Premier League - preview 3. kola: Manchester United hraje ve Wolverhamptonu

28.08.2021, 08:47, aktualizováno 29.08.2021, 09:55
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)
Tři utkání si nachystala pro fanoušky na neděli anglická Premier League. Pořad zápasů otevřou Burnley a Leeds. Následně Tottenham čeká na domácím hřišti role favorita proti Watfordu. A na závěr souboj Wolverhamptonu a Manchesteru United, jehož fanoušci jsou stále ještě v extázi po návratu Cristiana Ronalda.
Burnley FC - Leeds United  (neděle 15:00)
Leeds zatím svými zápasy nezaujaté fanoušky baví, co do bodů to ale žádná hitparáda není. Ještě hůře je na tom však nedělní soupeř z Burnley, jenž v obou dosud odehraných duelech prohrál.

Clarets si alespoň zlepšili náladu ve středečním pohárovém klání, kdy si díky úspěšnému penaltovému rozstřelu přivezli postup z Newcastlu. V dlouhodobé soutěži to ale za moc nestojí, a to kvůli porážkám nejprve s Brightonem a naposledy s Liverpoolem. Za Reds rozhodli brankami v první půli Jota a ve druhé Mané.

Whites prožili hororovou čtvrthodinu v prvním kole na hřišti Manchesteru United. Po Aylingově vyrovnání byl v padesáté minutě stav nerozhodný, nicméně pak dvěma góly Fernandes zpečetil hattrick, prosadili se i Greenwood a Pogba a konečný stav tak byl 5:1. Před týdnem s Evertonem už se ale Leedsu povedlo díky Klichovi a Raphinhovi dvakrát srovnat a výsledek tak byl nerozhodný.

V Premier League se tato mužstva po postupu Leedsu střetla dvakrát, přičemž pokaždé slavil loňský nováček. V květnu si díky zásahům Klicha, Harrisona a dvěma Rodrigovým přivezli Whites jasnou výhru 4:0.

Domácí se v zápase musí obejít bez zraněných Longa se Stephensem, v ohrožení jsou i starty Vydry s Westwoodem. Na straně hostí nebude k dispozici Koch.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Llorente, Struijk - Dalls, Phillips, Firpo - Klich - Raphinha, Bamfrod, Harrison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.62 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Watford FC  (neděle 15:00)
Tottenham má šanci posunout se do čela ligové tabulky. Svěřenci Nuna Espírita Santa mohou jako jediný zůstat po třech odehraných duelech stoprocentní, k tomu však potřebují zdolat nováčka Watford. Ten si zatím na špatný start do sezóny také stěžovat nemůže, po úvodní nečekané výhře s Aston Villou sice přišla prohra na hřišti Brightonu, "Sršni" se však v týdnu vrátili na vítěznou vlnu, když v rámci ligového poháru zdolali Crystal Palace.

Tottenham měl přitom těžký start do ročníku - nekončící spekulace ohledně budoucnosti Harryho Kanea, který navíc na první dvě ligová klání nebyl k dispozici, týmu určitě nepřidaly, navrch ho hned na úvod čekal test skutečně přetěžký, když na jeho půdu zavítal úřadující mistr Manchester City. Spurs ale překvapili, podali obětavý, týmový výkon a díky brance Sona z druhého poločasu brali všechny tři body.

Před týdnem to sice žádná hitparáda na hřišti Wolverhamptonu nebyla, díky penaltě Dele Alliho však opět zvítězili. Podle předpokladů se také Tottenham probojoval do základní skupiny Evropské konferenční ligy, když po úvodní prohře 0:1 s Paços Ferreira doma dvojzápas pohodlně otočil a po výsledku 3:0 se radoval z postupu.

Watford se hned na úvod sezóny postaral o překvapení, když si doma vyšlápl na posílenou Aston Villu. "Sršni" do Premier League vlétli skutečně ve velkém stylu a po více než hodince hry vedli už dokonce 3:0, nakonec se ale o zisk všech tří bodů museli strachovat, jelikož hostujícím Villans se podařilo dostat až na dostřel jediného gólu.

Minulý týden proti Brightonu už to ale taková sláva nebyla, Watford byl totiž po celý zápas horším celkem a zaslouženě podlehl 0:2. Kdyby se mu podařilo získat byť jen jeden jediný bod z půdy Tottenhamu, rozhodně by šlo o výsledek krajně nečekaný, favorit zápasu je totiž jednoznačný.

V dresu Tottenhamu by se již měl objevit hvězdný útočník Harry Kane, který je připraven poprvé zasáhnout do letošního ročníku Premier League. K dispozici ale nebude obránce Joe Rodon.

V kádru Watfordu se otazník vznáší nad stavem Juraje Kucky, do hry pak určitě nezasáhnou Nathaniel Chalobah, Dan Gosling a João Pedro. S největší pravděpodobností mezi absentéry bude také brankář Ben Foster, který si v týdnu přivodil svalové zranění.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.56 - 7.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester United  (neděle 17:30)
Fotbalisté Wolverhamptonu Wanderers se v rámci třetího kola Premier League utkají s Manchesterem United. Vlci jsou zatím v letošní sezoně bez bodu, United minulý týden jen remizovali. Nově příchozí mladou hvězdu Jadona Sancha však teď doplní miláček fanoušků Cristiano Ronaldo.

Kouč Bruno Lage zatím na lavičce Wolverhamptonu Wanderers neprožívá úplně povedený start. Jeho tým prodloužil svou sérii ligových proher už na pět a v prvních dvou kolech nedal ani jeden gól. Pohárová výhra 4:0 uprostřed týdne nad Nottinghamem mu ovšem zvedla náladu. Mimochodem, Wolves museli nastoupit ke dvěma duelům během tří dnů, což kritizoval i jejich nový kouč Lage. Ten určitě nepostaví Pedra Neta a Jonnyho.

Pro domácí půjde o další těžký test. Tým, který vloni skončil ve spodní polovině tabulky totiž čeká Manchester United, s nímž vloni dvakrát těsně prohrál. Jednoznačný výsledek nečekejme ani tentokrát, jelikož z posledních šestnácti ligových vystoupení Wolves doma na Molineux rozdílem dvou či více branek skončilo jen jedno.

Fanoušci United, kteří letos hovořili o útoku na mistrovský titul, museli být po minulé remíze 1:1 se Southamptonem určitě zklamaní. Manchester ovšem žije návratem Cristiana Ronalda, na kterého se těší i jeho bývalý spoluhráč a dnes trenér Ole Gunnar Solskjær. Ačkoliv je nepravděpodobné, že by CR7 nastoupil už o víkendu, morální vzpruha to pro tým být může. Norský kouč se však bude muset obejít bez Rashforda či McTominaye.

Rudí ďáblové mají ovšem na dosah jeden rekord. Pokud neprohrají, bude to už jejich 28. venkovní ligové utkání, ve kterém dokázali bodovat, čímž překonají rekord Arsenalu z jeho památné sezóny 2003/04. V sedmnácti vítězných případech udrželi navíc i čisté konto a v jedenácti dokázali vyhrát minimálně o dva góly.

Poslední vzájemný zápas se odehrál v letošním květnu a hostující United vyhráli 2:1. Do vedení je poslal mladičký Anthony Elanga, o srovnání se postaral Nelson Semedo. Ještě v první půli se však z penalty trefil Juan Mata a další branka už nepadla.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
José Sá - Kilman, Coady, Saids - Semedo, Neves, Moutinho, Marcal - Trincao, Jiménez, Traoré.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw - Fred, Matic - Sancho, Fernadnez, Pogba - Greenwood.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 3.78 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Hůře, než by chtěli na tom v tabulce jsou soupeři z prvního utkání třetího kola anglické Premier League. Manchester City je s padesátiprocentní úspěšností ve středu tabulky, Arsenal bez bodu na jejím dně.

Citizens sezonu nevykopli vůbec dobře a po úvodním nezdaru v boji o Community Shield s Leicesterem přišla porážka na začátek ligy na hřišti Tottenhamu. Minulé kolo však už bylo výrazně zdařilejší, proti Norwichi si Manchesterští zvedli sebevědomí po výsledku 5:0. Brankami se o to zasadili Jack Grealish, Aymeric Laporte, Raheem Sterling a Riyad Mahrez, jedna trefa byla vlastní.

Svou bilanci proti nadcházejícímu soupeři může nadále zlepšit Sterling, jenž se gólově prosadil ve všech posledních čtyřech duelech proti Arsenalu. Guardiolova družina si může navíc připsat slušný počin, a to když by se jí podařilo vyhrát alespoň o pět branek. Bylo by to totiž na domácí půdě potřetí v řadě, což se v dřívějších dobách povedlo jen Chelsea v roce 2010 a právě Citizens roku 2017.

"Kanonýři" proti silnějším soupeřům nezářili už v přípravě, nicméně start ligy dal jejich ambicím teprve pořádnou ránu. Nepodařilo se totiž navázat na dobrý finiš loňského ročníku a v prvních dvou kolech přišly dvě porážky bez jediné vstřelené branky. Nejprve šlo o šok na stadionu Brentfordu, pak o domácí (a docela očekávaný) nezdar s Chelsea. O vítězství Blues se už v první půli zasloužili Romelu Lukaku a Reece James.

Gunners si spravili chuť alespoň ve středečním zápase Ligového poháru, kdy si na půdu West Bromwiche dojeli pro jednoznačný postup za vítězství 6:0. Potřebným hattrickem se na něm podílel Pierre-Emerick Aubameyang, další zásahy přidali Nicolas Pépé, Bukayo Saka a Alexandre Lacazette.

Arsenal je před tímto těžkým zápasem blízko některým nelichotivým rekordům. Poprvé od roku 1954 může prohrát první tři ligové zápasy a potřetí v historii může na úvod sezony vyjít třikrát gólově naprázdno. Pozoruhodná je také bilance Bernda Lena, jenž si sice může jako šestý gólman zapsat stý ligový start v dresu "Kanonýrů", avšak zatímco on zatím udržel pouze 24 čistých kont, ostatní členové tohoto "klubu stovkařů" stihli během této doby alespoň 38 nul.

Vzájemné střety jsou v poslední době jasnou doménou celku ze severu Anglie. Ten z posledních jedenácti utkání deset vyhrál, jediný úspěch Arsenalu přišel v semifinále loňského, později vítězného, FA Cupu. Na ligovou výhru proti bledě-modrému sokovi už muži z Londýna čekají od prosince 2015, o rok a půl později si připsali dosud poslední body.

Pep Guardiola se musí vypořádat s nepříjemnou absencí, mimo hru totiž zůstane zdravotně indisponovaný Kevin De Bruyne a spolu s ním i Phil Foden. Kvůli policejnímu vyšetřování a internímu trestu nenastoupí ani Benjamin Mendy. Mikelu Artetovi se určitě ulevilo, když zjistil, že Bukayo Saka je po středečním zranění fit, vyléčen je i Hector Bellerín. Otazník visí nad Benem Whitem, jehož trápil koronavirus, za postranní čarou naopak s jistotou zůstanou Thomas Partey, Eddie Nketiah a Gabriel Magalhaes.

Utkání na manchesterském Etihad Stadium začíná v sobotu ve 13:30, jeho hlavním rozhodčím bude Martin Atkinson.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Laporte, Dias, Cancelo - Gündogan, Rodri, Grealish - Jesus, Torres, Sterling
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Cedric, Holding, Marí, Tierney - Lokonga, Xhaka - Saka, Odegaard, Smith-Rowe - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.30 - 9.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Brentford FC  (sobota 16:00)
Mezi osmičku dosud neporažených mužstev v anglické Premier League patří i nováček z Brentfordu. Ten se nyní střetne s jedním z ambicióznějších týmů v podobě Aston Villy.

Villans v úvodu nového ročníku příliš nepřesvědčili. Po nečekané porážce na hřišti jiného nováčka Watfordu sice přišlo vítězství 2:0 proti Newcastlu, kromě branek Ingse a El-Ghaziho ale muži z Birminghamu nic velkého nepředvedli. Navazují tak zatím na docela nepovedenou jarní část loňské sezony, jež je po povedeném vstupu srazila až do druhé poloviny tabulky.

To Brentford zatím se svou historicky první sezonou v Premier League může být spokojený. Nejprve totiž senzačně skolil zvučného soka v podobě Arsenalu, před týdnem se ze hřiště Crystal Palace vracel s bodem za bezbrankovou remízu. K tomu se v úterý povedl i pohárový obrat a tím pádem postup proti Forest Green.

V League Championship spolu tato dvě mužstva sehrála celkem šest utkání, přičemž jednoznačně úspěšnější byli Bees. Ti ovládli všechny tři domácí zápasy, ze hřiště Aston Villy si pak ve všech případech přivezli remízu.

Domácí manažer nemůže počítat se zraněnými Traorém, Baileyem a Sansonem, hosté se zase musí obejít bez DaSilvy a Becha Sörensena, v ohrožení je i start Jensena a Baptisteho.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Mings, Young - McGinn, Luiz, Ramsey - Buendía, Ings, El Ghazi
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya Martin - Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.37 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Everton FC  (sobota 16:00)
Jako celkem úspěšný mohou hodnotit vstup do sezony hráči obou týmů, které na sebe narazí v sobotu odpoledne v Brightonu. Domácí po dvou výhrách patří do horních pater tabulky, rovněž Everton čeká na svého přemožitele.

Nutno podotknout, že Seagulls zatím nenarazili na silného protivníka, i tak ale v jejich táboře určitě panuje spokojenost. Po vítězství na hřišti Burnley přišel minulý víkend i domácí úspěch s Watfordem, o výhru 2:0 se brankami zasadili Duffy a Maupay. V úterním zápase Ligového poháru si pak ještě připsali postup na půdě Cardiffu.

Toffees i přes nepřesvědčivou první polovinu utkání zvládli vstup do sezony proti Southamptonu, před týdnem ale naopak dvakrát neudrželi vedení a z Leedsu se vrátili jen s remízou. Na Calvert-Lewinovu trefu odpověděl Klich, po Grayově brance zase srovnal Raphinha.

Bilance vzájemných zápasů od postupu "Racků" do Premier League hovoří lehce ve prospěch Evertonu. Ten sice vyhrál všechna utkání na domácí půdě, z Brightonu se ale vrátil ve dvou případech s porážkou a stejněkrát s remízou. Bez branek se tito soupeři rozešli i v dosud posledním vzájemném klání v dubnu, tehdy měli více ze hry o záchranu bojující Seagulls.

Na straně Brightonu je v ohrožení start důležitého útočníka Maupaye i jeho potenciální náhrady Welbecka, mimo hru je pak s jistotou Mwepu. Hosté ještě neví, jak na tom budou Delph a Iwobi, kvůli disciplinárnímu trestu však určitě nenastoupí Kean.

Výkop utkání na Amex Stadium je plánován na sobotní šestnáctou hodinu, pokyn k němu dá zkušený anglický rozhodčí Jonathan Moss.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Webster, Duffy, Dunk - Groß, Lallana, Bissouma, March - Mac Allister - Connolly, Trossard
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Mina, Keane, Digne - Iwobi, Doucoré, Allan, Gray - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.28 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Newcastle United hostí v duelu třetího kola Premier League Southampton. Domácí jsou zatím bez bodu, ani skóre 2:6 není moc působivé. Hosté na tom však nejsou pomoc lépe, na kontě mají jednu remízu.

Newcastle United vstoupil do nové sezóny dvěma prohrami v úvodních dvou kolech počtvrté za posledních šest let, což manažer Steve Bruce přičítal i kontroverzním rozhodnutím sudích a rozsáhlé marodce. Domácím fanouškům dodává naději fakt, že Newcastle, který by se rád umístil v horní polovině tabulky poprvé od ročníku 2017/18, zvítězil ve čtyřech z předchozích pěti vzájemných ligových střetnutí se Southamptonem.

Doma v St James Parku navíc s tímto soupeřem prohrál v minulých sedmnácti utkáních jen jednou a v předchozích pěti případech mu dal v průměru přes dvě a půl branky. Magpies se zde střelecky prosadili i v 11 z posledních 12 utkání, ale čisté konto se jim v tomto období povedlo udržet jen jednou. Špatnou zprávou z tohoto hlediska je rovněž to, že Newcastle má zraněného prvního i druhého brankáře.

Manažer Southamptonu Ralph Hasenhüttl zhodnotil remízu 1:1 s Manchesterem United jako velký pokrok svého celku. Na cenný bod bude chtít navázat i zde, neboť svého protivníka Bruce porazil v kariéře jen jednou. Hosté se střelecky prosadili v obou úvodních ligových duelech, což jim vzhledem k problémům "Strak" dává velkou šanci uspět.

Saints stále po odchodu Jannika Vestergaarda shánějí před koncem přestupového období posily do defenzivy, což se při pohledu na loňskou sezónu jeví jako rozumné řešení. Southamptonu se totiž venku příliš nevedlo a na půdě soupeře inkasoval průměrně více než dva góly. Počtvrté v řadě také skončil ve druhé polovině tabulky.

Poslední vzájemný duel skončil výhrou Newcastlu 3:2.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Woodman - Schär, Lascelles, Fernández - Murphy, Willock, Longstaff, Almirón, Ritchie - Saint-Maximin, Wilson.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Livramento, Stephens, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Romeu - Walcott, Djenepo - Adams, Armstrong.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.55 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Leicester City  (sobota 16:00)
Norwich City vyzve ve třetím kole Premier League Leicester City. Domácí celek nezačal sezonu vůbec dobře, po dvou zápasech se krčí na posledním místě se skóre 0:8. Leicester je díky jedné výhře ve středu tabulky.

Norwich se při svém návratu do Premier League nesetkal s úplně příjemným losem, když musel hned čelit dvěma posledním mistrům. Dohromady v těchto zápasech dostal osm branek při výsledcích 0:3 a 0:5 a v součtu se svou předchozí prvoligovou sezónou prohrál v lize už dvanáctkrát v řadě, což představuje třetí nejdelší sérii porážek v historii nejvyšší anglické soutěže.

"Kanárci" si v týdnu spravili chuť, když nasázeli šest branek v pohárovém klání s druholigovým aspirantem na postup Bournemouthem, nicméně v předchozích dvaceti vystoupeních v Premier League nedali nikdy více než jeden gól, což je čtvrtá nejdelší šňůra takových duelů v historii. Mírnou naději jim může dodat skutečnost, že právě Leicester byl posledním týmem, který v lize dokázali porazit, a to v únoru 2020. Doma na Carrow Road s ním navíc v minulých sedmi ligových soubojích prohráli jen jednou.

Také Leicester schytal v minulém kole debakl, když prohrál s West Hamem 1:4. Minimálně čtyři góly navíc dostal v předchozích šesti ligových vystoupeních už třikrát. Nepovedený večer podtrhla i vůbec první červená karta Ayozeho Pereze při jeho 247. vystoupení v anglické lize.

Hosté ale půjdou do utkání v roli favorita, neboť vloni vyhráli minulá čtyři klání proti týmům, které nakonec sestoupily, v součtu 12:1, od Norwiche se navíc tuhý boj o záchranu očekává. Leicester navíc vyhrál i pět z předchozích šesti střetnutí na půdě nováčků soutěže, byť jedinou prohru v nich utrpěl právě zde.

Poslední vzájemný střet skončil překvapivě 1:0 pro Norwich.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Gibson, Williams - Lees-Melou, Gilmour, McLean - Cantwell, Rashica - Pukki.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Castagne, Amartey, Söyüncü, Thomas - Tielemans, Ndidi - Pereira, Maddison, Barnes - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.26 - 3.71 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
David Moyes má důvod k velké spokojenosti - jeho svěřenci totiž vyhráli první dva ligové zápasy a momentálně se vyhřívají na čele tabulky. Po dvou kolech to samozřejmě nic neznamená, nicméně pro West Ham, který měl tradičně problémy s nedobrými starty, jde rozhodně o pozitivní zprávu. Totéž se ale nedá říct o fotbalistech Crystal Palace - nový kouč Vieira zatím stále čeká na to, až jeho svěřenci poprvé rozvlní síť, z úvodních dvou kol vybojovali jen jeden bod za bezbrankovou remízu s nováčkem z Brentfordu, a tak by z londýnského derby nutně potřebovali vytěžit dobrý výsledek.

Zápasy West Hamu zatím nezaujatého diváka rozhodně musí bavit. Hammers se totiž rozhodně nedrží při zdi a na své konto už si připsali dvě přestřelky. V úvodním kole na hřišti Newcastlu nejprve dvakrát prohrávali, vždy se ale dokázali do zápasu vrátit a díky skvělému výkonu v druhé půli nakonec po vítězství 4:2 brali všechny tři body, ke kterým i jednou vstřelenou branku přispěl záložník Tomáš Souček. V druhém ligovém klání jim zase pomohla nedisciplinovanost záložníka Leicesteru Péreze, který po zbytečně tvrdém zákroku vyfasoval rovnou červenou kartu. West Ham toho dokonale využil a po vysokém vítězství 4:1 se posunul do čela ligové tabulky.

Naopak dosavadní zápasy Crystalu Palace vyloženě nudí. Patrick Vieira zatím nenašel správný ofenzivní recept a jeho svěřenci tak ve třech soutěžních duelech ještě nevstřelili gól. Nejprve vyšli střelecky naprázdno na hřišti londýnské Chelsea, kdy krom úniku Zahy prakticky neohrozili branku soupeře, načež se neprosadili ani v domácím klání proti Brentfordu, kde zase v největší šanci duelu nastřelil záložník Gallagher pouze břevno. A Palace se nezadařilo ani v ligovém poháru, kde vypadli po těsné prohře s Watfordem.

Domácímu týmu bude chybět obránce Masuaku, jiné zdravotní problémy ovšem West Ham nehlásí. Z tábora Crystal Palace pak do zápasu nezasáhnou dlouhodobě zranění Eze, Olise a Nathan Ferguson. Kvůli osobním důvodům do zápasu nezasáhne ani kapitán Milivojević.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.21 - 6.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Premier League uvidí první vzájemný souboj dvou aspirantů na ligový titul. Na Anfield totiž zavítá úřadující vítěz Champions League - londýnská Chelsea - a očekává se pořádná a strhující bitva. Thomas Tuchel se zatím v konfrontaci s nejlepšími celky Anglie může pyšnit vynikající bilancí a loni na Anfield Road vyhrál, podaří se mu tento kousek zopakovat? Očekává se také nelítostný souboj uzdraveného stopera Virgila van Dijka s útočníkem hostí Romelem Lukakem. Nezaujatý divák se tak v sobotu večer skutečně má na co těšit - nezbývá než doufat, že samotné dění na trávníku naplní předzápasová očekávání.

Liverpool do sezóny vstoupil velmi dobře, v úvodním klání na hřišti Norwiche sice nepředvedl úplně stoprocentně přesvědčivý výkon, když "Kanárky" pustil do několika nadějných příležitostí, svěřence manažera Jürgena Kloppa ovšem podržel spolehlivý Alisson a naopak sami byli v koncovce bezchybní, když díky brankám Joty, Firmina a Salaha zvítězili jednoznačně 3:0.

Minulý týden si pak na své konto připsali i první domácí vítězství v ročníku, když si na Anfield Road poradili s Burnley. Domácímu stratégovi se přístup hostujícího celku pranic nelíbil, Burnley se totiž prezentovalo skutečně tvrdým herním projevem na samé hranici pravidel, nicméně Liverpoolští si i přes veškerou snahu hostí připsali tři body po vítězství 2:0, které zařídili ofenzivní esa Jota s Maném. Nyní tak na třetí tým loňského ročníku čeká první opravdu pořádný test, když na jejich hřiště zavítá Chelsea, která má po loňském vítězství v Champions League jen ty největší ambice.

Chelsea se během přestupového období podařilo do kádru opětovně přivést Romela Lukakua, který své schopnosti naznačil hned při své obnovené premiéře v modrém dresu na hřišti Arsenalu. Již během první půle se zapsal na střeleckou listinu a prakticky po celý zápas naplno ukazoval, co Chelsea v loňském ročníku tolik chybělo. Thomas Tuchel může být se startem do nové sezóny taktéž nadmíru spokojený, jeho svěřenci totiž nejprve se štěstím vyhráli evropský Superpohár, když se jim po penaltovém rozstřelu podařilo zdolat Villarreal, načež si v lize pohodlně poradili s Crystal Palace a následně také s Arsenalem. Na Tuchela přitom v podstatě až do konce září nečeká v ligové soutěži žádný jednodušší zápas, po Liverpoolu totiž následuje domácí střet s Aston Villou, výlet na hřiště Tottenhamu a domácí bitva s Manchesterem City - německý stratég je tak jistě rád, že jeho ovečky začátek ročníku našel v odpovídající formě.

Liverpool už může počítat s obráncem Andym Robertsonem, který by utkání mohl začít v základní sestavě. Minimálně na lavičku by mohl usednout také záložník Fabinho, mimo hru však stále zůstává záložník Milner.

V základní sestavě hostí se pravděpodobně objeví uzdraví N'golo Kanté, k dispozici ovšem nebude stoper Zouma, který řeší svůj přestup do West Hamu. Nejistá je pak situace okolo Christiana Pulisice a Rubena Loftus-Cheeka, oba jmenovaní měli před duelem s Arsenalem pozitivní test na koronavirus a neví se, jestli už mohou do utkání zasáhnout.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.33 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.West Ham United22008:36
2.Chelsea FC22005:06
 Liverpool FC22005:06
4.Brighton & Hove Albion22004:16
5.Tottenham Hotspur22002:06
6.Manchester United21106:24
7.Everton FC21105:34
8.Brentford FC21102:04
9.Manchester City21015:13
10.Aston Villa21014:33
11.Watford FC21013:43
12.Leicester City21012:43
13.Southampton FC20112:41
14.Crystal Palace20110:31
15.Leeds United20113:71
16.Wolverhampton Wanderers20020:20
17.Burnley FC20021:40
18.Newcastle United20022:60
19.Arsenal FC20020:40
20.Norwich City20020:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1822)

Přidat komentář
ashburtongrove

Chtel jsem si vsadit na City, abysme meli alespon bod, ale necham v tom Mikela vymachat

Reagovat
Salfovic

Já už myslel, že na to sázkovky ani nevypsaly kurzy.

Reagovat
Remt

tech 9.67 na vyhru Arsenalu mi prijde hrozne malo treba

Reagovat
Seydou Doumbia

za liter na arsik a herthu a si boháč

Reagovat
Ranoth

ja som dal na City takze to dopadne ako minulu sezonu Chelsea-Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi tazke pre Artetu, ak by nieco uhrali, tak to moze cele obratit, ale ak odidu s nejakym debaklom, tak do konca septembra je out.

Reagovat
Malresi

Dnes nás čaká zápas z kategórie najťažších. Dovolím si povedať, že okrem City sa nám na Anfielde už lepší tím nepostaví. Začiatok sezóny nás zastihol v hernej pohode no prvá poriadna skúška príde až teraz. Verím, že vyhráme a vyšleme jasný signál, že aj s nami treba počítať v boji o titul. YNWA

Reagovat
diastan

Dnes stíhám bohužel až večerní šlágr, tak snad Arsenal porazíme, zároveň to snad nebude nějaký debakl

Reagovat
Seydou Doumbia

náhodou já si přeju aby city dálo arsiku pořádnou deku aby si tam konečně uvědomili jaké neschopné hráče a trenéry tam mají

Reagovat
oddy

O tom ale nerozhodne zápas se City. O tom by vlastně nikdy neměl rozhodnout jeden zápas.

Reagovat
Seydou Doumbia

nemusí, ale čím větší krize tím líp...to se nasčítá potom

Reagovat
Diskostu

City a Chelsea prevalcujú tento ročník PL....

Reagovat
VersaceChain

V City budou radi za top4

Reagovat
Diskostu

sám tomu neveríš ....

Reagovat
Csaplárova past

City nemá tento rok šanci bez klasického útočníka a Jesus jim nic nevystřílí. City bez trofeje letos.

Chelsea

United

Liverpool

City

Reagovat
blade115

A jak se jejich situace s útočníky liší od loňského roku, kdy s tím vyhráli PL, LC a málem i LM?

Reagovat
VersaceChain

Prijde ti, ze Chelsea ani United nemaji silnejsi tym nez loni, jo?

Reagovat
blade115

To je zajímavá dedukce, z toho co jsem napsal výše. Každopádně ano, přijde mi, že Chelsea a MU mají lepší týmy. Ale zároveň si myslím, že i City mají lepší tým než loni. A že každý rok pod Guardiolou jejich hráče posouvá vpřed. Hlavně ale je pointa taková, že posílení soupeřů je celkem irelevantní - pokud ti takhle dobře funguje systém 4-6-0, což v City jednoznačně platí, tak ho nemusíš měnit jen proto, že soupeři přivedli klasické devítky.

Reagovat
Csaplárova past

Liší se to třeba tak, že Chelsea a United značně posílily své kádry v útoku. Lukaku a Ronaldo, to je prostě o 15 gólů navíc.

V minulé sezóně City nedokázali porazit United v lize a Chelsea pod Tuchelem ve třech zápasech. Nevidím tam jediný důvod, proč by se jim to mělo letos podařit.

Reagovat
oddy

No ale City mělo loni na ostatní týmy z TOP 4 náskok 12, 17 a 19 bodů. A jelikož, jak píšeš, ani loni tyto týmy neporazily, není důvod, proč by letos měli získat nějak výrazně méně bodů.

Reagovat
oddy

*neporazili, fuj

Reagovat
diastan

Ne že bych od Wernera nečekal a asi i většina dalších, že v Chelsea bude trochu jinej gólostroj, předpoklady na to měl. Stejně tak to čekám od Lukaka, dopadnout to zas můžes ale trochu jinak. Nic méně tady věřím, že si Chelsea určitě zajistila mnohem více gólů než dal Werner Loni (stejně City dalo o cca 25 víc? a Hle s útokem na tom byli stejně. City určitě nepotřebuje hroťáka aby dávalo góli.

Na Ronalda jsem dost zvědavej, konečně se vrátil do PL a určitě tam kam patří, jen tady už bych teda s tvrzením, že zajistí 15 gólů ,,navíc,, byl opatrnej.

/

Letos za mě favorit Chlesea/City, hned v za nimi UTD. Rozhodně nečekám že bude rozdíl 12 bodů na konci sezóny

Reagovat
diastan

góly

Reagovat
diastan

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska to bude mezi námi a Liverpoolem hodně zajímavý zápas. Nedokážu si tipnout vítěze, ale věřím, že při správně zvolené taktice tam dokážeme vyhrát. Dokonce bych si tipnul i sestavu, se kterou nastoupíme. 3-4-1-2. Mendy - Rüdiger, Christensen, Azpilicueta - Alonso, Kante, Jorginho, James - Mount - Werner, Lukaku.

Reagovat
Salfovic

To už Tuchel nehraje na tři stopery ?

Reagovat
Salfovic

Tak nic, asi mám ještě zalepené oči.

Reagovat
hitZor

Já teda čekám Chillyho, ale taky si myslím, že tam dneska půjde Werner místo Havertze.

Reagovat
Csaplárova past

na City kurz 1,3

Reagovat
Hafna

Zkusil jsem 1 a max 4 góly - tam byl kurz nějakých 1,7

Reagovat
SpecialOne

Dávám handicap -2,5. Ale to očekávání výprasku je tak velké, že se nebudu divit poločasu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jen blázen by vsadil na cokoliv kde je Arsenal. Stejně tak dneska klidně můžou vyhrát tak jako dali loni Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, mělo být tak 1,15.

Reagovat
ACSeRw!n

1.36 na tipaci.. fakt luxus kurz

Reagovat
vrabejka

Bude zítra v základu Harry?

Reagovat
iamek

Solskjær: “Yes I do [expect Amad to go out on loan]. It’s not 100 per cent signed but we’ve agreed. I don’t have to say which team it is yet, but we’ve found a place that Amad feels excited about and we feel excited about.”

Reagovat
Busby babes

akorat jsem ti to chtel poslat.

Brandon Williams (Norwich City), James Garner (Nottingham Forest), Andreas Pereira (Flamengo), Dylan Levitt (Dundee United) and Ethan Laird (Swansea City) have all departed for temporary spells since the campaign began.

Axel Tuanzebe (Aston Villa), Di’Shon Bernard (Hull City), Will Fish (Stockport County) and Tahith Chong (Birmingham) joined up with their clubs earlier in the summer.

tech hostovacek taky nemame malo.

Reagovat
iamek

Ještě by to chtělo Elanga, Kováře a Hannibala, ale mají zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nieco v Spanielsku, alebo Taliansku, co by mohlo byt idealne, hlavne aby hral

Reagovat
smazaný uživatel

Wow podle Romana odmítla Ronalda Chelsea, PSG i City

Reagovat
Greny

Já si ho třeba u nás nedokážu vůbec představit takže pokud je to pravda je to jen dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jj u nás by to byla asi největší píčovina že všech bohatých klubu

Reagovat
diastan

Chelsea se podle mě teď nehodí, City PSG by pak měli zase oplétačky s fair play...

Reagovat
iamek

Na co by je měla Chelsea nebo PSG? Ten Roman, který včera psal, ze v city jsou zklamání ze jde do United? Nebo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio Romano, vyšší tier IMHO není

Reagovat
Busby babes

kde to u Romana vidis? Mendes ho mel nabizet do Madridu a City.

Reagovat
iamek

Projel jsem jeho sociální sítě + jeho reakce a nikde to napsané není.

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle řekl na svém twitchi. On se z toho snaží vytřískat co nejvíc, takže něco pouští na twitter, něco na twitch a něco zase na youtube

Reagovat
iamek

Twitch? Co to je?

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

Reagovat
Cobra

Reagovat
Seydou Doumbia

nějaká novodobá hovadina

Reagovat
O.Giroud

Platforma na streamovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

top1 platforma na interwebech panacku..

Reagovat
valloire

tady někoho mladýho doběhla doba

Reagovat
Greny

On včera večer streamoval

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to včera na přenosu. Všechno nedává na Twitter

Reagovat
oli9

i bych tomu věřil, vždyt se všude nabízel jak nějaká šlapka

Reagovat
puji

Nemá to ani na TW a ani na FB.

Reagovat
C-M@ster

Kdo je "Roman"?

Jako Abramovič?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabrizio Romano, populární novinář ohledně přestupů působící hkavně na Twitteru

Reagovat
Infernoqt

City ho "odmítli" v momentě, kdy jsme potvrdili zájem my a oni vycítili, že nás upřednostní.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to si říkejte klauni

Reagovat
Infernoqt

To si nemusíme říkat, tak to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a zajisté to je odzdrojovano top tierem a ne klaunskou dojmologii

Reagovat
VersaceChain

[The Athletic] City had fully agreed a deal with Ronaldo, who gave Juventus teammates the impression he was joining Guardiola’s side as recently as 8am Friday. City suspect Mendes used them to leverage United, and the ordeal will have repercussions for future business at the Etihad.

Athletic je klaunska dojmologie?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale Romano je vyšší tier

Reagovat
smazaný uživatel

to iste

Reagovat
smazaný uživatel

hm ani ne, Athletic publikuje sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si nemyslim, že se najdou 3 slabší týmy než Newcastle. Takže spolu s Norwichem a Arsenalem do Champu. Bude to zajímavá sezona.

Reagovat
VTID94

Arsenal nespadne preboha... Arteta nevydrží viac ako do konca októbra

Reagovat
hitZor

A co ten totálně průměrný kádr?

Reagovat
Seydou Doumbia

burnley pls

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
vodka

Burnley je na tom tak špatně, že podepsali znova Aarona Lennona, kterého před minulou sezonou pouštěli, protože na to už nemá. Tam se jim nepodařilo podepsat pořádně nikoho, Dyche tam taky nemůže čarovat donekonečna..

Reagovat
VTID94

Witsel k nám by bola plátna posila. Zálohu máme moc slabú....

Reagovat
Front hell

Jinak jen tak na odlehčení. Dneska je to přesně 10 let co nás United pěkně zostudili 8:2. Tak doufám že to tentokrát v modré části Manchesteru nedopadne stejně

Reagovat
VTID94

Debakel to myslim že nebude no 3 body tiež nie

Reagovat
Front hell

Mě osobně by bohatě stačilo aby se na ten náš fotbal dalo koukat. A klidně bez bodů ale s hlavou nahoře.

Reagovat
VTID94

Presne v toto som dúfal u nás poslednú sezónu. A myslim že to splnili. Arsenal ako klub by si zaslúžil byť inde ako teraz....

Reagovat
Nikikrew

Hmm na ten deň sa nedá zabudnúť

Ešte že som to nevidel

Reagovat
Busby babes

2 goly nedate...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
havrys99

Reagovat
Malresi

Tá súpiska United SAF je fakt najlepší manažér v histórii futbalu. S tragédmi ako Smalling, Jones, Evans, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Welbeck doplnenými v tej dobe kiksérom De Geom, Evrom a jediným world class hráčom Rooneym dokázal dať 8mičku Arsenalu Ole by s tým kádrom vypadol

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co v tej dobe malo byt tragicke na Nanim alebo Youngovi, to si urobil trageda akurat tak zo seba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

V tej dobe na nich nebolo síce nič tragické, nakoľko hrali pod SAFom, ktorý z nich dokázal mačkať maximum. Do kategórie tragédov ale patria, nakoľko drvivú väčšinu kariéry následne mali tragickú.

Reagovat
Nikikrew

Veď za nás hral Jenkinson, Djorou, Coq , mladý Ox, Benayoun...to nebola žiadna sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Young byl super ty první roky

Reagovat
Wazza228

Navíc zrovna v zápase s Arsenalem.

Reagovat
Front hell

Minulý rok jste něco podobného zažili na ville jestli se nepletu. Dokonce i s nejlepším stoperem na světě, beky, dm atd

Reagovat
fenixLFC

ale v brane s adrianom sa slusi povedat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za připomenutí.

Reagovat
Salfovic

Buď v klidu, Pepek si svého propadlíka nezostudí.

Reagovat
VTID94

Inak ako nás tipujete túto sezónu? Poháre? Alebo top 10?

Reagovat
Front hell

Poháry bych vám přál. Ale reálně top 10.

Reagovat
VTID94

To by mi osobne bohato stačilo

Reagovat
Seydou Doumbia

6-8. místo

Reagovat
Greny

12. Misto

Reagovat
smazaný uživatel

Před Arsenalem.

Reagovat
Infernoqt

Tohle mě rozsekalo, to mi mluví z duše

https://fb.watch/7FJNRIcPkG/

Reagovat
VTID94

Reagovat
iamek

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně já

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nikikrew

Klasika

Reagovat
avicii

Reagovat
Dody10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

legendarni video

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpecialOne

Richarlison za 85 mega Ten hráč není rozdílový ani v Evertonu. Připadá mi, že zahraje tak 1 zápas ze 3.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak v pesgay bude nosit vodu tak to stačí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase Liverpool-Chelsea fakt není komu fandit, tak snad bude kříž

Reagovat
Remt

tak fandit se da samozrejme LFC, to se primo nabizi. Bohuzel vidim to spise na vyhru Chelsea. Ta bude letos silna jak prase.

Reagovat
Bandita_Harry

Chelsea ma hype, doma ich dáme

Reagovat
oli9

děkujeme

Reagovat
pingla

Chelsea jim naloží

Reagovat
C-M@ster

Je tu nějaký fanda Arsenalu, komu mluví z duše toto?

https://twitter.com/FootyHumour/status/1431548771511504898

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Salfovic

Takovej mladej a takovej realista

Reagovat
Remt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
oli9

Reagovat
avicii

Reagovat
Dody10

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Unai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Phillipinho

Co to vymysli Chelsea s tim Koundem? Nejdriv daji nabidku 35 mega + Zoumu a pak teda 50 mega, coz je o dost horsi nabidka . Na tohle nemuze Monchi nikdy pristoupit...

Reagovat
Godwinson

Už se psalo asi třikrát, že je to naprosto domluvené. Z toho se stává taky šaráda

Reagovat
Whitemedia

Za největšího šaška je stejně Di Marzio.

Reagovat
Phillipinho

No mne se od zacatku zdalo, ze 50 mega je strasne malo. Zdroje blizky Sevilly to okamzite popreli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že to bude 50 + nějaký bonusy.

Reagovat
Miguel19

A jinak šly zprávy, že Saul nepřijde. Tak jsem zvědavý, zda zkusíme jiného záložníka. Asi by to chtělo.

Reagovat
Godwinson

Mě by zajímalo, kde skončí ten Bissouma

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy na nas byl tak vysoky kurz ?

Reagovat
ashburtongrove

Když jsme hráli naposledy na Etihadu bych řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nekdo pls Telly a jedno volne misto co se tyma zarizeni? Rad prispeju. Kdyztak SZ, diky

Reagovat
Side

Line-up to face Man City: Leno, Chambers, Holding, Kolasinac, Cedric, Xhaka, Smith Rowe, Tierney, Saka, Odegaard, Aubameyang

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je asi len snaha o to, aby to skoncilo co najmensim rozdielom

Reagovat
Kixi Syhimour

Neměl u vás Sead končit?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Arsenal, jednal s Fenerbahce, ale Arsenal si ho asi nechá nakonec

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana

Reagovat
Side

a dva brankáři na lávce, to je neskutečný co tam vymýšlí

Reagovat
Jordi Alba

Každýho vystřídá po 5 gólech a zachytají si všichni.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

My to udělali minulé kolo a vyhráli 2:0, Arteta si z toho vzal ponaučení.

Reagovat
Svatej

My s tim slindo finale LM

Reagovat
masina_LFC

Chambers, Holding, Kolasinac, Cedric znie ako solidna tragikomedia

Reagovat
Seydou Doumbia

všichni kvalitou na úrovní champu, ale hlavně že se tu arsenalisti plácaji po ramenou jaký měli přestupák

Reagovat
Edgewalker

Co to sakra je zase za výmysl

Reagovat
teenz

Snad dostaneme bůra a Arteta povalí.

Reagovat
Lovec

Reagovat
FCSL

Tak je tam vlastně jen Kolasinac za Lokongu, holt bude beton no

Reagovat
Salfovic

Proč nehraje LeKongo ?

Reagovat
Tywin Lannister

Co to je za paskvil tvl

Takže to vypadá že buď hrát tentokrát 3-4-3 asi

Leno

Chambers, Holding, Kola

Cedric- Xhaka, Odegaard- Tierney

ESR - Auba- Saka

S tím jestli uhrajem nějaký bod tak sním svůj dres Fabregase z roku 2007

Reagovat
Seydou Doumbia

ale musíš to natočit na youtube nebo někam jo?

Reagovat
tunkic

No, nebudu si kazit den

Reagovat
FC Porto FC

Obrana Arsenalu to vypadá fakt komicky

Reagovat
smazaný uživatel

ARTETA OUT, pustím si to jen do prvního gólu

Reagovat
Side

takže tak dvě minuty

Reagovat
Neon

osm

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kixi Syhimour

Kompanyho bych vůbec nepoznal, vypadá jak Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rooney si za ty nůžky do jejich sítě poctu zaslouží

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je FANTOMAS

Reagovat
Whitemedia

Bude s tím sranda, už teď jsem se dočetl, že Kompany vypadá jako Jonjo Shelvey a Silva jako Dalglish.

Reagovat
smazaný uživatel

na to neni dost sexy

Reagovat
Mass

Reagovat
Akinfeev

Jsem myslel, že to je Levy

Reagovat
Salfovic

To jsou hnusný sochy A to neřeším podobu.

Reagovat
Nikikrew

fuj tak tie su hnusne

Reagovat
Kixi Syhimour

Na redditu jsou z nich naopak na větvi

Reagovat
Mass

To mě ani nepřekvapuje, ti zoomeři tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

In the 12 years between Cristiano Ronaldo's first and second spells at Old Trafford, he scored 392 league goals and Manchester United's various wearers of No. 7 got 24.

A nejvíc dal Cavani v minulé sezoně

Reagovat
Akinfeev

Proc hraje Gabriel za B tym Arsenalu?

Reagovat
Edgewalker

Rozehrává se po zranění.

Reagovat
Akinfeev

dk

Reagovat
smazaný uživatel

For final days, keep an eye on Lingard to Everton & domino effect of that on midfield and right back cover which remains next on agenda of Manchester United. We will do a deal if are conditions are met or targets are available. Else spills to January & next summer.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz tu nedavaj kazdu blbost z twitteru

Reagovat
Busby babes

Tohle mi prislo zajimavy

Reagovat
Nikikrew

Ja teda tu zostavu nevidim skepticky. Jane hrat stopeov Chambers, Holding a Kolasinac v 2021 je na bolehlav ale bohuzial 2 stoperi zo zakladu su out. Radsej tam mal hrat Mari namiesto Kolasinaca ktory aj tak asi odide po tomto zapase...

Lokonga na lavicke ma udivuje pretoze patril medzi najlepsich hracov. Neviem ci hra ESR alebo Odegard na kraji ale to je ok. Pepe sa citi unwell - preco mam ten pocit ze je to iba u nas?

V kazdom pripade to bude beton ale inak by to asi neslo, 3-4-3 je tiez formacia ktora sa na dnesny zapas hodi. Bude to utrpenie ale snad tam Auba cosi fikne...

Reagovat
LAM

Arsenal se dneska zblázní a vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Popcorn připravený, zápas Man City - Arsenal může začít

Reagovat
Mikesh

Pošli link, chci se připojit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mikesh

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Owny je na twitch, jak žere popcorn?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na Premier Sport po přepnutí na anglický komentář ticho, minulý týden už to šlo

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hrozne me stve, ze White a Gabriel jsou zraneni a jeste vic me stve ze se to opakuje sezonu co sezonu tyhle trable se stopery a presto pustime Salibu na hostovacku... Tedy hrajem na stoperu s Holdingem a kazdosezonnim "na odchodu z klubu" Chambersem a Kolasinacem Hrozne bych byl rad dnes za zázrak a statisticky uz by se nejaka haluz nabizela, ale ne...s touhle sestavou cekam dalsi jasnou prohru, bohuzel

Reagovat
Svatej

Musim rict, ze Arteta alespon dela vsechno pro to, aby neoc změnil. Ta sestava je zajimava..

Reagovat
Svatej

Hehe, koukam ze jsem v tom sam

Reagovat
Busby babes

Sebevrazda vzdycky prekvapi

Reagovat
teenz

Rozehrajem, stoper, bum nákop dopíče. Co se ten Arteta vlastně od Pepa učil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel že v PL už může na zápasy plná kapacita stadionu, ale na City ještě asi ne

Reagovat
Kincl

Snad je City zničí :))

Reagovat
Svatej

Hmm to rikam.. AFC zjevne zkousi kopirovat nase rozestavení a hru, ktera na City dost funguje. Otazka je, jak dobre to stihli propracovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, řekněme, že doufám, že večer budete hrát stejně

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Zjevně nestihli

Reagovat
icka

Skoda jen, ze asi zbytek jim nevysel

Reagovat
Nikikrew

Klasika...dobry zaciatok a Gundoan da hlavuckou gol....

Reagovat
Euphael

Reagovat
teenz

Reagovat
pingla

už se to veze

Reagovat
Kincl

umřel jsem takovej centr CIRKUS ARSENAL

Reagovat
Miguel19

Leno s Chambersem

Reagovat
Baronne

Leno?

Reagovat
masly008

Ano.hodinu letící balon do 5ky by fakt mohl chytat.

Reagovat
teenz

Reagovat
Miguel19

No jasně. Centr letí hodinu na malé vápno..

Reagovat
Mikesh

To bylo docela rychlé, ale aspoň se to teď ještě víc otevře a doufám, že budou padat branky od obou týmů .

Reagovat
Ranoth

5 obrancov vzadu a ajtak dostanu gol hlavou

Reagovat
Nikikrew

Chambers...

Reagovat
Minister

Chambers tam je načo dopiče... taký hráč o hovne a furt sa tam drží na toto nemám už nervy fakt

Reagovat
Heisenberg

Až 7. minuta, trapas pro City.

Reagovat
Edgewalker

Už nejsou co bývali.

Reagovat
Ondiis

Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc me fakt jednou mrdne z toho Arsenalu. Jak toto nejsou schopni ubranit tak to tam muzou dat rovnou juniory

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vydrželi neinkasovat celých 7 minut, to se jim musí nechat.

Reagovat
Svatej

Lul a to jsem chtel po par minutach jeste dopsat, ze je treba na gunners vsadit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Ja to jebem...

Reagovat
PP

Právě jsem se vrátil z dětského Kinder Festu, kde jsem byl s ženou a 3 svými dětmi. Shlédl jsem Michala Nesvadbu, Fíhu Tralala, Lollipopz a naštěstí jsme jeli před Štístkem a Poupěnkou.. Chovám bláhovou naději, že jsem viděl to nejhorší, co sem dnes mohl vidět.

Reagovat
masly008

A?

Reagovat
Agent z Melmacu

smejko a tanculienka neboli?

Reagovat
PP

naštěstí ne.. Ale už ten start s Michalem byl docela drsný...

Reagovat
Agent z Melmacu

Když slunce svítí na všechny lidi stejně,

teď už to chápu, konečně.

A šedé mraky spolu rozeženeme,

jo nebe máme společné.

Reagovat
Busby babes

Lol tohle bude vic nez 8

Reagovat
mithro

kazdy center prejde cez 3 hracov

Reagovat
Sandstorm

Ten Chambers s Kolasinacem až je mi Artety a fans Arsenalu líto

Reagovat
mithro

ako ta obrana, to je este vacsi chaos ako u nas

Reagovat
smazaný uživatel

A už to jede

Reagovat
Minister

Cedric rozpustite to hneď

Reagovat
Maximm9

Neni dneska vypsany kurzm, ze po dnesnim vikendu bude Arteta odvolany ?

Reagovat
Liquid

oni mu prodlouží smlouvu, podobně to udělali kdysi s Wengerem, Arteta potřebuje klid na práci

Reagovat
Mike Litoris

Co konkrétně má v Arsenalu za práci?

Reagovat
Liquid

dovést klub do champu

Reagovat
Salfovic

Nějakej velkej projekt.

Reagovat
Mike Litoris

A není to takovej ten projekt, co se ve škole dělá skupinově? Arteta je očividně ten borec, co se na to vysral a doufá, že dostane aspoň za tři, když to udělají ostatní.

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Svatej

Reagovat
pingla

toto fakt smrdí nějakých šíleným debaklem

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kincl

Škoda že je PEP charakter a po pauze až to bude 5:0 už hráčům řekne ať je víc neznásilňují

Reagovat
Liquid

Reagovat
Whitemedia

Tohle je strašná ostuda.

Reagovat
blade115

Chambers totálně zabil celý zápas. Do té doby Arsenal vypadal, že nebude jen do počtu, ale celkem i City tlačil. Ale po tom nehorázně trapném bránění Gundogana už to je zas o ničem.

Reagovat
Salfovic

O těch šesti minutách se bude dlouho vyprávět

Reagovat
teenz

Tomuhle kriplovi dáme čas přes leto a možnost rozhodovat v přestupech.

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Maximm9

Kolik Arsenal celkem utratil zatim ?

Reagovat
masly008

dost a nikdo z nově příchozích nehraje krom jednoho.

Reagovat
teenz

Jen asi 150m.

Reagovat
Sandstorm

Obrana u úrovni champu. Co chceš.

Reagovat
patas92

Nejdebilněji rozehraná standartka co jsem letos viděl a Arsenal je stejně z toho schopný dostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to bylo rozehrane dost dobre. centroval z pripravene pozice bez tlaku a ve vapne se vyrazne hur branilo diky tomu, ze uz bylo nejaky cas rozehrano

Reagovat
patas92

Však to Bernardo kopl úplně chujovo

Reagovat
J0EL

Jebe? Sak mu tam dal facku

Reagovat
Edgewalker

Aspoň se probere

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

To ještě bude zlatých 8:2

Reagovat
Kixi Syhimour

Do dvacáté minuty už 4 nestihnou

Reagovat
Seydou Doumbia

To jsou vaječníci fakt nahazejte tam vajíčka na hřiště hned

Reagovat
Nikikrew

Cedric 4 roky kontrakt, Hoding 3 roky ci kolko. Dokedy toto este budeme tolerovat? Vazne?

Reagovat
Minister

síce trapná obrana ale faul to bol

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Liquid

megatrapná obrana, co míč v blízkosti Lejna to smrdí gólem

Reagovat
PP

Reagovat
Liquid

dejte jim 10 !!! A po zápase prodlužte Artetovi smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard si dobry tim vybral

Reagovat
Heisenberg

Začátek dobrej a pak se rozpadnem. Wengerball je zpět

Reagovat
Svatej

Jsem ted fakt rad, ze to nepiskli. Nema tam zadny ruce do drzky protihraci cpat, z druhy strany nema ten buzerant hned jit na zem a drzet ze za oblicej jak kluk ze zakladky, kterymu vrazili poprvy facku

Reagovat
EXoRcIsT

cloveku je az zle z toho ako Arsenal hlboko padol a ani tam niesu nejake zablesky lepsej buducnosti

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Swarley

Wenger byl sympoš a držel je nad vodou, tohle ať si vyžerou

Reagovat
mikelinos

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Coutinho10

hlavne za ten hate, co dostaval

Reagovat
spider_8

Na druhou stranu, za něj začal ten úpadek, který teď akorát pokračuje.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, odvolají Artetu a my pak budeme musit hrát proti Contemu

Reagovat
Kincl

Ty ksichty těch fanoušků

Reagovat
KingMaster13

Ještěže pro ně už tam není Adebayor

Reagovat
KingMaster13

Další kolo Arsenal vs Norwich derby o poslední flek

Reagovat
masly008

Hm tohle fakt není faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsou poslední? Už jsou poslední?

Reagovat
Godwinson

Co Conte? Vzal by to?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte chce hrat o titul, nie o udrzanie

Reagovat
KingMaster13

Conte je dost náročnej na kvalitu hráčského kádru, tohle by určitě nevzal to už by jinak mohl zůstat v Interu a byl by na tom furt lépe

Reagovat
Svatej

Uz jsem tu debatu tady parkrat vedl a dle nazoru vetsiny ne, pritom Arsenal splňuje vetsinu negativnich podminek klubu, ktery sppnovaly i jeho predchozi tymy

Reagovat
Godwinson

Já bych taky řekl, i když ta hráčská kvalita je teda na něj dost chabá. Přeci jen, z hovna bič neupleteš

Reagovat
Svatej

To jo, z druhy strany Contemu se nabidky ted nehrnou a v afc si ostudu neudela, nikdo od nich nic neveka

A chaba kvalita byla i v interu, ostatne ani juve nemeli takovej bomba tym, veril bych mu!

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa po odchode z Interu vyjadroval, ze si kludne dopraje volno, ak nepride nejaka spravna ponuka a sucasny Arsenal velke lakadlo urcite nie je.

Reagovat
Bayern +

Conte by to zobral možno tak na začiatku prestupaku aby si tam stihol doniesť svoje typy. Inak pochybujem...

Reagovat
Detective

Ovšem tady by byla nutná vstupní zdravotní prohlídka pro trenéra, aby přežil, než bude mít možnost s tím něco udělat.

Reagovat
Svatej

A otazka je, jestli jde v soucasny chvili vstupni prohlidkou projit, protoze zdravej a pricetnej chlap by do toho nesel

Reagovat
Swarley

S tím kádrem bez šance

Reagovat
Maximm9

Jako faul se to asi melo pisknout, ale za me jenom dobre, ze tohle pousteji. Normalni odstrceni, bohuzel o oblicej delal jak kdyby ho strelili. Kdyby nespadl a hral, tak tomu golu mohl zabranit.

Reagovat
masly008

jenom mělo?odstrčení do huby je faul na žlutou.ale je můžeme nepístak i držení za dres když hráč spadne, protože držením taky nemůžeš vlastně spadnou dolů jen spomalit co?

Reagovat
TrueCommunist

člověk se na ten zápas těší a ono je za 12 min po zápase

Reagovat
Side

každej týden dělám tu stejnou chybu

Reagovat
Minister

Ederson by chcel zdramatizovať... pre divákov

Reagovat
Coutinho10

Ederson v klidecku na odkop od brany

Reagovat
Cobra

Ederson je neskutečný šašek. Celý zápas přidržuje úplně zbytečně balón, dává zbytečné pasy a pak to tak ještě zajebe... machýrek

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Hlavně je to rok od roku horší a horší a ta kvalita tam jde dolů. Reálně za 5 let budou hrát o záchranu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Heisenberg

Čech

Reagovat
VersaceChain

Kdo misto Artety?

Reagovat
KingMaster13

Big Sam aby je zachránil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ranoth

kto by isiel dobrovolne do takeho bordelu ?

Reagovat
Ondiis

Holding umí jedinou věc a to odehrát míč najistotu do autu. Sice je jedno, jestli to je nutné nebo ne, ale prostě odkopnout míč dopiče je v jeho podání nutnost ..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kincl

Ederson je docela ponižuje neměl by dostat žlutou ?

Reagovat
PP

No nic, ještě stihnu Štístka a Poupěnku.. to je děs toto..

Reagovat
Cobra

Kdo umí umí...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze si da ederson vlastnak, retard trapny

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je jako Sue Heckova z Prumernakovych. Oni se taaaak snazi ale nejde to a jeste u toho vypadaji jak blbci

Reagovat
Ondiis

Panebože to je hlupák. To po těch letech neví, že Graelishe se nesmí ani dotknout a on ho musí zbytečně zatahat? Co čekal prostě .. nejzbytečnější žlutá co jsem kdy viděl snad

Reagovat
Svatej

Toho Gralishe fakt staci je pohladit... Půlka fotbalistů dnesni doby by sice byli technicky naprosto prvotřídní ve srovnání s fotbalistama pred 20 lety, ale byli by i tak za naprosty sasky,.protoze by jim nikdy nikdo nic nepisknul

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

oni by se v pohode prizpusobili, jde jen o to, ze v soucasnem fotbale jetoto povolovano, a proto je to vyhodnejsi

Reagovat
Svatej

Nejsem uplne presvedcenej teda

Reagovat
valloire

protože tehdy to zakazovali

Reagovat
smazaný uživatel

Stacily by 2-3 zapasy i dnes a prestali by padat, ale proc by to delali, kdyz jim to zerou

Reagovat
Remt

Paneboze dej ať vecer nejsme proti Chelsea tak trapni jako je dneska Arsenal

Reagovat
Svatej

Zrovna si rikam to samy z nasi strany

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Bude vyrovnanej match.

Reagovat
Raul=Real

Ederson dobrý šašo

Reagovat
blade115

Jako nepochybuju o tom, že Comte by dočasně Arsenal zvedl, ale v tom klubu nemůže být jediný problém trenér. Oni jsou už tak dlouhodobě v řiti, že ta cesta ven musí nutně vést rozsáhlejší obměnou než jen na lavičce. Však z toho základu jsou tam max 4 kvalitní hráči, zbytek totální (pod) průměrný bordel, co tam dávno nemá co dělat... Tohle je i věc vedení, že takhle nechalo ten kádr poskládat.

Reagovat
Svatej

ale nekde zacit musis. Chce to i trenera, kterej tymu a hracum doda ten pohled lovce.. nez prisel Klopp do poolu, tak se taky neustale mluvilo o tom, ze je ten jejich management naprosto ostudnej

Reagovat
PP

nesouhlasím.. Bohatě stačí trenér a zrovna vy jste toho příkladem. Taktika, rozestavení, pokyny, co kdy mají dělat. Např. naše hra bez balonu je..... ne špatná nebo žalostná.. prostě není žádná.

Reagovat
blade115

No to fakt nejsme. Tuchel zdědil úplně luxusně poskládaný kádr, to se ve vašem případě vážně říct nedá. A pokud myslíš Conteho, tak ten tam taky měl pořád Hazarda, Costu, Fabregase a zkrátka celkové byl ten kádr úplně jinde než ten současný Arsenalu. Pokud by měl přijít Conte k tomuhle, tak z toho sice nebude boj o záchranu, ale nebude z toho ani boj o titul, ani o první čtyřku, spíš tak o Evropskou ligu. Dokud nevyčistíte ten bordel ve vedení, tak je to jako mít karoserii lamba a motor trabantu.

Reagovat
PP

Tady se neshodneme. Frank byl na tom v době krize podobně jako my, dokonce jsme se vám přiblížili na pár bodů. Od prvního zápasu s Tuchelem nastala sakra změna v herním projevu, výsledcích a vzápětí uspěchů. Skladba hráčů je na boj mezi 4-6. místem, každý rok posilujeme za nemalé částky, ale na hře to absolutně není poznat.

Reagovat
blade115

No to fakt není na 4.-6. místo. Vždyť ta obrana je vyloženě směšná, tam by se ti borci nevešli ve větším klubu ani na lavičku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Z druhy strany mel frank horsi konkurenci

Reagovat
Nikikrew

Jasne, takmer to iste a Koala dostane zltu

Reagovat
vitasrp

Jesus totiž víc zařval no

Reagovat
Svatej

to je hrozny

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten komentátor si toho Jesuse docela oblíbil...

Reagovat
Steve Stifler

Jesus taky dobrá chcanka simulantská

Reagovat
masly008

A tohle už gaul je.kde je ten trapák co psal že po uderu do hlavy přece nemůže spadnout a hle i žlutá.

Reagovat
masly008

*faul

Reagovat
Kixi Syhimour

Tierney

Reagovat
smazaný uživatel

favre jeste trenuje?

Reagovat
vitasrp

Tierney

Reagovat
Svatej

Buzerante hnusackej. Zlutou mu dej do prdele!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jestliže buzerant, tak to by nebyl úplně trest, ne?

Reagovat
Svatej

didnt see that coming

Reagovat
Godwinson

Proč mu za ten dive nedá alespoň žlutou?

Reagovat
Heisenberg

Tierney tohle dělá opakovaně, šašek hrající si na tvrdáka.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomnelo, jak minuly rok nekomu nadaval, ze pada a socialni site mu to zraly, ze je borec

Reagovat
MCFC_8

S Edersonom dnes nieco nie je v poriadku, koleduje si

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Frony

Tierney už mě s tím simulováním začíná srát

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně jak si loni zanadával tomu hráči Benficy, nebo komu

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

blbecek

Reagovat
Edgewalker

Jo, to mě taky na něm sere

Reagovat
Cobra

Klasik.

Reagovat
Nikikrew

To nemyslis vazne Xhaka....

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Tohle teda podle mě na červenou není...

Reagovat
Riviera Kid

Podle mě jo. Kdyby ho trefil do kotníku, tak má borec klidně po kariéře.

Reagovat
Baronne

Cože? Vždyť tam skočil jako totální čůrák

Reagovat
oli9

Albanec

Reagovat
Busby babes

Vzdycky jsem rikal, ze se meli Xhaky zbavit...

Reagovat
Ondiis

Jasná. Hlupák.

Reagovat
vitasrp

Podle mě tohle není červená ale

Reagovat
Busby babes

V cem? Obe nohy ve vzduchu, kolikama napred, zadna kontrola...pro me docela jasna

Reagovat
vitasrp

Pravda, on ho trefil tou druhou nohou jak kokot, nebylo to tak, že by šel do normálního skluzu, on si do toho skočil vesměs oběma nohama. Tak je prostě kokot no.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Busby babes

Byla klika ze ho jen skrtnul. Tam je pro me nejvetsi problem v tom, ze nema zadnou kontrolu nad tim, co trefi. Daval bych cervenou i kdyby uplne nadskocil a vyhnul se mu

Reagovat
Svatej

A to mel minulej zapas.kliku Holding... Ten klub je vazne strasne v srabu

Reagovat
RKBoy

el kapitáno.

Reagovat
Heisenberg

Captain, leader, legend

Reagovat
Coutinho10

fanousci Arsenalu uz odchazej

Reagovat
Minister

skor idú do bufetu

Reagovat
Svatej

Moment, vzdyt ho netrefil ne?

Reagovat
Edgewalker

Šel tam jak kripl, mohl ho vážně zranit.

Reagovat
Svatej

Jenze se ho ani nedotkl, to neni ruda.proste

Reagovat
Godwinson

Jako nesleduju nuance v pravidlech, ale obě nohy napřed a zamlženo před očima byla vždycky automatická rudá

Reagovat
Edgewalker

Já tě chápu, polemizovat se o tom dá, ale já mám vždy husinu u takových zákroků, je to hodně nebezpečné a ty zranění bývají fatální.

Reagovat
Svatej

ja chapu i tu druhou stranu, sam bych mel hruzu v ocich, udelat mi to protihrac, ale ve chvili,.kdy me netrefi, tak jsem nazorove proste na tyhle strane no..

Reagovat
Godwinson

Já si pamatuju, jak automaticky rudou dostal za mnohem, mnohem mírnější skluz i Lampard, to jsem se tehdy hodně vztekal

Reagovat
Svatej

Je i dost mozny, ze prave z tehlech vzpominek se mi nektery moje postoje berou

Reagovat
icka

To nehraje roli, dle pravidel jasna ruda.

Reagovat
Svatej

Co je tohle za cervenou dohajzlu?! Zluta za nebezpecnou hru, budiz bez problemu, ale redka za neco, co kurva neni ani kontakt, prece nemuze bejt

Reagovat
Switchback

červená jen když mu zlomí nohu

Reagovat
Cobra

Reagovat
mistr129

Jasný, měl nohy ve vzduchu a nesmyslná červená to není, ale nepřipadalo mi to jako něco, co smrdělo sádrou teda. Bez ohledu na to, jestli ho trefil nebo ne.

Reagovat
Baronne

Šel do toho jak negramot, kdyby ho trefil, tak by dost pravděpodobně byl půl roku ze hry, a to ještě s dávkou štěstí.. Za mě teda jasná..

Reagovat
Svatej

Ale hovno. I v takovych pripadech je daleko vetsi sance, ze to hrac rozchodi jeste na hristi, nez ze by ho opravdu zranil. Prirozene si pamatujes jen extrémni pripady, ale neni to pravidlem.

Reagovat
Baronne

Možná ne, každopádně tyhle zákroky až blackouty nemaj absolutně ve fotbale co dělat.

Reagovat
Svatej

V tom se shodnem, Xhaka je picus

Reagovat
Baronne

Takže jasná rudá ne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
merlick

cervena za umysel. To aby zachvilu zacali pravnici piskat ten futbal

Reagovat
ttopi

Co píšeš nedává smysl. Ta červená se dává za to, že ten hráč tam takhle vůbec jde. Že ho netrefil je spíš jen štěstí.

Reagovat
Svatej

To je uppne jedno.

Reagovat
kiwwi

Lol neni

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jedno? Jedno je, jestli mu zlomi nohu nebo ne, automaticky ven, sel tam jak uplny vypatlanec

Reagovat
RKBoy

Reagovat
smazaný uživatel

trefil ho patou, pusti si zaznam https://streamwo.com/PPmK2v8 cca 9 sekund do konce klipu, jde videt, jak se mu ta noga (xhakova) patou trochu zaklesne nad kotnik

Reagovat
Svatej

Tpc ja to tam furt nevidim to myslis jako ze strany tou skrcenou nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

dej si to na 29s soustred se na xhakovu a nekolikrat si to pust. ja to taky prvni nevidel, ale pak si vsiml toho pohybu, kdy ta jeho noha najednou nejde primo dopredu ale zadrhne se a ten moment, kdy se to stane je https://imgur.com/a/4ISClPh imo je to celkem jasne.

Reagovat
Svatej

Jo, takze je to to zadrhnuti se skrcenou nohu... No nevim, pocita se to furt jako kolik napred, kdyz je to takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale ta noha se mu primarne skrci tim dotykem, sel tam proste strasne blbbe, jako xhaka™

Reagovat
smazaný uživatel

na xhakovu nohu*

Reagovat
smazaný uživatel

Nebezpecny zakrok, ma stastie, ze ho netrafil. Obe nohy napred, vo vyskoku a nekotrolovatelne, trafil by ho a zlomil by mu nohu. Nema co robit na ihrisku.

Reagovat
pingla

Reagovat
Liquid

zaspal si dobu

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Nemůžeš trestat jen následky. Takový úmysl je rudá.

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubinho

Reagovat
Riviera Kid

Takže pokud mu nezlomis nohu, není to červená?

Reagovat
Svatej

Pokud se ho nedotknes, tak neni cervena, ale kdyby jsi letel patama k jeho brade.

Reagovat
kiwwi

A to je teda podla tvojich pravidiel hej? Lebo tam sa hra podla inych

Reagovat
Svatej

Pouc me a najdi mi, kde je napsano, ze se dava cervena za situace, kde nedojde ani ke kontaktu. Z toho vychazim.

Reagovat
Busby babes

U tehle zakroku,kdy jsou obe nohy nad zemi, se kontakt vubec neresi. Nechces dalsiho Tavarese s malem amputovanou nohou na hristi.

Reagovat
Agent z Melmacu

aj úmysel sa ráta

Reagovat
Svatej

Ano a tresta - zlutou

Reagovat
Agent z Melmacu

Pepe dostal za podobné niečo tiež červenú a tiež sa ho nedotkol

Reagovat
JohnKoul

Wtf. Takže kdyby si tam Xhaka vzal příště fakin kalach a začal po hráčích střílet tak jen žlutá protože je z Arsenalu a tedy by je netrefil?

Reagovat
Svatej

Zbrane myslim nejsou povolený, takze ani extremistickej priklad ti tu nepomuze.

Reagovat
JohnKoul

Letět bradama k někoho bradě je podobný jako mít tam zbraň. Xhaka a takovýto zákroky nemaj ve fotbale co dělat, doba Crazy Gangu, Roye Keana a podobných hovad je pryč.

Reagovat
Svatej

To dokaze rict jen nekdo, komu jeste na hlavu nemirili.

Reagovat
JohnKoul

Bohužel ses netrefil.

Reagovat
Svatej

To se da rict i s tvým přirovnáním.

Reagovat
JohnKoul

Přirovnání bylo ofc mimo, stejně jako obhajování toho zákroku, reps. argumentace za žlutou. Ale tak neshodnem se, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

bozi prirovnani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Už v roce 2008 by ti sudí dal rovnou červenou kartu, kdyby si do zákroku skočil oběma nohama napřed a protihráče třeba vůbec netrefil. Tuším že tehdy takhle dostal rudou jeden hráč z Boltonu, skočil do zákroku jak magor, protihráč ho viděl a uhnul mu, takže ho vůbec netrefil, ale sudí viděl vysokou intenzitu a nebezpečnou hru v podobě skluzu oběma nohama napřed a hráče bez jakýhokoliv váhání vyndal.

Reagovat
Svatej

Hmm ty jses tu asi jedinej, kdo by mohl mit pamet i na opacny situace. Ja se nenuzu zbavit dojmu, ze jsem uz xkrat videl silenej zakrok, ale vzhledem k faktu, ze nedoslo ke kontaktu, nebyl trestanej. Nevytahnes neco z pameti?

Reagovat
Busby babes

Jenze to jen znamena, ze to rozhodci odpiskal blbe pokud za to nevylucuje

Reagovat
Busby babes

Kompany proti nam. Nani nebi kdo se mu uplne vyhnul a Kompany sel do sprch

Reagovat
vitasrp

Jj, to bylo v FA Cupu v lednu 2012, taky pamatuju.

Reagovat
spider_8

Tuším i Lampard kdysi proti Liverpoolu dostal redku, přestože stihl odehrát míč a protihráč naopak trefil jeho. Jenže tam šel šlapákem ve skluzu, který byl fakt nebezpečný.

https://www.youtube.com/watch?v=-1nIOn4Bido&ab_channel=jedrek1808

Reagovat
Busby babes

Ne, takhle to nefunguje. Uplne jasna i kdyby se ho nedotkl. Coz se ho ale dotkl.

Reagovat
Svatej

Hledam to orave v pravidlech a nemuzu to najit...

Reagovat
Busby babes

Ja mam obavu ze tohle bude spsi v nejaky interpretaci pravidel a v pravidlech bude jen neco o nebezpecne hre. Ale zavedlo se to po tom zakroku na Tavarese nebo jak se ten hrac Arsenalu jmenoval, kterymu takovej zakrok prelamal obe kosti na hristi a byla z toho otevrena zlomenina

Reagovat
Svatej

Hmm cervena za nebezpecnou hru? Hledani mi fakt nejde, nemuzu to najit. Napisu znamymu sudimu

Reagovat
JohnKoul

Eduardo?

Reagovat
Busby babes

Jo to je on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Nie

Reagovat
JohnKoul

Za tohle bych chtěl vidět červený ať už trefí hráče/míč nebo ne.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka
Reagovat
Banikovec7

Trefil, ale mel stresti ze ne naplno a ta noha mu sjela, kdyby trefil naplno, tak uz Cancelovi nohu nedaji dohromady.

Reagovat
Svatej

Pravou nohu ze strany, nebo kde? Ja nevidim ani liznuti

Reagovat
Banikovec7

No neukazali moc zaberu, ale za me mu levou nohou doslapl kolikama na levou holen. Ikdyz nakonec teda ne takovou silou, jak to v prvni chvili vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To nehraje roli nastesti, takove zakroky nemaji na hristi co delat, spravna cervena

Reagovat
Svatej

Proto se ma trestat i umysl a pokus, ale ne realizace s nasledky..

Reagovat
fenixLFC

nemusi ho trafit aby to bolo na redku

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

Dite pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Vsak ma pravdu.

Reagovat
Frony

Jasný no redka bez doteku

Reagovat
icka

Zkus si projit pravidla.

Reagovat
Svatej

To je zas strasne nebezpecnej.precedens...

Reagovat
fenixLFC

ani nie, je to tak uz niekolko rokov (vid napriklad niektore z tych prasiat realu proti albovi tusim). nebezpecna hra to bude vzdy, ci ho trafi alebo nie. ten zakrok proste nemohol nikdy dopadnut normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
messi80

Bol to Pepe proti alvesovi v semifinále lm 2011 a nedotkol sa ho.tiez som bol vtedy prekvapeny,že to aj iní rozhodcovia obhajovali aj keď tam nebol dotyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nie. To ze sa za to dava cervena je hlavne prevencia, lebo ked hrac vie, ze sa takyto zakrok dostane cervenu, tak sa o to nebude ani pokusat a je mensia sanca, ze niekto skonci so zlomenou nohou. Keby to bolo iba na zltu, tak by takychto nebezpecnych zakrokov bolo ovela viac a nie vzdy by tam bolo stastie, ze netrafi supera.

Reagovat
Detective

Vetsinou jsem v tom boji proti simulacim a za tvrdou hru s tebou, ale tady to vidim jinak. Fotbal je za poslednich 30 let mnohem rychlejsi a atletictejsi, a pokud pripustis stejne tvrdou hru a metr jako tehdy tak nasledky budou mnohem horsi, vic zraneni atd. V tomhle smeru je nutny se trochu prizpusobit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
vitasrp

On ho docela jasně trefil tou druhou nohou. Taky mi to nepřišlo, že by to měla být rudá, ale on si do toho zákroku za a) úplně nesmyslně a nebezpečně skočil a za b) kdyby tou druhou nohou Cancela trefil naplno (a on třeba na té noze zrovna stál) tak mu ji prakticky určitě zlomí).

Reagovat
Svatej

Takhle, v první rade neni treba rikat, jak kolosalni kreten Xhaka je a ze ten zakrok byl fakt desivej, za nappneni podminek jednoznacne redkovej i s dodatecnym trestem, ale operuju teda celou dobu s tim, ze mu tu nohu nevzal.

On ho teda liznul, nebo primo vzal? To bych ten nazor zmenil..

Reagovat
Minister

trochu prísna ne?

Reagovat
Swarley

ještě Xhaka tomu zápasu chyběl

Reagovat
Baronne

Typíčo co to je za skluz takovej vymrdanec

Reagovat
jacobT

Xhaka je kokot ale to čo predvádza Atkinson je dnes dobre mimo

Reagovat
Liquid

Co se ti nelíbí? Píská to naopak přesně dle litery pravidel, víc takových rozhodčích co berou na sebe odpovědnost a pískají přesně.

Reagovat
merlick

takymto doslovnym vykladom pravidiel si uzivajte potom tie mrdky ako Grealish vo futbale :/ ta zlta co vyprodukoval v prvych minutach je jasna podla pravidiel, lebo bol stiahnuty zozadu, avsak takou silou co by nepohla ani pierkom, stacilo ze si nanho ktosi zozadu polozil ruku a chalan milkol solidne. Uzivajte tento sport pre male devky

Reagovat
Akinfeev

Total bez šance teď

Reagovat
smazaný uživatel

i za 5 mega jsme toho magora meli pustit

Reagovat
Godwinson

Xhaka To je ten lídr, kterýho chceš

Reagovat
TrueCommunist

Když ho ani netrefil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

A kdyby jo a prelamal mu nohy tak co? Jak může jít oběma napřed?

Reagovat
Nikikrew

je to nebezpecny zakrok, to proste staci...

Reagovat
PP

což je velmi smutné.

Reagovat
TrueCommunist

Tak pokud prostě nepískne loket v obličeji, tak tohle prostě na červenou neni v tom kontextu mi přijde…

Reagovat
JohnKoul

Proč maj takový idioti povolený hrát? Ať už vypadne z ligy.

Reagovat
Frony

Však se ho vůbec nedotkl tvl

Reagovat
Steve Stifler

Červená ani náhodou. Cancelo tam proč leží, když se ho nikdo nedotkl? Tenhle vocas žlutá, Xhaka dejme tomu taky, za to jak tam šel.

Reagovat
masly008

Já Xhaku nemám rád, ale jestli je tohle redka tak PL jde do sraček.

Reagovat
PP

Tak, Arteta by tam mohl rovnou zůstat a jak nemám Xhaku rád, tak udělat to prakticky jakýkoliv jiný hráč PL, tak dostane žlutou a napomenutí. Xhaka a Luiz dostávají za toto vždy redky.

Reagovat
Liquid

ale prosimtě, za tyto saně se již běžně vylučuje a je to správně, byť hráče City asi vůbec nezasáhl, úmysl tam byl zřejmý - ublížit protihráči

Reagovat
cejen13

Cože Jako šel tam prasacky, ale úmysl ublížit ani náhodou. Evidentně se snažil vybojovat míč.

Reagovat
Liquid

skokem oběma nohama vpřed

Reagovat
cejen13

Kouknul sem se na to znova 3x a kde si v tom zákroku našel "úmysl ublížit protihráči" to mi fakt hlava nebere

Reagovat
Liquid

no tím stylem zákroku kdy skočíš oběma nohama vpřed sice i proti míči ale protihráč tam prostě také byl, sleduj pozorně všechny top ligy a uvidíš, že za podobný zákroky se červená prostě dává, takový Řepka by dnes příliš zápasů nedohrál, co dřív byl skvělý obranný zákrok je nyní červená karta

Reagovat
cejen13

Ano, já souhlasím s červenou kartou, ale úmysl zranit protihráče v tenhle situaci nevidím ani náhodou, jasně šel po míči.

Reagovat
PP

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
stiflerovamama

Šiel do toho ako idiot, netrafil ho, za mňa to mohla byť aj žltá, ale teda prečo sa Torres zvijal na zemi a držal si nohu keď sa ho vôbec nedotkol.

Reagovat
Busby babes

Jinak ja bych Artetovi tu sanci jeste dal. Maj smulu na los. Sesel se ji. Jeden bl ej vysledek, kterej potka za sezpnu kazdeho a pam hnsd dva tymy, ktere jspu proste lepsi a nemaj na ne. Hrat se city a chelsea nekdy v listopadu, tak se to neresi, ze prohrajou. Ted jen maj 0 bodu a vypada to blbe...

Reagovat
Godwinson

Ono jde podle mě hlavně o to, jak hrajou

Reagovat
Busby babes

Jako nevim jak to je v kabine. Jestli tam jsou nejake problemy, tak ok. Ale to jak hrajou proti Chelsea a City je imho uplne irelevantni. Na ne v tuhle chvili proate nemaj. A Arteta udelal od lonskych Vanoc vic bodu nez vsichni ostatni vyjma klubu z Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale blbej přístup "proste lepsi a nemaj na ne", s tímhle přístupem by Spurs měli max 1 bod a ne 6.

Reagovat
Kincl

Spurs má Llorise, Kane, Son koho máte na takové úrovni vy?

Reagovat
Kixi Syhimour

Llorise, Kanea a Sona

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Mas formu

Reagovat
Kixi Syhimour

::heart::

Ale to první spíš zapadne , nicméně ono se to i dalo snad formulovat lépe.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ondiis

Reagovat
hornito

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kowe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi myslel v Arsenalu. Tam by na takové úrovni měl být třeba Aubameyang, ale už minulou sezonu ukazoval, že na to sere.

Reagovat
Busby babes

Vy jste meli dva zapasy kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys ty zápasy sledoval, tak bys viděl, že to nebyla klika, ale celkem funkční obrana, která jak Man City, tak Wolves nepustila do mnoha velkých šancí. Můžeš sice argumentovat, že kdyby ten a ten proměnil, bla bla, ale to nevypovídá o celém obrazu hry.

Reagovat
PP

hovno.. Tam je naprosto nulový progres obranná fáze, nabízení se, hra bez balonu. Vždyť nás přehrávají slabší týmy jako za Emeryho, kterého drželi půl roku nad vodou jen Leno a Auba.

Reagovat
mistr129

mezi repre přestávkama je tam Burnley, Norwich, Spurs a Brighton, buď dá aspoň 9 bodů, nebo ať jde

Reagovat
oli9

A budou z toho 4 body

Reagovat
Busby babes

Asi tak nejak bych to videl

Reagovat
Heisenberg

Přitom ty zápasy proti top 5 byla jedna z citovanejch Artetovejch výhod Ted už máme úplnou píču, protože útočit umí líp i beznozí.

Reagovat
icka

Ja tam osobne nevidim zadne naznaky, system, neco nadrilovane z treninku..

Reagovat
Busby babes

To je na jednu stranu ale docela tezky kdyz hrajes proti tymum, ktere jsou o level jinde a v tezce poslepovane sestave.

Reagovat
icka

To je urcite dobra pointa, ale je tam uz "delsi" dobu.

Reagovat
cejen13

Tohle nemá cenu protahovat, ty hráči za něj už evidentně nechtějí makat.

Reagovat
Busby babes

Tohle samo nedokazu posoudit, to by pak duvod pro vyhazov byl.

Reagovat
iamek

Reagovat
Akinfeev

3

Reagovat
Ranoth

berte to pozitivne funs Arsenalu, ste na dne a zo dna sa da ist uz len hore, horsie to uz nebude

Reagovat
BennDyaz

Nooo, na dně... furt je tady Championship...

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo po 10 minutach

Reagovat
mistr129

zrušte ten klub

Reagovat
Liquid

skvělý výkon Atkinsona, jsem z toho doslova nadšen, simulaci hráčů Arsenalu nežere a jejich zákeřnosti trestá jak se má, skvělý výkon a vidět fanoušky Arsenalu jak vážili víc jak 2hodinovou cestu do Manchesteru a v 35.minutě už mažou dom, to je prostě skvělý, kam se nám to ten rival propadl, je to jen o Manchesteru City, pokud budou chtít, tak jim těch 10 dají

Reagovat
Akinfeev

Měl Arsenal vůbec nějakou šanci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Smith-Rowe mohl snížit, po té strašlivé chybě Edersona

Reagovat
Heisenberg

Nešetři nás ty zkurvenče, dejte nám 10.

Reagovat
avicii

Teraz som to zapol ale Arsenal

Reagovat
Free_player

Dejte jim bůra to jim slušelo víc

Reagovat
Miguel19

Sice je Grealish padavka, ale fotbalista parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

fodbal ma dobre prilepený na kopačke

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
oli9

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
blade115

Seriózně by to v tuhle chvíli měli radši nechat zkontumovat, dlouho už jsem neviděl odevzdanější výkon.

Grealish je ale top, díky němu ani ten KdB City nechybí.

Reagovat
Csaplárova past

Teď jsem zapnul a asi můžu rovnou vypnout. Komedie sleduju spíše večer před spaním ...

Reagovat
Kincl

Co tak může takhle o pauzu říkat Arteta týmu?

Reagovat
Salfovic

Již brzo na Amazonu.

Reagovat
Mike Litoris

"Hlavně si ten zápas užijte"

Reagovat
Ranoth

strasne rad by som si pozrel Mr. Artetu co im bude hovorit v satni

Reagovat
Heisenberg

Artetovi snad za hodinu jede vlak vole. Kdyby se mu takovejhle začátek sezony stal loni, tak ok, letos už to na proces neuhraje.

Reagovat
NEYMARINHO10_PSG

Arsenal ide na zostup

Reagovat
Salfovic

To by byl legenda jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
johnnie_boy

Trosku mi to pripomina Emeryho pred vyhazovem. Hloupe chyby v obrane, naprostej nezajem hracu cokoliv zmenit. Presne takhle to bylo, kdyz Emery ztratil kabinu

Reagovat
cejen13

Dneska to vypadá skoro na sabotáž od hráčů

Reagovat
Csaplárova past

Emery vyletěl, když byl Arsenal pátý v lize. Na to teď může Arsenal na hodně dlouho zapomenout ....

Reagovat
iamek

Mladý Pepek nic moc, ale každý projekt chce čas. Vydržet

Reagovat
Liquid

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Sandstorm

Mně teda dopředu přišel Arsenal celkem nadějný. Že tam mají na čem stavět se Sakou, Odegaardem a ESR. Tam bylo pár dobrých myšlenek. Ale v obraně s Chambers, Kolasinacem a Cedricem neuděláš nic. Tam je ten největší průser současného Arsenalu. V těchto podprůměrných hračích širšího kádru.

Reagovat
Liquid

ale taky mimo, 3 zápasy 0 vstřelených gólů, ať chceš nebo ne, jen v obraně problém není

Reagovat
Sandstorm

To jo no. Třeba Brentford porazit měli. A tam bylo vidět, že jim to nefunguje ani proti nováčkovi. To je na odvolání

Reagovat
Liquid

ale jinak máš recht, větší problém mají jistě v zadu, ale co s klubem co tam cpe hráče co spadl se Schalke, trošku mě napadla podobnost s Pernicou, kterého jste za sestup taky neodstřelili a stavíte ho taky do základu, ale vy jste na opačném pólu než Arsenal

Reagovat
Sandstorm

Pernica dokonce dělal kapitána proti CSKA. Chorý měl být taky na odstřel a teď hraje základ. Došly peníze a lepí se to jak jen to jde. Ten Sýkora mluví za vše. Ba Loua byl náš nejlepsi hráč proti CSKA a jde do Poznane za 30 mega.

Reagovat
Heisenberg

Tohle je klasickej příklad selhání Artety a Edua.

Namísto Chamberse máme Salibu, kterýho ale Vůdce poslal pryč. Místo Kolasinače měl hrát Tavares, kterej přišel právě na místo Kolasinače. Pravej bek není vyřešenej, protože se musel utratit 50 míčů na Whitea a 30 na golmana, a protože nejsme schopný zbavit se vegana (loni byla nabídka), Cedrica (4 roky kontrakt) a AMN (loni byla nabídka).

Reagovat
lajka30

A v záloze bude bránit kdo?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Franz do Londýna!

Reagovat
Grahf

Dalot na hosťovačku do Dortmundu, to vypadá, že nejaký bek ešte príde.

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier

Reagovat
Sandstorm

Trippier?

Reagovat
Grahf

to záleží od atletica, snáď ho nepreplatíme

Reagovat
Sandstorm

Na to že je mu 30, za něho chtěli docela dost...

Reagovat
iamek

WTF

Reagovat
Busby babes

S povinnym odkupem pokud tomu dobrr rozumim

Reagovat
Grahf

jo, to som zabudol dopísať, snáď z neho v bvb nespravia delo heh

Reagovat
Sandstorm

Škoda, že mu Ole nevěřil. V BVB z něho bude nový Hakimi.

Reagovat
iamek

Cože? Toho budeme litovat.

Reagovat
Busby babes

A neprekvapi me pokud budr za 3 roky prestupovat nekam jinam za raketu.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

on to v sebe proste ma, skoda, ze Ole mu nikdy neveril no

Reagovat
mithro

neveril, u nas nic moc neukazal. v priprave tiez slabe tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic moc neukazal, kolko krat pod Olem vobec dostal sancu na rb? ho len pouzival na zalepenie praveho kridla väcsinou

Reagovat
Busby babes

Ale na euru ukazal, ze neni spatnej. Je mu porad jen 22 let

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja by som si ho nechal nedava mi ziadny zmysel teraz riesit nejakeho Trippiera, ked nam treba hraca do zalohy

Reagovat
Busby babes

Prave. To me na tom mrzi. Rb nepotrebujeme, tech par zapasu proti slabsim by Dalot v pohode dal

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

no dopredu ano ale dozadu je to slabsie.ale Ole asi chce nieco ine no. uvidime, ja chcem DM, na to, ze prava strana neexistuje som si uz zvykol

Reagovat
Sandstorm

Těžko říct do jaké míry za to může fakt, že to byl čistě Mourkův přestup.

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak Dalot ostava pise Romano a ziadny Trippier

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Imho rozumny rozhodnuti pro letosek

Reagovat
Infernoqt

Diogo Dalot wants to stay at #MUFC and is expected to. Hasn’t accepted Dortmund’s offer and United are happy with him. [MEN]

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nesmírně potěšen že si Sunfells vyjídá tu svoji aroganci v posledních deseti letech na tomto webu až do úplného dna.

Karma.

Reagovat
Sandstorm

A Counter ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy mi přišlo, že Counter to spíš hrál + s ním se dalo aspoň rozumně bavit někdy.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

ty, bayern a sonny, tak to je solidna vzorka

Reagovat
smazaný uživatel

a ty ses zas co za retarda, ktery si musi zakladat novy nick, protoze na tom starem uz kazdy vi, ze jsi postizeny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj starý nick byl smazán při čistce databáze, protože jsem se na něm nepřihlásil x let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Sledovat twitter během zápasů Arsenalu je strašná prdel

Reagovat
masina_LFC

Elneny prišiel vyrovnať

Reagovat
Mikesh

Reagovat
smazaný uživatel

Každej tady má nějaký svoje vysvětlení. Pravdou ale je, že nikdo nemá ani tušení, co je v Arsenalu tak špatně.

Reagovat
Ranoth

s 80% to je urcite trenerom a jeho priposratym stylom (chapem, ze proti City sa to neda otvorit ale on ten sracka futbal hra aj proti Brentfordu)

Reagovat
Busby babes

Vsechno

Reagovat
oli9

Trenér, půlka základu na to nemá. A ti co na to mají, to mají v píči a hlavou jsou úplně jinde... Možná že i v jiném klubu už

Reagovat
Nikikrew

Za vysledky je najma zodpovedny trener a toto uz presiaha akekolvek medze. Alibisticky sa tvarit, ze sme mali tazky los u mna nehra rolu. Z tych 3 zapasoch sa tie 4 body dali spravit, takto sme na nule.

Nemoze zato, ze Xhaka je hlupy idiot ktory kazdy rok nam 2-3 zapasy prehra jeho hlupostou.Hlavne, ze su tu fans ktory si ho budu nonstop obhajovat....

Reagovat
Liquid

Xhaku fakt nemám rád, ale na Euru to byl možná nejlepší Švýcar a přišlo mi, že i celkem vůdčí osobnost, nebýt covid krize s tím úpadkem trhu tak by se býval dal asi slušně zpeněžit třeba někam do Lazia....

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim ze je lider, ale toto je stale dookola. Jebne mu v hlave a hotovo

Reagovat
Liquid

25% držení míče Arsenal měl někdy v historii menší číslo ???

Reagovat
Ranoth

dobre striedanie ucel jasny, dostat co najmenej golov do konca

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Chambersa uznavam, takyto polcas co odohral na tejto urovni som fakt asi este nevidel, takze

Reagovat
Bobr15

Liverpool s Chelsea dávají na ČT2 nebo je na livesportu chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě chyba

Reagovat
Bobr15

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to aj na flashscore, zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

tak flashscore je livesport, takze to zajimave neni

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
VTID94

Toto by mal Emi s prstom v zadku

Reagovat
Kincl

Vždyť to dal přesně k tyči po zemi

Reagovat
Riviera Kid

Jak se vlastně vyslovuje ten Xhaka? Já teda říkám Šaka..

Džaka i Čaka mně přijde úplně mimo.

Reagovat
Dan Gubić

"Idiot"

Reagovat
Firkraag

Taky varianta

Reagovat
Firkraag

To je taková čapkovina, Čaka by to mělo snad být kvůli albánskému původu, ale pak jsou schopni Pulišič číst jako Pulišik.

Reagovat
Noke

Tak on sám říkal, že preferuje Pulisik

Reagovat
Firkraag

Ať si preferuje, co chce. Já narážím na nekonzistenci.

Reagovat
Free_player

Šaša

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 10 let jsem v PL neviděl pozičně víc v prdeli záložníka než je Odegaard lmao.

Reagovat
Mike Litoris

Tak mě napadá - ve světle tohohle výsledku, není výhra Chelsea před týdnem jen 2:0 vlastně trochu ostuda?

Reagovat
Whitemedia

Není, ostuda je tohle ponižování od City

Reagovat
diastan

Reagovat
Maximm9

Proti Chelsea hral Arsenal doma a v 11 hracich

Reagovat
Busby babes

Including today, Man City are 9-1-0 last 10 PL games v Arsenal 22-4 in goals. This ain't the game to get het up about. *logs off* [doesn't log off]

Hrozny cisla

Reagovat
Maximm9

Ja byt Artetou, tak tam poslu dalsi 3 obrance a on tam posle Lacazetteho, asi mu je 4:0 malo

Reagovat
masly008

víc obránců neznamená lepší obranu, čehož je dnešek důkazem

Reagovat
Ranoth

pri prvom gole to bolo 5 obrancov na 3 utocnikov city a ajtak im dali gol hlavou

Reagovat
VTID94

Trochu mi to prišlo ľúto no Jack vyzerá šťastný....

Reagovat
Csaplárova past

Lacazette se při tom střídání tváří, že se mu tak strašně chce na ten plac

Reagovat
Maximm9

Ani Sterlingovi se tam moc nechtelo

Reagovat
smazaný uživatel

Taková deka a to je pořád srpen. Co udělá Arsenal? Řeknou si, teď je repre pauza a začneme pořádně a od znova

Reagovat
smazaný uživatel

S novým koučem?

Reagovat
Nikikrew

A co maju ako ine povedat? Proste nam zacina sezona s Norwichom doma. Taka je realita. Je to na boarde ci ho vyhodia po zapase alebo mu daju este sancu

Reagovat
Dan Gubić

hm s týmto kádrom sa bude ťažko niečo začínať... aj keď majú Norwich a Burnley, tieto 6-nodobé zápasy o záchranu musia zvládať.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/greenaugustus12/status/1431598951027904512?s=19

Horrific scenes at The Etihad as stewards force Arsenal fans to stay and watch the game.

#MCIARS

Reagovat
OTASi

Reagovat
VTID94

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

Reagovat
hornito

Reagovat
Swarley

Reagovat
tunkic

“To dokoukas, ti rikam!!!”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
kakinho

Reagovat
spider_8

Reagovat
Salfovic

To je skoro jak z Mechanického pomeranče.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

No konečně, necháme už Arsenal být

Reagovat
Maximm9

Ten Grealish se mi vubec nelibi, nemuzu si pomoct. To hraje porad takhle, ze potahne mic 5-10metru a potom zasekne, stoji, kouka a potom nahraje nekomu na 2 metry ?

Reagovat
Whitemedia

Obvykle nestojí, ale leží.

Reagovat
Seydou Doumbia

obvykle obejde tři hráče ale to ted nemusí bo má okolo sebe kvalitní hráče

Reagovat
Ondiis

Nečekal jsem, že ještě někdy uvidím prohánět se na hřišti v jednu chvíli v dresu Arsenalu AMN, Koalu, Elnenyho, Cedrica a Chamberse a hle proti MC v třetím kole

Reagovat
Nikikrew

A Holding

Reagovat
Sandstorm

Ten je jako 3-4 stoper v poho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli tam jsou na drogách? Neumím si představit, že by to dělal tam i třeba takový Klopp nebo Conte. A možná že fakt jo že tam je prostě taková kultura kolem

Reagovat
ACSeRw!n

proc je Arteta porad trenerem Arsenalu ??

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
Agent z Melmacu

kto namiesto neho? kto by bol aj ochotný tam ísť?

Reagovat
masina_LFC

Ted Lasso

Reagovat
hornito

Reagovat
Seydou Doumbia

top seroš

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

BIG Sam

Reagovat
smazaný uživatel

favre

Reagovat
Jordi Alba

Nikdo jinej tam nechce.

Reagovat
Ondiis

Proti City jsme neměli šanci ani kdyby nás trénoval Bůh

Reagovat
supporter

Ten by tam nesel

Reagovat
Swarley

Odegaardovi by uděla loďku jak Noemu, Emirates zatopil a začal od začátku

Reagovat
Mike Litoris

Bibli jsem četl jen zběžně, ale teda jsem si jistý, že loďku nestavěl Bůh Noemu…

Reagovat
smazaný uživatel

protoze arsenal ridi satan

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne ?

Reagovat
cubinho

91:9 druha pulka. To jsem ještě nevidel!

Reagovat
diastan

ta odevzdanost je smutná no, ten to má asi spočítané

Reagovat
Busby babes

Zrovna to sem chci psat. Stejnej koment

Reagovat
Busby babes

A to City hraje na pul plynu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

a to u týmu co byl držením míče léta pověstný a teď 9%

Reagovat
Manik...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayern +

Tak to je bomba

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infi

Reagovat
Csaplárova past
Reagovat
diastan

Arsenal dnes sice není vůbec měřítkem, ale ještě uzdravit KDB a myslím, že pár gólů dáme i bez posíleného útoku

Reagovat
smazaný uživatel

A už jsou i pod Norwichem

Reagovat
Miguel19

Ten rozdíl mezi Mahrezem a Silvou jsou tak 2 třídy.

Reagovat
Nikikrew

ESR strati loptu a zdviha ruky. Ako Ozil a Ramsey

Reagovat
Ondiis

Na jeho obranu, je to jediný hráč z týmu, který chtěl i hrát ne jen čekat na závěrečný hvizd. Ani jednou to neměl snad komu dát

Reagovat
Nikikrew

Jasne, celkovo bol asi jediny ktory sa snazil. Kritizujem len tuto situaciu...

Reagovat
aep_Ceallach

Ok, jsem člověk který má tendenci dlouho věřit že se vše obrátí k lepšímu, ale toto už je moc. Nejde ani tak o výsledek, ale o dlouhodobě předváděnou hru. Dnešní obrana je úplně tragická, každý balón co přiletí do vápna smrdí gólem. Naši obranu prehlavičkují 170cm hráči...

Arteta je sympaťák a moc jsem mu přál ať uspěje, ale už tomu nevěřím ani já.

Reagovat
Sudsybarley

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vyhoďte ho. Ale pak tam kurva nedejte zas Ljunberga nebo něco podobného

Reagovat
Seydou Doumbia

henryho a sola campbela

Reagovat
FCSL

Slovan poslední, Arsenal poslední... To jsem si vybral týmy tvl Tak snad Arteta poletí

Reagovat
Liquid

a vezme Liberec

Reagovat
Salfovic

To by si tedy Liberec pomohl.

Reagovat
Liquid

co bys řekl, kdyby nový střed zálohy Liberce byl Mara + Martin Hašek, za mě by to dost mohlo pomoci, za mě si Liberec střílel dost do vlastních noh, vypoklonkuje reprezentačního gólmana Nguyena na úkor "divizního" Knoblocha, kvalitního Maru nechává na tribuně, Gebreho cpe do středu zálohy, a to nemáte žádnou marodku ještě

Reagovat
Salfovic

Tak Mara má snad trucovat, že ho neprodali.

Reagovat
Maximm9

Proc utracet 130mega za Kane nebo jineho utocnika, kdyz City ma toho Torrese, Vzdyt hraje dobre a nebal bych se to postavit na nem. I minulou sezona hral skvele ne ?

Reagovat
Pedro10

Dno dnien.

Reagovat
Chittak_LFC

Příští kolo předposlední s posledním.

Reagovat
Salfovic

Šlágr kola

Reagovat
Liquid

jako i týmy ze 4.ligy když hrají proti City tak nezakopávají jako Arsenal prakticky celou druhou půli, taky na ně hučeli fanoušči, ještě že Arsenal nepodepsal toho Kamaru, nebo by toho využili k odchodu do kabin, jako 14% držení míče za 2.půli u Arsenalu to je masakr, škoda že nezůstalo u těch 9%, ale ten 1 sprint Lacazetta to holt navýšil no

Reagovat
LeonardoUžoa

Invicibles.

Reagovat
LeonardoUžoa

To je nějaká taktika ten Laport v útoku nebo si to dovolují jen proti bezbranným kšuntům jako gunners ?

Reagovat
Seydou Doumbia

nudil se v obraně

Reagovat
Busby babes

Brandon zaklad za Norwich.

Reagovat
O.Giroud

dobre pre Leicester

Reagovat
Seydou Doumbia

jinak Sprs a Lesta pěkný venkovní dresy

Reagovat
Heisenberg

BUENDIAAAAAA

Reagovat
O.Giroud

Brentford hraje v zltych dresoch

Reagovat
VTID94

Buendia kraaasa

Reagovat
cubinho

Nadhera, fakt nadhera!!

Reagovat
kiwwi

Just wow! Uolna parada od WHU

Reagovat
Coutinho10

naaaaaaadhera Antonio + Pablo

Reagovat
Bayern +

Fornals s Antoniom jak Messi, Suarez a Neymar v časoch najväčšej slávy

Každopádne inak to ani nešlo, tie naše klasické centre dnes mnoho vysokých hráčov CP odvracali vo veľkej pohode.

Reagovat
Zaschrona

Gray

Reagovat
EXoRcIsT

WHU ide tuto sezonu bomby

Reagovat
DieFohlenBMG

Neskutečná Forna

Reagovat
PhilipS

Neskutečný

Reagovat
PhilipS

Lingard by byl blbej kdyby u tohohle nechtěl být.

Reagovat
VTID94

Presne. Tam si moc nezahrá a vás ešte posunie

Reagovat
diastan

WHU tu LM letos musí dát

Reagovat
cubinho

Mam strach ze slabe lavicky a nabite sezony

Reagovat
VTID94

Ak nemáte fizio ako arsenal tak sa nemáš coho báť

Reagovat
cubinho

Nojo, ale kdyz hraješ ještě EL, taknto neodehrajes s 11 hráči. Lavicka je vazne slaboucka.

Reagovat
hitZor

Loni úplně s přehledem, ale letos? Myslím že by někdo ze čtyřky City, Chelsea, United a Liverpool musel mít brutální výpadek formy alespoň na měsíc, aby měl WHU šanci se tam dostat.

Reagovat
Agent z Melmacu

jebe

Reagovat
fenixLFC

to by museli zacat porazat timy z TOP6...

Reagovat
kolouch

Z Fornalse je behem roku z kritizovaneho hrace naprosto nepostradatelny

Reagovat
PhilipS

Je výbornej no. Z toho týmu jde teď velký sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Fornals za mě nejlepší progres, co si ve WHU pamatuji. Za Pellegriniho to bylo slabé, hodně běhal, ale nic z toho, Moyes z něho udělal mašinu

Reagovat
PhilipS

Jinak Antonio je opět nehratelnej. Má v sobě ale tak dva zápasy než se zraní. Lavička je neexistující - mě znervózňuje

Reagovat
Zaschrona

Richarlison Nechat se odstrkovat spoluhráči od penalty, protože je má kopat DCL, tohle tady dlouho nebylo.

Reagovat
SpecialOne

Nebyl náhodou faulovaný ? Už vloni jsem si ve více případech všiml, že když hráč vybojuje penaltu, cítí se být v právu

Reagovat
Zaschrona

Faulovaný byl právě Coleman, tohle byla klasická snaha o loupež kopaní penalty, vzor Mirallas 2015.

Reagovat
Bayern +

Antonio oslavuje gól Nolanovym Funky Chicken ❤️

Reagovat
Zaschrona

Dominic Calvert-Lewin is the first Everton player to score in each of the first three league games of the season in back-to-back seasons since Dixie Dean in 1933/34 and 1934/35.

Reagovat
SpecialOne

Benteke si vz Hammers dělá při obranných standardkach dobrý den

Reagovat
Coutinho10

Antonio zabijaaaaak

Reagovat
diastan

jak jinak

Reagovat
diastan

to si dělaj prdel

Reagovat
O.Giroud

toto ma byt v top 4

Reagovat
diastan

no jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Godwinson

West Ham

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Elliott, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Konate, Thiago, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Jota, Tsimikas

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp je blázen s tím Elliottem

Reagovat
oli9

Proč? Pak časem přijde Jota s Thiagem... Lepší když naskočí oni do druhé půle

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohl hrát Keita a pak naskočit Thiago, případně pokud se bude prohrávat Elliott, já mu na tenhle zápas ještě nevěřím.

Reagovat
Godwinson

Moc pěkná, ale doufám, že Konaté jen dostává čas na to zžít se s týmem

Reagovat
blade115

"zžít" ... To by ti ani klávesnice neměla akceptovat

Reagovat
Godwinson

s nebo z, to mě dávno netrápí, soustředím se na jiné problémy jazyka českého

Reagovat
avicii

Dobrá zostava a silná lavička Klopp Elliottovi doveruje dostb

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Elliott je podle mě špatný call , proti Burnley byl sice dobrý, ale zároveň byly vidět jeho limity a nezkušenost, jak dopředu tak dozadu a Chelsea trestá více jak Burnley...

Reagovat
vladis271

sám pre seba som si vravel, že VVD verím, že udrží Lukskua, ale obávam sa stredu poľa a toho, že tasm prehráme a tým prehráme záapas. Dal by som Keitu a dúfal v najlepšie. A Klopp tam dá Elliotta.

Reagovat
Svatej

Taky verim tomu, ze VVD Lukakua udrzi, tyhle konfrontace silaku vetsinou jdou v prospech obránců, tak to zkratka je..

Reagovat
vladis271

ak mal niekto na VVD to povestné "number" tak z PL si vybavím fakt asi len Aguera.

Reagovat
Coutinho10

aspon mame i kvalitni lavicku

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Godwinson

Moc pěkná, ale doufám ...

Reagovat
Zaschrona

Barkley zas ani na lavičce, to je pro něj asi teda definitivní konec u vás, ne?

Reagovat
Whitemedia

Stopro, ale okolo něj je moc velký klid, to už i ohledně Drinkwatera jsem zahlédl víc spekulací..

Reagovat
Zaschrona

Hudson-Odoi nebude náhodou k dispozici? Kdyby náhodou Richarlison šel, někoho budeme potřebovat narychlo.

Reagovat
Whitemedia

Četl jsem něco o tom, že by mohl ještě mazat na hostování, ale kdo ví, včera zase přišlo tohle.

Thomas Tuchel on Callum Hudson-Odoi:

"I have the feeling that Callum decided to fight for his place here."

Reagovat
Maximm9

Dneska jsem cetl, ze zustava

Reagovat
Steven666

dastanete Loftusa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že za rok ho máte

Reagovat
RKBoy

však tomu Kova zobral číslo už pred týždnami.

chcete naspat?

Reagovat
Zaschrona

Nějaká spekulace v pochybných zdrojích byla, možná by z něj něco Rafa udělal, ale snad ne, nejlepší fotbal hrál kdysi pod Martinezem, od té doby spíš jde akorát dolů.

Reagovat
Maximm9

Trosku se obavam strany Rudigera. Salah by si tam mohl delat dobry den na te strane

Reagovat
spider_8

Akorát bych už radši Chilwella než Alonsa. Na nahánění Salaha Alonsovi vůbec neveřím.

Reagovat
Svatej

Conoooor!!!

Reagovat
thewall

Skvělé provedení

Reagovat
Godwinson

V prvním poločase vypadal, že si hlavně nechce rozcuchat účes a sotva to vypnu, tak řádí ... tak příště

Reagovat
Zaschrona

Po těch jarních betonových hrůzách je fajn zase sledovat od nás koukatelný fotbal se snahou soupeři narvat další a další góly z protiútoků a s jasnou strukturou na hřišti. Nevím, jestli by to dal Carlo přes léto zase dohromady, ale Rafa za léto dokázal v podstatě bez útraty s tím týmem udělat dost.

Reagovat
Zaschrona

Co to sakra je s Iwobim. On se snad přes léto zase naučil hrát fotbal.

Reagovat
DieFohlenBMG

Antonio to pohřbil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
thewall

Stejně by se možná VAR vracel k tomu souboji před brejkem.

Reagovat
merlick

Men vs boys, part 3.

Naco presne nie je Saliba pripraveny? Nasa obrana je na vyssej urovni ako by boli jehk vykony. k.

Reagovat
mimi_united

0:2 Lukaku, Kai

Reagovat
Miguel19

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad remíza Liverpool-Chelsea

Reagovat
hitZor

Jasná žlutá tohle..

Reagovat
Agent z Melmacu

ktoré dresy Nike ešte nepojebala, hláste sa

Reagovat
hitZor

Mount

Reagovat
Talker

Teď jsem to zapnul a Mountík si zrovna s někým vytřel prdel....

Reagovat
Svatej

Krasnej dotyk

Reagovat
Godwinson

Matip

Reagovat
Kixi Syhimour

Hendersone

Reagovat
Agent z Melmacu

TO JE DREVO DO PIČE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Krasne kanticka

Reagovat
Svatej

Tpc jakej pass

Reagovat
Remt

To bylo od TAA že?

Reagovat
Svatej

Jj

Reagovat
Remt

On když je ve formě tak má toto fakt světový

Reagovat
Svatej

To musi Dijka vazne branit Christensen? Kdo to vymyslel?

Reagovat
ajouki
Reagovat
Remt

Tohle si pamatuju:D:D

Reagovat
Remt

Já tak nějak z tohohle zápasu nemám dobrej pocit z tohohle zápasu:D

Reagovat
Csaplárova past

Mega presink v podání Reds ....

Reagovat
Agent z Melmacu

Jurgen zhodil brýle a nabral kilá

Reagovat
Svatej

To je sileny tempp

Reagovat
Miguel19

Wtf Lukaku, taková easy přihrávka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Elliott , to je o čem jsem mluvil

Reagovat
Svatej

Omg Romeluuu

Reagovat
Svatej

Pool zatim rychlejsi jak my, chce to zaradit dvojku

Reagovat
hitZor

S tím jak Liverpool jde all-in do útoku je jen otázka času, kdy dáme gól z brejku. Dva nadějné už jsme měli, jeden byl na půlce zastavený faulem, druhý posral Lukaku.

Reagovat
Svatej

Vzdycky si rikam,.co ti fotbalisti cekajj, kdyz jdou za sudim. Ze mu vysvetli, ze to vazne neni ruka a on rekn "vazne? tak kdyz to rikas kamo, *peep* "

Reagovat
hitZor

Reagovat
Remt

Čím se Henderson provinil?

Reagovat
Svatej

Rukou?

Reagovat
Jordi Alba

Dělal jsi někdy nějakej sport ?

Reagovat
blade115

Ale na druhou stranu to i chápu, v té chvíli ti hráči prostě nejsou schopni racionálně uvažovat, 90 minut je ovládají emoce.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
Miguel19

K A I !!!

Reagovat
Minister

parádna hlava

Reagovat
Talker

Kai!

Reagovat
mithro

easy

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Chelsea k titulu

Reagovat
Svatej

diky, tentokrat to bylo nějaký rychlý, uz po dvou kolech a 20. Minutach

Reagovat
Trapper

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jinak bych rekl, ze by sis s tou maniodepresivou mel nekam dojit...

Reagovat
John Obi Mikel

Kaiiiii

Reagovat
Coutinho10

nepohlidany roh

Reagovat
Svatej

Kaiiiiiiii!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude skvely match

Reagovat
Agent z Melmacu

Jurgen ty slepý kokot, daj si tie oči opraviť poriadne, tam nehulákaj WAU, ale daj si tie pojebané škaredé brýle

Reagovat
RKBoy

KAAAAIIIIIIIIIIII

Reagovat
Remt

Co to píská za blba? Však vse otaci pro Chelsea mi prijde

Reagovat
Svatej

?? Co piskal blbe?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Remt

No přišlo mi že asi pět micu za sebou, ktere mohl otočit na obě strany otočil pro vás

Reagovat
hitZor

A které situace to měly být? Snad ne ten úplně jasný roh nebo úplně jasná ruka?

Reagovat
Remt

Ne, auty, nektere fauly které nebyly. Přišlo mi že vam to az moc zere

Reagovat
hitZor

Fauly píská snad jen ty úplně jednoznačné, ty drobnější nechává na obě strany plynout. Dvakrát tam byl takový drobnější faul na Kantého resp. Jorginha, po kterých šel Pool do přečíslení, ale takové se teď prostě pouští.

Reagovat
Agent z Melmacu

tebe úplne jebe kokot

Reagovat
Svatej

Fakt ne, vsechno zatim naprosto normální. Asi podle me miris na ty souboje, ktery byly proti vam a neodpiskal je a beres to jako rozhodnuti, ale nic z toho nebylo špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Kai

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, zbytečný roh Beckere

Reagovat
Registrujisejenproto

Kurfa prestan tady posilat ty citrony furt

Reagovat
Remt

Tak toto bylo tak nechytatelne

Reagovat
Svatej

Wow mount hezky

Lukaku

Reagovat
Talker

Líbil se mi ten náběh Lukaka, kdy prostě zvedl hlavu a znova šel přímo k brance a důvěřoval spoluhráči, že něco udělá nebo mu to dá.

Reagovat
Svatej

Do pici uz ale davejte to z prvni to fakt neni normalni

Reagovat
Svatej

Kolikrat my takhle projebeme idealni moment na nahrávku?

Reagovat
Minister

Čo pozeráte na premier sport, tak tiež vám to tak občas sekne, alebo je chyba len niekde na mojej strane?

Reagovat
RKBoy

takže to nie je mojím netom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přes O2 TV taky

Reagovat
Csaplárova past

Jj na vteřinu se to kousne. Stalo se tovi pár vteřin před gólem ...

Reagovat
RKBoy

Kai, to si mal prihrávať.

Reagovat
Csaplárova past

To mohl Kanté poslat kolmo na Lukakua ..

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo mi tu před týdnem říkal jak je Fabinho o parník lepší než Lucas. Kdyby takhle hrál Lucas tak ho tu ukřižujete.

Reagovat
spider_8

Kurnik tohle je skvely zpas.

Reagovat
Svatej

hrozne vysoka kvalita, silene rychly tempo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Talker

Jako Havertz dává goly, ale to řešení všech ostatních situací dost pokulhává. Pokud ale dá 20 golů za sezonu, tak to asi zkousnu.

Reagovat
Csaplárova past

Havertz dává góly ... Jojo, první tuto sezónu ....

Reagovat
Talker

Tak oproti prvním 3/4 první sezony se to zlepšilo. Dneska gol, v superpoháru asistence, na EURO 2 goly, ve finále LM gol, proti Realu asistence a v posledních zápasech v lize pár golů (3?) dal.

Reagovat
blade115

Až Jorginho dostane zlatý míč, tak to bude ještě větší wtf než s Cannavarem. Ne že by byl nějak extra tragicky jako dříve, ale však on není ani nejlepší záložník ve svém týmu, natož nejlepší hráč a natož v celé Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu je tak těžké pochopit jeho přínos pro tým? Kluci k tomu v podcastu říkali hodně. A taky jsou dlouhodobě indivindi ocenění s velkým ohledem na týmové úspěchy a je to dobře. Fotbal je týmový sport.

Reagovat
Remt

Individuální ocenění by mělo být za individuální výkony. Co takhle dát nejlepšího hráče sezóny Emersonovi? Ten přeci vyhrál LM i euro stejně jako Jorginho. Podobně hloupý. Protože Emerson je hráč který ničím nevyčnívá. Stejně jako Jorginho.

Reagovat
Csaplárova past

Píčovina.

Emerson byl jenom náhradník. V klubu i repre.

Potíž je jenom v tom, že ty vidíš individuální výkony jen ve formě gólů a asistencí ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně štěstí s poměřováním individuálního výkonu v týmu v polovině bundesligy třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson je trolling? Měl minimální podíl na úspěchu narozdíl od Jorginha.

Reagovat
Remt

Podil Jorginha na LM? Vždyť jen posouvá míč panebože. To už to měl vyhrát stokrát raději Kante. Ten je jedinečný.

Reagovat
Csaplárova past

Asi ten míč umí posouvat lépe než ostatní, když na něm stavělo několik trenérů v klubu a Mancini na EURU

Jak přestal hrát pod Lampsem, tak Chelsea začala krize. To je taková malá zajímavost

Reagovat
blade115

Individuální ocenění má být právě už od svého názvu zaměřené na jednotlivce. Za týmový úspěch dostaneš pohár a medaili, v ideálním světě je ale právě Zlatý míč i možnost pro skvělé hráče ve slabých týmech, jak být nějak ocenění. Týmový úspěch by tady měl být úplně nepodstatný, byť není překvapením, že když máš v týmu borce aspirujícího na zlatý míč, tak asi o sestup hrát nebudeš.

Co se konkrétně Jorginha týče, tak za mě se měl prostě prodat, dokud z něj byla celá Evropa po Euru paf. S nimi v tom 4-3-3 systému zářil, tady zas padá do takové té své nevýraznosti. Což je ještě u něj celkem úspěch, vzhledem k tomu jak zoufalý ještě donedávna byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestal jsem číst u slova nepodstatný.

Reagovat
blade115

Věřím, že dál už by pro tebe luštění písmenek bylo dost vyčerpávající, tak ti odpouštím.

Reagovat
RKBoy

tak zlatá lopta by už bola cez čiaru, ale uznanie si za tento rok a sezonu zaslúži a rozhodne to nie je tragéd ako z neho niektorí robia..

za mňa mal ale dostať to ocenenie Kanté a kludne by som mu dal aj zlatú loptu.

Reagovat
blade115

Za mě prostě Lewa. Měl to dostat už loni, kde to bylo ještě víc na místě, tak aspoň letos by mu to dát mohli.

Reagovat
Talker

No dneska mi přijde o krapet lepší, než Kante. Ten mi přijde, že dneska zkurvil každou přihrávku, což dává Liverpoolu dost šancí jít do prostoru za ním.

Reagovat
Remt

To jsem tuhle říkal taky někde. Že není ani nejlepší záložník v Chelsea, natoz v PL, natož na světě, natož nejlepší hráč celkově:D

Reagovat
spider_8

Presne

Reagovat
Miguel19

Kanté s Jorginhem zatím velká slabota. Záloha je dost přehrávaná.

Reagovat
RKBoy

ono je to hlavne tým, že Kai ani Mount im moc nevypomáhajú a potom sú Jorgi s Kantém prečíslení.

Reagovat
Svatej

Kante je naprosto v pohodě

Reagovat
Svatej

Proti Kantemu je fakt nocni mura hrat

Reagovat
spider_8

Lukaku s Havertzem si neprihravaji?

Reagovat
Remt

Takovy to jako " tomu neprihravej, prisaham že hraje proti nám!"

Reagovat
Svatej

Lukaku vyborne

Reagovat
Svatej

Aha tak mohl kaiovi davat, mount taky

Reagovat
Talker

Ty vole Mountíku, tohle musíš dávat alespon na bránu.

Reagovat
RKBoy

Matip šiel na párek.

Reagovat
masly008

když si vezmu že tyto 2 týmy hrají stejnou soutěž jako Arsenal tak se mi chce brečet

Reagovat
Salfovic

Měl by se snížit počet týmů

Reagovat
Talker

Tak to byla superliga, jen nevím, proč tam chtěl arsenal.

Reagovat
icemike

Nikdo nechtěl být poslední

Reagovat
fenixLFC

neboj, ta rovnaka sutaz je len docasna

Reagovat
Svatej

My tak sikovne dovedeme odebrat mic, abychom to posrali tak stupidnima nahravkama.

Reagovat
Miguel19

Jorginho nemůže hrát takový zápas v takovém tempu, ať vyhrál jakoukoliv cenu. Nestíhá dozadu ani dopředu. Tohle jsou zápasy pro Kovačiče.

Reagovat
Svatej

rozehravku pri takovym zapase nepotrebujem, tohle chce tah a silu na mici

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle bude super Saul jestli s echytne

Reagovat
Miguel19

Saul nepřijde.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taktika, že Live má ve středu 4 a CFC 2 těžko může stíhat všechno.

Na tu přesilu to zvládají ok.

Reagovat
RKBoy

ten záložník proste musí prísť.

Reagovat
Remt

Hergot toto není faul?

Reagovat
hitZor

To, jak Salah Alonsovi chytil ruku a dal ji před sebe, aby to vypadalo, že ho Alonso drží?

Reagovat
mithro

sudi si zabudol karty?

Reagovat
Miguel19

Aha, pan Salah může kopat do míče po odpískání.

Reagovat
fenixLFC

je to futbalista, jasne ze bude kopat do lopty

Reagovat
Minister

to po odpískaní si si nevšimol?

Reagovat
mithro

po odpiskani jasna karta. ale tak.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Agent z Melmacu

žltá Salah

Reagovat
Minister

wtf

Reagovat
Svatej

?????????????????????????

Reagovat
RKBoy

lololololololololo fifa.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Luc-Luc

Jej my dnes gola nedame

Reagovat
Minister

ja to pravidlo o ruke nechápem...

Reagovat
Svatej

Bez pecky.

Reagovat
mithro

wat? tak co to je za pravidlo potom

Reagovat
Switchback

YEEEEEEEEEEES

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Luc-Luc

to jsem myslel ze neni penalta

Reagovat
Talker

Nevyhlavičkoval to tam alonso Mendymu z rukou?

Reagovat
hitZor

Jo

Reagovat
RKBoy

im jebe?

Reagovat
Miguel19

Co tam jako Mendy s Alonsem vyváděli do píči?

Reagovat
smazaný uživatel

červená je úplně mimo

Reagovat
Diskostu

tak krasa REDKA

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, toto nema byt penalta

Reagovat
Remt

Nebyla tam ruka na čáře?

Reagovat
Svatej

jak kurva to pravidlo funguje?!?!!?

Reagovat
mimi_united

LiVARpool opäť v akcii

Reagovat
oli9

Si kokot? Vždyť kdyby tam nedal tuku tak je gól

Reagovat
Pace to P.M.

To je vlastne pi.a

Reagovat
Talker

Jako penaltu beru, ale červená?

Reagovat
vladis271

ked pískol pecku už musel aj redku. Teda podla mna.

Reagovat
Maximm9

Penalta jasna, ale dat mu jeste cervenou .....

Reagovat
Diskostu

úplne zaslúžená RED

Reagovat
icka

Reagovat
hitZor

Jako penalta ok, ale červená?

Reagovat
Walter_Sobchak

Taylor skap ty čurak zasraný

Reagovat
blade115

Dělá si prdel ten mamrd plešatej???!! Odkdy je odraz od těla posuzovanej jako ruka ??? Však ten krypl se na to u obrazovky ani nepodíval na celý, viděl zastavenej záběr ruky bez toho, co jí předcházelo ...

Ale Taylor no, u tohohle zasranýho píčuse už nic nepřekvapí ...

Reagovat
masly008

Jako já bych za to red taky nedával, když tam nebyl vůbec úmysl,ale z počního pohledu to tou rukou jako by vyhodil mi přišlo.ale holt PL rozhodčí jsou tragédie no.

Reagovat
mikelinos

Posoudil to ze zastaveného záběru, totální wtf

Reagovat
LAM

Debil z Anglie no

Reagovat
spider_8

Presne. On tam prisel, jen na to tak mrknul a sel pryc. To je vysmech.

Reagovat
LAM

Reagovat
aep_Ceallach

Obecně rozhodčí úplná tragédie. Pískají si to jak chtějí. Nejlepší liga na světě s nejhoršími rozhodčími...

Reagovat
Svatej

Bezte dopici, klasickej Taylor.

Reagovat
Coutinho10

Moooooooooooooooooooo

Reagovat
Nikikrew

Cervena???

Reagovat
RKBoy

kokot Taylor dodrpal dobrý zápas, gratulujem.

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooooo

Reagovat
Godwinson

Tohle je strašně krutej trest Ale stupidně James

Reagovat
mithro

no teda. uz sa biju. podme cervene

Reagovat
Switchback

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem tomu, preco musi byt takyto zapas zabity pri takejto penalte este aj cervenou

Reagovat
Manik...

To je dement

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak to je ale píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí výbornej

Reagovat
Svatej

Odmitam sledovat tyhle saskarny, delaji si z tech pravidel prdel jenom. Vymrdanej plesatec

Reagovat
Manik...

Reagovat
LAM

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

chelski slusne nezvlada

Reagovat
Svatej

Hele budes ohromenej, ale to se stava, kdyz te takhle posere sudi, tady ty protesty naprosto chape kazdej nornalni clovek.

Reagovat
Jordi Alba

Proto jsem se tě ptal, jestli jsi dělal nějakej sport výše. Pokud máš pravdu nebo si o ní aspoň přesvědčenej, tak se i klidnej člověk hadá s těma rozhodčíma.

Reagovat
Svatej

Jenze je naprosto obri rozdil hadat se po naprosto bezvyznamnych rozhodnutich, to prostě dělají jen exoti. Hadat se po takovymhle.fuckupu vidim jako naprosto normální

Reagovat
avicii

Je to riadne vyistreny zápas, asi zase začnem neznasat ten paklub

Reagovat
Svatej

To budeme mit vzajemny

Reagovat
Liquid

paklub je LiVARpool

Reagovat
Remt

Uklidni se

Reagovat
Noke

Reagovat
Talker

Ještě, že jdu na pivo, doufám, že tam nebude televize nebo jí někdo prohodil půllitr...

Reagovat
Csaplárova past

Hraje ti Chelsea a ty jdeš chlastat ty kurvo?

Reagovat
Remt

Teď popravdě nevím jak to měl správně rozhodnout. Červená pro Chelsea mě štve, protože to zabije zápas.

Jak je to s tím když si hráč kopne míč sám do ruky?

Reagovat
blade115

Jednoduchý, nepíská se to. Tuším ve finále LM se to někomu od máš stalo a sudí hned gestikuloval, že odraz do ruky od ramena a že poslat nebude. Var potvrdil, hotovo, dal se neřešilo. Ale tady píská píča Taylor, co posuzuje ruku podle zastaveného záběru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si ji tam kopne sam, tak nic..nicmene tady sel vsim naproti tomu mici, i tou rukou...docela me sere, ze rozhodci nema.nejakou moznost citliveho posouzeni situace a rovnou dava redku...coz zesere cely zapas

Reagovat
mimi_united

Henderson provokatér a čistá špina. Keby ho chytí Lukaku lietali by z neho triesky

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
icemike

Však hned couval jak tam Rom přišel

Reagovat
Svatej

Nemel by ted dat Taylor jeste redku hracum poolu, kdyz vzali kic ze site?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze nekdo napsat ze penalta jasna ale bez cervene, pokud to byla penalta jasna a zastavil rukou na care, tak cervena bejt musi .... kazdopadne, osobne bych to nepiskal

Reagovat
hitZor

Červená je za ÚMYSLNÉ zabránění gólu, ne za to že se ti to z deseti centimetrů odrazí od kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

cervena je za zmareni golove sance, nic o umyslu se nerika, pokud jde lopta do brany a rozhodci vyhodnoti ze hral rukou tak golu zabranil a tym padem nemuze nasledova nic jineho nez cervena karta...

Reagovat
hitZor

Tohle ale prostě není zmaření gólové šance, byl to odraz do ruky v přirozené poloze, to je to samé, jako kdyby se mu to odrazilo od jedné nohy do druhé.

Reagovat
Remt

Jenže ten míč šel do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

priklanim se k nazoru ze to nemel ani piskat, ale pokud to uz pisknul tak tam nic jine jako cervena nemohla bejt, protoze kdyby tam nestal a nezahral rukou ( lec neumyslne) byl by to gol = zabranil golu hrou rukou .

Reagovat
oli9

Ne to bylo jen zmatení gólu rukou

Reagovat
LAM

Reagovat
vladis271

urobil pohyb rukou proti lopte, aj ked jemný, ale na tom zázname čo videl Taylor to bolo vidieť.

Reagovat
mikelinos

Na té fotce viděl pohyb?

Reagovat
bbbauch

Nechapu, co se tady vsichni tak certi, vzdyt ta ruka sla evidentne proti mici tak, aby to neslo do brany.. jako nahovno situace, ok, ale slusny prehanky tady od chelski

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ranoth

ufnukany modry kkti

Reagovat
Remt

Ser na to.. I když tak velký povyk taky nechápu protože to zkrátka byla ruka na brankové čáře. To nemůže zpochybnit nikdo

Reagovat
Ranoth

ako ja suhlasim ze ta cervena asi bola prisna ale to co ta potom predvideli hraci Chelsea

Reagovat
Cobra

Klasika, hráči Chelsea zase neunáší. Každoroční stereotyp.

Reagovat
Agent z Melmacu

Klopp zase otočí a VAR bude najsuper

Reagovat
Csaplárova past

Jako když hrál tehdy Tottenham o titul a Chelsea je porazila? A Spurs dostali asi 7 žlutých .... Takhle to teď Chelsea neunáší ?

Reagovat
icemike

Klasika, hráči Chelsea neunasi, když někdo hraje jako kokot. Tajze pokaždé se spurs

Reagovat
icka

Dobrej blabol od nejvetsich nezvladacu v lize.

Reagovat
Cobra

Reagovat
icka
Reagovat
RKBoy

za toto by som toho plešatého čuráka vykopal zo štadiona.

Reagovat
John Obi Mikel

LiVARpool

Reagovat
Remt

Jak by jsi v tomto případě rozhodnul ty?

Reagovat
John Obi Mikel

Když si nakopneš ruku sám, tak ruka není -> no penalty, no red card.

Reagovat
Remt

Kdyz zabranis golu rukou, nemuze byt nic jineho nez redka.

Reagovat
oli9

Ale ten míč letěl do brány

Reagovat
icemike

Opravdu letěl nebo do břevna?

Reagovat
SpecialOne

Kolikrát nás ta píča plešatá ještě musí zaříznout?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud písknul ruku, tak mu musel dát červenou, vždyť s ní zabránil gólu, to je podle pravidel jasná redka, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RKBoy

ked ide lopta od tela, nie.

Reagovat
smazaný uživatel

to mícháš dvě pravidla. Já píšu, že když už to písknul jako ruku, tak mu musel dát červenou, protože s ní chytil gól. Otázka je, jestli se to mělo posuzovat jako hraní rukou :)

Reagovat
RKBoy

rozhodne nič nemiešam, ked sa lopta najprv odrazila od nohy a tela a až potom ruky..

Reagovat
smazaný uživatel

mícháš dál :) Ty řešíš, jestli to měl pískat jako ruku, když se mu to odrazilo od stehna...to já v původním komentu vůbec neřeším. Já jen konstatuju, že pokud to rozhodčí vyhodnotil jako ruku, tak podle pravidel neměl jinou možnost, než ho vyloučit, protože tou rukou zabránil vstřelení branky :)

Reagovat
RKBoy

však tu nadávam práve na to vyhodnotenie, ten magor si ani pozrel video.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepravda, protože to maří gól. Pokud by to bylo někde mimo branku tak máš pravdu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Svatej

Jeste on se neprovinil proti pravidlum.

Reagovat
Remt

Dle mě ano. Jen nevím jak je to s tím debilnim pravidlem kdyz si trefis vlastní ruku:D což je úplně debilni pravidlo. V tomto případě prostě ruka zabránila míči do brány

Reagovat
masly008

Já myslím že je to tak že když odkopáváš a trefíš si ruku tak nic,ale tady si to zpracovával nebo dejme tomu zastavoval a to se zřejmě píská.Když ti letí balon mezi tělo a ruku a ty to tak zastaviš tak ti to jako ruku taky písknou.ale možná se pletu.

I tak PL rozhodčí prostě nestíhají.

Reagovat
Remt

Tak jako jsi to vysvětlil ty, tak to tu vysvětlil i někdo jiný nad tebou. Dle mě správně vyhodnoceno. Pokud by to bylo jinde v pokutovém území, pochopil bych i kdyby to nepískl. Ale pokud to bere jako zabránění golu rukou, pak to nemůže být nic jiného než červená. Viz Suaréz a jeho volejbal:D I když to bych s tímto neporovnával asi, protože tam to bylo úmyslný jednoznačně:D Ale pokud pravidla nehovoří nic o úmyslu a hovoří jen o zabraneni golu rukou, tak rozhodčí neměl šanci rozhodnout jinak.

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ranoth

a stale fnukaju aj po hvizde

Reagovat
LAM

Není se čemu divit

Reagovat
Coutinho10

dulezity gol do satny...psychicka i pocetni vyhoda na nasi strane, jsou mimo, tak pojdme toho vyuzit

Reagovat
Greny

Táhnite do prdele .. jste žebráci toto není na redku

Reagovat
Coutinho10

prisny to je, ale videl to na videu jasne, ze zabranil golove hlavicce rukou, takze redku si obhaji

Reagovat
Beči

A my jsme snad rozhodli o tom, že to bude pencle a navíc červená? Za to snad může rozhodčí. Osobně bych taky červenou absolutně nedal, ta byla mimo.

Reagovat
avicii

Ak zabránis rukou gólu tak to redka bohužiaľ je..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Remt

Co má rozhodčí dělat pokud za zabraneni (umyslne/neumyslne - neresi se) je automaticky redka? Pokud to takto je, tak nemá jinou možnost. Ne že to je nebo není na redku. To musí být na redku i když to samozrejme nechtel udelat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RKBoy

penalta, ok.. to prekusnem.. ale červená je úplne mimo.

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Regulérně od teď mrdám na zápasy, které píská tahle kurva.

Reagovat
EXoRcIsT

A ja ze nebude ani penalta ked to islo od tela do ruky a on mu este jebne cervenu

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

lenže on zabránil tým golu..keby to bolo pri suboji a ide mu od tela do ruky, asi by to nevyhodnotil takto

Reagovat
blade115

Co je tohle za sračku? Pokud něco není podle pravidel ruka, tak je přece naprosto v pořádku tím zabránit góle stejně tak jako třeba přihrávce na půlce hřiště ...

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

takže vravíš že penalta vymyslená?

Reagovat
blade115

Přirozeně. Kdyby se dement nepodíval jen na zastaveny záběr, tak to nepískne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

LiVARpoolská tlačenka, jiný vysvětlení být nemůže, zde ani nejde o nějaké posouzení rozhodčího, pravidla jsou jasná a když jde míč od těla do ruky, tak ikdyby ji měl nataženou tak penalta být nesmí

Reagovat
vladis271

Reagovat
Remt

Opravdu to tak je? Proč takhle nezabranuji hraci casteji vstreleni branky kdyz to tedy neni cervena?:D

Reagovat
Liquid

Je to tak, jako myslíš že to je snadný takhlec odrážet od boku do natažený ruky ?

Reagovat
Remt

Zeptám se te jinak. Umysl neumysl. pokud zabranis golu rukou, prijde ti normalni aby za to nebyl trest? Pokud ti to prijde normalni, tak uz v teto konverzaci nemusime pokracovat.

Reagovat
oli9

On je kokot, mu to nevysvětlis... Zabránění gólů rukou je ČK a penalta a je jedno jestli úmyslně, neúmyslně nebo se to od někoho do té ruky odrazí... Pokud míč jde do brány není o čem.. Mohl ty ruce mít za zády...

Reagovat
Liquid

kokot je tu někdo jinej, a neznáš pravidla

Reagovat
vladis271

ja som sa bál, že pecku nezapíska, lebo sa zľakne toho, že bude musieť dať aj redku.

Reagovat
LAM

To je č.rák ten rozhodčí.

Takhle zabít skvělej zápas Ten míč šel nejdřív do hráče,tak přece nemůže bejt penalta?A pokuď jí i nařídí tak ještě třetí trest?

Reagovat
Greny

Ať ten Taylor už táhne do píce a klidně mě dejte ban

Reagovat
Manik...

Hm tak už nemám zájem dál koukat. Jak tahle pica může ještě pískat..

Reagovat
Svatej

na tomhle se podilet nebudu.

Reagovat
Minister

nejaký záber tej ruky? nech sa na to pozriem ešte raz

Reagovat
Sandstorm

Penalta ano. Červená ne. Úmyslné to nebylo. Měl dát žlutou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Godwinson

Škoda, že Mendy neodkopl ten míč i s Hendersonovou nohou

Reagovat
Walter_Sobchak

Zmrdi zasraní, ma toto vôbec vyznam sledovat?

Reagovat
SpecialOne

A tady zas převažuje penalta ANO červená NE Penalta v žádném případě a tím to končí...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Beči

Aktivně zabránil gólu a po odrazu od těla pohnul rukou směrem k míči. Mohl to být prostě instinkt a netvrdím, že to udělal úmyslně, ale v tomto hovoří pravidla jasně. Tedy penalta určitě ano, červená už extrémně přísná a za mě ne.

Reagovat
avicii

Keby to bolo opačne, tvrdil by si opak

Reagovat
SpecialOne

no, právě že ne

Reagovat
Busby babes

asi tak. bud teda penalta a pak je to cervena nebo to neni penalta vubec.

Reagovat
Liquid

na hřišti to nepískne když to vidí, jednoznačně to šlo od těla a oni mu to ani nepustí a jen tam má obrázek kdy má míč u ruky a ještě za to vyloučí LiVARpool a blamáž od celé anglické federace, je to zase LiVARpoolská tlačenka, ještě že v Evropě takový chapadla nemají, ona jim to karma vrátí tyhlec podvody

Reagovat
hitZor

Tohle je největší fraška, Taylor přiběhne k monitoru, kde je zaseknutý snímek s balonem na ruce a během sekundy se prostě rozhodne.

Reagovat
Liquid

u LiVARpoolu se toto stalo již vícekrát, tuším že to byl ten zápas kdy gólman dostal červenou a oni tam dali schválně jen záběr faulu kde nebylo vidět, že nešlo o posledního hráče, náhoda to není

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tu niekto naozaj pičuje na penaltu?

Reagovat
RKBoy

skor na tú červenú.

Reagovat
Agent z Melmacu

ten KOKOT Taylor si ani nepozrel video, dali mu tam screenshot ruky a rozhodol hneď bez okolností. Fakt Premier league shit

Reagovat
Godwinson

To mě na tom fascinovalo nejvíc, no

Reagovat
LAM

Většinou se dávají dva pohledy na celou akci,tady stačila asi fotka

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Liquid

Reagovat
Trapper

Kdyby se na to video aspoň podíval..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená. Pohyb ruky byl sice instinktivně, ale úmyslně využit k zabránění gólu.

Reagovat
vladis271

tvrdý trest strašne. Byť to proti nám tiež nadávam, ale bez problémov si to obháji. Proste ked pískol pecku musel dávať redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to nestranně. Rozhodčí neměl na výběr. Po tom prvním doteku chtěl ještě míč aktivně vytlačit směrem od brány.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Maximm9

Tak hlavne ten vyklad je takovy, ze pokud zabranite golu nejakou casti telem a nasledne se vam mic otre o ruku, tak by to nemela byt penalta, protoze to neni umysl. I komentatori na O2 to tam vykladali, ze by nemela byt.

Jako ja ji chapu, ale nechapu tu cervenou. Do te doby me ten fotbal bavil, ted to bude hra na jednu branu, protste zabity zapas.,

Reagovat
Igner Farnsworth

Aktivně bránil, plus aj tu ruku tam dal aktivně, nezáleží na tom zda to byl instinkt, pecka aj redka podle pravidel.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

tiez sa skor priklanam k tomuto nazoru aj ked chapem fanusikov Chelsea, ze maju nervy. Ale teda, ze to nemala byt penalta je dobra blbost.

Reagovat
Maximm9

Z bocni kamery slo asi trochu videt, jak udelal tou rukou u tela trosku pohyb proti mici. Pravidla se meni v prubehu hry, tak nevim proc nenasel spetku citu a nedal mu zlutou...

Reagovat
Igner Farnsworth

Proč by to dělal, když někdo odpáli rukou mic co leti do brány, tak je to vždy penalta + červená, nechápu co tak jasná věc rozjela za vášně.

Reagovat
Squinty

Reagovat
iamek

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

to bych teda dost silne nesouhlasil. Ale to jsme zase u toho, jak u zpomaleneho zaberu lidi casto vidi nejakej aktivni miniaturni pohyb, kterej aktivni proste neni. no nic, je to proti Chelsea, takze cajk...

Jsem zvedavej na pondeli a Dale Johnsona...

Reagovat
icka

Neni pravda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Godwinson

Já bych se na to docela podíval znovu, protože jsem taky viděl úmyslné zvětšení objemu těla rukou, aby zabránil gólu, což je červená Ale možná jsem viděl blbě

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Igner Farnsworth

Pool pujde do druheho poločasu v lepší psychické pohide, chelsea docela labilní, typci celkem neunesli jasnou penaltu uvidíme mohl by to být ještě zajímavý zápas..

Reagovat
Beči

Já si myslím, že spíš neunesli tu následnou kartu. To už bylo extrémně přísné.

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Miguel19

Je to na piču. Krásně jsme si dojebali velmi dobrý poločas.

Jelikož se fakt nevyznám v těch pravidlech, tak moc nechci komentovat tu situaci. Nicméně být to na druhý straně, tak chci minimálně penaltu. Kdyby tam James tou rukou nezahrál, je to gól.

Nicméně k té situaci vůbec nemělo dojít. Co tam vyvedli Mendy s Alonsem, to byla komedie. Když už to chtěl Alonso hrát, tak to přece nemůže odhlavičkovat takhle. Naopak Mendy ho musí zbourat i s míčem.

Jinak do té doby dobrý výkon. Klasický výkon proti top týmu pod Tuchelem. Dáme gól, ale zajebeme dost nadějných šancí.

Teďka už nás Liverpool sežere.

Reagovat
avicii

Za tu penaltu keby je to opačne tak ju proste chcete, takto sa zdá prísna

Reagovat
John Obi Mikel

Alonso je teď (asi právem) za blbce, ale tady si taky musí Mendy zařvat. Alonso o něm nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To že za 1s usoudí červená a penalta, když při hře nedal nic je neuvěřitelné.

btw. to šlo do ruky až od James nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

James zvedl ruku, protože se snažil zvednou nohu co nejvýše, aby zabránil golu, toto nebylo nepřirozené nebo chtěné

Toto prostě není červená.

Reagovat
hitZor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ttopi

Co tu furt řešíte? Klíčové je, že došlo k zabránění míči v cestě do branky rukou, tedy penalta + ČK. Kdyby se tohle odehrálo v rohu vápna, bude to penalta nejspíš bez ČK. Tenhle rozdíl je třeba vnímat.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Ta penalta ok dejme tomu. Nejdriv sel mic od tela, ale pak tam byl myslim pohyb rukou od Jamese smerem k mici Ale jezis davat k tomu jeste cervenou? To je naprosto neadekvatni a akorat zabije to zapas.

Reagovat
Greny

Navíc když si nastrelis ruku tak to ruka neni

Reagovat
Luc-Luc

chelsea by mela zapracovat na psychice, nezvladajka...kdyby to bylo finale LM, tak ok, ale takhle wtf

Reagovat
Miguel19

Pane bože

Reagovat
Svatej

Nechcete nam k tomu dat prednasku? Od fanbase, ktera 5 let nedovedla rozdychat Ramose, se mame dost co naucit

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Agent z Melmacu

pozri sa na svojho Kloppka v 90. minúte HAHA KOKOT

Reagovat
mr.Silver

https://streamwo.com/kDSLhBI

Jasná redka. Nešťastná, ale jasná.

Reagovat
Godwinson

Tak tady podle toho je to jasné

Reagovat
Diskostu

Bohužial Redka jasna.....Alonsova Hrubka....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohyb rukou rozhodl, takže červená je jasná

Reagovat
Agent z Melmacu

ten pohyb rukou videl rozhodca z toho screenshotu? lebo video nepozeral

Reagovat
Svatej

Naopak to dokazuje, ze redka byt nemela. Mic nezastavil pohybem, ten byl prirozenej. Az kdyz nesmeroval smer branka udelal ten pohyb rukou. Furt je to sracka.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Svatej

Uvedomujes si, ze mluvim o redce a ne penalte, ze jo?

Reagovat
Godwinson

Ano, i v tom s tebou nesouhlasím. Když rukou zabráníš gólu, tak je to podle mě rudá vždycky

Reagovat
Svatej

Vsak..to se s tim prece nevylucuje

Reagovat
Godwinson

Jak se nevylučuje správné a špatné udělení čk?

Reagovat
Svatej

Zabranil golu v ramci pravidel. Potom si mic posunul rukou a to uz je faul, ale ne na rudou.

Reagovat
Godwinson

Tak já tam vidím něco jiného, no

Reagovat
Busby babes

hele v momente, kdy piskne ruku, tak je to cervena... ja jsem teda myslel, ze pred sezonou menili vyklad tak, aby takova situace penalta nebyla...

Reagovat
Busby babes

If the handball offence denies a goal, it's a red card. There's no grey area.

tak prej takhle no.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

zajimavy teda, ze to rozdelujes na dve faze, jedna to trefeni stehna a druha co se delo potom. to by me nenapadlo. za me je to jeden pohyb. jen ve zpomalenem zaberu to vypada jako ze nejak reaguje.

Reagovat
Svatej

Jup, prislo mi to jako nejrozumnější kompromis mezi nastaveným metrem z finále, kde to bylo obecně přijato s potleskem a změnou okolnosti, ktera byla trochu jina v podání Jamese nez pred dvema mesici.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

za me tohle je spis opacne. Nevim jak je ten vyklad, ale trefi to prvni nohou a od te nohy si to kopne do ruky no. rukou proti mici vylozene nejde. cervena jasna, v momente, kdy to posoudi jako ruku, tak neni o cem... ale myslel jsem, ze se takove ruce ted piskat nebudou, kdyz je to v ramci obranneho zakroku a jeste kdyz to navic prvni trefi stehnem...

Reagovat
Godwinson

https://www.youtube.com/watch?v=tG51x6QMc10

Si vždycky ohledně toho pravidla vybavím tohle

Reagovat
Agent z Melmacu

keby si to ten rozhodca pozrel celé, možno by tak rozhodol, ale on si pozrel len screenshot, ani nečakal na video

Reagovat
Busby babes

tak tam probehla nejaka komunikace, to zas chapu, ze chtel jen videt neco sam, kdyz si to predtim vyjasnili po vysilacce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

Toto je ešte v pohode RED ... ale Vylučenie Martial minulú sezónu proti Spurs to bol fail ...

Reagovat
Beči

Penalta asi každopádně, ale červená už to za mě být neměla. Vím, že je to rozhodnutí v náš prospěch, ale mám rád férovou hru na obě strany. Tohle bylo extrémně přísné rozhodnutí.

Reagovat
avicii

Ako veľmi prísne ale ta lopta by šla do brány keby si telo nerozsiril o tu ruku aj keď isla od neho, neviem, chápem rozčarovanie fans CFC.. Ešteže to bola pre nás penalta lebo už som mal nervy aké majú haluzaci štastie pri tom smatlackom branení .. Fantastický zápas ale uvidí sa čo správy ta červená karta

Reagovat
Svatej

Tyvole to jsou slusny hovna. Vy jste kliku dozadu nemeli?

Reagovat
Godwinson

Však domácí měli mnohem větší kliku dozadu jak Chelsea wtf

Reagovat
avicii

V čom.. Šance ste mali ale nie ping pong na 5ke

Reagovat
Godwinson

Však jste měli úplnou píču. V čem měla obrana Chelsea to štěstí?

Reagovat
Svatej

V tom, ze mela pingpong na petce, kterej udelal penaltu a redku. Neuvěřitelna klika

Reagovat
avicii

Ja som hovoril hypoteticky, šťastie ste nemali nakoniec v tej situácii

Reagovat
Ritchie

Tohle se fakt nedá, dobře, nezvládá se červená, ale vy nezvladate vůbec ani vyrovnání

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Prosim, nepridavej se k tek retardum my jsme v afektu a nasrani, ale u vas tohle krasne deli skupinu na ty retardovany a na ty normalni dle toho,.jak zareagujete

Reagovat
Remt

No jste v afektu jak svina. Koukam na to :D Az to tu probereme zejtra, tak uz to mozna budete videt trochu jinak a uznate ze zabranit golu rukou se proste bez trestu neda

Reagovat
Svatej

Hele ja uz to vysvetlil vys. Ne, neni to ruda a ani nebude..

Reagovat
Remt

No jako.. Byla

Reagovat
Remt

Ale byt potrestan muj klub takhle, tak budu samozrejme nasranej taky, to nepopiram. A taky bych prskal, to je jasny.

Reagovat
avicii

Čože?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea slušní frustáti

Reagovat
Walter_Sobchak

Mali Taylorovi rovno prijebat za to čo urobil a bol by som spokojny.

Reagovat
Svatej

normalne uvazuju, ze tam napisu mail, at me zaměstnaji jako masera- exota, co tam nabehne a napálí mu. Mala pikutka + muj plat, to by za to stalo

Reagovat
vladino10

Správne vylúčenie, konečne sudi, čo sa nebojí ani proti ropakom pískať rovinu

Reagovat
samson192

Reagovat
Detective

A fanoušci VARu si užívaj, protože do fotbalu konečně přišla spravedlnost.

Reagovat
Manik...

Penalta když jde míč od těla do ruky?

Reagovat
blade115

Obecně kvalita rozhodčích v PL je žalostná, ale Taylor i tak už několik let vyčnívá, jako suverénně největší tragéd mezi nimi, ale i tak toho zmrda nechávají dál pískat ty největší zápasy. Tohle prostě nechápu, vždyť přece ti rozhodčí musí taky podléhat nějakému hodnocení ze strany FA, tak jak je doprdele možný, že ty zápasy takhle kurví vesele dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

umyselne zvacsenie objemu tela rukou, aktivny pohyb ruky pri zabraneni golu

Reagovat
stiflerovamama

Aha takže situácia v ktorej by to šlo od jeho boku do brány ale zahrá sa na volejbalistu je v poriadku lebo sa mu to odrazilo od boku Jasná penalta a červená.

Reagovat
off-olda

Snad tě, ty píčo plešatá, přejede autobus.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych jim za to nezvládání bůra

Reagovat
Miguel19

Kanté zase zraněnej...ten záložník musí ještě přijít.

Reagovat
Godwinson

Camavinga pojď

Reagovat
icemike

Nesmí, máme super mladé na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

On rukou maří gól. Není o čem. Penalta a ČK. Úmysl v tomto případě nehraje žádnou roli. To že jde o odraz od nohy se taky neřeší vzhledem k tomu, že míč letí do brány.

Reagovat
Svatej

Jiste, ve finale LM bylo tohle fotbalovou komunitou povazovano za skvely zhodnoceni situace ze strany Lahoze a tady neni o cem

Reagovat
John Obi Mikel

Tam to nebylo proti Liverpoolu.

Reagovat
Svatej

Aaah i see

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Není o čem. Tvůj sarkasmus to nezmění.

Reagovat
Svatej

To mas, muj sarkasmus skutečně nezmění to, ze meles hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

A nezmění ani pravidla fotbalu. Ahoj.

Reagovat
Svatej

I v tom souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledal bych v tom úmysl. Stačilo dát žlutou a penaltu.

Reagovat
ttopi

Údajně pokud to rozhodčí zhodnotí jako zmaření vstřelení branky rukou, tak jinou kartu než červenou dát nemůže. Dává to i smysl, protože penalta se dá taky neproměnit a bylo by výhodné do všeho strkat ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí máš pravdu ale chápu fans Chelsea trochu.

Reagovat
Infernoqt

Škoda toho závěru první půle, jedna červená a je zabitý jinak dokonalý zápas. Troufnu si říct, že pokud to Live vyhraje, tak je to dost nakopne, naopak Chelsea srazí.

Reagovat
Remt

Nechápu jak tu hoši někdo může napsat že liVARpool. Však LFC bylo na podzim loni rezane vic jak kterykoliv jiny tym v PL. Az to bylo podezrele jak otaceli klicove offsidy na obou stranach, nekdy jim ani nesedely cary a dali je o 30 cisel mimo a stacilo jim to aby je rozsoudili proti LFC. Penalta tusim od Fabinha, kdy fauloval asi tricet cisel pred vapnem.. Tech situaci bylo loni tolik, ze to bylo k zbliti. To byste si meli uvedomit kdyz pisete takovehle veci. I me sere ze takhle peknej zapas bude zkazenej kvuli cervene ale VAR LFC na ruku rohodne nejde.

Reagovat
Beči

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Vždyť to tu říká jen pár trubců a je to navíc úplně bezpředmětný a hnaný pouze tím, z ještě momentálním příjemcem té výhody z kontroverzního rozhodnutí. Hrát proti Barceloně, tak tu lítá Uefalona, hrát proti Manchesteru, lítá tu FAchester, hrát proti Spurs, tak zas zasraný slepice...

Reagovat
John Obi Mikel

*VARchester

Reagovat
Remt

Jo asi máš pravdu. Dle me rozhodci fakt rozhodl tak jak mel. Ale perfektni zapas to ovlivni negativne fakt hodne, coz je skoda. Nicmene klidne nas muzete ztrestat z protiutoku. To vubec neni vyloucene.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

Elliot Dole preboha ten nemá žiadny potenciál... tragéd ...

Reagovat
Ranoth

ty si kkt

Reagovat
RKBoy

idem sa ukludniť a pustiť si nejaké ASMR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kixi Syhimour

co to bylo jako za faul?

Reagovat
Luc-Luc

Virgil vystrelil

Reagovat
Remt

asi nejvetsi pumelice co jsem od nej videl :D

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo Thiaga

Reagovat
Coutinho10

Hendooo skoda

Reagovat
Beči

Dáváme to tam co to jde, ale musím uznat, že Mendy je naprosto výborný

Reagovat
Remt

Ja mam pocit ze je vyborny od prvniho zapasu v Chelsea. Ale udelal nejake chybky a hodne fans Chelsea ho hnalo z brany co si pamatuju na jare. Me prijde skvely.

Reagovat
Luc-Luc

Je dobrej, byt tam kepa, tak uz vedem

Reagovat
mr.Silver

To tempo Chelsea nemůže vydžet, Liverpool hraje skvěle.

Reagovat
Remt

Ja si naopak myslim ze to Chelsea klidne vydrzet muze, protoze LFC vubec do zavrene obrany neumi. Naopak bych rekl ze Chelsea klidne muze trestat viz ted Lukaku.

Reagovat
blade115

To spíš vypadá, že ho nevydržel Liverpool.

Reagovat
Diskostu

Elliot to je niečo hrozne zneho Foden ani Mount Nebude... hrač bez kvalit...

Reagovat
Remt

ty uz se taky uklidni

Reagovat
Kixi Syhimour

To není moc dobrá přesilovka

Reagovat
blade115

Lukaku dolů za Wernera ... Ten aspoň uteče a dostane sek bráně. Sice ji pak netrefí, ale třeba aspoň vybojuje roh nebo něco.

Reagovat
hitZor

Teď tam je Lukaku úplně k ničemu, Werner se aspoň dokáže zapojit do bránění.

Reagovat
RKBoy

na poslendných 10-15 min by to bolo fajn.. nemáme čo stratiť.

Reagovat
Sm0ker

Takhle to nepůjde, Mo bude muset zase šikovně upadnout, abysme jim dali druhýho.

Reagovat
Remt

tohle tu byvalo predminulou sezonu a fakt me to nebavilo

Reagovat
Diskostu

???? on neda dole Eliota ??? wtf

Reagovat
mithro

fabinho stale bez karty

Reagovat
Diskostu

Elliot na ihrisku to je vetšia zahada

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to ešte oživí - Keita a Minamino?

Reagovat
Diskostu

Mane veľmi zlý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé slabé

Reagovat
RKBoy

aspoň si precvičíme poriadne bránenie.

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea branit umi, asi gola uz nedame

Reagovat
Remt

Jako jsou skvělý. O tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Robbo ešte nie je poriadne rozohratý...

Reagovat
Diskostu

Pool tragédia ....

Reagovat
RKBoy

už viem koho mi Klopp s tým chrupom pripomína.

https://cdn.roaring.earth/wp-content/uploads/2015/12/sheepshead.jpg

Reagovat
Kixi Syhimour

To je strašný představení v té druhé půli, takhle zahodit možnost dorazit Chelsea

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Loni se vám to za podobných okolností povedlo.

Reagovat
mithro

tak branenie je silna stranka chelsea.

Reagovat
Coutinho10

co to bylo za strelu Mo

Reagovat
masly008

Reagovat
Miguel19

Lukaku je skvělej.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Manchestersky Krocan

irónia? ako je super, že podrží loptu, ale to ako sa mu často zamotá lopta medzi nohami ako keby hral prvý krát futbal... ::biggrin:

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Diskostu

tuto sezónu Chelsey len tak hocikto neporazí...maximalne City

Reagovat
hitZor

Byla by prdel neprohrát se všema top týmama, ale pak jednou dostat zase pětku od někoho typu West Brom

Reagovat
Salfovic

Werner by to dal.

Reagovat
Remt

Kostas to zase někomu pošle na hlavu

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah tvle, tohle zakonceni je ferove jak kdyby si kopl balon do vlastni brany. jestli tohle nebude vyhra

Reagovat
hitZor

Tyvole ať jde Virgil do piči s těma loktama v obličeji Azpiho při každém rohu

Reagovat
pospec7

Reagovat
Manchestersky Krocan

mal viac papať aby nebol v úrovni jeho lakťov ale teraz vážne, prečo najväčšiu hrozbu z rohov bráni jeden z najmenších, ak nie najmenší hráč?

Reagovat
icemike

Souhlasím, ale kdyby tě bránil, taky mu chceš dát loket, je hrozně protivný

Reagovat
Kixi Syhimour

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

hráči chelsea nechutné simulácie..

Reagovat
pospec7

To jsou heeeerecky

Reagovat
NathanD

Ten Azpilicueta je fakt lopata

Reagovat
masly008

.bez doteku

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Klopp s tím svým křečovitým smíchem nezvládá víc než my Taylora

Reagovat
oli9

ten Azpilicueta je taková nesympatická mrdka křivácká

Reagovat
mr.Silver

Azpiliqueta

Reagovat
Diskostu

Azpilicueta to je hnoj totalny...

Reagovat
Registrujisejenproto

Klaun klaun kaspar Azpilicueta

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RKBoy

a teraz že kto nezvláda.

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Svatej

Dobry point

Reagovat
RKBoy

jaj, ja že sa ti niečo nepáči.

Reagovat
Registrujisejenproto

Co to zkousis ty lopato, vsak to je trapas jako svine co chelsea predvadi

Reagovat
Godwinson

Jestli není trapas zplichtit takový zápas

Reagovat
Registrujisejenproto

Whataboutismus

Reagovat
Svatej

To souhlasim, prekona to jen Pool v cele s Taylorem

Reagovat
Beči

Azpilicueta

Reagovat
Mimalu

bod v suchém triku

Reagovat
RKBoy

super výsledok (vzhladom na okolnosti) a výkon, krásne chlapci.

Reagovat
Remt

To se snad domluvili ne? Hoši tak teď! teď nás všechny tři chytly křeče

Reagovat
Mass

Azpi při standartce

Reagovat
Agent z Melmacu

ako to kedysi kričal Klopp Lampardovi?

CALM DOOOOOOOOOOOWN, CAAAAAAAAAAALM DOOOOOOOOOWN

Reagovat
Remt

No ale beze srandy. To stejné bych zakřičel fans Chelsea kdyz tu křičeli jaká je nespravedlnost kdyz jejich hrac zabranil golu rukou a byl vyloucen. Calm dooown.. Taky tu nezvládali. A taky neměli proč. Rozhodnutí to bylo správné. Což ale nemeni nic na tom ze v druhem polocasu LFC predvedl uplnou picu a zaslouzena remiza Pred zapasem bych ji jednoznacne bral.

Reagovat
Svatej

Nemeli proč

Reagovat
Agent z Melmacu

kámo, rozhodca si pozrel screenshot a rozhodol na základe toho screenshotu, video ani súvislosti si vôbec nepozrel - VAR = VIDEO ASSISTANT REFEREE

VIDEOOOO

zlatý bod a držte piču

Reagovat
Remt

Víš o tom co si řekli do sluchátek? Víš jestli mu VAR neřekl Hele byla to podle nás ruka ktera zabranila mici jit do brany. On se podival, videl ruku, jasna. Nechapu co na tom neni jasne tobe.

Reagovat
Salfovic

Podle mě to vyhodnotili dobře, ale to co předvedl Taylor u monitoru byl prostě výsměch.

Reagovat
masly008

dole máš vysvětlení.mu stačilo vidět jestli to trefilo ruku.na to se fakt nemusel dívat minutu.

Reagovat
Salfovic

Tak i kvůli rozpoložení aktérů tohle postě není dobré.

Reagovat
Agent z Melmacu

načo by ho volali k monitoru? vždy keď ide rozhodca k monitoru pozerá tam všetko, cely ten moment, on sa tam otočil ako starý Simpson, chceš video z toho momentu?

Reagovat
Remt
Reagovat
vladis271

CALM DOWN, CALM DOWN

Reagovat
RKBoy

ešte že nemajú Bruna, to by sa vymyslela ešte nejaká penalta po konci zápasu.

Reagovat
Diskostu

Pool ked uhra top 4 to bude zázrak Chelsea ich prevalcovala...

Reagovat
oli9

ta ČK zabila zápas, prostě jsme další gol nedali tak remíz spravedlivá... Chelsea to přečkala

Azpilicueta ty rohy bránil jak totální čurák , přál jsem si aby z posledního padnul gol přes něj škoda

Reagovat
smazaný uživatel

cervena zprasila krasny zapas...myslim, ze i Liverpool by mel vetsi sance na tri body, kdyby se hrala otevrena partie, tenhle beton co pak Chelsea vytahla byl neprostupny

Reagovat
Beči

Zajímavý zápas. Penalta jasná, červená extrémně přísná. Musím obrovsky vyzdvihnout obrannou hru Chelsea, která nám nedovolila žádnou vyloženou šanci ani v deseti hráčích a když už byla překonána z větší vzdálenosti, kryl jí výborný Mendy. Pro nás asi nakonec dobrý bod a pro Chelsea naprosto zasloužený a vybojovaný.

Reagovat
Salfovic

Ta červená pak byla taxativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokusím se celou situaci vysvětlit jako nestranný fanoušek a aktivní rozhodčí s pomocí odkazu na ustanovení pravidel.

Hodně lidí tu argumentuje tím, že po odrazu od těla do ruky to není hra rukou, ale není to pravda. Toto platilo do konce minulého soutěžního ročníku, ale bylo to pro aktuální sezónu změněno, viz Změny pravidel fotbalu od 1. 7. 2021, str. 5 – https://rozhodci.fotbal.cz/ke-stazeni/p15.

"S výjimkou výše uvedených přestupků není přestupkem, když se míč dotkne hráčovy ruky/paže:

• přímo od hráčovy vlastní hlavy nebo těla (vč. nohy)" – tohle platilo do 30. 6. 2021, ale bylo to z pravidel vypuštěno a posuzování ruky bylo zjednodušeno.

Další skupina argumentů směřuje k tomu, že James "odkopával", proto to nemůže být hra rukou. To opět není pravda. Pravidla fotbalu, str. 120, odkaz viz výše.

"12.15 Za hru rukou rozhodčí nebude považovat např. tyto situace:

– při vědomém odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku" – tohle byl odraz od stehna, určitě se nejednalo o vědomý odkop, tato argumentace taky padá a nelze danou situaci pod tento bod podřadit.

Co tedy ruka je? Opět odkážu na Změny pravidel fotbalu od 1. 7. 2021, str. 6. Jsou to aktuálně tři kritéria:

– úmyslná hra rukou

– nepřirozené zvětšení prostoru těla

– skórování do soupeřovy branky (útočná ruka).

Tato situace může spadat pod první či druhý bod. Pokud by se jednalo o nepřirozené zvětšení prostoru těla, kde, narozdíl od prvního bodu, nehraje roli úmysl hráče, padá i třetí skupina argumentů týkající se toho, že James rukou nehrál úmyslně.

Pro "nepřirozené zvětšení prostoru těla" jsou nyní v pravidlech (opět viz Změny) tato kritéria: "má se za to, že hráč učinil své tělo nepřirozeně větším, pokud poloha jeho ruky/paže není důsledkem nebo není ospravedlni- telná vzhledem k pohybu těla hráče pro danou konkrétní situaci. Tím, že má ruku/paži v takové poloze, hráč riskuje, že jeho ruka/paže bude zasažena míčem a on bude potrestán".

Dále pravidla str. 119:

"Za porušení pravidla se rovněž považuje zahrání míče rukou z nedbalosti, neopatrnosti nebo nedostatečné předvídavosti následků boje o míč; obecně se má za to, že hráč hraje rukou vědo- mě, jde- li „ruka k míči“."

Po vyhodnocení všech těchto kritérii souhlasím s posouzením rozhodčího jako hru rukou. Pokud si to stejně rozhodčí jako hru rukou vyhodnotili, dále již nešlo postupovat jinak než udělit červenou kartu – pravidla str. 112:

"Rozhodčí vyloučí hráče, náhradníka nebo vystřídaného hráče, který se dopustí jednoho z následujících přestupků:

– zabrání soupeřovu družstvu dosáhnout branky nebo zmaří jeho zjevnou brankovou možnost tím, že zahraje míč rukou (vyjma brankáře v jeho vlastním pokutovém území)" – opět není řeč o nějakém úmyslu, vědomosti, ale o hře rukou (jedné z těch tří popsaných výše), kterou bylo zabráněno v dosažení branky, a proto je červená karta jediným řešením nastalé situace.

A opět pravidla, str. 112:

"Jestliže hráč hrou rukou zabrání soupeřovu družstvu dosáhnout branky nebo hrou rukou zmaří jeho zjevnou brankovou možnost, rozhodčí ho vyloučí bez ohledu na to, kde k přestupku došlo." – nelze argumentovat ani "dvojím" trestáním v podobě penalty a červené karty, pravidla hovoří o udělení červené karty bez ohledu na to, kde k přestupku došlo, což je finálním potvrzením toho, že červená karta je správné a jediné řešení.

Reagovat
thewall

Reagovat
masly008

za ochotu vysvětlit.

Měl bych dotaz.Jak by jsi vysvětlil ten nepísknutý faul před golem City proti Arsenalu na 2:0?

Pokud se ti bude chtít to vysvětlit díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru to byl faul. Nebyla tam sice vysoká intenzita toho pohybu, ale Laporte Chamberse rukou udeřil do obličeje a mělo to být posouzeno jako faul. Hodně podobná situace nastala ve 28. minutě, kdy za to Kolasinac dostal žlutou kartu. Myslím si, že tohle byla chyba.

Reagovat
masly008

dík.

Reagovat
Remt

Tak schválně. Co na to říkají Ti, kteří tu nejvíce nadávali a dávali biggriny na to když jsme říkali že nemůžeš jen tak zabránit míči rukou pokud letí do sítě. Svatej, Agent z Melmacu, RKBoy, John Obi Mikel a další.

I teď vám to rozhodnutí přijde jako úplná píč*vina?

Reagovat
John Obi Mikel

"Při vědomém odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku"

Však tohle se přesně stalo. Vykopával z čáry a trefil si ruku.

Reagovat
Remt

Nebo taky nepřirozené zvětšení těla, díky čemuž.. shodou okolností.. zabránil míči který šel do brány. Navíc ty vole podívej se na ten záznam, vždyť i ta ruka šla proti míči ne od něj. Což je další argument, o který se dá opřít. Vy fakt nedokážete být objektivní ani trochu že?

Reagovat
Busby babes

ja bych prave rekl, ze tu ruku mel v prirozene pozici. nebo co bys povazoval za prirozenou pozici ruky v te situaci?

Reagovat
Remt

I já bych to viděl na tento případ asi. Jinak v těchto pozicích ve vápně mívají hráči ruce za zády přesně kvůli takovýmto případům

Reagovat
Busby babes

coz ale neni prirozena pozice. To mi vzdycky prijde ujety, kdyz ti obranci jdou do souboje s rukama za zady. To tak strasne limituje jakykoliv pohyb...

Reagovat
Remt

Hele teď jsi mi ale něco připomněl. Ty ruce za zády. Jestli si vzpomeneš tuším první zápas na ME letos, tuším Turecko hrálo? Obránce na hranici vápna při centru dostal míč do ruky, neměl ruce za zadama a nepiskala se. V tu chvíli jsem si myslel že to byla chyba rozhodčího. Až poté mě někdo upozornil na to že se před Eurem změnilo toto pravidlo a takto nastrelena ruka jiz prohreskem není.

No každopádně chtěli to pravidlo o ruce ziednodusit ale podle mě to jednoduché na posouzení nebude nikdy:-D tam je tolik možností jak ta situace může vypadat, že se u toho stejně vždy pohadame

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Agent z Melmacu

a toto všetko dokázal rozhodca z toho jedného screenshotu ktorý videl? lebo video nepozeral

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě netvrdím. Já jen nastiňuju pohled rozhodčího, co má (nebo by měl mít) v hlavě a vyhodnocovat. Nehodnotím metodiku VARu, jak dlouho koukal na záběr, na jaký atp., jen jsem se snažil reagovat na argumenty, co se tu objevovaly a proč si myslím, že to finální rozhodnutí je správné.

Reagovat
Remt

Ty se tu neustále točíš na "screenshotem" a kdesi cosi. Tak se podívej zde. Pokud konverzace probíhala ve stylu :Ok, dojdu se jen podívat jestli zahrál rukou a zabránil míči do brány a pokud ano, vyhodím ho", tak přišel, viděl, že zahrál, vyhodil ho. Pokud je něco jasný, tak nevím proč by měl na VAR civět dvě minuty aby jsi byl spokojenej. Nebo pak by jsi řekl že VAR je na hovno, protože zdržuje hru a trvá mu to dlouho?

Reagovat
Agent z Melmacu

ty si najväčší pán! ty vieš čo bolo povedané v sluchátkach, ty vieš že by som pičoval na VAR keby rozhodoval dlhšie. Ty teoreticky vieš všetko. Akurát vieš všetko na piču

Reagovat
Remt

No zatímco tobě tu borec jasně řekne dle jakého pravidla z jaké strany rozhodčí rozhodl správně a tobě je to úplně u prdele. Ty už víš, že pravdu nemáš ale stejně jsou všichni okolo tebe kokoti a piče a jen ty máš pravdu. Ok.

Reagovat
ttopi

Taky si říkám, že mu šlo fakt jen o to vidět, zda to opravdu byla ruka, na což mu zastavený záběr může stačit. Pak už byla jasná i ta ČK.

Reagovat
Remt

Jasně. Hlavně to nebyl žádnej "screen" jak tu borec komentuje. Viz 30. vteřina cca. https://streamwo.com/kDSLhBI

To jen on když s něčím nesouhlasí, tak se prostě bude bít za to že byla Chelsea hrozně poškozená, ačkoliv vůbec nebyla.

Reagovat
Busby babes

jezis, tam probihala celou dobu komunikace s videorozhodcim, kterej mu tu situaci popsal a rekl, jak by to odpiskal on. Taylor pak mohl chtit jen videt nejaky jeden moment, tak mu to stacilo.

Reagovat
mikelinos

Ty býváš součástí těch komunikací?

Reagovat
Čenda

Delas presne to, co oni, jen opacne, to nevidíš?

Reagovat
ajouki

A teda na základě čeho si to vyhodnotil jako ruku? Které to kritérium podle tebe platí?

Argument ve prospěch Jamese je, že dělal vše proto, aby míč zasáhnul tělem. Však se mu to také povedlo. Nijak přitom nedal ruku do nepřirozené pozice. Takže úmysl je podle mě vyloučený, jeho úmysl byl odehrát míč tělem. Nepřirozené zvětšení prostoru těla? Opět, jak to může být nepřirozené, když to chtěl odehrát tělem a také odehrál.

Reagovat
Jesfey

Souhlasím, pokud se člověk snaží rychle převést svoji váhu na konkrétní místo, aby se k míči dostal co nejrychleji, tak normálně užije i ruce. V tomhle případě ruce letěly směrem, kterým letěly i nohy, takže i když šel proti balónu, tak v tom úmysl (úmysl trefit, ne fyzicky převést váhu těla blíž k míči) nemohl být.

Reagovat
cristiano.K.

je tam aktivní pohyb ruky dost viditelný

Reagovat
ajouki

1/ Tento pohyb ruky VAR nezkoumal, rozhodl se už na základě odrazu do ruky od těla

2/ Ani na jednom záběru není 100 % průkazné, že James tím máchnutím trefil míč

Reagovat
cristiano.K.

to si děláš srandu s tou dvojkou né?

Reagovat
ajouki

Mám to v co nejvyšší kvalitě, co nejvíc přiblížené a prostě nedokážu na 100 % říct, jestli se jej dotknul nebo ne. Ten míč pokračuje v trajektorii po prvním odrazu na brankové čáře. Na žádném framu nelze vidět přímý dotyk, míč je vždy malinko nad rukou.

Reagovat
cristiano.K.

https://streamwo.com/kDSLhBI

podle mě jen trolíš, na to nemusíš být colombo, abys viděl dotyk, který je zcela zřejmě viditelný

Reagovat
avicii

Tak to odporúčam návštevu ocenho lebo to ze sa jej dotkol videli všetci

Reagovat
ajouki

Všichni viděli máchnutí rukou proti míči a automaticky předpokládali dotyk. Nikdo neměl potřebu se v tom do detailu pitvat a rozporovat to.

Reagovat
Dawon

Jestli to nebude tim, ze se toho mice tou rukou naprosto nezpochybnitelne dotknul? Co na tom chces proboha pitvat?

Reagovat
ajouki

Ale já nemluvím o ruce, která byla na brankové čáře a je naprosto neoddiskutovatelná. Bavím se čistě o tom následujícím máchnutí.

Reagovat
Dawon

Ok, tak to sem spatne pochopil

Podle me tohle nikdo nepitval, protoze uz to nebylo nutne. Rozhodci videl ruku na care, ktera zabranila golu a nebyla vylozene u tela a asi nebylo co dal resit. Nevim, jak je v pravidlech definovana prirozena poloha nebo jak se bere neprirozene zvetseni tela, ale tady ty ruce, kdy tam mezi rukou a telem je videtelne nejaka mezera, se piskaji pokazde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dawon

wtf To snad nemyslis vazne? Debata o rude budiz, ale ze to byla ruka snad nemuze poprit naprosto nikdo

Reagovat
Busby babes

ja bych mozna argumentoval tim: "má se za to, že hráč

učinil své tělo nepřirozeně větším, pokud poloha jeho ruky/paže není důsledkem nebo není ospravedlnitelná vzhledem k pohybu těla hráče pro danou konkrétní situac"

ze James mel tu ruku v prirozene pozici vuci pohybu, ktery delal...

a jinak souhlasim, v momente, kdy rozhodli, ze je to ruka, tak nic jineho nez cervena prijit nemohlo.

Reagovat
ajouki

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Steve Stifler

Kdyby ho to od toho stehna trefilo do ruky a pryč, tak to není ani přestupek. Ale to jak do toho potom plácnul a vyhodil ten míč ven? Si děláte srandu, že se tu o tom hádáte ne? Úplně jasná penalta a červená

Reagovat
Remt

Jinak mozna že i kdyby ho to jen trefilo tak by to přestupek byl viz komentář nad tímto. Pravidlo o ruce se trochu změnilo, což jsem ale osobně taky nijak nezaznamenal. A ocividne spousta dalších to nebere nijak v potaz. Já stále zůstávám v šoku z toho, že argument Fotbal se nehraje rukama a hráč v poli nemůže jen tak zabranit gólu rukou.. tu prostě neuspěje.

Pak tedy nechápu proč grázl tenkrát vyhodil Suareze: https://m.youtube.com/watch?v=8CcPELUFKKU Vzdyt to bylo vlastně úplně v pořádku co udělal. Zabránil gólu rukou (být vědomě ale to se v pravidlech prý neřeší) a to je dle fans Chelsea úplně v pořádku. Pokud by to bylo v pořádku tak se obranné standarty budou od teď bránit tak že si jedenáct frajerů vezme rukavice a postaví se na brankovou čáru Ne, není to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ukaz odvahu a daj tam Freda s Donnym a Pogbom...Fred a Matic hrat nemozu spolu, bez sance..

Reagovat
ManUnited

Při zranění Mcterminatora a po tom, co minule předvedli Fred s Maticem se to nabízí ale všichni víme, že to tak stejně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ole koule nemá takže bohužel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Jelikož hrajeme venku a s Wolves, proti kterým se nám moc nedaří tak si nemyslím, že tam dá Donnyho.

Reagovat
stiflerovamama

Čo ten Mane ? Mne stále príde dosť mimo. Odskakuje mu to, nepresné nahrávky, nedokáže prejsť 1 na 1, 5 krát za zápas sa mu šmykne. Nemám z neho dobrý pocit

Reagovat
cristiano.K.

Mané bude dobrej o to bych se vůbec nebál.

Reagovat
Kowe

No tak to já bych se teda bál opravdu dost.

Reagovat
O.Giroud

ten uz je mimo dlho a uz ten gol z minula ho mal nakopnut a prd z toho, zas

Reagovat
cristiano.K.

minulý zápas byl v pohodě, fakt nebudu vyšilovat kvůli jednomu zápasu, kde nezářil nikdo.

On si své odmaká.

Reagovat
Kowe

minule hrál taky špatně, jen ne tolik, první zápas detto. Už nemá formu minimálně půl roku

Reagovat
cristiano.K.

pořád ty zápasy aspon odjezdí. Nejhorší je, když sejde blbej den Manému i Salahovi, v ten moment jsme v hajzlu.

Reagovat
Sandstorm

Měli jste ho prodat do Realu dokud měl formu.

Reagovat
Busby babes

https://theanalyst.com/eu/2021/08/solskjaer-100-at-manchester-united/

If he’s to make it to game 200, though, he’ll likely do so having seen expectations raised. It might be time to stop asking whether others could have done better with the squad he inherited and begin examining what he can do with the one he has built.

analyza Oleho 99 zapasu u United.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě čekám klasickou sestavu

De Gea

AWB Lindelof Maguire Shaw

Matic Fred

Greenwood Bruno James

Martial

Sanchovi a Varanovi přece musíme dát půl roku na trénink pak možná dostanou šanci, klasik Ole

Reagovat
mithro

a o co ide, vsak uz prebehli gratulacie chelsea, titul je pass

Reagovat
Sandstorm

A budeš zase vyhazovat Oleho během zápasu?

Reagovat
Busby babes

prosim te, co ta Chelsea a titul?

Reagovat
Walter_Sobchak

to bude aj tak

Reagovat
mithro

tak dufam, ze na tom mas aspon jeden barak u fortuny

Reagovat
Busby babes

btw Sancho byl nemocnej, proto zatim tolik nehral. ale samozrejme, ze to vis vsechno lip nez trener, kterej s nima kazdej den pracuje...

James odehral 75 minut v prvnim zapase a byl vybornej, do druheho vubec nenaskocil. Martial dostal sanci v minulem zapase a stridal po hodine.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

James bol vyborny? ten chlapec v tom zapase neurobil jednu vec dobre, setko pokazil

Reagovat
Dawon

to musim bohuzel souhlasit, on jako beha moc pekne, ale kdykoliv se potka s micem, tak to je vsechno spatne

Reagovat
Busby babes

byl hodne dobrej v tom svem pohybu a delal Leedsu hodne problemu, protoze ho museli neustale hlidat. Diky tomu vytvarel spousty prostoru pro ostatni spoluhrace. Takze ano, byl velmi dobrej.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ak ti toto staci na vyborny vykon kridla v United ja len dufam ze sa niekto zblazni a posle nam do konca prestupaku 10M za Jamesa a 20 za Lingarda. James na United nema a ze vie behat to je velmi malo... je zle ked futbalistovou najvacsou slabinou je lopta na nohe

Reagovat
kulych

Nemate nekdo link na web, kde byva pravidelne streamovany MOTD? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel James was offered around yesterday after the Cristiano Ronaldo deal. #mufc snubbed clubs for him during the summer. Now it’s whether Brighton, Crystal Palace, Everton, Leeds, maybe Wolves and Leicester, fancy signing him with three days left #mulive [@reluctantnicko]

Prosím!

Reagovat
Manchestersky Krocan

v Leedsi by mu to sedelo, tak snáď to vyjde

Reagovat
Wazza228

Chtěj uvolnit #21 pro Ronalda každopádně já bych byl možná spíš za hostování, ale smutnit z případného prodeje nebudu.

Reagovat
Coutinho10

btw. ted od 13:00 na Premier Sport jde Old Firm derby

Reagovat
smazaný uživatel

od istej doby škótov a hlavne ufňukancov z Rangers nemusím

Reagovat
Coutinho10

ja taky ne, ale na tento zapas se rad podivam

Reagovat
Coutinho10

Eduardo takova tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard bolo ti toto treba? Želám ti, aby si si to vychutnal až do dna

Reagovat
Front hell

Přesně,raději měl zůstat v realu a chodit do konce kariéry po hostováních. Typický fanoušek realu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo? Carlo s ním počítal a mal sa pobiť o základ, na miesto toho si vybral ľahšiu cestu, požiadal o prestup a tak nech si to teda užije

Reagovat
Front hell

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko hneď v základe Watfordu. Prečo sme si na to nedali pozor a nepredali ho až včera? Už vidím jak nám dáva hattrick dnes.

Reagovat
O.Giroud

mozno vam nejake suboje pusti, mna skor prekvapilo ze hra Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, určite pustí. Bude slušne nabudený, teda ja by som bol ak by som hral proti svojim. Kucka ma tiež prekvapil, písalo sa o dlhej absencií.

Reagovat
andkoo

je aj v nominacii slovenska na repre, takze az take vazne to asi nebolo

Reagovat
Mato178178

nemal byt out 3 mesiace

Reagovat
Nikikrew

Tiež čumim teda. 2 dní dozadu trenujes s spoluhráčmi a o 3 dni proti ním

Reagovat
smazaný uživatel

Premier Sport nedává Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Krůtottenham letos max top8

Reagovat
O.Giroud

s Kaneom 6 asi daju

Reagovat
lajka30

Burnley

Reagovat
mithro

Mata and James starting according to leaked team on Twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole out to už není normální tohle

Reagovat
Busby babes

nezklamals.

Reagovat
Busby babes

RIP Adam. ale posledni dobou tyhle leaked sestavy byly uplne mimo. tak uvidime.

Reagovat
mithro

tiez dufam, ja ich ani nehladam, toto mam z ineho fora len.

Reagovat
Mimalu

Bachmann

Reagovat
smazaný uživatel

Son > Ronaldo

Reagovat
To som ja

Väčšie hoväda,ako hráčov Burnley som ešte nevidel

Reagovat
MCFC_8

Mne do PL pasuju, taky klasicky stary ostrovny futbal...tento tyzden v podcaste Anglican spominali, ze paradoxne Burnley je aktualne tim s najdlhsou snurou zapasov bez redky v PL

Reagovat
To som ja

Aj dnes to prežili Osobne mám radšej tvrdší štýl futbalu(nie také baletky),ale toto čo dnes predvádzali za prasárny,hlavne tá poľovačka na Bamforda,to už je cez.

Reagovat
blaugrana

Mohli by sme ponuknut spurs vymenu son - dembele.

Reagovat
SCELO

Reagovat
jk

Vy by jste potřebovali spis Levy - Laporta

Reagovat
smazaný uživatel

maroda s nezmyselným platom si nechajte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete Jesseho Lingarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě Dembeleho si nechte

Reagovat
O.Giroud

mozte, aspon by ste pobavili par ludi u Spurs

Reagovat
Mates_Matesović

Ta záloha je dopředu fakt zoufalá, snad zkusíme toho Aoura

Reagovat
nani92

Tottenham hrá bez Mourinha ako s Mourinhom

Reagovat
smazaný uživatel

Ole překvapil i když toho Jamese si mohl odpustit, no snad poslední zápas a bude prodaný

Reagovat
Busby babes

De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Fred, Pogba; Sancho, Fernandes, James; Greenwood

Cavani, Martial, Van de Beek, Lingard, Lindelof on bench.

Adam out.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam je dnes celkem i spokojeny i když Jamese by radši viděl řešit přestup někde do Brightonu

Reagovat
mithro

James je nesmrtelny

Reagovat
Busby babes

chces tam Martiala?

Reagovat
mithro

je mozne, ze si Ole hodil mincou

Reagovat
Swarley

Cavani hrot, Greenwood doprava

Reagovat
Wazza228

Ještě mohl být Pogba nalevo, Sancho napravo, Mason hrot a ve středu zálohy Donny s Fredem.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

taky varianta

Reagovat
Busby babes

samozrejme, tech moznosti je dost. ale ten hejt na Jamese uplne nechapu. Dokaze zahrat slusne, vraci se, odvede spousty cerny prace.

Reagovat
Swarley

To zase jo, ale dneska to asi úplně nebude na brejky a Greenwood s Cavanim jsou do vápna platnejsi

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

@JonathanShrager

I am now hearing Ronaldo may actually get the 7 shirt, which leads me to believe the club may

have found a solution with the Premier League. It was also reported yesterday that Cavani was willing to give up the number. Clearly a situation in flux. I will update if I hear anything

Reagovat
Busby babes

jako muzeme pozadat o vyjimku, ale nikdy se to nestalo, takze nikdo moc netusi, jak moc PL bude ochotna tomu vyhovet...

Reagovat
Wazza228

U Ronalda bych i tý výjimce věřil, pro PL by to byla velká reklama, každopádně se spíš přikláním k tomu, že letos bude mít jiný číslo. Možná 28, který chtěl původně při prvním angažmá?

Reagovat
Busby babes

osobne bych byl radsi. tomuhle prenechavani cisel, to se mi moc nelibi. muze to udelat zlou krev a uplne zbytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte v PL podplacené penalty, oproti tomu nějaké číslo dresu bude pohoda.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

dufam

Reagovat
Csaplárova past

To fakt Premier Sport vysílá radši Burnley než Tottenham?

Reagovat
Busby babes

a spravne, 2 goly jsou vic nez jeden.

Reagovat
Csaplárova past

Tímhle tempem Spurs nebudou v TV hodně dlouho .. zase 1:0

Reagovat
Busby babes

#FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Ty venkovní dresy jsou nádherné!!

Reagovat
Agent z Melmacu

ktoré

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dnešní

Reagovat
Agent z Melmacu

3/10

Reagovat
mithro

Fred

Reagovat
mithro

a zase Fred

Reagovat
Miguel19

Fred

Reagovat
VersaceChain

Fred at uz jde do prdele fakt

Reagovat
Infernoqt

Tomu Fredovi už total jeblo, ne? Vzal si vůbec správnej dres?

Reagovat
EXoRcIsT

dpc ten Fred to je normalna sabotaz poslat ho na repre pauzu nech od neho mame pokoj aspon na mesiac

Reagovat
Grahf

fred v piči od začiatku, nabíja im to tam parádne

Reagovat
mithro

awb ale paradne

Reagovat
mithro

ale bez zalohy sa to neda hrat, a toboz o titul.

Reagovat
EXoRcIsT

fred v subojoch ako kus papiera

Reagovat
smazaný uživatel

Nechmepo zápase Freda na Wolves a odvezme Nevese

Reagovat
Greny

Fred vubec nevi ktera bije tvl

Reagovat
EXoRcIsT

ten Traore uz normalne vyhladava Freda a ten sa necha odstavit jednou rukou

Reagovat
Busby babes

co mu zbejva kdyz vazi o 50 kilo min.

Reagovat
EXoRcIsT

tak ale kurna hra v PL na dm tak uz davno mal nabrat nejake svalstvo a zapracovat na sile takyto hrac je nam uplne na hovno je to vlastne brazilsky cleverly

Reagovat
Swarley

Stejně i kdyby mu ten balon odebral, tak mu ho hned nahraje zpátky

Reagovat
Miguel19

No, Traoré je zatím docela trhá...

Reagovat
Busby babes

Traore si tam zatim dela co chce.

Reagovat
mithro

Fred’s ten minute audition for why Manchester United still need a midfielder was a resounding success.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

traore si tam chodí jak okolo kuželiek

Reagovat
vodka

Traoré je jak kdyby přišel dospělý mezi mladší dorost

Reagovat
Busby babes

to jsou zmatky...

Reagovat
mithro

obranna suhra ako minulu sezonu

Reagovat
Infernoqt

Wolves 3 golovky za 13 minut hry. Dvě díky Fredově asistenci... Ale i tak, to Ole čeká, že tahle záloha nám záhadně začne fungovat?

Reagovat
Swarley

Ať se obouva mimo hřiště, co to je za kktinu

Reagovat
Grahf

zase kopa zbytočných chýb. Wolves lepší pohybh, lepší na lopte, celé zle.

Reagovat
vodka

Wolves ale ukázkově nabuzení a stadion je žene dopředu. To bude chtít uklidnit, přežít těch 30 minut nabuzení, hlavně bez těch stupidních chyb na balonu...

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

problém je, že wolves by mali prežívať, ne my

Reagovat
vodka

ale hovno, venku s plným stadionem je to úplně běžné, navíc wolves nám moc nesedí.

Reagovat
Grahf

takto nám ani sedieť nebude

Reagovat
mithro

jak chces dominovat takyto zapas, ked nemas zalohu. chcelo by to ukazat nejaky break, hraci na to su.

Reagovat
vodka

Reagovat
Grahf

a teraz si predstav, že s takouto zálohou budeme hrať možno celú sezonu...

Reagovat
mithro

ja s tym ratam, dnes je to teda bieda celkovo, hraju hrozne ale podobne zapasy budeme mat casto podla mna, este ako budu zranenia.

Reagovat
Busby babes

ted uz to vypada lip.

Reagovat
Busby babes

ne o moc, ale lip nez prvni 15 minut.

Reagovat
Grahf

prečo to hrajeme cez toho nemožného jamesa? Sancho ešte nebol pri lopte poriadne

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Infernoqt

Tvl ti nás řežou. Snad bude Ronaldo dobrej záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

MAME DVA DNY NA TO PŘIVÉST DM!!!!!!!

Reagovat
Grahf

tu treba dvoch nových záložnikov do základu rovno, z tých čo máme na to nemá ani jeden

Reagovat
Infernoqt

Chvílemi mi to přijde, jako bychom hráli s Guardiolovou družinou, které chybí tři body k titulu. Zatím celé tah na jednu branku a těžko očekávat, že se to před střídáním změní.

Reagovat
vodka

šak wolves hrají úplně jinak, celé to mají na brutální rychlosti a agresivitě té ofenzivní trojky, která přes nás chodí jak nůž máslem. Ale nechápu, že nejsme schopní vůbec podržet balon, ani Pogba, ani nikdo...

Reagovat
Busby babes

Pogba parkrat udela dobre, ze to hned vrati, jenze kdyz to dostane popate, tak uz ho to nebavi, zkousi neco vymyslet, prijde o balon, jsme rozhozeni a je to blby...

Reagovat
martin.b

Trincao vypadá hodně zajímavě, s Netem jsou to už dva zajímavý adepti pro nás do budoucna.

Reagovat
10

Varane vypadá vedle těch kulturistů jak africkej maratonec

Reagovat
Busby babes

prihreju si tu James polivcicku. tohle udelal hezky. skoda, ze to Coady na posledni chvili vykopl, tam byl Mason v nabehu.

Reagovat
VersaceChain

Pice to je den, prvni nezacne F1 a ted musim sledovat toto

Reagovat
Agent z Melmacu

Sir Alex

Reagovat
Grahf

wolves hraje jak o život dopiče

Reagovat
Agent z Melmacu

a tak je to správne

Reagovat
mithro

no uz len trafit ofsajd a bude to pohoda

Reagovat
Busby babes

Takovehle nabehy tam chybi od Masona. To bylo super. Mason tam ma tohle delat kazdou chvili aby ty obrance zamenstnal...

Reagovat
Busby babes

a zase. Shaw vyvazi balon a Mason misto nabehu za obrance, kterym by je s sebou mohl stahnout, tak se zatahne dolu... a ok, prevzal balon a rozehral. ale stejne...

Reagovat
Swarley

Co si do prdele Wolves šlehli... Musíme se té agresivite alespoň trochu vyrovnat..

Reagovat
EXoRcIsT

pre krista boha uz skuste tahat nejake akcie aj cez Sancha nie len cez totalne neschopneho Jamesa

Reagovat
Grahf

opäť prekoučované od Oleho, pretože dopredu nemáme žiadny systém. Pogba s Brunom sa len rozhliadajú a potom pošlú nejaký smiešny nákop dopredu.

Reagovat
vodka

Sancho zatím hraje na schovku, James hraje slušně a jako jeden z mála je volný, aby se mu nahrát dalo.

Reagovat
Busby babes

ja fakt nechapu, co tu nekteri predvadi. Proste vime, ze James je horsi fotbalista a tak ho budem hejtit tak nejak z principu. Sancho tam zatim vsechno zazdil, neudelal jedinej nabeh (zatimco Shaw tam lita dopredu pravidelne) a krome te posledni Masonovo sance slo vsechno nebezpecny pres Jamese...

Reagovat
Grahf

james je strašne čitatelný, však on maximálne potiahne po čiare a dá center na slepo.

Reagovat
vodka

a přesto je dneska lepší než Sancho, který neudělal nic, už došlo?

Reagovat
Grahf

pretože cez neho nehrajeme?

Reagovat
Busby babes

a jak to, ze pres Shawa slo nekolik akci? jestli to nebude tim, ze Sancho nabiha do uplne debilnich prostoru/nenabiha vubec...

Reagovat
mithro

no, ono je to aj tym, ze ta prava strana nema taku pozornost od obrany. chcelo by to vyuzit ale tam sa naraza nato, ze James ma svoje limity.

Reagovat
mithro

ale teda dnes je tam 10 inych problemov, nie James.

Reagovat
Busby babes

prave.

Reagovat
Busby babes

a jeste teda dodam, ze James je hrozne platnej smerem dozadu, kdyz Wolves jde do protiutoku. Viz ta situace jak to AWB posral, propadne, otevrel celou pravou stranu ale James dokazal ten protiutok zastavit jeste na pulce jak se rychle vratil.

Reagovat
Hlahart

Tohle je naprosto jasný, proč tam dnes James byl

Reagovat
Busby babes

vsak Sancho ma dneska jeden dobrej obrannej zakrok jinak je uplne mimo. James se zatim aspon dokazal uvolnit

Reagovat
Grahf

sancho tam nie je od bránenia

Reagovat
HanziDrown

Zatiaľ ani od útočenia….

Reagovat
Busby babes

lol. jasne, nema pomahat bekovy za sebou. v jakem vesmiru? a teda pokud je to argument proti tomu, co jsem napsal, tak o to hur, ne? kdyz jediny co za 45 minut predvedl byl jeden dobrej obrannej zakrok a smerem dopredu vubec nic.

Reagovat
Grahf

videl si jak hral v dortmunde? On je typ ala mata, bráneniu fakt moc nedá.

Reagovat
Busby babes

tak ja uz nevim jak ti to vysvetlit. Jediny, co dneska Sancho predvedl dobreho byl obranny zakrok. jinak nic. Pokud rikas, ze tam od braneni neni (coz je teda picovina, od braneni tam jsou uplne vsichni), tak je to o to horsi jakej vykon zatim podava.

Reagovat
Grahf

vysvetlenie od niekoho, kto vyzdvihuje jamesa, alebo freda, ma fakt nezaujíma

Reagovat
vodka

nevyzdvihuje, jen tvrdí, že je dneska lepší, což je. Musíš se na ten fotbal dívat i na hřiště, nejenom na atributy ve fifě

Reagovat
Busby babes

prijde mi, ze mluvim do dubu no. tak jsem rad, ze to aspon nekdo chape.

Reagovat
icka

Reagovat
ondris

Videl som posledných asi 10 min. a ani som nezbadal, že hrá nejaký Sancho.

Reagovat
Busby babes

bohuzel

Reagovat
diastan

wolves nasazení jak od Arsenalu

Reagovat
Swarley

To jsou tak laciné ztráty, musíme to hrát rychleji

Reagovat
mithro

James, koncovy hrac

Reagovat
mithro

Dean uz to piska ako divaci kricia

Reagovat
Swarley

Ale pěkně Varane, tvrdě do nich, radši takhle přerušit na půlce a je klid... Nic složitého..

Reagovat
Swarley

Minuta, však to si tam traore jen zavazoval kopacku

Reagovat
Sandstorm

Ten Fred to je velká slabina. Pokud nepřijde DM budeme mít problémy. Sancho úplně neviditelný. To mě znepokojuje.

Reagovat
Grahf

nevieme ho využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej fotbal od wolves to takhle hrajou furt nebo jen proti slabším týmům? United nepředvedli zhola nic, mohlo to bejt klidně 0:3.

Reagovat
Busby babes

Jinak Fred se po uvodnich 15 minutach zvedl. Min kazi, bojuje, nekolikrat dobre vybojoval balon, neboji se, nabizi se na prihravku. Tohle je na nem super, ze se i pres chyby neboji hrat dal. Bohuzel i tak hrozne prohravame souboje ve stredu pole no...

Reagovat
Busby babes

a Varane s Harrym zatim taky dobry. Varane az na tu jednu pokazenou rozehravku velmi dobrej ve vzduchu.

Reagovat
EXoRcIsT

to je krasne ze sa uz zdvihol a nevadi ze skoro zavinil 2x gol a v poslednych zapasoch robi same chyby nahrava protihracom zle brani atd. hlavne ze sa snazi

Reagovat
Busby babes

no tak poslednich 25 minut hraje lip nez Pogba.

Reagovat
mithro

Pogba v tom strede je riziko, na jednu dobru prihravku tam ma dve nebezpecne straty.

Reagovat
Busby babes

prave.

Reagovat
Swarley

Protože má asi fakt v hlavě vymeteno, uplne ty nejlepší akce jsou od něj vždy ty nejjednodušší... Balon z první a podobne..nechapu proč to pak vždy musí predrzovat a pak to tak stupidne ztrácet...

Reagovat
martin.b

Fernandes to z pozice nekapitána s tím gestikulováním šíleně přehání, ten by měl za to jeho neustálý komentování dostávat žlutou už před zápasem, aby držel hubu...

Reagovat
Vsadim gule

To je dneska ale podívaná. No nic, tohle byla zatím jen taková sranda. Teď jich tam loupnem 5 a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ole prostě musí jít! Nemá na to, přes repre pauzu přivést Conteho a jedeme!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
icka

Reagovat
jk

S Hwangovou rychlostí budou Wolves fakt hrozně nároční pro jakoukoli obranu v PL.

Ty 3 body z Moulineux minulý týden teěvxoadsji ještě o něco líp když vidím jak mačkají i United.

Reagovat
Infernoqt

Roy Keane: "I just hope Ronaldo is not watching. He will be pulling out of the deal." #MUFC

Reagovat
Cobra

OT: stream na F1?

Reagovat
mithro
Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Super odpoledne s F1 dnes...

Reagovat
Cobra

Jojo, čekal jsem dvě hodiny u našich a nic. Odjedu a vidím na livesportu, že to rozjeli, ale očividně jsem o nic nepřišel.

Reagovat
Whitemedia

Já to dal poctivě od 15:00 až po 19:00 a musím říct, že bylo super poslouchat čtyři hodiny převážně o počasí, stal se ze mě skoro Jančařík.

Koukat na to ale v telce s Boučkem, tak to balím po pěti minutách, sláva Sky Sports.

Reagovat
Noke

Ten Bouček ve studio bylo něco příšernýho, furt někomu skákal do řeči a nad těma jeho názorama tam jen kroutili hlavou. Hrozně bylo vidět jak tam ty ostatní sere, už ho tam snad nepozvou.

Reagovat
Cobra

Za mě to nebylo tak strašný, jak jsem čekal. Ono mluvit čtyři hodiny o ničem je těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

James je nejvíc zbytečný fotbalista světa

Reagovat
vodka

Varane to čte luxusně zatím

Reagovat
Swarley

Jediný pozitivum je dneska Varane

Reagovat
JIMMY-PO

to sa fakt vyslovuje Trinikao

Reagovat
smazaný uživatel

Střídá v 52 minutě se asi spletl ne?

Reagovat
Busby babes

Dobry stridani, snad to pomuze.

Reagovat
Steve Stifler

Mohli by ty šašci přestat neustále padat?

Reagovat
vodka

Dean mě ale taky začíná srát, Wolves chodí do soubojů tvrdě a na hraně faulu celý zápas a to Dean pouští, my 3x konečně uděláme to samé a 3x to pískne jako faul

Reagovat
mithro

dean no.

Reagovat
Swarley

Sancho mi přijde úplně strašně nervózní

Reagovat
r.mrazik

jak dlouho jeste budeme koukat na dneska tragickyho Sancha? silenost

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Deane, to byla super vyhoda...

Reagovat
mithro

Mason

Reagovat
r.mrazik

Dean je normalni curak...to se jinak rict neda

Reagovat
kolouch

Ty utocne akce ManU dneska resi jako zaci v pripravce

Reagovat
Grahf

mám dojem, že dnes až na stoperov sú všetci špatní

Reagovat
Swarley

tak zadrbat brejk

Reagovat
mithro

ta kvalita dnes je hrozna, celej hry

Reagovat
Miguel19

De Gea

Reagovat
Busby babes

DDG. to bude xG 0,98, ne?

Reagovat
Busby babes

a Varane to teda poprve posral.

Reagovat
r.mrazik

mi teda prislo,ze od toho hrace to byl i trochu faul

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
mithro

David ako kral

Reagovat
Swarley

Ten Fred za Traorem běhá jak pouliční pes na drogách, kurva tak ho alespoň sestřel

Reagovat
Swarley

To je absolutní zoufalost, on ho nezastaví ani jednou

Reagovat
EXoRcIsT

pozor Fred uz hraje dobre lebo prestal nahravat hracom Wolves do goloviek a konecne sa mu dari posuvat loptu na 5m

Reagovat
Grahf

tzv. busbyho zlatý štandard - nemusíš byť katastrofa, stačí, že si špatný

Reagovat
Grahf

david si spomenul na svoje najlepšie časy :)

Reagovat
Grahf

vystrelili sme vobec na branku? Chcem vobec vyhrať

Reagovat
mithro

Fred

Reagovat
Busby babes

Fred, Pogba a Mason.

Reagovat
Grahf

jo, tak martial to vytrhne

Reagovat
Csaplárova past

Co si budem ... od United jsem po třech kolech čekal víc ...

Reagovat
smazaný uživatel

OLE OUT!

Reagovat
mithro

dnes bolo vidiet, preco sancho zatial isiel len z lavicky.

Reagovat
Busby babes

Mason!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mithro

dean to neuzna. najde faul pred rokom

Reagovat
Dr. Admess

A to jako od toho Pogby nebyl faul, jo?

Reagovat
Dr. Admess

Jinak Greenwood je boží, vždycky se mi líbil víc jak Rashford nebo Martial. Výbornej hráč.

Reagovat
EXoRcIsT

sak sa max dotkol lopty a Nevesa ani nahodou

Reagovat
Dr. Admess

Přejel mu nárt.

Reagovat
EXoRcIsT

si pozri opakovacku

Reagovat
VersaceChain

Vzdyt se ho ani nedotkl, lol

Reagovat
pingla

za něco podobného dostal včera Xhaka červenou a tohle není ani faul

Reagovat
Cobra

Dobrý srovnání.

Reagovat
EXoRcIsT

ee Xhaka v behu vyskocil a isiel oboma nohami napred

Reagovat
pingla

a soupeře stejně jako Pogba ani nelíznul a šel rovnou, bez zásahu VAR

Reagovat
VersaceChain

hlavne teda vzdyt bylo uplne videt jak to ani nezaregistroval a pak az si vsiml ze mic nema tak si lehl

Reagovat
Dr. Admess

Jo, to samozřejmě byla od Nevese volovina. Ale nic nemění na tom, že Pogba tam šel šlapákem a zdálo se mi z jednoho záběru, že nárt mu přejel teda.

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
VersaceChain

GREENWOOOOOD

Reagovat
Swarley

Greeeeeeeeenwoooooood

Reagovat
Miguel19

To je snad jasnej faul ne?

Reagovat
mithro

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Ondiis

Ne, ale Xhaka by dostal redku

Reagovat
pingla

asi tak

Reagovat
VersaceChain

Tak Xhaka sel obema nohama napred, to je v pravidlech rozdil, nebo ne?

Reagovat
Ondiis

Srovnávám snad někde ty dva zákroky?

Reagovat
smazaný uživatel

Když uznal minulý týden gól Southamptonu tak toto musel určitě pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle povazujes za faul, tak mi dej tvoji adresu, dojedu te proliskat.

Reagovat
r.mrazik

kdyby se ho aspon dotkl,tak snad i jo

Reagovat
kitas

Keby sa ho dotkol, zlomí mu nohu.

Reagovat
r.mrazik

minimalne...mozna i hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Steve Stifler

Jak udělal Neves pět kroků, kouknul na Deana a pak se složil, to je čurák

Mason krásně

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

UDRŽTE TO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se ten nevesek nepropadne hanbou do pekla rovnou....takovy divadlo, kdyz videl ze ztratil mic, zkousi to jako mala čupka. Notabene, kdyz se ho ani nedotkl.

Reagovat
Wazza228

Je tam!!! Zrovna jsem chtěl psát, že přesně tyhle zápasy nám pomůže Ronaldo zlomit, ale Mason je zatím skvělej tuhle sezónu.

Reagovat
r.mrazik

nakupy za miliardy a nejlepsi hrac je odchovanec zadarmo

Reagovat
Ondiis

Stejný u nás s ESR. Jen teda u nás není konkurence no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Harakan

Reagovat
kitas

Za niečo podobné bol Xhaka vylúčený. Pogba docahoval loptu stuplami napred. Minimálne žltá .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Nezvladajka, začni jim rozdávat karty

Reagovat
martin.b

Pokud faul nedoprovodíš teatrálním gestem, vlastně to není faul pak se těm diverům divme...

Reagovat
Whitemedia

Dotkl se ho vůbec?

Reagovat
r.mrazik

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

dotkol si pozri jak sa pohol mu chranic, ale len trosku ho trafil to je pravda

Reagovat
r.mrazik

to bylo vetrem

Reagovat
martin.b

protože okamžitě nezařval a nespadl, nebyl tam vlastně kontakt

Reagovat
r.mrazik

nebyl tam kontakt,protoze tam nebyl kontakt

Reagovat
martin.b

ta zaujatost z tebe srší ve studiu se teď btw všichni včetně Roye shodli na jasným faulu, ze zpomalených záběrů jednoznačný

Reagovat
r.mrazik

zaujatost je takova,ze minuly zapas na bruna nepiskli vetsi kontakt nez tenhle neexistujici

co rika Roy ve studiu je mi celkem sumak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezka teorie, jen skoda, ze se ho ani nedotknul. Diverum se nedivime, protoze je tu porad spoustu plebejcu, co jim to zerou i s navijakem

Reagovat
EXoRcIsT

ok trubky tu mato to co urobil vcera XHAKA a ked v tom nevidite rozdiel tak nemame o com

https://streamwo.com/PPmK2v8

Reagovat
r.mrazik

prej to same...

Reagovat
Manchestersky Krocan

hej, Pogba tiež vyskočil s dvomi nohami napred

Reagovat
Busby babes

Lol Neves.

Reagovat
smazaný uživatel

Je naozaj polutovaniahodne ze taky neschopny dement ako Dean este stale piska PL. Zase raz dojebal zapas, a cuduj sa svete, v druhom polcase kazde jedno rozhodnutie v prospech United.

Wolves je mi luto, uz druhy zapas po sebe jednoznacne prehrali svojho supera, dnes mali este viac lozeniek ako proti nam, a bude z toho zase iba prehra. Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

kazde jedno rozhodnutie v prospech MU od DEANA ? sak nam nepiskol ani prd . Ani si ten zapas nepozeral len videl ze sa nieco deje tak si skusil nevyslo

Reagovat
iamek

Reagovat
JIMMY-PO

sak mu presiel cez chranic to ten komentator je slepy?

Reagovat
Whitemedia

Měl to těžké, já tam neviděl kontakt ani po třetí opakovačce.

Reagovat
Whitemedia

A tady čtu místo komentátor rozhodčí. Je to marný.

Reagovat
JIMMY-PO

tak rozhodca ok, ale tak komentator to tipujem nekuka na kalkulacke, on by to mohol vidiet

Reagovat
Wazza228

Jinak Varane první assist za United

Reagovat
Swarley

To bude příští týden na OT magořina, už teď tam mezi diváky je hromada portugalských vlajek, posledních 10 minut jeden pořád dokola viva Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rad, ze ty 4 goly od nabuzenyho Ronalda dostaneme prave my!

Reagovat
Swarley

Nasadíte Shelveyho a ty vaše zrzavce a ještě to rupneme

Reagovat
kissak

Leda, že by si právě Shelvey nechal nějakou lišku přilepit na pleš. Jeden zrzavec je na hostovačce v Aberdeenu :-)

Reagovat
mithro

odkial nabral 5 minut

Reagovat
Busby babes

tak pulka lidi na place je z portugalska, takze se tam porad nekdo vali.

Reagovat
mithro

ako Pogba teraz

Reagovat
Busby babes

francouz no, to je to same.

Reagovat
Busby babes

Saiss. jak to zkusil.

Reagovat
Swarley

Jako co to je za kraviny dneska? Traore v první půlce ta kopačka a teď Pogba, to už se nemusí za čáru? Proč Pogbu neodnesou, proč se Traore nejde upravit mimo hřiště?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Dean nezvladajko

Reagovat
mithro

Suche triko

Reagovat
mithro

a rekord k tomu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Greenwood je šéf

Reagovat
Grahf

nezaslúžili sme si ani hovno, ale dik za 3b, nabudúce chcem vidieť poriadnu zálohu

Reagovat
r.mrazik

tak dneska to bylo s extremnim stestim...wolves mnohem lepsi jaky my

sancho tragicky

Reagovat
mithro

ale Varane paradny. zaujimalo by ma, co si mysli ale o tom chaose pred nim

Reagovat
r.mrazik

varane hral hodne slusne

Reagovat
Dawon

No ale teda u toho wondersavu Davida si pekne zahral na Lindelofa se tam nechal preskocit jak zacek

Reagovat
Manchestersky Krocan

no práve celý zápas bol skvelý a po jeho jedinej chybe sme mohli prehrávať, vďaka čomu by polovica fanúšikov písala aký je to drevák

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Takhle to holt hlavne u obrancu a golmanu funguje no, 1 chyba muze prohrat zapas

Reagovat
kiwwi

ale tak zase no...chyba...

skus skakat z miesta a ja sa rozbehnem do hlavicky, uvidime, ci to budes brat ako chybu, ked ta preskocim...navyse Saiss nie je ziadne orezavatko, ma 1.88, tzn. len o 3 cm nizsi ako Varane, takze nabeh tam urobi presne ten rozdiel

resp. ked to teraz pozeram, Saiss po nom vysplhal hore, co napr. takemu Maguirovi piskali ako faul. Toto proste nie je chyba.

Reagovat
Manchestersky Krocan

No práveže Saiss ani nešiel do nejakého nábehu, spravil pol krok navyše oproti Varanovi a síce naňho položil ruku, nemyslím si, že by to bol faul a VAR by to ani neskumal..Varane to jednoducho podcenil a nechal sa predskočiť, mal si ho lepšie prevziať, ale tak toto Lindelof a AWB spravia zle v 7 prípadoch z 10, Varane vyzerá byť oveľa istejší

Reagovat
kiwwi

vysplhal po nom co ti dava dvojnasobnu vyhodu, jednak sa lepsie zavesis do vzduchu a po druhe stoper nemoze vyskocit tak ako by chcel...toto rozhodne nie je chyba obrancu, s tym tazko nieco urobis

Reagovat
vodka

Reagovat
Manchestersky Krocan

čakal som, že to neuzná podobne ako minulú sezónu, keď sa Son rozreval po "faule" McToma, ale hlavne, že sú tri body každopádne sa ukázalo, že DM je nutnosť

Reagovat
martin.b

Výsledek se nezmění, o nic už po zápase prakticky nejde... a Pogba se v interview nechápavě diví a dušuje se, že hrál míč a žádnej kontakt nebyl

https://twitter.com/StanAbdurr/status/1432029229001084929/photo/1

Reagovat
Busby babes

hele a co vlastne cekas. slo o zlomek vteriny, mic ho trefil a nohu mu skrtl, takze v te rychlosti mu to tak uplne v klidu mohlo prijit. ano, rika to blbe, trefil ho. ale na vysmech to asi uplne neni.

Reagovat
martin.b

Vlastně asi nic, vyjadřuj se tak vesměs všichni Jen mě naštvala ta jeho nechápající/udivující reakce a obecně nemám rád pokrytectví... líbilo by se mi doplnění pozápasových interview o obrazovku s inkriminovanými záběry, rozhovory by byly zajímavější

Reagovat
Busby babes

jenze tohle neni pokrytectvi. chytnou ho dvacet vterin po dohrani zapasu a ptaji se ho. myslis, ze videl nekde opakovacky? proste to videl jinak a tohle je zrovna situace, kde se mu nedivim. skrtl nevesovi o nohu a o zlomek vteriny ho trefil balon.

Reagovat
martin.b

To se neshodnem, ty vidíš lehký škrtnutí a míč, já poměrně velký a žádnej dotek s míčem https://twitter.com/_owurakuampofo/status/1432037560470102023/photo/1

Třeba si to fakt nevybavoval, bylo to hodně v rychlosti a od telky se to posuzuje jinak, ale spíš bych se přikláněl k pokrytectví, podobně jako u penaltových divů, který potom hráči obhajujou

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/shaun_hensh47/status/1432038695935385601

tak si spis pust aspon nejakej zpomalenej zaber. nevypada to tak hrozne jako tohle zvetseni obrazku, kde to vypada, ze mu malem zlomil nohu.

Reagovat
martin.b

vzal mu převážně chránič netvrdím taky jako Souness nic o "leg breaker", ale to na věci moc nemění... tím bych to uzavřel, měj fajn večer

Reagovat
Busby babes

taky. pisu to pod souhrnem. faul a zluta karta.

Reagovat
Unique

OT: Jak hrál včera Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares? Sel se zahrabat do Parize, kde nikoho vysledky nezajimaj.

Reagovat
cristiano.K.

jj, nejsledovanější zápas franocouzské ligy v historii, ale ten tvůj point chápu

Reagovat
Unique

Reagovat
Unique

Děkujeme za názor. Posíláme klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za klicenku, dam ji prvnimu bezdakovi, bude mit radost.

Reagovat
Unique

To tě šlechtí.

Reagovat
Petr20

Hrál cca 30 minut, ale byl nejvíce faulovaný Rozehraje se a půjde si pro Treble a 8. Zlatý míč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele