21. kolo
22.03.2009 10:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FK Jablonec 0:1

Viktorka prohrává podruhé za sebou doma a Kladno má další možnost uniknout sestupu. Naopak Jablonec potvrdil, že ani proti Slavii nehrál špatně a i potřetí na jaře vyhrál na hřišti soupeře.

Zápas se nehrál ve špatném tempu, nicméně v útoku už rychlost a především přesnost hodně strádala, a tak i přes nikterak defenzivní hru šance nepřicházely. Do značné míry tomu přispíval opět tragický stav žižkovského "trávníku". Největší příležitost domácích měl v první půli Vozábal, který se otočkou uvolnil ve vápně, ale střelu mu zblokoval často kritizovaný Kučera. Na druhé straně překvapil střelou z přímého kopu Valenta a Bartalský musel vytahovat zpod břevna. Za chvíli zase velkou šanci zahodil Klapka, když z dvanácti metrů střílel osamocený přímo do brankáře.

Když ve druhé půli nevyužil skvělého sklepnutí Švancary Sabou, jenž dělal zbytečnou kličku a nedokázal již dobře vystřelit, přišel trest hostů. Haurdić si seběhl pro pas, z kraje vápna odcentroval dokonale přesně na Hlouška, a ten neměl problém hlavičkou překonat Bartalského. Bohužel mírně aktivnější Žižkov nedokázal nic vymyslet, Zich se míče dotýkal hlavně při odkopech. Kdo si zahrával s nervy svých fanoušků nejvíce, byl určitě Sabou, který byl prakticky jistotou špatného zakončení akce. Dopolední zápas tak rozhodně nebyl dobrou pozvánkou na nedělní český fotbal.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko tipovat výsledek,Viktorka hrála na Žižkově bez gólů i se slabou Bohemkou(i když hrály jako hosté)no chtělo by to zabrat a zachránit se! 2:0

Reagovat
MiraM

Jablonec má fazónu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele