Česká liga - souhrn 20. kola

11.03.2017, 16:56, aktualizováno 12.03.2017, 19:27
Komentáře a souhrny
Slavia vydřela vítězství proti Teplicím a stále drží náskok před Plzní, která udolala Liberec. O výhrách Příbrami a Dukly rozhodly jediné branky, hned šest jich viděli diváci v Jihlavě, kde si zastřílela Karviná. Sparta odjíždí s prázdnou z Mladé Boleslavi, Zlín se rozešel smírně se Slováckem...

Slavia Praha - FK Teplice 2:1

12.03.2017 17:30

Góly: 25. Milan Škoda, 87. David Vaněček (vl.) - 30. Martin Fillo

Už to vypadalo, že Slavia s Teplicemi ztratí a předá iniciativu do plzeňských rukou, ale nakonec je spasil vlastňák Davida Vaněčka, tři minuty před koncem. Sešívaní to s Teplicemi neměli jednoduché, vítězství si ale za usilovnou snahu v závěru zápasu zasloužili. Jejich neporazitelnost pod trenérem Šilhavým nadále pokračuje.

Slavia se ocitla v šanci v páté minutě, kdy na Zmrhalův centr nedosáhl brankář Chudý a Mešanovič netrefil branku. Jinak se ale Sešívaní rozjížděli pozvolna. Teplice mohly jít dokonce do vedení, Sýkorovi se nepovedla malá domů a Červenka utíkal sám na branku. K teplické smůle ale podklouzl a tím celá akce skončila. Slavisté to vzápětí potrestali, Mešanovičovo zakončení z úhlu skončilo na břevně a odražený balón dostal do sítě kanonýr Milan Škoda!

Svěřenci Jaroslava Šilhavého však po vstřelené brance nepochopitelně polevili a výsledkem byla jednak další šance Teplic a především vyrovnávací gól. Tedy postupně. Fillova nadějná přihrávka ještě ztroskotala na červenobílé obraně, ale krátce na to přišel do šestnáctky centr a hlavičkující Martin Fillo překonal brankáře Pavlenku. Pro Slavii to byl jasný vzkaz, že žádné polevení nepřipadá v úvahu. Ještě do konce prvního poločasu mohl vrátit vedení Škoda, který na Mešanovičovu přihrávku nedosáhl a Zmrhal, jenž propadnutý míč napálil mimo.

Diváci se v prvním poločase v Edenu rozhodně nenudili a platilo to také po změně stran. Nejprve si s Hušbauerovou střelou poradil Chudý a o chvíli později to pořádně hořelo ve slávistickém vápně. Po Deliho zaváhání pálil Fillo a Pavlenka předvedl první z řady zákroků, následně totiž ještě zasahoval dvakrát proti Krobovi. To byly velké příležitosti Teplic, které nakonec musely mrzet. Slavia totiž začínala přitápět pod kotlem a Teplice se s blížícím se koncem stahovaly před vlastní šestnáctku.

Brankář Chudý úspěšně odolával až do závěrečných minut, kdy Slavisté zasypávali pokutové území centry a po jednom z nich si nešťastného vlastence vsítil útočník David Vaněček. Eden byl v transu, Sešívaní opět vyhráli a upevnili si první příčku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:0

12.03.2017 15:30

Góly: 67. Douglas

Další průšvih zaznamenává pražská Sparta a to nejen díky porážce od domácích fotbalistů, ale také díky řádění jejich fanoušků, kvůli kterým bylo utkání na čas přerušeno. Podstatné ale je, že utkání skončilo 1:0 pro Mladou Boleslav a autorem branky byl Brazilec Douglas Da Silva.

Sparta měla namále už při první velké šanci mladoboleslavských. Ukrytou ránu Valenty musel likvidovat perfektním zákrokem Koubek. Na druhé straně se propracoval k hlavičce Šural, nebylo to však nic vážného a Šeda bez větších problémů schoval balón do rukavic. Mnohem více práce měl Koubek. Hlavičku Fleišmana dokázal vyrazit a na tu Da Silvy reagovat nemusel, neboť šla vedle.

Sparťané se zase připomněli po půlhodině hry, kdy si chtěl v pokutovém území vymodlit penaltu Konaté. Africký křídelník měl pak ke konci poločasu obrovskou šanci poslat Spartu do vedení, ale ačkoliv měl spoustu času, trefil jen dobře postaveného Fleišmana.

Tomáš Požár nemohl být s výkonem svých svěřenců v žádném případě spokojen a do druhé půle přichystal hned dvojí střídání. Sáčka nahradil Vácha a Čermáka Néstor Albiach. Hra Sparty se ale nezměnila, další střelecký pokus poslal na Šedu neúspěšně Konaté.

A pak to přišlo. V 67. minutě rozehrávala Mladá Boleslav rohový kop, na centr Petra Mareše si naskočil brazilský stoper Douglas Da Silva a domácí radost mohla vypuknout. Sparťané se na odpověď nezmohli, tedy alespoň ne hráči, protože v hostujícím sektoru se začali dít věci. Jejich řádění, mimo jiné v podobě pyrotechniky, museli krotit hasiči vodní hadicí a hlavní sudí samozřejmě na čas utkání přerušil. Poté, co se začalo znovu hrát, se sice hosté tlačili dopředu, ale Mladá Boleslav nadějné vedení už nepustila.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 1:0

11.03.2017 17:45

Góly: 44. Ondřej Kúdela (vl.)

Viktoria Plzeň dala zapomenout na těsnou porážku se Slavií a dnes udolala jedinou brankou Slovan Liberec. Hosté si branku vstřelili sami, centr Kopice trefil hlavou do vlastní sítě Kúdela. Branku ale provázely kontroverze, neboť Krmenčík, který se aktivně zapojil do hry, stál v době Kopicovy přihrávky v ofsajdu.

Plzeň začala dle očekávání aktivně a její šance se brzy začaly množit. Po centru Zemana se ocitl v nadějné pozici Hromada, volejí však netrefil balón ideálně. Každopádně záložník s růžovou kšticí byl často u míče a po čtvrthodině hry měl sám dobrou příležitost, jenomže se ukopl. Plzenští stupňovali svůj tlak a Liberec se ocital pod čím dál větší palbou.

Po dobré práci Krmenčíka zakončoval těsně vedle Bakoš. Viktoriáni se dočkali střeleckého zářezu až minutu před koncem prvního poločasu. Kopicův centr do šestnáctky si srazil hlavou do vlastní sítě Kúdela. Do celé akce byl ještě zapojený Krmenčík, který v době Kopicova centru stál v těsném ofsajdovém postavení. Branka platila a Plzeň vedla 1:0.

Liberec nebyl směrem dopředu příliš aktivní, Plzeň hosty k ničemu nepouštěla a když už to vypadalo, že se do úniku dostane Baroš, Hubník mu balón vypíchl. Nedařilo se ale ani Plzni, diváci ve Štruncových sadech si žádali pojistku, která stále ne a ne přijít. Blízko byl Kopic, jehož fantastická rána orazítkovala spojnici brankové konstrukce.

Viktoriáni vedli pouze 1:0 a Liberec cítil šanci alespoň na vyrovnání. V 88. minutě dobře vypálil Karafiát a Kozáčik měl co dělat, aby pokus vyrazil. Byl to jeden z mála světlých okamžiků liberecké ofenzívy. Sudí Machálek ještě nastavil dlouhých pět minut, ale Plzeň si těsný náskok uhájila.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 0:0

11.03.2017 15:30

Góly: -

Brankový půst Klokanů nadále pokračuje. Bohemka tentokrát vyšla střelecky naprázdno v Brně, a jelikož se nedokázali prosadit ani domácí, skončilo utkání tak trochu už obligátním výsledkem 0:0. Absenci branek alespoň vynahradily dvě červené karty.

Utkání sice skončilo 0:0, ale rozhodně se bylo na co dívat. Jako první měl práci nahradní brankář Fryšták, který opět zastupoval zraněného Berkovce. Po Polákově přihrávce totiž zakončoval Jakub Řezníček. Po čtvrthodině hry sice v Brně gól padl, ale pro ofsajd nemohl být uznán. Hlavními akterý celé situace byli centrující Zavadil, hlavičkující Řezníček a praporek pomezního. V 18. minutě se dostal do permanence i Melichárek, to když pohotově zasáhl proti gólovce Lutse.

Další vzrušivé momenty přinesla až závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Zbrojovka se hned dvakrát neúspěšně dožadovala pokutového kopu a o chvíli později sudí odměnil druhou žlutou Tomáše Bergera a jeho zákrok na kapitána Zbrojovky Pavla Zavadila. Dvě žluté karty v poměrně rychlém sledu znamenaly pochopitelně vyloučení hostujícího forvarda.

Bohemka tedy měla problém, ale kupodivu se ve druhém poločasu bránila úspěšně a Brno se dostávalo do koncovky jen s obtížemi. Velké šance měli po hodině hry zejména Polák s Litsingim. Početní převaha domácích ale nakonec skončila dřív než samotné utkání. V nepříliš dobrém světle se představila nová akvizice ze Stuttgartu Boris Tashchy, jenž byl stejně jako Berger odměněn dvěma žlutými kartami.

Deset minut před koncem byla Zbrojovka blízko rozhodující brance, ale Litsingi pálil po Škodově centru jen do tyče. Nic dalšího už utkání nenabídlo, Bohemka tak znovu nevstřelila branku, zápas skončil 0:0.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Jablonec 1:0

11.03.2017 15:00

Góly: 2. Zinedin Mustedanagić

Dukla doma zabrala a Jablonec udolala brzkou brankou Zinedina Mustedanagiče 1:0. Hosté si na Julisce vůbec nic nevytvořili, byli horším týmem a po zásluze prohráli.

"K čemu to vlastně všechno bylo?" ptají se přiznivci Jablonce, který sice před nedávnem porazil za velké slávy Spartu, aby v následujících kolech ztratil body s Bohemians a nyní prohrál nejtěsnějším výsledkem na Dukle.

Žádná pastva pro oči to na Dukle nebyla, byť utkání začalo nadějně. Už ve druhé minutě vyrobil obrovskou hrubku brankář Valeš, když neudržel centr Brandnera a Zinedine Mustedanagić nelítostně trestal. Rychlá branka ale zápasu příliš nepomohla. Až ve 35. minutě znovu zahrozil Mustedanagić, jenž nemohl v minulém utkání proti Spartě nastoupit, Valešovu branku však tentokrát minul. A když se neujala ani Holendova střela, skončil poločas vedením Dukly 1:0.

Jablonecký kouč Zdeněk Klucký nemohl být v žádném případě s výkonem svých svěřenců spokojen a do druhého poločasu se rozhodl pro střídání. Z hrací plochy stáhl Martina Pospíšila a nahradil jej Michalem Trávníkem. Efekt to ale žádný nemělo, protože hrozil zase Mustedanagić. Jeho rána skončila opět těsně vedle. Hosté se vůbec nedostávali do hry a brankář Rada byl prakticky bez práce. Dukla neměla s udržením výsledku žádné problémy a nakonec zaslouženě vyhrála.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - MFK Karviná 2:4

11.03.2017 15:00

Góly: 37. Petr Hronek, 45. Pavel Dvořák - 15. Lukáš Budínský, 36. Pavel Eismann, 39. Filip Panák, 68. Marek Janečka

Celkem šest branek a spoustu dalších šancí nabídlo utkání mezi Jihlavou a Karvinou. Nováček soutěže na jaře pokračuje ve skvělých výkonech a tentokrát porazil o záchranu hrající Jihlavu hokejovým výsledkem 4:2.

Utkání mezi Vysočinou a Karvinou postrádalo snad jakékoliv taktické prvky. Oba týmy byly jako urvané ze řetězů a předháněly se v tom, kdo bude mít více šancí, kdo jich více promění atp. Šance začaly přicházet okamžitě a s růzností se střídaly na obou stranách. Po centru Rabušice hlavičkoval vedle Batioja a vzápětí na druhé straně hlavičkoval Panák a skvěle zasáhl brankář Hanuš. Hronkovu střelu zase Laštůvka vyrazil na tyč a pak přišel gól hostí. Obránce Krejčí špatně rozehrál, čehož okamžitě využil Lukáš Budinský a střelou zpoza vápna překonal Hanuše. Hra se po první brance v žádném případě neuklidnila a celý cyklus začal nanovo. Jedna šance, druhá šance, třetí šance...

Ve 36. minutě se Karviné podařilo vstřelit už druhý gól. Sám před Hanušem se objevil Eismann a bez problému zavěsil. Jihlava okamžitě odpověděla, Hronkův centr si srazil do vlastní brány Laštůvka. Tento stav nevydržel ani dvě minuty a Karviná znovu odskočila na rozdíl dvou branek. Obrana Jihlavy přestala existovat a Filip Panák v klidu zvyšoval. V nastavení prvního poločasu pak přišel už pátý gól v utkání, když si na Štěpánkův centr úspěšně naskočil Pavel Dvořák.

Karviná ovládla bláznivý první poločas výsledkem 3:2 a také po změně stran se na trávníku děly věci. Hra už sice nebyla tak divoká a přeci jenom začaly trochu fungovat obě defenzívy, přesto šance byly. Zoubele poslal svojí hlavičku jen do Laštůvky a Budínského ránu vyrazil Hanuš. V 68. minutě se karvinští přiblížili třem bodům. Budínského centr dolétl až na hlavu Marka Janečka a Hanuš počtvrté v zápase inkasoval. Rozdíl mezi oběma soupeři mohl být vyšší i nižší, ale Wágner trefil tyčku, respektive Rabušic stoprocentní tutovku zazdil. Karviná tedy dobyla Jihlavu výsledkem 4:2.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 1:1

11.03.2017 15:00

Góly: 41. Jean-David Beauguel - 16. Jan Navrátil

Regionální derby mezi Zlínem a Slováckem vítěze nepoznalo. Hosté z Uherského Hradiště sice vedli, ale poslední slovo měl zlínský Beauguel. S konečnou remízou budou více spokojeni přeci jenom hostující fotbalisté.

Začátek utkání byl hodně vyrovnaný a náznaky šancí byly na obou stranách. Změna skóre ale přišla až po čtvrthodině hry. Šumulikovskiho dlouhý centr nedokázala obrana Fastavu odvrátit, naopak po lehké teči zavařila brankáři Dostálovi, který tak balón pouze vyrazil před sebe a dorážející Jan Navrátil poslal Slovácko do vedení.

Ševci se z inkasované branky pár minut vůbec nemohli vzpamatovat. Až ve 26. minutě se dostal do koncovky Holík a Heča musel zasahovat. I když si Zlín nevytvořil bůhvíjaký nápor, dokázal do konce prvního poločasu vyrovnat. Pazdera dobře odcentroval a David Beauguel hlavou srovnal stav derby na průběžných 1:1. Vyrovnaný zápas se hrál i po změně stran a až s přibývajícím koncem měl o něco větší převahu Fastav.

V další gólové šanci Vukadinovičovu střelu bez problému lapil Heča a po Šumulikovskiho přímém kopu musel předvést svůj um i brankář Dostál. Deset minut před koncem začal Zlín Slovácku pořádně přitápět, ovšem doplácel na mizernou jarní produktivitu. Po dalším Pazderově centru trestuhodně selhal hlavičkující Beauguel a hlavou neuspěl ani další hráč Fastavu Fantiš, kterého pro změnu fantasticky vychytal Heča. Slovácko dobře bránilo a ve Zlíně nakonec remízu 1:1 dovedlo do úspěšného konce. Regionální derby tak vítěze nepoznalo.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1:0

11.03.2017 15:00

Góly: 7. Tomáš Pilík

Příbram to zvládla a její naděje stále žije. Poslední celek soutěže dokázal v záchranářském duelu udolat Hradec Králové 1:0 díky brzké penaltě, proměněné kapitánem Tomášem Pilíkem.

Domácí se mohli hned v úvodu utkání dostat do svízelné situace, nicméně vše nakonec bylo přesně opačně. Když si povyběhnutého Hrušky všiml Jirsák, pokusil se trefit volnou branku a jen díky Hruškově rychlému návratu se nic takového nepovedlo. A jen o dvě minuty později udeřilo na druhé straně. Černý zahrál v pokutovém území rukou a Příbram zahrávala penaltu. Tomáš Pilík jí v sedmé minutě proměnil a Příbram vedla v existenčním utkání 1:0.

Votroci se snažili o rychlou odpověď a několikrát tomu byli blízko, Pázler netrefil branku a když už se to hostům podařilo, zasáhl na brankové čáře Rezek. Nebezpečí musel hasit i hradecký brankář Ottmar, když rychle vyběhl před dotírajícím Bazalem. Jinak se hrálo spíše před příbramskou brankou, což bylo vzhledem k průběhu utkání logické. Ve 42. minutě měli domácí štěstí, když Jirsák trefil z volného přímého kopu tyčku.

Také po změně stran to v pokutovém území domácích několikrát hodně hořelo. Brankář Hruška však společně s celou defenzívou Příbrami odolával. Platilo to i v závěrečných minutách, kdy se dvakrát o slovo přihlásil hostující Schwarz a jelikož domácí žádnou pojistku nepřidali, skončilo utkání jejich nejtěsnějším vítězstvím.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20145143:1447
2.Viktoria Plzeň19134228:1043
3.Sparta Praha20115433:1738
4.FK Mladá Boleslav2097431:2034
5.Fastav Zlín2097428:2034
6.MFK Karviná2085728:2929
7.FK Teplice2076722:1927
8.Dukla Praha2065924:2323
9.FK Jablonec1957726:2722
10.1. FC Slovácko20410621:2622
11.Zbrojovka Brno20312521:2921
12.Bohemians Praha 19051956815:2321
13.Slovan Liberec2047913:2019
14.FC Hradec Králové19521218:3217
15.Vysočina Jihlava20371016:3116
16.1. FK Příbram20331415:4212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (710)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Znalec

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, co?!

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Druhé poločasy už byly v pořádku

Reagovat
Figi

Karvina jede. uz myslim 6 zapasu bez prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit zlínského fanouška, když se bojí, že ho karviná vyřadí z pohárových pozic.

Reagovat
smazaný uživatel

oba týmy do Evropy, už to chce svěží vítr konečně, když není v politice,tak aspoň ve sportu

Reagovat
C-M@ster

Jakej svěží vítr v politice by sis představoval?

Reagovat
pistacik11

Babiš

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Sládek

Reagovat
smazaný uživatel

řekněme třeba jakejkoliv?

Reagovat
vrabejka

SPD

Reagovat
C-M@ster

Jakej je rozdíl mezi SPD a Úsvitem přímé demokracie, když tam ještě byl spasitel?

Reagovat
meno

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ty jako člověk s twitterem a chatrnou znalostí angličtiny tam musíš bejt za intelektuála

Reagovat
meno

Počkat vrabejka je ve straně? To je snad ještě víc k smíchu

Reagovat
Kang & Kodos

Mezi sympatizantama jsem myslel.

Reagovat
C-M@ster

12 remíz za 20 zápasů

Reagovat
Pyroman

Bílka na tričkách FDF nahradit Koubkem, ten z Bohemky přes zimu udělal solidní defenzivní válec. Dopředu jsou šílení (taky tam chodí tak ve třech hráčích), zato vzadu jim to šlape kvalitně. Ale to Brno... Tam jediný, kdo něco hraje, je stoletý Zavadil, který je stejně rychlejší a fotbalovější než zbytek týmu dohromady. Hlavně ty kraje obrany, Jablonský se Štohanzlem, ti by byli marní snad i v ČFL. Habanec to tam vede zkušeně.

Reagovat
soukup

já doufám, že se jiný týmy nebudou inspirovat, protože tohle na nás bude platit vždy. Zatáhnout se, být ve třech kolem Řezníčka, Ashiru bude k ničemu, protože nebude mít kam běhat a zbytkem hráčů zahustit střed tak, aby Zavadil nemohl přihrát jinam než zpátky nebo do strany. Zápas samozřejmě zabitej, ale kdo si s touhle taktikou přijede pro bod, tak má jistotu, že si ho odveze

Reagovat
AnthonyR

Je to smutný, ale je to pravda

Reagovat
soukup

jako měli jsme sice šance, že většina ligy by aspoň 2 góly dala, ale my je nedáme

Reagovat
Pyroman

No na to, že jste hráli slušnou část zápasu proti deseti, bylo těch šancí dost málo. Bohemka sice brání dobře, ale u Brna jsem nějak neviděl snahu ten blok rozbít jinak než stylem "Zavadil tam pošle centr a nějak se to odrazí".

Reagovat
soukup

tak ty úlohy na hřišti i sestava jsou prostě tak rozdělený, že balón přes střed půjde přes Zavadila. Dnes to bylo vidět víc, protože kvůli tomu, že jsme šli do plných, tak nefungovaly křídla. Lutonský a Ashiru jsou hráči, co hrajou dobře když mají kam běhat, vymýšlet s míčem u nohy do dvou obránců jim nejde, takže dnes špatný. Řezníčka si hlídali oba stopeři.

To vyloučení nám paradoxně spíš uškodilo. Bohemka to zahustila ještě víc a my jsme proti tomu holt nic nevymysleli. Teda vymysleli jsme dvě tutovky, ale my jich na gól potřebujeme na jaře tak šest

Reagovat
ratusek

Brno a Klokani aspon někdo drží regule FDF. Karviná Karvinou podmínečně vyloučit z ligy a zavřít na 3 zápasy stadion

Reagovat
Pablos

Dukla Jablonec... na to se sází jedna radost... 2min gól a pak celej zápas houby ještě, že jsem všechno prosázel už ráno

Reagovat
Kang & Kodos

Brno Ty by snad zplichtili i zkontumovanej zápas.

Reagovat
ZB 07

Další remíza já jsem klidnej, v konkurenci Hradce a Příbrami je těžší sestoupit než nesestoupit, na jaře jsme furt neporažení a navíc - jedeme na remízového krále Evropy, kdo nás zastaví??

Reagovat
Losinho

Slovácko se drží zuby nehty

Reagovat
ZB 07

Bez šance

Reagovat
andrew96

No bacha na Slovácko, to se taky slušně rozjelo. Dokonce už umí plichtit i s góly.

Reagovat
andrew96

Zlínské jaro se vrací.

Reagovat
REPLIKATOR

Tradice

Reagovat
ondrasch77

Mnozí z nás to očekávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože, zbav nás pana Habance. Amen.

Reagovat
ZB 07

Mimochodem, Karviná útočí na pohárovou Evropu, snad to 4.místo dají.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Figi

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jak Bolka stejně bejt nemůžou a aspoň během zápasů klesne ve městě kriminalita

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc se bude dělit polský koeficient a ne český

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Shevchenko

V té lize mají formu jenom dva týmy, to je masakr. V molcupu Slavia - Karviná předčasné finále.

Reagovat
Rssa

Reagovat
M0rb1D4S

Kdyby se ten pohár hrál aspoň u nás. Takhle máme v Edenu minimální šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Z dnesniho fotbalu si odnasim akorat to, ze na Julisce maji dobry klobasy, fotbal stal za hovno a po golu a pred polocasem hraji darude sandstorm

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je zkrátka hipsterský retroklub, od nácků až po huliče

Reagovat
ondrasch77

Opět jsi poněkud mimo..., tentokrát o týden

Reagovat
HorajzmAmmann

občerstvení na Dukle

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník tam vždycky dostal slušnou bídu, ale spon jsem se pořádně nažral

Reagovat
Liquid

a krásnej výhled na Prahu a ty klopený tribuny jsou super, navíc jedeš tam do kopce a z ničeho nic najednou takovej zapadlej stadion, má to tam kouzlo, lepší než nějaký Bohemians

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

hroznej stadion

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

líný pražáci...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný výhled na Prahu, ale na fotbal katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Darude

Reagovat
Hokaido

Hradec to jako jeden z mála českých klubů dotáhnul až na Reddit.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/5ysf0q/lowest_attended_club_per_league_top_15_european/

Reagovat
Kang & Kodos

Monaco To se Kvitová nemůže hecnout?

Reagovat
Hokaido

To je fakt brutální. Lídr Ligue 1 a taková návštěvnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak berme to z tý lepší stránky, je to 1/4 všech jejich obyvatel, kdo to má

Reagovat
Kang & Kodos

Blšany měly i 200%

Reagovat
Hokaido

V Brně to taky bude tak nějak, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim

Reagovat
Hokaido

Tak to je vůbec rarita, ti mají stadion 10x větší, než je počet obyvatel.

Reagovat
smazaný uživatel

a co je už tuplem rarita, že to taky dokážou zaplnit

Německo je v tomhle trošku jinde no

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Hoffenheim už je jen název, hrajou v jinym městě, ale pořád by se na ten stadion asi vešli všichni obyvatele..

Reagovat
smazaný uživatel

asi nevis kdo zije v monte carlu... jeste slusny prumerny cislo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zato,až sestoupí Pardubice, tak druhá liga v hokeji bude mít nejnavštěvovanější zápasy na světě v rámci druhých lig

Reagovat
pingla

Minulý týden tam byl Kone ze Slovacka...

Reagovat
Wat

Aspoň padaj góly, když na body nemáme! Ale my to zlomíme, takhle prostě sestoupit nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus Klucký z Peltonce

Reagovat
ondrasch77

Už se těším, co předvedou zítra Teplouši na Slavii...

Reagovat
Miguel19

To je trapný co my momentálně předvádíme. Od Vrby jsme teďka asi nejvíc dole..

Mít doma Příbram a Liberec a dát 2 góly, z toho jeden vlastní a z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jako kdybych se koukal na Spartu na konci podzimu. Plzeň jde víc a víc do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně to na nás stačí / bude stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy už tam několik sezón jste.

Reagovat
smazaný uživatel

My tam jen nakukujeme.

Reagovat
Azazelo RD

Tam nakukujete celým tělem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

1. poločas byl dobrý... Naopak se zvedáme

Reagovat
Kang & Kodos

První půlka ještě celkem jo, ale ten gól si ty tragédi stejně museli dát sami. Ve druhý jste se od 80. minuty zaparkovali na půlce a modlili se, aby jim tam něco nespadlo. A protože jejich nejlepší útočník byl 18letej Grajciar, tak nespadlo

Reagovat
db18

Ale šance tam byly... bohužel je na hráčích hrozná deka... Když Hromada pošle balon z vápna na tribunu a Bakoš pomalu z malého vápna dva metry vedle... (+ pak Hrošovský a někdo břevno...)

Reagovat
Kang & Kodos

Břevno měl Kopice.

Reagovat
smazaný uživatel

*Kopic

Reagovat
meno

Kopice břeven.

Reagovat
Miguel19

Kúdela

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Kopic dobrej vykon, takze priste hraje Milanek aby se kluk neurazil

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

28. kolo 13.05.2017 ? 1. FK Příbram - Zbrojovka Brno info

29. kolo 20.05.2017 ? Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram info

30. kolo 27.05.2017 ? 1. FK Příbram - Fastav Zlín info

Tam můžou urvat tolik bodů, kolik bude potřeba.

5-7 je naprosto reálnejch.

Reagovat
Greny

Příbram je schopna v těch trech zapasech urvat 10 bodu z 9 moznych

Reagovat
smazaný uživatel

Si dokážu představit i 10-12.

Reagovat
Losinho

Uhrajou 8

Reagovat
soukup

Záleží jestli ty druhý týmy budou mít o co hrát. Brno jak to zatím vypadá se bude remízou v Příbrami zachraňovat

Reagovat
Kang & Kodos

S váma to bude plichta, tam neni o čem.

Reagovat
Greny

my bychom letos uhrali plichtu jak z Blanskem, který hraje spodek MSFL tak by jsme uhaluzili remizu nekde na Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude nějaká pochybná penaltička pro Spartu, se mi zdá že teď jsou sporná rozhodnutí v módě, tak bych nerad aby Spartička o něco přišla

Reagovat
papanegra

Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Míchal Bílek: " Je smutné dát dva góly..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

voe to byl špíl...nám prostě nestačí 3 100% tutovky na góla, my zteho uděláme akorát tyčku jak na Slovácku...měli sme mět 10b. máme 5...voe my dáme 19 remíz a budem spokojeni...a ty ten rozhodčí..tvl...prostě dovalil a řekl si, že pecku nepískne ani za miliardu a gól z milimetrovýho offsidu neuzná..

#UEFAdoBrna...

Reagovat
pistacik11

Hmm 6z 11 gólov, stoho 6 v jednom zápase, v česku sa zabudlo na korenie futbalu?

Reagovat
Greny

v česku ted mame jiny fenomen a to: #FDF

takže dnesni den nedopadl vubec spatne jen trener Weber by měl okamzite rezignovat na svoji funkci, Bílek bude mít také problém , protoze jeho tym vsitil dve branky, navic je na tričku FDF jako jedna z hlavnich trenerskych postav.

za to velky zaslouzi zapas Brno - Bohemka, kde predevsim hraci Brna opet delali vše proto aby ten gol nepadl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Zbrojováci prostě podle posledních mačů potřebujou prázdnou branku a mrdu času aby vůbec skorovali....

Reagovat
Greny

jo taky mě dnes malem z toho mrdlo, už jsem i rikal at prevlecou Doška

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl..jako Litsingi..tutovka a borec to napere do prvního borca a Tascchi...no přišlo mě, že ta reda Klokanů nám ublížila než omohla...dneska to mělo bejt 3:0, Bohemka nepředvedla vůbec nic, co by ji nějak pojilo s 1. ligou...

Reagovat
pistacik11

som si to musel vyguglit to fdf, no to sa celkom hodi, to pomenovanie :D

Reagovat
Greny
Reagovat
exse

Plzeň hadra

Reagovat
HorajzmAmmann

zatím si tam slušně zachytal

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

asi měl vsazenou jedničku za barak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, Wright zabral

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

třeba byly písknutý správně

Reagovat
Hokaido

Ale jako dát tři penalty za deset minut, to teda klobouček. Nic jednoduchýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Takhle to bude vypadat u nás, až bude za rok mistr postupovat přímo do Ligy Mistrů

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je video, ale nejsem si jistý kdo co měl vsazeno

https://www.youtube.com/watch?v=JIo9mh3jwYc

Reagovat
smazaný uživatel

To by si i Holý mohl brzo zachytat

Reagovat
monty25

Ty vole, a pak se někdo smějte brankářkám. Jinak teda asi všechny tři penalty byly...

Reagovat
Coutinho10

no to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Příbram se zachrání

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

tzv. na Holzera

Reagovat
Greny

A Gino cely zapas myslim , ale prohrali

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Paixao zase skóroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel na hřiště a hned prvním dotekem skóroval...

Reagovat
smazaný uživatel

A prej hrál tragicky...

Reagovat
C-M@ster

Nevěřím

Reagovat
Posledni Kovboj

Paja Cerny dekujeme

Reagovat
Kang & Kodos

Co on tam vlastně furt dělá?

Reagovat
Hokaido

A co by tam nědělal? Však je to oschovanec, žejo, tak ho mají nechat hrát někde druhou ligu? On hrál v Kazachstánu a dokázal tam sestoupit, co jsi dokázal ty, že se na něj vyptáváš???

Reagovat
Kang & Kodos

Já nejsem tvůj fotr, ani strejda, takhle se ty šmejde se mnou nebav!!!!Zejtra buď v edenu před Fan shopem, v 17:00 a tam to konečně skončí.Ty to potřebuješ jako sůl.

Reagovat
Losinho

zítra tam budete mít docela plno

Reagovat
Hokaido

Potkáme se zítra v Boleslavi. Jak se poznáme? Já si na sebe vezmu něco, co tam nikdo mít nebude. Třeba dres a šálu Bolky, domluveno?

Reagovat
Kang & Kodos

Úplně stačí, že tam prostě přijdeš

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

si pleteš Bolku s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Schick jak to tam míchá

Reagovat
Hokaido

Ládíka a podobný jitrnice si necháváme až do 25 a zrovna on, ze kterýho nejspíš něco bude, prodáme takhle brzo.

Snad tam máme alespoň 20% z dalšího prodeje.

Reagovat
Spalovač šancí

Naopak je dobře, že ho Otava boys rychle střelili ven. Aspoň to nebude vzbuzovat takové vášně, až ho za 2 roky Luftjarda koupí jako náhradu za Škodu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Doteď mě sere, že ho Víťa nepostavil v tom Bernu a namísto jeho tam alibisticky strčil marnotrapnýho Přikryla...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten Lojza co minulej týden psal, že Baník hraje líp jak celá první liga?

Reagovat
HorajzmAmmann

Však hrajem Akorát jsme včera netrefili zařízení no, stane se

Reagovat
Losinho

Železná Sparta

Reagovat
Miguel19

Třetí námluvy s Vrbou už vyjdou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Me by spis zajmalo, koho by mohli chtit, kdyby Vrbic odmitl. Nikdo me nenapada.

Reagovat
Miguel19

Látal

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky asi zase.

Reagovat
Miguel19

To je z hovna do ještě většího hovna..

Reagovat
smazaný uživatel

Prast jak uhod.

Reagovat
San Iker

Reagovat
C-M@ster

Těmhle názorům se můžu jen smát.

Reagovat
San Iker

jedině cizinec, tady kromě Vrby není vůbec žádná jiná možnost...

Reagovat
C-M@ster

Cizinec, kterýho by si mohla Sparta dovolit a šel by sem, by je potopil úplně.

Reagovat
Greny

Péépa Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslim, ze to byl v poslednich letech nejlepsi kouc, co tam meli.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
San Iker

Všem hráčům snížit platy o půlku, vyházet realizační tým, Kadlec a Holek minimální mzdu, Rosický plat rovnající se průměrnému platu maskota a bude na trenéra... A pokud se bavíme vážně - dostal čtvrt miliardy za Dočkala, za poslední dobu víceméně půl miliardy za prodané hráče, jestli nemá na trenéra a musí nás trénovat totální no name a lucker, tak tím vysílá Sparta jako klub jasný signál. Tak ať už kurva aspoň nemluvěj o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

je. vomluvit se scasnymu.

Reagovat
Greny

Dušan se tam byl dnes podívat a ve Sparte jeste nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
pepinho2

Magath

Reagovat
Greny

ten je v číne myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit nebo Straka

Reagovat
Hokaido

Já se v něj už začíám modlit, protože takhle to prostě nepůjde...

Reagovat
aither

Snaha byla

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Reagovat
Hokaido

Konaté zase úplně k hovnu. Posere na co šáhne, ale jasně, budem ho tam pořád dávat, ať je sranda.

S tímhle ať jdou Holoubek s Požárem doprdele. Nulový zlepšení oproti Impulsovi, ač jsem si myslel, že to ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryba smrdi od hlavy. A tim problemem u vas je Kretinsky. Clovek co absolutne nerozumi fotbalu. Neumi ho delat. Srovnejte si eru pod Kostalem apod Kretou.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička na to jde takticky, do skupiny EL je momentálně snazší cesta ze 3. místa, než ze 2.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim co hrajou bych si tim 3. mistem tak jistej nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi to udrží, ostatním se nedá věřit, Karviná jedině, když se hecne

Reagovat
Liquid

už to že je ohrožuje Bolka co vyhrála poprvé po 10ti zápasech

Reagovat
Pyroman

My jsme tak hrozně v píči, že už se tomu nedá než smát.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí místo je teda hrůza, zvlášť s takovým kádrem jaký máte Vždyť máte Holka, Kadlece, Kadlece, Rosického, ...co by jste více chtěli? Třetí místo odpovídá, když to srovnám s ostatními.

Reagovat
Kang & Kodos

Ščasný ven!!! Oh, wait...

Reagovat
smazaný uživatel

Požár, Holoubek, Hejkal, Svoboda Ven!! - No to bude pokřik!

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě je tam Havlíček nebo jak se jmenuje

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Z FB -

David Torn Naprosto diletanský manažerský řízení klubu od vstupu D. Křetinského přivedlo Spartu tam kam je. Každý rok horší a horší, 4 tituly za 13 let od jeho akvizice. Uvědomuje si ještě někdo že do roku 2004, než jí koupil, měla Sparta za 20 let 16 titulů? Pamětnící už skoro nechodí a nová fb generace "fanoušků" si stěžuje, že lidi co chodí, tak pískaj. Dřív se pískalo i když Sparta vyhrála, ale hrála hrozně. Dnes nemyslité. Neustále pozitivní klubová propagace zapříčinila, že lidi si zvykli a kdo je s něčím nespokojenej je primitiv co jde proti vlastnímu klubu. Mlč a podporuj, za rok to vyjde..Dokavaď se nepředá řízení klubu někomu jako Koštál, Pelta, tak to bude pořád to samé.

Reagovat
Azazelo RD

Tak on se ten zlom kryje s korupční aférou a už je těžší tituly kupovat.

Reagovat
Corabeu

A taky je těch silnejch psů co chcou mrdat víc

Reagovat
Aldeano

Jak to?

Reagovat
Spalovač šancí

protože dneska to stojí víc, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mám rád takové kecy. Ten člověk si snad myslel, že budeme mít už navždy tak úspěšné období, jako jsme měli v devadesátých letech a na začátku 21. století. Každej klub potká horší období. To teď má už pár let Sparta. Vem si Real nebo MU. Určitě ale bude zas líp.

Reagovat
smazaný uživatel

ANO

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Teď chudák dostane ban.

Reagovat
C-M@ster

"Někomu jako Košťál a Pelta"

Není lepší prohrávat, než vyhrávat stylem Košťál a Pelta?

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

A když se Svoboda a Berbr na minulém sjezdu navzájem podpořili je v pohodě? I to, jak se dohodli po té aféře 2012?

Reagovat
REPLIKATOR

Vaše bída, naše radost

Reagovat
Aldeano

"Pamětnící už skoro nechodí" a "Neustále pozitivní klubová propagace zapříčinila, že lidi si zvykli a kdo je s něčím nespokojenej je primitiv co jde proti vlastnímu klubu"

Reagovat
Kang & Kodos

Jako můžeme donekonečna říkat, že to neni jenom v trenérovi, že ryba smrdí od hlavý atd., ale stánhout za stavu 0:1 jedinýho útočníka za Holzera, a pak tam na hrot ze zoufalství dát Mazucha, to je na roztrhání licen... na návrat k dorostu. Nevim, jestli Holoubek nemá respekt u hráčů, nebo to ani nešéfuje on, nebo na takovou trenérskou úroveň ještě nemá, ale tohle je na píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mám ho rád, ale při každým dalším interview pěním víc a víc. Jestli si myslí, že na to nemá, tak ať se na to rovnou vysere, protože mi akorát přijde, že to pořád bere jako nějakou zkoušku a "srandu".

Reagovat
Pablos

taky mi to tak příjde

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě dostalo, že když se ho Sobíšek ptal, co tomu chybělo, tak ani nevěděl co má říct. Evidentně o tom vůbec nepřemýšlel anebo přemýšlel a nevěděl. A to teda nevím, co je horší,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

mne spis prislo, ze chce rict, ze tomu chybelo uplne vsechno, ale bal se to rict do tv na plnou hubu..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Strkat na kraj Holzera nebo Juliše, ale nezkusit tam posilu za 35 mega, to je normálně umění.

Reagovat
Kang & Kodos

Přišel pozdě

Reagovat
HorajzmAmmann

nemá respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Divis se? Slysel jsi ho nekdy mluvit?

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec bych se nedivil kdyby šel s klukama večer na pivo U nás alespon Svědík trenoval kluky jako Holzer, Baránek a spol co měli hovno odkopaný, ale Holoubek má snad půlku kádru starší než on a to asi nedělá dobrotu... těžko říct.

Reagovat
Aldeano

Snad jen Lafata je stejně starý...

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, vsemu tam sefuje Hrebik, mluvi i Holoubkovi do sestavy. Pozar, Baranek a Kovac sou jen jeho poskoci a praskaci.

Bez totalni zmeni vedeni se nic nezlepsi...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Taky sem o tom víc a víc přesvědčenej + do toho údajně kecá i Křetinský..

Reagovat
smazaný uživatel

A to je pak konecna...

Reagovat
San Iker

Znám to z vlastní zkušenosti... Jak není v nějaký firmě (týmu) určenej jeden člověk, kterej nese za to a to zodpovědnost, tak je to v prdeli. Tenhleten kočkopes, kdy je každej zodpovědnej za všechno a vlastně nikdo za nic, nikdy nemůže fungovat. A jestli posily vybírá nějaká komise složená z deseti lidí, je to to samý... Bohužel, zajímalo by mě, jak pan Křetínský manažéruje své podřízené v businessu, protože na fotbalové scéně to absolutně už roky nezvládá...

Reagovat
smazaný uživatel

nezvlada? vsak ste loni skoro vyhrali evropskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro titul v Plzni

Reagovat
db18

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

prc.

Reagovat
PlackaSKS

díky bohu, že červenka je pořád náš...

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
PlackaSKS

nemyslim náš kmenový hráč... myslel sem slávista, jinak by ho tohle ani nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyhrál někdy Svědík jinak než 1:0? Klasika, on ten titul jednou vyhraje při skore 23:4

Reagovat
smazaný uživatel

To zkousi letos Pivarnik a loni Krejci.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Hoši, možná to bude znít jako prdel, ale úplně vážně - Sparťě do konce sezony pomůže Franta "srďíčko" Straka a do tý doby někoho hledejte. Bude prdel a ty výsledky horší nebudou.

Reagovat
Pablos

a ještě by z toho mohli udělat reality show

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ten je na atraktivnim angazma v Egypte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Spartička

Reagovat
papanegra

Slovánek

Reagovat
valloire

To je krása ta Sparta

Reagovat
dave30

Ty Teplice jsou dnes dost dobrýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Pyroooo

Reagovat
Hokaido

„Ale ono je to i statisticky prostě, přejdete těch centrů 20, ale nepřejdete jich už 21.“

-Pavel Karoch

12.03. 2017

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
San Iker

Sorry ale titul radši letošní Slavia než Plzeň... Ten tým je prostě výborně poskládanej a herní projev o světelný roky před Spartou a Plzní. Navíc ani v tom kádru není tolik nesympatickejch kriplů, jak by člověk u Slavie čekal. Radši tihle než Limberský, Petržela, Šádek, Berbr a další...

Reagovat
OTASi

no nevím, že by hra slavie byla nějaká oslava fotbalu, to teda taky ne

Reagovat
San Iker

v porovnání se zbytkem ligy je to Rijkaardova Barcelona, bohužel.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt herne je to uplne stejne jenom nakopech.

Reagovat
db18

Jen to na rozdíl od našich útočníků dokážou proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdil od nas tam da 3 kvalitni utocniky.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně na to mají hráče. Stačí se podívat na ten výškovej průměr, určitě je jeden z nejvyšších v lize, ani bych se nedivil, kdyby byl nejvyšší. K tomu Šilhavý na lavičce, to u nás v lize na výsledky stačí víc než bohatě.

Reagovat
San Iker

Tak já do herního projevu počítám i chuť, vůli, bojovnost. Protože přeci jenom ta hra vypadá jinak, když vidíš, jak moc ten tým chce a jak si věří, že to může dokázat, než když vidíš otrávený idioty, kteří se po každým gólu psychicky složí. Každopádně čím víc o tom přemýšlím, tak ta Slavia to má poskladaný fakt dobře. Většina našich antifotbalovejch týmů nezná nic jinýho než nakopávat balony.. Herně je to prostě letos bída u 17 mužstev ze 16... A takoví ti vysocí hráči, dobří hlavičkáři atd., ti prostě v české lize vyhrávají nejvíc zápasů. Vy jste to také takhle měli (máte) - Hubník, Hejda, Baránek.... standardky, nakopávání a vždycky se to nějak ukope... Jenže naše Spartička nakopává na Lafatu, Kadlece a podobně, takže se prostě nečapeme. Je to smutný, ale je to takhle jednoduchý...

Reagovat
Blasphemer

Pěkně jsi to okecal.

Reagovat
San Iker

Dík Ale herní projev pro mě skutečně neznamená počet zidanovek za zápas, ale projev toho týmu celkově. Prostě ta vůle a chuť, baví mě se na to dívat než na utrápené blbečky, kteří prohrajou většinu soubojů a ani se po zápase nemusej sprchovat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud si videl jenom posledni dva zapasy tak jo.

Reagovat
FCSL

Průměrák Sýkora zase centr na rozhodující gol

Reagovat
Wat

Přišlo mi, že byl docela nevyužitej v druhý půli, ale zase se k tomu rozhodujícímu nachomejtl, no.

Reagovat
Hokaido

A předtím jich asi 10 pokazil.

Reagovat
Blasphemer

A vytvořil největší šanci soupeře v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Nikdy jsem si nevšiml, jakej debil to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký rozdíl sledovat hráče Slavie, kteří bojují do poslední minuty, a když se jim herně nedaří, dotlačí to do brány silou. Pak se člověk koukne na naše líné čůraky, kteří to mají úplně v zadku, těžký nezájem, hlavně že peníze přijdou.

Lavička, Ščasný, Holoubek....Je na čase se zbavit hráčů, trenéry to nebude. Pokud po sezóně nepříjde veliká čistka, i já se stanu zastánce názoru, Křetinský ven.

Reagovat
papanegra

Vetšinou když se hráč dostane do Sparty, tak je to pro ně vrchol kariery, uspokojí se s tim a už to mají u prdele, plat jak.kráva, tak co řešit.. Smutný, že i ve vedení je to všem u prdele..

Reagovat
dinss

Šilhavý style.

Reagovat
Miguel19

Indrááááááááááák

Reagovat
db18

Reagovat
Mates_Matesović

To je přesně ono. Slavia dala sice docela náhoďák, ale na základě dlouhého tlaku, do kterého se my ani nedostaneme...

Reagovat
Losinho

S prstem v nose

Reagovat
monty25

Před zápasem jsem při pohledu na sestavu psal, že bod pro Teplice by byl zázrak. Nakonec k němu bylo hodně blízko, o to víc mě to sere. To už bych byl fakt radši, kdyby jim Slavia dala bůra, než prohrát takhle. A ještě ty tutovky, co nedali Červenka a Krob... Nevím, co jsem komu udělal, že na moje narozeniny to musí moje oblíbené kluby (kromě Teplic ještě Dynamo Moskva v hokeji) takhle pokurvit.

Reagovat
PlackaSKS

když sis o to tak nenápadně řekl, tak všechno nejlepší

Reagovat
monty25

Dík.

Reagovat
HorajzmAmmann

co dělá Červenka v základu ligovýho týmu fakt netuším Potočný, Vaněček, Červenka - od Mahmutoviče tam máte dobrý kopyta

Reagovat
monty25

Máš naprostou pravdu. Jeden je sám před brankářem a kopne to někam do hajzlu, druhej si zase dá vlastňáka... Prostě dokud Teplice nepřivedou pořádnýho útočníka, tak na Evropu můžou zapomenout.

Reagovat
HorajzmAmmann

průser je, že fakt není kde brát Kdybych si měl ukázat jako trenér na nějakýho útočníka z naší ligy nebo z 2. ligy tak fakt nevím ani koho Na druhou stranu u Teplic to už jsou útočníci skoro na 3 ligu, přitom zbytek kádru je celkem solidní si myslím.

Reagovat
monty25

Já bych bral Golgola, když ho v Boleslavi nestaví...

Reagovat
Pablos

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, ale když se koukneš na tabulku střelců, tak kromě 5 hráčů tam jsou strašný dřeváci co se trefí jednou za měsíc těch 5 golů když se tam postavím na 20 zápasů dám taky, se to nějak odrazí, penalty atp Bůh ví co třeba ten Ikauniekis, kdyby hrál v lepším tůmu než Jihlava.

Reagovat
frankiefcb

Myslím, že Plšek se Sigmy bude hodně žádaný.

Reagovat
HorajzmAmmann

to ale není útočník

Reagovat
smazaný uživatel

CMko

Reagovat
HorajzmAmmann

CDM

Reagovat
HorajzmAmmann

* CDM s dobrým výběrem místa, i když v lize těch 10 metrů kolem sebe ve vápně taky nebude mít tak často

Reagovat
frankiefcb

ty jo já ho měl za útočníka

Reagovat
PlackaSKS

stačilo by od nás vzít van burena na hostování... všechny strany spokojený

Reagovat
HorajzmAmmann

Van Buren prý není špatný

Reagovat
PlackaSKS

van buren by kdekoli jinde v první lize hrál základ. bojovnej, silnej, technicky vybavenej útočník, kterej u toho navíc i myslí... je mi ho u nás trošku líto

Reagovat
Coutinho10

vcera dostal aspon tech 30 minut...jsem rad, ze byl jako 1. volba

Reagovat
AnthonyR

V létě bude možná k dispozici Van Buren.

Reagovat
smazaný uživatel

tak este Monca te muze spravit montazniku

Reagovat
monty25
Reagovat
Azazelo RD

Platonický vztah na dálku je těžký, drž se!

Reagovat
smazaný uživatel

ta si zije, pízizubka

Reagovat
monty25

Já jí to přeju, navíc aspoň dává fotky na Instagram. Akorát to Dohráno teď bude uvádět Kubásek a ještě z toho hnusnýho studia...

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsi nakonec akorat teplej?

Reagovat
Azazelo RD

Hm, skrývat homosexualitu za zájem o ženský sport. To by jen tak někoho nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapy zajima vesmes muzskej sport, tak teplouse zenskej. Nehlede na to se pozastavovat nad tim, ze se bude dorano vysilat z "hnusnyho" studia.

Reagovat
monty25

No já fakt nepotřebuju při Dohránu vidět vzadu na obrazovkách ksichty politiků...

https://www.youtube.com/watch?v=uTerdhkbT6U

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis to, dalsi typicky chovani zensky.

Reagovat
monty25

Nepovídej...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To nejsem, tak si tu svou klobásu laskavě zase zastrč...

Reagovat
PlackaSKS

hádám, že tu by si stejně těžko našel...

Reagovat
PlackaSKS

za to by byl dolar ještě rád

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednich par dnech to vidim ponekolikaty a zarazi me, ze ti to neprijde trapny, protoze tyhle fory jsme delali na zakladce, mozna jeste par prvnich rocniku na gymplu.. ale kdovi kolik ti je

Reagovat
PlackaSKS

řiká někdo kdo před týdnem nechápal proč má monty rád vyginy a tenhle týden se ho ptá na homosexualitu? očividně máš problém (můj osobní tip je, že to bude podobnej problém jako má pán na montyho odkazu o kousek výš), ale nechceš si to připustit. jen tak mimochodem, je mi 30, základku mam pár let za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

To ze nechapu montyho fascinaci vaginou ma s velikosti pera jakou souvislost? Mit ve 30 podobne nesmyslny vystriky, tak se radsi odprasknu.

Reagovat
PlackaSKS

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Tak dík, ale taky jsi mohl vybrat nějaký díl, kde byly lepší výsledky...

Reagovat
ZB 07

Pokud udržíš ten jednobodovej náskok ve fanlize, tak máš aspoň ode mě malej dárek

Reagovat
monty25

Asi spíš ne. Tobě se ještě dopočtou nějaký body za ty slávisty...

Reagovat
smazaný uživatel

jednooký mezi kriplama králem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Vaněček. Nechápu, jak tahle parodie na fotbalistu pořád může hrát ligu. Když neberu ten vlastňák, tak měl za úkol podržet míč vepředu, případně vyhrát nějakou hlavu... místo toho udělal tři útočný fauly a předvedl úplný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

V konkurenci Potočnýho, Juliše, Červenky, Kabajeva, Markoviče, Černýho, Rezka, Rabušice a Doležala je to vlastně naprosto průměrnej ligovej útočník.

Reagovat
pepinho2

Dvořák

Reagovat
Kang & Kodos

Dát Juliše mezi takový mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, já zapomněl, že Juliš je vlastně křídlo

Reagovat
Blasphemer

nejlepší winger v lize

Reagovat
Kang & Kodos

Juliš by v každým týmu od 4. místa dolů byl jasná jednička v útoku (možná kromě Brna), a minimálně těch 10 za sezonu by dal. Srovnávat ho s Černým, Potočným nebo Červenkou, který daj za kariéru přibližně stejně gólů jako hráč basketu, je píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze treba u nas by byl jednicka v utoku. On v sobe ne o ma, ale podle me nema na Spartu mentalne.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně je kokotina z něho dělat křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho tam cpeme i v době, kdy je psychicky v hajzlu. Kdyby dostal rok hostovačku někde ve Slovanu, tak by se mohl vyhrát slušně a klidně být jednička do útoku.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Wat

Jakože ti ostatní povětšinou stojí taky za hovno, tak se tomu říká průměr? Však je na tom jako oni, možná hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tomu se říká průměr.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

Ok, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
hefy

Teda ale vynechat zrovna Voltra...

Reagovat
Wat

Ten už ani neni klasifikovanej jako útočník.

Reagovat
Liquid

Teplice velmi solidní výkon, naopak my v zadu i v mezihře dnes hodně roztěkaný, nakonec nás musela zachránit šťastná slavistická ruka Daniela Šmejkala

Reagovat
Blasphemer

Teplicím jsem hodně věřil před zápasem. Škoda, že to nedopadlo, dneska měli na tři body. Už jsem nás viděl po středě v čele.

Ale příště Liberec, pak derby a poté Karviná. Tam se body poztrácet můžou. Ostatně z Karviné o víkendu mám taky docela respekt, nedivil bych se ani naší případné ztráty s nimi.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kang & Kodos

S náma můžou poztrácet body jenom tak, že se jim nerozsvítí světla a podle pravidla "jednou jsem ti to toleroval, debílku" prohrajou kontumačně. Jinak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

No po dlouhe dobe budu fandit vam.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby nemá favorita.

Reagovat
Blasphemer

Snitch bude v ochozech? Derby může probíhat jakkoliv, což se už mnohokrát ukázalo bez ohledu na to, jak hluboko v hovnech ten druhý byl.

Reagovat
Kang & Kodos

Já si teda pamatuju, že ve velký většině derby z toho období, kdy byla Slavie ve sračkách, dostali na prdel. A skoro pokaždý docela s přehledem. #David #Hubacek #kanonyr

Reagovat
Blasphemer

Výsledkově to pro ně nehrálo, ale pamatuju si, že téměř pokaždý vám svojí bojovností hodně zatápěli. Byly tam zápasy, který rozhodl jeden vlastní gól, kontroverzní standartka pár minut před koncem nebo neodpískaná pentle na Necida.

Reagovat
Pyroman

My Slavii určitě zatopíme bojovností, to je tutovka.

Reagovat
Blasphemer

Tak jestli se kabina nebude schopná nabudit ani na derby, tak je to hodně špatný.

Reagovat
PlackaSKS

derby bude vyrovnaný.. bohužel

Reagovat
Pyroman

Jsme to viděli na podzim, 90% naší sestavy možnost "nahecování se" vůbec nemá v repertoáru.

Reagovat
Losinho

na Letný jo, v Edenu ne

Reagovat
PlackaSKS

u nás jsme vám zatápěli, mnohdy podle mě i obrali o body...

Reagovat
Bosko

Vy byste se teď měli soustředit sami na sebe, protože Slavia sice dneska Teplice nepřejela, ale herně to bylo OK. To se o výkonech Plzně letos rozhodně říct nedá a bejt váma, tak se toho zápasu na Bohemce hodně bojím

Reagovat
Hokaido

Sýkora byl takovej píčus vždycky? To hraní na velkýho slávistu je u něj na pěst, když je v klubu dva měsíce a ještě před rokem a půl patřil Spartě. Vácha hadr

Reagovat
Miguel19

Každopádně už si asi myslí, že je big star, protože po každým kontaktu jde k zemi a rozčiluje se jak čubka Neymar/Suaréz..

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny co dokaze vyvolat jeden malickej sykora.

Reagovat
Kang & Kodos

Odchovanec Plzně, většinu seniorský kariéry smlouvu na Spartě, a jakej je to srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraci sou dneska vicemene zoldaci a kdyz se tak chovaj tak se tomu divime?

Reagovat
smazaný uživatel

hruza jak se predvadi, zacal jsem ho totalne nesnaset.. picus

Reagovat
smazaný uživatel

te ma v pici.

Reagovat
Mates_Matesović

Působí jako zmrdeček Už ty rozhovory po tom přestupu vypadaly, jako kdyby se Spartou a Plzní neměl nikdy nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

co by mel jako rikat?

Reagovat
Mates_Matesović

http://fotbal.idnes.cz/fotbalista-jan-sykora-a-jeho-prvni-rozhovor-po-prestupu-do-slavie-1ct-/fotbal.aspx?c=A170106_100201_fotbal_pes

Pak jsem četl ještě jeden rozhovor, tam už se ho teda vyloženě ptali proč nešel tam či tam.

Reagovat
smazaný uživatel

delas si srandu? co tam jako rek spatnyho? ja navopak vidim surala v blede modrym. ten si tehdy taky vybral klub kde byla veci konurence a melo ho to lip pripravit na pripadnej prestup ven.( ) podle tebe by mel blahorecit plzen ze se tam narodil spartu ze mu nikdo nepomahal zavazovat kanicky a ric ze ve slavii je vomylem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tohle fakt říká sparťan?

Reagovat
Kang & Kodos

Souvislost 10/10

Reagovat
Shevchenko

No ano, takže vlastně souhlasí s tím, že ve Spartě je takových pičusů několik?

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha...a dál?

Reagovat
Shevchenko

Dočkal

Reagovat
Hokaido

Dočkalův přístup je (byl) právě od Sýkory diamentálně odlišnej, ty blbe.

Reagovat
Kang & Kodos

Dočkal byl dost chytrej na to, aby se netvářil jako velkej sparťan.

Když teda pominu to, že v Henanu Jianye je stejnej počet ex-slávistů jako na Spartě.

Reagovat
Shevchenko

To nemění nic na tom, že se z fleku stal Sparťanem. Chování Sýkory zase tak moc nevybočuje od podobných případů z druhé strany. Těch hráčů bylo několik, i třeba z Baníku. Takže to vyznívá celkem vtipně, jak si ten blb nad tebou sere do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé můžu říct třeba o Barošovi v Liberci...

Srovnání s Dočkalem je fakt úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko. sparta banik slavia. nic jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Z fleku stal Sparťanem? Jak to jako myslíš?

P.S.: Doporučuju rozhovr s ním v magazínu Sportu, kde o tom mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Ne.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
hefy

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nevím, ale každopádně si myslím, že přesně takovýho sebevědomýho "sráče" ten tým potřeboval.

Reagovat
Hokaido

Vy fanoušci mu to věříte? Mně se tohle chování fakt hnusí... I když tohle udělá hráč mýho týmu, tak u mě strašně klesne, protože mu to prostě nevěřím a myslím si, že se přetvařuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on stejne pujde brzo pryc. Ale lidsky je to fakt zmrd.

Reagovat
FCSL

A jak si hraje na Slávistu, čím? On je prostě takovej, tohle dělal i u nás. Hecování fanoušků atd. Ač to třeba nevypadá, tak on je docela hecíř a maká na 100% vždycky. Akorát si toho všímáte až ted

https://www.youtube.com/watch?v=BnIBzTFKOII

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se to celkem líbí, ale je pravda, že aby se mohl takhle předvádět, tak musí mít sebevědomí a hlavně výkonnost, jinak se mu to vrátí jako bumerang. Ale přijde mi zatím jako hráč, který tým táhne ačkoliv se třeba herně nedaří (jaký rozdíl oproti Hušbymu či Zmrhalovi), takže proč ne. A pokud se bude chtít časem posunout někam do západní ligy, nemám s tím problém stejně jako u Baráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsim sem si ze by se ted nekde v mediich bil v hrud jakej neni slavista. Trochu se predvadi, ale to je tak vsechno. Vsim sem si, ze vam letenskejm je tezce proti srsti uz od prestupu, ale u vas to beru s rezervou.. A jestli vam to dela dobre, tak si kritizujte. My si uzivame hlavne jeho paradni centry nez chovani.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Těším se až na něj přijde první dobrá nabídka ze zahraničí, vzhledem k tomu, jak rozhlašoval, že případný přestup v rámci ligy je pro něj jenom mezikrok k zahraničnímu angažmá. To v Edenu uvidí pravýho srdcaře.

Reagovat
Kang & Kodos

Ono je lepší makat a hrát na 100%, aby ses odsud dostal do prdele, než si říct, že to máš v píči, že na Spartě i tak bereš dost, tak co se dřít.

Reagovat
Blasphemer

O tom žádná. Ale právě proto si určitý prohlášení můžeš odpustit, pokud ti jde především o to.

Reagovat
Kang & Kodos

Zároveň ale namazal med kolem huby i slávistům ve stylu "kam jinam jít, když chcete bejt úspěšný", takže to zůstalo v rovnováze.

Reagovat
Losinho

Však na to čekáme tak nějak i my.. a od léta bude na křídle zářit GvK

Reagovat
PlackaSKS

ty vole...

Reagovat
Losinho

potáhne nás v LM

Reagovat
PlackaSKS

ten nás ke dnu potáhne klidně i v mol cupu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

My od něj nečekáme, že bude srdcař. My od něj čekáme, že bude produktivní a pomůže nám vyhrávat. Zatím to plní, takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

vodejde sykora pride jinej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly časy, kdy vám to u Váchy nevadilo

Reagovat
Hokaido

A to jako kdy? Vácha je a byl pro 99% procent sparťanů vždycky pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

V sézoně, kdy byl možná nejlepší středák v lize určitě ne. Jo ty ho možná nesnášíš od začáku, úplně si to nepamatuju, ale to tvoje čislo 99,9 je hodně prestřelený.

Reagovat
db18

Když držel Karolka za flígr...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ty vole. dokud nezacal prihravat souperum a nesel na hokej v bombardakach tak ste si jeho praseni a kombinaci disco prvku s hip hopem uzivali. vobzvlast ten primak proti slavii spartani strikali jak po letitym celibatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Mně jo

Reagovat
db18

čím dál tím míň mi přestává vadit, že k nám nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

musis na to koukat bez emoci.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem na ty jeho gesta alergickej.. curacek

Reagovat
Azazelo RD

To muselo dát práci a při tom je to taková blbost.

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě to není blbost, strašně by mě bavilo dělat chorea, kdybych to uměl

Reagovat
smazaný uživatel

Se přihlas v kotli, takoví, co jsou ochotni brát si kvůli choreu volno, pracovat třeba přes noc jim chybí. Hlavní obrysy stejně dělat nebudeš a vymalovávat plochy umí snad každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

Ty jsou úplně jinde.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Porad by me zajimalo to srovnani GvK a Kadlece. Protoze Venca mi prijde zapas od zapasu horsi.

Reagovat
Hokaido

Já mu furt věřím. On hlavně doplácí na to, že máme úplně tragickou zálohu a není tam jedinej člověk, kterej by mu dal slušnej balon. Ale přijde mi, že nemá hvězdný manýry a maká na 100%, někdy i ve zdánlivě ztracených soubojích. Jen by prostě pod sebe potřeboval nějakýho playmakera typu Horváth (možná i třeba Matějka). Čermák tuhle roli bohužel vůbec nezvládá a je hodně za očekáváními.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A neměl by hráč za 70 mega být opravdu rozdílový? U Kadlece je průser v tom, že když to nejde týmu, tak i on je neviditelnej a nedokáže tým strhnout k výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nemel dobrou distribuci vod zalohy gino tak to byl drevak. kadlec ne. vis jak to vyzniva?

Reagovat
Hokaido

Po přečtení diskuze mi to vyznívá tak, že sis vzal nějakej ubrečenej matroš dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne. jen sem proparil vikend a nemel sem cas shlidnout vsechny ty perly. spartani a plzenaci sou zraly akorat na skok do zdi. ale jelikoz se picuje tak to znamena ze to delaj ve slavii dobre. tebe sem si mozna splet tak prosim vodpust hoky. dik.

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska si třeba ten hate vůbec nezaslouží, vzhledem k tomu že k němu záloha dostala maximálně 1 balón

Reagovat
PlackaSKS

letos nejslabší výkon, ale taky nejsilnější soupeř. narozdíl od plzně nepřijeli hrát od první minuty na 0:0 a bylo to hodně znát... nicméně nakonec snad i zasloužený tři body, když se hrálo až do konce. pětičlenná záloha nám sedí daleko víc (pokud se nehraje s příbramí), takže by měl muris sedět

Reagovat
Venny

Muris je výbornej žolík, ale v základu nikdy nepodává takový výkony. Víc prostoru by si taky zasloužil Buren

Reagovat
PlackaSKS

a ščuk a tecl a frydrych/bořil a bílek a mingazov... to je s timhle přetlakem prostě těžký

Reagovat
Losinho

Mingazov ani ne. Bílek stoprocentně, ale Luftner kvůli euru 21 hrát bude. Bořil by měl posadit Floa, to je jasný snad všem. Ščuk s Teclem.. neřekl bych.

Reagovat
PlackaSKS

tak ščuka mam rád, tecl měl super přípravu. mingazov hrál v přípravě taky super a hrál by nebýt zranění... ten tým je široký, ale hlavně kdokoli z lavičky by jinde prostě hrál základ.

Reagovat
smazaný uživatel

papirovej ruslan v lete asi pryc. co se tyka rozestaveni 4-4-2 tak bych scuka stavel daleko spis nez ngadea. bylo to jasne videt ze husbauer byl ve stredu zalohy smerem dopredu vlastne sam. jinak doufam ze silhavej zacne hrat 4-1-4-1 jak kvuli kontrole stredu tak kvuli nacvicovani urcitejch prvku do budoucna. vcera to byl absolutni humus.

Reagovat
San Iker

Jinak kolik odtrénoval zápasů už Holoubek ve Spartě? 15? 20? A vyhrál venku, pokud se nepletu, pouze v Beer-Shevě, což byla jedna z nejhaluzáčtějších výher ever, nepletu-li se?

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Losinho

ještě v Hradci

Reagovat
pepinho2

To není jen o Holoubkovi, venku se v posledních letech prostě nevyhrává

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pyroman

Venku jsme neschopní dlouhodobě, ať na lavičce sedí kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled jsme venku vyhrávali za Chovance.

Reagovat
Kang & Kodos

A jeden rok za Lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam to bylo spíš o celkové pohodě, za Chovance jsme vyhrávali i když jsme byli v herním srabu a často jsme zápasy museli otáčet....Poslední období, kde jsem viděl opravdovou bojovnost. Škoda, že výkony jako takové za moc nestály.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo spíš Řepkou, ne Chovancem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Řepkou, ale celkově jsme měli hecíře a hráče, kterým nebyl klub u prdele....Řepka, Blažek, Kucka, Bony, Pamič, Sionko, Vacek....Jo herně to nebylo od všech terno a třeba teď máme kvalitnější hráče než byl Pamič a spol, jenže ta jejich bojovnost je přesně to, co nám momentálně chybí...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Neskutečně důležitý tři body pro Slavii, přes tyhle vydřený vítězství vede cesta k titulu. Klobouk dolu před Teplicema, dlouho sem neviděl, že by někdo do Edenu přijel hrát odvážně. Myslím, že tím Slavii zaskočili a povedlo sem jim jí překvapit. Podle toho rozestavení a sestavy bylo vidět, že Slavia se chystala spíš na tým, co bude jen bránit. Těch tradičních 451 by možná bylo dneska lepší, ale po bitvě je každý generál.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT:

http://tv.isport.blesk.cz/video/3305852/chomutov-mlada-boleslav-totalni-zkrat-sticha-rozjel-se-na-rozhodciho-pak-o-branu-rozmlatil-hokejku.html

Nejlepší je, že Štich je úplně normální kluk, strašně hodnej a sympaták jak svině. Pak vezme hokejku a tzv. na Řepku

Reagovat
Bosko

Tak já se nedivím, ta série byla totální psycho, chápu že na konci to na někoho mohlo bejt už moc

Reagovat
Miguel19

To je možný, ale na ledě je to blb..

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce....Sice veliký zkrat, ale já ho chápu.

Reagovat
monty25

Dívej, jaký blikanec dneska udělal Dacjuk (čtyřnásobný držitel Lady Byng Memorial Trophy), tzv. na Arťuchina...

https://video.khl.ru/quotes/426037

A tohle zase Kašpar, čímž to Dynamu celý posral...

https://video.khl.ru/quotes/426045

Reagovat
andrew96

Ivan Hlas na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem viděl sestřih Baníku ve Frýdku... To není možné co zas nedali

Reagovat
HorajzmAmmann

že tě to překvapuje, Mondek a Stáňa se zatím předhání kdo je větší kopyto

Reagovat
PlackaSKS

stejně v klidu postoupíte, pár zápasů venku na tom nic nezmění

Reagovat
HorajzmAmmann

Záleží, jak moc pomůže Jakubov. Bez útočníka to je prostě špatný Navíc Hrubý kopl včera všech 20 standartek na prvního hráče Frýdku a Pekár si zatím nezahrál, takže jak vypadalo to posílení výborně, zatím se to nemohlo nijak projevit . Navíc chyběl v obraně Hučko, Zápotočný i Sus, což je taky znát. Snad se to zlepší uzdravením všech marodů no

Reagovat
PlackaSKS

útočnící chybí i v první lize... o hrubýho standardkách jsem tenhle týden četl už snad na pěti místech, muselo to bejt šílený. přitom si myslim, že zrovna on to v noze má. baník v druhý lize prakticky nemá konkurenci a příští rok si myslim, že budete hrát střed první... a to pomalu i bez posil

Reagovat
ratusek

chápu, že díky Slavii jsi optimista, ale v Baníku by taky chtěli mít taky takovej optimismus jako ty

Reagovat
PlackaSKS

letos i kdybychom už nevyhráli ani zápas, tak to byla podařená sezona. slávisti si to ted prostě musí užívat ale baník ve druhý lize (alespon co se ke mně dostalo) prakticky všechny válcuje a postup si ujít prostě nenechá. v první lize pak taky mnohdy stačí když ten tým běhá a chodí do soubojů, aby porazil týmy jako plzeň. když k tomu připočteš to nadšení nováčků a fanoušky, tak je to klidnej střed tabulky

Reagovat
HorajzmAmmann

v 1. lize je možný všechno no, koukni na Karvinou nebo Zlín. A jak píšeš, v noze to určitě má Ale uvidíme jak to bude, stejně si myslím že o 1. místech je asi rozhodnuto jak v 1. lize tak FNL

Reagovat
PlackaSKS

v první lize se může stát cokoli. plzen si pomůže i když jí to herně nejde a my nebudeme mít vždy takový štěstí. druhá liga je už podle mě jasná, takže příští rok to bude mít zase daleko větší náboj. sparta a baník jsou prostě větší soupeři než plzeň nebo boleslav a vždy to tak bude at už bude umístění v tabulce jakýkoli.

Reagovat
HorajzmAmmann

zápasy Slávia vs Baník je pro mě asi vrchol no. Nutno přiznat, že určitě v Edenu. Protože tak se setkají nejlepší kotle - nejlepší domácí a nejlepší venkovní.

Reagovat
PlackaSKS

pokud budeme hrát o titul i příští sezonu, tak to bude super atmosféra ne jen v Edenu, ale i u vás... pokud budeme hrát střed tabulky, tak to bude rozhodně zajímavější z vaší strany

Reagovat
HorajzmAmmann

SKS střed tabulky určitě hrát nebude. Naopak do toho narve strašný prachy a budete hrát zase o titul.

Reagovat
PlackaSKS

tak trochu v to doufám ... a proto i zápas u vás bude mít neskutečnou atmosféru, protože pokud bude ve hře titul, tak přijede spousta slávistů... škoda, že nemáte větší stadion.

Reagovat
HorajzmAmmann

těch 15 000 stačí. Když tam těch chodí těch 7 000 lidí tak to vypadá strašně hezky. Jen škoda, že kotel je daleko od ostatních. Bazaly to nejsou a atletická dráha je na hovno, na druhou stranu atmosfera díky krytým tribunám je asi lepší než na Bazalech.

Reagovat
HorajzmAmmann

* teď chodí

Reagovat
PlackaSKS

na ligu to rozhodně stačí, na zápas s náma nebo spartou to bude bohužel málo... ale trošku jsem si vzpomněl na zápasy na strahově kde mohl mít každý svůj vlastní sektor, to byla atmosféra

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi souhlas, ale to už bych chtěl moc Občas se ty zápasy vzájemný zápasy Sparta, SKS, Baník hned vyprodají a je málo i těch 18 000 co bylo ještě v dobách největší slávy na Bazalech

Reagovat
Radin

Viděl si vůbec kádr Baníku? Furt nechápu, jak je někdo může srovnávat i s tou Karvinou..Zaprvé je třeba si uvědomit, že druhá liga je tak na úrovni posledních dvou týmů v první, ani to ne někdy..Další věc, ani v ní Baník nedominuje a poslední věc je, že tam nemají hráče jako je Laštůvka a Wágner, kterému se sice až tak nedaří, ale oba mají zkušenosti i z evropských pohárů..Mičola je tak jedinej a dávno za zenitem, hlavně bejval furt zraněnej..S tímhle by hráli zase o padáka, stejně jak Sigma a SFC, kteří ani neposílili..

Reagovat
ratusek

pár zápasů venku? spíš se jich pár povedlo

Reagovat
HorajzmAmmann

jeden

Reagovat
PlackaSKS

snažil sem se znít optimisticky

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooo !!! to je ono, takhle se bojuje o titul az do posledni vteriny a ono to tam proste padne navsteva taky parada 15 k na Teplice, 14k na Jihlavu...kdo to ma ?

jinak ale Teplice zaslouzej pochvalu...byl to hodne neprijemnej souper, ale o to jsou ty 3 body cenejsi, kdyz se ziskaj tou virou takhle v zaveru

Reagovat
Kang & Kodos

Návštěvy pěkný. Akorát se teď musim smát těm slávistickejm narážkám na plzeňský fanoušky úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

I medvědi mají zimní spánek...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Tak tohle je prostě typickej obraz českýho fanouška, chodit bude, dokud se bude dařit. Bohužel nemáme nátruru třeba Němců, kde je vyprodáno třeba i na třetí ligu.

Výjimkou jsou akorát snad místa jako Jablonec, Juliska nebo Boleslav, kde by nevyprodali ani finále LM.

Reagovat
HorajzmAmmann

Budme rádi, že ty stadiony jsou plný aspon když se daří

Reagovat
smazaný uživatel

nerek bych typickej vobraz. spis sla celkova kvalita fotbalu do prdele a kdyz si k tomu pripoctes kolikrat idiotsky casy vykopu...

Reagovat
Coutinho10

ty ma bohuzel kazdej tym, ale ne vzdy se i tak zadari, aby chodili na prumerny tymy takovy pocty....jinde by to bylo treba 10-12k, ale tady to je jeste o kousek vic a snad to pujde takhle dal

Reagovat
Kang & Kodos

Tak pokud vim, tak to bylo hlavně proto, že se prodávaly lístky v balíčku na zápas se Spartou.

Reagovat
Coutinho10

jojo...dobrej marketingovej tah, ale verim, ze si podobnou latku udrzime i po derby, kdy ty balicky nebudou spojeny bud a Plzni nebo s vama

Reagovat
smazaný uživatel

s tim rozdilem ze slavia predtim "existovala"... ale svym zpusobem mas pravdu. za posledni dobu sem v edenu potkal dobry pozery - americky turisty zamilovany parecky a lidi s laptopama kery fotbal skoro ani nezajima.

Reagovat
OTASi

Reagovat
HorajzmAmmann

Až budete mít v 2. lize průměr 7 000 napiš Ne sranda, dobrý to máte Akorát příště nepoužívat zbytky kartonů z minulého zápasu na choreo Máte navíc

Reagovat
Coutinho10

tak my sme meli 7k ne v 2. lize, ale v momente, kdy jsme o tu zachranu hrali...takze toho si cenim mozna vic, protoze to byly srdcari ....kdyz se dari, tak se vsichni pridavaj, ale budme za to radi

Reagovat
HorajzmAmmann

bylo by fajn, kdyby ty návštěvy Sparty, Slávia a Baníku pod 10 000 nešli nikdy no. Ale to je bohužel nereálný. Každopádně i na nás chodilo dost lisí když se o tu záchranu hrálo (a nebojkotoval se Šafarčík) Na Žižkov 11 000 a na SKS přes 13 000

Reagovat
Coutinho10

jojo za to taky palec

Reagovat
ratusek

Slavie vyhraje všechny zápasy bohužel, mají neskutečnou euforii a to je žene. Klidně jim to bohužel může skončit až posledním kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč to 2x bohužel? ty bys nechtěl jako baníkovec aby vyhrali tytul Frydrych s Pavlenkou? komu bys ten titul spíš přál?

Reagovat
HorajzmAmmann

všechno lepší než Plzen Ale jo, zrovna Frydrychovi s Pavlenkou to přeju a doufám že na to bude kokat ten zmrd Šafarčík

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

V týmu jednoho ze 3 nejvíc nenáviděných týmů Baníku? rozhodně jim to nepřeju. Přál bys to Zmrhalovi v dresu Sparty?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Plzen, Sparta nebo Slávia... si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

Jít ze spodku tabulky do týmu bojující o titul je něco trochu jinýho než jít do srovnatelnýho týmu, navíc do týmu největšího rivala. Mimochodem když jsme byli ve sračkých, tak se spekulovalo zrovna o Zmrhalovi, že by šel do Plzně a tam bych mu to v tu dobu přál. Ve Spartě samozřejmě ani náhodou.

Reagovat
Greny

Jenze oni tam slimají v momente, kdy Slavia o titul zdaleka nehrala asi zapominas, kde jste byli pred 2 lety(Frydrychse)

Reagovat
KingMaster13

Tak já to třeba Dočkalovi s Váchou taky nepřál ale to nebyli sympaťáci.Navíc nás měli absolutně někde, žádnej vděk, že se díky nám podívali do velkého fotbalu atd. Pavlenka i Frydrych o Baníku nikdy špatně nemluvili tak nevidím důvod jim nepřát. Chápu, že v dresu rivala to může být těžké ale stejně. Navíc nebýt hrobaře tak by u vás nejspíš zůstali. Já bych třeba Hrubému u vás titul přál ale bohužel to je zatím utopie ale třeba se časem dočká

Reagovat
ratusek

Hrubého ste nám prodali s tím, že neumí kopat rohy a přímáky. Co ste s ním udělali? my na vás hodní a vy nám prodáváte vadný kus

Reagovat
KingMaster13

Já nevím ale u nás skoro vůbec nehrál takže ho zkazili jinde Třeba se ještě chytí. Navíc teď na postup do ligy a utáboření se v ní stačí. Pak vám pošleme něco lepšího

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak Fillo zase klasicky prasil, ale mlýny melou pomalu ale jistě, tak ho snad někdo brzo sestřelí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo nebo Fllo?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Necid je tak marnej, že se v Legii nešel ani lavičku.

A co na to Juventus? Pomyslel tam někdo na Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

*nevešel

Reagovat
smazaný uživatel

smutny osud ceskeho ibrahimovice

Reagovat
HorajzmAmmann

Pekhart nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia paráda, dneska horší záloha a moc nakopavanych balónů, ale ta chuť tam jde vidět. Ale nejlepší hráč zápasu pro mě Soungole.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně si nepamatuji, že bychom hráli od sezóny 2005/06 někdy hůře než teď. Tolik k našemu "úžasnému" kádru.

Reagovat
PlackaSKS

pulkrab, lafata, rosický, costa zranění. kadlec hraje tak, že to nikdo nemohl čekat, šural po zranení, obrana podle jmen super, výkonama na úrovni hanspaulky... tohle neni chyba "kádru" tohle je prostě smůla a pak hrozný vedení ze strany trenera... trenerskýho tymu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Na slávistu máš docela dobrý názory

Reagovat
PlackaSKS

hodně piju

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně hráči jako Šural, Holzer, Konate, Juliš, Čermák, Vácha, Hybš, Holek, Koubek, M.Kadlec momentálně i V. Kadlec nepříjdou rozdílový, nejsou to pro mě krom Venci hráči s potenciálem na zahraniční soutěže. Pak tu máš Mazucha, který je po zranění z formy a i přesto je podle mě náš nejlepší stoper, Lafata je zabiják a do plných stále platný hráč, přesto už rychlostně nestíhá a tak je pro nás v 50% zápasů už celkem zbytečnej....Každopádně aspoň bojuje a toho si cením.

Pulkrab, Sáček - oba jsou to talentovaní hráči, kteří nám v budoucnu dost pomohou, ale zatím nemají takovou kvalitu. Pro mě je po odchodu Dočkala ve Spartě jenom jeden rozdílový a kvalitativně opravdu nadstandardní hráč a tím je Karavajev. Celkem málo ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobře no, ale jaký rozdílový hráče má třeba ta Boleslav nebo Jablonec, který Spartě sebrali 6 bodů . Určitě nemá lepší kádr než Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě ne. Jenže u nás se všeobecně bralo, že máme nejlepší kádr za poslední roky a s tím prostě zásadně nesouhlasím.

Reagovat
HorajzmAmmann

1 Slávia... dlouho nic 2. -3. Plzen a Sparta dlouho nic a pak to je válka kryplů

Reagovat
PlackaSKS

jasný, když se kouknu na současný výkony, tak souhlasim s tim co píšeš. ale pokud se podivám jak to vypadalo před sezonou-přišel kadlec za šílený peníze s tim, že bude super posila. přišel rosický, který by v případě zdraví na českou ligu rozhodně měl. stoperská dvojice mazuch holek/kadlec vypadala podle jmen skvěle a holek ještě loni patřil k adeptům na repre. pustit dočkala byla chyba, ale zároven i jasný znamení, že už prostě není o co hrát. lafata tenhle rok konečně udělal krok k důchodu (až mě překvapuje jak dlouho vydržel), když je tam znatelný úbytek v rychlosti, ale to se předem taky nedalo odhadnout... no a ted si vem, že tyhle předpoklady nepotvrdily v první půlce sezony, protože se zranila půlka kádru. pak přišla zimní příprava, pár hráčů se uzdravilo a výsledky byly super. jenže v prvnim zápase to posral konaté (kvůli kterýmu se místo fandění píská), přišla deka a k tomu se "dozranilo" pár hráčů... ten kádr je podle mě dostatečně širokej, jména taky zněla před sezonu dobře, kdyby byli všichni zdraví, hrajete rozhodně líp než plzen... jen se vše posralo. a určitě by se na to dalo reagovat, ale to už je chyba nesmyslně nastavenýho trenerskýho týmu, kde asi ani nikdo neví kdo má co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Ale Plzeň teda hraje líp jak Sparta no.

Reagovat
PlackaSKS

ted rozhodně. a stejně hůř než karviná

Reagovat
smazaný uživatel

S něčím souhlas, s něčím ne. Např. obrana. Už na podzim je jasně ukázalo, že obrana pracuje příšerně ( krom zápasů, kde jsme hráli z hlubokého bloku ) a nic se tím nedělalo. Mazuch má stále problém s kondicí, Kadlec s motivací a Holek snad ze vším.

Navíc jak jsem už několikrát psal, že někdo září v Liberci atd. není záruka toho, že u nás bude hrát stejně dobře. Někoho semele tlak, někdo začne nabírat hvězdné manýry a fotbal odsune na vedlejší kolej a jen velmi málo hráčů se u nás v poslední době dokázalo prosadit. Když se podíváš na současný kádr, kolik hráčů umí obejít soupeře kličkou? Kolik hráčů to dokáže vzít na sebe, když se týmu nedaří? Prostě nula nula nic. A někteří hráči jsou už u nás dostatečně dlouho na to, aby buď něco předvedli nebo šli o dům dál.

Takže ano, před sezónou to možná vypadalo dobře, ale už podzim snad jasně ukázal, že to s kvalitou nebude tak horké....Jenže ono se radši vše hodilo na Ščasného že jo a tak se usoudilo, že není třeba posilovat, výsledek teď vidíme všichni.

Reagovat
PlackaSKS

podzim to sice dokázal, ale měli jste zranených asi 11 hráčů a z toho by 8 hrálo základ. pak se prostě hrozně těžko hodnotí na co ten tým má nebo ne... odzačátku jsem řikal, že dát za kadlece 70 je chyba a dali by se za to koupit tři hráči co by vás vážně podrželi, ale až na tohle si prostě nemyslim, že je to chyba kádru...

zásadní chyba je ale ve vedení týmu. kdo trénuje? požár, hřebík, holoubek? kdo ten tým skládá? proč holoubek řekne, že tam konaté nemá co dělat, požár, že patří do základu a pak se kvůli němu perou fanoušci na tribuně a píská se místo fandění... to je šílený. chyba podle mě není v kádru (tam šlo maximálně tak o velkou smůlu při zraněních a nenaplněnym potenciálu), ale v trenérech-bůh ví kdo to vede, ale at je to kdokoli, tak motivace a systém nikde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to vymlouvání na zraněné hráče už vadí. Konec podzimu ok, tam jich chybělo opravdu dost, ale teď? Chybí max. Frýdek. Rosický samozřejmě taky, ale s tím se dalo počítat že jo...

Hráči prostě nenaplnili potenciál, případně si nesedli, já nevím....Výsledek ovšem je, že hrajeme bramboračku. Vyhodili jsme Ščasného, teď hrajeme taky strašně, tak si myslím, že by mohli začít nést následky i hráči.

Souhlasím s tím, že hlavní problém je i ve vedení a já upřímně doufám, že v létě přijde čistka na všech frontách...Jen škoda, že tak úspěšný podnikatel jako Křetinský nevidí, koho kolem sebe má. Řekl bych, že velká část tohoto fóra by zvládla vést klub lépe než lidi, které tam máme teď.

Reagovat
PlackaSKS

křetinský se tomu nevěnuje, jinak si to vyasvětlit nedokážu... u vás je to to samý jako když byl u nás uhrin-žádný systém, hráči hrají bez nasazení a nejde jim to... když přišel šilhavý, tak mu stačilo 14 dní, aby si to srovnal. hodtě tam vrbu nebo někoho kdo má zkušenosti s první ligou a bude to vypadat jinak i s těmahle hráčema...

na frýdka jsem úplně zapomněl. nesnášim ho, ale chybí vám podle mě skoro nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

kádr Sparty vypadá dobře ale bohužel jen na papíře. střed zálohy nedokážou vyřešit už několik let (vzpomeň si na nadávky po posraných zápasech v pohárech, kdy nebyl vidět Matějovský) a po odchodu Dočkala mají i katastrofální kraje. K tomu Kadlecovi, fakt jde dělat z borce, kterej uteče z Dánska talent a super posilu? nejde jen o fotbalovost, ale i mentální stránku.

Navíc je problém, že musí hrát do plných, což je při celkové kvalitě českých hráčů skoro neřešitelný problém, protože materiál na kombinační hru nemá ani reprezentace, třeba Šural je dobrý na brejky ale na hru do plných nemá a podobně se dá pokračovat u dalších. A že by to dokázali vyřešit souhrou? to je špatný vtip u klubu, kde se trenéři mění každý rok.

V porovnání s konkurencí má Plzeň lepší střed zálohy ale horší útočníky, Slavia má zase luxusně široký kádr, takže všichni musí makat na 100%, protože jinak sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na naši ligu jsou to všichni rozdíloví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

A Slavia má jako lepší kádr? Nebo co máš pořád s tím týmem?

Reagovat
smazaný uživatel

Má lepší obranu, křídla a útok, takže ano. .

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně má Deliho, na křídle Sýkoru a v útoku dřeváka Škodu.

Krom Deliho tam tam nikdo nevyčnívá ale.

Máme prostě celou sezonu problém se zraněními, nepovedl se úvod sezóny, na přestupech se do poslední chvíle šetřilo (Ahoj, Venco!) a prostě se vezeme celou dobu. Teď navíc odešel Dočkal, takže sme se dostali ještě do větších sraček. Do toho trenérsky rošády a kočkosystémy, takže nefunguje nic. Fakt si nemyslím, že je ten kádr tak slabej, aby se hrálo takový lejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák Škoda tak to jsi mě pobavil Pust si aspon jeden zápas slavie a podívej se kolik Milan odvede práce....neni to žádnej Aguero ale pro nás je extremně platnej a tak si to označení kopyto vyprošuju

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák Škoda To že dal 3. sezonu po sobě víc jak 12 gólů je určitě náhoda a příští sezonu už určitě zase nedá ani gól a bude stejně špatnej jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

zpatky na stopera, te srandy uz stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Co bychom za dřeváka Škodu dali že jo....

Jinak máme celkově na můj vkus divně postavený kádr. Labilní hráči s průměrnou technikou, do toho jsou ještě celkem nízcí, takže každá standartka nebo centr do vápna smrdí gólem. Já věřím tomu, že hrát jinde, tak se ukážou daleko více, jenže pak je to o hlavě a pokud neunáší tlak a to, že musí vyhrát každý zápas, tak pro mě prostě nejsou tak kvalitní, jak si mám myslet. Záloha mi přijde vyloženě průměrná, Rosického počítat nebudu, protože odehrál 20 minut a celkově jsme nemohli počítat, že odehraje velké množství zápasů. Ze středu nám tedy chybí max univerzál Frýdek.

Chybí nám zabiják do vápna v ideálním věku, chybí nám rychlé technicky vybavená křídla, chybí nám dirigent hry, chybí nám silový hráč do středu zálohy, který by sbíral míče, chybí nám lídr, které hráče okřikne i povzbudí. Chybí nám toho prostě dost.

Reagovat
smazaný uživatel

*standartka soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten tým přeci není zase tak slabej, aby nemohl porazit nikoho z TOP5. Prostě se musí pracovat s tím, co je zrovna k dispozici a ne zkoušet hrát něco, na co nemám hráče. Nemůžeme přeci pořád brečet, že támhleten je chcíplej pes a támhleten je zase zraněnej...

Jde mi o to, že konkurence na tom není líp, ale přesto to dokáže udržet na vlně.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zatímco konkurence se vyhecuje na Spartu a bojuje na 200%, my se s tím nedokážeme vypořádat a po prvním góle v naší síti je prakticky po zápase.

Reagovat
meno

Ondrášek, Jugas, Malinský, Budinský pro začátek... Ale raději ne, ještě chvíli si budu užívat vašeho svrabu

Reagovat
Losinho

dřevák Škoda nejlepší útočník ligy

Reagovat
db18

Sýkora je proti lepším týmům tak akorát na standardky... i když je pravda, že vám po odchodu Dočkala takový hráč chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

z pětice Deli, Luftner, Ngdau, Bílek, Frydrych, kteří můžou hrát stopera, by v současnosti kdokoliv z nich byl ve spartě číslo 1

Reagovat
smazaný uživatel

pavlenka

karavajev - frydrych - deli - boril

ngadeu

sykora - alvir - barak - nestor

skoda

takhle by vypadala zahajovaci sestava bejt slavia a sparta jeden klub. myslim ze neni co dodat.

Reagovat
Venny

Proč Alvir? Ten za nás ještě neodehrál ještě ani minutu

Reagovat
smazaný uživatel

protoze sem ho videl nazivo a je vo level lepsi hrac nez husbauer.

Reagovat
Venny

Fair enough. Ale jeho úroveň ukážou až ostrý zápasy. Navíc se neví jak bude vypadat po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

jo snad bude v pohode. az vodejde barak tak si prave alvira predstavuju na miste husbauera - zatazenyho playmakera. husbauer by se mel vratit na am jak hral predtim.

Reagovat
Kang & Kodos

Tys ho viděl? Toho si važ, to moc lidí říct nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

ty co byli na umelce jo.

Reagovat
exot12

Nie je teraz situácia v Sparte podobná tej čo je v Arsenale?

Reagovat
smazaný uživatel

v arsenalu za to muze ten plesnivec, tady se nevi

Reagovat
smazaný uživatel

no prostě trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Plzni se nadržuje i v hokeji

Reagovat
HorajzmAmmann

FDH

Reagovat
FCSL

Aha, to bylo naopak Tak nic

Reagovat
db18

Jsem se lekl...

Reagovat
martin1

Když je to naopak, nikomu nic nevadí .....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrdý na naše Ostraváky Pavlenku a Frydrycha, že se ve Slavii tak chytli a nejsou tam jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc dneska Svědík + Stronati druhá výhra nad Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík je super, umí si získat kabinu na svoji stranu. V Baniku velký kus dobré práce. Podle mě v Boleslavi uspěje. Stronatiho, jak byl v top formě, nikdo neobešel. Tak snad se vrátí do dřívější formy.

Reagovat
HorajzmAmmann

a pak ho koupíme

Reagovat
Hokaido

SS - to se těžko poráží. Možná i taková Legia by se jich zalekla.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně v Gliwicích by to byla jízda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

...radši jim přestaňte do kolen montovat ty kurvítka.

Reagovat
HorajzmAmmann

nějaké info ohledně Pilaře a Baránka?

Reagovat
db18

Bary (snad už úspěšně) rehabilituje, zatím to vypadá bez komplikací... ale těžko říct, kdy bude zase fit, do konce sezony to moc nadějně nevidím... (u Pilaře absolutně netuším, navíc vedení si radši nechá na webu nadávat do kdo ví čeho, než aby zveřejnili odpověď, jak to je s Pilařem... )

Reagovat
HorajzmAmmann

snad oba no. Mičola na tom byl podobně a dostal se z toho. Což je sice vyjímka, ale jde to tak to přeju strašně Pilařovi i Baránkovi. Zrovna tyhle dva mám z Plzně nejradši

Reagovat
db18

No, u nás si ty kolena urval snad každý hráč z Ostravy (až na "příbramáka" Rajtyho), Bizona s dřevorubcem to stálo i kariéru, tak snad Bary nedopadne jak oni dva... (a Řízek už měl koleno taky 2x pod kudlou a po návratu je to teď taky nic moc )

Reagovat
HorajzmAmmann

Rajtora měl zase 2x mononukleozu ne? Strašný. U nás ještě kvůli kolenu skončil karieru Jankulovski, Svěrkoš i Smejkal jak přišel z Příbrami

Reagovat
db18

Poprvé (u vás ještě) syndrom vyhoření, podruhé u nás oficiálně taky, ale "traduje" se, že si léčil nějakou závislost (na matech nejspíš)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to únavový syndrom? To je stejné jako syndrom vyhoření, nebo ne? Měl jsem za to, že ne.

Reagovat
db18

Jo, máš pravdu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Puskas

Reagovat
Shevchenko

Ty vole vymrdaná Plzeň fakt, těm čurákům se musí dařit ve fotbale i v hokeji.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale golmani

Reagovat
Wat

53 zásahů Machovského je slušný.

Reagovat
Sali5

Stejně končí v dalším kole, my bychom proti nim nevyhráli ani zápas, Plzeň možná doma aspoň něco uhraje.. ale zápas pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak strašně stydím za to, jak jsme jim pustili to poslední kolo.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel karma nejenom pro vas...ted se snima musime prat i my

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ji to pustili tehdy ve fotbale a letos i v hokeji, prostě idioti.

Reagovat
KingMaster13

Takže do pár let budou vládci i v hokeji Ještě jim dejte nějaký hráče

Reagovat
Miguel19

Vránu pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Barinku.

Reagovat
Miguel19

Toho tam ještě máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, střídá 4 formaci s tribunou.

Reagovat
Miguel19

Ono je smutný, že u nás by patřil mezi lepší obránce..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je smutný, že se u nás skoro nevejde do sestavy v konkurenci Emingera, Nedomlela, Gernáta či Piskáčka.

Reagovat
Miguel19

No jako ta obrana není moc top no. To by mohl být v PO docela průser..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejproduktivnější bek je Mikuš, to myslí mluví za vše. Ale klid, máme Pepise.

Reagovat
Miguel19

Tím bych se taky moc neutěšoval

Reagovat
smazaný uživatel

Letos v LM chytal solidně, věřím mu.

Reagovat
Coutinho10

hokej jsem az tolik nesledoval, ale i tak se musim smat

Reagovat
Miguel19

Však bychom postoupili, i kdybyste nás porazili

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale ta třetí třetina byla prostě fraška, lidi odcházeli před prodloužením nasraně pryč.

Reagovat
db18

Se nikdo nechtěl zranit no...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nikdo nechtěl zranit skoro celou základní část a stejně to nevypadalo tak trapně.

Reagovat
Kang & Kodos

Koukal jsem, že celý to poslední kolo bylo super. Škoda, že narozdíl on loňskýho Jablonec-Příbram to nikomu z novinářů nestálo za zmínku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale paradoxně největší tutovka ( Zlín - Vary ) nevyšla.

Reagovat
db18

"dařit"

Reagovat
andrew96

V hokeji je Plzeň sympatická. Sice jsem to víc přál Vítkám a pak mně bylo hodně líto Bartošáka, ale v Plzni je zase Stračena. Teď už jsou z nich regulérně experti na maratonové prodloužení. Ale Liberec je asi sfoukne rychle.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
placa

snad ne, doma chytame fakt slusnou formu a Vitkovice si v obou zapasech ani neskrtli, takze si myslim, ze jim to zadarmo fakt nedame. Kazdopadne Liberec je jasny favorit, o tom zadna.

Reagovat
placa

Drž hubu a nezáviď

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kaspar

tvl zase ty blogy na sportu o konatem hajzl co se na spartu vysere kdyz ho nepustila na prestup, tak se zachova jako pica a zacne trucovat, nejdu na trenik, nejedu na zapas, seru na vas a jeste se z nej zacne delat obet

Reagovat
db18

V Příbrami jako mají cigáro a ne jenom ten blivajs, co prodávají hostům?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Příbrami v Dohránu To byl nějakej předem domluvenej komparz, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

o čem to mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

V Dohránu byl na začátku reportáže ze zápasu Příbram - Hradec rozhovor se dvouma fanouškama Příbrami.

Reagovat
AnthonyR

Jasnej komparz

Reagovat
Spalovač šancí

Dneska trošku provar od Šilhavého u základní sestavy. Šmejkal byl dobře připravený na variantu se dvěma útočníky a Teplice dokázaly skvěle využívat převahu jednoho záložníka, protože Škoda s Murisem se nemohli dohodnout, jak se vracet a Hušbauer s Ngaduiem neměli jediný odražený míč. Takže první půlka mírně překvapivě jenom na brejky.

...

2. poločas už slušný. Buren musí hrát víc, Muris jenom jako střídající - na základní sestavu nemá psychicky.

PS: Prodat Baráka jenom za 3 mega € je totální provar

Reagovat
meno

Totální provar né, ale mohlo to skočit ještě o 1M

Reagovat
meno

Ale tak budou tam procenta

Reagovat
KingMaster13

Právě že mě Barák v jarní části zatím vůbec neoslovil Spíš si říkám aby se v tý Itálii prosadil když ho poslední týdny sleduju

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli jsi koukal dnes, tak naprosto bez problému. Jen co přišel, dokázal obejít několikrát jednoho až dva protihráče, a to nejen na půlce, ale i v blízkosti vápna a hlavně dát přesnou přihrávku v okolí vápna po zemi, což celý zápas chybělo. Díky němu se vystupňoval tlak až ke gólu.

...

Navíc v Itálii to bude mít lehčí než u nás

Reagovat
KingMaster13

Dnešek neberu to hrál dobře. Nicméně já si myslím že v Itálii v těch zavřených obranách to možná bude mít i těžší. Pravda ale že bude hrát za tým co bude hrát na brejky.

Reagovat
Spalovač šancí

V Itálii jednak už tak funkční obrany nejsou (viz zápasy italských týmů v pohárech), ale hlavně tam bude mít okolo sebe více hráčů do kombinace, což by mu mělo sedět.

Reagovat
KingMaster13

Tak dle pohárů to fakt neber. Řím i Neapol se dost vymykají italskýmu tradičnímu stylu Je ale pravda, že tam bude mít lepší spoluhráče a souhra s Janktem by mohla pro něho hrát klíčovou roli

Reagovat
PP

viděl jsem vás po delší době a toho Ngadea máte z kama? Takový přehled mi připomněl Sy(i)vestreho zvlášt druhý poločas. Mělo všechno, v klidu rozehra. S Mešanovičem souhlas, on se sehrávat s balonem nepotřebuje..

Reagovat
HorajzmAmmann

Brabec, Vrťo, Petržela - KOUPIT BUDÍNSKÉHO pls

Reagovat
Figi

Proc by chodil do horsiho?

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik je, byl a vzdycky bude vys nez Karvina.

Reagovat
meno

Zase neblbni

Reagovat
HorajzmAmmann

postavení v tabulce jedné sezony nic neznamená. Baník je, byl a vždycky bude výš než Karviná.

Reagovat
meno

Baník není, býval a následující sezonu minimálně nebude výš jak Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Velikost klubu se ale neposuzuje podle současného postavení.

Reagovat
meno

Přiznejte si to. Karviná hraje, jako jeden z mála týmů, dobrej fotbal v první lize. Vy nemáte jistej ani postup z druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co jako? Tady jde prostě o velikost klubu, která se odvíjí od historie, fanouškovské sféry, značky,výsledků, ale nejen současných, ale i historických. Což Karviná kromě letošní sezóny nemá nic. Já Karviné nepřeju nicšpatného, jsem rád, že další slezský klub hraje v lize a že se mu daří. Ale prostě vždycky Baník bude víc než Karviná, jak to jednou řekl v rozhovoru i Wolf. To že je Karviná momentálně v 1.lize a Baník v 2. znamená možná tak to, že je na tom teďka lépe. Ale nic víc.

Ale pokud to bereš jen krátkozrace v kontextu téhle sezony, tak pak se nedá nic dělat. Ale připomenu ti to třeba za 5 sezon, až Baník bude zpátky v lize a doufám že i na špici ligy a Karviná bude ráda za ligu a to jsem ještě optimistický..

Reagovat
meno

Vy jste s tou špicí ligy tak vtipní

Reagovat
smazaný uživatel

A co si jako myslíš? Že se Brabec spokojí s top 10?

Reagovat
meno

Nehrajete nijak oslnivě ani v druhý lize a chcete hned hrát o poháry v lize první? Pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestań tu ze sebe dělat šaška. Tak za 1. momentálně je těžké do Baníku někoho přivést, protože kdo by chtěl hrát 2.ligu že jo. To že jsme získali Hrubého nebo Jakubova se už dá brát jako výhra. A pokud postoupíme, dá se očekávat, že i zájem hráčů bude větší. Peníze problém nejsou, což jasně deklaroval Brabec, když Holzerovi nabízel větší peníze, než mu nabízeli ve Spartě..

Za 2. nikdo neříká, že bychom o poháry měli hrát už příští rok, psal jsem za 5 sezon.. Bude se i za 5 sezon takhle Karviné dařit v lize? Tím si nejsem jistý.

Reagovat
meno

Kdo říká příští rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když píšeš že HNED chceme hrát o poháry.. Ale však si počkej a sám uvidíš. Za to bych dal ruku do ohně, že za 5 let bude Baník v tabulce před Karvinou. Což ale pořád nic nemění na tom, že Baník byl, je a bude větší klub než Karviná.. A to přesto, že nemám proti Karviné naprosto nic a jak jsem již psal, v lize jí přeju.

Reagovat
Kang & Kodos

No jistě!

Reagovat
vanGomm

Teplice Slavii hodně potrápili.Snažili se a hlavně bojovali jako kdyby hráli rozhodující zápas o mistra,nebo o záchranu.Jsem proto na ně moc zvědav v příštím kole.Pokud předvedou to co v Edenu,tak Příbram určitě porazí.Ale znáte to jak se blíží závěr ligy,tak některé týmy jako na potvoru proti Příbrami ztrácejí formu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu nějakej znalec ČFL? Koho tam tipujuete na postup? Jirny už to dlouhodobě odmítaj, Cábelíci na to nemaj prachy, takže by to vzala ta Olympie? Nebo kdo jinej?

Reagovat
vanGomm

Vše by se vyřešilo když by I. a II.liga měla po 12 týmech.

Reagovat
Hokaido

Olympie určitě chce nahoru. Příští sezonu hradecký derby ve 2ize.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč se ty dva týmy nespojí? Jakej má smysl mít v Hradci dva profi fotbalový týmy?

Reagovat
Hokaido

Nemám tušení... Na Olympii jsem i hrával a nikdy by mě nenapadlo, že tehle klub bude mít ambice výš než na divizi. Mají pěknej útulnej stadionek, ale majtel je prý strašně ambiciozní, natáhnul tam Pitáka, Štěpána nebo Rolka a asi z toho chce udělat nový Blšany.

Reagovat
ZB 07

Tak na tý ruině budou hrát profesionální soutěž dokonce 2 kluby...bože

Reagovat
Shevchenko

Tak ten stadion je na druholigové poměry luxusní

Reagovat
ZB 07

Není je fakt hroznej, to už radši Vlašim nebo Prostějov, kde maj aspoň hezký sedačky...

Reagovat
Euphael

Kd\ bude pls dphrano na netu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Shevchenko

Tak Karviná jsou prý severomoravané, aha

Reagovat
Euphael

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled co jsem byl v Edenu na Slavia-Teplice, skoncilo to 0:7...takze za mě dneska (i přes předvedenou hru) velka spokojenost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele