13. kolo
24.11.2017 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham United - Leicester City 1:1

David Moyes si v roli kouče fotbalistů West Hamu připisuje první bodový zisk! Jeho svěřenci totiž s předminulým mistrem z Leicesteru uhráli remízu 1:1, když na brzký gól Albrightona odpověděl těsně před pauzou Kouyate.

Kladiváři si jistě přáli do utkání vstoupit co nejlépe, bohužel už po osmi minutách bylo jasné, že se jim něco takového pranic nevydařilo. To totiž po levém křídle pláchl Vardy, zpětnou přihrávkou našel volného Albrightona, který v pádu uklidil míč přesně do protipohybu zkoprnělého Joa Harta.

Fotbalové krásy střetnutí v následujících minutách moc nenabídlo, diváci tak mohli pouze mudrovat nad množstvím technických nedostatků a pokažených přihrávek. Tuto hluchou pasáž utnul až po pětadvaceti minutách hry Lanzini, který do šestnáctky vyslal parádní centr z volného přímého kopu, který nikým neatakován prolétl až na zadní tyč. Schmeichel byl však u své tyče včas a míč dokázal vytěsnit. Osm minut před přestávkou si na centr z levé strany naběhl Carroll, dostal se i k zakončení mezi stopery, ovšem koncovku vyřešil prachbídně, když branku netrefil o dobrých pár metrů.

West Ham se ale vyrovnání přece jenom dočkal ještě do poločasu - to si na rohový kop vyskočil nejvýše Kouyate a ani zoufalá snaha Simpsona na brankové čáře již hosty od inkasování neuchránila.

V druhém dějství už byl West Ham tím o něco aktivnějším družstvem. Po hodině hry pláchl po levé straně Masuaku, jeho přízemní střelu však Schmeichel pokryl. O chvíli později se po centru Lanziniho dostal k zakončení Arnautovič, svou hlavičku však nenamířil přesně.

Deset minut před závěrečným hvizdem domácí příznivce pořádně vyděsil Masuaku, který na hranici vlastního pokutového území hloupě přišel o balón a vybídl ke skórování Vardyho, kterého však o příležitost připravil brilantní obranný zákrok Reida. A když si v nastavení cestu do sítě nenašly ani parádní nůžky Ayewa, rozdělily si oba celky po bodu za remízu 1:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (10)

Přidat komentář
oli9

0:2

Reagovat
OnlyWHU

2:1

Reagovat
OnlyWHU

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň 1:0. Už konečně 3 body.... COYI!!!

Reagovat
duloig

No na ten výsledok som strašne zvedavý.Veľmi dôležitý mač. C O Y I

Reagovat
OnlyWHU

Další zbytečně ztracený body. Zdobila nás jen bojovnost, zbytek je většinou chaos. Arnautoviče, Zabaletu už proboha nestavět, další tři raději nebudu jmenovat. S tímhle bude záchrana těžký úkol. COYI!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Arnautovič mě včera přišel, že jezdil po prdeli a byl jedním z těch lepších, několikrát to v obraně hasil, ale je pravda, že zachrana bude tezka, jeste stím losem Everton, City, Chelsea, Arsenal

Reagovat
OnlyWHU

Větší snaha je teď vidět na všech. Arnautovič je pro mě další do sbírky nepovedených, zcela jalových posil. Jeho laxnost z minulých zápasů, když šlo Biličovi o život, mě jen tak nepustí. Jsem přesvědčen, že nám stále chybí třeba i bezejmenný raubíř - jezdič, který by zrychlil a zjednodušil hru dopředu a byl nesmlouvavý při bránění. Něco jako hraje Antonio. Ten chybí nejcitelněji. Dalším úkolem bude získat pravýho a středovýho obránce. Kdo prodal Tomkinse, zaslouží nakopat. COYI!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To dame.Je teprve 13.kolo.COYI

Reagovat
OnlyWHU

Ale jo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele