7. kolo
12.09.2009 16:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1:0

Baník se díky těsnému vítězství nad Bohemians posunul alespoň do pozdních večerních hodin na druhé místo. Střížkovští naopak nenavázali na vítězství před reprezentační přestávkou a po sedmi kolech budou stále na sestupových příčkách.

V deváté minutě mohl domácí fanoušky zchladit Zoubek, který ale nenachytal Bučka střelou mířenou mezi jeho nohy. Baník poté začal přebírat iniciativu, správný okamžik pro střelu prováhal Neuwirth, deset minut poté se ale již radoval z trefy jiného obránce. Na Lukešův centr si totiž naskočil Bolf a hlavičkou poslal domácí do vedení.

Po půlhodině hry mohl vedení pojistit Varadi, ten však nabídl divákům ukázku, co se také dá nedat, když prázdnou branku ze dvou kroků přestřelil. Lehce zvýšená aktivita hostů v závěru poločasu k ničemu nevedla, domácí tak do šaten šli jako lídři.

Deset minut po změně stran byl blízko ke krásné trefě Lička, když jeho pokus z dvaceti metrů s velkými problémy tahal nad břevno Belaň. Něco málo přes pět tisíc diváků ani netušilo, že to byla také poslední větší šance domácích. Nicméně ani hosté se nepředvedli jako úspěšné ofenzivní mužstvo.

Jedinou šanci na vyrovnání znamenal až brejk v předposlední minutě, ke kterému zavelel Turtenwald, nicméně Kinclovu ránu vychytal pozorný Buček. Baníku tak vychytal letošní třetí čisté konto a především povinné tři body.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

baník výhra

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

plychta 2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

presný tip baníček samozdrejme vyhral..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele