Gambrinus liga - souhrn 21. kola

21.03.2009, 16:54, aktualizováno 23.03.2009, 19:06
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála i nad Zlínem a titul je opět o něco blíže. Trochu překvapivě zvítězila Olomouc v Brně. Liberec porazil díky penaltě Keriće Bohemians. Žižkov se stále více přibližuje sestupu, na jaře konečně vyhrála Mladá Boleslav, v pondělní dohrávce mezi Teplicemi a Spartou branka nepadla.

Slovan Liberec - Bohemians Praha 2:1

21.03.2009 15:00

Góly: 11. Bořek Dočkal, 83. Andrej Kerić (pen.) - 51. Marek Kincl

Severočeši předvedli v prvním poločase skvělý výkon, v šatně na něj však zapomněli a za tři body nakonec můžou děkovat penaltě. Bohemians se tentokrát do hry nedostaly především díky hře soupeře, ale ani snaha útočit jim k bodům nepomohola.

Pražané v úvodu ukazovali, že chtějí hrát fotbal, ale možná právě absence naprostého koncentrování na obranu se jim vymstila. Hned v jedenácté minutě se totiž po rychlé akci dostal k míči zcela nehlídaný Bořek Dočkal. Míč od Keriče převzal na vápně a křižnou střelou nedal Šimonovi moc šancí k úspěšnému zákroku. Vyrovnat mohl vzápětí Novotný, kdyby se neunáhlil a z deseti metrů zbytečně nemířil nad libereckou branku.

Deset minut po první brance mohl vedení navýšit Nezmar. Po dobré práci Keriče a Papouška střílel z patnácti metrů osamocen, svých zkušeností však nevyužil a vnějším nártem minul branku o dobrý metr. O další pozdvižení se postaral rozhodčí Adámek, který nejistě odpískal penaltu za faul na Gebre Selassieho. Po naléhání hostujících hráčů se však šel ještě poradit s asistentem Večeřou a pokutový kop následně odvolal. Pro správnost změny názoru mluvili neprotestující liberečtí hráči.

Snaha Liberce o pojištění vedení pokračovala i po půlhodině hry. Dočkal našel centrem na vzdálenější tyči Papouška, jenž zblízka Šimona neprostřelil. Právě Papoušek dalším centrem vybídl k hlavičce Nezmara, který mířil jen decimetry nad břevno nejistého brankáře. Svou střeleckou nemohoucnost dokumentoval i střelou do nebes z deseti metrů, kterou mu vybojoval po dobré individuální akci Gebre Selassie. Skvělou fázi domácích mohl gólem zakončit i kanonýr Kerič, když mu míč před odkrytou branku poslal Dočkal. Obránci hostů ho však zdrželi natolik, aby se Šimon stačil vrátit.

Bohemians se v první půlce nedostávali do šancí především kvůli vynikající hře domácích, ale první minuty půle druhé si přisvojili a dokonce přišel vyrovnávací gól. Po nepodařeném odkopu z obranného pásma se k míči dostal střídající Eismann a nadýchaným centrem našel ve vápně Kincla. Ten se i v tísni prosadil hlavičkou a Zlámal zůstal stát na místě jak přikovaný.

Ve slabším pokračování tohoto duelu mohl vedení vrátit domácím Kerič, který po oku lahodící akci Papouška s Gebre Selassiem zakončoval do prázdné branky z těsného ofsajdu. Svůj den rozhodně neměl Nezmar. Po další přihrávce mladičkého českého obránce střílel z malého vápna nepřesně.

Gólu se však přeci jen dočkal Kerič. Ve vápně totiž zahrál proti pravidlům Macháček a pro balon si šel okamžitě právě Kerič. Ten už byl jednou zklamán, když si bral míč na penaltu, která byla odvolána. Tentokrát si již míč na značku penalty dát mohl a střelou doprostřed branky zajistil domácím vedení. Svou marnost v zápase poté dokonal Nezmar, když po faulu na nešťastníka Macháčka uviděl druhou žlutou kartu. Toho však již hosté využít nedokázali.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baník Ostrava 2:1

21.03.2009 17:00

Góly: 62. Daniel Huňa, 73. Zdeněk Šmejkal - 56. František Rajtoral

Překvapení se zrodilo v Příbrami. Po bezbrankovém poločasu přišel obrat v podání domácích a Baník tak ztrácí další body v boji o poháry.

Baník od prvních minut tápal a nechal tak nepřesně hrající Příbram první gólovou možnost. Tu po prodloužení centru kanonýrem Huňou spálil Borek střelou těsně nad spojnicí branky. O to víc mrzela neproměněná šance diváky. Gól by totiž zcela jistě zaručil větší aktivitu Baníku, který po celý poločas postrádal přesnost a větší chuť útočit.

Že v šatně hostí rozhodně ticho nebylo, potvrzoval Baník od hvizdu rozhodčího. A hned po jedenácti minutách znovuzrození ostravského týmu byl k vidění i první gól. Tchuř nacentroval do vápna, ani dva obránci nestačili na Rajtorala, a ten hlavičkou otevřel skóre. Příbram se ale nenechala zahanbit a po pár minutách bylo srovnáno. Klesa, ač pravák, odcentroval levou nohou, na míč si naskočil Huňa, a dal vzpomenout na své góly z podzimní části sezóny.

To od domácích nebylo vše. V 73. minutě zahrávali roh, první střelu Vašek vyrazil, Borek následně hlavičkoval do břevna, aby nakonec Šmejkal dopravil míč do branky. Hned po čtyřech minutách mohla přijít dokonce i pojistka, kdyby Huňa nerozezněl pouze tyč. Dění na hřišti dokumentoval i fakt, že tři minuty před koncem vedli domácí outsideři 7:1 na rohy. V 88. minutě navíc mohl rozhodnout Klesa, ale z úhlu otřel svůj pokus pouze o břevno. Příbram tak vedení ani nemusela bránit.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Baumit Jablonec 0:1

22.03.2009 10:15

Góly: 59. Adam Hloušek

Viktorka prohrává podruhé za sebou doma a Kladno má další možnost uniknout sestupu. Naopak Jablonec potvrdil, že ani proti Slavii nehrál špatně a i potřetí na jaře vyhrál na hřišti soupeře.

Zápas se nehrál ve špatném tempu, nicméně v útoku už rychlost a především přesnost hodně strádala, a tak i přes nikterak defenzivní hru šance nepřicházely. Do značné míry tomu přispíval opět tragický stav žižkovského "trávníku". Největší příležitost domácích měl v první půli Vozábal, který se otočkou uvolnil ve vápně, ale střelu mu zblokoval často kritizovaný Kučera. Na druhé straně překvapil střelou z přímého kopu Valenta a Bartalský musel vytahovat zpod břevna. Za chvíli zase velkou šanci zahodil Klapka, když z dvanácti metrů střílel osamocený přímo do brankáře.

Když ve druhé půli nevyužil skvělého sklepnutí Švancary Sabou, jenž dělal zbytečnou kličku a nedokázal již dobře vystřelit, přišel trest hostů. Haurdić si seběhl pro pas, z kraje vápna odcentroval dokonale přesně na Hlouška, a ten neměl problém hlavičkou překonat Bartalského. Bohužel mírně aktivnější Žižkov nedokázal nic vymyslet, Zich se míče dotýkal hlavně při odkopech. Kdo si zahrával s nervy svých fanoušků nejvíce, byl určitě Sabou, který byl prakticky jistotou špatného zakončení akce. Dopolední zápas tak rozhodně nebyl dobrou pozvánkou na nedělní český fotbal.

Více informací k zápasu

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 0:1

22.03.2009 15:00

Góly: 64. Michal Papadopulos

Boleslav na jaře poprvé vyhrála a přidala k dosavadním dvěma další tři body. Na Kladně to ale rozhodně něměl tým z města škodovek lehké a veze si těsnou výhru.

V 17. minutě velmi chyboval boleslavský Janíček, když jako poslední obránce zkoušel kličku, přišel o míč a domácí Klinka se řítil sám na bránu. Vše zachránil brankář Miller, asi proto aby to vzápětí všechno pokazil. Brankář rozehrál tak nepřesně, že míč trefil nohu Klinky, tentokrát ale byla obrana pohotová a zažehnala nebezpečí.

Utkání nebylo na šance příliš výživné, a tak se diváci zaradovali, když přišla 57. minuta a v jedné se objevil Hajník a hned trefil břevno. Szabo vyslal naprosto přesný centr na hlavu Hajníka, tomu pak chyběl ke gólu jen kousíček. Jediná branka padla na druhé straně a vsítil ji Michal Papadopulos. Kalina odcentroval z pravé strany a boleslavský forvard hlavou rozhodl o vítězi.

Zápas rozhodně nebyl příliš pohledný, ale dosti vyrovnaný a zasloužil si skončit smírem. Ovšem domácí Hajník trefil jen břevno, naopak Papadopulos svou šanci proměnil a tak se raduje Boleslav.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 1:1

22.03.2009 15:00

Góly: 13. Tomáš Sedláček - 54. Jan Lecjaks

Budějovice potvrdily titul remízového krále i doma s Plzní, když vzájemný soubouj skončil 1:1. Smírný výsledek odpovídá dění na hřišti, za zmínku stojí určitě i krásný gól Lecjakse na 1:1.

První šanci na změnu skóre měl budějovický Stráský. Ten se v desáté minutě dostal do dobré pozice, ale neměl dostatek času na to, aby kvalitně zakončil a Daněk tak v pohodě sebral balon. Dynamo se dočkalo branky hned záhy. Ve 13. minutě domácí rozehráli rohový kop, brankáři Daňkovi vypadl balon a Tomáš Sedláček tak vstřelil pohodlně gól. Díky tomu, že využil zaváhání Daňka, si připsal svou letošní čtvrtou trefu. V příležitosti zvýšit skóre se ocitl nejprve Sedláček, který ale mířil nepřesně, a poté ještě Stráský, ten ovšem netrefil balon.

Ve druhém dějství zahrozila i Plzeň. Krbeček přijmul pas od Tatanašviliho mezi obránce a zakončoval. Jeho střela šla těsně vedle tyče. Stav se srovnal v 54. minutě. Plzeň rozehrávala přímý kop, míč si postavil Pavel Horváth, ale místo předpokládané střely přiťuknul balon Lecjaksovi, který nádhernou ranou z dvaadvaceti metrů vyhnal všechny pavouky z šibenice Kučerovy branky. Pět minut před koncem mohl zvrátit duel na stranu hostí Rezek, ten se ocitl sám před brankářem domácích, který ho ovšem skvěle vychytal.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Tescoma Zlín 1:0

22.03.2009 16:00

Góly: 53. Tomáš Pekhart

Slavia zvládla úspěšně domácí souboj se Zlínem a za výhru 1:0 si připisuje tři body a na čele tabulky jich má již padesát. Zlín zůstává poslední.

První šanci měli domácí ve 22. minutě. Grajciar zatáhl balon a odcentroval na Jarolíma. Ten ovšem hlavičkoval vedle pravé tyče. Tato šance byla pro Slavii v první půli jedinou vážnější a to se nelíbilo fanouškům na tribunách. Hlavně v závěru půle se několikrát ozval pískot, který ještě zesílil ve 43. minutě, kdy se do šance dostal hráč hostí Žůrek. Ten se uvolnil v šestnáctce a technickou ranou mířil jen těsně mimo bránu.

Domácí se ujali vedení v 53. minutě. To jim zajistil Tomáš Pekhart, který se po centru Černého pohodlně prosadil střelou zblízka - 1:0. Vzápětí mohl Černý Pekhartovi přihrát i na druhý gól, jenže útočník Slavie tentokrát netrefil míč ideálně. Pekhart ale zůstával i nadále aktivní, jeho další ránu jako z děla mu vyrazil brankář Baránek. Deset minut před koncem hlavičkoval nebezpečně Brabec, ale i jej pokryl skvělý brankář Zlína. A když se vyznamenal i proti Černému, Slavia zvítězila jen 1:0.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Sigma Olomouc 1:2

22.03.2009 20:00

Góly: 65. Michael Rabušic - 39. Martin Hudec, 76. Tomáš Janotka

V moravském derby dokázala hostující Olomouc porazit ve velmi vyrovnaném utkání Brno. Velký podíl na výhře měli oba střelci Hudec s Janotkou, ale také dobře chytající brankář Drobisz.

Oba týmy nastoupily do prvního poločasu s celou řadou změn v základních sestavách a tato skutečnost nijak nepomáhala nízké kvalitě předváděné hry. Domácí kouč Beránek vsadil na tradiční rozestavení 4-4-2, ovšem na krajích záložní řady operoval mladíček Šural a také David Kalivoda, proto se očekával od Brňanů velice ofenzivní fotbal. Toho se ovšem fanoušci nedočkali, neboť v úvodních minutách byla k vidění jenom zoufalá nuda, protkaná snad všudypřítomnou nepřesností, dlouhým zpracováním míče či tázavými pohledy, co spoluhráč zamýšlel. Světlou chvilku fotbalu tak měl z pohledu "zbrojováků" na svědomí hned v prvních minutách hry již zmíněný Kalivoda, který vyslal ze střední vzdálenosti nebezpečnou ránu z halfvoleje, jejíž umístění i razance byla dostatečná, ovšem hostující brankář Drobisz si s ní efektivním tygřím skokem poradil.

Následovala předlouhá pasáž, v níž se oba týmy "praly" o každý metr prostoru. Jejich kombinace sice vyhlížely poměrně nadějně, jenže s blízkostí vápna jako by zafungovala nervozita a ani jedna z přihrávek si dlouho nemohla najít místo svého určení. Jako výstřel do ticha tak zapůsobila skvěle zahraná standardní situace hostí, jejíž exekuce se ujal Brazilec Melinho a jak je jeho dobrým zvykem, vyslal kvalitní centr na hlavu Hudce, pro nějž nebyl problém se v klubku hráčů prosadit a otevřít tak skóre - 0:1.

Tempo zápasu poté trochu nabralo na obrátkách a především domácí se začali snažit o zkorigování výsledku ještě do přestávky. Velký kus práce odváděla dvojice Lira - Šural. Právě první jmenovaný stál u zárodku akce Brňanů, na jejímž konci byl Kuncl, který dokázal v těžké pozici odcentrovat, ovšem ani jeden z jeho spoluhráčů se nedokázal v pokutovém území protlačit k balónu. Těsně před skončením poločasu se brazilský obránce ve službách Zbrojovky pokoušel překvapivým padáčkem překonat olomouckého brankáře, jenže ani tato možnost se neukázala tou účinnou.

Ve druhém poločase jakoby oba dva týmy přeřadily na vyšší rychlostní stupeň a hra dostala kýžený spád a rychlost. Brno se od začátku poločasu hnalo za vyrovnáním, ale nedokázalo si poradit s pozornou a velmi početnou defensivou Hanáků, pro které by měly 3 body z místního stadionu velkou cenu. Důkazem budiž velká šance aktivního Kalivody, který po deseti minutách hry dokázal po přiťuknutí od Doška vyslat tvrdou pumelici, kterou brankář Drobisz reflexivně vyrazil. Domácí ale nemuseli smutnit dlouho, neboť v minutě pětašedesáté vsítili poněkud bláznivý, ale o to cennější gól. Kdo jiný než Kalivoda stál na začátku rozehrané standardní situace, po které hlavičkoval Švejnoha, gólman hostí míč vyškrábl do tyče, ten se od ní odrazil do "leteckého prostoru" v němž se nejlépe zorientoval mladý tryskáč Rabušic a z bezprostřední blízkosti vyrovnal - 1:1. Ani v dalších minutách nepolevovala snaha obou soupeřů zvrátit vedení na svou stranu. Úspěšnější byli nakonec hosté. Ti totiž dokázali vyniknout ve své parádní disciplíně - rychlých protiútocích. V tomto případě stál na jeho konci Brazilec Rossi, který odcentroval na Janotku, jehož hlavička znamenala opětovné odskočení Olomouce na rozdíl jednoho gólu.

Brno v závěru dokázalo soupeře zatlačit do defensivy, ovšem ani jeden z jeho hráčů se nedokázal výrazněji prosadit. Za zmínku stojí jen prudká rána Heinze z 92. minuty, která ovšem mířila jen do míst, kde stál připravený brankář Sigmy.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha 0:0

23.03.2009 17:15

Góly: -

Teplice dokázaly v chladném a deštivém večeru získat alespoň bod za remízu se Spartou, která tak opět prodloužila sérii bez výhry na Stínadlech, přestože měla ve druhé půli smůlu, neboť Wilfried nastřelil tyč.

Úvodní poločas nabídl velmi vyrovnanou partii, ve které byli přeci jen mírně aktivnější hráči hostujícího celku z Prahy. Domácí se naopak uchylovali k zabezpečené obraně, která až na občasnou chybu či nepřesnou přihrávku fungovala po celou první půli velice kompaktně. Největší starosti jim přinášela "expresní zásilková služba" Žofčák, který díky své rychlosti mnohokrát utekl pomalejšímu protivníkovi. Právě po jednom úprku s balónem slovenský záložník skvěle odcentroval na nabíhajícího Pamiće, který jako blesk proběhl mezi dvěma spícími obránci a jenom o kousek míč minul. Že se diváci v úvodu utkání nebudou nudit, potvrdil hned v zápětí domácí Rosa, jehož vysoký centr musel Blažek na poslední chvíli boxovat před dobíhajícím Mahmutovičem.

To byla bohužel na dlouhou dobu jediná příležitost Teplic k ohrožení branky hostí, neboť stoperská dvojice ve složení Hubník - Řepka fungovala naprosto spolehlivě. Především ve vzduchu neměli tito dva hráči konkurenci a za celou pětařtyřicetiminutovku neprohráli snad jediný hlavičkový souboj.

Tempo hry po tuctu minut lehce opadlo, a tak Stínadla měla k vidění především usilovné dobývání defensivních tvrzí obou týmů, které sice dokázaly poměrně často přejít přes úvodní obranné valy, ovšem na úrovní vápna jakoby jim došel dech. Největší příležitost prvního dějství měl na kopačce hostující Wilfried, který stál na konci bleskového protiútoku, na jehož vzniku měl lví podíl Kucka, neboť dokázal na polovině hřiště vystihnout přihrávku, uběhnout svižným tempem velký kus cesty k pokutovému území a tam předložit přihrávku africkému útočníkovi, který se ale nedokázal prosadit proti skvěle vyběhnuvšímu brankáři Grigarovi.

Dobrou příležitost měl v závěru ještě Holenda, který zcela volný dokázal zpracovat na úrovni penaltového puntíku těžký balón, ovšem svou střelou trefil jen prvního bránícího hráče, kterým byl domácí Klein.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn, zato ale přidaly na tempu. Především Sparťané vlétli do domácích jako utržení ze řetězu a hned po pár vteřinách hry vystřelil nebezpečně Kucka, jehož střela ze střední vzdálenosti byla jedním z bránících hráčů tečována mimo. Střelecké manévry pokračovaly v podstatě po celou dobu druhé třičtvrtěhodinky, neboť své štěstí zkoušel například domácí Stožický, jehož skákavá střela byla sice nepříjemná, ale pro brankáře Blažka nikterak těžká. V nastoleném trendu dalekonosných pumelic poté pokračoval Vachoušek, který řádně protáhl sparťanského brankáře. Jinou verzi vyslání projektilu zkusil naopak Žofčák, který se pokoušel zcela osamocený trefit z první Zemanův centr, ale ani tento projektil nezpůsobil větší zmatky.

Do největší šance celého zápasu se tak dostal v 65. minutě Wilfried, který po krásném přiťuknutí Holendy rychle vystřelil, jeho střelu tečoval domácí Lukáš a míč následně orazítkoval pravou tyč.

Teplice v závěru Spartu opticky lehce zatlačily, ovšem žádnou velkou příležitost si nevytvořily. Jedinou výraznější možností byla chytře rozehraná standardní situace, po které balón prošel přes hradbu hráčů až k Mahmutovičovi, který ale střelou zblízka Blažka nepřekonal.

Za zmínku stojí skvělý výkon rozhodčího Adama, který nechával hře spád, zbytečně do ní nezasahoval, navíc povoloval tvrdší zákroky na obou stranách a přispíval tak k plynulosti poměrně kvalitního zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha21155144:1450
2.Sparta Praha21115534:1838
3.Slovan Liberec21106529:2236
4.FK Mladá Boleslav21106529:2436
5.Baník Ostrava21104732:2134
6.FK Jablonec21104723:2434
7.Sigma Olomouc2186726:2930
8.FK Teplice2085721:1529
9.1. FC Brno2176824:2427
10.České Budějovice21413418:2525
11.Viktoria Plzeň2159726:2824
12.1. FK Příbram2065921:2523
13.Bohemians Praha21641124:3222
14.SK Kladno21551114:3120
15.Viktoria Žižkov21351318:3014
16.Tescoma Zlín21261312:3312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (564)

Přidat komentář
božský John

Jen na okraj..na tom fotbále se byl podívat aj Stam

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ho tam johne? jinak keric

Reagovat
božský John

Psali to na onlajnu na sport.idnes...jinak co já bych v synerci na fotbale dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Bys aspoň po dlouhý době viděl pořádnej fotbal

Reagovat
božský John

Ten sem viděl minulej tejden na Střeláku..a kdybych nebyl línej ject i na další jarní zápasy ven,tak ho vidim každej tejden...ty radši pomlč..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si viděl opravdu dobrej fotbal, tak bys přece línej nebyl

Reagovat
božský John

Jak já můžu vědět,že v Boleslavi budem hrát jak barcelóna...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napadnout tě to mohlo, když jsi v kontaktu s těmi nadpřirozenými hráči

Reagovat
božský John

Dobře,nemoh jsem vědět že boleslav bude hrát jak STS Chvojkovice-Brod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak STS to mají naplánované na přesný datum, pokud se nemýlím, tak to taky museli vědět dopředu a měli tě zkontaktovat, protože v dalších zápasech můžete mít "špatný" den

Reagovat
božský John

My špatnej den zatim neměli..jenom Slávie měla jednou sakra dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Naše sešívaní kamarádi cestou potkávali samé kominíky...

Reagovat
božský John

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo kdo ho zaujal Tipnul bych si Blazek a Keric

Reagovat
smazaný uživatel

Kerič, možná Bořek.

Reagovat
$dolar$

Borek je slabej

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně podle mě patří k nejlepším středním záložníkům vůbec celí ligy

Reagovat
$dolar$

Myslim, co jsem ho videl tak nic moc, v rozehravce slabej, vyjukanej , nepresny prihravky, nekdy ma dobry zablesky , kdyz se mu neco povede, ale casto je k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Tim nerikam, ze v nem neni potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že je v něm velký potenciál.. Koukni na jeho statistiky na jaře... Na 20-ti letýho kluka, který neměl mít ve Slavii budoucnost to je hodně slibná bilance nemyslíš?

Reagovat
$dolar$

Ja hlavne mluvim o jeho hre a ne o tom kolik dal golu Potencial v nem je, ale zatim ho nevyuziva.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl s Libercem jen pár zápasů, ale v nich byl pokaždý jeden z nejlepších hráčů.. Není to hvězda, ale svoje si odehraje a teď tomu začíná přidávat tu nadstavbu-góly...

Reagovat
$dolar$

Kdyby to byl utocnik, tak to beru, ale od zaloznika ocekavam neco vic Mozna mam na nej prisnejsi metr, protoze jsem od nej ocekaval vic

Reagovat
božský John

ale nehraje v Plzni,což je kámen úrazu

Reagovat
$dolar$

Ja mam Liberec rad, takze jsem rad ze hraje zrovna tam.

Reagovat
herbage

celí?

Reagovat
smazaný uživatel

tak celé no.. hovorově

Reagovat
irik

"é" a "í" jsou blízko .

Reagovat
smazaný uživatel

nn neukliknul jsem se.. Jen jsem tady nikde neviděl gramatickou policii ikercc, tak jsem se nesnažil psát spisovně, ale hodil jsem tam hovorové slovo..

Reagovat
herbage

Já měl na mysli ale i/y, snad celý ligy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liga--- celá liga

té ligy--- celé ligy

Liga je rodu ženského, takže se správně píše s é na konci, takže by bylo špatně i s ypsilonem...

Reagovat
herbage

To ano, ale já myslel právě hovorově

Reagovat
smazaný uživatel

On i hovorový význam má svůj pravopis?

Reagovat
herbage

Ano, páč celí ligy vypadá dosti divně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musim uznat... celý ligy vypadá líp, ale chyba to je tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně jednoduchý -" tý celý ligy". "Tí celí ligy" - to fakt vypadá blbě. I když samozřejmě spisovně je "té celé ligy".

Reagovat
irik

Jenže herbage ti spíš chtěl vytknout, že tam má být tvrdé ý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal hraje spíše na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal

Reagovat
božský John

Možná Holeňák...

Reagovat
$dolar$

Taky jsem o nem chvili uvazoval

Reagovat
božský John

350. mač..Stam si ho určitě všimnul...možná ho budou chtít místo Vermaalena

Reagovat
smazaný uživatel

ne nevim mozna ho koupi...Ajax se o nej zajimal uz kdyz byl v Chorvatsku ale on se rozhodl pro mensi klub

Reagovat
One-Real

Jj viděl jsem ho tam, na fotbalživě na něj byl záběr..jinak Liberec v prvním poločase nedal několik tutovek a tím si to sám zkomplikoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se ptal jedno ze svých dost spolehlivých zdrojů na tu převelice tíživou finanční situaci Jablonce a prej je to pěkná blbost, i když tam o evropě stejně ani nikdo neuvažuje....

Reagovat
božský John

To by mě zajímalo koho,je veřejný tajemství že Pelta musel za hráčema na Kypr aby s nima jednal o snížení platů...

Reagovat
božský John

Myslim v zimě,když tam byli na soustředění, taky si to můžeš odvodit z toho,že jsme v zimě NEKOUPILI žádnýho hráče. Prostě peníze nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to i Komňacký, sviňpáv si asi myslí, že v Jablonci si žijou jako v bavlnce...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zas víš hovno o čem je řeč tak se uklidni

Reagovat
smazaný uživatel

Sviňpáve, jsem klidný.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně dost trapný....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď agresivní, sviňpáve...

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže....

Reagovat
smazaný uživatel

No já jen tak náhodou chodím do třídy s mladým Weberem takže jsem se ho na to přeptal a nemám důvod mu neveřit, těžko bych sehnal přímější zdroj.....

Reagovat
božský John

Co třeba pan Pelta?..Co se týáče přímějšího zdroje...jen tak na okraj..spolužačka s mladym Weberem chodila...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrála náhodou volejbal? O takový mi jednou vyprávěl ....Jestli znáš Peltu tak to potom OK, ale řekl jsem mu ať se na to tatíka přeptá a bylo mi řečeno že zas tak úplně horký to není....

Reagovat
božský John

Né,ona je úplně levá na všechno týkající se sportu(např. minulej tejden se jí kamarádka ptala jestli ví s kym hrajem,myslim Slávii a ona na to řekla že hrajem s Jabloncem-blondýna). Jinak jmenuje se Anča...odpověď na tu ekonomickou situaci máš dole..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako já se v jeho holkách nehrabu, tohle byla jen taková zmínka mezi řečí, jinak většinou kecáme o fotbale...tot k němu asi vše

Reagovat
božský John

Jasný:)

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě jsem to myslel v souvislosti s tím jak jsi mi říkal že by neměli ani na cestu do Kazachstánu...

Reagovat
božský John

Tak to bylo hodně nadnesený,ale stálo by to dost a dost a my bychom neměli třeba na přestupy nebo na rekonstrukci stadionu,prostě by to nabouralo rozpočet...dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ze samotných pohárů by něco taky určit káplo, takže by se to učitě kompenzovalo...

Reagovat
božský John

Kdybychom někam postoupili...samozřejmě když budem hrát dejme tomu 1. kolo a vypadnem,tak je to to na houby,kdyby se postoupilo do skupiny,tak by se to asi vrátilo(nevim jak je to tam s odměnama),ale podle počtu zápasů(třeba i v TV)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ČT by o ten přenos určitě stála, to máš něco z práva, pak taky nějaký dotace za umístění + možná něco od UEFY (tady si nejsem jistý) za účast v pohárech a máš to v klidu pokrytý....čistě hypoteticky v tom asi nebude takový problém...prakticky se to asi nedozvíme

Reagovat
božský John

Právě,nevim jak to s odměnama od tý UEFY je,kór když bude teďko novej systém s tou evropskou ligou,ale stejně si mylsim,že 2 zápasy by náklady na dopravu úplně nepokryly a i kdyby,tak si myslim že o moc bychom si nepolepšili....no co,lepší jak drátem do oka...

Reagovat
irik

Kerić . Jen aby ho teď nevykoupili z Nizozemska .

Reagovat
vanGomm

Myslím,že Holanďani příjdou spíš k nám.Moře prý stoupá,aby tam měli vúbec na čem hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huňa fůůj Ten gizd nám dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Liberec,jen doufám že nepůjde do pohárů to by byla ostuda.Musí Tam jít Sparta a Baník!Ještě beztak odejde Liberci po sezoně Kerič a co by ten Liberec v těch pohárech chtěl hrát,u Baníku je větší pravděpodonost že by uspěl má daleko větší potenciál.A je otázka času kdy zase začnou hrát dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

do CHL pujdou Prazske S, do Eurovize nebo jak se tomu ted rika snad Banik+ nekdo

jinak Banik bude muset nastartovat, na jare hrajou absolutne nevyrazne

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ty jsi trapnej kdybys ten zápas aspoň viděl, kerič tam neudělal skoro nic kromě tý penalty nevím, kde se bere tvá nenávist k liberci, ale zdá se mi, že nerozumíš fotbalu ani trochu ... každej tým má jednoho svýho kanonýra, v liberci je to právě kerič, ale bez lišky, dočkala, papouška nebo i zlámala, by potom liberec strádal ... strašně by mě zajímalo komu fandíš, protože v české lize jsem si skoro jist, že by je liberec předčil...

Reagovat
centos

Bohužel myslím, že Baník na poháry teď nemá.

Konkurenceschopní jsme byli na podzim, kdy jsme ve dvou zápasech přehráli Spartak.. dle mě bychom, pokud bychom postoupili, byli schopni uhrát ve skupině více bodů, než uhrála Slavia. Ale teď..

Reagovat
$dolar$

Boze ten Banik je na jare trapnej Takhle venovat pohary Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že o ty poháry nikdo jinej než pražský S nestojí...

Reagovat
$dolar$

Coz o to, my bychom o ne stali

Reagovat
smazaný uživatel

tak se hlavně udržte

Reagovat
$dolar$

Budeme se snazit

Reagovat
smazaný uživatel

a já si tak přál, aby s tim zlínem spadl střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě to nezakřikni, ale zatím jsem s výsledky Bahníku nadmíru spokojen, to druhé místo bude naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ta Plzen válí

Reagovat
$dolar$

Preci jen se od nas cekalo neco jinyho nez od vas

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu co si tady všechno vypisoval tak sem toho čekal více od te Plzne, sem myslel že tomu trochu rozumíš! Ano od BAníku se toho čekalo více ale ty si ten poslední kdo by tady mohl psát o trapnosti

Reagovat
$dolar$

Ja mluvim ale o nazoru siroke verejnosti a ne o mem Nebo mi snad chces rict, ze vice lidi cekali, ze o pohary bude hrat Plzen a ne Banik?

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne ...no Baník to posral no

Reagovat
božský John

Čekalo se to,když pouštíte do éteru nesmyslně velkohubý nesmysly,že chcete hrát o poháry,tak se dá očekávat,že nebudete hrát o sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ví jak potěšit

Reagovat
smazaný uživatel

příšerný výkon, kromě gólu nic nepředvedl zdá se, že baník má přeci jen tu spartu rád..

Reagovat
Staenly10

A Bolka asi taky

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hlavně, když to teď nepokazíme v Tepličkách.

Reagovat
smazaný uživatel

V Gayovicích to bude hodně těžký, ale já věřím ve výhru... Jedinýho čeho se bojim, že se v Teplicích bude Chovanec bát postavit zase dva útočníky...

Reagovat
smazaný uživatel

nic víc bych si nepřál, ale myslim si, že ty čtyři góly mu to bohužel nedovolí ...ale mahmutović by vám mohl hattrick šoupnout

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.. to by sme ho pak ještě koupili

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš, snad není Chowguson tak blbej, aby je tam nepostavil oba dva, když jim to poslední dva zápasy tak šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno jen aby...

Reagovat
smazaný uživatel

Příbrami pochvala.

Reagovat
smazaný uživatel

šest gólů za dvě utkání? tři branky padly dneska v anglii jen jednou ze šesti pokusů (zatím), v české dvakrát ze dvou ... snad se bude takto pokračovat zítra

Reagovat
irik

Dannnnny Huňa .

Reagovat
risk je zisk

Libereeeeeeec kurňa Bořek Dočkál Andrej Kerič Ti naši kluci nám tu LM ugólujou .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že Ostrava už rezignovala..

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec Bořek Andrej

Reagovat
$dolar$

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

100. pro Huňu, Šmejkala, Příbram a Moralese !

Reagovat
$dolar$

Az na Hunu

Reagovat
irik

Nemáš rád Huňu, poněvadž má stejně gólů jako neoblíbený Necid, bo co?

Pozn. to "bo" znamená "nebo".

Reagovat
$dolar$

Ani ne , spis ho nemusim pac je hroznej lucker

A k te poznamce - to je jako bys napsal -

Nemáš rád Huňu, poněvadž má stejně gólů jako neoblíbený Necid, protože co?

Pozn. to "protože" znamená "nebo".

Reagovat
irik

Nevímkdo mi někde vytkl, že tam nepíšu, že to bo znamená nebo, tak to tam píšu .

Reagovat
$dolar$

Ale ty bys mel pochopit, ze bo je nromalni slovo, je to synonymum slova protoze. Takze je trochu debilni psat - jdi do haje.

Pozn. to ´´jdi do haje´´ znamena ´´jsi jednicka´´

Reagovat
irik

bo, znamená prootže maximálně v nějakém, mně neznámém, nářečí, takže ten příklad je tradičně uhozený. Je to spíš jako :

Ty si vůl.

Pozn. To "si" znamená "jsi".

Reagovat
$dolar$

Ja vim ze ti je 14 a ze jsi v soucasny dobe nejchatrejsi , ale nekdy bys mohl prijmout i jiny, spravny nazor

Reagovat
$dolar$

°nejchytrejsi

Reagovat
irik

Však Já to přijímám . Říkám jen, že to je z nějakého MNĚ NEZNÁMÉHO nářečí, dále pak už řeším jen tvůj uhozený příklad ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Bo" se opravdu v moravských nářečích používá ve významu "protože".

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzniklo to z neBOť?

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne pouzivani slova "bo" misto "nebo" stavim podradne vzhledem k dvojici "bo" - "protoze"

Reagovat
centos

Ano, to jsem byl já. A nevytýkal jsem, že tam nepíšeš, že to "znamená" nebo, pouze jsem upozornil, že to používáš blbě. Otevírá se mi kvůli tomu kudla v kapse, myslím si o pisateli svoje a stojím si za tím :)

To tobě neznáme nářečí je ostravština a používá se to tu odjakživa.

Reagovat
irik

Ale jo, jasně. Já to respektuju, jenom jsem to prostě a jednoduše nevěděl, tak daleko na východě jsem v životě nebyl. Taky respektuju, že mi to vytýkáš, Já bych taky na někoho, kdo nechápe, že "si" znamená "jsi" jako na vola .

Reagovat
irik

Ale jo, jasně. Já to respektuju, jenom jsem to prostě a jednoduše nevěděl, tak daleko na východě jsem v životě nebyl. Taky respektuju, že mi to vytýkáš, Já bych taky na někoho, kdo nechápe, že "si" znamená "jsi" koukal jako na vola .

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej lucker... od nedává goly že vytsřelí z půlky a je to gol...náhodou má i dost smůly

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný výkon, zasloužená prohra. Ale aspoň nejsme jak Slavisti, kteří, když se jim nelíbí výrok rozhodčího, tak opustí hřiště a brečí...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

To se cení bez ironie

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi hodně zamindrákovanej viď? a sparťani se samozřejmě přidají ...říct svůj názor se cenní, říct ho blbě se necenní, připomínat to v době, kdy spartu a baník sužují zlé fotbalové časy se bere jako ubohost ... ale jen tak dál, víc si tak vychutnávám to první místo nejhezčí pohled je na to, jak mladí banící a sparťani drží spolu, co bylo, to bylo, dnes je módní extravagance...

Reagovat
smazaný uživatel

užijte si toho, bude hůř. Pokud vyhrajete ještě párkrát, uvidíte, jak se na vás bude pomalu měnit názor veřejnosti ....

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe jedinej, kdo tady brečí jsi ty, když už nemáš co bys pověděl, tak se vytáhneš se 3 roky starým incidentem.. Pro mě za mě jste mohli v Příbrami vyhrát 10:0 o titul totiž celé jaro hrajete akorát ve snu, zbyly vám jen ta silná prohlášení a oči pro pláč, Sparta přestala blbě kecat a začala makat, aspoň bojuje a nevzdává se, ale vy? To ty akorát brečíš, my si to užíváme!

Reagovat
smazaný uživatel

*ty Michalfcb

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, nebylo, no nic

Reagovat
smazaný uživatel

uf, to bylo na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

příbram byla lepší než baníček,tam sme si nezasloužili vyhrát..slávie letos titul obhájí ale 3x za sebou už to nedáte

Reagovat
smazaný uživatel

no a co ze je to 3 roky stare vy byste tu breceli aj ted kdyz vedete o milion bodu ligu kdyby rozhodci vasemu souperi uznal takovy gol jako pribrami. ja uz su s tim ze banik nebude met titul smireny hodne dluho a taky dokazu uznat narozdil od nekterych slavistu ze tym kteremu fandim prohral zaslouzene...

Reagovat
smazaný uživatel

problém - slavia neprohrává ale ono to jednou přijde, snad to bude až v době naprosté jistoty, protože to přenechávání titulu z minulýho roku by se nám už nemuselo vyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

sak su prave zvedavy jake budou vase nazory az zacne slavia prohravat...

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké jsou naše (moje) názory teď? Přečti si to níže.. Vyhráváme, ale každý zápas jsou nervy, boj.. Za 1) ten nejspornější gól o kterém mluvíš-za brankovou čárou mohla zkončit už ta hlavička-to nikdo neví a pokud při té druhé ráně pomezní ihned po střele ukazuje vstřelenou branku, tak to asi musel vidět, hm? Já jsem dnes na Slávii byl od 12 jsem byl v trapu a teď přijel a viděl sem šílenou Slávii a nejšílenější Zlín.. Nikde se nechvástám, to jen ty jsi to neunesl a vytáhl jsi historku 3 roky zpátky, protože někde sis bebíčko zahojit musel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jehla a nit...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, my už dneska na to máme šicí stroje...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Ústí tu Kometu dalo. Nevěřil jsem tomu, ale je to super

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž si to asi stejně Koměťáci koupí od Slepic. Škoda

Reagovat
$dolar$

Ja doufam ze to koupi Chomutov

Reagovat
smazaný uživatel

Proč škoda?, Takovou diváckou kulisu nemá snad nikdo u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takovou nemá nikdo. Dnes opět luxus . A velká gratulace do Ústí .

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě Brnu zdatně sekunduje Beroun

Reagovat
Staenly10

Díky

Reagovat
$dolar$

Reagovat
GEGE

Radši teda Brno než nesympatické Ústí,které dělalo v extralize stejně jenom ostudu.

Reagovat
$dolar$

Pokud Brno prohraje s Ustim, tak je horsi, takze je celkem jasne ze Brno by delalo jeste vetsi ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No neni to logicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Logicko možná, ale nesmyslne určitě.

Reagovat
$dolar$

A to proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně normalně.

Reagovat
$dolar$

Ze bys to treba vysvetlil?

Reagovat
smazaný uživatel

proč je to nesmyslné? Mě Brno nevadí, ale pokud prostě už na několikátý pokus nedokáže postoupit ani do té baráže, tak ať jdou do háje. Vždy vypadnou a vždy s někým jiným. Ten klub je odsouzen k první lize ...

A mimochodem má Brno už teď extraligový kádr, má super fandy a bylo jim to víš asi k čemu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav Ústí přejede takže tam ty chudáci ze severu nebudou opět trapčit, doufám, že tu licenci koupí Brno páč to je rozhodně hokejový město trochů posílí a v poho se udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Teda zrovna z Hradce bych takovou podporu nečekal. Dík .

Reagovat
smazaný uživatel

ta atmosféra je u vás fantastická , lidí tam fandí snad úplně všichni, kde jinde by se měla už hrát extraliga když ne v Brně?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Brno už mělo milion šancí a v lize není. Já nad nima zlomil hůl.

A ta atmosféra - chválím a moc, ale já tohle v menším zažil v Třebíči - když se postoupilo, byla velká euforie. Chodit na hokej byl kolorit a kdo nešel nebo aspoň nebyl informován, že se hraje, jak se hrálo a kde se zrovna Třebíč nachází, byl prostě out. Zimák byl narvanej, hlavně na Znojmo nebo Duklu až k prasknutí, ale postupem času to vymizelo. Postupně, každý rok pár lidí, ale teď už je tady hokej na okraji zájmu, co já tak vidím. Jde to tady naprosto do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou mi úvahy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ve formě, jak se tak dívám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ústí udělalo ostudu už jen tím, že se přihlásilo k tomu, aby extraligu hrálo více týmů a pak bylo mezi týmy, které poslaly Vsetín pod kytičky...

Reagovat
smazaný uživatel

však jo, Vsetín neměl prachy, ale stejně je v baráži přetlačil, holt se jim tam nehodil, tak tam vzali Ústí, to hrálo jakž takž první třetinu základní části, pak je většina týmů měla už přečténý a za zbylých 40 zápasů udělali nějakých 12 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

*první čtvrtinu

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetín šel pod kytičky naprosto správně, ale udělali to naprosto prasácky a amatérsky

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka je vyklepne, moc se neraduj

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych rád. Já osobně z těch tří tu Bolku v lize chci nejvíc. Letos ukázala, že na to má a kdyby se play-out nezvrhno v neskutečnou frašku, mohlo být v baráži Kladno ...

Reagovat
smazaný uživatel

no ten systém play out je strašně trapnej, měli by tam jít od nuly toto je o ničem a když si to pak vzájemně 3 týmy na střídačku pouštěj, tak jak se to dělo letos, tak bolka neměla šanci i když byla možná po Budějkách nejhokejovější

Reagovat
smazaný uživatel

tak....baník mě zklamal,první poločas marnej..zawada,objev dvou zápasu dnes neviditelnej,rajtoral dal gol,o tom žádná ale taky nic nevymyslel ale kdo si zaslouží nejvíc palců dolu je obrana co předváděli pánové pavlík,bolf,zawada a tchuř,tomu se snad ani nedala říkat obrana,naopak musím dát palec hunovi,byl nejlpeší asi ze všech hráču,co hráli na obou stranách jinak,ten druhej gol byl haluzní,možná ani neměl platit bo ho vašek vyškrábaval na brankové čáře,aspon takhle to bylo vidět v kotli za brankou... jo a a mluvit o zeherovi?, to už mě nebaví,on je ko.ot,je ko.otem a ko.otem zůstane ..z baníčku nejvíce vyčníval mario lička..ruda průměr a mičola taky

Reagovat
smazaný uživatel

oprava u huni..byl NEJLEPŠÍ

Reagovat
$dolar$

OT- Komu fandite v semifinale extraligy mezi Plzni a Slavii ? - pro Plzen - pro Slavii .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

pro Slavii , pro Plzeň takže to nepřeju víc Slavii, ale stejně postoupí

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
irik

Plzeň se bude lépe porážet.

Reagovat
irik

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej příliš nesleduji, ale výsledek mě překvapil a tak jsem včera utkání sledoval a musím říci, že Plzeň je pro mě kandidátem číslo 1-ta přímočarost je neskutečná, navíc indivinduální výkon v bráně, to by mohl být klíč k úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Je mi to buřt..když budou hrát tak jako včera,tak to je celkem jedno,protože ty týmy maj stejnou šanci na postup...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, když už jsme u toho hokeje, jak by kdo navrhl systém postupů a sestupů? Osobně by se mi líbilo, kdyby prvních 10 v extralize hrálo play off, jedenáctý a dvanáctý dovolená po základní části, třináctý baráž s finalistou první ligy, poslední v ELH sestup a vítěz první ligy postup. To by bylo asi nejspravedlivější - první lize by se vrátilo kousek prestiže, co jí byla odňata už legendárním uzavřením a znovuotevřením extraligy ...

Další možností je prvních deset ELH playoff, další dva volno a 13. a 14. celek baráž se semifinalisty první ligy - 6 celků v tabulce - první dva jdou do ELH ... Tohle by v normálních podmínkách bylo asi nejdramatičtější možné řešení, ale u nás by se z toho stala podobná fraška, jako s letošním play outem ...

Má někdo ještě jiný nápad? Například uzavření ELH nebo ponechání současného, dle mě dost nespravedlivého systému?

Reagovat
rufus

Tak já bych ponechal ten současnej systém. Je to možná trochu nespravedlivý, protože je poměrně hodně těžký se do Extraligy dostat, jenže kdyby postupovalo víc týmů z 1. ligy nebo by se často týmy střídaly, tak by to jedině ubralo na kvalitě Extraligy.

Bez urážky, ale 1. lize chybí kvalita a všechny týmy, co jí hrajou by měly problém v Extralize se dostat z posledního místa. Viz. Ústí a Boleslav. Stačí porovnat letošní účastníky play out se špičkou 1. ligy a výsledek je jasnej. Prostě konkurenceschopnost by byla nulová, takže myslim že je fér, když bude hrát pouze vítěz baráž s posledním Extraligistou. Play out má rozhodně smysl a to proto, že už nebudou hrozit odchody hráčů z těchto týmů pryč do Švédska, Finska nebo do našich týmů usilující o mistrovskej titul. Teď když musí hrát všichni až do konce, tak nebudou svoje hráče půjčovat pryč a takhle fraška tak zmizela. To že loni bylo play out hotový už skoro na začátku bylo způsobeno nízkou kvalitou kádru Ústí, ale jak říkám to je problém celý 1. ligy..

A Boleslav vypadá ještě relativně silně a přesto měla problém se dostat z toho posledního místa. Prakticky neni možný v tak dlouhý sezoně zvládnout úlohu nováčka a nezůstat na posledním místě. Takže i kvůli tomu si myslim že ideální řešení je nechat systém jak funguje. Navíc letos přijdeme o Znojmo, takže budeme mít v lize pravděpodobně dva slabší týmy (záleží na tom, kde budou současní Orli hrát, jestli ti hráči zůstanou v novym nástupci nebo ne), takže by možná bude za rok play out ještě zajímavější..

Reagovat
smazaný uživatel

jenže právě to, že je tak těžké se do extraligy dostat ubírá tu atraktivitu a tím i kvalitu 1. lize. Natáhnout dobré hráče do první ligy je moc těžké, protože oni nejsou idioti a uvědovují si, jak moc těžké je dostat se z provní ligy zase na výsluní a to ikdyž má ten klub třeba dobré vedení a dobré vize. Vlastně osud celé sezony ti závisí na jedné jediné sérii, která se ti nemusí povést z mnoha důvodů - například i z důvodu únavy. Na příkladě Vsetína a Ústí se dá krásně ukázat, jak to myslím - už někdy po polovině základní části tyhle mužstva věděly, že budou hrát baráž a mohli přípravu směřovat tímto směrem - mohli hrotit formu zrovna na měsíc baráže, mohli nechat nejdůležitější hráče odpočívat, mohli doléčovat zranění ... Naproti tomu vítěz první ligy má za sebou tvrdé play-off, kde jistě ztratí plno sil, můžou se tomu týmu zranit důležití hráči, o žádném šetření se nemůže být vůbec řeči. A další nezanedbatelnou výhodou týmu s extraligy (která je ale vcelku logická) je začátek a případné sedmé utkání doma ... Tým z první ligy má jedinou výhodu a to je ta psychická - hráči jsou nabuzeni z vyhraného play-off. Tahle výhoda je velká, ale určitě nepřebije tu řadu výhod, co má tým extraligový. Tenhle systém je neuvěřitelně nespravedlivý, ale jelikož extraligu řídí samy kluby, tak ty si určitě větev pod sebou nepodříznou ...

A jen mimochodem - napsal jsi, že týmy z první ligy nejsou moc kvalitní a jako příklad jsi udal Ústí a Bolka - s Ústím souhlas, to byla ostuda, ale Bolka nebyla horší než Znojmo nebo Kladno, ale to je jedno. Hlavně ti chci vypsat týmy, co se do extraligy z první ligy dostaly relativně nedávno a ty považ, zda opravdu v extralize udělali ostudu - Znojmo, Vary, Liberec ....

Reagovat
smazaný uživatel

několikrát tam mám měkké "i", ve slovech týkajících se týmů, tak to nikdo neopravdujte, vím to

Reagovat
rufus

Tak začnu od konce. Za Boleslaví si stojim, ten tým ještě neni s Extraligovou kvalitou, ale to se může změnit pokud vyhrajou baráž a já myslim že ji vyhrajou, protože jak si napsal, pro tým z Extraligy je lehčí se na baráž připravit. A Ústí by se muselo svést na vlně euforie, aby postoupilo, protože jen několik hráčů od nich má kvalitu srovnatelnou. Na druhou stranu, je to relativně zkušený mužstvo. Takže pokud teda Boleslav zůstane, tak má na to, aby se usadila mezi elitou. A to je ten zlom, který určí Extraligovou úspěšnost, tahle první sezona. Pokud si pamatuješ, tak Vary dlouho byly otloukánek, končily ve spodní části ligy, tušim že hráli i baráž, ale udržely se. Postupně vybudovaly silnej tým a ted z toho těží, mají docela dost odchovanců, kteří se pak v lize uplatnily, ale taky to prostě několik let trvalo. Liberec taky první sezony neoslnil, oni ovšem mají kapitál, takže rychleji vylepšili kvalitu a stali se velmi dobrým týmem. U nich bych za klíčový označil podepsání Hnildy do brány, protože to byl on kdo jim pomohl postupně stoupat. U Znojma se přiznám, že si nepamatuju jak měli první sezonu, ale tušim že rovnou play off. Celkově udělalo dobrej dojem, ale už padá, protože kádr je úzkej a Dopita s Trvajem to neutáhnou.. Souhlas,že možná Znojmo letos mělo horší kádr než Boleslav (Kladno ne), ale rozhodly ligový zkušenosti.

Horší je, že se nůžky už hodně rozevřely mezi 1.ligou a Extraligou. Osobně bych bral větší změnu těch týmů, ale z hlediska pro Český hokej bude lepší když Extraliga bude co nejsilnější možná. Nedokážu si představit co by se dělo, kdyby spadlo Kladno. Musel by jít pryč Kopřiva, Frolík a další mladý kluci.. a co pak s P+P, od nich se toho hodně hráčů může strašně moc naučit, jenže ne v 1.lize a Kladno je ten tým, kam P+P patří.. (A co teprve kdyby spadly Budějice nebo jinej další silnej tým, to by hrozně oslabilo celou Extraligu..) Můj názor, že pro dobro Českýho hokeje a potažmo celý repre bude ideální když kvalita zůstane v lize.

Já vim, je to hrozně nefér, že ty týmy co hrajou 1.ligu prakticky nemají možnost jít nahoru a nikdo tam nechce chodit právě proto, takže jediný řešení tohodle problému by bylo víc otevřít šanci na postup. A já jsem proti, z toho důvodu, že by klesla úroveň ligy.. Moc to asi nepodporuje sportovní myšlenku, že by měli mít šanci na úspěch všichni, zdá se to být diktároský řešení, ale neni to uzavření celkový ligy. Hokej neni fotbal, tady se podle mě nedá sestupovat a postupovat pravidelně každej rok. Ale je fakt, že se už hodně oddělila kvalita 1.ligy od Extraligy, dřív když někdo postoupil, tak měl relativně solidní šanci, že se udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je pro dobro českého hokeje mít elitních 14 mančaftů a další jako farmy, či by pro jeho dobro bylo, kdyby měl 14 extraligových mančaftů a +-5 klubů v první lize, který by měli šanci a ambice postoupit je na zvážení. Mě se líbí druhá varianta, ale beru i názory toho, komu zase ta první. Na obhajobu svého názoru můžu říct, že prostě víc lepších klubů, víc mládežnických akademií, víc šancí pro mladé, víc do hokeje zapálených lidí. Výhodou první varianty je to, že nebude kvalita rozmělněna, reprezentanti budou hrát v kvalitnější lize a budou lépe připraveni na mezinárodní hokej, kluby by mohly být konkurenceschopnější v mezinárodních soutěžích ... Co je lepší, ať každý posoudí.

Reagovat
rufus

Ideální stav hokeje by bylo, kdyby sme měli Extraligu a k tomu třeba těch 6 týmů 1.ligy, že kdokoliv z nich by postoupil výš, tak by měl šanci hrát o play off.

Jenže v takový situaci bohužel nejsme. Nemáme u nás prostě tolik hráčů, aby vznikl takový počet kvalitních týmů. Podle mýho názoru by tomu nepomohl přímý postup, proto jsem za baráž, která ukáže sílu obou soupeřů a ponechá (pustí) lize toho lepšího. Jedině by se museli vrátit domů některý kluci ze zámoří, který hrajou druhý housle nebo z Evropy, ale tady v tom nám zase nepomáhá síla naší ekonomiky.. Osobně jsem pro přímý postup, ALE v současný situaci (která ještě několik let potrvá) neni podle mě ideální tahle možnost, musíme se snažit držet tu kvalitu co nejvíc nahoře.

Co se týká mládeže, tak to by bylo na ještě delší diskuzi. K tomu snad jen, že mít Extraligu dorostu i juniorů složenou ze 24 mužstev, neni hloupost, to je demence největšího stupně.. Takhle se u nás zabíjí talenti a vychovat z takovýho počtu kluků (záměrně nepouživám slovo hráčů..) někoho do Extraligy je neskutečně těžká práce. Protože kvalitních zápasů v těhle soutěžích se odehraje jen pár do roka, což právě teď pociťují naše mládežnický reprezentace..

Reagovat
smazaný uživatel

mládežnický hokej je kapitola sama o sobě a systém extraligy je jen třešnička na dortu ... (tady se shodneme do puntíku)

Rozmělnění kvality by se dalo řešit tak, že by extraliga měla 10 - 12 mančaftů (osobně bych dal 10) s tím, že by prvních 8 hrálo playoff, devátý baráž s finalistou první ligy, poslední sestup, vítěz první ligy automatický postup. Extraligu by to zkvalitnilo, první ligu by to zkvalitnilo, v obou soutěžích by bylo více kvalitních zápasů, reprezentanti by měli lepší přípravu na mezinárodní mače a hlavně by v extralize bylo až do samýho konce o co hrát, žádné pouštění zápasů by se nemohlo dít . Kluby v extralize bude přílý sestup tlačit k lepší práci, kluby v první lize budou mít konečně reálnou šanci k postupu, budou se jim lépe shánět prachy a lepší hráče ... Nevýhody tohohle systému zkrátka nemůže žádné najít ...

Reagovat
smazaný uživatel

jen dodám, že v prvním odstavci píšu o extralize juniorů, ve druhé části o extralize dospělých. Napsal jsem to dost zmatečně

Reagovat
rufus

Tady se shodneme nejen na mládeži, ale i na dospělých. Zúžení extraligy je varianta, která se mi hodně zamlouvá (btw. stejně tak Gambrinus ligy). Jediný v čem budu mít trochu jinej pohled je počet týmů, který bych nechal. Dle mě je 10 týmů moc málo, nebo by musel být postupný přechod v horizontu několika let (5-6?). Ideál by bylo snížení na 12. Tím by se sice nezvedla tolik úroven 1.ligy, každopádně částečný zkvalitnění by nastalo a vytvořila by se taková skupina 5-6 týmů, který by mohly být konkurenceschopný v extralize. Její systém bych dal 10 play off jako to máme teď, s tím předkolem play off pro 7.-10. pozici. 11. místo baráž a 12. místo automaticky sestup.

Snížením počtu týmů by se logicky zvýšila kvalita ligy, ubylo by nezajímavých zápasů a pomohlo by to vyřešit i problém s přeplněným kalendářem. Těch kol sice nemáme až tak hodně, ale s kombinací s reprezentačníma zápasama to naroste poměrně hodně. A vyřešil by se i problém s brzkým startem ligy, která ted začíná na začátku září a takhle by mohla začínat třeba o 14 dní později, což je rozhodně lepší než těsně po skončení letních měsíců. To by kromě fanoušků ocenili i samotný hokejisti. Pak by nemuselo být ani tolik zranění a to by se opět mohlo projevit na kvalitě soutěže, potažmo reprezantace.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je otázka - samozřejmě, že můj přechod na 10 týmů je radikálným řezem, ale prostě si myslím, že je správnější, než "tvých" 12. Když si vezmu, že bude ligu hrát Sparta, Slavia, Vary, Liberec, Plzeň, Pardubky, Vítky, Budějovice a další týmy by byly takové otazníkové - Kladno, Bolka, Ústí, Kometa, Chomutov, Třinec, Hradec Králové, Olomouc ... Tam už by se to asi pořád nějak motalo, mlelo, střídalo ... Liga by byla luxusně silná a myslím, že až na pár výjimek by se jednalo o tvrdé a kvalitní bitvy Někdo může nabídnout, že by se soupeři vcelku dost málo střídali a možná by se ty bitvy začaly zajídat, což může být částečně pravda, ale samozřejmě by so mohlo při tomhle systému stát, že by mohl spadnout i někdo silný - stačí slabší sezona, psychický útlum a jste v baráži či na sestupu raz dva

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě - a samozřejmě tím, že by 4, 5 nebo i 6 těchhle silnějších klubů by hrálo první ligu, kterou by to zvedlo a protože by ty týmy měly relativně otevřenou cestu do extraligy, byly by i v první lize ty bitvy dobré

Reagovat
rufus

Jako myšlenka to nezní špatně, ale nabízí se otázka jestli je to vůbec proveditelný. Mít v extralize 10 týmů a mít silnou šestku v 1.lize. Přičemž některý z těhle týmů by třeba na extraligu čekaly slušnou řádku let. Kdyby to byly ekonomicky silný týmy, tak by to zvládly, ale být to třeba Kladno, Litvínov nebo Třinec, tak za pár let odejdou sponzoři, přestože by 1.liga měla určitou úroveň. Aby to neskončilo tak, že budeme mít 10 extraligových týmů a k tomu jen hrstku uchazečů o ní. Protože hokej je drahej a mít silnej tým ve druhý nejvyšší soutěži by byl možná až luxus. Jsou to všechno spekulace, možná se k tomu i časem dopracujeme v reálu, přesto podle mě by 12 týmů bylo ideálních. Přece jenom hokejovej národ jsme a máme pořád z čeho brát.

V tý souvislosti by to samozřejmě chtělo překopat i 1.ligu, kterou bych zredukoval taky na takovejch 12, to by ale určitě musel posoudit někdo kompetentnější, protože jakou kvalitu má spodek 1.ligy já můžu jen těžko posuzovat. Jestli by těch 12 týmů bylo akorát, to je můj tip.

I kdyby těch týmů i v extralize zůstalo 12, tak by to byly i tak zápasy na úrovni (řekněme, že ta tvoje varianta z deseti týmů by se přeměnila na mojí dvanáctku, přidal bych tam ještě Chezu a Ševce, na který si ve tvým výčtu pozapoměl ). Hlavní důvod, proč bych upřednostnil 12 místo 10 týmů je, aby zůstalo v extralize víc kvalitních hráčů (který se to dvanáctky krásně rozmístí), který natáhnou i víc sponzorů a aby nevzniklo to, že pokud by spadlo hodně ambiciozních týmů do 1.ligy, tak aby nenásledoval po několika letech jejich propad ještě níž..

Jinak na začátku sezony byla myšlenka spojit ligu se Slovákama. Já se přiznám, že se mi to nikdy nelíbílo, ani ve fotbale ani v hokeji, ale je možný, že nebude jiná varianta. Třeba bude expanze nutná, aby se rozšířil trh. A to za předpokladu, že vznikne na podobný úrovni Severská liga, která by konkurovala KHL. Pak by nám možná nezbylo, než se spojit se Slovákama a udělat další konkurenci. Dokonce i Němci by se chtěli údajně spojit se Švýcarama.. To by nám tu pak vznikly 4 elitní soutěže a ta naše by možná tahala na nejkratší provázek.. Ale tohle je už hodně velká spekulace, do který sem se ani neměl pouštět. Zvlášt tady na EF.

Reagovat
rufus

Mimochodem předpokládám, že fandíš Spartě i hokeji. Nějak mě sere ten Mensator, protože co předvádí v tý jejich plechárně to je neskutečný. Včera vychytal Toňáka a dneska nedopustil snížení na začátku druhý třetiny.. Začíná to vypadat celkem bledě.

Když už tady máme hokejovou diskuzi, tak by mě zajímalo komu fandíš v NHL?

Reagovat
rufus

* ..že fandíš Spartě i v hokeji..

Reagovat
Logan

Mensator je nejlepsi golman v extralize a dokazuje to uz druhou sezonu, nikdo tu na nej nema, je jen skoda ze se nedokazal zatim poradne prosadit v reprezentaci a podavat tam takove vykony jako ve Varech. Meli bychom na MS o problem min. Dobre taky je, ze se v extralize prosazuji mladi brankari a ze nam roste vyborna generace, Stepanek,Sedlacek,Popperle a Furch budiz toho dukazem. Jinak ac slavista ve vsem, tak jsem letos opravdu myslel ze Sparta titul vyhraje, protoze to jak hrala v Play-off proti Zlinu...no vypadalo presne tak ze ma ten tym pro PO, co se na ty zapasy dokaze pripravit, ale po dnesni porazce si myslim ze Vary si to pohlidaji, a bude zajimave jestli Straka Plzen pres nas dostane a budeme mit v ramci ELH nepoznaneho mistra nebo jestli se probereme a zacneme poradne hrat a bdue stejne finale jako loni...osobne by mi pak ve finale bylo celkem jedno jestli bychom vyhrali my nebo Vary, ptze jsou my Vary sympaticke a alespon by se do LM nedostali pernikari :-) Jinak Mensator by byl ve Slavii splneny sen

Reagovat
rufus

Mladí brankáři se začínají prosazovat, to je dobře, protože už bylo na čase. Ale je tu velké ALE. Ani jeden z tebou vyjmenované čtveřice neudržel formu celou sezonu a hlavně když se začínala lámat v nejdůležitější části play off. Ještě musí získat hodně zkušeností, aby z nich vyrostli brankáři pro repre, ale potenciál rozhodně je. Jediná vyjímka, ale taky už je starší a zkušenější, je Mensator. Pro mě jednička reprezentace na MS. Kopřiva začal sezonu dobře, ale pak trochu polevil. Ono taky za kladenskym týmem se chytá hůř, ale už nepodával tak přesvědčivý výkony. A velká neznámá je Salák. Ve Finsku jsou z něj poměrně unešený a tušim že mu je 22, takže to je další do party.

S tim Mensatorem je problém, že v repre vážně nic moc zatim, ale Kopřiva je na tom podobně. Takže moje brankářšká sestava na MS bez Vokouna je Mensator, Kopřiva, Salák a chytat by měl ten s nejlepší formou. (Mensator asi). Ono to tak nejspíš asi stejně dopadne, že pojednou tihle 3, případně Voky.

Reagovat
smazaný uživatel

no, 1:3 už je fakt špatný, ale já už ve druhým zápase tušil, že prostě Spartě proti Varům štěstí nepokvete - dva vlastňáky, v prodloužení velkej tlak a pak gól 5 sekund před koncem z přesilovky, co neměla být - to by zatřáslo asi s každým mančaftem. Třetí zápas zase rozhodnul gól Pecha, který tam prošel snad poslední skulinkou, kterou Bingo v postoji nechal - opět tečovaně. Dneska jsem koukal na Spartu v Teplicích, takže nevím, jak hráli, ale asi to zase nebylo nic moc.

A Mensator? Neskutečný brankář - jeho zákrkoky jsou často na hranici lidkosti ... Doufám, že si formu přenese do repre.

Reagovat
rufus

Dneska hrozná první třetina, jakoby ani neskončil ten včerejší zápas a pokračovalo se v tom stylu jako včera skončilo. Bohužel Vary vyhrály oba zápasy u nich zaslouženě, včera to bylo víc vyrovnaný, ale na konci nás přejely. Škoda nevyužitejch šancí, ale Mensator je vážně třída. Každopáně ve čtvrtek věřim ve výhru, budu tam takže musíme vyhrát na prvnim zápase sem taky byl a vyhráli sme, na druhym ne a skončil jak skončil.. Tam byla fakt smůla protože to vyloučení, jak říkáš, bejt nemělo, ty rozhodčí pískali celej zápas hrozně (na obě strany), ale vyloučit takhle v prodloužení play off! No bude to teď těžká práce, snad Franta nebude zase zkoušet nějaký "finty" jako Pepis v brance. Ten kluk je dobrej, ale když takovou dobu nechytal.. Když nás Vary dokážou porazit 3x za sebou, tak to snad zvládnem taky, věřim tomu. Naše krev je Sparta!

A ohledně Mensatora, zajímá mě jak to vyřeší Růžička s obsazením jedničky. Když bude Vokoun, je to asi jasný, ale když ne měl by chytat Mensator. Jenže všechno nasvědčuje tomu, že Růžička si chystá jako jedničku Kopřivu, nikoliv Mensatora, kterej chytá stejně jako loni neskutečně v play off. Tim si jednoznačně říká o to místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia obrátila z 1:3. My to dokážeme taky, ikdyž to bude těžké. Varskej systém mě přijde dost na náhodu, ale všechno vyvažují perfektní bojovností. Jsem si jist, že teď Sparta vyhraje, klíčové bude, jak se to bude vyvíjet ve Varech ...

Reagovat
rufus

Vary mají hru velmi dobře přizpůsobenou na play off. K tomu napomáhaj vysoký hráči jako třeba Kumstát. Potom spolehlivej brankář, sehraná obrana. Je to prostě těžkej soupeř, ale jasně že věřim je porazíme a půjdeme dál. Absolutní souhlas, že nejtěžší a klíčovej zápas bude ve Varech, pokud je porazíme a bude rozhodující sedmej, tak věřim v krásnej obrat. Tým máme silnej a dneska, i když to tak na první pohled nemusí vypadat, odchytal Bingo výbornej konec zápasu, takže máme na co navázat, hlavně na ně musíme doma vlítnout a dostat se do vedení, protože dotahovat by bylo kurva složitý..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, máš recht, že to mají poskládáno všechno perfektně na playoff. Ale Spartu by to zastavit nemuselo. Ale mohlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vary si to pohlídají a v šestym zápase rozhodnou sérii, Sparta nemá jistotu v brance a za to se v play off piká

Reagovat
smazaný uživatel

pyká se samozřejmě s tvrdým Y

Reagovat
rufus

No jistotu.. Bingo chytá náhodou dobře. Nečekal jsem to, když se vrátil ze Slovenska, že se takhle chytne.. Je fakt, že Mensator chytá líp, ale neříkal bych že nemáme jistotu. Neni v takový formě, aby nám "ukradl" zápas a nedovolil soupeři vůbec nic, ale spolehnout se na něj přesto můžeme. Chyba je v celý obranný činnosti, Bingo dostal hodně tečovaných golů, což je docela smůla, ale rozhodně se na to nevymlouvám. A když se podíváš na Slavii a Plzeň, tak ani oni nemají v brance golmana, kterej by zářil, ale byly i zápasy, kdy byl Chábera nebo Furch mezi nejlepšíma hráčema zápasu. Totéž platí i pro Binga.

Golman je v play off základ a přestože už v brance neni Bříza, tak titul vyhrát můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

no, musím říct, že to snížení na 12 by bylo taky dobré (na Litvajs jsem zapoměl náhodou, Zlín jsem opomenul zcela záměrně ... ).

Reagovat
Oxbow

A je to prdeli po tomhle zapase bych i rekl ze tak na 90% jdeme do druhe ligy je to proste neschopnost promenit jakou koliv sanci, si snad myslej ze kazdej zapas budou 10 tutovek .. stejne by je nepromenili !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní jablonec ukázal, co z průměrného týmu dělá tým bojující o poháry - i když soupeře neválcuje, vyhraje ... bohužel to vypadá, že ščasný žižkov neudrží, je to škoda, protože pod csaplárem to byl hodně hezkej fotbal plný ofenzívy, to bohemka určitě nenahradí

Reagovat
Oxbow

Hele proste tam je "euforie" a dobrej trener hraci vedi co po nich chce a snazej se to plnit na 100% ja to JABLONCI moc preju ne ze ne ale tentokrat si to mohli odpostit :'((((

Reagovat
božský John

Tralalalá jen pro ten dnešní den,stojí za to žít..venku zatim stoprocentní

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska nemít žižkov saboua, kterej očividně stál o ty body pro jablonec, tak jedete s nulou :-) nevíte náhodou někdo, na co dneska stam jde? ... jak dostal míč haurdič, už jsem si přepínal do wordu a psal jsem, že jablonec dal gól, ten centr byl nádherný, je to velká naděje a jestli vydrží příští rok u nás, budeme ho pak v bundeslize či ještě lepší lize brát za vlastního stejně jako džeka

Reagovat
smazaný uživatel

Stam se mi zdá jde do Edenu dneska a zítra do Teplic.

Reagovat
božský John

Tak tak..Anes je velice dobrej a vyspělej na svůj věk..snad u nás zůstane co nejdýl a pak šupky za sto mega do německa:)

Reagovat
božský John

btw. kouká někdo na lety v planici?

Reagovat
božský John

Jestli ne,tak jste o dost přišli,ě. kolo zatim zívačka..ale 1. kolo..skoro 2 hoďky se skákalo..z okna č.10 skočil výbornej letec Robert Kranjec 222m...snížili to na č.6. Ammann na něm skočil 233m,pak to zas snížili na č.4 a nejvíc Malysz někde kolem 110,5. druhé kolo se skáče z pětky a Schmitt 217,5....Koudelka po 1. kole 8.(vyrovnal si rekord 201,5m)

Reagovat
irik

To je v prdeli, Viktoria už se asi fakt nezachrání ....

Reagovat
Tsigi

To teda jestli tým jako VIktorka spadne a v lize zůstane Bohemka nebo Kladne, tak je to smutný

Reagovat
vanGomm

Souhlasím s názorem,že poslední v hokej by měl sestoupit přímo.Ve fotbalové lize může být jen 10 mužstev.36 zápasů navíc (jen 3 podzim a 3 jaro).Na vyhřívaných trávnicích žádný problém.Dva sestup.Polovina tabulky by hrála o poháry druhá o sestup.V každém zápase by šlo určitě o hodně a když jde o hodně lidi příjdou.A už by asi nikdo neříkal,že budou hrát klidný střed.Řeči,že např.derby Sparta-Slavie 4x za rok zevšední pokládám za výmluvu.Stačí se podívat teď na hokej,kde spolu dva stejní soupeři hrají během týdne i 4x a to je vše v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

cau Žižkove... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov se prostě zachránit musí. Je hrozná škoda, že tak sympaticky hrající tým prostě nebere body. Velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov Liberec Kerič Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

radši budeš mít v lize Zlín?

Reagovat
smazaný uživatel

Než se dají dohromady Slovácko či Opava, tak klidně Ale Zlín moc nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov na úkor Kladna a Bohemky sestoupí, omg ale co no,body jsou body a mají si to uhrát sami

Reagovat
smazaný uživatel

jenze kladno hraje o hodne lepsi fotbal nez zizkov...

Reagovat
Oxbow

Prosim ???

Reagovat
$dolar$

Jablonec 5. pricka - 23:24 Ale jinak dobra prace

Reagovat
božský John

Plzeň pod čarou-25:27,ale aspoň hraje pěknej fotbal..ty prosimtě na skóre neupozorňuj,kdyby do mě rejpal muzajs(slávisza),tak dobře,oni jsou na tom se skóre líp..ale od Tebe bych čekal že budeš někde v rohu a pokud možno na sebe neupozorňovat

Reagovat
$dolar$

Ja se jen vyjadruji k muzstvum ktera hraji o pohary

Reagovat
božský John

Tak tim sis to vyžehlil

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Co si myslis ze dneska uhrajem v Budejicich? Ja se bojim rict ze verim ve vyhru

Reagovat
božský John

No,budějky jsou remízovej král a nepočítám s tim,že se budou nějak extra hnát do útoku..ovar to nebude stopro a když dáte na začátek rychlou branku..dejme tomu do 10.min tak můžete vyhrát protože oni moc golů nedávaj a nějakej trvalej tlak nejosu taky schopný vytvořit...vy máte kvalitní zkušenej mančaft,0:1 je reálný

Reagovat
$dolar$

No ja si spis myslim , ze v okamziku kdy dame rychlej gol, tak jich pak dame vic, nas problem je ze nedame gol jako prvni naopak dostaneme a potom to muzstva betonuji a my jsme v riti , ale i za 0:1 bych byl rad

Reagovat
božský John

No já to myslim tak,že oni se nikam nepoženou...nemaj tým na to aby v 8 útočili,čimž by vám dali prostor k brejkům...

Reagovat
božský John

My je máme příští kolo doma..myslim že nevyhrajem..na ty co betonujou nebo nesnažej se hrát fotbal neumíme...

Reagovat
$dolar$

To je pravda venku to nehorazne betonujou Tak doma by to snad mohli trochu otevrit

Reagovat
božský John

Nevim..oni skoro v televizi nejsou a když je sleduju tak jsou dycky venku,takže doma nevim jak hrajou,ale třeba podle onlajnů to není o moc jinačí...

Reagovat
honziss

Tak Baník možná bude mít argentinskou posilu do útoku.

Reagovat
centos

Bolo by treba. Ale je moc vysoký na můj vkus :(

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase názor...

Reagovat
centos

Bylo myšleno, že útočné duo Střihavka - tady tenhle by se mi moc nelíbilo, nemyslím, že by to mohlo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád by byl ale lepší než to netáhlo zeher...

Reagovat
smazaný uživatel

no lepší než Zeher asi ne, když ho berete z 3.švédské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tady už můžou bejt jen lepší utočníci než pan zeher s lehkým srdcem bych vám ho poslal do ACS

Reagovat
smazaný uživatel

To si ho lehce odepsal, po tom jak jsem ho viděl hrát na začátku minulé sezóny..ale je pravdam že to už je dlouho no

Reagovat
centos

Zeher se tady podle mě utopil. Měl pěknou sérii před rokem na podzim, jak dal těch pět gólů v pár zápasech.. a pak si šel sednout. Jinak je to žolík, který není schopný zahrát dobře, pokud hraje od začátku. Fakt nevím, jestli je to jen jím, nebo mu nesedí hra mužstva jako celek. Každopádně šanci měl a myslím, že se u nác moc dlouho neudrží, pokud mu to tam nezačne okamžitě padat.. není to jen že by nedával góly, on i mizerně hraje.

Střihavka s tímhle Damianem by byli skoro čtyřmetrová dvojice útočníků, a to ve mně moc klidu nevyvolává. Nepočítám Markoviče, kterého jsem ještě neviděl, ani Lukeše s Mičolou a Ličkou, kteří útočníci nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě souhlas s tím, že Zehera jedině jako žolíka, do budoucna v něm útočníka pro Baník nevidím. Stjně jako Mičola a Ličku - to pro mě nejsou útočníci, ale záložníci. Vedle Střihavky jste měli možná už v lednu někoho koupit. Třeba toho Toleskiho, a nebo někoho jiného, ale určitě si myslím, že útočníka ještě jednoho potřebujete, stejně jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

toleski měl přijít ale víš,co udělali slávisti? jinam zadarmo ale k "nám" jen za výměnu za tomáše marka!! to by vedení bylo za blbce,aby pustilo marka

Reagovat
smazaný uživatel

No udělali to vychcaně, v tomhle s ejim nediv. Tu nabídku zkusili z prdele, aby věděli jestli toho Marka pustíte nebo ne...a když ne, tak ho radši pustili na hostovačku do Sigmy, která pro ně před začátkem nebyla takový konkurent jako FCB

Reagovat
smazaný uživatel

jj,to máš pravdu ale taky to je dobrá svinárna..takhle máme vyloženě jednoho utočníka,co ani nedává goly(myslím tím střihavku,zeher už pro mě neexistuje)....

Reagovat
smazaný uživatel

No..ještě navíc s tou formou...jako né že byste to už měli úplně zabalit,ale pomaličku už bych myslel být váma na další sezónu a doplnění týmu, protože i takoví nekopové jako Neuwirth by v Baníku neměli mít svoje místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Převzato ze stránek FCB:::Podle představitelů Baníku není Maxi Damiano jediným zahraničním hráčem, kterého má klub nyní v hledáčku. Rýsovaly se i testy argentinského leváka Rivery, který však zatím dal přednost setrvání na angažmá v Rumunsku. Není ale vyloučeno, že se na Bazalech objeví i další cizinci.:: Takže se na doplnění kádru pracuje .

Reagovat
centos

Jen aby to nebylo jen na zavření hub fanouškům.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo, aby vedení nezvolilo taktiku jako Most

Reagovat
honziss

Třeba jako možné posily z Koreje, které sliboval Lička v roce 2007.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

ti už jsou na cestě,ted asi někde mezi pakistanem a nepálem

Reagovat
centos

Jo tak ti Korejci byli beztak jen páka na Hyundai, aby nás začali sponzorovat :)

Reagovat
honziss

A tak, nestalo se. Stejně u nás zanedlouho nějaký Korejec bude, bo nějaký ten zaměstnanec Hyundaie, který sem přiletěl pracovat v něm, nám určitě do juniorky pošle svého syna. To si pak bude Lička mnout ruce.

Reagovat
honziss

Ano, a proto bychom měli zkusit toho Argentince, pokud bude dobrý, tak dostane čas na sehrání se s mužstvem a aklimatizaci a v příští sezóně už pojede naplno, pokud dobrý nebude, tak hold zmizí a nebude kazit další sezónu a brát místo někomu schopnějšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

zkusit? fajn..a proč teda nezkusit markoviče???

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je tragéd? Minulý rok jsem navštěvoval často zápasy U 21 a řeknu ti nic moc.

Reagovat
honziss

Protože na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nemůžu jezdit 400 km do poruby na zápas juniorky,bohužel sem neměl čast ho vidět ale přišel jako "posila"..něco jako ted maj přijít ti pomyslní argentinci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak do Poruby ? Vřesina p*čo!

Reagovat
božský John

Gablonz vagyno

Reagovat
smazaný uživatel

Tam naše U 21 nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš,dokonce.... to je dálka ze svinova eště..znám trasu jen..svinov-dolní mosty,tramvají do "centra",do stodolní najíst se,tramvají,pěšky na bazaly,po fotbale pěšky dolu,tramvaj,stodolní,opít se,na nám.republiky na tramvaj,na svinov a ve 4 ráno jede vlak do prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze Svinova jsi ve Vřesině možná rychleji než v centru, pokud stihneš tu naší neslavně proslulou 5.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom 12 jezdím..je to ona,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze svinova 12? Ta jede do Zábřehu myslím ne do centra.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo,z těch "mostu" 8 a 12 určo na stodolní,že? a potom se jede anebo se de pěšky na tu zastávku,co má ten šíleně dlouhej název,projde se parkem k nové radnici a rovnou na bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to souhlasí. Jméno té zastávky se šíleně dlouhým názvem je myslím "Hotelový Dům Jindřich" Ale já tuto cestu používám jen při návratu domů.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně..sorry ale takhle blbej název tramky,to je šílený no a potom do stodolní či do jedné irské hospi na nám.,co je kousek od stodolní a ve 4 opit jedu do prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na pražáka

Reagovat
smazaný uživatel

cože? to má bejt pochvala?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Jak se jmenuje?..Napad mě Lazzaro Liuni:)

Reagovat
božský John

Vypadá zajímavě..moc podobnej Feninovi jak se píše v tom článku

Reagovat
smazaný uživatel

hele,četls to pořádně? jak ho koupili ve 3.švédský lize a vydržel tam jen 2 měsíce?? u nás 4...myslím si,že nedostane moc šanci....

Reagovat
centos

Bo tam byla zima, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no,právě..tady máme o několik měsícu tepleji,proto vydrží o něco děle..tak ty 4 měsíce ale ted vážně...potřebujem utočníka,potřebujem..jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

3. švédská liga není zas takový trapas, když si vezmeš že Tavares přišel z 2. Francouzké ligy a dotáhl to do Hamburgu. Takže by to mohl argetinec dotáhnout pokud zapracuje na naše "áčko".

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ale moc šancí mu nedávám... neumím to vysvětlit proč ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatné, je to špatné. Nedokážu pochopit, jak můžeme dostat Příbram tak rychle do hry po vstřelené brance? O tom neregulérním gólu, který pomezní rozhodčí nemohl vidět se už ani nebavím, to už byla "třešnička na dortu".

Reagovat
smazaný uživatel

pač to sou blbci..... a neregulerní byl,viděl sem to,byl sem za brankou hned..... ale nutno podotknout,že příbram hrála druhej poločas super

Reagovat
smazaný uživatel

minule vám sudí pomohli, teď ublížili. Myslím, že si zatím nemůžete stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodčí je kapitola sama pro sebe.....

Reagovat
smazaný uživatel

co ty budejovice to neni normalni ty jejich remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na rekord

Reagovat
božský John

Pche,abyste se vyrovnali nám z let minulých budete muset ještě hódně zabrat..za vlasty Paličky byl snad kurs na remízu jedna ku jedný

Reagovat
Staenly10

1-0 ,ale zápas sem neviděl... Nedá někdo objektivní info?

Reagovat
Paddy

Slavia hrala dobre, jako obvykle doma, ale dneska spis takovej prumer. Zlin urcite nehral spatne, mel par sanci, ale mel smulu. Jinak Pekhart je zaklad , hral velice dobre a jde videt ze si tu sanci nechce nechat ujit

Reagovat
Staenly10

Díky...

Reagovat
Paddy

nemas za co

Reagovat
božský John

Kdo by si před začátkem jara pomyslel,že na Plzeň,která před začátkem jara pomýšlela na poháry, nebude dotírat Liberec nebo Baník,ale že bude mít v patách Šmajchlbohemku a Příbram...

Reagovat
Staenly10

Tak já od Plzně ani bůhví jaké výkony nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět, že Toman Pekhart taky něco umí. Snad se chytne až se vrátí na WHL

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen posledních třicet minut. Nehráli jsme špatně, ale v posledních zápasech mi to od Slavie přijde takový profesorský. Ty body se vždycky nějak udělaj, ale hra neoslní. Taková Sparta ve svých mistrovských sezonách. Neví někdo, proč je v Edenu tak rozrytý hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

bo to v tem nemecku spatne zalevali....

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to profesorsky,ale chybi tomu lehkost Tavarese a Krajčika,a když se do toho přida kurv.č Besta tak ta hra vypada hrozně...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat první dva hrajou předkolo Ligy mistrů a 3. a 4. UEFA cup?

nebo 4. hraje Intertoto cup? Děkuji za odpověď

Reagovat
centos

Intertoto ani Pohár UEFA už (na příští rok) neexistují.

http://coen.wz.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

tj,baníček bude v evropské lize

Reagovat
božský John

Možná tak v tohmle evropskym mistrovství...

http://zlin.cz/action.php?aID=72720

Reagovat
centos

Proč ne, tam bychom vyhráli (skoro) jistě.

Reagovat
božský John

to je taky pravda...byli byste horký favoriti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti by "koukali"

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

to i zeher by byl platný tam...

Reagovat
božský John

spíš Zeher by byl mezi svejma

Reagovat
smazaný uživatel

slepej a nemotornej je,on by byl naší hvězdou!!!!

Reagovat
božský John

On ví jak se cítí soupeř,tak by moh zvolit správnou taktiku a díky němu byste mohli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

a potom budou narvané tribuny pomocí brejlovým písmem řvát "zeher p.čo!!"

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher by jako správný solista a sobec, by nikomu svou kouli nedal a prokličkoval by se na 1metr ke kuželkám a pak v klidu zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo, aby vedení nezvolilo taktiku jako Most

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Slávinka jenom 1:0 nic moc přesvědčivýho, tak nějak tuším pokles Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to bych netvrdil..!! Slavie má jasnej titul.. a tak nejak sem tipoval tenhle vysledek protoze se zlinem nikdy nevis.. Tomas Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej titul ještě nemá.. se Zlínem musíš vědět vždycky, když hraješ doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ,Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Nemůžu si pomoct, ale Japonci přeju co nejlepší umístění a není to kvůli Frantovi

Reagovat
božský John

To je jednak: Kvůli mně,potom kvůli pěknýmu fotbalu a kvůli sympatickejm hráčům a mladým talentům

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvůli tobě ? Zas tak dobře tě neznám Ale jo přeju vám to za dlouholetou účast v GL, za celkem fajný stadion(ještě jednu stranu by to chtělo dostavět(pokud se najde investor)) a hlavně za ty hráče, jo a nauč chodit ostatní seveřany na fotbal.

Reagovat
božský John

To byl takovej fór se mnou . Ono by se to tam stavělo docela blbě si myslim,protože jak je ta hlásná trouba tak je hnedka prudkej sráz dolu,nevim jak by se to tam vešlo šířkově,ale je v plánu propojit všechny tribuny do U(abychom měli kapacitu 8 000 lidí-jak bude dáno tim pravidem Stadiony 2011 nebo jak to je). ..s lidma to je potíž,protože všichni choděj na Liberec,protože má výsledky..:(kdyby chodilo v průměru 4 000 tak by to bylo fajn...bohužel není žádná reklama po okolí,na nalákání lidído ochozů. Plus je,že se konečně jezdí víc na výjezdy,dneska na Šiškofě bylo takejch 40-60 lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebylo příští rok naopak, liberečáci budou chodit na Jablonec a vzpomínat na Keriče

Reagovat
božský John

no nemyslim si,že oni na tom budou hůř jak my...

Reagovat
smazaný uživatel

Ber s nadsázkou

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeju Jablonci hlavně kvůli Lafimu-znám ho osobně-suprovej kluk,žádný machýrek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pome sigma sestava překvapivá Kuba Petr jsem na něho zvědavej

Reagovat
$dolar$

Je az neuveritelne ze Budejice maji jen 4 prohry za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale těch remíz.....

Reagovat
smazaný uživatel

na druhé straně mít jen 4 výhry za 21 zápasů taky o něčem vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to, že Sigma hraje doma a ne venku Jasně lepší. Chce to gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by gól ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odepisovaný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak to je strašně chodící fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Ale Sigma se víc snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

tj,snaží resp.trochu víc běhá..a atmosféra tam je jak na pohřbu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika v ČR. Jinak tenhle zápas nesmíme pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

olmík vyhraje,brno je marný

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím je to dobré ale ať střída toho Kubu Petra nebo mě trefi

Reagovat
vanGomm

Slavia má slušný náskok a o první místo sotva příjde.Může samozřejmě ještě 2x nebo 3x prohrát.Za 21 kol prohrála 1x měla by se tedy do toho vejít.Ostatní ve svých vzájemných zápasech budou také určitě ztrácet.Řeči odborníků v televizi,že se ještě hraje o 27 bodů jsou laciné.Je odehráno 21 kol hrálo se tedy o 63 bodů.Tabulka jasně ukazuje,že je žádný nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to bylo za gol?? Jinak, samozřejmě, čekám, že se to ještě otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nucino da gola

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Ti nezdá? Žádný faul, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková šmudla hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám,borec střeštík a od začátku jara jenom střídá

Reagovat
smazaný uživatel

Poprávu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
soukup

a na podzim bych ho pěkně poslal hostovat do Jihlavy jestli takhle hodlá hrát dál

Reagovat
smazaný uživatel

Střeštík? ..kdo to je...

Reagovat
$dolar$

Reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promrzlý návrat domů.. Musím uznat, že jsem zklamán, vědělo se, že s posledním týmem to bude ošidné a vědělo se, že Zlín přijede pro bod, ale co se nestalo...zase jsme to podcenili, první půle byla spíše taková rozcvička-kromě tutovky Forda hrůza, hromada zkažených nahrávek..Graiciar a Brabec to opravdu jistota nebyla.. Druhou půli jsme začali hrát a aktivní Pekhart skóroval po skvělé nahrávce Černého až do "kuchyně" ..poté přišlo pár tutovek (Černý, Besta, opět Pekhart), ale zůstali nevyužity. Zlín až na jednu akci nepředvedl absolutně vůbec nic, krom asi 16 offsidů..na bránu nevystřelil.. Zhodnocení: Spokojenost s důležitými body a s tím, že jsme konečně našli pořádnýho útočníka-Pekhart se opravdu nabídnuté šance chopil.. Belaid bez Tavarese je jako Lauer bez Hardyho, Besta dnes s Fordem strašně propadli, Brabec byl strašně nervózní, Graiciar taky špatný, Jarolím taky špatný.. Kdo mě už tradičně potěšil je Švento-ten zase naběhal za polovinu týmu-perfektně..Černý odehrál svůj standart, chvilkama tam zařadil i dvojku.. Docela jsem rád, že bude pauza, je potřeba aby velký Kárl trochu na kluky zařval.. do derby se vrátí Šmíca a bude to v cajku. Dnes jsme nehráli proti Zlínu, ale sami proti sobě, ale 3 body jsou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať vám ta "forma" zůstane i na derby.. takhle by mi to pivečko mohlo chutnat dvakrát tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vím, že to bylo tím, že v hledišti byl Stam, tak byli kluci nervózní.. hele vy máte zítra houževnaté Teplice.. nn je pauza a nezapomínej, že máme v týmu Šmícu, on se vykurýruje na derby-šoupne vám tam 2 banány a půjde si zase odpočinout 9 kol do konce, 10(11,13) bodů náskok, patrně lepší vzájemný zápas, skóre..nevidím to s váma dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím po derby na krásný náskok 4 bodů (V Olomouci už konečně rupnete), a pak už vidím ten sice těžký, ale dá se říct vyrovnaný los s vámi, ale s lepší formou

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, tak teď jsem zkoukl ještě záznam a Zlín mohl také odjíždět s 5 fíky a skutečně ani 1 na branku nevystřelil.. o derby se nebojím, vždyť vy před ním ztratíte v Teplicích nebo doma s Libercem.. nějaká plichta v Olomouci už nikoho nevytrhne a derby? Tam není nikdo nikdy favoritem..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.. Nezbývá mi nic jiného než věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tím derby letos nesouhlasím tam bude jasnej favorit Slavka

Reagovat
smazaný uživatel

, to nemyslíš vážně

Reagovat
irik

Konstruktivníí záložník Riste Naumov ?

Proboha, ČT, vzpamatujte se ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to řekl?

Reagovat
irik

Nějaký vůl při sestřihu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak fotbal na ČT jde do fucku už delší dobu. Už dávno neplatí, že ČT z našich poplatků živí nejlepší komentátory

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma zaslouženě, Janotka to pěkně trefil. Aspoň odčinili prohru z Kladnem. Psotka jinak opět

Reagovat
vanGomm

Pro marty9637.Vidíte-li to po derby na náskok Slavie o 4 body.Pak to znamená: Teplice-Sparta 2,Sparta-Liberec 1, Olomouc-Slavia 1, Slavia-Sparta 2.Budou tam dobré kurzy navíc Sparta-Liberec a Olomouc-Slavia si můžete dát jako akovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurs by byl moc pěknej, ale proč by to nemohlo vyjít? Slavie se teď docela herně trápí a není nepravděpodobný, že by mohla jít dolů i bodově.. a pokud toho má Sparta využít, tak prostě bodovat musí..

Reagovat
vanGomm

Ale takhle můžete snadno přijít k pěnězům.Asi jak vidím fandíte Spartě.To by jste měl pak dvojnásob radost.Já si myslím jak jsem již psal,že Slavia to těžko pustí.Všichni budou ztácet body.To by Slavia musela minimálně 5x prohrát a to je v 9 kolech málo pravděpodobné.Koukal jsem se na několik posledních ročníků a na titul stačí v průměru 63 bodů.poslední 3ročníky Slavia 60,Sparta 62, Liberec 59.Takže Slavii by mohlo stačit ještě cca 12 bodů což jsou 4 výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

a přidej 5 proher a máš z toho druhý místo

Ne, dělám si samo prdel. Nedělá mi to radost, ale Slávia už to nepustí. Rozhodla ani tak ne její hra, ale hlavně vlastnost, co měla onedávna Sparta (a ostatní jí to pořád vyčítali ) a to je rozhodnout pro sebe i zápasy, ve kterých se nedaří a soupeře se nepodařilo tak úplně přehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bohužel pravda, ale dokud je ta teoretická možnost, tak by fanoušci měli tým hnát k prvnímu místu a ne spokojovat se s místem druhým

Reagovat
smazaný uživatel

já se nespokojuju, to vůbec, leč se na věc dívám zcela realisticky. Každopádně je možné, že Slávia zakopne, ale jak už tady někdo psal - musela by z 9ti zápasů 4x prohrát. To snad nedokáže ani Slávia

Reagovat
smazaný uživatel

asamozřejmě, že ruku v ruce jde i to, že by musela Sparta všechno vyhrát, což je taky dost nepravděpodobné. Hned dnešní zápas s Teplákama bude dost dobrý test. Uvidíme. Každopádně pokud by se podařilo odvézt všechny body a vrátit jim minulý rok, bylo by to výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska, ostatně jako vždy, budeme mít nůž na krku.. Derby prostě musí mít titulový náboj, hrajeme venku a když je porazíme uděláme s jejich psychikou vlastně to samé co oni udělali nám na podzim.. Ale jak říkáš-vše je velmi nepravděpodobný..

Reagovat
smazaný uživatel

Na 4 Body, vem si, že Slávie hraje v Olomouci a vy v Teplicích a s Libercem a pak derby..no ve fotbale je možné všechno, ale že by se to ze dne na den otočilo o 360° ...no nevim, chceš hned několik proher Slávie v řadě a to od klubu, který letos prohrál jen v prvním kole, to asi čeká málokdo.. Když vezmu v potaz, co všechno by se muselo přihodit, tak nevim nevim.. Nehledě na to, že máme lepší skóre, vzájemný zápas, derby doma, navíc vy dnes ještě hrajete v Teplicích... Nechci dělat unáhlené závěry, ale na vašem místě bych byl skromější, aby vám, jako třeba Plzni nebo Baníku nezbyla jen ta prohlášení, Liberec v předkole a vy v evropské lize.. Po pauze vás čeká teprve souboj o druhé místo s Libercem..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ani tolik nejde o to kolik bodů stačí na výhru.. vem si kolik bodů má Real Madrid ve Španělský lize, kdyby Barca neměla tak opravdu vyjímečnou sezonu, tak by podle statistik byla určitě první.. Ano jsem sparťan a já pevně věřím, že jak psal jiri-fcb, že tu vlastnost získat 3 body v nepovedených zápasech je zatím jen štěstí, které se v Olomouci protrhne.. Vem si jak Slavie Spartě málem darovala titul, a pak jí skoro spadl do klína..

Btw... Pochopil jsem správně, že mi vykáš?

Reagovat
vanGomm

To já jen ze slušnosti,ale mohu klidně tykat.Souhlas,že by fanoušci měli věřit a je jedno kdo komu.Ty konečné body za titul se opakují + - 2-3.Jedno jest-li vyhrála Sparta,Slavia,Liberec nebo Ostrava.V tom Španělsku a nejen tam to bude asi podobné.Teď odbočím je to jen můj názor.3 body za výhru mají cenu ve skupině MS,EURO nebo LM,kde se hrají 3 resp.6 zápasů.V dlouhodobých soutěžích 30-38 nemají až na malé vyjimky význam.Většinou se jedná o nějaký přesun ve stredu tabulky.Zlín by např. teď sestupoval i kdyby bylo za výhru 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika je opravdu silná zbraň v diskuzi, ale nutně nemusí vycházet pokaždé.. S lidmi (fotbalisty) cloumá psychika a co myslíš, že se bude dít v hlavě hráčům Slavie, když pohodový náskok 11-ti bodů se ztenčil na 4 s vědomím, že nesmí klopýtnout, protože soupeř z druhého místa má lepší formu..

Reagovat
vanGomm

S tou psychikou máš pravdu.Uvidíme.Mě příjde ta liga strašné vyrovnaná o body může opravdu příjít každý s každým.Doufám,že se bude urputně bojovat o záchranu.Trochu se bojím,aby tam jeden nebo dokonce 2 neodpadli.A tím padem to v závěru nezabalili.Se Spartou to teď vypadá jako když mančaft prohrává v 70.min. 2:0 a musí to odevřít a dát gól na 2:1.Ale zároveň musí dát pozor,protože hrozí 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hele, člověče, zkus dát "Reakce na komentář ". Takhle je to hrozně nepřehledný

Reagovat
vanGomm

Dík za upozornění ja jdu na pivo.Příjdu až na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli budeš lejt odteď až do fotbalu, tak máš vcelku riziko, že z toho zápasu nebudeš moc mít ... Možná tě zachraňuje, že je venku hnusně a zima - to ti moc nepoteče

Reagovat
Paddy

Vyborne Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

GL je z 95% na blití. Jinak mě udivuje, všichni zakazují baníkovcům chodit na fotbal pomalu oblečení a ty sparťanské opice tam klidně dál zapalují dýmovnice

Reagovat
smazaný uživatel

Taky z toho bude určitě zase nějaká represe

Reagovat
centos

zavřou i druhou půlku stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.. čekám nějakou pokutu spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako slávista musím říci, že kdyby zranili Baníkovce na Bazalech dýmovnicí, tak hraje Baník 5 utkání v Plzni a platí milion korun..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si hodně směšnej.. nemyslíš, že baník těch incidentů má taky hodně? A jaký měl represe?

Reagovat
centos

na žádný srovnatelný s tímto si nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnatelný s jakým??

Reagovat
centos

S (potenciálním) zraněním kluka na vlastním stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, že narozdíl od Sparty, tak u Baníkovců se na to čeká.. podle tebe je trest dostatečný? Za ohrožení 12 letého kluka? Je to něčí syn..na to nezapomínej a taky na to, že je to sparťan.. Trest by neměl být s ohledem na to, že se mu nic vážného nestalo, ale na to, co se mohlo stát..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, když Baníkovci házeli z vlaku předměty, tak to bylo mnohem mnohem horší... Právě, že se z toho dělá až moc velká tragédie než to v podstatě byla, je to první vlaštovka a začne se s tím něco určitě něco dělat, ale říct, že kdyby to udělali Baníkovci, tak to budou mít horší trest je dokonalá blbost, oni těch průserů měli možná daleko víc než Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vašm případě by mě štvalo, že už jste řazeni na jejich úroveň.. Já věřím, že jsou tisíce normálních lidí na Letné i na Bazalech, ale těch několik desítek imbecilů dělá ostudu celému klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

To máš úplnou pravdu, ale proč tedy říkáš takové blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák dneska byl naprosto tragický div, že jsem u toho neusnul.

Chovanec tradičně nezklamal, opravdu se jen zpokojil s tim druhým místem

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhou půli, kde se Teplice dožadovali pencle a Pamič dobře vypálil z dálky.. Neviděl jsem převahu na žádné straně..

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl bezzubé Teplice a dobrý výkon, ale bez žádnýho překvapení, což rozhodlo, navíc jsme útočili maximálně v 5-ti lidech což pak samozřejmě nemůže znamenat nějakou velkou převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bezzubé Teplice měli 1 tutovku, Sparta, když jsem to teď zkoukl ze záznamu, tak měla 3. Nedáš, nedáš..

Reagovat
smazaný uživatel

1 tutovku? teď nevím o které mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marty tvůj přestřel, že po derby to bude o 4 body se nějak zasekl, už je to o 12 bodů.. do konce je 9 kol, stačí nám 5 výher z 9 zápasů.. Dneska zasloužená remíza, průměrné utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

To víš nemůžu za to, že náš trenér o titul ani nesnaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snaží, přeci vystřídal Holendu s Wilfriedem 15 před koncem..to bylo excelentní. Asi chtěl, aby si Stam koupil Kadlece, jinak si to neumim vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem si taky říkal, že by tam toho Kadlece mohl hodit, ale proč vystřífal Bonyho, který byl celej zápas lepší než Holenda nechápu. A to, že na zdržoval hru na konci, aby sme mohli hrát na 3 stopery je "fantastico"

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám se, že to jsem opravdu nepochopil..krok zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se k ničemu nedostal, pravda.

Reagovat
$dolar$

Bony byl ted uzasnej

Reagovat
vitasrp

Pánové, co říkáte na potencionální budoucí hvězdu nejen GL, Bonnyho Wilfrieda??

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje výtečně pokaždý když nastoupí.. Je strašně silnej, technickej, má výbornou střelu a přehled.. Ale zdá se mi, že nehraje vůbec přímočaře, všechno chce řešit postupně což je hloupost vzhledem k jeho rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadprůměr, ale zas taková sláva to není

Reagovat
smazaný uživatel

Má dobré předpoklady, ale Kerič z něho nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

však ne, bude z něho Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty jsi četl Stamovi zápisky.......

Reagovat
smazaný uživatel

po očku jsem mu tam mrknul no

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam bylo?? Václav Kadlec(přeškrtáno) a pod tím Bony=Drogba, koupit 1 kus..??

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam napsané: přemluvit Křéťu o oba plus za dva píchlé balóny zbavit Sparty Chovance

Reagovat
smazaný uživatel

No...to se asi nepovede, Chovanec tam bude smrdět dlouho a to je určitě dobře..pro zbytek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože už teď je mnohem lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ? Kerič je výborný střelec, ale kvalit Bonyho prostě nedosahuje.. Umí Kerič přejí přes dva hráče?? Dokáže Kerič udržet balon? Je techničtější? Rychlejší? Silnější? Těžko

Reagovat
vitasrp

Čistě náhodou, neporovnáváš 2 uplně odlišné typy hráčů??

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.. Bony dokáže dát gól, umí být chladnokrevný což dokazoval v béčku.. Kerič má výhodu, že hraje v podstatě za provinční klub, pokud by hrál za Spartu, tak si nezahraje..

Reagovat
vitasrp

Hrot x podhrot, brejkový typ hráče na brejkový způsob hry, vynikající především v zakončení x hráč vynikající v soubojích a v herních situacích mimo vápno, tedy hlavně takové ty mezikombinace atp..??? To jenom takové ty uplně základní odlišnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Bereš to odlišným stylem hry.. to by se pak opravdu nemohli porovnávat žádní hráči.. Bony není podhrot Koler taky nebyl podhrot a dělal v podstatě to samé.. Kerič v podstatě není lepší ani v těch aspektech, který mi tu vyjmenováš

Reagovat
vitasrp

Koller nikdy nedělal to samé jako Bonny, ano, v prvotní herní situaci, tedy v základání útoků, plnili stejnou pozici, tedy vyhrát souboj, přidržet míč, rozehrát ho do strany, ale od té chvíle se od sebe naprosto liší.. Zatímco Koller se rozeběhl na hrot a odtamtud se v podstatě nehnul, čekal na míč do vápna, který by zakončil, tak Wilfried se klidně stáhne těsně před zálohu a převezme balon, rozeběhne akci atp.. Vypisoval jsem už to sem minimálně 2x, tak ještě jednou, Bonny vyniká v aspektech hry podhrot, to Koller nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

A není to třeba proto, že Koler hrával v útoku s rychlíkem Barošem a v podstatě sám čekal na centr ve vápně, zatímco Bony tam k tomu má ještě Holendu.. To je pak jasné, že oba musejí mít jiné úlohy.. Jen tak trochu nechápu.. tys ho viděl v podstatě jednou, dostal se do dvou šancí což je v podstatě jeho průměr za zápas a hrál výtečně v zápase kde Teplice úporně bránili a my jsme útočili v 5-ti lidech.. Kerič by v tom případě jako klasický rychlostní hrot v obrovské nevýhodě a v podstatě se ani nemohl prosadit kdyby neměl hráče typu Bonyho.. zatímco Bony se v tomto zápase mohl prosadit rovnou dvakrát a do toho, jak říkáš, vynikal i jako podhrot, cože je ale jen a jen rotace hráčů

Reagovat
vitasrp

Ale prdlačku, hráči se srovnávat samozřejmě dají, a to i když je roztřídíš do skupin dle herního projevu.. V klidu můžeme srovnávat Kerice a Žůrka, ale mě přijde dost uhozené, když zkrátka porovnávám brejkového útočníka, který vynikne hlavně v případě, že tým hraje na brejky, popřípadě soupeř hraje hodně vysoko obranu, s útočníkem, který je daleko komplexnější a je využitelnější v uplně jiném herním stylu, takže má i uplně jiné herní přednosti.. Obecně vzato, když bych se osobně měl rozhodnout, kterého frajera si do svého týmu vezmu, tak volím jasně Bonnyho, v tom souhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě pořád nechápeš. V béčku v podstatě hrál toho brejkového útočníka a úplně vládnul. Jeho rychlost a síla v soubojích ho k tomu v podstatě předurčuje.. Kerič prostě nedosahuje jeho kvalit.. Bony je mnohem komplexnější.. jediný co je asi u Keriče lepší je jeho skoro fenomenální výběr místa.

Reagovat
vitasrp

Takže počkat, abychom se pochopili.. Pokud to správně chápu, tak přestože Bonny není typický hráč do brejku a do kategorie brejkoví hráči bychom ho asi jen tak nezařadili, tak tuto herní činnost má na vyšším levelu jak Keric?? Inu, pokud tomu tak opravdu je, chtělo by to jejich konfrontaci na stejném levelu, přeci jen 2. liga je něco trochu jiného jak liga 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková konfrontace samozřejmě není.. Jen Ti říkám, že v 2. lize vynikal jako hrot, který byl výborný i při brejcích. Kerič je možná lepší ( i když tomu nevěřím) jako brejkový zakončovatel, ale Bonyho komplexnost je prostě mnohem lepší.. Přece nechceš srovnávat útočníky podle jednotlivých aspektů jejich hry, beru to komplexně, protože takhle by jsme so dostali k závěru, že Žůrek je nejlepší útočník ligy, protože je nejrychlejší..

Reagovat
vitasrp

Ne, Žůrek by nebyl nejlepším hráčem ligy, ale pouze nejrychlejším hráčem ligy Jinak jasně, hráče hodnotit dle různých aspektů hry je pro nás zbytečný, to je práce pro trenéry(takže budoucí práce pro mě ), ale když to teda vemu obecně, porovnám jen tu komplexnost a potenciál, tak Bonny je lepší, samozřejmě.. V tom já neprotestuju

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi samozřejmě šlo.. Můžeme říct, že má Kerič obdivuhodně vynikající výběr místa, rychlost a koncovou přihrávku což je pro útočníka určitě velmi důležité, zase je tam to ALE.. Bony je rychlejší, do šancí se dostává opravdu velmi pravidelně, akorát se zatím moc neprosazuje, technicky je rozhodně na vyšší úrovni než Kerič, který sice dokáže obejít 1vs1, ale jen velmi sporadicky, zatímco Bonyho v podstatě odstavit od míče fakt nejde . Komplexně však v klidu můžeme Bonyho označit jako lepší hráče než Keriče...

Teď bysme mohli probrat třeba Kucku, to je pro mě opravdu veliký oživení hry Sparty je neuvěřitelný směrem dopředu, slušná střela, výskok a opravdu světový přehled.. Moc a moc mi připomíná ofenzivního Tavarese.

Reagovat
vitasrp

Dobře, takže Keriče jsme konečně vyřešili:))

Ohledně Kucky, dej mi další ligové kolo, já se na váš zápas mrknu a zaměřím se hlavně na něj, zatím toho o něm stejně jako Hřebík moc nevím Ale pokud je pravda, že je to jeden z největších slovenských talentů poslední doby, tak za sledování určitě stojí., jen já jsem se k tomu zatím nedostal:) Dneska jsem to bral spíš komplexně, utkání jsem ze začátku sledoval z pohledu taktiky, zaměřil se na herní styl atp., zase jsem si po dlouhý době musel oživit, čímže je ta GL typická.. Ve druhý půli jsem pak dost sledoval toho Bonnyho, ale Kucka mi byl dneska vysloveně volný, tudíž nejsem zatím schopný o něm vést konverzaci..

Btw. Hoď mi icq:)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kucku se jednoznačně podívej.. Jeví se úplně perfektně stejně jako Pamič, zatím to vypadá, že posily se vyjímečně povedli.. Má potenciál zde hrát maximálně rok Víc bych tomu ani náhodou nedával, dokonce i Žofčák vedle něj je výborný.. Sparta posílila opravdu skvěle. Já teď doufám akorát v posílení toho útoku, protože jich je opravdu málo a nějaký vyloženě koncový rychlý by se hodil

ICQ:450489552

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se zapojovat do šarvátek ohledně Kollera, ale Kerič je mnohokrát lepší než Bony.. V létě zamíří určitě do zahraničí, zatímco Bony bude rád, když se prosadí v bezejmeném útoku Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

Kerič ale už hraje v lize o něco déle...

Reagovat
vitasrp

On nebude jako Keric, on bude daleko komplexnější a využitelnější pro mnohem více herních stylů..

Reagovat
vitasrp

Dneska suverénně nejlepší na hřišti, o třídu výše jak hráči ostatní Je tedy pravdou, že nevím, co bylo v zápasech předešlých, GL příliš nesleduji a toto byl první mač, ve kterém jsem Wilfrieda viděl... Pokud je to ale tak, jak píše marty, tedy že hraje výtečně ve všech zápasech, tak mi jako objektivní vzorek ten dnešní zápas stačil, abych si o něm vytvořil herní obraz.. A já se většinou v odhadu hráčovi kvality nemýlím

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje takhle téměř každej zápas na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spokojenost, nečekal bych, že hráč z béčka, z Afriky a tak mladej se dokáže takkhle rychle adaptovat a přizpůsobit české lize. Jsem si jistý, že se bude určitě zlepšovat.

Reagovat
vitasrp

Navíc já v něm vidím ohromný potenciál, on už dnes byl o třídu lepší jak jeho spoluhráči a pokud porovnám všechny 4 útočníky, co nastoupili v základu, tak Bonny je jasný vítěz doslova o parník.. Jestli si ho Staam dneska nevšim, tak už fakt nevím, co by musel udělat více

On je pro mě hrozně zajímavý typ hráče, má výborné krytí míče, výborný důraz, excelentní procento vyhraných osobních soubojů, tedy výborné prvky hry, které jsou často k vidění u typického hrota.. Co mě dnes opravdu překvapilo, tak on jako typický hrot nehrál, tedy hrál, ale ne ve všech herních situacích.. Při dlouhých míčích atp. samozřejmě na hrotu byl a výborným způsobem k sobě přitahoval míče, které pak rozdal a od té chvíle se začínal chovat jako podhrot a nutno říci, že i v těchto činnostech byl dobrý, ne dominantní, ale dobrý.. Ať už je to technika, kreativita(hlavně šance Holendy), drzost jít do samostatného průniku, mimochodem aspekt, který hráčům v GL dosti chybí, atd.. Co jsem také vypozoroval, tak hráč do vápna to není, minimálně 85% jeho doteků s míčem se odehrávalo mimo šestnáctku, on hodně chce balon, chce hrát a z toho částečně vyplývá, že není trpělivý a jednoduše řečeno běhá všude možně, jenom ne ve vápně.. Takže hráč k němu do tandemu, který se umí orientovat v šestnátce, je nezbytný.. Jeho střídání ke konci bylo jasnou chybou, najednou Spartě chyběla jakákoli mezihra, kterou Bonny částečně obstarával a Chovanec docela citelně zazdil jakýkoli možný pokus o závěrečný tlak, Kadlec totiž byl u míče všehovšudy 3x a to ještě v pozicích, kdy nebyl vůbec nebezpečný..

Nuže uvidíme, co se nakonec z Bonnyho vyklube, ale já si dovolím vsadit na to, že nebude trvat příliš dlouho a česká liga mu bude dost natěsno.. A já věřím, že pokud částečně zlepší golovost, tedy hlavně pohyb ve vápně(ono totiž ne že ho neumí, on ho akorát vůbec neukazuje, to se poté nedá hodnotit, zda-li to v něm je, či ne), bude pěkně žhavým zbožím pro větší fotbalové kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstatě, když byla Sparta při hře ve vápně, tak tam byl Bony.. Ona celá Sparta se do vápna dostávala sporadicky..

Reagovat
vitasrp

Tak nevím uplně dokonale, jak často se v tom vápně pohyboval, ale nikterak dominantní v té činnosti dnes nebyl(neříkám, že to je čistě jeho chyba) a nic to nemění na faktu, že na hrotového útočníka má těžiště své hry položeně v daleko větší hloubce, obecně hlavně v prostoru mezi půlícím půlkruhem a vápnem.. Jeho hra daleko více vyniká mimo vápno, to je prostě holý fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě.. Pro něj jsme tu Sparťani taky před sezonou chtěli gólového útočníka, chtěli jsme silného a dobrého hlavičkáře.. teď jeď je jasně vidět, že ta jeho síla je neuvěřitelná i v 1. lize.. Kéž by byl Kadlec starší

Reagovat
smazaný uživatel

No ve zkratce - určitě jsem radost, že dostává šance, protože u Sparty to nebylo mnohdy pravidlem. Na Bonym mě strašně překvapuje ta jeho technika, ty patičky a občasné přešlapovačky bych do takového spíš hroťáka neřekl. Líbí se mi jak si umí obejít hráče (a ne jednoho), jeho rychlost, hraní tělem a další věci. Měl by jen ubrat na zbrklosti a zapracovat na chladnokrevnosti a nestahovat se tak moc do zálohy někdy.

Určitě se někam dosane...tipuju mu cestu podobnou jako tu od Džeka, ale je asi pravda, že si ho možná víc všímáme proto, že je cizinec z exotické země...a taky že toho ještě zatím nepředvedl zas tak moc, sice mě překvapil, ale na všechno má ještě dost času, měl by přidat pro nás ještě dost gólů. A pokudztratí Holenda formu, čimž jsem si skoro jistej, tak už bych vedle něj viděl radši Jeslínka, nového útočníka, nebo Pirošku (pokud na to bude mít).

Reagovat
Paddy

jeste se uvidi

Reagovat
Kapřík

Dělá mi velkou radost, má slušnej potenciál. Ale musí zapracovat na tý zbrklosti.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jinak k tomu oranisti na zizkove : myslim si ze kdyby to bylo nekde jinde nez v praze zapas by se nehral, dyt aj pavol straka rikal ze to byl des malem u toho brecel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že to hřiště je prostě takové schválně, protože Střížkov a Žizkov na takové oranici má mnohem větší šance urvat nějaký ten bod, protože se vymažou individuální výkony a technika a hraje se pouze silový fotbal, což je pro spoustu hráčů strašné mínus. Slavie tam ztratila, Sparta málem taky-běs!

Reagovat
smazaný uživatel

ale ted to myslim tak ze proc to proste ten svaz neodlozi kdyz se na tom neda hrat fotbal, treba ve zline by to odlozili....

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale třeba to vystihuje příjmení šéfa z Bohemky: Pan KAPR by ti mohl dát odpověď.. Slávie nabízela Střížkovu odehrání utkání na Strahově s tím, že by zafinancovala provoz areálu, ale hrálo se na poli, proč? Aby uhráli bod a uhráli ho..

Reagovat
Logan

Tak to je blbost, myslim se ze prave Zizkov tim hristem strasne trpi, protoze oni maji tym, ktery se snazi a chce hrat fotbal, coz se o jinych rict neda ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zmínil jsem hlavně pana Kapra a Střížkov a těm to hřiště vyhovuje..

Reagovat
božský John

že to tam je ale nedobytná pevnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Titul už má Slavie, to je smutná jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Rozhodně není smutná.

Reagovat
vanGomm

Dovolil bych si také nesouhlasit.Je odehráno 21 kol a na prvním místě je právem.Zatím prohrála pouze jednou.Je pravda,že v některých zápasech nezářila.Slavia ovšem nemůže za to,že ostatní hrají hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brankář Chelsea Petr Čech zvítězil v anketě Fotbalista roku 2008. Druhý skončil Pavel Nedvěd z Juventusu Turín, třetí Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid. ujfaluši 3.!!!

Reagovat
Maritazzi

S výkonem Sparty jsem spokojenej, je vidět obrovskej posun od zimy, vynikající způsob bránění, hráči chtěj hrát i směrem dopředu, je tam prostor pro hru 1 na 1, už to neni jen bezduchý nakopvání dopředu... je to hodně perspektivní tým, kterej by v příští sezoně mohl v pohodě uspět (jde o to, jak se v létě udrží hráči), takže za mě děkuju trenérum (až na to Huberostřídání)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dozadu dobrý, dokonce bych řekl, že na jaře velmi dobrý, ale dopředu je to horší - Kucka s Žofčákem jsou velmi kvalitní, ale mnohdy mají dlouhé hluché období, Holenda má formu, ale není to můj šálek kávy, Bonny výborný

Reagovat
Maritazzi

mě zatim nejvíc straší Zeman, ty centry jsou strašný, ne že většinou nenajdou adresáta, ale v 85% končí na prvnim hráči, toho je strašná škoda. Neska mi ve druhym poločase možná chyběla lepší podpora od zálohy, bylo to fcelý takový roztahaný, ale já sem spokojenej, protože když si vzpomenu na podzim...

Reagovat
Maritazzi

a ještě s tim Zemanem bych akorát řekl, že i když si na něj stěžuju, tka sám nevim koho bych tam dal, Matušovič vůbec, na něj po těch 3 letech náladu nemám, Kulič ani Jeslínek mi nepřijdou zrovna stavěný pro zálohu, Peter je velká neznámá... těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nechceš, aby mi naskákala vyrážka, tak mi Petera nepřipomínej

Reagovat
smazaný uživatel

Pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 16 milionů, posila jak víno..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych ho nehodnotil být vámi

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne, on ještě určitě nabírá kondičku doufám že aspoň v rezervě....

Reagovat
smazaný uživatel

Však má 4 roky na to se rozehrát, ale jen podotýkám, že to za ty prachy co přivedla třeba Slavie je nesrovnatelný. 16 mio=Ford(host.), Pekhart(host.), Kaufmann, Besta přestup.. v klidu bych do toho mohl započítat i Jamese Dense, který přišel zdarma.. takže když to srovnám, tak bych od Petera očekával více než jen nabírání kondice, která je opravdu žalostná, ostatní kvality teprve musí prokázat.. Jako vaší nejlepší posilou se mi jeví Pamič, Kucka zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistě, co bys chtěl po naší přestupový politice, neviděli ho hrát, ale hlavně že hrál v Blackburnu někde zapadlej v rezervě, ostatně by mě zajímalo jak zvládal i tu rezervu, ale když ho ještě ani jednou chovanec ani nevystřídal, asi je fakt špatnej..... s těma posilama toje jasný, oba zapadli do základu, hrají stabilně a dobře každý zápas, jinak co se Hubera týče tak hlavně že máme ještě nějakou variantu na stopera kromě Huška, případně může hrát ještě na pozici DM, ale tam hraje Kláda, takže to má zabraný, ale taky toho zatim moc nepředvedl..... uvidíme ke konci sezony až bude rozhodnuto o našem druhém místě, jak budeme nastupovat......

Reagovat
smazaný uživatel

Žofčák s Kuckou hrají luxusně, spíš mi připadá, že jejich nahrávky jsou často "nevyslyšeny" nepochopeny..

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Jarolím trenér roku-právem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trenérem roku by měl být Kája Brucknerů

Reagovat
Staenly10

Tak Teplice to je tragédie,to nemá cenu ani vysílat. Už dlouho sem ze strany Teplic neviděl koukatelnej fotbal a dnes to bylo chvílema fakt komický... Musím říct,že Bony hrál fakt dobře

Reagovat
vanGomm

Teplice-Sparta Teplice špatný,Sparta taky nic moc i když o trochu lepší byla.Počasí hrozné v tom se hraje špatně.

Reagovat
j_mrazik

To bylo dneska hodně zlý, co předvedla Sparta. Viděl jsem match sice až od 50. minuty, ale Teplice na mne působily fotbalovějším dojmem. I když ty nákopy... Hroznej hurááá systém.

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim vsechny pisalky.Prave jsem dorazil domu a nacpu vam moje dojmy a pojmy ze stadionu...

Zacal bych tim ze tohle byl treti venkovni zapas a potreti bylo naprosto priserny pocasi,jak je tohle sakra mozny??kdyz hrajeme doma je krasne ale kdyz hrajeme venku,nehorazna zima,vitr,dest,snih

ted k samotnemu zapasu.Sparticka hrala dobre,jen potvrzuje ze proti podzimu to je nebe a dudy dneska jen chybelo trocha klidu a stesti v zakonceni,bohuzel nejsme tym ktery ze dvou sanci da dva goly ale i tak jsem spokojen.Remiza urcite zaslouzena neni jak zde nekteri tvrdi protoze Teplice az na jednu sanci na to ze hrali doma nepredvedli z hola nic a docela mi neni jasne jak takovyto zandour chteji praktikovat na domacim zapasu,to se pak nedivim ze prijde na Spartu smesnych 6 000 a to jeste tam byla 1 000 spartanu...skoda jen ze Bony nedal ani na zacatku ani tu tyc a jeste Kladruba to byl myslim jak to Klein vyhlavickoval - to si myslim ze by byl jinak fik...

Co rici zaverem - vzhledem k boji o druhe misto je tento bod vynikajici a priste proste musime porazit doma Liberec,to bude pro nas asi klicovy zapas jara vzhledem ke druhemu fleku,jestli se mam bavit o tom fleku prvnim,teorie jeste je,preci jen Slavie musi vyhrat jeste 5 zapasu a treba se sesype jenze prohrat si to muze uz jedine sama,tak jako loni my ale jsem rad ze se Sparta po te mizerii zvedla a moc se mi ten soucasny kadr libi,pristi sezona snad uz katastrofou nebude,ale ja jeste stale verim v tu sezonu letosni

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka se mi líbí nejvíc, někoho takového jste potřebovali...Jinak - co říkáš na žlutou pro Řepku?? Jsem nevěřil svým očím

Reagovat
smazaný uživatel

no jako je pravda ze jsem to mel pres cely hriste ale jako nezdala se mi,myslel jsem si ze padal teplicak velice ochotne a docela uz predcasne,on rozhodci byl vubec takovej vselijakej ale to je v nasich zapasech uz normalni na to jsem si zvykl.Jinak souhlasim s tebou - Kucka jednoznacne nejvetsi posila,ten ma ojedinelou techniku,bezchybne prihravky,bohuzel jeste casto zvlast pri venkovnich zapasech ma dost hluchych momentu ale jinak A Bony to je klasa,takovou techniku jakou ma on nema nikdo v lize,bohuzel to jeste neumi na 100% vyuzit ale je mladej...Dneska si ale myslim ze to Jose prokaucoval kdyz misto nej nasadil Kadlece,preci jen v takovychto zapasech jeste nema co delat,mel ho treba nasadit na druhou pulku proti Brnu ale ne dnes kdyz jsme potrebovali dat 1 gol ale jinak je velky,moc velky prislib

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo 1000 Prague Boys?

Reagovat
smazaný uživatel

no plus minus,v kotli bych rekl ze tak kolem 500 ale na ty tribune hned vedle,naproti hlavni jich taky bylo vic nez dost,a o to tam bylo taky vic policejnich zakuklencu.Ale jinak fanousci Teplic jsem si pripadal jak doma,jediny co umely bylo piskani

Reagovat
Staenly10

Tak do Teplic chodí míŇlidí než Srtahov,to je známý... Taky sem si řika,žebych zajel,ale řekl sem si,žeto bude zase mizérie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to čumím, v TV to vypadalo, že vás tam je tak 300....ale jinak obecně v Teplicích je vždycky ticho a málo fans, Tepličácí si takový nádherný stadion nezaslouží ani náhodou...jinak support z naší strany dneska taky nebyl zrovna excelentní, možná, že se fandilo furt, ale slyšet vás moc nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

no tichych mist tam bylo vic nez jsem zvyklej ale jinak to byl vice mene standard a hlavne bez zadnych extempore i kdyz svetlice tam opet byly (ale nedokazu si vysvetlit jak je mohli pronest protoze takovou kontrolu jsem uz hodne dlouho nezazil = dalsi potvrzeni pravdivosti ze delobuch se na Letny neprenesl pres turnikety) ale nedelali s nima tentokrat paseku ale pouzili je k tomu k cemu se na fotbale pouzivaji,jinak je to jen muj odhad o tom poctu samozrejme

Reagovat
j_mrazik

Nepálili jste tam náhodou sedačky? Z TV to tak vypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to nevim,ja jsem byl az nahore ve druhy puli takze jen jsem videl zablesk,ale nerekl bych ze to bylo paleni sedacek protoze v teplicich jsou kovovy

Reagovat
centos

Na to bacha, i železné sedačky můžou hořet. Aspoň to tvrdí MM.

Reagovat
vanGomm

Slavia musí 5x vyhrat.To je pravda,ale dá se to také říci,že musí minimálně 5x prohrát.Vše za předpokladu,že Sparta 9x vyhraje.Jinak si může dovolit třeba i 6x prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, já ti nechci kazit radost, ale když se na to podívám jen trochu protisparťanským pohledem (opravdu jen malinko zaujatým, jen trošku), tak Sparta dostala tři body od Olomouce, užužlala plichtu tuším s Budějkama, Žižkov to Spartě nechává už dlouho, i když tentokrát dal gól, aby to nevypadalo tak blbě, Brňáci zjistili, že už se hraje, až když se vraceli a uviděli ceduli BRNO 200 a Tepličáci prý taky nehráli žádnej zázrak. Co budete dělat, až proti vám někdo bude hrát fotbal? Nicméně nezávislý pohled určité zlepšení oproti podzimu vidí, takže to druhé místo asi ukopete, když na to Ostrava s Bolkou kašlou a Jablonec to asi nestihne. Škoda, Jablonec měl možná Slávinku udělat, Jarolím by kluky seřval a zase je nahodil na fotbalovější výkony, takže o titulu by stejně bylo rozhodnuto a Jablonec by možná Spartu ještě prohnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj boha, zapoměl jsem reagovat - samozřejmě reakce na Ivoska. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

moc pekny,tvrdis ze vlastne vsichni nam to pousteji,ale kdyz proti nim hraje slavie tak to je samozrejme jina to se snazi - jak muzes mlit takovy kraviny??V Olomouci to jsme meli pytel stesti to jsem nikdy nepoprel,proti budejovicim to byla katastrofa pri hre na jednoho utocnika,na zizkove - jak muzes rict ze nam to Viktorka pustila??videl jsi vubec ten zapas??Brno dostalo proste ranec a 4:0 neni nahodny vitezstvi podporeny spalenim dalsich golovek.Dneska to byl ten samej zapas jako vy v Jablonci i kdyz preci jen jsme toho predvedli dneska vic nez vy tam ale vidis,tri body mate vy a mi jen jeden,o tom to je.Rikam Slavie si to muze prohrat uz jedine sama tak jak se to podarilo loni nam,ale to druhy misto proste musime.A nevim pri vsi ucte ale kdyz srovnam slavisticke jarni vykony a Spartanske,vychazi mi bud rovnitko a nebo dokonce se to prevazi pro nas,zel bohu bodu jste posbirali vic,ale tak uz to ve fotbale chodi

Reagovat
Staenly10

Tak s hrosu Slavie najaře nejsem zrovna 2x spokojenej,ale Sparta rozhodně nějak extrémně dobře nehraje.Samozřejmě hraje lípnež na podzim,ale to je taky tim,žena podzim to byla absolutní tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nerikam ze je to buhvijaky jen kdyz spousta s aspousta trapnych slavistu si z nasich vykonu i ted na jare dela srandu tak co potom predvadite vy kdyz hrajete hur??kdyby slavisti nebyli takovi jaci jsou byl by vse o.k. jenze to by nebyli oni (ale tim nemyslim tebe)

Reagovat
Staenly10

Tak ale dokážu si představit tu náplavu sparťanů,co by si tu dělali sranduze Slavie kdyby to bylo opačně,la eto jsou jen spekulace...

Reagovat
smazaný uživatel

"moc pekny,tvrdis ze vlastne vsichni nam to pousteji,ale kdyz proti nim hraje slavie tak to je samozrejme jina to se snazi - jak muzes mlit takovy kraviny??"

Proč se zlobíš, když tohle tu minimálně rok píšeš pořád dokola ty, jen prohodíš Slavii a Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

no protoze kdyz si vzpomenu treba na konec lonsky ligy,kdy vam to Sigma i Bolka nehorazne okate pustlili a treba letos na podzim Banik v Ostrave to bylo taky na

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou to nebylo tak okaté jako u vás Žižkov a Teplice. Loni samozřejmě. V Olomouci jsme zahráli dobře a s Bolkou to bylo trošku štěstí, dokonce tam byl sporně nepísklý gól Bolky.

Reagovat
Staenly10

Sigma?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný argumenty od Slávisty

Sparta byla v Olomouci lepším týmem, proti Budějkám zklamal útok a hlavně záloha, proti Žižkovu jsme hráli snad nejlepši fotbal co se na terénu dalo.. Brno 4:0!!!, a dnes proti Teplicím jsme si očividně přijeli pro bod.

Reagovat
vanGomm

Taky jsem si všiml,že Sparta hraje na bod.To znamená,že se už soustědí na 2.místo?Další zápas mají Liberec snad to bude lepší fotbal než dnes.Hlavně aby vyšlo počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí zápasy se budou hrát na výhru o tom jsem naprosto přesvědčený..

Reagovat
smazaný uživatel

I ten dnešní se tak měl hrát, nějak jsem nepochopil záměr trenérů..

Reagovat
smazaný uživatel

no celou dobu se hral ale poslednich 15-10 minut absolutne ne coz jsem vubec nechapal

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem akorát nechápal proč třeba nestáhl defenzivního Kladrubu, kterej nám byl už pak ničemu a nedal tam ty útočnější hráče daleko dřív, abysme si vytvořili více šancí a měli tím větší možnosti na gól

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam,ten konec Jose nezvladnul i kdyz zarazeni Bergera bylo dobry ale presne,Kladruba mel jit asi ven a udelat to ciste 4-4-2 a treba bycho jeste neco vymysleli ale stazenim Bonyho to vsechno posral a bylo jasny ze hrajeme na boda

Reagovat
j_mrazik

Ale tyhle tahy na konci jsou přeci známý! Nepamatuju si snad jedinej remízovej zápas, kde by tam hodil třeba 3 útočníky, nebo to prostě jednou risknul. V systému 3 body x 1 bod je lepší jednou prohrát a jednou vyhrát, než třeba 2 remízy. Pepík neriskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave myslim ze dneska k tomu byla idealni prilezitost a on to zazdil,myslim ze dneska se v Teplicich vyhrat dalo jenze bohuzel ke konci se tlak nestupnoval ale prave naopak ach jo

Reagovat
j_mrazik

Já bych tu pentli fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim,presne jsem to nevidel ale co jsem treba presne videl byla ruka Kleina ve vapne pri jedny akci

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle reakce je i pro ivoska. Jasně, chlapi, Sparta hraje o něco líp než na podzim, to se musí nechat, ale faktem je, že do solidní formy to má pořád daleko. Nahoře jsem schválně zavrtal. Ovšem dávejte si pozor na to, že Brno bylo fakt odevzdané a hrálo tak, že by je porazil i Zlín, v Olomouci to bylo se štěstím a jedinej bezvadnej výkon jste podali proti Žižkovu, Žižkováci se tentokrát docela snažili, dai gól a Sparta dokázala otočit - ten zápas jsem viděl. Na budějovickej beton slabá sbíječka a dneska jsem to neviděl, tak nebudu rozvádět. No lepší než na podzim to je, ale rozhodně bych nejásal a děkoval bych Ostravě a Bolce za u jejich mizérii. Jinak už se na vás tlačí Liberec, na ten jsem nahoře zapoměl. Teď nevrtám, takhle to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase vidím perfetkní zakoupení nových hráčů do týmu, vyhodili se hráči, kteří na Spartu neměli a konečně dostává šanci Bony.. V tomhle je obrovský pokrok. Dokonce i ta "skládačka" je udělaná pěkně a s velkým potenciálem..

Reagovat
j_mrazik

"A Vám se ten fotbal jako líbil...?" Na to se nedalo koukat, Sparta si nebyla schopná 4x souvisle přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono z televize se ti to keca ale videl jsi v jakym stavu bylo hriste a hlavne jaky bylo pocasi??to hodne dneska ovlivnilo snahu o kombinaci

Reagovat
j_mrazik

Jasně, že jsem to viděl. Klouzali jak na sáňkách. Ale Teplice toho schopný byly. Ve Spartě je úplně mizerná středová linie. Nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja bych nerekl,povedenych kombinaci tam bylo vic nez dost jen to nedochazelo do finalni faze

Reagovat
j_mrazik

Nejlepší centr tam posadil Hubník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si se nám pohřebíkovatěl.. Nejlepší centr poslal Žofčák na Pamiče

Reagovat
j_mrazik

Nejlepší centr byl na toho sparťana, co netrefil volej z velkýho vápna. Od Zemana? Na to, že byly 3 jsem si to mohl zapamatovat.

Reagovat
j_mrazik

No ještě abyste doma nehráli na výhru, to by byla hodně velká ostuda. Nesnižuj schválně očekávání od předního týmu, který by stále chtěl titul... Stále je omlouváš. Posun dopředu tam je, ale takovej: z úplný sračky do slabšího průměru (co se od ní očekává).

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles do slabsiho prumeru - kterej z tymu hraje na jare lip nez my??napada me akorad Jablonec a neopovaz se mi tvrdit ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotit herní projevy je teď fakt zbytečné, už jen za ten match s Budějkama, který byl btw snad nejhorší výkon od Sparty co jsem kdy viděl si titul nejleépe hrajícího týmu taky moc nezasloužíme.

Reagovat
j_mrazik

Bál jsem se, že se chytneš toho, co jsem myslel jinak. Myslel jsem to tak, že Sparta je v polovině toho, co by si od ní diváci přáli. Slávii jsem neviděl. Mimochodem, jsou ještě lístky na derby? A tvůj názor: Jak by to na Letný dopadlo, kdyby se odmontovaly ty klece?

Reagovat
smazaný uživatel

no listky na slavisticky msita nevim,ale do spartanskyho kotle by se meli zacit prodavat az ve ctvrtek a to si nemuzu nechat ujit...no kdekoli by to nevadilo ba si dokonce myslim ze by to pomohlo ale popravde nasi Ultras proste nemuzou byt bez plotu.My mame holt radikalnejsi nez ma Slavie a to nikdo nezmeni.Jak rikam po celem obvode bych se nebal ty ploty odendat ale sektro hosti a nasich ultras by asi s nejvetsi pravdepodobnosti byt odkryty nemohl i kdyz treba by mne panove prekvapili kdo vi

Reagovat
j_mrazik

Já myslel kromě sektoru Ultras odendat plot. Odendat to před nima... No to bych si netroufl. Když jsem slyšel, co udělala 30 idiotů v Chebu, tak si nedokážu představit ten vyrvál v hojnějším počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je to hodne diskutabilni,taky se nevedelo co to udela se slavisty a nakonec se nic nestalo,treba by to bylo to samy a ja v to verim.Ostatni fanousci (vyjma ultras) mi prijdou na letny sporadany a slusni,treba by to za pokus stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já se opovážím, kromě zápasu s Jabloncem a posledních 10-15 minut s Plzní jsme nic neodflákli. I když by to mohlo být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Banik vas celkem prehral a byt v zakonceni Sverkos narozdil od tech palicu tak jste meli vic bananu nez najdes v supermarketu

Reagovat
Staenly10

S Ostravou to bylo naprosto vyrovnaný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

no me se to nezdalo,ale i tak slavie minimalne 2 body ztratit mela,jenze tomu tak neni

Reagovat
Staenly10

1. poločas přehrávala Ostrava nás a v 2. poločase to bylo naopak. Lukešova 200% šance x Pekhartova 200% šance...Prostě zápas MINIMÁLNĚ na bod...

Reagovat
smazaný uživatel

S Ostravou hrajeme vyrovnané zápasy s dobrým koncem už asi třetí sezónu. Prostě se na ně dokážeme hecnout a dotlačit to.

Reagovat
smazaný uživatel

fortuna chlape fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě. Čekal jsem sice ještě větší zemětřesení, ale to co proběhlo, tak asi pomohlo. Jen doladit - a nevím, jestli to Chovanec zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

S pomocí Haškovou v to doufám věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

no Jose urcite neni tim pravym,ale jednoznacne Hasek-Kmoch jako ti asistenti jsou vynikajici,ale jako hlavniho bych si pral nekoho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

no ja rozhodne nejasam,sam jsem nahore rikal ze je tohle hlavne prislib pro dalsi sezonu ale kdyz jsme uz u tech rozboru - vy s Plzni ktera vam dala 3 goly za deset minut,remiza na Bohemce ktera hrala skoro celej druhej polocas v deseti,vyhra nad Banikem stastna asi jako ta nase v Olomouci,stejne stastna vyhra v Jablonci a upachtenyvitezstvi 1:0 nad naprosto neskodnym Zlinem.Co ti pak pripada jako lepsi vykony?ktereho S??stejne jak my muzeme dekovat Baniku a Boleslavi tak vy muzete dekovat nam,protoze kdybycho tak neprodrbali solidne nastartovanej podzim kd vi kdo by se ted smal,takze to vychazi na stejno.Ja bych al proti vam jinak nic nemel ale zkus si nekdy cist slavisticke diskuze na netu (nejenom tomhle),zkus se nekdy se slavistama bavit a to ti je pak z ty arogance a namyslenosti na bliti,zadna pokora ale slova - vzdyt my v lize nemame soupere a podobny kecy...Jinak s tim bojem o druhej flek,ted je otazka jestli se chytne Bolka jinak Banik je uz odepsanej presne jak jsem pred startem jara rikal a nas nejvetsi konkurent je Liberec se kterym hrajeme pristi kolo doma a jak uz jsem rikal - bude to jeden z nejdulezitejsich zapasu na podzim (bodove dulezitejsi nez derby,ale ne samozrejme prestizi)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď jsi do mě zavrtal, jako já předtím do vás. Tak přihoď ještě realističtější hodnocení, jako já předtím a uvidím, co odpovím.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to měl tentokrát blízko aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

boleslaav, zatim mistr ligy 09 co se tyce poctu bodu nazbirany na cizich hristich.

skoda, ze nam to tak nesype doma....

Reagovat
vanGomm

Slavia má,ale o zápas méně

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku: Srovnával jsi zde formy pražských S a ikdyž jsem v tomto pohledu zaujatý, tak tvrdím, že Sparta hraje na jaře stejnej průměr jako Slavie. Problémem je to, že Sparta se zvedla z podprůměru a Slávie klesla z nebes, kde na podzim byla. Když to vezmu zápas po zápase, tak mi nevychází nic než rovnáse.. Pokud je převaha vůbec někde nějaká, tak je nepatrná. Třeba z mého pohledu si myslím, že derby bude o 1 gólu. Přestřelku jako na podzim vůbec neočekávám a ani drtivé vítězství Slavie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele