Premier League - preview 18. kola

16.12.2017, 09:11, aktualizováno 18.12.2017, 08:51
Previews
Everton se vzdaluje od sestupového pásma a ve sběru bodů hodlá pokračovat i v dohrávce osmnáctého kola anglické nejvyšší soutěže proti Swansea. Ta se naopak stále potácí v krizi a je na poslední příčce tabulky...
Everton FC - Swansea City  (pondělí 21:00)
Premier League si pro své příznivce nachystala i pondělní dohrávku, v té změří síly celky Evertonu a Swansea. A zatímco domácí tým se v posledních týdnech zvednul z nejhoršího a vrátil se do bojů o střed tabulky, Labutě i nadále tápou a budou bojovat o holé přežití.

Samu Allardycovi tentokráte ani netrvalo dlouho, než výsledky svých svěřenců zásadně vylepšil. Everton od jeho nástupu totiž ještě neprohrál, nejprve na vlastním hřišti porazil Huddersfield, následně uhrál cennou remízu na hřišti Liverpoolu a v týdnu si odvezl všechny tři body ze stadiónu Newcastlu. Nyní Karamelky čekají dva domácí zápasy - nejprve se Swansea a o týden později s londýnskou Chelsea. Pokud by liverpoolský celek zvládl oba duely vítězně, mohl by usilovat o posun už na osmou příčku v tabulce.

To Labutě se nacházejí na samém chvostu tabulky a při pohledu na jejich hru musí fanouškům výrazně vrtat hlavou, co je může v letošním ročníku zachránit od sestupu. Poslednímu týmu tabulky totiž vůbec nefunguje ofenziva, jako jediný tým totiž ještě nezaznamenal dvouciferný počet nastřílených branek. Z posledních šesti ligových duelů pak vytěžili jen čtyři body za remízu s Bournemouthem a šťastnou výhru nad West Bromem.

Pozitivní informací pro hosty je alespoň fakt, že se jim v Goodison Parku celkem daří. Neprohráli tam ani jednou z posledních tří zápasů, když si připsali dvě remízy a jednu výhru.

Evertonu se po dlouhém zranění křídelník Yannick Bolasie, ten by již měl být připraven usednout alespoň mezi náhradníky. Mimo však i nadále zůstává dvojice James McCarthy a Leighton Baines. Hostům bude k dispozici Wilfried Bony i Wayne Routledge, oba hráči měli svalové problémy, které se jim ale podařilo včas vyřešit.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.60 - 5.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Manchester United  (neděle 15:15)
V neděli se proti sobě postaví týmy West Bromwiche a Manchesteru United, přičemž oba celky řeší diametrálně odlišné starosti. Zatímco domácí nevyhráli od srpna letošního roku, kvůli čemu spadli až na sestupové pozice, Rudí ďáblové řeší, jakým způsobem by ještě mohli dotáhnou suverénní Citizens, na které před svým utkáním ztrácí čtrnáct bodů.

Baggies prožívají příšernou sezónu, momentálně se nacházejí na devatenáctém místě tabulky a se ziskem čtrnácti bodů za sedmnáct utkání rozhodně nemohou být spokojeni. West Bromu nepomohla ani výměna trenéra, po odvolání manažera Puliese a nástupu Alana Pardewa se výsledky nijak razantně nezlepšily. V posledních pěti utkání sice Baggies prohráli jenom jedinkrát, jenže nezaznamenali žádnou výhru, všechny ostatní duely dopadly remízou, takže body na jejich kontě přibývají jen opravdu velmi pomalu.

Manchester United naproti tomu minulou neděli nezvládl klíčový souboj se svým městským rivalem, umožnil mu vytvořit ligový rekord v počtu výher za sebou a nechal si jej odskočit již na více než desetibodový rozdíl. V týdnu se sice svěřenci Joseho Mourinha vrátili na vítěznou vlnu, když doma zdolali Bournemouth, že by ale podali nějaký opravdu dobrý výkon, to se tedy říci rozhodně nedá. Přitom pokud mají v plánu alespoň minimální zdramatizování boje o titul, potřebují k tomu bezchybné výkony, jelikož v nejbližších týdnech si žádné zaváhání dovolit prostě nemohou.

Domácím se proti Rudým ďáblům vůbec nedaří, z posledních jedenácti domácích duelů v rámci Premier League jich hned osm prohráli - naposledy svého soka přemohli v březnu 2016, kdy jim výrazně pomohla brzké vyloučení Juana Maty.

West Bromu by již měla být k dispozici dvojice Matt Phillips a Gareth Barry, kteří již vykurýrovali svá svalová zranění. Hostujícímu Manchesteru bude na následující tři měsíce chybět Eric Bailly, který se svým poraněným kotníkem nakonec musel podstoupit operaci. Paul Pogba si odpyká poslední zápas ze svého trestu, ke startu by však měla být plně připravena dvojice Rojo a Fellaini.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.83 - 3.80 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Dočkáme se živých vzpomínek na loňskou sezónu, kdy Bournemouth s Liverpoolem předvedl velkolepou show, po níž Jürgen Klopp objímal své hráče s viditelnou hořkostí? Ofenziva jihoanglického klubu není tak vražedná, jako v předchozích měsících, ale kdo ví, co nám zápas přinese.

Liverpool dle svého zvyku brázdí anglické trávníky jako na horské dráze, kterou do nižších poloh strhává především chybující obranná řada. Po ďábelských výkonech na hřišti Brightonu a se Spartakem, kdy se fans Reds radovali ze vstřeleného gólu dvanáctkrát, se museli opět trošku uzemnit. Domácí ligové remízy s Evertonem a především WBA uvrhly Liverpool mimo top 4 a na bodovou úroveň Burnley.

I přesto jsou hosté favoritem, jelikož Bournemouth už pětkrát v řadě nevyhrál a od sestupových pozic ho dělí pouhé dva body. Prohra se zmíněným Burnley a remíza se Southamptonem - taktéž doma - rozhodně nepomohla. Naposled pak Cherries ztratili všechny body s Manchesterem United.

Kdo však tým Eddieho Howea zná, ví, že jde o ekipu netušených možností. To nám ukázali třeba přesně před rokem právě proti Liverpoolu, kdy v jednom z nejúžasnějších zápasů za poslední roky otočili v závěrečné čtvrthodině výsledek z 1:3 na 4:3.

Na hřišti se můžeme těšit na obávané kvarteto Salah, Mané, Firmino, Coutinho. Liverpool však trápí zmíněná defenziva. V ní navíc chybí kromě dlouhodobě zraněného Clynea taky Matip a Moreno. Emre Can je vykartovaný. Bournemouthu naopak chybí jen Brad Smith a Tyrone Mings.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - A. Smith, Francis, Aké, Daniels - Stanislas, L. Cook, Surman, Fraser - King - Defoe
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Lovren, Klavan, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.08 - 5.17 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 13:30)
Ve formě hrající Leicester City na svém hřišti přivítá zachraňující se Crystal Palace. Papírovým favoritem sice jsou domácí, nicméně forma hostujícího týmu v poslední době není vůbec špatná, těšit se tak můžeme na poměrně zajímavý souboj.

Stejně jako v průběhu minulého ročníku i letos Liškám výrazně pomohla výměna kouče. Pod novým koučem Puelem totiž fotbalisté domácího týmu odehráli přesně 8 zápasů, z nich vytěžili 5 výher, 2 remízy a poraženi odešli jen jedinkrát, když je na King Power Stadium přehrál suverénní Manchester City. Momentálně navíc předloňský mistr tahá šňůru již čtyř vítězství v řadě a tuto bilanci může ještě vylepšit proti zachraňujícím se Palace.

Ti se sice stále nevyhrabali ze sestupové zóny, nicméně jejich výkony mají jednoznačně vzestupnou tendenci. Vězte nebo ne, klub z jihu Londýna je v tuto chvíli již šest zápasů bez ligové porážky. Za tu dobu si připsal dvě výhry a čtyři remízy. Sebevědomí svěřenců Roye Hodgsona tak zákonitě roste, obzvlášť když v týdnu předvedli neskutečný obrat a duel s Watfordem otočili až v závěrečných minutách.

Domácí se musí obejít bez dvojice Robert Huth a Matty James, prvně jmenovaného do hry nepustí poraněný kotník, druhého zase problémy s achillovou patou. Hostům nepomůže záložník Luka MIlivojevič, který si odpyká jednozápasový trest za pět žlutých karet. Mimo jsou pak ještě obránci Sakho, Ward a Timothy Fosu-Mensah.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.85 - 4.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Předvánoční program Premier League pokračuje osmnáctým kolem, po němž se kluby ocitnou přesně v polovině sezony. Jak domácí Arsenal, tak příchozí Newcastle se v posledních týdnech těší bídné formě, kterou se ve vzájemném utkání pokusí zlomit ve snaze poskočit zpět mezi první čtyřku, respektive vzdálit se od obávaného sestupového pásma na větší vzdálenost než jediný bod.

Kanonýři nedokázali v lize zvítězit již ve třech duelech za sebou a propadli se dokonce až na sedmé místo nejen za všechny očekávané konkurenty, ale také letošní zjevení z Burnley. Ztráta na čtvrtý Tottenham ovšem činí pouhý jeden bod. Forma hostí je ještě bídnější - Newcastle z posledních osmi kol vybojoval pouhopouhý bod za remízu a sedm proher, což je vůbec nejhorší bilance za uvedené období ze všech týmů v lize.

Přesto svěřenci Rafaela Beníteze nepropadají panice, o čemž svědčí i stanovisko kapitána Jamala Lascellese. "Spousta lidí by s naším bodovým ziskem byla spokojená, kdyby si tuhle možnost mohla vybrat na začátku sezony, takže teď nechci prohlašovat, že bojujeme o záchranu," naráží stoper Newcastlu na fakt, že Magpies sice dělí od sestupových vod jeden bod, ale stejně tak zaostávají od jedenáctého Southamptonu rozdílem dalších tří.

Domácí se stejně jako v průběhu týdne budou muset obejít bez zraněného Aarona Ramseyho a na trávníku se neobjeví ani Theo Walcott, jehož trápí třísla. Návrat do tréninkového procesu naopak hlásí Shkodran Mustafi, což Arsénu Wengerovi dává možnost vrátit se po remízovém zápase s West Hamem zpět k rozestavení na tři obránce. Zpět do základní sestavy by se tak jako tak mělo vrátit šetřené duo Kolašinac - Lacazette.

Rafael Benítez zase nemůže počítat se službami Jonja Shelveyho, jenž si v porážce s Evertonem neodpustil již druhé vyloučení sezony a bude svému klubu scházet po dobu dvou kol. Mimo hru je vinou poraněných zad také útočník Aleksandar Mitrovic, zatímco do hry se vůbec poprvé od začátku sezony může vrátit levý bek Paul Dummett.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Monreal, Kolašinac - Wilshere, Xhaka - Iwobi, Özil, Alexis - Lacazette
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Manquillo - Ritchie, Hayden, Merino, Atsu - Pérez - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.73 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Burnley FC  (sobota 16:00)
To, co se v posledních dnech strhlo kolem Burnley, lze s klidem nazvat regulérní mánií. Clarets se na prahu vánočního programu ocitají na stejné bodové úrovni se čtvrtým Tottenhamem i pátým Liverpoolem, a dokonce bod před Arsenalem. Manažer Sean Dyche je konstantně spojován s prací u "lepších" týmů. Celé to vypadá až moc dobře...

Skoro tak moc dobře, že teď Burnley čeká vystřízlivění na půdě nenápadného, tři body nad sestupovou zónou sedícího Brightonu, pro který je domácí prostředí v nejvyšší soutěží jednou z mála pojistek. Zpočátku sezony na Amex Stadium vypadal nováček veskrze neporazitelně, byť nikoliv suverénně, když po sobě remizoval s Evertonem, Southamptonem, Stoke City i Crystal Palace. Pak ale tuhle sérii utnula prohra s Liverpoolem, kterou následovaly dvě slepené venkovní porážky.

V tuto chvíli tak lze říct, že nahuštěný prosincový program Brightonu vůbec nesvědčí, když jím zatím jihoanglický klub proplouvá se skóre 1:9 ze tří zápasů, kdežto Moorites vyhráli šest z posledních osmi ligových duelů a pyšní se třetí nejlepší defenzívou ligy ihned za oběma manchesterskými celky.

Velkou výhodou Seana Dychea je absence zranění - prostovlasý stratég musel na prostoru 17 kol do základní sestavy sáhnout všehovšudy třináctkrát a týmu prozatím dech zjevně nedochází. Mimo hru dlouhodobě zůstávají Brady, Walters, Marney i brankář Heaton, jediný otazník se však vznáší nad levým bekem Stephenem Wardem. Mee s Lowtonem se možná blíží návratu.

To od Chrise Hughtona se změny rozhodně očekávat dají - minule na lavičce zůstali Gross s Murraym, kteří nyní patrně dostanou další šanci v zahajovací jedenáctce. Také v Brightonu nicméně neregistrují žádný čerstvý neduh, pouze Steve Sidwell už déle pobývá na marodce.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Gross, Pröpper, Brown - Murray
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor - Gudmundsson, Defour, Cork, Arfield - Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 2.95 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
V 18. kole anglické Premier League přivítá Chelsea na Stamford Bridge hostující Southampton, který v týdnu utrpěl nepříjemný debakl od Leicesteru City. Svěřenci Antonia Conteho již sice nejsou v boji o titul, jelikož nemohou počítat s tím, že by se jim podařilo stáhnout čtrnáctibodovou ztrátu na Manchester City, relaxovat ale nemohou a musí se přeorientovat na boj o umístění v první čtyřce.

V týdnu se Blues vrátili na vítěznou vlnu, když si po dobrém výkonu odvezli všechny tři body z půdy Huddersfieldu. Draho však úřadujícího šampiona v této sezóně vyšla především ona zaváhání ze střetnutí ze slabšími celky - Chelsea totiž podlehla na půdě West Hamu a Crystal Palace, což jsou jednoznačně soupeři, se kterými by si měla poradit. A jelikož vedoucí Manchester City je v dosavadním průběhu prakticky neomylný, je o titulu prakticky rozhodnuto. Reálně si tak loňští mistři mohou dát za cíl dostihnutí druhého Manchesteru United, na který ztrácejí tři body.

To Southampton letos nemůže být se svou sezónou spokojený, po necelé polovině soutěže se nachází na jedenáctém místě a poslední čtyři duely je bez vítězství, když v týdnu na vlastní půdě zcela vyhořel proti Leicesteru, kterému podlehl vysoko 1:4. Hosté se dostali do tříbrankového trháku již v průběhu prvního poločasu, Saints tedy opravdu mají, co napravovat.

Co se vzájemné bilance týče, londýnský celek zvítězil ve všech posledních třech vzájemných duelech, například loni se svěřenci Antonia Conteho radovali dvakrát po výsledcích 2:0 a 4:2. Naposledy Southampton vyloupil Stamford Bridge v roce 2015, kdy si tehdy na začátku října na favorita vyšlápli a přehráli jej 3:1.

Domácímu celku se vrací Alvaro Morata, který již vyřešil své problémy se zády, stopera Davida Luize však trápí zánět v koleni a není jisté, kdy bude opět k dispozici. To manažer hostí - Mauricio Pellegrino - nenahlásil žádné nové zdravotní potíže svých svěřenců.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.97 - 8.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Duel dvou ne zrovna rozjetých týmů a Marca Silvy s Davidem Wagnerem uvidí diváci na Vicarage Road. Watford nevyhrál čtyřikrát v řadě, Huddersfield zase jen jednou za posledních šest kol. Kdo z dvou obletovaných mladých koučů vyjde z tohoto střetnutí lépe?

Favoritem zápasu bude pořád se slušným přehledem domácí Watford, který stále sedí na pěkné deváté příčce a přes ošklivě vypadající výsledky bude spíše frustrován nad vlastní koncovkou, která mu znemožnila nejspíše zaslouženou výhru nad Crystal Palace v tomto týdnu.

Dvanáctý Huddersfield by na tom také mohl být hůře, to však platí obecně, nikoliv o formě ve venkovním prostředí. Tam je to totiž naprostá katastrofa: Wagnerovi svěřenci na cestách ani neskórovali od zahajovacího víkendu a z posledních sedmi výjezdu přivezli jediný bod.

Watford již v této sezoně z vedoucích pozic dokázal prohospodařit 13 bodů, o bod více než loni, a tentokrát se o soustředěnější výkon bude pokoušet i bez dvojice suspendovaných hráčů Cleverley-Zeegelaar. Richarlison musel být v týdnu střídán, ale teď by měl být připraven. Fit je i Britos.

David Wagner žádné novinky ohledně zraněných nepřijímal, tentokrát už ale bude moci využít hosta z Chelsea Kaseyho Palmera. Trojice Billing - Hefele - Stanković zůstává na marodce.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.78 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 17:00)
Jeden z důležitých soubojů o záchranu před koncem první poloviny části sezóny spolu svedou Stoke City a West Ham. O něco lépe jsou na tom v tabulce domácí, kteří získali o dva body více, na druhou v uplynulých pěti kolech hned čtyřikrát prohráli. To hosté v posledních dvou zápasech překvapili, porazili totiž Chelsea a remizovali s Arsenalem.

The Potters dosud nasbírali už devět porážek, a jestli v tomhle trendu budou pokračovat i nadále, klidně můžou zabřednout přímo do sestupového pásma. "Nikdy jsme tu o holé přežití nehráli. Vždy jsem musel udržet mužstvo hlavně v top desítce. Nikdy jsme nebyli tak blízko, tak že bychom zrovna teď začali?" ptal se ironicky manažer Mark Hughes.

Pochopitelně že se současnými výsledky nemůže být spokojen. Ani bet365 Stadium už přitom nevzbuzuje takovou hrůzu, jako tomu bylo v minulých ročnících. Stokec City na něm vyhrálo jen třikrát z osmi případů. "Jsme jeden ze sedmi nebo osmi klubů, co nehrají podle vlastních představ. My ale máme prostředky k tomu, abychom to změnili," sliboval Hughes.

Naposledy domácí nepředvedli úplně špatný výkon na půdě Burnley, aspoň o bod totiž přišli v samotném závěru. Obecně je pro ně defenzivní činnost velkým zklamáním, šestatřicet inkasovaných branek je suverénně nejvyšší číslo Premier League. Nicméně ani hosté si v obraně nevedou vůbec dobře. Vlastně po svém soupeři jsou jako ti druzí nejhorší.

V předchozích sezónách dopadl tenhle souboj dvou aktuálně nejhorších obran ligy povětšinou remízou, stalo se tomu tak pětkrát z šesti posledních zápasů. West Ham mimochodem svého protivníka porazil naposledy v roce 2013. "Můžeme se dostat nahoru, ale čeká nás dlouhá cesta. Začali jsme totiž získávat sebedůvěru," prozrazoval manažer David Moyes.

Po dvou velmi cenných rezultátech s londýnskými giganty by se situace pro Kladiváře opravdu mohla měnit k lepšímu. Už dvakrát v řadě se jim totiž podařilo udržet čisté konto. "Chceme hrát mnohem lépe, ale zatím děláme pouze malé krůčky," pokračoval Moyes. "Musíme vyhrávat ještě častěji, abychom stoupali vzhůru."

Stoke City se bude muset nově obejít bez obránce Kurta Zoumy, jehož po úterním vloženém kole trápí svalové problémy, Glen Johnson stále nemá uzdravené kolno, a fit nejsou Bruno Martins Indi ani Jesé. West Ham bude postrádat karetního hříšníka Winstona Reida, naopak zpět do jeho sestavy by se mohl navrátit Edimilson Fernandes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.21 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Šlágr kola se v sobotu večer odehraje na Etihad Stadium, kde dominantní Manchester City přivítá Tottenham. Domácí hodlají natáhnout svou vítěznou sérii na úctyhodných šestnáct utkání, hosté zase usilují o to být tím prvním celkem, který Pepa Guardiolu v lize položí na lopatky.

Ligová soutěž sice ještě není ani v polovině, o titulu se však již zdá být rozhodnuto. Citizens minulý týden zvládli i přetěžké utkání proti městskému rivalovi, když na Old Trafford po brankách Silvy a Otamendiho zvítězili 2:1, což jim přineslo již jedenáctibodový náskok. Svou formu navíc potvrdili i v týdnu na půdě Swansea, kde po dominantním výkonu zvítězili vysoko 4:0. Sobotní duel tak pro zbytek soutěže představuje poslední jiskřičku naděje na byť jen mírné zdramatizování zbytku soutěže.

Tottenham se po velmi nevydařeném listopadu zmátořil a po výhře nad Brightonem se dokonce vrátil i mezi nejlepší čtyři celky v tabulce. Spurs listopadová reprezentační pauza rozhodně neprospěla, po jejím konci se hráči Tottenhamu dlouho nemohli dostat do tempa a hned čtyřikrát za sebou ztratili body. Poslední dvě klání však již zvládli na výbornou, když rozstříleli Stoke City a v týdnu si poradili i s odporem nováčka z Brightonu.

Spurs navíc pro celek z Manchesteru nejsou zrovna oblíbeným sokem, Kohouti totiž poslední čtyři vzájemná utkání neprohráli, naopak uhráli tři výhry a jednu remízu. Na půdě Manchesteru City navíc londýnský klub v Premier League vyhrál již desetkrát - nikde jinde se mu tak moc nedaří.

Pep Guardiola na tiskové konferenci potvrdil, že mu i nadále bude chybět trojice Vincent Kompany, John Stones a Benjamin Mendy, což výrazně oslabuje defenzivní řady vedoucího celku. To Tottenham nemůže využít schopností Davinsona Sancheze, ten si totiž odpykává disciplinární trest za vyloučení ze zápasu s Watfordem. Mimo hru je pak ještě dlouhodobě zranění dvojice Alderweireld a Wanyama.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.48 - 5.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City17161052:1149
2.Manchester United17122337:1138
3.Chelsea FC17112431:1435
4.Tottenham Hotspur1794430:1431
5.Liverpool FC1787234:2031
6.Burnley FC1794416:1231
7.Arsenal FC1793530:2030
8.Leicester City1775527:2326
9.Watford FC1764726:2922
10.Everton FC1764721:2922
11.Southampton FC1746717:2318
12.Huddersfield Town1753912:2918
13.Brighton & Hove Albion1745814:2317
14.AFC Bournemouth1744915:2016
15.Stoke City1744919:3616
16.Newcastle United17431016:2615
17.West Bromwich Albion1728712:2214
18.Crystal Palace1735912:2814
19.West Ham United1735914:3214
20.Swansea City1733119:2212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1145)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro vyhru Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

pro demolici slepic

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajimavost...podle ceho se menujes kohout? dyt fandis slepicim...

Reagovat
smazaný uživatel

Silnejsi vtipy jsem slichal ve skolce. Jeste jsi nevydychal, ze vam slepice natrhly Kristinu? Neboj, casem se to zahoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nj, Kristína, to už je skoro stredoškolský materiál

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpovidej na otazku otazkou. Stejne skomcite uz v osmifinale kde vas znici juvehnus takze porazka realu je vam prd platne.

Reagovat
Taiger

Škoda, že tě od školky nenaučili gramatiku a jaký i/y se píše po sl_chal.

Reagovat
Taiger

Veselé Vánoce a

Reagovat
smazaný uživatel

Counter

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

veď Taiger je klbko zlosti

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

I ty?

Reagovat
Lacko_Boh

To nebolo na teba, reagoval som na Ejzynove "klbko zlosti", tak mi hovorieval moj exorcista, pan Arcibiskup Robert Bezak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ako ti hovorí tvoj life style poradca Marián Kuffa?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
mithro

Reagovat
andrew96

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
El Cid z City

Je čas vytáhnout bezbolestnou, čas pomsty!!!

Reagovat
diastan

Dnes to zvládnem

Reagovat
El Cid z City

nemůžou hrát na tři stopery, to by nám mohlo vyhovovat, ale jestli nebude kompany a bude hrát mangala, tak budem pěkně hořet

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala se proti United chytil a proti Swans byl jistějši vic jak Otamendi. Nutne to hořet nemusi .

Reagovat
El Cid z City

nemusí,ale swans měl děsivou rozehrávku,dvakrát chtěl vyvést míč a dvakrát o něj zakopl,ale swans není měřítko

Reagovat
vladino10

OT: prečo mkhitaryan nehrá?

Jose ho už nadobro odpísal?

Reagovat
bbbauch

Protoze byl az na prvnich 5 (zhruba) zapasu uplne tragickej.. jestli nadobro, to se nevi. Pise se, ze chce zkusit Ozila, taky se pise o Griezmannovi.. uvidi se

Reagovat
vladino10

Hm, veľmi zvláštny hrac- v bundeslige bol jeden rok úplne otrasný a v nasledujúcej sezóne bol zas snáď najlepším hráčom bl, nič medzi unho zrejme neexistuje

Reagovat
bbbauch

Jj, bud je skvelej nebo uplne k nicemu.. a to mu Mourinho daval dost casu, aby se zase chytil. On byl ale porad hruzostrasnej, od ty doby tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

“I can only have six [outfield] players on the bench and I try to have some balance on the bench – I had two defenders and [Daley] Blind who can play in different areas,” Mourinho told manutd.com. “I had Ashley Young to cover me all of the wing and the wing-back position.

“I had [Ander] Herrera as a midfield player, Zlatan [Ibrahimovic] as a striker and Marcus [Rashford] as a second striker and winger.

“I played [Anthony] Martial, [Juan] Mata and [Jesse] Lingard in the team. To have Micki means that I don’t have one of them and, in this moment, I believe the other ones they deserve [the chance to play].”

Myslím, že je odepsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo by se sejít hodně věcí, abychom dnes bodovali. Poche těžko poskládá slušnou zálohu, když bude muset hrát Dier na stoperu. Wanyama bude strašně chybět s ním by ta šance na body byla větší, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Winks - Dembele je dobrá záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ke na picu ten Toby a Davinson. Takhle to budem miset hrat na cyyri vzadu. Vyhoda je, ze tim vznika podhrotova trojka, kde pri forme Alliho s Eriksenem to muze zachranovat Sonny. Ale dneska asi nema moc cenu cekat body, City fakt slapou a my mame problemy sami se sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja naopak body čakám. Tá séria už je aj tak veľmi dlhá, Spurs celkom na City vedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty uz si cakal stratu aj proti swansea ci west hamu, ale je pravda ze ak ani dnes nestratia tak potom az proti LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proti WHU bola tá strata naozaj blízko...City si v posledných zápasoch nevytvárali toľko šancí ako zkraja sezóny + budú bez 3 dôležitých obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proti swans to zase byla hitparada.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak WHU čo porazilo Chelsea a remizovali s Arsenalom, ale Slepice budú bez 2 obrancov no som zvedavý každopádne sa na ten zápas teším a min. over 2,5 bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude veľmi dôležité, aké výkony predvedú Eriksen a Dele...

Reagovat
smazaný uživatel

len dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mam cht na slepici vyvar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řekni mamince, ať ti ho uvaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok hotovy bude cca v 20:15

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
nani92

COYS!

Reagovat
vladis271

akoby to už nebolo jedno.

2.0 average point per a match im stačí na pohodlný titul a nižšie určite nepôjdu. Jedine o čo v lige ide je otázka unbeaten season.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jenom zayo nalezl ve svém životě pravdu a začal fandit Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však dobre, ale nechcem sa ešte pol sezony nudiť, tak nech to má aspoň troška gradácie

Reagovat
vladis271

bohužiaľ nuda to čo sa týka "súboja o titul" veľmi pravdepodobne bude. Neverím, že ich náskok klesne v ktoromkoľvek bode sezóny pod 6-7 bodov.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

SPURS, držím vám palce, aj keď buďme úprimní, výsledok je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný než právě Spurs je schopen porazit MC? Výsledek rozhodně jasný není.

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglicku by som veril len nám bez červenej karty

ale ich zastaví možno tak Real, Barcelona alebo PSG.

Reagovat
Busby babes

jo no, vy s vasi obranou. Nejlepsi vychozi pozice pro porazku City.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme hrali s nimi do červenej vyrovnanú partiu

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze nie je tak jasny aby si na nich dal svoj barak

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
bbbauch

Tak Bailly musi na operaci, to zraneni mu prej v treninku privodil Zlatan

Reagovat
Busby babes
Reagovat
bbbauch

taky me to napadlo

Reagovat
Hokaido

Parádní zápas na rozjezd kola. Čekám hromadu golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Today's starting XI: Schmeichel, Simpson, Morgan (c), Maguire, Chilwell, Iborra, Ndidi, Mahrez, Albrighton, Gray, Vardy.

Subs: Hamer, Fuchs, Dragović, King, Okazaki, Iheanacho, Ulloa.

#CPFC team to play #LCFC: Speroni, Kelly, Schlupp, Tomins, Dann (c), McArthur, Cabaye, Loftus-Cheek, Townsend, Zaha, Benteke.

Slimani už niekoľkokrát po sebe na tribúne. Inak nedostáva zatiaľ priestor ani Iheanacho.

Tipnem si over aspoň 2.5, Foxes majú výbornú formu a oba tímy hrajú celkom schopne na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto musí byť prestrelka ak padne menej ako 5 gólov budem sklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem teraz, či si to myslel vážne alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne, dúfam že padne veľa gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester sklamal, cakal som tak 3:2 pre CP alebo LCFC

Reagovat
Teoretik

Hraje se na Etihadu a Spurs letos v lize celkem tápou. Tudíž 3 body by měly být povinností pro City. Každopádně Poche má vždy velkou motivaci proti Pepkovi a pokud to úplně nezavře, ale spíš se bude hrát fotbal nahoru dolu, tak se může stát cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Vajcelonský teoretik

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Benteke

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaal konecne Benteke draft

Reagovat
smazaný uživatel

uz mohlo byt po radosti

Reagovat
Coutinho10

aspon ten 1 no ...ale mohl by tam jeste neco dat

Reagovat
smazaný uživatel

skor som narazal na to, ze hned si skoro dal vlastny ale zatial hra CP dopredu slusne min. nejaku asistenciu by ziskat mohol

Reagovat
Coutinho10

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ja reku ze LC dnes ciste konto a oni takto, od Bentekeho si nechaju dostat gol

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend tam poslal výborný center..

Reagovat
Taiger

Vardy je úplně washed up.

Reagovat
mayday

Tyhle anglikanismy furt Že vás to baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadheraa

Reagovat
Coutinho10

1+1 super

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je top hráč. Mohli by sme sa ho pokúsiť získať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

podľa mňa podobný prípad ako Sigurdson

Reagovat
smazaný uživatel

v jakém smyslu?

Reagovat
Miguel19

Výborný v průměrném klubu. Slabý v lepším klubu.

Reagovat
vladis271

to nesedí, lebo v MU nehral výborne.

Reagovat
Kuba94

Reklo bych,ze za 200 ho koupime zpatky. :-D

Reagovat
nani92

Hodgson, Allardayce a celkom aj Moyes to po návrate pekne drtia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď, tímy sa trénujú samé

Reagovat
nani92

ak použiješ SIM mod, tak áno

Reagovat
smazaný uživatel

a vie o tom Infantino??

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dnes easy body z ropovodu, tip 2:5 Pepek na nás neumí ale Pochettino na něho jo,čekám velký podcenění od hráčů city a červenou kartu pro zrádce Walkera + bychom tam mohli nechat Roseho a přivést si domů 40 miču a 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Naco Roseho? Na lb mame Mendyho, Danila, Delpha, Fernandinha...

Reagovat
smazaný uživatel

manchester je velka dira určitě si ho tam někdo necha

Reagovat
smazaný uživatel

Palace výborne vypojili z hry Vardyho a vyzerá to tak, že ani Mahrez nemá svoj deň. Vpredu si dobre rozumie štvorka Townsend, Cheek, Zaha, Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel

na poslednú chvíľu som zobral pásku Mahrezovi a dal ju Salahovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nespomínal Jurgen niečo s jeho hamstringom a oddychom?

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
RKBoy

ani prípadná prehra City na ich jazde za titulom nič nezmení a vlastne by som sa ani nečudoval ak by WBA zajtra po 8. či kolkých zápasoch vyhralo.

Reagovat
RKBoy

aha,tak po 15. zápasoch.. začínam si naozaj mysliet ,že to dajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew things.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je sialene nechutne tuto sezonu

a to som si hovoril, že budú prekvapením, hráčov majú fakt zaujímavých.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Rafa pouťový kouzelník může být po tomto kole na sestupových příčkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa dnes win

Reagovat
smazaný uživatel

nemá peniaze, aby si kúpil stred tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino: "I wish for that. I am never [going to complain] if another team celebrate because sometimes it is good, when you lose, and you hear all that happens in another changing room, it is good to feel the pain."

To ale ubrečený José nepochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

<3

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti snad nemůže líbit..

Reagovat
kylo ren

CO RIKATE NA NOVY STAR WARS?

Reagovat
Hokaido

Bože, takových postrčení je za zápas ve vápně 500.

Reagovat
vitasrp

To jako fakt? Podle mě tohle prostě písknout musel, však s tímhle ten obránce nemá šanci cokoliv udělat, když ho útočník takhle zjevně zezadu před výskokem do hlavičky odstrčí.

Reagovat
Mimalu

Ndidi

Reagovat
Hokaido

Ndidi Rozhodně jeho nejhorší zápas letos.

Reagovat
Coutinho10

haaa Ndidi vtipny, jak behem chvilky to je vsechno jinak..malem 1:2 a ted 0:2 a este s redkou

Reagovat
smazaný uživatel

Obe rozhodnutia na jednotku.

Reagovat
Taiger

Rozhodčí dneska výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha luxusne

Reagovat
Taiger

Tohle měla bejt penalt ale.

Reagovat
Mimalu

jasnější neodpískanou penaltu jsem docela dlouho neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

To se fakt neda sazet. Clovek vsadi neprohru Leicesteu jako naprostou tutovku a ni tecou 2:0 a jeste maj redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo naprostá tutovka? Leicester 4 výhry v rade, Palace vonku bez gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z poslednich ca 20 zapasu maji 2 prohry a to doma se City a Liverpoolem. Posledni 4 zapasy jen vyhry a to i vysoky. Jako sorry, ale tohle prost nemeli narok prohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby takto funguje tipovanie tak snad stavkove ani neexistuju

Reagovat
smazaný uživatel

No práve. Ak nerátaš také prípady ako súčasný Man City, tak 4 výhry vrade je tak akurát na stratu bodov. Palace sa dalo čakať, že po zlepšení herného prejavu konečne dajú gól aj vonku (špeciálne po poslednej otočke s Watfordom a najsilnejším možným zložením ofenzívy). 1X2 by som osobne na takéto zápasy s radosťou vynechával.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, ja som dal over 2.5 a po Zahovom góle som dal vyplatiť skoro celú výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze sazis vzdycky opak formy?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho aká liga...stred PL je vyrovnaný a ťažko čakať, že niektorý z tímov potiahne 5-6 výhier v rade. Ale základné tipy už nedávam takmer nikdy. Keď tak remízy do rozpisu, a normálne overy a strelcov.

Reagovat
Hokaido

Já dal před deseti minutama červenou a penaltu. Škoda, že teď neměl koule ji písknout.

A neprohra Foxes tutovka nebyla, navíc kurz hroznej. Pokud jsi viděl CP v posledních týdnech, tak herně to ani náhodou neodpovídá postavení v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dal over, už som to mal mať vo vačku

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
Taiger

Kurz tak 1,2 , to ti muselo hejbnout tiketem jak blázen viď.

Reagovat
nani92

sázení je pro chudé, my bohatí sázíme do kryptomien

Reagovat
Coutinho10

tutovka byla over

Reagovat
Taiger

Zas taková tutovka to nebyla.

Reagovat
Coutinho10

ale dalo se to čekat, že oba týmy jsou schopný dávat góly...ikdyž redka to trochu zbrzdila ten 3. gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Zaha luxusne

Reagovat
Whitemedia

zase Willian Hazard Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Huddersfieldu to bolo celkom v pohode. Hádam sa Pedro s Willianom chytia. Čím skôr, tým lepšie.

Reagovat
Whitemedia

mě to bez hroťáka moc nebere no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj tak

Reagovat
Taiger

Proč nehraje Koala???

Reagovat
smazaný uživatel

do riti uz benteke

Reagovat
Edgewalker

Čech – Bellerín, Koscielny, Monreal, Maitland-Niles – Xhaka, Wilshere – Iwobi, Özil, Alexis – Lacazette.

Subs: Ospina, Chambers, Kolasinac, Coquelin, Elneny, Welbeck, Giroud.

Kolašinac

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger asi nie je spokojný s jeho build-upom. Pravidelne má po Alexisovi najnižšiu úspešnosť prihrávok.

Reagovat
Taiger

Aspoň, že je spokojenej s Bellendem že.

Reagovat
Mastný Chobot

ja to neobhajujem, len si myslím, že to bude ten dôvod

Reagovat
Edgewalker

Možná, ale furt je daleko lepší než Bellerín na druhé straně. Maitland-Niles tam mohl být klidně místo něho

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasím

Reagovat
Mastný Chobot

Cech, Bellerin, Koscielny, Monreal, Maitland-Niles, Xhaka, Wilshere, Iwobi, Ozil, Alexis, Lacazette

Ainsleyyyy otázka času, kedy posadí Bellerína alebo Xhaku. Snáď čo najskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som chcel vidiet zalohu xhaka amn ramsey dakedy

Reagovat
Mastný Chobot

alebo Ainsley, Wilshere - Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Dakedy?

Reagovat
cejen13

Jako to že hraje Ainsley je dobrý a zaslouží si to, ale proč místo Kolasiance omg??? A Bellerin furt na hřišti. Já už neviem už

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

to je skody Benteke...ale byl moc blizko

Reagovat
Nikikrew

Tak namiesto Girouda Lacazzete.

Dnes jedinecna prilezitost sa odrazit k lepsim vysledkom. Newcastle su fakt marni ak nevyhrame aspon o 3 goly bude to bieda , zapas asi neuvidim tak fandite.

Reagovat
Taiger

Ale do háje, on je v základu Iwobi, to zas bude.

Reagovat
Mimalu

parádní

Reagovat
Coutinho10

over v suchym triku a Loftus fanta

Reagovat
vodka

http://bit.ly/2AEVle0

to je dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl ať v lednu přijde třeba Krmenčík. To je fakt v prdeli. Další sezona hraná s jedním útočníkem..

Reagovat
RKBoy

už nerevte tolko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
janinho

bol tam (na okrasu) Costa, mate aj toho Batshuayia...

ale Conteho zazracna palicka asi prestala fungovat... moze sa vratit zase spat na planetu Zem kluk jedna usata.

Reagovat
Miguel19

Na Stoke někdo překousal kabely.

Reagovat
nani92

Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

kos je tuto sezonu hrozny zatial

Reagovat
Woods

snad Wenger zvladne neposrat aspon zapas s Newcastleom.

Suboj titanov

Reagovat
Miguel19

Gary Couvačka s přehledem 2 metry před bránou.

Reagovat
Taiger

Bellend je dneska solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Ainsleeeeeeeeeey, škoda

Reagovat
Gunner14

Niles škodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ainsley ... !!

Reagovat
smazaný uživatel

amn :*

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
smazaný uživatel

my umíme hrát i takhle

Reagovat
Mihi

Alonso na Ronaldinha

Reagovat
smazaný uživatel

alexis je tuto sezonu klbko zlosti

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooooooooooooooolllllll

Reagovat
Rohlíček

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Whitemedia

Wilda už zase všechno ztrácí..

Reagovat
smazaný uživatel

ozilkoooo

Reagovat
Gunner14

oziiiiil

Reagovat
mr.Silver

MESUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutek <3

..a Iwobi acko

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda ne

Reagovat
mithro

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Existuje zbytečnější hráč než Xhaka?? Ty jeho ztráty jsou šílené.. Ozil ale krásně trefil a i celá akce díky Wilsherovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Úpřímně absolutně nechápu že má místo, a stal sileny peníze, nezeby byl uplne nekopa ale fandím Marseille a tam v Ligue 1 mi prijde že by byl v záloze pomalej a zbytecnej a nechtel bych ho ani kdyby stal 14 mega. Ne to ještě aby mel stale místo v Arsenalu.

Reagovat
PP

jako, je tam dost často sám, ale on skoro každou situaci řeší špatně, je pomalý, takže i když pozičně špatný není, tak to prostě nestihne. Kolik nás stál bodů snad ani nemluvě.. hrozný nákup.

Reagovat
Whitemedia

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko čo zvláda Bakayoko, by s prstom v nose zvládol Chalobah.

Reagovat
Miguel19

Nebo ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To zrejme nie.

Reagovat
Miguel19

Willian nejlepší.

Reagovat
Hokaido

Hrajem příšerně Bez útočníka to prostě nejde. Pedro a Willian k hovnu, navíc to vůbec nesedí Edenovi. O poločase tam prostě musí přijít hrot.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mikelinos

Willian k hovnu? však je platnější jak Eden dnes

Reagovat
Arbiter

chjo, mít tak Ryanka zase zpět v CFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Mně je strašně nesympatickej

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
ZB 07

Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Disciplína vo Watforde

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley je úplne dokonalý futbalista

Reagovat
Mastný Chobot

a Bellerín je hovno

Reagovat
smazaný uživatel

z neho bude hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

jack mi na par peknych momentov pride uplne neviditelny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Horcmen

Murray

Reagovat
Gunner14

Hayden nějakej mindráček? Už asi faul od něj...

Reagovat
Gunner14

Už asi 6 faul od něj *

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bol clanok na guardiane, mal za nas raz debutovat v lige proti hull, bol napisany do zakladu, a pri poslednom treningu mu flamini presiel clenky a bol dlho out..debut uz potom nedostal..takze by som sa necudoval

Reagovat
Gunner14

Aha, ten ještě dostane redku dneska

Reagovat
mr.Silver

Iwobi je hrozy, stejne jako Alexis

Reagovat
Taiger

Iwobi je hroznej zápas co zápas.

Reagovat
Miguel19

Soton totální sračka a ještě mají z prdele kliku.

Reagovat
mr.Silver

Deeney

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!

Nejlepší přímáky momentálně v PL..

Reagovat
Arbiter

on nedal snad jen jeden, pokud se nepletu

Reagovat
Miguel19

Tak nedal jich víc, ale i když to nejsou góly, tak ty střely jsou nebezpečný.

Reagovat
Arbiter

dva?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Whitemedia

pleteš

Reagovat
vilp

Jeho střela je to jediné, co se mi na něm líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
Whitemedia

ALOOOOOONSO

Reagovat
Gunner14

Rozhodčí a Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Král přímáků

Reagovat
smazaný uživatel

ale Forster teda chytá příšerně

Reagovat
mikelinos

Snad nebude chytat v repre

Reagovat
vitasrp

To teda, i relativně lehký míče nechytá, ale vyráží, boxuje, navrch velmi často všechno před sebe.

Reagovat
Arbiter

Alonso to prostě umí

Reagovat
blade115

Alonsooooooooo

Reagovat
blade115

Jako tohle o moc líp ani trefit nešlo... Zvlášť z takové dálky...

Reagovat
Miguel19

Tak do šibenice jsou to hezčí góly, ale beru to.

Reagovat
blade115

Ono to je jedno, jestli to dáš do spodního nebo horního rohu, pro gólmany je oboje v určitých případech absolutně nechytatelaný. Šibenice možná jen vypadá hezčí, ale po technické stránce je oboje stejně precizně provedené.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

kral primaku asi jak Willian ci Eriksen

Reagovat
Whitemedia

Forster příšerný

Reagovat
Mastný Chobot

keby sme každý týždeň hrali doma proti Newcastlu, tak Xhaka je top záložník

Reagovat
vodka

i před prvním golem tam mel debilní ztrátu...

Reagovat
tony223

na Stamford Bridge je hrozná atmosféra.

Reagovat
vilp

Nechápu, co Conte vymýšlí, tohle týmu ani Hazardovi fakt nesedí. Akce před standardkou jasně ukázala, kde by se měl pohybovat. Na hrotu věčně nikdo, pod nimi nikdo nic nevymyslí (Willian jedna dobrá individuální akce po narážečce Alonsa). Nelíbí se mi to.

Reagovat
Miguel19

Zabíjení hráče jako Hazard na hrotu je čistá demence. To ať tam radši hraje třeba Rüdiger. Naštěstí se párkrát stáhl i níže a bylo to hned znát.

Pedro dolů a na plac Morata. Popřípadě aspoň Cesc.

Willian sice kritizovaný, ale mně se dnes líbí. Nejvíce nebezpečný je. Obrana v pohodě až na ten moment s Garym, kde měl štěstí jak kráva. Soton totálně marnej..

Reagovat
mikelinos

Will je super

Reagovat
vitasrp

Těch prvních dvacet to nebylo dobrý, jednak to vůbec nemělo tempo na míči, zároveň tam ale dost vázla organizace v defenzivní činnosti, asi tak třikrát nebo čtyřikrát tam po naprosto jednoduchý kombinaci vyplaval úplně volný hráč mezi liniema. Od tý doby už to bylo solidnější, sice jsme nepresovali vysoko, ale zůstali kompaktních a v těch pár málo pasážích, co měl Southampton míč v držení, tak jsme jejich snažení omezili na dlouhý balóny na krajích za naši obranu, což jsme poklidně kontrolovali.

Musím říct, že úplně nejsem fandou hry na tyhle tři pohyblivý hráče proti zataženým defenzivám. Je teda pravdou, že to nehrajeme úplně příšerně, hráči jsou na to připraveni, takže do šestnáctky neposílají nesmyslný centry, naopak jsou trpěliví v kombinaci a snaží se do šestnáctky dostat postupnou kombinací (ala šance Williana) nebo střílenou zpětnou přihrávkou pod sebe, kdy hráč pak může zakončovat z jedničky nebo přiklepávat na vápno.

Jenže to má svý limity, nikdo tam nedrží stopera na zádech a Hazard si tak většinu času nemá, o koho narážet, jelikož on plní roli toho středovýho hráče. Zároveň když se dostane balón do strany, Hazard má tendenci jít spíš do hloubky nebo právě čekat na ten zpětný střílený míč, což znamená, že nikdo neatakuje přední tyč a nikdo tam není připraven na případný vyšší centr mezi obranu a brankáře, to je další mínus. Co se týče týhle taktiky, není to teda propadák, ale že bychom předváděli nějaký parádní fotbal, to rozhodně taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě zrovna přijde, že na tu kombinační hru prostě hráči zvyklí nejsou a neumí to dostatečně dobře, aby to zdůvodňovalo absenci Michyho. Hráči (většinou Alonso) tam přihrávají do prázdného, protože čekají náběh spoluhráče, který si toho ani nevšimne. Rychlé přihrávky u soupeřova vápna taky většinou skončí protiútokem.

Ale beru, že se takhle zatím hraje jenom proti slabším soupeřům, kterým nakonec nějak ty góly dáme. Jenom aby teda nebyl zraněný Morata i na Barcelonu a nakonec jsme tohle nezkoušeli i proti nim..

Reagovat
Taiger

Iwobi

Reagovat
spider_8

Jé, to byl JT Já že nějaký padesátiletý dědek.

Reagovat
Miguel19

Yoshida

Reagovat
Edgewalker

Newcastle je marný, chtělo by to přidat druhého fíka, než se něco posere.

Reagovat
Whitemedia

Bakayokovi každý souboj odpískají jako faul..

Reagovat
mr.Silver

obrana

Reagovat
tony223

Watford tak se mi to líbí...

Reagovat
Edgewalker

Laca

Reagovat
mr.Silver

Lacazette

Reagovat
smazaný uživatel

jack sa bez lopty absolutne nehybe, bud stoji alebo sa prechadza

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka to tak má, aj ked má loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

uz by sme mali zacat nejaky poriadny hon na Xhaku, to nie je normalne ako sme tu k nemu slusni a jak je stale relativne akceptovany.

Reagovat
smazaný uživatel

taiger by mohol urobit prezentaciu

Reagovat
Lacko_Boh

rovno TedX .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Na Bellenda a Iwobiho si beru hlavní slovo.

Reagovat
Mastný Chobot

ja to ťahám aj za ostatných

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

Laca

Reagovat
Taiger

Giroud na plac.

Reagovat
Mastný Chobot

ale chod do piči, Laca

Reagovat
Whitemedia

co to bylo za bránění

Reagovat
Miguel19

Thibo s přehledem

Reagovat
andrew96

Courtois pánko

Reagovat
Miguel19

Pedro nezvládá Wildovu formu.

Reagovat
Taiger

What a joke of a player Iwobi is.

Reagovat
Taiger

Nehraj si na Titiho a táhni do prdele už.

Reagovat
Mastný Chobot

tá ofenzíva je hrozný trapas... takú zlú ofenzívu si v Arsenale nepamätám ešte

Reagovat
smazaný uživatel

to pockaj teraz jak to roztocia giroud s welbeckom teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

no zatiaľ to vyzerá tak trilión krát lepšie než s Lacazettom a Iwobim

Reagovat
Taiger

Minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

no spravili akciu, ale uz je to to iste

Reagovat
cejen13

Teď už dokonce horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Laca netefí bránu z takový šance a pak je nasranej

Reagovat
Miguel19

Se má radovat?

Reagovat
Gunner14

Bylol skrz střídání...ne skrz to že to nedal.

Reagovat
Gunner14

Bylo to *

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
Edgewalker

Aby né! Aby néé!

Reagovat
Gunner14

On byl nasranej protože zas střídal, ale dneska se nemůže divit. Nic nepředvedl a pak zahodí velkou šanci.

Reagovat
vilp

Hazard zas dole.

Reagovat
Whitemedia

unavený byl no

Reagovat
vilp

Nemyslím si, spíš znuděný. Za celou dobu opět nedostal pořádný balon (naskočil Cesc a hned udělali gólovou akci).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Silva?

Reagovat
diastan

Silva bude neskutečně chybet

Reagovat
Teoretik

Silva chybí z osobních důvodů zrovna po výborném výkonu proti Swansea. A Kompany stále ani na lavičce

Reagovat
MCFC_8

Vraj je v nemocnici, ma sa mu narodit potomok...

Reagovat
nani92

Conte hrá posledný rok dosť škaredy futbal

Reagovat
Snatus

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Wilša

Reagovat
Gunner14

Giroud

Reagovat
cejen13

Team s tragičtější koncovkou než Arsenal neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

More

#THFC: Lloris (C), Trippier, Dier, Vertonghen, Rose, Dembele, Winks, Eriksen, Dele, Son, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Kdo je ten špatný obránce a co v létě udělal s Azpim?

Reagovat
Rohlíček

to byl signál

Reagovat
Miguel19

Azpi teda jede slušný kokotinky.

Reagovat
smazaný uživatel

stavim sa ze gayle vyrovna

Reagovat
Mastný Chobot

lol my ešte dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin je btw dnes v defenzive vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

wow zappacosta super jsem už klidný

Reagovat
smazaný uživatel

boze my sme tragedi

Reagovat
Taiger

To je v prdeli tohle, příště bych to zkusil s Koalou na hrotu nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana city hodně k smíchu až na Walkera dnes to bude Harry party day + Delph a Gundogan bude pro Trippiera hodně v poho tam musí sázet jeden centr za druhym

Reagovat
MCFC_8

Aby si nebol prekvapeny...

Reagovat
lucius6

Otamendi moc k smíchu není, podle mě je to velmi kvalitní hráč a Delph také předvádí velmi dobré výkony v této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck, walcott, giroud., to musi ist do leta von, banda priemerakov ktori uz nemaju u nas co robit

Reagovat
cejen13

a eště Sanchez

Reagovat
cejen13

Ten to má teď víc v píči než Ozil loni

Reagovat
smazaný uživatel

toho sme asi mali v lete pustit, nebavi ho to vobec

Reagovat
norton

ten mi lezie na nervy uz asi rok... nechapem tych, ktori silou mocou chcu aby ostal

Reagovat
Lacko_Boh

+Xhaka

Reagovat
Lacko_Boh

-Giroud

Reagovat
Lacko_Boh

a odmocnit Kroenke, if you know what I mean

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Iwobi nic?

Reagovat
Edgewalker

Iwob má ještě naději na zlepšení pod trenérem, který bude nový a lepší

Reagovat
cejen13

Dneska Iwobi>>>Sanchez, ale taky hrál na piču

Reagovat
Edgewalker

Özil dneska výborný, asi MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka vi jak prilozit po kotel.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

again

Reagovat
Taiger

Za poslední 3 zápasy 2 vstřelený góly. Kanonýři.

Reagovat
Taiger

Bellend Za to může fakt ten jeho sestřih.

Reagovat
Edgewalker

Xhaka Ten bude neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

xhakovinka

Reagovat
Mastný Chobot

ja to jebem to je fakt najhorší záložník jaký kedy hral za Arsenal. Vymeňte to za Denílsona

Reagovat
Taiger

Však Iwobi je už vystřídanej, klid.

Reagovat
alcantara

Forster vyborna rozohravka

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je bozsky, preco nehral takto predtym?

Reagovat
Miguel19

Nevěděl kde podepíše.

Reagovat
Lacko_Boh

Forma je ako box of chocolates, nikdy nevies kedy ju chytis a kolko ti ponukne vedenie.

Reagovat
Teoretik

to není o formě, hoří mu koudel u zadku. Maká a hraje o kontrakt, ať už v Arsenalu nebo jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

you deserve the whole box of chocolates

Come at me

Reagovat
Lacko_Boh

tip toeing in my Predators

Reagovat
vladis271

:D

Reagovat
Miguel19

Jn, kopyto Morata.

Reagovat
Miguel19

Alonso Tak to bylo moc okatý.

Reagovat
Miguel19

Takhle drze si jít pro stopku na pohár.

Reagovat
spider_8

On tam vyloženě čekal na žlutou, aby stál v poháru a rozhodčí mu jí furt ne a ne dát

Reagovat
Miguel19

A jak pak suverénně odešel spokojeně.

Reagovat
vitasrp

Jako tohle byla slušná prdel

Reagovat
Whitemedia

Alonsa by za tohle Mourek pochválil

Reagovat
Taiger

Easy, v Xhakovým triku

Reagovat
Edgewalker

Díky bohu, Newcastle naštěstí neschopný. Produktivita je v poslední době na zamyšlení. Özil MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

až utečou sanchez a ozil tak kdo bude MOTM? walcott?

Reagovat
Edgewalker

Maitland-Niles

Reagovat
smazaný uživatel

to je co?

Reagovat
Edgewalker

Veliký talent.

Reagovat
smazaný uživatel

novy Iwobi?

Reagovat
Edgewalker

Vypadá o sto parníků lépe, navíc může hrát skoro kdekoliv. Tak se snad v jeho případě nic neposere

Reagovat
smazaný uživatel

akademie?

Reagovat
Edgewalker

jj, od šesti let. On už nakukuje do A týmu od 17 let, teď už se blíží čas aby něco ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnešní komedie už konečně skončili a je nejvyšší čas na pořádný akční trhák v režii Spurs jak Harry ropu zapálil

Reagovat
diastan

Ať už je po zapase a po tomto kole slépky na peknem 7.miste

Reagovat
smazaný uživatel

Zakrúťte im krkom! Pome

Reagovat
MCFC_8

David je podla viacerych zdrojov v nemocnici, ma sa mu narodit dieta

Reagovat
diastan

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

dobre nacasovane LEVY time

Reagovat
nani92

nie že by rodila o týždeň skôr

Reagovat
SpecialOne

Tak ať mi dají do fanty opožděných 5 bodů za skórování.

Reagovat
Taiger

Bude mít 3 bonus points, pokud to budou dvojčata?

Reagovat
smazaný uživatel

awwwww ♥ ♥ ♥

Reagovat
Lacko_Boh

chlapec alebo to druhe?

Reagovat
smazaný uživatel

Cuffing Season, tieto veci so mnou hýbu. Idem si asi pustiť Daniela Ceasara a zamyslieť sa

Reagovat
smazaný uživatel

Boduje na vsech frontach

Reagovat
smazaný uživatel

30 min do destrukce

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode, neprežívaj to tak a ver trochu svojim.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mojmira

Reagovat
icemike

Reagovat
tuny

Telefon stream na Spurs bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jsi jdou pro ropu

Reagovat
Miguel19

Tak aspoň pro něco, když ne trofeje.

Reagovat
nani92

tak snád dnes Pochettino ukáže, prečo sme ho mali zobrať namiesto Joseho

Reagovat
Hokaido

Come On You Slepice!

Reagovat
smazaný uživatel

cakam futbal plny golov a nech vyhra ten kto ich da viac

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju, jak jsme 8 let zpátky (na den přesně) doma rubli City 3:0, byl to jeden z nejlepších výkonů v té sezoně. Tehdy jsme s něma měli neskutečně pozitivní H2H bilanci. Od té doby se změnilo asi všechno, dneska bych to spíš tipoval 3:0 pro ně. Bod zlatý, po případné výhře budu hodně křepčit. City mě dlouhou dobu neskutečně srali, ale ten fotbal, který letos teď ukazují, mě zase začíná bavit, stejně jako tehdy pod Sparkym. Snad to bude parádní zápas a nebudu muset vypínat stream v 30. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

destrukce zacina?

Reagovat
diastan

Slepice

Reagovat
Mimalu

přebrání hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je při defenzivním rohu nepoužitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkayovi to nejde neprat

Reagovat
Teoretik

Jak si tam Gundogan naklusal

Reagovat
Hokaido

Obrana level: Francie ve válce.

Reagovat
Miguel19

Naložte jim. Za chvíli zase budou prasit.

Reagovat
Teoretik

Sané má dnes chuť

Reagovat
Miguel19

Rose Penalta jak lusk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Jako jasnej faul, takže ano, Na půlce by to foukal jak nic

Reagovat
Teoretik

V Liverpoolu tohle pískal

Reagovat
pepinho2

Rose totálně k smíchu

Reagovat
ADM

KdB si z nich robí kužely... Neskutočný hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne

Reagovat
diastan

Reagovat
janinho

Spurs...budicek dpc!!! tocia ich jak amaterov

Reagovat
Miguel19

Wtf Bruyne ty pasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

City zatím neskutečnej válec. Spurs vůbec netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to ešte aj Delph rozdáva jak Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin uzasne tu hru zrychluje a zjednodusuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin je inde

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier určitě.

Reagovat
avicii

City skvela hra, jasne minuli obrovske prachy ale to tiez mnohy iny a stale nic...Sane ma strasne bavi

Reagovat
tony223

Guardiola

Reagovat
tunkic

Zatim se kurník topí v ropě

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze zase gol zo standartky... haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromchester City

Reagovat
smazaný uživatel

City nás valcuje. Trippier a Rose sú úplne mimo, kazíme jednoduché prihrávky a hráči sú statickí. Dostávame mnoho gólov zo štandardiek a od najmenšieho hráča v poli. Tragédia.

Reagovat
Miguel19

To už mělo být o 3 kousky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanééé calm to fuck down

Reagovat
tony223

calm to fuck down?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Winks okamžitě dolů!

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není červená?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

bez žluté? Taková kopačka do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Rose, proč jim to prihraval?

Reagovat
nani92

špiny City

Reagovat
vladis271

Haha

Reagovat
diastan

Reagovat
vladis271

Uz sa tesim ked bude mat city20 bodovy nadskok a remizuju v nejakom zapase a fanusikovia nemenovaneho klubu zacnu pisat title on. :D

Reagovat
nani92

#nicniejenemozne #Cham21ons #nevergiveup #nopainnogain #slovakboy #nofilter

Reagovat
kiwwi

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Son hraje

Reagovat
cejen13

Spurs Zase na hrišti netuší, tak aspoň prasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

ne jen na hřišti

Reagovat
diastan

Škoda odpovídající by bylo tak 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovídající by bylo City někde v piči, ale holt ropa pořád teče.

Reagovat
diastan

Nezvladas

Reagovat
Placebo

Někdo, koho ještě tahá do práce osel, ropu nemůže ocenit.

Reagovat
Miguel19

Mourinho se mi v tom posledním půl roce strašně zprotivil. Myslel jsem si, že víc už to ani nešlo. Pak vidí hrát Bruyneho a ono to jde ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuveriteľné že ho nechal odísť z Chelsea...

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Ber to z tej lepsej stranky. Bez neho by city taketo neboli. Jeho predaj mu dal strasny backlash v "suboji o titul" proti pepkovi.

Reagovat
Miguel19

Jn, ale s Bruynem jsme mohli být těsně za City my..

Reagovat
smazaný uživatel

Winks a Trippier okamžite striedať, hrozný výkon. Máme šťastie, City v pohode mohli viesť vyšším rozdielom. Nezvládame to, City je bez chyby fungujúca mašina.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

zacatek zapasu vyborny a pak jim dame gol zadarmo z rohu a dostaneme je na kone... do ty doby nemeli nic... a Winks je dneska slabej pri rohu nevim koho mel hlidat, ale pri ty hlavicce Gundogana tam stal jak pako a pak uplne zazdil ten break misto, aby to dal Sonovi mezi beky tak to nesmyslne da do strany na Rose

Ale 53procent drzeni mice pro City je asi nejmin co meli, akorat potrebujeme lepsi finalni fazi, kdyz mame mic a muzeme to jeste otocit

Reagovat
Placebo

Se nechytáte od startu

Reagovat
Placebo

"do ty doby nemeli nic" ( 14. minuta zápasu)

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale to je pekna blbost, start do zapasu byl dobry a pokud se nepletu ta hlavicka byla prvni sance pro City a od toho se pak vsechno odviji...

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham hral solídne, ale potom gole ich to zlomilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

druha pred tim tam hlavickoval kun ale i tak zacatek byl dobrej ale winks a trippier vubec netusej no a dembelé od zacatku sezony nic extra nezahral

Reagovat
diastan

Do ty doby :D peknych 10 minut

Reagovat
Mindas

Reagovat
nani92

Svancara je neskutočný kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý match, s tou hmlou to nemá chybu. City takmer dokonalý výkon, až sa nechce veriť ako dominovali celý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier vubec nestiha a Winks nema jeste na to,dal bych tam sissoka a auriera a v 60 lamelu jinak walker to hraje hodne defenzivne a rose sterlinga v poho stiha ale pokud se hra presune na trippiera tak sane si ho maze na chleba + delph hraje taky hodne vysoko,nebo dat alliho na dm a dat tam lamelu no

Reagovat
diastan

Zatím to ale moc na demolici v podání slepek nevypada

Reagovat
Mindas

Takže se dnes obrana trhat nebude, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

a toto si nevedel ty odbornik pred zapasom? zbytocne som dal barak na destrukci slepic

Reagovat
Mindas

1) Ty pasy od KDB z voleje/halfvoleje na dvacet metru jsou úplně mimo chápání.

2) Delph je na tom beku čim dál lepší. Obrovský posun u něho.

3) Ilkay není Silva. Ta síla na míči je u Silvy až propastná oproti němu. Ale zase má výborný pohyb, hraje ten post zcela jinak a celkově ohromně chytrý hráč. Kloubouček.

4) Kun je pořád o tři parníky lepší hráč než Jesus.

5) Chápu, proč chce Pep pořád dalšího stopera. Mangala je na balonu fakt neskutečně crazy, ale zase to vynahradí silou. Taková reinkarnace Lescotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi tam spravil tiež nejednu kokotinu

Reagovat
Mindas

Tak měl tam ten jeden dementní odkop, co si tak vybavuju, ale jinak je na balonu v pohodě. Pro Pepa vcelku ideální stoper. Kdo je ale silný na balonu, tak to zmiňovaný Delph. S výkony mu narostlo zdravé sebevědomí a nebojí se dotírání i třech hráčů. To jeho stahování do středu pro narážečku je už třešinka na dortu pramenící z jeho primárního postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k5) podle me spis ani pep nechce, aby se do neceho moc poustel, zas takove kopyto podle me neni

Reagovat
Mindas

Tak to nebyl ani Lescott. Hraje to jednoduše, postaru. Proč ne...

Reagovat
Miguel19

Tak s tím Mangalou by nebyl takový problém, kdyby Pep nechtěl hrát na 3 stopery a z toho jeden Kompany..

Reagovat
Mindas

Asi no, i když mně se tedy libí spíš to City se čtyřma vzadu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola has now spent nearly £1BILLION in transfer fees during management spells at Manchester City, Barcelona and Bayern Munich Inovator/masterclass/superhero/incredible

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

To už tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

niekoho kúpil cez polčas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajeme zas tak příšerně, na poměry výkonů z poslední doby to není nic hroznýho, když si vezmu, že se momentálně hraje proti nejnašlapanější mašině vůbec. Kane nebyl daleko od gólu, a v začátku zápasu zkurvil Trippierovi 100% šanci, mohlo to celé vypadat úplně jinak. Klidně se mohlo jít do šaten za nerozhodnutého výsledku. Takhle se to musí na stranách více otvírat a vypadá to, že mají šance, ale to jsou jen takové průměrné střely z hranice 16ky, popřípadě to naše obrana nemá zas takový problém blokovat.

City jsou dopředu letos fenomenální, ale dnes jim zatím chybí ten jeden skvělý dotek navíc, díky kterému dávají pravidelně 4 goly. Oni nám to sice asi ještě nasypou v druhém poločase, ale holt hrajeme bez dvou až tří klíčových defenzivních hráčů, nečekám pro nás nic lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

To ako preco teraz rozhodca nepiskal faul na Fernandinha?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

A preco sa take nepiskaju?

Reagovat
Miguel19

Ale ale pane Kane, my prasíme.

Reagovat
vitasrp

Rudá podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca zas nezvlada ako inak

Reagovat
Mindas

Ouu, dobrá oranžová.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je sialene nebezpecny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

a to nie je reakcia na ten zakrok Sterlingovi....

Reagovat
Miguel19

Tu střelu má fakt dokonalou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte toho Trippiera dolu, na to se nedá koukat

Reagovat
Miguel19

Ederson.

Reagovat
smazaný uživatel

City to takto este prejebe

Reagovat
ADM

Rozohrávka obrany Spurs je pravidelne takto k smiechu? Jeden horší ako druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Toby a Sánchez.

Reagovat
Miguel19

Lloris má příšernou hru nohami. Hlavně že se furt pouští do nějakých extra kousků.

Reagovat
hefy

Lloris má ty výkopy dneska ale extremně špatný.

Reagovat
Cobra

Trippier okamžitě ven!

Reagovat
Miguel19

Sterling

Reagovat
drussbarb

Jako docela bych chtěl vidět v City Messiho, mohla by to být sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Alli

Reagovat
vitasrp

Ten Trippier je vážně neuvěřitelně špatnej dneska.

A tohle měla být zas červená, sudí to moc nedává.

Reagovat
vilp

Hlavně Alli už takový zákrok dnes jednou udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Špina, nehorázna špina

Reagovat
Mastný Chobot

Alli to je špina

Reagovat
Mastný Chobot

ale nedá mu ju, samozrejme

Reagovat
patas92

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasny rozhodca ty vole, 2 taketo zakroky na clenky a zlte potom uz mi je jasne, ze Lovren bol v zapase s Evertonom obet

Reagovat
Mimalu

to je Alli jak ho všichni známe....

Reagovat
Miguel19

To už není možný, jak jim tyhle likvidační zákroky prochází.

Reagovat
nani92

snád niekto napíše článok aj o tom, ako by Sterling nepremeňoval šance, keby bol pod Mourinhom

Reagovat
mikelinos

Věděl že je to offside, tak zkušené zakopl na tribunu, aby potáhl čas

Reagovat
nani92

lenže to nebol offside

Reagovat
mikelinos

Aha, tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Odpiskany bol.

Reagovat
nani92

však z lutosti ku nemu

Reagovat
liquicitizen

Špina

Reagovat
ADM

Alli to bola oranžovo červená

Reagovat
Placebo

Co na tom bylo oranžovýho?

Reagovat
Teoretik

Druhý šlapák od té mrdky Aliho

Reagovat
SCELO

alli

Reagovat
Whitemedia

Jak už zase prasí hnusáci..

Reagovat
diastan

Slepice neskutečně spiny

Reagovat
lucius6

OK, normálně nekomentuju výkon rozhodčích, ale tohle už je hodně šokující.

Reagovat
tunkic

tmavě rudá

Reagovat
drussbarb

Slepice prasí

Reagovat
alcantara

Alli neskutocny drevak a este k tomu zakerak. Nechapem ako moze dohravat zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni že je messi drevak tvl

Reagovat
Mimalu

Keviiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Slepici vyvar 20:15 james pozyva

Reagovat
Miguel19

Servus

Reagovat
Harakan

Rovnou rudá. Totální špína ten smrad z Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma ali

Reagovat
Cobra

On je prostě neskutečný.....

Reagovat
diastan

Jooooooo zovna on a ještě jim přidat na cestu

Reagovat
Rohlíček

Bruyneeeee

Reagovat
Teoretik

KdB

Reagovat
Whitemedia

Kevin hezky pomstil sám sebe

Reagovat
drussbarb

Karma

Reagovat
lucius6

Spravedlnost!

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne rany lavackou ma De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Loris

Reagovat
vladis271

Ten pocit ked vies, ze ivan and company dali teraz sluzit omsu v kostole zato aby KDB mal zlomenu nohu a on z protiutoku zabije taky golik :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba mal minimálne erekciu pri tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy prasácke tu máte... KdB!

Reagovat
cejen13

Ospina>Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Ali příště musí šlápnout ještě víc, pak možná jim De Bruyne nebude stačit

Reagovat
Whitemedia

No a teď RIP hráči Manchesteru City, teď teprve poznáte nezvládání

Reagovat
tony223

Reagovat
Miguel19

Jako Gundagana bych stáhl hned, toho můžou zabít.

Reagovat
icemike

Reagovat
Placebo

Fanoušci slepic teď litujou, že nejsou v deseti. O výmluvu míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mali hrať o deviatich.

Reagovat
smazaný uživatel

Už pred 5 rokmi som vedel že KDB bude klenot... škoda že skončil v City.

Reagovat
janinho

ak pride ponuka za Alliho tak nech ide. ten chlapec sa zjavne nepouci a ked ho tim najviac potrebuje tak on robi toto...

za taky zakrok by mohol dostat kludne 3 zapasy STOP a nepovedal by som ani ň! uz mal X sanci aby sa poucil z vlastnych chyb. chyba bude evidentne od kurku hore. toto by harry v zivote neurobil.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi co udělal Harry cca 5 minut předtím?

Reagovat
janinho

sak harry tam siel jednoznacne po lopte, akurat to zle odhadol. ZK spravna a prijal ju uplne normalne a sterlingovi sa hned ospravedlnil...

alli je proste zmrdecek a ten zakrok na de bruyneho bol cynicky jak svina a minimalne z polovice umyselny. cista frustracia a keby to bolo u neho 1.krat tak nepoviem ani pol slova...

ako moze dakto v tomto smere este harryho spochybnovat??? ked pred rokom a pol v tom pamatnom fail-zapase na chelsea sa tam skoro cely tim siel pobit tak harry jediny si tam vtedy zachoval chladnu hlavu a nespraval sa ako kkt...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč střídal toho aguera

Reagovat
Mindas

Pep oproti Mou nemá plán "bé". Jen dnes druhý zápas v řadě branka ze standartky a k tomu jeden z brejku.

Reagovat
Counter

To nemá cenu řešit, někteří prostě Guardiolovy kvality naplno neuznají nikdy.

Reagovat
Mindas

Jako já mu asi nikdy neodpustím toho Harta, ale ten zm*d ví, jak se chodí s bonboniérou pro omluvu.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
popltak

Arsenal 4. a Tottenham taky na svém klasickém 7. místě.

Reagovat
diastan

Vyjimecne a snad tam zustanou

Reagovat
Whitemedia

btw. Pawson určitě četl vyjádření Clattenburga a chce jen, aby se hráči Tottenhamu zničili sami

Reagovat
vilp

Sterling.

Reagovat
Miguel19

Faul koulemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling ty vole

Reagovat
ADM

Sterling to je frajer

Reagovat
Mimalu

Sterling

Reagovat
Dayman

Reagovat
nani92

Sterling ten môže hrať aj pod neviem kým, ale stále to bude palič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Sterling ma dneska supr den

Reagovat
Edgewalker

Sterling je brutální dřevák, se až divím že nehraje u nás

Reagovat
Counter

Dřevák, co už dal letos 14 gólů.

Reagovat
Edgewalker

Mám předsudek, nemám ho rád

Reagovat
Edgewalker

Ha, dal góla, hned ho mám raději

Reagovat
Counter

15 gólů Tak se toho předsudku zkus zbavit, je to výborný hráč, který už letos Citizens vystřelil spoustu bodů.

Reagovat
Edgewalker

Dobrá, zkusím ho víc sledovat

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Pod Pepem si nekopne...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

předpovědi se nepotvrdily. Čekalo se, že B. Silva bude tahoun, zatímco Sterling/Sané se budou prát o místo. B. Silva si zvyká na ligu a Sterling je nejlepší střelec City, přitom toho polovinu ještě spálí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je vedecky potvrdené, že aj dreváci dávajú goly

Reagovat
Mindas

Lukaku?

Reagovat
nani92

Sterling

Reagovat
Mindas

Odzbrojující.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
eden_h

Ibrahim

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Raheeme mysli na mou fantu

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomel, ale dneska mi radne pil krev

Reagovat
liquicitizen

Sterling potrebujem nejaké kanadské body do draftu kurva

Reagovat
patas92

Reagovat
Miguel19

Winks

Reagovat
smazaný uživatel

Winks

Reagovat
smazaný uživatel

Ok beru zpět ta klička byla dobrá a těžká, každopádně lamela <3

Reagovat
Mimalu

Winks

Reagovat
Cobra

Reagovat
Teoretik

Winks

Reagovat
hefy

Lamela musí dostávat celý zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling pan zakoncovatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Sane

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOO jeste 2 a bude to trochu odpovídajicí

Reagovat
Counter

Raheemek výborný zakončovatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ilkay

Reagovat
nani92

Sterling vie trafiť z metra bránu

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný.

Reagovat
Nikikrew

Mighty Tottenham opäť raz nesklamal?

Reagovat
smazaný uživatel

a zas založil šancu KDB

Reagovat
Miguel19

Spíš Dembelé založil.

Reagovat
Mindas

Pořád není KDB nejlepší hráč PL jak mi zde tvrdil včera ten jeden dobrák?

Reagovat
smazaný uživatel

De brusné je nejchytřejší hrac na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel na zapase Poche out

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, on tam je preto že City zvažuje vyhadzov Pepka

Reagovat
Busby babes

noveho Fergusona nevyhodi...

Reagovat
vladis271

Pep caka kym mu zrakvia KDB? Uz po 2:0 mal ist dole.

Reagovat
cristiano.K.

Dembele šíleně ztratí míč a pak mohl ještě akci zastavit faulem, neudělal to a Sterling na potřetí už trefuje prázdnou bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

ma zltu

Reagovat
Miguel19

Nechtěl rudou no.

Reagovat
diastan

Neskutečná chut po golech za rozhodnuteho stavu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
diastan

Tyto lehcí zapasy klidne muze odehrat Mangala na rotaci i pri zdraví Stonese/Kompase

Reagovat
tunkic

Kocka mys

Reagovat
Miguel19

Dier

Reagovat
Miguel19

A Lloris taky topka

Reagovat
Counter

Raheemek výborný zakončovatel

Reagovat
smazaný uživatel

maze si hejterov na chleba

Reagovat
diastan

STEEEERLIIING buh

Reagovat
Horcmen

Dier, Lloris

Reagovat
vitasrp

To je tak dokonalej gól, Dier to neodkopne, Sterling se toho nedotkne, tím nasadí Llorisovi housle a čus

Reagovat
Mindas

Ještě měl Sterling minout v závěru. To by bylo epické.

Reagovat
ADM

Sterling dnes neuveriteľný frajer. 32x prestrelí, raz je v tesnom offside, raz netrafí loptu ked chce prehodiť brankára - 2 góly

Reagovat
Dayman

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Teoretik

Ano, fans Spurs měli pravdu, je to demolice

Reagovat
diastan

Reagovat
lucius6

Stelring se zase netrefí a tentokrát mu to pomůže ke gólu, to je fakt neskutečný zápas.

Reagovat
diastan

Ajjj nevadí

Reagovat
diastan

aspon, že Eriksen

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Miguel19

Jooooo, zrušili hráčům City CS

Reagovat
smazaný uživatel

a este k tomu nedal gol Kane

Reagovat
PP

VYROVNAT!!

Reagovat
Edgewalker

City - Arsenal 3:1

City - Spurs 4:1

=>

Arsenal > Spurs

Reagovat
diastan

To nepotrebovalo ani tento neprustrelny dukaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

BRIT94 zdravim ta...

Reagovat
smazaný uživatel

ja i tebe

Reagovat
mithro

No manager has beaten Jose Mourinho more often in the Premier League than Alan Pardew (3) – level with Mark Hughes.

zeby Pardieux dnes pripravil prekvapenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Brom bude bodovat, tak je to full time letos. Kdy vubec naposledy bylo v nejtezsi lize sveta hotovo o titulu jeste pred Vanoci?

Reagovat
El Cid z City

nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní

neb nikdy nikdo neví co se může státi...

Reagovat
smazaný uživatel

Mate pravdu 14 bodu by bylo napriklad pri vyhre Bromu ale dost pekne

Reagovat
Teoretik

No pokud by United nedokázali porazit v současnosti nejhorší tým ligy, tak na titul nemají nárok. Obzvlášť když už je tam taková díra na prvního.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale znas tady ty zapasy. Outsider se maximalne vyhecuje, a je to ultra tezke. Nicmene, kdyby vyhrali po sestnacti zapasech zrovna proti United, bylo by to symbolicke

Reagovat
Busby babes

nikdy. Jednou mel Newcastle na Vanoce naskok 11 bodu ale totalne posrali jaro a skoncili snad treti. To se u soucasneho City neda cekat.

https://sports.bwin.com/en/news/football/premier-league/title-comebacks-hearten-points-adrift-man-utd,46845.html

Reagovat
vladis271

plus ja som niekde čítal (nemám to overené) že v momente toho 11 bodového náskoku mali MU aj tak dva zápasy na nich k dobru.

Reagovat
Busby babes

je to mozny. To nevim. i kdyz okolo Vanoc se to tezko prihodi. ty vynechany kola prichazi az pozdeji kvuli FA cupu nebo finale Ligovyho.

Reagovat
Mindas

Zrovna v te dobe nevyhrivanych hrist se to kolem Vanoc prihodit mohlo, ale zda to bylo i tehdy, to uz si nepamatuju.

Reagovat
vladis271

Ak by city dali aj LM mysli, ze KDB ma slusnu sancu prerusit dlhorocnu hegemoniu ronalda s messim.

Reagovat
El Cid z City

neymar ji má ještě větší, každopádně v jeho prospěch hraje i fakt, že neymar nebo ronaldo hned vypadnou z ligy z LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ronaldo a Messi by mohli kludne vypadnut hned v osemfinale, potom by to bolo medzi Neymarom a KDB

Reagovat
nani92

ešte by musel potiahnuť Belgicko, toto je MS rok

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Ocekavam opet tezky zapas jak s Bornem. I kdyz WBA je na tom jak je, tak ani my nesrsime nejakou top formou, hlavne bez Pogby, coz je bohuzel smutny. Kazdopadne v obdobi Vanoc at je to jak chce, tak body se musi sbirat jakymkoliv zpusobem..

Reagovat
Busby babes

United XI vs WBA: De Gea, Valencia, Young, Smalling, Jones, Matic, Herrera, Lingard, Mata, Rashford, Lukaku.

Tak nejak ocekavana.

Reagovat
nani92

3 obrancovia na lavičke a Mkh nikde, ten už skončil

Reagovat
Carrick

snad ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava. Mohli jsme teda zkusit Zlatana od začátku, jinak spoko.

Reagovat
Busby babes

Zlatan imho jeste nema na to aby odehral vic jak pulhodinu.

Reagovat
Busby babes

btw. 6 z hracu co nastupujou bylo v klubu jeste pod SAFem.

Reagovat
wild

Mohol by Ozil s Griezmanom prist uz teraz v januari, nech od novej sezony to uz vsetko slape Miky Mata si mozu zacat balit kufre

Reagovat
Busby babes

Mata neeee. Ale Henrik to ma asi dost nahnuty. hraje hovno a jeste se hada s Mourinhem?

Reagovat
wild

mal sa ist pobit ako Shaw a mozno by vsetko bolo inak

Reagovat
Hokaido

Ona to pro vás stejně není taková ztráta. Na přední kluby PL prostě nemá.

Reagovat
Busby babes

Don’t buy Dortmund players. Don’t hire Dortmund managers. What happens in Dortmund should stay in Dortmund.

Reagovat
niflheim

oni nejsou dobří mimo Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Bayernu to vychází

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.101greatgoals.com/news/kevin-de-bruynes-celebration-spurs/

Ja by som sa priklonil k tej prvej variante. Predsa len nie je potrebné ukazovať ako skončil zápas s United alebo koľko bodov má City na Spurs náskok.

Reagovat
Busby babes

taky bych rekl, ze prvni varianta. Trochu hledani senzace, kde neni. Tohle je v dnesni dobe otravny, jak se vsude hleda konflikt aby bylo o cem psat...

Reagovat
smazaný uživatel

Len som teda nikde nenašiel v súvislosti so Silvom a jeho “personal reasons”.

Reagovat
Busby babes

mel byt u porodu ne?

Reagovat
lucius6

To spíš ne,spíš to vypadá na něco špatného, ale není možné najít skutečně pravdivé info v současné době.

Reagovat
Teoretik

Jasně že to bylo pro Silvu, při oslavách pak drželi jeho dres 21 na fotkách apod. A na twitteru taky hráči psali, že je vítězství pro Silvu. Teď je otázka o co přesně jde, na netu už lítaj různý černý scénáře.

Reagovat
C-M@ster

Jaký scénáře?

Reagovat
lucius6

Buď to, že má rakovinu nebo to, že jim umřelo dítě, které se narodilo předčasně, to jsou ty nejčastější, které jsem četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tak snáď nič z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní novinařina je fakt šílená

Reagovat
stiflerovamama

co je s navix ?

Reagovat
Miguel19

Někdo tu minule psal že je to zabanovany

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Pogby to zase bude šeď dneska

Reagovat
Busby babes

zvlast proti zatazenemu WBA. chtelo by to rychlej gol.

Reagovat
Grahf

tempo jak starí páni

Reagovat
C-M@ster

Stihne Čech 200. nulu ještě letos?

19. kolo 23.12.2017 ? Arsenal FC - Liverpool FC info

20. kolo 26.12.2017 ? Crystal Palace - Arsenal FC info

21. kolo 30.12.2017 ? West Bromwich Albion - Arsenal FC info

Reagovat
smazaný uživatel

s WBA

Reagovat
pingla

už by ten experiment s Lingardem na podhrotu mohl skončit

Reagovat
niflheim

Lingard mi zase připadá zmatený, teď dokonce zády k míči když na něj jde přihrávka

Reagovat
Hokaido

Klopp vynalezl presink, tak se Mou rozhodl, že ho nebude používat? Strašnej paličák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pul hodina zapasu a United proti nejhorsimu tymu jedna strela. S timto chteji titul? Demourinho je vetsi je horsi jak Franta Cipro. I ten by hral ofenzivneji

Reagovat
pingla

yes

Reagovat
Neutron

Lukaku!

Reagovat
Hokaido

Rashford je prostě úžasnej hráč.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Vyměnil bych za Alliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Haleluja!!! to jsme potrebovali. Presne kvuli tomu Lukaku prisel. Skvelej centr od Rashe.

A Lukaku zas neslavi..

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom ze neslavi?

Reagovat
Busby babes

proste nemam rad, kdyz hraci neslavi sve goly.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to chapu tak, ze to neslavi, protoze vi, ze ma strilet golu vic

Reagovat
Busby babes

to asi jo, ale stejne mi to rpijde hloupy.

Reagovat
Hokaido

Neslavil, protože ve WBA hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on neslavil ani minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

To je pochopitelný, když měl jen dvě asistence

Reagovat
Busby babes

zas:

Lukaku has now scored or assisted 14 goals in the Premier League this season. Only Salah has been involved in more (16).

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsme se nepochopili. Minulý kolo jsme hráli se City, co tam měl slavit?

Reagovat
Busby babes

s Bournemouthem.

Reagovat
smazaný uživatel

se divas jenom o vikendu na fotbal?

Reagovat
Busby babes

ale nic si z toho nedelej, ja si zas v prubehu polocasu rikal, ze Fletcher je celkem neviditelnej dneska...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

jak pise Scarp, tak neslavil ani minule, nemyslim, ze to je kvuli tomu, ze tam hral. proti Evertonu slavil a to tam odehral vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Lukakurva

Reagovat
Grahf

Sa nedá na to pozerať, už zas hrajeme najhorší fotbal pod slnkom. Vlastne to ani je futbal, 11 hráčov náhodne chodí po placi. A keď dáme gol, tak po random centri hlavou.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

centrovat hlavou sa musi tiez vediet

Reagovat
smazaný uživatel

WBA hraje lepsi fotbal

Reagovat
nani92

ešte daj niečo, pod

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

No hurá

Reagovat
nani92

ono je lahké dať gol WBA, ked máte manažéra, ktorý vie ako na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

komentator na Digi je super. Z tohodle udelat stoprocentni golovku pro Rondona?

Reagovat
pingla

jessie

Reagovat
niflheim

Ownyyyy

Reagovat
Busby babes

konecne se poslendi tydny Own goal probral...

Reagovat
Busby babes

Jesse!!! ja proste miluju, kdyz na nej jedou hejty a on pak da gol. Every fucking time.

Reagovat
Grahf

to by musel byť najlepší strelec na svete, keby to fungovalo týmto systémom

Reagovat
Busby babes

posledni tydny to celkem funguje.

Reagovat
nani92

Lingapička

Reagovat
smazaný uživatel

Hegazy pekne, to je tak potreti letosni sezonu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyby mel Guardiola na LB Younga, tak maji titul v LM jisty, takhle nevim.

Reagovat
Teoretik

Delph je fajn a Mendy se na jaře vrací. To je fakt teď Young taková bomba?

Reagovat
Busby babes

2-0 up, #mufc fans loving it, and now singing the "...park the bus, Man United...playing football the Mourinho way" song.

Reagovat
stiflerovamama

McClean je strasny hrac

Reagovat
pingla

Rondon je dneska celkem dobry, skoda, ze kolem nej hraji takova kopyta

Reagovat
mithro

staying up, staying up, we are staying up

Reagovat
Harakan

Vedení 2:0 potěší. Fotbal už tolik ne

Reagovat
Busby babes

2:0, dobyvani WBA, tak nejak ocekavanej prubeh. Ander porad nic moc, malo dovaznej. vsechno jde pres levou stranu a Rashe, protoze Mata a Lingard hrajou spis ve stredu a vpravo tak je jen Valencia. to RW nam chybi. Zvladne to Griezmann?

Reagovat
mithro

ander je hrozny

Reagovat
Busby babes

jj, posouvac balonu se z nej stal.

Reagovat
mithro

a uz aj to obcas, niektore take prihravky skoro superovi na nohu, nechapem, co sa mu stalo tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jen mam strach, ze ted nastane tradicni udrzba...

Reagovat
Harakan

Souhlas s Herrerou, ten je otřesnej zápas co zápas.

Reagovat
Visca el barca

Grizi půjde do Barcelony

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Visca el barca

No má tam rozhodně blíž než do united.

Reagovat
Busby babes

z Madridu to je urcite bliz no. nejak nevim, z ceho soudis. mel s nama uz podepsano v lete.

Reagovat
El Cid z City

kam by se s ním v sestavě počítalo?

Reagovat
Busby babes

kamkoliv dopredu. podhrot by mu asi sedel nejvic?

Reagovat
El Cid z City

to ti zas vycházej jen dva 2 hráči do středu hřiště-4231 rashford-griez-martial lukaku+pogba,matič ten střed s nima nebude nikdy tak dominantní

Reagovat
Busby babes

vsak treba v tom dnesnim systemu by hral misto Lingarda nebo Maty. Ja tam fakt nevidim problem.

Reagovat
El Cid z City

pogba by byl nejlepší v 442 nebo 433,ale na to první bystě potřebovali 2 kraje, 4231 tohle se i zdá dost ofenzivní,ten střed by byl průchozí,no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

měl podepsáno a proto zůstal v Atléticu. Soudim dle toho co se poslední dobou dějen, ne podle toho co se dělo v létě.

Reagovat
Visca el barca

Plus u nás může vyletět, konečně hrát v týmu co útočí. Účka to je jak z bláta do louže.Hezčí město, lepší tým, prachy podobný. u vás je sice Pogba u nás další tři Francouzi. ten přestup k nám vidim hodně reálně, daleko víc jak ten Coutinha.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

treba ma rad vyzvy.

Reagovat
Busby babes

ale no tak, nedelej, ze nevis, jak to v lete probihalo. Meli jsme s nim uz vsechno domluvene ale Atleti dostali ban, tak tam zustal. btw. ja nerikam, ze u vas neskonci. Je to klidne mozne.

Reagovat
Visca el barca

Však jasně, ale o banu věděli Atleti vcelku dost dopředu. Druhá věc, když se řešil Griezmann tak u nás byl ještě Neymar. v tuhle chvíli to je úplně jiná situace. Prakticky na 100% odchází dle vyjádření Simeoneho atd. A je jen otázka či do Barcy nebo do Úček

Reagovat
mithro

do Barcy.

Reagovat
Busby babes

jak rikam, verim tomu, ze u vas muze skoncit.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
mithro

no vyzera, ze vcera presiel Suarezovou skuskou. tak si ho uzite

Reagovat
patas92

Asi zvládne, ale nejlepší by byl pod Lukakuem.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia centr levačkou

Reagovat
smazaný uživatel

A už to odnesla. Takovej nápor nemohla vydržet...

Reagovat
Busby babes

ale je to v haji. Tu pravou stranu budem muset nejak resit. nejlip uz ted v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Young zahraje stejne dobre i na pravo

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych si, že to budeme řešit Youngem, no. Ale pokud se zbavíme Darmiana, tak ať si klidně přivede toho Pereiru s Porta.

Reagovat
Wat

Nastává další šance nalevo pro Shawa?

Reagovat
Coutinho10

Ox zaklad a Lallana na lavce...ale jinak dobra

https://pbs.twimg.com/media/DRQhN6DXkAI2nuP?format=jpg

Reagovat
REPLIKATOR

Jak může být dobrá s Mimoletem, Lovrenem a Hendersonem

Reagovat
Coutinho10

tak tezko je uplne odrizne, takze jsem to spis bral z ty ofenzivnejsi casti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Valencia neco se stehennim svalem? jo, presne to ted potrebujem.

Reagovat
Coutinho10

aspon, ze to prislo po 60. minute

Reagovat
Busby babes

a ciste konto.

Reagovat
Coutinho10

ale horsi je, ze v draftu mi prave moc nezbejva jinejch moznosti nez to stavet na obrane a zrovna tohle je velka komplikace

Reagovat
REPLIKATOR

Celtic Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

To jako nebyl faul na Lingarda?

Reagovat
Teoretik

Howe poslal 8 Angličanů do základu tohle by mohl být super zápas, snad se oba týmy budou držet svého fotbalu a bude to nahoru dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

fuck.

Reagovat
diastan

Jeste 1, tito nemohou skoncit 2.

Reagovat
Grahf

a už je tam betonik

Reagovat
smazaný uživatel

teraz daju z protiutoku na 3-1 a zas budu ospevovat ako hraju ofenzivny futbal

Reagovat
niflheim

Boha, Lingard... patička místo toho, aby raději udržel balón

Reagovat
Infernoqt

Tvl ti nás tlačej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hegazy

Reagovat
Busby babes

ty vole... Ale Hegazy teda kreten.

Reagovat
mithro

a Barry detto. on mu skoci na clenok a este robi vlny

Reagovat
smazaný uživatel

de gea kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

ty si

Reagovat
smazaný uživatel

Barry mu tam slušne sliapol na nohu..

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

mata rovnaka bieda ako miky, herrera nehovvoriac

Reagovat
wild

vsetci traja mozu odist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

jeden humus

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze ne 22, mohla byt legrace :D

Reagovat
smazaný uživatel

Wba snad zostup, najlepsi utok na svete ubrania ale si nechaju dat 2 goly od tragedov betonarskych

Reagovat
smazaný uživatel

teba skade pustili?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Co boli vic? Ta 10bodova ztrata nebo to, ze nejlepsi utok na svete dal min golu nez betonari?

Reagovat
smazaný uživatel

skap

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Wba snad zostup, najlepsi utok na svete ubrania ale si nechaju dat 2 goly od tragedov betonarskych

Reagovat
smazaný uživatel

skap

Reagovat
smazaný uživatel

Drz piču, ty fetak vyjebany

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj oco

Reagovat
smazaný uživatel

prestan, lebo to poviem tvojmu dilerovi a budes mat stavy ako tvoja matka, potom co som jej natrhol vaginu so svojim 14.5 cm kladivom.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

thats where Im from, B.

Reagovat
bbbauch

Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
niflheim

Jak zbytečně jsme si to zkomplikovali dneska

Reagovat
popltak

Manchester United opět vítězí, tak to máme rádi.

A celý Liverpool a Londýn opět čumí, jak to v Manchesteru umí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je za hovadinu?

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle fotbalem můžou jít do p*dele

Reagovat
cristiano.K.

Najednou postavíš Ibeho co

Reagovat
Coutinho10

twl spojnice aaah to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera Coutinho

Reagovat
EL Gringo

Couts

Reagovat
Mimalu

Coutinho už ani neslaví...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vie ze 1-0 nic neznamena

Reagovat
Coutinho10

obzvlast v LFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho V zimě do Barcelony

Reagovat
Coutinho10

a ted uz gooaaaaal nadherne

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho na krídle > Coutinho v strede poľa. Mané zaslúžene sedí...

Lovren paráda.

Reagovat
alcantara

No vidis, u Iniesty je to presne naopak. Ajked svojho casu aj kridlo zvladal solidne.

Reagovat
smazaný uživatel

v spanielsku to bude naopak

Reagovat
alcantara

Zalezi kde. V Barcelone velmi tazko.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
alcantara

Neviem si predstavit, ze by zvladol hrat zalohu lepsie ako kridlo. Co nie je nic spatne, ale nam to velmi nepomoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť chabý argument .

Reagovat
alcantara

Ze neposunie nasu zalohu o level inde? Asi najpodstatnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradí Iniestu, to je podstatné.

Reagovat
patas92

Však ho dáme na LW, not a big deal

Reagovat
smazaný uživatel

*Iniestu

Ale nikdy nehovorme nikdy, ak sa zohrá so spoluhráčmi a zvykne si tam hrať dlhú dobu, môže byť aj tam výborný (aj keď na krídle je o štipku lepší)...

Reagovat
alcantara

Za tu cenu si myslim, ze budu vsetci spokojni, ked zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ho kúpite aj za tú cenu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson dnes zatiaľ na nespoznanie.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Bránění Bournemouthu

Reagovat
EL Gringo

Dejanko

Reagovat
smazaný uživatel

este 4 goly a mozme zacat slavit vyhru

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

jeste teda 3

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si ich tam supnut

Reagovat
Coutinho10

ted 1 na hlavu Firmina ...takze uz jenom 2

Reagovat
Coutinho10

dobra rybicka od Lovrena

Reagovat
Mimalu

Defoe

Reagovat
Coutinho10

uff Defoe

Reagovat
Coutinho10

dobra Ox

Reagovat
smazaný uživatel

fuu skoda toto by bola krasa

Reagovat
Mimalu

Salah zkušeně trefil přesně to místo, které neměl

Reagovat
Mimalu

ale teď parádně, fakt strašně zvláštní týpek

Reagovat
smazaný uživatel

presne to som si povedal

Reagovat
Coutinho10

twl Salah

Reagovat
smazaný uživatel

ten Salah ten by musel atakovat 50 golov mat lepsie zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ♥

Reagovat
Coutinho10

Joooooo konecne...ted suprove to vyslo Salah

Reagovat
avicii

Nasa ofenzíva by kludne mohla udivovat ako u City ale museli by mat lepsie zalohu a obranu...

Reagovat
avicii

By sme mat

Reagovat
stiflerovamama

No jo, to sa vie už dávno, ten tím je strašne nevyvážený.

Reagovat
smazaný uživatel

ak city prehrá túto sezónu, tak na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme Dušo, teraz som si istý, že nevyhráme...

Reagovat
smazaný uživatel

alebo vo Wembley, alebo doma s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz skor Anfield

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no, teraz odide coutinho a zas hladat niekoho noveho

Reagovat
smazaný uživatel

Keita na CM (CAM) a krídla Salah, Mané, Ox, Woodburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je, Dušanko.

Reagovat
Kowe

Silnenej pokles po tech dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možno niekto príde ešte ... Ale Woodburnovi by som dal rád veľa minút budúcu sezónu, zaujímavý mladík...

Reagovat
Kowe

Predstav si situaci kdy nemuzou hrat ti dva a jhrajes pak se zalohou milner, henderson, keita a pred nema ox a woodburn

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej si predstavím zálohu posila-Keita, Firmino a pred nimi kľudne Ox a Woodburn a posila, koľko chceš mať krídiel? Ben si nezaslúži šancu? Krídlu sa samozrejme nebránim, ale máme dôležitejšie posty pre posilnenie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
stiflerovamama

No asi sa zase vrátime k Lemarovi, ale ja by som napríklad siel po Aubameyangovi a hral to 4-4-2 .

Reagovat
smazaný uživatel

Lemara by som bral.

Reagovat
avicii

Oboch a predat Sturridgha aj ked ho mam rad

Reagovat
Bandita_Harry

4-4-1-1, 4-2-3-1

Reagovat
nani92

najlepšia ofenziva na svete, to som už počul..a potom prišlo WBA

Reagovat
Bandita_Harry

Uz bol tuto sezonu aj koment o utoku LFC na ktory si nereagoval ?

Reagovat
nani92

kým som sa nedozvedel, že to je najlepší útok na svete, tak ma nezaujímal..

Reagovat
Bandita_Harry

Ono to malo byt tajomstvo

Reagovat
nani92

buducu sezonu si to treba lepšie postrážiť

Reagovat
Bandita_Harry

Tam uz to bude evidentnejsie

Reagovat
nani92

Mám to chápať tak, že nedáte gól ani WHU?

Reagovat
Bandita_Harry

Ked budu v Champe tak asi nie

Reagovat
nani92

Moyes to nedovolí

Reagovat
Bandita_Harry

*zapricini

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Tyler is acting like every Liverpool goal destroys one of his horcruxes

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle přidat další dva ať je klid a může se to prostřídat

Reagovat
Coutinho10

skoda Ox...hezkej prunik

Reagovat
monty25

Ox škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trucujuci Coutinho

Reagovat
Coutinho10

luxusni centr...dobrej nabeh Firma

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Coutinho vůbec neraduje...

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej teď je máš šetřit

Reagovat
Coutinho10

Adam

Reagovat
Coutinho10

zatim to moc nedava...paticka spatna a ted zluta

Reagovat
Coutinho10

skoda Ings..to mohl bejt nastup

Reagovat
smazaný uživatel

7 britov mame akurat na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to tak vyzera

Reagovat
Kowe

hrozna podivana se z toho stala

Reagovat
avicii

Reagovat
tomasinho

Reagovat
icemike

Reagovat
mayday

Tak co dnes Everton? V posledních zápasech se zvedli, Swansea nedává zas vůbec góly. Měla by být jednička.

Reagovat
ZB 07

Vždycky když si tohle řeknu, tak je to nakonec obráceně za mě dneska neprohra Swansea, tu sérii venkovních proher podle mě přeruší.

Reagovat
mayday

Láká mě ten kurz, 1.8 na jedničku. Ale jasně, na 100 % to není. Asi to pošlu ve dvojité šanci.

Reagovat
ZB 07

Je to hrozně zrádný. Jak už tu někdo psal, ty týmy ze středu tabulky málokdy dají nějakou delší sérii bez prohry. Everton má z posledních 5 zápasů 4 výhry a remízu na Liverpoolu...navíc přijede poslední tým tabulky, hrozí podcenění...mě spíš láká čistá 2 za ten kurz.

Reagovat
mayday

Jasně, to je všechno pravda. No, tak to možná vynechám a lupnu tam radši NBA

Reagovat
diastan

Guardiola bude jednat až po sezoně

Tak to jsem zvědavý teda, bral jsem to jako hotovku, že dá 3 roky a jde dál, snad zůstane

Reagovat
El Cid z City

Věřím,že setrvá, je vidět,jak ho ta práce baví a vedení ví,že nikoho lepčího nesežene, protože on je nejlepčí

Reagovat
tony223

Jednoznačně nejlepČí z nejlepČích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at zustane,at se snazej ostatni neco uhrat

Reagovat
Miguel19

Že Pogba je tam k smíchu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

najlepsi hrac 2. celku v tabulke.

Reagovat
vladis271

tam sa úplne pýta namiesto Pogby Kanté.

Reagovat
Nikikrew

Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

mooy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
lucius6

Tak on United hraje velmi důležitou roli, myslím si, že jeho dopad je zásadní a je opravdu vidět, když teď pár zápasů chyběl a proto jsem ho tam dal, ale je samozřejmé, že variant na tento post je několik.

Reagovat
smazaný uživatel

to je futk, je to team of the season a on odohral 8 zapasov...

Reagovat
smazaný uživatel

miesto de geu Pope a miesto Pogbu by aj Mkat bol lepsia volba

Reagovat
vladis271

si sa musel strašne premáhať aby si tam dal Salaha namiesto Sona, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Son tam není na výběr.

Reagovat
vladis271

jaj, mystery has been solved

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi, nie najvacsie sklamania

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát na LB veľmi nie je koho vybrať. Azpi je stopér a inak tam nikto neoslnil. Možno Kolasinac, ale vyberať niekoho zo súčasného Arsenalu...

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne teda Kolašinaca, ktorý ešte aj stratil základ v poslednej dobe...

Reagovat
Nikikrew

z Arsenalu si to nikto nezasluzi

Reagovat
nani92

Young o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Stephen Ward celkem jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Já tam šoupnul Saného

Reagovat
kvasha16

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

AMN jednoznacne

Reagovat
Busby babes

ze tam chybi Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno toho Kuna by som nahradil niekym. Morata a aj Coutinho mi napadol- ten toho ale malo nahral tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

výborná

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl místo Ramseyho Pogba

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny?

Reagovat
emanuel habasko

jeste porad mu verim...ted sice trochu kiksoval, ale pricitam to tomu systemu na tri obrance...

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka tam je na výber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"When he went to Arsenal, for years I felt he stood still. There are vast improvements in his game. He is becoming a real player under Jurgen Klopp."

Jamie Redknapp believes @Alex_OxChambo has improved under Jurgen Klopp at @LFC

Čo si o tom myslíte? Podľa mňa už lepšie uvažuje pri hre a ukázal aj náznaky dobrých prihrávok.

Reagovat
Mastný Chobot

moc krátka doba na porovnanie, náznaky ukazoval aj u nás, často mal sériu dokonalých výkonov, ale potom to vždy tak nejako dorovnal zlými naspäť. Dal by som mu minimálne celú sezónu, než by som robil takéto závery.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Co si o tom myslim? Ze to je docela kravina. Ox bol u nas castokrat zraneny a tie vykony mal naozaj nevyrovnane. Minulu sezonu patril medzi najlepsich. Moc nepozeram zapasy Liverpoolu ale zeby patril medzi dolezitejsich hracov? Nemyslim si, zaciatok mal katasrofalny a navyse moc toho samizda ze neodohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý zápas v ligovom pohári mu vôbec nevyšiel, ale postupne sa každý zápas zlepšoval. Proti Cherries už vyzeral byť zohratý s tímom a pekne sa zapájal do Kloppovho futbalu.

Reagovat
Nikikrew

Môže byť ale myslím si ze Liverpool ma na kraji lepších hráčov a co sa tyka stredu tak tam asi tiež

Reagovat
cristiano.K.

není to propadák a není to terno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

to mi zní zatím jako žádný improvement

Reagovat
Kowe

nevěřim mu, že by měl trvale na základ v týmu kterej chce každoročně LM, ale dobrej hráč na lavičku, něco jak Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som dúfal v Bolasieho aspoň na lavičke. To bude obrovský upgrade vpredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se těším až se vrátí do formy...s ním ty zápasy jsou hned zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to asi znamenať posun Rooneyho na hrot a Gylfiho na AM. Podľa mňa by s Bolasiem dobre fungovalo aj 3421, ale hlavne to bude okamžitá kvalita na kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší to bude pro Gylfiho..půjde nahoru na AM si myslím...

Reagovat
salami

okamžitá kvalita? to si uplně nemyslim po takový době mimo, ale pokud se dostane na úroven před zraněním, tak to bude velká posila

Reagovat
Zaschrona

Rooney uz na hrot snad nepujde, ta pozice zaloznika mu velmi sedi.

Reagovat
Mastný Chobot

1100. pre fanúšikov Arsenalu a ich komentáre:

https://twitter.com/Arsenal/status/942843162141134848

Reagovat
smazaný uživatel

retardované, klasika

Reagovat
nani92

Reagovat
tony223

Bony má na dresu 2

Reagovat
Mastný Chobot

Rooney už má za 28 minút asi toľko debilných strát jak Xhaka za sezónu (cca 75)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronney samá strata ..

Reagovat
tony223

je to hrůza. Měl by jít o poločasu dolů. Není normální aby hráč ztratil 7x za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Everton tragédi, ten tím nemá nič....

Reagovat
tony223

má přestárnutého Rooneyho

Reagovat
nani92

a legendárny Liverpool má iba o 9 bodov viac

Reagovat
tony223

Mesa vypadá jak nějaký pornoherec z konce 80. let

Reagovat
smazaný uživatel

slaby fabianski nevie to vytlacit na roh

Reagovat
Busby babes

Wazza se konecne rozstrili, ale penalty zahazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá stejně špatně jako u nás.

Reagovat
pingla

v everton klíčový hráč, hraje super a hlavně dává branky

Reagovat
Busby babes

no Zasch na nej docela nadava, ne?

Reagovat
Zaschrona

No, kdyz budu brat do uvahy jen zapasy po utkani se Saints, kdy jsem tady cely tym verejne poslal do pekel (a od te doby se nechutne zvedl ), tak hraje hodne slusne. Na hrotu by hrat nemel, ale ze zalohy je hodne platny.

Reagovat
Busby babes

dela body, ja jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

ved hra hrozne akurat tie penalty ho zachranuju no

Reagovat
pingla

tak ze by ho zachranovali se teda rozhodne rict neda, i bez nich dava branky a to byl u nas posledni zapasy uplne mimo i kdyz penalty kopal... a jinak je pravda, ze treba dnes nehral nijak extra, ale nekdy je na hristi opravdu videt ta jeho obrovska zkusenost a pak je radost se na nej divat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ZB 07

Everton hroznej výkon, nepředvedli absolutně nic. Swansea naopak dopředu relativně slušný, Narsingh a Fer jsou pro mě docela příjemným překvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi

Reagovat
ManUnited

Na tu bídu 1+1 není špatný

Reagovat
Busby babes

Wazza ma 1+2. tu prihravku z penalty o tyc nepocitas?

Reagovat
mikelinos

To se snad ani nezapočítá jako asistence ne?

Reagovat
mikelinos

Hm, na druhej gól mi spadl stran, tak jsem to nezaznamenal

Reagovat
Busby babes

aha

Reagovat
Busby babes

ve fante ma 2 acka.

Reagovat
mikelinos

Jj, s takovým výkonem si jde pro 3 bonus points

Reagovat
Busby babes

jop. Potrebuju body.

Reagovat
ZB 07

Moss

Reagovat
tony223

Z hovna bič...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea ale slabota riadna, nech ta penalta bola aka chce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele