Česká liga - preview 7. kola

17.09.2016, 08:46, aktualizováno 19.09.2016, 08:31
Previews
Na pondělí si česká liga netradičně schovala hned dva duely. Zlín v souboji o první místo přivítá pražskou Spartu, zatímco konkurenční Slavia si to rozdá s Libercem...
Fastav Zlín - Sparta Praha  (pondělí 17:00)
Vyprodaná zlínská Letná se těší na šlágr kola překvapivě vedoucího Fastavu s favorizovanou Spartou. Půjde nejen o souboj prvního s druhým, ale tak o duel dvou týmů, které ještě neprohráli. Navzdory všem faktorům i umístění v tabulce bude pořád Sparta velkým favoritem.

Kdo by to byl čekal, že po šesti kolech povede českou ligu Fastav Zlín. Ševci jsou na samotném vrcholu tabulky zaslouženě, pět zápasů vyhráli a jen v jednom případě ztratili body, když neudrželi vedení na půdě Slavie. Domácí si navzdory skvělým výsledkům nepřipuštějí žádný tlak a do souboje se Spartou půjdou jako do každého jiného utkání. "Je to pro mě další domácí zápas, který chceme zvládnout tak, jako každý jiný. Naše postavení v tabulce jen umocňuje zajímavost utkání, ale my jsme odhodlaní vyhrát, a první místo si udržet," věří v další vítězství brankář Zlína Dostál. Zlín se naposledy skvěle vypořádal v derby se Slováckem, když vyhrál 3:1.

Sparta bude pochopitelně velký favorit, nicméně v jakém rozpoložení se představí se teprve ukáže. Letenští ve čtvrtek vůbec nezvládli zápas se Southamptonem a do EL vstoupili porážkou. V lize zatím každopádně kráčejí bez porážky, ale ani poslední výsledek nebyl bez problémů. Domácí remíza 2:2 s Mladou Boleslaví je určitě zklamáním. Získat ztracené dva body se svěřenci Zdeňka Ščasného pokusí na půdě vedoucího Zlína."Víme dobře, že Zlín je dobře připravený, poctivý a pracovitý, takže nás nečeká nic jednoduchého," prohlásil asistent trenéra Zdeněk Svoboda.

"Čeká nás velmi těžké utkání. Zlín je teďka v takové eufórii a my se jim to budeme snažit překazit a naopak tu jejich sérii ukončit a nějakou naší sérii nastartovat," vyjádřil se k zápasu ve Zlíně obránce Michal Kadlec.

Zlín se musí vypořádat s absencí křídelníka Štípka i vykartovaného Hájka. Sparta zase nemůže počítat se Zahustelem, co se týče Rosického, jeho start je nejistý, stejně jako ten Dočkalův a Frýdkův.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Hubáček, Matějov - Vukadinovič, Hnaníček, Živulić, Holík - Harba, Diop
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, M.Kadlec, Holek, Costa - Čermák, Vácha, Mareček - V.Kadlec, Lafata, Šural
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (pondělí 18:30)
Pikantní domácí premiéra čeká na Jaroslava Šilhavého. Slavia totiž přivítá Slovan Liberec, kde současný lodivod domácích léta působil a dosáhl s ním na celou řadu úspěchů. Jakékoliv sympatie však musí stranou, Slavia se v lize trápí a nutně potřebuje zvítězit. O Liberci pak platí "nämlich" to samé.

Na rozdíl od Slavie se však hosté mohou pochlubit startem v základních skupinách Evropské ligy. Liberec zatím v Evropě válí, po vyhraných zápasech v předkolech sahal ve čtvrtek k výhře na půdě nepříjemného Karabachu. V dalekém Ázerbajdžánu dvakrát vedl, ale domácí pokaždé srovnali krok, když si poslední branku na konečných 2:2 schovali až do nastaveného času.

Liberec v české lize a v Evropské lize, to je jako den a noc, respektive noc a den. Za šest kol dokázal vyhrát jen nad slabou Příbramí a v tabulce mu patří až třinácté místo, jen se dvoubodovým odstupem před sestupovými pozicemi.

Dobře na tom neni ani Slavia, která si po špatných výsledcích pořídila nového trenéra Jaroslava Šilhavého, kterého teď čeká domácí premiéra. "Těším se z mnoha důvodů. Nejen kvůli tomu, že jsem v Liberci zažil krásná léta včetně titulu. Hlavně je to ale první domácí utkání, ve kterém se těším na naše fanoušky. Věřím, že jim konečně uděláme radost. A nejen jim, ale nám všem," těší se Jaroslav Šilhavý. Slavia naposledy remizovala v Teplicích, kde nejprve prohrávala, pak vedla a nakonec i mohla prohrát. Další severočeský tým by měl Slavii prověřit více, byť podle výsledků to zatím tolik nevypadá.

"Liberec je respektovaný tým, který si získal velký kredit nejen u nás v české lize, ale i na evropské scéně. Je to pravidelný účastník základních skupin evropských pohárů. K utkání přistupujeme s veškerým respektem a věříme, že to zvládneme. Chceme tam také být, chceme být každý rok pravidelný účastník evropských pohárů, takže máme možnost změřit síly právě s jejich účastníkem," dodal trenér Šilhavý.

Slavii nepomohou Souček, Kenia a Švento a nejistý je i start Ščuka. Liberci zase bude scházet Pokorný a Ševčík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Mihalík, Ngadeu, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Latka, Bartošák - Bartl, Breite, Folprecht, Sýkora, Vůch - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - MFK Karviná  (neděle 18:00)
Viktoria Plzeň se pomalu rozjíždí k optimálním výkonům a vzrůstající formu bude chtít potvrdit i proti nováčkovi z Karviné, který si vede nad očekávání dobře. Viktoriáni doposud doma neoslňovali, v Doosan Aréně zvítězili jen v jednom případě.

Viktorka má za sebou poměrně úspěšný start v základní skupině Evropské ligy. Remíza 1:1 s AS Řím se určitě počítá, jakou však bude mít reálnou hodnotu, ukáží až další zápasy. Každopádně Viktorka určitě ukázala, že její forma má vzestupnou tendenci a že rozpačitý začátek sezony je snad definitivně pryč.

V lize zatím patří Západočechům čtvrté místo, od prvního Zlína je ale dělí jen tři body. Svěřenci Romana Pivarníka zatím těžili zejména z těžkých šlágrů proti Slavii nebo Liberci, proti papírově slabším soupeřům se jim nedaří. Bohemka si z Plzně přivezla bod a Zlín rovnou všechny. Proti Karviné je už na čase to změnit. "Je dobré, že hrajeme doma. Před domácími fanoušky jsme už letos poztráceli dost bodů a k žádnému podcenění Karviné dojít nemůže. Karviná je v euforii, protože už posbírala několik bodů v těžkých zápasech. Čeká nás soupeř, který dobře brání a dává branky ze standardních situací. Věřím, že naše kvalita a nasazení bude takové, že zápas zvládneme," nechal se slyšet asistent trenéra Pavel Horváth.

Karviná nebude mít v Doosan Aréně vůbec co ztratit a sama se navíc už přesvědčila, že i na silné soupeře umí. Vyhrála v Mladé Boleslavi a špatně si nevedla ani v Jablonci. "Domácí zatím vyhráli ze tří domácích zápasů pouze jediný. Budou to chtít napravit. A v čem je Plzeň nejvíc nebezpečná? Hrou po stranách! Kopic, Petržela, Zeman nebo Kovařík. To je všechno obrovská kvalita. Budeme určitě potřebovat i kousek štěstí a vstřelit gól," prohlásil karvinský trenér Jozef Weber.

Viktorka se s Karvinou střetne vůbec poprvé a je jasné, že bude v roli velkého favorita. A to i navzdory zraněním Hrošovského i Pilaře. Otazník visí nad startem Hromady. Karviné zase bude scházet Voltr.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Kopic, Kace, Hořava, Zeman - Poznar, Ďuriš
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Holík, Dreksa, Hošek, Zelený - Janečka, Šísler - Moravec, Budinský, Galuška - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
V sobotu od 15 hodin odstartuje 7.kolo ePojištění ligy pražským derby mezi Duklou a Bohemians. Domácí se vypořádávají se změnou trenéra, po odchodu Jaroslava Šilhavého nakonec zůstane trenérem Jaroslav Hynek. Dukla bude chtít v domácím prostředí pochopitelně zvítězit, Bohemka zase navázat na poslední vystoupení proti Jablonci a Brnu.

Když se oba celky naposledy utkaly, byl z toho historický zápis brankáře Zlámala mezi ligové střelce. V nastaveném čase se dostal již bývalý golman Klokanů k hlavičce a srovnal výsledek na konečných 2:2. V historii vzájemných zápasů pak úřadují Bohemians, kteří s Duklou už více než čtyři roky neprohráli. "Je to derby, takže to bude opatrný zápas. Já sám jsem překvapený, jak se prezentujou v průběhu této sezony, ty poslední dva výsledky udělali dobrý výsledky. Ti hráči co přišli jsou kvalitní, takže určitě nás nečeká nic jednoduchého," vyjádřil se k týmu Bohemky Aldin Čajič.

Dukla nezažívá povedené období, v lize je až dvanáctá a navíc musela řešit potíže s hlavním trenérem. Kkouče Jaroslava Šilhavého, který odešel do Slavie nakonec nahradil Jaroslav Hynek, který v minulém týdnu dokazál s Duklou remizovat na půdě Jablonce 1:1.

Mnohem lépe si zatím vedou Bohemians. Po špatném začátku se zdá, že si tým sedl a momentálně už dvě kole neztratil ani bod. Klokanům výrazně pomohla mladá krev, která byla hlavním faktorem při zmiňovaných výhrách. Aktuálně devátý tým soutěže chce na výhry navázat a navíc prodloužit dobrou vzájemnou bilanci. "Určitě to mužstvo nabere nový směr po změně trenéra. Teď třeba brali bod na horké půdě Jablonce. Je to těžký protivník, i když má méně bodů než my. Jsem ale přesvědčen, že Dukla má méně bodů, než by měla mít," nechal se slyšet kouč Klokanů Koubek.

Klokanům bude nadále chybět Čížek a Linhart, naopak Tomáš Berger, který Duklu velmi dobře zná už s týmem naplno trénuje a do hry by mohl zasáhnout. U stopera Ševce je nasazení nejisté. Dukla v mnohem horším postavení, scházet jí budou zranění Koreš, Vrzal, Néstor a Podaný. Malé pražské derby bude řídit zkušený sudí Příhoda.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Preisler - Hanousek, Považanec, Tetour - Juroška, Beauguel, Manzia
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Krch, Šmíd, Havel - Hubínek - Hašek, Mašek, Jirásek, Luts - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
Brněnská Zbrojovka v posledním kole vybouchla a před domácím publikem má co napravovat. Domácí přivítají nováčka z Hradce, který si zatím vede více než obstojně, patří mu seedmá příčka. Brno je aktuálně jedenácté.

Zbrojovka si před týdnem na půdě Bohemians určitě představovala jiný výsledek, jenže Klokani jí přejeli 0:3 a kouč Svatopluk Habanec tak s týmem poprvé okusil jak "chutná" porážka. Bilance Brna je zatím tři remízy, jedna výhra a jedna porážka. Kouč Habanec zanalyzoval současný stav Zbrojovky a největší potíž vidí v ofenzívě, domácí totiž zatím nastříleli jen dva góly, z toho jeden zařídil defenzivně laděný Jan Polák. "Směrem dozadu problémy nemáme, o Kijanskasově návratu už jsem mluvil, na stoperu může naskočit Šural, případně to zvládnou i defenzivní štíty. My musíme skládat hráče směrem dopředu, víme o tom, mluvíme o tom. Potřebujeme víc šancí a gólů," zopakoval Habanec.

Hradec nemá na Brno ty nejlepší vzpomínky. Naposledy tu hrál v roce 2014 a odjel s tříbrankovým přídělem. Současná forma by nelichotivou bilanci mohla změnit. Hradci se daří a to i v mladoboleslavském azylu. Votroci tři utkání vyhráli a tř prohráli a v tabulce jim patří sedmé místo. "Chceme pokračovat dál v úspěšné práci a bodovat. Viděli jsme Brno na Bohemce, ale rozhodně si nemůžeme myslet, že to bude jednoduché utkání, když tam Brno poločas prohrálo 0:3. Doma mají velkou sílu," prohlásil kouč Frimmel.

"Brno se dost změnilo, přišlo hodně nových hráčů. Ale čekám, že se na náš zápas dobře připraví a udělají vše proto, aby nás porazili," nechal se slyšet kouč hradecké juniorky Michal Šmarda. Votroci minulý týden porazili Příbram 2:0, když se hned dvakrát prosadil Jan Pázler.

Brnu bude pochopitelně scházet kapitán Pavel zavadil, mimo je i Štohanzl a potrestaný Jovanović. Naopak vrací se Litsingi a Kijanskas. Na straně hostí bude scházet Vlkanova a nejspíše i Krátký.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Kijanskas, Lutonský - Polák, Lacko - Hyčka, Škoda, Vávra - Řezníček
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Mudra - Janoušek, Trubač - Martan, Pázler, Malinský - Žondra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Hráči Mladé Boleslavi se pokusí využít vzájemného zápasu Zlína a Sparty a v domácím prostředí pokud možno vyhrát nad trápícím se Slováckem.

Mladá Boleslav zažívá za posledních deset let nejlepší start do sezony. Do ligové tabulky už nasbírala třináct bodů a nebýt nečekaného domácího zaváhání s Karvinou, mohla si vést ještě lépe. V posledním kole se dokázala vytáhnout na půdě pražské Sparty a favorita obrat o dva body. Domácím se daří i v národním poháru. Nad Zápy sice zvítězili těsně, ale důležitý je postup.

Slovácku se v této sezoně příliš nedaří a kouč Stanislav Levý pochopitelně nemůže být spokojen. Celek z Uherského Hradiště zatím nasbíral pouhých pět bodů a to je pro tento tým, zvyklý hrát minimálně ve středu tabulky, velmi málo. Slovácko naposledy nezvládlo derby se Zlínem a to jak výsledkově, tak i na tribunách. Za chování svých fanoušků bude mít v dalších zápasech částečně uzavřen stadion.

Slovácko by už potřebovalo přivézt body z venčí a dostat se do psychické pohody. Na svém kontě má zatím jen jedno vítězství nad Bohemians. Mladé Boleslavi ještě nepomůže zraněný navrátilec Marek Matějovský a k dispozici nejsou ani Jánoš, Rada, Čmovš a Kysela. Slovácko hlásí pouze jednu ztrátu a sice zraněného Chvátala.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Hůlka, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Mareš, Fabián - Magera, Mebrahtu
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Kerbr, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 16:00)
Šest zápasů, šest porážek a žádný vstřelený gól. Taková je bilance beznadějně poslední Příbrami. Středočeši přivítají v dalším zápase Teplice, které si v minulém kole dělily body se Slavií. Dočkají se už bodu, či alespoň vstřeleného gólu?

Příbrami tak zatím nepomohl ani kouč Petr Rada, který nahradil odvolaného Martina Pulpita. Příbram nadále prohrává a trápí se zejména v ofenzívě. Zažívá tak nejhorší start v historii a v mnohém už překonala i Lázně Bohdaneč. Samotným hráčům nezbývá nic jiného, než tvrdě trénovat a doufat, že každá série jednou končí. "Zítra nás čeká náročný zápas. Hráči jsou na zápas připraveni a je to jen na nich, aby si uvědomili, že hrají nejen za klub, ale také za sebe. Na hřišti musíme podat bojovný výkon a konečně vstřelit gól. Teplice v letošní sezoně hrají velice dobře, my však již body získat musíme," nechal se slyšet kouč Rada.

"Nevíme, čím to je, že se nám tak nedaří. Na tréninku makáme ještě více, ale zatím nám to body nepřineslo. Moc nám chybí vstřelený gól, doufám, že se to někomu s Teplicemi podaří a že zvítězíme," doufá gólman Aleš Hruška.

Teplice zatím nasbírali devět bodů a v tabulce jim patří krásné šesté místo. Naposledy si severočeši rozdělili body se Slavií, v krásném televizním utkání dokonce mohli zvítězit, kdyby Vaněček proměnil poslední šanci. Teplice teď čeká náročné venkovní utkání, byť soupeřem bude poslední Příbram. "Jedeme ven, tak musíme počítat s tím, že to venku bude ještě těžší, než bývá doma. Já ale věřím, že Příbrami tu jejich nepříjemnou sérii bez gólu a bez bodu prodloužíme. Možná budou chtít až moc, budou tím svázaní. Můžou pak hrát víc otevřeně, což by byl prostor pro nás. Musíme zkusit dát první gól, aby se výhoda otočila na naši stranu," věří Admir Ljevakovič.

Absence jsou jen na domácí straně. Proti svým bývalým spoluhráčům si nezahraje Aidin Mahmutovič a k dispozici nebude ani Nikolič. Teplický trenér Šmejkal má po ruce kompletní kádr.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Pecháček, Tregler, Jiránek, Divíšek - Pilík, Borek, Trapp, Rezek - Majtán, Peltier
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Hora, Ljevakovič, Kučera, Fillo, Nivaldo - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Vysočina Jihlava - FK Jablonec  (sobota 19:15)
Jihlava přivítá v domácím prostředí Jablonec a půjde o velký návrat trenéra Michala Bílka. Ex-reprezentační kouč se vrací na ligovou scénu po dlouhých letech a Vysočině by měl pomoci v záchranářských prací. Zabrat by potřeboval i Jablonec, který už čtyři kola nevyhrál.

Jihlava po nezdaru v Karviné odvolala trenéra Hippa a na jeho místo dosadila starou známou tvář - exreprezentačního kouče Michala Bílka. Ten bude mít jasný úkol, vytáhnout Vysočiny ze sestupových pater a co nejrychleji dosáhnout záchrany. Premiéru zažije kouč Bílek v domácím prostředí proti Jablonci.

"Jablonec má opravdu dobrý tým. Přestože v poslední době nedosahoval očekávaných výsledků, tak ho pořád řadím mezi přední týmy ligy. Nebezpeční jsou hrotoví góloví útočníci Wagner a Doležal, ve středu pole jsou kreativní Trávník a Pospíšil, na kraji hrozí rychlonozí Masopust a Mihálik a mají nepříjemné standardní situace. Na toto vše si budeme muset dát velký pozor." Jablonci se pod Zdeňkem Frťalou nedaří a nedaří. Po slibném začátku se tým zasekl a momentálně už čtyři kola v řadě nevyhrál. Navíc jablonecké trápí rozsáhlá marodka.

Jihlavě bude chybět zraněné duo Kryštůfek, Šulek a také Kubista, který nenastoupí pro čtyři nasbírané žluté karty. Mimo bude i jablonecký Kubista a celkově jsou na tom hosté o poznání hůře. Zranění jsou Bárta, Breda, Kysela i Zrelák. K dispozici s velkou pravděpodobností nebude ani stoper Beneš.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Urdinov - Batioja, Urblík - Vaculík, Hronek, Ikaunieks - Rabušic
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, Pernica, Kouřil, Hybš - Hübschman - Masopust, Pospíšil, Jiráček, Mihálik - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín651014:416
2.Sparta Praha642012:414
3.FK Mladá Boleslav641111:513
4.Viktoria Plzeň641111:613
5.MFK Karviná631211:1110
6.FK Teplice62316:49
7.FC Hradec Králové63037:79
8.FK Jablonec622210:128
9.Bohemians Praha 190562136:87
10.Slavia Praha51319:86
11.Zbrojovka Brno51312:46
12.Dukla Praha61237:85
13.1. FC Slovácko61239:115
14.Slovan Liberec61234:85
15.Vysočina Jihlava60243:102
16.1. FK Příbram60060:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (993)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak snad Teplice neudelaji ostudu a vyhrajou, nejlepe s nulou vzadu, tip 0:2

Reagovat
ZB 07

No, dneska nás čekají snad povinný 3 body a konečně, doufám, taky začneme střílet góly, protože už začíná 7. (i když pro nás vlastně 6.) kolo a zatím je naše bilance opravdu tristní. Jinak zároveň se také pěkně ochladilo, takže žádný výmluvy na úmorný vedra nepřicházejí v úvahu a tak chci vidět nejmíň 4 a půl tísice lidí...

Reagovat
Spalovač šancí

Bude pršet, což je ještě horší než vedro

Reagovat
ZB 07

Tak sakra doteď tam bylo krásný fotbalový počasí...

Reagovat
db18

...takže se to vlastně zase neodehraje

Reagovat
andrew96

Aby se před Melichárkem nesvezl míč po mokré trávě.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať se nám všem vyplní jednotné přání. Takže Teplice!!! A hlavně s nulou

Reagovat
ronaldik

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

a Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

néééé, takhle to pokazit

Reagovat
iamek

krleš

17.09.2016 09:28

Tebe bych někdy chtěl potkat v OVě nebo na Baníku!!!! Ty bys dostal takové Tlučky....

Žel bohu takové Trotly nepotkávám. Škoda no.

Krleš žije !

Reagovat
andrew96

Kde?

Reagovat
iamek

Jen zprava. Asi ma banana . Chudak asi vbehl na hriste a ted mu prisel dopis od PCR nebo nevim proc tak vysiluje

Reagovat
andrew96

chudák

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
iamek

Vadi mu, ze jsem tady kritizoval v behnuti fans na hriste

Reagovat
pawelFCB

To jako vazne muze ty tzv. "bezce" nekod podporovat? Jeste ze rad starsich lidi? K cemu to bylo dobre,vzdyt to byla fraska a hools si jen udelali ostudu a navic podrazili majitele...

Reagovat
iamek

Chtel vedet cislo sedadla, kde mam permici. Tak jsem mu napsal jak na fotbal, tak i hokej. Uvidime

Reagovat
Kang & Kodos

Snad v pět před Edenem, jako obvykle.

Reagovat
ZB 07

Po srazu před Edenem přijde sraz na sedadle ve Vítkovicích...hmm...

Reagovat
Znalec

na to nemá Ozzy peníze aby se tam dopravil

Reagovat
ZB 07

Ozzy nemá peníze ani na to, aby se dostavil před Eden

Reagovat
Znalec

spíš na to nemá pořádný KOULE

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Vzdyt jsi nenapsal nic spatneho,ne?

Reagovat
iamek

Treba taky lital po hristi. Kdo vi. Inteligenci na to ma

Reagovat
pawelFCB

Tak rika se, ze je to dedek...a na hristi to na dedky nevypadalo.

Reagovat
iamek

Ma kolem 40, tak ne ? Podle toho co jsem mel moznost videt na FB.

Reagovat
pawelFCB

Tak to potom ty prezdivky,jak mu nekteri tady tusim psali dedku,byly celkem prehnane.. Ale je fakt,ze celkem chybi,byvala to s nim celkem sranda

Reagovat
db18

yarda je taky starší než praotec Čech, i když mu muselo být jen něco přes třicet, když to vzniklo.

Reagovat
ZB 07

Ono vlastně ani Swarleymu není zas až tolik ne?

Reagovat
Aldeano

Tomu je opravdu 80 a víc.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

To nee nebo fakt?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak tipuju, že půlce uživatelů je tu kolem 15

Reagovat
adalbertus

vždyť byl ožratý, tak co tu řešíte

Reagovat
smazaný uživatel

ma ban na 4 roky, divim ze, takovy gestapak jako ty, o tom nevi

Reagovat
db18

Co sakra provedl?

Reagovat
adalbertus

nic právě

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim, asi nejaky osobni spor s kilym...

Reagovat
adalbertus

krly mi psal že deset!

Reagovat
adalbertus

na deset

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver psal 4, jeho beru jako lepsi zdroj

Reagovat
Aldeano

Prostě 5-7.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
frankiefcb

tak to je mazec na 4 roky.

Reagovat
Shevchenko

Taky mi psal

Reagovat
iamek

A co?

Reagovat
Shevchenko

Taky se chtěl sejít, ve FM. Ani jsem na to nereagoval.

Reagovat
Kang & Kodos

Kouká někdo na sestřih zápasů Evropský ligy? Proč to ty komentátoři komentujou tak kokotsky, jako kdyby to byl přímej přenos? Jeden si tam spletl Apoel s Astanou, a ani mu to nepříšlo divný.

Reagovat
El Campeon

Já to ráno viděl ale to je pokaždý u těch highlightu,že komentátoři jak kdyby přiletěli z Marsu. Vůbec netuší

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska to bylo fakt moc. Když ohlásil "brejk hostů v 9. minutě", tak byl čas 4:40, potom během jednoho zápasu v 30. minutě řekl, že "dalších gólů jsme se nedočkali", přitom byl záběr z 30. minuty, po kterym následovali tři další šance. Že se tam furt všichni zadrhávaj, o tom ani nemluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to taky nahrávají na první dobrou.. Nejvtipnější potom je, když se třeba Štěpán snaží rozumovat, ale často mele úplný hlouposti, kdy si například plete hráče nebo zaměňuje časové období. Celková ta fotbalová sekce působí strašně amatérsky, což nejlépe můžeš vidět na naší lize.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť na to maj, kurva, celej pátek. Kdyby to bylo aspoň tak, jako u dohrána.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle sestřih zápasů vytváří samotná UEFA. Některé země ho dokonce pouští i hned po konci všech zápasů, takže tolik k tomu, kolik na to mají vlastně času.. Jinak tohle není jediná jejich lenost. Například u Magazínů LM a EL nepřekládají všechno, ale často pouze holou myšlenku, což někdy zní trochu vtipně a může to i trošku klamat.

Reagovat
Znalec

Konečně je tu zase liga dáme si tipy:

Dukla - Bohemka 0:3 Mašek s Haškem zazáří

Brno - Hradec 1:2 Trubač dva góly

My proti slovácku 3:2 věřim, že se prosadí Přikryl

My proti Teplicím 2:1 Tam už se My konečně zvedneme, góly snad Chaluš a Pecháček

Jihlava proti Nám 1:1 Tam Nám moc nevěřim, faktor Bílek to nepustí

My proti Karviný 3:3 Karviná je na koni a mohli Bychom to podcenit

Zlín proti Nám 2:2 Na Zlín prostě neumíme, snad se Nám prosadí Pulkrab

No a konečně lahůdka kola. Zápas Nás proti Nám ..... tipuju 2:2 Napřed se My dostaneme do vedení 2:0, ale kvůli Csaplárovo pravidlu to My po poločase doženem, takže dělba bodů

Reagovat
ronaldik

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

My...

Reagovat
db18

Tak kolik zápasů se dneska neodehraje?

Reagovat
Kang & Kodos

Z těch důležitejch určitě ani jeden.

Reagovat
db18

Myslíš, že Starka nebude spíš doufat v to, že mu to počasí pomůže k lepšímu výsledku?

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, spíš aby mu nezrezla tyč

Reagovat
Znalec

ale jo rozesmál

Reagovat
Hokaido

Ve fanlize mi automaticky prodali 3 hráče - Sýkoru, Malinskýho a Kerbra. To majjí docela blbě udělaný, v průběhu sezony by se posty fakt měnit neměly.

Reagovat
db18

Přitom už dřív informovali, že to bylo výjimečné a už to dělat nebudou... fakt nechápu, že to dělají po pár zápasech, kdyby si to nechali aspoň na zimní přestávku...

...mne prodali ještě Horu - a v příštím kole počítám s tím, že budou prodávat Havla.

Reagovat
Znalec

buď rád, že se zbavíš zrůdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl on Civič hraje obránce? Ten se mi změnil

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť když třeba Sýkora se může zase rychle vrátit do obrany.

Reagovat
Hokaido

U toho bych to naopak chápal nejví, protože v záloze teď opravdu hraje, ale Malinskýho a Kerbra změnili ze záložníky na útočníky, přičemž ani jeden tam podle mě nehraje. Jsou to klasičtí záložníci...

Reagovat
Znalec

Jinak pořád čekám, kdy dá Hradec v lize šanci skvělýmu Mikerovi a Šípkovi.... horší než to co tam běhá nebudou

Reagovat
rufus

Nechci to psát přímo pod zápas Sparty, protože už si to tam možná nikdo ani nepřečte..

Ale chtěl sem napsat, že mě v Southamptonu celkem překvapilo, jak dobře domácí fanoušci fandili a jak hloupě byl umístěn náš sektor.

V našem kotli bylo necelých 400 lidí a do druhýho gólu se fandilo na ten počet slušně. Pak fandění díky vývoji zápasu i umístění kotle postupně upadalo.. Vedle nás za bránou bylo totiž něco jako jejich hlavní kotel. Hodně lidí tam stálo (na Anglii super) a hlasitě fandilo. Nebyli organizovaní žádným support leaderem, ale fandili hromadně a celkem hodně hlasitě. V tom počtu neměli problém být hlasitější než my. A navíc v rohu vedle nás byl jejich další sektor, který aktivně fandil. Zbytek stadionu byl slyšet jen po gólech, ale zrovna to musí mít takhle debilně nastavený, že jediný dva aktivní sektory obklopují hosty..

Pro mě příjemný překvapení, čekal jsem, že budou víc ticho. A ani mi náladu nezkazili tím, že čas od času fandili proti nám a nadávali nám.. Na fotbale nic neobvyklýho..

Náladu mi zkazili akorát hráči v čele se Ščasným, ale zápas všichni viděli, takže nemá smysl ho hodnotit. K tomu jen: "Ščasný ven!"

Ještě mě zarazilo umístění stadionu, kolem kterého byli autoservisy, pneuservisy, různý dílny, sklady, atd.. Žádné blízké hospody nebo bary.. A taky si v Southamptonu nic moc nedělají z nepořádku na ulicích a parcích, protože všude možně byly poházený odpadky a rozhodně by se nedalo říct, že by tam neměli dost odpadkových košů, spíš naopak..

Reagovat
Hokaido

Mně přijde, že se atmosféra v Anglii fakt úplně zbytečně shazuje. Není vůbec špatná, ten východní fanatismus to určitě není, ale na tribunách za brankou se normálně celej zápas stojí a fandí asi 90% lidí... Akorát lidi, kteří tam v životě nebyli, si pořád jedou svoje.

Reagovat
pawelFCB

Fandi,ale kdyz to srovnas s Balkanem atd...tak je to jakoby party hard rodin s detmi..

Reagovat
rufus

Tak třeba na Chelsea nefandili vůbec a nikdo tam nestál. Tam naopak dokonce i sekurity chvíli zkoušela u nás v sektoru, že nás posadí. Na Southamptonu nikoho nic podobnýho ani nenapadlo.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dodám pár postřehů.

Fanoušci Sotonu opravdu úžasní, čekal jsem, že budou hlasitější než fans Chelsea, ale bylo to fajn. Typická anglická atmosféra plná krom fandění také hecovaček a provokaček. Proto jsem se tam tak těšil.

My jsme fandili 1 polocas solidně, samozřejmě jsme nemohli domácí přeřvat, hlavně i bez bubnu ( zajímavé, že nám ho zakázali a domácím nikoliv). Pochod taky super, sice ho šlo málo lidí, ale zábava byla.

K britské policii: Líbí se mi, jak řeší věci v klidu. Vše se snažili řešit domluvou, smáli se, bavili se, proti Česku něco neskutečného. K údajné bitce na stadionu: zase jen lži. Bylo tam nějaké postrkávání, ale opravdu nic přehnaného. Ty čachry v kotli co se týče umístění fans jsem taky nechápal, nakonec jsme si stejně stoupli tam, kde jsme chtěli.

Město krom centra nic moc, strašně moc přistěhovalců, špinavých baráků atd. Centrum naopak moc pěkné a ceny solidní. A nejlepší je jejich park, čistá tráva, vydržel jsem tam po dlouhé jízdě busem ležet dlouho.

A v výkonu? Asi jen tolik, že hráče teď čeká těžké období, po zápase ani nepřišli si to vyříkat. Zápasy mají v prdeli a podle toho se bude i jednat. Kdo ví, možná ve Zlíně, možná na derby.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono je to celkem fuk, může se zaházet hřiště, přijít na trénink atd a oni to budou mít v prdeli dál. Že jim ale není blbé vysrat se na zápas, kam dost lidí jelo 23 hodin + zpět a ani se k tomu nepostavit jako chlapi a raději utéct do kabiny, to je fakt unikát a budu souhlasit se všemi případnými kroky, které se teď proti nim povedou. A ani nějakou případnou výhrou ve Zlíně se nezachrání.

Reagovat
rufus

Hodně mě štvou jaký výkony podávají. Ale zase jako podnikat proti nim nebo klubu nějaký radikálnější akce mi přijde jako naprostá hloupost. To stejně nikomu nepomůže a uškodí to akorát samotným fanouškům. Pravda je taková, že se nad sebou hráči zamyslet musí. Ty výkony, kdy se nesnaží jsou výsměch fanouškům. Jedinej kdo tak nějak po zápase vypadal, že se nebojí přijít byl Kadlec, ale prej tam na něj někdo něco zařval a taky radši odešel..

Co se týče "bitky" na stadionu, tak jsem četl akorát jeden titulek. Stál jsem fakt kousek od toho, takže dobře vím, že se nic moc hroznýho nestalo. Velká zbytečnost bylo to, čím odstartovala hádka mezi různýma skupinama fans v kotli, ale k tomu taky nemá smysl moc co dodávat.. kdo viděl, tak ví..

Jo a policie při pochodu úplně v klidu. Žádný zbytečný zdržování po cestě, v klidu řízená doprava i pochod. Myslím, že jim vůbec nevadilo, že s náma musí jít. Jaký rozdíl oproti pochodu např. na derby, kde každej fízl čeká na to, kdy si bude moct bouchnout. A úplně stejně policie v pohodě i na pochodu v Londýně. Je vidět, že když se chce, tak to jde z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

K té první části jsem ti psal zprávu, nechci to tu moc řešit, beztak odtud zas tolik lidí na stadion nechodí.

Takže jen dodám, že byla škoda toho počtu, být nás tam +600, bylo by to fandění o něčem jiném. Akustika, umístění a celkově to prostředí hrálo pro to, udělat skvělou atmosféru.

Reagovat
Znalec

tady je možný vysvětlení toho, proč končí v Southamptonu odpadky na zemi

http://static.dailynewshungary.com/2015/08/kel5.jpg

Reagovat
db18

Na tipsportu jde dát konečně fullscreen

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Doufám, že to není jen na zápasy, které běží na O2 Sport, ale na celou ligu.

Reagovat
Hokaido

Ale zase v tom přehrávači ubyla možnost zvolit kvalitu, ne?

Reagovat
db18

Ta už tam není delší dobu, ne?

Reagovat
Hokaido

Ty jo, nejsem si jistej.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Zrovna když zase nemám nic na účtě...

Reagovat
Kang & Kodos

Hynek Pray for Hroššo

Reagovat
Coutinho10

Magera na lavicce....jeste, ze sem ho nedal kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho samozřejmě jako kapitána mám

Reagovat
Coutinho10

j ale mam ho bez stridani, takze taky to neni uplne idealni

Reagovat
ondrasch77

Před tímhle kolem jsem ho koupil a rovnou jsem ho udělal kapitánem, nejhorší je, že jsem váhal mezi ním a Golgolem....

Reagovat
monty25

A do pr...

Reagovat
Coutinho10

a to hrajem spolu ještě u Ledeče

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

a šašek Chramosta se trefí,když mu tu pásku nakonec odeberu

Reagovat
Coutinho10

j to je zakon schvalnosti

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Bohemka

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Vaněček Takže 0:0

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Dneska mi fakt nevychází nic - tak snad porazím aspoň tebe...

Reagovat
Hokaido

Snad né. Máš to zatím dobrý? Já mam zatím jen Chramostu a jednoho beka s čistým kontem, jinak bída.

Reagovat
db18

Mezitím dostali Teplice dva góly - a já ty prodaný hráče nahradil právě Lüftnerem s Vondráškem a Brno taky chytlo gól, takže na to můžu zapomenout. Nadějně vypadal Luts s asistencí, ale jemu nakonec asi 7 bodů strhnou...

Takže musím doufat v přestřelku ve Zlíně.

Reagovat
Hokaido

Já taky koupil z Tepláků Grigara a Kroba, ale ten má vlastně alespoň asistemci.

V přestřelku ve Zlíně doufám taky.

Reagovat
db18

Pásku má Kadlec?

Reagovat
Hokaido

Jop. Máš ho taky?

Reagovat
db18

Jo.

Reagovat
Hokaido

Jako i s páskou?

Reagovat
db18

No, jako i s páskou.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Ježiš, teď jsem se podíval na fanligu a já mám kapitána Kopice.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/fkmladaboleslav/status/777103671431757824 k tomu mě ani nenapadá žádnej popisek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ronaldik

A pak, že je klub buzerantů urážka

Reagovat
El Campeon

No toto...

Reagovat
Uwe háže buly

Zkrocenej Chram.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Snad jen: Sáh na mne.

Reagovat
Kang & Kodos

zrůda ven!

Reagovat
db18

pravdaozrude.cz

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Ale seká se to.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

nevi nekdo, jak to je na Tipaci/Chanci u tiketu, kde mate vsazeno strelce a on neni v zakladu ? jestli to je jako na Fortune, ze se pocita jenom, pokud je hrac v zakladu nebo toho gola musi dat i jako stridajici hrac ?

Reagovat
PavlíčeQ

Mám dojem, že ho musí dát i jako střídající hráč, ale už jsem dlouho střelce nesázel, tak třeba to změnili

Reagovat
db18

musí se trefit i jako střídající.

Reagovat
Coutinho10

sakra diky obema

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Na na na na na na na na na Vaněček Vaněček Dááááávid Vaněčeeeek!!!

Reagovat
Coutinho10

nemas ho doufam ve Fanlize ?

Reagovat
monty25

Ne

Reagovat
monty25

Ale Považance tam mám...

Reagovat
Coutinho10

neeeeee

Reagovat
monty25

Stejně ztratím hodně bodů za kapitána. Koho máš ty?

Reagovat
Coutinho10

nakonec sem nechal stejnou volnu jako v predeslych kolech = Lafata

Reagovat
monty25

Aha, tak snad ho Zlín ubrání. To já jsem koupil do útoku Mageru a dal mu pásku - nehraje, Manziu jako žolíka - nehraje. Navíc mám v bráně Grigara a v obraně Jeřábka, tam nebudou ani čistý konta.

Reagovat
Coutinho10

já právě taky koupil Mageru a do poslední chvíle sem váhal, jestli mu dám pásku....všiml jsem si právě, že minulý kolo na Spartě nehrál a nebyl ani na lavičce a v tejdnu hrál v poháru jako střídající hráč, tak sem si říkal, že by mohl hrát v základu, takže jsem ho tam nechal bez střídání, ale pásku jsem mu radši nedal dal sem ji teda Lafatovi, kterej sice neni až tak zabijackej jako driv, ale i minule se mi vyplatil prave proti Bolce a proti Zlinu to nebudou mit lehky, ale pokud tam neco soupnou, tak si myslim, ze to bude zase on

Reagovat
ondrasch77

Na to, že hrajem proti sobě, si docela můžem podat ruku....

Reagovat
Kang & Kodos

Mi bylo jasný, že daj z toho rohu gól, když se to zrovna seklo.

Reagovat
Kang & Kodos

Vaněček má letos víc gólů než Škoda #Vaněčekdorepre.

Reagovat
monty25

Radič je z toho na prášky.

Reagovat
Kang & Kodos

Hrozně se mi líbilo, jak na toho Itala začal řvát česky.

Reagovat
monty25

Jen ať se učí.

Reagovat
monty25

Ty vole, to je bránění

Reagovat
Kang & Kodos

Na toho otravnýho hlasatele jsem už úplně zapomněl

Reagovat
db18

Dostat gól od Příbrami.

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram právě vstřelila branku!

Přepište dějiny! Příbramští fotbalisté právě vstřelili gól! Po Rezkově hlavičce se míč od tyče odrazil k osamocenému TOMÁŠ MAJTÁN , jenž propálil vše, co mu stálo v cestě!

Přepiště dějiny

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám pořád že Majtan je dobrý. Kdo jiný by taky zvládl dát gól za Příbram

Reagovat
monty25

Laňka Snad zase někomu nezlomí nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosto zrovna když mu vezmu pásku...

Reagovat
PavlíčeQ

To je jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

koho máš za kápa?

Reagovat
PavlíčeQ

Řezníčka

Reagovat
smazaný uživatel

výborně ale já mám zase Melichárka a Kijanskase ...blbých pár minut

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
PavlíčeQ

A jinak tobě už kapitán hrál? Já doufám, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

sedí na lavičce debil že jsem tu pásku Chromostovi nenechal

Reagovat
monty25

Jardovi došli kapříci?

Reagovat
smazaný uživatel

To už ČT na netu nedává ani 2. ligu?

Reagovat
monty25

Ta tam někdy byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy tento týden Ostrava-Opava. Dnes Olomouc-ČB.

Reagovat
monty25

To jo, v televizi. Ale na netu ji nedávali snad nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

OST-OP dávali.

Reagovat
monty25

Živě? Tak to byl asi jediný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, živě.

Reagovat
db18

Mne to teda na ivysilani neběželo...

Reagovat
Wat

Šlo to.

Reagovat
db18

Já měl černou obrazovku.

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Na na na na na na na na na Vaněček Vaněček Dááááávid Vaněčeeeek!!!

Reagovat
monty25

Laňka

Reagovat
monty25

Naučte se bránit rohy...

Reagovat
Kepy_FCB

Baník 2:0 v půli

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale ta návštěva 8 000 lidí co bylo na Opavu dnes sedí doma

Jinak to mohlo být tak 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je hnusně,navíc hafo lidí čumí na letadla

Reagovat
HorajzmAmmann

hnusně chápu na Bazalech, ale ve Vítkách je střecha

Reagovat
iamek

4:0? Klidne vic. Prostejov byl uplne smesny. Stejne jako navsteva. Doufam, ze to zakonceni zlepsime nebo proti lepsim tymum to muze byt pruser.

Reagovat
HorajzmAmmann

sem to psal v poločase

Reagovat
pawelFCB

Nebyt deste,tak v suchym triku 3:0. Bylo videt, ze ti hraci nehrali po tech zapasech ani snad na pul plynu. Divaci nic moc....ale byt to druhy fotbal behem par dni,dny NATO,pocasi...pres tyden by zrejme prislo lidi vice..Kazdopadne vedeme ligu,zatim bez prohry...bodujeme..zatim spokojenost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dny NATO no , o tom jsem nevěděl tam bylo hodně lidí + to počasí. No dobře to se dá pochopit

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak sem zvědavý kolik nás bude v Litoměřicích Po dlouhé době co jsem byl marod jedu na baníček a snad nás tam kolem 150 hlav bude

Reagovat
aither

Sestup pro Teplice

Reagovat
Wat

Pokud nedaj góla, ať odstoupěj z ligy!

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice..

Reagovat
db18

Zbrojovka.

Reagovat
Coutinho10

čisty konto v haji

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
aither

Vypadněte z ligy vy krysy

Reagovat
monty25

Jděte do prdele, ty vole! Prohrát v Příbrami

Reagovat
Coutinho10

Mahmut nejdriv zajede do Grigara a pak rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
Wat

Humus!

Reagovat
db18

Teplice

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram

Reagovat
Coutinho10

Wagner na lavicce...jeste, ze ho mam pojistenyho stridanim

Reagovat
monty25

Já taky. Za Manziu, kterej nehrál.

Reagovat
Coutinho10

ja tam mam zase Kadlece, ale zatim to vypada, ze vysledek bude stejnej stim, co predvadi

Reagovat
Kang & Kodos

Koukal někdo teď na studio? Tomu moderátorovi tam normálně někdo napovídal

Reagovat
Coutinho10

me to prislo v tom momente, kdy jmenoval ty trenery Jihlavy, kde byl ten host asistentem (u toho 4.) ale jinak sem si niceho nevsimnul

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tam mu někdo šeptal toho Klusáčka

Reagovat
Coutinho10

ja mam pocit, ze to byl ten host (ten to vedel nejlip)

Reagovat
Kang & Kodos

Mně právě příšlo, že to je někdo za kamerou. Ale moc nenápadnej teda nebyl.

Reagovat
Coutinho10

j to ne no

Reagovat
C-M@ster

Ten v tom studiu vypadá jak Kuča https://ctrlv.cz/shots/2016/09/17/gfZD.png

Reagovat
Wat

Achjo, hrajeme docela dobře, ale neskutečně se posereme při standardkách, z těch dneska ještě tak jeden/dva dostaneme.

Reagovat
monty25

Na streamu byli slyšet Štěpán a Němec, jak spolu kecají během přestávky. Bohužel to nemělo takový grády jako svého času Bosák s Táborským...

Reagovat
ZB 07

Rambooooo...aspoň jeden moravskej tým něco hraje...

Reagovat
Znalec

znám pár lidí z Jihlavy, ale že by mluvili tim vašim moravskym nářečím mi teda nepřijde

Reagovat
ZB 07

Tak o přízvuk mi ani tolik nejde, jediný správný nářečí je hantec

Reagovat
Neon

To je tím, že Jihlava bylo plné německy mluvících obyvatel, ti, co tam jsou teď, jsou náplavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to same se da rict i o brnu

Reagovat
Wat

RAMBO! Konečně, tohle nešlo nedat. Jinak vyústění tý naší dnešní hry a hlavně výkonů Vaculíka a Zoubeleho, zřejmě nejlepší na hřišti.

Reagovat
Znalec

Yes!! já to říkám pořád, že Teplice jsou marný snad se mi Příbram zachrání i letos a příští rok na poháry

Reagovat
Kang & Kodos

Teď koukám na konec v Brně a teda slušnej zářez. Na stejný úrovni jako Jihlava-Plzeň. Akorát, že tohle je "jenom" Brno, tak se to samozřejmě moc řešit nebude. Chtěl bych vidět ten shitstorm, kdyby tohle udělal zase ve prospěch Plzně, o Spartě ani nemluvě.

Reagovat
db18

Spíš obráceně... (Sparta trochu, Plzeň hysterie)

...ale nejvíc by se to stejně zametlo v případě, že by si na to stěžoval Starka.

Reagovat
Snatus

Co je na tom špatného?

Reagovat
Kepy_FCB

celej film prolhanej procigošskej

Reagovat
ZB 07

Na celé té akci v podstatě nic, ale na Bohemce to z bezpečnostních důvodů zrušili a dají to do Brna za Lužánky, což je jedno z míst, na které Brňáci nedají dopustit. A když vezmu v potaz to, jak jsou zde Romové "oblíbení"...no nevím, jestli to je chytré řešení...

Reagovat
Kang & Kodos

Proč kolem toho dělaj takovou show? Napadlo někoho, že takovej dokument by se mohl vysílat (kdo by to byl řekl) v kinech?

Reagovat
Blasphemer

V kině to nechtějí dávat kvůli tomu, že je to dokument a ještě ke všemu o cikánech, a na to lidi prý do kina nechodí.

Reagovat
ZB 07

Tak ono by to v kině, kde by to zahráli pro pár set lidí, nemělo takovej efekt, ale je fakt, že jezdit s tím po tradičních českých stadionech je hloupost...

Reagovat
db18

Žlutý lázně ideál...

Reagovat
Kang & Kodos

Tam se bude promítat, až bude dokument o vietnamcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Škoda, že mu ty náckové tu hubu nezmalovali.Takový kecy....

Reagovat
taws

hollan je kokot, ale konečně aspon někdo, kde řekl že hatefree je úplná picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Udavač z Těšína? Na to jste zvyklí, ne?

Reagovat
dondinho

Takže Baník byl jebán cca 2x více

Reagovat
smazaný uživatel

zase resej picoviny..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Bezmozci

Reagovat
iamek

To je doufam nejaky vtipek ...

Reagovat
Puskas

to jako počítalo na prstech nebo jak?

Reagovat
Znalec

Tohle léto se do česka vrátili 3 talenti, ale neni mi jasný a nemůžu nějak najt jestli jen hostování nebo nastálo... jmenovitě:

Pecháček: Udinese -> Příbram

Smékal: Inter -> Baník Ostrava

Tischler: Austria Vídeň -> Slovácko

Ví někdo bližší info?

Reagovat
taws

Smékal měl podepisovat dlouhodobý kontrakt

Reagovat
db18

Pecháček je na hostování:http://www.epojisteniliga.cz/clanek/11932-zapotocny-odnesl-omlazeni-v-pribrami-prichazi-peltier-ci-pechacek

O Smékalovi se toho právě psalo hodně, jen namátkou:

http://www.denik.cz/fotbal/fotbalista-smekal-se-z-interu-milan-vraci-do-baniku-20160729.html

Tischler má smlouvu na tři roky a není to zrovna těžké dohledat, protože šel z Rakouska, tak má celkem spolehlivě vyplněný data na TM.de.

Reagovat
Tigerinho

já teda našel, že Pecháček přestoupil do Příbrami z Teplic. V Udine měl jen půl roku hsotovat a pak se vrátit do Teplic, minulou sezonu byl i čtyřikrát na lavičce...

Reagovat
Znalec

u tohohle hráče je mi to asi nejvíc nejasný no uvidíme po sezoně

Reagovat
db18

Pecháček to má chaotický no, podle IS.fotbal jsem si to taky myslel, ale tam jde asi o to, jak přepisují to, že na něj práva pořád vlastní Teplice (kdyby se vracel do ČR na přestup, tak nový klub musí Teplicím zaplatit tabulkové odstupné)

Ale všude jinde čtu taky, že jde o přestup, takže v tom musí mít bordel na stránkách epojisteni.cz ligy

Reagovat
Tigerinho

tabulkový odstupný se přeci platí jen kdyby šel v rámci ČR...

Reagovat
db18

Když jde hráč do zahraničí a pak se vrací do jiného klubu, tak se to tabulkové odstupné taky platí (pokud jde po konci smlouvy, tak to platí určitě... a platí to i pro cizince, který jednou v ČR působil a pak šel ven )

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
db18

Tak to bylo hostování. V případě přestupu se to ale platí. (to se např. řešilo, když měli Blšany zájem o S. Ibeho, který dřív působil na Střížkově a pak šel do ciziny).

Reagovat
Tigerinho

pravda, ale on pak stejně do Brna přestoupil, proč pak to divadlo přes Chorvaty, když to pak musej stejně zaplatit....

Koukám, že wiki ti dává za pravdu, ale ještě sem neslyšel o tom, že by někdo platil odstupný jinýmu týmu při návratu ze zahraničí....

Reagovat
db18

Hlavně je to debilní systém...

...ale asi taky záleží na klubu, který ty práva na hráče vlastní (u hokeje je to teda běžný, i když se to taky řešilo jen v době výluky, jinak se o tom tolik nemluví)

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Znalec

díky

Reagovat
Znalec

OT: Tohle se stane všem, kteří přejou mojí Příbrami sestup... dopadne na vás kletba

http://www.drsnysvet.cz/postizeneho-clena-rodiny-vyuziva-chlapec-jako-dopravni-prostredek/

Reagovat
db18
Reagovat
Znalec

Reagovat
Coutinho10

hm Kopic jako dalsi hrac mi nehraje ve fanlize

Reagovat
Kang & Kodos

Kundy. Z Plzně mám jenom jeho, a oni ho nedaj ani na lavičku.

Reagovat
Coutinho10

me sice dalsi 2 hraci hrajou, ale zrovna Kopice mam bez stridani

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

, mám to úplně stejně... To zas budou bodové žně...

Reagovat
smazaný uživatel

potreboval bych dalsi DK

Reagovat
Coutinho10

ja ji nastesti jeste mam a mozna na ni brzo dojde

Reagovat
Blasphemer

Já to trochu čekal, takže jsem ho pojistil střídáním.

Reagovat
PavlíčeQ

A on se zranil, nebo jen dostal volno?

Reagovat
Blasphemer

Pivarník mluvil o tom, že to před Karvinou protočí, protože někteří hráči potřebují odpočinek. Takže si myslím, že má spíš volno.

Reagovat
Coutinho10

aha mel sem dokoukat pozapasovy studio na CT z EL

Reagovat
PavlíčeQ

Ok

Reagovat
HorajzmAmmann

Po včerejšku 121 bodů jen za Chramostu (c), Žondru, Litsingiho, Preislera, Kúdelu a Diviše tak sem si říkal, že bych mohl ještě s šesti hráčema dosáhnout na 200 bodů a samozřejmě Kopic a Baránek nehrajou

No co ještě tam mám Holzera, Zemana, Lafatu a Van Kessela tak aspon ten Lafata se 2x ustřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně Ještě že hrajem proti sobě

Reagovat
Puskas

Já se ani raději nedívám, bo to bude debakl.

Reagovat
Coutinho10

zatim vedu o 10 bodů no budou to ještě nervy

Reagovat
Puskas

Já musel prodat tři hráče navíc, které mi přesunuli na jiné posty, nákupy se nepovedly, pásku jsem dal Řezníčkovi, Grigar dostal tři kusy. Tak snad dá Karavaajev hattrick:)

Reagovat
Kang & Kodos

Brabec hrál první zápas za Genk/Gent proti Anderlechtu. Genk/Gent prohrál 0:2 a dohrával o devíti. Aspoň se tam nenudí.

Reagovat
Losinho

Taky mohl jít do něčeho normálního, člověk aby si furt zjišťoval, za co přesně hraje

Reagovat
vanGomm

Na sobotních 5 zápasů průměrná návštěva 2 809 diváků.To je tedy zájem Neříkali náhodou,že zavedení placených kanálů přitáhle diváky na stadióny?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli se hrálo na Dukle a v Příbrami tak to pravdivé číslo bude spíš 1 809 a to jenom v případě, že za Lužánky přišlo 35 000 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou klasický kecy před divákama. Přece neřeknou: "Chceme na vás pořádně vyrejžovat, zmrdi."

Reagovat
Blasphemer

stream bude?

Reagovat
Blasphemer

už mám

Reagovat
mario23

Ty kráso, na tipáči jde full screen, ale na úkor kvality bych řekl.

Reagovat
Kang & Kodos

Existuje nějakej stream, kterej by se tak zkurveně nesekal?

Reagovat
mario23

Tipsport ! :D

Reagovat
ZB 07

http://livetv.sx/en/eventinfo/443779_viktoria_plzen_karvina/#webplayer_ifr|485176|443779|485176|29|1|en

Teď mi na livetv bliklo tohle a zatím jede v pohodě...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, ten jsem zapl akorát, když kopal penaltu.

Reagovat
ZB 07

taky

Reagovat
Coutinho10

nejak nechapu proc mi asi od minulyho tejdne antivir ukazuje, ze jsou tyhle stranky spatny pritom ještě nedávno jsem tam vzdycky koukal bez problemu http://imgur.com/vaN8iOp

Reagovat
ZB 07

Mám úplně stejnej problém a taky moc nevím, co s tím Ale naštěstí mi to jede přes explorer, takže aspoň tak..

Reagovat
Coutinho10

jj asi je Google Chrome nejak precitlivelej

Reagovat
ZB 07

Karviná si přijela pro výprask dneska..

Reagovat
Kang & Kodos

Jan Vrábel ‏@vrabejka 10. 9.

A fandím Zlínu v hokeji tak proč bych kurwa nemohl aj ve fotbale?!!!!

Přestante tenhle můj krok řešit díky.

PS: Monty je kokot.

Král

Reagovat
pepinho2

@vrabejka k úctě panu levému nemám nic proti němu. Ale není to trener s kterým by slováckou mohlo být v top 10.

Tvl, top 10, to za chvilku bude top 14, ne?

Reagovat
monty25

Asi ho sere, že ho mám zablokovanýho.

Reagovat
Kang & Kodos

Karviná úplně tragická, dneska bych tam mohl místo Bolka stát já.

Reagovat
vinetou

Nebejt Poznar poleno tak už to mohlo bejt o 3 góly.

Opravdu tenhle kolohnát bude zabírat místo Krmenčíkovi?

Reagovat
db18

Já Poznara beru spíš jako náhradu za Koláře - Krmenčíkovi zabírají místo jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je to tady.. dneska nas ceka nejtezsi zapas sezony..

Reagovat
Kang & Kodos

Dejte mu na dnešek ban

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Kurzy na Zlín vypadaj strašně lákavě. Sice máme papírově o dvě třidy lepší tým, ale zatímco Zlín má v podstatě historickou formu a atmosféra tam musí bejt dokonalá, tak my máme k ideální pohodě a formě asi stejně daleko, jako Rusko k demokracii.

A bude to docela schizofrenní zápas. Přát si ztrátu bodů prostě nejde, ale kdyby to znamenalo změnu trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Formu sice máme ale moc bych na nás dneska nesázel. Minulé kolo proti synotu jsme hráli první poločas otřesně a můžeme být rádi, že jsme po 45ti minutách prohrávali jen o gól.

Bod bude dneska proti vám dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesne ten zápas, kdy buď prohrajete a selzete nebo je vypraskate..

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo bude remiza

Reagovat
Blasphemer

míč je kulatý a hraje se devadesát minut

Reagovat
Puskas

není slabých soupeřů, Sparta může klidně uspět

Reagovat
Kang & Kodos

protože jdeme zápas od zápasu

Reagovat
Puskas

a štěstíčku naproti

Reagovat
smazaný uživatel

S pokorou

Reagovat
Znalec
Reagovat
Bex5

Reagovat
zrzek999

Reagovat
ZB 07

Já teda dneska jsem přesvědčenej, že vyhrajete..tohle Zdenda musí zvládnout..

Reagovat
smazaný uživatel

klid, rupnem a Scasny zustane

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
$$CaptainKokotko

tak on to musi zvladnout, je pod tlakem, pokud chcou hrat za nej, tak to musi zvladnout a jsou pod tlakem , pokud ho chcou pryc, tak se na to vyserou, takze Zlin

Reagovat
db18

Klid... u čáry zase stojí Wilczek, takže v suchym triku.

Reagovat
mario23

Jenže koho za Scasnyho... Doufám, že buď vyhrajem nebo odvoláme Scasnyho.

Reagovat
db18

Zlín by se tou výhrou zachránil, tak si můžete odvést Pánika.

Reagovat
Uwe háže buly

V úvahu by připadal jenom Ivan Hašek no, z těch kvalitnějších a zároveň dostupných.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych okrádal rodinu, kdyby jsem to nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

...fakt ta demokracie je u nas lepsi

Pokud bude hrat Dockal, tak na Zlin nesazim; urcite by dal min. 1 gol a na pripadne dalsi prihral. Pokud nebude, Zlin-win...

Reagovat
andrew96

Dneska si Zlín zajistí záchranu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jak pise ten zid nademnou, tak ty odds na Zlin nejsou spatne. Na jaro to byl vyrovnany zapas, ted jim bude chybet Hajek, ale vzadu to nejak zvladnou. Zlin ma docela rychle protiutoky, tak snad Kadlec/Holek udelaji neco pekneho

Reagovat
$$CaptainKokotko

na pinnaclu 5,1 a na remizu 3,8

Reagovat
Znalec

jenom blazen si dneska vsadí na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

za kolik si to dal?

Reagovat
Znalec

dal jsem za barák, že si Rosický vyhodí rameno při úvodním podávání rukou

Reagovat
$$CaptainKokotko

takze easy win a budes mit o 0,01 vic baraku?

Reagovat
Znalec

čím víc Baracků, tím víc Obama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Jinak, kdyby si Zlín takhle vysoký postavení udržel až do zimní přestávky, tak by se měli pokusit nikoho v zimě neprodat. Kdo ví, třeba to jejich pověstný jaro tentokrát nebude a mohli by udělat nečekaně poháry jako onehdy Plzeň

Reagovat
$$CaptainKokotko

Prodaji Harbu za 10M do Slavie/Plzne a pak si vezmou z Jihlavy nebo z nejake prdele nejakou kundu co nehraje a ta da na jaro zase 10golu

Reagovat
Znalec

kundu z prdele

Reagovat
db18

Harba do Slavie za 10 + Železník.

Reagovat
Tigerinho

Harba zatim jen hostuje

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdyz se divam na los, tak ho maji hodne v pohode, s takovou by meli mit 25bodu+ v klidu. Pokud nikoho neprodaji, tak by mohli klidne hrat o 4misto. Navic kdyz Slavie je Slavie a Liberec ztraci body kvuli evropske lize . Plzen, Sparta a Boleslav jim casem utecou. Leicester se opakovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

to bude pro ne lehke,stejne tam neni zadne zajimave jmeno

Reagovat
Kaspar

M. Kadlec hral takhle blbe i v nemecku nebo to zaclo az kdyz hral/nehral v turecku ?

Reagovat
Puskas

Sparta ho zkazila

Reagovat
db18

Cca. poslední rok/dva v Německu už byl šílený... (nejhorší byl teda logicky v zápase s Barcelonou, ale i tak vynikal mezi ostatními) - v Turecku se to jen dodělalo tím, že nehrál...

Reagovat
Kaspar

kdyz odchazel ze sparty do nemecka, tak byl tak dobry ze na to mel, nebo je neco na tech recich, ze ho porad tlaci tata ?

Reagovat
smazaný uživatel

co? v Leverkusenu byl na LB jeden ze nejlepsich hracu v Nemecku

Reagovat
Puskas

Tehdy byl úplně jinde, řeči s tatou jsou blbost.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

To mu maximálně pomohlo k tomu, že se na něj přijel někdo podívat, ale jinak byl suprový - nejdřív tam byl jen na hostování s opcí, ale přesvědčil natolik, že jí uplatnili a taky to byl v té době jediný Čech, kterého bych si dokázal představit v základu Bayernu... (z těch, co už nebyli v Anglii)

Reagovat
Coutinho10

tak dneska to bude zvlastni zapas...Laty pujde proti nam, Šilhavej naopak 1. domaci zapas proti svymu Liberci, Baros v akci....no je se na co tesit..oba musime hrat na 3 body, tak snad body zustanou doma jenom by teda nemusela bejt takova zima

Reagovat
PavlíčeQ

Vyhrajete

Reagovat
Coutinho10

snad jo na Liberec doma celkem umíme, takže snad na to navážeme a zvládnem to

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ta analýza zápasu na fortuně

Sparta má v nohách pohárový duel se Southamptonem (0:3), ve kterém nepředvedla zhola nic. Tedy vlastně „předvedla“, potvrdilo se, že Michal Kadlec je suverénně nejhorší posila letošního léta a trenér je zcela bezradný. Reprezentační obránce se přišel do Sparty z Fenerbahce lidově řečeno „vyprdět“, a podle toho jeho výkony vypadají. V téměř každém utkání se dopustí školácké chyby v defenzivě (Boleslav, Sönderjyske, Severní Irsko, Southampton), o nasazení, důrazu nebo fyzičce se v jeho případě nedá mluvit, protože převazuje laxnost, ne-li hloupost, kterou následně dokladuje svými rozhovory. Kouč Ščasný pak opět potvrdil, že jeho tým systém (3-5-2) absolutně nezvládá a je s ním v obraně mimořádně zranitelný. Ješitný kouč pak nedokáže spolknout svou hrdost a úspěšně ignoruje kapitána reprezentační jedenadvacítky a vedle Schicka nejlepšího hráče lvíčat Čermáka, stejně tak Konatého, který by mužstvu bezesporu pomohl. Při nepříjemné marodce (Zahustel, Dočkal, Vácha) se pak nelze divit, že hra Sparty je kostrbatá či spíš nijaká a absolutně na náhodu. Hostující celek tak hodně doufá, že spasitel Rosický vydrží v pondělí na hřišti alespoň 70 minut a dá hře týmu nějaký řád a myšlenku. Ani to ale nebude stačit. Vedoucí Zlín má nejlepší útok v soutěži, stejně tak obranu. Mužstvo má na rozdíl od Sparty výborný rychlý přechod do ofenzivy a rukopis kouče Pánika je zcela jasně čitelný. Na vyprodané zlínské Letné se domácí tým navíc pořádně nabudí a předvede další nadstandardní výkon. Domácí opět neprohrají a vylepší si dosavadní skvostnou bilanci (5-1-0).

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle tam toho slavistu co tohle psal plati?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
Kang & Kodos

Náš bejvalej sponzor. Hřáli jsme si na prsou hada.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/280966/sponzor-navrhul-jak-vylepsit-ligu-verejne-toky-penez-i-sudi-s-mikrofony.html

ano, at daj item rozhodcim mikrofony prosim ! to by byla show

"Vzniknout by měla funkce ambasadora fanoušků, který by měl přispět k omezení konfliktů na tribunách a jeho činnost by měla vést i ke zvýšení návštěvnosti."

ale tohle??

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby nám na ten fotbal začali chodit lidi. No to tak, tomu musíme zamezit.

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. dostal si me, ted nevim jestli to myslis vazne nebo ne

Reagovat
dondinho

Po pravdě řečeno vůbec nevím co si pod tím mám představit.

Reagovat
db18

a

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Staněk šel z Evertonu do Budějovic? jak se tam dostal?

Reagovat
db18

Pres Poboraka? Jen aby nedopadl jak ten talent z Chelsea - ze delal dvojku Krizkovi (nebo kdo tehdy chytal)

Reagovat
Greny

chytal dnes za juniorku

Reagovat
pepinho2

Legenda Matej Delać

Reagovat
db18

Jo vzdycky prvni nakup v FMku

Reagovat
Greny

Reagovat
PavlíčeQ

My měli Šebka a ten byl z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

letadlem a pak vlakem?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Greny

Rosický zraněnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně trénuje, ale dnes ho ještě šetří, bude hrát až v derby.

Reagovat
Greny

no nevím, když jsem viděl na jednom videu jak ma zatejpovane asi lytko a achilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, co se týče achilovky, tak tu ve 100% stavu nemá, přesto by v neděli měl být fit.

Reagovat
Greny

uvidíme , já to vidím na minimalne mesic

Reagovat
smazaný uživatel

byla by blbost ho posilat do nejvrazednejsiho zapasu sezony.. jen at si pocka v klidu na derby

Reagovat
Greny

jo tam na něj skoči jednou Ngadeu podruhy Deli a bude v pr....

Reagovat
smazaný uživatel

no spis si myslim, ze se zrani sam kdyz uz.. tak jak je jeho zvykem

Reagovat
db18

To zas bude v hlavni roli mstitel Vacha, jako kdyz chytal pod krkem Karola, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zraněnej.

Reagovat
Bex5

za smysl pro ironii

Reagovat
smazaný uživatel

myslim to vazne..

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

se koukni na vysledky Sparty ve Zline

Reagovat
Bex5

to jo, ale statistika mu hoĺenní kost nezlomí ... Deli spíš ...

Reagovat
smazaný uživatel

bude stream na zlín vs sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Holek. To je v prdeli, jak může takový kopyto mít jistej základ.

Reagovat
smazaný uživatel

je Mazuch aspon na stridacce? on musi mit nakej problem, vo kterym se nemluvi, jinak to fakt nechapu..

Reagovat
Greny

Mazuch hraje misto Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Karavajev, Holek, Mazuch, Costa - Mareček,Frýdek, Dočkal - Kadlec, Lafata, Šural

Reagovat
db18

Neeee... Kadlec

Reagovat
Hokaido

Kolik ti ještě hraje hráčů?

Reagovat
db18

V.Kadlec, Karavaev, ze stridacky Sykora (za Hanouska) a pak dvojka Diop a Vukadinovic (jeden z nich strrida Reznicka a druhy je v zakladu, ale nevim ted kdo...)

Nad Kadlecem brecim kvuli sanci Zlina na vyhru... Kdo tobe?

Reagovat
Hokaido

No tak to jsem v prdeli.

Mně Kadlec, Sýkora a Breite. Karavaeva mám na lavičce.

S tím Kopicem jsem to bohužel posral.

Reagovat
db18

No, ale mas uz slusny naskok... (chtelo by to remizu 4:4 )

Reagovat
Hokaido

A Kadlec dva vlastní a červenou.

A mám náskok jen 13 bodů, to skoro nic není.

Reagovat
Hokaido

Ježiš já jsem retard. Jsem ho tam vepředu neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

aha ok

Reagovat
Hokaido

Dočkal

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, když tam vidim toho Holka, tak už se jenom směju, ale Kadlec si zaslouží posadit možná ještě víc, protože Holek je prostě tragéd, ale Kadlec vypadá, že ho to ani nezajímá, a každej zápas udělá gól soupeře. A je dobře, že ani on nemá jistý místo jenom kvůli jménu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda Kadlec připadal lepší než Holek. Když hrál vedle Mazucha, tak snad žádný kiks nespáchal.

Reagovat
Hokaido

Mně na stoperu přijde Kadlec snad ještě horší, než Holek...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrají spolu, tak asi jo. Ale stoperská dvojice Mazuch - Kadlec se mi v těch 3 zápasech, co spolu hráli, velmi líbila.

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, nevim, proč tam nasílu začal dávat Holka, když jsme s Mazuchem snad nedostali gól. Ale Holek za ty chyby Kadlece fakt nemůže. A Kadlec se díky tomu třeba probere.

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Kadlec jen odpociva pred derby

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli bude v útoku Škoda, tak by tam mohl bejt i Hoheneder

Reagovat
smazaný uživatel

Hoheneder neni spatnej fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj měl sedět i Holek. Mělo to být takhle:

Karavaev, Mazuch, Costa, Holzer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zdenda má prý ultimátum. Pokud prohraje, tak ještě dnes udělá pápá. Škoda, že se to nevztahuje i na remízu.

Reagovat
Kang & Kodos

Při remíze půjde až zejtra.

Reagovat
Bex5

věřím v remízu .... God save the Impuls!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vztahuje.

Reagovat
Hokaido

Máš nějaký inside info?

Já všude slyšel, že jen při prohře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem slyšel já, tak ztráta = konec.

Reagovat
Hokaido

Tak jsem zvědav. Snad máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdes vzal tuto informaci?

Reagovat
Hokaido

Přišla mi dnes ve 13:24 SELČ anonymním telegramem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jedna babka povídala. Tak tomu nevěřím, že by Zdendu vyhodili.

Reagovat
Hokaido

Pokud prohrajem, tak jde, to je jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mám smíšené pocity. Na jednu stranu jako Sparťan chci, abychom vyhráli všechny zápasy, tudíž i ten dnešní. Na druhou stranu chci, aby Ščasný vypadl.

Reagovat
Hokaido

To máme asi všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je v prdeli... po nem pride jeste vetsi zoufalec urcite

Reagovat
db18

Krejci, Silhavy, Uhrin ml.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec, Franz, Kotrba

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit, Griga, Csaplár

Reagovat
ZB 07

Tak teď mám dilema...

Reagovat
Hokaido

Ale nemáš, všichni nám dnes budete fandit, vy kurvy!

Reagovat
ZB 07

Zase na druhou stranu zahraničního trenéra beztak nepřivedete a z těch českejch už tu až na pár výjimek zůstávají jen tragédi, takže jedem Ševci

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dondinho

Dneska v pohodě přežije, 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

takze MUSIME vyhrat !

Reagovat
Znalec

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

isport.cz: Soutěžní otázka: Jakou část svého těla neměl ještě Tomáš Rosický zraněnou? Odpověď s nejvíce místy na těle vyhrává jeho podepsaný dres. Své odpovědi zasílejte na soutez@isport.cz(16:54)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

#chytáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Vyhrajeme 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na Zlin?

Reagovat
nani92

tipsport

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jineho a ne sazkovku?

Reagovat
smazaný uživatel

isport

Reagovat
nani92

Fandím Sparte, takže fandím Zlínu

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Adalberto.Littleoak

to blokuje Chrome

Reagovat
Adalberto.Littleoak

a navíc se to škube jak epileptik ve vaně..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ve vaně?

Reagovat
ZB 07

Strašně slabá atmosféra zatím..

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo za čárou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

nebo taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

zradce Grygera

Reagovat
smazaný uživatel

Zradce koho? Je ze Zlína.

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Reagovat
smazaný uživatel

někdo odkaz?

Reagovat
Kang & Kodos

HOLEEEEEEEEK

Reagovat
Kaspar

holek strasny a mazuch nerozehrany, to nedopadne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín celkem hraje

Reagovat
ZB 07

Ti obránci jsou taaaaak marní

Reagovat
cubinho

Zlín je zatím skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je takový ubožák, to je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten holek... co to je za klauni?

Reagovat
Uwe háže buly

Odkad to pochazi ta veta?

Reagovat
smazaný uživatel

no prece z Ivanka..

Reagovat
Adalberto.Littleoak

stream na Spartu bez Putina a ne ze sázkovek?

Reagovat
andrew96

Byl to gól nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ve Zline neni jestrabi oko, tak jak chces slyset odpoved?

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně že je na spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Kaspar

nebyl, ze zacatku vypadalo ze jo ale pak bylo opakovane videt ze nebyl za carou cely mic

Reagovat
smazaný uživatel

Marec zatim kraluje uprostred hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Šural prostě nemůže hrát na křídle..

Reagovat
Kaspar

v liberci tam hral celou dobu, tak kde ma hrat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

Vždyť hrál dneska dobře

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Coufal, Hovorka, Latka, Bartošák - Folprecht, Karafiát - Bartl, Navrátil, Vůch - Komličenko

Bez 3 nejlepších hráčů Pokorný, Sýkora, Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je Vuch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Folprecht

Reagovat
smazaný uživatel

* Pokorný, Sýkora, Ševčík

Reagovat
Uwe háže buly

Pokorný, Sýkora, Vůch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Slavii to stačit bude

Reagovat
Hokaido

Proč ty vole nikdy nehraje Breite v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd

Reagovat
andrew96

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten Henn, to se nedá poslouchat

Reagovat
PlackaSKS

dolar a henn.. oba stejní kokoti

Reagovat
Adalberto.Littleoak

bratranci..

Reagovat
monty25

Henn

Reagovat
Kang & Kodos

Henn

Reagovat
smazaný uživatel

O co se ten pičus Henn zase snaží?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
cubinho

Goooooooool!!

Reagovat
johnik

Johoooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťané radujme se, Ščasný končí.

Reagovat
aither

Těšilo mě Zdeňku

Reagovat
monty25

Zlín

Reagovat
ZB 07

Je taaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Zdenda jde už v poločase

Reagovat
dondinho

No, myslím že Křéťa už píše SMS.

Reagovat
smazaný uživatel

tu už má dávno v konceptech

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

Konverzace -> Víťa Lavička -> přeposlat

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Krása

Reagovat
San Iker

Zdenda už půjde, super

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec strašně chybí. Bez něj je obrana sparty jen parta komiků

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
johnik

LOOOOOOOOOOL Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

klasika mame sance a pak dostanem z niceho gol

Reagovat
ZB 07

Reagovat
exse

- všichni soupeři Sparty.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika určitě ne, dnes je to snad poprvé.

Reagovat
Andis

Tak ať tam dají Rosického, on to spasí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten není ani na lavičce

Reagovat
Andis

On to spasí i tak

Reagovat
Liquid

zranil se když hrál s Váchou poker

Reagovat
nani92

"KAdlec to proste zadrbal.."

Reagovat
smazaný uživatel

Káco pls

Reagovat
Andis

Ale Tomáš Rosický to spasí

Reagovat
Uwe háže buly

Než ho někdo zprasí.

Reagovat
Kang & Kodos

Sice jsme měli dost smůly, ale s takovym výkonem si víc jak plichtu nezasloužíme. Docela se mi líbil Mareček, ale nevim, jestli u tý standartky neutekl Jugas právě jemu. A Kadlec za ty prachy fakt stál, sázka na jistotu

Reagovat
San Iker

Kadlec bude slušnej provar

Reagovat
Uwe háže buly

vejvar

Reagovat
Kaspar

kadlec neslozil maturitu z vylozeny sance

Reagovat
goodbay

Zlín udělal z hovna bič, druhej poločas otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn ať prohrajem a Ščasný vypadne.

Reagovat
ZB 07

Já bych měl tak škodolibou radost, kdyby jste prohráli a Ščasný zůstal...

Reagovat
smazaný uživatel

To se neastane, Hokaido má zaručené info.

Reagovat
goodbay

A na konci nám budou chybět 3b k titulu a z EL vypadnem ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Ščasný zůstane, titul ztratíme už po podzimu a z EL vypadneme se 6 prohrama.

Reagovat
goodbay

Takže výsledek bude stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, protože s novým koučem se nám opět začne dařit.

Reagovat
goodbay

Na jeden rok a bude to zase dokola, za rok nový trenér ven Tudy cesta nevede, už 10 let děláme tu stejnou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3 roky.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak na rok? Za posledních 8 let tady byli jenom čtyři trenéři, z toho Hřebík jenom půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nepsal tu nedávno někdo o tom, že nejvážnější adept na post po Ščasným je Hašek?

Reagovat
goodbay

Pokud Ivan, tak to bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin

Reagovat
Kang & Kodos

Dominik

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Uwe háže buly

Nikdo jinej nepřipadá v úvahu.

Trpišák má job.

Jarolím má job.

Vrba má job.

Víťa má job.

a víc trenérů nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nehrajeme špatně, zlín už si štěstí vybral, po poločase jim to tam začneme sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak si nedovedu predstavit lepsiho a soucasne volneho kouce pro Spartu. Maximalne tak Trpisovsky, ale ten neni volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadne Bilek, ale ten to tezko vezme, kdyz se ted upsal Jihlave.

Reagovat
Liquid

Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv ze Západu.

Reagovat
Kincl

aha snílek

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel z Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Když má Sparta na Kadlece a plat pro Rosickýho, tak by nějakýho mladýho trenéra z juniorky klubu z 2. Bundesligy snad přitáhnout mohla.

Reagovat
Kincl

aha :DDDDDDDDDD dobrej joke

Reagovat
smazaný uživatel

penize by nebyly problem. spis jde o motivaci toho trenera sem vubec jit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trénoval by tým hrající pravidelně EL, hrající pravidelně o titul, navíc Praha je pěkný město, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ve vsem mas pravdu, ale historie ukazala, ze ty koucove radsi odesli do Rakouska nebo do druhy BL

Reagovat
Uwe háže buly

Protože má zpravidla takovej trenér nabídku z Austrie, Augsburgu, nějaký holandský hnědky atd. Nemusí si na nic zvykat, prachy má stejný atd.

Reagovat
KingMaster13

Pulpit a jeho tvrz Chceme víc bezgolových zápasů

Reagovat
Liquid

ono to vypadá, že prognózy před sezónou po dlouhé době vyjdou a titul bude na Letný

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Asi první příspěvek, ve kterém s tebou souhlasím

Reagovat
dondinho

ovšem zní to spíš jak dementi zprávy z rádia Jerevan

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín do LM... uf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eliskafan

Já si myslím, že tady nepíší fandové Sparty, ale hráči co sedí na střídačce Sparty. Přeci mi nechcete namluvit, že takový prohlilý klub má tolik fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Sparty si přeci každej rád kopne

Reagovat
Kang & Kodos

Nemá

- Daniel "baníkovec" Holzer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

ty bys potřebovala vymrdat kaďák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kincl

Vy chcete Šťastného ven, ale kdo místo něj? Konkrétně kdo jako chytráci

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka

Reagovat
Whitemedia

Pánika si prý dnes rovnou po zápase odvezou..

Reagovat
Uwe háže buly

Víc nesympatickej čůrák tu snad nikdy netrénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek for president.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci aby zustal..

Reagovat
mario23

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, Šťastný ať klidně zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to nikam nevede..

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict no.. ja se proste bojim toho co pride..

Reagovat
Uwe háže buly

Gula s Holoubkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ta naše sestava To se Šilhavýmu ten výkon v minulým zápase líbil? Proč OPĚT nehrajou Mešanović s Mihalíkem?! To jsme tam rovnou mohli nechat Uhrina..

Reagovat
Hokaido

Sparta bez remízy za 3,25 je hodně luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska uz hraci konecne aspon bojujou... je na nich videt, ze jim to dneska neni jedno, ale proste to nestaci no

Reagovat
Kang & Kodos

Držení míče Zdenda si hraje na Barcelonu?

Reagovat
monty25

Kadlec zase dostal do hlavy, to už si maturitu nedodělá.

Reagovat
andrew96

Bohumil Ranieri Trapattoni

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kadlec, ten tomu pomůže

Reagovat
mario23

M. Kadlec

Reagovat
ZB 07

Kadlec jde vyztužit obranu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
C-M@ster

Kadlec se jde vyprdět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Když si vezmeme rozdíl mezi Holkem pár sezón zpátky, kdy se každý domácí duel skandovalo SuperMario a tou atrapou fotbalisty teď, tak se tomu nechce člověku věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Však se mu povedlo pouze jaro 2013, jinak to byla vždycky bída. Častěji se teda skandovalo "Holek ven"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Měl sem napsat jaro, ale jinak na to období narážím, to byl herně úplně jinde jak zbytek obranců v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

I slepá veverka někdy najde oříšek..

Reagovat
San Iker

Střídání, Zdenda se chce rozloučit ve velkým stylu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Andis

Hele proč Rosický není vůbec ani na lávce

Reagovat
Whitemedia

bojí se nás

Reagovat
C-M@ster

Odmítá trénovat a žádá přestup.

Reagovat
Uwe háže buly

Aby se nezranil před derby.

Reagovat
Uwe háže buly

A na lavičce by ho mohl trefit míč nebo na něm přistát Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, proč Holzer nedostane ani minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy byl moc aktivní.

Reagovat
mario23

Podle mě se musel zranit, jiná možnost není.

Reagovat
Hokaido

Ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej není.

Reagovat
mario23

Tak to by hrál... Dyť do Anglie neletěl, aby se dal dokupy na dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o Holzerovi?

Reagovat
mario23

Aha :D Kurva, já řeším Rosu :D Tak to jsem měl reagovat o trochu výš :D

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou tzv. Impulzovi posmrtné křeče

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda má prej vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

posilime obranu

Reagovat
mario23

Sorry, ale prohrát se Zlínem, to už prostě by toho Ščasnýho měli vyhodit a dát tam Hřebíka, dokud někoho neseženou.

Reagovat
Aldeano

Ale na lavičku, žádné zákulisí nebo Martin hašek.

Reagovat
Aldeano

A smlouva alespoň na 2 roky, ať taky Liberec někdy obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde někam, jestli v tom není zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

2 x Kadlec to by už něco mohlo padnout

Reagovat
San Iker

Ty vole Costa nejlepší od nás a on ho narve na stopera a slimák Kadlec jde brousit lajnu, už vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, jediný stoper se zase zranil.

Reagovat
Bosko

Jako chci dát Šilhavýmu šanci, ale tou sestavou mě dneska docela naštval...

1) Škoda v základu Zaslouží si lavičku, aby se probral. Naopak Mešanovič, kterej má bilanci 5 zápasů a 3 goly by měl hrát

2) Zmrhal v základu a ještě k tomu uprostřed to nepotřebuje komentář - největší tragéd ligy, co nedá kloudnou přihrávku a pořád působí jako by se rozbreřel

3) Mingazov? To jako fakt pane Šilhavý? V Teplicích náš nejhorší hráč, naopak Mihalík patřil v Teplicích k nejlepším a dneska sedí.

Celkově Mihalík a Mešanovič jsou naši nejfotbalovější hráči, umí obejít soupeře, jsou to hračičky a dobře se na ně kouká. Jenže fotbalovost se u JŠ asi trestá.

Opravdu bych chtěl dát JŠ šanci, ale ta sestava teda Ufff......Nesmíme už ztrácet, takže dneska tři body, nebo významné mínus pro Šilhavého

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej ted tu jedeme Spartu

Reagovat
Bosko

Pardon, viděl jsem sestavu a musel jsem ze sebe dostat vztek smísenej se šokem

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to nebude tak zlé... 3 body povinnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

M. Kadlec červenou a je splněno

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle složení obrany jsem se těšil, to bude kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo Zlín zabavil Spartě nějaký kapesník?

Reagovat
Hokaido

Mareček, Šural out, Holzer, Čermák in.

Reagovat
Rarášek

Costa To je frajer prostě.

Reagovat
Uwe háže buly

Bůch

Reagovat
andrew96

Costa fakt dneska není špatný.

Reagovat
johnik

Costa jaký pán

Reagovat
Aldeano

Přihrávka Costy, první dotek Kadlece

Reagovat
Rarášek

Vencáááááááááá

Reagovat
Hokaido

Vencaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda se vrací

Reagovat
cubinho

Taková škoda. Z ničeho...

Reagovat
monty25

Šural asistence, aspoň něco...

Reagovat
Rarášek

A Jugas

Reagovat
Coutinho10

snad to je od tebe pro dnesek vse

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ole ole

Reagovat
Kincl

fuj oni daly gol jdu blejt

Reagovat
Hokaido

A Šural teda moc pěkně, neměl to vůbec jednoduchý.

Reagovat
Whitemedia

Nevadí, dáme další

Reagovat
johnik

Ten Kadlec mu to narval ještě do ruk

Reagovat
Andis

Kdyby hrál Rosický tak to spasí

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Goooooooooooooooooooool Vencaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa > MM8

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooo

Reagovat
Rarášek

Břevno

Reagovat
ZB 07

Zlín, co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle tý sestavy tu uhrinův duch ještě pořád je

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva Lafi

Reagovat
smazaný uživatel

Lafyyyy Srovnej si tu hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Lafi

Reagovat
smazaný uživatel

Marecek dneska nejlepsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda, že takovej výkon předvede jednou za 20 zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

nebud zbytecne zaslepenej

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, jen musí hrát na svém postu a nemít vedle sebe Váchu, ale konstruktivního záložníka. V takovém případě je Marec vždy celkem platný.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže spoléhat na to, jestli jednou za čas něco uhrají prostě není ta správná cesta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačí, aby hrál např. střed zálohy Dočkal, Rosický, Mareček a Marec bude hrát dobře pravidelně. Jenže když hraje defenzivní složení, tak lidé žijí v omylu, že Marec je ten, co má tvořit akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to s ním těžký, když se ve spoustě zápasů radši schovává za hráčem.

Reagovat
Aldeano

Tak v tom si s Váchou nemaní co vyčítat...

Reagovat
Whitemedia

Tož co to je v té obraně

Reagovat
C-M@ster

Ščasný je nepochopený genius.

Sotva dal na hřiště Kadlece, aby se vyprděl, tak dal Kadlec gól...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček >>>> Vácha

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle si tě Rarášek namaže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mareček>Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek

Reagovat
madridcan

1,8 kurz obidvaja daju gol...tutovka

Reagovat
Hokaido

obidvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm vlezl bych si pod deku k těm blonckám.

Reagovat
andrew96

Jaj, co chybělo.

Reagovat
Kang & Kodos

Čermák V 88. dolů za Sáčka

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák žije?

Reagovat
Hokaido

Kadlec tam běhá za balonem jak mladší žáček.

Reagovat
andrew96

Kostel na Jižnch Svazích

Reagovat
Whitemedia

Kdyby se do toho Jugas nesral

Reagovat
johnik

Reagovat
cubinho

Ani jeden

Reagovat
monty25

Na O2 nemají ani ofsajdovou lajnu, za to chtějí platit?

Reagovat
Kang & Kodos

Nevidíš ani píču, a musíš věřit Hennovi, což neni zrovna důvěryhodnej zdroj.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co si stěžují, Jugas hrát chtěl.

Reagovat
Whitemedia

Tak emoce no, hraje se proti Spartě..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale přeci snad každý musel vidět, že Jugas hrát chtěl.

Reagovat
Whitemedia

Tak oni spíš neviděli, že byl v ofsajdu, že Jugas chtěl hrát museli vidět všichni..

Reagovat
johnik

Ten Šural je taky moták....

Reagovat
andrew96

Henn vidí až za roh asi

Reagovat
smazaný uživatel

byl to offside nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ne

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Nemám to v ideální moment, míč už je pryč...

Reagovat
Whitemedia

na kkt fotka, ale ofsajd to byl..

Reagovat
Whitemedia

Jugas v ofsajdu byl a do hry se zapojil, prostě jeho chyba..

Reagovat
Hokaido

Vypadalo to, že Jugas tam byl. Ten druhej hráč určitě né, takže blbost od Jugase, že tam šel.

Reagovat
cubinho

Zlín má výborné ty cizince

Reagovat
Whitemedia

Co s nimi Pánik dělá je záhada

Reagovat
ZB 07

Traoré je maximálně špatnej

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
Kang & Kodos

to jsou strašný vidláci. Oni by píčovali, i kdyby mu zlomil nohu.

Reagovat
Whitemedia

proti Spartě se musí pičovat za každé situace

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nekope rohy a standartky Karavajev? Po jeho centrech jsme dali dost gólů, Dočkal to zas kope do hajzlu.

Reagovat
mario23

Remízu neeee.... On tam dá Juliše, takovýho lempla, kterej nemá na Spartu ani omylem.

Reagovat
Miguel19

Takových hráčů tam máte plnou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata rozhodne, Zlín to podle mě neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasno, Zdenda zůstane, protože ho o výhru obere ruka soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak samozřejmé, že to není třeba ani zmiňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

On si jí trefil sám, ne?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Myslíš při tý penaltě?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlen by nesouhlasil.

Reagovat
Aldeano

Chtělo by to elektronickou tužku Ericha Brabce.

Reagovat
cubinho

Za tohle chtěli jako penaltu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
mario23

Hmm, remíza, takže Ščasný zůstane, to je v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že končí

Reagovat
mario23

To doufám... Ať si sbalí ty svý ovečky a táhne o dům dál...

Reagovat
Rarášek

Tak čau Zdeňku.

Reagovat
Aldeano

Myslíš? Před derby?

Reagovat
smazaný uživatel

95%

Reagovat
Aldeano

To bude hodně těžký los na začátek. Derby, Inter... Jen Ivan Hašek by to zvládl

Reagovat
andrew96

Ščasný

Reagovat
C-M@ster

Ščasný

Tohle udělal sudí správně... že je nastaveno neznamená, že by mohla Sparta hrát rohy až do smrti.

Reagovat
goodbay

Fakt? V takový anglii, ke který všichní vzhlíží se tohle kompenzuje. Hlavně to nastavení 2 minuty, to není žádný nastavení.

Reagovat
C-M@ster

Tak on už první roh byl na hraně a nechal je zahrát. Jakmile byl druhej, tak mi bylo jasný, že pískne.

Jinak 2 minuty souhlas, že je směšný nastavení.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

První roh byl na hraně? Čas 1:53 ti přijde jako něco na hraně?

Reagovat
C-M@ster

Jo. Rozhodčí není povinnej dodržet přesně nastavenej čas a kór u nás by to občas takhle pískli.

Reagovat
Hokaido

Jasně z dvou minutových nastavení se 50 vteřin nehraje a ještě to mám písknout dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Zase ztráta. Ale ten Zlín je fakt dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

měl sem teda možnost sledovat jen 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Deník Sport ‏@DenikSport 19. 9.

Ščasný po remíze @ACSparta_CZ: s velkou pravděpodobností u mužstva končí.

Reagovat
Aldeano

Tak to sjem zvědavý na náhradu.

Reagovat
Aldeano

*jsem

Reagovat
Hokaido

Bílka jsme o týden prošvihli. Takhle fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Sčasný poprvé začal prožívat zápas Sparty, když mu v ní zbývalo 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda ví, že si balí kufry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný nemůže za to, že si Lafata učesal pěšinku nakřivo...dneska nejlepší výkon venku za hodně dlouhou dobu. Zdeněk

Reagovat
Sosi

Hašek na plac, nikdo jiný to neukočíruje

Reagovat
Aldeano

Ivan by byl super

Reagovat
Sosi

Martina neberu jako trenéra...

Jinak k čemu ti je nadupanej počítač, když k němu posadíš svoji babičku...

Reagovat
Uwe háže buly

Martin je tak kondiční trenér no.

Reagovat
frankiefcb

n proti nám dokázal pěkně vybičovat svoje kluky. Ti tam plivali krev a zatím jediný tým, který nás regulérně přehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Podle šancí asi spíše ztráta pro Zlín, na druhou stranu pokud to znamená setrvání Zdendy, tak je to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

podle jakých šancí?b

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Super alespoň Zdenda vydrží do derby Díky němu máme alespoň malou šanci vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Však remíza je jako prohra, zítra dost možná končí.

Reagovat
KingMaster13

přeji mu ať vydrží co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon dobrej, normálně by nám stačil na výhru ale dnes byl trochu zápas blbec. Na druhou stranu je špatně že nedokážeme vydržet v tlaku delší dobu. Po tom golu na 1:1 jsme se trochu vytratili.

Reagovat
ZB 07

Jinak los pro Spartu moc příjemnej není...derby, Zbrojovka, Inter...jestli Ščasný nepůjde dneska, tak brzo určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň si mezi Slávií a Interem odpočineme

Reagovat
Aldeano

Budělky v MOL cupu...

Reagovat
ZB 07

venku, tam to bude oříšek

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

Jojo, četl jsem sympatičtější mužstvo dostalo přednost

Reagovat
monty25

Přesně. Doufám, že tam budu, už jsem pozván (na Spartě jsem ještě nebyl). Blbý je, že skoro ve stejný čas hrajou slávistky s Apollonem Limassol a taky basket USK - Nymburk, kde bych taky chtěl být (USK fandím a do Nymburka přestoupila z Rumunska moje oblíbená hráčka)... Uvidíme, jaký výsledek přivezou sparťanky i slávistky zvenku. Slávistkám věřím na postup, sparťanky to budou mít těžší. Twente tam má i pár nizozemských reprezentantek.

Reagovat
ZB 07

To teda vymysleli trochu blbě, že hrajou zápasy fotbalistek ve stejnej čas ne? Já už taky plánuju, že se někdy na LM na holky do Prahy zajedu podívat, až bude nějaká příležitost, tak snad budou oba týmy postupovat co nejdál, ať mám větší výběr

Reagovat
monty25

Jo, je to blbý, že se nějak nedomluvili (u chlapů by to určitě neprošlo). Na druhou stranu, asi není moc lidí, co by šli na oboje... Já volím Spartu, protože jsem pozván a taky kvůli větší atraktivitě soupeře (navíc věřím, že slávistky postoupí a ještě budou k vidění). Jinak bych se rozhodoval asi podle výsledků z prvních zápasů. Ale snad bude v odvetách o co hrát...

Reagovat
ZB 07

Slavia to zvládne, kyperský soupeř by ji rozhodně neměl zastavit

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ta Zbrojovka, no.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Uwe háže buly

Co je s tim Zavadilem? toho to ještě baví?

Reagovat
ZB 07

Furt zraněnej, ale na to, jak to vypadalo ze začátku zle, tak se uzdravuje až nečekaně rychle...snad bude už co nejdřív v pořádku a připraven zasáhnout do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

tak koho by to bavilo simulovat tak dlouho.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bosko

Upřímně si myslím, že derby pro Spartu žádná velká komplikace nebude. V současný formě rozhodně nemůžeme pomýšlet na body z letný

Reagovat
ZB 07

Tak už ani nevím, kdy jste tam u nich naposledy vyhráli (nebyla to snad naposledy ta výhra 4:1?), takže to musíte zlomit...navíc derby nemá favorita

Reagovat
Bosko

To pořekadlo, že derby nemá favorita, mě vždycky děsně sralo je to blbost. Je sice fakt že teď hraje hovno Slavia i Sparta, ale Sparta je na tom přecejenom pořád líp, takže favorit je jasnej

Reagovat
ZB 07

Jako já jsem to napsal spíš pro odlehčení, ale rozhodně nejste na Letné bez šance..

Reagovat
Bosko

Kéž by :) Já to prostě nevidím objektivně, protože už jsem z tý mizérie zoufalej...

Reagovat
ZB 07

Mikula dobrý kopyto

Reagovat
monty25

Nitrák

Reagovat
Kang & Kodos

Trpišovský bude ty hráče šetřit celej podzim, nebo jak?

Reagovat
Blasphemer

Tohle absolutně nechápu. Ok, chtěl stoprocentně projít přes předkolo a tím pádem obětoval ligu, to se dá brát. Ale vždyť už jsou ve skupině, tak by na to mohli přestat srát.

Reagovat
Blasphemer

btw střídat Kopice za Sýkoru je podle mě nejgeniálnější tah, co šel tohle kolo ve fanlize udělat. Ale urbise stejně vyklepnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapoměl fanligu nastavit úplně, takže mě vyklepneš v pohodě. Ale zase mám Malinského a Kerbra jako záložníky

Reagovat
Kang & Kodos

Ale tak dneska to je win-win. Když prohraje, tak ho můžu zase zdissovat, a když vyhraje, tak si můžeme dělat prdel ze Slavie.

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

Dneska šetří akorád Sýkoru, kterej se sotva dal dohromady aspon na lavici. Pokorný, Breite, Ševčík a Baroš zraněný no

Reagovat
smazaný uživatel

nema uz podepsano u nas ?

Reagovat
Kang & Kodos

Prej to bude klasika. Dostanou za něj Zdendu s Hejkalem a 10 mega.

Reagovat
Bosko

50. minuta, zima...a Mingazov má křeče.Hmmm

Reagovat
Miguel19

Mám pocit, že jsem Škodu a Huškurvu vyndal z fanty..

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne

Reagovat
Kang & Kodos

Trpišovský ven

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský do Sparty.

Reagovat
Blasphemer

Ani bych se nedivil, kdyby pro ně byl teď po Ščasném první volba.

Reagovat
C-M@ster

Já bych se divil jemu, kdyby odešel.

První volba podle mě je Hašek.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Zaslouženě prohrávat se Slavií, tak to už je solidní krize.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bosko

Barák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde je ten prďola, co psal, že když Sparta ve Zlíně nevyhraje, tak Ščasný končí? Jaktože ho ještě nevyhodili hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidní se gaučáku

Reagovat
smazaný uživatel

*uklidni

Reagovat
Hokaido

Ve Zlíně je prej špatnej signál.

Reagovat
Kang & Kodos

Latka vystřihl nůžky. Teď už jsem viděl všechno.

Reagovat
Bosko

A viděl jsi už GvK obejít soupeře, nebo poslat centr dál než na prvního bránícího hráče?

Reagovat
Kang & Kodos

Myslim, že na youtube sestřihu za Trenčín něco takovýho bylo.

Reagovat
Bosko

Tak na youtube vypadal dobře i James Dens :)

Reagovat
smazaný uživatel

to uz si tribuna seven dela prdel, ze od nas okopirovala dalsi choral

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej?

Reagovat
smazaný uživatel

Princezna ze mlejna

Reagovat
PlackaSKS

tu máme roky a okopírovali jste ji vy... ale dobrej pokus

Reagovat
smazaný uživatel

roky jo ? tak to si to zpivate mozna spolu ve sprse

Reagovat
PlackaSKS

https://www.youtube.com/watch?v=-bNxNld8YWY sedm let se dá říct, že jsou roky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to od vás slyším prvně, jste po sedmi letech spíš jen oprášili ne?

Reagovat
PlackaSKS

občas se zpívá i teď, před těmi roky (za který se mi erwin vysmál) byla na každym zápase. teď spíš vyjímečně

Reagovat
Losinho

Zpívá se to na každym druhym zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne moc nahlas, na takovém derby jsem nechyběl od roku 2010 a neslyšel jsem to ani jednou.

Reagovat
Bosko

To zas ne. A kvůli tomu to spousta lidí to neumí, uměj jen první sloku a u tý druhý už to ustává Ale letos ten chorál nějak oprášili a zařazujou ho víc

Reagovat
Losinho

Jednu dobu jak jsme byli ve srajdách tak se to zpívalo míň, ale třeba poslední 3 sezony se to jede pravidelně.

Reagovat
Aldeano

Ale nechceš mi tvrdit, že to Sparta okopčila, že ne?

Reagovat
Losinho

Ne a i kdyby, tak je mi to jedno

Reagovat
Aldeano

Ty jsi dlouhodobě rarita, slávista a normální...

Reagovat
Losinho

dík

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
PlackaSKS

mně je jasný, že jsme jí někde ukradli taky. o tom se nehádám

Reagovat
PlackaSKS

http://www.slavistickenoviny.cz/clanek/4193-Nove-choraly-ucte-se po půl roce my. po dalších pěti letech sparta, ale je to její chorál no...

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

2004

Reagovat
Aldeano

To dřív. V roce 2004 vznikl SF...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já začal chodit pravidelně od roku 2005 a ze začátku si ten chorál tedy moc nevybavuji, ale jsem rád, že si zacpal slávistům a tomu brňakovi ústa.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

21.5. 2015 je tam přidanej ten soubor.

A podle mě je to průběžně editovaný, takže 2004 ani omylem. Poprvé se zmiňuje v komentářích 2007, chvilu po Brně.

Reagovat
Kang & Kodos

Mohli by převzít nějakej FAČR chorál. Třeba moje oblíbený "hra nám roste do krásy, páč máme dva ocasy"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

"JE NÁS 11" to me mrzi, ze uz se nejede

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

A není to průběžně editovaný?

Reagovat
Aldeano

Podle těch chorálů ani ne. A hlavně nevím co zkoušíš. Na Spartě se to používá minimálně od roku 2003.

Reagovat
C-M@ster

Samozřejmě to editovaný je.

Proč by se v roce 2007 ptal borec v komentáři dole na chorál, kdyby tam byl už předtím uvedenej.

princezna ze mlejna (komentář vložen 29.05.2007 22:21)

prosím napiště sem někdo jak je ta písnička jak spívá spartanskej kotel tam v praze na letný hraje mužstvo nejlepší.....

Reagovat
smazaný uživatel

proc by se na to nemoch ptat nekdo po trech letech?

Reagovat
Aldeano

Nevím. A ty si teda myslíš, že je to převzaný od Komety?

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že jo. Ale je to tak jako tak stejně převzaný od Trošky.

Reagovat
Aldeano

*Krkošky. Kometa to nezavedla ani náhodou. Když se to neslo Letnou, tak na Kometu chodili 2-3k lidí a křičeli tak maximálně Brno do toho...

Reagovat
Aldeano

Jinak včera jsem se koukal, že se tady tahle diskuse už vedla...

http://www.eurofotbal.cz/video/moc-pekny-choral-fanousku-st-pauli-8571/

Reagovat
C-M@ster

Žij si ve svým snu, ale pravdu nemáš. Nejstarší důkaz o sparťanské verzi je holt o půl roku mladší.

Najdi mi nějakej z roku 2006.

Reagovat
Aldeano

A kdy ho podle tebe začalo užívat Brno?

Reagovat
C-M@ster

Únor 2007

Reagovat
Aldeano

Chodil jsem tehdy na Spartu pravidelně a chorál vznikl určitě dříve. Podívej tohle není tortura, abych ti dokazoval skutečnost. Sparta v tomto měla náskok. Nakonec, pokřik Sparta tempo se nesl Letnou, když tvůj děda chodil ještě po Židenicích bos.

Reagovat
C-M@ster

Pokřik "někdo" tempo se řval snad na každým stadionu.

A ani jeden můj děda nebyl z Židenic (nebo Brna).

Reagovat
Aldeano

To máš celkem štěstí. Jinak k té diskusi. Být tady Stalingrad nebo Pancha, tak by se zbláznili.

Reagovat
C-M@ster

Pancha je ročník 98 cca, ne? Jak ten může cokoliv pamatovat.

Stalingrada neznám.

Reagovat
rufus

98?

Sanchovi bude v zimě třicet.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej pokus no

Reagovat
PlackaSKS

proč, pořád trváš na tom, že jí nemáme roky?

Reagovat
smazaný uživatel

pockej, vazne to chces jeste resit?

Reagovat
PlackaSKS

dneska cokoli, vyhráli jsme, už si ani nepamatuju kdy naposled

Reagovat
C-M@ster

Oba tábory jste ji okopírovali od Komeťáků, tak si můžete podat ruku.

Že si Spartan bude nárokovat copyright na cizí chorál... klasika.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

To Kometa ještě ani nikoho nezajímala, když se ten chorál nesl Letnou...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bosko

Tak to je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

vyresime to pred edenem?

Reagovat
Bosko

Na tom, žes ze sebe udělal vola, není co řešit

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

v poradku.. od toho sem tady

Reagovat
ZB 07

kdo z vás bude Ozzy?

Reagovat
PlackaSKS

erwin je dneska spíš vrabejka...

Reagovat
ZB 07

To by musel začít fandit Slavii..

Reagovat
PlackaSKS

já bych to viděl na baníček... ale aspon trošku stydět by se za ten chorál co jsme ukradli mohl

Reagovat
Bosko

Vy máte nějaký chorály? Já myslel že máte jen to svoje "dej sparta gol" to zpíváte celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

sni dal

Reagovat
ZB 07

Nene, já jsem ještě párkrát zaslechl: "Let's go Sparta, Let's go!", ale to už je dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

to je horší pokřik než řehtačka z jablonce

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Ještě Sparta tlesk tlesk

Reagovat
Uwe háže buly

drž hubu

Reagovat
db18

Nejlepsi! Nejlepsi!....

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně to třeba taky znám jen od Slávistů.. Ale tím neříkám, že to je původně jejich..

Reagovat
Aldeano

To jako fakt? Tak to nechápu, já bych naopak řekl, že je to jeden z našich nejznámnějších chorálů

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt.

Reagovat
Aldeano

To vůbec nechápu. To jste za posledních 10 let neviděli domácí zápas Sparty? Nebo jste nebyli na výjezdu na Letné?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni hnusnejsi fotbal, nez ten ktery je, kdyz hraje slavie. On tim svym hnusem vzdycky i nakazi soupere a neda se na to divat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele