Premier League - souhrn 13. kola

24.11.2017, 22:53, aktualizováno 26.11.2017, 18:54
Komentáře a souhrny
Manchester City veze body ze hřiště Huddersfieldu a zůstává neohroženě na špici. Liverpool v souboji s Chelsea sahal po třech bodech, nakonec se ovšem musí smířit jenom s remízou 1:1. Manchester United si poradil s Brightonem a pojistil si druhou příčku tabulky. Těšit ho může i jeden výsledek z Londýna, Tottenham totiž jenom remizoval s West Bromwichem Albion, před Tottenham se navíc dostal Arsenal...

Huddersfield Town - Manchester City 1:2

26.11.2017 17:00

Góly: 45+1. Nicolás Otamendi (vl.) - 47. Sergio Agüero (pen.), 84. Raheem Sterling

Huddersfield Town se za mohutného povzbuzování svých fanoušků udatně bil s favoritem a po první půli nad ním dokonce vedl, ale Manchester City nakonec i díky střídajícímu Jesusovi dokázal otočit vývoj utkání.

Manchester City se chystal na ošemetnou půdu nováčka, kterému se zatím poměrně dobře daří. Přesto málokdo pochyboval, že by mohl hrát vyrovnanou hru s rozjetou mašinou hlavního strojvůdce Pepa Guardioly. Zvláště, když hostující nasadili hvězdy jako Kompany, De Bruyne, Silva, Sterling nebo Agüero se Saném. Na lavičce přitom byli připraveni Bernardo Silva nebo Gabriel Jesus.

Domácí postavili houževnatou obranu vedenou Smithem, Schindlerem, Malonem nebo Incem s Mooyem. Ofenzivní momenty měl vepsány v popisu práce Depoitre podporován van La Parrou. Právě ten se ve druhé minutě snažil přejít přes bránícího Walkera až do šance, ale bek Citizens s ním neměl pochopení. Leroy Sané se o pár chvil později snažil kombinovat s De Bruynem, ale obránci domácího celku jim v tom zabránili.

Stadion Johna Smithe vytvářel parádní atmosféru a obě jedenáctky mu s díky vracely podporu dějem na hřišti. Kevin De Bruyne rozehrál volný přímý kop centrem za obranu na Sergia Agüera, který hned vstřelil gól, jenže jeho radost měla krátkou expirační dobu - ofsajd. Raheem Sterling obdržel balón, prošel přes obránce a málem se už dostával do šance, nicméně ho na poslední chvíli zastavil Malone.

Citizens pokračovali ve své klasické kombinaci a agresivním napadání. David Silva vyslal do šance Leroye Saného, který ještě hledal Agüera. Zkušeného Argentince však zastavil bránící Jonas Lössl. Po třiceti minutách si míč našel útočník Depoitre a podařilo se mu dokonce projít přes Otamendiho, jenže na poslední chvíli za něj zaskočil Kompany a odvrátil balon. Sergio Agüero na druhé straně také neuspěl, protože po nádherné akci Davida Silvy pálil kvůli teči mimo!

Citizens přidávali na tempu a rychlosti. Když to nešlo kombinací, pokusil se brankáře domácích překonat ranou z dálky Nicolás Ootamendi. O chvíli později se neprosadil ani Sergio Agüero, který dostal krásnou nahrávku. Brankář Lössl čaroval a ke konci první půle vychytal také Agüera. Po něm dorážel do brány Raheem Sterling, jenže minul!

Krátce před koncem první půle udělili domácí svému slavnějšímu soupeři pořádnou lekci z produktivity. Rohový kop Inceho si totiž po teči vrazil do vlastní brány Nicolás Otamendi a nechtěně rozjásal nacpané tribuny John Smith‘s Stadium - 1:0!

Překvapivý stav ale netrval moc dlouho. Prakticky hned po návratu ze šaten se favorit cpal několikrát do zakončení a dvě minuty po startu druhé půle se dočkal. Raheem Sterling si naběhl do vápna na nádhernou nahrávku z první od Silvy a po kontaktu s Malonem upadl! Píšťalka hlavního arbitra označila jasnou penaltu, o kterou se pohodlně postaral Sergio Agüero - 1:1.

A hosté neustávali. Příliš často se ale uchylovali k zákrokům za hranou či teatrálním pokusům o odpískání další penalty. Sudí Craig Pawson, aby si uchoval svou autoritu i důstojnost, začal udělovat karty, aby chování obou jedenáctek trochu utlumil. Zatímco Manchester se soustředil především na tlak a kombinační hru, domácí napjatě očekávali každou příležitost k brejku.

S přibývajícím časem se hostím ztrácela vidina tří bodů, a tak dal manažer Guardiola deset minut brazilskému kanonýrovi Gabrielovi Jesusovi v naději, že jej Jesus spasí. A třebaže neskóroval, měl k tomu hodně blízko. Brankáře Lössla sice ve skluzu nepřekonal, jenže míč se od něj odrazil k Raheemu Sterlingovi a ten už si poradil! Manchester City otočil skóre utkání a ukončil pohádku Huddersfieldu!

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 0:1

26.11.2017 15:00

Góly: 90+2. Alexis Sánchez (pen.)

V loňské sezoně londýnský Arsenal v obou vzájemných duelech s Burnley ukořistil všechny body zásluhou vítězného gólu po vypršení základní hrací doby, a přesně totéž se opakovalo do třetice. Vše již nasvědčovalo tomu, že Clarets na Turf Moor po kvalitním výkonu uhájí navzdory úbytku sil bezbrankový stav, jenže v poslední minutě dvouminutového nastavení zařídil Kanonýrům důležitou výhru 1:0 úspěšně proměněným pokutovým kopem Alexis Sánchez.

Za dychtivé podpory domácích fanoušků se hráči Burnley na svého soupeře od úvodních minut nebojácně vrhli a testovali obranu Arsenalu jedním ostrým centrem za druhým. Největší šanci první půle si ovšem Clarets vybojovali ziskem míče na polovině hřiště po zaváhání Bellerína, z čehož vzešel rychlý protiútok a povedené zakončení Johanna Gudmundssona. Ten naznačením střely oklamal stínujícího Monreala a vypálil na Petra Čecha tvrdou ránu, kterou k úlevě českého gólmana zastavila přední tyč.

Odpověď Arsenalu neměla dlouhého trvání. Jen pár minut po Gudmundssonově nebezpečném pokusu vyzrál Alexander Lacazette na levé straně hřiště na Tarkowského a přízemním centrem vybídl ke střele nabíhajícího Aarona Ramseyho. Velšský záložník však skákající míč v obtížné pozici netrefil podle svých představ a z nadějné pozice branku přestřelil.

Neúprosný boj ve vysokém tempu pokračoval i nadále a natěšené tribuny Turf Moor bouřily při každém zisku míče domácího týmu. Zatímco Arsenal se zmohl jen na nepřesné ostřelování z uctivé vzdálenosti, Burnley do přestávky ještě jednou zahrozilo přímým kopem Robbieho Bradyho. Petr Čech ale proti kroucené ráně pod břevno zvládl zakročit a postaral se tak v poločase o bezbrankový stav.

Po změně stran již byl na trávníku k vidění jiný obrázek. Burnley upustilo od vyčerpávajícího napadání a v hlubokém defenzivním bloku trpělivě přečkávalo nastalou herní dominanci Arsenalu. Právě v těchto chvílích byla nejpatrnější absence Mesuta Özila, jehož z nominace vyřadila nemoc. Domácí defenziva tak bezpečně potvrzovala, proč aspiruje na čtvrté čisté konto v řadě, a brankář Nick Pope s výjimkou Lacazettovy nedůrazné střely ani nemusel zasahovat.

I vzhledem k pouhému dvouminutovému nastavení se zdálo, že utkání dospěje k remíze, ovšem Arsenal proti čím dál unavenějšímu soupeři stihl podniknout ještě jednu akci, která konečným výsledkem řádně zamávala. Centr na zadní tyč posunul nehlídaný Kolašinac k Aaronu Ramseymu, jenž po zákroku Tarkowského padl k zemi a sudí Lee Mason nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu.

Obřího tlaku rozhodnout zápas se zhostil Alexis Sánchez, a to na výbornou. Jeho tvrdou přízemní ránu nedokázal Pope zastavit, přestože vystihl směr letu míče, díky čemuž Arsenal stejně jako loni dramaticky gólem v nastavení ukořistil na Turf Moor velecennou výhru 1:0. Kanonýři se tak v tabulce posunuli na čtvrté místo před Liverpool i Tottenham a za třetí Chelsea zaostávají již jen o jeden bod.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 4:1

26.11.2017 14:30

Góly: 18. Dušan Tadić, 52. Charlie Austin, 58. Charlie Austin, 87. Steven Davis - 45. Gylfi Sigurdsson

Naprostý zmar Evertonu nezná konce. Karamelky totiž znovu prohrály, když nezvládly duel na půdě Southamptonu, který zvítězil vysoko 4:1. Hosté se tak i nadále krčí jen pár bodů nad sestupovými vodami.

První příležitost si vypracovali fotbalisté Southamptonu, když se k odraženému míči dostal Austin, ovšem svou ranou vysoko přestřelil. Tentýž hráč trefil o pár minut později po centru Tadiče tyč Pickfordovy branky. Dvě varování však hostům nestačila a tak zákonitě přišel trest - to se domácí parádním způsobem vymanili z tlaku, následně poslal Bertrand parádní míč za obranu Evertonu a Tadič si již ve vyložené šanci věděl rady.

Everton se dlouho k ničemu nedostal, ovšem z prvního výraznějšího ohrožení se mu podařilo srovnat stav - Sigurdsson se za pokutovým územím uvolnil a přehodil si míč na svou pravou nohu, načež pak parádní střelou o břevno překonal bezmocného Forstera.

Everton však remízu neudržel dlouho, po přestávce totiž přesný centr Bertranda našel na bližší tyči nabíhajícího Austina, který hlavičkou strhl vedení opět na stranu Southamptonu. O pár minut později se síť za Pickfordem vlnila znovu, přitom šlo vlastně o kopii druhé branky - jen v roli centrujícího hráče se tentokráte ocitl Tadič, autor branky byl pak totožný.

Definitivní podobu výsledku stanovil tři minuty před koncem řádné hrací doby Steven Davies, který se po zpětné přihrávce Warda-Prowse opřel do míče a uklidil jej přesně za tyč hostující svatyně. Southampton tak svého soka po jednoznačném průběhu přehrál vysoko 4:1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 1:1

25.11.2017 18:30

Góly: 65. Mohamed Salah - 85. Willian

Šlágr kola na Anfield Road dopadl nerozhodně, Liverpool s Chelsea si nakonec rozdělili po bodu. V prvním poločase byli nebezpečnější hosté, jejichž hru řídil především aktivní Hazard, ve druhé části převzali otěže domácí, které také po hodině hry poslal do vedení Salah. Za hosty srovnával pět minut před koncem šťastnou trefou Willian.

V první fázi utkání domácí kontrolovali průběh hry a měli častěji míč na kopačkách. Jako první zahrozil Momo Salah, střelou ze střední vzdálenosti však branku netrefil. Na straně druhé poslal Drinkwater do rychlého protiútoku Hazarda, ten si navedl míč na střed a ranou na bližší tyč pořádně protáhl Mignoleta. Při další nebezpečné akci si oba hráči Chelsea své role vyměnili - Hazard se odhodlal k další sólo akci, na jejím konci vyslal precizní kolmici na nabíhajícího Drinkwatera, jemuž šanci zmařil včasným vyběhnutím Mignolet.

S projektilem z hranice vápna neuspěl ani Zappacosta a po jednom z rohových kopů se před brankou domácího celku strhl pořádný závar, ovšem ani Morata, ani Bakayoko se ke kvalitnímu zakončení nedostali. A když se na druhé straně neujala ani Salahova kroucená střela, odcházelo se do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém dějství byl nebezpečnější Liverpool, Chelsea byla zatažena na vlastní půlce a k rušivým kontrům se dostávala málokdy. Po jednom z mála takových se po tečovaném centru Zappacosty k míči prodral Morata, břichem jej však nasměroval pouze mimo. Po hodině hry se do velké příležitosti dostal Sturridge, jeho zakončení však na poslední chvíli zablokoval Azpilicueta. Tentýž hráč však již nic nezmohl se situací o pár minut později. To se totiž Coutinho nebojácně rozběhl mezi obránce, pasem, který trestuhodně nezvládl zachytit Bakayoko, našel Chamberlaina, ten přiklepl Salahovi, který se již tváří v tvář Courtoisovi nemýlil.

Deset minut před koncem se k nebezpečné hlavičce po rohu Coutinha prodral Wijnaldum, belgický brankář však byl pozorný. Hosté se logicky víc tlačili do ofenzivy, vyložené šance si však nevypracovali, přesto byli za zvýšenou aktivitu odměněni - a to když se střídající Willian na kraji vápna uvolnil a nepovedeným centrem přehodil Mignoleta, čímž srovnal stav na konečných 1:1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Stoke City 2:1

25.11.2017 16:00

Góly: 56. Ruben Loftus-Cheek, 90+2. Mamadou Sakho - 53. Xherdan Shaqiri

Crystal Palace zaznamenalo svou teprve druhou výhru v letošní sezóně, když na vlastním hřišti přehrálo Stoke City. Vítězství se ale nerodilo vůbec lehce, domácí i inkasovali jako první a výsledek tak museli složitě otáčet.

Po pětadvaceti minutách svým spoluhráčům zle zavařil Sakho, který při pokusu o agresivní rozehralvku balón jen odevzdal soupeři, který okamžitě vysunul Shaqiriho, jehož střelu však Hennessey dokázal zlikvidovat. Na druhé straně se po centru Loftus-Cheeka k hlavičce prodral McArthur, Grant mu však tygřím skokem pod nohy příležitost zmařil.

V druhé půli nejprve Cabaye perfektní přihrávkou oslovil Bentekeho, který svou ránu nasměroval pouze do boční sítě. Poprvé tak udeřilo na druhé straně a šlo skutečně o parádní trefu - domácí ve středu pole ztratili míč, Shaqiri se okamžitě vydal do brejku, proběhl klubkem čtyř protihráčů a precizní ranou k tyči otevřel skóre.

Palace však zareagovali vskutku bleskově - hned o tři minuty později totiž centr Townsenda propadl až na zadní tyč k Loftus-Cheekovi, který chladnokrevně srovnal stav utkání.

Poslední desitiminutovka přinesla infarktovou podívanou. Rozhodnout mohli nejprve hosté - to když se po centru Shaqiriho na zadní tyči zjevil volný Shawcross, na dlouhou nohu však balón do sítě neusměrnil. O chviličku později zase Jese ve vápně našel Zouma, jehož přízemní střelu nakonec Hennessey zastavil před brankovou čarou.

Vítězná branka tak padla na straně druhé - Zaha si pohrál se svým strážcem, přetáhl centr až na zadní tyč, kde si jej zpracoval Cabaye a pohotově zakončil. Svým pokusem sice orazítkoval pouze tyč, litovat toho ale pranic nemusel, jelikož se míč odrazil přesně pod nohy Sakha, který rozhodl o výhře Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brighton & Hove Albion 1:0

25.11.2017 16:00

Góly: 66. Ashley Young

Manchester United žádné překvapení nedovolil a Brighton doma nakonec porazil 1:0. Rudým ďáblům trvalo hodinu, než poprvé a naposledy překonali brankáře Ryana. Autorem vítězné trefy se stal Ashley Young. Brighton neodehrál špatné utkání, ale branku De Gey ohrozit nedokázal.

Brighton nesehrál na Old Trafford vůbec špatnou partii. Manchesteru byl i přes větší držení balónu v podání domácího celku rovnocenným soupeřem. První poločas zas tolik výrazných brankových příležitostí nepřinesl, na druhou stranu si diváci v ochozech "divadla snů" nemohli na tempo utkání stěžovat.

Manchester United mohl jít do vedení až před koncem prvního poločasu, kdy se po Rushfordově vráceném centru na dvakrát dostal k zakončení Lukaku, jenomže belgický útočník si vylámal zuby na skvělém Ryanovi. Bohužel Lukakova šance byla vlastně jediná v průběhu prvního poločasu. Domácím příznivcům ještě zatrnulo, když se na trávník svalil Paul Pogba a chvílemi vůbec nebylo jasné, zdali bude ve hře pokračovat.

Francouzský záložník se nakonec objevil na trávníku i po změně stran a Manchester pokračoval v nastoleném trendu většího držení balónu, avšak mála brankových příležitostí. Jinými slovy, obraz hry byl ve druhém dějství totožný. José Mourinho s tím ale nemohl být spokojen a po hodině hry se rozhodl poslat na hřiště toho nejpovolanějšího - uzdraveného Zlatana Ibrahimoviće. A opravdu to netrvalo dlouho a United šli do vedení. Rohový kop Rushforda hosté odvrátili jen k Ashleymu Youngovi, jehož rána i s pomocí teče nechytatelně zapadla do branky.

Brighton se snažil o vyrovnání a nějaké náznaky šancí měl. Po skvělém průniku Bruna nedosáhli na balón Hemed s Grossem. Na druhé straně zase vybojoval roh po individuální akci Ibrahimovič a těsně před koncem po narážečce s Pogbou netrefil branku. Brighton dostal do vínku ještě pět minut nastaveného času, ale Manchester si hubený náskok dobře hlídal a závar před svojí brankou ustál.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Watford FC 0:3

25.11.2017 16:00

Góly: 19. Will Hughes, 45+1. DeAndre Yedlin (vl.), 63. Andre Gray

Newcastle pokračuje ve výsledkové mizérii, prohrál už počtvrté v řadě a klesá tabulkou stále níže. Nad jeho síly byl tentokráte Watford, který získal poprvé v sezóně své druhé vítězství v řadě a i nadále se drží v horní polovině tabulky. Do poločasu vedli hosté o dvě branky, po přestávce si pak na své konto připsali ještě jeden přesný zásah.

Ne že by domácí byli směrem dopředu tak bídní, jak by mohlo napovídat konečné skóre, jednoduše však na rozdíl od svého soupeře neproměňovali své šance. Nejprve se trefil Will Hughes, po něm si vlastní gól vsítil v nastavení první půle DeAndre Yedlin, a nakonec tři body The Hornets pečetil zhruba po hodině hry rovněž Andre Gray.

Do první příležitosti se propracoval v 11. minutě Newcastle. Ritchie si seběhl zprava blíže do středu za vápno, narovnal si míč na svou levačku a tlačil svůj pokus na bližší tyčku, nicméně zamířil jen mimo. Naopak na druhé straně Zeegelaar přihrál zleva do pokutového území, tam našel Hughese, jenž střelu z první usměrnil po zemi přesně do dolního rohu brány.

Náskok mohl navýšit jen o pár chvil později Doucouré, jenže naprosto selhal v koncovce a pravačkou vypálil pouze mimo tři tyče. Následně se osmělili opět domácí, po brejku se ocitl ve slušné možnosti Joselu, avšak jeho pokus zablokoval stoper Kabasele. Ve 36. minutě mohl Španěl skórovat znovu, z úhlu však na brankáře Gomese nevyzrál.

V nastavení pak z ničeho nic udeřil podruhé Watford. Zeegelaar se snažil svým pasem uvolnit někoho ve vápně, balón ale tečoval protihráč Yedlin, a to zrovna tak nešťastně, že ho umístil přesně na bližší tyčku. Po obrátce se pak The Magpies aspoň na vyrovnání nezmohli, ačkoli šancí si nevytvořili málo. To už však bylo v době, kdy prohrávali o tři góly.

V 62. minutě totiž Richarlison poslal přesně načasovaný centr do brankového území, kam si naběhl Gray, a ten ve skluzu překonal gólmana Elliota. V 67. minutě se nepodařilo snížit Joseluovi, jehož vychytal Gomes, aktivní byl také střídající Mitrovič, jenže Newcastlu v tomhle duelu prostě nebylo souzeno jakkoli skórovat.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:1

25.11.2017 16:00

Góly: 74. Harry Kane - 4. Salomón Rondón

Fotbalisté anglického Tottenhamu nedokázali potvrdit úlohu favorita a v domácím prostředí se rozešli smírně s West Bromwichem po výsledku 1:1. Nenavázali tak na předchozí parádní vystoupení v základní skupině Ligy mistrů na půdě německého Dortmundu, kde si po výhře 2:1 zajistili první místo ve skupině. Na ligové scéně podruhé za sebou nevyhráli a v tabulce Premier League jsou na čtvrtém místě se čtyřiadvaceti body o bod za třetí Chelsea.

Hosté dokázali naplno bodovat pouze v úvodních dvou kolech, své čekání na vítězství tak protáhli už na jedenáct duelů v řadě za sebou. Nicméně vzhledem k síle soupeře má pro ně remíza cenu zlata, neboť Albion alespoň přerušil svou nelichotivou bilanci čtyř porážek v řadě za sebou. Momentálně mu patří sedmnáctá příčka s jedenácti body a před sestupovou pozicí West Hamu United je pouze o bod.

West Bromwich měl naprosto skvostný vstup do zápasu a už po čtyřech minutách se dostal do vedení. Po zaváhání domácích ve středu hřiště přihrál Livermore do běhu na Salomóna Rondóna. Ten na pravé straně pokutového území přetlačil v osobním souboji obránce Sáncheze a poté po zemi zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci. Brankář Lloris zůstal stát jako přikovaný před brankovou čarou. "Kohouti" mohli srovnat po necelé půl hodině hry.

Hvězdný kanonýr Hotspur Harry Kane si udělal místo hned mezi třemi protihráči a poté vystřelil z nějakých dvaadvaceti metrů, pravou tyč minul jen o několik decimetrů. Ve 32. minutě to z dvaceti metrů zkusil Heung-Min Son a jeho kroucenou ránu dokázal brankář Foster parádně odvrátit na rohový kop. V dalším průběhu se hosté výborně bránili a soupeře téměř k ničemu nepouštěli, jenomže v 74. minutě z ničeho nic srovnal Kane.

Čtyřiadvacetiletý útočník vsítil svůj devátý ligový gól v této sezóně a dostal se do čela tabulky střelců nejvyšší anglické soutěže. Tentokráte si naběhl do předbrankového prostoru po pasu Alliho a u bližší tyče jemnou tečí uklidil míč do sítě mezi nohama Fostera. V páté nastavené minutě mohl rozhodnout Rondón, jenž po rychlém přečíslení a vodorovné nahrávce od Phillipse zakončoval ve skluzu před Llorisem, avšak prostor tří tyčí zhruba o metr netrefil.

Více informací k zápasu

Swansea City - AFC Bournemouth 0:0

25.11.2017 16:00

Góly: -

V určitě lepším rozpoložení byl před tímto duelem Bournemouth, který v posledních čtyřech kolech hned třikrát naplno bodoval, tentokráte ale musel být s konečnou bezbrankovou remízou spokojený. Swansea, kterou porazil v uplynulých třech vzájemných zápasech, totiž především ve druhém poločase měla ke třem bodům určitě blíže.

Je pravda, že hned ve dvou případech domácím možná i uškodil hlavní rozhodčí Attwell. Nejprve jim totiž v závěru prvního poločasu neuznal vstřelenou branku a v závěru druhého dějství nenařídil v jejich prospěch penaltu. Minimálně se jednalo o situace, které byly sporné a určitě se daly vyřešit jinak, než jak k nim hlavní arbitr nakonec přistoupil.

Velšský klub vstoupil do utkání hodně zostra, z pravé strany pokutového území vypálil Ayew a jeho pokus skončil možná trošku překvapivě na brankové konstrukci. Jinak však toho první dějství opravdu moc nenabídlo. Oba týmy kupily chyby v rozehrávce, vymyslet nějakou kloudnější akci byl problém. Chyběla jim prostě jakási fotbalovost.

Takže nepovedená střela Martina Olssona ze 36. minuty nebo ta od Renata Sanchese byly vlastně jedněmi z mála vzrušujících momentů. Do daleko nebezpečnější pozice se ve 43. minutě následně propracovali hosté. Pugh zleva našel svou přihrávkou Kinga, ten zakončil z první, avšak pouze doprostřed brány, kde stál připravený gólman Fabiaňski.

Těsně před obrátkou pak přišel na řadu onen první moment, po němž většina na stadionu Liberty Stadium spílala muži s píšťalkou. Poté, co ve vápně nevystřelil dobře Renato Sanches, aspoň sklepl hlavou míč do pokutového území pro Bonyho, a ten ho uklidil pod břevno. Zřejmě kvůli nějakému faulu však tahle trefa nakonec neplatila.

Ani ve druhé půli se obrázek hry příliš nezměnil. Ačkoli The Swans byli směrem dopředu o něco aktivnější a existovaly pasáže, kdy svého protivníka dostali pod nemalý tlak, vyložené tutovky si vytvořit nedokázali. Tedy až na závěrečnou desetiminutovku, která byla možná tou nezajímavější částí tohoto bezgólového střetnutí.

V 83. minutě trestuhodně selhal v koncovce náhradník Fer. Z levé strany si to naštrádoval do vápna, odtud nepřekonal brankáře Begoviče, a následnou dorážku poslal místo do poloodkryté brány jen mimo. V pokutovém území pak padl ne vlastní vinou Abraham, domácí mohli klidně zahrávat desítku, ale Attwell na bílý puntík prostě neukázal.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 1:1

24.11.2017 21:00

Góly: 45. Cheikhou Kouyaté - 8. Mark Albrighton

David Moyes si v roli kouče fotbalistů West Hamu připisuje první bodový zisk! Jeho svěřenci totiž s předminulým mistrem z Leicesteru uhráli remízu 1:1, když na brzký gól Albrightona odpověděl těsně před pauzou Kouyate.

Kladiváři si jistě přáli do utkání vstoupit co nejlépe, bohužel už po osmi minutách bylo jasné, že se jim něco takového pranic nevydařilo. To totiž po levém křídle pláchl Vardy, zpětnou přihrávkou našel volného Albrightona, který v pádu uklidil míč přesně do protipohybu zkoprnělého Joa Harta.

Fotbalové krásy střetnutí v následujících minutách moc nenabídlo, diváci tak mohli pouze mudrovat nad množstvím technických nedostatků a pokažených přihrávek. Tuto hluchou pasáž utnul až po pětadvaceti minutách hry Lanzini, který do šestnáctky vyslal parádní centr z volného přímého kopu, který nikým neatakován prolétl až na zadní tyč. Schmeichel byl však u své tyče včas a míč dokázal vytěsnit. Osm minut před přestávkou si na centr z levé strany naběhl Carroll, dostal se i k zakončení mezi stopery, ovšem koncovku vyřešil prachbídně, když branku netrefil o dobrých pár metrů.

West Ham se ale vyrovnání přece jenom dočkal ještě do poločasu - to si na rohový kop vyskočil nejvýše Kouyate a ani zoufalá snaha Simpsona na brankové čáře již hosty od inkasování neuchránila.

V druhém dějství už byl West Ham tím o něco aktivnějším družstvem. Po hodině hry pláchl po levé straně Masuaku, jeho přízemní střelu však Schmeichel pokryl. O chvíli později se po centru Lanziniho dostal k zakončení Arnautovič, svou hlavičku však nenamířil přesně.

Deset minut před závěrečným hvizdem domácí příznivce pořádně vyděsil Masuaku, který na hranici vlastního pokutového území hloupě přišel o balón a vybídl ke skórování Vardyho, kterého však o příležitost připravil brilantní obranný zákrok Reida. A když si v nastavení cestu do sítě nenašly ani parádní nůžky Ayewa, rozdělily si oba celky po bodu za remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City13121042:837
2.Manchester United1392228:629
3.Chelsea FC1382324:1126
4.Arsenal FC1381423:1625
5.Tottenham Hotspur1373321:1024
6.Liverpool FC1365225:1823
7.Burnley FC1364312:1022
8.Watford FC1363422:2121
9.Brighton & Hove Albion1344513:1416
10.Southampton FC1344513:1516
11.Huddersfield Town134369:1915
12.Leicester City1335517:1914
13.AFC Bournemouth1342711:1414
14.Newcastle United1342711:1714
15.Stoke City1334616:2613
16.Everton FC1333713:2812
17.West Bromwich Albion1325610:1911
18.West Ham United1324712:2610
19.Swansea City132387:159
20.Crystal Palace132298:258

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (701)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Čykaui Kujaté beast z fify

Reagovat
smazaný uživatel

Taká kopa nepresných centrov, ako dnes posielali hráči WHU, sa len tak nevidí...

Reagovat
Whitemedia

Moyes efekt

Reagovat
Wat

Jednou to musí vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Dnešní výkon byl tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

česť, neviete ako to bude tento rok s FM18 ? bude či nebude crack ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Ae na jednu stranu to chápu. Ta série se fakt nevyplatí kupovat každý rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně se to nevyplatí, přesto mám vždycky nějakou slabší chvilku, většinou někdy na jaře, kdy to mají zrovna ve slevě, tak to koupím. A pak zjistím, že tam ti debilové zase skoro nic nezlepšili. Klasika.

Podle mého Steam profilu - http://steamcommunity.com/id/ownycz/games/?tab=all

FM 2012 - 370 hodin

FM 2013 - 322 hodin

FM 2014 - 425 hodin

FM 2015 - 8 hodin

FM 2016 - 47 hodin

FM 2017 - 35 hodin

Pro mě už ta hra asi ztratila kouzlo a nevím, co by museli všechno vylepšit, aby mě to zase pořádně chytlo.

Reagovat
icemike

Rok 15 jsi měl statnice nebo holku?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsem začal chodit do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Jsem myslel, že to většina lidí hraje právě v práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
icemike

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis jestli se tam uz da nakladat s penezma, ktery behem kariery vydelas?

Reagovat
oddy

Ne

Reagovat
bobis21

a co bys s tím chtěl dělat?

Reagovat
fenixLFC

minat na pokuty za kritiku rozhodcov, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tech moznosti je spousta. Libilo se mi jak ve football manageru jsi mel moznost se ozenit, mit deti, kupovat si baraky a auta. Takova prijemna moznost navic. Nebo by stacilo treba ze by sis mohl koupit vlastni klub, pripadne dat financni dar. Mi nerikej, ze za ty roky to neslo posunout timhle smerem.

Reagovat
bobis21

já prostě nevidím důvod tam cokoliv z těch zmíněných věcí přidávat. Když hraju FM tak ho hraji kvůli úplně jiným věcem než je kupovaní baráků. Už tak je ta hra docela na dlouho a ještě tam přidávat další "zdržující" věci

Reagovat
smazaný uživatel

A ja ho vidim. Do doby nez to tam nepridaji, tak uz FM hrat nebudu, protoze je to kazdej rok stejny.

Reagovat
bobis21

tak já si taky nekupuji každý rok (jen sudé ročníky). A přidávat tam takové zbytečnosti určitě nebudou, takže už to prostě hrát nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam s tim problem, ale je to skoda.

Reagovat
bobis21

já pořád nechápu co navíc by ti to přidalo ... ve FM jde přeci o to vyšperkovat si taktiku, objevit skvělé talenty (nebo vychovat), vybudovat tým atd. - fakt jsem si při hraní FM nikdy neřekl, že bych si tam chtěl koupit auto nebo mít děti (děti mimochodem ve FM mít můžeš - je tam nějaká šance že se ti syn objeví v juniorce )

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz jsem nejakou dobu hral oboji, tak me ta mozbost ve football manageru proste bavila. Mohl sis kupovat nemovitosti, obchodovat na burze a to vsechno jako doplnek trenovani a vedeni klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

The Sims...To bude hra pro tebe

Reagovat
fenixLFC

Si kup sims

Reagovat
smazaný uživatel

V sims mam moznost vest fotbalovej klub ve kvalite FM?

Reagovat
fenixLFC

Tak vidis o com je fm...nie o nejakych domcekoch a picovinach

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

To ze si v FMku vydelavas penize a nemuzes s nima nic delat, je dost zasadni chyba. Nemas ani motivaci vyjednavat o lepsi smlouve. Jak jsem psal vys, proc by sis nemohl sam koupit celej klub a vest ho jako majitel? Vsechno by v dnesni dobe melo jit. Navic ty by sis mohl hrat furt dokola to same co doted. Mne by ten dalsi pohled naprosto vyhovoval.

Reagovat
bobis21

ty peníze ve smlouvě význam mají - vyšší smlouva např. snižuje šanci že tě vyhodí

Reagovat
fenixLFC

lebo je to manager nei owner hocijaky klub mozes stale manazovat tak co riesis. okej potom by si si myslel ze po konci kariery by si chcel vlastnit strip klub alebo prepadavat banky alebo byt spion...to vsetko ta hra ma mat? je to simulator manazera a manazovania klubu nie zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Idealne ano. V cem by to tobe vadilo?

Reagovat
fenixLFC

ze to nie je hra o tom? radsej nech sa autori sustredia na to podstatne nez na rozne sracky okolo co zaujimaju iba par takych ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je rok od roku stejna. Nevim na co se tak maji soustredovat. Nikdo by ti nenutil, abys to hral.

Reagovat
fenixLFC

neviem na co sa maju sustredit rovnako ako teba nenuti aby si to hral ked sa ti to nepaci

Reagovat
r.mrazik

Tak na tohle mas the sims ne?

Reagovat
r.mrazik

Aneb kdyz se neprecte cely vlakno

Reagovat
smazaný uživatel

boha

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že tam ten tvůj plat je úplně k ničemu a nic tě nemotivuje k jeho vyjednávání, aspoň na úplatky rozhodčích by se to mohlo použít

Reagovat
j_mrazik

K tomu si musíš pustit The Sims.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nevi. Lonskej rocnik byl cracknutej po vic jak pul roce.

Reagovat
fenixLFC

Si to kup

Reagovat
smazaný uživatel

kašli na hry

Reagovat
smazaný uživatel

menej chlastat a hulit a usetris na origos ... mam vsetky od 2000 a ohladom ownyho, zalezi od uhla pohladu, mna to bavi stale rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

keď si kúpim hru tak ma nebaví vôbec ... prípadne sa mi zhnusí ... čiže radšej takto

Reagovat
smazaný uživatel

menej chlastat a hulit co to je za rady tvl. ještě menej vzduch dychat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, West Ham, West Brom, ideálny zostupujúci.

Reagovat
johan14

CP zachráni už len zázrak, a Lester ešte je tiež na dostrel.

Reagovat
tony223

Crystal Palace a Swansea sestoupí. West Ham se zachrání. Po včerejšku tomu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace určite nezostúpi máju kader na top 10 a obranu lepšiu jak liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne.

Reagovat
nani92

3 body a čísté konto, čo viac si priať

Reagovat
Cobra

Nejhorší výkon Eriksena u nás.

Ale posledních cca 30 minut mě bavilo.

Reagovat
Mates_Matesović

Po gólu jsem začal věřit, že to otočíme. Posledních 15 minut strašná bída, West Brom v nastavení 2 šance a my ani hovno. Nesnáším je, spolu se Stokem by mohli táhnout do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

S poslednou vetou

Reagovat
mithro

suche tricko

Reagovat
alcantara

Arsenal pred Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

WBA sú hovna a prajem im zostup. My na facku, Eriksen je najhorší hráč na ihrisku a odohrá 90 minút. Od repre pauzy je úplne mimo, proti Leicestru na lavičku.

Reagovat
Bandita_Harry

sa vystrielal

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

S Allim mi dluží 90 minut života.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska určitě, by místo něj zahrál líp midfield maestra i Nyom.

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nevros

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Tohle se ti v budoucnu určitě nevymstí.

Reagovat
Le Gunner

Tak to už je silná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
twelwer

Reagovat
Gunner14

Rondon ta tutovka na konci

Reagovat
Whitemedia

Wow, tak labutě tu jednu střelu na bránu nakonec stihly.. to se dostáváme na neuvěřitelných 24 střel za 13 zápasů

Reagovat
ZB 07

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

muj post po zapase s Dortmundem...

Super bezvýznamná vyhra ... teď už jen doma remizovat s west bromem

Reagovat
bobis21

Vydra hattrick - celkově už 11 ligových gólů v této sezoně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
FCSL

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, jak můžeme z 23 střel dát jenom 1 gól. A tak je to pořád, stačí, aby soupeř nechtěl hrát fotbal a my gól prostě nedáme. Hra je moc předvídatelná, i já u televize vím, komu přihrávka půjde a co s ní udělá. Další věc je, že naše standardky jsou úplně k hovnu. Fakt by měli před každým zápasem pouštět varování, že fandění Spurs škodí zdraví.

Reagovat
Infernoqt

Jak se chtěl pochlubit, že má televizi

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Counter

Pro spoustu lidí je už bohužel pozdě.

Reagovat
PP

tak to můžeš z fleku k nám!

Reagovat
Mastný Chobot

fandenie Spurs je práveže až dôsledkom poškodenia zdravia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit Spurs je jako se zenit. Oboji skodi zdravi

Reagovat
tony223

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard dnes rozhodne.

Reagovat
Counter

Unprompted, Poch brings up Wembley. "It’s true it’s different to WHL, that is our reality and we cannot escape it."

Už i Poche věří na kletbu

Reagovat
smazaný uživatel

tebe ten blábol ještě nepřešel?

Reagovat
Counter

Že budete ve Wembley oproti loňské poslední sezoně na WHL poloviční? To mě ani v dohledné době nepřejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund dnes dokázal, že 4:0 v poločase je dvakrát tak zrádnější než 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

"Bombarďák Vydra" to mě rozesmálo 2.anglická mu sedí, to je strop...

Reagovat
Mates_Matesović

Tak jestli je jeho strop 5. nejlepší liga světa, tak dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

5.nejlepsi Liga nekopu, taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze Derby by melo problem i s letosnim prumernym klubem nasi ligy Spartou.

Reagovat
vicinda07

Eriksen nas najslabsi hrac poslednych asi 10 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs děte do prdele s timhle

Reagovat
stiflerovamama

Toto ide na vrub Kloppovi, sorry ale vyhrame 1:0, od golu sa zase nechame uplne zatlacit, Chelsea tam posle cerstvych hracov a my vystriedame v 83. min po tom co dostaneme gol ? Pritom Milner, Coutinho, Ox uz jasne nevladali. Neskutocne do pice, som nasraty este viac ako po Seville ....

Reagovat
Setwo

Klopp je proste curak ako som ho mal rád tak teraz mi leze na nervy , po zápase mu aj Mane picpval určite lebo chcel ísť na plac skôr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No neustrazit 3:0 so Sevillou tak s Chelsea 1:1 je este ok, asi.

Reagovat
Svatej

Celkem i věřim tomu, že Pepe by tu naši sestavu naskládal přesně tak, jak jsme dohrávali. Pedro na WB, Csc Kanté střed, vepředu dvě křídla. My ale ne, my radši budeme 75 minut sledovat, jak dvě lemry urpostřed hřiště neudělají krok navíc, nejsou schopné si dát přihrávku, změnit pozici a zas přihrát a ani vlastně nic jinýho. Zappacosta mimořádně tragédil, takovej výkon jsem u hráče Chelsea už nějakou dobu neviděl.

Díky aspoň za ten bod, jsem každopádně brutálně zklamanej. Do 80. minuty jsme snad pořádně nepřekročili půlku na víc jak minutu, fakt hrozně nnudnej a trapnej výkon. To 3-5-2, se mi zdá, funguej jak na týmy, který nechtějí hrát fotbal..

Reagovat
Setwo

picii nechápem co tam nedal Lallanu a Maneho skôr alebo aspoň jedného z nich..

Reagovat
smazaný uživatel

asi ich chcel striedat v 90+2 za stavu 1:0 aby zdrzoval

Reagovat
Setwo

jasné najlepšie oboch naraz.. jedno striedanie si mal nechať ale Mane mal ísť na plac v 75 minúte aby sme pripadne dali gol z protiútoku

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co vymyslal

Reagovat
Snatus

Alonso dneska při běhu vypadal, že má zataženou ruční brzdu. To je neuvěřitelné, jak pomalý ten hráč je.

Reagovat
pingla

Díky kloppe, jsi bůh

Reagovat
monty25

Dneska to sice Liverpool neměl tak dobře rozehrané jako v úterý, ale stejně se to mělo dotáhnout. Místo dvou výher tenhle týden zbytečné dvě remízy. Tak aspoň Ox v základu a asistence.

Reagovat
blade115

Bod v pohodě. Teď nás prakticky až do konce února čeká pohodový los, krom zápasu na Emirates. Tak snad toho využijeme.

Reagovat
John Obi Mikel

jj, hlavně už žádné Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zasloužená remíza. Bakayoko a Zappa měli jít dolů o dost dřív, ale bod dobrý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Slepice, Pool i Chelsea ztratila, ale nám to může bejt stejně jedno, když venku projebem s Burnley.

Reagovat
cejen13

Neházej flintu do žita.

Reagovat
Coutinho10

takhle blbe ztratit vyhru navic na konci zapasu a zahodit velkou sanci se bodove dotahnout na 3. misto, kdyz ztratili i slepice

Reagovat
smazaný uživatel

By som rád videl Hazardove štatistiky za druhý polčas. Mal som z neho veľmi divné pocity, aj keď dostal loptu, tak sa jej hneď zbavil prihrávkou. Ani sa neponúkal do kombinácie, nič. Preto sme aj v druhom polčase hrali tak hrozivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, ale prostě se na to vysral.. Nebo odešel fyzicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa ešte napadá, či za tým nebolo to nakopnutie od Salaha do lýtka, že bol možno zranený a Conte ho nechcel dať dole.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
hona.kub

LOL

Reagovat
Miguel19

Trošku zklamání, zvlášť potom, co Klopp nechal sedět Maného a Firmina.

Podle mě jsme určitě měli navíc. Šancí nebo náznaků jsme měli možná více. Na hovno bylo, že v dost těch situací byl Zappacosta, který podal neuvěřitelně slabý výkon.

Po gólu jsme dobře zareagovali (nebo se Liverpool úplně posral) a začali tlačit. Vyrovnání náhodné, ale zasloužené. Snad tento týden Wildovi pomůže.

Na druhou stranu zase velmi dobrý Christensen. Nevybavuji si výraznou chybu. Luiz už se do základu nemusí ani podívat a nevadí mi to. Hazard první půli výborný, druhou už se docela vytrácel. Trošku mi přišlo, jakoby ho ta naše hra nebavila, což se mu nedivím no.

U Cahilla mi přišlo, že si je svým místem tak jistý, až zkouší neuvěřitelný kokotiny. Nevim jak dlouho ho bude Conte hájit, ale moc mě ten hráč nebaví.

Reagovat
fenixLFC

hlavne nechapem preco ste nensadili williana alebo kohosi uz od zaciatku, toho spanielskeho kopytaka by proste roztrhal

Reagovat
Miguel19

Protože v tom 3-5-2 ho není moc kam dát.

Reagovat
spider_8

Ale u Edena mi přišlo, že odešel spíš fyzicky.

Reagovat
Snatus

Eden nebude nikdy aktivní celý zápas, prostě se ten první poločas vyšťavil.

Reagovat
RKBoy

dopredu to nebola žiadna sláva, v prvom polčase sme hrozili snád len cez Edena ,ktor zas ukázal ,že v PL nemá seberovného..šancí niekolko bolo ale finálna fáza je marná...Zappa si odmaká ,ale jeho centre sú katastrofa a i ked sa mi jeho tah na bránu páči niekedy to vyzerá ,že nič iné ani nevie a loptu tahá a tahá aj v prípade kedy je lepšie seknút a nahrat..

Baka další ležérny výkon a ešte nahrá súperovi na gol...Liverpool si v podstate nič vážne nevytvoril o to horšie ten gol bolo v strebábat..Azpi dnes najlepší výkon sezony.

teraz doma Swansea a Newcastle čo by malo byt jasných 6 bodov , vlastne do konca januára nás nič tažké až na vonkajší zápas v Arsenale nečaká,tak snád sa nakopneme na nejakú dobrú šnúru.. na titul už neverím,to si City postráži.

Reagovat
valek9610

Ale hovno City bude čekat těžký období silní soupeři očekávám,že pěkně poztrácí a ten titul tak lehce nezrobí

Reagovat
RKBoy

to sa v minulej sezone hovorilo aj o nás o takomto čase a aj po tej prehre na Spurs...je jasné ,že stratia nejaké body ,ale s takouto konzistentnostou výkonov a výsledkov ich nebude vela + už teraz majú slušný náskok ,ktorý im práve v tom období strát velmi pomože.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli City ma tezky obdobi, tak koukni na MU.

Takze City ma vse v rukou a praveze jejich soupere maji jeste tezsi obdobi.

Pokud City vyhraje nad MU v prosinci, tak podle me bude hotovo.

MU ceka predtim jeste Arsenal, coz bude dalsi pripadne ztraty za City

Reagovat
El Cid z City

Prosinec bude naprosto klíčovej, naše defenzíva je dost prořídlá, jasně,pokud vydrží kompany, půjde to nějak prorotoval, ale pokud se zraní, oheň je na střeše. Velmi pomohlo jisté první místo ve skupině, v LM může být sestava plná náhradníků, před zápasem s MU vítaná skutečnost. MU umí s arsenalem, nás čekají 2 nejtěžší soupeři..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, ikdyz letos nemam moc duveru v tom, ze Mourinho zdola Arsenal.

Navic Arsenal ted chytnul formu a jede jim to.

Reagovat
cejen13

Na to že nemá sobě rovného v druhém poločase úplně odpadnul. V prvním poločase měl geniální momenty jako vždy, ale jinak dneska Salah > Hazard

Reagovat
RKBoy

pravdepodobne odišiel fyzicky...to ale nič nemení na tom čo tvrdím ,on to už dokazuje dlhodobo,že je najlepší hráč v PL.

Reagovat
cejen13

Tak jasně no je skvělej, já ho žeru, ale tyhle výpadky ho sráží. Každopádně letos určitě nejlepší zatím není a v podstatě ta sezona kdy byl vážně ze všech nejlepší byla jenom jedna.

Reagovat
vilp

Tyhle výpadky? Taky to můžeš postavit tak, že takové "výpadky" a způsob hry Chelsea sráží samotného Hazarda.

Reagovat
fenixLFC

stiahnut hrotaka a dat tam salaha po gole na 1:0 je rposte mimo. my fakt chceme branit naskok?? ved dpc, kazdy zapas zaciname 0:1.

co ma ale sralo bol hendo. nemam problem s tym ze to nie je kreativec ked je dynamo. lenze nie je. nemam problem s tym ze na tom poste je k hovnu pretoze ho tam stavia manazer. ale dopice, ked uz tam je tak nech beha ked to je jedine co vie a nerozhadzuje furt rukami na offside alebo podobne. ked ma hrat toho posledneho zaloznika tak nech tu obranu kurva kryje aspon pritomnostou ked uz nicim inym, nie ze si vyklusava pri brejku. ja viem ze vedla seba vidi milnera ktory sprintuje a drzi s nim tempo ale fakt proste nie...

aj by som sa tesil z navratu adama kedze vlani to bol pomaly nas najklucovejsi hrac a on je stelesnenie nasho pressingu. lenze kam s nim? salah je neposaditelny, ani na ukor maneho a zaloha hendo coutinho lallana mi pride prilis riskantna...

Reagovat
redyyz

zaloha Coutinho-Lallana-Can/Milner

Reagovat
fenixLFC

To uz radsej hendo ako posledny nez milner

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley na 4 flek ..

Reagovat
spider_8

Remíza zasloužená. Liverpool byl sice po většinu zápasu opticky lepšího, ale šancí si moc nevytvořil. My jsme až na prvních 20-25 minut v druhé půli hráli docela dobře, hlavně první poločas. To jsme hráli přesně to, co na Liverpool platí, tedy zatažená obrana s rychlými přechody do útoku. Klidně jsme mohli i vést. Nakonec ale suprová reakce po gólu, s tou liverpoolskou obranou jsem dost věřil, že tam něco padne.

Akorát mě v poslední době docela štve Baka. Do ofenzivy nemá téměř žádný přínos a v obranné hře taky nic moc. Čekal bych od něj víc, jestli má tedy podle vedení nahradit Matiče. Zato Drinkwater docela v pohodě, v prvním poločase měl výborné náběhy a i defenzivně si plnil, co měl. Možná bych ho teď radši viděl v základu místo Bakayoka.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 524285295. krát: Baka nemá nahradiť Matiča.

Reagovat
Snatus

Reagovat
spider_8

A co má teda dělat? Lajnovat hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrať futbal.

Reagovat
Svatej

... nestaci mit rozdeleny CM na tvorici typy jako Fabre, behace a box2box Baka, DM Kante, AM Ozil a dalsi, ale ted budeme kazdou tu sortu rozdelovat jeste do dalsi xx podtypu a mezitypu, abychom proste nemohli nikoho srovnavat ... Baka prirozene nemuze bejt stejnej hrac jako Matic,zadni hraci nejsou stejni, ale ulohy maji proste podobny.

Reagovat
Mastný Chobot

Zajtra môžeme byť pred Tottenhamom aj Liverpoolom, ak vyhráme, to by predčilo moje celosezónne očakávania tento rok.

Reagovat
Tuxedo

Len aby tam nebolo Burnley

Reagovat
Le Gunner

vrchol podzimu

Reagovat
teenz

Reagovat
hona.kub

Reagovat
cristiano.K.

to je prostě neskutečný. I s touhle šílenou sestavou jsme měli víc ze hry. Druhá věc je,že CFC byla nebezpečnější, protože každej balon v našem vápně smrděl golem.

Proč pro bůh, nešel Mignolet po tom míči pravou rukou? Gol jasně jeho. Vypadá to, že každej zaviní pokaždé jinej průměrák (Lovren,Moreno,Mignolet). Do kdy jim Klopp bude dávat druhou šanci?

Potěšili Salah a Ox.

Reagovat
Kowe

mě potešil i Moreno, na to kolik toho odehrál v posledních dnech tak furt hobluje

Reagovat
Maresma

Ale lidem se nezavděčí, odehrál jen jeden špatnej zápas letos.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážne, že len jeden...

Reagovat
Maresma

Jde mi o to, že tuhle sezonu pravidelně patří k naším nejlepším hráčům

Reagovat
fenixLFC

co hovori viac o zvysku nez o nom

Reagovat
smazaný uživatel

To berieš teda dosť zoširoka.

Reagovat
Kowe

No spatnou mel jen tu Sevillu co tak pamatuju. Mel tam x takovych nicmoc vykonu, ale to nemuzu hejtiti, kdyz i prrsto patri k tomu prijemnejsimu letos

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Watford a 2 x Sevilla bol tragický, to máš 3 zápasy + priemerné výkony proti mancs či Spurs. To, že sú uňho nižšie očakávania ako u druhých hráčov nerobí z neho kvalitného futbalistu, aj keď sa zlepšil a pri sčítaní výkonov je stále priemerák, nič viac, nič menej... Máte krátku pamäť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

furt tam měl dva míče,který letěly za něj a smrdělo to golem, teda i stopeři v tom byli namočeni. Za mě nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších momentů z CFC-LFC bylo, jak NAVIXSPORTS přepli z anglického komentáře na španělský, takové komentování jsem nezažil+ typické gooooooooooooooooooooooo......ooool... při willianově golu

Reagovat
stiflerovamama

hej islo ma jebnut, mal som nervy, ze sme dostali gol a ten curak to este 5min krical

Reagovat
celeb

Reagovat
vilp

O tom dost pochybuji, že Hazard odešel fyzicky. Má všechno uzpůsobené tomu, aby vydržel (bez míče nemusí dělat nic). Ale pamatuji si, jak jsem dvakrát v životě dostal špičkou kopačky do lýtka a můžu říct, že to byl od soupeře nejlepší způsob, jak mě zastavit. Všechny ostatní typy faulů tak nějak rozehráním odezněly, ale bolest v lýtku byla jasně nejhorší. Sakra blbě se s tím běhá a funguje, o nějakém 100% výkonu potom nemůže být vůbec řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard completed nine dribbles vs Liverpool, more than any other player in a Premier League game this season

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko v prvom polčase určite

Reagovat
vilp

Měl osm, schválně jsem se dívat na whoscored. K tomu 3 key passes a 37 touches.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polčase bol úplne mimo. Nechápem.

Reagovat
hona.kub

hlavně je pro nás nesmírně důležitý, že i po zranění je to zas starej dobrej Eden

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koupili jste si něco ve slevách na Steamu teď? Já tam nechal sto euro...

Reagovat
smazaný uživatel

Před měsícem jsem si koupil Pillars of Eternity a ještě jsem to nebyl schopnej dohrát, přestože jsem tomu už dal 3 dny čistýho času. Mám taky v plánu v dohledné době pořídit ELEX, Fallout 4, DOOM a někdy znovu rozehrát Witcher 3, kde mi stále uniká ten poslední datadisk, který vyšel už před rokem a půl...

Reagovat
smazaný uživatel

Už elex opravili, nebo je to furt plný bugu?

Doom jsem si koupil, ten je za hubičku.

A na Fallout počkám, až se to slevni o víc než 50%

Reagovat
Snatus

Elex, proč radši neudělají nového Gothica

Reagovat
smazaný uživatel

Please no.. Poslední díly Gothic byly naprosté dno. Na jedničku a dvojku už se stejně nic nedotáhne, radši Gothic nechat v záhrobí, než to zkurvit ještě víc.

Reagovat
Snatus

taky poslední díl Gothica nedělala společnost, co má na svědomí Elex, a Gothic 1 a 2

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale dělali Gothic 3 a všechny díly Risen, ze kterých byla dobrá akorát jednička.

Reagovat
Snatus

Tak Risen byl jiný, mně třeba dvojka ani trojka nepřipadaly špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, jak vám můžou imponovat tak rozbitý hry.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli ELEX opravili, ale i tak to chci hrát, protože miluji Gothic sérii a podobné hry moc nevycházejí, kde co tomu odpustím

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na Dragons Dogma. Teď je to taky ve slevě a je to supr RPG.

Popř. Kingdom of Amalur (?).

Reagovat
smazaný uživatel

jo, letmo jsem o tom slyšel, určitě na to taky mrknu

Reagovat
smazaný uživatel

starý dobrý gothic 2

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
cejen13

Pro mě je elex hra roku i přes všechny ty chyby.I když občas mě to neskutečně rozčiluje

Reagovat
smazaný uživatel

kupte si day of defeat source a môžme zadrtiť

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si koupil kdysi CS:GO a jsem v tom tak špatnej, že mi to jen hnije v knihovně.

Reagovat
smazaný uživatel

mám day of defeat 1 na Steamu od roku 2010, nikdy jsem to nezapl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Koupeno 2008, nikdy nezapnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte někdo radši na Fortnite.

Reagovat
smazaný uživatel

TO je free?

Reagovat
smazaný uživatel

Yep.

Reagovat
mikelinos

Kdybych na to měl noťas

Reagovat
Taiger

Kup novej noťas.

Reagovat
mikelinos

tolik v pekárně nedávají

Reagovat
Taiger

Ale už nejsi pekař přece ne?

Reagovat
mikelinos

Chudej student

Reagovat
celeb

praveze Fortnite je velmi nenarocna hra a zaroven ponuka peknu animovanu grafiku.

Reagovat
mikelinos

Já to zkoušel, hru rozjezdu ale hratelny to moc není

Reagovat
Taiger

Až pošefí ranking system, tak možná, zatím tě tam nemůže nic motivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ranking systém neni ani v pubg. Ale je pravda, že to je no reward game zatím. Ale baví mě to pořád.

Reagovat
Taiger

Tak PUBG je čupící hra, která je tak slow-paced, že se to ani nedá hrát, polovina hráčů ti campí v barácích nebo v křoví a čekají, než proběhneš, aby tě mohli vysprejovat nebo snipnut.

H1Z1 je právě úplně o ničím jiným, navíc je tam ranking a mnoho dalšího.

Reagovat
smazaný uživatel

CS 1.6 + Condition zero za 1€ to nešlo odmítnout

Reagovat
Snatus

Jinak co Kingdom Come Deliverance? Půjdete do toho někdo?

Reagovat
r.mrazik

Jj,ja jim to hodil uz kdyz sli na kickstarter

Reagovat
TopinB

Taky, taky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Snad to dozraje jak dobré víno a ne jak mléko

Reagovat
r.mrazik

joo,snad jak rikas...ja tomu docela verim...vypada to zatim dost v pohode

Reagovat
Snatus

Jsem zvědavý, zda naplní to, co Vávra sliboval.

Reagovat
r.mrazik

Neco asi jo,neco zase ne...bude to nekde v pulce

Reagovat
Taiger

Kupujte H1Z1.

Reagovat
Counter

Myslím, že neodolám Divinity: Original Sin, pak mě ještě láká Long Dark.

Reagovat
smazaný uživatel

Divinity doporučuju.

Dvojka je ještě lepší. Možná si kup v Bundlu oboje.

Reagovat
Counter

jj, dvojku mám ve wishlistu taky, ale pořád je to ještě moc drahé I na zlevnění jedničky jsem se načekal dýl, než by bylo zdrávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli profil, to mě zajímá co hraješ.

Reagovat
Counter

Hodím ti to na FB, nemám ho veřejný, takže si mě přidej :-)

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Snatus

Divinity Nad dvojkou přemýšlím, zda ji koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

burnley do lm pome

Reagovat
ZJEV

Podruhe tento tyden me ti tupci udelali https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75615797014&idb=-1&hash=00287452&t=dGlrZXQgMzAgemEgMzAwS8SNIEtP%0A&affid=0MsbNaQkyS9Z4tJpLq4V1A%3D%3D Tak aspon, ze tam ten haluzak padl a jsou 3 body, ale jenom jedna poradna sance za zapas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

ouu

Reagovat
Miguel19

Slavík

Reagovat
monty25

V minulých letech jsem hlasoval docela pravidelně, ale letos jsem nehlasoval a ani jsem se nedíval. Jak vyřadili Joakima Brodéna, to byla poslední kapka... "Polovičního Čecha vyhodíš, nácek ti nevadí!"

Reagovat
Miguel19

Mně by fakt zajímalo, jestli jim to není blbý, že to vyhrávají "zpěváci", co vlastně celý rok nic nedělali.

Reagovat
monty25

Tak vždycky to byla divácká anketa popularity, něco jinýho je zase třeba Anděl, kde to uděluje Akademie populární hudby právě na základě tvorby v tom roce... Ale že si někdo ohejbá pravidla, jak se mu zachce, to je pěknej hnus. Přitom loni jim Brodén vůbec nevadil a letos to jeho vyřazení oznámili až tehdy, kdy už mu spoustu lidí poslalo hlasy...

Reagovat
blade115

Když jim není blbý Ortel ...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Ke Slavíkovi se spíš hodí tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=v0nsBzwYcq4

Reagovat
hona.kub

za mě plichta dobrá, 3.flek by se mi na koncu sezóny líbil, protože neočekávám našu obhajobu titulu

Reagovat
Whitemedia

2-3. místo v lize bude fajn, pokud k tomu přidají nějaký ten Carabao Cup nebo FA Cup.. -

Reagovat
Whitemedia

Tak podle Williana to byla střela, ale nevěřím mu to ani náhodou

Reagovat
masly008

jasný centr,ještě se první podíval do 16 a až když si uvědomil jak mu to sjelo tak se díval po balonu.

Reagovat
Hokaido

Tak kolik dostane Lukaku? Pokud míň jak 3, tak bude FA opět k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nemali ani vyhrať, hra mala byť prerušená...

Reagovat
Hokaido

Tohle je prostě jasná červená a pokud to teda rozhodčí neviděl, tak musí přijít retrospective ban.

Problém je, že zatím o tom nemluví snad žádná média kromě týhle norský televize. I v MOTD dělali, že si ničeho nevšimli, tudíž se to očividně utultává a nevěřím, že ten ban přijde. Jakej rozdíl oproti tý mediální bouři, která se minulý kolo strhla okolo Niassého. Ale holt Lukaku je asi hráč, kterýho liga potřebuje, není to žádnej no-name ze středu tabulky.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Podle tebe by si teda ban nezasloužil?

Reagovat
kiwwi

smejem sa na tvojich konspiraciach masopust

to ci si ban zasluzi alebo nezasluzi necham na FA, nie na vsetko musi existovat jednoznacny nazor...ty uz si odsudil akykolvek iny

Reagovat
Hokaido

Tak on na to ani jinej názor mít nejde, očividně ho kopnul, dokonce až na druhej pokus.

Buď to vidíš a přiznáš, nebo jsi zaslepenej mufan.

Reagovat
kiwwi

jj každý kto to nerieši je zaslepený mufan

Reagovat
Svatej

V tomhle pripade jo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

fakt úsmevné...

Reagovat
bbbauch

Jaj, ja to blbe pochopil tady omluva. Priste budu cist cely vlakno znovu, nez zareaguju

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

A každý kdo to řeší, je masopust nebo MU hejtr.

Reagovat
kiwwi

o čom tocis?

Reagovat
icka

zaslepenec

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
J0EL

ved tam kopal okolo seba ako prasa

Reagovat
fenixLFC

Hra za united, podla ananasa nic nespravil a je to ucelovka...

Reagovat
nani92

však iba okolo seba, nekopal do nikoho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
J0EL

Urob zo seba este vacsieho debila

Reagovat
smazaný uživatel

To bude náročné, ale keď sa hecne, pôjde aj to ...

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

okolo sebe kopeš akorát ty, zajo

Reagovat
nani92

ale nikoho som netrafil

Reagovat
kiwwi

očividne hej

Reagovat
kvasha16

zato Lukaku trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec nic, díky bohu... trestat se to dalo, ale dějou se horší věci.

Reagovat
smazaný uživatel

OT Joe zase jede:

If Jordan Henderson was ordered to shoot or everyone he knows would die, he´d take a lot to his right and pick out the full-back with a neat pass.

A https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/1020193314811401/

Reagovat
smazaný uživatel

Hovenham..snad nikdy mi jakakoliv sazka na tady ty chcipaky nevysla

Reagovat
r.mrazik

Vcera zlaty a dost stastny tri body...brighton hral moc dobre a nedovolili nam vubec nic

Od nas extremne pomaly a ty vymeny micu mezi maticem a stoperama zacinaji byt skoro jak za zelvy

Reagovat
Busby babes

jj, bylo to hrozne pomaly. Ono kdyz je nejlepsi hrac na hristi Young, tak vis, ze je neco spatne. Ale hral fakt skvele. Lindelof taky hodne dobrej vykon, pomalu se do toho dostava. Lukaku toho hrozne odmaka, jen byl zas trochu odriznutej...

Krasnej FDF vykon. Btw. to jak Brighton zdrzoval asi uz od 5. minuty bylo az komicky.

Reagovat
r.mrazik

Tojo,nejlepsi hrac young...

Taky jsme jim pak za to nevratili mic z toho autu ne? To bylo trochu podly..

Reagovat
Busby babes

jj, to proto, ze oni to mohli zakopnout, nezakopli a pak zacli mavat a nadavat, ze to nehodime do autu. V tu chvili zaroven celej stadion zacal hrozne fandit, protoze uz je srali s tim zdrzovanim. To byl docela vtipnej moment.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

mne sa viac ako MOTM pacil Lindelof, snad mu to trochu vcera zdvihlo sebavedomie.

Inac zvysok otras, dalsi zapas treba zabrat, lebo si nas watford povodi.

Reagovat
Busby babes

Lindelof se mi taky libil. Jestli takhle bude pokracovat, tak mame 4 dobry stopery.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Zaschrona

Nevim jaky zazrak by se musel stat, aby tenhle "tym" a "klub" letos nespadl. Z pristupu hracu jako Williams, Schneiderlin nebo Mirallas je primo k zvraceni. Zaroven jsem snad jeste nevidel vic amaterske rizeni klubu nez predvadi posledni mesice cely ten supervyber sasku ve vedeni. Je mi lito Unswortha, ktereho v tom absolutne nechavaji vykoupat jak vedeni, tak hraci. Neverim tomu, ze tohle dokaze nejaky trener dat dohromady, tady pomuze jen hodne zasadni cistka. Nejen v kadru, ale i ve vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 4 uz neni aktualni?

Reagovat
Kucka

čistka v kádru? vždyť tým, kterej loni vykopal Evropu, se přes léto doplnil o pár hráčů

Reagovat
Whitemedia

Je to tam samé nesympatické hovado a všichni do jednoho mají ten klub u prdele, hlavně že jim chodí prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdím to už roky...

Reagovat
Zaschrona

Vsichni ne, ale tezko jde kritizovat nektere hrace, ze je strhne zbytek tymu, kdyz to maji uplne ukradene...

Reagovat
Zaschrona

Podivej se na jeden polocas libovolneho zapasu v tehle sezone, asi brzo zmenis nazor...

Reagovat
Kucka

Jsem dnes viděl první půli a bylo to strašný, o tom žádná. Jenom jsem se podivoval nad tím, kde se to oproti loňsku posralo, jenom odchod Lukakua nemůže za tuhle bídu.

Reagovat
Whitemedia

Se toho sešlo víc.. jak tenkrát u nás v té sezoně po zisku titulu.. špatné kroky vedení, špatné kroky trenéra a k tomu nezájem některých hráčů, kteří sebou strhli zbytek týmu..

Reagovat
Zaschrona

nebo takhle to jde rict, no

Reagovat
Whitemedia

hrozně moc mi připomínáte nás v sezoně 15/16

Reagovat
Zaschrona

V tom pripade dve upresnujici otazky: jak myslis, ze jste se presne do "toho" tenkrat dostali a jak jste se z "toho" dostali ven?

Reagovat
Whitemedia

José jim dal delší dovolenou, takže do sezony šli nepřipravení, vedení nepřivedlo posily, přišlo pár proher, ta aféra s Carneiro a už jsme se vezli.. někteří hráči na to dlabali, přidali se k nim další, Mourinho kolem sebe kopal.. a tak nějak to jelo celou sezonu, Hiddink to sice trochu zlepšil, ale nic velkého taky nepředvedl.. a dostal nás z toho příchod Conteho

Reagovat
Zaschrona

Hmm, to u nas jsme taky sli do sezony nepripraveni, diky ucasti v EL, posily na zasadni posty nedorazily, taky prisly prohry, misto Carneiro prisla afera Rooney... Ten zbytek je taky dost podobny. Hmm, mozna mas pravdu. Tak snad teda prijde ten Simeone...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal rooney kromě toho že ?řídil opilý?

Reagovat
Zaschrona

Ono to docela staci, to je v ramci kabiny hodne negativni priklad.

Reagovat
Zaschrona

Ono uz vykony v poslednich tydnech lonske sezony byly strasne, ale kdyz uz nam o nic v tabulce neslo, tak se to moc neresilo. Presne duvody by me taky zajimaly. Lukaku je ale jen mala cast problemu, celkove se nezvladla v lete obmena kadru, kdy se sice slusne zacalo, jenze pak se (neadekvatne) nedoplnilo nejakych 5 klicovych postu. Vedle toho to tipuju na spatnou partu a atmosferu v kabine, urcite z casti dilem Koemana, aspon z casti diky spatnemu skautingu Walshe, kdy nedokazal odhalit nase zasadni problemy spojene s neskutecnou pomalosti celeho tymu a uplnou absenci dostatecne kvality na nekterych postech, stejne jako s prestarlou obranou a nesmyslnym prodejem Barryho. Roli asi hraje i tezky los na zacatek sezony a ztrata sebevedomi. Nesmyslne taktiky, kdy hraci bezne hraji pozice, ktere vubec nemaji hrat. A asi i dost dalsiho...

Reagovat
iamek

A jaka to mela byt posila ten Schneiderlin. Jose

Reagovat
Zaschrona

Southampton failed to score in 10 out of 13 matches at home then in one single match today, every outfield Southampton player had at least one shot on goal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=S_pgCSzxLCw

Parádne zábery na dianie mimo hlavných kamier.

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi dôležitá výhra, zasa kvalitný výkon v defenzíve, druhý polčas bol dobrý aj dopredu, ale dosť tam chýbal Mesut. Každopádne, hrozne ťažký zápas dnes, NLD bolo oproti tomu prd. Paráda.

Reagovat
masly008

dopředu byl dobrý?a z čeho jako mohl padnout gol? z nahrávání si kolem půlky asi ne.a já si vybavuji snad 1 střelu na kasu.

Reagovat
Kucka

Hráli jsme po vápno, největší šance měli Kola a Nacho, což mluví za vše

Reagovat
Counter

Bylo tam dost slibných akcí, kdy to Burnley zablokovalo na poslední chvíli.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

no ale nevím kolik padá golu ze slibných šancí,které ještě většinou měli beci.prostě jsem neviděl šanci kdy bych si řekl že tohle měl být gol.

Reagovat
Gunner14

Ramsey v prvním poločase?

Reagovat
masly008

to byla ale fakt těžká střela,být tam oli tak možná,ale aron zase to zakončení nemá tak top,hlavně letos.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mastný Chobot

čistých šancí nebolo moc, ale hrali sme vonku s druhou najlepšou obranou ligy. Držali sme ich na krátko a našťastie to na konci vyšlo, ja som s druhým polčasom bol nadmieru spokojný. Dokonca aj Xhaka hral dobre (!)

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

2 polcas zahral výborne

Reagovat
Gunner14

Reagovat
monkej

Tottenham ja zas tam, kde má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovéhle špíny v táboře fans našeho klubu jako jsi ty ... se vyloženě stydím.

Reagovat
monkej

Mal som niečo rozpísané, ale potom som si pozrel tvoje obľúbené kluby a al som dosť.

Reagovat
Infernoqt

No co Tottenham, ale hlavně Arsenal ^^

Reagovat
Edgewalker

Zpátky na svém

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Kucka

Spíš hard hard lemon hard jako vždy na Turf Moor

Reagovat
Counter

Právěže s Burnley jsme vyhráli už nějak sedm zápasů za sebou, oblíbený soupeř. Akorát třikrát za sebou obří drama s vítězným gólem v poslední minutě nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis Sanchez... he scores, when he wants.

Inkontinentní ješitný dědeček Wanker může pohonit v pozápasovém rozhovoru nad naším charakterem, ostrostí a inteligencí.

Tři body mě těší, to je asi tak jediné pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

Inkontinentný

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma to pobavilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

K neuvěření, jakým způsobem zase sudí tlačí kárku Arsenalu. O takové podpoře si můžeme nechat jenom zdát.

Reagovat
Taiger

Už jsem myslel, že nepřijdeš.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mithro

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

jj urcite, pozri sezonu 2016/2017

http://www.myfootballfacts.com/Premier_League_Penalty_Statistics.html

Po Hullu sme boli tym ktory mal najviac penalties against.

Reagovat
Taiger

Že ty jseš ještě schopnej se o tomhle s ním hádat, ses narodil včera ne?

Reagovat
Nikikrew

ja uz iba reagujem s faktami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Tak to je pre Burnley docela krute. Prvy polcas lepsi oni, druhy zasa my. Myslim si, ze penalta spravna, mal obe ruky na chrbte Ramseyho, aj ked penalta z tych prisnejsich.

Druhy polcas docela dobry len ta finalna faza bola dnes ozaj biedna. Bellerin je fakt na zamyslenie, cela sezona od neho zatial fiasko, skoda ze nemame kvalitnu nahradu za neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je k nim posl.dobou kruty-minule u nich to Kosc nejak na brise nebo rukou donesl do branky v 90' a doma Alexis nejak taky od tela do ruky (ale nejsu si jisty,ze to bylo burnley).Ted dotrerice.

Po dlouhe dobe Arsenal zvladl zapas,kdy se mohl dotahnout na ostatni.Driv k prvnimu mistu,ted zatim jen na 4.flek

Reagovat
Nikikrew

Dobre si pamatas. Prvy zapas vonku ruka, gol platit nemal. Dalsi zapas doma Alexis mal tiez ruku , ale zase tam sme vyhrali zasluzene. Dnes si myslim ze vsetko ok ale urcite krute a smolne pre Burnley

Reagovat
lenckoj

Alexisova ruka byla proti Hullu. Doma jsme Burnley porazili 2 1 z penalty v nastavení po faulu na Kosce, který byl v offsidu (ale, že nám v tom zápase čistou penaltu odepřeli už nikdo nevzpomene).

Reagovat
Nikikrew

Pravdu mas, vtedy sa vlastne stazoval Silva. Prvý gol dal Mustaffi hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

praveze mal bel celkom formu teraz, proti spurs bol vynikajuci. dnes to bolo od neho fakt zle

Reagovat
Nikikrew

proti Spuds bol kazdy vynikajuci.

Reagovat
Counter

Reagovat
vanGomm

I Tottenham se přesvědčuje o tom,jak je těžké hrát dvě tak kvalitní soutěže jaké jsou PL a LM.

Reagovat
RKBoy

pretože v minulej sezone LM nehrali. Ty si šašo.

Reagovat
masly008

no a jak v ní dopadli?dá se říct že se jenom účastnili a pak El?

Reagovat
Cobra

Takže jsme ji nehráli?

Reagovat
vanGomm

V tomto čase by se měl pokutový kop nařizovat už pouze ve vyjímečných případech.

Reagovat
vanGomm

Zde jde o zápas Burnley-Arsenal

Reagovat
Nikikrew

blbost. Cas ako cas. Ak je penalta opravnena mala by byt odpiskana.

Reagovat
vanGomm

Jo samozřejmě souhlas,že na čase nezáleží.Schválně jsem si na tuto reakci počkal Jenže přesně takto argumentovalo naše vedení včetně hráčů po zápase na EURU 2000 Holandsko-Česká republika 1:0,kdy rozhodčí Collina v samém závěru nařídil pokutový kop,který byl mimochodem odpískán správně.Takže Collina byl histericky osočován naprosto neprávem.Což ostatně následně dokázal jak záznam,tak i foto tohoto okamžiku.Objektivita by proto měla platit vždy,tedy tehdy i když se nám to nehodí do krámu.

Reagovat
vanGomm

hystericky

Reagovat
Hokaido

V tomto čase by se měl pokutový kop nařizovat úplně stejně jako v 1., 30., 60. a vlastně každý minutě zápasu.

Reagovat
ttopi

To je pravda. Na druhou stranu pokud se jedná o udělování karet, tak je rozhodčími čas vnímán a někdy se snaží ze začátku zápasu karty třeba červené barvy nedávat a to ani za zákroky, za které by v 60.minutě ta červená padla. Je to ale samozřejmě špatně, pravidla nehovoří o čase, pouze popisují situace.

Reagovat
Edgewalker

Píčovina. Faul zůstane faulem v jakémkoliv čase a ročním období.

Reagovat
J0EL

A to z akeho dovodu prosim ta? Je jedno v akom case to je, ak ide o faul. Mason cely zapas piskal kazdy dotyk a kazdy pad. Ak chcel dodrzat to svoje meritko, tak toto musel piskat.

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
Taiger

Co to je za nesmysl?

Reagovat
Manik...

Důvod?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Alespoň to tentokrát bylo drama až do konce

Reagovat
Counter

Pěkně Raheemko, fanta zaplesala

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Liquid

hnusná severolondýnská tlačenka

Reagovat
celeb

"...v naději, že jej Jesus spasí." Enormne nasadenie domacich + kvalitna trpezliva hra City. Presne ten druh zapasu, kedy favorit standardne straca body. Citizens to pretlacili kvalitou aj volou. Za to im (aj domacim)

Reagovat
El Cid z City

k.urefski duležitý tři body, né nadarmo zde united prohrál, ikdyž dnes dopředu domácí zas tak nebezpeční nebyli,ale vzadu hráli výtečně

Reagovat
smazaný uživatel

Jürgen Klopp byl po zápase frustrován, zejména kvůli situaci, ke které došlo před vyrovnávacím gólem. Již delší dobu byl do hry připraven Adam Lallana, který se vrátil po dlouhém zranění. Ovšem dostal na hřiště až později.

„Možná se na to zeptejte rozhodčího. Já nevím. Lidé mohou říkat, že opravdu nejsme chytří, ale když chcete změnit systém a zařadit do něj hráče, potřebujete ostatním poradit.“

„Nebyl jsem šťastný, protože jsem chtěl udělat změnu. Podle mého názoru mohl být Ragnar Klavan přesně v pozici, kde mohl Willian centrovat, takže mohl tento centr zblokovat.“

„Necítím se dobře., protože jsem nemohl změnit systém. Možná si rozhodčí myslel, že chceme tahat čas nebo něco podobného. Nevím, proč řekl: Ne, hrajte dál.“

„Můj asistent byl připraven, já jsem byl připraven, hráč byl připraven, ale rozhodčí řekl: Hrajte dál. Trvalo to asi 4 minuty. To je také to, co mi po zápase řekl: Gól padl čtyři minuty poté, co jste chtěl vystřídat. To mi nijak nezlepšilo náladu.“

Skurvený sráč Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Klopp zase brečí?

Reagovat
pantondavo

Takovej uplakanek

Reagovat
RKBoy

chyby sa hladajú všade len tam kde sú nie,v trénerovi.

Klopp PL zatial nedáva a to tu už je 3. sezonu, mal k dispozícii 4 prestupáky,tu už nie je na čo sa vyhovárat.

Reagovat
alcantara

Ten uz place viac ako Mourinho.

Reagovat
masly008

nikdo nepláče víc než mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neplače, len sa mu nepáči, že pri prerušení hry nemohol striedať, čo je konštruktívna kritika.

Reagovat
Spasitel

Klopp mu môže iba ďakovať, že nepískol penaltu v prvom polčase

Reagovat
lenckoj

Reagovat
nani92

Reagovat
SpecialOne

jojo kdyby kdyby, hledat až takovéto výmluvy. To je jak říct: "Kdyby pomezní neobrátil v 4. minutě vhazování, nemuseli bychom dostat v 38. minutě gól, míč by byl úplně jinde" A Willian jasně řekl, že to byla střela, tak by to měl respektovat

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne mal uz striedat po nasom gole, Maneho a Firmina. Ale nie ide radsej branit 1:0 s nasou obranou a este rozohravat Lallanu.

Reagovat
pingla

kokotek

Reagovat
mithro

Reagovat
AjaxFans

Co je s Klassenem, že není ani na lavce?

Reagovat
oddy

OT: Nedávno tu někdo dával odkaz na mapy, kde bylo znázorněno, jak by lidem z evropských zemí vadilo např. kdyby si vaše dcera vzala muslima. Tuším, že tam byli asi tři takovéhle mapky. Kdyby někdo měl odkaz, budu vděčný, díky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oddy

Tak už jsem našel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
oddy

Reagovat
Mastný Chobot

my sme hrozná stoka fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To závisí od toho, že historická pamäť spojená s ľuďmi zo zahraničia je negatívna a v súčastnosti zas máme malé skúsenosti s ľuďmi zo zahraničia (tým myslím ľudí pochádzajúcich z iných svetadielov)...

Reagovat
kiwwi

v súčasnosti? akože v minulosti sme mali väčšie skúsenosti?

Reagovat
PP

toto je samozřejmě hloupost.. A největší paradox je to, drtivá většina těch, co nesnáší cizince (muslimy, atd..) jsou lidi, kteří nevytáhli paty z vlastního města či vesnice a černocha viděli tak v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť je čo? Turecké a mongolské nájazdy? Alebo tvrdá maďarizácia v 19. storočí? To všetko je uložené v pamäti národa.

Reagovat
oddy

Já fakt pochybuju, že si na tohle někdo vzpomene. To, co tě nejvíc ovlivní, je současnost a blízká minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri Mongoloch možno, ale Turci a muslimovia sú, ak to hrubo zovšeobecním, stále vnímaní ako agresívny národ či náboženstvo... Turci tu vypaľovali dediny vo veľkom, vraždili, znásilňovali, v nedávnej histórii páchali genocídu na Arméncoch (v milónoch, odhad je 2-3 milóny), z časti na Grékoch atď, veľa muslimských národov získavali svoje územia krviprelievaním a násilím...

Reagovat
smazaný uživatel

*3 nie

Reagovat
kiwwi

toto všetko robili aj kresťania

Reagovat
smazaný uživatel

robili to (takmer)vsetci..vsetkym

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, každý národ premyslene vraždil zo susedného takých 1-2 miliónov ľudí...

Reagovat
smazaný uživatel

to je extrem, ale v priebehu historie sprevadzal hadam takmer kazdy narod nejake vojny. a co robila krestanska europa s indianmi, africkymi cernochmi, aborigenmi, a vseljiakymi domorodcami v koloniach, nad tym ked sa niekedy zamyslim, chce sa mi strasne zvracat

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, viac - https://www.interez.sk/svedomi-ma-10-milionov-ludskych-zivotov-no-dejepise-sa-nom-neuci-samozvany-kral-konga-leopold-ii-vytvoril-peklo-strednej-afrike-ktore-trva-dodnes/ ...

O arménskej a konžskej genocíde sa vôbec nehovorí, dokopy 12 miliónov mŕtvych zhruba, ale tieto činy napr. Belgičanov nemali s kresťanstvom nič spoločné pochopiteľne, ale viem, čo tým chceš naznačiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci či Česi nie. Len minimum (veľmi malé množstvo) vraždilo židov a nacisti teda, nie som si istý, že boli kresťania. Ináč neviem o tak veľkej genocíde ...

Reagovat
smazaný uživatel

co husiti?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, pouč ma.

Reagovat
kiwwi

lenže ty hovoríš o moslimoch resp. osmanoch čo je spústa národov a stamiliony ludi... A na protilahlu mincu das zaprdenych 15m cechoslovakov

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Diskusia je o nás (Mastný Chobot26.11.2017 20:37).

Reagovat
kiwwi

ok, tak nas neporovnavaj so stamilionmi moslimov a osmanov, ktorych tvoria/tvorili mnohe narody

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa snažím vysvetliť, čo si myslia ľudia v našich končinách, porovnávať si začal ty, ty trubka . Já mám v paži, čo si o nás myslí človek v Turecku alebo Iráne.

Reagovat
kiwwi

vsak prave o tom je diskusia, ze ludia u nas su zadubeni a keby trochu porozmyslali, tak by prisli na to, ze to iste co si myslia o inych nabozenstvach a narodoch si mozu mysliet opacne o nas (krestanoch, slovanoch, germanskych narodoch)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim, ze na tom nieco bude, a xenofobia sa vyvinula "evolucne", kedze v minulosti sa velmi casto cudzinec rovnal nepriatel, a prave vdaka nizkej konfrontacii nasej krajiny s cudzincami dnesneho sveta, ktory sa zmenil, a uz to v drtivej vacsine neplati, toto myslenie nadalej pretrvava, aj ked by uz v malo byt prezite

Reagovat
smazaný uživatel

"nesnáší cizince (muslimy, atd..) jsou lidi, kteří nevytáhli paty z vlastního města či vesnice a černocha viděli tak v televizi." S týmto súhlasím, v podstate som napísal niečo podobné: "v súčastnosti zas máme malé skúsenosti s ľuďmi zo zahraničia (tým myslím ľudí pochádzajúcich z iných svetadielov)..."

Reagovat
maxton

rasizmus ci xenofobia je v ludoch uz tisicročia, nie len v nas, je to v každom žijúcom tvorovi. Skupina domorodcov sa vždy bála inej neznámej skupiny domorodcov, tiež sa nepriatelili na počkanie. Takže ten rasizmus, resp aspoň akýsi strach z neznámeho človeka je v nás a my sa to len snažíme potlačiť, alebo nedávať najavo.

Reagovat
kiwwi

cize vim viac je clovek scestovany, scitany, vzdelany, tym mensi strach (tym mensi xenofob)

Reagovat
maxton

suhlasim

Reagovat
Bayern +

Este bordovejsie to malo byt.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Nie hrozná skôr najúprimnejšia Ako ja napríklad s nimi nemám problém v práci sa stretávam z kórejcami a komunikoval som aj s černochmi a sú to normálny ľudia ale nechcel by som aby raz moja dcéra došla domov s Ibi Majgom, že je s ním tehotná

Reagovat
nani92

nie sme stoka, ale..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Thab

v CZ a SK to hlavně bylo zkreslený formulací - bylo to přeložený tuším jako "byli byste šťastní, kdyby ..", což je od "comfortable docela skok...

Reagovat
kiwwi

zdroj?

Reagovat
Thab

Tak to bylo trochu jinak - "bylo by vám příjemné", ale podstata stejná. Jak někdo poznamenal v komentářích, v ostatních jazycích se ta škála jeví jako -10 až 0 (tedy člověk, co je mu náboženství úplně jedno by dal 0), v CZ a SK ta škála zní spíš jako -10 až +10, tzn. ten symý člověk by tady dal "jenom" nějakou hodnotu kolem středu.

https://www.facebook.com/notes/jan-kulveit/netolerantn%C3%AD-%C4%8De%C5%A1i-a-slov%C3%A1ci-aneb-jak-probl%C3%A9m-zatemnit-statistikou/10153200911660108/

Reagovat
kiwwi

tak to je trochu viac inak a len trochu inak

Reagovat
kiwwi

*ako

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ale hodně něco jinýho, než co jsi tvrdil, nemyslíš? Navíc to může být maximálně pro to, proč se redukoval počet odpovědí 10, ne proč je vysoký počet odpovědí 1. Jelikož stejně emočně zabarvený je to i na negativní škálu odpovědí.

Reagovat
Thab

Jasně, ale i tak ta otázka vyznívá dost jinak, což prostě metodologicky není košér. Dost možná by CZ a SK nevyšlo extra dobře, ani kdyby to bylo správně provedený, ale prostě to takhle není korektní porovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

* metodicky. Metodológia je náuka o metódach.

Reagovat
Thab

Mea culpa

Reagovat
fenixLFC

metodologia je picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to co tady předesíláš za argument se vůbec nedotýká toho, proč takové množství lidí vybíralo možnost 1 (respektive možnosti třeba z dolní třetiny hodnotící škály).

Takže ačkoliv ta metoda nemusela být nejpřesnější v horních číslech, nic to nemění na tom, že velká část týhle společnosti je stoka.

Reagovat
Thab

Ale však to vůbec nerozporuju, je to dost průser. Jen poukazuju na to, že na základě tohohle průzkumu nemůžeme usuzovat nic o tom, jak jsme na tom v porovnání se zbytkem Evropy. Už jenom to, že jsme na tom v tomhle výzkumu tak moc výrazně hůř než Polsko nebo Maďarsko, naznačuje, že to nebude stoprocentně vypovídající.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

to by si asi musel ale porovnat aj ako to vyznelo v inych jazykoch

Reagovat
Mastný Chobot

tak snáď

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako popravdě, kdyby si moje dcera našla černocha nebo muslima, tak bych to nepřekousl. Kdyby si můj syn našel černošku nebo muslimku, to už by snad šlo. Asiaty bych přežil u dcery i syna. No a Židé jsou docela v pohodě.

Reagovat
kiwwi

a čo presne by ti vadilo na cernochovi alebo moslimovi?

Reagovat
masly008

co na muslimovi? třeba chování k ženám dle jejich víry? samozřejmě né všichni dodržují korán doslovně,ale přece jenom k ponižování žen mají o dost blíže dle své víry.

Reagovat
kiwwi

čiže niečo podobné ako keď slusnocech alebo slusnoslovak dôjde ožratý z krčmy a preventívne zbije ženu? Alebo predstava v našich končinách že žena patrí do kuchyne a ma robiť domáce práce?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo je na tom biti ženy u Slováka alebo Čecha kresťanské? Dovoľuje resp. prikazuje mu to snáď táto viera? Dočíta sa to v Biblii, aby potrestal ženu? Alebo aby sa k nej správal ako k majetku?

Reagovat
kiwwi

ziaden bezny moslim netresta zenu tak ako ani ziaden bezny krestan - v biblii sa najdu podobne bludy ako v korane, ktore si normalny clovek nikdy nevysvetli tak ako si ty predstavujes ze si moslimovia vykladaju...islam je, podobne ako krestanstvo, nabozenstvo mieru...zvysok su prepnuti radikali

https://youtu.be/jErLx1L1CWs

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplne jednoduché vygúglit si state Koranu, ktoré o trestaní ženy hovoria. Či ich bežný moslim dodržiava alebo nie, je o človeku, avšak ak ich dodržiava, možno za tým hľadať aj jeho vieru. Kdežto ak sa tak správa kresťan, tak je to vždy iba o človeku.

Reagovat
kiwwi

unuval si sa aspon pozriet si to video ktore som ti sem dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Som v robote, nemám čas.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
asskicker

Tak kopaj dalej tie kanaly a poriadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Biblii, presnejšie v Starom zákone sa vyskytujú texty o násilí, ktoré ale nie sú východiskovým prameňom kresťanstva, východiskovým prameňom kresťanstva je najmä Nový zákon, apoštolská tradícia (teda nie Starý zákon, keďže apoštoli v časoch Krista a po Kristovi boli jedni z tvorcov Nového zákona).

Starý zákon sa rozdeľuje na dejepisné, poučné a prorocké knihy, ktoré majú z hľadiska vierouky kresťanstva skôr historický a poučný účel (ako aj názvy naznačujú) a nie východiskový.

Zhrnutie - násilné texty v Biblii (Starom zákone) nie sú východiskom učenia kresťanstva z hľadiska príkladu pre správanie kresťana.

Zatiaľ čo v Koráne sa nenávisť voči inovercom a nevercom priamo hlása, prorok Mohamed, ako ideálny muslim, bol vrah, kt. sexuálne žil s maloletou osobou. Zatiaľ čo Kristus bol ako prvý kresťan, človekom a zároveň vtelením Boha ( Boží syn, podľa katolíckej náuky, čiže Boh), kt. žil asketicky, mierumilovne a hlásal dobro. Tým nechcem povedať, že každý muslim si vykládá Korán fanaticky a doslovne, žiaľ, sú aj také odnože islamu, sú menšinou, ale stále je ich veľa a sú nebezpeční.

Reagovat
TopinB

Já bych hlavně řekl, že křesťanství si prošlo tím stádiem, kdy se bible přestala brát doslovně a ne jako konečná autorita na všechno, což se vlastně začalo stávat nědy od konce 15. století. Co znám pár muslimů, tak ti nadávají, že oni Korán neberou vůbec doslovně, neřídí se podle něj ve všem a žijou životy jak běžní čeští študáci. Jenom je problém těch pár miliónů, kteří to doslovně berou

A co se týče Ježíše jako mírumilovného, taky to není úplně pravda, třeba Matouš 10 34

http://www.biblenet.cz/app/bible/passage?passagePath.path=matous%2010,34-41

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež pravda (okrem toho, čo som napísal).

Na tých Ježišových výrokoch nevidím nič zlé, okrem toho, že niektoré sú vytrhnuté z kontextu a sú predmetom výkladu (kt. ten článok neposkytuje) kt. nie je na laikoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj si si to našiel v biblii potom tú konkrétnu frázu?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě záleží, na jejich inteligenci, osobnosti atd. atd., každopádně než bych ho pořádně poznal, nadšený bych nebyl. Asi je to jen podvědomý rasismus.

Reagovat
kiwwi

a u bieleho kresťana by ta inteligencia, osobnosť atď atď nezaujímali a bol by si nadšený?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem neřekl, ale tak nějak vím, jak většina bílých křesťanů myslí, u černých muslimů nemám tušení, tak od toho je tu takový zdravý rasismus a podezřívavost

Reagovat
kiwwi

zdravý rasizmus neexistuje... A ta podozrievavost je správna, ale ta by mala platiť všeobecne na ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

On má spíš než rasismus na mysli Xenofobii. A ta dříve, v informačním nedostatku působila jako obranný mechanismus. Neměla tak negativní konotace jako dnes. Když to ale převede na osobní zkušenosti, tak zůstává obranným mechanismem stále. Prostě nedokáže posoudit, jak se asi chová průměrný černoch nebo muslima má vůči němu prvotní nedůvěru. U běžného Čecha, Slováka ten průměr zná.

Reagovat
TopinB

Reagovat
El Cid z City

milion věcí, asi by z potomka něj chtěl mít muslima, děsná představa

Reagovat
celeb

rad by som videl kombinacie. Cierny zid, muslim aziat, ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale sračka

Reagovat
Edgewalker

Hm, proto ty nenávistné pohledy když jsem před mnoha lety randil s jednou Vietnamkou

Reagovat
C-M@ster

Jestli byla kočka, tak ti spíš záviděli, ne?

Máš foto?

Reagovat
C-M@ster

Jaj, tam je vlastně v odkazu child... jsem to ani nerozklikával...

Reagovat
Edgewalker

Byla tak na 6/10

Reagovat
smazaný uživatel

zid by nevadil, muslim jedine keby doniesla Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Salaha by som bral do rodiny tiež, no.

Reagovat
vladis271

aby ti žid ešte vadil. Aj keby si zapojil najhoršiu xenofobiu a rasizmus tak ti vyjde, že sú to zbotlíci, zdierači, bankári a všeobecne ľudia čo ovládajú svet. Ktorý otec by nechcel aby si dcéra našla niekoho takého?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa, je niekoľko židovských (etnicky a to len z časti) rodín sú fakt že bohaté a ostatní Židia sú normálni ľudia ako hociktorí iní. Aj keď ortodoxní židia (náboženstvo) sa nadradzujú nad druhých, čo nie je zrovna sympatické...

Reagovat
SpecialOne

Jak je to v tom draftu s náhradníkama, mám druhého náhradníka Williana, prvního Luie a v sestavě Auriera, neměl by se snad Willian dostat do sestavy a připsat mi 6 bodů?

Reagovat
mikelinos

Musíš mít v sestavě minimálně 3 obránce

Reagovat
SpecialOne

jo tak proto, oukej, díky

Reagovat
smazaný uživatel

#thfc have told Danny Rose that he can leave the club in January following another disagreement with Mauricio Pochettino.

Bez investic prostě jedničkou nebudeš, Tottenhamu se to už hroutí.

Reagovat
Maresma

ManUtd?

Reagovat
kiwwi

Predstavoval by som si niečo iné, ale v súčasnosti by bol upgrade dosť výrazný

Reagovat
Miguel19

Super Pochettino. Hlavně že si může dovolit srát na "podřadné" poháry.

Každopádně jsem zvědavej, jak Levy United natáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš fake

Reagovat
smazaný uživatel

by Graeme Bailey

Reagovat
smazaný uživatel

A? Však je to jenom klasický twitterový spammer.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl klasický ef spammer

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tu větší

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

CFC pls

Reagovat
Cobra

Tak to jsem klidný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Zrovna on Spurs moc chybet nebude. Nenahraditelny neni, bylo by tam celkem dost hracu, kde by ta ztrata byla potencialne mnohem bolestivejsi. Pro Spurs je asi ted zasadni prezit do aklimatizace na novem stadionu, ktery jim pravdepodobne prinese velky narust prijmu. Pak si muzou dovolit zasadne zvednout platovou strukturu a muzou si piskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že nenahraditelný není, ovšem po Walkerovi by to byla ztráta druhého hráče základní sestavy, navíc pravděpodobně také ke konkurenci. To už může spustit lavinu odchodů, z fleku mě napadá Alderweireld.

Reagovat
stiflerovamama

Toby-Virgil

Reagovat
Busby babes

vy fakt nekoupite nikoho, kdo neprosel Sotonem. co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, do horšího určitě půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Virgil v lednu, Toby v létě, ideálka.

Reagovat
Mates_Matesović

Tak jestli za ty prachy z něj koupíme Sessegnona, nemuseli bychom na tom ani tratit.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

ten pojde

Reagovat
smazaný uživatel

K Alonsovi ideální partner.

Reagovat
Filipow

OT: Je tu někdo kdo studuje v UK nebo studoval? nebo aspoň chápe, co to znamená, že potřebuju na obor 112 points UCAS.

Nevim, jak to počítat, pochopil jsem, že se to počítá z A levels (maturity), ale když jsem naťukal do kalkulačky všech svých pět předmětů, tak stačilo, abych měl ze všeho čtyřky, což mi přijde jako blbost.

Dik všem!

Reagovat
samson192

Keď som tam chodil tak nič také nebolo...

Reagovat
kvasha16

OT: poradte nejake dobre holicstvo v KE kde dobre strihaju a za normalne ceny, idealne okolie Terasy/centra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

no co ludia tu chodia s kdejakymi otazkami

Reagovat
icemike

Někdo sází balkon, jiný se stříhá za terasu...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Lukaku prej mozna dostane trest za to "kopnuti" pred nasim golem.

Jo a ta reklama na Volkswagen je tak silene otravna. Kazdej kdo povoli tyhle overlay bannery dostane v pekle specialni mistnost.

Reagovat
bbbauch

I kdyby, Zlatan to vyresi

Reagovat
bbbauch

Kazdopadne je to chuj, fakt nechapu, co si ty hraci myslej.. na stadionu 100 kamer a stejne to musi udelat odpocinek by mu asi i bodnul.

Reagovat
Busby babes

netrefil ho.

Reagovat
Svatej

Kazdopadne kdyby se k nemu rozebehnul s naprezenou rukou, machnul a bek se obratne vyhnul, tak by to bylo prece taky na trest, tady nejde bohuzel o nejakej prirozenej pohyb jako "nestastny doslapnuti", to se obhajuje nebo se tomu trestu vyhejba proste dost tezko, mel to udelat hned nekdy v dalsim souboji

Reagovat
Busby babes

vsak si z toho delam srandu. je to zkrak, pokud dostane trest... no co se da delat.

Reagovat
Svatej

Neodkážu si představit lepší starost, než místo útočníka č. 1 poslat na hřiště Ibru

Reagovat
TopinB

Reagovat
Wat

Reagovat
Busby babes

tak asi jsou horsi situace pro trebera, to uznavam...

Reagovat
r.mrazik

to mas recht...ale kdo vi,jak na tom ibra je...zatim toho moc nenabehal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Další důkaz jeho mizerného prvního dotyku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

vyriesilo by to moju dilemu vo fante, kde nabrat prachy na zmeny

Reagovat
Maresma

Ja ho vcera poslal pryc, uz mi dosla trpelivost a moznost banu to definitivne rozhodla

Reagovat
kiwwi

tak trpezlivost...za 13 zapasov nebodoval (za gol alebo asistenciu) len v 4 zapasoch (Kane 8, Morata 6, Aguero 6). On tie body zbiera pravidelne, ide o to, ze Morata zatial zbiera podobny pocet bodov, ale usetrim 0.9m ci mi poriesi jeden transfer v zalohe ktory neviem urobit

Reagovat
Maresma

No ale v poslednich tusim 6 ligovych zapasu dal 1 gol. Prave za Moratu jsem ho vymenil.

Reagovat
mithro

zvlastny skrat, mozno by mu ale trochu oddych prospel.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká reklama?

Reagovat
Busby babes

ale zacal tu vyskakovat overlay banner na VW ktere nejak nebere muj adblock.

Reagovat
smazaný uživatel

můj jo

Reagovat
Svatej

a neda se snadno vypnout

Reagovat
kiwwi

vstavany addblocker v opere ocividne funguje

Reagovat
smazaný uživatel

uBlock Origin a AdAway na Androidu zdá se taky, ale jsou weby, kde ty reklamy prasí tak moc mezi obsah, že to nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

nainstaluj si prohlížeč tak starej, že tyhle bannery nedokáže zobrazit

Reagovat
mithro

It was the 25th anniversary of Eric Cantona’s move from #LUFC to #MUFC y’day. Ferguson would later call him the “can opener”. Mourinho looks in need of a can opener, too, as he wrestles with his No 10 conundrum. He could do worse than take Ozil from #AFC

vraj je ta "desina" nova priorita, len by ma zaujimalo koho tam chce, okrem Ozila, ktoreho tam vsetci tlacia.

Reagovat
Busby babes

Ozil nebo Griezmann?

Reagovat
Svatej

Ani jeden.. do konce sezony vyleti nejakej novej Mbappe beztak

Reagovat
Busby babes

zatim to nevypada...

Reagovat
pingla

No, zrovna pred Arsenalem a City se to moc nehodi

Reagovat
Cobra

V případě zájmu o nový vůz VW mě neváhejte kontaktovat.

Reagovat
kiwwi

slusnak Pep si robi srandu z Arsena?

Pep Guardiola was keen to allude to both decisions in his post-match press conference, with the former Barcelona boss also using the opportunity to aim a less-than-subtle dig at Arsenal manager Arsene Wenger:

‘Two clear penalties. Maybe Arsene will say that is [a] penalty. I think the penalty is more than clear.’

Guardiola’s claim was based on the fact that Wenger referred to Sterling as a player who ‘dives very well’ following the Premier League clash between the sides 3 weeks ago, a fixture during which the winger again earned City a penalty.

Reagovat
Counter

Mně to přijde v pohodě, Wenger to s tím Sterlingem dost přehnal a pak se i dodatečně mírnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
kiwwi

zaschrona is that you?

https://imgur.com/a/jMPw8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

aaa, Lukaku už sa začína riešiť. Na jednu stranu fanta zaplače, na druhú stranu si zaslúži ten ban a nám to rozhodne uľahčí zápas s MU.

Reagovat
Busby babes

tak vam da dva goly Rashford no.

Reagovat
Counter

United pod Mourinhem venku dva góly ve velkém zápase? Jako jestli proti někomu, tak Arsenalu, ale stejně odvážné tvrzení.

Reagovat
Busby babes

to je fakt. byl jsem trochu linej hledat jestli hrajem doma nebo u vas. takze 0:0, na to stejne Romela nepotrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

Ale tentokrát budeme mať vo vašom mužstve minimálne 1 spiaceho agenta, takže sa máte na čo tešiť

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je spící, ale jestli agent to nevim

Reagovat
Infernoqt

A je v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

na Arsenal to prý stačí i kdyby na kriplkáře

Reagovat
El Cid z City

zrovna hrotáky má united pořešeny asi nejlíp na světě, jeden lepší druhej, takže prašť jak uhod, kdo nastoupí

Reagovat
Miguel19

Hlavně je to jedno, kdo v tom zápase na hrotu nastoupí. Však budou na útočné půlce tak dvakrát/třikrát.

Reagovat
El Cid z City

pravda,ale přeci jen do brejkové hry je lukaku určitě vhodnější

Reagovat
jacobT

tak snad z toho nedaju 4 goly

Reagovat
Busby babes

tak ono je otazka jakou bude mit Zlatan formu. Kdyztak Rash nebo Martial. Zdroje jsou.

Reagovat
Busby babes

btw. zrovna s vasi dvojkou Kun - Jesus to je docela odvazny tvrzeni, ze to mame poreseny nejlipp.

Reagovat
El Cid z City

psal jsem ASI nejlíp, ale každopádně je to nejfyzičtější útok,co si pamatuji, když připočtu další vysoké hráče pogba, matič, fellaini, stopeři, mazec, každej centr musí smrět gólem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Lukaku, Zlatan, Martial, Rashford...ked to vezmes cisto z toho co tam mozme postavit, tak to mame vyriesene asi fakt najlepsie na svete

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze to mame spatny, urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Cavani, Mbappé .

Reagovat
kiwwi

furt o jedneho menej aj ked kvalita neskutocna

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci môžu hrať na hrote aj na krídle + krídlo Lucas. Podľa mňa je to aktuálne najlepší útok na svete.

Reagovat
mikelinos

Draxler, Pastore

Reagovat
mikelinos

aha hroty, tak nic i když teda Martial hrál někdy na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že hrál

Reagovat
r.mrazik

na svete asi ne...ale v PL asi jo

Reagovat
El Cid z City

kuna i jesuse letos dost dělá famozní silva s kdb a ze saného se stal taky luxusní kreativní hráč,kterému nedělá problém 1na1 a pak to hezky servíruje jak na podnose a to pujde ještě nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

spíš váš celej tým dělá famózní ta záloha

Reagovat
El Cid z City

souhlas

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

horsie je, ze oni maju aj zalohu. u nas je ten stred tento rok zatial hrozostrasny, ak sa nehecne pogba tak to bude zabava.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze to matic posledni zapasy hodne predržuje a nehraje mice vice dopredu

Reagovat
mithro

tak on je tam hlavne na inu pracu, problem je, ze ander je uplne mimo tuto sezonu a dalsi kreativny hrac si odisiel radsej hrat do spanielska..

Reagovat
r.mrazik

na jinou praci tam je,ale primarne prebira mice od stoperu on...posledni zapasy se mu moc nedari ty mice posouvat vys a hraje to casteji zpet na stopery nebo spis do sirky hriste

Reagovat
Zaschrona

No PL team has ever conceded so many goals as Everton so quick and not been relegated.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tym? Záchranársky manažér do konca sezóny? Mrzelo by ma to keby naozaj vypadol Everton.

Reagovat
Zaschrona

Predevsim sehnat staleho manazera co nejdrive, klidne Big Sam nebo Pulis. Uplny zaklad vseho.

Reagovat
tony223

Big Sam asi nebude staly manažer. To spíš Pulis, který by mohl vydržet dva-tři roky.

Reagovat
Zaschrona

V tuhle chvili nema zadny smysl koukat se dal nez do konce sezony.

Reagovat
tony223

no. podle mě Pulis nebo Pardew. Marco Silva je asi pasé, totéž Dyche.

Reagovat
Zaschrona

Pardewa teda neakceptuju ani v tehle situaci, podobne jako MON, o kterem posledni dny ctu realne spekulace. Ten zbytek klidne.

Reagovat
tony223

no.. ono Silva asi v momentálne situaci v obou klubech nemá takový zájem jako by měl před měsícem. Dyche je podle mě nereálny.

Reagovat
Infernoqt

Zas bych z toho nedělal takovou vědu. S týmem, co máte, byste měli v pohodě zase usilovat o postup z Championship.

Reagovat
Zaschrona

Presne, proc nesestoupit. Nechcete taky?

Reagovat
Busby babes

ti to rikam porad, Koeman out.

Reagovat
Zaschrona

Chces snad tvrdit, ze ho nebylo spravne vyhodit?

Reagovat
Busby babes

mohli jste usetrit za odstupny.

Reagovat
Zaschrona

Za predpokladu, ze vedeni nehodla nekdy brzo najmout noveho kouce, tak ale mas v podstate pravdu, smutny...

Reagovat
mithro

Romelu Lukaku will face no action from the FA over alleged kick at Brighton's Gaetan Bong.

#Gilluminati

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jako sorry, ale mně to od začátku tak hrozný nepřišlo. Možná že to bylo z toho důvodu, že to podle mě nebyl takovej prohřešek ve vztahu k tomu, jakej falme se tady na to strhnul no

Reagovat
Zaschrona

Fakt ti to neprijde jako naprosto smesnej nepomer od FA? Niasse 2 zapasy a Lukaku nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

FA - zaslepení Mufani

Reagovat
Busby babes

jak jsem rikal, nikoho netrefil.

Reagovat
mithro

The three officers from the FA - Mr David Gill, Robert Charlton and Alexander Ferguson saw nothing wrong in the incident.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud je to, kdo o tom rozhodoval?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

mně by to nepřekvapilo.

Reagovat
mithro

je to komisia zlozena z troch ex rozhodcov.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

ja si myslím ze sa tam proste bralo do úvahy ci ho trafil alebo nie... A keďže ho netrafil tak mu nedali ban.

otázne je ci by na ban nemal stačiť len úmysel, ale to nech si už poriesi FA sama u seba... My môžme byt radi ze to takto dopadlo

Reagovat
oddy

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

toto je neskutocne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

tak je to jasny no

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

To bolo jasné hneď od začiatku, ale keďže v lige opäť valcujeme, tak si to všetci priali, lebo nás to mohlo pribrzdiť v rozlete

Reagovat
Busby babes

ze te to bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

letadlo z betonu nepoletí

Reagovat
nani92

A z piesku snáď áno?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak "alleged" ? dyt ze zaznamu je jasný, že ho kopnul druhou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

trapak Bong... zlaty Suarez ten by sa tam vyvalal a este by aj zabranil tomu golu

Reagovat
Ondiis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele