21. kolo
21.03.2009 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Baník Ostrava 2:1

Překvapení se zrodilo v Příbrami. Po bezbrankovém poločasu přišel obrat v podání domácích a Baník tak ztrácí další body v boji o poháry.

Baník od prvních minut tápal a nechal tak nepřesně hrající Příbram první gólovou možnost. Tu po prodloužení centru kanonýrem Huňou spálil Borek střelou těsně nad spojnicí branky. O to víc mrzela neproměněná šance diváky. Gól by totiž zcela jistě zaručil větší aktivitu Baníku, který po celý poločas postrádal přesnost a větší chuť útočit.

Že v šatně hostí rozhodně ticho nebylo, potvrzoval Baník od hvizdu rozhodčího. A hned po jedenácti minutách znovuzrození ostravského týmu byl k vidění i první gól. Tchuř nacentroval do vápna, ani dva obránci nestačili na Rajtorala, a ten hlavičkou otevřel skóre. Příbram se ale nenechala zahanbit a po pár minutách bylo srovnáno. Klesa, ač pravák, odcentroval levou nohou, na míč si naskočil Huňa, a dal vzpomenout na své góly z podzimní části sezóny.

To od domácích nebylo vše. V 73. minutě zahrávali roh, první střelu Vašek vyrazil, Borek následně hlavičkoval do břevna, aby nakonec Šmejkal dopravil míč do branky. Hned po čtyřech minutách mohla přijít dokonce i pojistka, kdyby Huňa nerozezněl pouze tyč. Dění na hřišti dokumentoval i fakt, že tři minuty před koncem vedli domácí outsideři 7:1 na rohy. V 88. minutě navíc mohl rozhodnout Klesa, ale z úhlu otřel svůj pokus pouze o břevno. Příbram tak vedení ani nemusela bránit.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak by mohla vypadat sestava:

Vašek - Zawada, Pavlík, Bolf, Tchuř - Rajtoral, Hable, Otepka, Lička - Mičola, Zeher.

Reagovat
smazaný uživatel

1:4(Huňa,Rajtoral,Mičola,2xZeher)

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Hiko

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

dostanou na p..u Baník 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty Jo Jako jedinej Baník my podelal tiket. Baník at táhne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele