7. kolo
12.09.2009 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 1:0

Plzeňská série byla zastavena již v zárodku, když si Příbram připsala další cenný skalp. Jediná přesná trefa rozhodla o tom, že se podceňovanější Středočeši dostali o bod před svého dnešního konkurenta.

Úvod zápasu rozhodně neměl připomínat první ligu, oba týmy hrály hodně chaoticky a na první výraznější šanci si diváci museli počkat až do třiadvacáté minuty. Rodriguez se na kraji uvolnil ke střílenému centru, ten propadl k Huňovi, který v pádu otevřel skóre utkání. Dvě minuty poté mohl domácí srazit do kolen Rodriguez, ale ztroskotal na dobře vyběhnuvším Daňkovi.

Plzeňští si své dvě šance na vyrovnání vypracovali po rohových kopech. Nicméně Petržela ze slibné pozice nedokázal trefit branku, Hájovský sice mířil přesněji ale nedůrazně, a tak si Krbeček mohl připsat solidní zákrok. Do poločasu tak šli domácí za nejtěsnějšího vedení.

Deset minut po přestávce mohl druhý gól přidat kapitán Huňa, když Rodriguez chytře pustil centr Klesy. Osamocený před Daňkem souboj s brankářem prohrál. V 67. minutě se na trávník vloudil nefotbalový moment, když Bystroň nepochopitelně sejmul Rodrigueze a po zásluze musel opustit hřiště.

To utrápenou Plzeň ještě víc poslalo do kolen. Žádný odzbrojující tlak favorizovaných hostů tak nepřišel, největší šanci spálil osm minut před koncem Jiráček, který v gólové pozici minul branku domácích. Západočeši tak ztratili další cenné body, když z Příbrami odjížděli s prázdnou.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

boj dwou týmu hnedka za sebou mylsim si že zajmavý zápas ve ktrem muže vyhrát plzen..

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Větší kvalita je v Plzni....

Reagovat
smazaný uživatel

rozejdou se s smírem ! 1-1

Reagovat
Tomtaf

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny

Reagovat
Hiko

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

hm špatný tip bohužel..

Reagovat
lojzah

nebo špatný vtip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele