26. kolo
20.04.2012 18:00 CET
4 : 1
(3:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Baník Ostrava 4:1

Dukla Praha pokračuje ve vynikajících výkonech a dnes si doslova pochutnala na předposledním Baníku Ostrava. Pražané vyhráli vysoko 4:1 a minimálně dočasně se posunuli už na čtvrté místo.

Pro hosty to bylo veledůležité utkání. Mnoho zápasů už do konce soutěže nezbývá a Ostrava zkrátka musí bodovat. Jenže dnes se to zase nepovedlo, porážka Baníku nejvíce pomohla Bohemce, která je tak na tahu.

Ostrava začala na Julisce velmi špatně. Hned první vážnější šance Dukly totiž skončila brankou. Ve 14. minutě načechral Podrazký míč na hlavu Jana Vorla a gólman Baránek poprvé inkasoval - 1:0 pro Duklu. Hosté sice mohli okamžitě odpovědět, ale následná šance Fantiše skončila na břevně a dorážka Magery těsně vedle.

Po půlhodině hry to bylo s Baníkem ještě horší. Pázler ve vápně levačkou překonal Baránka a bylo to 2:0 pro Duklu. Za další tři minuty zahodil velkou šanci Hanousek. Když ho autor druhé trefy Pázler vyzval gólovou přihrávkou, nedosáhl ve skluzu na míč. Diváci se na Julisce zajisté bavili, Baník mohl snížit, ale opět neuspěl a do šaten musel skousnout ještě jeden gól. Ve 44. minutě prostřelil Baránka Lietava - 3:0 pro Duklu.

Dukla si v prvním poločase vytvořila jasný náskok a o ten už nepřišla. Ba naopak, po hodině hry zvýšil už na hrozivých 4:0 Jan Svatonský. Vše následovalo po pohledné akci, kterou započali Podrazký s Lietavou. Rozložená Ostrava si koledovala o další branku, proti hlavičce Pázlera zasáhl výborným zákrokem Baránek. Hosté přežili i další šance a mohli být rádi, že si neodvezli mnohem vyšší výprask. V závěru utkání se pak podařilo Ostravě snížit, Droppa našel uličkou Adámika a ten uzavřel gólový účet dnešního utkání. Dukla doma vyhrála naprosto jasně 4:1 a alespoň dočasně se posunula už na čtvrté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

posledních 5 zápasů a podle mě v každém zápase máme reálnou šanci na body zkusit bodovat na Dukle a pak za 3 body proti Žižkovu :) Bohemka má celku těžký los takže šance se udžet je velká

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
tlaci

tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Baník konečně mákne a konečně přeběhne Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body do Ostravy! To už je jedno jak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava dneska naprosto tragická... Dukla je přejela jak nic... Mají se klucí z Ostravy nad čím zamýšlet... Pokud chtějí hrát i příští rok 1.ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nováčik na 4.mieste. Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

na 5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele