Gambrinus liga - souhrn 5. kola

26.08.2011, 22:10, aktualizováno 29.08.2011, 20:23
Komentáře a souhrny
Šlágr kola skončil výrazně lépe pro Spartu, která veze z Plzně výhru 2:0 a je stále bez ztráty bodu. Liberec prohrál s Teplicemi a odmítl možnost posunout se do čela tabulky. Ostravská mizérie pokračuje, tentokráte Baník doma nestačil na Bohemians 1905. Slovácko vyhrálo nad Duklou, Slavia potřetí v řadě neprohrála. V neděli uspěly venku Jablonec a Příbram, Žižkov remizoval s Olomoucí.

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0:2

29.08.2011 18:30

Góly: 5. Leonard Kweuke, 29. Leonard Kweuke

Sparta Praha má po pátém kole české nejvyšší soutěže plný počet bodů. Ve šlágru kola dokázala vyhrát i na půdě mistra Viktorie Plzeň.

Ve zcela odlišném rozpoložení se oba soupeři nacházeli před utkáním. Mohly za to výsledky z evropských pohárů v posledních týdnech. Nicméně v lize zatím letos kraluje Sparta a dotahovat ztrátu musí Viktoria Plzeň, natěšená na podzimní zápasy Ligy mistrů.

Tradiční kombinační ofenzivní hra domácích tentokrát od začátku narážela na pevnou defenzivu Sparty, ve které se vedle Zápotočného objevil na stoperu Jarošík. Byli to paradoxně spíše hosté, kteří se dostávali do rychlých brejků, jinak velké zbraně plzeňské Viktorky.

První gól však padl po standardní situaci. Tradičně dobře centrovaný míč exekutora Podaného zatloukl do brány hlavou Kweuke, když se prosadil proti dvojbloku Čišovský, Bakoš - 0:1. Takový stav nahrával defenzivnějšímu stylu hry hostí, zatímco domácí se marně snažili proniknout blíže ke Švengerově bráně ať už roztahováním hry, úniky po křídlech či sérií přihrávek.

Když už to vypadalo, že by se domácí přece jen po náznacích šancí mohli dostat do tempa, udeřil kamerunský útočník podruhé. Hušek prošel s míčem středem hřiště přes několik nedůsledně bránících protihráčů a lahůdkově vybídl Kweukeho ke skórování. Ten kličkou obešel Čecha a navýšil skóre na 0:2. Tentokrát měla na inkasovaném gólu podíl také špatná domluva mezi stopery Plzně, Čišovským a Ševinským.

Před přestávkou bylo k vidění více emocí, než fotbalové krásy. Rozhodčí Adámek tahal během devíti minut žlutou kartu hned čtyřikrát, přičemž především zatažení ruční brzdy Zápotočného na unikajícího Pilaře by na mezinárodní scéně bylo oceněno možná i kartou jiné barvy.

Že defenziva Plzně nemá svůj den, možná kvůli absenci Bystroně, bylo k vidění hned od úvodu druhé půle. Zaváhání obrany domácích však nedokázal využít Kweuke, rychlý brejk dva na jednoho pro změnu zazdil pozdě a nepřesně přihrávající Sionko.

Na opačné straně hřiště se bez úspěchu pokoušeli o vstřelení kontaktního gólu domácí. Po Pilařových kličkách se do slibné příležitosti dostal Rajtoral, kvůli pomalejšímu zpracování však následná střela pod tlakem skončila vedle Švengerovy brány. O chvíli později Čišovský krásně vysunul Koláře, tomu však scházel krůček.

Podobný scénář marného dobývání sparťanské brány a rychlých brejků hostů do otevřené obrany domácích po nepřesné kombinaci Plzně pokračoval prakticky až do konce. Viktoria Plzeň si za celý zápas i kvůli takticky dobře zvládnuté defenzivní činnosti Sparty nevypracovala žádnou výraznější šanci. Odlišné osudy obou týmů na startu probíhajícího ročníku tak pokračují i nadále. Zatímco plzeňští se jistě těší na zápasy s Barcelonou či AC Milán, ovšem v lize nabírají ztrátu, Sparta dál vládne Gambrinus lize a dělá vše pro to, aby se o Ligu mistrů poprat v sezóně příští.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baumit Jablonec 1:5

28.08.2011 17:00

Góly: 19. Zdeněk Ondrášek - 12. Jan Kopic, 42. David Lafata, 53. David Lafata, 73. Jan Kovařík, 90. David Lafata

Jablonec pokračuje ve válcování svých soupeřů a tentokrát nastřílel, "tradičně" s pomocí hattricku Davida Lafaty, domácím Českým Budějovicím pět branek.

Hosté s kanonádou neotáleli a poprvé se prosadili už ve 13. minutě, pěkná rána Jarolíma orazítkovala spojnici a odražený míč dostal za záda budějovického brankáře Kopic - 0:1 pro Jablonec. Neotáleli ani Jihočeši a za sedm minut vyrovnali na 1:1. Stalo se tak poté, co nádherný Bakalův centr přetavil hlavou ve vyrovnávací branku Ondrášek. Ve 27. minutě na sebe poprvé upozornil David Lafata, ve vzduchu přehlavičkoval Lengyela a těsně minul branku. Utkání se následně uklidnilo, ale těsně před odchodem do šaten úřadoval nepolapitelný David Lafata! Chyba obrany společně s brankářem zapříčinila úspěšnou Lafatovu hlavičku - 1:2 pro Jablonec.

Po změně stran začalo Dynamo náporem a šance Čirkina musí ještě nyní pořádně mrzet. Na druhé straně spálil dobrou příležitost Zábojník, ale Jablonečtí si to o chvilku později vynahradili. Horejš chyboval a Lafata přesnou střelou zvýšil na 3:1 pro Jablonec. Po hodině hry zazdili dobré šance Vaněk i Kopic.

Čtvrthodiny před koncem vstřelil Kovařík branku na 1:4 a o vítězi bylo jasno. Jeho dloubáček na Kučeru neměl chybu. Zápas sice byl rozhodnut, ale stále visela ve vzduchu otázka, zda se Davidu Lafatovi podaří vstřelit další hattrick. A podařilo. V 90. minutě předvedl schopnosti dotlačit míč za brankovou čáru a stanovil tak na konečných 1:5.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 0:1

28.08.2011 17:00

Góly: 48. Daniel Tarczal

Fotbalisté Hradce Králové doma doslova nechtěli vyhrát a Příbrami podlehli po jediné brance Tarczala. To bylo vše, co hosté museli pro vítězství udělat, Hradec neproměňoval šance a pohrdl i pokutovým kopem.

Hradečtí Votroci nevstoupili do zápasu vůbec zle a vypracovávali si jednu šanci za druhou. Tu první měl na hlavě Janoušek, míč ale těsně minul. O pár minut později vypálil Dvořák a ani tentokrát nemusel Hruška zasahovat, pokus šel totiž těsně vedle. V závěru prvního poločasu hradecký nápor gradoval, Zelený šel sám na Hrušku, zbavil se ho, ale vyloženě snad nechtěl dát gól, míč si zbytečně popotáhl a ten mu následně utekl. A ještě jedna šance, Fischer těsně přestřelil. Poločas tedy skončil bez branek, ale to je díky nemohoucnosti hradeckých útočníků.

Ve druhém poločase se skóre poprvé změnilo, ve 48. minutě zmrazil domácí fanoušky parádní střelou příbramský Tarczala a s pomocí brankové konstrukce slavil vedení 0:1. Hradec na chvíli znervózněl, přesto ale měl další šance na srovnání, tu největší v 65. minutě. Kapitán Roman Fischer totiž zahrával penaltu za faul v pokutovém území, ale v této roli vůbec neobstál - přestřelil!

Pak už to měli Votroci těžké, neproměnili spousty šancí, inkasovali a pak zahodili penaltu. To se nutně muselo podepsat na jejich psychice, Příbram výsledek uhlídala a pokračuje v dobrých výkonech.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 2:2

28.08.2011 17:00

Góly: 28. Tomáš Procházka, 42. Kevin Lafrance - 19. Jan Schulmeister, 57. Jan Navrátil

Na stadiónu pod žižkovským vysílačem byli dnes diváci svědky atraktivní podívané mezi domácí Viktorkou a Sigmou Olomouc, kterou okořenily hned čtyři góly. Zápas vítěze nepoznal, a tak si oba celky nakonec rozdělily zaslouženě po bodu.

Žižkov mohl jít do vedení už v páté minutě. Nestorovskému ovšem zakončení příliš nesedlo a z dobré pozice nemířil přesně. I proto se nakonec z první branky radovali hosté. Schulmeister dostal dostatek prostoru k zakončení, čehož také naplno využil. Gólmana Vaclíka překonal skákavou dalekonosnou střelou.

Žižkovu se ovšem povedlo poměrně brzy vyrovnat. Procházka využil přesného centru Nestorovského a hlavou nedal Šustrovi žádnou šanci. V 41. minutě udeřili domácí fotbalisté podruhé. Kalivodovi se povedlo svým centrem za obranu najít nabíhajícího stopera Kevina Lafranceho, který se z těžké pozice nemýlil.

Brzy po změně stran mohl Žižkov své vedení dokonce navýšit, jenže Kalod v jasné tutovce nedokázal míč usměrnit za záda Šustra. V 57. minutě se naopak povedlo olomoucké Sigmě vyrovnat. Kučera poslal do vápna Žižkova přízemní centr, tam se míče zmocnil Jan Navrátil a technickou ranou překonal bezmocného Vaclíka.

Oba týmy cítily šanci na vítězství, a tak se hnaly i nadále dopředu. K žádným zajímavým momentům ale jejich aktivita dlouhou dobu nevedla. Až pět minut před koncem se zjevil v jasné tutovce domácí Súkeník. Svou příležitost ale přetavit v gól nedokázal, zcela nepochopitelně totiž přestřelil. Nevyužití této šance mohl zanedlouho potrestat hostující Rossi, avšak ani on nemířil přesně. Rozhodující trefy se už diváci nedočkali a zápas tedy skončil nerozhodným výsledkem 2:2.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 0:2

27.08.2011 19:20

Góly: 48. Aidin Mahmutovič, 56. Admir Ljevakovič

Liberec doma nestačil na Teplice a poprvé v sezoně prohrál. Hrdinou zápasu byl brankář Grigar, který uchránil svůj celek od několika branek. Čisté konto a branky Mahmutoviče a Ljevakoviče znamenaly vítězství Teplic 2:0.

Začátek utkání přitom nevypadal, že by měli domácí prohrát. Blažek se dostal do stoprocentní šance, ale sám před Grigerem neuspěl, kdyby dal gól, bůhví jak by se utkání nakonec vyvíjelo. Liberec měl ale i další šance, ve 23. a ve 24. minutě se opět dvakrát skvěle zaskvěl Grigar a jen jeho zásluhou bylo skóre nerozhodné 0:0. V prvním poločase lepší Slovan nedokázal najít recept na překonání teplického brankáře a po změně stran za to měl pořádně pykat.

Teplice si až do té doby pořádnou šanci nevypracovaly, přesto šly krátce po změně stran do vedení. Stožický našel přesným centrem Mahmutoviče, který hlavou otevřel skóre utkání - 0:1 pro Teplice. Zhruba o deset minut později byl výsledek navýšen, Ljevakovič vypálil a lehká teč způsobila, že Bičík inkasoval podruhé - 0:2 pro Teplice. Otřesený Liberec se dlouho nemohl vzpamatovat, po obrovské šanci Šurala mohl snížit a zápas zdramatizovat, jenže Teplice měly v brance nepřekonatelného Grigara. Vytáhl se i Bičík, když takřka vzápětí zlikvidoval šanci Čajiče. Tentýž muž mohl přidat třetí gól v závěru, ale Bičík byl proti a s likvidací šance pomohl odkopem Polák. Liberec se ani na snížení nezmohl a s Teplicemi prohrál především kvůli neproměňování šancí.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dukla Praha 1:0

27.08.2011 19:00

Góly: 67. Milan Kerbr

Fotbalisté Slovácka se dočkali první výhry v sezoně, stalo se tak po nejtěsnějším výsledku nad nováčkem z Prahy - Duklou. O jedinou branku utkání se postaral ve druhém poločase Kerbr.

Tým z Uherského Hradiště toužil konečně zvítězit a do zápasu vstoupil v dobrém tempu. Navíc byl nebezpečnější a obrana Dukly se musela ohánět. První šanci si domácí vypracovali už ve třetí minutě, akci vedenou Ondřejkou zakončoval Hlůpík, avšak brankář Rada se vyznamenal. Činit se musel i o pět minut později, kdy tentokrát zneutralizoval hlavičku Doška. Na druhé straně došlo k velké šanci v šestnácté minutě, Berger se dokonce zbavil Filipka, jenomže trefil pouze boční síť. Pak už opět úřadovali jen domácí borci, Dukla se bránila a poločasový výsledek 0:0 i po šancích Doška, Hlůpíka a Valenty udržela.

Také ve druhém poločase byli lepší domácí, nicméně mohla to být Dukla, která by šla do klíčového vedení. Hanousek vystřelil a Filipka zachránilo břevno! Za jedenáct minut přišel trest, centr Valenty sklepl Došek a Kerbr poslal domácí do vedení - 1:0 pro Slovácko.

Závěr utkání nabídl patřičné drama, tak nejprve mohlo přidat pojišťovací druhý gól Slovácko, jenže v cestě stála branková konstrukce, přesněji břevno! A konečně v nastaveném čase mohlo přijít vyrovnání, z přímáku orazítkoval tyčku Berger! Dukla tak celkem smolně prohrála, nutno však říci, že výhra Slovácka je zasloužená.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians 1905 0:1

27.08.2011 17:00

Góly: 18. Lukáš Hartig

Po hrůzostrašném úvodu letošní sezóny potřeboval dnes Baník proti Bohemians za každou cenu vyhrát. To se mu ale znovu nepovedlo. Před domácími fanoušky tentokrát prohrál v poměru 0:1. O jediný gól utkání se postaral Lukáš Hartig.

První šance zápasu každopádně patřila domácím fotbalistům. Už v páté minutě využil obránce Řezník volného prostoru, míč prostrčil na Svěrkoše, který se zjevil v nadějné pozici, jenže nastřelil pouze boční síť. V 18. minutě nakonec z ničeho nic udeřili hosté. Budínského centr nedokázal v šestnáctce odklidit do bezpečí Řezník, k zakončení se tak dostal zkušený Lukáš Hartig a míč poslal neomylně do brány.

Baník se po zbytek první půle trápil. Na inkasovaný gól chtěl sice podle očekávání co nejrychleji zareagovat, avšak byl naprosto bezmocný. O moc lépe si ale nevedli ani Klokani, a tak další branku už v úvodním dějství diváci neviděli.

Po změně stran se bohužel obraz hry příliš nezměnil. Oba týmy sice bojovaly a chtěly se prosadit, jenže jejich snaha byla povětšinou naprosto marná. Za zmínku toho skutečně moc nestojí. Jedna z mála brankových příležitostí přišla v 57. minutě, kdy však nakonec Moravec stejně nemířil přesně. Zanedlouho si vedl na druhé straně obdobně útočník Kraut, jenž pro změnu zakončoval hlavou.

Skutečná tutovka přišla až osm minut před koncem normální hrací doby. Zpoza šestnáctky napřáhl ke střele zkušený Martin Lukeš a svou ranou orazítkoval břevno Sňozíkovy brány. To bylo ovšem ze strany Baníku vše, a proto se z tříbodového zisku radovali Bohemians.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:1

26.08.2011 20:15

Góly: 14. Štěpán Koreš - 79. Zbyněk Pospěch (vl.)

Fotbalisté pražské Slavie remizovali v předehrávce 5. kola první ligy s Mladou Boleslaví 1:1. Pražané sice vedli od 14. minuty po Korešově trefě, Boleslav se ale dočkala remízy poté, co si domácí Pospěch dvanáct minut před koncem dal vlastní branku.

Slavia se posunula na deváté místo před Duklu, ale má odehraný jeden zápas navíc. Boleslav poskočila na druhé místo, ale předstihnout ji mohou Liberec i Bohemians 1905. Duel mezi Slavií a Boleslaví skončil na půdě sešívaných remízou popáté z posledních šesti zápasů.

Slávistické publikum se před zápasem rozloučilo s brankářem Martinem Vaniakem, který v létě ukončil kariéru, a jeho bývalí spoluhráči jako by slavnostní atmosféru chtěli okrášlit i svým výkonem. Ten hlavně v prvním poločase snesl vysoké parametry.

Janda ještě v páté minutě v jasné šanci špatně trefil míč a odmítl Pražanům zajistit vedení, za devět minut si však už mnohem lépe počínal další záložník Koreš. Toho vybídl ke skórování ideálně načasovanou přihrávkou mezi stopery devatenáctiletý mladík Petrák, po jehož pasu Koreš zkušeně obhodil i vybíhajícího brankáře Millera.

Boleslavská obrana na začátku nepřipomínala nejméně průchodnou defenzivu ligy. Koreš byl teprve druhým hráčem, jenž v sezoně pokořil brankáře Středočechů. Ti měli hodně problémů s energickými slávisty, kteří vysokým presinkem nutili soupeře jen k bezcílným odkopům.

Až po poločase se zvedla i hra Boleslavi. Její hráči zřejmě pochopili, že bázlivý výkon z první půle k bodům nepovede. Zlepšili pohyb a slávisty začali obírat o míč hned v zárodku jejich akcí.

Nejprve v jasné šanci selhal útočník Chramosta, autor dvou branek z minulého utkání proti Žižkovu. Pak po Chramostově pasu těsně před brankou zaváhal i jeho útočný parťák Bulut, který doplatil na špatné zpracování míče.

Slávisté nakonec usnadnili Boleslavi pozici sami. Při sílícím náporu týmu z města automobilů před vlastní brankou chyboval útočník Pospěch, který nechtěně po Kuličově centru tečoval míč mimo dosah brankáře Čontofalského. Ten se pak na svého spoluhráče hodně zlobil a Slavia dohrávala zápas ve strachu, aby udržela aspoň remízu.

Boleslav nebyla daleko od toho, aby poprvé v historii na hřišti sešívaných vyhrála. Obranu Slavie ještě na konci hodně pozlobili Bulut se střídajícím Řezníčkem, kterým nechybělo příliš, aby zápas otočili na stranu hostů.

Oba týmy braly remízu s rozpaky: Slavii příliš netěšilo, že doma podesáté za sebou neprohrála, protože remíza s Boleslaví je další ztrátou. A Boleslav sice natáhla svoji neporazitelnost v lize na sedm zápasů, ale její hráči možná cítili, že duel v Edenu mohli otočit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha550011:315
2.Bohemians 190554017:712
3.FK Mladá Boleslav53208:211
4.FK Jablonec531115:310
5.Slovan Liberec531110:710
6.1. FK Příbram53029:99
7.Viktoria Plzeň52129:87
8.FK Teplice52126:87
9.FC Hradec Králové52034:56
10.Slavia Praha51225:65
11.Dukla Praha51136:84
12.Viktoria Žižkov51134:74
 1. FC Slovácko51134:74
14.Sigma Olomouc52308:40
15.České Budějovice50057:170
16.Baník Ostrava50054:160
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra s Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (636)

Přidat komentář
Aldeano

Tak jestli si ten gól dal Pospěch omylem tak docela nešika Trochu rukou, trochu hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem ze zadnyho zaznamu nerozlustil cim to vlastne tecoval

Reagovat
Gryphonheart

Každopádně otřesnej fotbal v podání obou týmů. 1 a 3 střely na bránu za celý zápas, kdyby to nebylo smutný tak je to k smíchu.. Jinak Chramosta by měl vyfasovat rok bez fotbalu za ty jeho teatrální výstupy, zklamal mě i Bulut, netrefil by bránu ani z metru..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otřesný fotbal to nebyl, občas byly k vidění docela pěkné akce a mělo to i vcelku vysoké tempo (na naše poměry) a hráči MB individuálně převyšují o dvě třídy většinu hráčů Slávie, ale jak se to dostalo k bráně tak to byl zmar, kvalita zápasu se nedá posuzovat jen podle střel na bránu...

Reagovat
jv

Hráči Bolky rozhodně nepřevyšujou hráče Slávky o dvě třídy, to je absolutní nesmysl... Třeba takový Petrák zastínil ve středu všechny hráče Boleslavi, k tomu ta parádní kolmice na Koreše, ze který padl gól, roste z něj skvělej hráč, jde zápas od zápasu nahoru...

Slávka byla lepší v první půli, soepeř ve druhý, ale napsat to takhle je nesmysl, i kdybys viděl jenom druhej poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl oba poločasy a Petrák vymyslel super věc, to uznávám, ale pak se trochu vytratil a ostatní hráči Slávie s ním. Bolka si pak dělala co chtěla a jen kvůli neschopnosti dostat se do šance to projeli a když už se tam dostali, tak nebyli schopni trefit bránu...

Reagovat
jv

Tak to jsi asi viděl v první půli i několik dalších šancí Slávky, takže tady není o čem... Navíc i ve druhým poločase měl Vlček možnost dát na 2:0.

Reagovat
One-Real

Kurde přijdu ke kompu a řikám si, Pospěch dal góla tak to to se mi hodí do sázky a ono houby a dal ho do vlastní. To mi fortuna asi jako gól Pospěcha počítat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš ne , ale teoreticky by měla

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by hodit vadu

Reagovat
One-Real

Já to mám celosezónově že dá víc gólů než Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak... to by vyjít mělo no

Reagovat
smazaný uživatel

btw. jaký byl kurs?

Reagovat
One-Real

slabý 1,75 ku 1,85

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas slusnej vykon , hra zalohy byla stejne jako v Teplicich na vysoky urovni. Bohuzel utok dnes byl temer neexistujici , Vlcek bojoval ale uz na to bohuzel moc nema a Pospech to vicemene odchodil. ( Rebicku kup sakra utocnika ! ) , Celkove se Boleslav vicemene do niceho nedostala.

Druhej polocas to bylo neco strasnyho zacali sme jenom nakopavat mice a myslim ze nebyl v 2.puli usek kdy by sme ztravili na polovine Boleslavi vic jak 30 sekund no hruza.Absolutne nebyl snaha podrzet balon a hraci nebyli schopni presne prihrat....Vyrovnavaci gol naprosto zaslouzenej a pak uz sem se jenom modlil at je konec protoze nebylo daleko od toho aby Bolka dala druhej. Nastesti rozhodci nastavil asi jednu minutu takze dobry.:D

Co se tyce fandeni tak tam to bylo stejny jako vykon na hristi , prvni puli dobry a druhy uz slabsi. 7100 je slusna navsteva ale cekal sem vic. Aspon ze Carodejova rozlucka se povedla a stalo to za to tam jit.

Reagovat
cubinho

Se dívám, že ten Petrák je ročník 92 Viděl jsem ho sice jen minulé kolo a teď se dívám, že má asistenci, ale hned na mě udělal dojem. V tak nízkém věku hraje s nebývalým přehledem

Reagovat
jv

Jj, je skvělej, vedle Jarolíma hraje s neskutečným přehledem a jak jsem již psal, tak je zápas od zápasu lepší...

Reagovat
cubinho

Teď se dívám na tu asistenci Z toho kluka jednou něco bude

Reagovat
goodbay

Pospěch vstřelil pěknou branku

Reagovat
doNny

starej dobrej Kačer, asi byl jak dělo..

Reagovat
Losinho

Fotbal v první půli z naší strany ušel, druhá půlka ale absolutně tragická. Chce to útočníka. Fandění první poločas paráda, pak to bylo o dost horší, ale rozlučka s Vaňousem vážně stála za to. Fantastickej zážitek jak pro Čaroděje, tak určitě i pro všechny zúčastněné fanoušky.

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

ten pokřik vymyslel strašák přes noc?

Reagovat
Losinho

Náhodou se to chytlo dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, jinak dobrá rozlučka

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo hodně emotivní....

Reagovat
Losinho

Zážitek na zbytek života. A fandění po zápase v MHD parádní

Reagovat
smazaný uživatel

ale vaňous se světlicí, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný, to se muselo Martinovi líbit.

Reagovat
Kepy_FCB

Více než důstojná rozlučka, pěkné!

Reagovat
Miky.77.14

Děkujem moc panu Petroušovi, co zas udělal se sestavou. Jako vždycky vystřídá okolo 55.minuty Vlčka a hra úplně upadne. To PRASE TLUSTÝ Pospěch tam jenom stojí,nedoběhne ani balon, už ani hlavičky nemá a on vystřídá Vlčka,kterej poslední dobou kope dobře,furt utíká obráncům.A hraje doma na ubránění výsledku 1:0 ?to je fotbal pro lidi ? já sedel u brány Mullera a ani jedna šance ani náznak ! za celej poločas! a Boleslav byla strašná, i když je nechala Slavie hrát,tak to jsou chudáci a on domá brání ? To je fakt tělocvikář,at už ho vyhoděj a daj tam Uhrina ml. Včera mi ten debil zkazil fakt úplně večer,tim co udělal. A v nastavení tam de poslat do obrany Zákostelskýho aby ubránili 1:1 doma !!!!! Ani už vystřídat nestačil debil. U Pospěcha se opět projevuje demence,fauluje jak dobytek,neběhá nic,jen se válí a simuluje. Fakt je mi z toho na blití PETROUŠ VEN! Slavie jinak jasně od začátku naznačila že se velice zlepšila, Boleslav byla pod obrovskym tlakem a když přijde druhá půle,ten debil tým úplně srazí..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Řezník nahrál, přímo na nohu

Reagovat
RickNash

Řezník tohle hodně slušně podělal a Harťas je holt zkušenej střelec Takže potvrdí se moje slova a můj tip?

Reagovat
Aldeano

OT: Vlašim vede v 60 min. už 7:0

Reagovat
Aldeano

4.000 lidí je na Baník nějak hodně ne?

Reagovat
RickNash

taky tam čtyři tácy nejsou

Reagovat
Kepy_FCB

a ty vidíš na hlavní kde je stín

Reagovat
RickNash

slyšel jsem komentátora

Reagovat
centos

Podle mě byly.

Reagovat
Kepy_FCB

Chudák Svěrky ten už je z těch lemer zoufalý ten si tohle fakt nezaslouží...

Reagovat
Kepy_FCB

Porazili jsme se sami, hosté bída!

Reagovat
soukup

Baník dostal jen gól, vzestupná tendence

Reagovat
Kepy_FCB

Zato Bobíí válí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou jak Baník pod Markem. Remízou po remíze ke klidné záchraně.

Reagovat
Kepy_FCB

v pořádku hlavně ať se necpou do 1.ligy kam nepatří

Reagovat
soukup

ty první dva špíly byly hrozný, teď už sme prý Střížkov aspoň přehrávali, ale zatím to vypadá, že si příští rok zahrajem s Baníkem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a Zbrojovka má v kapse už dva body ze čtyř mačů, taky solidní

Reagovat
soukup

jj Zbrojovka jede na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to asi ještě nedopadne, možná za rok za dva, až tam budou ve vedení lidi co chtěj fotbalu v Brně pomoct a ne pijavice. Ale rád vidím, že neztrácíš optimismus

Reagovat
soukup

tak letos hlavně je ještě ta sestava hrozně mladá a spousta hráčů má první rok v dospělým fotbale, těch 5 zkušených to za ně neukope

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem si přečetl vaší sestavu tak už to s vaším postupem v týhle sezoně moc dobře nevidim, fakt je to tam samej mlaďas takže to opravdu chvíli potrvá než to tam začne pořádně klapat, navíc si borci asi pořádně ještě nezvykli na styl druhý ligy, ale to příjde zápas od zápasu hrajete líp, ale čelo už se pořádně vzdaluje...

Reagovat
soukup

tak ti mladí jednou budou dobří v dorostu hráli loni o titul, ale než si zvyknou na dospělej fotbal, tak bude asi první sezóna v trapu. Navíc první dva zápasy chyběl Švancara, druhý dva brzo musel střídat Zbožínek, bez nich to je ještě těžší, ale pokud se situace v klubu stabilizuje a bude vidět nějaká koncepční práce, tak klidně ať postoupíme až za rok, konec toho bordelu co se tam děl poslední 2 roky je důležitější

Reagovat
Kepy_FCB

možná ti mladí budou dobří ale každopádně ne u vás...

Reagovat
soukup

jedině kdyby se nepostoupilo ani letos ani za rok a oni už jasně převyšovali úroveň ligy, jinak s nima zlatokop Pros má určitě jiný plány než je prodat za 4M do prvního prvoligovýho prdelákova, co na ně ukáže...

hráče ročníku 92,93 v prvním/druhým roce v dospělým fotbale nebude problém udržet

Reagovat
Kepy_FCB

Baník letos nejspíš pokoří historické rekordy:

Čechie VIII 22-1-2-19 23:122

L.Bohdaneč 30-2-5-23 18:61 (sam.čes.liga)

Zatím máme nakročeno na skóre 24:96 na konci

Reagovat
smazaný uživatel

už se to lepší, před timhle zápasem to bylo asi 112

Reagovat
smazaný uživatel

Jistý pražský fanoušek Baníku tu měl řeči i smskou mě probudil a teď co jako?

Bohemka Hartig

Reagovat
smazaný uživatel

a nic, jel domů, dojebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyl to nějak pěkný zápas bylo vidět že se sešli mizerní s bojovnýma

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians nejlepší v Praze sice zklamání z výkonu, ale 3 body se počítaj! Snad se na čele udržíme co nejdéle, je to zvláštní nehrát o udržení ale o poháryy

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky umění umět plíst z hovna bič, v tom jste asi v Gambáč lize nejlepší

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska to byl tragický výkon od obou, ale všechny předchozí výhry naprosto zasloužené tentokrát to bylo typické 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

S Plzní to zasloužený moc nebylo, tam jste měli hodně moc štestí, ze Slávií asi zasloužený, ale že by jste je nějak přehráli to taky ne a s Budějkama nevim, ale asi taky nic přesvědčivýho. V Jablonci jste si to dali na férovku a dostali jste bůra, ale Jablonec je někde jinde to uznávám. Ale jo prostě to tam vždycky nějak dotlačíte, za to nasazení a bojovnost vám to i docela přeju

Reagovat
smazaný uživatel

19:05 magický čas Bohemians 1905 nejlepší všude

Reagovat
Kaká10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Pěkné

Reagovat
RickNash

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

"Permanentní vstupeka - 1350, 2 piva na zápase - 50, vidět Čontofalskýho jak řve na Pospěcha a málem rozkope branku - k nezaplacení"

Reagovat
RickNash

Francúz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Josifek

Baník v p!či, Baník v p!či, Baník v p!či, hej hej hej..

Reagovat
doNny

dobrá práce do II.ligy za námi, Baník pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

zápas BAN-BOH jsem neviděl, ale stejně - já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

To Banik chtel branit vysledek 0:1,ze tam Malura posilal v 78.minute Adamika?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud tam poslal Adamíka tak s nějakým bráněním evidentně nepočítal.

Reagovat
soukup

Reagovat
Kepy_FCB

Adámik přišel protože jsme prohrávali nezvykle nízko.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěli prohrát doma rozdílem třídy

Reagovat
centos

To byl fotbálek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý rozhovor :D a hra Liberce se mi dost líbí, ale vypadá to, že tohle kolo nebude padat moc gólů :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš mu dal pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tu někdo zase bude psát, že Bičík je dobrej golman....

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík je dobrý golman, tohle by se mohlo stát komukoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to tu někdy psal?

Reagovat
smazaný uživatel

máš ho hned pod sebou

Reagovat
exse

Bičík je jeden z nejlepších golmanů v lize a tenhle gol to ani náhodou nezmění, teč, mokrej terén, špatnej odskok. Tím nechcu říct že to neměl mít, ale jestli tohle byla chyba tak to co předvedl Blažek ve Vaslui byla sabotáž. Svoji extratřídu a výborné reflexi prokázal následně proti Čajičovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík je mezi TOP 3 golmanama v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

hrubá chyba

Reagovat
smazaný uživatel

sotva. Řekl bych, že i třeba golmani u repre (bývalí, současní) Vaclík, Hruška, Koubek apod. jsou daleko lepší jak on.

Reagovat
exse

No tak nemáš přehled, a co že? Nic si z toho nedělej, jsou horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že lepší jak ty.

Reagovat
exse

Ok, Bičíka si viděl dneska poprvé co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Mě ale nijak neohromuje, zároveň musím uznat, že právě kvůli tomu mu nevěnuji takovou pozornost zřejmě.

Reagovat
Kaká10

A Snozik je kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sňozík snad nepatří k těmhle mladíkům ne? Samozřejmě, že např. Čontofalský, Snožík (upřímně, nesnáším ho) jsou výborní brankáři, ale můj příspěvek byl zaměřený na perspektivní golmany, kteří už v tuto chvíli (a je to jen můj názor) dosahují min. stejných kvalit jako Bičík.

Reagovat
Kaká10

Jo to jo to jinak Vaclík,Koubek ja myslel snozika mezi tam ty 3 top golmany

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský, Vaclík, Bičík

Reagovat
smazaný uživatel

No tak liberec doplatil na to že chtěl hrát až moc pěknej fotbal na tom trávníku,všechno až do kuchyně ,kdyby to hrály na náhodu jako Tepláky ,občas do toho prásknout z dálky.LIberec mohl dát tak 3 fíky a nikdo by nic nemoh říct.

Reagovat
exse

Asi tak, Teplice se vydali cestou sparty, hrát na 0 a spoléhat na haluz a my chceme hrát fotbal. Jim to možná v jednom zápase pomůže, ale dlouhohobě to je špatná cesta a vyženou i těch pár stovek diváků co jim tam chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si říkal, proč píšeš takové komentáře a ty jsi ze sudet...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
goodbay

no zatím jedinej tým k smíchu je Baník....zajímavé, jak kopají baníkovci kolem sebe, když je jejich klub v totálních sra.čkách

Reagovat
centos

My kolem sebe nekopem, Spartě se smějeme vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát že smát se Spartě je trochu mimo mísu. Už se těším na příští sezonu - bez baníku a ještě jako obhájci titulu, to bude sen

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři roky se furt tváříte jako obhájci titulu, mistři a kdovícoještě a přitom jste ho ukopali jenom jednou (a to nemluvím o tom, že v tom posledním kole mistrovského ročníku to Teplice prostě chtěly prohrát).

Reagovat
smazaný uživatel

a proč si ho všímáš, jen chce tady na sebe upoutávat pozornost. A přitom je to idiot. Ho ignoruj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divný. Sparťani by zrovna teď měli šoupat nohama a bejt zticha, ale vyskakujou jak čertíci. Že by oblíbená sparťanská taktika "Hrajeme prd, ale na to nekoukejte, támhleti hrají ještě větší prd, toho si všímejte." ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Oni by pořád něco obhajovali. Ale že se jim to nedaří v lize ani Evropě už neuvidíš - to se jen dočteš, jak vyhrajou titul letos, jak je Slavie před krachem a jak je Baník k smíchu. A u idiotů typu zorze to je na denním pořádku. Čest těm rozumnějším sparťanům.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no. Mě osobně už Sparta jako manšaft tolik nevadí, jako dřív. Ale tyhle machry nepřežvejknu nikdy. Ale musím uznat, že se poslední dobou objevilo hodně dobrejch fandů Sparty, se kterejma není nejmenší problém, dá se s nima parádně pokecat a dobře pohecovat jeden druhýho. Kapřík se vytratil, ten bejval taky dobrej.

Reagovat
Losinho

Jojo, hlavně tady si začíná brát slovo ta rozumná část. Ono ve Spartě už neni tolik klubistů, mně v postatě nejvíc vadí taky stará garda (Řepka, Blažek, Sionko...) a sparťani to tak asi budou mít taky (Standa Vlček třeba). A vůbec mi už nevadí Baník, možná i díky vztahu baníkovců ke Spartě. Znáš to - nepřítel tvého nepřítele...

Reagovat
twerp

Mě vadí Kuka. Na toho jsem doslova alergický. Z něho úplně čiší nenávist vůči Spartě. Naopak mám rád Šmicra. Jo a blbci fandí každému klubu. Jen Spartě fandí nejvíc fanoušků, takže jdou nejvíc vidět.

Reagovat
osobnostx

Z Pavla rozhodně žádná nenávist vůči nikomu nečiší. Je to pohodový na fotbalistu inteligentní chlap.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To zas budou Bohemáci machrovat...

Reagovat
Kaká10

si piš mistři !

Reagovat
smazaný uživatel

počítá se pospěchuv vlastnák do statistik krále střelců??

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se nám zasekly ty golové příděly

Reagovat
adalbertus

banikpičounasnejlepši

Reagovat
C-M@ster

Asponže bodovalo to Slovacko, Baniku asi moc chybi derby se Zbrojovkou.

Reagovat
kardous

kdyby Gebre dal tu tutovku do prázdný,tak by zápas mohl skončit jinak

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo jak Čontofalskýho chytnul záchvat když Pospěch dal ten vlastní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja se mu ani nedivim.Pospech tim korunoval svuj vcerejsi vykon.

Reagovat
centos

A mimochodem včerejší závěrečný pokřik "Vítěz poháru, Baníček vítěz poháru" jasně vytyčil cíle pro letošní sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Kopic My jsme ho nikam neměli pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se mu určitě libí Zapracoval se nad očekávání, jen aby zůstal nohama na zemi, jinak jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ten třetí lafatův gol

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata má v plánu útok na Bicana?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec skvěle. Kdyby Sparta proti Jablonci nezahrála svůj asi nejlepší poločas v téhle sezóně, tak jsou jablonečtí v čele tabulky.

Reagovat
sosna

No Boleslav doma taky neporazili. A zbytek byli tragičtí soupeři. I když si na nich dokázali pořádně smlsnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z těch tragických celků je druhý v lize

Reagovat
sosna

A co? Dva zápasy po sobě doma, pak debakl a výhry nad Budějovicema a Baníkem těsně ubráněný. Půjdou dolů. A Jablonec taky.

Reagovat
smazaný uživatel

když to říkáš

Reagovat
božský John

Příští kolo máme doma slavíky, to by mohlo bejt dalších pár branek a když to takhle půjde dál, tak ta dvacka bude ještě na podzim

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je schopnej každýmu týmu od 10. místa dolů dát 3 a více branek. Pokud v zimě neodejde a Jablonec bude hrát furt stejně, tak může tuhle sezonu udělat klidně 30 gólů.

Reagovat
Losinho

Jsem na to docela zvědavej. Buď se zmátoříme a bude to parádní mač, nebo to bude trápení a padnem tak 2:0. Víc gólů nám ale podle mě nedáte, přece jen ta obrana se nám zlepšuje.

Reagovat
forma

Mě mrzí že Jablonec musel dostat zrovna Alkmaar . Pevně veřím že by dneska byl v základní skupině EL. !!

Reagovat
sosna

Budějovice to letos rozjely hodně špatně. Viděl bych to na sestup se Žižkovem. Zato Příbram, to snad není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hraje moc dobře a letos je to snad poprvé co jim záchranu přeju snaží se hrát útočné a i když mají často víc štěstí než rozumu, tak od toho neustupujou.

Reagovat
cubinho

Přesně. A navíc dává šanci mladým klukům, to se mi na nich vždycky líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a jejich trenér je z Modřan

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se dohrabal do Příbramy ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako Šilhavý do Liberce. Říká se tomu práce. Resp. dobré pracovní nabídky.

Reagovat
cubinho

Budějovice, Žižkov, Dukla, (Baník) - adepti na sestup, nikoho jiného bych tam zatím asi neviděl (Příbram zatím hraje celkem pěkný fotbal a navíc sbírá body).

Reagovat
Aldeano

Tyhle týmy + možná i Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

je to v hajzlu... bohužel, Hradec hrál, Přímram střílela góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec. Tři týdny zpátky se ve městě všichni vznášeli a mluvili o pohárech a teďka se nikdo o fotbalu bavit nechce. Druhá sezóna je vždycky těžší než ta první. Ale na pohodovou záchranu to bude stačit. Tak 12 místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první část tak neber, to byla hlavně zýsluha médií, ty z nás dělali účastníky pohárů apod. - zatí leda tak Ondrášovka cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš... dnes bylo na západní tribuně zlé krve ...takovej slovní sajgon sem tam dlouho nezažil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kotrba dostane padáka.

Reagovat
exse

Je to zvláštní, jak takovej hráč, který v podstatě ničím neviniká, jsou tu daleko rychlejší, daleko techničtější, s daleko lepší střelou atd., dokáze dávat tolik gólů, on v sobě prostě má nějakej magnet, protože to není možný. Samozřejmě jsou to většinou ošklivé góly, po náhodných odrazech či chybách, ale stejně je to neuvěřitelný, mohl by zase jednou dát hráč v GL přes 20 gólů

Reagovat
forma

Dneska dal parádní obstřel ze 17 metrů ...

Reagovat
centos

To dá sem tam každý.

Reagovat
Losinho

Vyniká ve výběru místa, jednoznačně.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

v tom u nás jednoznačně nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

No, příští kolo Budějovice-Baník. Kdy jindy zabrat než teď, to bude zápas o 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

0 bodů, skóre 8:4 Kdo další tohle dokáže?

Reagovat
Liquid

Chuck Norris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

Kuwa tomu Lafimu to ale pálí

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska parádní zápas i klobáska na Žižkovu

Reagovat
smazaný uživatel

Vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
smazaný uživatel

No průměrně na Viktorce padá 0-1 gol na zápas takže tohle byla přestřelka jak ve filmu se Stevenem Segalem škoda,že nevyhráli ta 5ka v dresu Viktorky k tomu měla blízko.

Reagovat
homeles8

jo, Dynamo hraje beton a obranně, je to vidět v tomhle kole i v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na ten výsledek Arsenalu mám obavu,že dostaneme v Plzni naloženo podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nemá moc kvalitních hráčů už. Vy máte hráče asi nejlepší, akorát to nějak vázne na lavičce

Reagovat
exse

Přesně tak, každopádně kdyby Sparta dostala alespoň trojku, vůbec bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně, pane vtipálku já se zas nemůžu dočkat, až vykostíme Plzeň na jejím hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zarytý Sparťan budu rád za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

proto ti vadí, že sis koupil lístek do Plzně před zápasem s Vaslui?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to ví každý, aspoň teda ten kdo četl diskuzi o zápase s Vaslui

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sem nic takovýho nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl asi někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem pod vaslui napsal jediný příspěvěk a ten zněl : zhodnotil bych to 6ti slovy : Herecká Vaslui,impotentní Sparta,rozhodčí mimo a to bylo všechno. Určitě to byl někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, byl si to ty a tušim, že centos si do tebe hned rýpnul

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem to projel a pod Vaslui sem nic takového nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

pod asluí ne, ale někde to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

SuperFrankie

26.08.2011 01:02

Jj v pohodě homeless to sem pak dá,ale ted nemám fakt náladu Podaný s Kušnírem by si zasloužili pár facek že já dement si koupil lístek do Plzně před zápasem.

[reagovat]

pod Vackem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod Vackem. Každopádně moje stanovisko zůstává stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, já věděl že to bylo ten den

Reagovat
smazaný uživatel

Už nejsme na sestup Ale takhle mrhat bodama, to nás bude mrzet. Už sme mohli být b půlce tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Všichni z Jihlavy můžou oslavovat, podařilo se získat celý !jeden! bod na horké půdě v Čáslavi a po čtyřech zápasech máme na kontě krásné čtyři body při současné parádní formě tak existuje možnost, že ve středu od Sigmy dostanem třeba jen bůra

Reagovat
smazaný uživatel

My na tom nejsme o nic líp, očekávám vyrovnanou partii.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, jedu se kouknout, protože chci vidět góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Malinskej z Hradce nehraje vůbec špatně. Doufám, že příště základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála hračů co si věří 1 na 1 a dnes to opět potvrdil....

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ryzskej

omluva za spam, nevšiml jsem si

Reagovat
ryzskej
Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi to připomíná, někde jsem to viděl... jo o příspěvek výš!

Reagovat
ryzskej

lock

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej o Chovance maji zajem v Budejovicich

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať si ho vemou

Reagovat
rufus

Taky jsem o tom slyšel.. Že by na tom vážně bylo něco pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a plzenáci se zase vrátili na zem. Sparta ukázal, že je jasně lepším týmem.

Reagovat
cubinho

Ukázala to pouze v tomto zápase. Do konce zbývá 25 kol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Sparta

Reagovat
fantomas

Až bohorovnej výkon v prvnim poločase, zoufalost v poločase druhym...uplně jiná Plzeň. Chtělo by to zpátky na zem.

Reagovat
Josifek

Tak máme za sebou "šlágr" kola a nutno říct, že to bylo utkání maximálně průměrné úrovně. My jsme zápas odehráli skvěle takticky, eliminovali jsme plzeňské přednosti (křídelní hru, Horváta) - pomocí zdvojování, zkrácením hřiště a tím, že jsme byli vždy ve velkém počtu lidí pod míčem a nechali hrát Plzeň do plných, s čímž si dnes absolutně nevěděli rady, jejich výkon byl nulový, bez šancí..

Náš výkon byl takticky na 1, výsledek rovněž na výbornou, nasazení a týmový duch taktéž, ale tím výkon pozitiv končí. Teda vlastně jsme předvedli pár dobrých individuálních výkonů, především výborný Matějovský, Kweuke a na své poměry velmi dobrý Hušek. Křídelní hra, kde jsme měli moře prostoru a solidně rozjetých příležitostí k zblití, Sionko v řadě situací na odstřel, Podaný bojující, ale fotbalovost 0%. Kromě výsledku a týmového výkonu a galapředstavení muže zápasu Matějevského naprosto nudné a nekoukatelné utkání.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Reagovat
Josifek

*výčet pozitiv

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nemá kádr na dvě soutěže. S ligou to letos slibný nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas

Reagovat
Josifek

Tak to se tu už trochu psalo, že těžko bude zvládat bojovat na dvou frontách, nejen kvůli kádru, ale je k tomu asi potřeba i zkušenost, umět prostě rozdělit a usměrnit síly na dvě hlavní soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra Sparty...Plzen byla jakoby bez energie, přijde mi, že se na nich projevuje únava po těžkých zápasech v LM a to ty těžší zápasy ještě prijdou...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se tu chytnou za nos hlavně sparťani, který tu v minulejch dnech měli bobky z Plzně.

Reagovat
Kenneth

Plzenáky jsme měli přečetlý jak knihu, Matějovský muž zápasu, ten by měl dostat pozváku do repre. Jirka je taky vymazal slušně, Švenger by už nemusel do branky Blažka pouštět, až na 30. kolo kde se společně s Řepkou rozloučí. A Plzen bude letos ráda za 3. místo, 3 soutěže s tímhle kádrem, to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Josifek

Budou to mít těžký Plzen no, Jablonec docela rozjetý bude snad do toho třetího fleku, možná nás nakonec nejvíc potrábí v boji o titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas, hrozný fotbal. Ale co bylo nejhorší, byl komentář dvojice Čapek - Němec. To byl snad nejhorší komentář, jaký jsem slyšel a to jsem na komentátory náročný. Čapek snad komentoval v rudém dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, spíš prohlašoval že náskok je 8 bodů, ale TEPRVE po 5 kolech, kdyby vedla Plzeň, řekne UŽ po pěti kolech má družina Pavla Vrby luxusní náskok...

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš srandu, celou dobu komentoval jasně pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

to si asi slyšel jinej zápas.

Reagovat
joshua

Čapek je pravidelně udělanej z hry Plzně a přirovnává jí k Barce, Pilaře k Messimu atd.. Tady už vážně snad lidi vidí všude zelený mužíčky, ta paranoia je neskutečná.

Reagovat
goodbay

naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňována Plzeň nic víc nic míň A Čapek je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek je fakt na facku. Ten blb se nedá poslouchat.

Reagovat
fantomas

Stoprocentní volba..

Reagovat
exse

Spartě dneska vyšlo všechno, rychlej šťastněj gól, druhej z protiútoku, pak si už jen tradičně zalezli, faulovali, kouskovali hru a semtam zajebali nadějnej brejk. Jenom mi stále nejde do hlavy jak nemohli postoupit přes vidláky z rumunska, až se mi zdá že to prostě vypustili, protože vycítili že Plzeň v lize nebude tak dobrá a že mají šanci na titul. Hnus, přitom kdyby alespoň zopakovali výsledek v EL z loňska, mohla být letošní sezona pro koeficient nádherná a mohli jsme se hodně přiblížit 15. místu, čili když do sečtu, SPARTA KURVÍ ČESKEJ FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, Sparta hraje hodně dlouho pod své možnosti, letos mohli ve spolupráci s Plzní koeficientu hodně pomoct

Reagovat
Kenneth

Kdyby nebylo Sparta tak Plzen se sere letos už v 1. předkole ty šašku.

Reagovat
Kenneth

Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrála pro něj zdaleka nejvíc v historii, a nějakej jedosezonní Plzeňskej zázrak na tom nic nezmění, povíme si po přídělech v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš sparťánek viď?

Reagovat
naheCZ

minulá + letošní sezóna je jednosezonní zázrak? umíš dobře počítat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Super, když má 4x větší koeficient než zbytek ligy, tak ještě aby to tak nebylo. De o to že svým hnusným stylem udávala styl všem klubům po 10 let a přitom mezitím všechny ostatní ligy začali zjišťovat že se fotbal hraje pro diváky a že ten kdo dá více gólů zvítězí, v tomhle jsme prostě zaspali a nový trend kterého se některé týmy začínají chytat nastolila až teď Plzeň

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kenneth

Sparta někomu zakazovala hrát útočný fotbal? Neskutečný co tu lidi opět blejou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Ta první věta je doufám vtip.

Reagovat
Janek9

At žije demokracie, pryč se Spartanskou diktaturou !!

Reagovat
Josifek

Prostě přijeli do Rumunska jak mistři světa a padli na hubu, tak si zas uvědomili, že musej makat a ono to najednou celkem jde. Klasika..

Reagovat
Josifek

Prostě přijeli do Rumunska jak mistři světa a padli na hubu, tak si zas uvědomili, že musej makat a ono to najednou celkem jde. Klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm pan chytrej

Reagovat
Josifek

A k tomu konci nemá smysl se vyjadřovat, to může nepsat jen zaujatý blb.

Reagovat
smazaný uživatel

spartě vyšlo všechno? kdyby ty brejky hráli normálně, tak mohli dát aspoň 5. naopak plzeň se nedostala k ničemu, proto jí logicky nemohlo nic vyjít, víme?

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětluj to někomu kdo je úplně mimo

Reagovat
joshua

Nezklamals, ale měl by ses vážně zamyslet, zda to už není na léčení. Má to stupňující se tendenci a bál bych se, aby se ti při vyslovení jména Sparty nezačaly dělat tiky (pokud už se dělají, tak se omlouvám).

Reagovat
Kiwi-21

No Spartu vubec nemusím ale psát že kurví fotbal mi přijde jako blbost teda jak to vezmeš samozřejmně,pokud jde o pohlednost hry tsk to máš pravdu i když vloni v EL hráli taky pěkné zápasy to musím uznat.

Ale pak je tu stránka Koeficientu kdy naopak od doby co jsme ČR právě Sparta a Slavia suveréně nejvíce naplnovaly náš koeficient za což jim naopak patří velký dík a nikdo jiný až možná na jednu dobu Liberec (3-4 sezony) se jim ani trochu nepřiblížil

Reagovat
Kiwi-21

No Spartu vubec nemusím ale psát že kurví fotbal mi přijde jako blbost teda jak to vezmeš samozřejmně,pokud jde o pohlednost hry tsk to máš pravdu i když vloni v EL hráli taky pěkné zápasy to musím uznat.

Ale pak je tu stránka Koeficientu kdy naopak od doby co jsme ČR právě Sparta a Slavia suveréně nejvíce naplnovaly náš koeficient za což jim naopak patří velký dík a nikdo jiný až možná na jednu dobu Liberec (3-4 sezony) se jim ani trochu nepřiblížil

Reagovat
twerp

Když se loni Plzeň doma zabetonovala za stavu 1:0, tak to byl takticky skvěle zvládnutý duel a parádní ukázka pressinku. Když se Sparta zatáhne v Plzni za stavu 0:2, tak kurví český fotbal. První gól Plzně proti Kodani byl díky skvělému důrazu Plzně. První gól Sparty proti Plzni byla samozřejmě ukázka strašného štěstí, když Podaný dokázal dvakrát poslat stejně náhodný centr a Kweuke to tam netypicky dal hlavou.

Reagovat
naheCZ

nezdálo se mi, že by se Plzeň nějak až moc výrazně zatáhla na rozdíl dnes od Sparty to bylo až moc

Reagovat
twerp

Se ti zdálo docela špatně a i kdyby... je rozdíl vést doma 1:0 nebo venku 0:2.

Reagovat
Kiwi-21

tak já nepíšu o dnešním zápase ale snad i ty sám musíš uznat že zápasy Sparty a hlavně vloni a dříve nebyly pro nezaujatého diváka moc koukatelné ale třeba za výkonu v EL je chvalím tam hrály dobře

Reagovat
twerp

To byla reakce na exce. Ale jo, nebyly to hezké zápasy, to já uznám. Ale dneska to byla chyba Plzně a ne Sparty, jak se to tu pako snaží interpretovat. Plzeň se taky proti Kodani zcela logicky stáhla a spoléhala na protiútoky. Loni proti Spartě se taky Plzeň stáhla. Je to normální a pokud nehrajou jako Vaslui nebo opravdu nemají 11 hráčů v šestnáctce, tak je to vždy chyba útočícího týmu, že nedokážou dát góla. Stejně jako byla chyba Sparty loni, že nedala v Plzni góla.

Reagovat
Kiwi-21

ok v pohodě máš pravdu že je to chyba i toho utočicího týmu i když se něco těžko vymyšlí do téměř plných,tak i tak si z tím mněla poradit lépe,Sparta ale předvedla dobrý taktický výkon a vyhrála dnes zasloženě

Reagovat
Kiwi-21

A ten první gol byla chyba hlavně branicích hraču nechat 2.Krát nerušeně odcentrovat je trestuhodné což Sparta taky potrestala

Reagovat
twerp

Já vím, celý ten můj příspěvek byl ironie odpovídající Exsemu myšlení.

Reagovat
Ligter

Teď doufám, že jsi nebyl jedním z těch, kterým bylo srdečně u řitě jak hrála Sparta v Evropě loni, respektive letos, a teď tu nadávají, že nepostoupila, protože pokazila koeficient... kterému hodně lidí milerádo fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Potěšil mne pouze výsledek,předevedená hra a výkony nikoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Averze některých lidí proti Spartě je nejspíš nekonečná, nebudu se teda vychloubat, jak jsme bůhví co nepředvedli, ale jak by řek Franz Straka, dneska jsme to uhráli srdíčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Plzenskej hype je fakt strasnej , komentatori byli dneska opravdu nestranni.

Jinak to ze Sparta bude tak suverenni sem necekal , ale uz po 2.kolech sem tu psal ze ztrata 5 bodu je velka po takovy chvili. No ted je to 8 to uz zacina byt pro Plzen kriticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři komentovali jasně pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale..asi se poustely do eteru dva ruzny styly komentovani..

Reagovat
smazaný uživatel

a na jakou stranu se ti zdá, že se přikláněli? jen tak pro zajímavost?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaslui > Sparta > Plzeň

Reagovat
joshua

Rumuni jasně Plzeń válcujou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyla Sparta, Český fotbal by na tom byl možná líp. Proč? Třeba nynější situace, kdyby nebyla Sparta, nebyl by ani Bílek, kdyby nebyl Bílek byl by v repre nějákej normální trenér, kdyby v repre byl nějákej normální trenér Český fotbal by na tom byl líp. Atd. atd. Sice je to trochu s nadsázkou ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nebýt Sparty není Čech,Rosický,Nedvěd,Koller v zahraničí, nebyla by zlaté generace českého fotbalu. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by Čech, Rosický, Nedvěd, Koller hráli někde jinde..

Reagovat
Kenneth

To hráli, někde v Rusku nebo Turecku.

Reagovat
twerp

teď sis trošku nasral na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Tak by Bílek hrál a trénoval někde jinde....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by je vychovala Slávia a nadávalo by se na ňu.

Reagovat
smazaný uživatel

nehledě na to, že třeba Čecha ani Nedvěda nevychovala...

Reagovat
smazaný uživatel

Kollerovi taky moc nepomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Kollerovi možná... komu ještě?

Reagovat
joshua

Ale připravila je na velký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by je připravil někdo jiný.

Reagovat
joshua

To těžko, když nikdo jiný nehrál pravidelně LM.

Reagovat
Kenneth

Já někde mluvil o vychování? Jde o to že je připravila na velký zahraniční fotbal, a našla jim skvělé angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy kluby vyhledávají hráčům kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevim...já vždycky měl za to, že třeba Čecha připravilo na velkej fotbal Rennes...navíc ve Spartě strávil jen rok...Kollera snad dokonce vyhodili....jako určitě Sparta připravila na velký mezinárodní fotbal dost hráčů, to přece nikdo nepopírá, ale nemusíte tam automaticky házet všechny, kdo Spartou prošli...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo hovno sladký , tak si seru do kafe.

Reagovat
Jajinek

Je smutné, jak dnešní mládež nadává na Bílka. Ano, je to špatný trenér, který není pro repre nejvhodnější. Ale je to legenda českého fotbalu a je škoda, že kvůli tomuto angažmá si ho bere do huby tolik pubertálních děcek, kteří ho nezažili jako hráče. Výrazy jako debil a blbec a že by bylo českému fotbalu bez Bílka, si opravdu nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zas neber do huby mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni vysledek,sebevedomej vykon..nechapu ale jak je mozny mit takhle do oci bijici vykyvy ve vykonech..Jarosik ridil obranu skvele,poprve jsem videl zahrat vyborne Huska.Matejovsky-repre forma,neuveritelne to tam rozdavaval...

Aspon se ale Plzen vrati z hrusky na zem,pod dojmem medii a komentatoru jsem myslel,ze tenhle tym nemuze nikdy prohrat

jinak fans Plzne?pokud nevedou nebo se nepripravujou na oslavu titulu,tak je lepsi atmosfera i v Jablonci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Boje o LM holt jednoho vyčerpají. V lize to zatím letos není ono. Jsem zvědavej, esi se to naučí časem zvládat líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tohle je jejich jediná možnost, po týhle sezoně Plzeň jakou vy jí znáte nejspíš skončí rozprodáním........

Reagovat
Kenneth

Mají prachy z LM, nemusí prodávat. Jedině že by přišla dobrá nabídka.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

to fandili tak bídně? Mimochodem, kde měla Sparta svůj sektor, na hlavní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandili vubec

Uz byly otevreny sektory za branama..

Reagovat
smazaný uživatel

Se docela divím, kór, když mají ty nové chorály, co s noblesou presentovali v evropě.

Reagovat
Kenneth

Fandili. Evidentně si měl špunty v uších.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandili právě dost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ty vole, tak se dohodněte Mě jen zajímá, jestli přeřvali Spartu a kolik byl jejich počet

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade je opravdu cas tu novou televizi koupit,asi mi odchazi zvuk nebo jsem mel doma lepsi atmosferu

V tom pripade se jim omlouvam..Zkouknu to zejtra ze zaznamu na deuhy televizi a uvidim..

Reagovat
smazaný uživatel

Desnej vykon,asi nejhorsi za dobu Vrbovo ucinkovani v Plzni. Ale byli jsme fotbalovejsi. Sparta se prezentovala vetsim nasazenim,padali na hubu. Skoda,ze se kvuli tomu na ten fotbal nedalo koukat. Jinak ty kecy,ze v Evrope udelame ostudu...to uz tady jednou bylo. Ty si nechte od cesty,diky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vymlouvat se na to, že Sparta hrála tvrdě, to je asi k ničemu. Co chtěj dělat s takovým Gatusem, až to tam bude řezat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak plzen snad konecne pochopila ze jedinej mistr je sparta a myslim ze tenhle tym muze v lize mistru nadelat velikou ostudu.. jako sorry,uspech peknej,to jo,ale herne plzen neni ani polovicni co v minule sezone a jeji pokles formy se datuje uz poslednich par kol minuliho rocniku a zatim se jeste nezastavil,zahrali 2 dobry polocasy v lm a 2 propadakovy a s timhle se vetsinou nepostupuje,obrovsky stesti je potkalo ale prijde vystrizliveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Postoupila, zasloužila si to. A pokud udělá ostudu tak co. Sparta udělala větší. A Plzeň má podle mě docela dobrou šanci se dostat i do jarních bojů EL.

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom je, co píšeš... celej jejich letošní úspěch stojí vlastně na momentu překvapení v Kodani. Doma dostali gol, ale pak už to Kodaň začla otvírat, tak se jim to povedlo uhrát. Trondheim jsem neviděl, ale kromě toho zápasu v Kodani Plzeň vlastně nic nepředvedla... dneska první lepší mančaft, kterej nemůže překvapit - a byli úplně vygumovaní ze hřiště.

Reagovat
naheCZ

I kdyby byla Plzeň herně poloviční než minulej rok (což není, jinak by se do LM nedostala), tak furt je na tom herně pořád líp než Sparta. A Plzeň nám teď dělá v Evropě dobrý jméno, což se o Spartě říct nedá...

Reagovat
twerp

1. Pokud herně myslíš fotbalovou krásu, tak ano. Pokud herně myslíš vyhrávat zápasy, tak si na omylu.

2. Myslím, že vypadnutí Sparty je každému v Evropě docela u zádi. A Plzeň to má ve svých rukou. Můžou trhnout ostudu daleko větší ale i příjemě překvapit.(teď se bavím o ostudě v Evropě, ne domácí, tu si trhla daleko větší Sparta).

Reagovat
naheCZ

1. Jasně že myslím fotbalovou krásu za 2. Už teď je pro Plzeň mega úspěch, že se dostala do LM a pro Spartu mega neúspěch, že sem tam nedostala přes vidláky. Plzeň bohužel nemá momentálně finance na to aby mohla mít tak široký kádr jako Sparta, takže je to znát v tomto období mnoha zápasů. Sparta má několik alternativ na každý post a to taky je jeden z faktorů proč dnes uspěla společně s dobrou obranou a vynikajícím Matějovským, který by už měl být v reprezentaci. Nic ještě se vraťme k bodu 2 10 fíků od nikoho nejspíš nedostanou Barcelona si dá 2-4 góly a už si bude jen přihrávat a AC podle mě víc jak 5 taky nedá. BATE by Plzeň mohla v obou zápasech porazit a zajistit si tak další účast v EL.

Reagovat
exse

Co to je za blbost? Ikdyby Plzeň dostala od Barci 10 a třeba aji prohrála s BATE, tak to co už teď dokázala je obrovskej úspěch a ikdyž je hezké že chceš odvrátit pohled od Sparty, ale nepostup s Vaslui je dáááááleko větší ostuda než třeba 10 od Barci.

Reagovat
Kenneth

Myslíš že je větší ostuda se zapsat do historie LM 10:0 a rekordní potupou.

Reagovat
Kenneth

myslím.

Reagovat
exse

Klidně, protože Sparta tu možnost se tam zapsat ani nedostane, ježiši jestli naše domácí prohra s Dinamem 3:0 a nepostup je obrovská ostuda, jak to média nazívali a předhazujese to pořád, tak Sparta s Vasluí by měla být ještě o třídu větší.

Reagovat
Kenneth

Ty si prostě idiot. Na Vaslui se zapomene, desítka s Barcou by se připomínala ještě za 20 let.A jelikož se tam Plzen dostala tak musí taky něco ukázat.

Reagovat
Puskas

Pár let tomu dostala Sparta pětku od Lyonu a od Barcelony. Ale byli v LM a i tehdy jsi určitě říkal, že je hlavní být v LM.

Reagovat
twerp

Párt let zpátky byla Sparta v LM každý rok, takže se fanoušci neradovali z postupu ale spíš nadávali na debakly. A teď bysme i ty debakly brali.

Reagovat
exse

Však já věřím že ukáže, uvidíme každopádně nemá cenu se bavit o tom co bude. Fakta jsou jasná Sparta nepřestoupila přes tým na úrovni Žižkova, Plzeň postoupila loňského postupujícího ze skupiny LM.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy uz mistni cechacci pochopi ze vaslui je spis tym na urovni plzne nez zizkova? jako meli byste se probudit,rumunska liga je nekde uplne jinde a rikat ze vaslui je supackej tym kdyz tam hraje byvalej mladeznickej kapitan brazilie wesley je trochu z cesty,kazdopadne nesnizuju to ze sparta mela postoupit a je to neuspech,ale v zadnym pripade ostuda ! ceskej fotbal na tom je proste spatne a zakonite se to tyka jak sparty tak repre tak kazdyho jinyho tymu az po fc vidlakov.

Reagovat
twerp

Přes tým na úrovni Žižkova? To si snad děláš srandu?

Reagovat
Ligter

No, i kdyby debakl, tak se spíš bude (a obzvlášť když je Plzeň v LM poprvé) vzpomínat na to, že tam vůbec postoupili. Už tak je to pro ně výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta možnost tady byla chlapečku, no dostali jsme od Barcy pětku, to je takovej standard. Bav se o Liberci akorát, ne o Spartě. Stejně jí nemáš rád ať vyhraje nebo prohraje, tak to neřeš.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu si myslis ze kdyby dostala desitku od barcy budes mluvit stejne? to bych se jako cech musel propadnout do zeme ze nejakej klub dela takovou ostudu plzen si postup mozna vybojovala,ale otazka je jestli si ho zaslouzi,zaslouzit si ho mozna zaslouzila tim titulem,dejme tomu.druha vec je ze na ligu mistru proste nema.co se tyce sparty,odehrala 3 dobry zapasy a totalne posrala ten vaslui akorad...zato plzen odehrala jak uz sem psal dobre 2 polocasy a ty druhy dva totalne posrala,mnohem vic nez sparta ve vaslui,jenom toho ty tymy nedokazaly vyuzit.

Reagovat
exse

Ano kdyby dostala Plzeň 10 tak je to megaostuda, ale to je jen teoreticky a hodně nepravděpodobné, Sparta už trapas udělala a to že se Vám nevyvedl jeden zápas? Když doma to bylo na vyložené šance minimálně vyrovnané a mohli jste být rádi že jste vůbec vyhráli. Plzeň 2 dobré poločasy? Výsledné skóre s týmem který loni postoupil ze skupiny LM je 5:2, to mi zaprvé nepřijde jako náhoda a 2 povedené poločasy a zadruhé je to předpoklad že srovnání s lepšími evropskýmy týmy ustojí a může je aji potrápit.

Reagovat
Kiwi-21

Jen 2 poločasy ? tak ty seš uplně mimo s Trondheimem byly lepší 3 ze 4 poločasu a v Kodani byly také lepší jen doma byly horší ale celkově byl postup zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš taky sparťan co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina. Plzeň není první tým který nezvládá souběh pohárů a ligy a bylo jasné že na to s tím svým úzkým kádrem doplatí. To že se tam dostali je brutální úspěch a zaručí jim to dva roční rozpočty aniž by museli uhrát byť jenom bod. Akorát budou každý týden po pohárech unavení, stejně jako Sparta je tradičně poloviční po reprepauze.

Reagovat
Kenneth

Sparta je poloviční po reprepauze? Ty časy jsou dávno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mam taky rad tyhle vymluvy na uzkej kadr a soubeh poharu.videls snad nekdy ze by se barcelona,real,manchester,chelsea vymluvili na to ze hrali pred ligovym zapasem treba dva dny zpet lm?! a to treba jeste ten tyden v pondeli hrali pohar..takze prave proto je muj nazor ze obecne cesky tymy v lm nemaji co delat,ani sparta ani plzen ani nikdo jinej,dokud nebudou met odpovidajici kádry a soudnost k tomu se nevymlouvat na picoviny typu unava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je typické pro většinu týmů které nejsou zvyklé na evropské poháry. Tottenham byl loni po LM poloviční, aji když tam předváděl skvělý fotbal, stejně tak Man City v EL a nebo Fulham dva roky zpátky. Liverpool slavně vyválčil se Spartou postup a pak neslavně dostal rozdílem třídy od sestupujícího West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

já to teda nevidím jako výmluvu...prostě mají úzkej kádr, takže hráči unavení budou...ale když to chceš srovnávat s TOP špičkou, kde je všechno na úplně jiné úrovni, tak to pak nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

budu to srovnavat s top spickou kdyz se snema chce srovnavat plzen a hlavne novinari a tisk mocne uz ted hecuji na barcelonu a opevuji plzen,kdyby se nenapsalo tolik nesmyslu a tak se to nezvelicovala,mozna budu drzet hubu :) pripada mi to ze se blizime slovakum kteri ms 2002 slavi jeste ted.

Reagovat
smazaný uživatel

když dáš na novinářské plky, tak je to tvoje blbost...hráči i vedení Plzně jsou si vědomi, že jsou od těch nejlepších hodně daleko...jen se s nimi chtějí poměřit, aby bylo jasné, jak daleko od nich jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak limbersky,kolar atp se chovaji jakoby tu lm uz vyhraji,nenavidim je uz od doby co byli ve sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

na to nevim jak reagovat, to je úplnej nesmysl...možná v euforii řekli něco nešťastnýho, to nevim...ale třeba Kolář dneska uznal, že Sparta byla lepší a vyhrála zaslouženě...to nezní namistrovaně no...

Reagovat
One-Real

300. pro Spartičku

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bude na Plzen každý tým dobře připraven.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Plzen porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně postavte celou Plzeň do reprezentace............titulky na portálu NOVINKY jsou někdy tak úsměvné

Reagovat
exse

Děláte jak kdyby Sparta hrála nějakej božskej fotbal, já si nemyslím že by to vítězství bylo nějak extra zasloužený, ano měli větši nasazení, ale fotbalovost (kromě Matějovskýho) bylo jednoznačně na straně Plzně. Zápas rozhodl první gól a taktika Sparty, která si sice zaslouží pochvalu za to jak Plzeň eliminovala, ale pořád to bylo na úkor fotbalu, nádherné přirovnání s El Clasicem, navíc stejně jako Real dokáže Barcu porazit tak 1 z 5 zápasů, stejně to bude i s Plzní a věřím že příští společnej zápas Plzeň vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi absolutně neobjektivní, zaslepený rychlokvaškou plzní.....probuzení bude tvrdé, tohle nebude poprvé co prohrajou, zvykej si

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na exse

Reagovat
exse

Já nejsem žádnej extra fanoušek Plzeň, samozřejmě že jim fandím, asi jako celá republika, titul a postup do LM si jednoznačně zaslouží, hrají nejlepší fotbal v lize a samozřejmě můžou prohrávat, ale to na faktech které jsem vypsal nic nemění, stejně tak jako natom že Sparta hraje hnusnej fotbal a nese jí to výsledky a to není cesta kterou by se českej fotbal měl vydávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že dnes Plzeň hrála něco extra . Sparta je totálně vymazala a hrála mnohem lépe.Jinak souboj Matějovský vs Horváth vyhrál jasně Matěj.

Reagovat
exse

Ano to je pravda, ale já jako divák se chcu dívat jak si to 2 týmy rozdají ve fotbalu a ne na to jak jeden se snaží útočit a druhej jim láme nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo jak všichni říkali že Plzeň je kvalitnější než repre a Vrba nejlepší trenér v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Ještě lepší je jak po jednom probetonovaným zápase všichni jakoby prozřeli, když se to samé co dneska Spartě povedlo Bohemce, tak si toho skoro nikdo nevšiml

Reagovat
twl

po jednom neůspěchu soudíš....kdybys byl na stadioně tak vidíš že plzeň na to neměla.....ale pan rozhodčí jak pořád domlouvá Jarošíkovi.....a ani mu nedá 2.žlutou.......rozhodčí to utkání skazillllll!a 1 .zápas nic neznamená....... viz Plzeň minulý rok jak mněla náskok 12 b a nakonci ligy to nic nebylo.....bylo pouze viděť že jsou unavení ale to polehávání sparta si mohla odpustit...... stejně když vyhraje titul nepostoupí......zato jakej hraje fotbal...titul dicky sparta udělala protože rozhodčí se jí bojí vyloučit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

latas.kali: Naprosto s tebou souhlasím. Musel jsem se jeho komentáři smát.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel se zaslepeností nic neuděláme........tolikrát to tu už bylo, slavi, baník, liberec, těm všem to vydrželo nanejvejš dvě sezony a pak šli do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

latas.kali: Přesně. Jinak co říkáš na Švengera? Doufám,že zůstane jedničkou.

Reagovat
exse

Dopiče dementi, nevidíte to tlačítko reagovat?

Reagovat
twerp

Ty si asi fakt nervově labilní.

Reagovat
exse

Ne v pohodě, jen jsem nasranej ze Sparty a toho jak kazí fotbal a pak mě dokážou nasrat i 2 malý děcka který neumí číst

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby ti skončily prázdniny exse.

Reagovat
Puskas

Já žádné takové "tlačítko" fakt na noťasu nemám.

Reagovat
exse

Já ho mám aji na mobilu, takže buď máš noťas nakreslenej na krabici od bot, nebo seš slepej.

Reagovat
Puskas

Jo, na krabici od bot, přesně. A kde se u Tebe to tlačítko nachází? a klid zbytečně vyšiluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

exse: Já mám s tlačítkem reaguj špatné zkušenosti,takže radši napíšu i přezdívku. Jinak jestli si labilní,tak nelez na internet.

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger výbornej, určitě aspoň nebude dělat rozbroje v kabině jak celej Blažek, kterej nám podělal celou EL

Reagovat
exse

Šikula, našels tlačítko

Reagovat
smazaný uživatel

lehni

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, doufám,že se bude i nadále Švengerovi dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby ho nevyndali jen co se ten simulant uzdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal jsem si ze je konecne nejvyssi cas tu Plzenskou pohadku utnout a zaklady se tomu podarilo polozit. Vyborny vykon podcenovane Sparty proti naprosto zadnemu vykonu ceske SuperBarcelony Plzne, zajimalo by me jestli se dival i jeji velky fanousek Bosak a co tomu hlavne rikal. Ano, razu utkani jiste nepomohl brzy gol Sparty, ale prece podle mistnich expertu takovy brzky gol nic nema znamenat, vzdyt mela Plzen cely zapas na otoceni - OMYL. Jasne se dnes potvrdila nejen ma teorie, ze v nasi lize a kor v takhle dulezitem zapase je vetsinou prvni gol hodne rozhodujici hlavne pro psychiku obou tymu. V drtive vetsine se vzdycky podari Plzni skorovat jako prvnimu (a v tom je uspech jeji pohadky), dnes tomu tak konecne nebylo a ejhle, dalsi ligova prohra.

Ke Sparticce - bal jsem se ze predvedeme po vypadnuti z EL ustraseny vykon, o to vic me prekvapily hlavne dve veci - jednak celkove nasazeni hracu po dobu celeho zapasu a taky konecne spravne ROZESTAVENI uzpusobene na eliminaci typicke hry soupere, cehoz jsme se bohuzel v odvete proti Vaslui nedockali Musim vyzdvihnout z kazde rady vykon alespon jednoho hrace. Zacnu hned velice jistym brankarem a podle meho soudu by mel Blazek doblazkovat, kdyz vidim excelentni vykony Svengera. Z kompaktni obrany chci vyzdvihnout vykon Jarosika. Myslim ze jsme nasli idealni stoperskou dvojici a nerika se mi to lehce, ale i Repa by mel alespon ve Sparte dorepovat, bohuzel uz neni nejvyssi cas, protoze uz ten cas davno uplynul...Ze zalohy samozrejme musim zminit naprosto exceletni vykon Marka Matejovskeho ale velke pozor - hlavne taky Lubose Huska, ktery hral opravdu vyborne a byl strujcem rozebirani utoku plzne a navic take krasne prihral na druhy gol...O Leom se ani nema cenu zminovat, jen tak dal

Samozrejme je to porad jen zacatek sezony a dalsich ostrych testu bude jeste dost, nicmene oproti lonsku je to zlepseni o 100%, Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta porazila Plzeň, krysy vylézají z děr.

Reagovat
smazaný uživatel

sem si zrovna říkal, že sem o něm dlouho neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

to samé se dá říct o tom když vyhrála Plzeň titul a postoupila do LM

Reagovat
smazaný uživatel

když vyhrála Plzeň titul, tak vylezli nějací její fanoušci, kteří se tady projevovali hloupě už dříve a po každém menším neúspěchu zalezli? hmhm...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nabalilo spoustu fanoušků, což je normální když se týmu daří. Ale ivošek, Stalingrad a pár dalších se loni takticky odmlčelo a letos se vrátili až když Sparta začla vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stalingrad je zrovna ten, co fandí, jen když se daří... už tady radši svý dojmy nepiš, meleš sračky

Reagovat
smazaný uživatel

A kde byl loni?

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, když člověk pořád není online a nesmaží něco do diskuse jak efcébéčko, tak je automaticky fanda na baterky

Reagovat
smazaný uživatel

Loni na začátku sezóny tady byl, pak zmizel, letos se objevil když Sparta vyhrála prvních pár zápasů ve velkém stylu. Stejně tak ivošek. Asi shoda náhod, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sice i trevor dole ti potvrdil moje slova, ale ty máš stejně vždycky svoji pravdu, stejně jako jsi potvrdil u Sczeszného...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já se o fotbale rád nechám poučit, aji o spoustě jiných věcí. Stačilo akorát odpověď na moju otázku "kde byl loni?" jako člověk. Trevorovi se to povedlo, ty ses na to vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalingrad tu je pravidelně. Ten řve "Sparta" pořád. Klidně i na plný koule do kočárku s miminem - já myslel, že ho zabiju.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, zrovna Stalingrad je sparťan tělem i duší. Jen prostě měl jiný problémy, než chodit na EF. Ale s Ivoshitem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

tak on asi i ivošek je sparťan tělem i duší...akorát asi neunáší, když někdo třeba hraje líp než Sparta, případně je v tabulce i před ní...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je idiot, který píše, jen když se daří... Na druhou stranu, nějak už mi chyběli ty jeho rádoby souhrny, u nich sem se nasmál víc než u rychlokvašek jako nějakej typek a další sparťani-rychlokvašky, co vždy 1.9 zmizí odsuď.

Reagovat
smazaný uživatel

Na něm je dobré že napíše nějakou kravinu která je jednoduše vyvratitelná exaktníma argumentama, žádné dojmy ale čistě logika. Vyvrátíš mu to, on přestane reagovat a o deset komentů dál tvrdí to samé jako kdyby ten rozhovor nikdy neproběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

legendární ruchové mikrofony na stadionu

Reagovat
Puskas

Druhá míza

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jestli ho znáš, tak jo, věřím ti. Jenom mně to připadalo divné, tak sem ho do té party zhrzených zařadil taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne porad jsem uz u pocitace, zvlast potom co jsem na jare delal statnice, tak jsem mel jiny starosti nez sem davat prispevky a leto se mel ted taky plny neceho jinyho nez sledovanim fotbalu...ale to se dneskem zaes konecne meni

Reagovat
Losinho

Škoda, že nemůžeš dělat státnice častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, jeste za rok a pul prijdou druhy, ty magistersky a bude hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

že ty jsi nějakej levoboček od Bartáka? Ten taky "úspěšně" protáhnul syna maturitou a bůh ví čím ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

potrefená husa se vždycky ozve

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej koment

Reagovat
r.mrazik

tyjo...sparta vyhrala v plzni...dalo se na to koukat? skoda je,ze se nejspis chovanec zachranil...achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěj ho prej budějce

Reagovat
smazaný uživatel

exse ty seš kok.t promiň

Reagovat
exse

V pohodě

Reagovat
Ligter

Ta omluva tomu dodává šmrnc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si tady delate vsichni srandu,ne? Sparta se jeden zapas poradne nehne ze svoji poloviny a podle tech komentaru jsme v Plzni nekopove,postup do LM je nahoda a ten titul loni byl nezaslouzenej,protoze jsme na to nemeli? Hm,tady jsou fakt docela experti. A s tou ostudou v Evrope,to uz tady parkrat bylo. Nejdriv pred Jerevanem. Potom pred Rosenborgem. Potom pred Kodani. Ale on ten tip snad jednou vyjde,ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

s barcou každopádně

Reagovat
exse

A? Barca porazila 5:0 i Real, takže pokud bude podobnej výsledek s Plzní, tak se pořád není za co stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

dej před tu pětku jedničku a to přesně vás čeká

Reagovat
exse

a nebo tečku za tu pětku a to bude přesně do které třídy ve čtvrtek nastupuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

umaž dvojtečku a ejhle, máme tu tvoje IQ

Reagovat
exse

Tak teď si mi to natřel, teď nevím jestli ti mám poslat ofocenej certifikát z mojeho testu, nebo se zasmát.

Reagovat
smazaný uživatel

certifikát z bohnic o duševním zdraví si strč do zádele

Reagovat
exse

Hlavně že umíš logicky argumentovat a nepoužíváš bezvýznamné vulgární výrazy, aby sis zvedl sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

sjeď drobet víc nahoru a podívej se kdo je z nás dvou víc vulgární........jinak vytahaný triko máš jak celá plzeň :) povašovat se nad ostatní umíš skvěle, nikdo neni víc než ty, klaním se ti

Reagovat
exse

Reagovat
twerp

A vy ste se loni hnuli ze svojí poloviny, když jste vedli 1:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle otazku nemyslis vazne,ze jo? Jestli si koukal na nejakej nas zapas,tak my chceme hrat fotbal za jakyhokoliv stavu. At uz v lize,nebo v Evrope. A ja doufam,ze se na tom nebude nic menit. Chodit na neco podobnyho,co dneska predvedla Sparta,tak mi budou na hlave vstavat vlasy hruzou...

Reagovat
twerp

A viděl si vůbec zápas Plzeň-Sparta 1:0? Asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ten zapas jsem videl. A doufam,ze nechces rict,ze jsme hrali tak,jako vy dneska? To je trochu prehnany.

Reagovat
twerp

Hráli jste ještě definzivněji

Reagovat
smazaný uživatel

Mame na to kazdej jinej nazor,coz je asi pochopitelny...

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne v lonskych zapasech se Spartou to byla ukazka vasi neutuchajici ofenzivy... betonovali jste skoro oba cely zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě už sem jednou psal, že máš komplex.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Aha, Sparta se nehne z poloviny. Proto ty střely 6 ku 13. Kweuke to asi pálil zase zpoza poloviny jinak si to neumím jinak vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezla byla. Kdyz ziskala balon,tak dokazala ve trech hracich rychle prejit na nasi polovinu a tam zakoncit. I kdyz to vetsinou teda diky Sionkovi moc nebezpecny nebylo. Ale to nic nemeni na tom,ze betonovala. Nebo ty si snad pamatujes nejakej usek hry,kdy by byla treba deset minut v kuse na polovine Plzne? Ja teda ne...

Reagovat
Ligter

Negeneralizuj. Sparta nehrála kdovíjak, ale týmově a solidně takticky. Neviň z toho jen jednu stranu, ale koukni i na Plzeň. Ta byla jako kouzla zbavená. Krom toho - a budu se opakovat - určitě si představím zalezlejší týmy, které hrály proti Plzni než byla Sparta. Mnohem zalezlejší.

Reagovat
Kenneth

Sparta ale nebyla zalezlá, byla nebezpečnější než Plzen. Ale protože takticky Plzen zničila tak se bude ted říkat že byla zalezlá.

Reagovat
Ligter

Pojmy s dojmy aneb extrémy na obou stranách. Z určitých komentářů mám pocit, že jsme snad hráli jak Příbram.

Reagovat
exse

Kdyby ste hráli jak Příbram tak dostanete trojku, alespoň v aktuální sezoně, kdy je snaha hrát fotbal a bavit diváky ze strany Příbramy tak 5x větší než u Sparty.

Reagovat
Ligter

Nepřeháněj. Taktika dobrá, ale holt jsme prostě nebavili diváky, co se dá dělat. Naštěstí míra pobavení diváků není zásadní. (smůla, já vím, svět je nespravedlivý)

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě jaký diváky? Ti Sparťanský jsou samozřejmě spokojený, Plzeňský zklamaný? A zbytek? Těm je to buď jedno a nebo jsou to antisparťani a těm se nezavděčíš nikdy, asi tak.

Reagovat
Ligter

Tak to už byl takový povzdech, taková nadsázka řekněme. Samozřejmě, že je mě to v podstatě jedno, jako Sparťanovi, jsem rád za výhru. (a zaslouženo - rejpavě dodám).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ja si teda nepamatuju. At uz Liberec,nebo Teplice letos u nas se snazili celej zapas hrat fotbal. Takovej fotbal si nepamatuju hodne dlouho. Ovsem to nemeni nic na tom,ze my jsme hrali spatne...

Reagovat
Ligter

Spíš jsem myslel ty soupeře ze spodní poloviny tabulky, minulou sezonu. Nepředpokládám, že bezhlavě útočili.

Reagovat
exse

No ale od nich se to předpokládá, když maj daleko horší tým tak je to logické, ale Sparta která v ČR dlouhodobě vládne a má 4 větší rozpočet než Plzeň, by měla být schopná rozdat si to sněma na férovku a ne takhle.

Reagovat
Ligter

Víc peněz neznamená hezčí fotbal. Ale jinak bys měl spíš pravdu, silnější tým nebude zalézat.

Reagovat
Puskas

Kouzla zbavená byla proto, že byl pokrytý Horváth a pravá strana praktocky neexistovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď bude plichtička proti BATE, pak když budou mít velkou kliku uhrajou Plzeňský superhvězdy další plichtu v Olomouci a třešinkou na dortu bude osmička v Barceloně. No a probuzení ze sna bude ještě rychlejší než by kdo čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt myslis ze u nas uhraji plichtu?

Reagovat
exse

Nějak se ztrácím, takže oni doopravdy LM hrát nebudou a bude se jim o tom zdát stejně jako Spartě o EL, nebo jak to bude? Z jakého snu se probudí? Z toho že se dostali do LM a budou hrát s Barcou?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni se nepovede jeden zápas se Spartou a najednou je Sparta nejlepší tým, kterej hraje atraktivní fotbal a Plzen je najednou na urovni 2.ligy Sparta by Kodan dvakrát za sebou nikdy neporazila, když nedokáže postoupit pres no name tým Vaslui

Reagovat
twerp

To tu někdo psal? Spíš to tu píše Exse v opačném gardu.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani to tu píšou...ne uplně doslovně, ale z těch povyšujících komentářů je to znatelné...

Reagovat
twerp

Jenže v úplně stejné míře je to i naopak. Plzeň taky loni ubránila výsledek 1:0 se Spartou. Taky dali góla a doma zalezli(pravda, že to byl asi jediný zápas, kdy todle udělali) a většina lidí je pochválila za dobrou a nepropustnou obranu. Teď udělá Sparta něco podobného a je z toho ještě nebezpečnější, než byla loni Plzeň a je tu terčem kritiky. Prostě loni to byla chyba Sparty a letos je to chyba Plzně že nedokázala vyhrát. Pokud byste měli svůj den, tak byste si s tou obranou poradili.

Reagovat
exse

Ok v tomhle máš pravdu, ale taky musíš proč jsou lidi zaslepení vůči Spartě a naopak fandí Plzni, to jak hrála loni Plzeň proti vám byla vyjímka, jindy soupeře drtila fotbalovostí, to jak jste dneska vyhráli vy byl Váš standart a tak ani nejde o tenhle jedinej zápas, ale o celkově vaši hru a vystupování.

Reagovat
twerp

Ale jo, já netvrdím, že hrajem nějak hezký fotbal, ale spíš účelný. Každopádně dneska to nebyla chyba Sparty ale Plzně. To bych pak mohl alibisticky říct, že sme prohráli s Vasluí, protože bránila. Přitom jsme to prohráli, protože jsme jim nedali dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,vy jste to prohrali kvuli tomu,ze jste si mysleli,ze se v Rumunsku porazi sami. Tam jste si to prohrali,ne na Letnej...

Reagovat
twerp

A to víš zase jak todle? Ty těm hráčům vidíš do hlavy, že víš, že to podcenili? Že si mysleli nějaká Vaslui?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si nevidel ten vykon? Tohle jestli nebylo podceneni soupere,tak jako nevim cemu to pricitat? Ty pro to snad mas nejaky normalni vysvetleni nez to,ze je podcenili? Jeste kdyz vsude v novinach sis mohl precist,jak je Sparta lepsi. Uhrin v rozhovoru rikal,ze je Sparta smazne jako nic,ze tam maji financni problemy,spoustu zranenejch lidi,nehrajou doma...

Reagovat
twerp

A dneska Plzeň Spartu podcenila? Prostě Sparta neměla svůj den. Dostala divného góla a pak hadráka. A to se pak hraje blbě, když tam soupeři spadnou dva góly ze dvou střel a tobě se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já neřikam, že hrála Sparta dnes špatně, naopak výhru si zasloužila. Jde mi o to, že jsou tady komenty ve smyslu konec plzenskyho snu, vratte se plzenaci na zem, plzen dostane 20 golu od Barcelony, my sme Sparta, my sme nejlepsi atd.

Reagovat
twerp

Tak musíš si umět vybrat od koho to brát vážně a od koho ne. Po Vaslui bylo fórum zaspamované od nicků, které jsem tu nikdy neviděl a většinou to byly docela dětské komenty. Většina Sparťanů. která tu přispívá dlouhodobě jsou v pohodě. Apropo já proti Plzni taky nic nemám a myslím si, že ta bublina tento nebo příští rok splaskne a Plzeň bude bojovat o poháry a už ne o titul. Ale rád bych se mýlil.

Reagovat
exse

Reagovat
naheCZ

Sparťani jsou Sparťani

Reagovat
Ligter

A že vy si toho všímáte jen u nás, že.

Reagovat
Puskas

Plzni ta prohra může jedině pomoct, dostane je zpět na zem.

Reagovat
Kenneth

Právě proto nechápu proč nedělala Kodan skoro žádné problémy. Pokrýt Horvátha a Petrželu a postup by nebyl zas tak marný.

Reagovat
exse

Protože chtěli hrát fotbal, pochopili že to je pro diváky a že vyhraje ten co dá více gólů, ne ten který vícekrát sfauluje soupeře, nebo zakopne balón

Reagovat
exse

Ale to je pro sparťana nepochopitelné a nezvyklé, chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Anoo ono Kodani šlo o pobavení diváků a ne o peníze ,které by dostala za LM . Zamysli se nad tim co napíšeš

Reagovat
exse

De o filozofii klubu, prostě když nemaj několik generací po sobě zabudovaný v hlavách že se musí hrát na nulu a spoléhat na štěstí, jako sparťani tak je těžký na jeden zápas přestat hrát fotbal a zkoušet to jak napsal.

Reagovat
Puskas

Nezlob se na mne, ale jsi-li z Plzně, taak bys něco o hraní na nulu snad ani neměl vyslovit v souvislosti s jinými týmy. Dva roky jste vepředu a už zapomínáš na tu trápenku, co jste vždy předtím předváděli?

Reagovat
twerp

To je Liberečák, podle kterého má Liberec nejlepší kádr v lize.

Reagovat
Puskas

ještě lepší

Reagovat
exse

To jsem nikdy neřekl, nejlepší základní sestavu má Plzeň, nejlepší kádr Sparta, tak zaslepenej nejsu, jenom sem možná upozorňoval že taky máme hráče kteří patří k nejlepším v lize, nebo dokonce jsou nejlepší, bohužel tomu tak není na každém postu.

Reagovat
Puskas

Není to na žádném postu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tak na jakém postu má Liberec nejlepšího hráče v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle,tak to ja blbe pochopil,to sorry. Ja myslel ze pises,ze Plzen nema na zadnym postu nejlepsiho hrace v lize...

Reagovat
exse

Breznaník je stoprocentně nejlepší hráč svého typu v lize, sice na jeho postu hraje Pilař, ale to je uplně jinej druh hráče. Gebre je společně s Rajtoralem nejlepší pravej bek ligy a Gecov byl nejlepší DZ v lize.

Reagovat
Kiwi-21

S Breznaníkem souhlas

Reagovat
Puskas

Gebre je s Rajtoralem, ale ne nej. Breznaník... Ne. A Gecov je minulost, mluvíme o současnosti, navíc mu hodně pomohlo to Euro mladých, jinka v povědomí veřejnosti za výborného moc neplatil.

Reagovat
exse

On se bavil o tom co jsem v minulosti řekl, čili v době kdy u nás byl Gecov, a to že nebyl v povědomí veřejnosti neznamená že je nejlepší, přece jenom hraje na dost nevděčném postu.

Reagovat
Puskas

Protože potřebovala útočit, tak nemohla pokrývat osobně Horvátha. Navíc on má u nás větší jméno než v Dánsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani zalezte ste se svými povyšujícími komentáři ubozí...zatím ste v téhle sezoně kromě tohoto zápasu hráli tragédní fotbal s taktikou nakopni to někam dopředu třeba to tam padne, takže bejt Váma bych dál šoupal nohama

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak se vyhrává titul

Reagovat
naheCZ

bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

V naší lize bohužel ano

Reagovat
Kiwi-21

To je teda se s čím chlubit a ještě přidejte povýšenost a pak se nakonec divte že Spartu nikdo nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

že Spartu nikdo nemusí je blud. Spartě fandí spousta lidí po celym státě a co si myslí ten zbytek, to sparťany zajímat nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli reaguješ na mě , tak já nejsem Sparťan .. jen podotýkám všeobecnou pravdu

Reagovat
Kiwi-21

No ještě poločas z Jabloncem zahrály velice dobře abych byl objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

jeje expert tady dava moudra. zacni u plzne treba proc mate na drsu u loga tymu hvezdicku,vyhrala snad plzen 10 titulu v lize ? nevyhral kazdy ''soudny'' klub si hvezdicku na dres da kdyz ma 10 titulu a ne po jednom titulu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Lééééééééóó...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kweukééééééééééé!!!!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

:

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne jestli tahle prohra pomuze od takzvanejch "fanousku",tak jedine dobre. Dneska to prej bylo v kotli desny,skoro nikdo nefandil. A zbytek prej maly parchanti,ktery jenom cumeli a neotevreli hubu. A kvuli takovejm dementum se na spoustu lidi nedostalo. Desny

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, tohle je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

+ policajti nepustili Fíšu do kotle, doufam, že si lidi do příště zapamatujou kde je kotel, když raději sedí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kvitova konci na US Open v prvnim kole

Reagovat
smazaný uživatel

ta to pěkně kurví. ještěže jsem viděl ten wimbledon. od tý doby nic a o nic jsem asi nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tímhle sem fakt nepočítal.

Reagovat
Puskas

čára přes rozpočet?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto počítal sem,žě dostaneme v Plzni trojku a Chovanec půjde do Dynama tohle sem nečekal

Reagovat
Puskas

co narobíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nic počítám s tím,že Sparta vyhraje další 3 kola a pak to půjde dolů

Reagovat
Puskas

To ne, přespříští kolo jede na Bazaly, to bude zápas, kdy se chytnem, Budějky předtím budou předkrm.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nemůžeš sám věřit současnej Baník na Spartu nemá,ale pokud příští týden porazíte Dynamo tak možná.

Reagovat
Puskas

No jde o to, že jak proti Spartě vždycky bojují, tak včil budou dvojnásob, takže počítám i s vyrovnaným duelem.

Reagovat
Puskas

i když to tak možná spíš chci vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje v Baníku střed zálohy?

Reagovat
Puskas

Lukeš, teď se konečně uzdravil Frejlach. Defenzívní hraje Greguš nebo Marek, teď tam dává Malura ještě Droppu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta vás právě přes něj bude přehrávat a to rozhodne duel v její prospěch právě si mylsím,že tam vyhrajeme 0:1 1:2 a pak porazíme Slavii a pak tuším hrajem na Sigmě (?) a pak to půjde se Spartou trochu dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

je to sympatický, stát při svým mančaftu za každejch okolností stejně ale doufám, že sparta baník co nejvíc rozbombarduje.

Reagovat
Puskas

To je přece normální, když je to "můj mančaft". Doufám, že to ubráníme, pet záložníků, na hrotu Svěrky, zaplnit střed, nenechat hrát Matějovského a nedělat kraviny vzadu - jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

A co když se rozehraje Grajciar?

Reagovat
Puskas

Nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna o tohle nemám strach dneska byl hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný měl jít v první půly ven za ten faul za kterej dostal žlutou nechápu proč tam zůstal stejně tak Mareš na konci zápasu tenhel zápas to fakt celá Sparta s tou tvrdostí přepískla

Reagovat
Puskas

Mareš stejný zákrok jako Podaný ve čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten zákrok Podanýho pořádně neviděl takže nemůžu soudit,ale měl jít ven to musím objektivně uznat a Ďuriš si zasloužil žlutou za simulování.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

A to je lístek do PLzěn, si vezmi, za kolik bude do Prahy, kde se má hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je lístek do ČEKA

Reagovat
Puskas

to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.firmy.cz/detail/496732-ceko-praha-praha-vrsovice.html

chudáci prohrajou kontumačně 3:0 protože budou o pár metrů mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeežiš kdyby měl 5 vítězství z 5 zápas jakýkoliv tým Gambrinus ligy tak by je každý chválil. Jenom Sparta to má ze štěstím. Další tady blijou kvůli agresivitě, pane bože tak jezdili po prdeli a snažili se na 120% někdy to prostě ujede.A hlavně od toho tam je ten pán s píšťalkou, bohužel Sparta je na tolik schopná, že dokáže od počátku své existence podplácet každého nového. rozhodčího a nikdo na to nepřišel. Jenom prostě ten rozhodčí neumí vyrovnaně pískat. ¨

A taky nechápu popichování zde v diskuzi.Kde se řeší pořád to samé prostě Sparta dneska takticky na výbornou aneb Česká Barcelona potkala Český Real v čele s Josém Stejně je to boj s větrnými mlýny alá Messi vs Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo proč nehrál Bystroň?

Reagovat
smazaný uživatel

prý něco s tříslama

Reagovat
smazaný uživatel

Dost tak chyběl oba ty goly byly Ševinského Bystroň by si Lea pohlídal jako minulou sezonu.

Reagovat
Aldeano

Byl si co? Si myslím řikal něco....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj byl na tribuně vedle kotle. Někteři Plzeňáci ze mě byli občas zoufalí jeden na mě zařval Vaslui a já Besiktas pak na mě někdo zkusil co vyhrála Sparta ? A já a a a 35 titulů to byla docela sranda. A když kotel Plzně řval červená tak Sparťani odpovídali rudá nevím estli to bylo slyšet v TV bylo?

Reagovat
Aldeano

Já nevim já taky byl... Ale v kotly. Tam taky Viktorka - Žižkov!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo to sem taky řval . Ale v kotli bylo hrozně málo lidí mi přišlo,ale zase pondělí no co se dalo čekat.

Reagovat
Aldeano

Ale tak jako celkem obsazený.... Atmosféra ušla..... Ale nic extra no....

Reagovat
smazaný uživatel

přecejen jste nás v pohodě přeřvali

Reagovat
smazaný uživatel

To jo těch gloryhunterů bylo dneska v Plzni přece jen moc kolem mě sedělo asi 10 lidí s hokejovejma čepicema.

Reagovat
Aldeano

To bylo všude, ty hokejový suvenýry...

Reagovat
Aldeano

Vážně? Tak to jsme dobrý A to jak je to s kotlem? Oficiálně byl asi naproti. Ale co to je za fans v jednom sektoru na hlavní? Mají tam vlajky a fandí....

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou alkoturisti, do zimy chtěj zůstat nahoře a až se otevře celý stadion tak se chtějí přestěhovat na "tradiční" místo...

...no a to přeřvání dneska asi ani nebyl úspěch, co tak slýchávam, tak jsme skoro nebyli slyšet ani ve vlastnim kotli

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ani nešlo o to přeřvávání, vy jste fakticky byli slyšet jen párkrát..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to náš sektor nebude mluvit tak týden Na to, že nebyl rozeřvávač, tak to bylo i celkem synchronizovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš a u nás bez něj ani ránu

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jste strašně brzo branku a ještě nemáte fanoušky, kteří fandí opravdu tomu týmu... Po čase se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu no (hlavně když jde o Spartu)

...část se za celý zápas zmohla jenom na "pražský kurvy"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak je to vzdycky. Kdyz se krici nejaka demence (prazsky kurvy,sparta buzerantu parta atd atd),tak se umi zapojit kazdej idiot,ale kdyz se rve neco normalniho,tak kazdej drzi hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

no, oni se nepřipojovali, oni si to rozjeli dokonce sami

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to jo. Ale rikam. Jakmile se krici nejaka podobna hovadina(je prakticky jedno,kdo to je),tak to rve naprosto kazdej. Jako treba kdyz se rve ACAB a podobne. Ja jsem jednou v kotli zazil,ze se rvalo prave to ACAB a pak se jeden kluk podemnou ptal druhyho,co to znamena,ze prej si nemuze vzpomenout . Ale to je presne ta ceska zakomplexovanost. Kdyz muzes nekoho urazit,tak to udelam rad. Ale kdyz fandit,tak to si dvakrat rozmyslim Ale to neni jenom u nas v Plzni nastesti.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by se hodilo říct, že to bohužel není jen u vás. Je to prakticky všude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je z pohledu toho, komu fandíš

Reagovat
Aldeano

Dík za odpověď

Reagovat
božský John

Jak je hnedka sparta vynšena do nebes ...

A Plzeň do pekel

Reagovat
Aldeano

Léo!!! Léoo!!! Léooo!!! Krásný vítězství!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s to Spartou... Vyhrála, jo? Normálka....

Reagovat
smazaný uživatel

Byli ste s Sanchou v kotli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, byli jsme někde v prdeli... To je jasný, že jsme byli v kotli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, když na Sanchu všichni policajti strašně drsně a aby držel hubu a já od každýho dostal návod jak se dostat do hospody a jak vypadnout dřív, než ostatní z chumlu před mostem Ale parádní výjezd.. Nějaký borovičky, cestou lahvinka rumíčku..:) Bejvalá, která jela nečekaně s námi, tak překvapila docela fanatickým fanděním... Super.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Prima výjezd do Plzně. Sladké vítězství, dobré fandění a nějaké to pivečko na oslavu. Jen ti policajti by na mě nemuseli být tak nepříjemní. Sparta Praha šampión!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Oni cítí, že jsi výtržník

Reagovat
smazaný uživatel

asi u něj našli tu praskací kuličku, kterou chtěl hodit na plochu

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže ne...Mimochodem, centos by sázku prohrál .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co u něj našli, ale evidentně to muselo bejt něco strašnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mám opravdu tu provokaci vyrytou v obličeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sebrali mi noviny...prevíti. Chápu když mi seberou lahev koly a pivo, ale noviny .

Reagovat
smazaný uživatel

Informace jsou nebezpečnější, než střelná zbraň..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Si vem že by Ti vzali program k utkání, to by teprve bylo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle to stačilo. Ale víš co, já nechtěl být za blbce, že si na fotbal beru prázdný batoh, jako tomu bylo v Teplicích . Tak jsem jim udělal radost a prakticky celý obsah mého batohu zkonfiskovali.

Reagovat
Puskas

Noviny, křupky a plyšáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Noviny, kolu a plechovku piva zabavili. Mikinu a empétrojku mi nechali, naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

A roztřídili to na papír,plast a sklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ty věci hodili někam do kouta. Já se o to nestaral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzlové škodí životnímu prostředí.

Reagovat
Puskas

To na Bazalech mi jednou jeden maník ukazoval v šalině kudlu - prý mu ji vzali a po zápase si mohl z té hromady vzít, kterou chtěl. Tak si vzak tuto hezkou, ale vypadával střenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra pro Spartu. Nadstandartní výkon předvedl Matějovský. Líbil se mi Hušek i Pamič. Navíc má Jirka Jarošík dobrý vliv na hru Zápotočnýho, protože mi vždy přišel naprosto jistý. Jsem unešen z výkonu Švengra, cítil jsem z něj jistotu a zdravé sebevědomí. Leo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
rufus

My chceme titul, ááále, my chceme titul ááále. A posraná Plzeň, ať dostane klepec v Lize mistrů... Parádní výjezd! Nemám k tomu co dodat, jediná věc snad.. Hušku omlouvám se ti Dneska super výkon!

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek možná herně profitoval z ochodu Vacka, navíc Grajciar nic moc nepřevedl. Ale ten pas na Lea byl skvělej. Hušek

Reagovat
Aldeano

Taky se musím omluvit

Reagovat
Radin

Kweuke,kopyto co se prodere jakkoliv ke gólu..

Reagovat
Aldeano

Tak "kopyto" to fakt není.. Jen v zápase v Plzni ukázal, že umí i velmi dobře nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Jinak mi dostalo to střídání Brabce za Leéa. Proč tam nedal Slepičku?

Reagovat
Puskas

Pták jak pták... A možná chtěl bránit, nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Straka taky skončil když vedl ligu o devět bodů a neuspěl v LM, tudíž Chovanec demisi!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebránil bych se tomu, kdyby Chovanec ze Sparty odešel, ale tým by měl stále vést Martin Hašek.

Reagovat
Puskas

Nevím, lae zatím toho moc neprokázal. Možná má dobrou myšlenku, ale umí ji dovést k uskutečnění? A ty jeho výmluvy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já v něj mám důveru. Je to mladý trenér, ještě se bude zlepšovat.

Reagovat
Puskas

Jo, je to Hřebíkova škola, to je dobrý vklad. Ale neřijde mi jako osobnost schopná to protlačit, ale třeba se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijdou i rozhovory kdzž s ním čtu nebo slyším takový jako že v tom má pěknej guláš, nebo prostě neumí komunikovat s novinářema .

Reagovat
Puskas

spíš to druhé, přitom inteligentní je, arát jakoby nevěděl, co říkat, valí samá klišé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští rok jsme zase bez Ligy Mistrů. Sparta vyhraje suveréně ligu a v LM vypadne s Wislou Krakow. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale znalec, po 5 kolech už víš kdo za 3/4 roku vyhraje ligu

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Sparty to je docela jistý, co napsal ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevadilo by mi, kdyby Sparta vyhrála s přehledem ligu a v Lize mistrů vypadla s Wislou Krakow (třeba v semifinále).

Reagovat
Puskas

Tak s takovým plánem leda Ligu v bistru

Reagovat
smazaný uživatel

To by se muselo vrátit trio Siegl, Mistr, Novotný.

Reagovat
Puskas

Pavel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka. Čápa raději nepřipomínat.

Reagovat
Puskas

Vím, že ho nemáš rád, prot jsem se ptal

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to mi nějak uniklo, že jsem to tu prezentoval .

Reagovat
Puskas

Několikrát. Spolu s Bergrem Tví koně.

Reagovat
smazaný uživatel

na playstationu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta byla včera prostě lepší, stejně jako Plzeň ve vzájemných zápasech minulé sezóny. Tak tu zas nemelte hovna, že Sparta měla kliku, hráli tvrdě a pískal pro ně rozhodčí! Fakt se mi dělá blbě z některých zdejších komentářů. Plzeň se loni po šťastném gólu Horváta zatáhla a to doma, a celej zápas už stál za hovno. Sparta včera útočila celej zápas, ale ne podle místních pisálků po 2 golu začla betonovat, o tom vypovídá i statistika střel : 6-13 . Co dále nechápu je stěžování si na to, že komentátoři byli oblečeni do Rudého. To jsme asi sledovali jiný zápas!!! A stěžování si, že Sparta hrála tvrdě, no a co? Zápotočný, Kušnír a Mareš za to dostali zasloužený karty, tim to končí. Pilař má být jako Kolář, přiznat že Sparta prostě byla lepší a nestěžovat si na všechno okolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Live pohár Šumperk - Baník: http://www.lifetv.cz/?page_id=194

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele