Gambrinus liga - souhrn 24. kola

10.04.2010, 19:57, aktualizováno 12.04.2010, 19:28
Komentáře a souhrny
Prestižní derby pražských "S" vyhrála Sparta, která porazila díky brance Libora Sionka Slavii 1:0 a vrátila se do čela tabulky. Na prvním místě vystřídala ostravský Baník, jenž nyní ztrácí dva body. Šance na titul nadále živí i Jablonec. V boji o záchranu zabojovalo Kladno, když doma přehrálo Budějovice, Olomouc nenechala ani bod Plzni a doma se radovala také Příbram.

Sparta Praha - Slavia Praha 1:0

12.04.2010 17:30

Góly: 39. Libor Sionko

Sparťanští fotbalisté vyhráli ligové derby proti Slavii 1:0, vrátili svému soupeři stejnou pohárovou prohru a jdou zpět do čela prvoligové tabulky. Hosté zůstávají na osmém místě. O konečném výsledku rozhodnul ve 39. minutě záložník Libor Sionko.

Půl hodiny před zápasem začalo vytrvale pršet a úrovni derby mokrý trávník spíše pomohl. Na nevyzpytatelném terénu neměl nikdo ze soupeřů náladu příliš licitovat, a tak se hrálo ve svižném tempu pořádně od podlahy. Už ve čtvrté minutě složil v plné rychlosti sparťanský stoper Řepka unikajícího Kyselu, ale kartu za svůj zákrok neviděl. Sudí Franěk ho ale přece jen za chvíli napomenul, přestože další faul na Šenkeříka na kartu nevypadal.

Hra měla zajímavý průběh a první velkou šanci přes sparťanský úvodní nápor měli hosté. Záložník Grajciar totiž přesně zamířil svůj trestný kop a od vrchní části břevna putoval za branku. Slávistickou branku jako první ohrozil stoper Kopic, který dezorientován srazil míč s pořádnou vervou těsně mimo vlastní branku.

Sparta byla sice aktivnější, ale svoji převahu zesílila až v závěru půlhodiny, kdy se dostal do tempa její klíčový hráč Sionko. Reprezentačního záložníka bylo celé hřiště: bránil, střílel, rozehrával trestné kopy a dokázal přes svou výšku vyhrávat i hlavičkové souboje.

Měl také první šanci svého týmu, ale v té ještě ve 26. minutě neuspěl poté, co mířil na osamoceného stopera Hubáčka, který dokázal jeho střelu zblokovat a zanedlouho dokázal dorážku téhož hráče zlikvidovat Martin Vaniak.

Ve 39. minutě už byl však i slávistický "čaroděj" bezmocný: po autu Sionko pálil z rohu šestnáctky a po teči Kopice ve skrumáži míč doputoval až do sítě. Brzy mohl přidat letenský veterán další gól, ale po jeho hlavičce vytáhnul další skvělý zákrok Vaniak.

Hosté závěr prvního poločasu spíše protrpěli a k Blažkovi se příliš nedostávali, což pokračovalo i po pauze. Až v 59. minutě předvedli hosté rychlý výpad zakončený nebezpečnou střelou Kysely, kterou musel Blažek vytlačit na roh.

Sparta se prosazovala kombinacemi po stranách a po jedné z nich našel Žofčák v šestnáctce Wilfrieda, jeho rána z první ale mířila vysoko nad branku. Další možnost měl po rohu Hoheneder, ale jeho hlavička minula o centimetry Vaniakovu levou tyč. Závěr utkání už byl ovšem opatrný, sparťané se báli o těsný výsledek a hosté dnes neměli dostatek síly, aby se zápasem něco udělali.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 1:0

11.04.2010 17:00

Góly: 34. Michal Hubník

Olomouc v pohledném utkání přetlačila Plzeň gólem Hubníka z prvního poločasu. V následném vývoji zápasu pak mohla své vedení navýšit ještě několikrát, ovšem ani po jednom z řady brejků se síť nerozvlnila. Když pak hosté neproměnili hodně sporný pokutový kop, zůstaly všechny body na Hané.

První poločas naznačil, že se bude hrát velice líbivý souboj, během kterého budou hráči hýřit pohybem.

Hned v samotném úvodu vyslal nádhernou přihrávku Pavel Šultés na nabíhajícího Michala Hubníka, jehož střela z ostrého úhlu orazítkovala tyč.

Olomouc v následných minutách pokračovala v aktivní hře s dostatkem pohybu, z čehož vyplinula pěkná akce, na jejímž konci stál Bajer, ovšem bránkář Ticháček si s jeho střelou poradil.

Poté zvýšila obrátky i Plzeň, jejíž presing byl místy hodně citelný a dělal domácím problémy. Výsledkem tak byla mimo jiné i největší šance hostí v první půli. V patnácté minutě rozehrál Pavel Horváth standardní situaci na Bystroně, jehož hlavička rozezvučela tyč. To však nebyl konec, neboť se míč ihned poté odrazil před bránu, kde stál pro změnu zedník Liberský, ovšem jeho střela jen rozezvučela brankovou konstrukci podruhé.

Tento zvuk jako by probudil spícího medvěda. Olomouc přidala na obrátkách, snažila se kombinovat, napadat soupeřovu rozehrávku a aktivně přistupovat k jeho hráčům. Výsledkem tak byla střela Šultése ze střední vzdálenosti, která nadělala brankáři hostí pořádné starosti.

Čas tak doběhl až do minuty čtyřiatřicáté. Pavel Horváth po standardní situaci nejdříve zakroutil míč jen do domácího brankáře Blahy. Prakticky z protiútoku pak poprvé zahřmělo na druhé straně. Michal Hubník se dokázal hlavou prosadit v osobním souboji s gólmanem Ticháčkem a otevřel skóre - 1:0.

Stejně jako v samotném úvodu prvního dějství se i v tom druhém dostali do obrovské příležitosti hráči Olomouce, ovšem Šultes se sám před Ticháčkem neprosadil, neboť brankář Viktorie jeho pokus o lob vystihnul.

To však byla na další dobu jediná větší šance domácích hráčů, kteří se po většinu druhého poločasu jen bránili útokům Plzeňských, kteří se snažili o vyrovnání a byli výrazně aktivnější. Jejich snažení však až příliš často brzdila nepřesnost či bezchybná obrana soupeře.

Ta navíc vysílala své útočníky do rychlých kontrů, jako například v 61.minutě Hořavu, který dokázal přistrčit míč z prostředku hřiště do křídla na Šultese, jehož střela z hranice šestnáctky jen nechala vyniknout skvělého brankáře hostí.

Do velké šance se dostal i střídající Ordoš. Ten si naběhl na přihrávku mezi plzeňské obránce, ale střelou pod břevno strážce svatyně nepřekonal.

Pak však přišel možná klíčový moment zápasu. Janotka v 75.minutě fauloval Petrželu v rohu pokutového území, po čemž následoval hvizd sudího Královce a penalta ve prospěch Západočechů. K jejímu rozehrání se postavil Pavel Horváth, jehož pokus ovšem perfektně vykryl Blaha v brance Sigmy. Pokud se ale vrátíme k samotnému popisu situace, pak lze o odpískání pokutového kopu polemizovat. Opakovaný záběr, který jsme měli k dispozici totiž prokázal, že nejspíše nedošlo ke kontaktu. Hráč Olomouce se pouze postavil Petrželovi do směru pohybu. Ten tak byl vyveden z míry spíše psychicky než fyzicky. Ani jeho pád, resp. rychlé postavení se na nohy a chtíč hrát nenasvědčuje žádnému prohřešku...

Závěr zápasu pak nabídl jednoznačnou podívanou. Hosté se vši silou snažli překonat svého soka, kterého občas doslova uzamkli před "šestnáctkou". Z jejich aktivity ale žádné vážnější ohrožení domácí branky nevzešlo, neboť centry jen málokdy našly adresáta.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Dynamo České Budějovice 2:1

11.04.2010 17:00

Góly: 53. Antonín Holub, 81. Dimitri Tatanašvili - 19. Rudolf Otepka

Kladno doma zdolalo České Budějovice 2:1. Jihočeši sice vedli a vyhráli i první poločas, díky brance Otepky, za domácí ovšem otočili skóre Holub s Tatanašvilim.

První poločaš příliš dobrého fotbalu nepřinesl. Jednou za zajímavých situací je branka z 19. minuty, kterou poslal hosty do vedení Otepka. Otepka se trefil z přímého kopu z pětadvaceti metrů, pěkně k tyči - 0:1. Domácí byli blízko vyrovnání dvě minuty před pauzou. Mráz klepl do míče, těsně před brankovou čárou a domácí se již začínali radovat, jenže Kučera na poslední chvíli zasáhl. A tak skončil první poločas 0:1.

Vyrovnání přišlo v 53. minutě. Holub pelášil sám na dva obránce Budějovic, špičkou kopačky mezi nimi prostrčil míč a poté obstřelil i Kučeru a vyrovnal tak na 1:1. Šlo o poměrně štastnou branku, ale pro Kladno byla velmi důležitá, neboť jej opět dostala do hry. Velká šance přišla v 77. minutě. Domácí Beneš hlavičkoval pod břevno budějovické branky a Kučera jen s vypětím sil vyškrábl míč ven. Kladno se dočkalo branky na 2:1 v 81. minutě. Po přímém kopu se balon odrazil na hlavu Tatanašviliho a bylo rozhodnuto. Kladno - Budějovice 2:1.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Brno 3:1

11.04.2010 17:00

Góly: 22. Michal Klesa, 54. Zdeněk Šmejkal, 72. Daniel Huňa - 42. Jan Kalabiška

Příbram doma zdolala Brno 3:1. Za domácí se trefili Klesa, Šmejkal a Huňa. Za brněnské Kalabiška, který svého času srovnával na 1:1.

První šanci měli po deseti minutách domácí. Plašil uvolnil Klesu, který obešel Kalabišku a od koncové čáry pod sebe nahrál, následnou střelu musel Bureš vyboxovat. Klesa byl prvním autorem branky, ve 22. minutě. Klesa vystřelil tvrdě z hranice pokutového území, po rychlé akci. Srovnání přišlo v závěru poločasu, tři minuty před přestávkou. Brněnští postupovali tři proti třem, Došek nahrál Kalabiškovi a ten v těžké pozici vystřelil nádherně pod břevno - 1:1. Tímto výsledkem skončila i první půle.

V 54. minutě přišel další gól, tentokrát do sítě Brna. Pilík rozehrál roh a Šmejkal se hlavou prudce trefil - 2:1. Na druhé straně střílel po přihrávce doška Križko, ale vedle. Po rohu prudce hlavičkoval příbramský Wágner, ale jen do brankáře. To samé si Wágner po chvíli zopakoval, jenže tentokrát mířil nad branku. Potřetí v krátkém sledu se Příbramští dostali do šance, když střílel Pilík. Bureš vyrazil a do sítě doklepnul míč kapitán Huňa - 3:1. Kontaktní gól mohl dát Došek, který šel od půlky sám na bránu, ale vychytal ho brankář domácích. Krbeček vyrazil i ránu střídajícího Šurala.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 1:0

11.04.2010 17:00

Góly: 44. Bořek Dočkal (pen.)

Liberec navázal na poslední domácí zápas a i tentokrát si v severočeském derby proti týmu z naprosté špičky tabulky připsal všechny body. Po gólu do šatny nedokázali Tepličtí zareagovat, připisují si tak třetí zápas bez výhry v řadě.

První dvě šance domácích přichystal Rosa, když se nejprve po jeho chybě dostal do zakončení Papoušek, který ztroskotal na solidním zákroku Slavíka, a pár momentů poté nechal projít centr až k Dočkalovi. Svůj druhý kiks však dokázal napravit obětavým pádem do střely.

V úvodní akční dvacetiminutovce si dvě šance vypracovali i hosté. Ve skvělém světle se však představil Hauzr. Vidličkovu střelu tečoval chytře Zoubele, domácí brankář reflexivním zákrokem však dokázal míč vyrazit. Hned v následující minutě se do vápna dostal Mahmutovič, nicméně Hauzr stačil vyběhnout a pokus teplického útočníka pokrýt.

Zápas byl vyrovnaný a každých pár minut měl převahu jiný tým. Nakonec se však diváci gólu před poločasem dočkali. Dočkal si totiž v předposlední minutě postavil míč na značku pokutového kopu po faulu Lukáše na Nezmara a brankáře Slavíka poslal na druhou stranu.

Čtyři minuty po změně stran našel zpětnou přihrávkou Stožický Zoubeleho, ten však z hloubi vápna mířil nad břevno. Teplickou snahu mohl rázně ukončit v 66. minutě Gecov, který nevyužil přihrávky Zemana. Střelou z vápna nechal vyniknout výborného Slavíka.

Hosté se do útoku dostávali stále hůře a deset minut před koncem musela Slavíka podržet jeho branková konstrukce proti střele Lišky. V naprostém závěru se z tlaku hostů vytvořila slibná příležitost pro Zoubeleho, který ovšem ztroskotal na bezchybném Hauzrovi. Ten v nedělním klání vychytal svým hráčům tři body.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:2

11.04.2010 16:00

Góly: 90. Jan Chramosta - 28. David Lafata, 45. Jan Kovařík

Jablonečtí předvedli v první půli výborný výkon a zajistili si tak veledůležité tři body v boji na špici tabulky. Domácí se nezmohli na žádný trvalejší tlak, který by gól naděje přinesl dříve, než ve druhé minutě nastavení.

První poločas ovládali hráči Jablonce, což se mohlo na výsledku projevit už po šesti minutách. Po pravé lajně unikl Zábojník a před brankou našel Kovaříka. Ten z pár kroků v pádu přestřelil. Stejný hráč pohrdl úspěšným brejkem i po přihrávce Haurdiče ve 14. minutě, když ze šestnáctky opět mířil nad.

Ve 27. minutě zamířil po zemi vedle tyče Haurdič, ale za další minutu se hosté konečně prosadili. Právě slovinský záložník našel svým centrem ve vápně trestuhodně nehlídaného Lafatu, který pokořil Šedu přesnou hlavičkou.

Odpovědět mohl Chramosta, který po chytré přihrávce od Kuliče čelil přímo Špitovi. Svým pokusem však rozezvučel pouze tyč. Do šaten tak domácí odcházeli ještě s větším mankem. V naprostém závěru totiž napravil svá pochybení povedenou střelou Kovařík.

Po změně stran se Boleslavští snažili o návrat do zápasu, ale Sedláčkovu střelu dokázal Špit vyškrábnout. Když už se Chramostovi podařilo brankáře hostů překonat, zaskočil za něj jeden z obránců, který vykopl míč z brankové čáry.

Bohužel po uplynutí hodiny hry se na boleslavský trávník začal snášet déšť, který s sebou přinesl i svázanost domácích. Ti se tak do konce řádné hrací doby nepropracovali k žádné výraznější šanci, Jablonec naopak v klidu své vedení hlídal a za třetím gólem se nehnal. Trefu útěchy zaznamenal až dvě minuty po začátku nastavení Chramosta, který zblízka zamířil přesně k tyči.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 3:2

10.04.2010 18:00

Góly: 25. Fernando Neves, 43. Adam Varadi, 68. Aleš Neuwirth - 2. Martin Kuncl, 60. Lukáš Fujerik

Fotbalisté ostravského Baníku porazili na Bazalech Slovácko 3:2 a minimálně do neděle se posunuli do čela Gambrinus ligy. V Ostravě se hrálo velmi divoké utkání, hosté velice brzy vedli, jenže Baník dokázal otočit a nakonec vyhrát.

Hosté začali na Bazalech přímo pohádkově, už ve druhé minutě utkání totiž zahrávali rohový kop a z něho udeřili. Němčický prodloužil na Kuncla, a ten otevřel skóre utkání - 1:0 pro Slovácko. Baníkovci okamžitě vytáhli do útoku a začali svého soupeře přehrávat, ve 25. minutě se navíc dočkali vyrovnání, obránce Bolf nejprve zazvonil na tyč a vzápětí Varadiho střela tečovaná Nevesem skončila v brance - 1:1. Baník pokračoval v náporu a brzy mohl výsledek otočit, nicméně Lukešova střela šla doprostřed branky a navíc nebyla ani nikterak razantní. Také Slovácko zahrozilo, Fujerík byl v obrovské šanci, ale domácí fotbalisty zachránil velmi dobrým zákrokem brankář Baránek. Poté opět útočil Baník a před koncem poločasu se dostal do vedení. Martin Lukeš vybídl ke skórování Adama Varadiho a hostující brankář Filípek byl bezmocný - 2:1 pro Baník Ostrava. Při této brance domácích zaváhal obránce Kordula, kterému míč proklouzl.

Vedení ostravským fotbalistům ve druhém poločase příliš dlouho nevydrželo, nejprve Lička střelou minul branku a v 60. minutě to Slovácko potrestalo. Brankář Baránek zachyboval a obránce Neves už rozjetého Fujeríka nezastavil - 2:2. Diváci se v ochozech určitě bavili, hrálo se útočně a za dalších osm minut mohli vidět další branku, Ostrava se dostala znovu do vedení. A i další branka padla po chybě, defenzíva Slovácka chybovala, před brankou se ocitl osamocený Neuwirth a střelou pod břevno dal na 3:2 pro Baník. Utkání jako by po této brance ztratilo tempo, Baníkovci hodně kontrolovali a Slovácko se nemohlo dostat do pořádného zakončení. Do konce zápasu se už nic podstatného nestalo a Baník mohl začít slavit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha241311033:1150
2.Baník Ostrava24146438:2148
3.FK Jablonec24145531:2347
4.FK Teplice24128436:2344
5.Viktoria Plzeň24117631:2440
6.FK Mladá Boleslav23104939:3134
7.Sigma Olomouc241041037:3134
8.Slavia Praha2497830:2534
9.Slovan Liberec24941128:3131
10.1. FK Příbram23931128:3130
11.1. FC Brno24861024:3230
12.Bohemians 190523671014:2325
13.České Budějovice24581120:2923
14.1. FC Slovácko24641422:3322
15.SK Kladno24621622:4020
16.Bohemians Praha23421723:4814
Zbývající zápasy
10.04. 15:45Bohemians 1905 - Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (594)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banik

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není možné... 3 největší kopyta Baníku se trefí ve stejném zápase

Reagovat
smazaný uživatel

viděls letos Nevese s Neuwirthem?

Reagovat
smazaný uživatel

Neves je dobrý,ale Neuwirth je opravdu kopyto,které se jen tak nevidí.Možná ještě Rolko mu može konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

To co o něm platilo minulou sezonu, už teď platit nemusí...

Reagovat
tomasinho

Letos patří mezi nejlepší obránce celé ligy tupče.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole těmi kopyty sem myslel to že se trefí jednou za rok a jejich zakončení není ukázkové takže se laskavě nevzrušujte

Reagovat
smazaný uživatel

bež někam teploušku

Reagovat
JarousFCB

No zakončovat stoper fakt potřebuje...

Reagovat
smazaný uživatel

to si piš že potřebuje

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

třeba na standartní situace

Reagovat
JarousFCB

Proto jsem dal neutrálního smajlíka ...

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to zas tak kopyta bych řekl:)

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov to snad néni možné oni už fakt neví,jak si udělat větší ostudu

Reagovat
Didier Drogba

v pondělí budu poprvé v GL fandit Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já po dlouhé době Slávii, protože Baník, nejlepší u nás !

Reagovat
Didier Drogba

důvod máme ale stejnej-protože Baník

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí budu poprvé v životě fandit Slavii!!!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta slávka zitra vyhraje a Baníčku zůstane co si zaslouží:)

Reagovat
Rip

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

yees

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je první v lize? BANÍK...kdo vyhrae ligu? BANÍK... kdo má nej fans? BANÍK...

Reagovat
centos

Heh, to bylo. Slovácko slaboučké, ale hlavně že nám dá gól z první akce a pak po chybě Baránka. Ještě že jsme to uhaluzili.. Návštěva a atmosféra zklamání, a to platí pro obě strany.

Mario nic moc, zato Vydra jednoznačně nejlepší útočník Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Dík za názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, jestli jsme byli na stejném zápase, ALE Slovácko rozhodně nebylo slaboučké a mohlo klidně vyhrát. Fans Slovácka byli skvělí.

Je to takřka klišé, nicméně takhle se hraje o titul.. Moc to nešlo a dokázali jsme vyhrát...

Reagovat
centos

No, neviděl jsem od nich jediný souvislejší tlak za celý zápas a brejky mohli využívat díky tomu, že jsme potřebovali dorovnat. Ostatně dnešní výkon Baníku se mi taky až tak nelíbil.

A naši obránci mi chvílemi přišli jako na houbičkách :)

Reagovat
smazaný uživatel

Joo houbičky

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, Koubek jim asi vyčiní ty chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Alespoň nebetonovali... jinak atmosféra byla podle mě OK

Reagovat
smazaný uživatel

radek psal, že fanaticos hrotili mexické vlny. Jinak chyba Baránka? chyba obrany spíše, nechat uplně volného hráče u tyče. Ale budme rádi za výhru a v pondělí po dlouhé době budu sledovat derby a fandit Slavii... Jinak dřevorubec tam měl dnes nějaké chyby, o tom žádná ale vykompenzoval to vítězným golem

Reagovat
centos

Jak jako hrotili? Jednou jsem se tam mrknul a zůstali stát :) Baránek hodně vyběh a výkopem bezpečně našel protihráče, ten pak kolmicí vyslal dalšího myslím za Nevese, a bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

v mexické vlně sme pokračovali až do jejího uplného konce, jela 3x stadionem

Reagovat
centos

V tom případě

a já byl asi nějak mimo nebo co :) Ona ta vlna byla celá nějaká extra, zvedala se i tribuna..

Reagovat
smazaný uživatel

jj vlna jela celým stadionem, i hlavní tribunou 3x

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš tak čumět na fotbal no. já z něho zase viděl tak 20 minut

Reagovat
centos

A docela mi na tu dálku přišli hoši v sektoru hostů překvapení u pokřiku Jebat Slovácko :)

Reagovat
JarousFCB

No co znám fandy FCS, tak s náma hodně sympatizují ...

Reagovat
smazaný uživatel

jako onehdy Bohemka...Jen ať si jsou vědomi, že my si postačíme sami :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším"sympatizanty"...

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

tak jebat slovácko sem fakt neslyšel, jenom jebat opavu

Reagovat
centos

To jsem zas neslyšel já, zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

celkem ano to je jedno, já su rád, že my sme se k nadávkám tohoto typu nesnížili, byt sem teda slyšel jenom to s tou opavou

Reagovat
centos

Já jsem to moc nepochopil, tak jsem se nepřipojil. To bylo asi za těch 5 miliónů! :)

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné

Reagovat
Radar

Kurde mám pocit, že jsem tě viděl, ale nechtěl jsem trapčit bo kolem tebe lidí jak na fotbalovém utkání...

Reagovat
centos

jo dneska to bylo složitější, nás tam bylo deset..

Reagovat
Radar

No hlavně ta familía okolo tebe :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Z těch deseti bylo členů famílie jen osm..

Reagovat
Radar

Soráč Viděls toho týpka co ho odvážela záchranka ? Celkem brutal...

Reagovat
centos

No to přišel bartránek nasraný, že mu to trvalo, bo se tam válel nějaký ožrala. Pak se podívám, nahoře záchranář a tahal na nohy nějakého kluka s krvavou čapkou, tak bůhví co prováděl.

Reagovat
Radar

To nebyla krev, ale zvratky. Ležel a zvracel si to zpátky do úst, asi chtěl být jako Jimmy Hendrix... Nebyl to příjemný pohled

Reagovat
centos

Vždyť to měl na čapce nahoře. No, hovado.

Reagovat
Radar

No jako tak najebaného jsem nikoho v životě neviděl, ani sedět nemohl, Ondra je ve srovnání sním hadra

Reagovat
centos

No někdy nad benevolencí pořadatelů co se pouštění ožralů týče kroutím hlavou :)

Reagovat
Radar

Pořadete říkal že tam byl už pár hodin před začátkem, takže se musel najebat na místě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem tak kdysi byl. Bylo to na derby s Vítkem a ztratil sem botu,občanku,peněženku,kámoše a místo na vlak ( OV střed) sem jel trolejbusem 104 do Michálkovic,kde mě čapli "čerti".Ty sem lámanou somálštinou přemluvil at mě zavezou na nádr,že tam budou známí,no a to mi zachránilo "život" bo tam byli a lámanou češtinou jim to "vysvětlili".... no ostuda jak prase,doma mě málem nepustili a otec se semnou 2 měsíce nebavil. Bylo mi tak 17 let. Ale vyhráli sme 1:0... tuším gola dal Hýravý...

Reagovat
Radar

Klasik

Reagovat
centos

To tě měl tata pochválit, že jsi znal výsledek i střelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak sem mu to řek´ ve dveřích...dal mi forhend ( beckhend už nestačil) šel sem na koberec a matka mě pak lopatou šoupla do postele. Spal sem snad 24 hodin vkuse...

Reagovat
smazaný uživatel

já se musím pochválit, nikdy sem na fotbal nešel total najebaný, to vždy až po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže tobě je ted 18 a mi tehdy 17 a od té doby sem byl dycynky v klidu,ale ty máš před sebou X sezon.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, kéž by mi bylo 18. Co bych za to dal

Reagovat
centos

No už to máš za pár.

Reagovat
smazaný uživatel

aha... no tak vidíš ( synu)

Reagovat
smazaný uživatel

ano TATO!

Reagovat
smazaný uživatel

však, oslava bude na 5 dní

Reagovat
centos

Proboha nedělej to ještě jsi MLADÝ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ále jen at si synek dá do trumpety... schvaluju.

Reagovat
centos

Já mluvím o úmrtí na sešlost věkem a vy mi to kazíte..

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle rouhání tě jednou stihne trest

Reagovat
smazaný uživatel

já měl dva totálně najebané týpky kdysi vedle sebe, když sem tam jel na podzim na Spartu, jeden z nich tam usnul a druhej dostal přes držku od jinejch chacharů bo na ně furt padal....Hoši z Karviné holt neumí pít

Reagovat
smazaný uživatel

To chodíš s rodinou? Jako strejc,teta,sestřenice,babi,děda,otec,brácha a ty?

Reagovat
Radar

Né, přijeli mu známí z daleké země

Reagovat
smazaný uživatel

hmm z daleké země? Takže z Rumunska?

Reagovat
Radar

Čechy

Reagovat
smazaný uživatel

jj jen sem si rýpl...

Reagovat
centos

Já chodím s bráchou a tatou. Dneska ještě dva bratranci a další příbuzenstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to správně. Fandí celárodina!

Reagovat
centos

A děti budou taky, až nějaké budou

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl s cerou jednou a bavil ji jen kotel! Dým a tak. A ty hlášky...

Reagovat
centos

Kolik jí je, 15?

Reagovat
Radar

Ty kujóne

Reagovat
smazaný uživatel

... hade. 8 . Byl sem loni.

Reagovat
centos

taky chcu dcerku (koupím ji triko Konfliktní tým!), ale puberty se docela bojím, když po světě chodí hoši jako tady Radar.

Reagovat
Radar

No dovol, já bych se nejdřív optal potencionálního tchána před akcí

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

A stejně než ty budeš mít děcko, tak já budu v důchodovém věku

Reagovat
smazaný uživatel

Věk?

Reagovat
Radar

Už mi táhne na 20

Reagovat
smazaný uživatel

uff.

Reagovat
centos

Pche, já už to mám naplánované

Reagovat
centos

A btw hadry jsem měl na sobě stejné jako na profilovce na fb, kdyby sis furt nebyl jistý

Reagovat
Radar

No asik si to byl fakt ty, pokud si byl teda na P2 v horní polovině, já stál na schodech mezi P2 a eSkem

Reagovat
centos

Jo jo, tak to ses mohl ozvat, i když chápu, že tě rodina vyděsila :))

Reagovat
Radar

No bylo mi to blbé

Reagovat
smazaný uživatel

amatere

Reagovat
Radar

Tak si zkus jít naproti takovému gangu!

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by to nebyli cigáni s lopatama či s toluenem v ruce, tak proč ne, když toho dotyčného "znáš"

Reagovat
Radar

Zas takový extrovert nejsem a lopaty nevím jestli měli, ale toluen z té strany vanul, to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak má support za něco stát, když tam čuchají toluen, že?

Reagovat
Radar

Kdo není zčuchaný...

Reagovat
centos

Blbci!

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jééé? co ti jééé? co ti, co ti, co ti jéééé?

Reagovat
smazaný uživatel

správně

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Shevchenko

Vydra je neuvěřitelný, zase hrál skvěle, v takovém věku si je tam vodil jak malé děcka.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zklamání ze hry FCS, jak se po golu zatahli do obrany a jen bránili...Tlak Baníku byl potom enormní až drtivý...Ale ta obrana dneska nic moc..A jsem moc rád, že dal svůj první gol v lize za Baník Nando

Reagovat
smazaný uživatel

dnes budu stebou asi ve všem souhlasit...

Reagovat
JarousFCB

Doufám, že se to u Adama Varadiho zlomilo a začne proměňovat ty tutovky... tan kdyby měl klid v koncovce, tak nějakého Vydru strčí do kapsy...

Reagovat
smazaný uživatel

strčí do kapsy? Hmm nesouhlasím,silná slova.

Reagovat
JarousFCB

Chtěl jsme tím říct, že by byl nejlepším útočníkem Baníku on... jinak u Vydry raději zůstanu nohama na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se mi Matěj moc nelíbil ale možná to bylo tím, že na něj slovácko hrálo osobku

Reagovat
centos

A to mně se líbil hodně, makal, nenechával obranu v klidu.

Reagovat
Radar

A zabíhal si hluboko do obrany jako Svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

no, co sem tak viděl, tak se sice snažil ale přišlo mi, že až moc, že to spíš někdy zvrzal než něco vytvořil

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi je těžkej pracant ale co on dokáže zahodit je až zarážející :/ A robo nebyl celej zápas vidět, ať už zmizí pryč

Reagovat
centos

Ale byl, si vždycky někam odkopl balon..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Zeher ... no škoda mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

větší zlo už bejt nemůže, co? :)

Reagovat
JarousFCB

Jedno slovo... Strnad

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže to kopyto nehrálo, uf

Reagovat
Radar

Dneska nebyl až tak tragický, pár balonů vybojoval a dokonce párkrát přesně přihrál a tuším že měl i nějakou tu nebezpečnou střelu

Reagovat
Radar

A vlastně měl prsty ve druhém gólu

Reagovat
Shevchenko

Tak to asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Baník Ostrava

to je ten nejkrásnější pohled... BP!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale na jak dlouho

Reagovat
Radar

"Nakonec ovšem Baník před houfy pozorovatelů z velkých evropských klubů (např. Bayern Mnichov, Inter Milán, Alkmaar, Kolín n. R., Leverkusen apod.)"

Co tam pohledávali cizáci ?

Reagovat
JarousFCB

Vydva

Reagovat
Radar

Starý vtip

Reagovat
JarousFCB

ale dobrý !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Co ty hraniční situace (faul na Ličku, ruka), mohly se kopat penalty? Nikde jsem opakovačku neviděl.

Reagovat
Radar
Reagovat
smazaný uživatel

takže mi je na spartě dáš?

Reagovat
Radar

Ty jsi přeběžně vyřazen ze soutěže

Reagovat
Radar

*předběžně

Reagovat
smazaný uživatel

Ruch Chorzow na tebe

Reagovat
centos

Toto není 250 lidí ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

neni, protože tam chybí dva busy, ale to jsme se už bavili na FB

Reagovat
centos

Jo jo. Teď bych se i vsadil, že sparťanů přijede méně a tu druhou příčku udržíte :)

Reagovat
smazaný uživatel

takže upravuju počet 201 lidí celkově

Reagovat
smazaný uživatel

já se taky poznal, takže kdy mně je dáš, ve čtvrtek budu opět v Ově

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Mičola ????????????????????????????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

nemocnej, viroza

Reagovat
smazaný uživatel

... tromboza,dávivý kašel

Reagovat
Radar

Angína

Reagovat
smazaný uživatel

křečové žíly!

Reagovat
smazaný uživatel

to moje měl být úryvek z písničky Jarka N. .... si poskočte

Reagovat
centos

Paradentóza!

Reagovat
Kepy_FCB

Když mohl hrát Zeher s impotencí nechápu proč nemohl hrát Mičola s obyč virozou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

To Brno to jenom dělá ostudě Moravu!

Reagovat
soukup

a ty tu děláš ostudu baníkovcům...

Reagovat
Kepy_FCB

Néné

Reagovat
Radar

Dělal, už je to s ním lepší

Reagovat
Didier Drogba

ach jo,už aby se vrátil Trousil

Reagovat
Radar

Chelsea ho potřebuje

Reagovat
Didier Drogba

kameňáááák

Reagovat
Kepy_FCB

Chelsea ho potřebuje na úklid hajzlů.

Reagovat
Didier Drogba

a další

Reagovat
centos

Chelsea ho nepotřebuje.

Reagovat
Didier Drogba

no ty voe,už prestante,protoze uz nemuzu jak me boli bricho

Reagovat
$dolar$

potrebuje ho Manchester.

Reagovat
Kepy_FCB

potrebuje ho Brno v boji o čest

Reagovat
centos

Brno ho potřebuje na sběr kuželů.

Reagovat
Kepy_FCB

potrebuje ho soukup aby někdo mluvil o Brnu

Reagovat
soukup

mě bude bohatě stačit, když o něm nebudeš mluvit ty

Reagovat
Kepy_FCB

oooooo jsem poctěn, poslední brněnský patriot přeje mou pozornost

Reagovat
centos

Dík do Libe

Reagovat
Kepy_FCB

A do Olo , Plzeň nedali pentli.

Reagovat
soukup

bože, ta obrana je chaos, chápu, že když je z deseti obránců 6 mimo, že to nebude nejlepší, ale tohle je síla...

Reagovat
Didier Drogba

nevíš,kdy se vrátí Trousil?

Reagovat
Didier Drogba

no a Bureš uz taky neni co to byvalo ,ale v lete nam vrati z Heerenveenu Lejsala

Reagovat
soukup

Bureš byl vždycky ligovej průměr, co byl dobrej na čáře, ale kdykoli letěl centr tak to smrdí průserem, pochybuju, že tu Lejsal bude chtít zůstat

Trousil se vrátí za pár týdnů

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře. Ještě 6 kol, takže uvidíme.

Reagovat
$dolar$

Zapas blbec, Olomouc z jedny polosance gol a my nejdriv tyc + tyc - pryc a pak ani penaltu nedame, jedine co me tesi je, ze v poharu bychom meli jasne postoupit, protoze to uz je posledni sance na pohary...

Reagovat
smazaný uživatel

I pro nas.

Reagovat
božský John

Kluci mě mile překvapili, zápas docela pěknej

Lafatič-to je prostě dříč s D ...

Reagovat
smazaný uživatel

SK SK CELY KLADNO TLESKA Jeste jsme nespadli!

Reagovat
Radar

Neboj, to příjde

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně kvůli takovýmhle kecům ten titul baníku snad ani nepřeju

Reagovat
Radar

A víš že mě to ani nesere ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě a by tě sral nějakej anonym na netu

Reagovat
božský John

Komu to přeješ,když jste u toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci. I když je tomu vůbec nevěřim. Zas krom Plzně a Slavie byste mohli všechno vyhrát a pak tu naděje je. Sparta ještě ztratí v Liberci a na Baníku by mohla být remíza.

Reagovat
božský John

Taky mi to tak vychází, že krom Slávky a Plzně všecko vyhrajem(co si budem povidat, Teplice,Budějice a Brno doma plus Střížkov venku, není zas tak špatnej los) ...kdyby se udělal v Plzni bod,to by byla nádhera, so bodama z Edenu nepočítám....i když,to jsem nepočítal ani dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec ještě bude voříšek..

Reagovat
Radar

Tak já tvé jméno z fb znám

Reagovat
smazaný uživatel

d'oh! .. mně prostě jenom nebaví jak všichni nadávaj na Kladno, když se Slováckem hraje nejpohlednější fotbal ze spodku tabulky.

Reagovat
centos

Předsudky (i u mě).

Reagovat
Radar

Tak já vás tam nechci už kvůli fans, stadionu a fotbalovou krásu mi až tak nejde, stačí když na vás budem dělat body.

Reagovat
smazaný uživatel

Holub si zahrál na messiho

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobrej hráč. Stejně jako Beneš. Mají šanci to někam dotáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Prošel to s klikou, ale to k tomu patří. Novotný si zas málem zahrál na Robbena

Reagovat
$dolar$

Dimitri

Reagovat
smazaný uživatel

mě Kladno nevadí, jen ten stadion jo

Reagovat
smazaný uživatel

Do píšťalky ... letos sestoupíme určitě ... to byla ve druhý půli tragédie na druhou

Reagovat
Kepy_FCB

celý kladno nebo 500 diváků

Reagovat
Radar

200. pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

až na Jablonec jsem spokojen. Ještě zejtra Slavie a bude to paráda

Reagovat
božský John

Přesně, ten gól,co jsme dostali,byl zbytečnej :/:/

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba hodněě pomohl v TipLize

Reagovat
smazaný uživatel

super zápas na Andráku oba týmy chtěli hrát fotbal 3 body paráda Blaha

Reagovat
vanGomm

Teplice pomalu ale jistě odpadají.Takže o 3 pohárová místa si to už asi rozdají Ostrava,Sparta a Jablonec.uvidíme jak si pak povedou na podzim v pohárové Evropě.Ovšem při pohledu na tabulku střelců 6 rsp.7 kol před koncem mě napadá,co je to za ligu,když tuto tabulku vede "40" letý Kulič.Samozřejmě klobouk dolů před ním,že ty ostatní zahanbuje.

Reagovat
soukup

ty aby sis nenašel něco co znamená pro ligu naprostou katastrofu, co je proboha špatnýho na tom, že nejlepším střelcem ligy je 34 letej hráč, nejlepším střelcem serie A taky není žádnej mladík a nijak ji to podle mě neshazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tak za prvé ten "hoch" z Udinese je o 2 roky mladší než Kulič.Za druhé v serii A se ty góly střílí trochu hůře.Za třetí on má cca 0,70 gólů na zápas,zatím co Kulič cca 0,43.A za čtvrté Udinese hraje téměř o záchranu.Suma sumárum je to nesrovnatelné.Naše liga je prostě v Evropě nekokurence schopná a to není jen o tom kdo vyhraje krále střelců.To,že měsíc před koncem ligy vede tabulku střelců již zmíňovaný Kulič (nic proti němu) to o něčem vypovídá.Na podzim v pohárech to bude ostatně jako poslední dobou tradičně fiasko.Bude úplně jedno,kdo nás bude "reprezentovat" taková je bohužel realita.

Reagovat
soukup

mě je jedno jestli je Di Natale o 2 roky nebo o 10 let mladší, dyť to vůbec o kvalitě ligy nevypovídá, jestli je nejlepšímu střelci 25 nebo 35, kdyby byl nejlepším střelcem PL Kevin Phillips tak by to v mých očích ligu vůbec nesrazilo a furt by byla nejlepší na světě, to sou jen tvoje pseudodůvody, proč stojí česká liga za hovno, když nepostoupí ani jeden tým do pohárů tak to chápu, je to obraz jak konkurenceschopnou ligu máme, ale to co tu ty věčně vypisuješ nemá žádnou logiku. Kdyby byl nejlepším střelcem Kadlec nebo Vydra, tak bys tu stejně napsal jakej je to obraz kvality český ligy, že je nejlepším střelcem puberťák. To že Di Natale hraje za tým bojující o sestup je úplně to stejný, když byl nejlepším střelcem ligy Ivana ze Slovácka tak to snad bylo nějaký plus pro českou ligu? ne je to přece úplně jedno. A to že on má průměr 0,70 gólu na zápas taky neříká nic o kvalitě ligy, ale o tom jak se v ní hraje útočně, Suaréz má průměr přes 1 a Holandská liga stejně je na tom furt stejně a to nemluvím o Rakousku, kde by musela být liga loni nejspíš nejlepší na světě podle tvé logiky a výkonu Janka.

Prostě když už potřebuješ psát do prakticky každýho svýho příspěvku, že česká liga je hrozná, tak to aspoń dokládej na příkladech, který se k tomu hodí a ne že je ostudou když je nejlepším střelcem ligy 34 letej hráč apod.

Reagovat
vanGomm

Mě šlo hlavně o to,že průměr nejlepšího našeho strělce je 0,43.To,že je to hráč,který bude mít na podzim veteránský věk je pro ty o 10-15let mlatší o to horší.Když se nedokáží prosadit v naší lize,jak se pak můžou prosadit v pohárech.To samozřejmě platí i herně.V poslední době všichni vylítnou buď v 1.nebo 2.kole.Na zákl.skupinu LM mohou naše týmy v klidu zapomenout.Ano tu a tam se jim to podařit může,ale za přispění shody šťastných náhod a neuvěřitelného štěstí.Něco podobného co se stalo Slavii s Ajaxem.Navíc pak z toho fanoušci Sparty špatně spí.Toto se samozřejmě týká i v opačném gardu.Naštěstí při úrovni naši ligy to nebude tak častý jev.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Radar

Včera jsem byl překvapen prohlídkami na Bazalech, takhle důkladně jsem neby prošacován nikdy. Co nahmatal* na to se zeptal (peněženka,mobil,psp). Naposled jsem mohl pronést dvoumetrovou mačetu a nikdo by se na nic neptal, ale třeba to tak nebylo u všech vchodů.

*vyvarujte** se prosím nevhodných reakcí

** to platí hlavně pro centose

Reagovat
Kepy_FCB

To mi připomělo když před lety v Tplicích našli ohmatem kámošovi dýmovnici , argumentoval tím že je to pouhé vzrušení.

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

a byl to Martin O. že?

Reagovat
Kepy_FCB

ne, ten v té době ještě nejezdil jestli myslíš M. Ou..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, toho

Reagovat
Radar

Ou ? Já myslel že Ol.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden náš společnej známej nejspíš

Reagovat
Radar

Ja tak.

Reagovat
Kepy_FCB

?

Reagovat
smazaný uživatel

Při vstupu na V1 pronešena flacha rumu tak nevím

Reagovat
Radar

U P2 to bylo teda přísnější, u kotla ti akorát zkontrolujou jestli si v podpaží použil deodorant.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou příště protáhnem i ten demižón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Už mě ty tvoje prupovídky na mou osobu nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

a co mám psát teprv já, když se do mě navážíš spermoníku?

Reagovat
Radar

Jenomže ty si to zaloužíš !

Reagovat
sosna

Maaartin Blaha Dneska zachytal výborně, vypadá to, že nám roste konečně dobrej gólman. Chytal jistě, parádní výkopy a ještě lapil opičákovi pendu Hořa se dotává zase do formy a návrat Ordžiho - paráda! Béčko Sparty na poháry nemá, hlavně je teď vyklepnout i v Ondrášovce. SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s pokorou

Reagovat
sosna

Sem ještě rozjásanej ze stadionu tak si nemůžu pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře. Jsem rad, že jsme vyhrali, že jsme porazili velice silny celek, na ktery to moc neumime. Ale pozor na nosy na horu, v poharu uvidime no, je dobré, že budou hrat oba tymy s plnymi sestavami, bo to je pro oba jedina šance na Uefu.

Reagovat
$dolar$

Becko nema, ale hlavne ze vase acko vystrelilo jednou na branu dalo gola a pak uhaluzilo vitezstvi

Ja jsem rad ze plno lidi videlo, kdo je opravdu lepsi a v poharu se to ukazu uz i vysledkove

Reagovat
smazaný uživatel

Nepouštíjou ti v rámci terapie jiné zápasy? Ne to je opravdu dotaz, protože už doopravdy nechápu na co se to díváš.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna střela to snad je vtip ne

Reagovat
sosna

Jednou na bránu? Při brejcích ve druhém poločase jednu gólovku zazdil Šultes a druhou Bajer špatnou přihrávkou. Neříkám že Plzeň taky nemohla dát góla (viz.tyčky a pentle). Ale taky mohla dostat další nejmíň dva...A o haluzení bych radši vůbec nemluvil, spíš se divím, že hosté nepolehávali jako obvykle, bylo mokro no...

Reagovat
sosna

,,Byť padl jediný gól na obě branky dohromady mířilo v české lize nevídaných 21 střel a dalších 12 se ještě mezi tři tyče nevešlo." - denik.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Blaha zachytal výborně to je pravda ale zrovna ty výkopy bych zrovna nechválil na ních musí ještě zapracovat

Reagovat
Ligter

Dobře Baroš

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kepy_FCB

Hattrick

Reagovat
Radar

Chachar to se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Budějky prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný pohled na tabulku...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad i po derby....Slááávie!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
centos

No co, furt to máme ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte, my vedeme a proč by nemohla Sparta vyhrát v Ostravě?

Reagovat
centos

Protože když to máme ve svých rukou, tak se nemusíme spoléhat na výsledky ostatních, ale jen na naše..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to my ale taky

Reagovat
centos

Však jo :)

Reagovat
papanegra

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

co si budem nalhávat, výsledek 1:0 je pro sešívaný úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle výsledek derby není nic jiného než fotbalová korupce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj nick může povidat

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Řepka měl jít ven v 5 minutě. Dál se tim utkánim zabejvat nebudu.

Reagovat
Staenly10

Nechápu Fraňka... Tohle prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

na červenou to nebylo ,to by sudí zničil celej zápas.červená se takhle brzo dává za úplně jiný věci.každopádně žlutou dostat měl

Reagovat
smazaný uživatel

co musí hráč ve 3.minutě provést aby směl být vyloučen?

Reagovat
smazaný uživatel

ostravské zoo si stěžuje na sudího to si už nepamatujete jak vás sudí dotlačili k vítězství nad slavií? na ty dvě jasné penalty? nic?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady! ubrečenci sem jdou !!

Reagovat
smazaný uživatel

Předem domluvené. Doufám že se tím bude ten šašek Hašek zabývat.Jinak Řepkovo nevyloučení v uvodu zápasu výrazně poškodilo Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drž prosímtě rypák

Reagovat
smazaný uživatel

to mi říkaš už po 4...měl bys vymyslet něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

říkám ti to podruhé, 1+1=2 každopádně by se to dalo říct téměř na každej tvůj komentář, protože každá tvoje myšlenka má průjmovou hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty tvoje myšlenky bourají diskuze od rána do večera

Reagovat
smazaný uživatel

tolik času nemám, abych tady byl od rána do večera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, Hašek je sparťan, co kdyby náhodou na něco přišel...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to zjevně domluvené seshiti jdou v poháru dál a rudokožci zase maji k titulu bliž...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další takovej

Reagovat
Staenly10

Drž hubu,nikdo na tyhle kecy neni zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

a nevyloučeni tupouna Řepky taky nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

zaplaceny, jako za starych casu

Reagovat
smazaný uživatel

další debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Palcovat si vlastní reakce Ty musíš být hodně zoufalý

Reagovat
centos

Tenhle je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

když nikdo nepochvalí, tak musim sám, protože vim že je to pravda.

Reagovat
centos

Máslo.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, já se pro něj ohnu a ty mě ...

Reagovat
Radar

Ohýbá se pro mýdlo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla situace v kuchyni

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

To se ti líbí co ?

Reagovat
smazaný uživatel

strašně

Reagovat
centos

Hoši vy si děláte srandu, ale já zítra vařím.

Reagovat
Radar

A sháníš ohýbače...

Reagovat
centos

A nakládače.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Doufám, že chápeš ten ''neoffside'' Wilfrieda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
salami

5 minut předtim zase byl v offsidu Sionko takže to se maže

Reagovat
božský John

Dele dopr ....ale zaslouženě vyhráli

Vaniak - muž zápsu

Reagovat
smazaný uživatel

spoko, sparta

Reagovat
Sarlin

Sparta, Chelsea Každý nás nenávidí, ale tituly budou v dobrých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Srdeční záležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

Z Orlové a Sparťan? Asi se tam s tím moc neukazuješ předpokládám

Reagovat
centos

Třeba já.. já mám Chelsea rád!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

No vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si komediant...

Reagovat
centos

dík..? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě to rozesmálo. Made my day

Reagovat
smazaný uživatel

ty by byla moje smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už si kupuj nějakou stylovou rakev.

Reagovat
smazaný uživatel

orlovský hřbitov to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Bydlíš v Orlové? A kde přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bydlím naproti nemocnice

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Adamusové tam u ramp jak je červený hřiště...takový náhody

Reagovat
smazaný uživatel

to teda jo, v létě tam chodim hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Domluvené to je jasné, postup Slavie v poharu tomu da korunu. Ale prvního května zas budem první my

Reagovat
božský John

Jinak Řepák měl dostat minimálně žlutou,o tom žádná ...

Reagovat
Radar

Já bych doživotně zakázal činnost

Reagovat
božský John

To je k ničemu, když mu je skoro 80

Reagovat
sosna

Musím se přidat. To co dneska zas prošlo Řepkovi se jen tak nevidí. Ta připosranost rozhodčích vůči jeho osobě je neskutečná. A čím víc mu to prochází, tím víc si dělá co chce. Tahle skutečnost je jednou z ostud české ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

3. Minuta utkání, červená se v takovýchto chvílích dává za uplně jiné věci, jak už někdo napsal, každopádně žlutou dostat měl, faul, za kterej pak Řepka dostal kartu kartou nezaváněl ani náhodou, rozhodčí chtěl jen napravit co spackal. Taky se musíš podivat na to že karta pro Sionka ani náhodou být němela a Krajčík měl dostat červenou. Nejdřív za faul na Kladrubského a potom za ty řeči ..

Reagovat
sosna

Ok. Ostatní hráče neřeším. Mluvím konkrétně o faulu Řepky. I kdyby to byla první sekunda tak za co bys chtěl dát kartu než za kosu zezadu bez balónu. Že za to ten chuj nedostal červenou, tomu se už ani nedivím, ale ani žlutou? Co natom, že ji dostal později za něco jinýho.. Každýmu, kdo má aspoň trochu soudnosti musí být jasný, že tohle by nikomu jinýmu u nás takhle neprošlo. Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je těm rozhodčím tohohle primitiva bez mozku líto, jinak to nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že by to prošlo každému, protože to byl začátek utkání a ještě derby a rozhodčí do něj příliš zasahovat nechtěl, i když todle žlutá měla být určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ve 3. minutě je takováhle kosa zezadu bez balonu na žlutou, v 40.minutě už je to za oranžovou a teprve v 63. minutě lze udělit červenou, že rumune?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe se nikdo na nic neptal, tak se zdrž komentování, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Neděkuj a zkus třeba vymyslet za co se teda dává červená ve 3.minutě. To bohatě stačí a nemusíš tu zkoušet tyhle pseudointelektuálský slušňácký posty, který akorát ukazujou, že nemáš jedinej argument.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych se měl bavit s někým kdo mě nazývá Rumunem?

Reagovat
smazaný uživatel

mezi "rumunem" a Rumunem je rozdíl.. my jsme sešívky nebo seshitky, chceš-li, vy jste pro nás rumuni.. to není nadávka a já to tak neberu. Je to jen špičkování, a jestli se tě to dotklo, přijmi mojí omluvu. Fakt jen špička co se týče tohohle označení.

Reagovat
smazaný uživatel

tn.cz Online chat s Kaprem

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, vybírá si otázky co se mu hodí

Reagovat
smazaný uživatel

chm, tahle serie derby je pěkná komedie, Sparta v nejsilnější sestavě odehraje totální nic v prvním zápase se Slavii v poháru, teď Slavie naopak na Letné ve druhém poločase odešla a k tomu ty školácké chyby obránců...Třetí díl derby skončí remízou či výhra Sparty o gól ale tak, jako tak postoupí v poháru SKS

Reagovat
smazaný uživatel

btw, Řepkuv faul na Jandu, kdy mu málem zlomil hnátu a nedostal červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to na Kyselu.3.minutě se dává červená za "zabití" hráče.každopádně ten terén a počasí taky udělalo svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno jaká běží minuta, faul je faul a skluz zezadu bez snahy hrát balon má být oceněn červenou kartou. Tohle jsou pravidla, o žádném "zabití" se v nich nehovoří. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale existujou taky tzv nepsaný pravidla.to je stejný jako v v životě.to ti nic neříká?

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomeň právě na Jandu, ten dostal na derby na Letné červenou někdy ve 20 min.? Stejná situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi mě opravdu rozesmál.. Které nepsané pravidlo? Je to Derby? Časomíra ukazuje číslo menší než 10? Faulovalo Řepoprase?

A teď vážně - co je víc - psané nebo nepsané pravidlo? Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

.. mimochodem, rozhodčí měl ke Kyselovi přijít a říct: "hej kámo, tohle je život a hraje se tvrdě" Vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

řikám žlutá to měla bejt,ale ne červená

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš pravidla fotbalu nebo je to bezpředmětná debata???

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty si pomáhal vymyslet co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale na rozdíl od tebe je znám.

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt to Řepka tak se to vůbec neřeší .nepsaný pravidlo třeba jako vracení míče,zakopnutí balonu(to už moc není) ...

Reagovat
Bakary3

Co je to za kravinu, že kdyby to nebyl Řepka, tak se to neřeší ? Řeší, to si piš, ale hlavně nebejt to Řepka, vlastně PAN Řepka, tak by to pravděpodobně karta byla, ale to by tyhle kašpárcí nesměli mít nasráno.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem že by to nebylo tak medializovaný,a každej by neřikal že se ho sudí bojej.ale to je jejich věc že jsou podělaný.si mysle jže by jim snad napálil

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně to pramenilo z toho že chodil na rohy.to nekdy nechodí protože by se už nestačil vrátit,což akorát dneska ukázal .takže příště bude chytřejší

Reagovat
smazaný uživatel

Chytřejší Řepka, to zní jako "suchá voda" good one!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho snad znáš ty inteligente.chytrej je dost když nedostal červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Já se od primitivů držím radši dál, takže ho ani znát nechci. Není to o jeho vyčůranosti ale o tom, že celá česká liga je z Pana Řepky připokakaná. Moc jsem se smál, jak přijel Arsenal na Spartu, 20-ti letý Cesc Fabregas si na Řepku vyšláp a ten musel v poločase vystřídat. Úsměvné. Hlavně jak před zápasem Arsenalu vyhrožoval že je to bude bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Arsenal bolí hodně utkání v lize ,což se můžeš přesvědčit když se koukneš na jejich marodku

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš myslel, jak si velký mocný Pan Řepka otevřel pusinku a tu mu v zápase pěkně zklapnul 20-letý mladíček, který je ještě o 20 kilo lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

pokopal ho za cenu faulu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mu dal ochutnat vlastní medicínu - Řepka moc situací taky nevyřeší čistě.

Reagovat
Bakary3

Ále.. Já osobně bych dával žlutou, ale Řepka už měl v úmyslu mu hrát jen nohy, balon byl na hony vzdálenej. Jinak k zápasu- pokud to domluvený bylo, myslim si, že v zájmu "bezpečnosti"- aby se to neprovalilo, to řekli jen Kopicovi, jinak si ten jeho výkon snad neumim vysvětlit..

Reagovat
smazaný uživatel

taka Kopic je kopyto.proto ani nehrál v holandsku

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic je vtipnej, no, jako dřevorubec přesně před rokem

Reagovat
Bakary3

To je hrozivý, ale mně se tak líbil, než šel do Holandska.. To je snad nejhorší obránce v dějinách Slavie, i když s Lafrancem si moc nezadá Zlatej Vomáčka

Reagovat
smazaný uživatel

jako ty odkopy směrem na Vaniaka, kterej trnul hrůzou byly výborny, no

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Kopic byl zase jako proti Bohemce lepší ze stoperů, naprosto bezchybnej ve vzduchu, poměrně jistej na míči. Vy ste všichni asi fakt slepí, že kritizujete zrovna jeho, když tam vedle něj hraje někdo jako Krajčík a Hubáček. Děs.

Reagovat
Bakary3

Hale, co ta kolmice, kterou chtěl vzít skluzem a podjela mu pod nohama ? U golu to nesmyslně dá za lajnu, když to mohl odkopnout dopředu. Krom toho (to neberu vyloženě z tohohle zápasu) má tragickou rozehrávku. Je neskutečně pomalej a neobratnej. Ti okolo něho se taky nevyznamenali, ale Kopic je strašnej a je pro mě ohromnym zklamánim, jak já blb byl nadšenej, když ho vzali, i když jen na hostování..

Reagovat
fantomas

Rozehrávku souhlasim, ale všechno ostatní? Kolmice se nepovedla no, kvuli tomu ale šílet nebudu. To je ale taky jediná opravdová chyba. Obratnost moc nechápu, když ho nikdo nijak nevykoupal a s míčem zacházet umí rozhodně líp než Trapp. Pomalost - taky mu nikdo závratně neutek, pokud si pamatuju. Řepka je taky pomalej až běda, Brabec to samý a přesto to dokážou něčím vynahradit. Jako ten samej případ se mi jeví i Kopic. Nehledě na to, že většina těch chyb a nedůsledností pramenila stejně z obvyklého laxního přístupu Ragueda, který je tu naopak pro většinu slávistů pomalu modlou a já ho přesto soustavně kritizuju. Protože se pohybuje jak pěšák, krok navíc neudělá, konstruktivní taky neni a ještě zatápí nesmyslnýma zpětnýma přihrávkama, pozičníma nepřesnostma a fauly..

Reagovat
smazaný uživatel

sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny dobry vecer. Tak uz jsem konecne doma a musim rict ze cesta byla vic nez prijemna. Dneska to byl opravdu zapas se vsim vsudy a takovehle derby mi uz hodne chybelo...

Repka mel byt vyloucen, kde jste to prosimvas sebrali aby za takovyto faul v prvnich minutach zapasu a navic na souperove polovine kdyz unik toho Kyseli jeste jistil dalsi obrance - proste jasna zluta, kterou sice nedostal hned, ale s mensim zpozdenim. Naproti tomu Sionkova zluta naprosto vymyslena a Krajcik se mel dneska pakovat, ovsem dostal zlutou jen jednu, tolik tedy k tem kartam...

Zacatek prvni pule na nezastihl v dobrym rozpolozeni, ale po tom brevynku jsme se probudili a zacali konecne hrat a slavii jasne prehravali, skoda ze z toho byl jen jeden gol, opet v tom mel prsty carodej Vaniak (naprosto nechapu proc tenhle typek vetsinu sezony prosedel na lavicce), zacatek druhy pulky byl takovej vyckavaci a zbytek bohuzel se nesl ve smyslu braneni vysledku a hru na brejky, ktere ale byly casto smrtici, jen se bohuzel zase objevila nase neschopnost pridat druhy rozhodujici gol, sanci na to bylo vic nez dost, nektere tutove, zel bohu jsme se museli o vede strachovat, ale vitezstvi dnes naprosto zaslouzene, slavie krom brevna z primaku a jedny sance ve druhy puli absolutne nulova smerem dopredu, a co zahral ten slavny Beckham alias Grajciar??jedno velke kulove a to mel reci ve smyslu mistrovstvi sveta

Co me naprosto ohromilo byla opravdu vynikajici atmosfera. Svuj podil na tom maji take slaviste kteri predvedli i hezky choreo ale z nasi strany opravdova lahudka, ktere se nevyrovna ani zapas s Panathinaikosem, opravdu jsem si to na tribune uzil se vsim vsudy jen by me zajimalo jak vypadalo ve finale to choreo...

No mame tri veledulezite body, ted by to chtelo vyradit ty seshitce i z poharu, ale nemuzu si pomoct neco mi tu ze ctvrtka smrdi, doufam ze jim to zadarmo nedame

Reagovat
Bakary3

Musím s tebou souhlasit, akorát jsi si to mohl odpustit s tim Grajciarem, on výkonnost měl, jenže pak se namočil do tý tragický formy Slavie, hlavně by měl brousit pravou lajnu, takhle hraje, co neumí. Taky bych si mohl šťouchnout- "ten váš Drogba"..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál výborně, to co on zpracuje by Šenkeřík nechytil ani do hlavy flaškou Morganu..

Reagovat
fantomas

Grajciar nalevo neumí, napravo je to uplně jinačí písnička. Ale to vysvětlovat někomu, jako si ty, asi nemá smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tu pohádku o vaší Zlaté mládeži na kterou nemá Real Madrid.. Ne, dneska jste byli lepší, zasloužili jste si vyhrát, protože sešívky dneska dokázali jen orazit břevno Grajciarem. Nicméně, Řepoprase se mělo pakovat protože pravidla říkají jasně - viz.dEst: "Skluz zezadu, bez možnost hrát míč = červená karta" o žádném jištění dalším hráčem tam není ani slovíčko.

Reagovat
fantomas

No jak by řekl kolega ivošek: "Rozhodla jedna haluz, jinak bysme vyhráli.."

Reagovat
smazaný uživatel

a já vám tak věřil

Reagovat
fantomas

Ne, jasněže nevyhráli, byli sme špatný...ale na pořádnej rozbor budu mít čas až tak ve dvanáct..

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemůžu si pomoc, myslím si, že tam asi je nějaká dohoda liga-pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Není, dnešní zápas toho důkazem. Navíc dva týmy, který se tak nenáviděj by se na ničem nedomlouvali.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie nastoupila s béčkem, druhej poločas vypustila, tařka nevystřelila (a nebylo to tou obranou ACS) a to samé Sparta v prvním zápase v poháru...V silné sestavě a odchodili to...

Reagovat
Bakary3

To ne, chyběli jen Černí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rivalita jako takova uz je daaaavno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko vic je dle meho miněni Sparta - Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nemůžu soudit... nejsem objektivní. Ale 100% ANO !!!! ........

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to příjde pořád stejný, ale za jedinýho Straky to bylo ještě víc vyhecovanější.

Reagovat
fantomas

Dohoda těžko, spíš obyčejnej a logickej kalkul slávistů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

výklad pravidel : Skluz zezadu, bez možnost hrát míč = červená karta. O nějaké domluvě nemůže bejt ani řeč, karta měla padnout jednoznačně a to byl zákrok na rudou, ať už je to v 5. minutě, nebo 80.

Reagovat
smazaný uživatel

t osis ted vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to opsal z pravidel fotbalu. Miss!

Reagovat
Bakary3

Tohle ale ví každej.. aspoň jsem si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomas Repka

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka!!! Co??? ty kuuuuuuuu.....

Reagovat
smazaný uživatel

už se na chudáka těším na Bazalech... oblíbenec fans.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že v prvních minutách tam skopne to ho vašeho předkusa mária pičku

Reagovat
smazaný uživatel

spolehni se.... ale moh´ by dostat redku a odejít poplivaný...

Reagovat
smazaný uživatel

tu právě nedostane,to je ten vtip

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil, ten bude rád, až z Ovy uteče

Reagovat
smazaný uživatel

budete ho náhánět s vidlema,vy křováci

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu nám bude pomáhat GPS

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel že GKS

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, na ně sem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

... přijed k nám srabe... a budeš mít vidle v zádech ty hubo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pořádně nabrus a´t nejsou rezavý,abych nedostal nějakou infekci

Reagovat
smazaný uživatel

my doufáme,že tu infekci dostanete všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře perlíš

Reagovat
smazaný uživatel

jen jestli už ji nemáš ty,když tam máte nejhorší vzduch v Evropě.

Reagovat
centos

"Chlapi, představte si, že oni v těch Tatrách mají vzduch, který není vidět!"

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon něco "nej" v EU... a co vy?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a nám se dýchá dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

protože nevíte ,jak chutná čistej vzduch

Reagovat
smazaný uživatel

ahá... tak sorry my v Beskydech máme továrny,zato vy v Praze (Brdy?) máte "Kanadu".

Reagovat
smazaný uživatel

když hraje sparta na Kladně, tak si vyslechne svý. je tam jeden kotelník, kterej ho doslova miluje a řve na něj bez přestání tak 80minut

Reagovat
Radar

jeden

Reagovat
smazaný uživatel

tak todle je prostě řízek

Reagovat
smazaný uživatel

Bazaly na něj řvou každejch deset minut...To máš nějakých 16 tisíc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

však já bych taky radši žil ve městě, kde lidi chodí na fotbal a fandí.. ale zas kvůli tomu nezradim svuj tým a nezačnu fandit jinde

Reagovat
smazaný uživatel

jo, v pohodě, však na tebe neutočím

Reagovat
smazaný uživatel

to mně to jenom občas přijde líto :) ..

Reagovat
smazaný uživatel

že vás je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Že nejsme vůbec fotbalový město. Na Spartu, Slavii přijde plnej dům, kdyby chodili pořád, tak i na tom prdstanionku může bejt dobrá atmosféra. Všechna čest našemu kotli, kterej se věčně přeřvává s přesilou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, váš kotel je na tom stadionku dobře slyšet, o tom sem se sám přesvědčil A víš o tom, že máte celkem vtipnou družbu s jedním týmem kousek od Jesenice?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem netušil Nejsem zrovna vzornej fanda, loni jsem chyběl jen na pár domácích, letos to bylo horší. Třeba jsem koukal na stadion, který měl původně kapacitu myslím 23/24 tisíc, pak to spadlo asi o 10k a teď 4 tisíce? Moc to nechápu, na internetu moc informací neni.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak sme tam hráli minulej rok s Baníkem, rozhodl to dřevák Zeher, tak sem jel domů a se mnou partička mladých jinochů a jeli do Červeného Kostelce, mezi Jesenicí a Týnem nad Vltavou a plácali se po hlavě ti mladí skinheadi, jak oddolávali chacharům. Mi to nedalo, koukl sem na vaše ultras stránky a tam aspoň onehdy byla potvrzena družba s týmem hrající nějakou divizi či co

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tam líbí ta soutěž Ultra jezdec zrovna včera jsem byl v kleci si zakopat a po nás tam byl kladenskej kotel si zahrát a pak šli na budějky fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

jen těch cikánů tam máte fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsou ale většina přestěhovaný z centra a "mojí" půlky města. Dřív jsem se kolikrát bál jít sám večer, nebylo to zrovna bezpečný. Myslim, že Most, Prostějov/Přerov (plete se mi to) jsou na tom teď hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle řikam, na kladně nežijou rasisti, akorát lidi vážící si života...

Reagovat
smazaný uživatel

Cigani jsou v Př i v Pro...Dřív bylo hodně v Přerově, ale ted je silenej progres v PV

Reagovat
smazaný uživatel

a ty půjdeš na to vložený kolo, 5. května Kladno-FCB?

Reagovat
smazaný uživatel

to je uprostřed tejdne dostanu teď novou práci do dvou týdnů, tak záleží jak budu zapřaženej a jak často budu muset do Phy

Reagovat
Godwinson

jj, pod Most se ti podepíšu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Erich Brabec zvládl to v pohodě,

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v pohodě

žádnej rychlík, ale zkušenosti na rozdávání

Reagovat
smazaný uživatel

BRAVO SPARTA !!!

Nádherná atmosféra, už se těším na fotky, jak vypadalo vůbec choreo.

A co Řepa? To je prostě celej von Možná měl bejt vyloučenej, možná né. Nevim. To je věc rozhodčího. Ale co vím jistě, že v evropských pohárech by si to vůbec nedovolil, ale proti Slavii ano. Kvůli tomuhle se člověk těší půl roku na derby. Samozřejmě že nechtěl nikoho zranit a jestli ano, tak nemá co dělat ve fotbale, ale pevně věřím, že chtěl jen vyhecovat atmosféru a to se mu sakra povedlo

Dneska výbornej Kladrubský, dřel a bojoval. Tak to má být. Ale dneska ostatně dřel celej tým BRAVO SPARTA !!!

Reagovat
ACSMan

Žádáme fanoušky slávie aby nekazili atmosféru derby zbytečnými výlevy to mě dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

né asi

Dobrý taky bylo, za co dostal BONY kartu

Reagovat
centos

Tihle "komentátoři" tam jsou k hovnu.

Reagovat
fantomas

Jojo, pěknej šášula...hlavně že náký "Jude Slavie" bylo v naprostym pořádku. Taky to předávání slova nákýmu Jirkovi na plochu pro vyhlášení soupisky Sparty mi přišlo hrozně úsměvný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

teď si snad aji přeju aby Sparta postoupila i v poháru, aby utichly ty kecy o domluvě

Reagovat
smazaný uživatel

proboha co je to za talenta ten Tecl,to sem ještě neviděl toto... milion faulu,žádná kloudná akce ani střela a to tam byl celý zápas... to bude asi nějaký odchovanec sparty

Reagovat
smazaný uživatel

co si vychováte to máte

Reagovat
ACSMan

Já sem slyšel že je v základu ale pak sem myslel že to je jenom nějakej překlep protože sem ho vůbec ve hře neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

a opět se potvrilo,že stačí jen trochu zamíchat sestavou a je to totálně v prdeli... hráči jako Kysela,Tecl,Trubila tohle prostě ve slavii nemuže hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Kysela nehrál špatně. Trubila holt nemá na takovýhle utkání, ale už několikrát ukázal svůj potenciál, když bude hrát, může se hodně zlepšit. Tecl byl přešlap.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi, tak co rikas dneska na Kopice?

ja doufam, ze ho vykopnete ze Slavie a my si ho zase vezmeme na hostovacku zpet do bolky, protoze:

a) i kdyz se mu dnesni zapas nepovedl, tak porad verim tomu, ze se casem dostane do sve byvale formy, ten kluk pred odchodem do holandska mel dobre naslapnuto...

b)kdo si dneska vzpomene na neuwirtha (nebo jak se ten chachar pise) pred rokem...

c)vetsi kopyto jak rolko uz byt v lize nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ale NEUWIRTH je 8.div světa

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu určitě...Nezpaomenu, jak vedeme v Budějovicích 2:1. V 58. min. nastoupil dřevorubec a v 69. min. vedli budějky 3:2...

Reagovat
fantomas

Coby, zase neprohrál hlavu (možná jednu), nikdo ho nepokoupal, pár slušných obranných zákroků taky měl, gól rovněž nezavinil. Já ho za těch pár blbůstek rozhodně hanit nebudu, když se podívám na nejmíň šest borců okolo, kteří byli daleko, daleko tragičtější. Já sem holt asi JINEJ...

Reagovat
centos

Kolik bylo slávistů?

Reagovat
centos

Prý tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

asi ve 23:43 se koukejte všichni ubrečenco jak vypadá čistej zákrok

Reagovat
vanGomm

Sparta vyhrála zaslouženě.Je ale otázkou,jak by utkání dopadlo,pokud by byl Řepka vyloučen.Ty řeci o tom,že to bylo hned na začátku a že to bylo derby a rozhodčí do toho nechtěl vstupovat atp.neberu.To by pak rozhodčí také nemuseli v začátcích utkání kromě červených karet nenařizovat třeba pokutové kopy,nebo dokonce v prvních řekněme 10 minutách neuznávat góly.

Reagovat
salami

nemyslim si že za to měl dostat červenou, žlutá by byla akorát, jinak ten rozhodčí mě vytáčel celej zapas, vrchol absurdity byl, když Trappovi písknul hru na zemi potom co chtěl hrát ale Wilfried mu ležel na nohou a Žofčak nebo kdo to byl, ho ještě tlačil dolu.

Reagovat
salami

fascinuje mě jak zas dělali ve studiu na kdovíjak těžkym terenu se nehrálo, chapu když to řikali při zapase Bohemka-Olomouc ale to že naprší mi jako nějak těžkej teren nepřijde, asi by chtěli tak 17 a pul stupně, ne moc sluníčko, bezvětří a lehoulince zkropenej trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Repka je aspon frajer a hraje jako chlap, narozdil od ostatnich zen v lize, co se skacej jen zafouka vetricek

Reagovat
smazaný uživatel

řepka nejdřív sejme hrače,potom až hraje míč a rozhodčí je z něj posraný a tak mu to nepíská... tohle není bránění sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady opět řeší jen Řepku, ale podívejme se i na další sporné momenty (chybí ještě "Krajčík stuff") http://www.youtube.com/watch?v=bPLCjQxHOSU

Ofsajd Bonyho nebyl, Ragued prasil srovnatelně s Řepkou a taktéž bez karty ( kterou Řepka a Sionko dostali za nic) a tak dále...no nic, jen taková prevence brečení a řečí o očistě fotbalu

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

To my uz jsme si zvykli ne nadarmo se rika ubreceni

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to dneska zvládla na úrovni, jen jsem se trochu bál, aby se nějákej koumák neukopl, ale kromě břevna na začátku a Kládou zblokované střely na konci to bylo v klidu. Rozhodčí taky ok, jen Řepa ukázal, že chodit na rohy není zvyknutej. Blahopřeji sešívkám k postupu do semifinále poháru. Aneb jak řekl Pepa v rozhovoru: Dnešní zápas nás stál mnoho sil.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, že si to sparta pojistilu u rozhočího ,pač ten kkt řepka jasna červena ...

Reagovat
fantomas

Na rozsáhlej souhrn se už necejtím, ale přesto si pár poznatků tady k tomu, co se tu vyvinulo, neodpustím...

Takže předně bych chtěl vyzdvihnout sparťany za daleko kompaktnější, ve všech směrech týmovější a v neposlední řadě vyzrálejší výkon. Ne že by to byla úplně lekce, ale šanci vyhrát nám prostě nedali (s přihlédnutím k tomu, co sme byli schopni předvést my sami). Docela se mi líbil bojující Bony, dříč Sionko a oživující Zeman (jeho centry - jedna báseň).

Dále bych chtěl řádně zdupat slávisty. Předpokládám, že to byl kalkul, logicky se musíme soustředit hlavně (a jenom) na pohár, ale takhle špatně odehraný derby sem už dlouho neviděl. Aspoň mi teda žádný neutkvělo v paměti. Respektive když sme my dřív hráli špatně, hrál tak aspoň i soupeř, takže to tolik nebilo do očí. Ale teď? Pohled na znovu zničeného Jandu, k ničemu Tecla, ťapkajícího a šlapajícího Ragueda, podavačům míčů přihrávajícího Krajčíka a jediného bojujícího Šenkeříka a možná ještě Kyselu (i Trappa a Kopice, ale míň) - děkuju, to fakt už příště ne, pánové. Měli ste "stěstí", že sem z toho lijavce nezdrh předčasně pro klobásu.

Pak ožehavé téma - rozhodčí. Pískal mizerně, ale teď ode mě rozhodně nečekejte nějaký bulení. Pískal totiž mizerně na obě strany, ať se vám to líbí nebo ne. Na začátku se měly rozdat tak dvě karty slávistům (i Ragued ji měl dostat dřív), Řepka mohl dostat červenou, pan čárový asi neměl tu sílu zvednout praporek nad hlavu, až příliš často ho nechával dole, zbytečný kouskování (a na druhou stranu plno přehlédnutých faulů)...no moc se mi to nepozdávalo, podle mě to nezvlád ideálně.

A závěrem k návštěvě - 18 tisíc, snad i necelých 19 je určitě krásný číslo, ale jaká koncetrace slávistů tam byla? Tuze nízká! Kotel plus možná pár roztroušených borců, ale jinak sem všude viděl jen samý rudý šály, i když sem se rozhlíd po protější tribuně, když sem si šel pro párek, když sem čekal frontu na "odbavení"...troufnu si odhadnout tak 30% slávistů ku 70 sparťanům. A to si ještě nejsem jistej, jestli Spartě neubírám. Fakt to ivošek občas přehání (a divim se, že zrovna dneska neřek ani popel - možná ten déšť, což ale vzhledem k výsledné návštěvě neni moc argument), ale zrovna teď bych musel smutně přikývnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to opravdu vyvedlo se vším všudy.. Já vím, že jsi zklamanej, ale na druhou stranu to nebyl až takovej debakl jak to mohlo z výkonů obou mužstev vypadat..

Reagovat
salami

nevšiml jsem si že by Šenkeřík dneska nějak zvlášt bojoval a jestli bojoval tak absolutně nic nevybojoval a ještě ke všemu to co se k němu dostalo to ztratil, dle mýho dneska jednoznačně nejslabší hráč na hřišti, za nim hned v závěsu Gajciar, kterej ze začátku měl dva slibný momenty a pak už to byla taky tragedie, mrzelo mě střídání Jandy, protože tim jsme vyřadili našeho jedinýho dopředu nebezpečnýho hráče, naopak Ivanovski měl jít na hřiště dřív, podle mě je jen otazka času kdy se naplno prosadí, protože v noze to má.Navzdory tvý kritice se mi líbili Hubáček s Trappem a Krajčík oproti podzimu naznačuje zlepšení i když z některejch přihrávek bolely oči, Kopic sice neměl den ale nijak katastrofální výkon nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajčík hodně zdržoval hru.. Pořád se hlásil o míč, ale stejně nic nevymyslel...V tomhle duchu se nesl celej konec druhýho poločasu.. Ten Ivanovič to v noze fakt má. Ale Belaid byl lepší..

Reagovat
salami

Krajčík nebyl dobrej ale pár náznaků měl, pevně doufam že Ivanovski(neplet si to s Ivanovičem ten hraje za dorost) s Belaidem budou spolu tvořit ofenzivní sílu Slavie

Reagovat
salami

příští sezonu tam ještě mělo bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Ivanovski Hrál celkem dobře.. Sice zády k brance, ale snažil se tvořit Ale belaid má něco navíc, nevím co, ale ten kluk se mi líbil už od začátku víc..

Reagovat
salami

to mně taky, už jenom to že přišel z Interu něco vypovídá, navíc hrával za výběr Paříže, docela pravidelně nastupoval v 21 ve středu zálohy v tuniský reprezentaci, už od začátku jsem věřil že od nas pujde do španělský ligy a furt mu ještě věřim, pokud se dá zdravotně do kupy a přijde novej trener kterymu nevaděj fotbalisti nebude mít problém.S Ivanovskim ho nesrovnávám, to je jiná kategorie, ten nemusí mít takovou techniku, u toho stačí když tam bude sazet jeden za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid tomu přidává něco navíc.. nevím co.. Ukáže to až se teď vyléčí.

Reagovat
salami

a co ten jeho brácha, jakej je? koukal jsem že ted daval za vaše B gola

Reagovat
smazaný uživatel

Brácha se mi nelíbí ani omylem..:) je to takovej kolohnát spíš..

Reagovat
fantomas

Krajčík mi pil krev neskutečnym způsobem a Huba (zase zahrál svůj nadstandard) s Trappem nikde nekritizuju. Na Grajciara sem možná zapomněl, ale ten se mi nalevo hodnotit nechce, tam prostě nemá co dělat..

Reagovat
salami

Když jsi psal něco o Kopicovi, tak jsi tam uvedl, že to měl těžký, když vedle něj hráli tragicky Hubáček a Krajčík, Trappa jsem napsal jako že se mi jako jeden z mála spolu s Hubáčkem líbil, ale blbě jsem to zformuloval. K tomu Grajciarovi, samozřejmě je napravo výrazně lepší a toleroval bych že se mu tam hraje hůř, ale on tam hraje naprostou tužku a spousta těch chyb vubec neni o tom jestli je nalevo nebo napravo, za to jak získal ve vápně balon a místo odkopu dělal kličku kteroupřišel o míč bych ho střídal, zpracování strašný kazí jednoduchý přihrávky, ta levá strana ukazuje prostě jeho nedostatky v plný nahotě, protože tam neukáže vubec nic zatimco napravo se mu i semtam něco povede.

Reagovat
fantomas

Ten Kopic v souvislosti s Hubem a Krajčíkem byl uvedenej všeobecně. Hubáčkovi se poslední dva zápasy celkem povedly, to nepopírám, ale třeba zrovna Krajčík byl proti Spartě snad náš nejhorší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se ti líbil BONY?

Reagovat
fantomas

Našim obráncum působil svym neskutečnym výskokem a houževnatostí neskutečný problémy, takže ano, líbil. A líbil se i kolegům sparťanům, s kterýma sem na fotbale byl, takže máš snad něco, čim bys to zpochybnil?

Reagovat
smazaný uživatel

Bony je proste takovej cernej pracant, neni prilis v zapase videt, ale kolik on vyhraje souboju, hlavicek to je k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

5eknu wám to takhle,at si sparta vyhrava co chce,jednou klopytne,a kdyz ne tak to bude na bazaůech,tam pujde kadlec i wilfried do autobusu s brekem,protoze dostanou na prdel,je rozdil porazit slavii,ktera hraje s prominutim h*vno...a Banik,kterej vyhrava skoro wšecko(krom zavahani s budejovicema)uwidime jak to dopadne,ale hlawnim favoritem na titul je pro mě baník:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no,pohár je jasnej:)ale už mě přestává bavit ta NEVIDĚNÁ nadržovanost pro Spartu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no na dnešním fotbale byla nejlepší hned zkraje hláška Hřebíka: hráči mají rádi mokrý trávník, hra bude pravděpodobně rychlejší než na suchém trávníku - tak to je dedukce hodná Alberta Einsteina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct a to to dělám opravdu nerad, že dneska na svoje možnosti dobrý výkon... Sice zskoušel párkrát nahrát Slávistům, ale naštěstí si to v obležení Kladrubskýho, Řepky a Blažka nedovolil..

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro ACS!

Reagovat
salami

toho jsem se bál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

to je poprvý, co vidím, že nedáváš stovku pro Bordeaux... :)

Reagovat
domingo

V životě by mě nenapadlo, že budu nakoenc rád, že jsem se kvůli hořící seminárce musel přesně v čase derby zavřít s diktafonem na 4,5 hodiny veřejné diskuse v mešitě. Mrdat Spartu, z poháru poletíte jak namydlenej blesk.

Martin Vaniak je můj nejoblíbenější gólman v lize, vždycky byl, už v Drnovicích, Olomouci... jsem rád, že je ve Slavii...

Reagovat
domingo

Jo a doufám, že Řepka půjde do pekla... ten Hasan dneska řikal, že co uděláš na tomhle světě špatného, se ti bude v pekle furt vracet... takže u toho holohlavého počmáraného vymaštěnce bude stát ďábel Iblís a řezat ho kopačkama přes kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se tu někdo rozplýval nad úžasným choreem sparty...A které to bylo? jak kotel ukázal světu míč a nad tím v angličtině napsáno "boj proti modernímu fotbalu"? To snad nemyslíte važně, že to bylo něco překrásného?

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo to choreo, v televizi vůbec vidět nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

ani se nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, už sem našel fotku..kdyby to choreo aspoň bylo pořádné a nemělo "hluchá" a "mrtvá" místa, takhle není řádně vidět ten nápis....A sparťani z toho onanujou...

Reagovat
smazaný uživatel

to je videt opet genialita gaucoveho divaka choreo bylo v 10. minute na protilehly a neusuzuj z jedny fotky v deniku sport, ktera byla porizena teprve pri zvedani, a ne az po nem. Pockej si jeste dnesak se urcite poradny fotky objevi, ale je to jen dalsi dukaz nezajmu CT o spartanske fans, kdyz se dela choreo v edenu tak je na nej tisic zaberu i pri hre, udela se na letny a nikoho to nezajima

Reagovat
centos

Na Baníku to taky několikrát "pominuli". Souhlasím, že takové věci by televize měla zabírat.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem na fotbale víc než ty, tak mě prosím nepojmenovávej "gaučovým" divákem...a toho času sem byl v práci, když bylo derby....Fotky sem posléze viděl na VAŠICH ultras stránkách...

Reagovat
centos

Kde? Jsem slepý.

Reagovat
centos

Už dobré.

Reagovat
centos

Hm, nemůžu ten nápis přečíst, jen jsem dole rozluštil ACS.

Reagovat
fantomas

Tak tak, ani v reálu mi to nepřišlo jako nic božskýho. Plno lidí to nezvedlo, nebo zvedlo blbě, přečíst se to absolutně nedalo a kreativita? Nulová. Jen nápis. Jediný plus (ale zároveň i mínus) toho chorea byla velkolepost.

Reagovat
smazaný uživatel

a co asi vy tvorite za svetoborne kreativni chorea???ono se toho moc vymyslet neda nez barvy klubu a napis v takovymhle vetsim meritku....a jinak napis byl FOREVER ACS, stacilo si pockat na fotku po skutecnem zvednuti vetsiny kartonu

Reagovat
smazaný uživatel

jsi na fotbale vic nez ja??jsi si vazne jistej? ja jsem na vsech domacich zapasech Sparty, plus cca 4-5 vyjezdu plus samozrejme vsechny domaci zapasy ve vsech poharech plus na zapasech treba Slavie-Banik, plus nekdy kdyz je cas a chut tak i repre a plus kdyz jsem v zahranici a trefim termin tamniho zapasu.....takze jsi si vazne jistej ze jsi na fotbale vic nez ja??

Reagovat
centos

A kvůli toho ho jako označuješ za gaučáka?

Reagovat
smazaný uživatel

gaucak je pro me kazdej, kdo se ohani tim ze v televizi neco nebylo videt nebo slyset a je to pro me i takovej clovek co ma klidne permici na svuj tym, ale kdyz neco kritizuje jen podle televize tak je to stejne gaucak

Reagovat
salami

to je ale volovina

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc na to jak to máš z Prahy všude max 100km ...

Reagovat
centos

No ty vole, to by se jezdilo

Reagovat
smazaný uživatel

jo jenze nejvetsi vtip je ze ja nejsem z Prahy ale ze Zatce a studuju v Usti nad Labem

Reagovat
centos

Pak ti ty domácí zápasy slouží ke cti

Reagovat
smazaný uživatel

Žatec-Liberec 150 km

Žatec-Teplice 40 km

Žatec-Plzeň 80 km

Žatec-Budějovice 200 km

Žatec-Bolka 130 km

Žatec-Jablonec 170 km

Žatec-Kladno 60 km

Žatec-Brno 290 km

Žatec-Ostrava 462 km

___________________________

Shrnuto já mít takové výjezdy tak sem na každém Né že bychz nebyl i tak ale...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si myslis ze ja mam kazdej vikend cas jezdit vsude??chodim taky casto do prace pres vikend...Teplice a Jablonec obvykle davam jen letos to kvuli praci nevyslo, na ostatni uz bohuzel nezbyva cas a taky penize, ono takovej vyjezd do Brna apod. neni pro studentika levna zalezitost

Reagovat
smazaný uživatel

To mi říkej a k tomu když je výjezd v pondělí nebo nedejbože středu

Reagovat
smazaný uživatel

jako ted me nejvic uplne dopalilo ze jsme v tom Jablonci hrali prave ve stredu, se na to muzu vysrat!!!a o pondeli se nema ani cenu bavit, to je termin na hovno a zapekat skola se kvuli tomu vecne neda

Reagovat
centos

Bohemka v pondělí. co už na to říct, každý jarní výjezd vychází na všední den.. Fakt by mě zajímalo, jak ta komunikace mezi policií a ČT probíhá. "Dejte je na pondělí, ať jich jede míň"?

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak, sice pises vzdalensoti vzdusnou carou, ale ja to prepocitam na hodiny cesty tam a zpet vlakem (auto nemam)

Zatec - Libere cca 6 hodin

Zatec - Teplice cca 2 hodiny (tam ale casto jsem)

Zatec - Plzen cca 5 hodin

Zatec - Budejovice cca 7 hodin

Zatec - Bolka cca 5 hodin

Zatec - Jablonec cca 7 hodin (ale tam taky casto byvam, bo tam mam mamku tak si naplanuju navstevu vetsinou tak aby mi to vyslo)

Zatec - Kladno cca 3 hodiny

Zatec - Brno cca 9 hodin

Zatec - Ostrava cca 11 hodin

takze ono to neni zadnej med, z ostravy se to cestuje snadno bo tam jezdi plno rychlych vlaku EC/IC ale z takovy prdelkovice jako je pro vlak Zatec je to nic moc, ale i tak 15 domacich ligovych zapasu, plus vsechny prazsky derby pokud to vyjde plus ty Teplice a Jablonec, plus poharovy zapasy, no nevim, nechci bejt namyslenej ale i tak si myslim ze je to uctyhodny

Reagovat
centos

To jezdíš každý víkend dom, nebo proč to nepočítáš z Ústí?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze jezdim dom, ale hlavne taky do ty Prahy kde skoro kazdej vikend pracuju

Reagovat
smazaný uživatel

da se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty časy to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis a to jsou hlavne casy jen cisty cesty, z takovyho Liberce, Jablonce, Brna, Ostravy, Olomouce a Budejovic bych se uz po zapase ani nedostal domu, protoze proste nic nejede

Reagovat
smazaný uživatel

na repre ti jezdit nebudu, tam je nuda, na domácí zápasy Baníku, které mám od sebe 4 hodiny, tak se snažím jezdit tak 3x na podzim a na jaro, jinak okolní výjezdy v čechách jsou pro mě samozřejmostí, potom chodím na Duklu a byl sem na Střížkov-Slovácko...a v létě na Zenit a možno letos na jaře do Polska...

Reagovat
smazaný uživatel

důležité, žes byl Střížkov-Slovácko a pak týden marodil z toho Nicméně stálo to za to, fotbal na úrovni divize, trumpetisti a mužatka zlo, pivo stálo za hovno, ale klobása mně přišla výborná

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi klobasu jsem zatim jedl svete div se v Jablonci, tam jsem si vazne pochutnal

Reagovat
smazaný uživatel

ty čoveče, já asi fakt na tom střížkově. u nás na slovácku je hnusná a navíc drahá, no a z výjezdů sem vynechal tento rok enom liberec, ale vede u mě fakt strahovská klobása

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je na Dukle!

Reagovat
centos

Dobrou mají i na Vřesině. A co je lepšího než žrát klobásu na hřišti, kde stojíš metr od lajny a hned za brankou teče potok :)

Reagovat
smazaný uživatel

back old school?

Reagovat
centos

No je tam fajn :)

Reagovat
smazaný uživatel

na Dukle jsem taky nebyl, už se těším, až spadnem do druhé ligy a konečně tu klobásu na Dukle ochutnám

Reagovat
j_mrazik

Když už Sparta podmazávala ligu tolik let, tak mohli aspoň trošku pošetřit a protáhnout ty střechy. To je fakt ostuda. Přišel jsem domů mokrej jak svi*ě. Fotbal ušel.

Reagovat
j_mrazik

Jenom takovej minidotaz: Proč sparťanský fandové touží po orálním sexu vykonávaným slávisty? To jsou hodně přízemní sny. A navíc, to jsou fakt všichni takoví bu*ny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Nad tím jsem taky kroutil hlavou

Reagovat
fantomas

Já se tomu divim už léta..

Reagovat
smazaný uživatel

však se řiká ne...sparta sparta buz...atd. jinak na sigmě se to zpiva taky, ale je lepši tam zpivat "slavistky"....

Reagovat
smazaný uživatel

na sparte se uz taky nastesti hojne zpiva slavistky

Reagovat
Liquid

Řepkův zákrok ze 4.minuty bych nechal podobně jako Panenkův dloubák poslat do celého světa ať vidí, co se zde považuje, za standartní faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to rici no.....

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to super zapas, od nas mimoradny vykon zejmena bych vyzdvihl Hohenedera-sbiral neuveritelny pocet balonu,nevynechal jediny souboj,mile me prekvapil, o Repkovi ani nema cenu mluvit opet ukazal svoji velikost ,,,Bohuzel musim pochvalit i Brabce jde opravdu videt ze kdyz je tam s Repkou tak to hodne klape....A takhle bych mohl pokracovat dale,jelikoz celkove ten vykon byl skvely.....Myslim ze jsme ukazali tem pochybovacum co rikali ze neumime hrat fotbal,tak sanci jsme meli plno, slavii jsme prikovali na pulce.....Atmosfera byla vyborna az na to ze jsme kompletne promokli ale pak posezeni v hospode bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy bych neveril ze to nekdy reknu, ale Brabec nam opravdu chybel, vcera byl opet vybornej, ale nejn on, velmi dobre zahrali snad uplne chvisni, az bohuzel na Jirku Kladrubu, jemu ta leva obrana skutecne nejde...Hotentot zahral skvele, takhle jsem ho jeste nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ivošku, pojedeš na Bazaly? Vlak nám pojede v 10 z hlaváku

Reagovat
smazaný uživatel

trochu zbytecna otazka nepojedu, chci mit oblycej celej

Reagovat
centos

Škoda, mohl by sis upravit názor na nejlepší atmosféru..

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto se ho ptám. A ještě by mohl zažít PROČ?. když už měli tu vzpomínku na to, když se jelo na Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyžtak obličej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to nemyslím nějak zle

Reagovat
centos

Ale není se čeho bát, byl bys celou dobu pod policejní ochranou.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, Ostrava je pro me proste jediny mesto kam se skutecne bojim jet, vsude jinde nemam vubec problem, ale tady proste jo

Reagovat
smazaný uživatel

tam se nemusíš vůbec bát, sleduj, jakou ochranu jsme měli v sobotu my http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs396.snc3/24108_1252332708320_1229580623_30553828_2319406_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

měli o vás strach

Reagovat
centos

Samozřejmě bys byl blb, kdybys chodil ve sparťanském po městě na vlastní pěst.. ale jinak se o tebe postará policie a je to. Leda by naši hoši zase chtěli zaútočit přes ochozy..

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně co jsem se tak ptal, tak pro mimopražáka je problém dostat se z toho sektoru po zápase ven. Je to o hubu.

Reagovat
centos

Já zas, že tě policajti z kordonu musí pustit, že na to není zákon. Jestli myslíš tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim me se klada libil vcera

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ve druhy pulce, ale v prvni to byl des, drzel balon zbytecne dlouho a velmi casto ho ztracel, ale je to asi i otazka rozehrani, preci jen pauzu mel obrovskou

Reagovat
centos

Jak se tak dívám na fotky, tak se sparťanské choreo nepovedlo ze stejného důvodu jako to naše se Spartakem - málo lidí. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak to nemá žádnou originalitu

Reagovat
ACSMan

ale je to hezký

Reagovat
smazaný uživatel

příjde mi to fádní

Reagovat
smazaný uživatel

teda panove panove, nevim, ale nedivejte se na fotky v deniku sport, kouknete se na fotky na spartaforever.cz, tam jsou ty uplny, po zvednuti vsech a vypada to hezky, pro ty kteri nerozlustili co je to za napis = ACS FOREVER a docela by me zajimalo oduvodneni trevora20, vcem to jako nema zadnou originalitu????kolik se asi dela u nas chorea na protilehle tribune???

Reagovat
smazaný uživatel

píšu ti ti po druhé, že přesně na spartaforever. cz sem viděl tu fotku, kde skoro nic nebylo přečíst...Jinak, vy se zvždy zmůžete jen na tři barevné pruhy, jak tomu bylo teď, jako na EL...Koukni na Bazaly, jak se dělá choreo, tam se zapojujou celé ochozy a máme chorea i venku, což o vás (vyjímka zápasů v Praze) se říct nedá

Reagovat
centos

Jinde než na tom tvém webu jsem se na to nedíval.

Reagovat
centos

Toto mě pobavilo, z fóra chacharů: "Zajímavý je taky způsob chystání kartoniád u ACS. Bez lidí to vypadá dobře (po zvednutí už je to horší)."

Bohužel pro Spartu je to pravda.

Reagovat
centos

http://www.chachari.cz/pyrotechnika-rn972 tak se tak dívám, že Slavia má charakter..

Reagovat
smazaný uživatel

když sem to četl, tak mě to celkem vytočilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele