LaLiga - souhrn 22. kola

10.02.2017, 22:51, aktualizováno 13.02.2017, 22:33
Komentáře a souhrny
Barcelona neměla slitování s Alavésem a v Baskicku vyhrála vysoko 6:0, Real Madrid zvládl výjezd do Pamplony, vedoucí duo nadále nahání Sevilla. Athletic v závěru otočil zápas s Deportivem. Valencia se s Betisem rozešla bez branek, tři body mají i Atlético Madrid a Real Sociedad...

SD Eibar - Granada CF 4:0

13.02.2017 20:45

Góly: 11. Adrián González (pen.), 39. Sergi Enrich, 52. Iván Ramis, 62. Pedro León

Granada svojí tristní pozici v tabulce hned tak nevylepší. Na půdě Eibaru prohrála zcela jednoznačně a zůstává na předposledním místě. Naopak Eibar se přiblížil evropským pohárům již na rozdíl pouhého jednoho bodu.

Favoritem zápasu byl samozřejmě domácí Eibar, nicméně Granada byla odhodlaná překvapit a získat veledůležité body, či alespoň bod. Od počátku ale na svého soupeře neměla a její případné plány se začaly bortit s úvodním hvizdem. Ve 4. minutě akce domácích ještě gólem neskončila, ale o sedm minut později už se stadion de Ipurua mohl radovat. Ingason ve vápně zahrál rukou a sudí neměl na vybranou. Exekutor penalty Adrián González však ano, zvolil střelu přesně do protipohybu brankáře a Eibar vedl 1:0.

Na mexického brankáře Ochou i nadále pokračovaly ofenzivní výpady, ale Granada, a to zejména právě zásluhou Ochoy, dlouho odolávala. Až pět minut před koncem prvního poločasu dostal ukázkový pas za obranu Enrich, povodil si i Ochou a střelou z úhlu zvýšil na 2:0.

Definitivní konec všem nadějím z pohledu Granady znamenala 52. minuta a již třetí gól soupeře. Rohový kop rozehraný na přední tyč dostal do sítě hlavou Iván Ramis. Bezmocný Ochoa inkasoval ještě jednou, po hodině hry přestala obrana Granady zcela existovat a Pedro León zvyšoval už na 4:0.

Alespoň čestný úspěch si mohl připsat hostující Rodríguez, potažmo Malle, ale obrana Eibaru tyto momenty ustála. Gólové příležitosti byly k vidění až do závěrečného hvizdu, podstatné to ale vzhledem k průběžnému výsledku už nebylo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Celta Vigo 3:2

12.02.2017 20:45

Góly: 11. Fernando Torres, 87. Yannick Carrasco, 88. Antoine Griezmann - 5. Gustavo Cabral, 78. John Guidetti

Dramatické utkání sehrály v Madridu celky Atlétika a Celty Vigo. Domácí měli co dělat, aby si vůbec připsali bod, nakonec však díky dvěma slepeným brankám v závěru utkání berou všechny tři.

Atlético nezačalo vůbec dobře. Už po šesti minutách stadion Vicente Calderona ztichl, když brankář Moya boxoval balón mimo šestnáctku tak nešťastně, že trefil hlavičkujícího Gustava Cabrala, od kterého skončil balón v síti. Atlético doma není zvyklé prohrávat, a taky že na branku Cabrala zareagovalo tím nejlepším způsobem. Jen o pět minut později si zpracoval přihrávku zády k brance Fernando Torres a střelou přes hlavu srovnal stav.

Oba celky se následně střídaly ve svých šancí, nejprve těsně minul zařízení Aspas a po něm se marně dožadoval pokutového kopu Fernando Torres. Ikona Atlétika byla nejspíše skutečně faulována, každopádně pánem na hřišti je sudí a ten se rozhodl nepískat. Torres v tu chvíli ještě netušil, že arbitr odložil jeho penaltové selhání na pozdější dobu.

Ta přišla po půlhodině hry, ale všemu nejprve předcházela další tutovka Aspase a domácí zachránila tyč. Ve 29. minutě byl faulován uvnitř šestnáctky Carrasco a vytoužená penalta byla na světě. Fernando Torres však fanoušky dalším oku lahodícím momentem nepotěšil. Penaltu kopl do břevna a nerozhodný výsledek pokračoval.

A pokračoval i po úniku Carrasca, který na brankáře Álvareze nevyzrál. Poločas skončil 1:1 a také druhý poločas nabídl vyrovnanou partii s šancemi na obou stranách. Dlouho se však skóre neměnilo, až čtvrthodinu před koncem se s šancemi i góly roztrhl pytel. Nejprve odmítl vedení Guidetti a to ranou pánu bohu do oken. Vše si bohatě vynahradil o minutu později, kdy skutečně Moyu překonal.

Atlétiko však nerezignovalo, naopak. Tlak domácích postupem času gradoval a výsledkem byla vyrovnávací trefa z 87. minuty nádherným volejem zpoza vápna v podání aktivního Carrasca. A stačila pouhá minuta a výsledek se přelil na stranu Simeonových svěřenců. Gameiro sklepl centr pro Griezmanna, jenž zblízka bez problémů překonal Álvareze. Atlético mělo v souboji se Celtou namále, ovšem situaci nakonec zvládlo a bere tři body.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Sevilla FC 0:1

12.02.2017 18:30

Góly: 80. Joaquín Correa

Stejně jako Barcelona, Real Madrid či Atlético Madrid dokázala Sevilla potvrdit roli favorita a vítězstvím 1:0 na půdě Las Palmas udržela krok se špicí tabulky. O triumf hostujícího celku na Kanárských ostrovech v letošní sezoně se postaral střídající Joaquín Correa, jehož gól z osmdesáté minuty znamenal vůbec první letošní porážku Las Palmas na vlastním stadionu.

Sevilla tak skvěle zareagovala na nedávná zaváhání s Espanyolem a Villarrealem, přičemž zůstává na třetím místě s 46 body a dvoubodovou ztrátou na druhou Barcelonu. Vedoucí Real je pak vzdálen pouze o bod dále, avšak tabulkový lídr má hned dva neodehrané zápasy k dobru.

Dlouho vyrovnaný zápas mohli strhnout na svou stranu oba zúčastnění, ovšem domácí si opakovaně vylámali zuby na brankáři Sergiu Ricovi, zatímco Javi Varas kvalitnímu výkonu navzdory přece jen jednou inkasoval. Pouhé tři minuty po nástupu na hřiště totiž vlétl do pokutového území Las Palmas nehlídaný Correa a snadno předložený míč uklidil do sítě. "Zvítězit na tomto stadionu je extrémně těžké," přiznával šťastný střelec v pozápasovém rozhovoru. "Chceme se udržet na špici tabulky a držet krok s týmy, které jsou nad námi."

Las Palmas tak utrpělo vůbec první domácí ligovou porážku od března loňského roku, kdy zde triumfoval Real Madrid. "Je to škoda, protože jsme chtěli naši bilanci udržet," posteskl si záložník Roque Mesa. "Ale věděli jsme, že to jednoho dne přijde. Nesmíme teď sklopit hlavu a raději už myslet jen na náš další zápas."

Více informací k zápasu

CD Leganés - Sporting Gijón 0:2

12.02.2017 16:15

Góly: 66. Roberto Canella, 83. Burgui

Ryze záchranářský duel mezi Leganésem a Gijónem dopadl lépe pro druhého jmenovaného. Dlouho se hrála vyrovnaná partie a nakonec vyhrál produktivnější tým. Prosadili se Canella a Burqui.

Obě strany si byly dobře vědomi důležitosti zápasu a podle toho to také vypadalo na hrací ploše. Hrálo se opatrně, s cílem nenabídnout soupeři osudovou chybu a tak diváci viděli v prvním poločase jen jednu velkou příležitost. Ve 40. minutě našel García perfektním centrem Alberta Buena a ten měl hlavou vstřelit gól, jenomže z vyložené pozice vůbec netrefil branku.

Také začátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu. Ledy se prolomily až v 66. minutě. Po rohovém kopu vypálil na hranici pokutového území Roberto Canella a brankáři Herrerínovi prošel balón pod rukou do sítě. Velké zaváhání brankáře domácích znamenalo důležité vedení Gijónu 1:0.

Nebylo na co čekat, domácí se potřebovali tlačit dopředu, jenomže Sporting dobře bránil. Brankář Cuéllar dokonce nemusel zasahovat ani po střele Guerrera, kterou defenzíva zablokovala. Plány na vyrovnání definitivně zhatila 83. minuta a šikovnost Burguiho, který se natlačil před obránce a střelou na vzdálenější tyč rozhodl o vítězství hostů.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Málaga CF 1:1

12.02.2017 12:00

Góly: 62. Bruno Soriano - 14. Charles

Villarreal doma ztratil body s Málagou, proti které se mu nepovedl vstup do zápasu. Raketový nástup hostů znamenal rychlé vedení, ovšem Žlutá ponorka převzala iniciativu a ve druhém poločase srovnala. Čtvrthodinu před koncem byl vyloučen domácí Roberto Soriano a další branka už nepadla.

Málaga začala ve Villarrealu hodně aktivně a Asenjo se musel mít na pozoru. Po Fornalsově nepříjemné ráně se vytasil se skvělým zákrokem. Vlažný vstup domácích se nakonec hrubě vymstil, protože ve 14.minutě už hosté přeci jenom vedli. Rosales poslal do šestnáctky nadýchaný centr a Charles hlavou poslal Málagu do vedení. Zhruba pět minut se domácí z inkasovaného gólu otřepávali a pak konečně také zaútočili. Sansone však ve vyložené šanci netrefil branku. Ve 29.minutě zkusil střelecké štěstí Trigueros a zasahovat musel Kameni. To už tlak Villarreal rostl a rostl. Po další Sorianově ráně vyrážel Kameni a López dotlačil balón za brankovou čáru, ovšem z ofsajdu.

Villarreal se přesvědčil, že když se chce, tak to směrem dopředu jde. Druhý poločas zahájil náporem, ale Sansone měl opět vychýlenou mušku. Na druhé straně si Charles pokoušel vymodlit pokutový kop, rozhodčí sice pískal, ale jen proto, aby útočníkovi nadělil žlutou kartu. Penalta se sice skutečně pískala, ale na druhé straně a později. Faulem se provinil Demichelis a Bruno Soriano po hodině hry srovnal na průběžných 1:1.

Žlutá ponorka začala pomýšlet na obrat, ale věci se o deset minut později rychle zkomplikovali. Roberto Soriano uviděl červenou kartu a poslal svůj tým do oslabení. Rozhodující gól teď cítili hosté a Asenjo měl co dělat, aby vyrazil do zámezí Jonyho střelu. V závěru utkání byli domácí pod tlakem, ale v nastavení nebyl daleko od gólu střídající Castillejo, znovu se však v plné parádě představil golman Kameni.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Madrid 1:3

11.02.2017 20:45

Góly: 33. Sergio Léon - 24. Cristiano Ronaldo, 61. Isco, 90+3. Lucas Vázquez

Střetnutí obou pólů ligové tabulky dopadlo nakonec podle očekávání. Vedoucí Real Madrid totiž na půdě poslední Osasuny nezaváhal a z Pamplony si odváží tři body za vítězství 3:1. Domácí ještě s favoritem zvládli držet krok po hodinu hry, neboť na brzký gól Cristiana Ronalda ještě stihl záhy odpovědět Sergio León, ovšem trefa Isca a závěrečná pojistka Lucase Vázqueze zařídila Bílému baletu výhru a udržení na čele La Ligy.

Trenér Zinedine Zidane varoval již před zápasem, že střetnutí s Osasunou nebude tak snadné, jak se na první pohled zdá, a také že se to potvrdilo. Domácí sice ještě před svými fanoušky ani jednou za celou sezonu nedokázali zvítězit, ale během deštivého večera se na stadionu El Sadar rozhodně vydali ze všech sil.

Úvodní minuty poznamenalo vážné zranění obránce Tana, který si v souboji s Iscem zlomil nohu a musel být promptně vystřídán. Realu sice trvalo, než se vůbec dostal k soustavnějšímu držení míče, ovšem hned z prvního pořádného útoku již hned slavil úspěch. Ve čtyřiadvacáté minutě totiž stál na konci povedené kombinace Cristiano Ronaldo, jenž Benzemovu kolmici přetavil v přízemní ránu okolo brankáře Sirigua, a připsal si čtrnáctý zásah sezony.

Ani vážné zranění spolu s brzkým inkasovaným gólem však Osasunu nezlomilo a ani ne deset minut po Ronaldově gólu bylo vyrovnáno. Slabší chvilku obrany Realu vytrestal Sergio León, který si počíhal na perfektní pas Fuentese a jemným obloučkem překonal i brankáře Navase. Ještě do přestávky se museli oba gólmani ohánět při střelách Ronalda s Benzemou, resp. Emmanuela Riviera, aby skóre v poločase zůstalo nerozhodné.

Také po změně stran Osasuna nepřestávala favorita zlobit a Navas musel svůj tým podržet i proti ráně Leóna. Ve dvaašedesáté minutě ale zaválel na opačné straně Isco, jemuž znovu při gólové ráně pravačkou asistoval Karim Benzema, a Realu se hned dýchalo o dost lépe. Aktivní León sice ještě přinutil Navase k dalšímu kvalitnímu zákroku, ovšem v poslední minutě nastavení ještě stihl lobovaným zakončením navýšit skóre na konečných 3:1 Lucas Vázquez.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 2:1

11.02.2017 18:30

Góly: 71. Iker Muniain, 90. Aritz Aduriz - 42. Emre Çolak

Deportivo na San Mamés dlouho vedlo, jenomže nakonec odjíždí z Baskicka s nepořízenou. Athletic nejprve dvacet minut před koncem srovnal a minutu před závěrečným hvizdem zasadil soupeři smrtící úder. Hrdinou se nestal nikdo jiný než Aritz Aduriz.

Bilbao nevstoupilo do zápasu příliš dobře, Depor byl nebezpečnější. Po půlhodině hry běžel sám na branku hostující Andone. Domácí obrana ho marně naháněla, ovšem Andone ve snaze obstřelit Iraizoze vůbec netrefil branku. Obrovská příležitost zůstala nevyužita. Na druhé straně se zase po dobrém centru dostal k hlavičce Raúl García, ale také jemu scházela větší přesnost. Už se zdálo, že oba celky zamíří do šaten za nerozhodného stavu, když v tom vykouzlil fantastickou ránu Emre Colak. Ze střední vzdálenosti se opřel do míče a vymetl horní růžek branky. Iraizoz neměl nárok.

Baskové se po změně stran snažili něco s výsledkem udělat a několikrát k tomu měli velice blízko. Raúl García si opět našel ve vápně místo k hlavičce, dokonce i lépe zamířil, zasáhlo však břevno! Athletic se dočkal až o deset minut později a znovu to bylo po akci ze vzduchu. Aduriz hlavou Tytońa ještě nepřekonal, ale dorážející Iker Muniaín neměl žádný problém - 1:1.

Bilbao se nadechlo k závěrečnému náporu ve snaze urvat všechny body a Depor se zatáhl do hluboké defenzívy. Muniaín dokonce zakrátko vstřelil druhý gól, ale praporek pomezního mu zkazil radost. Bilbao se i tak dočkalo. Minutu před koncem připravil Susaeta stahovačkou tutovku pro Adurize, který lehoučkým obstřelem strhl skóre na stanu domácích. La Coruňa se ve zbytku zápasu už na vyrovnání nezmohla.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - FC Barcelona 0:6

11.02.2017 16:15

Góly: 37. Luis Suárez, 40. Neymar, 59. Lionel Messi, 63. Alexis (vl.), 65. Ivan Rakitić, 67. Luis Suárez

Barcelona se na půdě Alavésu v poklidu prostřílela k dalším třem bodům a v tuto chvíli je v čele celé soutěže o bod před Realem. Bílý balet má ale hned tři utkání k dobru. Deportivo sice v prvním poločase dvakrát inkasovalo, druhý poločas a ofenzivní vlna Katalanců mu pak sebrala i ty nejmenší naděje.

Přitom první branku klidně mohli vstřelit domácí a kdo ví, jak by se potom utkání vyvíjelo. Po nepovedeném rohu domácí pelášili na ter Stegena a byl to právě německý brankář, který dobrým zákrokem uchránil čistý štít. Domácí to muselo hodně mrzet, protože pak už úřadovala jen Barcelona. Ve 37. minutě poslal Vidal přesný pas na malé vápno Suárezovi, který otevřel skóre utkání.

Za další tři minuty předvedla obrana Alavésu sérii chyb a tu největší způsobil Pacheco, který jednoduše nabídl Neymarovi druhý gól. Brazilský forvard samozřejmě nepohrdl. Barcelona se tak poměrně snadno dostala k poločasovému dvoubrankovému vedení.

Domácí se ani za tohoto stavu nevzdávali, ale bylo jen otázkou času, kdy inkasují potřetí a jejich hra se definitivně sesype. To se stalo přesně po hodině hry a opět to způsobila zbytečná chyba obrany. Nabídku tentokrát využil Lionel Messi a po třetí brance Katalánců už o vítězi nikdo nepochyboval. Barcelona totiž záhy přidala další tři góly. Alexis si vstřelil vlastňák, takže další vydatná pomoc samotných domácích. V 66. minutě zvyšoval Rakitič už na 5:0 a hned o minutu později dal Suárez na hrozivých 6:0. Defenzíva Alavésu se sesypala jako domeček z karet. Každopádně Barcelona už do konce zápasu další navýšení nepředvedla.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 0:0

11.02.2017 13:00

Góly: -

Ne že by si oba celky v tomhle souboji nevytvářely gólové šance, ba naopak, v koncovce ovšem úspěšné nakonec nebyly, a tak se po bezbrankové remíze musely spokojit pouze se ziskem jednoho bodu. V podstatě tak tabulku jejich výsledek výrazně nepozměnil, Betis i Valencia pořád zůstávají v poslední třetině pořadí celého pelotonu.

Nejlepší šutér sevillského celku Castro se neprosadil už čtyři kola v řadě a jeho střelecké trápení vlastně podtrhla už sedmá minuta. Levačkou napřáhl zpoza vápna a smolně pro něj jeho pokus orazítkoval pouze spojnici tyčky a břevna. V 19. minutě mířil do prázdné branky Alegría, nicméně míč na brankové čáře vykopl obránce José Luis Gayá.

I nadále byl Betis lepším a aktivnějším celkem a především na Castrovi bylo vidět, že chce za každou cenu po měsíčním gólovém celibátu konečně rozvlnit síť. Ve 23. minutě se sám parádně uvolnil ve středu pole, levačkou tlačil svou střelu ke vzdálenější tyčce, avšak o kousek kýžený a chtěný prostor minul.

Až ve 26. minutě se poprvé výrazněji osmělili Los Che. Munir El Haddadi nasměroval balón pouze do rukavic brankáře Antonia Adána, který ho vyrazil pouze do nebezpečného prostoru před sebou. K dorážce se tak propracoval Martín Montoya, jenž trefil ruku blokujícího Germána Pezzelly, penalta se možná mohla pískat, ale na bílý puntík ukázáno nebylo.

V závěru půle mohl Valencii poslat do vedení José Luis Gayá, ovšem s jeho slušným pokusem si Antonio Adán poradit dokázal. Těsně po přestávce hned dvakrát zahrozil domácí Petros. Nejprve z dobré pozice pouze minul a pak se po jeho střele znovu zatřásla branková konstrukce hostující branky. Už podruhé během tohoto utkání.

Do závěrečného hvizdu sudího Daniela Trujilly se do toho oba celky ještě dvakrát velmi slušně obuly. V 72. minutě se po standardce do blízkosti gólmana Diega Alvese dostal stále hladový Castro, z malého vápna ho však reflexivně vychytal jeho soupeř. A pět minut před koncem Joao Cancelo nevyzrál na druhé straně na pozorného Antonia Adána.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 1:2

10.02.2017 20:45

Góly: 35. Hernán Pérez - 26. Carlos Vela, 61. Asier Illarramendi

Možná že Real Sociedad definitivně naznačil celému pelotonu LaLigy, že to s útokem na čtvrtou příčku myslí a bude myslet zcela vážně. Venku si totiž dokázal poradit s nepříjemným Espanyolem, který letos všudy všeho do této chvíle prohrál jen pětkrát, a díky vítězné trefě Asiera Illarramendiho ztrácí na třetí Sevillu už jen dva body.

To, že baskický celek letos nedokázal alespoň jednou překvapit jednoho španělského favorita, je vlastně úplně jedno, protože s ostatními protivníky s pravidelností boduje. Barcelonský klub nevzpomínal úplně v nejlepším na poslední vzájemným duel s tímto soupeřem před vlastními fanoušky, a ačkoli z toho tentokrát nebyl pětigólový debakl, znovu nad ním neuspěl.

Po deseti minutách hry se skácel k zemi v pokutovém území Hernán Pérez, a i když byl opravdu přistrčen, svůj souboj lehce nafilmoval, a možná i proto se nakonec rozhodčí David Fernández nerozhodl k nařízení penalty. Na druhé straně naopak udeřili Txuriurdin ve 26. minutě z ojedinělé šance a ujali se vedení.

Iňigo Martínez poslal dlouhý pas za obranu, skvěle našel nabíhajícího si Carlose Velu, který sám před brankářem Diegem Lópezem nezaváhal a zamířil přesně na jeho bližší tyčku. Domácí se do přestávky dočkali srovnání. Ve 35. minutě na místě doslova zakouzlil s míčem Hernán Pérez a z blízkosti si počíhal na správný okamžik zakončení.

V 50. minutě se snažil José Antonio Reyes otočit vývoj utkání na stranu Espanyolu, jenže ze slušné pozice minul kýžený prostor. Naopak San Sebastián v 61. minutě opět vyškoloval z produktivity. Asier Illarramendi napřáhl ze střední vzdálenosti svou pravačkou a jeho plachtící pokus nakonec zapadl přesně k boční brankové konstrukci.

Od té doby hosté svůj těsný náskok bezpečně hlídali. A to třeba mohl náskok navýšit Oyarzabal, kdyby nezamířil jen do rukavic Diega Lópeze. V 88. minutě se snažil z přímého kopu prosadit Iňigo Martínez, ovšem i v tomhle případě domácí gólman zasáhl. V nastavení ještě vznikl závar ve vápně Realu Sociedad, ve vyrovnávací trefu však nevyústil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid20154154:1849
2.FC Barcelona22146261:1848
3.Sevilla FC22144444:2846
4.Atlético Madrid22126439:1842
5.Real Sociedad22132736:3141
6.Villarreal CF2299429:1536
7.SD Eibar22105736:2935
8.Athletic Bilbao22105728:2635
9.Espanyol Barcelona2288630:2932
10.Celta Vigo2193933:3630
11.UD Las Palmas2277831:3328
12.Deportivo Alavés2269721:2827
13.Real Betis2166921:3124
14.Málaga CF2258929:3623
15.Valencia CF21551129:4020
16.Deportivo La Coruña21471026:3419
17.CD Leganés22461215:3718
18.Sporting Gijón22441424:4316
19.Granada CF22271317:4813
20.CA Osasuna22171424:4910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (117)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real si dáva nejako načas so zverejnením nominácie na zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí utajit informaci, že Ronaldo není k dispozici.

Reagovat
Frantszek

Chteji utajit informaci, ze je lempl a uz ho nedaj do zakladu. Ani kdyby usporadal piknik pro cely tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Socky

Reagovat
Frantszek

Vela

Reagovat
Phillipinho

Socky hrajou nejlepsi fotbal v lize.

Reagovat
X-bano-X

Spolu s Palmami.

Reagovat
Frantszek

Palmy-Sevilla....to bude cuco

Reagovat
X-bano-X

Tak nakoniec to taká hitparáda nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda 0:0 najhorsi mozny vysledok

Reagovat
REPLIKATOR

Vidal

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia Alavesu

Škoda toho Aleixa, naša pravá strana s ním bola vždy do predu nebezpečnejšia, takto nám ostáva iba Roberto, ktorý to hrá iba na istotu a brániť proti silnejším tímom to bude tiež peklo. Ale tak prežili sme pár sezón aj s Oleguerom

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo hra na 3 stopery

Reagovat
LAM

Zápas na půl plynu do 80minuty paráda a pak tohle.Hrozná smůla a ALeix timhle skončí v barce protože vrátit se bude těžký.

Navíc nám zůstává jen jedno RB.

Reagovat
ADM

Masch tam vyzeral celkom OK

Reagovat
LAM

směrem dozadu,ale dopředu nulovej.To je na nic

Reagovat
X-bano-X

Ok sme prvý. Koniec, final tabuľka odpískané

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna otázka na fanúšikov Bilbaa. Aký najlepší zápas ste odohrali pod Bielsom, a v ktorej sezóne?

Reagovat
X-bano-X

Mne utkvel v pamäti zápas z Copy proti nám v takom silnom daždi. To bolo exkluzívne z oboch strán, plné nasadenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite v prvni sezone, druha stala za houby. Vetsina fans by asi rekla zapas proti United na Old Trafford, pro me mozna zapas na Schalke, kde jsem osobne byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík všetkým, ale pozriem to United a Schalke. Potom skúsim aj niečo z ligy. Už to iba niekde nájsť.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dvojzápas proti united, to byla škola

Reagovat
Frantszek

Podpasovka. Bielsu jsem mel rad a pod nim se mi fotbal libil. Jednotlive zapasy tezko rict. Jinak se mi obecne libi zapasy, kdy je potrapen silnejsi souper... Skoda jen, ze se rozkmotrili s Fernandem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Suarézek chytil bestiální formu

Reagovat
LAM

U něj je hlavně vidět že chce dávat další další goly.Messi v takovym zápase při vysokym skore už hraje jen na pohodu.Golů má už asi dost

Teď hlavně pořádně připravit na PSG.Tam to bude hodně těžký

Reagovat
ADM

Až mi je lúto, že sa tá záloha stále hľadá a nevedia lepšie zásobovať loptami útok, hlavne keď má Messi jednu z najlepších sezón + Suarez čo ked mu prihráš aspon 2x tak jedenkrát skóruje.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Nechcem tresnut, lebo som zapas nevidel, ale neni polovyzuta kopacka?

Reagovat
madridcan

Som na take veci haklivy, takze video ani nehladam.

Eduardo 2.0?

Reagovat
LAM
Reagovat
Ed_Hazard

Ojoooj Hlúposť od Aleixa že do toho šiel (hlavne za stavu 0:6). Pár rokov dozadu sa mi stala podobná vec v podobnom súboji. I keď ja som vyviazol "len" s potrhanými šlachami v členku. Mesiac pauza a potom postupne lahké tréningy.

Toto je ale myslím jasné, bude rád ak sa túto sezónu ukáže ešte na trávniku.

Reagovat
alcantara

Hlupost je v prvom rade skocit do suboja, nie snaha hrat loptu.

Reagovat
Ed_Hazard

Akurát som na teba ragoval pod Preview :

Toto je ale troška iné. V tomto prípade tým "skokom" ako to nazývaš dočahoval loptu (a bol pri nej aj prvý) a Aleix bol vtedy od lopty relatívne ďaleko. Je to rozdiel oproti situácii, keď má jeden hráč loptu na nohe, resp. pod kontrolou a nejaké jalito to doňho narve oboma nohami napred..

Reagovat
alcantara

Rozdiel to je, ale na situacii to nic nemeni... Isiel do suboja o loptu skokom ako blazon.

Reagovat
ADM

No zrovna členok môže vyzerať dramaticky a je tam krátka pauza (ako Bus) ale tu sa bojim že keby tam nebola štucka tak to ani nedokukám

Reagovat
Ed_Hazard

Bus ale nemal takto vykrútený členok aj po zákroku (ak to nebola fakt vyzutá kopačka, z tých videí čo som videl to neviem dobre posúdiť), iba v ten moment keď ho zasiahol protihráč.

Ja tipujem zlomeninu, snaď sa ale mýlim.

Reagovat
madridcan

Co presne nechapes, ze video nehladam?

Reagovat
madridcan

Ale vyrovnava to pobavenie nad tym, ze trenirky domacich vyzeraju akoby im trcala rit

Reagovat
smazaný uživatel

Není na to pěkný pohled, ale tak hrozný to není. Ten Vidalův kotník je naštěstí zafixovaný v jedný poloze a nevisí úplně volně. To mi právě hrozně vadí, když ty zlomený končetiny úplně bezvládně plandají, to je pak fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá taktika od Alavésu, teď je Barca ve finále Copy podcení, oni nasaděj nejsilnejší sestavu a třeba to půjde

Reagovat
Ed_Hazard

A nehrali dnes s najsilnejšou? Teda možno až na Deyversona.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Cope zmenili 5 nebo 6 hracu

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, tak potom máš možno pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Vidalovi samozrejme prajem skoré uzdravenie, nik normálny nepraje nikomu zranenie. Nie je to ale tak trochu karma za ten "prostredník" Simeonemu po Cope ? (ak to bolo určené jemu)

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby? Je to relevantní? A ukázal jej někomu jen tak,nebo to bylo "oboustranné".

Reagovat
smazaný uživatel

Aleix . Brzké uzdravení.

Reagovat
Frantszek

Aduritz bude davat goly i v 50

Reagovat
smazaný uživatel

hodne doby 3 body pro athletic, jelikoz depor mohl dat tomuhle pruchodaku klidne vic jak 1 gol..

Reagovat
Israha

Pokolikáté už Depor přišel o body kvůli botě rozhodčích? To musí být příšerně frustrující...navíc dneska i herně na nějaký bodový zisk měli, vůbec jsem nečekal, že budou na San Mamés takhle vzdorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenazyval bych to botou, zvlast na pomery sp. rozhodcich. Byla to hranicni situace.

Ja videl teda jen prvni puli a tam vzdorovali dobre, my jsme nemeli zadny sance a fakt jsem necekal, ze to otocime. Papirove maj slusnej tym a Garitano je dobrej kouc, verim ze se v pohode udrzej.

Reagovat
Israha

Tak velká bota to nebyla, ale jde o to, v jakém čase a že se to stalo zase zrovna Deporu.

Právěže se trochu bojím, aby jim tyhle smolné ztráty a opakované kiksy sudích v jejich neprospěch nějak nepodlomily morálku, a nakonec nespadli. Hrajou na hranici možností, nebývají ve většině zápasů horší, ale tabulkové postavení tomu vůbec neodpovídá...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslis adurize, tak ten v ofsajdu nebyl, ukazovali tam detail potom a byli s obrancem presne v jedne lajne

Reagovat
Israha

Jo? Mně se ten ofsajd zdál evidentní...ale viděl jsem opakovačku jenom z jednoho úhlu, možná to zkreslovalo.

Reagovat
Kokesh

Prvni a druhy polocas jako den a noc.

Luka polovicni oproti jeho nejlepsim vykonum, ale nebyt jeho rozvahy, zkusenosti a diktovani tempa, bojujeme s nima bez nej a bez Kroose do devadesate minuty. Isco i tak asi nejlepsi na place. Karim spise celkove vtipny, ale prvni na prvni gol nahral a do druheho se vylozene primotal presne tak, jak kdyz se v sest rano vraci z diskoteky.

Reagovat
smazaný uživatel

To 352 se mi prostě nelíbí. V první půli to bylo fakt slabý, nevím jestli to bylo tím jak dlouho nehráli, ale prostě fakt bída. Defenzivní organizace hrozně chaotická a to se možná dát svést na ten systém, ale mě i přišlo, že individuálně byli Ramos s Varanem hrozně slabý, Sergi León si je tam 1v1 vodil jak malý kluky. Dopředu taky bída, Isco jako jeden z mála kreativních hráčů kolikrát mezi stopery a vepředu Casemiro. Wtf prostě. V druhý půli, speciálně po odchodu Danila, to začlo být na míči mnohem víc plynulý.. tak to ale vypadat celý zápas a my prostě jedeme hrát proti poslednímu týmu ligy hrát s pěti obránci. Wtf podruhý.

Osasuna nicméně celkem kousala, Sergi León byl fakt ohromně nebezpečný. Dokonce nás i přestříleli co se týče střel na bránu. Ještěže dneska Navas zachytal, několikrát to tam smrdělo gólem. Individuálně se mi líbil právě Navas, Isco, ten podpořil to i gólem a špatný mi nepřišel i Ronaldo. Taky dal gól a několikrát tam dost nebezpečně nabíhal, byť ho tam častějc než ne, zastavil ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz oslavil dnešní 36. narozeniny stylově

Reagovat
Kokesh

Reagovat
ADM

Aleix out do konca sezóny.

Reagovat
Visca el barca

to se bohužel dalo čekat

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

chudák

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: El Clásico na styl Super Bowlu?

vetsi picovinu jsem v zivote neslyel

Reagovat
Jan Horáček

To je naopak vynikající nápad ! El Clásico vyrobí kvalitní fotbal a tento produkt se musí umět prodat, jak by řekl pan Csaplár.

Reagovat
ratusek

dělaj z toho větší šaškárnu než to je ale co, zas jde o prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to je dobry napad, vystrnadit sranda clasico s Europy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi vůbec gramotnej? Nejenže gramatiku máš na úrovni pětiletýho děcka, ale porozumění textu u tebe asi taky bude velká obtíž co? Nevím teda jak jeden přátelský zápas v USA v létě může znamenat vystrnadění Clasica z Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci si si vsimol,ale ja som to nemyslel vazne

Reagovat
Azazelo RD

Drenthe bude rapovat v poločase?

Reagovat
Radin

Jo a Gravesen bude zápasit v MMA s Van Bommelem

Reagovat
madridcan

Gravesen ak sa nemylim teraz drti poker

Reagovat
Mrvinho

Může drtit poker a přitom dostat přes držku od Van Bommela

Reagovat
SunFells

Difference maker, bone breaker

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Bale už trénoval s týmem. Neapol ještě asi ee, ale Espanyol příští týden by už mohl.

Reagovat
misinho7

Neapol s 10tisicovou podporou na stadione len aby sme sa stredu necitili ako vonku

Reagovat
Kokesh

To asi urcite ne, kdyz slo do obehu pro ne 3900 listku .] Neco se jim urcite podari ziskat ve volnem prodeji, urcite ne vsichni...

Reagovat
Mateo16

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

haluzevilla zase uhaluzila 3 body, a jeste k tomu venku! je to mozne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillka

Reagovat
A Seleção

Všichni chcipnem.Brzo.Domanga Gulaviuguirrip probexi voen kab dolozetteiven kimboi gir dose Guleq

Reagovat
smazaný uživatel

tremendo partidazo na calderonu, ale mozna trochu kruty vysledek pro celtu

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético že aký obrat Celte som po tom divadielku s odloženým zápasom v lige a predzápasovými rečami o finále na SB prial vypadnutie z Copy. Dnešok je také plus

Reagovat
misinho7

tak im treba nakoniec neni finale ani v lige nedaju EL

Reagovat
Israha

pro oba, že přejete výhru Atléticu. Nenáviděný městský rival, těm není možné ani proti Barceloně.

Reagovat
misinho7

ale ja som neprial vyhru atletika ale hlavne to ze vypadli v cope a to ze prehrali teraz je tiez super, atleti maju na nas velke manko to uz nedohnaju cize nejak ma ich vyhra netrapi

Reagovat
Israha

Já to mám nastavené tak, že jako fanouška Realu je pro mě nepřípustné přát body Atléticu za jakýchkoliv okolností (s výjimkou snad toho, kdyby výhrou sebrali body, které by pak chyběly konkurentovi v boji o titul). A kor teď, když v posledních letech vyhrávali nad Realem až příliš často...tak mě docela překvapuje, že radši přejete body jim, než Celtě.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ja ich mam celkom rad Pokial zrovna s nimi nehrame

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atleti až na závěr opět bídní, ale nakonec zajímavý zápas. Akorát moc nechápu, proč Gameiro nedostává víc šancí, má slušnou formu a s Grizim si dokážou parádně vyhovět. Carrasco neskutečný sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze kdyz sance dostaval, tak hral jak ponocnej

je to paradoxni - s grizim jim to na pohled slape, nespocet golu padnul po jejich kombinaci, ale kdyz jsou na hristi, tak je to po vetsinu casu totalne bezzuby a cekani na ten jeden moment. mozna se i trochu systemove bijou, mozna nemaji servis ze zalohy, kdyz je koke zatazenej, carrasco sobci a gaitan je mimo...ale proste co se tyce samotnyho herniho projevu, tak jim to moc nesedi a torres je platnejsi. doufam, ze to dava smysl

Reagovat
smazaný uživatel

oni oba potrebuji balon do behu nebo do nabehu ve vapnu, jenze na to potrebujes servis ze zalohy. ani jeden z nich neni bijec nebo nejakej kreativni genius, kdezto torres aspon dokaze ten mic vybojovat a podrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyz uz jsou v tom vapne a dostavaji kvalitni balony, tak tam zase dokazi hrat poslepu a dokonale si vyhovi. nejvetsi letosni pruser atletica je zkratka zaloha a predfinalni faze, ktera vubec neexistuje, nikoliv nutne hrot utoku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, že po celkem slibným začátku pak byl úplně mimo, ale poslední týdny začíná vypadat zase nadějněji. Proti Torrresovi nic nemám, na hřišti se pro tým rozdá, ale jeho limity už jsou jasně daný. Jak píšeš, tak záloha vám vůbec nefunguje, to je něco otřesnýho (ještě v kombinaci s Juanfranem). Za poslední měsíce jste mi herně nejlepší přišli při odvetě na Camp Nou a to byla nejofenzivnější sestava, kterou jsem od Chola viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to hlavne bylo tak podruhy, potreti v sezone, co tym ukazal ten svuj typickej charakter. letos je to jinak totalne bez duse, cholo efekt se uz asi definitivne vycerpal...

torres ma svoje limity, ale posledni dve sezony pokazdy zacal jako nahradnk a postupne se pres jacksona/vietta/gamiera protlacil do zakladu a ukazal svoji cenu. s torresem jako hlavni utocnou vozbou ale na tituly moc pomyslet nemuzeme no...

Reagovat
Phillipinho

Torres hraje posledni dobou slusne, ale prvni caat sezony byl naprosto strasnej a spolihat se na nej neda.

Reagovat
smazaný uživatel

to praveze neda, ale da se spolehnout aspon na to, ze to na hristi odjezdi a odedre, coz je bohuzel vic, nez za posledni dva roky dokazal nabidnout kdokoliv jinej. a propos, zacatek sezony myslim ani tak strasnej nemel, ale zase ten zacatek zimy byl totalne silenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro pre mna zatial velke sklamanie

Reagovat
Visca el barca

Naprostej souhlas. Carrasco furt sóluje, to byl děs. Až na ten gól neudělal nic dobře. A trochu nechápu, že hrál Torres. Tu penaltu, já nevím sleduje někdy jeho techniku kopu? Vždyť 90 % střel kope v záklonu na dlouhou nohu. I tak pokud postoupíme v LM, bych se jim dál vyhnul.

Reagovat
misinho7

ten Gabriel Jesus ale pekne ide ked sa pozriem na toho nasho bombardera diskotekoveho tak je aj skoda ze nam vtedy usiel a podpisal s City, potencial ma obrovsky..uz vidim jak o par rokov zanho budeme nukat sialene sumy

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som vypol v 70. minute, bolo 1:1, a teraz pozeram co sa tam stalo.. Pekny obrat. Musim si to v robote pozret.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo bolo tak málo divákov na Atleticu?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona and Real Madrid will play a non-competitive El Clasico this summer. Location: Miami, Florida

Reagovat
misinho7

to bude skor el clasico B muzstiev

Reagovat
madridcan

Bez Ronalda, Kroosa urcite

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
db18

btw. jak se zatím daří Sansonemu ve Villarrealu? A jaký hraje nejčastěji post? (koukám, že tu je veden jako útočník)

Reagovat
smazaný uživatel

Solidně, i když teď se trochu zasekl. Hraje neustále útočníka, protože na křídle má Villarreal přetlak, zatímco útok není ideální. Není to super golostroj, ale k zklamání taky hodně daleko

Reagovat
db18

Díky. (tak třeba Bayern v budoucnu překvapí s "backupem" za Lewu a případně i do zálohy I když to je spíše nepravděpodobné...)

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar 14 golu v poslednich 5 ligovejch zapasech (a z toho jeden zapas proti Barcelone kde nedali zadnej)

Mendilibar neskutecna prace

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeste dneska za stavu 1:0 spalili dalsi 2 tutovky, ja jen doufam, ze tahle granahruza uz nebude pristi sezonu strasit v primere.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne sympaticky mancaft ti baskovia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele