Gambrinus liga - souhrn 26. kola

20.04.2012, 19:55, aktualizováno 23.04.2012, 19:53
Komentáře a souhrny
Sparta prohrála v Mladé Boleslavi a již má čtyřbodovou ztrátu na Liberec, který nezaváhal proti Žižkovu. Plzeň vyhrála v Hradci, Budějovice uspěly v Příbrami a mají jistou záchranu, tím se pochlubit stále nemůže Slavia po prohře se Slováckem. Výrazně se jí po pondělku přiblížila Olomouc, která rozstřílela Bohemians...

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 4:0

23.04.2012 18:00

Góly: 6. Zdeněk Klesnil, 11. Jan Schulmeister, 42. Zdeněk Klesnil, 89. Jakub Podaný

V dohrávce 26. kola Gambrinus ligy zvítězili fotbalisé Sigmy Olomouc nad Bohemians 1905 4:0 a jsou velmi blízko záchraně. Klokani porážkou potvrdili příšernou formu a zatím mohou být rádi, že jsou stále mimo sestupové pásmo.

Pro Bohemians ale nemuselo utkání začít špatně. Ve 4. minutě zahrál rohový kop Šumský, olomoucký Klesnič promáchl a Lukáš míč tečoval, čímž donutil ke skvělému zákroku brankáře Zlámala. Olomouc tuto neproměněnou šanci okamžitě potrestala! Ordoš v souboji vyřadil ze hry Sňozíka a Klesnil na malém vápně trefil odkrytou branku - 1:0 pro Sigmu Olomouc. Za dalších pět minut inkasovala Bohemka po druhé, Ordoš našel přihrávkou za obranu Schulmeistera, a ten křižnou ranou zvýšil na 2:0. Klokani měli v úvodu i dost smůly, Šumského hlavička skončila těsně vedle.

Vršovičtí se nedočkali snížení ani po půlhodině hry. Zlámal špatně vyběhl a míč směřující do prázdné branky na poslední chvíli vykopl jeden z obránců. A ještě do poločasu následovala třetí branka Olomouce. Vepřek rozehrál volný přímý kop a Klesnil hlavičkou tečoval do branky. Pro Klesnila to byla už druhá branka v zápase a zejména díky němu vedli Hanáci po prvním poločase 3:0.

Hlavní postava prvního poločasu Klesnil mohl krátce po změně stran zkompletovat hattrick, ovšem jeho hlavička skončila vedle. V 65. minutě měl dobrou šanci domácí Navrátil, ale také jeho střela zamířila jen těsně vedle. Rozhodnutý zápas spěl do svého konce a Olomouc v nastaveném čase vstřelila ještě jednu branku. Janotka z rohového kopu našel hlavu Podaného, který uzavřel skóre na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 2:0

22.04.2012 19:15

Góly: 68. Jan Chramosta, 90. David Brunclík

Sparta prohrála v Mladé Boleslavi 2:0 a titul se jí vzdálil už na čtyři body. Letenské srazilo zejména zbytečné vyloučení Manuela Pamiče. Ten po dvou žlutých kartách musel předčasně do sprch a toho Boleslav dokonale využila. Rozhodující trefu vsítil Chramosta a v nastavení pečetil výsledek střídající Brunclík.

Mladá Boleslav se díky domácímu triumfu stala jediným týmem, který Spartu letos porazil doma i venku a zároveň svému soupeři dokonale oplatila středeční vyřazení z domácího poháru.

Domácí byli na Spartu pořádně nažhavení a podle toho vypadal začátek dějství. Po Matějovského ztrátě míče založil rychlý protiútok Mareš a nakonec ho i sám zakončil. Jeho střela byla ale nevýrazná a Boleslavští kopali jen rohový kop. V 17. minutě se naskytla dobrá příležitost i Spartě, po centru Sionka pálil placírkou nad talentovaný Krejčí. Poté následovala další rychlá akce domácích a velké štěstí pro Spartu, kterou zachránila tyčka! Šance pokračovaly na obou stranách, do Přikrylovy střely se položil Daníček a zabránil tak velké pohromě. O efektivní zakončení se pokoušel i Sionko, ve snaze přehodil Šedu byl ale neúspěšný.

Utkání mělo velmi dobré tempo a ani po změně stran z něho nesešlo. V 58. minutě přišel rozhodující moment celého utkání. Manuel Pamič se unikajícího Štohanzla nechtěl dotknout, ale udělal to nešikovně a mladoboleslavský záložník se skácel k zemi. Pamič rozhodně nefauloval, avšak i přesto mu rozhodčí udělil druhou žlutou kartu. Sparta byla sice i v oslabení mírně lepším týmem, ale rychleji jí ubývaly síly. V 62. minutě mohl klidně poslat Spartu do vedení Erich Brabec, jenže hlavičkou zamířil těsně vedle.

Městský stadion v Mladé Boleslavi se dočkal první branky v 68. minutě. Šírlův přesný pas našel Jana Chramostu, pro kterého to byla situace, s níž si umí poradit - 1:0 pro Mladou Boleslav. Pro Spartu to byla pochopitelně velká rána, ale nevzdávala se a bojovala až do úplného konce. Hušbauer byl dokonce blízko vyrovnání, ale proti byla opět branková konstrukce! Poté měl obrovskou gólovku Sionko, tři minuty před koncem trestuhodně přestřelil branku a odmítl tím sparťanské vyrovnání.

Sparta v samotném závěru hru pořádně otevřela a místo vyrovnání to vedlo k druhé brance domácích. Chramosta před Vaclíkem neuspěl, ale dorážející Brunclík už mohl slavit! Mladá Boleslav doma porazila Spartu 2:0 a pořádně jí zkomplikovala boj o první místo.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 0:1

22.04.2012 17:00

Góly: 40. David Limberský

Plzeň se nevzdává nadějí alespoň na druhé místo a důležité tři body si veze z Hradce, kde nebyla lepším týmem a půlhodiny se musela bránit v oslabení. Votroci dnes doplatili na svou koncovku a po svém návratu do Gambrinus ligy stále čekají na první bod ze zápasu s Plzní.

Po čtyřech minutách měl skvělou příležitost otevřít skóre Milan Petržela, který využil chybujícího obránce a najednou střílel tváří v tvář Lindrovi, ten se propálit nenechal. V 10. minutě to z velké dálky po zemi zkoušel Dvořák a Pavlík měl plné ruce práce, aby jeho pokus vyrazil.

Po čtvrthodince hry rozehráli Hradečtí přímý kop nakrátko a z pětatřiceti metrů pálil Šisler, aby rozezvučel břevno plzeňské branky. Z následného kontru mohli těžit hosté, když Kolář dostal milimetrový balón za obranu, Lindr však předvedl další parádní zákrok a přehodit se nenechal.

Útlum šancí i herní krásy pak nejvíce poškodil právě domácího brankáře. Ten dvakrát svůj tým podržel, ve 40. minutě ale dostal po rohovém kopu míč před vápno Limberský a z velké dálky propasíroval míč mezi nohama Lindra.

Ještě před přestávkou mohl vyrovnat Holeš, který napřáhl z dálky a donutil Pavlíka k úspěšnému skoku. Hradec tak do šaten šel se sklopenými hlavami, přestože ohrožoval branku soupeře častěji.

Nudící druhá půle, ve které měla více ze hry Plzeň, přinesla zajímavý moment až ve své sedmnácté minutě, kdy si Ďuriš po skluzu na Černého vysloužil druhou žlutou a musel předčasně do sprch. A po sedmi minutách mohl převahy využít Šisler, který opět ukázal, jakou sílu v noze má, nicméně jeho pohledný pokus břevno přeletěl.

Nepřesně hlavičkoval i Dvořák, který po centru Hochmeistera poslal balón decimetry od pravé tyče. Poslední minuty nabídly několik diskutabilních situací, nejtěžší pro domácí fanoušky však byly až poslední vteřiny, kdy se po rohovém kopu marně domáhali penalty za hru rukou.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 0:1

22.04.2012 17:00

Góly: 38. Michal Kordula

Eden dnes hostil střeleckou bídu s nouzí, ze které nakonec vítězně vyšlo Slovácko. To se prosadilo po třech kolech, zatímco se Slavia podruhé za sebou netrefila a bude tak bojovat o to, aby neskončila až za potrestanou Olomoucí.

Domácí začali kousat chvíli po deseti minutách hry. Nejprve nepřesnou Vlčkovu přihrávku hrozivě zpracoval Daníček pro Milutinoviče, který ale z vyložené šance střílel po zemi k bližší tyči příliš slabě, v další moment zkoušel dalekonosnou střelu Jarolím, nicméně mířil nad břevno.

Slovácko se prvně ozvalo ve 27. minutě, když po dlouhém obléhání pražského vápna našel Kubáňův centr Doška, který po tvrdém souboji s Cicmanem nechal střelou z deseti metrů vyniknout Čontofalského. Za necelé dvě minuty dával další možnost Kubáň Hlúpikovi, ten ale branku netrefil vůbec.

Blíže k otevření skóre tak měl po odehrané půlhodince Böhm, který po centru Dostála překonal Melichárka, balón tak zastavilo až břevno. Do vedení tak šli hosté, když se po rychlé kombinaci dostali do vápna a Hlúpik nahrával na malé vápno zcela osamocenému Kordulovi, který si chytře do protipohybu brankáře připsal první gól v sezóně a první trefu na hřiště soupeře od října 2009.

Marná snaha domácích po změně stran vlastně nedovolovala druhé půli k zaujetí nestranného fanouška a těžko říct, jestli nějakého "stranného". Jedinou světlou chvilkou, a to ještě před slávistickou brankou, byla dvaašedesátá minuta, kdy po centru Ondřejky hlavičkoval z pár kroků Hlúpik nepřesně.

Až v naprostém závěru tak přišly závary před brankou hostů. Jenže hlavičku Pospěcha po centru Dostála dokázal parádně vyškrábnout na roh Melichárek, který dvě minuty poté zneškodnil i pokus Škody.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baumit Jablonec 3:2

22.04.2012 17:00

Góly: 24. Matej Siva, 43. Štěpán Vachoušek, 82. Martin Jindráček - 26. Tomáš Jablonský, 66. Marek Jarolím

Teplice přehrály doma Jablonec 3:2 a posunuly se už na šesté místo ligové tabulky, hosté se naopak i nadále propadají a už jsou osmí. Jako první se trefil domácí Siva, Jablonský ale brzy vyrovnal. Do kabin už se však šlo za opětovného vedení Teplic, jelikož se trefil Vachoušek. Jarolím znovu srovnal krok, ale rozhodující trefu si připravil na osmdesátou druhou minutu Jindráček.

Od začátku se hrál zajímavý fotbal, úvodní šanci měl na hlavě Lukáš, zakončoval ale nedůrazně, a tak mohl Špit bez problémů zasáhnout. Následně se dvakrát v solidní možnosti ocitl Jindráček, napoprvé ovšem na míč těsně nedosáhl, při druhé situaci se ke kulatině dostal, avšak střela mu nesedla. V sedmnácté minutě přišla první opravdu velká příležitost utkání, Lukášova hlavička mířila přesně k tyči, Špit však fantastickým reflexem zachránil Jablonec.

Hosté o sobě dali poprvé výrazně vědět v minutě třiadvacáté, Loučkův volej ovšem proletěl těsně vedle pravé tyče. A o minutu později udeřily Teplice, když se z dálky opřel do míče Siva a po zaváhá ní Špita se mohli domácí radovat. Jenže Jablonec prohrával pouhé dvě minuty, pak si našel odražený míč Jablonský, šikovně se vyhnul obránci a zamířil přesně. A hosté mohli i prohrávat, Třešňák ale nedokázal najít před prázdnou brankou Lafatu.

Zaváhání v domácí rozehrávce poté mohl využít Jablonský, jenže odkrytou svatyni z těžké pozice netrefil. Dolejš na druhé straně přestřelil, dvě minuty před přestávkou však už Teplice vedly. Po levé straně utekl Vůch, připravil ideální příležitost Vachouškovi a ten nezaváhal.

Po přestávce byli o něco aktivnější hosté a po pasu Jarolíma mohl jít sám na Grigara Lafata, bohužel pro Jablonec se mu ale zastavil míč o paty. Akce přesto pokračovala a do zakončení se dostal Loučka, ovšem minul. Podobná situace byla k vidění i na opačné straně hřiště, Vachoušek se však dostal až příliš blízko Špitovi, kterého už nedokázal prostřelit. V šedesáté šesté minutě bylo opět vyrovnáno, to se krásně do šibenice trefil Jarolím.

Oba týmy v závěrečných minutách sahaly po vítězství, jenže Dolejš přestřelil, Lafata zase trefil jen tyč Grigarovy svatyně. Aktivní Dolejš na sebe upozornil i deset minut před koncem, nádherné sólo však zakončoval chytře, nýbrž nepřesně. Ve dvaaosmdesáté minutě Matulův centr se dostal k Vachouškovi, ten ještě posunul balón k Jindráčkovi, na kterého už nezbyla příliš složitá úloha, stačilo se v klidu otočit a bylo rozhodnuto.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 1:2

21.04.2012 16:00

Góly: 83. Martin Šlapák - 41. František Němec, 48. Jakub Řezníček

Nejvyšší česká soutěž zůstane s devadesáti devíti procenty i na jihu Čech. České Budějovice v čele s Tomášem Řepkou dnes zvítězily v Příbrami 2:1 a o úspěch už je může připravit jen zázrak. Osud utkání rozhodl gólem do vlastní sítě Jiří Krejčí.

Příbramští fotbalisté zahájili první poločas lépe, ale jejich územní převaha k ničemu nevedla. Koukalovu hlavičku z jedenadvacáté minuty lapil Daněk a zabránil tak prvnímu gólu. Aktivita domácích nadále pokračovala, ale pět minut před koncem prvního poločasu přišla pro Příbram studená sprcha. Sandro si nejprve prohodil Divíška a následně našel ve vápně nehlídaného Rýdla - 1:0 pro České Budějovice. Byla to vůbec první vážnější šance Jihočechů, která skončila v síti.

Krátce po změně stran byla zkáza Příbrami dokonána. Domácí nestačili ani pořádně zaútočit a už prohrávali 2:0. Řezníčkův centr si za Hruškova záda dopravil vlastencem Jiří Krejčí. České Budějovice už vedly u Litavky 2:0 a měli nakročeno k tříbodovému zisku. Příbram se ale nevzdávala, po hodině hry hlavičkoval z malého vápna Koukal, ale proti Daňkovi znovu neuspěl, neboť mířil těsně vedle. Čtvrthodiny před koncem zápasu domácí doslova odmítli vyrovnání, když před prázdnou brankou nebyl nikdo, kdo by míč dopravil za čáru. Navíc o dvě minuty později se neujala ani ráda Krause z dobrých pětadvaceti metrů.

Necelý čtyři tisíce diváků se bavili až do závěrečného hvizdu. Devět minut před koncem vypálil Šlapák, ale trefil jen dobře postaveného obránce. Hned za další dvě minuty už mu to vyšlo. Šlapák si zaběhl za obranu hostí a Příbram díky němu snížila na 2:1. Kdo však čekal závěrečný nápor, musel být zklamán. Příbramským se vyrovnat nepodařilo, doma prohráli s Českými Budějovicemi 2:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Žižkov 4:0

20.04.2012 20:15

Góly: 72. Michal Breznaník, 81. Zbyněk Musiol, 88. Michael Rabušic, 89. Jiří Fleišman

Na čele Gambrinus ligy zůstane i po tomto kole Slovan Liberec. Severočeši doma nezaváhali proti houževnatému Žižkovu, když ho sestřelili čtyřmi brankami. Ačkoliv je výsledek jednoznačný, Liberec se na vítězství pořádně natrápil. Vždyť ještě čtvrthodinu před koncem byl stav nerozhodný.

Liberečtí se pochopitelně ujali iniciativy, ale nutno podotknout, že Žižkov je do ničeho nepouštěl. Větší vzrušení přinesla až třicátá minuta, to velice nebezpečně pálil Breznaník, ale jeho pokus zlikvidoval brankář Kolář. Následně ještě vypálil z voleje Gebre Selassie, ovšem míč se mezi tři tyče nedostal. První poločas skončil 0:0 a spokojenější mohli jít do šaten hosté.

Slovan nechtěl dopustit ztrátu a podle toho se také ve druhém poločase zařídil. Po individuální akci Rabušice si brankář Kolář jen oddychl, když šla střela těsně kolem jeho tyče. A Gebre Selassie zase z penaltového puntíku spálil doposud největší šanci domácích. Nerozhodný výsledek platil u Nisy až do 73. minuty. Pak totiž napřáhl z voleje Breznaník a střelou k tyči zařídil Slovanu veledůležité vedení - 1:0.

Výsledek 1:0 ale stále nic neznamenal. Definitivní zlom zápasu nastal až s vyloučením Šťastného. Ten zajel do Šurala a hlavní sudí ho po druhé žluté kartě vyloučil. To byla rána, ze které už se Žižkov nevzpamatoval. Liberec v poslední desetiminutovce předvedl ofenzivní smršť a Viktorka si nakonec odvezla čtyřgólový debakl. Breznaník našel ve vápně Musiola a ten přeloboval gólmana Koláře - 2:0 pro Liberec.

Dvě minuty před koncem si udělal z obrany Viktorie "dobrý den" Jiří Štajner a přihrávkou před poloprázdnou branku vyzval ke třetí brance Rabušice - ten neodmítl - 3:0 pro Liberec. O minutu později byl zatlučen poslední hřebík do žižkovské rakve. Kolář sice střelu Breznaníka vyrazil, ale jen před sebe, kde číhal Fleišman - 4:0. Liberec nakonec vyhrál jednoznačně, ale jednoduché to rozhodně neměl. Co je však důležitější, Liberec získal tři body a upevnil si vedení v soutěži.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Baník Ostrava 4:1

20.04.2012 18:00

Góly: 14. Jan Vorel, 28. Jan Pázler, 44. Ivan Lietava, 59. Jan Svatonský - 88. Jan Zawada

Dukla Praha pokračuje ve vynikajících výkonech a dnes si doslova pochutnala na předposledním Baníku Ostrava. Pražané vyhráli vysoko 4:1 a minimálně dočasně se posunuli už na čtvrté místo.

Pro hosty to bylo veledůležité utkání. Mnoho zápasů už do konce soutěže nezbývá a Ostrava zkrátka musí bodovat. Jenže dnes se to zase nepovedlo, porážka Baníku nejvíce pomohla Bohemce, která je tak na tahu.

Ostrava začala na Julisce velmi špatně. Hned první vážnější šance Dukly totiž skončila brankou. Ve 14. minutě načechral Podrazký míč na hlavu Jana Vorla a gólman Baránek poprvé inkasoval - 1:0 pro Duklu. Hosté sice mohli okamžitě odpovědět, ale následná šance Fantiše skončila na břevně a dorážka Magery těsně vedle.

Po půlhodině hry to bylo s Baníkem ještě horší. Pázler ve vápně levačkou překonal Baránka a bylo to 2:0 pro Duklu. Za další tři minuty zahodil velkou šanci Hanousek. Když ho autor druhé trefy Pázler vyzval gólovou přihrávkou, nedosáhl ve skluzu na míč. Diváci se na Julisce zajisté bavili, Baník mohl snížit, ale opět neuspěl a do šaten musel skousnout ještě jeden gól. Ve 44. minutě prostřelil Baránka Lietava - 3:0 pro Duklu.

Dukla si v prvním poločase vytvořila jasný náskok a o ten už nepřišla. Ba naopak, po hodině hry zvýšil už na hrozivých 4:0 Jan Svatonský. Vše následovalo po pohledné akci, kterou započali Podrazký s Lietavou. Rozložená Ostrava si koledovala o další branku, proti hlavičce Pázlera zasáhl výborným zákrokem Baránek. Hosté přežili i další šance a mohli být rádi, že si neodvezli mnohem vyšší výprask. V závěru utkání se pak podařilo Ostravě snížit, Droppa našel uličkou Adámika a ten uzavřel gólový účet dnešního utkání. Dukla doma vyhrála naprosto jasně 4:1 a alespoň dočasně se posunula už na čtvrté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec26184462:2958
2.Sparta Praha26173645:2454
3.Viktoria Plzeň26165557:3353
4.FK Mladá Boleslav26135844:3144
5.Dukla Praha26118739:2641
6.FK Teplice26117831:2940
7.1. FK Příbram26116943:4339
8.FK Jablonec261061051:3736
9.1. FC Slovácko261031323:3133
10.České Budějovice26881029:4232
11.FC Hradec Králové26861220:2830
12.Slavia Praha266101020:2728
13.Sigma Olomouc2699837:3427
14.Bohemians 190526551617:5020
15.Baník Ostrava26461622:4518
16.Viktoria Žižkov26431918:4915
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (550)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FCB ostuda !!!!! Tak takhle NE!!!!

Reagovat
centos

to bylo neskutečné

Reagovat
cubinho

Trapas...takhle se o záchranu nehraje.

Reagovat
ryzskej

Pěkně do druhé ligy půjdete!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A derby je zas blíž

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla nebo Pribram do EL

Reagovat
centos

Oni asi fakt nejsou špatní :) Škoda že na ně nechodí lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Liquid

Reagovat
vanGomm

Dukla nebo Příbram do EL?Tak za 1) bude to pouze do předkol,tedy do kvalifikace a za 2)je úplně jedno kdo tam za nás půjde vypadnou všichni tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pico

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Baník v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No zítra jdu na Lipinu fandit. Hrajem proti FCB B a jestli postoupíme do 2.ligy tak bysme hráli Derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v piči, pyčo !

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine co ma dnes ligove parametry je chlastani s Trevorem a homelesem

Reagovat
madridcan

pozeram, ze kvalitne nasraty na FB

Reagovat
Ligter

Ten závěr tam sedí.

Reagovat
madridcan

musel najst pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na Liberec... to je horzný... chce někdo z těch 22 hráčů hrát fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

z 5-ti golu, dal Jan 4 goly, Borec

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem první poločas (krvacelo mi mé modré srdce) a musím říct zlatý Malura!!!

Reagovat
Losinho

Liberec - Žižkov zatim bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Demence některejch baníkovců fakt nemá hranice, to co zase předvedli dneska Jestli se někdo realizuje v tom, že jede 385 km, aby naběh s boxerama a chráničema zubů do sektoru, kde jsou rodiče s malejma dětma... To prostě nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem se tady ptal co se delo a bylo mi receno,ze horela jedna sala...

Reagovat
centos

V první půli byla dole menší strkanice, naši chtěli asi vzít vlajku.. nic se nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla demence vážně. Stál jsem 10 metrů od toho a ti baníkovci vyhrožovali těm malejm duklákům, že jim rozbijou hubu a pak se hrdě postavili před jejich kotel a začali rozeřvávat Baník Ostrava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla milé překvapení totoho ročníku

Reagovat
Marv

No Žižkov mě překvapil především stylem hry, v některých fázích má tu kombinaci poměrně silnou, i když jen ve středu hřiště.. čekal sem spíš bojovný silový fotbal bez náznaků fotbalovosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to vidím tak, že za letošní výkony nemáme ani my, stejně jako Bohemka a Žižkov v lize co dělat, takže ať sestoupí kdokoliv, bude to spravedlivé. O tom, kdo se zachrání asi rozhodne jenom štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska moc hezky fanoušci Baníku, to opuštění sektoru bych od nich vážně nečekal, ale jak jinak.

Baníčku my jsme s tebou

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tam byl? Vždyt Baníkovci šli pryč ze sektoru snad, nebo tam stáli mimo sedačky od 4. gólu, tomu neříkám zrovna dobrej přístup ke klubu.

Reagovat
centos

Vaříš z vody, jen aby sis kopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
stas87

prepac ale banikovci ten pristup ku klubu dokazuju cely jar,to ze sa im dneska velmi nevydaril zapas je facka fanusikom,ak to teda odchodili a rezignovali po tretom gole...sice sa mi to nepaci ale dokazem to chapat

Reagovat
centos

To nebyla ani nemohoucnost, to byla neochota.. Jsem rád, že jsme odešli.

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo to plánované?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud Baník dostane čočku, tak odejdete nebo tak.

Reagovat
centos

Nemyslím.. Tam ani nešlo o výsledek, ale o přístup hráčů. Facka všem těm, co do našeho sektoru přišli.

Reagovat
adalbertus

jako kdyby se vrátil Marko..

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej gol, Breznanik hlavne at titul neziskaji spartani

Reagovat
smazaný uživatel

To druhý pobavilo...

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou Spartou ale už začíná být vážně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom trapnyho?

Reagovat
twerp

Ono se moc často nestává, aby Dolarův příspěvek nebyl trapný.

Reagovat
Losinho

Co je na tom trapnýho? Plzeň na titul nemá, tak je to o výběru z dvojice Sparta - Liberec.

Reagovat
twerp

Trapné by to nebylo, kdyby něco podobného napsal poprvé. On podobné věci píše každé kolo nejmíň 10x a většinou je to za účelem provokace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj tym je ve hre o titul,ale dulezity je,aby to nevyhrali spartani...to asi nikdy nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co jsi na tom nepochopil, kdyz uz neziska titul muj tym, tak ho preju Liberci, zas tak tezky to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu to,ze se radujes z toho,ze tvuj tym opet nesnizi ztratu..kdyby Liberec dneska ztratil,tak nevidim duvod proc by Plzen nemohla myslet na titul..proste mi to prijde,ze je ti jedno jestli budete mit titul,hlavne at ho nema Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

to je vidět jak je hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

v okamziku kdy Liberec vedl, tak bylo jasny, ze uz neztrati a tak jsem rad, ze titul aspon vyhrajou oni a ne Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

týpci. Ten Rabušic si říká o repre. Je rychlej, důraznej, technickej, golovej. Já bych ho zkusil v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

musi ho povola, hraje famozne, nic mu nechybi, ma prehled, dobrou techniku, zakonceni, silu, odstaveni protihracu, proste ma vsechno, klidne by mohl hrat hned v zakaldu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že takhle nehrál v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak v Liberci je rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni zakonceni A Sparta muze udelat titulu pááááápáááááá

Reagovat
Losinho

Krásná Fleišmanova rybička, nevypadly mu u ní zuby?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze jeste nejaky ma?

Reagovat
Losinho

Protézu.

Reagovat
Losinho

Ale teď se po gólu smál a něco bílýho v puse měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan si ten titul letos zaslouzil

Doufam, ze je pristi rok poradne prozeneme a titul se vrati do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 4 kola.

Reagovat
smazaný uživatel

to bychom museli minuly kolo vyhrat na Zizkove.. A celkove, letos si ten titul zaslouzi vic Liberec, my jsme moc ztraceli, sice pekne predstaveni v LM a EL, ale uz to bylo na nas moc at si letos uzije Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec bez Breznaníka a Gebreho ztratí 60% kvality kádru a v pohárech si ani neprdne jako tehdy Baník navíc mají do konce ligy ještě docela těžkej los, určitě těžší než Sparta nebo Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

to s tim losem je kravina, maj ho nejjednodussi..

A o Plzni se rikalo to samy, co vsechno ztratime a kdo odejde.. je mi to fuk, Liberec hraje letos krasnej fotbal, spolu s nama, ale ziskal o par bodu vic nez my, tudiz si titul zaslouzi, ja budu rad, kdyz se procpeme do skupinovy faze EL, a Liberec se Spartou snad taky, 4. muzstvo uz pochybuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej fotbal? Na Dukle bída, proti nám bída, proti Baníku kontrolovali hru, ale stejně nic moc, teď 70 minut bída. Wow, to mi začíná připomínat skoro Spartu. Titul si zaslouží za hru určitě Příbram nebo Dukla, protože hrajou fakt hezky. Nemůžeš sakra posuzovat to, kdo by měl získat titul podle herního stylu to je prostě blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

To co jsi napsal, je neskutecna kravina, ani ti to nebudu popirat, protoze to nemuzes myslet vazne, Michale..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zrovna Breznaník mi poslední dobou nijak úchvatnej nepřijde.

Reagovat
exse

On bývá většinu zápasu nevýraznej, ale pak mu stačí jeden moment a on buď připraví nebo dá gól, jako dneska když nejdříve jeden dal a pak Musiolovi připravil. V tomhle je prostě ta jeho extratřída.

Reagovat
Losinho

To jo, včera byl dobrej, aktivní...akorát ten moment, kdy ukrad Gebremu míč si mohl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

kde já to o těch pohárech už slyšel......

Reagovat
smazaný uživatel

taky si nemuzu vzpomenout..

Reagovat
Losinho

Breznaník je teda krásně na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Stajner a Rabusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooool Fleisman

Ale Breznanik by mohl taky nekdy prihrat

Reagovat
Losinho

70 minut trápení a 20 minut fotbalu, výhru bych nepřeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co měl Žižkov dělat, museli to otevřít.

Reagovat
Losinho

Však já ho nekritizuju. Naopak jsem rád, že jsem krom 15 minut první půle viděl právě až pasáž po prvním gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi docela štastlivec.

Reagovat
Losinho

Tak dalo se čekat, že to po gólu a vyloučení ožije.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Zizkov 70 minut krasnej vykon, prakticky k nicemu Liberec nepustil, byla by skoda, kdyby tohle muzstvo spadlo Nadvornik udelal s tim tymem divy

Reagovat
FCSL

Nádhera Ještě Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhrajou Teplice, tak bych poprosil Bolku o remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice na to serou už

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, pred tydnem to jasne dokazali

Reagovat
exse

Jsem rád že na mě hráči počkali, přišel jsem k tomu asi v 60. minutě, takže uplně krásně to vyšlo. Jinak čekal jsem že Žižkov bude kousat, hlavně co se bránění týče. To se potvrdilo, ovšem jak se ten tlak stupňoval tak byla otázka času kdy to padne a jak to padlo, tak už bylo jasné že se to bude sypat. Každopádně výsledek super a po tomhle kole už to bude o 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate o 4

Reagovat
exse

A možná aji o 5

Reagovat
Kenneth

Tak pokud Sparta zítra nevyhraje, je konec. Jak tohle mohli na letný dopustit, když měli 6ti bodovej náskok, to je mi záhada. Hašek doufám každopádně potáhne.

Reagovat
twerp

Ty jsi sparťan?

Reagovat
exse

Coby, začali dělat výsledky, které odpovídají předváděné hře, sice na to nebyli zvyklí, ale fotbal takhle většinou funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra nevyhraje určitě

Reagovat
Fingulka

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo rozhodně nebude. Liberec klidně může klopýtnout v jablonci a pak v

30. kole prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec rve,jak ma Fleisman po sezone kvuli zakroku Kweukeho a dneska uz odehraje celej zapas. V Ostrave stal jenom kvuli kartam a verim tomu,ze kdyby nemel ty 4 zluty,ze by hral normalne. Tam na tom severu jsou taky slusny komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

no kazdopadne ma zdratovanou drzku

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,verim ze musi jist brckem. Ale udelali kolem toho kvuli disciplinarce zbytecny divadlo...

Reagovat
exse

Neudělali, operaci, která mu asi zapříčíní nějakou tu pauzu, má naplánovanou asi až po sezoně, proto teďka může hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu absolutne neverim. Hod mi sem nejakej clanek o tom..

Reagovat
exse

Nemůžu to najít, a ani si nejsim stoprocentně jistej že to tak je, ale vím že jsem něco podobného četl.

Reagovat
exse

Ještě že se bez zubů může hrát.

Reagovat
AjaxFans

cocote a co zákrok Ondřejky na komedianta Krrejčího? Od zkur svazu zase největší trest a ta trubka hraje další zápas Měl ho Venca alespoň polámat,když už !

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi nadavas? Uklidni se...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,Viktorka se drzela necekane dlouho,snad se zachranej na ukor Baniku...no a v Bolce na 100% o vsechno,tesim se!

Reagovat
smazaný uživatel

obavam se, ze na Bazalech nevyhraji a ziskaji pouhej bod, a to jim stacit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze u soucasnyho Baniku neni nic nemozny..

Reagovat
Elliasson

A Žižkov už je asi definitivně v 2.lize. Nic moc pocit.

Reagovat
rufus

Na Baníku, na Slovácku, doma s Budějovicema a Hradcem. To není špatný los. Není ještě vše ztraceno, šance na záchranu ještě žije. Klíčové bude příští kolo v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhrajou v Ostrave,tak verim,ze tu zachranu udelaj...

Reagovat
twerp

100 pro titul Sparty!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ACS!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Udalosti kola jiste bude pusobeni libereckych samanu,kteri zahadne po vyhlaseni vyroku disciplinarky uzdravili na 6 tydnu vyrazeneho Fleismana,spekuluje se o tom,ze po jestedskych samanech mocne touzi vehlasne svetove nemocnice a stalo se z nich vic horke zbozi nez je Gebre)

Reagovat
smazaný uživatel

běž brečet na letnou ty šašku, jestli sis nevšiml, tak má pusu zdrátovanou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nebrecim Vine..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Paráda Dukla , už sám o sobě je to velice sympatický tým a ještě navíc když zesměšní de*lní Baník s ještě de*ilněšími fanoušky, to je k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cetto

No klíčové zápasy pro Baník teprv přijdou. Žižkov a Slavia musí být 2x3 body!!

Reagovat
homeles8

Baník pičo ! Bůhvíkolikátej pro trevora a cukrouška

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec krásně. Nikdy sem je moc nemusel, ale titul bych jim přál už jenom za tu jejich produktivitu. Jestli jim vydrží ještě čtyři kola tak by možná mohli překonat těch loňských 70 gólů Plzně. Su rád že ten trend v ofenzivní hře který do ligy přinesla Slávia a pak ho vzala za svůj Sigma a Plzeň nezapadl. Doufám že si kluby uvědomíjou že to funguje, a že se takhle dá v pohodě projít ligou aji s týmem jako je Příbram, a příští rok se přidá zase někdo další. Z GL sice nikdy žádná Eredivisie nebude, ale díky Bohu alespoň za to co máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberci teda titul nepřeju, ale se zbytkem naprosto souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta fotka fans Dukly je . Sympatická skupinka.

Reagovat
Agnar

Konečně Jižní Pšonsko do druhý gambáč ligy aspon bude klid..

Reagovat
vanGomm

Žižkov to má asi spočítané.za prvé si myslím,že v Ostravě nevyhraje a za druhé Bohemka taky v těch 4 kolech něco uhraje + v tom pátem vyhraje se Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

tak všechno záleží na tom zápase s FCB. tam když vyhrajou tak je záchrana hrozně blízko, los je lehkej( Hradec, Slovácko, ČB). a k té Bohemce, ta jestli uhraje za ty 4 kola bod, tak bude ráda,..

Reagovat
vanGomm

Žižkov pořád potřebuje uhrát o 2 výhry víc jak Bohemka a už na to má jen 4 zápasy.Navíc ještě ted jede do Ostravy a ta má "nůž na krku".Ten má vlastně i Žižkov,protože jakákoliv jeho ztráta už bude znamenat definitivu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovej zahadnej pocit, ze uz Liberec neztrati do konce ani bod, maji jednoduchej los a v zapase s Plzni vyhraje ten, kdo to v danou chvili bude potrebovat nejvic navic mu to tam proste pada

Reagovat
Kepy_FCB

Na Duklu se prý nedostala asi stovka baníkovců, klobásy prý odporné,pěkný výhled na panoráma (jediné pozitivum)!

Jinak výsledek je docela slušnej na to že jsme hráli v osmi. Ne teď vážně za ten výkon by se měl zablokovat bus s hráči a exemplárně by měl být zbit třeba Šenkeřík s tím že pokud to zopakují tak je to čeká také.

Ten předčasný odchod fans já osobně hodnotím jako ostudu...

Reagovat
Puskas

Nevím - jeli přes celou republiu povzbudit klub, který hraje hrozně a je na sestup a vidí takovou blamáž, kdyby aspoň makali. Já to po té 4. brance a té další šanci taky vypnul, na to se nedalo dívat, hrůza

Reagovat
centos

Navíc nepamatuju, že by se to nikdy předtím stalo. Jako vrchol jsem doteď vnímal otočení zády místo děkovačky. Samozřejmě nepočítám diváky, kteří obvykle odchází dříve, aby stihli dřívější trolejbus..

Reagovat
Puskas

Jak to píše kdosi na diskusi na fcb - vzkazy hráčům- bedení vám snese modré z nebe, diváci za vámi stojí, vy si nevážíte, že hrajete za Baník, táhněte!

Látaů prý uvažuje o čistce...

Reagovat
Kepy_FCB

Na jaře 2003 jsem byl na Strahově kde jsme dostali 7:0 od Slávie. O ničem takovém se tehdy neuvažovalo. Já bych na dění n hřišti reagoval nesouhlasným skandováním, pískotem a na konci místo děkovačky se otočit zády. Včera se prý odcházelo za pokřiku "chuligani vždycky s vámi" slušné faux-pas

Reagovat
centos

To jsem taky nepochopil. Předtím několikrát opakované "Hrajete pro nás a pro čest" by bylo vhodnější.

Pokřik "Vystřelte - na bránu" měl asi premiéru.

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak já bych to vypnul už kdybych viděl sestavu s Krautem, Vašendou a Šenkeříkem

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, kdyby ten odchod byl součástí nějakého předem ohlášeného protestu tak bych to bral. Ale takhle to vypadá že Baník dostal třetí branku a minutu po tom to diváci vzdali a odešli, tím že o zápas dál ztratili zájem.

Reagovat
Puskas

1. to bylo až po čtvrtém góle a po katastrofálním výkonu. 2. A kdo mohl počítat, že to po hodině hry bude 4:0a něco takového plánovat? Si vezmi, že fanoušci, co v nejhojnějším počtu jedzí na každý mač, museli mít už fest pádný důvod pro takový krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Mělo se odejít už na začátku na protest nevpuštění asi 1/4 zájemců z řad fans hostí.

Reagovat
Puskas

Ale to bylo avizováno, to jako přijeded přes 300 km, abys demonstrativně udělal čelem vzad? Co by ten protest znamenal, komu bys uškodil?

Reagovat
Kepy_FCB

A co že to bylo avizováno? To jako má každej vědět že on bude ten 301.kterej se tam nedostane.??Vždy se spoléhá na to že nenechají pobíhat stovky fans po okolí, před dvěma lety v Plzni taky zkoušeli nevpustit pár lidí, sektor se zvedl a odcházel a problém se vyřešil....

Reagovat
Puskas

Tak jsem to nemyslel - nemůžeš někam jezdit přes celou ČR s tím, že hned na protest odejdeš.

Reagovat
Kepy_FCB

Solidarita mezi fans stejného klubu je přežitek,ok.

Reagovat
centos

O tom jsem třeba vůbec nevěděl

Reagovat
Kepy_FCB

Přesně,avizovali to až byla drtivá většina na cestě.

Reagovat
centos

Myslím to, že někdo zůstal za branami.

Reagovat
Kepy_FCB

No protože musel

Třeba půlka chebáků se nedostala

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to vás mohl doject docela velký počet pač dost chebáku sem viděl v sektoru (btw, ty vaše modrý mikiny máte hezký )

Reagovat
centos

Tak podle reportu na chacharech se nakonec dostali všichni, i když se zpožděním.

Reagovat
smazaný uživatel

No, šak o tom mluvím. Neplánovalo se to jako protest kvůli výkonům, stalo se to spontánně kvůli výsledku. Když to vemu kolem a kolem, tak mezi těma hráčama na hřišti a fanouškama moc velký rozdíl nebyl. Obě skupiny přijely na zápas, ale když se objevily těžkosti tak se na to vysraly. Aji kdyby se se hráči Baníka na hřišti ploužili jako zombie a bylo to 0:0 tak by tam fanoušci zůstali a čekali na zázrak. Tohle od nich nebyl protest, to byla rezignovaná naštvanost.

Reagovat
smazaný uživatel

"ale když se objevily těžkosti tak se na to vysraly"

A proto jezdíme v x stovkách lidí na výjezdy a máme jednu z nejvyšších domácích návštěv... Pochop, že tohle měla být facka pro hráče a jak už sem házel odkazy, oni to chápou ten náš krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak já ten krok taky chápu, tým prohrává čtyři nula a tak na to seru a přepínám program na něco zajímavějšího. A nic jiného to nebylo, ať už to zabalíš do čeho chceš. U diváků je tohle chování úplně normální, ale od těch fanoušků kteří, jak říkáš jezdíjou po celé republice v hojném počtu, bych tohle nečekal. Už mi v tom fakt chybí akorát to okřídlené "No a co že Dukla vyhrála, chleba stejně levnější nebude."

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo nač a pro co fandit, když to hráči sabotovali...

Reagovat
centos

Já se přiznám, že to otočení zády místo děkovačky z před pár lety jsem jako člověk, který tam nebyl, taky moc nechápal, spíše jsem s tím nesouhlasil. Po včerejšku to plně chápu, stejně jako chápu lidi, kteří s tím zprostředkovaně nesouhlasí, protože to bez atmosféry na místě může vypadat všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já sem taky zažil pár zápasů kdy to bylo na pěst. Pamatuju si jeden s Boleslaví kdy se na to hráči regulérně vysrali. Ale byla taková zima že sem tleskal Boleslavi abych se alespoň trocha zahřál. Koneckonců celé loňské ligové jaro bylo na pár facek, to byly zápasy bída a utrpení. Ale neodešel sem ani jednou, protože to se prostě nedělá. To je chování diváků a ne fanoušků. Leda kdyby to bylo součást nějakého předem ohlášeného protestu, něco jako "na dvacet minut odejdeme a pak se vrátíme", a nebo "všichni přijdeme v černé" - to je zase chování fanoušků a ne diváků.

Reagovat
Puskas

To už zbytečně kastuješ. Kdo jel přes celou republiku povzbudit svůj mančaft, má právo se zvednout a jít pryč, když vidí takovou frašku. Nejezdím n avýjezdy, přesto se považuji Tvými slovy za fanouška, chcodil jsem na Baník i v době, kdy nás tam někdy kolem r. 95 bylo jen 800 na ligu, přesto jsem po 4. gólu vypnul noťas, což jsem ještě nikdy předtím neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději výjimečně vyklidit sektor, než tam šaškovat a "fandit" soupeři.

Reagovat
centos

Reagovat
Puskas

Poslední věta - mně toto přijde právě jako silnější počin než nějaký dlouho připravovaný plán.

Reagovat
smazaný uživatel

ber to tak, že tam zas přijel plný sektor, fandilo se od prvních okamžiku ale hráči, jakoby to nezajímalo, hráli bez zájmu, tohle byla od nich sabotáž. Naopak já tenhle nápad kvituji. Aspoň si hráči uvědomí, že takhle se s jménem klubu nesmí hazardovat. Každopádně vtipný bylo sledovat fízly, kteří nechápali, co se děje, když se kolem pěti stovek chacharů zvedlo a šlo do piče. Se museli navzájem kopat do prdele, aby se vůbec vešli do těch jejich antonů a aby nás hlídali cestou zpět.

Reagovat
centos

Výhled fakt super. Ale ani se nedivím, že tam moc lidí nechodí, bo vyjít ten kopec..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhled je tam nadhernej,asi jediny pozitivum toho stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

za 60. minutu

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/trener-fotbalistu-baniku-latal-po-utkani-ostrava-dukla-pgh-/fotbal.aspx?c=A120420_214907_fotbal_par

"Všiml jste si, že ostravští fanoušci dlouho před koncem utkání z hlediště odešli?

Samozřejmě všiml a vůbec se jim nedivím. Po tom, co od nás viděli... Uvědomit by si to ale měli hlavně hráči. "

I Látal to narozdíl od některých místních mudrců chápe...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě:

http://fotbal.idnes.cz/hlasy-po-utkani-dukla-ostrava-d2b-/fotbal.aspx?c=A120420_232849_fotbal_elv

""Samozřejmě jsme si toho na hřišti všimli. A právě tohle je na tom všem nejsmutnější - že si fanoušky, kteří za námi jedou přes celou republiku, sami vyženeme z tribun," říkal Vomáčka tichým hlasem. "

Reagovat
Puskas

Benjamin je jeden z mála, co obstál jakž takž, taky jeden z mála, co ty obdržené góly prožívá a není mu to jedno.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak on jinak mluvit nemůže. On by však měl chápat jiné věci týkající se výkonnosti záprdka Šenkeříka a dalších kreatůr.

Reagovat
smazaný uživatel

...a to bylo jakože na protest nebo "jen tak"?

Reagovat
centos

Jak si to "jen tak" představuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

"jen tak" jakože třeba jdu na hokej a tým, na který jsem šel prohrává 7:2, tak se seberu a jdu, abych se dostal pryč ze stadionu dřív než bude chtít vyjet každý...

Reagovat
centos

To by se nešlo organizovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to nesledoval a popisu komentátora se věřit nedá

Reagovat
goodbay

Škoda, že Žižkov včera nic neuhrál. Viděl jsem jen první poločas a tam hrál zodpovědně dozadu a na rychlé brejky dopředu, věřil jsem, že nějaký gol dají. škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc nam tohle ten Slovan dela...70 minut bidy,ve kterych jsem mel i chvilky,kdy jsem myslel,ze nam da Viktorka gol a prohrajeme,jelikoz herni projev byl otresny.No a pak z niceho nic takova smrst...Obcas je to U Nisy na infarkt...

Reagovat
kardous

to samý jsem zažíval i já.Oni chtějí titul?to snad nemyslí vážně,ale potom co dali gol,tak se uklidnili a hráli to svoje.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
honziss

To by byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

200. pro záchranu a pohár do Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

namyšlená příbram zase spadla na zem.

Reagovat
božský John

Reagovat
exse

A cenu pro nějvětší tupost v historii tohoto webu zíískávááááá. AAAAAF! Gratulujeme

Reagovat
twerp

Já být tebou, tak se moc neozývám.

Reagovat
exse

Já být tebou, tak se asi zabiju.

Reagovat
twerp

Když nevíš, jak reagovat, nereaguj raději vůbec.

Reagovat
exse

Myslím že jsem na to hovno co si napsal reagoval nejvhodnějším možným způsobem.

Reagovat
twerp

o pardon, já zapomněl, že ty jsi nadprůměrně inteligentí jedinec. Nepříjde ti, že se občas chováš jako malé ublížené děcko?

Reagovat
rufus

Reagovat
homeles8

jinak Baník Ostrava má opravdu nejlepší fanoušky u nás

Reagovat
smazaný uživatel

skor Sigma

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Když nepočítáš ty hovada, kteří na dukle řvali na malý děti, že je zmlátěj, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta Pribram zase predvedla? To vsazeni je hroznej konicek. Snad jeste horsi a hlavne drazsi nez alkoholismus

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vsadil proti Budějovicím, když letos prohráli jen s náma?

Reagovat
smazaný uživatel

Po vítězství Liberce nad Žižkovem vyvinula další tlak na Spartu Plzeň, která vyhrála v Hradci.

Trosku preklep ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V cem preklep?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě víc si dupni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sprta je tragická..... a to je dobře. Bolka jedem!

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

JO!!!! ACS do prdele!!! Zase nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm... Vypadá to, že je po srandě.

Reagovat
partaS

co ty karty pro Pamiče? měli bejt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že neměly. Plzeň to má ošéfovaný.

Reagovat
partaS

já nevim. neviděl jsem

Reagovat
stas87

druha bola sporna...pamic sa mu chcel vyhnut ale zavadil o neho...

Reagovat
stas87

a ta prva uplne hlupa,faul na polovici a pamic zobral loptu a bezal s nou nejakych 5 metrov prec aby boleslav nerozohrala...hlupa zlta

Reagovat
partaS

dík bohužel Pami hraje hrozně, je splašenej a nepřesnej; v létě rozhodně musíme sehnat beka jak nalevo tak napravo

Reagovat
smazaný uživatel

No a Plzeň na 2.flek a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nechápu jestli chytal za Hradec Lindr nebo Koubek??

Reagovat
smazaný uživatel

Lindr

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeees. Tramtadadáááá.

Reagovat
stas87

vyborne to uz liberec dufam neprejebe do konca ligy,snad bude definitiva uz pred zapasom s plzni

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle gol je bud anebo

hasek muze sundat knir?

Reagovat
partaS

když už jsme dostali 2, nemohl je dát aspoň Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, kde je chyba . Možná smrt Přibyla, možná vnitřní konflikty v týmu, nebo je chyba v Hřebíkovi, že podkopává autoritu Haška u hráčů . A nebo taky to, že hráči nemají kondici a taky neví, co hrát . To spíš !

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek není trenér! Tam je největší problém...absolutně nerozumí fotbalu...ale snad ho nevyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude i chyba Hřebíka, který jako teoretik si tam nechá chlapa, který tomu vůbec nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

No to je balzám takhle v neděli večer

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že hraje stejná základní sestava jak v poháru tak i v lize. Hašku, ten trapnej pohár české pošty si strč do zadnice a zmiz už konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

A chudáci v ochozech to "nedávají".

Reagovat
smazaný uživatel

jeden inteligent vedle druhého v tom sparťanském kotli

Reagovat
Godwinson

Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný homopruti..

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný homopruti..

Reagovat
hefy

Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký, Hašek trenéři na odstřel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti i sparťani - všichni jsou dnes nasraní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by to mělo být furt. Imrvére.

Reagovat
Losinho

Já jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Křetinský, chcípni !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta moc hezky, škoda že se ji nemůžu vysmát z plných plic

Reagovat
smazaný uživatel

Máš kašel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přijd v sobotu na fotbal at se ti můžu vysmát jak dostaneš pořádně do držky

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je šupa

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek a Komňacký, by mě zajímalo, kdo rezignuje dřív

Reagovat
Shevchenko

Komňacký skončí po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že rezignuje za pár týdnů A Hašedk to neustojí taktéž

Reagovat
Shevchenko

No však za pár týdnu liga skončí.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
stas87

co tam spartani robili?myslim fanusikov...pyro a niekto vbehol na ihrisko?

Reagovat
smazaný uživatel

jo Zelinka. to je známa firma. Ten jde proti Spartě v každým zápase. Vždy penalty a červený karty proti Spartě. Je to zrůda z Plzně. Dneska červenou pro Pamiče, kterej se ho ani nedotkl. a pak dostal Sionko umyslnej loket a nedostal za to janíček ani žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

jak nikomu nic spatnyho nepreju...tak doufam,ze se ti pres noc neco stane a rano ti budou muset amputovat ruce!!

Reagovat
smazaný uživatel

Až dostaneš zase ban, tak za to taky může Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

To víš loktama se hrát může, ikdyž samozřejmě Janíček se Sionka ani nedotkl.

Reagovat
ryzskej

Proč takovej retarda jako ty fandí Spartě?

Reagovat
Sosi

Zelinka je nejlepší český rozhodčí

Reagovat
AjaxFans

Měl by se nechat naklonovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam byl na tom pozapasovym rozhovoru za Boleslav? Ja sel na cigaro,takze jsem to jenom poslouchal,ale nevidel. Ale ten chlap mel hrozne divnej hlas

Reagovat
partaS

Janíček, děsný kopyto

Reagovat
stas87

hral dobre,bez chyb,a pre mna je to sympaticky hrac

Reagovat
partaS

je to defenzivní kopyto, dopředu neumí; v kvalifikaci do EL proti těm Kypřanům sem si říkal jak tohleto může hrát profesionálně fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

dopredu neumi, ale dozadu dobrej. chtit v cechach po stoperovi konstruktivitu je moc ::wink:

pripada mi rozhodne konstruktivnejsi nezli Rolko a jeho obyvkly nakop nekam do prdele ci nazpatek k brankarovi.:

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším fotbal!!! Je to hra idiotů

Reagovat
smazaný uživatel

Eurošachy.cz

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Filipow

Taky hraješ?

Reagovat
FCSL

Bolka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek chudák v tomhle stavu na rozhovor, ale reaguje dobře . Být na jeho místě Mourinho, tak toho reportéra zabije

Reagovat
smazaný uživatel

kalouse bych taky vyhnal za ty otázky, ale nejlepší dostal hušbauer. "Josefe, tak dnes porážka 0:2"...

Reagovat
domingo

JO

Reagovat
partaS

Do prdele Hašku, za ty pozápasový rozhovory bych tě nejradši zabil

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro mou starou.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Je super,a jak ta to umí v posteli. Nic lepšího jsem nezažil!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sadista?

Reagovat
smazaný uživatel

Sadomachista,pouta + bič to je moje

Reagovat
smazaný uživatel

Vanilko...

Reagovat
smazaný uživatel

minule chtěla jenom kilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tys jí dal kilo? Já platím třístovkama a funguje to.

Reagovat
FC Porto FC

Sparta

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v piči

Reagovat
smazaný uživatel

To měli 12 bodů ne??? Teďka 5 dole

Reagovat
Sosi

Co to Hašek nacvičuje s tím náznakem kníru?

Reagovat
stas87

no asi mali stavku ci nieco take...ale tyka sa to len realizacneho timu,budu mat fuzy dovtedy nez prehraju

Reagovat
smazaný uživatel

štohajzl simulant ubohej

Reagovat
Shevchenko

Ty rozhovory s Haškem, to je zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

není, alespoŇ se člověk pobaví

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně že to dobře dopadlo

Reagovat
exse

THIS IS SPARTA, ona prostě s takovou hrou nemohla vyhrávat donekonečna. Jenom nechápu proč to přišlo zrovna teď posledních x let jim to vycházelo pravidelně a teď tohle, on v tom nakonec asi měl prsty ten Chovanec nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt magor

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu rict. Dneska bohuzel bylo vsechno proti nam. Mozna nasazenim Bolky (napamatuju si, kdy Boleslav predvedla takovyto srdcovy vykon), ale o tom to neni, s tim se musi pocitat...bohuzel tu byly dalsi tri faktory - nesmyslne vylouceni Pamice, rikejte si co chcete, ale podle me tam kontakt proste nebyl, dale obrovska smula pri zakonceni, protoze sance, i kdyz jsme hrali v deseti, jsme meli obrovske, bohuzel to stesti s nama neni a pak dostaneme gol z takove brejkove akce (kdy si myslim ze ten centr mel Jarosik brat)...co se da delat, titul je uz asi pryc, Liberec si ho akorat muze prohrat sam, ted alespon udrzet Plzen na uzde a vyhrat alespon ten pohar

Reagovat
centos

To byla simulace jako prase.

Reagovat
stas87

no...kontakt tam bol,zavadil mu o nohu,kazdy hrac to vyuzije k padu...skor by si mu mal vynadat za tu prvu,ta bola absolutne zbytocna a bolka tiez mala sance,je to pre spartu kruta prehra,remiza by tomu slusela viacej

Reagovat
smazaný uživatel

zajímá mě objektivní názor, mám relativně velkou televizi, lae nenašel jsem kontakt pamiče se štohanzlem při té druhé žluté, ale nikdo si nestěžoval, ani hašek, ani hráči... jsem jen slepej, nebo o fakt nebylo vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Ztoho si nic nedělej,já taky žádný neviděl. Jen kouzelník Zelinka si ho vycucal z prstu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud patris ke zbytku republiky co nesnasi spartu = byl tam jasnej kontakt...ja ho tam teda nevidel ani po opakovanej zaberech

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu pokud patří ke sparťanům tak ho tam neuvidí nikdy

Reagovat
frankiefcb

já jsem zbytek republiky a taky jsem ho pořádně neviděl, ale asi tam byl. Vzhledem k tomu, že si ani hráči nestěžovali.

Reagovat
smazaný uživatel

no rekl bych to salamounsky tak, ze tam kontakt asi byl, ale naprosto minimalni, tedy Stohanzl nemel padat a mel spis dostat zlutou za filmovani

Reagovat
smazaný uživatel

Tu měl dostat Sionko za první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

tak po asi sedmdesátém shlédnutí tam MOŽNÁ byl kontakt nohou, sudí mohl mít lepší výhled, kdyby tam nebylo opravdu nic, tak reakce hráčů by skoro určitě byla jiná. spíš mě štve, že opravdu na krev začali hrát až potom, co prohrávali 1:0. To je celej problém. Hrát takhle od začátku, není co řešit. Místo toho to bylo první půlhodinu zase strašný... Jasně, bylo to tím, že už se hrálo na velký riziko, ale to 110procentní nasazení, který prostě má být v boji o titul v každým zápase 95 minut, tam nebylo. Až za stavu 1:0, to jepak těžký

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel bych problem ani tak v nasazeni hracu, jako proste ve smule a nemohoucnosti v koncovce, to je nas problem cislo jedna, ktery nam ztratil nejedno utkani

Reagovat
smazaný uživatel

zkrátka mi přijde hloupý, že největší šance jsou si schopní vytvořit až v té nejnemožnější situaci, o deseti a za stavu 0:1, do pamičova vyloučení jsem proste nevidel jezdit sionka,tak jako potom, hušbauera nabízet se, krejřího nebát se seběhnout si pro balon do středu a kweukeho s jarošíkem rvát se do roztrhání těla. Kdyby tak "statečnej" výkon předvedli v celým zápase, tak mě ta porážka snad ani neštve, ať to zní jak chce blbě. Navíc jsem přesvědčenej, že by ani nepřišla.... Ale co no, čtyři kola do konce, nemá cenu se vzdávat. stačí si vzpomenout na poslední titul slavie, nikdy nevíš kdo přijde s tím stříbrným podnosem...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč každýmu podsouváš svoje primitivní myšlení posuzovat sporné situace podle toho komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že lehce drknul. Jestli to byl faul tak určitě neúmyslný, nicméně na žlutou protože úmyslně či ne, tak překazil útok Boleslavi a míč neměl šancu hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu s tebou souhlasit, faul je to jen tehdy, pokud opravdu prerusis hru soupere a ten ze se stohanzla dotknes a on pada jak porezanej strom ale to je jedno, timhle jsme ten zapas neprohrali

Reagovat
centos

Ono je taky dost možné, že to bylo obojí, tj. faul a simulace. Za ten faul nevím, jestli měla být karta, bo si ani nejsem jistý, že to faul byl; ale Štohanzl měl být potrestaný taky.

Reagovat
smazaný uživatel

V souboji tělo na tělo se dá ustát ledacos, ale když ťukneš do nohy hráčovi který je před tebou a nečeká to, tak ho shodíš na zem po skoro nicotném kontaktu. Jestli to byl kontakt, což podle všeho byl, tak ten unikající hráč nespadne jen za cenu toho že drasticky zpomalí a zaklopýtá. Buď jak buď, je to na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

nehadam se, jen mě zaujalo, že jsem tam nic neviděl a všichni to měli za hotovou věc :), ale vsechno nasvědšuje tomu, že tam malej kontakt byl, pak by kdokoliv v opačném dresu skočil taky, o tom žádná... I když těžko někdo tak hezky, štohanzl to nasadil vysoko :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nestěžujte si na Haškův styl analýzy po zápasech . Chtěli byste radši, aby byl jako Giovanni ? http://www.youtube.com/watch?v=OCFj9lf8IQE

Reagovat
smazaný uživatel

Příjemnou noc všem Sparťanům přeji.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

chramosta je ušoun.

Reagovat
exse

Rodiče na tebe musí být pyšní

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne na chramostu za to,ze je druhej nejlepsi simulant po messim

Reagovat
exse

Přesně tak

Reagovat
Liquid

A další kolo Sparta už na 3.místě... Promrhat takový náskok , prostě Hřebík je pan spasitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ČK podle mě spíše ne. Kontakt tam byl to ano, ale Štohanzl tomu opravdu hodně přidal.

Reagovat
Gryphonheart

Hezký. 4 body náskok je fajn, ale pořád ještě je to stáhnutelný, byť spíš ze strany Plzně než Sparty. 3 výhry ze 4 zápasů a nemusíme se ohlížet na nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dekujeme hasicum za paradni sprsku,dneska uz ji neabsolvuju..cervena karta pro pamice mi z kotle prisla prisna,ale nevim..kazdopadne si bojovnost v bitve o titul furt predstavuju jinak..urcite bych neskladal zbrane a bojoval az do konce..vzdycky jsme s Vama-ACS...

Reagovat
centos

Co jste provedli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdriv bylo kropeni jeste pred zacatkem,tak na prvnich 5 rad( pry kvuli bezpecnosti..pak pri kazdy svetlici dostal vychovnou sprchu celej sektor a pak se divte,ze agresivnejsim jedincum rupnou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já jsem se tentokrát nekoupal, ale ti hasiči mi přišli jako menší kreténi než ti v Jablonci. Ale dost lidí se muselo solidně vycachtat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mate skoro na kazdym vyjezdu v cene vstupenky i sprchu,takovy vyhody nema zzadnej jinej ligovej klub v republice

Reagovat
REPLIKATOR

hasiči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Az je mi ty Sparty a toho jak strasne je bezmocna, jak neumi vubec nic, opravdu lito

Reagovat
stas87

takze si sa vzil do pocitov mouinha po zapasoch s barcou? okrem vcerajska samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

neumi vubec nic? ty jsi fakt marnej, no co taky cekat, fandis Plzni

Reagovat
Gryphonheart

Me osobne je spis lito Jablonce, resp. Lafaty. tech 30 golu za sezonu uz ted bohuzel asi nepadne no.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Slavia zase tragedie nebo byly aspon nejaky sance ? Vzhledem k tomu co bylo k dispozici za material sem teda ve 3 body neveril , ale aspon 0:0 sem cekal ze uhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram ma jen o 2 goly mene nez Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dal Chramostič gól

Reagovat
smazaný uživatel

"Zimního mistra si klidně oslavím" - Martin Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

...hele, ty chodíš pořád na hlavní tribunu, nebo už chodíš naproti?

Reagovat
smazaný uživatel

zacal jsem chodit naproti, ale zase uvazuju, ze se vratim na hlavni

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak zatim nic zajímalo mne totiž, jestli hlavní pořád odpovídá, protože z kotle jsou slyšet jen alkoturisté a okolí

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta na FAMU

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli cemu jako?

Reagovat
stas87

sakra,to je vikend vid?najprv lech vyhra vo varsave a teraz bolka proti sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno.....

Reagovat
stas87

tvoja bida,moja radost ale dost uz,uz ta necham na pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě chápu, oni dneska hráli hrozně do toho vyloučení a Legia podle sestřihu taky píču, ale co dneska předvedl Chramosta.... No ty kokos.

Reagovat
frankiefcb

co předvedl, já viděl jenom druhý poločas. Tak by mě zajímalo, co zase předved?

Reagovat
smazaný uživatel

Simuloval. Já jsem tak nasranej jak kvůli výkonu, tak kvůli němu, sudímu, že nejsem schopnej to objektivně a normálně napsat, radši si to najdi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak az se uklidnis, tak si zapni zaznam a pak se profackuj, za celej zapas v podstate ani jedna simulace, ty soumene..

Reagovat
frankiefcb

Právě, že nevím o žádné simulaci a první poločas se mi nechce projíždět. A nespletl sis to případně ze Štohanzlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, jsem na něj nasranej už od toho slavnýho ''šáh na mě''.

Reagovat
frankiefcb

Tak to bezpochyby to je simulantská ludra, ale zrovna dneska pokud nic nebylo v 1. poločase se mi nezdálo, ež by něco přihrával. To Štohanzl hezky přidal rukama tomu pádu před červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

a co predvedl sakra?

Reagovat
salami

to je bída ta Slavia, kdyby Žižkov věděl, že se liga hraje už na podzim a Bohemka neudělala takovou šňůru, tak jsme hlavní kandidáti na sestup, moc nechápu lidi, co se těšej na příští sezonu, že se zvednem a ještě k tomu snad ani nepotřebujem posily, já to teda vidim hodně špatně a nějakej výraznější posun nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se vám nějaký trenér, třeba Vavruška z Příbrami. Jinak ten kádr není až tak špatný. Poháry z toho ale bez posil určitě nebudou.

Reagovat
salami

mně by ani nevadilo kdyby zůstal Poustka, podle mě se s tim co tam ted má víc udělat nedá, ten tým neni sám o sobě silnej, ale když je ještě víc jak polovina hráčů ze základu na marodce, tak je to těžký, dyž už nějakýho novýho trenera, tak někoho mladýho ambiciozního, co hraje ofenzivní kombinační fotbal, na to mi sedí Psotka, Vavruška, Kozel nebo Habanec, kterýhokoliv bych bral, naopak nechci Paličku a podobný tragédy a velkou averzi mám k Markovi. je potřeba posílit zálohu, ta je komplet celá na nic, máme relativně dobrou obranu, nadstandartní brankářskou dvojici a útok taky neni úplně zlej, ale je potřeba aby někdo vytvářel šance, já doufám v uzdravení Koreše, příchod jednoho z hamburský dvojice na DM a minimálně jednoho krajního záložníka, ideálně ještě nějakej menší šikovnej útočník, kterej je použitelnej i na podhrot nebo křídlo, typově něco jako Ivana, pak by se možná dalo třeba i mluvit o útoku na první polovinu tabulky, ale se zálohou Milutinovič,Hurka, Dembele, Vlček a podobnejma paskvilama se můžeme jít klouzat do druhý ligy

Reagovat
djwenca

jsem netušil, že je Bulut pořád v Boleslavi

Reagovat
valloire

Sparta jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebíku, Hřebíku, do čtverce B4! Stydím se totálně příšerny jarní výkony pod Jardou spa sitelem

Reagovat
Shevchenko

400 pro Baníček

Reagovat
goodbay

Otřes, zmar, nechuť....vždy jsem stál za Chovancem a budu stát dál. Vám se to líbí p. Hřebíku? Děs, běs, hrůza, nechut, bojácnost, měkkost, nespolehlivost, chaos, trapnost před celou republikou. Fakt děs a běs.....nemůžu si pomoct.

Reagovat
Rišan

Tohle kolo vyšlo opravdu dokonale: Boleslav porazila Spartu, jasně vyhrál Liberec a těsně i Plzeň. Už jsem nad Plzní lámal hůl, ale takhle by nakonec mohla být docela dobře druhá. Pokud Sparta vyhraje pohár, mohla by snad postoupit do EL Boleslav ze 4. místa, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu máme další ztrátu a opět si za ní můžeme sami. Ty šance prostě musíme proměňovat, sráží nás to na kolena celé jaro. Ale pořád máme šanci na titul a já v něj věřím. P.S.: V životě jsem neviděl větší díru než Mladou Boleslav. Hnusné, špinavé a mrtvé město .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ti ten stadion připomínal ten Žižkovskej ? Hlavně těma panelákama aka VIP tribuna jih?

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne. Žižkovský stadion mi přijde hezčí a má lepší zázemí - nemáš problém najít solidní hospodu, nebo restauraci. Boleslav je prostě špinavá díra.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ty kontroly. V životě by mě nenapadlo schovávat v šále pyro. Mě to připadalo kapacitou a hlavně těma panelákama no, jinak i ty jejich klobásy byly dost dobré. Já si toho z města moc neužil do auta a z auta na stadion a pak zase do auta a dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na kontrolu nemůžu stěžovat, nebylo to nic hrozného. Ale každý to měl jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vypadám jako potencionální zločinec

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jsem měl kliku na umírněného sekuriťáka, na rufuse taky nastoupil nějakej iniciativní blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák.

Reagovat
rufus

Ten blb tam na mě začal křičet, ať položím šálu na stolek a vyndám klíče z kapsy. Prohledával mě potom docela normálně, ale nevím, proč musel křičet a potřeboval všechno udělat hrozně rychle. Naštěstí jsem se u něj dlouho nezdržel.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Po nějaký době to byl výkon, za kterej se Sparta nemusí stydět. Včera jsem koukal, kolik síly ti hráči v sobě našli, aby to urvali i v deseti.

Ale tak jako tak - nemáme si na co stěžovat - byly naopak i zápasy, kdy nebyla Sparta lepší a vyhrála. To je prostě fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi taky líbilo, že se i v deseti snažili zvráti vývoj zápasu. A měli k tomu nemálo příležitostí. Ale to neproměňování šancí nás ničí. Jinak tím "po nějaký době" myslíš jak dlouhý časový úsek? Třeba za výkon na Slovanu se ani v nejmenším nemusíme stydět. Jinak stěžovat si na nic nemůžeme, za prohru si můžeme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je supr město, stačí jen vědět kam jít, jako ostatně všude. Vyloženě ošklivý město snad neni a jestli, tak Chomutov, Most nebo Litvínov.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnusný město. Hlavní nádraží kdesi v pustině, žádná hospoda, žádná benzínka. V okolí stadionu není nic. Jo, historické minicentrum může být fajn, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, hospodu máš blízko. Ale jinak souhlas. Po Příbrami a Kladnu nejhnusnější město, kde sem byl na výjezdu...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme hledali hospodu, kde by vařili. Jinak o hospodě u stadionu jsem věděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta je pak u mekáče. Asi 10-15. minut chůze od stadionu. Btw, to jejich nádraží je ultra vtipný. Tam máš jen takovej plácek mezi mostama a jinak NIC

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme restauraci nakonec našli, ale to byl slušný prasečák .

Reagovat
-Kopy-

to není nádraží to co myslíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je fakt, to je parodie na nádraží...

Reagovat
-Kopy-

pokud myslíš, to co myslím já

Reagovat
rufus

Mezi mostama je stanice město ne? A na hlavním nádraží není už vůbec nic. To aspoň ta stanice město je v civilizaci, hlavní nádraží je někde na okraji ničeho..

Reagovat
rufus

Jj, tohle je ta stanice "město". Klasická vlaková zastávka, v okolí to vypadá relativně dobře. Největší díra je potom hlavní nádraží. Teď už asi opravdu vím, pro co používat výraz prdel světa.

Reagovat
-Kopy-

to hlavní nádraží je opravdu bomba to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslavské metro.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu budovu, která se jmenuje Hlavní nádraží?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
rufus

Vždyť tam fakt nic v Boleslavi nemáte..

Reagovat
smazaný uživatel

Děsný, betonový monstrum s divnými lidmi.

Reagovat
rufus

Lidí jsem tam nepotkal tolik, abych mohl hodnotit. Ale je to jedno velký sídliště, kde není nic než ty paneláky..

Reagovat
-Kopy-

vždyt je tu všechno, kino, divadlo, fotbal, hokej, tenis, staré město, průmysl, školy, velký obchoďáky....nebo co by jste si jako představovali ? mě je to vcelku jedno nebydlím v bolce přímo ale oponovat musím...

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je teda argumentace, že je tam divadlo, fotbal atd...To je i v kdejaké horní dolní. To město je odporná betonová díra, kde je třeba minimum historických památek, je tam jeden panelák vedle druhého, skoro žádná zeleň... A když je hnusný počasí, tak to vypadá skoro jak Černobyl, verze 2.0 Czech Republic.

Reagovat
rufus

Nemohli jsme si dát ani pořádný jídlo, všechno v neděli kromě Mekáče zavřený.. A když už byla restaurace kde vaří, tak produkt přinesený na talíři ani moc jídlo nepřipomínal. A třeba ten obchoďák u stanice "město" byl už po zápase zavřenej. Po zápase cestou na vlak se už nikde nedalo nic koupit a vrchol všeho je hlavní nádraží, který je izolovaný od okolního světa..

Reagovat
Puskas

Tak proto to je město, že má obchoďáky, školy, průmysl atd. , ne? To s nás chtěl tímto ohromit? Co může to město nabídnout nad tuto samozřejmost, má nějakého ducha, má nějaké osobité kouzlo?

Reagovat
-Kopy-

řikám je tam část města staré město + zámek ale já opravdu nepotřebuju aby město mělo nějak hodně památek na který jste asi zvyklí z prahy, opravdu se bez nich obejdu...tak je hodně paneláků, tak to není krásný město ale tvrdit že je to díra a mrtvé město ? no jak chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z Jižáku, takže jsem na betonovou džungli zvyklý celý život. O památky nám včera fakt nešlo. Řeknu to ještě jednou: Mladá Boleslav je špinavá, ospalá díra.

Reagovat
-Kopy-

tak za prvé neviděl si celý město a za druhé je to tvůj názor a jak vidno nemam šanci ti to vymluvit....prostě pro mě je to normální město jako každý druhý a že by bylo špinavější než ostatní ? to si vážně nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem celý město, ale viděl jsem dost velký vzorek, na to, abych si o něm udělal obrázek. A jak vidíš, tak to není jen můj názor. Potvrzují ti to tu tři další lidi. A už jenom kvůli tomu, že hlavní dominantou Bolky je fabrika a sídliště, tak to asi nebude město jako každé jiné. To historické centrum může být pěkný, z vlaku vypadalo fajn, ale je totálně utopeno tím ostatním. Mimochodem, můžu se zeptat z jakého města jsi?

Reagovat
-Kopy-

Loukovec 260 obyvatel vesničko má středisková

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. No, tak to by trochu vysvětlovalo tu první argumentaci s výčtem kulturních a nákupních institucí v Boleslavi .

Reagovat
-Kopy-

nemam velké nároky jako ty pražáku

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, i Marty z Berouna měl vyšší nároky na Mladou Boleslav .

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus své trojité kroucení očima nějak rozvést. Čím je Boleslav tak strašně zajímavá?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ocenit gastromický zážitek, který bych asi jinde než v Bolce nikdy nezažil..

Reagovat
smazaný uživatel

Obalovaná křídla z nějakého opeřence, který byl krajně nechutný a čouhala z něj brka, je asi vrcholem místní gastronomie. Tak jak byla hnusná ta restaurace bylo hnusné i celé město.

Reagovat
smazaný uživatel

Stará pravda říká, že vesnice je tak dobrá jako její hospoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Kdysi jsme tam byli před zápasem v nějakém Sportbaru a bylo tam pivo 12 asi za 15 kč

Reagovat
-Kopy-

Ty vole kde jste to byli

Reagovat
smazaný uživatel

V Mladé Boleslavi, přehlédl jsi to?

Reagovat
smazaný uživatel

Restaurace Start, partyzánsky nám to cestou doporučovali obyvatelé Boleslavi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pivo tam neměli vyloženě odporný.

Reagovat
rufus

Navíc v hrozným socialistickým komplexu. Kousek vedle byl Nonstop Karel, to nás asi mělo varovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nonstop Karel... :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Nonstop Karel byl fajn..

Reagovat
-Kopy-

Hm tam sem nikdy nejedl, takže jste si pochutnali jo ? třeba viděli, že jste spartani, tak si stím jídlem trochu pohráli....

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tím by se jenom potvrdilo, že je to vidlákov.

Reagovat
smazaný uživatel

a třeba i Teplice jsou parádní díra. Nádraží nebylo opravované od obsazování sudet, všude je to samý cikán a bus místní MHD jezdí jednou za den...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice na mě takhle nepůsobili. Zanechali ve mě neutrální dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve mě trochu rozmazaný dojem..

Reagovat
smazaný uživatel

první dojem bylo to polorozbořené nádraží. Druhý dojem poflakující se cikáni všude kolem. Třetí dojem dvě vodárenské věže na kopci, co vypadají jako UFO a pak panorama jejich sídliště. Čtvrtý dojem jejich MHD s busama jezdící (aspoň před dvěma lety) jednou za den. Když na sever na výjezd, tak preferuju Liberec, to je jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam z půlky plno a jedl jen jeden stůl.. To asi nebylo schválně.. Nejlepší bylo to "slavíme 20 let Startu" .. restaurace, která zamrzla někde v 60. letech.. Ten nápis tam musí být takových dalších 20 let jen tak..

Reagovat
rufus

Reagovat
-Kopy-

Mě tenkrát přinesla smůlu tenhle pajzl, jsme tam hráli poker a cestou domu jsem na dálnici najednou měl 10 metru přes sebou srnku (v noci + měl sem tlumený) takže jsem jí spozoroval fakt na poslední chvíli chtěl sem se jí vyhnout ale jak jsem se jí vyhýbal tak jsem dostal smyk a do svodidel jsem to narval bokem celým Ale srnka žije do teď !

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá srnka.. Docela bych i věřil tomu, že to bylo tou karmou té restaurace.. Nám to taky přineslo smůlu, nemohli jsme cestou za boha najít benzínku, nebo nějakou večerku, kde bychom mohli najít alkohol a cestou domu jsme tak jeli jako normální cestující

Reagovat
-Kopy-

tak to má být, ještě aby nějaký lidi v deset večer v neděli kvůli vám pracovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Mně se Bolka nezdá tak špatná...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná v jiný den, kdy by neměli všude zavřeno a nevypadalo by to tam jako po vymření, by jí člověk vnímal trošku pozitivněji. Ale ten dojem, který tohle "město" zanechalo ve mě, je silně negativní. Podotýkám, že názor na Bolku jsem si vytvořil ještě před zápasem .

Reagovat
salami

mně to tam taky nijak nevadilo, připomínalo mi to Letňany, obchodní centrum, paneláky a ten stadion mi připomíná plavečák, ale že by to byla nějaká depresivní špína, to bych neřekl, ale moc velkou část jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Depresivně na mě Boleslav nepůsobila, jak jsem říkal, jsem na sídliště zvyklý. Působila na mě jako ospalá díra.

Reagovat
Losinho

Mně to přišlo jako obyčejný pražský sídliště, nic víc. Průměrný městečko s pěkným koupalištěm.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten fanda, jak se vyklonil z busu?

Reagovat
stas87

j

Reagovat
fantomas

Koukám, Budějice solidní zkušenost vzadu. Daněk, Matej, Lengyel, Řepka...hezky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle snad nejde ani spadnout.

Reagovat
salami

že ty tu gambrinus ligu zanedbáváš, takhle hrajou celý jaro

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=M-4aaYLwG1M&feature=g-all-u&context=G2709f91FAAAAAAAABAA

Ten stadion v "Bydhošti" fakt vypadá zajímavě. Škoda jen té atletické dráhy. Jinak na zápase kolem 40 chacharů

Reagovat
AjaxFans

jj,až na tu dráhu vypadá stadion fakt zajimavě

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl fakt vydařenej tejden Ve středu dostala barca od Chelsea a je na pokraji vyřazení z LM, v La Lize dostala od Realu a ztratila tak prakticky šanci na titul a včera Sparta potvrdila, že na titul fakt nemá a pukla v Boleslavi Tak teď ještě završit ten krásný víkend na Nou Campu vyřazením Barcelony a bude ještě krásněji K tomu to krásný počasí co hlásí na konec týdne.. no paráda

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

To druhý choreo mi přijde namalovaný tak trochu v polském stylu.

Reagovat
Losinho

V tomhle stylu bylo dělaný už choreo na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, toho jsem si taky všiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku stejně spadneš

Reagovat
centos

Neotravuj furt

Reagovat
cubinho

Klesnil Borci ti Hanáci

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jak ulicny

Reagovat
Losinho

sviňa

Reagovat
zelda

500. pro Klesnila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty vůbec, žiješ? Začni zase chodit na to fb sakra, ani nevím, jestli jsi už konečně pražákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož žiju. A přijdu. Už na tom pracuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvažuje už vedení, že by Johna nechalo ve funkci i na další sezonu? Nebo jak to vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvažuje. On chce na 100% skončit. A ani se mu nedivím, prý se těší na důchod a takhle odejde na vrcholu, ve velkém stylu, a bude se na něho vzpomínat ještě dvacet let. Zato když odcházel naposledy, tak převládaly rozpaky. Jestli vyhraje pohár tak odejde jako legenda.

Reagovat
Losinho

Na jednu stranu chápu, na druhou je to škoda, ale nedá se holt nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu tohle fakt přeju, takhle vytáhnout Sigmu, je to frajer a sympaťák .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer to je. Vůbec sem si nepřipouštěl že by Sigma mohla spadnout, a od Johna sem čekal že nás výsledkama 1:0 a 0:1 v pohodě zachrání, ale takovou jízdu jsem nečekal. Bůh ví co v kabině dělá, ale setřásl z nás tu depku co na týmu ležela skoro rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda neprijde,ze by Sigmu nejak extra pozvednul. Ten tym hraje to,na co ma kvalitu. A to je horni polovina tabulky. Zase z nej nedelejte nejakyho extra trenera,moc uspechu v kariere nemel. Ale sympatak to je,o tom zadna

Reagovat
Godwinson

Krásný víkend v našich luzích a hájích. Naděje, že se Most zachrání a Sparta bude třetí, tak to se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát to Kladno chce asi kopat pralesní.

Reagovat
Godwinson

Mrzuté, pěkný sešup. Ale hlavně, že tu půjde nahoru hokej, ten tady preferuju :)

Reagovat
j_mrazik

Ještě mám v živý paměti transparent z Edenu "Jsme druhý, no a co?".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ano.

Reagovat
Losinho

Reagovat
sosna

Ten trpaslík v oranžovejch kopačkách co tam dneska pobíhal byl ten supertalent Šumský? A s tímhle chce hrát Bohemka ligu jo??

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Losinho

Asi se diví, že si před nim všichni nesedaj na zadek, když hrál ve slavný Argentině.

Reagovat
Kiwi-21

No dokud hrála Bohemka z míčem tak mi přišel slušnej a pár zablesku tam mněl,parkrát se i pokusil zrychlit hru,čekalo se od něj sice mnohem více ale až zesilý tak by mohl být dobrej

Reagovat
sosna

Tak až tenhle bude dobrej, tak náš trpaslík Navrátil bude válet za Barcelonu.

Reagovat
Losinho

Tak nějaká fotbalovost tam vidět je, 1-2 světlý okamžiky za zápas má, jinak ale hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se do něho tak navážíte? Mně nikdy nepřišel nafoukaný, vybral si Bohemku aby si zahrál, nešel do Sparty a nebo do Plzně hrát o titul. Nikdy sem od něho neslyšel žádný nafoukaný komentář. Ale od prvního dne ho půlka lidí nenávidí jako kdyby v Blesku vyšly fotky jak si šálou nároďáku vytírá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si asi nečetl rozhovory s ním před startem ligy.

Reagovat
Losinho

Mně právě nafoukanej přišel, ani spoluhráči ho (hlavně na začátku sezóny) moc nechválili.

Reagovat
Kiwi-21

No ono je to možná tím že vyrustal mimo ČR a je sebevědomej což se u nás moc nesluší,ale myslím že pokud se opravdu prosadí tak mu muže tahle povaha naopak pomoc,jasné taky nevěřím že bude Star světového formátu a ani že by mohl být v repre už za 2.roky na MS jak si přeje ale kdo ví,překvapil by tím i mně ale věřím že za ty 2.roky by mohl být nadpruměrným liovým fotbalistou a to že si davá tak velké cíle za chybu nepovažuju,ba naopak je dobře že má nějaký sen co ho žene kupředu a nespokojí se jen tím že nastoupil v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně napsaný. Sebevědomej to on je určitě, ale těžko můžem soudit do jaký míry třeba až nafoukanej. Ty komentáře některejch hráčů Bohemky na začátku sezony ukazovaly, že v Jižní Americe se naučil trošku jinýmu chování, ale Sńozík si ho pak srovnal ( o tom byl suprovej dvojrozhovor ve Sportu), takže v tom bych problém neviděl. Tu "hvězdu" z něj udělaly český média, ne on. Vždyť o něm točili reportáže už někdy ve 12 letech, když byl v Monaku, pak když šel z Brazílie do Bohemky, tak to byl teprve nášup. Upřímně řečeno si nevybavuju moc hráčů přicházejících do ligy, kolem nichž by média dělaly takovej humbuk, a to je mu pořád teprve 18...

Reagovat
Kiwi-21

jj ten rozhovor jsem četl a i viděl ten dokument ještě jak byl v Monacu a vystupoval v něm i Plášil,a právě proto že si jeho jméno pamatuju už tak dlouho,tak přeju mu aby ta jeho cesta byla uspěšná a že není Star se dalo čekat i když jsem taky čekal trochu více,ale myslím že ho odsuzovat v jeho 18-19 letech že na to mít nikdy nebude je podle mého naprostá blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak nějak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

...a až bude v druhý lize, tak z něj bude nový Rosický, tak jako Morávek

Reagovat
smazaný uživatel

posily liberce po sezoně:

Zápotočný, Koštál, Gecov, Sivrič, Blažek, Kisel

Reagovat
smazaný uživatel

jak budou chtit zaplatit Zapotocnyho? A Kisel zustane v Praze...Gecov urcite po roce neodejde z Fulhamu,pristi sezonu uz by snad mohl zacit nastupovat. Blazek a Sivric se vraci z hostovani,to nejsou posily.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: náš report ze žiliny- http://supporters.cz/clanek/navstivili-jsme-trnavske-peklo-v-ziline/4031.html

na zítřek chystáme report z varšavy

Reagovat
AjaxFans

ty jsi taky všude

Reagovat
smazaný uživatel

su že? tento víkend byl ale asi nejnáročnější

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky do Sigmy

Reagovat
Gryphonheart

Asi budu jeden z mála, ae Šumskej zase nehrál tak špatně. Měl tam několik zajímavých přihrávek i dobře kopnutých rohů.. s dobrým týmem by se imho chytil, podobně jako se letos chytil třeba Rabušic. Ale nesmí si vybrat zase nějakej fail team - doplatili na to v poslední době třeba i Kerič s Blažkem, určitě sami o sobě dobří hráči, ale bohužel v tragicky hrajících týmech.

Reagovat
Kiwi-21

Mně se též Šumského výkon docela zamlouval

Reagovat
cubinho

Nevím no. Strašně bilo do očí, jak nestíhal rychlostně a jak ze soubojů odlétával jak papír.

Reagovat
Kiwi-21

Tak zesílit potřebuje rozhodně a ve svém věku 18-19 ? to stihnout muže takýe bych ho nezatracoval

Reagovat
adalbertus

pěkný no jenomže bodu máte stejně málo

Reagovat
centos

K tomu jsou ty peníze.

Reagovat
centos

Myslím, že kdybychom neodešli, tak se to nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, příště ani radši nechoďte a hráči darujou rovnou milión.

Reagovat
centos

Ty sis na nás solidně zasedl, skoro jako SuperFrankie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, akorát si myslím že křečovitě omlouváte něco co byste u jiných týmů bryskně odsoudili.

Reagovat
centos

Nevím, proč bychom měli křečovitě omlouvat něco, co jsme sami dobrovolně udělali.. Spíš si myslím, že kdyby to udělal jiný tým, tak to tady vůbec nekomentuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom kdo by to udělal. Hráče Slovácka by nikdo neřešil, ale kdyby se o zápase ve kterém dostali čtyři góly zvedli Sparťani a odešli, tak by to řešil každý.

Reagovat
centos

No, bo ji spousta lidí nesnáší

Nicméně má prvotní reakce byla na Kepyho s odkazem na předchozí jeho příspěvek, kdy psal, že se mu ten odchod nelíbil (volně parafrázuji). Mně se líbil a zatím si stojím a stát budu a říkám to s nakrásně čistým svědomím :) Zda to padlo na úrodnou půdu, uvidíme v sobotu. Vyjádření hráčů naznačuje, že jo.

Jen by mě zajímalo, kde vzali ty odměny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dost lidí tady by Spartě vyčetlo cokoliv pod jakoukoliv záminkou. Ale myslím si, že když by třeba v zápase s Libercem Sparta dostala do poločasu tři góly, a fanoušci se zvedli a odešli, tak by aji ti rozumní usoudili že odešli z frustrace a ne na protest. A těžko by Sparťani vysvětlovali že je to jinak. Kdyby byl Baník letos zajímavý aji něčím jiným než tím že se plácá u dna ligy, tak by se to rešilo víc aji u něho. Takhle se to bere jako jedna z dalších porážek v řadě.

Reagovat
centos

Odchod z frustrace a na protest se přece nevylučuje. V tomhle případě bych ale slovo frustrace nahradil slovem zhnusení.

Reagovat
smazaný uživatel

Live TV přenosy,stadiony všech zemí : www.sportchat.webnode.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele