Gambrinus liga - preview 7. kola

12.09.2009, 09:08, aktualizováno 14.09.2009, 08:25
Previews
V Boleslavi i Olomouci si od dnešní dohrávky slibují výhru a pokud možno návrat do dobré formy. Oběma týmům se poslední dobou příliš nedaří, Boleslav klesla na průběžnou osmou příčku, Sigma je nyní dvanáctá.
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Sousedé v naprostém středu tabulky odstartují již sedmé kolo nejvyšší české ligy. Domácí Příbram, v týmu s mnoha hráči vypůjčenými od svého soupeře, přivítají osmou Plzeň.

Středočeši zatím hrají nad předsezónní očekávání a drží se s dvoubodovým odstupem za svým západočeským sokem. Velmi dobře zvládli především poslední dvě utkání, kdy nejprve doma otočili vývoj utkání s Olomoucí, aby se týden poté skvělým taktickým představením stali druhým týmem, který o dva body obral Jablonec.

Dnes se navíc budou chtít proti svému týmu vytáhnout čtveřice hráčů, kteří Na Litavce hostují právě z Plzně. Hned v bráně otevírá plzeňskou legii Krbeček, v obraně pokračují Müller se Šmejkalem a v záloze pak dvojice Rodrigues. Hostující pětici pak doplňuje ještě Pleško, který na západě Čech začínal s velkým fotbalem.

Plzeň po nemastném neslaném začátku přestala sice dávat více gólů na zápas, přesto se dokázala zvednout. V posledních dvou utkáních jí totiž stačil jediný přesný zásah ke třem bodům. Před rokem ale hostům stačily dva góly pouze k remíze, která pak v bezbrankové podobě projevila i v Plzni. I v té se oblékne do dresů několik hráčů, kteří jsou spjati se sobotním soupeřem. Mlika s Navrátilem zde začínali a novic Rajtoral se těší na rodinu, která to na příbramský stadion má opravdový kousek.

Ve vyhecovaném utkání se v domácích barvách neobjeví Borek, pátý příbramský host ze západní metropole. Na plzeňské straně je pak marodka ještě o jednoho hráče příznivější, trenér Vrba totiž nemusí řešit žádný problém.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Schneider, Šmejkal - Rodriguez, Huňa
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Limberský, Hájovský, Bystroň, Lecjaks - Petržela, Kolář, Rýdel, Horváth, Jiráček (Rajtoral) - Střihavka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.95 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Bohemians Praha  (sobota 16:00)
Ostrava doma přivítá předposlední celek první ligy Bohemians Střížkov. Domácí fotbalisté by si v případě výhry mohli výrazně polepšit v tabulce, z pátého místa by se mohli vyšvihnout až na samotné čelo tabulky. Na aktuálně vedoucí Jablonec totiž ztrácí tři body.

Trenér Baníku Miroslav Koubek varuje před případným podceněním protivníka. "Zdvihám varovný prst, tohle není marný soupeř! Po změně trenéra šel nahoru, což Bohemians naznačili už na Slovácku a potvrdili proti Liberci. Jde o normální konkurenceschopný celek, který umí hrát fotbal a má třeba vynikající standardky," uvedl Koubek.

Střižkovští hráči během dosavadních šesti kol nasbírali pouhé tři body za vítězství nad Libercem z uplynulého kola. A další body by rád přidal i na Bazalech kouč Pražanů Jaromír Jindráček. "Ostrava je favorit, ale chceme jí tu roli znepříjemnit a potvrdit stoupající formu."

Domácí tým se bude muset obejít bez obou marodů Baránka a Marka, zatímco Střižkov nastoupí bez zraněného Ibeho.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Neuwirth, Bolf, Tomašák - Řezník - Mičola, Lukeš, Lička, Varadi - Zeher.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Heidenreich - Dittrich, Halama, Andronic, Mach - Zoubek, Kincl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 18:15)
Jedním z taháků 7. kola fotbalové ligy patří také zápas mezi Spartou a Jabloncem. Oba týmy ještě letos neprohrály a z lepší pozice nastoupí Severočeši, kteří vedou tabulku a mají čtyřbodový náskok před Chovancovým výběrem.

Sparta drží bilanci dvou výher a čtyř remíz, a proto ji po šesti kolech patří sedmá pozice. Posunout se tabulkou výše a snížit ztrátu na čelní příčky, takový bude cíl svěřenců domácího trenéra Jozefa Chovance. "Jablonci se povedl start do sezony, pomohly mu i výpadky mužstev, která bojovala v pohárech. Věřím proto, že nepřijede jen bránit," řekl sparťanský kouč.

Jablonci se na Letné vůbec nedaří. Třináctkrát z patnácti duelů vyšel bodově naprázdno. Tuto nelichotivou bilanci se pokusí v sobotu změnit. "Chceme dokázat, že start do sezony nebyl náhodný. Čeká nás však jedna z nejtěžších zkoušek a určitě více budeme muset myslet na obrannou fázi. Otáčet výsledek by bylo moc složité," nastínil taktiku hostující trenér František Komňacký.

Letenští nebudou moci počítat s trojicí marodů Kuckou, Jiroušem a Holendou a také dvěma rekonvalescenty Kladrubským a Bergrem. V sestavě Severočechů se určitě neobjeví čtyři marodi Haurdič, Vošahlík, Klapka a Loučka, naopak v ní bude nová posila Marek Jarolím ze Slavie.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Vacek, Kovba, Zeman - Wilfried, Kadlec.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Pavlík, Eliáš, M. Jarolím, Kovařík - Vukovič, Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (sobota 20:00)
Liberec - Slavia, další atraktivní duel nabízí sedmé kolo. Domácí by si rádi napravili svou reputaci z předešlých zápasů, zatímco sešívání se pokusí atakovat v tabulce vedoucí Jablonec.

Liberec předvádí v této sezoně kolísavé výkony. Před reprezentační pauzou dvakrát nečekaně padl. Nejprve když nedokázal uhájit tříbrankový náskok z horké půdy Dinama Bukurešť a díky zpackané odvetě byl vyřazen z čtvrtého předkola Evropské ligy. Špatnou formu si pak přenesl Škorpilův celek do domácí ligy, když prohrál na hřišti střižkovských Bohemians. "Jak se poslední nepovedené zápasy vzdálily, tak se nálada zvedla. Ale potřebujeme to podpořit nějakým dobrým výsledkem," řekl trenér domácích Ladislav Škorpil, jenž doufá, že se tak právě stane tuto sobotu.

Slavia také neměla vydařený start do prvoligové sezony, ale od třetího kola se postupně zlepšovala. V tabulce ji momentálně patří třetí místo s tříbodovou ztrátou na čelo tabulky. Tu se pokusí smazat v Liberci, kde by svěřenci Jarolíma rádi využili soupeřovy krize. "Prožil si špatný týden, my jsme na tom byli podobně po Tiraspolu. Chceme navázat na poslední výkony," prohlásil slávistický trenér Karel Jarolím.

Za Severočechy nenastoupí zraněný Nezmar a nejistý start panuje u trojice hráčů Papouška, Vulina a Lišky. V sestavě hostů bude chybět až šestice marodů Šmicer, Kaufman, Pekhart, J. Černý, M. Černý a Trubila
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Janů - Dočkal, Gecov, Vácha, Liška (Frejlach) - Kerič, Blažek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Krajčík, Belaid, Ragued, Hloušek - Vlček, Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.90 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Kladno v nedělí hostí Brno. Domácí figurují na posledním místě tabulky s jediným bodem, zatímco šestí Moravané přišli až v uplynulém kole o svou neporazitelnost.

Kladno na Brno umí. Svědčí o tom jejich poslední dva vzájemné duely, v nichž bylo stoprocentně úspěšné. A pokračovat v tom hodlá i nyní v domácím prostředí. "Soupeř začal překvapivě výborně, ale na jejich straně bylo také štěstí. I kvůli poměrně solidní předchozí bilanci si na Brno ale věříme," řekl trenér Martin Hřídel, jehož celek nastoupí téměř kompletní. Chybět by měl pouze zraněný Mašanský.

Brňané vstoupili do sezony skvěle, když jim po pěti kolech patřilo druhé místo v tabulce. Ale pak přišel jejich mírný pád zapříčiněný zejména první letošní porážkou z uplynulého kola, kdy doma nestačil Beránkův tým na Teplice. "Kladno je sice na posledním místě v tabulce, ale tak špatný tým rozhodně nemá. Výsledkově se mu sice nedaří, přitom hraje stejně dobře jako na jaře," uvedl na adresu soupeře kouč hostí Miroslav Beránek. Ten se bude muset obejít bez služeb tří marodů Liry, Večeři a Trousila.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Procházka, Mráz - Cigánek, Strnad, Szabo, Holub - Zoubele, Klinka.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Léo, Polách, Mareček, Šural - Došek, Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 2.90 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - České Budějovice  (neděle 17:00)
Remízový král z Českých Budějovic by se mohl přejmenovat na aktuálnější "neúspěšný král". Dynamo totiž z posledních čtyř zápasů nevydolovalo ani bod, pověstnou remízu si navíc připsalo jen jednu. Dnes ale změří síly s týmem, proti kterému se mu tradičně daří - Bohemians 1905.

V předminulé sezoně spolu tyto dva týmy hrály v nejvyšší lize dvakrát, pokaždé z duelu ale vyšli šťastnější Jihočeši. V Ďolíčku zajistil šťastnou výhru Dynama 2:0 Mrkvička s Plockem, na Střeleckém ostrově se pouze vyměnili střelci branek - Svátek a Vozábal. Z posledních čtyř vzájemných duelů těchto týmů navíc Bohemians ani jednou nevyhráli, nejlepším výsledkem tak zůstává remíza 3:3 z února 2003. "Je to zápas, kdy od nás každý už očekává vítězství na domácím hřišti. Budějovice hrají nepříjemný fotbal. Co mám zprávy, tak lidi si pamatují, když tady hrály před dvěma roky. Vyhrály dvěma odraženými góly, ale jinak to bylo hodně kouskované. Je to jejich styl, který nás nesmí otrávit," říká trenér Pavel Hoftych.

České Budějovice se v minulé sezoně vcelku jednoduše zachránily v Gambrinus lize, když z 30 zápasů nastřádali 36 bodů. Velkou část z nich ale dosáhli remízami, na konci sezony jich měli na svém kontě již neuvěřitelných 15. To znamená, že každý druhý zápas skončil dělbou bodů. Dokonce ani jednou nevyhráli na hřišti soupeře, zato osmkrát získali bod za remízu, z toho hned pětkrát bezbrankovou.

Letos ale jako kdyby se týmy naučily obranou Dynama procházet a střílet branky. Ze šesti zápasů totiž inkasoval tým Pavla Tobiáše hned deset branek, z toho více jak polovinu mimo svůj stadion. Přesto byl první venkovní zápas pro České Budějovice úspěšný - po domácí remíze 1:1 s Jabloncem totiž přišla dlouho očekávaná výhra na hřišti soupeře - Bohemians Praha podlehlo na "svém" svatostánku Dynamu 0:2. Po první výhře v sezoně ale přestal Tobiášův výběr sbírat body - poslední čtyři zápasy totiž prohrál, vstřelil přitom pouze jednu branku. Náladu si tak fanoušci černo-bílých spravili alespoň v Ondrášovka Cupu, kde porazili třetiligové Sezimovo Ústí 2:0.

Stejně jako jeho dnešní soupeř jdou v poháru dál i Bohemians. Ty po dramatickém průběhu nakonec udolali Ovčáry 3:2 na penalty. Výhra přišla i pět dní předtím - v ligovém zápase proti Mladé Boleslavi překvapili Klokani svého ambiciózního soupeře, když vyhráli 1:0, a domů si tak odvezli vůbec první výhru v sezoně.

"Určitě se po výhře lépe pracuje. Ale nahoře rozhodně nejsme. Absolvovali jsme v minulém týdnu dva zápasy, které se nám příliš nevyvedly. Postoupili jsme se štěstím v Ovčárech a v Norimberku jsme v přípravném zápase odehráli dobře jen jeden poločas. Zase se někteří po výhře v Boleslavi vrátili na zem, což je možná dobře. Do souboje s Českými Budějovicemi jdeme s pokorou. Jen poctivý výkon plný bojovnosti nám může přinést úspěch," uvedl trenér Hoftych. "Doma už nechceme zaváhat a ztrácet body. I když to nemusí být krásný fotbal, chceme vyhrát za každou cenu. Diváci nás za vítězstvím poženou. Věříme, že jsme jim v Boleslavi udělali radost a teď to společně potvrdíme i v Ďolíčku," dodal.

Domácím se před důležitým zápase vrací do sestavy uzdravený útočník Milan Škoda a Jan Růžička, ze srazu reprezentací se vrátil Martin Cseh a Uzbek Azíz Ibragimov. Naopak problémy se zraněním má Nešpor a Milan Zelenka, poraněný je stále Dian.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Lukáš, Rychlík - Hašek, Hrdlička, Štohanzl, Bartek - Škoda, Hartig.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Lima, Horejš, Jarabica, Žižka - Stráský, Benát, Homoláč, Mezlík - Meszároš, Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (neděle 20:00)
Téměř bezchybné Teplice, které v letošní sezóně prohrály jen jednou s Tel-Avivem, přijíždějí na stadion nováčka ligy, Slovácka. Tomu se ale během reprezentační přestávky téměř rozpadl kádr, a tak bude mít trenér Mazura před zápasem o čem přemýšlet.

Vždyť týmu z Uherského Hradiště chybí šest hráčů základní jedenáctky! Kromě potrestaného Švancary se mimo hru vinou zranění dostal jeho útočný parťák Chmelíček, brankářská jistota Filipko a také Fujerik, Perůtka či Kubáň. Právě rozpad útočného dua je pro Moravany opravdu velkou ranou, neboť to byli právě útočníci, kteří se výraznou měrou podíleli na střílení gólů. Jejich zbrojní zbrojní průkaz zahrnuje sedm s osmi dosud vstřelených branek.

"Nedá se nic dělat. Teď to vychází na duo Smetana - Ondřejka," říká trenér domácích Josef Mazura. Ani on se nevyhnul menším zdravotním komplikacím, a tak chyběl nejen tréninku, ale také na pohárovém zápase v Třebíči, kde k překvapení všech jeho tým vypadl. Domácí lodivod se poté vůbec netajil, že ho přístup hráčů k tomuto zápasu velice znepokojil a kritizoval především Brazilce Clebera: "Měl proti diviznímu soupeři kralovat." Uvidíme tedy, zda-li se tahoun z minulé sezóny objeví v ligovém utkání proti Teplicím, které kouč zhodnotil krátce, ale výstižně: "Teplice hrály poslední zápasy dobře. Mají stabilní sestavu."

Na Severu Čech sice o problémech soupeře vědí, nicméně ještě stále nezapomněli na poměrně vyrovnaný zápas z minulé sezóny, kdy se Teplice střetly se Slováckem ve finále poháru ČMFS. "Kádr od té doby posílili především v ofenzivě, kde mají hodně šikovných a rychlých hráčů, na které spoléhají," myslí si kouč žlutomodrých, Jiří Plíšek. Tomu bude v kádru chybět potrestaný Milan Matula, který si odpykává poslední část dlouhého trestu. Zraněný Antonín Rosa se postupně vrací do tréninkového tempa, nicméně pro nedělní zápas ještě připraven nebude. Naopak nová akvizice David Kalivoda, který na Stínadla přišel teprve před pár dny, by měl být připraven.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Randa, Němčický, Struhár, Urbánek - Racko, Valenta, Abrahám, Cleber - Smetana, Ondřejka
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Merzič - Ljevakovič, Vachoušek, Kalivoda, Stožický - Mareš, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 2.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (pondělí 17:30)
Zakončení sedmého kola Gambrinus ligy se uskuteční v Mladé Boleslavi, tam přijede Sigma Olomouc, tedy celek, který se probojoval v minulé sezoně do evropských pohárů právě na úkol Boleslavi. Oběma celkům se příliš nedaří.

Fotbalisté Mladé Boleslavi se pokusí o návrat do formy, kterou měli na samotném začátku sezony. Po dvou výhrách totiž přišly dvě smolné porážky a pád na osmé místo. Boleslavští si navíc během minulého týdne uřízli pořádnou ostudu, když prohráli v Živanicích 1:0 a rozloučili se s Ondrášovka cupem.

Problém loňského pátého celku spočívá v nestřílení branek. Brankostroj, který v úvodu strašil nejednu obranu se náhle zasekl. Svěřenci trenéra Dušana Uhrina mladšího nedali branku na Spartě ani doma s Bohemians. K prohře 0:1 s Žvanicemi již není co dodávat. Pro Boleslav je tedy na čase opět zvítězit, ale totéž platí pro Olomouc.

To Olomoučtí svůj zápas v Ondrašovka cupu zvládli a v Líšni vyhráli 3:1, v lize je to však bída. Po šesti zápasech vyhrála Sigma jeden zápas a hned třikrát remizovala. Nicméně poslední bodový zisk hodnotu má, byl totiž proti pražské Spartě. Olomouc ztrácí zejména se soupeři, které by měla zejména doma porážet. Proti Mladé Boleslavi by však Olomoučtí rádi brali bod.

Vzájemná bilance je vyrovnaná, poslední utkání skončilo smírně 2:2. Sigma naposledy vyhrála na půdě Mladé Boleslavi před téměř pěti lety. Boleslav zas před rokem porazila Sigmu 2:1.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Michal Vorel - Ondřej Kúdela, Adrian Rolko, Jan Rajnoch, Marko Dalović - Alexandre Mendy, Václav Procházka, Ludovic Sylvestre, Ivo Táborský - Jan Chramosta, Marek Kulič
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Petr Drobisz - Pavel Dreksa, Aleš Škerle, Marek Kaščák, Ladislav Onofrej - Daniel Rossi, Rudolf Otepka, Vojtěch Štěpán, Tomáš Hořava - Jakub Petr, Pavel Šultes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec64209:514
2.FK Teplice633012:612
3.Slavia Praha63219:511
4.1. FC Brno63217:411
5.Baník Ostrava63217:511
6.FK Mladá Boleslav631210:510
7.Sparta Praha62405:210
8.Viktoria Plzeň63129:810
9.1. FK Příbram62226:68
10.Slovan Liberec62139:107
11.Sigma Olomouc61325:66
12.Bohemians 190561322:36
13.1. FC Slovácko62048:106
14.České Budějovice61144:104
15.Bohemians Praha61054:133
16.SK Kladno60153:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (60)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak snad dnes sever pokoří Prahu!!!!

Reagovat
centos

Bolf bohužel nehraje. Neves - Neuwirth, no jsem zvědav..

Reagovat
smazaný uživatel

nevis proc?

Reagovat
centos

To jsem se nikde nedočetl. Ale snad to nebude nic vážného, ať stihne Slavii..

Reagovat
centos

Hm, někde byla chyba :)

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Plzeň 2

Baník - Střížkov 1 (aspoň 5:0 jim dejte)

Sparta - Jablonec 0

Liberec - Slavia asi taky 0

Reagovat
božský John

Potvrdíme pozici lídra tabulky ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne zajimavy zapas to bude

Reagovat
božský John

Jo to doufám =))

Reagovat
didosh

Nový lídr jse jmenuje Baník Ostravaaaaaaaaaaa (aspoň pro zatím)

Reagovat
božský John

Vo skóre a co má bejt? :P My jsme vás doma porazili,takže v konečnym účtování jsme lídr vlastně my..

Reagovat
smazaný uživatel

a my vas doma taky porazime takze.....

Reagovat
božský John

To sice možný je...ale ještě to nenastalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se čertíš? Tabela je jasná...

Reagovat
božský John

Jo dyk jo..1. nebo 2. místo je fajn :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to co předváděl FCB včera to nechápu. S takovou hrou nemůžeme být 1!!!

Reagovat
božský John

No my jakbysmet

Reagovat
didosh

Hrály jsme špatně????????

Reagovat
centos

áno

Reagovat
didosh

Baník mistr!!!!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

Příbram - Plzeň 2

Baník - Střížkov 0

Sparta - Jablonec 1

Liberec - Slavia 1

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Střížkov 1:0

Liberec - Slavia 0:2

Slovácko - FK Teplice 1:1

Boleslav - Olomouc 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se Liberec vzchopi a Slavisti dostanou na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Plzeň 1 (TUTOVKA)

Baník - Střížkov 1

Sparta - Jablonec 0

Liberec - Slavia 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si pamatuju, tak s Jabloncem většinou doma nebyl problém, vyjímkou je snad jen 0:3 v 06/07. Fans by mohlo zase přijít hodně, fotbal by taky mohl být dobrej, 3 body musí být.

Reagovat
božský John

Minulou sezonu 3:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty dva góly už jste dali potom co jsme vedli 3:0..myslím spíš kolikrát jste na Letný bodovali...pamatuju si snad jen ten zmiňovanej výsledek 0:3.

Reagovat
božský John

Tak poud to myslíš takhle tak to potom ano..na spartu se nám obecně nedaří,jen jsem si vzpomněl,že na jaře(aspoň výsledkově,nevim jak herně) to až tak jednoduchý nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, za to u vás se pro změnu spíš vždy dařilo vám. Dneska to vidím na těsněj výsledek.

Reagovat
božský John

Kdyby to bylo třeba 2:3 + pěknej fotbálek..tak by to nebylo marný..nebo 2:2 při nejhoršim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevim co tady autor plasi kdyz Holenda s Kuckou jsou pripraveni na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Plzeň 1:1

Baník - Střížkov 1:0

Sparta - Jablonec 1:1

Liberec - Slavia 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

to sem pises teda brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno - Brno = 02

Bohemians 1905 - České Budějovice = 1

Slovácko - Teplice = 1

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Snad bude Kladno - Bruno 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Vyhra Sparty překvapení není vyhrála zaslouženě.překvapení je pro mě 7 500 diváků to je,že přijede na Spartu vedoucí tým tedy málo.

Reagovat
centos

A to si vem, kolik jich tam bylo reálně

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli Jablonec vedl naší ligu a předvedl na Spartě takový výkon ......... tak to je naše liga na tom hodně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Je špatná...a My první? Taky bída....Za ty předvedené výkony ....

Reagovat
vanGomm

Jaký výkon Jablonec předvede to ti lidé co se chystají na fotbal nemůžou přeci vědět.Lídr tabulky by diváky měl před zápasem do hlediště přitáhnout.Na Kladno,které stále bojuje o záchranu a bude i letos příjde na Spartě 8 000.Těch 7 500 na vedoucí Jablonec je v tomto porovnání velice málo.Já tedy čekal min. 12 000.

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěvnost naší ligy si podle mě neudrží žádný mužstvo je to prvotní euforie a pak to opadne .....je jedno jestli je to Sparta nebo Slavie nebo Baník nebo někdo další ........... všichni se snažíme porovnávat s Premier League ale u nás se takový fotbal nikdy hrát nebude! Škoda

Reagovat
centos

Na druhou stranu máme strašné stadiony. Jestli vyrostou v Ostravě, Brně a Plzni (nevím, kde všude je plánují), tak to půjde nahoru. A i když bude mužstvo vyhrávat, ale bude hrát takový děs jako Baník včera, tak to ty lidi nepřitáhne.

Reagovat
Radar

Baník má nové sponzora, víš už o tom? firmu co stavěla eden Tak snad se dočkáme

Reagovat
Radar

*nového

Reagovat
centos

Neznám pozadí, ale trochu optimismu snad je na místě :) A v Ostravě už staví Městskou bránu.

Reagovat
Radar

To je na Karolíně nebo to je nějaký komplex ?

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, takovou nakopavanou bych v čr nerad viděl

Reagovat
Radar

No nevím zatím pokaždé když byl baník první nebo bojoval o 1. místo bylo bud vyprodáno nebo skoro. Nechápu třeba slávisty ti byli minulou sezonu téměř pořád na první pozici a vyprodali jen zápas s ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dnes musí přivýst aspoň bod...I když na Bolku to moc neumíme, tak aspoň si tam pojedem zahrát fotbal, to umíme, body potřebujeme, ale z Bolky nečekam nic. SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič.

Reagovat
Shevchenko

Olmütz.

Reagovat
centos

Bolku nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

musí udržet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele