LaLiga - souhrn 1. kola

17.08.2018, 22:22, aktualizováno 20.08.2018, 23:55
Komentáře a souhrny
Bilbao zásluhou pozdní trefy zdolalo Leganés, pondělní šlágr mezi Valencií a Atléticem Madrid přinesl remízu 1:1. Barcelona na úvod nezaváhala a doma přehrála Deportivo Alavés, Real Madrid odpověděl triumfem nad Getafe. Betis loni zažil skvělou sezonu, letos ovšem dobře nezačal a doma přenechal body Levante. Podobně dopadl Villarreal, z jeho trávníku si výhru veze Real Sociedad. Sevilla neměla problémy s Rayem...

Athletic Bilbao - CD Leganés 2:1

20.08.2018 22:00

Góly: 28. Peru Nolaskoain, 90+3. Iker Muniain - 33. Jonathan Silva

Athletic Club zvládl pondělní dohrávku s Leganésem za tři body, na které se ovšem pořádně nadřel. Vyvíjející se dělbu bodu odmítl ve třetí minutě nastaveného času Iker Muniain! Už v prvním poločase se mezi střelce zapsali Nolaskoian a Silva.

Loňskou sezonu se Athletic Club trápil a letos chtěl odstartovat soutěžní ročník o poznání lépe, což se mu nakonec podařilo. Začátek zápasu na San Mamés nic zásadního nepřinesl, žádná převaha domácího celku se nekonala a ani Leganés toho příliš neukázal. Bezbrankový stav ale vydržel jen do 27.minuty, kdy Bilbao rozehrálo rohový kop a hlavičkující Peru Nolaskoian překonal brankáře Cuéllara. Vzápětí to mohlo být 2:0, ale Williams sám v tváří tvář Cuéllarovi neuspěl. Hostujícího brankáře sice překonal, ale balón zamířil těsně vedle tyče.

Místo dvoubrankového vedení Bilbaa bylo vše jinak. Leganés předvedl povedenou akci, kdy přihrávku pod sebe nedokázal trefit ideálně El Zhar, nicméně zablokovaný balón se odrazil k Jonathanu Silvovi, který z dorážky srovnal stav.

Nic dalšího už se před odchodem do šaten neudálo a také po změně stran se nějakou dobu na vyloženou příležitost čekalo. Až v 69.minutě měli domácí obrovskou příležitost vzít si vedení zpátky. Útočník Aduriz dobře hlavičkoval, ale Cuéllar předvedl ještě lepší zákrok a balón vyrazil na rohový kop. Obdobně blízko byl i Leganés, po Silvově centru hlavičkoval z malého vápna Ojeda a Simón předvedl klíčový zákrok zápasu. Klíčový byl proto, že Baskové nakonec přeci jenom strhli vedení na svojí stranu. Běžela už třetí minuta nastaveného času, když García vykouzlil přízemní centr, na který nikdo z hostujících borců nezareagoval a Iker Muniain zblízka prostřelil Cuéllara. Athletic Club vstřelil rozhodující branku za pět dvanáct a do nové sezony vykročil vítězně.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 1:1

20.08.2018 20:00

Góly: 56. Rodrigo - 26. Ángel Correa

Pondělní šlágr mezi Valencií a Atlétikem Madrid dopadl smírem. Na Mestalle se odehrálo velmi vyrovnané utkání, takže z tohoto pohledu je konečná remíza 1:1 naprosto spravedlivá. V obou poločase nakonec padla jedna branka. Atlétiko vedlo zásluhou Correy, Valencia srovnala díky Rodrigovi.

O titulu ve španělské LaLize se vždy mluví ve spojitosti s Realem Madrid nebo Barcelonou, ovšem pokud má někdo na to, aby narušil tuto hegemonii, jsou to právě Valencia s Atlétikem. Jejich vzájemný souboj nabídl velmi zajímavou podívanou. Už v prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách. Atlétiko začalo aktivněji, ale v 5.minutě to byli domácí, jmenovitě Wass, který poslal balón těsně nad! O několik minut později ohrozil Oblakovu branku i Rodrigo, ale ani tentokrát si balón cestu do sítě nenašel.

Vyprodanou Mestallu nakonec čekal ve 26.minutě šok. Griezmann krásnou kolmicí za obranu vyslal Ángela Correu, který chladnokrevně zakončil a poslal Atlety do vedení. A pro Valencii mohlo být ještě hůře, kdyby Neto pohotovou střelu Diega Costy nevyškrábl. Los Che v závěru poločasu přidali plyn, ale pozornou obranu prozatím nepřelstili.

Obecenstvo na Mestalle se nenudilo ani po změně stran. Naopak v 56.minutě propuklo v obrovskou radost. Daniel Wass poslal na Rodriga krásný pas, útočník Netopýru si jej na prsa zpracoval a pak zblízka neomylně zakončil. Oblak neměl nárok a stav zápasu byl 1:1.

A najednou mohlo být vše jinak. Po hodině hry hlavičkoval do tyče Gabriel a Valencia měla velkou smůlu, že v tu chvíli nad Atlétikem nevedla. Ani jeden z týmů pak nechtěl vyrobit osudovou chybu, která by znamenala hned na úvod soutěže těsnou porážku. Dvě minuty před koncem ale mohl spasit Los Che Daniel Wass, ovšem jeho ránu slovinský brankář Oblak kryl. Brankové příležitosti nabídl i nastavený čas. Nejprve Saúl Ňíguez z přímáku těsně přestřelil a na druhé straně zneškodnil Gameira výtečný Oblak. Valencia si v pondělním šlágru rozdělila body s Atlétikem za konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Getafe CF 2:0

19.08.2018 22:15

Góly: 20. Daniel Carvajal, 51. Gareth Bale

Real Madrid naplnil roli favorita a v madridském derby porazil Getafe 2:0. Bílý balet tak pod vedením Julena Lopeteguiho začal ligovou sezonu vítězně. Po celý zápas měli domácí výraznou převahu a síť soupeře nakonec rozvlnili dvakrát. Trefili se obránce Dani Carvajal a Velšan Gareth Bale.

Domácí už bez Cristiana Ronalda zahájili nový ligový ročník zápasem s Getafe. Po porážce v evropském Superpoháru chtěl Real za každou cenu uspět a městskému rivalovi nedal šanci.

V brance favorita nastoupil Keylor Navas, takže nová posila Thibault Courtois zůstal jen na lavičce náhradníků. Do hry od začátku nenastoupili ani Luka Modrić nebo defenzivní štít Casemiro.

Real měl velkou územní převahu, ale popravdě řečeno zas tolikrát branku soupeře neohrozil. Za celý zápas totiž vyprodukoval jen tři střely na branku, z toho se nakonec ujaly dvě. Pořádně dusno začalo být před Soriou po čtvrthodině hry, kdy zdálky napřáhl Bale a rozezvonil břevno. Jen o pár minut později už Real Madrid vedl. Soríův vyboxovaný balón dopadl přesně ke Carvajalovi, který ho hlavou vrátil přes hostujícího brankáře do branky. Real pak kontroloval hru, nadále držel balón, ale další gólovku si v první pětačtyřicetiminutovce nevypracoval.

Getafe prakticky vůbec branku Keylora Navase neohrožovalo a když v 51. minutě vstřelil Real druhý gól, nikdo o třech bodech pro domácí nepochyboval. Asensio zatáhl balón do šestnáctky, přihrál pod sebe, kde sice Benzema balón nezasáhl, ale z druhé vlny nabíhající Bale ano.

Real vzápětí mohl přidat i třetí branku, ale Asensio pálil jen do tyče. Getafe nemělo na Santiago Bernabéu nárok a Realu podlehlo dvoubrankovým rozdílem. Bílý balet tak odčinil porážku od Atlétika Madrid a na úvod ligové sezony vyhrál.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Sevilla FC 1:4

19.08.2018 20:15

Góly: 85. Adrián Embarba (pen.) - 15. Franco Vázquez, 31. André Silva, 45. André Silva, 79. André Silva

Výbornou formu z úvodu sezony opět potvrdila Sevilla, která bez problému zvítězila na půdě Raya vysoko 4:1. Hattrickem se blýskla letní posila z AC Milán, útočník André Silva. Další čisté konto Tomáši Vaclíkovi překazil proměněnou penaltou pět minut před koncem Embara.

Soupeř Sigmy Olomouc ve čtvrtém předkole Evropské ligy ukázal na hřišti Vallecana svojí velkou sílu a s Rayem si nedělal žádné problémy. Pravdou je, že po 180 sekundách se jako první prosadili domácí, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyla branka uznána. Pak už úřadovali víceméně jen hráči Los Rojiblancos. V 16. minutě předvedli bleskurychlou souhru, na jejímž konci byla přihrávka Navase na malé vápno a okamžitá koncovka Franca Vázqueze. Rayo mělo obrovskou možnost vyrovnat, sám před Vaclíkem a v jeho těsné blízkosti se objevil Abdoulaye Ba, ale český brankář výtečně zasáhl.

Po půlhodině hry poprvé spustila nová letní akvizice. Portugalec André Silva obdržel přesnou přihrávku a tvrdou střelou na přední tyč zvýšil sevillské vedení. V nastaveném čase prvního poločasu pak André Silva po rohovém kopu na malém vápně trefil odražený balón a Sevilla šla do šaten s luxusním náskokem.

Rayo čekala těžká práce, o to těžší, že Andalusané vůbec nevypadali na to, že by měli během zápasu odpadnout. Jinými slovy Sevilla hrála dobře a samo sebou, že ve druhém poločase si náskok hlídala. Los Rojiblancos mohli vstřelit čtvrtý gól mnohem dřív, než v poslední desetiminutovce, ale Rayo několikrát podržel García.

V 81. minutě se na hranici ofsajdu opět uvolnil André Silva a hattrickem si odbyl parádní ligovou premiéru. Tomáš Vaclík už se dost možná těšil na další nulu, když v tom Mesa ve vlastní šestnáctce fauloval a sudí i po shlédnutí videa odpískal pokutový kop. Adrián Embarba poslal Vaclíka na druhou stranu, ale z pohledu Raya jen mírnil vysokou porážku.

Více informací k zápasu

SD Eibar - SD Huesca 1:2

19.08.2018 18:15

Góly: 69. Gonzalo Escalante - 5. Álex Gallar, 40. Álex Gallar

I přes velkou územní převahu, střeleckou převahu a tak dále, nedokázal Eibar v domácím zápase vyválčit ani bod. Huesca loni osmý tým tabulky dokonale zaskočila a ze stadionu Municipal de Ipurúa si odvezla všechny body. Výhru nováčka zařídil v prvním poločase dvěma brankami Álex Gallar.

Eibar byl v zápase mírným favoritem, loni tento celek skončil na skvělém osmém místě a s nováčkem si dle všeho měl poradit. Huesca ale dala Eibaru lekci z produktivity. Jeho fanoušky zaskočila už po pěti minutách prvním gólem, když Álex Gallar prošel do vápna přes tři hráče a střelou mezi nohy brankáře rozvlnil síť. A mohlo být hůře, protože obrana domácích byla i po prvním gólu úplně rozhozená. Hernández šel dokonce sám na Dmitroviče, ale trefil jen oporu Eibaru.

Takhle si domácí začátek zápasu rozhodně nepředstavovali. Huescu sice následně přehrávali, respektive drželi balón a střeleckými pokusy z větší vzdálenosti pokoušeli štěstí, ale marně. Pět minut před přestávkou udeřila Huesca podruhé. Gallar rozehrál standardní situaci a i když se nikdo z vyskakujících balónu nedotkl, ten skončil za Dmitrovičem. Jinými slovy balón propadl a zachytit jen nedokázal ani brankář.

Dvoubrankové manko už znamenalo pro domácí velký problém. Oživit hru do druhého poločasu přišel Charles a i když Eibar zvýšil aktivitu, stále se nemohl prosadit. Domácí se dočkali v 69. minutě, kdy Peňa přihrál ve shluku hráčů na malé vápno a Gonzalo Escalante vstřelil kontaktní branku. Najednou Eibar výrazně ožil a Huesca se ocitla pod tlakem, což jí ale na druhou stranu dávalo možnost brejků. Po jednom z nich odmítl vrátit dvoubrankové vedení na stranu Huescy Hernández. Závěr zápasu už žádnou jinou gólovku nepřinesl. Nováček udržel těsné vedení a zvenčí přivezl tři body.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Deportivo Alavés 3:0

18.08.2018 22:15

Góly: 64. Lionel Messi, 83. Philippe Coutinho, 90+2. Lionel Messi

Měla to být snadná záležitost, ale nebyla. Barcelona se proti Alavésu poměrně natrápila, ale nakonec po hodině hry odemkla jeho defenzívu a vedení už nepustila. Rozhodující branku zápasu vstřelil nový kapitán Lionel Messi, výsledek pak pojistili Coutinho. Argentinec se zapsal mezi střelce dvakrát.

Barcelona předvedla proti Alavésu klasický výkon a ze svého prvního zápasu ligové sezony má tři body. Začátek zápasu byl se strany Katalánců překvapivě opatrnější, respektive pouze Messiho nepřesná střela znamenala ohrožení soupeřovy branky.

Až po půlhodině hry se začínal rozjíždět obávaný barcelonský kolotoč. Po pěkné souhře to užuž vypadalo, že zakončí Suárez, když se po míči vrhl pozorný Pacheco. O pár minut později orazítkoval z volného přímého kopu břevno Messi a Piquého následná dorážka hlavou skončila hodně nad. Barcelona do konce poločasu pořádně zvýšila obrátky, ale branka Alavésu byla prozatím zakletá.

Barcelona byla i po změně stran nadále lepší a zaplněný Camp Nou se nakonec dočkal po hodině hry. Lionel Messi rozehrál další volný přímý kop lišácky, přízemní střelou obelstil skákající hráče ve zdi i marně se natahujícího Pacheca.

Na tahu byl Alavés, který do té doby branku ter Stegena prakticky neohrozil. Útočila výhradně Barcelona. Po Messiho další střele zazvonila tyč a tvrdou Suárezovu střelu zneškodnil Pacheco. Barca ale vedla stále jen 1:0 a stačila jedna jediná povedená akce Alavésu a vedení mohlo vzít za své. Nic takového se ale nestalo. V 83. minutě si udělal prostor ve vápně Philippe Coutinho a křižnou ranou definitivně rozhodl o vítězství domácích. V nastaveném čase pak Katalánci přidali i třetí gól a znovu se o něj postarala největší hvězda Lionel Messi. Argentinec zužitkoval pasu Suáreze a levačkou uklidil balón k tyči.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Sociedad 1:2

18.08.2018 20:15

Góly: 16. Gerard Moreno - 40. Willian José, 71. Juanmi

Přestože nám do Vánoc schází ještě dobrého půl roku, musel se Real Sociedad cítit v zápase s Villarrealem, jako by byl zrovna Štědrý večer. Stopeři Žluté ponorky, jmenovitě Funes Mori s Álvarem, totiž svůj tým ukázkově potopili a brzká trefa Gérarda Morena tak přišla zcela vniveč. Všechny body si ze stadionu La Cerámica odváží hosté po výsledku 2:1.

Vedle zmíněných dvou hrubek a výsledné porážky se ovšem dalo v úvodním zápase Villarrealu najít i řadu pozitiv, a to především v podobě letních hráčských posil. Poprvé od října 2016 se totiž na trávníku v soutěžním zápase objevil Santi Cazorla, jenž po dlouholetých zdravotních patáliích s achilovkou opustil londýnský Arsenal a pokouší se na stará kolena ještě nastartovat úspěšnou hráčskou kariéru ve Villarrealu. Jak vidno, na fotbalovém umu Cazorla navzdory dlouhé absenci nic neztratil a jeho 72 minut pobytu na hřišti bylo veskrze úspěšných.

Druhým velkým příslibem do dalších kol je pak Gérard Moreno. Šestadvacetiletý forvard již v předešlých dvou letech trhal obrany španělských prvoligistů na kusy a letos tomu podle všeho nebude jinak, neboť to byl právě někdejší forvard Espanyolu, jenž své staronové působení v zářivě žlutém dresu oslavil hned na úvod povedeným gólem po individuální akci, když obelstil bránící hráče kličkou do středu hřiště a utajenou přízemní ranou na bližší tyč.

Trefu španělského útočníka na přelomu čtvrthodiny hry však ještě do přestávky zvládl vymazat dvorní kanonýr na straně druhé, tedy Willian José. Brazilská hvězda Sociedadu dostala lahůdkovou pobídku od stopera Villarrealu Funese Moriho, jemuž se hrubě nevyvedla přihrávka brankáři, a nastalý samostatný únik William José zakončil suverénně pumelicí pod břevno.

Po změně stran se v atraktivním měření sil snažily obě strany strhnout výhru na svou stranu, ovšem stejně jako v případě vyrovnávacího gólu se nakonec role nechtěného tvůrce brankové příležitosti zmocnil Moriho stoperský kolega Álvaro, jenž může jako jediný vědět, zda mu nevyšlo zpracování, anebo pokus o odkop míče do bezpečí. Tak jako tak se hosté dostali k slibnému zakončení z hranice pokutového území a Juanmi nabídnutou příležitost přetavil v prvotřídní ránu k tyči, kam se brankář Asenjo natahoval marně. Asier Garitano tak slaví tři body hned na úvod své trenérské štace v San Sebastiánu, zatímco jeho protějšku Callejovi zůstaly po minelách defenzivy jen oči pro pláč.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 1:1

18.08.2018 18:15

Góly: 52. David López (vl.) - 45. Mario Hermoso

Španělská La Liga je již sice v plném proudu, ovšem některé týmy se stále do té správné provozní teploty teprve dostávají. V případě duelu Celty Vigo s barcelonským Espanyolem to dokonce platilo na obou stranách, neboť utkání povětšinou vypadalo spíše jako pokračování předsezonní přípravy než ostrý ligový souboj o první body. Výsledkem je tak zasloužená remíza 1:1, která nabídla gólové vzrušení pouze na přelomu obou poločasů.

Neúplná připravenost Celty s Espanyolem byla tak trochu očekávatelná vzhledem k tomu, že se oba zúčastnění musí sžít s novým trenérským rukopisem. Jak domácí kouč Mohamed, tak trenér hostí Rubi měli sotva pár měsíců na přípravu týmu k obrazu svému a k opravdovým soudům jejich práce je potřeba ještě podstatně více času.

Od úvodních minut bylo patrné, že se Celta bude pod novým argentinským koučem pokoušet o svižnější, přímočařejší fotbal než v minulých letech, zatímco barcelonští zase přešli k většinovému držení míče na kopačkách. Výsledek se však jen tak nedostavil, a to i s ohledem na letní mistrovství světa, kvůli němuž nejsou útočníci Celty Iago Aspas s Maxim Gómezem v ideálním rozpoložení a Diego López tak ani nemusel pořádně zasahovat a nijak zvláště nebyl vytížený ani jeho protějšek Sergio Álvarez.

Vše nasvědčovalo tomu, že se o přestávce půjde do kabin za bezbrankového stavu, jenže v nastavení hosté zničehonic udeřili. Z rohového kopu se prosadil Hermoso, jenž si nikým nehlídán umně zpracoval míč na hrudi a pohotovou ranou poslal Espanyol do vedení.

Radost hostí však vzala za své pouhých šest minut po změně stran. Junior Alonso napálil míč do ohně a David López jej pod tlakem nabíhajícího Aspase smolně nasměroval s pomocí tyče do vlastní sítě, s čímž jeho jmenovec Diego již nic nesvedl. Zbytek utkání už ale přinesl atraktivní podívané poskrovnu, a tak se již na skóre 1:1 nic nezměnilo a oba trenéři mají do dalších kol o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Real Betis - Levante UD 0:3

17.08.2018 22:15

Góly: 38. Roger, 54. José Luis Morales, 90+5. José Luis Morales

Hodně nečekaný výsledek se urodil na stadionu Villamarín v Seville. Betis si i přes drtivou územní převahu nedokázal poradit s Levante a s valencijským celkem nakonec ostudně pohrál 0:3. Hosté především vyučovali efektivitu, dvakrát se trefil José Luis Moráles.

Betis měl územní převahu od začátku do konce. Držení balónu nakonec dosáhlo 77%, jenomže ani to na bodový zisk nestačilo. Levante předvedlo smrtící útoky a proměnilo co se dalo.

Sevillské trápení odstartovalo sedmou minutou, kdy měli Béticos první velkou šanci. Firpeho nepříjemnou ránu brankář zkrotil a Morónovu nepříliš razantní dorážku bez problému zastavil obránce. Tlak Betisu nepolevoval, ale ve 38.minutě se Levante postaralo o šok. Rychlou akci po pravé straně předvedl Jason a Roger Martí před prázdnou brankou nezaváhal! Těsně před koncem prvního poločasu Betis hosty výrazně zmáčkl, ale vyrovnání se nedočkal. Guardado těsně minul, zatímco Boudabouz hodně přestřelil.

Obraz hry se ve druhém dějství neměnil, tedy Betis na míči trpělivě obléhal Olazábalovu branku, leč marně. Hostující brankář si připisoval jeden zákrok za druhým. V 54.minutě pak přišla pro domácí studená sprcha, José Luis Moráles předvedl úchvatné sólo, zasekl před posledním obráncem, který se sklouzl a pak v tváří tvář Olazábalovi poslal balón do sítě.

Druhá branka už na Betis dolehla a chvíli trvalo, než se z ní domácí celek otřepal. Nicméně Levante drželo otěže zápasu ve svých rukou a skvěle rozehrané utkání i přes další příležitosti soupeře nepustilo. V samotném závěru pak přišla rána z milosti v podobě třetí branky. V páté minutě nastavení byla obrana Betisu už natolik rozhozená, že stačil rychlý kontr a José Luis Moráles přidal svůj druhý zásah v utkání. Levante zostudilo Betis na jeho půdě a vyhrálo 3:0.

Více informací k zápasu

Girona FC - Real Valladolid 0:0

17.08.2018 20:15

Góly: -

Real Valladolid slaví po návratu do první španělské ligy první bod. V nepříliš povedené a atraktivní páteční předehrávce se mu povedlo udržet čisté konto proti mnohem zkušenější Gironě. Pro domácí hráče je bezbranková remíza velkým zklamáním.

Domácí Girona se pokoušela od začátku tvořit hru a využívala k tomu především svou levou stranu, kde se vyskytoval aktivní Timor podporovaný výpady Garcíi. O chvíli později měl plné ruce práce brankář Jordi Matip, který musel být ve střehu po nebezpečném faulu Martíneze. Masip však ránu Granella na poslední chvíli vytáhl mimo tři tyče.

Portu se dostal k velice pohotovému centru, po kterém se do hlavičky natlačil Stuani. Uruguayský útočník ale hlavičkoval dva metry vedle. Obraz hry se ustálil na tlaku Girony a dobývání území soupeře, který ale houževnatě bránil. Pět minut před koncem se do míče opřel z poměrně uctivé vzdálenosti aktivní Granell, ale jeho dělovka těsně minula tyč!

Timorova rána krátce poté mířila nad břevno a první půle byla minulostí. Po změně stran Girona pokračovala v nápadité kombinaci a její snaha dostávala mnohem reálnější obrysy. Granell si všiml naběhnuvšího Stuaniho, který si ale po zpracování pomohl faulem. Granell by si za svou dnešní snahu a preciznost zasloužil minimálně jednu vstřelenou branku, ale nebylo mu přáno.

Jeho přesné pasy dělaly velké potíže obráncům hostujícího Realu Valladolid, jenže nikdo z jeho spoluhráčů z nich nedokázal vytěžit víc. Real Valladolid působil dojmem týmu, který se v první lize rozkoukává po opravdu dlouhé době, takže jeho ofenzivní snahy se omezovaly na nákopy od brankáře. Vepředu se o nebezpečí pro domácí Gironu mluvit nedalo.

Dvacet minut před koncem se Girona dostala do zajímavé šance. Stuani si pohlídal ofsajd a zakončoval ke vzdálenější tyči, jenže těsně minul bránu! Na přesný centr Stuaniho nakonec Granell i přes povedený výskok nedosáhl. Granell pak těsně před koncem utkání ještě jednou hledal nabíhajícího Lozana, který měl ale příliš dobrého a pozorného strážce v Masipovi.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC11004:13
2.Levante UD11003:03
 FC Barcelona11003:03
4.Real Madrid11002:03
5.Athletic Bilbao11002:13
 Real Sociedad11002:13
 SD Huesca11002:13
8.Atlético Madrid10101:11
 Valencia CF10101:11
 Espanyol Barcelona10101:11
 Celta Vigo10101:11
12.Real Valladolid10100:01
 Girona FC10100:01
14.Villarreal CF10011:20
 SD Eibar10011:20
 CD Leganés10011:20
17.Getafe CF10010:20
18.Rayo Vallecano10011:40
19.Deportivo Alavés10010:30
 Real Betis10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre Real Madrid a Karima Benzemu ako vitaza Pichichi

Reagovat
madridcan

2. pre moje dve ostre jednicky na piatkovom tikete

Reagovat
celeb

ale tipoval som aj ja jednotky

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci sme videli ako to vyzeralo. Betis spaloval šance, Levante tam prišlo do šestnástky 5 krát a dalo 3 góly. Zápas blbec, raz za čas sa stane a pre Setiena malé ponaučenie, že treba aj pri takomto hernom štýle vychádzať zo zabezpčenej obrany a nepúšťať sa do bezhlavého napádania, radšej za nerozhodnutého stavu sa vrátiť a nechať súpera, ako prepadnúť pri napádaní z ktorého je prečíslenie súpera.

Reagovat
celeb

ale to ani neboli nejake utoky do otvorenej obrany. 1. gol dost - center presiel so stastim medzi brankarom a 2 stopermi na nabiehajuceho hraca, 2. gol - majstrovstvo kapitana Levanta proti 3 domacim hracom, ked mu loptu nestastne naserviroval obranca sklzom, 3. gol v nadstavenom case - ok, ale uz bolo davno rozhodnute.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Levante se podceňuje, pod Pacem hrajou výborně a pouze plynule navázali na konec loňskýho ročníku. Já spíš nechápu, že po Moralesovi neskočil nějaký kvalitnější tým, ten už je přerostl o parník.

Jinak Betis udělal stejně jako loni spoustu změn a vzhledem k tomu, s jakým rizikem dokážou presovat, je ten jejich systém klíčový na sehranost. To je zase může stát 10-15 zápasů. Ale kvalitu rozhodně mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Morales tam hodne vycnival uz pred 3 lety v sestupovy sezone, to jsem cekal prestup vejs, ted uz ma preci jen po tricitce

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně Betis po 1. góle si toho moc nevypracoval. Levante pak zahodilo ještě další 2 tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Setien si myslim ze nezmeni pristup po jednom Levante ... tie prvky aktivneho pressingu tam budu vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ešte že som nedal ten Betis na tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

čím skôr spadne bublina betis tým lepšie...

dostať namrdané od Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Levante hralo vyborne už koniec minulej sezony..myslim, ze tento rok pojdu do hornej polovici tabulky..

Reagovat
Phillipinho

Morales je skvelej fotbalista, ten uz mel byt davno jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na velky klub je to provincni hrac (mozna proto po nem nesla tre a Anglie), ale sakra zajimavy a zabavny. Je dobre, ze jim klub kalibru Levante muze disponovat. V tom tkvi kouzlo La ligy.

Reagovat
RS

Dnes vyborne

Reagovat
houdic

Děkuj našim stoperům

Reagovat
LAM

Druhej poločas o dost lepší.Doufám že hra se bude dál zlepšovat

K Messimu nemám co dodat.GENIUS.Myslim že kdyby přestoupil do City,tak by to byl neuvěřitelnej válec.A to dneska měl dost smolnej zápas s dvěma tyčkama.Hlavně ať příště ostatní proměňujou ty jeho přihrávky,pak to bude snažší

Dembele dneska slušnej výkona Coutinho potvrdil,jak moc golovej hráč to je.

Reagovat
Remt

Viděl jsem jen půlku zápasu ale tolik spálených šancí jsem už dlouho v žádným zápasu neviděl :D Jiné týmy si za zápas vypracují jednu takovou šanci, Barca dneska tak 7-8 šancí a z toho "jen" 3 goly, bojim se, že za pár let to pujde bez Messiho pěkně do prčic..

Dembele mě dnes moc neoslnil, párkrát se hezky vrátil ale proč sakra pořád tolik ztrát míče? Je od trenéra tlačenej k riskantnějším přihrávkám, nebo proč snad každou druhou přihrávku pokazí? :/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na MS slabota potreboval si to vykompenzovat na priemernom teame

Reagovat
oli9

Reagovat
X-bano-X

Pockaj, pockaj s Realom sme nehrali, ci?

Reagovat
Jacks11

Král Králem zůstane Lopata se radši zahazuje v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

lopata poslala souperova golmana na JIPku aby mohli vubec vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zajimavy, ze Cris uz hraje za Juve a mistni panoptikum cules si ho stale bere do pusy. Zavist, ze nam vyhral 3 LM po sebe, co?

Reagovat
smazaný uživatel

A ja myslel ze to vyhrali rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, však je to jen legrace.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nekteri z vasich (ale i nasich) to berou smrtelne vazne....

Reagovat
valloire

Král je v Itálii. Ty vole Leoš dá 2 goly Alavesu, ty vole Alavesu a už je zase bůh a mimozemšťan. Proč to nedělal na MS? Protože na to nemá.

Reagovat
Visca el barca

No Cristiano na MS vysloveně zářil, když to bylo třeba že? Potopil svou zem a poslal jí do těžší části pavouka, kde v osmifinále nepředvedl zhola nic A teď radši kope v Itálii golmany do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Coze potopil?? Nebyt jeho tak Portugalsko nepostupi na MS, prave na MS 4 goly. Nebyt jeho golov Portugalsko nepostupi do osemfinale. Ten kto potopil svoju krajinu je Messi, ktory absolutne neukazal az na polcas s Nigeriou ze je lider, vlastne nic. Prechadzanie sa po ihrisku kde brankar nabeha viac a slaba hra. Ty kokos co je toto za vyplod o CR

Reagovat
valloire

Když chceš to MS vyhrát, je jedno koho porazíš. Tohle je nesmysl. Nic jinýho vám nezbejvá, páč Messi neudělal zhola nic, ale Ronaldo dal hattrick Španělům. Což je něco, o čem se Leošovi ani nezdá na MS:

Reagovat
technecium

No jezuzky, dal ve skupinové části, která nikoho nezajímá, hattrick. Slevil jsi z nároků, dedku

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Takovyhle epicky globalni individualni vykon tady dlouho nebyl. To byl pro Ronalda extremne dulezity zapas, ktery se dostal do hlubokych struktur spolecnosti. O tomhle si povidali i lidi, co se o fotbal zajimaji okrajove.

Reagovat
technecium

Messi nemusí nikomu nic dokazovat. Další hráč s takovými úspěchy a renomé prostě není, ať prskáš jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas s nim. Preco sa Messi posledne roky neukazuje vo vyradovacej faze poharov v klube ci v repre ako lider?? A to proti silnym teamom. Spravodlivo Zlatu loptu neziska lebo zlyhava. A pomenovanie repre looser v Acku nie je nahoda.

Reagovat
X-bano-X

Ty sa mi snad len zdas..........blby jak karton gitu.

Reagovat
valloire

Bohužel. Musí, protože mimo Barcu je jalovej.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
technecium

Není

Reagovat
valloire

tak ne

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle trolling jsou tak easy a chytaji se porad na navnady

Reagovat
Majk91

Uvodny krok do sezony uspesne za nami. Výkon velmi slusny, Deportivo sa v podstate k nicomu nedostalo a Barca mohla s kludom nalozit aj manitu. Mozno trochu nevyrazny prvy polcas, v ktorom bola zaloha dost staticka a veskera kreativita bola na Messim, ale v druhom polcase po prichode Coutinha sa to celkom pekne rozhybalo. Couts navyse dalsi pekny gol (ten snad skaredy ani nevie dat ) a Arthur prve acko. Najlepsi jednoznacne Messi, ktory podal opat nadpozemsky vykon. U inych hracoch by to bol zivotny vykon, u Messiho standart.

Reagovat
smazaný uživatel

lehci nadstandart imho

Reagovat
Majk91

ani nie

Reagovat
Remt

Tak mám asi jinačí nároky na to jak by měla Barca hrát ale mě ten dnešní výkon teda moc nepřesvědčil Pozitivní je, že si pár šancí vytvořili, ale pokud z nich ani půlku nepromění, tak je to prostě bída

+ to jak se Suarez párkrát vracel za offside lajnu "krokem".. spíš se belhal, z toho je mi na blití, pár zápasů by měl jít jen z lavičky na posledních pár minut, aby se probral a zamakal o místo

Reagovat
Majk91

ja fakt neviem aky vykon kazdy caka. Vcera to bol jednoznacny, dominantny vykon bez nejakej chybicky. Vyhrali s prehladom 3:0 a mohli dat v pohode aj viac, nebyt tyciek a par lezernych zakonceni. Ja som maximalne spokojny. Mozno vypichnem nevyraznu zalohu v prvom polcase, ale to sa da pripisat aj jej zlozeniu. Valverdeho system mozno nie je tak oku lahodiaci, ale vysledky ma a to je hlavne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
ADM

Mna celkom bavila ta lava strana, kombinacne to tam Dembele krasne ozivuje tuto sezonu

Reagovat
Majk91

za Dembeleho som strasne rad. Neviem ktory trener (asi Deschamps) o nom povedal, ze to bude dokonale kridlo... som rad ze je u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

CR 7 predpokladam neviditelnej a to jeste Real ani nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, že to je už trápne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Expert na trapnost promluvil

Reagovat
smazaný uživatel

me to furt bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Lobotka výborne, zbytok sa zabudol na dovolenke... Snáď si Fran uvedomí do akej prdele to vliezol, síce moc tomu ani on nepomohol...

Reagovat
LAM

Messiho na titulní fotku

Reagovat
celeb

Par postrehov k zapsu s Deporom (a aj Sevilou)

- nedocenovanie Albu: za zapas zhruba 10 nabehnuti za obranu, vacsina riesena nebezpecnym spatnym centrom na blizsieho hraca (Dembele, Couts), par nebezpecnych striel. Dalej narazacaky v tomto priestore a uvolnenie prenikajuceho spoluhraca. K tomu vyborna defenzivna praca, ked vela nebezpecnych protiutokov jednoduch ubeha - malokto mu moze v sprinte konkurovat. Uz v minulom roku bolo vidiet, ako sa snazi si zarovena ja vylepsit PR = simulacie takmer uplne vymizli (tuto ta zotrvacnost zial potrva a zle renome mu este par sezon ostane). Kazdpadne world-class lavy bek bez konkurencie (Marcelo takmer nebrani, mozno zdravy Mendy).

- prehnana kritika Rakitica. Obhospodaruje kvanut lopt, obeha mnozstvo priestorov. Vie hrat ofenzivnejsie a podporovat utok paradnymi prihravkami ako ta, co vysunula Messiho niekedy v 8.-10. minute, alebo ked sa Roberto presunul na poziciu beka a vysuval sa dopredu (stale nepatrny zlomok podpory utoku oproti Albovi) hasil otvoreny prestory a hral viac defenzivnejsie. Ano, mal straty a nie je v top forme, ale to ani Busq. Navyse na MS dosiel az do finale cez mnozstvo predlzeni, kde vzdy hral az do uplneho konca bez striedania. On by potreboval oddych.

- Dembele sa herne zlepsuje, aj smerom dozadu, kedy sa zodpovedne vracal, aj smerom dopredu. Par nepresnosti, ale to mal aj Messi.

- Semedo celkom zodpovedny v obrane, ale s minimom odvahy smerom dopredu. Proti Sevile to aspon par krat skusil, teraz vobec.

- Luis lepsi nez proti Sevile, kde bol ultra-tragicky, dnes len zly. 3 tutovky 1 vs brankar zahodene, ale aspon to A-cko v nadstavenom case. Pohyboval sa lepsie a aspon nekazil vsetko, coho sa dotkol (len vacsinu). Stale je to velmi zle, ale aspon lepsie nez minule a mozme marne dufat, ze sa znovu stane platnym hracom.

- Valverde: vsetky 3 striedania boli cross-postove. Ofenzivny zaloznik za beka, zaloznik za utocnika a pravy zaloznik za CM. Vzdy sa iny hrac presunul na post toho, kto odisiel a novy hrac sa zaradil inde. Viditelne sa snazi Luisa zozohrat a neda sancu Pacovi - uvidime ako sa toto bude vyvijat dalej (hlavne ak sa Luis rychlo nespamata).

- lava strana zalohy ma viac kvalitnych alternativ, nez prava, uvidime, ako tam dokaze zahrat Vidal

- pravy bek: post lepsie porieseny nez posledne 4 roky, ale oproti opacnej strane je to stale bieda. Pokial sa Semedo vyrazne nezlepsi tuto sezonu, tak mozme pokracovat v hladani nahrady Daniho Alvesa.

- brankari: Top dvojka, na svete, bez konkurencie

- Alaves pekne dresy

- Alaves pekne dresy

Reagovat
smazaný uživatel

My sice nemame CR, nahradit jeho goly bude tazke. Ale kto nahradi Messiho? To hrozi apokalypsou. Kto bude davat po 2 goly priemernym teamom?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, kdo pak bude v tom Clásicu střílet góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrygo a Vinicius

Reagovat
Jordi Alba

Kdo?

Reagovat
ADM

A na SB Benzema

Reagovat
oli9

kopat sebe jako děcko radši bych se věnoval směšné obraně realu...letos 4 místo

Reagovat
X-bano-X

Co by ste vy dali za hraca co dokaze dat v zapase 2 goly

Reagovat
Juan Román Riquelme

Mame Balea

Reagovat
Anacron

Ten bude rád, když odehraje 2 zápasy v řadě.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nemyslim, ze to bude az tak tragicky...

Reagovat
X-bano-X

Urcite nebude. Bale Real povedie. Otazne je ktorym smerom.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Dnes celkom slusny vykon, aj ked len proti Getafe. Myslim, ze je na com stavat.

Reagovat
X-bano-X

Neviem. Som mimo Europu, o La lige tu nechyrovat takze nemam paru o vykonoch.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja uz zijem v Spanielsku teraz som bol v bare a pozeral som zapas....rovnaky vykon ako Barca vcera, treningove tempo a na soka to stacilo, aj ked Barca mala viac sanci.....

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
ADM

a Stegenov vyraz potom “IM GOD”

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší zápas byl jubilejní Suárezův 200. v dresu Barcelony.

200 zápasů

152 gólů

83 asistencí.

EL PISTOLERO!

Reagovat
Visca el barca

Nejlepší devítka co jsme od Eťáka měli.

Reagovat
patas92

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Mít někoho jako Eto’o a je to dokonalý tým

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten minulý čas je u něj hodně důležitý

Reagovat
patas92

Spíš je na tom vtipné to, že jsme od Eťáka, kromě krátké epizody s Ibrahimoviček, ani jinou devítku neměli

Reagovat
celeb
Reagovat
patas92

LW

Reagovat
celeb

teraz mozno, u nas hral devinu. Na lavo pobehoval Pedro.

Reagovat
patas92

Vždyť Messi hrál falešnou devítku od odchodu Zlatana po příchod Luise. Villa vlevo, Pedro vpravo

Reagovat
ADM

?

veď tam hral Messi

Reagovat
technecium

Suarez >>> Etoo

Etoo nebyl týmový a dělal problémy v kabině. Dobře, že odešel

Reagovat
smazaný uživatel

suarez je za to jeho rozhazovani rukama a rvani na hristi na spoluhrace asi dost oblibeny

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu valeni po zemi a zakernost

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkná hloupost, naopak jeho odchod je jedinou podstatnou věcí, která se Pepovi dá vyčítat.

Reagovat
-Carles-

Celkovo tá zámena za Zlatana bola veľmi nešťastná a nepochopiteľná, Sammy bol v tom čase ideálny hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan byl prostě luxusní doplněk toho parádního týmu. Chápu Laportu, že po něm takhle skočil. Tenkrát jsme druhý nebo třetí rok sháněli vysokýho hrota, takže to všechno vypadalo perfektně.

Zlatan to nedal v hlavě. Egoista, solitér, excentrik ... osobnostně do toho mančaftu vůbec neseděl a nehodlal se měnit.

Reagovat
-Carles-

Ja som tú potrebu vysokého hrota nikdy nepochopil, ako jasné, Zlatan bol v tom čase megastar a pokiaľ bola šanca niekoho takého podpísať tak sa do toho šlo.

Ale akurát bolo po historickom treble, všetko šlapalo, ten tým bol dokonalý a spraví sa taký rez v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatana chtěl hlavně Pepek, za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eťák je svůj, ale v kabině problémy nedělal. Jediný problém měl na konci, kdy nezvedal vedení telefony, když se s ním chtěli domlouvat o budoucnosti. Ale nikdo neví, co tomu celýmu předcházelo.

Jestli někdo dělal bordel a narušoval soudržnost kabiny, tak to byl Zlatan.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sammy měl vždycky problém s penězi, to k němu tak nějak patřilo. Ale pokud se s ním umělo zacházet, nebylo do našeho systému lepšího útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé jako Dani Alvés. Oba byli skvělí. Oba věděli, že jsou skvělí. A oba chtěli za svoje výkony náležitou odměnu. Není to nic o neloajalitě, ale prostě chtěli ty peníze, který si za svoje peníze zasloužili. Je to prostě taky náhled na odměnu a splnění životních cílů a nikdo proti tomu nemůže nic namítat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Visca el barca

A to já si zas myslím, že Luisito byl lepší útočník u nás a nic na tom nemění to, že jde dolů

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel pouze rok, zatímco Sammy byl až neuvěřitelně konzistentní, tudíž ho řadím výš.

Reagovat
Visca el barca

Luisito má 152 gólů za Barcu. To mi nepřijde zrovna málo. Řekl bych, že jich už má více než Sammy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Posuzuj to komplexně, nikoliv pouze na základě nastřílených branek.

Reagovat
technecium

Suarez na vrcholu byl mnohem lepší než Etoo, protože byl daleko platnejsi v mezihre, měl takovou tu nadstavbu v podobě překvapivého řešení atd, skvělé si uměl vyhovět. Etoo byl zabiják, spolehlivý, ale neměl tu nadstavbu, která právě udělala z celého MSN fenomén.

Ale chápu, že většina z vás tu s rudýma očima z jeho současných výkonu totálně přehlíží všechno dobré, co nám kdy přinesl

Reagovat
roman1978

a viděl jsi někdy hrát etaa s dinhem a leem? to byla ta nadstavba.

nikdo na minulé výkony suareze nezapomíná. hodnotí se jeho výkony v prvních dvou zápasech a také to, že je nestřídatelný i když hraje hovno.

Reagovat
technecium

Jistěže viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bych neřekl že byl lepší než Eťák.

Reagovat
ADM

Eto'a si pamatám sebeckejšieho, ale takisto si vedel vyhovieť s Henrym či Messim a vedel sa asi viac obetovať pre tím - napr. jeho úloha v El Clasicu (2-6), takto "odstaviť" na druhú kolaj by sa Luis nenechal (na druhú stranu tam mal spory, keď nechcel striedať).

Luis mal ten prvý a druhý rok u nás úplne brutálny, tomu sa Etoo pravdepodobne nemôže rovnať, ale inak sú u mňa dosť narovnako, Eto'o navyše dokázal byť o niečo konzistnejnejší ako Luis, ale tak tam sa to može takisto zrovnať touto sezónou...

Ak by k nám Luis prišiel o dve sezóny skôr, tak už nie je o čom pochybovať.

Reagovat
Visca el barca

Luis má i daleko víc asistencí ne? Přece nebude Eťák před Luisem jen díky pohybu ne? Ono je to taky dost o osobních sympatiích. Já třeba Sammyho tolik nemusel a naopak Luise mám rád. On se pro nás taky rve. On se zas do toho letos dostane, ikdyž Luis z před dvou tří let to bohužel asi nikdy už nebude no.

Reagovat
pepinho2

Ta Barcelona v době Eto'a, Deca, Ronaldinha, Xaviho, Iniesty, byla stejně boží.

Reagovat
Majk91

Reagovat
Gazdo

Silva si ide to by bola nahrada za luisa

Reagovat
One-Real

Nacho, Kroos, Bale, Tým

Loni z 19 domácích zápasů v lize pouze 6x čisté konto, dobrý začátek. Je to první ligový zápas, ale líbila se mi daleko větší kontrola nad průběhem zápasu, zejména v obranné činnosti. Getafe prakticky bez šance, loni u nás mělo 90 procent týmů 2-3 větší šance. Věřím ve větší kontrolu, disciplínu, zámek na půli soupeře už v prvním poločase. Necháme se překvapit venkovními zápasy.

Reagovat
technecium

Takže Lope kopíruje Guardiolu

Reagovat
One-Real

Pokud to bude znamenat hodně Španělů v základu, pěkný kombinační fotbal a daleko soustředěnější výkony v ligových zápasech, tak to kopírování (po letech žní v LM) klidně přežiju.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně brání celý tým jako celek, což jsem u vás viděl naposledy při první Mourinhově sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodova vyhra, Getafe destruktivny futbal, ale uhrali to v 11 bezchybny vykon Kroosa, pekne vidiet Luku naspat na ESB

VAR

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

boze ta reporterka rozhovor s Asensiom

Reagovat
misinho7

Rozhodca veľmi zlý výkon ale zas na druhej strane Var

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca Nacho

Reagovat
One-Real

Letos budě penalt a červených proti soupeřům Realu minimálně, krádež je krádež

Reagovat
SIRBRANIKE

Čo pískal špatne? Zápas som nevidel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby nebylo VARu, tak máte penaltu po skoku Ramose. Rozhodčí vás rozhodně nepoškodil.

Reagovat
pantondavo

Vsak tam byl ofside, ne? Ale zaroven zluta, to jsem moc nepochopil.

Reagovat
pantondavo

Jo, uz chapu, bylo to slozitejsi takhle po ranu

Reagovat
smazaný uživatel

A co si myslíš o faulu na Carvajale v závěru zápasu?:)

Reagovat
smazaný uživatel

ved asi o to ide, ze zly vykon

Reagovat
Billy McClane

A co penalta na Asensia ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hraniční, klidně to mohl písknout, ale Asensio tomu pádu dost přidal, což mu asi moc nepomohlo.

Reagovat
Spalovač šancí

Na Real chodí takhle "málo" lidí normálně?

Reagovat
misinho7

Ee.. Ale zlý čas, prázdniny atď.. To isté aj včera Barca.. A kto vie ci na real nemá ešte kus vplyv aj odchod Cristiana a nekupenie žiadnej star

Reagovat
Spalovač šancí

Jasný, že se toho mohlo sejít a pravděpodobně sešlo více. Ale stejně poloprázdný stadion, když jsou k vidění takoví plejeři, je divný. Obzvláště v kontextu toho, jak se říká, že Real má nejnáročnější domácí publikum. To pak nemají být co nespokojení, když hráči nenabízejí úplně top představení.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vcera na Novym Poli bylo taky pres 40k volnych mist....ted je vikend, kdy obrovske kvanta lidi prichazeji z dovoleny, vetsi napory jsou na nadrazich a letistich

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Toni na FB: I am happier then it seems, but usually I am asleep at this time.

Nj pravdu ma dost sialene casy davaju mne osobne to nevadi dokonca mozno aj vyhovuje ale pre ludi co robia kazdy den a musia vstavat nic prijemne

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nejvíce seděli časy na posledním MS. Poslední fotbal v 8 hodin, ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

*seděly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

začátek po desáté už je moc.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Musis to chapat v suvislostiach. Spanieli o polnoci len opustaju bary a restauracie. Cize v to nie je nic cudne, ze zapas konci o polnoci (aj tak to bude trvat len pocas leta)....

Reagovat
Al Capone

V devet mi prijde uz docela pozde, co teprve 22:15.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přes léto jsou ty časy naprosto logický. V zimě by to mohli posunout a nejenom o těch pár minut jako loni. Mně to teda taky vyhovuje, před půlnocí spát stejně nechodím a mám na to klid oproti odpoledním mačům, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodíš spát před půlnocí? V kolik vstáváš?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Většinou kolem sedmý. Někdy dřív, když se to nakupí. Pro mě jsou větším problémem víkendový odpolední zápasy, tam mám jistou pouze Barcu a i tak často na mobilu/tabletu někde na cestách. V létě je to o to těžší. Ale ty noční zápasy mi absolutně vyhovují.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nedal. Spánek je pro mě naprosto nezbytnou potřebou.

Reagovat
CHONG

Vždyť z toho, co psal vyplývá, že spí cca 7 hodin, to ti jako přijde málo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Někdy sice míň, ale nemám s tím problém, občas si dám odpoledne 20-30 minut a jsem naprosto svěží. Ale chápu, že každý to máme nastavený trochu jinak, já si zase nedokážu představit, že bych chodil spát v devět nebo deset večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho, co psal, nevyplývá vůbec nic konkrétního. Třeba může jít spát ve dvě nebo ve čtyři. Teoreticky může jít spát i po šesté.

Já beru 6 hodin průměrně jako naprosté minimum, kdy jsem schopný ještě jakž takž fungovat. Ale dlouhodobě spím víc. To víš, u míchačky potřebuješ sílu.

Reagovat
CHONG

Kdyby šel spát ve dvě, tak napíše, že nechodí spát před druhou a ne před půlnocí

Jinak 7 hodin mi přijde jako nadstandard, já většinou spím spíš tak 6.

A neřekl bych, že kvůli míchačce potřebuješ naspat nějaká kvanta, stejně to dospíš opřený o lopatu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je výplod tvé (ne)logiky.

Tak tos ještě neviděl našeho parťáka. Ten nás nenechá si ani na chvíli postát, natožpak schrupnout si. Dokonce i lahváče jsem se naučil si otvírat zubama při házení lopatou, abych neměl prostoje. Peklo ...

Reagovat
CHONG

Myslel jsi předáka? Co ti k tomu mám říct no, je to smutný příběh, ale měl ses líp učit

Reagovat
smazaný uživatel

My tady s klukama říkáme "parťák". Líp to zní a připadáš si, jako by to mohl být kámoš a mohl bys být jakože na jeho úrovni.

Jo no, kdybych měl o jednu kouli míň, tak jsem prej mohl být parťák taky.

Reagovat
CHONG

Škoda, no

Reagovat
Visca el barca

Taky mi to nevadí. Co vlastně děláš, že takhle pořád cestuješ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cestuju pouze o většině víkendů s rodinou, přes týden minimálně

Reagovat
ADM

Tak to nikdy ani ja (vždy tak medzi pol jednou - jednou) a vstávam o 7.

Reagovat
CHONG

Mi povídej Toni, poslední, co si pamatuju je Marcova tyčka a pak jsem se ráno probudil v obýváku s hlavou na tabletu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

..Já jsem to vzdal asi v 35tý minutě

Reagovat
misinho7

no ja som si to uzil ako poobedny zapas o 16 15 cize pre mna pohoda

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos jednoznacne rozehravku vzadu bude mit Real lepsi. Pruchozi misto je stale zname tj.pres Marcelo. Byt to lepsi muzstvo, tak by tam urcite jeden gol padl. V druhe pule bylo 3-4 situace, kdy to bylo 2 na 2 i 3 na 2. Takhle sviznejsi kombinace by slo a da se na to celkem dobre i divat. Snad nezacnou utapet se v pomaliu a nudnou hazenou ala spanelskou repre.

Zapas v 22h je uz moc pozde. Usnul jsem v 87.minute

Reagovat
jenage

To jsem zvědavý jak dlouho to líbání loga Realu Courtoisovi vydrží, jestli zůstane na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Časy o 22:15 sú neskoro pre hráčov či fanúšikov na štadióne, o tom sa baviť netreba. Mne to ale nevadí, keďže chodím spávať pravidelne okolo polnoci. Či už cez víkend alebo pracovný týždeň.

Reagovat
celeb

Tie casy su hlavne kvoli severoamerickemu trhu. Vlastnici TV prav na LaLigu chcu zvysil sledovanost ligy v US. Tie casy budu zrejme pokracovat nadalej, predpokladam, ze vzdy aspon jeden z top 5 timov bude mat zapas v tomto case.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda ale? Neni to spis kvuli teplu? Vzdyt to tak je kazdy leto. Ty srpnovy vykopy jsou o hodinu posunuty a po repre pauze se to posune zas o hodinu zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo kvůli teplu, tak hrajou všichni od 22:15 a ne jenom Barca, Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se podivej kdy zacinaly ostatni zapasy. Nezacinalo se driv nez v 18 hod. Bezne mas zapas od 16 hod a v nedeli od 12. Je to kvuli teplu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš máš pravdu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jako nic ve zlym, ale v La Rioje je nejvetsi horko kolem 18 hod..... ono je to hlavne kvuli letu a tomu, ze lidi jsou vecer v barech, restauracich, taperiach...

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Podle mě je docela jedno, jestli zápas v LA začíná ve 12 nebo v jednu odpoledne. Obojí je pro fotbal stejně (ne)atraktivní čas.

Reagovat
celeb

vychod US (kde je najviac ludi) je -5 hodin, stred (pod jazerami, Atlanta, New Orleans) je -7 hodin.

17:15 pre najzaujimavejsi TV trh na svete je myslim OK. 15:15 pre stred, na LA sere pes, ti maju Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnižší návštěva od začátku éry Cristiana Ronalda dorazila v neděli na utkání Realu Madrid s Getafe. První duel po odchodu portugalské superstar do Juventusu sledovalo "jen" 48 466 diváků, což bylo nejméně od utkání s Mallorkou na konci sezóny 2008/09. (dailymail.co.uk)

CR

Reagovat
smazaný uživatel

Czech Republic

Reagovat
ADM

Ako bolo v Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

Mega.

Měli jsme fakt dobrá místa. Trochu jsem se bál, že když je Camp Nou tak obrovský, že nic moc neuvidíme, ale byli jsme tak blízko, že to bylo fakt super. Překvapilo mě však, že tam bylo tak málo lidí. Čekal jsem, že při záhájení sezony a 1. soutěžním zápase bude napráskáno a trochu jsem tajně i doufal v nějaké choreo (něco jako Campeones 2018 nebo tak něco) ale nic Po fanouškovské stránce to taky stálo za prd, ale s tím jsem i počítal. Je mi jasné, že tam drtivá většina lidí jsou turisti a atmosféra bude nic moc.

Ale herně se na to krásně dívalo a obzvláště Leo mě nezklamal. Byl to můj sen ho vidět hrát na živo a že ještě 2x skoroval a i jinak hrál jako GOAT byl fakt nezapomenutelný zážitek

Reagovat
ADM

A aké ste mali miesta ak sa môžem opýtať?

Mne toto isté hovoril otec, že vzhľadom na to aký je štadión veľký tak pravedpodobne zo zlých miest nič moc neuvidím, no niekoľko videí na youtube ma utvrdilo, že dobre vidieť aj zo samého vrchu...

Návšteva bola slabá, kombinácia počasia a času tomu moc nepomohlo, ale tak na Nou Campe býva peklo len keď sa prvý zápas prehrá 4:0 ... Leo veru hral akoby čítal tvoje želanie tu pár dní predtým...

Reagovat
misinho7

Vcera Toni brutalny vykon. Mam pocit ze pod Lopem bude on ten hlavny na ktorom to bude cele stat. Myslim ze Luka dostane aj viac preistoru na odpocinok a rotovanie co by bolo pri jeho veku fajn. A hlavne ze sance bude dostavat Ceballos ktory bol vcera dobry

Reagovat
misinho7

a velka skoda Matea... myslim ze teraz by prisla jeho chvila vidno ze Lope nema problem posadit Caseho a cele to rotovat cize Mateo by si zahral viac nez dost..skoda

Reagovat
Ed_Hazard

Vidim ho ako dalsieho, co predrbal svoju moznost stat sa zakladnym kamenom v RM.

Ak ale po tom ani netuzil, tak nam to moze byt jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

človek sa celé leto teší na Primeru a prvé kolo a hneď sme za debilov kola... aspoň sme dali gól...

toto mužstvo bude treba posilniť a hlavne doniesť útočníka... Negregolazo najlepšie, alebo vyslobodiť RdT z madridského väzenia

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny zapas. Oslava futbalu. Remiza povedal by som povedal spravodliva aj ked prvy polcas som nemal moznost pozerat. Paci sa mi Marcelinova odvaha, ze hodil do ohna v druhom polcase novych hracov.

Reagovat
Phillipinho

Cholo se ve druhym polocase uplne zbytecne posral a misto aby se slo po druhym rozhodujicim golu, tak to zatahnul a prisel trest. Potom uz jsme se do toho nedostali a bylo to az do uplnyho konce vyrovnany a vyhrat mohl kdokoliv. Kazdopadne zapas hodne pekny. Z obou stran kvalitni fotbal

Reagovat
netopier

Reagovat
JM

Reagovat
netopier

Rodrigo prišiel do Valencie ako hviezda, pár sezón bol považovaný za úplné drevo, pískalo sa na neho, ale on makal naďalej a teraz naplno ukazuje aký je to hráčik. 99% hráčov by prestúpilo inde.

Reagovat
Phillipinho

Jako ta jeho promena z hrace, kterej si vubec neveril a lidi ho vypiskavali, na hrace, kterej se vyborne pohybuje, vytvari prostory pro ostatni, chodi 1 na 1 a akce i sam zakoncuje, je naprosto neskutecna a to vsechno diky Marcelinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

veľká chyba trénera Hierra, že ho na MS ignoroval. Rodrigo by repre dal presne to, čo im chýbalo, rýchlosť, tvrdú strelu a hru jeden na jedného. Tak aj dopadli.

Reagovat
netopier

Španielsko hralo svoju tradičnú hádzanú a neviem či by sa pri tom štýle hry uplatnil, jemu viac vyhovuje hra na rýchle brejky.

Reagovat
JM

Já ho nemám tolik nasledovaného, tak se zeptám. Jak se hodně psalo, že ho chce Lopetegui do Realu - myslíš, že by v současném Realu pod Lopeteguim byl takové dělo jako je podle všeho ve Valencii? Nebo jaký na to máte názor? (čistě teoreticky, protože ta šance na přestup je myslím minimální)

Reagovat
Black Jagir

Vyhovuje mu systém s dvěma hroty.

Reagovat
netopier

Neviem či by sa dokázal vysporiadať s tak veľkým tlakom akému musia čeliť hráči Realu. Už vo Valencii mal s tým problém a začal sa zlepšovať až keď od neho už nikto nič nečakal. V Reale by samozrejme toľko času na aklimatizáciu nedostal ako vo Valencii čiže si myslím že z tohto hľadiska by dopadol ako Paco Alcacér v Barce.

Ale ak by hral tak ako momentálne hrá vo Valencii, tak by Benzemu bez problémov vytlačil zo zostavy.

Reagovat
netopier

Ale ako som už vyššie písal, Rodrigo je platný pri hre na brejky. Real hrá momentálne tak trochu tiki taka a tam by bol podľa mňa stratený.

Reagovat
JM

Díky

Reagovat
madridcan

Komu to viac priat ako Munianovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ten gól patřičně oslavil

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Rattlesnake

doufejme, že vydrží pohromadě co nejdíl.

Reagovat
Jordi Alba

Jdete někdo na Olomouc x Sevilla?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Imago

Jop

Reagovat
Messiáš

jo

Reagovat
Diego2

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Jordi Alba

Tak kdyby někdo chtěl před nebo po zápase pokecat, tak napište třeba sem do PM. Budu tam asi od 3 odpoledne do 2 ráno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele