle existuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je to strašá blbost, no. Docela by mě zajímalo, proč tomu tak je, protože fakt nenajdu byť jen jeden jedinej argument, proč tohle dodatečně netrestat.

FA jde poslední dobou dobrou cestou (video, simulace, hádky s rozhodčím), tak snad se tohle pravidlo brzy zruší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo už za to raz potrestaný bol. Asi preto.

Reagovat
iamek

Rojo urcite, ale Zlatan ? Ani za nic.

Reagovat
iamek

Teda pokud myslite faul na Colemana.

Reagovat
Hokaido

Ano.

https://gfycat.com/SecretShallowFritillarybutterfly

Jako je to celý divný.

Prostě mi to nepřijde jako přirozenej, nekontrolovanej pohyb. Minimálně to „poskočení“ před samotným dotekem nohy a hlavy je divný a pak mi přijde, že mu to nohu spustí na hlavu...

A trest by podle mě dostat teoreticky mohl, jelikož Oliva pískal faul v tom souboji. Tohle bylo už po odpískání a nemohl to vidět.

Pokud trest nedostane, tak se tomu každopádně divit nebudu a bude mi to celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

strasna somarina

Reagovat
Busby babes

to je mi jasne, Rojo mel dostat cervenou o tom zadna.

Jinak Ibra si z toho asi moc nedela: "It was a physical game. They played hard. I heard one of the commentators say I kicked someone in the head on purpose, but it was a 50-50 duel and he pulled me down. Trust me, if I want to kick someone in the head, I know how to kick someone in the head and make him fall asleep. That is the only thing I have to say."

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra ma príliš silné reči na môj vkus, hlavne tie posledné 2 vety.

Reagovat
Busby babes

tak on dela nejake bojove sporty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako držitel černého pásku v Takwondu si zrovna tohle může v klidu dovolit říct

Reagovat
Hokaido

Kdyby držel hubu, udělá líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný Satan

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas se řešit nebude?

Reagovat
Whitemedia

Nebude

Reagovat
Spasitel

Dostal žltú takže nemôže dostať dodatočne trest a ani nemal by za čo niektorí za pohladkanie po tvári by ste dali aj 10 zápasový dištanc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo mi hovor. Dembele, chudák, dostal trest za kamarátske pohladkanie očnej buľvy 6 zápasov

https://www.youtube.com/watch?v=YJBp3auElKs

Reagovat
Whitemedia

a chceš to srovnávat s tím Cescovým pohlazením? Kdyby si to raději srovnával s tím, za co tenkrát nedostal trest Torres proti vašemu Janovi..

když už ale nedostal vloni trest Lamela za šlápnutí na ruku, tak nemůže ani Cesc, když to navíc ještě rozhodčí viděl.. a neměl by ani Zlatan.

Reagovat
Cobra

"kamarátske pohladkanie očnej buľvy"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však kdyby byla nějaká konzistence v těch rozhodnutích, tak sáhnutí do xichtu je redka, případně ban když to rozhodčí nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca to posefil aby sa neriesil

Reagovat
j_mrazik

Fandové Liverpoolu asi budou souhlasit, že nejhorší je vést 2:0 o poločase.

Reagovat
vladis271

to už ani nie je vtipné. Jednoducho sa musí ísť za tretím gólom. Až pričasto to dopadá takto.

Reagovat
Busby babes

takhle to dopada presne ve 2,1 procentech pripadu v PL.

22 - There have been 1061 previous occasions of a team being 2-0 ahead at HT in the PL; only 22 have lost from that position (2.1%).

Reagovat
vladis271

nj, ale pri tom stave je aj xko ako prehra. Aké je to percento aj s remízami?

Reagovat
Busby babes

to netusim, Counter rikal 80 %. ale tipl bych si spis tak 20, 30 %

Reagovat
vladis271

To by už bolo dnes. Dnes to bolo ukážkové. Ja si stojím za tým, že stačilo málo snahy a dali by sme ten tretí, alebo štvrtý za stavu 1:3a zabili zápas. To nebol nejaký zápas, že by domáci prišli zo šatien ako vymenení. O to viac to mrzí.Ked máš súpera na lopate treba bušiť, o to viac tento rok ked o veľa veciach môže rozhodovať skóre.

Takéto zápasy by mal tím dotlačiť do 3 gólu. Hej ani to nerozhoduje. Ale tam tým gólom zabiješ zápas a otočenie z 3 down je už fakt záležitosťou zázraku.

Reagovat
Counter

Jsem si dělal srandu

Jediné, co jsem na první pohled našel, je bilance poslední stovky zápasů PL, kde byl v poločase výsledek 2:0, a je to drtivě jednoznačné:

last 100 teams having a 2-0 in the PL: 92 wins, 5 draws and just 3 losses. It's just a sensation & not a statistical reality.

Reagovat
vladis271

asi hej. Najviac to kričí.

Reagovat
Busby babes

a zvlast u nas diky Csaplarovi. Kdykoliv se to stane, hned se to vypichne a zapomene se na tech 10 predchozich zapasu, kdy tymy vyhrali.

Reagovat
Busby babes

ja vim.

Reagovat
Error

Konečně někdo.

Reagovat
Hokaido

Pěkně ten kult ničite, no. Nikdo se vás o tyhle statistiky neprosil.

Reagovat
Counter

I když tohle teda zřejmě nebude konkrétně 2:0 v poločase, ale 2:0 obecně (tzn. tým dá na 2:0 v 90. minutě a počítá se to sem taky). Takže jistá naděje ještě žije!

Reagovat
vladis271

tak ale to potom celé mení hru toto. To je dosť podstatná informácia nemyslíš?

Reagovat
Counter

No já to nevím jistě - není to v tom tweetu specifikováno, ale na druhou stranu je to v reakci na konkrétní téma 2:0 v poločase... Tak jako tak se můžeš spokojit s tou bilancí cca dvou procent proher.

https://twitter.com/2010MisterChip/status/805433405018112000

Tady v jiném tweetu aktualizováno, přičemž je tu zmínka vašeho loňského vyhoření na Southamptonu, které teda bylo 2:0 o poločase.

Reagovat
Whitemedia

Aké

Reagovat
niflheim

Jožko, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja neviem co ste vsetci tak rozcarovani z vysledku 2:0 ved to bolo uz odjakziva jasne, ze je to velmi klamlivy vysledok, predsa ked vedies 1:0 tak trosku ten zapas beries inak, musi to povedat niekto v telke aby si to ludia uvedomili

Reagovat
Whitemedia

Boruc jaká z prdele klika

Reagovat
Busby babes

vi kde je cara.

Reagovat
Zaschrona

Mourinho: "Everton is a team that plays direct: goalkeeper direct, Ashley Williams direct, Funes Mori direct. Everything direct."

https://pbs.twimg.com/media/Cy3ZJaGW8AUfKZh.jpg

ok

Reagovat
smazaný uživatel

je to špíná, nemá soudnost

Reagovat
kiciN

Reagovat
Taiger

Vtip dne!

"What do you call a piece of bacon in a bush that can take free kicks?"

"The Meat-Tree Payet"

Žádnej smích? Oukej.

Reagovat
Hokaido

Noupe.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

Deeneymu je fakt napicu rozumet.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mul

Najhorsi bol pre mna vzdy Naismith

Reagovat
B3n

Já mám tohle strašně rád Občas je to těžký, ale zrovna tohle (v MOTD, jestli myslíme to stejný) bylo celkem v klidu.

Reagovat
M0rb1D4S

Deeney je ještě v pohodě, ale když začně mluvit Kane, tak je mu hovno rozumět.

Reagovat
Hokaido

V poho, třeba Kane je úplně jinde. U něj mám vždycky pocit, že si před rozhovorem dá do pusy tři marshmallow.

Reagovat
Busby babes

tak asi jsi vic zvyklej.

Reagovat
Whitemedia

Buchta si vyjde na fotbal v bundě se znakem Chelsea a už je i v MOTD

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

Aby nasrali Ejzyho...

Reagovat
Free_player

Jak bude dlouho mimo Coutinho ?

Reagovat
Stiksxx

Zápasy Everton - MU a City - Chelsea musely bavit.

Reagovat
samson192

tak City bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - MU hrozná sračka zápas. Po 1. polčase som myslel, že radšej prepnem na slovenský hokej.

Reagovat
Stiksxx

Já když jsem viděl v sestřihu hned ze začátku zápasu zákrok na Ibrahimoviče bez debat na červenou kartu a pak ještě za chvíli tam byl nějakej další, tak jsem si myslel, že to byla řežba.

Reagovat
kvasha16

ten prvy som nevidel, ale ten druhy bol super, neviem teda ako si dosiel k svojmu zaveru

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý fakt pro dnešek:

MU v této sezóně odehrálo v lize 8 zápasů bez Rooneyho v základní sestavě a má z nich pouze jednu výhru (Foxes). Bilance 1-6-1.

Reagovat
Busby babes

Valencia kdysi jeste s Mendietou a spol dali v LM, tusim realu gol, kdy ten mic sel od jednoho vapna do brany snad za 7 nebo 8 vterin.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze to bylo domaci semifinale s Baçou.

Reagovat
kiwwi

my proti AS rim tiez tak nejak podobne

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste tam mel jeden sam Eden, kde sem cumel jak je rychlej s balonem...Sel od vapna k vapnu sam snad za nejakejch 7,8...a pak se to nejak posralo a nic z toho brejku nebylo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

jako jo a ne. Ja chapu, ze trener nemuze uplne pocitat s tim, ze hrac zavini penaltu a jeste takhle. Ale Fella je proste neohrabanej. A i kdyby to udelal treba ja nevim, Darmian, kterej by prisel minutu predtim na hriste, tak to je proste Joseho prace, zvolit hrace tak, ze pak neudelaj takovou blbost. Je placenej za to, aby delal spravne rozhodnuti. Vcera se ukazalo, ze nasazeni Fellainiho dobre rozhodnuti nebylo.

Reagovat
B3n

No jo, ale jak ovlivníš to, že tu blbost neudělá ? Pokud nevíš, že má nějaký psychický problémy, což by pravděpodobně nebyl ani na lavičce... Tu chybu prostě může udělat kdokoliv, kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dá udělat doslova na každou ligu na světě, kde každý tým alespoň jednou prohrál. Nic o by vypovídalo o zázračnosti nebo vyrovnanosti PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

no po 14 kolech nevim nevim kolik dalších takových lig je, není to zas taková samozřejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, že loni se to pro LaLigu dalo udělat po 12 kolech, pro Serii A po 13. Řekl bych, že konec listopadu/začátek prosince je většinou úplně normální termín, kdy se něco takovýho dá provést. A jak říkám, defakto jediný kritérium je, aby každý tým minimálně jednou prohrál a vyhrál.

Když jsem se podíval na tabulky lig, co jsou tady na EF nalevo v menu tak:

PL ✓

PD ✖ (Real neprohrál)

Serie A ✓

Bundesliga ✖ (Lipsko neprohrálo)

Ligue 1 ✓

ČR ✓

Slovensko ✓

Portugalsko ✓

Rusko ✓

Nizozemsko ✓

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

"Pamatuju si" ...wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak takhle: "pamatuju si, že to loni bylo na redditu, takže si to teď najdu"

Reagovat
Mimalu

ok

Reagovat
andrew96

Ještě Hoffenheim neprohrál

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

rekl bych ale ze podminka bude trochu jina. Pokud dva tymy prohrajou jen jednou, a to vzdy ve vzajemnem zapase, tak to imho neudelas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jjj, ale tak to je tak specifická situace, že jsem to ani nebral v úvahu. Navíc v tomhle období spolu žádný týmy snad ještě ani dvakrát nehráli, takže moje šetření výše to asi neovlivní.

Reagovat
Busby babes

a to ja jen, ze jsem se nad tim zamyslel.

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

A keď majú dva tímy iba jednu výhru a oba tímy nad tým istým súperom, tak tú výhru nad tým súperom môžeš v tom kruhu priradiť iba jednému z tých dvoch. čiže to tiež nespravíš. Ako nevravím, že sa to v v iných ligách tak ako tvrdíš nestalo alebo že by to bolo niečo hrozne nebežné, ale je tam asi viac podmienok ako len jedna výhra a jedna prehra

Reagovat
Bayern +

Ten Rojov zákrok hajzlík vyjebaný... To Kun proti tomuto Luiza len romanticky pohladil.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bayern +

Samozrejme obrazne V konečnom dôsledku žiadny rozdiel, akurát Kunovi "len" jebli nervy, Rojo to zobral v hre.

Reagovat
B3n

Právě, takže Rojo k tomu měl rozumnej důvod. Aguero to nezvládl. Nechci Roja nijak obhajovat, imho jasná rudá, ale spíš budu tolerovat to, že nechtěl dostat branku, než to, že chtěl borca zrakvit.

Reagovat
EXoRcIsT

Aguerov zakrok bol horsi ale Rojo mal dostat tak isto CK

Reagovat
smazaný uživatel

The South American culture of simulation has spread to English football, according to Tottenham manager Mauricio Pochettino, who still feels he was a victim of Michael Owen's play-acting in World Cup 2002.

"It was 15 years ago when Owen dived," the Spurs manager said after Saturday's win at White Hart Lane. "Don't believe that English football is always fair because Owen jumped like [he was] in a swimming pool. Come on! I didn't touch him. I promise you. It's true.

"Today football is more global. It's more European football. Now we have the influence of the Latin people that try to cheat always. Maybe you were more pure 20, 25, 30 years ago, now you are like us," he laughed.

Poche k tomu Alliho divu

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě lepší:

"In Argentina, yes -- the people sometimes practise that. It's true. But many years ago. Now I don't know. But when I was a player always it was part of training to try to cheat.

"At Newell's, many, many years ago, it was part of practice. Now, of course I don't like. I don't like that."

Reagovat
pepinho2

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

si vubec nepamatuju, ze hral v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Padly uz konkretni tresty za zapas City-Chelsea?

Reagovat
Ligter

Agüero čtyři zápasy

Reagovat
Hokaido

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentínske prasa dostalo iba 4 zápasy. Fernandinho dostal 3. FA však obvinila oba kluby z nedostatočnej kontroly svojich hráčov. Takže ešte nejaké tresty (zrejme peňažné) prídu. Bude sa to týkať klubu ako takého. Z hráčov by nemal byť už potrestaný nikto.

Reagovat
Mastný Chobot

Gooneri, komu by ste dali vyšší plat? Alexisovi alebo Mesutovi?

Reagovat
SunFells

Stejný, ať Alexis nežárlí.

Reagovat
SunFells

nezávidí

Reagovat
Mastný Chobot

na druhú stranu, Alexis musí živiť psy

Reagovat
Mastný Chobot

... ale chápem z správne, že Mesuta si ceníš viac, hej?

Reagovat
SunFells

Aktuálně při Alexisově fazóně ne, ale dlouhodobě určitě. Aj mu krade prostor, mně by jeho odchod nevadil. Hlavně teda kdyby se vrátil na levé křídlo, pak bych ho oželel určitě.

Reagovat
Mastný Chobot

práveže dlhodobé hľadisko hovorí skôr pre Alexisa. Aj keď má výpadky formy, tak je to zďaleka, zďaleka, zďaleka náš najproduktívnejší hráč v podstate okamžite od svojho príchodu a za produktivitu sa odjakživa platí najviac.

Reagovat
Mastný Chobot

z môjho pohľadu jediné, čo hovorí za Mesuta, je to, že je dlhšie v klube, všetko ostatné v prospech Alexisa (vrátane tých psov)

Reagovat
Lacko_Boh

Dlhodobé hladisko smerom dozadu? nepochopil som ten argument. A myslím že Ozil sa oplací viac,pragmaticky. S jeho štýlom hry je možné že badateľný resp. priepastný pokles formy príde o dosť neskôr ( kudne o 2 sezony) ako u Alexisíčka. Na jeho predaji by sme nezarobili, ale to neviem či brať ako argument pre vyšší plat alebo nižší

Reagovat
Mastný Chobot

smerom dozadu (aj dopredu ), ako odmenu za to, že je zďaleka, zďaleka, zďaleka náš najproduktívnejší hráč. Netreba zabúdať, že Alexis je hračka prírody a je dosť možné, že takto bude behať aj za 20 rokov. A je o rok mladší.

Reagovat
Lacko_Boh

Jáj už chápem. Nie je o rok, o dva mesiace ale túto diskusiu si zrovan trafil v čase ked už Ozilovi pribudol ten rôčik, 19. decembra zas bude 28-28 A je síce hračka prírody alá Ronaldo ale, spoliehal by si nato? Zase ked spočítaš premarodené dni ? heh, toto by ma bavilo

Reagovat
Mastný Chobot

ja som mal za to, že je mladší v každom mesiaci roka... nepoznám hráčov vlastného klubu hlavne, že viem, kedy Ľudovít Štúr stretol Adelu Ostrolúcku...

aby som nebol jediný za kokota, tak keď spočítaš premarodené dni, tak sú jasne v prospech Alexeja

Reagovat
Lacko_Boh

wtf

Reagovat
Lacko_Boh

sorry že mi prišlo bezpredmetné uvádzať dvojmesačný vekový rozdiel ako argument vo výške platu ty..jeden ..neborák

Reagovat
Mastný Chobot

to nebol výsmech, ja som fakt myslel, že je narodený o rok skôr #urazko

Reagovat
Lacko_Boh

sorry, už všade vidím ironiu. Mam nizke sebavedomie A teda Alexis premarodil viac ako Ozil, to je dalšie plus pre Ozilov vyšši plat teda. A je tam potencial ze bude marodiť aj v buducnosti viac + riziko zranenia od psov(pokusanie) alebo šantenia v parku.

Reagovat
Mastný Chobot

je síce neskoro a ja som unavený, ale uniká mne alebo transfermarktu niečo ohľadom toho marodenia?

http://www.transfermarkt.co.uk/alexis-sanchez/verletzungen/spieler/40433

http://www.transfermarkt.co.uk/mesut-ozil/verletzungen/spieler/35664

Reagovat
Lacko_Boh

ach

Reagovat
Mastný Chobot

akože, že je mladší hocikedy v roku, jeden mesiac dokonca o 2 roky. Proste som to dojebal.

Reagovat
Lacko_Boh

Ale aj ja by som teda pácol peniažky skorej Alexisovi, je pre nás dôležitejší, príde mi že Ozila vieme ľahšie nahradiť. Ale čo ja sa starám, Arsenal mam už piči.

Reagovat
Lacko_Boh

Rozum hovorí Ozil, srdce Alexis. Alexis.

Reagovat
Lacko_Boh

Aj ked ja uz nie som gooner. Moc.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

fanúšik ANTIKOKOTU

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

ANTIKOKOT-u, nie?

Reagovat
vladis271

mne

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla mna im dame cca rovnako, ale za mna je alexis ovela dolezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

však jasné, to bolo len na rozprúdenie diskusie

Reagovat
Lacko_Boh

Správny demokrat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Šašek jsem zvědavej, jak dlouho to bude trvat, než do něj taky začnou sypat britský media..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude na tlačovkách ako José, tak to nebude dlho trvať.

Reagovat
Busby babes

no to jeste potrva, Pep je milacek.

Reagovat
Busby babes

Pepek je kaspar. to rikam porad. V tomhle je debil dlouhodobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pato44

Reagovat
B3n

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pospovič

nedávno trenérské ikony a teď?

Jeden se chová jak uražené malé děcko a druhý fetuje...

https://twitter.com/jesmarwaha/status/805468299882594309/video/1

Reagovat
Whitemedia

No bože, tak si šňupnul..

Reagovat
Zaschrona

spis asi bude v realu mit takovy ty hodinky, jak do toho muzes mluvit svoje aktualni napady, ne?

Reagovat
Whitemedia

Šňupací tabák a nebo ta sranda, co si dával Etoo před zápasem https://www.youtube.com/watch?v=JR8jUXr-X6c

na mluvení to moc nevypadalo

Reagovat
Zaschrona

no, mozny to fakt je, kdo vi...

Reagovat
kvasha16

co to?

Reagovat
Zaschrona

no hodinky se zaznamnikem hlasu, dneska se toho vyrabi haldy

Reagovat
vladis271

Fabregas ako sklamané šteniatko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hello darkness, my old friend

Reagovat
Hachim Mastour

Srať na nich ale Fabregasovi nepodal ruku?

Reagovat
Counter

Možná ho taky profackal.

Reagovat
Whitemedia

Se mu nelíbilo, že Cesca naučil zákeřnostem tak dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Však jej nikdy neměl moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, ruku nepodal třeba ani Willianovi, prostě neunáší, myslel si, jak si PL povodí a ono hle, není to taková sranda.

Reagovat
Whitemedia

Pep Nezvladajko

Reagovat
kvasha16

*Pepko Nezvladajko

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Boha, dělat vědu z toho, že někomu nepodám ruku...

Reagovat
Mastný Chobot

no, robí sa tu veda z väčších banalít, nepodať ruku je nešportová nezvládajkovina, ak na to nemáš nejaký osobný dôvod

Reagovat
Counter

Já si teda myslím, že spíš tohle je banalita. Strašně moc se z toho dělá věda, kdykoli někdo podání ruky odmítne.

Reagovat
Whitemedia

Ale kdyby to udělal Mourinho, tak tady z toho vědu děláš..

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

to by som robil aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

counter si ale nemoze pomoct

Reagovat
Counter

Pamatuju, jak Mourinhovi nepodal ruku Wenger, to byla krása

Reagovat
Whitemedia

Největší úspěch, který fanoušci Arsenalu proti Mourkovi zažili, nedivím se, že se ti to tak líbilo

Reagovat
Counter

Úspěchem je každé Mourinhovo selhání

Reagovat
Busby babes

tak stava se to asi casteji, nez ze Arsenal neco vyhraje...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

tak smutny

Reagovat
B3n

Class

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

slowmotion, ruzny uhly, elektronicka tuzka dokazujici, ze Mourinho videl koutkem oka natazenou ruku a umyslne uhnul... whole package.

Reagovat
kiwwi

s tym by mu pomohli scouseri, na to su odbornici oni - pamatam si ako dopodrobna rozobrali to Suarezovo nepodanie ruky Evrovi tak aby z toho vysiel lepsie ako Evra

Reagovat
Busby babes

jop, to byla skvela debata tenkrat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

(Y)

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
bbbauch

Reagovat
B3n

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
blade115

Kdyby pro to měl nějaký osobní důvod, tak dejme tomu. Ale nepodat třem hráčům ruku jen proto, že tým prohrál a rozhodčí udělal několik špatných rozhodnutí? Trapas. Udělat to Mourinho, tak je tu třetí světová.

Reagovat
Counter

Vždyť to v něm v tu chvíli muselo vřít, prostě neměl náladu se tam se všema bratříčkovat. Běžnou praxí je, že si po zápase podáš ruku s manažerem soupeře, potažmo jeho asistentem, cokoli dalšího je navíc a nadávat mu kvůli tomu mi přijde přehnané.

Mourinho udělal daleko horší věci. A když už se bavíme na tohle téma, tak mi přišlo horší to jeho podávání rukou ještě před koncem zápasu.

Reagovat
Mastný Chobot

tak ale ak sa idem bratríčkovať s Yayom a Kolarovom, tak je snáď slušnosť, že sa pobratríčkujem aj s niekym, kto sa príde pobratríčkovať so mnou, nie?

Reagovat
Counter

Slušnost to je, ale když jsi zrovna nasraný, tak asi nemá takovou důležitost, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

mňa mama učila sa slušne správať vždy

Reagovat
Counter

To mě taky, a přesto si dovedu představit, že bych se v jeho kůži zachoval obdobně

Reagovat
B3n

Tak to jseš had.

Reagovat
Busby babes

tohle je proste krasa... btw slusnost je tu natazenou ruku prijmout, kdyz uz. Nemusi rozhodne obihat vsechny hrace, kdyz uz teda vyrazil na hriste, ale kdyz uz mu ji nekdo poda...

Reagovat
Counter

jj, je to slušnost. Ale když to v daném kontextu neudělá, není to žádný konec světa hodný takovýchhle nadávek.

Reagovat
Busby babes

jasn ze neni, jen to o Pepkovi neco ukazuje. pro me jen potvrzeni, co si o nem myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je neobvyklé odmítnout nataženou ruku neznamená, že je slušnost jí přijmout.

A to tu nejsem kvůli obhajování Pepa, který je od odchodu z Barcelony divně divný, ale jeho fotbal zkrátka já můžu

Reagovat
Kokesh

Samozrejme, ze to slusnost je.

Libil se mi treba par mesicu stary priklad Pelle, kdy nepodal ruku trenerovi a byl okamzite vyrazen z reprezentace. Ve fotbale znamena podani ruky vice, nez si tu nekteri lidi co tak vidim pripousteji.

Reagovat
cristiano.K.

"To, že je neobvyklé odmítnout nataženou ruku neznamená, že je slušnost jí přijmout. "

Bolovy mravy

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, nejdříve si nastuduj něco o tom, o čem kážeš a to platí i pro ostatní.

Reagovat
cristiano.K.

až budeš dospělý, tak to pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já se živím denním kontaktem s lidmi a měl jsem díky tomu desítky hodin školení o etice, chování ve společnosti atd. od daleko povolanějších borců v tomhle ohledu, než jsi ty. Čistě ze zajímavosti jsem se na tohle zeptal a odpověď byla taková, jak jsem napsal. Nemáš žádnou povinnost přijmout nataženou ruku z mnoha důvodů. Že je to ve sportu součást nepsaného fair play pravidla je jiná, ale v celkově zkrátka nemusíš, ostatně i ve sportu nemusíš, jen bys měl.

Reagovat
kvasha16

musis len zomriet a platit dane ale ked ides po zapase na ihrisko mezdi ostatnych, tak by si si mal prijat podanie ruky, jednoduche, neni treba do toho zatahovat skolenia o etike ani nic podobne

Reagovat
cristiano.K.

mám pod sebou osm lidí a spoustu meetingů denně a co jako

Můžu si o těch lidech myslet, že jsou idioti, oni si to mohou myslet o mě, každopádně oběma nám jde o kšeft. Pokud mi někdo vyloženě někdo nepodkopne nohy, tak mu ruku podám. Azpi v zápase nic špatného neudělal, navíc je to krajan. U Fabregase je to jiné, ten se choval jako píča.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Svatej

ty bys obhajil i genocidu

Reagovat
smazaný uživatel

Jah, chach, hi.

Reagovat
blade115

Je to normální lidská slušnost, kterou by Guardiola měl disponovat, po tom co se tu z něj dělá za vzor.

Reagovat
Counter

Kdo z něj dělá vzor? Mají ho tu rádi snad jen Katalánci, zatímco ze všech ostatních stran schytává kritiku za všechno možné.

Reagovat
blade115

Často mi to tu tak přijde. Nicméně ještě k tomu, že to v něm vřelo - nasranej měl být na rozhodčího a svoje hráče, max na Fabregase a Chalobaha, ale proč nepodal ruku Willianovi nebo Azpimu, to vážně nechápu. Vždyť když jsem nasranej, tak si to snad nevylévám na někom, kdo s tím nemá co dělat, ne? To mi přijde totálně pod úroveň.

Reagovat
Counter

Však si nic na nikom nevyléval. A v takovou chvíli může být fuk, kdo zrovna tu ruku nabízí.

Reagovat
blade115

No to právě nesouhlasím, neměl důvod zahodit vychování a nepodat jim ruku. Postrádá to sebemenší špetku respektu.

Reagovat
blade115

Když tě někdo nasere, tak taky pak nebudeš lidem odpovídat na pozdrav? Vždyť to je hrozně hloupý...

Reagovat
Counter

Osobně asi ne (nikdy jsem v takové situaci nebyl), ale dovedu si představit, že v takovémhle rozpoložení můžeš své okolí ignorovat. Nepřijde mi to jako něco hodné posměchu a opovržení.

Reagovat
blade115

Mně jo. Alespoň do jisté míry. On musí počítat, že ho sledují miliony lidi a podle toho se musí chovat. Samozřejmě to není až tak příšerné provinění, ale prostě to nevyřešil ani trochu dobře. Plus to vyjádření, to je k smíchu.

Reagovat
Counter

O to právě jde - pro mě to není žádné příšerné provinění. Jasněže to nezvládl, ale mám pro tuhle konkrétní situaci zkrátka pochopení a nelíbí se mi, že se tu z toho dělá taková věda. Pro tebe třeba jo a nemám proti tomu co namítnout, prostě na to nahlížíš jinak.

Reagovat
blade115

Tak věda... Tohle se tu děje tak často a v takové míře, až to ztrácí na významu. Ale jo, s tímhle to můžeme uzavřít.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tunkic

Tohle je nejlepší "Udělat to Mourinho..." ...vždyť koukni co se tady rozpoutalo, když to udělal právě Pep

Reagovat
bbbauch

mel k tomu snad nejakej duvod? Nebojak tohle nesportovni gesto obhajis?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by bejt schopnej zachovat se jako profesionál, přecejen je to jeho práce. Nehledě na to, že to je slušnost.

Reagovat
Miguel19

Dá se pochopit, že nepodal Cescovi, ale pro Azpimu a Willianovi

Reagovat
kvasha16
Reagovat
alcantara

Inteligentne forum a kvalitne nazory

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

prepac, dotkol som sa vasho pokladu?

Reagovat
alcantara

Uplne nemozem kvoli tomu spavat

Reagovat
Miguel19

Pedro

Reagovat
patas92

To jsou komenty

Reagovat
smazaný uživatel

děcka no

Reagovat
smazaný uživatel

on si ho len nevsimol

Reagovat
alcantara

Za tie vykony, co vacsinou podaval v Barçe, mala Pepovi vyletiet past, a nie davat mu high five

Pepovi za to, ze sa udrzal, je to gentleman.

Reagovat
kvasha16

"Inteligentne forum a kvalitne nazory"

Reagovat
alcantara

To bola len zartovna nadsazka, hento tam je odpad, co vie len nadavat. Ak rozdiel nevidis, na tej fan stranke si v tom pripade spravne.

Reagovat
M0rb1D4S

Ta fan stránka je zároveň propojená s našim webem a proč by sakra na té stránce nemohl být? Já tam taky moc často nekomentuju a když už, tak se do mě ještě pustí, že mám jiný názor Jenomže takoví lidi jsou na všech stránkách, všech klubů.

Reagovat
B3n

Reagovat
blade115

"I greeted Cesc Fabregas in the changing room, I didn't realise he was there on the pitch."

Šašek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
samson192

to je idiot

Reagovat
Mimalu

zbytečné řešit, trochu to asi v hlavě neunesl, ale žádnou kovbojku bych z toho nedělal. Navíc ze základu etikety, pokud se nepletu, by měl on jako osoba starší/důležitější mít právo podat ruku první, a tedy si i vybrat komu ji bude chtít podat a komu ne a hráči Chelsea ho dostali paradoxně do situace, ve které neměl být....

Reagovat
Counter

Ha, konečně někdo, kdo se mnou souhlasí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kokesh

Kde ses, na hrade?

Ne nadarmo se rika, ze se musi umet vyhravat, ale i prohravat. Nereknu kdyz ti nekdo prepali manzelku nebo te nazve negrem, to mas osobni problemu mu podat ruku. Ale Pep se zachoval jen jako ublizena devka, netahej do toho zaklady etikety. Protoze on sam se dostal do situace ve ktere nemel byt, tim ze vletel na hriste...kde si hraci nemaji problem podat ruce a on je obchazi jako duchy...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
alcantara

Pep prehravat umi, uz to dokazal zoparkrat. Nejake kanky ma, ako asi kazdy. Je to emotivny clovek, to sa vie uz davno a vtedy obcas urobis nejaku hlupost. To ako strasne sa tu zase riesi, svedci zrejme o tom, ze dost ludom lezi z nejakeho dovodu v zaludku a to je len dobre.

Reagovat
samson192

ty by si obhjoval aj keby zožral hovno

Reagovat
Svatej

do tohohle tahat etiketu...

Reagovat
cristiano.K.

tohle ve fotbale samozřejmě neplatí

Reagovat
Hokaido

Tohle na hřišti samozřejmě neplatí a nikdy platit nebude. Chápu, že si nepodají třeba Wenger s Mourkem, ale v situaci Pepka je to strašně dětinský a pejorativní gesto, který si měl jednoznačně odpustit.

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě, že je slušnost podání ruky. Navíc jí nepodal svým krajanům, Fabregase dokonce trénoval. Nepodat jí Fabregasovi je ještě pochopitelné po tom, co se dělo, ale proč jí nepodal Azpimu

Reagovat
Nikikrew

Akoze nie je to moc slusne ale na druhej strane to chapem. Kto hral niekedy futbal tak dokaze pochopit ze prehrat zapas kde ste lepsim tymom je velmi frustrujuce a po zapase absolutne clovek nema chut si podavat ruky s nikym a zamierit rovno do satne. Stalo sa to aj mne viackrat, nie ze by som nerespektoval supera, kazdeho supera respektujem a po zapase si treba podat ruky ale ten pocit ked to v tebe vrie a nedokazes sa zmierit s porazkou je strasny pocit a mas chut len vypadnut z ihriska.

Reagovat
smazaný uživatel

nuz fabre chcel asi dat facku aj guardiolovi

Reagovat
vladis271

OT: krásne sa ukazuje, že Blava nie je trh pre KHL a Slovan nemá na tú ligu financie. Osobne si myslím, že toto je ich posledný ročník.

Reagovat
alcantara

Podnikanie s Rusmi, to je vzdy dobrodruzstvo. Ten alibizmus vedenia ale nechapem, komunikacia na urovni hluchonemych ludi. Strasne amaterstvo od nich.

Kazdopadne by bolo zaujimave sledovat co by sa dialo v takom pripade s halou, Nesrovnal tam moze prevadzkovat verejne korculovanie, aby sa utrzili aspon nejake centy.

Reagovat
vladis271

Ved by sa vratilu do svk ligy nie?

Reagovat
alcantara

Lenze tam bude chodit 3000 ludi za tretinove ceny. A to na prevadzku haly nestaci. A ked si raz zvyknes na kvalitu, tazko robis krok spa

Reagovat
Zaschrona

A co do ceske ligy? Ja bych si tam umel predstavit jak Slovan, tak i jeden extra tym z nasi druhe ligy. A pripadne i vasi lize nasledne otevrit misto v barazi pro vaseho mistra.

Reagovat
alcantara

Mne by sa to pacilo. Bratislava ma rad kvalitu a je ochotna za nu platit dost penazi. Nasa liga nema buducnost, tam to smeruje k poloamaterskej sutazi.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo za blbosť si napísal?

Reagovat
Zaschrona

Kolik z klubu u vas ma ekonomicky na to, aby mohlo vubec uvazovat o tom pripadne hrat nasi extraligu? Respektive se tomu alespon blizi? Rozpocet cca 2+ milionu eur.

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, ale tipujem možno (!)len Košice.

Reagovat
Zaschrona

No prave - a dle toho taky ma smysl uvazovat o tom, jak pripadne provazat nase ligy dohromady. Ja nejsem proti, i bych tam tech klubu od vas klidne rad videl vic, bohuzel tomu ale ekonomicka situace neodpovida. Ale samo o sobe spolecna soutez rozhodne fungovat muze a v dlouhodobem horizontu by i pro vase firmy bylo zajimavejsi investovat do hokeje a do te ligy se postupne dostat.

A nebo druha varianta pro vas muze davat do budoucna smysl - slovenska varianta EBEL. Prizvat nejake tymy z Madarska a Polska, mozna i treba nejaky Vsetin nebo podobny tym z Moravy, to by pro vas mohlo davat smysl. Soucasny system 3x doma/venku s kazdym je fakt divny, prilis casto se opakuji vzajemne zapasy.

Reagovat
kubys

A jako jaký tým z první ligy by tam měl jít? Neumím si představit nikoho nějak extra konkurenceschopného (sorry Budějky).

Reagovat
Zaschrona

No, kdokoliv, kdo si to sportovne vybojuje. Ty prvni 4 kluby nejsou po pripadnem postupu potencialne o nic horsi extraligovy klub nez KV. A Slovan by asi i u nas patril mezi nejbohatsi kluby v lize, i po poklesu rozpoctu na rozumnou uroven. Liga by kvalitativne mela uroven priblizne stejnou, dava tedy celkem smysl o tom uvazovat.

Reagovat
kubys

Slavia určitě horší je, Kladno těží jen ze svých zkušeností nic víc a Jihlava je hlavně betonárka, která má svý největší přednosti vzadu, ale v Extralize by se nechytala, takže zbývaj jen Budějky, u kterých to je diskutabilní, ale těm tak nějak věřit dokážu. Kdy jsi naposledy viděl 1. ligu se tě jen tak zeptám.

Reagovat
Zaschrona

Obcas jezdim na Kladno, vloni. Podle me proste musis uvazovat z pohledu, kdy pro prvni ligu ty tymy celkem vyrazne posili. Jeden tym navic tohohle typu, pokud zaroven bude navic Slovan, to podle me neni zadny pokles kvality.

Reagovat
kubys

Protože já jako všechny týmy vidím, jak na AZetu doma, tak jezdím ven a fakt za mě max Budějovice, nemůžu si pomoct, i když v první lize je spousta šikovných kluků, ale prostě ta Extraliga je takticky dost jinde. (To není jen z mý hlavy, ale mám to od kluků, kteří prostě tady hráli/hrajou a EL týmy si je vytáhli nahoru)

Reagovat
Zaschrona

Jasne - ale vsak to i ten jeden klub je, Budejovice do te ligy patri, zakladna mladeze tam na to je, i finacni podpora sponzoru a byvalych hracu do budoucna, pokud postoupi, tak maji podle me sanci hned hrat stred tabulky, jako pred stehovanim Mountfieldu.

Ale spis mi jde o to, jake ty kluby maji ekonomicke sance do budoucna vubec o ten postup nahoru realne uvazovat. Je to Jihlava - az vyresi otazku stadionu. Slavie, pokud vyresi finance, v Praze se uzivi dalsi klub, pokud bude mit kompetentni vedeni. Na Kladno chodi lidi, az se vrati Jagr, pripadne i treba Plekanec, potencial na to rozvinout tradici zpatky do klubu, ktery muze hrat nahore tam podle me taky je. Usti v Extralize taky hralo, bez sance v ni hrat alespon trochu dustojne v budoucnu byt nemusi, ale je to otazka sponzoru. A pak Vsetin - to je dost podobne, pry maji sponzora, ktery by mohl v budoucnu uzivit i extraligovy tym, tradice tam je, stadion opravuji, vysledkove jdou nahoru.

Co tim chci rict - jeden tym minus v druhe lize by nebyl zadny zasadni problem, kvalitu to prilis nesunda. A ta kvalita podle me mirne roste v poslednich letech. Tymu s realnou sanci na postup je tam celkem dost, tymu se slusnou kvalitou a financnim planem ji dlouhodobe hrat taky. V teoretickem pripade uzavreni prvni ligy si lze predstavit, ze by ji dlouhodobe mozna mohlo hrat az treba 18 klubu.

Reagovat
vladis271

Ja nemám žiadnu ilúziu o kvalite našej ligy, ale báraž pre majstra? Nasrať.

Reagovat
Zaschrona

Nemuzete prece po nas chtit, abychom solidarne nabizeli tech mist vic, kdyz ani jeden dalsi klub parametry na nasi ligu nema nebo nijak neprevysuje nase kluby z 2. ligy. Je to, myslim, naopak cesta, jak vam pomoct a zaroven totalne nezlikvidovat vasi ligu a aby to bylo i k prospechu nasemu. Casem se, treba, do spolecne extraligy muze dostat vic slovenskych klubu. Ja bych pro tohle reseni byl.

Reagovat
vladis271

Ty dávaš nášho majstra na úroveň postupujúceho z vašej druhej ligy. Výsledky LM hovoria o niečom inom, nehovoriac o tom, že by niečo takéto ešte viac devalvovalo úrove´našej ligy.

Reagovat
Zaschrona

Vitkovice s Nitrou dvojzapas 12:0. Nitra Plzen 2x tesne porazila a to Plzen tuhle sezonu nehraje nic suproveho. Ta uroven je na urovni konce nasi ligy. A z hlediska navstevnosti a stadionu to same. Jedine Kosice by vloni prekonaly v navstevnosti posledni KV. Zbytek tymu nadprumer az tezky podprumer nasi druhe ligy. Nemyslim to vubec nijak zle, ale i pres pripadne ocekavane zvyseni zajmu o hokej u vas nedava smysl pro nasi ligu pro zacatek (jsem jen pro, pokud se casem v lize objevi treba 12 ceskych a 4 slovenske kluby) nic jineho nez Slovan a dejme tomu ty Kosice. A to se u nas uz i tyhle dva kluby odmitly.

Reagovat
vladis271

Majster neprevyšuje kluby z vašej 2. ligy? Ty si na práškoch? Súčasná Žilina, Nitra Košice ani nechcem spomínať by mali mať u vás problém?

Reagovat
Zaschrona

ano

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Nitra by mela v nasi lize jasne nejmensi navstevnost. V druhe lize maji Budejovice dvojnasobnou a 5 klubu ma cca o 500 min prumer nez prave Nitra. A to ma druhy nejvetsi prumer u vas... Stadion vypada taky spis na druhou ligu nez tu prvni. A kvalita kadru tyhle veci samozrejme velmi odrazi... Nitra nema na nasi ligu rozpocet.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo zaujimave, ale tak ceska liga je na tom viac nez dobre naco tam cpat nejaky klub zo slovenska

Reagovat
Zaschrona

Podle me - proc ne. Slovan muze mit kadr kvality typu Kometa a ma hezky stadion. Podle me by pro ligu byl Slovan prinosem, jen jde o to prekonat nechut ze zmeny, ktera by na zacatku byla. A Slovan pro ligu neni zadny zasadni problem ani vzdalenostne - neni to tam dal nez do Trince. S Kosicema uz by to pripadne bylo tezsi.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci by nechceli skusit nejaku ebel o kt. sa hovorilo ked sa nevedelo ci budu pokracovat v KHL, slovenska liga je asi ta posledna moznost pre nich, neviem ci sa dokonca nehovorilo, ze by museli zacat od nizsej ligy.. ale zas to nie je nic co by si kompetentni nevedeli vybavit ak by to tak bolo

Reagovat
Zaschrona

Nevim jestli je EBEL nejaka zrovna dobra moznost. Vsak tam od nas hraje finale ligy Znojmo, ktere ma kvalitu tak na nasi druhou. Podle me spis pro vas ma cenu uvazovat, kdyz uz, z vasi ligy tvorit vlastni variantu EBEL.

Reagovat
smazaný uživatel

no ta ceska liga by bola najlepsia moznost, ta EBEL aj podla mna bola blbost, ale ked as nechcu vratit do nasej ligy tak vymyslaju aj taketo varianty zrejme aj kvoli tomu, co tu niekto spominal...

tusim sa uz aj hovorilo o nejakych timoch, kt. chceli pridat do ligy alebo sa oni chceli pridat teraz neviem presne, ale jaksik to utichlo

Reagovat
Zaschrona

Prave, takze podle me i proto ma Slovan tri varianty, az odejde z KHL, coz je zrejme tutovka drive ci pozdeji. Ceska liga/cesko-slovenska liga, EBEL nebo slovenska liga ve stylu EBEL.

Vim, ze vloni se psalo o Miskolci a Vsetinu. Je podle me trochu skoda, ze touhle cestou nejdete. 4 kluby od nas/Madarska/Polska by mohly pro vasi ligu byt super a odpichnout se ode dna. Mozna varianta by mohl byt i EBEL, kam by se mohlo pripojit par vasich top klubu. Nebo cesko-slovenska liga a do pozustatku druhe pribrat prave tymy z Polska, Madarska. Cokoliv by bylo ekonomicky lepsi nez to, co mate ted.

Reagovat
Mimalu

Proč to mu tak je? Z odstupem člověka který se ve slovenském hokeji příliš neorientuje mám dojem, že se ligovému hokeji na Slovensku příliš nedaří. Proto bych očekával, že klub hrající takhle kvalitní soutěž, navíc donedávna s velmi kvalitními slovenskými hráči, by měl být určitým lákadlem. Chybí tomu tradice, není zájem o hokej a nebo to jenom dělají blbě?

Reagovat
Counter

Toby prý výkupka 25 mega - zní to jako blbost, zvláště u Levyho se tomu nechce věřit, ale možná ji jde aktivovat jen za nějakých konkrétních podmínek.

+ Mats Hummels on if he nearly joined #MUFC:

"Yes, yes, yes. It was close. Very close. There were talks, several times in the last few years"

Reagovat
Busby babes

takze na tech drbech preci jen bylo neco pravdy? clovek snad tem bulvarum jeste zacne verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne všem, zřejmě

@Matt_Law_DT

Tottenham tonight adamant that none of their players have release clauses in their contracts #thfc

Reagovat
Zaschrona

Matt Law je vypravec.

Reagovat
smazaný uživatel

whatever

@Sport_Witness

The part of the claimed Alderweireld contract published by Le Soir doesn't have the €30m release clause on it. That's a claim in text.

Reagovat
Zaschrona

Ani nahodou bych tomu neveril. Jestli si dobre vzpominam, tak Law psal i neco o tom, ze Eriksen u vas zrejme neprodlouzi nebo neco v tom smyslu. A kde je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Si věř třeba Pentě, že to s tebou myslí upřímně. Nebo tomu, že Levy si do smlouvy nechá strčit výkupku. Nějaké belgické noviny se snaží prodat footballleaks jako ještě větší senzaci, než ve skutečnosti je. Belgický novinář, který s tím přišel na twitter, psal, že to mají na leaknuté části smlouvy. Pak to tweet sportingwitness poslal někam na úroveň spekulace, když napsal, že to v té části není. A pak přišlo od několika zdrojů, že Tottenham popírá výkupku v jakékoliv hráčské smlouvě.

Reagovat
Zaschrona

Proc do toho sakra cpes nejakou Pentu? Ja jen rikam, ze Lawovi se neda verit -> vykupka je podle me nesmysl. Sven Claes je sice solidni reporter, ale taky pise nesmysly. Football Leaks je potreba brat s rezervou, pravost dat neni nijak garantovana, muzou tam byt i podvrhy.

Reagovat
Hokaido

Zveřejnil to ale belgickej novinář, kterej má ohledně Belgičanů často nejlepší info.

V lednu, nepozději v létě, se každopádně dozvíme pravdu, protože Toby za 25M je strašnej bargain.

Reagovat
Lacko_Boh

2000. pre Death Grips

Reagovat
Mastný Chobot

2004. pre The Invincibles (!)

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

4. pre The Invincibles (!)

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

ten pocit, ked žena s ktorou si prišiel o volebné panictvo skončí vo väzení..

Reagovat
kiwwi

ked si fakt volil tu retardovanu kravu, tak by si si to vazenie zasluzil ty

Reagovat
nani92

Kotleba nebol tak známy vtedy ešte..

Reagovat
kiwwi

Not sure if Olo or just trolling

Reagovat
Mastný Chobot

nj, gloryhunter jak vyšitý

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Teraz bolo na cas.sk ze Versace by to rad otocil tak, aby si Norika nemuseal sadnuť takze ešte nie je všetkým dnom koniec. Ale teda, tiež mi nie je všetko jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Na místě fanoušků Liverpoolu bych byl v klidu, vrabejka má totiž plán.

Vrabejka • před dnem

Bojím se že při absenci Coutinho +odchodu Maneho přijde krize a naše jediná naděje na LM bude vyhrát FA Cup

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ne že by to dnes od Middlesbrough byla nějaká hezká podívaná, ale hráči Hullu vypadali na tom hřišti řádně zoufale..

Reagovat
fenixLFC

ved su to zufalci ako mali asi vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým má na víc, Phelan taky není žádný zázrak mírně řečeno

Reagovat
fenixLFC

praveze ja v nich moc toho ,,na viac" ani nevidim... su kdesi na urovni swansea a sunderladnu co sa tyka kadru. vacsinou su to mena len na papieri a okrem snodgrassa tam nie je ani nikto zaujimavy resp. nejaky tahun. a oproti vacsine ligy (mozno okrem swansea) maju najslabsieho trenera

Reagovat
vodka

ten tým je fakt sračkový, ok jsou stopeři a Snodgrass, který by neměl místo asi v žádném týmu první poloviny tabulky...

Reagovat
cristiano.K.

nemá, tak to zvládni.

Reagovat
Busby babes

OT: Westworld Dobrej konec.

Reagovat
Busby babes

ale o cem ma byt druha serie mi teda neni jasny.

Reagovat
kiwwi

nechcem pisat spoiler ale jak ti po takom zavere nemoze byt jasne, o com bude druha seria

Reagovat
Busby babes

za par dni se k tomu vratim a odepisu, at nespoileruju. Protoze jedinej logickej nasledek pro me, by trval tak jeden pulhodinovej dil a cokoliv jineho bude strasne natahovane a nedokazu si predstavit nejake reseni, ktere nebude delane strasne na silu. . Ale tak necham se prekvapit.

Reagovat
patas92

SPOILER Bernard si vytvoří klon z Forda a pro změnu teď bude 8 epizod tahat za nos on jeho. Pod vedením Dolores pak společně postaví milion overpowered robotů a ovládnou svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl poslední díl? Čekám až to skončí, abych si to mohl pustit najednou.

Reagovat
Busby babes

jj, ted jsem dokoukal finale. to ma hodinu a pul, takze spis celovecerak. Me treba prubeh serialu chvilema az nudil, ale finale se mi libilo hodne, tim to dost zachranili. Alespon pro me, vetsina ostatnich je odvarena prubezne porad.

Reagovat
patas92

Podle mě chyba. Kdybych to chtěl sjet najednou, tak se tutově nedostanu ani k 5. dílu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vím do čeho jdu, vím že to je někdy pomalejší a nic se tam neděje. Navíc, když už takhle něco rozkoukám, tak to většinou dokoukám až do konce. Počet seriálů, který mě vyloženě tak nebavily, že jsem se na ně vykašlal po pár dílech, je fakt málo. Naposledy to byl málem Luke Cage, ale toho jsem nakonec nějak přetrpěl až do konce.

Reagovat
patas92

...btw. zrovna Luka Cage sem nedokoukal, no

Reagovat
Busby babes

asi tak. pulka dilu mi prisla docela nudna. Finale to pro me dost zachranilo.

Reagovat
r.mrazik

Konec dobrý...jen ta linka s Maeve byla na pěst scénáristovi

Reagovat
j_mrazik

OT: Fantastická zvířata a kde je najít.

Byl jste na tom někdo? Za mě to byla vcelku nuda.

Reagovat
EXoRcIsT

je to k......a velka slabota keby sa to mozno odhoravalo normalne v anglicku tak by to bolo fajn a ten SPOILER depp SPOILER na konci tiez vyzeral cudne mohli tam nechat normalne Farella

Reagovat
FUnk

sklamani....

Reagovat
niflheim

Pro oči dobré, ale jinak poměrně hluché... zkus to někomu popsat a odpovíš si sám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele