8. kolo
23.09.2011 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Viktoria Plzeň 0:0

V Gambrinus lize se i nadále trápí obhájce titulu z Plzně, tentokrát si náladu zlepšily České Budějovice, které překvapivě vybojovaly svůj druhý bod v sezoně. Plzeň je třetí, ale ještě o víkendu se před ní může dostat dalších pět celků. Utkání skončilo bezgólovou remízou.

Začalo se hodně opatrně a první zajímavější moment si hráči obou týmů schovaly až do dvacáté minuty, kdy paradoxně zahrozily jak domácí, tak hosté. Nejprve našel budějovický Ondrášek úplně volného Sandra, toho však vychytal skvěle stojící Čech. Hned o pár sekund později málem udeřilo i na druhé straně, ovšem Bakoš z úhlu trefil jen boční síť.

O osm minut později potáhl protiútok domácích Lengyel, rozdal míč doleva Sandrovi, jeho prudká rána však skončila těsně nad brankou jenom se ohlížejícího Čecha. Ještě do poločasu znovu zahrozila i Plzeň, po nacvičeném signálu z rohového kopu se do šance dostal Petržela, jenže mířil jen do středu branky a Jiráček se k dorážce nedostal.

Ve druhém dějství pozemští fotbalisté přecejen trochu přidali a vypracovali si více gólových příležitostí, než soupeř. Žádnou jízdou se jejich hra ale rozhodně nazvat nedá. Po necelé hodině hry si ve středu pole předali balón Pilař s Horváthem, který vysunul do čisté gólové šance Bakoše, domácí gólman Křížek však stačil vytlačit míč těsně mimo tři tyče.

Deset minut před koncem se přes budějovickou obranu parádně prokličkoval Jiráček a tvrdě vypálil, jenže Křížek předvedl další perfektní zákrok nohou a uchránil svému týmu alespoň bod. České Budějovice remizovaly s Plzní 0:0 a posunuly se na nesestupovou čtrnáctou příčku, Plzeň je třetí, ovšem s největší pravděpodobní znovu natáhla svou ztrátu na čelo.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

České Budějovice 1 - 3 Viktoria Plzeň-Benát,-Bakoš,Kolár,Pilar

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Viktoria Plzeň - Bakoš gól

Reagovat
vanGomm

Tip 1X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
twl

tak to letos vidím zase na souboj...Plzně se spartou...Sorry ale Plzeň má už svou nevýraznou část sezony za sebou...hra v lize si už začíná zase sedat.ačkoliv jak já říkám hra neni nic moc,ale výsledky se dostaví...Plzeň taky mněla loni náskok....a potom ho prohospodařila....Nic méně cekají výkyvy ještě Jablonec a liberec....Takhle prostě nebude hrát ani Sparta...Plzeň v Budějovicíh vyhraje 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-0 Otepka .z,pen.

Reagovat
Tomtaf

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Budějovice dokážou uhrát remízu a vnést tak do kabiny alespoň něco pozitivního.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy Riegel a Simič hrajou v plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zavahani Plzne..to je bude mrzet..je videt ze ta narocnost zapasu GL a LM se projevuje

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1-0 ondrášek

Reagovat
smazaný uživatel

nehrají rekonvalescenti za ČB?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Budějky!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je pro Budějky senzace tohle nikdo nečekal..:-)

Reagovat
vanGomm

Tak já zrovna ano.Tip 20.09 2011 11:35.Liga je poměrně až na vyjímky (Sparta) poměrně vyrovnaná.Jest-li je to dobře,nebo špatně to je věc názoru.Budějovice přece doma nebudou furt prohrávat a ptž. ztácet.Na Plzeni se asi už pomalu ale jistě začíná projevovat náročný program z předkol a teď i LM.Třeba v minulém zápasu s Jabloncem měli zratit bud remízou nebo prohrou.Řekl bych,že další ztráty Plzně na podzim ještě příjdou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele