14. kolo
03.12.2016 16:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Watford FC 3:1

Pamatujete na tu nedávnou dobu, kdy se měl West Bromwich potácet v krizi a nedařilo se mu zaboha skórovat? Inu, takové časy jsou zjevně definitivně pryč. Albion uhrál třetí výhru ve čtyřech kolech a posouvá se už na šestou příčku. Ano, šestou, a po tomto kole budou nejhůře sedmí...

Jakkoliv nicméně výhra 3:1 působí na WBA nezvykle dominantně, zdání celkem slušně klame. Watford si vytvořil 18 střeleckých příležitostí v porovnání s jedenácti a před červenou kartou pro Pereyru z 84. minuty na defenzívu soupeře pořádně tlačil, že to až vypadalo na srovnání skóre na 2:2. Sám Pereyra koneckonců v jednom momentě unikal sám na Fostera, který krom toho likvidoval i Okakovu střelu.

Pereyrovo agresivní postrčení Jamese McCleana vedlo až k intervenci trenéra Waltera Mazzarriho a značně znehodnotilo jinak poměrně kvalitní utkání, které vzápětí v nastavení završil třetí brankou svého WBA Matt Phillips a odmítl tak reálné komplikace poté, co v 60. minutě šajtlí vstřelil kontaktní gól Kabasele.

Udělaný křídelník měl prsty také v předešlém, vítězném gólu svého týmu, když se ve 34. minutě podílel na signálu při přímém kopu - Phillips překročil balon, Morrison ho předal Bruntovi a tomu pomohla teč soupeře. Standardní situace šly obecně WBA k duhu - první branku zápasu po čtvrthodině hry vsítil Evans po Bruntově rohovém kopu a Baggies tak oslavili už svou sedmou letošní trefu z takové situace.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Hardwell

1:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele