Premier League - preview 2. kola

19.08.2017, 08:25, aktualizováno 21.08.2017, 08:48
Previews
Na čtyři se dnes může rozrůst počet týmů, které v prvních dvou kolech získají plný počet šesti bodů. Tuto příležitost dostanou oba účastníci pondělní dohrávky druhého kola, proti sobě se postaví Manchester City a Everton...
Manchester City - Everton FC  (pondělí 21:00)
Druhé kolo uzavře na Etihad Stadium souboj Manchesteru City s Evertonem. Pep Guardiola bude jistě chtít odpovědět na famózní start svých sousedů, navzdory tomu zrovna Toffees nepatří mezi nejoblíbenější protivníky Citizens.

Třetí celek loňského ročníku zvládl vstup do sezóny na jedničku, když minulý týden celkem jednoznačně přehrál nováčka z Brightonu. Španělský trenér mohl být s výkonem svých hráčů spokojený - celý zápas prakticky nepřetržitě dominovali, vypracovali si přehršel nadějných příležitostí, zaznamenali držení míče ve výši 79 % a vše to podtrhli i dvěma vstřelenými brankami. Že se ale s jedním dobrým výkonem v Manchesteru nespokojí, to dokládá i odtajněný zájem o stopera West Bromwiche, Jonnyho Evanse. Za něj Citizens nabídli 25 miliónů liber, a ačkoliv byla jejich úvodní nabídka smetena ze stolu, existuje poměrně velká šance, že se oba kluby na přestupu nakonec dohodnou.

Ronald Koeman se svým celkem odstartoval přece jenom střídměji, ovšem také vítězně. Nejprve minulý týden na svém stánku přehráli nejtěsnějším možným způsobem Stoke City (výhru vystřelil navrátivší se Wayne Rooney), na což navázali i vítězstvím nad Hajdukem Split ve čtvrtém předkole Evropské ligy, které zařídil Michael Keane a Idrissa Gueye. V týdnu navíc skončila jedna z nejdelších přestupových ság tohoto léta - ofenzivní záložník Gylfi Sigurdsson konečně zpečetil svůj transfer ze Swansea do Evertonu, opačným směrem za něj putovalo rovných 45 miliónů liber, což samozřejmě představuje klubový rekord.

Pokud bychom zavzpomínali na poslední vzájemné střetnutí pondělních soupeřů, museli bychom se vrátit do ledna tohoto roku, kdy Karamelky v Goodison Parku zvítězily jednoznačně 4:0. Co se duelů na Etihadu týče, City tam s tímto protivníkem neprohráli již 7 zápasů, naposledy se tak stalo v prosinci 2010.

Domácím se po dlouhém zranění kolena vrací Ilkay Gündogan, který by se po zdravotní pauze mohl objevit na lavičce náhradníků. Hrát však určitě nebude Benjamin Mendy a Fabian Delph. Hosté budou moci poprvé využít služeb Gylfiho Sigurdssona, fit již je také Sandro Ramirez, který zápas s Hajdukem vynechal kvůli problémům s patou.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Kompany, Stones, Otamendi - Walker, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Danilo - Gabriel Jesus, Agüero
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Williams, Jagielka - Cuco Martina, Schneiderlin, Gueye, Baines - Klaassen, Rooney - Ramirez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.85 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Newcastle United  (neděle 14:30)
Hned ve druhém kole nové sezony Premier League se utkají dva nováčci. Huddersfield v prvním kole šokoval celou Anglii, když po výborném výkonu vyhrál 3:0 v Selhurst Parku nad Crystal Palace. Newcastle United ligu přivítal doma, ale i přes bojovný výkon nestačil na skvěle připravený Tottenham Hotspur a prohrál 0:2.

Ve velkém se mluvilo hlavně o Jonjovi Shelveym, který se nechal hloupě vyloučit po surovém zákroku na Dele Alliho a bude tak The Magpies chybět. "Jonjo se za svůj šílený moment omluvil, ale stálo nás to lepší výsledek," promluvil o incidentu manažer Strak Rafael Benitez.

Mírným favoritem tohoto zápasu je tým Davida Wagnera, který využívá nováčkovského entuziazmu. Na druhou stranu, první domácí zápas může snadno svázat ruce a dostat je pod tlak. "Náš výkon proti Palace byl dobrý. Výsledek byl excelentní. Nemůžeme se však koukat moc dopředu, zůstáváme soustředění," komentoval překvapující triumf Wagner.

S určitostí se vyplatí sledovat domácího střelce Mouniého, který v prvním kole skóroval proti The Eagles dvakrát a nastínil, že ofenziva Huddersfieldu by měla ležet především na jeho bedrech. Při pohledu na obě strany však v Newcastlu nalezneme výraznější herní kvalitu.

Každopádně v Huddersfieldu očekáváme otevřené utkání, může padnout mnoho branek. Kormidelník NUFC Rafael Benitez prohlásil, že do konce léta by rád získal ještě čtyři nové hráče, takže stávající Newcastle nemusí být týmem, který bude nastupovat po většinu ročníku. Zajímavou posilou je Joselu, od kterého si Straky slibují hodně.

Huddersfield se bude muset v tomhle utkání vyrovnat s absencí zraněného Cranieho a pro zdravotní problémy Wagner nevyužije ani Stankoviče s Wellsem. Rafael Benitez musí svou sestavu postavit bez Lejeuena, Shelveyho, Sterryho a Yedlina. Zajímavé je, že v uplynulé sezoně si oba celky zapsaly po jedné výhře, kterou zaznamenaly na hřišti soupeře.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Billing - Palmer, Ince, Kachunga - Mounié
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Manquillo, Haidara, Clark, Dummett - Ritchie, Hayden, Merin, Atsu - Gayle, Ayoze
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.16 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (neděle 17:00)
O šlágr kola se postarají fotbalisté Tottenhamu Hotspur a Chelsea, kteří spolu v rámci nedělního programu anglické Premier League změří síly. Pikantní je, že se nebude hrát na tradičním stánku Spurs, nýbrž ve Wembley, kde pro tuto sezónu Kohouti kvůli stavbě nového stánku našli svůj azyl. Půjde tak o vůbec první utkání v rámci Premier League, které se bude hrát na londýnském národním stadiónu.

Tottenham do nového ročníku nevstoupil vůbec špatně a minulý týden si přivezl dvougólovou výhru z půdy Newcastlu, když v druhém poločase potrestal klukovské vyloučení Shelveyho. Na přestupovém poli si pak celek Mauricia Pochettina počínal dlouhou dobu až neobyčejně klidně a na startu sezóny dokonce operoval se stejným kádrem jako v loňském ročníku. Až v průběhu tohoto týdne se tým ze severu Londýna rozhoupal a do svých řad přivedl stopera Davinsona Sáncheze z nizozemského Ajaxu, a to za rekordních 42 miliónů liber.

To na Stamford Bridge zahájili obhajobu tím pravděpodobně nejhorším možným způsobem. Po penaltové prohře s Arsenalem v Community Shieldu na půdu loňského mistra zavítalo Burnley a obecně se čekalo, že s nimi Blues velmi rychle zatočí. Brzké vyloučení Cahilla však odstartovalo nevídaný kolaps, domácí do poločasu inkasovali hned tři branky a i přes zlepšený výkon v druhém poločase se jim již blamáž odvrátit nepodařilo. Další vrásky na čele Antonia Conteho pak jistě nadělalo vyloučení Cesca Fabregase, kvůli čemu bude mít italský trenér pořádné problémy se složením středové dvojice. Navíc se zdá, že mezi manažerem a vedením Chelsea nefunguje vše úplně tak, jak by mělo. Blues totiž i 12 dní před koncem přestupového okna disponují neobvykle úzkým kádrem, který by podle samotného trenéra měli doplnit ještě minimálně 3 další fotbalisté. Dá se tedy očekávat velmi pozdní aktivita na přestupovém poli, ovšem momentálně se s výjimkou Drinkwatera z Leicesteru o žádných konkrétních příchodech nespekuluje.

Co se týče vzájemné bilance, lépe jsou na tom rozhodně hosté , kteří z posledních 17 vzájemných duelů s Tottenhamem prohráli jen dva, zatímco se hned osmkrát radovali z vítězství. Ve Wembley se navíc Spurs vůbec nedaří, prohráli tam hned sedm z posledních devíti soutěžních duelů, přičemž ta poslední z nich ze semifinále Anglického poháru byla právě s nedělním protivníkem.

Domácí již možná budou moci nasadit obránce Kieran Trippiera, který podle nejnovějších informací již doléčil své zranění kotníku. Naopak počítat ještě rozhodně nemohou se zraněným Danny Rosem, Erikem Lamela a Georgesem-Kevine NKoudouem. To Chelsea přivíta zpět do svých řad Victora Mosese, který si odpykal jednozápasový trest za vyloučení z finále FA Cupu. Kvůli disciplinárním prohřeškům však Antonio Conte nemůže využít služeb Garyho Cahilla a Cesca Fabregase, oba fotbalisté totiž po červené kartě nedohráli duel s Burnley. V základní sestavě se již pravděpodobně objeví Alvaro Morata, který se už dostal do akceptovatelné fyzické kondice, což se ale nedá říci o dvojici Eden Hazard a Tiemoue Bakayoko. Prvně jmenovaný do utkání ještě vůbec nezasáhne, ten druhý by se mohl objevit na lavičce náhradníků.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Sissoko, Dembélé, Wanyama, Davies - Alli, Eriksen - Kane
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Rüdiger, Christensen - Moses, Luiz, Kanté, Alonso - Willian - Batshuayi, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.37 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Manchester United  (sobota 13:30)
Legendární druhá sezóna Josého Mourinha je oficiálně zahájena a Manchester United má v plánu podmanit si Premier League stylem start - cíl. Bídný výkon z evropského superpoháru je zapomenut, Red Devils minulý týden s chutí smetli West Ham. Stylem, který je tolik kontrastní s minulou sezónou, až z toho musí fanoušci pyšně zdvihat nosy. Druhý zápas na hřišti Swansea taky mnozí považují za pouhou formalitu...

Zdá se, že Mourinho dosadil do své skládačky přesně ty dílky, které doposud United chyběly. Nemanja Matić se jako mávnutím kouzelného proutku dostal po dvou letech do svého zvířecího rozpoložení, pročež opanuje střed pole. Díky tomu má Paul Pogba o poznání víc prostoru pro svůj fotbal. No a v neposlední řadě se jako hora tyčí na hrotu útoku jeden z nejlepších zakončovatelů v Anglii Romela Lukakua. A tam loni Ďábly tlačila bota nejvíc.

Swansea však není outsiderem jen kvůli nezpochybnitelné formě soupeře. Velšané se už loni tak tak zachránili, a to ještě díky překvapivé formě týmu po nástupu manažera Paula Clementa. Nyní už Labutě ze změny či prvotního nadšení a motivace těžit nemohou, stejně jako nemůžou počítat s nejlepším a nepostradatelným Gylfim Sigurdssonem, který za 45 milionů liber přestoupil do Evertonu.

Tým, který má v plánu stabilizovat se uprostřed tabulky, musí svůj kádr posílit, nikoli ho oslabit. Jenže do Swansea v létě přišli pouze náhradní gólman Erwin Mulder, defenzivní záložník z Las Palmas Roque Mesa a na hostování útočník Tammy Abraham. Kreativní síla po úprku Sigurssona zoufale schází, což bylo zcela evidentní v prvním kole na hřišti Southamptonu. Hosté se nezmohli na jedinou střelu na branku...

Bránit jim ale jakž takž jde, což bude proti United stejně základ. A při troše štěstí, proč by to nemohlo vyjít i tentokrát? Vždyť z posledních tří vzájemných střetnutí na Liberty Stadium Swansea dvakrát triumfovala a na konci dubna dokázala brát bod dokonce z Old Trafford.

Proti ní však kromě ztráty Sigurdssona hovoří i absence druhé klíčové opory Fernanda Llorenteho, který stále není dostatečně fit. Kousek chybí k dokonalosti i Nathanu Dyerovi a Ki Sung-yeungovi. Drobné problémy se zády řeší Leon Britton.

United postrádají Luka Shawa, Marcose Roja a Ashleyho Younga. Mourinho se navíc bude muset rozhodnout, zda už postaví Victora Lindelöfa, jenž se zatím adaptuje na anglický fotbal. Další otazník visí nad složením záložní řady. Ve hře je repete ofenzivnější varianty s Matou, na venkovní zápas je však pravděpodobnější start Andera Herrery.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Britton (Mesa) - Fer, Carroll - Routledge - J. Ayew, Abraham
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Herrera (Mata), Matić, Pogba - Mchitarjan, Lukaku, Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.30 - 5.20 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Watford FC  (sobota 16:00)
Bournemouth s Watfordem spolu ruku v ruce stoupaly z League Championship roku 2015, a pokud bychom se měli odvolávat čistě na jejich vzájemné souboje, dodnes nevíme, kdo že je vlastně schopnějším článkem Premier League. Předešlá čtyři střetnutí přinesla remízy, co to bude tentokrát?

Dobrou zprávou pro nezaujatého diváka je, že obě nejčerstvější utkání přinesla poněkud divoké plichty 2:2. A ačkoliv Watford do této sezony vstupuje s novým koučem, debut Marca Silvy na lavičce Hornets v prvním kole přinesl ještě divočejší remízu s Liverpoolem (3:3), takže možná nás čeká pokračování trendu. Oba celky ostatně v tomto kalendářním roce zatím neudržely nulu.

Portugalský kouč má na Bournemouth dobré vzpomínky - právě proti Eddiemu Howeovi získal v čele Hullu svůj první skalp v Premier League. Ani on nicméně v konečném zúčtování k záchraně Tigers nepřispěl. Marco Silva se přesto na jaře uvedl dobře, takže nebylo divu, že po něm sáhl prvoligový klub.

Cherries vstup do nové sezony nezvládli, když těsně 0:1 podlehli WBA, a nyní tak před nimi leží déjà-vu: dvě prohry utržili úvodem ročníku v obou předešlých případech. Tentokrát ale možná Howe může počítat s vítaným povzbuzením - po zotavení ze zranění třísel by měl moci využít Jermaina Defoea.

Watford je na tom podobně, když zpátky v tréninku po operaci třísel přivítal kapitána a rovněž rozdílového útočníka Troye Deeneyho. Jeho comeback přijde Marcovi Silvovi zvláště vhod vzhledem ke zraněním Janmaata, Pereyry a Kaboula utrženým v prvním kole s Liverpoolem.

I přesto, že už Watford vynaložil velký balík za Andreho Graye, je ještě dva týdny před uzavřením přestupového okna spojován s další posilou do ofenzívy - Marco Silva by se prý mohl vrátit pro Islama Slimaniho, kterého před třemi roky vedl ve Sportingu. Přestup útočníka Leicesteru teď sám nevyloučil.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Smith, Cook, Aké, Daniels - Arter, Surman - Ibe, King, Fraser - Defoe
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Prödl, Britos, Holebas - Chalobah, Doucouré - Amrabat, Cleverley, Richarlison - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.60 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Řekněte, jak se asi navazuje na senzační triumf v prvním kole na půdě šampiona? Někteří hráči Burnley by možná nejradši ukončili kariéry s tím, že lepší to už nikdy nebude. Zpátky v realitě na ně nicméně čeká domácí měření sil s obvykle nepříjemným West Bromwichem...

Souboj Seana Dychea a Tonyho Pulise na první pohled na všechny světové strany křičí "bezbranková remíza", přitom v minulých dvou ročnících se na Turf Moor urodila plichta 2:2 a na The Hawthorns divoká výhra domácích 4:0. Žádné oboustranné zanďoury se tak ani omylem nekonaly.

Tentokrát Burnley rozhodně bude chtít doma na Albion vyzrát. Jejich deset vítězství před vlastním publikem v uplynulé sezoně pokládalo pevné základy záchrany Clarets a ti nyní rozhodně nebudou chtít do nového ročníku na domácí půdě vykročit v žádném jinačím než tříbodovém stylu.

Clarets přitom závěrem uplynulé sezony na vlastním hřišti polevili, když ze závěrečných šesti vystoupení zvládli jenom to proti Stoke v dubnu. Pozitivní momentum ze Stamford Bridge tak teď bude nutno vytěžit do dna, přičemž Dyche nejspíš jmenuje tu samou jedenáctku. Bardsley stále nemůže hrát.

WBA rovněž v prvním kole urvalo důležité vítězství o gól a od té doby posílilo o zkušenosti Garetha Barryho. Manažer Tony Pulis si navíc před sezonou vykoledoval nový kontrakt a nyní jistě bude chtít natáhnout prvoligovou neporazitelnost Baggies s Burnley již na sedm zápasů.

Situaci Albionu komplikuje zdravotní stav kapitána Jonnyho Evanse, kterého trápí zadní stehenní sval, a navíc mu hlavu motá věhlasný zájemce z Etihad Stadium. Gareth McAuley s Jamesem Morrisonem jsou stále mimo hru.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Hendrick, Cork, Brady - Defour - Vokes
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazy, Brunt - Yacob, Livermore - Phillips, Field, McClean - Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.10 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
O své první ligové body se ve druhém kole popere Leicester City s nováčkem z Brightonu. Oba celky na úvod ročníku srdnatě vzdorovaly favoritům, nakonec ale příznivý výsledek ke konci utkání ztratily a musely se tak smířit s těsnou porážkou.

Lišky prohrály i úvodní střetnutí loňské sezóny, pravdou ale je, že výkonnostně se obě prohry nedají srovnávat. Zatímco loni v srpnu tehdy ještě svěřenci Claudia Ranieriho podlehli po nemastném výkonu Hullu City, minulý týden na půdě Arsenalu to byla jinačí písnička - Leicester naplno ukázal své silné stránky a v utkání plném zvratů nakonec nezvládl až poslední desetiminutovku.

To Brighton si pro svůj první zápas v rámci Premier League snad ani nemohl vybrat těžšího soupeře. Los určil, že se Falmer Stadium vydá favorit na celkové vítězství, Manchester City. Domácí sice podali nesmírně srdnatý výkon, ovšem ovečkám Pepa Guardioly se prostě neměli šanci vyrovnat. Například míč měli ve svém držení pouhých 21 % hracího času, což celkem výstižně vykresluje, do jak hluboké defenzivy byl nováček zatlačen. Ve svém druhém zápase by se však jeho hráči přece jenom měli s míčem potkávat častěji.

Brightonu se navíc na Leicester v poslední době daří, z posledních tří konfrontací neodešli ani jednou poraženi, naopak si na své konto připsali dvě výhry. Poslední vzájemné měření sil se konalo v dubnu 2014, kdy Brightonu na King Power Stadium zdolal domácí celek 4:1.

Co se absencí týče, domácímu týmu nepomůže trojice Drinkwater (zraněné stehno), Huth a Iborra (poraněné tříslo). Nejistá je pak účast Mendyho, který laboruje s menším zraněním. Brightonu bude chybět kmenový hráč Chelsea, Izzy Brown, který si v minulém střetnutí přivodil svalové zranění. Mimo pak ještě zůstává dvojice Baldock a Kayal.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, James, Wilfred Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, Solly March - Gross - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.80 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Po úvodní ztrátě na hřišti Watfordu si budou Reds chtít spravit chuť na Crystal Palace. Jürgen Klopp minulý týden rozhodně nemohl být s výkonem svých hráčů spokojený - neustále se opakující chyby v obraně, nejistý Mignolet a vyrovnání v nastaveném čase, takové věci rozhodně nepředstavují snový start. Je to ovšem nic v porovnání s výbuchem, který předvedl sobotní soupeř, který minulou sobotu na svém hřišti doslova vybouchl a Huddersfieldu podlehl vysoko 0:3.

Liverpool každopádně může těšit, že je jednou nohou v základní skupině Champions League. Úterní předkolo na půdě Hoffenheimu totiž dopadlo pro anglický celek velmi dobře, i když rozhodně nešlo o přesvědčivý výkon. Henderson a spol. potřebovali pořádnou porci štěstí, ale na to se historie ptát nebude. Složitější situace panuje okolo budoucnosti jednoho z klíčových hráčů, Coutinha. Brazilského reprezentanta totiž láká Barcelona, a ačkoliv jej Liverpool prodat nechce, sám hráč podal žádost o přestup. Jak celá sága dopadne, to je proto ve hvězdách.

Frank de Boer si svůj debut v anglické lize jistě představoval úplně jinak. Jeho celek totálně vyhořel, odehrál příšerný první poločas, a i když v druhé půle přišlo zlepšení, na lepší výsledek to již nestačilo. A zrovna výjezd na Anfield Road nepředstavuje ideální příležitost k nabírání ztraceného sebevědomí.

Crystal Palace každopádně rozhodně nepatří k nejoblíbenějším soupeřům The Reds. Poslední vzájemný duel dopadl lépe pro hosty, kteří na jaře na Anfieldu díky dvěma brankám Bentekeho senzačně vyhráli. Dříve se jim také podařilo překazit rozlučku Stevena Gerrarda a v roce 2014 také definitivně utnout šance tohoto celku na titul.

Marodka domácího týmu je stále početná, mimo hru zůstává Clyne, Coutinho, Lallana a Ojo. Vrátit by se však již měl Daniel Sturridge, který již vyléčil své zranění. Hosté se budou muset obejít bez čtveřice Sako, Souaré, Wickham a Zaha, otazník pak visí nad startem Cabayeho a McArthura.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno - Henderson, Can, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Fosu-Mensah, Dann, Riedewald - Ward, Milivojevič, Puncheon, Van Aanholt - Loftus-Cheek, Benteke, Townsend
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.15 - 8.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
O první tříbodový zápis budou usilovat také celky Southamptonu a West Hamu. Zatímco domácí minulý týden nepodali vůbec špatný výkon a Swansea neporazili jen kvůli špatné koncovce, to West Ham první utkání sezóny vůbec nezvládl.

Southampton loni trápila domácí forma a především velmi nízká gólová produkce, první střetnutí letošní sezóny pak naznačila, že tyto problém i přes změnu manažera stále přetrvávají. Southampton si sice tentokrát vypracoval dostatek příležitostí, navzdory tomu v zakončení to byla opravdu bída. Krom problémů na hřišti Saints trápí také situace kolem Virgila van Dijka - ten chce celek z jihu Anglie opustit, nicméně stanovisko klubu samotného je jednoznačné, nizozemský reprezentant se nikam stěhovat nebude.

To West Ham jakoby se vrátil v čase do loňského srpna. Tehdy prožili svěřenci Slavena Biliče kataatrofální vstup do ročníku a duel na půdě Manchesteru United naznačil, že není jediný důvod, proč by se takový start neměl opakovat. Hammers podali příšerný výkon, svého soka prakticky nijak neohrozili a zaslouženě ze hřiště odešli s pořádným výpraskem. V táboře Kladivářů se v týdnu řešila budoucnost Roberta Snodgrasse, který nakonec dle všeho má povolení k odchodu.

Trable domácího celku dokumentuje i následující informace o gólovém půstu - Southampton totiž na svém stánku nevstřelil gól již dlouhých 576 minut. West Ham navíc zrovna nepatří mezi nejoblíbenější soupeře, poslední duel na St. Mary's skončil vítězstvím hostů 3:1.

Domácí sice budou znovu postrádat Virgila van Dijka, na druhou stranu se jim do sestavy vrátí Ryan Bertrand a start by si mohl připsat i Mario Lemina. Hosté nemohou počítat s Andy Carrollem, Kouyatem a Lanzinim, naopak Michail Antonio by již v sestavě figurovat mohl.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davies, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart- Zabaleta, Reid, Ogbonna, Cresswell - Fernandes, Obiang, Noble - Ayew, Hernández, Arnautovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.95 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (sobota 18:30)
První kolo anglické Premier League nabídlo strhující podívanou, v níž obvykle na úkor obrany dominovaly ofenzivní choutky mužstev. Ukázkovým případem budiž londýnský Arsenal, který v zahajovacím zápase nové sezony udolal Leicester City v divoké přestřelce 4:3 a nyní zavítá na nepříliš oblíbenou půdu Stoke. Potters na úvod těsně podlehli Evertonu a jsou jedním z šesti klubů, jež stále čekají na premiérový střelecký příspěvek v ročníku 2017/18. Dopomoci by k tomu měl i Jesé Rodríguez, čerstvá posila z Paris Saint Germain.

Někdejší talent Realu Madrid se po přestupu do hlavního města Francie nedokázal prosadit a druhou polovinu loňské sezony strávil zpět ve Španělsku v barvách Las Palmas. Nyní stále teprve čtyřiadvacetiletého křídelníka čeká další hostování, tentokráte na celý rok a manažer Stoke Mark Hughes právě v Jesém vidí náhradu za odchody Marka Arnautoviče, potažmo Joselua. "Věřím, že mu zde dokážeme vytvořit takové podmínky, aby si to u nás opravdu užil. Všichni se už těší, až jej uvidí na hřišti. Je to elitní hráč toho nejvyššího kalibru a nestává se často, aby se nám poštěstilo přivést někoho takového do našeho klubu. Když se to podaří, měli bychom si to vychutnat."

Jesé je poslední z nových tváří Stoke, jež během léta posílili Darren Fletcher, Kurt Zouma či Maxim Choupo-Moting a nedávno klub také dokonal přestup stopera Martinse Indiho, jenž na Bet365 Stadium strávil předešlou sezonu na hostování. "Na konci přestupového období se vždy snažíte být silnější než na jeho začátku. Když se podíváte na naše odchody, jen jeden z nich se týkal pravidelného hráče základní sestavy, ostatní byli členy širšího kádru. Nahradili jsme je samými hráči do základu, v porovnání s minulou sezonou jsme dle mého mnohem silnější," pochvaluje si Mark Hughes.

Také Arsenal může být doposud s přestupy spokojen, neboť už tak početně nabitý kádr Kanonýrů posílili Alexander Lacazette se Seadem Kolašinacem, kteří nejspíše stejně jako v prvním kole naskočí do sobotního zápasu od úvodní minuty. Jednou z nejvýraznějších postav zmíněného duelu s Leicesterem však byl loňský příchozí Granit Xhaka, jenž v závěru odčinil podíl na inkasovaných gólech dvěma asistencemi a věří, že se již v novém působišti po odchodu z Borussie Mönchengladbach dokázal plně aklimatizovat.

Švýcarský středopolař se zlepšenými výkony v dresu Gunners blýsknul v závěru předchozí sezony jakožto jeden z hráčů, jimž nové rozestavení Arsenalu s třemi obránci padlo jako ulité. "Myslím, že každý hráč potřebuje čas, aby si zvykl na novou ligu, zemi a spoluhráče. Na konci minulé sezony jsem se už cítil dobře a teď jsem na tom ještě líp. Chci týmu pomoci tak, jak jen dokážu," hlásí čtyřiadvacetiletý záložník, který si dvanácti žlutými kartami a dvěma vyloučeními vysloužil pověst hráče s diskutabilní disciplinovaností.

"Vím, že jsem byl kritizován, ale být agresivní je zkrátka můj herní styl. Mé červené karty jsou otevřeny k diskuzi, zda byly opravdu nutné, ale doufám, že letos už posbírám karet méně a navážu na závěr z loňska, kdy jsem jich už tolik nedostal," tvrdí Xhaka. Sobotní večer na půdě Stoke se na potvrzení, či vyvrácení těchto slov jeví jako ideální test...
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Zouma, Shawcross, Martins Indi - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Choupo-Moting - Berahino
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Mustafi, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Welbeck - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 3.90 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United11004:03
2.Huddersfield Town11003:03
3.Manchester City11002:03
 Tottenham Hotspur11002:03
5.Arsenal FC11004:33
6.Burnley FC11003:23
7.Everton FC11001:03
 West Bromwich Albion11001:03
9.Liverpool FC10103:31
 Watford FC10103:31
11.Southampton FC10100:01
 Swansea City10100:01
13.Leicester City10013:40
14.Chelsea FC10012:30
15.Stoke City10010:10
 AFC Bournemouth10010:10
17.Brighton & Hove Albion10010:20
 Newcastle United10010:20
19.Crystal Palace10010:30
20.West Ham United10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2649)

Přidat komentář
SpecialOne

Koho ve fantě do brány, Butlanda nebo Čecha?

Reagovat
diastan

Cech dostane 2, Butland 3...

Reagovat
vrabejka

Mám Harta

Reagovat
Counter

Butlanda, aspoň bude mít dost zákroků.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

s Alexisom je čo? Odkedy tweetoval z Paríža som o ňom nepočul.

Reagovat
Tuxedo

Uraz na hlave

Reagovat
vrabejka

Fake news stejně jako Coutinho

Reagovat
Counter

Drobné zranění, možná už bude dneska na lávce. Na Liverpool s ním už počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes někdo ztratí cenné body o boj o 4 flek

Reagovat
popltak

To by se Tottenhamu hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč by se nám to hodilo,když hůř jak třetí letos neskončíme, hlavní favoriti na titul hraní až zítra, dnes hraje jenom sebranka a dávno vyhaslé týmy,které si úspěch snaží koupit stamilionovýma přestupama, a jediný strach z nich dělá jenom minulost v posledních lezech jsou jenom pro smích ale komická fanousek popltak a jeho družina tu budou dál psát alibistické kecy

Reagovat
scheeza

Za to Tottenham to ničí jak v PL - 0 trofejí tak v Evropě - 0 trofejí

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý postřech

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslednich 60 let zadnej titul. Plastic fans Spurs si mysli , ze letos budou bojovat o titul realita je takova , ze konkurence je nekde jinde nez v predeslich 2 letech a jen diky slabym vykonum se dokazali do te TOP4 dostat. Letos budu prekvapenej , kdyz udelaji TOP4

Tottenham radim k celkum jako je Aston VIlla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plastic fans Spurs

Aston Villa

Reagovat
Cobra

To slyším poprvé.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Manik...

Reagovat
TheTopFootbaler

Promiň, ale říct o Burnley, že je vyhalsý tým, kupující si úspěch stamilionovými přestupy, je teda hodně mimo mísu. Jsi pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze CIty :)

Reagovat
vrabejka

United dnes neztratí a Huddersfield, City a Spurs hrají až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka moze byt fakt klucovy hrac tuto sezonu. Ak by nespravil tie dve ci tri velke chyby v prvom polcase tak to bol skvely vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka vás minoulou sezonu nasměroval do EL letos potvrdí zlepšenou formu a možná dáte klidný střed tabulky a v konkurenci WBA a Stoke to bude těžké a tlačit se na vás bude i Klopp vol.2 z Hhuddersfieldu

Reagovat
afc

Reagovat
Le Gunner

Jinak, 94 je ročník narozená tvých rodičů?

Reagovat
TheTopFootbaler

Jeho rating ve FIFĚ.

Reagovat
Le Gunner

narození*

Reagovat
smazaný uživatel

počet návštěv na WHL za 38 let fandění se to nahromadilo od registrace jsem byl ještě sedmkrát ale nebudu to přece aktualizovat

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Alberto Aquilani

to je neskutočné, ako po 2 zápasoch všetko zveličujete. Videl som aj finále aj minulé prvé kolo Arsíku (OK, proti Lestru len 2. polčas), Xhaka nehral zle, ale nijaký zázrak ako sa z neho robí to nebol. Držal ten stred, neprepadával, ale kľúčový hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrál o 100% líp než jsem si myslel, říkám si Xhaka slabina zálohy Arsenalu, nic nevymyslí, balony získá leda omylem a ejhle, do letošní sezony vlétl jako skutečně kvalitní CM. Naučil se nahrávat, střílí jak Lampard, nezmatkuje, když mu to vydrží, bude Arsenal lepší.

Reagovat
Counter

Protože nikdo jiný to tam neumí, bez něj je to ještě větší bída.

Reagovat
Alberto Aquilani

hral dobre, ale ide mi o to veľké preceňovanie. "Špička" na svojom poste by mala predviesť toho oveľa viac.

Reagovat
Counter

Všichni doufáme, že se k tomu dopracuje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

pohybom, dlhou prihrávkou a prehľadom(prvý dotyk) je určite jeden z najlepších v lige. Hrá ale stále trochu zbrklo, tak dosť kazí. Ako ak si predstavuješ, že dôležitý hráč je len vtedy keď vytvára tutovky a strieľa góly tak sa nezhodneme asi.

Ako ja mám na týchto záložníkov slabosť, napríklad taký Fernando od vás so Sampdorie bol pre mňa jeden z najlepších záložníkov čo som v Taliansku videl tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ja som nenapisal, ze je uz klucovy hrac. Ale ma podla mna veelky potencial ak popracuje na chybach. To akym sposobom operuje v strede je podla mna fakt spicka ligy.

Reagovat
Mastný Chobot

"Ak by nespravil tie dve ci tri velke chyby v prvom polcase tak to bol skvely vykon."

nj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Aj bude klucovy. Uz na konci sezony zacal hrat tak, ako by mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále slabý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku kapitán ve fante

1000. Za MU na prvním místě

Reagovat
okorec

minulý týždeň mi vyšiel ako tripple captain paradne, tak dufam, ze dnes zase prida nejake bodiky :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekonatelny design.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

moc se netlem vy zadny phone nemate

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale máme haldu obalů

Reagovat
Cobra

Doufám, že s cenou si nehrál Levy, protože by to nemusela být levná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Labutě nejsou soupeř. V suchém triku 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou tak si raději připravím pod sebe kýbl,člověk nikdy neví

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo proto tady píšeš že skončíte nejhůř třetí, sereš si do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenahm je prumerny klub, letos konkurence bude nekde jinde, tak se pripav na kybl na konci sezony, kdyz budete mimo TOP4. V LM delate nejvetsi ostudu - takovy klub tam nema co delat

Reagovat
Manik...

Ne, že bych byl zastánce Slepic, ale koho myslíš tou konkurencí? Arsenal? Liverpool? ... Jinak Man City, ManU a Chelsea do TOP3 by asi být mělo... I když Chelsea letos zatím dost nezvládá přestupák, takže by se taky mohli divit... Chci tedy říct, že TOP4 Slepice můžou dát.

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton

Reagovat
Manik...

Bez Lukakua? Těžko.

Reagovat
Kixi Syhimour

S Waynem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Everton mám rád, ale kvalitě týmu Spurs nemůžou konkurovat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Můžou. Viděl bych to na boj o čtvrtý místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v trojce bude Chelsea moc letos nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Everton a Arsenal, s Chelsea bych moc nepočítal, no a oba Manchestery. Pro Spurs bude místo v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně pojď, dej ještě něco

Reagovat
Busby babes

tak na papire by to mela byt formalita, Labute jsou na tom fakt spatne. Uvidime.

Reagovat
blade115

Všechno vypadá natolik ve váš prospěch, že si to podle logiky PL žádá vaši prohru.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Squinty

Zdravím, má někdo zkušenosti z kama spolehlivě koupit lístek na premier league (konkrétně chelsea)?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud cely zajezd tak muzu doporucit czechsporttravel - http://www.czechsporttravel.cz/

Reagovat
Manik...

Též mohu doporučit.

Reagovat
Hokaido

Napiš tu uživateli vitasrp. 100% spolehlivý.

Reagovat
vrabejka

Jeho problem stejně jako VVD je že před nedávnem podepsal dlouhodobou smlouvu bez výkupky.

Barca má prachy ale myslí, že nás napálí když za něho dají 80+50 v bonusech.

To ho asi tolik nechtějí.

Dokud Barca neda 130 bez bonusů, může si Coutinho dělat co chce ale stejně zůstane.

Reagovat
Grahf

ideálna situácia: coutinho ostane, ale nebude chcieť hrať za pool a klopp odstúpi. Ani manažer, ani hráč, ani prachy

Reagovat
iamek

Prece nechcem aby odesel manager co ma horsi bilanci, nez Rodgers.

Reagovat
scheeza

Reagovat
Grahf

Klopp je špička, s tým kádrom drevákov by nikto nič lepšie nevymyslel. A keby zdrhol takto predčasne, tak by potom ešte mohol k nám

Reagovat
Busby babes

jen to ne.

Reagovat
vrabejka

Klopp sice dokáže udělat s průměrným týmem zázraky ale jeho psůobením na přestupovém trhu je tragická. Bez DOF nedokáže tým správně posílit. Včerejší mě naštval zase jeho výplodem, že bez zranění máme dostatečně šíroký a kvalitní kádr. Aby se nám za chvíli nestýskalo po BR.

Reagovat
Grahf

a čo má robiť, keď má takú biednu podporu vedenia?

Reagovat
smazaný uživatel

Rezignovat

Reagovat
vrabejka

Dostal 200 mega na přestupy. A že nemá žádné alternativy za Keitu a VVD je jen jeho chyba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
13

Dostal? Skutečně?

Reagovat
vrabejka

Nabidli jsme 70 mega za Keitu, 60 nabidneme za VVD + Salah a Robertson to je nějakých 180 mega takže ano ty prostředky si myslím že Klopp má k dispozici. On ale ve velkém nakupovat prostě neumí.

Reagovat
fenixLFC

Dostal 200 mega na přestupy

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp není špička

Reagovat
Carrick

Reagovat
Cobra

Reagovat
CubONE

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

trenér, který "dovedl" Mainz na klub stabilní v 1. BL a který dovedl BVB ke dvěma titulům v 1. BL a do finále LM už z podstaty musí být dost kvalitní, zvlášť vzhledem k fotbalou obou zmíněných celků

to, že jsou tu i lepší trenéři, vo tom žádná, Klopp je hype, ale zároveň ho podceňují, což je vtipné vzhledem k tomu, že LFC skončilo nad Arsenalu a Manu... není vůbec jisté, že i letos budou mimo LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Njo ale PL je něco jinýho než BL

Reagovat
smazaný uživatel

Kixi Syhimour pls

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl jsem říct že se mi nejeví jako vhodný trenér do BPL. Tady se musí utrácet a to on neumí. Jistě s tim týmem udělal nějaký postup. On je manažerem týmu to on musí nakupovat a zatím to moc nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád 11 dnu do konce prestupaku ceny půjdou dolů možná že něco zajímavého sežene

Reagovat
Kixi Syhimour

To doufám, ale naše cíle se hroutí. VVD je neprodejný, Keita je zase moc drahej. Alternativy žádný tak nevim no

Reagovat
Miguel19

Neřekl bych, že ceny půjdou dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
CubONE

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers mal Suareza, kt. robil 50 % tímu. Klopp takého hráča nemá, Coutinho je kvalitatívne tak 50 % vtedajšieho Suareza, kt. hral dve a pol sezóny na úrovni Messiho.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme si zapřeháněli, Olo

Reagovat
smazaný uživatel

V čom?

Reagovat
smazaný uživatel

Úroveň Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si jeho hru a štatistiky. Ja som videl každý jeho zápas.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No.. Vidím. Statistiky má Leo lepší a hru snad není třeba ani rozebírat. Tam je to jiná dimenze

Reagovat
kiwwi

ale ty tomu nerozumies, on predsa videl kazdy jeho zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistiky podľa https://www.transfermarkt.com :

Sezóna 11/12 - Suárez - 0,7 bodu na zápas.

- Messi - 1,8 b. na zápas.

Priznávam že túto sezónu som prepálil a je to blbosť.

Sezóna 12/13

Messi - 1,56 b.

Suárez - 0,97 b.

Sezóna 13/14

Messi - 1,21 b.

Suárez - 1,48 b.

Posledné dve sezóny sú porovnateľné. A štatistiky treba zasadiť do kontextu a ten kontext je, že Leo Messi hrával s jednými z najlepších hráčov na svojom poste na svete (!!!) a v jednom z najdominantnejších tímov v histórii futbalu, pričom Suárez v sezóne 11/12 hrával v útoku (krídle) s Maxim, Kuytom, Carrollom, Downingom a to nehovorím o zálohe, kde hral Lucas. V sezóne 12/13 si vôbec nezahral so Sturridgom, kt. mu v budúcnosti jediný sekundoval. V sezóne 13/14, v kt. sme boli druhí a sekundoval mu len jeden hráč a to Sturrridge hrali v základnej zostave Henderson, nevyrovnaný Coutinho, starý Gerrard, Glen Johnson na RB a na LB Cissokho a Flanagan. Na konci sezóny vyskočil mladý Sterling a hral nadpriemerne. Z každého zo spomínaných hráčov spravil Suárez lepšieho hráča, svojou aktivitou, zarputilosťou, bojovnosťou, technikou a strelou a neuveriteľným entuziazmom...

Hra? Samozrejme, že keď Suáreza porovnávame s hráčom, kt. má možno najlepšie krytie lopty v histórii futbalu, tak LS vyjde z toho slabšie, ale to neznamená, že svojou hrou LS nemal minimálne v posledných dvoch sezónach taký istý, respektíve porovnateľný vplyv na výsledky tímu ako mal Messi v FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo predvádza Suarez, najmä poslednú sezónu v Anglicku bolo šialené. Dokonca si myslím, že bol lepší hráč v LFC než je teraz v Barcelone, prišiel mi trochu štíhlejší a dynamickejší a mal viac voľnosti, plus mu viac vyhovuje priestor než obliehanie vápna. Ale Messi je úplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Všeobecne je Messi inde. Dve sezóny sa mu vyrovnal, mal doslova obrovský vplyv na výsledky LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť chýb hlavne v čiarkach, ale písal som to hrrr cez prestávku zápasu .

Reagovat
Swarley

já viděl par zápasů Messiho a jeho úrovně nedosahuje nikdo, koho jsem kdy viděl...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Masi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

a to vraj boli prehistoricki ludia omnoho atletickejsi

Reagovat
celeb

what a theat!

Reagovat
stiflerovamama

Mna by to práve že prekvapilo, skor by ma neprekvapilo keby práve Jurgen bol ochotny predat ho.

Reagovat
Mastný Chobot

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/638553/Mauricio-Pochettino-Tottenham-Premier-League

"I was so young but Wembley for me was like the moon. Another galaxy."

astronóm

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea - Manchester United 1:2

Bournemouth - Watford 0:0

Burnley - WBA 2:2

Leicester - Brighton 1:0

Liverpool - Crystal Palace 4:1

Southampton - Westham 1:1

Stoke - Arsenal 2:4

Huddersfield - Newcastle 1:2

Tottenham - Chelsea 3:3

City - Everton 2:1

Reagovat
vrabejka

LFC max upocená výhra, Chelsea rupne. Everton může překvapit

Reagovat
TheTopFootbaler

Swansea - United 1:3

Bournemouth - Watford 0:2

Burnley - WBA 1:1

Leicester - Brighton 2:1

Liverpool - Palace 2:2

Southampton - West Ham 1:0

Stoke - Arsenal 0:3

Huddersfield - Newcastle 1:1

Tottenham - Chelsea 1:1

City - Everton 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na Palace som veľmi zvedavý, proti Huddersfieldu si vypracovali kopu šancí, ale v defenzíve robili veľké chyby. To by mohlo hrať pre Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

začali veľmi sympaticky, ale po góle upadli na psychike.

Reagovat
Kixi Syhimour

To my jsem taky dělali chyby

Reagovat
Svatej

Huddersfield Town strávil od září roku 2014 na čele Premier League více dní (1) než Tottenham (0).

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mithro

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, tyhle nic neříkající statistiky...

Nakonec budou rádi, že nebudou 20.

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, ze v tejto statistike vobec nejde o Huddersfield...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Vím o co tu jde, ale já to píšu proto, abych ukázal, že i tak je tato statistika na nic, když Spurs pak budou do TOP4 a Huddersfield do BOT3. Takže to rozhodně neukazuje, že by Spurs byli horší, a měli menší šanci na zisk titulu než Huddersfield...

Reagovat
Svatej

S tebou musi bejt na pivu strasna prdel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Euphael

Reagovat
mojmira

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
nani92

100. pre Coutinha v Liverpoole

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

no co sa to deje s tymto portugalcanom, teba muselo osvietit, dufam ze nie docasne.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Vitezna sestava se nemeni.

Reagovat
Busby babes

De Gea, Valencia (c), Bailly, Jones, Blind, Matic, Pogba, Mata, Mkhitaryan, Rashford, Lukaku.

Reagovat
nani92

Toto tu už dlho nebolo

Reagovat
Busby babes

jako ze bychom dva zapasy hrali ve stejne sestave?

Reagovat
Mastný Chobot

jako že by ste vyhrávali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak ja to pisu pred kazdym kolem, ze je sestava vitezna.

Reagovat
Counter

Tak to se máš čím chlubit s loňskou úspěšností pod 50 %

Reagovat
Busby babes

you have to believe!!!

Reagovat
bbbauch

Tak to by loni mohl kazdej porad tipovat 1:1 a s prehledem mit peknou uspesnost, ale to by byla nuda

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze byste vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

jako žebyste vyhravali

Reagovat
nani92

Jako že by sme niekedy aj prehrali v lige

Reagovat
Busby babes

to uz si ani nepamatuju.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo no, samý remízy.

Reagovat
Busby babes

a zmeny na lavicce, Darmian tam neni, misto nej Lindelof, Carrick opet chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

"In the first season, I didn't contribute enough, but I really believe you need a year to succeed in the Premier League, it's the fastest league in the world. The second, I had my self-belief back, but I didn't play," Depay said.

"It's then that you look at yourself in the mirror and you ask yourself a lot of questions: 'Am I not good enough?' It was really tough. To stay positive, you have to be very strong mentally. That experience made me grow up and is useful to me today."

Reagovat
Busby babes

mel to tezky, novej trener, kterej asi vsadil na jine, kteri navic nehrali zas tak spatne. a on, kdyz tu sanci dostal, tak nepredvedl nic moc extra. I kdyz je to tezke, predvest se behem par minut, ale tak to obcas je.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent tam určitě je, ale ani mě nikdy nepřesvědčil.. Ze začátku si myslel, že to všechno pujde samo a pak když si to uvědomil a začal makat tak už bylo trošku pozdě.. fyzický dispozice má na PL jako dělaný, tak snad se jednou vrátí zkušenější. Máme na něj opci na zpětný nákup, že?

Reagovat
Teoretik
Reagovat
vladis271

kravina, to ešte viac vyšponuje ceny hráčov na trhu.

Myšlienka pekná ale nezrealizovateľná.

Reagovat
stiflerovamama

No, len do tej druhej skupinky by som dal aj United, Real a Barcu

Reagovat
Usty

Moc nerozumím oslovení All big clubs in Europe, když tam řada týmů pozvaná není, včetně třeba Monaka, kde se ta akce koná

Reagovat
Busby babes

a pozvou Liverpool a Tottenham, co?

Reagovat
Usty

Haha Když už tak spíš ten Lyon nebo AS Řím.. a Chelsea s Arsenalem tam třeba nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozvat na takovou schůzku modráky

Arsenal je masivně sponzorovanej Emirates, stejně jako PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by sa tam mohla cítiť nepríjemne.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

nám se ty vysoké ceny hodí, můžeme prodávat průměráky s výnosem

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je jenom proti PSG a City, no co už, máme lepší věci na práci

Reagovat
icemike

Reagovat
SCELO

to je tiez pravda inac...

Reagovat
smazaný uživatel

"All big clubs in Europe"

Tottenham ✓

Arsenal ✗

-> nemůže být fake

Reagovat
pingla

Slavia?

Reagovat
blade115

Tak to je teda děsná ubohost...

Reagovat
Svatej

uplne vidim Barcu jako maly dite uzkostlive tahajici mamu za rukav

Reagovat
vladis271

Joe Gomez, Marko Grujic a Daniel Sturridge by dnes mali nastúpiť v základe na svoj prvý zápas v tejto sezóne.

snád namiesto Lovrena.

Reagovat
stiflerovamama

Gomez namiesto trenta, Marko namiesto Cana, Danny namiesto Maneho,,, bohuzial asi takto

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně nemísto Cana, místo toho tragéda Hendersona

Reagovat
stiflerovamama

no vraj Can, Trent ani Mane netrenovali

Reagovat
Kowe

trent určitě nebude hrát

Reagovat
tomasinho

Super, jediní tři hráči, co zahráli ty dva zápasy něco A Sturridge hend do základu? O tom pochybuju, však bude sotva na střídačce ne?

Reagovat
Teoretik

"Africa's richest man, worth £10bn, wants to buy Arsenal and says 'first thing' he would do is sack Arsene Wenger" no Arsenal dnes už je de facto africký klub

Reagovat
Gunner14

? před 10 lety možná, ted nemáme žádnýho černouška v základu. A i kdyby jsme jich tam měli 11 co je na tom špatnýho?

Reagovat
Teoretik

Myslel jsem spíš fanoušky a silnou fanouškovskou základnu v Africe.

Reagovat
Mastný Chobot

moslimský, keď už

Reagovat
Taiger

Gabbi dneska hattrick poprosím!

Reagovat
Usty

Swansea: Fabianski - Fernández, Mawson, Bartley - Naughton, Fer, Mesa, Carroll, Olsson - J.Ayew, Abraham

Dobrá

Reagovat
Busby babes

ta zaloha mi prijde hrozne slaba. Dneska mi to nevadi, ale jinak... to bude problem. Chtelo by to nekoho privest.

Reagovat
Usty

Tak já ti nevím, Fer s Carrollem jsou na střed tabulky, takže záleží, jestli se chytne Roque Mesa, no... s Brittonem bych jim taky nevěřil. Ale jo, chybí jim někdo vyloženě kreativní, to je pravda..

Reagovat
Busby babes

snad to tak bude. Ja doufam, ze ted po odchodu Gilfyho ostatni vic maknou. Casto mi prislo ze proste doufaj, ze tam Gilfy neco vytvori nebo ze ze standardky to ukopou... Tak uvidime. Za stred tabulky bych byl hodne rad.

Reagovat
Counter

Vidíš, mi zase ta záloha přijde dostačující, akorát teď peníze za Gylfiho musí investovat do ofenzivy a budou v pohodě. Třeba Chadliho by mohli zkusit.

Reagovat
Busby babes

Chadli by byl fajn.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

co bys čekal od Breitbartu

Reagovat
Busby babes

asi tak.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Infernoqt

Proti Swansea máme tradičně těžké zápasy. Myslím si, že nás ta jejich formace na pět vzadu zaskočí a snad dáme góla dřív než soupeř.

Reagovat
Svatej

Neee, tohle sem netahej

Reagovat
Swarley

"I remember growing up watching Liverpool in the 80s - brilliant. I had respect for Arsenal," Keane said via Squawka. Despite the clubs storied rivalry with Liverpool and Arsenal, Keane names Chelsea as the club he finds it hard to like.

"But I've always found it hard to, kind of, like Chelsea. The way they've done it, it's still hard to praise them too much. But that's just a personal thing," he added.

Reagovat
Busby babes

konecne rekl taky neco rozumneho.

Reagovat
Swarley

takové chvilky nesmím prováhat

Reagovat
smazaný uživatel

Takze po MUTD jeho druhej nejnenavidenejsi klub?

Reagovat
Busby babes

no, asi tak.

Reagovat
Swarley

nevím, s Royem se neznáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ted mi to vypadlo. Minuta ticha za Barcelonu nebo co?

Reagovat
Ligter

jo, kvůli tomu přestupu Paulinha

Reagovat
Kluivert9

Hihi Haha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Busby babes

a tak ne.

Reagovat
Ligter

ty vole, jakým způsobem to kopl

Reagovat
Busby babes

to bylo brevno.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

zaciname super. Ale jakou fales tomu dal??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lol Ayew..

Reagovat
Grahf

to jak stál david?

Reagovat
Busby babes

tak on v tu chvili udelal ukrok pro centr no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ayew to spravil super teda, jak nachytal DdG

Reagovat
Busby babes

anebo se ukopl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Jasnej centr.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že placírou by to bol asi gól no

Reagovat
Busby babes

to by zas DDG neudelal ten ukrok, bylo by videt, ze bude strilet.

Reagovat
Cobra

Proč se píská na Rashe?

Reagovat
Whitemedia

Proč bučí zrovna na Rashforda?

Reagovat
Miguel19

Proč bučí na Rashforda?

Reagovat
Ligter

vy jste se sešli teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

škodaa

Reagovat
Ligter

ok, břevnové icebreakery máme za sebou

Reagovat
niflheim

Bučení na Rashforda?

Reagovat
pingla

za tu nasimulovanou penaltu asi

Reagovat
smazaný uživatel

na koho se to buci?

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Swarley

proč Rashford bučí na Swansea?

Reagovat
Whitemedia

a ty proč doma bučíš na Chelsea?

Reagovat
Swarley

proč já bych bučel? já jsem slušný člověk, já váš vaginální vzestup jen nerespektuji

Reagovat
Mato178178

mate niekto prosim dobry stream na united ktory neseka ?

Reagovat
nani92

Áno, ale platený

Reagovat
bbbauch

Mam jenom na buceni na Rashforda

Reagovat
Kluivert9

Jo, ale bučí se na něm.

Reagovat
Mato178178

to mal byt vtip ?

Reagovat
bbbauch

Reddit.com/r/soccerstreams

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie. Úplne vážne.

Reagovat
Kluivert9

To bych si nedovolil...

Reagovat
PISTOLERO

A proc teda?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
PISTOLERO

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

proč musí cpát Mkhitaryana před Pogbu takový plýtvání jeho ofenzivním potenciálem

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba mi zatim pije krev...ho to nebavi ci co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto jako nebylo ani na žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Swansea zatim dobre organizovanej vykon. Hrozne nam te ztezuji. Ale 90 minut to nemuzou bvydrzet. uz ted tam meli par zachran v posledni vterine...

Reagovat
Swarley

lítají neskutečně, musí odpadnout

Reagovat
Grahf

pogba dnes špatný

Reagovat
Gareth Bale 11

To bylo od Pogby hodně oranžový.

Reagovat
Miguel19

Rashford je nějak moc uplakaný dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

To mohla byť aj červená pre Pogbu, nie?

Reagovat
Pigeon

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie? Zozadu na stojnu nohu bez úmyslu hrať loptu. Taký mortal kombat low kick.

Reagovat
Busby babes

zas neprehanejte.

Reagovat
Swarley

ale uklidnit by to mohl

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Kiežby dal niekto červenú Tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Si mi dal

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa tu slušne zaradili. Jeden krajší ako druhý

Reagovat
Swarley

i ty jeden uličníku

Reagovat
Taiger

Jestli dneska Lukaku vyhoří, tak to bude skvělá fanta.

Reagovat
Taiger

Jestli dneska Lukaku vyhoří, tak to bude skvělá fanta.

Reagovat
Grahf

pogba nech sa rýchlo ukľudní

Reagovat
Whitemedia

vyhoď toho Pogbu

Reagovat
Taiger

Takhle hraje bargain.

Reagovat
Ligter

to by zase chtěli fans Swans moc za tohle žlutou

Reagovat
Counter

Teď by hráči Swans měli hrát všechno přes Pogbu, Moss povolí

Reagovat
Busby babes

Pogbic dneska nedohraje.

Reagovat
Teoretik

Pogba už mohl být venku a ještě se vzteká

Reagovat
blade115

Pogba už měl být venku... A Abraham je fakt špatnej, zatím snad všechno zkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Není špatnej, dobře umí podržet balon, ale nechápu, proč se snaží kličkovat místo jednoduché nahrávky.

Reagovat
Whitemedia

Za tohle by byla druhá žlutá dost přísná..

Reagovat
blade115

Na první pohled to vypadalo hůř no, ale stejně ji mohl úplně s klidem vytáhnout. Nicméně za další zákrok už ji musí vidět.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak teď to zase posral.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ten Pogba, koleduje si.

Reagovat
PISTOLERO

Pogba vypatlanej magor

Reagovat
Ligter

co blázníte? zas to nebyly nějaké vražedné fauly, co by vybíhaly z normálu

Reagovat
niflheim

Rash to zadrbal

Reagovat
Whitemedia

Kameraman

Reagovat
Counter

Bál se, že ho Pogba taky zvalchuje, nedivím se mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba to nezvláda

Reagovat
Grahf

rasha tam okopávajú a nič

Reagovat
valek9610

Ta představa jak Cahill proti Burnley už byl venku po jednom zákroku a hned červenou a ted když se podívá na Pogbu no masakr

Reagovat
Busby babes

jo no, protoze Cahill udelal uplne to same. kolikama napred na stojnou nohu...

Reagovat
valek9610

Pičo v Anglii za to co udělal Cahill navíc první faul 10 minuta červená ? kurva to udělalo tolik borců už a nic a když jsme u toho to samé udělal hráč Burnley v 70 minutě na Alonsa a nešel ven tak pak co to je že

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Tihle novacci vzdy stoji za starou belu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze vy stari psi jste lepsi

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

rika se mi to tezce ale z Rashforda se stava nesympaticky solujici hrac

Reagovat
Raylan

Je to tak

Reagovat
Teoretik

ale zároveň mě děsí, že začíná být opravdu dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

to kde dával Bailly tú hlavu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Má choutky.

Reagovat
Swarley

sice by ani nemusel, protože to byl bargain, ale je pěkné vidět, jak svým nasazením Pogba splácí i takovou směšnou částku, co jsme za něj dali

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je strašně k ničemu dnes.

Reagovat
Swarley

Rashfordíku, dej tam bodlo

Reagovat
Busby babes

Lobanek.

Reagovat
Counter

Rash to dobře zwelbeckoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Proč ta obrana Swansea při pressingu stojí skoro na vlastním vápně?

Reagovat
bbbauch

Jezismarjaaaa

Reagovat
Grahf

rashford druhý welbeck prisambohu, on keď ide sám na golmana, tak to skoro vždy zosere

Reagovat
Taiger

That Guy Welbz > Rash

Reagovat
kiwwi

asi nikto nema Welbza radsej ako ja, ale to asi fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
Busby babes

Rash dopice, co to bylo. Wazzuv lobanek?

Reagovat
Swarley

Reagovat
m.sali

sem myslel, že welbecka už v týmu nemáme

Reagovat
Miguel19

Pěkná malá domů

Reagovat
Swarley

ten čárovej nechal doma praporek?

Reagovat
Swarley

tak je kkt nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

On asi zapoměl, že není Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole rashford nezvláda to bučanie úplne na ňom vidieť jak je v piči z toho

Reagovat
Grahf

dnes celá tá trojka pod lukakom je na hovno, rash je otrávený, miky neviditelný a mata do toho futbalu vôbec nepasuje

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

tak to ale kartuj i na druhé straně, Führer to tam kosí a nic

Reagovat
Grahf

fuhrer

Reagovat
Swarley

ještě řekni, že tak nevypadá

Reagovat
Grahf

však hej a ja že koho mi pripomína

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham je futbalista ako víno

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea si přijela pro bod

Reagovat
valek9610

Přijela jo ?

Reagovat
niflheim

Pogbič dá gól

Reagovat
Swarley

skoro

Reagovat
niflheim

Skoro

Reagovat
Miguel19

Parádní výběh s posranými trenky

Reagovat
Swarley

perfektní, Bailyyyyyyyy

Reagovat
Grahf

konečne

Reagovat
Ligter

goooooooolík!

Reagovat
EXoRcIsT

Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

lol, zapnu to a za 10 s daji gol

Reagovat
EXoRcIsT

diky

Reagovat
niflheim

Góóóóóóóóóól

Reagovat
Busby babes

my dali gol z rohu?????

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Eriiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Fernandez dělal jako

Reagovat
Usty

tak jinak by rozšlápl Fabse žejo

Reagovat
Miguel19

Bailly

Reagovat
Teoretik

Retardovaná Swansea, takto dostat gól do šatny z rohu. Furt to stejné dokola. Úplně nechali United hrát a žádná snaha získat balón 5 minut před tím rohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečněěěěěěěěěěěěě

Reagovat
nani92

Čierny princ

Reagovat
Busby babes

Swansea teda kouse hodne neprijemne. Pogbu uklidnit, Rashe servat at nevymysli picoviny a hraje to jednoduse primocare a obcas nahraje a bude to dobry. Mozna se chvilema trochu vic zatahnout a vytahnous Swansea ven. takhle jak to okamzite otacime tak oni ani nestihnou od toho vapna odbehnout a jdem zas do plnejch.

Zaplatpanbuh za ten gol.

Reagovat
bbbauch

V klidu, po polocase tam nasypeme 3 jako proti whu a jedem domu

Reagovat
bbbauch

Sibyla

Reagovat
kiwwi

pekne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ligter

to asi musela zachránit jedině standardka, kdovíjak nápadité to nebylo

Reagovat
Busby babes

ono je to tezky, zkousime to po zemi a tam je to dost zahusteny. mozna vic centru do vapna na Romela by bylo lepsi. uvidime jestli to Swans ted trochu vic otevre.

Reagovat
Ligter

jo, je fakt, že Swansea je v tomhle dobře organizována oproti West Hamu. tam fakt nefungovalo v záloze nic

Reagovat
pepinho2

Jak ten obránce ukazoval, že si pro to má jít gólman

Reagovat
blade115

Abraham je teda sice schopen doklepnout míč do brány snad každou částí těla, ale jinak je na hřišti absolutně nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tam má dnes akože robiť? Úspech, že sa vôbec dostane k lopte.

Reagovat
blade115

Tak ale vždycky, když se k tomu míči dostane, tak to absolutně zadrbe. Nikdo nechce, aby si je tam vodil a dával z každé pozice, ale vždyť on tam zatím jen ztrácí balóny, dává nepřesný přihrávky a často volí hloupou kličku místo jednoduché přihrávky. Vůbec se mi dnes nelíbí.

Reagovat
Whitemedia

Dnes tam měl dvě dobře vyřešené situace a asi dvě špatné no, zase tak tragicky bych to neviděl.. ale jako jo, on je to hráč do vápna, jinde od něj žádné zázraky nečekám..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tam pár dobrých momentov videl. Áno, niekoľko situácii mohol riešiť lepšie, to súhlasím, ale žeby bol absolútne nepoužiteľný okrem dávania gólov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Teoretik

Swansea takový moc slušný výkon, chtělo by to víc drzosti a méně respektu.

Reagovat
Swarley

jinak Pogba další Pogbřevno

Reagovat
smazaný uživatel

*Poghype další Poghovno

Reagovat
Swarley

zařídil další gól, co bys chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi strela mimo*

Reagovat
kiwwi

nie, jeho hlavicka bola strela na branu, na brvno to vytlacil Fabianski

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jsem myslel, ze dal to prvni brevno

Reagovat
Grahf

počíta to niekto? :)

Reagovat
Infernoqt

2 zápasy, 3 tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbar

Reagovat
smazaný uživatel

za prvni polocas: Bailly,Jones,Matic bozskej vykon pogba se zvednul po "skoro" cerveny od te doby dostal facana a hraje jak ma,lukaku se skoro nedostava do hry a rashforda bych chytnul v kabine za pusu a razne mu vysvetlil at se vrati obema nohama na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Doobre to je. Do tohto zápasu by sa skôr hodil taký Carrick, Fella či Martial, ale čo už. Ako jediný problém vidím to nezvládanie, netrpezlivosť, takýchto zápasov proti hlbokému bloku bude ešte veľa a isto treba trošku pozmeniť ten prístup k nim.

Jones-Baillz sa mi páčia veľmi

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska po poločase místo Rashe Martial....

Reagovat
Miguel19

Lukaku nejmíň doteků s míčem ze všech hráčů na hřišti. Dobře zvolený kapitán

Reagovat
Miguel19

A úspěšnost přihrávek ani ne 30 % taky dobrá.

Reagovat
mikelinos

Morata > Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Stejně tam něco šoupne.

Reagovat
Miguel19

To by měl.

Reagovat
Busby babes

hlidaj ho dobre a my navic ani moc nezkouseli centrovat do vapna..

Reagovat
leroy

Tomuto tímu na titul, alebo LM chyba zatial hĺbka. Základná zostava ma vysokú kvalitu, ale v prípade zranenia bude problem. Nie je náhrada za Lukakua (kým Ibra mimo, ak bude fit zaujímavé kto bude sediet, typologicky prilis podobný) Krídlo - Martialova forma otázna, Lingard tam nema co robit. Stred - ak odpadnú Pogba, Matíc zas bez náhrady. Plus nedoriešený ľavý bek.

Este jedno leto bude treba pre vyváženosť.

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze Herrera, Carrick, Martial nebo Lindelof a Smalling je na lavicce ok. Fella ma sve uplatneni z lavicky taky slusny. a pak na kraj obrany Darmian a Shaw. Nevypada to uplne spatne ani z tohodle uhlu pohledu.

Reagovat
kiwwi

vsak to je leroy, pre neho je Herrera priemerak a podobnych pikosiek ma niekolko

Reagovat
leroy

Stopérov som nespomínal. Carrick Matica nenahradí ani spolovice, Herrera nenahradí Matica, Pogbu, Mkhit. ani spolovice. Fella takisto - ale vďaka typologii ma na rozdiel od spomínaných co priniesť do zápasu. Martial je otázny, zatial to nie je špičkový hráč.

Darmian je polovičný Blind a Shawa na lavičke nevidím.

Reagovat
Swarley

a já si už druhý kolo říkám, že nechávat Herreru na střídačce je vražda

Reagovat
leroy

Nie, len nema kvalitu ako Matíc a Pogba. To si nepochopil ten dovod preco sedí?

Reagovat
Swarley

ale zase má větší kvalitu, než třeba dnešní Mata...Pogba by se mohl vytáhnout na AM, Herrera s Maticem střed, Mkh a Rashford kraje...

a to je jen takový náznak toho, jaká kvalita právě na střídačce ještě je a že těch kombinací je přesně naopak spousta...

Reagovat
leroy

Ano, Mata nehra ktovieco. Preto Mou chcel, spravne, este špičkové krídlo. Tym pádom rash, mkh, posila. Herrera na AM nema kvalitu. nevie potiahnuť, urobit kľučku, slabšia orientácia v stiesnených priestoroch.

Reagovat
Swarley

ty máš zase asi slabšiu orientáciu v psaných priestoroch

Reagovat
leroy

Ked uz, tak uz si mohol napísať v myšlienkových.. ale asi tam mas na to malo priestoru.

Reagovat
Busby babes

a kdo ma lavicce plnohodnotne nahrady?

Reagovat
Miguel19

My

Reagovat
Busby babes

vy mate tolik hracu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

Ouka, tak aspoň nie polovičné.

Reagovat
kiwwi

sa prosim ta aspon pozri na supisku ostatnych timov (a nie len tych v PL) ked uz chces riesit taku debatu

Reagovat
Whitemedia

My tam máme Kylea Scotta

Reagovat
smazaný uživatel

čože ? v strede niesu náhrady ?

Reagovat
leroy

Nie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
leroy

Preco nehra ten geniálny Herrera, Ferko?

Reagovat
smazaný uživatel

A co Herrera?

Reagovat
Alberto Aquilani

Som si hovoril, že Menčák to určite urve nejakou štandardkou. Tú nefutbalovosť kompenzujú tou ohromnou fyzickou silou.

Reagovat
Swarley

což se právě třeba loni vůbec nestávalo...tuhle sezónu bude klíčové, jestli to něčím takovým budeme schopni pravidelněji urvat...snad ano..

Reagovat
alcantara

Strasny futbal. Najviac ma irituje Pogba.

Reagovat
kiwwi

vies o tom, ze sa na to nemusis divat?

Reagovat
alcantara

Vies o tom ze mozem?

Reagovat
kiwwi

nemusis ≠ nemozes

Reagovat
alcantara

Ja viem, kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som si spraviť kakao(som na ňom závislý odkedy nefajčím:), ale už od 1 minúty sa bolo na čo pozerať, tak som si ho spravil až 20minúte.

Keď som raz náhodou zapol španielsku ligu, tak som zaspal

Reagovat
alcantara

Akoze opticky stale nieco deje, ma to rychlost, ale tie jednoduche straty lopty, technicke nedostatky, odkopy doprdele... Stara dobra PL, nic sa zatial nezmenilo

Reagovat
Alberto Aquilani

Swansea hrá moc dobre, tí ma hodne bavia... aj z Menčáku je čo pochváliť, napríklad Baillyho.

Reagovat
alcantara

Su celkom dobre organizovany. A potom na konci brania pri rohu ako pripravka.

Reagovat
Counter

Clement s nimi udělal vážně kus práce, před jeho nástupem byli defenzivně k smíchu.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo je pre tímy z 2. polovice tabuľky celkom charakteristické... navyše tá sila Menčáku vzduchom je celkom jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vazne ako je mozne ze dali za toho Pogbu tych 100m ? on je suverenne najslabsi hrac na ihrisku a to nieje neobvykle

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom čo povieš na Hendersona?

Sorry ako...

Reagovat
smazaný uživatel

je rec o hendersonovi ? stoji azda 100mega ? podla komentarov nie som jediny kto si vsimol ze je uplne slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je snáď najhorší stredopoliar v anglicku a ty tu kritizuješ pogbu ktorý je 100x kvalitnejší a je jedno že stál 100 mega, keď teraz toľko stojí už každý priemerák

Trochu sebareflexie nám nezaškodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu

Reagovat
Alberto Aquilani

teraz sem nabehne svorka fanúšikov United a vysvetlia ti, že dal brvno, po ktorom padol gól. Inak pozerať sa naňho na štítovom záložníkovi v tíme, ktorý moc nefunguje proti tímu, ktorý je organizovaný je ako pozerať sa na medveďa na korčuliach. Pogba je vlastne také jedno 80 kilové a 100 miliónové čierne nemehlo, ktoré keď nie je v dobre našlapanom stroji, kde si môže robiť všetky tie svoje fintičky, prešlapovačky, kokotinky, chodiť do 16ky na centre bez toho, aby chýbal vzadu, je vlastne totálne zbytočný.

Reagovat
smazaný uživatel

fuha

Reagovat
bbbauch

Tady mas klicenku, ahoj

Reagovat
Busby babes

takze Pogba je ted stitovej zaloznik...

Reagovat
Alberto Aquilani

pivota pred obranou spolu s Maticom, ja neviem, hovor si tomu ako chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Není, on tam běhá náhodně jak splašenej, hraje všechno, ale nic pořádně.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pogba je nějakěj divnej

Reagovat
Mastný Chobot

on len nie je tak dobrý futbalista, ako ťa fanúšikovia MU a jeho cena presvedčujú, že je. Inak je to fajn futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne on je tak dobrý, ale jen když má náladu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Na https://www.fourfourtwo.com/ už nejsou zápasové statistiky?

Reagovat
Counter

bohužel ne no, rozhodli se StatsZone dále nepodporovat: https://www.fourfourtwo.com/features/where-has-stats-zone-gone

Víc se k tomu můžeš dočíst od autora celé appky: https://twitter.com/tiki_taka_co/status/895546944529018881

Reagovat
Miguel19

Hmm škoda. Tam byly zajímavé věci

Reagovat
Counter

Pořád je šance, že se toho ujme někdo jiný, ale zatím nic.

Reagovat
Whitemedia

Tak ale už tam pošlete nějaký normální centr

Reagovat
Busby babes

jsem volal po centrech a zapomnel, ze neumime nacentrovat.

Reagovat
Grahf

nech stiahne toho rashforda už

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole mi zkurvěj celou fantu účkaři

Reagovat
Taiger

Kdo všechno dal Lukaka cpt?

Reagovat
Busby babes

vsichni.

Reagovat
Taiger

Gabbi

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal minule Kanea a ted Lukaka, takže očekávám Kane hattrick

Reagovat
diastan

toto kolo bude mít hattrick jen Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nemáte hráča z Liverpoolu na domáci zápas proti CP, tak proste neviete hrať fantu a nič iné si ani nezaslúžite...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kdo nedal měl jsem to nechat Firminovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino doma vs Paláce ktorý dostali náklad od nováčika doma vs Manchester na Swansea. Hmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Martial pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jones je skvelý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tak bude hrát furt

Reagovat
Grahf

vobec netuším, čo hrajeme v druhom polčase, jak keby sme nechceli dať dalšie goly, len si to pinkame v strede

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlho vas trenuje Mourinho?

Reagovat
Tolstobik

Prestali hrat....

Reagovat
niflheim

No jako pěkné držení Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo ako David vs Goliáš

Reagovat
Busby babes

Mata a Henrikh dolu, Herrera a Martial in. Ale jak to znam, tak prijde Big Fella.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Mal si pravdu s Fellom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Big Fella by na 100% dal ten druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel si to trefil

Reagovat
Counter

Hah, Salah na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz začína čas na paniku. RIP fanta

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo dává přednost Salahovi před Maném, tak prostě neumí hrát Fantu a nic jiného si nezaslouží...

Reagovat
Taiger

Jestli máš v týmu Alexise/KdB, tak je to i vzhledem k ceně logický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam KdB, Alliho i Maneho.

Reagovat
Counter

Ale trpíš pak v sestavě na jiných místech a týmy jako Counter Attack si tě v H2H vodí v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti 90 bodům to je těžký no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to, alebo mu neostalo zvyšných 0.5 miliona

Reagovat
Counter

Salah byl o půl mega levnější... Nejlepší volba z LFC je samozřejmě Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorého mám tiež A som zatiaľ 8. v EF lige

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A Mane hraje. Jeste ze jsem ho v tom zakladu nechal..

Reagovat
smazaný uživatel

som si presne myslel keď tu niekto dával, že Studge bude v základe

Reagovat
vrabejka

Preview 2.kola Liverpool FC - Crystal Palace

The Reds čeká první domácí zápas v nové sezoně 2017/18.

Zaátek se moc nepovedl. Proti Watfordu jsme po špatném výkonu uhráli jen remízu 3-3. V 4.předkole LM jjsme sice v Německu Hoffenhem porazili 2-1 ale stále tam byly velké rezervy.

Potřebné posily jsou v nedohlednu takže začátek sezony pro nás moc pozitivní není. Na Anfieldu nás čeká nás neoblíbený soupeř Crystal Palace. Bude to těžký zápas. Navíc budou chybět i Arnold s Manem.

Doufám, že Klopp vybere tentokrát správnou sestavu a budeme hrát daleko líp.

Zajímavosti:

- LFC doma neporazilo Crystal Palace už 4 roky

- -Simon Mignolet vychytal proti Hoffenheimu už 7 penaltu v dresu LFC

- CP může být prvním mužstvem od Arsenalu z roku 1935, který nad LFC vyhraje 4x po sobě na jeho hřišti v nejvyšší anglické soutěži.

- Liverpool vždy vyhrál svůj první domácí zápas v posledních 4 sezónách.

- Reds minulý víkend obdrželi stejný počet branek jako za předchozích 7 zápasů.

- Od příchodu Jürgena Kloppa obdrželo LFC 27 branek ze standardních situací. Jen Palace a Watford jsou na tom od té doby hůře (oba 28).

- Orli prohráli 5 z jejich 6 posledních zápasů v PL. Při každé z proher se nezmohli ani na gól.

- Jürgen Klopp se s de Boerem naposledy střetl v soutěžním zápase v sezóně 2012/2013 vrámci skupinové fáze CHL.

- Benteke vstřeli v posledních 3 zápasech PL na Anfieldu 5 branek. Když ale hrál za domácí vstřelil tam za celou sezónu jen 3 góly.

- V posledních 10 vzájemných střetnutích padly průměrně necelé 4 branky.

- Liverpool nedokázal proti CP udržet čisté konto v posledních 13 zápasech. Naposledy se mu to povedlo v FA Cupu v roce 2003.

- Roberto Firmino nasbíral nejvíce branek i nejvíce asistencí v PL od sezóny 2015/2016 než jakýkoliv jiný hráč Reds.

- Salah se stal teprve 12. hráčem, který skóroval při svém debutu za Reds. Jen Nigelu Cloughovi, Milanu Barošovi a Danielu Sturridgovi se to povedlo v prvních 2 zápasech PL.

- Pokud CP prohrají, stane se de Boer druhým nizozemským manažerem, který prohraje první dva duely v PL. Martin Jol prohrál 3.

Hráč ke sledování: Marko Grujič - Tento talentovaný Srb by měl poprvé hrát základ v lize. V přípravě hrál výborně. Snad na to naváže a řekne si dnes o dlouhodobé místo v základu.

Zranění: Clyne, Coutinho(fake injury), Lallana,

Pravděpodobná sestava:

Mignolet, Gomez, Lovren, Matip, Moreno, Can, Grujič, Wijnaldum, Firmino, Salah, Sturridge.

Tip. 2-1 goly: Salah, Grujič

Zápas začíná v 16.00, živě ho vysíla Digi Sport 1.

Slovo na závěr: Očekávám těžký zápas. Pokud chceme vyhrát musíme hrát daleko líp než proti Watfordu. Věřím, že Grujič dokáže Kloppovi, že má na základ.

GO REDS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nespamuj ty tie tvoje hovna ty kretén

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Taiger

To platí i pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nespamujem nejaké trápne "preview" ktoré aj tak nikto nečíta a musí cez to len zbytočne dlho scrollovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesprávaj sa jak hovado.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Salah benched

Reagovat
blade115

C'mon Swans, máte na ně...

Reagovat
smazaný uživatel

Big Fella prijebe nejaký gólil

Reagovat
Busby babes

A Jonny Evans neni v sestave WBA.

Reagovat
Counter

Nebyl ani v prvním kole, zranění. Pulis na tiskovce: "He'll have a late fitness test today. It's his hamstring."

Reagovat
avicii

fuu bez Lovrena ale zo stredom Hendo Milner zrejme ale setrime hracov na LM, Salah Can a zrejme aj ten Lovren ....kazdopadne bude fajn ked pride hrac ako Salah do rozbehnuteho zapasu...

Reagovat
Ligter

Matić super bojovnost

Reagovat
Swarley

Matic je zvíře, to nakonec bude nejlepší posila

Reagovat
Whitemedia

U něj je otázka, jak dlouho mu to vydrží..

Reagovat
nani92

3 sezony

Reagovat
Teoretik

Lukaku dnes vypadá jak po flámu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuuu

Reagovat
Ligter

LUKAKUUUUUUU

Reagovat
Swarley

Lukááááákůůůůů

Reagovat
Busby babes

Romelu!!!

Reagovat
Busby babes

54792397234 - pocet hracu Fanty co prave slavi.

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Counter

ROMELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
blade115

Hádej, kdo mu asistoval...

Reagovat
blade115

Nah, zapomeň na to...

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf

vybavené

Reagovat
Teoretik

já to čekal sakra

Reagovat
blade115

Ten k tomu taky přijde jak slepý k houslím... Ale aspoň že jsem mu to céčko dal.

Reagovat
Ligter

a Pogbaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaaaa

Reagovat
Swarley

Pogbičkáááááááááá

Reagovat
Counter

pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Tak jsem to trefil

Reagovat
CR7RONALDO

Fanta!

Reagovat
Busby babes

Pogbaaaaaaaaaa!!

Reagovat
Grahf

pogbiiič. Som rád, že dávame goly v posledných minutach

Reagovat
Busby babes

Tak jsem Henrikha daval dolu a on zas 2 acka. Minule taky 2 acka..

Reagovat
bbbauch

Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

založil aj ukončil akciu, tak sa mi to páči

Reagovat
nani92

Pogbargain

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku a Pogba to jsou hráči. Hrajou hovno a pak to tam sypou Miky dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Martiaaaaaaaal

Reagovat
Ligter

ty vole

Reagovat
Swarley

Martiáááálek

Reagovat
Swarley

prej 35 mega od Spurs vole

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

25 zkouseli. to bych bral jako urazku.

Reagovat
Swarley

ok, pak bych poslal 41 mega za Harryho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Proste anrhony musí byt v základe

Reagovat
kiwwi

preco? vsak mu to takto ide super

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či sa mu to takto bude páčiť

Reagovat
Tolstobik

Tvl , Swansea ten druhy gol uplne zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

čo si jak

Reagovat
Busby babes

Martial!!!!!!!!!!!! Neprodejnej.

Reagovat
bbbauch

Nadhera

Reagovat
aither

pls

Reagovat
Ligter

to už je trochu kruté

Reagovat
Counter

WHU jak přes kopírák

Reagovat
smazaný uživatel

mourek :

Reagovat
Alberto Aquilani

WOW, paráda, GODPOGBA dal famózny gól, hodte mu tam Zlatú loptu... za stavu 2:0 položenej Swansea, to nedokáže len tak niekto

Reagovat
EXoRcIsT

Naco to pozeras ked len picujes tam si zapni seriu A a bud ticho

Reagovat
Alberto Aquilani

kochám sa krásou PL

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
bbbauch

Uz sem budou lezt i trotlove ze serie a

Reagovat
Teoretik

Bože Swansea s takovou zas budete hrát do posledních kol o sestup. A to jsem vás chtěl za to zlepšení v druhé půli už pochválit, ale tohle bránění bez snahy získat balón a jen couvání do brány

Reagovat
Grahf

to sú brejky podľa mojho gusta

Reagovat
nani92

dúfam, že aj tuto sezonu budu tak oblubene obrázky so štatistikami Pogbiča

Reagovat
smazaný uživatel

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Pogba v troch góloch

Reagovat
Swarley

na ožralýho medvěda na bruslích dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Proste klasickí EF experti

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

A Pogba ktorý nie je až taký dobrý ako hovoríme po dvoch zápasoch 1+2

Reagovat
Busby babes

moje zaloha v draftu: Pogba, Henrikh, Mata a Martial.

Reagovat
Swarley

a já si říkal, že jsem to přehnal..DDG, Tony, Pogba, Lukaku, Rashford..

Reagovat
Taiger

Ještě, že tě nemám v lize.

Reagovat
Counter

Mata jen tři body s odřenýma ušima, máš co zlepšovat

Reagovat
Busby babes

ja? snad Juan!! Snad aspon napise peknej blog, kde se mi za svuj vykon omluvi.

Reagovat
Busby babes

mam tam teda jeste KDB.

Reagovat
blade115

Reagovat
Cobra

To je v prdeli.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ve fantě Lukaku, Miki a Bailly, ve draftu Pogba. Easy work

Reagovat
CR7RONALDO

Za Martial som fakt rád, je to asi môj najobľúbenejší hráč v momentálnom tíme United Len aby už hrával v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome back Anthony. Příště základ

Reagovat
Rozum

Až jim z toho spadlo Fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ale nevidím koľko nahral Pogba a Mkh a Bailly bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co mě sere, že mám ve fantě Herreru

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Nezná někdo stránku s bonusama ohledně hráčů ve fantě?

Reagovat
tomasinho

Ta záloha je vyloženě trapas, Hendo s Milnerem spolu, noční můra fakt. Can musí mít zranění nebo ho šetří na LM skrze jeho kratší přípravu. I tak to je hrůza, kdo by řekl, že mu bude chybět Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

"kdo by řekl, že mu bude chybět Lallana" - po minulej sezóne? Ja.

Reagovat
Busby babes

United already have 15% of last year's PL goal total.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

Reagovat
Rozum

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

ty vole

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Lukaku delivers for the 1636431 (37.9%) who handed him the GW2 armband.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden gól nič moc, od Firmina toho čakám proti CP doma viac.

Reagovat
mithro

nadhera.

Reagovat
Darren Fletcher

skvelých niggas máme, zatiaľ dali všetkých 8 gólov

Reagovat
kiwwi

wau to som si ani tak nespojil

Reagovat
kiwwi

btw vsetci strelci su francuzsky hovoriaci

Reagovat
Swarley

ten chant 20 times mi bude chybět

Reagovat
mithro

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

to se ti bude libit tenhle koment:

Not getting ahead of myself or anything but at this rate we're gonna score 152 goals in the PL this season & not concede any.

Reagovat
Swarley

Henry prorok

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

fakt odchádzaš?

Reagovat
Counter

Sázka na výhru MU s čistým kontem easy peasy. Ale teda dalších 4:0 jsem nečekal, Swans v závěru katastrofálně odpadli.

Reagovat
mithro

tak ono to muselo stat hrozne vela sil, branili spickovo.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
vrabejka

Jsem rád, že Klopp vyměnil obranu Robertson bude skvělý. Ta záloha ale bude průser. Co kurva musí Grujic udělat aby hrál základ?!! Snad bude výhra.

Reagovat
tomasinho

Nesmí být těžkopádný a mít línou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

A ja myslel ,ze je to tym z afriky ten united fuj .Tomu nejde fandit.Anglie je po francii dalsi country na odpis .

Reagovat
kiwwi

njn, uz ti ostane len to cesko a slovensko, ale tu su zase cigosi...budes to mat tazke najst si miesto na zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Radeji cesko ,madarsko atd ,nez byt vitac plevele .Ziji v USA a vim o cem mluvim vivat Trump slunicko

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vidim ,ze jsi cobol tak cigose jste do cech poslali vy a ostudu v UK taky delate

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik za něj nabízeli ti farmáři z Tottenhamu ?

Reagovat
bbbauch

Vsadil jsem si na Liverpool, takze by se scousers meli zacit bat

Reagovat
Swarley

Chadli nehrává proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy v přípravě měl konflikt s Pulisem nebo co. Asi to ještě nemají vyřešený.

Reagovat
Swarley

hm, to jsem úplně nějak nepostřehl

Reagovat
nani92

Pulis to asi vyriešené má

Reagovat
Hokaido

Protože do středy přestoupí do Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel dnes gól, come on

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Coutinho?

Reagovat
Hai

Mame shitnera podle kloppa nova posila za coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy se zády

Reagovat
cristiano.K.

stream?

Reagovat
mithro
Reagovat
mithro

a hned zmrzol

Reagovat
Usty

Mahrez jako za starejch časů

Reagovat
Usty

Mahrez jako za starejch časů

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino na krídle...

Reagovat
monty25

To nemá Crystal Palace světlý dresy?

Reagovat
Gunner14

Kdyby aspon někdo měl jinou barvu trenek než maj dresy

Reagovat
smazaný uživatel

GABBIIIIII

Reagovat
Counter

#fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho jak v draftu, tak v klasicky, takže trojnásobná radost.

Reagovat
Counter

Já taky

Reagovat
Taiger

#cpt

Reagovat
Swarley

mám Chicharita..

ale zase Redmonda

Reagovat
Usty

Gabi + Redmond

Beat me bitch.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Gabi + Tadič + Cedric, snad něco předvedou

Reagovat
Taiger

Úplně stejně

Reagovat
Taiger

Vlastně místo Tadiče mám Redmonda, takže ještě líp.

Reagovat
Swarley

Tadič už mohl být dvakrát venku

nejdřív šlapák na koule Chicharitovi a pak dostal loket, že se chvilku sbíral

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

blbost, to vlastně nebyl on s tím loktem...ale ten šlapák byl prasárna..

Reagovat
mithro

Reagovat
Taiger

V h2h tě porazím hráčem tvýho oblíbenýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo vlastně, tys mu dal pásku..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

krásnej balon od Redmonda a Gabbiadini na klid

Reagovat
Taiger

GABBIIIIIIIIIIIIIII LETS GO

Reagovat
Taiger

GABBIIIIIIIIIIIIIII LETS GO

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson taký presný center ako Downing...

Reagovat
smazaný uživatel

No Hennessey velice kvalitně teda ale a vůbec nejlíp teda Matip

Reagovat
Swarley

ty vole tak Tadic teď docela na redku

Reagovat
fajdax

Ta obrana Liverpoolu vypadá na papíře sotva na střed tabulky, vždyť to je hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

keby len obrana, ale aj záloha

Reagovat
blaugrana

No poď Benteke. Jebni im zo tri a venuj ich vladkovi.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Milner na LCM a Firmino na krídle, to sú náhrady za Coutsa. Vlastníci, ďakujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamés zajebal už 3 kľúčové prihrávky.

Reagovat
cubazi

hra strašne, ale snaži sa hrať dopredu, nie ako Hendo on je čisty posunovač uplne zbytočný hrač pre nas momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polčase snáď záloha - Can (DM), Gini (LCM), Jamés (RCM)... Alebo ja nevjem uš.

Reagovat
blaugrana

V zálohe poolu jednoznačne chýba kreátor alá Gomes, či Ivan Rakitič.

Reagovat
oli9

Proč nehraje Salah ?

Reagovat
Taiger

Jak fungujou ty bonusy? Jak může mít Bailly 3? Pogba 1+1 i Miky 0+2 podle mě důležitější.

Reagovat
Counter

Má bonus za čisté konto + gól obránce je bodovaný víc než góly záložníků. A k tomu nějaké drobné za clearances, tackles, vítězný gól apod. Ale nemusí tam ještě být započtených celých 90 minut.

Reagovat
Taiger

Podle všeho je na třech no, ale i tak, vítěznej gól v u tohodle stavu je podle mě nesmysl. Každopádně, snad se to změní.

Reagovat
Counter

Mají na to přímo jasný systém bodování, najdeš to tady:

https://fantasy.premierleague.com/a/help

(Rules - Scoring - How is the BPS score calculated?)

Reagovat
Taiger

O tom jsem nevěděl, solid. Díky.

Reagovat
Swarley

a tak je venku Arnautovic, klasik

Reagovat
Swarley

kkt

Reagovat
Taiger

LOL, Arnautovič

Reagovat
Taiger

No a poď Gabbi, hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

To je výmaz... a Noble měl bejt taky venku.

Reagovat
SpecialOne

Arnautovič, od prostě něco takovéhopředvést 3krát do sezóny musí

Reagovat
cubazi

Mane , načo zatial siahol to posral

Reagovat
Counter

Bilič jako první odvolaný manažer je prostě jasný

Reagovat
SpecialOne

DeBoer může být zdatný konkurent

Reagovat
Counter

Řekl bych, že jemu jakožto novému kouči dají aspoň půl roku.

Reagovat
SpecialOne

Bilič se tam drží dlouho, navíc na první pohled slušně posílili,za mě Boer

Reagovat
fenixLFC

ked chcu vypadnut tak kludne

Reagovat
Swarley

heh, Fonte dobrá brzda

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je zpátky Lanzini

Reagovat
Orlandiiik
Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

já jsem to dopletl, on je ten, co dostal před tím loktem do xichtu...tak mu přeplo a takhle to vrátil no...

Reagovat
havrys99

blázen zůstane bláznem

Reagovat
Counter

ukázkový nezvladajko no.

Reagovat
Miguel19

Snodgrasse pustí pryč a přivedou tohohle kripla.

Reagovat
db18

Jo, takže Arnautović už se sklidnil a není takový labil...

https://pbs.twimg.com/profile_images/2571927616/mmb9qajq9swpi8xxy76a_400x400.jpeg

Reagovat
nani92

prísna

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som už zabudol akí sú to nehorázni tragédi ked som dal Firminovi pásku

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko si nahral bodov v prvom kole, big boss?

Reagovat
Taiger

63

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Do háje, proč nekopal GABBI sakra?!

Reagovat
Swarley

protože to umí Tadic kopat s přehledem placírkou doprostřed po zemi? za to bych mu dal pokutu

Reagovat
SpecialOne

Chtějí zvýšit Tadičovu cenu, když to je první volba při odchodu Coutinha

Reagovat
Counter

Dušanko

#fanta

Reagovat
Swarley

se pak na tu penaltu podívej, to mohlo jít do mínusu

Reagovat
Counter

To mi ani neříkej, prvně jeho vlastní zákrok na oranžovou a pak ušmudlaná penalta...

Reagovat
Swarley

no co, to ti může být jedno, body jsou body

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
havrys99

Arnautovič, tajný eso ve fantě

Reagovat
Swarley

Chichariiiitooooo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Taiger

Clean Sheet gone

Reagovat
havrys99

Tadič + Chicharito vs. Arnautovič ve fantě

Reagovat
bbbauch

Chicarito gol za 3,8

Reagovat
Taiger

Ogbonna je naprosto špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě je naprosto tragický Fonte a nejen dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Ogbonna se da aspon "omluvit" tim, ze musel naskocit na posledni chvili misto Reida.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Forster pri tom golu delal ffs.

Reagovat
nani92

šetriť Maného aj Salaha je dosť odvážne od Kloppa

Reagovat
monty25

Mané hraje.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ten paradox

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
monty25

Zatím bída, Baník - Teplice bude snad i lepší fotbal. Ale doufám, že to tam Liverpool nějak dotlačí, když už v tom mám prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze je brzo, ale Lemina teda zatim nezanechava moc dobry dojem. Kazdou druhou prihravku posila na kopacky hracu West Hamu.

Reagovat
blaugrana

pool je ako Barca, banda priemerákov + väzeň Coutinho...Brca to isté + Messi, Luis, Bus a Pique...takže Cou, samotuj to tááám!

Reagovat
Usty

Burnley - WBA, poločas 0:0

Střely na branku: 0:0

Reagovat
Counter

Fanklub defenzivního fotbalu approves

Reagovat
smazaný uživatel

WBA > Chelsea

Reagovat
havrys99

Burnley musí hlavně porážet průměráky, viz minulý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je môj obľúbený tím keď podávam na remízy na polčas

Reagovat
Counter

Btw. dneska sázkovky úplně nepochopitelně nasadily vysoký kurz na Ipswich proti Brentfordu. Ipswich tři výhry ze tří zápasů, Brentford akorát bod za remízu s Bristolem, Ipswich navíc doma a stejně kurz 2,8. Po padesáti minutách vedou v suchém triku 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

minulú sezónu sa mi v Champe celkom darilo, ale nesledoval som futbal, len podľa štatistík a niekedy, keď som si hľadal favoritov tak ma tiež vystrašil podobný kurz, lebo som mal pocit, že bookmaker vie niečo čo ja nie

Reagovat
blade115

Arnautovič ve fantě i draftu ... Fuck me

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

Reagovat
havrys99

taky

Reagovat
bbbauch

Nejvic v prdeli je, ze v draftu neni wildcard

Reagovat
nani92

netreba, ked môžeš urobiť lubovolný počet zmien bez akejkolvek straty

Reagovat
bbbauch

Ten system transferu jsem jeste nezkoumal, ale protoze mam dost hracu mimo, budu muset

Reagovat
nani92

ja tiež, ale skôr som musel meniť hráčov mimo základu vo svojich mužstvách ako Walcott napríklad..3 zmeny v pohode spravené

Reagovat
bbbauch

uz jsem tam 3 taky poslal

Reagovat
C-M@ster

Můžeš trejdovat koho chceš, ale jen volný hráče a tím, že uvolníš ty svoje, tak umožníš, že si je pak může vzít někdo jinej...

Mně třeba v útoku zatím duo Origi a Iheanacho moc bodů nepřineslo, ale Iheanacha nemůžu uvolnit, kdyby se mu v budoucnu uzdravil palec a začal hrát.

Reagovat
Taiger

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň něco...

ja refrešujem fantu a nič...

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/022/747/download.jpg

Reagovat
Hai

Henderson je pica

Reagovat
Side

Reagovat
Swarley

ožralej dřevák bez bruslí

Reagovat
mithro

ale biely

Reagovat
kiwwi

*wooder

Reagovat
smazaný uživatel

druha zadrbana standartka zo super pozicie

Reagovat
Infernoqt

Ten Benteke je dřevák

Reagovat
Swarley

hm, ta ruka se dala pískat, WHU měl mít pentličku

Reagovat
mithro

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Can, Salah a Solanke hore, prosíííím ...

Reagovat
Raylan

Loftus-Cheek výborně, ale Benteke..

Reagovat
Error

Hrac nepripraveny na Chelsea paradne.

Reagovat
Jackmaker1989

Coutinho je zranený? Alebo v opačnom prípade to fakt znamená prestup?

Reagovat
blaugrana

Vlado pidal, ze nikam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe pekne drbe s tým Coutinhom a Vladom....

Reagovat
blaugrana

Tomu ver. Touto zalezitostou som posadnuty a chcem ten prestup hlavne preto, aby sa z toho pojebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
vladis271

ale nič nebude ty troska.

Reagovat
blaugrana

A pozri kto tu je, ahoj valdko.

Reagovat
Kluivert9

Většina v tom vidí přestup, fanoušci Liverpoolu že ho bolí záda...

Reagovat
Switchback

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Andrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen, ešte tam daj aj Cana

Reagovat
Taiger

Gabbiiiiiiiiii, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA, HENDO DOLE A CAN HORE, lebo ma už bolia oči

Reagovat
cubazi

Ak takto Jurgen planuje hrať celu sezonu tak skončime prinajlepšom desiaty.

Reagovat
cubazi

Hendovy vysoke lopty na Maneho a Salaha ma už irituju a nemam chuť to dalej pozerať

Reagovat
Swarley

na tyhle zápasy by se hodil třeba někdo jako Benteke, ale nevím, byl by nucenej pracovat mimo systééém a to by jako asi nebylo úplně ono

Reagovat
blaugrana

A Coutinho sa bude smiat z tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nemocný

Reagovat
Busby babes

Salah.

Reagovat
cubazi

To bol teda trapas

Reagovat
kiwwi

Panebože taky gól

Reagovat
cubazi

Mane pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke-Mané

Reagovat
mithro

taky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne sa nezatiahnuť a pokúsiť sa pridať ďalší gól.

Reagovat
Busby babes

obrana CP.

Reagovat
Taiger

Migueli? Maného za KdB?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blaugrana

To co tam ten fetak z CP robil.

Reagovat
Cobra

Fantááááá, konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Solankeho assist :D

Reagovat
smazaný uživatel

mal som si v tej fante priplatit 0,5 za Maneho

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Chichariiiiiitoooo

Reagovat
Swarley

dpč ale takhle z jedinčky uklidit tak těžkou dorážku, to je prostě blázen

Reagovat
Gunner14

Palace jak ve školce.

Reagovat
kiwwi

Chichaaaaa

Reagovat
Taiger

WTF

Reagovat
Whitemedia

Však proč ne kurva, rovnou jim ten míč naservíruj před brankáře...

Reagovat
Kixi Syhimour

Oohh konečně

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň Phillips

Reagovat
monty25

Mané Jsem říkal, že hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Matip hrá zatiaľ bravúrny zápas.

Reagovat
Taiger

Saints zaberte ale.

Reagovat
Taiger

Saints zaberte ale.

Reagovat
Gunner14

Čech, Mustafi, Monreal, Kolašinac; Bellerín, Ramsey, Xhaka, Oxlade-Chamberlain; Özil, Welbeck; Lacazette

Reagovat
Busby babes

bez Holdinga jo?

Reagovat
Counter

Je to demence. Když už ne Holding, tak měl hrát Merte. Nechápu, proč máme dva levé beky na stoperu, aby na levém beku hrál pravonohý záložník...

Reagovat
Busby babes

me to teda sere kvuli fante, inak mejte na stoperu treba Girouda.

Reagovat
pepinho2

Ta pozice levého wingbacka je tím pravonohým Oxem úplně zabita, i sám Ox..a naopak Kolasinac zabitý na stoperu, Wenger má asi nějaký postižení

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Wenger chce za kazdou cenu do sestavy nacpat Bellerina. Kazdy normalni by dal napravo Oxe a nalevo Kolasinace. Bellerin mezi nahradniky. Snad uz k tomu dojde, az se vrati i Koscielny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Holding, Mustafi, Monreal - LB Kola a Ox místo Welbze by bylo asi nejlepší. Ale snad Welbz dá zase nějaku svojí asistenci.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/CaptainJules_/status/898927959536488448

Fekir dneska gól z půlky svou slabší nohou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
havrys99

taková trajektorie

Reagovat
Swarley

ale ta se nesla

Reagovat
Ligter

Reagovat
Taiger

Our team once more: Cech, Bellerin, Mustafi, Monreal, Kolasinac, Oxlade-Chamberlain, Xhaka, Ramsey, Welbeck, Ozil, Lacazette

Reagovat
smazaný uživatel

Nebál by som sa v LM postaviť zálohu takto: Can, Milner (jedného z dvojice Hendo-Milner Klopp dá hrať určite, ináč by som najradšej ani jeho v zálohe nevidel), Ejaria.

Reagovat
nani92

Čo znamená Ejaria?

Reagovat
smazaný uživatel

Meno takého sympatického mladého hráča.

Reagovat
nani92

Aha, tak on na taký zápas ešte nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ma super pohyb, ale každú príležitosť pokazí

Reagovat
Counter

Jenom tak 9 z 10.

Reagovat
Busby babes

Robson Kanu: prisel, dal gol, dostal redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Chicha triple captain

Reagovat
Swarley

slušná finta

Reagovat
Miguel19

Kanu

Reagovat
smazaný uživatel

To sú zas nervy dpč.

Reagovat
smazaný uživatel

Butland- Pieters,Shawcross,Cameron,Zouma,-Fletcher,Allen,Shaqiri,Choupo-Moting,Diouf, Jesé ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma na RB? Snáď Cameron.

Reagovat
smazaný uživatel

nehľadaj v tom formáciu

Reagovat
Counter

Stoke hraje na tři vzadu, Pieters s Dioufem jsou WB.

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf WB .

Reagovat
havrys99

Diouf je na lajně

Reagovat
smazaný uživatel

Can ktovie prečo si nezahrá(l)...

Reagovat
Swarley

objednali s Coutinhem na stejný den stěhováky?

Reagovat
blaugrana

Ide do Juve. Poučil sa a nepodpíše žiadny pojebaný šesťročný otrokársky kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe ti dobreeee

Reagovat
blaugrana

Pool už podpíše max tak Jakubka.

Reagovat
smazaný uživatel

pokračuj...

Reagovat
blaugrana

Ak si myslíte, že to vaše zaobchádzanie s Coutinhom nebude mať následky, tak ste blázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ale nejaký kreatívny záložník z Dunajskej Stredy vám na 6 rokov podpíše.

Reagovat
masina_LFC

cry me a river

Reagovat
blaugrana

Aj zaspieva.

Reagovat
Erdovec

to teda bude mít jeden velký následek, budeme mít Coutinha a lepší výsledky

Reagovat
blaugrana

Ak aj bude hrať, tak bude znechutený a určite nebude predvádzať svoj plný potenciál.

Reagovat
Erdovec

tak to pak hrát nebude

Reagovat
blaugrana

Pomarodí, odpočne, začutá na MS a potom hor sa na nové dobrodružstvo v Barce.

Reagovat
Erdovec

v roce 2022?

Reagovat
blaugrana

Sám neveríš tomu, že by ho pool držal do konca zmluvy.

Reagovat
Erdovec

já myslím, že bychom ho možná už pustili, kdybyste nepřicházeli s těma směšnýma a urážlivýma 80m

Reagovat
blaugrana

120 jednorázovo by bolo adekvátnych.

Reagovat
Erdovec

130 by bylo lepší, ale myslím, že i na 120 najednou by vedení možná slyšelo, ale nabízet splátky, když každý ví, že jsem dostali 220 za Neymara je fakt trapas

Reagovat
blaugrana

S tým súhlasím. Každopádne je vraj na spadnutie Seri a to bude zrejme znamenat konniec pre Coutsa a budúci rok pôjde do PSG.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, si toho panikeho pekne posúvate s vladom

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Counter

3,75 na Watford... Silva jede, Howe teče.

Reagovat
smazaný uživatel

Chicha triple captain

Reagovat
Mastný Chobot

lol, Soton

Reagovat
smazaný uživatel

treba ale uznať, že Hendo sa druhý polčas zlepšil.

Reagovat
cubazi

/2

Reagovat
kiwwi

Mourinho priekopník v striedaní obrancu za útočníka pri braneni výsledku... Klopp odkukal

Reagovat
smazaný uživatel

aby toho nebolo málo tak odkukal od Conteho troch stopérov na ihrisku

Reagovat
Mastný Chobot

ale Ramsey <3

Reagovat
Swarley

hm, tak to Zabaleta posral

Reagovat
Swarley

co s tm má ale Bilic dělat, když Arnautovic je očividně mentál a tak zkušní hráči jako Zabaleta s Fontem vyrobí tak zbytečný penalty...

Reagovat
Counter

Bilič je právě bídák v tom, že jeho týmy absolutně neumí bránit. Fonte je mimo od chvíle, co tam přestoupil - může to být jím samotným, ale oni tam hoří všichni. A Zaba má roky, moc mu už na PL nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

až ma pichne pri srdci keď vidím ako Henderson vracia z prvej loptu Mignoletovi späť

Reagovat
Lacko_Boh

hej?

Reagovat
smazaný uživatel

for suuure

Reagovat
Counter

Saints v suchém triku, ale měli to sakra nechat kopat Tadiče

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mastný Chobot

*Redmonda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

*Bertranda

Reagovat
Mastný Chobot

*Lukakua

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Forstera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bys chtel moc

Reagovat
mithro

Fosu dobre ale Palace zatial slusne trapenie

Reagovat
EXoRcIsT

Palace zatial obe zapasy katastrofa . Hlavne dnes tam nemali ani 3 prihravky po sebe

Reagovat
mithro

zatial najhorsi tim, ktory som videl tuto sezonu, ma co robit Frank.

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff, Austin..

Reagovat
monty25

Zaplaťpánbůh

Reagovat
Busby babes

Ale Timbo slusnej zapas. nebo spis druhej polocas, co jsem videl.

Reagovat
smazaný uživatel

hra dobre. A pozerám, že on ja iba 98

Reagovat
blaugrana

Upotené víťazstvo s CP a to ešte doma. Jednoznačne idú na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

víš co je ještě horší než upoceně vyhrát? prohrát doma

Reagovat
blaugrana

To možno čaká Barcu zajtra.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Erdovec

ne poprvé, ne naposled

Reagovat
blaugrana

V tejto sezóne to bude často.

Reagovat
Kixi Syhimour

To neřekl

Reagovat
Hachim Mastour

A podla grafiky bude Monreal v strede stoperskej dvojice. Aby si jeho a Bellerina nepovodili ako pred troma rokmi.

Reagovat
Hachim Mastour

trojice

Reagovat
havrys99

hoši stream prosím

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
smazaný uživatel

co dela jesé ve stoke? to prohrajem

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

uz to skoro prislo, ale vubec do anglie nepasuje, on ma byt hvezda v nejakem lokalnim spaneskem klubu...

Reagovat
Jerichoo

neviem či bude niekde hviezda, to koleno ho zničilo

Reagovat
havrys99

ručkááááááá

Reagovat
Jerichoo

Jese dnes popravi Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nostradamus

Reagovat
Counter

Parádně hrajeme, jen už by to chtělo něco proměnit.

Reagovat
Fenri

Paradne? Mame zablesky, ale klasicky deravou obranu, kde se vsechno resi individualne, ne systemove... Na to, ze se Stoke nejak nehrne dopredu, uz meli dost sanci a my je ani nedokazeme opticky moc prehravat. A tech sanci jsme zas tolik nemeli, abychom mohli spilat smule v zakonceni.

Reagovat
Counter

Mně to směrem dopředu přijde mimořádně kreativní, jak ze hry, tak ze standardek. Směrem dozadu budeme nejistí vždycky a v tomhle složení obzvláště.

Reagovat
Fenri

Hm, tak ja to spis vnimam jako ty zablesky, neni to vubec ze bychom je nejak drtili, proste tu a tam dame dobrej centr nebo narazecku. A ze jsme nejisti dozadu uz samo o sobe vylucuje, ze hrajeme paradne, ne?

Reagovat
Counter

Já měl na mysli čistě tu ofenzivní stránku, s trapnou obranou počítám automaticky

Reagovat
Fenri

ok

Reagovat
Ligter

to nemůže Stoke dlouho vydržet

Reagovat
pepinho2

Shaqiri

Reagovat
havrys99

už to chce skórovat

Reagovat
Ligter

nějak zestárl ten Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

pirlo pekne tedka

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je defenzívne neskutočný tragéd

Reagovat
Lacko_Boh

Od defenzivy je tam Cech.

Reagovat
C-M@ster

Stoke nehraje zle. Snad je obere o body.

Reagovat
havrys99

Hectoooor

Reagovat
pepinho2

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

S Alexisem a Kosem to bude valec

Reagovat
Taiger

Welbz by mohl zabrat, když to bude jeho poslední zápas v draft týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam jako teď mlel s tím Zoumou

Reagovat
smazaný uživatel

nacho... proc to zakopavas

Reagovat
Gunner14

Borec zadýchanej že zasprintoval 10 metrů a my zakopneme míč

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten balon zakopl, když diouf vstal

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat, mel hrat dal omg. At si vidlace klidne ubuci

Reagovat
Taiger

Koala celkem dost chybuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka a jeho laxní ztráty, to je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka a jeho laxní ztráty, to je na facku

Reagovat
Counter

Giroud v 86. minutě 1:0

Reagovat
mr.Silver

jistotka

Reagovat
masly008

to už se jako bude pískat i naznačení?takže vlastně neexistuje simulace,protože tam je vždycky pohyb do hráče ne? mariner

Reagovat
havrys99

ještě že tak, Stoke by šlo do brejku ale ty Oxovo loby přes obranu jeden vyjde ve druhý půli

Reagovat
Gunner14

Co ted jako pískal ty vole?

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že sme nepremenili aspoň jednu z tých dobrých šancí, Stoke je jalové. Lacazette je dobrý na lopte, Ramsey a Ox tiež dobré výkony. Čo si ale Wengele sľubuje od Bellerína na LWB ostáva asi každému na svete okrem neho záhadou.

Reagovat
mr.Silver

Nahodou dnes tam hraje celkem dobre

Reagovat
Mastný Chobot

hej, dnes je to asi maximum, čo tam môže ponúknuť, stále to je ale podpriemer - Gibbsova konštanta. Čo si teda od toho sľubuje Wengele?

Reagovat
mr.Silver

no taky nechapu proc nehraje na stoperu Holding nebo Per, ale co nadelas no

Reagovat
mr.Silver

Ozil spatny, hrozne to zpomaluje, jinak celkem hezky na to, ze obrane sefuje zmatkar Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

merte-belle

iwobi-ozil

olivier-welbzinho

pls

Reagovat
Higi

Ty balóny za obranu co hrajem, to je někdy taková škoda, milion nepřesnejch míčů, náběhy skvělý, máme na to i hráče, ale tolik zkažených nahrávek za obranu to je prostě na facku, bejt tam Alexis a na středu Fabregas tak vedem 4-0. Totální neschopnost někdy fakt od nás tam poslat přesnej míč, škoda no, co se dá dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck jak solidne zacal, tak se uplne vytratil. ''Klicovy'' Xhaka dneska bidny

Reagovat
Hachim Mastour

Xhakov najhorsi vykon za Arsenal.A tie rohy by mal kopat Ozil.Jemu to nevadi, ze ich nezahrava?

Reagovat
masly008

nehraje je každý z jedné strany?

Reagovat
Counter

Zdá se, že Xhaka je hraje z obou.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka má kopu horších výkonov za Arsenal ako dnes

Reagovat
Hachim Mastour

Vtedy bol mimo defenzivne.Teraz aj to plus pokazene vsetky druhy prihravok.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ale stále neurobil penaltu alebo sa nevykartoval. Dokonca ani čo sa týka debilných/zbytočných faulov, tak tam má tuším len jeden, čo je jeho podpriemer.

Reagovat
Fabregas@ole

věčně hraje kosočtverec

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud se Wenger boji stavet BFG a radsi nasadi Kolasinace na stopera, tak at koupi poradneho stopera. Uplne zbytecne snizuje potencial toho muzstva dpc

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam prosel ten jese... to je proste neuveritelne, jak ho nechali, byli tam dva na jednoho, on bezel sprint pres cele hriste s micem bez podpory a presto skoro vytvori golovku. belle a xhaka

Reagovat
mr.Silver

Ty goly v zapase Lyon - Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

malcolm > neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Jese slušný úvod v PL, ale veľmi nemá s kým ťahať ofenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: to je ta pinkmanova holka v tech defenders??

Reagovat
Fenri

Jo

Reagovat
Counter

Omg

Reagovat
Miguel19

Jese

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you xhaka

Reagovat
mithro

Paradne

Reagovat
Whitemedia

Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka krasna ztrata, pak jeste propadne

Reagovat
fantomas

Xhaka jak nám tenhle hráč má diktovat hru, to fakt ví asi jen Wenger.

Reagovat
Lacko_Boh

asi si mysli to co Dominik, ze nabere svaly a bude fajn. Neviem no :/

Reagovat
fantomas

Svaly na mozku jen tak nenabere, se obávám.

Reagovat
nani92

ked namiesto cvičenia čítaš motivačné knihy ako cvičiť, tak áno

Reagovat
Ligter

ty spíš mozek atrufují

Reagovat
Ligter

atrofují, kurva

Reagovat
nani92

vidíš, mal by si viac čítať

Reagovat
Ligter

očividně

Reagovat
Mastný Chobot

v prvom rade si asi myslí to, čo vy skoro všetci tu a to, že je to pre nás platný hráč

Reagovat
Lacko_Boh

vies co, ja ani nie, malo ktoreho hraca som zatracoval pred jeho druhou sezonou.Tym som chcel povedat ze som rad ze mam pravdu a ze sme prehrali.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto ma to tu ráno presviedčal, že je Xhaka špička v lige? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dal ses na PL?

Reagovat
Alberto Aquilani

sledujem ju docela pravidelne už roky. Že ju nemám rád a neni mi tam nikto sympatický ešte neznamená, že na ňu nekukám

Reagovat
Svatej

Tak to popravde nechapu ...

Reagovat
Alberto Aquilani

prečo? U mňa platí Roma e basta. To ale neznamená, že na iný futbal nekukám. Anglickú ligu po talianskej sledujem najviac. Nefandím tam nikomu, nechápem ten BOOM okolo tej ligy a možno práve preto na ňu dosť často kukám. Pre mňa je to napríklad funny liga, sledovať ako hrá Arsík roky to isté a každý rok majú ich fans stále nádej je krásne :-) Rovnako ako Liverpool už zhltol za posledné roky asi triliardu a stále sú hrozní. Teraz ma baví Menčák, podľa mňa sú hrozní, ale neprekvapilo by ma, keby to vyhrali.

Reagovat
Svatej

Rozumim,takhle to chapu. Puvodni prispvek vyznel tak ze ligu rad nemas, nebavi te, hraci jsou tam nesympaticti ale stejne nad tim travis cas

Reagovat
vladino10

tomuto presne rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je spicka co sa tyka schopnosti. To ze to nevie zuzitkovat je chyba jeho ale aj trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bellerin vlevo je moc..

Reagovat
Fenri

Reagovat
EXoRcIsT

Bellerin sa mi zda ze hraje horsie a horsie kazdym zapasom

Reagovat
Lacko_Boh

myslienkami v FCB

Reagovat
nani92

xhaka by mohol byť úplne top rozdielový hráč, keby nerobil tie chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Ten poskakující Monreal

Reagovat
nevros

Hectore pal dopice fakt.

Reagovat
Teoretik

Ti dva černoši v obraně Stoku jsou hrozní průchoďáci.

Reagovat
smazaný uživatel

on to jako promachl?

Reagovat
Mishko

Jesé má na to byť v Premier League za hviezdu, tá liga by mu mala sedieť, kiežby sa mu to podarilo

Reagovat
EXoRcIsT

nie Jese ma byt klucovym hracom pre stredotabulkove Stoke co je na byvaleho hraca RM a hraca PSG dost slabe

Reagovat
Miguel19

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thab

to co se tady rozjelo na Xhaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Proboha Welbeck

Reagovat
nevros

Byt tam Giroud je to 1:3 a neni co resit... nechapu proc tam drzi toho Welbecka a Lacazetteho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu fakt chybaju nejaki zabijaci do šestnastky však za poslednych 10 minut už mohli dať 3 goly keby tam nemali tych babrakov..

Reagovat
nevros

Stacilo tam mit Girouda

Reagovat
Miguel19

Čupo

Reagovat
Counter

WTF WENGERE

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin lcb

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Olino zachraň to!

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud = boh

Welbeck = idiot

Reagovat
nevros

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

utocnik, ktery neumi trefit mic, kdyz zakoncuje aspon ze giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck je fakt hrozný hráč.

Reagovat
kiwwi

*famozny

Reagovat
Lacko_Boh

famhrozny

Reagovat
Teoretik

Na Arsenalu se mi líbí ta kombinace ve středu pole a průnikové přihrávky. Ale to je tak asi jediný, kde soupeře dokážou přehrát. Nechápu, že se na tohle soupeři nepřipravují, když to Kanonýři používaj pořád.

Reagovat
Teoretik

záložní plán teda centry na Girouda

Reagovat
Mastný Chobot

to je neskutočné, čo dokážeme zahodiť / nedotiahnuť do konca

Reagovat
Mastný Chobot

najhoršie je, že v našom prípade to nie je o šťastí, to je o (ne)schopnostiach tých hráčov.

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj čo tam robíme? :D

Reagovat
mr.Silver

Laca wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazete a Welbeck katastrofa, tolko zahodenych šanci..

Reagovat
Ligter

prý offside

Reagovat
smazaný uživatel

ARSE ANAL tragédi

Reagovat
Counter

To nebyl ofsajd (-.-)

Reagovat
Miguel19

Pěkně sudí. Pata v offsidu

Reagovat
Fenri

Ofsajd, fakt? kazdopadne Giroud Uz mohl mit dve paradni asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti nas okradou o penaltu a gol

Reagovat
smazaný uživatel

jaky milimeter, co to tam mele ten dement, ofsajd ani nahodou

Reagovat
lajka30

už ,aby bylo video

Reagovat
Busby babes

ktere by potvrdilo offside?

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

Reagovat
lenckoj

které by potvrdilo penaltu v prvním poločase

Reagovat
Gunner14

Tvl

Reagovat
nani92

GIROUD !!!

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
blaugrana

Kto dal arsenalis na tiketis?

Reagovat
Busby babes

kazdopadne tohle Stoke nemuze 15 minut ubranit...

Reagovat
Ligter

ale to víš, že může; vzpomeň si na naše domácí zápasy z minulé zápasy, kór například proti Burnley

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze Arsenal to vetsinou nejak ukope.

Reagovat
Ligter

no, i teď jsem očekával, že to tam Giroud nějak zatluče

Reagovat
Busby babes

presne

Reagovat
Whitemedia

*Neumím si představit, že by Stoke tohle 15 minut ubránilo.

Reagovat
Ángel di María 22

Malcom oslavoval gol na 3:3 proti Lyonu "strelbou ze samopalu" .. To je kokot.

Reagovat
Taiger

Nezájem.

Reagovat
smazaný uživatel

a komu to tady cpes

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ángel di María 22

Sam tady reagujes na goly na Lyonu o kousek vejs ty kokotko

Reagovat
Taiger

Takže pokud tu někdo reaguje na Lyon a je kokotko, tak ho rozumně napodobíš viď? Ty si hroznej blbeček.

Reagovat
Ángel di María 22

Haha, kdyz reagujete jak uplny dementi Tak zamávejte bodíčkům dneska, krásná 0, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni pod PD

Reagovat
Taiger

PD šašek a komentuje pod PL zápas L1, prostě demence.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, reagoval jsem na fotbal, goly. ty se tady zas snazis rozdmychat nejakou picovinu a nechapu proc tu dolezas, kdyz na tuto sekci a ligu v podsatete jen nadavaas

Reagovat
smazaný uživatel

On je muslim ?

Reagovat
Taiger

Ox je motor.

Reagovat
masly008

jo,ale pak to narve do 1 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

to zrychelni snad nema nikdo takove, jestli se ho zbavi, tak...........

Reagovat
Ligter

ha, tak konečně vidím tu patu taky to teda všechna čest čárovýmu

Reagovat
masly008

Reagovat
Ligter

co je? offside byl, co se tím mění?

Reagovat
masly008

ne,ofside pískl,ale nebyl

Reagovat
Ligter

postfaktická doba, chápu

Reagovat
mithro

tipol si spravne

Reagovat
Busby babes

oni piskaj casto po citu. Lidsky oko neni schopny ty maly rozdily zachytit. Kdyz obrana vybiha a utocnik nabiha, tak lidsky oko nevidi az metrovej offside.

Reagovat
Miguel19

Pěkný záběr teďka. Lacazette měl kus kopačky v offsidu

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

1 cm ofsajd, to je pech

Reagovat
mr.Silver

7 technickych hracu na hristi, se kterymi si obranci Stoke nedokazou poradit, hrejme nakopavane mice do zeme nikoho

Reagovat
blaugrana

Bellerin hra kokot napravo, tak ho dal arsene rozohrat nalavo?

Reagovat
J0EL

Mariner dnes fetoval?

Reagovat
Miguel19

Mustafi rudá.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Mustafi

Reagovat
Fenri

Mustafi wtf

Reagovat
mr.Silver

To je zapas

Reagovat
mithro

tak toto mohlo byt krasne cervene

Reagovat
masly008

Reagovat
mithro

Reagovat
Whitemedia

Mustafi prase

Reagovat
masly008

mariner borec,nepískne jasný faul na oxe,pak si to uvědomí že udělal kokotinu,tak nepískne ještě jasnější faul pro stoku,ten si jede vlastní ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako nezapiskat takyto faul len preto lebo sa zosral ci nahodou nemal piskat faul na chamberlaine dobry chuj

Reagovat
fajdax

Vyhod ho

Reagovat
nani92

Wenger out

Reagovat
mr.Silver

Mustafi neskutecny hnup, jak ten hrac mohl stat 35 mega, to nikdy nepochopim

Reagovat
Pospovič

to jo, realita tak 12 mega

Reagovat
smazaný uživatel

kdy už Arsenal v čele s tim kokotem pochopí, že se zápasy nevyhrávaj na procenta držení míče ???

Reagovat
masly008

tak jim ho mají nechat v jejich 16? vzdyť většinu zápasu jenom odkopávají.

Reagovat
samson192

Reagovat
Gunner14

fanoušek Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stalo se snad jen párkrát za x let co barcu sleduju, že by prohrála zápas, kde měla víc jak 70% držení míče, u Arsenalu je to vidět snad každej měsíc...A dneska dokonce 77% - fakt kvalitka tým ! Zruště tu šaškárnu...přestaňte existovat, jste už trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Tečeme 1:0 a oni si tam přihrávaj 50m od brány

Reagovat
Tommy the Gunner

Walcott absolutně zbytečný hráč v současným Arsenalu

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten ani neviem, ze hra som musel pozret livevysledky ci to nemyslis ironicky a on fakt striedal

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal...absolutně zbytečnej tým v současnym fotbale

Reagovat
Edgewalker

Mustafi

Reagovat
Whitemedia

Mustafi

Reagovat
Taiger

Nikdo tam není v tom středu místo Laci.

Reagovat
Mervin

kurva, všicni na hranici šestnáctky a na malém vápně nikdo...

Reagovat
Tommy the Gunner

To je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Ox

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Fenri

Zaslouzena prohra v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

sbohem invincibles

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mr.Silver

Ramsey a Peta vyborny, zbytek nasrat otresny zapas...

Reagovat
Counter

Jak v minulém kole Wengerovi střídání vyšla, tentokrát to hrozivě nedal. Zbytečně ztracené body a ještě z toho bude blbá atmosféra před příštím kolem na Anfieldu, kde vytečem znova a do repre pauzy už půjdeme rovnou v ultra-panic-mode

Reagovat
Jerichoo

Jerichoo19.08.2017 18:45#

Jese dnes popravi Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Zachvilu smer Wembley. snad bude dobry zapas a vyhrame.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceny lístkov zostali rovnaké, alebo išli trošku dole?

Reagovat
smazaný uživatel

Viac menej rovnake. Len je trochu viac kategorii kvoli vacsej kapacite v porovnani s WHL. Na najvyssie poschodia proti Burnley sa da dostat uz od 25 libier. Zapasy su rozdelene do troch cenovych kategorii podla atraktivity supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, či bude vypredané.

Reagovat
masly008

nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Teď proti Chelsea ne, ale i tak to bude největší návštěva v rámci PL, iirc.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea láme rekordy, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku nadhľadu by ti neuškodilo. Netreba brať hneď všetko vážne a cítiť sa dotknuto, keď sa jedná o tvoj obľúbený klub.

Reagovat
masly008

láme rekordy na citím stadionu,to jste teda borci.

Reagovat
smazaný uživatel

still better than West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Trénovat v Anglii by nebylo špatný. Už kvůli Wengerovi a Arsenalu. Bych těm svým hráčům ještě zaplatil a namotivoval je, aby je rozsekali 5:0 a víc.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka ještě ani nevyjela směr Wembley a už jsou posraní až za ušima

Reagovat
blade115

Courtois - Rüdiger, Luiz, Azpi - Alonso, Kanté, Bakayoko/Christensen, Moses - Boga/Michy, Morata, Willian

Jestli tohle Spuds nedají, tak to bude ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby nebol Michy v základe. Toho chlapca som celú minulú sezónu obhajoval a on mi to takto vracia. Nevďačník jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

ved najlepsi strelec pripravy nie?

Reagovat
smazaný uživatel

To má o niečom svedčiť?

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja ze sa ti tak odvdacil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som ho obhajoval celú sezónu. on zatiaľ dal pár gólov v príprave. V medzihre je to zatiaľ slabota.

Reagovat
Svatej

Vykony ma ale priserny

Reagovat
smazaný uživatel

S Burnley to byla sračka, ale na derby se vždycky všichni nahecují a může se stát cokoliv, tu sestavu můžete pořád poskládat dost slušnou, tak proč ten alibismus?

Jsme mírný favorit a doufám v naši výhru, ale všichni to píšete jen abyste se mohli případně Spurs vysmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Svatej

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
blade115

Snad ještě nikdy jsem do zápasu nešel s tím, že bych neviděl alespoň jediný důvod, proč bychom neměli vyhrát. Tentokrát ho ale vážně nevidím, ten tým je naprosto zdecimovaný, z formy, chybí tři důležití hráči základu, není nikdo na lavičce, musí hrát i mladíci nebo borci, co za sebou mají možná tak půl přípravy, někteří ani to ne, v kabině je cítit trochu frustrace od Conteho i od některých hráčů a už dávno nejsme tým s Lampardem, Terrym, Drogbou nebo Ballackem, který by to prostě urval silově a zkušenostmi. Nechci vyloženě házet flintu do žita, i když to tak působí, ale dnes nám prostě vůbec nevěřím a budu celkem překvapený, jestli z toho aspoň bod vydolujeme.

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase se vrací Moses, ty kraje máte dobré. 3 obstojné stopery, útočná trojka taky ok. Jen ten středu bude problém a ano lavku opravdu nemáte, ale to je chyba vedení kdy nechala opět spoustu nadějných mladíků odejít.

No uvidíme jak to dopadne, snad bude aspoň dobrý fotbal, který u tohoto souboje už bývá zvykem a většinou se jedná o nejlepší zápasy sezony.

Reagovat
blade115

Tak tady je celkem jedno, čí ta chyba je. Prostě ti hráči na lavičce nejsou a to je zvlášť u těchto zápasů potřeba... Kraje jsou v pohodě, stopeři taky, ale útok je nesehraný a pokud nastoupí Boga, tak i celkem nezkušený. Střed bude fakt špatný, přitom to je se slepicema vždy alfa a omega celého zápasu. Uvidíme no, tak či tak se přesto těším, ty zápasy jsou většinou přinejmenším hodně zajímavé, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

však přesně takhle hráli minulou sezónu proti nám United a podali si nás 2:0, nevím, proč bychom to nemohli zopakovat taky. V derby nulová šance není nikdy, a tyhle kecy jsou u fanoušků Chelsea skoro každý velký zápas, bohužel...

Reagovat
blade115

Neee, každý zápas určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna ty třeba ne, ale stačí abychom měli trošku horší formu a hráli proti City, Spurs, United nebo v LM a hned se tu vyrojí několik faonušků s katastrofickými předpověďmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jste prostě Chelsea, která má vždycky víc štěstí než rozumu, už to stačí k obavám.

Reagovat
blade115

Jj, třeba jen loni v lize 30 zápasů čisté štěstí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

I tenhle tým cos tady napsal je lepší než ideální sestava slepic

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

tomu říkám odhodální anglického mistra

Reagovat
fajdax

Neuvěřitelný co tady předvádí

Reagovat
blade115

Hele Swarley, máš kamaráda.

Reagovat
Riviera Kid

Lidi jdou sledovat streamy ve smartTV?

Reagovat
kiwwi

nie...jedine ze mas nejaky android box a das si tam kodi a aj to je roboty jak na kostole a nemas nic zarucene

Reagovat
kiwwi

samozrejme ako pisu nizsie, stylom ze si ten stream rucne najdes na internete v nejakom browseri a tak to spustis, tak to tak pojde, ale to je take riesenie jak pod ma zboku

Reagovat
samson192

Reagovat
Miguel19

Ano jde.

Reagovat
Riviera Kid

A jak?

Reagovat
Miguel19

Já mám normálně v tv internet, kde si naladím stream a ten jede jak v pc..

Reagovat
smazaný uživatel

připoj pc?

Reagovat
Riviera Kid

Mám starý pc. Bez hdmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si redukci HDMI - DVI/VGA.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberts: "We got some money from players moving to other clubs the other day, not just Gylfi Sigurdsson but Paulinho as well."

Sell-on clause na Paulinha, to by me vazne nenapadlo. Levy

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburger SV's Nicolai Müller has been ruled out for seven months after tearing his ACL attempting a goal celebration yesterday.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

oh boy

Reagovat
Ligter

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Miguel19

Dnes bychom měli celý den odříkávat otčenáše. Třeba pak uhrajeme aspoň remíz.

Reagovat
Whitemedia

A jo vlastně, ono se už nehraje na White Hart Lane... tak to máme nějakou šanci, ale nevsadil bych si na nás teda ani korunu

Reagovat
smazaný uživatel

The famous old golden cockerels that sat on top of White Hart Lane have been moved across to Wembley to help inspire the Tottenham Hotspur players.

Reagovat
popltak

Sračka zase.

Reagovat
Pospovič

dost polepená sestava to bude, tak jen 0:2

Reagovat
Teoretik

Psal jsem tu, že profesionální fotbal je vlastně takový legální obchod s bílým masem a ve Financial Times se toho nějak chytli https://www.ft.com/content/86257e1a-7c4c-11e7-ab01-a13271d1ee9c?segmentid=acee4131-99c2-09d3-a635-873e61754ec6

Škoda jen že opomíjí rozdíl mezi normálním zaměstnancem a fotbalistou v tom, že za klasického zaměstnance nemusí firmy platit poplatky za přestup. To by se jim pak asi taky nelíbilo, kdyby jim zaměstanec řekl za 2 měsíce čau, potřebuju novou výzvu...

Reagovat
vrabejka

Snad Spurs zničí Chelsea

Reagovat
valek9610

No je to dost pravděpodobné že Chelsea prohraje ale víme jak to dopada když je něco jasné uvidíme

Reagovat
blade115

Yahoo Sport UK‏ @YahooSportUK

BREAKING: Our colleagues @YahooSportFR are reporting Man City are set to SMASH the world record and bring Lionel Messi to Manchester! #MCFC

They say Manchester City are willing to pay the Argentine star's €300m release clause to reunite him with Pep Guardiola. Oh, my. #MCFC #FCB

Ale byla by to celkem bombička, to bych se docela i těšil na ty reakce zdejších culés, přijít jeden měsíc o Neymara i Messiho...

Reagovat
kiwwi

som cital vcera kdesi, ze ak by do toho City islo, tak az buduci rok, ale je to podla mna aj tak kravina

Reagovat
blade115

To je no. Hlavně Messi by podle mě stejně z Barcelony neodešel, tak je to asi jedno.

Reagovat
Miguel19

Třeba jo. Teďka je největší šance. To co se v Barce děje je k smíchu

Reagovat
vrabejka

Messi spíš nemá moc důvodů proč zůstat. Vyhrál všechno v Barce takže nemá takovou motivaci. Tým je na něm naprosto závislý. Vedení kvalitně neposílilo kádr. Průměrný trenér. Ale už je mu přes 30 do PL se mu asi chtít už nebude.

Reagovat
Hokaido

Já vidím minimálně jeden důvod, a to dost velkej. Pokud v Barce zůstane až do konce kariéry, tak se kromě nejlepšího fotbalisty historie stane i jedním z největších klubistů a legendou, která bude uctívaná prostě úplně každým. Přestupem do City by svojí kariéru lehce dehonestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo naopak potvrdit svoji dominanci, vždy tady budou hlupáci co si myslí že Messi nemůže hrát v rainy day in Stoke apod.

V barce vyhrál všechno je lepší zkusit více věcí, otázka je jestli se mu chce stěhovat atd

Reagovat
Hokaido

No jo, tak pokud někdo pochybuje, že by v PL nebyl úplná hvězda potom, co si každoročně maže na chleba top kluby PL, tak je nesoudnej blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by bol hviezdou v PL, a rozhodne si každoročne nemaže na chleba top kluby PL. Zachádzaš do extrémov.

Reagovat
Hokaido

16/17 2 zápasy proti Man City - 4+1

15/16 2 zápasy proti Arsenalu - 3+0

14/15 2 zápasy proti Man City - 0+1

13/14 2 zápasy proti Man City - 2+0

Ale chápu tě, „maže na chleba“ je asi přestřelený, nicméně jsou to skvělý statistiky.

Reagovat
spider_8

Hoď tam statistiku proti Chelsea Proti Arsenalu nebo City si to v LM maže každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City a Arsenal patří v LM pravidelně mezi komedianty. Neříkám, že by se neměl prosadit, ale dělat si na to názor podle těchto dvou týmů je hloupé.

Reagovat
Mindas

No jo, semicko v LM je mene nez zakladni skupina u Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Maže si akorát Man City a Arsenal v poslední době.

Reagovat
Hokaido

A Man City a Arsenal v posledních letech ukázkově odráží top kluby PL v LM. Skoro všechny jsou bohužel pro smích, včetně vás.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Manik...

to by byla celkem sranda... To by mi bylo Barcelony fakt líto

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kravina, on vi, ze na PL nema.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

akoze, ak Barcelona nevyhra ziadnu trofej tuto sezonu tak verim, ze to nebude nerealne

Reagovat
Infernoqt

Jsem pro. Rád bych viděl hráče jako Messi v Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička Newcastlu bez jediného obrancu, Clark na kraji, De Jong druhý zápas na tribúne. Trochu zvláštne ťahy od Beniteza.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu

Reagovat
smazaný uživatel

čo to je za rozhodca

Reagovat
Free_player

Gayle

Reagovat
smazaný uživatel

Domáci vynikajúci prechod do útoku, akurát to nevedia dotiahnuť do gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda a ten gayle tu asi nebude taky strelec

Reagovat
Free_player

tak ono 2. liga je přece jen trochu rozdíl ... nechápu jak od něj tolik lidí mohlo čekat, že to bude zas tak sypat

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja osobne som to nejak necakal, nikdy sa mi on nepozdaval a predsa vydra v chmapionship tiez dokazal nastrielat 20+ golov

Reagovat
smazaný uživatel

+ sa tam hra este 46zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

on to tam stihol za 2,1K minut ale

Reagovat
vladis271

Anfield HQ‏Verified account @AnfieldHQ 23m23 minutes ago

BREAKING: Barcelona have informed Liverpool that they have until Sunday evening to change their mind on Coutinho or it will be withdrawn.

Anfield HQ‏Verified account @AnfieldHQ 23m23 minutes ago

Replying to @AnfieldHQ

The Catalan club has managed to do something which has served as a source of amusement for Liverpool’s power brokers. (Paul Joyce)

Anfield HQ‏Verified account @AnfieldHQ 22m22 minutes ago

Replying to @AnfieldHQ

A bid Liverpool have twice told Barcelona not to make is rebuffed and their rivals’ next move is to threaten to take it away. (Paul Joyce)

toto proste ne, oni musia fakt žiť v inom svete, alebo nechápu finačnú situáciu PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nech ho kupia alebo sa na neho vyseru ci to bude trvat az do konca prestuapku?

Reagovat
Lacko_Boh

Barca je to schopna natahovat aj 4 roky. Neskutocne nesympaticke spravanie.

Reagovat
Busby babes

pokud je to pravda, tak Barcu ridi slusni kaspari. Jako chapu, ze se jim nechce platit vic, ale tak reknu: ok, vic nedame, sorry jako.

Reagovat
R.Meireles

Neskuteční komedianti

Reagovat
blade115

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Mooy

Reagovat
smazaný uživatel

kráááááása

Reagovat
Busby babes

Kdyz hrali Champs, tak tu Lexik otravoval porad. Ted hrajou PL a neukaze se...

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Miguel19

Mooy Dobrý transfer ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

neverí, že udržia Mooya vôbec cez zimu, ak bude pokračovať v týchto výkonoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Newcastle?

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

Super atmosféra

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Wanyama, Dembele, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
Cobra

a docela se těším na Soníka.

Reagovat
Hokaido

Jaký je to rozestavení?

Reagovat
Cobra

3-4-2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier už zdravej? Pecka!

Reagovat
Hokaido

https://pbs.twimg.com/media/DHrZPgYXgAAgKfG.jpg:large

Vítězná, přece se nebudeme bát Slepic. 1:2 (Kane-Morata, Willian)

Reagovat
Error

Tak to je krasny beton

Reagovat
Svatej

Wtf, trenuje nas Conte nebo jeste jose ?

Reagovat
Busby babes

Zoze ted kadymu dava 4ku.

Reagovat
Svatej

Jose naklada. Tenhle rok ten titul urve Arsene precizni defenzivou, jinak tahle vesmirna haluz skoncit nemuze. Jen nevim co by se v takovym pripade mohlo zajimavyho prihodit Tottenhamu.

Reagovat
Baronne

Sestup

Reagovat
Whitemedia

Boga si minule odehrál pár minut a konec jo? škoda, že není na lavičce místo Musondy..

Reagovat
Raylan

Musonda je lepší než Boga

Reagovat
Whitemedia

Musonda se svými 30 kily v PL nemá co dělat..

Reagovat
icka

Nemeni nic na tom, ze je 3x lepsi s o hodne vetsim potencialem.

Reagovat
Whitemedia

Jo, tak on už je dokonce 3x lepší

Reagovat
icka

Vis jak jsem to myslel

Reagovat
Svatej

Zas tak strasne na tom v pirovnani snjinejma prckama neni, ikdyz je desive vyhublej..

Reagovat
Whitemedia

Nejde o výšku, ale o tu váhu.. vím, že už se to v PL tolik neřeže, ale on prostě nebude mít šanci..

Reagovat
Raylan

To bylo moderní tak před 10ti lety psát všude, že PL je jen pro 90-ti kilový hovada :D, plus Musonda na sobě hodně zapracoval a trochu přibral. A opravdu musíš vidět, že je lepší než Boga...

Reagovat
Whitemedia

Očividně s tím, že je lepší než Boga nesouhlasím, jinak bych asi nereagoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moses RW?

Reagovat
Hokaido

Nejspíš. Vypadá to na klasický 4-4-2

http://lineupbuilder.com/?sk=f95p

Reagovat
Svatej

Ani nevim co je horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

BAKABAKBAKBAKBAKBAKA

Reagovat
smazaný uživatel

Proč beton? Akorát je na wingerovi místo Bogy Moses.

Reagovat
Cobra

Osm defenzivně laděných hráčů ti nepřijde jako beton? Jako hrát tak nemusíte, ale na papíře to tak prostě vypadá.

Reagovat
Mimalu

Boga hrál křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

máte tam 8 vyloženě defenzivních hráčů ne?

Reagovat
Arbiter

7

Reagovat
kiwwi

tak Spurs ich majú len o jedného menej

Reagovat
Arbiter

pokud Moses nebude na křídle, pak té sestavě tak nějak nerozumím

Reagovat
Busby babes

ta lavicka.

Reagovat
Miguel19

Matt Law‏

Hear Chelsea are 3-5-1-1 with David Luiz likely to play in midfield and Willian just behind Morata.

Reagovat
Hokaido

Hm super, to budeme kreativní jak dítě po mozkový obrně.

Reagovat
Mimalu

spíš bude problém to, že tam kromě Williana reálně není nikdo, kdo by dokázal podržet balón, případně obejít někoho 1 na 1. Nepředpokládám že by jsem měli nějaké zásadní držení míče a museli něco vymýšlet, spíš čekám co nejpřímočařejší hru dopředu a doufání v náhodu/zázrak/genialitu Williana/Moraty...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pre Spurs úplne ľahko čitateľné. Stačí si dať pozor na williana a náš útok bude nulový.

Reagovat
spider_8

Náš útok byl nulový i loni na WHL a to jsme tam měli Hazarda, Costu a Pedra. Snad tentokrát bude fungovat aspoň defenzíva.

Reagovat
spider_8

Bude záležet jak moc ofenzivně budou hrát křídelní beci. Pokud budou hrát hodně nahoře, tak můžeme mít vepředu 4-5 hráčů, ale jestli se zatáhnou, tak to bude beton no.

Reagovat
smazaný uživatel

thefuck Conte je fakt talian

Reagovat
Arbiter

Proč? Dává to smysl, David v záloze umí odehrát dobrý zápas. Ta kreativita asi bude pokulhávat, jenže tam toho prostě nejde moc víc vymyslet. Holt se spoléhá na to, že Willian s Moratou něco vymyslí.

Reagovat
Whitemedia

Tak jako on moc jiných možností neměl.. se podívej na tu naši lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

však Michy s Moratom a Willianom hrali v príprave spolu, teraz nemôžu? Druhá vec je, že takto aj tak budete zrejme hrať celú sezónu, len miesto Christensena tam bude Hazard, až sa dá dokopy.

Reagovat
Mimalu

hráli spolu a nefungovalo to

Reagovat
smazaný uživatel

inak aká je šanca, že naskočí Pedro(fanta)?

Reagovat
Mimalu

řekl bych že docela velká, když už ho na tu lavku vzali, tak už by to snad už nemělo být zdraví ohrožující.

Reagovat
Whitemedia

Raději takhle, než abych musel sledovat, jak Morata hraje na křídle a Michy útočníka..

Reagovat
liquicitizen

hral a bola to katastrofa

Reagovat
spider_8

V současný situaci podle mě super řešení. Bod by pro nás byl super, navíc to (snad) můžeme oživit Pedrem z lavičky, kdybychom potřebovali dát gól. Nic lepšího se teď nedá vymyslet. Conte

Reagovat
liquicitizen

možno na krídlách Willy a Alonso a Azpi pôjde na lwb

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie

Reagovat
liquicitizen

ale pravdepodobnejší je ten Mojžiš na krídle ... už aby bol Eden ready

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat k autobusu

Reagovat
Svatej

Jsem rad, ze zapas neuvidim. Dneska to bude zabavny jen v pripade, ze dostaneme sedmicku, protoze od nas se nedaji cekat vic jak 3 nahravky po sobe.

Hlavne ze jsme se placali po zadech, ze jsme se zbavili Mourinha, kterej stavel Azpiho na kridlo. Ciste utocnej hrac s prinosem dopredu je tam Morata. Jeden zranenej hrac, jeden vykartovanej a my tam postavime sestavu obrancu. Jsem pekne zklamanej

Reagovat
Deywid

E

Reagovat
TopinB

Tak koho jiného tam chceš dát? Dát tam 6 mladíků do základu? Proti Spurs v PL? Jako já doufám, že jsme se PL ještě nevzdali, takže není důvod nesnažit se uhrát co nejvíc bodů.

A faktem zůstává, že ta naše lavka je prostě slabá, z té nikdo do základu nepatří snad.

Reagovat
blaugrana

Coutinho to Barca almost done. sport.sk

Reagovat
Hokaido

Chelsea nedá gol za @2,90 Kdyby to byl jakýkoliv jiný tým, tak to nahulím.

Reagovat
pedro-pedro

Dík za nápad. to se musí zkusit

Reagovat
Hokaido

Nemáš zač.

Reagovat
Gazdo

Borci da sa pozerat niekde stream aj cez telefon?

Reagovat
Arbiter

dá...

Reagovat
Hokaido

https://soccerstreams.net/streams/3644/england-tottenham-hotspur_vs_england-chelsea

U většiny máš Mobile Comaptible (znak mezi zeleným HD a červeným vikřičníkem) a maká to většinou dobře.

Reagovat
icka

Urcite, cekni reddit soccer streams, pokazde tam je neco na phone.

Reagovat
Gazdo

Diki moc

Reagovat
Whitemedia

Trochu se bojím, že jsme to s tím Bakayokem uspěchali a nedopadne to dobře..

Reagovat
fenixLFC

Uspechali...prestupom

Reagovat
Whitemedia

Já ho nechtěl no, ale nakonec díky práci našeho vedení jsem za jeho příchod fakt rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Hudd tento rok si ani neviem vybrat 3 timy, kt. by som chcel vidiet padnut

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som nad tým rozmýšľal BH, Burnley a niekto

Reagovat
smazaný uživatel

presne aj ja mam tuto dvojicu

Reagovat
Thelvin

Newcastle, Brighton a CP

Reagovat
TopinB

Brighton, Crystal Palace, a Burnley by mi nějak nevadilo kdyby padlo

Reagovat
EXoRcIsT

CP WBA a Swansea

Reagovat
kiwwi

Chelsea, Liverpool, Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba pak už dáte TOP 4.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Kane ideálne hattrick, alebo 2 góly, alebo aspoň gól

Reagovat
Busby babes

Kane v srpnu nestrili, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nestřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nevím, co jako děláte s tím betonem. Vždyť minulou sezonu by akorát místo Bakayoka byl Matič a místo Mosese Hazard. Pravda, že Azpi na RWB je defenzivnější jak Moses, ale já bych to zas tak úplně jinak, než hrajeme normálně, neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako popravdě je tohle snad naše nejsilnější sestava, co může být. Už chybí jenom Hazard. A Willian s Pedrem jsou tak nastejno. A Azpi na RWB je taky uplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chybí Bale

Reagovat
spider_8

Tak oni budou spíš 3 středový záložníci a Moses klasicky na RWB ne? To celkem beton je, ale mě to v téhle situaci vůbec nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde jako normální 3-4-3, ale tak uvidíme za 10 minut.

Reagovat
Miguel19

Bakayoko conserving his energy during the warm-up. Conte's plan is surely to play him for around 60 mins #thfc #cfc

Reagovat
spider_8

To je fakt hrůza tohle

Reagovat
Miguel19

Podle mě jde fakt tak trošku na sílu. Snad to vydrží. Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale - ať už je ta repre pauza

Reagovat
spider_8

Já se na ní těším už od prvního poločasu s Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, jaký je tohle zdroj, že vidí Contemu do hlavy.

Reagovat
Miguel19

Liam Twomey

Reagovat
Mimalu

tak snad vydrží, ale jestli si někdo nezaslouží dneska jakékoliv hodnocení výkonu, tak je to on. Ta kombinace začátku tréninku v tomto týdnu (?nebo kdy to bylo), absence soutěžního zápasu několik měsíců, debut proti snad nejnepříjemnějšímu týmu v PL, to fakt nechceš

Reagovat
blade115
Reagovat
TopinB

Reagovat
pepinho2

Azpi, ne?

Reagovat
liquicitizen

to je nejaký preklep nie? bude mať azpi pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plastics fans

Reagovat
Hokaido

Stream pls? Reddit mi zase nejde...

Reagovat
mikelinos

bca486a05ba2e2626e65fdc74ffeaedfd163059d

acestream

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá prosím někdo HD stream? Reddit spadnul

Reagovat
liquicitizen

tak podľa sky 3-5-1-1 s Luizom v strede

Reagovat
Miguel19

Luiz v záloze. Conte mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdem si pro výhru!

Reagovat
Mimalu

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi a Morata vo fante mna jebne

Reagovat
Miguel19

Morata kurva

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Morataaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkna atmoška

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mohlo z toho betonu být 1:0

Reagovat
Busby babes

ne mohlo, melo.

Reagovat
Whitemedia

Morata tvle..

Reagovat
Busby babes

Tohle se asi dava...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ale Willi s Moratou tam dneska něco hodí, cítím to v kostech

Reagovat
Kluivert9

Fernando Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Morata môže Lukakovi jedine nosiť vodu a leštiť kopačky

Reagovat
Trapper

Reagovat
Busby babes

zas neprehanej.

Reagovat
Raylan
Reagovat
Swarley

slušnej hod od Curtoáá

Reagovat
Mimalu

toto nebylo ze škatulky nejjistějších

Reagovat
Busby babes

golmani teda jedou velkou show.

Reagovat
Busby babes

btw. Wembley je vedle letiste? Tam startujou jumba, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tpč Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

John Obi Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To je vtipálek, ten Luiz...

Reagovat
TopinB

Piča, Luiz takový satelit

Reagovat
Ligter

další balon na letiště

Reagovat
FUnk

prvni hrac ktery vykopnul balon ze stadionu

Reagovat
J0EL

Ten Bakayoko bude ale pekny traged

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ vyzerá tragicky, ale je to prvý zápas po zranení, prvý zápas v novom tíme, prvý zápas v novej lige, hneď proti kandidátovi na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

tragicky teda určitě nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá. Respektíve dovtedy vypadal.

Reagovat
icka

tam se starej o Xhaku radeji

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Hokaido

Tohle by teda měla být taky červená...

Reagovat
jk

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol

Reagovat
Hokaido

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Goool

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
blade115

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
TopinB

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
aither

Ouuuuuuu

Reagovat
Trapper

Alonso je krááááááááááááááááááááál

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

On má fakt boží levačku.

Reagovat
havrys99

ooooooooooooooooooooo

Reagovat
Busby babes

wow.

Reagovat
Ligter

ty pičo, tak to bylo hodně jinde

Reagovat
Whitemedia

Alonso klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vždycky říkám "no tak už je čas, aby to netrefil" ...

Reagovat
smazaný uživatel

JAK TO TEN BOREC DĚLÁ

Reagovat
Tommy the Gunner

Alonso

Reagovat
liquicitizen

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Žerte zrní, slepičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

vymysleny faul ale trafil to paradne

Reagovat
hitZor

Vymyšlený?

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
off-olda

Reagovat
icka

Reagovat
discarda

faul jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

jasny

Reagovat
smazaný uživatel

ten faul byl naprosto na jasnou žlutou, co to tu blábolíš? Dal mu šlapáku zezadu na nohu

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Hokaido

Měla být rudá, ty vymyšlenej faule.

Reagovat
JIMMY-PO

no jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Už při odpískání faulu sem si říkal, že to půjde kopat Alonso a dá gól

Reagovat
mithro

krasnsy gol

Reagovat
Free_player

tak ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

píče to je střeleeeeec

Reagovat
Switchback

Murderer

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zas otras proti lepsiemu timu

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso pěkně, ale vysvětlete mi, kde jsou karty? Během jedný minuty dá Wanyama ramenem do obličeje naprosto umyslne Mosesovi a o minutu pozdejc slapak Alliho zezadu na nohu Luize. KDe jsou kurva žlutý karty??????

Reagovat
Trapper

šlapák?

Reagovat
smazaný uživatel

A co jinýho? Podrážkou zezadu na lýtko mu dal, ne?

Reagovat
JIMMY-PO

netrafil ho vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

šlapak zezadu

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

No teď jí měl mít i Bakayoko za loket :)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, tam se taky nabizela uplne jasne. Jako jsme v Anglii, ale tohle přece nejsou zákroky co vyplynou ze hry, tohle se musí trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ich nasiel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
hona.kub

on tohle prostě umí, to je přesně ta pozice pro Alonsa :)

Reagovat
blaugrana

Je zatiahnuta strecha, ked to tam tak duni pri bubnovani?

Reagovat
mithro

Zlatan Ibrahimovic will sign a new #mufc contract this week #mulive [andy mitten]

ale snad nepojde hned do zakladu

Reagovat
Swarley

jako nechtěl bych být stoper, když by měl proti nastoupit Lukaku s Ibrou...

pod něma ještě Pogba, Matic, Fella, Bailly...

Reagovat
blade115

A pak přijde Messi a všem proběhne slalomem mezi nohama a dá po zemi k tyči.

Reagovat
Swarley

jestli je volnej, kupujeme

Reagovat
blade115

Vy nemáte za zády pomalu ani vlastní majitele, natož celý stát...

Reagovat
Swarley

ale příjmy máme jako celý stát

Reagovat
blade115

Njn, San Marinu taky říkají stát...

Reagovat
Swarley

sprááávně

Reagovat
blade115

Jste skoro tak dobří jako banda klempířů z Itálie.

Reagovat
Swarley

cokoliv lepší, než zloději z Ruska

Reagovat
Usty

jsi nízký

Reagovat
Swarley

ale umím opravit střechu

Reagovat
blade115

Třeba dělníci z Anglie, co si všechna ta sponzorství od nigérijských výrobců plechovek poctivě vydřeli !

Reagovat
blaugrana

Skoda, ze nejde do AC.

Reagovat
Kixi Syhimour

what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je dnes velmi špatný.

Reagovat
TopinB

Kane si držel míč dost na Jágra

Reagovat
icka

Simulant Kane

Reagovat
Miguel19

Kane

Reagovat
blade115

Žlutou za simulování, blbečkovi...

Reagovat
off-olda

Kane jako Phelps v nejlepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane herečka

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Je to docela nerváček.

Reagovat
Free_player

strašná držka

Reagovat
smazaný uživatel

zlta karta za kazdeho!

Reagovat
off-olda

Eriksen Slušný signál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát už začínají nezvládat ve 30. minutě... snad nám kokoti zase někoho ke konci nezrakví

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
Tolstobik

Harry je ale skvely hrac

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Dier je fakt kokot jak oči.

Reagovat
hona.kub

dive jednozmačně

Reagovat
J0EL

Dier mohol byt von uz ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
blade115

Hm, za tohle Cahill dostal červenou.

Reagovat
Mimalu

tak za podobný šel Cahill minule ven a dement se ještě hádá

Reagovat
JIMMY-PO

toto bol faul mozno aj na červenu

Reagovat
Miguel19

Dier rudá.

Reagovat
Miguel19

To je fakt neskutečnej dobytek.

Reagovat
hona.kub

jednoznačně rudá

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement ten Dier...

Reagovat
off-olda

Zkurvený prase Dier.

Reagovat
Whitemedia

Tak dneska si jde pro červenou Rudiger?

Reagovat
Free_player

dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
Whitemedia

Dier je prostě piča.. v každém zápase něco..

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Willian... To je hrozné, jak ten pas zazdil

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Raylan

Tottenham je strašná parta žebráku, nezvládají :D

Reagovat
Swarley

za každýho jednu žlutou a ven

Reagovat
icka

zidi uz prasi

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty rozhodčí se fakt nedá dívat! V který galaxii tohle není redka?

Reagovat
hitZor

A v kontrastu ten "faul" co teď odpískal Moratovi, který se soupeře ani nedotkl

Reagovat
havrys99

vypadá to na dobrou řezničinu, jako tehdy když Lišky vyhráli titul

Reagovat
jk

Eric

Reagovat
Baronne

Reagovat
jk

Cantona

Reagovat
PP

je vypatlanec.. I když toto za rudou fakt ne.

Reagovat
samson192

Cahill šiel za toto ven

Reagovat
diastan

Kompas ne 1

Reagovat
Greny

Jasna ruda a kdyby tak zluta za Luize druha za Mosese

Reagovat
PP

já že se bavíte o tom skoku do Bakayoka.. To z té 30.minuty mohl.

Reagovat
spider_8

Ale ty vole, tohle bylo mnohem horší než ten Cahilův zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně červená

Reagovat
LAM

Jasná redka

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo ten Dierův zákror?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky , teda to nebylo pěkné

Reagovat
fenixLFC

Dobry vymastenec

Reagovat
icemike

Koukám, že co rozhodčí, to metr

Reagovat
Busby babes

Dier uz mel byt velku.

Reagovat
smazaný uživatel

V mých očích Dierův zákrok v pořádku, tohle byl v 90. a 80. letech minulého století v anglické lize denní chleba.

Reagovat
jk

Reagovat
blade115

Tak ještě že hrajeme v 80. letech a ne o 30 let později.

Reagovat
Busby babes

pred 150 lety se obchodovalo s otrokama a taky to hodne lidem prislo v poradku. Doba se zmenila.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Změnila k horšímu.

Reagovat
Busby babes

ani ne. dneska je fotbal podstatne rychlejsi, takze kdyby nechali posuzovani stejne, tak uz jsme mozna par amputaci primo na hristi videli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlejší, no to je argument. Uvědomuješ si, že stejně jako jsou rychlejší útočníci, tak jsou i rychlejší obránci? Všechno je přímá úměry, nic by se výrazně nezměnilo. Teda změnilo, PL by konečně zase nebyla tak homo, jako nyní je. Nyní je PL taková trochu drsnější LaLiga.

Reagovat
Busby babes

ano, je to argument a to dost zasadni. Ja mluvil o celkove hre. Tudiz ano, utocnici i obranci jsou rcyhlejsi. Takze kdyz se srazi je to ve vetsich rychlostech a tudiz ta zraneni jsou vetsi.

Kdyz narazis do zdi na kole, budes potlucenej. zkus to same v aute a v 200 km/h rychlosti. Poznas rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou přirozené ztráty, zlepšila se zdravotní péče, oni budou zase běhat jako rybičky.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Luiz je kokot taky

Reagovat
Trapper

Luiz

Reagovat
Tolstobik

Dle metru fanousku Chelsea Luiz taky ruda...

Reagovat
spider_8

Tak určitě, mohl Eriksenovi rozmazat rtěnku...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle žlutá pro Luize???? Jdi do píči, ty jsi fakt uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

no, měla být

Reagovat
smazaný uživatel

jj z opakovačky už to vypadalo jinak, tohle asi posoudil dobře

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnažil se hrát míč, nebezpečná hra rukou v oblasti hlavy. Dier se naopak snažil hrát míč. Zdají se ti zde ty tvé nesmysly adekvátní? Really?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

rozhodčí zatím dobře tlačí Slepice

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Counter

Takže klasika.

Reagovat
jk

chyběls

Reagovat
Counter

Já vím.

Reagovat
Swarley

naprosto boží balon od Eriksena

Reagovat
off-olda

Eriksen, sportovně...

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je fakt zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane uz som to tam videl

Reagovat
off-olda

Uffffffffffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

do piče

Reagovat
smazaný uživatel

a oboch mám vo fante

Reagovat
Swarley

*tyče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Luiz je nehorazna piča

Reagovat
smazaný uživatel

Neplakej a koukni se na Diera. Pokrytče..

Reagovat
JIMMY-PO

sak si najdi co som napisal po jeho zakroku na luiza ty pokrytce ...ja nemam problem priznat ze dier tie zapasy s chelsea nedava psychicky ..nadavate na diera a obhajujete luiza ktory je uplne rovnaky v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem tvuj prispevek pod tou hladou tady nevidel, my bad. A nemluv pls v mnoznym cisle, Luiz ho taky zprasil ale oproti Dierovi to bylo poloviční. Taky nemam problem bejt objektivní.

Reagovat
JIMMY-PO

o dnesok mi nejde..pre mna je Liuz zakerak a simulant a to je pre mna najhorsia kombinacia ..a preto mi vadi ked tieto zablesky maju dele alebo dier lebo chcem aby taketo nieco v tottenhame nebolo

Reagovat
Hachim Mastour

Zablesky

Reagovat
Kixi Syhimour

Ooouuuuuuuu

Reagovat
Mimalu

to jsou haluzáci, místo toho aby to byl v pohodě odkop, tak se jim to odrazí od tyče zpátky do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
blade115

Reagovat
mithro

Reagovat
off-olda

Ale teda Dele a Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Luiz hraje ty vole? To je katastrofa.

Reagovat
off-olda

No no, už pískej půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, Dier či Dembele, výstavní skříň PL, ať se každý říká, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

výstavní skřín červenejch kart? První kolo Kane, ted Dier. Oba měli bejt bez řečí venku se stopkou na pár zápasů.

Reagovat
jk

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuu škdoa

Reagovat
Free_player

Harry má zatím solidní smůlu

Reagovat
Dominator

Smolny zaver pre Tottenham, mali niekolko velmi slubnych situacii, ale nepadlo im to.

Reagovat
Counter

Kletba Wembley no.

Reagovat
hitZor

Tomu se říká karma

Reagovat
smazaný uživatel

Alli aj druhy krat to prebratie lopty loooovely

Reagovat
smazaný uživatel

tretí už nevyšlo. Azpi sa poučil

Reagovat
Hokaido

Alli put the pleasure on. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

puts*

Reagovat
Tolstobik

No snad Chelsea dostane aspon 3 v druhym polocase

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný. Ten ruskej shit má neuvěřitelny štěstí. Něco je tam potřeba dotlačit.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Alonso nás zachránil od naprosto tragické první půle.. jestli takhle ale budeme pokračovat i ve druhém poločase, tak to nedopadne vůbec dobře..

Reagovat
Mimalu

do takové 30.-35. minuty to docela šlo, ale ten závěr byl už těžký zámek

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak hrozné to není. Kdyby si Morata nezahrál na Torrese a Willian uměl nahrávat, tak jsme klidně mohli dát 3 goly.

Reagovat
Arbiter

kdyby, no...

Reagovat
Arbiter

no nevím, ale až na tu desetiminutovku ke konci jsme je k ničemu nepustili a navíc jsme měli i nějaké ty šance z protiútoku. Také jsem hypnotizoval časomíru, ať už je půlka, nicméně žádná tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

No díky bohu za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší futbal čo som videl od semifinále FA Cupu z minulej sezóny. Nádhera kam sa až posunulo toto derby.

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo tie zápasy CFC a THFC asi najlepšie v Anglicku,

Reagovat
smazaný uživatel

od minulé sezóny

Reagovat
Whitemedia

*předminulé

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné 2 sezóny zrejme áno.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě vždycky bavily zápasy s United nebo s Arsenalem na SB, ale poslední roky je to proti Spurs asi nejvíc vyhrocené a je vidět, že do toho oba týmy dávají všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som spomenul aj City-Liverpool z minulej sezóny a City-Spurs.

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

Reagovat
JIMMY-PO

mna tie zapasy velmi bavia, so vsetkymi zakernostami na oboch stranach, perfektne sa za tie posledne sezony vybudovalo napatie v tych zapasoch

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cubazi

Chelsea hrá typický taliansky fotbal

Reagovat
SpecialOne

Co ještě dělá Dier na hřišti to je mi záhada... Jinak strašně hektické, oba týmy přemotivované, navíc se to strašně kouskuje.

Reagovat
hitZor

Kromě té jasné redky měl dostat ještě předtím žlutou za faul Mosese a pak další za naskočení zezadu do Bakayoka bez jakékoliv šance hrát balon

Reagovat
SpecialOne

no vždyť právě, jen rozhodčí má bobky z toho ovlivnit zápas

Reagovat
Mateo16

Neviem ci som uz zvyknuty na PD a cista sialenost a zbytocnost kolko tvrdych zakrokov rozhodca pusta a nepiska.

Reagovat
smazaný uživatel

PL je dnes taková trochu tvrdší PD. Kdysi byla anglická liga více mužnější, dnes se to spíše dostává do homo sekce ťuťu ňuňu.

Reagovat
TopinB

Tak se nedívej, aspoň tu přestaneš psát

Reagovat
smazaný uživatel

Topine, raději se starej o sebe, tomuhle nerozumíš. Znáš fotbal max poslední rok, nemáš absolutně žádnou šanci srovnat EPL před lety a nyní. Žádný komparace ... žádná party. Zachvíli ti začne večerníček, tak upaluj.

Reagovat
TopinB

No možná se změnila, ale když se ti nelíbí, tak tady neotravuj a jdi se dívat na League One nebo Championship, hned tu bude líp.

Reagovat
Busby babes

rekl nekdo s nickem zalozenym pred tydnem?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má, co dělat? To jakože ten kdo není zaregistrovaný na eurofotbal, tak nemohl sledovat fotbal již předtím. Masopust pls.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mateo16

Super ale statisticky to potom vychadza ze kazdi stredny zaloznik musi mat okolo 80 pecent presnost prihravky a ten futbal sa meni na boj.

Reagovat
Baronne

To měřítko se trochu liší no

Reagovat
Cobra

Ten závěr poločasu byl od nás výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Pičo když Cahill šel nohama napřed a hned ven co potom Dier kurva ?

Reagovat
Pospovič

zatím vše dle předpokladu, škoda toho Moraty. 0:2 by bylo fajn

Reagovat
spider_8

Na konci jsme se nechali moc zatlačit, ale jinak to byla v pohodě půlka. Šance Spurs přišli po propadnutí Rudigera a Azpiho (?), jinak to rozestavení funguje celkem dobře. Conte Akorát se bojím, že se nám to rozbije odchodem Bakayoko, pokud opravdu bude muset střídat brzo. Od nás se mi líbí Christensen, Bakayoko a Willian. A Alonso ty přímáky, to je blaho. Asi nejlepší v PL momentálně. Vždycky je to buď gól nebo břevno

Reagovat
Miguel19

Tu trojku co jsi vyjmenoval vidím přesně naopak

Willian má být tahoun naší ofenzívy. On ale ztratil všechny míče. Bakayoko mí přijde velmi slabý. Hned od první minuty jakoby nemohl. V soubojích nic. Christensen tam měl nejistou situaci ve vápně, kde pustil do šance Alliho..

Reagovat
spider_8

Jo to trochu podělal, ale jinak se drží dobře. Nezapomeň, že hraje proti Kaneovi, Allimu atd. Nedá se čekat, že pokryjeme úplně všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bakayokovi jde vidět, že není fit chudák, ale i tak se mi líbí docela. Willian je hrozný a Christensen až na tu hroznou chybu, kterou díky bohu Dele zazdil, je dobrý.

Reagovat
Miguel19

Od něho dneska nic nečekám. Ale podle mě je hodně vidět, že není úplně ready.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, ač mám Andrease rád, tak se mi zdá že Dembele ho docela motá.

Reagovat
smazaný uživatel

Průběh takový, jaký jsem se bál, Chelsea bude mít ten svůj typický luck, i kdyby jim tam nastoupilo 11 Andy Carrollů.

Reagovat
samson192

sudí sa ale snaží to hodiť na vašu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás stačí hrať hovno. Ani šťastie netreba.

Reagovat
popltak

Na Tottenham hold stačí málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Luiz měl být dost možná už venku.

Reagovat
SpecialOne

owny a objektivita not found

Reagovat
Counter

Nech si taky něco na Kostku

Reagovat
icka

Reagovat
PP

s Dierem se mohli vzít za ruku a odejít.

Reagovat
Greny

A Dier ne ze?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vidíš zákrok Diera?

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá karta

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu ten tvůj původní příspěvek s Luizem. S tímhle měřítkem není možné, aby byl dle tvých slov: "Dost možná už venku."

Reagovat
Whitemedia

na toho si rozhodčí zasedl..

Reagovat
Miguel19

World class tackle.

Reagovat
LAM

Ty jseš hroznej dement

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

jenom tady v PL sekci se pohybuje asi 20 jeste vetsich

Reagovat
vicinda07

Bakayoko laktuje, Luiz rozdava facky a a chlapci este placu koli rozhodcovi sme lepsi podla predpokaldov, snad to dame COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Morata se mi moc nelíbí, minule přišel a hned byl rozdílový, dneska je nějaký zmatený. Snad nakonec nebudeme mít parádní žolíky místo parádních útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

veď mal veľkú šancu a od gólu ste nevyšli za polovičku. Bojuje statočne

Reagovat
smazaný uživatel

klasik Morata, jak zacne v zaklade tragedia a ked ide ako zolik tak vzdy gol

Reagovat
blade115

Tak co má asi dělat, když celý tým brání od 30. minuty jednogólové vedení a za půlku se prakticky nedostaneme? A když už, tak stojí proti asi nejlépe poskládané obraně v PL...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

pár dobrých míčů dostal, ale nic s nima neudělal, a ve vápně se nabízí už i Bakayoko líp.. Ale je dost dobře bráněný, no

Reagovat
Ed_Hazard

Však to tu píšem už asi mesiac, omg On je v základe tretinový oproti tomu aký chodí z lavičky Si to všímaj aj v ďalších zápasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso kope tie priame kopy vynikajúco, ani si nespomínam kedy naposledy nejaký vyslovene skazil.

Reagovat
smazaný uživatel

prý jich zatím kopal 8 a z toho 5x gól a 3x břevno. Ale takovou statistiku měl i Willian, když začal kopat za nás přímáky. Ale potom měl dlouhou sérii, kdy žádnou nekopl správně

Reagovat
Hokaido

Není to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik jich kopal?

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka klasicky hraje hovno ale stejne vedou,zatim nejlepší na hřišti Kane,Alli a Dembelé si tam dělá co chce zatim muž zápasu,škoda že skončil poločas protože jsme je měli na lopatě,začít takhle i druhou puli a nejaky gol tam spadne, Spurs jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Na lopatě jste nás měli až posledních 10 -15 minut

Reagovat
Whitemedia

Reklama na KFC

Reagovat
Lacko_Boh

Californiaaaa

Reagovat
JIMMY-PO

inak ..toho Dembeleho neskutocne žerem, to by mal byt podla mna pre Levyho hrac v skupine nepredajny

Reagovat
jk

Je hrozně nedoceněný.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu že ho nechtela barcelona a misto tam poslou tragena paulinha

Reagovat
blaugrana

Lebo Tottáč by ho určite pustil za 40 mio euro.

Reagovat
Kluivert9

Protože tento typ hráče vůbec nepotřebujem?

Reagovat
PP

prosím??

Reagovat
Kluivert9

Box 2 Box záložníků máme skoro celou soupisku.

Reagovat
PP

ale bavíme se o síle, kterou má Dembele nespornou.. A box to box máte akorát Rakitice. Bus je DM, Iniesta už je za zenitem a to je ze schopných záložníků vše.

Reagovat
Kluivert9

Rakitič, Gomes, Roberto + teď Paulinho.

Reagovat
PP

znovu - schopných záložníků.. Toto splnuje teoreticky jen Rakitic..

Reagovat
oddy

Proto jste koupili dalšího?

Reagovat
smazaný uživatel

CMko nepotrebujete jo?

Reagovat
Kluivert9

Není CMko jako CMko.

Reagovat
smazaný uživatel

jj on je cmko chopne ovldnuti stredu hriste, to vam nechybi..

Reagovat
Kluivert9

Chybí nám CMko, které umí něco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger zatím vypadá jako pěkný FLOP, neohrabanej a pomalej. Ale těžko se divit, přišel z Itálie, kde na vše mají více času.

Reagovat
smazaný uživatel

za čo chce dať červenú dpč?

Reagovat
PP

Kane je špičkový útočník.. a Dembele v tom středu taky kraluje..

Reagovat
blade115

Hovada už ze své podstaty, to je prostě zápas co zápas...

Reagovat
Miguel19

Další rudá

Reagovat
Miguel19

Šlapákem na koleno. To už fakt není možný co jim prochází.

Reagovat
EXoRcIsT

Červená šatka

Reagovat
EXoRcIsT

Wtf autocorrect

Reagovat
smazaný uživatel

#PIRU #BLOOD

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebylo na rudou taky?

Reagovat
off-olda

Vertonghen To je rudá ty píčo plešatá

Reagovat
Counter

Vertonghen další kokot, který vyvázl bez červené

Reagovat
Swarley

wtf, odkdy to solíš takhle sprostě

Reagovat
Switchback

Reagovat
Counter

Právě že takhle je to ideální. Celou dobu jsem slušný, aby pak ta nadávka měla pořádný říz

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to cenim. A zavidim.

Reagovat
Busby babes

a zrovna to vyslo na hrace Tottenhamu. To se tak obcas sejde...

Reagovat
Counter

Ale už to k tomu spělo od včerejška, kdy jsem si u kritické poznámky k Wengerovi neodpustil Caps Lock

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

je to rebel!

Reagovat
Robertson

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen to je neskutečný, další likvidační prasárna za žlutou

Reagovat
Whitemedia

Jak jim tohle může pořád procházet...

Reagovat
jk

Když už tak nastavil metr tak to je asi dobře ne? Pak tady budete brečet jak jsou výroky rozhodčích nekonzistentní..

Reagovat
Counter

V prvním kole takové rozhodnutí stálo Chelsea body, teď je jiné rozhodnutí může stát další body. Je to nekonzistentní.

Reagovat
samson192

je to konzistentní lebo nás to oberá o body

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

má vůbec červené karty se sebou?

Reagovat
Whitemedia

Pro hráče Chelsea tam určitě ještě nějakou najde..

Reagovat
alcantara

Vertonghen Tam sa prenasa retardovanost z hracov na fandov ci z fandov na hracov?

Reagovat
Counter

Ani jedno, je to prostě klubem.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz 4-2 na redky pre spurs

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Dier a Vertonghen. Všecko ostatní na rudou nebylo.

Reagovat
jk

Reagovat
off-olda

Lionel Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

Matic>>Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku brzo porovnávat ne. Bakayoko je po zranění. Navíc Matič v Chelsea minulou sezonu dle mého názoru moc dobře nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea skoro vobec nesledujem, ale myslím, že v minulej sezóne nehral na svojej preferovanej pozícii kedže tam hral Kanté. Či?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono už poslední 2 sezony to nebylo uplně ono v Chelsea, ale je pravda, že laťku si v té zezačátkuv Chelsea nastavil neskutečně vysoko. Záleží co bereš za jeho primární pozici, nepřijde mi jako úplné DM. Ale ano, po příchodu Kanteho hrál víc do útoku. V MU je zatím výborný, to je pravda. Každopádně s Bakayokem ho srovnávat nejde, když Baka hraje první zápas za Chelsea (celou přípravu byl zraněný).

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mna to je práveže úplne že čisté DM a v minulej sezóne hral niečo ako b2b. A presne čisté klasické DM sme potrebovali a už sa to aj začína prejavovať.

Reagovat
icka

Po 1 zapase po zraneni delat zavery

Reagovat
LAM

Druhá červená

Slepice fakt banda dementů

Reagovat
blade115

Prostě jim rozhodčí odpouštějí i takovéhle prasárny a pak vyleze owny s tím, že i my dostáváme víc červených než oni, takže vůbec nehrají prasácky...

Reagovat
jk

fans toho modrýho shitu to tu těžce nezvládaj

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se zdá, že nezvládaj spíš hráči Spurs

Reagovat
valek9610

Spíš fans slepiček

Reagovat
jk

jo?

Reagovat
valek9610

jo

Reagovat
jk

Nesnaž se teď být na věcí

Reagovat
off-olda

lacob a howna přijdou s tím, že to byl world class tackle...

Reagovat
Baronne

Podle Zaschrony jsou to pouze velmi chytří hráči

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodcovia v PL sú veľmi slabučkí. Tottenham mohol mať už dve červené. Ale Kane a Dembele sú neskutoční.

Reagovat
Tolstobik

Tvl 10 minut druhyho polocasu a fanousci Chelsea uz tu stihli nabrecet Tri soutesky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Ale hezky začali Spurs tam kde přestali v 1. poločase..

Reagovat
tomasinho

To je neskutečná sebranka ti Spurs. A ještě tady bude těch pár dementů, co tu maj, fňukat. Šílenost. Fakt poslední roky hrozný odpad.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jj měli mít nejmíň 3 červený, 2 inkasovaný z penalt a...a...a...ten Cahill před týdnem byla moc přísná červená. Prostě kampaň pro ty zlý slípky a proti nám, pure Chelsea .

Reagovat
jk

Reagovat
icka

Reagovat
hitZor

Kurva už ale, teď by mě fakt zajímalo co Bakayokovi odpískal

Reagovat
off-olda

Ale notak, to zas faul vážně byl...

Reagovat
hitZor

A co udělal? Vždyť jen běžel, jejich hráč se nacpal mezi něho a balon a zakopl

Reagovat
PP

nejspíš podkopnutí + otočení za ruku.. zas neblbněte..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už toho fakt nechte

Reagovat
smazaný uživatel

Tradiční hnusnej modrého antifotbal. S takovýma ubozakama ale zstracet body nemůžeme.

Reagovat
Hokaido

Má nekdo video toho Vertongena?

Reagovat
Whitemedia

Prostě další klasická prasárna do sbírky slípek..

Reagovat
Hokaido

No vsadil jsem červenou za raketu, tak to snad ani nechci vidět.

Reagovat
PP

to byla spíš nešikovnost.. tahal se s Willianem a do cesty mu přistál Moses, tak ho podmetl.. Kousínek a šel mu holení na koleno, což je kolikrát likvidační, takto ho podrazil, za mě žlutá no..

Reagovat
Counter
Reagovat
Hokaido

Dík. Hovada...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak Willian radši nechá míč jít do autu, než aby to někam nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante červená, Bakayoko červená.

Reagovat
off-olda

Ty jsi hrozný potrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Že si dělá srandu z vašich breků, jsi očividně nepochopil

Reagovat
TopinB

Jako zrovna u něj bych si tím nebyl jistý

Reagovat
off-olda

Tomu říkáš sranda jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tady čtu, tak za mě rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jinak to chces nazvat? poukazuje tim na vase krecovite ubrecene chovani, zaroven jej nadsazkou zesmesnuje a ukazuje na nesmyslnost celeho toho konani. to jsou orvky humoru

Reagovat
TopinB

U kohokoliv jiného by to byla skoro jistota, u Deforma fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

podle logiky plastic fans jasný ČK

Reagovat
TopinB

Reagovat
mimi_united

Chelsea bez Angličana

Reagovat
spider_8

Moses

Reagovat
SixtoRodriguez

Anglán jak repa

Reagovat
mimi_united

Už nie je reprezentantom Anglicka

Reagovat
mimi_united

Slepice nech nám predajú Alliho

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
PP

Chelsea ale hrozná hra.. Willian měl být dávno vystřídaný.

Reagovat
PP

no vida..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Willeeeeee

Reagovat
Mateo16

Strasny sebec Willi

Reagovat
spider_8

Willian je výbornej hráč,ale to řešení finální fáze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro tam slepičky dobře prožene

Reagovat
smazaný uživatel

Morata červená... toto musí dávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro červená

Reagovat
smazaný uživatel

ten ne toho mam vo fante

Reagovat
off-olda

Božééééé, ale Wilda

Reagovat
spider_8

Hezký, jak člověk slyší povětšinou Chelsea chanty

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea :)

Reagovat
Busby babes

73,587 navsteva.

Nas rekord porad drzi.

Reagovat
kvasha16

kolko?

Reagovat
Busby babes

jeste asi o 3K vic. takze to Spurs letos daji.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemaj omezenou kapacitu na 75K?

Reagovat
Busby babes

nemaj, dostali povoleni na 90K

Reagovat
Arbiter

pak je otázkou, proč to omezili pro ten včerejší zápas...

Reagovat
Busby babes

There will be around 20,000 empty seats on Sunday because Spurs are not allowed to put tickets on general sale for games deemed a high risk of trouble occurring. When they host Burnley in their following home match later in August, capacity can hit 90,000.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4802142/Tottenham-Wembley-Q-Spurs-play-Chelsea-first.html#ixzz4qNAGIbEz

Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Reagovat
Switchback

wow, dobrá

Reagovat
Counter

Pěkně Willian

Reagovat
Miguel19

Kurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozneeeeee

Reagovat
off-olda

Kantík

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale co to ted hrajem za sračku ?

Reagovat
off-olda

Ale notááááááák

Reagovat
Busby babes

tak ted by mohl Kane treba vyrovnat rukou nebo tak neco. At to ma grady,

Reagovat
Counter

Mám vsazenou remízu, takže klidně

Reagovat
Busby babes

ja prave taky.

Reagovat
Switchback

last match?

Reagovat
Busby babes

only match.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Counter

Já sázím tak z 99 % Solo.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho nebo ti místní naordinují červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Bekovia Spurs a ich centre

Reagovat
off-olda

Morata už nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je šupák

Reagovat
smazaný uživatel

ale škoda, že nepadlo víc gólů. 6 hráčů ve fantě/draftu a budou body jenom za Alonsa

Reagovat
jk

Spurs těch posledních 20 minut maj v plánu asi vypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mousa on a trip

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to začíná, 15 minut strachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Michy ideálně nějakého fíka..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Trapper

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ligter

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Nodopiči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

idealne

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
off-olda

Jo, dík..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Thelvin

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladino10

najbližšie asi bude potrebovať aj špecifikovať že do ktorej siete

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

Ještě si musel napsat "nějakého"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ve draftu za -1 bod je asi jeste milosrdny

Reagovat
jk

Davies střídá, červená

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham si zasluzi gol

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel, že píská takové "fauly"?

Reagovat
Ligter

Reagovat
Counter

LOL chudák Michy

Reagovat
Busby babes

tak tohle je jeste lepsi nez ta Kaneova ruka. ale chudak no.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Busby babes

piskej konec.

Reagovat
J0EL

zolik

Reagovat
Cobra

Michyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
blade115

Ježiš to je kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
Switchback

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool ale teda na červenou

Reagovat
Tommy the Gunner

Michy zkušeně

Reagovat
jk

Podle mě offside...

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel :D

Reagovat
R.Meireles

Conte střídání

Reagovat
Miguel19

Tvl on to tam normálně hlavičkoval schválně ne?

Reagovat
kiwwi

ako Michy to ratio gol na pocet minut ma celkom dobre nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

super na goly z vymyslenych faulov 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ti radující se cikáni takhle přesně si představuju zdejší slípky doma u počítače

Reagovat
jk

Reagovat
Azazelo RD

Owny už zakládá ohníček z parket, aby si mohl opéct vítězného buřta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládáš s přehledem

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

20.8. 2017 den posledniho zapasu batshuayie v chelsea

Reagovat
lajka30

a za ním stál Alderwield na kterýho jsem vsadil

Reagovat
Whitemedia

wtf Michy

Reagovat
Whitemedia

frajer dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeesss

Reagovat
Tolstobik

A jeste Kane z pencle v 90 +4 at se ten plac vyplati

Reagovat
Infernoqt

Hmm, Batshuayi to s tím odchodem myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

transfer request level Kondogbia

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen - krásná asistence .. Bátšuaj krásná hlava ...TAM MÁŠ Luizy, to je karma za ten tvůj prasácký zákrok na hlavu.

Reagovat
Trapper

wtf

Reagovat
Busby babes

porad jste chteli aby hral a daval goly... no tak to mate.

Reagovat
JIMMY-PO

ani toto nebol faul

Reagovat
off-olda

Michy ideálně odčinit do správné brány...

Reagovat
TopinB

Reagovat
lajka30

ale ten Eriksen

Reagovat
haracky

Tem Bakayoko je hrozny...

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso červená

Reagovat
cubazi

Rozhodca

Reagovat
Jackmaker1989

To je v piči ten rozhodca ako dnes tlačí Spurs. Dve červené a plus každý sporný moment.

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham si zasluzi gol

Reagovat
Switchback

haha

Reagovat
smazaný uživatel

aj do piči

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň teda fanta

Reagovat
jk

Reagovat
TopinB

Dneska to jede

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
off-olda

Jo, dík...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Reagovat
Horcmen

Reagovat
blade115

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ligter

hezky Alonso

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

ALOOOOOOOOOOONSOOOOO

Reagovat
diastan

Slépky

Reagovat
Trapper

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Židáci cela sezóna vonku

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
Tommy the Gunner

ALONSO WOW

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jinak teda Lloris se tomu zkusene vyhnul.

Reagovat
Error

To je buh

Reagovat
kiwwi

Lloris

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vyjebaný kokot!!!!!!!!! skurvený pičus! Skap ty skurvený kokot žltý!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda úroveň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

žltý?

Reagovat
samson192

lloris

Reagovat
smazaný uživatel

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama genius tvl

Reagovat
Greny

Aloooonso

Reagovat
Counter

Spursy.

Reagovat
havrys99

do hááááje proč ho mám na lavici v draftu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Sandro who?

Reagovat
Raylan

Rychlejší

Reagovat
J0EL

Lloris diera

Reagovat
jk

Lloris červená.

Reagovat
JIMMY-PO

prečo to nechytal nohou bože

Reagovat
smazaný uživatel

lol zase tenhle buzíček přebarvenej přiteplenej.

Reagovat
blade115

Lloris

Reagovat
Raylan

Sandro WHO?

Reagovat
smazaný uživatel

Bakaněco ale výkon na Lucase nemůžu si pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Lloris

Reagovat
Ligter

to dosral Lloris

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
hitZor

KARMA!

Reagovat
cubazi

Alonso

Reagovat
Cobra

Hugo

Reagovat
Tommy the Gunner

Lloris top

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste se zranil Mousa

Reagovat
smazaný uživatel

nadavate na Wanyamu, ale bol to Kane, kt. nevie zastavit protiutok

Reagovat
smazaný uživatel

a on ako tu kartu nedostal? jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama měl být dávno venku, neplatí.

Reagovat
liquicitizen

goooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
hefy

Tyvole, Hugo, to se ale chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

ani Poche to už nezvládá

Reagovat
tomasinho

To by nepustil ani Mimolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole takhle jim to darovat

Reagovat
RKBoy

požičané sme si zobrali spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že na Michiho se dobře pičuje, ale zas tak snadný to na uklizení neměl a za ním byl už připravený Toby. Zatímco gól na 1:2 byla kombinace několika kiksů dozadu.

Reagovat
Swarley

to musí Hugo chytat

Reagovat
smazaný uživatel

PETROO ČECH FANTA

Reagovat
LAM

Slepice

Reagovat
valek9610

Šašci

Reagovat
pepinho2

Špageťák Špageťák

Reagovat
smazaný uživatel

Vite nekdo po spanelsky?

Reagovat
LAM

Ale jinak hrozná tlačenka pro Totáč

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Michy neběžel?

Reagovat
Whitemedia

protože je nějaký divný..

Reagovat
TopinB

Tak proč by běžel pro klub, kde už nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Sissoko asi dnes na oblibě nepřidá. Ten gól je jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

to zkazil wanyama tu rozehravku ne?

Reagovat
jk

Jo.

Reagovat
off-olda

Bez karty

Reagovat
icka

zidaci zas neunasi

Reagovat
jk

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
blade115

Podle očekávání no, klasika. Vítězové se nezapřou, ani v osekané sestavě.

Reagovat
Counter

Spurs ve Wembley. To nemohlo dopadnout jinak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne

Reagovat
valek9610

To jsou fakt šašci ty slepice Chelsea 4 šance a vyhraje

Reagovat
spider_8

Spurs jednu a prohrajou. Překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

jdu

Reagovat
hona.kub

jooooooo, kurva

Reagovat
off-olda

Anoooooooooo

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem prečo GK nevyrážajú takéto strely nohami. To nie je len o Llorisovi

Reagovat
smazaný uživatel

pamatam, ked takyto gol dostal Mignolet skoro ma jeblo

Reagovat
Ed_Hazard

Takýchto gólov padlo veľa. Oni sa radšej hádžu k zemi, namiesto toho aby tam nastavili nohu Nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemecti golmani by to chytili, ten jejich hazenkarsky styl

Reagovat
JIMMY-PO

de gea ma jediny napada co ma rozum a pouziva nohy

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak De Gea je už zase druhý extrém, co chytá nohama i střely, které má brát rukou

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

dřív to byl větší extrém, teď si v poslední době žádný takový zákrok moc nevybavuju

Reagovat
Lacko_Boh

lebo viac cucis do diskusie ako na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

protoze nase precizni obrana na nej skoro nic nepousti.

Reagovat
teenz

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Counter

Přesně na tohle jsem myslel, když jsem to psal

Reagovat
kiwwi

viem, preto som to sem hodil aby to vedeli aj ostatni

Reagovat
Manik...

Reagovat
Arbiter

Není to třeba tím, že tělem pokryješ mnohem větší prostor než nohou? U nohy ten odskok pak nemůžeš moc regulovat...

Reagovat
Busby babes

jenze dolu jdes strasne pomalu. A Lloris vcera ani nemel sanci odskok regulovat.

Reagovat
Arbiter

to je právě to umění - jít dolů rychle. Takový Courtois v této disciplíně vyniká. Máš prostě různé styly a tohle bude asi tím nejefektivnějším v dlouhodobém horizontu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude nejefektivnejsi? Ten courtoisuv styl? Asi tezko

Reagovat
kiwwi

a preco by sa mal brankar rozhodovat podla toho ktory styl je najefektivnejsi v dlhodobom horizonte? Preco by nemohol strely ktore idu v jeho tesnej blizkosti po zemi chytat nohami a zvysok ist trebars dole...proste to kombinovat

Reagovat
Arbiter

Tak samozřejmě, že je to také o tom, co komu sedí víc. Nicméně se nedivím, že se spíš upřednostňuje takovýto styl než hra nohama. Na rozhodnutí máš strašně krátkou dobu, takže spíš už jednáš instiktivně a pokud trénuješ jednu a tu samou věc furt dokola, je to jednodušší než tyto styly střídat...

Reagovat
kiwwi

imho aj na tomto sa ukazuju celkove kvality brankara

Reagovat
Arbiter

nepopírám Jen jsem se snažil odpovědět, proč se takové střely nevyráží nohama...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Arbiter

jinak gól díky laxnosti Llorise, postřehu Luize a skvelé střele Alonsa Zasloužená výhra

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Arbiter

no co, dyť jste ani nebyli schopní dát gól, my dali tři. Z mého pohledu jasně zasloužená výhra

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Trapper

Reagovat
Trapper

Super zápas, boží tempo z obou stran, Spurs měli místy hodně slušnej tlak, ale pamatuju si max jednu šanci co jsme jim dovolili, kdežto my jich měli několik.

Christensen, Alonso, Luiz (až na tu hloupou kartu)

Docela se mi místy líbil i Bakayoko, až se dostane do formy bude super.

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko

Reagovat
JIMMY-PO

super zapas s nezasluzenym vysledkom ale bavil som sa od zaciatku do konca

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsme v 1. poločase dominovali, za ten 2. si nezasloužíme ani bod, to byl neuvěřitelný chaos .

Jinak když projíždím diskusí nahoru, to co tu předvádí většina fanoušků Chelsea...nemám slov . Pičujete do Ownyho a jemu podobných, ale takovou míru breku a nezvládání tu zas předvedete, že si s ním v ničem nezadáte

Reagovat
icka

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
samson192

Reagovat
hona.kub

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

nebreč

Reagovat
jk

Asi tak. Na druhou stranu tomu modrýmu shitu fandí takoví jednodušší lidi i v anglii takže čr není vyjímka.

Reagovat
Hokaido

https://www.pravopisne.cz/2010/10/vyjimka--vyjimka/

Miluju, když někdo píše o inteligenci druhých a udělá několik školáckých chyb.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Ničeho se neboj a zalez zase zpátky do kanálu

Reagovat
hona.kub
Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zaslúžená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo dala 2 goly a slepice len 1.

Reagovat
icemike

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice gól nedali

Reagovat
Svatej

Olo sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě ideální sestava pro zítřek:

3-5-2

Ederson - Stones, Otamendi, Kompany - Walker, KDB, Fernandinho, D.Silva, Sané - Jesus, Kun

4-4-2

Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Danilo - B.Silva, KDB, Fernandinho, Sterling - Jesus, Kun

Reagovat
Svatej

Co ke s Mendym ? A nevis kdy se uz vrati Gundogan ?

Reagovat
diastan

Mandy mel problem s nejakym svalem, ale uz by mel byt ok, tezko rict jestli bude na lavce a Gundogan uz stridal proti Girone, takze minimalne lavka snad jista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Supr, diky

Reagovat
niflheim

Celkem si myslím, že by mohl Everton dneska překvapit.

Reagovat
blade115

https://youtu.be/JlNZkw51SxU ten druhý gól

Mufani, tak jestli Pogba je bargain, tak tohle bude alespoň ultra-mega-bargain, ne?

Reagovat
Svatej

Ja bych se teda taky nejradsi po nejaky dobe zas vysmal ty sracce o bargainu, ale me se tady v tom videu libily mozna tak 3 momenty, prijde mi ze skoro vsechny mice ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no popravde v tom zostrihu viac veci dojebal jak urobil dobre

kazdopadne ten roh kopol genialne a aj ten solo gol pekne potrolil obrancov

Reagovat
bbbauch

Ne

Reagovat
bbbauch

Btw Swarleymu nemusis rikat Mufani

Reagovat
Counter

Swarley = mufan

Swarley + kiwwi = mufani

Reagovat
Swarley

Všichni jsme Swarley

Reagovat
SCELO

za to swarley by som doplnil daco ine a uz by to sedelo

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
bbbauch

Ja mel za to, ze kiwwi taky tvrdil, ze by tomu bargain nerikal.. ale muzu se plest

Reagovat
Counter

Pleteš no, zrovna nedávno jsme tady na tohle téma měli pěknou debatu.

Reagovat
kiwwi

Counter = fake news

Reagovat
Counter

Zkus si zjistit definici pojmu fake news.

Reagovat
Zaschrona

CNN

Reagovat
nani92

Vrabejka

Reagovat
kiwwi

Fake news is written and published with the intent to mislead

presne toto si teraz urobil...napisal si nieco, cim si sa snazil navodit u inych dojem, ze ja to povazujem za bargain

Reagovat
Counter

"ide o to, ze ked za 2-3 roky budu lietat palky 100+ m za kadejakych hracov, tak si fakt mozes povedat ze ten Pogba bol bargain"

Reagovat
kiwwi

myslim, ze som tam niekde v dalsom vlakne dodal, ze je to za predpokladu, ze bude podavat spickove vykony a je to pohlad do buducna, ziadne tvrdenie ze je bargain kvoli Neymarovi alebo Coutinhovi teraz

Reagovat
blade115

No ale i tak to je hloupost, to ti nic neříká časová hodnota peněz? Vždyť přece nejde porovnávat částky napříč roky, zvlášť při takhle brutální inflaci, jakou fotbal zažívá... Hazard taky přišel za nějakých 30 mega a ani náhodou bych neřekl, že to je bargain, protože v té době to prostě bylo moc. Vyplatil se a nikdo těch peněz nelituje, ale to z toho dělá přece možná tak "dobrý obchod", ne vyloženě bargain. To by pak byl bargain vážně v podstatě každý přestup...

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

aspoň niekto

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia Chelsea sú posledné roky čoraz viac rozumní, to sa o sekte mancs nedá povedať.

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Já ani za takového předpokladu nesouhlasím s tím, že by to měl být bargain, to je pak těžko.

Reagovat
kiwwi

ja nechapem preco sa to nemoze ukoncit s agree to disagree ale musi to stale niekto vytahovat a prudit s tym

Reagovat
Counter

No my jsme to tak ukončili, akorát s tím výsledkem, že jsi na straně toho tábora, který i přestupy typu Pogba je ochotný považovat za bargain.

Reagovat
kiwwi

ocividne to stale musi niekto vytiahnut so zosmiesnovacim podtextom...a teda ja som ochotny povazovat za bargain ale rozhodne nie teraz, cas ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

to přece neznamená, že by teď by o něm řekl, že je bargain

Reagovat
Svatej

Tohle okecavani slovickama...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

jaké okecávání slovíčkama? vždyť on řekl, že by se pogba dal považovat za bargain, pokud by se splnili nějaké podmínky. Nemůžeš ty podmínky ignorovat a jednoduše říct, že kiwwi pogbu považuje za bargain.

Reagovat
Ligter

jednodušeji Pogbargain

Reagovat
smazaný uživatel

lenze tie podmienky ktore k tomu dal z toho bargain nemozu spravit.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je věc druhá..

Reagovat
bbbauch

podle tohohle se teda pletu jo?

Reagovat
Counter
Reagovat
bbbauch

vlakno je rozhodne lepsi zpusob nez tamta citace.. a pletl jsem se

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

je to potvrzený, Pogba je bargain

Reagovat
Counter

Ty jsi z té debaty vyšel nejhůř

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi prestupova politika.

Reagovat
Busby babes

mel kliku.

Reagovat
Busby babes

je tam i ten jeho skok plavmo?

Reagovat
smazaný uživatel

z té obrany bolí oči

Reagovat
Arbiter

Francie není měřítko...

Reagovat
smazaný uživatel

baví ho to. Aktívny je teda poriadne, všetko cez neho. Super výkon. Bude zábava ho sledovať. Ale tu je vidieť ten rozdiel oproti Messimu, ten keby tam hral s takou eufóriou tak vyhrajú 10:2, pretože tie situácie Neymar nerieši veľmi efektívne. Inak fakt skvelé predstavenie, šejkovia i môžu gratulovať.

Reagovat
ADM

Messi v jeho veku hral s rovnakým drivom, a preto dával 40-50golov (Ronaldo takisto).. Už od neho nemôžeš očakávať, že sa bude celý zápas naháňať za loptou, v tomto veku by sa mala jeho hra stať ešte viac efektívnou, ako napr. minulú sezonu

Reagovat
nani92

záleží ako sa na to pozrieš, ak za miliardu môžeš mať CR7, tak 220 mega za Neymara bargain je..

Reagovat
off-olda

https://youtu.be/QhEuuJcKVqQ Tohle je paráda. Žeru tenhle trik.

Reagovat
Swarley

to je barcelonský megaprovar

Reagovat
vilp

Dá se někde dohledat statistika kontaktů s míčem za zápas u jednotlivých hráčů?

Reagovat
Miguel19

NA whoscored máš počet kontaktů, ale už ne v jaké části hřiště. To by pěkně na 442, ale už to nedělají..

Reagovat
vilp

Dík.

Reagovat
vilp

Teď to tam ještě najít.

Reagovat
Miguel19

Vždycky si otevřeš u chtěného zápasu "match centre" a pak "player statistics", kde je jeden sloupek s "touches"..

Reagovat
vilp

Super, ještě jednou dík.

Reagovat
kiwwi

najhorsie ze uz na to serie aj squawka...neviem ci su tie statistiky od opta take drahe alebo co, ze s tym kazdy po case sekne

Reagovat
smazaný uživatel

Spis zjistili, ze se na tom davaji vydelavat penize, tak proc by to zverejnovali zadarmo...

Reagovat
vanGomm

Mě by třeba zajímal odehraný čístý čas,tedy když je míč na place v pohybu,tedy ve hře.Sleduje se totiž už kde co.Toto se také měří?A pokud se týká článku,že má někdo po 2 kolech plný počet bodů,tak co je na tom divného?O tom se má cenu bavit tak po 8 kolech.

Reagovat
ADM

Meria sa to a je to medzi 55-65min vrámci všetkých top líg..

Reagovat
vanGomm

Držení míče,počet naběhaných km atd.atd se uvádí,ale tohle jsem tam zatím neviděl.Takže by stačilo hrát 30-35 minut čistého a bylo by po zdržování.

Reagovat
vanGomm

Za poločas samozřejmě

Reagovat
cristiano.K.

odkaz na motd pls.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte prosim kde sehnat vstupenky na S. Irsko -Česko . Díky

Reagovat
chicuita

Bude i nejaky clanek o PL fantasy draftu ? Treba tabulky, jak si na kdo vede ?

Reagovat
scholes18

2301 za dnesnu prehru City.

Reagovat
Hokaido

MCY: Ederson, Walker, Stones, Kompany, Danilo, Otamendi, Fernandinho, D.Silva, KDB, Jesus, Aguero

EVE: Pickford, Keane, Jagielka, Williams, Holgate, Gueye, Schneiderlin, Baines, Davies, Rooney, Calvert-Lewin.

Pěknej beton od Koemana.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies dostal šancu namiesto Klaasena DCL by tam mohol spraviť 1-2 brejky

Reagovat
Zaschrona

5-3-2 hrajeme uz ponekolikate, celkem se i dneska tohle rozestaveni dalo predpokladat. Ale celkem prekvapeni, ze hraje zrovna Holgate. Kenny zas ani na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj hrá Sané namiesto Danila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson; Kompany, Stones, Otamendi; Walker, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Sané; Agüero y Gabriel Jesús

Reagovat
blaugrana

Pep by mohol poslať Bernarda na hosťovanie do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Milestone watch:

Rooney - can become 2nd player to score 200 #PL goals

Aguero - can become highest all-time non-EU #PL goalscorer

Reagovat
Hokaido

Aguero ale jen na chvilku, pak ho zase překoná Shearer.

Reagovat
Ángel di María 22

Chapu to dobre, ze Guardiola bude mit pak na Lavicce Gundogana, Bernarda Silvu, Yayu a Sterlinga?

Reagovat
nani92

a Danila

Reagovat
Ángel di María 22

Na tuhle hvězdu jsem zapomněl, to je fakt.

Reagovat
Counter

Tak Yaya už má nejlepší léta za sebou, tam je lavička maximum oprávněně. Ostatní budou rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link pls?

Reagovat
Whitemedia

Mám jen špatné streamy a nebo je tak taková mlha, že nic nevidím?

Reagovat
Miguel19

Tvl Silva má ránu.

Reagovat
blaugrana

Tam asi pol štadión jebe, že je tam taka hmla.

Reagovat
Ángel di María 22

Silva dpč úmyslně ztratil vlasy už dřív? Ten vypadá uplně jinak

Reagovat
Whitemedia

Až po příchodu Pepka, chce se mu zalíbit..

Reagovat
smazaný uživatel

Kean ma fakt mizernu rozohravku

Reagovat
blaugrana

Som cakal, ze city na nich vyleti a hla...

Reagovat
Counter

Everton pod Koemanem nebude taková sranda zlomit, když se to rozhodne zavřít jako dneska.

Reagovat
Raylan

Nepřijde mi to jako nějaký extrémní beton, docela se snaží dopředu

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

To 3-4-3 se rozjelo fakt ve velkém.

Reagovat
blade115

Nehrají oba týmy spíš 3-5-2?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Těžko říct. Možná jo. Ale přijde mi, že Jesus a Rooney hrají níže. U city se však hodně míchají, takže nevím..

Reagovat
vilp

Přitom je to docela sračka...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Rooney by jim tam za to bučení mohl pár fíků nasázet

Reagovat
havrys99

tak první

Reagovat
smazaný uživatel

Everton bude extremne neprijemne muzstvo pre silne timy

Reagovat
Counter

https://twitter.com/ArsenalTerje/status/899714504627548160

Wilshere před chvilkou vyloučený v zápase za U23

Reagovat
blaugrana

Magor.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, je to Wilshere, ale jak se ten lempl v modrem chyta za xicht

Reagovat
havrys99

Hovadooo tohle nemůže. Sám má určitě strach o další zranění a zároveň velkou víru se vrátit. Jeho návrat by mohl být alespoň nějakým pozitivem pro další průběh.

Reagovat
icka

Ja se mu nedivim po zraneni. Spis blbecek je ten chlapecek co se tam chytl jak kdyby ho strelil do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
havrys99

Aguero

Reagovat
Mimalu

roneiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Counter

City už to rozjíždí

Reagovat
Counter

Takový Arsenal style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Roneiiiiii

Reagovat
Miguel19

Wazzinkoooooo

Reagovat
Tolstobik

Pekne

Reagovat
havrys99

oooooooooooooooooo

Reagovat
Grahf

rúúúúňiiii

Reagovat
vodka

ROONEEEYYY

Reagovat
m.sali

Waaaaaazzzzzzaaaaaaaaaaa

Reagovat
mithro

ZEMIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACIIIIIIIIIIIIIIIK

Reagovat
Miguel19

Stones to má na očích a hlásí se jak kokot

Reagovat
Tolstobik

Pristi rok to bude chtit brankare za 50 mega....

Reagovat
Whitemedia

Rooney vyslyšel

Reagovat
Counter

Sané na beku vypadá jako velký omyl.

Reagovat
Raylan

WAZZA !! Calvert-Lewin hraje vybornej zapas

Reagovat
Ángel di María 22

Sané

Rooney dobře. A ten C-L bude hodně dobrej hráč

Reagovat
blaugrana

Ederson pozerám ďalší golmánský mág.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě Pepek koupí dalšího ještě za víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegena

Reagovat
vodka

strašně mu to přeju, zatím není v ideální herní pohodě, ale jeho pohyb je jinde oproti posledním sezonam v MU...

Reagovat
Mimalu

a nechci nic říkat, ale toto by gólman za takové prachy chytit měl

Reagovat
mithro

200 mega v obrane, vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

další?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
C-M@ster

Díváš se na exploreru?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na chromu, ale mám blbej stream

Reagovat
pingla

Wazzinko zatím Jagielka světový, Aguero snad přes něj ještě nepřešel

Reagovat
m.sali

za to Keane hoří, jak papír- snad se do toho dostane

Reagovat
Swarley

Wazzíneček můj zlatej

Reagovat
Alberto Aquilani

Existuje v pomere cena/výkon horší stopér ako Stones? To sú neuveriteľné veci. Celá obrana hrá offside ale on tam stojí ako tĺk.

Reagovat
Pospovič

neskutečné štěstí, že si vybral City

Reagovat
Counter

LOL ronei teď ta rozehrávka

Reagovat
Whitemedia

Baines

Reagovat
Miguel19

Rooney citovka ve středu pole.

Reagovat
Mimalu

Walker

Reagovat
Mimalu

jako asi docela přísná no

Reagovat
havrys99

ale nebolí

Reagovat
Horcmen

Walker

Reagovat
Grahf

walker

Reagovat
smazaný uživatel

do piče

Reagovat
havrys99

Walker

Reagovat
blade115

Tvl, já v tom draftu sbírám víc červených karet než bodů...

Reagovat
Miguel19

To je dobře

Reagovat
m.sali

Reagovat
Whitemedia

Walker

Reagovat
mithro

50 millions down the drain

Reagovat
Miguel19

Lol, Walker dobrej dement.

Reagovat
mikelinos

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ja nechapem, ani jeden zákrok nebol na kartu

Reagovat
Counter

Ten první ještě ok, ale druhý v žádném případě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Daří se Pep?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

V dresu Spurs by ho za to nikdy nevyloučili, ale pár týdnů po přestupu hned letí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

kohouti věděli proč se ho zbavit

Reagovat
havrys99

Pepku ještě to chce další beky za 50m

Reagovat
vodka

červená čisté WTF, pokud C-L dobrý simulant

Reagovat
smazaný uživatel

druhou žlutou dostal.

Reagovat
vodka

já vim, ale i žlutá je holý nesmysl... jinak to pokud se objevilo nějak samo v původním komentu, nepatří tam...

Reagovat
smazaný uživatel

WTF v kterém vesmíru je tohle žlutá?

Reagovat
diastan

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

To jste tady fakt všichi úplný dementi? Vždyť to od Walkera nebyl snad ani faul.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Lidi se vysmáli Walkerovi za červenou, pak viděli opakovačku a už píšou, že to byla blbost.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

i bez opakovačky, ale live tam nešlo vidět prakticky nic, takže teoreticky se mohl ohnat loktem...

Reagovat
Swarley

když řežeš City, řežeš to správně

Reagovat
Busby babes

City a Chelsea, tam prakticky nemuzes vytahnout cervenou spatne.

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Směšní rozhodčí

Reagovat
Whitemedia

Jako vůbec mi to nevadí, ale být vyloučený za takové věci nepotěší

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera v zapase Spurs - Chelsea nepadne redka a teraz ano tento rozhodca mal piskat ten vcerajsi zapas aspon by bola sranda

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak fanta je v prdeli, a jak jinak, než kvůli bývalému hráči Spurs mě jebne

Reagovat
lucius6

Tohle je výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

ty rozhodčí to fakt nezvladají poslední dobu

Reagovat
smazaný uživatel

jestě že jsme toho walkera prodali hraje jeste hur nez v zaveru sezony, furt se jenom hada a breci,co dokazeou udelat prachy z cloveka no

Reagovat
SpecialOne

Ano před přestupem to byl sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Byl a pořád je.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

mohl se stát klubovou legendou,o který se mohli psát báje jako o nejlepším bekovi Spurs v novodobých dějinách,ale navždy bude jenom žoldák co šel za ropou

Reagovat
SpecialOne

U první žluté netuším, jestli se Bainese vůbec dotknul, ale budu doufat, že ano. No a ta druhá to asi nic no, ani loket, ani rameno.

Reagovat
vodka

první byla taky hodně přísná, ale tam šlo o to, že ta mšel strašně prasácky i tak. Neodhadl vůbec souboj a bylo jenom Bainsovo štěstí, že nešel balonu víc naproti.

Reagovat
Mimalu

no, loket/rameno tam byl, samozřejmě to nebylo na druhou žlutou, ale on to udělal fakt dementně, nejdřív se otočí kde je protihráč a pak jde do něj a udělá takový prapodivný nepřirozený pohyb evokující úder

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

no mě pořád připadá že ho tam tím loktem do hrudi lehce trefil, opakuju že na kartu to nebylo, ale zdálky to mohlo vypadat pěkně dementně

Reagovat
Mimalu

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečnost je taková, že šel tělem do souboje. Fotbal není basket... Naprosto nepochopitelné ( ) je chování Calvert-Lewina. Já bych jí třeba Walkerovi v téhle situaci napálil ramenem do zad. Ale já kopu prales, on PL...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Chtělo by to pohled od Pepa, ale z jednoho záběru mi to připadalo, že Walker se podíval kde je ten hráč a pak úmyslně vystrčil loket. Pokud to tak viděl sudí tak správně tasil žlutou no..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ani prd. Tohle je naprosto běžný zákrok, akorát CL tomu přídal.

Reagovat
havrys99

Ze zkušeností by to neměl unést ještě Fernandinho

Reagovat
lucius6

Tipoval bych Kevina, ten v 1. poločase vypadal chvílemi, že dostane každou chvíli infarkt, jak na všechny kolem sebe řval a rozhazoval rukama.

Reagovat
vicinda07

tu sa presne ukaze ked rozhodca nezvladne...poriadne to nevidi ale vsetci naokolo vratane manazera vyskocia, zacnu kricat ako keby niekoho zabil, rozhodca podlahne a da karty, ani jedna nemala byt no....chudak Kyle, za nas robil ovela vacsie hluposti a nic, prestupi a hned 2. zapas redka za nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hachim Mastour

No sak hraci Spurs prasia a nic, my vieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne na také momenty je nutný VAR. Nezmyselná červená karta, ktorá City dosť možno bude stáť body.

Everton ale inak výborný, až na 2 momenty. Keane kraľuje v súbojoch, Baines to isté. DCL vpredu odohral skvelý polčas a veľmi pomáha Rooneymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal výborný, aj keď veľa šancí nebolo. Dohrávky v pondelok nevedia sklamať.

Reagovat
Mindas

Pořád stejné City. Lepší, nějaké šance si také vytvoří, ale na gól se pořád hrozně nadře. Hlavně to řešení situací od Kuna je na pěst. No a z jedné šance soupeře obrana opět v lese a brankař nechytí nic navíc. To je snad už třetí sezóna v řadě.

Reagovat
blade115

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Kunovi už nějak chybí ten pohyb co ho kdysi zdobil připadá mi už hodně tragický doufám že se spraví

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ještě budete plakat po Mancinim jednou!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mindas

Jj, tohle piš zrovna mně.

Reagovat
vladino10

To je pepov copyright- on proste burnley alebo freiburg porazí, ale príde evertn alebo leverkusen, jedna šanca a dostanu gól..proste hra bez obrany a dúfa, že mu to pôjde ako v barcelone kde sa protiútoky podarilo eliminovať ešte na súperovej polke a hlavne kde xavi alebo iniesta v podstate nestrácali lopty..

Reagovat
Tolstobik

Druha zluta za ten zakerny pohled

Reagovat
vilp

Madley je prostě šašek. Jinak City slabé, jak jsem čekal. V přípravě nízká efektivita, ale hra se mi líbila, teď zase potřebují víc než tři tutovky (Kun WTF?) na gól a ani herně se mi to nezdá ideální.

Reagovat
Swarley

Henrikh Mkhitaryan needs only 3 more assists in the remaining 36 PL games to equal Coutinho's highest ever PL assist tally...

Reagovat
vicinda07

Reagovat
blaugrana

Ešteže nepríde.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LAM

Nejhorší je s tim nic neudělaj.Rozhodčí potrestanej nebude a když někdo s City řekne že je rozhodčí kokot,tak ještě dostane trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Od ďalšej sezóny to snáď skončí s príchodom VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, z toho jednoho zaberu se na toho hrace moc dobre dival a sel tam s naznakem... Vypadalo, ze ho tim loktem lehce do koz vzal. Kazdopadne, co ma co Guardiola sahat na rozhodciho dpc?

Reagovat
Miguel19

Je zvyklej z Německa, kde mu prošlo všechno no. Strašně nesympatickej blb.

Reagovat
lucius6

Rozhodčí se má naučit pískat podle pravidel, pak se tohle nebude dít, hráči a trenéři nemohou říct ani půl slova, aby jim nehrozil nějaký distanc nebo trest, ale rozhodčí svojí neschopností přímo ovlivňující zápasy a nic jim za to nehrozí, takže já se opravdu nepozastavuji nad tím, že si Guardiola dovolil vyjádřít svůj nesouhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to ten ctvrty rozhodci piska tvl

Reagovat
Mindas

Normálně se otočil, aby viděl, kde ho má. Dále už jen do něho nacouval a maximálně ho trefil lopatkou.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz mu este predvadza walkera

Reagovat
Counter

Kyle Walker essentially sent off for having a look at a player

Reagovat
Miguel19

Tvl jestli Everton udrží nulu, tak mě mrdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si pickforda dál pryč z brány ?

Reagovat
Miguel19

Nn, mám Keana jako druhého náhradníka

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney's 50th, 150th and 200th #PremierLeague goals have all come against #ManCity.

Reagovat
vodka

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
pingla

tak jeste ten 250. a 261, si doufam necha proti nam

Reagovat
Busby babes

tos mel dat v patek, kdyz jsem ho dal na lavku. sice je prvni nahradnik, ale vsichni hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep dobyvatel ... Pep inovátor..... Pep Hilton. Umíš rozhazovat pouze peníze svého papá Mansour ..... v Barceloně jsi měl pouze štěstí na úžasnou generaci kolem Messiho, Iniesty a Xaviho. V Bayernu úžasní hráči, ale bez Messiho jsi nic. Ty chuj.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim, jak ted pepovi ve sledovanych diskuzich naskakuji prispevky a premysli, kolik z nich bude utok na jeho osobu. no nechtel bych byt v jeho kuzi, az na to vsechno bude muset reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pep nehraje schvalne naplno, aby mu vedeni dovedlo Messiho tesim se♥

Reagovat
smazaný uživatel

jj, akorát že vyhoří i s Messim, který je na PL již příliš starý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

bohužel Messi zápas na Stoke nepřežije, takže to nebude mít dlouhýho trvání

Reagovat
Counter

Stoke už není co bývalo, teďka by nepřežil spíš Hawthorns.

Reagovat
Swarley

však má taky dvě nohy

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim jak na nej nasadi krkice nebo shaqiriho, souboj jak tyrion na joffreyho svatbe

Reagovat
One-Real

On zrovna těch ran a faulů přežije celkem dost.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

City potrebuje nutne Messiho! Sejku konaj!

Reagovat
blaugrana

Ha ha ha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Na Etihadu hrajou NANANA Giroooud

Reagovat
smazaný uživatel

jako celkem chytlavy pokrik, divim se, ze to jeste nekdo nezremixoval do pisnicky

Reagovat
Whitemedia

Těch rozhodčích, co stávají u trenérů, je mi vždy nejvíc líto

Reagovat
Mimalu

naopak, vždyť to musí být docela prča

Reagovat
Grahf

Saneho v juniorke neučili hádzať auty?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling in konečně

Reagovat
Hokaido

Já bych mu tu druhou žlutou dal. Jednoznačně koukal na hráče Evertonu a chtěl ho trefit, balon letěl úplně někam jinam. Strašná blbost od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to bylo o dost více na žlutou, než zákroky Diera proti modrým sviním z Londýna.

Reagovat
Hokaido

Masopust pls

Reagovat
Busby babes

todruhy nic nebylo. chtel mladymu ukazat, ze sem mu nema lezt, ale jestli se za tohle budou davat karty...

Reagovat
C-M@ster

Malou domů jsem dlouho neviděl písklou na takovéto úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

no tak v Brne to pavlik radsi zahraje rovnou na roh no

Reagovat
Whitemedia

Aguero je dnes na zabití, ten to ještě otočí..

Reagovat
Grahf

ale everton hraje hodne priposrane na to, že má presilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, k čemu si ten Katalánec (zdůrazňuji Katalánec, on není Španěl, je to katalánská špína) kupoval Bernarda Silvu, když mu vůbec nedává šanci a zabíjí tím jeho potenciál.

Reagovat
ciernyribiz

lebo je to priemerny trener

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero aj Silva su dne velmi zli de Bruyne agresivny

Reagovat
pepinho2

Aby nedopadl jako Marge

Reagovat
havrys99

Gylfi

Reagovat
Whitemedia

Gylfi

Reagovat
Hokaido

Koeman to asi stáhnul na 4 obránce a snaží se ovládnout střed hřiště a mít větší držení balonu. Moc pěkný od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Holandská škole. Rinus Mischels, Johan Cruyff ....

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
pepinho2

Má koule, snad se mu to nevymstí

Reagovat
Horcmen

Williams vyndaný z draftu, rovných 60 minut odehraných s nulou

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf

Sterlingov retardovaný beh

Reagovat
Whitemedia

Chci koukat na Bernarda v PL, tak ho tam už pošli taková škoda, že nepřišel k nám..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Sterling, z toho taky bolí oči, takovej nekopa....... Jednu sezónu v LFC byl dobrej.... Brendon ho udělal.... jedině Brendon ho může znovu vzkřísit.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by ozil vedla Suareza v Barce.

Reagovat
Ángel di María 22

Danilo for the rescue

Reagovat
smazaný uživatel

uz je tady!!

Reagovat
Miguel19

Ti hráči City si v ofenzívě vůbec nerozumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok ManCity asi nebude povazovane po 3. kolach za favorita na titul

Reagovat
Whitemedia

no konečně..

Reagovat
Whitemedia

Danilo vymazlený centr

Reagovat
Busby babes

Doufam, ze to takhle skonci. To pak bude munice pro Fanklub defenzivniho fotbalu. Na cele pouze tymy, ktere jeste nedostaly gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Reagovat
Counter

Ederson trošku pas

Reagovat
Miguel19

Ederson s Kunem parádně. Škoda, za Silvičku mohly být body

Reagovat
pingla

sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ... kopací technika level Mindas.

Reagovat
Steven666

pepek má možno najlepšiu ofenzívu v lige ale hra obrany je na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

A zakončovatelé jsou rovněž na smích.

Reagovat
Grahf

však otamendiho trafila kopta a nie lakeť

Reagovat
Whitemedia

Otamendi je hrozný šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je neskutečně špatný.

Reagovat
vodka

Everton to hraje na Pulise s kvalitníma hráčama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

aguero vala sudy už

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ale skvelo oživil hru, mal by hrať častejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nechápu proč ho už podruhé pep nepostavil snad už příště základ to samé Bernardo Silva

Reagovat
Raylan

Aguero teď dobrý dive

Reagovat
smazaný uživatel

Pepku, teraz nie je čas na kalčeto...

Reagovat
lajka30

tvl dej tomu Aguerovi žluto za simulace je to nechutný

Reagovat
Whitemedia

No jasně, padejte po každém doteku, pak vám to rozhodčí určitě zapíská..

Reagovat
Horcmen

dobře vám tak

Reagovat
Counter

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna, ale sadla mu pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Gumy..

Reagovat
Grahf

keketi. Nechápem, že betonujú v presilovke

Reagovat
EXoRcIsT

zasluzene Everton sa posral az za usami

Reagovat
smazaný uživatel

Brendonko zapíchl panenku voodoo a Sterling se najednou probral.

Reagovat
Counter

Evertonu ten inkasovaný gól nejde nepřát

Reagovat
KnoxXx

neskutocny vykon od Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeeemeeeek

Reagovat
vodka

Holgate tragéd, ale ve statistikách další vyhraná hlava

Reagovat
Busby babes

tak tohle asi tezko pujde za nim kdyz je Sterling uplne sam na hrane vapna...

Reagovat
Counter

Tohle byla jednoznačně jeho chyba.

Reagovat
Busby babes

mel to podle me dost tezky. Prislo mi, ze hlavickoval v zaklonu, tak tak na to dosahl...

Reagovat
vodka

to je úplně fuk, to měl radši hodit za sebe na roh, jako hlavičkovat na hranici vápna na prostředek si nemůže dovolit nikdy nikdo...

Reagovat
Busby babes

tak mu mel nekdo zarvat. kdyby to pustil za sebe a tam hrac city hlavickoval sam...

Reagovat
vodka

ne pustil, ale odehrál/odhlavickoval na roh. to, co předvedl se učí v základu, je to srovnatelné s tím, když golman boxuje před sebe do nabíhajícíh hráčů...

Reagovat
vodka

nemůžeš hlavičkovat do red zone...

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel se mu tohle nestalo ani nahodou poprve, tyhle situace moc neumi resit.

Reagovat
Miguel19

Gylfi byl u míče jenom u té standardky ne?

Reagovat
Grahf

ani klaasena som od striednaia nevidel

Reagovat
liquicitizen

tvle žebrácky everton ani presilovku nedokáže udržať

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho

Reagovat
pingla

fernandinho wtf

Reagovat
vodka

Rooney nemá na víc jak 60 minut, strašně v prdeli s dostupováním, to si bude muset Koeman dost rychle uvědomit...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Taky ne kazdy zapas bude muset takhle moc behat. Ale jinak souhlas, i proto snad chce Koeman jeste koupit dalsiho utocnika.

Reagovat
Busby babes

potrebujete poradnou obrnau. v utoku dneska problem nebyl. Wazza gol dal. Ale ta obrana...

Reagovat
Zaschrona

Proti nejnabouchanejsi ofenzive v lize venku po zapase v EL to nebylo tak spatne, ne? Ale idealne plati, ze potrebujeme uzdraveneho Colemana, leveho stopera do zakladu a leveho beka jako backup za Bainesyho + pokud mozno vymenit McCarthyho, ktery je vecne zraneny a spis pro klub stredu tabulky, za nekoho lepsiho... Tak pristi leto by to mozna mohlo byt vyresene, snad.

Reagovat
Busby babes

to mel byt vtip ve stylu FDF, jako ze s nulou byste vyhrali, protoze ten jeden gol Wazza zaridil. jinak samozrejme, ze to je super vysledek. Hra v druhe puli na hovno, ale tak...

Reagovat
Zaschrona

Jo, tak... Mas pravdu, no. Kdo nedostava goly, nemuze prohravat.

Reagovat
blaugrana

Aguero je srasny. Sterling to paradne rozhybal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co ten schnederlin picuje

Reagovat
lajka30

ho ani netreefil

Reagovat
Busby babes

trefil ho druhou nohou.

Reagovat
lajka30

asi tak milimetr

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, prestan

Reagovat
Grahf

to vyzeralo čisto

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
vodka

Aguero

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero, jak si do toho naschvál šlápl, hovado

Reagovat
Busby babes

utocnik se snazi kryt balon, kdo to kdy videl...

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle teda krytí balonu nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul, odpad z evertonu sa este rozculuje

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci dnes

Reagovat
Miguel19

Oslabenej střed proti nám

Reagovat
Whitemedia

Aguero je hnusný šmejd, ale aspoň si proti nám nezahraje Schneiderlin,,

Reagovat
vodka

hm, Bešič je schopný ještě udělat penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrat ji v Evertonu udelal?

Reagovat
vodka

netuším, ale kokotských zákroků by měl cca 1 na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoliv ale blize nez 30m od brany. Fakt netusis

Reagovat
Busby babes

nechapu ten hejt na Aguera zrovna v tomhle pripade. vsak dostal zezadu do paty.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

tak to na kartu nebolo, takyto "kontakt"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal zezadu do paty, protože viděl, jak jde Schneiderlin do skluzu a chtěl faul.

Reagovat
vodka

Reagovat
vilp

A to mu jako chcete vyčítat? Že si chytře kryl míč? Haha...

Reagovat
smazaný uživatel

Chytře kryl míč Chytře si došel pro faul je lepší formulace.

Reagovat
vilp

To se ale nevylučuje. Dostal špatnou přihrávku, dal si tam tělo s tím, že buď bude mít míč nebo ho protihráč sundá a to, že do něj idiot se žlutou naběhne zezadu, už není jeho chyba. Byl by blbec, kdyby to neudělal. Stejně to dělá Hazard nebo Messi, ale ono je asi pro tým lepší uhnout a nechat balon soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

naah tam Aguero presne vedel čo robí, nahral to

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal zezadu na paty, protože chtěl hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Levou nohu mu sejmul nadvakrát, nejprve před odehráním míče, pak ještě tu patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep jak beztak tleskal Otamendimu za tu posranou přihrávku ironicky. :D

Reagovat
Horcmen

Klaasen

Reagovat
smazaný uživatel

Da se nekde zjistit, v kolik presne napriklad 22:41 a 26 sekund padl gol City na 2:1? Vsadil jsem livetiket, kouknu na mobil a aplikace uz mi hodila gol a tiket jeste nebyl ani priznanej... nakonec se rozhodli ho jak jinak nez prijat :-D

Reagovat
Busby babes

je to 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda 1:1 chyba promin

Reagovat
Grahf

kopnul to pickford aspoň raz presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dostane Bernardo dostatek prostoru od plešouna, tak to bude Beast.

Reagovat
pingla

pep?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca to dnes dojebal teda

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola wtf

Reagovat
Grahf

utekal na hajzel

Reagovat
Grahf

everton strašný, úroveň burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát se dnes na 120 minut, skončí to 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

City jasně lepší, v 10 pak hráli svkělě. Ten nýmamd s píšťalkou by měl dostat stopku.

Reagovat
lajka30

co tam ,ale dneska předváděl Aguero to je

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam běhal Guardiola po konci jak splašenej?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Everton druhý poločas trapas, ale pěkně City, že i v deseti takhle zabojovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Guardiola jak utíkal pogratulovat Koemanovi k bodíku a pak jako splašenej utíkal zase zpět, asi se z toho trochu posral a utíkal na WC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nekonzistentnost rozhodcich je letos strasna

Reagovat
SCELO

a to je len po 2. kole

Reagovat
smazaný uživatel

We want Graham Poll back in PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ten Pundit na nbc fetuje?

Reagovat
vilp

Snad Bernardo brzy vytlačí Davida, ten hrozně vyčichl...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes bol vo finalnej fáze fakt príšerný

Reagovat
Mindas

V síle na balónu mu konkuroval právě až příchozí Bernardo. Do té doby byl o parník jinde. Oproti takovému KDB nebo Saném, kteří dnes poztráceli hromadu balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi KDB a Saném je v tom, že KDB příští zápase odehraje mnohem líp, naopak Saně odehrajou zase tu stejnou pičku. Poskládat sestavu s oběma Silvoušema a KDB a budete válec.

Reagovat
Mindas

No jo, jenže ta nekonzistence KDB je celkem problém. On dokáže být zvíře, ale v dalším zápase úplně k ničemu nebo předvede výkon, kdy sice dost riskuje, ale navíc hodně dost poztrácí. Potřebuje víc ustálit výkony, protože někdy je to až propastný rozdíl.

Reagovat
vilp

Tak Sané byl z City nejhorší a KdB vždy víc kazí, ale taky u toho mnohem víc riskuje, díky čemuž za zápas vytvoří plno tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to jo, ale finalne prihravky strasne kazil. to on nezvykne

Reagovat
Mindas

Everton to měl dost zahuštěné, nebylo tam moc prostoru.

Reagovat
Mindas

Reagovat
vilp

Klidně se můžeš smát, ale se Silvou, který hrál pod Mancinim, se to nedá srovnat. V té době na něj Moyes zrovna v zápase s Evertonem dával Rodwella jako osobku a on stejně zápas rozhodl. Dnes už není tak suverénní na míči, dělá plno chyb, má hromadu laciných ztrát a zbytečných nepřesností.

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens by měli jít po Mbapém dřív, než jim ho vyfoukne PSG nebo Real. Aguero stále dobrý, ale zachvíli bude hrát, tak jak by hrál Messi v PL ve svém věku.... tedy na hovno.

A Gabriel Jesus je hrozně overrated, takovej trochu lepší Barbosa. Do útoku nemají žádnou stabilitu. Dřív když měli v týmu Džeka, Teveze, Aguera a Balotelliho, to byla síla.

Reagovat
Mindas

Druhý poločas super, šance na tři body byly. Každopádně Otamendi vedle Kompase vypadá hned jak o dva levely lepší stoper. Mladší Silva je na balonu král.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovný výkon škoda jen jednoho bodu příští kolo Bernardo a sterling základ pepku aguero strašný výkon měl tam raději nechat jesuse a rozhodčí dneska exceloval už by měli konečně zavést to video

Reagovat
smazaný uživatel

Video ne, pak nebude o čem diskutovat v hospodě či doma. Resp. bude o čem, ale pouze o pozitivech. A to je nuda, z fotbalu se vytratí ta jiskra a lidský faktor spojený s emocemi. Fotbal by neměl být sterilní.

Reagovat
t0mmy33MCFC

nesmysl... nevim jestli sterilni nebo nesterilni ale hlavne by mel byt spravedlivy, neni nic horsiho nez naprosto nespravedlive rozhodnuti kdy miliony lidi vi ze to melo byt takhle, ale jeden clovek rekne ze to tak byt nema a nejhorsi ze i ten jeden po par sekundach vi ze to rekl spatne, ale uz s tim nemuze nic delat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele