Gambrinus liga - souhrn 7. kola

12.09.2009, 18:16, aktualizováno 14.09.2009, 19:28
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce se body mezi Mladou Boleslaví a Olomoucí dělily. Remízu 2:2 však zajistil až pět minut před koncem Táborský. Teplice vedou po sedmém kole tabulku, dnes zvítězily na Slovácku 2:0. Mistrovská Slavia remizovala v Liberci. Sparta doma porazila dosud vedoucí Jablonec 2:0. Příbram dokázala naplno bodovat proti Plzni, stejně jako Ostrava proti střížkovským Bohemians.

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 1:0

12.09.2009 16:00

Góly: 23. Daniel Huňa

Plzeňská série byla zastavena již v zárodku, když si Příbram připsala další cenný skalp. Jediná přesná trefa rozhodla o tom, že se podceňovanější Středočeši dostali o bod před svého dnešního konkurenta.

Úvod zápasu rozhodně neměl připomínat první ligu, oba týmy hrály hodně chaoticky a na první výraznější šanci si diváci museli počkat až do třiadvacáté minuty. Rodriguez se na kraji uvolnil ke střílenému centru, ten propadl k Huňovi, který v pádu otevřel skóre utkání. Dvě minuty poté mohl domácí srazit do kolen Rodriguez, ale ztroskotal na dobře vyběhnuvším Daňkovi.

Plzeňští si své dvě šance na vyrovnání vypracovali po rohových kopech. Nicméně Petržela ze slibné pozice nedokázal trefit branku, Hájovský sice mířil přesněji ale nedůrazně, a tak si Krbeček mohl připsat solidní zákrok. Do poločasu tak šli domácí za nejtěsnějšího vedení.

Deset minut po přestávce mohl druhý gól přidat kapitán Huňa, když Rodriguez chytře pustil centr Klesy. Osamocený před Daňkem souboj s brankářem prohrál. V 67. minutě se na trávník vloudil nefotbalový moment, když Bystroň nepochopitelně sejmul Rodrigueze a po zásluze musel opustit hřiště.

To utrápenou Plzeň ještě víc poslalo do kolen. Žádný odzbrojující tlak favorizovaných hostů tak nepřišel, největší šanci spálil osm minut před koncem Jiráček, který v gólové pozici minul branku domácích. Západočeši tak ztratili další cenné body, když z Příbrami odjížděli s prázdnou.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1:0

12.09.2009 16:00

Góly: 26. René Bolf

Baník se díky těsnému vítězství nad Bohemians posunul alespoň do pozdních večerních hodin na druhé místo. Střížkovští naopak nenavázali na vítězství před reprezentační přestávkou a po sedmi kolech budou stále na sestupových příčkách.

V deváté minutě mohl domácí fanoušky zchladit Zoubek, který ale nenachytal Bučka střelou mířenou mezi jeho nohy. Baník poté začal přebírat iniciativu, správný okamžik pro střelu prováhal Neuwirth, deset minut poté se ale již radoval z trefy jiného obránce. Na Lukešův centr si totiž naskočil Bolf a hlavičkou poslal domácí do vedení.

Po půlhodině hry mohl vedení pojistit Varadi, ten však nabídl divákům ukázku, co se také dá nedat, když prázdnou branku ze dvou kroků přestřelil. Lehce zvýšená aktivita hostů v závěru poločasu k ničemu nevedla, domácí tak do šaten šli jako lídři.

Deset minut po změně stran byl blízko ke krásné trefě Lička, když jeho pokus z dvaceti metrů s velkými problémy tahal nad břevno Belaň. Něco málo přes pět tisíc diváků ani netušilo, že to byla také poslední větší šance domácích. Nicméně ani hosté se nepředvedli jako úspěšné ofenzivní mužstvo.

Jedinou šanci na vyrovnání znamenal až brejk v předposlední minutě, ke kterému zavelel Turtenwald, nicméně Kinclovu ránu vychytal pozorný Buček. Baníku tak vychytal letošní třetí čisté konto a především povinné tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baumit Jablonec 2:0

12.09.2009 18:15

Góly: 60. Ondřej Kušnír, 70. Wilfried Bony

Sparta po změně stran podala parádní výkon, kterým naprosto zastínila lídra tabulky z Jablonce. Špička tabulky se tak ještě více vyrovnala.

Aktivitu domácích držela dlouho od nebezpečí dobrá defenzivní hra hostů. A tak právě jablonecký Lafata měl jako první příležitost otevřít skóre, když se dostal s míčem do vápna a ztroskotal až na reflexu Blažka, který míč vyrazil nohou mimo nebezpečí. Při současných činech disciplinárky může být Kušnír velice rád, když jeho nahraný pád ve vápně neocenil sudí Adam penaltou. Jeho překvapený výraz pak určitě překvapil kdejakého diváka.

Lépe si už vedl Wilfried s Vackem. První jmenovaný donutil Špita vyrazit pouze k Vackovi. I jeho střelu vyrazil hostující brankář a Wilfried byl podruhé už nepřesný. Na druhé straně byl blízko gólu Kovařík. Eliášova střela byla zblokována právě ke Kovaříkovi, který mohl využít předčasného pohybu Blažka, střelou bez důrazu ale dal domácímu brankáři šanci míč chytit.

Po necelé půlhodině hry sice poslal Spartu do vedení střelou bez přípravy Wilfried, bohužel pro něj byl však chvíli předtím špatně odpískán ofsajd Pamiče. V poslední minutě se znovu projevil Wilfried, který vyhrál těžký souboj nad Drskem a jeho střelu zpoza vápna musel krýt dobrým zákrokem Špit.

V první desetiminutovce druhé půle se ujala role dirigenta Sparta. Ke gólu měl blízko Kušnír, jehož střelu musel Špit vyrážet nad branku, a Pamič, jehož střela minula branku jen těsně. Po pár minutách to zkoušel stejný hráč znovu, tentokrát ztroskotal na Špitovi. Tím převaha domácích nekončila. Ještě před hodinou hry střílel z otočky jen decimetry nepřesně Wilfried a dostal tak vyčiněno od lépe postaveného Vacka.

Gól pro Spartu tak nakonec připravila nedůsledná obrana Jablonce, která nechala Kušníra projít přes celé malé vápno, který pak střelou přes hráče nedal mnoho šancí brankáři. Brzy poté mohl vedení pojistit Žofčák, kterému na hlavě přistál přesný centr Wilfrieda, míč ale branku o kousek minul.

A Sparta pokračovala ve výborném výkonu. Nejprve Hubník hlavičkoval po rohu jen milimetry vedle vzdálenější tyče bezmocného Špita. V další minutě skvěle sklepl Wilfried míč pro Kadlece, ten ještě přiťukl Žofčákovi a jeho střelu zblízka musel srážet až obětavý Drsek.

Právě ten ale o další chvíli neuhlídal po centru Pamiče Wilfrieda, který ze stoje z malého vápna v klidu překonal Špita. O jiskru naděje se pokoušel čtvrthodiny před koncem Drsek, jeho střela zpoza vápna nicméně mířila doprostřed branky a Blažek tak bez větších potíží vyrazil.

Závěrečné minuty pak byly již opravdu jen povinné, vyjímala se tak střela Kucky, kterou Špit nadvakrát lapil. Jablonec nedokázal vymyslet ani gól naděje a připsal si tak letošní první porážku.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:1

12.09.2009 20:00

Góly: 18. Theodor Gebre Selassie - 10. Tijani Belaid

Vzhledem k obrazu hry se dá jistě říci, že Slavia v sobotní večer ztratila dva body. Svému soupeři dovolila prakticky jen bezzubé brejky, sama ale nic pořádného na libereckou obranu nevymyslela. První místo tak po sobotě drží Baník.

Hned na začátku druhé minuty měl rozradostnět domácí fanoušky Kerič, který doběhl Liškův pas a z úhlu se dal čekat střelecký pokus. Místo toho přišla zbytečná přihrávka na obsazeného Blažka. A tak se ještě před uplynutím prvních deseti minut dostali do vedení hosté.

Po centru Krajčíka se míč dostal na vápno k Belaidovi, který z první napálil míč na bránu. Ten před Hauzrem změnil směr a bezmocný brankář se již jen ohlédl za sebe. Tuniský reprezentant mohl brzy zvýšit vedení hlavičkou. Ukázal však, že má raději míč na noze a pokus z dobré pozice kryl domácí brankář do náruče.

Brzy tak mohlo přijít vyrovnání. Theo Gebre Selassie překvapil zkušeného Vaniaka, který se jeho technického pokusu zúčastnil pouze jako pasivní divák. Kontrovat chtěl Šenkeřík, který svůj pokus po rychlém úniku namířil těsně vedle vzdálenější tyče.

Po pětadvaceti minutách byl blízko gólu Belaid, který se mohl trefit obdobně jako při svém prvním zásahu, tentokrát však Hauzr nohou šťastně vyrazil. V blížícím se závěru poločasu šli domácí do brejku dva na jednoho. Dočkal se snažil vracejícího se Vomáčku obehrát, poté ale místo přihrávky na Keriče volil střelu do jediného obránce. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal v tempu, kdy převahu přebrala Slavia. Po pěti minutách to mohl gólově stvrdit Vasiljevič, ale jeho tečovaný pokus branku těsně minul. Hosté byli i nadále natlačeni na polovině soupeře, nejnebezpečnější však byla zablokovaná střela Vomáčky a nepřesná hlavička Šenkeříka.

Čtvrthodiny před koncem přišel rychlý sled dvou šancí. Nejprve gólovou střelu z half-voleje zablokoval se štěstím Belaidovi Liška a z následného brejku mířil Blažek pouze do vnější strany sítě. Další střelu Belaida opět nemusel Hauzr krýt, technická rána branku netrefila. Vytáhnout se musel až proti střele v pádu od Šenkeříka.

Slávističtí se pár minut před koncem hodně zlobili na sudího Královce, který neodpískal možnou ruku Gecova ve vápně. Jen chvíli poté kopali hosté přímý kop, po němž se dostali ke dvěma hlavičkám, aby míč nakonec lapil Hauzr a rozhodl tak o remíze.

Více informací k zápasu

SK Kladno - 1. FC Brno 1:0

13.09.2009 17:00

Góly: 83. Dimitri Tatanašvili

Kladenští si doma vyšlápli na Brno a vyhráli 1:0. O gól se postaral sedm minut před koncem Tatanašvili.

První šanci měli domácí již v sedmé minutě. To pálil ve skluzu zblízka Szabo, ale Bureš si poradil. Na druhé straně kontroval Rabušic, který taktéž ve skluzu pálil, ale jeho slabá rána neměla potenciál úspěchu. Brno mohlo jít do vedení těsně před pauzou. Rabušic nacentroval, ale Minchnova střela byla zblokována a následný Doškův pokus šel vedle.

Dvacet minut před koncem se málem krásně trefil domácí Klinka, ale jeho bomba jen o kousek minula horní růžek brány. Šibenici brněnské brány tak vymetl až v 83. minutě domácí Tatanašvili. Ten se trefil po skrumáži před brankou asi z deseti metrů a rozhodl o výhře svého celku. V úplném zavěru ještě hlavičkoval Klinka, ale Bureš na čáře jistil.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Dynamo České Budějovice 2:0

13.09.2009 17:00

Góly: 63. Milan Škoda, 86. Jiří Kaufman

Bohemka doma vyzrála na Budějovické a vyhrála 2:0. Obě branky padly v druhém poločase, a to zásluhou nejprve Škody a poté Kaufmana.

Tenér hostí Pavel Tobiáš slavil 300. ligové utkání v pozici trenéra, ale to se jeho týmu vůbec nevyvedlo. Budějovice se nedostaly za celý zápas naprosto k ničemu, co by mohlo ohrozit alespoň diváky sedící za brankou Bohemians a po zásluze byly poraženy.

První poločas jako takový nemá cenu nějak dlouze hodnotit, neboť lze vše shrnout jediným slovem - nuda. Přesuneme se tedy rovnou do dějství druhého, kde už se několik zajímavých momentů událo. První vážnější šanci měl asi po hodině hry domácí Róth, který pálil z dvaceti metrů na bránu, ale Kučera dobře zasáhnul. Neproměněná šance Rótha nemusela dlouho mrzet, jelikož v 63. minutě se po spolupráci s Ibragimovem do míče opřel Škoda a s pomocí břevna vstřelil krásnou branku - 1:0. Čtvrthodinu před koncem o sobě dal opět vědět domácí Róth, ten se položil do hlavičky a mířil jen těsně vedle. Čtyři minuty před koncem definitivně stvrdil výhru Bohemians střídající Kaufman, který se trefil z přímého kopu.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:2

13.09.2009 19:00

Góly: 3. Tomáš Vondrášek, 90. Aidin Mahmutovič

Teplice jsou novým lídrem české ligy, když si bez větších problémů poradily se Slováckem. To nadále doplácí v ofenzivní části na absenci Švancary, a tak na bleskový gól hostů nedokázalo za celý zápas odpovědět.

Ve třetí minutě nijak nápadně rozehrál hostující Grigar dlouhým nákopem. Za ním se rozeběhl Němčický, který však nestíhal běžícího Vondráška, a ten chytře přehodil brankáře Vaška - 0-1. Slovácko se samozřejmě tlačilo do útoku, ve 20. minutě však nemělo daleko od druhé inkasované branky, když s Vidličkovým dalekonosným projektilem měl nečekané problémy Vašek, který až s pomocí brankové konstrukce vytěsnil míč na roh.

Právě Němčický, který v úvodu utkání neuhlídal Vondráška, svým špatným odkopem vybídl stejného hráče k dalšímu nebezpečnému pokusu. Přízemní střela skončila decimetry od vzdálenější tyče. Deset minut před koncem přišel brejk hostů, přesná přihrávka mezi hráči a rázem byla dvojice Vondrášek, Verbíř. První jmenovaný ztroskotal na Vaškovi, zkušený záložník pak z první balon netrefil dobře.

Hned v dalším momentu šel sám na brankáře Mahmutovič, dobře vyběhnuvší brankář však srazil míč na roh. Místo toho tak v nastaveném čase mohl po krásné akci, která započala už od Vaška, rozvlnit patičkou do odkryté branky síť Chmelíček. Bohužel pro něj stál v ofsajdu a vyrovnávací gól do šatny se tak nekonal.

Hned v úvodu druhé půle zkoušel pohotovou střelou překvapit Valenta. Jeho pokus zpoza vápna Grigar kryl. Slovácko se hnalo za vyrovnáním, to by však musel Kordula hlavičkou trefit odkrytou branku.

První teplická střela Kalivody pak nastartovala rychlý přechod do útoku, který o osmdesát metrů dále zakončoval Valenta. S tou si Grigar poradil obdobně jako s nebezpečným pokusem Gondy o minutu později.

Tepličtí chtěli své vedení pojistit a blízko k tomu měl dvacet minut před koncem Mahmutovič, který před Vaškem mířil do horní části branky, kterou nakonec přestřelil. Domácí brankář tak musel zasahovat až proti gólové střele Stožického, jehož pokus vytáhl na roh.

Dvanáct minut před koncem si starosti přidělal i sám Vašek, který s centrem Vidličky naložil tak nešikovně, že si míč málem srazil do vlastní branky. Závěrečný zámek Slovácka ale nakonec přeci jen vedl ke druhému gólu Teplic. Marešův centr mířil přesně na volného Mahmutoviče, který z dvou kroků hlavičkou rozhodl. Vše pak mohl dokonat ještě Stožický, jeho pokus ale mířil milimetry nad.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:2

14.09.2009 17:30

Góly: 23. Marek Kulič, 86. Ivo Táborský (pen.) - 41. Jakub Petr, 55. Tomáš Janotka

V komorní atmosféře se na mladoboleslavském stadionu představil silný protivník z Hané, Sigma Olomouc. Ta hrála od 33.minuty bez vyloučeného Hubníka, avšak ani to jí nezabránilo vstřelit dvě branky a po dramatickém průběhu si tak vybojoval alespoň bod.

K prvnímu vážnějšímu útoku se dostali domácí, kteří hned od úvodu hrozili. Po pár vteřinách hry se totiž dostal míč ke Kuličovi, který z hranice šestnáctky jen těsně netrefil branku. A ony pověstné centimetry se dostaly do hry i na druhé straně při velké šanci hostujícího Petra, který však hlavičkou zamířil o chloupek vedle.

Postupem času byla k vidění čím dál větší aktivitu Boleslavi, avšak jejich hru brzdila řada nepřesností. K vidění byla i dlouhá série ve hře "odkopněme balón co nejdále", což na kvalitě zápasu příliš nepřidalo. Hráči,jakoby se snažili diváky uspat, a poté je probudit brankovou příležitostí.

Do té se dostávali především domácí Kulič s Peckou, avšak ani jednomu se nepodařilo seřídit mířidla dostatečně rychle a přesně, aby mohli oslavovat vstřelenou branku.

Radost tak do středních Čech přišla až po Kuličově gólu, kterému předcházel téměř ztracený míč, který od autové čáry ve skluzu vykopl Kúdela natolik přesně, že se mohl domácí kapitán řítit téměř sám na brankáře. Ten následně dostál své pověsti gólového střelce a přesnou střelou rozvlnil síť za Drobiszem.

Další rána do olomouckých nadějí přišla hned vzápětí, když Hubník neudržel nervy na uzdě a nepochopitelně "knokautoval" pěstním útokem mladoboleslavského Djaloviče. Tento zákrok neunikl jednomu z pomezních rozhodčích, a tak se musel hříšník po zásluze už ve 33.minutě poroučet pod sprchu.

Kdo si pak myslel, že budou Středočeši bušit do hostujících obranných valů a sázet jednu branku za druhou, ten se mýlil. První část, tedy zvýšená útočná aktivita domácích se sice vyplnila, v proměňování šancí se však svěřenci trenéra Uhrina zle trápili, a tak přišel trest! Jakub Petr se dostal k Onofrejovu centru a se štěstím překonal brankáře Vorla.

Do druhé půle vstoupili mladoboleslavští evidentně vybaveni o spoustu důrazným pokynů k ještě vyšší aktivitě směrem dopředu. Ta však jako mávnutím kouzelného proutku končila na hranici vápna, neboť ani jeden ze spousty centrů, které do vápna směřoval Poláček, Mendy či Sylvestre nenašla nic jiného, než kopačku pozorného obránce Hanáků.

A tak přišel šokující trest ze strany hostů. Olomoučtí se totiž rozběhli k rychlému brejku, kdy se, po přesném centru zcela osamocený na malém vápně, objevil Tomáš Janotka a na rozdíl od svých protihráčů se ve velké šanci nemýlil - 1:2.

Pro příznivce Hanáků pak přišla nepříjemná chvíle, když se ze hry musel po zatím neznámém zranění odporoučet Kaščák.

Stadionem to následně jen zahučelo, neboť v 76.minutě proskotačil centr Mendyho až na tyč hostující branky, odkud se odrazil do pole. A když pak Opiela zamířil jen do připraveného Drobisze, vypadalo to s domácími přešpatně.

Vše nasvědčovalo tomu, že se Olomouc velkému tlaku domácích ubrání, zahrál si jeden ze svěřenců trenéra Psotky rukou ve vlastním vápně a daroval tak penaltu Táborskému, pro něhož nebyl problém nabízenou "desítkou" rozvlnit síť - 2:2.

V samotném závěru pak ve velké šanci selhal i střídající Chramosta, rozešli se oba soupeři smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice743014:615
2.Baník Ostrava74218:514
3.FK Jablonec74219:714
4.Sparta Praha73407:213
5.Slavia Praha733110:612
6.FK Mladá Boleslav732212:711
7.1. FC Brno73227:511
8.1. FK Příbram73227:611
9.Viktoria Plzeň73139:910
10.Bohemians 190572324:39
11.Slovan Liberec722310:118
12.Sigma Olomouc71427:87
13.1. FC Slovácko72058:126
14.SK Kladno71154:114
15.České Budějovice71154:124
16.Bohemians Praha71064:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (325)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No Kdyby Varadi trefil ze 2 Metrů prázdnou bránu tak by ten vysledek vypadal hned lípe

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš útok ej slabý.Proti slaboučkým Bohemians je to ostuda V zimě musí přijít někdo nový jinak fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ten útok není zase tak slabý šance máme ale nedávame je...Neboj to přijde začnou je proměnovat a bude :) Jako já jsem dneska sokojený ale akorát to mělo skončit větší prohrou Střížkova

Reagovat
Kepy_FCB

Začnou proměňovat Kdo jako Zeher? Varadi?? Strnad?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher goly dávat umí akorát mu to tam nepadá prostě uvidíte Banik Mistr a nejlepší střelec bude Zeher :)

Reagovat
Kepy_FCB

A Vítěz poháru k tomu :)

Ve středu všichni do Opavy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda na Opavu je povinnost

Reagovat
smazaný uživatel

Těch kdyby bylo dost, kdyby Neuwirth neváhal, kdyby Mičola trefil těch pár centrů na zadní tyči nebo kdyby se podařilo vytěžit gól z těch šancí v úvodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné no ale ta Varadiho byla tutovka a je to útočník Neuwirth je obránce ale měl to vyřešit lépe

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli slušný výkon, v druhé naprosto nemastné neslané. Díky Bučkovy, bez něhož by Střižkov bodoval

Reagovat
centos

Odporný, připosraný výkon. Nevím, jestli je "po gólu přestaňte hrát a modlete se" taktika, nebo něco jiného. Ale už dvakrát to nevyšlo a dnes jen tak tak.

Nejlepší muž na place Neuwirth.

Reagovat
JarousFCB

Taky nechápu proč jsme proti Střížkovu bránili 1:0...

Reagovat
centos

I proti Jablonci a proti Brnu. V ostatních zápasech k tomu naštěstí nebyla příležitost, ty góly padly na konci a soupeř už nic nestihl.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas sem neviděl,ale jestli byl Neuwirth nejlepší chlap na place,tak to na tom musí být Baník hodně špatně....ikdyž vedou tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth je zdárným případem zázraku. Minulou sezpnu (i na podzim) ho všichni proklínali, i já, hrál bídně, kupil chyby. Nevím čím je zapříčiněno to že teď hraje opravdu skvěle. Ale je to opravdu jistota vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

hele,jswem z Brna-ten kluk loni udělal v zájemným zápase v Brně2 penalty(nepískaný),odkopy nad tribunu když to šlo v klidu rozehrát po zemi,naprosto nepochopitelný výběhy ze stoperské dvojky,prasácký fauly na půlce atd Nic proti Baníku_ale přitom jeho výkonu sem si říkal za co mu dávaj love.a se mi to potvrdilo i u dalších TV utkání Baníku-vždy nejistej,neslanej,směšnej

Reagovat
centos

Začátek zápasu hrál Baník skvěle, do poločasu to mělo být o tři góly a byl by klid. Pak to šlo kolektivně dolů. Ale oba stopeři, jak Neuwirth, tak Bolf, šli obrovsky nahoru a vzadu jsou jistota. Neuwirthovi se loni moc nedařilo (předtím hrál zase dobře a fakt jsem věřil tomu, že roste pro repre), ale mám ho rád, tak jsem rád, že se zvedl. Možná pomohla konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěli ale Reného vyvázat nebo odejit?

Reagovat
centos

Měl jít do Karviné, ale Koubek mu dal ještě šanci a teď je "základní kámen obrany".

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
$dolar$

Hruza des a bida Takhle to dal nepujde

Reagovat
božský John

Tak já to přepnu a už prohráváme 2:0..ale co,hrajem kulový, sparŤani si to zasloužej..

Reagovat
smazaný uživatel

sry,ale vytočí tě taky něco?

Reagovat
božský John

Ale tak jó...třeba kdyby sme prohráli s Libercem,tak by se chvíle velkého nasrání dostavila rychle..ale já jsem jinak klidnej člověk

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi příští týden se dočkáme BJ-e nasran*ho Jabko dosáhlo maxima.Vtvém podání "koberec" nebude jen tak na odpis-potencionál tam není špatnej.Odnese to právě Jablonec

Reagovat
božský John

Hele kámo, nepiš nesmysly. Já vůbec nevim jestli to uvidim, poněvadž nevim kdy se to hraje. Pokud v sobotu tak to hodlám jet za kamarádkou do Prahy, fotbal nefotbal. Ale pro jistotu se před zápasem zkouřim, abych paralyzoval svoje pěsti(kdyby sme náhodou prohráli...což ale nehrozí..)

Reagovat
smazaný uživatel

hele kámo-kousek dole jsi psal,že derby bude příští tejden

Nicméně:zhul se i za mě(fandím okrajově Brnu )Nazvi ten budoucí joint Pepa Bíííí,.

Dík

Reagovat
božský John

Vim,že bude příští tejden,jen nevim jestli v sobotu nebo v neděli...takhle jsem to myslel....nazvu ho Pepa Bíí džouk. Amen

Reagovat
smazaný uživatel

alahsalajkum

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec-nebo spíš,někteří jedinci z tohoto mužstva-dnes mají slušně odpracováno ke spokojenosti obou stran

Reagovat
božský John

Hrůůůza

Reagovat
peky

Sparta je prostě nejlepší 2-0 je ještě málo

Reagovat
božský John

Tak jsem mrknul na tabulku a nejlepší je Jablonec,potažmo Baník...:P..ale je fakt,že za dnešek by zasloužili dostat řpes držku,vo tom nic

Reagovat
smazaný uživatel

Super match ,,,,opravdu nam Sparticka dela radost,jako tezko vyzdvihovat nekoho kdyz cela sestava hrala super a i Ondrej Kusnir jeho strela dokonce z dalky se vesla konecne mezi tyce,tak doufam ze proti PSV navaze na vykon,ze jezdi po lajne to je zname ale hlavne nezapomen na zadni vrata,,,,,vyzdvihl bych dnes Vacka,Bonyho,Pamice,a tu svatou trojici vzadu snad netreba jmenovat a Venca za tu narazecku

Reagovat
smazaný uživatel

A Zemaka hlavne

Reagovat
božský John

Kušnír je starej simulant

Ale jinak jsme dneska hráli na přes ústa..to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tam ten moment Hruza nesnasim tyto

Reagovat
božský John

Já taky ne. Když to udělá náš fotbalista,tak se úplně stydim...

Reagovat
smazaný uživatel

jen je rozdíl že PSV se vám neodevzdá jako Michálek and co...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Liberci zatím pěknej fotbal,ale pálíme co se dá a Liberec z jedné střely gol,snad nebude spravedlnost slepá a tři body půjdou k mistrům

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude

Reagovat
smazaný uživatel

to už byla vloni,kdy jsme v Liberci prohráli,letos snad ne..

Reagovat
Staenly10

Tak zatím se mi naše hra moc líbí,jen škoda toho gólu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi výkon líbil, muž zápasu jednoznačně Bony, ten se snad zlepšuje každým zápasem. Od Jablonce jsem čekal více, ale za 2:0 jsem moc rád. Jinak Prudnikov je asi bez šance na to si za nás zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je proste tak ctvrty utocnik a to ma tezke,navic je jen na hostovani takze neni duvod proc ho uprednostnovat pred Kacou ,musel by se ukazat golove v nejakem zapase a to poradne ale proste na tu sanci si musi pockat no.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako i přesto, že je tu na hostování mě jeho nenasazování mrzí. Jestli je to vážně takovej talent jak tu říkal Kerzak0v nebo spanhel, tak by stálo za to ho více využít.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim ale vidim to snad jenom ja ze bony je celem k brane s micem u nohy UPLNE marny???nerikam ze to neni nas nejlepsi utocnik ale toto se me vubec nelibi

Reagovat
irik

Sparta Praha .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem konecne doma...Dneska jsem mel velice rozpoluplny pocity,ktery ale nebyly zavineny jen nasim vykonem.Zacal bych totiz naprostou dementi Otika Cernyho,protoze nechapu proc Sparta musela byt v Otavizi ne kvuli tomu ze bych omlouval prenosem nizkou navstevu,ale hlavne proto ze ve stejnou dobu co se hral zapas zacal megakoncert Kabatu na ktery slo mraky lidi,vcetne tech co by sli na stadion (vim to protoze hodne lidi mi to v metru rikalo),nechapu proc nemohl byt v televizi zapas Lierec-Slavia... Druha vec co me rozcilila - nemam to sice potvrzeny ze zaznamu,ale jsem naprosto presvedcenej ze ofsajd u toho naseho prvniho golu urcite nebyl nastesti to vysledek zapasu nakonec neovlivnilo...

Ted k nasemu vykonu - prvni pule byla spatna,nechali jsme casto hrat Jablonec a celkove byl nas vykon bez stavy,bez behani,bez snahy.Par akci jsme predvedli a i gol vstrelili ale tento vykon prosim nee.Druha pule byla konecne po dlouhy dobe o necem jinem,tam jsme Jablnec naprosto prejeli a taky konecne jsme po vedoucim golu nezacali branit,ale naopak jsme jeste pridali

Co jsem ale jeste dneska zjistil - pricina proc si mnozi z vas mysli ze na sparte se nefandi (ti co samozrejme cumi jen na bednu),ANI u kotle,ANI u protilehly tribuny kde se tolik fandi se nenalezal jediny sluchovy mikrofon,za to napr. Eden je jich posety tak proto vznika ta vase iluze kterou samozrejme rozptyly jedina navsteva staionu

Secteno podtrzeno = hura na PSV,Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

1) koho zajímaj nějací Kabáti? na to bych se nevymlouval...

2) ofsajd opravdu nebyl

3) atmosféra na Spartě je skvělá, ale dnes v 1.poločase mi přišla hodně nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne taky nevim neni nad Slipknoty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Ta branka opravdu platit měla..

Reagovat
smazaný uživatel

rikal jsem si jestli nahodou neposkakujes v kotliku zeleno bilych

Reagovat
božský John

Nene,nemam keš...jdu až na severočeský derby..

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se hraje?jestli v rijnu tak bych sel taky

Reagovat
božský John

Příští tejden

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád že nám místní expert Ivoshek osvětlil,že poloviční návštěva na Letné tedy dokáže udělat lepší atmosféru než v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

chápu že prostší fandové Sparty měli dilema Kabát nebo Letná-koneckonců obě věci jsou synonymem pro podobně pochybné hodnoty

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nevrtej mi do Kabátů, to je dobrej nářez, když na ně mám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Tvých příspěvků mi příjde,že u Tebe hrajou Kabáti neustále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Výkon Liberce

Reagovat
centos

Po omhle kole budem někde na prvním až třetím místě, kdo by to byl před sezonou tušil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím až na pár vyjímek jako např Brno umíte vytěžit z minima maximum. Jestli v tom budete pokračovat, můžete být vysoko a na těch příčkách zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Beránek....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je fakt kus kreténa - Slavia ztratila dva body kvůli rozhodčímu - 2 ložené penalty Opět je vidět, že český fotbal nejvíce ovlivňuje demence rozhodčích a kreténismus ČMFS něco s tím udělat A jinak Liberec ??? Hraju doma, betonuji a zdržuji ??? Velmi trapné !

Reagovat
smazaný uživatel

moc pekna ztrata slavyje

Reagovat
božský John

Á jé. Sparta jendou porazí MISTROVSKÝ Jablonec a Ivošek se z toho může zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ne,jen se raduju ze slavyje ztratila dva bodiky

Reagovat
Staenly10

Musíš schválně komolit Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí. Vždyť je to typickej Antislavyjan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Štve mě to...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, stejně jako mě štve "Sralta", ale co naděláš, děckama nezatopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska v Libreci naprosto zbytečná ztráta bodů,bohužel musím říct,že Standa je už za zenitem,v první půli si může nikým neatakován sám před bránou zpracovat míč a počkat a místo toho šoupne Hauzrovi malou domů.Jinak Hauzr-kdyby takhle chytal proti Bukurešti,kde tenkrát vypadal jak třetiligový popleta,tak je Liberec v EL...

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Hauzrem jsi trefil hlavičku na hřebíček, vychytal to nechutně. S Rumunama jsem to neviděl, ale asi nic moc - pentle na konci nepočítám, to je loterie.

Reagovat
smazaný uživatel

jiste ze musim,stejne jako 95% z vas nas nazyva soudruzi,komousi,rumuni...to tu bylo a to tu taky bude dokavad budete hrat prvni ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu jste byli po dlouhou éru komunisty popotlačovaný klub..

Reagovat
fantomas

Tak s těma 95 procentama si slušně uletěl.

Reagovat
božský John

Á jé. Sparta jendou porazí MISTROVSKÝ Jablonec a Ivošek se z toho může zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkná byla plichta Sparty v Olomouci, tak pěkně z hovna upletenej bod - to se Spartě fakt povedlo. Akorát chudáci ti, co na to koukali.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte,nezkousej to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se na rozdíl od tebe ze sparťanské plichty 1-1 na Sigmě neradoval, fakt mi bylo spíš líto Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to te jedine slechti

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, já jsem celej úplně vyšlechtěnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, plichta je ztráta pro Slavii, Liberec může bejt rád. Slavia byla lepší, takže se hrou jsem jakžtakž spokejenej.

Reagovat
Staenly10

Hra se mi dnesk po dlouhé době moc líbila ,jen škoda té remízy...

Reagovat
Logan

No to bych netvrdili, zazdili jsme si to hlavne sami tim ze jsme nedali sance, za druhe Liberec hral to co jsme mu dovollili my a bylo to presne to co chci aby se hralo, proste hrali jako doma, behali,hodne pohybu a celkove se mi nas vykon celkem libil, LIberec hral na brejky a nejake mel, ale bohuzel z jedny strely na branu dali gol, kdezto my ze spousty sanci nic, skoda toho, ale na rozhodcicho se fakt vymlouvat nebudem ..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, šancí jsme měli dost, bohužel nám tam už nic nespadlo ale jinak je vidět, že jdeme herně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli soucasnej Liberec je potvrzeni ze jdete nahoru...uvidi se v dalsich zapasech,zejmena ted v EL

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že na začátku sezóny se točilo se sestavou a nebyli jsme moc sehraní...ale postupně se sestava ustálila a teď už to vypadá docela dobře jen to chce dávat víc gólů, ale to snad brzy přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě otázka času. S čelem ligy jsme v kontaktu, takže s bojem o titul tu vidím dobře. Horší je to s EL, na tu je to pořád málo, bude potřeba moc štěstí.

Reagovat
Staenly10

V GL to je pořád v pohodě,důležitej bude první zápas v EL i pro psychiku hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak EL je spíš v našem případě jen o sbírání zkušeností...budeme to mít hodně těžký Ale snad aspoň nějakej dobrej výsledek uhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze zakladnim kamenem je Hlousek,ten k vam zatracene dobre sedl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kauf, navíc mladej kluk, jen mám strach, kdy se objeví někdo, kdo bude mít zbytečnejch pár desítek mega. Tek kluk se tu dlouho neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych upřesnil sám sebe výš - rozhodčí mě nenadchl, ale s tím bychom si měli poradit. Škoda, no. Ale nevadí, pořád hrajem na GL dobrej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas rozhodčí nás poškodil, ale i tak jsme měli vyhrát... Každopádně jak většina lidí tvrdila, že Vasiljevič na Slavii nemá byli keci - je vidět, že když dostane šanci a KJ ho postaví na pravou stranu tak patří k nejlepším na hřišti... Jinak doufám, že sestava proti Janovu se stihne pofackovat J. Černý a myslím, že budeme moc hrát vyrovnanej zápas: Vaniak (Romanovs, Hanuš) - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Vasiljevič, Belaid, Ragued, J. Černý - Šenkeřík, Hloušek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vasiljevič se začíná docela chytat, Čelůstka taky jakžtakž, Ragued super, Hloušek megasuper, Krajčík bejval lepší, ale jde to. Akorát Ňoumov se buď radikálně vzpamatuje, nebo bych byl pro, aby byl odejit.

Reagovat
Staenly10

Krajčík se mi dneska líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt,že i já jsem to ve světle jeho tragického představení proti Tiraspolu viděl-nakonec to s ním ale nemusí být tak špatné...záloha by měla být zas naším motorem a po derby už se bude jen řešito kolik po podzimu povedeme bodů

Reagovat
smazaný uživatel

tipicky soucasny slavista...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu, Slavia (Slavyje - pozn. překl.) už zase hraje na český poměry nadstandartní fotbal. Že to tam dneska nespadlo... to je toho, na vás to stačit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

mit takovyhle slova po souperich tipu soucasny Liberec a Slovacko,nevim no notabene kdyz i ze stavu 3:0 vas malem slaba Zvezda vyradila...ale kazdopadne se zase rysuje ze zlomove bude derby,kdo vyhraje bude na koni a ovladne podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem taháš Zvezdu, ta na postup neměla ani náhodou. Že dali dva góly, byla spíš zásluha rozhodčího - mimochodem, když rozehrál tuším Plašil přímák proti SM stejně, jako Zvezda před tím druhým gólem, tak za to dostal kartu. Ale to je jedno. Stabilizovali jsme sestavu a zase hrajeme fotbal. Škoda, že to nebylo před Tiraspolem, no už se stalo. Obě utkání se Zvezdou dobrej výkon, s Teplicemi dobrej výkon, se Slováckem výkon i body, s Libercem dobrej výkon - já prostě mám důvod si myslet, že body budou.

Reagovat
Staenly10

Tak v Teplicích to mohlo být ještě lepší,si myslim... Nebo možná mění můj dojem to,že jsem seděl na ne moc dobrejch místech za bránou...

Reagovat
smazaný uživatel

sice nemela,ale klepaly jste se hodne o postup a chtel bych videt osobne tvuj oblycej jak jsi se tvaril kdyz jsi videl ze v polocase prohravate 2:0...a kdyby ten gdosi promenil tutovku tak to bylo uz i 3:0 pro slabou Zvezdu...snazim se tim ale rict ze jste toho stale moc nepredvedli na to aby jste tu mohli prohlasovat to co prohlasujete.Se silnym souperem jste hrali s Boleslavi (bod diky filmparade Cernyho) a Teplicema (bod diky haluzi jakprase Cernyho) jinak zatim nic a to ze porazite 3:0 Strizkov a Slovacko bez Svancary a Chmelicka to pro me proste neni ukazatel,navic kdyz ted s velmi slabym Libercem uhrajete jen remizku i kdyz jste byli jasne lepsi.Jo kdyz ted zahrate solidne s Janovem a prejedete Banik tak to uznam,ale jak rikam,zatim jste toho moc nepredvedli na to co tu tvrdite...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neuznáš. Ani kdyby Slávka rozdupala Janov i Baník 6-0, tak to neuznáš, zase začneš vykládat tvoje bláboly o pomoci rozhodčího, náhodě, haluzi...Přesně tak jako teď - vytáhneš filmparádu a haluz, ale že Bolka dala gól z ničeho, nebo dneska že rozhodčí poněkud poškodil Slávku (už vůbec nemluvím o Bělehradu, tam nám sebral nejmíň bod do koeficientu), o tom už nějak zapomínáš mluvit, to se zkrátka nehodí do krámu. A pak se divíš, že si z tvé objektivity dělají všichni srandu. Bodejť by ne, žádná není. Neuznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

a co pak zase vy slavisti priznate to same na druhou stranu??ani nahodou takze tady nemaluj ze jsem zaujatej jenom ja,protoze vy jste vsichni to samy jen na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi to jsou uz zase reci,Slavisti vylezaji z nor Me se libi jak obhajujete ze ted si sestava seda,a ze kvuli tem vasim zbytecnym cachrum ktere jsou mimochodme po kazdem prestupovem obdobi a ztracite body a kolisate....Jara tot dukazem,,,,Ja byt vama tak zenu Jarolima svinskym krokem pekne vam posr....LM.....tim jeho slavnym tocenim ,,no a tesim se na derby az vas prejedeme,,,,jsem zvedav jak se pres nasi obranu dostanete k nam,,,zato pres vasi to pujde dle me snadno

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto jina Sparta loni ale naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vydrzi nam soucasna forma tak to bude souboj jak britva,,,o Zadni rady v cele s Repou a Blazou se nebojim,,,jen doufam ze Bony si udrzi super formu a pujde to,,,protoze nas utok a promenovani sanci je proste random,ale to neni v ceske lize nic noveho Zaloha nase soucasna hraje v super forme taky jako co predvadi Zeman s Vackem je neskutecne,,,Zofcak je jak na houpacce tak snad se vyhoupne forma na derby,,,Kovba musi sednout jeste ale uz ted je lepsi nez Husek navic Kucka uz je ready no bude to zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli tomu, co hrajete teď, říkáš "forma", tak to jsem v klidu. 1-3 pro Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam treba prvni pulka v Olomouci a ted druha pule proti Jablonci Super Fakt v to verim

Reagovat
smazaný uživatel

Věř a víra tvá tě uzdraví - řekl farář chlapíkovi před posledním pomazáním. Ale budoucnost ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny Derby je zapas jako zadny jiny tezko predpovidat ale VERIME

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit třeba, bez víry by nebyl fanoušek, bez fanouška by nebyl fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - Sparta 3:1

Je krásné čemu sparťani říkají forma. Jste asi dost nenároční, že? Jablonec vám zařídil výhru sám, navíc vás podržel brankář....derby bude holt nevyrovnané, no....

Reagovat
smazaný uživatel

no rozhodne jsme ve vetsi forme nez slavyje...ale derby je tak specificke ze tam ani nezalezi na forme,staci jeden gol a je to otoceni o 180 stupnu,rozohdne ale kdyz se kouknes - my a vy oproti lonsku tak jsme na tom lip,navic ted se konecne hraje derby prvni u vas tak snad se to zase otoci a konecne dostanete to co vam patri

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz - a co nám patří?

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli je to nejak davno aby jste uz zapomneli na vecne druhe misto a caste porazky v derby...tohle vam patrilo a proste patri

Reagovat
smazaný uživatel

A bude Patrit!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A tak tedy ještě pár dotazů - na naše druhý místo prosazuje sparťanská lobby v parlamentu nějakej zákon, nebo ještě pořád platí, že první je ten kdo uhraje nejvíc bodů a druhej má míň, než první, ale víc, než všichni ostatní (neberu v potaz rovnost bodů, skore..., to už bych se fakt roznimrával do detailů)? Já prostě nechápu tu tvou drzost, s jakou tvrdíš, že Slavii nějak samozřejmě patří "až" druhé místo. To je pro tebe tak nepřijatelné si přiznat, že už není Sparta nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy slavisti si porad jedno pletete,nejlepsi je ten kdo za urcite delsi casove obdobi ziska vic titulu,protoze jeden dva tituly,to je vec nahody a taky se to tak potvrdilo ale desitky titulu to uz vec nahody neni...vezete se porad na jedne vlne uspechu ale o to sladsi bude pro nas az z ni konecne spadne do reality,a ono to prijde,driv nebo pozdeji to prijde.(V evropskem meritku jste konecne po LM spadly do sveho prumeru,ted zbyva to meritko ligove)Proto tvrdim ze vase misto bylo,uz zase je a ja doufam ze jen a jen bude za nama a to ze si hrajete na sesivanou revoluci to to nezmeni...Staci si vzit realnej priklad a podivat se na to nezaujatyma ocima (kdyby ted vyhral Panathinaikos 2x za sebou titul pripadalo by ti to oproti deseti titulum (z posledni doby) Olympiakosu ze je Panathinaikos jasne lepsi??NE,jen je to urcity sinusovy vykyv ale v Recku vladne Olympiakos a to tvrdim jako zaryty fanda PAO,jenze tohle v nasem meritku slavisti o sobe tvrdit nedokazou,notabene kdyz teprve az v lonske sezone Sparta nevyhrala zadny pohar a pred tim jich bylo jako na bezicim pasu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže to je tvůj pohled, beru ho v potaz (byť o posledních cca 15 titulech Sparty si myslím své). Můj pohled je ten, že historie je hezká, jenže já žiju v současnosti - a v současnosti je mistrem Slavia. A budoucnost vidím docela pěkně, řekl bych, že je docela slušně zaděláno na další titul. Víc nemám co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz letos vyhrajeme titul my reknes ze jsme lepsi?ze zase nastava nase era?a nebo kdyby vyhral titul Banik tak zase nastava jeho era??ani prd,to jen ze to ted vyhravate vy tak tvrdite jak je to vase era a kdyzta zijes soucasnosti tak mame vlastne o bod vic nez vy a tak podle tve logiky jsme vlastne lepsi...a tady sam vidis ze to kdo je lepsi proveri az delsi casovy horizont a ne jen kratke obdobi ty si myslis o nasech titulech svoje,ja si myslim o vasich titulech taky svoje takze o tom ani nemusime diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dat gol na Slavii ---super,,,,Vyhrat 4:1 na Slavii----Fantazie,,,Videt zkrouteneho Jarolima----Neuveritelne,,,,,Zlomeneho Rehaka----Sen vsech Spartanu,,,,Krouticiho se Vizka ze to byla proste jen nahoda----K NEZAPLACENI

Reagovat
smazaný uživatel

a pak ses probudil s rukou v nočníku že

Reagovat
smazaný uživatel

Gol na Slavii? Takže prohra 1:3 vám udělá radost, tak to jsme všichni spokojení...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty voe,ty mně dokonale fascinuješ rozhodně jste v lepší formě-a podle čeho soudíš??to můžu já oponovat třeba tabulkou pravdy,ty rozhodně lepší formo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to srovnam jak to mysli on ,,,jaks jste loni na Podzim jeli jak draci a my drhli jak sneci tak to zlepseni u nas je markantni zato u vas je zhorseni ,,,o Jare se bavit nehodlam nebyt nasich naprosto zbytecnych par ztrat tak jsem meli ztraceny titul,ale to je kdyby holt typicke slavisticke jaro,kdyz si budem stejne nebo lip po podzimu tak je ttitul nas protoze komplex jaro na vas funguje porad zase KJVCD bude klasicky cachrovat sestavou cekam tak 6 novych hracu a tradicne v prvnich kolech budou vsici hrat,,navic derby je u nas na Jaru

Reagovat
smazaný uživatel

KJVCD to je tak vystizne...je zajimave ze i takovy mamlas ktery dela vse pro to aby postavil tu nejhorsi sestavu vyhral 2 roky po sobe titul asi to odpovida holt ceskymu fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nasi blbosti to odpovida ze jsem ty jejich katastrofalni jara nedokazli vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor, kamaráde, my měli loni taky mizernej začátek, prohráli jsme v Liberci, plichta s Plzní, nic moc, zatímco Sparta byla ještě po pátém nebo šestém kole první. S tím zlepšováním nebo zhoršováním bych to nepřeháněl. Navíc i výsledky se soupeři jsou přibližně stejné jako loni, s Bolkou loni taky plichta, v Brně jsme loni taky rupli, letos jsme šťastně vyhráli v Budějovicích (loni plichta 2-2), ale zase jsme hráli plichtu v Teplicích (teď si nejsem jistej, ale loni jsme tam tuším vyhráli). S tím zhoršováním formy bych se držel zkrátka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis myslim tu vasi formu po tom nasem tydnu smrti jak jste pak na podzim vcetne nas zvalcovali snad kazdeho zato my skoda mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže ten válec začal až tak v pátém kole v Ostravě, předtím to taky bylo nemastný neslaný, výhra s Bohemkou a Příbramí byla povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze touhle dobou jste uz vyhrali na bazalech a meli jste to sebevedomi ktere vas dotlacilo az na vrchol (neni to trosku divny ze ten los je hooodne podobnej tomu lonskymu?)zacatek jste meli strasnej ale pak prisla hladka vyhra nad strizkovem a veledulezita vyhra na Bazalech,letos - zacatek strasnej,dulezita vyhra nad strizkovem a zapas s Banikem pred vama...i kdyz si troufam tvrdit ze zlomove by bylo kdyby jste dneska uz vyhrali,takhle jste ztratili a snad vas to prbrzdi a Banik se konecne po dlouhych letech odhodla vam urvat body na vasem stadione

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnost skoro žádná, jak jsi na to proboha zase přišel, vždyť se liší skoro všechno, loni jsme hráli s Libe hned na začátku, Bolka někdy v 8. kole, s Baníkem loni venku, teď doma, s Brnem taky... Zase nějaká konstrukce vycucaná z prstu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak jasne ze nemuzes presne srovnavat jednotlivy soupere pane boze,to by pochopilo i male dite,ale musis srovnavat tu kvalitativni linii souperu ktera je pro vas stejna...loni jste na zacatku prohrali s Libercem,letos jste na zacatku prohrali s Brnem,loni prvni vase jiste vitezstvi co vam dalo sebevedomi bylo nad strizkovem,letos taky,loni upachtenej postup pres Vasluj,letos priznejte si to - hodne velky obavy o postuptaky,a loni jste zlomovej zapas hrali s Banikem od kteryh jste sli nahoru a ted ho hrajete taky s Banikem...vazne tam tu ralativni podobnost nevidis?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže loni byl ten "zlomovej" Baník už v pátým kole - a venku. Navíc v době zápasu s Baníkem jsme nějak zrovna hráli s Fiorentinou. Vaslui přišla až asi o tři týdny později. Pokud budeš relativizovat do tak značné míry, tak jsou všechny sezony stejný...

Reagovat
smazaný uživatel

tak liga zacala stejne jen ty pohary driv tak o to je to jiny,ale to je jedno,je to moje hypoteza a vlastne budu mc rad kdyz se nepotvrdi protoze to by znamenalo ze ten vas snovy podzim se nebude opakovat

Reagovat
Staenly10

... V Teplicích sme hráli až v květnu...

Reagovat
Staenly10

Omyl,spetl jsme se...

Reagovat
smazaný uživatel

no treba podle vykonu s Panathinaikosem,podle vykonu s Mariborem,podle vykonu s Boleslavi a dnes s vedoucim ligu Jabloncem...podle toho soudim ze jsme v dobre forme

Reagovat
smazaný uživatel

1 pulka v Olomouci byla fantazie,to se me libilo snad po Pana nejvic Sparta ale samo to kazi ta druha pule

Reagovat
smazaný uživatel

no pulka v Olmiku taky super,ale je to jen pulka a na ty se nehraje...ale myslel jsem to presne jak jsi rekl ty - v porovnani s lonskym podzimem je to obrat o 180 stupnu snad nam to jeste dlouho vydrzi a hlavne at nas nepostihne zase nejaky smrtici tyden

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Že to není vidět na hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes naši obranu snadno - možná. Jenže jestli se manšaft zase vyhecuje, tak se nedostanete pořádně přes půlku, jako na jaře. To jste taky uhráli plichtu tak, že z toho bolely oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto jina Sparta ,,naprosto Ted mame formu to citim ale respektuji vas ,taky se chytate ale jak rikam pres tu vasi obranu by to melo jit,opravdu z ni strach nejde,,,Smerem dopredu od vas tot otazka,dokazete byt nebezpoecni ale stejnak bude zalezet ted hodne na EL a na dvou nadchazejicih zapasech jedeme do Brna a pak Plzen coz budou zajimave zapasy navic to PSV jestli ty duely ze vladnem tak se o nas nebojim,,,uz se tesim az zavrem blbcovi Vizkovi hubu a Praha zase bude nase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava vs. Baník .. to zase nedopadne dobře ..

Reagovat
smazaný uživatel

No co pamatuju, tak si chachárci v jejich mistrovský sezóně v Opavě v posledním kole pěkně zažádili Snad se to nebude opakovat.

Reagovat
Radar

Jo a když jeden fan baníku vstoupil na hrací plochu tak dostal kopanec do řiti od nějakého opavského ředitele či co

Reagovat
JarousFCB

Šéfa pořadatelů... ale letos nedostaneme klec

Reagovat
centos

Prý kvůli "humánnosti". Spíš nás chtěli mít pohromadě..

Reagovat
JarousFCB

5 let jsem na to čekal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně zbytečně dva body v tahu, Liberec je totálně na konci trávicího traktu, nepředvedli vůbec nic. Penalta asi jedna, dejme tomu, ale i tak to mělo být 1:4. Podržel je Hauzr (taky si to nemohl vybrat proti Rumunům) a nás naopak zazdil Vlček. Chybí útočník, měli jsme zkusit získat toho Kozáka na hostování.

Reagovat
Logan

Spis je smula ze se zranil Pekhart, myslim ze v takovychto zapasech by byl potreba, kdyz tam lita spousta centru ... a nebo Hlousek v utoku ze, to taky pujde az se vrati Coro

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ještě neprohrála, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, má totiž jasný plán - stát se remízovým králem po vzoru Budějic z minulé sezony.

Reagovat
božský John

Jablonec jo a je porád před spartou, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený 2 body, ale nevadí, příště máme doma Baník, to je jasná výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Číst ty komenty Slavie kontra Sparta mě už nudí.Běžte si to vyříkat na L. pláń

Reagovat
smazaný uživatel

Co blázníš, bez těchhle debat by fotbal trval jen 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak Liga by bez nas byla o nicem,,,ta rivalita mezi !!S!! tomu dava potrebny naboj a jedinecny

Reagovat
Radar

Ani ne

Reagovat
centos

Taky jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak by jste si dokázali představit ligu bez pražských S, když to jsou nejlepší týmy český ligy už od vzniku fotbalu.

Reagovat
centos

Spíš nesouhlasím s tím, že by ten náboj byl jedinečný.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Derby je zapas roku,ma to obrovsky historicky podtext,plny stadion,media,popichovani mezi tabory atd....Proste je to jedinecne

Reagovat
centos

I bych to bral, pokud by pro některé sparťany neznamenal víc souboj s Baníkem. Každopádně se na derby rád podívám, bo vyhecovaných zápasů je v kaprlize strašně málo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jaký Sparťany? Pro ty co berou jako hlavní mít nejlepší choreo? To není o fotbale, ale o divadle v hledišti.. Potom opravdu mohou někteří "Sparťani" brát víc zápas s Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba nevím, ale proto, že pocházím z Ostravy je možná pro mě víc asi fakt zápas s Baníkem. Nebo spíš na stejno. Derby je jedinečné, ale u ACS - FCB s emi líbí ta nenávist.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty to máš umocněný tím, že okolo tebe jsou samí Baníkovci. Že se určitě hecujete apod. Ale pro Spartu obecně je nejdůležitější zápas se Slavií.

Ale i tak sám říkáš, že dáváš ty zápasy nastejno i když asi těžko můžeš znát takový hecování jako my tady se Slavií. To je pak důkaz toho, že ten zápas obohacuje opravdu celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě...jako lepší pocit mám z vyhranýho derby. Ale kdybych si měl vybrat jeden zápas, tak miluju pokořenej Baník na Bazalech, kdy tam je vždycky plnej stadion a těch pár našich odvážných fanoušků se tam raduje.

Reagovat
centos

zrovna nedávno jsem si četl baníkovské chuligánské ročenky, kde se pravilo, že po jedné nakládačce se tady žádný sparťan neukázal několik (9?) let.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím, že jsem ještě nedostal po hubě ale snažím se zbytečně neprovokovat. Neodvážil bych se jít tu třeba s tričkem nebo šálou po městě. Jinak ale kromě mě z vidění znám ještě 4.

Reagovat
centos

Určitě, to bych taky neriskoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nechodis do kotle sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako když hrajou v Ově? Já sice nevím jak to chodí, ale co jsem slyšel tak policajti odprovázejí fanoušky z nádraží na stadion i zpátky. Takže se bojím, že by mě nenechali odejít svoji cestou domů a musel bych nastoupit do vlaku směr Praha a kdyby už jo, tak že by to někdo z Baníkovců zaznamenal a dostal bych pak rovnou někde před sektorem u stadionu. Já vím, že to přeháním a představuju si to nějak divně, ale mám respekt a tohleto riskovat moc nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale říkám, fakt vůbec nevím jak to s výjezdama chodí, kór v Ostravě, když hraje Sparta.

Reagovat
centos

Nemyslím, že bys přeháněl. Vidím to dost reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já radši zajdu v klídečkku na to vaše Lko, kde skoro nikdo nechodí, nebo na tribunu, kde se sem tam objeví nějakej fanoušek hostů.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehanis .... tohle neni absolutne problem. Rozhodne si to nepredstavuj tak, ze te na sektoru "spoutaj" a nasilim te dovlecou a nacpou do vlaku smer Praha Takhle strasne to na vyjezdech nechodi....

Navic sam mam v Praze kamarada co chodi v Praze do kotlu Baniku (a jednou sem byl s nim) a naprosto v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba v Rusku je to horsi, tam se casto kontrolujou obcanky s mistem pobytu atd a policie se s vchodem vubec nemaze.... ale vsechno se da kdyz se chce - i s ceskym pasem

Reagovat
centos

Být pražský baníkovec a ostravský sparťan je docela rozdíl ;)

Jinak třeba z Edenu jsme šli sevřeni v kordonu a ani na nádraží nás nikam nepustili. Ale kdyby někdo ukázal občanku, že v tom městě bydlí, tak by ho měli pustit..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, chachaři jsou agresivní a co jsem slyšel, tak už se párkrát stalo, že čekali za sektorem Sparty než je policajti pustí. Zas na druou stranu mám jiný info, kde někdo říkal, že se čeká aspoň hodinu a něco než se Baníkovci rozejdou do všech koutů a pak teprve Sparťany vypustí. Těžko říct jak to je, ale snad všude kromě Moravských měst bych se nebál jít nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, ze kotel hosti se pousti az nejakou dobu po rozpusteni stadionu, to je normalni - doba cekani zalezi na velikosti stadionu a navstevy.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc já jsem na ty ostravské poměry strašně divnej miluju Prahu, nesnáším ostravskej region a fandím odmalička Spartě

Reagovat
centos

Nevymyslel jsem si to, ale na mnoha místech od sparťanů četl.. možná to bude i tím, že dle průzkumu (důvěryhodnost neřeším) Baník nenávidí více než Slavii dvakrát tolik rudých.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.. Jenže to je jednom ta hooligans scéna, která s normálními fanoušky fotbalu nic nemá společnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

*jenom

Reagovat
centos

Standardní průzkum mezi normálními lidmi. Ale neberu, že derby S je (právem) nejsledovanější zápas sezony. Jen v tom nevidím něco až tak extra, co by se kvalitou nebo atmosférou výrazně vymykalo.

Reagovat
centos

no i když normálními lidmi.. hlodá mě to, zkusím najít.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo.. Přece jen tady baník bereme jako takovou tu druhou garnituru (nic ve zlém).. Slavie pro nás byla, je a bude tím největším soupeřem. Akorát bych věřil, že hools víc soupeřej s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Tabulka by tak mohla i zůstat

Reagovat
božský John

Konec konců, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezůstane

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně néééééé!Baník na prvním fleku bych dlouho rozdejchával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Hmm, 1. a 16. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebany Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Hlavně jak jsi morálně napravoval baníkovce kteří byli nasráni na Brno

Reagovat
smazaný uživatel

viděls zápas, neviděl, mlč

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze videl....zas hrajem pekny ho**o

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme dneska hráli parádně, konečně nabuzenej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Jo porazilo vás

Reagovat
centos

Ále, letos konečně spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

?

Reagovat
smazaný uživatel

ne srry sem to nepatri .Jen at spadne Kladno podelany

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno a Střížkov VÉÉÉN.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka teď vypadá parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, příští kolo už budem na špici a už z ní neslezem.

Reagovat
centos

Co tam dělali ti Brňáci? Už jsem několikrát slyšel, že ochranka na Kladně jsou samé agresivní prasata, ale dneska jsem fotbalzive zapl až později..

Reagovat
smazaný uživatel

Ochranka na Kladně je děs. Resp. většina těch lidí chodí/chodila do kotle, jsou to vymaštěnci (tim nemyslim, že by každej kotelník byl vymaštěnec, ale tohle je ta sorta lidí, co dělá brajgl)

Reagovat
centos

Zrovna jsem viděl záběr, jak tam jeden steroid do někoho buší jak do boxovacího pytle a ten se jen brání. Moc si přeju, aby se pár chuligánu napříč spektrem sebralo a šlo jim tam hromadně rozbít huby.

Reagovat
smazaný uživatel

To Slovácko je taky marné....a bez Švanci totálně

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

6 zápasů je pro ně hodně krutý, ale není to přeci jenom vše o Švancarovi...

Reagovat
M11

Ubohost nade vse.. potrebujem posilit.. at mame sirsi kadr.. s kerbrem a jemu podobnym spadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Celá liga patří do

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
vitasrp

Wow, Teplice na špici a co víc, maj nejlepší útok v lize.. Vypadá to, že příští týden zase po větší odmlce zamířím na Stínadla Hmm, po 7 kolech Teplice na 1. fleku, to jsem fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhuntře

Reagovat
vitasrp

V českých luzích a hájích určitě.. Si vždycky vzpomenu, jak se často na ty utkání nedalo vůbec koukat a ta chuť jít v Teplicích na fotbal mě okamžitě opustí.. Navíc ta utkání kolidují s PL, o to je to pak složitější..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně já chápu, já zas na českou ligu nechodím, protože můj klub je přes celou republiku Teplice jsou mi celkem sympatický, ale ta atmosféra tam? O ničem, co?

Reagovat
vitasrp

Tak tak, tři a půl tisíce fanoušků, to je něco!! I když já nemám co kecat, beztak tam jdu na párek a maximálně zařvat gól Já patřím do tý většiny z návštěvy, která je ticho skoro celej zápas Škoda, dřív to bejvávalo jiný, hlavně teda ty návštěvy nebyly trapný..

Reagovat
centos

Stačí, aby k vám přijelo 30 hostů a Tepličáky přeřvou. Tam to o počtu není, tam je prostě mrtvo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je určitě ,, špatna akustika" stadionu

Reagovat
vitasrp

Vždyť jo, v kotli je padesát lidí, kteří fandí, maj pokřiky atp., no a pak máš zbytek stadionu, kterej žvejká klobásku, páreček, pije pivo, nadává na hráče a rozhodčí a zakřičí gól.. To se přeřve snadno

Reagovat
Staenly10

Kdyby 50... Tam jich je tak 40 a z otoho něco "zařve" tak 30... Nedivil bych se,kdyby to bylo třeba v Kladně,ale v Teplicích... Jak řikám,haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz sem byl malej chodil sem v Praze sem tam na Spartu na tribunu koukat na Barcelony, Lazia, Realy... sem tam nejaky derby - a presne tyhle lidi sem uplne zacal nesnaset. A mam pocit, ze prave na Sparte je tehle blbecku co 90 minut sedej na prdeli, zvejkaj klobasu a sproste nadavaj na vsechny a vsechno na hristi snad nejvic. O prestavce rozeberou a zkritizujou kazdou akci jakoby sto let trenovali brazilskej narodak, po zapase drsne zamachrujou jaka je jejich stara krava a jdou poslusne domu..... prototyp ceskyho tribunovyho fanouska. A kdyz pak od takovyho primitiva nekde ctu nebo slysim o tom jaky jsou v kotli ho*ada, tak se mi otvira kudla v kapse.

Bohuzel realita ceskejch stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky záleží na tom vjakém jsi sektoru,víš jak. Třeba u nás v ČR většinou fandí jen kotel a jen výjmečně i jiný sektory. Takže pokud jsi někde na tribuně, kde se nefandí, tak je jasný, že tam nebudeš jako jedinej blbeček řvát, že.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
centos

To je pravda. Já taky nejsem ten typ, co by řval sám mezi ostatními. Naštěstí na Bazalech můžu fandit normálně, nepřipadat si jako blbec a zároveň nebýt v kotli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, i když vám Horváth dal gól v 1.minutě, tak jste prostě fandili dál, jak kdyby se nechumelilo...to se mi líbilo, když jsem na Bazalech byl myslím naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

"A obecně mi jsou české kluby ukradený, nejsem fanouškem ani jednoho z nich, oblíbené kluby mám jen v zahraničí"

Poznáváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je jeho vyrok, tak myslim ze ho bezezbytku dodrzuje... fanousek fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho jen popichuju.. Když má svůj oblíbenej klub takhle daleko, tak je jasný, že když bude mít blízko dobrej fotbal, tak se na něj půjde podívat..

Reagovat
vitasrp

Přesně tak, fanda Teplic nejsem a na oblíbený klub bych si zašel asi častějš než jednou za půl roku Jde o to, že vedou tabulku a dávají poměrně dost branek, takže se jejich herní projev dost možná změnil k lepšímu, což mě vlastně zajímá úplně nejvíc.. Pravda ale je, že k tomu klubu aspoň ten minimální "vztah" mám, taky jsem jako malej chodil prakticky na každej zápas.. Akorát ty doby už jsou prostě pryč

Reagovat
smazaný uživatel

V tom příspěvku si dokonce mluvil o tom, že žádnýmu českýmu týmu ani nepřeješ

Reagovat
vitasrp

No dobře, tak jsem si to přibarvil, navíc to jsem ještě nevěděl, že Teplice vedou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Běž běž val val, dlouho to trvat nebude a pak už to nebude mít smysl.

Reagovat
Staenly10

Na Bazalech maj dobrý klobásy ... Sleduj ten jejich kotel,jak já jsem sem jim nasmál,to je fakt haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

TAk dá se pochopit,že po tolika příspěvcích ti došli slova...

Reagovat
Radar

Áha

Reagovat
smazaný uživatel

Já už mám na to nervy, nechtěně se vždycky opřu o nějakou klávesu a udělá mi to tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Je velice zajimave ze slavie podava protest proti rozhodcimu vzdycky jen kdyz ztrati body a misto toho aby drzeli hubu a premysleli proc z tolika sanci daji jen jediny gol a to jeste po teci obrance,tak zase placou a stezuji si...no jak tipicke

Reagovat
Radar

Reagovat
Logan

a na co si asi budou stezovat kdyz vyhrajou? Videl si nekdy nejakej tym stezovat si kdyz vyhral? OMG radsi mlc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je logkcý, že si nebudou stěžovat, když vyhrajou.

Reagovat
Staenly10

Nevěděl jsem,že Hloušek je Liberecký obránce...

Reagovat
Staenly10

Reakce na Ivoshka

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze tohle neni to hlavni na mym prispevku

Reagovat
vanGomm

Rozhodčí je prý součást hry.Nevidím tedy důvod,když na něho kterýkoliv tým podá stížnost a ať zasedne komise,která rozhodne tak nebo tak.Případ Švancary může klidně posloužit jako příklad.Proto bych neviděl žádný rozdíl mezi hráčem a rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze kdyz rozhodci poda v zapase hodne spatny vykon tak si maji stezovat vzdycky,bez ohledu na vysledek...ale hlavne by meli byt zticha protoze to nebylo vykonem rozhodciho ze ztratili body

Reagovat
Radar

Já si nepamatuju zápas kdy vítězná strana podávala protest

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ja bych to zavedl kdyz proste piska strasne tak by za to mel byt potrestan

Reagovat
Staenly10

Samozřejmě,že sme měli proměnit našešance a vyhrát... Chtěl bych tě ale takhle "slyšet mluvit",kdyby se to stalo spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

napriklad nam ted rozhodci v zapase s Jabloncem nam neuznal regulerni gol coz je jeste mnohem horsi nez se stalo slavii a piskal taky otresne bo si asi zapomnel karty doma a alespon ja jsem si na to v mym komentu zapasu stezoval takze STERA

Reagovat
Radar

Horší to není sparta má 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim to ve smyslu ze neuznany gerulerni gol je horsi nez neodpiskana penalta ze...a proc mame tri body hm??

Reagovat
centos

Kdyby vám neuznal gól a stálo vás to body, budete kvičet úplně stejně.

Reagovat
Radar

Protože uplácíte ? Ale asi ne pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo velice slabe teda

Reagovat
Radar

Pravda bolí

Reagovat
Radar

A ten tvůj stěr byl tak libový

Reagovat
smazaný uživatel

no vetsinou kdyz nekdo napise ze by me chtel v te situaci videt jestli bych se tak v te situaci tvaril,a ja se tak pak zachoval tak to podle me je stera,co uz na to mam vic rict??

Reagovat
Staenly10

Prej "takže stěra" ... K takovýhle větě bych netipoval ani tebe,ale zpět k fotbalu...

Jak říkal Radar,my sme kvůli tomu ztratili body. A 2 neodpískané penalty podle mě docela ovlivňují zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

no v zapase kdyz mas pres deset sanci by to nemela byt vymluva ztraty bodu,jasne neni to v poradku ale aby se na to vymlouvali a plakali kvuli tomu...nereknu kdyby to bylo v zapase kdy mas jednu dve sanci,ale v zapase ktery se hraje na jednu branu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě nedávno se platila pokuta za stěžování 50 litrů, takže si musel každej sakra rozmyslet, zda to za to stojí.

Reagovat
Radar

50 litrů za kritizováni sudí do 24 h po zápase, tak to myslím bylo a je

Reagovat
centos

Už to naštěstí zrušili.

Reagovat
Radar

Aha, dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Ivošku, ty náš eurohňupíčku, už začala škola, tak hybaj na češtinu!

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelibi??ze nepisu carky,hacky??nevedel jsem ze tohle je web o ceskem jazyce

Reagovat
Radar

A to musí být?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje "tipické oblyčeje", tedy chyby, které neudělá ani cikáně vychodivší dvojtřídku, bijí tak do očí, že to je i na fanouška Sparty moc. A k zápasu. Jestli je podle tebe normální, že sudí nepískne dvě jasné penalty, což potvrdily záběry ČT, tak to se už vážně nemáme o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak normalni to sice neni ale jasne zas tak nebyly,notabene kdyz v nich mel prsty hrac ktery cely zapas jinak filmoval,dokonce tak ze za to dostal zlutou...a urazky si laskave nech pro nekoho jinyho bud tak hodny,a jestli ti to tak moc vadi ze v mem prispevku udelam jednu chybu tak to se jdi rovnou srat do nekoho jinyho na nejaky jiny,hlavne slavisticky web

Reagovat
smazaný uživatel

V tvém případě nejde o urážky, nýbrž konstatování faktu. Kdo opakovaně nezvládá mateřský jazyk, je u mě prostě hňup Proč bych se do tebe neměl srát, když ty se sereš do Slavie, místo aby sis hleděl ubohé hry Sparty? Nicméně, konverzaci s tebou končím, už dávno jsem zjistil, že neobjektivnějšího člověka, než jsi ty, aby pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se muzu srat do slavie jak chci protoze je to vec verejna,ale ty se seres do me a ja vec verejna nejsem,kdyz se ti moje komentare nelibi a vadi ti ze udelam nejaky hrubky (zajimalo by me jestli napravujes i ty ostatni co tu pochopitelne take udelaji hrubky,ale to asi nee ze?)tak bud tak laskav a na me nereaguj ano?

Reagovat
smazaný uživatel

ale Slavie vec verejna taky neni

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by jako fotbalovy klub nemel byt veci verejnou??? copak mu fandit nemuze kdo chce??copak mu nemuze nadavat kdo chce??copak vubec do jeho hlediste nemuze chodit kdo chce??jsi asi krapet vedle...no slavista no

Reagovat
vanGomm

Taková výdrž u pana ivosheka ve psaní o Slavii se je tak nevidí.Hlavní důvod bude asi ten,že se jí na naše poměry teď cca 2-3 roky celkem daří.Což ho zřejmě jako Sparťana evidentně s... jinak si to obrovské množství příspěvků o ní nedovedu vysvětlit.Docela by mě zajímalo,kdyby naši předkové tu Slavii nezaložili,který další klub u nás by byl "poctěn" jeho takto neutuchajícím zájmem,jako má Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

CO by se stalo kdyby v Glasgow byl jen Rangers?? Měl by Celtic nějakýho jinýho konkurenta? To je fakt divná otázka..

Ivošek je tady asi nejortodoxnější Sparťan, Spartou žije i dýchá. Slavie je pro něj zlo, to je pak jasný, že teď když jí najednou začalo fandit takových lidí, se jí vysmívá a hledá všechny mouchy. Takové hecování je v pořádku, když zůstane jen u slov..

Reagovat
Radar

V pořádku? Jak kdy. Popichování a hecování chápu, ale toto není ani jedno. Je to spíše nenávistný výsměch se závistí

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,Teplice v čele-to by tam příští kolo na klokany mohlo přijít dokonce i 5tisíc diváků.-)))

Reagovat
Radar

Nefantazíruj

Reagovat
smazaný uživatel

k.rva, boleslav prokleti domaciho stadionu nadale pokracuje.

vest 1:0 nad deseti hracema, dostat dva goly a pak zachrana v podobe penalty. tohle meli vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla vyhrát Sigma, Bolka hrála 60 minut houby. Ale celkově to byl zajímavej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ze zacatku hraly houby, ale olomouc v jedenacti nehrala take nejlepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se právě i na začátku líbila Bolka i Sigma, hrál se na GL dost útočnej fotbal, pasy, brejky, šance. Bolka odpadla tak v 25. minutě a pak hrála až posledních deset minut. Ale Olomouc podle mě hrála naplno celej zápas - i v deseti, koneckonců i v devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc se mi letos líbí čím dál víc, škoda těch školáckých renonců dneska. Když shrnu začátek ligy, zápasy, co jsem viděl, své dojmy, atd., tak bych si přál konečnou tabulku 1. Slavia, 2. Olomouc, 3. Jablonec, 4. Sparta, 5. Slovácko, 6. Plzeň. Neberte mě vyloženě za slovo, viděl jsem jen pár zápasů, takže ta tabulka je hodně subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

5. Slovácko? , je vidět, že jsi Moravák

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, teď bez Švancary hrají houby, jenže jejich vstup do ligy, kdy po asi třech kolech měli víc vstřelených gólů, než Sparta se Slávií dohromady, mi přišel famózní, sice scházely body, ale bylo na co koukat - toho já si vždycky cením.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Švancary jsou ani ne poloviční včera s těma Teplakama hrali otřesně

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to sem uplne nepatri, ale potrebuju poradit! nevite nekdo, kde bych mohl naladit bundesligu s ceskym komentarem? Prej je to na eurosportu, ten ja mam, ale nejde mi to... Na CT uz nedavaj ani magazin bundesligy...

Reagovat
centos

táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tolik toho neřekl...

Reagovat
centos

Tahle reklama je příšerná..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to mi nějak nedošlo.

Reagovat
centos

Nějaký TV provider zařadil program s Bundesligou s českým komentářem a od té doby jsou snad na všech fotbalových diskusích naprosto stejné dotazy od různých nicků: "Nevíte, kde bych mohl naladit Bundesligu s českým komentářem?" Strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Boleslav už fakt není ta Boleslav jako kdysi...kde je ta jejich domácí suverénnost?

Reagovat
smazaný uživatel

uz asi rok trpi prokletim domaciho stadionu, kde horko tezko ziskavaji body, naopak na body z cizich hrist jsou experti - za posledni dve sezony byly na prvnim a druhym miste na body z ciziho hriste. bohuzel se hraje i doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si pronajmou Strahov.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak to by ten problem asi nevyresilo

celkovej problem je v tom, ze vetsina tymu k jezdi betonovat, a proti tomu boleslav moc neumi, zatimco doma musi hrat, a proti tomu se boleslavi dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že se srandovním Střížkovem zmatkujeme za stavu 1:0, jsme na velmi dobrém druhém místě.

Reagovat
centos

Tak co chachaři, jak se těšíte do Opavy? :) Dnešní info je cca 1300 prodaných lístků do sektorů hostí, další na místě; to bude mazec.. A v pondělí Slavia. Nádherný fotbalový týden.

Reagovat
centos

LUXUS!!

Reagovat
Radar

Nádherné derby, škoda že se hraje jen jednou za čas Jebat opavu !!! a šup s ní do ligy

Reagovat
centos

Tak tak. Vyhecované daleko víc než derby pražských S. Cesta na nádraží byla šílená :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele