Česká liga - preview 4. kola

19.08.2016, 08:48, aktualizováno 21.08.2016, 08:29
Previews
V Příbrami po pohárovém fiasku létaly pokuty a trest by zasloužili i slávisté za čtvrteční druhý poločas s Anderlechtem; jak asi dopadne vzájemný souboj těchto dvou celků? V rámci nedělního programu ePojištění ligy se představí i druhé pražské "S", když doma přivítá zdecimovaný Jablonec. Liberec pak bude špatný start do sezony napravovat proti Brnu...
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Slavia se musí co nejrychleji vzpamatovat z debaklu, který jí na domácí půdě uštědřil belgický Anderlecht a doma porazit Příbram. Slávisté v této sezoně vyhráli jediný soutěžní zápas, odvetu proti Levadii Talin, od té doby však nezvítězili, a platilo to i ve dvou ligových klání.

"Máme na to dva dny, abychom se po porážce s Anderlechtem vzchopili. Určitě to nebude jednoduché, ale musíme to zvládnout a doma nad Příbramí vyhrát," nechal se slyšet trenér Dušan Uhrin mladší. Slavia dostala od Anderlechtu velkou lekci. Po nadějném prvním poločase, který skončil bez branek, se ve druhém dějství hosté třikrát prosadili, navíc sotva Slavii půjčili balón a z odvety udělali pro sešívané neřešitelný rébus. Slavia se tak může koncentrovat už jen na domácí soutěž a v ní to také žádná sláva není. Ze dvou kol získala jen dva body, za remízu se Zlínem, respektive Jihlavou.

Proti Příbrami už musí domácí naplno bodovat a potvrdit roli velkého favorita. "Hlavně kvůli sobě, kvůli fanouškům a kvůli celé Slavii musíme zvítězit. Je to pro nás hodně důležitý zápas, abychom se odpíchli zase k lepším zítřkům," prohlásil slávistický Antonín Barák, který v Příbrami fotbalově vyrostl, a pro něhož tedy bude mít nedělní utkání zvláštní náboj. Slavia nejspíše nebude moci počítat s Michaelem Ngadeu Ngadjui a ani Janem Mikulou, oba si odnesli ze zápasu s Anderlechtem těžkou naraženinu.

Slavia ale není jediný tým, který potřebuje zabrat. Dvojnásob to platí o Příbrami, která zažívá katastrofální start. Všechna předchozí tři kola prohrála, aniž by vůbec vstřelila branku a vyvrcholení bídy přišlo v týdnu, kdy padla v MOL Cupu s Litoměřickem. To už byla pro vedení opravdu silná káva a celý tým včetně trenéra Martina Pulpita postihly pokuty. V zápase se Slavií je potřeba si vést zcela jinak, ovšem i v Edenu budou příbramští velkým outsiderem. Příbram totiž v Edenu ještě nikdy nedokázala ani bodovat.

"Slavia může být po pohárech rozehraná, ale také unavená. To tak nelze brát. Musíme hrát na sto deset procent. Když zápas odjezdíme naplno, můžeme uhrát slibný výsledek a odvézt si i nějaké body," věří příbramský Martin Jiránek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Bílek, Deli, Švento - Souček - Van Kessel, Hušbauer, Kenija, Zmrhal - Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Jiránek, Chaluš, Ferrara - Tregler, Trapp - Peltier, Rezek, Divíšek - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Slovan Liberec se po pohárovém utkání v Larnace musí přeorientovat na domácí soutěž, kde se mu zatím nedaří. Ze tří kol získali severočeši pouze jeden bod. To Zbrojovka má o bod víc a navíc o jedno utkání méně. Na půdě Liberce ale od roku 2009 nedokázala bodovat.

Liberec ve čtvrtek nastoupil k důležitému utkání předkola Evropské ligy v kyperské Larnace a po nejtěsnějším vítězství udělal důležitý krok na cestě k postupu do základních skupin. Už ve čtvrtek ho ale čeká těžká odveta a navíc o víkendu ligové utkání s Brnem. O náročném programu se krátce po zápase s Larnakou rozpovídal trenér Jindřich Trpišovský.

"Bude to samozřejmě složité. Zápas nás stál hrozně sil. U hrací plochy to vypadá trošku jinak, než z tribuny, hrací plocha je neustále kropená a vlhkost je pak obrovská. Ráno se vracíme do Liberce a v neděli už hrajeme. Program budeme muset trochu poupravit, bude to dost o pohovorech s hráči. Uvidíme, jak se kdo bude cítit. Je to neúprosné, v neděli hrajeme ligu, ve čtvrtek odvetu a v neděli opět ligu. Zátěž budeme muset trošku rozložit." Dají se tak očekávat změny v sestavě a s velkou pravděpodobností se v základní jedenáctce objeví stoper Martin Latka.

"Brno hodnotím jako silné mužstvo směrem dopředu s výbornými individuality. Nechci to zakřiknout, ale řekl bych, že slabší mají obrannou fázi než útočnou," okomentoval soupeře trenér Jindřich Trpišovský. Domácí si rozhodně nemohou dovolit zápas s Brnem jakkoliv vypustit. V dosavadních kolech získali pouze jeden bod, navíc za domácí remízu s Jihlavou. Pro připomenutí v úvodním kole nestačili na Mladou Boleslav (0:3) a před týdnem rovněž na Zlín (1:2).

Hostující Zbrojovka si je náročného programu Slovanu dobře vědoma a ráda by u Nisy získala nějaké body. O motivaci navíc bude mít postaráno, neboť na severu Čech od roku 2009 ani neremizovala. "Chceme v Liberci bodovat, potřebujeme nahnat ztracené body a naladit se na to, abychom další víkend zdolali Slovácko," hlásí kouč Svatopluk Habanec. Zbrojovka si ve dvou kolech připsala dvě remízy, v Karviné a doma s Teplicemi, nicméně ani v dalším utkání se velké zásahy do sestavy neočekávají. Naplno už sice trénuje Jan Polák, ale zápas s Libercem nejspíše ještě nestihne a k dispozici nebude ani další zkušený harcovník Pavel Zavadil.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Latka, Sýkora - Breite, Folprecht, Bartl, Navrátil, Vůch - Baroš
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Vráštil, Kijanskas, Lutonský - Buchta - Litsingi, Škoda, Lacko, Štohanzl - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 19:30)
Největším tahákem 4.kola nejvyšší české soutěže bude bezpochyby utkání mezi Spartou a Jabloncem. Přestože oba celky nasbíraly shodný počet sedmi bodů, favoritem bude jednoznačně Sparta. Jablonec totiž trápí rozsáhlá marodka a navíc někteří hráčí na hostování ze Sparty nemohou hrát.

Jiráček, Hybš a Nový nemohou nastoupit, neboť jsou v Jablonci na hostování právě ze Sparty. Dlouhodobě jsou pak mimo Tecl, Kysela, Breda, Kubista a Bárta, a aby toho nebylo málo, otazník visí nad starty Masopusta, Končala, Beneše i Doležala. To je takřka nekonečný výčet absencí, který Jablonci komplikuje skladbu základní sestavy.

Není tedy divu, že Sparta bude na Letné velkým favoritem. "Pořád máme kádr natolik široký, že do zápasu nejdeme se skromnými ambicemi. Chceme hrát důstojnou roli a být Spartě dobrým soupeřem," nechal se slyšet trenér Jablonce Zdeňko Frťala.

Na druhou stranu Jablonec ještě neprohrál a o natažení série bude usilovat i v Praze. Pomoci by k tomu mohl i útočník Tomáš Wágner, jenž ve třeh kolech nasázel už čtyři branky. "Výborný hráč, umí hrát zády k bráně, umí hrát ve vápně, golový hráč. Musíme se na něj dobře připravit," upozorňoval asistent trenéra Sparty Stanislav Hejkal. "Jablonec je taktické mužstvo, hrají několika systémy, na dva útočníky, v některých zápasech na tři obránce - mění to podle vývoje a výsledků, takže je to nebezpečný soupeř," dodal Hejkal.

Sparta musí po remíze v Dánsku rychle přeskupit síly a jelikož jí už ve čtvrtek čeká důležitá odveta, dají se očekávat i změny v sestavě. Dost možná se dostane na Vjačeslava Karavajeva, jenž do Sparty přišel po zkušenosti právě z Jablonce. "V Jablonci jsou fajn kluci, bylo to pro mě dobré období. Hrál jsem a měl jsem dobré parťáky, bylo to super. Samozřejmě jsem připravený, taktika a to jak Sparta hraje se zas tak moc neliší," nechal se slyšet ruský obránce.

Letenští zatím v lize porazili Slovácko a Bohemku, v Teplicích pak pouze remizovali 0:0. S Jabloncem mají v lize dobrou bilanci, horší je to v národním poháru. Například v loňské sezoně se severočechy v MOL Cupu dvakrát prohráli.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Mazuch, Kadlec, Costa - Zahustel, Dočkal, Vácha, Mareček, Holzer - Šural, Juliš
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Beneš, Pernica, Kouřil - Trávník, Kubista, Hübschman, Pospíšil, Bazal - Mehanovič, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Dukla Praha  (sobota 16:00)
Karvinské fotbalisty čeká druhé domácí vystoupení a soupeřem jim bude Dukla. Nováček v minulém kole šokoval výhrou v Mladé Boleslavi a nějak podobně by chtěl zaskočit i svého tabulkového souseda z Julisky.

Oba celky tak do ligové tabulky nastřádaly shodný počet čtyř bodů a po třech kolech jim patří sedmá, respektive osmá příčka. Zejména pro Karvinou jakožto nováčka jde o dobrý začátek, přitom oba týmy své zahajovací kolo shodně prohrály. Karviná padla po přestřelce v Jablonci, Dukla před vlastními diváky nestačila na Teplice.

Ale nyní už je vše jinak. Po domácí remíze s Brnem si svěřenci trenéra Jozefa Webera připsali cenný skalp Mladé Boleslavi a zároveň zaznamenali své historicky první vítězství v nejvyšší české soutěži. Brankami se o to postarali Janečka a Šísler. Karviná navíc zvítězila i v MOL Cupu a přes Nový Jičín postupuje dále. Kouč Weber však přílišnou euforii krotí. "Zaprvé to bylo teprve třetí kolo a zadruhé jsme si ukázali naší hru z první půle, byla taková pasivní. Abychom uspěli, museli jsme se zlepšit. Výhry si vážíme, ale klukům spíše zvedla sebevědomí, než aby létali v oblacích," odmítá euforii trenér Jozef Weber.

Dukla pod novým trenérem Jaroslavem Šilhavým překvapivě nezvládla první kolo s Teplicemi, ale v dalších zápasech už to bylo veselejší. Na Slovácku sahala po vítězství, jenomže neudržela dvoubrankový náskok a jen remizovala 2:2 a za další týden už se konečně mohla radovat z výhry, doma porazila jasně Hradec Králové 3:0. Nyní Duklu čeká cesta do Karviné a nějaké podcenění nováčka rozhodně nepřipadá v úvahu. "Dneska je to v té lize tak vyrovnané, že každý může porazit každého. Teď se to vlastně ukázalo například v Jablonci, kde Karviná vedla a dala tři branky, takže respekt mám přede všemi. Musíme jít do toho tak, jak se má, prostě naplno s tím, že chceme určitě vyhrát," říká obránce Michal Smejkal.

Zatímco Karviná nastoupí kompletní, Dukle budou chybět Koreš, Vrzal a Manzia, nejistý je navíc start Šimůnka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Janečka, Dreksa, Hošek, Eismann - Šisler - Voltr, Moravec, Budínský, Zelený - Jurčo.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Kušnír, Štetina, Šimůnek (Smejkal), Podaný - Hanousek, Považanec, Tetour - Néstor, Beauguel, Olayinka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Vysočina Jihlava  (sobota 16:00)
Hradečtí Votroci přivítají ve 4. kole české ligy Jihlavu, se kterou nemají zrovna lichotivou bilanci. Hradec jí doma dokázal naposledy porazit v roce 2009. Hrát se bude pochopitelně v mladoboleslavském azylu.

Euforie z prvního vítězství na hřišti Bohemians je pryč, Votroci naposledy nestačili na Duklu a připsali si druhou porážku v řadě. V MOL Cupu sice přehráli dle očekávání Admiru Praha 4:1, ale mnohem důležitější je samozřejmě ligová scéna.

"Co se týká bodového zisku z posledních dvou utkání, nemůžeme mluvit o nějaké spokojenosti. Herně tam dobré pasáže byly, i když k bodům to nestačilo. Teď se musíme soustředit na sebe, dodržovat taktiku a každý z hráčů na hřišti musí odevzdat maximum. Samozřejmě k tomu patří také týmový výkon," nechal se slyšet jeden z trenérů Hradce Milan Frimmel, jenž vzápětí dodává. "Duel s Jihlavou bude hodně důležitý. Oni prokazují dobrou formu, viděl jsem je hrát na živo a musím říct, že nás čeká kvalitní a kompaktní mužstvo."

Jihlava sice na rozdíl od Hradce ještě nevyhrála, ale ani dva získané body nejsou špatnou bilancí, zvláště když jeden získala na půdě Liberce a ten druhý s posílenou Slavií. O kvalitě Vysočiny se navíc přesvědčily i Klatovy, které v MOL Cupu utržily hrozivý debakl 1:9.

Dalším soupeřem bude Hradec, na který Jihlava umí. "Do utkání půjdeme s velkým respektem ke kvalitám soupeře. Rádi bychom navázali na naše dosavadní výkony v novém soutěžním ročníku a využili našich předností. Věříme, že je v našich silách v zápase bodovat," prohlásil trenér Michal Hipp. Jihlavě bude chybět Šulek, Novotný, Kryštůfek, na druhou stranu naplno už se připravují Zoubele, Vaculík, Záviška a Tlustý.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Mudra - Martan, Mareš, Vlkanova, Schwarz, Malinský - Pázler.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Urdinov - Šulek, Urblík - Batioja, Hronek, Ikaunieks - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
V Uherském Hradišti přivítají svěřenci Stanislava Levého Bohemku, která stejně jako domácí celek čeká na vítězství. Na druhou stranu svůj jediný zápas venku Klokani zvládli, k tomu navíc obrali o body mistrovskou Viktorii.

Tak do třetice všeho dobrého a zlého? Slovácko v prvních třech zápasech vždycky alespoň dvakrát skórovalo, na vítězství to však pokaždé nestačilo. Naposledy celek z Uherského Hradiště sahal po vítězství v Jablonci, jenomže konečnou plichtu 2:2 zařídil vyrovnávací brankou sedm minut před koncem Ondřej Mihálik.

"Čeká nás těžké utkání. Zatím jsme naplno nebodovali, ale to platí i pro soupeře. Hrajeme v domácím prostředí, což by nám mělo pomoci. Receptem k úspěchu by mohla být naše první vstřelená branka, protože v dosavadních zápasech jsme vždy museli dotahovat nepříznivý výsledek," doufá ve výhru záložník Vlastimil Daníček. Slovácko bude v roli favorita, navíc se mu dává do kupy kádr. Připraven by měl být zejména Francis Koné.

Problémy se skladbou sestavy měla i Bohemka, ale i zde se dávají věci zdárně dohromady. "Až na jeden případ, který bych nechtěl specifikovat, je mužstvo v pořádku. Budou moci hrát i Hašek s Budinským, kteří absentovali proti Spartě z důvodu hostování. Ze Sparty tam máme ještě jeden šrám, ale to je přesně ten, o kterém bych nechtěl mluvit. I Luts už trénuje a bude připraven, otazník je ještě nad tím, kdo nastoupí v bráně, uvidíme," nechal se slyšet trenér Miroslav Koubek, který je v posledních dnech často skloňován coby asistent trenéra českého reprezentačního výběru.

Pod jeho vedením však Bohemka zatím neoslňuje a zvláště doma je to katastrofa. Ze dvou zápasů 0 bodů a záporné skóre 0:5. Ovšem při dosud jediném venkovním zápase se Klokani vytáhli a v Plzni remizovali 1:1.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Ťok, Daníček, Civič - Kerbr.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Hašek, Hubínek, Jirásek, Jeslínek - Kuchta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.40 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (sobota 18:30)
Sobotní program 4. kola první ligy zakončí mistrovská Viktoria Plzeň, která v Doosan Areně přivítá Zlín. A Ševce není radno podceňovat, ze tří zápasů totiž získali sedm bodů, tedy stejně jako vedoucí Plzeň.

O tom, že Viktorka nemá v úvodu sezony formu, už byla řeč několikrát, ale zatímco na ligovou scénu to jakžtakž stačí, v Evropě je to průšvih. Přes Karabach se díky velké dávce štěstí sice podařilo postoupit, ale pokud totéž chtějí Plzeňští zopakovat i proti Ludogorci, budou potřebovat více než jen štěstí. První zápas v Bulharsku se totiž hrubě nevyvedl, Viktoria prohrál 0:2.

Roman Pivarník ví, co je třeba zlepšit, ale dát týmu potřebný impuls se zatím nedaří. V prvním ligovém zápase Plzeň otočila zápas v Jihlavě, ale v následujícím kole ztratila dva body proti Bohemce. Posledně už to bylo přeci jenom lepší a i když výhra 3:0 potěšila, se vší úctou Příbram není vhodné měřítko. Nyní se Západočeši utkají se Zlínem, který má v úvodu sezony formu.

"Zlín je mužstvo, které stejně jako my nasbíralo sedm bodů. V zápase nesmíme nic podcenit, naopak musíme zůstat důslední. Chceme předvést hru, na které pracujeme, tedy být přímočaří s hodně centry do vápna a dobrým zakončením," prohlásil Roman Pivarník. K dispozici by měl mít takřka kompletní kádr, dlouhodobě marodí pouze Pilař a za červenou kartu pyká Kopic.

Letošní Zlín se nápadně podobá tomu z úvodu minulé sezony. Tedy znovu se od něj nic moc nečeká a on se opět usazuje v horních patrech tabulky. A to už není náhoda, nýbrž dobře odvedená práce trenéra Pánika. "Hráči pořád musí cítit pokoru. Úspěchu dosáhnou jedině týmovým výkonem. Toho se my musíme držet a tvrdě pracovat. Jdeme proti mužstvu z první pětky, takže o to víc to bude chtít běhat a týmově spolupracovat," nabádá své svěřence trenér Pánik, jemuž budou chybět zranění Fantiš s Pazderou a kvůli dohodě mezi kluby nemůže nastoupit Štípek.

Loňskou sezonu zvládla Plzeň se Zlínem obě utkání. Doma vyhrála 4:2 a triumfovala i venku, tentokráte 2:1.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Baránek, Hejda, Matějů - Hromada, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Krmenčík.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Hájek, Matejov - Hnaníček, Živulič - Vukadinovič, Holík, Jordan - Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:35)
V předehrávce 4. kola české nejvyšší soutěže vyzvou dosud neporažené Teplice Mladou Boleslav. Domácí krom toho, že neprohráli, ještě neinkasovali a v podobném trendu chtějí pokračovat i proti ambicióznímu soupeři.

Teplice ze tří kol vydolovaly pět bodů za těsné vítězství na Julisce a bezbrankové remízy se Spartou a Zbrojovkou Brno a mohou být spokojeny. Na druhou stranu bídná je zatím produktivita. "Chceme navázat na ty výsledky, které jsme udělali, chceme také zvýšit produktivitu. Jeden gól za tři zápasy je určitě málo, na druhou stranu máme pět bodů, s čímž jsme maximálně spokojeni," nechal se slyšet Admir Ljevakovič.

Domácí by určitě rádi zopakovali výsledek z dubna roku 2015, kdy Mladou Boleslav přejeli výsledkem 5:0. Něco podobného však není moc pravděpodobné, naposledy se na Stínadlech zrodil bezbrankový výsledek.

Mladá Boleslav je na tom v tabulce ještě o něco lépe, nicméně v posledním kole poprvé prohrála a byla to dost nečekaná porážka. Po odchodu kouče Jarolíma k reprezentaci se kormidla chopil Leoš Kalvoda, ovšem domácí premiéra se mu výsledkově nepovedla. Mladá Boleslav prohrála s nováčkem z Karviné 1:2. Navzdory porážce však Kalvoda příliš věcí měnit nechce. "Žádné radikální změny nebo pokuty pro hráče nechystám ani po porážce s Karvinou. Fotbalisté si ale musí uvědomit, že není možné odehrát první poločas tak, jak jsme ho odehráli, tedy docela slušně, a následně ve druhé části hry udělat tak velké chyby," dodal Kalvoda.

Teplice by měly nastoupit v nejsilnějším možném složení, v hostujícím týmu budou naopak chybět zranění Čmovš a Kysela.

Utkání povede sudí Příhoda a v přímém přenosu ho nabídne ČT2.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Urma - Hora, Hrubý, Ljevakovič, Vachoušek, Fillo - Potočný.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman - Jánoš, Rada - Vukadinovič, Magera, Kalabiška - Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň32106:27
2.FK Jablonec32109:67
3.Fastav Zlín32106:37
4.Sparta Praha32105:27
5.FK Mladá Boleslav32015:26
6.FK Teplice31201:05
7.Dukla Praha31115:34
8.MFK Karviná31116:74
9.FC Hradec Králové31024:53
10.Slavia Praha20203:32
11.Zbrojovka Brno20201:12
12.1. FC Slovácko30216:72
13.Vysočina Jihlava30213:42
14.Slovan Liberec30122:61
15.Bohemians Praha 190530121:61
16.1. FK Příbram30030:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (791)

Přidat komentář
3M

Dneska musí zůstat všechny body doma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
3M

1:0

Reagovat
monty25

Reagovat
3M

Potok z přímáku

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

z přímáku do potoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy 0:0

Reagovat
sosna

Mediální mrdky.

Reagovat
Rarášek

Však skíni tu jsou už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

"Portál iDNES.cz v minulosti upozorňoval, že se zde scházeli věřící už v době, kdy ještě objekt nebyl zkolaudován" Hrdě se hlásí k donášení?

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

tahle úchylárna je i v Olmíku?

Reagovat
smazaný uživatel

„Zbraně nejevily žádné známky závad. Policisté nedošli k názoru, že by jejich držením mělo docházet k jakémukoliv protiprávnímu jednání,“ To zní skvěle

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůže být IS, ti používají Toyoty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Usti-Banik 2

Reagovat
3M

špatná sekce

Reagovat
pawelFCB

Tak jasne to nevidim,tohle smrdi plichtou.

Reagovat
Marv

1:2 nebo 2:2

Reagovat
Euphael

Jak je na tom Usti? Po sestupu z ligy tam byla snaha o stadion, ale posledni dve sezony mi prislo ze hrajou jen vrchni polovinu, netlaci se nejak. Financne jsou na tom dobre ?

Reagovat
Uwe háže buly

1liga

Reagovat
smazaný uživatel

1iga

Reagovat
eL

1:1 remízka a fotbal ze kterého bolí oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň-Zlín 2 s krásným kurzem

Reagovat
smazaný uživatel

To je nehratelné. Prohrajeme golem z penalty v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že to urvem pokud nás nezařízne sudí jak minulý rok oba zápasy.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sis ješfě nezvyk?

Reagovat
db18

Jenom na brekot slávistů (který teda ustává) a některých sparťanů... na zbytek ligy teda ještě ne...

Reagovat
Kang & Kodos

Brečet už den před zápasem, to je úplně nejlepší

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

Ty drž píču, až vás budou sudí v takových zápasech řezat, tak uvidíš

Reagovat
Losinho

Reagovat
Marv

Souboj o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte, dostanete styrku a pojedete 4 hodiny domu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co?? prosimte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Po tom českém galapředstavení v Evropě nemám chuť tento odpad sledovat

Reagovat
ZB 07

Já se náhodou zase těším..je super fandit outsiderovi a sledovat, jak se všichni favoriti trápí..

Reagovat
dextroza_m

Je fakt, že rudé chátře role favorita nesedí... tak snad padnou :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

OT: Bříza koupil HCS

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
Rarášek

Vykoupil od Holdingu no

Reagovat
iamek

Bilej kun. Nic vic.

Reagovat
Euphael

presne

Reagovat
Kang & Kodos

Co asi bude s náma? Za normálních okolností by kluci asi měli z Jablonce respekt, ale prej jim bude chybět spousta hráčů (btw. až teď jsem zjistil, že Nový je na hostování ze Sparty, je mu 23 a zatim hrál jenom za Vlašim), takže budeme asi favoriti. A to nám nevyhovuje, jak nám hráči s trenérem připoměli. Jedinou naději vidim v tom, že Jablonec má zelený dresy, třeba si bude Vácha a spol. myslet, že se hraje s Bohemkou. A co teprve ve čtvrtek, kdy budeme zase favoriti, a ještě půjde trenérovi o místo. To asi bude dost důležitej zápas, nesváže nám to nohy? Bejt Zdendou, tak bych měl po takovym prohlášení asi už pro sichr sbaleno.

Reagovat
db18

Jste to vyměnili za pohár, teďka nasadí juniorku Jablonec

Kvůli hostování nemůže hrát: Nový, Jiráček, Hybš

Zranění: Tecl, Kysela, Bárta, Breda, Masopust, Končal, M. Kubista

Nejistý start: Beneš, Doležal

Reagovat
PavlíčeQ

Furt se to ale dá nějak složit

Hrubý - Kouřil, Pernica, Beneš - Hübschman - Bazal, Trávník, Kubista, Pospíšil, Hanousek - Wágner

Reagovat
Rarášek

To je pořád hodně slušný ..

Reagovat
ondrasch77

Jen místo zoufalce Hanouska bych viděl Mehanoviče nebo klidně rychlího Pištu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek to je jedna z největších parodií na fotbalistu, ten si s merunou totálně nerozumí, on je maximálně tak dobrý atlet, jinak fotbal by hrát ani neměl, nechápu jak ještě může hrát fotbal na profesionální úrovni.

Reagovat
ondrasch77

Přijde mi, že Frťala už to snad poznal taky a nechává si ho v týmu jen kvůli té zoufalé marodce...

Reagovat
db18

...takovej lepší Bernat no.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zase příbram ztratí nic jiného mně v lize nezajímá

Reagovat
db18

To čt bude dávat fotbal až od sedmi, jo?

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

v programu na tv mají dokonce už až do 19:21 psaný golf.

Reagovat
monty25

Já tam teda vidím 18:30.

http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/

Není důvod dávat golf, když Klárka Spilková už dneska dohrála...

Reagovat
smazaný uživatel

live program na telce ukazuje až 19:21..ale to snad neudělají koho zajímá golf,když tam naši už nehrají a bude to ještě dlouhooooo..

Reagovat
monty25

Nevím, mně to teda přijde jako blbost. Navíc golfistky hrajou ještě zítra, takže dneska se nic nerozhoduje...

Reagovat
smazaný uživatel

já program neřeším tam jsou někdy věci,co pak nejsou a naopak.."nejlepší" jsou na tohle Slováci ..

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Darina říkala že v 18:30 přepnou

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

misto aby tam dali finale ctyrhry, tak se budem divat na smejkalovo radoby catenaccio.. CT (aspon ze dali finale zenske dvouhry...)

Reagovat
Shevchenko

Baníček!

Reagovat
Marv

Mám tam na víc jak tři góly, tak snad Baník nepoleví.. hlavně Ústí v deseti

Reagovat
Shevchenko

A navíc zlomeno Csaplárovo prokletí.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Baník zatím válec celkem

Reagovat
smazaný uživatel

proc to nehodis na svuj twitter?

Reagovat
monty25

Mě by spíš zajímalo, proč to FK Teplice nehodí na svůj Twitter.

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

Na co ještě delší odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Není potřeba vidět vaše lajky a komentáře. Krom toho se to i rychleji načte na mobilu.

Reagovat
monty25

Ok, tak příště ten odkaz zkrátím.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

to, co si poslal predtim je proste prasacky poslanej link

Reagovat
monty25

Ze stejného důvodu jako gulbis?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zalezi co si chtel udelat... jestli jenom poslat sestavu, tak staci ten obrazek, pokud si nas chtel seznamit s tou plodnou diskuzi tam, tak si to poslal spravne

Reagovat
monty25

Já jsem chtěl poslat sestavu a pokud možno kratší odkaz. Co napsal gulbis, že se to rychleji načte na mobilu, tak to chápu. Pokud jde o ty komentáře, tak jsou tam zatím jenom dva a číst je nemusíš.

Reagovat
Losinho

tinyurl.com

Reagovat
smazaný uživatel

na mobilu je toto nejvetsi zlo

Reagovat
Marv

1:1 (Potočný - Magera)

Reagovat
smazaný uživatel

to komentuje Kalous a Karoch?

Reagovat
Greny

Vecer finale zen na OH komentuje Zaruba

Reagovat
monty25

V programu je Bosák.

Reagovat
Greny

Na čt sport je Bosak ve studiu a s Kolocovou to ted rikali ze je zmena a Zaruba jde komentovat finale zen

Reagovat
smazaný uživatel

tak Záruba to zahájil,tak to i pěkně zakončí

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Aha. Tak to bude hustý, zápas Brazílie - Čína mu docela šel.

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

Taky nechápu, proč tam nedali Pečeněho, když finále ženského fotbalu v Riu bude komentovat Bosák a Vlasta má badminton.

Reagovat
monty25

Urma

Reagovat
db18

Nehrál předtím ještě v záloze?

Reagovat
monty25

Jo, ale hned v prvním zápase na Dukle se zranil Krob, takže se Urma zatáhl místo něj do obrany. Dneska už je ale Krob na střídačce...

Reagovat
monty25

A už je na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně..po půl minutě se mi odečítají body

Reagovat
Greny

To mohla byt klidne ruda

Reagovat
monty25

Grigar Urma střídat!

Reagovat
smazaný uživatel

hapity hap..takový šmudla

Reagovat
monty25

Ty vole, proberte se! Zrovna když si dám Grigara do brány...

Reagovat
Coutinho10

Přikryl asistence...hezky to začíná

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, já nasázel do sestavy půl Teplic, protože jsem doufal, že to vodbetonujou a ty už mě drtíš s Přikrylem...

Reagovat
Coutinho10

a to este nevis o cistym konte Hulky

Reagovat
ondrasch77

Jen si to moc nemaluj.. Doufám, že Lüftner na konci srovná Koho máš jako kápo?

Reagovat
Coutinho10

trosku jsem zariskoval jako minule s Durisem....nakonec jsem koupil do utoku myslivce lafatu, protoze vcera nehral, tak predpokladam, ze v lize zacne od zacatku a mam ho jako hrace, kterej to mozna bude hasit nakonci co ty ?

Reagovat
ondrasch77

Lafimu se proti bývalým týmům daří, za nás nastřílel Budějkám snad 10 gólů.... no uvidíme, podle mě se bude Sparta šetřit na Dány a možná nás trochu podcení (kvůli marodce a třem stopkám sparťanů)... nicméně - Kozáčik - Kušnír, Hronek, Lüftner, Pernica - Litsingi, Dočkal, Trávník - Wagner (Diviš), Baroš, Kessel (c)...

Reagovat
Greny

O čistým kontě uz nevíš ani Ty

Reagovat
Coutinho10

bohuzel

Reagovat
Coutinho10

tak sem to zakriknul

Reagovat
ZB 07

Hm..taktický tah vyndat Mageru ze sestavy vyšel podle očekávání na jedničku..

Reagovat
FCSL

Bolka zkušeně vypustila EL a jde útočit na EL

Reagovat
PavlíčeQ

Urma to byl kauf Aspoň mohl odehrát 30 minut, aby udělal 1 bodík

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho naštěstí narval na lávku,kde střídá...tak mě to tak nesere

Reagovat
PavlíčeQ

Mně střídá Čížka a ten moc bodů na Slovácku asi neudělá. Každopádně jsem měl asi slabší chvilku. K dispozici 15 mega na nákup záložníka a já koupím Urmu

Reagovat
Coutinho10

nastesti jsem se tomu nakupu pred minulym kolem vyhnul a uz ho ani dnes nebral btw. odepsal se. ti, ale asi pozde co

Reagovat
PavlíčeQ

Trochu pozdě, ale v pohodě

Reagovat
Coutinho10

j ja EF otevrel az po ty 6 no, kdyz sem skladal Fanligu takze sem jenom vyhodil nehrajici hrace a nak to rychle zaplacal. tak snad dobre

Reagovat
monty25

Škodaaa

Reagovat
monty25

Co to je za reportéra?

Reagovat
Coutinho10

parkrat sem ho tam uz videl, ale spis u Mol Cupu nebo kdyz davavali 2. ligu...trosku byl nervozni, ale nedivim se mu...musi se do toho dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná volba koupit nej střelce prvního kola

Reagovat
Coutinho10

kdybych mel jeste o 1 prestup vic...tal ho vymenim za Mageru tak asi az priste a pak se ucite trefi

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nepochybuji jednou za 5-7 kol dá hattrick a pak zas bude na prd

Reagovat
smazaný uživatel

Gol-Gol gól

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Golgol nám dal gól.

Reagovat
Coutinho10

kdo jinej ze jo

Reagovat
dondinho

pravda že lepší jméno pro fotbalistu neznám

Reagovat
ZB 07

Golgolgooool 5.v kariéře

Reagovat
monty25

To je potupa.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce už 6...jeden má v poháru..střelec prostě

Reagovat
ZB 07

pravda..

Reagovat
pepinho2

OT: Černý opět za Jong, 8.minuta a gól.

Reagovat
Greny

A koukal jsem ze Simic hraje v Belgii základ za Mouscron nebo jak se ten klub jmenuje

Reagovat
pepinho2

tak snad se tam prosadí a odejde z AC

Reagovat
Shevchenko

Mouscron

Reagovat
pepinho2

2+1 v 75.minutě(i když ta asistence se mu asi nebude počítat, protože to byl nakonec vlastní gól, ale rozjel celou akci a měl v ní asi 3 narážečky.

Reagovat
pepinho2

A hattrick, gól jako prase

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

"...ale dyt vubec nema zkusenosti s dospelym fotbalem navic druha holandska je amaterska..." krejci kopic kovarik sural a skalak sou uplne jinde...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

krejci a skalak jsou uplne jinde

Reagovat
smazaný uživatel

to sou no. jeden hraje za vodpad v italii a druhej za vodpad v anglii...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Tak pojďme, ještě je naděje!

Reagovat
ZB 07

Znojmo

Reagovat
Greny

Hlavně at tam Rybička hraje co nejvic minut a dá treba 7-10 golu

Reagovat
ZB 07

Jojo, to by bylo super.. Ale nechápu na Znojmu jednu věc, jsou schopni porazit kohokoliv a kdekoliv, ale hned na to dostanou doma úplně zbytečnej náklep..už mohli bejt v lize nebýt takovýho laxního přístupu..

Reagovat
pawelFCB

Baník & Opava do ligy

Reagovat
Greny

Hlavně at jde z ligy Pribram a HK

Reagovat
ZB 07

Letos by to chtělo nejmíň 4 postupový místa.. ale nakonec beztak postoupí Budějky..

Reagovat
pawelFCB

Baník dneska dobrej vykon,celkem i slusny pocet fandu. Opava se taky zatim jevu slusne. Ackoliv je to pouze zacatek souteze,tak by urcite byl Banik s Opavou vetsi oziveni ligy, nez CB

Reagovat
ZB 07

To jednoznačně, já bych také chtěl vidět v lize Baník a Opavu, ale zároveň fandím Znojmu a strašně by mě zajímalo, jak by si v lize poradil třeba F-M..ale hlavně někoho z Moravy a Slezska..

Reagovat
pawelFCB

Znojmo teda nevim, s tim stadionem..tohle neni pro prvni ligu. Skoda,ze se dnes nevyhecovali i ma Opavu tak,jako na nas. Zatim to vypada na Pribram a HK dolu,coz by byla nejlepsi varianta...a nahoru snad Baník s Opavou nebo Olomouci...

Reagovat
ZB 07

Tak parametry na ligu splňujou, tak proč ne..ale radši Opavu než Olomouc, protože Sigma popravdě řečeno ligu svým postupem loni nijak neoživila..

Příbram sestoupit musí a s nima..no nevím, HK má fanoušky zase, narozdíl třeba od Dukly..

Reagovat
pawelFCB

Dukla ma prachy,slusnej kadr a historii..ti nespadnou,urcite ne letos. Ackoliv divacky neni moc atraktivni,tak hraje celkem pohledny fotbal. HK ma fanousky,ale rozpadajici stadion a musej hrat v MB..ja jim to vylozene nepreji,pouze je to muj tip. Pprad lepsi,at spadne nekdo z Cech,nez z Moravy ci Karvina..Olomouc je celkem smutny priklad,jak klub spadne z doby,kdy hrali o Evropu a vychovavali kupu talentu do doby,kdy jslu totalne ve srackach...ale to neni nic neocekavaneho,vzhledem k tomu,koho maji ve vedeni klubu.

Reagovat
ZB 07

To jo, ale čistě z fanouškovskýho hlediska týmy jako Bolka, Dukla, Příbram v lize nemají co dělat..

Jinak ten stadion Hradce mě fakt štve, nějaká aréna třeba na způsob Karviné už tam mohla dávno stát..škoda, že tam jsou neschopný lidi no..

A Sigma..škoda mluvit, kde jsou ty časy, když jsem moravský derby bral skoro stejně prestižně jako zápasy s Baníkem..a teď? Naposled sem s nimi přijelo asi 70 fanoušků a tak otřesnej fotbal tady žádnej tým už hodně dlouho nepředvedl..

Reagovat
pawelFCB

Tak ono v druhy lize to moc s tou navstevnosti lepsi neni,nez b prvni lize v MB,Dukle,Pribrami...treba CB jsou tak nastejno. Me dost stve,ze je MB tak nahore a Skodovka cpe

e prachy tam,kde o to neni zajem. Co my bychom dali za Hyundai,kdyby zacali do Baniku "sypat". HK si novej stadion zaslouzi, ale to ne snad jeste vice nekonecna saga, nez Ulice na Nove s tim stadionem. Moc se jim nedivim,v Prostejove o puli dokonce fans vyhazovali trenera, ale problem je uvnitr,nikoliv v trenerovi....tohle mame nastesti za sebou.

Reagovat
ZB 07

Tak Bolku v lize ještě celkem strpím, mají pěknej stadion, hrajou solidní fotbal..škoda, že jsou tak neschopní v Evropě no..ale u Dukly a Příbrami snad ani není žádná velká šance na zvýšení návštěvnosti, takže věřím, že jakýkoliv druholigový tým by na tom nebyl o moc hůře..

Reagovat
pawelFCB

Peknej stadion maji,ale ti ho dokazou vyprodaji max. tak v zapase s ACS,SKS a to je tam vzdy tak skoro polovina hostu. Oni to sice dokazou vynahradit velkem pohlednym fotbalem,ale celej rok se snazi a pak v poharu dlouho nevydrzi. To by snad i kluby, jako Dukla nebo Zbrojovka dosly v poharu dal. Pribrami to preje kazdou sezonu drtiva cas fanousku v Cesku,ale bohuzel ma Jarda moc velkej vliv...

Reagovat
ZB 07

Strašně mě štve, že díky Bolce dělíme nahraný body v Evropě pěti a ještě k tomu zabírá místo klubům, který by si účasti v evropských poháech dokázaly vážit..a přitom ten kádr tam je na první pohled daleko kvalitnější než třeba v Liberci..

Opravdu by mě zajímalo, jak bychom si zvládli poradit my se szejným soupeřem, ale horší než Boleslav bychom asi nebyli..

Reagovat
smazaný uživatel

stadion nas stve to jo,ale aspon se tam uz neco deje a bude klid od svazu co se licence tyka..kdyz je vyse rec o historii,Hradec v 95odehral dobry zapasy tehdejsiho PVP,vyradili Kodan,doma vypadli s Dynamem Moskva na penalty..oba zapasy jsou komplet na youtube..

Reagovat
ZB 07

Tak on i Hradec má dobrou historii a do 1.ligy určitě patří, ale to, co se děje, nebo vlastně spíš neděje, kolem vašeho novýho stadionu, je směšný..a popravdě opravit VIP prostory na ligu fakt nestačí, ten současnej stadion je opravdu strašnej a vážně nechápu, jaktože se tam bude moct hrát..

A pokud se nepletu, tak kolem výstavby nového stánku se furt vedou jen nekonečné spekulace..nebo už se to nějak pohnulo?

Reagovat
Kang & Kodos

Co si nedočkavej? Až se něco stane, určitě bude tady článek.

Reagovat
ZB 07

to je fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

hnulo se to tak ze pristi rok na podzim by se"mela"bourat zapadni tribuna a vse kolem a stavajici co se momentalne rekonstruuje bude jedina funkcni po dobu stavby novyho stadionu...a jasne je to strasny,to vsichni vidime..na webu dnes pridali fotky.muzes posoudit

Reagovat
ZB 07

No jde to opravdu pomalu, ale je fajn vidět, že se konečně něco hnulo..každopádně bych řekl, že sektor hostů pro 220 lidí je teda celkem nedostačující..ale jinak už vám fakt přeju novej stadion, protože ještě pár let a lízátka by se zbořila sama..

Reagovat
smazaný uživatel

diky za podporu,te se nam moc nedostava,spis jsme prave pro smich ohledne toho vseho,ale co se divit no,bohuzel..za tech 20 let fandeni jsem si uz celkem zvykl a proto ai kazdy rok v lize uzivam a proto i dnes jedu kluky podporit do Bolky...do azylu to mam bliz bez do HK...bydlim totiz v Liberci..a dalsi vec,uvidim fotbal z blizka :-D

Reagovat
ZB 07

Já jsem byl až překvapenej, kolik fanoušků dorazilo do Boleslavi na zápas s Jabloncem..pomalu stejně jako domácích..opravdu pokud budete mít nový zmodernizovaný stadion, tak už nebudu mít důvod vám nepřát a naopak se můžete stát velmi příjemnou výjezdovou destinací..

Reagovat
smazaný uživatel

navsteva vetsi nez na Dukle o ne o tolik mensi nez chodi normalne na MB ci Jablonec..uvidime kolik dorazi dnes,nad 1000 to bude dobry vzhledem k poslednim vysledkum..popravde dnes budu brat i bod,porad hrajeme prakticky venku..tri by byla parada,jee to bych mel tyden skvelou naladu zase

Reagovat
ZB 07

Tak nakonec krásný 3 body, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

diky..ale stesti stalo fakt pri nas,neskutecny co Jihlava nedala..

Reagovat
ZB 07

Jojo, četl jsem no..ale máte 6 bodů z 12 možných a to jste hráli v podstatě furt venku..navíc už teď slušnej náskok na Bohemku a Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

no prave Pribram mame dalsi zapas doma a v patek s Bolkou da se rict opet doma

Reagovat
ZB 07

Aspoň, že tu Bolku máte jako venkovní zápas a ne jako domácí..ale hlavně tu Příbram dát musíte..

Reagovat
Kang & Kodos

7 bodů jste měli loni tak po 20. kole, ne?

Reagovat
Shevchenko

Tak větší oživení ligy než CB by byla většina druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
monty25

To snad není pravda!

Reagovat
Coutinho10

uz sem ho tam videl...skoda pro vas

Reagovat
ZB 07

To je škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Jop, skoro celá obrana z Teplic a Boleslavi. Vymrdej

Reagovat
Coutinho10

kukec

Reagovat
monty25

Hlavně ten reportér, jak pogratuloval Šmejkalovi...

Reagovat
Coutinho10

j to byla hodne narychlo improvizace do posledni vteriny mu chtel dat nakou 3. otazku, ale nakonec si to rozmyslel a behem 2-3 vterin ukoncil prenos

Reagovat
ondrasch77

Tak co je? Ty mi nedáš svou sestavu?

Reagovat
Coutinho10

vsechny trumfy odkrejvat zatim nebudu jinak Hronek uz je zaloznik ne

Reagovat
ondrasch77

Ty s tím naděláš . stejně už nemůžeš nic změnit, tak co...

Reagovat
Coutinho10

nojo, kdyz jinak nedas ....tak máš to tam...rozepisovat se mi to neche

Reagovat
ondrasch77

Hezký..., tak uvidíme v úterý...

Reagovat
Coutinho10

jj nejvetsi napeti vzdycky je pri to finalnim dopoctu vyhranych souboju, faulu, strel apod. pokud ten naskok predtim neni vetsi nez 20-30 bodů

Reagovat
ondrasch77

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli existuje fotbalový bůh, tak dnes Zlín vyhraje. FORZA ŠEVCI

Reagovat
Rarášek

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

haldy...

Reagovat
Euphael

HK - Jihlava 0:1

Karviná - Dukla 2:1

Slovácko - Bohemka 3:0

Plzeň - Zlín 1:2 (možná remíz)

Reagovat
smazaný uživatel

jedes si ten moravskej nacionalismus ne ze ne.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

3/4 trefene, 1 presne skore a ve dvou pripadech o gol

Reagovat
smazaný uživatel

zatim sazej co to de dokud muzes nez zacnou bejt zapasy pojisteny...

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor s Van Kesellom pre najnovší Hattrick: "Dříve, třeba jak dítě, jsem tam nikdy nebyl." (na Curacau)

Rozhovor s Van Kesellom vo včerajšom Sport magazíne v deníku Sport: "Když jsem byl malý, jezdil jsem na ostrov každých 5 let."

Reagovat
smazaný uživatel

stroj casu

Reagovat
smazaný uživatel

On si ještě někdo kupuje Hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je príloha k českej lige tak beriem. Ten servis k jednotlivým tímom tam je urobený veľmi dobre, hlavne keď nemám čas počas leta podrobne sledovať dianie. A najdú sa tam aj veľmi dobre rozhovory ako v tomto čísle s komentátorom O2 Sport Svěceným. Zase v tom Sport magazíne je ten rozhovor s Van Kesellom tiež veľmi dobrý a rozsiahly, v Hattricku je už slabučký.

Reagovat
Spalovač šancí

Asi ani jeden z novinářů neumí dobře curacausky

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobne.

Reagovat
C-M@ster

https://youtu.be/uqHMongKNb4?t=89

Co byste dali za kartu? Ginzel měl jasno...

Reagovat
ZB 07

Ukazková červená, není co řešit..

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
chytrejkluk

to je dobrej debil

Reagovat
Rarášek

žlutá

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zelena, takze 10 minut bez brankare

Reagovat
Shevchenko

Jak zvedal ruce žlutá pro toho simulanta.

Reagovat
chytrejkluk

neví někdo, co je se Suchanem, že v Plzni vůbec nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam bylo jasný, že bude mít problém se vejít do nominace na zápas, pokud nepředvede v přípravě nebo v tréninku něco navíc..je asi zbytečný si ho nechávat, pokud nebude hrát ani závěry zápasů, i když s formou Koláře by se mu šance dát měla, teď jsme ale zase nastoupili v 4-4-2, kde asi nemá šanci no..

Reagovat
chytrejkluk

no narážím právě na aktuální formu Koláře, Hořavy atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prý se nějak pohádal s Genzerem

Reagovat
ZB 07

Uff...čtyřkajak Slováků o centimetry před náma..

Reagovat
exse

Tipoval bych to na 5-7 cm.

Reagovat
smazaný uživatel

Prážka tzv. na Vavrušku.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jsou krok pred nami..

Reagovat
monty25

Vypadá to, že Slováci budou mít víc zlatých než Češi. To s nima zase bude k nevydržení...

Reagovat
Kang & Kodos

9 > 3

Reagovat
PavlíčeQ

4

Reagovat
Hokaido

Přesně.

Reagovat
Kang & Kodos

Dík, nebyl jsem si jistej

Reagovat
Hokaido

Já to myslím vážně.

To pořadí podle víc zlatých je blbost. Já osobně si dělám takovej koeficient-zlatá x3, stříbrná x2 a bronz x1, to je spravedlnější.

Reagovat
monty25

Je fakt, že takhle by to bylo spravedlivější (možná za zlatou bych dával x4). Ale na druhou stranu, na ofic. stránkách Ria jsou dvě různé varianty, podle počtu zlatých i podle celkového počtu...

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to je nějak jedno. Ale přijde mi vtipný, že před náma může teoreticky bejt kdejaká prdel, kde jeden člověk udělá dvě zlatý. Teď jsem koukal na to pořadí. Jsme na 43. místě, ale počtu medailí to vychází na 28. místo.

Reagovat
monty25

No jo, ale pořadí národů se dělá primárně podle zlatých, pak podle stříbrných a nakonec podle bronzových. Ale ještě zajímavější to má Ázerbajdžán (0-4-9).

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě to můžeme zvrátit ve hře ještě Svoboda, Kulhavý, oštěpaři. Nic není nemožný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fatai hned fík za Ufu

Reagovat
Hokaido

A Bekim Balaj za Terek.

Reagovat
Hokaido

Trubač v základu

Reagovat
exse

Konečně Nechápu ten hype co se teď rozjíždí kolem Malinského, jestli má někdo v Hradci repre potenciál, tak je to Trubač.

Reagovat
Hokaido

plus Vlkanova.

Reagovat
Bex5

počkej, Malinský ti přijde průměrnej? Já ho tak nakoukanýho nemám, ale ...

Nicméně Trubač je prej dobrej, co hraje za flek, AM?

Reagovat
db18

Jestli mu přijde jako Darida, tak je to dobrý.

Reagovat
exse

Malinský je takovej bílej Konaté, rychlost, dynamika, ale zároveň zbrklost a špatná finální fáze. Ale co je hlavní tak už má 25 a neudělal žádnej progres. Trubač je o 6 let mladší, hraje většinou na LM, ale může hrát i ve středu.

Reagovat
Bex5

takovej Štípek :-D Ten věk je jasnej, na druhou stranu, když jsme brali Pilaře na hostovačku, taky mu bylo 23 nebo tak nějak. A ten Trubač, to je nějakej běžec nebo spíš na techniku, že se takhle blbě ptám. Napadá mě, do jakýho českýho týmu za půl roku poputuje.

Reagovat
Mouser

Trubačova nejlepší vlastnost je podle mě "čtení hry", ví kde se pohybovat a má cit pro to kam přihrát apod. Je něco mezi CM a AM, nalevo si ho nepamatuju, tam většinou hraje Malinský.

Reagovat
Kang & Kodos

Já vůbec nevim, co se děje. Teď mu bude 25, loni dal ve druhý lize dva góly, teď hrál tři zápasy v lize, a má jít do repre? Zlatej Bartošák oproti tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mouser

Tak o repre snad nikdy nešlo, to se jen Plzeňáci rozhlížej po komkoliv na levý křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je u repre Jarolím. Ten je schopný natahat tam kohokoliv.

Reagovat
Kang & Kodos

Nedivil bych se, kdyby jel Matějů

Reagovat
smazaný uživatel

Netrolluj prosím

Reagovat
Kang & Kodos

To ne já. To psali na isportu

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
Losinho

Blesk

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jarolím ho má na seznamu pro širší nominaci (teda podle blesku)

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Voltr ani na lavičce, jo?

Reagovat
monty25

Jurčo+Budínský

Reagovat
Wat

Kua, zrovna Holeš.

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kang & Kodos

240. pro Kněze. Vydra se konečně dočkal v PL startu za Watford.

Reagovat
pepinho2

Celých asi 7 minut

Reagovat
monty25

Diviš (kapitán ve Fanlize) v 90. minutě gól

Reagovat
monty25

Jo, hroznej spam jsem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

a ne jednou.

Reagovat
Riviera Kid

Monty Python

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jako kapitána Kopice

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Já ho mám taky v sestavě. A hrozně jsem se divil, proč tam dneska je Petržela s Kovaříkem

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

že já Hečovi tu pásku nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Plzně to už člověk fakt neví, jesli se smát nebo brečet.

Reagovat
lada.sp

začni chlastat a hulit jako já, pak se budeš tlemit všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šetří tým po LM a oni zas tak širokej kádr nemaj, to moc jinak udělat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, třeba takovej Hromada potřebuje po tom strašném vytížení odpočnout Ale Hubník hraje pořád...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

"Je mu teprve 24 let, a už patří k tahounům Zlína"

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

talent

Reagovat
Didier Drogba

česká klasika

Reagovat
Hokaido

Kouká někdo? Na Livesportu střely 1:7

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Poznar gooooooooool

Reagovat
Coutinho10

twl...tak Zlin to luxusne vykombinoval do golu

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela s Rajtoralem Má někdo v lize pomalejší kraje?

Reagovat
Riviera Kid

Petržela je pomalý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je tak pomalej, nebo se na to prostě vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je na český poměry docela rychlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi byl no... jestli je pořád těžko říct.

Reagovat
db18

Na naše poměry jo - akorát je rychlý hlavně v padání na zem a následnym dohadování s rozhodčím, že nemáme kopat klasický roh, ale Petržela byl faulován a máme kopat "krátký roh" 1 metr od rohového praporku.

Reagovat
Bosko

Zlín Pánik by se mi docela líbil u nás místo kastrola. Co pod nim Zlín předvádí za výkony se mi líbí, jaro měly slabší, ale to se stane. Jinak herní projev špatnej není

Reagovat
Whitemedia

Jaro byla velká utopie, ale jinak souhlas

Reagovat
Kang & Kodos

Obrovskej pro Páníka. Udělat z toho jarního souboru hoven přes léto takovej tým...

Reagovat
Bosko

Když je trenér schopnej.......Slavia, Sparta i Plzeń jim ho můzou zavidet

Reagovat
smazaný uživatel

No to zase ne....

Reagovat
Bosko

Ne? Slavia a Plzeň hledaj systém, oba nic nehrajou a chvílema (Slavia teda spíš furt) působí hráči bezradně, že nevědí co maj hrát. I když u Plzně se to aspoň dá omluvit novým trenérem a tím že potřebuje čas. A Sčasný? Chceš mi říct, že jako Sparťan jsi s ním spokojenej? Sice došli daleko v EL, ale pak v podstatě dovolil aby se hráči spokojili druhým místem v lize. Neustále hledá nějaký výmluvy a chyby hledá u jiných jen ne u sebe. Podle mě to teda není trenér pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

to i nekery hraci nejsou pro spartu jako napriklad lafata marecek matejovskej vacha zahustel julis... navopak paixaa steinhofera a shalu vodeslou do pice.

Reagovat
db18

Tak Pivarník je u nás chvíli... tam ještě progres přijít může...

Reagovat
pepinho2

v pohodě týpek a chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Baranek je proste traged..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Andis

Krásný Plíseň už teče a hraje totální šit, za jak dlouho asi příde penalta nebo puštění dvoumetrového ofisajdu

Reagovat
ZB 07

Tohle je snad nejslabší Plzeň za posledních 6 let..dneska Zlín opravdu musí!

Reagovat
Riviera Kid

Hráči na to vyloženě serou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když na to serou a nepřivedou žádné posily..ten kádr stárne a tak nějak to bude jen horší,pokud si to neuvědomí

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

No právě.. a hlavně místo toho, aby opravdu posilovali, tak si tam dotáhnou hráče typu Bakoš nebo Fořt..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to lepší než mít Wágnera,Tecla,Mahmutoviče,Chramostu

Reagovat
ZB 07

No s Mahmutem a Teclem souhlas, ale zrovna Wágner by se tam mohl chytit a horší než třeba Ďuriš by rozhodně nebyl..

Reagovat
db18

Tak v době Fořta nikdo jiný přijít nemohl A Bakoš je dobrý jako 3. útočník - problémy bych opravdu hledal jinde než v útoku.

Reagovat
Coutinho10

snad jim ta jejich forma vydrzi este i na pristi ligovy kolo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Tak sice je nejhorší za posledních 6 let (což mnozí z nás očekávali dřív nebo později), ale zase se vrací k tradici právě před těmi šesti lety....

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava čte sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze dve veze se fak vyplatily... az frodo listkiewicz definitivne vhodi do vohne berbruv snubak tak zaniknete a klidem se naplni epojisteni stredozem.

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby co Plzeň angažovala Uhrina to jde postupně dolů, to že za Koubka vyhráli titul bylo tím, že hráli prakticky jen jednu soutěž a tak se na ní mohli potom v klidu soustředit a to, že vyhrála i letos bylo tím, že konkurenti jako Sparta či Jablonec hráli bídu a tak to měli celkem jednoduchý v té zbývající ''konkurenci'' vyhrát další titul, tam je problém také s těma přestupama a s jakýma sestavama nastupují a neustále se tam mění rozestavení a dostávají přednost hráči, kteří hrají na úkor těch co jsou kvalitou výš a to neustálé šachování s útočníky, že jeden jde na hostování a druhý naopak na hostování do Plzně přijde (Chramosta, Ďuriš) mi přijde totálně postavené na hlavu a to, že třeba Mahmutovič nedostával tolik šancí také nechápu a oni místo toho přivedou neperspektivního Bakoše. To samé Tecl s Wágnerem, měli dostat více šancí..

Reagovat
db18

Až po Mahmutovice s tebou tentokrát musím souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkám, že úplně do toho vidím, ale některé kroky mi přijdou nepochopitelné.

Reagovat
db18

Já zase čtu jen první a poslední písmenko a myslím, že reaguji na Urbise (s tebou teda souhlasím častěji)

Mahmuta na jaře dost zařízl sudí, který mu v několika zápasech pískl asi 5 nesmyslných ofsajdů a i kvůli tomu nebyl schopný dát pár gólů, díky kterým by v základu vydržel... a pak se k tomu přidali problémy v kabině...

Tecl pak dostal šancí až až... on měl sice dobrou finální myšlenku, ale realizoval jí vždycky příliš pozdě a najednou stál proti přesile (i když je fakt, že z těch zblokovaných balonů dost těžil Kolář, který s tím už počítal a čekal na ně

Wágnera mi přijde největší škoda, ale bohužel taky strašně chlastal (a chlastá pořád, proto je pro něj Jablonec tak akorát...)

No a Bakoš přišel na pozici druhého/třetího útočníka, na což se zkušený hráč s jeho bojovností hodí.

Reagovat
lada.sp

Zlín bude český Leicester

Reagovat
Didier Drogba

na podzim

Reagovat
Kiwi-21

Karviná bude štika ligy

Reagovat
lada.sp

všichni budou letos štiky, k romě nás Plísně a Číňanů

Reagovat
Shevchenko

A Liberec taky, ti budou štika EL.

Reagovat
smazaný uživatel

za plisen

za cinany

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

tak to nebyl lecjaký gól

Reagovat
jiriczeQ

ten góman

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plešatej je Lecjaks?

Reagovat
Hokaido

nn, Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už ani nevíš, kdy jsi OT

Reagovat
Didier Drogba

Mohl někoho zabít

Reagovat
Bex5

uznávám, že vtipnější hlášku jsem tu dlouho neslyšel!

Reagovat
Pyroman

Ten brankář Profík každým coulem.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel bych v tom vic nez faktor umely travy.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by byla konečně posila jako kráva na levou stranu

Reagovat
Bex5

Reagovat
Switchback

Gol gol gol

Reagovat
ZB 07

Vukadinovič fantastickej, Baránek si ho ani nestihl vyfotit..

Reagovat
monty25

Podruhý až do kuchyně. Zlín si je pěkně maže na chleba...

Reagovat
Coutinho10

Vukadin a Dame...nasi bejvali hraci si skolej Plzen

Reagovat
PavlíčeQ

Vukadin u vás byl jen chvilku na hostovačku tak klid

Reagovat
Coutinho10

ale i tak ho beru za naseho spolu s jeho bratrem

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
SpecialOne

Baránek dneska Celkově je Plzeň k smíchu letos, být Pivarníkem, tak všechny ty Petržely, Hubníky, Kovaříky, Koláře a Rajtoraly posadím a hraji radši v základu s Hromadou, Štípkem, Suchanem, Matějů, Stratilem, horší to být nemůže a Hořava na AM, zvládnul by to lépe než Kolář.

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek jedinej kterej maká dozadu. Spoluhráči ho v tom dobře nechávají vykoupat.

Reagovat
SpecialOne

no jo, ale při těch gólech, jak říkal jednou komentátor na Sport 1 "Kdybych ho nazval kuželem, tak tomuto tréninkovému náčiní křivdím".

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně... ale to je právě tím, že mu nikdo nevypomůže. Naopak on to při obou brankách hasil průšvih za druhé. Bohužel neuhasil a teď on vypadá jak blb, protože ostatním se bránit nechtělo.

Reagovat
SpecialOne

No jako při tom druhém góle, takovéhle "obehrání" zrychlením se v dospělém fotbale moc nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nesleduješ nizozemskou ligu

Reagovat
SpecialOne

plus Vůch, Chrien

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

"Ať stále vítězí Viktoriaa.."

Reagovat
monty25

Reagovat
lada.sp

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

"Ať stále vítězí Viktoria..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, jak jim to můžou po takovejch zápasech pouštět. Vždyť to vypadá jako trolling.

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

*nechápu, jak to můžou pouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

jeste ze jsem za Kopice nekupoval Kovarika

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne aspon ta nase remiza s nima 2:2 nevypada tak hruzostrasne a ostudne jako pred vykopem tohodle zapasu

Reagovat
monty25

No právě, tři zápasy vyhráli a v jednom přišli o výhru až v posledních vteřinách. Nebyli daleko od toho, aby měli po 4 kolech 12 bodů.

Reagovat
Coutinho10

tjn ty dopadnou tutove jak minulou sezonu ted na podzim to budou drtit a pak na jaře budou rádi za záchranu

Reagovat
ondrasch77

Před tímto kolem jsem měl podobně hloupý nápad...

Reagovat
chytrejkluk

Zlín hrál dneska pěkně, to se musí nechat Vukadinovič opět výbornej, podobně jako v zápase se Slávií

Jinak výkon Viktorky byl asi tak dobrej, jako Kalousovy rozhovory...

Reagovat
dondinho

mistrovská Plzeň jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvený Gottwaldoff

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že Příbram dnes dá premiérovou branku v lize

Reagovat
ZB 07

ale vlastní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Dneska by mel kazdy soudny clovek "prat" Slavii,aby se prohloubila ta jejich krize. Zatim si vedou dobre...snad Starka brzo nezacinka. Pribram do ligy nepatri..navstevnost,celkovej nezajem tech lidi tam o fotbal,Starka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň 3

Reagovat
Bosko

Po zápase s Příbramí má před sebou Slavia několik dost těžkých zápasů ( tuším, že Spartu, Plzeň , Liberec a Teplice) takže dneska už prostě musí začít hrát. Na těch dalších soupeřích už tu formu bude chytat těžko. Musí se prostě rozehrát dneska. Cokoliv jinýho než výhru alespoň o 2 goly budu považovat za propadák a doufám, že Uhrin co nejdřív potáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl Uhrin tahnout? Aha, ono vlastně 5. místo minlej rok a 4. předkolo EL letos je hroznej propadák

Reagovat
vaala

Ono asi nejde úplně tak o výsledky, který nějak "ukopal". Spíš je kritizovaný za to, že nedokáže během zápasu včasně a rozumně reagovat na vývoj zápasu a taky mi u něho chybí nějaký výrazný rukopis. Hráče má pospolu docela dlouho a ten styl, kterým se prezentují je takový nijaký a celkově mi přijde, že pořádně neví (to jak on i hráči) jak by měli vlastně hrát..

Reagovat
Bosko

Loni byl dobrej podzim, jaro bylo tragický (nepočítám závěr, Přibram byla taky marná a Plzeň to vypustila). Pátý místo nám spadlo do klína. Herně to bylo mizerný a letos tam není vidět absolutně žádný zlepšení. Akorát posloucháme od Uhrina věčně nějaký výmluvy proč to nejde a to jeho "čarování" se sestavou chápe tak akorát on

Reagovat
Coutinho10

tak dneska nutně už potřebujeme 3 body...je jasný, že víc jak půlka lidí z Anderlechtu asi nejpřijde , ale nedá se nic dělat...je to potřeba nak urvat a zapomenout na nepovedenej start

Reagovat
Kang & Kodos

Uhrin vs. Pulpit, a Zdenda vs. posledních 11 zdravejch mohykánů z Jablonce. Dnešní 1iga urve strop.

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt kecáte o té marodce Jablonce? Pořád můžou složit super tým i s náhradníky. Největší jejich ztráta je, že mezi absentéry nepatří Hubschman.

Reagovat
db18

A Hanousek...

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek se alespoň snaží. Hubschman tam celej zápas vykusává a alibisticky nedostupuje hráče. Úplně stejně jako Plzeňské megahvězdy.

Reagovat
Kang & Kodos

a Pospíšil

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil je po zranění a není vůbec jisté, jestli bude hrát od začátku. Ale chápu, že od tebe je to jen tupý trolling, protože mně nemůžeš odpustit že jsem měl o Paixaovi, Matějovském a spol. pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil patří technicky k tomu nejlepšímu v epojisteni.cz 1ize

Reagovat
db18

To je hrozně super, když to nedokáže ukázat v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pořád nedokážeš uznat, jak je vaše politika špatná? Kdyby Plzeň dala hráčům jako Pospíšil pořádnej prostor, nebyla by v takovejch sračkách.

Reagovat
db18

Kdo mluví o tom, co předváděl u nás? Vždyť stagnuje i v Jablonci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vždycky tvrdil, že na to nemá protože se neprosadil u vás

Je fakt, že poslední dobou stagnuje, ale zvlášť v té první sezóně v Jablonci hrál skutečně skvěle a byl nejlepší na svém postu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Menší OT:

Nový stadion v Krasnodaru (+ mládežnická akademie) a CSKA.

http://tinyurl.com/zsyxx4o

http://tinyurl.com/hp83o3r

Jenom škoda, že nebyly dostavený, když tam hrála Sparta. .

Reagovat
Chlupatá máma

Dyť jsou na vlas stejný...

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Sestava Slavie dneska už snad za 3 body..

Reagovat
db18

Bez Kessela ani bod.

Reagovat
ZB 07

Naopak já jsem zvědavej na Murise..a Van Kessel, ačkoliv dává góly, tak jinak hraje opravdu špatně. I když na Příbram by měli stačit, i kdyby Slavia postavila juniorku..

Reagovat
vaala

Taky jsem pro Murise, tu šanci si zaslouží. Pokaždé když je na hřišti, tak je na něm vidět, že tam nechá všechno a jezdí po zadku. Někteří hráči by si z něj měli vzít příklad.

Reagovat
ZB 07

snad mu to tam dneska padne..

Reagovat
db18

No právě... ostatní o sobě můžou říct jen to, že hrají blbě.

Reagovat
ZB 07

to je vlastně pravda no..

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to,že překonám své zoufalství z prvního kola a to už nemám DK

Reagovat
ZB 07

Tyjo, jen 11 bodů.. Doufám, že je zas nenapadne to celý přelosovat..

Reagovat
smazaný uživatel

no...2 hráči bodují,2 jsou pěkně na 0,2 teď sedí a 2 zoufalci na lávce s 0 to by se mi těch 6 zbývajících hráčů muselo zbláznit

Reagovat
ZB 07

Já mám ještě ve hře 5 borců a to mi to navíc pohnojil Limberský, kterej vůbec nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

já vlastně hraji s tebou.. to jsem ti to udělal velmi těžké

Reagovat
ZB 07

Na tebe narazím vždycky, když máš slabší kolo..

Reagovat
Bosko

Souček Zmrhal . Rád bych věděl proč nahradil Pavlenku Berkovcem. Jestli ho chce nechat odpočinou tak OK, ale jinak je u Uhrina zvykem, že jakmile se golmanovi trochu nepovede zápas, hned ho posadí. To je špatný. Doufám že aspoň Hušbaeur bude hrát ofenzivního záložníka a nebude muset místo Součka bránit...

Reagovat
db18

Berkovec je normální jednička a Pavlenka byl jen záskok, ne?

Reagovat
Losinho

nn, maj to vyrovnaný, tzn. jak píše Bosko - kdo párkrát zachybuje, sedí

Reagovat
Bosko

Jak pise Losinho :) Ja bych rekl ze Pavlenka je lepsi, Berkovec ma vykony dost nevyrovnany a casti dela chyby. To Pavlenka je jistejsi

Reagovat
Kang & Kodos

Kessel kapitán Sundej boty, Uhrine!

Reagovat
Bosko

No pokud kastrola nenapadne dát GvK konečně do útoku, pak je lepší aby proti Příbrami seděl. Jestli bude Příbram bránit, jakože asi bude, GvK by si na křídle neškrtnul. Vždyť on obejde hráče při jednom pokusu z deseti a úspěšnost centrů má snad ještě nižší

Reagovat
Kang & Kodos

Může bejt, ale proti komu jinýmu si zvednout sebevědomí, než proti současný Příbrami?

Reagovat
Bosko

No pokud by hral na kraji, tak by si sebevedomi rozhodne nezlepsil. Ve vapne je dobrej, ale na lajne je desne znrhalovskej

Reagovat
monty25

Prozíravě jsem ho pojistil střídáním za Potočnýho (on se nezdá, ale má 12 bodů).

Reagovat
ondrasch77

Vítej v klubu...

Reagovat
db18

Už to zase začíná

Reagovat
Losinho

Ta záloha

Reagovat
Kang & Kodos

Nějakej normální stream?

Reagovat
monty25

Normální to moc není (chodí tam postavička a sprejuje 1X BET), ale nic lepšího jsem nenašel...

http://live.robinwidget.com/streamvideo4/free-live-video-streaming-slavia-prague-1fk-pribram-football-387141.html

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, na to jsem koukal přímo u těch Rusáků, a furt se mi to sekalo. Ale už je to lepší. Ten sprejer je top, většinou se objeví, když jde někdo do brejku.

Reagovat
monty25

Reagovat
Losinho

Už teď vím, že Hušbauer bude dneska náš nejlepší záložník. Smutný.

Reagovat
ZB 07

Hrozně marná je Slavia zatím..

Reagovat
Losinho

Škoda nedá a nedá.

Reagovat
Kang & Kodos

Jiránek Pulpit ho oholil?

Reagovat
smazaný uživatel

V O2 umi skvele pracovat s kamerou.

Reagovat
Kang & Kodos

Syšim správně Uhrin ven? Zase nějaká vlivná skupina?

Reagovat
smazaný uživatel

to budou asi ti slavni Slavia Intelectuals

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

Jo, určitě...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Šimáně a?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...asi Krejčí

Reagovat
Losinho

bral bych ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Važme si Zdendy

Reagovat
Kang & Kodos

Do půl osmý

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že dostaneme gól hned v první minutě.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lada.sp

Reagovat
PavlíčeQ

Nás dnes roznesete jak nic.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Příbram v lize skončí hůř jak Ostrava

Reagovat
Losinho

Škoda je hrozně v prdeli ale

Reagovat
vaala

měli ho pustit, přijde mi, že nemá už takovou motivaci a kolikrát jak kdyby na tom hřišti ani nebyl..

Reagovat
Losinho

Tak on měl svolení k odchodu..

Reagovat
db18

To sice jo, ale pak Tvrdík tak dlouho šponoval cenu, až z toho sešlo.

Reagovat
Losinho

Ono to krachlo spíš na Škodově smlouvě, než na odstupným Slavii.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoliv. Odchod Škody zhatily přehnané nároky na mzdu ze strany Milanova agenta.

Reagovat
db18

Aha, tak to jsem nikde nepochitil - všude se psalo akorát o představách Tvrdíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin zůstává.

Reagovat
ZB 07

Muriiis...já věděl, že dá gól..

Reagovat
Bosko

Ten fotbal je odpornej. Doma proti Pribrami takovej vykon....

Reagovat
db18

Tak že by to přece jenom nebyl Rada?

https://twitter.com/Rodinger87/status/767354416009736192

Reagovat
pepinho2

Nebydlí on dokonce v Příbrami?

Reagovat
db18

Bydlí - ale Mádl přišel s tím, že nechtějí "nejbližší" řešení, ale lákají Radu (možná je ale teda Rada už stihl odmítnout )

Reagovat
pepinho2

Jeden lepší jak druhej ať chvilku počkají a Zdenda bude volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Od mistra do Příbrami. Starka

Reagovat
Kang & Kodos

Prej dal Krejčímu ultimátum - když neudělá záchranu, tak včera viděl dcerku naposledy.

Reagovat
pepinho2

No to je ultimátum by se té pipky konečně zbavil

Reagovat
Kang & Kodos

Ty budeš super táta

Reagovat
pepinho2

Pro kluka

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

A pokud bude záchrana, tak jeho dcerku uvidí postupně každej hráč Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vaala

Jsem zvědavý v kolikátý bude DU střídat, viděl bych to tak na 78.minutu.

Reagovat
FCSL

Hladký - Nitrianský, Latka, Karafiát, Bartošák - Machuča, Súkenník - Hadaščok, Navrátil, Silva - Baroš

Slušný béčko. Brno @ 3,7

Reagovat
ZB 07

Dneska nebo nikdy! Pokud nebudou body, tak je to zklamání..

Reagovat
PavlíčeQ

Dejte jim bůra

Reagovat
monty25

Hovorka a Bartl ve Fanlize bez střídání...

Reagovat
db18

Opovažte se teď neprohrát!

Reagovat
smazaný uživatel

výborný,,takže další 2 hráči za 0

Reagovat
Rarášek

No mě jebne fakt.

Reagovat
Didier Drogba

Jestli tohle neporazíme, tak ať jdou hoši domů pěšky.

Reagovat
ZB 07

Tribuna Sever se přesunula za druhou branku, aby mohla ten ofenzivní kolotoč Slavie sledovat z větší blízky..

Reagovat
Losinho

"blízky"

Reagovat
ZB 07

Normální slovo..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Křeče v 59. minutě

Reagovat
vaala

alespoň můžeme vidět jak je těžký proti slávii hrát.

Reagovat
PavlíčeQ

Bořil dnes hraje dobře

Reagovat
Aldeano

Bořil hraje dlouhodobě dobře.

Reagovat
Losinho

Van Buren místo Škody, ihned

Reagovat
vaala

už fakt nevím, kdy by mohl být lepší okamžik ho tam dát. možná proti anderlechtu, až o nic nepůjde..

Reagovat
Losinho

Až teď samozřejmě.

Reagovat
Losinho

Uhrine, ty jsi vážně alibistickej píčus.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram teda jistota sestupu,super

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Vedle okna se streamem mám nabídku od FaceBooku: "Buďte první mezi svými přáteli, kterým se to líbí."

Reagovat
KingMaster13

Ta Příbram je tak marná, že i Oblomov najednou vypadá jako dobrý tipér

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze dali ten druhej gol,videt Uhrina jak doma betonuje proti Pribrami vedeny Pulpitem by byl velkej bonbonek

Reagovat
Losinho

Repre gólman Hruška

Reagovat
PavlíčeQ

Hruška

Reagovat
db18

Hruška

Reagovat
exse

Naprostá dominance Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit jede zitra se doctu o odvolani realizacniho tymu

Reagovat
lada.sp

Ty pitcho, ty sešívky slaví jak kdyby vyřadili Anderlecht dvakrát 4:0

Reagovat
Miguel19

Nevim co mě vedlo k tomu mít Hrušku ve fantě 3 kola

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cubinho

OT: Pokud to tu ještě nebylo, tak tady je hattrick Černého ve druhé nizozemské (hlavně ten třetí gól ): https://www.youtube.com/watch?v=ik0xUxdEyfI

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Greny

Stream na zbrojovku asi nebude že? zapomel jsem hodit prachy na tipac

Reagovat
ZB 07

taky..

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
Greny

díky Ti

Reagovat
ZB 07

Zatím hrajem solidně, bod by byl dobrej

Reagovat
PavlíčeQ

Řezníček má docela dobrý centry

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PavlíčeQ

Nejubrečenější publikum opět v Liberci

Reagovat
ondrasch77

hrajou, jak prasata a proto Pelta ven....

Reagovat
db18

V čele s ukřivděným Barošem

Reagovat
ondrasch77

To jo, čím víc ztrácí fotbalové schopnosti, tím víc tíhne k herectví.... Takovou emoční hloubku tomu nedá ani Brett Pitt...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pepinho2

Karavaev základ

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to vidíš?

Reagovat
pepinho2

Koubek - Karavaev, Holek, Kadlec, Costa - Šural, Dočkal, Vácha, Čermák, Holzer - Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to bereš? Koukal jsem na facebook, twitter, stránky Sparty a ani na jednom to nebylo (v době kdy jsi psal komentář), tak odkud si vzal tu sestavu?

Reagovat
pepinho2

Koukl jsem Zdendovi do bločku

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že za žádnou cenu svůj zdroj neprozradíš.

Reagovat
lnit

Nevím, jestli má stejný zdroj, ale v informačním systému FAČR jsou sestavy zveřejněny přesně 60 minut před výkopem.

Reagovat
Greny

Reagovat
pepinho2

Bingo!

Reagovat
Coutinho10

a kde to tam presne je...nak se na tech strankach neorientuju

Reagovat
Coutinho10

uz to vidim dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Ó děkuji mistře.

Reagovat
Greny

is.fotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Příteli, přečti si ještě jednou ten můj příspěvek na který reaguješ. Píšu, že na twitteru Sparty to v době kdy pepinho psal komnentář nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bych si ho přečetl, tak by to nebylo ještě jednou, ale poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty reaguješ na komentáře, které si nepřečteš?

Reagovat
smazaný uživatel

super sestava

Reagovat
db18

Tak zná Hanouska a ví co na něj platí.

Reagovat
pepinho2

Vždyť Hanouska by snad musel ubránit i Zahustel, kdyby nebránil

Reagovat
db18

Spíš se přes něj dostat... Zahustel by to při centrech rval určitě do něj.

Reagovat
pepinho2

No, už by se mi líbilo, kdyby RB uměl dobře odcentrovat

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý..už mám 16 bodů..zvládnu překonat magickou dvacítku

Reagovat
Coutinho10

ja si myslel, ze si delas legraci...jak si to dokazal ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak,že mi nikdo skoro nehrál mám 5 nul v základu,2x jako bonus na střídání a celá obrana i s brankářem mi dělá zatím 3 body.. a bonus kapitán Gino s pěknými 2 body prostě epický počin

Reagovat
Coutinho10

tak to jo...u me teda taky slabota....stridani Hejda za Brabce taky dobry nebo Kuchta za Durise budu ti muset nak procistit na dalsi kolo, ale nevim jestli 3 zmeny budou stacit....nechce se mi zatim pouzivat divokou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

a to ty minulé dvě kola byly pěkně bodové a teď tohle a bez divoké karty

Reagovat
Coutinho10

jj no bude to zajimavy

Reagovat
Coutinho10

* budu to

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co jsme přišli o Konatého, tak najednou nemáme koho dát na pravé křídlo kromě Šurala. Není žádná alternativa.

Doufám, že ještě neodejde Brabec, není ani na lavičce.

Reagovat
db18

S Karavajevem by tam v lize mohl nastupovat na podhrotu Dočkal...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud fakt hrozně moc chce pryč, tak jen ať jde, držet ho za každou cenu nedělá dobrotu

na pravé křídlo se počítá se Zahustelem, pokud teda bude hrát alespoň v průměrné formě

Reagovat
Losinho

Konaté ukázal cestu

Reagovat
smazaný uživatel

TaNa fb se spekuluje, že Ščasný sám Brabce odepsal, že neměl formu a Brabec se urazil, že nenasupuje a Ščasný ho za tento přístup odepsal. Ale jsou to jenom spekulace.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Ščasný mistr v odepisování, některý holky by se mohly inspirovat.

Reagovat
Hokaido

Teď by tam mohl hrát Zahustel, pokud se srovná.

Reagovat
exse

Další zbytečná ztráta, ale o parník náš nejlepší zápas v sezóně, což je, vzhledem k tomu že hrála doslova béčková jedenáctka, velké pozitivum. Pokud odpískání 4 kol splní účel a postoupíme do EL, tak jim to i odpustím. Navíc s tak kvalitně širokým kádrem bychom 2 soutěže měli zvládat a v lize ztrátu dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty seš co zač? V oblíbených klubech nemáš žádný a mluvíš tady o nějakém týmu. Že bys nám prozradil komu fandíš? Nebo se snad za ten tým stydíš, že ho nemáš v oblíbených?

Reagovat
exse

Sakra, oni na ef chodí nějací noví lidi, co neví komu fandím?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady už pár let chodím a nevím to. Tak si tipnu - Liberec?

Reagovat
exse

Už jsem to tam i přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

No nechtěl jsem tě k ničemu nutit, ale super, že sis to tam dal.

Reagovat
db18

To tu ví každý - Liberec a má to tam 400km

Reagovat
exse

Už sem blíže, 114 km dle google maps.

Reagovat
smazaný uživatel

Si byl na dnešním zápase a právě jedeš domů né?

Reagovat
db18

To nabral celkem slušný tempo.

Reagovat
Rarášek

Jedinej rozumnej Liberečák tady .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
pepinho2

Co je zač ten 2.komentátor? 1 hlas znám, ale ten 2.slyším po 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 20:15 začíná druhý poločas zápasu Sparty s Jabloncem a ve stejný čas začíná i zápas Realu. Jak to vyřešit? Jsou to dva mé milované kluby, koukám na každý jejich zápas a teď hrají ve stejný čas.

Reagovat
ZB 07

Support your local club.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejší lokální klub nebudu podporovat ani kdyby mi za to platili. No dám přednost Realu, mě se to stejně na Chanci trošku seká, a zápas Realu budu moci sledovat bez sekání a v HD kvalitě.

Reagovat
Neon

vybodni se na real, tady se zasměješ, když už nic jiného

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, dneska se tady moc nediskutuje.

Reagovat
Neon

já myslel při pohledu na kvalitu naší ligy, jsem to blbě napsal

Reagovat
Neon

zrovna dneska jsme počítali, kolik už dali české týmy letos gólů v předkolech

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb ten Holek, žlutá karta ve 2 minutě.

Reagovat
db18

Reagovat
goodbay

Máte někdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na Chance, ale celkem se to seká.

Reagovat
Coutinho10

pres web nebo mobil se ti seka ?

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
smazaný uživatel

Paráda díky. Tady to jede bez sekání, kdežto na tý pitomý Chance.cz se to seká. Fakt díky.

Reagovat
Neon

20. minuta už maj 2 žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Karavajev zatím famózní.

Reagovat
Greny

Holek měl být venku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Holek jasná druhá karta a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nám nepomáhá, Pelta přeci jemenoval nového předsedu komise rozhodčích.

Reagovat
Aldeano

A Svoboda říkal, že ho nezná, ale když je to cizinec, tak musí být nezávislí a že je za něj rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Holek jako vždy všude pozdě, Vácha skvělý pasy

Reagovat
Aldeano

Tohle byla jasná druhá žlutá Ale Holek

Reagovat
smazaný uživatel

Karavajev nas jedinej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Být tam více cizinců, tak se nepředvádějí takové výkony jako ve čtvrtek. Nakonec i v zápase v Bukurešti se jediný nebál Costa a Timy...

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice smutny, ale myslim si to samy

Reagovat
db18

Během přestávky si ho ostatní podají, že to nejde, jim takhle kazit normy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivita škodí zdraví! Snad ho Zdenda o půli sundá.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už nehraje Kováč. Ideální náhrada po 1. půli.

Reagovat
Rarášek

Ten musí bejt hodně smutnej, on chudák chce hrát fotbal .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

To fakt nemáte nikoho lepšího než Holzera ? Ne že bych mu to nepřál, ale nenapadlo by mě že bude hrát hned v základu.

Reagovat
Rarášek

Máme Timiho, ale radši ho dáme do juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, co si ta Sparta vůbec dovoluje.. vždyť je ten klučina černej

Reagovat
Rarášek

Má u nás smlouvu, je lepší než všichni,co na tom kraji hrajou. Tak proč bych ho tam doprdele nedal. Kdyby na to jebal, a ten zápas chodil, tak ho sundám.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je ten problém - má u nás smlouvu..

Reagovat
Rarášek

Co je na tom za problém? Na hřišti má být to nejlepší. A neříkej mi, že Šural,Zahustel nebo Holzer se ukazujou líp.

Reagovat
mario23

Děláš si prdel ? Konatého bych poslal na Václavák rozdávat letáky do bordelů... Ten si nezaslouží za svoje chování ani tu juniorku.

Reagovat
Rarášek

Hrát mají ti nejlepší.

Reagovat
db18

A zároveň ti, co mají chuť hrát...

Reagovat
Rarášek

Na tom nezáleží.. A ikdyby, pořád z toho vychází Timi.

Reagovat
db18

Protože ti i ostatní flákači přestanou chodit na tréninky...

Reagovat
Aldeano

A co Šural na druhé straně? Ten něco hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se snaží Karavajevovi sekundovat a občas si to dobře dají. Snaží se něco na kraji vymýšlet. Dneska dobrý.

Reagovat
HorajzmAmmann

a konkrétně Holzer (ne jen dneska)

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím strašnej fotbal z obou stran. Navíc sudí jasná chyba, která se fakt těžko bude nějak obhajovat.

Dočkal nulový. Šural snad ani není na hřišti. Nebýt na place Karavajev, tak to je černočerná tma.

Reagovat
lada.sp

rasisto co urážíš Costíka

Reagovat
pepinho2

OT: Krejčí v základu,Schick ne.

Reagovat
Aldeano

Schick má taky daleko větši konkurenci.

Reagovat
Rarášek

Krejčího

Reagovat
pepinho2

Snad aspoň bude střídat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej kus ...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool Gareth Baleeeeee

Reagovat
Coutinho10

jak ho dal

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ve 2. minutě Carvajal nacetroval do šestnáctky a Bale se prosadil hlavou.

Reagovat
Coutinho10

jj dobry....cekal sem, ze Sociedad bude vic trapit

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se jen brání, vypadá to dobř.e

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Wágner dobrá odpoveď na tu poslední otázku

Reagovat
PavlíčeQ

Co říkal? Jsem na poločas vypnul zvuk

Reagovat
Greny

ptal se ho jestli to byla červená jak ho trefil Holek a odpovídal jakože v dnesnim zápase bylo už hodně zlutych za mnohem menší fauly, takže si myslí že byla jasná a že určitě není jedinej kdo si to mysli

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to viděl každej, že si Holek jasně řekl o druhou žlutou. Taky se divím, že ještě hrajeme v plným počtu. Nevím, co ten rozhodčí...

Reagovat
pepinho2

Ten Holek občas předvede dobrej obranný zákrok, ale jinak většinu času hoří, je všude pozdě, souboje nevyhrála, jen fauluje, ten u nás nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho vrátil na DM, tam byl skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju pravý opak. Každý ho posílal pryč. Trenér si stěžoval, že hraje mezi stoperama. Pak někoho napadlo ho na toho stopera dát a byla z toho jeho nejlepší sezóna ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0 strel.. to je zase koncert. obdivuju kotel, ze jede furt na slusny obratky

Reagovat
Greny

třeba chcou odstřelit Ščasnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto jsem dal přednost Realu. Dej na mě a přepni na Real, Real zatím hraje skvěle, narozdíl od Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem ti jednou psal at na me nereagujes a uz vubec ne s takovejma hovnama

Reagovat
smazaný uživatel

Jéjky pán je pořád uražený.

Reagovat
Greny

OT : ten Novák má víc branek než Kadlec ne?

Reagovat
Rarášek

Tak když hraje na hrotu

Reagovat
db18

A hrot jako Vaškovi nesedí?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli on nemyslel Nováka

Reagovat
db18

Jenže ten hraje pořád levýho beka.

Reagovat
Rarášek

Podhrot, křídlo. Není to hroťák

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Ve Frankfurtu tam hrál nejlíp - a v FCM je na hrotu taky nejgólovější...

Reagovat
Rarášek

Nah, ve dvojici. Sámotnej se mi tam nelíbí .

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se na stadionu pískalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

Protože hraje hovno??

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Oni to odchodili? Flákaj to? To jsem si tedy nevšiml. To že Jabko hraje vzadu dobře přece není jejich chyba. Mě se to líbí.

Reagovat
lada.sp

no jo, ale body tohle nepřinese..a je to celé divné letos..

Reagovat
pepinho2

Pulkrab

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Miguel19

Čermák zase po půli dolu? Ten už do bude mít hodně nahnuté

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já si zatím nevšiml, že by něco mimořádného ve Spartě předvedl. Oceňuju Ščasného, že dal šanci dalšímu hráči. Čermák se snad rozehraje. V Bolce ho chválili.

Reagovat
db18

Toho musíme využít!

Reagovat
Miguel19

Není to Čobol

Reagovat
smazaný uživatel

Hohenederova rozehrávka > Váchova rozehrávka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

*H.R > > > V.R

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěla by Slávka zase Šurala?

Reagovat
db18

Vždyť ho přece nikdy nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba o něj zase nebudou mít zájem..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

rikal kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

btw sice sme ted tezce narizly ale porad by se jako backup za zmrhala hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja myslel ze narazis na fanousky slavie. ze beres vazne takovyho burta... ja se priznam ze sem surala hrozne chtel a radoval sem po tech "insiderech" vod tvrdika. ale potom co kejvnul sparte tak sem nikdy nedelal zagorku ze sme ho vlasne nechteli a rek bych ze to sportovne vzala drtiva vecina fans. btw bral bych ho k nam i ted jako am/ss.

Reagovat
Aldeano

Takže ho nechtěli jen 2 fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

No, těch fanoušků bylo víc, kteří ho po dalším prohlášení v dresu Sparty zavrhli a komentovali to tím, že takového hráče stejně nechtěli a jsou rádi, že nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

"fanousku"... ze vubec beres vazne naky twitterovy nebo facebookovy exhibicionisty jako ultimatni hlas slavie. to je to samy jako bych voznacil vsechny spartany za nacky protoze v kotli se hajluje. nebo vas plzenaky za burany po tomle predstaveni -

https://www.youtube.com/watch?v=FTa50kjZWPs#t=7m54s

Reagovat
db18

To taky hodně lidí dělá - podobně jak s Bohemkou Přitom se takhle generalizovat dá snad jenom u fanoušků St. Pauli

Ale prostě těch "záporných" reakcí bylo víc než těch opačných... mne tehdy taky mrzelo, že jsme se o něj nepokoušeli (než teda vyšlo najevo, jaký chtěl plat), ale teď jsem celkem rád, že nepřišel...

Reagovat
smazaný uživatel

a fans st. pauli sou co zac? akorat tusim ze sou z hamburgu a snad meli nakou druzbu se spartou myslim.

hele jako fakt nevim- v prvni rade to vodstartoval knirac tvrdik. rek bych ze prave ta fama vo tom jak sural neco slibil prilila nejvic benzinu do vohne. kdyby to tak skutecne bylo tak bych se ani nedivil a sam hlasil. no ale jesli ze sebe nekdo delal saska i po tom simaneho prohlaseni tak je mi za nej trapne ale jak rikam proste to zdravy jadro je tezce nad veci uz z principu- tym z takovejch smatlaku co se tu posledni roky votocili uz nikdy nemame sanci poskladat.

Reagovat
db18

Takový to, co potkáš, když vylezeš z hl. nádraží na Vrchlického sady...

A měli družbu s Bohemkou

Reagovat
smazaný uživatel

uz chapu...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste sem ho nevidel dat presnou prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš vypovídá o tobě než o Šuralovi

Reagovat
pepinho2

433? Takže nákopy?

Reagovat
Greny

Vácha jak nadává rozhodčímu, doufám, že bude takovej hrdina po konci zápasuu a pujde vysvetlit fanoušků proč hraji tak hrozně

Reagovat
Aldeano

Hlavně pak se bude divit až za tohle dostane v EL kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace

Reagovat
Rarášek

Lafata

Reagovat
Greny

proč ten Kouřil nevyskočil?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

LA - FA - TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Taková haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooo! Lafata!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit

Reagovat
monty25

Pulkrab Oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Půlkrab

Reagovat
Rarášek

Tyvole, viděli jste jak sebou plácnul o zem? Něco na tom asi bude, co Zdenda říkal .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pepinho2

Pulkrab se právě zabil

Reagovat
Greny

Pulkrab má být prostě utocnik číslo 1

Reagovat
C-M@ster

Pulkrab

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooo Karavajev + Pulkrab

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se definitivně zabil

Reagovat
exse

Pulkrab potvrzuje svůj ligovej průměr 30 minut na gól

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lada.sp

Vyhulte nám nanujy...spartička je zpátky a v plné síle

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je smutný

Reagovat
smazaný uživatel

8' Ladislav Krejci hits the post

16' Ladislav Krejci from Bologna is ruled offside

23' Ladislav Krejci from Bologna is ruled offside

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

ta 23. minuta: Krejčí tentokrát skutečně míč do brány dopravil, ovšem ani tento gól není domácím uznán pro ofsajd. V tomto případě však zcela vymyšlený, tato branka měla platit.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dabel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné, po dvou neuznaných gólech přichází druhá tyč v podání domácího mužstva. Taïder se nerozpakoval a po přihrávce z levé strany střílel z voleje, trefil však pravou tyč hostující brány.

Aspoň se tam člověk nenudí

Reagovat
db18

Hm, tak z jednoho toho ofsajdu dal gól a měl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem za tohle rád, těch hyperúspěšných začátků měli naši hráči nedávno docela dost a vždycky to pak dopadlo špatně, takže není třeba dávat v prvním utkání hned hattrick

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A Ščasnýho se na Holka nezeptal. To je reportér na baterky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele