Gambrinus liga - souhrn 6. kola

20.08.2010, 19:25, aktualizováno 23.08.2010, 19:58
Komentáře a souhrny
Teplice porazily v pondělní dohrávce Slavii a bodově se na ni dotáhly. Olomouc předvedla další povedený výkon a přehrála Brno. Bohemians remizoval s Českými Budějovicemi a Mladá Boleslav porazila Ostravu. Sparta se neotřepala z porážky se Žilinou a včera doma podlehla také Plzni. Liberec nepotvrdil výhru ze hřiště Slavie a doma jen remizoval s Příbramí. Nerozhodně dopadl také duel Slovácka s Ústím nad Labem. Hradec Králové doma porazil Jablonec a dotáhl se na svého soupeře v tabulce.

FK Teplice - Slavia Praha 2:1

23.08.2010 18:00

Góly: 37. David Kalivoda, 68. Pavel Verbíř (pen.) - 22. Vlastimil Vidlička (vl.)

Zdá se, že krize Teplic je už skutečně zažehnána. Dnes totiž svěřenci kouče Jiřího Plíška zvládli těžký duel s pražskou Slavii a vybojovali cenné vítězství 2:1. Přitom po vlastním gólu Vidličky prohrávali, zásluhou Kalivody a Verbíře ale nepříznivý stav otočili.

Na pořádnou šanci se muselo čekat poměrně dlouho. Až v sedmnácté minutě přinesl trochu vzruchu do hry centr Kisela od rohového praporku. Ten tečoval za sebe hlavou Vidlička a míč proletěl jen těsně okolo levé tyčky. O pět minut později už ale tolik štěstí teplický zadák neměl. Černý sklepl míč do pokutového území domácích, Vidlička zahrál malou domů, jenže gólman Grigar vyběhl, a tak následně jen sledoval, jak míč míří do jeho opuštěné svatyně.

Na tento úsměvný moment dal alespoň z části zapomenout v 37. minutě záložník David Kalivoda, který zaznamenal po střele zpoza šestnáctky nádhernou branku. Krátce na to mohly jít Teplice dokonce do vedení. Zoubelo centr ale do brány nikdo usměrnit nedokázal. Těsně před přestávkou pro změnu vůbec netrefil bránu slávistický Petr Janda.

Po necelé hodině hry rozjásal teplické tribuny Aidin Mahmutovič, který vstřelil hlavou druhý gól zápasu. Pro ofsajd však nakonec nebyl uznán. Na druhé straně bylo vzápětí pořádně horko. Slávisté se dostali hned ke třem zakončením, nejprve ale zasáhnul gólman Grigar a následně vykopával míč z brankové čáry obránce Hošek. Poté dali o sobě Pražané znovu vědět. Jandovi střela z úhlu však vůbec nevyšla, při zakončení pravděpodobně podklouzl.

Klíčový moment utkání přišel v 67. minutě. Čelůstka zahrál v pokutovém území rukou, a tak pochopitelně musela následovat penalta. Její exekuce se chopil velezkušený Pavel Verbíř a s jistotou ji proměnil. Teplice v závěrečných minutách nepřipustily nějaké zproblémy a po zásluze si došly pro důležité tři body.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Dynamo České Budějovice 2:2

22.08.2010 17:00

Góly: 65. Jan Moravec, 90. Jiří Kaufman - 19. Zdeněk Ondrášek, 27. Zdeněk Ondrášek

Budějovice dokázaly prodloužit svou sérii bez porážky o další zápas. Proti Bohemians sice rozhodně nebyly považovány za favorita, přesto poměrně brzy vstřelily dvě branky a směřovaly k vítězství. Nakonec ale své vedení udržet nedokázaly, když v poslední minutě nastavení vyrovnal na konečných 2:2 Kaufman.

Hosté skutečně začali velmi aktivně. Už po několika sekundách orazítkovali tyč, konkrétně Hudson se svou dalekonosnou ranou. O poznání úspěšnější byl v 19. minutě útočník Ondrášek, který prostřelil Sňozíka ranou zpoza šestnáctky. Neuběhlo ještě ani deset minut a už musel brankář Bohemians lovit míč ze své sítě podruhé. Hudson předložil míč opět Ondráškovi, který již v poklidu zakončil.

Domácí pochopitelně toužili okamžitě minimálně snížit, a proto po malé chvíli pálil Štohanzl. Jeho střela sice nevypadala nikterak nebezpečně, avšak po drobné teči nakonec orazítkovala břevno. Těsně před přestávkou začal kouzlit s míčem Moravec, který předvedl řadu kliček, tvrdým skluzem v pokutovém území jej zastavil až Lencevič, penalta se ale nepískala.

V 59. minutě pelášil dopředu Lukáš Hartig, jenže vystřelit nedokázal, o míč jej pohotovým zákrokem obral agilní Hudson. O šest minut později to však už konečně Bohemians vyšlo. Po souboji Škody s brankářem Kučerou se dostal k míči záložník Moravec a nadvakrát nakonec míč do brány protlačil. Tímto gólem tak dodal svému týmu naději na bodový výsledek.

Závěrečné minuty se nesly v duchu dobývání hostující svatyně. Klokani pochopitelně nechtěli znovu zaváhat, a proto dali všechny své síly do útočení. Když už to vypadalo, že Dynamo vybojuje druhé letošní vítězství, přišel nečekaný zkrat obránce Černáka. Ten totiž omylem postrčil míč přímo do doběhu Kaufmana, který udělal kličku Kučerovi a vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1:0

22.08.2010 17:00

Góly: 21. Adrian Rolko

Mladá Boleslav doma dokázala jedinou brankou Adriana Rolka porazit Ostravu 1:0 a v tabulce jí patří minimálně do zítřka třetí místo. Naopak ostravský Baník se dále propadá.

Ostrava měla na začátku utkání velmi nadějnou příležitost, po rohovém kopu se natlačil k hlavičce ex-reprezentant René Bolf, bohužel pro hosty ale prudce minul branku. Po této události začali udávat tempo hry domácí a ve 21. minutě jejich převaha vyústila ve vedoucí branku. Odvrácený míč po rohovém kopu znovu necentroval do pokutového území Ivo Táborský a hlavičkující dlouhán Adrian Rolko překonal brankáře Víta Baránka. Ostravští jakoby byli úvodní brankou zmraženi a Boleslav nadále útočila. Zhruba pět minut před odchodem do šaten musel likvidovat na brankové čáře příležitost Táborského obránce Fernando Neves a Fabiánovu ránu lapil perfektním zákrokem Baranek. Po prvním poločase tak vedla Mladá Boleslav nad Baníkem naprosto zaslouženě 1:0.

Úvod druhé poloviny utkání byl poměrně opatrný, ostravský Pilík se sice v 52. minutě odhodlal k zakončení, avšak Millerovi stačilo jen nastavit rukavice. Baníku se směrem dopředu nedařilo, naopak druhou branku mohl po hodině hry přidat mladoboleslavský Bulut, v ideální pozici ale dlouho váhal a Baranek nakonec vyběhnutím zmenšil Bulutovi úhel a šanci tím de facto zlikvidoval. Výsledek 1:0 platil i po vyložené tutovce Kuliče, ten se sice k míči nedostal, ale poté co Baranek pouze vyrazil Táborského střelu měl dobrou možnost dorážky. Brankou neskončilo ani efektivní zakončení patou v podání Marka Kuliče. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka do konce utkání nic nevymysleli a zaslouženě odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 3:0

22.08.2010 17:00

Góly: 53. Michal Hubník, 54. Pavel Šultes, 82. Melinho

Druhé místo za vedoucí Plzní bude i po tomto kole v držení hanácké Sigmy Olomouc, ta v domácím prostředí smetla neškodné Brno 3:0. Branky začaly na Andrově stadionu padat až ve druhém poločase, vše odstartoval Hubník, následovaly trefy Šultese a Brazilce Melinha.

Hanáci začali proti Brnu jak se sluší a patří, a v úvodních minutách si vytvořili značný tlak. Po čtvrthodině hry pak přišly i gólové šance, nejprve přečíslení tři útočící hráči na jednoho obránce, Hubník to ale vyřešil nejhorším možným způsobem, když zbrkle napálil míč na brněnskou branku. Hned tři minuty poté nebezpečně hlavičkoval na branku Martina Lejsala Jakub Petr a v další šanci nepochodil Hubník, který se tentokrát pokoušel o lišácké přehození brankáře. Bohužel už ve 36. minutě musela Olomouc vystřídat, zranil se jí totiž klíčový stoper Radim Kučera. Překvapivý byl tah trenéra, jenž místo dalšího stopera poslal na hřiště ofenzivně laděného Tomáše Hořavu.

Ve 38. minutě mohl zmrazit Andrův stadión brněnský útočník Kalabiška. Po rohovém kopu zůstal nikým nehlídaným na zadní tyči, jenže trestuhodně netrefil balón, a tak největší brněnská šance zůstala nezužitkována. Do konce prvního dějství už se nic nestalo, takže diváci si museli počkat na případné branky do druhé pětačtyřicetiminutovky.

A skutečně se dočkali, ještě než se tak stalo, tak promarnil zajímavou šanci Šultes. V 53. minutě už ale Hanáci vedli, rychlou akci Hořavy a Petra bez problému zakončil Michal Hubník - 1:0 pro Sigmu Olomouc. Brno se ani nestačilo vzpamatovat z první branky a už prohrávalo dvougólovým rozdílem. Hořava našel Šultese, a ten křižnou střelou podruhé v zápase překonal brankáře Lejsala - 2:0 pro Sigmu Olomouc.

Zbrojovka se i přes nepříznivý stav nevzdávala a po hodině hry mohlo přijít snížení, které by bylo pro další chod utkání klíčové. Trousil sice překonal Drobisze, avšak toho na brankové čáře zastoupil týmový kolega z obrany. Po tomto ztroskotání už bylo o osudu utkání takřka rozhodnuto, Olomouc navíc asi deset minut před koncem utkání vstřelila definitivní pojistku. Melinho si vyměnil míč s Petrem, který mu následně posadil balón na hlavu a brazilský fotbalista zvýšil na 3:0. Tento výsledek vytrval až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0:1

21.08.2010 18:15

Góly: 60. Petr Jiráček

Další blamáž prožila pražská Sparta. Ve šlágru kola prohrál poslední mistr s aktuálním lídrem ligy Plzní 0:1 a před důležitým odvetným utkáním v Žilině je to další těžká rána. O osudu utkání rozhodla šedesátá minuta, kdy se trefil Petr Jiráček.

Kdo očekával, že utkání mezi Spartou a Plzní nabídne penzum gólových šancí a oku lahodících momentů, ten musel být zklamán. Domácí se sice snažili směrem dopředu něco vymyslet, jenže obrana Viktorky byla pozorná. To samé prakticky platilo i v obráceném gardu. A tak za zmínku stojí pouze nepříliš povedené střelecké pokusy Petržely, Matějovského a ze 33. minuty i Bystroně. Utkání kazilo i několik faulů, které ale překvapivě nebyli trestány žlutou kartou. Divákům nezbylo nic jiného, než doufat v lepší druhý poločas.

Bohužel ani ve druhém dějství se toho mnoho neudálo a obraz hry se nezměnil. Po hodině hry se zrodila slibná příležitost domácí Sparty, Libor Sionko ale těsně před brankářem na míč hlavou nedosáhl. Vzápětí pak zmrazil celou Letnou plzeňský Jiráček. Pavel Horváth opět prokázal, že má zlaté nožičky, krásnou přihrávkou do uličky našel již zmíněného Petra Jiráčka, a ten si ve vyložené šanci bravurně poradil - 1:0 pro Viktorii Plzeň.

Devět minut před koncem utkání vybojoval Libor Sionko rohový kop a stejný hráč ho i hlavou zády k brance zakončil, nicméně obrana Plzně odvrátila. Zajímavý příspěvek vyslal na branku hostů i střídající Štěpán Vachoušek, bohužel pro Spartu ani on nezamířil přesně. Sparťané ze závěrečného tlaku nic nevytěžili a s Plzní možná trochu překvapivě doma prohráli nejtěsnějším možným způsobem.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1:1

21.08.2010 18:00

Góly: 60. Petr Švancara (pen.) - 69. Zdeněk Volek

Remízou 1:1 skončilo utkání Slovácka s Ústí nad Labem. V zápase bylo několik zajímavých momentů včetně brzkého vyloučení Kubáně a dvou pokutových kopů, jednoho neproměněného, druhého proměněného.

Slovácko vlétlo na hosty zostra, už v 1. minutě vyslal Švancara Fujeríka a ústecký brankář Novák rychlým vyběhnutím šanci zneškodnil. Vzápětí nezakončil z dobré pozice Ondřejka a tak se skóre ze začátku utkání nezměnilo. Ve 12. minutě se o své slovo přihlásilo Ústí, po rohovém kopu byli blízko vstřelení branky ale obránce Kubáň se proměnil v brankáře a rukou zamezil téměř jisté brance. Vše se samozřejmě neobešlo bez červené karty pro Kubáně a pokutového kopu. Hosté ale jedinečnou příležitost zazdily, Džuban nedal penaltu a Slovácko si mohlo oddychnout.

Nicméně Ústí hrálo v početní převaze a bylo v této fázi utkání aktivnější, Doležalův centr ještě sklepl do malého pokutového území Vrtělka a Mezlík razantním odkopem nebezpečí zažehnal. Slovácko se postupně uklidnilo a pár minut před odchodem do šaten mohlo zasadit hostům smrtící úder. Fujerík postupoval na Nováka sám, ovšem jeho záměr zamířit na vzdálenější tyč nevyšel, domácí záložník jen těsně minul Novákovu svatyni.

Druhou polovinu utkání zahájilo Slovácko jakoby byl počet mužů na hrací ploše vyrovnaný. Švancara krásným obloučkem našel Volešáka a Novák dobrým zákrokem hosty podržel. O pět minut později si to znovu rozdali Fujerík a Novák, a i tentokrát byl ústecký brankář úspěšnější. Neuběhli ani tři minuty a Slovácko mohlo slavit vstřelenou branku. Valentův rohový kop zasáhl rukou Volka, a také domácí měli možnost zahrání pokutového kopu. Petr Švancara v žádném případě nenapodobil Džubana a proměněnou penaltou poslal oslabené Slovácko do vedení - 1:0.

Ústí ale na vyrovnání příliš dlouho nečekalo. Nejprve se Martykán po chytré narážečce objevil sám před Filipkem, který skvěle zasáhl, ale podruhé už byl Filipko krátký. Džuban klasickou zpětnou přihrávkou vybízel spoluhráče k zakončení, to se podařilo Volkovi, jenž propálil Filipka a vyrovnal na 1:1. Do konce utkání pak zbývalo stále dost času na to, aby Ústí strhlo vedení na svojí stranu, v početní převaze si už ale žádnou gólovku nevypracovalo. A jelikož se nic podstatného neudálo ani před brankou Nováka, remizovalo Slovácko s Ústí 1:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 0:0

21.08.2010 16:00

Góly: -

Fotbalisté Slovanu Liberec nenavázali na povedené utkání se Slavií a proti Příbrami doma jen remizovali 0:0. Zatímco pro Severočechy je bod ztrátou, Příbram musí být s bodem naprosto spokojena.

Utkání mohlo začít pro příbramské fotbalisty parádně, už v 7. minutě se totiž po Klesově přihrávce ocitl sám před domácí brankou útočník Huňa, příbramský kapitán ale přestřelil. Také na druhé straně nebyla využita dobrá příležitost ke skórování, Bosančič vybídl kolegu Keriče a vše z pohledu hostí skvěle vyřešil obránce Ricka. O pár minut později bylo před brankou Příbrami opět rušno, Štajnerova přihrávka našla Gecova, jenže ten nepropasíroval míč za záda Hrušky. Pět minut před odchodem do šaten ještě zkusil štěstí z dobrých dvaceti metrů Bosančič, ale Hruška zasahovat nemusel, neboť střela šla mimo.

Liberec začal ve druhém poločase aktivně, další Bosančičův pokus lapil Hruška a závar z 54. minuty skončil pouze razantním odkopem příbramské defenzívy. Necelé čtyři tisíce diváků na stadionu u Nisy se nedočkaly branky ani po nenápadném pokusu Jiřího Štajnera, během kterého si málem vstřelil vlastní branku Plašil. Čas pochopitelně kvapil a Liberec se s nerozhodným výsledkem nechtěl spokojit. Devět minut před koncem hrací doby mohl rozhodnout chorvatský střelec Kerič, ten se individuální akcí zbavil Hrušky, jenže pak se dostal do ostrého úhlu a z něho trefil jen tyč.

Když domácí Kerič selhal v koncovce, mohl vzápětí "urvat" tři body hostující Tomáš Wágner, brankář Bičík ale proti němu nemusel zasahovat, protože Wágner hlavičkou netrefil branku. Poslední minuty patřily Liberci, jenže ani závěrečný tlak ke kýžené brance nevedl. Liberec tak doma jen remizoval s Příbramí 0:0.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Baumit Jablonec 1:0

20.08.2010 17:30

Góly: 22. Václav Pilař

Po mistrovské Spartě si Hradec Králové smlsl i na vicemistrovi z Jablonce. Baumit prohrál nejtěsnějším možným způsobem a zaznamenal tak druhou porážku v sezoně. Hrdinou utkání se stal mladý Václav Pilař, ačkoliv není vysoké postavy, trefil se hlavou.

Zápas v Hradci zahájili lépe hosté, přesněji řečeno měli první šanci zápasu. Vošahlík zpětně našel Lafatu a jablonecký útočník střelou minul branku. V 16. minutě se projevil talent mladičkého Václava Pilaře, jeho parádní rána jen těsně neskončila mezi třemi tyčemi. Hned za minutu byla k vidění další krásná rána, tentokrát z kopačky Vošahlíka, stejně jako v prvním případě však branka nepadla, skvěle zasáhl brankář Lindr. Ofenzivní koncert pokračoval, přízemní střela Rezka znovu nenašla cíl, ale to nemuselo hradecké Votroky příliš mrzet, neboť za dvě minuty už otevřel skóre Václav Pilař. Talentovaný útočník skóroval po centru hlavou a Hradec vedl 1:0.

Baumit se snažil o okamžitou odpověď, střelu Marka Jarolíma ale Lindr v klidu zneškodnil. Ve 32. minutě přežili domácí obrovskou šanci Jablonce, parádní kombinaci mizerně zakončil Loučka. Diváci se v žádném případě nenudili, krásný ofenzivní fotbal pokračoval. Janoušek přihrál Rezkovi a Špit stál tam, kde zrovna měl. Tři minuty před koncem prvního poločasu unikal Černý sám na Špita, jenže balón se mu mezi nohama zamotal a brankou neskončila ani následující střela Fischera. První poločas skončil vedením Hradce a druhá půle slibovala ještě zajímavější podívanou.

A to se nakonec naplnilo, hned dvě minuty po úvodním hvizdu unikl jabloneckým fotbalistům Kocourek, předložil balón Dvořákovi a ten následně Černému, který v rozhodujícím momentu uklouzl. Po hodině hry se čím dál více tlačil dopředu jablonecký Baumit, přímý kop Kovaříka vyrazil Lindr. Zvýšit vedení Hradce mohl několikrát aktivní Kocourek, v jednom případě prošel přes tři jablonecké hráče, ale v zakončení trefil dobře postaveného obránce.

Čtvrthodiny před koncem hrací doby se výtečným zákrokem zaskvěl Lindr, povedenou ránu Jarolíma vyrazil. V 77. minutě se pak domácí přeci jenom dočkali druhé branky, ta ale nebyla pro faul Dvořáka uznána, takže drama mohlo pokračovat. Po centru Jablonského šahal po vyrovnání Kovařík a na druhé straně pokus Kocourka zneškodnil Špit. Tři minuty před koncem jablonecký tlak vyvrcholil, centr Matěje Krajčíka napálil do tyče David Lafata. Poslední vicemistr ligy vyrovnat nedokázal a připisuje si druhou porážku v sezónně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň651014:516
2.Sigma Olomouc642014:414
3.FK Mladá Boleslav63128:510
4.Sparta Praha63038:59
5.České Budějovice61505:48
6.Slavia Praha62228:98
7.FK Teplice62227:88
 FK Jablonec62227:88
9.FC Hradec Králové62225:78
10.Slovan Liberec61416:57
11.1. FC Slovácko62137:87
12.Bohemians 190561327:96
13.1. FK Příbram61322:56
14.Baník Ostrava61235:85
15.FK Ústí nad Labem61234:95
16.Zbrojovka Brno61056:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (536)

Přidat komentář
Kaká10

juuhůůůůůů

Reagovat
$dolar$

Super

Reagovat
Legolas John

Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tak jsem to chtěl napsat, moc šikovnej.

Reagovat
$dolar$

Je na nem hrozne videt, jak je fotbalovej, oproti ostatnim nekopum

Reagovat
ajurik

Líbil by se mi ve Slavii vedle Vlčka, moc dobrej hráč

Reagovat
Losinho

Mě by se tam líbil místo Vlčka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, že to je trefnější...

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra, Hradec se dotahuje na Slavii. Ta záchrana letos nebude jen tak...

Reagovat
$dolar$

'

A co tvoje Znojmo ve 2. lize? Uz ses byl podivat na zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem nebyl, doma jsme hráli akorát s Viktorkou a krylo se to tuším se zápasem Sparta-Ostrava. Zatím hrajeme čočku, tři prohry, skóre 0-4, ale venku na Spartě a v Jihlavě a doma s Viktorkou jsou těžký zápasy, na těch se nezachráníme. Teď hrajeme doma tuším s Mostem, to se půjdu podívat, Slavia hraje až v pondělí, Sparta zítra a Bohemku, Bolku a Olomouc zase klidně za živej zápas vyměním.

Reagovat
goodbay

HK

Reagovat
ajurik

Ten Kocourek je hrozný solista.

Reagovat
Ferguson6

To uz je 6. kolo??

Reagovat
ajurik

Už nehul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, tohle bylo předkolo 6. kola...

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak se Pardubice a Hradec potkaj v příští sezoně v derby ve druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice nepostoupí ani náhodou, nemají na to kádr a natož zázemí

Reagovat
Losinho

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, Hradec si smlsnul na dalším manšaftu a moc se mi líbí. Zato Jablonec je nějakej neurovnanej. Co se tam děje? Nějaký vnitřní problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

nakoupili kopyta Krajčíka a Pitáka

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mě, že hraje stejně jako loni, akorát už nedokáže uhaluzit zápasy ve kterých se mu nedaří.

Reagovat
Bakary3

No no je to podle mě docela jednoduchý.. Ten kádr maj našlapanej až moc a neuměj s tim pracovat. Najednou hraje Krajčík a Zábojník stopera, vedle něj Pavlík, kterej je, myslim si, platnější v záloze. Nehraje Drsek, sedí Kovařík a levýho záložníka hraje Vošahlík.. Zdá se mi, že Komňacký to nemůže poskládat.

Reagovat
jv

Reagovat
C-M@ster

Jesteze musi vyhrat Slovacko a Zbrojovka a bude to dobry kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař je borec , bude-li takhle pokračovat, tak ho moc dlouho v GL neuvidíme a odletí do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

V Hradci si ho snad tak rychle nevšimnou, kor když mu není pod dvacet

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, tahle výhra byla hodně důležitá

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec pře zápasem s Plzní: ,,Plzeň má výhodu v tom, že nehraje evropské poháry, mají čas na přípravu, čas dát se dohromady"

Takže ona je vlastně výhoda nehrát evropské poháry Proč teda tam Sparta leze? Proč furt chtěj hrát poháry, když se pak na to v jednom kuse vymlouvají. Takhle né pane Chovanec, mám vás jako trenéra rád, ale jestli budete pořád vypouštět takové řeči, tak vás asi přestanu mít rád. Takhle se pane Chovanec vyhrávat nedá... Jestli tím chtěl vlastně říci, že Plzeň bude v zápase favorit, protože má odpočatější hráče a že jako máme počítat s případnou prohrou, tak pánbůh se všema fanouškama co se chystají na Letnou.

Reagovat
smazaný uživatel

... a ze jich moc nebude

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeééc....to je válec.....!!!Proti Žilině by hrál líp jak Sparta:-D

Reagovat
smazaný uživatel

zapni si v CS tvůj nic s předponou anti a dostaneš hned BAN

Reagovat
Bakary3

To i Všeradice..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, koukám jako bláízen na ten výsledek gratulace do Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak já nesnáším Příbram, doufám, že spadne

Reagovat
smazaný uživatel

přesně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

konečně se shodnem :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Za dnešní zápas bych měl dostat bobříka odvahy. V liberecké záloze se snoubí nedostatek pohybu s neschopností cokoliv vymyslet. Směrem na branku Příbrami se posunují tempem "aby aji Štajner stačil". Velkou roli to ale nehraje, liberecký útok je zoufale neproduktivní, útočníci jsou všude pozdě a nejsou schopní si přihrát na dva metry. Na hřišti fungují jako taková méně zmatená verze příbramské obrany. Jediný pozitivní element na celém zápasu byl rozhodčí, který se nenechal Libercem přesvědčit že píská basket a nepísknul ani jednu "penaltu".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Filipko!

Reagovat
fabec1222

OT:Milan Pacanda chystá návrat do první ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Vystizne.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších útočníků co pobíhalo po českých trávnících

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dělat někde maskota, nebo co? Vždyť hraje tuším někde divizi. Nebo snad kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bude prat dresy?

Reagovat
Danny Larkin

tak já sem doufal, že ho jednou dotáhneme k nám do okresu a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

Našlápnuté k tomu má dobře Když si vzpomenu, že ho chtěl svojeho času vyměnit Kubíček se Spartou za Hubníka, tak mě z toho běhá mráz po zádech

Reagovat
Didier Drogba

to si slyšel/četl kde?

Reagovat
smazaný uživatel

nedá mi to, přestože fandim Spartě - jaktože pomezní v první půli 3* nesprávně mávnul Rezkovi ofsajd v dost zajímavý šanci, když mu sluníčko svítí do zad?

Reagovat
smazaný uživatel

No NUDA fotbal Klasika naše GL

Reagovat
smazaný uživatel

a i když by to nuda bejt nemusela, tak ten zápas zkazej rozhodčí

Reagovat
Ligter

To je hrozný, jak je to statický.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo Didiéér a JE TO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PlzéŇ

Reagovat
Sosi

Chovanec VEN!!! Ostuda, co udělal, nebo spíš neudělal za ty roky ve Spartě

Reagovat
Ligter

Ach jo, taková marnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle není Sparta !! Měsíc těm hovadům nedat nažrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož výhra Plzně V podstatě každý výsledek byl dobrý Teďka musíme porazit Brno a doufat, že příští kolo rupnou obě pražská S

Reagovat
smazaný uživatel

liberec měl vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

liberec měl vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci sparty nic vic nez ubozaci

Reagovat
smazaný uživatel

Duvod??

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Plzni, naprosto zasloužený. jen jeden dotaz: proč proboha Rezek zahrává standartky?

Reagovat
smazaný uživatel

to ví asi jenom Vrba jinak mne mrzelo to zdržování ke konci... (a to, že sudí si klidně nechá ležet brankáře na zemi)

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zdržuje imrvére. Když se pohybovala mezi první a druhou ligou a na hřiště soupeřů jezdila betonovat, tak sem to sice nenáviděl ale dokázal sem to pochopit. Teďka mě to jenom neskutečně štve. Ani Příbram, nebo Blšany takhle nezdržovaly.

Reagovat
10

i ve Spartě je kopal

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes byla zodpovězena otázka ze zápasu s Žilinou, totiž jestli má Sparta lavičku plnou hráčů, kteří dokáží nahradit ty ze základu a podat stejný výkon. Takže ano, mají.

Reagovat
smazaný uživatel

pizitivní zjištění

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak SIonko jasně nejlepší hráč Sparty. Jedinej, kdo má nějakej svůj standard

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek. Ten chytá pořád dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

neuvěřitelný, vyházet a začít Jozefem...gratulace Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Plznička

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráči sparty co dnes nastoupili jsou zasraný hajzlové

Reagovat
smazaný uživatel

A ti ostatní taky

Reagovat
smazaný uživatel

Neházejte to jenom na Jozefa, je otázka kdo vlastně spartu trénuje, ikdyž za přestupy asi může. Navíc toho člověka ze sparty nikdo nedostane, když ho vyhodí dveřmi, vrátí se oknem - rozuměj udělají z něj zase nějakého strašně potřebného ředitele

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tu hoškost porážky a kreténský výkon rudých spláchnu hoškou, vychlazenou Plzní !! Zdar !

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu oslavit vítězství Plzně vychlazenym Mušketýrem, na víc peníze nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Mušketýra piju denodenné.. Dneska to musim spláchnout něčím horším

Reagovat
smazaný uživatel

Horším než mušketýr? Napadá mě jenom Staropramen, klasika všech sračkoidních hospod a heren.

Reagovat
smazaný uživatel

Horšim co se týče výslednýho stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jenom zteplalý a kozovatý podmírák, gambáč desítka

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem stejný názor jako ty.. Ale u nás v Berouně v jedné hospůdce točí tak parádního Mušketýra (tankovýho), že to až není možný.. nejlepší pivko, který jsem kdy chutnal

Reagovat
smazaný uživatel

tam jde hlavně taky o to, kdo jak umí točit...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych věřil 3-4 roky zpět. Na Kladně to měli všude, dneska Krušovice vyklidily pozice, nikdo to nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem před 3/4 roky Mušketýra právě nesnášel.. Měl sem to za "projímací" pivko.. Navíc nijak zvlášť nechutnalo.. Ale tady to je fakt úplně něco jinýho, pánové.. Je tam pořád narváno a během dvou let si to udělalo status nejlepšího pivka v Berouně.

Reagovat
smazaný uživatel

v hospodách je to tak trošku jasný - jak není Gambrinus tak je několikrát těžší nalákat hosty...

pokud jde ale o nějakou pizerku nebo tak, tak jsou tam obvykle Krušovice...

Reagovat
smazaný uživatel

To u nás je vyloženě radost posuzovat piva. Domácí podnik má totiž děsně dlouhý trubky, takže záleží vždy den ode dne. Porovnávali jsme Budvar, Bernard a právě Mušketýra. Hádej jak to dopadlo... Ale já tomu pivogurmánství moc nedam, za chvíli vyrážim a na cestu zbylou plechovku Bráníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Krušovice dost klesly. Před pěti rokama to byl krásný střed, teďka se skoro nedajou pít. Stejně tak Kozel šel dost dolů. Ale Bernard, to je parádní pivo. Kvasničák desítka, nebo jedenáctka. Dáš si jich osum a nemusíš nic řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Bernard mám rád. Od doby, kdy jsem v Ateliéru na Morávce dával právě kvascničáka. Je to vždy moje první volba, až když z nějakýho důvodu nechutná, tak objednávám jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Po osmi pivkách se toho právě řeší úplně nejvíc..

Reagovat
smazaný uživatel

... už aby to bylo, razím a tu hospodu v Berouně budu muset zkusit, jezdíme se tam koupat do Kosova a pak bývá žízeň

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kosov? Dej mi facebook, někdy ti ukážu daleko lepší zatopený lomy.. ne tak profláknutý

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Ureš, snad najdeš :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď mizim už, ale to koupání mě zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, někdy se ozvi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepši pivo je plzen, pak nasleduje budvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na podniku. Na pivovarských slavnostech jsem nebyl, abych soudil objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

to stejně nemá smysl, já jsem byl a hodnotit to nemá cenu první bylo pšeničné pivo - Poutník z Kladna, pivo bylo dobré, ale ta pšenice udělala v puse takovej bordel, že další piva chutnali pšeničně + se pak začíná člověk "ztrácet" v tom, jaké pije pivo, moje paměť třeba končí u tmavé 17° Bakaláře...

...no a ráno jsem se probudil a v puse "pšenice"

Reagovat
smazaný uživatel

Zubr kvasnicová 12, všecky světlé Bernardy, Rychtář a Šerák - Holba 11. A mimo kategorie Litovel Maestro.

Reagovat
smazaný uživatel

Holba?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já mám rád hodně hořké piva. Holba, Radegast, Zubr. Zrovna Šerák je pivo ze kterého se strašně rychle opiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem chutnal jen Holbu 10° a můžu říct, že to řadím mezi nejhorší piva, který jsem kdy pil.. Pod ním už je jen kategorie typu Nektar atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Desítka je hnus, stejně jako Zubr desítka je na výplach trubek. Ale 11 už je hodně dobrá u obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, někdy vyzkouším.. Teď jdu degustovat jiná pivka

Reagovat
Losinho

Svijany

Reagovat
smazaný uživatel

Hradecká klasika. Není to žádný zázrak, ale pořád lepší než Gambáč.

Reagovat
Losinho

Ty kráso, taková "Svijany liga", to by bylo něco

Reagovat
smazaný uživatel

Toulouse - Arles 1 1,6

Wigan - Chelsea OVER 1,6

Hamburg - Schalke OVER 1,85

Cardiff - Doncaster 1 1,85

Sralta - Plzeň 0 3,25

Reagovat
smazaný uživatel

měl si dát "under"

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy tak nebylooo, nikdy taak nesmii byt....

Reagovat
goodbay

No co říct. Doby, kdy jsme to uplichtili jsou ty tam. Co se dařilo jednu sezonu, nemusí se dařit druhou. Jsem zklamán hrou ACS. Takhle by to nešlo. Ostatně nějakej ten kiks se dal očekávat po zápase se žilinou. Bohužel mám tušení, že se takhle povezem celej podzim a na první místo budem ztrácet kolem 10 bodů. Bohužel se vrací doby co byli před 2-3 roky, tak se nám prostředek podzimu taky silně nevydařil. Prostě bída. Na chovance se taky nedá pořád vymlouvat. Ano hraje defenzivně, ale nadával mu snad někdo, když s tím loni uspěl? Navíc kupa zranění, forma žádná ani Bonymu to tam nepadlo. Prostě bída. Zvedne nás jedině postup do LM, ale to je momentálně šance, jako když by měla Žilina vyhrát LM. Doby haluzářství se zase vrací. Doufám, že ty platy tam mají dobře nastavené, že když se nedaří, tak at berou jako obyčejní fotbalisté z jiných klubů. Je mi z toho smutno, ale budu se muset psychicky připravit, že to nejhorší teprve příjde.

Reagovat
goodbay

Ale jako pravej fanoušek musím věřit v lepší doby. Proto...ACS do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

"tak at berou jako obyčejní fotbalisté z jiných klubů"

Reagovat
goodbay

snad jo, chovanec to u oty černýho říkal, že ty nově podepsané smlouvy jsou tak nastavené. Když to vemu rok dozadu až doted, tak by takto měli brát Blažek, Žofčák, Hušek, Pamič, Brabec, Řepka, Adiaba, Kweuke, Sionko, Vachoušek, Kadlec atd....spíš kdo by měl mít ještě starou smlouvu je asi Kladrubský, Krob, Zeman, Hejda a dál nevím ale tihle zase brát moc nebudou..

Reagovat
smazaný uživatel

okey, jinaj "obyčejní fotbalisté"

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu teda nadaval, 14 remiz, to byla hruza, na druhou stranu doufam ze ted nebude 14 proher

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď si představ jak to bude vypadat jestli teď nebo v zimě pustíte Kucku.

Reagovat
smazaný uživatel

mea culpa! - reakce na - goodbay 21.08.2010 20:31

Reagovat
goodbay

no vzhledem k jeho momentální formě, to až o tolik černějš nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže na něm vaše hra stojí, Matějovský mi zatím připadá spíš jako v ringu než hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje ten samý fotbal co loni, pouze se jim tentokrát nedaří ty zápasy uplichtit. Loni by s Plzní rovněž prohrály, nebýt neuznaného, leč regulérního, Střihavkova gólu.

Reagovat
goodbay

asi jo no, k vítězství potřebuješ mít také štěstí.

Reagovat
goodbay

bez toho to nejde, i když plzen zatím všechny zápasy krom té plichty vyhrála asi zaslouženě.

Reagovat
Losinho

Hroznej fotbal z obou stran, remíza by tomu slušela víc. Plzeň ale byla v rozhodující chvíli přesná v zakončení. Každopádně glatulace Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončením tohoto zápasu prokázal rozhodčí divákům velkou laskavost!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si to rozdá se Sigmou o Titul Je správné, že vyhraje titul ten nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Volejte věštce

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouci nevěřím především z jednoho důvodů - stačí, aby to proti nim soupeř zabetonoval jako nedávno Příbram, a celá hra se jim najednou rozpadne. Furt ten samej systém, nehledě na soupeře a pak už je brečení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy Psotka brečel?

Reagovat
smazaný uživatel

Např. loni po zápase v Ostravě, kdy prohráli 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok stará událost? To si děláš srandu s tím že to vytahuješ, ne? Co si pamatuju, tak řekl, že Sigma přijela hrát fotbal a Baník bránit, což byla pravda. Pak řekl, že sme se neprosadili protože Baník hrál poctivě odzadu, což byla pravda. Stejně to zopakoval aji letos, že Baník bude brátnit a narušovat našu hru, což byla pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nemám rád kecy typu: "Jen my jsme chtěli hrát dneska fotbal". Fotbal má mnoho podob, a ta s precizní obranou a dobrými brejky tu zkrátka patří. Trenér je tam právě od toho, aby něco na takového soupeře přichystal, kor když ví, jak bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nemám rád kecy typu: "Jen my jsme chtěli hrát dneska fotbal". Fotbal má mnoho podob, a ta s precizní obranou a dobrými brejky tu zkrátka patří. Trenér je tam právě od toho, aby něco na takového soupeře přichystal, kor když ví, jak bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

prospero03.08.2010 07:13

Přesně jak říká Psotka, bylo to málo důrazné, málo nápadité, vázla předfinální fáze. Co na tom, že dokážeme kombinačně přejet top týmy ligy, většina zápasů v GL bude vypadat takhle. Kdo se nedokáže prosadit proti betonu, tak nemá v české lize nárok na úspěch. Doufám, že Psotka vymyslí jinou taktiku, než zdokonalit to co už teďka hrajem, protože to proti obraně vápna v deseti nefunguje.

To su já po zápase v Příbrami. Psotka si moc dobře uvědomuje v čem je Sigma slabá. Jenom protože ti utkvěla v hlavě jedna věta z rok starého televizního přenosu, tak to neznamená, že trenér brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takhle vznikají sterotypy

Reagovat
twl

janě sparťanští fanoušci říkají hroznej zápas což neni daleko od pravdy.......ale kdyby sparta vyhrávala a takhle zdžovala....tak řikaj pěknej zápas......!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš hovno hra ale dobrej výsledek lojzo....

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Spartě k porážce. Jinak do teď mně mrzí, že odešel Rajty z Baníku, furt dokazuje, že je to výbornej hráč a doufám, že si Petera drbe hlavu. Jo a když sem viděl záběry Sparťanského kotle, tak mně napadla myšlenka, že asi taky bojkotují bo takhle malej kotel, či spíše kotílek sem dlouho už neviděl na Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík Chovanců ven! Potřebujeme nový impulz. Hráči jsou psychicky na dně a takhle dostanou v žilině výprask! Jediná možnost je změna trenéra. To je jediná možnost jak hráče probudit. Chovanec naučil hráče bránit ale nic víc.

Reagovat
goodbay

chovanec ven? cos křičel po titulu? takhle to nikdy nikam nedotáhnu. Já chválím chovance, že to po titulu nerozprodal. Že se snaží základní kádr udržet. Ano nedaří se, ale to se stává i těm nejlepším klubům. Co poslední dobou hraje AC a Juve??? Tužku! Co loni slávia? Atd...prostě se nedaří. Ted se poznají ty správní fanoušci. Já bych nedělal předčasný závěry. To je prostě blbost. Trenér na rok a pak pryč. To je aspolutně nenormální. Musí mít důvěru v dobách dobrých i zlých. Jinak to nikam nepovede. Navíc je to za posledních iks let snad od Haška, co tam vydržel, a stále tam je, skoro 2 roky. Prostě se musí jet dál, je teprve začátek sezony no a Evropská liga je taky liga, kde se může ACS poměřit se soupeři Evropské špičky. I když je to velká škoda, LM byla a zatím je blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

titul vystřelil Táborský. Byla to haluz

Reagovat
goodbay

aha a v příbrami poslední kolo taky nevyhráli, takže to není jen tohle, navíc je to 30 zápasů a až ty poslední se vidí nejvíc. Je to každej ztracenej bod po dobu celé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ani s tím bráněním už to neni co bývalo

Nevím, kde se stala chyba. Před sezónou mi ten tým přišel silnější, než ten mistrovský. Nevím...

Přijde mi, že to všechno začalo tou Řepkovou červenou v superpoháru a ty další dvě červené v Poznani to jen umocnili

Reagovat
smazaný uživatel

Týden zpátky si říkal, že Chovanec je jeden z nejlepších trenérů u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

na obranu ano.... asi by se hodil do týmu bojující o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ho ještě nechte, za chvilu ho na to třeba využijete

Reagovat
smazaný uživatel

musíme se ho zbavit co nejdříve. Potřebujeme ofenzivně laděného kouče.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, Chovanec to netrenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem všimli jste si, jak si Hřebík na začátku rejpnul? Jak povídal "jo to tenkrát ultras, KDYŽ SE HRÁLA LIGA MISTRŮ, tak pískali na hráče a na mě" za to si u mě zasloužil palec a taky je sranda, že hráči, kteří se ve Spartě neprosadili, tak můžou v Plzni takhle hrát - důvod k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod k zamyšlení ani ne. V tomhle Spartu chápu, tam nikdo neda trenérovi dva, tři roky na sestavení mužstva, aniž by to přineslo nějaké výsledky. Jasně, je tu možnost dát hráče na hostování, ale řekl bych, že o to již moc kluby nemají zájem, pryč je ta doba, kdy se v Jablonci rozehrávalo pět, šest hráčů.

Reagovat
Sosi

jj, taky jsem si říkal, že když byly takovýto výsledky za Hřebíka, tak fans už skandovali Hřebík ven!!! A to se tehdy na tu hru dalo aspoň koukat... Když si porovnám hru posledních dvou mistrů v době titulů nebo jak hrají v evropských pohárech, tak Sparta je o 2 třídy jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen narychlo - nestíhám. Gratulace do Plzně dolarovi a Vrbovi. Oba jsou frajeři.

Reagovat
$dolar$

Ja ne, Vrba je frajer

Reagovat
Godwinson

Sparta letos pojede 15-0-15, změna je život, pěkný

Reagovat
r.mrazik

Chovanec je u tymu druhy rok...a hra je porad hroznejsi a hroznejsi

Reagovat
r.mrazik

mela byt reakce na "stavika" nahore...

Reagovat
Sosi

není tam dýl?

Reagovat
Al Capone

tak se mi to líbí, Sparta prohrála, Zlíneček první, jen tak dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzně i od Baníku Syndrom Žilina snad bude pokračovat i dále

Reagovat
smazaný uživatel

syndrom Mogilev taktéž

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme aspoň vypadli po boji, čtyřech tyčkách a vymyšlené penaltě Vy po paralympijském výkonu chodců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, vymyšlená penalta... to řikal kapitán Neuvirth?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth, ten, koho si napsal, ten chytá v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, mně se to plete

Reagovat
r.mrazik

Chovanec VEN!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč vždyť přece trénuje Hašek ne? Vy už ani nevíte koho hcete vyhodit. Já třeba mu strašně fandím. nejlepší je jak se ze všeho vykecá hned po zápase. Obhájil by i to, kdyby během zápasu na stadionu přistállo UFO Pepa

Reagovat
r.mrazik

a proc si myslis,ze se ve sparte drzi i po tech vsech vecer...vzdycky to nejak ukeca...nemam ho rad,sice dobre povida,ale vzdy to konci jen u toho...to,jak vyhnal Lavicku mu nikdy neodpustim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6 mačů, 3 prohry ... Neskutečné.

Jak na houpačce je to se Spartou, jak na houpačce. Po týdnu, kdy se vše dařilo, přišel týden, kdy šlo všechno (zaslouženě) do kytek.

Tak, teď se připravit na žilinský expres a zkusit je ještě potrápit. Ale ... moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to doparoma deje???tejden jsem pryc a doma je sodoma gomora Pepe stavi neskutecnou sestavu,4-1-4-1 bude hrat snad dokud bude nazivu a ted jsem an vazkach jestli si dokonce neprat prohru v Ziline aby byl konecne vystrihanej. Je to vazne des. Misto toho aby vyzkousel sestavu ktera ma nastoupit proti ziline, nevyzkousi opet z hola nic a to nejen obsazenim postu, ale ani ZMENOU rozestaveni!!!!vazne nechapu na co ceka, nejen Pepek, lae i Kretinsky. Zapas co zapas je dukazem ze Pepek to takticky absolutne nezvlada a co nejhorsi - nedela sebemensi taktikce zmeny zapas s Plzni jsem nevidel, ale podle jmen sestavy je mi naprosto jasne jak to mohlo vypadat Ted je otazka jestli budeme pokracovat jako slavie loni a cekat az do jara nez Pepka odvolame a nebo najde nekdo zodpovedny koule, odvolaho a pujdeme opravdu konecne herne nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta fandí slušně, pokud neprohrává. A je legrační, jak i tady někteří sparťani volají po Chovancově rezignaci. Zrovna se nedaří a už by vyhazovali trenéra, přitom po minulé sezoně by mu stavěli sochu.

Reagovat
Losinho

Hm, ten pokřik "černá svině" tam řvali snad 5x

Reagovat
smazaný uživatel

My taky tak nak, ptze co predvadel ten rozhodci, byla vazne komedie .

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidí, že Sparta prohrává a píská na půlce přímáky proti ní pár minut před koncem? to už je trošku moc, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

mně spíše zarazilo, že Pavlík zůstane ležet na zemi, on ale nechá Spartu dál hrát

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že ho neviděl (stát) tak ho mohlo napadnout, že něco nebude v pořádku... navíc tam je ještě čárový rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

kteří Sparťani mu stavěli sochu? Proboha, když chceš vrtat, tak to měj alespoň nějak podpořeno ...

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej spartan co by mu chtel stavet sochu je vole Ondrej Vetchy

Reagovat
smazaný uživatel

"ratthy21.08.2010 22:03

my jsme aspoň vypadli po boji, čtyřech tyčkách a vymyšlené penaltě Vy po paralympijském výkonu chodců "

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V to památné odpoledne... když jsme Spartu zlomili, vypili jsme spoustu piva, na Letné jsme zlobili!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsem nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

těšim se na zapas plzen - olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za rok nashle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, budějovice si nechaj dat gol na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Si ten Baník dělá legraci? Tohle bylo horší než památné vystoupení Teplic na Spartě, ti prevíti se ani nesnažili tvářit, že nechtějí prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

hodne slabej vykon Baniku, skoda ze Bolka nepromenila co mohla....

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že to ani nebyl výkon. To byla snaha nedat gól a vzadu aspoň jeden dostat. Neuwirth si málem vymodlil i penaltu na 2-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tabulka nevypadá zase tak zle. Hlavně ten Baník se mi tam líbí

Reagovat
$dolar$

Banik by mohl byt jeste o jedno misto niz

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí na to má ještě 24 kol

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma výborně

Reagovat
$dolar$

Brno a Banik sestup a aspon by ubylo par muzstev z vychodu

Reagovat
Didier Drogba

a ty seš co za vola?

Reagovat
centos

Neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych radši Baník a Bohemians

Reagovat
$dolar$

Ja taky, Brno mi tolik nevadi

Reagovat
centos

Fakt by sparťan chtěl, aby Baník spadl?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že ne, ty zápasy by chyběli. Ideální je 14.místo

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

A titul do Plzně

Reagovat
$dolar$

Treba

Reagovat
smazaný uživatel

A pak Liga mistrů na Štruncáku

Reagovat
$dolar$

To asi bohuzel ne, spis opet na Letny

Reagovat
insane

pár fanoušků baníku tu psalo, jak jim sparta dělá radost, já zas musim říct, že mi ti kluci ostravští aspoň trochu taky zlepšují náladu... :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Musíme si pomáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši kdybysme s nima a Slavii hráli o titul. Sice mi dělá radost pohled jako třeba na Slavii poslední sezonu, nebo Baník letos, ale kdybysme s oběma soupeřili o titul zase do posledního kola, tak to bude pro mě větší adrenalin a zábava. Zas na druhou stranu tam je místo nich aspoň sympatická Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc nádhera jen se bojím o Kučeru... vypadalo to nebezpečně a jsem rád že se trefil Melinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak 6 týdnů noha v sádře to si na podzim už asi nezahraje......

Reagovat
smazaný uživatel

Remízový král Nechceme vyhrávat, nechceme prohrávat, chceme remizovat (nejradši bych je zabil, ale beru to s nadhledem)

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud by se povedlo to doplichtit až do konce, tak byste si zasloužili nějakou speciální trofej

Reagovat
smazaný uživatel

to je bída

Reagovat
smazaný uživatel

Spravna zena urobi chlapa jednou rukou, v druhej mu drzi Gambrinus

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

správná to udělá bez ruk a drží dva gambáče

Reagovat
smazaný uživatel

Než pít znova ty chcanky Gambrinus, tak radši ať mi honí dvěma.

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

Reagovat
$dolar$

Gambrinus 11° je perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

když už, tak Radegast

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ne, excelentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stěží průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

z plzeňského piva nejlepší - pokud se jedná o plech nebo lahev

Reagovat
fantomas

Z plzeňského piva je nejlepší klasickej prazdroj dvanáctka, až pak excelent.

Reagovat
smazaný uživatel

z plechu určitě ne... z lahve možná, podle stupně vychlazení...

Reagovat
fantomas

Plech nepiju. Z lahve to u mě mírně vyhrává přece jen plzeň, když je má nejoblíbenější, každopádně někdy to ještě musim porovnat točený...excelenta sem viděl asi jen jednou točit.

Reagovat
smazaný uživatel

já vidim točenýho Excelenta poměrně často... a když někdo neumí točit, tak je ten excelent lepší než dvanáctka...

Reagovat
fantomas

Tak na naražení a točení vždycky záleží, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, říká se, že čím dál od Plzně, tím je Gambáč horší. Každopádně na Moravě je to bez výjimky sračka. A ve Východních Čechách to není o moc lepší. Ta 11 ještě de, respektive oproti desítce je to skok nahoru, ale prohrává s Rychtářem, Svijanama, Votrokem, Budvarem, Zlatým Bažantem, Bernardem a vlastně skoro se vším co je v Hradcu běžně k sehnání.

Reagovat
$dolar$

Ehm bavime se o pivu a ty tu vyjmenujes patoky...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se chceš bavit o pivu tak pro tu vytahuješ Gambrinus?

Reagovat
fantomas

Neni géčko jako géčko.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Jinými slovy, já třeba Gambáč desítku doslova nesnášim a řadim se mezi jeho nejfanatičtější odpůrce. Vlastně si ho dávám jen když opravdu musim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže na Moravě na točenou 11 narazíš málo a 10 je močka. Dále je tu faktor hospoda. Věřte nebo ne, ale narazil jsem na hospodu kde se 10 staropramen dá nazvat pivem.

Reagovat
fantomas

Já teď i na takovou hospodu s Gambáčem, ale to je pak fakt na slavení a je to hodně světlá výjimka. Tyhle dvě piva jinak většinou fakt nejdou pít, hlavně v nákých klubech, to je zpravidla děsný svinstvo. Jinak já jedenáctku taky pil jen lahváče.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jak s Krusovicema, v Beroune tocej bezvadny a v Praze jsem snad nezazil podnik, kde by se daly oznacit alespon za prumer.

Reagovat
fantomas

Tak s nima mám podobně otřesný zkušenosti jako s mistry GS no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, říká se, že čím dál od Plzně, tím je Gambáč horší. Každopádně na Moravě je to bez výjimky sračka. A ve Východních Čechách to není o moc lepší. Ta 11 ještě de, respektive oproti desítce je to skok nahoru, ale prohrává s Rychtářem, Svijanama, Votrokem, Budvarem, Zlatým Bažantem, Bernardem a vlastně skoro se vším co je v Hradcu běžně k sehnání.

Reagovat
smazaný uživatel

K včerejšku - co jsme to kurva měli za kotel? Lidi co přišli na Žilinu byli kde? Nesnáším ten přístup Čechů, že se chodí na soupeře. Snad miluju svůj klub a jdu ho podpořit ať hraje proti komukoliv....pěknej kinder kotel

Reagovat
Kepy_FCB

Teď jsem přišel z venku , zápas baníku jsem neviděl.

Jelikož nám dal gól rolko tak předpokládám že opět nepokryli hlavičkáře jako s Olomoucí...

Nebo se mýlim?

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud jsi neviděl Dohráno, tak jen pro urychlení - Boleslav byla lepší, snad ve všem krom fans. Vás několikrát podržel Baránek a domácím zas často selhávala koncovka :-) To ve zkratce

Reagovat
Kepy_FCB

už viděl , je to o ničem ta naše hra...

Reagovat
smazaný uživatel

No, já z vás byl dneska na palici...jste pomalu nevzali míč za polovinu a krom těch dvou, tří střel to byly jen takový zbloudilý centry...prostě špatenka :-( Ještě, že Bolka dnes docela hrála a dalo se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Koupim ve vetším množství samolepky AC Sparta Praha ty co se prodávaj v kotli. Kdo má tak mi napište prosím na email capitanmorganvynikajiciscolou@seznam.cz (nejedná se o žert je to skutečný email) a domluvíme podrobnosti.

Reagovat
sosna

pro 7 tisíc a Honzu Navrátila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím z Přerova Úžasná atmosféra a skvělé zápas. Brno ukázalo, že fotbal hrát umí a po těch našich dvou gólech byli chvila aji lepší. 7000 je slušná návštěva, ale mělo by to být každé utkání. Hlavní sou tři body, teďka nás čeká brutální los a každé zápas bude klíčový. Ps: nepijte tramín červený, způsobuje zvracení na vlakových záchodkách

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi - dneska nejlepší.

Reagovat
sosna

Radim Kučera zlomená lýtková = šest týdnů sádra

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperů máme hodně, ale zrovna on se zranit neměl A zrovna v takové těžké sérii zápasů Tož snad bude působit jako vůdce v kabině, aji když nebude zasahovat do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem vubec neviděl co se stalo. Seděl sem na vychodu, a to se stalo u laviček no. Je ho škoda Takové hráč. Rossi ale nekompromisně nahradil. Fakt parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Kámoš co mě vezl dom říkal že se mu nějak divně zohla noha nebo co. Ach jo, zranění nás potkávat nesmíjou, Sigma může letos něco dokázat jenom když budem kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde normálně sedáváš? Já na východě přesně na čáře a nebo co nejblíž ní. Tak druhá, třetí řada maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

4 rada sektor R, sedadlo osm dneska. Jinak pokazde jinde. Tedka sem byl casto na hlavní, tak poslednich pět kol. A jinak ale vzdycky východ.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ešus, ne? Nebo teďka už kotel. Tak se někdy sendem alespoň v hospodě. Na Liberec, aji Boleslav bych měl dojít. Jestli se něco ošklivě nezmrví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ešus je na druhou stranu jakoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže blíž k čáře? Já se to rozhraní R a S nikdy nenaučím, pokaždé se musím znova dívat na staré vstupenky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl na rozhrani R a T...nebo P...to je jedno, naproti hostujici lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je domluvené nějaké zájez na Eden? Když tak bych se připojil po cestě. V Pardubicách, nebo třeba až v Práglu.

Reagovat
fantomas

Kdy se tu hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

v patek myslim.

Reagovat
fantomas

Tenhle jo? 27.? To bych možná šel taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v pátek. Jestli pojede nějaká ekipa EF Sigma, tak se přidám, jinak se pokusím ukecat kámoša z Hané co sice fandí Spartě, ale protože je z Přerova, tak porážku Slávie, kór od Sigmy taky rád uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja určitě ne.

Reagovat
sosna

No nevim koho tam dát v Edenu. Comeback Pavla Dreksy nebo snad Rossi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksič. Ale aj Rossi no. Zatím je kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam zkusil toho Dreksu. Přece jenom pustili sme Kaščáka pryč a na defenzivního záložníka nemá moc kdo nastoupit A ten se bude v Edenu hodit, Slávie nás vyklepne úplně v pohodě. Tam to bude nejtěžší zápas v sezóně.

Reagovat
sosna

No s tím vyklepáním to nebude tak horký. Zdena si to zitra nastuduje a něco vymyslí. A doufám, že má Dreksič formu. Dneska seděl za střídačkou Komárek, ten by se teďka hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni nás Slávia který byla v krizi přehrávala jedna dvě. A to sme byli v laufu a bavili sme našou hrou celou republiku. Na Sláviu prostě neumíme. Jestli tam získáme boda, tak to bude haluz.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

ale škoda.

Reagovat
Losinho

Krucinál, škoda že to Budějky neudržely

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám, Bohemka stejnak spadne

Reagovat
božský John

Čůůs

Reagovat
homeles8

čest

Reagovat
smazaný uživatel

čau

Reagovat
Ligter

zdár

Reagovat
Kepy_FCB

už ses vrátil od babičky ?

Reagovat
božský John

Kepýčku, chceš-li si hrát na bruce, dolara nebo jiný provkatéry, tak se máš ještě co učit

Reagovat
smazaný uživatel

SK Sigma Olomouc bude vyloučena z ligy, protože vraždění a týrání zvířat (čti soupeře, neviňátek) hrubě porušujě stanovy ČMFS. Je to smůla, protože zesměšnění Barcelony by stálo zato vidět !

Reagovat
Liquid

Budky za 6 kol neprohrajou ani jednou a Sparta 3x, kdo by to byl řekl....

Reagovat
homeles8

Reagovat
božský John

Reagovat
fantomas

Ono to sice zní pěkně, ale Sparta má pořád víc bodů.

Reagovat
Liquid

to je na tom to smutný

Reagovat
smazaný uživatel

No co no, když naše Béčko nedokázalo jít za Opavou, tak to musí pořešit naše seniorské Áčko, keine stress

Reagovat
homeles8

300. pro Dynamo Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

JEJÍ deníček

V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domu, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mně příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jistá, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.

JEHO deníček

Baník sice prohrál, ale večer jsme si fajně zaš*kali.

Reagovat
homeles8

to je starý

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď je to aktuální vzhledem k Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobrý

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, Bohemka dneska ukázala že jí Eden svědčí (jaký to paradox a velká škoda :( ). Tam se prohrávat nebude, hezky sbírat remízky doma venku a doma občas vyhrát a bude to klidný střed tabulky... V Edenu by jsme tak do 5 let mohli hrát Evropskou ligu, nevím proč v tom Edenu hrají o 200% lépe jak v Ďolíčku navíc před prázdným hledištěm...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vem s kým tam hráli. Budějovice, Slovácko, Slavia první kolo. Ti první dva nejsou zrovna postrach soupeřových hřišť.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Ligter

Taky bych řekl.

Reagovat
homeles8

tak to řekni.

Reagovat
Ligter

Že prý titul vyhraje ten, kdo bude mít nejvíce bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

tádydádydá, to je konec!

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

OT : Jede někdo ze Sigmánů v pátek do Edenu? Koupil bych dva, tři litry bílého na cestu, dáme nějaká pivka v hospodě a užijem si zápas.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Těmhle bych koupil tak možná Kubíka a ne tramín Ale možná bych na ně dostal nějakou slevu do dětského sektoru

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrá tak tento: http://www.hooligans.cz/users_profile.php?user=3847&lang=cze

přečti podpis pod zprávy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to zní jako starý olomoucký kotel To bych radši jel sólo, vmísil se do davu ochotných slávistů a spřátelil se s nima slivkou a vínem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam možnost mit listky od Navrátila...ale nevim, asi nepojedu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Ty lístky budou na celém výjezdu nejdražší. Cesta se pro mě vleze do stopade, víno dva litry něco přes stovku, pivka tak stopade taky. Akorát těch lístků se bojím.

Reagovat
Kepy_FCB

fůůůůj krabicáky

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli jedou z olomouce, tak tam je hned u nádraží točené bílé víno za 40kč litr (jestli nezdražilo)

Reagovat
Kepy_FCB

tak to jo ale stejnak to nebude valná kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Chuťově je výborný.Navíc extra kvalita patří na večeři se slečnou, ne do vlaku na fotbal.

Reagovat
Kepy_FCB

když fandíš tak jsou tlaky do hlavy a pak bolí takže na kvalitě nešetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec. V Hradcu v Tescu je luxusní točený tramín červený 55 korun za litr. Jedno z nejlepších vín které sem kdy pil

Reagovat
Kepy_FCB

pojedeš přes Hradec?

Reagovat
smazaný uživatel

Já su tady na škole Momentálně tady prakticky bydlím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak byly by zadax, kdyby to bylo přes hráče ale těžko, beztak maji kamoši nějakou oslavu nebo tak.

Reagovat
Kepy_FCB

lístků se neboj jsou to jen papírky...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

No vidiš takže buď můžeš jet s náckama nebo dětma nebo s vandertomem.

Reagovat
Kepy_FCB

no vandertom nepojede takže sám

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kepy_FCB

<b> BANÍK MISTR </b>

Reagovat
Kepy_FCB

test tagů

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Sigma U 10 druhá na turnaji v Budapešti, vyřadila Barcelonu 3:3, 3:0 na penalty, UTE Ujpest 2:1 a ve finále prohrála s Fulhamem.

Reagovat
Losinho

To ale nic neznamená. Před pár měsíci třeba Slavie U10 (nebo 9?) vyřadila mj. AC Milán a podlehla až Grasgow Rangers myslim. No a nedávno se hrál v Edenu turnaj snad U12 a Barcelona tam úplně propadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to je ale uspěch. I v 10letech.

Reagovat
Losinho

Jistě, ale v tomhle věku třeba Nedvěd žádnej vyjímečnej talent nebyl. Kluci hlavně budou muset makat. Pro mě jsou důležitější výsledky dorostu a starších žáků, než U10 atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že znamená. Je to výborná reklama pro Sigmu a celý český fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo mazácky no ... Titul bude patřit neporazitelným remízovým králům z Budějovic! Olé! --- probuzení --- Myslím, že jsou evropské poháry reálné

Reagovat
Losinho

Upřímně doufám, že nám dá Olmík aspoň 3 goly, snad by pak KJ konečně odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 8

Reagovat
Losinho

Čím víc, tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 8

Reagovat
clinger

Slavia vyhraje!

Reagovat
smazaný uživatel

TEP-SLA: byl to dobrej zápas, jak řikali ve studiu, to se musí nechat. Teplice prostě chtěli víc vyhrát a dali 3 goly, takže zaslouženě Jinak je dobře, že dával gola Verbíř

Reagovat
smazaný uživatel

Kalič Muj nejoblíbenější slávista.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

On do toho dával vždycky srdce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální pořadí na konci sezóny:

1. Plzeň - skvělý pivo

2. Budějovice - skvělý pivo

3. Slovácko - skvělý fans

4. Bohemians - skvělý fans

5. Olomóc ... ani nevím co ...

Reagovat
sosna

Tak to bych chtěl vidět ty zápasy v předkolech pohárů příští rok. Nadruhou stranu horší než letos to bude jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice - Barcelona 0:0, 0:0 - 3:0 na penalty ... a takhle až do finále evr. pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

ona i ta Praha (Starompramen) to pivo dobrý nemá... A Olomóc za tvarůžky .... Ale ty Bohemians za skvělý fans jsou k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

To byla spíš ironie za "Otepko, ty čuráku" atd... Znám hodně fanoušků Bohemky, kteří jsou slušní a který mám rád, tak proto. Pro ty debili, co byli teď v Edenu nemám slov. Mládež no

Reagovat
smazaný uživatel

díky, 3.fleku se tu ale asi nikdy nedočkáme

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, že jsme rupli, to ještě snesu, ale že je to první zápas, kdy Slavia nedala gól, to mě znepokojuje. Sice jsme otočili v Brně, ale teď nám to soupeři dvakrát vrátili... Ale to sedmý místo asi ukopeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dnešní zápas po stránce výkonu nevadil. Chybí nám útočník, nějakej dvou metrovej chlap. Vlček je furt fotbalista, Hora na to nemá a záloha potřebuje někoho mladého. Janda dneska nehrál vůbec špatně, zatímco Jarolím bída s nouzí. Slavia musí mít v záloze dva mladý hráče (M. Černý, Hloušek) a doplnit by se to mělo o střední generaci což splňuje jen Ragued plus jednoho staršího pána z dua Kisel/J. Černý ... Ale narozdíl od minulé sezony se mi docela líbí i herní projev, jen potřebujeme ty křídla, útočníka a trošku štěstíčka... A IMHO budeme letos do třetího

Reagovat
Losinho

Tobě se výkon Slavie líbí snad furt, psal si to tu i po Liberci. Přitom je bez střelby, obrana průchodák, záloha pomalá, útok žádnej, trenér idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že se mi toho dost nelíbilo je tam spousta věcí ke zlepšení. Proti Liberci jsme byli slabší ale prostě oproti té bídě z minulé sezony vidím určité zlepšení. Opticky máme v zápasech navrch, ale všechno to sráží špatná obrana, kde krom Trappa není vůbec nikdo a neexistující útok. Takže takhle - opticky se mi ta hra líbila, ale chybí tomu góly. A především mě s*re neschopnost změnit nějak herní rytmus a podpořit hru obránci. Tak trochu tuším, že odchod Grca (který není žádný zázrak) nás bude ještě dost mrzet... Takže shrnuto podtrženo - ano, ve finále hrajeme špatně, ale vidím tam určitý progres oproti minulé sezoně a celkově i možnost udělat v této sezoně slušný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Neházej flintu do žita ... to pátý místo by to bez Jarolíma být mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel sedmý místo na podzim, na konci samozřejmě budeme mistři.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je zajímavá. S+S mají ze 4. resp. 6. fleku blíž sestupu než titulu. Neskutečné. Štípněte mně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, pravda... Že je to takhle mnohem napínavější, než když Sparta vedla o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

pryč jsou ty časy kdy Sparta vedla o parník

Reagovat
smazaný uživatel

A po šestém kole téměř na sestupu klub "nejlepší u nás" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Slávia na Stínadlech neuvěřitelnej zápas, skvělá atmosféra, dobrá návštěvnost a navíc výhra Teplic naprosto a 100% zasloužená Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu poslední větu souhlas, ten zápas byl jinak spíše remízový...

Reagovat
smazaný uživatel

A nčim prosim tě? Kromě jedný tutovky, kterou Grigar fámozně pochytal, slavia absolutně nic nepředvedla (kromě fanoušků který se klasicky vytáhli pyro). A pak dezorientovanej Vidlička a vlastňák, nevidim v tom nic remízovýho, a zatim nemůžu posoudit, ale ten gol hlavou na se mi offsidovej nezdál, penalta zasloužená a Kalivoda krásnej gol, prostě jasně 1.

Reagovat
Losinho

Ultras Slavie super, skoro domácí atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdes seděl ale šli sme teda slyšet mnohem víc ale vzhledem k tomu že Stínadla jsou obrovskej staďák, tak je možný že pokud si seděl někde u slávistických tak ti to tak přišlo, kdybys seděl tam kde já, slávistický slovo neuslyšíš

Reagovat
Losinho

No, já seděl u televize ale slyšet byly hlavně slávistický chorály, fans Teplic spíš ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle Tak to promiň ale opravdu nemůžeš posuzovat Jasně chvílema šlo slávisti slyšet víc, ale slyšel sem od nich pořádně jen jeden chorál, jinak pokaždý když už začínali mít převahu jeli zas teplický, ono taky záleží kde sou umístěný zvukový mikrofony, což opravdu nevim dke

Reagovat
Losinho

Kde se to líp posoudí než u TV? Na stadionu je to ovlivněný tím, kde sedíš. U TV jen mikrofonama, ale říkám - podle TV rozhodně hlasitější slávisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, prostě to nemůžu přiznat že by byli hlasitější Určitě mezi nima nebyla lepší atmosféra než mezi teplickejma, prostě myslim že Skláři lepší podpora...

A slavisti se zase předvedli, ta dýmovnice byla zbytečná a pro mě prostě prasata (omlouvám se těm slučným )

Reagovat
Losinho

Ježišmarja, proč prasata? Když s tim umí, tak at to dělají...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to fakt tak zapotřebí? mě to teda jako nějaký extra zlepšení atmosfery nepřijde

Reagovat
Losinho

Třeba proti Liberci to pomohlo hodně. A mě se to líbí, samozřejmě s tim musej dotyčný umět, ne jako v jinejch klubech (nebudu jmenovat).

Reagovat
smazaný uživatel

A prasata nejen kvůli pyro, s pražskejma fandama byly na Stínadlech problémy už dřív, ať Sparta či Slavia, vytrhaný sedačky a jinak poškozenej stadion...

Reagovat
centos

U vás jdou vytrhat sedačky?

Reagovat
smazaný uživatel

sou přidělaný hodně na pevno, ale divil by ses co opilej kretén dokáže ;)

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, dyt tam sou zelezny sedacky

Reagovat
smazaný uživatel

a ty mluvíš o čem?

Reagovat
smazaný uživatel

"Blues->Mertloss23.08.2010 21:14

A prasata nejen kvůli pyro, s pražskejma fandama byly na Stínadlech problémy už dřív, ať Sparta či Slavia, vytrhaný sedačky a jinak poškozenej stadion..."

Reagovat
smazaný uživatel

jo zelezny, ja precet zeleny moje chyba, zelezny sou, ale vytrhat se daj, nejsou privareny k betonovy zemi

Reagovat
Staenly10

Meleš strašný blbosti...

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem na tom zapase kdyz ty sedacky vytrhli, takze nemelu

Reagovat
Staenly10

Tady nejde o sedačky,ale celkově...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl hnidopich tak bych zpochybnil i tu penaltu, protože tam bylo přistrčený od Teplickýho hráče takže to se klidně mohlo fouknout opačně. Ta ruka byla dost nešťastná podobně jako ten vlasťnák Vidličky, takže v tomhle jsme na tom podobně. A navíc šancí tam bylo víc - minimálně ještě ta Jandova. Ano, Slavia prohrála podle pravidla nedáš-dostaneš, ale mluvit o 100% zasloužené výhře je maličko zcestné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zcestný to může připadat tobě, já teda moc těch vyloženejch šancí neviděl. Říkám, jeden slávistickej závar, ale už jen za to co tam předved Grigar, prostě to už něčemu nasvědčovalo, ale Slavia byla bezzubá, naopak teplická obrana, kromě Vidličky, byla hodně dobrá, Hošek výbornej výkon a Rosa taky, navíc Kalivodův gol, výstavní. Nevim co se ti na tom nezdá stoprocentního. A penalta, dobře je fakt že kouknout se na to ze záznamu je možná přesnější, mě to z tribun ale přišlo jako volejbalovej zákrok, stejně jako polovina zápasu, to byla házená, tuk tkerých rozhodčí nepískli na obou stranách bylo nespočetně

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, bylo to zasloužený... ty dvě šance ze Strany Slavie na remízu fakt nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

v tom máš pravdu. Podle mě Vomáčka měl dostat dvě žlutý, Hubáček jednu, Ragued jednu, Kisel jednu, Čelůstka taky. Pak tam bylo od vašich taky hodně věcí a něco snad i na červenou dle mého gusta, min. ten Ljevakovič měl dostat několik žlutejch. Prostě to mě na tom zápase otrávilo vůbec nejvíc ta neschopnost rozhodčího dávat karty, protože tam byli tak dva tři zákroky o zdraví a spousta hrubosti z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně říkám, že Ljevakovič tam ty karty měl mít a sám sem nechápal že mu to rozhodčí trpí, takže souhlas. a žlutejch mělo padnout hodně no, fakt házená a hrubost z obou stran, mahmutovič taky asi 2 ruky...

Btw. k tomu neuznanýmu golu Teplic, neviděl sem zatim v televizi, byl to offside nebo ne? Zdálo se mi že oba postraní maj v ruce tiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny offsidy byli, ale hodně těsný, vždycky třeba jen polovinou těla a těžištěm - což je dle pravidel ofsajd i když fotbalu by prospělo aby se to pískalo jako u outů - až když je hráč celým tělem v tom postavení...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, pak neni divu, že mě to všechno přišlo úplně jinak, hlavně při tom golu, z místa kde sem seděl to fakt vypadalo čistě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Tak ještě aby vás nebylo víc slyšet,když ste byli doma ... Za to ten váš kotlík o 20 lidech je vážně ostuda... Na Stínadlech sem byl taky,a ten ofsajd byl jasnej a řikal mi to i kámoš,co se díval v tv. Vy ste kromě těch bgólů další šanci neměli,za to my 2 tutovky,takže by tomu remíza slušela víc...

Každopádně ten náš výkon byl strašnej,takhle to bude stejné jako minulou sezonu,prostě děs... Hory sem si ani nevšiml,jen když šel střídat. Standy zase jen,když přicházel na hřiště. Vomáčka,kterej je skoro v každym souboji pozdě,tak si pomáhá rukama tak,že by si toho všiml každej,záloha bez pohybu,hra bez útoku...

Reagovat
Liquid

twl nejsi ty historicky první fanda Teplic na tomto webu

Reagovat
smazaný uživatel

už mi to tu pár lidí říkalo

Reagovat
Losinho

Hodnocení hráčů (jako ve škole): Jaakkola 3, Čelůstka 4-, Vomáčka 4, Trapp 3-, Hubáček 3-, M.Černý 3, Kisel 2-, Ragued 3-, Janda 3, J.Černý 4, Hora 3-, LJ 4, Vlček 3-

Fakt hroznej zápas, aspoň že to do toho 10. místa nějak ukopem. Poháry to nebudou, leda že by ihned odešel KJ, přišel Vrba nebo Psotka a vedení by pustilo 30M na posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaakola 3, Čelůstka 4-, Vomáčka 4-, Trapp 3, Hubáček 4, M. Černý 2-, Kisel 2, Ragued 2, Janda 3, J. Černý 3-, Hora 4-, LJ 5, Vlček 2-

30 M na posily vedení nepustí protože ty peníze prostě nejsou a minimálně do konce roku nebudou (arbitráž) ... Nechápu jak můžeš Ragued hodnotit tak nízko když byl jeden z mála co se hýbal a udělal jedinou chybu...

Reagovat
Losinho

Vím, že nepustí, stejně tak vím že do toho našeho cirkusu nepotáhne jeden z dua Vrba-Psotka. A jestli ti stačí to, aby se Ragued "trochu hýbal" na hodnocení 2, tak to je trochu divný. Vina na 1. golu Teplic, nulová podpora ofenzivy. A tenhle hráč bere 6M za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Z ohledem na plat ano - nehraje tolik co by měl. Jinak ale udělal neskutečný kvantum práce směrem dozadu a ke konci podporoval i útok. Nevím co konkrétně považuješ za jeho chybu před prvním gólem ale mě přišel dneska dobrej až na jednu chybičku kterou pak sám hasil. Zrovna jeho výkony jsou jedna z mála věcí, který my na naší hře nevadí

Reagovat
Losinho

Hráč Teplic dával zpětnou přihrávku na vápno - to je prostor kterej by Ragued, jakožto defenzivní štít, měl pokrýt. Bohužel tu samou chybu udělal třeba i v Ově.

Reagovat
fantomas

Jeden z nejpřeceňovanějších hráčů v GL.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to jo, no. Holt se s ním táhne, že měl nahradit Tavarese...

Reagovat
fantomas

To uýž se fakt vyplatí sledovat snad jen telegraficky. Jak vidim to Losinhovo hodnocení, zvedá se mi z toho kýbl, aniž bych viděl ty matláky v akci.

Reagovat
Losinho

O nic si nepřišel, já se musel přemáhat, abych to v 75. minutě nepřepnul

Reagovat
fantomas

Měl sem i docela chuť jít v pátek na Olmík, ale asi s tim letošnim "debutem" počkám až po odvolání KJ.

Reagovat
Losinho

Já jestli na Olmík půjdu, tak kvůli fandění, protože proti Libe to bylo super. Snad by bylo nejlepší, kdyby nám Olmík nasázel pár fíků, aby KJ fakt vedení odvolalo. A když sme u toho - KJ se hlavně vůbec neměl vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Karel se vrátit měl, ale ne teď a ne na tuhle funkci...

Reagovat
Losinho

A kdy a na jakou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať odpovím cokoli, tak to bude diskutabilní - já jsem si to představoval tak za rok na nějakou manažerskou funkci... I toho trenéra bych skousl, ale zase pro změnu tak za dva roky. Nejdřív.

Reagovat
fantomas

Tak kdybys šel, dej vědět, třeba to taky hecnu...

Reagovat
Didier Drogba

dobře Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

doporučil bych Jirimu-Fcb, at se stara sam o sebe a o to, aby se treba zvedl ze sveho gauce a jel podporit tu svoji sparticku do Ziliny, udelas lip nez kibicovat jak nejaky maly parchant doma u PC. Dekuji za pozornostů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co blázníš, vždyť nic tak hroznýho neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

nechával sem ty jeho bezduché provokace v posledních dnech bez reakcí ale už to přehání pomalu. Ať se stará o svoji Spartu, at ji jezdi povzbuzovat a at nekeca takhle blbe od PC. To dokaze kazdej trumbera..

Reagovat
smazaný uživatel

Trevore, víš, jaká je baníkovská největší chyba? Vy máte v hlavě jeden mustr, jak by se mělo fandit (takže pyro, kradení šál, vlajek, provokace policajtů atd. atd.) a kdokoliv dělá něco jinak, je všde špatně. Já zajedu na Spartu párkrát za sezonu, šálu nekradu, pyro nezapaluju. Jen řvu a skanduju. Jsem tedy ve vašich pochybných žebříčcích spodina ...

A můj názor na tuhle věc? Vy jste nenormální. Říkám ti to do očí. Váš náhled na fandění je mi odporný. Vy jste u mě opravdová spodina.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě něco - že hraje ten tvůj "nejlepší u nás" špatně, není moje chyba, takže si vylíváš zlost na špatném člověku. Vím, že tě to štve, protožes asi nečekal takový sešup, ale není to můj problém. Dokonce to není ani problém tvůj. Zkus taky někdy trochu oprostit život od Baníku a vyjít do ulic. Ber ten fotbal trochu s nadhledem. Když udělám vtípek a ty takhle vylítneš (mimochodem jsem minutu předtím udělal vtípek na S+S, takže stříím do svých řad), tak to ukazuje, jak moc natvrdo to bereš. Zkus upustit páru ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale, ale, trevore, rozházela tě pravda? No, se nedivím. Vaše pojetí fandění je na blití, nic víc, nic méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia dneska byla taková nijaká, stejně jako s Libercem a v Brně. Začínám pomalu optimisticky doufat, že bysme v Edenu nemuseli nutně prohrát. Btw. Jarolíma byste vyhazovat neměli. Je to pořád dobrý trenér a se Slávií to může pořád ještě dokázat. Alespoň stejně kvalitního kouče co je teďka bez angažmá asi neseženete, leda snad Škorpila a nebo Csaplára. A nebo si můžete vyměnit trenéra s Jabloncem

Reagovat
Staenly10

Csaplár už to dřív ve Slavii zkoušel...V Brně to ještě šlo,ale dnes to byůla bída bídoucí... Viz moje reakce o kousek víž na Mertloss,který radši ani neodpověděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Podle mě je Csaplár ideální na asistenta, ale jako trenéra bych ho do týmu nechtěl.

Reagovat
Staenly10

On se strašně dobře poslouchá,ale pak když je trenér,tak to nějak nejde... Ikdyž v tom Žižkově se mi líbil,hráli pěkný ofenzivní fotbal. Tam ho vyhodili moc brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšim sem si toho, ale i tak s tim nesouhlasim, a to že sme byli slyšet víc sem napsal kvůli tomu že tu někdo psal že Slavia byla v tv slyšet víc A ja tam nic remizovyho nevidim, naopak klidne to mohlo skončit 2:0, 2:1 je to jen díky vlastnímu golu do kterýho navíc slávie nebyla vůbec namočená, jen Vidličkuv kiks... A 2 tutovky, no obě pochytal Grigar a to neuvěřitelným způsobem, kdežto Jaakkola nechytil nic, pokud teda říkáš že sme měli jen ty 2 šance, tudíž rozdíl i v brance...nevidim na tom pořád nic remízovýho, navíc naše obrana lepší, prostě nevim za co by ste tu remízu chtěli...

Reagovat
smazaný uživatel

slavia šla slyšet jasně víc, v Teplicích je kotlík, který se musí značně rozrůst, aby byl schopný někoho přeřvat, pro mě je to několik let velká ostuda, aby na tým hrající stabilně o poháry chodili 3000 lidí, když dojede Slavia 7000, když Sparta 12 000

Reagovat
Staenly10

Ani těch 12 000 ne... A ten kotlík je vážně ostuda. Kolem 20 lidí,víc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 20, pro mě naprosto nepochopitelné!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je fakt starý téma a několikrát sem to tu komentoval tim, že Teplice maj 50 000 obyv, Praha má přes 1 M obyv., Ostrava tušim kolem 200 tis. obyv. atd atd... Teplice sou opravdu malý město, takže se neni čemu divit...

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme nejmenší město ligy, Uherské Hradiště, a jde to tu celkem pěkně, nevidím důvod, proč by to v Teplicích nešlo, kor když se hraje několik let o poháry, nádherný stadion a spádová oblast kolem Teplic čítá dost obyvatel

Reagovat
Staenly10

A to tam ještě jezdí celkem dost lidí od nás z Ústí...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako dost Teplickejch teď chodí na pstí, vim to jelikož sem jeden z nich, tohle je fakt zbytečný, na boleslav přijde 5000 lidí a věichni sou z toho udělaný že je vyprodáno...prostě nemá cenu se bavit furt do kola o teplický návštěvnosti, věrný fans choděj a za to sem rád, ostatně vám do toho nemusí nic být a nechápu to že se to furt řeší na forech...Pro mě je atmosféra na Stínadlech dobrá

Reagovat
Staenly10

Však mě návštěvy na Ústí překvapily,protože sem čekal maximálně tak 2 000... A za to,že chodíš i na Armu máš u mě ... To mě to moc nevychází,takže téměř jistota je jen až tam zase bude hrát SKS...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, hodně sem si Armu oblíbil, hrajou dobrej fotbal, jen mě mrzí že sou z Gligy tak ustračný, protože kdyby hráli trochu se sebevědomím, maj stopro na udržení v lize, Habanec je dobrej trenér a podle mě se bude hodně rvát o záchranu a já věřim že to vyjde...Doufám že Habanec jednou bude v Teplicích místo Plíška...

Reagovat
Staenly10

Hlavní problém jsou finance,protže největší nepřítel fotbalu v Ústí je hokej. Podle mě tomu týmu chybí stabilita,protože jak je málo peněz,tak je většina hráčů jen na hostování ato třeba jen půlroční. A za další půlrok přijdou další hráči na půlroční hostování a tak to jde dál a dál. A když se u nás někdo rozehraje,tak jde hned do Teplic,za čož je taky zrovna 2x nemusim...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže ono Ústí vždycky tak nějak fungovalo jako Teplická rezerva, už to tak prostě je, ale zas je fakt že ve vzájemný spolupráci na tom nakonec nikdo neprodělá... A kdyby se rozehráli a nešli do Teplic, tak by šli jinam, je jasný že co se toho týče já problém nemám. Navíc de taky o to, že Teplice si často někoho najdou, a nemůžou ho dát do do A týmu, a B tým nehraje tak kvalitní soutěž, nejlehčí je prostě dát objevenýho talenta do Ústí na hostování, takže často je to tak že Teplice hledaj ty talenty, ne Arma, ale ty dva týmy toho maj hodně společnýho a ani jeden si nemůže stěžovat...

Reagovat
Staenly10

Já vim,že to tak chodí... Z toho se zž zřejmě Arma nevymaní a pořád bude rezerva Teplic. S tim paka le bude těžké udržet ligu,protože Arma potřebuje hráče kupovat,a né furt jen na hostování.

Reagovat
Staenly10

Vidličkův vlastňák by se mohl přirovnat k té penlatě,protože to mohl odpískat i obráceně za strkání,ale ruka byla,to jo. Pak už jen Kalivodův gól z poza vápna,jinak nic. Kdyby sme dali ty šance,zvlášť ta první,kde to nejdřív chytil Grigar a pak to nikdo nedokázal dorazit do takřka prádzný brány až na jednoho či dvá obránce,které samozřejmě někdo na čáře musel trefit... Ale na to se nedá až tak vymlouvat,prostě hroznej výkon... Jen sem nemohl přihlížet tomu tvýmmu příspěvku o "100% výhřě"...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, penalta podle mě jasná stejně jako váhra Teplic, a asi nemá cenu se o tom bavit, jelikož Teplice nejsou jeden z oblíbenějších klubů, ať už co se týče fanoušků nebo hry...nevim už co vám na to říct, všechno sem to komentoval podle sebe, to že to vidíš jinak už je jiná věc a já fakt nemám za potřebí ti to vyvracet...

Reagovat
Staenly10

Tak to to vidím eúplně stejně...

Reagovat
Losinho

Csaplár? Ten sice hezky mluví ve studiu, ale fakt do Slavie ne! Nejlepší volba (reálná) by byl jeden z dua Komňacký-Dovalil.

Reagovat
$dolar$

Ta tabulka se mi takhle moc libi, snad jen Brno by nemuselo byt posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tabulka nelíbí ani trochu.

Reagovat
Staenly10

Letos ten titul dáte... Přál bych to vám nebo Sigmě,protože my na to opět nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo my?

Reagovat
Staenly10

SKS...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Je tam Bolka, Sparta taky pujde nahoru, i vy to muzete jeste dat, ale tak pro me je cil EL, tak snad to nejak ukopeme

Reagovat
Staenly10

Podle mě byste měli skončit do 3. místa,ale nedokážu si představit,kdo před vás... Bolka mi letos přijde něco podobnýho jako my,Sparta má svých problému taky dost... Jablonec za očekáváním stejně jako Baník. Sice je ještě spousty času,ale napadá mě jen Sigma...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj osobní tip je, že Sigma to nevydrží, moc nezkušený tým, ovšem Plzeň to je jiná káva, titul pujde na západ Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má momentální strop páté místo a Sigma bojovala o titul naposledy snad šest, sedum let zpátky. Sice to podle tabulky vypadá, že Sigma a Plzeň hrajou vlastní ligu a ostatní týmy se za něma potácíjou a ztrácíjou bod za bodem, ale fakt je, že za tři kola to může být úplně jinak. My teďka jeden do Edenu, pak doma Liberec, Boleslav, venku Teplice, doma Sparta. Klidně z toho můžem získat jenom dva body a sme v půlce tabulky. Tohle by se Spartě ani Slávii stát nemohlo.

Reagovat
Staenly10

No uvidíme... Samozřejmě,kdyby sme se zvedli a bojovali o titul,neřekl bych ani popel...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň to má poskládaný velice dobře, strop pátej flek měla možnuá loni, ale letos na ten titul určitě má, navíc Vrba na lávce to o něčem svědčí

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Co to pises za blbosti o Plzni? Jakej strop 5. misto?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste snad někdy skončili líp než pátí? Nebo počítáš aji sezóny z budoucnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli si postřehl, že Plzeň jde rok od roku nahoru a letos si je asi zřejmě neviděl hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem postřehl že jde rok od roku nahoru. Ale taky sem postřehl jak loni s tím svojim fotbalem dopadli, zalekli se toho, že by mohli hrát vysoko a spoustu zápasů kvůli tomu nedotáhli do konce. Proto byla Sparta, nebo Jablonec, nebo aji ten Baník výš v tabulce. Plzeň má dobrý tým, zkušený, sehraný a hrajou krásný fotbal, ale o titul nikdy nebojovali, vlastně ani nikdy neskončili na pohárových umístěních a to se jim může vymstít. Slavii a Spartě by se tohle stat nemohlo, ti by se vedení nebáli a spíš by vedením ligy získávali na jistotě a sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom pravdy je, ale zase si uvědom, že liga už dávno není jen o Slavii nebo Spartě, třeba loni o titul bojovaly 4 týmy a tři z toho byly mimo Prahu, letos je to sice jen začátek ligy, ale Slavia na to zkrátka nemá a Sparta by se musela dát hodně rychle do kupy a na to taky zrovna nevypadá. Plzeň s bojem o titul zkušenosti nemá, ale od toho je tam trenér aby je ukočíroval a Vrba je vynikající kouč. Navíc ten kádr je už hodně zkušenej a sehranej a ta soupiska je hodně našlapan. Před ligou mě kámoš radil vsaď Plzeň na mistra byl tam kurs asi 13 a už toho začínám litovat, dnes už je tam jen 6

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vím. Když ligu vyhrál Liberec, tak ju može vyhrát aji Plzeň, nebo Sigma. Ale ať se na to díváš jak chceš, tak když vyhrál ligu Liberec poprvé, tak byla Sparta v krizi a Slávie to na titul nedotáhla, když ju vyhrál podruhé, tak hrála celá liga hovno, to byl snad nejhorší ročník co sem kdy viděl, skoro na žádný tým se nedalo dívat. Liberec hrál sice taky děsně, ale na titul to v té bídě stačilo. Pointa je, že Plzeň a Sigma může podle mě vyhrát jenom když budou silné týmy klopýtat. Aji s tou trápící Spartou hrála Plzeň v podstatě vyrovnanou partii. Zato Sparta na koni a by trápící se Plzeň přejela rozdílem třídy. Neříkám že si myslím že na titul nemajou. Majou, ale nemyslím si, že to majou ve svojich rukách. Aji Plzni, aji Sigmě musí k titulu pomoc krize Slávie a nebo Sparty a zároveň nesmíjou polevit. A to bude hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct na kolik dopomohlo Liberci k titulům to, že Sparta hrála bídně, každopádně Liberec určitě horkej faforit na titul nebyl ani v jednom případě, ale liga se mění a hodně se vyrovnává, dneska už se ze Sparty žádnej tým nepodělá, jak tomu bylo ještě před pár lety. Ta její dominance je prostě pryč a to nejde nazývat krizí to je realita, to že bookmakeři vypsali kurs 2 na to že budou opět mistři byla totální chujovina, titul může vyhrát kdokoliv, kdo získá nad 60 bodů a to může být klidně Plzeň bez ohledu na to jak se bude dařit Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Na titul stačí získat nejvíc bodů Těžko teďka říct jak to dopadne. Jak říkám, my máme teďka brutální los, 7 týmů co pravidelně bojujou o poháry a Brno které dokáže zahrát všelijak. A za sebou máme teprv 2 z těch zápasů. Plzeň sice hrála se Spartou a s nama, a trápícím se Liberce, ale jinak vesměs s týmama ze spoda. S nama remíza doma, s Libercem to bylo docela štěstí že udrželi výhru, Sparta vyrovnaná hra. Uvidíme jak si poradíjou s Baníkem, Slávkou, Jabloncem a nebo Boleslavou. Každopádně se na to hodně těším

Reagovat
$dolar$

A jakou to ma s letosni sezonou spojitost?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti snad dojde, ne?

Reagovat
Shevchenko

Ty a FCHK jste ho vůbec nepochopili, on myslel tím stropem jakože jste nikdy neskončili lépe než pátí takže nemáte skušenosti s bojem o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na titul máte, ale nemá cenu o tom předem mluvit, uvidí se po podzimu

Reagovat
$dolar$

Presne tak, tym mame dobrej, hraji dlouho spolu, jsou sehrani, hrajou moderni utocnej fotbal a konecne nam tam padaji nejaky sance, nadruhou stranu je to opravdu jen zacatek ligy, muze prijit krize a muzou prijit odchody hracu, takze o titulu se bavit je blbost, uvidime po podzimu a zacatku jara, jak rikam, ja doufam v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Když to beru podle toho co jsem viděl letos v Hradci na fotbale, tak musím uznat, že jste na mě zanechali nejfotbalovější dojem a zkrátka jste pro nás byli jiná liga, tu trojku jsem těžko rozdejchával, ale teď mužu s klidem říct, že jste byli někde jinde. Na Spartě jste to sehráli naprosto přes kopírák jak Žilina a to o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slavia prohrála. to je fajn aspon trochu to zvedlo naši špatnou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra zase trocha klesne

Reagovat
smazaný uživatel

pozítří ale většině ČR se zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pozítří vlastně, ono ještě není po půlnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak si daj repete s KKS. Hele ale uvažuju, že se půjdu mrknout na tu vaši ofenzivní mašinu do Edenu. Večer na to dávaj Kaiserslautern s Bayernem. takže fajn pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase uvažuju že se na to vykašlu a protože nikdo nechce jet tak koupím osum lahváčů a podívám se na to doma v televizi. A navíc si myslím že v Edenu rupnem. Aji kdybysme měli prohrát jeden jediný zápas v sezóně, tak to bude zrovna tam.

Reagovat
Ligter

Kde pořád berete tu jistotu, že je to většina republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

protože lidi spartu nenávidí. úspěch se neodpouští.

Reagovat
clinger

spíš za tu jejich historii a jejich spoustu pošéfovanejch titulů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kámoš (sparťan) vždycky říká, že kdyby sledoval fotbal za doby kdy Sparta byla protěžovaný vládní tým, že by jí nikdy fandit nemohl.

Reagovat
Ligter

Tak to už je snad pryč, ne? Nebo je to možná tak hluboce zakořeněný ta nenávist...

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak... my bereme prohru v žilině jako samozřejmost. proto doufáme že to budou co největší výprask aby konečně vyhodili chovanca. On je škodná!

Reagovat
Liquid

najednou je škodná, před měsícem to byl ještě hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

hrdina byl leda tak ,když obouval kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

A koho chceš na jeho místo?

Reagovat
smazaný uživatel

jakýhokoliv trenéra, kterej bude praktikovat ofenzivní fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

možná jenom ty bereš prohru jako samozřejmost.jo a chovance nevyhoděj

Reagovat
Liquid

Aby nedošlo k zajímavé rošádě - Karel Jarolím do Sparty, a Pepek Chovanec do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

a co je větší zlo?

Reagovat
Liquid

tak to je vážně rébus to určit, jsem ortodoxní slavista, už dlouho říkám, že Jarolím škodí Slavii a měla se ho zbavit dávno, cca už aspoň rok tam neměl být, Spartu jako rivala sleduji také často, nepřijde mi, že by dělal takové boty jako Karel, ikdyž pravda, někdy ta sestava zejména v poslední době nedává smysl + střídání, a hlavně oba trenéři si nas*ali na hlavu tím, že nesehnali adekvátního útočníka co by splňoval evropský standart, ani Bony není žádný terno, že stačí na GL když ještě navíc má formu ok, ale jinak by nikde v Evropě nezářil, hodně toho taky zpálí a ve Slavii je přestárlý Vlček a Hora - to je ještě horší

Reagovat
Losinho

Idiot za idiota.

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

bejt náma, tak se taky moc nesměju čeče

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v klidu,14.místo je nesetupové v sobotu porazíme Teplice a snad konečně najedeme na vítěznou vlnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina jistota 7.kola?

Sigma i pres svou prohru bude druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma na slavii vyhraje, na Slavii bysme ted vyhráli aj my a my nevyhrajem venku ani proti ... dosaď jakýkoliv tým z jakékoli soutěže

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

máme souboj mezi sebou na tipovačce, tak se moc neflákej

Reagovat
Losinho

A kdy se objeví zápasy k tipování? Až 27.8.?

Reagovat
smazaný uživatel

už to tam je

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Loni sme tam byli v laufu a tu výhru sme tam uhaluzili neskutečným způsobem a jenom proto, protože byla Slávia neschopná si pohlídat začátek zápasu. Po půl hodině prohrávala 0:2, ale pak už nás mlela jak my letos Jablonec, nebo Ústí. Pamatuju si jak sme tam hladce prohráli pod Petržalou, tři nula a neměli sme vůbec nárok. Pod Pulpitem sme tam ubetonovali upachtěnou remízu 0:0, předloni pod Psotkou sme přijeli natěšení na vyrovnanou partii a skončilo to znova 3:0 rozdílem třídy. Fakt si myslím, že jestli Slávia totálně nevybouchne, tak tam nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Slovácko a jeho zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

500.pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

baník? ten bude rád když nesestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne

Reagovat
smazaný uživatel

sigma jede na TITUL!!!!

Reagovat
fabec1222

1000.pro Pavla Verbiíře

Reagovat
smazaný uživatel

To teda máš smůlu. 529 + 1 není ještě 1000. Ne ne.

Reagovat
centos

http://www.chachari.cz/video-incidentu-v-mlade-boleslavi-rn1029

Tolik k tomu, až zase nějaký chytrák začne odsuzovat fans a psát to slovo do uvozovek..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele