22. kolo
12.02.2017 12:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - Málaga CF 1:1

Villarreal doma ztratil body s Málagou, proti které se mu nepovedl vstup do zápasu. Raketový nástup hostů znamenal rychlé vedení, ovšem Žlutá ponorka převzala iniciativu a ve druhém poločase srovnala. Čtvrthodinu před koncem byl vyloučen domácí Roberto Soriano a další branka už nepadla.

Málaga začala ve Villarrealu hodně aktivně a Asenjo se musel mít na pozoru. Po Fornalsově nepříjemné ráně se vytasil se skvělým zákrokem. Vlažný vstup domácích se nakonec hrubě vymstil, protože ve 14.minutě už hosté přeci jenom vedli. Rosales poslal do šestnáctky nadýchaný centr a Charles hlavou poslal Málagu do vedení. Zhruba pět minut se domácí z inkasovaného gólu otřepávali a pak konečně také zaútočili. Sansone však ve vyložené šanci netrefil branku. Ve 29.minutě zkusil střelecké štěstí Trigueros a zasahovat musel Kameni. To už tlak Villarreal rostl a rostl. Po další Sorianově ráně vyrážel Kameni a López dotlačil balón za brankovou čáru, ovšem z ofsajdu.

Villarreal se přesvědčil, že když se chce, tak to směrem dopředu jde. Druhý poločas zahájil náporem, ale Sansone měl opět vychýlenou mušku. Na druhé straně si Charles pokoušel vymodlit pokutový kop, rozhodčí sice pískal, ale jen proto, aby útočníkovi nadělil žlutou kartu. Penalta se sice skutečně pískala, ale na druhé straně a později. Faulem se provinil Demichelis a Bruno Soriano po hodině hry srovnal na průběžných 1:1.

Žlutá ponorka začala pomýšlet na obrat, ale věci se o deset minut později rychle zkomplikovali. Roberto Soriano uviděl červenou kartu a poslal svůj tým do oslabení. Rozhodující gól teď cítili hosté a Asenjo měl co dělat, aby vyrazil do zámezí Jonyho střelu. V závěru utkání byli domácí pod tlakem, ale v nastavení nebyl daleko od gólu střídající Castillejo, znovu se však v plné parádě představil golman Kameni.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 Málaga má štěstí, že Gijón, Granada a Osasuna jsou tak mizerní, jinak by hrála regulérně o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdyo by tolik gólů byl momentálně ve Villarreallu schopen, ale tipuju 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele