FORTUNA:LIGA - preview 12. kola

19.10.2018, 10:55, aktualizováno 22.10.2018, 08:15
Previews
V dohrávce 12. kola se utká Sparta s Mladou Boleslaví. Letenští po dvou prohrách v řadě před reprezentační přestávkou potřebují nutně zvítězit, aby jim neuteklo čelo tabulky. Hosté mohou jedině překvapit, což už se jim ale v této sezoně koneckonců několikrát podařilo...
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávka nabídne souboj mezi domácí Spartou a hosty z Boleslavi. Městu škodovek se proti Spartě příliš nedaří, když vyhrálo pouze jediné utkání z posledních dvanácti.

Domácím se úvod ligy vydařil a zdálo se, že se konečně blýská na lepší časy. Jenže poslední dva zápasy před reprezentační přestávkou Letenským vůbec nevyšly. Se shodným výsledkem 1:0 odjeli s prázdnou jak z Plzně, tak i z Olomouce. Trenér Sčasný nemůže počítat s pěticí hráčů. Zranění jsou Ben Chaim, Zahustel, Drchal a Kadlec. Do zápasu nenastoupí také vykartovaný Šural.

"Mladá Boleslav umí být nebezpečná. Jsou hodně nevyzpytatelní, jejich výsledky jsou hodně nevyrovnané. Jsou schopni vyhrát v Jablonci a pak jsou schopni prohrát v Příbrami, při všem respektu k Příbrami. Bude to složité, ale na druhou stranu my se musíme připravit na to, že hrajeme doma, a nemůžeme připustit cokoliv jiného než zápas zvládnout. Musíme přerušit sérii dvou prohraných zápasů a zase zpátky navázat na to, co tady bylo. Musíme se zase vrátit k tomu, co jsme hráli doma. Stejné nasazení a samozřejmě být efektivní," je odhodlaný Zdeněk Sčasný.

Hosté se momentálně nachází na devátém místě tabulky a patří mezi nejofenzivnější týmy celé soutěže. To ale vůbec nepotvrdili při posledním venkovním zápase v Příbrami, kde prohráli 3:0. Doma se ale Středočechům podařilo získat bod za remízu 2:2 se silným Baníkem. Hostům budou chybět pouze dva hráči, a to zraněný Fabián a potrestaný Matějovský.

"Do každého zápasu jdeme s úmyslem vyhrát, protože máme pro ofenzivní fotbal vhodné typy hráčů. Není důvod, abychom i na Spartě neusilovali o tři body," ví trenér hostujícího celku Jozef Weber.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Radakovič, Kaya, Costa - Chipciu, Stanciu, Kanga, Frýdek, Plavšič - Pulkrab, Tetteh
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Keresteš - Takács, Mareš - Ladra, Přikryl, Konaté - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.37 - 8.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - SFC Opava  (neděle 15:00)
Poprvé v historii na sebe v české nejvyšší soutěži narazí pražská Dukla a SFC Opava. Oba týmy nezačaly sezónu nejlépe, nyní se jim ale daří podstatně lépe. Proti bývalým svěřencům se představí lodivod domácích Roman Skuhravý.

Trenér domácích Skuhravý bude v nedělním utkání zažívat rozporuplné pocity. Bude stát proti hráčům a kamarádům, se kterými se podílel na vrácení první ligy zpět do Opavy. Slezský klub mu dle vlastních slov přirostl k srdci, přesto jej z osobních důvodů opustil. Krátce poté si našel angažmá u Dukly. Pražany se snaží odlepit ode dna tabulky a i když se mu to zatím nepodařilo, začal s mužstvem alespoň konečně sbírat body.

V nedělním souboji může Skuhravý využít své znalosti o soupeři. "Mužstvo Opavy je konsolidované a dlouho spolu, v tom je jeho síla. Momentálně vycházejí z hlubšího bloku a spoléhají se na standardní situace. Tým se opírá o rozestavení 5-3-2 nebo 5-4-1 a zajímavé individuality," uvedl kouč Dukly, který naposledy se svým týmem zvítězil v Karviné. Pokud Pražané na tento úspěch navážou i proti SFC, dostanou se konečně z posledního místa.

Jednoduché to však mít nebudou, jelikož i Opava se po rozpačitém úvodu rozkoukala a šplhá tabulkou vzhůru. Slezané se navíc konečně rozloučili s azylem v Brně a následující domácí zápas již odehrají na svém domovském stadionu, který bylo třeba kvůli regulím rekonstruovat. Naposledy však SFC přibrzdila porážka s Bohemians a v Praze tak bude mít co napravovat.

Tým po Skuhravém přebral Ivan Kopecký a čeká jej nelehký úkol, jak přelstít bývalého lodivoda Opavy. "Vím, že Roman Skuhravý náš tým dobře zná, ale pokusíme se ho nějak překvapit. Něco se vždycky dá vymyslet," řekl současný trenér Slezanů.

Dukla a Opava na sebe v nejvyšší soutěži narazí poprvé v historii. Předtím se potkali pouze ve druhé lize. K vzájemným soubojům došlo naposledy v sezóně 2009/2010, kdy Slezané zvítězili v domácím prostředí a v Praze následně uhráli remízu.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Raspopović, Ďurica, Chlumecký - Milošević, Tetour, Bílovský, Doumbia, Brandner - Djuranović, Schranz
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Simerský, Schaffartzik, Svozil - Zavadil, Jursa - Hrabina, Kuzmanović, Kayamba - Puškáč, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.52 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Slavia cestuje do Liberce s cílem vrátit se na první pozici v tabulce. Kromě toho se několik hráčů či funkcionářů vrátí do místa svého bývalého působiště. Také domácí se na klání těší a též se pokusí vylepšit své umístění.

Brankáři Kolář s Kovářem, obránci Coufal, Pokorný a Kúdela, záložník Sýkora, ale také kouč Trpišovský či sportovní ředitel Nezmar. Všechny zmíněné spojuje jediné - dříve bojovali za Liberec, nyní kopou za Slavii. Utkání sešívaných pod Ještědem bude ve znamení návratů a vzpomínek.

Výjimečnost nedělního utkání potvrzují slova Jindřicha Trpišovského. "Jedu tam teprve podruhé v roli hosta, takže pořád ten zápas je pro mě hodně speciální. Mám pro mužstvo připravenou prémii, je to pro nás strašně důležité utkání, zvlášť po té reprezentační pauze," nechal se slyšet lodivod Pražanů.

Před začátkem kola vedla Slavia ligu o skóre před Plzní, a pokud se chce usadit zpět na trůnu, musí v Liberci minimálně bodovat. Ve hře je však též navýšení náskoku, neboť plzeňská Viktoria v předehrávce pouze remizovala na hřišti Bohemians. K úspěchu mají pomoct také zkušenosti bývalých hráčů Slovanu.

Pražany již delší dobu trápí rozsáhlá marodka. V minulých dnech se alespoň do tréninku vrátili Jakub Jugas, Jan Sýkora a Simon Deli. Blízko návratu na trávníky je též Milan Škoda. Naopak Jakub Hromada si minimálně na podzim nezahraje.

Severočeši nejsou z dosavadního průběhu ročníku bůhvíjak odvaření, zároveň ale u nich nepanuje zklamání. Nově budovaný tým kouče Zsolta Hornyáka sice předvádí výkony a výsledky jako na houpačce, nyní ho však hřejí dvě výhry nad Olomoucí a ve Zlíně. Díky těmto skalpům se Liberec drží ve středu tabulky.

Také Slovan bere duel se Slavií velmi vážně. "Motivace je velká, jsme natěšení a už počítáme dny, kdy to začne. Věřím, že přijde hodně fanoušků, myslím, že tu bude i hodně slávistů. Věřím, že se bude hrát utkání ve výborné atmosféře," sdělil Hornyákův asistent Miroslav Holeňák.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Breite - Oscar, Ševčík, Potočný, Malinský - Sukisa
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Zmrhal - Matoušek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.71 - 3.74 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Olomoucká Sigma se v minulém kole namlsala vítězstvím nad Spartou, na což bude chtít navázat i proti Zlínu. Domácí by se v případě dalšího zisku tří bodů posunuli ze spodních pater tabulky. Hosté jsou sice umístěni lépe, potýkají se však se ztrátou formy.

Na Hané zatím jen marně vzpomínají na loňskou krasojízdu, kdy tehdejší nováček první ligy překvapil všechny a povedený ročník zakončil na čtvrtém místě. Tento úspěch zajistil Sigmě místenku v předkole Evropské ligy, kde si nejdříve poradila s kazašským Almaty, avšak následně nestačila na silnou Sevillu. Mezitím se Olomouci nedařilo na domácí scéně, kdy prohrávala jeden zápas za druhým a v současnosti jsou Hanáci stále ve spodních patrech tabulky.

Lepší zítřky může slibovat poslední úspěch Sigmy, když na domácím Andrově stadionu přemohla pražskou Spartu. Přesto však mají v Olomouci stále na čem pracovat. "Během reprezentační přestávky se někteří hráči dali dohromady, takže ze zdravotního hlediska jsme v o něco lepším stavu. Před pauzou jsme vyhráli, takže i nálada je dobrá. Na utkání se těšíme a jsme si vědomi toho, že když to zvládneme, tak se konečně můžeme trošku odlepit od dna," řekl trenér Václav Jílek.

Hanákům proti Zlínu nepomůžou záložníci Martin Hála a Šimon Falta. Prvně jmenovaného trápí zranění, druhý zase pyká za červenou kartu z utkání v Liberci, přičemž trest dostal Falta kuriózně až poté, co odehrál zápas se Spartou.

Ševci nepojedou do Olomouce v nejlepším rozpoložení. V tabulce jim sice náleží velmi slušné páté místo, avšak svou pečlivě budovanou pozici začali v posledních kolech ztrácet. Za poslední tři kola uhrál Zlín pouze jeden bod za remízu na hřišti pražské Dukle. Jejich domovskou Letnou mezitím vyloupil ostravský Baník a také liberecký Slovan.

Na Andrově stadionu se tak svěřenci kouče Michala Bílka pokusí zapomenout na tyto nepovedená utkání. Proti Sigmě navíc mají o motivaci postaráno. Vloni se totiž v obou vzájemných duelech radovali z vítězství Hanáci. Ševci tak mají blízkému soupeři co oplácet.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach, Zahradníček, Houska, Plšek, Pilař - Nešpor
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajić - Matejov, Podio, Lu. Holík, Jiráček, Bartošák - Poznar, Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.21 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 17:00)
V sobotu odpoledne se odehraje zápas mezi domácí Příbramí a hosty z Jablonce. Středočechům se v poslední době ve vzájemných střetnutích příliš nedařilo, když vyhráli pouze tři utkání z uplynulých 17.

Nováček soutěže se zatím drží na slušném desátém místě. Daří se mu především doma, kde ze šesti duelů čtyřikrát vyhrál. Poslední zápas před reprezentační přestávkou se však Příbrami nevydařil a na hřišti silné Slavie utrpěla porážku 4:1. Trenér Csaplár se nemůže proti Jablonci spolehnout na služby Boháče, Slepičky a Holka. Nejisté jsou zatím starty Soldáta i Fantiše.

"Rádi bychom pokračovali v tom, abychom fanoušky pobavili hrou, a uvidíme, jak to dopadne s výsledkem. Jsem rád, že se stadion plní, ale já bych rád, aby byl naplněný ještě jednou tolik. A k tomu je třeba hrát tak, aby to lidi bavilo. Proti Slavii jsme mohli zlobit více, teď bychom chtěli být aktivnější a uvidíme, jak budeme nakládat se svými šancemi. Doma si ale určitě půjdeme za výhrou," ví Josef Csaplár

Jablonec momentálně bojuje na třech frontách a daří se mu velmi dobře. V MOL Cupu nezaváhal na hřišti druholigových Pardubic. V domácím zápase Evropské ligy vybojoval bod proti Dynamu Kyjev a v lize se už třikrát v řadě radoval z vítězství, čímž se dostal do elitní šestice ligy. Známý bouřlivák Petr Rada má k dispozici téměř všechny své hráče, když chybět bude pouze útočník Doležal.

"Po zdravotní stránce jsme v pořádku, jsem rád, že se vrátili i hráči z reprezentací bez úhony. Příbram je doma silná. Venku jim to tolik nelepí, ale doma hrají dobře a dávají hodně branek. Musíme se připravit na to, že je to houževnatý tým, který je směrem dopředu hodně silný. Máme před sebou anglický týden, který bude možná ještě těžší než ten předchozí. Potřebujeme to odstartovat v Příbrami úspěšně a nekoukáme teď na čtvrtek. Teď se musíme soustředit jen na Příbram, abychom se nevraceli s prázdnou a udrželi se v kontakt se špičkou," je odhodlaný trenér Rada.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Průcha, Květ - Hlúpik, Mingazov, Antwi - Rezek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 4.05 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Nejkratší výlet na hřiště soupeře v sezóně čeká fotbalisty Karviné. Na hřišti Baníku bude chtít odčinit ztrátu s Duklou a opět se vzdálit sestupovým příčkám. Domácí jsou však favoritem, neboť se pohybují v horních patrech tabulky.

Loňské souboje mezi dvěma blízkými soupeři měli obzvlášť speciální náboj, neboť jak ve Vítkovicích, tak i v Karviné se hrálo o záchranu v nejvyšší soutěži. Vzájemná utkání dopadla v celkovém součtu lépe pro Baník, jenž doma zvítězil 2:1 a v odvetě uhrál na hřišti soupeře remízu. Po konci ročníku však nakonec byli spokojeni činovníci v obou klubech, jelikož v obou městech se nadále hraje první liga.

Do letošní sezóny vstoupila podstatně lépe Ostrava, která pod trenérem Bohumilem Pánikem dala zapomenout na loňské trápení a místo toho se drží na bramborové pozici. Baníku se daří především v domácím prostředí, kde doposud podlehl jen pražské Spartě. Před rivala z Letné se mohl dostat po minulém kole, avšak Chachaři neudrželi slibně rozehraný zápas v Mladé Boleslavi a po inkasované brance v závěru se na východ republiky vraceli s jedním bodem.

Trenér Ostravy neočekává v sobotu snadnou práci. "Pro nás je to utkání obrovsky důležité, abychom se udrželi v horní šestce. Karviná zase minulé kolo prohrála doma a trochu smazala předchozí dvě výhry. Je to derby, bude to nevyzpytatelné, bude to mít všechno. Nějaké bodové rozdíly se v derby mažou," řekl Pánik, jenž do střetnutí nevyužije kapitána Milana Baroše, který si odpykává pětizápasový trest za své chování ze zápasu proti Slavii. Nejistý je start záložníka Adama Jánoše.

Karviná mohla svému slezskému rivalovi jen závidět povedený vstup do soutěže. MFK se totiž zpočátku vůbec nedařilo a po pěti kolech zůstával ve spodních patrech ligové tabulky. Poté se ale přece jen zvedl a za dalších šest utkání nasbíral tři vítězství a jednu remízu. Díky těmto bodovým ziskům se bílozelená sestava vyšplhala na aktuální jedenácté místo.

Poslední zápas se však Karviné nepovedl a doma podlehla poslední Dukle. Tuto ztrátu by kouč Roman Nádvorník rád napravil v Ostravě. "Baník momentálně disponuje obrovskou kvalitou a je v herní pohodě. Chceme jim to co nejvíc znepříjemnit a napravit své poslední ligové vystoupení proti Dukle," prohlásil lodivod MFK.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jirásek, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Panák, Janečka, Letić - Moravec, Mertelj, Budínský, Ba Loua, Lingr - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.93 - 6.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 17:00)
Sobotní odpoledne, mimo jiné, nabídne utkání dvou týmů ze dna tabulky. Dá se očekávat vyrovnaný zápas bojovného charakteru.

Domácí prohráli již šest duelů v řadě a to logicky vyústilo ve změnu trenéra. Na místo Michala Korduly se posunul jeho dosavadní asistent Petr Vlachovský. Ten je v těžké situaci, spokojen však může být alespoň s tím, že jeho tým je zdravotně téměř v pořádku a nejistý je start pouze Michala Kadlece.

Petr Vlachovský vyhlíží nový začátek: "Jsme na nové startovní čáře. Věřím, že se nám podaří práci na tréninku zúročit v zápase. Samotní hráči musí ukázat, zda se něco změnilo a mají nový pocit. Z tohoto pohledu bude důležité utkání zvládnout a ukončit nelichotivou sérii šesti porážek. K úspěchu potřebujeme hlavně zlepšit práci před brankou soupeře, kde momentálně patřičnou kvalitu v zakončení nemáme."

I Teplice už letos měnily trenéra. Ovšem ani pod Stanislavem Hejkalem se zatím mančaftu nedaří. Hosté prohráli už třikrát v řadě a ve venkovním zápase se ještě z vítězství ani jednou neradovali. Do zápasu proti Slovácku nenastoupí zraněná brankářská jednička, Tomáš Grigar.

"Všichni vnímáme, že zápas se Slováckem může být na podzim klíčový. Navíc soupeř vyměnil trenéra, takže můžou být nějaké změny systému, ale myslím, že jsme dobře připraveni. Navíc to spíš udělali pro celkové vyčištění klima, nicméně nevím, co se v Uherském Hradišti stalo. Od pondělí jsme o tom měli indicie (že Slovácko vymění trenéra), takže jsme s tím počítali," tvrdí před zápasem kouč Hejkal.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Krejčí, Hofmann, Divíšek - Daníček - Navrátil, Janošek, Havlík, Rezek - Kuchta
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob - Hyčka, Ljevakovič, Kučera, Hora - Jindráček, Žitný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.45 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň  (pátek 18:00)
V páteční předehrávce mezi Bohemkou a Plzní jsou Západočeši favoritem, jenže podobně tomu bylo i při posledním vzájemném zápase. Tehdy ovšem Klokani favorita zaskočili a uštědřili mu debakl 5:2.

Domácí jsou po jedenácti odehraných zápasech na osmém místě v tabulce. V jejich zápasech nepadá moc branek, což se potvrdilo i v posledním utkání před reprezentační přestávkou, když vyhráli v Opavě 1:0. Bohemians trápí vysoká marodka. Proti Plzni nenastoupí Jindříšek, Bartek, Vaníček, Nečas a ani vykartovaný Filip Hašek.

"Poslední zápas s Plzní byl nejlepší, co jsem tu zažil. Všechno nám sedlo a bylo to skvělé. Plzeň teď sice vyhrává často jen 1:0, ale pořád jsou na špici a mají svou kvalitu. Teď jsme se na ně dlouho připravovali a věříme, že máme na dobrý výsledek. Do zápasu jdeme s pokorou, ale určitě se jich nezalekneme," je přesvědčený záložník Dominik Mašek.

Aktuálně druhou Plzeň nečeká v Ďolíčku nic lehkého, ale určitě se to nedá srovnat s utkáním, které ji čeká v úterý, to totiž zavítá na hřiště slavného Realu Madrid. Viktorka přes týden posílila, když do týmu přišel slovenský útočník Erik Pačinda. Trenér Vrba má k dispozici téměř kompletní kádr. Chybět bude pouze zraněný Kopic.

"Očekávám stejný zápas jako v minulých sezonách, to znamená mužstvo soupeře nabuzené na nás a samozřejmě i fanoušci. Jenom doufám, že výsledek nebude takový jako v minulé sezoně. Ten výsledek byl špatný. Bohemka tehdy zaslouženě zvítězila 5:2, doufám, že se z toho ponaučíme. Samozřejmě pro nás je důležité, abychom na Bohemce bodovali a doufám, že se nám to podaří. Bohemka je mužstvo, které je trpělivé, zodpovědné a dobře organizované. Čeká na chybu soupeře a chce ji potrestat. Čeká nás mužstvo, které bude těžké dobývat," ví trenér Pavel Vrba.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Bederka, Schumacher - Reiter, Martin Hašek ml., Švec, Záviška - Mašek - Hilál
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kovařík - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 3.53 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1190227:727
2.Viktoria Plzeň1190216:927
3.Sparta Praha1172219:723
4.Baník Ostrava1172218:823
5.Fastav Zlín1162317:920
6.FK Jablonec1161418:1119
7.Slovan Liberec1144313:1216
8.Bohemians Praha 19051143411:1215
9.FK Mladá Boleslav1142524:2514
10.1. FK Příbram1142518:2214
11.MFK Karviná1131714:2110
12.SFC Opava1131711:1910
13.FK Teplice1123612:209
14.Sigma Olomouc1130810:219
15.1. FC Slovácko1130811:249
16.Dukla Praha112189:217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stanciu je jeste v trestu?

Reagovat
Coutinho10

myslim že ne...měl jenom 1 zápas

Reagovat
PlackaSKS

měl dva, ale jeden si odstál v poháru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

btw. vlastně hrajeme spolu...tak to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

jn tak diky za radu, zminim te pak ve sve dekovne reci

Reagovat
Coutinho10

jojo nemáš zač já ho rovnou šoupnul jako kápoše, takže se ti až tolik nevyplatí ale docela se bojim toho Tetteha, kterýho ti neblokuju, protože mám jenom Šurala od nich z útoku, takže ať se skóre vyvine jakkoliv, tak do posledního zápasu nebude rozhodnuto a rozlouskne se to až tam škoda, že jsem si vyplácal Hrušku a Petrželu dnes...původně jsem z Plzně nechtěl nikoho dávat, ale nakonec mě to zlákalo...aspoň Krmenčík asistence, takže držim krok s Yusufem od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jenze muj Yusuf vynegoval tvy tri Plzenaky a pridal jeste 2 body navrch jj,tenhle souboj na zaver bude super, rozhodne se az v tom zapase Sparty. Uz to vidim, jak udelas treba 65 bodu a ja o bod vic a ty zas nestastne prohrajes

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz vedes, jeste vcera kdyz jsem se dival, tak tam Krmencik to acko nemel pripsany

Reagovat
Coutinho10

jojo aspoň tak, když 2 hráči se mi bodově vymazali no snad už ne...musim začít bodovat, ale je to tak no, že to bude drama až do konce, takže se máme na co těšit

Reagovat
Coutinho10

docela vtipný to porovnání průběžných výsledků, kdy já vedu 9:8 a všichni ostatní tam maj skore kolem 20-30 a víc bodů

Reagovat
Coutinho10

ten Durica je velka komlikace

Reagovat
shitcool

Tuším, že Viktorka dneska ztratí ...

Reagovat
Andis

Mozno pri fair play ale to se nestane rozhodci to zase pohlida. Uz minule to chtel proti Teplicim pojistit. Jen ty kopyta tu pentli nedali

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bex5

Uz zase on ... jojo, minule rozhodci proti Teplicim dal 3 tycky ... je to grazl

Reagovat
meno

Kdo ještě se kromě Haška s Panákem objevil v dnešním článku od isportu o posilách?

Reagovat
Mr.Mike

Taky mě to docela zajímá každopádně Haška sem chtěl k nám už v létě..Panákovi moc nevěřím

Reagovat
Kang & Kodos

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/347822/ex-sef-sudich-listkiewicz-ostre-berbr-manipuluje-lidmi-ridi-je-strachem.html

Jestli jsme se dostali tak moc do píči, že Pelta už je v podstatě kladná postava, tak bych to tady asi rovnou oplotil, nechal vyhodit do vzduchu a soustředil pozornost na jiný sporty. Třeba na skok do zdi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
langosh

Tak jen řekl, co se tak nějak tuší. Ale jo, já doporučuju skok do šířky.

Reagovat
noustres

To tak prostě asi je ve vícero oborech, né jen ve sportu. Prvně donutit k nějaký pra.árně a pak tě díky ní držet v šachu. Pak, když šlápneš "jinam" přijde policie v kuklách a jsi černá sv.ně pro Gmbh Česko. Ego, pýcha, moc, samolibost. Stále stejné noty.

Reagovat
andrew96

"Pořídím hezký malý domek s bílým plotem, znáš to. Velkou garáž, rybářský člun. A za patnáct let, až to splatíme, položím nálože a bude konec."

Reagovat
Shevchenko

Berbr je fakt to nejhorší, co český fotbal potkalo.

Reagovat
smazaný uživatel

https://fcb.cz/clanek.asp?id=SKODA-VAGONKA-novym-hlavnim-partnerem-Baniku-7776

Tak tohle je velka parada. Zadna pojebana Cina, Arabie nebo podvodnik s elektrinou. Brabec si to posledni mesice dava neskutecne... Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Rak pořešil skvěle.

Nicméně, nebudu skákat zas radostí do stropu, pokud k těm financím budou mít přístup mrdky typu Mašleje... Stačí, že teď zase dojí šrajtofli velkotovarníka svým byznysem v mládeži.

Z té Karviné do Baníku vážně nic nepřišlo kloudného, co se týče "funkcionářů"...

Ať už táhnou zpět do té díry a nechají Baník a Brabce na pokoji...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce Masleje tak me pobavila ta anketa na tw. :) Je videt, ze uz se to konecne dostava ven, co je ten pan zac. Tak snad ho co nevidet potka osud Dusanka.

Reagovat
smazaný uživatel

At shori !

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká anketa?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

od 12:40 los osmifinále Mol Cupu na CT Sport

https://twitter.com/MOL_Cup/status/1052905967522861058

Koho chcete pro svůj tým ? My si zamlouváme Chrudim doma

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Teplice

Slavia - Dukla

Chrudim - Sparta

Příbram - Plzeň

Peltonec - Opava

Bohemians - Karviná

Liberec - Slovacko

Olomouc - Zlín

Reagovat
Kepy_FCB

2x trefa

Reagovat
Coutinho10

hezky... už jsem si myslel, že nám trefíš i tu Duklu

Reagovat
Coutinho10

aha, tak Chrudim nemůže hrát venku

Reagovat
Coutinho10

* škoda...tohle pravidla nám to překazilo

Reagovat
ratusek

To už byste chtěli moc. Stačí že opět a zase máte nejlehčí los

Reagovat
Coutinho10

hrajeme ještě EL...přeci by si nám nechtěl komplikovat až tak nabitej program

Reagovat
ratusek

Derby by nechtěli takhle brzo, ale k nám ste si výlet udělat mohli

Reagovat
Coutinho10

jednou stačilo

Reagovat
Shevchenko

Proč nemůže hrát venku?

Reagovat
Coutinho10

asi nějaký zvýhodnění jenom...říkali to na začátku toho losu, že pouze Chrudim bude hrát doma na 100 %, takže bylo jedno, jestli ji nalosujou doma nebo venku

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec kecali...viz link od Alf da Gami níž

Reagovat
Alf da Gama
Reagovat
Coutinho10

wow supeeeer ...takže kecali s tim pravidlem

Reagovat
Coutinho10

takže Chrudim doma bingo...klaplo to

Reagovat
KingMaster13

Brácho jo, je to tam

Reagovat
Coutinho10

jo ty losy nějak umim...pamatuju, že už mi to párkrát taky vyšlo

Reagovat
KingMaster13

Mě to vyšlo minule s Ústím Dnes jsem tipoval Karvinou venku

Reagovat
ratusek

vy ste takový kurvy, no jo čínani sypou prachy, at vyhrajete pohár. vás takové lehounké losy baví?

Reagovat
Coutinho10

dáme šanci širšímu kádru a zápas si vždycky užijeme, takže jo...proč ne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Baví, naši si odpočinou po náročné EL a dostanou šanci mladý

Reagovat
PavlíčeQ

Tak u vás stačí najít toho nejlehčího soupeře a napsat, že s ním budete hrát doma, to je celý

Reagovat
Coutinho10

no jo, ale i tak

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Karviná 1:0 letos už je porazíme férově, ne jak loni

20.10. 15:00 Sigma Olomouc - Fastav Zlín 1:1

20.10. 17:00 1. FK Příbram - Peltonec 2:2

20.10. 17:00 1. FC Slovácko - FK Teplice 2:1

21.10. 15:00 Dukla Praha - SFC Opava 0:2

21.10. 17:00 Slovan Liberec - Slavia Praha 0:2

22.10. 18:00 Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 3:1

Bohemians - Plzeň 0:1

Reagovat
Kiwi-21

Jako Karviňák si přeji alespoň remízu ale Baník mám ve vedlejších tak pokud vyhraje férově tak mi to až tak vadit nebudr

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Coutinho10

Olomouc - Zlín i v poháru stejně jako zejtra v lize

Reagovat
Kepy_FCB

To se stává často

Reagovat
Coutinho10

jojo to je fakt a nejenom u nás, ale i v Anglii

Reagovat
Coutinho10

Opava - Sparta ...to bude nářez

Reagovat
Kepy_FCB

SFC -ACS Sparta končí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v prdeli, už i fanoušci Baníku rozumný názory..

Reagovat
Kepy_FCB

Baník konec

Reagovat
Puskas

Proč? V poháru dá Vrba šanci širšímu kádru, a když ti bude navíc v nahuštěném období pro Plzeň, proč rezignovat?

Reagovat
Kepy_FCB

Bo Berbr

Reagovat
Puskas

Vloni taky nepomohl se Slováckem.

Reagovat
Kepy_FCB

Soustředili se na titul

Reagovat
Puskas

V listopadu?

Reagovat
Kepy_FCB

Rozjeté to měli už tehdy dobře

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

Plzeň - Baník škoda, že ne obráceně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase venku, zase zkurvený soupeř... No nic, tak je seknem holt u nich, no

Reagovat
Puskas

3. listopadu je načneme, v poháru pak dorazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba nás má rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu, už by to chtělo nějak naučit se pořešit ten los, 4 roky Baník hraje stále jen na hřištích soupeřů, to není už normální

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
eleven11

Vy ste doma všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Poslední zápas Baníku doma v poháru byl proti Slovácku. To se hrálo ještě dvoukolově systémem doma-venku. V jednokolovém systému Baník nehrál domácí utkání poháru 13,5 let... "

Reagovat
Banikovec7

Plzen jsem chtel, ale doma, ale i tak sance urcite je.

Reagovat
Coutinho10

tak Chrudim nakonec máme , ale bohužel musíme hrát venku

Reagovat
Banikovec7

Slavia

Reagovat
Coutinho10

ale venku

Reagovat
Banikovec7

Nedival jsem se, bylo to losem nebo dane predem?

Reagovat
Coutinho10

los nás vylosoval nakonec doma, ale říkal to už na začátku, že Chrudim bude hrát automaticky doma, takže bohužel...

Reagovat
Banikovec7

Tak to asi kvuli vam zmenili, aby to nebylo tak viditelne Lonske roky to tak nebylo, mohl klidne hrat druholigovy tym venku.

Reagovat
Coutinho10

no nejsem si jistej...jako to první kolo, tam to je jedno (rozhodne los), ale když i ti outsideři z nižších lig postoupěj dál, tak mám pocit, že to takhle bylo i loni, že některý týmy měli zajištěno, že budou hrát doma

Reagovat
Banikovec7

Jo, ale byvalo to tak jen do toho 3.kola, v osmifinale jste treba dva roky zpet hrali doma s Litomericema.

Reagovat
Coutinho10

jo to máš vlastně pravdu...měl jsem za to, že to bylo dřívější kolo...no, tak asi na tom něco bude

ale jinak koukám, že loni už to bylo zřejmě zavedený, protože Bolka hrála taky osmifinále v Domažlicích

Reagovat
Banikovec7

No celkove je nesmysl, proc v minulem kole mohl hrat druholigovy u prvoligoveho a ted ne, ale vidim, ze uz to opravili, to je taky dobry amaterismus, ze losuji a neznaji pravidla.

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec otočka o 360° viz vlákno víš, protože oni kecali při tom losu

https://twitter.com/VRonskiJ1892/status/1053252694062829568

takže super...už se těšim doma na Chrudim

Reagovat
Banikovec7

180 ale to jsem myslel tím, že už to opravili..jak říkám, to je dobrá ostuda, že losují a ani neví jaký je systém.

Reagovat
Coutinho10

j tohle by se moc stávat nemělo...když už to je takhle veřejně, což je fajn jako v zahraničí, že to člověk může vidět živě a ne jako dřív, kdy si před sezonou vymysleli různý větve, kdo kdy na koho narazí, tak tohle je celkem velkej omyl, že celej los něco tvrděj a ono to je jinak

Reagovat
martin1

Reagovat
Blasphemer

Ještě si stěžuj.

Reagovat
Coutinho10

ale jo...hlavně, že nemusíme na východ ...každopádně ty domací pohárový zápasy mám rád, takže mě to trochu mrzí, ale jinak dobrý

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec neni důvod...hrajeme doma

Reagovat
KingMaster13

Tady fráze nacvičit los, dostává úplně nový rozměr

Reagovat
Kepy_FCB

Zidaci už jste fakt ubozi

Reagovat
Blasphemer

Tak pro nás konec. Klasicky se na to vysereme a pošleme tam náhradníky, což na letošní Baník, kterej l tomu přistoupí určitě opačně, stačit nebude. A ta Slavia...

Reagovat
martin1

Aspoň je to doma a nemusí se přes celou republiku.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to zase jo. Snad se to bude hrát v nějakej rozumnej termín a hlavně čas.

Reagovat
martin1

Slavia To už není možný, 90 % zápasů hrají doma, zbytek venku u poloamatérských týmů Navíc teď byli opět vylosováni doma, ale to už by asi neprošlo.

Reagovat
Coutinho10

nebejt toho pravdila, tak by to prošlo...škoda

Reagovat
martin1

10 zápasů, z toho 8 doma je dost slušný

Reagovat
Coutinho10

přesně jsem to nepočítal, ale nestěžuju si...na všech domácích jsem byl a bylo to fajn (až na Zlín)

Reagovat
noustres

Dnes rozhoduje třeba i to, kde se víc vyždímá. Takže stadion Chrudimi pustí "málo". Věřit v náhodu losu? Ani omylem.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník v jednokolovém systému nenastoupil na domácím hřišti v národním poháru třináct a půl let.

Reagovat
Puskas

Taky jsme velice často vypadávali s nějakými týmy z nižších soutěží už ve 2. kole.

Reagovat
bobis21

vypadnutí s Rýmařovem a Litoměřickem hlavně v tom Rýmařově si pamatuji že hrálo docela hodně hráčů tehdejšího základu

Reagovat
Puskas

To bylo tam, jak kdosi napadl hráče?

Reagovat
bobis21

ano, kokoti naběhli na hřiště ("hrdinové" šli hráčům sebrat dresy) a napadli Narha a tuším ještě někoho ...

Reagovat
Puskas

Strnada tuším, který hrál snad první zápas, takže nemohl za předešlé prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

" Sestava Ostravy: Šrom - Mondek, Honiš, Kouřil, Helešic - Ježdík (74. Šašinka), Mišák (59. Šichor), Matěj - De Azevedo (51. Foltyn), Narh, Holzer. Trenér: Korytář. "

No jo, když vidíš, co tam všechno bylo a k tomu připočti Korytáře...

Reagovat
Puskas

Mišák mi něco říká, ale Ježdík mi úplně vypadl.

Reagovat
Kepy_FCB

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Jan_Matěj

Já zas musel najít tohohle...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
PlackaSKS

retardi.. jediný zábavný tam bylo to "sprintující" tlustý prase

Reagovat
smazaný uživatel

Šichora

Reagovat
Puskas

jo.

Reagovat
andrew96

I ve Slavičíně bylo nějaké divadlo po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady! Vyhlášení 2. ročníku o největšího dementa na EF, Nejdřív statistické fakta. Celkem hlasovalo 329 lidí (oproti loňským 224). nominovaných bylo 152 jmen (loni 104).

Rozdělení hlasujících bylo následující: 86 Anglická, 70 Česká, 56 více sekcí, 48 Španělská, 39 Žádná sekce, 18 Italská, 6 Slovenská a 6 Německá.

A nyní k samotnému pořadí.

Fotbalovou TOP 11 uzavírá TrevorFCB, který stejně jako 10.REPLIKATOR obdržel 39 bodů.

9.příčku obsadil technecium 46 bodů, 8.místo sám já 47 bodů, 7.místo Zenthuras 52 bodů, 6.místo kiwwi 52 bodů.

A jak dopadla TOP 5? 5. a 4. místo je úplně jiné. 5. skončil CHONG s 71 body, s velkým rozdílem pak skončil 4. jeden z nejrespektovanějcíh uživatelů - Liquid (102 bodů)

¨

Nyní už ale jdeme do finále. Letos panoval velký boj mezi TOP3, vítěz měl od začátku náskok, který se chvílemi dařilo dotáhnout, no nakonec ho uhájill. 3.místo obsadil loňský vítěz Owny (121 bodů). Na 2.místě se znovu umístil a vítězství znovu nedotáhnul Nr.Nobody (Dolar) - 140 bodů a letošním vítězem se 148 body a králem dementů pro další rok se stává VALLOIRE - GRATULUJEME!!

Celé výsledky jsou k dispozici zde. https://files3.uloziste.com/51b182e52b2ab696/ Je potřeba asi stáhnout, pouhé otevření mi hlásilo chybu.

Na konec chci pogratulovat uživatelům technecium a Zenthuras, které jsem označil jako skokany roku, jelikož se loni neumístili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Fišara - 2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

pěkný. Jsou někde výsledky z loňska, abych věděl, jakej jsem zaznamenal progres?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Jestli se dobře koukám tak tvých hejtrů ubylo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Majo. A to se tak snažil.

Reagovat
KingMaster13

Ty jo opět nemám ani 1 hlas Je vidět, že na EF se prezentuju dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi tady jeden z nejnormálnějších.. Mrzí mě teda, že jsem to nedostal aspoň od Dolara, do kterého furt šiju.

Reagovat
KingMaster13

Není umění si udělat hejtry a dostat naloženo v anketě. Umění je právě nic nedostat Važ si toho, evidentně jsi normální a to do Baníkovců se tu docela jedou pecky

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nikdo nevi, jak že se vlastně jmenuju.

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo jsi mohl bejt jedinej, kdo by se umístil třikrát. Nebo čtyřikrát, kdo se v tom má vyznat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys měl na sobě hlavně zapracovat.. 22 míst pokles, to je smutné..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo neumeji udelat na klavesnici srdicko... Stejne jako ja &

Reagovat
frankiefcb

já mám dva, tipuji Liquid a Kepy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ti někdo dal druhé místo..

Reagovat
Rarášek

Člověk se snaží a hovno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Překvapení, že tam není snad žádnej čobol v topce.

Reagovat
Ross Geller

Překvapení, že zrovna ty český pepíku nadáváš Slovákům....

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu to je?

Reagovat
smazaný uživatel

K hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

K ničemu, stejně jako tvůj příspěvek..

Reagovat
Shevchenko

Minule jsem dostal 2 body a teď nic? Hej jako

Reagovat
Puskas

Asi ten, co Ti je dal. má ban.

Reagovat
KingMaster13

Buď mají tvý hateři ban, nebo si nevšimli té ankety jako já A nebo už neexistují

Reagovat
Shevchenko

No buď jedno a nebo druhé, nasralo by mě, kdyby na mě zapomněli.

Reagovat
Puskas

Ještě je možnost, že jim během roku přirostl k srdci.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

To by bylo ovšem zklamání.

Reagovat
REPLIKATOR

Neumíš to

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by to chtělo anketu o nejrespektovanějšího uživatele

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je jasný vítěz přeci.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jsi někomu čornul účet na O2 - psali mi to někteří v komentářích..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zkoušel taky, ale jména se objevovala podobná, tak jsem zůstal jen u dementa, ten má větší úspěch..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně tyhle ankety lidi podle mě baví, takže a třeba ještě něco vymyslíš.

Reagovat
ratusek

5 nominací, slabota. budu muset zabrat

Reagovat
Hokaido

Je smutný, že už jen tři lidi si vzpomenou na Masopusta.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle neni slavík, aby někdo dostával první místa za pravěký záležitosti

Reagovat
db18

Musíš se víc snažit.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Blasphemer

masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapenim mi bylo, ze stejny pocet ziskal i erwin (uplne neaktivni na tom nicku)

Reagovat
Blasphemer

Ale na tom současným šel docela nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi prijde taky divne, asi mel smulu, ze anketa byla zrovna v dobe zapasu se slovaky

Reagovat
db18

Jaký má?

Reagovat
Blasphemer

7Ts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Oproti loňsku o jedenáct hlasů víc. Díky všem, co mi věřili.

Reagovat
Kepy_FCB

Kolik mám já ? Nejde mi to stáhnout.

Doufám že jsem si za multikulti gate při MS polepšil bo loni jen ubohej bod...

Reagovat
Mr.Mike

taky chci vědět sebe a taky mi to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Polepšil sis..

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace, dopriste bych mozna, zvysil moznost nominovat i treba az 5 dementu, takhle si myslim hodne lidi muselo tezce rozhodovat. pripadne vytvorit vice kategorii.

Reagovat
Erialdur

Chudák Liquid. Každej den tu jede dvanáctky... Dře jak horník v 80. letech a stejně to není na bednu.

Reagovat
Liquid

ale brambory teď po suchu výrazně podraží...

Reagovat
Erialdur

Vyděláš.

Reagovat
ZB 07

Ten los Slavie v poháru rovnou jim ten pohár dejte...

Reagovat
Coutinho10

letos to neni priorita (alespoň v tento moment), protože už to nezaručuje základní skupinu EL

Reagovat
ZB 07

stejně to zas vyhrajete

Reagovat
Coutinho10

nebránil bych se

Reagovat
KingMaster13

To bychom mohli

Reagovat
PlackaSKS

vypadneme s chrudimí, už to vidim

Reagovat
KingMaster13

Musíš umět

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mario23

Monty bude rád.

Reagovat
ZB 07

Možná budem mít o fanouška víc

Reagovat
monty25

No, to si děláš zbytečné naděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Ta dopadla

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mass

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Coutinho10

btw. nevíš ty nebo někdo jinej, proč vlastně nezačala dělat na O2 ?

Reagovat
andrew96

"Sexy reportérka Čuhelová se vrací na obrazovky!"

"Po fotbale O2 ukradla České televizi i nejvíce sexy sporťačku Česka"

Si fandí teda. Ale jinak super Akorát mě celkem zaskočil Štěpánův koníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k té konkurenci si ani moc fandit nemusí.

Reagovat
pepinho2

To cituje titulky novin, ne?

Reagovat
Mass

Nejvíce sexy? Přece jen na Nově mají Jágrovu bejvalku.

Reagovat
Losinho

a ta je úplně někde jinde

Reagovat
sosna

To teda.

Reagovat
mayday

To sice je, ale i Monču bych zbrousil zleva zprava

Reagovat
Kang & Kodos

Je, ale mluvící hlavu z Novy bych asi nebral jako sporťačku

Reagovat
Coutinho10

tak to celkem čumim, že na jednou takhle otočili nedivim se jí....díky

Reagovat
mario23

OT Dneska si koupím ten balíček od O2 za 200Kč, má ho někdo ? Funguje na více zařízeních ??

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho a koukal jsem zatím na PC a na telefonu v jejich appce o2tv (android). Vše v pohodě.

Reagovat
KingMaster13

Tak a je tu zase liga. Tohle kolo si myslím, že by mohlo být malé překvapení v Ďolíčku. Klokani si myslím, že minimálně neprohrají, ten jejich běhavej, nepříjemnej fotbal bude Plzni dělat sakra problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude 0-1 není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím. Z Big4 bude mít nejvíc problémů Slavia. Sparta porazí MB 6:5.

Reagovat
KingMaster13

Taky čekám nějakej hokej

Reagovat
Kang & Kodos

Jak loni všechno vyzbírali doma a venku to často byla tragédie, tak letos udělali venku už 10 bodů z 15 a doma od 1. kola nevyhráli. 1:0 pro Plzeň za barák

Reagovat
Losinho

5:2

Reagovat
Blasphemer

Zeman a Petržela

Reagovat
db18

To vypadá, že Kovařík je v hajzlu...

Reagovat
Blasphemer

No, radši bych tam viděl jeho než Zemana. Nakonec ještě budu na jaře děkovat bohu za toho Pačindu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to uplně vyděšeně

Reagovat
KingMaster13

Tak to si možná i pustim

Reagovat
db18

Hruška

Ale škoda, že se po pohárovém zápase na lavičku zase nevešel Bucha

Reagovat
ratusek

Bucha zas ani na lavičce, Vrba je prostě klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho vidí, každej den na tréninku, tak asi ví jak na tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Spis ho podle me nechtej nechat hrat, dokud nebude vyjadreni ze svazu ... to by jim taky mohli vzit body imho ... nevim

Reagovat
Kang & Kodos

A riskovat vyloučení z poháru jim nevadí?

Reagovat
db18

Ne, to by bylo vítané...

Reagovat
ratusek

tak snad se podle toho s náma zařídíte

Reagovat
Bex5

To si myslim, ze fakt riskneme ... a to nechci delat ramena

Reagovat
Ross Geller

Buchtu máš doma vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Yusuf v zakladu, 1+1 by mi od nej stacilo

Reagovat
Blasphemer

Sňozík luxusní vohoz

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

z těhle chlupatejch kapucí bych blil. Módní peklo.

Reagovat
andrew96

RZ1

Reagovat
Kang & Kodos

Fashion killa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Top

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

má svůj styl

Reagovat
andrew96

Stream pro mě a Čuhelovou?

Reagovat
Blasphemer

O2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Povolejte SD vozy!

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Zoufalci hlavně, že Kidernay tvrdí, jak to dělají nejlíp a pořád se otírá o ČT

Reagovat
Kang & Kodos

Co udělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Na chviličku to vypadlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo tak. Já přes nějakej stream chytl fakt otřesnej zvuk, takže teď se učím chorvatsky. Tak mě zajímalo, jestli maj stejný problémy i přímo na O2.

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě asi dvě minutky černo,kluci se tu zbytečně rozvášnili.No možná lepší Chorvatskej komentář,než Radotínský

Reagovat
db18

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Chytá nějaký Krmenčíkovský móresy, zápas se Slavií označil jako derby

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík snad dokonce řek,že to je víc než derby .Každopádně je Krmenčík daleko lepší komentátor,než Radotínský.

Reagovat
db18

V multidimenzi nám nabídli záběry, jak na fotbal "kouká" tento fanoušek: https://img.memecdn.com/blind-bohemians-fan-loves-the-atomsphere_o_5887035.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

au!

Reagovat
db18

Zahoď ty kopačky a vem si nějaký, kterýma to nepodebereš omg...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno udelal idealne, ale to zakonceni mu nejak posledni dobou nejde.

Reagovat
db18

cca. od tý doby, co má tyhle hrozný kopačky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hořava Ale Hruška

Reagovat
db18

Hruška >Koza

Reagovat
dinss

Není v Plzni dost dlouho na to, aby si zasloužil základ.

Reagovat
Blasphemer

Hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska

Reagovat
doshcz

Záviška hodně dobře technicky zvládlá střela to se u nás tolik nevidí, z 90% to jde na tribunu :D Hruška

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, to už si Kozáčik nezachytá

Reagovat
KingMaster13

A nebo prohrají a Vrba ho nebude nasazovat, protože pod Kozáčikem se vyhrává

Reagovat
Blasphemer

Procházka

Reagovat
db18

To jsou fakt retardi Hlavně, že se tam Petržela hodinu motá, než aby radši poslal balon do píči...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle penalta jde na vrub hlavne jemu. Mohl to tak 30x odkopnout.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta, nevim proc se ten picus Prochazka hada. Navic nechapu, co dela v zakladu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Furt to říkám, že Hruška je daleko lepší než Kozáčik. Nechápu Vrbu, že ho tam furt cpe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Už to alespoň nebude trapných 1:0 pro Plzeň. Buď vyhrají konečně nějak jinak a nebo ztratí

Reagovat
ratusek

se o ten titul můžete připravit jen vy sami, Sparta v prdeli a Plzni dochází dech

Reagovat
KingMaster13

Spíš Plzeň je v prdeli, Sparta ještě potrápí. Je ale pravda, že teď to máme hodně ve svých rukou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však je odehraná asi třetina soutěž proboha A rozdíly jsou minimální.

Reagovat
ratusek

Tak Krmelec určitě po LM v zimě pryč a celý se jim to zbortí a Pačinda s Ekpaiem a dalšíma super posilama to nevytrhnou

Reagovat
db18

Pff... vrátí se Bakoš.

Reagovat
KingMaster13

Však říkám Sparta nás potrápí, Plzeň bude zvládat porážet ty týmy jako Slovácko a tak. Je ale vidět, že mají dost problémy.

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

No tak Hruška nechytil pentli, tak se tam Koza může příští zápas vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haskuv outfit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já jen doufám, že už brzo Česko opustí móda debilních bílých košil.

Reagovat
Andis

Go go Bohemka zakopejte ty korupčníky pod drn

Reagovat
smazaný uživatel

už i Bohemka školí Plíseň

Reagovat
KingMaster13

Tak u Bohemky s tím jejich neúnavným běhavým fotbalem jsem to čekal. Vždyť si mazali na chleba i nás

Reagovat
ratusek

Tak na chleba sme si vás mazali i my a navíc v 10

Reagovat
KingMaster13

Převahu jsme měli ale Bohemka nás druhej poločas dost mačkala nepříjemně

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale jen škoda pro bohemku, že neumí tvořit a ztrácí poměrně se slabšími..jinak by byla jinde, prostě nemají stabilní výkonnost...

Reagovat
KingMaster13

Oni neumí proti zavřeným obranám tvořit. Proto jim to na slabý nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

však to píšu

Reagovat
db18

Tak jako na jaře...

Reagovat
dinss

Plíseň se píše s malým p. Včera nebyl hodina ČJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera bylo 90 minut fotbalu ze strany bohemky, což nám S udělalo radost..

Mindráček, ten přejde ...češtinu studuj hochu, děláš dobře.

hodina = ta = > nebyla...hlupáčku...takové mám rád, co se neumí ani vysrat a poučují

Jsem přesvědčený, že češtinu umím DOBŘE...I když jsem měl s diktáty vždy problémy, vím, že se za své psaní nemusím stydět. (tím přiznávám, že občas nějakou hrubku udělám) - naštěstí nejsem spisovatel a ke své práci, kterou se živím velmi dobře, to nepotřebuji

Tak se uč, ať nemusíš chodit v modrácích a krumpáčem...titulu zdar...

Reagovat
dinss

S krumpáčem nedělám a ani dělat nebudu. Strachuj se spíš o svojí práci. Každopádně vysrat se umím a nejlépe na takové jako ty.

Mindráček? O tom píše nějaká sešívka? Kyjevu zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Prochazka jinam nez dozadu neprihraje..

Reagovat
KingMaster13

Henderson vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je dost presny.

Reagovat
KingMaster13

Ve finále LM 2 přihrávky dopředu za celý zápas

Reagovat
db18

Gooooooooooool Ale škoda, že to šlo zrovna od Tila.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec je fakt zvire.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Andis

V lize mezi slepými jednooký král

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč letí strašně dlouho a Krch čumí na Krmenčíka a nechá ho v klidu vystřelit.

Reagovat
Blasphemer

Zeman zase jeho klasika. Ještě jsem ani nezaregistroval, že hraje.

Reagovat
KingMaster13

Ještě by tam mohl hodit nějakou ručku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je takovej ten typ - povolání fotbalista

Reagovat
Bex5

Prej ze hrajeme nic moc fotbal na 1:0 ... nesleduju to, ale musi to byt luxusji podivana!

Reagovat
db18

...když fandíš Bohemce.

Reagovat
mistr129

nebo Slavii

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

Reagovat
PhilipS

Jaký byly ty přihlašovací údaje na o2, co tady někdo dával pár kol zpátky? Děkuji pekně

Reagovat
db18

cctest

Sport123

ale už to nefunguje

Reagovat
PhilipS

ah damn

Reagovat
Blasphemer

To ví už jenom Clancy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zemanovi snad někdo během pauzy řekne, že hraje nalevo, takže si tou zasekávačkou dává balon na slabší nohu.

Reagovat
Blasphemer

Snad mu někdo řekne, aby šel do píči.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ten Záviška ať jde do prdele. dvě tutovky a dvakrát to kopne jak kdyby měl obráceně kopačky

Reagovat
ratusek

to druhý byl stejně offside

Reagovat
KingMaster13

Nebuď hořkej, že dal gol Spartě

Reagovat
Kang & Kodos

No vidiš, ještě k tomu. Zkurvenec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje Plzeň?

Reagovat
doshcz

dle mě bohužel jo, Bohemka potřebuje na gol 10 střel

Reagovat
db18

Bohemians - vl. gól Schumacher 1:1

Jablonec - X

Slavia - X

Karviná - X

Olomouc - Procházka 0:1 (těsně po rohovém kopu)

Dukla - Hořava 1:1, vl. gól Podaný 1:2

Ty vole...

Reagovat
db18

*naše ligový zápasy venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebyt tam Schumacher, tak tam byl nas hrac na dorazku..

Reagovat
db18

Nebyl to Petržela? Aby to neletělo na tramvaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky uz nasi ligu davno prerostl, je mi to lito, ale at v zime jde, protoze on ma urcite na vic.

Reagovat
db18

Navíc to vypadá, že na jeho post už náhradu připravenou (skoro) máme.

Reagovat
Blasphemer

Už měl jít před rokem.

Reagovat
Nuno čomes

Zakopal se.

Reagovat
mistr129

co zkoumá?

Reagovat
ratusek

to je komedie to video, přes minutu čeká a pak stejně pokračuje hra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hruška je král

Reagovat
ratusek

Já se na toho Hubníka na Realu tak moc těším

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska dohodi dal, nez dokopne.

Reagovat
Blasphemer

Ty píčo, z toho alibismu pana Procházky mě za chvíli jebne. Ten dá přihrávku dopředu maximálně na pět metrů a to ten hráč ještě musí stát. Když je náhodou v pohybu, tak to dá radši někomu dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Hlavně že když to dělal Darida, tak to nikomu nevadilo.

Reagovat
Blasphemer

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tvl míval si aspon uroveň

Reagovat
db18

Reagovat
icka

Reagovat
db18

To je až moc statický... snad tam přijde Ekpai místo Zemana a Řezníček místo Procházky.

Reagovat
db18

...ale Hořava se mi dneska dost líbí.

Reagovat
dinss

Přijde mi, že včera hrál furt to svoje...

Reagovat
db18

Už se nebál střílet a sem tam poslal balon do nadějné šance dopředu do vápna.

Reagovat
doshcz

nice

Reagovat
KingMaster13

Ty píčo ten Záviška to málem zase podělal Hroznej luck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jestli příště zas nastoupí stejná obrana, tak mne jebne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to byla chyba Prochazky..

Reagovat
db18

Jeho tam de facto počítam. Ale Limba s Hejdou tam podle mne mohli udělat víc... spíš jde ale o to, aby trenér vyslal nějaký signál. (i když ten už udělal Hruškou)

Reagovat
smazaný uživatel

Limba hraje dneska zase skvele.

Reagovat
db18

tohle byla jediná věc, která by mu šla vytknou no. Spíš mi tam trochu chybí Pernica, který si to odstřižení nezasloužil...

Reagovat
dinss

Kdyby udělal Hubník milion chyb tak stejně vyndá Pernicu aby něco ''změnil''.

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu tam ten Prochazka je, kdyz dopredu neda ani balon a braneni jsme akorat videli..

Reagovat
oli9

Reagovat
ratusek

Procházka doživotní základ

Reagovat
db18

to bylo jasný... tak ještě jeden, aby to celý odčinil...

Reagovat
Blasphemer

A gól dá nejhorší týpek na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

A von da zase gol ty vole..

Reagovat
Blasphemer

Základ na na dalších pět zápasů jistej.

Reagovat
db18

Nikdo nečekal, že by mohl poslat balon dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka maže hejtry na chleba

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty krávo, teď Bohemka ten protútok pěkně posrala

Reagovat
KingMaster13

Ty vole kde jsou ty loňské zápasy Bohemky, kde když dali gol tak to na 95% udrželi?

Reagovat
ratusek

na tom O2 jsou fakt uplně vyprcaní, za to chtěli kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý by už taky mohl dát konečně nějaký gól

Reagovat
HorajzmAmmann

Yusuf výborný

Reagovat
doshcz

Zeman

Reagovat
ratusek

To je letec

Reagovat
KingMaster13

Jak chtěl divnout

Reagovat
havrys99

prezident

Reagovat
Blasphemer

Zeman

Reagovat
db18

Se bojí jít sami na gólmana nebo co?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zeman je hroznej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby padal aspon ve vapne..

Reagovat
doshcz

si Pechanec teď tři kola nezapíská

Reagovat
doshcz

Čermák chtěl vystřídat Bartka, asi chlast

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Co tam mam hledat?

Reagovat
db18

Je to oficiální aplikace Fortna:Ligy a rozkliknutý mam zápas Bohemky s Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reiter ma hroznej hrb, to je geneticky?

Reagovat
Mass
Reagovat
KingMaster13

Tušil jsem to, Plzni prostě Vršovice nevoní

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud je v lize tým, se kterym mě tak nebolí ztratit body, tak je to Bohemka.

Reagovat
JessePinkman

Dynamo Válec.. Ledeckýmu jsem nevěřil, ale gólů dává dost. Takovej hráč chyběl. Ten tým je ale celkově dobře poskládanej. Všechno to šlape, tak snad se to nějak přes zimu nesesype.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesto Baniku dnes pokorne a s uctou doveze Kralovi vsechny body.

Reagovat
smazaný uživatel

A az je odevzda (doufam, ze vyhrajeme treba jako minuly rok na podzim, at je karvinska klika zase nasrana az na pudu, beztak si to zaslouzi, ten projekt je jen přítěží ), tak je to snad nakopne k očekávanému sestupu.

Btw. Ta U 15, ktera si mazala na chleba stejne stary Bayern Mnichov, tak ted na turnaji v Zakopanem tristni vysledky.

Snad jsou Maslej a jeho pobocnici nadseni za to, jak tu mladez vedou...

V U19 vyhodi Maluru kvuli vysledkum (wtf?) A jeste po kratke dobe, Peta si tam dosadi kamaradicka Westa a ta devatenactka hraje jeste hůře. A to ma byt pritom uz takovy mezistupeň k prestupu do juniorky atd.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Jako coz o to, dat si dopoledne ve vlaku tocenou plzen a k tomu Moeta, jako proc ne, to kvituju, jazda musi byt.

Ale kdyby to aspon nebyli rozhodčí dnesniho zapasu Baniku. Franek a spol...

A jede tu i Kralovec, ale ten jede na profika, no alcohol, yes party !

Reagovat
Kepy_FCB

�������������

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

"PUMLÍČ"

Jednou vlétl Pavel Karoch,

ktorý múdrý vždy bol za troch,

do studia jako raroh,

a když spadl balon na roh,

zvolal Pavel, aby 'war hoch':

"České fanouškovské mlíčí,

nemá jasno mezi míči.

Vždyť dokonce DUML líčí,

jak prahne po k míči klíči."

Tak ten výraz roste, klíčí,

ač se vám to mnohým příčí,

od Vejprnic až po Jičín,

mluvme již jen o P-U-M-L-Í-Č-I.

Jdu se učit, mám vás v p...

Reagovat
andrew96

Básničkář pls

Reagovat
Bex5

No way ...

Reagovat
andrew96

Poznarův start dnes v ohrožení. Pokud nebude hrát, tak doufám, že tam vedle Beauguela bude Jakubov. Oslabený bude taky střed zálohy kvůli absenci Podia. Takže pravděpodobně si zahraje Lukáš Holík, což není adekvátní náhrada. Uvidíme, jestli za Sigmu nastoupí Pilař, který se na tréninku zase zrakvil. I tak je ale Sigma favorit.

Reagovat
Kang & Kodos

Real-Levante 0:2. Škoda, že neni rok 2011, tehdejší Plzeň by Real v takový krizi snad i porazila

Reagovat
Losinho

Škoda, že ho teď nemají doma.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě břevna, tyč. Tisíc šancí. Jestli bude hrát Real takhle tak bude Plzeň ráda za bůra.

Reagovat
db18

Jako, že mezitím nepatrně rozšíříte brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože takovej zápas, s tolika neproměněnýma šancema jen tak zase nezažijeme. Real se na vás bude chtít chytnout.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže až za stavu 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vyhraje i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

že se nestyděj ten přenos z Olomouce vubec dat do TV, to vypada jak zabery z roku 1980, ČT ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Holík netrefí ani bránu

Reagovat
andrew96

škoda mluvit

Reagovat
ZB 07

Luxusně kopnutý

Reagovat
smazaný uživatel

Beauguel Krásná šibenice Na to, že jsem si ve Fantasy nezměnil sestavu a má hodnotu 86 mil., tak dobře trefený kapitán

Reagovat
bobis21

Jánoš zpátky v sestavě jinak opět úplně stejná sestava - já chápu že se daří, tak není třeba měnit, ale zapojit do hry někoho jiného taky nemusí být špatné

Reagovat
HorajzmAmmann

koho jako? Vždyt jsou všichni marný od Granece až po Kubu Šašinku.

Maximálně Procházka připadá v úvahu,ale do obrany co moc nedostává goly se taky nesahá..

Kde je Wágner?

Reagovat
bobis21

já to beru, jen to považuji za naši slabinu, že hrajeme celou sezonu vlastně s 13 hráči, kteří jsou schopni něco předvést (dnešní sestava + Baroš s Procházkou).

Reagovat
Whitemedia

Tak tohle muselo kurevsky bolet..

Reagovat
db18

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo prosim vas stream na Banik?

Reagovat
Luc-Luc

dobry bod, Zlin je silnej na podzim, po golu Texla se mi to chvilkama i docela libilo na to, ze se hralo prakticky bez obrancu...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! V 1. minutě, tak hlavně neusnout na vavřínech...

Reagovat
Kang & Kodos

To ten novej trenér Slovácka začal luxusně teda...

Reagovat
PavlíčeQ

Já taky, když mám v bráně Daňka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, teď se tam bojím kouknout. asi už vedeš co?

Reagovat
monty25

Jako dneska mu nepřeju, ale jinak jo. Velkej sympaťák, ale podle vyjádření Šumulikovskiho je tam asi jenom dočasně...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty Laštůvkovo vztekánky na spoluhráče po každé střele soupeře, to je k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Baryho je to hrůza, nikdo je nezjebe. Je otázkou jestli to na ně platí, jak jsem hrával já, tak jsem to ze začátku potřeboval, než jsem ke konci (nebo doufám že to je jen několikaleté přerušení) kariéry začal jebat i já

Lašty tam zjebal i podavače míčů, bo tam spolu kecali a on hledal balon na rychlou rozehrávku

Reagovat
HorajzmAmmann

Kazdy kontakt a upadnuti piska faul to neni fotbal. A az na Diopa hrozny. Ten je dneska nejlepsi z banikovcu

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Zatím paráda

Reagovat
ZB 07

No jasný, jednou vsadím na Baník, a hned přestanou hrát...

Reagovat
KingMaster13

Nápodobně

Reagovat
monty25

Já na ně taky naložil, ale mně už to posral AS Řím...

Reagovat
ZB 07

to byl zas můj druhej tiket. Ten s Realem ani nezmiňuju...

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Kde teď teda budeš bydlet?

Reagovat
smazaný uživatel

Letiiiič to mělo být 2:0

Reagovat
Kang & Kodos

Standa Hejkal

Reagovat
monty25

Diviš

Reagovat
iamek

Nejhorší výkon v sezoně

Reagovat
exse

Ty šance budou Karvinou mrzet, už to mělo být tak 0:4.

Reagovat
Euphael

snd nebudou...ale je to nase klasika no

Reagovat
Banikovec7

Vedel jsem, ze s nasim stylem zapasy proti takovym souperum pro nas budou horsi nez proti silnejsim, ale tohle jsem fakt necekal, muzem byt radi, ze to je jen o gol.

Reagovat
Euphael

Jablonec takto netakticky zvysi na dva nula v nastaveni polocasu proti panu Csaplarovi

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Jablonec se chytil do pasti

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle je hra s ohněm.

Reagovat
SpartaOvenka

Mě by zajímalo, jestli přijdou příbramští přijdou do kabiny a Csaplár na ně: ,,Tak a máme je" nebo jestli na to ti hráči myslí třeba.

Reagovat
KingMaster13

Mě by to taky zajímalo

Reagovat
Coutinho10

hraci asi urcite, ale asi se nechali uspokojit tim, ze to maj v kapse to otoceni a misto toho dostali plno dalsich golu

Reagovat
smazaný uživatel

Chytili se do vlastní pasti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Past nevyšla

Reagovat
KingMaster13

Tak když tam pošleš Voltra, tak tím se to automaticky neguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to byla skolacka chyba od Csapiho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pokračujeme v tom co bylo v Boleslavi. Tam taky tragicky první poločas. Karviná zatím.bohuzel naprosto zaslouženě. Doufám že je Pánik zjebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
iamek

Reagovat
Azazelo RD

Jako Chramosta fakt dement. Spustit past v nastavení prvního poločasu je na střídání a přeřazení do béčka.

Reagovat
KingMaster13

Ten vás twitter účet se mi hodně líbí, prostě funny statusy jak má být

Reagovat
Losinho

něco jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Euphael

kde sledujete zapasy kdyz uz nejde cctest?

Reagovat
monty25

Na Tipsportu, kde to právě teď taky nejde, teda aspoň Teplice...

Reagovat
monty25

Čmovš ČK

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Voltr do útoku a směle za obratem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak zbytečný... kdyby dal z té tutovky ten gól, je hotovo, místo toho strašně zbytečná redka

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
Blasphemer

Trávník kapitán ve fanlize

Reagovat
Coutinho10

chudak Kazi, ale koukam, ze on tam ma dost jejich hracu, takze to nemas uplne v suchym triku

Reagovat
Blasphemer

Jo, bude mít tři čistý konta od Jablonce, takže to dotáhne. Ale zas tam mám ještě čtyři hráče ze Slavie a Sparty a on už jen Kuzmu z Opavy, takže když S nezahrajou úplný hovno, tak to budou snad další tři body.

Reagovat
Coutinho10

jojo to je fakt...hodne ti jich bude jeste hrat + kapitan

Reagovat
monty25

Trávník Jsem si říkal, že je do Fanligy moc drahej, takže tam mám jenom levnějšího Považance. Ale stejně, s půlkou týmu baníkovců z toho asi nic moc nebude...

Reagovat
SpecialOne

To máš jenom 2+1

Reagovat
monty25

Moh jsem tam mít oba, že jo...

Reagovat
FCSL

Příbram Csaplár k repre

Reagovat
smazaný uživatel

tak nekazí fotbal aspoň, jako jiné týmy...samozřejmě nemá v úmyslu prohrávat 6-0, ale občas se to tímto systémem takhle prostě sejde...6 střel 6 branek...průběh hry neodpovídá skóre...

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník 3+1...ten má neskutečnou formu, škoda, že Šilhavý mu nedá prostor ani na poločas...

Reagovat
mayday

Podzim má letos teda parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to má...a hrají i pěkný fotbal...jen jsem to tu nikde dnes nečetl, jinak to tu běží každou jejich výhru, tak jsem si chtěl zdravě jen rýpnout do těch pablbů, co to tu postují..

Reagovat
Losinho

Tenis v Příbrami

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší past v historii sportu

Reagovat
Josifek

Koukám Csaplárova poločasová pastička dneska nesklapla :O :D

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak Jablonec 4 výhry v řadě. Paradoxně se rozjel až se začátkem pohárů

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to, aby hlavne zacal vyhravat i tam

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš jenom tam, už je zase nějak blízko

Reagovat
Coutinho10

to je taky fakt...3x v sezone s nima nechci hrat

Reagovat
KingMaster13

Budeme muset 3x porazit Plzeň aby se to vykompenzovalo

Reagovat
Kang & Kodos

Jo vlastně, ono by to pro nás nakonec i bylo výhodný

Reagovat
KingMaster13

1 utkání bychom mohli vyměnit za pohár

Reagovat
Coutinho10

j vy na ne zrovna umite no

Reagovat
Blasphemer

Make Petr Rada great reprezentační trenér again!

Reagovat
monty25

Sice 2. poločas bez streamu, ale 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišmann je šašek

Reagovat
bobis21

ten váš Janečka je teda horší magor

Reagovat
smazaný uživatel

jsou si docela podobní v tom, na co oba narážíme, no Janečku jsem ale asi nikdy nevidel rozkopnout banner a filmovani si taky nevybavuji (viz golova standartka, kde tomu dost pridal)

Reagovat
bobis21

faul to byl celkem jasný a jemné kopnutí do banneru mi nijak nevadí ... Fleišman se většinou nervuje v situacích ve kterých byl zapojený, Janečka se nevruje i když je na druhé straně hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Tak díky za tiket

Reagovat
doocetung

ať jde ten starší šašinka v zimě někam do hlučína nebo do oktagonu, tady fakt nemá co dělat,bolí z toho oči

Reagovat
Kang & Kodos

Do oktagonu a pak zpátky, tzv. na Slepičku

Reagovat
iamek

Ten starý Šašinka nemá ani na Vítkovice. Naprostý tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jen dvě chyby To jak si nepokryl balon a zastavili ho čistě skluzem zezadu a pak to zpracování za brankovou čáru. Jinak tam měl jednu nebo dvě kvalitní akce/přihrávky. Já mu ještě poslední sezonu budu věřit, jen kvůli tomu, že je od nás. Pak ať se vrátí až za pár let jako třeba Poznar.

Reagovat
dinss

Trávníka kupte klidně i za padesát! Ale...radši přivede ještě nějakýho východňára zadarmo.

Reagovat
KingMaster13

U vás by sednul jak prdel na hrnec. Playmaker jak víno

Reagovat
dinss

My ho nezaplatíme... Ať jde do zahraničí.

Reagovat
KingMaster13

Já vím no, je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsou na tom útočníci Slávie?

Reagovat
Spalovač šancí

Talentovaní

Reagovat
Losinho

Jestli si dobře pamatuju rozpis, tak zítra se na fotbal kouká u Škody, příští týden je na řadě van Buren.

Reagovat
PlackaSKS

zrovna škoda už by mohl být pomalu i na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění

Reagovat
smazaný uživatel

achjo....

Reagovat
smazaný uživatel

Zastrašování pokračuje, trenér U15 odvolán po kritice Berbra a spol.:

https://fotbal.idnes.cz/jiri-vorlicky-rozhovor-roman-berbr-facr-fdg-/fot_reprez.aspx?c=A181019_163421_fot_reprez_dc

Reagovat
smazaný uživatel

Když rodiče nechávají předškolní děti v rukách trenérů, kteří na ně sprostě křičí, tak je ten problém širší a hlubší. Pan trenér má pravdu. Nestačí jen to, co je na hřišti, ale i to co je kolem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Kayamba na lávce? Je nemocnej nebo prostě tragickej?

Reagovat
Azazelo RD

Tragicky nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký fanoušek ho napadl (kopnul?) v hospodě po zápase a na FB Kayamba brečel že se ho spoluhráči nezastali, asi chce pryč.

Reagovat
db18

"asi chce pryč"

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to špatně?

Reagovat
Kang & Kodos

Už ho koupila Plzeň.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to mi uniklo.

Reagovat
db18

Tak on už jenom čeká do zimy, pak by se měl připojit do naší přípravy.

Reagovat
Kang & Kodos

Buď rád, že už tam neni Horváth. Ten by do něj z prdele kopnul a už by žádal o přestup

Reagovat
Liquid

jedem Dukla, ať se odsune Morava na poslední 2 místa

Reagovat
FCSL

Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Traoré, Zmrhal - Baluta

Reagovat
Coutinho10

Náhradníci: Kovář – Olayinka, Zelený, Matoušek, Deli, Mešanovič, Frydrych

Baluta na hrotu v zrovna v Liberci asi neni uplne ideal, ale uvidim

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Breite - Potočný, Oscar, Ševčík, Hybš - Oršula

Hybš na křídle, Oršula Hlavně at to není to podělaný 3-5-2 jako na Spartě. Sestava nic moc, rupnem

Reagovat
mario23

Tak jsem si objednal O2 sport pack, tak snad ten fotbal bude za něco stát aspoň :D

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá dobře: "Službu O2 TV Sport Pack využijete na jednom zařízení současně"

Dej pak vědět jestli ti to jede i na TV. Já jsem to zkoušel u toho cctestu dostat na TV tak, že jsem dal zrcadlenou obrazovku (tzn. že co je na mobilu, to je i v TV) a pak jsem se na mobilu připojil na aplikaci O2. Jenže po zvětšení obrazu na celý displej mobilu se to vždy odpojilo (u té O2 aplikace to prostě nejelo, i když u všech ostatních stránek a aplikací jsem neměl problém sledovat to na celé obrazovce).

Reagovat
mario23

Já na to na mobilu koukat nebudu... Zapnu to na PC a pustím to do TV. Uvidím, jestli to budu platit celý sám nebo seženu aspoň 1 dalšího. Pár lidí už psalo, že to jede na více zařízení, tak nevím.

Reagovat
ZB 07

To je tak odpornej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Teda raději bych na hrotu Murise

Reagovat
ZB 07

Debilní Dukla

Reagovat
monty25

Sakra, já ve Fanlize vyměnil Ďuricu za Raspopoviče (ten vůbec nehraje), abych se vešel do 100 mega...

Reagovat
Coutinho10

Zatimco u me ma Duricu muj souper Vyrazenec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se můžeme vrátit k debatě o sestupu? Letos máš hroznou smůlu

Reagovat
Coutinho10

no...asi nad tim budu muset preventivne premejslet...

Reagovat
smazaný uživatel

Postupující z druhé ligy nebude mít vyhovující stadion...

Reagovat
Coutinho10

taky možnost

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

No a jsme poslední

A ještě ke všemu se možná vrátí Habanec

Reagovat
smazaný uživatel

No, třeba by vás z těch sraček dostal..Co je u vás vůbec letos špatně?

Reagovat
Liquid

výborně Dukla, Ďurica by to klidně mohl dotáhnout do all stars celé ligy, sice má už věk, ale kam se na něj hrabe 2.stoper "pohárové Olomouce"

Reagovat
mistr129

Duklaválec za posledních 5 zápasů 3. za Jabloncem a Slavií

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Roman nemá fanoušky

Reagovat
naheCZ

Mikula

Reagovat
Kang & Kodos

Ale za co jinýho chce dát červenou, když ne za tohle?

Reagovat
mistr129

Já bych teda červenou určitě nedával

Reagovat
Kang & Kodos

Metr před vápnem, za nim už nebyl nikdo, jestli jsem dobře viděl..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Riviera Kid

Jako jo, ale ten balón by stejně nestihl. A navíc druhá minuta.

Reagovat
Kang & Kodos

To je Mikulovo problém, že je čurák a udělá po cca 70 vteřínách tohle. Tim spíš bych ho vysypal, aby si to pro příště pamatoval.

Takový kopyto jako on ani celej Liberec tohle řešit nemusí, ale v pohárech by za to dostal červenou a všichni by se divili, jak je to přísný, že tohle mohl ve druhý minutě nechat se žlutou.

Reagovat
mario23

Na červenou to nebylo.

Reagovat
Riviera Kid

Už ju má. Vesmír je v rovnováze.

Reagovat
mistr129

Podle mě by golman byl u balonu dřív, i kdyby ne, tak je slávista v úhlu.

Reagovat
db18

Nguyan Proč stál tak moc vepředu?

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaal Miraaaa Stoooooch

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo rychlý. Mikula zkurvil zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mino paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Gólmanova chyba

Reagovat
mario23

Tak 50% viny jde za tím hráčem, co posílal tu hlavu na golmana, Mikula a Nguyen si rozdělili ten zbytek.

Reagovat
mistr129

Kolář

Reagovat
Kang & Kodos

Kúdela ho tam strčí, pak běží za sudím a Královec mu jí fakt dá Berbrovo protekční kuřbuřt zase neví

Reagovat
Kang & Kodos

Pořád mi nikdo nenapsal, že jsem čurák a spletl jsem si Příhodu s Královcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nezajímáš.

Reagovat
pepinho2

Mikula stále slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Mikula nakej hodne premotivovanej.....

Reagovat
db18

měl se na to vysrat a Koláře zalehnout, místo toho aby se aktivně snažil něčemu zamezit...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberečáci se pokopali navzájem.

Reagovat
mario23

A je po fotbalu. Mikula je fakt dement. Za tohle by měl dostat poradnej flastr.

Reagovat
mistr129

I když teda, nejdřív jsem myslel, že to Kolář přihráva, ale asi ho fakt teda trefil

Reagovat
db18

Kúdela dobrý zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Sir Ravealot

Ještě jak o něm ve studiu řikali, že mu chybí vychcanost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Slávka má po výhře...

Reagovat
Kang & Kodos

Proti nám Liberec srovnal v devíti, Kačaraba ví

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec nedohraje ani v 10

Reagovat
Coutinho10

Baluta to je skodaaa...to se musi trestat

Reagovat
Coutinho10

Zmrhat twl..dalsi golovka ...Traore famozni ulicka

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec je v hajzlu... proti SKS v 10 to prostě nejde vyhrát

Reagovat
PlackaSKS

Jojo, jako u vás...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Tak nějaký podprůměrný klub holt můžou hráči podcenit, proti Liberci to nehrozí

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jestli Potočný vystřídá, tak už věřím, že vyhrajeme

Reagovat
Coutinho10

ta rozehravka na nuzky Husbyho

Reagovat
Coutinho10

Stochu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to naše zakončení, to je jak z přeboru.

Reagovat
Liquid

horší jsou ty ztráty, poslal bych tam místo Zmrhala Mešanoviče, ten by mohl Ukrajince vyčervenat

Reagovat
Liquid

Za mě teda červená rozhodně ne, rozběhl si sice jako idiot, ale ještě včas si to uvědomil a snažil se vyhnout a nebýt Kúdely tak se i pravděpodobně vyhnul, proč mu videorozhodčí neřekl, ať se jde raději přesvědčit k obrazovce? Jako je to stále to samé, čtveřici Plzeň, Slavia, Sparta a Baník se měří jinak než ostatním

Reagovat
Sir Ravealot

Video se může použít jen pokud jde o přímou červenou

Reagovat
ttopi

Tak. Navíc na žlutou ten zákrok asi byl.

Reagovat
PlackaSKS

Snad dostane šanci olayinka a muris...

Reagovat
Coutinho10

Muris na plac

Reagovat
Coutinho10

omg to jsou sance a zase nic

Reagovat
mistr129

Hornyák vypadá jak strejda Horvi z Comebacku

Reagovat
Kang & Kodos

Buzeranti

Reagovat
naheCZ

Ten pád byl komickej

Reagovat
mistr129

Vůbec

Reagovat
Coutinho10

uffffff celkem jsem se bal, ze byla jasna

Reagovat
db18

Kdyby spadl dozadu, tak jo...

Reagovat
iamek

Jak tam sebou mlaskl

Reagovat
Kang & Kodos

Nebyla, ale Slavie si koleduje

Reagovat
lampas

To je takovej kretén ten Koscelník Mohl jít v pohodě dál do vápna a zkouší takhle amatérsky filmovat

Reagovat
naheCZ

Musí začít dávat žlutý za to simulování

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl

Reagovat
mistr129

Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dalo čekat, byla to válka a sem rád za získaný 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

8 žlutých není to málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře jich bylo víc myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam !

Neděle 11.11 od 14:00 SFC Opava -:- FC Baník Ostrava

Reagovat
doNny

Reagovat
pepinho2

ideálně výsledek 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To bude atmoška

Reagovat
Liquid

Bolka do toho, snad bude řádit zahraniční dvojice KO-KO, ta černá polovina by chtěla být na Letné vytleskaná

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, před zápasem Sparty si můžete přečíst moji analýzu zápasu Sparty v Olomouci.

http://bielsistablog.blogspot.com/2018/10/jak-porazit-spartu.html

Budu rád za zpětnou vazbu. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Timiho návrat na Letnou

Reagovat
ratusek
Reagovat
ratusek

Pondělní dohrávka

Reagovat
Hokaido

Nita - Čivič, Radakovič, Kaya, Chipciu - Vatajelu, Sáček,Kanga, Stanciu - Tetteh, Pulkrab

Takhle bych to poskládal. Jestli zase bude hrát Plavšič, tak už se fakt poseru.

Reagovat
FCSL

Nita - Chipciu, Radakovič, Costa, Čivič - Stanciu, Kanga, Frýdek, Vatajelu - Pulkrab, Tetteh

Čivič, Vata

Reagovat
smazaný uživatel

Plavčič na tribuně

Reagovat
PBLead

KONEČNĚ Čivič. I když jak na to koukám, tak asi jen proto, že je něco s Kayou, ne? Jinak by totiž LB hrál zas Costa a Čivič by si ani neškrtl.

Palec nahoru si zaslouží i Pulkrab, podle mě by měl být lepší než Šural.

Vatajelu nebo Plavšič, mě to vychází skoro na stejno, i když Plvašič byl hoodně z formy.

Za mě docela OK sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoper planety na lavičce a místo něj hraje levej bek stopera. Nepochopitelné.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To tady vlastně někdo psal, že Kaya je aktuálně nejlepší stoper v lize, ne?

Reagovat
Hokaido

Ne. Já jsem psal, že je náš nejlepší stoper a dolar to zase prekroutil a dělá ze sebe debila.

Reagovat
Rarášek

V pohodě, já psal, že je to nejlepší stoper ligy.

Reagovat
Hokaido

Aha, tak to se Dolarovi omlouvám.

To jsi psal v nějakým kontextu nebo jsi to myslel vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Naprosto vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar hraje za Spartu?

Reagovat
Greny

Ten není ani v Interu Mirandaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rusák si dneska opět zastřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na ct nebyl ani patecni, ani pondelni zapas?

Reagovat
Greny

Dávali v sobotu fotbal ne?

Reagovat
ratusek

byl tam v sobotu Olmík se Zlínem

Reagovat
Kang & Kodos

To je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl spatnej signal.

Reagovat
Rarášek

Radakovic

Zase, vyhoďte ho už zpátky někam na Moravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovic

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta uplne jasna, jestli to zmeni, tak at jde cely video do prdele.

Reagovat
Hokaido

Radakovic je prostě strašnej traged.

Reagovat
Rarášek

Jsem to chtěl napsat vejš, ale možná i proto mi příjde Kaya jako superman.

Vedle něj to vynikne.

Reagovat
smazaný uživatel

Video, hmmm

Reagovat
ratusek

Radakovič je prostě klasik

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Noke

správně

Reagovat
ratusek

Tohle není penalta? to video zrušte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně zase několik minut nehrálo. Hráči vystydli...

Přínos videa kvůli jednomu gólu na mistrovství světa jednou za deset let (ano vím že přeháním) je čím dál spornější.

Reagovat
ratusek

taky nechápu co na tom zkoumal tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

To neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to, ale nechtěl jsem to zakřiknout Faul to nebyl.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hokaido

Ať jdou fakt do píce s tím videem, tohle je prostě penalta.

Reagovat
chavi.27

dyt spadnul sam ten rusak, za co bys ji chtel piskat?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo za faul?

Reagovat
Hokaido

Ruka na rameni + mu zezadu překřížil cestu. Stejně jako ta Frydkova minule celkem bez debat.

Reagovat
chavi.27

ruka na rameni se ho dutknul, no wow 100% pentle teda... a ze ho prekrizil... Komli mezel pred nej a spadnul sam, Rada o nej ani nezavadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt humáč.

Reagovat
PlackaSKS

podle mě to začalo před vápnem, ale faul to asi byl... video je u nás asi píčovina. odpadá i možnost říct si, že to jen rozhodčí špatně viděl

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si taky říkal, jestli to náhodou nevytáhne za vápno. Ani mě vlastně nenapadlo, že by to zkoumal z jinýho důvodu

Reagovat
Coutinho10

klasika

Reagovat
pepinho2

Rozhodčí

Reagovat
Kang & Kodos

nějakej extra faul to nebyl, ale určitě jí měl nechat.

Reagovat
pingla

Odvolaná penalta? To jsou idioty fakt

Reagovat
ratusek

Co se dá dělat, Sparta je silný zákulisní hráč po letech a toto přesně spadá do té šedé zony a jak říkala Damková, normální fanoušek to nepozná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chovanec predsedou komise.. Vic asi netreba dodavat.

Reagovat
discarda

to je jasny...a proto to nejdriv pisknul a pak tri minuty cumel na video jak blbec

Reagovat
osobnostx

Už i rozhodčím je tragéda Radakoviče líto !!

Reagovat
Greny

Pokud toto není penalta, tak první gól byl z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

perfektni srovnani

Reagovat
Greny

Dole máš vysvetleni

Reagovat
Greny

Tak ne, mě přišlo že ten Pulkrab jak se tam válel byl v ofsajdu a tím čistě teoreticky bránil tomu z Bolky ve hře co přes něj přepadl ale spíš nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ale vtipny, ze to zapiskal, protoze vedel, ze po videu to muze odvolat ...kdyby tam nebylo, tak by to ignoroval

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně Uroš ať už jde fakt do prdele. Tohle neni normální.

Reagovat
exse

Ježiš tak to video na letnou ani netahejte. Prostě jim klasicky připískávejte, nebude to kouskovat hru a lidi nebudou tak nasraní, jako když jim ukážete jednoznačnou věc a pak ji nepísknete.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

Takže dnes ta druhá varianta jak říkal Pulkrab. Bolka těch 6 golů dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool

Reagovat
Kang & Kodos

Parádní výkon, Boleslav úplně v hajzlu, Tetteh si zase všechny maže na chleba. Škoda, že se místo toho bude řešit jedna penalta, která by toho asi moc neřešila.

Reagovat
ratusek

no znáš vás, 2:1, pak splnění Frýdkovy normy 1 fatální chyby za zápas a je to

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec, s tou obranou Boleslavi by to bylo tak 6:2. 6:3 maximálně, kdyby si chtěl nějakou hrubku splnit i Costa

Ale divim se, že se nikdo z Boleslavi moc nerozčiloval

Reagovat
smazaný uživatel

Vychladli

Reagovat
smazaný uživatel

No neresila, misto stavu 3:0 by bylo 2:1 a jak znam ty vase tragedy, tak by znervoznili a remize bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

komedie, nic výrazného to sice nebylo, ale faul jasný - zatáhl ho rukou a ještě mu možná zezadu trošku lízl nohu

Reagovat
Blasphemer

Nevim jestli to zatažení bylo tak silný, aby Komličenko upadl (nejspíš ne), ale bylo tam naprosto jasně vidět, a to i z několika různých záběrů. Od Radakoviče jasnej úmysl ho nečistě zastavit, jasnej faul, jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně úplně to stejný udělal i proti Subotici. Mám ho rád, přijde mi jako sympaťák, ale kolik takových zkratů už měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho bude legendární varianta bránění tzv. "Na Uroše"

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
Jackmaker1989

Úprimne som si myslel, že sa ide riešiť, či nedostane ČK k tej penalte. Ale toto je sila a to fandím Sparte.

Reagovat
Firkraag

Já se zase těším zas na Spartu v pohárech, to bude údivu

Reagovat
Baronne

Co tam mektá za moudra? Blondýna z obecensvtva

Reagovat
Losinho

Pohodička pro Spartu, podle očekávání.

Reagovat
Losinho

Každopádně Radakovič bude naše hlavní zbraň v derby.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď mohl dostat třetí, v sobotu čtvrtou a bylo by

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Neon

Další vlastňák?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto skvělá první půle. Po čase se zase dobře bavím

Reagovat
PlackaSKS

sparta dominantní, suverénně vyhraje. penaltu podle mě kopat neměla, zákrok začal před vápnem, ale to zatažení tam prostě bylo a viditelný.. tohle je smutný. myslim video a naši rozhodčí, předpokládám, že sparta by s přehledem vyhrála i tak...

Reagovat
pepinho2

Kéžby příště zůstal útok stejný

Reagovat
Kang & Kodos

A levá strana taky.

Reagovat
pepinho2

Vata celkem neviditelný(což je furt lepší jak Plavšič ), ale Civič skvělý

Reagovat
PlackaSKS

co je vlastně s kayou nebo plavšičem a šuralem?

Reagovat
pepinho2

Šural karty, Plavsić strašná forma, Kaya nevím.

Reagovat
PlackaSKS

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Orel, tady Orel. Jak to vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jasná.

Reagovat
salm0n

Spravedlnost

Reagovat
exse

Reagovat
exse

Že se nestydí čúrák.

Reagovat
discarda

kdo?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se u toho...? No fuj!

Reagovat
Baronne

ú

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga dnes fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku druhé půlky měl pár zbytečných ztrát, ale jinak jo, je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale jinak dnes dával i docela rychle míče od nohy, skvěle zrychloval hru, dokonce i vybojoval míče. Dnes velice důležitý, stejně jako vždy ale ukazuje se, že Sparta hraje o level výš, když zahraje Kanga.

Reagovat
Coutinho10

kotel Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam ten Vuka fauloval, když už byl za hráčem?

Reagovat
smazaný uživatel

Video nebude?

Reagovat
salm0n

Radakoviči, táhni už do pr*ele...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ne!

Reagovat
Neon

Škoda nuly.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, sedmá Do Zlína bych ho snad ani nebral

Reagovat
Neon

a určitě naprosto zbytečná.

Reagovat
Logan

on dostal kartu snad v každém zápase co hrál ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Weber hezky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele